Lediga jobb som Tandsköterska i Göteborg

Se lediga jobb som Tandsköterska i Göteborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Göteborg som finns hos arbetsgivaren.

Tandsköterska

Huvudsakligen specialistverksamhet med avseende på Endodonti. Vana vid kirurgi och administration med journalsystemet Alma är en fördel. Tandsköterska som har erfarenhet eller intresse av Endodonti och kirurgi. God samarbetsförmåga och vana vid att arbeta i en större grupp. Tandvårdgruppen Prinsgatan12 är en stor gruppraktik med ljusa lokaler i Linnestaden. Vi arbetar med allmäntandvård och specialisttandvård inom implantat, endodonti, radiologi och tandre... Visa mer
Huvudsakligen specialistverksamhet med avseende på Endodonti. Vana vid kirurgi och administration med journalsystemet Alma är en fördel. Tandsköterska som har erfarenhet eller intresse av Endodonti och kirurgi. God samarbetsförmåga och vana vid att arbeta i en större grupp. Tandvårdgruppen Prinsgatan12 är en stor gruppraktik med ljusa lokaler i Linnestaden. Vi arbetar med allmäntandvård och specialisttandvård inom implantat, endodonti, radiologi och tandreglering. Möjlighet till deltidsanställning kan diskuteras. Visa mindre

Tandsköterska

Hej, Kul att du läser vår jobbannons! Vi är ett litet familjeföretag som ägs och drivs av tandvårdspersonal. Vi driver idag fyra kliniker och på en av våra kliniker vid Domkyrkan i Göteborg söker vi nu en tandsköterska. Vi ser helst att du har 5+ års erfarenhet inom yrket (men gärna mer!) och det är viktigare att du är rätt person för jobbet än hur många år du har arbetat. Rätt person för jobbet - vad menar vi med det? För oss betyder det att du: -Är en ... Visa mer
Hej,
Kul att du läser vår jobbannons!
Vi är ett litet familjeföretag som ägs och drivs av tandvårdspersonal. Vi driver idag fyra kliniker och på en av våra kliniker vid Domkyrkan i Göteborg söker vi nu en tandsköterska.
Vi ser helst att du har 5+ års erfarenhet inom yrket (men gärna mer!) och det är viktigare att du är rätt person för jobbet än hur många år du har arbetat. Rätt person för jobbet - vad menar vi med det?


För oss betyder det att du:
-Är en noggrann och duktig tandsköterska
-Talar flytande svenska obehindrat
-Vana att arbeta självständigt, assistera och hantera steril samt administration.
-Är väldigt social, trevlig och gillar att kommunicera med patienterna (och människor i allmänhet)
-Gillar att ha kul på jobbet
-Besitter hög grad av samarbetsförmåga samt samvetsgrannhet och kan tänka dig att hjälpa till med andra arbetsuppgifter på kliniken (att se det som behöver göras och hjälpas åt att göra det tillsammans)
Du kommer att arbeta med ett härligt gäng som tycker det är viktigt att ha kul på jobbet.


Vi erbjuder:
- Ett härligt patientklientel & trevliga kollegor att jobba med
- Attraktiv fast lön, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag
-Årliga konferenser, oftast i Sverige och ibland utomlands (förra året var vi exempelvis i Kroatien tillsammans i 4 dagar)
-Och sist men inte minst… En rolig arbetsplats där personalens trivsel och välbefinnande är viktigt. Våra leverantörer som kommer på besök brukar nämna att vi är ett härligt gäng som verkar ha kul på jobbet.
Här kan du läsa mer om vad våra patienter tycker om oss (recensioner) om oss: https://g.co/kgs/kWHEf1o
På vår hemsida tandfokus.se kan du se några av de som arbetar hos oss idag.
Tjänsten är på 80 % eller enligt överenskommelse. Startdatum 1 november.
Intervjuer sker löpande och därför ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum - så vänta inte med att skicka in din ansökan. CV räcker i din ansökan - du behöver inte skicka med ett personligt brev. Mejla till oss på [email protected] och skriv ”Tandsköterska Domkyrkan” i ämnesraden.
Vi värnar om transparens i intervjuprocessen och av den anledningen kommer du, om du går vidare i processen, få möjlighet till ett informellt samtal med en av våra nuvarande tandsköterskor för att få höra mer om hur det är att jobba hos oss och få svar på eventuella frågor du har.
Vi ser fram emot din ansökan och att få lära känna dig bättre!
Ha en fortsatt fin dag! Visa mindre

Tandsköterska Göteborg

Ansök    Jul 5    T Eriksson AB    Tandsköterska
Vi utökar och söker en utbildad tandsköterska till vår fina praktik som ligger centralt i Linnéstaden i Göteborg. På praktiken är vi tre tandläkare, två tandsköterskor och en tandhygienist. Vi söker dig som är social, gillar att samarbeta och alltid sätter patienten i fokus. Arbetsuppgifter: Varierande arbetsuppgifter med bland annat assistans, sterilarbete och delegerat arbete. Arbetstiden är 40 timmar per vecka eller enl överenskommelse. Vi har 6 månader... Visa mer
Vi utökar och söker en utbildad tandsköterska till vår fina praktik som ligger centralt i Linnéstaden i Göteborg. På praktiken är vi tre tandläkare, två tandsköterskor och en tandhygienist.
Vi söker dig som är social, gillar att samarbeta och alltid sätter patienten i fokus.
Arbetsuppgifter: Varierande arbetsuppgifter med bland annat assistans, sterilarbete och delegerat arbete.
Arbetstiden är 40 timmar per vecka eller enl överenskommelse.
Vi har 6 månaders provanställning samt kollektivavtal. Visa mindre

Tandsköterska till AuraDent Liseberg Invisalign center

Ansök    Jun 23    AuraDent AB    Tandsköterska
Om oss: AuraDent slog upp sina dörrar sensommaren 2023 och har på denna korta period vuxit och skapat sig fantastisk brand image! AuraDents vision är att skapa en unik och exceptionell upplevelse för våra patienter genom att erbjuda högsta kvalitet på våra tandvårdstjänster. Vi är dedikerade till att ge världsledande vård som överträffar våra patienters förväntningar och gör deras besök på tandkliniken till en njutbar snarare än påfrestande upplevelse. Hjä... Visa mer
Om oss:
AuraDent slog upp sina dörrar sensommaren 2023 och har på denna korta period vuxit och skapat sig fantastisk brand image! AuraDents vision är att skapa en unik och exceptionell upplevelse för våra patienter genom att erbjuda högsta kvalitet på våra tandvårdstjänster. Vi är dedikerade till att ge världsledande vård som överträffar våra patienters förväntningar och gör deras besök på tandkliniken till en njutbar snarare än påfrestande upplevelse.
Hjärtat i vår vision är ett åtagande om excellens i varje aspekt av vår verksamhet. Vi strävar efter att använda de senaste framstegen inom tandteknologi och -teknik för att säkerställa att våra patienter får de mest effektiva och ändamålsenliga behandlingarna tillgängliga. Vårt team av högutbildade och empatiska tandvårdsprofessioner kommer att arbeta outtröttligt för att leverera skräddarsydd vård som tillgodoser varje individs unika behov och preferenser.
Utöver att bara erbjuda utmärkta kliniska resultat, strävar vi efter att fostra en välkomnande och avslappnad miljö där våra patienter känner sig värdesatta, respekterade och trygga. Vi förstår att tandläkarbesök kan vara en ångestfylld upplevelse för många, och vi är fast beslutna att skapa en avslappnande atmosfär som lugnar våra patienters sinnen.
Vår orubbliga fokus på kvalitet, innovation och patientcentrerad service kommer att möjliggöra för oss att omdefiniera tandvårdsupplevelsen och sätta en ny standard för excellens i branschen.


Om kliniken AuraDent Liseberg Invisalign Center:
Vi har ett huvudsakligt fokus på ortodonti och estetisk tandvård, framförallt genom tandreglering med Invisalign och det är en stor merit om du delar detta intresse och har erfarenhet eller vill utvecklas inom området. Självklart utför vi även all form av allmän tandvård. Hos oss blir du en del av ett passionerat team på 10 medarbetare, däribland fyra tandläkare, tre tandsköterskor, en receptionist samt en specialist inom käkkirurgi på deltid. Vår fina och nyrenoverade klinik består av fem ljusa och välutrustade behandlingsrum, en avslappnande lounge för våra patienter, samt ett rum med panoramaröntgen. Vi ligger ett stenkast ifrån Korsvägen och är perfekt för dig som vill jobba centralt men samtidigt i ett lugnt område med god kommunikation med kollektivtrafik och goda parkeringsmöjligheter.


Rollen vi söker
Som en del av AuraDents team kommer du att spela en nyckelroll i att förverkliga vår vision och ambition att erbjuda en unik och exceptionell upplevelse för alla våra patienter. Vår orubbliga strävan efter kvalitet, innovation och patientcentrerad service genomsyrar varje aspekt av vår verksamhet.
Vårt engagemang för excellens börjar med att attrahera och utveckla de skickligaste tandvårdsprofessionerna. Vi söker efter personer som delar vår passion för att använda de senaste framstegen inom tandteknologi för att säkerställa att våra patienter får den mest effektiva och ändamålsenliga vården.
Utöver teknisk kompetens, värdesätter vi starkt en empatisk och omtänksam attityd. Vi vet att tandläkarbesök kan vara en källa till ångest för många, och vi är fast beslutna att skapa en avslappnad och välkomnande miljö där våra patienter alltid känner sig respekterade och trygga.
Om du är redo att bli en del av vår resa mot att omdefiniera tandvårdsupplevelsen, uppmuntrar vi dig att ansöka om den här rollen. Låt oss tillsammans sätta en ny standard för kvalitet och service i branschen.


Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska vikariat i Centrala Göteborg

Ansök    Jun 27    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Information om arbetsplatsen Nu finns möjligheten att söka en omväxlande och varierande tjänst som tandsköterska på en centralt belägen klinik i Göteborg. Detta är en praktik i trevlig miljö. Detta är en klinik med nio behandlingsrum, fyra tandläkare, fem tandsköterskor, två tandhygienister, en receptionist och två tandtekniker med ett eget lab på kliniken. Här är man mån om sina patienter och arbetar för att alla ska känna sig välkomna, omhändertagna... Visa mer
Information om arbetsplatsen

Nu finns möjligheten att söka en omväxlande och varierande tjänst som tandsköterska på en centralt belägen klinik i Göteborg.

Detta är en praktik i trevlig miljö.

Detta är en klinik med nio behandlingsrum, fyra tandläkare, fem tandsköterskor, två tandhygienister, en receptionist och två tandtekniker med ett eget lab på kliniken. Här är man mån om sina patienter och arbetar för att alla ska känna sig välkomna, omhändertagna och få noggrant utförda behandlingar.

Tandläkarna som driver mottagningen är delägare i Praktikertjänst. Det innebär att beslutsvägarna på kliniken är korta och du har stor möjlighet att påverka din arbetsdag vid behov.

 

Arbetsuppgifter

-Sedvanliga tandsköterskeuppgifter
-Assistans under behandling
-Tidsbokning
-Steril
-Viss administration
-God service gentemot patienter och teamwork internt

 

 
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid din personliga egenskaper.

Vi behöver dig som är engagerad, tycker om ditt yrke och som har förmåga att ta egna initiativ.

Du tar ansvar och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter.

Du har förmåga att överblicka, planera och prioritera ditt arbete

Att vara flexibel och samarbetsvillig är av stor betydelse på en medelstor praktik, där man ibland behöver hjälpas åt med alla förekommande arbetsuppgifter. Därför vill vi att du ser dig själv som en viktig kugge i vår klinik och att vi tillsammans också har roligt på jobbet.

Övrig information
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Så skicka din ansökan redan idag!

Anställningsform: 1 års vikariat på heltid med början i mars 2024.


Välkommen med din ansökan!

 

 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle. Visa mindre

Tandsköterska, Hjällbo

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv. Bli en del av något ... Visa mer
I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!Nu söker vi en självgående tandsköterska som förstår vikten av god service och bra bemötande

Huvuduppdrag och arbetsuppgifter

På Folktandvården Hjällbo träffar du patienter i alla åldrar med många olika vårdbehov.

Som tandsköterska hos oss har du en viktig roll för att patienterna ska känna sig bra bemötta och trygga under sitt besök. Du får användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

I tjänsten ingår bland annat:

Att assistera vid undersökningar och behandlingar
Arbete med egna patienter vid profylaxbehandlingar, inskolningar, munhälsorådgivning eller tillvänjningsbehandling
Arbete i sterilen och receptionen

Vi är en VFU-klinik och tar emot studenter från tandläkar- och tandhygienistutbildningarna vid Göteborgs universitet. Handledning/assistans av studenter kan också bli en del av tjänsten.

Hos oss arbetar idag sammanlagt 19 medarbetare. Läs gärna mer om våra öppettider och hur du hittar hit: Folktandvården Strömstad - Folktandvården (vgregion.se)

Kompetenskrav och profil

Utbildad tandsköterska med en godkänd utbildning av MYH (Myndigheten för Yrkeshögskolor)
 Intresse för både barntandvård och vuxentandvård
Kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift
Förmåga att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt och klokt sätt
Kunna ge ett stabilt och lugnt intryck även när det är mycket att göra
Förmåga att samarbeta och relatera till andra människor på ett lyhört sätt

Är du ny i yrket får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första tiden. Handledningsprogrammet är en del av vårt tvååriga utvecklingsprogram för nyutbildade tandsköterskor.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Dessa intervjuer är planerade till vecka 25-26. Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.
Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.
Västra Götalandsregionen krigsplacerar alla tillsvidareanställda medarbetare.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion.  Du kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/surrogate.
Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Tandsköterska mitt i Göteborg

På Vasa Viktoria Tandvårdhar vi höga ambitioner med vår tandvård och vi vill hålla hög service till våra patienter. Vi verkar vara populära och vår verksamhet växer. Därför vill vi utöka med en tandsköterska till. Om tjänsten En heltidstjänst med fast anställning Vi följer kollektivavtal och vill bidra med din personliga utveckling i din yrkesroll Tjänsten är påvår klinik på Vasagatan Din profil Utbildad tandsköterskaminst 4 - ... Visa mer
På Vasa Viktoria Tandvårdhar vi höga ambitioner med vår tandvård och vi vill hålla hög service till våra patienter. Vi verkar vara populära och vår verksamhet växer. Därför vill vi utöka med en tandsköterska till.
Om tjänsten
En heltidstjänst med fast anställning
Vi följer kollektivavtal och vill bidra med din personliga utveckling i din yrkesroll
Tjänsten är påvår klinik på Vasagatan


Din profil
Utbildad tandsköterskaminst 4 - 5 års erfarenhet
Godakunskaper i enassisterande roll och ett intresse för de mer avancerade behandlingarna så som kirurgi och större protetikfall.
Utmärkta kunskaper i den svenska språket både i tal och skrift


Känner du igen digdessa karaktärsdrag
Leveranssäker och noggrann
Talang för att hållafokus ävennär det är många bollar
Förmåga till att se till att dagarna flyter på
Tar gärna ansvar och är samarbetsvillig


Om Vasa Viktoria
Kliniken har funnits sedan 2005 på Vasagatan 18 i funktionella och trevliga lokaler.Sedan 2020 har företaget även en klinik på Kungsportsavenyn. Vasa Viktoria drivs av tandläkare Olof Ekdahl med stor passion för avancerad tandvård för vuxna. Klinikernasfem tandläkare har ett stort intresse för ständig utveckling inomalla tandvårdens olika områden. Teamet utförestetiska behandlingar, större bettrehabiliteringsfall och implantatkirurgiska behandlingar. Att vidareutbilda sig är en naturlig och en viktig del för både kliniken och för alla våra medarbetare. Vi har högt i tak och hög trivselfaktor- så känn dig välkommen.
Är du nästa tandsköterska på Vasa Viktoria eller kan du tipsa oss om någon som du tror passar för denna tjänst?
Lär känna oss ännu mera här;
Rekryteringsuppdraget tas om hand av oss på Dental Business Group / Rekrytering
Vi hjälper tandvårdsverksamhet att nå sin fulla potential genom hitta de rätta lagspelarna.Rätt person på rätt plats.
Vi ser fram emot din ansökan
Anmäl ditt intresse genom att skriva ett personligt brev och ett CV. Vi vill gärna även ha några starka referenser.För mer information gällande denna tjänst går det bra att kontakta via chatten eller ringa Åsa Lindgren079-0760419. Visa mindre

Nu söker vi en tandsköterska till Frölunda!

Om jobbet Vill du vidareutvecklas och gå vidare i din karriär som tandsköterska då kan Distriktstandvården vara din nästa arbetsplats :-) Vi söker nu en tandsköterska till vår mycket omtyckta klinik i Frölunda och som gillar att arbeta delegerat delvis självständigt. Kliniken är modernt inrett och har fem behandlingsrum. Du behöver inte ha lång erfarenhet men skall vara nyfiken och vilja lära mkt och kunna jobba under tempo   Är du framtida kollega? Vi le... Visa mer
Om jobbet
Vill du vidareutvecklas och gå vidare i din karriär som tandsköterska då kan Distriktstandvården vara din nästa arbetsplats :-)
Vi söker nu en tandsköterska till vår mycket omtyckta klinik i Frölunda och som gillar att arbeta delegerat delvis självständigt. Kliniken är modernt inrett och har fem behandlingsrum. Du behöver inte ha lång erfarenhet men skall vara nyfiken och vilja lära mkt och kunna jobba under tempo
 
Är du framtida kollega?

Vi letar efter en flexibel och ansvarsfull tandsköterska som har stor passion för sitt yrke! Du representerar Distriktstandvården med omtanke och service något som tar sig uttryck i din positiva inställning och din vilja att alltid prestera goda resultat. Du har lätt för att knyta kontakter och lika lätt för att upprätthålla dem. Vidare är du duktig på att kommunicera, och du vet värdet av en god dialog där tydlighet och information är viktiga beståndsdelar.
I din yrkesroll har du stort driv, gillar att arbeta självständigt samt bidrar med goda odontologiska kunskaper i behandlingsrummen. Här finns utrymme att utvecklas och få utökat ansvarsområde inom företaget.

Du arbetar i behandlande team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor.
 
Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som inkluderas i din yrkesroll som tandsköterska. Det finns möjligheter till kompetensutveckling och vi ser gärna att du är öppen för ny kunskap och utökat ansvar inom befattningen. 
 
Anställningsvillkor
Heltid
Tillträde efter överenskommelse
Lön efter överenskommelseVad vi erbjuder;
-Goda arbets- och lönevillkor
-Sjukvårdsbidrag och friskvårdsbidrag på 5 tkr
-En av marknadens bästa pensionsavsättningar
-Individuell lönesättning och utbildningsplan
-Goda möjligheter att klättra inom företaget
-Årlig bonus

Varmt välkommen med din ansökan senast 9 juli 2024. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.


Varmt välkommen med din ansökan!Distriktstandvården är en av landets största tandvårdskedjor med 39 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi erbjuder barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Vi har en mobil tandvårdsenhet som utför tandvård i hemmet, en narkosverksamhet och två specialistkliniker i Stockholm. Med 300 000 patientbesök om året och över 600 medarbetare har vi en viktig roll i tandvården i Sverige.?Vår ambition är att fortsätta etablera oss i områden där behov av ytterligare tandvårdsaktörer finns,?med visionen att bli det självklara tandvårdsvalet. Visa mindre

Tandsköterska - Smile Göteborg Avenyn

Ansök    Jun 13    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer – i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling. Till Smiles fina klinikAvenyn i Göteborgsöker vi nu en tandsköterska. Här bli... Visa mer
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer – i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.
Till Smiles fina klinikAvenyn i Göteborgsöker vi nu en tandsköterska. Här blir du en del av härligt team bestående av ca 10anställda. Vi ser alla mycket fram emot att välkomna en ny kollega!Att arbeta somtandsköterska hos Smile Tandvård
Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. På Smileger vidig utvecklingsmöjligheter genom attjobba delegerat. Därför ser vi att du som anställs tycker detta är roligt, vill lära och utvecklas. I rollen som tandsköterska arbetar du vid behov även i team service vilket är receptionen på Smile. Som team servicemedarbetare kommer du att arbeta med att välkomna våra patienter till kliniken och ge dem det bästa bemötandet. I detta kan även arbetsuppgifter som att administrera tidböcker i samarbete med våra behandlare samt andra administrativa uppgifter så som fakturering och beställningar tillkomma.
Som tandsköterska arbetar du, somalla medarbetare på Smile efter vår vision - Friska leenden i hela Sverige. Vår vision tar sikte på att Smile verkar för friska patienter i hela landet. Vår ambition är inte begränsad till storstad eller mindre orter, till söder eller norr. Vi vill finnas för våra patienter i hela landet. På 15 år har vi vuxit till en av Sveriges ledande tandvårdsleverantörer som tillhandahåller modern, högkvalitativ tandvård till över 300 000 patienter. Tillsammans med våra systerorganisationer inom Colosseum Dental Group tillhandahåller vi tandvård för mer än 3 miljoner patienter i 11 länder i Europa.
Några av dina arbetsuppgifter:
Assistera tandläkare i den planlagda verksamheten
Genomföra röntgen med OPG
Digital avtryckstagning med hjälp av 3shape
Vi arbetar gärna delegerat och ger dig ansvar
Möjlighet att arbeta med Invisalign

Vem söker vi?
Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Som tandsköterska och en del av team service ser vi att du älskar service, precis som vi gör. Du är dessutom entusiastisk, social och ödmjuk i din framförhållning. På Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig och prestigelös. För oss är inte års erfarenhet det viktigaste - utan din inställning att vilja växa, lära och utvecklas med oss på Smile.
Utöver ovan kompetenser ser vi att du:
Är utbildad tandsköterska
Talar & skriver god svenska

Anställningsform och tillträde
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på deltid, med en omfattning som motsvarar 60-80%. I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så välkommen med din ansökan redan idag.

Smiles erbjudande
Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård.
För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner. Vi erbjuder bland annat kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag, en förmånsportal med flertalet rabatter och erbjudanden mm.

Ansökan och frågor Har du läst så här långt tror vi inte att du missat Smiles framåtanda, och delar den med oss.Vi hoppas och tror dåatt tjänsten hos oss på Smilekan vara intressantför dig.Du ansöker till tjänsten genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig via mail eller telefon för återkoppling så snart vi har möjlighet.
Vi tror på forskningsbaserade och objektiva utvärderingsmetoder som stöd i arbetet att hitta rätt person till rätt roll. Av den anledningen använder vi Alva Labs assessmentmetoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss att på ett objektivt tillvägagångssättidentifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa i rollen.Utöver arbetspsykologiska tester kan vidare urval förekomma genom intervjuer, referenstagning och bakgrundskontroll för de kandidater som går vidare i processen. Det som avgör vilka kandidater som går vidare i processen är tjänstens kravprofil.
För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst och vi kommer i processen skicka ut en eller flera frågor om oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad.
Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chef för kliniken Jessicka Dahlsjö:[email protected] ansvarig rekryterare Amanda Wyser:[email protected] är Smile? Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärsida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Tandsköterska mitt i Göteborg

På Vasa Viktoria Tandvårdhar vi höga ambitioner med vår tandvård och vi vill hålla hög service till våra patienter. Vi verkar vara populära och vår verksamhet växer. Därför vill vi utöka med en tandsköterska till. Om tjänsten En heltidstjänst med fast anställning Vi följer kollektivavtal och vill bidra med din personliga utveckling i din yrkesroll Tjänsten är påvår klinik på Vasagatan Din profil Utbildad tandsköterskaminst 4 - ... Visa mer
På Vasa Viktoria Tandvårdhar vi höga ambitioner med vår tandvård och vi vill hålla hög service till våra patienter. Vi verkar vara populära och vår verksamhet växer. Därför vill vi utöka med en tandsköterska till.
Om tjänsten
En heltidstjänst med fast anställning
Vi följer kollektivavtal och vill bidra med din personliga utveckling i din yrkesroll
Tjänsten är påvår klinik på Vasagatan


Din profil
Utbildad tandsköterskaminst 4 - 5 års erfarenhet
Godakunskaper i enassisterande roll och ett intresse för de mer avancerade behandlingarna så som kirurgi och större protetikfall.
Utmärkta kunskaper i den svenska språket både i tal och skrift


Känner du igen digdessa karaktärsdrag
Leveranssäker och noggrann
Talang för att hållafokus ävennär det är många bollar
Förmåga till att se till att dagarna flyter på
Tar gärna ansvar och är samarbetsvillig


Om Vasa Viktoria
Kliniken har funnits sedan 2005 på Vasagatan 18 i funktionella och trevliga lokaler.Sedan 2020 har företaget även en klinik på Kungsportsavenyn. Vasa Viktoria drivs av tandläkare Olof Ekdahl med stor passion för avancerad tandvård för vuxna. Klinikernasfem tandläkare har ett stort intresse för ständig utveckling inomalla tandvårdens olika områden. Teamet utförestetiska behandlingar, större bettrehabiliteringsfall och implantatkirurgiska behandlingar. Att vidareutbilda sig är en naturlig och en viktig del för både kliniken och för alla våra medarbetare. Vi har högt i tak och hög trivselfaktor- så känn dig välkommen.
Är du nästa tandsköterska på Vasa Viktoria eller kan du tipsa oss om någon som du tror passar för denna tjänst?
Lär känna oss ännu mera här;
Rekryteringsuppdraget tas om hand av oss på Dental Business Group / Rekrytering
Vi hjälper tandvårdsverksamhet att nå sin fulla potential genom hitta de rätta lagspelarna.Rätt person på rätt plats.
Vi ser fram emot din ansökan
Anmäl ditt intresse genom att skriva ett personligt brev och ett CV. Vi vill gärna även ha några starka referenser.För mer information gällande denna tjänst går det bra att kontakta via chatten eller ringa Åsa Lindgren079-0760419. Visa mindre

Tandsköterska (Göteborg, Backaplan)

Ansök    Jun 9    Dr Vanessa AB    Tandsköterska
Nu har du som tandsköterska möjlighet att arbeta på en hemtrevlig privatklinik med kompetenta kollegor, bra förmåner och utvecklingsmöjligheter. Vårt team, som består av en tandläkare, en tandsköterska och en receptionist, söker nu en ny kollega. Vi finns i Kvillebäcken, Hisingen, i en modern och fräsch lokal med topputrustning. Vi erbjuder allmän tandvård med fokus på protetik och värdesätter kvalitet, struktur, service och god kommunikation. Vårt mål är ... Visa mer
Nu har du som tandsköterska möjlighet att arbeta på en hemtrevlig privatklinik med kompetenta kollegor, bra förmåner och utvecklingsmöjligheter. Vårt team, som består av en tandläkare, en tandsköterska och en receptionist, söker nu en ny kollega. Vi finns i Kvillebäcken, Hisingen, i en modern och fräsch lokal med topputrustning. Vi erbjuder allmän tandvård med fokus på protetik och värdesätter kvalitet, struktur, service och god kommunikation. Vårt mål är att kombinera förstklassig tandvård med ett utmärkt patientbemötande. Visa mindre

Tandsköterska - Smile Göteborg Avenyn

Ansök    Jun 11    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer – i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling. Till Smiles fina klinikAvenyn i Göteborgsöker vi nu en tandsköterska. Här bli... Visa mer
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer – i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.
Till Smiles fina klinikAvenyn i Göteborgsöker vi nu en tandsköterska. Här blir du en del av härligt team bestående av ca 10anställda. Vi ser alla mycket fram emot att välkomna en ny kollega!Att arbeta somtandsköterska hos Smile Tandvård
Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. På Smileger vidig utvecklingsmöjligheter genom attjobba delegerat. Därför ser vi att du som anställs tycker detta är roligt, vill lära och utvecklas. I rollen som tandsköterska arbetar du vid behov även i team service vilket är receptionen på Smile. Som team servicemedarbetare kommer du att arbeta med att välkomna våra patienter till kliniken och ge dem det bästa bemötandet. I detta kan även arbetsuppgifter som att administrera tidböcker i samarbete med våra behandlare samt andra administrativa uppgifter så som fakturering och beställningar tillkomma.
Som tandsköterska arbetar du, somalla medarbetare på Smile efter vår vision - Friska leenden i hela Sverige. Vår vision tar sikte på att Smile verkar för friska patienter i hela landet. Vår ambition är inte begränsad till storstad eller mindre orter, till söder eller norr. Vi vill finnas för våra patienter i hela landet. På 15 år har vi vuxit till en av Sveriges ledande tandvårdsleverantörer som tillhandahåller modern, högkvalitativ tandvård till över 300 000 patienter. Tillsammans med våra systerorganisationer inom Colosseum Dental Group tillhandahåller vi tandvård för mer än 3 miljoner patienter i 11 länder i Europa.
Några av dina arbetsuppgifter:
Assistera tandläkare i den planlagda verksamheten
Genomföra röntgen med OPG
Digital avtryckstagning med hjälp av 3shape
Vi arbetar gärna delegerat och ger dig ansvar
Möjlighet att arbeta med Invisalign

Vem söker vi?
Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Som tandsköterska och en del av team service ser vi att du älskar service, precis som vi gör. Du är dessutom entusiastisk, social och ödmjuk i din framförhållning. På Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig och prestigelös. För oss är inte års erfarenhet det viktigaste - utan din inställning att vilja växa, lära och utvecklas med oss på Smile.
Utöver ovan kompetenser ser vi att du:
Är utbildad tandsköterska
Talar & skriver god svenska

Anställningsform och tillträde
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på deltid, med en omfattning som motsvarar 60-80%. I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så välkommen med din ansökan redan idag.

Smiles erbjudande
Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård.
För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner. Vi erbjuder bland annat kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag, en förmånsportal med flertalet rabatter och erbjudanden mm.
Ansökan och frågor Har du läst så här långt tror vi inte att du missat Smiles framåtanda, och delar den med oss.Vi hoppas och tror dåatt tjänsten hos oss på Smilekan vara intressantför dig.Du ansöker till tjänsten genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig via mail eller telefon för återkoppling så snart vi har möjlighet.
Vi tror på forskningsbaserade och objektiva utvärderingsmetoder som stöd i arbetet att hitta rätt person till rätt roll. Av den anledningen använder vi Alva Labs assessmentmetoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss att på ett objektivt tillvägagångssättidentifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa i rollen.Utöver arbetspsykologiska tester kan vidare urval förekomma genom intervjuer, referenstagning och bakgrundskontroll för de kandidater som går vidare i processen. Det som avgör vilka kandidater som går vidare i processen är tjänstens kravprofil.
För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst och vi kommer i processen skicka ut en eller flera frågor om oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad.
Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chef för kliniken Jessicka Dahlsjö:[email protected] ansvarig rekryterare Amanda Wyser:[email protected] är Smile? Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärsida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Tandsköterska Oris Dental Odin

Ansök    Jun 3    Oris Dental Sverige AB    Tandsköterska
Tandsköterska till Vår Framstående Tandvårdsklinik Är du en ansvarsfull, självständig och driven tandsköterska som är redo för nya utmaningar? Vill du arbeta i en miljö där ditt arbete gör skillnad och där patientvård sätts i första rummet? Vår klinik kan vara nästa steg i din yrkeskarriär! Kliniken ligger beläget mitt i centrala Göteborg med närhet till centralstationen för bra pendlingsmöjligheter.Lokalen är ljus med modern utrustning. Vi arbetar helt di... Visa mer
Tandsköterska till Vår Framstående Tandvårdsklinik
Är du en ansvarsfull, självständig och driven tandsköterska som är redo för nya utmaningar? Vill du arbeta i en miljö där ditt arbete gör skillnad och där patientvård sätts i första rummet? Vår klinik kan vara nästa steg i din yrkeskarriär!
Kliniken ligger beläget mitt i centrala Göteborg med närhet till centralstationen för bra pendlingsmöjligheter.Lokalen är ljus med modern utrustning. Vi arbetar helt digitalt och vi har totalt 4 behandlingsrum, mikroskop, CBCT och OPG.
Vi är ett sammansvetsat team med 7 allmänpraktiserande tandläkare, 1 tandhygienist samt specialister inom områdena endodonti, käkkirurgi, radiologi samt narkos, 8 tandsköterskor plus extrapersonal.
Vad kan vi erbjuda dig? Ett motiverat team som samarbetar för att leverera högsta möjliga kvalitet på tandvård.
Ett arbete där egen initiativförmåga uppmuntras och värderas.
En arbetsplats där du får möjlighet att utveckla dina yrkeskunskaper och ta ansvar.
Flexibilitet i arbetstider för att främja en god balans mellan arbete och fritid.
Kvalifikationer och egenskaper vi söker: Legitimerad tandsköterska med erfarenhet av arbete på klinik.
En förmåga att arbeta självständigt och organisera ditt arbete effektivt.
Ansvarsfull inställning till både patientvård och kollegialt samarbete.
Stark motivations- och drivkraft att kontinuerligt lära och förbättra klinikens praktiker.
Arbetsuppgifter:
Som tandsköterska på vår klinik kommer du att:
Assistera tandläkarna vid behandlingar.
Ha egen patientkontakt för exempelvis tandstenborttagning och röntgen.
Ansvara för dentalhygien och sterilisering av instrument.
Bidra till att upprätthålla en välkomnande och lugn atmosfär på kliniken.
Receptionsarbete.
Så ansöker du:
Är du den ansvarsfulla, självständiga och drivna tandsköterska vi söker? Skicka då in ditt CV och ett personligt brev där du berättar om hur du kan bidra till vårt team. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Tveka inte - skicka in din ansökan redan idag!Då vi tillämpar löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Missa inte chansen att bli en del av vårt team. Visa mindre

Tandsköterska mitt i Göteborg

På Vasa Viktoria Tandvårdhar vi höga ambitioner med vår tandvård och vi vill hålla hög service till våra patienter. Vi verkar vara populära och vår verksamhet växer. Därför vill vi utöka med en tandsköterska till. Om tjänsten En heltidstjänst med fast anställning Vi följer kollektivavtal och vill bidra med din personliga utveckling i din yrkesroll Tjänsten är påvår klinik på Vasagatan Din profil Utbildad tandsköterskaminst 4 - ... Visa mer
På Vasa Viktoria Tandvårdhar vi höga ambitioner med vår tandvård och vi vill hålla hög service till våra patienter. Vi verkar vara populära och vår verksamhet växer. Därför vill vi utöka med en tandsköterska till.
Om tjänsten
En heltidstjänst med fast anställning
Vi följer kollektivavtal och vill bidra med din personliga utveckling i din yrkesroll
Tjänsten är påvår klinik på Vasagatan


Din profil
Utbildad tandsköterskaminst 4 - 5 års erfarenhet
Godakunskaper i enassisterande roll och ett intresse för de mer avancerade behandlingarna så som kirurgi och större protetikfall.
Utmärkta kunskaper i den svenska språket både i tal och skrift


Känner du igen digdessa karaktärsdrag
Leveranssäker och noggrann
Talang för att hållafokus ävennär det är många bollar
Förmåga till att se till att dagarna flyter på
Tar gärna ansvar och är samarbetsvillig


Om Vasa Viktoria
Kliniken har funnits sedan 2005 på Vasagatan 18 i funktionella och trevliga lokaler.Sedan 2020 har företaget även en klinik på Kungsportsavenyn. Vasa Viktoria drivs av tandläkare Olof Ekdahl med stor passion för avancerad tandvård för vuxna. Klinikernasfem tandläkare har ett stort intresse för ständig utveckling inomalla tandvårdens olika områden. Teamet utförestetiska behandlingar, större bettrehabiliteringsfall och implantatkirurgiska behandlingar. Att vidareutbilda sig är en naturlig och en viktig del för både kliniken och för alla våra medarbetare. Vi har högt i tak och hög trivselfaktor- så känn dig välkommen.
Är du nästa tandsköterska på Vasa Viktoria eller kan du tipsa oss om någon som du tror passar för denna tjänst?
Lär känna oss ännu mera här;
Rekryteringsuppdraget tas om hand av oss på Dental Business Group / Rekrytering
Vi hjälper tandvårdsverksamhet att nå sin fulla potential genom hitta de rätta lagspelarna.Rätt person på rätt plats.
Vi ser fram emot din ansökan
Anmäl ditt intresse genom att skriva ett personligt brev och ett CV. Vi vill gärna även ha några starka referenser.För mer information gällande denna tjänst går det bra att kontakta via chatten eller ringa Åsa Lindgren079-0760419. Visa mindre

Tandsköterska i Göteborg sökes!

Ansök    Jun 2    Tandläkarbröderna AB    Tandsköterska
Vill du arbeta på en modern klinik mitt i centrala Göteborg? Vi söker dig som är ansvarstagande, lojal, punktlig, organiserad och initiativtagande och vill vara med och ge våra patienter bästa tänkbara service. All vård utförs med hög service och kvalitét, därför att det av stor vikt att du är serviceinriktad. Du är glad och öppen, flexibel och har god datorvana. Då praktiken har stort fokus på bemötande och kommunikation är det av stor vikt att du behärsk... Visa mer
Vill du arbeta på en modern klinik mitt i centrala Göteborg?
Vi söker dig som är ansvarstagande, lojal, punktlig, organiserad och initiativtagande och vill vara med och ge våra patienter bästa tänkbara service.
All vård utförs med hög service och kvalitét, därför att det av stor vikt att du är serviceinriktad. Du är glad och öppen, flexibel och har god datorvana.
Då praktiken har stort fokus på bemötande och kommunikation är det av stor vikt att du behärskar svenska språket mycket väl, i såväl tal som skrift.
Tandklinik 19 är en modern klinik i framkant med utrustning såsom digital scanning och panoramaröntgen. På kliniken bedrivs, utöver traditionell tandvård, estetisk tandvård, ortodontiska behandlingar och implantatkirurgi. Kliniken är under ständig utveckling och tillsammans formar vi framtiden.
Anställingsform: heltid
OBS! Alla ansökningar skall skickas till [email protected] Visa mindre

Tandsköterska

Hej, Kul att du läser vår jobbannons! Vi är ett litet familjeföretag som ägs och drivs av tandvårdspersonal. Vi driver idag fyra kliniker och på en av våra kliniker vid Grönsakstorget i Göteborg samt Nol i Ale söker vi nu en tandsköterska då vi utökar verksamheten med en Parodontolog som du bland annat kommer att få arbeta med. Vi ser helst att du har 5+ års erfarenhet inom yrket (men gärna mer!) och det är viktigare att du är rätt person för jobbet än hur... Visa mer
Hej,
Kul att du läser vår jobbannons!
Vi är ett litet familjeföretag som ägs och drivs av tandvårdspersonal. Vi driver idag fyra kliniker och på en av våra kliniker vid Grönsakstorget i Göteborg samt Nol i Ale söker vi nu en tandsköterska då vi utökar verksamheten med en Parodontolog som du bland annat kommer att få arbeta med.
Vi ser helst att du har 5+ års erfarenhet inom yrket (men gärna mer!) och det är viktigare att du är rätt person för jobbet än hur många år du har arbetat. Rätt person för jobbet - vad menar vi med det?


För oss betyder det att du:
-Är en noggrann och duktig tandsköterska
-Talar flytande svenska obehindrat
-Är väldigt social, trevlig och gillar att kommunicera med patienterna (och människor i allmänhet)
-Gillar att ha kul på jobbet
-Besitter hög grad av samarbetsförmåga samt samvetsgrannhet och kan tänka dig att hjälpa till med andra arbetsuppgifter på kliniken (att se det som behöver göras och hjälpas åt att göra det tillsammans)
Du kommer att arbeta med ett härligt gäng som har väldigt kul på jobbet.

Meriterande:
-Vana att operera
-Erfarenhet att arbeta med en parodontolog


Vi erbjuder:
- Ett härligt patientklientel & kollegor att jobba med
- Attraktiv fast lön
-Och sist men inte minst… En rolig arbetsplats där personalens trivsel och välbefinnande är viktigt. Våra leverantörer som kommer på besök brukar poängtera att vi är ett härligt gäng som verkar ha kul på jobbet.
Här kan du läsa mer om vad våra patienter tycker om oss (recensioner) på en av våra andra kliniker i Göteborg: https://goo.gl/maps/FsPZyJDN6vVRL6bx5
På vår hemsida tandfokus.se kan du se några av de som arbetar hos oss idag.
Tjänsten är på 80 - 100 % enligt överenskommelse. Startar enligt överenskommelse. Tjänsten är baserad på Tandfokus Grönsakstorget där vi bland annat erbjuder specialisttandvård samt även på Tandfokus Nol 1-2 dagar i veckan där vi erbjuder allmäntandvård.
Intervjuer sker löpande och därför ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt. CV räcker i din ansökan - du behöver inte skicka med ett personligt brev. Mejla till oss på [email protected] och skriv ”Tandsköterska Grönsakstorget” i ämnesraden.
Vi värnar om transparens i intervjuprocessen och av den anledningen kommer du, om du går vidare i processen, få möjlighet till ett informellt samtal med en av våra nuvarande tandsköterskor för att få höra mer om hur det är att jobba hos oss och få svar på eventuella frågor du har.
Vi ser fram emot din ansökan och att få lära känna dig bättre!
Ha en fortsatt fin dag! Visa mindre

Tandsköterska eller motsvarande

Ansök    Maj 30    Avenytandvården AB    Tandsköterska
Vi söker dig som brinner för ditt arbete och har en social och initiativtagande personlighet med ett gediget serviceinriktat sätt! Sedvanliga arbetsuppgifter för tandsköterska såsom bl.a assistans, sterilarbete, delegerat arbetssätt och reception mm. Stor vikt läggs på kompetens och självgående arbete men även ett driv och viljan att lära sig nytt. Krav på flytande svenska i tal och skrift. Visa mer
Vi söker dig som brinner för ditt arbete och har en social och initiativtagande personlighet med ett gediget serviceinriktat sätt! Sedvanliga arbetsuppgifter för tandsköterska såsom bl.a assistans, sterilarbete, delegerat arbetssätt och reception mm. Stor vikt läggs på kompetens och självgående arbete men även ett driv och viljan att lära sig nytt. Krav på flytande svenska i tal och skrift. Visa mindre

Kirurgi Tandsköterska sökes i centrala Göteborg

Ansök    Maj 28    Ingrid Silva AB    Tandsköterska
Vi söker erfaren en tandsköterska som är van vid kirurgi samt mer avancerade behandlingar. På Linnétandvården jobbar du med erfarna tandläkare som utför omfattande, avancerade behandlingar, men även sedvanlig tandvård. Stor del av våra behandlingar är estetiska helhetslösningar "Hollywood Smile...But do it right- konceptet" Vi har nära samarbete med alla specialiteter inom tandvård för att våra patienter skall känna sig trygga hos oss. Vi växer och har n... Visa mer
Vi söker erfaren en tandsköterska som är van vid kirurgi samt mer avancerade behandlingar.
På Linnétandvården jobbar du med erfarna tandläkare som utför omfattande, avancerade behandlingar, men även sedvanlig tandvård. Stor del av våra behandlingar är estetiska helhetslösningar "Hollywood Smile...But do it right- konceptet" Vi har nära samarbete med alla specialiteter inom tandvård för att våra patienter skall känna sig trygga hos oss.
Vi växer och har nu behov av ytterligare en tandsköterska som vill växa i sitt yrke.
Vi söker en tandsköterska som ser värdet i estetiken och funktionalitet. Du ska vara utbildad tandsköterska och gärna med 2-års-erfarenhet eller mer. Du ska vara stresstålig och ha god socialkompetens. Punktlighet och hög arbetsmoral uppskattas. Dina arbetsuppgifter blir; assistans vid olika behandlingar, sterilarbete samt reception. Har du erfarenhet av scanning så är det en fördel. Här på Linnétandvården jobbar vi i team och delar på de flesta uppgifterna.
Du ska vilja lära dig nya saker hela tiden och maximera din kompetens då vi jobbar mycket delegerat.
Ditt jobb blir mycket omväxlande och givande. Visa mindre

Landalantandläkarna i Göteborg söker tandsköterska

Ansök    Maj 14    Landalatandläkarna AB    Tandsköterska
Företagets verksamhet: Vår praktik bildades redan 1977. Praktiken är centralt belägen och består naturligtvis inte enbart av tandläkare utan dessutom av idel kompetent övrig personal; tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker på det egna labbet. Mycket hög kompetens inom alla områden av allmän tandvård och specialister inom protetik, parodontologi, käkkirurgi, endodonti, oral medicin, bettfysiologi, oral radiologi samt nära samarbete med tandläkare ... Visa mer
Företagets verksamhet:
Vår praktik bildades redan 1977. Praktiken är centralt belägen och består naturligtvis inte enbart av tandläkare utan dessutom av idel kompetent övrig personal; tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker på det egna labbet. Mycket hög kompetens inom alla områden av allmän tandvård och specialister inom protetik, parodontologi, käkkirurgi, endodonti, oral medicin, bettfysiologi, oral radiologi samt nära samarbete med tandläkare inom ortodonti.
Praktiken består av fem välutrustade behandlingsrum för tandläkare, två för tandhygienister och ett tandtekniskt laboratorium. Utöver vår gedigna grupp tandläkare, tandhygienister samt tandtekniker har vi en mycket kompetent grupp tandsköterskor med stor erfarenhet av all sorts tandvård. Kliniken arrangerar också regelbundet mycket populära utbildningsträffar – öppet för alla tandvårdspersonal.
Arbetsuppgifter: Arbetet omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som assistans, steril och administration.
Vi söker dig som är lojal, ansvarstagande och flexibel.
Lyhördhet och service är några av egenskaper som vi värdesätter högt. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet!
Goda kunskaper i svenska språket. Visa mindre

Klinikkoordinator Topas, Västra Frölunda

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv. Bli en del av något ... Visa mer
I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!Beskrivning
Vi söker nu en klinikkoordinator till vår klinik på Topas, Västra Frölunda.

Folktandvården Topas, är en klinik med 13 behandlingsrum i. Här är vi 37 medarbetare, 11 tandläkare, 8 tandhygienister, 12 tandsköterskor och 4 som arbetar i receptionen samt klinikledningen.   

Vi har ett modifierat 7-19 schema för att kunna få plats och arbeta effektivt med vårt växande patientunderlag. Kliniken har de senaste åren varit i en utvecklingsprocess där vi aktivt arbetat med ökad tillgänglighet, arbetskultur och fokus på arbetsmiljö.

Kliniken är remissinstans för kirurgi och lustgas.

Vi har ett tätt samarbete med andra folktandvårdskliniker i vårt område, och att se möjligheten att hjälpa till är en naturlig del av vardagen.

Vi månar om vår arbetsmiljö och med arbetsglädje skapar vi utveckling! Vill du bli en del av vårt team är du välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter
Som klinikkoordinator är du klinikchefens ledningsstöd och ingår i klinikledningen, vilket innebär att du är arbetsgivarföreträdare. Du skall lojalt stödja klinikchefen i sitt uppdrag att leda och utveckla verksamheten och aktivt verka för måluppfyllelse i enlighet med uppdrag i klinikkontrakt samt övriga styrdokument. 

Engagemang, samarbete och glädje är Folktandvårdens värdeord och klinikkoordinatorn förväntas i denna anda skapa nätverk och samarbeten även kliniker emellan för att leva upp till våra kundlöften. Vi har också ett folkhälsouppdrag som innebär samverkan med olika aktörer i vårt närområde. 

Några exempel på koordinatorns arbetsuppgifter är; se till att den dagliga verksamheten rullar, beställningar, ekonomihantering, schemaläggning, listvård, medverkan i rehabiliteringsärenden och vårduppföljning.

En del av ditt uppdrag kommer vara att leda möten inom dina ansvarsområden på t.ex. kategorimöten.

Kvalifikationer
Du har tandsköterske-, tandhygienistutbildning eller annan tandvårdserfarenhet och en god kommunikationsförmåga. Du är strukturerad, har en god organisationsförmåga samt är öppen och prestigelös. Du är lyhörd och ansvarsfull samt behåller ditt lugn även i komplicerade situationer. Din människosyn är humanistisk och ödmjuk.

Erfarenhet som klinikkoordinator eller av ledarskap är kvalificerande. Vi förutsätter att du har god datorvana och kan hantera Officepaketet samt T4 mycket väl. Att arbeta i ett flertal datorprogram och digitala plattformar kommer att vara en naturlig del av din vardag, därför är det viktigt att du är bekväm med digitala arbetssätt och har lätt att lära.

Intervjutider planeras den  4 juni 2024.

Folktandvården Västra Götaland gör kontroll i Polisens misstanke- och belastningsregister innan beslut om anställning. 
Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion.  Du kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/surrogate.
VGR krigsplacerar alla tillsvidareanställda medarbetare


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Tandsköterska sökes på heltid till Hisingen Tandvård

Ansök    Maj 22    Hisingen Tandvård AB    Tandsköterska
Tandsköterska sökes på heltid till Hisingen Tandvård Nu har du som tandsköterska chansen att arbeta på en familjär privatklinik med kompetenta kollegor, bra förmåner och goda utvecklingsmöjligheter. För närvarande består vårt team av två tandläkare och två tandsköterskor, och vi söker nu en kollega till vårt team. Vi befinner oss i Kvillebäcken, Hisingen, i en rymlig, fräsch och nyrenoverad lokal med modern utrustning. Vi erbjuder allmän tandvård med fokus... Visa mer
Tandsköterska sökes på heltid till Hisingen Tandvård
Nu har du som tandsköterska chansen att arbeta på en familjär privatklinik med kompetenta kollegor, bra förmåner och goda utvecklingsmöjligheter. För närvarande består vårt team av två tandläkare och två tandsköterskor, och vi söker nu en kollega till vårt team. Vi befinner oss i Kvillebäcken, Hisingen, i en rymlig, fräsch och nyrenoverad lokal med modern utrustning. Vi erbjuder allmän tandvård med fokus på protetik. Vi värdesätter framförallt kvalitet, struktur, service, god kommunikation och önskar att du delar dessa värderingar med oss. Vi strävar alltid efter att kombinera högkvalitativ tandvård med ett gott patientbemötande.
ARBETSBESKRIVNING
Som tandsköterska hos oss kommer du att utföra sedvanliga arbetsuppgifter med stort fokus på delegering. I din roll kommer du främst att assistera tandläkare och vid intresse även käkkirurg vid operationstillfällen.
Utöver detta ingår arbetsuppgifter som receptionist, bland annat bokningar och förfrågningar via mejl och telefon, utskick och hantering av kallelser samt att ta emot och registrera beställningar. Du kommer också att delta i kvalitetsarbete samt vara behjälplig i sterilen och förbereda inför behandlingar. För att erbjuda bästa möjliga vård ser vi till att regelbundet vidareutbilda oss och hålla oss uppdaterade om det senaste inom tandvård.
PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som brinner för ditt yrke och som är ansvarsfull, strukturerad och samarbetsvillig. Du värdesätter dina medarbetares åsikter och är prestigelös i ditt arbete. Du sätter alltid patienten i centrum och är lyhörd, balanserad och förtroendeingivande i ditt bemötande. I ditt arbete är du serviceinriktad, målorienterad och har förmågan att hantera stress.
KVALIFIKATIONER
- Tandsköterskeexamen
- Minst 1 års erfarenhet inom yrket
- Mycket goda kunskaper i svenska
- God datorvana
ANSTÄLLNING
- Anställningen är en fast heltidstjänst
- Ersättningen är enligt överenskommelse
- Tillträde juli-september 2024 eller efter överenskommelse
- Trygg anställning med goda arbets- och lönevillkor
Välkommen att skicka ditt CV och personliga brev till oss. Besök gärna vår sida på Facebook eller Instagram för att få en inblick i vår klinik. För mer information är du välkommen att ringa eller mejla oss.


Med vänliga hälsningar,
Hisingen Tandvård AB
Tel: 031-22 73 50
[email protected]
www.hisingentandvard.se Visa mindre

Tandsköterska sökes i centrala Göteborg

Ansök    Apr 25    Ingrid Silva AB    Tandsköterska
På Linnétandvården jobbar du med erfarna tandläkare som utför omfattande, avancerade behandlingar, men även sedvanlig tandvård. Stor del av våra behandlingar är estetiska helhetslösningar "Hollywood Smile...But do it right- konceptet" Vi har nära samarbete med alla specialiteter inom tandvård för att våra patienter skall känna sig trygga hos oss. Vi vill ge våra patienter ett avslappnat och genuint bemötande och vill erbjuda dem optimal vård. Vårt mål är... Visa mer
På Linnétandvården jobbar du med erfarna tandläkare som utför omfattande, avancerade behandlingar, men även sedvanlig tandvård. Stor del av våra behandlingar är estetiska helhetslösningar "Hollywood Smile...But do it right- konceptet" Vi har nära samarbete med alla specialiteter inom tandvård för att våra patienter skall känna sig trygga hos oss. Vi vill ge våra patienter ett avslappnat och genuint bemötande och vill erbjuda dem optimal vård. Vårt mål är att våra patienter alltid ska känna sig delaktiga i sin behandling. Vi på Linnétandvården jobbar vi i team och delar på de flesta uppgifterna.
Vi växer och har nu behov av ytterligare en tandsköterska som vill växa i sitt yrke.
Vi söker en tandsköterska som ser värdet i estetiken och funktionalitet. Du ska vara utbildad tandsköterska och gärna med 2-års-erfarenhet eller mer. Du ska vara stresstålig och ha god socialkompetens. Punktlighet och hög arbetsmoral uppskattas. Dina arbetsuppgifter blir; assistans vid olika behandlingar, sterilarbete samt reception. Du måste ha jobbat med Opus alternativ vara mycket datakunnig. Har du erfarenhet av scanning så är det en fördel. Här på Linnétandvården jobbar vi i team och delar på de flesta uppgifterna.
Du ska vilja lära dig nya saker hela tiden och maximera din kompetens då vi jobbar mycket delegerat.
Ditt jobb blir mycket omväxlande och givande. Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Maj 1    Videnta Tandvård AB    Tandsköterska
ViDenta Tandvård söker en Tandsköterska för vår klinik på Baldersgatan. Arbetsbeskrivning: Vi letar efter en mångsidig tandsköterska som kommer att jobba tillsammans med en tandläkare på kliniken belägen på Baldersgatan i centrala Göteborg. Rollen innefattar sedvanliga arbetsuppgifter för en tandsköterska: assistans, reception, steril, telefonsamtal och andra administrativa uppgifter. Ditt arbete kommer att vara varierande och kräva flexibilitet. Vi är sto... Visa mer
ViDenta Tandvård söker en Tandsköterska för vår klinik på Baldersgatan.
Arbetsbeskrivning:
Vi letar efter en mångsidig tandsköterska som kommer att jobba tillsammans med en tandläkare på kliniken belägen på Baldersgatan i centrala Göteborg. Rollen innefattar sedvanliga arbetsuppgifter för en tandsköterska: assistans, reception, steril, telefonsamtal och andra administrativa uppgifter. Ditt arbete kommer att vara varierande och kräva flexibilitet. Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ tandvård på denna klinik och ser fram emot att ha en engagerad tandsköterska.
Våra Värderingar:
Vi på ViDenta Tandvård är engagerade i att erbjuda vård av högsta kvalitet. Våra grundläggande värderingar inkluderar kvalitet, enastående service och effektiv kommunikation. Vi värdesätter din förmåga att hantera flera olika uppgifter samtidigt och upprätthålla vår standard med teknisk kompetens och överlägsen patientomhändertagande.
Kvalifikationer:
Datorvana
Utmärkta kunskaper i svenska är ett krav. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Anställningsdetaljer:
Tjänsten förväntas tillsättas i maj 2024, eller enligt överenskommelse. ViDenta Tandvård ser fram emot att välkomna dig till vårt team och erbjuda en stimulerande och givande arbetsmiljö.
Ansökan:
Om du är redo att anta denna mångsidiga utmaning och göra en positiv skillnad i våra patients liv, ser vi fram emot att ta emot ditt CV och personliga brev. För ytterligare information om oss och tjänsten, vänligen kontakta oss via e-post på [[email protected]].
Med vänliga hälsningar,
ViDenta Tandvård
[email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tandsköterska- Privat klinik i Centrala Göteborg

Ansök    Maj 8    KarimCare AB    Tandsköterska
Quality Dental är en tandvårdsverksamhet belägen i centrala Göteborg. Verksamheten består utav en Tandläkare och en Tandhygienist som är delvis mammaledig. Här erbjuds hög kvalitet med ett stort fokus på mun- och allmän patient hälsa. Vi lägger stor vikt på diagnostik och prevention. Vi är dessutom inriktade på avancerad tandvård, främst inom området implantatkirurgi och protetik. Nu söker vi en tandsköterska vikarie som kan jobba 2-3 dagar i veckan (40-50... Visa mer
Quality Dental är en tandvårdsverksamhet belägen i centrala Göteborg. Verksamheten består utav en Tandläkare och en Tandhygienist som är delvis mammaledig. Här erbjuds hög kvalitet med ett stort fokus på mun- och allmän patient hälsa. Vi lägger stor vikt på diagnostik och prevention. Vi är dessutom inriktade på avancerad tandvård, främst inom området implantatkirurgi och protetik. Nu söker vi en tandsköterska vikarie som kan jobba 2-3 dagar i veckan (40-50%). Praktiken ligger ett stenkast bort från Avenyn. VI SÖKER dig som är ansvarsfull tandsköterska, som kan ta eget initiativ, är samarbetsvillig och lägger ett stort fokus på omhändertagandet av våra patienter. Du är villig att utvecklas och tycker om att dela med dig av dina kunskaper. Samtidigt är bered att jobba med tandläkare inom olika behandlingar såsom implantatkirurgi. Dina arbetsuppgifter inkluderar främst assistans av tandläkare, steril- och receptionsarbete. Eftersom vi arbetar med Opus journalsystem, är denna kunskap meriterande. Erfarenhet är en fördel.
Tjänsten inleds med tidsbegränsad anställning i högst 6 månader.


VI ERBJUDER DIG som framtida personal en möjlighet att vara med och utveckla kliniken och inte minst en god och trevlig arbetsmiljö. 


Du är välkommen att skicka in ditt CV och personligt brev, vi ser fram emot att få möta just dig!

Vänta inte med ansökan då intervjuer kommer ske löpande. Visa mindre

Tandsköterska - Smile Göteborg Domkyrkan

Ansök    Apr 18    Colosseum Smile AB    Tandsköterska
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer – i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling. Till Smiles fina klinik Domkyrkan i Göteborgsöker vi nu en tandsköterska. Här... Visa mer
Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer – i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkluderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.
Till Smiles fina klinik Domkyrkan i Göteborgsöker vi nu en tandsköterska. Här blir du en del av familjärtteam bestående av ca 9anställda. Vi ser alla mycket fram emot att välkomna en ny kollega!Att arbeta somtandsköterska hos Smile Tandvård
Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. På Smileger vidig utvecklingsmöjligheter genom attjobba delegerat. Därför ser vi att du som anställs tycker detta är roligt, vill lära och utvecklas. I rollen som tandsköterska arbetar du vid behov även i team service vilket är receptionen på Smile. Som team servicemedarbetare kommer du att arbeta med att välkomna våra patienter till kliniken och ge dem den bästa bemötande. Det innebär bland annat att hantera inkommande samtal och mejl till kliniken samt hantera tidböcker.
Som tandsköterska arbetar du, somalla medarbetare på Smile efter vår vision - Friska leenden i hela Sverige. Vår vision tar sikte på att Smile verkar för friska patienter i hela landet. Vår ambition är inte begränsad till storstad eller mindre orter, till söder eller norr. Vi vill finnas för våra patienter i hela landet. På 15 år har vi vuxit till en av Sveriges ledande tandvårdsleverantörer som tillhandahåller modern, högkvalitativ tandvård till över 300 000 patienter. Tillsammans med våra systerorganisationer inom Colosseum Dental Group tillhandahåller vi tandvård för mer än 3 miljoner patienter i 11 länder i Europa.
Några av dina arbetsuppgifter:
Assistera tandläkare i den planlagda verksamheten
Digital avtryckstagning med hjälp av 3shape
Vi arbetar gärna delegerat och ger dig ansvar
Möjlighet att arbeta med Invisalign

Vem söker vi?
Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Som tandsköterska och en del av team service ser vi att du älskar service, precis som vi gör. Du är dessutom entusiastisk, social och ödmjuk i din framförhållning. På Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig och prestigelös. För oss är inte års erfarenhet det viktigaste - utan din inställning att vilja växa, lära och utvecklas med oss på Smile. Vidare tror vi att du är strukturerad och lyhörd i ditt arbetssätt och framtoning.
Utöver ovan kompetenser ser vi att du:
Är utbildad tandsköterska
Talar & skriver god svenska

Anställningsform och tillträde
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på deltid med en omfattning motsvarande 70-80%. Tjänsten inleds med en provanställning.Vi arbetar löpande med urvalet, tillsättning enligt överenskommelse.
Smiles erbjudande
Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård.
För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner. Vi erbjuder bland annat kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag, en förmånsportal med flertalet rabatter och erbjudanden mm.
Ansökan och frågor Har du läst så här långt tror vi inte att du missat Smiles framåtanda, och delar den med oss.Vi hoppas och tror dåatt tjänsten hos oss på Smilekan vara intressant för dig.
Vi tror på forskningsbaserade och objektiva utvärderingsmetoder som stöd i arbetet att hitta rätt person till rätt roll. Av den anledningen använder vi Alva Labs assessmentmetoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss att identifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa i rollen.
Du ansöker tilltjänsten genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chef för kliniken Maria Svensson Strandborg:[email protected] ansvarig rekryterare Amanda Wyser:[email protected].

Vilka är Smile? Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärsida https://karriar.smile.se/. Visa mindre

Tandsköterska sökes

Ansök    Apr 12    Avenysmile Robati AB    Tandsköterska
Avenysmile är en privat mysig och familjär tandvårdsklinik belägen i centrala Göteborg. Här erbjuds hög kvalitets tandvård och vi kan med stolthet säga att våra patienter är i de godaste av händer. Vi är dessutom inriktade på avancerad tandvård, främst inom området implantat kirurgi. Nu söker vi en tandsköterska som kan jobba 4 dagar i veckan. VI SÖKER dig som är ansvarsfull, kan ta eget initiativ, är samarbetsvillig och lägger ett stort fokus på omhändert... Visa mer
Avenysmile är en privat mysig och familjär tandvårdsklinik belägen i centrala Göteborg. Här erbjuds hög kvalitets tandvård och vi kan med stolthet säga att våra patienter är i de godaste av händer. Vi är dessutom inriktade på avancerad tandvård, främst inom området implantat kirurgi. Nu söker vi en tandsköterska som kan jobba 4 dagar i veckan.
VI SÖKER dig som är ansvarsfull, kan ta eget initiativ, är samarbetsvillig och lägger ett stort fokus på omhändertagandet av våra patienter.
Dina arbetsuppgifter inkluderar främst assistans av tandläkare, steril- och administrativt arbete. Vi arbetar med Muntras journalsystem.
Tjänsten inleds med 3 månaders provanställning och därefter fast vidare anställning.
VI ERBJUDER DIG som framtida personal en möjlighet att vara med och utveckla kliniken och inte minst en god och trevlig arbetsmiljö. Vi jobbar och har kul tillsammans.
Du är välkommen att skicka in ditt CV och personligt brev.
Vi ser fram emot att få möta just dig! Visa mindre

Tandsköterska till Aqua Dental Olskroken

Ansök    Apr 24    Aqua Dental AB    Tandsköterska
Hej blivande tandsköterska-kollega! Är du nyfiken på Aqua Dental och att bli en #Aquarebel? En #Aquarebel kännetecknas av värderingar som respekt för patienter och kollegor, en nyfiken, lyhörd och noggrann attityd, samt ett proaktivt och samarbetsvilligt förhållningssätt. Detta är inte något man blir, vi tror att det är något man är. Just nu är vi ca 800 kollegor som stolt bär titeln #Aquarebel,fördelat på 37 kliniker, fyra tandtekniska labb och ett huvudk... Visa mer
Hej blivande tandsköterska-kollega!
Är du nyfiken på Aqua Dental och att bli en #Aquarebel? En #Aquarebel kännetecknas av värderingar som respekt för patienter och kollegor, en nyfiken, lyhörd och noggrann attityd, samt ett proaktivt och samarbetsvilligt förhållningssätt. Detta är inte något man blir, vi tror att det är något man är. Just nu är vi ca 800 kollegor som stolt bär titeln #Aquarebel,fördelat på 37 kliniker, fyra tandtekniska labb och ett huvudkontor.
Aqua Dental befinner sig i en tillväxtfas och öppnar löpande nya kliniker runtom i landet. Vår målsättning är att erbjuda Sveriges bästa och tryggaste tandvård genom passion, kvalitet och tillgänglighet.
Det vi alla har gemensamt är att vi:
Har en stark PASSION för att hjälpa varandra att bli bättre och strävar ständigt efter att bedriva tandvård i världsklass.
Alltid gör vårt yttersta för att leverera KVALITET i allt vi gör. Vi investerar kontinuerligt i fortbildning av våra medarbetare och har infört noggranna processer för att kvalitetssäkra vår verksamhet. Dessutom är vi stolta över att inneha den högsta ISO-certifieringen inom arbetsmiljö, kvalitet och miljö.
Verkar för att tandvård ska vara TILLGÄNGLIG för alla oavsett förutsättningar. Därför strävar vi efter att erbjuda våra tjänster över hela Sverige, särskilt i regioner med långa tandvårdsköer. Vi driver även projekt för pensionärer och de som lider av tandvårdsrädsla.

Delar du dessa värderingar är vi övertygade om att du kommer att trivas hos oss på Aqua Dental. Hör Dajana, COO, berätta mer om hur det är att jobba på Aqua Dental:
Som tandsköterska på Aqua Dental Olskrokenkommer du bli en del av ett duktigt och kompetent team och jobba på en modern klinik. På kliniken erbjuds allt från allmäntandvård till estetisk-och specialisttandvård. I rollen kommer du att jobba nära dina kollegor där du kommer få stöttning i det dagliga arbetet samt i din professionella utveckling. Du har i denna roll möjlighet att vara med och påverka din arbetsdag samtidigt som du levererar tandvård av hög kvalitet till våra patienter och är med och bidrar till att utveckla svensk tandvård tillsammans med dina kollegor på Aqua Dental. För att trivas i rollen tror vi att du har ett effektivt arbetssätt kombinerat med en ödmjukhet gentemot patienter och dina kollegor.
Denna tjänst är heltidstjänst med start enligt överenskommelse.
Vi söker dig som:
Är examinerad tandsköterska med några års erfarenhet i rollen
Erfarenhet inom kirurgi och protetik
Är flexibel, tillmötesgående och kommunikativ
Har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!Sista ansökningsdagen är den 15 maj 2024.
Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig och driftkoordinator,Jasmina [email protected]
Alla ansökningar hanteras via Aqua Dentals rekryteringssida, där du kan skapa en profil samt ladda upp CV och personligt brev.
Vill du se mer av vad Aqua Dental gör och lära känna oss bättre? Besök vår hemsida, www.aquadental.se eller följ oss på Instagram @aquadental. Visa mindre

Tandsköterska, Tuve Göteborg

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv. Bli en del av något ... Visa mer
I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!Om oss


Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är självklara inslag.

Vi är en lärande klinik där vi lär oss av våra kompetenser samt hela tiden ser över ifall vi även kan lära oss av kompetenser och kunskap utanför vår egen klinik. Vi ställer upp för varandra och gör det lilla extra när situationen kräver det. Alla medarbetare tillsammans med ledning bidrar till teamkänsla och gör sitt yttersta att hjälpa våra patienter.

Vi eftersträvar jämlikhet för alla medarbetare, att de trivs på arbetsplatsen och värnar om en god balans mellan arbetsliv och privatliv.

Vi arbetar mycket delegerat, där tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor hjälper varandra med patienter, behandlingar och administration. Vi är vana vid att arbeta på fler rum och samtidigt upprätthålla patientsäkerheten. 

Våra värderingar är engagemang, samarbete och glädje. Dessa yttrar sig både genom vårt samarbete på kliniken men också genom att vi hjälper andra kliniker i Folktandvården. 

Vi är en utvecklingsinriktad klinik och har en bred kompetens inom barn- och vuxentandvård.

På vår klinik är vi 15 medarbetare och det finns 8 behandlingsrum. Vi arbetar med digitala vårdmöten samt andra moderna arbetssätt som distanskonsultationer och digitala avtryck. 

Med buss 17 kommer du lätt fram till Tuve Torg, där kliniken ligger. 
Om dig

Du är en tandsköterska som är redo för nästa steg i din utveckling.

Saknar du vana av att arbeta delegerat, så lär vi dig gärna. Det viktiga är att du har vilja och engagemang att arbeta på detta sätt. 

Du tycker om att utvecklas och vill gärna testa nya arbetssätt och hjälpmedel. Du vill bidra med utvecklingsarbete på kliniken och du tillför nytänkande och flexibilitet i vår grupp.

Du bidrar till teamkänslan och inser vikten av ett gott samarbete och god kommunikation för att ett team ska lyckas. Du har lätt för att anpassa din kommunikation till dina kollegor och patienter du träffar. 

I tjänsten ingår bland annat:

Att assistera vid alla typer av behandlingar. 
Arbete med egna patienter vid profylaxbehandlingar, inskolningar, munhälsorådgivning eller tillvänjningsbehandling
Arbete med Digitala Vårdmöten
Arbete i sterilen och receptionen. 

Kompetenskrav och profil

Utbildad tandsköterska med en godkänd utbildning av MYH (Myndigheten för Yrkeshögskolor)
Erfarenhet är meriterande från både barntandvård och vuxentandvård
Är beredd och vill arbeta på ett delegerat arbetssätt. 
Goda kunskaper i svenska språket, såväl i tal som skrift
Förmåga att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt och klokt sätt
Kunna ge ett stabilt och lugnt intryck även när det är mycket att göra
Förmåga att samarbeta och relatera till andra människor på ett lyhört sätt

Är du ny i yrket får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första tiden. Handledningsprogrammet är en del av vårt tvååriga utvecklingsprogram för nyutbildade tandsköterskor.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.
Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion.  Du kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/surrogate.
VGR krigsplacerar alla tillsvidareanställda medarbetare


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Tandsköterska, Utbildningskliniken barn, Göteborg

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv. Bli en del av något ... Visa mer
I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!Du som tycker om att arbeta med barn och ungdomar och samtidigt är intresserad av att delta i klinisk handledning av blivande tandläkare och tandhygienister.

Vi erbjuder ett omväxlande och roligt arbete för dig!

Huvuduppdrag och arbetsuppgifter
Utbildningskliniken barn är en del av Folktandvårdens universitetstandvård vilket innebär att kliniken aktivt deltar i grundutbildning av tandläkare och tandhygienister, medverkar i odontologisk forskning och är en del av att utveckla tandvården i hela regionen. Vid sidan av utbildningsuppdraget bedriver vi sedvanlig allmäntandvård för barn och unga, 0-19 år. Utbildningskliniken barn, med runt 22 anställda, kännetecknas av kreativitet, utveckling, engagemang och ständigt lärande och erbjuder en stimulerande miljö där kunskap och erfarenhet tillvaratas på bästa sätt.

Den kliniska handledningen/undervisningen av studenter genomförs huvudsakligen i ämnesintegrerad form i nära samarbete med institutionen för odontologi, där den teoretiska utbildningen och odontologiska forskningen i huvudsak bedrivs.

Lärargruppen består av flera team med tandsköterskor, allmäntandläkare, tandhygienister samt specialister inom pedodonti och ortodonti, där alla arbetar gemensamt med studenterna. Tandsköterskorna är en mycket viktig del i gruppen och studenterna påtalar ofta i sina utvärderingar hur värdefulla och uppskattade tandsköterskorna är för deras utbildning och utveckling. 

Vi söker nu dig som vill vara en del av och medverka i klinikens fortsatta utveckling.

I tjänsten ingår assistans och handledning av tandläkar- och/eller tandhygieniststudenter, men också andra sedvanliga tandsköterskeuppgifter såsom eget patientarbete, steril och reception kan förekomma. Arbetet med studenterna skapar omväxling och utmaning i arbetet och våra tandsköterskor får nyttja sin kompetens, både i studentarbetet och på behandlingsrummet. Alla handledare får utbildning inom pedagogik och vi strävar efter att all personal som arbetar kliniskt erhåller lustgasutbildning, då det är en del av vår behandlingsarsenal.  

Vi är flexibla gällande tjänstgöringsgraden och ser positivt på att kombinera klinisk verksamhet exempelvis inom Allmäntandvården med ett uppdrag hos oss.

Läs gärna mer om våra öppettider och hur du hittar hit: Utbildningskliniken barn - Public_Intra (vgregion.se)

Kompetenskrav och profil

Utbildad tandsköterska med en godkänd utbildning av MYH (Myndigheten för Yrkeshögskolor)
Intresse för barn- och ungdomstandvård
Intresse för handledning och arbete i en inspirerande miljö tillsammans med studenter.
Kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift
Förmåga att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt och klokt sätt
Kunna ge ett stabilt och lugnt intryck även när det är mycket att göra
Förmåga att samarbeta och relatera till andra människor på ett lyhört sätt
Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Dessa intervjuer är planerade till vecka 17 och 18.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.
Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion.  Du kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/surrogate.
VGR krigsplacerar alla tillsvidareanställda medarbetare


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Tandsköterska, oral protetik på Brånemarkkliniken

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv. Bli en del av något ... Visa mer
I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!Huvuduppdrag och arbetsuppgifter

Brånemarkkliniken, Göteborg är en specialistklinik inom oral protetik och implantatkirurgi.

Vi är ca 35 medarbetare och söker ytterligare en tandsköterska för att klara av vårt uppdrag.

Vi arbetar med ständiga förbättringar då vi vill utveckla vår klinik och ge bästa vård och service till våra patienter och remittenter. Vi är måna om att alla medarbetare ska känna sig delaktiga i klinikens arbete och utveckling. Samarbete, engagemang och glädje vill vi skall känneteckna kliniken inte bara i ord utan även i handling.

Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov i de flesta åldrar. Du får användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Du kommer framförallt arbeta i team med en protetiker där ni rehabiliterar patienter med stort protetiskt behandlingsbehov för att öka patienternas livskvalité.

Läs gärna mer om våra öppettider och hur du hittar hit: Brånemarkkliniken, Göteborg - Folktandvården (vgregion.se)

Kompetenskrav och profil

Utbildad tandsköterska med en godkänd utbildning av MYH (Myndigheten för Yrkeshögskolor)
Intresse för specialisttandvård inom oral protetik men är inte heller främmande för implantatkirurgi.
Goda kunskaper i svenska språket, såväl i tal som skrift
Förmåga att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt och klokt sätt
Kunna ge ett stabilt och lugnt intryck även när det är mycket att göra
Förmåga att samarbeta och relatera till andra människor på ett lyhört sätt

Är du ny i yrket får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första tiden. Handledningsprogrammet är en del av vårt tvååriga utvecklingsprogram för nyutbildade tandsköterskor.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Dessa intervjuer är planerade till vecka 18-19. Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning
Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion.  Du kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/surrogate.
VGR krigsplacerar alla tillsvidareanställda medarbetare


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Tandsköterska sökes till Oral Care hemtandvård i Västra Götaland

Ansök    Apr 8    H.F. Oral Care AB    Tandsköterska
Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård. Vi har över 30 års erfarenhet och erbjuder allmäntandvård på våra kliniker för alla åldrar samt mobil hemtandvård för äldre sjuka patienter. Med Oral Care får du tandvård där och när du behöver den. Oral Care hemtandvård i Västra Götaland söker nu en tandsköterska. Vi letar efter en passionerad och engagerad person som vill vara en del av vårt dedikerade team. Är det dig vi söker? St... Visa mer
Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård. Vi har över 30 års erfarenhet och erbjuder allmäntandvård på våra kliniker för alla åldrar samt mobil hemtandvård för äldre sjuka patienter. Med Oral Care får du tandvård där och när du behöver den.

Oral Care hemtandvård i Västra Götaland söker nu en tandsköterska. Vi letar efter en passionerad och engagerad person som vill vara en del av vårt dedikerade team. Är det dig vi söker?

Stabil organisation

Som Sveriges största mobila tandvårdsföretag är vi en stabil organisation med kollektivavtal, odontologiska experter och forskningssamarbeten.

Våra kontor för den mobila verksamheten finns i Stockholm, Malmö, Göteborg och Linköping.

Oral Care har idag kliniker i Mjölby, Särö, Kristianstad, Malmö, Göteborg, Köping, Sundsvall, Härnösand, Umeå, Västerås, Stockholm, Norge samt Nederländerna. Planen är att expandera ytterligare.

Om tjänsten

Vi söker nu en erfaren tandsköterska till vår mobila verksamhet med utgångspunkt Göteborg som önskar arbeta 100%.

Hemtandvård innebär att ett tandvårdsteam, Tandsköterska och Tandläkaren, besöker patienten i dess hemmiljö, istället för att patienten måste ta sig till en fast klinik för att få behandling. Vi har med oss all utrustning som behövs för behandlingen som ska utföras och för många upplevs det som en stor trygghet att slippa åka iväg till en annan plats för att få tandvårdsbehandling.

En vanlig dag som tandsköterska hos oss börjar vanligen på kontoret i Göteborg där du förbereder dagen. Detta innebär att plocka ihop den utrustning som behövs, gå igenom journaler och resrutten för dagen. Efter detta åker du och tandläkaren ut, exempelvis till ett äldreboende där du assisterar tandläkaren i arbetet att utföra nödvändig tandvård.

Efter genomförda behandlingar åker man åter till kontoret för sterilarbete, genomgång av utrustning, administration samt för att kolla upp vart färden går följande dag.

En av våra medarbeatare inom Hemtandvården berättar om vad som får henne att trivas på Oral Care "Det som får mig att trivas på Oral Care är att jag verkligen gör nytta för våra patienter. Sen är hemtandvårdens fördel att jag har flexibla dagar, rör mig mycket och åker till olika ställen jag annars aldrig upptäckt. Jag trivs också väldigt bra med mina kollegor"

Vi på Oral Care värderar flexibilitet, vi ser därför att du kan arbeta med olika tandläkare vid behov.

Vi välkomnar dig till ett team med ett gott samarbete där vi strävar efter att alltid ställa upp för varandra och tar ett gemensamt ansvar för såväl vårt arbete som vår gemensamma arbetsmiljö.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.
Start: Enligt överenskommelse
Tjänsten är heltid.

Oral Care erbjuder vår framtida kollega:

• En trygg anställning med kollektivavtal.
• Få vara med i företagets expanderande resa och sprida branscherfarenheten i landet.
• Möjlighet att vara en del av ett flexibelt företag med korta beslutsvägar.
• Goda möjligheter till kompetensutveckling.
• Ett brett kollegialt nätverk i ett större företag som ändå har kvar en hög familjär känsla där vi tar oss tid att också ha roligt tillsammans genom exempelvis Oral Care-dagarna och after work.
• Möjlighet att arbeta på ett större privat företag med kvalitet i fokus och med en stabil samt ständigt utvecklande erfarenhet av tandvårdsbranschen.
• Ett spännande jobb med en rörlig arbetsplats, där ingen dag är den andra lik.
• Friskvård.

För att trivas hos oss ser vi att du som söker:

• Har en tandsköterskeutbildning
• Har en bred social förmåga där du utmärker dig genom din förmåga för att skapa, upprätthålla och bibehålla goda relationer.
• Brinner för att göra skillnad i såväl patientens som dina kollegors vardag och ger ett bemötande utöver det vanliga.
• Är lösningsorienterad, flexibel.
• Har tålamod och inger förtroende till patienten.
• Tycker om att arbeta med äldre.
• Är trygg i dig själv och din roll.
• Kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
• God kunskap i smittskydd och basala hygienrutiner.
• Har du tidigare erfarenhet av Opus är detta meriterande.
• B-körkort är ett krav.

Ta chansen att bli en Oral Care:are du också genom att skicka in ditt CV och en beskrivning av dig själv redan nu då urval sker löpande.

Vi ser fram emot att få träffa dig! Visa mindre

Klinikkoordinator Kortedala, Göteborg

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv. Bli en del av något ... Visa mer
I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!Beskrivning
Vi söker nu en klinikkoordinator till vår klinik i Kortedala, Göteborg.

Folktandvården Kortedala är en klinik med 8 behandlingsrum. Här är vi 22 medarbetare, 6 tandläkare, 4 tandhygienister, 7 tandsköterskor, 1 hälsopromotör, 3 receptionister samt klinikledningen.   

Vi har ett tätt samarbete med andra folktandvårdskliniker i vårt område och att se möjligheten att hjälpa till är en naturlig del av vardagen.

Vi månar om vår arbetsmiljö och med arbetsglädje skapar vi utveckling! Vill du bli en del av vårt team är du välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter
Som klinikkoordinator är du klinikchefens ledningsstöd och ingår i klinikledningen, vilket innebär att du är arbetsgivarföreträdare. Du skall lojalt stödja klinikchefen i sitt uppdrag att leda och utveckla verksamheten och aktivt verka för måluppfyllelse i enlighet med uppdrag i klinikkontrakt samt övriga styrdokument. 

Engagemang, samarbete och glädje är Folktandvårdens värdeord och klinikkoordinatorn förväntas i denna anda skapa nätverk och samarbeten även kliniker emellan för att leva upp till våra kundlöften. Vi har också ett folkhälsouppdrag som innebär samverkan med olika aktörer i vårt närområde. 

Några exempel på koordinatorns arbetsuppgifter är; beställningar, ekonomihantering, schemaläggning, listvård, medverkan i rehabiliteringsärenden och vårduppföljning.

En del av ditt uppdrag kommer vara att hålla i presentationer och leda möten inom dina ansvarsområden på t.ex. APT eller kategorimöten som planeras tillsammans i klinikledningen. 

Kvalifikationer
Du har tandsköterske- eller tandhygienistutbildning och en god kommunikationsförmåga. Du är strukturerad, har en god organisationsförmåga samt är öppen och prestigelös. Du är lyhörd och ansvarsfull samt behåller ditt lugn även i komplicerade situationer. Din människosyn är humanistisk och ödmjuk.

Erfarenhet som klinikkoordinator eller av ledarskap är meriterande. Vi förutsätter att du har god datorvana och kan hantera Officepaketet samt T4 mycket väl. Att arbeta i ett flertal datorprogram och digitala plattformar kommer att vara en naturlig del av din vardag, därför är det viktigt att du är bekväm med digitala arbetssätt och har lätt att lära.

Intervjutider planeras under vecka 17 och 18.

Folktandvården Västra Götaland gör kontroll i Polisens misstanke- och belastningsregister innan beslut om anställning. 
Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion.  Du kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/surrogate.
VGR krigsplacerar alla tillsvidareanställda medarbetare


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Tandsköterska sökes i centrala Göteborg

Ansök    Mar 29    Ingrid Silva AB    Tandsköterska
På Linnétandvården jobbar du med erfarna tandläkare som utför omfattande, avancerade behandlingar, men även sedvanlig tandvård. Stor del av våra behandlingar är estetiska helhetslösningar "Hollywood Smile...But do it right- konceptet" Vi har nära samarbete med alla specialiteter inom tandvård för att våra patienter skall känna sig trygga hos oss. Vi vill ge våra patienter ett avslappnat och genuint bemötande och vill erbjuda dem optimal vård. Vårt mål är... Visa mer
På Linnétandvården jobbar du med erfarna tandläkare som utför omfattande, avancerade behandlingar, men även sedvanlig tandvård. Stor del av våra behandlingar är estetiska helhetslösningar "Hollywood Smile...But do it right- konceptet" Vi har nära samarbete med alla specialiteter inom tandvård för att våra patienter skall känna sig trygga hos oss. Vi vill ge våra patienter ett avslappnat och genuint bemötande och vill erbjuda dem optimal vård. Vårt mål är att våra patienter alltid ska känna sig delaktiga i sin behandling. Vi på Linnétandvården jobbar vi i team och delar på de flesta uppgifterna.
Vi växer och har nu behov av ytterligare en tandsköterska som vill växa i sitt yrke.
Vi söker en tandsköterska som ser värdet i estetiken och funktionalitet. Du ska vara utbildad tandsköterska och gärna med 2-års-erfarenhet eller mer. Du ska vara stresstålig och ha god socialkompetens. Punktlighet och hög arbetsmoral uppskattas. Dina arbetsuppgifter blir; assistans vid olika behandlingar, sterilarbete samt reception. Du måste ha jobbat med Opus alternativ vara mycket datakunnig. Har du erfarenhet av scanning så är det en fördel. Här på Linnétandvården jobbar vi i team och delar på de flesta uppgifterna.
Du ska vilja lära dig nya saker hela tiden och maximera din kompetens då vi jobbar mycket delegerat.
Ditt jobb blir mycket omväxlande och givande. Visa mindre

Landalantandläkarna söker 2 tandsköterskor i Göteborg!

Ansök    Mar 25    Landalatandläkarna AB    Tandsköterska
Företagets verksamhet: Vår praktik bildades redan 1977. Praktiken är centralt belägen och består naturligtvis inte enbart av tandläkare utan dessutom av idel kompetent övrig personal; tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker på det egna labbet. Mycket hög kompetens inom alla områden av allmän tandvård och specialister inom protetik, parodontologi, käkkirurgi, endodonti, oral medicin, bettfysiologi, oral radiologi samt nära samarbete med tandläkare ... Visa mer
Företagets verksamhet:
Vår praktik bildades redan 1977. Praktiken är centralt belägen och består naturligtvis inte enbart av tandläkare utan dessutom av idel kompetent övrig personal; tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker på det egna labbet. Mycket hög kompetens inom alla områden av allmän tandvård och specialister inom protetik, parodontologi, käkkirurgi, endodonti, oral medicin, bettfysiologi, oral radiologi samt nära samarbete med tandläkare inom ortodonti.
Praktiken består av fem välutrustade behandlingsrum för tandläkare, två för tandhygienister och ett tandtekniskt laboratorium. Utöver vår gedigna grupp tandläkare, tandhygienister samt tandtekniker har vi en mycket kompetent grupp tandsköterskor med stor erfarenhet av all sorts tandvård. Kliniken arrangerar också regelbundet mycket populära utbildningsträffar – öppet för alla tandvårdspersonal.
Arbetsuppgifter: Arbetet omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som assistans, steril och administration.
Vi söker dig som är lojal, ansvarstagande och flexibel.
Lyhördhet och service är några av egenskaper som vi värdesätter högt. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet!
Goda kunskaper i svenska språket. Visa mindre

Tandsköterska 1 års vikariat till privat tandläkarklinik i Göteborg

Ansök    Mar 26    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Information om arbetsplatsen Nu finns möjligheten att söka en omväxlande och varierande tjänst som tandsköterska på en centralt belägen klinik i Göteborg. Detta är en praktik i trevlig miljö. Detta är en klinik med nio behandlingsrum, fyra tandläkare, fem tandsköterskor, två tandhygienister, en receptionist och två tandtekniker med ett eget lab på kliniken. Här är man mån om sina patienter och arbetar för att alla ska känna sig välkomna, omhändertagna... Visa mer
Information om arbetsplatsen

Nu finns möjligheten att söka en omväxlande och varierande tjänst som tandsköterska på en centralt belägen klinik i Göteborg.

Detta är en praktik i trevlig miljö.

Detta är en klinik med nio behandlingsrum, fyra tandläkare, fem tandsköterskor, två tandhygienister, en receptionist och två tandtekniker med ett eget lab på kliniken. Här är man mån om sina patienter och arbetar för att alla ska känna sig välkomna, omhändertagna och få noggrant utförda behandlingar.

Tandläkarna som driver mottagningen är delägare i Praktikertjänst. Det innebär att beslutsvägarna på kliniken är korta och du har stor möjlighet att påverka din arbetsdag vid behov.

 

Arbetsuppgifter

-Sedvanliga tandsköterskeuppgifter
-Assistans under behandling
-Tidsbokning
-Steril
-Viss administration
-God service gentemot patienter och teamwork internt

 

Kvalifikationer

Formell kompetens:
-Utbildad tandsköterska
-Ett par års arbetslivserfarenhet

 
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid din personliga egenskaper.

Vi behöver dig som är engagerad, tycker om ditt yrke och som har förmåga att ta egna initiativ.

Du tar ansvar och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter.

Du har förmåga att överblicka, planera och prioritera ditt arbete

Att vara flexibel och samarbetsvillig är av stor betydelse på en medelstor praktik, där man ibland behöver hjälpas åt med alla förekommande arbetsuppgifter. Därför vill vi att du ser dig själv som en viktig kugge i vår klinik och att vi tillsammans också har roligt på jobbet.

Övrig information
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Så skicka din ansökan redan idag!

Anställningsform: 1 års vikariat på heltid med början i april 2024.


Välkommen med din ansökan!

 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle. Visa mindre

Tandsköterska sökes till AuraDent (Liseberg)

Ansök    Mar 28    AuraDent AB    Tandsköterska
AuraDent söker nu efter ytterligare en tandsköterska att utöka vårt härliga team med. Bli en del av oss och häng med på en rolig och utvecklande resa! Kort om oss: AuraDent slog upp sina dörrar sensommaren 2023 och har på denna korta period vuxit och skapat sig fantastisk brand image! Det är viktigt att du delar vårt mission, “Leende för alla” och alltid strävar efter att erbjuda våra patienter den behandling de har rätt till med ett professionellt bemöt... Visa mer
AuraDent söker nu efter ytterligare en tandsköterska att utöka vårt härliga team med. Bli en del av oss och häng med på en rolig och utvecklande resa!


Kort om oss:
AuraDent slog upp sina dörrar sensommaren 2023 och har på denna korta period vuxit och skapat sig fantastisk brand image! Det är viktigt att du delar vårt mission, “Leende för alla” och alltid strävar efter att erbjuda våra patienter den behandling de har rätt till med ett professionellt bemötande, till ett förmånligt och överkomligt pris. Vår vision är att inom kort expandera inom Sverige för att kunna erbjuda även fler exceptionell och professionell tandvård, samt kunna skapa stora karriärmöjligheter för våra medarbetare som varit en del av resan från start.
Hos oss blir du en del av ett passionerat team på 10 medarbetare, däribland snart fyra tandläkare, tre tandsköterskor samt en specialist inom käkkirurgi på deltid. Vår fina och nyrenoverade klinik består av fem ljusa och välutrustade behandlingsrum, en avslappnande lounge för våra patienter, samt ett rum med panoramaröntgen. Vi ligger ett stenkast ifrån Korsvägen och är perfekt för dig som vill jobba centralt men samtidigt i ett lugnt område med god kommunikation med kollektivtrafik och goda parkeringsmöjligheter. Hos oss utförs all typ av tandvård (i dagsläget dock inte barn- och ungdomstandvård).


Vem söker vi och vad kan vi erbjuda dig?
Vi söker dig som vill vara med på en spännande resa vad gäller personlig utveckling, företagsutveckling och expansion. Hos oss är kompetensutveckling en viktig del av vår verksamhet för alla team-medlemmar. Vi ser därför att du är bekväm med att arbeta delegerat med kollegor och tycker om att jobba med patient. Även din kompetensutveckling står högt på vår lista och det finns möjlighet för kurser och certifieringar löpande. För oss är det viktigt att alla medarbetare får ta plats, får gehör för tankar och idéer och känner sig inkluderade. Patienternas upplevelse är A & O för oss och vi strävar alltid efter att ge patienterna den där extra omvårdnaden som de saknar hos andra tandvårdsaktörer. Därför ser vi att du ska vara mycket serviceinriktad, ödmjuk och empatisk. Detta har blivit AuraDents interna kultur och som går i linje med vårat mission - Leende för alla. Läs gärna våra omdömen och se vad våra patienter tycker om besöket hos oss. Vi är en växande verksamhet i utvecklingsfas och det finns därför utrymme att påverka och vara delaktig i verksamhetens utveckling. Som tandsköterska ser vi att du ska vara initiativstagande, noggrann och trygg i din roll samt brinna för mötet med nya människor.


Utöver ovan kompetens ser vi även att du:
Har en tandsköterskeexamen
Behärskar svenska och engelska såväl i tal som skrift
Meriterande om du arbetat med estetisk tandvård tidigare
Meriterande om du arbetat med Implantat och protetik
Meriterande om arbetat med InvisalignAnställningsform och tillträde
Vi erbjuder en heltidstjänst med enorma karriärutvecklingsmöjligheter. Vi arbetar löpande med urvalet, tillsättning enligt överenskommelse.


Känns vi rätt för dig?
Välkommen att skicka in din ansökan via formuläret nedan så hör vi av oss när vi gått igenom din ansökan! Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss genom [email protected]


Hälsningar
Teamet på AuraDent Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Mar 24    Naef Dental AB    Tandsköterska
Vi behöver utöka vårt Göteborgsteam med ännu en erfaren tandsköterska. Välkommen att skicka in din ansökan till [email protected] Vi önskar EJ kontakt med rekryteringsföretag Visa mer
Vi behöver utöka vårt Göteborgsteam med ännu en erfaren tandsköterska.
Välkommen att skicka in din ansökan till [email protected]
Vi önskar EJ kontakt med rekryteringsföretag Visa mindre

Tandsköterska- Privat klinik i Centrala Göteborg

Ansök    Mar 19    KarimCare AB    Tandsköterska
Quality Dental är en tandvårdsverksamhet belägen i centrala Göteborg. Verksamheten består utav en Tandläkare och en Tandhygienist som är delvis mammaledig. Här erbjuds hög kvalitet med ett stort fokus på mun- och allmän patient hälsa. Vi lägger stor vikt på diagnostik och prevention. Vi är dessutom inriktade på avancerad tandvård, främst inom området implantatkirurgi och protetik. Nu söker vi en tandsköterska vikarie som kan jobba 2-3 dagar i veckan (40-50... Visa mer
Quality Dental är en tandvårdsverksamhet belägen i centrala Göteborg. Verksamheten består utav en Tandläkare och en Tandhygienist som är delvis mammaledig. Här erbjuds hög kvalitet med ett stort fokus på mun- och allmän patient hälsa. Vi lägger stor vikt på diagnostik och prevention. Vi är dessutom inriktade på avancerad tandvård, främst inom området implantatkirurgi och protetik. Nu söker vi en tandsköterska vikarie som kan jobba 2-3 dagar i veckan (40-50%). Praktiken ligger ett stenkast bort från Avenyn. VI SÖKER dig som är ansvarsfull tandsköterska, som kan ta eget initiativ, är samarbetsvillig och lägger ett stort fokus på omhändertagandet av våra patienter. Du är villig att utvecklas och tycker om att dela med dig av dina kunskaper. Samtidigt är bered att jobba med tandläkare inom olika behandlingar såsom implantatkirurgi. Dina arbetsuppgifter inkluderar främst assistans av tandläkare, steril- och receptionsarbete. Eftersom vi arbetar med Opus journalsystem, är denna kunskap meriterande. Erfarenhet är en fördel.
Tjänsten inleds med tidsbegränsad anställning i högst 6 månader.


VI ERBJUDER DIG som framtida personal en möjlighet att vara med och utveckla kliniken och inte minst en god och trevlig arbetsmiljö. 


Du är välkommen att skicka in ditt CV och personligt brev, vi ser fram emot att få möta just dig!

Vänta inte med ansökan då intervjuer kommer ske löpande. Visa mindre

Receptionist/Tandsköterska sökes till Oral Care Göteborg - Avenyn

Ansök    Mar 22    H.F. Oral Care AB    Tandsköterska
Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård. Vi har över 30 års erfarenhet och erbjuder allmäntandvård på våra kliniker för alla åldrar samt mobil hemtandvård för äldre sjuka patienter. Med Oral Care får du tandvård där och när du behöver den. Vi söker en Receptionist till Oral Cares fina klinik som ligger mitt i centrala Göteborg. Tandläkare Göteborg - Tandvårdsklinik Avenyn - Oral Care Tjänsten är kombinerad och vid behov ska... Visa mer
Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård. Vi har över 30 års erfarenhet och erbjuder allmäntandvård på våra kliniker för alla åldrar samt mobil hemtandvård för äldre sjuka patienter. Med Oral Care får du tandvård där och när du behöver den.

Vi söker en Receptionist till Oral Cares fina klinik som ligger mitt i centrala Göteborg. Tandläkare Göteborg - Tandvårdsklinik Avenyn - Oral Care

Tjänsten är kombinerad och vid behov ska du kunna hoppa in och assistera våra tandläkare i behandling av patienter.

Arbetsuppgifter

I din roll som Receptionist och Tandsköterska kommer du att ha en viktig funktion, både i det patientnära arbetet och med administration runt omkring.

Du kommer vara den första som våra patienter möter när de kommer till kliniken och är vårt ansikte utåt med fokus på god service.

Du kommer ansvara för patientkontakter i receptionen samt på telefon och mail.
I dina arbetsuppgifter ingår också att sköta tidsbokningar, kallelser och hantera betalningar.

Du kommer även vara ansvarig för andra administrativa uppdrag såsom att hantera inkomna och utgående remisser.

Tjänsten kräver också flexibilitet, att du stöttar upp kliniskt vid behov och hjälper dina kollegor i deras arbete.

Kvalifikationer

• Erfarenhet som tandsköterska samt receptionist.
• Tandsköterskeexamen
• Du har en mycket god kommunikativ förmåga på svenska (i både tal och skrift) och du har även goda kunskaper i engelska (framförallt i tal).
• Datorvana och erfarenhet av arbete med journalsystemet Opus.

För att trivas hos oss ser vi att du som söker:

• Är prestigelös, hjälpsam och pålitlig.
• Du har helhetsperspektiv och stimuleras av att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt.
• Du har hög arbetsmoral, ser vad som behöver tas tag i och inte har problem med att få det gjort.
• Du är ansvarsfull, noggrann och strukturerad och ger ett stabilt och lugnt intryck även när det är mycket att göra.
• Brinner för att göra skillnad i såväl patientens som dina kollegors vardag och ger våra patienter den bästa möjliga servicen och bemötande utöver det vanliga.
• Givetvis bidrar du med gott humör och energi till både kollegor och patienter.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna

Oral Care erbjuder vår framtida kollega:

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tillträde i juni 2024.
Tjänsten är deltid om 60%, fördelat på tre dagar i veckan.

6 månaders provanställning.

Dessutom erbjuder vi

• En trygg anställning med kollektivavtal.
• Få vara med i företagets expanderande resa och sprida branscherfarenheten i landet.
• Möjlighet att vara en del av ett flexibelt företag med korta beslutsvägar.
• Goda möjligheter till kompetensutveckling.
• Ett brett kollegialt nätverk i ett större företag som ändå har kvar en hög familjär känsla där vi tar oss tid att också ha roligt tillsammans genom exempelvis Oral Care-dagarna och after work.
• Möjlighet att arbeta på ett större privat företag med kvalitet i fokus och med en stabil samt ständigt utvecklande erfarenhet av tandvårdsbranschen.
• Friskvård.

Ta chansen att bli en del av vårt dedikerade team genom att skicka in ditt CV och en beskrivning av dig själv redan nu då urval sker löpande.

Vi ser fram emot att få träffa dig!

Om företaget

Vi erbjuder en flexibel arbetsplats med drivna medarbetare som ser tandvården ur patientens perspektiv.

Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård med 35 års branscherfarenhet. Idag är vi över 600 anställda och erbjuder allmäntandvård för patienter i alla åldrar på våra allmänkliniker samt mobil tandvård för patienter i hemmet.

Oral Care har idag kliniker i Mjölby, Särö, Kristianstad, Malmö, Göteborg, Köping, Sundsvall, Härnösand, Västerås, Umeå. Stockholm, Norge samt Nederländerna. Planen är att expandera ytterligare.

För den mobila verksamheten finns våra kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Linköping. Visa mindre

Tandsköterska, Specialistkliniken för pedodonti Göteborg

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv. Bli en del av något ... Visa mer
I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!Nu är det dags för dig att ta nästa steg i din barntandvårdskarriär?

Du som har intresse av att arbeta med barn och ungdomstandvård har nu möjlighet att ta nästa steg i din barntandvårdskarriär.

På vår klinik arbetar både tandsköterskor med och utan specialisttandsköterskekompetens . Alla tandsköterskor på kliniken erbjuds en individuell utbildningsplan för att erhålla denna specialisttandsköterskekompetens. En tandsköterska med denna specialkompetens har utökad dokumenterad kunskap och erfarenhet i Pedodonti (basgrupp D).

För mer information om ovanstående kontakta [email protected]

Huvuduppdrag och arbetsuppgifter

Specialistkliniken för Pedodonti är en remissinstans för behandling av barn och ungdomar med ett utökat tandvårdsbehov.
Specialistkliniken för Pedodonti består av tre enheter; en är belägen på Odontologen, en på Mölndals Sjukhus samt en tredje på Östra sjukhuset. Vi utför även narkostandvård på flera av sjukhusen i regionen.


Verksamheterna på Odontologen och Mölndals Sjukhus arbetar med barn och ungdomar som främst remitterats från allmäntandvård, annan specialisttandvård eller sjukvård. Det kan vara patienter med tandvårdsrädsla och karies, komplexa odontologiska eller medicinska diagnoser samt kirurgiska ingrepp.
Verksamheten på Östra sjukhuset strävar efter att ge de mest sjuka barnen en så god tandhälsa och omhändertagande som möjligt.
Vi har ett nära samarbete med avdelningen för Pedodonti vid Göteborgs Universitet och har ett flertal utvecklings- och forskningsprojekt på gång. Vi deltar också regelbundet i regionens ST-utbildning.

I tjänsten ingår att bland annat:

Arbeta med assistans av tandläkare vid patientarbete både på kliniken och vid narkosbehandling.
Arbete med egna patienter vid profylaxbehandlingar, inskolningar, munhälsorådgivning eller tillvänjningsbehandling.
Arbete i steril och reception

Hos oss arbetar idag sammanlagt 40 medarbetare. Läs gärna mer om våra öppettider och hur du hittar hit: Pedodonti, Göteborg - Folktandvården (vgregion.se)

Kompetenskrav och profil

Utbildad tandsköterska med en godkänd utbildning av MYH (Myndigheten för Yrkeshögskolor)
Intresse och erfarenhet av barn- och ungdomstandvård
Kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift
Förmåga att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt och klokt sätt
Kunna ge ett stabilt och lugnt intryck även när det är mycket att göra
Förmåga att samarbeta och relatera till andra människor på ett lyhört sätt

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Dessa intervjuer är planerade till vecka XX. Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.
Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion.  Du kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/surrogate


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Utbildningsledare till Tandsköterskeutbildningen, Göteborg

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv. Bli en del av något ... Visa mer
I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!Beskrivning
Vi söker en tandsköterska och/eller tandhygienist till en tjänst som utbildningsledare på vår eftergymnasiala tandsköterskeutbildning inom Folktandvården Västra Götaland.

Utbildningsledaren är huvudsakligen placerad på tandsköterskeutbildningen på Odontologen i Göteborg men det ingår också gemensamma möten i Uddevalla respektive Borås samt klinikbesök både inom och utanför regionen.


Utbildningsledarrollen innebär att

Planera, genomföra, leda och följa upp undervisning i enlighet med lag, förordning och beslutad utbildningsplan.
Samverka med övriga utbildningsledare, tandvårdslärare och rektor kring planering, genomförande och uppföljning.
Bedöma och betygssätta utifrån ett målrelaterat betygssystem och nationella förordningar.
Identifiera behov av särskilt pedagogiskt stöd samt sätta in stödinsatser då behov finns (i samverkan med utbildningens övriga personal).
Skapa och bibehålla kontakt samt besöka de tandvårdskliniker där den studerande genomför sin LIA.
Följa administrativa rutiner för studerandedokumentation och kontakt med myndighet.
Aktivt delta i utbildningens ledningsgrupp.
Arbeta med systematiskt kvalitetsarbete i utbildning och arbetslag.

Kvalifikationer
Du har en godkänd tandsköterskeutbildning eller annan odontologisk utbildning, minst 3 års yrkeserfarenhet och har ett stort intresse för pedagogik och lärande. Pedagogisk utbildning på eftergymnasial nivå eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig är ett krav.

Du har god datorvana då Västra Götalandsregionens lärportal är det huvudsakliga arbetsredskapet för studerandekontakt utanför klassrummet, dessutom sker majoriteten av utbildningsledarnas gemensamma möten digitalt.  

Vi genomför också föreläsningar via eget videokonferenssystem varför det kan vara en fördel att du har ett visst intresse av teknik och kommunikation.

För att trivas i rollen behöver du tycka om att arbeta både självständigt och i grupp. Flera av dina kollegor befinner sig på andra orter varför du behöver känna dig bekväm med att ge och ta emot handledning på distans.

Du tycker om att samarbeta med andra och att skapa ett positivt arbetsklimat och goda relationer till både studerande, kollegor och de tandvårdskliniker du kommer att samarbeta med.

Som person är du utåtriktad och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du tar egna initiativ, söker samverkan med andra och har en mycket god organisationsförmåga.

Välkommen med din ansökan!
Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion.  Du kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/surrogate


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Klinikkoordinator (vikariat) Folktandvården Hovås

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv. Bli en del av något ... Visa mer
I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!Beskrivning

Nu söker vi en vikarie för uppdrag som klinikkoordinator under cirka 1 år, 100%, deltid kan också diskuteras.

Du som är nyfiken på att jobba som klinikkoordinator har här chansen att prova på! Även du som redan är klinikkoordinator är förstås välkommen med din ansökan.


Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är roligt med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i vår fina kliniks utvecklingsarbete.

Folktandvården Hovås ligger i Nya Hovåsområdet, knappt 20 minuter med buss från Linnéplatsen. Det är ett mycket expansivt område med olika verksamheter och affärer i grannskapet.

Kliniken är nybyggd sedan 2017, fräsch och har åtta behandlingsrum. På kliniken arbetar fem tandläkare, två tandhygienister, sex tandsköterskor, en receptionist och klinikledning. Sammanlagt är vi 16 stolta medarbetare.

Om du är ny i rollen, kommer du få möjlighet att lära dig de olika uppgifterna, tex Heroma.

Arbetsuppgifter
Som klinikkoordinator ingår du i klinikledningen och arbetar i nära samarbete med klinikchefen. Du är arbetsgivarföreträdare och ska lojalt stödja klinikchefen i uppdraget att leda och utveckla kliniken.

Huvudsakliga uppgifter är att organisera det dagliga arbetet på kliniken, sköta schemaläggning, handlägga personalfrågor, Heromarapportering, hantera fakturor och beställningar. Du ska även medverka till att kliniken följer gällande riktlinjer och rutiner. Som klinikkoordinator arbetar du aktivt för att kliniken når uppsatta mål.

Några andra exempel på klinikkoordinatorns arbetsuppgifter är bemanningsplanering på kort och lång sikt, samt ev visst patientarbete eller receptionsarbete (beroende på vad man har för grundprofession).

På kliniken är utvalda administrativa uppgifter, som t.ex. beställningar, delegerade från koordinatorn till andra medarbetare. Därför förväntas du som koordinator lägga stort fokus på verksamhetsplanering och ledarskap.Kvalifikationer
Du har tandsköterske- eller tandhygienistutbildning. I rollen som klinikkoordinator behöver du ha god datorvana och kunna hantera Officepaketet samt T4. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet som för oss betyder att du är strukturerad och en god organisatör, har god kommunikativ förmåga samt bidrar till samarbete och samverkan och har förmåga att skapa ett positivt och glatt klimat. 

Arbetet som klinikkoordinator kräver även att du är lyhörd och ansvarsfull samt behåller ditt lugn även i komplicerade situationer. Klinikkoordinatorn förväntas vara aktiv i arbetet att leda och utveckla verksamheten vilket betyder att du behöver ha en helhetssyn, vara kreativ och se möjligheter.  

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.
Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion.  Du kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/surrogate


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Tandsköterska till Göteborg

Ansök    Feb 29    Orasolv Clinics AB    Tandsköterska
Vi på Happident arbetar mot en helt ny, revolutionerande tandvård. En miljö långt ifrån klinikdoft, hårda stolar och kala väntrum. Med Sveriges mest framstående tandvårdspersonal i kombination med den senaste teknologin. Helt enkelt en miljö där patienter kan glömma allt de någonsin sett, känt eller hört om tandvård. Om Happident Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med kliniker i alla Sveriges storstäder. Vi är alla på en fö... Visa mer
Vi på Happident arbetar mot en helt ny, revolutionerande tandvård. En miljö långt ifrån klinikdoft, hårda stolar och kala väntrum. Med Sveriges mest framstående tandvårdspersonal i kombination med den senaste teknologin. Helt enkelt en miljö där patienter kan glömma allt de någonsin sett, känt eller hört om tandvård.

Om Happident

Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med kliniker i alla Sveriges storstäder. Vi är alla på en förändringsresa tillsammans med Happident och har målsättningen att inom de närmaste åren kraftigt expandera vår verksamhet. Happident ägs endast av tandläkare med många års erfarenhet av att bedriva kvalitativ och heltäckande tandvård i Sverige och internationellt. Den kliniska fokusen genomsyrar hela vår verksamhet och vi har ambitionen att bygga den bästa arbetsplatsen för våra anställda och erbjuda den mest kvalitativa och tillgängliga tandvården till alla våra patienter. Genom vår unika ”klustermodell” kan vi tillgodose alla våra patienters kliniska behov samtidigt som vi skapar unika karriärmöjligheter för alla våra medarbetare.

Arbetsbeskrivning

I denna behovsanställning kommer du ha en viktig roll då du täcker upp vid frånvaro och vakanser på våra kliniker i och omkring Göteborg, Som tandsköterska hos oss kommer du genomföra alla typer av behandlingar inom allmäntandvård. Du kommer att arbeta i vårt ambitiösa team med engagerade kollegor. Vi arbetar effektivt genom att samarbeta tätt på kliniken och inom organisationen men arbetar även självständigt inom respektive område. Vi ska kunna känna oss stolta över den klinik vi tillsammans skapar! Genom vår unika klustermodell och nära samarbete mellan Happidents kliniker inom respektive region så kan vi erbjuda goda utvecklingsmöjlighet.

Vem är du?

Nu söker vi dig som har utbildning eller erfarenhet av att assistera tandläkare vid diverse behandlingar. Det vi i första hand söker är en flexibel sköterska som vill arbeta extra. Våra kliniker är små och familjära och här kommer du få ett varmt välkomnande och möjlighet att utvecklas både yrkesmässigt och privat. Du är serviceinriktad och har ett tydligt patientfokus.

Tjänsten kräver att du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Har du erfarenhet av journalsystemet Opus så är det en fördel men det är inget krav.

PRAKTISK INFORMATION
Start: Enligt överenskommelse
Placering: Göteborg
Anställningsform: behovsanställning
Kontaktperson: Cecilia Lassen
Hr-ansvarig Visa mindre

Klinikadministratör

Ansök    Feb 29    Orasolv Clinics AB    Tandsköterska
Happident är en spännande tandvårdskedja med fokus på våra patienter, där innovation och utveckling präglar det vi gör och hur vi gör det. Vi vill att du ska se fram emot att gå till din arbetsplats varje dag, precis som våra kunder ser fram emot att besöka oss. Följ med oss på resan för att skapa en tandvårdsupplevelse i världsklass! Arbetsbeskrivning Vi söker nu en driven person som kommer att fungera som klinikadministratör för vår kedja och utgå från... Visa mer
Happident är en spännande tandvårdskedja med fokus på våra patienter, där innovation och utveckling präglar det vi gör och hur vi gör det. Vi vill att du ska se fram emot att gå till din arbetsplats varje dag, precis som våra kunder ser fram emot att besöka oss. Följ med oss på resan för att skapa en tandvårdsupplevelse i världsklass!

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en driven person som kommer att fungera som klinikadministratör för vår kedja och utgå från vårt huvudkontor i centrala Göteborg. Som anställd på Happident kommer du att ha ett varierande arbete, en bra miljö för personlig och professionell utveckling.

Hos oss erbjuds du trygg anställning i en kreativ och inspirerande miljö. Happident är en platt organisation där du som medarbetare får vara med och påverka och fatta beslut som påverkar hela organisationen och dess processer.

Vem är du?

Vi söker dig som tillsammans med oss vill bidra till Happidents vidareutveckling. Det vi främst söker är en strukturerad medarbetare som kombinerar kvalitetsförsäljning med fantastisk patientvård. Du är självklart också en trevlig kollega att ha i teamet och bidrar gärna med nya tankar och idéer. Administratören tar ansvar för att utveckla och övervaka projektplaner, för att se till att nödvändiga resurser är tillgängliga för att underlätta projektets genomförande.

Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta, men inte vara begränsade till:

Patientkontakt

Administrering

Journalhantering

Uppföljning

Vi ser också att du:

Är förtroendeingivande och kommunikativ i bemötande av patienter. Du har god samarbetsförmåga och är flexibel.

Bryr dig om din egen professionella utveckling och vill ta dig an olika typer av inkommande utmaningar och driva utvecklingsarbetet framåt.

Du är flytande i svenska och uttrycker dig väl i både tal och skrift.

Praktisk information

Start: Efter överenskommelse

Omfattning på heltid.

Plats: Göteborg.

Kontaktperson: Cecilia Lassen Visa mindre

Platschef till Vasa och Mölndal

Ansök    Feb 29    Orasolv Clinics AB    Tandsköterska
På Happident blir du del av en annorlunda tandvårdskedja, där innovation och utveckling präglar vad vi gör samt hur vi gör det. Vi vill att du varje dag ska se fram emot att gå till jobbet, precis som våra kunder ska se fram emot sitt besök hos oss. Följ med oss på resan i skapandet av en kundupplevelse i världsklass! Om Happident Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med kliniker i alla Sveriges storstäder och vi fortsätt... Visa mer
På Happident blir du del av en annorlunda tandvårdskedja, där innovation och utveckling präglar vad vi gör samt hur vi gör det. Vi vill att du varje dag ska se fram emot att gå till jobbet, precis som våra kunder ska se fram emot sitt besök hos oss. Följ med oss på resan i skapandet av en kundupplevelse i världsklass!

Om Happident

Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med kliniker i alla Sveriges storstäder och vi fortsätter att växa. Happident är grundat av tandläkare och ägs av tandläkare med många års erfarenhet av att bedriva kvalitativ och heltäckande tandvård i Sverige och internationellt. Kliniskt fokus genomsyrar allt vi gör och vi fortsätter att utveckla vår verksamhet med tekniska lösningar och nya behandlingsmetoder. Vi har ambitionen att vara bästa arbetsplatsen för våra anställda och genom vår unika ”klustermodell” kan vi tillgodose alla våra patienters behov samtidigt som vi skapar unika karriärmöjligheter för alla våra medarbetare.Arbetsuppgifter

Som platschef har du personal- och arbetsmiljöansvar för medarbetarna på kliniken; receptionister, tandhygienister, tandsköterskor och tandläkare. Du har även i uppgift att säkerställa att klinikens arbete drivs i enlighet med Happidents krav på produktivitet, kvalitet, service, ekonomiskt resultat etc. Du arbetar i nära samverkan med odontologiskt ansvarig som sköter allt kopplat till det kliniska arbetet.
Du ansvarar även för att den lokala verksamheten följer de lagar och myndighetsspecifikationer som finns inom hälso- och sjukvårds samt tandvårdsområdet..
Vidare i din roll som klinikchef är du affärsmässig eftersom du förstår strategier och prioriteringar inom verksamheten och tillämpar denna kunskap, för att på bästa sätt driva kliniken framåt. Därutöver sätter du upp höga mål och arbetar uthålligt för att uppnå dem.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.Kvalifikationer

Du är utbildad inom tandvård och är genuint intresserad av ledarskapsfrågor. Har du en god odontologisk erfarenhet och/eller tidigare chefserfarenhet är det en merit, men inget krav. Vi söker dig som är målinriktad, driftig och engagerad med förmåga att inspirera andra. Du är bra på att kommunicera och att skapa förtroende. Du tänker strategiskt, ser på sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser och anpassar dina handlingar till detta. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Dessutom är det meriterande om du har erfarenhet av ledarskap och/eller utbildning inom ledarskap.Ort: Mölndal och Vasa
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast Visa mindre

Platschef till Happident Polhem

Ansök    Feb 28    Orasolv Clinics AB    Tandsköterska
På Happident blir du del av en annorlunda tandvårdskedja, där innovation och utveckling präglar vad vi gör samt hur vi gör det. Vi vill att du varje dag ska se fram emot att gå till jobbet, precis som våra kunder ska se fram emot sitt besök hos oss. Följ med oss på resan i skapandet av en kundupplevelse i världsklass! Om Happident Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med kliniker i alla Sveriges storstäder och vi fortsätt... Visa mer
På Happident blir du del av en annorlunda tandvårdskedja, där innovation och utveckling präglar vad vi gör samt hur vi gör det. Vi vill att du varje dag ska se fram emot att gå till jobbet, precis som våra kunder ska se fram emot sitt besök hos oss. Följ med oss på resan i skapandet av en kundupplevelse i världsklass!

Om Happident

Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med kliniker i alla Sveriges storstäder och vi fortsätter att växa. Happident är grundat av tandläkare och ägs av tandläkare med många års erfarenhet av att bedriva kvalitativ och heltäckande tandvård i Sverige och internationellt. Kliniskt fokus genomsyrar allt vi gör och vi fortsätter att utveckla vår verksamhet med tekniska lösningar och nya behandlingsmetoder. Vi har ambitionen att vara bästa arbetsplatsen för våra anställda och genom vår unika ”klustermodell” kan vi tillgodose alla våra patienters behov samtidigt som vi skapar unika karriärmöjligheter för alla våra medarbetare.Arbetsuppgifter

Som platschef har du personal- och arbetsmiljöansvar för medarbetarna på kliniken; receptionister, tandhygienister, tandsköterskor och tandläkare. Du har även i uppgift att säkerställa att klinikens arbete drivs i enlighet med Happidents krav på produktivitet, kvalitet, service, ekonomiskt resultat etc. Du arbetar i nära samverkan med odontologiskt ansvarig som sköter allt kopplat till det kliniska arbetet.
Du ansvarar även för att den lokala verksamheten följer de lagar och myndighetsspecifikationer som finns inom hälso- och sjukvårds samt tandvårdsområdet..
Vidare i din roll som klinikchef är du affärsmässig eftersom du förstår strategier och prioriteringar inom verksamheten och tillämpar denna kunskap, för att på bästa sätt driva kliniken framåt. Därutöver sätter du upp höga mål och arbetar uthålligt för att uppnå dem.


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.Kvalifikationer

Du är utbildad inom tandvård och är genuint intresserad av ledarskapsfrågor. Har du en god odontologisk erfarenhet och/eller tidigare chefserfarenhet är det en merit, men inget krav. Vi söker dig som är målinriktad, driftig och engagerad med förmåga att inspirera andra. Du är bra på att kommunicera och att skapa förtroende. Du tänker strategiskt, ser på sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser och anpassar dina handlingar till detta. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Dessutom är det meriterande om du har erfarenhet av ledarskap och/eller utbildning inom ledarskap.Ort: Göteborg, Polhemsplatsen
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast Visa mindre

Tandsköterska, Kortedala Göteborg

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv. Bli en del av något ... Visa mer
I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!Nu söker vi en självgående tandsköterska som förstår vikten av god service och bra bemötande

Huvuduppdrag och arbetsuppgifter

Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag.

Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Folktandvården Kortedala ligger inom Göteborgs Stad och från centrum tar det cirka 20 minuter med spårvagn. Kliniken ligger på Kortedala Torg där det finns vårdcentral, restauranger och ett flertal olika butiker. Kliniken ligger i samma hus som biblioteket och det är ett stenkast ifrån spårvagnshållplatsen.

På kliniken arbetar 6 tandläkare, 4 tandhygienister, 6 tandsköterskor och 3 receptionister. Vi arbetar enligt ”7-19 modellen”, detta innebär att kliniken är öppen från 7-19 måndag-torsdag. Du kommer att ha varierade arbetstider och arbeta till klockan 19 två dagar per vecka. Vi är ett gott gäng som trivs tillsammans och skrattar mycket.

I tjänsten ingår bland annat:

Att assistera vid undersökningar och behandlingar
Arbete med egna patienter vid profylaxbehandlingar, inskolningar, munhälsorådgivning eller tillvänjningsbehandling
Arbete i sterilen och receptionen

Vi är en VFU-klinik och tar emot studenter från tandläkar- och tandhygienistutbildningarna vid Göteborgs universitet. Handledning/assistans av studenter kan också bli en del av tjänsten.

Hos oss arbetar idag sammanlagt 22 medarbetare. Läs gärna mer om våra öppettider och hur du hittar hit: Folktandvården Kortedala, Göteborg - Folktandvården (vgregion.se)

Kompetenskrav och profil

Utbildad tandsköterska med en godkänd utbildning av MYH (Myndigheten för Yrkeshögskolor)
Intresse för både barntandvård och vuxentandvård
Kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift
Förmåga att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt och klokt sätt
Kunna ge ett stabilt och lugnt intryck även när det är mycket att göra
Förmåga att samarbeta och relatera till andra människor på ett lyhört sätt

Är du ny i yrket får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första tiden. Handledningsprogrammet är en del av vårt tvååriga utvecklingsprogram för nyutbildade tandsköterskor.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Dessa intervjuer är planerade till vecka 12. Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.
Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion.  Du kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/surrogate


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Tandsköterska till Estetikcenter

Är du redo för nästa steg i din karriär inom tandvård? Vill du bli tandsköterska på Estetikcenter? Vi söker efter en engagerad, professionell och kompetent tandsköterska. Vi erbjuder en spännande och utmanande position på vår framstående klinik, Estetikcenter. ARBETSUPPGIFTER I din roll som tandsköterska kommer du att ha en viktig funktion, både i det patientnära arbetet och med administration runt omkring. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta, bland a... Visa mer
Är du redo för nästa steg i din karriär inom tandvård? Vill du bli tandsköterska på Estetikcenter?

Vi söker efter en engagerad, professionell och kompetent tandsköterska. Vi erbjuder en spännande och utmanande position på vår framstående klinik, Estetikcenter.

ARBETSUPPGIFTER

I din roll som tandsköterska kommer du att ha en viktig funktion, både i det patientnära arbetet och med administration runt omkring. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta, bland annat:

- Assistera tandläkare i behandling av patienter

- Kommunicera med patienter och förstå deras individuella behov

- Upprätthålla en säker och ren arbetsmiljö

- Administrativt arbete inklusive schemaläggning

KVALIFIKATIONER

- Legitimerad tandsköterska

- Behärskar svenska och engelska obehindrat

- Datorvana

- God kommunikationsförmåga och problemlösningsförmåga

- Erfarenhet av arbete inom estetisk tandvård är meriterande

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du är ansvarsfull, noggrann och strukturerad. Din förmåga att visa empati gör att du kan ge våra patienter den bästa möjliga servicen.

OM KLINIKEN

Estetikcenter i Göteborg har 4 behandlingsrum och du kommer ingå i ett härligt team som i dagsläget består av 5 personer, varav två tandläkare, två tandsköterskor och en tandtekniker.

På kliniken nyttjar vi digital röntgen och för tidsbokning,mi och journalföring använder vi Alma Journal program.ANSTÄLLNING

Plats: Göteborg

Anställningsvillkor: 80-100% enligt överenskommelse

Lön: Fast månadslön

Startdatum: Enligt överenskommelse

ANSÖK

Vi utvärderar ansökningar kontinuerlig, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi ser fram emot att höra från dig!

OM DENTALUM

Dentalum är en snabbt växande tandvårdsgrupp i Sverige som vill skapa en hållbar och långsiktig tandvård där patienternas och medarbetarnas välmående är i fokus. Vi tror att vårt engagerade och motiverade team kan erbjuda den bästa tandvården och servicen till våra patienter. Besök oss på www.dentalum.com (http://www.dentalum.com/) för mer information! Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Feb 19    Klemedivasto AB    Tandsköterska
Söker en engagerad tandsköterska med stort intresse för sitt yrke. Du ska vara utbildad tandsköterska samt kunna flytande svenska i tal och skrift. Erfarenhet är en fördel men inget måste. På kvibergs tandvård kommer du att arbeta med assistans, reception och steril. Omfattning minst 60 % Välkommen med din ansökan! Visa mer
Söker en engagerad tandsköterska med stort intresse för sitt yrke.
Du ska vara utbildad tandsköterska samt kunna flytande svenska i tal och skrift.
Erfarenhet är en fördel men inget måste.
På kvibergs tandvård kommer du att arbeta med assistans, reception och steril.
Omfattning minst 60 %
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tandsköterska, Specialistkliniken för pedodonti Göteborg

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv. Bli en del av något ... Visa mer
I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!Nu är det dags för dig att ta nästa steg i din barntandvårdskarriär?

Du som har intresse av att arbeta med barn och ungdomstandvård har nu möjlighet att pröva om du vill ta nästa steg i din barntandvårdskarriär.

Specialistkliniken Pedodonti söker nu en tandsköterska för visstidsanställning i minst 6 månader med stora möjligheter till fast anställning. 

På vår klinik arbetar både tandsköterskor med och utan specialisttandsköterskekompetens . Alla tandsköterskor på kliniken erbjuds en individuell utbildningsplan för att erhålla denna specialisttandsköterskekompetens. En tandsköterska med denna specialkompetens har utökad dokumenterad kunskap och erfarenhet i Pedodonti (basgrupp D).

För mer information om ovanstående kontakta [email protected]

Huvuduppdrag och arbetsuppgifter

Specialistkliniken för Pedodonti är en remissinstans för behandling av barn och ungdomar med ett utökat tandvårdsbehov.
Specialistkliniken för Pedodonti består av tre enheter; en är belägen på Odontologen, en på Mölndals Sjukhus samt en tredje på Östra sjukhuset. Vi utför även narkostandvård på flera av sjukhusen i regionen.


Verksamheterna på Odontologen och Mölndals Sjukhus arbetar med barn och ungdomar som främst remitterats från allmäntandvård, annan specialisttandvård eller sjukvård. Det kan vara patienter med tandvårdsrädsla och karies, komplexa odontologiska eller medicinska diagnoser samt kirurgiska ingrepp.
Verksamheten på Östra sjukhuset strävar efter att ge de mest sjuka barnen en så god tandhälsa och omhändertagande som möjligt.
Vi har ett nära samarbete med avdelningen för pedodonti vid Göteborgs Universitet och har ett flertal utvecklings- och forskningsprojekt på gång. Vi deltar också regelbundet i regionens ST-utbildning.

I tjänsten ingår att bland annat:

Arbeta med assistans av tandläkare vid patientarbete både på kliniken och vid narkosbehandling.
Arbete med egna patienter vid profylaxbehandlingar, inskolningar, munhälsorådgivning eller tillvänjningsbehandling.
Arbete i sterilen och receptionen

Hos oss arbetar idag sammanlagt 40 medarbetare. Läs gärna mer om våra öppettider och hur du hittar hit: Pedodonti, Göteborg - Folktandvården (vgregion.se)

Kompetenskrav och profil

Utbildad tandsköterska med en godkänd utbildning av MYH (Myndigheten för Yrkeshögskolor)
Intresse och erfarenhet av barn- och ungdomstandvård
Kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift
Förmåga att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt och klokt sätt
Kunna ge ett stabilt och lugnt intryck även när det är mycket att göra
Förmåga att samarbeta och relatera till andra människor på ett lyhört sätt

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Dessa intervjuer är planerade till vecka XX. Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.
Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion.  Du kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/surrogate


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Tandsköterska till Göteborg Tandläkargrupp inriktning kirurgi samt protetik

Ansök    Feb 23    Oris Dental Sverige AB    Tandsköterska
Göteborg Tandläkargrupp befinner sig fortsatt i en expansiv fas, vi söker därför ytterligare en tandsköterska att förstärka vårt team med. På Göteborg Tandläkargrupp har vi högt i tak, korta beslutsvägar och en tydlig Vision: att ge våra patienter den bästa vården. Vi är ett sammansvetsat team av 6 allmänpraktiserande tandläkare, 1 tandhygienist samt specialister inom områdena endodonti, käkkirurgi, ortodonti, radiologi samt narkos, 8 tandsköterskor plus e... Visa mer
Göteborg Tandläkargrupp befinner sig fortsatt i en expansiv fas, vi söker därför ytterligare en tandsköterska att förstärka vårt team med.
På Göteborg Tandläkargrupp har vi högt i tak, korta beslutsvägar och en tydlig Vision: att ge våra patienter den bästa vården.
Vi är ett sammansvetsat team av 6 allmänpraktiserande tandläkare, 1 tandhygienist samt specialister inom områdena endodonti, käkkirurgi, ortodonti, radiologi samt narkos, 8 tandsköterskor plus extrapersonal
Vi fungerar även som ett kompetenscenter och remissinstans.
Är du nyexaminerad och vill utvecklas inom odontologin så har du goda möjligheter hos oss.
Vi söker nu en tandsköterska på full tid till vår klinik i Göteborg.
Kliniken är på gatuplan, belägen mitt i centrala Göteborg med mycket goda pendlingsmöjligheter. Lokalen är ljus med modern utrustning. Vi arbetar helt digitalt och vi har totalt 4 behandlingsrum, mikroskop, CBCT och OPG.
Vi lägger stort värde på att vi skall trivas på arbetet och har därför skapat en dynamisk arbetsplats som sprudlar av positiv energi där Du alltid har nära till mentorskap. Goda arbetsvillkor och ett generöst friskvårdsbidrag.


TANDSKÖTERSKA
Du är driven och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar och är inte rädd för att "ta i". Du arbetar gärna delegerat och fattar egna beslut. Du är även kommunikativ, serviceinriktad, ansvarstagande och förtroendeingivande i möte med patienter.


Du vill vara aktiv och vill alltid utveckla dig själv såväl som företaget in i nästa nivå.


Fokus kommer att ligga på områdena kirurgi och protetik. Erfarenhet inom dessa områden är önskvärt men inget krav då vi värdesätter mind-set framför skill-set.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper


Låter det spännande? Då vill vi gärna höra av oss till dig! Skicka oss ditt CV och din ansökan redan idag. Sökande kommer att bedömas löpande och tjänsten kan kommas tillsättas tidigare än sistadatumet.
Om arbetsgivaren
Göteborg Tandläkargrupp ingår i Oris Dental som representerar en stark professionell miljö inom tandhälsa. Det är människorna som är vår framgångsfaktor, och genom kontinuerlig kompetenshöjning i form av kurser och mentorprogram för alla professioner når vi vårt slutmål; att skapa en bra arbetsplats där patienten känner sig trygg och omhändertagen. Hos oss är utbildning och kompetensutveckling centralt. Vi tror att professionellt uppdaterade, trygga och nöjda medarbetare skapar en god arbetsmiljö. Det i sin tur skapar leenden. och leenden smittar av sig. Det är vad patienterna märker! Företaget har idag över 100 kliniker i Norge och Sverige med över 1000 anställda och vi växer ständigt. Vårt mål är att vara Nordens ledande tandvårdskedja, vi är verkligen stolta över att ha så många duktiga människor i teamet. Oris Dental strävar efter mångfald och uppmuntrar kvalificerade kandidater att söka oavsett ålder, kön, etnicitet och funktionsnedsättning. Visa mindre

Steriltekniker/Tandsköterska, Käkkirurgi Göteborg

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv. Bli en del av något ... Visa mer
I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!Nu söker vi en självgående steriltekniker eller tandsköterska med extra intresse av sterilarbete som förstår vikten av god service och bra bemötande.

Om oss
Kliniken är belägen på Odontologen. Inom kliniken bedrivs allt ifrån högspecialiseradvård i samarbete med Sahlgrenska universitetssjukhus till dentoalveolär- och implantatkirurgi. Vi bedriver patientnära forskning och utveckling med fokus på ortognat och rekonstruktionskirurgi. Vi bedriver även handledning av ST-tandläkare, utbildning av tandläkarstudenter och kursverksamhet och du kommer även delta i klinikens auskultations och konsultationsverksamhet. 

Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens utvecklingsarbete.

Specialistkliniken för käkkirurgi har 9 behandlingsrum. Sammanlagt är vi drygt 40 medarbetare fördelat på Specialister, ST-tandläkare, Tandläkare, Tandsköterskor, m.m  

Om dig

 Utbildad tandsköterska eller steriltekniker med en godkänd utbildning av MYH (Myndigheten för Yrkeshögskolor)

Kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift
Förmåga att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt och klokt sätt
Kunna ge ett stabilt och lugnt intryck även när det är mycket att göra
Förmåga att samarbeta och relatera till andra människor på ett lyhört sätt

Är du ny i yrket får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första tiden. Handledningsprogrammet är en del av vårt tvååriga utvecklingsprogram för nyutbildade tandsköterskor.

Hos oss får du möjlighet att ta eget ansvar och att göra skillnad. På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt. Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för. Möjlighet till utökat ansvar finns.

Om rekryteringsprocessen

Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Dessa intervjuer är planerade till vecka 9. Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.
Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion.  Du kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/surrogate


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Tandsköterska sökes i centrala Göteborg

Ansök    Feb 8    Ingrid Silva AB    Tandsköterska
På Linnétandvården jobbar du med erfarna tandläkare som utför omfattande, avancerade behandlingar, men även sedvanlig tandvård. Stor del av våra behandlingar är estetiska helhetslösningar "Hollywood Smile...But do it right- konceptet" Vi har nära samarbete med alla specialiteter inom tandvård för att våra patienter skall känna sig trygga hos oss. Vi vill ge våra patienter ett avslappnat och genuint bemötande och vill erbjuda dem optimal vård. Vårt mål är... Visa mer
På Linnétandvården jobbar du med erfarna tandläkare som utför omfattande, avancerade behandlingar, men även sedvanlig tandvård. Stor del av våra behandlingar är estetiska helhetslösningar "Hollywood Smile...But do it right- konceptet" Vi har nära samarbete med alla specialiteter inom tandvård för att våra patienter skall känna sig trygga hos oss. Vi vill ge våra patienter ett avslappnat och genuint bemötande och vill erbjuda dem optimal vård. Vårt mål är att våra patienter alltid ska känna sig delaktiga i sin behandling. Vi på Linnétandvården jobbar vi i team och delar på de flesta uppgifterna.
Vi växer och har nu behov av ytterligare en tandsköterska som vill växa i sitt yrke.
Vi söker en tandsköterska som ser värdet i estetiken och funktionalitet. Du ska vara utbildad tandsköterska och gärna med 2-års-erfarenhet eller mer. Du ska vara stresstålig och ha god socialkompetens. Punktlighet och hög arbetsmoral uppskattas. Dina arbetsuppgifter blir; assistans vid olika behandlingar, sterilarbete samt reception. Du måste ha jobbat med Opus alternativ vara mycket datakunnig. Har du erfarenhet av scanning så är det en fördel. Här på Linnétandvården jobbar vi i team och delar på de flesta uppgifterna.
Du ska vilja lära dig nya saker hela tiden och maximera din kompetens då vi jobbar mycket delegerat.
Ditt jobb blir mycket omväxlande och givande. Visa mindre

Tandsköterska till Göteborg

Ansök    Feb 5    Orasolv Clinics AB    Tandsköterska
Vi på Happident arbetar mot en helt ny, revolutionerande tandvård. En miljö långt ifrån klinikdoft, hårda stolar och kala väntrum. Med Sveriges mest framstående tandvårdspersonal i kombination med den senaste teknologin. Helt enkelt en miljö där patienter kan glömma allt de någonsin sett, känt eller hört om tandvård. Om Happident Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med kliniker i alla Sveriges storstäder. Vi är alla på en fö... Visa mer
Vi på Happident arbetar mot en helt ny, revolutionerande tandvård. En miljö långt ifrån klinikdoft, hårda stolar och kala väntrum. Med Sveriges mest framstående tandvårdspersonal i kombination med den senaste teknologin. Helt enkelt en miljö där patienter kan glömma allt de någonsin sett, känt eller hört om tandvård.

Om Happident

Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med kliniker i alla Sveriges storstäder. Vi är alla på en förändringsresa tillsammans med Happident och har målsättningen att inom de närmaste åren kraftigt expandera vår verksamhet. Happident ägs endast av tandläkare med många års erfarenhet av att bedriva kvalitativ och heltäckande tandvård i Sverige och internationellt. Den kliniska fokusen genomsyrar hela vår verksamhet och vi har ambitionen att bygga den bästa arbetsplatsen för våra anställda och erbjuda den mest kvalitativa och tillgängliga tandvården till alla våra patienter. Genom vår unika ”klustermodell” kan vi tillgodose alla våra patienters kliniska behov samtidigt som vi skapar unika karriärmöjligheter för alla våra medarbetare.

Arbetsbeskrivning

I denna behovsanställning kommer du ha en viktig roll då du täcker upp vid frånvaro och vakanser på våra kliniker i och omkring Göteborg, Som tandsköterska hos oss kommer du genomföra alla typer av behandlingar inom allmäntandvård. Du kommer att arbeta i vårt ambitiösa team med engagerade kollegor. Vi arbetar effektivt genom att samarbeta tätt på kliniken och inom organisationen men arbetar även självständigt inom respektive område. Vi ska kunna känna oss stolta över den klinik vi tillsammans skapar! Genom vår unika klustermodell och nära samarbete mellan Happidents kliniker inom respektive region så kan vi erbjuda goda utvecklingsmöjlighet.

Vem är du?

Nu söker vi dig som har utbildning eller erfarenhet av att assistera tandläkare vid diverse behandlingar. Det vi i första hand söker är en flexibel sköterska som vill arbeta extra. Våra kliniker är små och familjära och här kommer du få ett varmt välkomnande och möjlighet att utvecklas både yrkesmässigt och privat. Du är serviceinriktad och har ett tydligt patientfokus.

Tjänsten kräver att du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Har du erfarenhet av journalsystemet Opus så är det en fördel men det är inget krav.

PRAKTISK INFORMATION
Start: Enligt överenskommelse
Placering: Göteborg
Anställningsform: behovsanställning
Kontaktperson: Cecilia Lassen
Hr-ansvarig Visa mindre

Tandsköterska- Privat klinik i Centrala Göteborg

Ansök    Jan 28    KarimCare AB    Tandsköterska
Quality Dental är en tandvårdsverksamhet belägen i centrala Göteborg. Verksamheten består utav en Tandläkare och en Tandhygienist. Här erbjuds hög kvalitet med ett stort fokus på mun- och allmän patient hälsa. Vi lägger stor vikt på diagnostik och prevention. Vi är dessutom inriktade på avancerad tandvård, främst inom området implantatkirurgi och protetik. Nu söker vi en tandsköterska till vårt team som är bered att utveckla och jobba med oss. Praktiken li... Visa mer
Quality Dental är en tandvårdsverksamhet belägen i centrala Göteborg. Verksamheten består utav en Tandläkare och en Tandhygienist. Här erbjuds hög kvalitet med ett stort fokus på mun- och allmän patient hälsa. Vi lägger stor vikt på diagnostik och prevention. Vi är dessutom inriktade på avancerad tandvård, främst inom området implantatkirurgi och protetik. Nu söker vi en tandsköterska till vårt team som är bered att utveckla och jobba med oss. Praktiken ligger ett stenkast bort från Avenyn. VI SÖKER som är ansvarsfull tandsköterska, som kan ta eget initiativ, är samarbetsvillig och lägger ett stort fokus på omhändertagandet av våra patienter. Du är villig att utvecklas och tycker om att dela med dig av dina kunskaper. Samtidigt är bered att jobba med tandläkare inom olika behandlingar såsom implantatkirurgi. Dina arbetsuppgifter inkluderar främst assistans av tandläkare, steril- och receptionsarbete. Eftersom vi arbetar med Opus journalsystem, är denna kunskap meriterande. Erfarenhet är en fördel.
Tjänsten inleds med provanställning.


VI ERBJUDER DIG som framtida personal en möjlighet att vara med och utveckla kliniken och inte minst en god och trevlig arbetsmiljö. Vi erbjuder dessutom friskvårdbidrag med fokus på hälsa och flexibla arbetstider samt andra förmåner.


Du är välkommen att skicka in ditt CV och personligt brev, vi ser fram emot att få möta just dig!

Vänta inte med ansökan då intervjuer kommer ske löpande. Visa mindre

Tandsköterska till Studio Dental Göteborg

Ansök    Jan 25    MR Studio Dental AB    Tandsköterska
Tandsköterska till Studio Dental i Göteborg! Vår klinik i centrala Göteborg Hos oss får du arbeta på en riktigt fin klinik med modern utrustning. Du kommer till ett team på sju personer som verkligen trivs ihop och brinner för mötet med patienten. Det här får du på Studio Dental Möjlighet till riktigt bra ersättning Arbete med modern teknik i unik miljö Stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter Gehör för dina tankar och idéer Förmånlig friskvård K... Visa mer
Tandsköterska till Studio Dental i Göteborg!
Vår klinik i centrala Göteborg
Hos oss får du arbeta på en riktigt fin klinik med modern utrustning. Du kommer till ett team på sju personer som verkligen trivs ihop och brinner för mötet med patienten.
Det här får du på Studio Dental
Möjlighet till riktigt bra ersättning
Arbete med modern teknik i unik miljö
Stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter
Gehör för dina tankar och idéer
Förmånlig friskvård
Kollektivavtal
Tjänstepension
TrygghetsförsäkringarDin Profil
Vi söker dig med erfarenhet inom yrket. Det viktigaste är att du är kompentent, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har ett stort driv och intresse av att utveckla både dig själv och arbetet på vår klinik. Du arbetar effektivt med hög kvalitet där du säkerställer att våra patienter får ett fantastiskt bemötande, givetvis är du både förtroendeingivande och kommunikativ. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.
Meriterande är kunskaper inom Muntra samt OPG.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Vänta inte med din ansökan! Intervjuer sker löpande, skicka ditt CV och personliga brev till [email protected]
Har du frågor eller funderingar tveka inte att höra av dig till Ramin Changoleh Visa mindre

Tandsköterska till Estetikcenter

Är du redo för nästa steg i din karriär inom tandvård? Vill du bli tandsköterska på Estetikcenter? Vi söker efter en engagerad, professionell och kompetent tandsköterska. Vi erbjuder en spännande och utmanande position på vår framstående klinik, Estetikcenter. ARBETSUPPGIFTER I din roll som tandsköterska kommer du att ha en viktig funktion, både i det patientnära arbetet och med administration runt omkring. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta, bland a... Visa mer
Är du redo för nästa steg i din karriär inom tandvård? Vill du bli tandsköterska på Estetikcenter?

Vi söker efter en engagerad, professionell och kompetent tandsköterska. Vi erbjuder en spännande och utmanande position på vår framstående klinik, Estetikcenter.

ARBETSUPPGIFTER

I din roll som tandsköterska kommer du att ha en viktig funktion, både i det patientnära arbetet och med administration runt omkring. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta, bland annat:

- Assistera tandläkare i behandling av patienter

- Kommunicera med patienter och förstå deras individuella behov

- Upprätthålla en säker och ren arbetsmiljö

- Administrativt arbete inklusive schemaläggning

KVALIFIKATIONER

- Legitimerad tandsköterska

- Behärskar svenska och engelska obehindrat

- Datorvana

- God kommunikationsförmåga och problemlösningsförmåga

- Erfarenhet av arbete inom estetisk tandvård är meriterande

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du är ansvarsfull, noggrann och strukturerad. Din förmåga att visa empati gör att du kan ge våra patienter den bästa möjliga servicen.

OM KLINIKEN

Estetikcenter i Göteborg har 4 behandlingsrum och du kommer ingå i ett härligt team som i dagsläget består av 5 personer, varav två tandläkare, två tandsköterskor och en tandtekniker.

På kliniken nyttjar vi digital röntgen och för tidsbokning,mi och journalföring använder vi Alma Journal program.ANSTÄLLNING

Plats: Göteborg

Anställningsvillkor: 80-100% enligt överenskommelse

Lön: Fast månadslön

Startdatum: Enligt överenskommelse

ANSÖK

Vi utvärderar ansökningar kontinuerlig, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi ser fram emot att höra från dig!

OM DENTALUM

Dentalum är en snabbt växande tandvårdsgrupp i Sverige som vill skapa en hållbar och långsiktig tandvård där patienternas och medarbetarnas välmående är i fokus. Vi tror att vårt engagerade och motiverade team kan erbjuda den bästa tandvården och servicen till våra patienter. Besök oss på www.dentalum.com (http://www.dentalum.com/) för mer information! Visa mindre

Tandsköterska, Kvillebäcken Göteborg

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv. Bli en del av något ... Visa mer
I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!Vill du arbeta på en utvecklande och spännande arbetsplats?
Vill du vara en del av ett team där omtanke, respekt, öppenhet och humor värderas för att uppnå ett gott arbetsklimat? Vill du vill arbeta i centrala Göteborg med goda kommunikationer och i en snabbt växande stadsdel är Folktandvården Kvillebäcken kliniken för dig!

Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov i alla åldrar och är med och tar hand om klinikens akutpatienter.

Du får användning av hela din kompetens och kreativitet samtidigt som tjänsten också ställer krav på både empati och servicekänsla.

Om oss
Kvillebäcken ligger centralt vid Hjalmar Brantingsplatsen, en hållplats från Centralstationen. Du tar dig hit med mycket goda kollektiva förbindelser, om du cyklar hit finns det garage med möjlighet till laddning av elcykel.

På kliniken finns medarbetare i alla åldrar och med bred kompetens. Här arbetar 6 tandläkare, 6 tandhygienister, 9 tandsköterskor, 3 receptionister samt klinikledning.

Vi är en trevlig arbetsgrupp som arbetar i en positiv anda där teamarbete och nytänkande är naturliga inslag. Vi utvecklas tillsammans genom ständigt lärande och alla medarbetare är delaktiga i klinikens utvecklingsarbete och projekt.

Hos oss träffar du patienter med varierat vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Arbetsplatsen präglas av stor hjälpsamhet, god gemenskap och ett stort hjärta.

Våra fina lokaler inrymmer förutom allmäntandvård, med senaste utrustningen, även konferenslokaler och filmstudio. Klinikens öppettider är 07.00-19.00 måndag till torsdag och 07.00-15.00 fredag och vi arbetar ett sent pass var per vecka.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och har en godkänd utbildning av MYH, gärna med god odontologisk kompetens. Har du dessutom ett par års erfarenhet av barn- och vuxentandvård är detta meriterande.

Vi söker dig som är duktig på att skapa goda relationer och som samarbetar väl med andra. Du månar om patienten och har ett gott bemötande. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, tar egna initiativ och vill bidra med hela din kompetens. En händelserik arbetsmiljö motiverar dig. Du har god överblick och ligger steget före.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första tiden. Handledningsprogrammet är en del av vårt tvååriga utvecklingsprogram med upp till 8 dagars kompetensutveckling. Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Du har goda kunskaper i svenska språket.

Hos oss får du möjlighet att ta eget ansvar och att göra skillnad. På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt. Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Välkommen med din ansökan!

Om rekryteringsprocessen

Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Dessa intervjuer är planerade till vecka 16-17. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi talas vid.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion.  Du kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/surrogate


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Klinikkoordinator till ElvansTandläkare i Göteborg

Ansök    Jan 22    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Vi söker nu en klinikkoordinator med bakgrund som tandsköterska eller tandhygienist. ElvansTandläkare är en modern, väletablerad klinik som ligger fantastiskt fint intill vattnet centralt i Göteborg. Lokalerna är i toppskick och vi arbetar med den senaste utrustningen. Teamet som arbetar här består av 13 engagerade medarbetare som tillsammans ger patienterna den bästa vården. Här kan du läsa mer om oss: Välkommen till ElvansTandläkare (elvanstandlakare... Visa mer
Vi söker nu en klinikkoordinator med bakgrund som tandsköterska eller tandhygienist.

ElvansTandläkare är en modern, väletablerad klinik som ligger fantastiskt fint intill vattnet centralt i Göteborg. Lokalerna är i toppskick och vi arbetar med den senaste utrustningen. Teamet som arbetar här består av 13 engagerade medarbetare som tillsammans ger patienterna den bästa vården.

Här kan du läsa mer om oss: Välkommen till ElvansTandläkare (elvanstandlakare.se)

Arbetsuppgifter

I rollen som klinikkoordinator hos oss kommer du att ha en omväxlande roll där du dagligen arbetar med olika arbetsuppgifter. Du är spindeln i nätet på kliniken och ska stödja klinikcheferna i sitt uppdrag att leda och utveckla verksamheten. Du kommer bland annat att ta hand om schemaläggning, kvalitetsarbetet, beställningar, ekonomihantering, produktionsplanering och marknadsföring. Arbetsuppgifterna kommer att kunna bli fler vartefter du kommer in i rollen.

Utöver koordinatorsarbetet kommer du även att arbeta en mindre del kliniskt.

Kvalifikationer
Du har tandsköterske- eller tandhygienistutbildning och några års erfarenhet från yrket.

Erfarenhet som klinikkoordinator, personal eller ledarskap är meriterande men inget krav.  Du kommer att få möjlighet att gå utbildningar genom oss. Vi förutsätter att du har god datavana och kan hantera Officepaketet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Viktigt att du har en god kommunikationsförmåga samt behåller ditt lugn även i komplicerade situationer. Du är strukturerad, har en god organisationsförmåga samt är öppen och prestigelös. Du är lyhörd och ansvarsfull och trivs med att ha många bollar i luften.

Ansökan:

Urvalsprocessen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Tillsammans med ansökan önskar vi att du skickar med ditt cv och ett personligt brev.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sandra Berggren: [email protected]

Övrig informationIntervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Eftersom vi på Praktikertjänst värnar om vår arbetsmiljö och säkerhet tillämpar vi slumpvisa alkohol- och drogtester.

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle. Visa mindre

Tandsköterska till vår nya klinik i Göteborg

Vill du jobba på en av landets ledande och snabbast växande tandvårdskedjor? Vi växer vidare i Göteborg med de två nyförvärvade klinikerna som idag går under namnet Munhälsa. Nu söker vi efter en ny kollega till kliniken i Frölunda. Kliniken är nyrenoverad och har modern utrustning. Välkommen med din ansökan! Är du framtida kollega? Vi letar efter en flexibel och ansvarsfull tandsköterska som har stor passion för sitt yrke! Du representerar Distriktstandv... Visa mer
Vill du jobba på en av landets ledande och snabbast växande tandvårdskedjor? Vi växer vidare i Göteborg med de två nyförvärvade klinikerna som idag går under namnet Munhälsa. Nu söker vi efter en ny kollega till kliniken i Frölunda. Kliniken är nyrenoverad och har modern utrustning.
Välkommen med din ansökan!
Är du framtida kollega?
Vi letar efter en flexibel och ansvarsfull tandsköterska som har stor passion för sitt yrke! Du representerar Distriktstandvården med omtanke och service något som tar sig uttryck i din positiva inställning och din vilja att alltid prestera goda resultat. Du har lätt för att knyta kontakter och lika lätt för att upprätthålla dem. Vidare är du duktig på att kommunicera, och du vet värdet av en god dialog där tydlighet och information är viktiga beståndsdelar.
I din yrkesroll har du stort driv, gillar att arbeta självständigt samt bidrar med goda odontologiska kunskaper i behandlingsrummen. Här finns utrymme att utvecklas och få utökat ansvarsområde inom företaget.
Du arbetar i behandlande team tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som fungerar som bollplank och inspirationskällor.
Arbetsuppgifter
Sedvanliga arbetsuppgifter som inkluderas i din yrkesroll som tandsköterska. Det finns möjligheter till kompetensutveckling och vi ser gärna att du är öppen för ny kunskap och utökat ansvar inom befattningen. Vid behov kommer du även arbeta i receptionen på kliniken.
Anställningsvillkor
Heltid
Tillträde efter överenskommelse
Lön efter överenskommelse

Vad vi erbjuder
Goda arbets- och lönevillkor
Sjukvårdsbidrag, friskvårdsbidrag och massagebidrag
En av marknadens bästa pensionsavsättningar
Individuell lönesättning och utbildningsplan
Goda möjligheter att klättra inom företaget
Årlig bonus

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården är en av landets största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi erbjuder barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Vi har en mobil tandvårdsenhet som utför tandvård i hemmet, en narkosverksamhet och två specialistkliniker i Stockholm. Med över 300 000 patientbesök om året och mer än 600 medarbetare har vi en viktig roll i tandvården i Sverige.?Vår ambition är att fortsätta etablera oss i områden där behov av ytterligare tandvårdsaktörer finns,?med visionen att bli det självklara tandvårdsvalet.
Skicka in din ansökan idag!
Välkommen med din ansökan senast 18 februari 2024. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt. Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Jan 13    Videnta Tandvård AB    Tandsköterska
ViDenta Tandvård söker en Tandsköterska för vår klinik på Baldersgatan. Arbetsbeskrivning: Vi letar efter en mångsidig tandsköterska som kommer att vara vår enda tandsköterska på kliniken belägen på Baldersgatan i centrala Göteborg. Rollen innefattar sedvanliga arbetsuppgifter för en tandsköterska: assistans, reception, steril, telefonsamtal och andra administrativa uppgifter. Ditt arbete kommer att vara varierande och kräva flexibilitet. Vi är stolta över... Visa mer
ViDenta Tandvård söker en Tandsköterska för vår klinik på Baldersgatan.
Arbetsbeskrivning:
Vi letar efter en mångsidig tandsköterska som kommer att vara vår enda tandsköterska på kliniken belägen på Baldersgatan i centrala Göteborg. Rollen innefattar sedvanliga arbetsuppgifter för en tandsköterska: assistans, reception, steril, telefonsamtal och andra administrativa uppgifter. Ditt arbete kommer att vara varierande och kräva flexibilitet. Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ tandvård på denna klinik och ser fram emot att ha en engagerad tandsköterska.
Våra Värderingar:
Vi på ViDenta Tandvård är engagerade i att erbjuda vård av högsta kvalitet. Våra grundläggande värderingar inkluderar kvalitet, enastående service och effektiv kommunikation. Vi värdesätter din förmåga att hantera flera olika uppgifter samtidigt och upprätthålla vår standard med teknisk kompetens och överlägsen patientomhändertagande.
Kvalifikationer:
Datorvana
Utmärkta kunskaper i svenska är ett krav. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Anställningsdetaljer:
Tjänsten förväntas tillsättas i januari 2024, eller enligt överenskommelse. ViDenta Tandvård ser fram emot att välkomna dig till vårt team och erbjuda en stimulerande och givande arbetsmiljö.
Ansökan:
Om du är redo att anta denna mångsidiga utmaning och göra en positiv skillnad i våra patients liv, ser vi fram emot att ta emot ditt CV och personliga brev. För ytterligare information om oss och tjänsten, vänligen kontakta oss via e-post på [[email protected]].
Med vänliga hälsningar,
ViDenta Tandvård
[email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tandsköterska i Göteborg sökes!

Ansök    Jan 12    Tandläkarbröderna AB    Tandsköterska
Vill du arbeta på en modern klinik mitt i centrala Göteborg? Vi söker dig som är ansvarstagande, lojal, punktlig, organiserad och initiativtagande och vill vara med och ge våra patienter bästa tänkbara service. All vård utförs med hög service och kvalitét, därför att det av stor vikt att du är serviceinriktad. Du är glad och öppen, flexibel och har god datorvana. Då praktiken har stort fokus på bemötande och kommunikation är det av stor vikt att du behärsk... Visa mer
Vill du arbeta på en modern klinik mitt i centrala Göteborg?
Vi söker dig som är ansvarstagande, lojal, punktlig, organiserad och initiativtagande och vill vara med och ge våra patienter bästa tänkbara service.
All vård utförs med hög service och kvalitét, därför att det av stor vikt att du är serviceinriktad. Du är glad och öppen, flexibel och har god datorvana.
Då praktiken har stort fokus på bemötande och kommunikation är det av stor vikt att du behärskar svenska språket mycket väl, i såväl tal som skrift.
Tandklinik 19 är en modern klinik i framkant med utrustning såsom digital scanning och panoramaröntgen. På kliniken bedrivs, utöver traditionell tandvård, estetisk tandvård, ortodontiska behandlingar och implantatkirurgi. Kliniken är under ständig utveckling och tillsammans formar vi framtiden.
Anställingsform: deltid eller heltid, bägge alternativen är tänkbara och eftersökes.
OBS! Alla ansökningar skall skickas till [email protected] Visa mindre

Tandsköterska sökes till mobilverksamhet i Göteborg!

Ansök    Jan 9    H.F. Oral Care AB    Tandsköterska
Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård. Vi har över 30 års erfarenhet och erbjuder allmäntandvård på våra kliniker för alla åldrar samt mobil hemtandvård för äldre sjuka patienter. Med Oral Care får du tandvård där och när du behöver den. Oral Care fortsätter att expandera i hög takt och söker tandsköterska till vår mobila verksamhet i Västra Götaland, ett spännande jobb, där ingen dag är den andra lik. Stabil organisation... Visa mer
Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård. Vi har över 30 års erfarenhet och erbjuder allmäntandvård på våra kliniker för alla åldrar samt mobil hemtandvård för äldre sjuka patienter. Med Oral Care får du tandvård där och när du behöver den.

Oral Care fortsätter att expandera i hög takt och söker tandsköterska till vår mobila verksamhet i Västra Götaland, ett spännande jobb, där ingen dag är den andra lik.

Stabil organisation

Som Sveriges största mobila tandvårdsföretag är vi en stabil organisation med kollektivavtal, odontologiska experter och forskningssamarbeten.

Våra kontor för den mobila verksamheten finns i Stockholm, Malmö, Göteborg och Linköping.

Oral Care har idag kliniker i Mjölby, Särö, Kristianstad, Malmö, Göteborg, Köping, Sundsvall, Härnösand, Umeå, Västerås, Stockholm, Norge samt Nederländerna. Planen är att expandera ytterligare.

Om tjänsten

Vi söker nu en erfaren tandsköterska till vår mobila verksamhet med utgångspunkt Göteborg som önskar arbeta 100%. Som tandsköterska på Oral Care kommer du att arbeta med att assistera en tandläkare.

En vanlig dag som tandsköterska hos oss börjar vanligen på kontoret där du förbereder dagen. Detta innebär vanligen att plocka ihop den utrustning som behövs, gå igenom journaler och resrutten för dagen. Efter detta åker du och tandläkaren ut till exempelvis ett äldreboende där du assistera tandläkaren i arbetet att utföra nödvändig tandvård. Efter genomförda behandlingar åker man åter till kontoret för sterilarbete, genomgång av utrustning, administration samt för att kolla upp vart färden går följande dag. Vi på Oral Care värderar flexibilitet, vi ser därför att du kan arbeta med olika tandläkare vid behov.

Vi välkomnar dig till ett team med ett gott samarbete där vi strävar efter att alltid ställa upp för varandra och tar ett gemensamt ansvar för såväl vårt arbete som vår gemensamma arbetsmiljö.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning.

Sex månaders provanställning.

Start: Enligt överenskommelse

Oral Care erbjuder vår framtida kollega:

• En trygg anställning med kollektivavtal.
• Få vara med i företagets expanderande resa och sprida branscherfarenheten i landet.
• Möjlighet att vara en del av ett flexibelt företag med korta beslutsvägar.
• Goda möjligheter till kompetensutveckling.
• Ett brett kollegialt nätverk i ett större företag som ändå har kvar en hög familjär känsla där vi tar oss tid att också ha roligt tillsammans genom exempelvis Oral Care-dagarna och after work.
• Möjlighet att arbeta på ett större privat företag med kvalitet i fokus och med en stabil samt ständigt utvecklande erfarenhet av tandvårdsbranschen.
• Ett spännande jobb med en rörlig arbetsplats, där ingen dag är den andra lik.
• Friskvård.

För att trivas hos oss ser vi att du som söker:

• Har en bred social förmåga där du utmärker dig genom din förmåga för att skapa, upprätthålla och bibehålla goda relationer.
• Brinner för att göra skillnad i såväl patientens som dina kollegors vardag och ger ett bemötande utöver det vanliga.
• Är en lösningsorienterad, flexibel.
• Har tålamod och inger förtroende till patienten.
• Tycker om att arbeta med äldre.
• Är trygg i dig själv och din roll.
• Kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
• God kunskap i smittskydd och basala hygienrutiner.
• Har du tidigare erfarenhet av Opus är detta meriterande.
• B-körkort är ett krav.

Ta chansen att bli en Oral Care:are du också genom att skicka in ditt CV och en beskrivning av dig själv redan nu då urval sker löpande.

Vi ser fram emot att få träffa dig! Visa mindre

Tandsköterska/Ortodontiassistent, Ortodonti Göteborg

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv. Bli en del av något ... Visa mer
I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!Om oss
Ortodontikliniken är en stor klinik med ca 50 anställda och 12 utbildningsplatser för nationell och internationell specialistutbildning av tandläkare.

Kliniken är belägen på Odontologen tillsammans med områdets övriga specialistkliniker. Vi arbetar i arbetslag med varierande sammansättning där ortodontiassistenten utför självständig patientbehandling inom ramen för sitt kompetensområde.

Vi söker en ortodontiassistent/tandsköterska med intresse för ortodonti som är intresserad av att så småningom genomgå ortodontiassistentutbildning.

Om jobbet
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara assistans, patientbehandling, röntgen, viss tandtekniskt laboratoriearbete och administration. På en klinik med stor flexibilitet kan många arbetsuppgifter bli aktuella då och då.

Om dig

- Tandsköterskeutbildning som är godkänd av MYH
- God datorvana
- Goda kunskaper i svenska språket

Eftersom vi på kliniken bedriver internationell specialistutbildning är kunskaper i engelska ett plus. På en stor klinik med många medarbetare är social kompetens och flexibilitet av stort värde. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss får du möjlighet att ta eget ansvar och att göra skillnad. På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt. Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Dessa intervjuer är planerade till vecka 3-4.

Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi talas vid.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning. 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion.  Du kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/surrogate


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Tandsköterska till centrala Göteborg

Ansök    Jan 3    Orasolv Clinics AB    Tandsköterska
Vi på Happident arbetar mot en helt ny, revolutionerande tandvård. En miljö långt ifrån klinikdoft, hårda stolar och kala väntrum. Med Sveriges mest framstående tandvårdspersonal i kombination med den senaste teknologin. Helt enkelt en miljö där patienter kan glömma allt de någonsin sett, känt eller hört om tandvård. Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med kliniker i alla Sveriges storstäder. Vi är alla på en förändringsres... Visa mer
Vi på Happident arbetar mot en helt ny, revolutionerande tandvård. En miljö långt ifrån klinikdoft, hårda stolar och kala väntrum. Med Sveriges mest framstående tandvårdspersonal i kombination med den senaste teknologin. Helt enkelt en miljö där patienter kan glömma allt de någonsin sett, känt eller hört om tandvård.Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med kliniker i alla Sveriges storstäder. Vi är alla på en förändringsresa tillsammans med Happident och har målsättningen att inom de närmaste åren kraftigt expandera vår verksamhet. Happident ägs endast av tandläkare med många års erfarenhet av att bedriva kvalitativ och heltäckande tandvård i Sverige och internationellt. Den kliniska fokusen genomsyrar hela vår verksamhet och vi har ambitionen att bygga den bästa arbetsplatsen för våra anställda och erbjuda den mest kvalitativa och tillgängliga tandvården till alla våra patienter. Genom vår unika ”klustermodell” kan vi tillgodose alla våra patienters kliniska behov samtidigt som vi skapar unika karriärmöjligheter för alla våra medarbetare.Arbetsbeskrivning

Hos oss på Happident blir du en del av vårt kompetenta team med tandvårdspersonal på vår klinik i centrala Göteborg.
Till denna rollen söker vi dig som älskar att assistera tandläkare.
Din viktigaste uppgift hos oss är att ge den bästa tänkbara tandvården med hjälp av din profession och omsorg om patientens önskemål.
Patientsäkerhet och kvalitet i tandvården är fokus i vårt arbete.Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och har viss erfarenhet inom yrket. Som tandsköterska har du en viktig roll, då det är du som ska se till att allt fungerar runt tandläkaren och att patienten känner sig trygg och välkommen. Du har en hög servicegrad som kännetecknas av kvalitativa bemötanden och du är noga med att säkerställa att både kunder och kollegor mår bra. Som tandsköterska hos oss utför du sedvanliga arbetsuppgifter som ryms i yrkesrollen. Du är en lagspelare som är van att arbeta självständigt och delegerat. Det är meriterande om du behärskar journalsystemet Opus.Vi ser även att du:

Är förtroendeingivande och kommunikativ i möten med patienter.
Har en god samarbetsförmåga, är flexibel och prestigelös.
Är nyfiken och vill bidra i utvecklingsarbetet på kliniken.
Behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift.
Genom att erbjuda våra patienter duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi höja kvaliteten och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård.Vad kan vi erbjuda dig?

Genom att erbjuda våra patienter duktiga och engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor vill vi höja kvaliteten och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Vi vill göra tandvården bekvämare, ännu mer serviceinriktad och till en naturlig del av våra patienters egen friskvård.

Vi månar om våra anställda och erbjuder därför ett mycket generöst friskvårdsbidrag.. Hos oss får du möjlighet att utvecklas både yrkesmässigt och privat!Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Polhemsplatsen, Göteborg
Kontaktperson: Oskar Recina
Regionchef Visa mindre

Tandsköterska eller motsvarande

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Tandsköterska eller motsvarande sökes. En driftig, initiativtagande, intresserad, omhändertagande, kompetent och social person sökes till en deltidstjänst på en tandvårdsklinik i centrala Göteborg. Sedvanliga arbetsuppgifter som tandsköterska innefattar steril ... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Tandsköterska eller motsvarande sökes. En driftig, initiativtagande, intresserad, omhändertagande, kompetent och social person sökes till en deltidstjänst på en tandvårdsklinik i centrala Göteborg. Sedvanliga arbetsuppgifter som tandsköterska innefattar steril och assistans arbete, delegerat arbetssätt sam receptionsarbete samt övrigt på kliniken.

Erfarenhet är bra och personlig fallenhet för yrket ses som positivt. Vi söker efter rätt person för tjänsten. Svenska språket ett krav, engelska meriterande. Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Dec 27    Videnta Tandvård AB    Tandsköterska
ViDenta Tandvård söker en Tandsköterska för vår klinik på Baldersgatan. Arbetsbeskrivning: Vi letar efter en mångsidig tandsköterska som kommer att vara vår enda tandsköterska på kliniken belägen på Baldersgatan i centrala Göteborg. Rollen innefattar sedvanliga arbetsuppgifter för en tandsköterska: assistans, reception, steril, telefonsamtal och andra administrativa uppgifter. Ditt arbete kommer att vara varierande och kräva flexibilitet. Vi är stolta över... Visa mer
ViDenta Tandvård söker en Tandsköterska för vår klinik på Baldersgatan.
Arbetsbeskrivning:
Vi letar efter en mångsidig tandsköterska som kommer att vara vår enda tandsköterska på kliniken belägen på Baldersgatan i centrala Göteborg. Rollen innefattar sedvanliga arbetsuppgifter för en tandsköterska: assistans, reception, steril, telefonsamtal och andra administrativa uppgifter. Ditt arbete kommer att vara varierande och kräva flexibilitet. Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ tandvård på denna klinik och ser fram emot att ha en engagerad tandsköterska.
Våra Värderingar:
Vi på ViDenta Tandvård är engagerade i att erbjuda vård av högsta kvalitet. Våra grundläggande värderingar inkluderar kvalitet, enastående service och effektiv kommunikation. Vi värdesätter din förmåga att hantera flera olika uppgifter samtidigt och upprätthålla vår standard med teknisk kompetens och överlägsen patientomhändertagande.
Kvalifikationer:
Utbildad och legitimerad tandsköterska.
Utmärkta kunskaper i svenska är ett krav. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Anställningsdetaljer:
Tjänsten förväntas tillsättas i januari 2024, eller enligt överenskommelse. ViDenta Tandvård ser fram emot att välkomna dig till vårt team och erbjuda en stimulerande och givande arbetsmiljö.
Ansökan:
Om du är redo att anta denna mångsidiga utmaning och göra en positiv skillnad i våra patients liv, ser vi fram emot att ta emot ditt CV och personliga brev. För ytterligare information om oss och tjänsten, vänligen kontakta oss via e-post på [[email protected]].
Med vänliga hälsningar,
ViDenta Tandvård
[email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tandsköterska, Biskopsgården Göteborg

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv. Bli en del av något ... Visa mer
I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!Om jobbet
Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar.

Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Som tandsköterska ingår även administrativa arbetsuppgifter kring T4 tandvårdssystem, kallelser, frisktandvård och receptionsstöd. 

Om oss
Kliniken har cirka 40 medarbetare och patientunderlaget består av en mix av vuxna och barn/ungdomar med många olika nationaliteter.

Vi arbetar i en positiv anda där teamet samt utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker att det är spännande med utmaningar och nytänkande och strävar efter att alla klinikens medarbetare skall vara engagerade i klinikens mål. Vi har en mycket god sammanhållning och har därför ett öppet, trevligt arbetsklimat. Vi söker dig som vill vara med i vår gemenskap och utvecklas med oss och ser fram emot att höra från dig. Välkommen att söka!

Kliniken har ett öppethållande mellan 7-19 måndag till torsdag och 7-17 fredag.


Om dig
Du är utbildad tandsköterska och har en godkänd utbildning av Myndigheten för Yrkeshögskolan (MYH) samt intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Vi letar efter dig som delar Folktandvårdens vision och värderingar.

Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande. 

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första tiden. Handledningsprogrammet är en del av vårt tvååriga utvecklingsprogram med upp till 8 dagars kompetensutveckling.

Hos oss får du möjlighet att ta eget ansvar och att göra skillnad. På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt. Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss på Folktandvården Västra Götaland blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion.  Du kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/surrogate


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Tandsköterska eller motsvarande

Ansök    Dec 17    Avenytandvården AB    Tandsköterska
Vi söker dig som brinner för ditt arbete och har en social och initiativtagande personlighet med ett gediget serviceinriktat sätt! Sedvanliga arbetsuppgifter för tandsköterska såsom bl.a assistans, sterilarbete, delegerat arbetssätt och reception mm. Stor vikt läggs på kompetens och självgående arbete men även ett driv och viljan att lära sig nytt. Krav på flytande svenska i tal och skrift. Visa mer
Vi söker dig som brinner för ditt arbete och har en social och initiativtagande personlighet med ett gediget serviceinriktat sätt! Sedvanliga arbetsuppgifter för tandsköterska såsom bl.a assistans, sterilarbete, delegerat arbetssätt och reception mm. Stor vikt läggs på kompetens och självgående arbete men även ett driv och viljan att lära sig nytt. Krav på flytande svenska i tal och skrift. Visa mindre

Tandsköterska till Göteborg Tandläkargrupp inriktning kirurgi samt protetik

Ansök    Nov 22    Oris Dental Sverige AB    Tandsköterska
Göteborg Tandläkargrupp befinner sig fortsatt i en expansiv fas, vi söker därför ytterligare en tandsköterska att förstärka vårt team med. På Göteborg Tandläkargrupp har vi högt i tak, korta beslutsvägar och en tydlig Vision: att ge våra patienter den bästa vården. Vi är ett sammansvetsat team av 6 allmänpraktiserande tandläkare, 1 tandhygienist samt specialister inom områdena endodonti, käkkirurgi, ortodonti, radiologi samt narkos, 8 tandsköterskor plus e... Visa mer
Göteborg Tandläkargrupp befinner sig fortsatt i en expansiv fas, vi söker därför ytterligare en tandsköterska att förstärka vårt team med.
På Göteborg Tandläkargrupp har vi högt i tak, korta beslutsvägar och en tydlig Vision: att ge våra patienter den bästa vården.
Vi är ett sammansvetsat team av 6 allmänpraktiserande tandläkare, 1 tandhygienist samt specialister inom områdena endodonti, käkkirurgi, ortodonti, radiologi samt narkos, 8 tandsköterskor plus extrapersonal
Vi fungerar även som ett kompetenscenter och remissinstans.
Är du nyexaminerad och vill utvecklas inom odontologin så har du goda möjligheter hos oss.
Vi söker nu en tandsköterska på full tid till vår klinik i Göteborg.
Kliniken är på gatuplan, belägen mitt i centrala Göteborg med mycket goda pendlingsmöjligheter. Lokalen är ljus med modern utrustning. Vi arbetar helt digitalt och vi har totalt 4 behandlingsrum, mikroskop, CBCT och OPG.
Vi lägger stort värde på att vi skall trivas på arbetet och har därför skapat en dynamisk arbetsplats som sprudlar av positiv energi där Du alltid har nära till mentorskap. Goda arbetsvillkor och ett generöst friskvårdsbidrag.


TANDSKÖTERSKA
Du är driven och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar och är inte rädd för att "ta i". Du arbetar gärna delegerat och fattar egna beslut. Du är även kommunikativ, serviceinriktad, ansvarstagande och förtroendeingivande i möte med patienter.


Du vill vara aktiv och vill alltid utveckla dig själv såväl som företaget in i nästa nivå.


Fokus kommer att ligga på områdena kirurgi och protetik. Erfarenhet inom dessa områden är önskvärt men inget krav då vi värdesätter mind-set framför skill-set.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper


Låter det spännande? Då vill vi gärna höra av oss till dig! Skicka oss ditt CV och din ansökan redan idag. Sökande kommer att bedömas löpande och tjänsten kan kommas tillsättas tidigare än sistadatumet.
Om arbetsgivaren
Göteborg Tandläkargrupp ingår i Oris Dental som representerar en stark professionell miljö inom tandhälsa. Det är människorna som är vår framgångsfaktor, och genom kontinuerlig kompetenshöjning i form av kurser och mentorprogram för alla professioner når vi vårt slutmål; att skapa en bra arbetsplats där patienten känner sig trygg och omhändertagen. Hos oss är utbildning och kompetensutveckling centralt. Vi tror att professionellt uppdaterade, trygga och nöjda medarbetare skapar en god arbetsmiljö. Det i sin tur skapar leenden. och leenden smittar av sig. Det är vad patienterna märker! Företaget har idag över 100 kliniker i Norge och Sverige med över 1000 anställda och vi växer ständigt. Vårt mål är att vara Nordens ledande tandvårdskedja, vi är verkligen stolta över att ha så många duktiga människor i teamet. Oris Dental strävar efter mångfald och uppmuntrar kvalificerade kandidater att söka oavsett ålder, kön, etnicitet och funktionsnedsättning. Visa mindre

Tandsköterska sökes!

Ansök    Nov 28    Tandläkarbröderna AB    Tandsköterska
Vill du arbeta på en modern klinik mitt i centrala Göteborg? Vi söker dig som är ansvarstagande, lojal, punktlig, organiserad och initiativtagande och vill vara med och ge våra patienter bästa tänkbara service. All vård utförs med hög service och kvalitét, därför att det av stor vikt att du är serviceinriktad. Du är glad och öppen, flexibel och har god datorvana. Då praktiken har stort fokus på bemötande och kommunikation är det av stor vikt att du behärsk... Visa mer
Vill du arbeta på en modern klinik mitt i centrala Göteborg?
Vi söker dig som är ansvarstagande, lojal, punktlig, organiserad och initiativtagande och vill vara med och ge våra patienter bästa tänkbara service.
All vård utförs med hög service och kvalitét, därför att det av stor vikt att du är serviceinriktad. Du är glad och öppen, flexibel och har god datorvana.
Då praktiken har stort fokus på bemötande och kommunikation är det av stor vikt att du behärskar svenska språket mycket väl, i såväl tal som skrift.
Tandklinik 19 är en modern klinik i framkant med utrustning såsom digital scanning och panoramaröntgen. På kliniken bedrivs, utöver traditionell tandvård, estetisk tandvård, ortodontiska behandlingar och implantatkirurgi. Kliniken är under ständig utveckling och tillsammans formar vi framtiden.
Anställingsform: deltid eller heltid, bägge alternativen är tänkbara och eftersökes.
OBS! Alla ansökningar skall skickas till [email protected] Visa mindre

Tandsköterska 1 års vikariat 100% till en privat klinik i centrala Göteborg

Ansök    Nov 22    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Information om arbetsplatsen Nu finns möjligheten att söka en omväxlande och varierande tjänst som tandsköterska på en centralt belägen klinik i Göteborg. Detta är en praktik i trevlig miljö. Detta är en klinik med nio behandlingsrum, fyra tandläkare, fem tandsköterskor, två tandhygienister, en receptionist och två tandtekniker med ett eget lab på kliniken. Här är man mån om sina patienter och arbetar för att alla ska känna sig välkomna, omhändertagna... Visa mer
Information om arbetsplatsen

Nu finns möjligheten att söka en omväxlande och varierande tjänst som tandsköterska på en centralt belägen klinik i Göteborg.

Detta är en praktik i trevlig miljö.

Detta är en klinik med nio behandlingsrum, fyra tandläkare, fem tandsköterskor, två tandhygienister, en receptionist och två tandtekniker med ett eget lab på kliniken. Här är man mån om sina patienter och arbetar för att alla ska känna sig välkomna, omhändertagna och få noggrant utförda behandlingar.

Tandläkarna som driver mottagningen är delägare i Praktikertjänst. Det innebär att beslutsvägarna på kliniken är korta och du har stor möjlighet att påverka din arbetsdag vid behov.

 

Arbetsuppgifter

-Sedvanliga tandsköterskeuppgifter
-Assistans under behandling
-Tidsbokning
-Steril
-Viss administration
-God service gentemot patienter och teamwork internt

 

Kvalifikationer

Formell kompetens:
-Utbildad tandsköterska
-Ett par års arbetslivserfarenhet

 
Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid din personliga egenskaper.

Vi behöver dig som är engagerad, tycker om ditt yrke och som har förmåga att ta egna initiativ.

Du tar ansvar och trivs med att ha omväxlande arbetsuppgifter.

Du har förmåga att överblicka, planera och prioritera ditt arbete

Att vara flexibel och samarbetsvillig är av stor betydelse på en medelstor praktik, där man ibland behöver hjälpas åt med alla förekommande arbetsuppgifter. Därför vill vi att du ser dig själv som en viktig kugge i vår klinik och att vi tillsammans också har roligt på jobbet.

Övrig information
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Så skicka din ansökan redan idag!

Anställningsform: 1 års vikariat på heltid med början i mars 2024.


Välkommen med din ansökan!

 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100. Visa mindre

Tandsköterska till Estetikcenter

Är du redo för nästa steg i din karriär inom tandvård? Vill du bli tandsköterska på Estetikcenter? Vi söker efter en engagerad, professionell och kompetent tandsköterska. Vi erbjuder en spännande och utmanande position på vår framstående klinik, Estetikcenter. ARBETSUPPGIFTER I din roll som tandsköterska kommer du att ha en viktig funktion, både i det patientnära arbetet och med administration runt omkring. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta, bland a... Visa mer
Är du redo för nästa steg i din karriär inom tandvård? Vill du bli tandsköterska på Estetikcenter?

Vi söker efter en engagerad, professionell och kompetent tandsköterska. Vi erbjuder en spännande och utmanande position på vår framstående klinik, Estetikcenter.

ARBETSUPPGIFTER

I din roll som tandsköterska kommer du att ha en viktig funktion, både i det patientnära arbetet och med administration runt omkring. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta, bland annat:

- Assistera tandläkare i behandling av patienter

- Kommunicera med patienter och förstå deras individuella behov

- Upprätthålla en säker och ren arbetsmiljö

- Administrativt arbete inklusive schemaläggning

KVALIFIKATIONER

- Legitimerad tandsköterska

- Behärskar svenska och engelska obehindrat

- Datorvana

- God kommunikationsförmåga och problemlösningsförmåga

- Erfarenhet av arbete inom estetisk tandvård är meriterande

PERSONLIGA EGENSKAPER

Du är ansvarsfull, noggrann och strukturerad. Din förmåga att visa empati gör att du kan ge våra patienter den bästa möjliga servicen.

OM KLINIKEN

Estetikcenter i Göteborg har 4 behandlingsrum och du kommer ingå i ett härligt team som i dagsläget består av 5 personer, varav två tandläkare, två tandsköterskor och en tandtekniker.

På kliniken nyttjar vi digital röntgen och för tidsbokning,mi och journalföring använder vi Alma Journal program.

ANSTÄLLNING

Plats: Göteborg

Anställningsvillkor: Heltid/Deltid enligt överenskommelse

Lön: Fast månadslön

Startdatum: Enligt överenskommelse

ANSÖK

Vi utvärderar ansökningar kontinuerlig, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Vi ser fram emot att höra från dig!

OM DENTALUM

Dentalum är en snabbt växande tandvårdsgrupp i Sverige som vill skapa en hållbar och långsiktig tandvård där patienternas och medarbetarnas välmående är i fokus. Vi tror att vårt engagerade och motiverade team kan erbjuda den bästa tandvården och servicen till våra patienter. Besök oss på www.dentalum.com (http://www.dentalum.com/) för mer information! Visa mindre

Klinikadministratör

Ansök    Nov 21    Orasolv Clinics AB    Tandsköterska
Happident är en spännande tandvårdskedja med fokus på våra patienter, där innovation och utveckling präglar det vi gör och hur vi gör det. Vi vill att du ska se fram emot att gå till din arbetsplats varje dag, precis som våra kunder ser fram emot att besöka oss. Följ med oss på resan för att skapa en tandvårdsupplevelse i världsklass! Arbetsbeskrivning Vi söker nu en driven person som kommer att fungera som klinikadministratör för vår kedja och utgå från... Visa mer
Happident är en spännande tandvårdskedja med fokus på våra patienter, där innovation och utveckling präglar det vi gör och hur vi gör det. Vi vill att du ska se fram emot att gå till din arbetsplats varje dag, precis som våra kunder ser fram emot att besöka oss. Följ med oss på resan för att skapa en tandvårdsupplevelse i världsklass!

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en driven person som kommer att fungera som klinikadministratör för vår kedja och utgå från vårt huvudkontor i centrala Göteborg. Som anställd på Happident kommer du att ha ett varierande arbete, en bra miljö för personlig och professionell utveckling.

Hos oss erbjuds du trygg anställning i en kreativ och inspirerande miljö. Happident är en platt organisation där du som medarbetare får vara med och påverka och fatta beslut som påverkar hela organisationen och dess processer.

Vem är du?

Vi söker dig som tillsammans med oss vill bidra till Happidents vidareutveckling. Det vi främst söker är en strukturerad medarbetare som kombinerar kvalitetsförsäljning med fantastisk patientvård. Du är självklart också en trevlig kollega att ha i teamet och bidrar gärna med nya tankar och idéer. Administratören tar ansvar för att utveckla och övervaka projektplaner, för att se till att nödvändiga resurser är tillgängliga för att underlätta projektets genomförande.

Dina arbetsuppgifter kommer att omfatta, men inte vara begränsade till:

Patientkontakt

Administrering

Journalhantering

Uppföljning

Vi ser också att du:

Är förtroendeingivande och kommunikativ i bemötande av patienter. Du har god samarbetsförmåga och är flexibel.

Bryr dig om din egen professionella utveckling och vill ta dig an olika typer av inkommande utmaningar och driva utvecklingsarbetet framåt.

Du är flytande i svenska och uttrycker dig väl i både tal och skrift.

Praktisk information

Start: Efter överenskommelse

Omfattning på heltid.

Plats: Göteborg.

Kontaktperson: Cecilia Lassen Visa mindre

Tandsköterska Hovås

Vill du vara med och växa med oss på hovåstandläkarna? På kliniken arbetar fem tandläkare, två tandhygienister och tre tandsköterskor. Vi har även specialist i käkkirurgi på kliniken. Du bör vara organiserad, självgående och driven, men främst en lagspelare, som kan samarbeta. Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. vi erbjuder -attraktiv löneutveckling -regelbunden utbildning -30 dagars betald semester -kollektivavtal -tjänstepen... Visa mer
Vill du vara med och växa med oss på hovåstandläkarna?
På kliniken arbetar fem tandläkare, två tandhygienister och tre tandsköterskor.
Vi har även specialist i käkkirurgi på kliniken.
Du bör vara organiserad, självgående och driven, men främst en lagspelare, som kan samarbeta.
Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.
vi erbjuder
-attraktiv löneutveckling
-regelbunden utbildning
-30 dagars betald semester
-kollektivavtal
-tjänstepension Visa mindre

Två tandsköterskor till vår nyöppnade klinik i centrala Göteborg

Ansök    Nov 17    AuraDent AB    Tandsköterska
Kort om oss: AuraDent är en nyöppnad klinik i centrala Göteborg. Vår klinik består av fem ljusa, moderna och välutrustade behandlingsrum samt ett separat konsultationsrum för Invisalign och implantat, och ett panoramarum. Vi ligger ett stenkast ifrån Korsvägen, strax efter Liseberg Södra och är perfekt för dig som vill jobba centralt men samtidigt i ett lugnt område med god kommunikation med kollektivtrafik och goda parkeringsmöjligheter. Hos oss utförs al... Visa mer
Kort om oss:
AuraDent är en nyöppnad klinik i centrala Göteborg. Vår klinik består av fem ljusa, moderna och välutrustade behandlingsrum samt ett separat konsultationsrum för Invisalign och implantat, och ett panoramarum.
Vi ligger ett stenkast ifrån Korsvägen, strax efter Liseberg Södra och är perfekt för dig som vill jobba centralt men samtidigt i ett lugnt område med god kommunikation med kollektivtrafik och goda parkeringsmöjligheter. Hos oss utförs all typ av tandvård (i dagsläget dock inte barn- och ungdomstandvård).
Idag är vi två allmäntandläkare, en resurstandläkare inom endodonti samt en tandsköterska. Vi söker därför nu efter två tandsköterskor på heltid att utöka vårt härliga team med.


Vem söker vi och vad kan vi erbjuda dig?
Vi söker dig som är nyexaminerad, men också dig med minst tre års yrkeserfarenhet, och som vill vara med på en spännande resa vad gäller personlig utveckling, företagsutveckling och expansion.
För oss kommer patienterna främst och vi ser därför att du, precis som vi, arbetar serviceinriktat i högsta grad. Vi värnar om alla i tandvårdsteamet och lägger stor fokus på delaktighet och involvering. Därför vill vi att du ska ha vanan och/eller viljan att arbeta delegerat ihop med ditt team. Du ska vara driven, entusiastisk samt ha viljan att lära, då kompetensutveckling är en viktig del av vår verksamhet. Hos oss är det viktigt att alla medarbetare får ta plats, får gehör för tankar och idéer och känner sig inkluderade.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara:
· Reception inkl telefonkontakt med nya och befintliga patienter
· Sterilarbete
· Assistera tandläkare samt arbeta mycket delegerat
· Administration och varubeställningar

Sammansättningen av våra medarbetare är avgörande för klinikens och personalens välmående och framgång och därför är din personlighet och din inställning A & O för oss. Vi ser att du är självgående, flexibel och samarbetsvillig.


Utöver ovan kompetens ser vi även att du:
· Har en tandsköterskeutbildning.
· Behärskar svenska och engelska såväl i tal som skrift
· Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med estetisk tandvård, tex Invisalign.
· Det är även meriterande om du arbetat med operationer, tex implantat


Anställningsform och tillträde
Vi erbjuder tillsvidareanställning. Vi arbetar löpande med urvalet, tillsättning enligt överenskommelse.

Känns vi rätt för dig?
Välkommen att skicka in din ansökan via formuläret nedan så hör vi av oss när vi gått igenom din ansökan! Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss genom [email protected]

Hälsningar
Teamet på AuraDent Visa mindre

Tandsköterska till centrala Göteborg

Ansök    Nov 13    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Information om arbetsplatsen Nu finns möjligheten att söka en omväxlande och varierande tjänst som tandsköterska på en centralt belägen klinik i Göteborg. Detta är en mindre praktik i trevlig miljö och du kommer att fungera som nuvarande delägarens högra hand på kliniken. Du utför sedvanliga tandsköterskeuppgifter, exempelvis tidsbokning, mottagning, sterilarbete och assistans under patientbehandlingarna.  Detta är en mindre klinik med två behandling... Visa mer
Information om arbetsplatsen

Nu finns möjligheten att söka en omväxlande och varierande tjänst som tandsköterska på en centralt belägen klinik i Göteborg.

Detta är en mindre praktik i trevlig miljö och du kommer att fungera som nuvarande delägarens högra hand på kliniken.

Du utför sedvanliga tandsköterskeuppgifter, exempelvis tidsbokning, mottagning, sterilarbete och assistans under patientbehandlingarna. 

Detta är en mindre klinik med två behandlingsrum. Här är man mån om sina patienter och arbetar för att alla ska känna sig välkomna, omhändertagna och få noggrant utförda behandlingar.

Vi söker dig som är en trygg person som har lätt för att växla mellan arbetsuppgifter vid behov. Att ge god service är en självklarhet för dig, oavsett om du pratar i telefon, tar emot i reception eller assisterar under behandling.

Tandläkaren som driver mottagningen är delägare i Praktikertjänst. Det innebär att beslutsvägarna på kliniken är korta och du har stor möjlighet att påverka din arbetsdag vid behov.

Tjänsten är på heltid men tjänstgöringsgrad kan diskuteras om du önskar.

 

Arbetsuppgifter

-Sedvanliga tandsköterskeuppgifter
-Assistans under behandling
-Tidsbokning
-Reception
-Steril
-Viss administration
-God service gentemot patienter och teamwork internt

Kvalifikationer

Formell kompetens:
-Utbildad tandsköterska
-Ett par års arbetslivserfarenhet
-Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift

Observera att du ansöker genom länken i denna annons, det går inte att ansöka via mejl.

Välkommen med din ansökan!

Övrig informationIntervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Eftersom vi på Praktikertjänst värnar om vår arbetsmiljö och säkerhet tillämpar vi slumpvisa alkohol- och drogtester.

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100. Visa mindre

Tandsköterska Göteborg

Vår duktiga tandsköterska ska nu gå i pension efter en lång tids anställning. Vi söker nu en tandsköterska till vår klinik som består av 2 tandläkare en tandhygienist och 2 tandsköterskor. Arbetsuppgifter: Vill du ha ett utmanande och varierat arbete? Vi är en remissklinik för implantatkirurgi och kosmetisk tandvård och vi gör också mycket Invisalign. Du får vara klinikens koordinator. Noggrannhet och ordning är ett måste. Arbetstiden är 32 timmar/vecka oc... Visa mer
Vår duktiga tandsköterska ska nu gå i pension efter en lång tids anställning.
Vi söker nu en tandsköterska till vår klinik som består av 2 tandläkare en tandhygienist och 2 tandsköterskor.
Arbetsuppgifter: Vill du ha ett utmanande och varierat arbete? Vi är en remissklinik för implantatkirurgi och kosmetisk tandvård och vi gör också mycket Invisalign. Du får vara klinikens koordinator.
Noggrannhet och ordning är ett måste.
Arbetstiden är 32 timmar/vecka och måndag till torsdag.
Flytande svenska och erfarenhet är ett krav. Visa mindre

Tandsköterska till Studio Dental Göteborg

Ansök    Okt 31    MR Studio Dental AB    Tandsköterska
Tandsköterska till Studio Dental i Göteborg! Vår klinik i centrala Göteborg expanderar Hos oss får du arbeta på en riktigt fin klinik med modern utrustning. Du kommer till ett team på sju personer som verkligen trivs ihop och brinner för mötet med patienten. Det här får du på Studio Dental Möjlighet till riktigt bra ersättning Arbete med modern teknik i unik miljö Stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter Årlig vidareutveckling Gehör för dina tank... Visa mer
Tandsköterska till Studio Dental i Göteborg!
Vår klinik i centrala Göteborg expanderar
Hos oss får du arbeta på en riktigt fin klinik med modern utrustning. Du kommer till ett team på sju personer som verkligen trivs ihop och brinner för mötet med patienten.
Det här får du på Studio Dental
Möjlighet till riktigt bra ersättning
Arbete med modern teknik i unik miljö
Stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter
Årlig vidareutveckling
Gehör för dina tankar och idéer
Förmånlig friskvård
Kollektivavtal
Tjänstepension
Trygghetsförsäkringar

Din Profil
Vi söker dig med erfarenhet inom yrket. Det viktigaste är att du är kompentent, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har ett stort driv och intresse av att utveckla både dig själv och arbetet på vår klinik. Du arbetar effektivt med hög kvalitet där du säkerställer att våra patienter får ett fantastiskt bemötande, givetvis är du både förtroendeingivande och kommunikativ. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.
Meriterande är kunskaper inom Muntra samt OPG.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Vänta inte med din ansökan! Intervjuer sker löpande, skicka ditt CV och personliga brev till [email protected]
Har du frågor eller funderingar tveka inte att höra av dig till Ramin Changoleh Visa mindre

Tandsköterska/Receptionist, Akuttandvården Göteborg

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv. Bli en del av något ... Visa mer
I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!Om oss
Akuttandvården är en stor klinik med 10 toppmoderna behandlingsrum.

Kliniken ligger mycket centralt i Göteborg, på Odinsgatan 10, vid GP huset.

Akuttandvårdens huvudsakliga uppgift är att erbjuda akuttandvård alla årets dagar.

Kliniken behandlar också remisser från andra vårdgivare gällande oralkirurgiska ingrepp, protetisk rehabilitering och har ett vuxet revisionsklientel.

Om jobbet
Ett jobb för dig som gillar varierande och intressanta arbetsuppgifter. Arbetet kommer i första hand innebära receptionsarbete. Assistans vid revisionstandvård, jour, operationer och steril kan förekomma. 

Har du inte all kompetens för att jobba här så ger vi dig möjlighet till introduktion för att anpassa dig till tjänsten på Akuttandvården.

Om önskan finns och i mån av plats så finns det också en möjlighet att jobba extra på fredag kvällar och helger enligt jouravtalet. Ingår inte i tjänsten. Det är helt frivilligt.

Kliniken ligger ett stenkast från Centralstationen och i anslutning till kliniken finns både gym, cykelgarage och restaurang där man kan hämta lunchmat.

Arbetet sker dagtid. En schemalagd kväll var 14:e dag mellan kl 17.00 – ca 20.30.

Om dig
Du är utbildad tandsköterska och har en godkänd utbildning av MYH samt intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Vi söker efter dig som är positiv o engagerad. Stresstålighet, högt utvecklad servicekänsla och flexibilitet är viktiga egenskaper för denna tjänst. Det är meriterande att ha kunskap och erfarenhet av kassaarbete, journalsystemet T4, röntgensystemet Romexis samt operationskompetens. 

Vi letar efter dig som delar Folktandvårdens vision och värderingar.

Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande. 

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Hos oss får du möjlighet att ta eget ansvar och att göra skillnad. På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt. Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss på Folktandvården i Västra Götaland blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktionDu kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/native/Jobba hos oss.pdf


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Tandsköterska till mobilverksamhet i Göteborg

Ansök    Okt 17    H.F. Oral Care AB    Tandsköterska
Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård. Vi har över 30 års erfarenhet och erbjuder allmäntandvård på våra kliniker för alla åldrar samt mobil hemtandvård för äldre sjuka patienter. Med Oral Care får du tandvård där och när du behöver den. Oral Care fortsätter att expandera i hög takt och söker tandsköterska till vår mobila verksamhet i Västra Götaland, ett spännande jobb, där ingen dag är den andra lik. Stabil organisation... Visa mer
Oral Care är en av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård. Vi har över 30 års erfarenhet och erbjuder allmäntandvård på våra kliniker för alla åldrar samt mobil hemtandvård för äldre sjuka patienter. Med Oral Care får du tandvård där och när du behöver den.

Oral Care fortsätter att expandera i hög takt och söker tandsköterska till vår mobila verksamhet i Västra Götaland, ett spännande jobb, där ingen dag är den andra lik.

Stabil organisation

Som Sveriges största mobila tandvårdsföretag är vi en stabil organisation med kollektivavtal, odontologiska experter och forskningssamarbeten.

Våra kontor för den mobila verksamheten finns i Stockholm, Malmö, Göteborg och Linköping.

Oral Care har idag kliniker i Mjölby, Särö, Kristianstad, Malmö, Göteborg, Köping, Sundsvall, Härnösand, Umeå, Västerås, Stockholm samt Norge. Planen är att expandera ytterligare.

Om tjänsten

Vi söker nu en erfaren tandsköterska till vår mobila verksamhet med utgångspunkt Göteborg som önskar arbeta 100%. Som tandsköterska på Oral Care kommer du att arbeta med att assistera en tandläkare.

En vanlig dag som tandsköterska hos oss börjar vanligen på kontoret där du förbereder dagen. Detta innebär vanligen att plocka ihop den utrustning som behövs, gå igenom journaler och resrutten för dagen. Efter detta åker du och tandläkaren ut till exempelvis ett äldreboende där du assistera tandläkaren i arbetet att utföra nödvändig tandvård. Efter genomförda behandlingar åker man åter till kontoret för sterilarbete, genomgång av utrustning, administration samt för att kolla upp vart färden går följande dag. Vi på Oral Care värderar flexibilitet, vi ser därför att du kan arbeta med olika tandläkare vid behov.

Vi välkomnar dig till ett team med ett gott samarbete där vi strävar efter att alltid ställa upp för varandra och tar ett gemensamt ansvar för såväl vårt arbete som vår gemensamma arbetsmiljö.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning.

Sex månaders provanställning.

Start: Årsskiftet

Oral Care erbjuder vår framtida kollega:

• En trygg anställning med kollektivavtal.
• Få vara med i företagets expanderande resa och sprida branscherfarenheten i landet.
• Möjlighet att vara en del av ett flexibelt företag med korta beslutsvägar.
• Goda möjligheter till kompetensutveckling.
• Ett brett kollegialt nätverk i ett större företag som ändå har kvar en hög familjär känsla där vi tar oss tid att också ha roligt tillsammans genom exempelvis Oral Care-dagarna och after work.
• Möjlighet att arbeta på ett större privat företag med kvalitet i fokus och med en stabil samt ständigt utvecklande erfarenhet av tandvårdsbranschen.
• Ett spännande jobb med en rörlig arbetsplats, där ingen dag är den andra lik.
• Friskvård.

För att trivas hos oss ser vi att du som söker:

• Har en bred social förmåga där du utmärker dig genom din förmåga för att skapa, upprätthålla och bibehålla goda relationer.
• Brinner för att göra skillnad i såväl patientens som dina kollegors vardag och ger ett bemötande utöver det vanliga.
• Är en lösningsorienterad, flexibel.
• Har tålamod och inger förtroende till patienten.
• Tycker om att arbeta med äldre.
• Är trygg i dig själv och din roll.
• Kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
• God kunskap i smittskydd och basala hygienrutiner.
• Har du tidigare erfarenhet av Opus är detta meriterande.
• B-körkort är ett krav.

Ta chansen att bli en Oral Care:are du också genom att skicka in ditt CV och en beskrivning av dig själv redan nu då urval sker löpande.

Vi ser fram emot att få träffa dig! Visa mindre

Tandsköterska eller motsvarande

Ansök    Okt 12    Avenytandvården AB    Tandsköterska
Vi söker dig som brinner för ditt arbete och har en social och initiativtagande personlighet med ett gediget serviceinriktat sätt! Sedvanliga arbetsuppgifter för tandsköterska såsom bl.a assistans, sterilarbete och reception. Stor vikt läggs på kompetens men även ett driv och viljan att lära sig nytt. Tjänsten tillsätts inom kort. Märk tjänsten "Deltid". Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att an... Visa mer
Vi söker dig som brinner för ditt arbete och har en social och initiativtagande personlighet med ett gediget serviceinriktat sätt! Sedvanliga arbetsuppgifter för tandsköterska såsom bl.a assistans, sterilarbete och reception. Stor vikt läggs på kompetens men även ett driv och viljan att lära sig nytt.
Tjänsten tillsätts inom kort. Märk tjänsten "Deltid".
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Okt 13    Naef Dental AB    Tandsköterska
Vi söker en tandsköterska till vår klinik i Göteborg. Tillträde efter överenskommelse Ansökan skickas till [email protected] Vi önskar inte kontakt med rekryteringsföretag Visa mer
Vi söker en tandsköterska till vår klinik i Göteborg.
Tillträde efter överenskommelse
Ansökan skickas till [email protected]
Vi önskar inte kontakt med rekryteringsföretag Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Okt 12    Majornas Tandvård AB    Tandsköterska
En kanon möjlighet är öppen för dig som vill jobba i en stressfri tandvårdsklinik. Med patienterna i fokus arbetar vi i en hälsosam takt med eget ansvar. Arbetstiderna är 8-16 måndag till fredag. Arbetsuppgifterna består av patient administration samt omhändertagande av sterilen. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
En kanon möjlighet är öppen för dig som vill jobba i en stressfri tandvårdsklinik.
Med patienterna i fokus arbetar vi i en hälsosam takt med eget ansvar.
Arbetstiderna är 8-16 måndag till fredag.
Arbetsuppgifterna består av patient administration samt omhändertagande av sterilen.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tandsköterska eller motsvarande sökes.

Ansök    Okt 12    Avenytandvården AB    Tandsköterska
Vi söker dig som brinner för ditt arbete och har en social och initiativtagande personlighet med ett gediget serviceinriktat sätt! Sedvanliga arbetsuppgifter för tandsköterska såsom bl.a assistans, sterilarbete och reception. Stor vikt läggs på kompetens men även ett driv och viljan att lära sig nytt. Tjänsten tillsätts inom kort. Märk tjänsten "Heltid". Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att an... Visa mer
Vi söker dig som brinner för ditt arbete och har en social och initiativtagande personlighet med ett gediget serviceinriktat sätt! Sedvanliga arbetsuppgifter för tandsköterska såsom bl.a assistans, sterilarbete och reception. Stor vikt läggs på kompetens men även ett driv och viljan att lära sig nytt.
Tjänsten tillsätts inom kort. Märk tjänsten "Heltid".
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tandsköterska

Hej, Kul att du läser vår jobbannons! Vi är ett litet familjeföretag som driver tre kliniker i Göteborgsområdet. På en av våra kliniker vid Grönsakstorget utökar vi verksamheten och därför söker vi efter en tandsköterska som vill jobba hos oss tillsammans med en specialist i endodonti. Vi ser helst att du har 5+ års erfarenhet inom yrket (men gärna mer!) och det är viktigare att du är rätt person för jobbet än hur många år du har arbetat. Rätt person för j... Visa mer
Hej,
Kul att du läser vår jobbannons!
Vi är ett litet familjeföretag som driver tre kliniker i Göteborgsområdet. På en av våra kliniker vid Grönsakstorget utökar vi verksamheten och därför söker vi efter en tandsköterska som vill jobba hos oss tillsammans med en specialist i endodonti. Vi ser helst att du har 5+ års erfarenhet inom yrket (men gärna mer!) och det är viktigare att du är rätt person för jobbet än hur många år du har arbetat. Rätt person för jobbet - vad menar vi med det?


För oss betyder det att du:
-Är en noggrann & duktig tandsköterska
-Talar flytande svenska obehindrat
-Är väldigt social, trevlig och gillar att kommunicera med patienterna (och människor i allmänhet)
-Vill utvecklas och lära dig mer
-Har erfarenhet av endodonti, kirurgi och /eller operation (meriterande, ej krav) eller har ett stort intresse för att lära dig det
-Gillar att ha kul på jobbet
-Har lätt för att lära dig arbetet i vårt journalsystem (för närvarande Frenda)
-Besitter hög grad av samarbetsförmåga samt samvetsgrannhet och kan tänka dig att hjälpa till med andra arbetsuppgifter på kliniken (att se det som behöver göras och hjälpas åt att göra det tillsammans)
Du kommer att arbeta med ett härligt gäng som har väldigt kul på jobbet. I arbetsuppgifterna ingår även ledning av arbetet på kliniken tillsammans med andra arbetskamrater.


Vi erbjuder:
-Ett härligt patientklientel att jobba med
-Attraktiv fast lön
-Varierande arbetsuppgifter inom yrket
-Tjänstepension, sjukvårdsförsäkring och andra försäkringar för din trygghet
-Friskvårdsbidrag
-Vidareutbildningar & kurser
-Härliga konferenser årligen - i Sverige och ibland utomlands
-Och sist men inte minst… En rolig arbetsplats där personalens trivsel och välbefinnande är viktigt. Våra leverantörer som kommer på besök brukar poängtera att vi är ett härligt gäng som verkar ha kul på jobbet.
Här kan du läsa mer om vad våra patienter tycker om oss (recensioner): https://goo.gl/maps/FsPZyJDN6vVRL6bx5
Här kan du se & läsa mer om några av de som arbetar hos oss: https://tandfokus.se/medarbetare/
Tjänsten är på cirka 80 % och finns möjlighet att gå upp i tid på sikt för den som vill. Startar enligt överenskommelse, helst så snart som möjligt. Vi har såklart förståelse för om du har uppsägningstid.
Intervjuer sker löpande och därför ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt.
CV räcker i din ansökan - du behöver inte skicka med ett personligt brev. Mejla till oss på [email protected] och skriv ”Tandsköterska Grönsakstorget” i ämnesraden.
Vi värnar om transparens i intervjuprocessen och av den anledningen kommer du, om du går vidare i processen, få möjlighet till ett informellt möte med en av våra nuvarande tandsköterskor för att få höra mer om hur det är att jobba hos oss och få svar på eventuella frågor du har.
Vi ser fram emot din ansökan och att få lära känna dig bättre!
Ha en fortsatt fin dag! Visa mindre

Tandsköterska- Privat klinik i Centrala Göteborg

Ansök    Okt 3    KarimCare AB    Tandsköterska
Quality Dental är en tandvårdsverksamhet belägen i centrala Göteborg. Verksamheten består utav en Tandläkare och en Tandhygienist. Här erbjuds hög kvalitet med ett stort fokus på mun- och allmän patient hälsa. Vi lägger stor vikt på diagnostik och prevention. Vi är dessutom inriktade på avancerad tandvård, främst inom området implantatkirurgi och protetik. Nu söker vi en tandsköterska till vårt team som är bered att utveckla och jobba inom. Praktiken ligge... Visa mer
Quality Dental är en tandvårdsverksamhet belägen i centrala Göteborg. Verksamheten består utav en Tandläkare och en Tandhygienist. Här erbjuds hög kvalitet med ett stort fokus på mun- och allmän patient hälsa. Vi lägger stor vikt på diagnostik och prevention. Vi är dessutom inriktade på avancerad tandvård, främst inom området implantatkirurgi och protetik. Nu söker vi en tandsköterska till vårt team som är bered att utveckla och jobba inom. Praktiken ligger ett stenkast bort från Avenyn. VI SÖKER som är ansvarsfull tandsköterska, som kan ta eget initiativ, är samarbetsvillig och lägger ett stort fokus på omhändertagandet av våra patienter. Du är villig att utvecklas och tycker om att dela med dig av dina kunskaper. Samtidigt är bered att jobba med tandläkare inom olika behandlingar såsom implantatkirurgi. Dina arbetsuppgifter inkluderar främst assistans av tandläkare, steril- och receptionsarbete. Eftersom vi arbetar med Opus journalsystem, är denna kunskap meriterande. Erfarenhet är en fördel.
Tjänsten inleds med provanställning.


VI ERBJUDER DIG som framtida personal en möjlighet att vara med och utveckla kliniken och inte minst en god och trevlig arbetsmiljö. Vi erbjuder dessutom friskvårdbidrag med fokus på hälsa och flexibla arbetstider samt andra förmåner.


Du är välkommen att skicka in ditt CV och personligt brev, vi ser fram emot att få möta just dig!

Vänta inte med ansökan då intervjuer kommer ske löpande. Visa mindre

Tandsköterska- Privat klinik i Centrala Göteborg

Ansök    Sep 20    KarimCare AB    Tandsköterska
Quality Dental är en tandvårdsverksamhet belägen i centrala Göteborg. Verksamheten består utav en Tandläkare och en Tandhygienist. Här erbjuds hög kvalitet med ett stort fokus på mun- och allmän patient hälsa. Vi lägger stor vikt på diagnostik och prevention. Vi är dessutom inriktade på avancerad tandvård, främst inom området implantatkirurgi och protetik. Nu söker vi en tandsköterska till vårt team som är bered att utveckla och jobba inom. Praktiken ligge... Visa mer
Quality Dental är en tandvårdsverksamhet belägen i centrala Göteborg. Verksamheten består utav en Tandläkare och en Tandhygienist. Här erbjuds hög kvalitet med ett stort fokus på mun- och allmän patient hälsa. Vi lägger stor vikt på diagnostik och prevention. Vi är dessutom inriktade på avancerad tandvård, främst inom området implantatkirurgi och protetik. Nu söker vi en tandsköterska till vårt team som är bered att utveckla och jobba inom. Praktiken ligger ett stenkast bort från Avenyn. VI SÖKER som är ansvarsfull tandsköterska, som kan ta eget initiativ, är samarbetsvillig och lägger ett stort fokus på omhändertagandet av våra patienter. Du är villig att utvecklas och tycker om att dela med dig av dina kunskaper. Samtidigt är bered att jobba med tandläkare inom olika behandlingar såsom implantatkirurgi. Dina arbetsuppgifter inkluderar främst assistans av tandläkare, steril- och receptionsarbete. Eftersom vi arbetar med Opus journalsystem, är denna kunskap meriterande. Erfarenhet är en fördel.
Tjänsten inleds med provanställning.


VI ERBJUDER DIG som framtida personal en möjlighet att vara med och utveckla kliniken och inte minst en god och trevlig arbetsmiljö. Vi erbjuder dessutom friskvårdbidrag med fokus på hälsa och flexibla arbetstider samt andra förmåner.


Du är välkommen att skicka in ditt CV och personligt brev, vi ser fram emot att få möta just dig!

Vänta inte med ansökan då intervjuer kommer ske löpande. Visa mindre

Hej Tandsköterska! gör Borås gladare tillsammans med oss

Ansök    Sep 26    Mydentist Europe AB    Tandsköterska
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan i Borås, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Var med ... Visa mer
Tillsammans med dig vill vi på MyDentist bygga Sveriges bästa tandvård och arbetsplats. Det betyder att du kommer att vara en viktig del i företagets framtid och utveckling. Vi söker dig som vill vara med och förbättra munhälsan i Borås, för att du vet hur viktig den är för människors välmående och livskvalitet. Så hjälp oss bidra till att människor lever längre, mår bättre och vågar skratta mer. Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären. Var med och gör Borås gladare.
 
Vår klinik i centrala Borås
Vi söker nu efter en tandsköterska på heltid till vår klinik. Hos oss får du arbeta i en fin och fräsch klinik med modern utrustning. Vi arbetar bland annat med panoramaröntgen och intraorala kameror. Idag är vi 10 personer som arbetar på kliniken, varav 4 är tandläkare. Du kommer till ett härligt team som trivs ihop och brinner för mötet med patienten. Vi har roligt tillsammans och driver utvecklingen framåt. Vår klinik har även en unik tandvårdsbutik där våra patienter hittar allt för att kunna ta hand om sin tandhälsa.

 

Det här får du på MyDentist
• En arbetsplats som tar glädje på allvar
• Arbeta med den senaste tekniken i en trevlig arbetsmiljö
• Möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter
• Du blir en viktig del i en platt organisation med nära till beslut och framåt kollegor
• Personlig utvecklingsplan.
• Generöst friskvårdsbidrag.
• Möjlighet att arbeta på olika orter runt om i Sverige.
• Givetvis har vi kollektivavtal, tjänstepension och trygghetsförsäkringar

 

Din Profil
Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och är redo för ett ansvarsfullt arbete med utrymme att utvecklas och samtidigt bidra till klinikens utveckling och helhet. I denna rollen kommer du att kombinera rollen som tandsköterska med att vara ansiktet utåt i vår reception. Vi söker både dig med mångårig erfarenhet och dig som är relativt ny inom yrket. Det viktigaste är att du är kompetent, nyfiken och brinner för ditt yrke som tandsköterska. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta självständigt och delegerat. Vi ser även att du är flexibel, prestigelös och gillar förändring. Vidare är du duktig på att kommunicera där du ser till så att våra kunder känner sig trygga och väl omhändertagna. Meriterande är om du är van att arbeta med optimering av tidboken, kunskap att arbeta med skanner och har erfarenhet av journalsystemet Muntra.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
 
Vänta inte med din ansökan! Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. 

 

Givetvis löser vi månadskort och bra ersättning för pendlingen från Göteborg.

 

Tillsammans gör vi Sverige gladare
MyDentist är en snabbväxande tandvårdskedja i Sverige som sätter medarbetare och patienter i centrum med målet om att bli den ledande tandvårdskedjan i Norden. Vi finns idag på elva orter runt om i Sverige och siktar på 45 nya orter inom de närmsta åren.

MyDentist erbjuder professionell tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Idag är vi över 200 drivna medarbetare som genom vårt samarbete hjälpt över 150 000 patienter till en bättre munhälsa. Vår kultur präglas av våra tre värderingar:

Vi gör det enkelt – Vi tror på förändring – Vi visar omtanke.

Tillsammans gör vi Sverige gladare! Visa mindre

Tandsköterska Göteborg

Ansök    Okt 2    T Eriksson AB    Tandsköterska
Vi utökar och söker en utbildad tandsköterska till vår fina praktik som ligger centralt i Linnéstaden i Göteborg. På praktiken är vi tre tandläkare, tre tandsköterskor och en tandhygienist. Vi söker dig som är social, gillar att samarbeta och alltid sätter patienten i fokus. Arbetsuppgifter: Varierande arbetsuppgifter med bland annat assistans, sterilarbete och delegerat arbete. Arbetstiden är 40 timmar per vecka eller enl överenskommelse. Vi har 6 månader... Visa mer
Vi utökar och söker en utbildad tandsköterska till vår fina praktik som ligger centralt i Linnéstaden i Göteborg. På praktiken är vi tre tandläkare, tre tandsköterskor och en tandhygienist.
Vi söker dig som är social, gillar att samarbeta och alltid sätter patienten i fokus.
Arbetsuppgifter: Varierande arbetsuppgifter med bland annat assistans, sterilarbete och delegerat arbete.
Arbetstiden är 40 timmar per vecka eller enl överenskommelse.
Vi har 6 månaders provanställning samt kollektivavtal. Visa mindre

Tandsköterska hos Landalantandläkarna i Göteborg!

Ansök    Sep 12    Landalatandläkarna AB    Tandsköterska
Företagets verksamhet: Vår praktik bildades redan 1977. Praktiken är centralt belägen och består naturligtvis inte enbart av tandläkare utan dessutom av idel kompetent övrig personal; tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker på det egna labbet. Mycket hög kompetens inom alla områden av allmän tandvård och specialister inom protetik, parodontologi, käkkirurgi, endodonti, oral medicin, bettfysiologi, oral radiologi samt nära samarbete med tandläkare ... Visa mer
Företagets verksamhet:
Vår praktik bildades redan 1977. Praktiken är centralt belägen och består naturligtvis inte enbart av tandläkare utan dessutom av idel kompetent övrig personal; tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker på det egna labbet. Mycket hög kompetens inom alla områden av allmän tandvård och specialister inom protetik, parodontologi, käkkirurgi, endodonti, oral medicin, bettfysiologi, oral radiologi samt nära samarbete med tandläkare inom ortodonti.
Praktiken består av fem välutrustade behandlingsrum för tandläkare, två för tandhygienister och ett tandtekniskt laboratorium. Utöver vår gedigna grupp tandläkare, tandhygienister samt tandtekniker har vi en mycket kompetent grupp tandsköterskor med stor erfarenhet av all sorts tandvård. Kliniken arrangerar också regelbundet mycket populära utbildningsträffar – öppet för alla tandvårdspersonal.
Arbetsuppgifter: Arbetet omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som assistans, steril och administration.
Vi söker dig som är lojal, ansvarstagande och flexibel.
Lyhördhet och service är några av egenskaper som vi värdesätter högt. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet!
Goda kunskaper i svenska språket. Visa mindre

Oris Dental Högsbo söker tandsköterska

Ansök    Sep 15    Oris Dental Sverige AB    Tandsköterska
Oris Dental Högsbo befinner sig fortsatt i en expansiv fas, vi söker därför ytterligare en tandsköterska att förstärka vårt team med. På Oris Dental Högsbo har vi högt i tak, korta beslutsvägar och en tydlig Vision: att ge våra patienter den bästa vården. Vi är ett sammansvetsat team av 5 allmänpraktiserande tandläkare, 4 tandhygienister samt specialister inom områdena käkkirurgi, ortodonti, radiologi samt narkos, 8 tandsköterskor plus reception och extra... Visa mer
Oris Dental Högsbo befinner sig fortsatt i en expansiv fas, vi söker därför ytterligare en tandsköterska att förstärka vårt team med.
På Oris Dental Högsbo har vi högt i tak, korta beslutsvägar och en tydlig Vision: att ge våra patienter den bästa vården.
Vi är ett sammansvetsat team av 5 allmänpraktiserande tandläkare, 4 tandhygienister samt specialister inom områdena käkkirurgi, ortodonti, radiologi samt narkos, 8 tandsköterskor plus reception och extrapersonal
Vi fungerar även som ett kompetenscenter och flera olika företag håller kurser hos oss inom olika inriktningar inom tandvården.
I våra lokaler har vi också ett tandtekniskt labb som genererar snabba möjligheter till att erbjuda patienten ny protetik.
Är du nyexaminerad och vill utvecklas inom odontologin så har du goda möjligheter hos oss.
Vi söker nu en tandsköterska på full tid till vår klinik i Göteborg/Högsbo. Ev något lägre anställningsgrad går att diskutera


Kliniken är belägen i Högsbo i det sk vårdhuset i Göteborg. Lätt att parkera och bussen stannar precis utanför. Lokalen är ljus med modern utrustning. Vi arbetar helt digitalt och vi har totalt 15 behandlingsrum, mikroskop, CBCT och OPG.


Vi lägger stort värde på att vi skall trivas på arbetet och har därför skapat en dynamisk arbetsplats som sprudlar av positiv energi där Du alltid har nära till mentorskap. Goda arbetsvillkor och ett generöst friskvårdsbidrag.


TANDSKÖTERSKA


Du är driven och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar och är inte rädd för att "ta i". Du arbetar gärna delegerat och fattar egna beslut. Du är även kommunikativ, serviceinriktad, ansvarstagande och förtroendeingivande i möte med patienter.


Du vill vara aktiv och vill alltid utveckla dig själv såväl som företaget in i nästa nivå.


Fokus kommer att ligga på områdena kirurgi, protetik och alignerbehandlingar. Erfarenhet inom dessa områden är önskvärt men inget krav då vi värdesätter mind-set framför skill-set.


Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper


Låter det spännande? Då vill vi gärna höra av oss till dig! Skicka oss ditt CV och din ansökan redan idag. Sökande kommer att bedömas löpande och tjänsten kan kommas tillsättas tidigare än sistadatumet.
Om arbetsgivaren
Oris Dental representerar en stark professionell miljö inom tandhälsa. Det är människorna som är vår framgångsfaktor, och genom kontinuerlig kompetenshöjning i form av kurser och mentorprogram för alla professioner når vi vårt slutmål; att skapa en bra arbetsplats där patienten känner sig trygg och omhändertagen. Hos oss är utbildning och kompetensutveckling centralt. Vi tror att professionellt uppdaterade, trygga och nöjda medarbetare skapar en god arbetsmiljö. Det i sin tur skapar leenden. och leenden smittar av sig. Det är vad patienterna märker! Företaget har idag över 100 kliniker i Norge och Sverige med över 1000 anställda och vi växer ständigt. Vårt mål är att vara Nordens ledande tandvårdskedja, vi är verkligen stolta över att ha så många duktiga människor i teamet. Oris Dental strävar efter mångfald och uppmuntrar kvalificerade kandidater att söka oavsett ålder, kön, etnicitet och funktionsnedsättning. Visa mindre

Tandsköterska Göteborg

På Vasa Viktoria Tandvård har vi höga ambitioner med vår tandvård och vi vill hålla hög service till våra patienter. Om tjänsten - En heltidstjänst med fast anställning - Vi följer kollektivavtal och vill bidra med din personliga utveckling i din yrkesroll Din profil - Utbildad tandsköterska minst 4 - 5 års erfarenhet - Stort intresse för ständig utveckling i din yrkesroll, goda kunskaper i en assisterande roll - Utmärkta kunskaper i den svenska sp... Visa mer
På Vasa Viktoria Tandvård har vi höga ambitioner med vår tandvård och vi vill hålla hög service till våra patienter.

Om tjänsten

- En heltidstjänst med fast anställning

- Vi följer kollektivavtal och vill bidra med din personliga utveckling i din yrkesroll

Din profil

- Utbildad tandsköterska minst 4 - 5 års erfarenhet

- Stort intresse för ständig utveckling i din yrkesroll, goda kunskaper i en assisterande roll

- Utmärkta kunskaper i den svenska språket både i tal och skrift

- Goda kunskaper och intresse av digital kommunikation

- Önskade meriter men inget krav är kunskap i kirurgi och invisalign eller liknande system

Din personlighet

- Leveranssäker och noggrann

- Samarbetsvillig

- Lugn och som kan fokusera även när det blir en rörig dag.

Om Vasa Viktoria

Kliniken har funnits sedan 2005 på Vasagatan 18 i funktionella och trevliga lokaler. Sedan 2020 har företaget även en klinik på Kungsportsavenyn. Vasa Viktoria drivs av tandläkare Olof Ekdahl med stor passion för avancerad tandvård för vuxna. Klinikernas fyra tandläkare med team har ett stort intresse för ständig utveckling inom alla tandvårdens olika områden. Teamet utför estetiska behandlingar, större bettrehabiliteringsfall och implantatkirurgiska behandlingar. Att vidareutbilda sig är en naturlig och en viktig del för både kliniken och för alla våra medarbetare. Vi har högt i tak och hög trivselfaktor- så känn dig välkommen!

Är du nästa tandsköterska på Vasa Viktoria eller kan du tipsa oss om någon som du tror passar för denna tjänst?

Lär känna oss ännu mera här; (https://vasaviktoria.se)

Rekryteringsuppdraget tas om hand av oss på Dental Business Group / Rekrytering

Vi hjälper tandvårdsverksamhet att nå sin fulla potential genom hitta de rätta lagspelarna. Rätt person på rätt plats.

Vi ser fram emot din ansökan

Anmäl ditt intresse genom att skriva ett personligt brev och ett CV. Vi vill gärna även ha några starka referenser. För mer information gällande denna tjänst går det bra att kontakta via chatten eller ringa Åsa Lindgren 079-0760419. Visa mindre

Tandsköterska Göteborg

Ansök    Sep 5    T Eriksson AB    Tandsköterska
Vi utökar och söker en utbildad tandsköterska till vår fina praktik som ligger centralt i Linnéstaden i Göteborg. På praktiken är vi tre tandläkare, tre tandsköterskor och en tandhygienist. Vi söker dig som är social, gillar att samarbeta och alltid sätter patienten i fokus. Arbetsuppgifter: Varierande arbetsuppgifter med bland annat assistans, sterilarbete och delegerat arbete. Arbetstiden är 40 timmar per vecka eller enl överenskommelse. Vi har 6 månader... Visa mer
Vi utökar och söker en utbildad tandsköterska till vår fina praktik som ligger centralt i Linnéstaden i Göteborg. På praktiken är vi tre tandläkare, tre tandsköterskor och en tandhygienist.
Vi söker dig som är social, gillar att samarbeta och alltid sätter patienten i fokus.
Arbetsuppgifter: Varierande arbetsuppgifter med bland annat assistans, sterilarbete och delegerat arbete.
Arbetstiden är 40 timmar per vecka eller enl överenskommelse.
Vi har 6 månaders provanställning samt kollektivavtal. Visa mindre

Bli operationstandsköterska hos Landalantandläkarna i Göteborg!

Ansök    Sep 12    Landalatandläkarna AB    Tandsköterska
Företagets verksamhet: Vår praktik bildades redan 1977. Praktiken är centralt belägen och består naturligtvis inte enbart av tandläkare utan dessutom av idel kompetent övrig personal; tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker på det egna labbet. Mycket hög kompetens inom alla områden av allmän tandvård och specialister inom protetik, parodontologi, käkkirurgi, endodonti, oral medicin, bettfysiologi, oral radiologi samt nära samarbete med tandläkare ... Visa mer
Företagets verksamhet:
Vår praktik bildades redan 1977. Praktiken är centralt belägen och består naturligtvis inte enbart av tandläkare utan dessutom av idel kompetent övrig personal; tandhygienister, tandsköterskor och tandtekniker på det egna labbet. Mycket hög kompetens inom alla områden av allmän tandvård och specialister inom protetik, parodontologi, käkkirurgi, endodonti, oral medicin, bettfysiologi, oral radiologi samt nära samarbete med tandläkare inom ortodonti.
Praktiken består av fem välutrustade behandlingsrum för tandläkare, två för tandhygienister och ett tandtekniskt laboratorium. Utöver vår gedigna grupp tandläkare, tandhygienister samt tandtekniker har vi en mycket kompetent grupp tandsköterskor med stor erfarenhet av all sorts tandvård. Kliniken arrangerar också regelbundet mycket populära utbildningsträffar – öppet för alla tandvårdspersonal
Är du intresserad av att bli operationstandsköterska?
Vi söker dig, oavsett tidigare erfarenhet, som är utvecklingsorienterad och redo för en nytt spännande uppdrag i centrala Göteborg.
Vi erbjuder nu möjligheten att genomgå utbildning tillsammans med vårt erfarna team och därefter arbeta med specialister inom bland annat käkkirurgi och parodontologi. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som initiativförmåga, flexibilitet och samarbetsförmåga.
Arbetsuppgifter: Tandsköterska / operationstandsköterska. Arbetet omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som assistans, steril och administration.
Tandsköterskeutbildning.
Vi söker dig som är lojal, ansvarstagande och flexibel.
Lyhördhet och service är några av egenskaper som vi värdesätter högt. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet!
Goda kunskaper i svenska språket. Visa mindre

Tandsköterska med inriktning kirurgi samt protetik

Ansök    Sep 8    Oris Dental Sverige AB    Tandsköterska
Göteborg Tandläkargrupp befinner sig fortsatt i en expansiv fas, vi söker därför ytterligare en tandsköterska att förstärka vårt team med. På Göteborg Tandläkargrupp har vi högt i tak, korta beslutsvägar och en tydlig Vision: att ge våra patienter den bästa vården. Vi är ett sammansvetsat team av 6 allmänpraktiserande tandläkare, 1 tandhygienist samt specialister inom områdena endodonti, käkkirurgi, ortodonti, radiologi samt narkos, 8 tandsköterskor plus e... Visa mer
Göteborg Tandläkargrupp befinner sig fortsatt i en expansiv fas, vi söker därför ytterligare en tandsköterska att förstärka vårt team med.
På Göteborg Tandläkargrupp har vi högt i tak, korta beslutsvägar och en tydlig Vision: att ge våra patienter den bästa vården.
Vi är ett sammansvetsat team av 6 allmänpraktiserande tandläkare, 1 tandhygienist samt specialister inom områdena endodonti, käkkirurgi, ortodonti, radiologi samt narkos, 8 tandsköterskor plus extrapersonal
Vi fungerar även som ett kompetenscenter och remissinstans.
Är du nyexaminerad och vill utvecklas inom odontologin så har du goda möjligheter hos oss.
Vi söker nu en tandsköterska på full tid till vår klinik i Göteborg.
Kliniken är på gatuplan, belägen mitt i centrala Göteborg. Lokalen är ljus med modern utrustning. Vi arbetar helt digitalt och vi har totalt 4 behandlingsrum, mikroskop, CBCT och OPG.
Vi lägger stort värde på att vi skall trivas på arbetet och har därför skapat en dynamisk arbetsplats som sprudlar av positiv energi där Du alltid har nära till mentorskap. Goda arbetsvillkor och ett generöst friskvårdsbidrag.


TANDSKÖTERSKA
Du är driven och trivs med varierande arbetsuppgifter och ansvar och är inte rädd för att "ta i". Du arbetar gärna delegerat och fattar egna beslut. Du är även kommunikativ, serviceinriktad, ansvarstagande och förtroendeingivande i möte med patienter.


Du vill vara aktiv och vill alltid utveckla dig själv såväl som företaget in i nästa nivå.


Fokus kommer att ligga på områdena kirurgi och protetik. Erfarenhet inom dessa områden är önskvärt men inget krav då vi värdesätter mind-set framför skill-set.
Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper


Låter det spännande? Då vill vi gärna höra av oss till dig! Skicka oss ditt CV och din ansökan redan idag. Sökande kommer att bedömas löpande och tjänsten kan kommas tillsättas tidigare än sistadatumet.
Om arbetsgivaren
Oris Dental representerar en stark professionell miljö inom tandhälsa. Det är människorna som är vår framgångsfaktor, och genom kontinuerlig kompetenshöjning i form av kurser och mentorprogram för alla professioner når vi vårt slutmål; att skapa en bra arbetsplats där patienten känner sig trygg och omhändertagen. Hos oss är utbildning och kompetensutveckling centralt. Vi tror att professionellt uppdaterade, trygga och nöjda medarbetare skapar en god arbetsmiljö. Det i sin tur skapar leenden. och leenden smittar av sig. Det är vad patienterna märker! Företaget har idag över 100 kliniker i Norge och Sverige med över 1000 anställda och vi växer ständigt. Vårt mål är att vara Nordens ledande tandvårdskedja, vi är verkligen stolta över att ha så många duktiga människor i teamet. Oris Dental strävar efter mångfald och uppmuntrar kvalificerade kandidater att söka oavsett ålder, kön, etnicitet och funktionsnedsättning. Visa mindre

Tandsköterska - Aqua Dental Östra Hamngatan

Ansök    Aug 29    Aqua Dental AB    Tandsköterska
Motiveras du av att göra det lilla extra för dina patienter och vill jobba på en modern klinik? På Aqua Dental möter vi människor med olika förutsättningar och vår högsta prioritet är att ge högklassig service till alla patienter. Som medarbetare och?#AquaRebel?har du direktkontakt med patienter på plats och en förutsättning för att du ska trivas hos oss är att du tycker om att arbeta med människor och vill ge patienterna den bästa möjliga servicen. Vår v... Visa mer
Motiveras du av att göra det lilla extra för dina patienter och vill jobba på en modern klinik?

På Aqua Dental möter vi människor med olika förutsättningar och vår högsta prioritet är att ge högklassig service till alla patienter. Som medarbetare och?#AquaRebel?har du direktkontakt med patienter på plats och en förutsättning för att du ska trivas hos oss är att du tycker om att arbeta med människor och vill ge patienterna den bästa möjliga servicen. Vår vision är att göra kvalitativ tandvård tillgänglig för alla och få fler personer att gå till tandläkaren.

I tjänsten som tandsköterska kommer du att växa i din roll inom tandvård då du samarbetar med tandläkare som har lång erfarenhet av olika behandlingar och som hela tiden strävar efter att utöka sin kompetens. Vårt mål är att skapa en trivsam och utvecklande arbetsplats tillsammans.

Varmt välkommen att söka denna tjänst hos oss!

Vi söker dig som...

- Är utbildad tandsköterska

- Är intresserad och vill lära dig mer om tandvård

- Är bra på att organisera och prioritera

- Älskar att arbeta med människor

- Har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift

- Kan jobba mellan 80%-100% i sysselsättningsgrad

Aqua Dental

På Aqua Dental arbetar idag över 550 personer fördelat på 24 kliniker, fyra tandtekniska labb och ett huvudkontor. Vi befinner oss i en tillväxtfas och har under första kvartalet 2023 slagit upp dörrarna till flera nya kliniker runt om i Sverige.

Aqua Dental är tillgängligt 365 dagar om året där vi med stor passion för tandvård och service erbjuder behandlingar av högsta kvalité.

För oss är våra medarbetare det viktigaste vi har och därför erbjuder vi kontinuerligt möjligheten att gå på utbildningar samt bedriver vår egen utbildningsplattform, Aqua Academy, där interna och externa föreläsare delar med sig av kunskap och erfarenheter. Vi har högt i tak och värnar om våra medarbetares trivsel.

Framtiden på Aqua Dental

Under de kommande åren står fortsatt branschledande tillväxt i fokus för oss. I samma takt adderas även fokus på att utöka och professionalisera de funktionella områdena inom Aqua Dental. För oss är det viktigt att säkerställa att vi varje dag kan säga att vi lever upp till våra värderingar genom att:

- Med stor passion tillhandahålla ledande kvalitet i allt vi gör åt våra patienter

- Erbjuda ledande servicenivå, bemötande och tillgänglighet

- Skapa en attraktiv arbetsmiljö för våra medarbetare

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Sista ansökningsdagen är den 10 september 2023.

Vid frågor om tjänsten, vänligen vänd er till ansvarig rekryterare, Jasmina Arnautovic, [email protected]

Alla ansökningar hanteras via Aqua Dentals rekryteringssida, där du kan skapa en profil samt ladda upp CV och personligt brev.) Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Sep 1    Dencia AB    Tandsköterska
Stigbergstandläkarna söker dig som är utbildad tandsköterska och har några års erfarenhet inom yrket. Tillträdesdag hösten 2023 enligt överenskommelse. God samarbetsförmåga, flexibilitet och prestigelöshet önskas. Du är förtroendeingivande och kommunikativ i möten med patienter. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av journalsystemet AlmaSoft är det positivt. Som tandsköterska med några år... Visa mer
Stigbergstandläkarna söker dig som är utbildad tandsköterska och har några års erfarenhet inom yrket. Tillträdesdag hösten 2023 enligt överenskommelse.
God samarbetsförmåga, flexibilitet och prestigelöshet önskas. Du är förtroendeingivande och kommunikativ i möten med patienter.
Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av journalsystemet AlmaSoft är det positivt.
Som tandsköterska med några års erfarenhet vet du vilka dina arbetsuppgifter är. Det är till fördel om du både assisterar och jobbar delegerat samt har erfarenhet av kirurgi.
Du kommer att arbeta i ett härligt glatt team med ambitiösa kollegor, som består av 3 tandläkare, 3 tandsköterskor och 1 tandhygienist. Vi arbetar effektivt och samarbetar tätt. Vi lägger fokus på gott bemötande och lugn miljö, som får patienter att trivas.
Nu vill vi välkomna dig till teamet!
Vill du veta mer om oss så kan du ta en titt på våra hemsidor. Visa mindre

Tandsköterska

Vi söker en tandsköterska till vår Klinik på Hisingen , en ort som ligger på bra pendlingsavstånd från Göteborgs centralstationen med bil eller buss. På kliniken arbetar idag tre tandläkare tre tandsköterskor och klinik chefen . Arbetsbeskrivning I tjänsten ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter inom vuxentandvård samt receptionsarbete. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete och att få arbeta hälsoinriktat med hög kvalitet och service. Utbildnin... Visa mer
Vi söker en tandsköterska till vår Klinik på Hisingen , en ort som ligger på bra pendlingsavstånd från Göteborgs centralstationen med bil eller buss. På kliniken arbetar idag tre tandläkare tre tandsköterskor och klinik chefen .


Arbetsbeskrivning


I tjänsten ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter inom vuxentandvård samt receptionsarbete.


Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete och att få arbeta hälsoinriktat med hög kvalitet och service.


Utbildning och erfarenhet


För den här tjänsten vill vi att du är utbildad tandsköterska, goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.


Vi välkomnar både dig som är erfaren tandsköterska och dig som är, eller snart är, nyutexaminerad att söka till oss.
Personliga egenskaper
Du ska ha lätt för att samarbeta och skapa goda relationer . Du möter alla människor med förståelse, respekt och omtanke. Du uppskattar ett arbete där du får ta ansvar och egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställning och information


Tjänsten är en på 100 %,


Tillträde enligt överenskommelse. Visa mindre

Tandsköterska - Aqua Dental Östra Hamngatan

Ansök    Aug 28    Aqua Dental AB    Tandsköterska
Motiveras du av att göra det lilla extra för dina patienter och vill jobba på en modern klinik? På Aqua Dental möter vi människor med olika förutsättningar och vår högsta prioritet är att ge högklassig service till alla patienter. Som medarbetare och?#AquaRebel?har du direktkontakt med patienter på plats och en förutsättning för att du ska trivas hos oss är att du tycker om att arbeta med människor och vill ge patienterna den bästa möjliga servicen. Vår v... Visa mer
Motiveras du av att göra det lilla extra för dina patienter och vill jobba på en modern klinik?

På Aqua Dental möter vi människor med olika förutsättningar och vår högsta prioritet är att ge högklassig service till alla patienter. Som medarbetare och?#AquaRebel?har du direktkontakt med patienter på plats och en förutsättning för att du ska trivas hos oss är att du tycker om att arbeta med människor och vill ge patienterna den bästa möjliga servicen. Vår vision är att göra kvalitativ tandvård tillgänglig för alla och få fler personer att gå till tandläkaren.

I tjänsten som tandsköterska kommer du att växa i din roll inom tandvård då du samarbetar med tandläkare som har lång erfarenhet av olika behandlingar och som hela tiden strävar efter att utöka sin kompetens. Vårt mål är att skapa en trivsam och utvecklande arbetsplats tillsammans.

Varmt välkommen att söka denna tjänst hos oss!

Vi söker dig som...

- Är utbildad tandsköterska

- Är intresserad och vill lära dig mer om tandvård

- Är bra på att organisera och prioritera

- Älskar att arbeta med människor

- Har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift

- Kan jobba mellan 80%-100% i sysslesättningsgrad

Aqua Dental

På Aqua Dental arbetar idag över 550 personer fördelat på 25 kliniker, fyra tandtekniska labb och ett huvudkontor. Vi befinner oss i en tillväxtfas och har under första kvartalet 2023 slagit upp dörrarna till flera nya kliniker runt om i Sverige.

Aqua Dental är tillgängligt 365 dagar om året där vi med stor passion för tandvård och service erbjuder behandlingar av högsta kvalité.

För oss är våra medarbetare det viktigaste vi har och därför erbjuder vi kontinuerligt möjligheten att gå på utbildningar samt bedriver vår egen utbildningsplattform, Aqua Academy, där interna och externa föreläsare delar med sig av kunskap och erfarenheter. Vi har högt i tak och värnar om våra medarbetares trivsel.

Framtiden på Aqua Dental

Under de kommande åren står fortsatt branschledande tillväxt i fokus för oss. I samma takt adderas även fokus på att utöka och professionalisera de funktionella områdena inom Aqua Dental. För oss är det viktigt att säkerställa att vi varje dag kan säga att vi lever upp till våra värderingar genom att:

- Med stor passion tillhandahålla ledande kvalitet i allt vi gör åt våra patienter

- Erbjuda ledande servicenivå, bemötande och tillgänglighet

- Skapa en attraktiv arbetsmiljö för våra medarbetare

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Sista ansökningsdagen är den 10 september 2023.

Vid frågor om tjänsten, vänligen vänd er till ansvarig rekryterare, Jasmina Arnautovic, [email protected]

Alla ansökningar hanteras via Aqua Dentals rekryteringssida, där du kan skapa en profil samt ladda upp CV och personligt brev.) Visa mindre