Lediga jobb Modernera AB i Göteborg

Se alla lediga jobb från Modernera AB i Göteborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Göteborg som finns inom det yrket.

Senior Dataingenjör – Göteborg heltid

Ansök    Jul 19    Modernera AB    Dataanalytiker
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior Dataingenjör. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Hu... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior Dataingenjör. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Husqvarna och CEVT.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i Göteborg.
Vi söker nu en senior dataingenjör för att stödja företagets kunder inom bilindustrin.
Krav:
- Minst fem års arbetslivserfarenhet
- Skicklighet i och Python för datamanipulering
- Förmåga att effektivt använda verktyg för datavisualisering som PowerBI, Tableau eller Looker
- Starka kommunikationsfärdigheter för att hantera intressenter och översätta tekniska resultat till en icke-teknisk publik
Meriterande:
- Erfarenhet från bilindustrin
- Erfarenhet av moderna verktyg för datastackar som dbt för att omvandla data i datalagret
- Bekantskap med Snowflake, en molnbaserad plattform för datalagring
- Förmåga att designa och bygga datapipelines för att effektivisera processen för datatransformation, aggregering och lagring
Du får:
- En trygg anställning med kollektivavtal och generösa förmåner.
- Möjlighet att arbeta med intressanta uppdrag.
- Att bli en del av en kultur präglad av kreativitet och innovation.
- En plats i en platt organisation.
Du kommer att bli anställd hos vår kund på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning som därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde: omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Använd ärenderaden ”Senior Dataingenjör – Göteborg heltid”. Visa mindre

Senior C++-utvecklare (fordonsindustrin) – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior C++-utvecklare. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, ... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior C++-utvecklare. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Husqvarna och CEVT.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i Göteborg med möjlighet att arbeta hemifrån.
I rollen som C++-utvecklare kommer du att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt.
Krav:
- Över 5 års erfarenhet av C++ (11 eller 14)
Meriterande:
- Erfarenhet av C (90 eller 99)
- Erfarenhet av utveckling av inbyggda realtidssystem
- Erfarenhet av arbete inom fordonsindustrin
- Erfarenhet av arbete med Autosar
- Kunskap om kommunikationsprotokoll inom fordonsindustrin såsom CAN och Ethernet
Du får:
- En trygg anställning med kollektivavtal och generösa förmåner.
- Möjlighet att arbeta med intressanta uppdrag.
- Att bli en del av en kultur präglad av kreativitet och innovation.
- En plats i en platt organisation.
Du kommer att bli anställd hos vår kund på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning som därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde: omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Använd ärenderaden ”Senior C++-utvecklare (fordonsindustrin) – Göteborg heltid”. Visa mindre

Specialistläkare i allmänmedicin handledning – Helsingborg heltid

Ansök    Jul 12    Modernera AB    Specialistläkare
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en specialistläkare i allmänmedicin med fokus på handledning. Vår kund är en växande vårdkoncern som arbetar för att förbättra patienternas hälsa och livskvalité. Företaget lägger stor vikt vid trygghet, tillgänglighet och service. De kombinerar digital och fysisk primärvård samt företagshälsovård. Du kommer att arbeta i en välkomnande och trevli... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en specialistläkare i allmänmedicin med fokus på handledning. Vår kund är en växande vårdkoncern som arbetar för att förbättra patienternas hälsa och livskvalité. Företaget lägger stor vikt vid trygghet, tillgänglighet och service. De kombinerar digital och fysisk primärvård samt företagshälsovård.
Du kommer att arbeta i en välkomnande och trevlig vårdcentral i Helsingborg med 25 anställda och cirka 7000 listade patienter. Det finns möjlighet att jobba hemifrån.
Vi söker en specialistläkare inom allmänmedicin som brinner lite extra för handledning av AT/ST. Utöver det kommer du att arbeta på vårdcentral såväl som i digitala tjänster där du arbetar hemifrån. Förutom omväxlande arbetsuppgifter där du får möjlighet att möta och ge råd till många olika patienter, får du vara med och bidra till att utveckla och förändra primärvården där dina idéer skapar värde för verksamheten.
Kvalifikationer:
Du är specialistläkare inom allmänmedicin med minst 6 månaders fysisk primärvårdserfarenhet i Sverige efter din AT.
Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt behärskar engelska väl. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Du har goda tekniska kunskaper, om du tidigare arbetat med digitala vårdmöten är det meriterande.
Du har tidigare erfarenhet av handledning och är insatt i Socialstyrelsens föreskrifter och allmänna råd om läkarnas specialiseringstjänstgöring.

Du får:
En möjlighet att bli en del av en växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Företaget har en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vår kund värderar balans mellan arbete och privatliv högt och möjligheten till en friskare tillvaro. Företaget erbjuder mycket förmånliga villkor, kollektivavtal samt tjänstepension och friskvårdsbidrag. Vidare erbjuder företaget också tid och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen samt kompetensutveckling.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Tillsvidareanställning. Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv “Specialistläkare i allmänmedicin handledning – Helsingborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior Backend Java-utvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se På uppdrag av en kund söker vi nu en senior Backend Java-utvecklare. Vår kund utvecklar ett komplett bokningssystem för racketsporter över hela världen. Företaget har funnits sedan 2012 och är ett av de snabbast växande företagen i branschen. Företagets tjänst har över 2 miljoner spelare vid 2500 anläggningar och företaget har över 100 medarbetare globalt. Du kommer att jobba i ... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
På uppdrag av en kund söker vi nu en senior Backend Java-utvecklare. Vår kund utvecklar ett komplett bokningssystem för racketsporter över hela världen. Företaget har funnits sedan 2012 och är ett av de snabbast växande företagen i branschen. Företagets tjänst har över 2 miljoner spelare vid 2500 anläggningar och företaget har över 100 medarbetare globalt.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i Göteborg med möjlighet att arbeta hemifrån.
I rollen som senior Backend Java-utvecklare kommer du att arbeta med komplexa globala produkter och vara delaktig i beslut relaterade till den övergripande produktstrategin. Du kommer att arbeta i ett tvärfunktionellt team för att bygga användarvänliga lösningar för mobil och webb som är både skalbara och pålitliga.
Som senior utvecklare kommer du att ha ansvar för att coacha juniora medlemmar i teamet för att främja teamets kontinuerliga utveckling och lärande. Du kommer att ta en aktiv del i dagliga rutiner, planera och genomföra satsningar och initiativ. Dessutom kommer du att samarbeta med andra utvecklare, produktägare och designers för att utveckla och leverera lösningar i världsklass för företagets slutanvändare.
Om dig:
Vi tror att du är en entusiastisk utvecklare med en gedigen bakgrund inom digital produktutveckling, helst i en startup- eller mindre företagsmiljö. Din professionella resa inkluderar troligen:
- Över fem års erfarenhet av Java, Golang, Groovy eller liknande språk.
- Bekantskap med monolitarkitektur och erfarenhet av att migrera till mikrotjänster och serverlösa arkitekturer.
- Bevisat framgångsrik i utvecklingen av plattformsöverskridande produkter och bekväm med AWS och infrastruktur som kod.
- Erfarenhet av relationsdatabaser, ORM och MVC-ramverk.
- Starka kommunikationsförmågor.
Du får:
- Ett samarbetsvilligt team och en kultur av förtroende och autonomi.
- Ett modernt kontor med möjlighet till ett flexibelt arbetssätt.
- Möjligheten att arbeta med en produkt som hjälper människor att leva ett mer socialt och aktivt liv kopplat till en passion.
- Stora möjligheter att lära sig nya saker och massor av möjligheter för personlig utveckling.
Du kommer att bli anställd hos vår kund på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning som därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde: omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Använd ärenderaden ”Senior Backend Java-utvecklare – Göteborg heltid”. Visa mindre

Backend Java-utvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se På uppdrag av en kund söker vi nu en Backend Java-utvecklare. Vår kund utvecklar ett komplett bokningssystem för racketsporter över hela världen. Företaget har funnits sedan 2012 och är ett av de snabbast växande företagen i branschen. Företagets tjänst har över 2 miljoner spelare vid 2500 anläggningar och företaget har över 100 medarbetare globalt. Du kommer att jobba i trevlig... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
På uppdrag av en kund söker vi nu en Backend Java-utvecklare. Vår kund utvecklar ett komplett bokningssystem för racketsporter över hela världen. Företaget har funnits sedan 2012 och är ett av de snabbast växande företagen i branschen. Företagets tjänst har över 2 miljoner spelare vid 2500 anläggningar och företaget har över 100 medarbetare globalt.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i Göteborg med möjlighet att arbeta hemifrån.
I rollen som Backend Java-utvecklare kommer du att arbeta med komplexa globala produkter och vara delaktig i beslut relaterade till den övergripande produktstrategin. Du kommer att arbeta i ett tvärfunktionellt team för att bygga användarvänliga lösningar för mobil och webb som är både skalbara och pålitliga.
Som utvecklare kommer du att ha ansvar för att coacha juniora medlemmar i teamet för att främja teamets kontinuerliga utveckling och lärande. Du kommer att ta en aktiv del i dagliga rutiner, planera och genomföra satsningar och initiativ. Dessutom kommer du att samarbeta med andra utvecklare, produktägare och designers för att utveckla och leverera lösningar i världsklass för företagets slutanvändare.
Om dig:
Vi tror att du är en entusiastisk utvecklare med en gedigen bakgrund inom digital produktutveckling, helst i en startup- eller mindre företagsmiljö. Din professionella resa inkluderar troligen:
- Minst tre års erfarenhet av Java, Golang, Groovy eller liknande språk.
- Bekantskap med monolitarkitektur och erfarenhet av att migrera till mikrotjänster och serverlösa arkitekturer.
- Bevisat framgångsrik i utvecklingen av plattformsöverskridande produkter och bekväm med AWS och infrastruktur som kod.
- Erfarenhet av relationsdatabaser, ORM och MVC-ramverk.
- Starka kommunikationsförmågor.
Du får:
- Ett samarbetsvilligt team och en kultur av förtroende och autonomi.
- Ett modernt kontor med möjlighet till ett flexibelt arbetssätt.
- Möjligheten att arbeta med en produkt som hjälper människor att leva ett mer socialt och aktivt liv kopplat till en passion.
- Stora möjligheter att lära sig nya saker och massor av möjligheter för personlig utveckling.
Du kommer att bli anställd hos vår kund på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning som därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde: omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Använd ärenderaden ”Backend Java-utvecklare – Göteborg heltid”. Visa mindre

Specialistläkare i allmänmedicin äldrevård – Helsingborg heltid

Ansök    Jul 3    Modernera AB    Specialistläkare
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en specialistläkare i allmänmedicin med fokus på äldrevård. Vår kund är en växande vårdkoncern som arbetar för att förbättra patienternas hälsa och livskvalité. Företaget lägger stor vikt vid trygghet, tillgänglighet och service. De kombinerar digital och fysisk primärvård samt företagshälsovård. Du kommer att arbeta i en välkomnande och trevlig ... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en specialistläkare i allmänmedicin med fokus på äldrevård. Vår kund är en växande vårdkoncern som arbetar för att förbättra patienternas hälsa och livskvalité. Företaget lägger stor vikt vid trygghet, tillgänglighet och service. De kombinerar digital och fysisk primärvård samt företagshälsovård.
Du kommer att arbeta i en välkomnande och trevlig vårdcentral i Helsingborg med 25 anställda och cirka 7000 listade patienter. Det finns möjlighet att jobba hemifrån.
I denna roll som specialistläkare erbjuds du möjligheten att ha huvudansvaret för två välfungerande äldreboenden samt vara kontaktperson för hemsjukvården. Utöver det kommer du att arbeta på vårdcentral såväl som i digitala tjänster där du arbetar hemifrån. Förutom omväxlande arbetsuppgifter där du får möjlighet att möta och ge råd till många olika patienter, får du vara med och bidra till att utveckla och förändra primärvården där dina idéer skapar värde för verksamheten.
Kvalifikationer:
Du är specialistläkare inom allmänmedicin med minst 6 månaders fysisk primärvårdserfarenhet i Sverige efter din AT.
Du har erfarenhet av arbete på SÄBO samt samverkan med hemsjukvård.
Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt behärskar engelska väl. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Du har goda tekniska kunskaper, om du tidigare arbetat med digitala vårdmöten är det meriterande.

Du får:
En möjlighet att bli en del av en växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Företaget har en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vår kund värderar balans mellan arbete och privatliv högt och möjligheten till en friskare tillvaro. Företaget erbjuder mycket förmånliga villkor, kollektivavtal samt tjänstepension och friskvårdsbidrag. Vidare erbjuder företaget också tid och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen samt kompetensutveckling.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Tillsvidareanställning. Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv “Specialistläkare i allmänmedicin äldrevård – Helsingborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

C#-utvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån. Du kommer att jobba med hela utvecklings... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att jobba med hela utvecklingskedjan, med både nyutveckling, implementation och förbättringar. Du kommer att få driva projekt från början till slut, för att möta företagets kunders behov och göra skillnad i akutsjukvården.
Du har:
• Upp till fyra års relevant erfarenhet av systemutveckling och programmering
• Kandidatexamen inom systemvetenskap eller motsvarande.
• C#/.NET

Meriterande:
• React.js, eller andra JavaScript-ramverk såsom Vue.js och Angular.js
• TDD
• Apputveckling
Du får:
Vår kund erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande produkt.
Kontinuerlig kompetensutveckling.
Roliga aktiviteter.
Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”C#-utvecklare – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

CTO/.Net C#-utvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior CTO/.Net C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån. Du kommer att göra skill... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior CTO/.Net C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att göra skillnad och ansvara för att leda utvecklingsverksamheten. Du arbetar både med strategiska frågorna samt jobbar med teamet med utveckling.
Du har:
• Minst fem års relevant erfarenhet av systemutveckling och programmering
• Erfarenhet av arbete som Tech Lead.
• Kandidatexamen inom systemvetenskap eller motsvarande.
• C#/.NET

Meriterande:
• React.js, eller andra JavaScript-ramverk såsom Vue.js och Angular.js
• TDD
• Apputveckling
• Xamarin
• Python, R
Du får:
Vår kund erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och en spännande produkt.
Kontinuerlig kompetensutveckling.
Roliga aktiviteter.
Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”CTO/.Net C#-utvecklare – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

.Net systemutvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en .Net systemutvecklare. Vår kund är ett branschledande och snabbväxande företag som levererar produkter och tjänster som förbättrar affärskommunikation. Företaget är i framkant inom teknisk kunskap och forskning inom elektronisk affärskommunikation. Företaget har funnits sedan 1988 och består idag av ett 10-tal medarbetare. Du kommer att arbeta... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en .Net systemutvecklare. Vår kund är ett branschledande och snabbväxande företag som levererar produkter och tjänster som förbättrar affärskommunikation. Företaget är i framkant inom teknisk kunskap och forskning inom elektronisk affärskommunikation. Företaget har funnits sedan 1988 och består idag av ett 10-tal medarbetare.
Du kommer att arbeta i trevliga lokaler i centrala Göteborg.
Din kommande roll innefattar:
Som .Net systemutvecklare kommer du att arbeta med hela utvecklingscykeln från planering till implementering med fokus på backend.
Vi söker dig som:
har akademisk utbildning inom IT
har upp till 5 års erfarenhet av systemutveckling inom .NET och C#
behärskar svenska språket i tal och skrift

Meriterande:

JavaScript, HTML och CSS
Kryptografi

Du får:
Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du har en stor möjlighet att påverka ditt eget arbete.
Gedigna utbildningar.
Du kommer att bli anställd direkt hos vår kund, på heltid. Provanställningen övergår till en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”.Net systemutvecklare – Göteborg heltid” i ämnesraden. Visa mindre

Senior C# utvecklare till entreprenörsdrivet konsultbolag – Göteborg

Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en Senior C# utvecklare. Vår kund är ett entreprenörsdrivet konsultbolag med en stark entreprenörsanda, baserat i Göteborg. Du kommer att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det är meriterande om du: Har över 5 års arbetserfarenhet inom C# So... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en Senior C# utvecklare. Vår kund är ett entreprenörsdrivet konsultbolag med en stark entreprenörsanda, baserat i Göteborg.
Du kommer att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg.
Det är meriterande om du:
Har över 5 års arbetserfarenhet inom C#
Solid förståelse för objektorienterad programmering
Vana vid versionshanteringssystem som exempelvis Git
Har goda kunskaper i svenska och engelska

Företaget erbjuder en kreativ och engagerad arbetsplats med goda möjligheter att växa och utvecklas inom företaget. Du erbjuds flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Tillsvidareanställning. Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv “Senior C# utvecklare till entreprenörsdrivet konsultbolag – Göteborg” i ärenderaden. Visa mindre

C# utvecklare till entreprenörsdrivet konsultbolag – Göteborg

Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en C# utvecklare. Vår kund är ett entreprenörsdrivet konsultbolag med en stark entreprenörsanda, baserat i Göteborg. Du kommer att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det är meriterande om du: Har över 3 års arbetserfarenhet inom C# Solid för... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en C# utvecklare. Vår kund är ett entreprenörsdrivet konsultbolag med en stark entreprenörsanda, baserat i Göteborg.
Du kommer att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg.
Det är meriterande om du:
Har över 3 års arbetserfarenhet inom C#
Solid förståelse för objektorienterad programmering
Vana vid versionshanteringssystem som exempelvis Git
Har goda kunskaper i svenska och engelska

Företaget erbjuder en kreativ och engagerad arbetsplats med goda möjligheter att växa och utvecklas inom företaget. Du erbjuds flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Tillsvidareanställning. Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv “C# utvecklare till entreprenörsdrivet konsultbolag – Göteborg” i ärenderaden. Visa mindre

Senior .Net systemutvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior .Net systemutvecklare. Vår kund är ett branschledande och snabbväxande företag som levererar produkter och tjänster som förbättrar affärskommunikation. Företaget är i framkant inom teknisk kunskap och forskning inom elektronisk affärskommunikation. Företaget har funnits sedan 1988 och består idag av ett 10-tal medarbetare. Du kommer att... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior .Net systemutvecklare. Vår kund är ett branschledande och snabbväxande företag som levererar produkter och tjänster som förbättrar affärskommunikation. Företaget är i framkant inom teknisk kunskap och forskning inom elektronisk affärskommunikation. Företaget har funnits sedan 1988 och består idag av ett 10-tal medarbetare.
Du kommer att arbeta i trevliga lokaler i centrala Göteborg.
Din kommande roll innefattar:
Som senior .Net systemutvecklare kommer du att arbeta med hela utvecklingscykeln från planering till implementering med fokus på backend.
Vi söker dig som:
har akademisk utbildning inom IT
har minst 5 års erfarenhet av systemutveckling inom .NET och C#
behärskar svenska språket i tal och skrift

Meriterande:

JavaScript, HTML och CSS
Kryptografi

Du får:
Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du har en stor möjlighet att påverka ditt eget arbete.
Gedigna utbildningar.
Du kommer att bli anställd direkt hos vår kund, på heltid. Provanställningen övergår till en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”Senior .Net systemutvecklare – Göteborg heltid” i ämnesraden. Visa mindre

Senior .Net utvecklare till entreprenörsdrivet konsultbolag – Göteborg

Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en Senior .Net utvecklare. Vår kund är ett entreprenörsdrivet konsultbolag med en stark entreprenörsanda, baserat i Göteborg. Du kommer att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det är meriterande om du: Har över 5 års arbetserfarenhet inom .Ne... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en Senior .Net utvecklare. Vår kund är ett entreprenörsdrivet konsultbolag med en stark entreprenörsanda, baserat i Göteborg.
Du kommer att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg.
Det är meriterande om du:
Har över 5 års arbetserfarenhet inom .Net
Solid förståelse för objektorienterad programmering
Vana vid versionshanteringssystem som exempelvis Git
Har goda kunskaper i svenska och engelska

Företaget erbjuder en kreativ och engagerad arbetsplats med goda möjligheter att växa och utvecklas inom företaget. Du erbjuds flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Tillsvidareanställning. Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv “Senior .Net utvecklare till entreprenörsdrivet konsultbolag – Göteborg” i ärenderaden. Visa mindre

.Net utvecklare till entreprenörsdrivet konsultbolag – Göteborg

Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en .Net utvecklare. Vår kund är ett entreprenörsdrivet konsultbolag med en stark entreprenörsanda, baserat i Göteborg. Du kommer att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det är meriterande om du: Har över 3 års arbetserfarenhet inom .Net Solid... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en .Net utvecklare. Vår kund är ett entreprenörsdrivet konsultbolag med en stark entreprenörsanda, baserat i Göteborg.
Du kommer att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg.
Det är meriterande om du:
Har över 3 års arbetserfarenhet inom .Net
Solid förståelse för objektorienterad programmering
Vana vid versionshanteringssystem som exempelvis Git
Har goda kunskaper i svenska och engelska

Företaget erbjuder en kreativ och engagerad arbetsplats med goda möjligheter att växa och utvecklas inom företaget. Du erbjuds flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Tillsvidareanställning. Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv “.Net utvecklare till entreprenörsdrivet konsultbolag – Göteborg” i ärenderaden. Visa mindre

Junior Laravel utvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. Besök oss på www.modernera.se. På uppdrag av en kund söker vi nu en junior Laravel fullstackutvecklare. Vår kund är ett innovativt företag med rötter i Chalmers Innovation, som specialiserar sig på att hjälpa företag förbättra kundupplevelsen och öka försäljningen genom automatisering och AI-teknik. De erbjuder avancerade lösningar för att effektivisera och automatisera kunddialoger över olika k... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. Besök oss på www.modernera.se.
På uppdrag av en kund söker vi nu en junior Laravel fullstackutvecklare. Vår kund är ett innovativt företag med rötter i Chalmers Innovation, som specialiserar sig på att hjälpa företag förbättra kundupplevelsen och öka försäljningen genom automatisering och AI-teknik. De erbjuder avancerade lösningar för att effektivisera och automatisera kunddialoger över olika kanaler såsom chatt, telefon och i fysiska butiker, vilket bidrar till effektiv retargeting och ökad konverteringsgrad.
Arbetsplats och Arbetsförhållanden:
Du kommer att arbeta i trevliga lokaler i Göteborg, med flexibilitet för hemarbete.
Rollens Innehåll:
Som junior Laravel fullstackutvecklare får du möjligheten att arbeta med företagets produktutveckling, samtidigt som du spelar en viktig roll i utvecklingen och förbättringen av företagets tekniska lösningar.
Ansvarsområden:
Nära samarbete med företagets kunder och säljteam för att förstå deras behov och översätta dessa till produkten.
Säkerställa teknisk exekvering och leverans av produkter genom aktivt deltagande i utveckling och programmering.

Kvalifikationer:
Specifik kunskap inom Laravel.
Upp till 3 års erfarenhet inom PHP, , Javascript och andra relevanta tekniker.
Erfarenhet av agila utvecklingsmetoder och verktyg som Scrum och Trello.
Förståelse för användarcentrerad design och UX-principer.

Meriterande:
Vana vid driftsättning i Linuxmiljö.
Erfarenhet av CI/CD-flöden.
Tidigare erfarenhet av Vue.js.
En positiv och samarbetsvillig personlighet.

Förmåner:
Arbeta med en innovativ SaaS-produkt och forma framtidens försäljningslösningar.
En dynamisk och entreprenörsdriven arbetsmiljö med kompetenta kollegor och ett starkt team.
Kontinuerlig professionell utveckling med möjligheter att hålla dig à jour med den senaste tekniken och branschpraxis.
Möjlighet att delta i företagets optionsprogram och bli delägare.

Anställningsform:
Du blir anställd hos vår kund, på heltid. Provanställning övergår i tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: Omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Ange ”Junior Laravel utvecklare – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

.NET Fullstack Developer – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se På uppdrag av en kund söker vi nu en .NET Fullstack Developer. Vår kund är ett snabbväxande teknik- och designkonsultföretag. Företaget tillför affärsvärde med digitala innovationer för en bättre slutanvändarupplevelse. Huvudkontoret ligger i Göteborg och ytterligare kontor finns i Stockholm och Lissabon. Företaget grundades 2017 och har ett 80-tal medarbetare. Du kommer att jobba i trevliga lo... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se
På uppdrag av en kund söker vi nu en .NET Fullstack Developer. Vår kund är ett snabbväxande teknik- och designkonsultföretag. Företaget tillför affärsvärde med digitala innovationer för en bättre slutanvändarupplevelse. Huvudkontoret ligger i Göteborg och ytterligare kontor finns i Stockholm och Lissabon. Företaget grundades 2017 och har ett 80-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer in i en snabbväxande, prestigelös och stöttande arbetsmiljö. Du får arbeta med nyutvecklingsprojekt där det finns utrymme för kreativitet och personlig utveckling. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och stimulerande.
Krav:
- Över 3 års erfarenhet av utveckling
- Goda kunskaper i .NET
- Goda kunskaper i JavaScript (React, Vue.js, Angular)
- Kunskap om DevOps-principer och verktyg
- Förståelse för versionskontroll med GIT och erfarenhet av att arbeta enligt agila utvecklingsmetoder
- Relevant högskoleutbildning inom datavetenskap, informationsteknik eller motsvarande erfarenhet
- Goda kunskaper i svenska och engelska
Meriterande:
- Goda kunskaper i Python
- Kunskap i Elasticsearch, MongoDB eller liknande dokumentdatabaser är önskvärt.
- Erfarenhet av Docker och Kubernetes är starkt meriterande
Du får:
- Kompetensutveckling
- Generöst friskvårdsbidrag
- Cykelförmån
- Pensionssparande
- Sjukförsäkring
- Flexibla arbetstider
- Jobbdator och valfri telefon
- Valfria hörlurar
- Kostnadsfria terminalglasögon och synundersökning
- En kultur präglad av trygghet och öppenhet
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”.NET Fullstack Developer – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior .NET Fullstack Developer – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se På uppdrag av en kund söker vi nu en senior .NET Fullstack Developer. Vår kund är ett snabbväxande teknik- och designkonsultföretag. Företaget tillför affärsvärde med digitala innovationer för en bättre slutanvändarupplevelse. Huvudkontoret ligger i Göteborg och ytterligare kontor finns i Stockholm och Lissabon. Företaget grundades 2017 och har ett 80-tal medarbetare. Du kommer att jobba i trev... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se
På uppdrag av en kund söker vi nu en senior .NET Fullstack Developer. Vår kund är ett snabbväxande teknik- och designkonsultföretag. Företaget tillför affärsvärde med digitala innovationer för en bättre slutanvändarupplevelse. Huvudkontoret ligger i Göteborg och ytterligare kontor finns i Stockholm och Lissabon. Företaget grundades 2017 och har ett 80-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer in i en snabbväxande, prestigelös och stöttande arbetsmiljö. Du får arbeta med nyutvecklingsprojekt där det finns utrymme för kreativitet och personlig utveckling. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och stimulerande.
Krav:
- Minst 5 års erfarenhet av utveckling
- Goda kunskaper i .NET
- Goda kunskaper i JavaScript (React, Vue.js, Angular)
- Kunskap om DevOps-principer och verktyg
- Förståelse för versionskontroll med GIT och erfarenhet av att arbeta enligt agila utvecklingsmetoder
- Relevant högskoleutbildning inom datavetenskap, informationsteknik eller motsvarande erfarenhet
- Goda kunskaper i svenska och engelska
Meriterande:
- Goda kunskaper i Python
- Kunskap i Elasticsearch, MongoDB eller liknande dokumentdatabaser är önskvärt.
- Erfarenhet av Docker och Kubernetes är starkt meriterande
Du får:
- Kompetensutveckling
- Generöst friskvårdsbidrag
- Cykelförmån
- Pensionssparande
- Sjukförsäkring
- Flexibla arbetstider
- Jobbdator och valfri telefon
- Valfria hörlurar
- Kostnadsfria terminalglasögon och synundersökning
- En kultur präglad av trygghet och öppenhet
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”Senior .NET Fullstack Developer – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

C# Fullstack Developer – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se På uppdrag av en kund söker vi nu en C# Fullstack Developer. Vår kund är ett snabbväxande teknik- och designkonsultföretag. Företaget tillför affärsvärde med digitala innovationer för en bättre slutanvändarupplevelse. Huvudkontoret ligger i Göteborg och ytterligare kontor finns i Stockholm och Lissabon. Företaget grundades 2017 och har ett 80-tal medarbetare. Du kommer att jobba i trevliga loka... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se
På uppdrag av en kund söker vi nu en C# Fullstack Developer. Vår kund är ett snabbväxande teknik- och designkonsultföretag. Företaget tillför affärsvärde med digitala innovationer för en bättre slutanvändarupplevelse. Huvudkontoret ligger i Göteborg och ytterligare kontor finns i Stockholm och Lissabon. Företaget grundades 2017 och har ett 80-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer in i en snabbväxande, prestigelös och stöttande arbetsmiljö. Du får arbeta med nyutvecklingsprojekt där det finns utrymme för kreativitet och personlig utveckling. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och stimulerande.
Krav:
- Över 3 års erfarenhet av utveckling
- Goda kunskaper i C#
- Goda kunskaper i JavaScript (React, Vue.js, Angular)
- Kunskap om DevOps-principer och verktyg
- Förståelse för versionskontroll med GIT och erfarenhet av att arbeta enligt agila utvecklingsmetoder
- Relevant högskoleutbildning inom datavetenskap, informationsteknik eller motsvarande erfarenhet
- Goda kunskaper i svenska och engelska
Meriterande:
- Goda kunskaper i Python
- Kunskap i Elasticsearch, MongoDB eller liknande dokumentdatabaser är önskvärt.
- Erfarenhet av Docker och Kubernetes är starkt meriterande
Du får:
- Kompetensutveckling
- Generöst friskvårdsbidrag
- Cykelförmån
- Pensionssparande
- Sjukförsäkring
- Flexibla arbetstider
- Jobbdator och valfri telefon
- Valfria hörlurar
- Kostnadsfria terminalglasögon och synundersökning
- En kultur präglad av trygghet och öppenhet
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”C# Fullstack Developer – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior C# Fullstack Developer – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se På uppdrag av en kund söker vi nu en senior C# Fullstack Developer. Vår kund är ett snabbväxande teknik- och designkonsultföretag. Företaget tillför affärsvärde med digitala innovationer för en bättre slutanvändarupplevelse. Huvudkontoret ligger i Göteborg och ytterligare kontor finns i Stockholm och Lissabon. Företaget grundades 2017 och har ett 80-tal medarbetare. Du kommer att jobba i trevli... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryteringsföretag. www.modernera.se
På uppdrag av en kund söker vi nu en senior C# Fullstack Developer. Vår kund är ett snabbväxande teknik- och designkonsultföretag. Företaget tillför affärsvärde med digitala innovationer för en bättre slutanvändarupplevelse. Huvudkontoret ligger i Göteborg och ytterligare kontor finns i Stockholm och Lissabon. Företaget grundades 2017 och har ett 80-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer in i en snabbväxande, prestigelös och stöttande arbetsmiljö. Du får arbeta med nyutvecklingsprojekt där det finns utrymme för kreativitet och personlig utveckling. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och stimulerande.
Krav:
- Minst 5 års erfarenhet av utveckling
- Goda kunskaper i C#
- Goda kunskaper i JavaScript (React, Vue.js, Angular)
- Kunskap om DevOps-principer och verktyg
- Förståelse för versionskontroll med GIT och erfarenhet av att arbeta enligt agila utvecklingsmetoder
- Relevant högskoleutbildning inom datavetenskap, informationsteknik eller motsvarande erfarenhet
- Goda kunskaper i svenska och engelska
Meriterande:
- Goda kunskaper i Python
- Kunskap i Elasticsearch, MongoDB eller liknande dokumentdatabaser är önskvärt.
- Erfarenhet av Docker och Kubernetes är starkt meriterande
Du får:
- Kompetensutveckling
- Generöst friskvårdsbidrag
- Cykelförmån
- Pensionssparande
- Sjukförsäkring
- Flexibla arbetstider
- Jobbdator och valfri telefon
- Valfria hörlurar
- Kostnadsfria terminalglasögon och synundersökning
- En kultur präglad av trygghet och öppenhet
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”Senior C# Fullstack Developer – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

.NET-developer – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se På uppdrag av en kund söker vi nu en .NET-developer. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Husqva... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
På uppdrag av en kund söker vi nu en .NET-developer. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Husqvarna och CEVT.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg, med möjlighet att arbeta hemifrån.
I rollen som .NET-developer kommer du att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt.
Krav:
Minst 3 års erfarenhet av arbete som .NET-developer.
Du får:
En trygg anställning med kollektivavtal och generösa förmåner.
Möjligheten att arbeta med intressanta uppdrag.
Att bli en del av en kultur präglad av kreativitet och innovation.
En plats i en organisation med platt hierarki och öppen kommunikation.

Du kommer att bli anställd hos vår kund på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning, som därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde: omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Ange ".NET-developer – Göteborg heltid" i ämnesraden. Visa mindre

Senior PHP Fullstackutvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. Besök oss på www.modernera.se. På uppdrag av en kund söker vi nu en senior PHP fullstackutvecklare. Vår kund är ett innovativt företag med rötter i Chalmers Innovation, som specialiserar sig på att hjälpa företag förbättra kundupplevelsen och öka försäljningen genom automatisering och AI-teknik. De erbjuder avancerade lösningar för att effektivisera och automatisera kunddialoger över olika kanal... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. Besök oss på www.modernera.se.
På uppdrag av en kund söker vi nu en senior PHP fullstackutvecklare. Vår kund är ett innovativt företag med rötter i Chalmers Innovation, som specialiserar sig på att hjälpa företag förbättra kundupplevelsen och öka försäljningen genom automatisering och AI-teknik. De erbjuder avancerade lösningar för att effektivisera och automatisera kunddialoger över olika kanaler såsom chatt, telefon och i fysiska butiker, vilket bidrar till effektiv retargeting och ökad konverteringsgrad.
Arbetsplats och Arbetsförhållanden:
Du kommer att arbeta i trevliga lokaler i Göteborg, med flexibilitet för hemarbete.
Rollens Innehåll:
Som senior PHP fullstackutvecklare får du möjligheten att leda och forma företagets produktutveckling, samtidigt som du spelar en central roll i utvecklingen och förbättringen av företagets tekniska lösningar.
Ansvarsområden:
Delansvara för att utveckla och implementera företagets produktstrategi i linje med företagets övergripande mål.
Utforma och genomföra en effektiv och agil produktutvecklingsprocess, inklusive kravspecifikationer, design och testing.
Nära samarbete med företagets kunder och säljteam för att förstå deras behov och översätta dessa till produkten.
Säkerställa teknisk exekvering och leverans av produkter genom aktivt deltagande i utveckling och programmering.
Hålla dig uppdaterad om de senaste teknologierna och trenderna inom SaaS och försäljning.

Kvalifikationer:
Över 5 års erfarenhet inom PHP, , Javascript och andra relevanta tekniker.
Erfarenhet av agila utvecklingsmetoder och verktyg som Scrum och Trello.
Förståelse för användarcentrerad design och UX-principer.

Meriterande:
Vana vid driftsättning i Linuxmiljö.
Erfarenhet av CI/CD-flöden.
Specifik kunskap inom Laravel.
Tidigare erfarenhet av Vue.js.
En positiv och samarbetsvillig personlighet.

Förmåner:
Ta en nyckelroll inom företaget, där du har stora möjligheter att påverka produktstrategin och den tekniska utvecklingen.
Arbeta med en innovativ SaaS-produkt och forma framtidens försäljningslösningar.
En dynamisk och entreprenörsdriven arbetsmiljö med kompetenta kollegor och ett starkt team.
Kontinuerlig professionell utveckling med möjligheter att hålla dig à jour med den senaste tekniken och branschpraxis.
Möjlighet att delta i företagets optionsprogram och bli delägare.

Anställningsform:
Du blir anställd hos vår kund, på heltid. Provanställning övergår i tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: Omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Ange ”Senior PHP Fullstackutvecklare – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior .NET-developer – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se På uppdrag av en kund söker vi nu en senior .NET-developer. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca,... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
På uppdrag av en kund söker vi nu en senior .NET-developer. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Husqvarna och CEVT.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg, med möjlighet att arbeta hemifrån.
I rollen som senior .NET-developer kommer du att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt.
Krav:
Minst 5 års erfarenhet av arbete som .NET-developer.
Du får:
En trygg anställning med kollektivavtal och generösa förmåner.
Möjligheten att arbeta med intressanta uppdrag.
Att bli en del av en kultur präglad av kreativitet och innovation.
En plats i en organisation med platt hierarki och öppen kommunikation.

Du kommer att bli anställd hos vår kund på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning, som därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde: omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Ange "Senior .NET-developer – Göteborg heltid" i ämnesraden. Visa mindre

C-utvecklare (fordonsindustrin) – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en C-utvecklare. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Husqvarna... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en C-utvecklare. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Husqvarna och CEVT.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i Göteborg med möjlighet att arbeta hemifrån.
I rollen som C-utvecklare kommer du att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt.
Krav:
- Upp till 5 års erfarenhet av C (90 eller 99)
Meriterande:
- Erfarenhet av C++ (11 eller 14)
- Erfarenhet av utveckling av inbyggda realtidssystem
- Erfarenhet av arbete inom fordonsindustrin
- Erfarenhet av arbete med Autosar
- Kunskap om kommunikationsprotokoll inom fordonsindustrin såsom CAN och Ethernet
Du får:
- En trygg anställning med kollektivavtal och generösa förmåner.
- Möjlighet att arbeta med intressanta uppdrag.
- Att bli en del av en kultur präglad av kreativitet och innovation.
- En plats i en platt organisation.
Du kommer att bli anställd hos vår kund på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning som därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde: omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Använd ärenderaden ”C-utvecklare (fordonsindustrin) – Göteborg heltid”. Visa mindre

Senior Python backend-utvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se På uppdrag av en kund söker vi nu en senior Python backend-utvecklare. Vår kund är ett snabbväxande teknik- och designkonsultföretag. Företaget tillför affärsvärde med digitala innovationer för en bättre slutanvändarupplevelse. Huvudkontoret ligger i Göteborg och ytterligare kontor finns i Stockholm och Lissabon. Företaget grundades 2017 och har ett 80-tal medarbetare. Du kommer... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
På uppdrag av en kund söker vi nu en senior Python backend-utvecklare. Vår kund är ett snabbväxande teknik- och designkonsultföretag. Företaget tillför affärsvärde med digitala innovationer för en bättre slutanvändarupplevelse. Huvudkontoret ligger i Göteborg och ytterligare kontor finns i Stockholm och Lissabon. Företaget grundades 2017 och har ett 80-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer in i en snabbväxande, prestigelös och stöttande arbetsmiljö. Du får arbeta med nyutvecklingsprojekt där det finns utrymme för kreativitet och personlig utveckling. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och stimulerande, med fokus på backendutveckling i Python.
Krav:
- Minst 5 års erfarenhet av backendutveckling
- Goda kunskaper i Python
- Kunskap om DevOps-principer och verktyg
- Förståelse för versionskontroll med GIT och erfarenhet av att arbeta enligt agila utvecklingsmetoder
- Relevant högskoleutbildning inom datavetenskap, informationsteknik eller motsvarande erfarenhet
- Goda kunskaper i svenska och engelska
Meriterande:
- Goda kunskaper i .NET
- Kunskap i Elasticsearch, MongoDB eller liknande dokumentdatabaser är önskvärt.
- Erfarenhet av Docker och Kubernetes är starkt meriterande
Du får:
- Kompetensutveckling
- Generöst friskvårdsbidrag
- Cykelförmån
- Pensionssparande
- Sjukförsäkring
- Flexibla arbetstider
- Jobbdator och valfri telefon
- Valfria hörlurar
- Kostnadsfria terminalglasögon och synundersökning
- En kultur präglad av trygghet och öppenhet
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”Senior Python backend-utvecklare – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior React utvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior React -utvecklare. Vår kund är ett snabbväxande teknik- och designkonsultföretag. Företaget tillför affärsvärde med digitala innovationer för en bättre slutanvändarupplevelse. Huvudkontoret ligger i Göteborg och ytterligare kontor finns i Stockholm och Lissabon. Företaget grundades 2017 och har ett 80-tal medarbetare. Du kommer att jobb... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior React -utvecklare. Vår kund är ett snabbväxande teknik- och designkonsultföretag. Företaget tillför affärsvärde med digitala innovationer för en bättre slutanvändarupplevelse. Huvudkontoret ligger i Göteborg och ytterligare kontor finns i Stockholm och Lissabon. Företaget grundades 2017 och har ett 80-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer in i en snabbväxande, prestigelös och stöttande arbetsmiljö. Du får arbeta med nyutvecklingsprojekt där det finns utrymme för kreativitet och personlig utveckling. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och stimulerande, med fokus på frontendutveckling i React.
Krav:
- Minst 5 års erfarenhet av frontendutveckling
- Goda kunskaper i React
- Kunskap om DevOps-principer och verktyg
- Förståelse för versionskontroll med GIT och erfarenhet av att arbeta enligt agila utvecklingsmetoder
- Relevant högskoleutbildning inom datavetenskap, informationsteknik eller motsvarande erfarenhet
- Goda kunskaper i svenska och engelska
Du får:
- Kompetensutveckling
- Generöst friskvårdsbidrag
- Cykelförmån
- Pensionssparande
- Sjukförsäkring
- Flexibla arbetstider
- Jobbdator och valfri telefon
- Valfria hörlurar
- Kostnadsfria terminalglasögon och synundersökning
- En kultur präglad av trygghet och öppenhet
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”Senior React utvecklare – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Mobilapputvecklare – Göteborg, heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. Besök oss på www.modernera.se. På uppdrag av en kund söker vi nu en mobilapputvecklare. Vår kund erbjuder ett komplett bokningssystem för racketsporter världen över. Sedan starten 2012 har företaget vuxit snabbt och är idag ett av de ledande i branschen, med över 2 miljoner användare i 2500 anläggningar och mer än 100 medarbetare globalt. I denna roll kommer du att arbeta i trevliga lokaler i Gö... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. Besök oss på www.modernera.se.
På uppdrag av en kund söker vi nu en mobilapputvecklare. Vår kund erbjuder ett komplett bokningssystem för racketsporter världen över. Sedan starten 2012 har företaget vuxit snabbt och är idag ett av de ledande i branschen, med över 2 miljoner användare i 2500 anläggningar och mer än 100 medarbetare globalt.
I denna roll kommer du att arbeta i trevliga lokaler i Göteborg, med möjlighet till distansarbete.
Som mobilapputvecklare blir du en del av ett team bestående av ingenjörer, produktdesigners och projektledare, med målet att skapa värde för användarna genom att utveckla företagets mobilapp. Arbetsuppgifterna inkluderar samarbete med ditt team och utveckling.
Om dig:
- Djupgående kunskap i mobila ramverk som React Native, med förmåga att smidigt växla mellan olika plattformar och teknologier. Du har erfarenhet av att skapa och underhålla appar för både iOS och Android.
- Minst tre års relevant arbetslivserfarenhet, med kompetens inom att skriva ren, underhållbar och testbar kod. Du förstår vikten av agila arbetsprocesser och testning för kvalitetssäkring.
- Erfarenhet av moderna utvecklingsverktyg och processer, inklusive men inte begränsat till CI/CD, för effektiv kodleverans och hög produktkvalitet.
- Stark teknisk bakgrund med kunskap i React Native, TypeScript, AWS och GoLang, eller en stark vilja och förmåga att snabbt lära dig dessa och andra relevanta teknologier.
Du får:
- Ett samarbetsorienterat team och en kultur som värderar förtroende och autonomi.
- Modernt kontor med flexibla arbetsförhållanden.
- Möjligheten att arbeta med en produkt som främjar ett socialt och aktivt liv.
- Stora möjligheter för lärande och personlig utveckling.
Du kommer att bli anställd direkt av vår kund på heltid, med start omgående. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning, som därefter övergår i en tillsvidareanställning.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Använd ärenderaden "Mobilapputvecklare – Göteborg, heltid". Visa mindre

Senior C-utvecklare (fordonsindustrin) – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior C-utvecklare. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Hu... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior C-utvecklare. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Husqvarna och CEVT.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i Göteborg med möjlighet att arbeta hemifrån.
I rollen som senior C-utvecklare kommer du att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt.
Krav:
- Över 5 års erfarenhet av C (90 eller 99)
Meriterande:
- Erfarenhet av C++ (11 eller 14)
- Erfarenhet av utveckling av inbyggda realtidssystem
- Erfarenhet av arbete inom fordonsindustrin
- Erfarenhet av arbete med Autosar
- Kunskap om kommunikationsprotokoll inom fordonsindustrin såsom CAN och Ethernet
Du får:
- En trygg anställning med kollektivavtal och generösa förmåner.
- Möjlighet att arbeta med intressanta uppdrag.
- Att bli en del av en kultur präglad av kreativitet och innovation.
- En plats i en platt organisation.
Du kommer att bli anställd hos vår kund på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning som därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde: omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Använd ärenderaden ”Senior C-utvecklare (fordonsindustrin) – Göteborg heltid”. Visa mindre

C# backend-utvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se På uppdrag av en kund söker vi nu en C# backend-utvecklare. Vår kund är ett snabbväxande teknik- och designkonsultföretag. Företaget tillför affärsvärde med digitala innovationer för en bättre slutanvändarupplevelse. Huvudkontoret ligger i Göteborg och ytterligare kontor finns i Stockholm och Lissabon. Företaget grundades 2017 och har ett 80-tal medarbetare. Du kommer att jobba ... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
På uppdrag av en kund söker vi nu en C# backend-utvecklare. Vår kund är ett snabbväxande teknik- och designkonsultföretag. Företaget tillför affärsvärde med digitala innovationer för en bättre slutanvändarupplevelse. Huvudkontoret ligger i Göteborg och ytterligare kontor finns i Stockholm och Lissabon. Företaget grundades 2017 och har ett 80-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer in i en snabbväxande, prestigelös och stöttande arbetsmiljö. Du får arbeta med nyutvecklingsprojekt där det finns utrymme för kreativitet och personlig utveckling. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och stimulerande, med fokus på backendutveckling i C#.
Krav:
- Minst 3 års erfarenhet av backendutveckling
- Goda kunskaper i C#
- Kunskap om DevOps-principer och verktyg
- Förståelse för versionskontroll med GIT och erfarenhet av att arbeta enligt agila utvecklingsmetoder
- Relevant högskoleutbildning inom datavetenskap, informationsteknik eller motsvarande erfarenhet
- Goda kunskaper i svenska och engelska
Meriterande:
- Goda kunskaper i Python
- Kunskap i Elasticsearch, MongoDB eller liknande dokumentdatabaser är önskvärt.
- Erfarenhet av Docker och Kubernetes är starkt meriterande
Du får:
- Kompetensutveckling
- Generöst friskvårdsbidrag
- Cykelförmån
- Pensionssparande
- Sjukförsäkring
- Flexibla arbetstider
- Jobbdator och valfri telefon
- Valfria hörlurar
- Kostnadsfria terminalglasögon och synundersökning
- En kultur präglad av trygghet och öppenhet
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”C# backend-utvecklare – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

C++-utvecklare (ADAS) – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en C++-utvecklare med erfarenhet av ADAS. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsso... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en C++-utvecklare med erfarenhet av ADAS. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Husqvarna och CEVT.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i Göteborg med möjlighet att arbeta hemifrån.
I rollen som C++-utvecklare kommer du att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt.
Krav:
- Upp till 5 års erfarenhet av C++
Meriterande:
- Erfarenhet av ADAS-programvaruutveckling
- Inbäddad programvara och agila metoder
- Erfarenhet av att utveckla kollisionsundvikande system (AEB, LKA)
Du får:
- En trygg anställning med kollektivavtal och generösa förmåner.
- Möjlighet att arbeta med intressanta uppdrag.
- Att bli en del av en kultur präglad av kreativitet och innovation.
- En plats i en platt organisation.
Du kommer att bli anställd hos vår kund på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning som därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde: omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Använd ärenderaden ”C++-utvecklare (ADAS) – Göteborg heltid”. Visa mindre

Senior C# backend-utvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se På uppdrag av en kund söker vi nu en senior C# backend-utvecklare. Vår kund är ett snabbväxande teknik- och designkonsultföretag. Företaget tillför affärsvärde med digitala innovationer för en bättre slutanvändarupplevelse. Huvudkontoret ligger i Göteborg och ytterligare kontor finns i Stockholm och Lissabon. Företaget grundades 2017 och har ett 80-tal medarbetare. Du kommer att... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
På uppdrag av en kund söker vi nu en senior C# backend-utvecklare. Vår kund är ett snabbväxande teknik- och designkonsultföretag. Företaget tillför affärsvärde med digitala innovationer för en bättre slutanvändarupplevelse. Huvudkontoret ligger i Göteborg och ytterligare kontor finns i Stockholm och Lissabon. Företaget grundades 2017 och har ett 80-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer in i en snabbväxande, prestigelös och stöttande arbetsmiljö. Du får arbeta med nyutvecklingsprojekt där det finns utrymme för kreativitet och personlig utveckling. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och stimulerande, med fokus på backendutveckling i C#.
Krav:
- Minst 5 års erfarenhet av backendutveckling
- Goda kunskaper i C#
- Kunskap om DevOps-principer och verktyg
- Förståelse för versionskontroll med GIT och erfarenhet av att arbeta enligt agila utvecklingsmetoder
- Relevant högskoleutbildning inom datavetenskap, informationsteknik eller motsvarande erfarenhet
- Goda kunskaper i svenska och engelska
Meriterande:
- Goda kunskaper i Python
- Kunskap i Elasticsearch, MongoDB eller liknande dokumentdatabaser är önskvärt.
- Erfarenhet av Docker och Kubernetes är starkt meriterande
Du får:
- Kompetensutveckling
- Generöst friskvårdsbidrag
- Cykelförmån
- Pensionssparande
- Sjukförsäkring
- Flexibla arbetstider
- Jobbdator och valfri telefon
- Valfria hörlurar
- Kostnadsfria terminalglasögon och synundersökning
- En kultur präglad av trygghet och öppenhet
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”Senior C# backend-utvecklare – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior HIL-ingenjör – Göteborg deltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior HIL-ingenjör. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Hu... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior HIL-ingenjör. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Husqvarna och CEVT.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i Göteborg.
Vi söker nu en senior HIL-ingenjör för att stödja företagets kunder inom bilindustrin.
Krav:
- 5+ års erfarenhet av HIL
- dSPACE
- Python
- MATLAB
- Andra verktyg relevanta för HIL
Meriterande:
- Goda kunskaper i svenska
- Körkort
- Erfarenhet från bilindustrin
Du kommer att bli anställd hos vår kund på deltid. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning som därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde: omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Använd ärenderaden ”Senior HIL-ingenjör – Göteborg heltid”. Visa mindre

Senior C++-utvecklare (ADAS) – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior C++-utvecklare med erfarenhet av ADAS. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, ... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior C++-utvecklare med erfarenhet av ADAS. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Husqvarna och CEVT.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i Göteborg med möjlighet att arbeta hemifrån.
I rollen som C++-utvecklare kommer du att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt.
Krav:
- Minst 5 års erfarenhet av C++
Meriterande:
- Erfarenhet av ADAS-programvaruutveckling
- Inbäddad programvara och agila metoder
- Erfarenhet av att utveckla kollisionsundvikande system (AEB, LKA)
Du får:
- En trygg anställning med kollektivavtal och generösa förmåner.
- Möjlighet att arbeta med intressanta uppdrag.
- Att bli en del av en kultur präglad av kreativitet och innovation.
- En plats i en platt organisation.
Du kommer att bli anställd hos vår kund på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning som därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde: omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Använd ärenderaden ”Senior C++-utvecklare (ADAS) – Göteborg heltid”. Visa mindre

C++-utvecklare (fordonsindustrin) – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en C++-utvecklare. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Husqvar... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en C++-utvecklare. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Husqvarna och CEVT.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i Göteborg med möjlighet att arbeta hemifrån.
I rollen som C++-utvecklare kommer du att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt.
Krav:
- Upp till 5 års erfarenhet av C++ (11 eller 14)
Meriterande:
- Erfarenhet av C (90 eller 99)
- Erfarenhet av utveckling av inbyggda realtidssystem
- Erfarenhet av arbete inom fordonsindustrin
- Erfarenhet av arbete med Autosar
- Kunskap om kommunikationsprotokoll inom fordonsindustrin såsom CAN och Ethernet
Du får:
- En trygg anställning med kollektivavtal och generösa förmåner.
- Möjlighet att arbeta med intressanta uppdrag.
- Att bli en del av en kultur präglad av kreativitet och innovation.
- En plats i en platt organisation.
Du kommer att bli anställd hos vår kund på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning som därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde: omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Använd ärenderaden ”C++-utvecklare (fordonsindustrin) – Göteborg heltid”. Visa mindre

Senior .NET backend-utvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se På uppdrag av en kund söker vi nu en senior .NET backend-utvecklare. Vår kund är ett snabbväxande teknik- och designkonsultföretag. Företaget tillför affärsvärde med digitala innovationer för en bättre slutanvändarupplevelse. Huvudkontoret ligger i Göteborg och ytterligare kontor finns i Stockholm och Lissabon. Företaget grundades 2017 och har ett 80-tal medarbetare. Du kommer a... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
På uppdrag av en kund söker vi nu en senior .NET backend-utvecklare. Vår kund är ett snabbväxande teknik- och designkonsultföretag. Företaget tillför affärsvärde med digitala innovationer för en bättre slutanvändarupplevelse. Huvudkontoret ligger i Göteborg och ytterligare kontor finns i Stockholm och Lissabon. Företaget grundades 2017 och har ett 80-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer in i en snabbväxande, prestigelös och stöttande arbetsmiljö. Du får arbeta med nyutvecklingsprojekt där det finns utrymme för kreativitet och personlig utveckling. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och stimulerande, med fokus på backendutveckling i .NET.
Krav:
- Minst 5 års erfarenhet av backendutveckling
- Goda kunskaper i .NET
- Kunskap om DevOps-principer och verktyg
- Förståelse för versionskontroll med GIT och erfarenhet av att arbeta enligt agila utvecklingsmetoder
- Relevant högskoleutbildning inom datavetenskap, informationsteknik eller motsvarande erfarenhet
- Goda kunskaper i svenska och engelska
Meriterande:
- Goda kunskaper i Python
- Kunskap i Elasticsearch, MongoDB eller liknande dokumentdatabaser är önskvärt.
- Erfarenhet av Docker och Kubernetes är starkt meriterande
Du får:
- Kompetensutveckling
- Generöst friskvårdsbidrag
- Cykelförmån
- Pensionssparande
- Sjukförsäkring
- Flexibla arbetstider
- Jobbdator och valfri telefon
- Valfria hörlurar
- Kostnadsfria terminalglasögon och synundersökning
- En kultur präglad av trygghet och öppenhet
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”Senior .NET backend-utvecklare – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior Mobilapputvecklare – Göteborg, heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. Besök oss på www.modernera.se. På uppdrag av en kund söker vi nu en senior mobilapputvecklare. Vår kund erbjuder ett komplett bokningssystem för racketsporter världen över. Sedan starten 2012 har företaget vuxit snabbt och är idag ett av de ledande i branschen, med över 2 miljoner användare i 2500 anläggningar och mer än 100 medarbetare globalt. I denna roll kommer du att arbeta i trevliga lokal... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. Besök oss på www.modernera.se.
På uppdrag av en kund söker vi nu en senior mobilapputvecklare. Vår kund erbjuder ett komplett bokningssystem för racketsporter världen över. Sedan starten 2012 har företaget vuxit snabbt och är idag ett av de ledande i branschen, med över 2 miljoner användare i 2500 anläggningar och mer än 100 medarbetare globalt.
I denna roll kommer du att arbeta i trevliga lokaler i Göteborg, med möjlighet till distansarbete.
Som senior mobilapputvecklare blir du en del av ett team bestående av ingenjörer, produktdesigners och projektledare, med målet att skapa värde för användarna genom att utveckla företagets mobilapp. Arbetsuppgifterna inkluderar samarbete med ditt team och utveckling.
Om dig:
- Djupgående kunskap i mobila ramverk som React Native, med förmåga att smidigt växla mellan olika plattformar och teknologier. Du har erfarenhet av att skapa och underhålla appar för både iOS och Android.
- Minst fem års relevant arbetslivserfarenhet, med kompetens inom att skriva ren, underhållbar och testbar kod. Du förstår vikten av agila arbetsprocesser och testning för kvalitetssäkring.
- Erfarenhet av moderna utvecklingsverktyg och processer, inklusive men inte begränsat till CI/CD, för effektiv kodleverans och hög produktkvalitet.
- Stark teknisk bakgrund med kunskap i React Native, TypeScript, AWS och GoLang, eller en stark vilja och förmåga att snabbt lära dig dessa och andra relevanta teknologier.
Du får:
- Ett samarbetsorienterat team och en kultur som värderar förtroende och autonomi.
- Modernt kontor med flexibla arbetsförhållanden.
- Möjligheten att arbeta med en produkt som främjar ett socialt och aktivt liv.
- Stora möjligheter för lärande och personlig utveckling.
Du kommer att bli anställd direkt av vår kund på heltid, med start omgående. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning, som därefter övergår i en tillsvidareanställning.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Använd ärenderaden "Senior Mobilapputvecklare – Göteborg, heltid". Visa mindre

.NET backend-utvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se På uppdrag av en kund söker vi nu en .NET backend-utvecklare. Vår kund är ett snabbväxande teknik- och designkonsultföretag. Företaget tillför affärsvärde med digitala innovationer för en bättre slutanvändarupplevelse. Huvudkontoret ligger i Göteborg och ytterligare kontor finns i Stockholm och Lissabon. Företaget grundades 2017 och har ett 80-tal medarbetare. Du kommer att jobb... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
På uppdrag av en kund söker vi nu en .NET backend-utvecklare. Vår kund är ett snabbväxande teknik- och designkonsultföretag. Företaget tillför affärsvärde med digitala innovationer för en bättre slutanvändarupplevelse. Huvudkontoret ligger i Göteborg och ytterligare kontor finns i Stockholm och Lissabon. Företaget grundades 2017 och har ett 80-tal medarbetare.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer in i en snabbväxande, prestigelös och stöttande arbetsmiljö. Du får arbeta med nyutvecklingsprojekt där det finns utrymme för kreativitet och personlig utveckling. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och stimulerande, med fokus på backendutveckling i .NET.
Krav:
- Minst 3 års erfarenhet av backendutveckling
- Goda kunskaper i .NET
- Kunskap om DevOps-principer och verktyg
- Förståelse för versionskontroll med GIT och erfarenhet av att arbeta enligt agila utvecklingsmetoder
- Relevant högskoleutbildning inom datavetenskap, informationsteknik eller motsvarande erfarenhet
- Goda kunskaper i svenska och engelska
Meriterande:
- Goda kunskaper i Python
- Kunskap i Elasticsearch, MongoDB eller liknande dokumentdatabaser är önskvärt.
- Erfarenhet av Docker och Kubernetes är starkt meriterande
Du får:
- Kompetensutveckling
- Generöst friskvårdsbidrag
- Cykelförmån
- Pensionssparande
- Sjukförsäkring
- Flexibla arbetstider
- Jobbdator och valfri telefon
- Valfria hörlurar
- Kostnadsfria terminalglasögon och synundersökning
- En kultur präglad av trygghet och öppenhet
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”.NET backend-utvecklare – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Dataingenjör – Göteborg heltid

Ansök    Mar 8    Modernera AB    Dataanalytiker
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en Dataingenjör. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Husqvarna... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en Dataingenjör. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Husqvarna och CEVT.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i Göteborg.
Vi söker nu en dataingenjör för att stödja företagets kunder inom bilindustrin.
Krav:
- Minst tre års arbetslivserfarenhet
- Skicklighet i och Python för datamanipulering
- Förmåga att effektivt använda verktyg för datavisualisering som PowerBI, Tableau eller Looker
- Starka kommunikationsfärdigheter för att hantera intressenter och översätta tekniska resultat till en icke-teknisk publik
Meriterande:
- Erfarenhet från bilindustrin
- Erfarenhet av moderna verktyg för datastackar som dbt för att omvandla data i datalagret
- Bekantskap med Snowflake, en molnbaserad plattform för datalagring
- Förmåga att designa och bygga datapipelines för att effektivisera processen för datatransformation, aggregering och lagring
Du får:
- En trygg anställning med kollektivavtal och generösa förmåner.
- Möjlighet att arbeta med intressanta uppdrag.
- Att bli en del av en kultur präglad av kreativitet och innovation.
- En plats i en platt organisation.
Du kommer att bli anställd hos vår kund på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning som därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde: omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Använd ärenderaden ”Dataingenjör – Göteborg heltid”. Visa mindre

HIL-ingenjör – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en HIL-ingenjör. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Husqvarna... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en HIL-ingenjör. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Husqvarna och CEVT.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i Göteborg.
Vi söker nu en HIL-ingenjör för att stödja företagets kunder inom bilindustrin.
Krav:
- 3+ års erfarenhet av HIL
- dSPACE
- Python
- MATLAB
- Andra verktyg relevanta för HIL
Meriterande:
- Goda kunskaper i svenska
- Körkort
- Erfarenhet från bilindustrin
Du kommer att bli anställd hos vår kund på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning som därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde: omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Använd ärenderaden ”HIL-ingenjör – Göteborg heltid”. Visa mindre

Senior HIL-ingenjör – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior HIL-ingenjör. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Hu... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior HIL-ingenjör. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Husqvarna och CEVT.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i Göteborg.
Vi söker nu en senior HIL-ingenjör för att stödja företagets kunder inom bilindustrin.
Krav:
- 5+ års erfarenhet av HIL
- dSPACE
- Python
- MATLAB
- Andra verktyg relevanta för HIL
Meriterande:
- Goda kunskaper i svenska
- Körkort
- Erfarenhet från bilindustrin
Du kommer att bli anställd hos vår kund på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning som därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde: omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Använd ärenderaden ”Senior HIL-ingenjör – Göteborg heltid”. Visa mindre

Senior Dataingenjör – Göteborg heltid

Ansök    Mar 5    Modernera AB    Dataanalytiker
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior Dataingenjör. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Hu... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior Dataingenjör. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Husqvarna och CEVT.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i Göteborg.
Vi söker nu en senior dataingenjör för att stödja företagets kunder inom bilindustrin.
Krav:
- Minst fem års arbetslivserfarenhet
- Skicklighet i och Python för datamanipulering
- Förmåga att effektivt använda verktyg för datavisualisering som PowerBI, Tableau eller Looker
- Starka kommunikationsfärdigheter för att hantera intressenter och översätta tekniska resultat till en icke-teknisk publik
Meriterande:
- Erfarenhet från bilindustrin
- Erfarenhet av moderna verktyg för datastackar som dbt för att omvandla data i datalagret
- Bekantskap med Snowflake, en molnbaserad plattform för datalagring
- Förmåga att designa och bygga datapipelines för att effektivisera processen för datatransformation, aggregering och lagring
Du får:
- En trygg anställning med kollektivavtal och generösa förmåner.
- Möjlighet att arbeta med intressanta uppdrag.
- Att bli en del av en kultur präglad av kreativitet och innovation.
- En plats i en platt organisation.
Du kommer att bli anställd hos vår kund på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning som därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde: omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Använd ärenderaden ”Senior Dataingenjör – Göteborg heltid”. Visa mindre

Specialistläkare i allmänmedicin handledning – Helsingborg heltid

Ansök    Feb 28    Modernera AB    Specialistläkare
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en specialistläkare i allmänmedicin med fokus på handledning. Vår kund är en växande vårdkoncern som arbetar för att förbättra patienternas hälsa och livskvalité. Företaget lägger stor vikt vid trygghet, tillgänglighet och service. De kombinerar digital och fysisk primärvård samt företagshälsovård. Du kommer att arbeta i en välkomnande och trevli... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en specialistläkare i allmänmedicin med fokus på handledning. Vår kund är en växande vårdkoncern som arbetar för att förbättra patienternas hälsa och livskvalité. Företaget lägger stor vikt vid trygghet, tillgänglighet och service. De kombinerar digital och fysisk primärvård samt företagshälsovård.
Du kommer att arbeta i en välkomnande och trevlig vårdcentral i Helsingborg med 25 anställda och cirka 7000 listade patienter. Det finns möjlighet att jobba hemifrån.
Vi söker en specialistläkare inom allmänmedicin som brinner lite extra för handledning av AT/ST. Utöver det kommer du att arbeta på vårdcentral såväl som i digitala tjänster där du arbetar hemifrån. Förutom omväxlande arbetsuppgifter där du får möjlighet att möta och ge råd till många olika patienter, får du vara med och bidra till att utveckla och förändra primärvården där dina idéer skapar värde för verksamheten.
Kvalifikationer:
Du är specialistläkare inom allmänmedicin med minst 6 månaders fysisk primärvårdserfarenhet i Sverige efter din AT.
Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, samt behärskar engelska väl. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Du har goda tekniska kunskaper, om du tidigare arbetat med digitala vårdmöten är det meriterande.
Du har tidigare erfarenhet av handledning och är insatt i Socialstyrelsens föreskrifter och allmänna råd om läkarnas specialiseringstjänstgöring.

Du får:
En möjlighet att bli en del av en växande vårdkoncern med likasinnade kollegor och många kontaktytor. Företaget har en härlig teamkänsla, kultur och gemenskap. Vår kund värderar balans mellan arbete och privatliv högt och möjligheten till en friskare tillvaro. Företaget erbjuder mycket förmånliga villkor, kollektivavtal samt tjänstepension och friskvårdsbidrag. Vidare erbjuder företaget också tid och möjlighet till kollegialt lärande inom koncernen samt kompetensutveckling.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Tillsvidareanställning. Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv “Specialistläkare i allmänmedicin handledning – Helsingborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior C++-utvecklare (fordonsindustrin) – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior C++-utvecklare. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, ... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior C++-utvecklare. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Husqvarna och CEVT.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i Göteborg med möjlighet att arbeta hemifrån.
I rollen som C++-utvecklare kommer du att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt.
Krav:
- Över 5 års erfarenhet av C++ (11 eller 14)
Meriterande:
- Erfarenhet av C (90 eller 99)
- Erfarenhet av utveckling av inbyggda realtidssystem
- Erfarenhet av arbete inom fordonsindustrin
- Erfarenhet av arbete med Autosar
- Kunskap om kommunikationsprotokoll inom fordonsindustrin såsom CAN och Ethernet
Du får:
- En trygg anställning med kollektivavtal och generösa förmåner.
- Möjlighet att arbeta med intressanta uppdrag.
- Att bli en del av en kultur präglad av kreativitet och innovation.
- En plats i en platt organisation.
Du kommer att bli anställd hos vår kund på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning som därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde: omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Använd ärenderaden ”Senior C++-utvecklare (fordonsindustrin) – Göteborg heltid”. Visa mindre

Backend Java-utvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se På uppdrag av en kund söker vi nu en Backend Java-utvecklare. Vår kund utvecklar ett komplett bokningssystem för racketsporter över hela världen. Företaget har funnits sedan 2012 och är ett av de snabbast växande företagen i branschen. Företagets tjänst har över 2 miljoner spelare vid 2500 anläggningar och företaget har över 100 medarbetare globalt. Du kommer att jobba i trevlig... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
På uppdrag av en kund söker vi nu en Backend Java-utvecklare. Vår kund utvecklar ett komplett bokningssystem för racketsporter över hela världen. Företaget har funnits sedan 2012 och är ett av de snabbast växande företagen i branschen. Företagets tjänst har över 2 miljoner spelare vid 2500 anläggningar och företaget har över 100 medarbetare globalt.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i Göteborg med möjlighet att arbeta hemifrån.
I rollen som Backend Java-utvecklare kommer du att arbeta med komplexa globala produkter och vara delaktig i beslut relaterade till den övergripande produktstrategin. Du kommer att arbeta i ett tvärfunktionellt team för att bygga användarvänliga lösningar för mobil och webb som är både skalbara och pålitliga.
Som utvecklare kommer du att ha ansvar för att coacha juniora medlemmar i teamet för att främja teamets kontinuerliga utveckling och lärande. Du kommer att ta en aktiv del i dagliga rutiner, planera och genomföra satsningar och initiativ. Dessutom kommer du att samarbeta med andra utvecklare, produktägare och designers för att utveckla och leverera lösningar i världsklass för företagets slutanvändare.
Om dig:
Vi tror att du är en entusiastisk utvecklare med en gedigen bakgrund inom digital produktutveckling, helst i en startup- eller mindre företagsmiljö. Din professionella resa inkluderar troligen:
- Minst tre års erfarenhet av Java, Golang, Groovy eller liknande språk.
- Bekantskap med monolitarkitektur och erfarenhet av att migrera till mikrotjänster och serverlösa arkitekturer.
- Bevisat framgångsrik i utvecklingen av plattformsöverskridande produkter och bekväm med AWS och infrastruktur som kod.
- Erfarenhet av relationsdatabaser, ORM och MVC-ramverk.
- Starka kommunikationsförmågor.
Du får:
- Ett samarbetsvilligt team och en kultur av förtroende och autonomi.
- Ett modernt kontor med möjlighet till ett flexibelt arbetssätt.
- Möjligheten att arbeta med en produkt som hjälper människor att leva ett mer socialt och aktivt liv kopplat till en passion.
- Stora möjligheter att lära sig nya saker och massor av möjligheter för personlig utveckling.
Du kommer att bli anställd hos vår kund på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning som därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde: omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Använd ärenderaden ”Backend Java-utvecklare – Göteborg heltid”. Visa mindre

C#-utvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån. Du kommer att jobba med hela utvecklings... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att jobba med hela utvecklingskedjan, med både nyutveckling, implementation och förbättringar. Du kommer att få driva projekt från början till slut, för att möta företagets kunders behov och göra skillnad i akutsjukvården.
Du har:
• Upp till fyra års relevant erfarenhet av systemutveckling och programmering
• Kandidatexamen inom systemvetenskap eller motsvarande.
• C#/.NET

Meriterande:
• React.js, eller andra JavaScript-ramverk såsom Vue.js och Angular.js
• TDD
• Apputveckling
Du får:
Vår kund erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande produkt.
Kontinuerlig kompetensutveckling.
Roliga aktiviteter.
Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”C#-utvecklare – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior Backend Java-utvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se På uppdrag av en kund söker vi nu en senior Backend Java-utvecklare. Vår kund utvecklar ett komplett bokningssystem för racketsporter över hela världen. Företaget har funnits sedan 2012 och är ett av de snabbast växande företagen i branschen. Företagets tjänst har över 2 miljoner spelare vid 2500 anläggningar och företaget har över 100 medarbetare globalt. Du kommer att jobba i ... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
På uppdrag av en kund söker vi nu en senior Backend Java-utvecklare. Vår kund utvecklar ett komplett bokningssystem för racketsporter över hela världen. Företaget har funnits sedan 2012 och är ett av de snabbast växande företagen i branschen. Företagets tjänst har över 2 miljoner spelare vid 2500 anläggningar och företaget har över 100 medarbetare globalt.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i Göteborg med möjlighet att arbeta hemifrån.
I rollen som senior Backend Java-utvecklare kommer du att arbeta med komplexa globala produkter och vara delaktig i beslut relaterade till den övergripande produktstrategin. Du kommer att arbeta i ett tvärfunktionellt team för att bygga användarvänliga lösningar för mobil och webb som är både skalbara och pålitliga.
Som senior utvecklare kommer du att ha ansvar för att coacha juniora medlemmar i teamet för att främja teamets kontinuerliga utveckling och lärande. Du kommer att ta en aktiv del i dagliga rutiner, planera och genomföra satsningar och initiativ. Dessutom kommer du att samarbeta med andra utvecklare, produktägare och designers för att utveckla och leverera lösningar i världsklass för företagets slutanvändare.
Om dig:
Vi tror att du är en entusiastisk utvecklare med en gedigen bakgrund inom digital produktutveckling, helst i en startup- eller mindre företagsmiljö. Din professionella resa inkluderar troligen:
- Över fem års erfarenhet av Java, Golang, Groovy eller liknande språk.
- Bekantskap med monolitarkitektur och erfarenhet av att migrera till mikrotjänster och serverlösa arkitekturer.
- Bevisat framgångsrik i utvecklingen av plattformsöverskridande produkter och bekväm med AWS och infrastruktur som kod.
- Erfarenhet av relationsdatabaser, ORM och MVC-ramverk.
- Starka kommunikationsförmågor.
Du får:
- Ett samarbetsvilligt team och en kultur av förtroende och autonomi.
- Ett modernt kontor med möjlighet till ett flexibelt arbetssätt.
- Möjligheten att arbeta med en produkt som hjälper människor att leva ett mer socialt och aktivt liv kopplat till en passion.
- Stora möjligheter att lära sig nya saker och massor av möjligheter för personlig utveckling.
Du kommer att bli anställd hos vår kund på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning som därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde: omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Använd ärenderaden ”Senior Backend Java-utvecklare – Göteborg heltid”. Visa mindre

CTO/.Net C#-utvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior CTO/.Net C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån. Du kommer att göra skill... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior CTO/.Net C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att göra skillnad och ansvara för att leda utvecklingsverksamheten. Du arbetar både med strategiska frågorna samt jobbar med teamet med utveckling.
Du har:
• Minst fem års relevant erfarenhet av systemutveckling och programmering
• Erfarenhet av arbete som Tech Lead.
• Kandidatexamen inom systemvetenskap eller motsvarande.
• C#/.NET

Meriterande:
• React.js, eller andra JavaScript-ramverk såsom Vue.js och Angular.js
• TDD
• Apputveckling
• Xamarin
• Python, R
Du får:
Vår kund erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och en spännande produkt.
Kontinuerlig kompetensutveckling.
Roliga aktiviteter.
Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”CTO/.Net C#-utvecklare – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

.Net systemutvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en .Net systemutvecklare. Vår kund är ett branschledande och snabbväxande företag som levererar produkter och tjänster som förbättrar affärskommunikation. Företaget är i framkant inom teknisk kunskap och forskning inom elektronisk affärskommunikation. Företaget har funnits sedan 1988 och består idag av ett 10-tal medarbetare. Du kommer att arbeta... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en .Net systemutvecklare. Vår kund är ett branschledande och snabbväxande företag som levererar produkter och tjänster som förbättrar affärskommunikation. Företaget är i framkant inom teknisk kunskap och forskning inom elektronisk affärskommunikation. Företaget har funnits sedan 1988 och består idag av ett 10-tal medarbetare.
Du kommer att arbeta i trevliga lokaler i centrala Göteborg.
Din kommande roll innefattar:
Som .Net systemutvecklare kommer du att arbeta med hela utvecklingscykeln från planering till implementering med fokus på backend.
Vi söker dig som:
har akademisk utbildning inom IT
har upp till 5 års erfarenhet av systemutveckling inom .NET och C#
behärskar svenska språket i tal och skrift

Meriterande:

JavaScript, HTML och CSS
Kryptografi

Du får:
Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du har en stor möjlighet att påverka ditt eget arbete.
Gedigna utbildningar.
Du kommer att bli anställd direkt hos vår kund, på heltid. Provanställningen övergår till en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”.Net systemutvecklare – Göteborg heltid” i ämnesraden. Visa mindre

Senior .Net systemutvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior .Net systemutvecklare. Vår kund är ett branschledande och snabbväxande företag som levererar produkter och tjänster som förbättrar affärskommunikation. Företaget är i framkant inom teknisk kunskap och forskning inom elektronisk affärskommunikation. Företaget har funnits sedan 1988 och består idag av ett 10-tal medarbetare. Du kommer att... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior .Net systemutvecklare. Vår kund är ett branschledande och snabbväxande företag som levererar produkter och tjänster som förbättrar affärskommunikation. Företaget är i framkant inom teknisk kunskap och forskning inom elektronisk affärskommunikation. Företaget har funnits sedan 1988 och består idag av ett 10-tal medarbetare.
Du kommer att arbeta i trevliga lokaler i centrala Göteborg.
Din kommande roll innefattar:
Som senior .Net systemutvecklare kommer du att arbeta med hela utvecklingscykeln från planering till implementering med fokus på backend.
Vi söker dig som:
har akademisk utbildning inom IT
har minst 5 års erfarenhet av systemutveckling inom .NET och C#
behärskar svenska språket i tal och skrift

Meriterande:

JavaScript, HTML och CSS
Kryptografi

Du får:
Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du har en stor möjlighet att påverka ditt eget arbete.
Gedigna utbildningar.
Du kommer att bli anställd direkt hos vår kund, på heltid. Provanställningen övergår till en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”Senior .Net systemutvecklare – Göteborg heltid” i ämnesraden. Visa mindre

Senior C#-utvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån. Du kommer att jobba med hela utve... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att jobba med hela utvecklingskedjan, med både nyutveckling, implementation och förbättringar. Du kommer att få driva projekt från början till slut, för att möta företagets kunders behov och göra skillnad i akutsjukvården.
Du har:
• Minst fem års relevant erfarenhet av systemutveckling och programmering
• Kandidatexamen inom systemvetenskap eller motsvarande.
• C#/.NET

Meriterande:
• React.js, eller andra JavaScript-ramverk såsom Vue.js och Angular.js
• TDD
• Apputveckling
Du får:
Vår kund erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande produkt.
Kontinuerlig kompetensutveckling.
Roliga aktiviteter.
Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”Senior C#-utvecklare – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Junior Laravel utvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. Besök oss på www.modernera.se. På uppdrag av en kund söker vi nu en junior Laravel fullstackutvecklare. Vår kund är ett innovativt företag med rötter i Chalmers Innovation, som specialiserar sig på att hjälpa företag förbättra kundupplevelsen och öka försäljningen genom automatisering och AI-teknik. De erbjuder avancerade lösningar för att effektivisera och automatisera kunddialoger över olika k... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. Besök oss på www.modernera.se.
På uppdrag av en kund söker vi nu en junior Laravel fullstackutvecklare. Vår kund är ett innovativt företag med rötter i Chalmers Innovation, som specialiserar sig på att hjälpa företag förbättra kundupplevelsen och öka försäljningen genom automatisering och AI-teknik. De erbjuder avancerade lösningar för att effektivisera och automatisera kunddialoger över olika kanaler såsom chatt, telefon och i fysiska butiker, vilket bidrar till effektiv retargeting och ökad konverteringsgrad.
Arbetsplats och Arbetsförhållanden:
Du kommer att arbeta i trevliga lokaler i Göteborg, med flexibilitet för hemarbete.
Rollens Innehåll:
Som junior Laravel fullstackutvecklare får du möjligheten att arbeta med företagets produktutveckling, samtidigt som du spelar en viktig roll i utvecklingen och förbättringen av företagets tekniska lösningar.
Ansvarsområden:
Nära samarbete med företagets kunder och säljteam för att förstå deras behov och översätta dessa till produkten.
Säkerställa teknisk exekvering och leverans av produkter genom aktivt deltagande i utveckling och programmering.

Kvalifikationer:
Specifik kunskap inom Laravel.
Upp till 3 års erfarenhet inom PHP, , Javascript och andra relevanta tekniker.
Erfarenhet av agila utvecklingsmetoder och verktyg som Scrum och Trello.
Förståelse för användarcentrerad design och UX-principer.

Meriterande:
Vana vid driftsättning i Linuxmiljö.
Erfarenhet av CI/CD-flöden.
Tidigare erfarenhet av Vue.js.
En positiv och samarbetsvillig personlighet.

Förmåner:
Arbeta med en innovativ SaaS-produkt och forma framtidens försäljningslösningar.
En dynamisk och entreprenörsdriven arbetsmiljö med kompetenta kollegor och ett starkt team.
Kontinuerlig professionell utveckling med möjligheter att hålla dig à jour med den senaste tekniken och branschpraxis.
Möjlighet att delta i företagets optionsprogram och bli delägare.

Anställningsform:
Du blir anställd hos vår kund, på heltid. Provanställning övergår i tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: Omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Ange ”Junior Laravel utvecklare – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior Laravel utvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. Besök oss på www.modernera.se. På uppdrag av en kund söker vi nu en senior Laravel utvecklare. Vår kund är ett innovativt företag med rötter i Chalmers Innovation, som specialiserar sig på att hjälpa företag förbättra kundupplevelsen och öka försäljningen genom automatisering och AI-teknik. De erbjuder avancerade lösningar för att effektivisera och automatisera kunddialoger över olika kanaler så... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. Besök oss på www.modernera.se.
På uppdrag av en kund söker vi nu en senior Laravel utvecklare. Vår kund är ett innovativt företag med rötter i Chalmers Innovation, som specialiserar sig på att hjälpa företag förbättra kundupplevelsen och öka försäljningen genom automatisering och AI-teknik. De erbjuder avancerade lösningar för att effektivisera och automatisera kunddialoger över olika kanaler såsom chatt, telefon och i fysiska butiker, vilket bidrar till effektiv retargeting och ökad konverteringsgrad.
Arbetsplats och Arbetsförhållanden:
Du kommer att arbeta i trevliga lokaler i Göteborg, med flexibilitet för hemarbete.
Rollens Innehåll:
Som senior Laravel utvecklare får du möjligheten att leda och forma företagets produktutveckling, samtidigt som du spelar en central roll i utvecklingen och förbättringen av företagets tekniska lösningar.
Ansvarsområden:
Delansvara för att utveckla och implementera företagets produktstrategi i linje med företagets övergripande mål.
Utforma och genomföra en effektiv och agil produktutvecklingsprocess, inklusive kravspecifikationer, design och testing.
Nära samarbete med företagets kunder och säljteam för att förstå deras behov och översätta dessa till produkten.
Säkerställa teknisk exekvering och leverans av produkter genom aktivt deltagande i utveckling och programmering.
Hålla dig uppdaterad om de senaste teknologierna och trenderna inom SaaS och försäljning.

Kvalifikationer:
Specifik kunskap inom Laravel.
Över 5 års erfarenhet inom PHP, , Javascript och andra relevanta tekniker.
Erfarenhet av agila utvecklingsmetoder och verktyg som Scrum och Trello.
Förståelse för användarcentrerad design och UX-principer.

Meriterande:
Vana vid driftsättning i Linuxmiljö.
Erfarenhet av CI/CD-flöden.
Tidigare erfarenhet av Vue.js.
En positiv och samarbetsvillig personlighet.

Förmåner:
Ta en nyckelroll inom företaget, där du har stora möjligheter att påverka produktstrategin och den tekniska utvecklingen.
Arbeta med en innovativ SaaS-produkt och forma framtidens försäljningslösningar.
En dynamisk och entreprenörsdriven arbetsmiljö med kompetenta kollegor och ett starkt team.
Kontinuerlig professionell utveckling med möjligheter att hålla dig à jour med den senaste tekniken och branschpraxis.
Möjlighet att delta i företagets optionsprogram och bli delägare.

Anställningsform:
Du blir anställd hos vår kund, på heltid. Provanställning övergår i tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: Omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Ange ”Senior Laravel utvecklare – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

C-utvecklare (fordonsindustrin) – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en C-utvecklare. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Husqvarna... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en C-utvecklare. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Husqvarna och CEVT.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i Göteborg med möjlighet att arbeta hemifrån.
I rollen som C-utvecklare kommer du att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt.
Krav:
- Upp till 5 års erfarenhet av C (90 eller 99)
Meriterande:
- Erfarenhet av C++ (11 eller 14)
- Erfarenhet av utveckling av inbyggda realtidssystem
- Erfarenhet av arbete inom fordonsindustrin
- Erfarenhet av arbete med Autosar
- Kunskap om kommunikationsprotokoll inom fordonsindustrin såsom CAN och Ethernet
Du får:
- En trygg anställning med kollektivavtal och generösa förmåner.
- Möjlighet att arbeta med intressanta uppdrag.
- Att bli en del av en kultur präglad av kreativitet och innovation.
- En plats i en platt organisation.
Du kommer att bli anställd hos vår kund på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning som därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde: omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Använd ärenderaden ”C-utvecklare (fordonsindustrin) – Göteborg heltid”. Visa mindre

Senior C-utvecklare (fordonsindustrin) – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior C-utvecklare. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Hu... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior C-utvecklare. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Husqvarna och CEVT.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i Göteborg med möjlighet att arbeta hemifrån.
I rollen som senior C-utvecklare kommer du att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt.
Krav:
- Över 5 års erfarenhet av C (90 eller 99)
Meriterande:
- Erfarenhet av C++ (11 eller 14)
- Erfarenhet av utveckling av inbyggda realtidssystem
- Erfarenhet av arbete inom fordonsindustrin
- Erfarenhet av arbete med Autosar
- Kunskap om kommunikationsprotokoll inom fordonsindustrin såsom CAN och Ethernet
Du får:
- En trygg anställning med kollektivavtal och generösa förmåner.
- Möjlighet att arbeta med intressanta uppdrag.
- Att bli en del av en kultur präglad av kreativitet och innovation.
- En plats i en platt organisation.
Du kommer att bli anställd hos vår kund på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning som därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde: omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Använd ärenderaden ”Senior C-utvecklare (fordonsindustrin) – Göteborg heltid”. Visa mindre

Senior PHP Fullstackutvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. Besök oss på www.modernera.se. På uppdrag av en kund söker vi nu en senior PHP fullstackutvecklare. Vår kund är ett innovativt företag med rötter i Chalmers Innovation, som specialiserar sig på att hjälpa företag förbättra kundupplevelsen och öka försäljningen genom automatisering och AI-teknik. De erbjuder avancerade lösningar för att effektivisera och automatisera kunddialoger över olika kanal... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. Besök oss på www.modernera.se.
På uppdrag av en kund söker vi nu en senior PHP fullstackutvecklare. Vår kund är ett innovativt företag med rötter i Chalmers Innovation, som specialiserar sig på att hjälpa företag förbättra kundupplevelsen och öka försäljningen genom automatisering och AI-teknik. De erbjuder avancerade lösningar för att effektivisera och automatisera kunddialoger över olika kanaler såsom chatt, telefon och i fysiska butiker, vilket bidrar till effektiv retargeting och ökad konverteringsgrad.
Arbetsplats och Arbetsförhållanden:
Du kommer att arbeta i trevliga lokaler i Göteborg, med flexibilitet för hemarbete.
Rollens Innehåll:
Som senior PHP fullstackutvecklare får du möjligheten att leda och forma företagets produktutveckling, samtidigt som du spelar en central roll i utvecklingen och förbättringen av företagets tekniska lösningar.
Ansvarsområden:
Delansvara för att utveckla och implementera företagets produktstrategi i linje med företagets övergripande mål.
Utforma och genomföra en effektiv och agil produktutvecklingsprocess, inklusive kravspecifikationer, design och testing.
Nära samarbete med företagets kunder och säljteam för att förstå deras behov och översätta dessa till produkten.
Säkerställa teknisk exekvering och leverans av produkter genom aktivt deltagande i utveckling och programmering.
Hålla dig uppdaterad om de senaste teknologierna och trenderna inom SaaS och försäljning.

Kvalifikationer:
Över 5 års erfarenhet inom PHP, , Javascript och andra relevanta tekniker.
Erfarenhet av agila utvecklingsmetoder och verktyg som Scrum och Trello.
Förståelse för användarcentrerad design och UX-principer.

Meriterande:
Vana vid driftsättning i Linuxmiljö.
Erfarenhet av CI/CD-flöden.
Specifik kunskap inom Laravel.
Tidigare erfarenhet av Vue.js.
En positiv och samarbetsvillig personlighet.

Förmåner:
Ta en nyckelroll inom företaget, där du har stora möjligheter att påverka produktstrategin och den tekniska utvecklingen.
Arbeta med en innovativ SaaS-produkt och forma framtidens försäljningslösningar.
En dynamisk och entreprenörsdriven arbetsmiljö med kompetenta kollegor och ett starkt team.
Kontinuerlig professionell utveckling med möjligheter att hålla dig à jour med den senaste tekniken och branschpraxis.
Möjlighet att delta i företagets optionsprogram och bli delägare.

Anställningsform:
Du blir anställd hos vår kund, på heltid. Provanställning övergår i tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: Omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Ange ”Senior PHP Fullstackutvecklare – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

C++-utvecklare (fordonsindustrin) – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en C++-utvecklare. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Husqvar... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en C++-utvecklare. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Husqvarna och CEVT.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i Göteborg med möjlighet att arbeta hemifrån.
I rollen som C++-utvecklare kommer du att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt.
Krav:
- Upp till 5 års erfarenhet av C++ (11 eller 14)
Meriterande:
- Erfarenhet av C (90 eller 99)
- Erfarenhet av utveckling av inbyggda realtidssystem
- Erfarenhet av arbete inom fordonsindustrin
- Erfarenhet av arbete med Autosar
- Kunskap om kommunikationsprotokoll inom fordonsindustrin såsom CAN och Ethernet
Du får:
- En trygg anställning med kollektivavtal och generösa förmåner.
- Möjlighet att arbeta med intressanta uppdrag.
- Att bli en del av en kultur präglad av kreativitet och innovation.
- En plats i en platt organisation.
Du kommer att bli anställd hos vår kund på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning som därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde: omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Använd ärenderaden ”C++-utvecklare (fordonsindustrin) – Göteborg heltid”. Visa mindre

Senior C++-utvecklare (ADAS) – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior C++-utvecklare med erfarenhet av ADAS. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, ... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior C++-utvecklare med erfarenhet av ADAS. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Husqvarna och CEVT.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i Göteborg med möjlighet att arbeta hemifrån.
I rollen som C++-utvecklare kommer du att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt.
Krav:
- Minst 5 års erfarenhet av C++
Meriterande:
- Erfarenhet av ADAS-programvaruutveckling
- Inbäddad programvara och agila metoder
- Erfarenhet av att utveckla kollisionsundvikande system (AEB, LKA)
Du får:
- En trygg anställning med kollektivavtal och generösa förmåner.
- Möjlighet att arbeta med intressanta uppdrag.
- Att bli en del av en kultur präglad av kreativitet och innovation.
- En plats i en platt organisation.
Du kommer att bli anställd hos vår kund på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning som därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde: omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Använd ärenderaden ”Senior C++-utvecklare (ADAS) – Göteborg heltid”. Visa mindre

C++-utvecklare (ADAS) – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en C++-utvecklare med erfarenhet av ADAS. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsso... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en C++-utvecklare med erfarenhet av ADAS. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Husqvarna och CEVT.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i Göteborg med möjlighet att arbeta hemifrån.
I rollen som C++-utvecklare kommer du att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt.
Krav:
- Upp till 5 års erfarenhet av C++
Meriterande:
- Erfarenhet av ADAS-programvaruutveckling
- Inbäddad programvara och agila metoder
- Erfarenhet av att utveckla kollisionsundvikande system (AEB, LKA)
Du får:
- En trygg anställning med kollektivavtal och generösa förmåner.
- Möjlighet att arbeta med intressanta uppdrag.
- Att bli en del av en kultur präglad av kreativitet och innovation.
- En plats i en platt organisation.
Du kommer att bli anställd hos vår kund på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning som därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde: omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Använd ärenderaden ”C++-utvecklare (ADAS) – Göteborg heltid”. Visa mindre

.Net systemutvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en .Net systemutvecklare. Vår kund är ett branschledande och snabbväxande företag som levererar produkter och tjänster som förbättrar affärskommunikation. Företaget är i framkant inom teknisk kunskap och forskning inom elektronisk affärskommunikation. Företaget har funnits sedan 1988 och består idag av ett 10-tal medarbetare. Du kommer att arbeta... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en .Net systemutvecklare. Vår kund är ett branschledande och snabbväxande företag som levererar produkter och tjänster som förbättrar affärskommunikation. Företaget är i framkant inom teknisk kunskap och forskning inom elektronisk affärskommunikation. Företaget har funnits sedan 1988 och består idag av ett 10-tal medarbetare.
Du kommer att arbeta i trevliga lokaler i centrala Göteborg.
Din kommande roll innefattar:
Som .Net systemutvecklare kommer du att arbeta med hela utvecklingscykeln från planering till implementering med fokus på backend.
Vi söker dig som:
har akademisk utbildning inom IT
har upp till 5 års erfarenhet av systemutveckling inom .NET och C#
behärskar svenska språket i tal och skrift

Meriterande:

JavaScript, HTML och CSS
Kryptografi

Du får:
Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du har en stor möjlighet att påverka ditt eget arbete.
Gedigna utbildningar.
Du kommer att bli anställd direkt hos vår kund, på heltid. Provanställningen övergår till en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”.Net systemutvecklare – Göteborg heltid” i ämnesraden. Visa mindre

C#-utvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån. Du kommer att jobba med hela utvecklings... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att jobba med hela utvecklingskedjan, med både nyutveckling, implementation och förbättringar. Du kommer att få driva projekt från början till slut, för att möta företagets kunders behov och göra skillnad i akutsjukvården.
Du har:
• Upp till fyra års relevant erfarenhet av systemutveckling och programmering
• Kandidatexamen inom systemvetenskap eller motsvarande.
• C#/.NET

Meriterande:
• React.js, eller andra JavaScript-ramverk såsom Vue.js och Angular.js
• TDD
• Apputveckling
Du får:
Vår kund erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande produkt.
Kontinuerlig kompetensutveckling.
Roliga aktiviteter.
Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”C#-utvecklare – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior C++-utvecklare (fordonsindustrin) – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior C++-utvecklare. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, ... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior C++-utvecklare. Vår kund är ett pålitligt konsultbolag med kollektivavtal. Företaget består av ett trettiotal likasinnade personer som delar samma grundläggande positiva värderingar. Bolagets vision är att leverera de bästa talangerna och lösningarna av hög kvalitet. Bland företagets kunder finns bolag som Volvo, Ericsson, AstraZeneca, Husqvarna och CEVT.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i Göteborg med möjlighet att arbeta hemifrån.
I rollen som C++-utvecklare kommer du att arbeta med hela systemutvecklingsprocessen, från design till implementering, i utmanande projekt.
Krav:
- Över 5 års erfarenhet av C++ (11 eller 14)
Meriterande:
- Erfarenhet av C (90 eller 99)
- Erfarenhet av utveckling av inbyggda realtidssystem
- Erfarenhet av arbete inom fordonsindustrin
- Erfarenhet av arbete med Autosar
- Kunskap om kommunikationsprotokoll inom fordonsindustrin såsom CAN och Ethernet
Du får:
- En trygg anställning med kollektivavtal och generösa förmåner.
- Möjlighet att arbeta med intressanta uppdrag.
- Att bli en del av en kultur präglad av kreativitet och innovation.
- En plats i en platt organisation.
Du kommer att bli anställd hos vår kund på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders provanställning som därefter övergår i en tillsvidareanställning. Tillträde: omgående.
Ansökan:
Skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Använd ärenderaden ”Senior C++-utvecklare (fordonsindustrin) – Göteborg heltid”. Visa mindre

CTO/.Net C#-utvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior CTO/.Net C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån. Du kommer att göra skill... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior CTO/.Net C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att göra skillnad och ansvara för att leda utvecklingsverksamheten. Du arbetar både med strategiska frågorna samt jobbar med teamet med utveckling.
Du har:
• Minst fem års relevant erfarenhet av systemutveckling och programmering
• Erfarenhet av arbete som Tech Lead.
• Kandidatexamen inom systemvetenskap eller motsvarande.
• C#/.NET

Meriterande:
• React.js, eller andra JavaScript-ramverk såsom Vue.js och Angular.js
• TDD
• Apputveckling
• Xamarin
• Python, R
Du får:
Vår kund erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och en spännande produkt.
Kontinuerlig kompetensutveckling.
Roliga aktiviteter.
Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”CTO/.Net C#-utvecklare – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior C#-utvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån. Du kommer att jobba med hela utve... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att jobba med hela utvecklingskedjan, med både nyutveckling, implementation och förbättringar. Du kommer att få driva projekt från början till slut, för att möta företagets kunders behov och göra skillnad i akutsjukvården.
Du har:
• Minst fem års relevant erfarenhet av systemutveckling och programmering
• Kandidatexamen inom systemvetenskap eller motsvarande.
• C#/.NET

Meriterande:
• React.js, eller andra JavaScript-ramverk såsom Vue.js och Angular.js
• TDD
• Apputveckling
Du får:
Vår kund erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande produkt.
Kontinuerlig kompetensutveckling.
Roliga aktiviteter.
Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”Senior C#-utvecklare – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior .Net systemutvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior .Net systemutvecklare. Vår kund är ett branschledande och snabbväxande företag som levererar produkter och tjänster som förbättrar affärskommunikation. Företaget är i framkant inom teknisk kunskap och forskning inom elektronisk affärskommunikation. Företaget har funnits sedan 1988 och består idag av ett 10-tal medarbetare. Du kommer att... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior .Net systemutvecklare. Vår kund är ett branschledande och snabbväxande företag som levererar produkter och tjänster som förbättrar affärskommunikation. Företaget är i framkant inom teknisk kunskap och forskning inom elektronisk affärskommunikation. Företaget har funnits sedan 1988 och består idag av ett 10-tal medarbetare.
Du kommer att arbeta i trevliga lokaler i centrala Göteborg.
Din kommande roll innefattar:
Som senior .Net systemutvecklare kommer du att arbeta med hela utvecklingscykeln från planering till implementering med fokus på backend.
Vi söker dig som:
har akademisk utbildning inom IT
har minst 5 års erfarenhet av systemutveckling inom .NET och C#
behärskar svenska språket i tal och skrift

Meriterande:

JavaScript, HTML och CSS
Kryptografi

Du får:
Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du har en stor möjlighet att påverka ditt eget arbete.
Gedigna utbildningar.
Du kommer att bli anställd direkt hos vår kund, på heltid. Provanställningen övergår till en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”Senior .Net systemutvecklare – Göteborg heltid” i ämnesraden. Visa mindre

CTO/.Net C#-utvecklare – Göteborg deltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior CTO/.Net C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån. Du kommer att göra skill... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior CTO/.Net C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att göra skillnad och ansvara för att leda utvecklingsverksamheten. Du arbetar både med strategiska frågorna samt jobbar med teamet med utveckling.
Du har:
• Minst fem års relevant erfarenhet av systemutveckling och programmering
• Erfarenhet av arbete som Tech Lead.
• Kandidatexamen inom systemvetenskap eller motsvarande.
• C#/.NET

Meriterande:
• React.js, eller andra JavaScript-ramverk såsom Vue.js och Angular.js
• TDD
• Apputveckling
• Xamarin
• Python, R
Du får:
Vår kund erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och en spännande produkt.
Kontinuerlig kompetensutveckling.
Roliga aktiviteter.
Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Deltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”CTO/.Net C#-utvecklare – Göteborg deltid” i ärenderaden. Visa mindre

CTO/.Net C#-utvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior CTO/.Net C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån. Du kommer att göra skill... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior CTO/.Net C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att göra skillnad och ansvara för att leda utvecklingsverksamheten. Du arbetar både med strategiska frågorna samt jobbar med teamet med utveckling.
Du har:
• Minst fem års relevant erfarenhet av systemutveckling och programmering
• Erfarenhet av arbete som Tech Lead.
• Kandidatexamen inom systemvetenskap eller motsvarande.
• C#/.NET

Meriterande:
• React.js, eller andra JavaScript-ramverk såsom Vue.js och Angular.js
• TDD
• Apputveckling
• Xamarin
• Python, R
Du får:
Vår kund erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och en spännande produkt.
Kontinuerlig kompetensutveckling.
Roliga aktiviteter.
Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”CTO/.Net C#-utvecklare – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

CTO/.Net C#-utvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior CTO/.Net C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån. Du kommer att göra skill... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior CTO/.Net C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att göra skillnad och ansvara för att leda utvecklingsverksamheten. Du arbetar både med strategiska frågorna samt jobbar med teamet med utveckling.
Du har:
• Minst fem års relevant erfarenhet av systemutveckling och programmering
• Erfarenhet av arbete som Tech Lead.
• Kandidatexamen inom systemvetenskap eller motsvarande.
• C#/.NET

Meriterande:
• React.js, eller andra JavaScript-ramverk såsom Vue.js och Angular.js
• TDD
• Apputveckling
• Xamarin
• Python, R
Du får:
Vår kund erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och en spännande produkt.
Kontinuerlig kompetensutveckling.
Roliga aktiviteter.
Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”CTO/.Net C#-utvecklare – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Junior C#-utvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån. Du kommer att jobba med hela utve... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att jobba med hela utvecklingskedjan, med både nyutveckling, implementation och förbättringar. Du kommer att få driva projekt från början till slut, för att möta företagets kunders behov och göra skillnad i akutsjukvården.
Du har:
• Upp till fem års relevant erfarenhet av systemutveckling och programmering
• Kandidatexamen inom systemvetenskap eller motsvarande.
• C#/.NET

Meriterande:
• React.js, eller andra JavaScript-ramverk såsom Vue.js och Angular.js
• TDD
• Apputveckling
Du får:
Vår kund erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande produkt.
Kontinuerlig kompetensutveckling.
Roliga aktiviteter.
Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”Junior C#-utvecklare – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

CTO/.Net C#-utvecklare – Göteborg deltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior CTO/.Net C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån. Du kommer att göra skill... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior CTO/.Net C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att göra skillnad och ansvara för att leda utvecklingsverksamheten. Du arbetar både med strategiska frågorna samt jobbar med teamet med utveckling.
Du har:
• Minst fem års relevant erfarenhet av systemutveckling och programmering
• Erfarenhet av arbete som Tech Lead.
• Kandidatexamen inom systemvetenskap eller motsvarande.
• C#/.NET

Meriterande:
• React.js, eller andra JavaScript-ramverk såsom Vue.js och Angular.js
• TDD
• Apputveckling
• Xamarin
• Python, R
Du får:
Vår kund erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och en spännande produkt.
Kontinuerlig kompetensutveckling.
Roliga aktiviteter.
Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Deltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”CTO/.Net C#-utvecklare – Göteborg deltid” i ärenderaden. Visa mindre

CTO/.Net C#-utvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior CTO/.Net C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån. Du kommer att göra skill... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior CTO/.Net C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att göra skillnad och ansvara för att leda utvecklingsverksamheten. Du arbetar både med strategiska frågorna samt jobbar med teamet med utveckling.
Du har:
• Minst fem års relevant erfarenhet av systemutveckling och programmering
• Erfarenhet av arbete som Tech Lead.
• Kandidatexamen inom systemvetenskap eller motsvarande.
• C#/.NET

Meriterande:
• React.js, eller andra JavaScript-ramverk såsom Vue.js och Angular.js
• TDD
• Apputveckling
• Xamarin
• Python, R
Du får:
Vår kund erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och en spännande produkt.
Kontinuerlig kompetensutveckling.
Roliga aktiviteter.
Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”CTO/.Net C#-utvecklare – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

CTO/.Net C#-utvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior CTO/.Net C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån. Du kommer att göra skill... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior CTO/.Net C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att göra skillnad och ansvara för att leda utvecklingsverksamheten. Du arbetar både med strategiska frågorna samt jobbar med teamet med utveckling.
Du har:
• Minst fem års relevant erfarenhet av systemutveckling och programmering
• Erfarenhet av arbete som Tech Lead.
• Kandidatexamen inom systemvetenskap eller motsvarande.
• C#/.NET

Meriterande:
• React.js, eller andra JavaScript-ramverk såsom Vue.js och Angular.js
• TDD
• Apputveckling
• Xamarin
• Python, R
Du får:
Vår kund erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och en spännande produkt.
Kontinuerlig kompetensutveckling.
Roliga aktiviteter.
Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”CTO/.Net C#-utvecklare – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

CTO/.Net C#-utvecklare – Göteborg deltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior CTO/.Net C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån. Du kommer att göra skill... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior CTO/.Net C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att göra skillnad och ansvara för att leda utvecklingsverksamheten. Du arbetar både med strategiska frågorna samt jobbar med teamet med utveckling.
Du har:
• Minst fem års relevant erfarenhet av systemutveckling och programmering
• Erfarenhet av arbete som Tech Lead.
• Kandidatexamen inom systemvetenskap eller motsvarande.
• C#/.NET

Meriterande:
• React.js, eller andra JavaScript-ramverk såsom Vue.js och Angular.js
• TDD
• Apputveckling
• Xamarin
• Python, R
Du får:
Vår kund erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och en spännande produkt.
Kontinuerlig kompetensutveckling.
Roliga aktiviteter.
Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Deltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”CTO/.Net C#-utvecklare – Göteborg deltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior C#-utvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån. Du kommer att jobba med hela utve... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att jobba med hela utvecklingskedjan, med både nyutveckling, implementation och förbättringar. Du kommer att få driva projekt från början till slut, för att möta företagets kunders behov och göra skillnad i akutsjukvården.
Du har:
• Minst fem års relevant erfarenhet av systemutveckling och programmering
• Kandidatexamen inom systemvetenskap eller motsvarande.
• C#/.NET

Meriterande:
• React.js, eller andra JavaScript-ramverk såsom Vue.js och Angular.js
• TDD
• Apputveckling
Du får:
Vår kund erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande produkt.
Kontinuerlig kompetensutveckling.
Roliga aktiviteter.
Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”Senior C#-utvecklare – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Junior C#-utvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån. Du kommer att jobba med hela utve... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att jobba med hela utvecklingskedjan, med både nyutveckling, implementation och förbättringar. Du kommer att få driva projekt från början till slut, för att möta företagets kunders behov och göra skillnad i akutsjukvården.
Du har:
• Upp till fem års relevant erfarenhet av systemutveckling och programmering
• Kandidatexamen inom systemvetenskap eller motsvarande.
• C#/.NET

Meriterande:
• React.js, eller andra JavaScript-ramverk såsom Vue.js och Angular.js
• TDD
• Apputveckling
Du får:
Vår kund erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande produkt.
Kontinuerlig kompetensutveckling.
Roliga aktiviteter.
Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”Junior C#-utvecklare – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

CTO/.Net C#-utvecklare – Göteborg deltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior CTO/.Net C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån. Du kommer att göra skill... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior CTO/.Net C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att göra skillnad och ansvara för att leda utvecklingsverksamheten. Du arbetar både med strategiska frågorna samt jobbar med teamet med utveckling.
Du har:
• Minst fem års relevant erfarenhet av systemutveckling och programmering
• Erfarenhet av arbete som Tech Lead.
• Kandidatexamen inom systemvetenskap eller motsvarande.
• C#/.NET

Meriterande:
• React.js, eller andra JavaScript-ramverk såsom Vue.js och Angular.js
• TDD
• Apputveckling
• Xamarin
• Python, R
Du får:
Vår kund erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och en spännande produkt.
Kontinuerlig kompetensutveckling.
Roliga aktiviteter.
Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Deltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”CTO/.Net C#-utvecklare – Göteborg deltid” i ärenderaden. Visa mindre

CTO/.Net C#-utvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior CTO/.Net C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån. Du kommer att göra skill... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior CTO/.Net C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att göra skillnad och ansvara för att leda utvecklingsverksamheten. Du arbetar både med strategiska frågorna samt jobbar med teamet med utveckling.
Du har:
• Minst fem års relevant erfarenhet av systemutveckling och programmering
• Erfarenhet av arbete som Tech Lead.
• Kandidatexamen inom systemvetenskap eller motsvarande.
• C#/.NET

Meriterande:
• React.js, eller andra JavaScript-ramverk såsom Vue.js och Angular.js
• TDD
• Apputveckling
• Xamarin
• Python, R
Du får:
Vår kund erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och en spännande produkt.
Kontinuerlig kompetensutveckling.
Roliga aktiviteter.
Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”CTO/.Net C#-utvecklare – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

CTO/.Net C#-utvecklare – Göteborg deltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior CTO/.Net C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån. Du kommer att göra skill... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior CTO/.Net C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att göra skillnad och ansvara för att leda utvecklingsverksamheten. Du arbetar både med strategiska frågorna samt jobbar med teamet med utveckling.
Du har:
• Minst fem års relevant erfarenhet av systemutveckling och programmering
• Erfarenhet av arbete som Tech Lead.
• Kandidatexamen inom systemvetenskap eller motsvarande.
• C#/.NET

Meriterande:
• React.js, eller andra JavaScript-ramverk såsom Vue.js och Angular.js
• TDD
• Apputveckling
• Xamarin
• Python, R
Du får:
Vår kund erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och en spännande produkt.
Kontinuerlig kompetensutveckling.
Roliga aktiviteter.
Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Deltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”CTO/.Net C#-utvecklare – Göteborg deltid” i ärenderaden. Visa mindre

CTO/.Net C#-utvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior CTO/.Net C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån. Du kommer att göra skill... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior CTO/.Net C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att göra skillnad och ansvara för att leda utvecklingsverksamheten. Du arbetar både med strategiska frågorna samt jobbar med teamet med utveckling.
Du har:
• Minst fem års relevant erfarenhet av systemutveckling och programmering
• Erfarenhet av arbete som Tech Lead.
• Kandidatexamen inom systemvetenskap eller motsvarande.
• C#/.NET

Meriterande:
• React.js, eller andra JavaScript-ramverk såsom Vue.js och Angular.js
• TDD
• Apputveckling
• Xamarin
• Python, R
Du får:
Vår kund erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och en spännande produkt.
Kontinuerlig kompetensutveckling.
Roliga aktiviteter.
Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”CTO/.Net C#-utvecklare – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Junior C#-utvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån. Du kommer att jobba med hela utve... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att jobba med hela utvecklingskedjan, med både nyutveckling, implementation och förbättringar. Du kommer att få driva projekt från början till slut, för att möta företagets kunders behov och göra skillnad i akutsjukvården.
Du har:
• Upp till fem års relevant erfarenhet av systemutveckling och programmering
• Kandidatexamen inom systemvetenskap eller motsvarande.
• C#/.NET

Meriterande:
• React.js, eller andra JavaScript-ramverk såsom Vue.js och Angular.js
• TDD
• Apputveckling
Du får:
Vår kund erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande produkt.
Kontinuerlig kompetensutveckling.
Roliga aktiviteter.
Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”Junior C#-utvecklare – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior .Net utvecklare – Göteborg heltid

Ansök    Jul 22    Modernera AB    Mjukvaruutvecklare
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior .Net utvecklare. Vår kund är ett ett av Sveriges mest etablerade SaaS-bolag som har funnits i över 20 år. Företagets projektverktyg har över 250 000 användare. Företaget har prisats som en av Sveriges bästa arbetsplatser flera år i rad. Deras kontor finns i Göteborg och Stockholm och de har över 60 anställda. Du kommer att jobba i trevl... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior .Net utvecklare. Vår kund är ett ett av Sveriges mest etablerade SaaS-bolag som har funnits i över 20 år. Företagets projektverktyg har över 250 000 användare. Företaget har prisats som en av Sveriges bästa arbetsplatser flera år i rad. Deras kontor finns i Göteborg och Stockholm och de har över 60 anställda.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att vidareutveckla företagets kompletta system för projekt-, portfölj- och resurshantering. Du kommer att delta i arkitektfrågor och driva produktens utveckling framåt tillsammans med övriga inom avdelningen.
Du och ditt team kommer att vara involverad i alla steg av utvecklingsprocessen; specifikationer av nya features, planering, refinement av backlog, implementera funktioner och tester där samverkan med deras front-end är en självklar ingrediens.
Du har:
Minst 3 års erfarenhet av att arbeta som .Net utvecklare
C#
ASP.NET
REST

F#
Meriterande:
Andra funktionella språk
Automatiska tester och lasttester
Front-end med React/Redux/Typescipt
Vår kund har en stark företagskultur, präglat av gott umgänge, gemenskap och stor stolthet över varumärke och produkt. Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension, friskvårdsbidrag och ett attraktivt incitamentsprogram.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”Senior .Net utvecklare – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

WordPress-utvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en fullstack WordPress-utvecklare. Vår kund är en digital fullservicebyrå med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och har cirka 30 anställda. Företaget gör allt från enkla webbplatser till avancerade e-handelslösningar, deras kunder varierar från mindre och mellanstora bolag till företag som omsätter miljardbelopp. Du kommer jobba med projekt ... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en fullstack WordPress-utvecklare. Vår kund är en digital fullservicebyrå med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och har cirka 30 anställda. Företaget gör allt från enkla webbplatser till avancerade e-handelslösningar, deras kunder varierar från mindre och mellanstora bolag till företag som omsätter miljardbelopp.
Du kommer jobba med projekt som innefattar all typ av webbutveckling. Allt från kopplingar till olika affärssystem till betydligt enklare utveckling.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg.
Krav:
· Har 3+ års arbetserfarenhet
· Har goda kunskaper inom HTML, CSS, jQuery, SVG, WordPress och Advanced Custom Fields
· Har ett gott öga för design och förstår vikten av att optimera för prestanda, användbarhet och SEO
· Har goda kunskaper i svenska och engelska.
Meriterande:
· Kan grunderna i Photoshop
· Har erfarenhet av att arbeta med SASS, JavaScript, AJAX, Gulp eller liknande, JavaScript-ramverk/bibliotek, PHP, PHP-ramverk, API-kopplingar.
· Kan vara ett stöd för säljare och produktionsledare och inte ha något emot att prata direkt med kunder och partners.
Förutom en härlig företagskultur och roliga projekt så erbjuder vår kund självklart även en bra lön, del i bolagets vinst, flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån, tjänstepension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Tillsvidareanställning. Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv “WordPress-utvecklare – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

Senior C#-utvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en senior C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv. Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån. Du kommer att jobba med hela utve... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en senior C#-utvecklare. Vår kund är ett snabbt växande mjukvaruföretag med en unik e-hälsolösning för akutsjukvård. Företaget har skapat en plattform som förenklar och digitaliserar akutsjukvården och räddar liv.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån.
Du kommer att jobba med hela utvecklingskedjan, med både nyutveckling, implementation och förbättringar. Du kommer att få driva projekt från början till slut, för att möta företagets kunders behov och göra skillnad i akutsjukvården.
Du har:
• Minst fem års relevant erfarenhet av systemutveckling och programmering
• Kandidatexamen inom systemvetenskap eller motsvarande.
• C#/.NET

Meriterande:
• React.js, eller andra JavaScript-ramverk såsom Vue.js och Angular.js
• TDD
• Apputveckling
Du får:
Vår kund erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande produkt.
Kontinuerlig kompetensutveckling.
Roliga aktiviteter.
Du erbjuds bra arbetsvillkor, pension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Provanställning som övergår i en tillsvidareanställning efter sex månader. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv ”Senior C#-utvecklare – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

WordPress-utvecklare – Göteborg deltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en fullstack WordPress-utvecklare. Vår kund är en digital fullservicebyrå med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och har cirka 30 anställda. Företaget gör allt från enkla webbplatser till avancerade e-handelslösningar, deras kunder varierar från mindre och mellanstora bolag till företag som omsätter miljardbelopp. Du kommer jobba med projekt ... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en fullstack WordPress-utvecklare. Vår kund är en digital fullservicebyrå med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och har cirka 30 anställda. Företaget gör allt från enkla webbplatser till avancerade e-handelslösningar, deras kunder varierar från mindre och mellanstora bolag till företag som omsätter miljardbelopp.
Du kommer jobba med projekt som innefattar all typ av webbutveckling. Allt från kopplingar till olika affärssystem till betydligt enklare utveckling.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg.
Krav:
· Har 3+ års arbetserfarenhet
· Har goda kunskaper inom HTML, CSS, jQuery, SVG, WordPress och Advanced Custom Fields
· Har ett gott öga för design och förstår vikten av att optimera för prestanda, användbarhet och SEO
· Har goda kunskaper i svenska och engelska.
Meriterande:
· Kan grunderna i Photoshop
· Har erfarenhet av att arbeta med SASS, JavaScript, AJAX, Gulp eller liknande, JavaScript-ramverk/bibliotek, PHP, PHP-ramverk, API-kopplingar.
· Kan vara ett stöd för säljare och produktionsledare och inte ha något emot att prata direkt med kunder och partners.
Förutom en härlig företagskultur och roliga projekt så erbjuder vår kund självklart även en bra lön, del i bolagets vinst, flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån, tjänstepension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Tillsvidareanställning. Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv “WordPress-utvecklare – Göteborg deltid” i ärenderaden. Visa mindre

WordPress-utvecklare – Göteborg heltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en fullstack WordPress-utvecklare. Vår kund är en digital fullservicebyrå med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och har cirka 30 anställda. Företaget gör allt från enkla webbplatser till avancerade e-handelslösningar, deras kunder varierar från mindre och mellanstora bolag till företag som omsätter miljardbelopp. Du kommer jobba med projekt ... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en fullstack WordPress-utvecklare. Vår kund är en digital fullservicebyrå med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och har cirka 30 anställda. Företaget gör allt från enkla webbplatser till avancerade e-handelslösningar, deras kunder varierar från mindre och mellanstora bolag till företag som omsätter miljardbelopp.
Du kommer jobba med projekt som innefattar all typ av webbutveckling. Allt från kopplingar till olika affärssystem till betydligt enklare utveckling.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg.
Krav:
· Har 3+ års arbetserfarenhet
· Har goda kunskaper inom HTML, CSS, jQuery, SVG, WordPress och Advanced Custom Fields
· Har ett gott öga för design och förstår vikten av att optimera för prestanda, användbarhet och SEO
· Har goda kunskaper i svenska och engelska.
Meriterande:
· Kan grunderna i Photoshop
· Har erfarenhet av att arbeta med SASS, JavaScript, AJAX, Gulp eller liknande, JavaScript-ramverk/bibliotek, PHP, PHP-ramverk, API-kopplingar.
· Kan vara ett stöd för säljare och produktionsledare och inte ha något emot att prata direkt med kunder och partners.
Förutom en härlig företagskultur och roliga projekt så erbjuder vår kund självklart även en bra lön, del i bolagets vinst, flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån, tjänstepension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Tillsvidareanställning. Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv “WordPress-utvecklare – Göteborg heltid” i ärenderaden. Visa mindre

WordPress-utvecklare – Göteborg deltid

Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se För en kunds räkning söker vi nu en fullstack WordPress-utvecklare. Vår kund är en digital fullservicebyrå med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och har cirka 30 anställda. Företaget gör allt från enkla webbplatser till avancerade e-handelslösningar, deras kunder varierar från mindre och mellanstora bolag till företag som omsätter miljardbelopp. Du kommer jobba med projekt ... Visa mer
Modernera är ett modernt rekryterings- och bemanningsföretag. www.modernera.se
För en kunds räkning söker vi nu en fullstack WordPress-utvecklare. Vår kund är en digital fullservicebyrå med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och har cirka 30 anställda. Företaget gör allt från enkla webbplatser till avancerade e-handelslösningar, deras kunder varierar från mindre och mellanstora bolag till företag som omsätter miljardbelopp.
Du kommer jobba med projekt som innefattar all typ av webbutveckling. Allt från kopplingar till olika affärssystem till betydligt enklare utveckling.
Du kommer att jobba i trevliga lokaler i centrala Göteborg.
Krav:
· Har 3+ års arbetserfarenhet
· Har goda kunskaper inom HTML, CSS, jQuery, SVG, WordPress och Advanced Custom Fields
· Har ett gott öga för design och förstår vikten av att optimera för prestanda, användbarhet och SEO
· Har goda kunskaper i svenska och engelska.
Meriterande:
· Kan grunderna i Photoshop
· Har erfarenhet av att arbeta med SASS, JavaScript, AJAX, Gulp eller liknande, JavaScript-ramverk/bibliotek, PHP, PHP-ramverk, API-kopplingar.
· Kan vara ett stöd för säljare och produktionsledare och inte ha något emot att prata direkt med kunder och partners.
Förutom en härlig företagskultur och roliga projekt så erbjuder vår kund självklart även en bra lön, del i bolagets vinst, flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån, tjänstepension och friskvårdsbidrag.
Du kommer att bli anställd hos vår kund. Heltid. Tillsvidareanställning. Fast lön, enligt överenskommelse. Tillträde: omgående.
Ansök genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected]. Skriv “WordPress-utvecklare – Göteborg deltid” i ärenderaden. Visa mindre