Lediga jobb som CNC-operatör/FMS-operatör i Göteborg

Se lediga jobb som CNC-operatör/FMS-operatör i Göteborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Göteborg som finns hos arbetsgivaren.

CNC-operatör söks till Saab Surveillance i Kallebäck

Vi söker nu en avancerad CNC operatör som kommer ansvara för hela flödet av produkten i verkstaden. Dina arbetsuppgifter • Planering och tidssättning av jobb, för grupp och individuellt. • CAD/CAM beredning och konstruktion • Direktkontakt med kunden kring förändringar och förbättringar • Utförande: CNC bearbetning Fräs, 3D print och manuella maskiner. • Mätning och kontroll av resultat, avsyning • Resultat uppfyllnad mot planering Allt ovanstående d... Visa mer
Vi söker nu en avancerad CNC operatör som kommer ansvara för hela flödet av produkten i verkstaden.
Dina arbetsuppgifter
• Planering och tidssättning av jobb, för grupp och individuellt.
• CAD/CAM beredning och konstruktion
• Direktkontakt med kunden kring förändringar och förbättringar
• Utförande: CNC bearbetning Fräs, 3D print och manuella maskiner.
• Mätning och kontroll av resultat, avsyning
• Resultat uppfyllnad mot planering

Allt ovanstående drivs på ett självständigt och ansvarstagande sätt med fokus på effektivitet och resultat.
Du är till stor del en problemlösare. I ditt eget flöde jobbar du utan instruktioner och konstruerar samt tillverkar egna fixturer för jobben. Reparationer och modifieringar av artiklar i produktionen, ofta med högt tryck på kort genomloppstid. Tillsammans med kunden är du öppen och konstruktiv. Du jobbar granskande och nytänkande. Med förståelse för kundens behov av bra service och anpassar dig mot det.

I rollen ingår också:
Cykliskt underhåll av maskinpark och kontakter med servicetekniker i frågor rörande driftstopp och reparationer.
Driva interna utvecklingsprojekt som leder till gruppens och processens utveckling.
Jobbar direkt mot leverantörer samt servicetekniker, verktygsleverantörer, maskinleverantörer men även interna aktörer.
En arbetsmiljö som ställer krav på dig fysisk och psykiskt då buller, fysiskansträngning, och viss tidspress förekommer.


Din profil
Du har en industriteknisk utbildning med inriktning CNC. Som person är du till stor del en problemlösare. I ditt eget flöde jobbar du utan instruktioner och konstruerar samt tillverkar egna fixturer för jobben. Reparationer och modifieringar av artiklar i produktionen, ofta med högt tryck på kort genomloppstid. Tillsammans med kunden är du öppen och konstruktiv. Du jobbar granskande och nytänkande. Med förståelse för kundens behov av bra service och anpassar dig mot det.


Ansökningsförfarande
Tjänsten önskas tillsättas omgående, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Isabella Andersen [email protected]

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub. Visa mindre

CNC-operatör

Om tjänsten Nu söker vi en CNC-operatör till vår ena kund strax utanför Göteborg. I denna roll som CNC-operatör så kommer du att arbeta vid en svarv med att ställa, rigga och kontrollmäta. Arbetet sker utifrån ritningar. Vi ser gärna att du som söker tjänsten har erfarenhet som CNC-svarvare och är självgående inom yrket. Du förstår och kan arbeta utifrån ritningar. Har du programmerat tidigare och har erfarenhet av styrsystem Fanuc är det meriterande. S... Visa mer
Om tjänsten
Nu söker vi en CNC-operatör till vår ena kund strax utanför Göteborg.

I denna roll som CNC-operatör så kommer du att arbeta vid en svarv med att ställa, rigga och kontrollmäta. Arbetet sker utifrån ritningar.

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har erfarenhet som CNC-svarvare och är självgående inom yrket. Du förstår och kan arbeta utifrån ritningar. Har du programmerat tidigare och har erfarenhet av styrsystem Fanuc är det meriterande.

Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid


Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Ledigt jobb för erfaren CNC-Operatör till SAAB Kockums

Nytt
Är du en erfaren CNC-Operatör som vill ha den unika möjligheten att arbeta med tillverkningen av ubåtar hos en av världens främsta aktörer inom ubåts- och ytfartygssegmentet? Perfekt, då är detta din möjlighet! Ta chansen och skicka in din ansökan redan idag! Detta är en rekrytering till SAAB Kockums i Karlskrona och tillsättning för tjänsten sker löpande. Vad kan SAAB Kockums erbjuda mig? * En ovärderlig chans att få erfarenhet inom den marina til... Visa mer
Är du en erfaren CNC-Operatör som vill ha den unika möjligheten att arbeta med tillverkningen av ubåtar hos en av världens främsta aktörer inom ubåts- och ytfartygssegmentet? Perfekt, då är detta din möjlighet! Ta chansen och skicka in din ansökan redan idag! Detta är en rekrytering till SAAB Kockums i Karlskrona och tillsättning för tjänsten sker löpande.

Vad kan SAAB Kockums erbjuda mig?

* En ovärderlig chans att få erfarenhet inom den marina tillverkningsindustrin och att arbeta på den enda arbetsplatsen i Sverige som tillverkar ubåtar
* En arbetsplats med hög trivsel och starkt fokus på företagskultur och värderingar
* Utvecklingsmöjligheter och interna utbildningar inom SAAB
* Företagsförmåner i form av flextid, friskvårdsbidrag och arbetstidsförkortning
* Anställning enligt kollektivavtal

SAAB Kockums är ett nationellt företag som verkar för att göra världen till en säkrare plats. Hos SAAB får du använda dig av morgondagens teknik och arbeta i en nytänkande miljö. Genom samarbete med kollegor runt om i världen bygger, konstruerar och vidmakthåller SAAB ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik. SAAB Kockums representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet och positionerar sig som en av världens främsta aktörer inom ubåts- och ytfartygssegmenten.

Vad inkluderar jobbet som CNC-Operatör på SAAB Kockums?

På SAAB kommer du att vara med i produktionen av världens modernaste ubåtar. Genom att noggrant följa ritningar och använda dig av dina befintliga kunskaper levererar du rätt kvalitet med ett fläckfritt resultat. Du kommer att använda dig av den nyaste tekniken på marknaden, vilket gör att din yrkesskicklighet ställs på prov dagligen samtidigt som du utvecklar din kompetens. Tillsammans med ett högpresterande team av härliga kollegor jobbar ni mot ett gemensamt mål - att ständigt förbättra både arbete och produkt.

Hur ska jag vara som person för att passa som CNC-operatör?

Vi söker dig som trivs med att arbeta i team och samtidigt tar initiativ för att driva ditt eget arbete framåt. Att arbeta noggrant och kvalitetsfokuserat är en självklarhet. Du strävar efter att vara produktiv men besitter ett inre lugn som gör dig lösningsorienterad för att finna nya vägar. Du har en fallenhet för att planera ditt arbete och kan därför se hur dina arbetsuppgifter kan påverka dina arbetskamraters arbete. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet sedan tidigare av varvsindustri eller liknande tung industri. Ditt marina intresse ses som ett stort plus.

Vi söker dig som har:

* Tidigare erfarenhet som CNC-operatör inom antingen svarv, fräs eller karusellsvarv
* Goda kunskaper om ritningsläsning
* Arbetat med att ställa maskinen med material och verktyg
* Bearbetat större detaljer
* Arbetat i Siemens och Heidenhain
* Skrivit program efter ritning
* Arbeta i MasterCAM
* Tidigare erfarenhet av enstyckstillverkning
* Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
* Uppdragets start är löpande och arbetet är främst förlagt på dagtid, skift kan förekomma.

Placeringen är på SAAB Kockums i Karlskrona. Bor du inte på orten? Sök ändå! Alla möjligheter finns.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där SAAB har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Hur söker jag tjänsten?

Det är lätt! Klicka på ansökningsknappen. Registrera ditt CV via www.manpower.se. När du sökt kommer du få ett antal frågor som du måste svara på för att vara aktuell för tjänsten.

Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsterna bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor om tjänsten?

Få snabbast svar genom att läsa vår Frågor och svar

Jag kan även nås på telefon +4640 660 63 49 eller via mail [email protected] Visa mindre

DFDS Professionals söker CNC-operatörer

Om jobbet DFDS Professionals söker nu efter flera CNC-operatörer inom skärande bearbetning till våra kunder i Göteborg. Vi ser att du som söker tjänsten har erfarenhet sedan tidigare av svarv och fräsning. Passar detta in på dig kan vi ha den perfekta tjänsten! Om tjänsten I tjänsten som CNC-operatör kommer du att arbeta hos vår kund i Göteborg. Vår kund arbetar med CNC-bearbetning av detaljer i gjutgods, stål, svetsade konstruktioner, rostfritt och alumi... Visa mer
Om jobbet
DFDS Professionals söker nu efter flera CNC-operatörer inom skärande bearbetning till våra kunder i Göteborg. Vi ser att du som söker tjänsten har erfarenhet sedan tidigare av svarv och fräsning. Passar detta in på dig kan vi ha den perfekta tjänsten!

Om tjänsten
I tjänsten som CNC-operatör kommer du att arbeta hos vår kund i Göteborg. Vår kund arbetar med CNC-bearbetning av detaljer i gjutgods, stål, svetsade konstruktioner, rostfritt och aluminium där höga krav på kvalitet står i fokus. Du kommer att arbeta i våra kunders styrda fräs- och svarvmaskiner, utföra ritningsläsning, manuell programmering av maskin samt göra efterföljande kontroller och mätningar.

Har du erfarenhet av svarvning och fräsning med Mastercam beredning är detta meriterande. Du kommer att ingå i en mindre arbetsgrupp men dina arbetsuppgifter kommer att utföras individuellt.

Tjänsten är en heltidstjänst och tillsätts snarast eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda under dagtid eller kväll beroende på konsultuppdrag.

Din profil
Vi söker dig som är en positiv, nyfiken och flexibel person med ett stort teknikintresse. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och vill alltid leverera. Du har lätt för att samarbeta med andra och finner enkelt din roll i en grupp. Har du erfarenhet av ritningsläsning, olika mättekniker, Mastercam-beredning samt innehar truckkort så är det ett plus men inte ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

DFDS Professionals
Du är anställd av oss på DFDS Professionals men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss DFDS Professionals för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde. Urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdagen.

Vi har självklart kollektivavtal. Vi värnar om din hälsa och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på gymkort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

För rätt person finns stora möjlighet att bli anställd direkt av kundföretaget.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss på: [email protected]

Svetsare, mekaniker, CNC-operatör, verkstadsmedarbetare, plåtindustri, industriarbetare, DFDS


Become one of us
The DFDS Group has 10 000 employees located across 25 countries and provides shipping and logistics services in Europe generating annual revenues of EUR 2.0bn. DFDS was founded in 1866, is headquartered in Copenhagen, and listed on NASDAQ OMX Copenhagen. In Sweden, DFDS have about 1 000 employees working in different officies, with the biggest location Gothenburg.

DFDS Professionals is a recruitment and staffing service within the DFDS Group aiming to be the natural choice for professionals within logistics and industry in Sweden. We provide competent and engaged consultants and staffing solutions as well as helping our customers to recruit the right talent for the future. We offer value to our customers through flexible business models, experienced employees, and operational knowledge.

For more information, please visit dfds.com and professionals.dfds.com Visa mindre

CNC-operatör skärande bearbetning

FMR är specialister på rekrytering och bemanning inom industri-, teknik- och bygg/fastighetsbranschen på både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vi förmedlar personal på såväl assistent-, specialist- som chefsnivå och har varit verksamma i närmare 20 år. Som helhetsleverantör av HR-tjänster erbjuder vi rekrytering, second opinion, bemanning och outplacement. Läs mer på www.fmr.nu. För kund söker vi en CNC-operatör till en större mekanisk verkstad i nya frä... Visa mer
FMR är specialister på rekrytering och bemanning inom industri-, teknik- och bygg/fastighetsbranschen på både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vi förmedlar personal på såväl assistent-, specialist- som chefsnivå och har varit verksamma i närmare 20 år. Som helhetsleverantör av HR-tjänster erbjuder vi rekrytering, second opinion, bemanning och outplacement. Läs mer på www.fmr.nu.

För kund söker vi en CNC-operatör till en större mekanisk verkstad i nya fräscha lokaler i Arendalsområdet nära Volvo.

Vi söker en operatör med inriktning på skärande bearbetning, svarv/fräs.

Som operatör laddar, programmerar och övervakar du maskinerna. 

Vi söker dig som har utbildning inom området och några års erfarenhet som CNC-operatör och vana vid olika styrsystem som Fanuc, Heidenhain mm. Du har mätkunskap och som gillar att arbeta med blandade arbetsuppgifter. Du har stort dataintresse och har kunskaper att hämta ritningar i olika program. Vana vid olika affärssystem. Du är noggrann, utvecklingsintresserad och har lätt för att samarbeta.

Här har du möjlighet att utvecklas i ditt arbete och kompetens i en mycket trivsam företagsmiljö. Inledningen är en inhyrning med mycket stora möjligheter att bli övertagen av företaget efter 6 månader.

Låter detta intressant sök då jobbet snarast! Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan!

Har du frågor är du välkommen att ringa Krister Eliasson på FMR Rekrytering och bemanning AB, tel. 0707-899606. Visa mindre

CNC Operatör

CNC operatör sökes till Mölnlycke Driven, noggrann och har erfarenhet av Siemens slipmaskiner, då är du den vi söker. Till vår kund i Mölnlycke söker vi nu en CNC operatör. Dina arbetsuppgifter Rollen som CNC-operatör innebär att du ställer in och driver en specificerad maskinmiljö där slipning är huvudsaklig arbetsuppgift. Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att s... Visa mer
CNC operatör sökes till Mölnlycke

Driven, noggrann och har erfarenhet av Siemens slipmaskiner, då är du den vi söker. Till vår kund i Mölnlycke söker vi nu en CNC operatör.

Dina arbetsuppgifter

Rollen som CNC-operatör innebär att du ställer in och driver en specificerad maskinmiljö där slipning är huvudsaklig arbetsuppgift.

Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid.

- Rigga maskinen
- Genomföra korrigera i styrsystemet
- Övervaka maskinen
- Kontrollmäta

Din profil

- Vi söker dig med några års erfarenhet inom CNC

- Verkstadsvana

- Du ska vara noggrann i ditt arbete

- Erfarenhet av Siemens slipmaskinÖvrig information

Placeringsort: Mölnlycke
Start: Efter ö.k

Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid

Lön: Enligt kollektivavtal

Kundföretaget har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna bemanningsprocess. För den här tjänsten blir du anställd som konsult hos Maxkompetens och arbetar ute hos kund och efter 6 månader om allting fungerar blir du anställd direkt av kunden.


Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Marie Sandvall på telefon 0733-205638


Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag! Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Visa mindre

CNC-operatör sökes till SAAB!

Är du en erfaren CNC-Operatör som vill ha den unika möjligheten att arbeta med tillverkning på SAAB? Är du noggrann och uppskattar frihet under ansvar? Perfekt, då är detta din möjlighet! Ta chansen och skicka in din ansökan redan idag! Du kommer att bli anställd hos oss på Manpower men arbeta ute hos vår kund SAAB. Dina arbetsuppgifter * Planering och tidssättning av jobb, för grupp och individuellt. * CAD/CAM beredning och konstruktion * Direktkon... Visa mer
Är du en erfaren CNC-Operatör som vill ha den unika möjligheten att arbeta med tillverkning på SAAB? Är du noggrann och uppskattar frihet under ansvar? Perfekt, då är detta din möjlighet! Ta chansen och skicka in din ansökan redan idag! Du kommer att bli anställd hos oss på Manpower men arbeta ute hos vår kund SAAB.

Dina arbetsuppgifter

* Planering och tidssättning av jobb, för grupp och individuellt.
* CAD/CAM beredning och konstruktion
* Direktkontakt med kunden kring förändringar och förbättringar
* Utförande: CNC bearbetning Fräs, 3D print och manuella maskiner.
* Mätning och kontroll av resultat, avsyning
* Resultat uppfyllnad mot planering

Allt ovanstående drivs på ett självständigt och ansvarstagande sätt med fokus på effektivitet och resultat.
Du är till stor del en problemlösare. I ditt eget flöde jobbar du utan instruktioner och konstruerar samt tillverkar egna fixturer för jobben. Reparationer och modifieringar av artiklar i produktionen, ofta med högt tryck på kort genomloppstid. Tillsammans med kunden är du öppen och konstruktiv. Du jobbar granskande och nytänkande. Med förståelse för kundens behov av bra service och anpassar dig mot det.I rollen som CNC-operatör ingår även:

Cykliskt underhåll av maskinpark och kontakter med servicetekniker i frågor rörande driftstopp och reparationer.
Driva interna utvecklingsprojekt som leder till gruppens och processens utveckling.
Jobbar direkt mot leverantörer samt servicetekniker, verktygsleverantörer, maskinleverantörer men även interna aktörer.
En arbetsmiljö som ställer krav på dig fysisk och psykiskt då buller, fysiskansträngning, och viss tidspress förekommer.Passar du för rollen?

Du har en industriteknisk utbildning med inriktning CNC. Som person är du till stor del en problemlösare. I ditt eget flöde jobbar du utan instruktioner och konstruerar samt tillverkar egna fixturer för jobben. Reparationer och modifieringar av artiklar i produktionen, ofta med högt tryck på kort genomloppstid. Tillsammans med kunden är du öppen och konstruktiv. Du jobbar granskande och nytänkande. Med förståelse för kundens behov av bra service och anpassar dig mot det.Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten i dag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsanvarig: [email protected]
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Visa mindre

CNC-operatör söks till globalt företag i Göteborg

Vi söker nu en avancerad CNC operatör som kommer ansvara för hela flödet av produkten i verkstaden. Om företaget Mer information ges vid intervjutillfälle. Dina arbetsuppgifter • Planering och tidssättning av jobb, för grupp och individuellt. • CAD/CAM beredning och konstruktion • Direktkontakt med kunden kring förändringar och förbättringar • Utförande: CNC bearbetning Fräs, 3D print och manuella maskiner. • Mätning och kontroll av resultat, avsynin... Visa mer
Vi söker nu en avancerad CNC operatör som kommer ansvara för hela flödet av produkten i verkstaden.
Om företaget
Mer information ges vid intervjutillfälle.

Dina arbetsuppgifter
• Planering och tidssättning av jobb, för grupp och individuellt.
• CAD/CAM beredning och konstruktion
• Direktkontakt med kunden kring förändringar och förbättringar
• Utförande: CNC bearbetning Fräs, 3D print och manuella maskiner.
• Mätning och kontroll av resultat, avsyning
• Resultat uppfyllnad mot planering

Allt ovanstående drivs på ett självständigt och ansvarstagande sätt med fokus på effektivitet och resultat.
Du är till stor del en problemlösare. I ditt eget flöde jobbar du utan instruktioner och konstruerar samt tillverkar egna fixturer för jobben. Reparationer och modifieringar av artiklar i produktionen, ofta med högt tryck på kort genomloppstid. Tillsammans med kunden är du öppen och konstruktiv. Du jobbar granskande och nytänkande. Med förståelse för kundens behov av bra service och anpassar dig mot det.

I rollen ingår också:
Cykliskt underhåll av maskinpark och kontakter med servicetekniker i frågor rörande driftstopp och reparationer.
Driva interna utvecklingsprojekt som leder till gruppens och processens utveckling.
Jobbar direkt mot leverantörer samt servicetekniker, verktygsleverantörer, maskinleverantörer men även interna aktörer.
En arbetsmiljö som ställer krav på dig fysisk och psykiskt då buller, fysiskansträngning, och viss tidspress förekommer.


Din profil
Du har en industriteknisk utbildning med inriktning CNC. Som person är du till stor del en problemlösare. I ditt eget flöde jobbar du utan instruktioner och konstruerar samt tillverkar egna fixturer för jobben. Reparationer och modifieringar av artiklar i produktionen, ofta med högt tryck på kort genomloppstid. Tillsammans med kunden är du öppen och konstruktiv. Du jobbar granskande och nytänkande. Med förståelse för kundens behov av bra service och anpassar dig mot det.


Ansökningsförfarande
Tjänsten önskas tillsättas omgående, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Isabella Andersen [email protected]

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub. Visa mindre

CNC Operatör

CNC operatör sökes till Mölnlycke Driven, noggrann och har erfarenhet av Siemens slipmaskiner, då är du den vi söker. Till vår kund i Mölnlycke söker vi nu en CNC operatör. Dina arbetsuppgifter Rollen som CNC-operatör innebär att du ställer in och driver en specificerad maskinmiljö där slipning är huvudsaklig arbetsuppgift. Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att s... Visa mer
CNC operatör sökes till Mölnlycke

Driven, noggrann och har erfarenhet av Siemens slipmaskiner, då är du den vi söker. Till vår kund i Mölnlycke söker vi nu en CNC operatör.

Dina arbetsuppgifter

Rollen som CNC-operatör innebär att du ställer in och driver en specificerad maskinmiljö där slipning är huvudsaklig arbetsuppgift.

Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid.

- Rigga maskinen
- Genomföra korrigera i styrsystemet
- Övervaka maskinen
- Kontrollmäta

Din profil

- Vi söker dig med några års erfarenhet inom CNC

- Verkstadsvana

- Du ska vara noggrann i ditt arbete

- Erfarenhet av Siemens slipmaskinÖvrig information

Placeringsort: Mölnlycke
Start: Efter ö.k

Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid

Lön: Enligt kollektivavtal

Kundföretaget har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna bemanningsprocess. För den här tjänsten blir du anställd som konsult hos Maxkompetens och arbetar ute hos kund och efter 6 månader om allting fungerar blir du anställd direkt av kunden.


Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Marie Sandvall på telefon 0733-205638


Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag! Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Visa mindre

Svarvare/Fräsare söks till spännande bolag!

Här är tjänsten för dig som vill arbeta på ett fint och fräscht företag, med bra arbetsmiljö och en attraktiv lönebild! Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med manuell maskinbearbetning genom att svarva till roterande delar till maskiner samt fräsa och arborra bitar och ytor på svetsade konstruktioner. Arbetet sker efter ritningar och det ingår även kontrollmätning. Din bakgrund Flera års erfarenhet av manuell svarv/fräs samt kunskap i ritningsläs... Visa mer
Här är tjänsten för dig som vill arbeta på ett fint och fräscht företag, med bra arbetsmiljö och en attraktiv lönebild!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med manuell maskinbearbetning genom att svarva till roterande delar till maskiner samt fräsa och arborra bitar och ytor på svetsade konstruktioner.
Arbetet sker efter ritningar och det ingår även kontrollmätning.


Din bakgrund
Flera års erfarenhet av manuell svarv/fräs samt kunskap i ritningsläsning och kontrollmätning.
Noggrannhet och en känsla för arbetet.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven

Om företaget
Arbetet är främst förlagt på dagtid hos våra kunder runt om i Göteborg.

Om oss
På Jovi har vi en samlad erfarenhet om 35 år av uthyrning av personal. Vår styrka är våra medarbetare och våra härliga konsulter är en stor del av vår framgång. Vi vill vara bemanningsföretaget med mer närhet, tillgänglighet och hjärta och vi är övertygade om att det är en anledning till att vi nu har fantastiskt nöjda kunder inom diverse branscher i Göteborg och hela Västra Götaland. Visa mindre

Ledigt jobb för erfaren CNC-Operatör till SAAB Kockums

Är du en erfaren CNC-Operatör som vill ha den unika möjligheten att arbeta med tillverkningen av ubåtar hos en av världens främsta aktörer inom ubåts- och ytfartygssegmentet? Är du noggrann och uppskattar frihet under ansvar? Perfekt, då är detta din möjlighet! Ta chansen och skicka in din ansökan redan idag! Detta är en rekrytering till SAAB Kockums i Karlskrona och tillsättning för tjänsten sker löpande. Vad kan SAAB Kockums erbjuda mig? * En ovä... Visa mer
Är du en erfaren CNC-Operatör som vill ha den unika möjligheten att arbeta med tillverkningen av ubåtar hos en av världens främsta aktörer inom ubåts- och ytfartygssegmentet? Är du noggrann och uppskattar frihet under ansvar? Perfekt, då är detta din möjlighet! Ta chansen och skicka in din ansökan redan idag! Detta är en rekrytering till SAAB Kockums i Karlskrona och tillsättning för tjänsten sker löpande.

Vad kan SAAB Kockums erbjuda mig?

* En ovärderlig chans att få erfarenhet inom den marina tillverkningsindustrin och att arbeta på den enda arbetsplatsen i Sverige som tillverkar ubåtar
* En arbetsplats med hög trivsel och starkt fokus på företagskultur och värderingar
* Utvecklingsmöjligheter och interna utbildningar inom SAAB
* Företagsförmåner i form av flextid, friskvårdsbidrag och arbetstidsförkortning
* Anställning enligt kollektivavtal

SAAB Kockums är ett nationellt företag som verkar för att göra världen till en säkrare plats. Hos SAAB får du använda dig av morgondagens teknik och arbeta i en nytänkande miljö. Genom samarbete med kollegor runt om i världen bygger, konstruerar och vidmakthåller SAAB ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik. SAAB Kockums representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet och positionerar sig som en av världens främsta aktörer inom ubåts- och ytfartygssegmenten.

Vad inkluderar jobbet som CNC-Operatör på SAAB Kockums?

På SAAB kommer du att vara med i produktionen av världens modernaste ubåtar. Genom att noggrant följa ritningar och använda dig av dina befintliga kunskaper levererar du rätt kvalitet med ett fläckfritt resultat. Du kommer att använda dig av den nyaste tekniken på marknaden, vilket gör att din yrkesskicklighet ställs på prov dagligen samtidigt som du utvecklar din kompetens. Tillsammans med ett högpresterande team av härliga kollegor jobbar ni mot ett gemensamt mål - att ständigt förbättra både arbete och produkt.

Hur ska jag vara som person för att passa som CNC-operatör?

Vi söker dig som trivs med att arbeta i team och samtidigt tar initiativ för att driva ditt eget arbete framåt. Att arbeta noggrant och kvalitetsfokuserat är en självklarhet. Du strävar efter att vara produktiv men besitter ett inre lugn som gör dig lösningsorienterad för att finna nya vägar. Du har en fallenhet för att planera ditt arbete och kan därför se hur dina arbetsuppgifter kan påverka dina arbetskamraters arbete. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet sedan tidigare av varvsindustri eller liknande tung industri. Ditt marina intresse ses som ett stort plus.

Vi söker dig som har:

* Tidigare erfarenhet som CNC-operatör inom antingen svarv, fräs eller karusellsvarv
* Goda kunskaper om ritningsläsning
* Arbetat med att ställa maskinen med material och verktyg
* Bearbetat större detaljer
* Arbetat i Siemens och Heidenhain
* Skrivit program efter ritning
* Arbeta i MasterCAM
* Tidigare erfarenhet av enstyckstillverkning
* Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift
* Uppdragets start är löpande och arbetet är främst förlagt på dagtid, skift kan förekomma.

Placeringen är på SAAB Kockums i Karlskrona. Bor du inte på orten? Sök ändå! Alla möjligheter finns.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där SAAB har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Hur söker jag tjänsten?

Det är lätt! Klicka på ansökningsknappen. Registrera ditt CV via www.manpower.se. När du sökt kommer du få ett antal frågor som du måste svara på för att vara aktuell för tjänsten.

Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsterna bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor om tjänsten?

Få snabbast svar genom att läsa vår Frågor och svar

Jag kan även nås på telefon +4640 660 63 49 eller via mail [email protected] Visa mindre

CNC-operatör till Härryda Mekaniska Verkstad

Om tjänsten Som CNC-operatör arbetar du i ett sammansvetsat team med härliga kollegor. Du kommer att självständigt arbeta ute i produktion och fokusera på att tillverka prototyper till företagets kunder. Härryda Mekaniska har en bred kundbas och arbetar med en mängd olika maskiner – detta betyder att du har ett varierat arbete och möjlighet att lära dig nya färdigheter. I tjänsten kommer du främst att fokusera på ett arbete i systemet Fanuc där du arbetar... Visa mer
Om tjänsten
Som CNC-operatör arbetar du i ett sammansvetsat team med härliga kollegor. Du kommer att självständigt arbeta ute i produktion och fokusera på att tillverka prototyper till företagets kunder. Härryda Mekaniska har en bred kundbas och arbetar med en mängd olika maskiner – detta betyder att du har ett varierat arbete och möjlighet att lära dig nya färdigheter.

I tjänsten kommer du främst att fokusera på ett arbete i systemet Fanuc där du arbetar självgående från ritning, där det ingår att ställa in maskin och programmera till färdig detalj.

I din roll som CNC-operatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Uppsättning och beredning av maskiner
- Fräsning och svarvning 
- Programmering

Om dig
Vi söker dig med tidigare och gedigen erfarenhet av arbete som CNC-operatör och behärskar svenska i tal och skrift. Vidare ser vi att du är självgående, initiativrik och öppensinnad.

Viktigt för tjänsten är:
- Erfarenhet av arbete som CNC-operatör
- Svenska i tal och skrift

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Härryda Mekaniska Verkstad
Härryda Mekaniska Verkstad startade år 1973, men bytte ägare och bolag 2003. Idag drivs företaget av Conny Kristiansen, Patrick Nilsson, Magnus Lindberg och Oscar Bergendahl. Företaget har 20 anställda och ibland inhyrda konsulter. Tillsammans har vi ca 170 års arbetslivserfarenhet.

Verkstaden är känd för att leverera detaljer av hög kvalitet, inga detaljer lämnas åt slumpen. Verkstaden har också stor flexibilitet. Eftersom det inte görs serieproduktion i större utsträckning kan maskinerna snabbt riggas om till nästa jobb. Med en ny effektiv fräsmaskin är vi väl utrustade för längre serier. Vi utför också reparationsarbeten av olika slag.

Med många års erfarenhet av prototyptillverkning är det en självklarhet att erbjuda kunden hjälp för att uppnå bästa resultat på detaljer som är komplicerade, eller inte helt färdigkonstruerade. Företaget är sedan 2016 certifierad enligt ISO 9001 och miljö 14001.

Om anställningen
Tjänsten som CNC-operatör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos Härryda Mekaniska.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Björn Mehlberg via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
CNC-operatör, Heidenhain, Produktion, Industri, Mekanik, Fräs, Svets, Programmering, Härryda, Härryda Mekaniska, Göteborg, Adecco Visa mindre

CNC-operatör söks till globalt företag i Göteborg

Vi söker nu en avancerad CNC operatör som kommer ansvara för hela flödet av produkten i verkstaden. Om företaget Mer information ges vid intervjutillfälle. Dina arbetsuppgifter • Planering och tidssättning av jobb, för grupp och individuellt. • CAD/CAM beredning och konstruktion • Direktkontakt med kunden kring förändringar och förbättringar • Utförande: CNC bearbetning Fräs, 3D print och manuella maskiner. • Mätning och kontroll av resultat, avsynin... Visa mer
Vi söker nu en avancerad CNC operatör som kommer ansvara för hela flödet av produkten i verkstaden.
Om företaget
Mer information ges vid intervjutillfälle.

Dina arbetsuppgifter
• Planering och tidssättning av jobb, för grupp och individuellt.
• CAD/CAM beredning och konstruktion
• Direktkontakt med kunden kring förändringar och förbättringar
• Utförande: CNC bearbetning Fräs, 3D print och manuella maskiner.
• Mätning och kontroll av resultat, avsyning
• Resultat uppfyllnad mot planering

Allt ovanstående drivs på ett självständigt och ansvarstagande sätt med fokus på effektivitet och resultat.
Du är till stor del en problemlösare. I ditt eget flöde jobbar du utan instruktioner och konstruerar samt tillverkar egna fixturer för jobben. Reparationer och modifieringar av artiklar i produktionen, ofta med högt tryck på kort genomloppstid. Tillsammans med kunden är du öppen och konstruktiv. Du jobbar granskande och nytänkande. Med förståelse för kundens behov av bra service och anpassar dig mot det.

I rollen ingår också:
Cykliskt underhåll av maskinpark och kontakter med servicetekniker i frågor rörande driftstopp och reparationer.
Driva interna utvecklingsprojekt som leder till gruppens och processens utveckling.
Jobbar direkt mot leverantörer samt servicetekniker, verktygsleverantörer, maskinleverantörer men även interna aktörer.
En arbetsmiljö som ställer krav på dig fysisk och psykiskt då buller, fysiskansträngning, och viss tidspress förekommer.


Din profil
Du har en industriteknisk utbildning med inriktning CNC. Som person är du till stor del en problemlösare. I ditt eget flöde jobbar du utan instruktioner och konstruerar samt tillverkar egna fixturer för jobben. Reparationer och modifieringar av artiklar i produktionen, ofta med högt tryck på kort genomloppstid. Tillsammans med kunden är du öppen och konstruktiv. Du jobbar granskande och nytänkande. Med förståelse för kundens behov av bra service och anpassar dig mot det.


Ansökningsförfarande
Tjänsten önskas tillsättas omgående, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Isabella Andersen [email protected]

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub. Visa mindre

CNC-operatör i mekverkstad

Vi söker nu dig som vill arbeta som CNC-operatör inom prototyptillverkning. Vår kund Saab Surveillance i Göteborg har behov av personal i sin mekaniska verkstad och behöver utöka med en CNC-operatör som har erfarenhet från fräsmaskiner. Om uppdraget Du kommer att arbeta som en del i ett team men det är viktigt att du även klarar av att arbeta självständigt. Exempel på arbetsuppgifter: -Ladda maskinerna och kunna ställa in rätt verktyg som krävs -Köra pro... Visa mer
Vi söker nu dig som vill arbeta som CNC-operatör inom prototyptillverkning. Vår kund Saab Surveillance i Göteborg har behov av personal i sin mekaniska verkstad och behöver utöka med en CNC-operatör som har erfarenhet från fräsmaskiner.

Om uppdraget
Du kommer att arbeta som en del i ett team men det är viktigt att du även klarar av att arbeta självständigt.
Exempel på arbetsuppgifter:
-Ladda maskinerna och kunna ställa in rätt verktyg som krävs
-Köra programmen på fräsmaskinerna
-Läsa ritningar och kontrollera att det blir rätt
-Modifiera befintliga produkter
-Jobba direkt med leverantörer och servicetekniker
-Hantering av 3D printer och andra manuella verkstadsmaskiner

Uppdraget är på heltid med omgående start med goda chanser till förlängning och anställning hos kund. Arbetet sker på dagtid i Göteborg.

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där Saab har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Din profil
Du behöver ha en utbildning inom CNC och/eller arbetat en längre tid med CNC. Är du tekniskt intresserad och gillar att få stort ansvar så är du helt rätt person.
Som person vill vi att du är ansvarstagande, noggrann samt att du har lätt för att samarbeta med andra människor. Du ger alltid det lilla extra, oavsett vilken typ av arbetsuppgift du ägnar dig åt.

Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.
Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed! Visa mindre

CNC-operatör söks till globalt företag i Göteborg

Vi söker nu en avancerad CNC operatör som kommer ansvara för hela flödet av produkten i verkstaden. Om företaget Mer information ges vid intervjutillfälle. Dina arbetsuppgifter • Planering och tidssättning av jobb, för grupp och individuellt. • CAD/CAM beredning och konstruktion • Direktkontakt med kunden kring förändringar och förbättringar • Utförande: CNC bearbetning Fräs, 3D print och manuella maskiner. • Mätning och kontroll av resultat, avsynin... Visa mer
Vi söker nu en avancerad CNC operatör som kommer ansvara för hela flödet av produkten i verkstaden.
Om företaget
Mer information ges vid intervjutillfälle.

Dina arbetsuppgifter
• Planering och tidssättning av jobb, för grupp och individuellt.
• CAD/CAM beredning och konstruktion
• Direktkontakt med kunden kring förändringar och förbättringar
• Utförande: CNC bearbetning Fräs, 3D print och manuella maskiner.
• Mätning och kontroll av resultat, avsyning
• Resultat uppfyllnad mot planering

Allt ovanstående drivs på ett självständigt och ansvarstagande sätt med fokus på effektivitet och resultat.
Du är till stor del en problemlösare. I ditt eget flöde jobbar du utan instruktioner och konstruerar samt tillverkar egna fixturer för jobben. Reparationer och modifieringar av artiklar i produktionen, ofta med högt tryck på kort genomloppstid. Tillsammans med kunden är du öppen och konstruktiv. Du jobbar granskande och nytänkande. Med förståelse för kundens behov av bra service och anpassar dig mot det.

I rollen ingår också:
Cykliskt underhåll av maskinpark och kontakter med servicetekniker i frågor rörande driftstopp och reparationer.
Driva interna utvecklingsprojekt som leder till gruppens och processens utveckling.
Jobbar direkt mot leverantörer samt servicetekniker, verktygsleverantörer, maskinleverantörer men även interna aktörer.
En arbetsmiljö som ställer krav på dig fysisk och psykiskt då buller, fysiskansträngning, och viss tidspress förekommer.


Din profil
Du har en industriteknisk utbildning med inriktning CNC. Som person är du till stor del en problemlösare. I ditt eget flöde jobbar du utan instruktioner och konstruerar samt tillverkar egna fixturer för jobben. Reparationer och modifieringar av artiklar i produktionen, ofta med högt tryck på kort genomloppstid. Tillsammans med kunden är du öppen och konstruktiv. Du jobbar granskande och nytänkande. Med förståelse för kundens behov av bra service och anpassar dig mot det.


Ansökningsförfarande
Tjänsten önskas tillsättas omgående, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Isabella Andersen [email protected]

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub. Visa mindre

CNC-operatör till BoMek i Göteborg

Erfaren CNC-operatör för Multioperationssvarv till BoMek i Göteborg  Arbetsbeskrivning  Arbetet innefattar att Planera, Förbereda, Programmera, Rigga/Ställa, Förstabitskontroll, Optimering av produktionsprocessen, Produktionskontroll m. m.  I första hand för två st. multioperationssvarvar. En Okuma Multus U3000 med stångmagasin och robotcell och en Mori Seiki MT2000SZ med stångmagasin. Bägge dessa maskiner har 2 svarvspindlar, B-axel med verktygsmaga... Visa mer
Erfaren CNC-operatör för Multioperationssvarv till BoMek i Göteborg 

Arbetsbeskrivning 

Arbetet innefattar att Planera, Förbereda, Programmera, Rigga/Ställa, Förstabitskontroll, Optimering av produktionsprocessen, Produktionskontroll m.

m. 

I första hand för två st. multioperationssvarvar. En Okuma Multus U3000 med stångmagasin och robotcell och en Mori Seiki MT2000SZ med stångmagasin. Bägge dessa maskiner har 2 svarvspindlar, B-axel med verktygsmagasin, Y-axel, undre revolver och är tänkta att producera dygnet runt.  

I vår verkstad finns även sex st. Mori Seiki CNC- svarvar där det kan behövas hjälp. 

Inom snar framtid planeras inköp av fler automatiserade multioperationsmaskiner för tilltänkt produktion dygnet runt. Detta kommer att ge dig goda utvecklingsmöjligheter och du kommer att känna att den kunskap och de erfarenheter du har med dig kommer att vara en tillgång som uppskattas av företaget 

Din placering kommer att vara på Ringön som ligger centralt placerat i Göteborg och har goda möjligheter till kollektivtrafik. Vi har såväl normal dagtid som skiftgång, denna tjänst innebär arbete på dagtid. 

 

Din Profil 

Vi söker dig som är en erfaren CNC-svarvare. 

Vi förutsätter att du har minst 5 års vana vid maskiner med subspindel och Y-axel. Om du har kört svarv med B-axel så är det meriterande. Arbetet kommer till stor del att ske självständigt och vi förutsätter att du motiveras av detta. Vissa detaljer har körts tidigare och ställer därför krav på att du kan arbeta med befintliga rigglistor och ställblad. Andra detaljer kräver att du börjar med att gå igenom ritningen för att identifiera verktygsval, bearbetningsteknik och skärdata. Efter det kommer programmering i Okuma OSP eller Fanuc. Sedan kommer ställ/inkörning och grundtanken i detta handlar om att få ut färdiga detaljer som inte kräver någon extra handpåläggning. 

När detaljerna sedan kommer ur maskinen så skall både förstabitskontroll och löpande kontroll ske med ritningen som styrande dokument.  

Sedan är det dags att utnyttja din erfarenhet för att optimera produktionsprocessen. 

Du kommer även att vara behjälplig i offertprocessen när det gäller att ta fram ett initialt produktionsförslag med tidsuppskattningar. 

Vi har i dagsläget personal som sköter samtliga dessa arbetsuppgifter så du kommer inte att vara ensam. Om du har vana vid Solidworks och Edgecam så ser vi det som positivt. 

För att underlätta kommunikationen internt så vill vi att du behärskar svenska språket i tal och skrift. 

 

Om Bomek

BoMek Verkstads AB är en väletablerad legoleverantör av skärande bearbetning, svetsning och montering.  

Efter 50 år i branschen har vi nu vuxit till 45 personer med en omsättning på drygt 50 miljoner kr/år. Vi har lokaler på Ringön i Göteborg samt innanför grindarna på Volvo lastvagnar i Tuve. Vår utmaning är att leverera detaljer som motsvarar våra kunders förväntningar och i rätt tid.  Bland våra 200 aktiva kunder återfinns Valmet, Thorlabs, SAAB, Volvo och Becton Dickinson. Mängden brancher som våra kunder är aktiva i gör oss mindre sårbara vid ev. konjunktursvängningar. 

Vi tillverkar allt från optik och laserutrustning till svetsade vagnar. Normalt sker produktion av låga till medelstora volymer av finmekaniska detaljer med stort fokus på kvalitet.  

Maskinparken, som är i ständig förändring, består idag av 20 CNC maskiner där de flesta är försedda med någon typ av automationslösning.  

Självklart har vi kollektivavtal, flextid, friskvårdsbidrag, julbord, fruktkorgar och en god anda. Visa mindre

CNC Operatör

CNC operatör sökes till Mölnlycke Driven, noggrann och har erfarenhet av Siemens slipmaskiner, då är du den vi söker. Till vår kund i Mölnlycke söker vi nu en CNC operatör. Dina arbetsuppgifter Rollen som CNC-operatör innebär att du ställer in och driver en specificerad maskinmiljö där slipning är huvudsaklig arbetsuppgift. Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att s... Visa mer
CNC operatör sökes till Mölnlycke

Driven, noggrann och har erfarenhet av Siemens slipmaskiner, då är du den vi söker. Till vår kund i Mölnlycke söker vi nu en CNC operatör.

Dina arbetsuppgifter

Rollen som CNC-operatör innebär att du ställer in och driver en specificerad maskinmiljö där slipning är huvudsaklig arbetsuppgift.

Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid.

- Rigga maskinen
- Genomföra korrigera i styrsystemet
- Övervaka maskinen
- Kontrollmäta

Din profil

- Vi söker dig med några års erfarenhet inom CNC

- Verkstadsvana

- Du ska vara noggrann i ditt arbete

- Erfarenhet av Siemens slipmaskinÖvrig information

Placeringsort: Mölnlycke
Start: Efter ö.k

Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid

Lön: Enligt kollektivavtal

Kundföretaget har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna bemanningsprocess. För den här tjänsten blir du anställd som konsult hos Maxkompetens och arbetar ute hos kund och efter 6 månader om allting fungerar blir du anställd direkt av kunden.


Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Marie Sandvall på telefon 0733-205638


Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag! Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Visa mindre

CNC-operatör till BoMek i Göteborg

Erfaren CNC-operatör för Multioperationssvarv till BoMek i Göteborg  Arbetsbeskrivning  Arbetet innefattar att Planera, Förbereda, Programmera, Rigga/Ställa, Förstabitskontroll, Optimering av produktionsprocessen, Produktionskontroll m. m.  I första hand för två st. multioperationssvarvar. En Okuma Multus U3000 med stångmagasin och robotcell och en Mori Seiki MT2000SZ med stångmagasin. Bägge dessa maskiner har 2 svarvspindlar, B-axel med verktygsmaga... Visa mer
Erfaren CNC-operatör för Multioperationssvarv till BoMek i Göteborg 

Arbetsbeskrivning 

Arbetet innefattar att Planera, Förbereda, Programmera, Rigga/Ställa, Förstabitskontroll, Optimering av produktionsprocessen, Produktionskontroll m.

m. 

I första hand för två st. multioperationssvarvar. En Okuma Multus U3000 med stångmagasin och robotcell och en Mori Seiki MT2000SZ med stångmagasin. Bägge dessa maskiner har 2 svarvspindlar, B-axel med verktygsmagasin, Y-axel, undre revolver och är tänkta att producera dygnet runt.  

I vår verkstad finns även sex st. Mori Seiki CNC- svarvar där det kan behövas hjälp. 

Inom snar framtid planeras inköp av fler automatiserade multioperationsmaskiner för tilltänkt produktion dygnet runt. Detta kommer att ge dig goda utvecklingsmöjligheter och du kommer att känna att den kunskap och de erfarenheter du har med dig kommer att vara en tillgång som uppskattas av företaget 

Din placering kommer att vara på Ringön som ligger centralt placerat i Göteborg och har goda möjligheter till kollektivtrafik. Vi har såväl normal dagtid som skiftgång, denna tjänst innebär arbete på dagtid. 

 

Din Profil 

Vi söker dig som är en erfaren CNC-svarvare. 

Vi förutsätter att du har minst 5 års vana vid maskiner med subspindel och Y-axel. Om du har kört svarv med B-axel så är det meriterande. Arbetet kommer till stor del att ske självständigt och vi förutsätter att du motiveras av detta. Vissa detaljer har körts tidigare och ställer därför krav på att du kan arbeta med befintliga rigglistor och ställblad. Andra detaljer kräver att du börjar med att gå igenom ritningen för att identifiera verktygsval, bearbetningsteknik och skärdata. Efter det kommer programmering i Okuma OSP eller Fanuc. Sedan kommer ställ/inkörning och grundtanken i detta handlar om att få ut färdiga detaljer som inte kräver någon extra handpåläggning. 

När detaljerna sedan kommer ur maskinen så skall både förstabitskontroll och löpande kontroll ske med ritningen som styrande dokument.  

Sedan är det dags att utnyttja din erfarenhet för att optimera produktionsprocessen. 

Du kommer även att vara behjälplig i offertprocessen när det gäller att ta fram ett initialt produktionsförslag med tidsuppskattningar. 

Vi har i dagsläget personal som sköter samtliga dessa arbetsuppgifter så du kommer inte att vara ensam. Om du har vana vid Solidworks och Edgecam så ser vi det som positivt. 

För att underlätta kommunikationen internt så vill vi att du behärskar svenska språket i tal och skrift. 

 

Om Bomek

BoMek Verkstads AB är en väletablerad legoleverantör av skärande bearbetning, svetsning och montering.  

Efter 50 år i branschen har vi nu vuxit till 45 personer med en omsättning på drygt 50 miljoner kr/år. Vi har lokaler på Ringön i Göteborg samt innanför grindarna på Volvo lastvagnar i Tuve. Vår utmaning är att leverera detaljer som motsvarar våra kunders förväntningar och i rätt tid.  Bland våra 200 aktiva kunder återfinns Valmet, Thorlabs, SAAB, Volvo och Becton Dickinson. Mängden brancher som våra kunder är aktiva i gör oss mindre sårbara vid ev. konjunktursvängningar. 

Vi tillverkar allt från optik och laserutrustning till svetsade vagnar. Normalt sker produktion av låga till medelstora volymer av finmekaniska detaljer med stort fokus på kvalitet.  

Maskinparken, som är i ständig förändring, består idag av 20 CNC maskiner där de flesta är försedda med någon typ av automationslösning.  

Självklart har vi kollektivavtal, flextid, friskvårdsbidrag, julbord, fruktkorgar och en god anda. Visa mindre

CNC-operatör

Ansök    Okt 5    Agillo AB    CNC-operatör/FMS-operatör
Vi söker CNC-operatörer till företag inom plastindustrin. Främst söker vi er som arbetat med CNC-fräs. Din profil Vi söker dig med verkstadsteknisk utbildning och/eller motsvarig arbetslivserfarenhet inom området. Som CNC-operatör kommer du att operera fräsar och eventuellt svarvar. Det är en stor merit om du har erfarenhet av programmering då vi gärna ser att du både manuellt kan ställa in maskinen samt programmera. Det innebär även att hantera maskinen... Visa mer
Vi söker CNC-operatörer till företag inom plastindustrin. Främst söker vi er som arbetat med CNC-fräs.
Din profil
Vi söker dig med verkstadsteknisk utbildning och/eller motsvarig arbetslivserfarenhet inom området. Som CNC-operatör kommer du att operera fräsar och eventuellt svarvar. Det är en stor merit om du har erfarenhet av programmering då vi gärna ser att du både manuellt kan ställa in maskinen samt programmera. Det innebär även att hantera maskinen genom omställningar och verktygsbyten vid behov, samt andra förekommande uppgifter som ritningsläsning samt kontrollmätning.
Som person är du flexibel, ansvarstagande och drivs av att leverera med hög kvalitet. Krav är att du pratar och förstår svenska i tal och skrift.
Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan och vill tipsa om att söka så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Bifoga CV och kort beskrivning av dig. Ange din ansökan med "CNC-operatör".
Om Agillo
Agillo AB är ett bemanningsföretag som är inriktade på personaluthyrning och rekrytering mot företag inom industri, lager och logistik. Visa mindre

CNC-operatör till Eliasson & Lund Industrial Partner AB

Eterni Sweden AB söker nu efter en CNC-operatör skärande bearbetning till Eliasson Lund i Arendal. Vi ser att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet av svarv och fräsning. Passar detta in på dig kan vi ha den perfekta tjänsten!    ARBETSUPPGIFTER I tjänsten som CNC-operatör kommer du att arbeta i Eliasson Lunds legoproduktion i Arendal. Du kommer att arbeta med CNC-svarvning och med varierande produkter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer a... Visa mer
Eterni Sweden AB söker nu efter en CNC-operatör skärande bearbetning till Eliasson Lund i Arendal. Vi ser att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet av svarv och fräsning. Passar detta in på dig kan vi ha den perfekta tjänsten! 
 
ARBETSUPPGIFTER

I tjänsten som CNC-operatör kommer du att arbeta i Eliasson Lunds legoproduktion i Arendal. Du kommer att arbeta med CNC-svarvning och med varierande produkter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av ritningsläsning och allt programmeras i CAM. Har du erfarenhet av svarvning och fräsning med CAM/CAD-program är detta meriterande. Du kommer att ingå i en mindre arbetsgrupp men dina arbetsuppgifter kommer att utföras individuellt. Arbetstiderna är förlagda under dagtid.
Eliasson Lund har i denna process valt att samarbeta med oss på Eterni Sweden AB. Du kommer i rollen att erbjudas en anställning hos Eterni Sweden AB och vara uthyrd till vår kund. För rätt person finns goda möjligheter till en direktanställning hos Eliasson Lund. 
 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av svarvning och fräsning. Som person är positiv, nyfiken och har ett stort tekniskt intresse. För dig är det viktigt att utföra ditt arbete med hög kvalitet och noggrannhet. Du har lätt för att samarbeta med andra och hittar snabbt din roll i gruppen. Har du erfarenhet av ritningsläsning, olika mättekniker, Mastercam-beredning samt innehar truckkort så är det ett plus men inte ett krav.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
 
ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 
Ansök genom att registrera dig på Eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev.
Ansökningar via mail hanteras inte. 
Vid frågor kring tjänsten kontakta Josefine Ågren via [email protected] 
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

CNC FRÄSARE/ PROGRAMERARE

VI SÖKER CNC FRÄSARE/ PROGRAMERARE! Vi har idag en mycket fin och modern cnc maskinpark med en växande organisation som söker nya medarbetare! Om oss: Vi är ett ledande verkstadsföretag inom Fräsning, svarvning, laserskärning, bockning, svetsning, maskinbearbetning samt automation i Västra Frölunda/ Göteborg. Vi söker medarbetare som inte är rädda för nya utmaningar med driv och brinnande intresse för att växa med oss. Arbetsbeskrivning Vi söker dig so... Visa mer
VI SÖKER CNC FRÄSARE/ PROGRAMERARE!
Vi har idag en mycket fin och modern cnc maskinpark med en växande organisation som söker nya medarbetare!


Om oss:
Vi är ett ledande verkstadsföretag inom Fräsning, svarvning, laserskärning, bockning, svetsning, maskinbearbetning samt automation i Västra Frölunda/ Göteborg. Vi söker medarbetare som inte är rädda för nya utmaningar med driv och brinnande intresse för att växa med oss.


Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som har
* Erfarenhet och verkstadsvana
* Ett tekniskt intresse och kompetens
* Initiativförmåga, kvalitetsfokus, noggrannhet, produktivitetsfokus och kan jobba självständigt
* Svenska i tal och skrift
* Läsa och förstå ritningar Visa mindre

Eterni söker CNC-operatörer till våra kunder i Göteborg

Eterni Sweden AB söker nu efter en CNC-operatörer inom skärande bearbetning till flera kunder i Göteborg. Vi ser att du som söker tjänsten har erfarenhet sedan tidigare av svarv och fräsning. Passar detta in på dig kan vi ha den perfekta tjänsten!    ARBETSUPPGIFTER I tjänsten som CNC-operatör kommer du att arbeta hos någon av Eternis kunder i Göteborg. Våra kunder arbetar med CNC-bearbetning av detaljer i gjutgods, stål, svetsade konstruktioner, rostfritt... Visa mer
Eterni Sweden AB söker nu efter en CNC-operatörer inom skärande bearbetning till flera kunder i Göteborg. Vi ser att du som söker tjänsten har erfarenhet sedan tidigare av svarv och fräsning. Passar detta in på dig kan vi ha den perfekta tjänsten! 
 
ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten som CNC-operatör kommer du att arbeta hos någon av Eternis kunder i Göteborg. Våra kunder arbetar med CNC-bearbetning av detaljer i gjutgods, stål, svetsade konstruktioner, rostfritt och aluminium där höga krav på kvalitet står i fokus. Du kommer att arbeta i våra kunders styrda fräs- och svarvmaskiner, utföra ritningsläsning, manuell programmering av maskin samt göra efterföljande kontroller och mätningar.

Har du erfarenhet av svarvning och fräsning med Mastercam beredning är detta meriterande. Du kommer att ingå i en mindre arbetsgrupper men dina arbetsuppgifter kommer att utföras individuellt. Arbetstiderna är förlagda under dagtid eller kväll beroende på konsultuppdrag.
Du kommer i rollen att erbjudas en anställning hos Eterni Sweden AB och vara uthyrd till någon av våra kunder. För rätt person finns goda möjligheter till en direktanställning hos våra kunder. 
 
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är en positiv, nyfiken och flexibel person med ett stort teknikintresse. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och vill alltid leverera. Du har lätt för att samarbeta med andra och finner enkelt din roll i en grupp. Har du erfarenhet av ritningsläsning, olika mättekniker, Mastercam-beredning samt innehar truckkort så är det ett plus men inte ett krav.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
 
ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 
Ansök genom att registrera dig på Eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev.
Ansökningar via mail hanteras inte. 
Vid frågor kring tjänsten kontakta Linus Rundberg via [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

CNC operatör

Ansök    Sep 28    Agillo AB    CNC-operatör/FMS-operatör
Är du sugen på nya utmaningar som CNC operatör? Då är detta tjänsten för dig! Du börjar din anställning på Agillo AB med goda möjligheter för övergång till kund. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik samt har ett stort tekniskt intresse. Att vara en bra lagspelare som trivs att jobba tillsammans med andra är en självklarhet för dig. Arbetet kommer innefattar att övervaka, mäta samt säkerställa att rätt kvalitet hålls genom hela processen. D... Visa mer
Är du sugen på nya utmaningar som CNC operatör? Då är detta tjänsten för dig! Du börjar din anställning på Agillo AB med goda möjligheter för övergång till kund.
Du har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik samt har ett stort tekniskt intresse. Att vara en bra lagspelare som trivs att jobba tillsammans med andra är en självklarhet för dig. Arbetet kommer innefattar att övervaka, mäta samt säkerställa att rätt kvalitet hålls genom hela processen.
Din profil
Vi söker dig med verkstadsteknisk utbildning och/eller några år inom branschen som lockas av nya utmaningar.
Vana av CAD/CAM program för programmering av bearbetningsbanor och modellering av detaljer och ritningsunderlag för inprogrammering i CNC maskin.
Kunskap av olika material, statistisk processtyrning (SPS) samt förbättringsarbete är meriterande.
Eftersom mycket av arbetet sker i team behöver du ha en god samarbetsförmåga men samtidigt också klara av att arbeta självständigt.
Som person är du flexibel, ansvarstagande och drivs av att leverera med hög kvalitet.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan och vill tipsa om att söka så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Bifoga CV och kort beskrivning av dig. Ange din ansökan med "CNC".
Om Agillo
Agillo AB är ett bemanningsföretag som är inriktade på personaluthyrning och rekrytering mot företag inom industri, lager och logistik. Visa mindre

CNC-operatör till större mekaniskt företag

FMR är specialister på rekrytering och bemanning inom industri-, teknik- och bygg/fastighetsbranschen på både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vi förmedlar personal på såväl assistent-, specialist- som chefsnivå och har varit verksamma i närmare 20 år. Som helhetsleverantör av HR-tjänster erbjuder vi rekrytering, second opinion, bemanning och outplacement. Läs mer på www.fmr.nu. Vi söker en CNC-operatör som behärskar både svarvning och fräsning. De mesta... Visa mer
FMR är specialister på rekrytering och bemanning inom industri-, teknik- och bygg/fastighetsbranschen på både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vi förmedlar personal på såväl assistent-, specialist- som chefsnivå och har varit verksamma i närmare 20 år. Som helhetsleverantör av HR-tjänster erbjuder vi rekrytering, second opinion, bemanning och outplacement. Läs mer på www.fmr.nu.

Vi söker en CNC-operatör som behärskar både svarvning och fräsning. De mesta jobben som görs är till fordonsindustrin. Företaget ligger i helt nybyggda lokaler på Arendalsvägen på Hisingen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med svarvning och fräsning i styrda maskiner, kan även förekomma arbeten i konventionella maskiner ifall du har kunskap inom detta. Företaget har en stor och högteknologisk maskinpark blandad med en del äldre maskiner.

Dig vi söker

Du har en industriteknisk utbildning och några års erfarenhet som CNC-operatör och som är nyfiken på att lära dig mer och utvecklas i ditt arbete. Du är van att arbeta självständigt men trivs också i ett arbetslag. Du har driv och vill alltid göra ditt bästa. Har du Cad/Cam-kunskaper är det meriterande.

Inledningsvis är det en inhyrning men tanken är att företaget tar över anställningen efter 6 månader.

Låter det intressant är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att ringa Krister Eliasson på FMR på telefon 0707-899606. Visa mindre

Erfaren CNC-operatör till kund i Lidköping

Dina arbetsuppgifter Trivs du i verkstadsmiljö med varierande arbetsuppgifter? Är du en erfaren CNC-operatör som värdesätter ansvar och noggrannhet i arbetet? Läs vidare! Dina huvudsakliga uppgifter är arbete i CNC-styrda maskiner där du förbereder, övervakar samt kontrollerar ditt utförda arbete. Du kommer programmera och arbeta i styrsystemen Fanuc och Okuma och behöver därför ha erfarenhet från dessa. Din profil Vi söker dig som har god erfarenhet av ... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Trivs du i verkstadsmiljö med varierande arbetsuppgifter? Är du en erfaren CNC-operatör som värdesätter ansvar och noggrannhet i arbetet? Läs vidare!

Dina huvudsakliga uppgifter är arbete i CNC-styrda maskiner där du förbereder, övervakar samt kontrollerar ditt utförda arbete. Du kommer programmera och arbeta i styrsystemen Fanuc och Okuma och behöver därför ha erfarenhet från dessa.

Din profil
Vi söker dig som har god erfarenhet av skärande bearbetning och gärna ett par års erfarenhet inom området, specifikt i styrsystemen Fanuc och Okuma. Du ska ha goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik samt kunna programmera.

Förutom ovan kompetenser och erfarenheter söker vi dig som är en positiv kollega som uppskattar att vara en del av ett härligt team. Samarbete värderas högt men du behöver också kunna vara självgående i ditt arbete. Du är noggrann och mån om att hålla en hög kvalité i arbetet du utför. Vi tror att du som söker är tekniskt intresserad och gärna har gymnasieutbildning inom teknik/industri. Du ser vad som behöver göras för att nå dagens mål och kan planera ditt arbete därefter samt be om hjälp när det krävs. Vi ser gärna att du kommer med egna initiativ och förslag till förbättringar av arbetsprocessen. Du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift. Vi kommer lägga stor vikt på personlig lämplighet där du bör ha hög arbetsmoral och känner dig trygg i yrket.

Hydralid är beläget i Lidköping och då detta är ett långsiktigt behov ser vi gärna att du som söker bor i närheten alternativt är villig att flytta. Företaget bistår med hjälp i anskaffandet av lägenhet.

Om företaget
Hydralids affärsidé är att med ett speciellt produktionsupplägg snabbt kunna tillgodose kundens behov av högkvalitativa hydraulcylindrar. Kombinationen av standardsortiment och flexibel specialtillverkning ger ett heltäckande utbud med hög servicegrad.

En effektiv, högkvalitativ och säker produktion är basen för Hydralids erbjudande. Kompetenta medarbetare med lång erfarenhet står för ständig utveckling och förbättring av tillverkningsprocesserna. Kontinuerliga investeringar i teknik säkerställer rätt kvalitet och leveranssäkerhet.

Marknaden utgörs av kunder inom mobilhydraulik, såsom tillverkare av entreprenadmaskiner och skogsmaskiner, samt inom övrig industri. Allt fler upptäcker fördelarna med Hydralids koncept och tillväxt sker i nya och befintliga kundsegment.

Hydralids målsättning är att stå för de kortaste ledtiderna på den svenska marknaden. Med samma snabbhet hanteras offerter och förfrågningar. Som långsiktig partner bistår Hydralid med rådgivning och service till nytta för kundens produktion och fortsatta utveckling.

Den första tiden arbetar du hos vår kund men är anställd som konsult via Veldi Bemanning. Efter detta finns goda chanser till direktanställning hos företaget!

Om oss
Strigo AB är en kompetenskoncern med fokus på vuxnas utveckling i livet. I dagsläget består koncernen av varumärkena MoA lärcentrum, OLU – Omsorgslyftet Utbildningar och Veldi Kompetens, och finns på flera orter i landet. Bolagen har idag verksamheter inom utbildning, rekrytering och bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott har vi en spännande framtid framför oss!

Om du vill veta mer?
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller om hur processen ser ut i sin helhet.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

OBS! Ansökningar tas inte emot via email utan endast via ansökningslänken till vår hemsida. Visa mindre

CNC-operatör till kund i Göteborg!

Är du en självgående och praktiskt lagd person som är nyfiken på CNC-svarvning och plåtbearbetning? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som CNC-operatör hos Lernia något för dig! Skicka in din ansökan idag och ta chansen att testa på hur det är att arbeta på ett innovativt och framgångsrikt företag! OM TJÄNSTEN Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förber... Visa mer
Är du en självgående och praktiskt lagd person som är nyfiken på CNC-svarvning och plåtbearbetning? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som CNC-operatör hos Lernia något för dig! Skicka in din ansökan idag och ta chansen att testa på hur det är att arbeta på ett innovativt och framgångsrikt företag!

OM TJÄNSTEN

Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. I denna roll kommer du att arbeta med CNC-svarvning och plåtbearbetning. Vattenskärning är en stor del av arbetet och det är därmed meriterande om du arbetat med detta tidigare.

OM DIG

Vi välkomnar framförallt dig som har tidigare erfarenhet av arbete som maskinoperatör. Vi ser att du har en tidigare verkstadsvana, teknisk utbildning eller liknande erfarenheter. Du kommer att få möjligheten att utvecklas inom branschen vilket innebär att arbetet passar dig som är nyfiken och lättlärd.

Krav:

• Truckkort
• Verkstadsvana
• Goda kunskaper i svenska
• Traverskort (meriterande)

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Mölndal
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Tillträde: Omgående
• Anställningsform: Visstidsanställning

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

CNC-operatörer med erfarenhet sökes.

Har du jobbat som CNC-operatör och är sugen på nya utmaningar? Är du en lagspelare och trivs i verkstadsmiljön? Sök redan idag! Dina arbetsuppgifter Som CNC-operatör ansvarar du för en datorstyrd maskin för mekanisk bearbetning av arbetsstycken. Med hjälp av maskinen tillverkar du detaljer av främst metall som ingår i kvalificerad verkstadsproduktion. Maskinen programmeras utifrån ritningar och CAD / CAM-underlag. Som CNC-operatör sker oftast en inriktnin... Visa mer
Har du jobbat som CNC-operatör och är sugen på nya utmaningar?
Är du en lagspelare och trivs i verkstadsmiljön? Sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Som CNC-operatör ansvarar du för en datorstyrd maskin för mekanisk bearbetning av arbetsstycken. Med hjälp av maskinen tillverkar du detaljer av främst metall som ingår i kvalificerad verkstadsproduktion. Maskinen programmeras utifrån ritningar och CAD / CAM-underlag.
Som CNC-operatör sker oftast en inriktning mot antingen fräsning, svarvning eller pressning i produktionen, men arbetsuppgifterna kan komma att variera.

Din bakgrund
Vi ser att du har en bred erfarenhet av verkstadsarbete och trivs med arbetsuppgifterna som CNC-operatör. Som person är du kvalitetsmedveten med stor förståelse att den där millimetern gör skillnad.
Vi ser även gärna att du har någon form av manuell erfarenhet av verkstadsarbete.
Krav:
Erfarenhet av CNC/fräs.
Mätteknik.
Ritningsläsning.

Om oss
På Jovi har vi en samlad erfarenhet om 30 år av uthyrning av personal. Vår styrka är våra medarbetare och våra härliga konsulter är en stor del av vår framgång. Vi vill vara bemanningsföretaget med mer närhet, tillgänglighet och hjärta och vi är övertygade om att det är en anledning till att vi nu har fantastiskt nöjda kunder inom diverse branscher i Göteborg och hela Västra Götaland. Visa mindre

CNC-operatör till kund i Mölndal!

Är du en självgående och praktiskt lagd person som är nyfiken på CNC-svarvning och plåtbearbetning? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som CNC-operatör hos Lernia något för dig! Skicka in din ansökan idag och ta chansen att testa på hur det är att arbeta på ett innovativt och framgångsrikt företag! OM TJÄNSTEN Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förber... Visa mer
Är du en självgående och praktiskt lagd person som är nyfiken på CNC-svarvning och plåtbearbetning? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta ett stort eget ansvar? Då är jobbet som CNC-operatör hos Lernia något för dig! Skicka in din ansökan idag och ta chansen att testa på hur det är att arbeta på ett innovativt och framgångsrikt företag!

OM TJÄNSTEN

Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. I denna roll kommer du att arbeta med CNC-svarvning och plåtbearbetning. Vattenskärning är en stor del av arbetet och det är därmed meriterande om du arbetat med detta tidigare.

OM DIG

Vi välkomnar framförallt dig som har tidigare erfarenhet av arbete som maskinoperatör. Vi ser att du har en tidigare verkstadsvana, teknisk utbildning eller liknande erfarenheter. Du kommer att få möjligheten att utvecklas inom branschen vilket innebär att arbetet passar dig som är nyfiken och lättlärd.

Krav:

• Truckkort
• Verkstadsvana
• Goda kunskaper i svenska
• Traverskort (meriterande)

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Mölndal
• Tjänstgöringsgrad: Heltid
• Tillträde: Omgående
• Anställningsform: Visstidsanställning

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

CNC-operatörer i Göteborg

Arbetsbeskrivning Drivs du av noggrannhet och precision? Då har du kommit rätt! Vi söker just nu utbildade CNC-operatörer till våra kunder i Göteborg. Vi ser att du tidigare ska ha jobbat som CNC-operatör, gärna med styrsystemen Mitsubishi eller Siemens. Vi ser också att du är tekniskt intresserad och ser en framtid inom industrin. Ansvarsområden Du ska på ett självständigt sätt arbeta med svarvning och fräsning, programmera och ställa maskiner, samt prod... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Drivs du av noggrannhet och precision? Då har du kommit rätt! Vi söker just nu utbildade CNC-operatörer till våra kunder i Göteborg. Vi ser att du tidigare ska ha jobbat som CNC-operatör, gärna med styrsystemen Mitsubishi eller Siemens. Vi ser också att du är tekniskt intresserad och ser en framtid inom industrin.

Ansvarsområden
Du ska på ett självständigt sätt arbeta med svarvning och fräsning, programmera och ställa maskiner, samt producera allt från enklare till mer komplexa detaljer. 

Arbetstider
Heltid, vi ser att du är flexibel gällande arbetstider. 

Kvalifikationer
Krav för denna roll som CNC-operatör:
Gymnasieutbildning med inriktning industriell tillverkning alternativt eftergymnasial utbildning inom CNC-teknik eller motsvarande praktisk erfarenhet av verkstadsindustri
Tidigare erfarenhet av CAD/CAM-beredning
Du ska tidigare ha arbetat med svarvning och fräsning
Svenska i tal och skrift
Engelska i tal och skrift


Meriterande för denna tjänst är: 
Arbetat med Mitsubishi eller Siemens controller
Truckkort
Traverskort
Körkort och tillgång till bil


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Passar den här beskrivningen in på dig? Då är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan
2021-09-28, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

CNC- operatör med Fräs/Svarvkunskaper

Österbergs Förpackningsmaskiner AB, är ett framgångsrikt teknikföretag, som utvecklar, tillverkar och marknadsför förpackningsmaskiner. Allt i våra lokaler i Bergsjödalen i Göteborg. Vi är 23 anställda som för Österbergs fina historia framåt. Huvudmarknad är Skandinavien, men våra maskiner levereras också regelbundet till övriga delar av världen. Våra maskiner utmärks av hög tillgänglighet i kombination med god operatörsergonomi. Vi har ingen egen försäljn... Visa mer
Österbergs Förpackningsmaskiner AB, är ett framgångsrikt teknikföretag, som utvecklar, tillverkar och marknadsför förpackningsmaskiner. Allt i våra lokaler i Bergsjödalen i Göteborg. Vi är 23 anställda som för Österbergs fina historia framåt. Huvudmarknad är Skandinavien, men våra maskiner levereras också regelbundet till övriga delar av världen.
Våra maskiner utmärks av hög tillgänglighet i kombination med god operatörsergonomi.
Vi har ingen egen försäljningsorganisation utan säljer genom våra återförsäljare Stora Enso Packaging AB och Peterson Packaging AS. Våra återförsäljare är också de som sköter service av våra maskiner, givetvis med stöd från vår kunniga personal.
Rollen
Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av CNC fräs, gärna Haas med Fanuc styrsystem. Du har även arbetat med CAM beredning, gärna Inventor.
Arbetsuppgifterna omfattar ritningsläsning, fräsning/svarvning i korta och medelstora serier. En del programmering och beredning. Då det förekommer arbete i manuella maskiner, tex borr och manuell fräs, bör du vara bekväm med detta.
Du erbjuds
Du kommer till ett företag med flexibilitet och snabba beslutsvägar. Du får ett stort eget ansvar, arbeta självständigt och driva egna initiativ. Du kommer att tillhöra ett familjärt team med erfarna och kompetenta kollegor som tillsammans skapar förpackningsmaskiner i världsklass.
Tjänsten är en 6 månaders inhyrning från TEMP-TEAM, med stora möjligheter för rätt person att övergå i en tillsvidareanställning.
Din profil
Som person är du självständig, noggrann och kvalitetsmedveten. Du är en problemlösare och har öga för detaljer. Personlig lämplighet värderas högt vid tillsättningen av denna tjänst.
Intresserad?
Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Calle Odén på TEMP-TEAM. Visa mindre

CNC-operatör till BoMek i Göteborg

Erfaren CNC-operatör för Multioperationssvarv till BoMek i Göteborg  Arbetsbeskrivning  Arbetet innefattar att Planera, Förbereda, Programmera, Rigga/Ställa, Förstabitskontroll, Optimering av produktionsprocessen, Produktionskontroll m. m.  I första hand för två st. multioperationssvarvar. En Okuma Multus U3000 med stångmagasin och robotcell och en Mori Seiki MT2000SZ med stångmagasin. Bägge dessa maskiner har 2 svarvspindlar, B-axel med verktygsmaga... Visa mer
Erfaren CNC-operatör för Multioperationssvarv till BoMek i Göteborg 

Arbetsbeskrivning 

Arbetet innefattar att Planera, Förbereda, Programmera, Rigga/Ställa, Förstabitskontroll, Optimering av produktionsprocessen, Produktionskontroll m.

m. 

I första hand för två st. multioperationssvarvar. En Okuma Multus U3000 med stångmagasin och robotcell och en Mori Seiki MT2000SZ med stångmagasin. Bägge dessa maskiner har 2 svarvspindlar, B-axel med verktygsmagasin, Y-axel, undre revolver och är tänkta att producera dygnet runt.  

I vår verkstad finns även sex st. Mori Seiki CNC- svarvar där det kan behövas hjälp. 

Inom snar framtid planeras inköp av fler automatiserade multioperationsmaskiner för tilltänkt produktion dygnet runt. Detta kommer att ge dig goda utvecklingsmöjligheter och du kommer att känna att den kunskap och de erfarenheter du har med dig kommer att vara en tillgång som uppskattas av företaget 

Din placering kommer att vara på Ringön som ligger centralt placerat i Göteborg och har goda möjligheter till kollektivtrafik. Vi har såväl normal dagtid som skiftgång, denna tjänst innebär arbete på dagtid. 

 

Din Profil 

Vi söker dig som är en erfaren CNC-svarvare. 

Vi förutsätter att du har minst 5 års vana vid maskiner med subspindel och Y-axel. Om du har kört svarv med B-axel så är det meriterande. Arbetet kommer till stor del att ske självständigt och vi förutsätter att du motiveras av detta. Vissa detaljer har körts tidigare och ställer därför krav på att du kan arbeta med befintliga rigglistor och ställblad. Andra detaljer kräver att du börjar med att gå igenom ritningen för att identifiera verktygsval, bearbetningsteknik och skärdata. Efter det kommer programmering i Okuma OSP eller Fanuc. Sedan kommer ställ/inkörning och grundtanken i detta handlar om att få ut färdiga detaljer som inte kräver någon extra handpåläggning. 

När detaljerna sedan kommer ur maskinen så skall både förstabitskontroll och löpande kontroll ske med ritningen som styrande dokument.  

Sedan är det dags att utnyttja din erfarenhet för att optimera produktionsprocessen. 

Du kommer även att vara behjälplig i offertprocessen när det gäller att ta fram ett initialt produktionsförslag med tidsuppskattningar. 

Vi har i dagsläget personal som sköter samtliga dessa arbetsuppgifter så du kommer inte att vara ensam. Om du har vana vid Solidworks och Edgecam så ser vi det som positivt. 

För att underlätta kommunikationen internt så vill vi att du behärskar svenska språket i tal och skrift. 

 

Om Bomek

BoMek Verkstads AB är en väletablerad legoleverantör av skärande bearbetning, svetsning och montering.  

Efter 50 år i branschen har vi nu vuxit till 45 personer med en omsättning på drygt 50 miljoner kr/år. Vi har lokaler på Ringön i Göteborg samt innanför grindarna på Volvo lastvagnar i Tuve. Vår utmaning är att leverera detaljer som motsvarar våra kunders förväntningar och i rätt tid.  Bland våra 200 aktiva kunder återfinns Valmet, Thorlabs, SAAB, Volvo och Becton Dickinson. Mängden brancher som våra kunder är aktiva i gör oss mindre sårbara vid ev. konjunktursvängningar. 

Vi tillverkar allt från optik och laserutrustning till svetsade vagnar. Normalt sker produktion av låga till medelstora volymer av finmekaniska detaljer med stort fokus på kvalitet.  

Maskinparken, som är i ständig förändring, består idag av 20 CNC maskiner där de flesta är försedda med någon typ av automationslösning.  

Självklart har vi kollektivavtal, flextid, friskvårdsbidrag, julbord, fruktkorgar och en god anda. Visa mindre

CNC-operatör/FMS-operatör

Vi hjälper arbetssökande och arbetsgivare att hitta varandra. Vi har en målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Linceed är att så effektivt som möjligt föra samman dem som söker medarbetare med dem som söker jobb. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar. Linceed verksamhet s... Visa mer
Vi hjälper arbetssökande och arbetsgivare att hitta varandra. Vi har en målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad.
Linceed är att så effektivt som möjligt föra samman dem som söker medarbetare med dem som söker jobb.
Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.
Linceed verksamhet ska långsiktigt och uthålligt förbättra arbetsmarknadens funktionssätt för vår målgrupper.


För kunds räkning söker vi CNC-operatör/FMS-operatör


Vi söker en CNC-operatör som kan köra maskinerna: Index g200, Nakamura NTJX, Nakamura NTY3.
Du kommer att köra och rigga dessa maskiner


Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.


#jobbjustnu Visa mindre

Erfaren CNC-operatör till kund i Lidköping

Dina arbetsuppgifter Trivs du i verkstadsmiljö med varierande arbetsuppgifter? Är du en erfaren CNC-operatör som värdesätter ansvar och noggrannhet i arbetet? Läs vidare! Dina huvudsakliga uppgifter är arbete i CNC-styrda maskiner där du förbereder, övervakar samt kontrollerar ditt utförda arbete. Du kommer programmera och arbeta i styrsystemen Fanuc och Okuma och behöver därför ha erfarenhet från dessa. Din profil Vi söker dig som har god erfarenhet av ... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Trivs du i verkstadsmiljö med varierande arbetsuppgifter? Är du en erfaren CNC-operatör som värdesätter ansvar och noggrannhet i arbetet? Läs vidare!

Dina huvudsakliga uppgifter är arbete i CNC-styrda maskiner där du förbereder, övervakar samt kontrollerar ditt utförda arbete. Du kommer programmera och arbeta i styrsystemen Fanuc och Okuma och behöver därför ha erfarenhet från dessa.

Din profil
Vi söker dig som har god erfarenhet av skärande bearbetning och gärna ett par års erfarenhet inom området, specifikt i styrsystemen Fanuc och Okuma. Du ska ha goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik samt kunna programmera.

Förutom ovan kompetenser och erfarenheter söker vi dig som är en positiv kollega som uppskattar att vara en del av ett härligt team. Samarbete värderas högt men du behöver också kunna vara självgående i ditt arbete. Du är noggrann och mån om att hålla en hög kvalité i arbetet du utför. Vi tror att du som söker är tekniskt intresserad och gärna har gymnasieutbildning inom teknik/industri. Du ser vad som behöver göras för att nå dagens mål och kan planera ditt arbete därefter samt be om hjälp när det krävs. Vi ser gärna att du kommer med egna initiativ och förslag till förbättringar av arbetsprocessen. Du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift. Vi kommer lägga stor vikt på personlig lämplighet där du bör ha hög arbetsmoral och känner dig trygg i yrket.

Hydralid är beläget i Lidköping och då detta är ett långsiktigt behov ser vi gärna att du som söker bor i närheten alternativt är villig att flytta. Företaget bistår med hjälp i anskaffandet av lägenhet.

Om företaget
Hydralids affärsidé är att med ett speciellt produktionsupplägg snabbt kunna tillgodose kundens behov av högkvalitativa hydraulcylindrar. Kombinationen av standardsortiment och flexibel specialtillverkning ger ett heltäckande utbud med hög servicegrad.

En effektiv, högkvalitativ och säker produktion är basen för Hydralids erbjudande. Kompetenta medarbetare med lång erfarenhet står för ständig utveckling och förbättring av tillverkningsprocesserna. Kontinuerliga investeringar i teknik säkerställer rätt kvalitet och leveranssäkerhet.

Marknaden utgörs av kunder inom mobilhydraulik, såsom tillverkare av entreprenadmaskiner och skogsmaskiner, samt inom övrig industri. Allt fler upptäcker fördelarna med Hydralids koncept och tillväxt sker i nya och befintliga kundsegment.

Hydralids målsättning är att stå för de kortaste ledtiderna på den svenska marknaden. Med samma snabbhet hanteras offerter och förfrågningar. Som långsiktig partner bistår Hydralid med rådgivning och service till nytta för kundens produktion och fortsatta utveckling.

Den första tiden arbetar du hos vår kund men är anställd som konsult via Veldi Bemanning. Efter detta finns goda chanser till direktanställning hos företaget!

Om oss
Strigo AB är en kompetenskoncern med fokus på vuxnas utveckling i livet. I dagsläget består koncernen av varumärkena MoA lärcentrum, OLU – Omsorgslyftet Utbildningar och Veldi Kompetens, och finns på flera orter i landet. Bolagen har idag verksamheter inom utbildning, rekrytering och bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott har vi en spännande framtid framför oss!

Om du vill veta mer?
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller om hur processen ser ut i sin helhet.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

OBS! Ansökningar tas inte emot via email utan endast via ansökningslänken till vår hemsida. Visa mindre

CNC-operatör inom plastindustrin

Ansök    Jul 5    Agillo AB    CNC-operatör/FMS-operatör
Vi söker flera engagerade CNC-operatörer till kund inom plastindustrin. Arbetet består av tillverkning av diverse detaljer och produkter i plast enligt kundernas ritningar med CNC- fleroperationsmaskiner. I rollen som CNC-operatör kommer du köra svarv- och fräsmaskiner där du självständigt riggar, mäter och byter verktyg. Andra förekommande arbetsuppgifter är kontrollering av mått och toleranser av tillverkade detaljer samt programmering efter ritningsunde... Visa mer
Vi söker flera engagerade CNC-operatörer till kund inom plastindustrin. Arbetet består av tillverkning av diverse detaljer och produkter i plast enligt kundernas ritningar med CNC- fleroperationsmaskiner.
I rollen som CNC-operatör kommer du köra svarv- och fräsmaskiner där du självständigt riggar, mäter och byter verktyg. Andra förekommande arbetsuppgifter är kontrollering av mått och toleranser av tillverkade detaljer samt programmering efter ritningsunderlag. Tjänsten är på heltid, dagtid och inleds med sex månaders inhyrning genom Agillo och målet är att du därefter går över till anställning hos kund.


Din profil
Du kommer ingå i ett litet sammansvetsat team och det är viktigt att du tycker om att samarbeta och har viljan av att växa inom företaget. Vi ser att du har några års erfarenhet ifrån CNC-branschen och trivs med variation. Vidare är du en kreativ problemlösare och har ett strukturerat arbetsätt där du är mån om kvalitet.


Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan och vill tipsa om att söka så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Bifoga CV och kort beskrivning av dig själv. Ange din ansökan med ”CNC-operatör inom plastindustrin”.
Om Agillo
Agillo AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som är särskilt inriktade på personaluthyrning och rekrytering inom arbetsområdena produktion, kontor, ekonomi, produktion, lager, bygg och anläggning. Visa mindre

CNC-operatör inom plastindustrin

Ansök    Jul 22    Agillo AB    CNC-operatör/FMS-operatör
Vi söker flera engagerade CNC-operatörer till kund inom plastindustrin. Arbetet består av tillverkning av diverse detaljer och produkter i plast enligt kundernas ritningar med CNC- fleroperationsmaskiner. I rollen som CNC-operatör kommer du köra svarv- och fräsmaskiner där du självständigt riggar, mäter och byter verktyg. Andra förekommande arbetsuppgifter är kontrollering av mått och toleranser av tillverkade detaljer samt programmering efter ritningsunde... Visa mer
Vi söker flera engagerade CNC-operatörer till kund inom plastindustrin. Arbetet består av tillverkning av diverse detaljer och produkter i plast enligt kundernas ritningar med CNC- fleroperationsmaskiner.
I rollen som CNC-operatör kommer du köra svarv- och fräsmaskiner där du självständigt riggar, mäter och byter verktyg. Andra förekommande arbetsuppgifter är kontrollering av mått och toleranser av tillverkade detaljer samt programmering efter ritningsunderlag. Tjänsten är på heltid, dagtid och inleds med sex månaders inhyrning genom Agillo och målet är att du därefter går över till anställning hos kund.


Din profil
Du kommer ingå i ett litet sammansvetsat team och det är viktigt att du tycker om att samarbeta och har viljan av att växa inom företaget. Vi ser att du har några års erfarenhet ifrån CNC-branschen och trivs med variation. Vidare är du en kreativ problemlösare och har ett strukturerat arbetsätt där du är mån om kvalitet.


Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan och vill tipsa om att söka så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Bifoga CV och kort beskrivning av dig själv. Ange din ansökan med ”CNC-operatör inom plastindustrin”.
Om Agillo
Agillo AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som är särskilt inriktade på personaluthyrning och rekrytering inom arbetsområdena produktion, kontor, ekonomi, produktion, lager, bygg och anläggning. Visa mindre

CNC-operatör till större mekaniskt företag

FMR är specialister på rekrytering och bemanning inom industri-, teknik- och bygg/fastighetsbranschen på både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vi förmedlar personal på såväl assistent-, specialist- som chefsnivå och har varit verksamma i närmare 20 år. Som helhetsleverantör av HR-tjänster erbjuder vi rekrytering, second opinion, bemanning och outplacement. Läs mer på www.fmr.nu. Vi söker en CNC-operatör som behärskar både svarvning och fräsning. De mesta... Visa mer
FMR är specialister på rekrytering och bemanning inom industri-, teknik- och bygg/fastighetsbranschen på både tjänstemanna- och kollektivsidan. Vi förmedlar personal på såväl assistent-, specialist- som chefsnivå och har varit verksamma i närmare 20 år. Som helhetsleverantör av HR-tjänster erbjuder vi rekrytering, second opinion, bemanning och outplacement. Läs mer på www.fmr.nu.

Vi söker en CNC-operatör som behärskar både svarvning och fräsning. De mesta jobben som görs är till fordonsindustrin. Företaget ligger i helt nybyggda lokaler på Arendalsvägen på Hisingen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med svarvning och fräsning i styrda maskiner, kan även förekomma arbeten i konventionella maskiner ifall du har kunskap inom detta. Företaget har en stor och högteknologisk maskinpark blandad med en del äldre maskiner.

Dig vi söker

Du har en industriteknisk utbildning och några års erfarenhet som CNC-operatör och som är nyfiken på att lära dig mer och utvecklas i ditt arbete. Du är van att arbeta självständigt men trivs också i ett arbetslag. Du har driv och vill alltid göra ditt bästa. Har du Cad-kunskaper är det meriterande.

Inledningsvis är det en inhyrning men tanken är att företaget tar över anställningen efter 6 månader.

Låter det intressant är du välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor är du välkommen att ringa Krister Eliasson på FMR på telefon 0707-899606. Visa mindre

Vi söker CNC-operatör för kunds räkning!

Just nu letar vi efter en CNC-operatör till kund i Göteborg! Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid. - Rigga maskinen - Omställningar av maskinen - Genomföra korrigera i styrsystemet ... Visa mer
Just nu letar vi efter en CNC-operatör till kund i Göteborg!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid.

- Rigga maskinen
- Omställningar av maskinen
- Genomföra korrigera i styrsystemet
- Övervaka maskinen
- Kontrollmäta

Formell kompetens

Du har utbildning och erfarenhet inom CNC-området. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och är duktig på olika mättekniker.

Meriterande är:
- Grönt certifikat
- Truck- och traverskort
- Tidigare erfarenhet av slip och svets
- Körkort B

Personliga egenskaper

Du har lång erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör och du känner dig trygg i yrket. Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar. Du kommer att få möjligheten att utvecklas inom CNC så arbetet passar dig som är nyfiken och lättlärd. Vi ser gärna att du är noggrann som person och motiveras av att arbeta med kvalité.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Göteborg

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Låter detta som en utmanande och spännande tjänst för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Vi ser fram emot din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Erfaren CNC-operatör till kund i Lidköping

Dina arbetsuppgifter Trivs du i verkstadsmiljö med varierande arbetsuppgifter? Är du en erfaren CNC-operatör som värdesätter ansvar och noggrannhet i arbetet? Läs vidare! Dina huvudsakliga uppgifter är arbete i CNC-styrda maskiner där du förbereder, övervakar samt kontrollerar ditt utförda arbete. Du kommer programmera och arbeta i styrsystemen Fanuc och Okuma och behöver därför ha erfarenhet från dessa. Din profil Vi söker dig som har god erfarenhet av ... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Trivs du i verkstadsmiljö med varierande arbetsuppgifter? Är du en erfaren CNC-operatör som värdesätter ansvar och noggrannhet i arbetet? Läs vidare!

Dina huvudsakliga uppgifter är arbete i CNC-styrda maskiner där du förbereder, övervakar samt kontrollerar ditt utförda arbete. Du kommer programmera och arbeta i styrsystemen Fanuc och Okuma och behöver därför ha erfarenhet från dessa.

Din profil
Vi söker dig som har god erfarenhet av skärande bearbetning och gärna ett par års erfarenhet inom området, specifikt i styrsystemen Fanuc och Okuma. Du ska ha goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik samt kunna programmera.

Förutom ovan kompetenser och erfarenheter söker vi dig som är en positiv kollega som uppskattar att vara en del av ett härligt team. Samarbete värderas högt men du behöver också kunna vara självgående i ditt arbete. Du är noggrann och mån om att hålla en hög kvalité i arbetet du utför. Vi tror att du som söker är tekniskt intresserad och gärna har gymnasieutbildning inom teknik/industri. Du ser vad som behöver göras för att nå dagens mål och kan planera ditt arbete därefter samt be om hjälp när det krävs. Vi ser gärna att du kommer med egna initiativ och förslag till förbättringar av arbetsprocessen. Du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift. Vi kommer lägga stor vikt på personlig lämplighet där du bör ha hög arbetsmoral och känner dig trygg i yrket.

Hydralid är beläget i Lidköping och då detta är ett långsiktigt behov ser vi gärna att du som söker bor i närheten alternativt är villig att flytta. Företaget bistår med hjälp i anskaffandet av lägenhet.

Om företaget
Hydralids affärsidé är att med ett speciellt produktionsupplägg snabbt kunna tillgodose kundens behov av högkvalitativa hydraulcylindrar. Kombinationen av standardsortiment och flexibel specialtillverkning ger ett heltäckande utbud med hög servicegrad.

En effektiv, högkvalitativ och säker produktion är basen för Hydralids erbjudande. Kompetenta medarbetare med lång erfarenhet står för ständig utveckling och förbättring av tillverkningsprocesserna. Kontinuerliga investeringar i teknik säkerställer rätt kvalitet och leveranssäkerhet.

Marknaden utgörs av kunder inom mobilhydraulik, såsom tillverkare av entreprenadmaskiner och skogsmaskiner, samt inom övrig industri. Allt fler upptäcker fördelarna med Hydralids koncept och tillväxt sker i nya och befintliga kundsegment.

Hydralids målsättning är att stå för de kortaste ledtiderna på den svenska marknaden. Med samma snabbhet hanteras offerter och förfrågningar. Som långsiktig partner bistår Hydralid med rådgivning och service till nytta för kundens produktion och fortsatta utveckling.

Den första tiden arbetar du hos vår kund men är anställd som konsult via Veldi Bemanning. Efter detta finns goda chanser till direktanställning hos företaget!

Om oss
Strigo AB är en kompetenskoncern med fokus på vuxnas utveckling i livet. I dagsläget består koncernen av varumärkena MoA lärcentrum, OLU – Omsorgslyftet Utbildningar och Veldi Kompetens, och finns på flera orter i landet. Bolagen har idag verksamheter inom utbildning, rekrytering och bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott har vi en spännande framtid framför oss!

Om du vill veta mer?
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller om hur processen ser ut i sin helhet.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

OBS! Ansökningar tas inte emot via email utan endast via ansökningslänken till vår hemsida. Visa mindre

CNC-operatör inom plastindustrin

Ansök    Jun 9    Agillo AB    CNC-operatör/FMS-operatör
Vi söker flera engagerade CNC-operatörer till kund inom plastindustrin. Arbetet består av tillverkning av diverse detaljer och produkter i plast enligt kundernas ritningar med CNC- fleroperationsmaskiner. I rollen som CNC-operatör kommer du köra svarv- och fräsmaskiner där du självständigt riggar, mäter och byter verktyg. Andra förekommande arbetsuppgifter är kontrollering av mått och toleranser av tillverkade detaljer samt programmering efter ritningsunde... Visa mer
Vi söker flera engagerade CNC-operatörer till kund inom plastindustrin. Arbetet består av tillverkning av diverse detaljer och produkter i plast enligt kundernas ritningar med CNC- fleroperationsmaskiner.
I rollen som CNC-operatör kommer du köra svarv- och fräsmaskiner där du självständigt riggar, mäter och byter verktyg. Andra förekommande arbetsuppgifter är kontrollering av mått och toleranser av tillverkade detaljer samt programmering efter ritningsunderlag. Tjänsten är på heltid, dagtid och inleds med sex månaders inhyrning genom Agillo och målet är att du därefter går över till anställning hos kund.


Din profil
Du kommer ingå i ett litet sammansvetsat team och det är viktigt att du tycker om att samarbeta och har viljan av att växa inom företaget. Vi ser att du har några års erfarenhet ifrån CNC-branschen och trivs med variation. Vidare är du en kreativ problemlösare och har ett strukturerat arbetsätt där du är mån om kvalitet.


Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan och vill tipsa om att söka så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Bifoga CV och kort beskrivning av dig själv. Ange din ansökan med ”CNC-operatör inom plastindustrin”.
Om Agillo
Agillo AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som är särskilt inriktade på personaluthyrning och rekrytering inom arbetsområdena produktion, kontor, ekonomi, produktion, lager, bygg och anläggning. Visa mindre

Arbeta som CNC-operatör i Göteborg!

Just nu letar vi efter en CNC-operatörtill kunder i Göteborg! Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid. - Rigga maskinen - Omställningar av maskinen - Genomföra korrigera i styrsystemet ... Visa mer
Just nu letar vi efter en CNC-operatörtill kunder i Göteborg!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid.

- Rigga maskinen
- Omställningar av maskinen
- Genomföra korrigera i styrsystemet
- Övervaka maskinen
- Kontrollmäta

Formell kompetens

Du har utbildning och erfarenhet inom CNC-området. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och är duktig på olika mättekniker.

Meriterande är:
- Grönt certifikat
- Truck- och traverskort
- Tidigare erfarenhet av slip och svets
- Körkort B

Personliga egenskaper

Du har lång erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör och du känner dig trygg i yrket. Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar. Du kommer att få möjligheten att utvecklas inom CNC så arbetet passar dig som är nyfiken och lättlärd. Vi ser gärna att du är noggrann som person och motiveras av att arbeta med kvalité.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Göteborg

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Låter detta som en utmanande och spännande tjänst för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Vi ser fram emot din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Gravör till JC Gravyr & Tryck

Om företaget: JC Gravyr & Tryck (jcgt.se) är ett familjeföretag i Göteborg som har specialiserat sig på att tillverka produkter som ska fungera som ett hjälpmedel för personer med funktionsvariationer. Vi är ett värderingsstyrt företag som inser nyttan av mångfald för att vara lyckosamma. Vi levererar allt från hela skyltkoncept till en liten namnbricka. Med gedigen kunskap hjälper vi till med allt från designhjälp till färdig produkt, och allt produceras ... Visa mer
Om företaget:
JC Gravyr & Tryck (jcgt.se) är ett familjeföretag i Göteborg som har specialiserat sig på att tillverka produkter som ska fungera som ett hjälpmedel för personer med funktionsvariationer. Vi är ett värderingsstyrt företag som inser nyttan av mångfald för att vara lyckosamma. Vi levererar allt från hela skyltkoncept till en liten namnbricka. Med gedigen kunskap hjälper vi till med allt från designhjälp till färdig produkt, och allt produceras här i Göteborg.
Se gärna på vår företagsfilm på youtube
https://www.youtube.com/watch?v=HKV0-0zIlCE
Vi är idag 16st medarbetare och ser nu fram emot att anställa ytterligare en till vårt team.
Arbetsbeskrivning
I rollen som gravör ingår du i ett team med två andra gravörer och en designer, som självständigt ser till att produkterna produceras så effektivt som möjligt och håller lovad leveranstid. I rollen ingår även att vid behov hjälpa till i våra andra processer.
Som person vill vi att du är tekniskt intresserad, noggrann, punktlig och ansvarstagande. Vi vill att du är självgående, reflekterande, initiativtagande, flexibel och van att ta i när det behövs.
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett mycket omväxlande arbete där du hela tiden får nya utmaningar på att hitta bästa metoden för att tillverka det våra kunder har designat i vårt verktyg på webben.
Du får arbeta i ett företag som befinner sig i stark tillväxt där vi satsar på att ha de bästa hjälpmedlen i form av teknisk utrustning, för att ha förmåga att tillverka produkter i toppklass.
Kvalifikationer
Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
Körkort
Svenska i tal och skrift
Gymnasieutbildning
Godkänd i basämnena
Meriterande kriterier
-Truckkort
Villkor
Kollektivavtal
Månadslön efter ö.k
Arbetet är förlagt på dagtid, måndag – fredag.
Ansökningsförfarande
Ansökningarna kommer behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen 30/4 2021. Vänta därför inte med din ansökan.
Om du har frågor eller funderingar kontakta ansvarig rekryterare Madeleine Storåsen. Visa mindre

Kantpressare till modern mekanisk verkstad i Göteborg

Har du tidigare erfarenhet av plåtarbetning eller som Kantpressare? Vi söker nu en kompetent person med tidigare erfarenhet av arbete vid Kantpress  till Mekanisk verkstad i Göteborg. Vår kund tillverkar specialanpassade mekaniska lösningar och innehar en högteknologisk maskinpark. Arbetsuppgifter och profil Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i tillverkande industri gärna som operatör med vana av att hantera NC-styrda maskiner. Merit... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av plåtarbetning eller som Kantpressare?

Vi söker nu en kompetent person med tidigare erfarenhet av arbete vid Kantpress  till Mekanisk verkstad i Göteborg. Vår kund tillverkar specialanpassade mekaniska lösningar och innehar en högteknologisk maskinpark.

Arbetsuppgifter och profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i tillverkande industri gärna som operatör med vana av att hantera NC-styrda maskiner. Meriterande är om du tidigare har arbetat som kantpressning eller erfarenhet av plåtbearbetning inom tillverkande industri. Förutom arbete vid Kantpress ingår även plåtbearbetning efter ritning.  Traverskörning och truckkörning är även det vanligt förekommande arbetsuppgifter.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en prestigelös och flexibel person som trivs med ordning och reda runt omkring dig. 

Övrig Kompetens
- Du ska ha kunskap inom  ritningsläsning
- Erfarenhet av plåtbearbetning är meriterande
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
- Traverskort är meriterande
- Truckkort

Start: Omgående
Ort: Göteborg
Arbetstider: Måndag-Fredag
Omfattning: Heltid
Uppdraget börjar med en visstidsanställning hos oss på OnePartnerGroup med ett långsiktigt mål att övergå till kund.

Ansökan
Sök tjänsten idag då urval och intervjuer sker löpande.

Ansökningar tas endast emot via annonsen. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon. Visa mindre

CNC-operatör till HydraSpecma Våxtorp

Är du självgående och kvalitetsmedveten och har erfarenhet från CNC? Välkommen med din ansökan till oss på HydraSpecma! Om rollen I tjänsten som CNC-operatör ingår du i ett av tre skift om totalt 22 CNC-operatörer. Tjänsten är 2-skift eller ständig natt. Vår svarvpark består av: Mazak, Star, Miyano, Okuma och Index. Tillsammans med dina kollegor arbetar du med frihet under ansvar och agerar självständigt och tar ansvar för att arbetet flyter på. Vi jobbar... Visa mer
Är du självgående och kvalitetsmedveten och har erfarenhet från CNC? Välkommen med din ansökan till oss på HydraSpecma!
Om rollen
I tjänsten som CNC-operatör ingår du i ett av tre skift om totalt 22 CNC-operatörer. Tjänsten är 2-skift eller ständig natt. Vår svarvpark består av: Mazak, Star, Miyano, Okuma och Index. Tillsammans med dina kollegor arbetar du med frihet under ansvar och agerar självständigt och tar ansvar för att arbetet flyter på. Vi jobbar med ständiga förbättringar.
I arbetet som CNC-operatör kör du och riggar svarvar. Körningen innebär att hålla igång maskiner, skärbyte, borrbyte, kompensering/justering och mätning/kontroll av detaljer. Vid riggning ska du i samarbete med planeringsavdelningen se till att riggtider optimeras. Du tillverkar självständigt detaljer från en ritning i handen till färdig detalj. Hantering av stångmaterial och användning av travers förekommer. Du återrapporterar i AXXOS tidssystem och IFS affärssystem. Du rapporterar till produktionsledaren. I arbetet ingår ett nära samarbete med planering-, kvalité- och teknikavdelningen. Underhåll på maskinerna ingår i arbetet.
Vem vi söker
Vi söker dig som har relevant utbildning inom arbetsområdet och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du är självgående och kvalitetsmedveten. Du har förmåga att snabbt kunna sätta dig in arbetet. Du vill gärna utvecklas i arbetet och välkomnar arbete med ständiga förbättringar. Det är meriterande om du kan köra även flerspindelmaskiner. Kunskaper i ritningsläsning och kontrollmätning är krav. Det är önskvärt att du kan både Fanuc och Siemens styrsystem. Det är också ett plus, dock inget krav, att även kunna ISO-programmering och CAD. På HydraSpecma är vi måna om att utveckla våra medarbetare både internt och externt och vi ser därför att du gillar att lära nytt och utvecklas.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser att du är trygg, positiv och flexibel. Du bidrar till den goda stämningen i gruppen och på arbetsplatsen.
Om HydraSpecma
HydraSpecma är branschledande inom applikationsanpassade system och komponenter för hydraulik på den nordiska marknaden. Verksamheten är övergripande uppdelad i två divisioner, OEM och Industry & Aftermarket. Vi är marknadsledande inom vårt produktområde på den nordiska marknaden men har också en ökande export till världsmarknaden.
Fabriken i Våxtorp är fokuserad på tillverkning av hydraulikkopplingar och montering av hydraulslang. Vi medverkar i hela framtagningsprocessen från prototyp och förserie till produktion och distribution.
HydraSpecma ingår i börsnoterade Schouw & co och totalt är vi mer än 1200 medarbetare. Vill du bli en av oss? Läs mer på vår hemsida www.hydraspecma.com.
Ansökan
Är du intresserad av att arbeta hos oss? Skicka din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] senast den 31 mars. Märk din ansökan med ”CNC-operatör”. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

CNC operatörer

För kunds räkning söker vi ett antal erfarna CNC operatörer för främst fräsning och svarvning av allt från fixturer och enklare små detaljer, till stora och komplexa svetsade detaljer. Bearbetning sker i moderna fleroperationsmaskiner eller svarvar. Personen vi söker måste vara självgående och med stort leveransfokus och förmåga att bli klar i tid inom givna ramar. Ett självklart krav är att du har kunskap inom 2D och 3D ritningsläsning, toleranser form o... Visa mer
För kunds räkning söker vi ett antal erfarna CNC operatörer för främst fräsning och svarvning av allt från fixturer och enklare små detaljer, till stora och komplexa svetsade detaljer. Bearbetning sker i moderna fleroperationsmaskiner eller svarvar.
Personen vi söker måste vara självgående och med stort leveransfokus och förmåga att bli klar i tid inom givna ramar. Ett självklart krav är att du har kunskap inom 2D och 3D ritningsläsning, toleranser form och läge.
Kontaktytor är inom kunds industrialiseringsavdelning, teknik och produktion.


Lön: Enligt kollektivavtal och diskussion
Medborgarskap: Tjänsten kräver svenskt medborgarskap
Språk: Tjänsten kräver att man full ut behärskar svenska språket
Övrigt: Tjänsten kräver att man måste genomgå och klara en säkerhetsklassning
Uppdragsort: Karlskrona Visa mindre

CNC SVARVARE

Vi söker en erfaren - driven cnc svarvare till vår mekaniska verkstad i Västra Frölunda! Våra kunder finns bland annat inom läkemedel-, process-, samt fordonsindustrin. Till vår mekaniska verkstad söker vi nu en erfaren nc svarvare. Krav: Du som söker skall ha tidigare erfarenhet av liknande arbete och utbildning inom området. Kunna arbeta i styrsystemet Mazatrol är meriterande då vi arbetar i maskiner från Mazak. Välkommen med din ansökan! Om anstäl... Visa mer
Vi söker en erfaren - driven cnc svarvare till vår mekaniska verkstad i Västra Frölunda!


Våra kunder finns bland annat inom läkemedel-, process-, samt fordonsindustrin.
Till vår mekaniska verkstad söker vi nu en erfaren nc svarvare.


Krav:
Du som söker skall ha tidigare erfarenhet av liknande arbete och utbildning inom
området.
Kunna arbeta i styrsystemet Mazatrol är meriterande då vi arbetar i maskiner från Mazak.


Välkommen med din ansökan!
Om anställningen
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön
Arbetsplatsen ligger i kommunen Göteborg i Västra Götalands län
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

CNC-operatör till kommande uppdrag i Göteborg

Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid. - Rigga maskinen - Genomföra korrigera i styrsystemet - Övervaka maskinen - Kontrollmäta Formell kompetens Du har utbildning och erfarenhet ... Visa mer
Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid.

- Rigga maskinen
- Genomföra korrigera i styrsystemet
- Övervaka maskinen
- Kontrollmäta

Formell kompetens

Du har utbildning och erfarenhet inom CNC-området. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och är duktig på olika mättekniker.

Meriterande är:
- Grönt certifikat
- Truck- och traverskort
- Tidigare erfarenhet av slip och svets

Personliga egenskaper

Du har lång erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör och du känner dig trygg i yrket. Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar. Du kommer att få möjligheten att utvecklas inom CNC så arbetet passar dig som är nyfiken och lättlärd. Vi ser gärna att du är noggrann som person och motiveras av att arbeta med kvalité.

Anställningsform: 6 mån visstidsanställning på Lernia

Tillträdesdag

Omgående.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

CNC-operatör till Saab Surveillance Göteborg

Är du utbildad CNC-operatör och på jakt efter en ny spännande tjänst? Då kan Saab Surveillance i Kallebäck vara din nya arbetsplats. Om företaget Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Sa... Visa mer
Är du utbildad CNC-operatör och på jakt efter en ny spännande tjänst? Då kan Saab Surveillance i Kallebäck vara din nya arbetsplats.

Om företaget
Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är 15 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av intäkterna går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag som ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Det är också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Dina arbetsuppgifter
Som CNC operatör ansvarar du för att kunna ta hand om hela flödet av produkten i verkstaden.

I din roll ingår:
• Planering och tidssättning av jobb, både för grupp och individuellt.
• CAD/CAM beredning och konstruktion
• Direktkontakt med kunden kring förändringar och förbättringar
• Utförande: CNC bearbetning Fräs, 3D print och manuella maskiner.
• Mätning och kontroll av resultat, avsyning
• Resultat uppfyllnad mot planering

Allt ovanstående drivs på ett självständigt och ansvarstagande sätt med fokus på effektivitet och resultat. I rollen ingår också cykliskt underhåll av maskinpark och kontakter med servicetekniker i frågor rörande driftstopp och reparationer. Att driva interna utvecklingsprojekt som leder till gruppens och processens utveckling. Du kommer jobba direkt mot leverantörer samt servicetekniker, verktygsleverantörer, maskinleverantörer men även interna aktörer.

Arbetsmiljön ställer krav på dig fysisk och psykiskt då buller, fysiskansträngning och viss tidspress förekommer.


Din profil
Du har en industriteknisk utbildning med inriktning CNC. Som person är du till stor del en problemlösare. I ditt eget flöde jobbar du utan instruktioner och konstruerar samt tillverkar egna fixturer för jobben. Reparationer och modifieringar av artiklar i produktionen, ofta med högt tryck på kort genomloppstid. Tillsammans med kunden är du öppen och konstruktiv. Du jobbar granskande och nytänkande. Med förståelse för kundens behov av bra service och anpassar dig mot det. Ledorden för rollen är: Kompetens, kvalité, effektivitet, frihet, ansvar och resultat.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.


Ansökningsförfarande
Tjänsten önskas tillsättas omgående och vi kommer därför gå igenom urvalet löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är dock 2021-02-23. Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Isabella Andersen, [email protected]/

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

CNC Operatör - Svarvning

CNC operatör - Svarvning Vi söker nu erfarna CNC operatörer inom svarvning för vårt arbetsområde tunga fordon. Stort fokus ligger på kvalitet och därför är efterkontroll en viktigt del i dina arbetsuppgifter. Arbetstiderna är förlagda på 2-skift och placeringsort Göteborg. Kvalifikationer Kvalifikationer Som person är du är driven, engagerad och alert och gillar att arbeta. Du har god vana av ritningsläsning och mätteknik samt flera års erfarenhet inom... Visa mer
CNC operatör - Svarvning

Vi söker nu erfarna CNC operatörer inom svarvning för vårt arbetsområde tunga fordon.
Stort fokus ligger på kvalitet och därför är efterkontroll en viktigt del i dina arbetsuppgifter. Arbetstiderna är förlagda på 2-skift och placeringsort Göteborg.

Kvalifikationer

Kvalifikationer Som person är du är driven, engagerad och alert och gillar att arbeta. Du har god vana av ritningsläsning och mätteknik samt flera års erfarenhet inom yrket. Du har goda kunskaper av det svenska språket, både i tal och skrift. Det är önskvärt om du har utbildning som CNC-operatör, men gedigen erfarenhet kan vara minst lika mycket värt.

Autoprenad AB

Autoprenad AB är ett auktoriserat rekryterings och bemanningsföretag medlem av Svenskt Näringsliv/Almega. Autoprenad är specialister på och leverantörer av kvalificerad rekrytering och interimsuppdrag för Sveriges industriföretag Visa mindre

CNC- operatör, Landvetter

Ansök    Jan 25    Agillo AB    CNC-operatör/FMS-operatör
Agillo AB är ett bemanningsföretag som är inriktade på personaluthyrning och rekrytering mot företag inom industri, lager och logistik. Just nu söker vi för kunds räkning produktionsmedarbetare. Är du sugen på nya utmaningar inom CNC? Då är detta tjänsten för dig! Du börjar sin anställning på Agillo AB med goda möjligheter för övergång till kund. Som person är du flexibel, ansvarstagande och drivs av att leverera med hög kvalitet. Du har goda kunskaper ... Visa mer
Agillo AB är ett bemanningsföretag som är inriktade på personaluthyrning och rekrytering mot företag inom industri, lager och logistik. Just nu söker vi för kunds räkning produktionsmedarbetare. Är du sugen på nya utmaningar inom CNC? Då är detta tjänsten för dig! Du börjar sin anställning på Agillo AB med goda möjligheter för övergång till kund.


Som person är du flexibel, ansvarstagande och drivs av att leverera med hög kvalitet. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik samt har ett stort tekniskt intresse. Att vara en bra lagspelare som trivs att jobba tillsammans med andra är en självklarhet för dig. Vi söker nu en person som har arbetslivserfarenhet inom CNC bearbetning.


Arbetet innefattar att ställa, övervaka, mäta samt säkerställa att rätt kvalitet hålls genom hela processen.


Kunskaper i CAD samt mastercam är meriterande. Eftersom mycket av arbetet sker i team behöver du ha en god samarbetsförmåga men samtidigt också klara av att arbeta självständigt. Visa mindre

CNC Operatör till Specialteknik i Högsbo

Är Mastercam din specialitet? Specialteknik i Högsbo söker just nu efter en erfaren CNC-operatör! Ett jobb med stor frihet och stora möjligheter till egna initiativ! Specialteknik är ett litet teknikföretag med verksamhet i Göteborg. Företaget ingår i Pågen-koncernen och är framför allt inriktad på kundanpassade maskiner, ombyggnad av befintlig utrustning, mekanisk tillverkning, industriservice, konstruktion och CE-märkning. Rollen Som CNC operatör på Sp... Visa mer
Är Mastercam din specialitet? Specialteknik i Högsbo söker just nu efter en erfaren CNC-operatör! Ett jobb med stor frihet och stora möjligheter till egna initiativ!

Specialteknik är ett litet teknikföretag med verksamhet i Göteborg. Företaget ingår i Pågen-koncernen och är framför allt inriktad på kundanpassade maskiner, ombyggnad av befintlig utrustning, mekanisk tillverkning, industriservice, konstruktion och CE-märkning.

Rollen
Som CNC operatör på Specialteknik kommer du till en mindre verkstad och c:a 10 kollegor som hjälps åt. Arbetet omfattar special tillverkning med små serier.

Din Profil
För att lyckas och trivas som CNC-operatör på Specialteknik är det viktigt att du är självgående och gärna hjälper till för att lösa problem. Har du även kunskaper i mekaniskt montage och övrigt verkstadsarbete är detta meriterande.

En förutsättning för tjänsten är att du har flera års erfarenhet att du kan programmera maskiner med Heidenhain styrsystem. Det är även viktigt att du tidigare jobbat med beredning i Mastercam.

Bra att veta
Du blir i utgångsläget anställd som TEMP-TEAM konsult där ambition är att gå över till kund efter avtalad period.  Som TEMP-TEAM konsult omfattas du av gällande kollektivavtal och du erbjuds friskvårdsbidrag och en engagerad konsultchef som finns där för att säkra att du kommer väl tillrätta på din nya arbetsplats.

Tjänsten skall tillsättas så snart som möjligt!

Ansökan!
Låter detta som en tjänst för dig? Skicka din ansökan redan idag! Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdagen
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Sara Rönneberg Carr på 0733 - 84 48 50 på TEMP-TEAM! Visa mindre

Erfaren CNC-operatör sökes till Landvetter

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Aditro söker för kunds räkning en CNC-operatör för fräs/svarv med erfarenhet av programmering.
Arbetsuppgifterna kommer innefatta allt från ritning till slutgiltig produkt vilket kräver att du är ansvarstagande och självgående.

Arbetet är på heltid med goda möjligheter till fast anställning.Din profil
Vi söker dig som har drivkraft att vilja driva projekt framåt, är resultatinriktad och målmedveten. Du tycker att det är kul att komma på praktiska lösningar på tekniska problem. Som person är du noggrann, driven, lättlärd och har en öppen och positiv inställning.

Kvalifikationer:
• Har goda kunskaper i Mastercam
• Har goda kunskaper i CNC-bearbetning
• Tekniskt kunnande och kan behärska ritningsläsning för tillverkande industri
• Teknisk bakgrund, verkstads-/industriutbildning eller motsvarande praktisk kompetens
• Erfarenhet av styrsystemen Heidenhain, Mazatrol är meriterande
• Flytande svenska i tal och skrift

Låter detta som något för dig? Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

CNC operatör

Ansök    Jan 20    Agillo AB    CNC-operatör/FMS-operatör
Är du sugen på nya utmaningar som CNC operatör? Då är detta tjänsten för dig! Du börjar din anställning på Agillo AB med goda möjligheter för övergång till kund. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik samt har ett stort tekniskt intresse. Att vara en bra lagspelare som trivs att jobba tillsammans med andra är en självklarhet för dig. Arbetet kommer innefattar att övervaka, mäta samt säkerställa att rätt kvalitet hålls genom hela processen. D... Visa mer
Är du sugen på nya utmaningar som CNC operatör? Då är detta tjänsten för dig! Du börjar din anställning på Agillo AB med goda möjligheter för övergång till kund.
Du har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik samt har ett stort tekniskt intresse. Att vara en bra lagspelare som trivs att jobba tillsammans med andra är en självklarhet för dig. Arbetet kommer innefattar att övervaka, mäta samt säkerställa att rätt kvalitet hålls genom hela processen.
Din profil
Vi söker dig med verkstadsteknisk utbildning och/eller några år inom branschen som lockas av nya utmaningar.
Vana av CAD/CAM program för programmering av bearbetningsbanor och modellering av detaljer och ritningsunderlag för inprogrammering i CNC maskin.
Kunskap av olika material, statistisk processtyrning (SPS) samt förbättringsarbete är meriterande.
Eftersom mycket av arbetet sker i team behöver du ha en god samarbetsförmåga men samtidigt också klara av att arbeta självständigt.
Som person är du flexibel, ansvarstagande och drivs av att leverera med hög kvalitet.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan och vill tipsa om att söka så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Bifoga CV och kort beskrivning av dig. Ange din ansökan med "CNC".
Om Agillo
Agillo AB är ett bemanningsföretag som är inriktade på personaluthyrning och rekrytering mot företag inom industri, lager och logistik. Visa mindre

Erfaren CNC-fräsare sökes!

Dina arbetsuppgifter Nu söker vi en driven, intresserad och hungrig CNC-fräsare till vår kund i Göteborg. Kunden har en modern maskinpark där du kommer arbeta i 3-, 4- och 5-axliga maskiner där programmering sker i Mastercam och styrsystemen är Heidenhein och Mazatrol. Du bör kunna hantera hela förloppen från ax till limpa – läsa ritningar, programmera, rigga och ställa om maskinerna och ha ett gediget kvalitetstänk hela vägen till färdig produkt. Det är p... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en driven, intresserad och hungrig CNC-fräsare till vår kund i Göteborg. Kunden har en modern maskinpark där du kommer arbeta i 3-, 4- och 5-axliga maskiner där programmering sker i Mastercam och styrsystemen är Heidenhein och Mazatrol. Du bör kunna hantera hela förloppen från ax till limpa – läsa ritningar, programmera, rigga och ställa om maskinerna och ha ett gediget kvalitetstänk hela vägen till färdig produkt. Det är primärt prototyp- och enstyckstillverkning.

Din profil
Vi söker dig som genom erfarenhet, kreativitet och ett effektivt arbetssätt vill bidra med din kunskap till en härlig arbetsgrupp på åtta personer. Du får gärna ha ett par års erfarenhet med dig, och ett driv efter att fortsätta utvecklas. Vi uppmuntrar egna initiativ och genom ett uppfinningsrikt sinne hjälpa oss lösa de utmaningar vi ibland ställs inför i vår produktion. Vi vill att du har god förståelse för sammanhanget och hur olika material beter sig. Du kommer behöva arbeta både självständigt och i team tillsammans med dina kollegor. Önskvärt är körkort och tillgång till bil, samt truck- och traverskort.

Om företaget
Företaget arbetar i huvudsak med CNC-bearbetning, plåtbearbetning, svetsning, ytbehandling och montering inklusive pneumatik, och tillverkar tekniskt avancerade enstycksdetaljer likväl som enklare detaljer i små och medelstora serier.

Om oss
Veldi Kompetens ingår i kompetenskoncernen Strigo AB tillsammans med MoA Lärcentrum och Omsorgslyftet Utbildningar. Vi är verksamma inom utbildning, rekrytering & bemanning samt stöd och matchning och nu har vi siktet inställt på att starta upp ytterligare nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Kort och gott – vi erbjuder en intressant roll i ett företag som befinner sig i en spännande tillväxtfas!

Detta är till en början ett konsultuppdrag via Veldi Bemanning AB med goda möjligheter till anställning direkt hos kund. Vänta inte med att skicka in din ansökan då urval och intervjuer hålls löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Ansökningar tas inte emot via mejl utan endast via ansökningslänken till vår hemsida. Visa mindre

CNC- operatör, Landvetter

Ansök    Jan 12    Agillo AB    CNC-operatör/FMS-operatör
Agillo AB är ett bemanningsföretag som är inriktade på personaluthyrning och rekrytering mot företag inom industri, lager och logistik. Just nu söker vi för kunds räkning produktionsmedarbetare. Är du sugen på nya utmaningar inom CNC? Då är detta tjänsten för dig! Du börjar sin anställning på Agillo AB med goda möjligheter för övergång till kund. Som person är du flexibel, ansvarstagande och drivs av att leverera med hög kvalitet. Du har goda kunskaper ... Visa mer
Agillo AB är ett bemanningsföretag som är inriktade på personaluthyrning och rekrytering mot företag inom industri, lager och logistik. Just nu söker vi för kunds räkning produktionsmedarbetare. Är du sugen på nya utmaningar inom CNC? Då är detta tjänsten för dig! Du börjar sin anställning på Agillo AB med goda möjligheter för övergång till kund.


Som person är du flexibel, ansvarstagande och drivs av att leverera med hög kvalitet. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik samt har ett stort tekniskt intresse. Att vara en bra lagspelare som trivs att jobba tillsammans med andra är en självklarhet för dig. Vi söker nu en person som har arbetslivserfarenhet inom CNC bearbetning.


Arbetet innefattar att ställa, övervaka, mäta samt säkerställa att rätt kvalitet hålls genom hela processen.


Kunskaper i CAD samt mastercam är meriterande. Eftersom mycket av arbetet sker i team behöver du ha en god samarbetsförmåga men samtidigt också klara av att arbeta självständigt. Visa mindre

CNC SVARVARE

Vi söker en erfaren cnc svarvare till vår mekaniska verkstad i Västra Frölunda! Våra kunder finns bland annat inom läkemedel-, process-, samt fordonsindustrin. Till vår mekaniska verkstad söker vi nu en erfaren nc svarvare. Krav: Du som söker skall ha tidigare erfarenhet av liknande arbete och utbildning inom området. Kunna arbeta i styrsystemet Mazatrol är meriterande då vi arbetar i maskiner från Mazak. Välkommen med din ansökan! Visa mer
Vi söker en erfaren cnc svarvare till vår mekaniska verkstad i Västra Frölunda!


Våra kunder finns bland annat inom läkemedel-, process-, samt fordonsindustrin.
Till vår mekaniska verkstad söker vi nu en erfaren nc svarvare.


Krav:
Du som söker skall ha tidigare erfarenhet av liknande arbete och utbildning inom
området.
Kunna arbeta i styrsystemet Mazatrol är meriterande då vi arbetar i maskiner från Mazak.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

CNC operatör

Ansök    Dec 16    Agillo AB    CNC-operatör/FMS-operatör
Är du sugen på nya utmaningar som CNC operatör? Då är detta tjänsten för dig! Du börjar din anställning på Agillo AB med goda möjligheter för övergång till kund. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik samt har ett stort tekniskt intresse. Att vara en bra lagspelare som trivs att jobba tillsammans med andra är en självklarhet för dig. Arbetet kommer innefattar att övervaka, mäta samt säkerställa att rätt kvalitet hålls genom hela processen. D... Visa mer
Är du sugen på nya utmaningar som CNC operatör? Då är detta tjänsten för dig! Du börjar din anställning på Agillo AB med goda möjligheter för övergång till kund.
Du har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik samt har ett stort tekniskt intresse. Att vara en bra lagspelare som trivs att jobba tillsammans med andra är en självklarhet för dig. Arbetet kommer innefattar att övervaka, mäta samt säkerställa att rätt kvalitet hålls genom hela processen.
Din profil
Vi söker dig med verkstadsteknisk utbildning och/eller några år inom branschen som lockas av nya utmaningar.
Vana av CAD/CAM program för programmering av bearbetningsbanor och modellering av detaljer och ritningsunderlag för inprogrammering i CNC maskin.
Kunskap av olika material, statistisk processtyrning (SPS) samt förbättringsarbete är meriterande.
Eftersom mycket av arbetet sker i team behöver du ha en god samarbetsförmåga men samtidigt också klara av att arbeta självständigt.
Som person är du flexibel, ansvarstagande och drivs av att leverera med hög kvalitet.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan och vill tipsa om att söka så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Bifoga CV och kort beskrivning av dig. Ange din ansökan med "CNC".
Om Agillo
Agillo AB är ett bemanningsföretag som är inriktade på personaluthyrning och rekrytering mot företag inom industri, lager och logistik. Visa mindre

CNC-operatörer till framtida uppdrag sökes!

Dina arbetsuppgifter Trivs du i verkstadsmiljö med varierande arbetsuppgifter? Tycker du om ett arbete som innefattar ansvar och stor noggrannhet? Dina huvudsakliga uppgifter är arbete i CNC-styrda maskiner där du förbereder, övervakar samt kontrollerar ditt utförda arbete. Arbetsområdet är Göteborg med omnejd. Din profil Vi söker dig som trivs i ett strukturerat arbete där du behöver vara självständig samtidigt som du gärna arbetar i team. Du bör ha någr... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Trivs du i verkstadsmiljö med varierande arbetsuppgifter? Tycker du om ett arbete som innefattar ansvar och stor noggrannhet? Dina huvudsakliga uppgifter är arbete i CNC-styrda maskiner där du förbereder, övervakar samt kontrollerar ditt utförda arbete. Arbetsområdet är Göteborg med omnejd.

Din profil
Vi söker dig som trivs i ett strukturerat arbete där du behöver vara självständig samtidigt som du gärna arbetar i team. Du bör ha några års praktisk erfarenhet av arbete i CNC-styrda maskiner som levs upp till kvalitetskraven. Vi ser gärna att du har kompetens inom ritningsläsning samt olika mättekniker. Du behöver behärska det svenska språket i tal och skrift. Vi kommer dock lägga stor vikt på personlig lämplighet där du bör ha hög arbetsmoral och känner dig trygg i yrket. Det är meriterande om du har truckkort samt B-körkort.

Om oss
Veldi Kompetens ingår i koncernen Strigo AB som är en kompetenskoncern inriktat på vuxnas utveckling i livet. Veldi Kompetens har idag verksamheter inom utbildningar, rekrytering & bemanning samt stöd och matchning vilka alla växer snabbt, och med grund i ovan omställning har vi siktet inställt på att starta upp nya verksamheter inom kompetensförsörjning. Med vår erfarenhet och vårt breda kontaktnät inom industribranschen, finns vi till hands med kompetensförsörjning som är matchad mot just det specifika behovet. Visa mindre

Verkstadstekniker sökes till Emerson!

Vill du arbeta med mekanisk bearbetning i svarv och fräs i en spännande bred roll? Har du något eller några års erfarenhet av manuell maskinbearbetning och vill arbeta på ett ständigt växande internationellt bolag? Vår kund Emerson är världsledande inom högteknologiska radarlösningar och söker nu två verkstadstekniker till deras mekaniska verkstad. Välkommen med din ansökan redan idag! OM FÖRETAGET Emerson är världsledande inom högteknologiska radarlösn... Visa mer
Vill du arbeta med mekanisk bearbetning i svarv och fräs i en spännande bred roll? Har du något eller några års erfarenhet av manuell maskinbearbetning och vill arbeta på ett ständigt växande internationellt bolag? Vår kund Emerson är världsledande inom högteknologiska radarlösningar och söker nu två verkstadstekniker till deras mekaniska verkstad. Välkommen med din ansökan redan idag!

OM FÖRETAGET
Emerson är världsledande inom högteknologiska radarlösningar som på ett konkret sätt gör världen säkrare och mer hållbar för människa och miljö. De hjälper sina kunder att ta rätt beslut, vara smartare och hitta kompletta, innovativa lösningar. Emersons produkter används i krävande miljöer med krav på hög noggrannhet och säkerhet. De arbetar med både standardiserade produkter och många special-anpassade lösningar. På huvudkontoret i Mölnlycke arbetar ca 400 personer varav ca 90 personer arbetar praktiskt med lagerhantering och produktionen av produkterna. Vi söker nu två verkstadstekniker till Emersons mekaniska verkstad. Här ses varje medarbetare som en del av en utvecklingsintensiv och innovativ miljö med många utvecklingsmöjligheter. Emerson bedriver ett aktivt jämställdhetsarbete för att öka andelen kvinnor internt och i teknikbranschen i stort.

OM TJÄNSTEN
Som verkstadstekniker hos vår kund arbetar du i en mekanisk verkstad med manuell maskinbearbetning såsom svarvning och fräsning, kapning, borrning samt viss hantering av plåtdetaljer. Arbetsuppgifterna varierar stort då de utför många olika uppgifter såsom kundanpassningar på produktionsorder, korrigering av underkänt material från extern leverantör, tillverkning av fixturer och andra produktionshjälpmedel. Löpande underhåll av maskiner ingår också. Kunden arbetar i material såsom rostfritt, hastelloy, duplex, plast och aluminium. Som verkstadstekniker arbetar du i nära samarbete med både utvecklingsavdelning och produktionsgrupper. Du arbetar både från ritning, men även från egna idéer och lösningar.

OM DIG
Vi söker dig som har något eller några års erfarenhet av mekanisk bearbetning i svarv och fräs. Vidare ser vi att du har en utbildning inom verkstadsteknik. Du har erfarenhet av varierande arbetsuppgifter och behärskar ritningsläsning. Som person är du en fena på problemlösning och trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Du har ett arbetssätt där du arbetar utifrån ett säkerhets och kvalitetsfokus. Vidare har du god datavana och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Slutligen är du praktisk lagd och gillar att ta egna initiativ samtidigt som har ett positivt förhållningsätt.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Göteborg
• Tjänstgöringsgrad: Heltid. 6 månader med chans till förlängning.
• Tillträde: Omgående / Efter överenskommelse

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

NC-operatör-Svarvning

#jobbjustnu Verksamhetsbeskrivning Sedan 1979 har vi fokuserat på det vi kan bäst, nämligen att erbjuda marknaden detaljer av bästa kvalitet med hög leveranssäkerhet. Vi är flexibla, snabba och för oss är det viktigt att det blir rätt in i minsta detalj. Vi investerar kontinuerligt i moderna maskiner och utbildar vår personal för att utveckla och förbättra vår verksamhet.. Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO9001:2008. Nu söker vi en erfaren NC-OPER... Visa mer
#jobbjustnu


Verksamhetsbeskrivning
Sedan 1979 har vi fokuserat på det vi kan bäst, nämligen att erbjuda marknaden
detaljer av bästa kvalitet med hög leveranssäkerhet. Vi är flexibla, snabba och för
oss är det viktigt att det blir rätt in i minsta detalj.
Vi investerar kontinuerligt i moderna maskiner och utbildar vår personal för att
utveckla och förbättra vår verksamhet..
Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO9001:2008.


Nu söker vi en erfaren NC-OPERATÖR INOM SVARV.


Arbetsuppgifter:
Vi är ett litet företag som söker dig som är en riktigt duktig och intresserad NC-operatör inom svarv.
Du är van vid ritningsläsning och att programmera samt gärna har kunskap i Siemens och Okuma
Du kommer att göra hela jobbet självständigt som att programmera maskinerna, till att ställa in maskinerna för bearbetning. Du är van och har arbetat många år inom verkstadsindustrin med dessa maskiner. Eftersom vi är ett litet växande företag, är gemenskap och lojalitet viktigt för oss, där du är van att göra allt det som behöver göras i en liten verkstad. Vi är ett glatt gäng som trivs med vårt jobb och ser fram emot att få en ny proffsig kollega som passar in hos oss.


Krav:
NC-operatör med några års erfaarenhet
-kunna ritningsläsning
-någon verkstadsteknisk utbildning
Svenska och engelska kunskaper är också nödvändigt att ha eftersom
våra manualer är på dessa språk.
Stämmer detta in på Dig?
Välkommen med Din ansökan omgående!
Arbetstid Heltid
Lön Fast månadslön
Kontaktpersoner Göran Ronelöv [email protected] Visa mindre

CNC-Operatör till anrika RIMA - Richard Magnussons AB!

Har du jobbat som CNC-operatör och tycker det är roligt med skärande bearbetning och enklare programmering? Då kan det här vara jobbet för dig! RIMA – ett familjeföretag grundat 1947 - arbetar med packningar inom industri och sjöfart. Idag har företaget 10 anställda i sina lokaler på Hisingen och sedan starten är SERVICE den främsta ledstjärnan. RIMA samarbetar med världsledande materialproducenter på marknaden och 97% av packningar tillverkas på egen han... Visa mer
Har du jobbat som CNC-operatör och tycker det är roligt med skärande bearbetning och enklare programmering? Då kan det här vara jobbet för dig!

RIMA – ett familjeföretag grundat 1947 - arbetar med packningar inom industri och sjöfart. Idag har företaget 10 anställda i sina lokaler på Hisingen och sedan starten är SERVICE den främsta ledstjärnan. RIMA samarbetar med världsledande materialproducenter på marknaden och 97% av packningar tillverkas på egen hand. Till tillverkningen av dessa packningar söker RIMA just nu en engagerad CNC operatör.

Rollen
Som CNC-Operatör på RIMA kommer du att ingå i ett mindre team. Planeringen sköts dag för dag beroende på beställningar som kommit in via mail, telefon och i butik.

Du kommer ansvara för din egen produktionsplanering, där du ibland kommer behöva sticka emellan med ”akuta” mindre ordrar. Tillverkningen sker framför allt i gummi och omfattar skärning eller stansning av packningar i CNC styrda maskiner. Beställningar omfattar ofta många små serier vilket innebär mycket omställning av maskinerna.

Du erbjuds!
Här erbjuds du en familjär arbetsmiljö i produktionslinan där det är rent och snyggt och god plats.

Din profil
Vi söker efter dig som trivs i en mekanisk verkstad och gillar att jobba varierat. Du är en social person med en trygg och säker framtoning och du eftersträvar alltid att göra ett bra jobb tillsammans med en god service som blir ihågkommen.

För tjänsten krävs att du har: Erfarenhet inom mekanisk verkstad och tidigare jobbat som CNC operatör
Kunskap om lättare programmering och erfarenhet av CAD program
YH-Utbildning inom CNC
Goda kunskaper i Engelska och svenska i tal och skrift
B-körkort
Bra att veta!
Detta är en rekrytering där du blir direkt anställd av RIMA
Start omgående

Intresserad?
Är du CNC-operatören RIMA söker? Skicka in din ansökan redan idag. Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag.

I denna rekrytering har RIMA valt att samarbeta med TEMP-TEAM. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Calle Odén 0708-58 23 74 på TEMP-TEAM.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

CNC- operatör, Göteborg

Ansök    Sep 8    Agillo AB    CNC-operatör/FMS-operatör
Agillo AB är ett bemanningsföretag som är inriktade på personaluthyrning och rekrytering mot företag inom industri, lager och logistik. Just nu söker vi för kunds räkning produktionsmedarbetare. Är du sugen på nya utmaningar inom CNC? Då är detta tjänsten för dig! Du börjar sin anställning på Agillo AB med goda möjligheter för övergång till kund. Som person är du flexibel, ansvarstagande och drivs av att leverera med hög kvalitet. Du har goda kunskaper i... Visa mer
Agillo AB är ett bemanningsföretag som är inriktade på personaluthyrning och rekrytering mot företag inom industri, lager och logistik. Just nu söker vi för kunds räkning produktionsmedarbetare. Är du sugen på nya utmaningar inom CNC? Då är detta tjänsten för dig! Du börjar sin anställning på Agillo AB med goda möjligheter för övergång till kund.

Som person är du flexibel, ansvarstagande och drivs av att leverera med hög kvalitet. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik samt har ett stort tekniskt intresse. Att vara en bra lagspelare som trivs att jobba tillsammans med andra är en självklarhet för dig. Vi söker nu en person som har arbetslivserfarenhet inom CNC bearbetning.

Arbetet innefattar att ställa, övervaka, mäta samt säkerställa att rätt kvalitet hålls genom hela processen.

Vi söker dig med verkstadsteknisk utbildning och/eller några år inom branschen som lockas av nya utmaningar. Kunskaper i NC-programmering, statistisk processtyrning (SPS) samt förbättringsarbete är meriterande. Eftersom mycket av arbetet sker i team behöver du ha en god samarbetsförmåga men samtidigt också klara av att arbeta självständigt. Visa mindre

Verkstadstekniker sökes till Emerson!

Vill du arbeta med mekanisk bearbetning i svarv och fräs i en spännande bred roll? Har du något eller några års erfarenhet av manuell maskinbearbetning och vill arbeta på ett ständigt växande internationellt bolag? Vår kund Emerson är världsledande inom högteknologiska radarlösningar och söker nu två verkstadstekniker till deras mekaniska verkstad. Välkommen med din ansökan redan idag! OM FÖRETAGET Emerson är världsledande inom högteknologiska radarlösn... Visa mer
Vill du arbeta med mekanisk bearbetning i svarv och fräs i en spännande bred roll? Har du något eller några års erfarenhet av manuell maskinbearbetning och vill arbeta på ett ständigt växande internationellt bolag? Vår kund Emerson är världsledande inom högteknologiska radarlösningar och söker nu två verkstadstekniker till deras mekaniska verkstad. Välkommen med din ansökan redan idag!

OM FÖRETAGET
Emerson är världsledande inom högteknologiska radarlösningar som på ett konkret sätt gör världen säkrare och mer hållbar för människa och miljö. De hjälper sina kunder att ta rätt beslut, vara smartare och hitta kompletta, innovativa lösningar. Emersons produkter används i krävande miljöer med krav på hög noggrannhet och säkerhet. De arbetar med både standardiserade produkter och många special-anpassade lösningar. På huvudkontoret i Mölnlycke arbetar ca 400 personer varav ca 90 personer arbetar praktiskt med lagerhantering och produktionen av produkterna. Vi söker nu två verkstadstekniker till Emersons mekaniska verkstad. Här ses varje medarbetare som en del av en utvecklingsintensiv och innovativ miljö med många utvecklingsmöjligheter. Emerson bedriver ett aktivt jämställdhetsarbete för att öka andelen kvinnor internt och i teknikbranschen i stort.

OM TJÄNSTEN
Som verkstadstekniker hos vår kund arbetar du i en mekanisk verkstad med manuell maskinbearbetning såsom svarvning och fräsning, kapning, borrning samt viss hantering av plåtdetaljer. Arbetsuppgifterna varierar stort då de utför många olika uppgifter såsom kundanpassningar på produktionsorder, korrigering av underkänt material från extern leverantör, tillverkning av fixturer och andra produktionshjälpmedel. Löpande underhåll av maskiner ingår också. Kunden arbetar i material såsom rostfritt, hastelloy, duplex, plast och aluminium. Som verkstadstekniker arbetar du i nära samarbete med både utvecklingsavdelning och produktionsgrupper. Du arbetar både från ritning, men även från egna idéer och lösningar.

OM DIG
Vi söker dig som har något eller några års erfarenhet av mekanisk bearbetning i svarv och fräs. Vidare ser vi att du har en utbildning inom verkstadsteknik. Du har erfarenhet av varierande arbetsuppgifter och behärskar ritningsläsning. Som person är du en fena på problemlösning och trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Du har ett arbetssätt där du arbetar utifrån ett säkerhets och kvalitetsfokus. Vidare har du god datavana och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. Slutligen är du praktisk lagd och gillar att ta egna initiativ samtidigt som har ett positivt förhållningsätt.

OM ANSTÄLLNINGEN

• Placeringsort: Göteborg
• Tjänstgöringsgrad: Heltid. 6 månader med chans till förlängning.
• Tillträde: Omgående / Efter överenskommelse

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

CNC-operatör

Om tjänsten Vi söker nu efter en CNC-operatör till en av våra kuner utanför Göteborg. Vi vill att du som söker bor i närregionen, då tjänsten är tänkt att övergå i anställning hos kund efter inhyrningsperioden. Arbetsuppgifter: Du kommer arbeta som CNC-operatör i en Mazak Horizontalfräs, 4-axlig. Arbetsuppgifterna innebär att programmera i Edgecam, legotillverkning av små detaljer i aluminium. Start omgående. Arbetstid: Dagtid. Din profil Krav: Kunskap i... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu efter en CNC-operatör till en av våra kuner utanför Göteborg. Vi vill att du som söker bor i närregionen, då tjänsten är tänkt att övergå i anställning hos kund efter inhyrningsperioden.

Arbetsuppgifter: Du kommer arbeta som CNC-operatör i en Mazak Horizontalfräs, 4-axlig. Arbetsuppgifterna innebär att programmera i Edgecam, legotillverkning av små detaljer i aluminium.
Start omgående.
Arbetstid: Dagtid.

Din profil
Krav: Kunskap i programmering i Edgecam, eller Mastecam.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Erfaren CNC - operatör sökes

Kontorsbemanning är ett företag som erbjuder uthyrning och rekrytering av personal inom ekonomi, administration, försäljning och IT. Vi hjälper företag att hitta flexibla rekryterings- och bemanningslösningar. Genom att vara en attraktiv arbetsgivare med nöjda medarbetare kan vi erbjuda våra kunder kompetent och motiverad personal. Vi är auktoriserade av Bemanningsföretagen och har kollektivavtal. Vi söker för rekrytering till  kund en erfaren CNC-opera... Visa mer
Kontorsbemanning är ett företag som erbjuder uthyrning och rekrytering av personal inom ekonomi, administration, försäljning och IT. Vi hjälper företag att hitta flexibla rekryterings- och bemanningslösningar. Genom att vara en attraktiv arbetsgivare med nöjda medarbetare kan vi erbjuda våra kunder kompetent och motiverad personal. Vi är auktoriserade av Bemanningsföretagen och har kollektivavtal.

Vi söker för rekrytering till  kund en erfaren CNC-operatör/tekniker. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att rigga, provköra och kontrollera detaljerna som skall produceras.

Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör med maskinteknisk bakgrund, och har minst 3-5 års erfarenhet inom yrket. Gärna ifrån breda roller med varierande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som är positiv, driven och som trivs med att jobba i både grupp och självständigt. 
Vidare skall man vara lösningsorienterad och mån om att utföra sitt arbete med hög kvalite.
Du har besitter IT kompetens och  har lätt för att lära nya saker.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna din ansökan omgående. Visa mindre

CNC operatör för uppdrag hos kund

Vi söker för uppdrag hos kund en CNC-operatörer. Du skall ha kunna köra multioperationssvarv, Maskinerna har Subspindel nedre revolver och B-axel , Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att rigga, provköra och kontrollera detaljerna som skall produceras Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör med maskinteknisk bakgrund, och har arbetslivserfarenhet inom yrket. För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Vi söker dig som är lärd, har stor driv... Visa mer
Vi söker för uppdrag hos kund en CNC-operatörer. Du skall ha kunna köra multioperationssvarv, Maskinerna har Subspindel nedre revolver och B-axel , Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att rigga, provköra och kontrollera detaljerna som skall produceras

Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör med maskinteknisk bakgrund, och har arbetslivserfarenhet inom yrket.
För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Vi söker dig som är lärd, har stor drivkraft och som jobbar bra både i grupp och på egen hand. En positiv attityd, stort engagemang är egenskaper som vi värderar högt. Som person ser vi att du är ansvarsfull och kvalitetsmedveten. Du är en problemlösare och gillar utmaningar.  För rätt person leder uppdraget till anställning hos vår kund.

Tycker du att det här låter intressant? Vänta inte med din ansökan, vi kommer börja gå igenom ansökningarna och kalla på intervju snarast möjligt.

Körkort B är ett krav.
Flytande i svenska i tal och skrift.
det är meriterande om du har truck och traverskort Visa mindre

Midroc Machining AB Söker CNC-Operatörer

Företagsinformation Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättn... Visa mer
Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.


Tjänstebeskrivning
Vår kund Midroc Machining AB söker nu erfarna CNC-operatörer till deras verksamhet i Göteborg.
Vi söker dig med industriell erfarenhet som tidigare har arbetat med karusellsvarvning.
Det är en heltidstjänst och arbetstiden är förlagd till skift och helg.


Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har en CNC-utbildning.
Som person är du händig,ansvarsfull och har en hög arbetsmoral.
Du kommunicerar på svenska i både tal och skrift.

Låter det intressant?
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.
Krav
B-Körkort och tillgång till bil
Truckkort. Visa mindre

CNC- operatör, Göteborg

Ansök    Mar 31    Agillo AB    CNC-operatör/FMS-operatör
Agillo AB är ett bemanningsföretag som är inriktade på personaluthyrning och rekrytering mot företag inom industri, lager och logistik. Just nu söker vi för kunds räkning produktionsmedarbetare. Är du sugen på nya utmaningar inom CNC? Då är detta tjänsten för dig! Du börjar sin anställning på Agillo AB med goda möjligheter för övergång till kund. Som person är du flexibel, ansvarstagande och drivs av att leverera med hög kvalitet. Du har goda kunskaper i... Visa mer
Agillo AB är ett bemanningsföretag som är inriktade på personaluthyrning och rekrytering mot företag inom industri, lager och logistik. Just nu söker vi för kunds räkning produktionsmedarbetare. Är du sugen på nya utmaningar inom CNC? Då är detta tjänsten för dig! Du börjar sin anställning på Agillo AB med goda möjligheter för övergång till kund.

Som person är du flexibel, ansvarstagande och drivs av att leverera med hög kvalitet. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik samt har ett stort tekniskt intresse. Att vara en bra lagspelare som trivs att jobba tillsammans med andra är en självklarhet för dig. Vi söker nu en person som har arbetslivserfarenhet inom CNC bearbetning.

Arbetet innefattar att ställa, övervaka, mäta samt säkerställa att rätt kvalitet hålls genom hela processen.

Vi söker dig med verkstadsteknisk utbildning och/eller några år inom branschen som lockas av nya utmaningar. Kunskaper i NC-programmering, statistisk processtyrning (SPS) samt förbättringsarbete är meriterande. Eftersom mycket av arbetet sker i team behöver du ha en god samarbetsförmåga men samtidigt också klara av att arbeta självständigt. Visa mindre

Erfaren CNC - operatör sökes

Kontorsbemanning är ett företag som erbjuder uthyrning och rekrytering av personal inom ekonomi, administration, försäljning och IT. Vi hjälper företag att hitta flexibla rekryterings- och bemanningslösningar. Genom att vara en attraktiv arbetsgivare med nöjda medarbetare kan vi erbjuda våra kunder kompetent och motiverad personal. Vi är auktoriserade av Bemanningsföretagen och har kollektivavtal. Vi söker för rekrytering till  kund en erfaren CNC-opera... Visa mer
Kontorsbemanning är ett företag som erbjuder uthyrning och rekrytering av personal inom ekonomi, administration, försäljning och IT. Vi hjälper företag att hitta flexibla rekryterings- och bemanningslösningar. Genom att vara en attraktiv arbetsgivare med nöjda medarbetare kan vi erbjuda våra kunder kompetent och motiverad personal. Vi är auktoriserade av Bemanningsföretagen och har kollektivavtal.

Vi söker för rekrytering till  kund en erfaren CNC-operatör/tekniker. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att rigga, provköra och kontrollera detaljerna som skall produceras.

Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör med maskinteknisk bakgrund, och har minst 3-5 års erfarenhet inom yrket. Gärna ifrån breda roller med varierande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som är positiv, driven och som trivs med att jobba i både grupp och självständigt. 
Vidare skall man vara lösningsorienterad och mån om att utföra sitt arbete med hög kvalite.
Du har besitter IT kompetens och  har lätt för att lära nya saker.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna din ansökan omgående. Visa mindre

CNC/Maskinoperatörer sökes!

Vi på LN Personal söker nu kvalitetsmedvetna maskinoperatörer till vår samarbetspartner. Har du tidigare erfarenhet av tung skärande bearbetning i fräs-och svarvmaskiner? I verkstaden tillverkas maskindelar, nya reservdelar samt omarbetning av befintliga reservdelar. I rollen som maskinoperatör förekommer arbetsuppgifter som riggning av material i maskin, riktning och nollställning, kontrollmätning, byte av skär och verktyg. Meriterande för rollen är erf... Visa mer
Vi på LN Personal söker nu kvalitetsmedvetna maskinoperatörer till vår samarbetspartner. Har du tidigare erfarenhet av tung skärande bearbetning i fräs-och svarvmaskiner? I verkstaden tillverkas maskindelar, nya reservdelar samt omarbetning av befintliga reservdelar.

I rollen som maskinoperatör förekommer arbetsuppgifter som riggning av material i maskin, riktning och nollställning, kontrollmätning, byte av skär och verktyg. Meriterande för rollen är erfarenhet av arbete inom tillverkningsindustrin gärna från mekaniskverkstad.

Arbetet är med start omgående, initialt anställs du av oss på LN Personal och arbetar på uppdrag hos företaget, men för rätt person finns möjlighet att på sikt övergå i anställning hos företaget.

Arbetstiderna är förlagda i 2- skift och kan komma att alternerar mellan dag- och kvällsskift.


Din profil
Vi söker dig som har industrierfarenhet, har du någon form av robot eller CNC-vana är detta mycket meriterande. Truckkort är ett krav, traverskort är meriterande. Likaså att du kan läsa en ritning och anses vara en händig person. Du bör ha splitvision och vara uppmärksam på maskinen, då man jobbar i par och ansvarar en maskin är en god samarbetsförmåga viktigt.

Vi ser att du har ett tekniskt intresse och visar ett engagemang för ditt arbete. Du är en nyfiken och arbetsvillig person som tycker om att bidra till företagets framgång.

LN Personal ansvarar för hela rekryteringsprocessen och går igenom ansökningarna löpande


Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

CNC/Maskinoperatörer sökes!

Vi på LN Personal söker nu kvalitetsmedvetna maskinoperatörer till vår samarbetspartner. Har du tidigare erfarenhet av tung skärande bearbetning i fräs-och svarvmaskiner? I verkstaden tillverkas maskindelar, nya reservdelar samt omarbetning av befintliga reservdelar. I rollen som maskinoperatör förekommer arbetsuppgifter som riggning av material i maskin, riktning och nollställning, kontrollmätning, byte av skär och verktyg. Meriterande för rollen är erf... Visa mer
Vi på LN Personal söker nu kvalitetsmedvetna maskinoperatörer till vår samarbetspartner. Har du tidigare erfarenhet av tung skärande bearbetning i fräs-och svarvmaskiner? I verkstaden tillverkas maskindelar, nya reservdelar samt omarbetning av befintliga reservdelar.

I rollen som maskinoperatör förekommer arbetsuppgifter som riggning av material i maskin, riktning och nollställning, kontrollmätning, byte av skär och verktyg. Meriterande för rollen är erfarenhet av arbete inom tillverkningsindustrin gärna från mekaniskverkstad.

Arbetet är med start omgående, initialt anställs du av oss på LN Personal och arbetar på uppdrag hos företaget, men för rätt person finns möjlighet att på sikt övergå i anställning hos företaget.

Arbetstiderna är förlagda i 2- skift och kan komma att alternerar mellan dag- och kvällsskift.


Din profil
Vi söker dig som har industrierfarenhet, har du någon form av robot eller CNC-vana är detta mycket meriterande. Truckkort är ett krav, traverskort är meriterande. Likaså att du kan läsa en ritning och anses vara en händig person. Du bör ha splitvision och vara uppmärksam på maskinen, då man jobbar i par och ansvarar en maskin är en god samarbetsförmåga viktigt.

Vi ser att du har ett tekniskt intresse och visar ett engagemang för ditt arbete. Du är en nyfiken och arbetsvillig person som tycker om att bidra till företagets framgång.

LN Personal ansvarar för hela rekryteringsprocessen och går igenom ansökningarna löpande


Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

CNC operatör för uppdrag hos kund

Tigerns Rekrytering och Bemanning har i grunden en bred kunskap inom industri, verkstad, teknik och olika montage arbeten, med en starkt växande kunskap inom de olika branscherna. Genom att arbeta med bemanning & rekrytering har Tigerns Rekrytering och Bemanning en bredare möjlighet att hjälpa sina kunder efter deras behov. Idag är Tigerns Rekrytering och Bemanning ett växande rekryterings- och bemanningsföretag, med bas i Falkenberg. Som jobbsökande s... Visa mer
Tigerns Rekrytering och Bemanning har i grunden en bred kunskap inom industri, verkstad, teknik och olika montage arbeten, med en starkt växande kunskap inom de olika branscherna.

Genom att arbeta med bemanning & rekrytering har Tigerns Rekrytering och Bemanning en bredare möjlighet att hjälpa sina kunder efter deras behov. Idag är Tigerns Rekrytering och Bemanning ett växande rekryterings- och bemanningsföretag, med bas i Falkenberg.

Som jobbsökande ska det vara lätt att hitta en ny anställning, och som personalsökande ska det kännas tryggt. Att hitta rätt person till rätt jobb, vid rätt tidpunkt – det gör vi på Tigerns med både glädje och förståelse för de olika branscherna vi verkar inom. Vare sig du söker jobb eller personal ska du känna att vi gör vårt yttersta för att leverera högsta kvalitet i våra rekryteringsprocesser och anställningar.

Vi söker för uppdrag hos kund en CNC-operatörer. Du skall ha kunna köra multioperationssvarv, Maskinerna har Subspindel nedre revolver och B-axel , Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att rigga, provköra och kontrollera detaljerna som skall produceras

Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör med maskinteknisk bakgrund, och har arbetslivserfarenhet inom yrket.
För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Vi söker dig som är lärd, har stor drivkraft och som jobbar bra både i grupp och på egen hand. En positiv attityd, stort engagemang är egenskaper som vi värderar högt. Som person ser vi att du är ansvarsfull och kvalitetsmedveten. Du är en problemlösare och gillar utmaningar.  För rätt person leder uppdraget till anställning hos vår kund.

Tycker du att det här låter intressant? Vänta inte med din ansökan, vi kommer börja gå igenom ansökningarna och kalla på intervju snarast möjligt.

Körkort B är ett krav.
Flytande i svenska i tal och skrift.
det är meriterande om du har truck och traverskort Visa mindre

CNC-operatörer för framtida uppdrag

Om företaget Vi söker nu CNC-operatörer för uppdrag med start inom kort. Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du blir anställd av Söder & Co men uthyrd till någon av våra kunder. Möjlighet att bli direktanställd hos kund finns. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta i en självständig roll där du utifrån ritningar ska kunna programmera en maskin och sedan köra den. Vi ser att du har minst 2 års dokumenterad erfarenhet som CNC-opera... Visa mer
Om företaget
Vi söker nu CNC-operatörer för uppdrag med start inom kort. Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du blir anställd av Söder & Co men uthyrd till någon av våra kunder. Möjlighet att bli direktanställd hos kund finns.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i en självständig roll där du utifrån ritningar ska kunna programmera en maskin och sedan köra den. Vi ser att du har minst 2 års dokumenterad erfarenhet som CNC-operatör. I rollen ska du även kunna slipa, utföra verktygsbyten och det är av vikt att du är en noggrann person.

Din profil
Stämmer beskrivningen av rollen in på dig? ? Välkommen att skicka in en ansökan via soderco.se. Vi välkomnar ansökningar från personer med olika sorts bakgrund. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via post eller mail.

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad. Visa mindre

Vi söker CNC-/Maskinoperatörer!

Vill du jobba på ett företag som ligger i framkant i sin bransch? För Bror Tonsjös räkning söker vi nu CNC-/maskinoperatörer till Kode. Goda kollektivförbindelser med Göteborg finns! Bror Tonsjö erbjuder avancerad skärande bearbetning i metalliska material till kunder med höga krav på kvalitet. De jobbar med helhetslösningar inom området; svarvning, fräsning och långhålsborrning. Arbetet är med start omgående, initialt anställs du av oss på LN Personal ... Visa mer
Vill du jobba på ett företag som ligger i framkant i sin bransch? För Bror Tonsjös räkning söker vi nu CNC-/maskinoperatörer till Kode. Goda kollektivförbindelser med Göteborg finns!

Bror Tonsjö erbjuder avancerad skärande bearbetning i metalliska material till kunder med höga krav på kvalitet. De jobbar med helhetslösningar inom området; svarvning, fräsning och långhålsborrning.

Arbetet är med start omgående, initialt anställs du av oss på LN Personal och hyrs ut till Bror Tonsjö, men för rätt person finns möjlighet att på sikt övergå i anställning hos kund. Arbetstiderna är förlagda i skift och kan komma att variera mellan dag, kväll, natt eller ständig eftermiddag.

Bror Tonsjö är ett familjeföretag med starka värderingar som ärlighet, innovation, arbetsglädje och långsiktighet!'

LN Personal går igenom ansökningarna löpande så ansök redan idag.


Din profil
Vi söker dig som har industrierfarenhet där du dokumenterat arbete med maskinberarbetning. Krav på att du har truckkort och att du kan läsa ritning och är en händig person.

Du har splitvision, vara ordningsam och uppmärksam på maskinen, då man jobbar i team och ansvarar för några maskiner tillsammans är också en god samarbetsförmåga viktig.
Har du tidigare jobbat med Lean produktion eller 5S är det ett plus. Företaget arbetar med ständiga förbättringar så egen initiativförmåga till att driva förbättringsförslag uppskattas.

Vi ser att du har ett tekniskt intresse och visar ett engagemang för ditt arbete. Du är en nyfiken och arbetsvillig person som tycker om att bidra till företagets framgång.
Även om det finns bra förbindelser med kollektivtrafik är det meriterande med körkort och tillgång till bil.Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Vi söker CNC-/Maskinoperatörer!

Vill du jobba på ett företag som ligger i framkant i sin bransch? För Bror Tonsjös räkning söker vi nu CNC-/maskinoperatörer till Kode. Goda kollektivförbindelser med Göteborg finns! Bror Tonsjö erbjuder avancerad skärande bearbetning i metalliska material till kunder med höga krav på kvalitet. De jobbar med helhetslösningar inom området; svarvning, fräsning och långhålsborrning. Arbetet är med start omgående, initialt anställs du av oss på LN Personal ... Visa mer
Vill du jobba på ett företag som ligger i framkant i sin bransch? För Bror Tonsjös räkning söker vi nu CNC-/maskinoperatörer till Kode. Goda kollektivförbindelser med Göteborg finns!

Bror Tonsjö erbjuder avancerad skärande bearbetning i metalliska material till kunder med höga krav på kvalitet. De jobbar med helhetslösningar inom området; svarvning, fräsning och långhålsborrning.

Arbetet är med start omgående, initialt anställs du av oss på LN Personal och hyrs ut till Bror Tonsjö, men för rätt person finns möjlighet att på sikt övergå i anställning hos kund. Arbetstiderna är förlagda i skift och kan komma att variera mellan dag, kväll, natt eller ständig eftermiddag.

Bror Tonsjö är ett familjeföretag med starka värderingar som ärlighet, innovation, arbetsglädje och långsiktighet!'

LN Personal går igenom ansökningarna löpande så ansök redan idag.


Din profil
Vi söker dig som har industrierfarenhet där du dokumenterat arbete med maskinberarbetning. Krav på att du har truckkort och att du kan läsa ritning och är en händig person.

Du har splitvision, vara ordningsam och uppmärksam på maskinen, då man jobbar i team och ansvarar för några maskiner tillsammans är också en god samarbetsförmåga viktig.
Har du tidigare jobbat med Lean produktion eller 5S är det ett plus. Företaget arbetar med ständiga förbättringar så egen initiativförmåga till att driva förbättringsförslag uppskattas.

Vi ser att du har ett tekniskt intresse och visar ett engagemang för ditt arbete. Du är en nyfiken och arbetsvillig person som tycker om att bidra till företagets framgång.
Även om det finns bra förbindelser med kollektivtrafik är det meriterande med körkort och tillgång till bil.Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Vi söker CNC - / Maskinoperatörer!

Vill du jobba på ett företag som ligger i framkant i sin bransch? För Bror Tonsjös räkning söker vi nu CNC-/maskinoperatörer till Kode. Goda kollektivförbindelser med Göteborg finns! Bror Tonsjö erbjuder avancerad skärande bearbetning i metalliska material till kunder med höga krav på kvalitet. De jobbar med helhetslösningar inom området; svarvning, fräsning och långhålsborrning. Arbetet är med start omgående, initialt anställs du av oss på LN Personal ... Visa mer
Vill du jobba på ett företag som ligger i framkant i sin bransch? För Bror Tonsjös räkning söker vi nu CNC-/maskinoperatörer till Kode. Goda kollektivförbindelser med Göteborg finns!

Bror Tonsjö erbjuder avancerad skärande bearbetning i metalliska material till kunder med höga krav på kvalitet. De jobbar med helhetslösningar inom området; svarvning, fräsning och långhålsborrning.

Arbetet är med start omgående, initialt anställs du av oss på LN Personal och hyrs ut till Bror Tonsjö, men för rätt person finns möjlighet att på sikt övergå i anställning hos kund. Arbetstiderna är förlagda i skift och kan komma att variera mellan dag, kväll, natt eller ständig eftermiddag.

Bror Tonsjö är ett familjeföretag med starka värderingar som ärlighet, innovation, arbetsglädje och långsiktighet!'

LN Personal går igenom ansökningarna löpande så ansök redan idag.


Din profil
Vi söker dig som har industrierfarenhet där du dokumenterat arbete med maskinberarbetning. Krav på att du har truckkort och att du kan läsa ritning och är en händig person.

Du har splitvision, vara ordningsam och uppmärksam på maskinen, då man jobbar i team och ansvarar för några maskiner tillsammans är också en god samarbetsförmåga viktig.
Har du tidigare jobbat med Lean produktion eller 5S är det ett plus. Företaget arbetar med ständiga förbättringar så egen initiativförmåga till att driva förbättringsförslag uppskattas.

Vi ser att du har ett tekniskt intresse och visar ett engagemang för ditt arbete. Du är en nyfiken och arbetsvillig person som tycker om att bidra till företagets framgång.
Även om det finns bra förbindelser med kollektivtrafik är det meriterande med körkort och tillgång till bil.Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

CNC - operatör till RZ Mekpart AB

Är du CNC operatör och söker en ny utmaning i ett framgångsrikt företag med en modern maskinpark med ett tjugotal CNC-maskiner. RZ Mekpart AB har idag ett 50-tal anställda och erbjuder tillverkning av allt från prototyp till serietillverkning samt montage av komplicerade detaljer. Rollen Som CNC-operatör på RZ Mekpart kommer du att jobba med allt från vertikala fleroperationsmaskiner till horisontella palettmaskiner med upp till fem axlar vad gäller både... Visa mer
Är du CNC operatör och söker en ny utmaning i ett framgångsrikt företag med en modern maskinpark med ett tjugotal CNC-maskiner.

RZ Mekpart AB har idag ett 50-tal anställda och erbjuder tillverkning av allt från prototyp till serietillverkning samt montage av komplicerade detaljer.

Rollen
Som CNC-operatör på RZ Mekpart kommer du att jobba med allt från vertikala fleroperationsmaskiner till horisontella palettmaskiner med upp till fem axlar vad gäller både svarvning och fräsning.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta:

- ritningsläsning och programmering
- svarvning/fräsning för legotillverkning till kunder i första hand inom fordonsindustrin

Din profil
Du som söker har:

- erfarenhet av svarvning/fräsning, och ritningsläsning
- svenska i tal och skrift
- goda verktygskunskaper och kan i att jobba i Okuma och Cad/CAM

Utöver detta är det meriterande om du har arbetat med LEAN.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Du sprider positiv energi och har lätt för att samarbeta.

Bra att veta!
Du kommer i utgångsläget bli anställd som TEMP-TEAM konsult under minst 6 månader. Med goda möjligheter till anställning hos kund för rätt person.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Heltid, Dagtid

Intresserad?
Du söker tjänsten som CNC-Operatör via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Jan-Olof Åsberg, 0708-50 48 53 på TEMP-TEAM. Visa mindre

CNC - operatör

Är du utbildad CNC-operatör som gillar att arbeta med frihet under ansvar? Vill du ha möjligheten att utvecklas med företaget? sök då tjänsten redan idag! Dina arbetsuppgifter Som CNC operatör hos vår kund kommer du självständigt att arbeta ute i produktionen tillsammans med härliga kollegor, här kommer du tillverka serier av kundens produkter. Då kunden har flertal olika maskiner ges också möjligheten till utveckling! Din bakgrund Du är utildad CNC-o... Visa mer
Är du utbildad CNC-operatör som gillar att arbeta med frihet under ansvar? Vill du ha möjligheten att utvecklas med företaget? sök då tjänsten redan idag!
Dina arbetsuppgifter
Som CNC operatör hos vår kund kommer du självständigt att arbeta ute i produktionen tillsammans med härliga kollegor, här kommer du tillverka serier av kundens produkter. Då kunden har flertal olika maskiner ges också möjligheten till utveckling!

Din bakgrund
Du är utildad CNC-operatör. I dagsläget behärskar du åtminstone ett programmeringsspråk. Det viktiga är dock att du har en positiv inställning till att lära dig kundens maskiner.

Om företaget
Bolaget skapades sent 1940 tal och har sedan dess utvecklats till att bli ett av världens främsta inom sin produkt.


Vi använder löpande urval i denna process, så välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss
På Jovi har vi en samlad erfarenhet om 25 år av uthyrning av personal. Vår styrka är våra medarbetare och våra härliga konsulter är en stor del av vår framgång. Vi vill vara bemanningsföretaget med mer närhet, tillgänglighet och hjärta och vi är övertygade om att det är en anledning till att vi nu har fantastiskt nöjda kunder inom diverse branscher i hela Västra Götaland. Visa mindre

CNC - operatör

Vi söker nu dig som vill arbeta som CNC-operatör. Vår kund i Göteborg som är verksam inom elektronikproduktion står inför en uppgång i sin mekaniska verkstad och behöver utöka med en CNC-operatör som har erfarenhet från fräsmaskiner. Om uppdraget Du kommer att arbeta som en del i ett team men det är viktigt att du även klarar av att arbeta självständigt. Exempel på arbetsuppgifter: -Ladda maskinerna och kunna ställa in rätt verktyg som krävs -Köra program... Visa mer
Vi söker nu dig som vill arbeta som CNC-operatör. Vår kund i Göteborg som är verksam inom elektronikproduktion står inför en uppgång i sin mekaniska verkstad och behöver utöka med en CNC-operatör som har erfarenhet från fräsmaskiner.

Om uppdraget
Du kommer att arbeta som en del i ett team men det är viktigt att du även klarar av att arbeta självständigt.
Exempel på arbetsuppgifter:
-Ladda maskinerna och kunna ställa in rätt verktyg som krävs
-Köra programmen på fräsmaskinerna
-Läsa ritningar och kontrollera att det blir rätt

Uppdraget är på heltid med omgående start med goda chanser till förlängning och anställning hos kund. Arbetet sker på dagtid i Göteborg.

Din profil
Du måste ha en utbildning inom CNC och/eller arbetat en längre tid med CNC. Är du tekniskt intresserad och gillar att få stort ansvar så är du helt rätt person.
Som person vill vi att du är ansvarstagande, noggrann samt att du har lätt för att samarbeta med andra människor. Du ger alltid det lilla extra, oavsett vilken typ av arbetsuppgift du ägnar dig åt.
Du kommer att vara anställd hos oss på Speed Competence, men arbetar på uppdrag hos våra kunder. För oss är det viktigt att du känner en stor trygghet i din anställning. Speed Competence är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket är ett kvitto på hög kvalitet och affärsmässighet. Självklart har du som anställd möjlighet att ta del av vårt friskvårdsbidrag, gratis arbetskläder samt delta i olika konsultaktiviteter. Lönen är uppdragsspecifik och är ett genomsnitt av förtjänstläget hos jämförbar grupp på uppdraget hos kundföretaget. Vid eventuell obokad tid har du rätt till garantilön, i enlighet med bemanningsavtalet.
Som anställd hos oss på Speed blir du en del av ett företag som präglas av kreativitet, engagemang och kompetens. Dessa kärnvärden har vi med oss i vardagen och ser på så vis till att såväl våra kunder som du som medarbetare är riktigt nöjda.

Ansökan
Ansökan sker på www.speedgroup.se, tryck på annonsens ansök-knapp och följ instruktionerna. Urval sker löpande, så missa inte chansen - ansök redan idag!
Ta chansen att bli en del av vårt team på Speed! Visa mindre

CNC - operatör till RZ Mekpart AB

Är du CNC operatör och söker en ny utmaning i ett framgångsrikt företag med en modern maskinpark med ett tjugotal CNC-maskiner. RZ Mekpart AB har idag ett 50-tal anställda och erbjuder tillverkning av allt från prototyp till serietillverkning samt montage av komplicerade detaljer. Rollen Som CNC-operatör på RZ Mekpart kommer du att jobba med allt från vertikala fleroperationsmaskiner till horisontella palettmaskiner med upp till fem axlar vad gäller... Visa mer
Är du CNC operatör och söker en ny utmaning i ett framgångsrikt företag med en modern maskinpark med ett tjugotal CNC-maskiner.

RZ Mekpart AB har idag ett 50-tal anställda och erbjuder tillverkning av allt från prototyp till serietillverkning samt montage av komplicerade detaljer.

Rollen
Som CNC-operatör på RZ Mekpart kommer du att jobba med allt från vertikala fleroperationsmaskiner till horisontella palettmaskiner med upp till fem axlar vad gäller både svarvning och fräsning.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta:

- ritningsläsning och programmering
- svarvning/fräsning för legotillverkning till kunder i första hand inom fordonsindustrin

Din profil
Du som söker har:

- erfarenhet av svarvning/fräsning, och ritningsläsning
- svenska i tal och skrift
- goda verktygskunskaper och kan i att jobba i Okuma och Cad/CAM

Utöver detta är det meriterande om du har arbetat med LEAN.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Du sprider positiv energi och har lätt för att samarbeta.

Bra att veta!
Du kommer i utgångsläget bli anställd som TEMP-TEAM konsult under minst 6 månader. Med goda möjligheter till anställning hos kund för rätt person.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Heltid, Dagtid

Intresserad?
Du söker tjänsten som CNC-Operatör via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Jan-Olof Åsberg, 0708-50 48 53 på TEMP-TEAM. Visa mindre

CAM - beredare till GKN Aerospace!

Ansök    Jul 10    Skill    CNC-operatör/FMS-operatör
Vill du vara en del i en global bransch med en expansiv tillväxt och världsledande teknologiutveckling? Vill du kompetensutvecklas och vara en del i teamet för att säkra Aerospace industrins framtid i Trollhättan? Då erbjuder GKN dig att få arbeta med de senaste metoderna och teknologierna samt utveckla dig personligen som NC-programmerare. Vi söker nu CAM-beredare till området SPP (Special Product Processes) både till nya projekt och komponenter som är i... Visa mer
Vill du vara en del i en global bransch med en expansiv tillväxt och världsledande teknologiutveckling? Vill du kompetensutvecklas och vara en del i teamet för att säkra Aerospace industrins framtid i Trollhättan? Då erbjuder GKN dig att få arbeta med de senaste metoderna och teknologierna samt utveckla dig personligen som NC-programmerare.

Vi söker nu CAM-beredare till området SPP (Special Product Processes) både till nya projekt och komponenter som är i industrialiseringsfas samt även till befintliga produkter där vi står inför volymuppgång. Vi har en otroligt spännande och expansiv fas framför oss där vi växer på flera områden och flera teknologier.

Dina arbetsuppgifter
Som NC-programmerare är du ansvarig i ett team för att skapa nya och utveckla befintliga NC-program inom svarvning och fräsning. Detta inkluderar uppsättning, metod, verktygsval samt att identifiera behov av nya teknologier. Vi använder Siemens NX som vårt programmeringsverktyg och Vericut används för simulering, verifiering och optimering av ISO-kod. De flesta av våra produktionsritningar och instruktioner samt CNC-program är programmerade på 3D modeller. Vi använder oss av Teamcenter för lagring av underlag och program. Samarbete med olika verktygsleverantörer kommer också att vara en del av ditt arbete.

Kvalitet och robusthet är av yttersta vikt detta når vi tillsammans med produktionstekniker och operatörer. I teamet kommer din kompetens att ha en stor inverkan på GKN och vår framtida konkurrenskraft. Vi är en support avdelning först och främst till vår verksamhet här i Trollhättan, men vi stödjer även andra verksamheter runt om i vår globala koncern.


Din profil
Vi ser att du som söker har en relevant högskoleutbildning alternativt likvärdig kunskap uppnådd genom erfarenhet. Du bör även ha kunskaper inom skärande bearbetning och gärna specifik maskinvana från svarvning och fräsning. För att passa till tjänsten har du god förståelse för produktionsflöde och kvalitetsutfall

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! Som person behöver du vara öppen för nya idéer och ett tankesätt av "ingenting-är-omöjligt" behövs för att möta de utmaningar som ligger framför oss. I arbetet ingår många kontakter så flexibilitet och bra samarbetsförmåga är viktigt. Det är ett extra plus är om du har tidigare erfarenhet av NC-programmering eller erfarenhet av att jobba med mjukvaran NX.

Ansökningsförfarande
Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så vänta inte med att söka. I den här rekryteringen samarbetar GKN med Skill och har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Johan Zizala via mail [email protected]

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd på Skill med goda chanser till fortsatt anställning hos GKN.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

CNC - operatör sökes till Bergen!

Ansök    Aug 3    Logent AB    CNC-operatör/FMS-operatör
Är du intresserad av att jobba i populära Bergen i Norge? Är du CNC-operatör med erfarenhet och engagemang? Perfekt, då har vi tjänsten för dig! Om tjänsten Till en känd aktör inom industrin söker vi nu efter en duktig CNC-operatör med god programmeringsvana. Arbetet består av tillverknng av komponenter till industrin. Dina arbetsuppgifter kommer att vara - Samarbeta med kollegor och kunder för att se till att leveransen överensstämmer med specifikatio... Visa mer
Är du intresserad av att jobba i populära Bergen i Norge? Är du CNC-operatör med erfarenhet och engagemang? Perfekt, då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten
Till en känd aktör inom industrin söker vi nu efter en duktig CNC-operatör med god programmeringsvana. Arbetet består av tillverknng av komponenter till industrin.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara
- Samarbeta med kollegor och kunder för att se till att leveransen överensstämmer med specifikationen
- Hantering, övervakning och drift av produktionsmaskiner
- Dokumentation och kvalitetskontroll
- Programmering
- Fräsning
- Säkerställa god arbetsmiljö i arbetet

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på dagtid.


Om kunden
Kunden är en känd aktör inom industrin som erbjuder goda möjligheter till en fast anställning. Kundens lokaler är belägna i natursköna omgivningar nära den populära orten Bergen och erbjuder god arbetsmiljö och goda utvecklingsmöjligheter.

Din profil
Önskade kvalifikationer
- God erfarennhet – men vi söker även dig som är nyutbildad och kan visa goda resultat
- Erfarenhet av programmering
- Erfarenhet av Mazak är meriterande
- Erfarenhet av fräsning

Personliga egenskaper
- Vi letar efter dig som söker en ny utmaning i en aktiv och teknisk miljö
- Samarbetsvillig och serviceinriktad
- Effektiv och strukturerad
- Noggrann och systematisk
- Ansvarsfull och lösningsorienterad
- Gott humör och god vilja

Om Logent
Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se


Om ansökan
Vid frågor eller funderingar kontakta Johan Henrik Lyse på +4790910771 / [email protected]@logent.no

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju. Visa mindre

CAM - beredare till GKN Aerospace!

Ansök    Maj 22    Skill    CNC-operatör/FMS-operatör
Vill du vara en del i en global bransch med en expansiv tillväxt och världsledande teknologiutveckling? Vill du kompetensutvecklas och vara en del i teamet för att säkra Aerospace industrins framtid i Trollhättan? Då erbjuder GKN dig att få arbeta med de senaste metoderna och teknologierna samt utveckla dig personligen som NC-programmerare. Vi söker nu CAM-beredare till området SPP (Special Product Processes) både till nya projekt och komponenter som är i... Visa mer
Vill du vara en del i en global bransch med en expansiv tillväxt och världsledande teknologiutveckling? Vill du kompetensutvecklas och vara en del i teamet för att säkra Aerospace industrins framtid i Trollhättan? Då erbjuder GKN dig att få arbeta med de senaste metoderna och teknologierna samt utveckla dig personligen som NC-programmerare.

Vi söker nu CAM-beredare till området SPP (Special Product Processes) både till nya projekt och komponenter som är i industrialiseringsfas samt även till befintliga produkter där vi står inför volymuppgång. Vi har en otroligt spännande och expansiv fas framför oss där vi växer på flera områden och flera teknologier.

Dina arbetsuppgifter
Som NC-programmerare är du ansvarig i ett team för att skapa nya och utveckla befintliga NC-program inom svarvning och fräsning. Detta inkluderar uppsättning, metod, verktygsval samt att identifiera behov av nya teknologier. Vi använder Siemens NX som vårt programmeringsverktyg och Vericut används för simulering, verifiering och optimering av ISO-kod. De flesta av våra produktionsritningar och instruktioner samt CNC-program är programmerade på 3D modeller. Vi använder oss av Teamcenter för lagring av underlag och program. Samarbete med olika verktygsleverantörer kommer också att vara en del av ditt arbete.

Kvalitet och robusthet är av yttersta vikt detta når vi tillsammans med produktionstekniker och operatörer. I teamet kommer din kompetens att ha en stor inverkan på GKN och vår framtida konkurrenskraft. Vi är en support avdelning först och främst till vår verksamhet här i Trollhättan, men vi stödjer även andra verksamheter runt om i vår globala koncern.


Din profil
Vi ser att du som söker har en relevant högskoleutbildning alternativt likvärdig kunskap uppnådd genom erfarenhet. Du bör även ha kunskaper inom skärande bearbetning och gärna specifik maskinvana från svarvning och fräsning. För att passa till tjänsten har du god förståelse för produktionsflöde och kvalitetsutfall

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! Som person behöver du vara öppen för nya idéer och ett tankesätt av "ingenting-är-omöjligt" behövs för att möta de utmaningar som ligger framför oss. I arbetet ingår många kontakter så flexibilitet och bra samarbetsförmåga är viktigt. Det är ett extra plus är om du har tidigare erfarenhet av NC-programmering eller erfarenhet av att jobba med mjukvaran NX.

Ansökningsförfarande
Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så vänta inte med att söka. I den här rekryteringen samarbetar GKN med Skill och har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Johan Zizala via mail [email protected]

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd på Skill med goda chanser till fortsatt anställning hos GKN.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Vi söker CNC - / Maskinoperatörer!

Vill du jobba på ett företag som ligger i framkant i sin bransch? För Bror Tonsjös räkning söker vi nu CNC-/maskinoperatörer till Kode. Goda kollektivförbindelser med Göteborg finns! Bror Tonsjö erbjuder avancerad skärande bearbetning i metalliska material till kunder med höga krav på kvalitet. De jobbar med helhetslösningar inom området; svarvning, fräsning och långhålsborrning. Arbetet är med start omgående, initialt anställs du av oss på LN Personal ... Visa mer
Vill du jobba på ett företag som ligger i framkant i sin bransch? För Bror Tonsjös räkning söker vi nu CNC-/maskinoperatörer till Kode. Goda kollektivförbindelser med Göteborg finns!

Bror Tonsjö erbjuder avancerad skärande bearbetning i metalliska material till kunder med höga krav på kvalitet. De jobbar med helhetslösningar inom området; svarvning, fräsning och långhålsborrning.

Arbetet är med start omgående, initialt anställs du av oss på LN Personal och hyrs ut till Bror Tonsjö, men för rätt person finns möjlighet att på sikt övergå i anställning hos kund. Arbetstiderna är förlagda i skift och kan komma att variera mellan dag, kväll, natt eller ständig eftermiddag.

Bror Tonsjö är ett familjeföretag med starka värderingar som ärlighet, innovation, arbetsglädje och långsiktighet!'

LN Personal går igenom ansökningarna löpande så ansök redan idag.


Din profil
Vi söker dig som har industrierfarenhet där du dokumenterat arbete med maskinberarbetning. Krav på att du har truckkort och att du kan läsa ritning och är en händig person.

Du har splitvision, vara ordningsam och uppmärksam på maskinen, då man jobbar i team och ansvarar för några maskiner tillsammans är också en god samarbetsförmåga viktig.
Har du tidigare jobbat med Lean produktion eller 5S är det ett plus. Företaget arbetar med ständiga förbättringar så egen initiativförmåga till att driva förbättringsförslag uppskattas.

Vi ser att du har ett tekniskt intresse och visar ett engagemang för ditt arbete. Du är en nyfiken och arbetsvillig person som tycker om att bidra till företagets framgång.
Även om det finns bra förbindelser med kollektivtrafik är det meriterande med körkort och tillgång till bil.Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

CAM - beredare till GKN Aerospace!

Ansök    Jun 19    Skill    CNC-operatör/FMS-operatör
Vill du vara en del i en global bransch med en expansiv tillväxt och världsledande teknologiutveckling? Vill du kompetensutvecklas och vara en del i teamet för att säkra Aerospace industrins framtid i Trollhättan? Då erbjuder GKN dig att få arbeta med de senaste metoderna och teknologierna samt utveckla dig personligen som NC-programmerare. Vi söker nu CAM-beredare till området SPP (Special Product Processes) både till nya projekt och komponenter som är i... Visa mer
Vill du vara en del i en global bransch med en expansiv tillväxt och världsledande teknologiutveckling? Vill du kompetensutvecklas och vara en del i teamet för att säkra Aerospace industrins framtid i Trollhättan? Då erbjuder GKN dig att få arbeta med de senaste metoderna och teknologierna samt utveckla dig personligen som NC-programmerare.

Vi söker nu CAM-beredare till området SPP (Special Product Processes) både till nya projekt och komponenter som är i industrialiseringsfas samt även till befintliga produkter där vi står inför volymuppgång. Vi har en otroligt spännande och expansiv fas framför oss där vi växer på flera områden och flera teknologier.

Dina arbetsuppgifter
Som NC-programmerare är du ansvarig i ett team för att skapa nya och utveckla befintliga NC-program inom svarvning och fräsning. Detta inkluderar uppsättning, metod, verktygsval samt att identifiera behov av nya teknologier. Vi använder Siemens NX som vårt programmeringsverktyg och Vericut används för simulering, verifiering och optimering av ISO-kod. De flesta av våra produktionsritningar och instruktioner samt CNC-program är programmerade på 3D modeller. Vi använder oss av Teamcenter för lagring av underlag och program. Samarbete med olika verktygsleverantörer kommer också att vara en del av ditt arbete.

Kvalitet och robusthet är av yttersta vikt detta når vi tillsammans med produktionstekniker och operatörer. I teamet kommer din kompetens att ha en stor inverkan på GKN och vår framtida konkurrenskraft. Vi är en support avdelning först och främst till vår verksamhet här i Trollhättan, men vi stödjer även andra verksamheter runt om i vår globala koncern.


Din profil
Vi ser att du som söker har en relevant högskoleutbildning alternativt likvärdig kunskap uppnådd genom erfarenhet. Du bör även ha kunskaper inom skärande bearbetning och gärna specifik maskinvana från svarvning och fräsning. För att passa till tjänsten har du god förståelse för produktionsflöde och kvalitetsutfall

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! Som person behöver du vara öppen för nya idéer och ett tankesätt av "ingenting-är-omöjligt" behövs för att möta de utmaningar som ligger framför oss. I arbetet ingår många kontakter så flexibilitet och bra samarbetsförmåga är viktigt. Det är ett extra plus är om du har tidigare erfarenhet av NC-programmering eller erfarenhet av att jobba med mjukvaran NX.

Ansökningsförfarande
Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så vänta inte med att söka. I den här rekryteringen samarbetar GKN med Skill och har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Johan Zizala via mail [email protected]

Tjänsten är ett konsultuppdrag där du initialt blir anställd på Skill med goda chanser till fortsatt anställning hos GKN.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt. Visa mindre

Erfaren CNC operatör med inriktning finmekanik

Har du tidigare erfarenhet som CNC operatör och vill jobba med mindre serier, då är detta jobbet för dig. Dina arbetsuppgifter Som CNC operatör hos vår kund kommer du att jobba självständigt ute i maskinparken tillsammans med härliga kollegor. Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara att arbeta med finmekaniken på företaget. Detta innebär mycket programmering/CAD och att arbeta med dem mindre serierna. Det är viktigt att man är noggrann och har erfarenhe... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet som CNC operatör och vill jobba med mindre serier, då är detta jobbet för dig.

Dina arbetsuppgifter
Som CNC operatör hos vår kund kommer du att jobba självständigt ute i maskinparken tillsammans med härliga kollegor.
Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara att arbeta med finmekaniken på företaget. Detta innebär mycket programmering/CAD och att arbeta med
dem mindre serierna. Det är viktigt att man är noggrann och har erfarenhet sen tidigare då det är hög pression och säkerhetskrav på produkterna som tillverkas.
Du kommer ansvara för hela tillverkningsprocessen från programmering till färdig produkt. Beredningen utförs i CAD/CAM.
Under första tiden får du upplärning och en grundlig introduktion av arbetsplatsen för att komma in i rollen. Men kunden ser att du inom kort kan hantera arbetet själv.


Om företaget
Vår kund har tolv mekaniska verkstäder och ett säljbolag i Norge med flera gemensamma kompetenser och där var och en är specialiserad på unika metoder och processer. Det ger vår kund en svårslagen flexibilitet som gör att dem alltid kan leverera juste vad företag behöver.
När ett företag har behov av tillverkning, sammansatta komponenter eller avancerade prototyper – då har vår kund de snabba, effektiva och prisvärda lösningarna, oavsett om det gäller tillverkning av prototyper och från små upp till stora serier. Vår kund har bred kompetens inom de flesta områden som skärande bearbetning, plåtbearbetning, verktyg och fixturtillverkning och montering med våra företags specialiseringar och flexibilitet. Alla företagen är kända för kvalitet, hög kompetens och leveranssäkerhet med erfarenhet sedan 60 år


Din profil
Vi ser att du som söker tjänsten som CNC-operatör har en utbildning inom CNC och att du har några års erfarenhet av yrket. Du är väl bekant med att programmera och har känslan för att jobba med mindre serier.
Du som person ska vara effektiv, noggrann, självständig och ha ett öga för vad som behövs göras. Utvecklingsmöjligheter finns om man vill!

Skallkrav:
- Utbildad CNC-Operatör, YH eller liknande verkstadsutbildning
- Programmeringskunskaper från utbildning eller tidigare erfarenhet
- Mastercam kunskaper ifrån utbildning eller tidigare erfarenhet
- Svenska i tal och skrift


Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Villkor: Heltid
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 07:00-16:00
Lön: Enligt överenskommelse

Tillsvidareanställning
Rekrytering
Göteborg
Heltid
Kompetenskatalog - Industri
ANSÖK
Ansök senast:2019-05-30 Visa mindre

Produktionsmedarbetare till DENSIQ

Har du teknikintresse och känsla för kvalitet? Vill du ha ett fartfyllt och varierande arbete där du får arbeta med CAD? Då har vi på Adecco uppdraget för dig! DENSIQ är en ledande leverantör av helhetslösningar inom tätningsteknik till den nordiska processindustrin. Detta har blivit möjligt till följd av att de arbetar nära sina kunder, är kunniga och har engagerade medarbetare, likväl som de besitter marknadens starkaste utbud av tjänster, produkter och... Visa mer
Har du teknikintresse och känsla för kvalitet? Vill du ha ett fartfyllt och varierande arbete där du får arbeta med CAD? Då har vi på Adecco uppdraget för dig!

DENSIQ är en ledande leverantör av helhetslösningar inom tätningsteknik till den nordiska processindustrin. Detta har blivit möjligt till följd av att de arbetar nära sina kunder, är kunniga och har engagerade medarbetare, likväl som de besitter marknadens starkaste utbud av tjänster, produkter och teknisk rådgivning.

Om tjänsten
Du kommer att tillhöra avdelningen Operations om team på tolv medarbetare inom produktion, lager och orderadministration. Som produktionsmedarbetare på DENSIQ kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att sköta produktionen av planpackningar genom att utföra enklare cadning. Du kommer att ha ansvar över tre knivmaskiner och stans, vilket innebär att du ständigt planerar nästkommande körning. Vidare kommer du även att rapportera i företagets affärssystem.

Om dig
Vi ser att du är tekniskt intresserad och har erfarenhet av CAD, antingen 2D eller Autocad. Vidare har du truckkort med behörighet A2, samt god datavana då du kommer att rapportera i företagets affärssystem. Vidare tror vi dels att du är driven, dels att du vill delta i och bidra till en positiv anda.

Viktigt för tjänsten är:
- CAD, antingen 2D eller Autocad
- Truckkort, behörighet A2
- God datorkunskap
- Kvalitetstänk

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställning
Tjänsten som produktionsmedarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning i början av juni. Arbetstiden är förlagd dagtid. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Sandra Björklund via 073 684 76 19.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
CAD, CNC, 2D, Autocad, Adecco, Göteborg, Densiq, DENSIQ, Truckförare Visa mindre

Produktionsmedarbetare till DENSIQ

Har du teknikintresse och känsla för kvalitet? Vill du ha ett fartfyllt och varierande arbete där du får arbeta med CAD? Då har vi på Adecco uppdraget för dig! DENSIQ är en ledande leverantör av helhetslösningar inom tätningsteknik till den nordiska processindustrin. Detta har blivit möjligt till följd av att de arbetar nära sina kunder, är kunniga och har engagerade medarbetare, likväl som de besitter marknadens starkaste utbud av tjänster, produkter och... Visa mer
Har du teknikintresse och känsla för kvalitet? Vill du ha ett fartfyllt och varierande arbete där du får arbeta med CAD? Då har vi på Adecco uppdraget för dig!

DENSIQ är en ledande leverantör av helhetslösningar inom tätningsteknik till den nordiska processindustrin. Detta har blivit möjligt till följd av att de arbetar nära sina kunder, är kunniga och har engagerade medarbetare, likväl som de besitter marknadens starkaste utbud av tjänster, produkter och teknisk rådgivning.

Om tjänsten
Du kommer att tillhöra avdelningen Operations om team på tolv medarbetare inom produktion, lager och orderadministration. Som produktionsmedarbetare på DENSIQ kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att sköta produktionen av planpackningar genom att utföra enklare cadning. Du kommer att ha ansvar över tre knivmaskiner och stans, vilket innebär att du ständigt planerar nästkommande körning. Vidare kommer du även att rapportera i företagets affärssystem.

Om dig
Vi ser att du är tekniskt intresserad och har erfarenhet av CAD, antingen 2D eller Autocad. Vidare har du truckkort med behörighet A2, samt god datavana då du kommer att rapportera i företagets affärssystem. Vidare tror vi dels att du är driven, dels att du vill delta i och bidra till en positiv anda.

Viktigt för tjänsten är:
- CAD, antingen 2D eller Autocad
- Truckkort, behörighet A2
- God datorkunskap
- Kvalitetstänk

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställning
Tjänsten som produktionsmedarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning i början av juni. Arbetstiden är förlagd dagtid. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare: Sandra Björklund via 073 684 76 19.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
CAD, CNC, 2D, Autocad, Adecco, Göteborg, Densiq, DENSIQ, Truckförare Visa mindre

Erfaren CNC operatör

Har du tidigare erfarenhet av att jobba som CNC operatör är detta det perfekta jobbet för just dig. Vi söker dig som har erfarenhet sen tidigare, är noggrann och driven som person. Dina arbetsuppgifter Som CNC operatör hos vår kund kommer du arbeta självständigt ute i maskinparken tillsammans med härliga kollegor. Parken består av ett tjugotal maskiner så som fleroperationsmaskiner till horisontella palettmaskiner med upp till 5 axlar vad gäller både s... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av att jobba som CNC operatör är detta det perfekta jobbet för just dig.
Vi söker dig som har erfarenhet sen tidigare, är noggrann och driven som person.


Dina arbetsuppgifter
Som CNC operatör hos vår kund kommer du arbeta självständigt ute i maskinparken tillsammans med härliga kollegor. Parken består av ett tjugotal maskiner så som fleroperationsmaskiner till horisontella palettmaskiner med upp till 5 axlar vad gäller både svarvning och fräsning. Du kommer att programmera, rigga maskiner och utföra tillverkningen av artiklar för många olika branscher.
Du kommer ansvara för hela tillverkningsprocessen från programmering till färdig produkt. Beredningen utförs i CAD/CAM.
Under första tiden får du upplärning och en grundlig introduktion av arbetsplatsen för att komma in i rollen. Men kunden ser att du inom kort kan hantera de 5 axlade maskinerna själv.
En vanlig dag: Du får en produktspecifikation och börjar programmera i CAD. Under tiden startar du även upp ett längre projekt i en av CNC maskinerna. Man äter gemensam lunch med sina kollegor och återgår därefter till sina arbetsuppgifter. Innan man går hem för dagen gör man en överlämning eller startar ett nytt längre program i en maskin som kan gå under natten.


Om företaget
Vår kund har tolv mekaniska verkstäder och ett säljbolag i Norge med flera gemensamma kompetenser och där var och en är specialiserad på unika metoder och processer. Det ger vår kund en svårslagen flexibilitet som gör att dem alltid kan leverera juste vad företag behöver.
När ett företag har behov av tillverkning, sammansatta komponenter eller avancerade prototyper – då har vår kund de snabba, effektiva och prisvärda lösningarna, oavsett om det gäller tillverkning av prototyper och från små upp till stora serier. Vår kund har bred kompetens inom de flesta områden som skärande bearbetning, plåtbearbetning, verktyg och fixturtillverkning och montering med våra företags specialiseringar och flexibilitet. Alla företagen är kända för kvalitet, hög kompetens och leveranssäkerhet med erfarenhet sedan 60 år


Din profil
Vi ser att du som söker tjänsten som CNC-operatör har en utbildning inom CNC och att du har några års erfarenhet av yrket. Du är väl bekant med att programmera och har känslan för att jobba med mindre serier.
Du som person ska vara effektiv, noggrann, självständig och ha ett öga för vad som behövs göras. Utvecklingsmöjligheter finns om man vill!

Skallkrav:
- Utbildad CNC-Operatör, YH eller liknande verkstadsutbildning
- Programmeringskunskaper från utbildning eller tidigare erfarenhet

- Mastercam kunskaper ifrån utbildning eller tidigare erfarenhet
- Svenska i tal och skrift


Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Villkor: Heltid
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 07:00-16:00
Lön: Enligt överenskommelse Visa mindre

CNC - operatör sökes.

Nu söker LN Personal för kunds räkning en erfaren CNC- operatör och beredare. Omnisys instruments är ett ingenjörsföretag som arbetar med att hitta smarta och användarvänliga produkter och har ett nära samarbete med ledande instituten inom rymd- och satellitforskning. Har du tidigare erfarenhet av CNC arbete där du har arbetat i MasteCam, vill du utmana dina kunskaper och utvecklas mer i rollen som CNC operatör då är det här jobbet för dig. Du kommer... Visa mer
Nu söker LN Personal för kunds räkning en erfaren CNC- operatör och beredare. Omnisys instruments är ett ingenjörsföretag som arbetar med att hitta smarta och användarvänliga produkter och har ett nära samarbete med ledande instituten inom rymd- och satellitforskning.

Har du tidigare erfarenhet av CNC arbete där du har arbetat i MasteCam, vill du utmana dina kunskaper och utvecklas mer i rollen som CNC operatör då är det här jobbet för dig.

Du kommer arbeta med en tre axlad Kern fräs, med styrsystemet Heidenhain. Du kommer utifrån CAD ritningar skapa program för att fräsa olika specialbeställda komponenter till kunder. Du arbetar främst i aluminium, med mycket hög precision och noggrannhet. Du kommer också utföra kontrollmätningar, beställa material och verktyg.Din profil
För att passa för den här tjänsten behöver du ha ett genuint intresse för CNC, du är en person som gillar att utmana dig i avancerade projekt och hitta speciallösningar. Du behöver vara flexibel och kunna prioritera och planera för nästa projekt.

Tjänsten är tänkt att starta omgående så tveka inte med att skicka in din ansökan då urval sker löpande. Detta är en direktrekrytering där du blir anställd direkt av Omnisys men rekryteringsprocessen sköts av LN Personal.

Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Självgående CNC - operatör till utmanande tjänst!

Är du en erfaren CNC-operatör som tycker om att arbeta med frihet under ansvar? Är du initiativrik och vill ha möjligheten att kunna visa framfötterna? Sök då tjänsten som självgående CNC-operatör! Dina arbetsuppgifter Som CNC operatör hos vår kund kommer du självständigt att arbeta ute i produktionen tillsammans med härliga kollegor där du kommer att tillverka prototyper till företagets kunder. Eftersom vår kund har en mängd olika maskiner får du chan... Visa mer
Är du en erfaren CNC-operatör som tycker om att arbeta med frihet under ansvar? Är du initiativrik och vill ha möjligheten att kunna visa framfötterna? Sök då tjänsten som självgående CNC-operatör!

Dina arbetsuppgifter
Som CNC operatör hos vår kund kommer du självständigt att arbeta ute i produktionen tillsammans med härliga kollegor där du kommer att tillverka prototyper till företagets kunder. Eftersom vår kund har en mängd olika maskiner får du chansen att efter kunskap byta maskin och får på så sätt en varierande och rolig arbetsplats.

Du kommer att arbeta i styrsystemet Heidenhain där du kommer att programmera olika delar och bitar i fräs och svarvmaskiner från design och ritning till färdig bit. Under första tiden får du både upplärning och en grundlig introduktion av arbetsplatsen för att komma in i rollen.

Om företaget
Vår kund startade sin resa 1973, år 2003 bytte de namn och ägare och dem har idag 20 anställda inklusive fyra stycken ägare, men har även tidvis inhyrda konsulter. Inga detaljer lämnas åt slumpen på detta företaget och dem är kända för att leverera detaljer med hög kvalitet.

I vissa fall kan någon av deras kunder behöva hjälp med detaljer som är komplicerade eller inte helt färdigkonstruerade, detta är inga konstigheter då företaget du kommer att arbeta för har många års erfarenhet av prototyptillverkling och dem ser det som en självklarhet att erbjuda hjälp med detta.

Eftersom det inte görs serieproduktion i större utsträckning kan maskinerna snabbt riggas om till nästa jobb, men de har en ny effektiv fräsmaskin och är på så sätt också väl utrustade för längre serier. I verkstaden utförs även reparationsarbeten av olika slag.

Din profil
Skallkrav:

- Utbildad CNC-Operatör
- Erfarenhet som CNC-operatör
- Kunna programmeringsspråket Heidenhain (styrsystem).
- Svenska i tal och skrift

Meriterande:

- Bereda i edgecam eller futurecam.

Vi ser att du som söker tjänsten som CNC-operatör har en utbildning inom CNC och även att du sedan tidigare har erfarenhet av yrket. Du är väl bekant med programmeringsspråket Heidenhain och du måste kunna förstå och göra dig förstådd på svenska. Det är meriterande men inte ett krav om du kan bereda i Edgecam eller Futurecam.

Som person är du självgående, initiativrik och du kan arbeta med alla typer av kulturer och religioner.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Omgående
Villkor: Heltid, Tillsvidare
Placeringsort: Härryda
Arbetstider: 07:00-16:00
Lön: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag! Visa mindre