Lediga jobb som Personlig assistent i Göteborg

Se lediga jobb som Personlig assistent i Göteborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Göteborg som finns hos arbetsgivaren.

Just nu är det brist på timvikarier inom omsorgen - du behövs!

Nytt
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den ambitionen är personalen vår viktigaste resurs. En god assistans bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi o... Visa mer
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den ambitionen är personalen vår viktigaste resurs. En god assistans bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag – och hjälpa våra kunder att få precis den assistans de behöver. Vill du göra skillnad i andra människors vardag, och arbeta på ett modernt företag med engagerade kollegor och fantastiska kunder? Välkommen till Assistans för dig!

Rådande omständigheter gör att behovet av vikarier just nu är stort! Vill du vara med och bidra till att våra kunder får en trygg vardag? Sök till oss!

Vi söker dig som kan täcka upp vid ordinarie assistenters frånvaro och kan hoppa in med kort varsel. Flexibilitet är viktigt, samt även en nyfikenhet och ett genuint intresse för människor. Du kommer att vara timanställd jobba när behov finns. Många av våra kunder har assistans dygnet runt och vi behöver därmed personal på dygnets alla timmar, skriv gärna i din ansökan vad just du är intresserad av.

I arbetet som personlig assistent kan du behöva vara behjälplig med personlig hygien, toalettbesök, dusch, vändningar, städning och annat som ingår i kundens liv.

Som assistent hos oss har du bra anställningsvillkor enligt kollektivavtal, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och du jobbar i ett härligt team av kollegor som ställer upp för varandra. Skicka in en ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du söker till oss. Urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan, sök helst redan idag! Visa mindre

Vi söker nu en personlig assistent till kvinna i Göteborg!

Nytt
Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet. Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs samt att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom ... Visa mer
Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet.

Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs samt att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom tillit och trygghet för kund och personal. Den tilliten och tryggheten skapar vi genom att respektera varandra och varandras värderingar.

För alla har rätt att leva, inte bara överleva.

Du som har hög arbetsmoral, ansvarskänsla samt en vilja och intresse att utvecklas i sitt arbete vill inte missa den här chansen.

Personliga egenskaper: Du är en person som trivs med att aktivt arbeta för att kunden ska få en tillfredsställande tillvaro. Vidare så ser du det som en självklarhet att alltid arbeta utifrån kundens behov och önskemål.

Du är duktig på att känna av situationen och kan konsten att få det svåra enkelt, du tar ingen plats men lyckas ändå få kundens vardag att flyta på.

Vår kund vill vara aktiv men kan behöva pushas och uppmuntras då och då.

I dina arbetsuppgifter ingår allt från hemmets alla vardagssysslor så som städa och laga mat, till att följa med på aktiviteter, tex. bio, simning eller en fika på stan.

Kunden behöver även visst stöd och hjälp med individnära insatser.

Erfarenhet inom vård, omsorg eller personlig assistent är meriterande men stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper då det är personkemin mellan kunden och assistenterna som är grunden för en bra assistans.

För att klara dina arbetsuppgifter krävs goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Då kunden behöver visst stöd med kommunikation med andra i sin omgivning.

2 små hundar finns i hemmet.

Vi söker dig som kan arbeta dag, kväll, natt och helgpass. Det är ett rullande 4 veckors schema med varierande arbetstider. Viss möjlighet finns att anpassa arbetstid och dagar efter hur du kan arbeta, om du är den vi söker.

För denna tjänst krävs vaccination mot Covid-19.

Rekryteringen sker löpande, så ansök redan idag!

Vid rekrytering kommer utdrag ur belastningsregistret att krävas, vilket du inlämnar innan anställningens start. Se därför till att i god tid beställa från polismyndigheten. Visa mindre

Jobba långpass med man i 50-årsåldern, Göteborg!

Ansök    Jan 20    Passal AB    Personlig assistent
Nytt
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlig... Visa mer
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet attnå den visionen.

Vi söker nu efter dig som vill jobba som personlig assistent till en man som bor i centrala Göteborg. Han har assistans på grund av sin fysiska funktionsnedsättning som innebär att han är rullstolsburen och behöver hjälp med personlig omvårdnad, förflyttningar, handräckning och vardagliga sysslor i hushållet. Assistansen utförs hemmavid men vid aktiviteter utförs den även utanför bostaden. Mannen arbetsleder själv med stöd från koordinator på kontoret.  

Detta är en man som tycker om att hitta på saker med sina vänner. Han tycker om bl a matlagning och teknik. Men det viktigaste är inte dina intressen, utan att ni klaffar personlighetsmässigt! Eftersom han är öppen för nya intresseområden är det ett plus om du är påhittig och tycker om att ta initiativ. Andra betydelsefulla egenskaper är att du är lugn, trygg och bra på att lyssna. Då hans särbo har hund och katt är det viktigt att du inte är allergisk eller rädd för djur.  För att du ska känna dig trygg i din yrkesroll och för att kunden ska känna sig trygg med dig kommer du bli erbjuden bredvidgång. Du kommer även få stöttning och vägledning av kollegor på plats och från din koordinator på kontoret. 

Vakanta tider på schema:
3 långpass per månad (2 fredagar och 1 söndag). Arbetstider kl 8-24 och 8-23.

Tillträde omgående. Vi tillämpar löpande urval. Anställning och bredvidgång sker före det.
I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Annonsens referensnr: 1071
Ansvariga rekryterare: David Henriksson

. Visa mindre

Personlig assistent i Göteborg

Ansök    Jan 19    Novum Assistans AB    Personlig assistent
Nytt
Novum är en rikstäckande assistansanordnare som arbetar utifrån en kristen värdegrund vars ambition är att göra skillnad för individen, branschen och i samhället. Arbetsplatsen är där uppdragsgivaren befinner sig och kan variera mellan uppdragsgivarens hem och arbetsplats. Vi söker dig som har en personlig lämplighet för uppdraget. Du behärskar svenska språket fullt ut i både tal och skrift. Du är ansvarsfull, noggrann, punktlig, flexibel, lyhörd, snabblä... Visa mer
Novum är en rikstäckande assistansanordnare som arbetar utifrån en kristen värdegrund vars ambition är att göra skillnad för individen, branschen och i samhället.
Arbetsplatsen är där uppdragsgivaren befinner sig och kan variera mellan uppdragsgivarens hem och arbetsplats. Vi söker dig som har en personlig lämplighet för uppdraget. Du behärskar svenska språket fullt ut i både tal och skrift. Du är ansvarsfull, noggrann, punktlig, flexibel, lyhörd, snabblärd och är van att ta egna initiativ. Du har god kondition då mannen är mycket aktiv och gillar att röra på sig och ha saker på gång. Mannen kommunicerar med tecken, det är inget krav att du kan teckenkommunikation men du bör ha ett intresse av att lära dig det. Ett krav är att du har körkort, är rökfri, är glad och positiv, har humor och är lugn. Du kommer att arbeta ensam men ingå i ett mycket överlåtet och samspelt team som är vana att ställa upp för varandra och uppdragsgivaren de arbetar för. Vi förväntar oss att även du som söker delar deras engagemang och att du blir en lagspelare kring mannen ni skall jobba för.
Vi erbjuder ett givande och utvecklande arbete med en härlig 29 årig man som behöver ditt stöd både i hemmet och på daglig verksamhet. Han bor i eget boende och assistansen är dygnet runt alla dagar i veckan.
Regelbundna arbetsplatsträffar äger rum där utveckling av uppdraget sker. Vi som assistansbolag skapar förutsättningar för de uppgifter som assistansen kräver, i teckenspråk/kommunikation och fortlöpande kompetensutveckling utifrån behov i uppdraget. Du som assistent får därmed möjlighet till personlig utveckling både som individ och i din yrkesroll som personlig assistent. Tjänsten är på 75 % med möjlighet till extra timmar, heltidsmåttet är 40h/v. Arbetstiderna varierar mellan dag, natt, kvällar och helger. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Vi erbjuder fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde sker enligt överenskommelse. Visa mindre

Personlig assistent sökes till man i Onsala

Nytt
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Jag söker dig som vill jobba som personlig assistent hos mig, en 36-årig man i Onsala, som nyligen blivit beviljad personlig assistans. Det är en lugn och trevlig arbetsplats, jag söker dig som... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Jag söker dig som vill jobba som personlig assistent hos mig, en 36-årig man i Onsala, som nyligen blivit beviljad personlig assistans. Det är en lugn och trevlig arbetsplats, jag söker dig som är lugn, trygg och trevlig! I övrigt är du positiv, lyhörd och uppmuntrande. Det är meriterande om du har erfarenhet av vårdarbete, personlig assistans eller liknande.

Jag tycker om att gå på café, att vara ute och promenera och besöka kyrkan. Tycker även om musik och att gå på konserter.

Jag bor tillsammans med mina föräldrar och en hund i ett hus i Onsala. Jag behöver hjälp med förflyttningar (molift raiser), hjälp med att köra rullstolen, personlig hygien. Träningen är en viktig del av arbetet som kräver fysiskt arbete så behöver du som söker jobbet ha god fysik.

Arbetstiderna är förlagda måndag-lördag mellan kl. 09:30-21:00, söndagar 09:30-20:30. Tiderna kan komma att justeras eftersom att assistans för mig är nytt. Anställningen börjar med en timanställning med goda möjligheter till en tjänst med en tjänstgöringsgrad.

För kommunikations skull är det ett krav på att din svenska är bra i skrift och tal. Vaccination mot covid-19 är ett krav. Arbetsplatsen är rökfri.

Tillträde tidigast 1 mars. Sök jobbet på www.gil.se/jobb. Bifoga personligt brev samt CV i din ansökan.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Visa mindre

Personliga assistenter sökes till en 36-årig kvinna i Bergsjön! Timvikarier

Ansök    Jan 19    Humana AB    Personlig assistent
Nytt
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu personliga assistenter som vill arbeta som timvikarie hos vår kund i Bergsjön. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.   Vem är du? Vår kund söker dig som är en social, kreativ och initiativrik tjej/kvinna. Du bör vara lyhörd inför kundens behov och har lätt för ... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu personliga assistenter som vill arbeta som timvikarie hos vår kund i Bergsjön. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Vem är du?
Vår kund söker dig som är en social, kreativ och initiativrik tjej/kvinna. Du bör vara lyhörd inför kundens behov och har lätt för att anpassa dig efter hennes dagsform. Du har kanske arbetat som personlig assistent tidigare och förstår balansen mellan att du är på din arbetsplats och att du är i kundens hem. Det är av största vikt att du hanterar svenska i tal och skrift. Du får inte vara pälsallergier då katter finns i hemmet. Vår kund röker så du bör inte vara känslig för röklukt. Störst vikt kommer läggas vid personkemin mellan dig och vår kund. 
Om tjänsten:
Vår kund är en 36-årig kvinna boende i Bergsjön strax utanför Göteborg. Du kommer att få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hennes vardag såsompersonlig hygien, matlagning, städning samt djurskötsel. Du bör vara i fysiskt god form eftersom lyft och förflyttningar förekommer dagligen. Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi söker dig som är social och som är van vid att ta ett stort ansvar. 

För denna tjänst krävs det att du har:  
- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift 
- Tål pälsdjur och röklukt

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:Timvikarie vid behov
Arbetspassen är förlagdadagtid 9:00-20:00 eller kvällstid 20:00-09:00 med 5,45h väntetid på natten både vardagar och helger. 
Du ska kunna arbeta både dag/kväll och kväll/natt. Vi lägger stor vikt vid att du är flexibel och har möjlighet att komma in med kort varsel. Du kommer att ingå i ett arbetsteam med flera assistenter.

Lön:Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.  

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes för trackuppdrag i Askim.

Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet. Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs samt att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom ... Visa mer
Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet.

Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs samt att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom tillit och trygghet för kund och personal. Den tilliten och tryggheten skapar vi genom att respektera varandra och varandras värderingar.

För alla har rätt att leva, inte bara överleva.

Vi söker just nu efter en assistent åt en kvinna som bor i Askim. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med trakeostomi och som önskar arbeta dag och natt tid.

Du kommer att ingå i ett stort arbetslag där ni behöver kunna samarbeta. Det förekommer inget ensamarbete utan vi bemannar alltid med två assistenter på varje pass.

Arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter består av att hjälpa kvinnan med personlig hygien, av - och påklädning, förflyttningar, måltider samt hantering av trakeostomi. Arbetet är förlagt i hennes hem samt att du kommer att följa med henne till läkare samt övriga aktiviteter i vardagen.

Det är av stor vikt att du som person lätt kan läsa av olika situationer och känna när man ska ta egna initiativ och försöka motivera henne, och i de fall när man istället ska ta ett steg tillbaka och ge mer utrymme.

Vi söker dig som...

Har tidigare erfarenhet inom personlig assistans, eller inom vård- och omsorg, gärna som undersköterska.

Har tidigare erfarenhet utav track, hostmaskin, ventilator samt sugmaskin.

Har goda kunskaper i Svenska.

Personliga egenskaper: Du är en person som är du trygg i sig själv, lugn, positiv samt flexibel vid behov.

Rekryteringen sker löpande så ansök redan idag! Visa mindre

Engagerad assistent till treårig pojke

Nytt
Vi söker dig som har stort intresse av att arbeta med barn och som vill arbeta som personlig assistent till en pojke på 3 år med en neurologisk sjukdom och ett omfattande behov av assistans samt tillsyn under all sin tid. Pojken bor i Floda tillsammans med mamma, pappa och lillasyster på ett år. Vi tror att du som söker är en person som tycker om att arbeta med barn och med barns utveckling. Du är lugn, omtänksam, lyhörd och trygg i dig själv. Du kommer at... Visa mer
Vi söker dig som har stort intresse av att arbeta med barn och som vill arbeta som personlig assistent till en pojke på 3 år med en neurologisk sjukdom och ett omfattande behov av assistans samt tillsyn under all sin tid. Pojken bor i Floda tillsammans med mamma, pappa och lillasyster på ett år.
Vi tror att du som söker är en person som tycker om att arbeta med barn och med barns utveckling. Du är lugn, omtänksam, lyhörd och trygg i dig själv. Du kommer att arbeta i en barnfamilj, så det är viktigt att du som söker har förståelse för vad detta innebär och hjälper pojken att vara en naturlig del av sin familj. Att du har tidigare erfarenhet av arbete med barn och barn i behov av särskilt stöd, ser vi som särskilt meriterande. Det är viktigt att du har engagemang och vilja att utvecklas i din yrkesroll för att vi tillsammans ska kunna arbeta för en hög kvalitet i assistansen utifrån pojkens behov.
Din uppgift blir att assistera pojken i och utanför hemmet. Du stöttar honom med allt i vardagen där hans funktionsnedsättningar sätter gränser. Du ger honom stimulans och finns som ett stöd i leken utifrån hans förutsättningar. Arbetet innebär att hjälpa pojken med personlig omvårdnad, hjälp med medicinering, hjälp vid måltider (sker genom PEG) och vid rörelse/träning. Pojken har behov av aktiv tillsyn all tid även under sin dygnsvila.
För pojkens säkerhet och trygghet krävs överrapportering och dokumentation i assistansen. Detta förutsätter att du behärskar det svenska språket mycket väl i både tal och skrift. Ett krav är också att du är fullvaccinerad mot Covid-19.
Den lediga tjänsten är en blandad tjänst på 25% fast plus ett vikariat på 25% februari-april med goda möjligheter till extraarbete vid vakanser. Arbetstiderna är förlagda dagtid, samt viss tid under natt (aktiv natt). Tjänsten kommet även innebära en del helgtjänstgöring.
Som rutin vid nyanställning begär Konsensus Personlig Assistans ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Det är ett krav att du uppvisat utdraget innan du kan påbörja din anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9). Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.
Om Konsensus Personlig assistans- din arbetsgivare
Konsensus Personlig Assistans är en assistansanordnare med stark värdegrund och stor kompetens i frågor som rör personlig assistans. Kunskap, Engagemang och Respekt ska genomsyra hela verksamheten och allt vi gör. För oss är dessa ledord avgörande i strävan efter att uppnå kvalitet i varje uppdrag och i varje assistanssituation. Vi tror på ett nära samarbete mellan uppdragsgivare, assistenter och personal på kontoret. Tillsammans kan vi arbeta för att skapa hög kvalitet i assistansen för våra uppdragsgivare liksom goda arbetsförhållanden för våra anställda.
Vi är anslutna till arbetsgivarorganisationen Fremia och följer kollektivavtal för Personlig assistans mellan Fremia och Kommunal.
Vill du veta mer om oss på Konsensus Personlig Assistans är du välkommen att besök vår hemsida www.konsensus-assistans.se Visa mindre

Personlig assistent;Stenungsund

Ansök    Jan 19    Lss-Partner AB    Personlig assistent
Nytt
LSS-Partner AB är ett företag som arbetar för personer som har personlig assistans. Vi är formell arbetsgivare åt assistenter, har utbildningsverksamhet samt ger råd och stöd till arbetsledare och assistenter. Vi är anslutna till Fremia och har tecknat gällande kollektivavtal. Vi har idag 40 uppdragsgivare och drygt 200 anställda assistenter. Vi söker en assistent till en kvinnlig uppdragsgivare som bor i Stenungsund. Du som söker skall vara noggran.Du är ... Visa mer
LSS-Partner AB är ett företag som arbetar för personer som har personlig assistans. Vi är formell arbetsgivare åt assistenter, har utbildningsverksamhet samt ger råd och stöd till arbetsledare och assistenter. Vi är anslutna till Fremia och har tecknat gällande kollektivavtal. Vi har idag 40 uppdragsgivare och drygt 200 anställda assistenter.
Vi söker en assistent till en kvinnlig uppdragsgivare som bor i Stenungsund. Du som söker skall vara noggran.Du är uppdragsgivaren behjälplig både i hemmet och utanför.Körkort är ett krav. Arbetstiderna är vardagar 2-3 dagar i veckan 8:30-16:30. Kan förekomma någon söndag i månaden.Ser helst kvinnliga sökande. Personkemin är helt avgörande.
Tillträde snarast.
OBS! Ansökan endast via e-post till följande epostadress:
[email protected] Visa mindre

Personlig assistent varannan helg sökes till 13 årig tjej.

Ansök    Jan 18    Ågrenska AB (svb)    Personlig assistent
Om Ågrenska Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation. Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din... Visa mer
Om Ågrenska

Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation. Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Läs mer på www.agrenska.se (http://www.agrenska.se/)Vem ska du jobba med?

Vi söker en till fantastisk assistent till vår dotter på 13-år med Retts-syndrom. Vår dotter är 13 år och bor med oss, sina föräldrar och sin bror, i östra Kortedala Göteborg. Hon är en nyfiken tjej som älskar att vara social med andra och röra på sig. Hemma dansar vi, gör yoga och äventyrar i skogen. Hon har ett hemligt språk som innebär att hon kommunicerar med kroppen och ögonen. Som hennes personliga assistent kommer du att få vara en del av hennes vardag.

Omfattning av tjänst

Vi söker dig som kan intresserad av att arbeta lördag + söndag 11:00-18:00 jämna helger. Vi är en liten grupp som hjälper varandra och därför kan de finnas möjlighet att ta fler pass då och då. Ingen assistans utförs under storhelger.

Du får självklart en bra start med genomgång av både oss föräldrar och nuvarande assistenter. Allt för att du och vår dotter ska trivas tillsammans.

Ditt jobb kommer också innebära att sköta hennes basbehov (ADL) och dagliga hygien. Du kommer behöva ha aktiv tillsyn när ni är tillsammans och du kommer tolka och översätta hennes kommunikation till omgivningen.

Vem är du som söker?

Du är rökfri, skötsam, pålitlig, noggrann, finurlig, entusiastisk, självgående och trygg. Du får gärna ha en stor dos av humor :)
Vi önskar enbart kvinnliga sökande då arbetet är integritetsnära.

Du får gärna älska väder, vind, djur, natur och vatten. Vår dotter älskar att gå i skogen och hoppa på vår studsmatta. Du ska gilla variationen av spontana äventyr i närområdet, att åka och bada, följa med till söndagsskolan likväl som att mysa hemma.

Andra kvaliteter du gärna få ha;

- Det är med hjälp av ditt stöd som hon kommunicerar med sin omgivning och därför behöver du ha flytande svenskakunskaper i tal och skrift

- Van vid TAKK - tecken som stöd, eller önskan och engagemang att lära dig kring detta

- Van vid ögonstyrd dator samt kommunikationsverktyget PODD

Vi tror på bra personkemi och god kommunikation. Så tveka inte på att skicka in din ansökan så att vi kan träffas så snart som möjligt.Vi kräver även att du uppvisar utdrag från belastningsregistret. Ansök om detta redan nu via nedan länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Visa mindre

Personlig assistent sökes till kille i Göteborg

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Jag är en levnadsglad, positiv och aktiv kille som älskar musik och att gå på konserter när tillfälle ges. Till vardags är jag vanligtvis på daglig verksamhet, badar och går kurser. På helgerna t... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Jag är en levnadsglad, positiv och aktiv kille som älskar musik och att gå på konserter när tillfälle ges. Till vardags är jag vanligtvis på daglig verksamhet, badar och går kurser. På helgerna träffar jag gärna vänner, familj, går på bio, fikar m.m. Dock har jag varit hemma lite mer nu i samband med Covid-19 pandemin.

Jag har en CP skada, sitter i permobil och använder blisspråk (symboler) då jag saknar tal. Det är en fördel om du har erfarenhet av detta, men inget krav. Jag söker dig som är positiv, lyhörd, initiativtagande, ansvarsfull, noggrann och social och som kan stötta mig i min vardag för att jag ska få en så bra tillvaro som möjligt.

Söker just nu en assistent som kan jobba hos mig som timvikarie. Det är bra om du kan jobba både dag, kväll och nattpass. Du behöver kunna arbeta helger.

God svenska i tal och skrift är ett krav! Vi eftefrågar referenser. 
GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Anna behöver dig! Personlig assistent sökes i Göteborg!

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.En personlig assistent med humor och engagemang. Vi söker en ny assistent. Tjänsten som vi söker är en vikariat tjänst på 50% Schemalagd arbetstid, sovande jour, även kvällar och helger. Anna b... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.En personlig assistent med humor och engagemang.

Vi söker en ny assistent. Tjänsten som vi söker är en vikariat tjänst på 50% Schemalagd arbetstid, sovande jour, även kvällar och helger.

Anna bor i Göteborg. Hon har dagligverksamhet på Grunden Media fyra dagar i veckan och går i skolan en dag i veckan.

På fritiden gillar Anna att ta det lugnt, baka, laga mat, spela Sims och titta på film och resa. Hon gillar att kolla på sport både live och på tv. Anna aktiv och gillar träna. Hon fotograferar mycket. Bilderna hanteras på Ipad och Mac i Photoshop. Anna spelar också trummor och skapar musik.

Eftersom Anna bor i egen lägenhet och behöver hon stöd och hjälp med vardagliga saker som att tvätta, städa och laga mat, hygien mm. Men även stöd på arbetsplats för att tolka och få hjälp med uppgifter där.

Anna har bl.a. opererats för hjärtfel fyra gånger. Hon har också intellektuell funktionsnedsättning. Hon är aktiv och hon behöver hjälp i sin dagliga livsföring på olika sätt. Anna talar enstaka ord och ganska mycket tecken. Hon har mycket att säga och vill ha respekt. Man lär sig förstå henne om man är med henne. Man behöver tålamod och fantasi. Vilket Anna också har.

Du som assistent:

Vi tror att du är målmedveten, självständig och vill engagera dig i Annas liv. Du är en lugn person som också har go i dig. Du är rolig och gillar att göra annorlunda saker. Canon EOSvana, macvana och photoshopkunskaper är meriterande. Om du utövar någon sport är det också meriterande.

Du ska vara vaccinerad mot covid-19.

Din personliga utstrålning och hur du passar ihop med Anna är avgörande för ev. anställning. Du ingår i ett assistentgäng och bra samarbete är en förutsättning för en fungerande arbetssituation.

Skicka med CV, personligt brev samt referenser i din ansökan.
GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent 80% i västra Göteborg

Ansök    Jan 18    Ågrenska AB (svb)    Personlig assistent
Om Ågrenska Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation. Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din... Visa mer
Om Ågrenska

Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation. Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Läs mer på www.agrenska.se (http://www.agrenska.se/)Vem ska du jobba med?

Du kommer arbeta med en go och mysig kille på 20 år, som älskar närheten av sina assistenter. Att få prata om djur och minnen från förr. Du kommer få lära känna en kille med humor och som kommunicerar på sitt alldeles egna sätt.

Han har en diagnos som medför att han är blind, har talsvårigheter, begränsat minne, rörelsehinder samt drabbas av mycket muskelkramper. Han är till största del sängliggande och blir successivt försämrad i sin diagnos. Det är dubbelassistans all vaken tid och vi söker därför dig som trivs att arbeta tillsammans med en kollega. Samtidigt som du är van och trygg med eget ansvar. Som assistent hos killen är det viktigt att du är lyhörd för förändringar i killens mående och att du snabbt förmår ställa om vid ändrade rutiner.

Omfattning av tjänst

Assistenterna arbetar i 3 skift och därför förväntas du kunna arbeta förmiddagar, eftermiddagar samt längre pass på 13 h då och då. Du förväntas kunna arbeta två helger av fyra. Arbetsplatsen ligger i Västra Göteborg (Hovås/Billdal) och kollektivtrafik stannar i närheten av hemmet.

Du är varmt, varmt välkommen att söka tjänsten! Vi önskar tillträde snarast efter överenskommelse. Givetvis erbjuds bredvidgångar för att du ska bli trygg i ditt arbete. Vi vill att du tänker långsiktigt då killen har behov av stabilitet.

Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vem är du som söker?

Är du van vid och trivs med omvårdnadsarbete samt hantering av mediciner och hjälpmedel. Är du samtidigt varm som person och har glimten i ögat?

Då är du varmt välkommen att blir en del av vårt kompetenta team av personliga assistenter! Vi söker efter dig som vill arbeta dagar, kvällar och helger på en tjänstgöringsgrad på 80 %. Du arbetar efter ett rullande 4-veckorsschema.

Vi söker och prioriterar dig som har jobbat i vården, hemtjänsten och har erfarenheter av personlig assistans. Är du utbildad undersköterska eller har motsvarande medicinsk kompetens är det än mer prioriterat.
Vi värdesätter även att du är ansvarstagande, strukturerad, lösningsfokuserad och har ett lugn. Vi lägger även stor vikt vid att du utbildas i takt med de behov som kan uppkomma.

Det är ett krav att du är icke-rökande.

Det är till din fördel om du har bil, då förmiddagspassen börjar kl 07:00.

Vi kräver även att du uppvisar utdrag från belastningsregistret. Ansök om detta redan nu via nedan länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Visa mindre

Söker extrapersonal till vaken natt

Ansök    Jan 18    Ågrenska AB (svb)    Personlig assistent
Om Ågrenska Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation. Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din... Visa mer
Om Ågrenska

Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation. Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Läs mer på www.agrenska.se (http://www.agrenska.se/)Vem ska du jobba med?

Du kommer arbeta med en go och mysig kille på 20 år, som älskar närheten av sina assistenter. Att få prata om djur och minnen från förr. Du kommer få lära känna en kille med humor och som kommunicerar på sitt alldeles egna sätt.

Han har en diagnos som medför att han är blind, har talsvårigheter, begränsat minne, rörelsehinder samt drabbas av mycket muskelkramper. Han är till största del sängliggande och blir successivt försämrad i sin diagnos. Det är dubbelassistans all vaken tid och vi söker därför dig som trivs att arbeta tillsammans med en kollega. Samtidigt som du är van och trygg med eget ansvar. Som assistent hos killen är det viktigt att du är lyhörd för förändringar i killens mående och att du snabbt förmår ställa om vid ändrade rutiner.

Omfattning av tjänst

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta extra som vaken natt. Vi behöver någon som är intresserad av att hoppa in vid sjukluckor eller hjälpa till att täcka för sina kollegor vid önskad ledighet.
Natten är förlagd mellan 21:30-08:00.
Det är också ett stort plus om du även visar intresse för att lära dig arbeta dagtid.

Till sommaren kommer det finnas möjlighet att jobba mycket mer då ordinarie personal är på sin semester.

Arbetsplatsen ligger i Västra Göteborg (Hovås/Billdal) och kollektivtrafik stannar i närheten av hemmet.

Du är varmt, varmt välkommen att söka tjänsten! Vi önskar tillträde snarast efter överenskommelse. Givetvis erbjuds bredvidgångar för att du ska bli trygg i ditt arbete. Vi vill att du tänker långsiktigt då killen har behov av stabilitet.

Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vem är du som söker?

Är du van vid och trivs med omvårdnadsarbete samt hantering av mediciner och hjälpmedel. Är du samtidigt varm som person och har glimten i ögat?

Då är du varmt välkommen att blir en del av vårt kompetenta team av personliga assistenter!

Vi söker och prioriterar dig som har jobbat i vården, hemtjänsten och har erfarenheter av personlig assistans. Är du utbildad undersköterska eller har motsvarande medicinsk kompetens är det än mer prioriterat.
Vi värdesätter även att du är ansvarstagande, strukturerad, lösningsfokuserad och har ett lugn. Vi lägger även stor vikt vid att du utbildas i takt med de behov som kan uppkomma.

Det är ett krav att du är icke-rökande.

Vi kräver även att du uppvisar utdrag från belastningsregistret. Ansök om detta redan nu via nedan länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Visa mindre

Personlig assistent på 70%

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.  Vill du gå till jobbet och känna att det du gör och säger betyder hela världen för någon? Vill du få någon att skratta och veta att du förändrat dagen? Vill du arbeta i ett gött gäng där vi hj... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. 

Vill du gå till jobbet och känna att det du gör och säger betyder hela världen för någon? Vill du få någon att skratta och veta att du förändrat dagen? Vill du arbeta i ett gött gäng där vi hjälper varandra och känns mer som en liten familj?

 

Är du fullvaccinerad mot covid-19?

Har du körkort?

Behärskar du svenska i tal och skrift?

Kan du jobba dygnets alla timmar? (på natten är det sovande jour)

Är du en person som kan ta egna initiativ?

Är du empatisk, uppmärksam och samvetsgrann?

Kan du tänka dig att jobba i grupp och självständigt?

Söker du denna tjänst för att du seriöst vill ha ett jobb som personlig assistent och då även kan tänka dig att stanna kvar hos brukaren under en längre period?

Kan du svara ja på dessa frågor så skicka iväg din ansökan för då kommer vi med stor sannolikhet vilja träffa dig.

Din framtida arbetsplats blir hos en härlig man som trots sin svåra ms-sjukdom gillar när det händer saker i vardagen, alltifrån det lilla till det stora.

Kollektivavtal Kommunal-KFO.

Lön efter överenskommelse.

Tillträde snarast. Visa mindre

Personlig assistent sökes till kvinna på Hisingen!

Ansök    Jan 17    Passal AB    Personlig assistent
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlig... Visa mer
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet attnå den visionen.

Hej!

Jag är en kvinna i dryga 40-årsåldern som bor på norra Hisingen. Min CP-skada och epilepsi gör att jag behöver din hjälp för en fungerande vardag. Dina arbetsuppgifter är att hjälpa mig i de flesta förekommande praktiska situationerna, exempelvis handräckning, matlagning och att fixa och dona i hushållet. En mycket viktig del i den här tjänsten är också att förebygga och finnas till hands vid epilepsianfall. Du som söker bör vara lugn och trygg som person. Krav på körkort. Ej rökare.

Arbetstider/omfattning:
1-2 nätter i veckan med arbetstid 17-09 (sovande jour). 
Vilka nätter som blir aktuella går att önska/diskutera. 

Anställning och bredvidgång/introduktion sker snarast.

Passal Assistans, som kommer att vara din arbetsgivare, erbjuder alla anställda utbildningar, friskvårdsbidrag mm. I denna rekrytering görs löpande urval. I samband med anställning kommer Passal Assistans att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Mycket varmt välkommen att ansöka! Skriv några rader om varför tjänsten fångade ditt intresse!
Annonsens ref.nr: 1010
Ansvarig rekryterare: Linnéa Olsson Visa mindre

Personlig assistent till 14-årig flicka i Västra Frölunda!

Ansök    Jan 17    Humana AB    Personlig assistent
Personlig assistent till 14-årig flicka i Västra Frölunda! Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Västra Frölunda Göteborg. Om tjänsten: Vår kund är en 14-årig flicka som bor tillsammans med sin familj i Västra Frölunda. Hon tycker bland annat om att... Visa mer
Personlig assistent till 14-årig flicka i Västra Frölunda!
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se
Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Västra Frölunda Göteborg.
Om tjänsten:
Vår kund är en 14-årig flicka som bor tillsammans med sin familj i Västra Frölunda.
Hon tycker bland annat om att gå på Liseberg, bada i badkar, vara ute i skogen, gunga på lekplatser och bygga med klossar Hennes största intresse är Lego. Hon tycker även om att titta i böcker och att ta en promenad.
Som assistent för flickan fungerar du som hennes stöd i vardagen. Arbetsuppgifterna består bland annat av att hämta henne från skolan, hjälpa till med omvårdnad som bad och hygien, stöttning i matsituationer och med lättare förflyttningar. Du hjälper även till med att dosera insulin då hon har diabetes,  detta med stöd av hennes föräldrar. Flickan har även Epilepsi och krampanfall förekommer ett par gånger per vecka.
I ditt arbete som assistent bidrar du med idéer och kreativitet kring aktiviteter och lekar som ni kan hitta på tillsammans. Du finns också som ett stöd i hennes träning som syftar både till att utveckla hennes kommunikation och motorik, vilket bland annat innebär att du uppmuntrar till socialt samspel.
Vi söker dig som:
Vi söker dig som är energisk, ambitiös och kreativ. Du tycker om att hjälpa andra människor och har ett genuint intresse av att arbete med barn. Du orkar "ta det extra steget" och drivs av att hjälpa henne i hennes utveckling. Du har lätt för att ta initiativ och är ordningsam vilket leder till att du tar stort ansvar i ditt arbete. Det är ett krav är att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.
Är införstådd i att när man jobbar som Personlig assistent åt ett barn så jobbar man även i en familj och kommer därför behöva träffa och fungera ihop med såväl syskon som föräldrar.
Det är meriterande om tidigare erfarenhet av arbete med barn med funktionshinder och du får gärna ha erfarenhet som till exempel undersköterska, fritidsledare eller förskollärare. Det är dock inget krav och störst vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Det viktigaste är att du brinner för att arbeta som personlig assistent till den här tjejen!
Körkort är ett plus men inget krav.
Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.
Arbetstid och varaktighet: Deltid 32 %. Du arbetar varannan vecka, jämn vecka enligt följande:
- Måndag 15.15–20.00
- Onsdag 15.15-20.00
- Fredag 15:15-20.00
Samt en av helgdagarna lördag eller söndag 10.00–18.00. 
Arbetsdagarna går att ändra i samråd med arbetsledare och övriga assistenter.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!
Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordisktomsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobbasom personlig assistenthos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankIDoch godkänner att använda ditt BankIDi tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Vill du vetamer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Ung tjej på Hisingen söker personlig assistent med erfarenhet av trakeal...

Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet. Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs samt att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom ... Visa mer
Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet.

Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs samt att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom tillit och trygghet för kund och personal. Den tilliten och tryggheten skapar vi genom att respektera varandra och varandras värderingar.

För alla har rätt att leva, inte bara överleva.

Vi söker nu en personlig assistent som kan möjliggöra vår kunds vardag!

Tjänsten är på deltid men vid intresse kan antalet pass komma att ökas. Under vissa perioder finns det även möjlighet för arbete upp till heltid. Vi söker dig som kan arbeta kvällar och nätter.

Du kommer att arbeta för en ung tjej som bor i Biskopsgården tillsammans med sin familj. Då flickan har trakeostomi ser vi gärna att du känner till och har arbetat med trakealvård.

Arbetsuppgifter: I dina arbetsuppgifter ingår personlig hygien, trakealvård, av- och påklädning, kommunikation samt övrig vård och omsorg.

Vi söker dig som:

Tidigare har arbetat med trakelvård

Gärna har erfarenhet av personlig assistans

Gärna har erfarenhet av arbete med barn

Personliga egenskaper: Du är en person som trivs med att aktivt arbeta för att kunden ska få en tillfredsställande tillvaro. Du har ett gott bemötande och du ser det som en självklarhet att alltid arbeta utifrån kundens behov och önskemål.

Rekryteringen sker löpande så ansök redan idag!

Vid rekrytering kommer utdrag ur belastningsregistret att krävas, vilket du inlämnar innan anställningens start. Se därför till att i god till beställa från polismyndigheten. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Göteborg sommarvikariat och behovsvikarie

Ansök    Jan 17    Novum Assistans AB    Personlig assistent
Brinner du för att göra skillnad för en medmänniska? Vi söker dig som kan erbjuda omsorg, engagemang och stöd till en kvinna i fyrtioårsåldern. Vi vill erbjuda dig ett givande och utvecklande arbete där du också får möjlighet att skapa en positiv tillvaro för kvinnan. Novum är en rikstäckande assistansanordnare som arbetar utifrån en kristen värdegrund vars ambition är att göra skillnad för individen, branschen och i samhället. Vi är idag ca 400 kollegor p... Visa mer
Brinner du för att göra skillnad för en medmänniska?
Vi söker dig som kan erbjuda omsorg, engagemang och stöd till en kvinna i
fyrtioårsåldern. Vi vill erbjuda dig ett givande och utvecklande arbete där du också får möjlighet att skapa en positiv tillvaro för kvinnan.
Novum är en rikstäckande assistansanordnare som arbetar utifrån en kristen
värdegrund vars ambition är att göra skillnad för individen, branschen och i
samhället.
Vi är idag ca 400 kollegor på Novum Assistans. Novum Assistans är ett
Värdegrundsdrivet företag som sätter kvaliteten i det vi gör högre upp på agendan än
de ekonomiska överskotten.


Tjänsten
Vi vill arbeta för att skapa en atmosfär där både kvinnan, anhöriga och assistenter kan trivas och utvecklas.
Målet är att kvinnan får känna glädje och känsla av sammanhang som påverkar hennes upplevelse av livskvalitet.
Målet är också att genom god kommunikation mellan anhöriga och assistentgrupp, skapa en trygghet för de anhöriga runt kvinnan. För att skapa rätt förutsättningar för detta kommer gruppen att jobba med en av de bästa tekniska lösningarna för kommunikation ”Picture My Life”.
Arbetsplatsträffar kommer att hållas regelbundet och en tydlig struktur i arbetet finns att luta sig emot.
Arbetsuppgifterna varierar från att hjälpa kvinnan med förflyttningar från och till rullstol samt personlig hygien till att vara behjälplig vid måltider och ge henne stöd i sin kommunikation då kvinnan inte har ett verbalt språk. I dina arbetsuppgifter ingår även att sköta kvinnans hushåll samt vara med på hennes fritidsaktiviteter.
Kvinnan har en kristen tro och en förutsättning är att du respekterar uppmuntrar och bejakar den.
Vi är övertygade om att detta kommer att vara en arbetsplats med en atmosfär och ett tydligt syfte som gör att du kommer att kunna trivas och stanna i uppdraget under en lång tid framöver.
Vi ser med fördel att du som söker är kvinna och ett krav är att du är rökfri. Har du körkort är det positivt.
friskvård och skräddarsydda utbildningar kopplat till uppdraget. Introduktioner sker löpande.
Vi söker dig som vill sommarjobba och även kan hoppa in vid behov redan nu. Möjlighet till några fasta tider/mån finns också.
Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!!!
#jobbjustnu Visa mindre

Personlig assistent sökes tilöl Ung kille i Göteborg!

Vi söker nu en personlig assistent som kan möjliggöra vår kunds vardag! Du som har hög arbetsmoral, ansvarskänsla samt en vilja och intresse att utvecklas i arbetet vill inte missa den här chansen. Du jobbar strukturerat, sätter kundens behov i fokus och drivs av vetskapen att din insats gör skillnad. Arbetsuppgifter: I dina arbetsuppgifter ingår allt från hemmets alla vardagssysslor till att följa med på aktiviteter. Personliga egenskaper: Du är en pe... Visa mer
Vi söker nu en personlig assistent som kan möjliggöra vår kunds vardag!

Du som har hög arbetsmoral, ansvarskänsla samt en vilja och intresse att utvecklas i arbetet vill inte missa den här chansen.

Du jobbar strukturerat, sätter kundens behov i fokus och drivs av vetskapen att din insats gör skillnad.

Arbetsuppgifter: I dina arbetsuppgifter ingår allt från hemmets alla vardagssysslor till att följa med på aktiviteter.

Personliga egenskaper: Du är en person som trivs med att aktivt arbeta för att kunden ska få en tillfredsställande tillvaro. Vidare så ser du det som en självklarhet att alltid arbeta utifrån kundens behov och önskemål.

Som vikarie kan du vid vissa tillfällen komma att kontaktas med kort varsel. Övriga egenskaper som eftertraktas: - Stark som person - Socialt kompetent - Ordningsam - Empatisk.

Rekryteringen sker löpande så ansök redan idag!

Vid rekrytering kommer utdrag ur belastningsregistret att krävas, vilket du inlämnar innan anställningens start. Se därför till att i god till beställa från polismyndigheten.Kravet är att du kan jobba:

Måndag till fredag 15:00 till 22:00 Visa mindre

Personlig assistent sökes till man i Göteborg!

Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet. Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs samt att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom ... Visa mer
Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet.

Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs samt att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom tillit och trygghet för kund och personal. Den tilliten och tryggheten skapar vi genom att respektera varandra och varandras värderingar.

För alla har rätt att leva, inte bara överleva.

Vi söker nu en personlig assistent som kan möjliggöra vår kunds vardag!

Tjänsten omfattar till en början deltidsarbete men med chans till att bli mer timmar. Passen varierar mellan dag- och nattpass, arbetstiderna är kl.07:00-17:00 och kl.17:00-07:00, nattpassen omfattar väntetid.

Du kommer att arbeta för en man i 35-års åldern som bor i en lägenhet i Östra Centrum. Mannen har ett stort intresse för matlagning och tycker det är viktigt att planera bra och god kost. Så har du ett liknande intresse för matlagning är det ett plus! Du kommer att följa med på aktiviteter utanför hemmet så som handla, läkarbesök etc. För att han ska må så bra som möjligt kommer du vara behjälplig med träning som utförs i hemmet.

Vi söker dig som:

Goda kunskaper i Svenska

Har tidigare erfarenhet av personlig assistans

Har tidigare erfarenhet av lift

Dock är personlig lämplighet väldigt avgörande vid tillsättning av tjänsten.

Personliga egenskaper: Du är en person som har god samarbetsförmåga och kan inge trygghet och tillit. Vidare är det av vikt att du är ansvarsfull, noggrann och håller utsatta tider. Vi ser även att du anser det vara en självklarhet att alltid arbeta utifrån kundens behov och önskemål.

Rekryteringen sker löpande så ansök redan idag! Visa mindre

Personlig assistent sökes med omgående start till ung kvinna i Björlanda

Vi söker nu en assistent till en tjänst på 70-100% med start omgående! Vi söker nu en assistent till en glad 29 årig tjej med stor drivkraft att rehabilitera sig. Vår kund bor i Björlanda och din arbetsplats kommer vara där vår kund befinner sig, så som i hemmet, på stan, hos vänner, på resa med mera. Kunden söker dig som är glad, respektfull, ansvarsfull, träningsintresserad, positiv, initiativrik, rökfri samt flexibel. Tjänsten innehåller både daga... Visa mer
Vi söker nu en assistent till en tjänst på 70-100% med start omgående!

Vi söker nu en assistent till en glad 29 årig tjej med stor drivkraft att rehabilitera sig.

Vår kund bor i Björlanda och din arbetsplats kommer vara där vår kund befinner sig, så som i hemmet, på stan, hos vänner, på resa med mera.

Kunden söker dig som är glad, respektfull, ansvarsfull, träningsintresserad, positiv, initiativrik, rökfri samt flexibel.

Tjänsten innehåller både dagar, kvällar, nätter och vissa helger. Nätterna innebär sovande natt med jour/väntetid. 

Delar du vår kunds intressen; träning, litteratur, språk, film, vara kreativ och ha kul är det ett plus. Vi tror även att du är sprudlande men samtidigt jordnära, påhittig, prestigelös och tålmodig! Vi söker dig som vill vara med och utvecklas tillsammans med vår kund.

Vi erbjuder dig ett stimulerande, kul och fritt arbete. Resor både inrikes och utrikes ingår i tjänsten. Jobbet innebär mycket eget ansvar.

Move & Walk Assistans är en del av Move & Walk-koncernen. Vi är specialister på Konduktiv Pedagogik; en pedagogiskt baserad re/habilitering för personer som har olika typer av neurologiska funktionsnedsättningar. Genom vår assistansverksamhet ser vi till att våra kunder, utöver den självklara personliga assistanssamordningen, får tillgång till Konduktiv Pedagogik i vardagen. Vi erbjuder dig som personlig assistent fortlöpande kompetensutveckling och en trygg anställning genom kollektivavtal mellan Almega/Vårdförbundet och Kommunal.

Genom vårt gedigna utbildningspaket och kontinuerlig kontakt med våra conductorer får du kunskaper som är mycket värdefulla i ditt arbete som personlig assistent. Vi erbjuder dig ett utmanande och roligt arbete med en trygg anställning och goda personalförmåner.

 

Rekrytering sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Personlig assistent sökes till en äldre man en dag i veckan i Göteborg

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den ambitionen är personalen vår viktigaste resurs. En god assistans bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi o... Visa mer
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den ambitionen är personalen vår viktigaste resurs. En god assistans bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag – och hjälpa våra kunder att få precis den assistans de behöver. Vill du göra skillnad i andra människors vardag, och arbeta på ett modernt företag med engagerade kollegor och fantastiska kunder? Välkommen till Assistans för dig!

Assistans för dig söker nu en personlig assistent till en äldre man boende i centrala Göteborg.

Som personlig assistent kommer du att utgöra ett stöd till mannen i hans dagliga livsföring och vid olika praktiska göromål. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att hjälpa mannen med personlig hygien, samt sysslor i hemmet så som tvätt, städ och matlagning. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, alltså antingen i hemmet eller på olika ärenden. Mannen tycker om att promenera.

Vi söker dig som är flexibel, lyhörd och vårdande till naturen med ett sinne för humor. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Stor vikt läggs vid att du är trygg i dig själv och kan ta egna initiativ.

Tjänsten avser schemalagt arbete en dag varannan tisdag kl. 10.00-16.30. Det är önskvärt att du är en flexibel person och kan hoppa in extra om behov uppstår. Tillträde sker i februari eller enligt överenskommelse, men det är önskvärt om man kan tidigare för introduktion och bredvidgång i arbetet.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer att vara nyckeln till en god assistans.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen. Tänk på att beställa ditt utdrag i god tid eftersom polisens handläggningstid är cirka 14 dagar. Du kan beställa ett utdrag på följande adress:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till flicka i Hisings Backa, omgående start

Vill du bli en del av min vardag? Vill du hjälpa mig att upptäcka världen? Jag är 12 år och bor tillsammans med min mamma, pappa och storebror i Hisings Backa. Jag behöver hjälp av mina personliga assistenter för att kunna leva som vilken tolvåring som helst. Jag behöver hjälp med allt i min vardag, men främst behöver jag dig för att utvecklas, leka, träna och kommunicera. Nu söker jag efter en ny personlig assistent som vill vara del av mitt team. På... Visa mer
Vill du bli en del av min vardag? Vill du hjälpa mig att upptäcka världen?

Jag är 12 år och bor tillsammans med min mamma, pappa och storebror i Hisings Backa.

Jag behöver hjälp av mina personliga assistenter för att kunna leva som vilken tolvåring som helst. Jag behöver hjälp med allt i min vardag, men främst behöver jag dig för att utvecklas, leka, träna och kommunicera. Nu söker jag efter en ny personlig assistent som vill vara del av mitt team.

På vardagarna går jag i skolan så det är främst på morgonen innan skolan och på eftermiddagen och kväll efter skolan samt helger som jag behöver din hjälp. Under loven behöver jag dig även på dagtid. Morgonpassen är cirka 06-08.30, eftermiddagspassen startar 14.30 eller 17 och slutar kl.22. På helgen är vi flexibla med tid men gärna cirka kl. 8-18. Vi är också flexibla i hur ofta du vill jobba helg.

Du som person är öppen, närvarande och lyhörd. Du är lugn och trygg i dig själv och har såklart barnasinnet kvar, jag älskar att busa och förutsätter att du också gör det! Kommunikation är en viktig del i mitt liv, jag är nyfiken och social och det är viktigt att du som assistent möter mig i min kommunikation och hjälper mig att utveckla den. Som person är du uppmärksam, flexibel och har lätt för att känna av situationer.

Jag älskar att måla, dansa, spela musik och baka, så jag hoppas att det även är dina intressen!

 

Företaget
Move & Walk Sverige AB är Sveriges första och största träningsalternativ för barn, ungdomar och vuxna med neurologiska funktionsnedsättningar. Träningen, som baseras på konduktiv pedagogik är heltäckande och anpassad för varje individs speciella behov. Genom vår assistansverksamhet ser vi till att våra kunder, utöver den självklara personliga assistanssamordningen, kan använda konduktiv pedagogik i vardagen. Vi erbjuder dig som personlig assistent fortlöpande kompetensutveckling och en trygg anställning. Vi har kollektivavtal med Almega/Vårdförbundet. Läs mer på www.movewalk.se

Innan anställning kommer vi att begära ett utdrag ur belastningsregistret, då det kan ta upp till två veckor att få hem det är det önskvärt att du beställer ett redan nu. Visa mindre

Timvikarier med möjlighet till sommarvikariat 2022 Göteborg/Marstrand

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den ambitionen är personalen vår viktigaste resurs. En god assistans bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi o... Visa mer
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den ambitionen är personalen vår viktigaste resurs. En god assistans bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag – och hjälpa våra kunder att få precis den assistans de behöver. Vill du göra skillnad i andra människors vardag, och arbeta på ett modernt företag med engagerade kollegor och fantastiska kunder? Välkommen till Assistans för dig!

Assistans för dig söker nu timvikarier till en äldre man boende i centrala Göteborg. Vi söker dig som kan arbeta extra vid behov under våren och som kommer ha möjlighet att arbeta mer under sommarperioden när mannen bor i Marstrand.

Som personlig assistent kommer du att utgöra ett stöd till mannen i hans dagliga livsföring och vid olika praktiska göromål. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att hjälpa mannen med personlig hygien, samt sysslor i hemmet så som tvätt, städ och matlagning. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, alltså antingen i hemmet eller på olika ärenden. Mannen tycker om att promenera.

Vi söker dig som är flexibel, lyhörd och vårdande till naturen med ett sinne för humor. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Stor vikt läggs vid att du är trygg i dig själv och kan ta egna initiativ.

I tjänsten som timvikarie hoppar du in extra när behov uppstår, vilket kan ske med kortare och längre varsel. Arbetspassen är förlaga antingen mellan ca 20.30-10.00 eller 08.00-16.30. Nattpassen avser aktiv tid, vilket innebär att du då är vaken och finns i mannens närhet. Tillträde enligt överenskommelse.

Erfarenhet inom vård och omsorg är meriterande, men främsta vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då det är personkemin mellan dig och kunden som kommer att vara nyckeln till en god assistans.

Utdrag ur belastningsregistret krävs för att få påbörja anställningen. Tänk på att beställa ditt utdrag i god tid eftersom polisens handläggningstid är cirka 14 dagar. Du kan beställa ett utdrag på följande adress:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Semestervikarier till Personlig Assistans

Ansök    Jan 14    Göteborgs kommun    Personlig assistent
Förvaltningen för funktionsstöd i Göteborgs Stad arbetar för att människor med funktionsnedsättning ska kunna leva självständiga liv med meningsfull sysselsättning, rik social samvaro och full delaktighet i samhället utifrån sina förutsättningar. Vi beslutar utifrån lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade samt socialtjänstlagen, och arbetar med boende, daglig verksamhet, sysselsättning, boendestöd, personlig assistans, olika former av avlast... Visa mer
Förvaltningen för funktionsstöd i Göteborgs Stad arbetar för att människor med funktionsnedsättning ska kunna leva självständiga liv med meningsfull sysselsättning, rik social samvaro och full delaktighet i samhället utifrån sina förutsättningar. Vi beslutar utifrån lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade samt socialtjänstlagen, och arbetar med boende, daglig verksamhet, sysselsättning, boendestöd, personlig assistans, olika former av avlastning, stöd och ledsagning.

Med ca 6 000 medarbetare är vi Sveriges största funktionsstödsförvaltning och vill vara med och utveckla kunskapsområdet och bidra till att rättigheterna om delaktighet och tillgänglighet gäller alla.

Här finns plats för dig som är bra på att inkludera andra, tänker nytt och som med engagemang skapar bättre vardagar för göteborgarna. Välkommen att bli en av oss! Du är Göteborg.

Följ oss gärna på LinkedIn: www.linkedin.com/company/goteborg-funktionsstod

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi semestervikarier inom personlig assistans som kan arbeta med att ge stöd och omsorg till personer med olika former av behov och unika livssituationer. Du arbetar där assistansanvändaren är, vilket innebär att du befinner dig i assistansanvändarens hem eller på aktiviteter utanför hemmet.

Arbetet innebär varierande uppgifter så som pedagogiskt stöd i vardagen, personlig omvårdnad samt vanligt förekommande arbete i hemmet som tvätt och matlagning. En del av arbetet är även att dokumentera brukarnas utveckling och behov. I arbetsuppgifterna ingår även läkemedelshantering enligt delegation. Genom att finnas där som stöd för våra brukare bidrar du till en meningsfull vardag.

Semesterperioden pågår mellan juni och augusti (v.25 - v.33). Arbetstiden är förlagd till dag och kväll, vardagar och helg enligt schema. Sovande jour och dygnspass kan även förekomma. Det finns också vikariat för sommaren med arbetstid helt förlagd till natt. En del av din arbetstid kan komma att bli fördelad till annan arbetsplats än den ordinarie.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har fyllt 18 år. I vissa ärenden krävs även ett utdrag från belastningsregistret. Vi ser gärna att du har relevant arbetslivserfarenhet och det är meriterande om du har stödassistent- alternativt undersköterskeutbildning eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete.

Som personlig assistent sätter du individen i fokus, har ett pedagogiskt förhållningssätt och ett genuint intresse för människor med olika typer av funktionsvariationer. Det är viktigt att du är lyhörd för individens behov för att kunna anpassa ditt bemötande i olika situationer. Du är stabil och trygg som person, har en god samarbetsförmåga och kan sätta gränser när det behövs. För oss är det önskvärt att du är ansvarsfull samt har ett flexibelt förhållningssätt.

För att kunna kommunicera med brukare, kollegor och föra dokumentation behöver du behärska det svenska språket vilket innebär godkända betyg i Svenska A, SAS Grund eller motsvarande.

Känner du att ovanstående beskrivning stämmer in på dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Rekrytering sker löpande utifrån verksamheternas behov.
I samtliga rekryteringsprocesser sker minst två referenstagningar.

I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att få svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

Intervjuer för denna tjänst kommer att hållas digitalt på grund av rådande pandemi.

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, i enlighet med GDPR.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag och cykelförmån. Vi har rökfri arbetstid.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Helgjobb hos kvinna i Björkekärr

Ansök    Jan 14    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokalkontor i Gävle, Göteborg, Helsingborg, Jönköping, Sollentuna och Växjö. Vi söker en kvinnlig personlig assistent till vår kund som bor i Björkekärr. Kvinnan, som har MS, bor ensam i en lägenh... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokalkontor i Gävle, Göteborg, Helsingborg, Jönköping, Sollentuna och Växjö.

Vi söker en kvinnlig personlig assistent till vår kund som bor i Björkekärr. Kvinnan, som har MS, bor ensam i en lägenhet och har assistans en stor del av dygnet, med en del dubbelassistans. Det finns goda möjligheter att åka kollektivt.

Just nu söker vi efter assistenter som vill jobba helgpass med möjlighet till extra pass vid sjukdom eller frånvaro hos annan personal. Visa mindre

LÄSER DU TILL UNDERSKÖTERSKA I GÖTEBORG

Ansök    Jan 14    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Är du en ansvarsfull och omtänksam person som ser en framtid som personlig assistent? Vi söker dig som vill och kan arbeta extra vid sidan om dina studier till undersköterska. Hos vår kund nära Frölunda Torg/Askim finns i dag ca 10 assistenter och vi söker nu efter dig som kan arbeta på timmar vid behov och under sommarmånaderna och semestertider. Som assistent hos denna unga multihandikappade kvinna arbetar ni alltid två assistenter tillsammans så vi s... Visa mer
Är du en ansvarsfull och omtänksam person som ser en framtid som personlig assistent?
Vi söker dig som vill och kan arbeta extra vid sidan om dina studier till undersköterska.
Hos vår kund nära Frölunda Torg/Askim finns i dag ca 10 assistenter och vi söker nu efter dig som kan arbeta på timmar vid behov och under sommarmånaderna och semestertider.
Som assistent hos denna unga multihandikappade kvinna arbetar ni alltid två assistenter tillsammans så vi söker dig som förstår vikten av gott samarbete med kunden, anhöriga, kollegor och assistansanordnare. Du erbjuds här ett arbete där din insats märks och uppskattas. Du får utbildning och introduktion på plats men får också tillgång till vårt utbildningsprogram.
Om tjänsten
Det dagliga arbetet består av att stötta i det som vår kund inte klarar att göra själv. Vår kund behöver hjälp med allt från matning via sond till hygien, träning och andra vardagliga sysslor som inköp tvätt och städ. Du kommer att arbeta där vår kund är – oftast i den egna lägenheten vid Frölunda Torg men vissa dagar i är vår kund i föräldrarnas villa i Askim – då arbetar assistenterna där. Du erbjuds trevliga kollegor och en kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner – det är viktigt att både du som assistent och vår kund känner er trygga.
Du som söker bör vara:
Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv.
Arbetstider/tjänstgöringsgrad
På timmar vid behov. Pass finns dygnets alla timmar och även helg. Längre pass där del av natt innehåller jour. Nattpass finns både som vaken/aktiv natt och som jour.
Assistentens roll och erfarenhet
- Undersköterska
- Flytande svenska
Om lön
Vi tillämpar lön enligt Fremia
Kontaktpersoner
Misaela Milicic
Tel: 073-595 81 22
E-post: [email protected]
Sök jobbet senast
Vi rekryterar skyndsamt och ser gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt och som senast 2022-02-14 maila CV och personligt brev
Märk din ansökan med ASKIM
Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag.
Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om.
Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

ARBETSLEDARE/PERSONLIG ASSISTENT GÖTEBORG

Ansök    Jan 14    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Är du en ansvarsfull och omtänksam person som ser en framtid som personlig assistent? Vi söker dig som vill och kan arbeta med omvårdnad, vi ser gärna att du är utbildad undersköterska och har viss erfarenhet från arbete med mer ansvar i grupp. Som arbetsledare hos oss styr du bemanning och ser till att gruppen mår bra. Du kommer att arbeta nära kundansvarig och anhöriga. För rätt person finns här ett fantastiskt viktigt och fint arbete. Hos vår kund när... Visa mer
Är du en ansvarsfull och omtänksam person som ser en framtid som personlig assistent?
Vi söker dig som vill och kan arbeta med omvårdnad, vi ser gärna att du är utbildad undersköterska och har viss erfarenhet från arbete med mer ansvar i grupp. Som arbetsledare hos oss styr du bemanning och ser till att gruppen mår bra. Du kommer att arbeta nära kundansvarig och anhöriga. För rätt person finns här ett fantastiskt viktigt och fint arbete.
Hos vår kund nära Frölunda Torg/Askim finns i dag ca 10 assistenter och vi söker nu efter dig som vill bli en trygg och värdefull assistent och kollega. Vi arbetar efter dagliga rutiner, dokumentation och har regelbundna APT.
Som assistent hos denna unga multihandikappade kvinna arbetar ni alltid två assistenter tillsammans så vi söker dig som förstår vikten av gott samarbete med kunden, anhöriga, kollegor och assistansanordnare. Du erbjuds här ett arbete där din insats märks och uppskattas. Du får utbildning och introduktion på plats men får också tillgång till vårt utbildningsprogram och friskvård.
Assistentens roll och erfarenhet
Det dagliga arbetet består av att stötta i det som vår kund inte klarar att göra själv. Vår kund behöver hjälp med allt från matning via sond till hygien, träning och andra vardagliga sysslor som inköp tvätt och städ. Du kommer att arbeta där vår kund är – oftast i den egna lägenheten vid Frölunda Torg men vissa dagar i är vår kund i föräldrarnas villa i Askim – då arbetar assistenterna där. Vi erbjuder trevliga kollegor och en kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner. Du kommer även att gå utbildning arbetsledning steg 1 – 2 och 3. Det är viktigt att du som arbetsledare/assistent får rätt förutsättningar för att lyckas i ditt nya uppdrag.
Du som söker bör vara:
Som person behöver du vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv.
Arbetstider/tjänstgöringsgrad
30–40 timmar i veckan. Pass finns dygnets alla timmar och även helg. Längre pass där del av natt innehåller jour. Nattpass finns både som vaken/aktiv natt och som jour.
Assistentens roll och erfarenhet
- Undersköterska
- Flytande svenska
Om lön
Vi tillämpar lön enligt Fremia
Kontaktpersoner
Misaela Milicic
Tel: 073-595 81 22
E-post: [email protected]
Sök jobbet senast
Vi rekryterar skyndsamt och ser gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt och som senast 2022-02-14
Märk din ansökan med ASKIM
Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag.
Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om.
Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT GÖTEBORG

Ansök    Jan 14    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Är du en ansvarsfull och omtänksam person som ser en framtid som personlig assistent? Vi söker dig som vill och kan arbeta med omvårdnad, vi ser gärna att du är utbildad undersköterska. Hos vår kund nära Frölunda Torg/Askim finns i dag ca 10 assistenter och vi söker nu efter dig som vill bli en trygg och värdefull assistent och kollega. Vi arbetar efter dagliga rutiner, dokumentation och har regelbundna APT. Som assistent hos denna unga multihandikappade... Visa mer
Är du en ansvarsfull och omtänksam person som ser en framtid som personlig assistent?
Vi söker dig som vill och kan arbeta med omvårdnad, vi ser gärna att du är utbildad undersköterska.
Hos vår kund nära Frölunda Torg/Askim finns i dag ca 10 assistenter och vi söker nu efter dig som vill bli en trygg och värdefull assistent och kollega. Vi arbetar efter dagliga rutiner, dokumentation och har regelbundna APT.
Som assistent hos denna unga multihandikappade kvinna arbetar ni alltid två assistenter tillsammans så vi söker dig som förstår vikten av gott samarbete med kunden, anhöriga, kollegor och assistansanordnare. Du erbjuds här ett arbete där din insats märks och uppskattas. Du får utbildning och introduktion på plats men får också tillgång till vårt utbildningsprogram och friskvård.
Assistentens roll och erfarenhet
Det dagliga arbetet består av att stötta i det som vår kund inte klarar att göra själv. Vår kund behöver hjälp med allt från matning via sond till hygien, träning och andra vardagliga sysslor som inköp tvätt och städ. Du kommer att arbeta där vår kund är – oftast i den egna lägenheten vid Frölunda Torg men vissa dagar i är vår kund i föräldrarnas villa i Askim – då arbetar assistenterna där. Du erbjuds trevliga kollegor och en kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner – det är viktigt att både du som assistent och vår kund känner er trygga.
Du som söker bör vara:
Du som person behöver vara noggrann, ansvarstagande, lyhörd, initiativrik och positiv.
Arbetstider/tjänstgöringsgrad
30–40 timmar i veckan. Pass finns dygnets alla timmar och även helg. Längre pass där del av natt innehåller jour. Nattpass finns både som vaken/aktiv natt och som jour.

Assistentens roll och erfarenhet
- Undersköterska
- Flytande svenska
Om lön
Vi tillämpar lön enligt Fremia
Kontaktpersoner
Misaela Milicic
Tel: 073-595 81 22
E-post: [email protected]
Sök jobbet senast
Vi rekryterar skyndsamt och ser gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt och som senast 2022-02-14 maila CV och personligt brev
Märk din ansökan med ASKIM
Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag.
Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om.
Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete.
Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

Aktiv man söker aktiv assistent!

Ansök    Jan 14    Passal AB    Personlig assistent
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlig... Visa mer
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet attnå den visionen.

Hej!

Jag söker dig som vill bli min nya assistent! Jag har personlig assistans bl.a på grund av min CP och diabetes typ 1 och behöver därför hjälp i allt tänkbart i vardagen såsom förflyttningar, på- och avklädning, måltider, medicinering och diabeteskontroll och samtliga hushållsbestyr.
Jag kommunicerar bra men gör det med hjälp av Bliss symbolspråk, antingen med hjälp av peklampa och blisstavla, eller med min läsplatta anpassad för Bliss där jag sjävständigt kan smsa och ”tala” via en talsyntes.  Dagarna är fyllda av aktiviteter både hemma och borta så det är bra om du ogillar att sitta still. Jag brukar jobba och träna på min dagliga verksamhet på vardagar och på fritiden gillar jag att göra utflykter, lyssna på musik, spela boccia och annat som förgyller tillvaron!

Tjänstens upplägg
Tjänsten omfattar ca 75-80% arbete. Arbetstiderna är 8-16.30 alt. 16.00-09.30 (väntetid/sovande jour). Arbetet inbegriper både vardagar och helger.
  
Jag söker dig som är empatisk, noggrann, ansvarstagande och bra på att ta initiativ.  Det är förstås ett plus i kanten om du har humor! Det är viktigt att du har erfarenhet av personlig assistans och kanske t o m varit samordnare i en assistentgrupp. Det är också viktigt att du talar och skriver god svenska. Dels för att jag ska ha lätt för att förstå dig dels för att det ibland är rätt omfattande information som ska läsas igenom och även besvaras skriftligt, exempelvis via mail. Du ska också ha god datorvana då jag kommunicerar med hjälp av mina assistenter via mail, hämtar info på nätet, har möten via Teams/Zoom samt ser på film i min laptop.

Passal arbetar med löpande urval och erbjuder alla anställda utbildningar, friskvårdsbidrag m m. I samband med anställning kommer vi att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Bredvidgång under cirka 4 veckor med totalt 130 timmar är något vi erbjuder för att skapa trygghet för vår kund och i ditt arbete som assistent.

Varmt välkommen med din ansökan i form av personligt brev och ett CV. Referenser kan lämna vid eventuell intervju.

Annonsens referensnummer: 1121
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

. Visa mindre

Vill du bli en del av ett härligt team? Personlig assistent sökes på 55%

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den ambitionen är personalen vår viktigaste resurs. En god assistans bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi o... Visa mer
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den ambitionen är personalen vår viktigaste resurs. En god assistans bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag – och hjälpa våra kunder att få precis den assistans de behöver. Vill du göra skillnad i andra människors vardag, och arbeta på ett modernt företag med engagerade kollegor och fantastiska kunder? Välkommen till Assistans för dig!

Assistans för dig söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos en av våra kunder. Kunden är en man i 60-års åldern, som bor i centrala Göteborg.

Mannen är rullstolsburen till följd av en medfödd CP-skada och som personlig assistent kommer du att vara honom behjälplig med allt från personlig hygien, vätska/mediciner via PEG och förflyttningar, till allehanda hushållssysslor. Din arbetsplats är där mannen befinner sig, i hemmet eller på ärenden. Han tycker om att vara ute bland folk, fika och göra små utflykter ibland.

Vi söker dig som är lyhörd inför mannens behov och önskemål. Du är ansvarsfull och självgående i den mening att du kan följa givna instruktioner, utan att behöva styrning inför varje moment. Det är även viktigt att du är trygg i dig själv och kan ta egna initiativ. Samarbete med dina kollegor är minst lika viktigt och vi ser därför att du har en god teamkänsla. Mannen saknar tal och kommunicerar därför med kroppsspråk och gester, samt hjälpmedel. Kunskap om GridPad och Grid 3 som kommunikationsverktyg är meriterande.

Mannen har assistans dygnet runt samt jour på natten (5 h) och arbetspassen är förlagda till 25-timmarspass. Vi söker nu en personlig assistent på ca 55% på fast schemarad. Tillträde sker snarast eller enligt överenskommelse, men vi ser gärna att du finns tillgänglig innan dess för introduktionspass, läkemedelsutbildning och delegering. Det är även önskvärt du har möjlighet att vara flexibel och hoppa in med kort varsel, om behovet skulle uppstå utöver sin tilltänkta rad.

Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande, men det är personkemin mellan dig och mannen som kommer vara avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Aktiv 9-årig kille i Kungsbacka söker personliga assistenter!

Ansök    Jan 14    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med vår kund som är en social, aktiv och glad liten kille på 9 år. Han bor med sin familj och hund i Kungsbacka/Anneberg. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Om tjänsten: Vi söker efter en personlig assistent till en 9-å... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med vår kund som är en social, aktiv och glad liten kille på 9 år. Han bor med sin familj och hund i Kungsbacka/Anneberg. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten:
Vi söker efter en personlig assistent till en 9-årig kille som har en neurologisk diagnos vilket gör att han behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Trots sina motoriska och intellektuella utmaningar (bl.a. autism) är han en glad, sprallig kille som uppskattar sociala sammanhang, lek och bus. Han rider på familjens häst och simmar några dagar i veckan och älskar att vara ute i naturen. Högt upp på intresselistan finns alla slags djur samt sång och musik. I familjen finns också lillasyster samt deras fyrbenta vän.

I arbetet förekommer en del lyft mellan rullstol, gåstol, matstol med mera då han fortfarande tränar upp sin balans och förmåga att gå på egen hand, så god fysik underlättar. Du kommer även att vara en stor del i att stötta och träna kunden kring kommunikation.

Vem är du?
Vi letar efter dig som är en engagerad och trygg och som brinner för att göra skillnad för en annan människa. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som personlig assistent tidigare eller med barn med särskilda behov. Du får du gärna vara musikalisk, gilla djur och kunna vara lite flexibel/kreativ för att möta hans behov på bästa sätt. Hos denna kille får du mycket gratis vardagsmotion då han är mycket aktiv och tycker mycket om sina aktiviteter därför söker vi dig som är likasinnad. Du som blir hans personliga assistent behöver vara flexibel, ansvarsfull, ha barnasinnet kvar och nära till skratt och bus. Vidare är du en positiv och driven person.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Vardagarna hämtar du upp vår kund från skolan 13:00 eller 14:00 och avslutar ditt pass mellan 20:00-22:00 om kvällarna. På helgerna arbetar du 9:00-20:00. Vi söker fler personer att utöka kundens team med och det finns varierande tjänstgöringsgrader.
Familjen är positiv och flexibel och önskar hitta ett långvarigt samarbete tillsammans och ett upplägg som passar både dig och dem. Tider och schemaläggning kan diskuteras ihop med dem andra i teamet. Tjänsten är en SLUV (så länge uppdraget varar)

Lön:Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Tjänst kommer att tillsättas när vi hittat rätt person för uppdraget.

Krav: 
- B-körkort och egen bil (då kunden bor en bit ifrån kollektivtrafiken krävs det att du har körkort och tillgång till egen bil för att på bästa sätt ta dig till och från arbetsplatsen)
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
-Ej allergisk/rädd mot hund
- God fysik och uppskattar mycket aktiviteter och gratis vardagsmotion
Det är även meriterande om du har:
- Erfarenhet av en liknande roll och erfarenhet av arbete med barn med särskilda behov

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kundens anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Aktivt och roligt arbete som assistent till 22-årig tjej!

Ansök    Jan 14    Passal AB    Personlig assistent
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlig... Visa mer
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet attnå den visionen.

Nu söker vi en personlig assistent till en social och aktiv 22-årig tjej! På grund av en omfattade funktionsnedsättning behöver hon mycket stöd och omsorg i sin vardag. Hennes intressen är ridning, att lyssna på musik, se på film eller att ta en fika på stan. Hon bor tillsammans med sina föräldrar i Linnéstaden, Göteborg.  

Tjänsten är på totalt ca 33% och är på ett rullande 4-veckorsschema, se nedan. Tjänsten är högst lämplig att kombinera med studier eller annat arbete. 

Arbetstider:
Schemavecka 1: Tis kl. 12-18, tors kl. 16-20.30 
Schemavecka 2: Tors kl. 12-18, fre kl. 16-21
Schemavecka 3: Tis kl. 12-18, tors kl. 16-20.30 
Schemavecka 4: Tors kl. 12-18, lör kl. 12-20, sön kl. 10-17
 
Som personlig assistent kommer du att hjälpa kunden med allt i hennes dagliga liv. En betydande arbetsuppgift är att stödja och jobba med att förbättra och utveckla hennes kommunikation genom AKK (alternativ kompletterande kommunikation), detta eftersom hon inte kommunicerar verbalt. Tidigare erfarenhet av AKK är meriterande, men huvudsaken är att du är intresserad av att lära dig. Det är givetvis också meriterande om du har erfarenhet av arbete med funktionsnedsatta ungdomar. 

Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar och friskvårdsbidrag. Tjänstens tillträde är omgående. Vi arbetar med löpande urval. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu:
https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2045
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Personlig assistent sökes ,fast anställning Hisingen Göteborg

Är du ansvarsfull,inkännande och lugn? Är du tydlig ,trygg och har lätt för att skapa tillit? Vill du göra skillnad varje dag och utvecklas i ditt arbete såväl som människa? Du måste vara flexibel och kunna hjälpa till vid sjukluckor. Har du erfarenhet av track och peg? Det är inget krav men mycket meriterande. Då är assistansjobbet något för dig. Du ska hjälpa och stödja i vardagen i omvårdnaden,hushåll. Timanställning natt/vakennatt, på Hisingen. Chans t... Visa mer
Är du ansvarsfull,inkännande och lugn?
Är du tydlig ,trygg och har lätt för att skapa tillit?
Vill du göra skillnad varje dag och utvecklas i ditt arbete såväl som människa?
Du måste vara flexibel och kunna hjälpa till vid sjukluckor.
Har du erfarenhet av track och peg? Det är inget krav men mycket meriterande.
Då är assistansjobbet något för dig.
Du ska hjälpa och stödja i vardagen i omvårdnaden,hushåll.
Timanställning natt/vakennatt, på Hisingen. Chans till fast anställning finns.
Curira är ett företag som arbetar med assistans i hela landet.
Du som söker ska vara kvinna och behärska svenska i språk,skrift och vara minst 25 år gammal.
Vi ser helst att du som söker inte har småbarn.
Lön: Fast lön enligt kollektivavtal.
Bifoga CV och personligt brev till
[email protected] Visa mindre

Social kvinna i Göteborg söker kvinnlig personlig assistent vid behov

Ansök    Jan 13    Livsanda Care AB    Personlig assistent
Jag är en kvinna på 50 år som bor i centrala Göteborg. Med anledning av att jag har en muskelsjukdom behöver jag personlig assistans. Nu söker jag en kvinnlig assistent mellan 30-60 år som vill arbeta som vikarie vid behov. Arbetspassen på vardagar är ca 8 timmar och på helgerna förekommer dygnspass. Du bör ha social kompetens då jag själv är aktiv och rör mig i olika sammanhang. Då jag är en social person som gärna är iväg på aktiviteter söker jag dig som... Visa mer
Jag är en kvinna på 50 år som bor i centrala Göteborg. Med anledning av att jag har en muskelsjukdom behöver jag personlig assistans.
Nu söker jag en kvinnlig assistent mellan 30-60 år som vill arbeta som vikarie vid behov. Arbetspassen på vardagar är ca 8 timmar och på helgerna förekommer dygnspass.
Du bör ha social kompetens då jag själv är aktiv och rör mig i olika sammanhang. Då jag är en social person som gärna är iväg på aktiviteter söker jag dig som har körkort och är bekväm med att köra bil i och runt Göteborg. För mig är det viktigt att vi kan kommunicera lättsamt, så därför är flytande svenska i tal och skrift ett krav.
I arbetsuppgifterna ingår vanliga hushållsgöromål som städning och tvätt mm. Jag behöver även hjälp med personlig hygien och hjälp vid förflyttningar.
Tidigare erfarenhet är inget krav då personkemin är det viktigaste.
Om du tror att detta kan vara något för dig så är du välkommen att skicka din ansökan till [email protected] Ange referens: ”LLu”.


Om Livsanda:
Livsanda är ett assistansföretag som startades 2004 i syfte att skapa ökad livskvalité för assistansberättigade individer och deras familjer. Vi strävar efter att vara ett företag som förmedlar ett varmt och personligt bemötande. Därför heter vi Livsanda - assistans med livsglädje. Att vara personlig assistent hos Livsanda innebär att du är företagets viktigaste resurs och som assistent har du ett viktigt jobb; du gör skillnad i någons liv. Men att jobba i en annan människas hem ställer också speciella krav på arbetssituationen. En del av att vara assistent handlar om att visa respekt och skapa förtroende i alla situationer. Som personlig assistent är det därför viktigt att du får kunskap och verktyg för hur du ska förhålla dig till ditt arbete. Därför har vi en nära kontakt med våra assistenter. Du är den som är närmast kunden och den som dagligen jobbar med att omsätta vår vision om hur personlig assistans skall förmedlas i praktiken, med respekt, värme och integritet.
Som anställd inom Livsanda omfattas du av kollektivavtal genom Vårdföretagarna. Vi erbjuder våra assistenter friskvårdsbidrag, stödsamtal och utbildning. Visa mindre

timvikarier / extra assistenter

Optimal Assistans i Gbg AB: ett privat alternativ för Dig som brukare och assistent som funnits sedan 2005. Här ser vi inte till standardlösningar utan utgår från brukarens möjligheter och önskemål. Optimal Assistans är medlemmar i PARO - Branschorganisation för privata assistanssamordnare, Kollektivavtal med FREMIA -kommunal www.optimalassistans.org https://youtu.be/sHaEfCAZBVU * Med erfarenhet av yrket * Du är flexibel och positiv! * Med erfarenhet av yr... Visa mer
Optimal Assistans i Gbg AB: ett privat alternativ för Dig som brukare och assistent som funnits sedan 2005. Här ser vi inte till standardlösningar utan utgår från brukarens möjligheter och önskemål.
Optimal Assistans är medlemmar i PARO - Branschorganisation för privata assistanssamordnare, Kollektivavtal med FREMIA -kommunal
www.optimalassistans.org
https://youtu.be/sHaEfCAZBVU * Med erfarenhet av yrket
* Du är flexibel och positiv!
* Med erfarenhet av yrket
* Vi söker Er som vill arbeta extra, som kanske studerar och vill ha ett extra jobb
Dag, kväll, natt och helger.
Ange i Din ansökan när du kan börja.
Ange om Du har körkort då detta kan vara ett behov hos några av våra kunder.
Vi rekryterar löpande, både företag, kund läser ansökan!
Sökes:
vikarier till Göteborg, Kungsbacka
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarier

Optimal Assistans i Gbg AB: ett privat alternativ för Dig som brukare och assistent som funnits sedan 2005. Här ser vi inte till standardlösningar utan utgår från brukarens möjligheter och önskemål. Optimal Assistans är medlemmar i PARO - Branschorganisation för privata assistanssamordnare, Kollektivavtal med FREMIA -Kommunal www.optimalassistans.org https://youtu.be/sHaEfCAZBVU * Med erfarenhet av yrket * Du är flexibel och positiv! * Vi söker Er som vill... Visa mer
Optimal Assistans i Gbg AB: ett privat alternativ för Dig som brukare och assistent som funnits sedan 2005. Här ser vi inte till standardlösningar utan utgår från brukarens möjligheter och önskemål.
Optimal Assistans är medlemmar i PARO - Branschorganisation för privata assistanssamordnare, Kollektivavtal med FREMIA -Kommunal
www.optimalassistans.org
https://youtu.be/sHaEfCAZBVU * Med erfarenhet av yrket
* Du är flexibel och positiv!
* Vi söker Er som vill arbeta under främst juni juli och augusti.
Dag, kväll,och helger.


Ange i Din ansökan under vilken period Du kan arbeta,
Ange i Din ansökan om Du söker sommar jobb heltid eller deltid
Ange om Du har körkort då detta kan vara ett behov hos några av våra kunder.
Vi rekryterar löpande, både företag, kund läser ansökan!
Kollektivavtal och bra försäkringsvillkor finns
Vi söker världens bästa assistenter till våra kunder i Göteborg, Hisingen, Mölndal och Kungsbacka med omnejd
De har de bästa assistenterna som finns, men de kommer att ha sommarsemester så vi söker nya kollegor över sommaren, med möjlighet till att fortsatt vick efter sommaren.
Vill du ingå i våra team av suveräna assistenter med hjärtat på rätt ställe?
Vi söker vikarier på ca 50-100 % mitten av juni till slutet av aug.
Körkort är krav på flera av uppdragen. Visa mindre

Vi på Optimal söker erfaren undersköterska med körkort

Om företaget: Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005. Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, du har också nära kontakt med din närmaste stöd arbetsledare och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal med FREMIA -kommunal samt erbjuder friskvårdsbidrag. Vi söker dig som: • Är lyhörd, stabil och trygg person • Är utbildad undersköterska • Har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg • Har kör... Visa mer
Om företaget:
Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005.
Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, du har också nära kontakt med din närmaste stöd arbetsledare och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal med FREMIA -kommunal samt erbjuder friskvårdsbidrag.
Vi söker dig som:
• Är lyhörd, stabil och trygg person
• Är utbildad undersköterska
• Har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg
• Har körkort (krav)
Du har ett professionellt förhållningssätt och är trygg i din yrkesroll. Du tycker om utmaningar och kan arbeta efter rutiner men kan också ta självständiga beslut utefter situation utifrån kundens behov och önskemål.
Stor vikt kommer att läggas kring personlig lämplighet.
I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa brukaren i alla dagliga göromål, så som Förflyttningar, intimhygien, måltider och medicinering.
Som assistent är du ett stöd i brukarens alla aktiviteter
Vår manliga brukare har assistans dag, kväll och natt rullande och du kan arbeta dessa tider utifrån ett schema.
Vår manliga brukare är aktiv och tränar varje dag, lyssnar mycket på musik och går gärna på konsert, opera, museum och kortare resor.
Ange referens: USKA Visa mindre

Timvikarier / extra assistenter Kungsbacka

Optimal Assistans i Gbg AB: ett privat alternativ för Dig som brukare och assistent som funnits sedan 2005. Här ser vi inte till standardlösningar utan utgår från brukarens möjligheter och önskemål. Optimal Assistans är medlemmar i PARO - Branschorganisation för privata assistanssamordnare, Kollektivavtal med FREMIA -kommunal www.optimalassistans.org https://youtu.be/sHaEfCAZBVU * Med erfarenhet av yrket * Du är flexibel och positiv! * Med erfarenhet av yr... Visa mer
Optimal Assistans i Gbg AB: ett privat alternativ för Dig som brukare och assistent som funnits sedan 2005. Här ser vi inte till standardlösningar utan utgår från brukarens möjligheter och önskemål.
Optimal Assistans är medlemmar i PARO - Branschorganisation för privata assistanssamordnare, Kollektivavtal med FREMIA -kommunal
www.optimalassistans.org
https://youtu.be/sHaEfCAZBVU * Med erfarenhet av yrket
* Du är flexibel och positiv!
* Med erfarenhet av yrket
* Vi söker Er som vill arbeta extra, som kanske studerar och vill ha ett extra jobb
Dag, kväll, natt och helger.
En av våra kvinnliga uppdrag söker extra assistent vid sjukdom eller semester, arbetstiderna är kl 8 till 12
En av våra kvinnliga brukare söker extra assistent vid sjukdom el semester kl 8-17 eller 18-23
Ange i Din ansökan när du kan börja.
Ange om Du har körkort då detta kan vara ett behov hos några av våra kunder.
Vi rekryterar löpande, både företag, kund läser ansökan!
Sökes:
vikarier till Kungsbacka med omnejd
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

timvikarier / extra assistenter

Optimal Assistans i Gbg AB: ett privat alternativ för Dig som brukare och assistent som funnits sedan 2005. Här ser vi inte till standardlösningar utan utgår från brukarens möjligheter och önskemål. Optimal Assistans är medlemmar i PARO - Branschorganisation för privata assistanssamordnare, Kollektivavtal med FREMIA -kommunal www.optimalassistans.org https://youtu.be/sHaEfCAZBVU * Med erfarenhet av yrket * Du är flexibel och positiv! * Med erfarenhet av yr... Visa mer
Optimal Assistans i Gbg AB: ett privat alternativ för Dig som brukare och assistent som funnits sedan 2005. Här ser vi inte till standardlösningar utan utgår från brukarens möjligheter och önskemål.
Optimal Assistans är medlemmar i PARO - Branschorganisation för privata assistanssamordnare, Kollektivavtal med FREMIA -kommunal
www.optimalassistans.org
https://youtu.be/sHaEfCAZBVU * Med erfarenhet av yrket
* Du är flexibel och positiv!
* Med erfarenhet av yrket
* Vi söker Er som vill arbeta extra, som kanske studerar och vill ha ett extra jobb
Dag, kväll, natt och helger.
Ange i Din ansökan när du kan börja.
Ange om Du har körkort då detta kan vara ett behov hos några av våra kunder.
Vi rekryterar löpande, både företag, kund läser ansökan!
Sökes:
vikarier till Göteborg, Kungsbacka
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nu behöver vi din hjälp!

Ansök    Jan 13    Livsanda Care AB    Personlig assistent
Just nu behöver vi din hjälp! Smittspridningen av Covid-19 gör att fler än vanligt är hemma från arbetet. Livsanda söker nu därför tillfällig förstärkning till våra kunder. Har du möjlighet att hoppa in under en kortare eller längre period, anmäl ditt intresse hos oss! Om Jobbet: Att vara personlig assistent hos Livsanda innebär att du är företagets viktigaste resurs och som assistent har du ett viktigt jobb; du gör skillnad i någons liv. Att jobba i en ... Visa mer
Just nu behöver vi din hjälp!
Smittspridningen av Covid-19 gör att fler än vanligt är hemma från arbetet. Livsanda söker nu därför tillfällig förstärkning till våra kunder. Har du möjlighet att hoppa in under en kortare eller längre period, anmäl ditt intresse hos oss!
Om Jobbet:
Att vara personlig assistent hos Livsanda innebär att du är företagets viktigaste resurs och som assistent har du ett viktigt jobb; du gör skillnad i någons liv. Att jobba i en annan människas hem ställer också särskilda krav på bemötande, känsla för den personliga integriteten, att visa respekt och skapa förtroende. Som personlig assistent är det därför viktigt att du får kunskap och verktyg för hur du ska förhålla dig till ditt arbete. Vi erbjuder dig en introduktion med bredvidgång anpassat utifrån våra kunders behov, allt för att skapa en trygghet för dig och våra kunder.
Kvalifikationer:
Utgångspunkten är att du som lämnar en intresseanmälan ska kunna arbeta tillfälligt och hoppa in vid behov hos våra kunder. De kvalifikationer som efterfrågas varierar, beroende på kundens behov. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Vi kommer i första hand att prioritera dig som har tidigare arbetslivserfarenhet som personlig assistent och/eller lämplig utbildning, samt tillgänglig för arbete på kort varsel. Har du inte tidigare erfarenhet, men ett positivt synsätt, initiativförmåga, engagemang och ett gott bemötande kan du vara rätt person ändå. Tveka därför inte att skicka in din intresseanmälan nu!


Om Livsanda Assistans
Livsanda är ett assistansföretag som startades 2004 i syfte att skapa ökad livskvalité för assistansberättigade individer och deras familjer. Vi strävar efter att vara ett företag som förmedlar ett varmt och personligt bemötande. Därför heter vi Livsanda - assistans med livsglädje. Att vara personlig assistent hos Livsanda innebär att du är företagets viktigaste resurs och som assistent har du ett viktigt jobb; du gör skillnad i någons liv. Att jobba i en annan människas hem ställer också särskilda krav på bemötande, känsla för den personliga integriteten, att visa respekt och skapa förtroende. Som personlig assistent är det därför viktigt att du får kunskap och verktyg för hur du ska förhålla dig till ditt arbete. Därför har vi en nära kontakt med våra assistenter. Du är den som är närmast kunden och den som dagligen jobbar med att omsätta vår vision om hur personlig assistans skall förmedlas i praktiken, med respekt, värme och integritet.
Som anställd inom Livsanda omfattas du av kollektivavtal genom Vårdföretagarna. Vi erbjuder våra assistenter friskvårdsbidrag, stödsamtal och utbildning. Visa mindre

Personlig Assistent till en ung kvinna i Torslanda

Om företaget: Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005. Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, du har också nära kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal med Fremia-kommunal samt erbjuder friskvårdsbidrag. Vi söker dig som: • Är positiv, utåtriktad och social • Kan ställa upp och vara flexibel samt jobba dag, kväll och helg. • Har erfarenhet av arbete inom vå... Visa mer
Om företaget:
Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005.
Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, du har också nära kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal med Fremia-kommunal samt erbjuder friskvårdsbidrag.
Vi söker dig som:
• Är positiv, utåtriktad och social
• Kan ställa upp och vara flexibel samt jobba dag, kväll och helg.
• Har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg
• Vill arbeta i Torslanda


Nu söker vi personliga assistenter till en ung tjej i Torslanda.
Vi söker en glad, utåtriktad och pigg tjej som gärna bjuder på sig själv.( kundens önskemål)
Du är empatisk, lyhörd och har ett professionellt förhållningssätt. Har du erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom vården, är detta meriterande. Du tycker om utmaning och kan arbeta efter rutiner men kan också ta självständiga beslut utefter situation utifrån kundens behov och önskemål.
Stor vikt kommer att läggas kring personlig lämplighet.
Arbetstiderna är varierande. 12-18 eller 15,30-21
Varmt välkommer att söka denna tjänst och bifoga ditt CV samt ett personligt brev.
OBS Körkort ett måste!
Ange referens: Tjej i Torslanda Visa mindre

Personliga Assistenter i Majorna för fasta schema rader

Vårt uppdrag utgår ifrån kundens behov och önskemål och vi arbetar tillsammans med kunden för att skapa och möjliggöra en självständig och delaktig vardag. Älska vardagen tillsammans med oss! Söker du ett stimulerande och roligt arbete? Då är det dig vi söker. Du har ett professionellt förhållningssätt och är trygg i din yrkesroll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med personer med ett funktionshinder. Är du undersköterska så är det en... Visa mer
Vårt uppdrag utgår ifrån kundens behov och önskemål och vi arbetar tillsammans med kunden för att skapa och möjliggöra en självständig och delaktig vardag.
Älska vardagen tillsammans med oss!


Söker du ett stimulerande och roligt arbete? Då är det dig vi söker.


Du har ett professionellt förhållningssätt och är trygg i din yrkesroll.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med personer med ett funktionshinder.


Är du undersköterska så är det en merit.
Du är en empatisk och inkännande person, med ett gott humör.
En av våra kunder i Majorna söker kvinnliga personliga assistenter.
" Jag är en kvinna som bor i ett trevligt område i Majorna i centrala Göteborg. katter finns i hemmet, jag tycker om att pyssla i hemmet, baka och hitta på saker för ett aktivt, härligt och stimulerande liv.
För att vi ska trivas med varandra och ha en välfungerande kommunikation krävs det att du pratar och skriver flytande svenska. Då min funkis innefattar att jag talar otydligt kommer en av arbetsuppgifterna bestå i att fungera som tolk och hjälp med skrift.
jag behöver hjälp med allt i min vardag så som förflyttningar, av- och påklädning, personlig hygien och hushållssysslor mm mm.
Assistenterna jobbar både självständigt och tillsammans med varandra, vilket gör arbetet trevligt och socialt.
För att passa i rollen bör du vara mycket lyhörd och fokuserad för att hitta lösningar i min vardag.
Då en del förflyttningar förekommer bör du vara i god fysisk form och inte ha några problem med ryggen.
Tjästgöringsgraden är flexibel beroende på hur mycket du kan jobba.
Omfattning: Ca 60 -80 %
Arbetstider: 08-16 och 16-08 (sovande jour med aktiva insatser). Schemat innebär att an arbetar varierat och kan både dag, kväll och natt,
Vi söker nu fasta assistenter som kan arbeta på fast schema, kund har redan jättebra vikarier, men söker nu några fasta assistenter !
Välkommen med din ansökan till [email protected]
Märk din ansökan med= Majorna Visa mindre

Personlig Assistent till en ung kvinna i Torslanda

Om företaget: Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005. Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, du har också nära kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal med Fremia-kommunal samt erbjuder friskvårdsbidrag. Vi söker dig som: • Är positiv, utåtriktad och social • Kan ställa upp och vara flexibel samt jobba dag, kväll och helg. • Har erfarenhet av arbete inom vå... Visa mer
Om företaget:
Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005.
Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, du har också nära kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal med Fremia-kommunal samt erbjuder friskvårdsbidrag.
Vi söker dig som:
• Är positiv, utåtriktad och social
• Kan ställa upp och vara flexibel samt jobba dag, kväll och helg.
• Har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg
• Vill arbeta i Torslanda


Nu söker vi personliga assistenter till en ung tjej i Torslanda.
Vi söker en glad, utåtriktad och pigg tjej som gärna bjuder på sig själv.( kundens önskemål)
Du är empatisk, lyhörd och har ett professionellt förhållningssätt. Har du erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom vården, är detta meriterande. Du tycker om utmaning och kan arbeta efter rutiner men kan också ta självständiga beslut utefter situation utifrån kundens behov och önskemål.
Stor vikt kommer att läggas kring personlig lämplighet.
Arbetstiderna är varierande. 12-18 eller 15,30-21
Varmt välkommer att söka denna tjänst och bifoga ditt CV samt ett personligt brev.
OBS Körkort ett måste!
Ange referens: Tjej i Torslanda Visa mindre

13-årig tjej på Hisingen söker personlig assistent

Ansök    Jan 12    Passal AB    Personlig assistent
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlig... Visa mer
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet attnå den visionen.

Vi söker nu dig som vill jobba extra som personlig assistent till 13-årig tjej! Kunden i fråga har autism och kan ibland även bli utåtagerande. Av den anledningen söker vi dig som har rätt erfarenhet och kompetens och vill ta sig an ett utmanande men kul assistentjobb!

Det här är en tjänst där du som assistent kommer att få möjlighet till mycket lek, bus och andra roliga aktiviteter! Kunden rör sig obehindrat men vill ibland åka i sin vagn när hon blir trött. På grund av hennes funktionsnedsättning kan hon bli utåtagerande mot sin omgivning. Det händer exempelvis då hon blir exalterad eller vid för mycket intryck. Din uppgift som personlig assistent är att avleda oönskade beteenden och att metodiskt hitta framkomliga vägar och arbetssätt för att kunna ge henne bästa tänkbara förutsättningar till en bra vardag. Till din hjälp kommer du även att erbjudas handledning samt kontinuerligt stöd av assistanskoordinator.
 
För att lyckas i det här uppdraget krävs det att du har tidigare erfarenheter av personer med utmanande beteende. Då kunden är mycket aktiv och snabb är det bra om du är i relativt bra fysisk form för att hänga med i svängarna. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av och/eller kunskap om lågaffektivt bemötande. Annat som kan vara önskvärt är: arbete inom autismspektrum, ADHD, tydliggörande pedagogik, AKK samt studier inom relevant område.

Omfattning och tider:
2 tjänster 
1-2 arbetspass per vecka samt varannan helg.
Arbetstid vardag: 15-21.
Arbetstid helg: 11-16, eller 16-21.
 
Oftast startar du dina arbetspass med att möta upp kunden vid skolan, för att sedan åka färdtjänst tillsammans med henne hem.

Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar och friskvårdsbidrag. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via länken: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2081
Ansvarig rekryterare: Linnéa Olsson Visa mindre

Kvinna med kultur- och textilintresse söker kvinnlig personlig assistent

Ansök    Jan 12    Livsanda Care AB    Personlig assistent
Jag är en kvinna på 76 år som bor i Linnéstaden i Göteborg. Med anledning av att jag tidigare i livet drabbats av en lättare hjärnskada efter en olycka är jag beviljad personlig assistans. Jag har nu behov av en trevlig kvinna som vill arbeta extra vid behov. Om någon i min arbetsgrupp blir sjuk eller ska vara ledig behöver jag någon som bor i närheten och som kan tänka sig att bli kontaktad för att komma in och arbeta några timmar med kort varsel. Arbetsp... Visa mer
Jag är en kvinna på 76 år som bor i Linnéstaden i Göteborg. Med anledning av att jag tidigare i livet drabbats av en lättare hjärnskada efter en olycka är jag beviljad personlig assistans.
Jag har nu behov av en trevlig kvinna som vill arbeta extra vid behov. Om någon i min arbetsgrupp blir sjuk eller ska vara ledig behöver jag någon som bor i närheten och som kan tänka sig att bli kontaktad för att komma in och arbeta några timmar med kort varsel. Arbetspassen är cirka 9 timmar, fördelade på dagar, kvällar, helger och nätter.
Kanske är du pensionär, men intresserad av att ta några arbetspass emellanåt. Kanske är du student med någorlunda flexibla tider.
Då jag har ett stort kulturellt intresse och konst, textil och musik är en stor del av mitt liv, vore det trevligt om vi delar några av dessa intressen. Du bör vara anpassningsbar och ha social kompetens då jag rör mig i olika sociala sammanhang. Tidigare erfarenhet är inget krav då personkemin är det viktigaste.
I arbetsuppgifterna ingår vanliga hushållsgöromål såsom matlagning, städning och tvätt. Jag behöver även hjälp med personlig hygien och vissa lättare förflyttningar.
Om du tror att detta kan vara något för dig så är du välkommen att skicka ett kort mail till [email protected] Märk ansökan med referens ”CNi”. Alternativt ring till Livsandas kontor på telefonnummer 031-711 15 50.
Om Livsanda:
Livsanda är ett assistansföretag som startades 2004 i syfte att skapa ökad livskvalité för assistansberättigade individer och deras familjer. Vi strävar efter att vara ett företag som förmedlar ett varmt och personligt bemötande. Därför heter vi Livsanda - assistans med livsglädje. Att vara personlig assistent hos Livsanda innebär att du är företagets viktigaste resurs och som assistent har du ett viktigt jobb; du gör skillnad i någons liv. Men att jobba i en annan människas hem ställer också speciella krav på arbetssituationen. En del av att vara assistent handlar om att visa respekt och skapa förtroende i alla situationer. Som personlig assistent är det därför viktigt att du får kunskap och verktyg för hur du ska förhålla dig till ditt arbete. Därför har vi en nära kontakt med våra assistenter. Du är den som är närmast kunden och den som dagligen jobbar med att omsätta vår vision om hur personlig assistans skall förmedlas i praktiken, med respekt, värme och integritet.
All personal inom Livsanda omfattas av Vårdföretagarnas kollektivavtal. Visa mindre

Personliga Assistenter i Majorna för fasta schema rader

Vårt uppdrag utgår ifrån kundens behov och önskemål och vi arbetar tillsammans med kunden för att skapa och möjliggöra en självständig och delaktig vardag. Älska vardagen tillsammans med oss! Söker du ett stimulerande och roligt arbete? Då är det dig vi söker. Du har ett professionellt förhållningssätt och är trygg i din yrkesroll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med personer med ett funktionshinder. Är du undersköterska så är det en... Visa mer
Vårt uppdrag utgår ifrån kundens behov och önskemål och vi arbetar tillsammans med kunden för att skapa och möjliggöra en självständig och delaktig vardag.
Älska vardagen tillsammans med oss!


Söker du ett stimulerande och roligt arbete? Då är det dig vi söker.


Du har ett professionellt förhållningssätt och är trygg i din yrkesroll.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med personer med ett funktionshinder.


Är du undersköterska så är det en merit.
Du är en empatisk och inkännande person, med ett gott humör.
En av våra kunder i Majorna söker kvinnliga personliga assistenter.
" Jag är en kvinna som bor i ett trevligt område i Majorna i centrala Göteborg. katter finns i hemmet, jag tycker om att pyssla i hemmet, baka och hitta på saker för ett aktivt, härligt och stimulerande liv.
För att vi ska trivas med varandra och ha en välfungerande kommunikation krävs det att du pratar och skriver flytande svenska. Då min funkis innefattar att jag talar otydligt kommer en av arbetsuppgifterna bestå i att fungera som tolk och hjälp med skrift.
jag behöver hjälp med allt i min vardag så som förflyttningar, av- och påklädning, personlig hygien och hushållssysslor mm mm.
Assistenterna jobbar både självständigt och tillsammans med varandra, vilket gör arbetet trevligt och socialt.
För att passa i rollen bör du vara mycket lyhörd och fokuserad för att hitta lösningar i min vardag.
Då en del förflyttningar förekommer bör du vara i god fysisk form och inte ha några problem med ryggen.
Tjästgöringsgraden är flexibel beroende på hur mycket du kan jobba.
Omfattning: Ca 60 -80 %
Arbetstider: 08-16 och 16-08 (sovande jour med aktiva insatser). Schemat innebär att an arbetar varierat och kan både dag, kväll och natt,
Vi söker nu fasta assistenter som kan arbeta på fast schema, kund har redan jättebra vikarier, men söker nu några fasta assistenter !
Välkommen med din ansökan till [email protected]
Märk din ansökan med= Majorna Visa mindre

Personlig assistent sökes i Göteborg

Beskrivning av tjänsten Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt. Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor - på riktigt.

Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.

Du kommer stödja en person i Göteborg med vardagen, som personlig omvårdnad, hushållsarbete och fritidsaktiviteter. Du arbetar aktivt för att kunden skall uppnå högsta möjliga livskvalité genom att utgå från kundens behov och önskemål. Vi kräver ingen specifik vårdutbildning men det viktiga är att du har den kompetens som din kund efterfrågar och har behov av. För detta arbete krävs att du tidigare arbetat med Polioskador. Du har mycket kompetens kring förflyttningar och kan anpassa dessa efter individen. Här är det ytterst viktigt att förflyttningar sker precis efter kundens individuella behov för att undvika skador då kunden saknar muskler på delar av kroppen. Det är oerhört viktigt att under hygienrutiner (som dusch eller tvätt) och vid påklädning göra på rätt sätt för att inte orsaka svåra smärtor eller skador. Utöver denna kompetens är det viktigt att personkemin mellan er stämmer.

Vi erbjuder dig

- Möjligheten att tillsammans med kund och verksamhetschefen skapa en fungerande assistans utifrån ett nytt beslut

- Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga

- Ansvarstagande - ansvar ger trygghet för kunden

- Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.

- Ett kundnära arbete

- Interna utbildningar - FrösundaakademinOm Frösunda Personlig assistans
Frösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är en ansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.

Övrig information
- Anställningsform: Så länge assistansuppdraget varar

- Tjänstgöringsgrad: Heltid

- Tillträde: enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-01-23

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

44 årig go och glad kille i Frölunda söker manlig eller kvinnlig assistent

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.  Jag är en go och glad kille som bor i Göteborg/Frölunda. Jag tycker om sport (fotboll och hockey) rockmusik, tv, film, skoja och skratta. Vi är ett gött gäng med assistenter som jag hoppas du ... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. 

Jag är en go och glad kille som bor i Göteborg/Frölunda. Jag tycker om sport (fotboll och hockey) rockmusik, tv, film, skoja och skratta. Vi är ett gött gäng med assistenter som jag hoppas du vill vara en del av.

Jag fick en hjärnskada för ett antal år sedan efter att jag fick en stroke, och tillkommande svårigheter. Det kan ibland vara svårt att tolka mitt tal, därför behöver du som assistent vara tålmodig och lyhörd, samt behärska svenska bra.

I min vardag behöver jag hjälp med det mesta som har med all min hygien att göra, mat får jag genom peg, jag behöver hjälp med lyft till och från säng, soffa och rullstol, jag har en lift som underlättar för både dig som assistent och mig själv.

Jag är mestadels hemma på dagarna, och det innebär att du som assistent jobbar natt, dagtid, kvällstid, samt på helger. Just nu söker jag en assistent som kan arbeta ungefär 53 timmar/månad samt vid behov.

Vi börjar med en timanställning, och det kommer sannolikt bli mer timmar att kunna arbeta framöver.

Som assistent behöver du också vara motiverande till mig att göra saker, då jag lätt kan vara bekväm och ”ligga på soffan”, att ha nära till skratt och prata om det mesta underlättar då jag uppskattar glada och härliga människor med god energi.

 

 

 

Referens tas gärna emot

Vid intresse av tjänsten här av dig till

Lisa Wallin, [email protected]

 
GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinna i Östra Göteborg söker kvinnlig personlig assistent

Ansök    Jan 12    Livsanda Care AB    Personlig assistent
Hej! Jag är en aktiv kvinna som gillar att vara ute i alla väder. Jag älskar sol! Matlagning, trädgård, pyssla, promenader och shopping är några av mina stora intressen. Jag har en muskelsjukdom och sitter därför i rullstol. För att kunna leva det liv jag själv vill så behöver jag hjälp i alla vardagliga situationer. Jag söker dig som är kvinna, levnadsglad, ansvarstagande, flexibel och positiv. För mig är det också väldigt viktigt att du är lyhörd, respek... Visa mer
Hej!
Jag är en aktiv kvinna som gillar att vara ute i alla väder. Jag älskar sol! Matlagning, trädgård, pyssla, promenader och shopping är några av mina stora intressen. Jag har en muskelsjukdom och sitter därför i rullstol. För att kunna leva det liv jag själv vill så behöver jag hjälp i alla vardagliga situationer.
Jag söker dig som är kvinna, levnadsglad, ansvarstagande, flexibel och positiv. För mig är det också väldigt viktigt att du är lyhörd, respektfull, lugn och trygg i dig själv. Det är även av stor vikt att du är införstådd med att din arbetsplats är mitt hem, vilket ställer vissa krav på förståelse för min integritet.
Mitt tal är till viss del påverkat till följd av min muskelsjukdom. Därför behöver du behärska svenska språket flytande både i tal och skrift, så att vi enkelt kan kommunicera och förstå varandra.
Nu söker jag en personlig assistent som vill arbeta med mig och stötta mig i min vardag. Jag bor i Östra Göteborg och har assistans dygnet runt, med sovande jour nattetid. Det innebär att arbetstiden för mina assistenter är förlagd dagar, kvällar och nätter, alla dagar i veckan. Den lediga tjänsten är förlagd två dagar i veckan, kl 16:00-09:30, och innefattar sovande jour. Det finns även goda chanser till extra arbetspass. Då arbetstillfällen ibland uppkommer på kort varsel är det önskvärt att du som söker har viss flexibilitet
Jag har bil som jag inte kan köra själv. Det är därför önskvärt att du som söker har B-körkort för manuell växellåda, samt körvana. Jag är känslig för rök och önskar därför att du inte är rökare.
Låter detta intressant? Skicka då din ansökan, innehållande CV och personligt brev, till [email protected] Jag vill tillsätta tjänsten omgående så skicka in din ansökan redan idag. Ange ”ALu” som referens.
Om Livsanda Assistans
Livsanda är ett assistansföretag som startades 2004 i syfte att skapa ökad livskvalité för assistansberättigade individer och deras familjer. Vi strävar efter att vara ett företag som förmedlar ett varmt och personligt bemötande. Därför heter vi Livsanda - assistans med livsglädje. Att vara personlig assistent hos Livsanda innebär att du är företagets viktigaste resurs och som assistent har du ett viktigt jobb; du gör skillnad i någons liv. Att jobba i en annan människas hem ställer också särskilda krav på bemötande, känsla för den personliga integriteten, att visa respekt och skapa förtroende. Som personlig assistent är det därför viktigt att du får kunskap och verktyg för hur du ska förhålla dig till ditt arbete. Därför har vi en nära kontakt med våra assistenter. Du är den som är närmast kunden och den som dagligen jobbar med att omsätta vår vision om hur personlig assistans skall förmedlas i praktiken, med respekt, värme och integritet.
Som anställd inom Livsanda omfattas du av kollektivavtal genom Vårdföretagarna. Vi erbjuder våra assistenter friskvårdsbidrag, stödsamtal och utbildning. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Västra Frölunda!

Ansök    Jan 12    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Vår kund är en kvinna i 70-års åldern som har MS. Hon är rullstolsburen vilket medför att hon behöver hjälp med diverse sysslor för att få sin vardag att fungera på bästa sätt. De arbetsuppgifter som ingår är bland annat hushållssysslor, hjälp vid förflyttningar samt att fungera som stöd vid... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vår kund är en kvinna i 70-års åldern som har MS. Hon är rullstolsburen vilket medför att hon behöver hjälp med diverse sysslor för att få sin vardag att fungera på bästa sätt. De arbetsuppgifter som ingår är bland annat hushållssysslor, hjälp vid förflyttningar samt att fungera som stöd vid dagliga grundläggande behov. 

Vi söker dig:
Du som söker är en kvinna med ett sinne för ordning och reda. Vidare är du är pigg, social och tycker det är trevligt att småprata och umgås. Du får gärna tycka om att pyssla i hemmet med en förmåga att göra det fint omkring dig och du får gärna kunna baka en god kaka till kaffet. Du bör vara i god fysisk form och ha en förmåga att motivera vår kund till träning och aktivitet. Har du erfarenhet av personlig assistans eller annat arbete inom vårdyrket är det ett plus, men avgörande är hur du och vår kund fungerar tillsammans. Hon har även katter som du behöver komma överens med. Du som söker får med andra ord inte vara pälsallergier.

Det är önskvärt att du som söker har körkort då vår kund har egen bil av större modell som du kommer att få köra och ni kan tillsammans åka ut på ärenden. Det är dock inte avgörande utan personkemin mellan dig och kunden är viktigast.

Arbetstid:Tjänst på ca 70% (går att önska större eller mindre) Arbetstiden är förlagd dag/kvällstid vardag och helg. Du arbetar efter ett fyra-veckors schema.

Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde:Start 1:e mars men bredvidgångar sker under februari månad. Vänta inte med din ansökan då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Övrigt:Ett krav är att du som söker är helt rökfri och tål pälsdjur.

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

13-årig tjej i centrala Göteborg söker 2 nya assistenter!

Ansök    Jan 11    Passal AB    Personlig assistent
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlig... Visa mer
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet attnå den visionen.

Jag söker nu 2 nya assistenter som vill jobba hos mig. Jag är 13 år (nästan 14!) och bor tillsammans med min familj vid Korsvägen, Göteborg. På grund av CP så sitter jag i rullstol och har svårt att styra mina rörelser. Jag har ett otydligt tal som man måste lära sig att tyda men jag är precis lika intelligent som andra i min ålder. Jag söker dig som vill hjälpa mig att spela spel på Ipad, dansa, sjunga, pyssla och hitta på andra roliga saker! Jag tycker det är viktigt att du som assistent är lekfull och lyhörd. Jag säger själv vad jag vill göra men mamma och pappa finns till hands vid behov. Jag använder främst lift i hemmet men på andra ställen kan manuella förflyttningar behöva göras. Därför underlättar det att du är i god fysisk form.

2 aktuella tjänster:

Tjänst A:
Torsdagar kl 15.15-20.30, varannan fredag kl 13.15-20.30 (ojämna veckor) och varannan helg (jämna veckor).kl 15.15-20.30, lördagar kl 13.15-20.30 och söndagar kl 14.15-20:30.

Tjänst B:
Tisdagar kl 15:15-20:30, varannan fre (jämna veckor) kl 15:15-20:30 och varannan helg (jämna veckor) lör 8-15:15, sön 8-14:15 
Tillträde omgående. Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm. Vi arbetar med löpande urval. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2079AB
Ansvariga rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Vill du bli min nya assistent?

Ansök    Jan 11    Passal AB    Personlig assistent
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlig... Visa mer
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet attnå den visionen.

Jag söker nu dig som vill bli min nya assistent! Jag är en tjej på 13 år (nästan 14!) och bor tillsammans med mina syskon och föräldrar i centrala Göteborg. På grund av CP är jag rullstolsburen och behöver hjälp med det mesta. Jag har ett otydligt tal som du behöver lära dig att tyda. Jag söker dig som vill hjälpa mig att spela spel på Ipad, dansa, sjunga, pyssla och hitta på andra roliga saker! Jag tycker det är viktigt att du som assistent är lekfull och lyhörd! Jag använder främst lift i hemmet men på andra ställen kan manuella förflyttningar behöva göras. Därför underlättar det om du är i god fysisk form.

Arbetsomfattning/schema
Omfattning: ca 60 %
Arbetstider: Måndagar och onsdagar kl. 15:15-20:30, varannan helg kl. 8-20:30 lör och sön
Tillträde: Omgående, anställning och bredvidgång innan dess.

Tillträde omgående. Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm. Vi arbetar med löpande urval. I samband med anställning kommer Passal Assistans att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2079C
Ansvariga rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Glad och humoristisk man i Göteborg i innerstaden söker assistenter!

Ansök    Jan 11    Lss-Partner AB    Personlig assistent
Söker du extrajobb? Vi söker en kvinnliga personliga assistenter till en man i 60 års åldern, som kan tänka sig att jobba extra, samt hoppa in vid behov! Om allt känns bra för er båda, kan tjänsten gå över i en fastanställning. Uppdragsgivaren bor i innerstaden tillsammans med sin fru. Arbetsuppgifterna består av personlig omvårdnad samt arbetsuppgifter i hemmet. Eftersom uppdragsgivaren är dammallergiker, samt pälsdjurallergiker så söker vi dig som gilla... Visa mer
Söker du extrajobb?
Vi söker en kvinnliga personliga assistenter till en man i 60 års åldern, som kan tänka sig att jobba extra, samt hoppa in vid behov! Om allt känns bra för er båda, kan tjänsten gå över i en fastanställning.
Uppdragsgivaren bor i innerstaden tillsammans med sin fru.
Arbetsuppgifterna består av personlig omvårdnad samt arbetsuppgifter i hemmet. Eftersom uppdragsgivaren är dammallergiker, samt pälsdjurallergiker så söker vi dig som gillar att städa, hålla ordning, och som tar dig an hushållssysslor på ett mycket noggrant sätt.
VEM ÄR DU?
Du är en vuxen kvinna som är trygg i dig själv, du är noggrann, glad och positiv, och kan ta egna initiativ. Du gillar att laga mat, husmanskost främst, då detta är av stor vikt för vår uppdragsgivare. Vidare så är personkemin helt avgörande och humor är en stor tillgång i arbetet.
Vår uppdragsgivare är även extremt känslig mot parfym och andra starka dofter såsom röklukt. Så han ser helst att du inte röker, eller använder parfym på arbetet.
Giltigt B-körkort är ett krav då vår uppdragsgivare är beroende av sin bil för att ta sig till och från olika aktiviteter.
Passen är förlagda mellan kl. 07:00-19:00 eller 8:00-20:00
Som ny assistent får du goda bredvidgångar tillsammans med en van assistent, samt att uppdragsgivaren själv berättar hur han vill ha det.
LSS-PARTNER:
AB är ett företag som arbetar för personer som har personlig assistans. Vi är formell arbetsgivare åt assistenter, har utbildningsverksamhet samt ger råd och stöd till arbetsledare och assistenter. Vi är anslutna till KFO och har tecknat gällande kollektivavtal. Vi har idag 40 uppdragsgivare och drygt 200 anställda assistenter.
Du är varmt välkommen att höra av dig till vår assistanssamordnare Nina Manninen om ni vill veta lite mer om tjänsten. Du kan nå henne på mail: [email protected] eller på telefon 031-68 94 95 Visa mindre

Kille 40+ söker social assistent

Ansök    Jan 11    Passal AB    Personlig assistent
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlig... Visa mer
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet attnå den visionen.

Hej!  

Jag fick en stroke för knappt två år sen och söker nu assistenter som kan hjälpa mig genom min nya vardag. Sitter i rullstol och har lite svårt att prata, men för den som lär känna mig så funkar dock kommunikationen bra. Har ett stort intresse för mat och vin, konst och design och är lite lagom översocial så gillar att ha kontakt med vänner via telefon, sms och ses för fika. Är på jakt efter personer som kan hjälpa mig med vardagsbestyr från morgon till kväll, mina olika intressen samt träning då jag är väldigt fokuserad på att bli bättre och starkare fysiskt. Jag jobbade tidigare som grafisk designer och försöker måla lite varje dag (HG_in_art på Instagram) så du kommer att få hjälpa mig med allt kring detta.

Tjänstens upplägg: 
Eftersom jag i dagsläget inväntar mitt assistansbeslut så är det för tidigt att säga exakt hur stor tjänsten kommer att bli och vilka arbetstider som kommer att vara gällande. Hoppas på överseende med detta.
 
Du ska vara glad och positiv och tycka om att prata. Dessutom se möjligheter och hjälpa mig med tips och trix på hur jag kan göra saker själv, utmana mig och inte vara rädd för att ta egna initiativ!
Har du körkort så är det kanon, annars får vi ta bussen.
 
I övrigt bor jag i hus i Askim, har sambo och en dotter på 2 år samt en  liten katt.

Tjänstens tillträde är efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval. Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan idag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Välkommen med din ansökan!

Annonsens ref.nr: 1131
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Personlig Assistens Sökes i Bollebygd (Töllsjö)

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Jag är en man på 51 år som bor i Töllsjö i Bollebygds kommun. Jag behöver nu utöka min assistansgrupp och söker dig som vill jobba på rullande schema, dagspass kl. 9-17.30 samt kväll/natt 20-... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Jag är en man på 51 år som bor i Töllsjö i Bollebygds kommun. Jag behöver nu utöka min assistansgrupp och söker dig som vill jobba på rullande schema, dagspass kl. 9-17.30 samt kväll/natt 20-07:00. Alla timmar är vakna och du kommer att variera mellan dag och nattpassen.

Mina intressen är att se på film och sport, lyssna på musik samt gå på konsert och teater. Du kommer att vara med och assistera mig i vardagens alla sysslor. Angående förflyttning så kan jag gå själv kortare sträckor.

Du som söker bör var en social person. För mig är det viktigt att du är lugn, trygg och empatisk. Du behöver förstå samt själv tala flytande svenska så att du kan ta emot mina muntliga instruktioner.

Körkort är ett krav då det ingår att köra min bil i arbetet. Du behöver även egen bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen. Utöver detta ser jag gärna att du är rökfri, har god fysik och erfarenhet att hantera manuell rullstol på ett säkert sätt. Har du tidigare arbetserfarenhet inom ett vårdyrke är det ett stort plus!

Du börjar först på timanställning och om vårt samarbete fungerar bra går tjänsten över till en visstidsanställning så länge uppdraget varar. Det finns lediga tjänster på antingen 80% eller 50%. Söker även timvikarier. OBS! Du söker jobbet på gil.se/jobbGIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till 37 årig man i Torslanda!

Ansök    Jan 11    Humana AB    Personlig assistent
Nu söker vi på Humana dig som vill arbeta som personlig assistent till en av våra kunder. Han är en 37-årig man med ALS bosatt i Torslanda, Göteborg. Kunden är väldigt social, intresserad av fotboll &  jakt och tycker om att umgås med sin familj och sina vänner. Han bor tillsammans med sin fru och 2,5 åriga dotter. Om tjänsten: Arbetsuppgifterna innebär att i ett nära samarbete med kunden sköta om hemmet och hjälpa honom i sin dagliga livsföring, som med ... Visa mer
Nu söker vi på Humana dig som vill arbeta som personlig assistent till en av våra kunder. Han är en 37-årig man med ALS bosatt i Torslanda, Göteborg. Kunden är väldigt social, intresserad av fotboll &  jakt och tycker om att umgås med sin familj och sina vänner. Han bor tillsammans med sin fru och 2,5 åriga dotter.

Om tjänsten:
Arbetsuppgifterna innebär att i ett nära samarbete med kunden sköta om hemmet och hjälpa honom i sin dagliga livsföring, som med mat- och personlig hygien, förflyttningar, komma ut på promenader samt iväg på träningspass och vara ett allmänt stöd i hans vardag. Kunden är väldigt sportintresserad och går ofta på fotboll & hockey.

Vem är du?
Vi söker dig som är lyhörd, uppmärksam, positiv, tålmodig och gärna rökfri. Du kan sätta kunden i centrum och tycker att arbete med människor är stimulerande. Du som söker är lugn och trygg som person och har nära till skratt. Det är även viktigt att du behärskar det svenska språket. Positiv inställning och humor är något som värderas högt av kunden.

För denna tjänst krävs det att du har:
- Kan uppvisa ett utdrag urpolisregistret då det finns minderårigt barn i hemmet (länk finner du längre ner på sidan)
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- Ej allergi då katt finns i hemmet

Det är även meriterande om du har:
- Erfarenhet av en liknande roll
- B-körkort

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:Dagtid ca 50% men arbetstiden kan senare komma att förläggas även kvällstid samt nattid.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kolleektivavtal.

Tillträde:Omgående när vi hittat rätt assistent till vår kund. Så vänta inte med din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Då det finns minderårigt barn i familjen vill vi att du som söker denna tjänst beställer ett utdrag ur polisregistret (det är upp till 2 veckors handläggningstid hos polisen) så beställ gärna ett direkt. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/Blanketten du ska välja heter "utdrag för arbete inom skola eller förskola"

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

14-årig aktiv tjej i Landvetter söker fler personliga assistenter

Ansök    Jan 11    Ågrenska AB (svb)    Personlig assistent
Vem är du som söker? Vi söker en glad och aktiv personlig assistent till 14 årig tjej i Landvetter som gillar bus och fysiska aktiviteter. Vi tänker oss att du är finurlig, kreativ, stark i kroppen och har ett lugn och tålamod då hon behöver stöttning i sin kommunikation. Du behöver vara ansvarstagande och initiativtagande. Det är till fördel om du kan grunder i tecken som stöd, men det är inget krav. Det är också meriterande med erfarenhet av att arbeta ... Visa mer
Vem är du som söker?
Vi söker en glad och aktiv personlig assistent till 14 årig tjej i Landvetter som gillar bus och fysiska aktiviteter. Vi tänker oss att du är finurlig, kreativ, stark i kroppen och har ett lugn och tålamod då hon behöver stöttning i sin kommunikation. Du behöver vara ansvarstagande och initiativtagande. Det är till fördel om du kan grunder i tecken som stöd, men det är inget krav. Det är också meriterande med erfarenhet av att arbeta i en familj och vana som personlig assistent med barn/ungdomar med funktionsvariationer. Du får gärna ha spring i kroppen och bus i knoppen. Personlig lämplighet och rätt personkemi är viktigt för båda parter!
Vi söker enbart tjejer och du ska vara rökfri samt ha körkort, fördel är om du har bil då kollektivtrafiken har dåliga förbindelser till hemmet.


Vem ska du jobba med?
Tjejen som söker assistent är en viljestark dam, full av personlighet och som med hela handen visar vad hon vill genom att peka och visa. Hon älskar bad och bus och är mycket social. Hon bor fördelat mellan sin mamma och pappa, och assistansen utförs hos den förälder där tjejen vistas för arbetspasset.
Hon har en kognitiv funktionsnedsättning vilket medför att hon kräver konstant tillsyn och någon som hjälper henne med de grundläggande behoven samt stöttning i kommunikationen utåt. Hon går själv och din arbetsplats kommer främst att vara i hemmet. Tillsammans har ni möjlighet att vara ute mycket, bada och hitta på andra äventyr.

Omfattning av tjänst
Tjänstgöringsgraden är i dagsläget inte bestämd, men kommer ligga mellan 20-50% i samråd med dig som anställs och föräldrarna. Arbetstiden är primärt lagd på eftermiddagar ca 16:45-21 och 1-2 helger/4 veckor. En perfekt tjänst att kombinera med studier eller annat jobb. Vi söker 1-2 personliga assistenter. Bredvidgång och introduktion ingår givetvis när du anställd.
Har du funderingar kring tjänsten - tveka inte att maila eller ringa ansvarig kontakt för tjänsten.
Vi kräver även att du uppvisar utdrag från belastningsregistret. Ansök om detta redan nu via nedan länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
I och med att du söker denna tjänst godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.


Oss som företag
Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi finns på Lilla Amundön ca 10 km söder om Göteborg. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella.
Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation. Visa mindre

Humoristisk & Levnadsglad Kille Söker Assistent i Mölndal

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Söker du efter en arbetsplats som är roligt att komma till? Uppskattar du en ansvarsfull arbetsplats med goaste brukare, kollegor och varierande arbetsuppgifter?  En arbetsplats där vi samarbe... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Söker du efter en arbetsplats som är roligt att komma till? Uppskattar du en ansvarsfull arbetsplats med goaste brukare, kollegor och varierande arbetsuppgifter? 

En arbetsplats där vi samarbetar i team och dubbelassistans mot samma mål?

En arbetsplats där det finns utrymme för att mixa viktiga & allvarsamma arbetsuppgifter som kräver fokus med ett och annat skämt och gapskratt däremellan.

VEM SÖKER VI:

Vi söker dig en omtänksam och pålitlig assistent.

En person med positiv inställning till livet i största allmänhet som har god känsla för detaljer, goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift. En person som har nära till humor och skratt. En initiativrik person som uppskattar arbetsrutiner. En person som har hög arbetsmoral och tänker långsiktigt med din ansökan. Har du tidigare erfarenheter av personlig assistans, utbildning inom vård och omsorg samt körkort är det en fördel.

VEM SÖKER DU JOBB HOS:

En kille på 31 år som efter en trafikolycka med förvärvade hjärnskador behöver assistans dygnet runt och dubbelassistans all vaken tid. En kille med humor, stark livsglädje, glimten i ögat och ett vardagligt kämpande med motivation. En kille som trivs som fisken i vattnet i sociala sammanhang och där det händer skojigheter med fart och fläkt, men uppskattar även en lugn stund och hemmamys. En kille som är noga med sin outfit. Han uppskattar att resa till sol och bad främst då till Spanien eftersom han har en sommarbostad där så en och annan spansk låt går rakt in i hjärtat, men även hits från radion mm. En lyhörd kille som har lätt för att känna in sinnesstämningar. Killen som har en stor portion humor, lätt till skratt och vet vad livskvalitet är!

TJÄNSTEN INNEBÄR:

Varierande arbetstider (dag, kväll och vaken natt). Varannan helg. Förflyttningar sker med hjälpmedel och taklift. Inledningsvis en timanställning med ambition till en visstidsanställning på ca 75–90% efter överenskommelse.

Hos oss får du en noggrann introduktion och bredvidgång.

Det är krav på att du är vaccinerad mot Covid-19 samt kan uppvisa vaccinationskort. Bortsett från Corona restriktioner innebär din tjänst även resa utomlands till Spanien under några veckor per år. Väcker annonsen ditt intresse där du passar in på beskrivningen är du hjärtligt välkommen att söka tjänsten till den coolaste killen i rulle :) killen som gillar att vara ”där det händer” bifoga CV och personligt brev i din ansökan, du söker jobbet på www.gil.se/jobb. Vid frågor om tjänsten mejla [email protected]

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Visa mindre

Personlig assistent sökes till riskgruppskvinna 65+ i Jönköping Aneby

Fokus i arbetet som personlig assistent är att få kundens vardag att fungera både hemma och på fritiden. Arbetstiden är måndag-fredag dagtid. Som personlig assistent är det ditt arbete att följa kunden utifrån dennes önskemål och behov. Då du arbetar där kunden befinner sig är det viktigt att du har förmågan att kunna känna av olika situationer och förstå när du ska ta ett steg tillbaka och när din hjälp behövs. I rollen som personlig assistent så kommer d... Visa mer
Fokus i arbetet som personlig assistent är att få kundens vardag att fungera både hemma och på fritiden.
Arbetstiden är måndag-fredag dagtid.
Som personlig assistent är det ditt arbete att följa kunden utifrån dennes önskemål och behov.
Då du arbetar där kunden befinner sig är det viktigt att du har förmågan att kunna känna av olika situationer och förstå när du ska ta ett steg tillbaka och när din hjälp behövs.
I rollen som personlig assistent så kommer du ex att stödja kunden med vardagliga sysslor såsom på och avklädning,personlig hygien,matlagning,städning samt stödja kunden i olika aktiviteter utanför hemmet som ex rasta hundarna,påta i trädgård eller åka iväg på en resa med övernattning.
Vi ser att du som söker är mellan 26-64,lugn,empatisk,social och lyhörd person med hög arbetsmoral och brinner för att jobba med människor och trädgård.
Tidigare erfarenhet är meriterande men inget krav då största vikt läggs på personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kund.
Du som söker ska vara kvinna och ickerökare.
Du ska även vara i god fysik,frisk. Ej småbarnsförälder då brukaren har nedsatt immunförsvar.
Önskvärt att du har goda kunskaper om apple-produkter.
Du måste ha körkort då kommunikationen är obefintlig.
Intervju sker fortlöpande.
Glöm ej ange ålder ,bostadsort och telefon nr. Visa mindre

Personlig assisten sökes i Göteborg

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.En kille på 16 år söker personlig assistent, han är i sin vardag helt beroende av sina hjälpmedel och har ett stort behov av hjälp med all förflyttning och ADL (aktivitet i det dagliga livet). D... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.En kille på 16 år söker personlig assistent, han är i sin vardag helt beroende av sina hjälpmedel och har ett stort behov av hjälp med all förflyttning och ADL (aktivitet i det dagliga livet).

Du bör ha god fysik då det förekommer en del förflyttningar, men också god samarbetsförmåga då det är dubbelassistans. Vårt krav är att du inte röker på arbetsplatsen och innehar Covidbevis/pass.

Tjänst är på ca 75-100 % fördelat på dagar och kvällar. 

Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande så vänta inte med att skicka in den!
GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Varaktig anställning hos en av våra barnkunder i centrala Göteborg!

Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den ambitionen är personalen vår viktigaste resurs. En god assistans bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi o... Visa mer
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa assistansen, och i den ambitionen är personalen vår viktigaste resurs. En god assistans bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och att vi alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag – och hjälpa våra kunder att få precis den assistans de behöver. Vill du göra skillnad i andra människors vardag, och arbeta på ett modernt företag med engagerade kollegor och fantastiska kunder? Välkommen till Assistans för dig!

Assistans för dig söker nu ödmjuka och snälla personliga assistenter till en pojke boende i centrala Göteborg.

I din roll som personlig assistent kommer du att utgöra en viktig del i pojkens liv. Du som söker ska därför ha ett stort engagemang för att arbeta med personer som behöver det som allra mest. Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent, arbete med svårt sjuka barn eller utbildning inom vård och omsorg är starkt meriterande, men det viktigaste är att du har hjärtat på rätt ställe och ser dig själv som lämplig för utmaningen.

Pojken har ett omfattande hjälpbehov på grund av stora fysiska och psykiska funktionsnedsättningar med bland annat epilepsi, problem med andningen och infektionskänslighet till följd. Han är också mycket begränsad i sin kommunikationsförmåga, men tycker om när man pratar, sjunger och läser för honom. Till vardags handlar tjänsten dock om att förgylla livet för en pojke som trots alla sina odds är väldigt nöjd med sitt liv.

Vi söker dig som kan arbeta dagtid, arbetspassen är förlagda både under vardag och helg. Tjänstgöringsgraden kommer vara mellan 80 och 90%. Arbetet som personlig assistent kräver att man även ha en viss flexibilitet då man förväntas ställa upp vid ev ledighet eller sjukdom i arbetsgruppen.

Skicka CV och personligt brev där du berättar om dig själv och beskriver varför du skulle passa för tjänsten.

För att arbeta med barn inom personlig assistans krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Detta utdrag tar cirka 14 dagar att få och behöver finnas på plats innan en eventuell anställning kan påbörjas. Du kan beställa ett utdrag på nedan länk.

https://intranet.assistansfordig.se/intranat/recruitmentmvc/ad/4834/#:~:text=Assistans för dig,barn-med-funktionsnedsattning/ Visa mindre

Personlig assistent i Göteborgsområdet

Som personlig assistent stödjer du en person med funktionssättning att leva det liv som hen själv vill leva. Arbetsuppgifterna kan vara allt ifrån att assistera vid måltider, stötta, ta initiativ eller att inte ta initiativ, sköta intimhygien, klä av och på, sköta om hemmet, till att göra det möjligt för assistansanvändaren att kunna vara förälder, arbeta, studera, ägna sig åt sina fritidsintressen, umgås med vännerna och mycket mer. Vi på kontoret kommer... Visa mer
Som personlig assistent stödjer du en person med funktionssättning att leva det liv som hen själv vill leva. Arbetsuppgifterna kan vara allt ifrån att assistera vid måltider, stötta, ta initiativ eller att inte ta initiativ, sköta intimhygien, klä av och på, sköta om hemmet, till att göra det möjligt för assistansanvändaren att kunna vara förälder, arbeta, studera, ägna sig åt sina fritidsintressen, umgås med vännerna och mycket mer.

Vi på kontoret kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och försöka matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal! Vissa har annonser ute, men många har det inte.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten; hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för båda.  För många är tidigare arbetslivserfarenhet och utbildningar ganska ointressant, utan oftast handlar det om personkemi. 

Arbetsuppgifterna för en personlig assistent beror på vem man jobbar hos. Somliga personer behöver mycket hjälp med kroppen, andra med knoppen. Vissa festar hårt, reser långt, har många barn. Somliga går i plugget, andra jobbar. Någon hänger ofta i stallet, andra gillar hockey. Någon tycker om att måla, en annan älskar prinsesstårtor. Somliga är tystlåtna, andra snacksaliga.

Vi har allt från extrajobb på kvällar och helger, till större tjänster som rullar på så länge assistansuppdraget varar, men det är få heltidstjänster. Däremot många 75 %-iga.Vi har jobb på kvällar och nätter samt jobb på dagtid på vardagar. Och på helger. Glöm inte att uppge vilka arbetstider som du är mest intresserad av! 

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV till oss och svarar på urvalsfrågorna.

Ditt personliga brev innehåller information om dig som person. Berätta vad du är bra på. Ge exempel som lyfter fram dina egenskaper. Beskriv vad du tycker om att göra, hur din familjesituation ser ut och hur mycket och när du önskar jobba!

Just nu, under pågående pandemi, så har vi som krav på nästan alla tjänster att du är vaccinerad emot Covid-19, detta eftersom många av våra assistansberättigade är i olika riskgrupper.

Har du frågor, kan dessa ställas till Lena Svensk, på mejl [email protected] eller telefon 031-636487. Visa mindre

Personlig assistent 80% i västra Göteborg

Ansök    Jan 10    Ågrenska AB (svb)    Personlig assistent
Hej! Detta är ett föräldrar vikariat med start sista februari som är pågående minst 1 år. Är du van vid och trivs med omvårdnadsarbete samt hantering av mediciner och hjälpmedel. Är du samtidigt varm som person och har glimten i ögat? Då är du varmt välkommen att blir en del av vårt kompetenta team av personliga assistenter! Vi söker efter dig som vill arbeta dagar, kvällar och helger på en tjänstgöringsgrad på 80 %. Du arbetar efter ett rullande 4-veckor... Visa mer
Hej!
Detta är ett föräldrar vikariat med start sista februari som är pågående minst 1 år.
Är du van vid och trivs med omvårdnadsarbete samt hantering av mediciner och hjälpmedel. Är du samtidigt varm som person och har glimten i ögat?
Då är du varmt välkommen att blir en del av vårt kompetenta team av personliga assistenter! Vi söker efter dig som vill arbeta dagar, kvällar och helger på en tjänstgöringsgrad på 80 %. Du arbetar efter ett rullande 4-veckorsschema.
Vi söker och prioriterar dig som har jobbat i vården, hemtjänsten och har erfarenheter av personlig assistans. Är du utbildad undersköterska eller har motsvarande medicinsk kompetens är det än mer prioriterat.
Det är ett krav att du är icke-rökande.
Det är till din fördel om du har bil, då förmiddagspassen börjar kl 07:00.
Vad innebär jobbet?
Du kommer arbeta med en go och mysig kille på 20 år, som älskar närheten av sina assistenter. Att få prata om djur och minnen från förr. Du kommer få lära känna en kille med humor och som kommunicerar på sitt alldeles egna sätt.
Han har en diagnos som medför att han är blind, har talsvårigheter, begränsat minne, rörelsehinder samt drabbas av mycket muskelkramper. Han är till största del sängliggande och blir successivt försämrad i sin diagnos. Det är dubbelassistans all vaken tid och vi söker därför dig som trivs att arbeta tillsammans med en kollega. Samtidigt som du är van och trygg med eget ansvar. Som assistent hos killen är det viktigt att du är lyhörd för förändringar i killens mående och att du snabbt förmår ställa om vid ändrade rutiner.
Vi värdesätter att du är ansvarstagande, strukturerad, lösningsfokuserad och har ett lugn. Vi lägger även stor vikt vid att du utbildas i takt med de behov som kan uppkomma.
Tjänsten
Assistenterna arbetar i 3 skift och därför förväntas du kunna arbeta förmiddagar, eftermiddagar samt längre pass på 13 h då och då. Du förväntas kunna arbeta två helger av fyra. Arbetsplatsen ligger i Västra Göteborg (Hovås/Billdal) och kollektivtrafik stannar i närheten av hemmet.
Du är varmt, varmt välkommen att söka tjänsten! Vi önskar tillträde snarast efter överenskommelse. Givetvis erbjuds bredvidgångar för att du ska bli trygg i ditt arbete. Vi vill att du tänker långsiktigt då killen har behov av stabilitet.
Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Vi kräver utdrag från belastningsregistret detta gör du via denna länk:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella. Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation. Läs mer på www.agrenska.se Visa mindre

Personlig assistent till 27-årig kille i Agnesberg! (Dygnspass)

Ansök    Jan 10    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Vi söker en personlig assistent till vår kund i Agnesberg. Han är en kille på 27 år som är rullstolsburen efter en olycka. Som personlig assistent för kunden kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser då han enbart har en fysisk funktionsnedsättning. Han bor till... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker en personlig assistent till vår kund i Agnesberg. Han är en kille på 27 år som är rullstolsburen efter en olycka. Som personlig assistent för kunden kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser då han enbart har en fysisk funktionsnedsättning. Han bor tillsammans med sin familj och hund.

Dina arbetsuppgifter är att hjälpa till med allt som dyker upp i hans vardag. Arbetet består av att hjälpa till med de vanliga grundläggande behoven samt att följa med kunden vid olika aktiviteter. Det är ett stort plus om du som assistent är intresserad av träning och rehabilitering.

Du som söker är en person som är peppande och motiverande och har förmågan att drivas av uppsatta mål. Egenskaper som önskas är att du som söker är positiv, lyhörd och flexibel och drivs av att arbeta tillsammans med andra människor. Vår kund ser gärna att ni har liknande intressen för att ni ska trivas så bra som möjligt tillsammans. Är du i ungefär samma ålder som kunden själv är det ett stort plus. Han är bland annat intresserad av träning, musik, film och dataspel och hoppas att du som söker delar hans intressen. Du som söker får gärna ha erfarenhet från yrket som personlig assistent. Det är dock inte ett krav då det viktigaste är att du och kunden har personkemi och fungerar väl ihop!

Arbetstid/Varaktighet:Tjänsten är på 62,5% och du arbetar efter ett rullande tvåveckorsschema med mestadels dygnspass med väntetid/jour på natten.

Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde:Enligt överenskommelse. 

Att jobba på Humana:
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu? 
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till konst-intresserad kvinna i Göteborg! Timvikarier

Ansök    Jan 10    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Nu söker vi en lyhörd och omtänksam assistent till en av våra kunder i Göteborg! Om tjänsten: Vår kund har en neurologisk sjukdom som gör att hon är ofta sängbunden, och tillståndet kan variera sig både från dag till dag och från timme till timme. Det är viktigt att du som assistent kan an... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Nu söker vi en lyhörd och omtänksam assistent till en av våra kunder i Göteborg!

Om tjänsten:

Vår kund har en neurologisk sjukdom som gör att hon är ofta sängbunden, och tillståndet kan variera sig både från dag till dag och från timme till timme. Det är viktigt att du som assistent kan anpassa dig och läsa av vår kund då hon är mycket intryckskänslig för ljud, ljus och människor som rör sig omkring henne. Jobbet innebär att hjälpa vår kund med dagliga behov som att laga mat, städa, tvätta och personlig hygien. Du får gärna dela fritidsintressen som konst, inredning, trädgård, matlagning, att sy, kika i antikaffärer och fika på stan nån gång.

Vi söker dig som:

Vi söker en trevlig och snäll kvinna i 20-55 årsåldern. Gärna med erfarenhet men det är inte ett krav. Du får gärna tycka om att laga mat då man i detta hushåll lagar all mat från grunden. Du behöver kunna ta egna initiativ då vår kund emellanåt är för sjuk för att orka kommunicera.

Vi erbjuder:Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet:Timvikarier vid behov sökes.
Arbetstiderna är 10:00-14:00 och 18:00-19:25 både vardag och helg. 
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så vänta inte med din ansökan.

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistens; Personlig Assistans i Göteborg AB; 180104

Personlig assistans i Göteborg AB har arbetat med personlig assistans sedan Lagen om Stöd och Service till funktionshindrade infördes 1994. Vi söker en tjej, gärna i 30-50-årsåldern, som assistent till en 37-årig rullstolsburen kvinna med förvärvad hjärnskada. Jobbet innebär att assistera kvinnan i alla hennes dagliga rutiner såsom hygien, träning, daglig verksamhet 3 dagar/vecka samt övriga fritidsaktiviteter. Det är en aktiv kvinna som har mycket kontakt... Visa mer
Personlig assistans i Göteborg AB har arbetat med personlig assistans sedan Lagen om Stöd och Service till funktionshindrade infördes 1994.
Vi söker en tjej, gärna i 30-50-årsåldern, som assistent till en 37-årig rullstolsburen kvinna med förvärvad hjärnskada.
Jobbet innebär att assistera kvinnan i alla hennes dagliga rutiner såsom hygien, träning, daglig verksamhet 3 dagar/vecka samt övriga fritidsaktiviteter. Det är en aktiv kvinna som har mycket kontakt med anhöriga och vänner, går på bio, gillar att vara ute på promenader och tar en fika ibland. Du ska även vara behjälplig med hennes kommunikation och det är därför av stor vikt att du behärskar svenska i tal och skrift.
Du ska vara flexibel, positiv inkännande och initiativtagande. Tidigare erfarenhet av assistansarbete är en merit. Du bör ej vara pälsdjursallergiker då det finns katt i hemmet.
Här arbetar man dygn, med väntetid på natten. Vi söker en person som kan arbeta 6 dygn/fyra veckor samt tre 8-timmarspass på fyra veckor. Ca 95 %. Detta är ett graviditetsvikariat. Tillträde omgående. Visa mindre

Personliga assistenter sökes till en 36-årig kvinna i Bergsjön! Flera ...

Ansök    Jan 10    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta 90% eller 50% hos vår kund i Bergsjön. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.   Vem är du? Vår kund söker dig som är en social, kreativ och initiativrik tjej/kvinna. Du bör vara lyhörd inför kundens behov och har lätt... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta 90% eller 50% hos vår kund i Bergsjön. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Vem är du?
Vår kund söker dig som är en social, kreativ och initiativrik tjej/kvinna. Du bör vara lyhörd inför kundens behov och har lätt för att anpassa dig efter hennes dagsform. Du har kanske arbetat som personlig assistent tidigare och förstår balansen mellan att du är på din arbetsplats och att du är i kundens hem. Det är av största vikt att du hanterar svenska i tal och skrift. Du får inte vara pälsallergier då katter finns i hemmet. Vår kund röker så du bör inte vara känslig för röklukt. Störst vikt kommer läggas vid personkemin mellan dig och vår kund. 
Om tjänsten:
Vår kund är en 36-årig kvinna boende i Bergsjön strax utanför Göteborg. Du kommer att få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hennes vardag såsompersonlig hygien, matlagning, städning samt djurskötsel. Du bör vara i fysiskt god form eftersom lyft och förflyttningar förekommer dagligen. Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi söker dig som är social och som är van vid att ta ett stort ansvar. 

För denna tjänst krävs det att du har:  
- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift 
- Tål pälsdjur och röklukt

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:
Vi anställer flera tjänster: 90%, 50% samt timvikarier vid behov. 
Arbetspassen är förlagdadagtid 9:00-20:00 eller kvällstid 20:00-09:00 med 5,45h väntetid på natten både vardagar och helger. 
Du ska kunna arbeta både dag/kväll och kväll/natt.
Vi lägger stor vikt vid att du är flexibel och har möjlighet att komma in med kort varsel. Du kommer att ingå i ett arbetsteam med flera assistenter.

Lön:Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.  

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent varannan helg sökes till 13 årig tjej.

Ansök    Jan 10    Ågrenska AB (svb)    Personlig assistent
Om dig Vi söker en till fantastisk assistent till vår dotter på 13-år med Retts-syndrom. Du får gärna vara en omtänksam person som önskar ett kontinuerligt rullande schema på onsdagar och varannan helg. Du är rökfri, skötsam, pålitlig, noggrann, finurlig, entusiastisk, självgående och trygg. Du får gärna ha en stor dos av humor :) Vi önskar enbart kvinnliga sökande då arbetet är integritetsnära. Du får gärna älska väder, vind, djur, natur och vatten. Vår d... Visa mer
Om dig
Vi söker en till fantastisk assistent till vår dotter på 13-år med Retts-syndrom. Du får gärna vara en omtänksam person som önskar ett kontinuerligt rullande schema på onsdagar och varannan helg.
Du är rökfri, skötsam, pålitlig, noggrann, finurlig, entusiastisk, självgående och trygg. Du får gärna ha en stor dos av humor :) Vi önskar enbart kvinnliga sökande då arbetet är integritetsnära.
Du får gärna älska väder, vind, djur, natur och vatten. Vår dotter älskar att gå i skogen och hoppa på vår studsmatta. Du ska gilla variationen av spontana äventyr i närområdet, att åka och bada, följa med till söndagsskolan likväl som att mysa hemma.
Andra kvaliteter du gärna få ha;
- Det är med hjälp av ditt stöd som hon kommunicerar med sin omgivning och därför behöver du ha flytande svenskakunskaper i tal och skrift
- Van vid TAKK – tecken som stöd, eller önskan och engagemang att lära dig kring detta
- Van vid ögonstyrd dator samt kommunikationsverktyget PODD


Dina arbetsuppgifter
Vår dotter är 13 år och bor med oss, sina föräldrar och sin bror, i östra Kortedala Göteborg. Hon är en nyfiken tjej som älskar att vara social med andra och röra på sig. Hemma dansar vi, gör yoga och äventyrar i skogen. Hon har ett hemligt språk som innebär att hon kommunicerar med kroppen och ögonen. Som hennes personliga assistent kommer du att få vara en del av hennes vardag.
Anställning
Vi söker dig som kan intresserad av att arbeta lördag + söndag 11:00-18:00 jämna helger. Vi är en liten grupp som hjälper varandra och därför kan de finnas möjlighet att ta fler pass då och då. Ingen assistans utförs under storhelger.
Du får självklart en bra start med genomgång av både oss föräldrar och nuvarande assistenter. Allt för att du och vår dotter ska trivas tillsammans.
Ditt jobb kommer också innebära att sköta hennes basbehov (ADL) och dagliga hygien. Du kommer behöva ha aktiv tillsyn när ni är tillsammans och du kommer tolka och översätta hennes kommunikation till omgivningen.
Vi tror på bra personkemi och god kommunikation. Så tveka inte på att skicka in din ansökan så att vi kan träffas så snart som möjligt.


Till denna tjänst kräver vi utdrag från belastningsregister. Så gör denna beställning redan nu på nedan länk https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/


Ågrenska som arbetsgivare
Som anställd på Ågrenska blir du del av en unik organisation. Vi kämpar för ett optimalt liv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar och sällsynta diagnoser. Det har vi gjort i över hundra år och tillsammans gör vi stor skillnad. När Du jobbar hos oss på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i Din roll som personlig assistent. Visa mindre

Assistent till Klara 60% - västra Göteborg

Ansök    Jan 10    Ågrenska AB (svb)    Personlig assistent
Hej! Vill du jobba som assistent till Klara? Klara är en glad och aktiv tjej som tycker om att pyssla, spela spel analogt och digitalt, träna eller promenera och gosa med familjens hundar. Klara bor i Kullavik tillsammans med sina föräldrar och sina två yngre syskon. Som assistent till Klara så kommer ni att vara aktiva tillsammans och hitta på roliga saker. Du stöttar även Klara i ADL, matlagning och vardagliga rutiner. Klara har begränsat tal men hon är... Visa mer
Hej!
Vill du jobba som assistent till Klara?
Klara är en glad och aktiv tjej som tycker om att pyssla, spela spel analogt och digitalt, träna eller promenera och gosa med familjens hundar. Klara bor i Kullavik tillsammans med sina föräldrar och sina två yngre syskon. Som assistent till Klara så kommer ni att vara aktiva tillsammans och hitta på roliga saker. Du stöttar även Klara i ADL, matlagning och vardagliga rutiner.
Klara har begränsat tal men hon är finurlig i sin kommunikation, hon pekar, visar och använder bilder samt tecken som stöd. Hon har balanssvårigheter och därför behöver hon ett levande stöd när hon tar sig fram eller så använder hon rullstol. Hon är en självständig tjej som vill vara med och planerar sitt liv och du ges möjligheten att vara en del av detta.
Vi hoppas att du som söker är en lugn och trygg tjej mellan 20-30 år. Att du har ett driv och initiativförmåga och att du som Klara gillar djur. Fördel är om du har körkort, men det är inget krav.
Arbetspassen är förlagda på eftermiddagar start ca 15.00 och avslutas runt 20.00/21.00 tiden. Samt vissa helgpass.
Vi kan erbjuda 40-50%. Mer under sommar.
Hoppas vi hörs!
Till denna tjänst kräver vi utdrag från belastningsregister. Så gör denna beställning redan nu på nedan länk https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Visa mindre

Personlig assistent sökes till 30årig kilIe i centrala Göteborg

Hej! Vill du ha ett jobb där du känner att det du jobbar med är viktigt och gör skillnad? Jag är en 30 årig kille med en ryggmärgsskada efter en bilolycka som bor i centrum. Jag söker nu en ny personlig assistent på 75% till mitt assistent team.  Då jag har assistans dygnet runt krävs det att du kan arbeta varierande tider dvs dag, kväll, helg och natt samt att du kan hoppa in om någon blir sjuk därför är flexibilitet viktigt. I lägenheten finns ett ass... Visa mer
Hej!

Vill du ha ett jobb där du känner att det du jobbar med är viktigt och gör skillnad?

Jag är en 30 årig kille med en ryggmärgsskada efter en bilolycka som bor i centrum. Jag söker nu en ny personlig assistent på 75% till mitt assistent team.  Då jag har assistans dygnet runt krävs det att du kan arbeta varierande tider dvs dag, kväll, helg och natt samt att du kan hoppa in om någon blir sjuk därför är flexibilitet viktigt.

I lägenheten finns ett assistentrum. 

Jag söker dig som är noggrann, observant, positiv samt initiativrik men även kan ta ett steg tillbaka. Det är bra om du gillar att laga mat och inte är allergisk mot hundar (då jag ibland har besök av människor med hundar).

Du måste ha erfarenhet av vården alternativt personlig assistans. Har du jobbat med ryggmärgsskador är det en merit. I arbetet ingår förflyttningar så erfarenhet av lift är viktigt. Har du hanterat glidbräda förut så är det en bonus. Erfarenhet av hygienhantering är ett måste. Du bör ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Det är bra om du har körkort samt bil.

Jag älskar att umgås med vänner och familj och att ha middagar. Mina intressen är musik, mat och dryck, sport och mitt jobb där jag jobbar hemifrån.

Hör gärna av dig om det här stämmer in på dig!

Tillträde snarast.

Kollektivavtal Kommunal-Fremia. Lön enl överenskommelse.

Som personlig assistent i GIL kan du vara stolt över ditt jobb. Du kommer att utföra arbetsuppgifter som skapar förutsättningar, minimerar hinder och ger plats för en annan människas potential. Visa mindre

Personliga assistenter

Ansök    Jan 7    Göteborgs kommun    Personlig assistent
Förvaltningen för funktionsstöd i Göteborgs Stad arbetar för att människor med funktionsnedsättning ska kunna leva självständiga liv med meningsfull sysselsättning, rik social samvaro och full delaktighet i samhället utifrån sina förutsättningar. Vi beslutar utifrån lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade samt socialtjänstlagen, och arbetar med boende, daglig verksamhet, sysselsättning, boendestöd, personlig assistans, olika former av avlast... Visa mer
Förvaltningen för funktionsstöd i Göteborgs Stad arbetar för att människor med funktionsnedsättning ska kunna leva självständiga liv med meningsfull sysselsättning, rik social samvaro och full delaktighet i samhället utifrån sina förutsättningar. Vi beslutar utifrån lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade samt socialtjänstlagen, och arbetar med boende, daglig verksamhet, sysselsättning, boendestöd, personlig assistans, olika former av avlastning, stöd och ledsagning.

Med ca 6 000 medarbetare är vi Sveriges största funktionsstödsförvaltning och vill vara med och utveckla kunskapsområdet och bidra till att rättigheterna om delaktighet och tillgänglighet gäller alla.

Här finns plats för dig som är bra på att inkludera andra, tänker nytt och som med engagemang skapar bättre vardagar för göteborgarna. Välkommen att bli en av oss! Du är Göteborg.

Följ oss gärna på LinkedIn: www.linkedin.com/company/goteborg-funktionsstod

ARBETSUPPGIFTER
Vill du göra skillnad på riktigt?

Nu söker vi timvikarier inom personlig assistans som kan arbeta med att ge stöd och omsorg till personer med olika former av behov och unika livssituationer. Du arbetar där assistansanvändaren är, vilket innebär att du befinner dig i assistansanvändarens hem eller på aktiviteter utanför hemmet.

Arbetet innebär varierande arbetsuppgifter som pedagogiskt stöd i vardagen, personlig omvårdnad samt vanligt förekommande arbete i hemmet som tvätt och matlagning. En del av arbetet är också att dokumentera brukarnas utveckling och behov. I arbetsuppgifterna ingår även medicinhantering enligt delegation samt social dokumentation. Genom att finnas där som stöd för våra brukare bidrar du till en meningsfull vardag.

Som timvikarie erbjuds du:
* Flexibel arbetstid som är förlagd dagtid, kvällstid eller natt på både vardagar och helger.
* Styra din arbetstid genom att själv lägga in din tillgänglighet och få förfrågningar därefter.
* Kombinera arbete med studier, annan sysselsättning eller pension.
* Goda möjligheter till sommarjobb och en framtid inom staden.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har fyllt 18 år. I vissa ärenden krävs även ett utdrag från belastningsregistret. Vi ser gärna att du har relevant arbetslivserfarenhet och det är meriterande om du har stödassistent- alternativt undersköterskeutbildning eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Som personlig assistent sätter du individen i fokus, har ett pedagogiskt förhållningssätt och ett genuint intresse för människor med olika typer av funktionsvariationer. Det är viktigt att du är lyhörd för individens behov för att kunna anpassa ditt bemötande i olika situationer. Du är stabil och trygg som person, har en god samarbetsförmåga och kan sätta gränser när det behövs. För oss är det önskvärt att du är ansvarsfull samt har ett flexibelt förhållningssätt.

För att kunna kommunicera med brukare, kollegor och föra dokumentation behöver du behärska det svenska språket vilket innebär godkända betyg i Svenska A, SAS Grund eller motsvarande.

Känner du att ovanstående beskrivning stämmer in på dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Rekrytering sker löpande utifrån verksamheternas vikariebehov.
I samtliga rekryteringsprocesser sker minst två referenstagningar.

I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att få svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, i enlighet med GDPR.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag och cykelförmån. Visa mindre

Personlig Assistent sökes till man i Göteborg

På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? Om tjänsten Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en man i 65-årsåldern med en förvärvad hjärnskada boendes i centrala Göteborg. I arbetsuppgifterna, som är många och varierande, ingår det bland annat att: - Hjälpa till med de dagliga rutinerna och hushållssysslor - ... Visa mer
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en man i 65-årsåldern med en förvärvad hjärnskada boendes i centrala Göteborg. I arbetsuppgifterna, som är många och varierande, ingår det bland annat att:

- Hjälpa till med de dagliga rutinerna och hushållssysslor
- Förgylla dagen för denna man
- Tjänsten kan komma att innebära arbetspass förlagda till dag, kväll, natt och helg samt dygnspass där det uppstår cirka 9 timmar väntetid


Om dig

Vi tror att du som söker denna tjänst är en person som brinner för att arbeta med människor och som kan se till dina medmänniskors behov. Du har en förmåga att sprida lugn till dina medmänniskor samtidigt som du är handlingskraftig och självgående i ditt arbete.

Som person är du:

- Lyhörd
- Professionell
- Entusiasmerande
- Empatisk


Meriterande är om du har:

- Erfarenhet av liknande skador

Krav:

- Vårderfarenhet eller motsvarande

Omfattning: Deltid, (väntetid förekommer).

Tillträde: Omgående.

Tillträde: Enligt överenskommelse, helst per omgående.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Om rekryteringsprocessen

Vi utgår ifrån vår värdegrund - kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet. Det betyder att vi som arbetar på Olivia Personlig Assistans har en humanistisk människosyn och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt till vårt arbete. I vår rekryteringsprocess innebär det att vi värdesätter dessa egenskaper hos dig. Din ansökan kan komma att läsas av medarbetare inom Olivia Personlig Assistans, av kund och dennes anhöriga och /eller samordnare.

- För anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.
- Blir det aktuellt med anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag ur polisens belastningsregister - vilket du enkelt kan beställa här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/).


Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans

Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Visa mindre

Personlig Assistent sökes i Kungsbacka

På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? Om tjänsten Vi söker nu dig som vill arbeta som personlig assistent åt en kvinna i 50-årsåldern med MS i Kungsbacka. I arbetsuppgifterna, som är varierande, ingår det bland annat att: - Hjälpa till med de dagliga rutinerna. - Tjänsten kan komma att innebära arbetspass förlagda till dag,... Visa mer
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

Om tjänsten

Vi söker nu dig som vill arbeta som personlig assistent åt en kvinna i 50-årsåldern med MS i Kungsbacka. I arbetsuppgifterna, som är varierande, ingår det bland annat att:

- Hjälpa till med de dagliga rutinerna.
- Tjänsten kan komma att innebära arbetspass förlagda till dag, kväll, natt och helg.
- Arbetspass är huvudsakligen förlagda till dygnspass (väntetid förekommer)
- Tyngre lyft kan komma att krävas.


Om dig

Vi tror att du som söker denna tjänst är en person som brinner för att arbeta med människor och som kan se till dina medmänniskors behov. Du är en person som har ett intresse av musik- och tv-serier samt gillar att hålla dig aktiv.

Som person är du:

- Lugn
- Empatisk
- Lösningsfokuserad
- Drivande
- Entusiasmerande och lyhörd


Krav:

- Vårderfarenhet eller motsvarande

Omfattning: Deltid, extra vid behov (möjlighet till förlängning).

Tillträde: Omgående.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Om rekryteringsprocessen

Vi utgår ifrån vår värdegrund - kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet. Det betyder att vi som arbetar på Olivia Personlig Assistans har en humanistisk människosyn och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt till vårt arbete. I vår rekryteringsprocess innebär det att vi värdesätter dessa egenskaper hos dig. Vi är övertygade om att du som söker tjänsten också delar vår vision 'Vi ger våra kunder möjligheten att leva livet fullt ut. Tillsammans skapar vi framtidens omsorg som bidrar till utveckling och mångfald i välfärden.'

- För anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.
- Blir det aktuellt med anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag ur polisens belastningsregister - vilket du enkelt kan beställa här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)


Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans

Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Visa mindre

Assistent kompis sökes

Poolarna assistans är en liten familjär organisation med hjärta och hjärna. Vi tillhör kollektivavtals området Almega och innehar tillstånd att bedriva personlig assistans. Vi tror att medarbetare som trivs skapar trygghet och kvalitet hos våra kunder. Vi ser gärna att du blir en del av i vårt glada gäng . Din röst är viktig. Huvud kontoret ligger i Örebro men vi arbetar med kunder och personliga assistenter rikstäckande. Till en av våra underbara kunder s... Visa mer
Poolarna assistans är en liten familjär organisation med hjärta och hjärna. Vi tillhör kollektivavtals området Almega och innehar tillstånd att bedriva personlig assistans.
Vi tror att medarbetare som trivs skapar trygghet och kvalitet hos våra kunder. Vi ser gärna att du blir en del av i vårt glada gäng . Din röst är viktig.
Huvud kontoret ligger i Örebro men vi arbetar med kunder och personliga assistenter rikstäckande.
Till en av våra underbara kunder söker vi nu en erfaren och trevlig personlig assistent med hjärtat på rätt ställe.
Vi arbetar utifrån en långvarig relation där personkemin är viktigast.
Vår kund är en ung kille som bor med sin familj i Göteborg. Han är en glad kille med mycket humor så bra om du också har dessa egenskaper.
Som assistent är du med och stöttar i allt från matsituation, hygien, kommunikation och aktiviteter. Vi tror att du har egenskaper som initiativrik och ansvarsfull, då det är viktigt i arbetet med vår kund.
Tjänsten ska tillsättas omgående. Det är varierande arbetstider som dag, kväll och helg.
Vi söker både timvikarier men också en fast tjänst på 75%.
Vi söker assistenter med erfarenhet av att arbeta med funktionshindrade barn och ungdomar. Du behöver vara lugn och trygg, omhändertagande och stresstålig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Ep, tecken och bilder.
Du behärska svenska i tal och skrift, vara rökfri och kunna uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret vid en ev intervju.
Låter detta intressant ?
Välkommen att maila din ansökan till [email protected]
märk ansökan med ref Gbg1 Visa mindre

Personlig Assistent sökes till kund i Göteborg

På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? Om tjänsten Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en man i 40-årsåldern med autism som bor i södra delarna av Göteborg. Mannen har många roliga aktiviteter schemalagda på veckobasis, bland annat bad och ridning, du bör därmed ej ha klorallergi eller en rädsla för häst... Visa mer
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en man i 40-årsåldern med autism som bor i södra delarna av Göteborg. Mannen har många roliga aktiviteter schemalagda på veckobasis, bland annat bad och ridning, du bör därmed ej ha klorallergi eller en rädsla för hästar.

Om dig

Vi söker dig med erfarenhet av autism, du ska vara varsam, mjuk men bestämd och precis som vår kund uppskatta dagliga långpromenader i ur och skur. Vi söker dig som är mogen och ansvarsfull med hjärtat på rätta stället. Du ska kunna arbeta strukturerat, samt att du ser långsiktigt på tjänsten.

Omfattning: Deltid, rullande schema med dag/kväll/natt/helg.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Om rekryteringsprocessen

Vi utgår ifrån vår värdegrund - kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet. Det betyder att vi som arbetar på Olivia Personlig Assistans har en humanistisk människosyn och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt till vårt arbete. I vår rekryteringsprocess innebär det att vi värdesätter dessa egenskaper hos dig. Din ansökan kan komma att läsas av medarbetare inom Olivia Personlig Assistans, av kund och dennes anhöriga och /eller samordnare.

- För anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.
- Blir det aktuellt med anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag ur polisens belastningsregister - vilket du enkelt kan beställa här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/).


Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans

Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Visa mindre

Personliga assistenter

Ansök    Jan 7    Göteborgs kommun    Personlig assistent
Förvaltningen för funktionsstöd i Göteborgs Stad arbetar för att människor med funktionsnedsättning ska kunna leva självständiga liv med meningsfull sysselsättning, rik social samvaro och full delaktighet i samhället utifrån sina förutsättningar. Vi beslutar utifrån lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade samt socialtjänstlagen, och arbetar med boende, daglig verksamhet, sysselsättning, boendestöd, personlig assistans, olika former av avlast... Visa mer
Förvaltningen för funktionsstöd i Göteborgs Stad arbetar för att människor med funktionsnedsättning ska kunna leva självständiga liv med meningsfull sysselsättning, rik social samvaro och full delaktighet i samhället utifrån sina förutsättningar. Vi beslutar utifrån lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade samt socialtjänstlagen, och arbetar med boende, daglig verksamhet, sysselsättning, boendestöd, personlig assistans, olika former av avlastning, stöd och ledsagning.

Med ca 6 000 medarbetare är vi Sveriges största funktionsstödsförvaltning och vill vara med och utveckla kunskapsområdet och bidra till att rättigheterna om delaktighet och tillgänglighet gäller alla.

Här finns plats för dig som är bra på att inkludera andra, tänker nytt och som med engagemang skapar bättre vardagar för göteborgarna. Välkommen att bli en av oss! Du är Göteborg.

Följ oss gärna på LinkedIn: www.linkedin.com/company/goteborg-funktionsstod

ARBETSUPPGIFTER
Vill du göra skillnad på riktigt?

Nu söker vi timvikarier inom personlig assistans som kan arbeta med att ge stöd och omsorg till personer med olika former av behov och unika livssituationer. Du arbetar där assistansanvändaren är, vilket innebär att du befinner dig i assistansanvändarens hem eller på aktiviteter utanför hemmet.

Arbetet innebär varierande arbetsuppgifter som pedagogiskt stöd i vardagen, personlig omvårdnad samt vanligt förekommande arbete i hemmet som tvätt och matlagning. En del av arbetet är också att dokumentera brukarnas utveckling och behov. I arbetsuppgifterna ingår även medicinhantering enligt delegation samt social dokumentation. Genom att finnas där som stöd för våra brukare bidrar du till en meningsfull vardag.

Som timvikarie erbjuds du:
* Flexibel arbetstid som är förlagd dagtid, kvällstid eller natt på både vardagar och helger.
* Styra din arbetstid genom att själv lägga in din tillgänglighet och få förfrågningar därefter.
* Kombinera arbete med studier, annan sysselsättning eller pension.
* Goda möjligheter till sommarjobb och en framtid inom staden.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har fyllt 18 år. I vissa ärenden krävs även ett utdrag från belastningsregistret. Vi ser gärna att du har relevant arbetslivserfarenhet och det är meriterande om du har stödassistent- alternativt undersköterskeutbildning eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Som personlig assistent sätter du individen i fokus, har ett pedagogiskt förhållningssätt och ett genuint intresse för människor med olika typer av funktionsvariationer. Det är viktigt att du är lyhörd för individens behov för att kunna anpassa ditt bemötande i olika situationer. Du är stabil och trygg som person, har en god samarbetsförmåga och kan sätta gränser när det behövs. För oss är det önskvärt att du är ansvarsfull samt har ett flexibelt förhållningssätt.

För att kunna kommunicera med brukare, kollegor och föra dokumentation behöver du behärska det svenska språket vilket innebär godkända betyg i Svenska A, SAS Grund eller motsvarande.

Känner du att ovanstående beskrivning stämmer in på dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Rekrytering sker löpande utifrån verksamheternas vikariebehov.
I samtliga rekryteringsprocesser sker minst två referenstagningar.

I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att få svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, i enlighet med GDPR.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag och cykelförmån. Visa mindre

80% tjänst i Alingsås - Gillar du att busa i badhuset lika mycket som jag?

Ansök    Jan 5    Humana AB    Personlig assistent
Jag är en sprallig och pratglad tjej på 12 år som söker en kvinnlig assistent som har glimten i ögat. Jag bor tillsammans med min mamma, pappa och lillebror i Alingsås.  Du kommer att vara min förlängda armar och ben och hjälpa mig med det mesta som står på livets agenda. Jag har ett ryggmärgsbråck vilket gör att jag sitter i rullstol, ibland kan jag även få epilepsi.  Det är mycket viktigt för mig att du är påhittig och kan hitta på olika givande aktivite... Visa mer
Jag är en sprallig och pratglad tjej på 12 år som söker en kvinnlig assistent som har glimten i ögat. Jag bor tillsammans med min mamma, pappa och lillebror i Alingsås.  Du kommer att vara min förlängda armar och ben och hjälpa mig med det mesta som står på livets agenda.
Jag har ett ryggmärgsbråck vilket gör att jag sitter i rullstol, ibland kan jag även få epilepsi.  Det är mycket viktigt för mig att du är påhittig och kan hitta på olika givande aktiviteter tillsammans med mig.  
Förutom att bada tycker jag om djur och musik. Din arbetsplats är ett hem för mig och min familj, att visa respekt och kunna känna av när det är dags att ”backa eller kliva fram” är av viktig, men det allra viktigaste av allt är att det ”klickar” mellan dig och mig och min familj.      
Du som söker skall vara positiv, lyhörd, ansvarsfull, flexibel och kunna ta egna initiativ och ”vara steget före” mig.  Vi ser gärna att du har B körkort för att kunna köra mig till olika aktiviteter.
Kvalifikationer:
Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
Gärna undersköterska eller annan pedagogisk utbildning.
B-Körkort.
Rökning få ej förekomma på arbetstid.
Simkunnig, då du följer med vår kund till badhuset.
Erfarenhet av epilepsi och lyft-teknik.
Att du ser långsiktigt på ditt arbete.
Registerutdrag.

Arbetstid/Varaktighet:
Tjänstens omfattning:  Ca 60-80% tjänst utifrån kundens behov samt delade turer på vardagar då kunden går i skolan utan assistans (med elevassistent). 
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordisktomsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobbasom personlig assistenthos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankIDoch godkänner att använda ditt BankIDi tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Vill du vetamer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till två ungdomar

Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor. I familjen bor två funktionshindrade barn (13 & 15 år) med sina föräldrar. Föräldrarna jobbar och barnen går i skolan på dagtid. Eftermiddagar, kvällar, nätter och helger samt på skollov behöver barnen var sin personlig assistent. Barnen behöver ha kontinuitet i s... Visa mer
Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor.

I familjen bor två funktionshindrade barn (13 & 15 år) med sina föräldrar. Föräldrarna jobbar och barnen går i skolan på dagtid. Eftermiddagar, kvällar, nätter och helger samt på skollov behöver barnen var sin personlig assistent. Barnen behöver ha kontinuitet i sin assistans så det är viktigt att du vill vara tillsammans med dem och familjen ett bra tag framöver.

Du behöver kunna ta egna initiativ och vara bra på att se vad som behöver göras. Viktigt är att du precis som familjen är lyhörd samt har en positiv inställning till livet. 
Om du är kille eller tjej ung som gammal har mindre betydelse. God svenska och nikotinfri är ett krav, körkort ett önskemål. Du får gärna ha vårdutbildning men stor vikt läggs på personlig lämplighet. Meriterande om du har erfarenheter i arbetet av framför allt autism och rörelsehinder men gärna också epilepsi och utvecklingsstörning. Praktiskt användande av tidshjälpmedel, bildstöd eller tecken som stöd är positivt.
De personliga egenskaper vi söker är initiativrikedom, struktur och ordning samt prestigelös, skojig och flexibel men att du ändå har skinn på näsan och kan sätta ner foten när det behövs. Du behöver ha en god fysik då det ibland behövs manuella lyft i samband med förflyttning, lek och träning. 
 
I dagsläget söker vi personer till två tjänster. 
1. Vi söker dig som vill jobba heltid eller ca 80% på natten.
2. Vi söker också dig som är intresserad av att arbeta ungefär 50% - 75%. Vår tanke är att tjänsten passar dig som exempelvis studerar eller driver egen verksamhet då arbetspassen som är aktuella är eftermiddag/kväll under veckan och varannan helg.  
 
Rekrytering sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är avslutad.
Vi kommer att begära ut utdrag ur belastningsregistret vid anställning. Då detta kan ta upp till två veckor är det bra om du beställer det i god tid. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i centrala Göteborg sökes!

Ansök    Jan 5    Livsanda Care AB    Personlig assistent
Om dig Jag söker dig kvinna mellan 26-45 år som är lyhörd, handlingskraftig och ?exibel som på något sätt har jobbat med människor i liknande situation förut. Jag ser gärna att du är händig och gillar att laga mat. Du får gärna ha erfarenhet av arbete som assistent sedan tidigare men det är inget krav. Jag har egen bil och körkort, kör oftast min bil själv men ibland skulle du behöva köra då jag inte alltid har orken, så har du körkort och inte är rädd för... Visa mer
Om dig
Jag söker dig kvinna mellan 26-45 år som är lyhörd, handlingskraftig och ?exibel som på något sätt har jobbat med människor i liknande situation förut. Jag ser gärna att du är händig och gillar att laga mat. Du får gärna ha erfarenhet av arbete som assistent sedan tidigare men det är inget krav. Jag har egen bil och körkort, kör oftast min bil själv men ibland skulle du behöva köra då jag inte alltid har orken, så har du körkort och inte är rädd för att köra bil är det ett stort plus. Jag äter inget som kommer från djurriket och jag ser helst att du som skall jobba hos mig har samma eller liknande värderingar. Jag älskar att laga mat och det är ett plus om du också gör det. Jag är inte intresserad av en lång merit lista utan stor vikt läggs vid personkemi.
Då jag tillhör riskgrupp, vill jag att mina assistenter är vaccinerade mot Covid-19.
Dina arbetsuppgifter
Jag är en levnadsglad kvinna på 41 år som söker en assistent på deltid ca 80%. Jag bor med mina två katter och min sambo nära Slottsskogen i Göteborg. Jag har en muskelsjukdom och använder rullstol. Jag behöver hjälp med det mesta i min vardag, vilket innebär att både hjälpa till i hemmet men även att följa med på aktiviteter utanför hemmet. Arbetstiderna är varierande, men väldigt sällan sena kvällar. Vi brukar lägga upp det så att det blir varannan helg, för de assistenter jag har. I dagsläget jobbar jag som medicinsk sekreterare på 50%. Jag är social och har en stor umgängeskrets, och trä?ar ofta min familj.
Om Livsanda:
Livsanda är ett assistansföretag som startades 2004 i syfte att skapa ökad livskvalité för assistansberättigade individer och deras familjer. Vi strävar efter att vara ett företag som förmedlar ett varmt och personligt bemötande. Därför heter vi Livsanda - assistans med livsglädje. Att vara personlig assistent hos Livsanda innebär att du är företagets viktigaste resurs och som assistent har du ett viktigt jobb; du gör skillnad i någons liv. Men att jobba i en annan människas hem ställer också speciella krav på arbetssituationen. En del av att vara assistent handlar om att visa respekt och skapa förtroende i alla situationer. Som personlig assistent är det därför viktigt att du får kunskap och verktyg för hur du ska förhålla dig till ditt arbete. Därför har vi en nära kontakt med våra assistenter. Du är den som är närmast kunden och den som dagligen jobbar med att omsätta vår vision om hur personlig assistans skall förmedlas i praktiken, med respekt, värme och integritet.
Som anställd inom Livsanda omfattas du av kollektivavtal genom Vårdföretagarna. Vi erbjuder våra assistenter friskvårdsbidrag, stödsamtal och utbildning. Visa mindre

Vill du jobba som personlig assistent i vår bemanningspool?

Ansök    Jan 4    Passal AB    Personlig assistent
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlig... Visa mer
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet attnå den visionen.

Vi är nu i en fas där vi har ett ovanligt väldigt stort behov av personal. Vi söker därför dig som vill jobba som vill börja arbeta son personlig assistent i vår bemanningspool! Våra kunder är i alla åldrar och med olika funktionsvariationer. I ditt arbete hjälper du våra kunder med allt i vardagen, måltider, förflyttningar, handräckning, personlig hygien, hushållsysslor med mera. Att arbeta i en bemanningspool innebär att du är tillgänglig för arbete hos alla alla våra kunder. Du anmäler själv ditt intresse till vilka dagar som du vill vara tillgänglig för arbete. När du är tillgänglig för arbete så kan du bli uppringd för att bokas in på arbetspass. Det kan ibland vara med kort varsel så det är viktigt att du är flexibel.

Omfattning:
Timanställning

Arbetstider: 
Vardagar och helger, dag, kväll och/eller natt.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, är lyhörd, flexibel och serviceminded. Tidigare erfarenheter från arbete inom assistans, äldreomsorg, barnomsorg eller motsvarande områden är meriterande. Men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Passal Asstans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Varmt välkommen med din ansökan!
Annonsens referensnummer: 200
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Vill du jobba som personlig assistent i vår bemanningspool?

Ansök    Jan 4    Passal AB    Personlig assistent
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlig... Visa mer
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation.På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Passal tror på det salutogena där människan växeroch vidareutvecklas. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet attnå den visionen.

Vi är nu i en fas där vi har ett extra stort behov av personal. Vi söker därför dig som är intresserad av att börja jobba som personlig assistent i vår bemanningspool! Våra kunder  olika funktionsvariationer och därmed olika hjälpbehov. I ditt arbete hjälper du våra kunder med ex måltider, förflyttningar, handräckning, personlig hygien, hushållsysslor med mera. Att arbeta i en bemanningspool innebär att du är tillgänglig för arbete hos alla alla våra kunder. Du anmäler själv ditt intresse till vilka dagar som du vill vara tillgänglig för arbete. När du är tillgänglig för arbete så kan du bli uppringd för att bokas in på arbetspass. Det kan ibland vara med kort varsel så det är viktigt att du är flexibel.

Omfattning:
Timanställning

Arbetstider: 
Du bestämmer själv om du vill vara tillgänglig för arbete dagtid, kväll eller natt. Eller alla tider.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor, är lyhörd, flexibel och serviceminded. Tidigare erfarenheter från arbete inom assistans, äldreomsorg, barnomsorg eller motsvarande områden är meriterande. Men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Passal Asstans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Varmt välkommen med din ansökan!
Annonsens referensnummer: 200
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Personlig assistent sökes till kille i Lindome!

Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet. Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs samt att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom ... Visa mer
Lystra personlig assistans bygger på erfarenhet, kunskap, medvetenhet och trygghet.

Genom att handplocka personal och samarbetspartners med unik kompetens skapar Lystra den trygghet som ger förutsättningar för en kvalitativ personlig assistans. Vi vet att personalen är vår största och viktigaste resurs samt att det är vår uppgift som arbetsgivare att ge alla rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Lystra personlig assistans skapar kvalitet genom tillit och trygghet för kund och personal. Den tilliten och tryggheten skapar vi genom att respektera varandra och varandras värderingar.

För alla har rätt att leva, inte bara överleva.

Vi söker nu två personliga assistenter åt en kille i tonåren som bor i Lindome tillsammans med sin familj. Tjänsterna är på deltid och extra vid behov, där arbetstiderna främst är vardagskvällar och dagpass på helgerna. Startdatum är omgående så vänta inte med din ansökan!

Arbetsuppgifter: I din roll kommer du att hjälpa kunden med de mesta i vardagen, allt ifrån personlig hygien, av- och påklädnad till kommunikation. Han behöver även hjälp två dagar i veckan, tisdagar och söndagar, vid sim- och cykelträning. Han behöver då hjälp med samtliga moment innan, under och efter träningen.

Personliga egenskaper: Du är en person som trivs med att aktivt arbeta för att kunden ska få en tillfredsställande tillvaro. Vidare så ser du det som en självklarhet att alltid arbeta utifrån kundens behov och önskemål.

Rekryteringen sker löpande så ansök redan idag!

Vid rekrytering kommer utdrag ur belastningsregistret att krävas, vilket du inlämnar innan anställningens start. Se därför till att i god till beställa från polismyndigheten. Visa mindre

Timvikarie! Två bröder i Alingsås söker personlig assistent

Om dig Vi söker dig som är en trygg person som är mån om att skapa förutsättningar för en meningsfull och värdig vardag till barn med stora svårigheter. Är du även ansvarstagande, påhittig och har ett intresse för att hitta vägar till kommunikation för icke talande? Vill du engagera dig för att skapa vägar för lek och individanpassade möjligheter för barn utan egen motorik? Då passar du väl in som den person vi söker! I familjen finns två bröder med omfatt... Visa mer
Om dig
Vi söker dig som är en trygg person som är mån om att skapa förutsättningar för en meningsfull och värdig vardag till barn med stora svårigheter. Är du även ansvarstagande, påhittig och har ett intresse för att hitta vägar till kommunikation för icke talande? Vill du engagera dig för att skapa vägar för lek och individanpassade möjligheter för barn utan egen motorik? Då passar du väl in som den person vi söker!
I familjen finns två bröder med omfattande beslut om personlig assistans. Vi söker nu timvikarier för så väl kvällar och nätter (vaken natt) på både vardagar och helger. Vi ser gärna att du som personlig assistent är lyhörd och närvarande kring pojkarnas behov och att du har erfarenheter av att arbeta med barn - och i synnerhet barn med funktionsnedsättning. Det är meriterande om du har erfarenhet av vårdyrket eller en vårdutbildning. Detta då arbetet innebär hantering av epilepsi, medicin, inhalationer, mat via PEG, lift som hjälpmedel samt att syrgas kan behövas ibland. Det är också meriterande om du har kunskap inom alternativ och kompletterande kommunikation.
Du kommer ingå i en större arbetsgrupp av personliga assistenter, vilket innebär att du har fina möjligheter att bolla idéer med dina kollegor. Då båda bröderna har assistans så arbetar man nära sin kollega. Det förekommer också dubbelassistans hos vardera grabb. Tjänsten kräver därmed att du är en person som har lätt för att samarbeta – men du ska också klara av att vara självgående i ditt arbete. Bredvidgång ingår självklart för att du och brukaren ska bli trygga.
Du ska vara rökfri och inte allergisk mot hundar eller nötter.
Vissa arbetspass innebär att du startar din arbetsdag på en plats, men avslutar din arbetsdag på annan plats. T.ex. påbörjar arbetspasset vid pojkens skola, men avslutar det i pojkens hem.
Inget krav på körkort.
Om tjänsten
Som personlig assistent till bröderna finns det möjlighet att hitta på olika saker tillsammans. Det kan vara olika utflyktsmål, som att åka till äventyrsbad men också att pyssla tillsammans. Bröderna tycker dessutom det är roligt att göra saker tillsammans. Om du gillar att hitta på bus, spela spel samt fysisk aktivitet och mysa så är det väldigt uppskattade glimtar till deras vardag.
Om Ågrenska
Som anställd på Ågrenska blir Du del av en unik organisation. Vi kämpar för ett optimalt liv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar och sällsynta diagnoser. Det har vi gjort i över hundra år och tillsammans gör vi stor skillnad. När Du jobbar hos oss på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i Din roll som personlig assistent.
Observera att vi begär in utdrag ur belastningsregistret, som ska visas upp innan anställning påbörjas. Beställ gärna ett redan nu på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Visa mindre

Personlig assistent som tröttnat på svenska vintrar

Jag är en man 46 år som bor tillsammans med min fru i Hisings Backa och i Thailand. Jag har suttit i rullstol sedan 1991 då jag fick en ryggmärgsskada efter en olycka. Därför behöver jag ganska mycket hjälp i min vardag. Mina intressen är film, data, träning, 3d printing, dykning och resa.    Jag bor i Sverige ca: 7 månader och Thailand ca: 5 månader. Så du ska kunna resa med mig och bo och jobba i Thailand under ca 5 månader och i Sverige ca: 7 mån... Visa mer
Jag är en man 46 år som bor tillsammans med min fru i Hisings Backa och i Thailand.

Jag har suttit i rullstol sedan 1991 då jag fick en ryggmärgsskada efter en olycka. Därför behöver jag ganska mycket hjälp i min vardag.

Mina intressen är film, data, träning, 3d printing, dykning och resa. 
 
Jag bor i Sverige ca: 7 månader och Thailand ca: 5 månader.

Så du ska kunna resa med mig och bo och jobba i Thailand under ca 5 månader och i Sverige ca: 7 månader av året.
 
Är du kille/tjej med livlig fantasi, äventyrslysten samt positiv och utåtriktad personlighet. Har du körkort och dykcert är det ett plus. 
 
Du behöver prata flytande svenska och även bra engelska. 

Vi har friskvårdsersättning.

Larga är en servicebyrå för personlig assistans. Vi har idag 35 uppdragsgivare och ca 250 anställda. Företaget är arbetsgivare för de personliga assistenter som arbetar hos våra uppdragsgivare. Larga är anslutet till KFO och har tecknat gällande kollektivavtal. Larga är IfA-godkänt (www.intressegruppen.info). http://www.larga.se Visa mindre

Lek och bus i Landvetter - Personlig assistent sökes

Vem är du som söker? Vi söker en glad och aktiv personlig assistent till 14 årig tjej i Landvetter som gillar bus och fysiska aktiviteter. Vi tänker oss att du är finurlig, kreativ, stark i kroppen och har ett lugn och tålamod då hon behöver stöttning i sin kommunikation. Det är till fördel om du kan grunder i tecken som stöd, erfarenhet av att arbeta i en familj och vana som personlig assistent med barn/ungdomar med funktionsvariationer. Du får gärna ha ... Visa mer
Vem är du som söker?
Vi söker en glad och aktiv personlig assistent till 14 årig tjej i Landvetter som gillar bus och fysiska aktiviteter. Vi tänker oss att du är finurlig, kreativ, stark i kroppen och har ett lugn och tålamod då hon behöver stöttning i sin kommunikation. Det är till fördel om du kan grunder i tecken som stöd, erfarenhet av att arbeta i en familj och vana som personlig assistent med barn/ungdomar med funktionsvariationer. Du får gärna ha spring i kroppen och bus i knoppen. Personlig lämplighet och rätt personkemi är viktigt för båda parter!
Vi söker enbart tjejer och du ska vara rökfri samt ha körkort, fördel är om du har bil då kollektivtrafiken har dåliga förbindelser till hemmet.


Vem ska du jobba med?
Tjejen som söker assistent är en viljestark lite dam som med hela handen visar vad hon vill genom att peka och visa. Hon älskar bad och bus och är mycket social. Hon bor fördelat mellan sin mamma och pappa, och assistansen utförs hos den förälder där tjejen vistas för arbetspasset.
Hon har en kognitiv funktionsnedsättning vilket medför att hon kräver konstant tillsyn och någon som hjälper henne med de grundläggande behoven samt stöttning i kommunikationen utåt. Hon går själv och din arbetsplats kommer främst att vara i hemmet. Tillsammans har ni möjlighet att vara ute mycket, bada och hitta på andra äventyr.

Omfattning av tjänst
Tjänstgöringsgraden är i dagsläget inte bestämd, men kommer ligga mellan 20-50% i samråd med dig som anställs och föräldrarna. Arbetstiden är primärt lagd på eftermiddagar ca 16:45-21 och 1-2 helger/4 veckor. En perfekt tjänst att kombinera med studier eller andra jobb.
Vi kräver även att du uppvisar utdrag från belastningsregistret. Ansök om detta redan nu via nedan länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
I och med att du söker denna tjänst godkänner du att vi registrerar dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.


Oss som företag
Som assistent på Ågrenska omfattas du av kollektivavtal, har rätt till ersättning för friskvård och får kontinuerlig utbildning i din roll som personlig assistent. Ågrenska är en unik, utvecklande mötesplats och ett nationellt kompetenscentrum. Vi finns på Lilla Amundön ca 10 km söder om Göteborg. Vi bedriver olika verksamheter utifrån ett helhetsperspektiv för barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar, deras anhöriga samt professionella.
Ågrenska ägs av Ågrenska Stiftelsen som är en icke vinstdrivande organisation. Visa mindre

Man boendes på Hisingen söker personlig assistent!

Ansök    Jan 4    Livsanda Care AB    Personlig assistent
Jag är en 49-årig man med MS-diagnos som gillar musik, samt djupa och utvecklande diskussioner. Jag söker nu en två personliga assistenter som önskas vara 25 år eller äldre. Erfarenhet är inte nödvändigt, utan jag lägger störst vikt vid att du är ansvarstagande och har en seriös inställning till ditt arbete. Det är även viktigt att du är införstådd med att din arbetsplats är mitt hem, vilket ställer särskilda krav på flexibilitet och lyhördhet. Det är bra ... Visa mer
Jag är en 49-årig man med MS-diagnos som gillar musik, samt djupa och utvecklande diskussioner.
Jag söker nu en två personliga assistenter som önskas vara 25 år eller äldre. Erfarenhet är inte nödvändigt, utan jag lägger störst vikt vid att du är ansvarstagande och har en seriös inställning till ditt arbete. Det är även viktigt att du är införstådd med att din arbetsplats är mitt hem, vilket ställer särskilda krav på flexibilitet och lyhördhet.
Det är bra om du är sällskaplig och trivs med att sitta och samtala, men också att du vid andra tillfällen visar förståelse för och respekterar mitt personliga utrymme. Det innebär att du ibland håller dig i bakgrunden och att du inte hela tiden ber mig om uppgifter.
Som personlig assistent hos mig kommer du vara till hjälp med t.ex. personlig hygien, förflyttningar samt vardagssysslor såsom städning och matlagning. Vissa moment i det dagliga arbetet kan vara tunga, så du bör ha en viss fysik och armstyrka för att kunna ta i när det behövs. Det finns hjälpmedel i hemmet som används vid förflyttningar. För att klara jobbet är det också nödvändigt att kunna kommunicera obehindrat på svenska, särskilt gällande hörförståelse.
Tjänsten är en behovsanställning med goda möjligheter till extra arbetspass. Det är en klar fördel ifall du vill jobba mer och kan arbeta vid ledighet eller sjukfrånvaro.
Vid intresse av tjänsten, vänligen maila till [email protected]
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!
Om Livsanda:
Livsanda är ett assistansföretag som startades 2004 i syfte att skapa ökad livskvalité för assistansberättigade individer och deras familjer. Vi strävar efter att vara ett företag som förmedlar ett varmt och personligt bemötande. Därför heter vi Livsanda - assistans med livsglädje. Att vara personlig assistent hos Livsanda innebär att du är företagets viktigaste resurs och som assistent har du ett viktigt jobb; du gör skillnad i någons liv. Men att jobba i en annan människas hem ställer också speciella krav på arbetssituationen. En del av att vara assistent handlar om att visa respekt och skapa förtroende i alla situationer. Som personlig assistent är det därför viktigt att du får kunskap och verktyg för hur du ska förhålla dig till ditt arbete. Därför har vi en nära kontakt med våra assistenter. Du är den som är närmast kunden och den som dagligen jobbar med att omsätta vår vision om hur personlig assistans skall förmedlas i praktiken, med respekt, värme och integritet.
All personal inom Livsanda omfattas av Vårdföretagarnas kollektivavtal. Visa mindre

Personlig assistent; Göteborg Hisingen

Ansök    Jan 4    Lss-Partner AB    Personlig assistent
LSS-Partner AB är ett företag som arbetar för personer som har personlig assistans. Vi är formell arbetsgivare åt assistenter, har utbildningsverksamhet samt ger råd och stöd till arbetsledare och assistenter. Vi är anslutna till KFO och har tecknat gällande kollektivavtal. Vi har idag 40 uppdragsgivare och drygt 200 anställda assistenter. Beroende på vad ni har för erfarenhet och utbildning utgör vad ni kan få för uppdrag. Vi har varierad tjänstgöringsg... Visa mer
LSS-Partner AB är ett företag som arbetar för personer som har personlig assistans. Vi är formell arbetsgivare åt assistenter, har utbildningsverksamhet samt ger råd och stöd till arbetsledare och assistenter. Vi är anslutna till KFO och har tecknat gällande kollektivavtal. Vi har idag 40 uppdragsgivare och drygt 200 anställda assistenter.


Beroende på vad ni har för erfarenhet och utbildning utgör vad ni kan få för uppdrag. Vi har varierad tjänstgöringsgrad men uppskattningsvis ca 75 %. Arbetstider är förlagda över hela dygnet 8-18 , 18-08 och även helger. Viktigt att tycka om att arbeta med människor, vara lojal och pålitlig. Personkemin är helt avgörande mellan uppdragsgivare och assistent. 4 platser. Uppdragsgivaren är aktiv. I arbetsuppgifterna ingår hygien. Uppskattas om man är pigg och pålitlig.
Vi söker assistenter till en av våra uppdragsgivare. Vi söker visstidsanställda men även vikarier som vill arbeta extra på timmar framledes. Körkort uppskattas. Personkemi är helt avgörande.


Uppdragsgivarna bor på Göteborg på Hisingen.


Beroende på vad ni har för erfarenhet och utbildning utgör vad ni kan få för uppdrag. Vi har varierad tjänstgöringsgrad men uppskattningsvis ca 75 %. Arbetstider är förlagda över hela dygnet och även helger.


Tillträde snarast. okt- nov.
Tillträde snarast.
OBS! Ansökan endast via e-post till följande epostadress:
[email protected]
LSS-Partner AB är ett företag som arbetar för personer som har personlig assistans. Vi är formell arbetsgivare åt assistenter, har utbildningsverksamhet samt ger råd och stöd till arbetsledare och assistenter. Vi är anslutna till KFO och har tecknat gällande kollektivavtal. Vi har idag 40 uppdragsgivare och drygt 200 anställda assistenter. Visa mindre

4-årig flicka i Västra Frölunda söker personlig assistent.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Jag är en fyraårig flicka som sök... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se

Jag är en fyraårig flicka som söker en personlig assistent. Jag bor med min familj i ett radhus i Västra Frölunda.
Som personlig assistent kommer du att behöva hjälpa mig med allt i min vardag - tillsammans med mina föräldrar. Det förekommer viss dubbelassistans, då krävs det att du är bra på att samarbeta med mina andra assistenter. 

Jag söker dig som har erfarenhet av att arbeta med barn med funktionsvariation sedan innan. Du bör vara vid god fysisk vigör då det förekommer manuella lyft då jag ännu inte fått alla mina hjälpmedel. Vi ser gärna att du är kvinna, du får gärna vara idrottare och/eller fysiskt aktiv. 
Önskvärt att du har körkort, då det kan förekomma resor med bil till och från förskola.
Som person får du gärna vara lugn och trygg i dig själv, då trivs jag bäst. Jag gillar sång och musik, så kan du spela något instrument och sjunga är det meriterande.
Vi ser sökanden helst fyllda 20 år. Du bör ej vara rökare. Jag har inga husdjur i hemmet.
 
Om tjänsten:
Vi söker en assistent som kan arbeta ca 2-3 pass/vecka under vardagar 15:00-20:00 och helger dag/kvällstid. Tjänstgöringsgraden ligger på ca 25-40 %. Du får god inskolning innan du arbetar ditt första pass. Handledning och introduktion ombesörjs av både arbetsledare på plats och kundansvarig som arbetar på vårt kontor. 

Ansvarig rekryterare: Verksamhetschef Nina Riestola nås för frågor gällande tjänsten på mail 
[email protected] eller på telefon 031- 300 07 24

Övrigt: God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 

Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/

. Visa mindre

Man i Göteborg söker personlig assistent

Ansök    Jan 4    Livsanda Care AB    Personlig assistent
Jag är en social och trevlig man som bor i Göteborg tillsammans med min hustru. Till följd av flertalet strokes är jag rullstolsburen och har ett stort omvårdnadsbehov. Det innebär att jag behöver hjälp med det mesta i vardagen, såsom hygien, matning, hushållsarbete och rehabiliterande träning. Jag har även en form av afasi, vilket påverkar mina initiativ till konversationer. Då arbetet innefattar såväl träning som manuella korrigeringar, är det viktigt at... Visa mer
Jag är en social och trevlig man som bor i Göteborg tillsammans med min hustru. Till följd av flertalet strokes är jag rullstolsburen och har ett stort omvårdnadsbehov. Det innebär att jag behöver hjälp med det mesta i vardagen, såsom hygien, matning, hushållsarbete och rehabiliterande träning. Jag har även en form av afasi, vilket påverkar mina initiativ till konversationer. Då arbetet innefattar såväl träning som manuella korrigeringar, är det viktigt att du som söker har god fysik. Jag har assistans dygnet runt, med vaken natt. Det jag söker just nu är personliga assistenter som kan arbeta som vikarier vid exempelvis sjukfrånvaro under dag- och kvällstid. Tjänsten innefattar mycket ensamarbete, med undantag för någon timme på morgonen, då jag har dubbelassistans.
Assistansgruppen består idag av ett tiotal assistenter och för att trivas i rollen behöver du ha lätt för att samarbeta med andra människor. För mig är det viktigt att du har förståelse för att din arbetsplats är mitt och min hustrus hem, vilket ställer särskilda krav på anpassningsbarhet. Det är även av stor vikt att du är bra på att följa rutiner. För att såväl dokumentation som kommunikation mellan dig, mig och övriga medarbetare ska fungera väl, är det viktigt att du talar och skriver svenska obehindrat.
Då tjänsten är en behovsanställning ser vi gärna att du är flexibel och kan ta extrapass på kort varsel.
Är du undersköterska och har specifik utbildning och/eller erfarenhet av just stroke så är det meriterande.
Välkommen att skicka ditt CV samt personliga brev till: [email protected] Använd referens "DDa". Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Har du några frågor kring tjänsten kan du mejla även dessa till ovanstående mejladress.
Vi ser fram emot att höra från dig!
Om Livsanda
Livsanda är ett assistansföretag som startades 2004 i syfte att skapa ökad livskvalité för assistansberättigade individer och deras familjer. Vi strävar efter att vara ett företag som förmedlar ett varmt och personligt bemötande. Därför heter vi Livsanda - assistans med livsglädje. Att vara personlig assistent hos Livsanda innebär att du är företagets viktigaste resurs och som assistent har du ett viktigt jobb; du gör skillnad i någons liv. Att jobba i en annan människas hem ställer också särskilda krav på bemötande, känsla för den personliga integriteten, att visa respekt och skapa förtroende. Som personlig assistent är det därför viktigt att du får kunskap och verktyg för hur du ska förhålla dig till ditt arbete. Därför har vi en nära kontakt med våra assistenter. Du är den som är närmast kunden och den som dagligen jobbar med att omsätta vår vision om hur personlig assistans skall förmedlas i praktiken, med respekt, värme och integritet.
All personal inom Livsanda omfattas av Vårdföretagarnas kollektivavtal. Visa mindre

Teckenspråkskunnig personlig assistent till Angered

AB OmsorgsCompagniet i Norden har funnits sedan 2003. Vi finns i dagsläget etablerade i Stockholm, Göteborg , Malmö, Örebro och Vindeln. OmsorgsCompagniet i Norden består av personlig assistans, avlösning, ledsagning, boendestöd och stödboende, . Vi söker nu personliga assistenter till en kund i Angered. Kunden är en 15 årig pojke med grav autism, utvecklingsstörning och han är blind . Vi söker efter en assistent som har stor erfarenhet av arbete med utåta... Visa mer
AB OmsorgsCompagniet i Norden har funnits sedan 2003. Vi finns i dagsläget etablerade i Stockholm, Göteborg , Malmö, Örebro och Vindeln. OmsorgsCompagniet i Norden består av personlig assistans, avlösning, ledsagning, boendestöd och stödboende, .
Vi söker nu personliga assistenter till en kund i Angered. Kunden är en 15 årig pojke med grav autism, utvecklingsstörning och han är blind . Vi söker efter en assistent som har stor erfarenhet av arbete med utåtagerande personer. Kunden har ett inget talat språk men förstår enstaka ord. Arbetsuppgifterna innefattar att laga mat, städa, diska, personlig vård, samt ta ut kunden på aktiviteter. Det krävs att man i detta uppdrag har mycket tålamod samt arbetar på ett lågeffektivt sätt.
Tjänsten är på 50% och vi söker erfarna assistenter som har jobbat med blinda och kan taktil teckenspråk samt autism.
Vi tror även att du är:
Noggrann
Serviceinriktad
InitiativtagareOmsorgsCompagniet värnar om både kunder och personalens trygghet och har därför som rutin att alltid begära ett utdrag ur belastningsregistret på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt.
Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/ Visa mindre

Personlig assistent till 6-årig flicka i Mölnlycke! Dag/Kväll/Natt

Ansök    Jan 3    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent till en glad och busig 6-årig tjej i Mölnlycke! Om tjänsten: Vår kund är en liten tjej på snart 6 år med medicinska behov som bor tillsammans med sin mamma, pappa och 2 syskon i Mölnlycke. När hon är hemma tycker hon om att pyssla, pärla, l... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.
Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent till en glad och busig 6-årig tjej i Mölnlycke!

Om tjänsten:
Vår kund är en liten tjej på snart 6 år med medicinska behov som bor tillsammans med sin mamma, pappa och 2 syskon i Mölnlycke. När hon är hemma tycker hon om att pyssla, pärla, leka med sitt dockhus, hoppa stundsmatta, leka jage och kurragömma och vara på lekplatsen. Hon pratar mycket men än så länge ganska otydligt och familjen jobbar med att förstärka kommunikationen med tecken och bildstöd. Hennes medicinska behov är bland annat CVK och sondmatning, och tillsynen av henne upptar den största delen av din arbetstid hos flickan.
Vi söker dig som: Vi tror att du som söker är en lättsam, glad och driven tjej/kvinna mellan 20-30 år. Det kommer vara mycket meriterande om du tidigare har arbetat med yngre barn och/ eller inom assistans eller vård, men störst vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Du bör vara öppen och vilja lära dig, tycka det är roligt med alternativ kommunikation, samt vara inkännande då det ju finns två andra barn hemma så det kan vara mycket lek och ljud runt omkring. Du har lätt att anpassa dig efter familjens privatliv och förstår att du ibland kan behöva hålla dig lite i bakgrunden.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Du som söker skall vara rökfri. OBS kanin finns i hemmet så du bör inte vara allergisk mot pälsdjur eller hö.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde:Omgående

Arbetstid/Varaktighet: Det finns två tjänster: En som avser dag och kvällspass och en tjänst som främst avser natt med vissa eftermiddagar. Se tider nedan:

Dag och kvällstjänst 70%:
Vecka 1: måndag, tisdag, onsdag 7:45-15:45 samt lördag och söndag 9:45-21:00
Vecka 2: tisdag 15:45-21 samt torsdag och fredag 7:45-15:45
Vecka 3 måndag och tisdag 15:45-21 samt torsdag och fredag 7:45-15:45
Vecka 4: måndag, tisdag, onsdag 7:45-15:45 samt torsdag och fredag 15:45-21:00

Under dagen kommer man att vara med kunden i skolan!

Nattjänst 50-60%: 23:00-08:00 (aktiv natt) och vissa eftermiddagar 15:45-21:00

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.  
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu? Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. Visa mindre

Personlig assistent till 18-årig kille i Angered!

Ansök    Jan 3    Humana AB    Personlig assistent
Om tjänsten: Vår kund en livsglad 18-åring kille med glimten i ögat, han söker nu efter en flexibel personlig assistent. Detta innebär att du är hans förlängda armar och ben och ett stöd för honom i alla möjliga situationer som tex vid rehabiliteringsträning, i skolan, på fritiden på gymmet och framför TV:n hemma i soffan. Du kommer att hjälpa till med hygienen som tex vid dusch och toalettbesök. Kunden bor i Angered under veckorna där han studerar. Varan... Visa mer
Om tjänsten:
Vår kund en livsglad 18-åring kille med glimten i ögat, han söker nu efter en flexibel personlig assistent. Detta innebär att du är hans förlängda armar och ben och ett stöd för honom i alla möjliga situationer som tex vid rehabiliteringsträning, i skolan, på fritiden på gymmet och framför TV:n hemma i soffan. Du kommer att hjälpa till med hygienen som tex vid dusch och toalettbesök.

Kunden bor i Angered under veckorna där han studerar. Varannan helg och på lov är han hemma hos familjen i Skärhamn på Tjörn.
Kunden har en svår CP skada och har stomi, har du erfarenhet av detta är det meriterande men inte ett krav. Då vår kund har svårt att kommunicera via tal är det viktigt att du är lyhörd och uppmärksam, dels för att förstå vad kunden vill och dels för att kunna kommunicera det vidare till människor han möter. Har du tidigare erfarenhet av den här typen av kommunikation är det bara positivt!
Vi vill att du ser långsiktigt på ditt arbete då det kräver en tids introduktion och god kännedom om kunden och arbetsrutinerna.

Kvalifikationer:

- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
- Erfarenhet av att arbetat som personlig assistent eller motsvarande
- B-körkort (du kör kundens anpassade bil till och från aktiviteter)
- Rökfri
- Ej allergisk.
- Simkunnig, då du följer med vår kund till badhuset.
- Att du ser långsiktigt på ditt arbete.

Vi söker dig som:
Vår kund välkomnar både manliga och kvinnliga sökande. Du som söker bör vara ansvarsfull och ha god arbetsmoral, det är av stor vikt att du förstår vilket ansvar yrket innebär. I övrigt ser vi gärna att du är positiv, flexibel och lättsam. Erfarenhet av personlig assistans eller relevant utbildning är meriterande, men ej ett krav. Då arbetet innefattar lyft så krävs det att du har en relativt god fysisk styrka. 

Arbetstid/Varaktighet: Tjänst ca 90%. Arbetstiderna är förlagda på dygnets alla timmar och på schemat arbetar du varierat dag, kväll, natt, långpass dag-kväll eller dygn.

Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse.Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordisktomsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Läs mer om hur det är att jobbasom personlig assistenthos oss på Humana HÄR

Vadhänder nu?Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankIDoch godkänner att använda ditt BankIDi tjänsten.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

4 veckor vikariat Göteborg - personlig assistent till glad 12-årig tjej!

Ansök    Jan 3    Humana AB    Personlig assistent
Om tjänsten: Vår 12-åriga kund, hemmahörande på Tjörn, söker nu en assistent som kan arbeta 4 veckor medan hon är på ett event i Göteborg vecka 2-5. Eventet heter Move and Walk och flickan deltar årligen. Hon har ett stort dagligt hjälpbehov och du kommer att vara en viktig del av att få vardagen att fungera på bästa sätt för henne. Flickan har en CP-skada, grav synskada samt epilepsi. Du kommer att vara ett stöd i allt från förflyttningar, tillsyn, matnin... Visa mer
Om tjänsten:
Vår 12-åriga kund, hemmahörande på Tjörn, söker nu en assistent som kan arbeta 4 veckor medan hon är på ett event i Göteborg vecka 2-5. Eventet heter Move and Walk och flickan deltar årligen.
Hon har ett stort dagligt hjälpbehov och du kommer att vara en viktig del av att få vardagen att fungera på bästa sätt för henne. Flickan har en CP-skada, grav synskada samt epilepsi. Du kommer att vara ett stöd i allt från förflyttningar, tillsyn, matning samt att skapa en meningsfull fritid genom denna aktivitet.

Vi söker dig som:
Vi söker dig som är en kvinna som trivs i ett aktivt och fysiskt arbete. Det är meriterande om du jobbat med liknande arbetsuppgifter innan men inget krav, det viktigaste är att personkemin mellan dig, vår kund och hennes familj.

Arbetstid/Varaktighet: Tjänsten är ett korttidsvikariat under 4 veckor och omfattningen kommer ligga på ca 20-30h/vecka. Gäller veckorna 2, 3, 4, och 5.
Arbetsplatsen kommer att vara Hisingsbacka, Göteborg och arbetstiderna är 08:30-12:30 måndag till fredag under dessa veckor. Det är dubbelassistans samtliga dagar.
Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde:Omgående

Ansökan:På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter till snart tonårig kille i Göteborg!

Ansök    Jan 3    Humana AB    Personlig assistent
Vill du bli min nya assistent? Jag är en kille på 12 år, jag bor med min familj i Torslanda och går i skolan i Västra Frölunda. Jag behöver nya assistenter och jag skulle gärna vilja ha någon som har barnasinnet kvar, och som är påhittig, positiv och kan hjälpa mig att lära mig saker. Med mig är det oftast full fart och jag älskar att hoppa studsmatta, bada, spela och lyssna på musik, åka på utflykter till olika lekplatser och när Liseberg är öppet åker j... Visa mer
Vill du bli min nya assistent?

Jag är en kille på 12 år, jag bor med min familj i Torslanda och går i skolan i Västra Frölunda. Jag behöver nya assistenter och jag skulle gärna vilja ha någon som har barnasinnet kvar, och som är påhittig, positiv och kan hjälpa mig att lära mig saker. Med mig är det oftast full fart och jag älskar att hoppa studsmatta, bada, spela och lyssna på musik, åka på utflykter till olika lekplatser och när Liseberg är öppet åker jag ALLT där. Det är det roligaste som finns! Jag rider på ridklubb en gång i veckan också så du får inte vara allergisk eller rädd för hästar.
Jag har en kognitiv funktionsnedsättning och autism som för mig innebär att jag inte pratar inte med ord eller går helt själv. Jag gör mig förstådd genom kroppsspråk, olika tecken och bilder. När jag går så vill jag gärna ha dig som stöd men jag har också min rullstol. Jag behöver också hjälp med att äta, gå på toaletten, klä på mig och leka.

För mig spelar det inte så stor roll hur gammal du är, men du behöver vara en stabil person med hög arbetsmoral. Om du har jobbat med barn med autism och andra funktionsvarianter tidigare är det ett jättestort plus. Om du dessutom har jobbat som personlig assistent hos barn tidigare är det ett ännu större plus för då vet du redan hur det är att jobba i en familj. 
Du får inte vara rökare och du måste prata flytande svenska.
Möjlighet till utveckling finns i form av utbildningar och kurser som är ändamålsenliga, t.ex. teckenkurs.

Förmodligen har du annan sysselsättning så som studier eller liknande och vill kombinera dessa med ett långsiktigt extraarbete.

Arbetstid/Varaktighet:Flera tjänster med olika tjänstgöringsgrader, mellan 35-60%. På vardagarna arbetar man mellan 15:30-07:45 med väntetid på natten och både börjar och slutar sitt pass i Västra Frölunda, men finns stor flexibilitet i schemat där man även kan arbeta ett kort morgonpass där man börjar i Torslanda och slutar i Västra Frölunda och ett kvällspass där man börjar 15:30 i Västra Frölunda och slutar 21:30 i Torslanda.
Man arbetar vissa helger, dessa alltid med start och slut i Torslanda. Då ligger passen lördag 07:00-16:30 eller 10:00-21:00 och söndag antingen 07:00-16:30 eller 10:00-20:00. Goda förbindelser med kollektivtrafik finns, det går expressbuss precis utanför kundens hem ca 20 min till Gbg centrum. Under helgerna går man omlott några timmar och då jobbar 2 assistenter tillsammans. Vi söker även timvikarier som vill hoppa in och arbeta extra emellanåt.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde:Omgående start

Vad händer nu? 
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Entligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till 9-årig teckenspråkstalande flicka i Nya Hovå

Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor. Att arbeta som assistent är så mycket mer än ett jobb! Personlig assistans, yrket som gör skillnad. Som personlig assistent får du vara med och skapa livskvalitet. Vill du anta utmaningen? Vi söker nu en personlig assistent till en av våra barnkunder i Nya Ho... Visa mer
Fröken Fridas Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor.

Att arbeta som assistent är så mycket mer än ett jobb!

Personlig assistans, yrket som gör skillnad. Som personlig assistent får du vara med och skapa livskvalitet. Vill du anta utmaningen?


Vi söker nu en personlig assistent till en av våra barnkunder i Nya Hovås Göteborg. Arbetsuppgifterna är sedvanliga uppgifter inom personlig assistans. Exempelvis: Hjälp med matsituationer, Ledsagning, personlig hygien, bus och lek, följa med på aktiviteter med mera. 

Körkort och tillgång till bil underlättar, men är inget krav. Du måste vara rökfri!
Bra bussförbindelser finns!

Du som söker bör vara en glad och humoristisk person med glimten i ögat. Tidigare erfarenhet av personlig assistans eller andra vård- och omsorgsyrken är meriterande, men inte ett krav. Det viktigaste är att du har rätt personlighet och attityd för att fungera bra tillsammans med kunden. Du måste vara lyhörd, flexibel och ansvarstagande som person.

Då kunden kommunicerar via tecken och ljud är det ett önskemål att du skall kunna "tecken som stöd" alt. Teckenspråk, men inget krav.

Tjänsten blir till en början en så kallad "Vid behovs"-anställning men kan vid rätt omständigheter utvecklas till en mindre schemarad.
Perfekt för den som pluggar eller vill kombinera med annat arbete.

Arbetstiderna är belagda på morgon/eftermiddag/kväll samt helger.


Vill du veta mer om din framtida arbetsgivare, besök www.frokenfridas.se Visa mindre

80% tjänst i Alingsås - Gillar du att busa i badhuset lika mycket som jag?

Ansök    Jan 3    Humana AB    Personlig assistent
Jag är en sprallig och pratglad tjej på 12 år som söker en kvinnlig assistent som har glimten i ögat. Jag bor tillsammans med min mamma, pappa och lillebror i Alingsås.  Du kommer att vara min förlängda armar och ben och hjälpa mig med det mesta som står på livets agenda. Jag har ett ryggmärgsbråck vilket gör att jag sitter i rullstol, ibland kan jag även få epilepsi.  Det är mycket viktigt för mig att du är påhittig och kan hitta på olika givande aktivite... Visa mer
Jag är en sprallig och pratglad tjej på 12 år som söker en kvinnlig assistent som har glimten i ögat. Jag bor tillsammans med min mamma, pappa och lillebror i Alingsås.  Du kommer att vara min förlängda armar och ben och hjälpa mig med det mesta som står på livets agenda.
Jag har ett ryggmärgsbråck vilket gör att jag sitter i rullstol, ibland kan jag även få epilepsi.  Det är mycket viktigt för mig att du är påhittig och kan hitta på olika givande aktiviteter tillsammans med mig.  
Förutom att bada tycker jag om djur och musik. Din arbetsplats är ett hem för mig och min familj, att visa respekt och kunna känna av när det är dags att ”backa eller kliva fram” är av viktig, men det allra viktigaste av allt är att det ”klickar” mellan dig och mig och min familj.      
Du som söker skall vara positiv, lyhörd, ansvarsfull, flexibel och kunna ta egna initiativ och ”vara steget före” mig.  Vi ser gärna att du har B körkort för att kunna köra mig till olika aktiviteter.
Kvalifikationer:
Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
Gärna undersköterska eller annan pedagogisk utbildning.
B-Körkort.
Rökning få ej förekomma på arbetstid.
Simkunnig, då du följer med vår kund till badhuset.
Erfarenhet av epilepsi och lyft-teknik.
Att du ser långsiktigt på ditt arbete.
Registerutdrag.

Arbetstid/Varaktighet:
Tjänstens omfattning:  Ca 80% tjänstgöringsgrad. Schema:Vecka 1: Måndag kl. 05.30-08.00 samt kl. 16.00-21.00, Tisdag kl. 05.30-08.00 samt kl. 16.00-21.00, Onsdag kl. 13.00-21.00, Söndag 07.00-17.00.
Vecka 2: Måndag kl. 05.30-08.00 samt kl. 16.00-21.00, Tisdag kl. 05.30-08.00 samt kl. 16.00-21.00, Onsdag kl. 13.00-21.00, Fredag kl. 05.30-08.00 samt kl. 13.00-17.30.

Lön:Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordisktomsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobbasom personlig assistenthos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankIDoch godkänner att använda ditt BankIDi tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Vill du vetamer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent i Vidkärr, Göteborg

Jonatans Assistans söker en man/kvinna till en tjänst som personlig assistent till en ung man på 23 år. Förutom sitt otroliga tålamod är han en glad person nästan jämt och tycker om att bada, kasta boll, lyssna på bra musik, spela och dansa. Personen bor hemma med sina föräldrar men ändå avskilt. Han behöver hjälp med allt i sin vardag. Han transporterar sig med rullstol och har flera funktionsnedsättningar som Epilepsi och Autism. Har personlig assistans ... Visa mer
Jonatans Assistans söker en man/kvinna till en tjänst som personlig assistent till en ung man på 23 år. Förutom sitt otroliga tålamod är han en glad person nästan jämt och tycker om att bada, kasta boll, lyssna på bra musik, spela och dansa.
Personen bor hemma med sina föräldrar men ändå avskilt. Han behöver hjälp med allt i sin vardag. Han transporterar sig med rullstol och har flera funktionsnedsättningar som Epilepsi och Autism. Har personlig assistans beviljad dygnet runt förutom när han är på sitt jobb, Daglig verksamhet, Bräcke mellan 9.30-15 på vardagar.
Tidigare erfarenhet samt körkort är ett plus men inte ett måste.
Bra om du kan hantera och har erfarenhet av olika hjälpmedel. Fokus på arbetsuppgifterna är mer av omsorgsgivande karaktär än av vårdande, så vi ser gärna att sökande har en pedagogisk ådra.
Det är av vikt att du kan hantera det svenska språket mycket väl i tal och skrift.
Deltid ca 100h i månaden förlagt till förmiddag/eftermiddag-kväll och varannan helg. Du ingår i ett team med 10 assistenter och dagtid dubbelassistans.
Skicka ansökan till [email protected]
Kollektiv avtal med Kommunal finns samt med Vårdföretagarna och du är försäkrad via Fora.
Det finns hund i familjen.
Justa kollegor får du på köpet.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kom i form på jobbet! Bli assistent hos Martin (32)

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Martin (32 år) bor i Askim, han är glad och charmig! Du som söker detta jobb måste tycka om att röra på dig för här händer det grejor! Häng med till simhallen, gå på zumba, se på teater, gymma oc... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Martin (32 år) bor i Askim, han är glad och charmig! Du som söker detta jobb måste tycka om att röra på dig för här händer det grejor! Häng med till simhallen, gå på zumba, se på teater, gymma och ta riktigt långa promenader! Ditt jobb är att följa med på Martins aktiviteter och hjälpa till med kommunikation, att sätta gränser och skapa ramar där det behövs.

Du är självständig, punktlig och ordningsam. Du gillar verkligen att hålla igång! Du är inte allergisk mot hundar eller parfym. Du röker inte.

För att få en bra balans i assistansgruppen söker vi nu kvinnliga assistenter.

Du är bra på svenska! Arbetet med denna kille innebär både att du ska tyda honom samt vara behjälplig vid kommunikation utåt.

Omfattningen är ca 40%. Arbetstiden är förlagd två vardagar i veckan, kl. 15.30–21.00 samt varannan helg, lördag kl 08.30–16.00 och söndag kl. 10.30–16.00. Du börjar på en timanställning som sedan kan komma att övergå till en visstidsanställning så länge uppdraget varar.

Sök jobbet på www.gil.se/jobb. Bifoga personligt brev samt CV i din ansökan. Beskriv varför du anser att du skulle vara lämplig för arbetet.
GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre