Lediga jobb AB Sigrid Rudebecks Skola i Göteborg

Se alla lediga jobb från AB Sigrid Rudebecks Skola i Göteborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Göteborg som finns inom det yrket.

Sigrid Rudebecks Gymnasium söker skolkurator(vikariat)

Ansök    Aug 1    AB Sigrid Rudebecks Skola    Skolkurator
Sigrid Rudebecks gymnasium är en fristående stiftelseägd gymnasieskola som grundades 1869 och ligger centralt belägen på Bellmansgatan i centrala Göteborg. På Sigrid Rudebecks gymnasium går cirka 475 elever fördelat på samhällsvetenskapsprogrammet och naturvetenskapsprogrammet. Vi erbjuder våra elever en trygg och stimulerande lärmiljö och vi har en lång tradition av att ha ett brett utbud av estetiska kurser som valbara kurser. Då vår skolkurator kommer ... Visa mer
Sigrid Rudebecks gymnasium är en fristående stiftelseägd gymnasieskola som grundades 1869 och ligger centralt belägen på Bellmansgatan i centrala Göteborg. På Sigrid Rudebecks gymnasium går cirka 475 elever fördelat på samhällsvetenskapsprogrammet och naturvetenskapsprogrammet. Vi erbjuder våra elever en trygg och stimulerande lärmiljö och vi har en lång tradition av att ha ett brett utbud av estetiska kurser som valbara kurser.
Då vår skolkurator kommer att vara föräldraledig från månadsskiftet september/oktober och resten av läsåret 2023-2024 söker vi nu en vikarierande kurator som gemensamt med skolans elevhälsoteam, lärarkollegium och skolledning vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vi söker en kurator med stort intresse och engagemang för ungdomar och med erfarenhet av att arbeta i gymnasieskola. Som skolkurator ingår du i elevhälsoteamet där din kompetens blir en viktig del i skolans förebyggande och hälsofrämjande arbete.
Kompetensprofil:
Vi ser att du som söker har en socionomutbildning eller motsvarande. Vi ser att du har några års erfarenhet av att arbeta med ungdomar och gärna inom gymnasieskola. Meriterande är dokumenterad erfarenhet av förebyggande arbete på både grupp- och individnivå.
Som skolkurator lägger du stor vikt att skapa förtroendefulla relationer med elever på ett strukturerat sätt. Du möter och stöttar elever både individuellt och i grupp. I din roll som kurator arbetar du på ett naturligt sätt med lärarkollegiet med gruppstärkande insatser och du leder skolans viktiga Kamratstödjargrupp. Du använder digitala dokumentationssystem i ditt dagliga arbete och du tar egna initiativ till samverkan med myndigheter, organisationer och andra relevanta stödfunktioner. Du kan initiera och leda samtal med vårdnadshavare i elevhälsoärenden och du sätter alltid ett gott bemötande och ett professionellt agerande främst.
I samband med anställningserbjudande kommer vi att kräva aktuellt utdrag ur belastningsregistret.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Sigrid Rudebecks gymnasium söker lärare (vikariat)

Sigrid Rudebecks gymnasium är en fristående stiftelseägd gymnasieskola som grundades 1869 och erbjuder gymnasieutbildning inom naturvetenskapsprogrammet och samhällsvetenskapsprogrammet. I anrika lokaler på Bellmansgatan i centrala Göteborg går cirka 485 elever och här arbetar ett fyrtiotal medarbetare. Vår skola erbjuder en trygg och stimulerande lärmiljö där erfarna lärare möter våra elever med höga förväntningar och skapar en lust till lärande. Vi ar... Visa mer
Sigrid Rudebecks gymnasium är en fristående stiftelseägd gymnasieskola som grundades 1869 och erbjuder gymnasieutbildning inom naturvetenskapsprogrammet och samhällsvetenskapsprogrammet. I anrika lokaler på Bellmansgatan i centrala Göteborg går cirka 485 elever och här arbetar ett fyrtiotal medarbetare. Vår skola erbjuder en trygg och stimulerande lärmiljö där erfarna lärare möter våra elever med höga förväntningar och skapar en lust till lärande. Vi arbetar ständigt med att utveckla verksamheten där ett kollegialt lärande är en grundpelare.
Till höstterminen 2024 kommer tre lärare att vara föräldralediga. Vi söker därför efter lärare i olika ämnen som tillsammans med kollegiet och skolledning vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vi söker lärare för vikariatsanställningar i ämnena svenska, engelska, spanska, kemi och matematik. Mentorskap kommer att ingå i tjänsterna.
Omfattning av tjänsterna: 50-100% beroende på ämneskombination.
Kompetensprofil:
Vi ser att du som söker är legitimerad lärare i något eller några av de ovanstående ämnen och att du har några års erfarenhet av att undervisa på gymnasieskolan.
Som lärare möter du eleverna med engagemang och entusiasm och bidrar med ditt ledarskap till ökad lust att lära. Du har också ett arbetssätt där du tydligt stödjer och följer upp dina elevers kunskapsutveckling på ett strukturerat sätt. Som medarbetare har du ett positivt förhållningssätt till att delta i ett kollegialt samarbete och lärande. Du har god erfarenhet av att arbeta tillsammans med både lärarkollegor i dina och andra ämnen samt med andra funktioner på skolan. Du använder och är väl förtrogen med digitala verktyg i undervisningen och i ditt dagliga arbete. Du visar i ditt ledarskap att du sätter värdegrundsarbetet i fokus och är på så sätt en god förebild för dina elever.
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag. I samband med anställningserbjudande ska du kunna uppvisa ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret.
Välkommen med din ansökan innehållande ett kort personligt brev, CV samt kopia på gällande Lärarlegitimation. Ansök senast 20240311. Vi ser framemot att ta del av din ansökan! Visa mindre

Sigrid Rudebecks gymnasium söker lärare i engelska

Sigrid Rudebecks gymnasium söker lärare i engelska Sigrid Rudebecks gymnasium är en fristående stiftelseägd icke vinstdrivande gymnasieskola som grundades 1869 och erbjuder gymnasieutbildning på naturvetenskapsprogrammet och på samhällsvetenskapsprogrammet. I anrika lokaler på Bellmansgatan i centrala Göteborg går cirka 485 elever och här arbetar ett fyrtiotal medarbetare. Vår skola erbjuder en trygg och stimulerande lärmiljö där erfarna lärare möter våra ... Visa mer
Sigrid Rudebecks gymnasium söker lärare i engelska
Sigrid Rudebecks gymnasium är en fristående stiftelseägd icke vinstdrivande gymnasieskola som grundades 1869 och erbjuder gymnasieutbildning på naturvetenskapsprogrammet och på samhällsvetenskapsprogrammet. I anrika lokaler på Bellmansgatan i centrala Göteborg går cirka 485 elever och här arbetar ett fyrtiotal medarbetare. Vår skola erbjuder en trygg och stimulerande lärmiljö där erfarna lärare möter våra elever med höga förväntningar och skapar en lust till lärande. Vi arbetar ständigt med att utveckla verksamheten där ett kollegialt lärande är en grundpelare.
Till höstterminen söker vi nu en legitimerad gymnasielärare i engelska gärna med annat ämne. Mentorskap ingår i uppdraget som lärare. Anställningen är en tillsvidareanställning på 100%.
Kompetensprofil:
Vi ser att du som söker är legitimerad lärare i engelska och att du har några års erfarenhet av att undervisa på gymnasiet..
Som lärare möter du eleverna med engagemang och entusiasm och bidrar med ditt ledarskap till ökad lust att lära. Du har också ett arbetssätt där du tydligt stödjer och följer upp dina elevers kunskapsutveckling på ett strukturerat sätt. Som medarbetare har du ett positivt förhållningssätt till att delta i ett kollegialt samarbete och lärande. Du har god erfarenhet av att arbeta tillsammans med både lärarkollegor i dina och andra ämnen samt med andra funktioner inom en gymnasieskola. Du använder och är väl förtrogen med digitala verktyg i undervisningen och i ditt dagliga arbete. Du visar i ditt ledarskap att du sätter värdegrundsarbetet i fokus och är på så sätt en god förebild för dina elever.
Meriterande är att ha en bakgrund med engelska som förstaspråk eller erfarenhet av att arbeta i engelskspråkig miljö.
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden så vänta inte med din ansökan. Intervjuer sker delvis på engelska. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag. I samband med anställningserbjudande ska du kunna uppvisa ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret.
Välkommen med din ansökan innehållande ett kort personligt brev, CV samt kopia på gällande Lärarlegitimation. Ansök senast den 20240605 via epost till adress: [email protected].
Vi ser framemot att ta del av din ansökan! Visa mindre

Skolsköterska

Sigrid Rudebecks Gymnasium är en fristående gymnasieskola som grundades 1869 och ligger i Vasastan. Skolan har cirka 470 elever och erbjuder Naturvetenskaps- och Samhällsvetenskapsprogrammen. Vi söker dig som vill vara vår nya skolsköterska. I tjänsten ingår medicinskt ledningsansvar (MLA). Om din roll på vår skola Du ingår i skolans elevhälsoteam (EHT) som består av skolkurator och specialpedagog samt biträdande rektor och rektor och du ser det som nat... Visa mer
Sigrid Rudebecks Gymnasium är en fristående gymnasieskola som grundades 1869 och ligger i Vasastan. Skolan har cirka 470 elever och erbjuder Naturvetenskaps- och Samhällsvetenskapsprogrammen.
Vi söker dig som vill vara vår nya skolsköterska. I tjänsten ingår medicinskt ledningsansvar (MLA).


Om din roll på vår skola
Du ingår i skolans elevhälsoteam (EHT) som består av skolkurator och specialpedagog samt biträdande rektor och rektor och du ser det som naturligt att samarbeta med teamet.
Du arbetar främst hälsofrämjande och förebyggande. Dina insatser inom elevhälsan ska bidra till att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. Du arbetar utifrån en helhetssyn, på individ- grupp- och organisationsnivå och samverkar med, utöver EHT, skolans lärare för att skapa förutsättningar till hälsa och lärande för våra elever. Tjänsten kan innehålla arbetsmoment som ingår i skolans allmänna arbete med värdegrund och elevernas trivsel.
Du har stort intresse av att arbeta med ungdomar. Du kan arbeta självständigt och i team. Möjlighet till handledning finns. Dokumentation görs i Prorenata.
Du är positiv och initiativtagande. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.
Utbildning, kvalifikation och erfarenhet:
Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning som skolsköterska, barnsjuksköterska eller distriktsköterska.
Du är förtrogen med de rådande styrdokumenten för elevhälsans medicinska insatser (EMI) och du besitter adekvat kompetens och erfarenhet för att kunna fullgöra det medicinska ledningsansvaret.
Tjänstens form och omfattning:
Tjänsten är en heltid tillsvidareanställning från och med januari 2023 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en semestertjänst.
Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för anställning.
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.
Till bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Skolsköterska

Sigrid Rudebecks Gymnasium är en fristående gymnasieskola som grundades 1869 och ligger i Vasastan. Skolan har cirka 470 elever och erbjuder Naturvetenskaps- och Samhällsvetenskapsprogrammen. Vi söker dig som vill vara vår nya skolsköterska. I tjänsten ingår medicinskt ledningsansvar (MLA). Om din roll på vår skola Du ingår i skolans elevhälsoteam (EHT) som består av skolkurator och specialpedagog samt biträdande rektor och rektor och du ser det som nat... Visa mer
Sigrid Rudebecks Gymnasium är en fristående gymnasieskola som grundades 1869 och ligger i Vasastan. Skolan har cirka 470 elever och erbjuder Naturvetenskaps- och Samhällsvetenskapsprogrammen.
Vi söker dig som vill vara vår nya skolsköterska. I tjänsten ingår medicinskt ledningsansvar (MLA).


Om din roll på vår skola
Du ingår i skolans elevhälsoteam (EHT) som består av skolkurator och specialpedagog samt biträdande rektor och rektor och du ser det som naturligt att samarbeta med teamet.
Du arbetar främst hälsofrämjande och förebyggande. Dina insatser inom elevhälsan ska bidra till att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. Du arbetar utifrån en helhetssyn, på individ- grupp- och organisationsnivå och samverkar med, utöver EHT, skolans lärare för att skapa förutsättningar till hälsa och lärande för våra elever. Tjänsten kan innehålla arbetsmoment som ingår i skolans allmänna arbete med värdegrund och elevernas trivsel.
Du har stort intresse av att arbeta med ungdomar. Du kan arbeta självständigt och i team. Möjlighet till handledning finns. Dokumentation görs i Prorenata.
Du är positiv och initiativtagande. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.
Utbildning, kvalifikation och erfarenhet:
Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning som skolsköterska, barnsjuksköterska eller distriktsköterska.
Du är förtrogen med de rådande styrdokumenten för elevhälsans medicinska insatser (EMI) och du besitter adekvat kompetens och erfarenhet för att kunna fullgöra det medicinska ledningsansvaret.
Tjänstens form och omfattning:
Tjänsten är en heltid tillsvidareanställning från och med 1 januari 2023 eller tidigare enligt överenskommelse. Tjänsten är en semestertjänst.
Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för anställning.
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.
Till bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Sigrid Rudebecks Gymnasium söker lärare

Sigrid Rudebecks gymnasium är en fristående stiftelseägd gymnasieskola som grundades 1869 och ligger centralt belägen på Bellmansgatan i centrala Göteborg. På Sigrid Rudebecks gymnasium går cirka 475 elever fördelat på samhällsvetenskapsprogrammet och naturvetenskapsprogrammet. Vi erbjuder våra elever en trygg och stimulerande lärmiljö och vi har en lång tradition av att ha ett brett utbud av estetiska ämnen som valbara kurser. Nu söker vi efter nya medar... Visa mer
Sigrid Rudebecks gymnasium är en fristående stiftelseägd gymnasieskola som grundades 1869 och ligger centralt belägen på Bellmansgatan i centrala Göteborg. På Sigrid Rudebecks gymnasium går cirka 475 elever fördelat på samhällsvetenskapsprogrammet och naturvetenskapsprogrammet. Vi erbjuder våra elever en trygg och stimulerande lärmiljö och vi har en lång tradition av att ha ett brett utbud av estetiska ämnen som valbara kurser.
Nu söker vi efter nya medarbetare som vid höstterminsstarten 2023 tillsammans med lärarkollegiet och skolledning vill vara med och utveckla vår verksamhet. Vi söker lärare i ämnena bild och svenska- gärna i kombination eller i kombination med annat ämne. Mentorskap kan komma att ingå i tjänsterna.
Omfattning av tjänsterna: cirka 50% beroende på ämneskombinationer.
Kompetensprofil:
Vi ser att du som söker är legitimerad lärare i ovanstående ämnen och att du har några års erfarenhet av att undervisa på gymnasieskolan. Gällande kompetens som lärare i bild efterfrågar vi en gedigen bakgrund i ämnet och gärna erfarenhet av eget bildskapande samt tillgång till ett nätverk utanför skolans värld. Meriterande är mycket god kompetens och intresse för foto och digitalt bildskapande.
Som lärare lägger du stor vikt att stödja och följa upp elevernas kunskapsutveckling på ett strukturerat sätt. Du möter eleverna med engagemang och entusiasm och bidrar med ditt ledarskap till ökad lust att lära. I din roll som lärare arbetar du på ett naturligt sätt med kollegialt samarbete och lärande med både lärarkolleger och andra funktioner på skolan. Du använder digitala verktyg i undervisningen och i ditt dagliga arbete. Du visar i ditt ledarskap att du sätter värdegrundsarbetet i fokus och är på så sätt en god förebild för dina elever.
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag.
I samband med anställningserbjudande kommer vi att kräva aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Visa mindre

Skolsköterska

Sigrid Rudebecks Gymnasium är en fristående gymnasieskola som grundades 1869 och ligger i Vasastan. Skolan har cirka 470 elever och erbjuder Naturvetenskaps- och Samhällsvetenskapsprogrammen. Vi söker dig som vill vara vår nya skolsköterska. I tjänsten ingår medicinskt ledningsansvar (MLA). Om din roll på vår skola Du ingår i skolans elevhälsoteam (EHT) som består av skolkurator och specialpedagog samt biträdande rektor och rektor och ser det som naturl... Visa mer
Sigrid Rudebecks Gymnasium är en fristående gymnasieskola som grundades 1869 och ligger i Vasastan. Skolan har cirka 470 elever och erbjuder Naturvetenskaps- och Samhällsvetenskapsprogrammen.
Vi söker dig som vill vara vår nya skolsköterska. I tjänsten ingår medicinskt ledningsansvar (MLA).


Om din roll på vår skola
Du ingår i skolans elevhälsoteam (EHT) som består av skolkurator och specialpedagog samt biträdande rektor och rektor och ser det som naturligt att samarbeta med teamet.
Du arbetar främst hälsofrämjande och förebyggande. Dina insatser inom elevhälsan ska bidra till att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. Du arbetar utifrån en helhetssyn, på indiv-grupp-och organisationsnivå och samverkar med, utöver EHT, skolans lärare för att skapa förutsättningar till hälsa och lärande för våra elever. Tjänsten kan innehålla arbetsmoment som ingår i skolans allmänna arbete med värdegrund och elevernas trivsel.
Du har stort intresse av att arbeta med ungdomar. Du kan arbeta självständigt samt i team. Möjlighet till handledning finns. Dokumentation görs i Prorenata.
Du är positiv och initiativtagande. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.
Utbildning, kvalifikation och erfarenhet:
Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning som skolsköterska, barnsjuksköterska eller distriktsköterska.
Du är förtrogen med de rådande styrdokumenten för elevhälsans medicinska insatser (EMI) och du besitter adekvat kompetens och erfarenhet för att kunna fullgöra det medicinska ledningsansvaret.
Tjänstens form och omfattning:
Tjänsten är en heltid tillsvidareanställning från och med 26 september 2022 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en semestertjänst.
Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för anställning.
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.
Till bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Lärare i musik

Sigrid Rudebecks Gymnasium är en fristående gymnasieskola som grundades 1869 och ligger i Vasastan. Skolan har cirka 470 elever och erbjuder Naturvetenskaps- och Samhällvetenskapsprogrammen. Vi tror att musik liksom andra estetiska ämnen främjar lärandet och har en avgörande betydelse i en ung människas utveckling. Vi söker dig som kan med din entusiasm och dina kunskaper hjälpa oss att nå längre i vårt arbete och förstärka musikens plats på vår skola. Du ... Visa mer
Sigrid Rudebecks Gymnasium är en fristående gymnasieskola som grundades 1869 och ligger i Vasastan. Skolan har cirka 470 elever och erbjuder Naturvetenskaps- och Samhällvetenskapsprogrammen. Vi tror att musik liksom andra estetiska ämnen främjar lärandet och har en avgörande betydelse i en ung människas utveckling. Vi söker dig som kan med din entusiasm och dina kunskaper hjälpa oss att nå längre i vårt arbete och förstärka musikens plats på vår skola.
Du är legitimerad lärare i musik gärna i kombination med ett annat estetiskt ämne och har yrkeserfarenhet. I ditt vardagliga arbete lägger du stor vikt vid att motivera och entusiasmera eleverna. Du lägger upp din undervisning så att eleverna känner att de har möjlighet att utvecklas och därmed öka sitt intresse för ämnet musik.
Vi ser gärna att du har med dig mycket goda kunskaper inom musikproduktion och även gärna inom musikal. Att ha undervisat i ämnet estetisk kommunikation är en fördel. Detta för att kunna leda arbetet med och handleda eleverna inför skolans traditionella julfest och revy samt vidareutveckla dessa.
Du är intresserad av att initiera, organisera och driva olika aktiviteter. Du har mycket god samarbetsförmåga, är systematisk i ditt arbetsätt och kan på ett enkelt och tydligt sätt kommunicera både med ungdomar och med vuxna. Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet. Vi söker dig som är legitimerad lärare i ämnet musik. Att vara legitimerad i ett annat estetiskt ämne som bild eller fotografisk bild är meriterande.
Du kommer att ansvara för olika kurser i musik samt organisera och leda arbetet kring skolans olika traditioner. Du är även med och planerar kulturdagen.
Mentorskap för en grupp elever kan ingå i tjänsten.
Tjänsten är en visstidsanställning (september 2022-december 2023, deltid (50%). Förlängningen och ev utökningen av tjänsten kan vara aktuell vid passande ämneskombination inom det estetiska området.
Löpande urval sker vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Visa mindre

Skolsköterska

Sigrid Rudebecks Gymnasium är en fristående gymnasieskola som grundades 1869 och ligger i Vasastan. Skolan har cirka 470 elever och erbjuder Naturvetenskaps- och Samhällsvetenskapsprogrammen. Vi söker dig som vill vara vår nya skolsköterska. I tjänsten ingår medicinskt ledningsansvar (MLA). Om din roll på vår skola Du ingår i skolans elevhälsoteam (EHT) som består av skolkurator och specialpedagog samt biträdande rektor och rektor och ser det som naturl... Visa mer
Sigrid Rudebecks Gymnasium är en fristående gymnasieskola som grundades 1869 och ligger i Vasastan. Skolan har cirka 470 elever och erbjuder Naturvetenskaps- och Samhällsvetenskapsprogrammen.
Vi söker dig som vill vara vår nya skolsköterska. I tjänsten ingår medicinskt ledningsansvar (MLA).


Om din roll på vår skola
Du ingår i skolans elevhälsoteam (EHT) som består av skolkurator och specialpedagog samt biträdande rektor och rektor och ser det som naturligt att samarbeta med teamet.
Du arbetar främst hälsofrämjande och förebyggande. Dina insatser inom elevhälsan ska bidra till att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. Du arbetar utifrån en helhetssyn, på indiv-grupp-och organisationsnivå och samverkar med, utöver EHT, skolans lärare för att skapa förutsättningar till hälsa och lärande för våra elever. Tjänsten kan innehålla arbetsmoment som ingår i skolans allmänna arbete med värdegrund och elevernas trivsel.
Du har stort intresse av att arbeta med ungdomar. Du kan arbeta självständigt samt i team. Möjlighet till handledning finns. Dokumentation görs i Prorenata.
Du är positiv och initiativtagande. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.
Utbildning, kvalifikation och erfarenhet:
Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning som skolsköterska, barnsjuksköterska eller distriktsköterska.
Du är förtrogen med de rådande styrdokumenten för elevhälsans medicinska insatser (EMI) och du besitter adekvat kompetens och erfarenhet för att kunna fullgöra det medicinska ledningsansvaret.
Tjänstens form och omfattning:
Tjänsten är en heltid tillsvidareanställning från och med 19 september 2022 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en semestertjänst.
Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för anställning.
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.
Till bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Köksbiträde

Sigrid Rudebecks Gymnasium är en fristående gymnasieskola belägen i Vasastan i Göteborg. Skolan grundades 1869 och erbjuder Naturvetenskaps- och Samhällvetenskaps programmen. Skolan har eget kök och matsal och serverar cirka 460 måltider per dag. Vi söker ett köksbiträde för att arbeta i vår skolrestaurang. Arbetsuppgifter: Du erbjuds varierande arbetsuppgifter då du arbetar med allt från tillagning av sallader, disk, städ till att tillsammans med kollegor... Visa mer
Sigrid Rudebecks Gymnasium är en fristående gymnasieskola belägen i Vasastan i Göteborg. Skolan grundades 1869 och erbjuder Naturvetenskaps- och Samhällvetenskaps programmen.
Skolan har eget kök och matsal och serverar cirka 460 måltider per dag.
Vi söker ett köksbiträde för att arbeta i vår skolrestaurang.
Arbetsuppgifter:
Du erbjuds varierande arbetsuppgifter då du arbetar med allt från tillagning av sallader, disk, städ till att tillsammans med kollegor genomföra egenkontroller. I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för och förbereda en varierad salladsbuffé.
Profil och Utbildning
Du har en utbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig och du har uppdaterade kunskaper i livsmedelshygien.
Du har stort engagemang i arbetet och är noggrann och ansvarstagande.
Du är serviceinriktad, har ett gott bemötande.
Du har en mycket god samarbetsförmåga.
Du kan arbeta i ett högt tempo och trivs med att växla mellan olika arbetsuppgifter.
Du har många kontakter i ditt arbete så det är viktigt att du förstår och kommunicerar väl på svenska.
Arbetslivserfarenhet
Köksbiträde, 2-4 års erfarenhet: krav
Erfarenhet av liknande arbete inom storkök är meriterande.
Tillsvidareanställning deltid (75 %, uppehållstjänst) med tillträde den 7 februari 2022 eller enligt överenskommelse.
Löpande urval sker vilket innebär att vi kommer att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Visa mindre

Skolsköterska med medicinskt ledningsansvar

Sigrid Rudebecks Gymnasium är en fristående gymnasieskola som grundades 1869 och ligger i Vasastan. Skolan har cirka 470 elever och erbjuder Naturvetenskaps- och Samhällsvetenskapsprogrammen. Vi söker dig som vill vara vår nya skolsköterska. I tjänsten ingår medicinskt ledningsansvar (MLA). Om din roll på vår skola Du ingår i skolans elevhälsoteam (EHT) som består av skolkurator och specialpedagog samt biträdande rektor och rektor och ser det som naturl... Visa mer
Sigrid Rudebecks Gymnasium är en fristående gymnasieskola som grundades 1869 och ligger i Vasastan. Skolan har cirka 470 elever och erbjuder Naturvetenskaps- och Samhällsvetenskapsprogrammen.
Vi söker dig som vill vara vår nya skolsköterska. I tjänsten ingår medicinskt ledningsansvar (MLA).


Om din roll på vår skola
Du ingår i skolans elevhälsoteam (EHT) som består av skolkurator och specialpedagog samt biträdande rektor och rektor och ser det som naturligt att samarbeta med teamet.
Du arbetar främst hälsofrämjande och förebyggande. Dina insatser inom elevhälsan ska bidra till att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. Du arbetar utifrån en helhetssyn, på indiv-grupp-och organisationsnivå och samverkar med, utöver EHT, skolans lärare för att skapa förutsättningar till hälsa och lärande för våra elever. Tjänsten kan innehålla arbetsmoment som ingår i skolans allmänna arbete med värdegrund och elevernas trivsel.
Du har stort intresse av att arbeta med ungdomar. Du kan arbeta självständigt samt i team. Möjlighet till handledning finns. Dokumentation görs i Prorenata.
Du är positiv och initiativtagande. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.
Utbildning, kvalifikation och erfarenhet:
Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning som skolsköterska, barnsjuksköterska eller distriktsköterska.
Du är förtrogen med de rådande styrdokumenten för elevhälsans medicinska insatser (EMI) och du besitter adekvat kompetens och erfarenhet för att kunna fullgöra det medicinska ledningsansvaret.
Tjänstens form och omfattning:
Tjänsten är en heltid tillsvidareanställning från och med 8 augusti 2022 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en semestertjänst.
Uppvisande av utdrag ur belastningsregistret är obligatoriskt för anställning.
Till bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Köksbiträde

Sigrid Rudebecks Gymnasium är en fristående gymnasieskola belägen i Vasastan i Göteborg. Skolan grundades 1869 och erbjuder Naturvetenskaps- och Samhällvetenskaps programmen. Skolan har eget kök och matsal och serverar cirka 460 måltider per dag. Vi söker ett köksbiträde för att arbeta i vår skolrestaurang. Arbetsuppgifter: Du erbjuds varierande arbetsuppgifter då du arbetar med allt från tillagning av sallader, disk, städ till att tillsammans med kolleg... Visa mer
Sigrid Rudebecks Gymnasium är en fristående gymnasieskola belägen i Vasastan i Göteborg. Skolan grundades 1869 och erbjuder Naturvetenskaps- och Samhällvetenskaps programmen.
Skolan har eget kök och matsal och serverar cirka 460 måltider per dag.
Vi söker ett köksbiträde för att arbeta i vår skolrestaurang.
Arbetsuppgifter:
Du erbjuds varierande arbetsuppgifter då du arbetar med allt från tillagning av sallader, disk, städ till att tillsammans med kollegor genomföra egenkontroller. I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för och förbereda en varierad salladsbuffé.
Profil och Utbildning
Du har en utbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig och du har uppdaterade kunskaper i livsmedelshygien.
Du har stort engagemang i arbetet och är noggrann och ansvarstagande.
Du är serviceinriktad, har ett gott bemötande.
Du har en mycket god samarbetsförmåga.
Du kan arbeta i ett högt tempo och trivs med att växla mellan olika arbetsuppgifter.
Du har många kontakter i ditt arbete så det är viktigt att du förstår och kommunicerar väl på svenska.
Arbetslivserfarenhet
Köksbiträde, 2-4 års erfarenhet: krav
Erfarenhet av liknande arbete inom storkök är meriterande.
Tillsvidareanställning deltid (75 %, uppehållstjänst) med tillträde den 8 november 2021 eller enligt överenskommelse.
Löpande urval sker vilket innebär att vi kommer att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Visa mindre

Köksbiträde

Sigrid Rudebecks Gymnasium är en fristående gymnasieskola belägen i Vasastan i Göteborg. Skolan grundades 1869 och erbjuder Naturvetenskaps- och Samhällvetenskaps programmen. Skolan har eget kök och matsal och serverar cirka 460 måltider per dag. Vi söker ett köksbiträde för att arbeta i vår skolrestaurang. Arbetsuppgifter: Du erbjuds varierande arbetsuppgifter då du arbetar med allt från tillagning av sallader, disk, städ till att tillsammans med kolleg... Visa mer
Sigrid Rudebecks Gymnasium är en fristående gymnasieskola belägen i Vasastan i Göteborg. Skolan grundades 1869 och erbjuder Naturvetenskaps- och Samhällvetenskaps programmen.
Skolan har eget kök och matsal och serverar cirka 460 måltider per dag.
Vi söker ett köksbiträde för att arbeta i vår skolrestaurang.
Arbetsuppgifter:
Du erbjuds varierande arbetsuppgifter då du arbetar med allt från tillagning av sallader, disk, städ till att tillsammans med kollegor genomföra egenkontroller. I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för och förbereda en varierad salladsbuffé.
Profil och Utbildning
Du har en utbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig och du har uppdaterade kunskaper i livsmedelshygien.
Du har stort engagemang i arbetet och är noggrann och ansvarstagande.
Du är serviceinriktad, har ett gott bemötande.
Du har en mycket god samarbetsförmåga.
Du kan arbeta i ett högt tempo och trivs med att växla mellan olika arbetsuppgifter.
Du har många kontakter i ditt arbete så det är viktigt att du förstår och kommunicerar väl på svenska.
Arbetslivserfarenhet
Köksbiträde, 2-4 års erfarenhet: krav
Erfarenhet av liknande arbete inom storkök är meriterande.
Tillsvidareanställning deltid (75 %, uppehållstjänst) med tillträde den 8 november 2021 eller enligt överenskommelse.
Löpande urval sker vilket innebär att vi kommer att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Visa mindre

Lärare i idrott och hälsa

Sigrid Rudebecks Gymnasium är en fristående gymnasieskola som grundades 1869 och ligger i Vasastan. Skolan har cirka 470 elever och erbjuder Naturvetenskaps- och Samhällvetenskapsprogrammen. Vi söker dig som tycker att ämnet idrott och hälsa är viktigt för hela människans utveckling och vill dela med dig av dina kunskaper och ditt intresse för idrott och fysisk aktivitet. I ditt vardagliga arbete lägger du stor vikt vid att motivera och entusiamera elevern... Visa mer
Sigrid Rudebecks Gymnasium är en fristående gymnasieskola som grundades 1869 och ligger i Vasastan. Skolan har cirka 470 elever och erbjuder Naturvetenskaps- och Samhällvetenskapsprogrammen. Vi söker dig som tycker att ämnet idrott och hälsa är viktigt för hela människans utveckling och vill dela med dig av dina kunskaper och ditt intresse för idrott och fysisk aktivitet.
I ditt vardagliga arbete lägger du stor vikt vid att motivera och entusiamera eleverna samt stödja och följa upp deras kunskapsutveckling på ett strukturerat och tydligt sätt.
Du lägger upp din undervisning så att eleverna känner att de har möjlighet att utvecklas och därmed öka sitt intresse för ämnet idrott.
Du är intresserad av att initiera, organisera och driva olika aktiviteter samt du har mycket god samarbetsförmåga. Vi söker dig som är legitimerad lärare i ämnet " idrott och hälsa" och eventuellt i kombination med ett annat ämne på gymnasial nivå.
I tjänsten inkluderas även mentorskap.
Tjänsten är 100% visstidsanställning ( vikariat pga föräldraledighet) under läsåret 21-21 (aug 2021-juni 2022) .
Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet.
Löpande urval sker vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Visa mindre

Lärare i idrott och hälsa

Sigrid Rudebecks Gymnasium är en fristående gymnasieskola som grundades 1869 och ligger i Vasastan. Skolan har cirka 470 elever och erbjuder Naturvetenskaps- och Samhällvetenskapsprogrammen. Vi söker dig som tycker att ämnet idrott och hälsa är viktigt för hela människans utveckling och vill dela med dig av dina kunskaper och ditt intresse för idrott och fysisk aktivitet. I ditt vardagliga arbete lägger du stor vikt vid att motivera och entusiamera elevern... Visa mer
Sigrid Rudebecks Gymnasium är en fristående gymnasieskola som grundades 1869 och ligger i Vasastan. Skolan har cirka 470 elever och erbjuder Naturvetenskaps- och Samhällvetenskapsprogrammen. Vi söker dig som tycker att ämnet idrott och hälsa är viktigt för hela människans utveckling och vill dela med dig av dina kunskaper och ditt intresse för idrott och fysisk aktivitet.
I ditt vardagliga arbete lägger du stor vikt vid att motivera och entusiamera eleverna samt stödja och följa upp deras kunskapsutveckling på ett strukturerat och tydligt sätt.
Du lägger upp din undervisning så att eleverna känner att de har möjlighet att utvecklas och därmed öka sitt intresse för ämnet idrott.
Du är intresserad av att initiera, organisera och driva olika aktiviteter samt du har mycket god samarbetsförmåga. Vi söker dig som är legitimerad lärare i ämnet " idrott och hälsa" och eventuellt i kombination med ett annat ämne på gymnasial nivå.
I tjänsten inkluderas även mentorskap.
Tjänsten är 100% visstidsanställning ( vikariat pga föräldraledighet) under läsåret 21-21 (aug 2021-juni 2022) .
Vi kommer att lägga stor vikt på personlig lämplighet.
Löpande urval sker vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Visa mindre

Lärare i matematik

Sigrid Rudebecks Gymnasium är en fristående gymnasieskola som grundades 1869 och ligger i Vasastan. Skolan har cirka 470 elever och erbjuder Naturvetenskaps- och Samhällsvetenskapsprogrammen. Vi söker dig som är legitimerad lärare i matematik och biologi eller kemi . I ditt vardagliga arbete lägger du stor vikt vid att stödja och följa upp elevernas kunskapsutveckling på ett strukturerat och tydligt sätt. Du lägger upp din undervisning så att eleverna kän... Visa mer
Sigrid Rudebecks Gymnasium är en fristående gymnasieskola som grundades 1869 och ligger i Vasastan. Skolan har cirka 470 elever och erbjuder Naturvetenskaps- och Samhällsvetenskapsprogrammen.
Vi söker dig som är legitimerad lärare i matematik och biologi eller kemi .
I ditt vardagliga arbete lägger du stor vikt vid att stödja och följa upp elevernas kunskapsutveckling på ett strukturerat och tydligt sätt. Du lägger upp din undervisning så att eleverna känner att de har möjlighet att utvecklas och därmed öka sitt intresse för ämnet och sin lust att lära. Du möter eleverna med lugn och entusiasm samt har förståelse och intresse för deras frågor och funderingar. I din roll som lärare och mentor ser du samarbete med olika funktioner i skolan som en förutsättning till en hög kvalitativ utbildning.
Tjänsten är en 100% tillsvidare anställning med start augusti 2021. Skolutveckling, mentorskap och värdegrundsarbete ingår i samtliga lärartjänster på skolan.Vår skola erbjuder en lugn arbetsmiljö med en tydlig och strukturerad organisation som arbetar utifrån stöd- och policydokument.
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
Fackliga representanter på skolan är:
Lärarnas Riksförbund: Martin Kehlmeier ([email protected])
Lärarförbundet: Jens Nilsson ([email protected])
Till bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre