Lediga jobb som Industriell tillverkning i Göteborg

Se lediga jobb som Industriell tillverkning i Göteborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Göteborg som finns hos arbetsgivaren.

Verkstadsarbetare Bänkarbetare

Nytt
Nu söker vi enerfaren bänkarbetare till Eliasson & Lund Industrial Partner i Göteborg. Verkstaden har inriktning på prototyp- och legotillverkning enligt underlag från kund. Vilket innebär tillverkning av allt från prov- och experimentarbeten till större produktionsserier.Är du en erfaren verkstadsarbetare, som är van vid ritningsläsning och mätteknik och kan hantera manuell bearbetning i diverse material, är du rätt för tjänsten.Arbetsuppgifter Du kommer ... Visa mer
Nu söker vi enerfaren bänkarbetare till Eliasson & Lund Industrial Partner i Göteborg. Verkstaden har inriktning på prototyp- och legotillverkning enligt underlag från kund. Vilket innebär tillverkning av allt från prov- och experimentarbeten till större produktionsserier.Är du en erfaren verkstadsarbetare, som är van vid ritningsläsning och mätteknik och kan hantera manuell bearbetning i diverse material, är du rätt för tjänsten.Arbetsuppgifter
Du kommer att vara del i teamet och alla hjälps åt, så flexibelt arbetssätt är en förutsättning. Ibland är ni fler på avdelningen ibland färre, beroende på omfattning på jobb.Du kommer att arbeta med tillverkning och bearbetning av olika material, inom industrin. Det kräver att du är skicklig på att arbeta med dina händer och använda olika verktyg och maskiner. Du kommer att ansvara för att förbereda, forma och slutföra produkter eller komponenter enligt specifika ritningar och instruktioner. Samt övervaka och underhålla arbetsutrustningen för att säkerställa kvalitet och effektivitet. En viktig del av dina arbetsuppgifter är kvalitetskontroll och anpassning av arbetsmetoder för att uppfylla produktionsmålen.ProfilSvenska i tal och skrift
Vana vid ritningsläsning och mätteknik
Praktiskt lagd och noggrann i ditt arbete
Erfarenhet av plåtbearbetning, svetsning, lödning, manuell svarvning och fräsning
Truckkort
Problemlösare
Säkerhetsmedvetenhet
Trivs att arbeta i såväl team som självständigt.

Meriterande
Övriga viktiga egenskaper för rollen kan vara att du är bra på samarbete, är lyhörd och flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsten är heltid förlagt vardagar dagtid (kl6-15 alternativt kl7-16) med möjlighet till flex i arbetstiderna och startar som 6 månaders provanställning.
Verkstaden har ett bra läge och fina förbindelser med kollektivtrafik och hållplats utanför.
Eliasson & Lund är en generös arbetsgivare med fin personalomsorg och månar om sina anställda med bra förmåner bl.a. i form av eget gym, friskvårdsbidrag ochlunchservering etc.

Tillsättning snarast så intervjuer sker löpande, sök idag!

Sökord: Verkstad, verkstadsarbetare, bänkarbete, prototyp, tillverkning, svensk industri, Göteborg, Lerum, Partille, produktion, tillverkning.
Om WRKFRC
WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensföretagens stadgar.
Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt. Visa mindre

CNC-operatör

Nytt
Nu söker vi CNC-Operatör med erfarenhet av fler-axliga maskiner till Eliasson & Lund Industrial Partner AB. Arbetsuppgifter Du kommer i huvudsak att arbeta med några av deras nya högteknologiska CNC maskiner. Vilket kräver att du har tidigare erfarenhet av 3, 4 & 5-axliga svarv och fräsmaskiner med styrsystemen Fanuc, Mitsubishi och Siemens. Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för denna maskingrupp, men samtidigt ska du arbeta självständigt i din ... Visa mer
Nu söker vi CNC-Operatör med erfarenhet av fler-axliga maskiner till Eliasson & Lund Industrial Partner AB.

Arbetsuppgifter
Du kommer i huvudsak att arbeta med några av deras nya högteknologiska CNC maskiner. Vilket kräver att du har tidigare erfarenhet av 3, 4 & 5-axliga svarv och fräsmaskiner med styrsystemen Fanuc, Mitsubishi och Siemens.
Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för denna maskingrupp, men samtidigt ska du arbeta självständigt i din roll att tillverka kvalitativa delar utefter kundens ritningar.

Profil
Erfaren CNC-operatör inom svarv/fräs fleraxliga maskiner
Kan läsa ritning, programmera, rigga samt mätteknik.
Svenska flytande i tal och skrift.
Erfarenhet av programmering i Gibbs-CAM eller i liknande programvaror.
Praktiskt lagd och noggrann i ditt arbete.
Stresstålig och gillar att arbeta där det är full fart.
Trivs att arbeta i såväl team som självständigt.
Du är en problemlösare.


Meriterande
Truckkort är meriterande. Övriga viktiga egenskaper för rollen kan vara att du är bra på samarbete, är lyhörd och flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsten är heltid förlagt vardagar dagtid (kl6-15 alternativt kl7-16) med möjlighet till flex i arbetstiderna och startar som 6 månaders provanställning.
Verkstaden har ett bra läge och fina förbindelser med kollektivtrafik och hållplats utanför.
Eliasson & Lund är en generös arbetsgivare med fin personalomsorg och månar om sina anställda med bra förmåner bl.a. i form av eget gym, friskvårdsbidrag ochlunchservering etc.
Tillsättning snarast så intervjuer sker löpande, sök idag!

Sökord: CNC, CNC-operatör, fräs, svarv, verkstad, mekanisk, Göteborg, industri, produktion, Lerum, Partille

Om WRKFRC
WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensföretagens stadgar.
Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt. Visa mindre

CNC-operatör, erfaren i Heidenhain styrsystem

Nytt
Nu söker vi dig CNC-operatör med inriktning på fräs.Är du en passionerad CNC-operatör som är van att göra programmering direkt i maskinen, kan detta vara för dig. Jobbet innebär allt från ax till limpa. Dvs du får en ritning och skall leverera de färdiga detaljerna.Du kommer att jobba med en Abene VHF380 med Heidenhain 620 styrsystem. Maskinen används till kortserier i alla material. Viktigt att du kan göra egna program i just Heidenhain.Många gånger är de... Visa mer
Nu söker vi dig CNC-operatör med inriktning på fräs.Är du en passionerad CNC-operatör som är van att göra programmering direkt i maskinen, kan detta vara för dig. Jobbet innebär allt från ax till limpa. Dvs du får en ritning och skall leverera de färdiga detaljerna.Du kommer att jobba med en Abene VHF380 med Heidenhain 620 styrsystem. Maskinen används till kortserier i alla material.
Viktigt att du kan göra egna program i just Heidenhain.Många gånger är det enstyckstillverkning så det krävs att du är helt självgående i styrsystemet och att har god verkstadsvana.Profil
God vana av Heidenhain samt kan göra egna program.
Kan hantera uppdrag från ritning till färdig produkt.
Självdriven, med passion för CNC och uppskattar friheten i jobb med eget ansvar.
Värderar kvalitetsarbete och vill bidra till kunskapsutbyte med dina kollegor.
Positiv och noggrann som person och gillar utmaningar
Fördjupad kunskap inom fräsning.
Grundlig förståelse för produktionsflöden och hur de påverkar kvalitetsresultat.
Kan läsa och förstå tekniska ritningar.
Flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift.


Med en arbetsdag från 07-16 och möjlighet till flex, erbjuds du här en balans mellan arbete och fritid.
Är du redo att sätta din prägel på branschen och skapa resultat som räknas?
Skicka in din ansökan idag och ta nästa steg i din karriär!Är du redo att utvecklas i din karriär och bli en del av Bomeks team?
Skicka in din ansökan idag!

Om Bomek: BoMek Verkstads AB är ett företag med lång erfarenhet av kvalificerade legoarbeten inom skärande bearbetning och svetsning av alla typer av metalliska material. De är leverantör till flera svenska börsnoterade företag inom verkstadsindustri, telekommunikation, medicinsk teknik, maskiner för livsmedel m.m.

Sökord: CNC, fräs, operatör, Göteborg, Partille, Kungsbacka, Alingsås, Kungälv, Lerum, programmera, produktion Visa mindre

Vi söker montörer till Fordonsindustrin

Ansök    Jun 14    LN Personal AB    Fordonsmontör
Nytt
Är du bilintresserad och tycker om ett fysiskt arbete? Vill du arbeta i toppmoderna lokaler tillsammans med trevliga kollegor? Då ska du läsa vidare! Vi söker just nu montörer till vår samarbetspartner som är en ledande aktör inom däck, fälg och kompletta hjul. Företaget levererar produkter till välkända märken inom branschen och behöver nu förstärkning till deras produktion. Som montör kommer du ingå i ett mindre team där ni tillsammans ansvarar för att ... Visa mer
Är du bilintresserad och tycker om ett fysiskt arbete? Vill du arbeta i toppmoderna lokaler tillsammans med trevliga kollegor? Då ska du läsa vidare!

Vi söker just nu montörer till vår samarbetspartner som är en ledande aktör inom däck, fälg och kompletta hjul. Företaget levererar produkter till välkända märken inom branschen och behöver nu förstärkning till deras produktion. Som montör kommer du ingå i ett mindre team där ni tillsammans ansvarar för att leverera däck, fälg och hjul av hög kvalitet till företagets kunder. Arbetet utförs på stationsnivå och innebär allt från påfyllnad och sortering av material, montering av däck och fälg, till balansering av hjul och kvalitetskontroller. Även truckkörning och orderadministration förekommer i denna tjänst.

Start: V.32. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan!
Ort: Strax utanför Göteborg
Omfattning: Heltid, dagtid
Anställningsform: Konsultuppdrag som varar till årsskiftet, men finns stor chans till förlängning under förutsättning att allt fungerar bra

Din profil
Krav:
• Flytande svenska i tal och skrift
• Truckkort A + B
• Noggrann och kvalitetsmedveten
• God fysik

Meriterande:
• Körkort och tillgång till bil
• Erfarenhet av däckmontering

För att vara aktuell för detta uppdrag krävs det att du trivs med ett fysiskt arbete då det förekommer tunga lyft. Du blir en viktig del av leveranskedjan och vi ser därför att du som person är kvalitetsmedveten och noggrann. Vidare tycker du att det är roligt att samarbeta med andra och är flexibel inför att ta dig an nya arbetsuppgifter.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är anslutna till Almega och verksamma i Västsverige. Vi erbjuder dig en trygg anställning hos oss med schyssta villkor och kollektivavtal.

Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Fabriksarbetare - livsmedelsprodution

Ansök    Jun 14    Pappas AB    Maskinoperatör, fisk
Nytt
Heltidstjänst i livsmedelsproducerande familjeföretag i Västra Frölunda med huvudfokus på sillinläggningar. Engelska är ett krav då vi är medarbetare från många olika länder. Visa mer
Heltidstjänst i livsmedelsproducerande familjeföretag i Västra Frölunda med huvudfokus på sillinläggningar.
Engelska är ett krav då vi är medarbetare från många olika länder. Visa mindre

CNC-svarvare

Nytt
FMR är specialister på rekrytering och bemanning inom industri-, teknik- och bygg/fastighetsbranschen på både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vi förmedlar personal på såväl assistent-, specialist- som chefsnivå och har varit verksamma i mer än 25 år. Som helhetsleverantör av HR-tjänster erbjuder vi rekrytering, second opinion, bemanning och outplacement. Läs mer på www.fmr.nu.   Vi söker nu CNC-Svarvare till ett mekaniskt företag på Hisingen. Arbetsb... Visa mer
FMR är specialister på rekrytering och bemanning inom industri-, teknik- och bygg/fastighetsbranschen på både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vi förmedlar personal på såväl assistent-, specialist- som chefsnivå och har varit verksamma i mer än 25 år. Som helhetsleverantör av HR-tjänster erbjuder vi rekrytering, second opinion, bemanning och outplacement. Läs mer på www.fmr.nu.

 

Vi söker nu CNC-Svarvare till ett mekaniskt företag på Hisingen.

Arbetsbeskrivning

Arbetet består av CNC-svarvning i enstyck till medelstora serier, vilket ställer höga krav och goda kunskaper i att kunna programmera och ställa maskinen enligt ritning samt mättekniskt kunna säkerställa kvalitet på egen hand. Du kommer att arbeta i material så som stål och aluminium i huvudsak. Arbetet bedrivs på dagtid.

Din bakgrund

Grundkraven är att du har en verkstadsutbildning inom CNC samt några års arbetslivserfarenhet av skärande bearbetning och maskinkörning. Du har mycket goda kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik. Erfarenhet av att köra och göra justeringar av CNC-styrda maskiner.

Meriterande om du har:


• Programmerat och ställt CNC-svarv
• Tidigare kört enstyck och små serier

Personliga egenskaper Du är kvalitetsmedveten och har god samarbetsförmåga. Du är ansvarstagande, självgående och inneha tekniskt intresse. Du är alltid mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med FMR Rekrytering. Har du frågor är du välkommen att kontakta Krister Eliasson på telefon 0707-899606.

Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan!

Välkommen till en trevlig arbetsplats! Visa mindre

Vi söker svetsare till kund i Göteborg!

Nytt
Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Varierade uppgifter beroende på bransch men det viktigaste är att du har god kännedom kring materialens egenskaper och hur svetsning påverkar slutresultatet. Man behöver också vara godkänd i de olika licenserna som krävs för att få utföra arbetet och har god kännedom kring säkerheten då man jobbar i höga temperaturer. Svetsning är ett hantverket och det sitter i detaljerna. Därför ser vi att du har ett gott engagemang och är en arbetsvillig person.

Vid en eventuell anställning kommer du bli uthyrd till kunden som konsult via Aditro Logistics Staffing. Uppdraget är långsiktigt utan slutdatum med goda möjligheter att bli övertagen hos kund.

OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Göteborg
ARBETSTIDER: DagtidDin profil
Har du erfarenhet av svetsning? Är du dessutom ansvarstagande, självgående och gillar högt tempo? Då är detta tjänsten för dig!
Dina personliga egenskaper kommer väga tungt i denna process. Vi ser gärna att du har ett driv och en vilja att lära, även om du har tidigare erfarenhet av yrket. Du tummar inte på kvalitén då företagets vision är att kunna sätta deras namn och tumavtryck på varje produkt.

Krav:
- Erfarenhet inom MIG/MAG och TIG
- Certifikat i Heta Arbeten
- Ritningsläsning och svetssymboler
- God svenska i både tal och skrift

Urval sker löpande och för att inte missa chansen - Välkommen med din ansök redan idag! Visa mindre

Maskinoperatörer till kund i Göteborg

Nytt
Dina arbetsuppgifter Nu söker vi maskinoperatörer till kund i Torslanda, Göteborg! Som maskinoperatör kommer du vara en viktig del av produktionen och vara med att bedriva produktionens olika arbetsmoment. Här får du möjlighet att arbeta inom logistik, märkning, sortering samt klipp/slitt-lijner. Du ansvarar för klassiska operatörsuppgifter så som processövervakning och kvalitetssäkring av produkten. Din profil För att vara rätt person för tjänsten ser v... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi maskinoperatörer till kund i Torslanda, Göteborg!

Som maskinoperatör kommer du vara en viktig del av produktionen och vara med att bedriva produktionens olika arbetsmoment. Här får du möjlighet att arbeta inom logistik, märkning, sortering samt klipp/slitt-lijner. Du ansvarar för klassiska operatörsuppgifter så som processövervakning och kvalitetssäkring av produkten.

Din profil
För att vara rätt person för tjänsten ser vi att du tidigare arbetat inom industribranschen, du förstår vikten i att arbeta ut efter säkerhet och utvecklig. Vi ser tidigare erfarenheter inom processtillverkning som mycket meriterande.
Du är en driven, ansvarsfull och engagerad person samt trivs i att arbeta självständigt men också i grupp.
För dig är det viktigt att arbeta efter de 3 L:en - Lyssna, Lär & Lyd.

Vi önskar att du har:
- Industrierfarenhet
- Truck samt traverskort
- Meriterande: arbetat som maskinoperatör

Vi kommer lägga stor vikt i personlighet och inställning i rekryteringsprocessen.

Övrig information
Är du intresserad? Tveka inte att söka tjänsten redan idag!
För frågor vänligen kontakta [email protected]

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Våra kontor finns i Helsingborg, Göteborg, Eskilstuna, Mora, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Gällivare. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

Montör sökes till kund!

Nytt
TopWork söker nu en erfaren montör till kund i Göteborg!   Är du en fena på montagearbete och älskar ett praktiskt arbete där händerna är ditt främsta verktyg i en problemlösande miljö? Då är vår kund ute efter dig! Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från avancerat montörsarbete där du är van vid att använda verktyg och montera efter ritningar. Vår kund är verksam inom tillverkningsindustrin och sätter ihop avancerade produkter. Under arbetsdagen k... Visa mer
TopWork söker nu en erfaren montör till kund i Göteborg!
 

Är du en fena på montagearbete och älskar ett praktiskt arbete där händerna är ditt främsta verktyg i en problemlösande miljö? Då är vår kund ute efter dig!

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från avancerat montörsarbete där du är van vid att använda verktyg och montera efter ritningar. Vår kund är verksam inom tillverkningsindustrin och sätter ihop avancerade produkter. Under arbetsdagen kan du utföra tyngre arbete, montering med mer finess med små verktyg, koppla ihop rör eller limma rör. Det varierande arbetet ställer som krav på dig att du hanterar växlande arbetsuppgifter och att du känner dig bekväm med flera sorters arbetssätt.
Vi söker dig som har:
Tidigare erfarenhet av olika montörsarbeten
Ett praktiskt förhållningssätt
En vilja att utvecklas
En förmåga att arbeta flexibelt

Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift är ett krav för denna tjänst. 

Arbetstiden är förlagd dagtid.

Är du en erfaren montör och ute efter nya utvecklingsmöjligheter? Då är detta din chans till en stabil arbetsplats med goda chanser till att utvecklas internt!

Välkommen med din ansökan! Rekryteringsarbetet sker löpande. 

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Nu söker vi maskinoperatörer inom livsmedel

Ansök    Jun 13    Jovi Konsult AB    Maskinoperatör, fisk
Dina arbetsuppgifter Vi söker nu maskinoperatörer inom livsmedelsbranschen. Som maskinoperatör kommer du att ansvara för driften av produktionsmaskiner, övervaka tillverkningsprocessen och säkerställa att produkterna uppfyller företagets kvalitetsstandarder. Du kommer att arbeta i ett team men också självständigt, vilket ställer krav på din förmåga att ta eget ansvar. Ditt dagliga arbete kan inkludera att ställa in maskiner, utföra enklare reparationer och... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu maskinoperatörer inom livsmedelsbranschen. Som maskinoperatör kommer du att ansvara för driften av produktionsmaskiner, övervaka tillverkningsprocessen och säkerställa att produkterna uppfyller företagets kvalitetsstandarder. Du kommer att arbeta i ett team men också självständigt, vilket ställer krav på din förmåga att ta eget ansvar. Ditt dagliga arbete kan inkludera att ställa in maskiner, utföra enklare reparationer och lösa tekniska problem som kan uppstå.
Krav och kvalifikationer
Du har någon erfarenhet inom livsmedelsbranschen
Erfarenhet inom maskiner samt tillverkning

Personliga egenskaper
Driven – Du har ett starkt driv och motivation att uppnå utsatta mål och förbättra arbetsprocesser.
Självständig – Du har förmågan att arbeta självständigt, planera och prioritera ditt arbete utan ständig övervakning.
Ansvarsfull – Du tar ansvar för ditt arbete och säkerställer att alla uppgifter utförs noggrant och i enlighet med säkerhetsföreskrifter.
Meriterande om du har vana och förståelse för hygienregler.

Om företaget
Företaget är ledande inom livsmedelsbranschen och strävar efter att leverera högkvalitativa produkter till kunder runtom i Sverige. Vi värdesätter innovation och hållbarhet, och vårt team arbetar ständigt för att förbättra arbetsprocesser och produktionsmetoder.
Urval
Vi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan. Skicka därför in din ansökan redan idag! Visa mindre

Maskinoperatörer sökes till medicinteknisk industri!

Om tjänsten Adecco söker nu maskinoperatörer för kommande uppdrag i Mölndal. Har du tidigare erfarenhet av arbete som maskinoperatör eller inom produktion? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! I din roll som maskinoperatör kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter exempelvis innebära: - Maskinövervakning, underhåll och reparation av tillverkningsmaskiner i renrum - Paketering - Andra manuella moment inom produktionen Du kommer arbeta antingen ... Visa mer
Om tjänsten
Adecco söker nu maskinoperatörer för kommande uppdrag i Mölndal. Har du tidigare erfarenhet av arbete som maskinoperatör eller inom produktion? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!

I din roll som maskinoperatör kan dina huvudsakliga arbetsuppgifter exempelvis innebära:
- Maskinövervakning, underhåll och reparation av tillverkningsmaskiner i renrum
- Paketering
- Andra manuella moment inom produktionen

Du kommer arbeta antingen dag- eller kvällstider på ett rullande schema. 

Tjänsten som maskinoperatör är ett konsultuppdrag. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Om dig
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att tidigare arbetat inom industri eller har kompetens inom teknik. Vidare ser vi gärna att du är noggrann och kvalitetsmedveten och att du därutöver trivs med att arbeta i grupp.

Viktigt för tjänsten är:
- Flytande svenska i tal och skrift
- God samarbetsförmåga
- Nogrann- och kvalitetsmedveten
- Trivas med att arbeta antingen fasta dagpass eller kvällspass

 

Meriterande

- Tidigare erfarenhet som maskinoperatör 

- Tidigare erfarenhet av montering

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om uppdragsgivaren
Företaget är beläget i Mölndal och arbetar med tillverkning av medicinska produkter.

Kontaktuppgifter
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected] eller ansvarig rekryterare
Mikael Ilievski: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fordonselektriker - Lastbil/Lastväxlare, start v.32-v.34

Vår kundsom är verksamma inom fordonsindustrin taktar upp, och därför behöver viutöka med ytterligare 1-2 stycken fordonselektriker till en utav deras anläggningar i Göteborg. Start för denna tjänster är under Augusti 2024.Har du tidigare erfarenhet utav att ha arbetat med el med inriktning mot kanske fordon, maskiner, båtar eller kanske annan likvärdig produktion eller bransch? Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag - torsdag 06:30-16:00, fredag 06:30-1... Visa mer
Vår kundsom är verksamma inom fordonsindustrin taktar upp, och därför behöver viutöka med ytterligare 1-2 stycken fordonselektriker till en utav deras anläggningar i Göteborg. Start för denna tjänster är under Augusti 2024.Har du tidigare erfarenhet utav att ha arbetat med el med inriktning mot kanske fordon, maskiner, båtar eller kanske annan likvärdig produktion eller bransch?
Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag - torsdag 06:30-16:00, fredag 06:30-13:00,
Du kommer att ingå i ett team som fordonselektriker med inriktning på tunga fordon. Felsökning, tester och montering. Tekniska uppdateringar av fordon.
Din profil
Kunna läsa el schema & kopplingsschema
Vana av felsökning och tester
God monterings och verktygsvana
B-Körkort
Engelska & svenska tal och skrift

Tjänsten är på heltid och vi applicerar 6 månaders provanställning med start enligt överenskommelse. Tjänsten är tänkt att gå över till en fast anställning ute hos kunden efter 6 månader. Visa mindre

Montörer sökes till fordonsindustrin, start v.32-v.34

Vår kundsom är verksamma inom fordonsindustrin växer, och vi behöver därför utöka med ytterligare nya montörer till en utav deras anläggningar i Norra Göteborg. Har du tidigare erfarenhet utav att ha arbetat som montörmed inriktning mot bilar, båtar eller kanske annan likvärdig produktion eller bransch? Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag - torsdag 06:00-15:30, fredag 06:00-12:30. Skiftarbete dvs kvällsarbete kan komma att förekomma under vissa period... Visa mer
Vår kundsom är verksamma inom fordonsindustrin växer, och vi behöver därför utöka med ytterligare nya montörer till en utav deras anläggningar i Norra Göteborg. Har du tidigare erfarenhet utav att ha arbetat som montörmed inriktning mot bilar, båtar eller kanske annan likvärdig produktion eller bransch?
Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag - torsdag 06:00-15:30, fredag 06:00-12:30. Skiftarbete dvs kvällsarbete kan komma att förekomma under vissa perioder med start under q3-q4 2024.
Du kommer att ingå i ett team som fordonsmontör med inriktning på tunga fordon. Felsökning, tester och montering. Tjänsterna är tänkta att starta upp direkt efter semesterperioden, så det är viktigt att du kommer att finns tillgänglig för start under v.33 och v.34 i augusti.
Din profil:
God monterings och verktygsvana
B-Körkort
Engelska & svenska tal och skrift

Tjänsten är på heltid och vi applicerar 6 månaders provanställning med start enligt överenskommelse. Tjänsten är tänkt att gå över till en fast anställning ute hos kunden efter 6 månader. Visa mindre

Sommarjobb | Volvo Cars | Göteborg

Ansök    Jun 12    Lernia Bemanning AB    Fordonsmontör
Just nu söker Lernia dig som vill ta dig an ett sommarjobb på Volvo Cars - vi anställer löpande efter behov. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar präglas av en stark laganda där ni arbetar tillsammans för att producera framtidens bilar. Välkommen med din ansökan. Om uppdraget • Omgående • Visstid studerande / visstid extra arbete • Göteborg, Torslanda Tillgängliga skift: • Tillgä... Visa mer
Just nu söker Lernia dig som vill ta dig an ett sommarjobb på Volvo Cars - vi anställer löpande efter behov. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar präglas av en stark laganda där ni arbetar tillsammans för att producera framtidens bilar. Välkommen med din ansökan.

Om uppdraget

• Omgående
• Visstid studerande / visstid extra arbete
• Göteborg, Torslanda

Tillgängliga skift:

• Tillgängliga skift: dag, kväll, natt, 2-skift
• Tillträde omgående eller enligt överenskommelse

Om tjänsten

Vi söker fordonsmontörer och truckförare. Du kommer att arbeta heltid under sommaren bortsett från v29-v32. Sedan finns det möjlighet att arbeta kvar som deltidsanställd.

Upplägget är perfekt för dig som pluggar eller har annan flexibel sysselsättning. Du får en stabil extrainkomst och ett starkt varumärke som kommer stärka ditt CV inför avslutande studier. Givetvis har man goda arbetsvillkor, bra ledarskap och god arbetsmiljö under tiden som Lernia-konsult!

Om arbetsuppgifterna

Som montör arbetar du vid ett löpande band, där en evig flod av bilar hela tiden löper. Du får en uppsättning moment som ska genomföras, utan avvikelser. Du kommer att stå upp hela arbetspasset och arbeta praktiskt.

Om dig

• För att jobba extra krävs att du har en annan sysselsättning på minst 50 %.
• För att vara behörig att jobba på Volvo krävs lägst godkänt (eller lägst E) i följande gymnasieämnen: Matematik a/1, Samhällskunskap a/1, Svenska/svenska som andraspråk a/1 och engelska a/5.
• Goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift.

För att göra ett bra arbete som fordonsmontör är det viktigt att du trivs att arbeta i en fysiskt krävande miljö. Vidare har du ett högt kvalitétstänk, är strukturerad och flexibel, du ska även kunna läsa instruktioner och vara en lagspelare. Arbetet ställer krav på att utföra momenten inom en viss tidsram, så det är en fördel om du gillar att arbeta praktiskt i ett högt tempo.

Information

I denna rekryteringsprocess hanterar vi en stor volym av ansökningar. Urvalet av ansökningarna sker löpande och vår målsättning är att du skall ha ett svar inom två veckor från ditt ansökningsdatum. Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till [email protected]

Vänligen notera: Vi tar inte emot ansökningar vi e-post.
Vi får in många mail, vilket kan medföra att svarstiden blir något längre än vanligt.

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se Visa mindre

Montörer till JOAB- lastbilspåbyggare

Ansök    Jun 12    Joab Försäljnings AB    Fordonsmontör
JOAB är ett ledande företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar och har cirka 280 anställda. Vi utvecklar, tillverkar och säljer liftdumpers, lastväxlare, marknadens smartaste skiftessystem Cameleont™ samt sopbilar. Våra toppmoderna lokaler i Stora Holm togs i bruk 2016 och monteringen av främst lastväxlare sker på en modern monteringslinje. Beskrivning Vi behöver utöka vår monteringskapacitet och söker därför personal till vår monteringsanläggnin... Visa mer
JOAB är ett ledande företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar och har cirka 280 anställda. Vi utvecklar, tillverkar och säljer liftdumpers, lastväxlare, marknadens smartaste skiftessystem Cameleont™ samt sopbilar. Våra toppmoderna lokaler i Stora Holm togs i bruk 2016 och monteringen av främst lastväxlare sker på en modern monteringslinje.Beskrivning
Vi behöver utöka vår monteringskapacitet och söker därför personal till vår monteringsanläggning på Stora Holm.

Är du en teknik- och lösningsorienterad person?
Då kanske du är rätt person för detta jobb. 

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär montering av våra påbyggnationer så som lastväxlare och liftar med tillhörande utrustning på olika lastbilschassier. Vi söker dig med kunskap inom fordonsmekanik, hydraulik och pneumatik. Vi behöver även personer med erfarenhet inom fordonselektronik. 

Vi arbetar i självständiga grupper som förutsätter att Du som medarbetare är villig att engagera dig, ta ansvar och vara flexibel. I gengäld erbjuder vi ett omväxlande, självständigt och stimulerande arbete.

Kvalifikationer
Vi ser helst att du har fordonstekniskutbildning med några års arbetslivserfarenhet från branschen. Det är meriterande om du har kunskap inom fordonselektronik, hydraulik och pneumatik. 
Lastbilskörkort är ett plus liksom truck- och traversutbildning.

Villkor
Vi erbjuder en visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning. JOAB har kollektivavtal, Teknikavtalet IF Metall.

Arbetet är initialt förlagt vardagar, dagtid men kvällsskift kan bli aktuellt. 

Är du intresserad av tjänsten? Sök då omgående vi kommer att läsa inkomna CV och personligabrev och kalla till intervjuer löpande.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om JOAB på www.joab.se

Utveckling och tillverkning bedrivs helt i egen regi, med kontroll och kvaliet enligt ISO 9001 och ISO 14001. JOAB erbjuder högkvalitativa produkter, teknisk kompetens och service för bästa långsiktiga lösning och investering för våra kunder. Vår flexibla organisation och strävan att arbeta nära användarnivå har gett oss ett starkt varumärke. Det bästa kvittot är det återkommande förtroendet vi får av våra kunder. Verksamheten bedrivs idag i Göteborg, Dals Rostock, Lessebo, Täby, Jordbro och Blomstermåla i Mönsterås kommun. JOAB har sedan starten 1963 kontinuerligt expanderat och erövrat marknadsandelar. Visa mindre

Provare med elektronikintresse sökes

Ansök    Jun 12    Uniflex Sverige AB    Elektronikmontör
Är du en entusiastisk och självgående individ med en stark passion för elektronik? Vi letar efter en engagerad elektroniktekniker med minst gymnasienivå inom elektronik eller teknik. Även om en formell utbildning är meriterande, välkomnar vi även sökande med eget intresse och relevant erfarenhet. Uppdraget är på lång sikt med start omgående. Kunden är en världsledande leverantör av övervakningslösningar, flygelektronik och system för att upptäcka, lokalise... Visa mer
Är du en entusiastisk och självgående individ med en stark passion för elektronik? Vi letar efter en engagerad elektroniktekniker med minst gymnasienivå inom elektronik eller teknik. Även om en formell utbildning är meriterande, välkomnar vi även sökande med eget intresse och relevant erfarenhet. Uppdraget är på lång sikt med start omgående. Kunden är en världsledande leverantör av övervakningslösningar, flygelektronik och system för att upptäcka, lokalisera och skydda mot hot. Med fokus på prototyper och mekanikdetaljer.

Om tjänsten
Arbetet är förlagt på dagtid med möjlighet till flex, men den vanligaste skifttypen är 07:00-16:00.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer ha en vardag med varierande uppgifter, exempelvis utifrån en 3D bild montera ihop komponenter som kablar och tråd till en färdig produkt.
-Digital-, elektrisk- och RF-provning av enheter och delsystem.
-Utföra tester på produkter på kortnivå och enhetsnivå.
-Felsöka och reparera produkter vid behov.
-Genomföra enklare montering och mindre lödning.
-Aktivt läsa och förstå ritningar samt dokument på svenska och engelska.
-Kommunicera tydligt om status på arbetet för ansvarade enheter.

Vem är du?
- Har du vana av pilljobb som urmakare är detta högt meriterande.
- Lägsta nivå på gymnasieutbildning inom elektronik eller teknisk inriktning (t.ex. el/tele, elprogrammet eller teknikprogram).
- Eget intresse och passion för elektronik, vilket kan vara lika viktigt som en formell utbildning.
- Erfarenhet från tidigare jobb där kunskaper och färdigheter förvärvats, särskilt från liknande utbildningar eller fritidsintressen.
- Kunskap om och erfarenhet av instrument använda i elektronikarbete, inklusive oscilloskop, spektrumanalysator och nätverksanalysator.
- Färdigheter i digital-, elektrisk- och RF-provning av enheter och delsystem.
- Förmåga att utföra test på både kort- och enhetsnivå samt att felsöka och reparera produkter.
- Grundläggande färdigheter i montering och lödning.
- Förmåga att aktivt läsa och förstå ritningar och dokument på svenska och engelska.
- Tydlig kommunikationsförmåga för att rapportera status på arbete och ansvarade enheter.


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar passion & execution. Visa mindre

Industrimontör/Elektronikmontör till Geotech AB

Ansök    Jun 12    Speed Group AB    Elektronikmontör
Söker du ett omväxlande och spännande arbete där du får ansvara för och tillverka produkter från början till slut? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund Ingenjörsfirman Geotech AB söker en Industrimontör/Elektronikmontör till deras verksamhet. Välkommen med din ansökan! Om tjänsten I tjänsten som Industrimontör/Elektronikmontör på Ingenjörsfirman Geotech AB är du en del av en arbetsgrupp som primärt tillverkar geotekniska produkter och instrument. Ditt arb... Visa mer
Söker du ett omväxlande och spännande arbete där du får ansvara för och tillverka produkter från början till slut? Då har vi tjänsten för dig! Vår kund Ingenjörsfirman Geotech AB söker en Industrimontör/Elektronikmontör till deras verksamhet. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I tjänsten som Industrimontör/Elektronikmontör på Ingenjörsfirman Geotech AB är du en del av en arbetsgrupp som primärt tillverkar geotekniska produkter och instrument. Ditt arbete består främst av finmekaniskt montage, tillverkning av kablage samt lödning och limning. I arbetet förekommer det även elinstallation och montage på borrvagnar. Arbetet med borrvagnarna är fysiskt då det i vissa fall kan medföra installationer på svåråtkomliga utrymmen. Vidare ingår det felsökning, reparation och andra servicerelaterade arbetsuppgifter som exempelvis kalibrering och testning.

Rollen som Industrimontör/Elektronikmontör är varierande då bolaget tillverkar ett brett utbud av produkter. I arbetet får du möjligheten att vara med och tillverka produkter från start till slut.

Arbets- och ansvarsområden som Industrimontör/Elektronikmontör
• Finmekaniskt montage
• Tillverkning av mätinstrument och kablage
• Tillverkning och installation av styrskåp till borrvagnar
• Installation av kablage på borrvagnar
• Lödning/Limning
• Test/kalibrering av geotekniska mätsystem
• Felsökning
• Reparation

Arbetet sker i Ingenjörsfirman Geotech AB:s lokaler i Sisjön. Rollen innefattar både bänkproduktion och arbete i verkstaden där trucktrafik förekommer. I rollen rapporterar du till produktionskoordinatorn som även leder det dagliga arbetet.

Om bolaget
Ingenjörsfirman Geotech AB utvecklar, tillverkar och säljer geoteknisk fältutrustning så som borriggar, CPT, PVT-mätare vinginstrument med mera. Företaget är idag en världsledande tillverkare av avancerade sonder och instrument. På hemmamarknaden är vi en heltäckande leverantör av allt från borrvagnar till sonder, geotekniska riggar och annan fältutrustning.
Tillsammans med våra kunder har vi hjälpt till att utveckla den svenska fältgeotekniken sedan 1970.

Läs mer om bolaget på www.geotech.se

Om dig
För att lyckas i rollen som Industrimontör/Elektronikmontör ser vi att du har ett allmänt tekniskt kunnande och tänkande. Du har även grundläggande kunskaper inom elektronik/ellära och finmekanik.

Vi tror att du är en noggrann, ordningsam och driven person som tycker om att löda och montera. I rollen som Industrimontör/Elektronikmontör behöver du även ha en god slutledningsförmåga, vara initiativtagande och ha förmågan att kunna se ur ett helhetsperspektiv. Detta då det förväntas även att du deltar och bidrar till verksamhetens kontinuerliga förbättringsarbete.

Vidare trivs du med både självständigt arbete samt teamwork. Som person värdesätter du ett bra samarbete med dina kollegor och bidrar till en god stämning på arbetsplatsen.

Krav:
• Grundläggande kunskaper inom elektronik/ellära och finmekanik
• Allmänt tekniskt kunnande/tänkande
• Erfarenhet av lödning
• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Meriterande:
• Erfarenhet inom elektronikbranschen
• Erfarenhet av limning med härdplaster
• Goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift

Ansökan
Ansökan sker på speedgroup.se. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta rekryterare Lina Amen på [email protected].

Urval sker löpande, så missa inte chansen – ansök redan idag!
___
Sökord: Elektronikmontör, industrimontör, montör, elektronik, IPC-certifikat, lödning, mekanik, elmontör, elektronikproduktion, tillverkning, produktion Visa mindre

Göteborg: Bred roll som montör

Produktionspersonal till Svenska Jalusi AB Svenska Jalusi AB söker efter en driftig medarbetare som ska bygga våra specialtillverkade produkter. Du ska gilla att arbeta praktiskt med händerna och ha god känndedom om traditionella handverktyg och maskiner, både elektriska och tryckluftdrivna. Du är inte rädd för att ta i och är beredd att göra det lilla extra för att uppnå våra interna mål. Svenska Jalusi AB tillverkar och säljer specialtillverkade rullja... Visa mer
Produktionspersonal till Svenska Jalusi AB

Svenska Jalusi AB söker efter en driftig medarbetare som ska bygga våra specialtillverkade produkter. Du ska gilla att arbeta praktiskt med händerna och ha god känndedom om traditionella handverktyg och maskiner, både elektriska och tryckluftdrivna. Du är inte rädd för att ta i och är beredd att göra det lilla extra för att uppnå våra interna mål.

Svenska Jalusi AB tillverkar och säljer specialtillverkade rulljalusier, rullgaller och olika typer av brandportar till kommersiella kunder inom företrädelsevis branscherna bygg, fastighet och säkerhet. Svenska Jalusi AB är i en tillväxtfas och vi behöver nu förstärka produktionsteamet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

I rollen som produktionsmedarbetare kommer du självständigt och tillsammans med dina medarbetare bygga samtliga produkter som vi har i sortimentet. Du får en produktionsorder vilken du kapar, plockar och monterar materialet till fastställda specifikationer. Därefter packar du på anvisat sätt i lämpligt emballage och iordningställer den produkt du själv har byggt inför leverans till företagets kund. I övrigt hjälper du till med det som behöver göras i fabriken. Tillsammans med dina kollegor deltar du i det dagliga arbetet med som krävs för att produktionen och vårt flöde ska bli effektivt och smart.

Vi söker dig

Som har några års arbetslivserfarenhet av praktiskt arbete inom montering och/eller tillverkning. Det får gärna vara specialtillverkade tekniska produkter i metall där kapning och millimeteranpassning är relevant, exempelvis, dörrar, fönster, markiser eller fasadpartier.
Du trivs med att arbeta med händerna och kroppen. För att  lyckas i rollen behöver du ha en god teknisk förståelse, du är en problemlösare som gillar att lösa tekniskt utmaningar även om mycket är fasställda processer.
Arbetet som produktionspersonal innebär att du får ett stort ansvar i att det du producerar ser ut så som kunden beställt. Vi lägger stor vikt vid att du är noggrann och inte slarvar. Att producera en enhet eller 100 likadana är inga problem.
Du förstår innebörden av att om man man en gång har kapat i material så kan det aldrig kan göras ogjort.
Du jobbar normala arbetstider och ditt tjänsteställe är Göteborg.

Dina kvalifikationer:

Vi söker dig med några års tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Meriternade om du har arbetat med montage och/eller tillverkning av liknande specialtillverkade produkter exempelvis portar, dörrar, fönster, fasader, aluminumpartier, markiser eller liknande.
God fysik – då arbete ibland kan vara fysiskt ansträngande.
God datavana då arbeten registreras via datorer
God förmåga att utrycka dig på svenska i både tal och skrift är ett krav.
Någon förmåga att uttrycka dig samt förstå engelska är ett önskemål.
B-körkort är ett krav.
Har du truckkort, liftkort, kunskap i elinstallationer så är det meriterande.
I denna rekrytering är de personliga egenskaperna lika viktiga som dina kvalifikationer, vilket du bör kunna styrka med goda och relevanta referenser.

Om Svenska Jalusi AB:

Företaget grundades 1983 och är landets äldsta och en av de ledande producenterna av specialtillverkade rulljalusier, rullbara galler och industrirullportar samt distributörer av brandjalusier och brandgardiner. Deras produkter erbjuder skydd mot inbrott och skadegörelse framför skyltfönster, entrépartier i köpcentra och liknande. Jalusier används ofta i offentliga miljöer som avskärmning i matsalar, restauranger och i storkök samt som brandskydd i industrianläggningar, utställningshallar med mera. Bolaget har 11 anställda och omsätter ca 30 Mkr.
Svenska Jalusi ABs huvudmarknad är i Sverige samt för vissa delar av sortimentet även de nordiska länderna. Läs gärna mer på  www.jalusi.se

Vad kan Svenska Jalusi AB erbjuda dig? 

Företaget erbjuder dig en spännande roll i ett mindre ägarlett företag med en modern tillväxtmiljö. Du får stort ansvar och du kommer samarbeta nära alla funktioner i bolaget. Svenska Jalusi AB erbjuder dig ett fritt och omväxlande arbete i ett positivt gäng med framåtanda och med korta beslutsvägar. Du kommer få insyn och god förståelse för hela verksamheten, där alla fyller en viktig funktion för att leverera bra fungerande lösningar och produkter till företagets kunder. 

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan". Urval sker löpande!

För frågor är du välkommen att kontakta Andreas Jansson på Recruitmore, [email protected] 

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lernia söker extra-arbetare i Göteborg!

Ansök    Jun 11    Lernia Bemanning AB    Motormontör
Lernia söker just nu extra-arbetare till industrin i Göteborg! Just nu söker Lernia dig som vill ta dig an ett extrajobb - vi anställer löpande efter behov. Är du intresserad av ett varierat arbete där du får arbeta med kroppen? Är du på jakt efter ett extrajobb i kombination med studier eller annan sysselsättning, då är detta något för dig! Arbetsuppgifter Arbetsuppgifter kan komma att variera mellan montörsjobb, lagerarbete och truckkörning. Det kan... Visa mer
Lernia söker just nu extra-arbetare till industrin i Göteborg!

Just nu söker Lernia dig som vill ta dig an ett extrajobb - vi anställer löpande efter behov. Är du intresserad av ett varierat arbete där du får arbeta med kroppen? Är du på jakt efter ett extrajobb i kombination med studier eller annan sysselsättning, då är detta något för dig!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter kan komma att variera mellan montörsjobb, lagerarbete och truckkörning. Det kan vara varierande arbetsplatser. Som montör kommer du att montera olika typer av komponenter, ofta vid ett löpande band. Som lagermedarbetare kommer du att arbeta med orderplock, packning/emballering och lastning/lossning. Har du truckkort kan det även vara aktuellt med truckkörning.

Krav

• En annan sysselsättning på minst 50% ex. studerande på universitet.

Meriterande

• B-körkort
• Truckkort

Om dig

Vi söker dig som är intresserad av ett extrajobb inom industrin. Det viktigaste är att du som person är flexibel, ordningsam och har hög arbetsmoral. Du är punktlig och enkel att samarbeta med. Du behöver trivas i att arbeta med kroppen då tunga lyft förekommer i arbetet.

Om anställningen

• Omgående
• Visstid studerande/visstid extra arbete
• Dagtid och/eller kvällstid
• Placeringsort: Göteborg

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Tekniska montörer till Emerson

Om företaget Vi söker nu nya kollegor till Emerson i deras moderna lokaler i Mölnlyckes företagspark. Emerson är världsledande inom högteknologiska radarlösningar. De kombinerar avancerad teknologi och branschledande expertis för att skapa hållbara lösningar för de viktiga kunder och verksamheter de hjälper till att utveckla. Vill du jobba i en innovativ miljö med goda utvecklingsmöjligheter? Läs vidare! Tjänstebeskrivning Som teknisk montör på Emerson ä... Visa mer
Om företaget
Vi söker nu nya kollegor till Emerson i deras moderna lokaler i Mölnlyckes företagspark. Emerson är världsledande inom högteknologiska radarlösningar. De kombinerar avancerad teknologi och branschledande expertis för att skapa hållbara lösningar för de viktiga kunder och verksamheter de hjälper till att utveckla.

Vill du jobba i en innovativ miljö med goda utvecklingsmöjligheter? Läs vidare!

Tjänstebeskrivning
Som teknisk montör på Emerson är du delaktig i flera moment inom produktionen och du arbetar efter ett rotationsschema inom produktionsgruppens olika arbetsstationer. Emerson arbetar framgångsrikt i produktgrupper där samtliga medarbetare ansvarar för att rätt produkt levereras i rätt tid och med kvalitet. Arbetsuppgifterna varierar mellan de olika produktionsmomenten och som montör har du bland annat arbetsuppgifter som:

• Montering
• Test/kalibrering
• Förpackning
• Programmering
• Kontinuerligt förbättringsarbete som är relaterat till produktionssystemet


Kvalifikationer
Vi söker dig som är en strukturerad problemlösare, som trivs bäst av att arbeta i grupp och tar stort ansvar för att dina och gruppens arbetsuppgifter utförs med hög kvalitet. Du har ett naturligt driv och en hög arbetsmoral. Du är effektiv i ditt arbetssätt och positiv till nya utmaningar. Som person är du praktiskt lagd och är inte rädd för att ta i när det behövs. Du trivs med att arbeta i en dynamisk organisation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har en teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mekanisk- och elektronisk produktion. Vidare har du kompetens inom tillverkningsindustrin och god datorvana och behärskar Office/IT-system. Du har goda kunskaper i att tala, läsa och skriva på svenska och engelska. Emersons koncernspråk är engelska.

Låter det intressant?
Tveka då inte att ansöka redan idag och motivera varför vi ska anställa just dig.
Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdagen.
Har du frågor angående tjänsten hör av dig till konsultchef Therese Olofsson 0702-205131.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

Att arbeta som konsult på NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Visa mindre

Sommarjobb till Pågen!

Har du ett tekniskt intresse, är driven och ansvarstagande? Vi söker nu maskinoperatörer/produktionsmedarbetare för sommarjobb till Pågen, ett fartfyllt jobb med mycket ansvar! Dina arbetsuppgifter kommer vara bl.a: - Övervakning och enklare underhåll av maskin - Paketera produkter - Utföra mätningar och kontroller löpande - Leverera våra produkter på utsatt tid vidare i produktionen - Städ och underhåll av maskiner - Övriga förekommande arbetsuppgifter i... Visa mer
Har du ett tekniskt intresse, är driven och ansvarstagande? Vi söker nu maskinoperatörer/produktionsmedarbetare för sommarjobb till Pågen, ett fartfyllt jobb med mycket ansvar!

Dina arbetsuppgifter kommer vara bl.a:
- Övervakning och enklare underhåll av maskin
- Paketera produkter
- Utföra mätningar och kontroller löpande
- Leverera våra produkter på utsatt tid vidare i produktionen
- Städ och underhåll av maskiner
- Övriga förekommande arbetsuppgifter inom produktionsavdelningen.

I denna processen letar vi efter personer som ska arbeta i olika delar i produktionen och beroende på vilken del man arbetar i ser arbetstiderna något olika ut. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är tillgänglig att arbeta under mer eller mindre hela sommarperioden och är öppen för olika arbetstider. På arbetsplatsen finns det olika skift, både dagtid, kvällstid och natt.

Detta är ett rekryteringsuppdrag och du blir anställd direkt av Pågen.

Din profil
Till de här tjänsterna krävs det ej att du tidigare har arbetat som specifikt maskinoperatör men har du gjort det så är det ett stort plus. Vi tror att du är noggrann, ansvarstagande och ordningsam samt att du tycker om att arbeta både i team och enskilt. Arbetet som maskinoperatör är självständigt och ställer krav på att man kan hantera många saker samtidigt samt att man är kvalitets- och hygienmedveten.

Vi tror att du trivs med fysiskt och monotont arbete. Vi ser gärna att du är fysiskt aktiv då det kan förekomma tyngre lyft och plock samt att du har ett tekniskt intresse och kan se över maskinerna vid eventuella fel. Det är av stor vikt att du har ett hygientänk då du kommer att arbeta i en steril miljö med fokus på kvalité.

Tjänsten startar i maj/juni och löper över sommaren. Vi kommer löpande ha intervjuer och urval. Ansök därmed redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Montörer i Göteborg, se hit

Ansök    Jun 10    Jovi Konsult AB    Elektronikmontör
Dina arbetsuppgifter Du kommer som montör att arbeta praktiskt med händerna. Tycker du dessutom det är roligt med problemlösning, kommer montör vara rätt för dig. På vissa arbetsplatser kan det förekomma tunga lyft, det är alltså ett stort plus om du tycker om att röra på dig och har en hyfsad fysik. Din bakgrund Du som söker är mycket intresserad utav teknik, du har lätt att lära och är noggrann. Det är viktigt att du är social, öppen, van vid att jobba i... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Du kommer som montör att arbeta praktiskt med händerna. Tycker du dessutom det är roligt med problemlösning, kommer montör vara rätt för dig. På vissa arbetsplatser kan det förekomma tunga lyft, det är alltså ett stort plus om du tycker om att röra på dig och har en hyfsad fysik.
Din bakgrund
Du som söker är mycket intresserad utav teknik, du har lätt att lära och är noggrann. Det är viktigt att du är social, öppen, van vid att jobba i ett högt tempo och inte är rädd för att ta tag i andra arbetsuppgifter när det behövs. Du gillar att jobba individuellt men har inga problem att jobba i team.
Krav
Du måste ha någon sorts av gymnasieutbildning som teknik, natur, el & energi eller transport och fordon. Du som söker har därmed också teknisk bakgrund.
Meriterande
körkort + bil
Om företaget
Företagen är ledande i sin bransch
Urval
Vi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan. Skicka därför in din ansökan redan idag! Visa mindre

Extrajobb inom montage och inredning i Göteborg

Söker du ett extrajobb vid sidan av studier/eget företagande eller ett deltidsjobb?Är du en händig person som vill arbeta med montage av inredning? Ta chansen att arbeta med diverse lokalanpassningar, reklammontage, snickerier och inredning hos ett av Sveriges tyngsta helhetsleverantörer i inredningsvärlden. Om företaget: Företaget från Göteborg är en ledande aktör inom inredningsvärlden som erbjuder företag och offentlig verksamhet helhetslösningar inom a... Visa mer
Söker du ett extrajobb vid sidan av studier/eget företagande eller ett deltidsjobb?Är du en händig person som vill arbeta med montage av inredning? Ta chansen att arbeta med diverse lokalanpassningar, reklammontage, snickerier och inredning hos ett av Sveriges tyngsta helhetsleverantörer i inredningsvärlden.
Om företaget: Företaget från Göteborg är en ledande aktör inom inredningsvärlden som erbjuder företag och offentlig verksamhet helhetslösningar inom anpassning, montage, lagerhantering och logistik av inredning runt om i landet.
Arbetsuppgifter:Arbetsuppgifterna i stort handlar om att:
Flytta inredning
Packa upp inredning
Montera ihop/isär inredning
Montera upp/sätta upp eller ta ned inredning
Städ av utrymmen innan hemgång

Om dig:Har du erfarenhet av snickeri och montering så är det ett stort plus.Vi ser gärna att du är:
Händig och noggrann
Lösningsorienterad
Gillar att jobba fysiskt

Ett krav föratt vara aktuell i denna rekryteringen krävs att du har en annan sysselsättning på minst 50% (motsvarande 20 timmar/vecka). Det kan vara att du studerar/ har ettannat deltidsjobb/är egen företagare - och önskarkombinera detta med ett extrajobb.
Aktuella kandidater anställs via oss på bemanningsföretaget Today Consulting, för att hyras ut till vår partner i inredningsvärlden. Start enligt överenskommelse.
Ansök redan idag då vi rekryterar löpande. Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta [email protected]ör aktuella kandidater kommer vi längre fram i rekryteringsprocessen att göra en referenstagning, samt avstämning mot belastningsregistret.
Today Consulting är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som verkar i västra och södra Sverige. Med lång erfarenhet inom rekryterings- och bemanningsbranschen vet vi hur viktigt det är att ha rätt person på rätt plats, vid rätt tillfälle. Vi är snabba. Vi är effektiva. Och vi jobbar med hjärtat.
Så du kan vara lugn, och lita på att vi förbereder din morgondag på bästa möjliga sätt. Redan idag. Visa mindre

Fordonslackerare

Ansök    Jun 10    Mechanum Sverige AB    Fordonslackerare
Vill du vara en del av ett dynamiskt team där alla arbetar för att ge kunder bästa tänkbara service? Då är Mechanum nästa steg för dig! I rollen som billackerare utför du alla förekommande uppgifter inom billackering, som förarbete, lackering och justering. Det innebär att du utför slipning, maskering, spackling och lackering. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag. Vi söker dig som…. Har gått en utbildning för yrket eller b... Visa mer
Vill du vara en del av ett dynamiskt team där alla arbetar för att ge kunder bästa tänkbara service? Då är Mechanum nästa steg för dig!
I rollen som billackerare utför du alla förekommande uppgifter inom billackering, som förarbete, lackering och justering. Det innebär att du utför slipning, maskering, spackling och lackering. Tillsammans utvecklar vi Mechanum som företag och arbetar som ett lag.
Vi söker dig som….
Har gått en utbildning för yrket eller besitter motsvarande förkunskaper
Är kvalitets- och serviceinriktad
Har tidigare erfarenhet från yrket
Har ett stort personligt engagemang
Strävar efter att prestera högt genom att lägga ner tid och energi på dina arbetsuppgifter
Är positiv och självgående

På vår skadeverkstad arbetar vi med flera av marknadens största bilmärken. Vi följer generalagenternas rekommendationer och instruktioner i allt arbete. Under arbetets gång har du en nära kontakt med skaderäknare och verkstadschef för att säkerställa en fackmannamässig reparation.
Krav
Svenska i tal och skrift
B-körkort
Fordonstekniskutbildning
Minst två års erfarenhet av billackering

Meriterande
Erfarenhet av att arbeta i Automaster, TACDIS och Cabas

Om Mechanum
Mechanum är en auktoriserad bilverkstad som sedan starten 2008 aktivt arbetat för att förändra kundernas syn på vår bransch genom att erbjuda bilservice och skadeverkstad till en kvalitets- och servicenivå som du aldrig tidigare upplevt. Vi är idag auktoriserade för 15 märken. Mechanum har starka ägare med långsiktiga ambitioner. För att lyckas behöver vi rekrytera noggranna, serviceinriktade och nytänkande människor till vår verksamhet.
Vi erbjuder dig:
Kvalificerande utbildning, både internt och externt
Friskvårdsbidrag
En arbetsplats där god kamratskap är en viktig del

Tjänsten avser heltid 07–16 på vår skadeanläggning i Tagene med start enligt överenskommelse. Provanställning 6 månader tillämpas.
Sista ansökningsdag är 14/7–24. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du behöver inget CV för att söka tjänsten.
Välkommen med din ansökan!
Har du frågor om tjänsten? Kontakta Mikael Kasparian [email protected] eller 031-340 01 83 Visa mindre

Operatör till ytbehandlande företag

Är du passionerad när det kommer till ytbehandlingstjänster för industrin? Trivs du i en dynamisk miljö där innovation och excellens värderas högt? Vi söker noggrann, teknisk och nyfiken operatör med öga för detaljer till vår kund i Göteborg. För att klara arbete krävs det att man ärstresstålig och är duktig på att följa instruktioner samt arbeta i team. Arbetsuppgifter: Kunna följa en arbetsorder Fixturera olika detaljer på galgar/hängare Utföra ytbeha... Visa mer
Är du passionerad när det kommer till ytbehandlingstjänster för industrin? Trivs du i en dynamisk miljö där innovation och excellens värderas högt?
Vi söker noggrann, teknisk och nyfiken operatör med öga för detaljer till vår kund i Göteborg.
För att klara arbete krävs det att man ärstresstålig och är duktig på att följa instruktioner samt arbeta i team.
Arbetsuppgifter:
Kunna följa en arbetsorder
Fixturera olika detaljer på galgar/hängare
Utföra ytbehandling i de olika processbaden
Kontroll och analys av processparametrar
Utföra kvalitetskontroller av produkter

Vi ser gärna att du som söker har högt engagemang för service, närvaro och punktlighet. Du ska kunna följa angivna instruktioner och riktlinjer från vårt ledningssystem.
Kvalifikationer:
Teknisk kompetens och intresse
Erfarenhet av industriprocesser
Flytande svenska, både i tal och skrift

Profil
Noggrann
Självständig
Punktlig
Engagerad
Driv och vilja att utvecklas
Bra fysik

Arbetstider: Ständig kväll,Måndag-Torsdag 14.12-00.00

Om du är redo att påbörja en givande resa med ett företag som värderar din potential och tillväxt, uppmuntrar vi dig att ansöka. Gör dig redo att forma framtidens ytbehandlingsteknologier och tjänster tillsammans med oss.

Om WRKFRC
WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.
Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt.

Sökord: ytbehandling, process, operatör, pulverlack, lackering Visa mindre

Svetsare / stålmontör/plåtarbetare

Vi söker nya medarbetare Som stålmontör/plåtarbetare kommer du främst att arbeta med montage av smidesprodukter plåtprodukter. Beroende på vad vår kund tillämpar kan man t ex arbeta med tillverkning, montering eller reparation av metallprodukter eller stålkonstruktioner. Vi ska skapa möjligheter för flera arbetare att få chansen att arbeta hos oss, därmed har vi få krav på sökanden. Det viktigaste är att du ska ha en bra grund inom stål/plåt arbete och ha ... Visa mer
Vi söker nya medarbetare
Som stålmontör/plåtarbetare kommer du främst att arbeta med montage av smidesprodukter plåtprodukter. Beroende på vad vår kund tillämpar kan man t ex arbeta med tillverkning, montering eller reparation av metallprodukter eller stålkonstruktioner.
Vi ska skapa möjligheter för flera arbetare att få chansen att arbeta hos oss, därmed har vi få krav på sökanden. Det viktigaste är att du ska ha en bra grund inom stål/plåt arbete och ha god förmåga att arbeta i grupp.
Arbetsuppgifterna består av montering till slutlig produkt, att kunna läsa och förstå ritningar, svetsning i metoderna mig/mag och mma. Du är hög meriterad om du har erfarenhet av plåtarbete.
Vi efterfråga följande krav:
Grundläggande kunskap i smidesarbete/plåtslageri
B-körkort.
Svenska i tal.
Om företaget
Test-Service är ett Göteborgsföretag inom stålbyggnadsindustrin och smidesbranschen. Företaget startade 1958 och vi har breddat verksamheten att omfatta allt i smidesarbeten inom bygg och industri. Vi erbjuder god arbetsmiljö till våra medarbetare fullt av respekt, i ett bekvämt arbetsteam. Visa mindre

Mässmonteringsarbetare i Göteborg

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Plats: Göteborg Anställningsform: Heltid Anställningsperiod: 26 augusti 2024 – 25 november 2024 (med stor potential för förlängning) Om tjänsten: Vi söker en erfaren och engagerad mässmonteringsarbetare för att arbeta med montering och demontering av mässor run... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Plats: Göteborg
Anställningsform: Heltid
Anställningsperiod: 26 augusti 2024 – 25 november 2024 (med stor potential för förlängning)

Om tjänsten: Vi söker en erfaren och engagerad mässmonteringsarbetare för att arbeta med montering och demontering av mässor runt om i Göteborg. Vi värdesätter din tidigare erfarenhet inom byggsektorn eller liknande arbete, och ser gärna att du är villig att lära dig nya moment för att bidra till vårt dynamiska team.

Arbetsuppgifter:

Montering och demontering av mässor och utställningar.

Arbeta både självständigt och i team för att säkerställa att projekt genomförs enligt tidsplan och med hög kvalitet.

Använda och underhålla verktyg och utrustning på ett säkert och effektivt sätt.


Kvalifikationer:

Tidigare erfarenhet inom byggsektorn eller montering/demontering av mässor.

God fysisk form och förmåga att hantera fysiskt krävande arbete.

Förmåga att arbeta självständigt och i team.

Flexibilitet och anpassningsförmåga till varierande arbetsmiljöer.

God problemlösningsförmåga och initiativtagande. Visa mindre

Vi söker svetsare till kund i Göteborg!

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Varierade uppgifter beroende på bransch men det viktigaste är att du har god kännedom kring materialens egenskaper och hur svetsning påverkar slutresultatet. Man behöver också vara godkänd i de olika licenserna som krävs för att få utföra arbetet och har god kännedom kring säkerheten då man jobbar i höga temperaturer. Svetsning är ett hantverket och det sitter i detaljerna. Därför ser vi att du har ett gott engagemang och är en arbetsvillig person.

Vid en eventuell anställning kommer du bli uthyrd till kunden som konsult via Aditro Logistics Staffing. Uppdraget är långsiktigt utan slutdatum med goda möjligheter att bli övertagen hos kund.

OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Göteborg
ARBETSTIDER: DagtidDin profil
Har du erfarenhet av svetsning? Är du dessutom ansvarstagande, självgående och gillar högt tempo? Då är detta tjänsten för dig!
Dina personliga egenskaper kommer väga tungt i denna process. Vi ser gärna att du har ett driv och en vilja att lära, även om du har tidigare erfarenhet av yrket. Du tummar inte på kvalitén då företagets vision är att kunna sätta deras namn och tumavtryck på varje produkt.

Krav:
- Erfarenhet inom MIG/MAG och TIG
- Certifikat i Heta Arbeten
- Ritningsläsning och svetssymboler
- God svenska i både tal och skrift

Urval sker löpande och för att inte missa chansen - Välkommen med din ansök redan idag! Visa mindre

Elektronikmontör till Consilium Marine & Safety AB

Ansök    Jun 7    Adecco Sweden AB    Elektronikmontör
Vi på Adecco söker nu erfarna och engagerade elektronikmontörer till Consilium Marine & Safety AB i Göteborg. Som elektronikmontörskonsult hos Consilium Marine & Safety AB kommer du arbeta med bland annat montering och testarbete samtidigt som du får möjlighet att fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Om tjänsten: Som elektronikmontör kommer du att arbeta med montering och testning av produkter utefter ritningar och kopplingsscheman. Tjänsten är på heltid ... Visa mer
Vi på Adecco söker nu erfarna och engagerade elektronikmontörer till Consilium Marine & Safety AB i Göteborg. Som elektronikmontörskonsult hos Consilium Marine & Safety AB kommer du arbeta med bland annat montering och testarbete samtidigt som du får möjlighet att fortsätta utvecklas i din yrkesroll.

Om tjänsten:
Som elektronikmontör kommer du att arbeta med montering och testning av produkter utefter ritningar och kopplingsscheman. Tjänsten är på heltid hos Consilium Marine & Safety AB.
I din roll som elektronikmontör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Montering av elektronikkomponenter
- Testning och kvalitetssäkring av produkter
- Förbättringsarbete med rapportering av produktionsstörningar och avvikelser

Tjänsten som elektronikmontör är ett konsultuppdrag och urvalet sker löpande som matchas mot våra kunders behov.

Om dig:
Vi söker dig som har teknisk utbildning med inriktning mot elektronik eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du som söker är en utpräglad lagspelare som är flexibel, ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och vana av att arbeta med ständiga förbättringar. Du är stresstålig och motiveras av att utvecklas.

Viktigt för tjänsten är:
- Teknisk utbildning med inriktning mot elektronik
- Erfarenhet av elektronikmontering
- God kunskaper i ritningsläsning/kopplingsscheman
- Goda kommunikativa kunskaper i engelska och svenska, tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter:
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Mikael Ilievski via [email protected] 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected] 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ranatec söker Elektronikmontör!

Ansök    Jun 7    Ranatec AB    Elektronikmontör
Välkommen till en viktig och spännande roll som montör och testare av avancerad testutrustning inom signalbehandling! Ranatec söker nu förstärkning i produktion, för montering, mätning och analys. I den här rollen kommer du att ha en betydande del i vår fortsatta tillväxt och framgång i nya utmanande projekt. Ranatec, en del av Qamcom Group, är specialiserade inom design och tillverkning av nischad testutrustning för signalbehandling inom RF-/mikrovågstekn... Visa mer
Välkommen till en viktig och spännande roll som montör och testare av avancerad testutrustning inom signalbehandling! Ranatec söker nu förstärkning i produktion, för montering, mätning och analys. I den här rollen kommer du att ha en betydande del i vår fortsatta tillväxt och framgång i nya utmanande projekt.
Ranatec, en del av Qamcom Group, är specialiserade inom design och tillverkning av nischad testutrustning för signalbehandling inom RF-/mikrovågsteknik. Vårt primära fokus är att främja innovation och kontinuerlig utveckling, vilket yttrar sig i vårt engagemang i hela produktutvecklingskedjan - från konceptets uppkomst till slutprodukt och de efterföljande produktionsfaserna.

Om rollen
Som montör och testare på Ranatec intar du en självständig och viktig roll som upprätthåller att vi levererar produkter som motsvarar våra kunders krav och förväntningar. Du, tillsammans med dina arbetskamrater, bidrar till att säkerställa en effektiv produktionsprocess, hög kvalitet, leveransprecision och goda relationer med kunder och leverantörer.

Rollen inkluderar arbetsuppgifter som
- Montering av elektronik och mekanik
- Mätning av RF-prestanda
- Kalibrering och funktionstest
- Verifiering och felsökning
- Dokumentation
- Lödning

Vidare ser vi gärna att du har
Rollen innebär mycket eget ansvar och du är därför noggrann och tycker om att självständigt driva arbetet framåt. Du arbetar systematiskt och kan följa en plan på ett ordnat och strukturerat sätt. Du har bra kommunikativ förmåga och kan löpande göra prioriteringar för att slutföra montering och mätning av produkter i tid. Vi värdesätter att du är nyfiken, gärna med intresse för teknik, och drivs av att ständig förbättring.
- Erfarenhet av elektronikmontering i ESD-miljö
- Erfarenhet av mekanikmontering
- Bakgrund inom RF-/mikrovågsteknik
- Datorvana


Livet på Ranatec
På Ranatec får du jobba i en positiv och kreativ miljö, där teamwork och inkludering är vägen framåt. Och vi har kul på vägen! Vi ser fram emot att höra från dig.


Urval sker löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Vi söker montörer till Fordonsindustrin

Ansök    Jun 5    LN Personal AB    Fordonsmontör
Är du bilintresserad och tycker om ett fysiskt arbete? Vill du arbeta i toppmoderna lokaler tillsammans med trevliga kollegor? Då ska du läsa vidare! Vi söker just nu montörer till vår samarbetspartner som är en ledande aktör inom däck, fälg och kompletta hjul. Företaget levererar produkter till välkända märken inom branschen och behöver nu förstärkning till deras produktion. Som montör kommer du ingå i ett mindre team där ni tillsammans ansvarar för att ... Visa mer
Är du bilintresserad och tycker om ett fysiskt arbete? Vill du arbeta i toppmoderna lokaler tillsammans med trevliga kollegor? Då ska du läsa vidare!

Vi söker just nu montörer till vår samarbetspartner som är en ledande aktör inom däck, fälg och kompletta hjul. Företaget levererar produkter till välkända märken inom branschen och behöver nu förstärkning till deras produktion. Som montör kommer du ingå i ett mindre team där ni tillsammans ansvarar för att leverera däck, fälg och hjul av hög kvalitet till företagets kunder. Arbetet utförs på stationsnivå och innebär allt från påfyllnad och sortering av material, montering av däck och fälg, till balansering av hjul och kvalitetskontroller. Även truckkörning och orderadministration förekommer i denna tjänst.

Start: V.32. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan!
Ort: Strax utanför Göteborg
Omfattning: Heltid, dagtid
Anställningsform: Konsultuppdrag som varar till årsskiftet, men finns stor chans till förlängning under förutsättning att allt fungerar bra

Din profil
Krav:
• Flytande svenska i tal och skrift
• Truckkort A + B
• Noggrann och kvalitetsmedveten
• God fysik

Meriterande:
• Körkort och tillgång till bil
• Erfarenhet av däckmontering

För att vara aktuell för detta uppdrag krävs det att du trivs med ett fysiskt arbete då det förekommer tunga lyft. Du blir en viktig del av leveranskedjan och vi ser därför att du som person är kvalitetsmedveten och noggrann. Vidare tycker du att det är roligt att samarbeta med andra och är flexibel inför att ta dig an nya arbetsuppgifter.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är anslutna till Almega och verksamma i Västsverige. Vi erbjuder dig en trygg anställning hos oss med schyssta villkor och kollektivavtal.

Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Vi söker montörer till Fordonsindustrin

Ansök    Jun 5    LN Personal AB    Fordonsmontör
Är du bilintresserad och tycker om ett fysiskt arbete? Vill du arbeta i toppmoderna lokaler tillsammans med trevliga kollegor? Då ska du läsa vidare! Vi söker just nu montörer till vår samarbetspartner som är en ledande aktör inom däck, fälg och kompletta hjul. Företaget levererar produkter till välkända märken inom branschen och behöver nu förstärkning till produktionen. Som montör kommer du ingå i ett mindre team där ni tillsammans ansvarar för att leve... Visa mer
Är du bilintresserad och tycker om ett fysiskt arbete? Vill du arbeta i toppmoderna lokaler tillsammans med trevliga kollegor? Då ska du läsa vidare!

Vi söker just nu montörer till vår samarbetspartner som är en ledande aktör inom däck, fälg och kompletta hjul. Företaget levererar produkter till välkända märken inom branschen och behöver nu förstärkning till produktionen. Som montör kommer du ingå i ett mindre team där ni tillsammans ansvarar för att leverera däck, fälg och hjul av hög kvalitet till deras kunder. Arbetet utförs på stationsnivå och innebär allt från påfyllnad och sortering av material, montering av däck och fälg, till balansering av hjul och kvalitetskontroller. Även truckkörning och orderadministration förekommer i denna tjänst.

Start: V.32. Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan!
Ort: Strax utanför Göteborg
Omfattning: Heltid, dagtid
Anställningsform: Konsultuppdrag som varar till årsskiftet, men finns stor chans till förlängning under förutsättning att allt fungerar bra

Din profil
Krav:
• Flytande svenska i tal och skrift
• Truckkort A + B
• Noggrann och kvalitetsmedveten
• God fysik

Meriterande:
• Körkort och tillgång till bil
• Erfarenhet av däckmontering

För att vara aktuell för detta uppdrag krävs det att du trivs med ett fysiskt arbete då det förekommer tunga lyft. Du blir en viktig del av leveranskedjan och vi ser därför att du som person är kvalitetsmedveten och noggrann. Vidare tycker du att det är roligt att samarbeta med andra och är flexibel inför att ta dig an nya arbetsuppgifter.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är anslutna till Almega och verksamma i Västsverige. Vi erbjuder dig en trygg anställning hos oss med schyssta villkor och kollektivavtal.

Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Deltidsjobb inom produktion

Är du en student som trivs i att vara i rörelse och därför söker ett aktivt extrajobb? Är du praktiskt lagd, noggrann och ansvarsfull? Då kan en tjänst inom produktion vara något för dig! Vi på StudentConsulting i Göteborg har kontakt med flera företag som behöver hjälp med olika uppgifter inom produktion och industri, både långsiktigt och kortsiktigt. Vi vill därför komma i kontakt med dig som är en driven, noggrann och kvalitetsmedveten person som vill ... Visa mer
Är du en student som trivs i att vara i rörelse och därför söker ett aktivt extrajobb? Är du praktiskt lagd, noggrann och ansvarsfull? Då kan en tjänst inom produktion vara något för dig!

Vi på StudentConsulting i Göteborg har kontakt med flera företag som behöver hjälp med olika uppgifter inom produktion och industri, både långsiktigt och kortsiktigt. Vi vill därför komma i kontakt med dig som är en driven, noggrann och kvalitetsmedveten person som vill representera oss ute hos våra kunder. Vi ger dig möjlighet att knyta kontakt med företag i Göteborgs området och samtidigt bidra med arbetslivserfarenhet genom olika arbetsuppgifter och branscher.

Annonsen avser kommande tjänster hos våra kunder och arbetsuppgifterna kan därför variera beroende på vilket företag och i vilken roll du kommer arbeta i. Vi har uppdrag hos kunder inom både produktion och industri som söker bland annat montörer, produktionsarbetare och maskinoperatörer. Även arbetstider, plats och startdatum beror på vilken kund det gäller.

Detta är en öppen annons och är inte riktad till någon specifik kund. Vid en eventuell telefonintervju med dig kommer vi gå igenom de uppdrag vi har inom produktion/industri och se vad vi har som kan passa dig.

Din profil
Vi söker dig som har en prestigelös inställning, positiv energi och är ansvarstagande. Du tar dig an dina arbetsuppgifter på ett noggrant men effektivt sätt. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av liknande arbete utan vi lägger stor vikt vid din personlighet. Du vill förstå och frågar när det behövs - men vill även ta egna initiativ för att hjälpa teamet framåt. Du behärskar svenska väl i såväl tal som skrift och har god samarbetsförmåga.

För att vara aktuell för en deltidstjänst hos oss behöver du ha en annan sysselsättning på minst 50%, vilket kan vara studier eller annat arbete.

Skicka in ditt CV och berätta kort om dig själv, dina kompetenser och erfarenheter. Berätta också vilka roller du är intresserad av så tar vi kontakt med dig om vi tycker att du matchar någon av våra tjänster. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Vi söker svetsare till välkänt företag inom stålteknik!

Ansök    Jun 5    Uniflex Sverige AB    Svetsare, manuell
Om tjänsten För vår kunds räkning söker vi nu dig som svetsare till en verkstad i Kungälv. Företaget arbetar med stålteknik och tar fram stålkomponenter för bygg, industri och entreprenad. Du kommer att ansvara för svetsning av stålkonstruktioner, där det även finns även möjlighet att delta i montering av produkter på kundens plats. Dina arbetsuppgifter inkluderar svetsning i både svart och möjligen vitt material, samt ritningsläsning och självständig ut... Visa mer
Om tjänsten
För vår kunds räkning söker vi nu dig som svetsare till en verkstad i Kungälv. Företaget arbetar med stålteknik och tar fram stålkomponenter för bygg, industri och entreprenad.
Du kommer att ansvara för svetsning av stålkonstruktioner, där det även finns även möjlighet att delta i montering av produkter på kundens plats.
Dina arbetsuppgifter inkluderar svetsning i både svart och möjligen vitt material, samt ritningsläsning och självständig utförande av arbetsuppgifter. Vi värdesätter en öppen inställning och en vilja att ständigt lära sig och ta instruktioner.

Du kommer att arbeta i en stimulerande arbetsmiljö i moderna och rymliga lokaler i Kungälv. Vår verkstad är toppmodern och vi är stolta över att ha en driven ingenjörstrupp. Med cirka 40 anställda strävar vi efter att skapa en arbetsplats där alla känner sig uppskattade och motiverade att utvecklas. Uppdraget är på heltid med start så snart som möjligt.


Vem är du?
Vi söker dig som trivs med att arbeta som svetsare och har passion för att skapa högkvalitativa produkter. Du är en driven och ansvarstagande person som tar stolthet i ditt arbete. Att arbeta noggrant och effektivt är en självklarhet för dig, och du har förmågan att arbeta både självständigt och i team. Flexibilitet och förmåga att anpassa dig till olika arbetsuppgifter och situationer är viktiga egenskaper hos dig. Du behöver ha erfarenhet sedan tidigare av MIG/MAG svets framförallt, minst ett års praktisk erfarenhet i närtid.

Vi letar efter dig som:
• Relevant svetsutbildning och gärna tidigare erfarenhet inom liknande arbete.
• Giltiga licenser inom MIG/MAG 136/138.
• Förmåga att läsa och förstå ritningar.
• Behörighet för travers och motviktstruck.
• B-körkort.
• Goda kunskaper i svenska och önskvärt även engelska i tal och skrift.
• Erfarenhet av TIG-svetsning (metod 141) är meriterande.

Om du är en driven och erfaren svetsare som är redo att ta nästa steg i din karriär, skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team i Kungälv.Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar passion & execution. Visa mindre

Fordonslackerare

Ansök    Jun 5    J BIL Skadecenter AB    Fordonslackerare
Om tjänsten Är du utbildad fordonslackerare som söker ett varierande arbete? Då är detta jobb perfekt för dig. Vi på J BIL Skadecenter söker dig som är en driven och självgående lackerare till vår bilverkstad. Dina arbetsuppgifter Arbetet innefattar lackering av personbilar, lätta lastbilar och lösa delar samt de vanligaste förekommande uppgifter däromkring. Som lackerare hos J BIL Skadecenter kommer du att ha ett varierande arbete med olika typer av fordo... Visa mer
Om tjänsten
Är du utbildad fordonslackerare som söker ett varierande arbete? Då är detta jobb perfekt för dig. Vi på J BIL Skadecenter söker dig som är en driven och självgående lackerare till vår bilverkstad.
Dina arbetsuppgifter
Arbetet innefattar lackering av personbilar, lätta lastbilar och lösa delar samt de vanligaste förekommande uppgifter däromkring. Som lackerare hos J BIL Skadecenter kommer du att ha ett varierande arbete med olika typer av fordonsskador. Du arbetar självständigt med mycket eget ansvar.
Din profil
Du är utbildad fordonslackerare eller har 5 år erfarenhet.
Vi lägger stor vikt på din personlighet då detta är en mindre verkstad och det är viktigt att du passar in i gruppen.
Om företaget
Företaget startades år 2000 och från början var en Peugeot och Citroën auktoriserad bilverkstad (Henriksen Bilservice AB).
I december 2021 har bolaget blivit en del av J Bil AB. Detta innebär att vi nu är en renodlad skadeverkstad med utökning av fler bilmärkes auktorisationer.
Vår verksamhet bedrivs i en nybyggd fastighet i Göteborg på Hisingen ca. 7 km från Centralstationen mot Tuve. Lokalerna är fräscha, rymliga och ger en bra arbetsmiljö, där både anställda och kunder kan trivas.
Detta är en heltidstjänst med start snarast. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Vi har kollektivavtal.
Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Visa mindre

Preparation Engineer

Preparation Engineer till Consilium Safety Group Om oss: Consilium Safety Group står i framkant som en av världens ledande tillverkare av produkter och säkerhetssystem för brand- och gasdetektion inom marin, olja & gas, transport och byggsektorn. Etablerat 1912, med ursprunglig fokus på hastighetsloggsystem, har Consilium utvecklats till dagens internationella kraftverk av innovation. Verksam i 55 länder, erbjuder vi en dynamisk och globalt mångsidig arbet... Visa mer
Preparation Engineer till Consilium Safety Group
Om oss: Consilium Safety Group står i framkant som en av världens ledande tillverkare av produkter och säkerhetssystem för brand- och gasdetektion inom marin, olja & gas, transport och byggsektorn. Etablerat 1912, med ursprunglig fokus på hastighetsloggsystem, har Consilium utvecklats till dagens internationella kraftverk av innovation. Verksam i 55 länder, erbjuder vi en dynamisk och globalt mångsidig arbetsmiljö.
Vi söker nu en engagerad Preparation Engineer för att stärka vårt team!
Din roll: Som Preparation Engineer ansvarar du för att upprätta, säkerställa och kvalitetssäkra våra produkter som ska tillverkas i produktionen. Du kommer att skapa, underhålla och förbättra produktunderlag samt supporta produktionen med tekniska frågor och kalibrering av utrustningar. Rollen innefattar även ansvar för utbildning inom produktionen samt att driva ständiga förbättringar.
Dina arbetsuppgifter:
Skapa, underhålla och förbättra produktunderlag.
Supporta produktionen med berednings- och produktionstekniska frågeställningar.
Arbeta med kalibrering av produktionsutrustningar.
Ansvara för utbildning inom produktionen.
Driva och medverka i ständiga förbättringar, både praktiskt och administrativt.
Ta fram och underhålla produktions- och testutrustningar.
Driva egna projekt och samverka med övriga avdelningar inom Consilium, både lokalt och globalt.
Godkänna och underkänna produktionsunderlag samt produkter i produktion.
Underhålla och förädla produkter, strukturer och artiklar i affärssystemet.
Informera ansvarig ledare om produktionsstörningar och medverka i förändring av interna processer.

Vem söker vi? Vi söker dig som har:
Utbildning inom elektronik på teknisk gymnasienivå eller motsvarande.
Teoretisk och praktisk erfarenhet av beredningsarbete, logistik, Lean och 5S.
Goda kunskaper i affärssystem D365 eller liknande. Office365 och Lime är meriterande.
Erfarenhet av projektarbete och teamarbete. Projektledarutbildning är meriterande.
Hög social förmåga, duär rak och tydlig i din kommunikation.
Förmåga att hantera många uppgifter samtidigt utan att tumma på kvalitet.
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Om oss
Sedan starten har vårt främsta mål alltid varit att rädda liv. Vi strävar efter att vara en fantastisk arbetsplats ochdrivs framåt av våra kärnvärden: "Ett globalt team", "Vi levererar" och "Vi tar ansvar" och "Jag tar initiativ". Vår företagskultur främjar en varm och familjär atmosfär där individer uppskattas. Om detta låter som din nästa tillväxtmöjlighet, kontakta oss!
Ansökan & Kontakt
Vi erbjuder en spännande roll där du kan utnyttja dina tekniska intressen och expertis för att göra en verklig skillnad. Ansök idag! Urval och intervjuer sker löpande. Visa mindre

Provningsmekaniker

Volvokoncernen bidrar till ett ökat välstånd genom att erbjuda transport- och infrastrukturlösningar som lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och motorer för marina- och industriella applikationer samt finansiering och tjänster som ökar kundernas drifttid och produktivitet. Vårt huvudkontor finns i Göteborg, Sverige, och vår aktie är noterad på Nasdaq i Stockholm, Sverige. Vi behöver förstärka vårt fantastiska team med en ny provningsmekaniker. Vill d... Visa mer
Volvokoncernen bidrar till ett ökat välstånd genom att erbjuda transport- och infrastrukturlösningar som lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och motorer för marina- och industriella applikationer samt finansiering och tjänster som ökar kundernas drifttid och produktivitet. Vårt huvudkontor finns i Göteborg, Sverige, och vår aktie är noterad på Nasdaq i Stockholm, Sverige.

Vi behöver förstärka vårt fantastiska team med en ny provningsmekaniker. Vill du vara med och utveckla framtidens drivlinor? Vill du jobba praktiskt med flexibla och varierande arbetsuppgifter där vi skapar fantastiska produkter för våra framtida kunder? Fortsätt läsa, och skicka in din ansökan!

Det här är vi, dina nya kollegor
Hos oss i motorlabbet, Volvo Group Trucks Technology i Lundby, är vi med och driver motorutveckling för framför allt Volvo Lastvagnar genom att testa och verifiera olika funktioner samt krav på våra motorer och dess komponenter. Stor del av provningen är inom hållfasthet (livslängd, funktionsprovning), men vi testar även bränsleförbrukning, klimat, lagkrav för ljud med mera.
I vår grupp är vi 12 mekaniker och 3 mättekniker som med våra olika kompetenser tillsammans är med och utvecklar våra framtida lastbilar. Vi bidrar genom provningen till att skapa den magi våra kunder som köper och kör lastbilarna upplever!

Vad du kommer att göra
Vanliga arbetsuppgifter som provningsmekaniker hos oss är bland annat att bygga om och preparera provmotorer för Volvokoncernens dieselmotorer, montera mätutrustning och att ansvara för ständiga förbättringar inom ansvarsområdet.
Andra arbetsuppgifter:
* Avrusta och montera isär motorerna efter provning samt rapportering till provningsingenjörer.
* Stötta med problemlösning inom de aktuella projekten.
* Tillverkning och montering av prototypdetaljer.
* Metallbearbetning i maskinverkstad.


Vem är du?
Som person vill vi att du är kundfokuserad, engagerad, får saker att hända och gillar problemlösning. Vår vardag i verkstaden är varierande och förutsättningarna kan snabbt ändras beroende av provutfallen. Därför ser vi det som en självklarhet att du är flexibel inför olika arbetsuppgifter.
Att arbeta som provningsmekaniker innebär att arbeta både självständigt och i team, vi hjälps åt för att nå i mål. Därför är det viktigt att du både är driven i det självständiga arbetet och har en hög social kompetens. Det är också viktigt att du är systematisk samt noggrann, för det är alltid roligare när det blir rätt första gången.
För att lyckas i rollen ser vi att du har:
* Erfarenhet av arbete med motorer i verkstadsmiljö.
* Kunskap och erfarenhet av svetsning och andra metallarbeten.
* Erfarenhet och vilja av att driva arbete med ständiga förbättringar. 
* God datorvana.
* Flytande svenska och engelska, i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har C/E-kort, ett genuint motorintresse och erfarenhet av arbete i provningsverkstad. Dessutom värdesätter vi utbildning inom fordonsteknik eller motsvarande utbildningar.


Vilka vi är och vad vi tror på
Vår fokus på inkludering, mångfald och jämlikhet ger var och en av oss möjlighet att få vårt fulla autentiska jag att arbeta och frodas genom att tillhandahålla en säker och stödjande miljo, fri från trakasserier och diskriminering. Vi är fast beslutna att ta bort hindren för inträde och det är därför vi ber att även om du känner att du kanske inte uppfyller alllakvalifikationer i arbetsbeskrivningen, vänligen ansök och låt oss avgöra.
Att ansöka till detta jobb ger dig möjlighet att bli en del av Volvo Group. Varje dag, över hela världen, gör våra lastbilar, bussar, motorer, entreprenadutrustning, finansiella tjänster och lösninngar det moderna livet möjlighet. vi är nästan 100 000 personer som har befogenhet att forma framtidens landskap av effektiva, säkra och hållbara transportlösningar. Att uppfylla vårt uppdra skapar otaliga karriärmöjligheter för talanger med skarpa sinnen och passion över koncernens ledande varumärken och enheter.
Group Trucks Technology söker talanger för att hjälpa till att designa hållbara transportlösningar för framtiden. Som en del av vårt team kommer du att hjälpa oss genom att utveckla spännande nästa generations teknologier och bidra till projekt som avgör nya, hållbara lösningar. Ta med din kärlek till att utveckla system, att arbeta tillsammans och dina avancerade färdigheter till en plats där du kan påverka. Gå med i vårt designskifte som lämnar samhället i gott skick för nästa generation. Visa mindre

Vi söker svetsare till kund i Göteborg!

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Varierade uppgifter beroende på bransch men det viktigaste är att du har god kännedom kring materialens egenskaper och hur svetsning påverkar slutresultatet. Man behöver också vara godkänd i de olika licenserna som krävs för att få utföra arbetet och har god kännedom kring säkerheten då man jobbar i höga temperaturer. Svetsning är ett hantverket och det sitter i detaljerna. Därför ser vi att du har ett gott engagemang och är en arbetsvillig person.

Vid en eventuell anställning kommer du bli uthyrd till kunden som konsult via Aditro Logistics Staffing. Uppdraget är långsiktigt utan slutdatum med goda möjligheter att bli övertagen hos kund.

OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Göteborg
ARBETSTIDER: DagtidDin profil
Har du erfarenhet av svetsning? Är du dessutom ansvarstagande, självgående och gillar högt tempo? Då är detta tjänsten för dig!
Dina personliga egenskaper kommer väga tungt i denna process. Vi ser gärna att du har ett driv och en vilja att lära, även om du har tidigare erfarenhet av yrket. Du tummar inte på kvalitén då företagets vision är att kunna sätta deras namn och tumavtryck på varje produkt.

Krav:
- Erfarenhet inom MIG/MAG och TIG
- Certifikat i Heta Arbeten
- Ritningsläsning och svetssymboler
- God svenska i både tal och skrift

Urval sker löpande och för att inte missa chansen - Välkommen med din ansök redan idag! Visa mindre

Resemontör till Produktion - Misson Systems AEW

Drivs du av att se dina idéer bli verklighet? Välkommen till vår spännande och teknikintensiva värld. Din roll Produktionsenheten Mission Systems Airborne Early Warning (AEW), som är en del av vår verksamhet inom Sourcing & Production i Göteborg, ansvarar för produktion och slutmontering av leveransprodukter för våra olika AEW-system samt underhåll hos kund. Vi är ett härligt gäng om 20 personer, och som en del av AEW Mission System kommer du att få en ... Visa mer
Drivs du av att se dina idéer bli verklighet? Välkommen till vår spännande och teknikintensiva värld.

Din roll

Produktionsenheten Mission Systems Airborne Early Warning (AEW), som är en del av vår verksamhet inom Sourcing & Production i Göteborg, ansvarar för produktion och slutmontering av leveransprodukter för våra olika AEW-system samt underhåll hos kund. Vi är ett härligt gäng om 20 personer, och som en del av AEW Mission System kommer du att få en helhetsbild av våra system. Arbetet sker ofta i tätt samarbete med en rad intressenter såsom projektledning, "integration och verifiering" samt andra avdelningar inom Manufacturing.Att vara resemontör är ett spännande yrke, som kan ta dig ut i världen. Vi har nämligen kunder över nästan hela världen och det är för dessa vi behöver din kunskap och service. I resandet, som kan aviseras med kortvarsel, är du företrädare för Saab hos kund tar ett mycket stort ansvar för att driva uppdraget i mål. Stort fokus ligger på leveransprecision. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

* Montering/förbindning/provning av sändar/mottagarmoduler i och utanför renrum
* Reparationer/uppgraderingar och slutinstallation hos kunder över hela världen
* Kundreparationer av delkomponenter
* Montering av AEW-antenner
* Slutavsyning innan leverans

Din profil

Dina personliga egenskaper är viktiga och vi ställer stora krav på samarbetsförmåga då arbetet bedrivs i teamform, där vi alla tar ansvar för kvalité och leverans. Du har god förmåga att hantera avvikelser, ständiga förändringar i flödet och har lätt att kommunicera.

Tillsammans skapar vi nya otroliga produkter, men vi reparerar, uppgraderar och tar också hand om många av våra äldre. Då du företräder Saab hos kund, är du gediget lösningsorienterad och tar ett mycket stort ansvar för att driva uppdraget i mål.

Vi söker dig som är stadig på handen och har förmåga att se helheten. Du har stor erfarenhet av montering och förbindning och behärskar engelska i tal och skrift.

Erfarenhet av arbete med komposit ses som meriterande.Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här Visa mindre

Fordonsmontör till Adient på heltid!

Ansök    Jun 4    Lernia Bemanning AB    Fordonsmontör
Vad kommer du göra? Nu söker vi dig som vill arbeta som montör på Adient i Torslanda, Göteborg. Som montör på Adient kommer du vara en del i ett världsledande företag som tillverkar fordonssäten till Volvo. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans ska hålla högsta kvalité och leverera i precis rätt tid till kund. Passar du in i profilen? • Det viktigaste är din inställning och engagemang. • Vi söker dig som är noggrann och samarbetsvillig, som gi... Visa mer
Vad kommer du göra?

Nu söker vi dig som vill arbeta som montör på Adient i Torslanda, Göteborg. Som montör på Adient kommer du vara en del i ett världsledande företag som tillverkar fordonssäten till Volvo. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans ska hålla högsta kvalité och leverera i precis rätt tid till kund.

Passar du in i profilen?

• Det viktigaste är din inställning och engagemang.
• Vi söker dig som är noggrann och samarbetsvillig, som gillar att jobba i ett högt tempo med ensidiga arbetsuppgifter och har ett öga för detaljer.
• Tidigare erfarenhet av montering är inget krav men meriterande. Med rätt inställning så kommer du lära dig arbetet på plats.

För att bli aktuell för jobbet som montör måste nedanstående krav uppfyllas, visas inte dessa krav upp i din ansökan kommer du automatiskt strykas från processen.

• Godkänt i följande gymnasieämnen: Matematik a/1, Samhällskunskap a/1, Svenska/svenska som andraspråk a/1 och Engelska a/5
• Vid utländska betyg måste dessa valideras av UHR
• Ladda upp en bildfil med originalbetygen eller validerade kopior i samband med din ansökan. Om inte betyg laddas upp kommer din ansökan automatiskt att sorteras bort ur processen.

Teoriprov och praktiskt utbildning:

OBS! För att kunna arbeta som montör på Adient så behöver du genomföra en introduktionsutbildning. Under utbildningen genomförs ett teoriprov och det provet måste blir godkänt för att du ska kunna fortsätta utbildningen.

Vad vi erbjuder dig:

Vi anställer till följande skift: 2-skift ( varannan vecka dag/kväll) . Arbetstiderna 06:30-14:48 och 14:48-23:54

• Vi på Lernia erbjuder inledningsvis en heltidsanställning med visstidskontrakt. Vi har självklart kollektivavtal, bra försäkringar och friskvårdsförmåner.

Hur du söker:

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Bifoga CV och bild på betyg. Se gärna till att filerna är i formaten .pdf, .docx, .doc och .jpg. Du behöver även genomföra ett personlighetstest för att gå vidare i processen. Testet skickas till din mail efter inskickad ansökan.

Lernia är vägen framåt

Lernia bemanning har i över 20 år varit en partner till några av Sveriges största industrier och fordonstillverkare. Vi söker engagerade och tekniskt kunniga medarbetare. Lernia arbetar brett inom olika kompetensområden och arbetar ständigt med nästa generations talanger. Bygg din karriär med Lernia. Vi har en stolt historia inom teknik som bygger på samarbete och mångfald. Det finns många bemanningsföretag på marknaden, men endast ett Lernia. Som statligt ägt bolag är vi styrda av värderingar som i varje skede spelar in i hur vi arbetar. Vi litar på att du alltid gör ditt yttersta, så kan du lita på att vi gör vad vi kan för att vårt samarbete ska fungera så väl som möjligt. Det är din nyfikenhet och passion som gör oss! Visa mindre

Vassa yt- & elektronikmontörer till vår kund söder om Göteborg

Ansök    Jun 3    Jovi Konsult AB    Maskinställare
Dina arbetsuppgifterSom yt- ochelektronikmontör kommer dufrämst montera kretskort, elektroniska komponenter och kablar i diverse elektroniska produkter. Vidare kan du ofta kombinera olika arbetsuppgifter och samtidigt arbeta som el-montör, montör av el- och teleutrustning eller som lödare.Huvudsakliga arbetsuppgifter kan bland annat vara:• Montering av elektronikkomponenter• Testning och kvalitetssäkring av produkter• Förbättringsarbete med rapportering av... Visa mer
Dina arbetsuppgifterSom yt- ochelektronikmontör kommer dufrämst montera kretskort, elektroniska komponenter och kablar i diverse elektroniska produkter. Vidare kan du ofta kombinera olika arbetsuppgifter och samtidigt arbeta som el-montör, montör av el- och teleutrustning eller som lödare.Huvudsakliga arbetsuppgifter kan bland annat vara:• Montering av elektronikkomponenter• Testning och kvalitetssäkring av produkter• Förbättringsarbete med rapportering av produktionsstörningar och avvikelser
Din bakgrundI den här rollen är det viktigt att du är flink i fingrarna och är tekniskt intresserad. Vidare är det viktigt att du både har ett eget driv och kan arbeta självständigt samt att du trivs med att arbeta tillsammans med andra.Vi ser gärna att du har läst elektronik/ teknik på gymnasienivå eller motsvarande.Meriterande om du har tidigare erfarenhet av elektronikproduktion och/eller erfarenhet av lödning.
Om företagetKunden är en stor aktör i sin bransch och har sitt säte i Kungsbacka. Arbetstiderna är förlagda på dagtid.
UrvalVi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan. Skicka därför in din ansökan redan idag! Visa mindre

Vi söker Montörer till Fordonsindustrin i Göteborg!

Ansök    Jun 4    Cleverex Bemanning AB    Fordonsmontör
Om tjänsten Är du driven, prestigelös och intresserad av att lära dig nytt? Då har vi en spännande möjlighet för dig! Vi söker montörer till vår kund inom fordonsindustrin i Göteborg. Kunden satsar stort på utbildning och utveckling och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som söker har en god förmåga att lära dig det som arbetet kräver, så länge du är engagerad och har viljan att utvecklas. Du erbjuds •En gedigen upplärning... Visa mer
Om tjänsten
Är du driven, prestigelös och intresserad av att lära dig nytt? Då har vi en spännande möjlighet för dig!
Vi söker montörer till vår kund inom fordonsindustrin i Göteborg. Kunden satsar stort på utbildning och utveckling och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som söker har en god förmåga att lära dig det som arbetet kräver, så länge du är engagerad och har viljan att utvecklas.


Du erbjuds
•En gedigen upplärning på plats och du får ett utvecklande jobb i ett stabilt företag där möjligheterna är stora om du önskar och har ambitionerna.
•En arbetsmiljö bestående av kompetenta och drivna kollegor som förgyller din arbetsdag.


Arbetsuppgifter
• Skruva ihop komponenter efter instruktion och order.
• Utföra felsökning vid behov.


Din profil
Din profil
I den här rollen lägger vi större vikt vid din personlighet än dina erfarenheter och nuvarande kunskaper. Vi tror att du som söker har god förmåga att lära dig det som arbetet kräver, så länge du är driven, prestigelös och har ett intresse att lära dig nytt.


Krav:
• Att du kan tala, läsa och förstå svenska så du kan genomföra utbildningar och utföra arbetet på ett säkert sätt.
• Trivas i en verkstadsmiljö
• Driv, engagemang och vilja


Det är ett plus men inte ett krav om du har erfarenhet från följande områden.

• Fordonsmekaniker
• Hobbymekaniker
• Eller annan relevant erfarenhetÖvrigt
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Omfattning: Heltid, skift
Vakanta platser: 5
Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning och drogtest samt bakgrundskontroll innan eventuell anställning kan börja.

Intresserad? Skicka in din ansökan redan idag!


Om oss
På Cleverex Bemanning arbetar vi med att rekrytera och hyra ut rätt medarbetare till rätt kund. Vårt största fokus ligger på våra kunder, konsulter och kandidater och vårt mål är att du som kandidat ska känna att du hamnat helt rätt! Visa mindre

Maskinförare till APM Terminals

Om tjänsten Som logistikoperatör på APM kommer du att arbeta med lossning och lastning av containrar på fartyg samt förflyttning av gods på terminalen. Du kommer att utföra arbetet med hjälp av grensletruckar, tugmasters, kranar och andra maskiner. Mycket av arbetet utförs på hög höjd. Säkerhet och noggrannhet är av största vikt, du kommer att hantera dyrbar gods och avancerad utrustning. Arbetet utförs i en arbetsmiljö där säkerhetstänket är högt.  Arbet... Visa mer
Om tjänsten
Som logistikoperatör på APM kommer du att arbeta med lossning och lastning av containrar på fartyg samt förflyttning av gods på terminalen. Du kommer att utföra arbetet med hjälp av grensletruckar, tugmasters, kranar och andra maskiner. Mycket av arbetet utförs på hög höjd. Säkerhet och noggrannhet är av största vikt, du kommer att hantera dyrbar gods och avancerad utrustning. Arbetet utförs i en arbetsmiljö där säkerhetstänket är högt. 

Arbetstiderna varierar, alla typer av skift förekommer, dagtid, kvällstid samt natt och helgarbete.

I din roll som logistikoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Lossning och lastning av containrar
- Förflyttning av gods på terminalen

Tjänsten som logistikoperatör är ett konsultuppdrag på heltid med start till hösten. 

Om dig
Vi söker dig med minst 3 års sammanhängande arbetslivserfarenhet där maskinvana och godshantering är ett krav. Alternativt utbildning med inriktning mot fordon/teknik. B-körkort är ett krav. Erfarenhet av att köra stora maskiner ses som meriterande. Fullständiga gymnasiebetyg och flytande språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift är ett krav. Kommunikation sker framförallt via komradio vilket förutsätter en tydlig kommunikativ förmåga.

Vidare ser vi att du som söker är positiv och trygg i dig själv, att du är lösningsorienterad och ansvarstagande med egen drivkraft samtidigt som du trivs med lagarbete. Du har en hög servicekänsla och sätter kunden i fokus. I personliga möten med andra är du konstruktiv, tydlig och uppskattar att både ge och få feedback. Viktigt är också att du kan hantera stress och att du kan hålla fokus även i pressade situationer då arbetet i perioder utförs under tidspress. Du måste vara säkerhetsmedveten för att motverka olyckor.

Då APM vill gå i bräschen för branschens teknikskifte inom automatisering och digitalisering passar du bra in om du är nyfiken på morgondagens teknik och intresserad av mekanik och/eller elektronik. Vi ser att du har mycket goda datorkunskaper och tekniskt intresse (IT, system, datorer och digitala verktyg). Du har ett intresse för sjöfart och hamnar samt förstår vikten av effektivt produktionsflöde och logistiken runt omkring för en kostnadseffektiv produktion.

Viktigt för tjänsten är:
- Intresse för Göteborgs Hamn samt sjöfart/logistik
- Körkort B samt erfarenhet av bilkörning i minst tre år
- Maskinvana
- 3 års sammanhängande arbetserfarenhet
- Svenska och engelska i tal och skrift
- Fullständiga gymnasiebetyg
- Goda datorkunskaper

Meriterande
- C-körkort samt erfarenhet av att köra buss/lastbil

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

En säkerhetsprövning genomförs av Göteborgs Hamn innan anställning. 

Om APM Terminals
APM Terminals Gothenburg är Nordens största containerterminal mätt i godsvolym. Här skeppas närmare hälften av alla containrar till och från Sverige. APM Terminals, som varit verksam i Göteborg sedan 2012, tar emot både direktanlöp med oceangående fartyg som kommer från andra världsdelar samt feederfartyg som länkar samman Göteborg med andra hamnar i Norra Europa. På så sätt får Sveriges näringsliv tillgång till hela världsmarknaden via Göteborg.
APM Terminals Gothenburg är Sveriges första fossilfria terminal och den enda terminalen i Sverige som har möjlighet att hantera de största containerfartygen upp till en kapacitet på 20 000 TEU. Omkring hälften av all containertrafik till och från hamnen sker via järnväg, vilket innebär stora miljövinster. APM Terminals med huvudkontor i Haag, Nederländerna, har 22 000 medarbetare i 75 länder och omsätter 3,2 miljarder USD (2019).

För ökad förståelse för företagets verksamhet: https://www.youtube.com/watch?v=mgTz9ccoLGk

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Ellen Nilsson via Adecco´s växel 010 – 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Maskinoperatör till Livsmedelsföretag

Är du en glad och framåt person som vill jobba i produktion? Är du matintresserad och tycker det är roligt med ett fysiskt arbete? Då vill vi komma i kontakt med dig! Vi söker nu duktiga medarbetare som vill jobba hos våra samarbetspartners som arbetar med att producera livsmedel. Man kommer främst att arbeta med tillverkningen av livsmedelsprodukter av olika slag. Det innebär allt från att förse maskiner med råvaror och material till att utföra kvalitets... Visa mer
Är du en glad och framåt person som vill jobba i produktion? Är du matintresserad och tycker det är roligt med ett fysiskt arbete? Då vill vi komma i kontakt med dig!

Vi söker nu duktiga medarbetare som vill jobba hos våra samarbetspartners som arbetar med att producera livsmedel. Man kommer främst att arbeta med tillverkningen av livsmedelsprodukter av olika slag. Det innebär allt från att förse maskiner med råvaror och material till att utföra kvalitetskontroller på den färdiga produkten. Du ingår i ett glatt team där man samarbetar på olika stationer. Det förekommer även truckkörning i denna tjänst.

Start: Omgående – ansök redan idag då urval sker löpande
Ort: Göteborg
Omfattning: Mån-fre, dagtid och skiftgång
Anställningsform: Konsultuppdrag, främst under sommaren men finns stor chans till förlängning

Din profil
Krav:
• Behärska svenska flytande i tal och skrift
• Godkänd gymnasieutbildning

Meriterande:
• Arbetslivserfarenhet från livsmedelshantering
• Truckkort A och B

Vi söker dig som är flexibel och som uppskattar varierande arbetsuppgifter. Du är noggrann, social och inte rädd för att ta för dig på din arbetsplats. Önskvärt är om du har erfarenhet från att ha arbetat med produktion sedan tidigare. För att kunna jobba med oss måste du ha fyllt 18 år. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser därför gärna sökande av båda kön. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna process.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är anslutna till Almega och verksamma i Västsverige. Vi erbjuder dig en trygg anställning hos oss med schyssta villkor och kollektivavtal.

Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Tigsvets

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om jobbet   Svetsare/TIG-svetsare  Om Dornika Dornika erbjuder Tillverkning  av kvalitativt högvärdiga produkter inom utrustning och helhetslösningar till hotell, caféer, restauranger och storkök. Bolaget har funnits i 30 år och är marknadsledande i västra... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Om jobbet

 

Svetsare/TIG-svetsare 


Om Dornika

Dornika erbjuder Tillverkning  av kvalitativt högvärdiga produkter inom utrustning och helhetslösningar till hotell, caféer, restauranger och storkök. Bolaget har funnits i 30 år och är marknadsledande i västra Sverige.  mellanstort familjeföretag där dem anställda vid behov är delaktiga i företagets alla delar.

Placering & start

Tjänsten är placerad på Stålverksgatan 10  i Göteborg och tillsättning är omgående eller enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter.

Som svetsare hos oss arbetar du löpande i vår verkstad med att utföra svets och tunnplåt bearbetning. I rollen arbetar du självständigt och ingår även i ett svetsteam.

Krav

·        Erfarenhet inom svets.

·        Erfarenhet inom tunnplåtbearbetning (klippa, bocka)

·        Flexibel och ha lätt att samarbeta med olika typer av människor.

Meriterande.

·        Erfarenhet av TIG-svetsning i rostfri tunnplåt.

Vidare ser vi att du är självgående, tycker om att utmana dig själv. Du drivande, ansvarstagande och noggrann. Vår verksamhet präglas av mångfald och vi ser det därför extra viktigt att du kan ta alla slags människor, skapa goda relationer och vara en god teammedlem.

Kontakt

Alla ansökningar hanteras dagligen. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna kontakta hos på 0707202585.

Välkommen med din ansökan!

Om anställningenLön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Stålverksgatan 10
41707 GÖTEBORG

Arbetsgivaren Visa mindre

CNC-operatör, erfaren i Heidenhain styrsystem

Nu söker vi dig CNC-operatör med inriktning på fräs.Är du en passionerad CNC-operatör som är van att göra programmering direkt i maskinen, kan detta vara för dig. Jobbet innebär allt från ax till limpa. Dvs du får en ritning och skall leverera de färdiga detaljerna.Du kommer att jobba med en Abene VHF380 med Heidenhain 620 styrsystem. Maskinen används till kortserier i alla material. Viktigt att du kan göra egna program i just Heidenhain.Många gånger är de... Visa mer
Nu söker vi dig CNC-operatör med inriktning på fräs.Är du en passionerad CNC-operatör som är van att göra programmering direkt i maskinen, kan detta vara för dig. Jobbet innebär allt från ax till limpa. Dvs du får en ritning och skall leverera de färdiga detaljerna.Du kommer att jobba med en Abene VHF380 med Heidenhain 620 styrsystem. Maskinen används till kortserier i alla material.
Viktigt att du kan göra egna program i just Heidenhain.Många gånger är det enstyckstillverkning så det krävs att du är helt självgående i styrsystemet och att har god verkstadsvana.Profil
God vana av Heidenhain samt kan göra egna program.
Kan hantera uppdrag från ritning till färdig produkt.
Självdriven, med passion för CNC och uppskattar friheten i jobb med eget ansvar.
Värderar kvalitetsarbete och vill bidra till kunskapsutbyte med dina kollegor.
Positiv och noggrann som person och gillar utmaningar
Fördjupad kunskap inom fräsning.
Grundlig förståelse för produktionsflöden och hur de påverkar kvalitetsresultat.
Kan läsa och förstå tekniska ritningar.
Flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift.


Med en arbetsdag från 07-16 och möjlighet till flex, erbjuds du här en balans mellan arbete och fritid.
Är du redo att sätta din prägel på branschen och skapa resultat som räknas?
Skicka in din ansökan idag och ta nästa steg i din karriär!Är du redo att utvecklas i din karriär och bli en del av Bomeks team?
Skicka in din ansökan idag!

Om Bomek: BoMek Verkstads AB är ett företag med lång erfarenhet av kvalificerade legoarbeten inom skärande bearbetning och svetsning av alla typer av metalliska material. De är leverantör till flera svenska börsnoterade företag inom verkstadsindustri, telekommunikation, medicinsk teknik, maskiner för livsmedel m.m.

Sökord: CNC, fräs, operatör, Göteborg, Partille, Kungsbacka, Alingsås, Kungälv, Lerum, programmera, produktion Visa mindre

Operatör till ytbehandlande företag

Är du passionerad när det kommer till ytbehandlingstjänster för industrin? Trivs du i en dynamisk miljö där innovation och excellens värderas högt? Vi söker noggrann, teknisk och nyfiken operatör med öga för detaljer till vår kund i Göteborg. För att klara arbete krävs det att man ärstresstålig och är duktig på att följa instruktioner samt arbeta i team. Arbetsuppgifter: Kunna följa en arbetsorder Fixturera olika detaljer på galgar/hängare Utföra ytbeha... Visa mer
Är du passionerad när det kommer till ytbehandlingstjänster för industrin? Trivs du i en dynamisk miljö där innovation och excellens värderas högt?
Vi söker noggrann, teknisk och nyfiken operatör med öga för detaljer till vår kund i Göteborg.
För att klara arbete krävs det att man ärstresstålig och är duktig på att följa instruktioner samt arbeta i team.
Arbetsuppgifter:
Kunna följa en arbetsorder
Fixturera olika detaljer på galgar/hängare
Utföra ytbehandling i de olika processbaden
Kontroll och analys av processparametrar
Utföra kvalitetskontroller av produkter

Vi ser gärna att du som söker har högt engagemang för service, närvaro och punktlighet. Du ska kunna följa angivna instruktioner och riktlinjer från vårt ledningssystem.
Kvalifikationer:
Teknisk kompetens och intresse
Erfarenhet av industriprocesser
Flytande svenska, både i tal och skrift

Profil
Noggrann
Självständig
Punktlig
Engagerad
Driv och vilja att utvecklas
Bra fysik

Arbetstider: Ständig kväll,Måndag-Torsdag 14.12-00.00

Om du är redo att påbörja en givande resa med ett företag som värderar din potential och tillväxt, uppmuntrar vi dig att ansöka. Gör dig redo att forma framtidens ytbehandlingsteknologier och tjänster tillsammans med oss.

Om WRKFRC
WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.
Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt.

Sökord: ytbehandling, process, operatör, pulverlack, lackering Visa mindre

Jula söker Planogram Specialist

Jula AB är idag ett av Sveriges mest framgångsrika detaljhandelsföretag med totalt 139 varuhus och e-handel. Jula har en stadig expansionstakt och öppnar 5 till 10 nya varhus per år.   På Jula siktar vi högre och tar nu nya kliv för att fortsätta utveckla Julas Space Management och söker därför en Planogram Specialist då nuvarande går vidare inom Jula.    Space Management avdelningen har det operativa ansvaret för att ta hand om Julas sortiment. Det innebä... Visa mer
Jula AB är idag ett av Sveriges mest framgångsrika detaljhandelsföretag med totalt 139 varuhus och e-handel. Jula har en stadig expansionstakt och öppnar 5 till 10 nya varhus per år.
 
På Jula siktar vi högre och tar nu nya kliv för att fortsätta utveckla Julas Space Management och söker därför en Planogram Specialist då nuvarande går vidare inom Jula. 
 
Space Management avdelningen har det operativa ansvaret för att ta hand om Julas sortiment. Det innebär att säkerställa omhändertagandet i hyllan med fokus på att stärka kundupplevelsen, förbättra lönsamheten och kunna möta Julas framtida expansion. 
                                                                                                                                                        

Detta gör du som Planogram Specialist

Rollen innebär att utifrån analys av försäljning och lönsamhet skapa planogram som ger förutsättningar för mekanisk försäljning. Du har goda kunskaper om sortiment, säljstyrning och köpbeteende vilket gör att du skapar en kommersiell varuplacering i vårt planogramsverktyg JDA. Du säkerställer att de genererar en kundupplevelse som stärker Julas totala affär med kvalitativa och skalbara lösningar för varuhusen. Nyheter är viktigt i vårt sortimentserbjudande där du är en nyckelspelare vid lanseringar för en lyckad säljstart.
 
Du kommer ingå i ett team på 7 personer bestående av Space Specialist Manager, Visual Merchandiser, Planogram Specialist och Campaign Merchandiser Store. I din roll arbetar du också i nära samarbete med inköp, kollegorna inom Concept Development och Store Establishment. Tillsammans med teamet skapar du förutsättningar för en effektiv kedje- och varuhusdrift i samtliga länder.

 
 
Det här är din bakgrund och dina erfarenheter


Du har flera års erfarenhet av arbete med Space Management och goda kunskaper inom Category Management. Du har också utbildning, eller motsvarande erfarenhet, inom butiksekonomi, försäljning, marknadsföring eller kommunikation samt goda kunskaper inom varuförsörjning via planogram. Du är van att analysera försäljningsdata och har erfarenhet av att arbeta på central nivå.
 
Genom tidigare erfarenheter ser du vikten av Space Management och dess roll som en viktig bidragsgivare där kundupplevelsen baseras på erbjudandet som skapar förutsättningar för kundmötet. 
Du ser det som en självklarhet och spännande utmaning att vara med och utveckla Space Management på Jula vilket inkluderar både arbetssätt, förhållningssätt och verktyg.
 
Rollen kräver mycket goda kunskaper inom planogramsverktyg JDA eller liknande Space planning verktyg, Office-paketet samt Engelska. Kunskap inom Relex ses som meriterande.

 

Det här är du som person
Du har ett stort kundfokus och för att lyckas i rollen krävs det att du är strukturerad och har god förmåga att planera och arbeta både självständigt och i grupp. Du är noggrann, analytisk och resultatinriktad och kan omsätta teori till verklighet för att stötta våra varuhus. För att trivas i en miljö där det alltid är mycket på gång bör du vara prestigelös, engagerad, nyfiken och bra på att kommunicera.
 
 
Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Huvudplacering är på Julas huvudkontor i Skara men viss del av arbetet kan ske på annan plats. Jula har kollektivavtal med Unionen. Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag!
 
Så här söker du 
Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt, gärna i PDF-format, då vi håller intervjuer löpande.
 
I denna rekrytering samarbetar vi med Retail Recruitment. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult, Malin Niklasson. 


Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge, Polen, Finland och Österrike. Julas omsättning är 9,7 miljarder SEK. Visa mindre

CNC-operatör

Nu söker vi CNC-Operatör med erfarenhet av fler-axliga maskiner till Eliasson & Lund Industrial Partner AB. Arbetsuppgifter Du kommer i huvudsak att arbeta med några av deras nya högteknologiska CNC maskiner. Vilket kräver att du har tidigare erfarenhet av 3, 4 & 5-axliga svarv och fräsmaskiner med styrsystemen Fanuc, Mitsubishi och Siemens. Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för denna maskingrupp, men samtidigt ska du arbeta självständigt i din ... Visa mer
Nu söker vi CNC-Operatör med erfarenhet av fler-axliga maskiner till Eliasson & Lund Industrial Partner AB.

Arbetsuppgifter
Du kommer i huvudsak att arbeta med några av deras nya högteknologiska CNC maskiner. Vilket kräver att du har tidigare erfarenhet av 3, 4 & 5-axliga svarv och fräsmaskiner med styrsystemen Fanuc, Mitsubishi och Siemens.
Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för denna maskingrupp, men samtidigt ska du arbeta självständigt i din roll att tillverka kvalitativa delar utefter kundens ritningar.

Profil
Erfaren CNC-operatör inom svarv/fräs fleraxliga maskiner
Kan läsa ritning, programmera, rigga samt mätteknik.
Svenska flytande i tal och skrift.
Erfarenhet av programmering i Gibbs-CAM eller i liknande programvaror.
Praktiskt lagd och noggrann i ditt arbete.
Stresstålig och gillar att arbeta där det är full fart.
Trivs att arbeta i såväl team som självständigt.
Du är en problemlösare.


Meriterande
Truckkort är meriterande. Övriga viktiga egenskaper för rollen kan vara att du är bra på samarbete, är lyhörd och flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsten är heltid förlagt vardagar dagtid (kl6-15 alternativt kl7-16) med möjlighet till flex i arbetstiderna och startar som 6 månaders provanställning.
Verkstaden har ett bra läge och fina förbindelser med kollektivtrafik och hållplats utanför.
Eliasson & Lund är en generös arbetsgivare med fin personalomsorg och månar om sina anställda med bra förmåner bl.a. i form av eget gym, friskvårdsbidrag ochlunchservering etc.
Tillsättning snarast så intervjuer sker löpande, sök idag!

Sökord: CNC, CNC-operatör, fräs, svarv, verkstad, mekanisk, Göteborg, industri, produktion, Lerum, Partille

Om WRKFRC
WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensföretagens stadgar.
Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt. Visa mindre

Bilmekaniker Göteborg

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se! Aditro... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se!

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera gånger i månaden!

Arbetsuppgifter
Nu söker vi efter dig med ett brinnande intresse för bilar och tidigare erfarenhet av att arbeta som bilmekaniker. Här möts du av en arbetsplats med högt i tak där du kommer få arbeta med allt ifrån service till felsökning och reparation. Vid säsong kan det även förekomma däckskifte. Arbetsplatsen är belagd på centrala Hsingen och arbetstiden är förlagd på dagtid, mån-fre. Arbetsplatsen präglas av god gemenskap och familjär känsla, därav lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker någon som är självgående och med en positiv attityd.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av kund på en tillsvidareanställning där 6 månaders provanställning tillämpas.

Placeringsort: Centrala Hisingen
Arbetstid: måndag – fredag, dagtid
Omfattning: Heltid

Din profil
För att lyckas i rollen som bilmekaniker hos vår kund tror vi du har ett hjärta som klappar extra mycket för bilar. Troligtvis har du några års erfarenhet i branschen alternativt utbildning inom fordon. Viktigast av allt är att du har rätt inställning och atittyd där laget går före jaget. Eftersom du kommer jobba i ett litet och sammansvetsat team och ha mycket kundkontakt lägger vi stor vikt vid att du har en god social förmåga och har lätt för att sammarbeta. Då en dag kan variera med allt från service till reparation och däckskifte ser vi gärna att du är flexibel, ansvarsfull och självgående.

Kvalifikationer för tjänsten:
- Svenska i tal och skrift.
- Tidigare erfarenhet som mekaniker alt utbildning.
- B-körkort.

Låter detta som en tjänst för dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Rekryering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Verkstadsarbetare Bänkarbetare

Nu söker vi enerfaren bänkarbetare till Eliasson & Lund Industrial Partner i Göteborg. Verkstaden har inriktning på prototyp- och legotillverkning enligt underlag från kund. Vilket innebär tillverkning av allt från prov- och experimentarbeten till större produktionsserier.Är du en erfaren verkstadsarbetare, som är van vid ritningsläsning och mätteknik och kan hantera manuell bearbetning i diverse material, är du rätt för tjänsten.Arbetsuppgifter Du kommer ... Visa mer
Nu söker vi enerfaren bänkarbetare till Eliasson & Lund Industrial Partner i Göteborg. Verkstaden har inriktning på prototyp- och legotillverkning enligt underlag från kund. Vilket innebär tillverkning av allt från prov- och experimentarbeten till större produktionsserier.Är du en erfaren verkstadsarbetare, som är van vid ritningsläsning och mätteknik och kan hantera manuell bearbetning i diverse material, är du rätt för tjänsten.Arbetsuppgifter
Du kommer att vara del i teamet och alla hjälps åt, så flexibelt arbetssätt är en förutsättning. Ibland är ni fler på avdelningen ibland färre, beroende på omfattning på jobb.Du kommer att arbeta med tillverkning och bearbetning av olika material, inom industrin. Det kräver att du är skicklig på att arbeta med dina händer och använda olika verktyg och maskiner. Du kommer att ansvara för att förbereda, forma och slutföra produkter eller komponenter enligt specifika ritningar och instruktioner. Samt övervaka och underhålla arbetsutrustningen för att säkerställa kvalitet och effektivitet. En viktig del av dina arbetsuppgifter är kvalitetskontroll och anpassning av arbetsmetoder för att uppfylla produktionsmålen.ProfilSvenska i tal och skrift
Vana vid ritningsläsning och mätteknik
Praktiskt lagd och noggrann i ditt arbete
Erfarenhet av plåtbearbetning, svetsning, lödning, manuell svarvning och fräsning
Truckkort
Problemlösare
Säkerhetsmedvetenhet
Trivs att arbeta i såväl team som självständigt.

Meriterande
Övriga viktiga egenskaper för rollen kan vara att du är bra på samarbete, är lyhörd och flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsten är heltid förlagt vardagar dagtid (kl6-15 alternativt kl7-16) med möjlighet till flex i arbetstiderna och startar som 6 månaders provanställning.
Verkstaden har ett bra läge och fina förbindelser med kollektivtrafik och hållplats utanför.
Eliasson & Lund är en generös arbetsgivare med fin personalomsorg och månar om sina anställda med bra förmåner bl.a. i form av eget gym, friskvårdsbidrag ochlunchservering etc.

Tillsättning snarast så intervjuer sker löpande, sök idag!

Sökord: Verkstad, verkstadsarbetare, bänkarbete, prototyp, tillverkning, svensk industri, Göteborg, Lerum, Partille, produktion, tillverkning.
Om WRKFRC
WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensföretagens stadgar.
Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt. Visa mindre

Montörer till kommande uppdrag i Göteborg

Ansök    Maj 31    Lernia Bemanning AB    Fordonsmontör
Montörer till kommande uppdrag i Göteborg! Är du en självgående och serviceinriktad person som är nyfiken på att arbeta som montör? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Skicka in din ansökan idag och ta chansen att testa på hur det är att arbeta på ett väletablerat, spännande och framgångsrikt företag! Om tjänsten Som montör kommer du att montera olika typer av komponenter. Rent praktiskt arbeta... Visa mer
Montörer till kommande uppdrag i Göteborg!

Är du en självgående och serviceinriktad person som är nyfiken på att arbeta som montör? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Skicka in din ansökan idag och ta chansen att testa på hur det är att arbeta på ett väletablerat, spännande och framgångsrikt företag!

Om tjänsten

Som montör kommer du att montera olika typer av komponenter. Rent praktiskt arbetar du vid ett löpande band där det ingår en uppsättning av moment som ska genomföras, utan avvikelser. Du kommer att vänja dig vid högt tempo, kvalitetstänkande utöver det vanliga, förbättringsarbete och att hela tiden arbeta efter tydligt satta målsättningar.

Meriterande:

• Tidigare erfarenhet inom området
• B-körkort

Vem söker vi?

Till rollen som montör söker vi framför allt dig som är en positiv och driven person och dessutom motiveras av möjligheten att utvecklas och vara en viktig medlem i ett team. Om du har tidigare erfarenhet av montering är det meriterande, men vi lägger stor vikt i personlighet och välkomnar även dig att ansöka som vill byta bransch eller helt testa något nytt.

Anställningsform

Vi erbjuder en visstidsanställning på 6 månader med chans till förlängning.

Låter detta som en utmanande och spännande tjänst för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval & anställning sker löpande! Vi ser fram emot din ansökan!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Lernia söker extra-arbetare i Göteborg!

Ansök    Maj 30    Lernia Bemanning AB    Motormontör
Lernia söker just nu extra-arbetare till industrin i Göteborg! Just nu söker Lernia dig som vill ta dig an ett extrajobb - vi anställer löpande efter behov. Är du intresserad av ett varierat arbete där du får arbeta med kroppen? Är du på jakt efter ett extrajobb i kombination med studier eller annan sysselsättning, då är detta något för dig! Arbetsuppgifter Arbetsuppgifter kan komma att variera mellan montörsjobb, lagerarbete och truckkörning. Det kan... Visa mer
Lernia söker just nu extra-arbetare till industrin i Göteborg!

Just nu söker Lernia dig som vill ta dig an ett extrajobb - vi anställer löpande efter behov. Är du intresserad av ett varierat arbete där du får arbeta med kroppen? Är du på jakt efter ett extrajobb i kombination med studier eller annan sysselsättning, då är detta något för dig!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter kan komma att variera mellan montörsjobb, lagerarbete och truckkörning. Det kan vara varierande arbetsplatser. Som montör kommer du att montera olika typer av komponenter, ofta vid ett löpande band. Som lagermedarbetare kommer du att arbeta med orderplock, packning/emballering och lastning/lossning. Har du truckkort kan det även vara aktuellt med truckkörning.

Krav

• En annan sysselsättning på minst 50% ex. studerande på universitet.

Meriterande

• B-körkort
• Truckkort

Om dig

Vi söker dig som är intresserad av ett extrajobb inom industrin. Det viktigaste är att du som person är flexibel, ordningsam och har hög arbetsmoral. Du är punktlig och enkel att samarbeta med. Du behöver trivas i att arbeta med kroppen då tunga lyft förekommer i arbetet.

Om anställningen

• Omgående
• Visstid studerande/visstid extra arbete
• Dagtid och/eller kvällstid
• Placeringsort: Göteborg

OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Montör sökes till kund!

TopWork söker nu en erfaren montör till kund i Göteborg!   Är du en fena på montagearbete och älskar ett praktiskt arbete där händerna är ditt främsta verktyg i en problemlösande miljö? Då är vår kund ute efter dig! Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från avancerat montörsarbete där du är van vid att använda verktyg och montera efter ritningar. Vår kund är verksam inom tillverkningsindustrin och sätter ihop avancerade produkter. Under arbetsdagen k... Visa mer
TopWork söker nu en erfaren montör till kund i Göteborg!
 

Är du en fena på montagearbete och älskar ett praktiskt arbete där händerna är ditt främsta verktyg i en problemlösande miljö? Då är vår kund ute efter dig!

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från avancerat montörsarbete där du är van vid att använda verktyg och montera efter ritningar. Vår kund är verksam inom tillverkningsindustrin och sätter ihop avancerade produkter. Under arbetsdagen kan du utföra tyngre arbete, montering med mer finess med små verktyg, koppla ihop rör eller limma rör. Det varierande arbetet ställer som krav på dig att du hanterar växlande arbetsuppgifter och att du känner dig bekväm med flera sorters arbetssätt.
Vi söker dig som har:
Tidigare erfarenhet av olika montörsarbeten
Ett praktiskt förhållningssätt
En vilja att utvecklas
En förmåga att arbeta flexibelt

Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift är ett krav för denna tjänst. 

Arbetstiden är förlagd dagtid.

Är du en erfaren montör och ute efter nya utvecklingsmöjligheter? Då är detta din chans till en stabil arbetsplats med goda chanser till att utvecklas internt!

Välkommen med din ansökan! Rekryteringsarbetet sker löpande. 

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Tekniska montörer till Emerson

Ansök    Maj 30    NearYou Sverige AB    Elektronikmontör
Om företaget Vi söker nu nya kollegor till Emerson i deras moderna lokaler i Mölnlyckes företagspark. Emerson är världsledande inom högteknologiska radarlösningar. De kombinerar avancerad teknologi och branschledande expertis för att skapa hållbara lösningar för de viktiga kunder och verksamheter de hjälper till att utveckla. Vill du jobba i en innovativ miljö med goda utvecklingsmöjligheter? Läs vidare! Tjänstebeskrivning Som teknisk montör på Emerson ä... Visa mer
Om företaget
Vi söker nu nya kollegor till Emerson i deras moderna lokaler i Mölnlyckes företagspark. Emerson är världsledande inom högteknologiska radarlösningar. De kombinerar avancerad teknologi och branschledande expertis för att skapa hållbara lösningar för de viktiga kunder och verksamheter de hjälper till att utveckla.

Vill du jobba i en innovativ miljö med goda utvecklingsmöjligheter? Läs vidare!

Tjänstebeskrivning
Som teknisk montör på Emerson är du delaktig i flera moment inom produktionen och du arbetar efter ett rotationsschema inom produktionsgruppens olika arbetsstationer. Emerson arbetar framgångsrikt i produktgrupper där samtliga medarbetare ansvarar för att rätt produkt levereras i rätt tid och med kvalitet. Arbetsuppgifterna varierar mellan de olika produktionsmomenten och som montör har du bland annat arbetsuppgifter som:

• Montering
• Test/kalibrering
• Förpackning
• Programmering
• Kontinuerligt förbättringsarbete som är relaterat till produktionssystemet


Kvalifikationer
Vi söker dig som är en strukturerad problemlösare, som trivs bäst av att arbeta i grupp och tar stort ansvar för att dina och gruppens arbetsuppgifter utförs med hög kvalitet. Du har ett naturligt driv och en hög arbetsmoral. Du är effektiv i ditt arbetssätt och positiv till nya utmaningar. Som person är du praktiskt lagd och är inte rädd för att ta i när det behövs. Du trivs med att arbeta i en dynamisk organisation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har en teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mekanisk- och elektronisk produktion. Vidare har du kompetens inom tillverkningsindustrin och god datorvana och behärskar Office/IT-system. Du har goda kunskaper i att tala, läsa och skriva på svenska och engelska. Emersons koncernspråk är engelska.

Låter det intressant?
Tveka då inte att ansöka redan idag och motivera varför vi ska anställa just dig.
Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdagen.
Har du frågor angående tjänsten hör av dig till konsultchef Therese Olofsson 0702-205131.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

Att arbeta som konsult på NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Visa mindre

Resemontör skylt och dekor

Vi expanderar och söker nu en skylt och foliemontör för arbete på resande fot. Du kommer att montera allt från ljusskyltar till foliering på skyltfönster. Vi kräver grundläggande erfarenhet från skyltmontage. Mycket kommer att läras ut på arbetsplats men du behöver ha en vana av skylt och folie. Arbeten utförs i hela Sverige och även ibland Norge och Danmark. Du kommer att arbeta med en annan montör i ett team. Våra montörer jobbar hårt en vecka, sedan le... Visa mer
Vi expanderar och söker nu en skylt och foliemontör för arbete på resande fot. Du kommer att montera allt från ljusskyltar till foliering på skyltfönster.
Vi kräver grundläggande erfarenhet från skyltmontage. Mycket kommer att läras ut på arbetsplats men du behöver ha en vana av skylt och folie.
Arbeten utförs i hela Sverige och även ibland Norge och Danmark. Du kommer att arbeta med en annan montör i ett team.
Våra montörer jobbar hårt en vecka, sedan lediga en vecka. Boende på hotell tillsammans med kollega. Detta ställer krav på fysik och att man är flexibel med arbetstider.
Traktamente betalas ut för alla arbetade dagar på resande fot. Du bor på hotell, delat rum med kollega. Visa mindre

Erfaren bilplåtslagare sökes till vår kund i Göteborgs området

Dina arbetsuppgifter Som bilplåtslagare kommer du att ha en varierande arbetsdag där du utför olika typer av bilskadereparationer för att återställa kundens bil till sitt ursprungliga skick. Du ansvarar för att göra reparationer enligt biltillverkarens instruktioner.Du kommer att ingå i ett dedikerat team med erfarna kollegor som arbetar med både mindre och större skador, inom bilplåt.Din bakgrund Vi söker nu dig med fordonsteknisk utbildning, du behöver h... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Som bilplåtslagare kommer du att ha en varierande arbetsdag där du utför olika typer av bilskadereparationer för att återställa kundens bil till sitt ursprungliga skick. Du ansvarar för att göra reparationer enligt biltillverkarens instruktioner.Du kommer att ingå i ett dedikerat team med erfarna kollegor som arbetar med både mindre och större skador, inom bilplåt.Din bakgrund
Vi söker nu dig med fordonsteknisk utbildning, du behöver ha erfarenhet av branschen. Det vi behöver från dig är en positiv inställning och en god arbetsmoral med ett driv att vilja vara med och utveckla verksamheten samt att du förstår vikten av att följa instruktioneroch du tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi söker därför dig som är självgående och är tekniskt lagd.Krav- Fordonsteknisk utbildning- B-körkort- Svenska i tal och skrift- Tidigare erfarenhet inom något av eller flera av områdena service & reparation, montering och skade- och fordons reparationer.
Urval
Vi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Om företaget
Företaget är en stor aktör i sin bransch och har sitt säte iGöteborgsområdet. Visa mindre

Ledande elmontör

Är du en erfaren elmontör med ett genuint intresse för elmontage? Vi söker nu en engagerad och kompetent kollega till vårt team i Göteborg. Din arbetsroll Hos oss erbjuds du en varierande roll med ansvar och arbetsuppgifter från ritning till idrifttagen anläggning. I arbetet ingår bland annat: Ansvara för elinstallation av serieproducerade maskiner Stötta, prioritera och kvalitetssäkra arbeten som utförs av inhyrd personal Hjälpa projektledare med projektp... Visa mer
Är du en erfaren elmontör med ett genuint intresse för elmontage? Vi söker nu en engagerad och kompetent kollega till vårt team i Göteborg.
Din arbetsroll
Hos oss erbjuds du en varierande roll med ansvar och arbetsuppgifter från ritning till idrifttagen anläggning. I arbetet ingår bland annat:
Ansvara för elinstallation av serieproducerade maskiner
Stötta, prioritera och kvalitetssäkra arbeten som utförs av inhyrd personal
Hjälpa projektledare med projektplanering
Skåpsbyggnation
Elinstallation på robotceller och specialmaskiner i Eas lokaler
Pneumatikinstallation
I/O-tester, isolationsprovning och felsökning
Installation av utrustning hos Eas slutkunder

Utrustningar tas fram av projektteam där du kommer att ha ett tätt samarbete med projektledare, el/mek-konstruktörer, programmerare och mek-montörer. Du kommer att stötta och leda flera inhyrda elmontörer och på lite längre sikt bli ansvarig för elmontage på våra standardmaskiner. Installationer hos slutkunder innebär en del resande och veckovis övernattningar.
Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad elektriker och det är meriterande om du är auktoriserad elinstallatör. Du har flera års yrkeserfarenhet från industribranschen, och gärna även erfarenhet från automationsbranschen. Du har erfarenhet av skåpbyggnationer och installationer inom industriverksamheter.
Vi tror att du idag arbetar som industri- eller automationselektriker. Du har B-körkort.
Vidare söker vi dig som har ett stort tekniskt intresse och ett inre driv. Du är självgående, ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt. Vi ser att du är duktig på att interagera, strukturera och synka ditt arbete tillsammans med andra på avdelningen. Vi värdesätter ett positivt synsätt samt förmåga att samarbeta och kommunicera effektivt.


Vi erbjuder
Hos Elektroautomatik är din passion för automation nyckeln till en värld av utmanande uppdrag och spännande utvecklingsmöjligheter. Vi sätter medarbetaren först, värderar hälsa och friskvård högt och tror på styrkan i god gemenskap. Med våra ledord om ansvar, engagemang, affärsmannaskap och samarbete bygger vi ett trivsamt och sunt arbetsklimat för dig att växa i.
Om Elektroautomatik
Elektroautomatik är Sveriges största automationsintegratör. Vi är en helhetsleverantör inom automation och har stor kompetens inom samtliga områden – från idé till slutgiltig produktion. Utöver ren automation kan vi även erbjuda våra kunder konsulter, maskiner, service och utbildning genom våra avdelningar EA Consultant, EA Machine, EA Service och EA Academy.
Vårt mål är att effektivisera och kvalitetssäkra kundernas produktion och logistik genom smarta automationslösningar. Vi har hög kompetens och tillsammans är vi ett engagerat lag som levererar.
Information om tjänsten
Start: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.
Omfattning: Heltid
Plats: Göteborg
Arbetstid: Dagtid
Lön: Fast månadslön enligt överenskommelse
Kollektivavtal: Teknikavtalet genom Teknikföretagen
Varmt välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter! Visa mindre

MONTÖR – LEAN MANUFACTURING EQUIPMENT

Virtual Manufacturing Sweden AB är ett svenskt företag som grundades 2006. Företaget bedriver konsultverksamhet inom produktions- och logistikutveckling. Företaget bedriver även en kompletterande produktförsäljning av produkter kopplade till produktions- och logistikutveckling. Fokus ligger på tillverkande industri. Virtual Manufacturing är ett framstående företag inom tillverkningsindustrin med fokus på Lean Manufacturing och högkvalitativa produktionsutr... Visa mer
Virtual Manufacturing Sweden AB är ett svenskt företag som grundades 2006. Företaget bedriver konsultverksamhet inom produktions- och logistikutveckling. Företaget bedriver även en kompletterande produktförsäljning av produkter kopplade till produktions- och logistikutveckling. Fokus ligger på tillverkande industri.
Virtual Manufacturing är ett framstående företag inom tillverkningsindustrin med fokus på Lean Manufacturing och högkvalitativa produktionsutrustningar. Vi är stolta över vårt engagemang för innovation och kvalitet, och vi söker nu en Montör som delar vår passion för att leverera tekniska lösningar av högsta kvalitet till våra kunders inom bla montering & internlogistik.
Arbetsuppgifter:
Som Montör –kommer du att spela en nyckelroll i vårt produktionsteam. Ditt huvudsakliga ansvar kommer att vara att montera arbetsplatsutrustning for våra kunders montering & interlogistik inom vår Lean Manufacturing Equipment (LME). Vår produktion är i Hackefors, Linköping.
Dina arbetsuppgifter inkluderar:
Montering, kap, packning, plockorder av komponenter och leverans.
Godshantering.
Installation, underhåll och reparation av LME-utrustning på plats hos våra kunder.

Vi söker Dig som har:
Teknisk utbildning eller erfarenhet inom montering eller liknande område.
Förmåga att arbeta självständigt och hantera flera uppgifter samtidigt.
Erfarenhet av Lean Manufacturing-principer är meriterande.
God kommunikationsförmåga och kundserviceförmåga.
En god förståelse för tillverkande industri
Erfarenhet av förändringsarbete och industrialisering är meriterande
Körkort B

Vi erbjuder:
Ett utmanande och givande arbete inom en ledande organisation inom branschen för Lean Manufacturing Equipment.
Vi har under åren konstruerat över 3000 unika lösningar
Olika lösningar konfigureras med ett väl utvalt komponentsortiment.
Vi har korta jobb om 2-3 enheter ibland får vi lite större volymer av en och samma lösning.
Möjlighet att utvecklas och växa inom företaget.

Om du är en tekniskt kunnig och engagerad person som är redo att ta nästa steg i din karriär inom Lean Manufacturing Equipment, är detta möjligheten för dig. Ansök idag genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected].
Vi ser fram emot att välkomna en ny teammedlem som delar vår passion för teknik och kvalitet inom Lean Manufacturing Equipment! Visa mindre

Erfaren skiftledare sökes!

Duktig skiftledare sökes till kommande uppdrag!  Just nu söker vi på Prowork Kompetens en duktig och erfaren skiftledare inom industri till ett kommande uppdrag hos en av våra kunder i Göteborg. Som skiftledare kommer du leda flera grupper inom produktionen, ha ett schemaansvar samt miljö- och säkerhetsansvar. Som person är du lyhörd, strukturerad och ordningsam.  Arbetstiderna är förlagda mellan kl. 7.00-16.00, måndag till fredag.  Detta är ett framtida... Visa mer
Duktig skiftledare sökes till kommande uppdrag! 
Just nu söker vi på Prowork Kompetens en duktig och erfaren skiftledare inom industri till ett kommande uppdrag hos en av våra kunder i Göteborg. Som skiftledare kommer du leda flera grupper inom produktionen, ha ett schemaansvar samt miljö- och säkerhetsansvar. Som person är du lyhörd, strukturerad och ordningsam. 

Arbetstiderna är förlagda mellan kl. 7.00-16.00, måndag till fredag. 

Detta är ett framtida konsultuppdrag som kan komma att bli aktuellt inom kort, så tveka inte att skicka in en ansökan redan idag! 
Krav/ Meriterande: 
Kunskaper och erfarenheter av att arbeta i systemet: SAP
Kunskaper och erfarenheter av att arbeta med: Lean 
B-körkort 
Svenska i tal och skrift (då det används i det dagliga arbetet)
Tidigare erfarenheter inom industibranschen Visa mindre

Kapare, verkstadsarbetare

Bågenfelt & Hellström AB är en komplett mekanisk verkstad belägen i Högsbo industriområde i Göteborg, ett företag med högt engagemang och en sprudlande framtidstro. Företaget har ca 40 anställda som bidrar gemensamt till ett stabilt företag med en god stämning och arbetsmiljö. I vår verkstad har vi legotillverkning inom skärande bearbetning, plåt, svets, fräs, laserskärning och vattenskärning med rostfritt och aluminium som specialitet. Allt i en modern ma... Visa mer
Bågenfelt & Hellström AB är en komplett mekanisk verkstad belägen i Högsbo industriområde i Göteborg, ett företag med högt engagemang och en sprudlande framtidstro. Företaget har ca 40 anställda som bidrar gemensamt till ett stabilt företag med en god stämning och arbetsmiljö.
I vår verkstad har vi legotillverkning inom skärande bearbetning, plåt, svets, fräs, laserskärning och vattenskärning med rostfritt och aluminium som specialitet. Allt i en modern maskinpark.
Vi söker nu en kapare där det huvudsakliga arbetet består av att kapa olika typer av material i varierande tjocklekar och former. Du kommer även att kontrollera inleveranser av material från våra leverantörer samt fördela till de olika arbetena, i samråd med verkstadschef.
Vi söker dig som är utbildad eller självlärd mekaniker eller maskinoperatör med erfarenhet från industri eller verkstad. Erfarenhet från skärande bearbetning såsom svarvning och fräsning är meriterande. Vi ser gärna att du har en god arbetsmoral och förmåga att arbeta effektivt både självständigt och som en del av ett team.
Vi ser därför att du har följande kunskaper:
- God materialkännedom!
- Har god kunskap inom metallbearbetning
- God erfarenhet att läsa ritningsunderlag och arbetsorder samt förmåga att tolka tekniska specifikationer
- Meriterande om du har truckkort och truckvana

Vi ser gärna att du har förmågan att arbeta metodiskt, noggrant och effektivt, att du är självgående och kan ta egna initiativ samt har god samarbetsförmåga samt håller ordning och reda på arbetsplatsen.
Vi ser också gärna att du är flexibel och kan anpassa dig till olika arbetsuppgifter. Våra kunder varierar, vilket innebär att du beroende på orderläge också kommer arbeta med andra arbetsuppgifter som slipning, gradning, borrning och gängning.
Lön: enligt ök.
Tillträde: enligt ök.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan! Visa mindre

Svetsare Sökes - Öppen ansökan

Vi söker en erfaren och kvalificerad svetsare för en spännande möjlighet i södra Stockholm. Som svetsare kommer du att vara en viktig del av vårt team och arbeta med att producera högkvalitativa svetsarbeten enligt specifikationer och ritningar. Ansvarsområden: Utföra svetsarbeten enligt givna ritningar och instruktioner. Säkerställa hög kvalitet och noggrannhet i alla svetsningar. Ansvara för underhåll och reparation av svetsutrustning. Följa säkerhetsför... Visa mer
Vi söker en erfaren och kvalificerad svetsare för en spännande möjlighet i södra Stockholm. Som svetsare kommer du att vara en viktig del av vårt team och arbeta med att producera högkvalitativa svetsarbeten enligt specifikationer och ritningar.
Ansvarsområden:
Utföra svetsarbeten enligt givna ritningar och instruktioner.
Säkerställa hög kvalitet och noggrannhet i alla svetsningar.
Ansvara för underhåll och reparation av svetsutrustning.
Följa säkerhetsföreskrifter och säkerställa en trygg arbetsmiljö.

Krav:
Dokumenterad erfarenhet av svetsning, med kunskap om olika svetsmetoder (TIG & MIG/MAG).
Förmåga att läsa och tolka ritningar.
Svetslicens är ett krav.
God fysisk kondition och förmåga att arbeta i olika miljöer.

Personliga egenskaper:
Teamplayer med förmåga att samarbeta effektivt.
Självgående och ansvarstagande.
Flexibel och anpassningsbar.
Högt fokus på kvalitet och detaljer.Om oss:
Vi är Walya Rekrytering (Tidigare Walya Redovisning och Bokföring). Vi har fokus på att matcha talanger med rätt arbetsgivare. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du kommer att ha möjlighet att utvecklas och växa i din roll som svetsare.
Ansökan:
Om du är intresserad av att bli svetsare, skicka in din ansökan inklusive CV och personligt brev till [email protected] Märk din ansökan med "Svetsare - Stockholm". Vi ser fram emot att höra från dig!


Skicka CV och Personligt Brev Till [email protected] Visa mindre

ARBETSLEDANDE MONTÖR – LEAN MANUFACTURING EQUIPMENT

Virtual Manufacturing Sweden AB är ett svenskt företag som grundades 2006. Företaget bedriver konsultverksamhet inom produktions- och logistikutveckling. Företaget bedriver även en kompletterande produktförsäljning av produkter kopplade till produktions- och logistikutveckling. Fokus ligger på tillverkande industri. Virtual Manufacturing är ett framstående företag inom tillverkningsindustrin med fokus på Lean Manufacturing och högkvalitativa produktionsutr... Visa mer
Virtual Manufacturing Sweden AB är ett svenskt företag som grundades 2006. Företaget bedriver konsultverksamhet inom produktions- och logistikutveckling. Företaget bedriver även en kompletterande produktförsäljning av produkter kopplade till produktions- och logistikutveckling. Fokus ligger på tillverkande industri.
Virtual Manufacturing är ett framstående företag inom tillverkningsindustrin med fokus på Lean Manufacturing och högkvalitativa produktionsutrustningar. Vi är stolta över vårt engagemang för innovation och kvalitet, och vi söker nu en Arbetsledande Montör som delar vår passion för att leverera tekniska lösningar av högsta kvalitet till våra kunders inom bla montering & internlogistik.
Arbetsuppgifter:
Som Arbetsledande Montör –kommer du att spela en nyckelroll i vårt produktionsteam. Ditt huvudsakliga ansvar kommer att vara att montera arbetsplatsutrustning for våra kunders montering & interlogistik inom vår Lean Manufacturing Equipment (LME). Vår produktion är i Hackefors, Linköping.
Dina arbetsuppgifter inkluderar:
Daglig styrning på verkstadsgolvet
Montör av materialhanteringsutrustning och arbetsplatser till vår industrikunder.
Leveranskontakt med våra kunder.

Vi söker Dig som har:
Driven samt kan leda och fördela arbete i vår verkstad och montering
God kommunikationsförmåga och kundserviceförmåga.
Teknisk utbildning eller erfarenhet inom montering eller liknande område.
Förmåga att arbeta självständigt och hantera flera uppgifter samtidigt.
Erfarenhet av Lean Manufacturing-principer är meriterande.
En god förståelse för tillverkande industri.
Erfarenhet av förändringsarbete och industrialisering är meriterande
ERP erfarenhet är meriterande
Körkort B

Vi erbjuder:
Ett utmanande och givande arbete inom en ledande organisation inom branschen för Lean Manufacturing Equipment.
Vi har under åren konstruerat över 3000 unika lösningar
Olika lösningar konfigureras med ett väl utvalt komponent lösnigar.
Vi har korta jobb om 2-3 enheter ibland får vi lite större volymer av en och samma lösning.
Möjlighet att utvecklas och växa inom företaget.

Om du är en tekniskt kunnig och engagerad person som är redo att ta nästa steg i din karriär inom Lean Manufacturing Equipment, är detta möjligheten för dig. Ansök idag genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected].
Vi ser fram emot att välkomna en ny teammedlem som delar vår passion för teknik och kvalitet inom Lean Manufacturing Equipment! Visa mindre

CNC FRÄSARE/ PROGRAMMERARE

VI SÖKER CNC FRÄSARE/ PROGRAMMERARE! Vi har idag en mycket fin och modern cnc maskinpark med en växande organisation som nu söker ny medarbetare! Vi arbetar med Mazak cnc maskiner så kunskap i styrsystem mazatrol är meriterande även kunskap inom tillverkning av större detaljer. Visa mer
VI SÖKER CNC FRÄSARE/ PROGRAMMERARE!
Vi har idag en mycket fin och modern cnc maskinpark med en växande organisation som nu söker ny medarbetare!
Vi arbetar med Mazak cnc maskiner så kunskap i styrsystem mazatrol är meriterande även kunskap inom tillverkning av större detaljer. Visa mindre

Vi söker svetsare till välkänt företag inom stålteknik!

Ansök    Maj 28    Uniflex Sverige AB    Svetsare, manuell
Om tjänsten För vår kunds räkning söker vi nu dig som svetsare till en verkstad i Kungälv. Företaget arbetar med stålteknik och tar fram stålkomponenter för bygg, industri och entreprenad. Du kommer att ansvara för svetsning av stålkonstruktioner, där det även finns även möjlighet att delta i montering av produkter på kundens plats. Dina arbetsuppgifter inkluderar svetsning i både svart och möjligen vitt material, samt ritningsläsning och självständig ut... Visa mer
Om tjänsten
För vår kunds räkning söker vi nu dig som svetsare till en verkstad i Kungälv. Företaget arbetar med stålteknik och tar fram stålkomponenter för bygg, industri och entreprenad.
Du kommer att ansvara för svetsning av stålkonstruktioner, där det även finns även möjlighet att delta i montering av produkter på kundens plats.
Dina arbetsuppgifter inkluderar svetsning i både svart och möjligen vitt material, samt ritningsläsning och självständig utförande av arbetsuppgifter. Vi värdesätter en öppen inställning och en vilja att ständigt lära sig och ta instruktioner.

Du kommer att arbeta i en stimulerande arbetsmiljö i moderna och rymliga lokaler i Kungälv. Vår verkstad är toppmodern och vi är stolta över att ha en driven ingenjörstrupp. Med cirka 40 anställda strävar vi efter att skapa en arbetsplats där alla känner sig uppskattade och motiverade att utvecklas. Uppdraget är på heltid med start så snart som möjligt.


Vem är du?
Vi söker dig som trivs med att arbeta som svetsare och har passion för att skapa högkvalitativa produkter. Du är en driven och ansvarstagande person som tar stolthet i ditt arbete. Att arbeta noggrant och effektivt är en självklarhet för dig, och du har förmågan att arbeta både självständigt och i team. Flexibilitet och förmåga att anpassa dig till olika arbetsuppgifter och situationer är viktiga egenskaper hos dig. Du behöver ha erfarenhet sedan tidigare av MIG/MAG svets framförallt, minst ett års praktisk erfarenhet i närtid.

Vi letar efter dig som:
• Relevant svetsutbildning och gärna tidigare erfarenhet inom liknande arbete.
• Giltiga licenser inom MIG/MAG 136/138.
• Förmåga att läsa och förstå ritningar.
• Behörighet för travers och motviktstruck.
• B-körkort.
• Goda kunskaper i svenska och önskvärt även engelska i tal och skrift.
• Erfarenhet av TIG-svetsning (metod 141) är meriterande.

Om du är en driven och erfaren svetsare som är redo att ta nästa steg i din karriär, skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team i Kungälv.Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar passion & execution. Visa mindre

Nu söker vi pressoperatör till NKC

Om tjänsten Nu söker vi pressoperatörer till vår kund NKC i Göteborg! I rollen kommer dina huvudsakliga ansvarsområden innebära övervakning av tryckpressare. Detta innefattar regelbunden underhållning och felsökning av maskiner, påfyllning av material, byta delar vid behov med mera. Maskinerna består av pressar och svarvar. För detta krävs att du har god maskinkännedom. Du kommer även jobba mycket med mekanisk omställning av maskiner. För att lyckas bra i ... Visa mer
Om tjänsten
Nu söker vi pressoperatörer till vår kund NKC i Göteborg! I rollen kommer dina huvudsakliga ansvarsområden innebära övervakning av tryckpressare. Detta innefattar regelbunden underhållning och felsökning av maskiner, påfyllning av material, byta delar vid behov med mera. Maskinerna består av pressar och svarvar. För detta krävs att du har god maskinkännedom. Du kommer även jobba mycket med mekanisk omställning av maskiner. För att lyckas bra i denna rollen ser vi gärna att du har ett tekniskt intresse. Då arbetet kan vara fysiskt krävande ser vi gärna att du också har god fysik.

Som pressoperatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Metallbearbetning genom maskinkörning
- Påfyllning för maskiner samt hantering av material
- Omställningar av maskiner
- Underhåll av maskiner vid behov som t.ex. byte av skärstål

Tjänsten som pressoperatör är ett konsultuppdrag. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Urvalsarbetet sker löpande.

Om dig
Som person har du ett gediget tekniskt intresse, du tycker om att skruva och sätta dig in i teknisk utrustning och processer. Du trivs bra med att arbeta ute på golvet och är en hjälpsam kollega. Vidare tycker du att det är intressant och roligt att driva förbättringsarbete och drivs av ett arbete som är utmanande och stimulerande. Du är en lagspelare som tillsammans med kollegor strävar efter att uppnå uppsatta mål. Du blickar framåt, är lösningsorienterad och strukturerad.

Viktigt för tjänsten är:
- Teknisk gymnasieutbildning alt. motsvarande arbetslivserfarenhet
- God svenska och engelska i tal och skrift
- Tidigare erfarenhet från liknande arbete

Meriterande för tjänsten är:
- Tidigare arbete inom tung industri
- Tidigare arbetat med pressare eller automatiserad line
- Truck- och traverskort
- Kunskap inom hydraulik
- Tidigare arbetat 3-skift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Tjänsten som pressoperatör är en del av vår personaluthyrning och som konsult får du en anställning i Adecco Sweden AB. Adecco erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m till anställda i Adecco Sweden. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: [email protected]

Notera att inga ansökningar tas emot via mail, skicka i stället in din ansökan här via vår hemsida. 

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: [email protected] alt. via tel: 08 - 598 980 10.
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Pressoperatör, Maskinoperatör, NKC, Adecco, Sverige Visa mindre

Montör till Antennhallen

Ansök    Maj 28    SAAB AB    Elektronikmontör
Vill du vara med och producera och serva världsledande radarsystem för avancerad radar på Saab Surveillance i Göteborg? Är du en driftig erfaren montör med öga för kvalité Är svaret ja, ser vi fram emot din ansökan! Vi tror att framsteg och möjligheter skapas bäst tillsammans. Välkommen till en plats där samarbete gör skillnad. Din roll Du kommer att bli en del av vårt produktionsteam, System Assembly, och får därmed en helhetsbild av projektledning, de... Visa mer
Vill du vara med och producera och serva världsledande radarsystem för avancerad radar på Saab Surveillance i Göteborg? Är du en driftig erfaren montör med öga för kvalité Är svaret ja, ser vi fram emot din ansökan!

Vi tror att framsteg och möjligheter skapas bäst tillsammans. Välkommen till en plats där samarbete gör skillnad.

Din roll

Du kommer att bli en del av vårt produktionsteam, System Assembly, och får därmed en helhetsbild av projektledning, design, integration och verifiering samt andra avdelningar inom manufacturing.

Vi är ett härligt gäng på 12 personer som ansvarar för slutmontering, kontroll av leveransprodukter för våra olika radarsystem samt underhåll hos kund. Stort fokus ligger på leveransprecision.

Arbetet är slutfasen på en längre förädling och huvudsakliga arbetsuppgifter är:

* Mekanisk montering
* Dra kablage
* Delprovning
* Reparationer/uppgraderingar och slutinstallation hos kunder
* Kundreparationer av delsystem och antenner

Vi har kunder över hela världen, och resor internationellt kan därför förekomma på sikt.

Din profil

Dina personliga egenskaper är viktiga och vi ställer stora krav på samarbetsförmåga då arbetet bedrivs i teamform, där vi alla tar ansvar för kvalité och leverans. Du har god förmåga att hantera avvikelser, ständiga förändringar i flödet och har lätt att kommunicera.

Vi söker dig som är stadig på handen och har förmåga att se helheten. Du har stor erfarenhet av montering och förbindning och behärskar engelska i tal och skrift.

Tillsammans skapar vi nya otroliga produkter, men vi reparerar, uppgraderar och tar också hand om många av våra äldre. Du kan komma att företräda Saab hos kund och därmed är du gediget lösningsorienterad och tar ett mycket stort ansvar för att driva uppdraget i mål.

Meriterande är teknisk utbildning.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.Vad du blir en del av

Bakom våra innovationer finns alla de som har gjort det möjligt. Modiga pionjärer och kluriga tänkare. Vardagshjältar och kreativa problemlösare. De som delar djup kunskap och de som utforskar nya områden. Och alla däremellan.

Här har du chansen att påverka och bidra på ditt unika sätt. Allt från att utveckla kod och bygga imponerande försvars- och säkerhetslösningar till att ta en kaffe med en kollega. Varje bidrag räknas. Vi ger dig möjlighet att anta utmaningar och skapa smarta innovationer. I vår vänliga och tekniksmarta värld finns plats för dig att växa. Vi finns här för att tillsammans skapa trygghet för människor och samhällen.

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare och mer hållbar värld.

Saab utvecklar, tillverkar och underhåller avancerade system inom flygteknik, vapen, ledningssystem, sensorer och undervattenssystem. Saab har sitt huvudkontor i Sverige men en global verksamhet där Saab är en del av många nationers försvarsförmåga. Läs mer om oss här

Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här

Våra värderingar kan du läsa om här

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Visa mindre

Tigsvets

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om jobbet   Svetsare/TIG-svetsare  Om Dornika Dornika erbjuder Tillverkning  av kvalitativt högvärdiga produkter inom utrustning och helhetslösningar till hotell, caféer, restauranger och storkök. Bolaget har funnits i 30 år och är marknadsledande i västra... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Om jobbet

 

Svetsare/TIG-svetsare 


Om Dornika

Dornika erbjuder Tillverkning  av kvalitativt högvärdiga produkter inom utrustning och helhetslösningar till hotell, caféer, restauranger och storkök. Bolaget har funnits i 30 år och är marknadsledande i västra Sverige.  mellanstort familjeföretag där dem anställda vid behov är delaktiga i företagets alla delar.

Placering & start

Tjänsten är placerad på Stålverksgatan 10  i Göteborg och tillsättning är omgående eller enligt överenskommelse.

Dina arbetsuppgifter.

Som svetsare hos oss arbetar du löpande i vår verkstad med att utföra svets och tunnplåt bearbetning. I rollen arbetar du självständigt och ingår även i ett svetsteam.

Krav

·        Erfarenhet inom svets.

·        Erfarenhet inom tunnplåtbearbetning (klippa, bocka)

·        Flexibel och ha lätt att samarbeta med olika typer av människor.

Meriterande.

·        Erfarenhet av TIG-svetsning i rostfri tunnplåt.

Vidare ser vi att du är självgående, tycker om att utmana dig själv. Du drivande, ansvarstagande och noggrann. Vår verksamhet präglas av mångfald och vi ser det därför extra viktigt att du kan ta alla slags människor, skapa goda relationer och vara en god teammedlem.

Kontakt

Alla ansökningar hanteras dagligen. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna kontakta hos på 0707202585.

Välkommen med din ansökan!

Om anställningenLön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Stålverksgatan 10
41707 GÖTEBORG

Arbetsgivaren Visa mindre

Stenhuggare

Stone Center Söker nu stenhuggare till verkstad i Göteborg . Välkommen till Stone Center, här vill vi skapa förutsättningar för god heminredning. Vårt arbete är alltid att hitta rätt sten till kunden . Vi gör det på ett sätt som ingen annan gör. Vårt arbete och kunskap är verktyget och vi är hantverkarna. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Provanställning på 6 månader tillämpas. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Tillsammans med dina kolleg... Visa mer
Stone Center Söker nu stenhuggare till verkstad i Göteborg .


Välkommen till Stone Center, här vill vi skapa förutsättningar för god heminredning. Vårt arbete är alltid att hitta rätt sten till kunden . Vi gör det på ett sätt som ingen annan gör. Vårt arbete och kunskap är verktyget och vi är hantverkarna.


Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Provanställning på 6 månader tillämpas.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:


Tillsammans med dina kollegor kommer du att tillverka bänkskivor till kök ,badrum och mm.


Som stenhuggare på Stone Center ansvarar du för tillverkning, leverering och montering.
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med sten och att bygga kundrelationer, från skapande till uppföljning så är det positivt men med rätt inställning kan du visa att du är rätt person för Stone Center även utan erfarenhet av just dessa arbetsuppgifte


Detta önskar vi:


• Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer.
• Du är självgående och tar gärna egna initiativ.
• Du brinner för att skapa förutsättningar för verkstadens framgång.
• Du en positiv och härlig person som gör våra verkstad ännu trevligare!
• Du är en lagspelare och tycker om att jobba som ett team.
• Du har intresset att utvecklas i din roll.
Vi lägger stor vikt vid personligt driv och engagemang. På Stone Center vill vi kunna utveckla människor och coaching är något vi jobbar med varje dag.
Allt för att leverera den bästa kundupplevelsen men även för att du ska växa i din yrkesroll och som individ. Men vi strävar också efter att du skall kunna växa internt och vara en del av Stone Center på lång sikt. För den intresserade finns det goda möjligheter att utvecklas och framöver ta sikte på en ledande roll inom Stone Center.


Att arbeta hos Stone Center
Som medarbetare på Stone Center är du en oerhört viktig del i vår verksamhet och vi lägger därför ner stora resurser på både personlig och yrkesmässig utveckling.


Vill du arbeta på Stone Center, en organisation med en stark värdegrund och solida normer – då ska du söka denna tjänst! Välkommen in med din ansökan.


Övrigt:
Om detta känns rätt för dig, är du varmt välkommen med din ansökan till oss. Vänta inte med att ansöka då vi gör ett löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

CAD-tekniker

CAD Technician - Remote Do you want to work in a dynamic and innovative environment where you play a central role as a CAD Technician? Are you technically skilled and passionate about creating precise and efficient design solutions? If so, you might be the person we are looking for! We are seeking an engaged and detail-oriented CAD Technician for our client. They offer a creative work environment where collaboration and development are key focuses. This po... Visa mer
CAD Technician - Remote
Do you want to work in a dynamic and innovative environment where you play a central role as a CAD Technician? Are you technically skilled and passionate about creating precise and efficient design solutions? If so, you might be the person we are looking for!
We are seeking an engaged and detail-oriented CAD Technician for our client. They offer a creative work environment where collaboration and development are key focuses. This position is part-time, offering flexibility to balance work with other commitments.
Role
As a CAD Technician, you will be responsible for creating, modifying, and optimizing technical drawings and models using CAD software. You will work closely with the engineering team to develop detailed 2D and 3D models of products, components, and systems. Your work will be crucial in ensuring that the designs meet both the client's requirements and internal quality standards. 
Skills and Experience
We place great importance on your personal qualities and are looking for someone who is meticulous, technically skilled, and has a strong ability to collaborate with others. You have previous experience working with CAD software and a good understanding of technical drawings and specifications. Experience with Autodesk Inventor or Fusion 360 is advantageous. You are creative, solution-oriented, and have a strong desire to grow within your professional field.
Qualifications
Experience working with CAD software, preferably Autodesk Inventor or Fusion 360
Good technical understanding and ability to read and interpret technical drawings
Strong communication skills and ability to work effectively in a team
Excellent problem-solving skills and a high level of accuracy
Relevant education in engineering, design, or a similar field
Fluent in English, both spoken and written

About the Company:
Eustaff is a multicultural staffing and recruitment company.Based in Sweden, we also have recruitment offices in Bulgaria, Romania, and Moldova. This allows us to take advantage of the vast amount of collective expertise and clientele that falls under our global operations.
We have been in the industry for many years and today offer many attractive services throughout Sweden. We provide secure employment and are a simpler alternative where we are practically oriented with the ambition to help everyone involved succeed.
Interviews will be conducted on an ongoing basis, and the position may be filled before the end date. Visa mindre

Billackerare

Ansök    Maj 27    Bil+ Bromma AB    Fordonslackerare
Kan du vara den vi söker? Erfaren och serviceinriktad billackerare till Bil+ Göteborg sökes. Vi söker en erfaren och serviceinriktad lackerare som tycker om att jobba i högt tempo. Du kommer att ingå i ett målinriktat team som alltid jobbar med högsta kvalité. Som billackerare kommer ditt arbete främst bestå av maskering, billackering samt bilplastreparationer. Du kommer att arbeta i ett team bestående flera duktiga billackerare och skadereparatörer med må... Visa mer
Kan du vara den vi söker?
Erfaren och serviceinriktad billackerare till Bil+ Göteborg sökes.
Vi söker en erfaren och serviceinriktad lackerare som tycker om att jobba i högt tempo. Du kommer att ingå i ett målinriktat team som alltid jobbar med högsta kvalité. Som billackerare kommer ditt arbete främst bestå av maskering, billackering samt bilplastreparationer.
Du kommer att arbeta i ett team bestående flera duktiga billackerare och skadereparatörer med många års erfarenhet.
Som billackerare på Bil+ jobbar alla funktioner tillsammans. Skadeberäknare, bilplåtslagare och verkstadschef alla i symbios för goda resultat och mål. Det är viktigt att du är flexibel och ambitiös då vi jobbar under högt tempo. Du ska kunna jobba inom samtliga steg i lackprocessen, såsom slipning, grundning, maskering, lackering och polering.
Det är viktigt att du trivs med att utvecklas då branschen liksom vi utvecklas kontinuerligt.
Krav:
B-körkort
Erfarenhet inom billackering
Om företaget
Bil+ är ett ungt, innovativt och expansivt verkstadskedja. Bil+ kännetecknas av kvalitet och innovativa digitala lösningar. Företaget är certifierad av Kvalitetssäkrad Skadeverkstad och tillämpar flera andra certifieringsprogram. Företaget bedriver flera anläggningar och söker nu en ny stjärna till anläggningen i Göteborg. Vi erbjuder en spännande arbetsplats med förmånliga anställningsvillkor. Är du rätt person är du välkommen att delta på vår resa. Visa mindre

Bilplåtslagare

Vi erbjuder dig Bil+ är ett innovativt och expansivt företag som söker en ny stjärna till sin anläggning i Göteborg. Här kommer du att få jobba med likasinnade som har ett stort bil intresse och ser vikten av att leverera på hög nivå till våra kunder. Vi bryr oss om våra anställda och kvalitet är ledordet. Vi värdesätter din kompetens och där även vår lönesättning är konkurrenskraftig. Du kommer att bli en viktig del för Bil+ samtliga anläggningar där möjl... Visa mer
Vi erbjuder dig
Bil+ är ett innovativt och expansivt företag som söker en ny stjärna till sin anläggning i Göteborg. Här kommer du att få jobba med likasinnade som har ett stort bil intresse och ser vikten av att leverera på hög nivå till våra kunder.
Vi bryr oss om våra anställda och kvalitet är ledordet. Vi värdesätter din kompetens och där även vår lönesättning är konkurrenskraftig. Du kommer att bli en viktig del för Bil+ samtliga anläggningar där möjlighet till "Job Rotation" är en del av Bil+ strävan att göra våra anställa till en del av företaget..
Vi ser gärna att du har jobbat med flertalet av bilmärken och är flexibel i ditt arbetssätt, kunna delegera och vara en del av teamet är viktigt för oss.
Bil+ jobbar idag med flertalet bilmärken och ett antal försäkringsbolag där kvalitet, ledtider och standarder är högst viktiga.
Välkommen med din ansökan till en ny och spännande karriär. Visa mindre

CNC-operatör | PartnerTech Karlskoga AB | Karlskoga

Just nu växer vår kund PartnerTech och letar efter nya medarbetare. Har du tidigare arbetat som CNC-operatör men söker en ny utmaningar? Söker du efter en tjänst med stimulerande arbetsuppgifter och där du tillsammans med dina kollegor har en möjlighet att påverka företagets framtid. Då kan detta var tjänsten för dig! Om uppdraget • Tillträde enligt överenskommelse • Visstidsanställning – heltid • Karlskoga • Tillgängliga skift: natt, 2-skift Om tjä... Visa mer
Just nu växer vår kund PartnerTech och letar efter nya medarbetare. Har du tidigare arbetat som CNC-operatör men söker en ny utmaningar? Söker du efter en tjänst med stimulerande arbetsuppgifter och där du tillsammans med dina kollegor har en möjlighet att påverka företagets framtid. Då kan detta var tjänsten för dig!

Om uppdraget

• Tillträde enligt överenskommelse
• Visstidsanställning – heltid
• Karlskoga
• Tillgängliga skift: natt, 2-skift

Om tjänsten

Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för. Du kommer arbeta i ett team tillsammans med kunniga och dedikerade medarbetare där du också blir en viktig del för att arbetet ska flyta på så smidigt som möjligt. Kunden arbetar i flera olika styrsystem och affärssystemet är Monitor. Arbetsuppgifterna för tjänsten innefattar i huvudsak:

• Svarvning, omriggning/omställning mellan nya och gamla artiklar samt övervakning av företagets CNC-maskiner
• Analysera och utvärdera mätresultat
• Rapportering av utfört arbete
• Utföra daglig skötsel och underhåll av maskiner/utrustning, byta verktyg

Som konsult hos oss har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig och som är ansvarig för ditt uppdrag, att du trivs och att du utvecklas i din yrkesroll. Du kommer dessutom ha en ansvarig chef på plats hos PartnerTech som hjälper dig i ditt dagliga arbete.

Om dig

Vi söker dig som har en CNC-utbildning och några års arbetslivserfarenhet inom yrket. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med datorer och goda kunskaper i det svenska språket. Vi söker dig som är en serviceinriktad, ansvarstagande och ordningsam person med ett stort engagemang och förmåga att prioritera uppgifter. Du är den som presterar det lilla extra, drivs av goda resultat, är kvalitetsmedveten och noggrann. Vidare är du en person gillar samarbete och som kommunicerar väl på svenska i tal och skrift.

Formell kompetens

• B-körkort
• Utbildning inom CNC-området
• Kunskaper i svenska språket för att kunna läsa och förstå instruktioner och säkerhetsföreskrifter

Tjänsten innebär arbete som innehåller försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap. Om du har dubbelt medborgarskap måste detta anges vid ansökan.

Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och bifoga ditt senaste CV och giltig legitimation.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Information

Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till [email protected]

Om PartnerTech Karlskoga AB

Våra produktionsanläggningar finns i Karlskoga och Filipstad och består av ca 85 CNC styrda bearbetningsmaskiner med upp till 15 axlar. Till det består våra anläggningar av moderna utrustningar för oförstörande provning och optisk mätning. Vi jobbar ständigt med att utmana oss för att utvecklas och lever i en värld där förändringar ses som förbättringar.

Vi levererar produkter främst till försvarsindustrin, men även inom energisektorn samt fordonsindustrin, vilket ställer höga krav på oss som leverantör, varvid vi är certifierade enligt ISO 9001och ISO 14001.

Vi är idag ett medelstort företag som redan gjort första delen av tillväxtresan, vi vet vad som krävs och har investerat mycket senaste åren. Visa mindre

Produktionsmedarbetare till vår kund i Göteborg

Vill du vara en del av WRKFRC teamet? Är du engagerad, lyhörd och en bra lagspelare är du hjärtligt välkommen till oss. Vi lägger stor vikt i din personlighet och energi och din vilja att bli en bra ambassadör för oss hos kund. Vi söker noggrann, teknisk och nyfiken medarbetare med öga för detaljer till vår kund i Göteborg. Arbetsbeskrivning Du kommer att jobba med ytbehandling av precisionsprodukter i labbmiljö samtutföra kvalitetskontroller av produkter.... Visa mer
Vill du vara en del av WRKFRC teamet? Är du engagerad, lyhörd och en bra lagspelare är du hjärtligt välkommen till oss. Vi lägger stor vikt i din personlighet och energi och din vilja att bli en bra ambassadör för oss hos kund.
Vi söker noggrann, teknisk och nyfiken medarbetare med öga för detaljer till vår kund i Göteborg.
Arbetsbeskrivning
Du kommer att jobba med ytbehandling av precisionsprodukter i labbmiljö samtutföra kvalitetskontroller av produkter.För att lyckas bra i denna roll krävs det att du pratar svenska flytande i tal och skrift samt kan hantera instruktioner skriftligt och muntligt.

Produkterna varierar så arbetet är omväxlande och du behöver vara flexibel i ditt sätt att jobba. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, så även om du inte tidigare har erfarenhet av denna typ av jobb så är du varmt välkommen att ändå söka.

ProfilNoggrann
Teknisk kompetens och ett intresse av att lära sig nytt
Självständig
Punktlig
Engagerad
Driv och vilja att utvecklas

Arbetstider:
Måndag till torsdag14:12–00:00

Intervjuer sker löpande, så ansöka redan nu.


Om WRKFRC
WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.
Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt. Visa mindre

CNC-operatör | PartnerTech Karlskoga AB | Karlskoga

Just nu växer vår kund PartnerTech och letar efter nya medarbetare. Har du tidigare arbetat som CNC-operatör men söker en ny utmaningar? Söker du efter en tjänst med stimulerande arbetsuppgifter och där du tillsammans med dina kollegor har en möjlighet att påverka företagets framtid. Då kan detta var tjänsten för dig! Om uppdraget • Tillträde enligt överenskommelse • Visstidsanställning – heltid • Karlskoga • Tillgängliga skift: natt, 2-skift Om tjä... Visa mer
Just nu växer vår kund PartnerTech och letar efter nya medarbetare. Har du tidigare arbetat som CNC-operatör men söker en ny utmaningar? Söker du efter en tjänst med stimulerande arbetsuppgifter och där du tillsammans med dina kollegor har en möjlighet att påverka företagets framtid. Då kan detta var tjänsten för dig!

Om uppdraget

• Tillträde enligt överenskommelse
• Visstidsanställning – heltid
• Karlskoga
• Tillgängliga skift: natt, 2-skift

Om tjänsten

Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för. Du kommer arbeta i ett team tillsammans med kunniga och dedikerade medarbetare där du också blir en viktig del för att arbetet ska flyta på så smidigt som möjligt. Kunden arbetar i flera olika styrsystem och affärssystemet är Monitor. Arbetsuppgifterna för tjänsten innefattar i huvudsak:

• Svarvning, omriggning/omställning mellan nya och gamla artiklar samt övervakning av företagets CNC-maskiner
• Analysera och utvärdera mätresultat
• Rapportering av utfört arbete
• Utföra daglig skötsel och underhåll av maskiner/utrustning, byta verktyg

Som konsult hos oss har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig och som är ansvarig för ditt uppdrag, att du trivs och att du utvecklas i din yrkesroll. Du kommer dessutom ha en ansvarig chef på plats hos PartnerTech som hjälper dig i ditt dagliga arbete.

Om dig

Vi söker dig som har en CNC-utbildning och några års arbetslivserfarenhet inom yrket. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med datorer och goda kunskaper i det svenska språket. Vi söker dig som är en serviceinriktad, ansvarstagande och ordningsam person med ett stort engagemang och förmåga att prioritera uppgifter. Du är den som presterar det lilla extra, drivs av goda resultat, är kvalitetsmedveten och noggrann. Vidare är du en person gillar samarbete och som kommunicerar väl på svenska i tal och skrift.

Formell kompetens

• B-körkort
• Utbildning inom CNC-området
• Kunskaper i svenska språket för att kunna läsa och förstå instruktioner och säkerhetsföreskrifter

Tjänsten innebär arbete som innehåller försvarssekretess och krav på svenskt medborgarskap. Om du har dubbelt medborgarskap måste detta anges vid ansökan.

Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och bifoga ditt senaste CV och giltig legitimation.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Information

Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till [email protected]

Om PartnerTech Karlskoga AB

Våra produktionsanläggningar finns i Karlskoga och Filipstad och består av ca 85 CNC styrda bearbetningsmaskiner med upp till 15 axlar. Till det består våra anläggningar av moderna utrustningar för oförstörande provning och optisk mätning. Vi jobbar ständigt med att utmana oss för att utvecklas och lever i en värld där förändringar ses som förbättringar.

Vi levererar produkter främst till försvarsindustrin, men även inom energisektorn samt fordonsindustrin, vilket ställer höga krav på oss som leverantör, varvid vi är certifierade enligt ISO 9001och ISO 14001.

Vi är idag ett medelstort företag som redan gjort första delen av tillväxtresan, vi vet vad som krävs och har investerat mycket senaste åren. Visa mindre

Bilmekaniker Göteborg

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se! Aditro... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se!

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera gånger i månaden!

Arbetsuppgifter
Nu söker vi efter dig med ett brinnande intresse för bilar och tidigare erfarenhet av att arbeta som bilmekaniker. Här möts du av en arbetsplats med högt i tak där du kommer få arbeta med allt ifrån service till felsökning och reparation. Vid säsong kan det även förekomma däckskifte. Arbetsplatsen är belagd på centrala Hsingen och arbetstiden är förlagd på dagtid, mån-fre. Arbetsplatsen präglas av god gemenskap och familjär känsla, därav lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker någon som är självgående och med en positiv attityd.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av kund på en tillsvidareanställning där 6 månaders provanställning tillämpas.

Placeringsort: Centrala Hisingen
Arbetstid: måndag – fredag, dagtid
Omfattning: Heltid

Din profil
För att lyckas i rollen som bilmekaniker hos vår kund tror vi du har ett hjärta som klappar extra mycket för bilar. Troligtvis har du några års erfarenhet i branschen alternativt utbildning inom fordon. Viktigast av allt är att du har rätt inställning och atittyd där laget går före jaget. Eftersom du kommer jobba i ett litet och sammansvetsat team och ha mycket kundkontakt lägger vi stor vikt vid att du har en god social förmåga och har lätt för att sammarbeta. Då en dag kan variera med allt från service till reparation och däckskifte ser vi gärna att du är flexibel, ansvarsfull och självgående.

Kvalifikationer för tjänsten:
- Svenska i tal och skrift.
- Tidigare erfarenhet som mekaniker alt utbildning.
- B-körkort.

Låter detta som en tjänst för dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Rekryering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Produktionsoperatör till Multilens

Om Bravura: Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss – som konsult eller rekryterad. Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta... Visa mer
Om Bravura:

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss – som konsult eller rekryterad.

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Multilens är ett svenskt företag som ägnar sig åt utveckling och tillverkning av specialiserad optik, avsedd att bemöta särskilda behov exempelvis inom glasögon och kontaktlinser som normal optik inte kan tillfredsställa. Multilens har etablerat distribution av sina produkter över Europa och befinner sig i en expanderande fas.

Arbetsuppgifter:

Som produktionsoperatör arbetar du med att hantera och producera glasögon och kontaktlinser, där varje enskild produkt behandlas manuellt. Arbetet omfattar slipning, färgning, behandling och slutkontroll, vilket kräver stor noggrannhet och användning av specifika verktyg för att säkerställa hög kvalitet på produkterna. Du ansvarar även för att leverera produkterna inom tidsramarna. I denna roll ingår också att utveckla och förbättra arbetsprocesserna kontinuerligt.

• Kvalitetskontroll
• Finmotorisk Produktion
• Utveckling av processer

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Arbetslivserfarenhet inom en certifierad verksamhet och kvalitetsledningssystem
• Arbetslivserfarenhet av finmotorisk produktion eller motsvarande fingerfärdighet
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska tal och skrift

För att vara framgångsrik i denna roll är du en ansvarstagande person som tycker att noggrannhet och kvalité i ditt arbete är viktigt. Du tycker om att driva ditt arbete framåt och tar egna initiativ för att lösa dina arbetsuppgifter. Vid tillfällen där du fastnar söker du efter information och frågar dina kollegor för att upprätthålla kvalité och komma vidare i ditt arbete. Avslutningsvis trivs du med att arbete i ett flöde och har förståelse för att ditt arbete påverkar ditt team och produktionen i flera led.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Mölnlycke
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, [email protected] eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verkstadsarbetare Bänkarbetare

Nu söker vi enerfaren bänkarbetare till Eliasson & Lund Industrial Partner i Göteborg. Verkstaden har inriktning på prototyp- och legotillverkning enligt underlag från kund. Vilket innebär tillverkning av allt från prov- och experimentarbeten till större produktionsserier.Är du en erfaren verkstadsarbetare, som är van vid ritningsläsning och mätteknik och kan hantera manuell bearbetning i diverse material, är du rätt för tjänsten.Arbetsuppgifter Du kommer ... Visa mer
Nu söker vi enerfaren bänkarbetare till Eliasson & Lund Industrial Partner i Göteborg. Verkstaden har inriktning på prototyp- och legotillverkning enligt underlag från kund. Vilket innebär tillverkning av allt från prov- och experimentarbeten till större produktionsserier.Är du en erfaren verkstadsarbetare, som är van vid ritningsläsning och mätteknik och kan hantera manuell bearbetning i diverse material, är du rätt för tjänsten.Arbetsuppgifter
Du kommer att vara del i teamet och alla hjälps åt, så flexibelt arbetssätt är en förutsättning. Ibland är ni fler på avdelningen ibland färre, beroende på omfattning på jobb.Du kommer att arbeta med tillverkning och bearbetning av olika material, inom industrin. Det kräver att du är skicklig på att arbeta med dina händer och använda olika verktyg och maskiner. Du kommer att ansvara för att förbereda, forma och slutföra produkter eller komponenter enligt specifika ritningar och instruktioner. Samt övervaka och underhålla arbetsutrustningen för att säkerställa kvalitet och effektivitet. En viktig del av dina arbetsuppgifter är kvalitetskontroll och anpassning av arbetsmetoder för att uppfylla produktionsmålen.ProfilSvenska i tal och skrift
Vana vid ritningsläsning och mätteknik
Praktiskt lagd och noggrann i ditt arbete
Erfarenhet av plåtbearbetning, svetsning, lödning, manuell svarvning och fräsning
Truckkort
Problemlösare
Säkerhetsmedvetenhet
Trivs att arbeta i såväl team som självständigt.

Meriterande
Övriga viktiga egenskaper för rollen kan vara att du är bra på samarbete, är lyhörd och flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsten är heltid förlagt vardagar dagtid (kl6-15 alternativt kl7-16) med möjlighet till flex i arbetstiderna och startar som 6 månaders provanställning.
Verkstaden har ett bra läge och fina förbindelser med kollektivtrafik och hållplats utanför.
Eliasson & Lund är en generös arbetsgivare med fin personalomsorg och månar om sina anställda med bra förmåner bl.a. i form av eget gym, friskvårdsbidrag ochlunchservering etc.

Tillsättning snarast så intervjuer sker löpande, sök idag!

Sökord: Verkstad, verkstadsarbetare, bänkarbete, prototyp, tillverkning, svensk industri, Göteborg, Lerum, Partille, produktion, tillverkning.
Om WRKFRC
WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensföretagens stadgar.
Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt. Visa mindre

CNC-operatör, erfaren i Heidenhain styrsystem

Nu söker vi dig CNC-operatör med inriktning på fräs.Är du en passionerad CNC-operatör som är van att göra programmering direkt i maskinen, kan detta vara för dig. Jobbet innebär allt från ax till limpa. Dvs du får en ritning och skall leverera de färdiga detaljerna.Du kommer att jobba med en Abene VHF380 med Heidenhain 620 styrsystem. Maskinen används till kortserier i alla material. Viktigt att du kan göra egna program i just Heidenhain.Många gånger är de... Visa mer
Nu söker vi dig CNC-operatör med inriktning på fräs.Är du en passionerad CNC-operatör som är van att göra programmering direkt i maskinen, kan detta vara för dig. Jobbet innebär allt från ax till limpa. Dvs du får en ritning och skall leverera de färdiga detaljerna.Du kommer att jobba med en Abene VHF380 med Heidenhain 620 styrsystem. Maskinen används till kortserier i alla material.
Viktigt att du kan göra egna program i just Heidenhain.Många gånger är det enstyckstillverkning så det krävs att du är helt självgående i styrsystemet och att har god verkstadsvana.Profil
God vana av Heidenhain samt kan göra egna program.
Kan hantera uppdrag från ritning till färdig produkt.
Självdriven, med passion för CNC och uppskattar friheten i jobb med eget ansvar.
Värderar kvalitetsarbete och vill bidra till kunskapsutbyte med dina kollegor.
Positiv och noggrann som person och gillar utmaningar
Fördjupad kunskap inom fräsning.
Grundlig förståelse för produktionsflöden och hur de påverkar kvalitetsresultat.
Kan läsa och förstå tekniska ritningar.
Flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift.


Med en arbetsdag från 07-16 och möjlighet till flex, erbjuds du här en balans mellan arbete och fritid.
Är du redo att sätta din prägel på branschen och skapa resultat som räknas?
Skicka in din ansökan idag och ta nästa steg i din karriär!Är du redo att utvecklas i din karriär och bli en del av Bomeks team?
Skicka in din ansökan idag!

Om Bomek: BoMek Verkstads AB är ett företag med lång erfarenhet av kvalificerade legoarbeten inom skärande bearbetning och svetsning av alla typer av metalliska material. De är leverantör till flera svenska börsnoterade företag inom verkstadsindustri, telekommunikation, medicinsk teknik, maskiner för livsmedel m.m.

Sökord: CNC, fräs, operatör, Göteborg, Partille, Kungsbacka, Alingsås, Kungälv, Lerum, programmera, produktion Visa mindre

Montör sökes till kund!

TopWork söker nu en erfaren montör till kund i Göteborg!   Är du en fena på montagearbete och älskar ett praktiskt arbete där händerna är ditt främsta verktyg i en problemlösande miljö? Då är vår kund ute efter dig! Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från avancerat montörsarbete där du är van vid att använda verktyg och montera efter ritningar. Vår kund är verksam inom tillverkningsindustrin och sätter ihop avancerade produkter. Under arbetsdagen k... Visa mer
TopWork söker nu en erfaren montör till kund i Göteborg!
 

Är du en fena på montagearbete och älskar ett praktiskt arbete där händerna är ditt främsta verktyg i en problemlösande miljö? Då är vår kund ute efter dig!

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från avancerat montörsarbete där du är van vid att använda verktyg och montera efter ritningar. Vår kund är verksam inom tillverkningsindustrin och sätter ihop avancerade produkter. Under arbetsdagen kan du utföra tyngre arbete, montering med mer finess med små verktyg, koppla ihop rör eller limma rör. Det varierande arbetet ställer som krav på dig att du hanterar växlande arbetsuppgifter och att du känner dig bekväm med flera sorters arbetssätt.
Vi söker dig som har:
Tidigare erfarenhet av olika montörsarbeten
Ett praktiskt förhållningssätt
En vilja att utvecklas
En förmåga att arbeta flexibelt

Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift är ett krav för denna tjänst. 

Arbetstiden är förlagd dagtid.

Är du en erfaren montör och ute efter nya utvecklingsmöjligheter? Då är detta din chans till en stabil arbetsplats med goda chanser till att utvecklas internt!

Välkommen med din ansökan! Rekryteringsarbetet sker löpande. 

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

CNC-operatör

Nu söker vi CNC-Operatör med erfarenhet av fler-axliga maskiner till Eliasson & Lund Industrial Partner AB. Arbetsuppgifter Du kommer i huvudsak att arbeta med några av deras nya högteknologiska CNC maskiner. Vilket kräver att du har tidigare erfarenhet av 3, 4 & 5-axliga svarv och fräsmaskiner med styrsystemen Fanuc, Mitsubishi och Siemens. Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för denna maskingrupp, men samtidigt ska du arbeta självständigt i din ... Visa mer
Nu söker vi CNC-Operatör med erfarenhet av fler-axliga maskiner till Eliasson & Lund Industrial Partner AB.

Arbetsuppgifter
Du kommer i huvudsak att arbeta med några av deras nya högteknologiska CNC maskiner. Vilket kräver att du har tidigare erfarenhet av 3, 4 & 5-axliga svarv och fräsmaskiner med styrsystemen Fanuc, Mitsubishi och Siemens.
Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för denna maskingrupp, men samtidigt ska du arbeta självständigt i din roll att tillverka kvalitativa delar utefter kundens ritningar.

Profil
Erfaren CNC-operatör inom svarv/fräs fleraxliga maskiner
Kan läsa ritning, programmera, rigga samt mätteknik.
Svenska flytande i tal och skrift.
Erfarenhet av programmering i Gibbs-CAM eller i liknande programvaror.
Praktiskt lagd och noggrann i ditt arbete.
Stresstålig och gillar att arbeta där det är full fart.
Trivs att arbeta i såväl team som självständigt.
Du är en problemlösare.


Meriterande
Truckkort är meriterande. Övriga viktiga egenskaper för rollen kan vara att du är bra på samarbete, är lyhörd och flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tjänsten är heltid förlagt vardagar dagtid (kl6-15 alternativt kl7-16) med möjlighet till flex i arbetstiderna och startar som 6 månaders provanställning.
Verkstaden har ett bra läge och fina förbindelser med kollektivtrafik och hållplats utanför.
Eliasson & Lund är en generös arbetsgivare med fin personalomsorg och månar om sina anställda med bra förmåner bl.a. i form av eget gym, friskvårdsbidrag ochlunchservering etc.
Tillsättning snarast så intervjuer sker löpande, sök idag!

Sökord: CNC, CNC-operatör, fräs, svarv, verkstad, mekanisk, Göteborg, industri, produktion, Lerum, Partille

Om WRKFRC
WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensföretagens stadgar.
Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt. Visa mindre

Extrajobb inom montage och inredning i Göteborg

Söker du ett extrajobb vid sidan av studier/eget företagande eller ett deltidsjobb?Är du en händig person som vill arbeta med montage av inredning? Ta chansen att arbeta med diverse lokalanpassningar, reklammontage, snickerier och inredning hos ett av Sveriges tyngsta helhetsleverantörer i inredningsvärlden. Om företaget: Företaget från Göteborg är en ledande aktör inom inredningsvärlden som erbjuder företag och offentlig verksamhet helhetslösningar inom a... Visa mer
Söker du ett extrajobb vid sidan av studier/eget företagande eller ett deltidsjobb?Är du en händig person som vill arbeta med montage av inredning? Ta chansen att arbeta med diverse lokalanpassningar, reklammontage, snickerier och inredning hos ett av Sveriges tyngsta helhetsleverantörer i inredningsvärlden.
Om företaget: Företaget från Göteborg är en ledande aktör inom inredningsvärlden som erbjuder företag och offentlig verksamhet helhetslösningar inom anpassning, montage, lagerhantering och logistik av inredning runt om i landet.
Arbetsuppgifter:Arbetsuppgifterna i stort handlar om att:
Flytta inredning
Packa upp inredning
Montera ihop/isär inredning
Montera upp/sätta upp eller ta ned inredning
Städ av utrymmen innan hemgång

Om dig:Har du erfarenhet av snickeri och montering så är det ett stort plus.Vi ser gärna att du är:
Händig och noggrann
Lösningsorienterad
Gillar att jobba fysiskt

Ett krav föratt vara aktuell i denna rekryteringen krävs att du har en annan sysselsättning på minst 50% (motsvarande 20 timmar/vecka). Det kan vara att du studerar/ har ettannat deltidsjobb/är egen företagare - och önskarkombinera detta med ett extrajobb.
Aktuella kandidater anställs via oss på bemanningsföretaget Today Consulting, för att hyras ut till vår partner i inredningsvärlden. Start enligt överenskommelse.
Ansök redan idag då vi rekryterar löpande. Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta [email protected]ör aktuella kandidater kommer vi längre fram i rekryteringsprocessen att göra en referenstagning, samt avstämning mot belastningsregistret.
Today Consulting är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som verkar i västra och södra Sverige. Med lång erfarenhet inom rekryterings- och bemanningsbranschen vet vi hur viktigt det är att ha rätt person på rätt plats, vid rätt tillfälle. Vi är snabba. Vi är effektiva. Och vi jobbar med hjärtat.
Så du kan vara lugn, och lita på att vi förbereder din morgondag på bästa möjliga sätt. Redan idag. Visa mindre

CNC-operatör till Eliasson & Lund Industrial Partner AB

Eliasson & Lund Industrial Partner AB söker ett par hungriga CNC-Operatörer med god erfarenhet från liknande arbete. Företaget ligger i nya trivsamma lokaler på Arendalsvägen. Inledningsvis är det inhyrning med övertag efter 6 månader. Kan eventuellt även bli en direktrekrytering. Arbetsuppgifter Du kommer i huvudsak att arbeta med några av våra nya högteknologiska CNC maskiner. Vilket innebär att du tidigare har erfarenhet av 3, 4 & 5-axliga svarv och ... Visa mer
Eliasson & Lund Industrial Partner AB söker ett par hungriga CNC-Operatörer
med god erfarenhet från liknande arbete. Företaget ligger i nya trivsamma lokaler på Arendalsvägen. Inledningsvis är det inhyrning med övertag efter 6 månader. Kan eventuellt även bli en direktrekrytering.
Arbetsuppgifter

Du kommer i huvudsak att arbeta med några av våra nya högteknologiska CNC maskiner.

Vilket innebär att du tidigare har erfarenhet av 3, 4 & 5-axliga svarv och fräsmaskiner med styrsystemen Fanuc, Mitsubishi och Siemens.

Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för denna maskingrupp, men samtidigt kan arbeta självständigt i din roll att tillverka kvalitativa delar utefter kundens ritningar.

Kvalifikationer


• Du har flera års erfarenhet av att arbeta som CNC -Operatör i svarv/fräs 3, 4 & 5-axliga maskiner.
• Du kan läsa ritning, programmera, rigga samt mätteknik.
• Du talar och skriver svenska obehindrat, då detta krävs i denna tjänst.
• Du har erfarenhet av att programmera i Gibbs-CAM eller i liknande programvaror.
• Truckkort är meriterande.

 

Personliga egenskaper


• Som person är du praktiskt lagd och noggrann i ditt arbete.
• Du är stresstålig och gillar att arbeta där det är full fart.
• Du har hög arbetsmoral och trivs att arbeta i såväl team som självständigt.
• Du är en problemlösare.

Villkor


• God lön
• Friskvårdsbidrag
• Gratis parkering
• Nya fräscha lokaler
• Trivsamma kollegor

Ansökan

I detta uppdrag samarbetar vi med FMR Bemanning. Har du frågor så kontakta Krister Eliasson på 0707-899606.

Tillträde snarast så vänta inte med din ansökan!

Välkommen! Visa mindre

Verkstadsarbetare till Eliasson & Lund Industrial Partner AB

Eliasson & Lund Industrial Partner AB söker ett par hungriga verkstadsarbetare med god erfarenhet från liknande arbete. Företaget ligger i nya trivsamma lokaler på Arendalsvägen. Inledningsvis är det inhyrning med övertag efter 6 månader. Kan eventuellt bli aktuellt med en direktrekrytering. Vi söker erfarna verkstadsarbetare som är vana vid ritningsläsning, mätteknik och kan hantera manuell bearbetning i diverse material: Svetsning, lödning, fixtur- & v... Visa mer
Eliasson & Lund Industrial Partner AB söker ett par hungriga verkstadsarbetare
med god erfarenhet från liknande arbete. Företaget ligger i nya trivsamma lokaler på Arendalsvägen. Inledningsvis är det inhyrning med övertag efter 6 månader. Kan eventuellt bli aktuellt med en direktrekrytering.
Vi söker erfarna verkstadsarbetare som är vana vid ritningsläsning, mätteknik och kan hantera manuell bearbetning i diverse material:

Svetsning, lödning, fixtur- & verktygstillverkning, manuell svarvning och fräsning mm.

Erfarenhet av i kollaborativ robotsvetsning är meriterande.

Vi är en legotillverkare som tillverkar enligt underlag från kund.

Arbetsuppgifter och erfarenhet

Svetsning (Svart, rostfritt och aluminium)

Lödning

Manuell svarvning

Manuell fräsning

Pressning (plåt och rör i verktyg)

Rörbockning

Fixtur framtagning (tex svetsfixturer)

Verktygstillverkning

Truckkort är meriterande

Personliga egenskaper


• Som person är du praktiskt lagd och noggrann i ditt arbete.
• Du är stresstålig och gillar att arbeta där det är full fart.
• Du har hög arbetsmoral och trivs att arbeta i såväl team som självständigt.
• Du är en problemlösare.

Villkor


• God lön
• Friskvårdsbidrag
• Gratis parkering
• Nya fräscha lokaler
• Trivsamma kollegor

Ansökan

I detta uppdrag samarbetar vi med FMR Bemanning. Har du frågor så kontakta Krister Eliasson på 0707-899606.

Tillträde snarast så vänta inte med din ansökan!

Välkommen! Visa mindre

Svarvare till vår kund i Göteborg

Ansök    Maj 23    NearYou Sverige AB    Svarvare
Om företaget Vill du bli en del av ett team med hög kompetens och service som deras nya svarvare? Nu söker vi svarvare till vår kund i Göteborg! Tjänstebeskrivning Som svarvare hos vår kund kommer du att ansvara för att utföra svarvning av olika komponenter och produkter enligt givna specifikationer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar att sätta upp och justera maskiner, övervaka produktionen och säkerställa att kvalitetsstandarder upprätthålls. ... Visa mer
Om företaget
Vill du bli en del av ett team med hög kompetens och service som deras nya svarvare? Nu söker vi svarvare till vår kund i Göteborg!

Tjänstebeskrivning
Som svarvare hos vår kund kommer du att ansvara för att utföra svarvning av olika komponenter och produkter enligt givna specifikationer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar att sätta upp och justera maskiner, övervaka produktionen och säkerställa att kvalitetsstandarder upprätthålls. Du kommer också att vara delaktig i att felsöka och lösa eventuella tekniska problem som kan uppstå. I rollen som svarvare är noggrannhet och förmågan att arbeta självständigt viktiga egenskaper.

Kvalifikationer
För att trivas och lyckas som svarvare hos vår kund behöver du ha gedigen erfarenhet av svarvning samt kunskap om olika material och verktyg. Erfarenhet om karusellsvarv eller manuellt styrda svarvmaskiner är meriterande. Du bör vara noggrann, självgående och ha god analytisk förmåga. Kommunikationsförmåga och samarbetsförmåga är också viktiga egenskaper då du kommer att arbeta i team och behöva kommunicera med kollegor och kunder.

Låter det intressant?

Tveka då inte att ansöka redan idag och motivera varför vi ska anställa just dig.
Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdagen.
Har du frågor angående tjänsten hör av dig till konsultchef Therese Olofsson 0702-205131.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Visa mindre

Tekniska montörer till Emerson

Ansök    Maj 23    NearYou Sverige AB    Elektronikmontör
Om företaget Vi söker nu nya kollegor till Emerson i deras moderna lokaler i Mölnlyckes företagspark. Emerson är världsledande inom högteknologiska radarlösningar. De kombinerar avancerad teknologi och branschledande expertis för att skapa hållbara lösningar för de viktiga kunder och verksamheter de hjälper till att utveckla. Vill du jobba i en innovativ miljö med goda utvecklingsmöjligheter? Läs vidare! Tjänstebeskrivning Som teknisk montör på Emerson ä... Visa mer
Om företaget
Vi söker nu nya kollegor till Emerson i deras moderna lokaler i Mölnlyckes företagspark. Emerson är världsledande inom högteknologiska radarlösningar. De kombinerar avancerad teknologi och branschledande expertis för att skapa hållbara lösningar för de viktiga kunder och verksamheter de hjälper till att utveckla.

Vill du jobba i en innovativ miljö med goda utvecklingsmöjligheter? Läs vidare!

Tjänstebeskrivning
Som teknisk montör på Emerson är du delaktig i flera moment inom produktionen och du arbetar efter ett rotationsschema inom produktionsgruppens olika arbetsstationer. Emerson arbetar framgångsrikt i produktgrupper där samtliga medarbetare ansvarar för att rätt produkt levereras i rätt tid och med kvalitet. Arbetsuppgifterna varierar mellan de olika produktionsmomenten och som montör har du bland annat arbetsuppgifter som:

• Montering
• Test/kalibrering
• Förpackning
• Programmering
• Kontinuerligt förbättringsarbete som är relaterat till produktionssystemet


Kvalifikationer
Vi söker dig som är en strukturerad problemlösare, som trivs bäst av att arbeta i grupp och tar stort ansvar för att dina och gruppens arbetsuppgifter utförs med hög kvalitet. Du har ett naturligt driv och en hög arbetsmoral. Du är effektiv i ditt arbetssätt och positiv till nya utmaningar. Som person är du praktiskt lagd och är inte rädd för att ta i när det behövs. Du trivs med att arbeta i en dynamisk organisation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har en teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mekanisk- och elektronisk produktion. Vidare har du kompetens inom tillverkningsindustrin och god datorvana och behärskar Office/IT-system. Du har goda kunskaper i att tala, läsa och skriva på svenska och engelska. Emersons koncernspråk är engelska.

Låter det intressant?
Tveka då inte att ansöka redan idag och motivera varför vi ska anställa just dig.
Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdagen.
Har du frågor angående tjänsten hör av dig till konsultchef Therese Olofsson 0702-205131.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

Att arbeta som konsult på NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Visa mindre

SPONTANANSÖKAN - INDUSTRI & LOGISTIK GÖTEBORG

Ansök    Maj 23    Cleverex Bemanning AB    Fordonsmontör
Om tjänsten Om tjänsten Cleverex Bemanning är mer än bara ett företag. Vi är en familj som tror på att varje individ har unika talanger och färdigheter att erbjuda. När du väljer att arbeta med oss, kan du förvänta dig: Utvecklingsmöjligheter: Vi tror på din potential och erbjuder ständiga möjligheter för professionell och personlig tillväxt. Gemenskap: : Vi tror på samarbete och skapandet av en positiv och stödjande arbetsmiljö. Mångfald och inkludering:... Visa mer
Om tjänsten
Om tjänsten
Cleverex Bemanning är mer än bara ett företag. Vi är en familj som tror på att varje individ har unika talanger och färdigheter att erbjuda. När du väljer att arbeta med oss, kan du förvänta dig:

Utvecklingsmöjligheter: Vi tror på din potential och erbjuder ständiga möjligheter för professionell och personlig tillväxt.
Gemenskap: : Vi tror på samarbete och skapandet av en positiv och stödjande arbetsmiljö.
Mångfald och inkludering: Vi välkomnar och värdesätter alla bakgrunder och erfarenheter, skapar en inkluderande arbetsplats.

Skicka in din ansökan nu!

Vi uppmanar dig att skicka in ditt CV och ett personligt brev som berättar om dina mål och passion. Genom att bli en del av vårt nätverk kommer du att finnas med i våra register när vi matchar tjänster med kandidater. Låt oss tillsammans skapa en bättre framtid för oss själva och våra kunder.

Skicka din ansökan genom vårt enkla ansökningsformulär på vår hemsida. Vi ser fram emot att lära känna dig och möjligen välkomna dig till Cleverex Bemanning! Visa mindre

Bemanningsuppdrag i Göteborg

Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra.Åt vårakunder i Göteborg söker vi personer som gillar ett fysiskt arbete och ser positivtpå att jobba påolika arbetsplatser i perioder. Arbetsuppgifter:Dagen kan innebära montering av skåp, bord, soffor och dylikt. Vad som förväntas av dig: Montering Packa upp Flytt av möbler/inredning Städ av utrymmen innan hemgång Om dig:Har du erfarenhet av snickeri och montering så ä... Visa mer
Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra.Åt vårakunder i Göteborg söker vi personer som gillar ett fysiskt arbete och ser positivtpå att jobba påolika arbetsplatser i perioder.

Arbetsuppgifter:Dagen kan innebära montering av skåp, bord, soffor och dylikt.
Vad som förväntas av dig:
Montering
Packa upp
Flytt av möbler/inredning
Städ av utrymmen innan hemgång


Om dig:Har du erfarenhet av snickeri och montering så är det ett stort plus.
Vi ser att du är:
Händig
Lösningsorienterad
Gillar att jobba fysiskt
NoggrannToday Consulting är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som verkar i västra och södra Sverige. Med lång erfarenhet inom rekryterings- och bemanningsbranschen vet vi hur viktigt det är att ha rätt person på rätt plats, vid rätt tillfälle. Vi är snabba. Vi är effektiva. Och vi jobbar med hjärtat.
Så du kan vara lugn, och lita på att vi förbereder din morgondag på bästa möjliga sätt. Redan idag. Visa mindre

Nu söker vi maskinoperatörer

Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer bestå utav metallbearbetning genom körning av maskin där verksamheten består av svarar och pressar. Du kommer även sköta underhåll, påfyllnad samt felsökning av maskiner. Vi ser att du har erfarenhet utav olika typer utav maskiner då du kan få arbeta på olika avdelningar. Din bakgrund Vi söker dig som har maskinkännedom, du är en självständig person som är redo att ta ansvar. Du har ett stort intresse för te... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer bestå utav metallbearbetning genom körning av maskin där verksamheten består av svarar och pressar. Du kommer även sköta underhåll, påfyllnad samt felsökning av maskiner. Vi ser att du har erfarenhet utav olika typer utav maskiner då du kan få arbeta på olika avdelningar.
Din bakgrund
Vi söker dig som har maskinkännedom, du är en självständig person som är redo att ta ansvar. Du har ett stort intresse för teknik och maskiner samt en bra inställning till ditt arbete.
Viktigt att kunna arbeta olika skift.
Krav:- Truckkort
- Teknisk gymnasieutbildning alt erfarenhet
-Goda IT kunskaper

Meriterande- Tidigare arbetat inom tung tillverkningsindustri
- Hydraulik erfarenhet
-Traverskort
Om företagetFöretaget är ledande i sin branschUrval
Vi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan. Skicka därför in din ansökan redan idag! Visa mindre

Delprojektledare - Production, Surface | SAAB | Göteborg

SAAB i Göteborg söker nu en Delprojektledare som är en naturlig samordnare och en mästare på att hantera komplexa uppgifter i en dynamisk miljö. I denna roll blir du en av nyckelpersonerna i våra projekt, där du kombinerar rollerna som strategisk planerare och hands-on problemlösare! Är du redo att ta dig an utmaningen? ?????????????? Din roll Som Delprojektledare på SAAB kommer du att leda projektaktiviteter i delprojekt för att uppfylla kundkrav in... Visa mer
SAAB i Göteborg söker nu en Delprojektledare som är en naturlig samordnare och en mästare på att hantera komplexa uppgifter i en dynamisk miljö. I denna roll blir du en av nyckelpersonerna i våra projekt, där du kombinerar rollerna som strategisk planerare och hands-on problemlösare! Är du redo att ta dig an utmaningen?

??????????????Din roll
Som Delprojektledare på SAAB kommer du att leda projektaktiviteter i delprojekt för att uppfylla kundkrav inom utsatt tid och budget. Du kommer att ha ett nära samarbete med projektplanerare, samordna med olika delar av projektteamet och regelbundet rapportera framsteg och utmaningar till projektledaren för att bidra till effektiv projektgenomförande. Du blir den som håller i trådarna för dina delprojekt inom produktion, från att koordinera resurser med verktyg som Antura, till att vara på plats i produktionen för att säkerställa att projektmålen nås. Kunskap i IFS eller liknande affärssystem är en fördel, då det underlättar i den dagliga verksamheten.??????????????Din profil
Vi söker en person som trivs med att vara i ständig rörelse, som effektivt kan prioritera och hantera flera uppgifter samtidigt. Du har en naturlig förmåga att navigera i en miljö där kommunikation med en mångfald av kontaktytor är en daglig rutin. Din styrka ligger i att kombinera strategisk planering med praktiskt genomförande.

För att lyckas i denna roll, bör du ha följande kvalifikationer:

* Relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet inom teknik eller projektledning
* Stark förmåga att organisera, planera och prioritera arbete effektivt
* Utmärkta kommunikationsfärdigheter för att hantera olika kontaktytor
* Erfarenhet av att använda Antura för resursplanering är önskvärt
* Kunskap i affärssystem som IFS är meriterande??????????????Vad du blir en del av
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 22 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Läs mer om oss här

Affärsområde Surveillance erbjuder världsledande teknologi som ger lägesbilder och beslutsunderlag för försvar mot olika hot. Portföljen omfattar radar-, telekrig- och ledningssystem samt trygghets- och säkerhetslösningar.

Som Delprojektledare kommer du tillhöra vårt team inom Project & Planning, Surface som ingår i affärsområdet Surveillance.

Denna position kräver att du blir godkänd i en säkerhetsprövning i enlighet med den svenska säkerhetsskyddslagen

??????????????

Ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells för SAABS räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av SAAB. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryterare Mark Ferrer på [email protected]

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Operatör till ytbehandlande företag

Är du passionerad när det kommer till ytbehandlingstjänster för industrin? Trivs du i en dynamisk miljö där innovation och excellens värderas högt? Vi söker noggrann, teknisk och nyfiken operatör med öga för detaljer till vår kund i Göteborg. För att klara arbete krävs det att man ärstresstålig och är duktig på att följa instruktioner samt arbeta i team. Arbetsuppgifter: Kunna följa en arbetsorder Fixturera olika detaljer på galgar/hängare Utföra ytbeha... Visa mer
Är du passionerad när det kommer till ytbehandlingstjänster för industrin? Trivs du i en dynamisk miljö där innovation och excellens värderas högt?
Vi söker noggrann, teknisk och nyfiken operatör med öga för detaljer till vår kund i Göteborg.
För att klara arbete krävs det att man ärstresstålig och är duktig på att följa instruktioner samt arbeta i team.
Arbetsuppgifter:
Kunna följa en arbetsorder
Fixturera olika detaljer på galgar/hängare
Utföra ytbehandling i de olika processbaden
Kontroll och analys av processparametrar
Utföra kvalitetskontroller av produkter

Vi ser gärna att du som söker har högt engagemang för service, närvaro och punktlighet. Du ska kunna följa angivna instruktioner och riktlinjer från vårt ledningssystem.
Kvalifikationer:
Teknisk kompetens och intresse
Erfarenhet av industriprocesser
Flytande svenska, både i tal och skrift

Profil
Noggrann
Självständig
Punktlig
Engagerad
Driv och vilja att utvecklas
Bra fysik

Arbetstider: Ständig kväll,Måndag-Torsdag 14.12-00.00

Om du är redo att påbörja en givande resa med ett företag som värderar din potential och tillväxt, uppmuntrar vi dig att ansöka. Gör dig redo att forma framtidens ytbehandlingsteknologier och tjänster tillsammans med oss.

Om WRKFRC
WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.
Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt.

Sökord: ytbehandling, process, operatör, pulverlack, lackering Visa mindre

Extrajobb Fordonsmontör | Volvo Cars | Göteborg

Ansök    Maj 21    Lernia Bemanning AB    Fordonsmontör
Just nu söker Lernia dig som vill ta dig an ett längre extrajobb på Volvo Cars - vi anställer löpande efter behov. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar präglas av en stark laganda där ni arbetar tillsammans för att producera framtidens bilar. Välkommen med din ansökan. Om uppdraget • Omgående • Visstid studerande / visstid extra arbete • Göteborg, Torslanda Tillgängliga skift: • ... Visa mer
Just nu söker Lernia dig som vill ta dig an ett längre extrajobb på Volvo Cars - vi anställer löpande efter behov. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar präglas av en stark laganda där ni arbetar tillsammans för att producera framtidens bilar. Välkommen med din ansökan.

Om uppdraget

• Omgående
• Visstid studerande / visstid extra arbete
• Göteborg, Torslanda

Tillgängliga skift:

• 06:30-08:30, 5 dagar i veckan - måndag till fredag eller
• 13:18-15:18, 5 dagar i veckan - måndag till fredagOm tjänsten

Vi söker fordonsmontörer . Du kommer att arbeta antingen två timmar under morgonen eller två timmar under eftermiddagen, måndag till fredag, för att täcka upp för ordinarie personal. De flesta som har detta upplägget jobbar fler timmar, utöver de tider man utgår från, dock inget vi kan garantera.

Upplägget är perfekt för dig som pluggar eller har annan flexibel sysselsättning. Du får en stabil extrainkomst och ett starkt varumärke som kommer stärka ditt CV inför avslutande studier. Givetvis har man goda arbetsvillkor, bra ledarskap och god arbetsmiljö under tiden som Lernia-konsult!

Om arbetsuppgifterna

Som montör arbetar du vid ett löpande band, där en evig flod av bilar hela tiden löper. Du får en uppsättning moment som ska genomföras, utan avvikelser. Du kommer att stå upp hela arbetspasset och arbeta praktiskt.

Om dig

• För att jobba extra krävs att du har en annan sysselsättning på minst 50 %.
• För att vara behörig att jobba på Volvo krävs lägst godkänt (eller lägst E) i följande gymnasieämnen: Matematik a/1, Samhällskunskap a/1, Svenska/svenska som andraspråk a/1 och Engelska a/5.
• Goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift.

För att göra ett bra arbete som fordonsmontör är det viktigt att du trivs att arbeta i en fysiskt krävande miljö. Vidare har du ett högt kvalitétstänk, är strukturerad och flexibel , du ska även kunna läsa instruktioner och vara en lagspelare. Arbetet ställer krav på att utföra momenten inom en viss tidsram, så det är en fördel om du gillar att arbeta praktiskt i ett högt tempo.

Information

I denna rekryteringsprocess hanterar vi en stor volym av ansökningar. Urvalet av ansökningarna sker löpande och vår målsättning är att du skall ha ett svar inom två veckor från ditt ansökningsdatum. Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till [email protected]

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se Visa mindre

Processoperatör inom cement industri med start omgående!

Vi söker en processoperatör till betongfabrik i Göteborg Vill du vara del av ett team som är ett av Sveriges ledande tillverkare av Betong/Cement? Du kommer att arbeta på en av kundens anläggningar i Göteborgs området.  Arbetsschemat är förlagd till Tisdag-Lördag 06:30-15:30 med start omgående. Har du tidigare erfarenhet av att jobba med betong så tveka inte på att söka! Krav: Tidigare erfarenhet av bygg/anläggning,  Eller erfarenhet av betong/cement ... Visa mer
Vi söker en processoperatör till betongfabrik i Göteborg

Vill du vara del av ett team som är ett av Sveriges ledande tillverkare av Betong/Cement? Du kommer att arbeta på en av kundens anläggningar i Göteborgs området. 

Arbetsschemat är förlagd till Tisdag-Lördag 06:30-15:30 med start omgående.

Har du tidigare erfarenhet av att jobba med betong så tveka inte på att söka!
Krav: Tidigare erfarenhet av bygg/anläggning, 
Eller erfarenhet av betong/cement
Eller erfarenhet av process tillverkning
Fabriksbetong Klass II


Meriterande:
B-körkort

Om dig:
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är en ansvarsfull person som avslutar det du påbörjat, är flexibel, prestigelös och anpassningsbar. Du är van vid att jobba delvis utomhus i en fysiskt tung miljö samt är självgående och tar egna initiativ. För att vara aktuell till denna tjänst gillar du att både arbeta ensam samt fungerar bra i grupp. 


Uppfyller du kraven av profilen? Tveka då inte med att skicka in din ansökan/intresseanmälan till mig direkt genom min mailadress: [email protected]
Vad kan vi erbjuda?  Marknadsmässig lön och trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal.
Intervjuer sker löpande. 
Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på?www.prowork.se Visa mindre

Nu söker vi maskinoperatörer

Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer bestå utav metallbearbetning genom körning av maskin där verksamheten består av svarvar och pressar. Du kommer att sköta underhåll samt påfyllnad utav material till maskiner. Vi ser gärna att du har erfarenhet utav olika typer utav maskiner då du kan få arbeta på olika avdelningar. Din bakgrund Du som söker harmaskinkännedom, du är ansvarsfull och en självständig person. Du har intresse för teknik, en bra i... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer bestå utav metallbearbetning genom körning av maskin där verksamheten består av svarvar och pressar. Du kommer att sköta underhåll samt påfyllnad utav material till maskiner. Vi ser gärna att du har erfarenhet utav olika typer utav maskiner då du kan få arbeta på olika avdelningar.

Din bakgrund
Du som söker harmaskinkännedom, du är ansvarsfull och en självständig person. Du har intresse för teknik, en bra inställning till ditt arbete samt även en god fysik då jobbet kan vara krävande emellanåt.
Viktigt att kunna jobba olika skift.

Du som söker har:
- Truckkort
-Teknisk gymnasieutbildning alt erfarenhet
- Goda IT kunskaper

Du kan följande:
- Behärska Svenska och Engelska i tal och skrift.
-Har goda grundvärderingar och står för företagets etiska riktlinjer.

Meriterande
-Tidigare arbetat inom tung tillverkningsindustri
-Hydraulik erfarenhet
-Traverskort

Om företaget
Företaget är ledande i sin bransch
Urval
Vi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan. Skicka därför in din ansökan redan idag! Visa mindre

Chaufför / Smakvärd

Är du vår nästa Chaufför / Smakvärd i Göteborg? Är du en sann kaffeentusiast som trivs med att interagera med kunder? Som smakvärd spelar du en avgörande roll i att leverera den perfekta kaffekoppen på arbetsplatsen. Du utgår från vårt kontor i Göteborg och besöker våra kunder spridda i regionen. Anställningen är ett 100% vikariat på grund av sjukskrivning i ca 6 månader med chans till förlängning och start omgående. I ditt arbete som smakvärd arbetar du... Visa mer
Är du vår nästa Chaufför / Smakvärd i Göteborg?
Är du en sann kaffeentusiast som trivs med att interagera med kunder? Som smakvärd spelar du en avgörande roll i att leverera den perfekta kaffekoppen på arbetsplatsen.
Du utgår från vårt kontor i Göteborg och besöker våra kunder spridda i regionen.
Anställningen är ett 100% vikariat på grund av sjukskrivning i ca 6 månader med chans till förlängning och start omgående.
I ditt arbete som smakvärd arbetar du ute hos våra kunder med löpande underhåll av kaffemaskiner, rengöring, leverans och påfyllning av varor. Du packar din servicebil inför dagen och ser till att våra kunders kaffemaskiner är i fint skick för att kunna ge riktigt gott kaffe på jobbet. Du blir vårt ansikte utåt mot kunden och sätter en ära i att möta och överträffa våra kundersförväntningar. Du kommer att träffa människor ute på varje plats och ingen dag är den andra lik. Majoriteten av dina dagar tillbringar du hos dina kunder och i i bilen, så det är viktigt att du trivs i ditt eget sällskap och samtidigt uppskattar att prata med kunderna du träffar.
Vad vi söker hos dig:
Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper och söker en kollega som är effektiv men samtidigt noggrann och känner ansvar för det du levererar, är proaktiv och självgående. Du trivs med att ha kunden i fokus, att få hjälpa till och tycker om kaffe!
Vi ser gärna att du som söker trivs med högt tempo och är utvecklingsbenägen. Utöver det ser vi att du är en positiv lagspelare som trivs lika bra att arbeta självständigt som i team. Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning, B-körkort och datorvana för avrapportering av jobb. Har du dessutom erfarenhet av liknande arbetsuppgifter t.ex. i kundmiljö och är tekniskt intresserad är det meriterande.
Du utgår ifrån vårt servicekontor eller från ditt hem och blir en del av vårt Göteborgsteam där vi är 18 personer.
Vad vi erbjuder dig:
Förutom ett spännande uppdrag i ett snabbt växande bolag där du är med och påverkar vår utveckling, erbjuder vi marknadsmässiga villkor enligt gällande kollektivavtal. Sveriges godaste kaffe utlovas dagligen!


Servicechefen Erkin svarar på några frågor om hur det är att jobba i hans team:
Hur är det att jobba på Beans in Cup inom Service?
På Beans in Cup strävar vi efter att skapa en trivsam och stimulerande arbetsmiljö där våra medarbetare kan växa och utvecklas. Vi värdesätter samarbete, professionalism och engagemang för att leverera bästa möjliga service till våra kunder.
Vad uppskattar du mest?
Vi har en positiv arbetsplats där man känner sig uppskattad och sedd. Vi får möjlighet att arbeta med den senaste tekniken inom kaffeautomater och fikalösningar samtidigt som vi utvecklar våra kunskaper och färdigheter inom området.
Hur skulle du beskriva dig som ledare?
Som ledare och chef strävar jag efter att vara lyhörd, stödjande och inspirerande. Jag tror på att skapa en atmosfär av öppen kommunikation och tillit där varje individ känner sig motiverad att bidra till företagets framgång.


Ansökan och frågor
Låter det här som jobbet för dig? Då är du välkommen att skicka en ansökan till oss! Intervjuer hålls löpande. Har du frågor om tjänstens innehåll, kontakta vår lokala servicechef Erkin Bour, [email protected], 0707989271. Observera att vi tar endast emot ansökan via ansökningsknappen på grund av GDPR lagstiftningen.


Vilka är Beans in Cup? Vi är ett rikstäckande företag med drygt 250 medarbetare från Kiruna i Norr till Malmö i söder. Samtidigt är vi mycket måna om vår lokala profil – att på varje ort utveckla personliga och långsiktiga kundrelationer är en förutsättning för vår fortsatta framgångsresa. Vi säljer, installerar och servar kaffemaskinslösningar till både små och stora företag, med målsättningen att leverera det godaste kaffet på jobbet. Visa mindre

Kvalitetskontrollant/slutavsynare till SAAB i Kallebäck

Kvalitetskontrollant/slutavsynare sökes till SAAB i Kallebäck! Om företaget Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld. Affärsområdet Surveillance är en av världens främsta leverantörer av övervakningslösningar, flyge... Visa mer
Kvalitetskontrollant/slutavsynare sökes till SAAB i Kallebäck!

Om företaget
Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 19 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

Affärsområdet Surveillance är en av världens främsta leverantörer av övervakningslösningar, flygelektronik samt system för att upptäcka, lokalisera och skydda mot hot. På Surveillance hittar du en kreativ arbetsmiljö som kännetecknas av engagemang, professionalism och arbetsglädje. För Saab är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv. Tillsammans med dina kollegor får du möjlighet att utvecklas inom vårt teknikområde samtidigt som du utvecklas inom nya inriktningar och på så sätt fördjupar dina kunskaper.

I den tillväxtfas vi är i och med många kompetenta kollegor finns stor utvecklingspotential för både dig och teamet. Det är därför viktigt att vi fortsätter stötta och lyfta varandra. Vi har god sammanhållning och gillar att ha roligt på jobbet!

Dina arbetsuppgifter
I denna roll kommer du att ha ansvar för att kvalitetskontrollera/slutavsyna produkter som tillverkats i deras produktion, för att säkerställa att de uppfyller SAAB's ritningskrav och standarder. Detta arbete innefattar att granska och bedöma olika komponenter och material som ingår i produkten såsom kablage, kretskort, kassetter, delsystem och de slutprodukter som ska levereras till kund. Din huvudsakliga uppgift är att genomföra en noggrann avsyningsprocess, som inkluderar att undersöka och utrigning av produkten, för att säkerställa dess funktionalitet och kvalitet. Dessutom kommer du att hantera avvikelser och lösa problem på ett snabbt och effektivt sätt.

Eftersom rollen kräver hög produktkännedom kommer du att starta med att lära dig SAAB's produkter från grunden och sedan gradvis arbeta dig uppåt för att kunna hantera slutavsyning inför kundleveranser.Din profil
Vi söker dig som har god erfarenhet av tillverkningsprocesser och förståelse för produkternas slutresultat. Du behöver vara noggrann, ha en helhetssyn och våga ta i när det behövs.

För att arbeta som kvalitetskontrollant/slutavsynare behöver du ha:
- Tekniskt intresse och erfarenhet inom mekanik, kablage och/eller elektroniktillverkning
- En stor merit om du har utbildning inom elektronik, mekanik eller tillverkningsteknik
- Du behöver också ha analytisk förmåga och kunna identifiera fel
- Kunskap inom ritningsläsning, kvalitetssäkring och avvikelsehantering
- Goda kunskaper i engelska och svenska är också ett krav

Meriterande för rollen är erfarenhet av att arbeta i affärssystem IFS, samt certifieringar inom lödning och IPC.

För att trivas i rollen behöver du ha en god kommunikationsförmåga eftersom det är vanligt att arbetet innebär samarbete med andra personer. Det är också viktigt att ha en stark integritet och följa standarder och förfaranden noggrant för att säkerställa att produkterna uppfyller höga kvalitetskrav. Det är bra om du har en kreativ och problemlösande inställning!Ansökningsförfarande
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.


I denna rekrytering samarbetar Saab med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag med goda chanser till förlängning. Tilltänkt start är så snart som möjligt, och vi arbetar löpande med urvalet så sök tjänsten redan idag!
Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Josefine Thorin, [email protected]


Om oss
Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt – och när människor växer, växer företag.
People change – everything. Visa mindre

Göteborg: Bred roll som montör

Produktionspersonal till Svenska Jalusi AB Svenska Jalusi AB söker efter en driftig medarbetare som ska bygga våra specialtillverkade produkter. Du ska gilla att arbeta praktiskt med händerna och ha god känndedom om traditionella handverktyg och maskiner, både elektriska och tryckluftdrivna. Du är inte rädd för att ta i och är beredd att göra det lilla extra för att uppnå våra interna mål. Svenska Jalusi AB tillverkar och säljer specialtillverkade rullja... Visa mer
Produktionspersonal till Svenska Jalusi AB

Svenska Jalusi AB söker efter en driftig medarbetare som ska bygga våra specialtillverkade produkter. Du ska gilla att arbeta praktiskt med händerna och ha god känndedom om traditionella handverktyg och maskiner, både elektriska och tryckluftdrivna. Du är inte rädd för att ta i och är beredd att göra det lilla extra för att uppnå våra interna mål.

Svenska Jalusi AB tillverkar och säljer specialtillverkade rulljalusier, rullgaller och olika typer av brandportar till kommersiella kunder inom företrädelsevis branscherna bygg, fastighet och säkerhet. Svenska Jalusi AB är i en tillväxtfas och vi behöver nu förstärka produktionsteamet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

I rollen som produktionsmedarbetare kommer du självständigt och tillsammans med dina medarbetare bygga samtliga produkter som vi har i sortimentet. Du får en produktionsorder vilken du kapar, plockar och monterar materialet till fastställda specifikationer. Därefter packar du på anvisat sätt i lämpligt emballage och iordningställer den produkt du själv har byggt inför leverans till företagets kund. I övrigt hjälper du till med det som behöver göras i fabriken. Tillsammans med dina kollegor deltar du i det dagliga arbetet med som krävs för att produktionen och vårt flöde ska bli effektivt och smart.

Vi söker dig

Som har några års arbetslivserfarenhet av praktiskt arbete inom montering och/eller tillverkning. Det får gärna vara specialtillverkade tekniska produkter i metall där kapning och millimeteranpassning är relevant, exempelvis, dörrar, fönster, markiser eller fasadpartier.
Du trivs med att arbeta med händerna och kroppen. För att  lyckas i rollen behöver du ha en god teknisk förståelse, du är en problemlösare som gillar att lösa tekniskt utmaningar även om mycket är fasställda processer.
Arbetet som produktionspersonal innebär att du får ett stort ansvar i att det du producerar ser ut så som kunden beställt. Vi lägger stor vikt vid att du är noggrann och inte slarvar. Att producera en enhet eller 100 likadana är inga problem.
Du förstår innebörden av att om man man en gång har kapat i material så kan det aldrig kan göras ogjort.
Du jobbar normala arbetstider och ditt tjänsteställe är Göteborg.

Dina kvalifikationer:

Vi söker dig med några års tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Meriternade om du har arbetat med montage och/eller tillverkning av liknande specialtillverkade produkter exempelvis portar, dörrar, fönster, fasader, aluminumpartier, markiser eller liknande.
God fysik – då arbete ibland kan vara fysiskt ansträngande.
God datavana då arbeten registreras via datorer
God förmåga att utrycka dig på svenska i både tal och skrift är ett krav.
Någon förmåga att uttrycka dig samt förstå engelska är ett önskemål.
B-körkort är ett krav.
Har du truckkort, liftkort, kunskap i elinstallationer så är det meriterande.
I denna rekrytering är de personliga egenskaperna lika viktiga som dina kvalifikationer, vilket du bör kunna styrka med goda och relevanta referenser.

Om Svenska Jalusi AB:

Företaget grundades 1983 och är landets äldsta och en av de ledande producenterna av specialtillverkade rulljalusier, rullbara galler och industrirullportar samt distributörer av brandjalusier och brandgardiner. Deras produkter erbjuder skydd mot inbrott och skadegörelse framför skyltfönster, entrépartier i köpcentra och liknande. Jalusier används ofta i offentliga miljöer som avskärmning i matsalar, restauranger och i storkök samt som brandskydd i industrianläggningar, utställningshallar med mera. Bolaget har 11 anställda och omsätter ca 30 Mkr.
Svenska Jalusi ABs huvudmarknad är i Sverige samt för vissa delar av sortimentet även de nordiska länderna. Läs gärna mer på  www.jalusi.se

Vad kan Svenska Jalusi AB erbjuda dig? 

Företaget erbjuder dig en spännande roll i ett mindre ägarlett företag med en modern tillväxtmiljö. Du får stort ansvar och du kommer samarbeta nära alla funktioner i bolaget. Svenska Jalusi AB erbjuder dig ett fritt och omväxlande arbete i ett positivt gäng med framåtanda och med korta beslutsvägar. Du kommer få insyn och god förståelse för hela verksamheten, där alla fyller en viktig funktion för att leverera bra fungerande lösningar och produkter till företagets kunder. 

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan". Urval sker löpande!

För frågor är du välkommen att kontakta Andreas Jansson på Recruitmore, [email protected] 

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Svetsare

Om kundföretaget: Transportledningar I Gbg AB bildades 1953 och vi är ett företag med över 70 års erfarenhet av främst inom konstruktion, svetsning och montage av rörsystem samt underhåll i oljehamnar och terminaler. Dina arbetsuppgifter: Vi söker dig som har några års vana och dokumenterad erfarenhet av svetsmetoderna 111 och 141 (Elektrod och Tig). Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och vara involverad i både mindre samt större projekt inom svet... Visa mer
Om kundföretaget:
Transportledningar I Gbg AB bildades 1953 och vi är ett företag med över 70 års erfarenhet av främst inom konstruktion, svetsning och montage av rörsystem samt underhåll i oljehamnar och terminaler.
Dina arbetsuppgifter: Vi söker dig som har några års vana och dokumenterad erfarenhet av svetsmetoderna 111 och 141 (Elektrod och Tig). Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och vara involverad i både mindre samt större projekt inom svetsning.
I övrigt är relevant erfarenhet meriterande så som:
Mekanisk erfarenhet
CisternreparationTjänsten innefattar dagtidsjobb Mån-fredag.
B-körkort är ett krav.
Din profil :
Den vi söker är en social, arbetsam och driven kollega. Någon som är noggrann i det arbete man utför och gillar ordning och reda.
Vi söker en person som har ett eget driv och som kan jobba bra på egen hand men som också trivs med att jobba i grupp. Vi lägger stor vikt vid en positiv attityd, engagemang och viljan att utvecklas och lära sig mer inom svetsyrket. Visa mindre

Produktionsmedarbetare till vår kund i Göteborg

Vill du vara en del av WRKFRC teamet? Är du engagerad, lyhörd och en bra lagspelare är du hjärtligt välkommen till oss. Vi lägger stor vikt i din personlighet och energi och din vilja att bli en bra ambassadör för oss hos kund. Vi söker noggrann, teknisk och nyfiken medarbetare med öga för detaljer till vår kund i Göteborg. Arbetsbeskrivning Du kommer att jobba med ytbehandling av precisionsprodukter i labbmiljö samtutföra kvalitetskontroller av produkter.... Visa mer
Vill du vara en del av WRKFRC teamet? Är du engagerad, lyhörd och en bra lagspelare är du hjärtligt välkommen till oss. Vi lägger stor vikt i din personlighet och energi och din vilja att bli en bra ambassadör för oss hos kund.
Vi söker noggrann, teknisk och nyfiken medarbetare med öga för detaljer till vår kund i Göteborg.
Arbetsbeskrivning
Du kommer att jobba med ytbehandling av precisionsprodukter i labbmiljö samtutföra kvalitetskontroller av produkter.För att lyckas bra i denna roll krävs det att du pratar svenska flytande i tal och skrift samt kan hantera instruktioner skriftligt och muntligt.

Produkterna varierar så arbetet är omväxlande och du behöver vara flexibel i ditt sätt att jobba. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, så även om du inte tidigare har erfarenhet av denna typ av jobb så är du varmt välkommen att ändå söka.

ProfilNoggrann
Teknisk kompetens och ett intresse av att lära sig nytt
Självständig
Punktlig
Engagerad
Driv och vilja att utvecklas

Arbetstider:
Måndag till torsdag14:12–00:00

Intervjuer sker löpande, så ansöka redan nu.


Om WRKFRC
WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.
Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt. Visa mindre

Operatör till ytbehandlande företag

Är du passionerad när det kommer till ytbehandlingstjänster för industrin? Trivs du i en dynamisk miljö där innovation och excellens värderas högt? Vi söker noggrann, teknisk och nyfiken operatör med öga för detaljer till vår kund i Göteborg. För att klara arbete krävs det att man ärstresstålig och är duktig på att följa instruktioner samt arbeta i team. Arbetsuppgifter: Kunna följa en arbetsorder Fixturera olika detaljer på galgar/hängare Utföra ytbeha... Visa mer
Är du passionerad när det kommer till ytbehandlingstjänster för industrin? Trivs du i en dynamisk miljö där innovation och excellens värderas högt?
Vi söker noggrann, teknisk och nyfiken operatör med öga för detaljer till vår kund i Göteborg.
För att klara arbete krävs det att man ärstresstålig och är duktig på att följa instruktioner samt arbeta i team.
Arbetsuppgifter:
Kunna följa en arbetsorder
Fixturera olika detaljer på galgar/hängare
Utföra ytbehandling i de olika processbaden
Kontroll och analys av processparametrar
Utföra kvalitetskontroller av produkter

Vi ser gärna att du som söker har högt engagemang för service, närvaro och punktlighet. Du ska kunna följa angivna instruktioner och riktlinjer från vårt ledningssystem.
Kvalifikationer:
Teknisk kompetens och intresse
Erfarenhet av industriprocesser
Flytande svenska, både i tal och skrift

Profil
Noggrann
Självständig
Punktlig
Engagerad
Driv och vilja att utvecklas
Bra fysik

Arbetstider: Ständig kväll,Måndag-Torsdag 14.12-00.00

Om du är redo att påbörja en givande resa med ett företag som värderar din potential och tillväxt, uppmuntrar vi dig att ansöka. Gör dig redo att forma framtidens ytbehandlingsteknologier och tjänster tillsammans med oss.

Om WRKFRC
WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.
Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt.

Sökord: ytbehandling, process, operatör, pulverlack, lackering Visa mindre