Lediga jobb som Personlig assistent i Göteborg

Se lediga jobb som Personlig assistent i Göteborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Göteborg som finns hos arbetsgivaren.

86,25 % vikariat som personlig assistent

Ansök    Jun 14    Livsanda Care AB    Personlig assistent
Nytt
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och må bra? Då kan det här vara chansen för dig! Kunden är en kvinna medcerebral pares som bor i centrala Göteborg. På dagarna är du den som möjliggör ett gott liv!Du följer med till hennes arbete som är under kontorstid. Du hjälper till med viss omvårdnad, samt vid förflyttningar. Kunden ser gärna kvinnliga sökande. Meriterande om du som ansöker har utbildning ocherfarenhet inom vård och omsorg. Körkort är bra, ... Visa mer
Är det viktigt för dig att trivas på jobbet och må bra? Då kan det här vara chansen för dig!
Kunden är en kvinna medcerebral pares som bor i centrala Göteborg. På dagarna är du den som möjliggör ett gott liv!Du följer med till hennes arbete som är under kontorstid.
Du hjälper till med viss omvårdnad, samt vid förflyttningar. Kunden ser gärna kvinnliga sökande.
Meriterande om du som ansöker har utbildning ocherfarenhet inom vård och omsorg. Körkort är bra, men inget krav.
En god fysik behövs, då det är manuella förflyttningar.
Arbetstiderna är tisdagar kl. 6:30-17, onsdagar kl.6:30-17 och lördagar kl. 8-17.
Tjänsten startar 1/8 och är ett vikariat (föräldravik) på ett år.Det finns god chans till att tjänsten ändras till fortsatt tjänst/SLUV efter vikariatet.
Assistenter som arbetat tidigare bevittnar om att det är en mycket trevlig arbetsplats!
Vi rekryterar löpande, så ansök idag!

Vilka är Livsanda Care AB?
Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe.
Vi har ett av världens viktigaste jobb - att stötta de som behöver samhällets stöd allra mest! Och det är vi stolta över. Idag finns vi på ett flertal ställen i Sverige, men vår vision är att fortsätta växa i landet och stötta ännu fler till en berikande vardag. Inom Hedera Assistans finns Libra Assistans, Assistanspoolen och Livsanda Assistans. Här arbetar enastående människor med olika bakgrunder som förenas med energi och glädje för att förmedla livskvalitet. Tillsammans har vi en och samma ledstjärna - att handling, tanke och ord alltid ska överensstämma. Vår verksamhet är uppbyggd på en trygg och stabil värdegrund. Alla ska få möjlighet till självbestämmande, ett innehållsrikt liv med trygghet och ett gott mående. Att vi dagligen bidrar och skapar en meningsfull vardag för dessa människor gör oss både stolta och lyckligt lottade. Genom en genuin passion och med ett hjärta för såväl kunder som medarbetare bildar vi en välmående verksamhet som fortsätter att blomstra. Det är kärnan i organisation och vårt arbete.

Vi hoppas att just du vill bli vår nästa personliga assistent. Ansök redan idag, så hörs vi! Visa mindre

Timvikarier Sommarvikarier

Nytt
Optimal Assistans i Gbg AB: ett privat alternativ för Dig som brukare och assistent som funnits sedan 2005. Här ser vi inte till standardlösningar utan utgår från brukarens möjligheter och önskemål. Kollektivavtal med FREMIA-kommunal www.optimalassistans.org * Vi söker Er som vill arbeta under juni, juli och augusti. Du kanske kan början nu som tim vikare och sedan arbeta mer under sommaren. Tider är: Dag, kväll, natt och helger. Ange i Din ansökan under... Visa mer
Optimal Assistans i Gbg AB: ett privat alternativ för Dig som brukare och assistent som funnits sedan 2005. Här ser vi inte till standardlösningar utan utgår från brukarens möjligheter och önskemål.
Kollektivavtal med FREMIA-kommunal


www.optimalassistans.org
* Vi söker Er som vill arbeta under juni, juli och augusti.
Du kanske kan början nu som tim vikare och sedan arbeta mer under sommaren.
Tider är: Dag, kväll, natt och helger.
Ange i Din ansökan under vilken period Du kan arbeta,
Ange i Din ansökan om Du söker sommar jobb heltid eller deltid
Ange om Du har körkort då detta kan vara ett behov hos några av våra kunder.
Vi rekryterar löpande, både företag, kund läser ansökan!
Kollektivavtal och bra försäkringsvillkor finns
Sökes: Sommar vikarier till Göteborg, Hisingen, Partille, Kungsbacka, Onsala, Varberg, Frillesås och Kungälv
* Erfarenhet av yrket meriterat*
. Visa mindre

Personlig assistent sökes

Ansök    Jun 14    Lss-Partner AB    Personlig assistent
Nytt
Vi söker assistenter till några av våra uppdragsgivare. Vi söker visstidsanställda men även timvikarier. I vissa uppdrag uppskattas körkort. Personkemi är helt avgörande. Uppdragsgivarna bor i Göteborg med omnejd. Arbetstider är förlagda över hela dygnet och även helger. Tillträde snarast. Visa mer
Vi söker assistenter till några av våra uppdragsgivare. Vi söker visstidsanställda men även timvikarier. I vissa uppdrag uppskattas körkort. Personkemi är helt avgörande.

Uppdragsgivarna bor i Göteborg med omnejd.

Arbetstider är förlagda över hela dygnet och även helger.

Tillträde snarast. Visa mindre

Vikarier till vår vikarie pool på Optimal Assistans

Nytt
Du kan börja omgående med introduktion. Arbetstiden är varierande både dag, kväll, natt och helg Perfekt extra jobb om du ska studera eller vill arbeta extra Älska vardagen med oss! Söker du ett stimulerande och roligt arbete? Då är det dig vi söker! Du är intresserad av att arbeta med människor som har stora behov av hjälp för att leva sitt liv som du och jag. Du är en person med hög arbetsmoral och ser helheten i ett uppdrag. Optimal Assistans skapar m... Visa mer
Du kan börja omgående med introduktion. Arbetstiden är varierande både dag, kväll, natt och helg
Perfekt extra jobb om du ska studera eller vill arbeta extra
Älska vardagen med oss!
Söker du ett stimulerande och roligt arbete?
Då är det dig vi söker! Du är intresserad av att arbeta med människor som har stora behov av hjälp för att leva sitt liv som du och jag.
Du är en person med hög arbetsmoral och ser helheten i ett uppdrag.
Optimal Assistans skapar möjlighet för personer med funktionsnedsättning att leva en självständig och delaktig vardag.
Vi söker dig som tar dig tid att lyssna på din brukares behov och är lyhörd och ödmjuk.
Du är trygg i din yrkesroll och har ett professionellt förhållningssätt.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med personer med flerfunktionsnedsättning.
Du tycker om att arbeta med givna rutiner men kan även om det behövs ta självständiga beslut utefter personens behov och önskemål.
Du har ett gott humör och förmåga att känna av läget hos den personen du arbetar hos.
Skriv gärna i din ansökan när du kan börja och hur mycket du önskar arbeta, då vi har mellan ca 25-100% Visa mindre

Optimal söker personliga assistenter till ung tjej i Torslanda

Nytt
Om företaget: Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005. Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, du har också nära kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal med Fremia-kommunal samt erbjuder friskvårdsbidrag. Vi söker dig som: • Kan jobba eftermiddagar, kväll och helg. • Har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg • Vill arbeta i Torslanda Nu söker vi personli... Visa mer
Om företaget:
Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005.
Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, du har också nära kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal med Fremia-kommunal samt erbjuder friskvårdsbidrag.
Vi söker dig som:
• Kan jobba eftermiddagar, kväll och helg.
• Har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg
• Vill arbeta i Torslanda
Nu söker vi personliga assistenter till en ung tjej i Torslanda.
Vi söker en glad, utåtriktad kvinna i 25-45 årsåldern ( kundens önskemål)
Du har erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom vården
Du tycker om utmaning och kan arbeta efter rutiner men kan också ta självständiga beslut utefter situation utifrån kundens behov och önskemål.
Stor vikt kommer att läggas kring personlig lämplighet.
Arbetstiderna är varierande.
Vardagar 12-19 eller 16-21 och helger 12-19 eller 11-21
Varmt välkommen att söka denna tjänst och bifoga ditt CV samt ett personligt brev.
Ange referens: TORSLANDA Visa mindre

Personlig assistent till härlig tjej i Torslanda, ca 80%

Ansök    Jun 13    Humana AB    Personlig assistent
Jag är en 29 årig glad tjej som bor med min familj i Torslanda och söker nu efter en ny assistent till mitt härliga team! Jag älskar att hitta på saker och något som jag tycker är extra roligt är att rida och bada. Jag besöker gärna Universeum, Eldorado och på sommaren gillar jag att åka till skärgården, gå på Lotta på Liseberg eller att åka till Slottsskogen. De dagar då du arbetar med mig så brukar vi tillsammans göra en aktivitet varje dag och därför ty... Visa mer
Jag är en 29 årig glad tjej som bor med min familj i Torslanda och söker nu efter en ny assistent till mitt härliga team!
Jag älskar att hitta på saker och något som jag tycker är extra roligt är att rida och bada. Jag besöker gärna Universeum, Eldorado och på sommaren gillar jag att åka till skärgården, gå på Lotta på Liseberg eller att åka till Slottsskogen. De dagar då du arbetar med mig så brukar vi tillsammans göra en aktivitet varje dag och därför tycker jag det är bra att du liksom jag tycker om att hitta på saker. Du får gärna vara uppfinningsrik och ta egna initiativ till att få med mig på saker. Jag har Angelmans syndrom vilket bl.a. innebär att jag inte har något verbalt tal, epilepsi och balanssvårigheter. Arbetet innebär att finnas till hjälp i min vardag med måltider, personlig hygien, omvårdnad, kommunikation och vissa hushållssysslor. Självklart också vid dagliga aktiviteter och utflykter. För att arbeta hos mig behöver du vara vardagsstark och ha ett pedagogiskt tankesätt.

Familjen har även ett hus i Spanien som de besöker några gånger per år. Vi ser gärna att du som assistent tycker om att resa och kan följa med på dessa resor.

Vi söker dig som:
- har erfarenhet från en liknande roll
- har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- är kvinna och har båda fötterna på jorden
- är ansvarsfull och pålitlig
- är rökfri under arbetstid

Det är viktigt att du som assistent har ett pedagogiskt förhållningssätt i tjänsten och det är därför mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet av eller är intresserad av pedagogik/kommunikation men det är inget krav.

Arbetstid/Varaktighet: Tjänsten är på 80%.Arbetstiderna är förlagda ligger både dag och kväll vardag som helg. På vardagarna varierar passen mellan kl.06:15 eller 7:15-15:00 och 15:00-22:00. På helgerna ligger passen alltid 08:15-21:30.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Tjänsten startar 2024-08-19, bredvidgång kan ske innan dess.Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista svarsdatum, så vänta inte med din ansökan.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tjänst hos trevlig man i Majorna

Nu söker vi assistenter till manlig kund i Majorna. Endast kvinnliga och bra kunskap i svenska språket enligt kunds önskemål Du är gärna undersköterska med erfarenhet av trackvård, ventilator, hostmaskin. Arbetstider är 7-15, 15-22 samt journatt 22-07 Om företaget: Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005. Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, du har också nära kontakt med din närmaste chef och... Visa mer
Nu söker vi assistenter till manlig kund i Majorna. Endast kvinnliga och bra kunskap i svenska språket enligt kunds önskemål
Du är gärna undersköterska med erfarenhet av trackvård, ventilator, hostmaskin.
Arbetstider är 7-15, 15-22 samt journatt 22-07
Om företaget:
Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005.
Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, du har också nära kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal med Fremia-kommunal samt erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 2000kr per år. Visa mindre

Personlig assistent i Mölnlycke!

Du som anställd är vårt företags viktigaste resurs! OM TJÄNSTEN Du erbjuds ett roligt och varierande arbete både vad det gäller arbetsuppgifter och arbetstempo, ingen dag är den andra lik! Arbetet innebär att du jobbar som personlig assistent till en hos en aktiv kille i 34-årsåldern, med en fysisk funktionsvariation som bor med sin familj med småbarn och hund i hemmet. Arbetet kan innefatta allt från omvårdnad, intimhygien, förflyttningar, matlagning, hus... Visa mer
Du som anställd är vårt företags viktigaste resurs!
OM TJÄNSTEN
Du erbjuds ett roligt och varierande arbete både vad det gäller arbetsuppgifter och arbetstempo, ingen dag är den andra lik!
Arbetet innebär att du jobbar som personlig assistent till en hos en aktiv kille i 34-årsåldern, med en fysisk funktionsvariation som bor med sin familj med småbarn och hund i hemmet.
Arbetet kan innefatta allt från omvårdnad, intimhygien, förflyttningar, matlagning, hushållssysslor, hjälp vid fritidsaktiviteter, m.m. Du hjälper till att utföra vardagsbestyr tillsammans med den enskilde, såsom att laga mat, städa och tvätta, promenera, aktiviteter med sonen och andra fritidsaktiviteter, m.m. Du måste också kunna anpassa dig efter den enskildes eget tempo som varierar från dag till dag.
Din arbetsplats är i brukarens hem eller där brukaren vid varje tillfälle befinner sig.
Du får arbeta på ett löpande schema där arbetstiderna är förlagda både dag- och kvällstid, måndag-söndag på löpande schema. Vi ser gärna att du även kan arbeta med kort framförhållning vid behov, p.g.a sjukdom o dyl.
Då du kommer ingå i ett team av personliga assistenter utvalda av och för just din brukare är det därför viktigt med god arbetsmoral där alla ställer upp för varandra och kan arbeta med kort framförhållning vid behov, p.g.a sjukdom o dyl.
VEM SÖKER VI?
Vi söker dig som vill jobba ca 50-70% plus vid behov o dyl from juli. Vi söker även dig som endast vill jobba som vik vid behov.
Vi ser gärna att du som söker tjänsten har ett flexibelt och självständigt arbetssätt och lätt kan anpassa dig till nya situationer. Du måste kunna ta ansvar då du arbetar utifrån den enskildes behov. Du ska ha god kompetens i dokumentation samt ha ett professionellt förhållningssätt. Du som söker har ett genuint intresse och känsla för omsorg om människor.
Övriga egenskaper hos dig som är bra i jobbet är ett gott humör, lugn, tålamod, och att du är ansvarstagande. Du ska kunna tala flytande svenska då detta är ett jobb där bra kommunikation är väldigt viktigt.
Det är en stor merit ifall du har erfarenhet av arbete inom?personlig assistans.
Körkort är en merit.
Eftersom vi värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har därför som rutin att ta utdrag ur belastningsregistret på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta.
Vi intervjuar löpande och anställning kan komma att ske innan annonstiden är slut, så skicka in din ansökan redan idag!
Ange referensnummer MF24 i mailets ämnesrad!
ATT ARBETA HOS OSS PÅ BRA ASSISTANS
Som anställd personlig assistent hos oss omfattas du av vårt branschanpassade kollektivavtal samt avtalspension. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi är måna om att du som medarbetare ska trivas hos oss!
Bra Assistans har huvudkontor i Örebro men andra lokala kontor i Göteborg, Västerås och Stockholm. Vi har också kunder och anställda på andra orter runt om i hela landet. Visa mindre

Nattjobb hos 40-årig kille i Eriksberg

Ansök    Jun 13    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en 40-årig kille i Eriksberg (Göteborg) som har en CP-skada som gör att jag sitter i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag kommunicerar med mina egna ljud och "Bliss" som är en slags ordkarta där jag pekar med en laserlampa.   Vem är du? * Du är dynamisk, du ska trivas lika bra i lugnet hemma samt hantera stress och snabba puckar.  * Du är lugn och trygg i dig själv * Du är inkännande, kan lyssna och förstå * Du är icke-PK. ... Visa mer
Vem är jag?
Jag är en 40-årig kille i Eriksberg (Göteborg) som har en CP-skada som gör att jag sitter i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag kommunicerar med mina egna ljud och "Bliss" som är en slags ordkarta där jag pekar med en laserlampa.
 
Vem är du?


* Du är dynamisk, du ska trivas lika bra i lugnet hemma samt hantera stress och snabba puckar. 
* Du är lugn och trygg i dig själv
* Du är inkännande, kan lyssna och förstå
* Du är icke-PK. Du står för dina egna tankar och åsikter
* Du är lösningsorienterad
* Du har humor
* Du gillar musik
* Du är självgående och ansvarsfull. 

Jag tycker inte att det här är ett vanligt vårdyrke och många av mina assistenter har en helt annan bakgrund, till exempel inom musik eller träning. Jag röker och det får du också gärna göra, det är dock inget strikt krav! ;) 

Tjänstens upplägg:
Nattetid ca. 50% (19 tim per vecka). Sovande jour nattetid. Nätterna är fördelade på måndagar och tisdagar, lördag och söndagar.

Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2006
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Personlig assistent sökes till Västra Göteborg (60%)

Personlig assistent sökes till västra Göteborg ca 60%   GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Hej! Vill du ha ett jobb där du känner att det du jobbar med är viktigt och gör skillnad? Jag är en 30 årig kille som för fyra år sen... Visa mer
Personlig assistent sökes till västra Göteborg ca 60%

 

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Hej!

Vill du ha ett jobb där du känner att det du jobbar med är viktigt och gör skillnad?

Jag är en 30 årig kille som för fyra år sen var med om en bilolycka där jag ådrog mig en ryggmärgsskada.

Jag söker nu en personlig assistent på ungefär 60% till mitt assistent team. Är du en snäll och trygg person kommer du trivas bra hos oss!

Jag söker dig som är positiv, noggrann och problemlösare, men det är också viktigt att du kan ta ett steg tillbaka när det inte finns något att göra.

Jag bor i Askim tillsammans med min sambo. Det finns ett eget assistentrum där man kan vara när man inte hjälper mig. Det finns även parkering utanför och busshållplatsen ligger ca 4min gångväg ifrån med bra förbindelser.  

Jag gillar att umgås med vänner och familj och att ha middagar. Mina intressen är musik, mat och dryck, sport och mitt jobb där jag jobbar hemifrån.  

Du måste ha erfarenhet av vården eller personlig assistans. Har du jobbat med ryggmärgsskador är det en merit. Du bör ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Då jag har assistans dygnet runt innebär jobbet att du arbetar varierande tider dvs dag, kväll, helg och vaken natt. Arbetstiderna är förlagda enligt ett rullande schema. Anställningen  är ett vikariat på 60% som kan övergå till en visstidsanställning så länge uppdraget varar.

Flexibilitet värdesätts högt som att du kan hoppa in när någon är sjuk.

Hör gärna av dig om du känner att du är personen för jobbet!

Tillträde snarast.

Kollektivavtal Kommunal-Fremia. Lön enl överenskommelse.

Som personlig assistent i GIL kan du vara stolt över ditt jobb. Du kommer att utföra arbetsuppgifter som skapar förutsättningar, minimerar hinder och ger plats för en annan människas potential

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarier sökes till en man på Hisingen!

Ansök    Jun 11    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Humana söker nu 1 personliga assistenter som vill arbeta som sommarvikarier på fast schema... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana söker nu 1 personliga assistenter som vill arbeta som sommarvikarier på fast schemarad. Det finns även möjlighet att arbeta efter sommaren. Mannen har en medfödd CP-skada och är rullstolsburen. I dina arbetsuppgifter ingår hjälp med den dagliga livsföringen, så som hygien, matlagning, inköp och planering, städning och tvätt mm.

Dagtid går mannen på daglig verksamhet och övrig tid är han till stor del i sitt hem. Vi söker nu dig som vill ha ett stimulerande arbete hos en glad och trevlig man. Du som person skall vara lugn, ansvarskännande samt kunna ta egna initiativ. Vidare är det önskvärt att du är flexibel med tider och kan hoppa in extra vid behov där möjligheten att arbeta mer under sommaren finns.

Mannen har assistans dygnet runt, förutom när han är på sin dagliga verksamhet. Under natten är det väntetid med 7,5 timmar per natt. Detta innebär att du som assistent kommer kunna sova hos mannen, men finnas behjälplig då behovet för assistans uppstår. Arbetstiderna är vanligtvis 14.20-09.20 på vardagar samt helger 14.20-14.20. Under V.28-31 arbetar man 14.20-14.20 på både vardagar och helger.

Urval sker löpande med tillträde till tjänst efter överenskommelse. Skicka ditt cv och personliga brev där du beskriver vem du är och varför du passar till denna tjänst. Visa mindre

Personlig Assistent för vaken natt hos tjej i Tjuvkil

Move & Walk Assistans. Move & Walk har under 25 års tid med professionalitet, engagemang och hög kvalitet gett vuxna och barn med neurologiska funktionsnedsättningar hopp och framtidstro. Vi ger möjlighet och verktyg för att alla ska kunna växa till sin bästa potential. Vi tror på alla människors rätt till möjligheten att utvecklas och att genom livslång aktivitet och inlärning kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Move & Walk grundar sig p... Visa mer
Move & Walk Assistans.

Move & Walk har under 25 års tid med professionalitet, engagemang och hög kvalitet gett vuxna och barn med neurologiska funktionsnedsättningar hopp och framtidstro. Vi ger möjlighet och verktyg för att alla ska kunna växa till sin bästa potential.

Vi tror på alla människors rätt till möjligheten att utvecklas och att genom livslång aktivitet och inlärning kunna leva ett så självständigt liv som möjligt.

Move & Walk grundar sig på det pedagogiska konceptet Konduktiv Pedagogik (KP) som är utformad för att personer med motoriska funktionsvariationer ska kunna få just rätt stöd och stimulans i lärandeprocessen. Pedagogiken är ett helhetskoncept som kombinerar motoriska, kognitiva, kommunikativa och sociala funktioner och färdigheter, för att man ska få den utveckling och de redskap som behövs för att klara vardagens olika utmaningar.

Målet är att varje enskild individ skall kunna få möjligheten till aktiviteter, självständighet och genom utmaningar kunna växa till sitt bästa jag.

Move & Walk erbjuder barn, ungdomar och vuxna Konduktiv Pedagogik genom hela livet. En pedagogisk re-/habilitering som hjälper personer med funktionsvariationer att få rätt förutsättningar i vardagen.Nu behöver vi utöka teamet och söker en person till nattjänst!

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som personlig assistent till en 20-årig tjej, som bor i egen lägenhet i samma hus som sin familj i härliga Tjuvkil utanför Kungälv.

På dagen är tjejen aktiv, positiv och gillar när det händer saker likväl som att träna, bada och ta det lugnt framför en film. Tjejen har en svårbemästrad epilepsi vilket innebär att hon alltid måste ha en person vid sin sida. Hennes epilepsi innebär att hon får allt ifrån små anfall med frånvaroattacker och ryckningar i armar och ben till stora omfattande kramper. Ibland måste dessa kraftiga kramper brytas med akutmedicin som hon alltid har med sig.

För att hon ska kunna leva sitt aktiva liv under dagtid behöver hon återhämta sig med bra sömn och en trygg person under natten, det är därför vi söker just dig!

Tjejen behöver dig som är lugn, trygg och uppmärksam. Hon behöver en stabil person som kan hjälpa till med behoven under natten för att hennes sömn ska bli så god som möjligt. Det är viktigt att du tidigare arbetat vaken tid på natten så att du förstår innebörden av att vara vaken under hela natten. Behoven som tjejen behöver få tillgodosedda är dels vändningar men framför allt ständig kontroll på hennes epilepsi. Du som assistent sitter bredvid hennes säng för att möjliggöra att se hennes kramper och kunna stötta upp i tid.

Du som söker behöver ha god fysik, vara trygg i dig själv och ha glimten i ögat. Du läser av situationer och har lätt för att samarbeta med andra, såväl kollegor som tjejens familj.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av vårdyrket eller relevant utbildning då arbetet innebär medicinsk sjukvård, medicinering, stomi, PEG och hjälpmedel som du behöver komma överens med. Har du även erfarenhet av att arbeta med ungdomar med funktionsvariationer är det också ett plus.

Tjejen tränar enligt Konduktiv Pedagogik, ett holistiskt synsätt som för tjejen inte enbart är en träningsform utan en livsstil som genomsyrar hela hennes vardag. För att du ska kunna stötta henne på bästa sätt inom detta erbjuds du grundutbildning i Konduktiv Pedagogik genom din anställning och även individuell utbildning inom KP inriktat på tjejens behov.

Din arbetsplats är där personen befinner sig, vilket är i hemmet, på resor och vid de tillfällen hon är inlagd på sjukhus behöver du kunna arbeta där. Tjänsten är på cirka 75% och passen är förlagda mellan klockan 21.30-07.30.

Att du är rökfri och ej allergisk mot djur/parfym är krav

Innan anställning behöver du uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret som du beställer antingen via post eller till din digitala brevlåda, Kivra.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Vikarier till vår vikarie pool på Optimal Assistans

Du kan börja omgående med introduktion. Arbetstiden är varierande både dag, kväll, natt och helg Perfekt extra jobb om du ska studera eller vill arbeta extra Älska vardagen med oss! Söker du ett stimulerande och roligt arbete? Då är det dig vi söker! Du är intresserad av att arbeta med människor som har stora behov av hjälp för att leva sitt liv som du och jag. Du är en person med hög arbetsmoral och ser helheten i ett uppdrag. Optimal Assistans skapar m... Visa mer
Du kan börja omgående med introduktion. Arbetstiden är varierande både dag, kväll, natt och helg
Perfekt extra jobb om du ska studera eller vill arbeta extra
Älska vardagen med oss!
Söker du ett stimulerande och roligt arbete?
Då är det dig vi söker! Du är intresserad av att arbeta med människor som har stora behov av hjälp för att leva sitt liv som du och jag.
Du är en person med hög arbetsmoral och ser helheten i ett uppdrag.
Optimal Assistans skapar möjlighet för personer med funktionsnedsättning att leva en självständig och delaktig vardag.
Vi söker dig som tar dig tid att lyssna på din brukares behov och är lyhörd och ödmjuk.
Du är trygg i din yrkesroll och har ett professionellt förhållningssätt.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med personer med flerfunktionsnedsättning.
Du tycker om att arbeta med givna rutiner men kan även om det behövs ta självständiga beslut utefter personens behov och önskemål.
Du har ett gott humör och förmåga att känna av läget hos den personen du arbetar hos.
Skriv gärna i din ansökan när du kan börja och hur mycket du önskar arbeta, då vi har mellan ca 25-100% Visa mindre

Personlig assistent; Göteborg Majorna

Ansök    Jun 10    Lss-Partner AB    Personlig assistent
LSS-Partner AB är ett företag som arbetar för personer som har personlig assistans. Vi är formell arbetsgivare åt assistenter, har utbildningsverksamhet samt ger råd och stöd till arbetsledare och assistenter. Vi är anslutna till Fremia och har tecknat gällande kollektivavtal. Vi har idag 40 uppdragsgivare och drygt 200 anställda assistenter. Beroende på vad du har för erfarenhet och utbildning utgör vad du kan få för uppdrag. Vi har varierad tjänstgörings... Visa mer
LSS-Partner AB är ett företag som arbetar för personer som har personlig assistans. Vi är formell arbetsgivare åt assistenter, har utbildningsverksamhet samt ger råd och stöd till arbetsledare och assistenter. Vi är anslutna till Fremia och har tecknat gällande kollektivavtal. Vi har idag 40 uppdragsgivare och drygt 200 anställda assistenter.
Beroende på vad du har för erfarenhet och utbildning utgör vad du kan få för uppdrag. Vi har varierad tjänstgöringsgrad men uppskattningsvis ca 75 %. Arbetstider är förlagda över hela dygnet 8-15, 15-21, 21-08 och även helger. Kunden önskar att ha fasta tider på sitt schema. Vi söker även i dagsläget sommar vikarier.
Du är uppdragsgivarens förlängda arm och är behjälplig i min vardag såsom personlig hygien,förflyttning med manuell lift, flytta mina armar tex upp på ett bord, massera händerna när de domnar. Eftersom uppdragsgivaren har en hörselnedsättning är det viktigt att du pratar svenska och är bra på att artikulera med dina läppar eftersom jag behöver avläsa på dem vad du säger. På grund av min nervskada i händer och armar behöver du hjälpa mig att notera i kalender och främst skriva sms och därför viktigt att du är bra på att stava klar svenska. På fritiden är jag aktiv i föreningslivet så det händer att du börjar och slutar ditt arbetspass på andra ställen än i min bostad.
Vi söker assistenter till en av våra uppdragsgivare där personkemi är helt avgörande för en eventuell anställning. Det behövs inga speciella kvalifikationer eller medicinska erfarenheter.Vi kräver utdrag från belastningsregistret.
Uppdragsgivaren bor i Göteborg, Majorna.
Tillträde snarast.
OBS! Ansökan endast via e-post till följande epostadress:
[email protected] Visa mindre

Glad ung tjej i Göteborg söker assistent

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Jag är en 15-årig tjej som bor tillsammans med min familj och min katt ca 20 min från Göteborg C. Jag söker nu en assistent med ett stort hjärta som gillar att leka och som vill stötta mig i min vardag och utveckling. Ett av mina intressen är att måla, främst ... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Jag är en 15-årig tjej som bor tillsammans med min familj och min katt ca 20 min från Göteborg C. Jag söker nu en assistent med ett stort hjärta som gillar att leka och som vill stötta mig i min vardag och utveckling.

Ett av mina intressen är att måla, främst digital målning och akrylmålning. Jag tycker också om programmering, att lyssna på musik, hästar och simning. Jag och min familj är gärna ute och reser så det kommer att finnas möjlighet för dig att få följa med ibland. Det hade varit roligt om du delar något av mina intressen med mig!

Jag kommunicerar med bliss, kroppsspråk och förstår svenska samt engelska. Flytande svenska är dock ett krav för denna tjänst då jag behöver hjälp med skolarbete. För att du ska kunna förstå mig på bästa sätt så finns möjligheter för dig som assistent att gå på utbildningar.

Jag har cerebral pares och behöver stöd i alla vardagliga situationer, vilket handlar om allt ifrån att leka till att träna. Du behöver vara flexibel, eftersom mitt behov av assistans är varierande och din arbetsplats är där jag befinner mig.

Jag önskar att du är en pigg och glad tjej som är snus- och rökfri. För mig är det viktigt att vi får en fin personkemi och har kul tillsammans. Meriterande om du har körkort och erfarenhet/intresse av exempelvis massage, sjukgymnastik eller osteopati.

Omfattning: Två till fem dagar i veckan enligt överenskommelse och/eller helger
Arbetstider: Vardagar 15:00-22:00, Helger - enligt överenskommelse

Hoppas att du som läser detta passar för mig, vi ses!

Annonsens ID nummer: 238586

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning. Om du blir erbjuden den här tjänsten behöver du även visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Polismyndigheten (polisen.se) Det är viktigt att du väljer belastningsregistret som är för ”Arbete med barn med funktionsnedsättning”

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE. Visa mindre

Optimal söker personliga assistenter till ung tjej i Torslanda

Om företaget: Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005. Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, du har också nära kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal med Fremia-kommunal samt erbjuder friskvårdsbidrag. Vi söker dig som: • Kan jobba eftermiddagar, kväll och helg. • Har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg • Vill arbeta i Torslanda Nu söker vi personli... Visa mer
Om företaget:
Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005.
Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, du har också nära kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal med Fremia-kommunal samt erbjuder friskvårdsbidrag.
Vi söker dig som:
• Kan jobba eftermiddagar, kväll och helg.
• Har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg
• Vill arbeta i Torslanda
Nu söker vi personliga assistenter till en ung tjej i Torslanda.
Vi söker en glad, utåtriktad kvinna i 25-45 årsåldern ( kundens önskemål)
Du har erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom vården
Du tycker om utmaning och kan arbeta efter rutiner men kan också ta självständiga beslut utefter situation utifrån kundens behov och önskemål.
Stor vikt kommer att läggas kring personlig lämplighet.
Arbetstiderna är varierande.
Vardagar 12-19 eller 16-21 och helger 12-19 eller 11-21
Varmt välkommen att söka denna tjänst och bifoga ditt CV samt ett personligt brev.
Ange referens: TORSLANDA Visa mindre

Timvikarier Sommarvikarier

Optimal Assistans i Gbg AB: ett privat alternativ för Dig som brukare och assistent som funnits sedan 2005. Här ser vi inte till standardlösningar utan utgår från brukarens möjligheter och önskemål. Kollektivavtal med FREMIA-kommunal www.optimalassistans.org * Vi söker Er som vill arbeta under juni, juli och augusti. Du kanske kan början nu som tim vikare och sedan arbeta mer under sommaren. Tider är: Dag, kväll, natt och helger. Ange i Din ansökan under... Visa mer
Optimal Assistans i Gbg AB: ett privat alternativ för Dig som brukare och assistent som funnits sedan 2005. Här ser vi inte till standardlösningar utan utgår från brukarens möjligheter och önskemål.
Kollektivavtal med FREMIA-kommunal


www.optimalassistans.org
* Vi söker Er som vill arbeta under juni, juli och augusti.
Du kanske kan början nu som tim vikare och sedan arbeta mer under sommaren.
Tider är: Dag, kväll, natt och helger.
Ange i Din ansökan under vilken period Du kan arbeta,
Ange i Din ansökan om Du söker sommar jobb heltid eller deltid
Ange om Du har körkort då detta kan vara ett behov hos några av våra kunder.
Vi rekryterar löpande, både företag, kund läser ansökan!
Kollektivavtal och bra försäkringsvillkor finns
Sökes: Sommar vikarier till Göteborg, Hisingen, Partille, Kungsbacka, Onsala, Varberg, Frillesås och Kungälv
* Erfarenhet av yrket meriterat*
. Visa mindre

Tjänst hos kvinnlig brukare i centrala Göteborg

Om företaget: Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005. Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, du har också nära kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal med Fremia-kommunal samt erbjuder friskvårdsbidrag. Vi söker dig som: • Är positiv, utåtriktad och social • Kan ställa upp och vara flexibel samt jobba dag, kväll och helg. • Har erfarenhet av arbete inom ... Visa mer
Om företaget:
Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005.
Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, du har också nära kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal med Fremia-kommunal samt erbjuder friskvårdsbidrag.


Vi söker dig som:
• Är positiv, utåtriktad och social
• Kan ställa upp och vara flexibel samt jobba dag, kväll och helg.
• Har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg
Arbetsplats är i centrala Göteborg


Nu söker vi personliga assistenter till en kvinnlig brukare boende i centrala Göteborg
Vi söker en glad, utåtriktad kvinna i 25-55 årsåldern ( kundens önskemål)
Du är empatisk, lyhörd och har ett professionellt förhållningssätt. Har du erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom vården, är detta meriterande.
Vår brukare behöver hjälp med allt i sin vardag, från intim hygien, förflyttningar och vardagliga saker.
Mat är ett stort intresse
Stor vikt kommer att läggas kring personlig lämplighet.


Katt finns i hemmet!
Varmt välkommer att söka denna tjänst och bifoga ditt CV samt ett personligt brev.
Ange referens: Centrala Göteborg Visa mindre

Timvikarier till Personlig Assistans i Göteborgs Stad

Ansök    Jun 7    GÖTEBORGS KOMMUN    Personlig assistent
Vi är alla olika. Vi är alla också lika och har samma rätt till ett tryggt hem, en meningsfull sysselsättning och att känna oss värdefulla. Då utvecklas vi och kan delta i samhället. Förvaltningen för funktionsstöd bedömer behov och ger stöd till de som har rätt till det. Personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett gott och självständigt liv. Ett liv som alla andra. Med 6 000 medarbetare är vi Sveriges största funktionsstödsförvaltning. Vi fattar ... Visa mer
Vi är alla olika. Vi är alla också lika och har samma rätt till ett tryggt hem, en meningsfull sysselsättning och att känna oss värdefulla. Då utvecklas vi och kan delta i samhället. Förvaltningen för funktionsstöd bedömer behov och ger stöd till de som har rätt till det. Personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett gott och självständigt liv. Ett liv som alla andra.
Med 6 000 medarbetare är vi Sveriges största funktionsstödsförvaltning. Vi fattar beslut om och arbetar inom boende med särskild service, daglig verksamhet, sysselsättning, boendestöd, personlig assistans, olika former av avlastning, stöd och ledsagning. Vi arbetar aktivt med att utveckla och sprida kunskap inom Göteborgs Stad och till andra. På så sätt blir vi alla bättre på att förstå behov och ge rätt stöd. Tillsammans ser vi till att fler kan leva ett gott och självständigt liv som alla andra.
Välkommen att bli en av oss! Du är Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Söker du ett meningsfullt jobb där du får göra skillnad?
Nu söker vi främst timvikarier i hela Göteborg. Du kommer att arbeta med att ge stöd och omsorg till personer med olika former av behov och unika livssituationer.

Arbetet innefattar varierande uppgifter så som pedagogiskt stöd i vardagen, personlig omvårdnad samt vanligt förekommande arbete i hemmet som tvätt och matlagning. En del av arbetet innebär även att dokumentera assistansanvändarens utveckling och behov. I arbetsuppgifterna kan det även ingå läkemedelshantering enligt delegation. Som assistent spelar du en central roll i att skapa en meningsfull vardag och bidra till assistansanvändarens välbefinnande och självständighet.

Du arbetar där assistansanvändaren är, vilket innebär att du befinner dig i assistansanvändarens hem eller på aktiviteter utanför hemmet.

Som timvikarie erbjuds du:
* Flexibel arbetstid förlagd dagtid, kvällstid eller natt på vardagar och helger.
* Styra din arbetstid genom att själv lägga in din tillgänglighet och få förfrågningar därefter.
* Kombinera arbetet med studier, annan sysselsättning eller pension.
* Goda möjligheter till sommarjobb/månadsvikariat och en framtid inom staden.

Arbetstiden är förlagd till dag och kväll, vardagar och helg enligt schema. Sovande jour, vaken natt och dygnspass kan även förekomma.

Som timvikarie lägger du dig själv tillgänglig i vårt bokningssystem när du önskar arbeta. När behov uppstår i verksamheten bokar våra bemanningsplanerare in dig på pass och du förfrågas utefter din tillgänglighet.

KVALIFIKATIONER
För att kunna söka jobb hos oss ska du ha fyllt 18 år.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av förflyttningshjälpmedel eller lyftteknik. Det är även meriterande om du är utbildad eller har en pågående utbildning till stödassistent, undersköterska eller en annan adekvat utbildning.

För att kunna kommunicera med assistansanvändare, kollegor och föra dokumentation behöver du behärska det svenska språket vilket innebär godkänt betyg i Svenska A, SAS G eller motsvarande.

I din roll som personlig assistent visar du respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet. Din attityd är öppen och positiv då du har brukarens/kundens behov som utgångspunkt för ditt agerande. Du lyssnar på andra människor i syfte att förstå deras behov samt är mottaglig för dem genom att visa respekt, hänsyn och omtanke.

Du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. Som personlig assistent arbetar du effektivt under stress, kan balansera olika krav och behåller lugnet i svåra situationer samt kan ta välgrundade beslut under tidspress.


ÖVRIGT
Urval och intervjuer påbörjas under ansökningstiden.

I den här rekryteringen kommer du få svara på ett antal frågor där du får beskriva din kunskap inom området i stället för att skicka ett personligt brev.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering.
Som medarbetare i förvaltningen för funktionsstöd erbjuder vi dig:
- Trygg anställning med goda anställningsvillkor
- Heltid med möjlighet till deltid
- Introduktion vid nyanställning
- Kompetensutveckling
- Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden

I Förvaltningen för Funktionsstöd arbetar vi med kompetensförsörjning genom konceptet 3T- Tim till tillsvidare, vilket innebär att det finns en utbildningsinsats i syfte att kombinera utbildning med arbete via bemanningsenheten. Målsättningen är att det ska leda till en tillsvidareanställning i förvaltningen efter slutförda studier.

Vid arbete i den enskildes hem:
Krävs ett oöppnat utdrag ur polisens belastningsregister före erbjudande om anställning. Du måste själv begära detta utdrag genom att använda antingen polisens e-tjänst (Kontroll av egna uppgifter) eller en särskild blankett (Utdrag nr 442.3).

Vid arbete med barn under 18 år:
Måste du också visa upp ett oöppnat utdrag från polisens register innan du erbjuds jobb. Du kan beställa detta utdrag digitalt som skickas till din digitala brevlåda eller via polisens hemsida med en särskild blankett för personal som arbetar med barn med funktionsnedsättningar (Utdrag nr 442.9).

För att få arbeta inom personlig assistans behöver du ha fyllt 18 år, i enlighet med föreskrifterna om minderårigas arbetsmiljö (AFS 2012:3)
https://www.av.se/arbetsmiljoarbete-och-inspektioner/publikationer/foreskrifter/minderarigas-arbetsmiljo-afs-20123-foreskrifter/
https://www.av.se/halsa-och-sakerhet/omsorg--och-sociala-tjanster/arbetsmiljon-for-personliga-assistenter/

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Har du skyddade personuppgifter ska du INTE söka via systemet utan kontakta ansvarig rekryterande chef för hantering av din ansökan.

Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk i förvaltningen eller stadens omställningsarbete.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Inför denna rekrytering har vi valt rekryteringskanaler och önskar inte erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- eller rekryteringshjälp. Visa mindre

Personliga assistenter sökes till Göteborg med omnejd

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska bra, eftersom många tjänster kräver att du skall tolka den personen du arbetar för. Just nu har vi ... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska bra, eftersom många tjänster kräver att du skall tolka den personen du arbetar för.


Just nu har vi allt ifrån (timmar-80 %) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till extrajobb.

Vi på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten. Hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för båda. För många är tidigare arbetslivserfarenhet och utbildningar ganska ointressant, utan oftast handlar det om personkemi.

Arbetsuppgifterna för en personlig assistent beror på vem man jobbar hos. Somliga behöver mycket hjälp med kroppen, andra med knoppen. Vissa festar hårt, reser lång, har många barn. Somliga pluggar, andra jobbar. Någon hänger ofta i stallet, andra gillar hockey. Någon tycker om att måla, en annan älskar prinsesstårtor. Somliga är tystlåtna, andra snacksaliga.

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.

Tjänsterna tillsätts löpande!


GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tjänst hos trevlig man i Majorna

Nu söker sommarvikarier hos manlig kund i Majorna. Endast kvinnliga och bra kunskap i svenska språket enligt kunds önskemål Du är gärna undersköterska med erfarenhet av trackvård, ventilator, hostmaskin. Arbetstider är 7-15, 15-22 samt journatt 22-07 Skicka Din ansökan till [email protected] Om företaget: Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005. Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, du... Visa mer
Nu söker sommarvikarier hos manlig kund i Majorna. Endast kvinnliga och bra kunskap i svenska språket enligt kunds önskemål
Du är gärna undersköterska med erfarenhet av trackvård, ventilator, hostmaskin.
Arbetstider är 7-15, 15-22 samt journatt 22-07
Skicka Din ansökan till [email protected]
Om företaget:
Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005.
Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, du har också nära kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal med Fremia-kommunal samt erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 2000kr per år. Visa mindre

Personlig assistent till sommarvikariat på Hönö

Beskrivning av tjänsten För kunds räkning söker Frösunda nu en personlig assistent till Hönö i Göteborgs norra skärgård. Kunden är en man med förvärvad hjärnskada och talsvårigheter, afasi. Han är försvagad i vänster sida, både arm och ben. Han har kognitiva symptom, bland annat svårt med tidsuppfattning. Du kommer stödja honom i vardagen med personlig hygien, förflyttningar, kläder, hushållssysslor med mera. Det finns en genomförandeplan och rutiner som ä... Visa mer
Beskrivning av tjänsten
För kunds räkning söker Frösunda nu en personlig assistent till Hönö i Göteborgs norra skärgård. Kunden är en man med förvärvad hjärnskada och talsvårigheter, afasi. Han är försvagad i vänster sida, både arm och ben. Han har kognitiva symptom, bland annat svårt med tidsuppfattning.
Du kommer stödja honom i vardagen med personlig hygien, förflyttningar, kläder, hushållssysslor med mera. Det finns en genomförandeplan och rutiner som är din arbetsbeskrivning. Du stöttar honom att göra saker han tycker om, som att promenera. Han är gärna ute varje dag oavsett väder, så vi ser gärna att även du trivs ute. Kundens övriga intressen är musik och sport.
Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll. Självklart har vi även friskvårdsbidrag.
Utbildning, erfarenhetoch personliga egenskaper Du som söker är ansvarsfull, social, lugn och har integritet. Tidigare erfarenhet som personlig assistent eller kring afasi är ett plus. Mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift, är ett kravför att förstå kunden och kunna hjälpa honom i kommunikation med omvärlden.


Om Frösunda Personlig assistansFrösunda är en av landets ledande assistansanordnare med över 25 års erfarenhet. Det gör oss till ett tryggt företag för dig som medarbetare och för våra kunder och närstående. Vi är enansvarsfull arbetsgivare som tar helhetsansvar för assistansen dygnet runt. Tack vare lokala kontor över hela Sverige i kombination med centrala stödfunktioner finns vi alltid här för dig och dina kunder. Som medarbetare hos oss får du ett varierande arbete och möjlighet att utvecklas. Här gör du skillnad - varje dag.
Övrig information Anställningsform: Sommarvikariat juni-aug,med möjlighet att fortsätta jobba extra till hösten
Arbetstiderna är förlagda dag och kväll, både vardag och helg.
Tjänstgöringsgrad: Deltid
Tillträde: Juni

Vitillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Sista ansökningsdag 2024-06-30
Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:
Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49
Arbana Ponosheci, Verksamhetschef, 010-130 39 65

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent som kan teckenspråk till extrajobb i Göteborg

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och vill jobba extra som personlig assistenthos vår 11-åriga kund i Nya Hovås, Göteborg. Vad innebär den härtjänsten? Du som söker bör vara en glad och humoristisk person med glimten i ögat. Tidigare erfarenhet av personlig assistans eller andra vård- och omsorgsyrken är meriterande, men inte ett krav. Det viktigaste är att du har rätt personlighet och attityd för att fungera bra tillsammans med... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team och vill jobba extra som personlig assistenthos vår 11-åriga kund i Nya Hovås, Göteborg.
Vad innebär den härtjänsten?
Du som söker bör vara en glad och humoristisk person med glimten i ögat. Tidigare erfarenhet av personlig assistans eller andra vård- och omsorgsyrken är meriterande, men inte ett krav. Det viktigaste är att du har rätt personlighet och attityd för att fungera bra tillsammans med kunden. Du måste vara lyhörd, flexibel och ansvarstagande som person.
Exempel på arbetsuppgifter är: hjälp med matsituationer, ledsagning, personlig hygien, bus och lek, följa med på aktiviteter med mera.Kunden är döv och kommunicerar på teckenspråk. Det är därförmeriterande om du kan teckenspråk eller åtminstone tecken som stöd.Viktigast är att du är intresserad och nyfiken på att lära dig!
Vi har behov av personer som arbetar extra påhelg och kväll.
Perfekt för dig som pluggar eller vill kombinera med annat arbete.


Vem söker vi?
Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt.

Vi ser gärna att du:
har ett genuint intresse av att hjälpa andra.
kan förstå och göra dig förstådd på svenska.
kan arbeta varannan helg och vid behovpådag och kväll.
har erfarenhet som personlig assistent eller barnskötare.
kunden önskar att du som söker är kvinna

Övrig information
Anställningsform: Så länge assistansuppdraget varar
Omfattning: En mindre deltid, ett par dagar i månaden
Arbetstider: helg och kväll (ev. morgon)
Tillträde: enligt överenskommelse
Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Sista ansökningsdag:2024-07-05
Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49
Arbana Ponosheci, Verksamhetschef, 010-130 39 65

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till sportintresserad man i Västra Frölunda

Levanda Personlig Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor. Levanda Personlig Assistans AB är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor. Vi söker två nya personliga assistenter till en man i 50... Visa mer
Levanda Personlig Assistans är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor.

Levanda Personlig Assistans AB är ett litet och personligt assistansföretag med stor omsorg för våra anställda. Vi önskar engagerade och positiva medarbetare som brinner för att arbeta med människor.


Vi söker två nya personliga assistenter till en man i 50-års åldern som bor i egen lägenhet i Västra Frölunda.
Kunden behöver hjälp med det mesta såsom fram- och borttagning av mat, städ, disk, tvätt, personlig hygien samt tillsyn. 

I dagsläget har kunden daglig verksamhet där assistenten enbart ansvarar för att åka med färdtjänst vid hämtning- och lämning, schemat är uppbygt på ungefär följande sätt:
(observera att detta är exempel, vissa avvikelser förekommer)

Måndag: 12:00-09:30
Tisdag: 15:30-09:30
Onsdag: 15:30-09:30
torsdag: 12:00-09:30
fredag: 09:30-16:00, 16:00-09:30
lördag: 09:30-09:30 (dygn)
söndag: 09:30-09:30 (dygn)

Vi söker dig som är social, positiv, initiativtagande, punktlig och ansvarsfull. Det är en fördel om du har erfarenhet av personer av epilepsi. För kunden är det viktigt att du är intresserad av sport och kan vara delaktig vid sjukgymnastik i bassäng då detta är en stor del av vardagens innehåll.

Intressant? Vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Glad ung tjej i Göteborg söker assistent

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Jag är en 15-årig tjej som bor tillsammans med min familj och min katt ca 20 min från Göteborg C. Jag söker nu en assistent med ett stort hjärta som gillar att leka och som vill stötta mig i min vardag och utveckling. Ett av mina intressen är att måla, främst ... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Jag är en 15-årig tjej som bor tillsammans med min familj och min katt ca 20 min från Göteborg C. Jag söker nu en assistent med ett stort hjärta som gillar att leka och som vill stötta mig i min vardag och utveckling.

Ett av mina intressen är att måla, främst digital målning och akrylmålning. Jag tycker också om programmering, att lyssna på musik, hästar och simning. Jag och min familj är gärna ute och reser så det kommer att finnas möjlighet för dig att få följa med ibland. Det hade varit roligt om du delar något av mina intressen med mig!

Jag kommunicerar med bliss, kroppsspråk och förstår svenska samt engelska. Flytande svenska är dock ett krav för denna tjänst då jag behöver hjälp med skolarbete. För att du ska kunna förstå mig på bästa sätt så finns möjligheter för dig som assistent att gå på utbildningar.

Jag har cerebral pares och behöver stöd i alla vardagliga situationer, vilket handlar om allt ifrån att leka till att träna. Du behöver vara flexibel, eftersom mitt behov av assistans är varierande och din arbetsplats är där jag befinner mig.

Jag önskar att du är en pigg och glad tjej som är snus- och rökfri. För mig är det viktigt att vi får en fin personkemi och har kul tillsammans. Meriterande om du har körkort och erfarenhet/intresse av exempelvis massage, sjukgymnastik eller osteopati.

Omfattning: Två till fem dagar i veckan enligt överenskommelse och/eller helger
Arbetstider: Vardagar 15:00-22:00, Helger - enligt överenskommelse

Hoppas att du som läser detta passar för mig, vi ses!

Annonsens ID nummer: 238586

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning. Om du blir erbjuden den här tjänsten behöver du även visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Polismyndigheten (polisen.se) Det är viktigt att du väljer belastningsregistret som är för ”Arbete med barn med funktionsnedsättning”

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE. Visa mindre

Optimal söker personliga assistenter till ung tjej i Torslanda

Om företaget: Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005. Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, du har också nära kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal med Fremia-kommunal samt erbjuder friskvårdsbidrag. Vi söker dig som: • Kan jobba eftermiddagar, kväll och helg. • Har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg • Vill arbeta i Torslanda Nu söker vi personli... Visa mer
Om företaget:
Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005.
Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, du har också nära kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal med Fremia-kommunal samt erbjuder friskvårdsbidrag.
Vi söker dig som:
• Kan jobba eftermiddagar, kväll och helg.
• Har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg
• Vill arbeta i Torslanda
Nu söker vi personliga assistenter till en ung tjej i Torslanda.
Vi söker en glad, utåtriktad kvinna i 25-45 årsåldern ( kundens önskemål)
Du har erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom vården
Du tycker om utmaning och kan arbeta efter rutiner men kan också ta självständiga beslut utefter situation utifrån kundens behov och önskemål.
Stor vikt kommer att läggas kring personlig lämplighet.
Arbetstiderna är varierande.
Vardagar 12-19 eller 16-21 och helger 12-19 eller 11-21
Varmt välkommen att söka denna tjänst och bifoga ditt CV samt ett personligt brev.
Ange referens: TORSLANDA Visa mindre

Personliga assistenter sökes till en man i 30 års åldern

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Jag är en mycket aktiv man i 30-års åldern med autism som just nu söker personlig assistent. Jag bor naturnära i ett hus i Angered tillsammans med mina hundar (och närmaste familj). Jag är i behov av assistans dygnet runt och som min assistent fungerar du som ... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Jag är en mycket aktiv man i 30-års åldern med autism som just nu söker personlig assistent. Jag bor naturnära i ett hus i Angered tillsammans med mina hundar (och närmaste familj).

Jag är i behov av assistans dygnet runt och som min assistent fungerar du som min förlängda arm i alla dagliga rutiner (exempelvis hygienskötsel, på - avklädning, matlagning, läggning och aktivering). I mina dagliga rutiner ingår olika former av aktiviteter, exempelvis promenader, pyssel och utflykter.

Jag ser gärna att du som söker har erfarenheter av att jobba som personlig assistent, talar svenska, är aktiv och flexibel.

Ett krav för tjänsten är att du har körkort och att du tål/tycker om hundar.

Tjänsten startar så snart som lämplig kandidat är funnen och introduktion är genomförd på det sätt att vi båda byggt grund för god relation.

Omfattning: De timmar du jobbar är delvis dygn kl.12:00 till 12:00 kommande dag eller dubbelassistansen kl.11 - kl.18. Detta är till en början ett vikariat för en eventuell sjukskrivning och innebär under en period en heltidstjänst. Efter sommaren går tjänsten över till en timanställning där du kommer att arbeta som vikarie och hoppa in då ordinarie personal är sjuk eller ansökt ledigt.

Rekryteringsprocessen: Det är den icke vinstdrivande organisationen JAG Assistans som står för anställning, medan rekrytering sker via ansvarig arbetsledare. Det är också denna du först kontaktar genom att skicka in din ansökan.

För att ansöka:

Skicka in din ansökan en kort presentation av dig själv och dina erfarenheter (uppge tel nr)

Uppfyller du kriterier/önskemål blir du uppringd för vidare frågor

Intervju sker


Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.

Annonsens ID-nummer: 237056 Visa mindre

Aktiv kille i Kortedala söker personlig assistent!

Ansök    Jun 3    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en 16 årig kille. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Om tjänsten Vår kund är en 16-årig tonåring som vill ha en lekfull, rolig och energisk personlig assistent. Han bor med sina föräldrar och lillebror i Kortedala (... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en 16 årig kille. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Vår kund är en 16-årig tonåring som vill ha en lekfull, rolig och energisk personlig assistent. Han bor med sina föräldrar och lillebror i Kortedala (Göteborg). Han älskar sin Ipad, spela TV-spel och sällskapsspel. Vara ute i naturen, spela fotboll, lyssna på musik och se på film.
Han har en utvecklingsstörning, autism och vissa motoriska svårigheter.

I arbetsuppgifterna ingår att hjälpa kunden med bland annat vanligt förekommande uppgifter så som personlig hygien, av- och påklädning, aktiviteter, träning och annat som hör till det vardagliga livet. 


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Sjukvikariat som troligtvis sträcker sig över sommaren, ev. längre. Måndag till fredag 14:00-20:00 och vid arbete under helg kan passen förlängas vid önskemål. 
Lön: timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vem är du?
Vi söker dig som är intresserad av tjänsten ur ett långsiktigt perspektiv. Det är meriterande, men inget krav, om du har jobbat med barn eller yngre personer med funktionsvariationer inom LSS, eller annan likvärdig erfarenhet.
Vi ser gärna kvinnliga sökande och stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.
Du som söker är pålitlig, lugn och trygg i dig själv. Har ett genuint intresse för barn och energi att hänga med på vår kunds aktivteter.

För denna tjänst krävs det att du har:
- goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift

Det är även meriterande om du har:
- erfarenhet av en liknande roll
- B-körkort

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Timvikarier Sommarvikarier

Optimal Assistans i Gbg AB: ett privat alternativ för Dig som brukare och assistent som funnits sedan 2005. Här ser vi inte till standardlösningar utan utgår från brukarens möjligheter och önskemål. Kollektivavtal med FREMIA-kommunal www.optimalassistans.org * Vi söker Er som vill arbeta under juni, juli och augusti. Du kanske kan början nu som tim vikare och sedan arbeta mer under sommaren. Tider är: Dag, kväll, natt och helger. Ange i Din ansökan under... Visa mer
Optimal Assistans i Gbg AB: ett privat alternativ för Dig som brukare och assistent som funnits sedan 2005. Här ser vi inte till standardlösningar utan utgår från brukarens möjligheter och önskemål.
Kollektivavtal med FREMIA-kommunal


www.optimalassistans.org
* Vi söker Er som vill arbeta under juni, juli och augusti.
Du kanske kan början nu som tim vikare och sedan arbeta mer under sommaren.
Tider är: Dag, kväll, natt och helger.
Ange i Din ansökan under vilken period Du kan arbeta,
Ange i Din ansökan om Du söker sommar jobb heltid eller deltid
Ange om Du har körkort då detta kan vara ett behov hos några av våra kunder.
Vi rekryterar löpande, både företag, kund läser ansökan!
Kollektivavtal och bra försäkringsvillkor finns
Sökes: Sommar vikarier till Göteborg, Hisingen, Partille, Kungsbacka, Onsala, Varberg, Frillesås och Kungälv
* Erfarenhet av yrket meriterat*
. Visa mindre

Vikarier till vår vikarie pool på Optimal Assistans

Du kan börja omgående med introduktion. Arbetstiden är varierande både dag, kväll, natt och helg Perfekt extra jobb om du ska studera eller vill arbeta extra Älska vardagen med oss! Söker du ett stimulerande och roligt arbete? Då är det dig vi söker! Du är intresserad av att arbeta med människor som har stora behov av hjälp för att leva sitt liv som du och jag. Du är en person med hög arbetsmoral och ser helheten i ett uppdrag. Optimal Assistans skapar m... Visa mer
Du kan börja omgående med introduktion. Arbetstiden är varierande både dag, kväll, natt och helg
Perfekt extra jobb om du ska studera eller vill arbeta extra
Älska vardagen med oss!
Söker du ett stimulerande och roligt arbete?
Då är det dig vi söker! Du är intresserad av att arbeta med människor som har stora behov av hjälp för att leva sitt liv som du och jag.
Du är en person med hög arbetsmoral och ser helheten i ett uppdrag.
Optimal Assistans skapar möjlighet för personer med funktionsnedsättning att leva en självständig och delaktig vardag.
Vi söker dig som tar dig tid att lyssna på din brukares behov och är lyhörd och ödmjuk.
Du är trygg i din yrkesroll och har ett professionellt förhållningssätt.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med personer med flerfunktionsnedsättning.
Du tycker om att arbeta med givna rutiner men kan även om det behövs ta självständiga beslut utefter personens behov och önskemål.
Du har ett gott humör och förmåga att känna av läget hos den personen du arbetar hos.
Skriv gärna i din ansökan när du kan börja och hur mycket du önskar arbeta, då vi har mellan ca 25-100% Visa mindre

Kan du spanska och vill jobba som assistent med 9-årig tjej?

Ansök    Jun 3    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en glad 9-årig tjej som bor med mina föräldrar i Kortedala, Göteborg. Jag behöver en assistent som jobbar med mig på onsdagskvällar. Vi hittar på roliga aktiviteter ihop ex besöka Liseberg, Leos lekland, Universeum och annat skoj. Jag behöver hjälp eftersom jag har autism och därför behöver jag någon som är pedagogisk och förklarar saker för mig och hjälper mig med att förbereda mig i alla moment. Eftersom jag är ifrån Spanien så är... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en glad 9-årig tjej som bor med mina föräldrar i Kortedala, Göteborg. Jag behöver en assistent som jobbar med mig på onsdagskvällar. Vi hittar på roliga aktiviteter ihop ex besöka Liseberg, Leos lekland, Universeum och annat skoj. Jag behöver hjälp eftersom jag har autism och därför behöver jag någon som är pedagogisk och förklarar saker för mig och hjälper mig med att förbereda mig i alla moment. Eftersom jag är ifrån Spanien så är det just spanska jag pratar, men jag använder också lite tecken.

Vem är du?
Du behöver inte vara en stjärna på att prata spanska. Däremot är det viktigt att du förstår spanska. Du behöver ha erfarenhet av autism och gärna lågaffektivt bemötande eller tecken som stöd. Och givetvis gilla att jobba med barn!

Schema:
Onsdagar kl 15.00-19.30

Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med din assistansansvarig.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.
 
¡No dudes en enviarnos tu solicitud!
Annonsens referensnummer: 1140
Rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Personlig assistent till dagtidsjobb i Göteborg

Vill du bli en av oss? Nu söker vi personlig assistent till vår kvinnliga kund som bor i nordöstra Göteborg. Vad innebär tjänsten? Tjänsten startar i augusti och är 1-2 dagar per vecka hos vår kvinnliga kund. Hon är rullstolsburen och har diabetes. Och behöver stöd i vardagen med personlig omvårdnad, hushållsarbete och med att bibehålla hälsan. Du uppmuntrar henne att följa dietistens kostråd och motiverar till daglig träning. Hennes träning är på motionsc... Visa mer
Vill du bli en av oss? Nu söker vi personlig assistent till vår kvinnliga kund som bor i nordöstra Göteborg.
Vad innebär tjänsten?
Tjänsten startar i augusti och är 1-2 dagar per vecka hos vår kvinnliga kund. Hon är rullstolsburen och har diabetes. Och behöver stöd i vardagen med personlig omvårdnad, hushållsarbete och med att bibehålla hälsan. Du uppmuntrar henne att följa dietistens kostråd och motiverar till daglig träning. Hennes träning är på motionscykel eller genom bad i simhall. Du hjälper henne att mäta blodsocker och administrera insulin efter sjukvårdens direktiv.
Hon tycker om att måla, vara utomhus, lyssna på musik, gå till konstmuseum och till kyrkan. Hon är på aktiviteter flera dagar i veckan.
På aktiviteter hjälper du henne med det som kan uppkomma, t ex toalettbesök. Det ingår att stötta med manuella förflyttningar till och från rullstol, där kunden använder sin fungerande sida och du assisterar. Utöver ledsagning bistår du henne med att komma ihåg bokade möten och med att vidarebefordra information till berörda parter.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt.
Kunden söker dig som:
Är kvinna
Är förstående och följsam
Ser vad som behöver göras i ett hem
Är snäll, positiv och uppmuntrande
Du får gärna dela hennes intresse för konst.


Övrig information
Anställningsform: Så länge assistansuppdraget varar
Omfattning: Deltid, 1-2 arbetspass per vecka
Arbetstider: kl. 8-17
Tillträde: Augusti

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Sista ansökningsdag:2024-06-23
Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:
Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49
Anders Bjärmyr, Verksamhetschef, 010-130 33 75


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter sökes till glädjespridande kille i Torslanda

Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB! SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Botkyrka, Eskilstuna, Järfälla, Malmö, Södertälje, Värmdö, Västervik, Örebro och med huvudkontoret i Linköping. ********************** Är du en omtänksam och engagerad perso... Visa mer
Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB!
SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Botkyrka, Eskilstuna, Järfälla, Malmö, Södertälje, Värmdö, Västervik, Örebro och med huvudkontoret i Linköping.
**********************
Är du en omtänksam och engagerad person som brinner för att göra skillnad i människors liv? Då har vi det perfekta uppdraget för dig! Vi söker nu två personliga assistenter till en glad kille på 37 år i Göteborg Torslanda.
Som assistent kommer du att stötta och följa med vår kund i vardagen, där du behöver ha barnasinnet kvar och kunna skapa en positiv och stödjande atmosfär. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav, och du bör vara flexibel nog att arbeta både vardagar och helger.
Uppdraget innebär att assistera en rullstolsbunden och multihandikappad kille med totalt omvårdnadsbehov. Kunden är en riktig glädjespridare med nära till skratt, och du kommer att få möjligheten att göra en verklig skillnad i hans vardag.
Arbetstiderna är från cirka 14.45 till 21.30, och kunden bor tillsammans med sina föräldrar i Göteborg Torslanda. Vi söker en hållbar assistent som kan skapa en trygg och stödjande miljö för vår kund.
Om du vill vara en del av ett meningsfullt och givande arbete och samtidigt utvecklas som person är detta jobbet för dig! Skicka in din ansökan redan idag och bli en viktig del av vårt team som personlig assistent till en fantastisk kille i Göteborg Torslanda.
Som personlig assistent hos SAAND kommer du att få möjlighet att arbeta i en stimulerande och givande arbetsmiljö där ditt arbete verkligen gör skillnad i någons liv. Vi är ett företag som värdesätter våra medarbetare och erbjuder konkurrenskraftig ersättning samt möjligheter till personlig och professionell utveckling.
Om du är den dedikerade och pålitliga kvinnliga assistenten vi söker, ser vi fram emot att ta emot din ansökan. Vi ber dig vänligen skicka in ditt CV samt ett personligt brev där du beskriver din erfarenhet och varför du skulle vara en bra match för denna roll.
Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och tillsammans göra vardagen lättare och mer meningsfull för vår uppdragsgivare.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

38-årig tjej söker kreativ assistent, kvälls-/nattpass

Ansök    Jun 3    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en tjej på 38 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommunikation. Jag kommunicerar med hjälp av ögonstyrd dator, ... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en tjej på 38 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommunikation. Jag kommunicerar med hjälp av ögonstyrd dator, sk Tobii. Har du erfarenhet av det eller annan form av alternativ kommunikation så är det meriterande. Det är dock inget krav, utan det viktigaste är att du är intresserad av att lära dig det. Här är mer info om mig: https://instagram.com/ancateisanu?igshid=YmMyMTA2M2Y= 

Vem är du?
Du får gärna vara kreativ och nyfiken på livet, kanske har du konstnärliga intressen såsom att måla eller rita. Det förekommer manuella förflyttningar så du bör inte ha problem med nacke, axlar, rygg. Välkommen till en trivsam arbetsplats där du som del i teamet måste kunna visa både ansvar och flexibilitet! Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om tjänsten:
Arbete varannan ons 15-09:30 (ojämn vecka), 3 fredagar per månad med arbetstiden 15-09.30.

Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med din assistansansvarig.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1139B
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

38-årig tjej söker kreativ assistent, heltid

Ansök    Jun 3    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en tjej på 38 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. Dagtid vardagar brukar jag åka iväg på någon aktivitet. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommun... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en tjej på 38 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. Dagtid vardagar brukar jag åka iväg på någon aktivitet. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommunikation. Jag kommunicerar med hjälp av ögonstyrd dator, sk Tobii. Har du erfarenhet av det eller annan form av alternativ kommunikation så är det meriterande. Det är dock inget krav, utan det viktigaste är att du är intresserad av att lära dig det. Här är mer info om mig: https://instagram.com/ancateisanu?igshid=YmMyMTA2M2Y= 

Vem är du?
Du får gärna vara kreativ och nyfiken på livet, kanske har du konstnärliga intressen såsom att måla eller rita. Det förekommer manuella förflyttningar så du bör inte ha problem med nacke, axlar, rygg. Välkommen till en trivsam arbetsplats där du som del i teamet måste kunna visa både ansvar och flexibilitet!

Om tjänsten:
Omfattning: heltid
Tider: Måndag - fredag med arbetstiden kl 8-16
 
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med din assistansansvarig.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1139A
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Vill du assistera mig på helger när jag är ute och klubbar?

Ansök    Jun 3    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en 40-årig kille i Göteborg som har en CP-skada som gör att jag sitter i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag kommunicerar med mina egna ljud och "Bliss" (en slags ordkarta där jag pekar med en laserlampa).   Vem är du? * Du är dynamisk, du ska trivas lika bra i lugnet hemma samt hantera stress och snabba puckar.  * Du är lugn och trygg i dig själv * Du är inkännande, kan lyssna och förstå * Du är icke-PK. Du står för dina... Visa mer
Vem är jag?
Jag är en 40-årig kille i Göteborg som har en CP-skada som gör att jag sitter i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag kommunicerar med mina egna ljud och "Bliss" (en slags ordkarta där jag pekar med en laserlampa).
 
Vem är du?


* Du är dynamisk, du ska trivas lika bra i lugnet hemma samt hantera stress och snabba puckar. 
* Du är lugn och trygg i dig själv
* Du är inkännande, kan lyssna och förstå
* Du är icke-PK. Du står för dina egna tankar och åsikter
* Du är lösningsorienterad
* Du har humor
* Du gillar musik
* Du är självgående och ansvarsfull. 

Jag tycker inte att det här är ett vanligt vårdyrke och många av mina assistenter har en helt annan bakgrund, till exempel inom musik eller träning. Jag röker och det får du också gärna göra, det är dock inget strikt krav! ;) 

Tjänstens upplägg:
Extra på helger, lördagar. Vi kallar det för utgångspass, det betyder att du tillsammans med en ytterligare assistent följer med mig ut på pub eller nattklubb. Jag gillar nämligen att vara ute bland folk och roa mig på helgerna. Arbetstiderna är antingen kl 23-04 alt kl 17.30-11.00.  Du bokas in månad för månad. Är du intresserad av fast schema så finns även det.

Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2006B
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Personliga assistenter sökes till en man i 30 års åldern

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Jag är en mycket aktiv man i 30-års åldern med autism som just nu söker personlig assistent. Jag bor naturnära i ett hus i Angered tillsammans med mina hundar (och närmaste familj). Jag är i behov av assistans dygnet runt och som min assistent fungerar du som ... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Jag är en mycket aktiv man i 30-års åldern med autism som just nu söker personlig assistent. Jag bor naturnära i ett hus i Angered tillsammans med mina hundar (och närmaste familj).

Jag är i behov av assistans dygnet runt och som min assistent fungerar du som min förlängda arm i alla dagliga rutiner (exempelvis hygienskötsel, på - avklädning, matlagning, läggning och aktivering). I mina dagliga rutiner ingår olika former av aktiviteter, exempelvis promenader, pyssel och utflykter.

Jag ser gärna att du som söker har erfarenheter av att jobba som personlig assistent, talar svenska, är aktiv och flexibel.

Ett krav för tjänsten är att du har körkort och att du tål/tycker om hundar.

Tjänsten startar så snart som lämplig kandidat är funnen och introduktion är genomförd på det sätt att vi båda byggt grund för god relation.

Omfattning: De timmar du jobbar är delvis dygn kl.12:00 till 12:00 kommande dag eller dubbelassistansen kl.11 - kl.18. Detta är till en början ett vikariat för en eventuell sjukskrivning och innebär under en period en heltidstjänst. Efter sommaren går tjänsten över till en timanställning där du kommer att arbeta som vikarie och hoppa in då ordinarie personal är sjuk eller ansökt ledigt.

Rekryteringsprocessen: Det är den icke vinstdrivande organisationen JAG Assistans som står för anställning, medan rekrytering sker via ansvarig arbetsledare. Det är också denna du först kontaktar genom att skicka in din ansökan.

För att ansöka:

Skicka in din ansökan en kort presentation av dig själv och dina erfarenheter (uppge tel nr)

Uppfyller du kriterier/önskemål blir du uppringd för vidare frågor

Intervju sker


Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.

Annonsens ID-nummer: 237056 Visa mindre

Personlig Assistent sökes till teknik och spelintresserad man i Göteborg

På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? Om tjänsten Vi på Olivia Personlig Assistans söker dig som vill arbeta som personlig assistent på cirka 50%eller som vikarie vid behovhos vår kund i centrala Göteborg. Arbetstiderna är förlagda enligt följande: Kl. 09:00-17:00 Kl. 17:00-09:00 Kl. 09:00-09:00 (dygn) Tillträde sker enl... Visa mer
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?
Om tjänsten
Vi på Olivia Personlig Assistans söker dig som vill arbeta som personlig assistent på cirka 50%eller som vikarie vid behovhos vår kund i centrala Göteborg.
Arbetstiderna är förlagda enligt följande:
Kl. 09:00-17:00
Kl. 17:00-09:00
Kl. 09:00-09:00 (dygn)

Tillträde sker enligt överenskommelse där vi gärna ser att du kan börja inskolas omgående.

Om kunden
Kunden är en man i 40-årsåldern som är väldigt tekniskt intresserad och gillar att spela spel, där bland annat pokémon dyker upp. Utöver detta jobbar han på brandstation 2 timmar per dag där du följer med. Han behöver dig som assistent för att hjälpa till i dagen då han har MS.
Arbetsuppgifterna är enligt följande:
Hjälpa till med de dagliga rutinerna såsom förekommande hushållssysslor
Assistera vid personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider
Lyft förekommer vid förflyttningar (hjälpmedel finns tillhands)


Är du den vi söker?
Vi söker dig som är lyhörd, initiativtagande, lösningsfokuserad samt engagerad, då stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Positivt är om du delar kundens intresse för datorer och spel.

För att komma till anställning behöver du ha ett BankID. Många av våra kunder önskar även att dubeställtett belastningsregister att uppvisa vid eventuell anställning. För att underlätta kan du därmed söka om registretvia följande länk (detta register används för alla våra anställningar): Arbete med barn med funktionsnedsättningar

Sysselsättningsgrad:1 tjänst på 50% och 2 tjänster som vikarie vid behov.
Tillträde: Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal. Visa mindre

Glad ung tjej i Göteborg söker assistent

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Jag är en 15-årig tjej som bor tillsammans med min familj och min katt ca 20 min från Göteborg C. Jag söker nu en assistent med ett stort hjärta som gillar att leka och som vill stötta mig i min vardag och utveckling. Ett av mina intressen är att måla, främst ... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Jag är en 15-årig tjej som bor tillsammans med min familj och min katt ca 20 min från Göteborg C. Jag söker nu en assistent med ett stort hjärta som gillar att leka och som vill stötta mig i min vardag och utveckling.

Ett av mina intressen är att måla, främst digital målning och akrylmålning. Jag tycker också om programmering, att lyssna på musik, hästar och simning. Jag och min familj är gärna ute och reser så det kommer att finnas möjlighet för dig att få följa med ibland. Det hade varit roligt om du delar något av mina intressen med mig!

Jag kommunicerar med bliss, kroppsspråk och förstår svenska samt engelska. Flytande svenska är dock ett krav för denna tjänst då jag behöver hjälp med skolarbete. För att du ska kunna förstå mig på bästa sätt så finns möjligheter för dig som assistent att gå på utbildningar.

Jag har cerebral pares och behöver stöd i alla vardagliga situationer, vilket handlar om allt ifrån att leka till att träna. Du behöver vara flexibel, eftersom mitt behov av assistans är varierande och din arbetsplats är där jag befinner mig.

Jag önskar att du är en pigg och glad tjej som är snus- och rökfri. För mig är det viktigt att vi får en fin personkemi och har kul tillsammans. Meriterande om du har körkort och erfarenhet/intresse av exempelvis massage, sjukgymnastik eller osteopati.

Omfattning: Två till fem dagar i veckan enligt överenskommelse och/eller helger
Arbetstider: Vardagar 15:00-22:00, Helger - enligt överenskommelse

Hoppas att du som läser detta passar för mig, vi ses!

Annonsens ID nummer: 238586

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning. Om du blir erbjuden den här tjänsten behöver du även visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Polismyndigheten (polisen.se) Det är viktigt att du väljer belastningsregistret som är för ”Arbete med barn med funktionsnedsättning”

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE. Visa mindre

Vikarier till vår vikarie pool på Optimal Assistans

Du kan börja omgående med introduktion. Arbetstiden är varierande både dag, kväll, natt och helg Perfekt extra jobb om du ska studera eller vill arbeta extra Älska vardagen med oss! Söker du ett stimulerande och roligt arbete? Då är det dig vi söker! Du är intresserad av att arbeta med människor som har stora behov av hjälp för att leva sitt liv som du och jag. Du är en person med hög arbetsmoral och ser helheten i ett uppdrag. Optimal Assistans skapar m... Visa mer
Du kan börja omgående med introduktion. Arbetstiden är varierande både dag, kväll, natt och helg
Perfekt extra jobb om du ska studera eller vill arbeta extra
Älska vardagen med oss!
Söker du ett stimulerande och roligt arbete?
Då är det dig vi söker! Du är intresserad av att arbeta med människor som har stora behov av hjälp för att leva sitt liv som du och jag.
Du är en person med hög arbetsmoral och ser helheten i ett uppdrag.
Optimal Assistans skapar möjlighet för personer med funktionsnedsättning att leva en självständig och delaktig vardag.
Vi söker dig som tar dig tid att lyssna på din brukares behov och är lyhörd och ödmjuk.
Du är trygg i din yrkesroll och har ett professionellt förhållningssätt.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med personer med flerfunktionsnedsättning.
Du tycker om att arbeta med givna rutiner men kan även om det behövs ta självständiga beslut utefter personens behov och önskemål.
Du har ett gott humör och förmåga att känna av läget hos den personen du arbetar hos.
Skriv gärna i din ansökan när du kan börja och hur mycket du önskar arbeta, då vi har mellan ca 25-100% Visa mindre

Personlig assistent till 14-årig pojke i Mölnlycke! Sommarjobb!

Ansök    Maj 31    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Är du vår kunds nya assistent? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta i sommar med vår 14-åriga barnkund som bor med sin familj i Mölnlycke stax utanför Göteborg. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla h... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Är du vår kunds nya assistent?

Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta i sommar med vår 14-åriga barnkund som bor med sin familj i Mölnlycke stax utanför Göteborg. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten:

Vår kund är en kille på 14 år som har autism samt en intellektuell funktionsnedsättning. Han har ett stort tillsyn och omsorgsbehov. Han tycker mycket om att vara ute på promenader i ur och skur. Du som söker bör med fördel dela hans intresse och ta på dig kläder efter väder och följa med honom ut på upptäcktsfärd. Det gäller att du är snabb och kvick så du hinner med i hans tempo. Du kommer likaså att få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hans vardag som på/ avklädning och personlig omvårdnad, stöttning och tillsyn vid maten.
I hemmet finns 2 innekatter så du bör inte vara rädd eller allergisk mot katter.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Sommarjobb under veckorna 28-35, passen är förlagda från morgon till kväll.
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. 

Vem är du?
Du som söker har med fördel arbetat med små barn på förskola eller liknande, eller har erfarenhet av autism. Vi söker dig som är positiv och lättsam med barnasinnet kvar. Du är van vid att ta ett stort ansvar och har förmågan att skapa goda relationer. Du är en stabil person med hög arbetsmoral, skinn på näsan och i bra fysisk form.


För denna tjänst krävs det:
- Att du pratar flytande svenska
- Arbetat tidigare med personer som har autism
- Erfarenhet av arbete med mindre barn t.ex. på förskola
- Ej allergi mot katter (finns 2 st i hemmet)

Det är även meriterande om du har:
- B-körkort

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till 8-årig flicka i Mölnlycke!

Ansök    Maj 30    Humana AB    Personlig assistent
Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent till en glad och busig 8-årig tjej i Mölnlycke! Om tjänsterna: Vår kund är en liten tjej på 8 år med medicinska behov som bor tillsammans med sina två syskon delat hos sin mamma och pappa i Mölnlycke. När hon är hemma tycker hon om att pyssla, måla, leka med sina gosedjur och dinosaurier och hoppa studsmatta. På vardagarna går hon i skolan och du som assistent är då med henne där. Hon pratar mycket och a... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent till en glad och busig 8-årig tjej i Mölnlycke!

Om tjänsterna: Vår kund är en liten tjej på 8 år med medicinska behov som bor tillsammans med sina två syskon delat hos sin mamma och pappa i Mölnlycke. När hon är hemma tycker hon om att pyssla, måla, leka med sina gosedjur och dinosaurier och hoppa studsmatta. På vardagarna går hon i skolan och du som assistent är då med henne där. Hon pratar mycket och allt mer tydligt även om det fortfarande kan vara lite otydligt ibland. Hennes medicinska behov är bland annat CVK och sondmatning, och tillsynen av henne upptar den största delen av din arbetstid hos flickan.
Vi söker dig som: Vi tror att du som söker är en lättsam, glad och driven tjej/kvinna mellan 20-30 år. Det kommer vara mycket meriterande om du tidigare har arbetat med yngre barn och/ eller inom assistans eller vård, men störst vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Du bör vara öppen och vilja lära dig, tycka det är roligt med alternativ kommunikation, samt vara inkännande då det finns två andra barn hemma så det kan vara mycket lek och ljud runt omkring. Du har lätt att anpassa dig efter familjens privatliv och förstår att du ibland kan behöva hålla dig lite i bakgrunden.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Du som söker skall vara rökfri. OBS kanin finns i hemmet så du bör inte vara allergisk mot pälsdjur eller hö.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Arbetstid/Varaktighet: Tjänst 1 startar på 32% från nu och kommer till hösten att kunna utökas till 60-65% för rätt person. Arbetstiderna varierar mellan eftermiddag/kvällspass kl.15:00 - 20:30 på vardagar och pass varannan helg kl.09:00 - 19:00.
Tjänst 2 är ett föräldravikariat vaken natt på ca 80%. Arbetstiderna är 21:30-07:30.
Vi söker även timvikarie som kan vara flexibel och arbeta extra vid annan personals sjukdom och ledighet, och vi kommer att prioritera dig som är tillgänglig att jobba mer under sommaren.
Du anger i din ansökan vilken tjänst du är intresserad av.

Vad händer nu? Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Timvikarier Sommarvikarier

Optimal Assistans i Gbg AB: ett privat alternativ för Dig som brukare och assistent som funnits sedan 2005. Här ser vi inte till standardlösningar utan utgår från brukarens möjligheter och önskemål. Kollektivavtal med FREMIA-kommunal www.optimalassistans.org * Vi söker Er som vill arbeta under juni, juli och augusti. Du kanske kan början nu som tim vikare och sedan arbeta mer under sommaren. Tider är: Dag, kväll, natt och helger. Ange i Din ansökan under... Visa mer
Optimal Assistans i Gbg AB: ett privat alternativ för Dig som brukare och assistent som funnits sedan 2005. Här ser vi inte till standardlösningar utan utgår från brukarens möjligheter och önskemål.
Kollektivavtal med FREMIA-kommunal


www.optimalassistans.org
* Vi söker Er som vill arbeta under juni, juli och augusti.
Du kanske kan början nu som tim vikare och sedan arbeta mer under sommaren.
Tider är: Dag, kväll, natt och helger.
Ange i Din ansökan under vilken period Du kan arbeta,
Ange i Din ansökan om Du söker sommar jobb heltid eller deltid
Ange om Du har körkort då detta kan vara ett behov hos några av våra kunder.
Vi rekryterar löpande, både företag, kund läser ansökan!
Kollektivavtal och bra försäkringsvillkor finns
Sökes: Sommar vikarier till Göteborg, Hisingen, Partille, Kungsbacka, Onsala, Varberg, Frillesås och Kungälv
* Erfarenhet av yrket meriterat*
. Visa mindre

Optimal söker personliga assistenter till ung tjej i Torslanda

Om företaget: Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005. Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, du har också nära kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal med Fremia-kommunal samt erbjuder friskvårdsbidrag. Vi söker dig som: • Kan jobba eftermiddagar, kväll och helg. • Har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg • Vill arbeta i Torslanda Nu söker vi personli... Visa mer
Om företaget:
Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005.
Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, du har också nära kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal med Fremia-kommunal samt erbjuder friskvårdsbidrag.
Vi söker dig som:
• Kan jobba eftermiddagar, kväll och helg.
• Har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg
• Vill arbeta i Torslanda
Nu söker vi personliga assistenter till en ung tjej i Torslanda.
Vi söker en glad, utåtriktad kvinna i 25-45 årsåldern ( kundens önskemål)
Du har erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom vården
Du tycker om utmaning och kan arbeta efter rutiner men kan också ta självständiga beslut utefter situation utifrån kundens behov och önskemål.
Stor vikt kommer att läggas kring personlig lämplighet.
Arbetstiderna är varierande.
Vardagar 12-19 eller 16-21 och helger 12-19 eller 11-21
Varmt välkommen att söka denna tjänst och bifoga ditt CV samt ett personligt brev.
Ange referens: TORSLANDA Visa mindre

Tjänst hos trevlig man i Majorna

Nu söker sommarvikarier hos manlig kund i Majorna. Endast kvinnliga och bra kunskap i svenska språket enligt kunds önskemål Du är gärna undersköterska med erfarenhet av trackvård, ventilator, hostmaskin. Arbetstider är 7-15, 15-22 samt journatt 22-07 Skicka Din ansökan till [email protected] Om företaget: Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005. Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, du... Visa mer
Nu söker sommarvikarier hos manlig kund i Majorna. Endast kvinnliga och bra kunskap i svenska språket enligt kunds önskemål
Du är gärna undersköterska med erfarenhet av trackvård, ventilator, hostmaskin.
Arbetstider är 7-15, 15-22 samt journatt 22-07
Skicka Din ansökan till [email protected]
Om företaget:
Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005.
Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, du har också nära kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal med Fremia-kommunal samt erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 2000kr per år. Visa mindre

Personlig assistent sökes för deltid nattjänst i Centrala Göteborg!

Ansök    Maj 30    LJY Konsult AB    Personlig assistent
Arbetet innefattar varierande uppgifter såsom personlig omvårdnad samt vanligt förekommande arbete i hemmet som städ och förberedelser inför morgondagen. Mitt hjälpbehov: Som assistent till mig assisterar du mig nattetid med allt som jag kan tänkas behöva hjälp med. Det innefattar på-och avklädning, hygien, hjälp med andningsmaskin, hostmaskin samt övervakning under den tiden jag sover. Kvalifikationer hos dig som söker: Jag ser gärna att du som söker tjä... Visa mer
Arbetet innefattar varierande uppgifter såsom personlig omvårdnad samt vanligt förekommande arbete i hemmet som städ och förberedelser inför morgondagen.
Mitt hjälpbehov:
Som assistent till mig assisterar du mig nattetid med allt som jag kan tänkas behöva hjälp med. Det innefattar på-och avklädning, hygien, hjälp med andningsmaskin, hostmaskin samt övervakning under den tiden jag sover.
Kvalifikationer hos dig som söker:
Jag ser gärna att du som söker tjänsten som assistent är positiv, lyhörd, ansvarstagande, möjlighetsseende, pålitlig och trygg. Upplevelse av trygghet och förtroende är för mig grunden för att god assistans skall kunna ges och fås, därför läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Vårdutbildning och erfarenhet av tidigare arbete som assistent är inget krav, men meriterande. Dock är det viktigt att du behärskar det svenska språket.
Du får en lång introduktionsperiod (1 månad) för att du skall känna dig trygg med de rutinerna som du kommer utföra självständigt under ordinarie arbetstid.
Tjänstens upplägg:
2 nätter per vecka. Tiderna är förlagda till 21.30-05:30 på vardagar samt helger.


LJY Konsult AB sköter vår rekrytering. Du blir anställd hos AnJu assistans. Visa mindre

Personlig assistent till 15-årig grabb som älskar Liseberg!

Ansök    Maj 30    Humana AB    Personlig assistent
Vill du bli min nya assistent? Jag är en kille på snart 15 år, jag bor med min familj i Torslanda och går i skolan i Västra Frölunda. Jag behöver nya assistenter och jag skulle gärna vilja ha någon som har barnasinnet kvar, som är påhittig, positiv och kan hjälpa mig att lära mig saker. Med mig är det oftast full fart och jag älskar att hoppa studsmatta, bada, spela och lyssna på musik, åka på utflykter till olika lekplatser och när Liseberg är öppet åker... Visa mer
Vill du bli min nya assistent?

Jag är en kille på snart 15 år, jag bor med min familj i Torslanda och går i skolan i Västra Frölunda. Jag behöver nya assistenter och jag skulle gärna vilja ha någon som har barnasinnet kvar, som är påhittig, positiv och kan hjälpa mig att lära mig saker. Med mig är det oftast full fart och jag älskar att hoppa studsmatta, bada, spela och lyssna på musik, åka på utflykter till olika lekplatser och när Liseberg är öppet åker jag ALLT där. Det är det roligaste som finns! Jag rider på ridklubb en gång varannan lördag också så du får inte vara allergisk eller rädd för hästar.
Jag har en kognitiv funktionsnedsättning och autism som för mig innebär att jag inte pratar med ord eller går helt själv. Jag gör mig förstådd genom kroppsspråk, olika tecken och bilder. När jag går så vill jag gärna ha dig som stöd men jag har också min rullstol. Jag behöver också hjälp med att äta, gå på toaletten, klä på mig och leka.

För mig spelar det inte så stor roll hur gammal du är, men du behöver vara en stabil person med hög arbetsmoral. Om du har jobbat med barn med autism och andra funktionsvarianter tidigare är det ett jättestort plus. Om du dessutom har jobbat som personlig assistent hos barn tidigare är det ett ännu större plus för då vet du redan hur det är att jobba i en familj. Du får inte vara rökare och du måste prata tydlig svenska.

Förmodligen har du annan sysselsättning så som studier eller liknande och vill kombinera dessa med ett långsiktigt extraarbete.

Arbetstid/Varaktighet: Tjänst 1 ligger på ca 40%. Du arbetar varierat vardag och helg på rullande schema. Du arbetar 7 vardagspass per månad med arbetstiderna 16:30-21:30 samt 2-4 helgpass lördag/ söndag antingen 7-16:30 eller 11-21:30.
Tjänst 2 ligger på ca 25%. 2-4 helgpass per månad, önskvärt är att du arbetar 2 helger i rad och är ledig två helger i rad. Arbetspassen på helgen varierar mellan 07:00-16:30 och 11:00-21:30. Dubbelassistans ett antal timmar mitt på dagen för att hitta på roliga aktiviteter.
Goda förbindelser med kollektivtrafik finns, det går expressbuss precis utanför kundens hem ca 20 min till Gbg centrum. Under skolloven finns mer arbetstimmar även på vardagar och vi kommer att prioritera dig som vill arbeta mer under loven i denna rekrytering.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående start

Vad händer nu?  
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Entligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/. 

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till deltid kvällstjänst!

Ansök    Maj 30    LJY Konsult AB    Personlig assistent
Söker en kvinnlig deltidare till en kvällstjänst! Till tjänsten krävs det goda matkunskaper då det ingår förberedelser och tillagning av middag under kvällspasset. Man bör tycka om att ha det städat och rent runtomkring sig. Man bör kunna arbeta i team då jag har dubbelassistent under hela kvällspassen. Man bör vara lättlärd och självgående för att arbetet skall flyta på. Arbetstiderna är förlagda kl.16:00-21:30. Du får gärna ha en annan bisyssla att k... Visa mer
Söker en kvinnlig deltidare till en kvällstjänst!
Till tjänsten krävs det goda matkunskaper då det ingår förberedelser och tillagning av middag under kvällspasset.
Man bör tycka om att ha det städat och rent runtomkring sig.
Man bör kunna arbeta i team då jag har dubbelassistent under hela kvällspassen.
Man bör vara lättlärd och självgående för att arbetet skall flyta på.
Arbetstiderna är förlagda kl.16:00-21:30. Du får gärna ha en annan bisyssla att kombinera denna tjänst med.


Känner du igen dig? Sök gärna hit!!


Vill du bli vår extra!? I så fall kan det finnas jobb till dig med som vill hoppa in ibland, kanske med något fast bokat pass. Jag har en stor grupp och det gör att det kontinuerligt finns pass när mina assistenter vill vara lediga eller är sjuka.


LJY Konsult AB sköter vår rekrytering. Du får din anställning hos AnJu assistans. Visa mindre

Assistent till glad tjej i Göteborg

Ansök    Maj 29    Sanda Assistans AB    Personlig assistent
Hej! Vi söker nu en kvinnlig personlig assistent till en tjänst på 100%. Uppdraget gäller en glad tjej på 16 år. Arbetspassen är lite längre så man arbetar i snitt 3 dagar i veckan och du behöver vara morgonpigg då passen startar klockan 06.00. Hon älskar spa och bad i varma bassänger samt övriga utflykter. När orken tar slut gillar hon att varva ner hemma till tecknad film. Du kommer att vara behjälplig i vardagens alla moment som hygien, matsituationer... Visa mer
Hej!
Vi söker nu en kvinnlig personlig assistent till en tjänst på 100%.
Uppdraget gäller en glad tjej på 16 år. Arbetspassen är lite längre så man arbetar i snitt 3 dagar i veckan och du behöver vara morgonpigg då passen startar klockan 06.00.
Hon älskar spa och bad i varma bassänger samt övriga utflykter. När orken tar slut gillar hon att varva ner hemma till tecknad film.
Du kommer att vara behjälplig i vardagens alla moment som hygien, matsituationer, träning och fritidsaktiviteter.
Har du en kreativ sida ses det som positivt då pyssel, måla mm är stora intressen.
Vi ser också att du har lätt till skratt då denna tjej gillar att skoja och busa.
Att du är rökfri är att föredra.
Intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Skicka CV och personligt brev till [email protected]
Märk ansökan med: GÖTEBORG
Ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Manlig personlig assistent sökes i Göteborg

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. En kille på 18 år söker personliga assistenter, han är i sin vardag helt beroende av sina hjälpmedel och har ett stort behov av hjälp med all förflyttning och ADL (aktivitet i det dagliga livet... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

En kille på 18 år söker personliga assistenter, han är i sin vardag helt beroende av sina hjälpmedel och har ett stort behov av hjälp med all förflyttning och ADL (aktivitet i det dagliga livet).

Du bör ha god fysik då det förekommer en del förflyttningar, men också god samarbetsförmåga då det är dubbelassistans. Vårt krav är att du inte röker på arbetsplatsen.

Tjänsten är på ca 70-100 % fördelat på dagar och kvällar. 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker nu personliga assistenter till en av våra kunder i Göteborg.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet, personlig lämplighet är det som väger tyngst för oss. Arbetstiderna är dag, kväll samt helger. Det kan förekomma även jour på natten. Kunden har en kognitiv funktionsnedsättning och behöver hjälp med allt från grundläggande behov till vardagssysslor och andra aktiviteter. Vi erbjuder all nödvändig introduktion för samtliga nyanställda för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll. Du kommer även att få gå de ... Visa mer
Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet, personlig lämplighet är det som väger tyngst för oss.
Arbetstiderna är dag, kväll samt helger. Det kan förekomma även jour på natten.
Kunden har en kognitiv funktionsnedsättning och behöver hjälp med allt från grundläggande behov till vardagssysslor och andra aktiviteter.
Vi erbjuder all nödvändig introduktion för samtliga nyanställda för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll. Du kommer även att få gå de utbildningar som A-Assistans rekommenderar.
Observera att vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan.
Ansök genom att gå in på www.a-assistans.se och klicka sedan på "jobba hos oss" och "sök jobb". Där går du sedan vidare till "rekryteringsportalen" och skapar ditt eget konto och profil.
A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till assistansberättigade i hela landet. Vi har drygt 500 personliga assistenter anställda. Målet med vår verksamhet är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt.
Vi har kollektivavtal: Kommunal och Fremia för personliga assistenter. Semester -, OB- ersättning och andra lönetillägg tillkommer enligt avtal. Vi erbjuder även friskvårdspeng på 2 000kr för heltidstjänst och år, fika på arbetet och andra förmåner. Visa mindre

Aktiv ung kvinna i Björlanda söker kvinnlig assistent!

Move & Walk Sverige AB. Gillar du träning, litteratur, språk, film och att vara kreativ? Är du respektfull, ansvarsfull, positiv och initiativrik? Är du jordnära, prestigelös och flexibel? Har du svarat ja på ovanstående frågor är detta något för dig! Kunden som nu söker en ny assistent till sitt team är en glad 32årig tjej med stor drivkraft. Hon bor i Björlanda och din arbetsplats kommer att vara där hon befinner sig, till exempel i hemmet, på gymm... Visa mer
Move & Walk Sverige AB.

Gillar du träning, litteratur, språk, film och att vara kreativ?
Är du respektfull, ansvarsfull, positiv och initiativrik? Är du jordnära, prestigelös och flexibel?

Har du svarat ja på ovanstående frågor är detta något för dig!

Kunden som nu söker en ny assistent till sitt team är en glad 32årig tjej med stor drivkraft. Hon bor i Björlanda och din arbetsplats kommer att vara där hon befinner sig, till exempel i hemmet, på gymmet, på stan, hos vänner.

Det finns nu en tjänst på 75% och uppåt. Kunden har assistans dygnet runt med sovande nattjour, vilket innebär att du kommer att ha varierande tider på ett fast schema.

Vi erbjuder dig ett stimulerande, kul och fritt arbete. Jobbet innebär mycket eget ansvar.

Krav: rökfri samt innehar körkort för manuellt växlad bil. Visa mindre

Personliga assistenter sökes till en man i 30 års åldern

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Jag är en mycket aktiv man i 30-års åldern med autism som just nu söker personlig assistent. Jag bor naturnära i ett hus i Angered tillsammans med mina hundar (och närmaste familj). Jag är i behov av assistans dygnet runt och som min assistent fungerar du som ... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Jag är en mycket aktiv man i 30-års åldern med autism som just nu söker personlig assistent. Jag bor naturnära i ett hus i Angered tillsammans med mina hundar (och närmaste familj).

Jag är i behov av assistans dygnet runt och som min assistent fungerar du som min förlängda arm i alla dagliga rutiner (exempelvis hygienskötsel, på - avklädning, matlagning, läggning och aktivering). I mina dagliga rutiner ingår olika former av aktiviteter, exempelvis promenader, pyssel och utflykter.

Jag ser gärna att du som söker har erfarenheter av att jobba som personlig assistent, talar svenska, är aktiv och flexibel.

Ett krav för tjänsten är att du har körkort och att du tål/tycker om hundar.

Tjänsten startar så snart som lämplig kandidat är funnen och introduktion är genomförd på det sätt att vi båda byggt grund för god relation.

Omfattning: De timmar du jobbar är delvis dygn kl.12:00 till 12:00 kommande dag eller dubbelassistansen kl.11 - kl.18. Detta är till en början ett vikariat för en eventuell sjukskrivning och innebär under en period en heltidstjänst. Efter sommaren går tjänsten över till en timanställning där du kommer att arbeta som vikarie och hoppa in då ordinarie personal är sjuk eller ansökt ledigt.

Rekryteringsprocessen: Det är den icke vinstdrivande organisationen JAG Assistans som står för anställning, medan rekrytering sker via ansvarig arbetsledare. Det är också denna du först kontaktar genom att skicka in din ansökan.

För att ansöka:

Skicka in din ansökan en kort presentation av dig själv och dina erfarenheter (uppge tel nr)

Uppfyller du kriterier/önskemål blir du uppringd för vidare frågor

Intervju sker


Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.

Annonsens ID-nummer: 237056 Visa mindre

Vill du sommarjobba i vår Bemanningspool?

Ansök    Maj 27    Passal AB    Personlig assistent
Vi söker nu dig som är intresserad av att börja jobba som personlig assistent i vår Bemanningspool för våra kunder i och kring Göteborg! Vilka är våra kunder? Våra kunder har olika funktionsvariationer och således olika hjälpbehov. Det kan vara en kille mitt i livet som fått en stroke och behöver hjälp med förflyttningar, personlig hygien, fixa lunch, åka till stan och fika eller kanske påta lite i trädgården. Det kan vara en tonåring med autism som b... Visa mer
Vi söker nu dig som är intresserad av att börja jobba som personlig assistent i vår Bemanningspool för våra kunder i och kring Göteborg!


Vilka är våra kunder?
Våra kunder har olika funktionsvariationer och således olika hjälpbehov. Det kan vara en kille mitt i livet som fått en stroke och behöver hjälp med förflyttningar, personlig hygien, fixa lunch, åka till stan och fika eller kanske påta lite i trädgården. Det kan vara en tonåring med autism som behöver strukturerad, pedagogisk vägledning och hjälp för en fungerande vardag. Eller en äldre dam som behöver hjälp med kvällsrutiner, laga middag, matta katten och övervakning nattetid. Alla är olika och har olika behov.
 
Vem är du?
Du ska älska att jobba med människor, vara lyhörd, flexibel, driven, ha ett högt servicetänk och förstå att detta är ett otroligt viktigt arbete som verkligen gör skillnad för våra kunder och deras anhöriga.
 
Har du tidigare erfarenheter från arbete inom assistans, äldreomsorg, barnomsorg eller servicerelaterade yrken så är det meriterande. Men vi lägger stor vikt vid hur du är som person.

Om jobbet:
Att jobba i bemanningspool innebär att du blir timanställd och är tillgänglig för jobb hos alla våra kunder. Du bestämmer själv när du vill vara tillgänglig för arbete. Det kan vara både vardagar och helger, dagtid, kväll och nattetid. Vi har fasta tider på dygnet som du kan stå tillgänglig för jobb. Under de tider som du står tillgänglig för jobb så är du nåbar och disponibel för att ringas in på just arbete. 

Tider för tillgänglighet:
Dagtid kl 06.00-17.00
Kväll kl 14.00-22.00
Natt kl 19.00-23.00 (för nattjobb kl 20.00-09.00)

Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med din assistansansvarig. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Som anställd i vår bemanningspool erbjuds du dessutom ett extra påslag på din timlön när du bokas in på arbete.  Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. 

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett  samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Varmt välkommen med din jobbansökan!
Annonsens referensnummer: 200
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Personlig assistent med hundvana sökes, Kungälv, 50 %

Arbetet är på timmar till att börja med och runt 50% med möjlighet till mer. Främst dagtid. På grund av dubbelt boende söker jag nu en ny stjärna till min stabila assistentgrupp. Jag är en kvinna på 50 år, bor normalt i Göteborg och behöver nu hjälp utanför Kungälv vid havet, cirka 45 min med bil, en period. Jag arbetar som journalist hemifrån och ägnar mycket tid åt träning med min hund så hundvana är ett krav. Jag har en muskelsjukdom och du ska bara ko... Visa mer
Arbetet är på timmar till att börja med och runt 50% med möjlighet till mer. Främst dagtid.

På grund av dubbelt boende söker jag nu en ny stjärna till min stabila assistentgrupp. Jag är en kvinna på 50 år, bor normalt i Göteborg och behöver nu hjälp utanför Kungälv vid havet, cirka 45 min med bil, en period. Jag arbetar som journalist hemifrån och ägnar mycket tid åt träning med min hund så hundvana är ett krav. Jag har en muskelsjukdom och du ska bara kompensera för svaga muskler i livets samtliga moment, tänka, besluta och initiera gör jag själv. Om du vet med dig att vård och omsorg verkligen är din grej ska du nog inte jobba hos mig. Förutom att ha humor så måste samtliga punkter nedan uppfyllas för att du ska vara aktuell för anställning hos mig.

- Mycket god fysik, inga svaga eller känsliga ryggar. Vi jobbar med manuella förflyttningar och jag använder manuell rullstol.


- Helt flytande i svenska eller engelska, så att inga missförstånd uppstår.

- Körkort och egen bil, eftersom det inte går några bussar till mig.

Som person bör du vara trygg i dig själv, vara bra på att anpassa dig för olika situationer och ha stor känsla för integritet och att ditt jobb är mitt liv. Det är ofta snabba växlingar mellan intensivt arbete och passivitet och jag uppskattar mycket om du gillar att laga mat eftersom det är en hel del av den varan. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet, du får nödvändig introduktion av mig.


GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till 16-årig flicka i Västra Frölunda!

Ansök    Maj 27    Humana AB    Personlig assistent
Personlig assistent till 16-årig flicka i Ruddalen, Västra Frölunda!  Om tjänsten:  Vår kund är en 16-årig flicka som bor tillsammans med sin familj i Västra Frölunda. Hon tycker bland annat om att gå på Liseberg, bada i badkar, sortera, gå i affärer och bygga med klossar. Hennes allra största intresse är dock Lego. Hon tycker även om att titta i böcker och att gå ut på promenad.  Som assistent för flickan fungerar du som hennes stöd i vardagen. Tänk dig ... Visa mer
Personlig assistent till 16-årig flicka i Ruddalen, Västra Frölunda! 

Om tjänsten: 
Vår kund är en 16-årig flicka som bor tillsammans med sin familj i Västra Frölunda. Hon tycker bland annat om att gå på Liseberg, bada i badkar, sortera, gå i affärer och bygga med klossar. Hennes allra största intresse är dock Lego. Hon tycker även om att titta i böcker och att gå ut på promenad. 
Som assistent för flickan fungerar du som hennes stöd i vardagen. Tänk dig att arbetet går ut på att hjälpa flickan att göra samma saker som andra i hennes ålder kan men som hon inte kan / klarar på grund av sin funktionsvariation. Det är där DU kommer in.  
Arbetsuppgifterna består bland annat av att möta upp henne på skolan och sedan åka färdtjänst hem, skolan ligger i Länsmansgården. Hjälpa till med omvårdnad som bad och hygien, stöttning i matsituationer och med förflyttningar. God fysik är en förutsättning för att arbetet ska flyta på så därför erbjuder vi friskvårdsbidrag. Du hjälper även till med att dosera insulin då hon har diabetes, detta med stöd av hennes pappa. Flickan har även epilepsi och krampanfall förekommer ett par gånger per vecka. Hon har inget talat språk och använder inte tecken. Det pågår en satsning på kommunikation genom bildstöd vilket assistenterna får utbildning i av arbetsledare. 
I ditt arbete som assistent bidrar du med idéer och kreativitet kring aktiviteter och lekar som ni kan hitta på tillsammans. Du finns också som ett stöd i hennes träning som syftar både till att utveckla hennes kommunikation och motorik, vilket bland annat innebär att du uppmuntrar till socialt samspel.

Vi söker dig som: 
Vi söker dig som är driven, ambitiös och inte är rädd för att hitta på aktiviteter som du och flickan kan göra. Du tycker om att hjälpa andra människor och har ett genuint intresse av att arbete med barn. Du orkar "ta det extra steget" och drivs av att hjälpa till i hennes personliga utveckling. Du har lätt för att ta initiativ och är ordningsam vilket leder till att du tar stort ansvar i ditt arbete. Det är ett krav är att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift samt att du är kvinna. Du är införstådd i att när man jobbar som personlig assistent åt ett barn så jobbar man även i en familj och kommer därför behöva träffa och fungera ihop med såväl syskon som föräldrar. 
Det är meriterande om tidigare erfarenhet av arbete med barn med funktionshinder och du får gärna ha erfarenhet som till exempel undersköterska, fritidsledare eller förskollärare. Pågående relevant utbildning ses även det som meriterande. Yrkeserfarenhet och utbildning är dock inga krav utan störst vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Det viktigaste är att du brinner för att arbeta som personlig assistent till den här tjejen! 
Körkort är ett stort plus men inget krav. 

Arbetstid och varaktighet: Tjänsten är ett 50% vikariat under perioden 1/7-31/10. Goda chanser till förlängning/ fast tjänst i höst.
På vardagar är passen förlagda 15.15-20.00 och helgpassen 10.00-18.00. Detta arbete kan alltså passa perfekt för dig som är studerande och vill ha mer erfarenhet kopplat till din utbildning och framtida karriär! 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Glad ung tjej i Göteborg söker assistent

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Jag är en 15-årig tjej som bor tillsammans med min familj och min katt ca 20 min från Göteborg C. Jag söker nu en assistent med ett stort hjärta som gillar att leka och som vill stötta mig i min vardag och utveckling. Ett av mina intressen är att måla, främst ... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Jag är en 15-årig tjej som bor tillsammans med min familj och min katt ca 20 min från Göteborg C. Jag söker nu en assistent med ett stort hjärta som gillar att leka och som vill stötta mig i min vardag och utveckling.

Ett av mina intressen är att måla, främst digital målning och akrylmålning. Jag tycker också om programmering, att lyssna på musik, hästar och simning. Jag och min familj är gärna ute och reser så det kommer att finnas möjlighet för dig att få följa med ibland. Det hade varit roligt om du delar något av mina intressen med mig!

Jag kommunicerar med bliss, kroppsspråk och förstår svenska samt engelska. Flytande svenska är dock ett krav för denna tjänst då jag behöver hjälp med skolarbete. För att du ska kunna förstå mig på bästa sätt så finns möjligheter för dig som assistent att gå på utbildningar.

Jag har cerebral pares och behöver stöd i alla vardagliga situationer, vilket handlar om allt ifrån att leka till att träna. Du behöver vara flexibel, eftersom mitt behov av assistans är varierande och din arbetsplats är där jag befinner mig.

Jag önskar att du är en pigg och glad tjej som är snus- och rökfri. För mig är det viktigt att vi får en fin personkemi och har kul tillsammans. Meriterande om du har körkort och erfarenhet/intresse av exempelvis massage, sjukgymnastik eller osteopati.

Omfattning: Två till fem dagar i veckan enligt överenskommelse och/eller helger
Arbetstider: Vardagar 15:00-22:00, Helger - enligt överenskommelse

Hoppas att du som läser detta passar för mig, vi ses!

Annonsens ID nummer: 238586

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning. Om du blir erbjuden den här tjänsten behöver du även visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Polismyndigheten (polisen.se) Det är viktigt att du väljer belastningsregistret som är för ”Arbete med barn med funktionsnedsättning”

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE. Visa mindre

Tjänst hos trevlig man i Majorna

Nu söker sommarvikarier hos manlig kund i Majorna. Endast kvinnliga och bra kunskap i svenska språket enligt kunds önskemål Du är gärna undersköterska med erfarenhet av trackvård, ventilator, hostmaskin. Arbetstider är 7-15, 15-22 samt 22-07 vaken natt Skicka Din ansökan till [email protected] Om företaget: Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005. Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, ... Visa mer
Nu söker sommarvikarier hos manlig kund i Majorna. Endast kvinnliga och bra kunskap i svenska språket enligt kunds önskemål
Du är gärna undersköterska med erfarenhet av trackvård, ventilator, hostmaskin.
Arbetstider är 7-15, 15-22 samt 22-07 vaken natt
Skicka Din ansökan till [email protected]
Om företaget:
Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005.
Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, du har också nära kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal med Fremia-kommunal samt erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 2000kr per år. Visa mindre

Vikarier till vår vikarie pool på Optimal Assistans

Du kan börja omgående med introduktion. Arbetstiden är varierande både dag, kväll, natt och helg Perfekt extra jobb om du ska studera eller vill arbeta extra Älska vardagen med oss! Söker du ett stimulerande och roligt arbete? Då är det dig vi söker! Du är intresserad av att arbeta med människor som har stora behov av hjälp för att leva sitt liv som du och jag. Du är en person med hög arbetsmoral och ser helheten i ett uppdrag. Optimal Assistans skapar m... Visa mer
Du kan börja omgående med introduktion. Arbetstiden är varierande både dag, kväll, natt och helg
Perfekt extra jobb om du ska studera eller vill arbeta extra
Älska vardagen med oss!
Söker du ett stimulerande och roligt arbete?
Då är det dig vi söker! Du är intresserad av att arbeta med människor som har stora behov av hjälp för att leva sitt liv som du och jag.
Du är en person med hög arbetsmoral och ser helheten i ett uppdrag.
Optimal Assistans skapar möjlighet för personer med funktionsnedsättning att leva en självständig och delaktig vardag.
Vi söker dig som tar dig tid att lyssna på din brukares behov och är lyhörd och ödmjuk.
Du är trygg i din yrkesroll och har ett professionellt förhållningssätt.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med personer med flerfunktionsnedsättning.
Du tycker om att arbeta med givna rutiner men kan även om det behövs ta självständiga beslut utefter personens behov och önskemål.
Du har ett gott humör och förmåga att känna av läget hos den personen du arbetar hos.
Skriv gärna i din ansökan när du kan börja och hur mycket du önskar arbeta, då vi har mellan ca 25-100% Visa mindre

Tjänst hos kvinnlig brukare i centrala Göteborg

Om företaget: Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005. Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, du har också nära kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal med Fremia-kommunal samt erbjuder friskvårdsbidrag. Vi söker dig som: • Är positiv, utåtriktad och social • Kan ställa upp och vara flexibel samt jobba dag, kväll och helg. • Har erfarenhet av arbete inom ... Visa mer
Om företaget:
Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005.
Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, du har också nära kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal med Fremia-kommunal samt erbjuder friskvårdsbidrag.


Vi söker dig som:
• Är positiv, utåtriktad och social
• Kan ställa upp och vara flexibel samt jobba dag, kväll och helg.
• Har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg
Arbetsplats är i centrala Göteborg


Nu söker vi personliga assistenter till en kvinnlig brukare boende i centrala Göteborg
Vi söker en glad, utåtriktad kvinna i 25-55 årsåldern ( kundens önskemål)
Du är empatisk, lyhörd och har ett professionellt förhållningssätt. Har du erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom vården, är detta meriterande.
Vår brukare behöver hjälp med allt i sin vardag, från intim hygien, förflyttningar och vardagliga saker.
Mat är ett stort intresse
Stor vikt kommer att läggas kring personlig lämplighet.


Katt finns i hemmet!
Varmt välkommer att söka denna tjänst och bifoga ditt CV samt ett personligt brev.
Ange referens: Centrala Göteborg Visa mindre

Glad ung tjej i Göteborg söker assistent

Jag är en 15-årig tjej som bor tillsammans med min familj och min katt ca 20 min från Göteborg C. Jag söker nu en assistent med ett stort hjärta som gillar att leka och som vill stötta mig i min vardag och utveckling. Ett av mina intressen är att måla, främst digital målning och akrylmålning. Jag tycker också om programmering, att lyssna på musik, hästar och simning. Jag och min familj är gärna ute och reser så det kommer att finnas möjlighet för dig att ... Visa mer
Jag är en 15-årig tjej som bor tillsammans med min familj och min katt ca 20 min från Göteborg C. Jag söker nu en assistent med ett stort hjärta som gillar att leka och som vill stötta mig i min vardag och utveckling.

Ett av mina intressen är att måla, främst digital målning och akrylmålning. Jag tycker också om programmering, att lyssna på musik, hästar och simning. Jag och min familj är gärna ute och reser så det kommer att finnas möjlighet för dig att få följa med ibland. Det hade varit roligt om du delar något av mina intressen med mig!

Jag kommunicerar med bliss, kroppsspråk och förstår svenska samt engelska. Flytande svenska är dock ett krav för denna tjänst då jag behöver hjälp med skolarbete. För att du ska kunna förstå mig på bästa sätt så finns möjligheter för dig som assistent att gå på utbildningar.

Jag har cerebral pares och behöver stöd i alla vardagliga situationer, vilket handlar om allt ifrån att leka till att träna. Du behöver vara flexibel, eftersom mitt behov av assistans är varierande och din arbetsplats är där jag befinner mig.

Jag önskar att du är en pigg och glad tjej som är snus- och rökfri. För mig är det viktigt att vi får en fin personkemi och har kul tillsammans. Meriterande om du har körkort och erfarenhet/intresse av exempelvis massage, sjukgymnastik eller osteopati.

Omfattning: Två till fem dagar i veckan enligt överenskommelse och/eller helger
Arbetstider: Vardagar 15:00-22:00, Helger - enligt överenskommelse

Hoppas att du som läser detta passar för mig, vi ses!

Annonsens ID nummer: 238586

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning. Om du blir erbjuden den här tjänsten behöver du även visa ett utdrag ur polisens belastningsregister. Det ansöker du själv om här: Polismyndigheten (polisen.se) Det är viktigt att du väljer belastningsregistret som är för ”Arbete med barn med funktionsnedsättning”

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Personlig assistent sökes till kille i Lindome

Vem söker vi? Vi söker nu en personlig assistent till en 18-årig kille boendes i Lindome med intellektuell funktionsnedsättning. Du kommer stötta killen i hans vardag och arbetsuppgifterna innefattar alla förekommande uppgifter som personlig assistent så som att hjälpa honom med personlig hygien, måltider, kommunikation och fritidsaktiviteter. Du är lugn och stabil. Du är positiv och ser hellre lösningar än problem. Du är lyhörd och har förmågan att läsa... Visa mer
Vem söker vi?

Vi söker nu en personlig assistent till en 18-årig kille boendes i Lindome med intellektuell funktionsnedsättning. Du kommer stötta killen i hans vardag och arbetsuppgifterna innefattar alla förekommande uppgifter som personlig assistent så som att hjälpa honom med personlig hygien, måltider, kommunikation och fritidsaktiviteter.

Du är lugn och stabil.
Du är positiv och ser hellre lösningar än problem.
Du är lyhörd och har förmågan att läsa av en person.
Du tar egna initiativ.
Du är professionell.
Du har tålamod och förmågan att vara tydlig på ett kärleksfullt sätt.
Du är strukturerad och ordningsam.
Du kommunicerar obehindrat på svenska.

Du ska gärna ha erfarenhet av att arbeta med barn eller ungdomar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och personkemi.

Tjänsten är en timanställning och passen är främst förlagda på helgdagar och ibland kvällar. Vi ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta både på vardagar och helger.

På kundens begäran ser vi gärna kvinnliga sökanden.
Vår ansökningsprocess ligger digitalt i framkant och låter dig ansöka direkt från din mobil på några få minuter utan CV eller personligt brev. Istället får du svara på några frågor om din erfarenhet och kompetens och göra en kort video-presentation.

Vi använder den senaste teknologin för att kunna erbjuda en rättvis bedömning av alla kandidater. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Timvikarier Sommarvikarier

Optimal Assistans i Gbg AB: ett privat alternativ för Dig som brukare och assistent som funnits sedan 2005. Här ser vi inte till standardlösningar utan utgår från brukarens möjligheter och önskemål. Kollektivavtal med FREMIA-kommunal www.optimalassistans.org * Vi söker Er som vill arbeta under juni, juli och augusti. Du kanske kan början nu som tim vikare och sedan arbeta mer under sommaren. Tider är: Dag, kväll, natt och helger. Ange i Din ansökan under... Visa mer
Optimal Assistans i Gbg AB: ett privat alternativ för Dig som brukare och assistent som funnits sedan 2005. Här ser vi inte till standardlösningar utan utgår från brukarens möjligheter och önskemål.
Kollektivavtal med FREMIA-kommunal


www.optimalassistans.org
* Vi söker Er som vill arbeta under juni, juli och augusti.
Du kanske kan början nu som tim vikare och sedan arbeta mer under sommaren.
Tider är: Dag, kväll, natt och helger.
Ange i Din ansökan under vilken period Du kan arbeta,
Ange i Din ansökan om Du söker sommar jobb heltid eller deltid
Ange om Du har körkort då detta kan vara ett behov hos några av våra kunder.
Vi rekryterar löpande, både företag, kund läser ansökan!
Kollektivavtal och bra försäkringsvillkor finns
Sökes: Sommar vikarier till Göteborg, Hisingen, Partille, Kungsbacka, Onsala, Varberg, Frillesås och Kungälv
* Erfarenhet av yrket meriterat*
. Visa mindre

Personlig assistent till centrala Göteborg

Ansök    Maj 24    Livsanda Care AB    Personlig assistent
Jag är en kvinna på 63 år som bor i centrala Göteborg och med anledning av att jag har en muskelsjukdom behöver jag personlig assistans. Om tjänsterna En tjänst på 70% och en timvikarie vid behov. Söker en kvinnlig assistent mellan 30-60 år, som vill arbeta pass som är ca 8 timmar, fördelade på dagar, kvällar och helger. Jag söker dig som har körkort och är bekväm med att köra bil i och runt Göteborg. Du bör ha social kompetens då jag själv är aktiv och rö... Visa mer
Jag är en kvinna på 63 år som bor i centrala Göteborg och med anledning av att jag har en muskelsjukdom behöver jag personlig assistans.
Om tjänsterna
En tjänst på 70% och en timvikarie vid behov.
Söker en kvinnlig assistent mellan 30-60 år, som vill arbeta pass som är ca 8 timmar, fördelade på dagar, kvällar och helger.
Jag söker dig som har körkort och är bekväm med att köra bil i och runt Göteborg. Du bör ha social kompetens då jag själv är aktiv och rör mig i olika sammanhang. För mig är det viktigt att vi kan kommunicera lättsamt, så därför är flytande svenska i tal och skrift ett krav.
I arbetsuppgifterna ingår vanliga hushållsgöromål som städning och tvätt mm. Jag behöver även hjälp med personlig hygien och hjälp vid förflyttningar.
Tidigare erfarenhet är inget krav då personkemin är det viktigaste.
Vilka är Livsanda Care AB?
Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe.
Vi har ett av världens viktigaste jobb - att stötta de som behöver samhällets stöd allra mest! Och det är vi stolta över. Idag finns vi på ett flertal ställen i Sverige, men vår vision är att fortsätta växa i landet och stötta ännu fler till en berikande vardag. Inom Hedera Assistans finns Libra Assistans, Assistanspoolen och Livsanda Assistans. Här arbetar enastående människor med olika bakgrunder som förenas med energi och glädje för att förmedla livskvalitet. Tillsammans har vi en och samma ledstjärna - att handling, tanke och ord alltid ska överensstämma. Vår verksamhet är uppbyggd på en trygg och stabil värdegrund. Alla ska få möjlighet till självbestämmande, ett innehållsrikt liv med trygghet och ett gott mående. Att vi dagligen bidrar och skapar en meningsfull vardag för dessa människor gör oss både stolta och lyckligt lottade. Genom en genuin passion och med ett hjärta för såväl kunder som medarbetare bildar vi en välmående verksamhet som fortsätter att blomstra. Det är kärnan i organisation och vårt arbete.

Vi hoppas att just du vill bli vår nästa personliga assistent. Ansök redan idag, så hörs vi! Visa mindre

Personliga Assistenter sökes till Sommarvikariat i Göteborg

På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? Om tjänsten Vi på Olivia Personlig Assistansrekryterar just nu personliga assistenter till sommarvikariat i Göteborg med omnejd på uppdrag av våra kunder i området. En tjänst hos oss kan innebära ett vikariat under sommaren med möjlighet till förlängning mot hösten. Arbetsmängden kan best... Visa mer
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?
Om tjänsten
Vi på Olivia Personlig Assistansrekryterar just nu personliga assistenter till sommarvikariat i Göteborg med omnejd på uppdrag av våra kunder i området.

En tjänst hos oss kan innebära ett vikariat under sommaren med möjlighet till förlängning mot hösten. Arbetsmängden kan bestå avheltid, deltid eller extra arbete beroende av din tillgänglighet.

Tillträde och varaktighet varierar från kund till kund. Arbetstiderna kan vara förlagda till dag, kväll eller nattunder vardagar samt helger, beroende av respektive kunds behov. Hos några av våra kunder kan det ävenförekomma dygnspass.

Arbetsuppgifter är varierande och grundar sig i att vara ett stöd till kunden, samt hjälpa till med vardagliga moment såsom:
Hygien
Förflyttningar
Matsituationer
Följa med vid eventuella läkarbesök eller utflykter

Utifrån respektive kunds behov av hjälp kan det finnasdiverse hjälpmedel på plats och några av dessa kan exempelvis varapermobil, olika typer av lyftar, kateter, sondmatning m.m.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är lyhörd, initiativtagande, lösningsfokuserad samt engagerad, då stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Alla våra kunder har olika intressen samt behov och vi ser därför positivt på sökanden av olika kön, åldrar och erfarenheter.
Du har förmågan till att arbeta självständigt såväl somkan anpassa dig för arbete med fler personer samtidigt.
Det viktigaste är att vi tillsammans utgår ifrån kundens behov, stora som små för att möjliggöra en självständig och delaktig vardag

Meriterande är om du:
Har tillgång till körkort och gärna egen bil
Har erfarenhet som personlig assistent eller inom vård och omsorg
Har relevant utbildning inom vård och omsorg


För att komma till anställning behöver du ha ett BankID. Många av våra kunder önskar även att du beställt ett belastningsregister att uppvisa vid eventuell anställning. För att underlätta kan du därmed söka om registret via följande länk (detta register används för alla våra anställningar): Arbete med barn med funktionsnedsättningar


Omfattning:Sommarvikariat kan uppgå till heltid, deltid eller extra, med möjlighet till förlängning.
Tillträde: Enligt överenskommelse, med eventuell start i maj, men även start under övriga sommarmånader utifrån dina möjligheter.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.
För dig med Anställningsstöd
Om du som söker har rätt till någon form av anställningsstöd tar vi som arbetsgivare på Olivia Personlig Assistans även detta i beaktning vid en eventuell anställning. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.
Hantering av din ansökan
Din ansökan kan komma att läsas av medarbetare inom Olivia Personlig Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare. Din ansökan kan även komma att delas med systerbolag till Olivia Personlig Assistans, om din profil matchar en annan tjänst inom koncernen Team Olivia.

Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans
Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Förmåner inkluderar bland annat tillgång till rabatterade produkter och tjänster hos ett antal samarbetsbolag. Visa mindre

Optimal söker personliga assistenter till ung tjej i Torslanda

Om företaget: Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005. Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, du har också nära kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal med Fremia-kommunal samt erbjuder friskvårdsbidrag. Vi söker dig som: • Kan jobba eftermiddagar, kväll och helg. • Har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg • Vill arbeta i Torslanda Nu söker vi personli... Visa mer
Om företaget:
Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005.
Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, du har också nära kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal med Fremia-kommunal samt erbjuder friskvårdsbidrag.
Vi söker dig som:
• Kan jobba eftermiddagar, kväll och helg.
• Har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg
• Vill arbeta i Torslanda
Nu söker vi personliga assistenter till en ung tjej i Torslanda.
Vi söker en glad, utåtriktad kvinna i 25-45 årsåldern ( kundens önskemål)
Du har erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom vården
Du tycker om utmaning och kan arbeta efter rutiner men kan också ta självständiga beslut utefter situation utifrån kundens behov och önskemål.
Stor vikt kommer att läggas kring personlig lämplighet.
Arbetstiderna är varierande.
Vardagar 12-19 eller 16-21 och helger 12-19 eller 11-21
Varmt välkommen att söka denna tjänst och bifoga ditt CV samt ett personligt brev.
Ange referens: TORSLANDA Visa mindre

Sommarjobba som personlig assistent hos vår kvinnliga kund i Göteborg

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team i sommar och jobba som personlig assistent hos vår kvinnliga kund i Göteborg.Vad innebär den här tjänsten? Vår kund är en kvinna med diagnosen Huntington. Nu är hon i fas 5, vilket är den sista fasen i sjukdomsförloppet. Det innebär att hon har assistans dygnet runt och dubbelassistans ett par timmar varje dag. Tjänsten är ett sommarvikariat i juli och augusti, med möjlighet att fortsätta som vi... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team i sommar och jobba som personlig assistent hos vår kvinnliga kund i Göteborg.Vad innebär den här tjänsten?
Vår kund är en kvinna med diagnosen Huntington. Nu är hon i fas 5, vilket är den sista fasen i sjukdomsförloppet. Det innebär att hon har assistans dygnet runt och dubbelassistans ett par timmar varje dag. Tjänsten är ett sommarvikariat i juli och augusti, med möjlighet att fortsätta som vikarie till hösten.
Du kommer stötta vår kund med personlig omvårdnad, hushållsarbete och annat i vardagen. Hon kan gå själv med stöd och varje dag hjälper du henne med stå- och gåträning. Du ger henne sondmat via PEG. Hon kommunicerar genom händerna, genom att svara på Ja och nej frågor. Det finns tydliga arbetsbeskrivningar och rutiner som är viktiga att följa. Sjukdomen gör att kvinnan ibland blir stressad av för många intryck eller upplever oro och ångest. Detta bemöter du genom att vara lugn och närvarande.
Hon tycker om att titta på TV-serier och uppskattar att besöka sin mamma varje söndag.


Vem söker vi?
Vi söker dig som är lugn, stöttande och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt.

Vi ser gärna att du:
har ett genuint intresse av att hjälpa andra.
kan förstå och göra dig förstådd på svenska.
kan arbeta flexibla arbetstider - dag, kväll, natt och helg.
har erfarenhet av vård och omsorg. Det är ett plus om du har kunskaper om Huntington.Övrig information
Anställningsform: Sommarvikariat 8/7 – 31/8 2024
Omfattning: Deltid
Arbetstider:
Dag 07,30-17,30
Kväll 12,15-22,00
Natt 22,00-08,00 (OBS! Vaken natt)

Tillträde: Enligt överenskommelse. Schemat börjar 2024-07-08, innan dess är det inskolning och utbildning.
Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag: 2024-06-25
Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:

Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49
Caroline Sjöstrand, Verksamhetschef, 010-130 36 14


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

personlig assistent till Göteborg

Ansök    Maj 23    BonuCare AB    Personlig assistent
Engagerad och lyhörd personlig assistent sökes till en kvinnlig kund. Kvinnan har Parkinson och har assistans dygnet runt och behöver hjälp med det mesta. hon pratar främst spanska. Det förekommer en del tunga lyft, då kunden har svårt med rörligheten. Därför söker vi främst spansktalande assistenter. Men tveka inte att söka även om du inte pratar spanska. Det är viktigt att man är en lugn, empatisk och lyhörd person. Man ska ha lätt för att känna in ev. ... Visa mer
Engagerad och lyhörd personlig assistent sökes till en kvinnlig kund.
Kvinnan har Parkinson och har assistans dygnet runt och behöver hjälp med det mesta. hon pratar främst spanska.
Det förekommer en del tunga lyft, då kunden har svårt med rörligheten.
Därför söker vi främst spansktalande assistenter. Men tveka inte att söka även om du inte pratar spanska.
Det är viktigt att man är en lugn, empatisk och lyhörd person.
Man ska ha lätt för att känna in ev. behov hos brukaren.
Gärna ha jobbat med personer med talsvårigheter, sväljsvårigheter och problematik med att kommunicera.
Varierande arbetstider kvällar 15.30-22.30, helger, dagtid 8-15.30, natt 22.30-08.00.
Är du engagerad och brinner för att hjälpa människor så är det dig vi söker.
I detta arbete gäller det att vara flexibel och lyhörd till vad kunden behöver. Ditt uppdrag är att sköta omvårdnaden av kunden i dennes bostad och ute på aktiviteter i enlighet med arbetsgivarens instruktion. Kunden tycker om att komma utanför hemmet på aktiviteter samt att vara aktiv i hemmet såsom baka, pyssla. Kunden har stort intresse för blommor och musik.
Vi lägger stor vikt på god personkemi mellan assistent och kund samt en god dialog mellan kollegor, anhöriga och arbetsgivaren.
Företräde lämnas till kvinnliga sökanden på grund av uppdragets integritetskänsliga inslag.
Det är meriterande om du talar spanska. Visa mindre

Kvinna i centrala Göteborg söker personlig assistent, timvik+sommar

Ansök    Maj 23    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en kvinna som är bosatt i Göteborg. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Vår kund är en kvinna i 70 års åldern med ett stort intresse för matlagning och tycker om att vara aktiv.. Kunden har en halvsidesförlamning och... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en kvinna som är bosatt i Göteborg.
I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Vår kund är en kvinna i 70 års åldern med ett stort intresse för matlagning och tycker om att vara aktiv..
Kunden har en halvsidesförlamning och synnedsättning och behöver någon som stöttar henne i vardagen.
Om tjänsten
Du kommer vara behjälplig med allt i vardagen så som av/påklädning och personlig omvårdnad. Följa med till badhuset, gymnastikträning, kulturell verksamhet eller social samvaro.
I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att arbeta med:
- vara behjälplig med personlig omvårdnad
- hjälpa till med vardagssysslor som matlagning och övriga hushållssysslor 
- vara behjälplig vid kundens aktiviteter utanför hemmet
- hjälpa till vid förflyttningar

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Timvikarie vid behov samt sommarjobb. Passen är: Dag 09:00 - 17:30, kväll/natt 17:30 - 09:00, sovande jour 7 timmar.
Lön: Fast timlön  enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vår kund ser gärna kvinnliga sökande som är lyhörda med lite "skinn på näsan".

För denna tjänst krävs det att du har:
- goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift

Det är även meriterande om du har:
- erfarenhet av en liknande roll

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

10 årig kille i Majorna söker personlig assistent till dag/kväll helg & var

Ansök    Maj 23    Humana AB    Personlig assistent
Jag är en 10-årig grabb som nu söker barnkära personliga assistenter. Jag kräver att du är hos mig helhjärtat oavsett tid på dygnet. Tycker du om en utmaning och vill vara aktiv på jobbet? Då är jag rätt kille för dig och jag hoppas att du vill bli min nya assistent! Om tjänsten:  Jag är 10 år och bor med min mamma, pappa och storebror i Göteborg. Min storebror är 14 år. Jag är nästan alltid glad och jag älskar att leka och busa. Bad är det bästa jag vet!... Visa mer
Jag är en 10-årig grabb som nu söker barnkära personliga assistenter. Jag kräver att du är hos mig helhjärtat oavsett tid på dygnet. Tycker du om en utmaning och vill vara aktiv på jobbet? Då är jag rätt kille för dig och jag hoppas att du vill bli min nya assistent!

Om tjänsten: 
Jag är 10 år och bor med min mamma, pappa och storebror i Göteborg. Min storebror är 14 år.
Jag är nästan alltid glad och jag älskar att leka och busa. Bad är det bästa jag vet! Både hemma och på badhuset och i havet, och jag vill så gärna ha en assistent som gillar bollar och bilar och att skratta precis som jag. Jag har en CP-skada och pratar inte som du, men jag är bra på att göra miner och blinka med ögonen så att du förstår mig ändå. När vi är hemma hos mig gillar jag att kolla på film, Jönssonligan är jättejätterolig och så gillar jag Pippi också. Jag behöver din hjälp med att ta på och av mig mina kläder, hjälpa mig att äta och ge mig min medicin och byta blöja när det behövs. Och mest behöver jag din hjälp med att hitta på roliga saker tillsammans! Jag har en rullstol men tycker det är väldigt roligt att gå ut och träna med min gåstol. 
Bredvidgång kommer ske under flera veckor för att du och jag ska vara trygga med varandra.

Jag söker dig som:
- Du vara aktiv och ge mig tillsyn under alla dygnets timmar.  Du ska vara genuint intresserad av tjänsten så jag slipper lägga mina krafter på dig i onödan. 
- Är man eller en kvinna med glimten i ögat som har barnasinnet kvar, samtidigt som du är en trygg och ansvarstagande person som är ett vuxet stöd för mig mig. Du är inkännande i din arbetsmiljö och har förståelse för att arbeta i en familj där även mina föräldrar och syskon närvarar. Tycker om att vara aktiv och hitta på saker, jag är öppen för förslag på aktivteter! Du behöver vara fysiskt stark och uthållig.
-Uppskattar att ha en kollega då dubbelassistans kan vara aktuellt

Krav:
- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- Körkort då du kör familjens bil till skolan samt på aktiviteter på helgerna.

Det är mycket meriterande om du:
- Har erfarenhet från en liknande roll och har arbetat med barn
- Har tidigare erfarenhet av Cerebral Pares

Arbetstid/Varaktighet: Minst två veckors bredvidgång. Tjänst för helger: dag, eftermiddag/kväll samt någon vardags eftermiddag i veckan - SLUV (Så länge uppdraget varar). Vi söker även timvikarier till dygnets alla timmar. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.


Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes!

Vi söker nu en kvinnlig personlig assistent som vill jobba med en treårig flicka, med Charge syndrom. Hon bor på Hisingen i Göteborg med sin familj. I rollen som assistent kommer du göra skillnad i flickans och hennes familjs liv. Du får chansen att hjälpa en person till att få leva ett liv på samma villkor som andra så långt det går. Arbetet innebär att du jobbar som personlig assistent till en flicka, med Charge syndrom, som har ett omfattande vårdbehov.... Visa mer
Vi söker nu en kvinnlig personlig assistent som vill jobba med en treårig flicka, med Charge syndrom. Hon bor på Hisingen i Göteborg med sin familj. I rollen som assistent kommer du göra skillnad i flickans och hennes familjs liv. Du får chansen att hjälpa en person till att få leva ett liv på samma villkor som andra så långt det går.
Arbetet innebär att du jobbar som personlig assistent till en flicka, med Charge syndrom, som har ett omfattande vårdbehov. Hon har bland annat trakeostomi och PEG. Arbetet innefattar allt från omvårdnad, intimhygien, förflyttningar, användning av olika hjälpmedel, motorisk träning och sjukgymnastik, hjälp vid aktiviteter, m.m. Det är tillsyn dygnet runt, samt dubbelassistans. Arbetsplatsen är i flickans hem och var än hon befinner sig.
Arbetstiderna är förlagda både dag- och kvällstid, samt nätter, måndag-söndag. Vi ser gärna att du även kan arbeta med kort framförhållning vid behov, p.g.a sjukdom o dyl.
Då du kommer ingå i ett team av personligaassistenter utvalda av och för just din brukare är det därför viktigt med god arbetsmoral där alla ställer upp för varandra och kan arbeta med kort framförhållning vid behov, p.g.a sjukdom o dyl. Vi ser även att du är tillgänglig under sommaren och semesterperioderna.
VEM SÖKER VI?
Vi ser gärna att du som söker tjänsten har ett flexibelt och självständigt arbetssätt och lätt kan anpassa dig till nya situationer. Du måste kunna ta ansvar då du arbetar utifrån den enskildes behov. Du ska ha god kompetens i dokumentation samt ha ett professionellt förhållningssätt. Du som söker har ett genuint intresse och känsla för omsorg om människor. Övriga egenskaper hos dig som är bra i jobbet är energisk, tålmodig, observant, empatisk, flexibel, samt att du är ansvarstagande. Du ska kunna tala flytande svenska då detta är ett jobb där bra kommunikation är väldigt viktigt. Det är en stor merit ifall du har erfarenhet av arbete inom?personlig assistans.
Eftersom vi värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har därför som rutin att ta utdrag ur belastningsregistret på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta.
Vi kommerendast att kontakta kandidater som blir aktuella för intervju och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!
Vita assistans har kontor i Stockholm och Göteborg men kunder och anställda på andra orter runt om i landet. Visa mindre

Personlig Assistent i Göteborg

Korta fakta om jobbet Just nu söker vi personlig assistent till en till en brukare i Göteborg. Som personlig assistent kommer du att arbeta som brukarens "händer och fötter" med alla vardagliga behov; dvs omvårdnad, städ, tvätt, personliga hygien, matlagning etc. Assistansen för denna brukaren är omfattande eftersom hjälpbehoven är stora och kommer att fortsätta växa. Det är därför meriterande med erfarenhet av MS, ALS, MSA eller anda neurologiska sjukdoma... Visa mer
Korta fakta om jobbet
Just nu söker vi personlig assistent till en till en brukare i Göteborg.
Som personlig assistent kommer du att arbeta som brukarens "händer och fötter" med alla vardagliga behov; dvs omvårdnad, städ, tvätt, personliga hygien, matlagning etc. Assistansen för denna brukaren är omfattande eftersom hjälpbehoven är stora och kommer att fortsätta växa. Det är därför meriterande med erfarenhet av MS, ALS, MSA eller anda neurologiska sjukdomar.
Du kommer dessutom att följa med ut när brukaren ska handla eller annat. Det innebär också att du kommer att åka färdtjänst med brukaren. Din arbetsplats kommer att vara där brukaren befinner sig.
Vi söker personal för dag och kväll.
Du som söker
Vi söker dig som är lyhörd, punktlig, ansvarstagande och omsorgsfull. Du har tidigare erfarenhet som personlig assistent och är bekväm med att arbeta ensam. Om du har tidigare erfarenhet av CPAP, PEP och/eller förflyttning med turner, skriv gärna det i din personliga brev.


Vid rekrytering lägger vi stor vikt på din personliga lämplighet samt vad vår kund får intryck av dig. Därför är kundens val avgörande.
Omvårdnadsutbildning eller motsvarande pedagogisk utbildning är meriterande.
Skicka in CV och personlighet tillsammans och markera din ansökan med "göteborg".


Kontakta endast per e post: [email protected] Visa mindre

Sommar-vikariepool personliga assistenter!

Ansök    Maj 22    Humana AB    Personlig assistent
Tillhör du en av dom som önskar dryga ut kassan lite under sommaren? Gillar du snabba puckar, variation, är flexibel och vill jobba extra? Välkommen till Humanas vikariepool! I Västra Götaland har vi flera hundra kunder som har valt Humana som sitt assistansbolag. Vi har kunder i alla åldrar och med många olika funktionsvariationer. Sällan är den ena assistansen den andra lik och arbetstiderna varierar under dygnets alla 24 timmar, 7 dagar i veckan, hela... Visa mer
Tillhör du en av dom som önskar dryga ut kassan lite under sommaren? Gillar du snabba puckar, variation, är flexibel och vill jobba extra?

Välkommen till Humanas vikariepool!

I Västra Götaland har vi flera hundra kunder som har valt Humana som sitt assistansbolag. Vi har kunder i alla åldrar och med många olika funktionsvariationer. Sällan är den ena assistansen den andra lik och arbetstiderna varierar under dygnets alla 24 timmar, 7 dagar i veckan, hela året runt.

Just nu förstärker vi vår vikariepool inför sommaren då våra ordinarie assistenter har semester, och denna annons är riktad till dig som kan och vill arbeta extra över just sommaren. Kan och vill du arbeta övriga tider på året också är detta förstås ett stort plus.

Som anställd i Humanas vikariepool är det dig vi ringer när oförutsägbar frånvaro uppstår, men också många gånger planerat i förväg. Du blir en av Humanas hjältar, som ställer upp när ordinarie personal blir sjuka eller behöver vara lediga.

Vi söker dig som har någon form av erfarenhet av sociala och/eller vårdande arbete. Exempelvis har du arbetat inom assistans, äldreomsorg, hemtjänst, skola eller dylikt. Mycket av arbetet lär du dig medan du växer in i rollen, i vissa assistanser krävs inga förkunskaper alls medan i andra söker vi dig med bredare erfarenhet. Har du körkort är detta mycket meriterande då det ibland kan vara bristfälliga förbindelser med kollektivtrafiken till din kund, och i andra fall kan din kund ha en anpassad bil som du framför till och från kundens hem och aktiviteter.

Du kommer i din ansökan få svara på några urvalsfrågor. Om du svarar ja till att du vill arbeta med barn och unga under 18 år så är du viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen då deras handläggningstid varierar. Du hittar blanketten du ska beställa i nedan länk:

Barn med funktionsnedsättning, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se)

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsterna innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om arbetet i Humanas vikariepool är du välkommen att skicka in din ansökan så kontaktar vi dig! Visa mindre

58 årig man i Majorna söker personlig assistent

Ansök    Maj 22    Livsanda Care AB    Personlig assistent
Är du noggrann, engagerad och har ett stort hjärta och vill hjälpa en annan person i hans vardag? Jag är en man i 58-års åldern som bor i Majorna. Till följd av att jag har MS, har jag personlig assistans dygnet runt, med sovande jour. Som min personliga assistent hjälper du mig i min vardag med allt från hygien, förflyttningar, omvårdnad, matlagning och städning till aktiviteter och följa med på läkarbesök vid behov. Jag tycker om att vara ute, lyssna på ... Visa mer
Är du noggrann, engagerad och har ett stort hjärta och vill hjälpa en annan person i hans vardag?
Jag är en man i 58-års åldern som bor i Majorna. Till följd av att jag har MS, har jag personlig assistans dygnet runt, med sovande jour. Som min personliga assistent hjälper du mig i min vardag med allt från hygien, förflyttningar, omvårdnad, matlagning och städning till aktiviteter och följa med på läkarbesök vid behov.
Jag tycker om att vara ute, lyssna på podcasts och uppskattar god mat.
Arbetstiderna på arbetsplatsen är förlagda kl 08-15, 15-22 eller 22-08. Under nätterna förekommer sovande jour.
Du som söker ska ha tidigare erfarenhet av personlig assistans och stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av MS eller liknande diagnoser. Det är meriterande ifall du har erfarenhet av hjälpmedel såsom taklift, rullstol och peg.

Vilka är Livsanda Care AB?
Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe.
Vi har ett av världens viktigaste jobb - att stötta de som behöver samhällets stöd allra mest! Och det är vi stolta över. Idag finns vi på ett flertal ställen i Sverige, men vår vision är att fortsätta växa i landet och stötta ännu fler till en berikande vardag. Inom Hedera Assistans finns Libra Assistans, Assistanspoolen och Livsanda Assistans. Här arbetar enastående människor med olika bakgrunder som förenas med energi och glädje för att förmedla livskvalitet. Tillsammans har vi en och samma ledstjärna - att handling, tanke och ord alltid ska överensstämma. Vår verksamhet är uppbyggd på en trygg och stabil värdegrund. Alla ska få möjlighet till självbestämmande, ett innehållsrikt liv med trygghet och ett gott mående. Att vi dagligen bidrar och skapar en meningsfull vardag för dessa människor gör oss både stolta och lyckligt lottade. Genom en genuin passion och med ett hjärta för såväl kunder som medarbetare bildar vi en välmående verksamhet som fortsätter att blomstra. Det är kärnan i organisation och vårt arbete.

Vi hoppas att just du vill bli vår nästa personliga assistent. Ansök redan idag, så hörs vi! Visa mindre

Personlig assistent till centrala Göteborg

Ansök    Maj 22    Livsanda Care AB    Personlig assistent
Jag är en kvinna på 63 år som bor i centrala Göteborg och med anledning av att jag har en muskelsjukdom behöver jag personlig assistans. Om tjänsterna En tjänst på 70% och en timvikarie vid behov. Söker en kvinnlig assistent mellan 30-60 år, som vill arbeta pass som är ca 8 timmar, fördelade på dagar, kvällar och helger. Jag söker dig som har körkort och är bekväm med att köra bil i och runt Göteborg. Du bör ha social kompetens då jag själv är aktiv och rö... Visa mer
Jag är en kvinna på 63 år som bor i centrala Göteborg och med anledning av att jag har en muskelsjukdom behöver jag personlig assistans.
Om tjänsterna
En tjänst på 70% och en timvikarie vid behov.
Söker en kvinnlig assistent mellan 30-60 år, som vill arbeta pass som är ca 8 timmar, fördelade på dagar, kvällar och helger.
Jag söker dig som har körkort och är bekväm med att köra bil i och runt Göteborg. Du bör ha social kompetens då jag själv är aktiv och rör mig i olika sammanhang. För mig är det viktigt att vi kan kommunicera lättsamt, så därför är flytande svenska i tal och skrift ett krav.
I arbetsuppgifterna ingår vanliga hushållsgöromål som städning och tvätt mm. Jag behöver även hjälp med personlig hygien och hjälp vid förflyttningar.
Tidigare erfarenhet är inget krav då personkemin är det viktigaste.
Vilka är Livsanda Care AB?
Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe.
Vi har ett av världens viktigaste jobb - att stötta de som behöver samhällets stöd allra mest! Och det är vi stolta över. Idag finns vi på ett flertal ställen i Sverige, men vår vision är att fortsätta växa i landet och stötta ännu fler till en berikande vardag. Inom Hedera Assistans finns Libra Assistans, Assistanspoolen och Livsanda Assistans. Här arbetar enastående människor med olika bakgrunder som förenas med energi och glädje för att förmedla livskvalitet. Tillsammans har vi en och samma ledstjärna - att handling, tanke och ord alltid ska överensstämma. Vår verksamhet är uppbyggd på en trygg och stabil värdegrund. Alla ska få möjlighet till självbestämmande, ett innehållsrikt liv med trygghet och ett gott mående. Att vi dagligen bidrar och skapar en meningsfull vardag för dessa människor gör oss både stolta och lyckligt lottade. Genom en genuin passion och med ett hjärta för såväl kunder som medarbetare bildar vi en välmående verksamhet som fortsätter att blomstra. Det är kärnan i organisation och vårt arbete.

Vi hoppas att just du vill bli vår nästa personliga assistent. Ansök redan idag, så hörs vi! Visa mindre

16-årig tjej i Göteborg söker personlig assistent!

Ansök    Maj 22    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag söker nu dig som vill bli min nya assistent! Jag är en tjej på 16 år och bor med min familj i centrala Göteborg, nära Liseberg. På grund av CP (cerebral pares) så sitter jag i rullstol och behöver därför stöttning av dig i min vardag. Jag har ett lite otydligt tal som du behöver lära dig att tyda så att vi kan förstå varandra. Ditt arbetspass startar med att du möter du upp mig vid skolan när jag slutat, sen tar vi tar taxi ihop hem till m... Visa mer
Vem är jag?
Jag söker nu dig som vill bli min nya assistent! Jag är en tjej på 16 år och bor med min familj i centrala Göteborg, nära Liseberg. På grund av CP (cerebral pares) så sitter jag i rullstol och behöver därför stöttning av dig i min vardag. Jag har ett lite otydligt tal som du behöver lära dig att tyda så att vi kan förstå varandra. Ditt arbetspass startar med att du möter du upp mig vid skolan när jag slutat, sen tar vi tar taxi ihop hem till mig. Dagar då jag är ledig eller inte är i skolan startar ditt arbetspass hemma hos mig. Mina intressen är bland annat att spela på Ipaden och att umgås och vara social med min assistent. 
 
Vem är du?
Du som assistent får gärna vara social och bra på att ta initiativ. Jag använder lift, men vissa manuella förflyttningar behöver du ändå göra så det är därför bra om du är i bra fysisk form. Det är ett plus om du har jobbat som personlig assistent tidigare eller har någon annan liknande erfarenhet, men det är inget krav. Det allra viktigaste är att vi trivs ihop!

Tjänstens upplägg:
Måndagar, tisdagar, onsdagar och varannan fredag finns ledigt, dessa dagar planerar vi för att dela upp på två personer. Vi kommer överens vilka av dessa dagar som passar dig.


Arbetstid: kl 15.00-20:30
Omfattning: deltid, ca 20-50%
Tillträde: omgående.
 
Ange gärna i din ansökan vilka dagar du är intresserad av att jobba. Möjlighet till extrajobb på helger och i sommar finns dessutom. Utöver detta så blir det aktuellt att jobba heldagar  när kunden har lov då blir arbetstiden ca kl. 9-20:30.

Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2079
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Kvinna på centrala Hisingen söker kvinnlig personlig assistent

Ansök    Maj 22    Livsanda Care AB    Personlig assistent
Hej! Jag är en kvinna i 30-årsåldern som bor på centrala Hisingen. Mina stora intressen är TV-spel, musik, film, matlagning och att resa. Jag har en muskelsjukdom samt NPF-diagnos, vilket innebär att jag behöver en extra hand gällande allt i hemmet och viss omvårdnad, såsom personlig hygien. Just nu söker jag en kvinnlig personlig assistent som kan arbeta vid behov och som kan hoppa in på kort varsel, vid ordinarie personals frånvaro. Därför kan denna tjän... Visa mer
Hej!
Jag är en kvinna i 30-årsåldern som bor på centrala Hisingen. Mina stora intressen är TV-spel, musik, film, matlagning och att resa. Jag har en muskelsjukdom samt NPF-diagnos, vilket innebär att jag behöver en extra hand gällande allt i hemmet och viss omvårdnad, såsom personlig hygien.
Just nu söker jag en kvinnlig personlig assistent som kan arbeta vid behov och som kan hoppa in på kort varsel, vid ordinarie personals frånvaro. Därför kan denna tjänst passa dig som studerar eller har ett annat arbete på deltid. Jag ser gärna att du som söker är 35-50 år, ansvarsfull, lyhörd och positiv. Är du en social och lagom modig person, med förmågan att läsa av andra människor? Gillar du matlagning, musik, att baka och spela TV-spel? Då kan du vara den jag söker! Jag har en förhoppning om att vi ska kunna bli ett team och att du ska kunna se dig själv som mer än en assistent, samtidigt som du respekterar min integritet.
För mig är det är viktigt att du har mycket goda kunskaper i att tala och förstå svenska. Det är viktigt att du har förståelse för att din arbetsplats är mitt hem, vilket innebär att platsen ska respekteras utifrån mina ramar.
Arbetstiden är förlagd dagtid, kl 13-20.15. Arbete förekommer såväl på vardagar som helger
Vilka är vi som arbetsgivare - Livsanda Care AB?
Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe.
Vi har ett av världens viktigaste jobb - att stötta de som behöver samhällets stöd allra mest! Och det är vi stolta över. Idag finns vi på ett flertal ställen i Sverige, men vår vision är att fortsätta växa i landet och stötta ännu fler till en berikande vardag. Inom Hedera Assistans finns Libra Assistans, Assistanspoolen och Livsanda Assistans. Här arbetar enastående människor med olika bakgrunder som förenas med energi och glädje för att förmedla livskvalitet. Tillsammans har vi en och samma ledstjärna - att handling, tanke och ord alltid ska överensstämma. Vår verksamhet är uppbyggd på en trygg och stabil värdegrund. Alla ska få möjlighet till självbestämmande, ett innehållsrikt liv med trygghet och ett gott mående. Att vi dagligen bidrar och skapar en meningsfull vardag för dessa människor gör oss både stolta och lyckligt lottade. Genom en genuin passion och med ett hjärta för såväl kunder som medarbetare bildar vi en välmående verksamhet som fortsätter att blomstra. Det är kärnan i organisation och vårt arbete.
Vi hoppas att just du vill bli vår nästa personliga assistent. Ansök redan idag, så hörs vi! Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent till Göteborg

Ansök    Maj 22    WIM Care AB    Personlig assistent
En ungdom med cerebral pares och muskeldystrofi söker två personliga assistenter på heltid i Biskopsgården/Göteborg. Ni ska helst ha erfarenhet av att hantera all (ADL) all den dagliga livsföringen och deras personliga hygien. Du som blir utvald och anställs till denna tjänst kommer att jobba i Göteborg. Vi önskar få in era intresseanmälningar skriftligt inklusive cv till [email protected] Visa mer
En ungdom med cerebral pares och muskeldystrofi söker två personliga assistenter på heltid i Biskopsgården/Göteborg. Ni ska helst ha erfarenhet av att hantera all (ADL) all den dagliga livsföringen och deras personliga hygien.
Du som blir utvald och anställs till denna tjänst kommer att jobba i Göteborg.
Vi önskar få in era intresseanmälningar skriftligt inklusive cv till [email protected] Visa mindre

Sommarjobba som personlig assistent i Göteborg

Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team i sommar och som vill jobba som personlig assistent i Göteborg med omnejd! Vad innebär jobbet som personlig assistent? Som personlig assistent arbetar du hos en person med funktionsvariation. Där hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, till exempel påklädning, ta hand om hemmet, personlig hygien och att delta i fritidsaktiviteter. Du gör stor skillnad och får någon anna... Visa mer
Just nu söker vi dig som vill bli en del av vårt härliga team i sommar och som vill jobba som personlig assistent i Göteborg med omnejd!

Vad innebär jobbet som personlig assistent?
Som personlig assistent arbetar du hos en person med funktionsvariation. Där hjälper du till med de saker i vardagen som många tar för givet, till exempel påklädning, ta hand om hemmet, personlig hygien och att delta i fritidsaktiviteter. Du gör stor skillnad och får någon annan persons dagliga liv att fungera.
Vi har kunder i olika åldrar och med olika funktionsvariationer.Din arbetsplats är där kunden befinner sig och jobbet är både varierande och händelserikt. Att varje dag bidra till att en person kan leva sitt liv som den vill tycker vi är världens viktigaste jobb.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är engagerad, respektfull och lyhörd. Vi ser gärna att du har stort tålamod och förmågan att vara personlig samtidigt som du agerar professionellt. Oberoende av din ålder, livssituation och bakgrund kan du vara just den assistent vi söker.

Vi ser gärna att du:
har ett genuint intresse av att hjälpa andra.
kan förstå och göra dig förstådd på svenska.
kan arbeta flexibla arbetstider - dag, kväll och helg. Vissa av våra tjänster förutsätter även att du kan arbeta natt.
har erfarenhet av vård och omsorg. (Det är ett plus, men inget krav).
Du måste fyllt 18 år

Övrig information
Anställningsform: Sommarvikariat
Omfattning: Heltid, deltid eller timanställning
Tillträde: Juni, juli och augusti 2024
Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Sista ansökningsdag: 2024-06-25
Vid frågor om jobbet, är du välkommen att kontakta:
Madeleine Jönsson, Rekryteringsspecialist, 010-130 32 49

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarier sökes till en man på Hisingen!

Ansök    Maj 22    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Humana söker nu 1 personliga assistenter som vill arbeta som sommarvikarier på fast schema... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana söker nu 1 personliga assistenter som vill arbeta som sommarvikarier på fast schemarad. Det finns även möjlighet att arbeta efter sommaren. Mannen har en medfödd CP-skada och är rullstolsburen. I dina arbetsuppgifter ingår hjälp med den dagliga livsföringen, så som hygien, matlagning, inköp och planering, städning och tvätt mm.

Dagtid går mannen på daglig verksamhet och övrig tid är han till stor del i sitt hem. Vi söker nu dig som vill ha ett stimulerande arbete hos en glad och trevlig man. Du som person skall vara lugn, ansvarskännande samt kunna ta egna initiativ. Vidare är det önskvärt att du är flexibel med tider och kan hoppa in extra vid behov där möjligheten att arbeta mer under sommaren finns.

Mannen har assistans dygnet runt, förutom när han är på sin dagliga verksamhet. Under natten är det väntetid med 7,5 timmar per natt. Detta innebär att du som assistent kommer kunna sova hos mannen, men finnas behjälplig då behovet för assistans uppstår. Arbetstiderna är 14.20-09.20 på vardagar samt helger 14.20-14.20.

Urval sker löpande med tillträde till tjänst efter överenskommelse. Skicka ditt cv och personliga brev där du beskriver vem du är och varför du passar till denna tjänst. Visa mindre

Extrajobb hos en aktiv och konstnärlig kvinna i Huddinge!

Ansök    Maj 22    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Humana söker nu en flexibel timvikarie för jobb som personlig assistent till en kvinna som... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Humana söker nu en flexibel timvikarie för jobb som personlig assistent till en kvinna som bor tillsammans med sin man, sina två tonårsbarn samt hund i söderort.
Kvinnan har ett stort socialt umgänge och fyller sin tid med olika aktiviteter, ofta tillsammans med sin familj men även med sina vänner.

Kvinnan har en fysisk funktionsvariation och kommunikationssvårigheter efter en stroke och behöver hjälp och stöttning i sin vardag. Hon har ett stort intresse för kreativt skapande, främst genom att måla och fotografera. Hon har en aktiv livsstil och älskar att vara ute i skog och natur. Som avkoppling kollar hon gärna på en serie eller film.

Delar du hennes intressen? Då kan du vara den vi söker.

Familjen gillar att resa och försöker göra minst en utlandsresa per år plus att de gärna besöker Ångermanland där kvinnan har sina rötter och södra Lappland där hon har en stuga som ägs tillsammans med nära släkt. Vid resor kan det vara aktuellt för dig som assistent att följa med.

Vi söker dig som är glad och ödmjuk. Du är lyhörd och kan anpassa ditt bemötande efter situation. Du är motiverad och gör gärna det lilla extra. Tidigare erfarenhet från arbete med liknande funktionsvariation är meriterade precis som erfarenhet av rehabiliteringsarbete är ett stort plus. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet och personkemi med kunden och hennes familj.
Körkort är ett krav.

Arbetstiderna är förlagda över dygnets alla timmar med åtta timmars väntetid på natten. Arbetstiderna är ofta mellan klockan 08:00-16:00 samt 16:00-08:00 men kan variera och vi ser gärna att du är flexibel med din arbetstid och kan arbeta olika tider på dygnet.

Vi söker dig som vill och har möjlighet att hoppa in extra vid ordinarie personals ledighet, framförallt helgpass, och vid sjukdom. På sikt kan ett mer fast schema bli aktuellt.

För rätt person kan en snabb rekrytering bli aktuell, så sök tjänsten så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikariat, 75 %, vaken natt till kille i Ale

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Vi letar nu efter en ansvarsfull och glad sommarvikarie till vår arbetsgrupp.  Tjänst innefattar ett vikariat, vaken natt på ca 75%. Den som söker assistent är en positiv och påhittig kille på ... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Vi letar nu efter en ansvarsfull och glad sommarvikarie till vår arbetsgrupp. 

Tjänst innefattar ett vikariat, vaken natt på ca 75%.

Den som söker assistent är en positiv och påhittig kille på 15 år med hörselnedsättning och trach.

För att passa på tjänsten är det viktigt att du har stor ansvarskänsla, kan arbeta självständigt, följa direktiv och tycker om att vara vaken på nätterna.

I denna vikarietjänst arbetar man i snitt 3 nätter per vecka.

På sommaren påbörja du vanligtvis ditt pass hemma hos kunden men någon gång kan arbetat påbörjas på annan plats.

Vi ser det som positivt och meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med barn, eller har någon tidigare kunskap om trach, knapp eller teckenspråk.

Svenska i tal och skrift är ett krav då killen har en hörselnedsättning och du skall tolka honom för hans omgivning.

För att arbeta med barn måste du enligt lag uppvisa ett utdrag https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Vi ser fram emot just din ansökan!

Vi kommer hålla intervjuer löpande så välkommen med ansökan redan idag!

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till 6 årig flicka i Älvängen

Kooperativet Hand i Hand är en medlemsstyrd organisation som bildades 1995 för personer med rätt till assistans. Våra medlemmar finns i Skåne, Halland, södra Småland, Västra Götaland, Stockholm samt Jämtland. Vi har kontor i Halmstad, Hässleholm och Malmö. Vi stöttar våra medlemmar med allt ifrån att ansöka om timmar hos Försäkringskassan/kommunen till personalfrågor rörande de personliga assistenterna. Vi anser att arbetet som personlig assistent är ett a... Visa mer
Kooperativet Hand i Hand är en medlemsstyrd organisation som bildades 1995 för personer med rätt till assistans. Våra medlemmar finns i Skåne, Halland, södra Småland, Västra Götaland, Stockholm samt Jämtland. Vi har kontor i Halmstad, Hässleholm och Malmö. Vi stöttar våra medlemmar med allt ifrån att ansöka om timmar hos Försäkringskassan/kommunen till personalfrågor rörande de personliga assistenterna. Vi anser att arbetet som personlig assistent är ett av de viktigaste arbeten som finns då man är en möjlighet för en annan människa, en möjlighet som innebär att han eller hon kan få leva sitt liv som alla andra.

Jag är en sex årig flicka med en muskelsjukdom som nyss blivit beviljad personlig assistans. Till vårt nystartade team söker vi nu assistenter som är genuint intresserad av att jobba med barn och som har ett respektfullt och varmt bemötande. Mitt hjälpbehov gäller främst de fysiska bitarna, som ibland kan bli tunga, så vi söker dig som har god fysik. Jag har också en omfattande slemproblematik så det gäller att man är på sin vakt och har lugn till att bemästra stressiga situationer som kan uppstå i samband med detta. 


Jag kan själv berätta vad jag vill men det krävs ändå att man är lyhörd och kan läsa av mitt kroppsspråk. Det mesta lär vi oss tillsammans då mina behov som precis för alla andra är individuella, men vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller att du har jobbat med något liknande, men viktigast är såklart personkemin. 

Det är viktigt för mig att mina assistenter är glada, har fantasi och tar egna initiativ så att jag får en rolig och meningsfull vardag med personer som jag kan förlita mig på. 

På dagarna går jag i skola, då får mina assistenter följa med dit. Där vill jag gärna att mina assistenter främjar till lek med mina kamrater och däremellan håller en låg profil. 

I dagsläget söker jag en assistent på ca 80%. Arbetstidderna är förlagda både dag och kväll måndag till fredag.  Jag ser gärna kvinnliga sökande och önskvärt är att man har körkort.
Det är viktigt för mig att du pratar och förstår svenska bra för att kommunikationen mellan dig och mig ska kunna fungera. 

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vi ber dig söka tjänsten via söktjänsten men har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta kontoret: 010-252 52 50. Endast kandidater som blir aktuella för intervju kommer bli kontaktade.

Då hon är minderårig krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom LSS-personlig assistans och det är en fördel om du beställt detta inför en eventuell intervju. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Vid anställning inleds arbetet med introduktion.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Deltidsarbete som personlig assistent till ridaktivitet

En av våra erfarna assistenter slutar till hösten pga. studier och nu söker vi dig som behöver ett givande och långvarigt deltidsarbete på ca 50 %. Jag som behöver din hjälp är en 23 årig kille som nyligen flyttat till egen lägenhet i Sävedalen, nära kollektivtrafik. Jag har ett gott humör och gillar att skratta. Jag är kommunikativ och använder tecken som stöd samt bildstöd. Förutom mitt goda humör har jag intellektuell funktionsnedsättning, autistiska d... Visa mer
En av våra erfarna assistenter slutar till hösten pga. studier och nu söker vi dig som behöver ett givande och långvarigt deltidsarbete på ca 50 %.

Jag som behöver din hjälp är en 23 årig kille som nyligen flyttat till egen lägenhet i Sävedalen, nära kollektivtrafik. Jag har ett gott humör och gillar att skratta. Jag är kommunikativ och använder tecken som stöd samt bildstöd. Förutom mitt goda humör har jag intellektuell funktionsnedsättning, autistiska drag och är väldigt rutinbunden.

Jag är mycket aktiv och gillar många aktiviteter såsom att rida, ta skogspromenader och plocka pinnar, åka spårvagn, tåg och buss, ha sångsamling, åka och bada, cykla, titta på tecknad film m.m.

Det skall inte behövas några tunga lyft då jag inte har några större fysiska funktions-nedsättningar. Du kan dock behöva locka och leka fram min förmåga och finurligt hitta på bra sätt att motivera mig. Ett lekfullt sinne är bra men även förmågan att jobba med lågaffektivt bemötande. Jag har sällan dubbelassistans så du bör vara trygg att jobba själv.

Det är bra om mycket av detta stämmer med dig:


• Du har eget driv, är social och gillar att kommunicera
• Du är trygg, positiv, lekfull och har glimten i ögat
• Du har ett pedagogiskt tänk, förskolepedagogik är att föredra
• Du är trygg i att arbeta med lågaffektivt bemötande
• Du är ordningsam och det går att lita på dig
• Du kan eller vill lära dig tecken som stöd
• Du gillar mina aktiviteter

Den tjänst vi nu söker rätt person för innebär att man arbetar varje torsdag från kl. 14 till fredag morgon kl. 07.45, passet innefattar 6 timmar sovande jour. Min aktivitet på torsdagar är att jag åker till Lunna Ridklubb och rider så du får inte vara hästrädd.

Utöver torsdagarna kommer du arbeta 2-3 helgdagar per 6 veckor. Fredagspass är fr 15- lö 10.15, lördagspass är lö 10- sö 10.15 och söndagspass är sö 10- må 07.45. Alla pass har någon aktivitet på dagen och innefattar 6 timmar sovande jour på natten.

Tjänsten börjar med bredvidgång och introduktion som är ganska lång. Fungerar allt bra övergår tjänsten i en visstidsanställning. Vi kommer intervjua löpande så är du intresserad, sök direkt.

Vi är anslutna till assistansbolaget GIL. GIL har inget vinstintresse och arbetar efter Independent living-filosofin. Du kan läsa mer om GIL på deras hemsida: www.gil.se 

Ansökan ska skickas in genom ansökningsformulär på GILs hemsida. Bifoga CV samt personligt brev.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb som personlig assistent i Särö v. 27-28 + helgjobb sommar & höst

Ansök    Maj 20    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Humana söker en flexibel och livserfaren personlig assistent till vår kund som bor i Särö 15 minuter från Kungsbacka och 30 minuter från Göteborg. Vår kund är en glad och social 24-årig tjej som bland annat gillar att titta på bollsporter (framförallt fotboll och innebandy) att åka till badh... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Humana söker en flexibel och livserfaren personlig assistent till vår kund som bor i Särö 15 minuter från Kungsbacka och 30 minuter från Göteborg. Vår kund är en glad och social 24-årig tjej som bland annat gillar att titta på bollsporter (framförallt fotboll och innebandy) att åka till badhuset och andra aktiviteter.

Om tjänsten:

Vår kund har cerebral pares, en lindrig utvecklingsstörning och epilepsi. Hon går själv mestadels med en rollator. Du som assistent följer med till badhuset samt hjälper till med dagliga sysslor hemma hos kund som att plocka i ordning på rummet, matlagning, personlig hygien och övrig stöttning i vardagen. De är viktigt att du själv ser vad som behövs göras och att du alltid försöker göra arbetsuppgifterna till en rolig grej både för dig själv och för kunden. Hon ska känna att de är roligt att plocka i ordning och fixa sig.

Vi söker dig som:

Vi ser gärna att du som söker är en kvinna som ser dig själv som en glad, driven och initiativtagande person. Du har kunskap och erfarenhet av epilepsi. Det är ett stort plus om du delar samma intressen som vår kund. För att du lättare ska passa in i kundens liv och familj tycker dem att de är viktigt att du är flexibel. Kunden vill att du ska se arbetet som en rolig tid där ni hittar på saker tillsammans och du får gärna ta egna initiativ och komma med förslag vad ni ska hitta på. I början kommer mycket tid spenderas i hemmet för att ni ska få lära känna varandra.

Hemma hos kunden är de viktigt att du är lyhörd och kan känna av olika situationer kanske behöver du gå undan en stund om du märker att vår kund vill vara för sig själv. Precis som alla tonåringar gör så ligger hon gärna en stund i sängen och kollar på sin Ipad.

För denna tjänst vill vi att du:
-Har erfarenhet från en liknande roll och kunskap/erfarenhet av epilepsi
-Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
-B-körkort är meriterande men ej krav

Arbetstid/Varaktighet: Passen tider varierar mellan 8.00-17.00 eller 13.00-23.00. Sommarjobb v. 27-28 med bredvidgång två veckor före.
Helgjobb 1-2 gånger i månaden. Lördag 9.30-23.30 samt söndag 9.30-17.00 eller 13.00-23.30. Fler helger i månaden kan vara aktuellt om det finns önskemål från assistenten.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobba i Gunnilse som personlig assistent!

Ansök    Maj 20    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Vår kund är en kvinna i 40 års åldern som har cerebral pares och en lättare intellektuell funktionsnedsättning. Hon bor med sin två små hundar, tycker om hästar, dator/Ipad, lyssna på musik och hitta på aktiviteter. Kunden använder sig av rullstol och rullator och behöver hjälp med lättare f... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vår kund är en kvinna i 40 års åldern som har cerebral pares och en lättare intellektuell funktionsnedsättning. Hon bor med sin två små hundar, tycker om hästar, dator/Ipad, lyssna på musik och hitta på aktiviteter.
Kunden använder sig av rullstol och rullator och behöver hjälp med lättare förflyttningar. Under sommaren jobbar du dag-, dygn och eftermiddag till morgonen efter.
Om tjänsten
I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att arbeta med:
- vara behjälplig med personlig omvårdnad
- hjälpa till med vardagssysslor som matlagning och övriga hushållssysslor 
- vara behjälplig vid kundens aktiviteter i och utanför hemmet
- stötta och motivera till träning och aktivitet
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Sommarjobb. Sovande jour ca 6 timmar.
Bredvidgång vecka 26-27
Vecka 28-29: måndag, onsdag, fredag 8.30 - 15.30
Vecka 30: tisdag, onsdag 9.00 - 8.30 (dygn)
Vecka 31: måndag, onsdag 8.30 - 9.00
Vecka 32: måndag, onsdag 15.30 - 9.00
Vecka 33: 2 pass 15.30 - 9.00

Lön: Fast timlönen enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökan, så skicka in din ansökan redan idag!

Vem är du?
Du behöver kunna följa rutiner men samtidigt vara flexibel vid behov. Kunna motivera till träning och aktivteter, vara duktig på att planerna och förbereda kunden på vad som ska ske härnäst.
Du ska ha en positiv attityd och vara lugn. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande roll men inget krav.


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Man i 50-årsåldern söker personlig assistent i Angered

Ansök    Maj 20    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en man som är bosatt i Angered. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Vår kund är en man i 50-års åldern som tycker om att vara aktiv genom att bland annat vara ute och resa, promenera  fika och träffa folk samt vara i ... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en man som är bosatt i Angered.
I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Vår kund är en man i 50-års åldern som tycker om att vara aktiv genom att bland annat vara ute och resa, promenera  fika och träffa folk samt vara i badhuset. Han uppskattar även musik och att titta på TV. 
Han har en intellektuell funktionsnedsättning, autism och epilepsi och älskar när det händer saker runt omkring honom.
Om tjänsten
Du kommer få hjälpa till med allt i vardagen så som personlig omvårdnad, pedagogiska måltider, aktiviteter i hemmet och utanför. Stötta honom kring hans kommunikation med konkreta ord och tecken.
Önslemål finns att du som personlig assistent kan tala med hjälp av teckenspråk, men är inget krav.
I rollen som hans personlig assistent kommer du huvudsakligen att arbeta med:
- vara behjälplig med personlig omvårdnad
- hjälpa till med vardagssysslor som matlagning och övriga hushållssysslor 
- vara behjälplig vid kundens aktiviteter
- stötta och träna kunden kring kommunikation

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Timvikariat vid behov med möjlighet till en deltidstjänst till hösten. Under sommaren finns möjlighet att jobba heltid. Passen är förlagda under förljande timmar på dygnet:
Vardagar 16:15 - 08:15 samt söndagar 18:00 - 08:15. Sovande jour ingår med 5 h.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse och att övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående med bredvidgång först.

Vem är du?
Du är en person som tycker om planering och struktur precis som vår kund, är bra på att vara lyhörd och kunna förutse vad som komma skall. Har ett bra bemötande och kan motivera honom vid behov. 


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent; Göteborg i omnejd i sommar

Ansök    Maj 20    Lss-Partner AB    Personlig assistent
LSS-Partner AB är ett företag som arbetar för personer som har personlig assistans. Vi är formell arbetsgivare åt assistenter, har utbildningsverksamhet samt ger råd och stöd till arbetsledare och assistenter. Vi är anslutna till Fremia och har tecknat gällande kollektivavtal. Vi har idag 40 uppdragsgivare och drygt 200 anställda assistenter. Beroende på vad ni har för erfarenhet och utbildning utgör vad ni kan få för uppdrag. Vi har varierad tjänstgörin... Visa mer
LSS-Partner AB är ett företag som arbetar för personer som har personlig assistans. Vi är formell arbetsgivare åt assistenter, har utbildningsverksamhet samt ger råd och stöd till arbetsledare och assistenter. Vi är anslutna till Fremia och har tecknat gällande kollektivavtal. Vi har idag 40 uppdragsgivare och drygt 200 anställda assistenter.


Beroende på vad ni har för erfarenhet och utbildning utgör vad ni kan få för uppdrag. Vi har varierad tjänstgöringsgrad men uppskattningsvis ca 75 %. Arbetstider är förlagda över hela dygnet och även helger. Viktigt att tycka om att arbeta med människor, vara lojal och pålitlig. Personkemin är helt avgörande mellan uppdragsgivare och assistent. 21058 platser.
Vi söker assistenter till några av våra uppdragsgivare. Vi söker visstidsanställda men även vikarier som vill arbeta extra på timmar framledes och i sommar. I vissa uppdrag uppskattas körkort. Personkemi är helt avgörande.


Uppdragsgivarna bor i Göteborg med omnejd. Även i Västra Frölunda, Kungälv, Majorna.


Beroende på vad ni har för erfarenhet och utbildning utgör vad ni kan få för uppdrag. Vi har varierad tjänstgöringsgrad men uppskattningsvis ca 75 %. Arbetstider är förlagda över hela dygnet och även helger.


Tillträde snarast.
Tillträde snarast.
OBS! Ansökan endast via e-post till följande epostadress:
[email protected]
LSS-Partner AB är ett företag som arbetar för personer som har personlig assistans. Vi är formell arbetsgivare åt assistenter, har utbildningsverksamhet samt ger råd och stöd till arbetsledare och assistenter. Vi är anslutna till Fremia och har tecknat gällande kollektivavtal. Vi har idag 40 uppdragsgivare och drygt 200 anställda assistenter. Visa mindre

Personlig assistenter sökes till Göteborgsområdet

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska bra, eftersom många tjänster kräver att du skall tolka den personen du arbetar för. Just nu har... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska bra, eftersom många tjänster kräver att du skall tolka den personen du arbetar för.
Just nu har vi allt ifrån (50-80 %) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till sommarjobb.

Vi på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten. Hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för båda. För många är tidigare arbetslivserfarenhet och utbildningar ganska ointressant, utan oftast handlar det om personkemi.

Arbetsuppgifterna för en personlig assistent beror på vem man jobbar hos. Somliga behöver mycket hjälp med kroppen, andra med knoppen. Vissa festar hårt, reser lång, har många barn. Somliga pluggar, andra jobbar. Någon hänger ofta i stallet, andra gillar hockey. Någon tycker om att måla, en annan älskar prinsesstårtor. Somliga är tystlåtna, andra snacksaliga.

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.

Tjänsterna tillsätts löpande!
GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Aktiv ung tjej söker kvinnlig personlig assistent

Vi söker nu med ljus och lykta efter en ny stjärna till vårat assistans team strax utanför Göteborg. Kvinnan som eftersöker en personlig assistent har en ALS-diagnos. Varannan vecka så har uppdragsgivaren även sitt barn boende hos sig. Kvinnan har ett hästintresse och tillbringar gärna tid i naturen och med djur. Är du den vi söker? För att passa för tjänsten så tror vi att du är en lugn person med en god förståelse för andra såväl vuxna som barn. Vi tror ... Visa mer
Vi söker nu med ljus och lykta efter en ny stjärna till vårat assistans team strax utanför Göteborg. Kvinnan som eftersöker en personlig assistent har en ALS-diagnos. Varannan vecka så har uppdragsgivaren även sitt barn boende hos sig. Kvinnan har ett hästintresse och tillbringar gärna tid i naturen och med djur.
Är du den vi söker?
För att passa för tjänsten så tror vi att du är en lugn person med en god förståelse för andra såväl vuxna som barn. Vi tror att du har vana av barn, kanske har du barn själv eller har en bakgrund av att arbetat i barnomsorg? Vidare tror vi även att du:
Är rökfri (på arbetstid)
Är kvinna
Pratar flytande svenska
Har ett professionellt förhållningssätt.
Tål hästar & katter

Om tjänsten
Tjänsten är ca 38% samt extra inhopp vid behov. Arbetstiderna är förlagda ca 07-21 med obligatorisk helg tjänstgöring. Vissa kvällspass kan även förkomma. Observera att arbetstiderna kan komma att ändras i framtiden.
Arbetet med intervjuer kommer att ske löpande, vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Konsensus Personlig Assistans
Konsensus Personlig Assistans är arbetsgivare och anordnare av assistansen. Vi är en assistansanordnare med stark värdegrund och stor kompetens i frågor som rör personlig assistans. Kunskap, Engagemang och Respekt är ledorden som genomsyrar hela verksamheten och allt vi gör. För oss är dessa ledord avgörande i strävan efter att uppnå kvalitet i varje uppdrag och i varje assistanssituation.
Våra assistenter är nyckeln till att den personliga assistansen ska hålla den höga kvalitet som vi eftersträvar. Som nyanställd hos oss på Konsensus Personlig Assistans kommer du att få introduktion så att du lär dig dina nya arbetsuppgifter, om uppdragsgivarens behov och önskemål i assistansen. Inom Konsensus Personlig Assistans ser vi arbetsmiljöarbete och våra anställdas möjlighet till kompetensutveckling som ett viktigt led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Som personlig assistent hos oss kommer du att erbjudas stöd och fortbildning i syfte att skapa trygghet för både dig i din yrkesroll och för vår uppdragsgivare. Visa mindre

Timvikarier Sommarvikarier

Optimal Assistans i Gbg AB: ett privat alternativ för Dig som brukare och assistent som funnits sedan 2005. Här ser vi inte till standardlösningar utan utgår från brukarens möjligheter och önskemål. Kollektivavtal med FREMIA-kommunal www.optimalassistans.org * Vi söker Er som vill arbeta under juni, juli och augusti. Du kanske kan början nu som tim vikare och sedan arbeta mer under sommaren. Tider är: Dag, kväll, natt och helger. Ange i Din ansökan under... Visa mer
Optimal Assistans i Gbg AB: ett privat alternativ för Dig som brukare och assistent som funnits sedan 2005. Här ser vi inte till standardlösningar utan utgår från brukarens möjligheter och önskemål.
Kollektivavtal med FREMIA-kommunal


www.optimalassistans.org
* Vi söker Er som vill arbeta under juni, juli och augusti.
Du kanske kan början nu som tim vikare och sedan arbeta mer under sommaren.
Tider är: Dag, kväll, natt och helger.
Ange i Din ansökan under vilken period Du kan arbeta,
Ange i Din ansökan om Du söker sommar jobb heltid eller deltid
Ange om Du har körkort då detta kan vara ett behov hos några av våra kunder.
Vi rekryterar löpande, både företag, kund läser ansökan!
Kollektivavtal och bra försäkringsvillkor finns
Sökes: Sommar vikarier till Göteborg, Hisingen, Partille, Kungsbacka, Onsala, Varberg, Frillesås och Kungälv
* Erfarenhet av yrket meriterat*
. Visa mindre

Vikarier till vår vikarie pool på Optimal Assistans

Du kan börja omgående med introduktion. Arbetstiden är varierande både dag, kväll, natt och helg Perfekt extra jobb om du ska studera eller vill arbeta extra Älska vardagen med oss! Söker du ett stimulerande och roligt arbete? Då är det dig vi söker! Du är intresserad av att arbeta med människor som har stora behov av hjälp för att leva sitt liv som du och jag. Du är en person med hög arbetsmoral och ser helheten i ett uppdrag. Optimal Assistans skapar m... Visa mer
Du kan börja omgående med introduktion. Arbetstiden är varierande både dag, kväll, natt och helg
Perfekt extra jobb om du ska studera eller vill arbeta extra
Älska vardagen med oss!
Söker du ett stimulerande och roligt arbete?
Då är det dig vi söker! Du är intresserad av att arbeta med människor som har stora behov av hjälp för att leva sitt liv som du och jag.
Du är en person med hög arbetsmoral och ser helheten i ett uppdrag.
Optimal Assistans skapar möjlighet för personer med funktionsnedsättning att leva en självständig och delaktig vardag.
Vi söker dig som tar dig tid att lyssna på din brukares behov och är lyhörd och ödmjuk.
Du är trygg i din yrkesroll och har ett professionellt förhållningssätt.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med personer med flerfunktionsnedsättning.
Du tycker om att arbeta med givna rutiner men kan även om det behövs ta självständiga beslut utefter personens behov och önskemål.
Du har ett gott humör och förmåga att känna av läget hos den personen du arbetar hos.
Skriv gärna i din ansökan när du kan börja och hur mycket du önskar arbeta, då vi har mellan ca 25-100% Visa mindre

Tjänst hos trevlig man i Majorna

Nu söker sommarvikarier hos manlig kund i Majorna. Endast kvinnliga och bra kunskap i svenska språket enligt kunds önskemål Du är gärna undersköterska med erfarenhet av trackvård, ventilator, hostmaskin. Arbetstider är 7-15, 15-22 samt 22-07 vaken natt Skicka Din ansökan till [email protected] Om företaget: Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005. Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, ... Visa mer
Nu söker sommarvikarier hos manlig kund i Majorna. Endast kvinnliga och bra kunskap i svenska språket enligt kunds önskemål
Du är gärna undersköterska med erfarenhet av trackvård, ventilator, hostmaskin.
Arbetstider är 7-15, 15-22 samt 22-07 vaken natt
Skicka Din ansökan till [email protected]
Om företaget:
Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005.
Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, du har också nära kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal med Fremia-kommunal samt erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 2000kr per år. Visa mindre

Optimal söker personliga assistenter till ung tjej i Torslanda

Om företaget: Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005. Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, du har också nära kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal med Fremia-kommunal samt erbjuder friskvårdsbidrag. Vi söker dig som: • Kan jobba eftermiddagar, kväll och helg. • Har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg • Vill arbeta i Torslanda Nu söker vi personli... Visa mer
Om företaget:
Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005.
Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, du har också nära kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal med Fremia-kommunal samt erbjuder friskvårdsbidrag.
Vi söker dig som:
• Kan jobba eftermiddagar, kväll och helg.
• Har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg
• Vill arbeta i Torslanda
Nu söker vi personliga assistenter till en ung tjej i Torslanda.
Vi söker en glad, utåtriktad kvinna i 25-45 årsåldern ( kundens önskemål)
Du har erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom vården
Du tycker om utmaning och kan arbeta efter rutiner men kan också ta självständiga beslut utefter situation utifrån kundens behov och önskemål.
Stor vikt kommer att läggas kring personlig lämplighet.
Arbetstiderna är varierande.
Vardagar 12-19 eller 16-21 och helger 12-19 eller 11-21
Varmt välkommen att söka denna tjänst och bifoga ditt CV samt ett personligt brev.
Ange referens: TORSLANDA Visa mindre

Personlig assistent till man i Majorna, ca 70% (Dygnspass)

Ansök    Maj 19    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en man i Majorna på 56 år. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Jag är egenföretagare, mångsysslare och gillar fotografering, konst, design, musik, film, sport, djur & natur. Jag har en ryggmärgsskada sedan en olycka v... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en man i Majorna på 56 år. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Jag är egenföretagare, mångsysslare och gillar fotografering, konst, design, musik, film, sport, djur & natur. Jag har en ryggmärgsskada sedan en olycka vilket innebär att du kommer att vara mina förlängda armar och ben. 
Jag tycker om värme och sol och reser gärna och jag har ett lantställe, idylliskt beläget utanför Lidköping, som jag gärna spenderar tid i. Du som min assistent får gärna följa med mig dit och arbeta där på plats. Jag försöker njuta av livet när tillfälle ges och tycker om att besöka intressanta platser, restauranger, musikevenemang och har ett hängivet idrottsintresse.
Om tjänsten
I rollen som min personlig assistent kommer du huvudsakligen att arbeta med:
- vara behjälplig med personlig omvårdnad
- hjälpa till med vardagssysslor som matlagning och övriga hushållssysslor 
- vara behjälplig vid mina aktiviteter utanför hemmet
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten är på ca 70%. Du arbetar dygn 9:30-9:30 med 7 h sovande jour på natten.
Lön: Enligt överenskommelse och att övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vem är du?
Jag letar nu letar efter en glad och positiv assistent som vill arbeta tillsammans med mig och ingå i mitt arbetsteam.
Jag ser gärna kvinnliga sökande som är intresserad av att arbeta som personlig assistent och hjälpa en annan människa i vardagen. Du är ansvarsfull, plikttrogen, flexibel och har ett glatt humör och båda fötterna på jorden. Personkemin mellan dig och migkommer vara avgörande i denna rekrytering och går före utbildning och erfarenhet.
Jag har som önskemål att du som söker är flexibel och kan följa med mig till mitt landställe i Lidköping och arbeta på plats där, men det är inget krav.

För denna tjänst krävs det att du har:
- goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- B-körkort

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tjänst hos kvinnlig brukare i centrala Göteborg

Om företaget: Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005. Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, du har också nära kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal med Fremia-kommunal samt erbjuder friskvårdsbidrag. Vi söker dig som: • Är positiv, utåtriktad och social • Kan ställa upp och vara flexibel samt jobba dag, kväll och helg. • Har erfarenhet av arbete inom ... Visa mer
Om företaget:
Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005.
Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, du har också nära kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal med Fremia-kommunal samt erbjuder friskvårdsbidrag.


Vi söker dig som:
• Är positiv, utåtriktad och social
• Kan ställa upp och vara flexibel samt jobba dag, kväll och helg.
• Har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg
Arbetsplats är i centrala Göteborg


Nu söker vi personliga assistenter till en kvinnlig brukare boende i centrala Göteborg
Vi söker en glad, utåtriktad kvinna i 25-55 årsåldern ( kundens önskemål)
Du är empatisk, lyhörd och har ett professionellt förhållningssätt. Har du erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom vården, är detta meriterande.
Vår brukare behöver hjälp med allt i sin vardag, från intim hygien, förflyttningar och vardagliga saker.
Mat är ett stort intresse
Stor vikt kommer att läggas kring personlig lämplighet.


Katt finns i hemmet!
Varmt välkommer att söka denna tjänst och bifoga ditt CV samt ett personligt brev.
Ange referens: Centrala Göteborg Visa mindre

Persisktalande Personliga Assistenter till Ny Uppdragsgivare i Göteborg

Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB! SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Linköping, Botkyrka, Västervik, Loftahammar, Karlstad och Örebro med huvudkontoret i Linköping. Vi söker nu persisktalande personliga assistenter till en ny uppdragsgivare i... Visa mer
Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB!
SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Linköping, Botkyrka, Västervik, Loftahammar, Karlstad och Örebro med huvudkontoret i Linköping.
Vi söker nu persisktalande personliga assistenter till en ny uppdragsgivare i Göteborg!
Är du en kille som brinner för att hjälpa andra och göra en positiv skillnad i någon annans liv? Har du erfarenhet eller ett stort intresse för personlig assistans? Då kan du vara den vi söker!
Om tjänsten:
Vår nya uppdragsgivare behöver stöd och assistans i sin vardag. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera att hjälpa till med dagliga rutiner, personlig omvårdnad, och att vara ett socialt stöd.
Kvalifikationer:
Du talar flytande persiska.
Du är empatisk och lyhörd.
Du har erfarenhet av, eller ett stort intresse för, personlig assistans.
Du är pålitlig och har hög arbetsmoral.
Körkort är meriterande, men inget krav.

Anställningsform:
Tjänsten är flexibel och kan anpassas efter dina och uppdragsgivarens behov.

Ansökan: OBS!! Ange följande i ämnesraden i din ansökan: Göteborg persiska. Visa mindre

Personlig Assistent för en pojke i Linköping

Ansök    Maj 19    Center4Life AB    Personlig assistent
Center4life Assistans AB är ett företag som arbetar med personlig assistans för barn, ungdomar och vuxna som har funktionsnedsättningar som ger rätt till personlig assistans enligt LSS. Vi söker en dari eller persiska talande kvinnlig personlig assistent till en 13 årig pojke med olika funktionsnedsättningar. I ditt arbete kommer du hjälpa och vägleda kunden i alla vardagliga situationer. Han har b.l.a svårigheter med kommunikation, samspel med andra samt... Visa mer
Center4life Assistans AB är ett företag som arbetar med personlig assistans för barn, ungdomar och vuxna som har funktionsnedsättningar som ger rätt till personlig assistans enligt LSS.
Vi söker en dari eller persiska talande kvinnlig personlig assistent till en 13 årig pojke med olika funktionsnedsättningar. I ditt arbete kommer du hjälpa och vägleda kunden i alla vardagliga situationer. Han har b.l.a svårigheter med kommunikation, samspel med andra samt förstå sin omvärld.
I arbetet ingår arbetsuppgifter såsom mat, hygien, delta på aktiviteter. Hos kunden arbetar vi med lågaffektivt bemötande. Han är beviljad dubbelassistans för viss del av dagen.
Tjänsten är förlagd i Linköping. Visa mindre

Sommarvikariat med bad varje dag och fortsatt tjänst i höst!

Vår 24-årige son behöver en manlig personliga assistent som kan ta ett sommarvikariat på 60-80% från nu till mitten av augusti med möjlighet att fortsätta på tjänst som blir ledig i höst. Arbetspassen är i regel 8-9 timmar långa och aldrig nattpass. Arbetsplatsen ligger nära Marklandsgatan, Göteborg. Vår son är musikalisk allätare och skulle gärna lyssna lite mer på klassiskt, jazz och världsmusik. Juni-augusti åker vi varje eftermiddag till Lilla Amundön... Visa mer
Vår 24-årige son behöver en manlig personliga assistent som kan ta ett sommarvikariat på 60-80% från nu till mitten av augusti med möjlighet att fortsätta på tjänst som blir ledig i höst. Arbetspassen är i regel 8-9 timmar långa och aldrig nattpass. Arbetsplatsen ligger nära Marklandsgatan, Göteborg.

Vår son är musikalisk allätare och skulle gärna lyssna lite mer på klassiskt, jazz och världsmusik. Juni-augusti åker vi varje eftermiddag till Lilla Amundön där det finns en uppvärmd utomhusbassäng nära havet. Resten av året simmar han mån-lördag på Dalheimers hus i Majorna.

Hans kropp har många begränsningar och ditt jobb är att hjälpa honom med mycket praktiskt. Han simmar dagligen för att få träning, så du måste klara att bada i bassäng ofta. Han har autism och gillar att lära sig ny fakta. Varje dag letar han och assistenten fakta om något och sen behöver han lite hjälp att skriva en sammanfattning. Du måste kunna stava riktigt bra på minst svenska eller engelska, det finns inte tid att googla. God kunskap i spanska är ett plus, men om du har något annat du brinner för så finns det goda chanser att vår son också blir intresserad.

Han har ett stort ordförråd och pratar mycket, men kan ändå vara en utmaning att förstå eftersom han gillar att tala i gåtor och inte alltid tänker som oss normalstörda. Bästa assistenterna har alltid sin ”detektivhjärna” påslagen och gillar att bygga vidare på hans ordlekar. När vi hittat assistenter som förstår hans humor så hörs skratt och sång.

Stort tålamod, pedagogisk förmåga och ett varmt hjärta behövs i jobbet. Många assistenter har stannat i flera år så vi vet att det är ett bra och givande jobb för rätt person.

Lön från 165 kr/h, ob tillkommer på kvällar och helger. Intervju och inskolning sker snarast.


GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.


 


Kontaktperson


Tobias Svensson

GIL-stöd

031-636860

[email protected] Visa mindre

Personlig assistenter sökes till Göteborgsområdet

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska bra, eftersom många tjänster kräver att du skall tolka den personen du arbetar för. Just nu har... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska bra, eftersom många tjänster kräver att du skall tolka den personen du arbetar för.
Just nu har vi allt ifrån (50-80 %) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till sommarjobb.

Vi på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten. Hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för båda. För många är tidigare arbetslivserfarenhet och utbildningar ganska ointressant, utan oftast handlar det om personkemi.

Arbetsuppgifterna för en personlig assistent beror på vem man jobbar hos. Somliga behöver mycket hjälp med kroppen, andra med knoppen. Vissa festar hårt, reser lång, har många barn. Somliga pluggar, andra jobbar. Någon hänger ofta i stallet, andra gillar hockey. Någon tycker om att måla, en annan älskar prinsesstårtor. Somliga är tystlåtna, andra snacksaliga.

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.

Tjänsterna tillsätts löpande!
GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre