Lediga jobb som Lagerarbetare i Göteborg

Se lediga jobb som Lagerarbetare i Göteborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Göteborg som finns hos arbetsgivaren.

Logistikmedarbetare till SKF i Göteborg

Ansök    Jun 14    AB SKF    Lagerarbetare
Nytt
Är du lösningsorienterad och kvalitetsmedveten? Tycker du om att arbeta i ett stundtals högt tempo där du behöver vara aktiv både fysiskt och mentalt? Då kan du vara vår nästa: Logistikmedarbetare till SKF i Göteborg Till SKF Logistics Services i Göteborg söker vi nu dig som vill bidra till att tillfredsställa våra kunders behov genom att leverera rätt produkt i rätt tid till rätt kvalitet. Inom vår lagerverksamhet arbetar just nu ca 65 logistikmedarbe... Visa mer
Är du lösningsorienterad och kvalitetsmedveten? Tycker du om att arbeta i ett stundtals högt tempo där du behöver vara aktiv både fysiskt och mentalt?
Då kan du vara vår nästa:

Logistikmedarbetare till SKF i Göteborg

Till SKF Logistics Services i Göteborg söker vi nu dig som vill bidra till att tillfredsställa våra kunders behov genom att leverera rätt produkt i rätt tid till rätt kvalitet. Inom vår lagerverksamhet arbetar just nu ca 65 logistikmedarbetare fördelat på tre olika avdelningar. Arbetstiden är för närvarande tvåskift.

Ditt dagliga arbete och ansvarsområden
I rollen som logistikmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av truckkörning, plockuppdrag i WASS, godsmottag, lossning/lastning av bilar, pakethantering, returhantering och emballagehantering. Säkerhet, kvalitet och arbete med ständiga förbättringar är en viktig del av det dagliga arbetet för att uppnå våra mål.

Vi erbjuder
En varierad vardag med olika arbetsuppgifter. Utöver det som tidigare nämnts kommer du att ha möjlighet att arbeta med kontinuerliga förbättringar, problemlösning och implementering av 5S med mera
En säkerhetskritisk miljö där kvalitet och säkerhet är nyckelkomponenter
En position i en framgångsrik organisation med goda möjligheter till utveckling


Kvalifikationer
3-årig teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande
God datorvana och förmåga att lära dig nya IT-system
Truckkort enligt TPL 10 samt tidigare erfarenhet av truckkörning
Körkort med minst AM-behörighet
God fysisk förmåga, då arbetet innebär att du är i rörelse och behöver utföra vissa lyft
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.


Vi ser det som meriterande om du har
Ytterligare truckkorts behörigheter (B5)
B-körkort


Du kommer att trivas här om du
Är kvalitetsmedveten, ordningsam och ansvarstagande. Du behöver också vara en lagspelare och känna att SKF:s kärnvärden: samarbete, mod, nyfikenhet och omtanke är värderingar som du också håller varmt om hjärtat.

Anställningsform
Visstidsanställning på 6 månader, med möjlighet till förlängning

Placering
Våra lager finns på Marieholmsgatan 44 samt Kvibergs Broväg 8 i Göteborg.

Facklig representant
IF Metall, Marie Petersson, tel. 031-337 26 75

Ansökan
Skicka in din ansökan genom att klicka på ”Ansök”/”Apply” och följ instruktionerna, senast 2024-06-28.
Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta chef Jonas Karlsson; 0730871756, [email protected]

Vid frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta Malin Kjos via e-mail; [email protected]


Vi arbetar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bilmekaniker Göteborg

Nytt
Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se! Aditro... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se!

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera gånger i månaden!

Arbetsuppgifter
Nu söker vi efter dig med ett brinnande intresse för bilar och tidigare erfarenhet av att arbeta som bilmekaniker. Här möts du av en arbetsplats med högt i tak där du kommer få arbeta med allt ifrån service till felsökning och reparation. Vid säsong kan det även förekomma däckskifte. Arbetsplatsen är belagd på centrala Hsingen och arbetstiden är förlagd på dagtid, mån-fre. Arbetsplatsen präglas av god gemenskap och familjär känsla, därav lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker någon som är självgående och med en positiv attityd.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av kund på en tillsvidareanställning där 6 månaders provanställning tillämpas.

Placeringsort: Centrala Hisingen
Arbetstid: måndag – fredag, dagtid
Omfattning: Heltid

Din profil
För att lyckas i rollen som bilmekaniker hos vår kund tror vi du har ett hjärta som klappar extra mycket för bilar. Troligtvis har du några års erfarenhet i branschen alternativt utbildning inom fordon. Viktigast av allt är att du har rätt inställning och atittyd där laget går före jaget. Eftersom du kommer jobba i ett litet och sammansvetsat team och ha mycket kundkontakt lägger vi stor vikt vid att du har en god social förmåga och har lätt för att sammarbeta. Då en dag kan variera med allt från service till reparation och däckskifte ser vi gärna att du är flexibel, ansvarsfull och självgående.

Kvalifikationer för tjänsten:
- Svenska i tal och skrift.
- Tidigare erfarenhet som mekaniker alt utbildning.
- B-körkort.

Låter detta som en tjänst för dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Rekryering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Timanställd lagerpersonal Göteborg!

Nytt
Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera dagar i veckan.

Arbetsuppgifter
Är du student och söker efter ett roligt extrajobb med härliga kollegor? Då ska du läsa vidare! Just nu söker vi behovspersonal för att utöka vår studentpool hos vår kund i Göteborg. Arbetet passar för dig som har en annan sysselsättning på minst 50 % (timanställning godkänns ej!). Arbetstiden är förlagd på dagtid och du lägger dig själv tillgänglig de dagar och tider du kan arbeta. Här kommer du möta ett härligt gäng med underbara kollegor och ha en mycket nära kontakt med din konsultchef och närmsta arbetsledare. Arbetet sker på kyl- och frysanläggning och det är därför av största vikt att du klarar av att jobba i kyla.

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
- Plock och pack
- Sortering
- Övriga tillkommande arbetsuppgifter

OMFATTNING: Timanställning
PLACERING: Göteborg
ARBETSTID: mån-fre, dagtidDin profil
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en annan sysselsättning på minst 50 % (timanställning godkänns ej). Exempel på annan sysselsättning kan vara att du är student, har ett annat deltidsjobb/eget företag eller en elitsatsning inom idrott på minst 50 %. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba på lager sedan tidigare alternativt om du har erfarenhet av att jobba i kalla miljöer. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av truckkörning men det är inget krav. Störst vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och vi ser därför gärna att du har lätt för att samarbeta, har en positiv attityd, tycker om att arbeta utifrån uppsatta mål samt trivs med ett fysiskt arbete där det förekommer en hel del tunga lyft.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- Ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och kunna visa upp ett intyg på detta (OBS! Timanställning räknas ej) - För att underlätta ansökningsprocessen - bifoga gärna studieintyg/arbetsgivarintyg i din ansökan!
- Kunna arbeta 2-3 dagar i veckan.
- Ha truckkort.
- Förstå och tala svenska obehindrat.

Vidare ser vi det väldigt meriterande om du:
- Har tidigare erfarenhet av att arbeta på lager, terminal eller i kylrum.
- Har truckvana.
- Har B-körkort och tillgång till bil då det kan vara svårt att ta sig till våra kunder.

Låter detta som en tjänst för dig eller någon du känner? Då är ni varmt välkommen med er ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Lagermedarbetare med erfarenhet till kund i Göteborg

Nytt
Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se! Aditro... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se!

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera gången i veckan!

Arbetsuppgifter
Har du tidigare erfarenhet av lagerarbete och söker ett långsiktigt arbete där du kan fortsätta utvecklas och växa på företaget? I så fall har du kommit helt rätt! Just nu söker vi lagermedarbetare till kunder i Göteborg med omnejd. Som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift plock och pack och sortering av gods. Det är viktigt att du är van vid att arbeta på lager sedan tidigare och kan jobba bra i både team och självständigt för att klara av högt uppsatta mål. Arbetet passar dig som trivs i att arbeta med kroppen och har lätt för att arbeta metodiskt, är noggrann och ser vad som behöver göras. Vid en anställning kommer du bli anställd som ambulerande konsult och uthyrd till någon av våra kunder i Göteborg.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av att:
- packa och plocka varor
- ta emot leveranser
- sortering

Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg med omnejd (Torslanda, Mölnlycke, Landvetter)
Arbetstid: Dagtid, måndag - fredag


Din profil
För rollen som lagermedarbetare söker vi dig med ett genuint intresse för lagerbranschen och en stor vilja att utvecklas. Det är även viktigt att du tar ansvar och vill göra rätt för dig, är noggrann och kan arbeta efter högt uppsatta mål. För att trivas i rollen som lagermedarbetare tror vi också att du har en positiv inställning och har viljan att lära dig mer samt att du är professionell i din yrkesroll och kan representera vårt varumärke på bästa sätt. För rätt person finns det goda möjligheter till utveckling!

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- ha truckkort
- behärska svenska obehindrat i både tal och skrift
- ha erfarenhet av lagerarbete

Det är även meriterande om du:
- har B-körkort och tillgång till bil

Låter det som du har kommit rätt? Tveka i så fall inte på att söka! Eftersom tillsättning sker löpande ser vi fram emot att få din ansökan redan idag! Visa mindre

Flexibelt extrajobb för studenter på Dagabs lager i Hisings Backa

Arbetsuppgifter: Jobbet som lagerarbetare innebär främst att: arbeta med orderplock sortera och placera gods till rätt del av lagret flytta och lagra varor på lastpall med hjälp av truck Livsmedelsprodukterna plockas på tre olikaavdelningar med olika temperaturer, en färskavdelning (+ 4 grader), en kolonialavdelning (rumstemperatur) och en frysavdelning (- 26 grader). Som medarbetare hos Storesupport by Job&Talenthar; du en av dessaavdelningar som din... Visa mer
Arbetsuppgifter:
Jobbet som lagerarbetare innebär främst att:
arbeta med orderplock
sortera och placera gods till rätt del av lagret
flytta och lagra varor på lastpall med hjälp av truck

Livsmedelsprodukterna plockas på tre olikaavdelningar med olika temperaturer, en färskavdelning (+ 4 grader), en kolonialavdelning (rumstemperatur) och en frysavdelning (- 26 grader).
Som medarbetare hos Storesupport by Job&Talenthar; du en av dessaavdelningar som din huvudavdelning och där kommer du att arbeta majoriteten av tiden. Arbete på alla avdelningar förekommer vid behov.
Arbetet är mycket fysiskt krävande där tunga lyft är vanligt förekommande. Arbetet innebär också hantering av alla sorters livsmedel.
Arbetstider: Denna tjänstärframförallt förlagt till vardagar, på sikt finns även möjlighet för arbete under helgen.
Dagpassen är förlagda mellan cirkakl. 06:00-15:00 och kvällspassen är förlagda mellan cirka kl. 15:00-23:00.
Vi ser att du vill och kan arbeta cirka två gånger i veckan under terminstid. Du lägger dig tillgänglig för arbete veckovis.
En förutsättning för att anställas i denna tjänst är att du vill och kan jobba upp till heltid under somrar och storhelger.
Arbetet börjarmed två veckors betald utbildning på heltid måndag-fredag under kvällstid, cirka kl. 15:00-23:00. Truckkort är inget krav då du utbildas på plats!
Start för tjänsten sker under april/maj.
Vi söker dig som: Är student och har minst 2 år kvar på dina studier
Vill och kan jobba sommaren 2024 och 2025
Har tidigare lagererfarenhet
Trivs med ett fysiskt och aktivt arbete
Vi erbjuder dig: Ett välbetalt arbete med hög timlön och OB-tillägg
Flexibel schemaläggning
Personalbutik med mycket förmånliga priser
Gym
Sommarjobb upp till heltid
Betald upplärning
Krav:För att anställas och vara anställd i denna tjänst krävs det att dustuderar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 procent.
Truckutbildning, arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska vilket innebär att dubehöver behärska det svenska språketbra.
Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.
Du måste ha fyllt 18 år för att kunna anställas i denna tjänst.
Om Dagab:
Dagab är en del av Axfood, Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln med varumärken som Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross, Mat.se och Middagsfrid. Dagab ansvarar för att Axfood sortiment, inköp och logistik ska fungera optimalt och har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet från sortiment och inköp, till lagerhantering och distribution.
Om Storesupport by Job&Talent;
Storesupport är en del av Job&Talent;, en av de snabbast växande aktörerna inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika. Job&Talent; erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor.
Intresserad?Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen! Visa mindre

Lagerarbetare till välkänd kund i Arendal | Heltid

Ansök    Jun 12    Manpower AB    Lagerarbetare
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag som lagerarbetare hos ett välkänt lager i Arendal. Är du på jakt efter ett jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar och som dessutom kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Då kan det här vara din nästa utmaning! Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anstäl... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag som lagerarbetare hos ett välkänt lager i Arendal. Är du på jakt efter ett jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar och som dessutom kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Då kan det här vara din nästa utmaning! Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos vår kund.

???????

Om jobbet som lagerarbetare

Som lagerarbetare kommer du att ha en spännande roll med olika utmaningar. Bland annat kommer du att arbeta med orderplock samt säkerställa och optimera lagernivåer. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team sortera och placera gods till rätt del av lagret samt flytta och lagra varor på lastpall med hjälp av truck.

Du kommer att jobba heltid på dagtid, mån-fre 07.00-16.00/06.30-15.00

Är du rätt för rollen som lagerarbetare?

Det dagliga arbetet kräver att du är stresstålig, är självgående och har en genuin vilja att göra ett bra jobb! Den här tjänsten passar dig som tycker om att arbeta med hela kroppen och som gillar arbete i högt tempo. Det är också viktigt att du tar ansvar för ditt arbete.

Vi söker dig som

* behärskar svenska i både tal och i skrift
* har god fysik
* har truckkort A1-A4 och B1-B4
* erfarenhet av truckkörning från tidigare arbete
* B-körkort och tillgång till bil

Det är även meriterande om du

* har jobbat på lager tidigare
* har övrig lager- och industrivana

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du strävar efter att göra det lilla extra.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Övrigt

Placeringsort: Arendal

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Produktionsarbetare inom livsmedel

Ansök    Jun 10    Logent AB    Lagerarbetare
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som produktionsarbetare inom livsmedel. Antingen arbetarman inom produktion eller på lagret.Arbetet innebär viss fysisk belastning, så därför är det fördelaktigt om du har någorlunda god fysik. Du ska även kunna arbeta med monotona arbetsuppgifter,inte ha några problem med att arbeta på ett kyllager samt kan hanterastarka lukter inom livsmedel. Denna annons avser kommande uppdrag hos vår kund, där det både före... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som produktionsarbetare inom livsmedel. Antingen arbetarman inom produktion eller på lagret.Arbetet innebär viss fysisk belastning, så därför är det fördelaktigt om du har någorlunda god fysik. Du ska även kunna arbeta med monotona arbetsuppgifter,inte ha några problem med att arbeta på ett kyllager samt kan hanterastarka lukter inom livsmedel.
Denna annons avser kommande uppdrag hos vår kund, där det både förekommer kortare men även längre uppdrag.Arbetstiderna är dagtid måndag tillfredag.
Vi söker dig som kan arbeta i ett högt tempo, är noggrann och har förmågan att taegna initiativ. För att lyckas i rollen ska du vara flexibel, ansvarstagande och ha ett öga för detaljer. Vi seräven att du har en känsla för kvalitet och har en god arbetsmoral. Vidare är viktigt att du har en god samarbetsförmåga, är prestigelös och inte är rädd för att ta i.
Anställningen är på Logent Bemanning som ambulerande bemanningskonsult
Krav:
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Körkort och tillgång till bil
Om ansökan: Vi arbetar med löpande urval, tillsättning kan ske omgående.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren eller oerfaren lagerpersonal sökes i Göteborg

Ansök    Jun 10    OnePartnerGroup Väst AB    Lagerarbetare
Är du erfaren eller oerfaren inom lager logistik? Vi söker nu flera engagerade och ordningsamma lagermedarbetare till våra kunder runt om i Göteborg.   Dina arbetsuppgifter  Vi söker nu flera engagerade lagermedarbetare, arbetsuppgifter kommer att bestå av, körning av truck, plock och pack, montering m.m. Vi ser gärna att du har erfarenhet av detta innan men är dock inget krav då det viktigaste för oss är engagemang. Stor vikt kommer att läggas vid person... Visa mer
Är du erfaren eller oerfaren inom lager logistik? Vi söker nu flera engagerade och ordningsamma lagermedarbetare till våra kunder runt om i Göteborg.
 
Dina arbetsuppgifter 
Vi söker nu flera engagerade lagermedarbetare, arbetsuppgifter kommer att bestå av, körning av truck, plock och pack, montering m.m.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av detta innan men är dock inget krav då det viktigaste för oss är engagemang.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet
 
Vi tror att du som söker har en positiv attityd gentemot kollegor och chefer. Du trivs i högt tempo och tar dig gärna dig ann nya arbetsuppgifter. Du tar ansvar för ditt arbete och självklart är du noggrann med att passa dina arbetstider!
 
Krav
Behärskar svenska språket väl i tal och skrift
God fysik
Vi gör ett utdrag ur belastningsregistret 
Truckkort ( A+B)

 
Meriterande 
Körkort samt tillgång till bil
Truckkörning

 
Villkor
Start: Omgående
Ort: Göteborg 
Arbetstider: mån-fre 07.00-16.00
Omfattning: Heltidsanställning. 
 
Din profil:
Du som söker är till fördel tävlingsinriktad och gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vi ser gärna att du som söker har därför god fysik, och därav inga problem med tunga lyft eller att arbeta i högt tempo. Det är viktigt att du är självständig i din roll som lagerarbetare och kan ta egna initiativ. För oss är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och värnar om dina kollegor!
 
Ansökan
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet! Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon, ansökningar sker endast via annonsen! Visa mindre

Lagerarbetare extrajobb

Ansök    Jun 12    Tranpenad AB    Lagerarbetare
Är du en person som drivs av att jobba med omväxlande arbetsuppgifter? Vill du dessutom dryga ut studentkassan och få arbetslivserfarenhet på köpet? Då tycker vi du ska läsa vidare! Om tjänsten Vi söker studenter som vill jobba extra inom lager vid sidan av sina studier till våra kunder i Göteborg med omnejd. ArbetsuppgifterOrderplock Om dig som söker Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning!Du ska al... Visa mer
Är du en person som drivs av att jobba med omväxlande arbetsuppgifter? Vill du dessutom dryga ut studentkassan och få arbetslivserfarenhet på köpet? Då tycker vi du ska läsa vidare!
Om tjänsten
Vi söker studenter som vill jobba extra inom lager vid sidan av sina studier till våra kunder i Göteborg med omnejd.
ArbetsuppgifterOrderplock
Om dig som söker
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning!Du ska alltidvara tillgänglig måndagar samt1-2 dagar övrigaveckodagar. Du ska förståvikten av att passa tider, gilla att arbeta i högt tempo och inte ha någraproblem att hugga i!
Arbetspassen är fördelademellan 06.00-19.30
Krav Du måste ha fyllt 18 år
Du skall kunna arbeta Måndagar
Du är studerande på minst 50 %
Kunna föra dig på svenska i tal och skrift
Truckkort A+B
Meriterande Körkort B
Tidigare erfarenhet av arbete inom lager

Eftersom dukan bli bokad på arbetspassmed kort varsel är det till stor fördel om du är flexibel med dina tider.
Vad vi kan erbjuda dig
Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadareärdu en viktigdel av vår bemanningsstyrka ochfår en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjorna Nordic Wellness, SATS och Fitness24Seven!
Om Tranpenad Group
Sedan 1999 har vi på Tranpenad arbetat för att få företag och människor att växa. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vårt segment, med 2 500 medarbetare och kontor i Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Borås, Trollhättan, Jönköping och Helsingborg. Genom att vara personliga, kompetenta och ansvarstagande i allt vi gör – och ha roligt medan vi gör det – blir vi det personliga bemanningsföretaget som alla pratar om. Tranpenad är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega.Sedan 2022 är matchningsbolaget Eyes4work en del av Tranpenad Group. Eyes4work startades 2018 med målsättningen att tillsammans med lokalt förankrad personal och samarbetspartners skapa effektiva kedjor där utbildning och matchning är delar i den process som leder individen framåt, mot ett nytt jobb eller vidare mot nästa mål. Eyes4work finns idag på ett 100-tal orter i landet och varje dag går 8 deltagare vidare till ett nytt jobb eller en utbildning.

Ansökan Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.
Efter att du skickat in din ansökan kommer du även få göra ett personlighetstest som skickas till din mejl från Alva Labs. Det finns inga rätt eller fel, testet är ett sätt för oss att på ett objektivt sätt få en bild av vem du är. Du behöver genomföra testet så snart som möjligt efter att du fått länken skickad till dig. Visa mindre

Nu söker vi drivna lagerarbetare

Ansök    Jun 10    Jovi Konsult AB    Lagerarbetare
Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifterkommerfrämst ske inne på ett lager, du kommer arbeta med plock, pack, truckkörning samt boka in-utleveranser. Din bakgrund Vi söker nu dig som trivs i industrin samt arbeta med kroppen, meriterande om man har jobbat inom lager sedan tidigare samt om man har vana av affärssystem vid in och ut leverans. Truckkort är ett krav. Om företaget Företaget är en stor aktör inom sin bransch och har sitt säte i Göteborg. Urval ... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifterkommerfrämst ske inne på ett lager, du kommer arbeta med plock, pack, truckkörning samt boka in-utleveranser.
Din bakgrund
Vi söker nu dig som trivs i industrin samt arbeta med kroppen, meriterande om man har jobbat inom lager sedan tidigare samt om man har vana av affärssystem vid in och ut leverans.
Truckkort är ett krav.
Om företaget
Företaget är en stor aktör inom sin bransch och har sitt säte i Göteborg.
Urval
Vi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan. Skicka därför in din ansökan redan idag! Visa mindre

Lagerarbetare i Kungälv

Ansök    Jun 10    Logent AB    Lagerarbetare
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som lagerarbetare inom livsmedel i Kungälv. Eftersom vi hanterar fisk på arbetsplatsenkommer arbetet att ske på ett kyllager där det luktar fisk.Arbetet innebär viss fysisk belastning, så därför är det fördelaktigt om du har någorlunda god fysik. Arbetstiderna är varierande mellan tidig morgon och sen eftermiddag. Vi söker dig som inte har några problem med att arbeta med flexibla arbetstider. Du ska kunnaarbe... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som lagerarbetare inom livsmedel i Kungälv. Eftersom vi hanterar fisk på arbetsplatsenkommer arbetet att ske på ett kyllager där det luktar fisk.Arbetet innebär viss fysisk belastning, så därför är det fördelaktigt om du har någorlunda god fysik.
Arbetstiderna är varierande mellan tidig morgon och sen eftermiddag. Vi söker dig som inte har några problem med att arbeta med flexibla arbetstider.
Du ska kunnaarbeta i ett högt tempo, vara noggrann och tar egna initiativ. För att lyckas i rollen ska du vara flexibel, ansvarstagande, självgående och ha ett öga för detaljer. Vidare ser vi även att du har en känsla för kvalitet och har en god arbetsmoral. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga, är prestigelös och inte är rädd för att ta i där det behövs.
Anställningen är på Logent Bemanning som ambulerande bemanningskonsult
Krav:
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Körkort och tillgång till bil
- Kunna hantera att arbeta i kyla (ca 3-5 grader)
Om ansökan: Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker lagermedarbetare till litet lager på Hisingen

Ansök    Jun 10    NearYou Sverige AB    Lagerarbetare
Om företaget Vår kund är ett mindre bolag på Hisingen som jobbar med försäljning av produkter till utlandet via e-handel. De söker nu lagermedarbetare till sitt team. Tjänstebeskrivning I rollen som lagermedarbetare hos vår kund kommer du bli en del av ett mindre team. Ni kommer tillsammans förbereda och packa ordrar till kunder. I arbetet ingår vidare att hålla ordning och reda på lagret. Du jobbar i tätt samarbete med resten av teamet. Du jobbar även m... Visa mer
Om företaget
Vår kund är ett mindre bolag på Hisingen som jobbar med försäljning av produkter till utlandet via e-handel. De söker nu lagermedarbetare till sitt team.

Tjänstebeskrivning
I rollen som lagermedarbetare hos vår kund kommer du bli en del av ett mindre team. Ni kommer tillsammans förbereda och packa ordrar till kunder. I arbetet ingår vidare att hålla ordning och reda på lagret. Du jobbar i tätt samarbete med resten av teamet.

Du jobbar även med kundkontakt, och hanterar supportärenden från kunder.

Arbetsplatsen ligger på Hisingen och arbetet är förlagt måndag-fredag 8-17 med möjlighet till flextid. Tjänsten har start omgående.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba med plock och pack på lager. Du är effektiv och noggrann i ditt arbete, och trivs med att jobba i grupp.

Du behöver ha mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, då kontakt med kunder sker på engelska.

Denna rekrytering sker i samarbete med NearYou, men du blir anställd direkt hos vår kund.

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi. Visa mindre

Lagermedarbetare sökes för deltidsarbete

Vi söker nu personal till våran kund inom lager & logistik. Du kommer att bli anställd av Arena personal och uthyrd till en kund. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom branscherna såsom plock, pack ochsortering med scanner. Du är fysiskt frisk och klarar av ett tungt och enformigt arbete. Du är tillgänglig och har viljan att utveckla dig. Arbetet hos kunden har varierande arbetstider, v... Visa mer
Vi söker nu personal till våran kund inom lager & logistik.
Du kommer att bli anställd av Arena personal och uthyrd till en kund. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.
Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom branscherna såsom plock, pack ochsortering med scanner.
Du är fysiskt frisk och klarar av ett tungt och enformigt arbete. Du är tillgänglig och har viljan att utveckla dig. Arbetet hos kunden har varierande arbetstider, vilket ställer krav på att du är flexibel och är bekväm med att arbeta dag och kväll. Du kan komma att arbeta ensam eller i grupp, samt med instruktioner på svenska, vilket ställer krav på att du förstår och kan kommunicera på svenska. Arbetstiderna är varierande beroende på uppdraget.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och där ser vi gärna att du är trevlig, serviceminded, samarbetsvillig och ansvarsfull.
Arbetet inleds med en introduktion på 2v.
Krav: Kunna jobba minst 3d/v.
Arbetet börjar med en upplärningsperiod på 4 dagar.
Tillsättning sker löpande Visa mindre

Bilmekaniker Göteborg

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se! Aditro... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se!

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera gånger i månaden!

Arbetsuppgifter
Nu söker vi efter dig med ett brinnande intresse för bilar och tidigare erfarenhet av att arbeta som bilmekaniker. Här möts du av en arbetsplats med högt i tak där du kommer få arbeta med allt ifrån service till felsökning och reparation. Vid säsong kan det även förekomma däckskifte. Arbetsplatsen är belagd på centrala Hsingen och arbetstiden är förlagd på dagtid, mån-fre. Arbetsplatsen präglas av god gemenskap och familjär känsla, därav lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker någon som är självgående och med en positiv attityd.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av kund på en tillsvidareanställning där 6 månaders provanställning tillämpas.

Placeringsort: Centrala Hisingen
Arbetstid: måndag – fredag, dagtid
Omfattning: Heltid

Din profil
För att lyckas i rollen som bilmekaniker hos vår kund tror vi du har ett hjärta som klappar extra mycket för bilar. Troligtvis har du några års erfarenhet i branschen alternativt utbildning inom fordon. Viktigast av allt är att du har rätt inställning och atittyd där laget går före jaget. Eftersom du kommer jobba i ett litet och sammansvetsat team och ha mycket kundkontakt lägger vi stor vikt vid att du har en god social förmåga och har lätt för att sammarbeta. Då en dag kan variera med allt från service till reparation och däckskifte ser vi gärna att du är flexibel, ansvarsfull och självgående.

Kvalifikationer för tjänsten:
- Svenska i tal och skrift.
- Tidigare erfarenhet som mekaniker alt utbildning.
- B-körkort.

Låter detta som en tjänst för dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Rekryering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Lagermedarbetare för e-handel i Landvetter!

Ansök    Jun 10    OnePartnerGroup Väst AB    Lagerarbetare
Vill du fortsätta din resa inom lager logistik och få möjlighet att utvecklas? Då har vi jobbet för dig!   Hur kommer dina arbetsdagar se ut? Plocka, packa och hantera varor enligt givna instruktioner Truckkörning Lasta och lossa leveranser Organisera och underhålla lagerutrymmet Utföra enklare arbete i datorsystem   Vem är du? Är du en person med en positiv inställning och vilja att lära dig nya saker? Då är det dig vi söker! Vi behöver nu lagermed... Visa mer
Vill du fortsätta din resa inom lager logistik och få möjlighet att utvecklas? Då har vi jobbet för dig!
 
Hur kommer dina arbetsdagar se ut?
Plocka, packa och hantera varor enligt givna instruktioner
Truckkörning
Lasta och lossa leveranser
Organisera och underhålla lagerutrymmet
Utföra enklare arbete i datorsystem

 
Vem är du?
Är du en person med en positiv inställning och vilja att lära dig nya saker? Då är det dig vi söker! Vi behöver nu lagermedarbetare för vårt team i Landvetter. Som en del av vårt team kommer din inställning att vara den viktigaste tillgången för att säkerställa effektivitet och trivsel på arbetsplatsen. 
 
Vi ser att du
En positiv attityd och vilja att lära sig
Förmåga att arbeta både självständigt och i grupp
Flytande kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift
Fysisk styrka och förmåga att hantera tunga lyft
Grundläggande datorvana för att utföra arbete i våra datorsystem
Truckkort A1-4 och B1-4 
Minst 6 månader erfarenhet av lagerarbete eller truckkörning
 
Meriterande för tjänsten
Körkort och tillgång till egen bil
Truckkort B5 

 
Arbetstider: måndag-fredag kl. 07.00-16.00
Omfattning: Heltidsanställning
 
Vi står redo för dig så start för detta jobb är idag, imorgon eller inom kort – så snart du kan börja helt enkelt. Du kommer börja med en visstidsanställning på 6 månader. Innan du börjar hos oss kommer vi göra ett utdrag ur belastningsregistret.
 
När du blir en av oss 
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
Vad händer när du har sökt tjänsten?
I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning och bakgrundskontroll. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR. Visa mindre

Lagermedarbetare

Är du utbildad truckförare med några års erfarenhet har du här chansen till ett spännande jobb som lagerarbetare på stort lager med stora möjligheter att utvecklas. Vi söker en lagermedarbetare till vårt lager i Arendal, personen bör ha en viss erfarenhet sedan tidigare.Vana av att köra främst skjutstativstruck och som är driven och van att ta egna initiativ och samtidigt gillar att jobba i grupp med gemensamma mål. Arbetsuppgifter De huvudsakligaarbetsu... Visa mer
Är du utbildad truckförare med några års erfarenhet har du här chansen till ett spännande jobb som lagerarbetare på stort lager med stora möjligheter att utvecklas.
Vi söker en lagermedarbetare till vårt lager i Arendal, personen bör ha en viss erfarenhet sedan tidigare.Vana av att köra främst skjutstativstruck och som är driven och van att ta egna initiativ och samtidigt gillar att jobba i grupp med gemensamma mål.
Arbetsuppgifter
De huvudsakligaarbetsuppgifterna som du kommer att genomföra är att se till att hela flödet på lagret fungerar.
I lagret plockas godset in i rätt fack och levereras in i lagersystemet. Arbetet kräver ett ganska hög tempo, med bra samarbete och kommunikation med kollegor löser man uppgifterna tillsammans. Rollen bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Profil
Datavana, Lätt för att ta till sig instruktioner teoretiskt och omsätta det praktiskt
Fysiskt arbetsvillig (minst 80% fysiskt arbete dagligen)
Ambitiös
Pålitlig
Noggrann
Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.
Truckkort (samt erfarenhet) Skjutare och motvikt meriterande.
Hög frisknärvaro.

Arbetstider:
Heltid, måndag-fredag
7:00-16:00
Övrigt
För att passa i den här rollen har du erfarenhet från lager- och logistikbranschen sedan tidigare. Som person är du ansvarstagande, målmedveten och resultatinriktad. En god kommunikationsförmåga är viktigt för tjänsten. För att vara kvalificerad krävs att du har arbetslivserfarenhet från liknande roller.Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och med rätt inställning kommer man långt! Du som söker är en driven, ansvarstagande och flexibel person som kan arbeta självständigt, men även ge en hjälpande hand till kollegor när det behövs. Du utför ditt arbete med engagemang, effektivitet och har hela tiden kvalité som högsta prioritering.
För rätt person finns det stor möjlighetatt det blirfastanställninghos kund.
Intervjuer sker löpande och tillsättning är snarast, så skicka din ansökan redan idag.
Om WRKFRC
WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.
Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt. Visa mindre

Timanställd lagerpersonal Göteborg!

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera dagar i veckan.

Arbetsuppgifter
Är du student och söker efter ett roligt extrajobb med härliga kollegor? Då ska du läsa vidare! Just nu söker vi behovspersonal för att utöka vår studentpool hos vår kund i Göteborg. Arbetet passar för dig som har en annan sysselsättning på minst 50 % (timanställning godkänns ej!). Arbetstiden är förlagd på dagtid och du lägger dig själv tillgänglig de dagar och tider du kan arbeta. Här kommer du möta ett härligt gäng med underbara kollegor och ha en mycket nära kontakt med din konsultchef och närmsta arbetsledare. Arbetet sker på kyl- och frysanläggning och det är därför av största vikt att du klarar av att jobba i kyla.

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
- Plock och pack
- Sortering
- Övriga tillkommande arbetsuppgifter

OMFATTNING: Timanställning
PLACERING: Göteborg
ARBETSTID: mån-fre, dagtidDin profil
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en annan sysselsättning på minst 50 % (timanställning godkänns ej). Exempel på annan sysselsättning kan vara att du är student, har ett annat deltidsjobb/eget företag eller en elitsatsning inom idrott på minst 50 %. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba på lager sedan tidigare alternativt om du har erfarenhet av att jobba i kalla miljöer. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av truckkörning men det är inget krav. Störst vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och vi ser därför gärna att du har lätt för att samarbeta, har en positiv attityd, tycker om att arbeta utifrån uppsatta mål samt trivs med ett fysiskt arbete där det förekommer en hel del tunga lyft.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- Ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och kunna visa upp ett intyg på detta (OBS! Timanställning räknas ej) - För att underlätta ansökningsprocessen - bifoga gärna studieintyg/arbetsgivarintyg i din ansökan!
- Kunna arbeta 2-3 dagar i veckan.
- Ha truckkort.
- Förstå och tala svenska obehindrat.

Vidare ser vi det väldigt meriterande om du:
- Har tidigare erfarenhet av att arbeta på lager, terminal eller i kylrum.
- Har truckvana.
- Har B-körkort och tillgång till bil då det kan vara svårt att ta sig till våra kunder.

Låter detta som en tjänst för dig eller någon du känner? Då är ni varmt välkommen med er ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Lagerarbetare i Kungälv

Ansök    Jun 7    Logent AB    Lagerarbetare
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som lagerarbetare inom livsmedel i Kungälv. Eftersom vi hanterar fisk på arbetsplatsenkommer arbetet att ske på ett kyllager där det luktar fisk.Arbetet innebär viss fysisk belastning, så därför är det fördelaktigt om du har någorlunda god fysik. Arbetstiderna är varierande mellan tidig morgon och sen eftermiddag. Vi söker dig som inte har några problem med att arbeta med flexibla arbetstider. Du ska kunnaarbe... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som lagerarbetare inom livsmedel i Kungälv. Eftersom vi hanterar fisk på arbetsplatsenkommer arbetet att ske på ett kyllager där det luktar fisk.Arbetet innebär viss fysisk belastning, så därför är det fördelaktigt om du har någorlunda god fysik.
Arbetstiderna är varierande mellan tidig morgon och sen eftermiddag. Vi söker dig som inte har några problem med att arbeta med flexibla arbetstider.
Du ska kunnaarbeta i ett högt tempo, vara noggrann och tar egna initiativ. För att lyckas i rollen ska du vara flexibel, ansvarstagande, självgående och ha ett öga för detaljer. Vidare ser vi även att du har en känsla för kvalitet och har en god arbetsmoral. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga, är prestigelös och inte är rädd för att ta i där det behövs.
Anställningen är på Logent Bemanning som ambulerande bemanningskonsult
Krav:
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Körkort och tillgång till bil
- Kunna hantera att arbeta i kyla (ca 3-5 grader)
Om ansökan: Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagermedarbetare med erfarenhet till kund i Göteborg

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se! Aditro... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se!

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera gången i veckan!

Arbetsuppgifter
Har du tidigare erfarenhet av lagerarbete och söker ett långsiktigt arbete där du kan fortsätta utvecklas och växa på företaget? I så fall har du kommit helt rätt! Just nu söker vi lagermedarbetare till kunder i Göteborg med omnejd. Som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift plock och pack och sortering av gods. Det är viktigt att du är van vid att arbeta på lager sedan tidigare och kan jobba bra i både team och självständigt för att klara av högt uppsatta mål. Arbetet passar dig som trivs i att arbeta med kroppen och har lätt för att arbeta metodiskt, är noggrann och ser vad som behöver göras. Vid en anställning kommer du bli anställd som ambulerande konsult och uthyrd till någon av våra kunder i Göteborg.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av att:
- packa och plocka varor
- ta emot leveranser
- sortering

Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg med omnejd (Torslanda, Mölnlycke, Landvetter)
Arbetstid: Dagtid, måndag - fredag


Din profil
För rollen som lagermedarbetare söker vi dig med ett genuint intresse för lagerbranschen och en stor vilja att utvecklas. Det är även viktigt att du tar ansvar och vill göra rätt för dig, är noggrann och kan arbeta efter högt uppsatta mål. För att trivas i rollen som lagermedarbetare tror vi också att du har en positiv inställning och har viljan att lära dig mer samt att du är professionell i din yrkesroll och kan representera vårt varumärke på bästa sätt. För rätt person finns det goda möjligheter till utveckling!

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- ha truckkort
- behärska svenska obehindrat i både tal och skrift
- ha erfarenhet av lagerarbete

Det är även meriterande om du:
- har B-körkort och tillgång till bil

Låter det som du har kommit rätt? Tveka i så fall inte på att söka! Eftersom tillsättning sker löpande ser vi fram emot att få din ansökan redan idag! Visa mindre

Lagerarbetare i Kungälv

Ansök    Jun 5    Logent AB    Lagerarbetare
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som lagerarbetare inom livsmedel. Eftersom vi hanterar fisk på arbetsplatsenkommer arbetet att ske på ett kyllager där det luktar fisk.Arbetet innebär viss fysisk belastning, så därför är det fördelaktigt om du har någorlunda god fysik. Arbetstiderna är varierande mellan tidig morgon och sen eftermiddag. Vi söker dig som inte har några problem med att arbeta med flexibla arbetstider. Du ska kunnaarbeta i ett h... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som lagerarbetare inom livsmedel. Eftersom vi hanterar fisk på arbetsplatsenkommer arbetet att ske på ett kyllager där det luktar fisk.Arbetet innebär viss fysisk belastning, så därför är det fördelaktigt om du har någorlunda god fysik.
Arbetstiderna är varierande mellan tidig morgon och sen eftermiddag. Vi söker dig som inte har några problem med att arbeta med flexibla arbetstider.
Du ska kunnaarbeta i ett högt tempo, vara noggrann och tar egna initiativ. För att lyckas i rollen ska du vara flexibel, ansvarstagande, självgående och ha ett öga för detaljer. Vidare ser vi även att du har en känsla för kvalitet och har en god arbetsmoral. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga, är prestigelös och inte är rädd för att ta i där det behövs.
Anställningen är på Logent Bemanning som ambulerande bemanningskonsult
Krav:
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Körkort och tillgång till bil
- Kunna hantera att arbeta i kyla (ca 3-5 grader)
Om ansökan: Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktionsarbetare inom livsmedel

Ansök    Jun 7    Logent AB    Lagerarbetare
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som produktionsarbetare inom livsmedel. Antingen arbetarman inom produktion eller på lagret.Arbetet innebär viss fysisk belastning, så därför är det fördelaktigt om du har någorlunda god fysik. Du ska även kunna arbeta med monotona arbetsuppgifter,inte ha några problem med att arbeta på ett kyllager samt kan hanterastarka lukter inom livsmedel. Denna annons avser kommande uppdrag hos vår kund, där det både före... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som produktionsarbetare inom livsmedel. Antingen arbetarman inom produktion eller på lagret.Arbetet innebär viss fysisk belastning, så därför är det fördelaktigt om du har någorlunda god fysik. Du ska även kunna arbeta med monotona arbetsuppgifter,inte ha några problem med att arbeta på ett kyllager samt kan hanterastarka lukter inom livsmedel.
Denna annons avser kommande uppdrag hos vår kund, där det både förekommer kortare men även längre uppdrag.Arbetstiderna är dagtid måndag tillfredag.
Vi söker dig som kan arbeta i ett högt tempo, är noggrann och har förmågan att taegna initiativ. För att lyckas i rollen ska du vara flexibel, ansvarstagande och ha ett öga för detaljer. Vi seräven att du har en känsla för kvalitet och har en god arbetsmoral. Vidare är viktigt att du har en god samarbetsförmåga, är prestigelös och inte är rädd för att ta i.
Anställningen är på Logent Bemanning som ambulerande bemanningskonsult
Krav:
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Körkort och tillgång till bil
Om ansökan: Vi arbetar med löpande urval, tillsättning kan ske omgående.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skjutstativsförare till fryslager för start omgående

Ansök    Jun 5    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö, Kristianstad, Perstorp och Borås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda Om tjänsten Är du en skicklig truckförare som är van vid att... Visa mer
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö, Kristianstad, Perstorp och Borås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda
Om tjänsten
Är du en skicklig truckförare som är van vid att köra skjutstativstruck? Då letar vi efter dig för ett ansvarsfullt arbete i vårt team!
Vi söker erfarna och pålitliga lagermedarbetare för att stärka vårt team i Göteborg. För närvarande har vi ett särskilt behov av personer som är erfarna skjutstativsförare och som även har kompetens att köra motviktstruck.
Arbetstiderna är förlagda på dagtid under måndag till fredag. Visa mindre

Montörer sökes till Ecoride i Torslanda!

Ansök    Jun 3    Lernia Bemanning AB    Lagerarbetare
Är du en punktlig, ansvarsfull och kvalitetsmedveten person som drivs av möjligheten att utvecklas och att vara en viktig medlem i ett team? Vill du vara med och bidra till företagets framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som montör hos en nystartad produktion vara helt rätt för dig. Arbetsuppgifter Som montör kommer du att montera olika typer av komponenter. Rent praktiskt arbetar du vid ett löpande band där det ingår en upps... Visa mer
Är du en punktlig, ansvarsfull och kvalitetsmedveten person som drivs av möjligheten att utvecklas och att vara en viktig medlem i ett team? Vill du vara med och bidra till företagets framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som montör hos en nystartad produktion vara helt rätt för dig.

Arbetsuppgifter

Som montör kommer du att montera olika typer av komponenter. Rent praktiskt arbetar du vid ett löpande band där det ingår en uppsättning av moment som ska genomföras, utan avvikelser. Du kommer att vänja dig vid högt tempo, kvalitetstänkande utöver det vanliga, förbättringsarbete och att hela tiden arbeta efter tydligt satta målsättningar.

Vem söker vi?

Till rollen som montör söker vi framför allt dig som är en positiv och driven person och dessutom motiveras av möjligheten att utvecklas och vara en viktig medlem i ett team. Det är viktigt att du som person har en fingerfärdighet och även ett skarpt öga för detaljer. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det fördelaktigt om du har erfarenhet av montering sedan tidigare. Slutligen söker vi dig som har ett professionellt arbetssätt och är en bra lagspelare som alltid gör sitt yttersta.

Vi önskar även att du

• Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
• Trivs med ett fysiskt ansträngande arbete
• Är kvalitetsmedveten och har fingerfärdighet
• Erfarenhet av montering är meriterande

Om ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta [email protected]

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Har du nyligen tagit studenten och är ute efter ditt nästa jobb?

Ansök    Jun 4    Academic Work Sweden AB    Lagerarbetare
Är du teknikentusiast och vill bli en del av ett företag som förbättrar människors livskvalitet? Vår kund, söker nu en Servicetekniker, där du får möjlighet att arbeta i en innovativ och banbrytande miljö med goda utvecklingsmöjligheter. Vi ser fram emot din ansökan! OM TJÄNSTEN Sedan 1990 har vår kund hjälpt hundratals människor världen över till en bättre levnadsstandard genom sin revolutionerande produkt. Vidare är bolaget världsledande inom teknologi... Visa mer
Är du teknikentusiast och vill bli en del av ett företag som förbättrar människors livskvalitet? Vår kund, söker nu en Servicetekniker, där du får möjlighet att arbeta i en innovativ och banbrytande miljö med goda utvecklingsmöjligheter. Vi ser fram emot din ansökan!

OM TJÄNSTEN
Sedan 1990 har vår kund hjälpt hundratals människor världen över till en bättre levnadsstandard genom sin revolutionerande produkt. Vidare är bolaget världsledande inom teknologin och avser nu att ta företaget till nya höjder. Det är ett snabbt växande MedTech-företag på en spännande och utmanande tillväxtresa, där ditt bidrag kommer att göra skillnad. Du kommer till ett högpresterande men prestigelöst arbetsklimat, där alla arbetar mot samma vision

Du anställs som konsult hos oss på Academic Work och arbetar sedan ute hos vår kund. Rollen är på heltid med omgående start, önskvärt i mitten av juni & det finns goda möjligheter till en långsiktighet i rollen.

Du erbjuds
- Meriterande arbetserfarenhet inom växande MedTech-företag
- En dedikerad konsultchef och karriärpartner
- En varierande roll där du har goda möjligheter till utveckling

I rollen som servicetekniker kommer ditt huvudsakliga ansvarsområde vara att utföra service och reparationer av produkten samt att hantera inkommande varor. Du kommer ha arbetsuppgifter som;

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter


* Service och reparation av produkten inklusive låneprodukten och reservdelslager
* Hantera och registrera inkommande leveranser
* Skapa service-och inspektionsprotokoll
* Stötta upp Supply-teamet


VI SÖKER DIG SOM
- Har en avslutad gymnasial utbildning inom teknik
- Är flytande i engelska och svenska i både tal och skrift då det krävs i ditt dagliga arbete
- Har grundläggande datorkunskaper
- Har ett stort tekniskt intresse

Det är meriterande om du har
- Du har tidigare erfarenhet från liknande roll eller någon form av teknisk bakgrund

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett driv och viljan att lära dig, parallellt med en nyfikenhet och prestigelöshet i det du tar dig an. Vi söker dig som är strukturerad, noggrann & initiativtagande i ditt arbete.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work. Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Visa mindre

Timanställd lagerpersonal Göteborg!

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera dagar i veckan.

Arbetsuppgifter
Är du student och söker efter ett roligt extrajobb med härliga kollegor? Då ska du läsa vidare! Just nu söker vi behovspersonal för att utöka vår studentpool hos vår kund i Göteborg. Arbetet passar för dig som har en annan sysselsättning på minst 50 % (timanställning godkänns ej!). Arbetstiden är förlagd på dagtid och du lägger dig själv tillgänglig de dagar och tider du kan arbeta. Här kommer du möta ett härligt gäng med underbara kollegor och ha en mycket nära kontakt med din konsultchef och närmsta arbetsledare. Arbetet sker på kyl- och frysanläggning och det är därför av största vikt att du klarar av att jobba i kyla.

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
- Plock och pack
- Sortering
- Övriga tillkommande arbetsuppgifter

OMFATTNING: Timanställning
PLACERING: Göteborg
ARBETSTID: mån-fre, dagtidDin profil
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en annan sysselsättning på minst 50 % (timanställning godkänns ej). Exempel på annan sysselsättning kan vara att du är student, har ett annat deltidsjobb/eget företag eller en elitsatsning inom idrott på minst 50 %. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba på lager sedan tidigare alternativt om du har erfarenhet av att jobba i kalla miljöer. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av truckkörning men det är inget krav. Störst vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och vi ser därför gärna att du har lätt för att samarbeta, har en positiv attityd, tycker om att arbeta utifrån uppsatta mål samt trivs med ett fysiskt arbete där det förekommer en hel del tunga lyft.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- Ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och kunna visa upp ett intyg på detta (OBS! Timanställning räknas ej) - För att underlätta ansökningsprocessen - bifoga gärna studieintyg/arbetsgivarintyg i din ansökan!
- Kunna arbeta 2-3 dagar i veckan.
- Ha truckkort.
- Förstå och tala svenska obehindrat.

Vidare ser vi det väldigt meriterande om du:
- Har tidigare erfarenhet av att arbeta på lager, terminal eller i kylrum.
- Har truckvana.
- Har B-körkort och tillgång till bil då det kan vara svårt att ta sig till våra kunder.

Låter detta som en tjänst för dig eller någon du känner? Då är ni varmt välkommen med er ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Lagermedarbetare Göteborg

Vi är Sekurit Service Sekurit Service är en del av Saint-Gobains koncern och vi distribuerar fordonsglas och relaterade produkter för eftermarknadssegmentet. Sekurit Service är en välkänd och ledande aktör på marknaden och har verksamhet i 26 länder, med distribution av mer än tre miljoner glasprodukter varje år. Som en pålitlig leverantör på fordonsmarknaden fokuserar vi på att ge fantastisk service! Det innebär att vi bryr oss om dig som vår kund, vi ins... Visa mer
Vi är Sekurit Service
Sekurit Service är en del av Saint-Gobains koncern och vi distribuerar fordonsglas och relaterade produkter för eftermarknadssegmentet. Sekurit Service är en välkänd och ledande aktör på marknaden och har verksamhet i 26 länder, med distribution av mer än tre miljoner glasprodukter varje år.
Som en pålitlig leverantör på fordonsmarknaden fokuserar vi på att ge fantastisk service! Det innebär att vi bryr oss om dig som vår kund, vi inspirerar våra anställda, vi tillhandahåller enastående produkter och vi tar hand om vår planet. Vi driver kvalitet i allt eftersom din verksamhet är viktig - your business matters!
Tjänsten
Du kommer att arbeta som lagermedarbetare på vårt lager i Hisings kärra, Göteborg och ingå i ett sammansvetsat team som har mycket erfarenhet av arbetet och av branschen. Arbetsuppgifterna för en lagermedarbetare är att plasta in och packa bilglas för förberedelse av leverans som sker med våra distributörer.
Den vi söker
Du som person ska vara noggrann, ansvarstagande och tycka om att arbeta i team. Vi ser gärna att du har B-körkort och truckkort och det ses som ett plus om du har erfarenhet av lagerarbete eller ett servicearbete. Om du tycker om fysiskt arbete och att vara del av ett lag så kommer du passa in hos oss.
Anställningstid
Tjänsten är ett tillsvidareanställning med inledande provanställning.
Ansökan
För mer information och ansökan skicka CV och personligt brev till [email protected]. Vi har kollektivavtal med Handelsförbundet. Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Maj 31    AB Thoreb    Lagerarbetare
Om oss Thoreb erbjuder innovativa lösningar för i första hand kollektivtrafik, med fokus på ELSY, vårt intelligenta E/E-arkitektursystem samt realtidsinformation till resenärer, trafikledare och servicepersonal. Genom att kombinera information om fordonsvärden och felmeddelanden med trafikinformation, kan Thoreb erbjuda våra kunder unika produktkoncept. Om dig För att trivas med arbetet bör du som person vara noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt, ha... Visa mer
Om oss
Thoreb erbjuder innovativa lösningar för i första hand kollektivtrafik, med fokus på ELSY, vårt intelligenta E/E-arkitektursystem samt realtidsinformation till resenärer, trafikledare och servicepersonal. Genom att kombinera information om fordonsvärden och felmeddelanden med trafikinformation, kan Thoreb erbjuda våra kunder unika produktkoncept.
Om dig
För att trivas med arbetet bör du som person vara noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt, ha förmåga att självständigt lösa uppgifter, vara serviceinriktad och ha lätt för att samarbeta med kollegor. Vi söker drivna människor som trivs med högt tempo, har en hög arbetsmoral och är noggranna samt har god datorvana.
Erfarenhet av MONITOR affärssystem är meriterat
Dina arbetsuppgifter
Arbetet består bland annat av att hantera in- och utleveranser, packa och emballera gods, boka och , upprätta frakthandlingar och planera/förbereda material. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat orderplock, inleveranser, godsregistrering, kvalitetskontroller, packning av varor, leveranser, inventering. Du har det övergripande ansvaret för den dagliga verksamheten på lager och att leda och fördela det dagliga arbetet är en viktig del av dina arbetsuppgifter. Visa mindre

Vi söker en administrativ lagerarbetare till Christian Berner!

Ansök    Maj 31    NearYou Sverige AB    Lagerarbetare
Om företaget Christian Berners vision är att skapa innovativa tekniska lösningar för ett hållbart samhälle. De arbetar med produkter av plast som produceras efter kunders önskemål med hjälp av maskiner. Produkterna kan exempelvis användas för att minska vibrationer och buller, eller användas i byggnader för att öka stabiliteten. Tjänstebeskrivning I din roll kommer du arbeta med varierade arbetsuppgifter inom lager, men även med administrativa arbetsuppgi... Visa mer
Om företaget
Christian Berners vision är att skapa innovativa tekniska lösningar för ett hållbart samhälle. De arbetar med produkter av plast som produceras efter kunders önskemål med hjälp av maskiner. Produkterna kan exempelvis användas för att minska vibrationer och buller, eller användas i byggnader för att öka stabiliteten.

Tjänstebeskrivning
I din roll kommer du arbeta med varierade arbetsuppgifter inom lager, men även med administrativa arbetsuppgifter. Du kommer tillhöra ett team på 5 personer.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat vara:

• Lossa och lasta gods
• Plocka varor
• Köra truck (motviktstruck, höglyftande åkstaplare och skjutstativtruck)
• Transporthantering såsom fraktbokningar
• Administration såsom tullhantering

Tillsammans i teamet jobbar ni även löpande med lageroptimering, inventering samt utveckling och förbättring.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från varierade arbetsuppgifter inom lager. Du behöver vidare ha erfarenhet av att jobba med transport, fraktbokningar och emballage.

Du behöver ha truckkort B, och gärna tidigare erfarenhet av att köra motviktstruck, höglyftande åkstaplare och skjutstativtruck.

Då du är i kontakt med många personer över telefon såväl som mail behöver du vara serviceminded och ha god kommunikationsförmåga. Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska.

Som person ser vi att du:
• Trivs med att jobba i en mindre grupp
• Är van vid varierat arbete och att snabbt växla mellan uppgifter
• Är datorvan och tekniskt lagd. Det är starkt meriterande om du tidigare har erfarenhet av systemet nShift och Oracle NetSuite


Låter det intressant?
Då är du varmt välkommen med din ansökan. Denna tjänst har start efter sommaren, och du kommer bli anställd som konsult hos NearYou men jobba hos vår kund Christian Berner. Efter 6 månader har du goda möjligheter att bli överrekryterad.

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi. Visa mindre

Lagerarbetare

Är du utbildad truckförare med några års erfarenhet har du här chansen till ett spännande jobb som lagerarbetare på stort lager med stora möjligheter att utvecklas. Vi söker en lagerarbetare till vårt lager i Arendal, personen bör ha en viss erfarenhet sedan tidigare.Vana av att köra främst skjutstativstruck och som är driven och van att ta egna initiativ och samtidigt gillar att jobba i grupp med gemensamma mål. Arbetsuppgifter De huvudsakligaarbetsuppg... Visa mer
Är du utbildad truckförare med några års erfarenhet har du här chansen till ett spännande jobb som lagerarbetare på stort lager med stora möjligheter att utvecklas.
Vi söker en lagerarbetare till vårt lager i Arendal, personen bör ha en viss erfarenhet sedan tidigare.Vana av att köra främst skjutstativstruck och som är driven och van att ta egna initiativ och samtidigt gillar att jobba i grupp med gemensamma mål.
Arbetsuppgifter
De huvudsakligaarbetsuppgifterna som du kommer att genomföra är att se till att hela flödet på lagret fungerar.
I lagret plockas godset in i rätt fack och levereras in i lagersystemet. Arbetet kräver ett ganska hög tempo, med bra samarbete och kommunikation med kollegor löser man uppgifterna tillsammans. Rollen bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Profil
Datavana, Lätt för att ta till sig instruktioner teoretiskt och omsätta det praktiskt
Fysiskt arbetsvillig (minst 80% fysiskt arbete dagligen)
Ambitiös
Pålitlig
Noggrann
Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.
Truckkort (samt erfarenhet) Skjutare och motvikt meriterande.
Hög frisknärvaro.

Arbetstider:
Heltid, måndag-fredag
7:00-16:00
Övrigt
För att passa i den här rollen har du erfarenhet från lager- och logistikbranschen sedan tidigare. Som person är du ansvarstagande, målmedveten och resultatinriktad. En god kommunikationsförmåga är viktigt för tjänsten. För att vara kvalificerad krävs att du har arbetslivserfarenhet från liknande roller.Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och med rätt inställning kommer man långt! Du som söker är en driven, ansvarstagande och flexibel person som kan arbeta självständigt, men även ge en hjälpande hand till kollegor när det behövs. Du utför ditt arbete med engagemang, effektivitet och har hela tiden kvalité som högsta prioritering.
För rätt person finns det stor möjlighetatt det blirfastanställninghos kund.
Intervjuer sker löpande och tillsättning är snarast, så skicka din ansökan redan idag.
Om WRKFRC
WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.
Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt. Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Maj 31    Fusion Solar AB    Lagerarbetare
Om företaget Aprilice har sedan 2012 haft en stark tillväxt och är idag Nordens ledande solcellsplattform. Aprilice är den största oberoende solcellsplattformen för materialinköp, installation och teknisk know-how. Bolaget omsätter idag över 1,5 Mdr och har över 60 anställda. Aprilice vision är att påskynda övergången till ren förnybar solenergi genom att hjälpa sina kunder att växa snabbare. Idag hjälper de över 10 000 solcellsprojekt varje år med deras p... Visa mer
Om företaget
Aprilice har sedan 2012 haft en stark tillväxt och är idag Nordens ledande solcellsplattform. Aprilice är den största oberoende solcellsplattformen för materialinköp, installation och teknisk know-how. Bolaget omsätter idag över 1,5 Mdr och har över 60 anställda. Aprilice vision är att påskynda övergången till ren förnybar solenergi genom att hjälpa sina kunder att växa snabbare. Idag hjälper de över 10 000 solcellsprojekt varje år med deras produkter och tjänster och har en fortsatt spännande tillväxresa framför sig. Vi har lager i Stockholm, Göteborg, Landskrona, Jönköping och i Oslo. Läs mer på www.aprilice.se
Om tjänsten
Vårt lager i Angered hanterar olika typer av gods för nya och befintliga kunder. Tjänsten består till stor del av lagerarbete där plockning, packning och truckkörning ingår.
Som lagerarbetare hos oss på Aprilice kommer du framförallt jobba inom lagerlogistik som innefattar mycket körning med truck. Plock och pack kommer även vara en del av uppgifterna. Här jobbar du inte enbart med att flytta saker från A till B, du kan även ställas inför komplexa uppdrag som kräver fokus och fingerfärdighet från din sida. Här kommer du stöta på kunder från hela världen som kräver en specifik sak där de förväntar sig god service från vår lagerpersonal.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Köra truck
Plock- och transportuppdrag
Lastning och lossning av gods
Effektivt stapla och lagra produkter
Möta kunder i varumottagningen
Arbeta med andra uppgifter som tillhör lagerarbete

Din profil
Vi letar efter dig som inte är rädd för att kavla upp händerna och arbeta, ibland i högintensiva perioder. Att få jobbet gjort är viktigt för dig och att du tycker om både att arbeta ensam och i grupp med dina kollegor. De mest givna arbetsuppgifterna som du kommer att genomföra är att lasta, lossa, plocka och emballera allt från små lådor till hela pallar. Vi letar efter en person som har en positiv inställning till sina dagliga uppgifter!
Vi söker dig som har:
Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

Vi ser gärna att du har
Erfarenhet av att köra truck
Certifierad med truckkort typ A-B
Körkort klass B
Lägst gymnasiekompetens i form av slutbetyg/gymnasieexamen.
Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på engelskaVi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
Ansökan
Det här är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning hos oss på Aprilice. Tjänsten är på heltid och vi arbetar kontorsarbetstider.
Vi har kollektivavtal. Vi värnar om din hälsa och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag. Lön och övriga ersättningar är enligt kollektivavtal.
Vill du veta mer om tjänsten?
Kontakta Gordon Qin, chef för Aprilice backoffice, på [email protected]
Ansök med ditt CV samt skriv ett personligt brev om varför du skulle passa i denna roll. Ansökningar och intervjuer kommer att utföras löpande, vilket kan innebära att tjänsten kan ha tillsatts innan ansökningstiden har löpt ut. Sista ansökningsdag är den 14e juni 2024. Visa mindre

Produktionsarbetare inom livsmedel

Ansök    Maj 30    Logent AB    Lagerarbetare
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som produktionsarbetare inom livsmedel. Antingen arbetarman inom produktion eller på lagret.Arbetet innebär viss fysisk belastning, så därför är det fördelaktigt om du har någorlunda god fysik. Du ska även kunna arbeta med monotona arbetsuppgifter,inte ha några problem med att arbeta på ett kyllager samt kan hanterastarka lukter inom livsmedel. Denna annons avser kommande uppdrag hos vår kund, där det både före... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som produktionsarbetare inom livsmedel. Antingen arbetarman inom produktion eller på lagret.Arbetet innebär viss fysisk belastning, så därför är det fördelaktigt om du har någorlunda god fysik. Du ska även kunna arbeta med monotona arbetsuppgifter,inte ha några problem med att arbeta på ett kyllager samt kan hanterastarka lukter inom livsmedel.
Denna annons avser kommande uppdrag hos vår kund, där det både förekommer kortare men även längre uppdrag.Arbetstiderna är dagtid måndag tillfredag.
Vi söker dig som kan arbeta i ett högt tempo, är noggrann och har förmågan att taegna initiativ. För att lyckas i rollen ska du vara flexibel, ansvarstagande och ha ett öga för detaljer. Vi seräven att du har en känsla för kvalitet och har en god arbetsmoral. Vidare är viktigt att du har en god samarbetsförmåga, är prestigelös och inte är rädd för att ta i.
Anställningen är på Logent Bemanning som ambulerande bemanningskonsult
Krav:
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Körkort och tillgång till bil
Om ansökan: Vi arbetar med löpande urval, tillsättning kan ske omgående.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker extrapersonal med fokus på containerlossning!

Ansök    Maj 29    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Om BoxflowBoxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänstenArbetet passar dig som har en annan sysselsättning (arbete eller studier)... Visa mer
Om BoxflowBoxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.
Om tjänstenArbetet passar dig som har en annan sysselsättning (arbete eller studier) på minst 50%. Du behöver vara tillgänglig för arbete 1-3 dagar i veckan, vilket senare kan leda till utvecklingsmöjligheter hos både kund och oss. Arbetet avser främst dagtid måndag-fredagoch sker även i frysmiljö.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter
Containerlossning
Truckkörning
Sortering av gods


Profil & BakgrundVi tror att detta arbete passar dig som har en god samarbetsförmåga, är flexibel och trivs bra med att ha varierande arbetsuppgifter. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och serviceinriktad. Det är meriterande om du har truckkort och/eller körkort men det är inget krav. Du ska kunna hantera högt tempo, tunga lyftochkylig miljödå det ofta förekommer uppdrag ute hos kundpå våra fryslager.
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagerarbete- Extrajobb Göteborg

Ansök    Maj 29    Agillo AB    Lagerarbetare
Agillo AB är ett företag som arbetar med bemanning och rekrytering främst mot företag inom logistik, produktion samt bygg och anläggning. Du som är studerande och har några/något år kvar av dina studier. Om du är pensionär och vill ha ett uppdrag då och då eller om du vill ha ett till arbete. Om du föredrar att arbeta fysiskt med kroppen kan något dessa uppdrag passa perfekt för dig! Som person är du noggrann, punktlig och flexibel. Du trivs med ett högt... Visa mer
Agillo AB är ett företag som arbetar med bemanning och rekrytering främst mot företag inom logistik, produktion samt bygg och anläggning. Du som är studerande och har några/något år kvar av dina studier. Om du är pensionär och vill ha ett uppdrag då och då eller om du vill ha ett till arbete. Om du föredrar att arbeta fysiskt med kroppen kan något dessa uppdrag passa perfekt för dig!


Som person är du noggrann, punktlig och flexibel. Du trivs med ett högt arbetstempo och glada kollegor!


Vi ser gärna att du har B-körkort. Som konsult hos Agillo AB kommer du få möjlighet att arbeta hos olika kunder med arbetsuppgifter som innefattar paketering, produktion, snöskottning, trädgårdsarbete och truckkörning. Som ett välkommet avbrott i dina studier eller ditt vardagliga arbete så finns det även möjlighet till olika praktiska arbetsuppgifter inom olika områden, exempelvis inom lager, trädgård och industrin.


Du kommer att ingå i vår pool av extraarbetare vilket innebär att du kan få arbeta hos flera av våra kunder och bredda din kompetens. Visa mindre

LAGER & LOGISTIK MED SÄLJSUPPORT – LEAN MANUFACTURING EQUIPMENT

Virtual Manufacturing Sweden AB är ett svenskt företag som grundades 2006. Företaget bedriver konsultverksamhet inom produktions- och logistikutveckling. Företaget bedriver även en kompletterande produktförsäljning av produkter kopplade till produktions- och logistikutveckling. Fokus ligger på tillverkande industri. Virtual Manufacturing är ett framstående företag inom tillverkningsindustrin med fokus på Lean Manufacturing och högkvalitativa produktionsutr... Visa mer
Virtual Manufacturing Sweden AB är ett svenskt företag som grundades 2006. Företaget bedriver konsultverksamhet inom produktions- och logistikutveckling. Företaget bedriver även en kompletterande produktförsäljning av produkter kopplade till produktions- och logistikutveckling. Fokus ligger på tillverkande industri.
Virtual Manufacturing är ett framstående företag inom tillverkningsindustrin med fokus på Lean Manufacturing och högkvalitativa produktionsutrustningar. Vi är stolta över vårt engagemang för innovation och kvalitet, och vi söker nu en lager ansvarig / säljsupport som delar vår passion för att leverera tekniska lösningar av högsta kvalitet till våra kunders inom bla montering & internlogistik.
Arbetsuppgifter:
I denna breda roll kommer du vara delaktig i hela flödet från försäljning, orderberedning, inköp, in och utleveranser, orderplock och fakturering. Du ansvarar för lagret, inköp av standardkomponenter, lagernivåer, optimering och registervård i ERP. Du kommer att spela en nyckelroll i vårt produktionsteam. Vår produktion är i Hackefors, Linköping.
Dina arbetsuppgifter inkluderar:
Ansvarar för att lagret är korrekt och optimalt optimerat, både det fysiska lagret men även i ERP systemet. Vi använder Monitor.
Förbättra och säkerställa metoder och rutiner
In och ut leveranser gods
Ansvarig för alla komponentordrar, från försäljning till fakturering.
Orderplock i produktion, emballering samt fraktbokning.
Inköp av standardkomponenter samt projekt unika komponenter.
Sälj support, offerering, orderregistrering, kalkylering, fakturering
Kontering och attestering av leverantörsfakturor.

Vi söker Dig som har:
Förmåga att driva, ha koll och vara på tårna.
God kommunikationsförmåga och kundserviceförmåga.
Teknisk eller ekonomiskutbildning gärna med erfarenhet inom montering eller liknande område.
Har förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt och inte tappa kontrollen.
Erfarenhet av Lean Manufacturing-principer är meriterande.
En god förståelse för tillverkande industri.
Erfarenhet av förändringsarbete och industrialisering är meriterande.
Vana av ERP system är en merit.
Körkort B

Vi erbjuder:
En bred och spännande tjänst.
Ett utmanande och givande arbete inom en ledande organisation inom branschen för Lean Manufacturing Equipment.
Vi har under åren konstruerat över 3000 unika lösningar
Olika lösningar konfigureras med ett väl utvalt komponent lösnigar.
Vi har korta jobb om 2-3 enheter, ibland får vi lite större volymer av en och samma lösning.
Möjlighet att utvecklas och växa inom företaget.

Om du är en tekniskt kunnig och engagerad person som är redo att ta nästa steg i din karriär inom Lean Manufacturing Equipment, är detta möjligheten för dig. Ansök idag genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected].
Vi ser fram emot att välkomna en ny teammedlem som delar vår passion för teknik och kvalitet inom Lean Manufacturing Equipment! Visa mindre

Lagermedarbetare för deltidstjänster. Morgon- eller kvällsskift

Ansök    Maj 29    Miljonbemanning AB    Lagerarbetare
Arbetsbeskrivning: Vi lefter efter dig som vill arbeta deltid morgon-eller kvällskift hos vår kund i Landvettern. Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter; Främst med att sortera, scanna och plocka paket hos vår kund. Det kan även förekomma truckkörning.Arbetsuppgifter: Scanna paket Sortera paket Plocka paket Orderhantering Truckköring Profilen vi efteröker: Ansvarstagande Nogrann Lagspelare Kunna arbeta minst två dagar i veckan morgo... Visa mer
Arbetsbeskrivning: Vi lefter efter dig som vill arbeta deltid morgon-eller kvällskift hos vår kund i Landvettern. Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter; Främst med att sortera, scanna och plocka paket hos vår kund. Det kan även förekomma truckkörning.Arbetsuppgifter:
Scanna paket
Sortera paket
Plocka paket
Orderhantering
Truckköring

Profilen vi efteröker:
Ansvarstagande
Nogrann
Lagspelare
Kunna arbeta minst två dagar i veckan morgon-eller kvällskift
Möjlighet att kunna arbeta heltid under sommaren främst juli månad

Krav:
B-körkort och tillgång till bil
Goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande:
Har tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom lager- och logistik
Har tidigare erfarenhet använda streck-kodläsare
Truckkort A+B

Arbetsomfattning och arbetstider: Start: Omgående Arbetstider: Morgon: 06:00-11:00 eller 06:00-15:00 Kväll 15:00-20:00 eller 15:00-00:00 Arbetsdagar: Måndag-Fredag Arbetsplats: Landvettern Lön: Enligt kollektivavtal
Om Miljonbemanning
Vi är ett innovativt kompetensförsörjnings- och kompetensutvecklingsföretag vars mission är att aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmarknad där alla bedöms på lika villkor och ges samma förutsättningar. Därför präglas vår företagskultur av mångfald, respekt, värdighet och inte minst integritet. Genom vår passion för människans förmåga till lärande och utveckling samt arbetsmarknadens potential för förändring och tillväxt hjälper vi till att skapa de rätta förutsättningarna för våra konsulter att realisera sina drömmar och för våra kundföretag att nå sina mål. Vi letar där ingen annan letar; varmt välkommen med din ansökan till Miljonbemanning. Visa mindre

Administrativ lagermedarbetare till Smith & Nephew

Ansök    Maj 28    Temp-Team Sverige AB    Lagerarbetare
Vill du bli en del av ett världsledande medicintekniskt företag och arbeta med spännande produkter inom lagerhantering? Trivs du som bäst när du får variera kundsupport, administration och hantering av produkter? Då kan detta vara precis det jobbet du letar efter. Just nu söker Smith Nephew en administrativ lagermedarbetare för att hjälpa stötta dem på deras nya nordiska distributionscentret i Mölndal. Smith Nephew är ett globalt medicintekniskt företag... Visa mer
Vill du bli en del av ett världsledande medicintekniskt företag och arbeta med spännande produkter inom lagerhantering? Trivs du som bäst när du får variera kundsupport, administration och hantering av produkter? Då kan detta vara precis det jobbet du letar efter. Just nu söker Smith Nephew en administrativ lagermedarbetare för att hjälpa stötta dem på deras nya nordiska distributionscentret i Mölndal.

Smith Nephew är ett globalt medicintekniskt företag som specialiserar sig på avancerade tekniker och produkter inom områden som ortopedi, traumatologi, rekonstruktiv kirurgi och avancerade sårbehandlingar. Företaget grundades 1856 och har sedan dess varit en ledande aktör inom medicinteknikindustrin. Smith Nephew erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster som syftar till att förbättra patientvården och öka resultat inom medicinska ingrepp. Deras produkter inkluderar ortopediska implantat, traumatologiinstrument, bandage och förband för sårbehandling samt avancerade kirurgiska instrument. Din roll som Lagervan ordermottagare kommer vara av stor betydelse för att säkerställa att sjukvården har tillgång till material i rätt tid.

Dina ansvarsområden:
Som administrativ lagermedarbetare hos Smith Nephew kommer du till helt nya fräscha lokaler och en arbetsplats med hjälpsamma kollegor. På lagret är det full fart och arbetet varvas bland annat med: Hantering av produkter - kontrollera innehållet
Plocka och packa beställningar
Registrera varor i systemet
Hantera och övervaka godsflödet i systemet
Uppdatera och hantera ärendenummer och andra detaljer i Excel-listor
Registrera samt frisläppa ordrar
Löpande inventering
Arbetet är en mix av “hands on” och administrativt arbete, vilket gör att du kommer att ha en varierande arbetsdag.

Nöjda kunder och leveranser i tid!
Som administrativ lagermedarbetare kommer du att fylla en viktig funktion för att sjukvården får det material dom behöver i rätt tid till rätt platts. Det är därför viktigt att du kan jobba med korta ledtider, hitta lösningar och alltid gör ditt yttersta för att det skall bli rätt. Du är duktig på att kommunicera med olika typ av människor på olika nivåer, har lätt för att lära nytt och är en social teamplayer.

Har du profilen vi söker? Tidigare erfarenhet av lagerarbete och administrativt arbete 
God datorvana, tidigare erfarenhet utav att ha jobbat i ett större affärssystem samt officepaketet
Noggrann och har ordningssinne 
Flytande svenska i tal och skrift. Goda kunskaper i Engelska i tal och skrift
  Erfarenhet av SAP är meriterande eller annat affärsystem 

Bra att veta!
Du kommer i utgångsläget bli anställd som Temp-Team konsult. Som en del av vårt team erbjuds du kollektivavtalsenliga villkor, friskvårdsbidrag och en engagerad konsultchef som finns där för dig. Uppdraget skall tillsättas snarast och löper fram till och med sista december med möjlighet till förlängning. Samt eventuellt övertag/rekrytering för rätt person. Heltid, måndag till fredag tiderna 08-16:30.

Låter detta som jobbet för dig?
Om du är noggrann, detaljorienterad, flexibel och vill vara en del av ett spännande medicintekniskt företag, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi gör löpande urval så ansök snarast möjligt för att inte missa chansen att vara en del av Smith Nephew-teamet!
Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via e-mail. Har du frågor? Kontakta vår rekryterande konsultchef, Elnaz Memarian på Temp-Team. Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Vi söker lagermedarbetare till kund i Sörred

Ansök    Maj 24    NearYou Sverige AB    Lagerarbetare
Om företaget Vår kund i Sörred söker lagermedarbetare med start omgående. Tjänsten pågår initialt i 2 månader, men för rätt person finns goda möjligheter till fortsatt arbete hos denna kund, alternativt andra kunder. Företaget är internationellt och jobbar med golv- och vägglösningar. Tjänstebeskrivning Som lagermedarbetare hos Gerflor blir du en mycket viktig del av den dagliga verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå... Visa mer
Om företaget
Vår kund i Sörred söker lagermedarbetare med start omgående. Tjänsten pågår initialt i 2 månader, men för rätt person finns goda möjligheter till fortsatt arbete hos denna kund, alternativt andra kunder.

Företaget är internationellt och jobbar med golv- och vägglösningar.


Tjänstebeskrivning
Som lagermedarbetare hos Gerflor blir du en mycket viktig del av den dagliga verksamheten.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av orderplock, packning samt in och utleverans. Utöver det så kan även andra arbetsuppgifter som tillhör lager förekomma, såsom truckkörning med framför allt motviktstruck. Arbetet är periodvis tungt.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lagerarbete såsom orderplock och truckkörning. Du behöver ha truckkort och gärna tidigare erfarenhet av att köra motviktstruck.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning. Vi tror att du som söker är en driven, social och flexibel person, som förstår vikten av laganda. Vidare utför du ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang. Du ska bidra med det lilla extra helt enkelt.

Du ska ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift.


Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi. Visa mindre

Lagermedarbetare med erfarenhet till kund i Göteborg

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se! Aditro... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se!

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera gången i veckan!

Arbetsuppgifter
Har du tidigare erfarenhet av lagerarbete och söker ett långsiktigt arbete där du kan fortsätta utvecklas och växa på företaget? I så fall har du kommit helt rätt! Just nu söker vi lagermedarbetare till kunder i Göteborg med omnejd. Som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift plock och pack och sortering av gods. Det är viktigt att du är van vid att arbeta på lager sedan tidigare och kan jobba bra i både team och självständigt för att klara av högt uppsatta mål. Arbetet passar dig som trivs i att arbeta med kroppen och har lätt för att arbeta metodiskt, är noggrann och ser vad som behöver göras. Vid en anställning kommer du bli anställd som ambulerande konsult och uthyrd till någon av våra kunder i Göteborg.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av att:
- packa och plocka varor
- ta emot leveranser
- sortering

Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg med omnejd (Torslanda, Mölnlycke, Landvetter)
Arbetstid: Dagtid, måndag - fredag


Din profil
För rollen som lagermedarbetare söker vi dig med ett genuint intresse för lagerbranschen och en stor vilja att utvecklas. Det är även viktigt att du tar ansvar och vill göra rätt för dig, är noggrann och kan arbeta efter högt uppsatta mål. För att trivas i rollen som lagermedarbetare tror vi också att du har en positiv inställning och har viljan att lära dig mer samt att du är professionell i din yrkesroll och kan representera vårt varumärke på bästa sätt. För rätt person finns det goda möjligheter till utveckling!

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- ha truckkort
- behärska svenska obehindrat i både tal och skrift
- ha erfarenhet av lagerarbete

Det är även meriterande om du:
- har B-körkort och tillgång till bil

Låter det som du har kommit rätt? Tveka i så fall inte på att söka! Eftersom tillsättning sker löpande ser vi fram emot att få din ansökan redan idag! Visa mindre

Truckförare till Isringhausen i Kungsbacka!

Ansök    Maj 28    Adecco Sweden AB    Lagerarbetare
Nu söker vi en truckförare till långsiktigt uppdrag! Gillar du att köra truck och tycker om att arbeta med kroppen? Då är tjänsten som truckförare hos vår kund i Kungsbacka något för dig! Om tjänsten Isringhausen verkar inom fordonsindustrin och monterar lastbilsstolar till yrkeschaufförer. Företaget har sitt ursprung i Tyskland och fabriken i Kungsbacka söker nu personal! Du kommer som truckförare att arbeta med lagerarbete, godsmottagning, lastning/loss... Visa mer
Nu söker vi en truckförare till långsiktigt uppdrag! Gillar du att köra truck och tycker om att arbeta med kroppen? Då är tjänsten som truckförare hos vår kund i Kungsbacka något för dig!

Om tjänsten
Isringhausen verkar inom fordonsindustrin och monterar lastbilsstolar till yrkeschaufförer. Företaget har sitt ursprung i Tyskland och fabriken i Kungsbacka söker nu personal! Du kommer som truckförare att arbeta med lagerarbete, godsmottagning, lastning/lossning och att förse produktionen med material. Du kommer att arbeta såväl i inomhusmiljö som utomhus. Arbetstiderna är 7-16 måndag - torsdag och 7-14:45 på fredagar. Tjänsten är med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som är fysiskt stark, vill arbeta med truckkörning och som trivs att arbeta med händerna. Om du har tidigare erfarenhet som montör, truckförare, industriarbetare eller SAP är detta starkt meriterande. Detta är ett arbeta för dig som engagerad, noggrann, praktisk och tycker om att arbeta!

Viktigt för tjänsten är:

- Boende nära Kungsbacka

- Truckkort A+B

- Goda kunskaper i svenska

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget är löpande och på heltid.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maja Assarsson via [email protected].

Välkommen med din ansökan!

 

Sökord: truckförare, Isringhausen, Kungsbacka, lager, Adecco Visa mindre

Jobba som truckförare i Landvetter!

Ansök    Maj 24    OnePartnerGroup Väst AB    Lagerarbetare
Har du erfarenhet av lager- och logistikbranschen? Just nu söker vi lagermedarbetare med truckvana men som även är öppen för andra arbetsuppgifter inom lager!   Dina arbetsuppgifter Som lagermedarbetare och truckförare hos våra kunder kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter främst bestå av plock, pack, sortering och truckkörning. Det finns flera olika truckar att köra, men de vanligaste är ledstaplare, skjutstativ och plocktruck. Det är meriterande om du ... Visa mer
Har du erfarenhet av lager- och logistikbranschen? Just nu söker vi lagermedarbetare med truckvana men som även är öppen för andra arbetsuppgifter inom lager!
 
Dina arbetsuppgifter
Som lagermedarbetare och truckförare hos våra kunder kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter främst bestå av plock, pack, sortering och truckkörning. Det finns flera olika truckar att köra, men de vanligaste är ledstaplare, skjutstativ och plocktruck.
Det är meriterande om du som person har lagererfarenhet sen tidigare, men detta är dock inget krav då det viktigaste för oss handlar om att du som person är villig och engagerad att lära dig nya arbetsuppgifter. 
 
Om tjänsten
Hos våra kunder i Landvetter erbjuds du ett fartfyllt jobb på en arbetsplats med god struktur, sammanhållning och möjligheter att utvecklas. För att trivas i denna roll krävs det att du som person har en god social och samarbetsförmåga, kan arbeta självständigt såväl som i grupp.  På arbetsplatserna kan arbetsuppgifterna variera i storlek och vikt, därav bör du inte vara rädd för fysiskt arbete och du tycker att det är inspirerande att ingå i en miljö som kan kräva högt tempo. 
 
 
Krav
Truckkort (A 1-4 B 1-4) 
Erfarenhet av truckkörning eller erfarenhet av orderplock
Vi gör ett utdrag ur belastningsregistret 

 
Meriterande
Erfarenhet av truckkörning
Erfarenhet av orderplock
Körkort

 
Villkor
Start: Enligt överenskommelse 
Ort: Landvetter 
Arbetstider: Vardagar, dagskift 
Omfattning: Heltid, dagsskift

 
Din profil
Vi söker dig som har truckkort A+B och har truckerfarenhet. Du har en positiv inställning och skapar lätt god stämning bland dina arbetskamrater. Du som söker är till fördel tävlingsinriktad och gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vi ser gärna att du som söker har god fysik och inga problem med tunga lyft. Det är viktigt att du är självständig i din roll som truckförare/lagermedarbetare och kan ta egna initiativ. Du anser att det är viktigt att arbeta med hög säkerhetsmarginal och känner dig säker på att arbeta i högt tempo med trucken. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Ansökan
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet! Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon, ansökningar sker endast via annonsen!
 
Om oss
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig. Visa mindre

Skjutstativförare i Landvetter kvällstid

Ansök    Maj 24    OnePartnerGroup Väst AB    Lagerarbetare
Vi söker nu drivna och erfarna truckförare för en spännande tjänst på ett välkänt lager i Landvetter!  Dina arbetsuppgifter Som en viktig del av vårt team kommer du att ha en central roll i att se till att våra kunders varor levereras i tid och med hög kvalitet. Med dina färdigheter som skjutstativförare kommer du att arbeta med truckkörning och orderplock. För att lyckas i denna roll behöver du ha minst tre månaders erfarenhet av skjutstativtruck B3 samt ... Visa mer
Vi söker nu drivna och erfarna truckförare för en spännande tjänst på ett välkänt lager i Landvetter!
 Dina arbetsuppgifter
Som en viktig del av vårt team kommer du att ha en central roll i att se till att våra kunders varor levereras i tid och med hög kvalitet. Med dina färdigheter som skjutstativförare kommer du att arbeta med truckkörning och orderplock. För att lyckas i denna roll behöver du ha minst tre månaders erfarenhet av skjutstativtruck B3 samt ha truckkort A1-4 B1-4. Vi ser också gärna att du har tidigare erfarenhet av att plocka med truck.
 
Om tjänsten
Vi erbjuder dig en utmanande och stimulerande miljö där du kan utveckla din karriär som lagerarbetare samtidigt som du bidrar till att skapa en hållbar och pålitlig kedja av eviga leveranser. Arbetsplatsen är modernt utrustad med nyrenoverade kök, omklädningsrum och toaletter som skapar en trevlig arbetsmiljö. Stora delar av arbetat utförs i grupp som skapar god gemenskap i arbetsgruppen. 
Detta är ett långsiktigt uppdrag med start enligt överenskommelse, du behöver kunna jobba större delen av sommaren och efter sommaren för att vara aktuell för tjänsten. 
 
Din profil
Vi söker en driven individ som har förmågan att ta egna initiativ och arbeta självständigt, samtidigt som du har en stark förmåga att arbeta effektivt mot uppsatta mål.  Det är viktigt att arbeta med hög säkerhetsmarginal och att du känner dig säker på att arbeta i högt tempo med trucken. Vi ser gärna att du som söker har god fysik och inga problem med tunga lyft. 
Krav
Truckkort (A 1-4 B 1-4) 
Erfarenhet av truckkörning 
Vi gör ett utdrag ur belastningsregistret 

 
Villkor
Start: Enligt överenskommelse 
Ort: Landvetter 
Arbetstider: Vardagar, kvällsskift 
Omfattning: Heltid, kvällsskift 

 
Ansökan
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet! Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon, ansökningar sker endast via annonsen!
 
Om oss
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig. Visa mindre

Lagerarbete till välkänt lager i Arendal | Heltid

Ansök    Maj 24    Manpower AB    Lagerarbetare
Är du på jakt efter ett jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar och som dessutom kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Då kan det här vara din nästa utmaning! Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag som lagerarbetare hos ett välkänt lager i Arendal. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anstäl... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar och som dessutom kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Då kan det här vara din nästa utmaning! Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag som lagerarbetare hos ett välkänt lager i Arendal. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos vår kund.

???????

Om jobbet som lagerarbetare

Som lagerarbetare kommer du att ha en spännande roll med olika utmaningar. Bland annat kommer du att arbeta med orderplock samt säkerställa och optimera lagernivåer. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team sortera och placera gods till rätt del av lagret samt flytta och lagra varor på lastpall med hjälp av truck.

Du kommer att jobba heltid på dagtid, mån-fre 07.00-16.00/06.30-15.00

Är du rätt för rollen som lagerarbetare?

Det dagliga arbetet kräver att du är stresstålig, är självgående och har en genuin vilja att göra ett bra jobb! Den här tjänsten passar dig som tycker om att arbeta med hela kroppen och som gillar arbete i högt tempo. Det är också viktigt att du tar ansvar för ditt arbete.

Vi söker dig som

* behärskar svenska i både tal och i skrift
* har truckkort A1-A4 och B1-B4
* har B-körkort och tillgång till bil
* Har god fysik

Det är även meriterande om du

* har erfarenhet av truckkörning från tidigare arbete
* har jobbat på lager tidigare
* har övrig lager- och industrivana

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du strävar efter att göra det lilla extra.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Övrigt

Placeringsort: Arendal

Anställningsform: Heltid, 6 månaders visstidsanställning med chans till förlängning

Arbetstider: Dagskift

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Extrajobb på Hydroscand

Ansök    Maj 24    AB Effektiv Göteborg    Lagerarbetare
Är du på jakt efter ett flexibelt extrajobb med minst två dagar i veckan? Vill du addera en extra guldkant till din studentvardag? Vi söker nu dig som vill jobba dagtid och har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vår kund Hydroscands produktion är belägen på Hisingen, och din roll kommer innebära att utföra montering av slangar och ledningskomponenter. Tycker du att detta låter intressant? Kul! Tveka inte att skicka in din ansökan! Om företa... Visa mer
Är du på jakt efter ett flexibelt extrajobb med minst två dagar i veckan? Vill du addera en extra guldkant till din studentvardag? Vi söker nu dig som vill jobba dagtid och har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vår kund Hydroscands produktion är belägen på Hisingen, och din roll kommer innebära att utföra montering av slangar och ledningskomponenter. Tycker du att detta låter intressant? Kul! Tveka inte att skicka in din ansökan!

Om företaget
Familjeföretaget Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang- och ledningskomponenter i Skandinavien. Hydroscand erbjuder lösningar och tjänster för slangar, kopplingar och relaterade produkter. Hydroscand arbetar innovativt, decentraliserat och kunddrivet i strävan att alltid hitta lösningar som hjälper kunder att öka effektivitet och lönsamhet.

Vad erbjuder rollen?
Som anställd hos Hydroscand kommer du att vara en del av ett fantastiskt team som monterar, testar och packar produkter för fordonsindustrin. Som extraanställd inom produktionen kommer du att arbeta med enklare monteringsuppgifter. Produkternas kvalitet kontrolleras noggrant vid varje station, och du som produktionsmedarbetare ansvarar för att säkerställa att produkten uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna.

Arbetstider:
Dagtid: måndag till fredag kl. 06:23-14:53.
Kvällstid: Måndag till Torsdag 14:48-23:30 och Fredagar 14:48- 20:18

Du förväntas kunna arbeta minst två pass per vecka dagtid.

Vem är du?
Vi söker efter dig som har studier eller annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och som har ett flexibelt schema eftersom det kan vara viktigt att kunna hoppa in med kort varsel. Vi föredrar om du har minst ett år kvar av dina studier. För att din ansökan ska kunna gå vidare är det viktigt att ditt CV tydligt visar att du för närvarande studerar och planerar att göra det i minst ytterligare ett år. Som person tror vi att du är noggrann, engagerad och flexibel.

Krav:
Du är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%.
Du kan arbeta minst 2-3 dagar i veckan.
Du kan arbeta både dag och kväll.
Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift.

Meriterande:
Tidigare erfarenhet inom lager, logistik eller produktion.
Truckkort – vänligen ange dina behörigheter i din ansökan.
Körkort och tillgång till bil.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till Hydroscand. Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande och platsen kan komma att tillsättas innan sista dag!


Sökord
student, deltid, extrajobb, lager, produktion, truck, montör, Göteborg Visa mindre

Lagerarbete till välkänt lager i Arendal | Extrajobb

Ansök    Maj 24    Manpower AB    Lagerarbetare
Är du på jakt efter ett extrajobb som ständigt bjuder på nya utmaningar och som dessutom kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Då kan det här vara din nästa utmaning! Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag som lagerarbetare hos ett välkänt lager i Arendal. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli a... Visa mer
Är du på jakt efter ett extrajobb som ständigt bjuder på nya utmaningar och som dessutom kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Då kan det här vara din nästa utmaning! Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag som lagerarbetare hos ett välkänt lager i Arendal. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta extra på plats hos vår kund.

Om jobbet som lagerarbetare

Som lagerarbetare kommer du att ha en spännande roll med olika utmaningar. Bland annat kommer du att arbeta med orderplock samt säkerställa och optimera lagernivåer. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team sortera och placera gods till rätt del av lagret samt flytta och lagra varor på lastpall med hjälp av truck.

Övrigt

Placeringsort: Arendal

Anställningsform: extraarbete vid behov, minst 2 dagar i veckan med möjlighet till mer arbete under sommaren

Arbetstider: 07:00-15:30

???????

Är du rätt för rollen som lagerarbetare?

Det dagliga arbetet kräver att du är stresstålig, är självgående och har en genuin vilja att göra ett bra jobb! Den här tjänsten passar dig som tycker om att arbeta med hela kroppen och som gillar arbete i högt tempo. Det är också viktigt att du tar ansvar för ditt arbete.

Vi söker dig som har

* en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% som även fortsätter i höst - exempelvis: deltidsjobb, studier, elitidrott, egen företagare
* goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
* truckkort A1-A4 och B1-B4
* lagervana

Det är även meriterande om du har

* B-körtkort och tillgång till bil
* erfarenhet av att köra skjutstativ

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du strävar efter att göra det lilla extra.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Nu söker vi dig som vill jobba extra 3-5 dagar i veckan

Ansök    Maj 23    Jovi Konsult AB    Lagerarbetare
Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta mer extra och vara behjälplig till större aktörer.Arbetet kommer bestå mestadels utav truckkörning samt plock/pack. Du kommer arbeta dag samt kvällsskift så viktigt att kunna jobba skift. Din bakgrund Vi söker dig som alltid gör det där extra, du har rätt inställning till arbete och alltid ett leende på läpparna. Du har någon typ av erfarenhet ifrån jobb och är redo att starta omgående. KRAV Du har en 50% a... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta mer extra och vara behjälplig till större aktörer.Arbetet kommer bestå mestadels utav truckkörning samt plock/pack. Du kommer arbeta dag samt kvällsskift så viktigt att kunna jobba skift.
Din bakgrund
Vi söker dig som alltid gör det där extra, du har rätt inställning till arbete och alltid ett leende på läpparna. Du har någon typ av erfarenhet ifrån jobb och är redo att starta omgående.
KRAV
Du har en 50% annan sysselsättning så som plugg, jobb etc.
Du ska kunna arbeta i princip hela sommaren samt vara behjälplig i höst.
Om företaget
Företagen är ledande aktörer i sin bransch med säte i Göteborg
Urval
Vi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan. Skicka därför in din ansökan redan idag! Visa mindre

Sommarvikarie Lageroperatör till AkzoNobel i Gunnilse

Ansök    Maj 21    International Färg AB    Lagerarbetare
På International Färgs fabrik i Gunnilse utanför Göteborg tillverkar vi ytskyddsfärger till broar, vindkraftverk, sportarenor med mera - vi är världsledande inom skyddsfärger. International Färg är sedan 1998 en del av AkzoNobel-koncernen. På anläggningen finns även sälj- och marknadskontor för våra tre affärsområden Marine & Protective, Yacht och Powder Coatings i Norden. Vi är cirka 150 stolta medarbetare som tillsammans representerar ett stort antal oli... Visa mer
På International Färgs fabrik i Gunnilse utanför Göteborg tillverkar vi ytskyddsfärger till broar, vindkraftverk, sportarenor med mera - vi är världsledande inom skyddsfärger. International Färg är sedan 1998 en del av AkzoNobel-koncernen. På anläggningen finns även sälj- och marknadskontor för våra tre affärsområden Marine & Protective, Yacht och Powder Coatings i Norden. Vi är cirka 150 stolta medarbetare som tillsammans representerar ett stort antal olika nationaliteter, och tillsammans arbetar vi för att göra vår värld lite mer färgglad.
Till vår produktionsanläggningi Gunnilse söker vi nu en sommarvikarie till lagret som kan täcka upp för vår ordinarie personal under sommarmånaderna juni - augusti. Är du en student som är praktiskt lagd och gillar att att arbeta med kroppen? Då kanske ett sommarvikariat hos oss är något för dig!

Vad kommer du att arbeta med?
Lager
Arbetar du inom lager kör du truck, plockar order och packar varor. Som person skall du vara praktiskt lagd, gilla att arbeta med kroppen samt tycka om lagarbete men även kunna ta egna initiativ för att lösa problem.

Vem är du?
Vi ställer höga krav på de personliga egenskaperna, det vill säga att du som person är ansvarstagande, noggrann, självständig och trivs med att arbeta i ett team. Du är lyhörd, har en positiv attityd och hög integritet. Självfallet lever du upp till och motiveras av våra värderingar: kunden i fokus, uppfylla våra åtaganden, passion för att vara bäst och arbeta i team. Utöver detta ser vi även att du uppfyller följande:
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Du som söker ska ha minst gymnasiekompetens, gärna med natur eller teknisk inriktning.
Du bör vara tillgänglig för arbete mellan 1 juni-31 augusti.
Du behöver vara över 18 år för att kunna arbeta hos oss.


Ytterligare information
Tjänsterna avser sommarvikariat från början av juni till slutet av augusti. Det är viktigt att du kan vara tillgänglig hela arbetsperioden. Samtliga av tjänsterna är förlagda på vår site i Gunnilse. Viss obligatorisk introduktion och utbildning kommer att ske innan sommaren. Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda oavsett tjänst.
Vänligen ansök via vårt rekryteringssystem på knappen nedan med CV och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta [email protected]. Vi genomför urval och intervjuer löpande, men observera att vi först kommer börja höra av oss under slutet av januari och framåt.
På AkzoNobel är vi mycket engagerade i att säkerställa en inkluderande och respektfull arbetsplats där alla våra anställda kan vara sitt bästa jag. Vi strävar efter att omfamna mångfald, tolerans och respekt. Genom detta arbete strävar vi efter medvetenhet och att vidta åtgärder när det aktuellt. I vår organisation behandlas alla kvalificerade sökande ur ett jämlikt och jämställt perspektiv – utan hänsyn till etniskt ursprung, religion, kön, könsidentitet, sexuell läggning, ålder eller funktionshinder. Visa mindre

Grymma bilvårdare sökes till vår kund i Askim

Ansök    Maj 21    Jovi Konsult AB    Lagerarbetare
Din bakgrundVi söker dig vill arbeta fysiskt och gärna gör det i grupp. Vi ser gärna att du har en positiv inställning och tycker om att ha kontakt med kunder. Vidare gillar du att samarbeta och har god fysik. Du talar svenska och är öppen för att arbeta på kvällar och helger. Körkort B är ett krav för denna tjänst. ArbetsuppgifterHuvudsakliga arbetsuppgifter till denna tjänst är följande: Handtvätt av bilar Personligt bemötande av kunder Skötsel och un... Visa mer
Din bakgrundVi söker dig vill arbeta fysiskt och gärna gör det i grupp. Vi ser gärna att du har en positiv inställning och tycker om att ha kontakt med kunder. Vidare gillar du att samarbeta och har god fysik. Du talar svenska och är öppen för att arbeta på kvällar och helger.
Körkort B är ett krav för denna tjänst.
ArbetsuppgifterHuvudsakliga arbetsuppgifter till denna tjänst är följande:
Handtvätt av bilar
Personligt bemötande av kunder
Skötsel och underhåll av anläggningen

KundföretagFöretaget har sitt säte i Askim ochbefinner sig i en expansiv fas. Företaget består avett härligt gäng med blandad bakgrund och kunskap. Hos dem välkomnas du in i en positiv arbetsmiljö och då deväxer snabbt och finns goda möjligheter för den som vill att utvecklas.
UrvalVi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan. Skicka därför in din ansökan redan idag! Visa mindre

Kortare uppdrag i Landvetter!

Ansök    Maj 21    Uniflex Sverige AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Vi söker nu drivna medarbetare till ett kortare uppdrag på några veckor till ett trevligt lager i Landvetter. Arbetsuppgiften är kort och gott att installera skrivare. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp med resterande goa medarbetare på samma uppdrag. Arbetstiden är vardagar 7-16 och uppdraget kommer att pågå i några veckor, lite beroende på hur lång tid det tar att färdigställa uppdraget. Det finns även chans till förlängni... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu drivna medarbetare till ett kortare uppdrag på några veckor till ett trevligt lager i Landvetter. Arbetsuppgiften är kort och gott att installera skrivare. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp med resterande goa medarbetare på samma uppdrag.

Arbetstiden är vardagar 7-16 och uppdraget kommer att pågå i några veckor, lite beroende på hur lång tid det tar att färdigställa uppdraget. Det finns även chans till förlängning efteråt om du är intresserad av att jobba på lager och köra truck.


Vem är du?
Vi söker dig som är målinriktad, lättlärd och trivs med lite tekniskt arbete. Vi ser positivt på om du har datorvana i någon form eftersom du kommer att arbeta självständigt med installation av skrivare. Truckkort är även nödvändigt för att ha chans att kunna fortsätta arbeta på lagret efter skrivaruppdraget. Erfarenhet från lagerarbete är även meriterande.

Krav för tjänsten:
- Truckkort
- Svenska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten:
- Körkort och bil

Start för tjänsten är omgående så om detta låter som något för dig, skicka in din ansökan redan idag!

Om verksamheten
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:
Kollektivavtal
Tjänstepension
Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
Försäkringar
Marknadsmässig lön
Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Extrapersonal sökes till Hisings backa (dagtid)

Ansök    Maj 21    Uniflex Sverige AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Uniflex söker dig som vill arbeta extra på dagtid hos vår välkända kund inom lager/terminal i Hisings backa. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av sortering men även truckkörning (ledstaplare), där du förbereder pallar för utleverans. Kravet är även att du kan start omgående och arbeta under sommarperioden. Arbetstider för tjänsten: förläggs mellan 9-18 , där du bokas på utefter behov. Vi söker dig som kan arbeta 3-4 pas... Visa mer
Om tjänsten
Uniflex söker dig som vill arbeta extra på dagtid hos vår välkända kund inom lager/terminal i Hisings backa.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av sortering men även truckkörning (ledstaplare), där du förbereder pallar för utleverans. Kravet är även att du kan start omgående och arbeta under sommarperioden.

Arbetstider för tjänsten: förläggs mellan 9-18 , där du bokas på utefter behov.

Vi söker dig som kan arbeta 3-4 pass i veckan. Vi ser att du som söker är flexibel och kan ställa upp på kort varsel.

Krav för tjänsten:
-Truckkort A:1-4 och B:1-4
-Erfarenhet av ledstaplartruck
-Annan sysselsättning på minst 51 procent på antigen studier eller annat arbete. Intyg krävs, bifoga gärna ditt intyg direkt i ansökan.
- Ha möjlighet att arbeta minst 3-4 pass per vecka per vecka

Meriterande:
-Tidigare erfarenhet som lager- eller terminalarbetare.

ÖVRIGT:
Start för tjänsten är omgående, du är därför välkommen med CV och personligt brev redan idag!Vem är du?
Vi söker dig som är framåt, gillar att arbeta i grupp och har erfarenhet av lagerarbete sedan tidigare.


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Nu söker vi dig som vill jobba extra under dagtid

Ansök    Maj 21    Jovi Konsult AB    Lagerarbetare
Din bakgrundDu är en driven person med god inställning till ditt arbete och känner dig redo att ta dig an nya utmaningar. Du kommer främst att arbeta under dagtid, därav viktigt att du är tillgänglig under dessa timmar.Du som söker har någon annan slags sysselsättning på minst50%, det kan vara studerande eller annat jobb etc.Körkort - meriterandeTruckkort - meriterande ArbetsuppgifterDina arbetsuppgifter kan komma att variera så var redo på att du kan komm... Visa mer
Din bakgrundDu är en driven person med god inställning till ditt arbete och känner dig redo att ta dig an nya utmaningar. Du kommer främst att arbeta under dagtid, därav viktigt att du är tillgänglig under dessa timmar.Du som söker har någon annan slags sysselsättning på minst50%, det kan vara studerande eller annat jobb etc.Körkort - meriterandeTruckkort - meriterande
ArbetsuppgifterDina arbetsuppgifter kan komma att variera så var redo på att du kan komma att arbeta i en produktion, lager, verkstad med mera. Du kan komma att arbeta i antingen ett team eller självständigt, därav viktigt vem du är sim människa och är redo för båda alternativen.

KundföretagVåra kunder är aktörer i olika branscher.
UrvalVi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan. Skicka därför in din ansökan redan idag! Visa mindre

Nu söker vi erfarna skjutstativförare

Ansök    Maj 21    Jovi Konsult AB    Lagerarbetare
Dina arbetsuppgifterVi söker nu drivna lagermedarbetare som har erfarenhet av att köra skjutstativtruck. Du kommer att arbeta självständigt men ska även kunna samarbeta i ett team. Dina arbetsuppgifter kommer bestå utav truckkörning, in- och utleveranser samt orderplock. Din bakgrundDu som person är mål- och kvalitetsmedveten med hjärtat på rätt plats men även rätt inställning och driv. Viktigt att du kan kommunicera samt är samarbetsvillig. KRAV B-körkor... Visa mer
Dina arbetsuppgifterVi söker nu drivna lagermedarbetare som har erfarenhet av att köra skjutstativtruck. Du kommer att arbeta självständigt men ska även kunna samarbeta i ett team. Dina arbetsuppgifter kommer bestå utav truckkörning, in- och utleveranser samt orderplock.
Din bakgrundDu som person är mål- och kvalitetsmedveten med hjärtat på rätt plats men även rätt inställning och driv. Viktigt att du kan kommunicera samt är samarbetsvillig.
KRAV B-körkortTruckkort
Om företagetFöretaget är ledande aktör i sin bransch.
Urval
Vi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan. Skicka därför in din ansökan redan idag! Visa mindre

Vi söker lagermedarbetare till litet lager på Hisingen

Ansök    Maj 20    NearYou Sverige AB    Lagerarbetare
Om företaget Vår kund är ett mindre bolag på Hisingen som jobbar med försäljning av produkter till utlandet via e-handel. De söker nu lagermedarbetare till sitt team. Tjänstebeskrivning I rollen som lagermedarbetare hos vår kund kommer du bli en del av ett mindre team. Ni kommer tillsammans förbereda och packa ordrar till kunder. I arbetet ingår vidare att hålla ordning och reda på lagret. Du jobbar i tätt samarbete med resten av teamet. Du jobbar även m... Visa mer
Om företaget
Vår kund är ett mindre bolag på Hisingen som jobbar med försäljning av produkter till utlandet via e-handel. De söker nu lagermedarbetare till sitt team.

Tjänstebeskrivning
I rollen som lagermedarbetare hos vår kund kommer du bli en del av ett mindre team. Ni kommer tillsammans förbereda och packa ordrar till kunder. I arbetet ingår vidare att hålla ordning och reda på lagret. Du jobbar i tätt samarbete med resten av teamet.

Du jobbar även med kundkontakt, och hanterar supportärenden från kunder.

Arbetsplatsen ligger på Hisingen och arbetet är förlagt måndag-fredag 8-17 med möjlighet till flextid. Tjänsten har start omgående.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba med plock och pack på lager. Du är effektiv och noggrann i ditt arbete, och trivs med att jobba i grupp.

Du behöver ha mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, då kontakt med kunder sker på engelska.

Denna rekrytering sker i samarbete med NearYou, men du blir anställd direkt hos vår kund.

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi. Visa mindre

Lagerarbetare till välkänt lager i Arendal | Extrajobb

Ansök    Maj 20    Manpower AB    Lagerarbetare
Är du på jakt efter ett extrajobb som ständigt bjuder på nya utmaningar och som dessutom kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Då kan det här vara din nästa utmaning! Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag som lagerarbetare hos ett välkänt lager i Arendal. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli a... Visa mer
Är du på jakt efter ett extrajobb som ständigt bjuder på nya utmaningar och som dessutom kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Då kan det här vara din nästa utmaning! Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett uppdrag som lagerarbetare hos ett välkänt lager i Arendal. Vill du vara med på vår kunds resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta extra på plats hos vår kund.Om jobbet som lagerarbetare

Som lagerarbetare kommer du att ha en spännande roll med olika utmaningar. Bland annat kommer du att arbeta med orderplock samt säkerställa och optimera lagernivåer. Dessutom kommer du tillsammans med ditt team sortera och placera gods till rätt del av lagret samt flytta och lagra varor på lastpall med hjälp av truck.Övrigt

Placeringsort: Arendal

Anställningsform: extraarbete vid behov, minst 2 dagar i veckan med möjlighet till mer arbete under sommaren

Arbetstider: 07:00-15:30Är du rätt för rollen som lagerarbetare?

Det dagliga arbetet kräver att du är stresstålig, är självgående och har en genuin vilja att göra ett bra jobb! Den här tjänsten passar dig som tycker om att arbeta med hela kroppen och som gillar arbete i högt tempo. Det är också viktigt att du tar ansvar för ditt arbete.

Vi söker dig som har

* en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% som även fortsätter i höst - exempelvis: deltidsjobb, studier, elitidrott, egen företagare
* goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
* truckkort A1-A4 och B1-B4
* lagervanaDet är även meriterande om du har

* B-körtkort och tillgång till bil
* erfarenhet av att köra skjutstativ

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du strävar efter att göra det lilla extra.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hedda Seebass Svensson, [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Nu söker vi erfarna skjutstativförare

Ansök    Maj 21    Jovi Konsult AB    Lagerarbetare
Dina arbetsuppgifter Vi söker nu drivna lagermedarbetare som har erfarenhet av att köra skjutstativtruck. Du kommer att arbeta självständigt men ska även kunna samarbeta i ett team. Dina arbetsuppgifter kommer bestå utav truckkörning, in- och utleveranser samt orderplock. Din bakgrund Du som person är mål- och kvalitetsmedveten med hjärtat på rätt plats men även rätt inställning och driv. Viktigt att du kan kommunicera samt är samarbetsvillig. KRAV B-kö... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu drivna lagermedarbetare som har erfarenhet av att köra skjutstativtruck. Du kommer att arbeta självständigt men ska även kunna samarbeta i ett team. Dina arbetsuppgifter kommer bestå utav truckkörning, in- och utleveranser samt orderplock.

Din bakgrund
Du som person är mål- och kvalitetsmedveten med hjärtat på rätt plats men även rätt inställning och driv. Viktigt att du kan kommunicera samt är samarbetsvillig.

KRAV
B-körkort
Truckkort

Om företaget
Företaget är ledande aktör i sin bransch.
Urval
Vi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan. Skicka därför in din ansökan redan idag! Visa mindre

Lagermedarbetare med erfarenhet till kund i Göteborg

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se! Aditro... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se!

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera gången i veckan!

Arbetsuppgifter
Har du tidigare erfarenhet av lagerarbete och söker ett långsiktigt arbete där du kan fortsätta utvecklas och växa på företaget? I så fall har du kommit helt rätt! Just nu söker vi lagermedarbetare till kunder i Göteborg med omnejd. Som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift plock och pack och sortering av gods. Det är viktigt att du är van vid att arbeta på lager sedan tidigare och kan jobba bra i både team och självständigt för att klara av högt uppsatta mål. Arbetet passar dig som trivs i att arbeta med kroppen och har lätt för att arbeta metodiskt, är noggrann och ser vad som behöver göras. Vid en anställning kommer du bli anställd som ambulerande konsult och uthyrd till någon av våra kunder i Göteborg.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av att:
- packa och plocka varor
- ta emot leveranser
- sortering

Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg med omnejd (Torslanda, Mölnlycke, Landvetter)
Arbetstid: Dagtid, måndag - fredag


Din profil
För rollen som lagermedarbetare söker vi dig med ett genuint intresse för lagerbranschen och en stor vilja att utvecklas. Det är även viktigt att du tar ansvar och vill göra rätt för dig, är noggrann och kan arbeta efter högt uppsatta mål. För att trivas i rollen som lagermedarbetare tror vi också att du har en positiv inställning och har viljan att lära dig mer samt att du är professionell i din yrkesroll och kan representera vårt varumärke på bästa sätt. För rätt person finns det goda möjligheter till utveckling!

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- ha truckkort
- behärska svenska obehindrat i både tal och skrift
- ha erfarenhet av lagerarbete

Det är även meriterande om du:
- har B-körkort och tillgång till bil

Låter det som du har kommit rätt? Tveka i så fall inte på att söka! Eftersom tillsättning sker löpande ser vi fram emot att få din ansökan redan idag! Visa mindre

Lagermedarbetare till kund i Mölnlycke!

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi lagerarbetare till vår kund i Mölnlycke. I rollen kommer du att jobba med varierande lageruppgifter såsom orderplock, inleverans och utleverans. Truckkörning förekommer till viss del och det är därför ett krav att du har truckkort A+B och ett plus om du har körvana. Arbete i kyl förekommer.

Vid en eventuell anställning kommer du bli uthyrd till kunden som konsult via Aditro Logistics Staffing. Uppdraget är långsiktigt utan slutdatum med goda möjligheter att bli övertagen hos kund.

OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Mölnlycke
ARBETSTIDER: Dagtid mån-fre.

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att göra en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregister.


Din profil
För att vara aktuell för tjänsten får du gärna ha tidigare erfarenhet av varierat lagerarbete! Som person är du ansvarsfull, noggrann och har goda matematiska kunskaper. Här kommer du få möjlighet att utvecklas i din roll som lagerarbetare och kan se framemot ett stabilt långsiktigt uppdrag.

Krav:
- Truckkort A1-4 och B1-4.
- Tidigare lagererfarenhet.
- Svenska - flytande i tal och skrift.
- Gymnasieexamen - bifoga intyg i ansökan.

MERITERANDE:
- Erfarenhet från arbete i kyl.
- Datakunskaper.
- Körkort och tillgång till bil.
- Engelska - goda kunskaper i tal och skrift.

Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi arbetar med löpande rekrytering så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Truckförare till framtida uppdrag i Göteborg

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se! Aditro... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se!

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera gången i veckan!

Arbetsuppgifter
Har du tidigare erfarenhet av truckkörning och lagerarbete och söker ett arbete där du kan kombinera dessa två och jobba mot tydliga mål? I så fall har du kommit helt rätt! Just nu söker vi truckförare för framtida uppdrag i Göteborg med omnejd. Som truckförare är din huvudsakliga arbetsuppgift att köra truck. Vi ser att det är väldigt meriterande om du har körvana från sjuktstativ, motviktstruck eller höglyftande plocktruck. Eftersom tjänsten även kan innefatta andra arbetsuppgifter såsom plock, pack, sortering, lastning och lossning är det viktigt att du är flexibel och tycker om att arbeta varierat. Vid en anställning kommer du bli anställd som ambulerande konsult och uthyrd till någon av våra kunder i Göteborg.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av att:
- köra truck
- ta emot leveranser
- packa och plocka varor
- lossa och sortera varor

Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg med omnejd (Torslanda, Mölnlycke, Landvetter)
Arbetstid: Dagtid, måndag - fredag


Din profil
För rollen som truckförare söker vi dig med ett genuint intresse för lagerbranschen och en stor vilja att utvecklas. Som truckförare är det även viktigt att du alltid sätter säkerheten i första hand, är noggran och kan arbeta efter högt uppsatta mål. För att trivas i rollen som truckförare tror vi också att du är har en positiv och flexibel inställning samt att du är professionell i din yrkesroll och kan representera vårt varumärke på bästa sätt. För rätt person finns det goda möjligheter till utveckling!

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- ha truckkort
- ha erfarenhet av truckkörning
- behärska svenska obehindrat i både tal och skrift
- ha erfarenhet av lagerarbete och terminal eller dylikt

Det är även meriterande om du:
- har tidigare erfarenhet av att köra skjutstativstruck, motviktstruck, höglyftande plocktruck eller terminaltraktor.
- har B-körkort och tillgång till bil

Låter det som du har kommit rätt? Tveka i så fall inte på att söka! Eftersom tillsättning sker löpande ser vi fram emot att få din ansökan redan idag! Visa mindre

Utlastningsansvarig till Terminal

Ansök    Maj 17    LN Personal AB    Lagerarbetare
Är du en noggrann person som tycker om att vara där det händer? Vill du arbeta i en dynamisk arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik? Då kan det vara dig vi letar efter! Vi söker nu en driftig terminalarbetare/utlastare till vår samarbetspartner i Göteborg. Företaget bedriver terminalverksamhet och erbjuder tjänster så som lossning/lastning, lagerhållning och plock/pack. I anslutning till Göteborgs hamn hanterar de och lastar allt slags förekommande go... Visa mer
Är du en noggrann person som tycker om att vara där det händer? Vill du arbeta i en dynamisk arbetsmiljö där ingen dag är den andra lik? Då kan det vara dig vi letar efter!

Vi söker nu en driftig terminalarbetare/utlastare till vår samarbetspartner i Göteborg. Företaget bedriver terminalverksamhet och erbjuder tjänster så som lossning/lastning, lagerhållning och plock/pack. I anslutning till Göteborgs hamn hanterar de och lastar allt slags förekommande gods från hela världen och behöver nu förstärkning till utlastningen.

Utlastningen är sista anhalt för allt gods innan det lämnar terminalen, där din roll innebär att effektivisera flödet och se till att godset håller god kvalitet. Du kommer att ta emot och ansvara för chaufförer som besöker terminalen och hjälpa till med lossning och lastning av gods. Vidare kommer du att leda och fördela arbetet för de som arbetar på utlastningen och se till att den dagliga driften flyter på som det ska. Du är en viktig nyckelspelare och kommer att fungera som en länk mellan produktionen och administrationen. Vid lägre trafik på utlastningen, kommer du att arbeta på andra avdelningar med exempelvis containerlossning och övrigt terminalarbete.

Start: Omgående, ansök redan idag då urval sker löpande
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, dagtid
Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag. För rätt person finns det möjlighet att gå över till vår samarbetspartner under förutsättning att allt fungerar bra.

Din profil
Krav:
• Erfarenhet av att arbeta på terminal/lager minst 6 mån
• Truckkort A + B
• Mycket god vana av att köra motvikstruck (lossning och lastning)
• Svenska och engelska i tal och skrift
• God datorvana

För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du som person tidigare har arbetat på terminal och har god insikt om vad det innebär. Du måste vara en säker förare av motvikstruck och kunna hantera otympligt material. Du måste kunna hantera flera bollar i luften och ha förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete. Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, har god kommunikation och tycker om att samarbeta ihop med andra. Tjänsten innebär även mycket kund- och chaufförskontakt så du behöver kunna bemöta människor i alla situationer.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är anslutna till Almega och verksamma i Västsverige. Vi erbjuder dig en trygg anställning hos oss med schyssta villkor och kollektivavtal.

Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Flexibelt extrajobb som lagerarbetare till Dagab e-handelslager Västra F...

Ansök    Maj 17    Jobandtalent Sweden AB    Lagerarbetare
På Job&Talent; tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Job&Talent;. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna Lagerarbetare till Dagab i Västra Frölunda Just nu söker vi på dig som dr... Visa mer
På Job&Talent; tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Job&Talent;. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna
Lagerarbetare till Dagab i Västra Frölunda
Just nu söker vi på dig som drivs av att ha högt uppsatta mål till rollen som lagerarbetare på Dagabs e-handelslager i Västra Frölunda. Om du dessutom vill ha ett jobb med goda möjligheter att utvecklas såväl professionellt som på ett personligt plan kan det här verkligen vara din nästa utmaning. Välkommen med din ansökan!
Start för jobbet kommer vara i Augusti/September!
Om jobbetArbetsuppgifter
I rollen ingår att:
Arbeta med orderplock, Du kommer att Plocka och packa matkassar med hjälp av en vagn, handdator och scanner. Du kommer plocka flera ordar samtidigt och sortimentet är desamma som i en matbutik, vilket innebär att du kommer hantera alla sorters livsmedel.
Vara aktiv under hela arbetspasset då arbetet är fysiskt krävande.
Säkerställa och optimera lagernivåer
Sortera och placera gods till rätt del av lagret, Variera mellan olika avdelningar, vilket innebär olika temperaturzoner, från +20C till -24C.
Arbetstider
Lagret är öppet mellan 05.00-15.45.Men vi bokar oftast in på kortare pass:
05.00-09.45
06.00-10.45
07.00-11.45
11.45-15.45

Vid behov finns det möjlighet att jobba längre pass.Upplärning sker dagtid, förlagt mellan 07:00-15:45.

Du lägger dig tillgänglig för arbete vecka för vecka vilket gör arbetet flexibelt och passar bra i kombination med din andra sysselsättning.
Behovet är som störst på vardagar och vi ser att du kan och vill arbeta två vardagar i veckan med fokus på måndagar och/eller fredagar. Start för tjänsten sker löpande och börjar med tre dagars betald utbildning så att du får rätt förutsättningar för att utföra arbetet.
PlaceringsortDagabs E-handelslager ligger i Västra Frölunda med goda kommunikationer ut till lagret samt gratis parkering att tillgå precis utanför byggnaden.
Om digPersonliga egenskaper
För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Det är också viktigt att du har ett effektivt arbetssätt och att du har ett flexibelt förhållningssätt. Dessutom utför du ditt arbete med stor noggrannhet. Slutligen strävar du efter att nå ett så bra resultat som möjligt genom att arbeta självständigt och målmedvetet.Vikt kommer såklart även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper.
KravFör att anställas samt vara anställd i denna tjänst krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Exempel på annan huvudsaklig sysselsättning är studier på minst halvfart (50%), annat arbete där du är garanterad arbete minst 50%, eget företag eller elitidrottare. Du kommer behöva uppvisa intyg på din huvudsakliga sysselsättning innan eventuell anställning för denna tjänst.
Eftersom arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska behöver du behärska svenska språket.
Vad innebär jobbet för dig? Ett flexibelt arbete där du själv lägger dig tillgänglig vecka för vecka.
Aktivt arbete som bra komplement till stillasittande studier.
Ett långsiktigt och tryggt extrajobb som bidrar till inkomst.
Förmåner i form av personalbutik.
Arbete i rymliga lokaler med placering i Västra Frölunda med fri parkering och goda förbindelser.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via denna sida och ej via e-post.
Välkommen med din ansökan!
Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten

Om Dagab
Dagab Inköp & Logistik Dagab är en del av Axfood, Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln med varumärken som Willys, Hemköp, Tempo och Axfood Snabbgross. Varje vecka distribuerar Dagab tusentals leveranser direkt till slutkund och ansvarar för leveranser som sker med högsta kvalité och möter dagens och framtidens krav.
Om Job&TalentJob;&Talent; erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen. Visa mindre

Timanställd lagerpersonal Göteborg!

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera dagar i veckan.

Arbetsuppgifter
Är du student och söker efter ett roligt extrajobb med härliga kollegor? Då ska du läsa vidare! Just nu söker vi behovspersonal för att utöka vår studentpool hos vår kund i Göteborg. Arbetet passar för dig som har en annan sysselsättning på minst 50 % (timanställning godkänns ej!). Arbetstiden är förlagd på dagtid och du lägger dig själv tillgänglig de dagar och tider du kan arbeta. Här kommer du möta ett härligt gäng med underbara kollegor och ha en mycket nära kontakt med din konsultchef och närmsta arbetsledare. Arbetet sker på kyl- och frysanläggning och det är därför av största vikt att du klarar av att jobba i kyla.

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
- Plock och pack
- Sortering
- Övriga tillkommande arbetsuppgifter

OMFATTNING: Timanställning
PLACERING: Göteborg
ARBETSTID: mån-fre, dagtidDin profil
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en annan sysselsättning på minst 50 % (timanställning godkänns ej). Exempel på annan sysselsättning kan vara att du är student, har ett annat deltidsjobb/eget företag eller en elitsatsning inom idrott på minst 50 %. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba på lager sedan tidigare alternativt om du har erfarenhet av att jobba i kalla miljöer. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av truckkörning men det är inget krav. Störst vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och vi ser därför gärna att du har lätt för att samarbeta, har en positiv attityd, tycker om att arbeta utifrån uppsatta mål samt trivs med ett fysiskt arbete där det förekommer en hel del tunga lyft.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- Ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och kunna visa upp ett intyg på detta (OBS! Timanställning räknas ej) - För att underlätta ansökningsprocessen - bifoga gärna studieintyg/arbetsgivarintyg i din ansökan!
- Kunna arbeta 2-3 dagar i veckan.
- Ha truckkort.
- Förstå och tala svenska obehindrat.

Vidare ser vi det väldigt meriterande om du:
- Har tidigare erfarenhet av att arbeta på lager, terminal eller i kylrum.
- Har truckvana.
- Har B-körkort och tillgång till bil då det kan vara svårt att ta sig till våra kunder.

Låter detta som en tjänst för dig eller någon du känner? Då är ni varmt välkommen med er ansökan redan idag! Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Lagermedarbetare sökes av Göteborgs Spårvägar

Göteborgs Spårvägar har satt Göteborg i rörelse sedan 1879. Med 141 miljoner spårvagnsresor per år är vi idag den största operatören av kollektivtrafik i Göteborgsregionen. Vi arbetar varje dag, året om för att ge våra resenärer en trygg och säker resa till jobb, skola och fritid. Vill du följa med på vår kvalitetsutvecklingsresa till en spårvägsresa i världsklass? ARBETSUPPGIFTER Har du lagererfarenhet samt svenskt C-körkort och YKB? Vill du vara med o... Visa mer
Göteborgs Spårvägar har satt Göteborg i rörelse sedan 1879. Med 141 miljoner spårvagnsresor per år är vi idag den största operatören av kollektivtrafik i Göteborgsregionen. Vi arbetar varje dag, året om för att ge våra resenärer en trygg och säker resa till jobb, skola och fritid. Vill du följa med på vår kvalitetsutvecklingsresa till en spårvägsresa i världsklass?

ARBETSUPPGIFTER
Har du lagererfarenhet samt svenskt C-körkort och YKB? Vill du vara med och sätta Göteborg i rörelse? Då kan du vara vår nya lagermedarbetare!

Som lagermedarbetare tillhör du vår Materialförsörjningsenhet tillsammans med ytterligare sex lagermedarbetare, tre operativa inköpare samt kvalitetssäkrare leverantör (SQA) och lagerförman. Vårt mål är att säkerställa reservdelsförsörjning enligt långsiktig underhållsplan och säkerställa delar on site i verkstäderna genom materialberedning för erhållna plocksedlar. Vi driver också upphandlingsärenden av produkter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Bemanna förråden inom avdelning Fordon och driftsäkring
• Hantera inleveranser, det vill säga godsmottagning, mottagningskontroll samt fraktdokumentation
• Kvalitetssäkring vid ankomstkontroll med parti (batch) samt av serienummer
• Kontroll av spårbarhetsdokument, arkivering i PDF i underhållssystem mot parti/serienummer
• Bevaka parti gällande hanteringen som görs på lagret, inläggning, förflyttningar och uttag
• Hantera utleveranser till externa leverantörer med tillhörande transportbokningar och dokumentation
• Uttag/plockning av material efter listor med hänsyn till parti för ökad kvalitet och spårbarhet
• Hantera underhåll/lagersystem genom att bokföra samtliga transaktioner
• Utföra in- och utleveranser samt lagerförflyttningar mellan lager för att säkra lagernivåer
• Hantera lagerplatser och utföra inventeringar med jämn periodicitet
• Kontrollera och hantera avfallshantering, beställa tömning av kärl samt hålla allmän god ordning i lagerlokaler
• Truck- och lastbilstransporter vid lastning/lossning samt förflyttning i verksamhet
• Kund- och distributionskontakter

Du välkomnas in i en grupp där vi samarbetar och hjälps åt för att klara vårt gemensamma uppdrag. Till din hjälp har du dels dina kollegor men också materialförsörjningschefen. Både som arbetsgivare och i vår arbetsgrupp värnar vi om jämlikhet och mångfald och drar nytta av varandras olikheter.

Arbetstiden är i huvudsak förlagd till dagtid och du kommer att arbeta på våra olika lager i staden beroende på var verksamheten har behov. Initialt kommer du att vara placerad på Rantorget som ligger i Gårda.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är driven och tar ansvar för dina egna och gemensamma arbetsuppgifter. Du tar arbetet på allvar, tar initiativ för att arbetet går framåt, är mån om att slutföra det du påbörjat och att det blir utfört på rätt sätt. Du är dessutom noggrann och säkerställer att ditt arbete blir korrekt och grundligt utfört samt håller hög kvalitet. I tjänsten ingår många sociala kontaktytor varför du behöver ha god samarbetsförmåga och vilja att arbeta tillsammans med andra. Då du arbetar i ett team månar du om ett respektfullt arbetsklimat, tillför engagemang och entusiasm och samarbetar för att resultatet ska bli bästa möjliga för verksamheten.

Du har också:
• Gymnasiekompetens eller motsvarande
• Lagererfarenhet, gärna inom järnhandel, verkstadslager och/eller reparationsverkstad
• Erfarenhet av arbete i lager- och/eller underhållssystem
• Förståelse för spårbarhet
• Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
• Svenskt C-körkort och YKB
• Truckkort

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet från lager med streckkodshantering
• Goda kunskaper i Word och Excel

Göteborgs Spårvägar använder sig av webbaserad arbetspsykologisk testning i rekryteringsprocessen, var därför extra observant på din e-post då det troligtvis är så vi kontaktar dig.

Vi är en drogfri arbetsplats, därför tillämpas alltid drogtester i samband med nyanställning. Ett negativt sådant är krav för anställning.

Låter det fortfarande intressant? Varmt välkommen att skicka in din ansökan.

Vänta inte med att skicka in din ansökan då intervjuer sker löpande. Vi kommer att prioritera kandidater med möjlighet att påbörja tjänsten omgående.

Provanställning sex månader tillämpas.

ÖVRIGT
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, www.offentligajobb.se

Till annonsförsäljare och bemannings- och rekryteringsföretag:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs Spårvägar har upphandlade avtal.

http://www.goteborgssparvagar.se/ Visa mindre

Lagerarbetare till läkemedelslager i Mölnlycke | Extrajobb

Ansök    Maj 17    Manpower AB    Lagerarbetare
Just nu söker vi på Manpower lagerarbetare hos en av våra kunder som är verksamma inom läkemedelsbranschen. Är du en person som är noggrann, ansvarsfull och gillar när arbetet ger tydliga resultat? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Söker du efter ett extrajobb? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower redan idag! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower lagerarbetare hos en av våra kunder som är verksamma inom läkemedelsbranschen. Är du en person som är noggrann, ansvarsfull och gillar när arbetet ger tydliga resultat? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Söker du efter ett extrajobb? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower redan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos vår kund.

Om jobbet som lagerarbetare

Dina arbetsuppgifter kommer främst vara orderplock samt packning av läkemedel, men du kan även komma att jobba med lastning och truckkörning. Jobbet passar dig som trivs med att jobba med kroppen i ett högt tempo.

Är du personen vi söker?

Du är en person som har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett effektivt arbetssätt och att du har en förmåga att arbeta systematiskt. Vidare är det viktigt att du arbetar resultatinriktat och att du ser vad som behöver göras. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete sedan tidigare.

Vi söker dig som

* har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% - exempelvis: deltidsjobb, studier, elitidrott, egen företagare
* Har truckkort A1-A4 samt B1-B4
* Behärskar svenska i både tal och i skrift
* Har lagererfarenhet

Det är meriterande om du

* Har erfarenhet av truckkörning
* Har B-körkort och tillgång till bil

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Övrigt

Placeringsort: Mölnlycke

Anställningsform: Extrajobb vid behov

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Lagerpersonal Göteborg

Ansök    Maj 15    Agillo AB    Lagerarbetare
Agillo AB är ett bemanningsföretag som är särskilt inriktade på personaluthyrning till företag inom lager/industri bygg & anläggning. Just nu söker vi personal för arbete inom lager. Vi söker dig som är noggrann, punktlig och har en positiv attityd! Du bör tycka om att hjälpa andra, ha ett logistiskt tänkande och trivas med att ha ett högt tempo. Krav: Tidigare arbetslivserfarenhet av lager/logistik Truckkörkort Körkort B Arbetsuppgifterna är varieran... Visa mer
Agillo AB är ett bemanningsföretag som är särskilt inriktade på personaluthyrning till företag inom lager/industri bygg & anläggning.
Just nu söker vi personal för arbete inom lager. Vi söker dig som är noggrann, punktlig och har en positiv attityd!
Du bör tycka om att hjälpa andra, ha ett logistiskt tänkande och trivas med att ha ett högt tempo.


Krav:
Tidigare arbetslivserfarenhet av lager/logistik
Truckkörkort
Körkort BArbetsuppgifterna är varierande men består i huvudsak av orderplock (med och utan truck), containertömning, samt pack & plock.
Du som söker behöver vara öppen för nya utmaningar och varierande uppdrag. Visa mindre

Lagerarbetare/truckförare

Arbetsplatsen ligger i Sisjön, Göteborg. Arbetsuppgiften blir främst orderplock med truck men även lite andra vanliga varierade lageruppgifter förekommer. Arbetsplatsen är ett mindre lager med livsmedel där alla är hjälps åt och har hög professionalism och kunskap. Ordinarie arbetstid är mån-fre kl.7-16 heltid. Att ta sig till och från arbetsplatserna med hjälp av kollektivtrafiken fungerar bra. För att ha god förutsättning att lyckas i tjänsten bör du ha ... Visa mer
Arbetsplatsen ligger i Sisjön, Göteborg. Arbetsuppgiften blir främst orderplock med truck men även lite andra vanliga varierade lageruppgifter förekommer. Arbetsplatsen är ett mindre lager med livsmedel där alla är hjälps åt och har hög professionalism och kunskap.
Ordinarie arbetstid är mån-fre kl.7-16 heltid.
Att ta sig till och från arbetsplatserna med hjälp av kollektivtrafiken fungerar bra. För att ha god förutsättning att lyckas i tjänsten bör du ha erfarenhet av arbete i lager miljö eller liknande.
Social kompetens och noggrannhet är två bra egenskaper för detta uppdraget.
Truckkort samt erfarenhet är ett krav.
Lön enligt gällande kollektivavtal.
Start är omgående.
Märk din ansökan "truckförare" Visa mindre

Reservdelsman

Ansök    Maj 14    Lion's Trucks AB    Lagerarbetare
På Neoplan arbetar vi med marknadsledande buss & lastbilsmärken Neoplan/MAN. 2023 utsågs MAN Lion's City E till årets buss och 2021 utsågs MAN TGX till årets lastbil. Verksamheten växer och vi behöver bli fler! Är du en fena på reservdelshantering,är serviceinriktad och vill vara ansiktet utåt mot våra kunder? Nu söker vi en reservdelsman som kan ge våra kunder den bästa servicen. Din Roll Det är en central roll där du möter alla våra kunder och sköter för... Visa mer
På Neoplan arbetar vi med marknadsledande buss & lastbilsmärken Neoplan/MAN. 2023 utsågs MAN Lion's City E till årets buss och 2021 utsågs MAN TGX till årets lastbil. Verksamheten växer och vi behöver bli fler!
Är du en fena på reservdelshantering,är serviceinriktad och vill vara ansiktet utåt mot våra kunder? Nu söker vi en reservdelsman som kan ge våra kunder den bästa servicen.
Din Roll
Det är en central roll där du möter alla våra kunder och sköter försäljningen av reservdelar. Du ser även till att vi har en optimal lagerhållning med rätt artiklar på hyllan. Du har ett tätt samarbete med kundmottagningen och verkstan för att förbereda beställningar till kommande arbeten.
Hanterar inleveranser och registrering i lagersystemet. Du ser även till att det finns färdigplockade reservdelar för dagens arbeten i verkstan.
Du kommer att trivas om du
Gillar att arbeta snabbt och effektivt
Trivs med varierande arbetsuppgifter som ställer höga krav noggrannhet
Har en god administrativ förmåga
Är ordningsam och sinne för detaljer.


Vi söker dig som:
Vi ser gärna att du har erfarenhet av reservdelshantering och om det är inom fordonsbranschen är det meriterande. Utöver det är det viktigt att vara serviceinriktad, engagerad och trivas i en flexibel arbetsmiljö.
Har du även en positiv "kan göra" attityd, social förmåga och värdesätter samarbete med dina arbetskamrater ser vi det som ett plus.
Det administrativa ordningssinnet är A-O då det är du som har hand om orders och därmed kundens upplevelse.
Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav
B-körkort - krav
C- eller D-körkort - meriterande
Trivs med direkt kundkontakt
Truckkort är meriterande
Erfarenhet av Mantis och Kobra är meriterande.


Vi erbjuder:
Hos oss får du ett varierat arbete med stort eget ansvar. Vi är ett familjärt gäng med stort engagemang som har kul på jobbet. Vi erbjuder utbildningar och möjlighet att växa i företaget.
Tjänsten är en tillsvidareanställning.
Vi tillämpar individuell lönesättning.
Arbetstid 7-16
Självklart vill vi att våra medarbetare mår bra och håller sig friska och erbjuder därför friskvårdsbidrag.
Kollektivavtal
För ansökan, klicka på knappen nedan. Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi hörs! Visa mindre

Sommarjobb på lager i Partille

Ansök    Maj 14    AB Effektiv Göteborg    Lagerarbetare
Vi söker nu för kunds räkning efter personer som vill ansluta sig till ett härligt team inom livsmedelsproduktion. Om du likt vi tycker att kvalitet, säkerhet och noggrannhet är viktigt, kan du vara den person vi söker. Har du en annan sysselsättning om minst 50% och vill jobba extra främst på dagtid? Varmt välkommen med din ansökan! Om företaget Vår kund är en livsmedelsproducent med en flexibel verksamhet. De är i grund och botten ett familjeföretag oc... Visa mer
Vi söker nu för kunds räkning efter personer som vill ansluta sig till ett härligt team inom livsmedelsproduktion. Om du likt vi tycker att kvalitet, säkerhet och noggrannhet är viktigt, kan du vara den person vi söker. Har du en annan sysselsättning om minst 50% och vill jobba extra främst på dagtid? Varmt välkommen med din ansökan!

Om företaget
Vår kund är en livsmedelsproducent med en flexibel verksamhet. De är i grund och botten ett familjeföretag och deras produkter går idag att hitta i både matbutik och restaurang. Produktionen är belägen i Partille strax utanför Göteborg!

Vad erbjuder rollen?
I rollen som lagermedarbetare hos vår kund kommer du att arbeta dagligen med att förbereda varor, lasta, packa samt andra förkommande arbetsuppgifter på lager. Rollen kräver även att du rapporterar eventuella avvikelser och säkerställer att våra produkter upprätthåller högsta standard. Vi värdesätter självgående och framåt personer som kan bidra till att skapa en effektiv och dynamisk arbetsmiljö.

Villkor:
Arbetstider: Varierande arbetstider
Omfattning: Behovsanställning, med krav om arbete minst 2 dagar i veckan (ej sommar)
Sommar: Heltid vecka 26-31
Tillträde: Omgående.Vem är du?
För att trivas och lyckas i rollen som lagerarbetare hos oss ser vi att du har tidigare erfarenhet av lagerarbete eller liknande områden. Det är ett krav att du innehar ett Truckkort, TLP10, och att du är självgående samt framåt som person. Du trivs med att arbeta i team, följer instruktioner och rutiner noga, samt är noggrann och detaljfokuserad.

Krav:
Flytande svenska i tal och skrift.
Avklarad gymnasieexamen.
Truckkort (TLP10).
Körkort B manuellt
För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha truckerfarenhet, kunna arbeta heltid vecka 26-31 samt studera eller ha en annan huvudsakligsysselsättning på minst 50 %.

Meriterande:
- Tidigare erfarenhet inom livsmedelsproduktion.
- Tidigare erfarenhet inom lager/produktion.

Urval och intervjuer sker löpande och platserna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor kring rollen är du välkommen att kontakta oss!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Sökord
Lagerarbete, sommarjobb, Göteborg, Partille, Livsmedel Visa mindre

Nu söker vi efter lagermedarbetare för deltidstjänster. Morgon- eller kv...

Ansök    Maj 13    Miljonbemanning AB    Lagerarbetare
Arbetsbeskrivning: Vi lefter efter dig som vill arbeta deltid morgon-eller kvällskift hos vår kund i Landvettern. Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter; Främst med att sortera, scanna och plocka paket hos vår kund. Det kan även förekomma truckkörning.Arbetsuppgifter: Scanna paket Sortera paket Plocka paket Orderhantering Truckköring Profilen vi efteröker: Ansvarstagande Nogrann Lagspelare Kunna arbeta minst två dagar i veckan morgo... Visa mer
Arbetsbeskrivning: Vi lefter efter dig som vill arbeta deltid morgon-eller kvällskift hos vår kund i Landvettern. Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter; Främst med att sortera, scanna och plocka paket hos vår kund. Det kan även förekomma truckkörning.Arbetsuppgifter:
Scanna paket
Sortera paket
Plocka paket
Orderhantering
Truckköring

Profilen vi efteröker:
Ansvarstagande
Nogrann
Lagspelare
Kunna arbeta minst två dagar i veckan morgon-eller kvällskift
Möjlighet att kunna arbeta heltid under sommaren främst juli månad

Krav:
B-körkort och tillgång till bil
Goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande:
Har tidigare erfarenhet av att ha arbetat inom lager- och logistik
Har tidigare erfarenhet använda streck-kodläsare
Truckkort A+B

Arbetsomfattning och arbetstider: Start: Omgående Arbetstider: Morgon: 06:00-11:00 eller 06:00-15:00 Kväll 15:00-20:00 eller 15:00-00:00 Arbetsdagar: Måndag-Fredag Arbetsplats: Landvettern Lön: Enligt kollektivavtal
Om Miljonbemanning
Vi är ett innovativt kompetensförsörjnings- och kompetensutvecklingsföretag vars mission är att aktivt arbeta för en inkluderande arbetsmarknad där alla bedöms på lika villkor och ges samma förutsättningar. Därför präglas vår företagskultur av mångfald, respekt, värdighet och inte minst integritet. Genom vår passion för människans förmåga till lärande och utveckling samt arbetsmarknadens potential för förändring och tillväxt hjälper vi till att skapa de rätta förutsättningarna för våra konsulter att realisera sina drömmar och för våra kundföretag att nå sina mål. Vi letar där ingen annan letar; varmt välkommen med din ansökan till Miljonbemanning. Visa mindre

Flexibelt extrajobb som lagerarbetare till Dagab e-handelslager Västra F...

Lagerarbetare till Dagab i Västra Frölunda Just nu söker vi på dig som drivs av att ha högt uppsatta mål till rollen som lagerarbetare på Dagabs e-handelslager i Västra Frölunda. Om du dessutom vill ha ett jobb med goda möjligheter att utvecklas såväl professionellt som på ett personligt plan kan det här verkligen vara din nästa utmaning. Välkommen med din ansökan! Start för jobbet kommer vara i Augusti/September! Om jobbetArbetsuppgifter I rollen ingår at... Visa mer
Lagerarbetare till Dagab i Västra Frölunda
Just nu söker vi på dig som drivs av att ha högt uppsatta mål till rollen som lagerarbetare på Dagabs e-handelslager i Västra Frölunda. Om du dessutom vill ha ett jobb med goda möjligheter att utvecklas såväl professionellt som på ett personligt plan kan det här verkligen vara din nästa utmaning. Välkommen med din ansökan!
Start för jobbet kommer vara i Augusti/September!
Om jobbetArbetsuppgifter
I rollen ingår att:
Arbeta med orderplock,Du kommer attPlocka och packa matkassar med hjälp av en vagn, handdator och scanner. Du kommer plocka flera ordar samtidigt och sortimentet är desamma som i en matbutik, vilket innebär att du kommer hantera alla sorters livsmedel.
Vara aktiv under hela arbetspasset då arbetet är fysiskt krävande.
Säkerställa och optimera lagernivåer
Sortera och placera gods till rätt del av lagret,Variera mellan olika avdelningar, vilket innebärolika temperaturzoner, från +20C till -24C.
Arbetstider
Lagret är öppet mellan05.00-15.45.Men vi bokar oftast in på kortare pass:
05.00-09.45
06.00-10.45
07.00-11.45
11.45-15.45

Vid behov finns det möjlighet att jobba längre pass.Upplärning sker dagtid, förlagt mellan 07:00-15:45.

Du lägger dig tillgänglig för arbete vecka för vecka vilket gör arbetet flexibelt och passar bra i kombination med din andra sysselsättning.
Behovet är som störst på vardagar och vi ser att du kan och vill arbeta två vardagar i veckan med fokus på måndagar och/eller fredagar. Start för tjänsten sker löpande och börjar med tre dagars betald utbildning så att du får rätt förutsättningar för att utföra arbetet.
Placeringsort Dagabs E-handelslager ligger i Västra Frölunda med goda kommunikationer ut till lagret samt gratis parkering att tillgå precis utanför byggnaden.
Om digPersonliga egenskaper
För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Det är också viktigt att du har ett effektivt arbetssätt och att du har ett flexibelt förhållningssätt. Dessutom utför du ditt arbete med stor noggrannhet. Slutligen strävar du efter att nå ett så bra resultat som möjligt genom att arbeta självständigt och målmedvetet.Vikt kommer såklart även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper.
KravFör att anställas samt vara anställd i denna tjänst krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Exempel på annan huvudsaklig sysselsättning är studier på minst halvfart (50%), annat arbete där du är garanterad arbete minst 50%, eget företag eller elitidrottare. Du kommer behöva uppvisa intyg på din huvudsakliga sysselsättning innan eventuell anställning för denna tjänst.
Eftersom arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska behöver du behärska svenska språket.
Vad innebär jobbet för dig? Ett flexibelt arbete där du själv lägger dig tillgänglig vecka för vecka.
Aktivt arbete som bra komplement till stillasittande studier.
Ett långsiktigt och tryggt extrajobb som bidrar till inkomst.
Förmåner i form av personalbutik.
Arbete i rymliga lokaler med placering i Västra Frölunda med fri parkering och goda förbindelser.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande. Vi tar endast emot ansökningar via denna sida och ej via e-post.
Välkommen med din ansökan!
Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten
Om Dagab
Dagab Inköp & Logistik Dagab är en del av Axfood, Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln med varumärken som Willys, Hemköp, Tempo och Axfood Snabbgross. Varje vecka distribuerar Dagab tusentals leveranser direkt till slutkund och ansvarar för leveranser som sker med högsta kvalité och möter dagens och framtidens krav.
Om Storesupport byJob&TalentStoresupport; är en del av Job&Talent;, en av de snabbast växande aktörerna inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika. Job&Talent; erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige sysselsätter vi årligen 10 000 medarbetare och omsätter 1,8 miljarder kronor. Visa mindre

Skjutstativförare i Landvetter kvällstid

Ansök    Maj 13    OnePartnerGroup Väst AB    Lagerarbetare
Vi söker nu drivna och erfarna truckförare för en spännande tjänst på ett välkänt lager i Landvetter!  Dina arbetsuppgifter Som en viktig del av vårt team kommer du att ha en central roll i att se till att våra kunders varor levereras i tid och med hög kvalitet. Med dina färdigheter som skjutstativförare kommer du att arbeta med truckkörning och orderplock. För att lyckas i denna roll behöver du ha minst tre månaders erfarenhet av skjutstativtruck B3 samt ... Visa mer
Vi söker nu drivna och erfarna truckförare för en spännande tjänst på ett välkänt lager i Landvetter!
 Dina arbetsuppgifter
Som en viktig del av vårt team kommer du att ha en central roll i att se till att våra kunders varor levereras i tid och med hög kvalitet. Med dina färdigheter som skjutstativförare kommer du att arbeta med truckkörning och orderplock. För att lyckas i denna roll behöver du ha minst tre månaders erfarenhet av skjutstativtruck B3 samt ha truckkort A1-4 B1-4. Vi ser också gärna att du har tidigare erfarenhet av att plocka med truck.
 
Om tjänsten
Vi erbjuder dig en utmanande och stimulerande miljö där du kan utveckla din karriär som lagerarbetare samtidigt som du bidrar till att skapa en hållbar och pålitlig kedja av eviga leveranser. Arbetsplatsen är modernt utrustad med nyrenoverade kök, omklädningsrum och toaletter som skapar en trevlig arbetsmiljö. Stora delar av arbetat utförs i grupp som skapar god gemenskap i arbetsgruppen. 
Detta är ett långsiktigt uppdrag med start enligt överenskommelse, du behöver kunna jobba större delen av sommaren och efter sommaren för att vara aktuell för tjänsten. 
 
Din profil
Vi söker en driven individ som har förmågan att ta egna initiativ och arbeta självständigt, samtidigt som du har en stark förmåga att arbeta effektivt mot uppsatta mål.  Det är viktigt att arbeta med hög säkerhetsmarginal och att du känner dig säker på att arbeta i högt tempo med trucken. Vi ser gärna att du som söker har god fysik och inga problem med tunga lyft. 
Krav
Truckkort (A 1-4 B 1-4) 
Erfarenhet av truckkörning 
Vi gör ett utdrag ur belastningsregistret 

 
Villkor
Start: Enligt överenskommelse 
Ort: Landvetter 
Arbetstider: Vardagar, kvällsskift 
Omfattning: Heltid, kvällsskift 

 
Ansökan
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet! Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon, ansökningar sker endast via annonsen!
 
Om oss
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig. Visa mindre

Deltidsjobb som lagermedarbetare

Är du student och söker ett aktivt och utvecklande extrajobb vid sidan av? Är du en erfaren lagermedarbetare och truckförare? Då kan vi ha ett passande deltidsjobb för dig! Vi på StudentConsulting i Göteborg är nu ute efter att anställa upp duktiga och drivna personer som vill representera oss ute hos våra kunder. Vi ger dig möjlighet att knyta kontakt med olika företag i området och samtidigt bidra med arbetslivserfarenhet genom olika arbetsuppgifter och... Visa mer
Är du student och söker ett aktivt och utvecklande extrajobb vid sidan av? Är du en erfaren lagermedarbetare och truckförare? Då kan vi ha ett passande deltidsjobb för dig!

Vi på StudentConsulting i Göteborg är nu ute efter att anställa upp duktiga och drivna personer som vill representera oss ute hos våra kunder. Vi ger dig möjlighet att knyta kontakt med olika företag i området och samtidigt bidra med arbetslivserfarenhet genom olika arbetsuppgifter och branscher.

Arbetsuppgifterna hos våra kunder är av varierande karaktär beroende på vilket uppdrag du kommer att jobba på och kräver att du är flexibel och prestigelös. Vi samarbetar med kunder inom lager och logistik och dina arbetsuppgifter kan exempelvis vara orderplock, lossning/lastning av pall, montering, sortering eller truckkörning.

Låter detta intressant? Tveka inte att söka och skriv i din ansökan vad du hade varit intresserad av.

Din profil
Vi söker dig som ser gillar att ta i och arbeta under högt tempo. Du är plikttrogen och förstår att du som enskild anställd har stor påverkan på helheten.

Eftersom arbetet kommer vara av varierande karaktär ser vi att du inte är rädd för att hugga i där det behövs och hoppa rakt in i matchen. Du vill förstå och frågar när det behövs - men vill även ta egna initiativ för att hjälpa teamet framåt.

Krav för tjänsten:
- Du kan svenska flytande i tal och skrift
- God fysik
- Du är ostraffad i belastningsregistret

Meriterande:
- Truckkort och truckvana
- Erfarenhet av liknande arbete

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com Visa mindre

Fysiskt lagerjobb på heltid i Göteborg

Ansök    Maj 10    Performiq AB    Lagerarbetare
Tjänstebeskrivning & erbjudande PerformIQ söker just nu en lagermedarbetare för vårt uppdrag i Göteborg. Om du har erfarenhet inom lagerarbete, är van vid truckkörning och har hanterat in- och utleveranser, då kan du vara precis den vi letar efter! Vi söker dig som har erfarenhet av varuplock, packning och emballering av gods, och som är redo att ta sig an utmaningarna som vår samarbetspartner har att erbjuda. Tjänsten passar dig som är noggrann och struk... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
PerformIQ söker just nu en lagermedarbetare för vårt uppdrag i Göteborg. Om du har erfarenhet inom lagerarbete, är van vid truckkörning och har hanterat in- och utleveranser, då kan du vara precis den vi letar efter! Vi söker dig som har erfarenhet av varuplock, packning och emballering av gods, och som är redo att ta sig an utmaningarna som vår samarbetspartner har att erbjuda.

Tjänsten passar dig som är noggrann och strukturerad, som kan arbeta effektivt och samtidigt leverera med kvalitet. Du kommer till ett team där det är viktigt att du kan arbeta självständigt och dra ditt strå ditt stacken, samtidigt som du vill lyckas tillsammans som ett lag. Det är av största vikt att du är flexibel och ansvarstagande i ditt arbete. Du kommer hantera tungt gods där det förekommer en del tunga lyft i denna tjänst och det är därför viktigt att du trivs i en fysisk arbetsmiljö.

Personprofil
Vi ser att du har erfarenhet av lagerarbete samt att du har truckkort och gärna vana av motviktstruck och skjutstativ sedan tidigare. Då vår samarbetspartner hanterar stora och tunga produkter så är det en fördel om du trivs med fysiskt utmanande arbetsuppgifter.

För att lyckas i rollen krävs:
• Att du har truckkort kategori A & B och erfarenhet av motviktstruck och skjutstativ i synnerhet
• Föredrar att arbeta fysiskt
• Att du kan arbeta både i team och självständigt där du prioriterar noggrannhet, struktur och effektivitet
• Har god kommunikationsförmåga i det svenska språket

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Måndag - fredag, dagtid
Plats: Göteborg


Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Sommarjobb truckförare Göteborg

Arbetsplatsen hos vår samarbetspartner ligger i Göteborg, Askim. Arbetsuppgifterna består mesta dels lagerplock inom livsmedel samt enklare lagersysslor. Ordinarie arbetstid är mån-fre kl.7-16 Att ta sig till och från arbetsplatserna med hjälp av kollektivtrafiken fungerar bra. För att lyckas i tjänsten bör du ha bra truckvana. Eftersom det kommer förekomma truckkörning så krävs truckkort. Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är att: -plocka livsmedel med ... Visa mer
Arbetsplatsen hos vår samarbetspartner ligger i Göteborg, Askim. Arbetsuppgifterna består mesta dels lagerplock inom livsmedel samt enklare lagersysslor.
Ordinarie arbetstid är mån-fre kl.7-16
Att ta sig till och från arbetsplatserna med hjälp av kollektivtrafiken fungerar bra. För att lyckas i tjänsten bör du ha bra truckvana.
Eftersom det kommer förekomma truckkörning så krävs truckkort.
Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är att:
-plocka livsmedel med truck
-eventuellt lasta ut pallar på lastbil
-enklare lager sysslor
Start ca 17 Juni fram till 9 augusti.
Lön enligt gällande kollektivavtal Visa mindre

Montör Göteborg

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se! Aditro... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se!

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera gånger i månaden!

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en positiv och noggrann fordonsmontör till vår kund i Göteborg. Arbetet sker i en verkstadsmiljö där du arbetar med montering av extrautrustning på bilar. Här kommer du arbeta med avancerade montage där du optimerar och skräddarsyr bilar efter kundens behov. Vid en anställning börjar du din tjänst som ambulerande konsult via Aditro Logistics Staffing men det finns mycket goda möjligheter att bli övertagen till kund. Här kommer du mötas av en familjär och härlig verksamhet där du får möjlighet att utvecklas.

Huvusakliga arbetsuppgifter innefattar:
- Montering och optimering av extrautrustning på bilar
- Kvalitétskontrollering
- Ut- och inkörning av bil på anvisad plats
- Tillhörande arbetsuppgifter såsom städning av den egna arbetsplatsen m.m.

Placeringsort: Göteborg
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dag mån - fre 07:00-16:00
Din profil
För att lyckas i rollen som fordonsmontör hos vår kund söker vi dig med ett stort intresse för bilar och en god teknisk förståelse. Vi ser gärna att du har en fordonteknisk utbildning och det är mycket meriterande om du god kännedom och erfarenhet av bilelektronik. Vidare tror vi att du är en nyfiken och driven person som trivs med att arbeta i ett litet och familjärt team.

Krav för tjänsten:
- Fordonsteknisk utbildning eller arbetserfarenhet som arbetsgivaren bedömmer som likvärdig.
- Har B-körkort för manuell bil.
- Behärskar svenska obehindrat i skrift och tal.
- Är ostraffad i polisens brottsregister. Uttrag från brottsregistret kommer ske om man går vidare i processen.

Lägg märke till att vid en anställning kommer drogtest och bakgrundskontroll att utföras.

Låter detta som något för dig? Passa i så fall på att ansöka redan idag eftersom rekrytering av tjänsten sker löpande.
Vi välkomnar sökande från alla bakgrunder och hoppas vi får träffa just dig! Visa mindre

Lagermedarbetare till kund i Mölnlycke!

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef varje vecka, i många fall varje dag.

Arbetsuppgifter
Nu söker vi lagerarbetare till vår kund i Mölnlycke. I rollen kommer du att jobba med varierande lageruppgifter såsom orderplock, inleverans och utleverans. Truckkörning förekommer till viss del och det är därför ett krav att du har truckkort A+B och ett plus om du har körvana. Arbete i kyl förekommer.

Vid en eventuell anställning kommer du bli uthyrd till kunden som konsult via Aditro Logistics Staffing. Uppdraget är långsiktigt utan slutdatum med goda möjligheter att bli övertagen hos kund.

OMFATTNING: Heltid
PLACERING: Mölnlycke
ARBETSTIDER: Dagtid mån-fre.

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att göra en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregister.


Din profil
För att vara aktuell för tjänsten får du gärna ha tidigare erfarenhet av varierat lagerarbete! Som person är du ansvarsfull, noggrann och har goda matematiska kunskaper. Här kommer du få möjlighet att utvecklas i din roll som lagerarbetare och kan se framemot ett stabilt långsiktigt uppdrag.

Krav:
- Truckkort A1-4 och B1-4.
- Tidigare lagererfarenhet.
- Svenska - flytande i tal och skrift.
- Gymnasieexamen - bifoga intyg i ansökan.

MERITERANDE:
- Erfarenhet från arbete i kyl.
- Datakunskaper.
- Körkort och tillgång till bil.
- Engelska - goda kunskaper i tal och skrift.

Låter det som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Vi arbetar med löpande rekrytering så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Truckförare till framtida uppdrag i Göteborg

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se! Aditro... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se!

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera gången i veckan!

Arbetsuppgifter
Har du tidigare erfarenhet av truckkörning och lagerarbete och söker ett arbete där du kan kombinera dessa två och jobba mot tydliga mål? I så fall har du kommit helt rätt! Just nu söker vi truckförare för framtida uppdrag i Göteborg med omnejd. Som truckförare är din huvudsakliga arbetsuppgift att köra truck. Vi ser att det är väldigt meriterande om du har körvana från sjuktstativ, motviktstruck eller höglyftande plocktruck. Eftersom tjänsten även kan innefatta andra arbetsuppgifter såsom plock, pack, sortering, lastning och lossning är det viktigt att du är flexibel och tycker om att arbeta varierat. Vid en anställning kommer du bli anställd som ambulerande konsult och uthyrd till någon av våra kunder i Göteborg.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av att:
- köra truck
- ta emot leveranser
- packa och plocka varor
- lossa och sortera varor

Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg med omnejd (Torslanda, Mölnlycke, Landvetter)
Arbetstid: Dagtid, måndag - fredag


Din profil
För rollen som truckförare söker vi dig med ett genuint intresse för lagerbranschen och en stor vilja att utvecklas. Som truckförare är det även viktigt att du alltid sätter säkerheten i första hand, är noggran och kan arbeta efter högt uppsatta mål. För att trivas i rollen som truckförare tror vi också att du är har en positiv och flexibel inställning samt att du är professionell i din yrkesroll och kan representera vårt varumärke på bästa sätt. För rätt person finns det goda möjligheter till utveckling!

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- ha truckkort
- ha erfarenhet av truckkörning
- behärska svenska obehindrat i både tal och skrift
- ha erfarenhet av lagerarbete och terminal eller dylikt

Det är även meriterande om du:
- har tidigare erfarenhet av att köra skjutstativstruck, motviktstruck, höglyftande plocktruck eller terminaltraktor.
- har B-körkort och tillgång till bil

Låter det som du har kommit rätt? Tveka i så fall inte på att söka! Eftersom tillsättning sker löpande ser vi fram emot att få din ansökan redan idag! Visa mindre

Extrajobb på lager i Torslanda Dagtid

Vi på OnePartnerGroup söker för närvarande efter pålitliga och dedikerade individer för ett extrajobb på lager i Torslanda med start i augusti. Vi är ett bemanningsföretag med fokus på att matcha rätt person med rätt uppdrag. För att möta våra kunders behov behöver vi nu extra personal som kan arbeta 2-3 dagar i veckan på dagtid.    Ansvarsområden: Plockning och packning av varor för försändelse Hantering av inkommande och utgående leveranser Inventeri... Visa mer
Vi på OnePartnerGroup söker för närvarande efter pålitliga och dedikerade individer för ett extrajobb på lager i Torslanda med start i augusti.

Vi är ett bemanningsföretag med fokus på att matcha rätt person med rätt uppdrag. För att möta våra kunders behov behöver vi nu extra personal som kan arbeta 2-3 dagar i veckan på dagtid. 
 
Ansvarsområden:
Plockning och packning av varor för försändelse
Hantering av inkommande och utgående leveranser
Inventeringsarbete och kontroll av lagersaldon
Upprätthålla ordning och reda på lagret
Montering

 
Kvalifikationer:
Erfarenhet av arbete på lager är meriterande, men inget krav då vi erbjuder utbildning
Tillgänglig att arbeta 2-3 dagar i veckan mellan ca kl. 07:00 och 16:00
Huvudsysselsättning på minst 50% vid sidan av detta extrajobb
Truckkort A1-4 B1-4

 
Vi erbjuder:
Konkurrenskraftig timlön och förmåner
Flexibla arbetstider som kan anpassas till din huvudsysselsättning
En möjlighet att skaffa dig värdefull erfarenhet inom lager- och logistikbranschen
Stöd från vårt dedikerade team

 
Vilka är vi?
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
Om du är en pålitlig, ansvarsfull och engagerad person som vill bli en del av vårt team, ser vi fram emot att höra från dig. Skicka in din ansökan och ditt CV till oss så snart som möjligt. Visa mindre

Lagermedarbetare med erfarenhet till kund i Göteborg

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se! Aditro... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se!

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera gången i veckan!

Arbetsuppgifter
Har du tidigare erfarenhet av lagerarbete och söker ett långsiktigt arbete där du kan fortsätta utvecklas och växa på företaget? I så fall har du kommit helt rätt! Just nu söker vi lagermedarbetare till kunder i Göteborg med omnejd. Som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift plock och pack och sortering av gods. Det är viktigt att du är van vid att arbeta på lager sedan tidigare och kan jobba bra i både team och självständigt för att klara av högt uppsatta mål. Arbetet passar dig som trivs i att arbeta med kroppen och har lätt för att arbeta metodiskt, är noggrann och ser vad som behöver göras. Vid en anställning kommer du bli anställd som ambulerande konsult och uthyrd till någon av våra kunder i Göteborg.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av att:
- packa och plocka varor
- ta emot leveranser
- sortering

Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg med omnejd (Torslanda, Mölnlycke, Landvetter)
Arbetstid: Dagtid, måndag - fredag


Din profil
För rollen som lagermedarbetare söker vi dig med ett genuint intresse för lagerbranschen och en stor vilja att utvecklas. Det är även viktigt att du tar ansvar och vill göra rätt för dig, är noggrann och kan arbeta efter högt uppsatta mål. För att trivas i rollen som lagermedarbetare tror vi också att du har en positiv inställning och har viljan att lära dig mer samt att du är professionell i din yrkesroll och kan representera vårt varumärke på bästa sätt. För rätt person finns det goda möjligheter till utveckling!

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
- ha truckkort
- behärska svenska obehindrat i både tal och skrift
- ha erfarenhet av lagerarbete

Det är även meriterande om du:
- har B-körkort och tillgång till bil

Låter det som du har kommit rätt? Tveka i så fall inte på att söka! Eftersom tillsättning sker löpande ser vi fram emot att få din ansökan redan idag! Visa mindre

Erfaren eller oerfaren lagerpersonal sökes i Göteborg

Är du erfaren eller oerfaren inom lager logistik? Vi söker nu flera engagerade och ordningsamma lagermedarbetare till våra kunder runt om i Göteborg.   Dina arbetsuppgifter  Vi söker nu flera engagerade lagermedarbetare, arbetsuppgifter kommer att bestå av, körning av truck, plock och pack, montering m.m. Vi ser gärna att du har erfarenhet av detta innan men är dock inget krav då det viktigaste för oss är engagemang. Stor vikt kommer att läggas vid person... Visa mer
Är du erfaren eller oerfaren inom lager logistik? Vi söker nu flera engagerade och ordningsamma lagermedarbetare till våra kunder runt om i Göteborg.
 
Dina arbetsuppgifter 
Vi söker nu flera engagerade lagermedarbetare, arbetsuppgifter kommer att bestå av, körning av truck, plock och pack, montering m.m.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av detta innan men är dock inget krav då det viktigaste för oss är engagemang.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet
 
Vi tror att du som söker har en positiv attityd gentemot kollegor och chefer. Du trivs i högt tempo och tar dig gärna dig ann nya arbetsuppgifter. Du tar ansvar för ditt arbete och självklart är du noggrann med att passa dina arbetstider!
 
Krav
Behärskar svenska språket väl i tal och skrift
God fysik
Vi gör ett utdrag ur belastningsregistret 
Truckkort ( A+B)

 
Meriterande 
Körkort samt tillgång till bil
Truckkörning

 
Villkor
Start: Februari
Ort: Göteborg 
Arbetstider: mån-fre 07.00-16.00
Omfattning: Heltidsanställning. 
 
Din profil:
Du som söker är till fördel tävlingsinriktad och gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vi ser gärna att du som söker har därför god fysik, och därav inga problem med tunga lyft eller att arbeta i högt tempo. Det är viktigt att du är självständig i din roll som lagerarbetare och kan ta egna initiativ. För oss är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och värnar om dina kollegor!
 
Ansökan
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet! Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon, ansökningar sker endast via annonsen! Visa mindre

Sommarjobb på lager

SOMMARJOBBA PÅ VÅRT LAGER Vi söker nu dig som vill jobba med våra vackra produkter på vårt lager under vecka 27-34 i sommar. Arbetstiderna är vardagar mellan 08:30 – 15:00 (med eventuell förlängning i mån av behov). Som person ska du vara ordningsam, noggrann och gilla lagerarbete och att arbeta i ett högt tempo. Du tar emot beställningar på telefon, och ansvarar för att varorna kommer både in- och ut till våra kunder. Du tar hand om logistiken för både ... Visa mer
SOMMARJOBBA PÅ VÅRT LAGER


Vi söker nu dig som vill jobba med våra vackra produkter på vårt lager under vecka 27-34 i sommar. Arbetstiderna är vardagar mellan 08:30 – 15:00 (med eventuell förlängning i mån av behov).
Som person ska du vara ordningsam, noggrann och gilla lagerarbete och att arbeta i ett högt tempo. Du tar emot beställningar på telefon, och ansvarar för att varorna kommer både in- och ut till våra kunder. Du tar hand om logistiken för både vår butik och e-handel och trivs även med att svara på kundfrågor gällande pågående leveranser.
Du jobbar i en miljö där du ständigt har flera bollar i luften och gillar tempohöjning. Vi är en liten arbetsplats där prestigelöshet är viktigt. Vi jobbar kundfokuserat och har hög nivå på vår service och vårt bemötande. För att passa in är du en glad och positiv person. Tjänsten är i vår butik på Västra Hamngatan mitt i Göteborg. Du behöver även inneha B-körkort.
Tjänsten för sommarjobbet rekryteras omgående. Skicka in din ansökan snarast möjligt! Maila CV och ett personligt brev till [email protected]
Engelska Tapetmagasinet har funnits sedan 1899 och har sedan dess sålt tapeter, färg, textilier och inredning till privatpersoner, hotell, restauranger och målare i Göteborg och runt om i Sverige. Idag är även webshopen en stor del av verksamheten och vid sidan av butiken finns också inredare som gör större projekt tillsammans med egen syateljé. Välkommen till vår vackra värld. Visa mindre

Drivna studenter sökes för extrajobb inom lager

Ansök    Maj 8    Gr8 partner group AB    Lagerarbetare
Är du på jakt efter extrajobb som student inom lager? Ta chansen att ansluta till GR8 Partner Group och utforska spännande möjligheter inom logistik. Hos GR8 Partner Group välkomnar vi studenter som är redo för en mångfald av utmaningar inom lagerverksamhet. Oavsett om du är intresserad av plockning, packning eller annan lagerrelaterad verksamhet, så har vi möjligheter som passar dig. Vi söker studenter som är engagerade och villiga att göra det lilla extr... Visa mer
Är du på jakt efter extrajobb som student inom lager? Ta chansen att ansluta till GR8 Partner Group och utforska spännande möjligheter inom logistik. Hos GR8 Partner Group välkomnar vi studenter som är redo för en mångfald av utmaningar inom lagerverksamhet. Oavsett om du är intresserad av plockning, packning eller annan lagerrelaterad verksamhet, så har vi möjligheter som passar dig. Vi söker studenter som är engagerade och villiga att göra det lilla extra inom lagerarbetet.


Krav:
Flytande i svenska eller engelska
Förmåga att arbeta självständigt och i grupp.
Fokus på kvalitet och detaljer.
Körkort är meriterande.Om oss:
Vi på Gr8 Partner Group arbetar med bemanning och rekrytering, vi levererar flexibla personallösningar när behovet uppstår. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team. Gr8 Partner Group ser till att du får lära dig allt som behövs för att du ska nå din nästa anställning. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Som ett ytterligare stöd erbjuder vi alla våra arbetssökanden vårt breda kontaktnät. Ett nät som blir större och större för varje dag. Tillsammans vill vi skapa rätt förutsättningar och en hållbar framtid för dig.


Varmt välkommen med din ansökan!
Märk din ansökan med: Logistik. Visa mindre

Lagerarbetare - Sommarjobb 2024

Ansök    Maj 8    Dometic Scandinavia AB    Lagerarbetare
Dometic söker nu två sommarvikarier för att stärka vårt lagerteam med start omgående till och med augusti 2024! Du förväntas kunna arbeta heltid under hela perioden. Lagret ligger i Västra Frölunda och dina arbetstider kommer vara 8.15-17.00. Du är en bra matchning om du har erfarenhet av truckkörning samt har körkort för A- och B-truckar. Vi ser även att du har erfarenhet av lagerarbete sedan tidigare. Då vi arbetar mycket med datorer så krävs god datorku... Visa mer
Dometic söker nu två sommarvikarier för att stärka vårt lagerteam med start omgående till och med augusti 2024!
Du förväntas kunna arbeta heltid under hela perioden. Lagret ligger i Västra Frölunda och dina arbetstider kommer vara 8.15-17.00.
Du är en bra matchning om du har erfarenhet av truckkörning samt har körkort för A- och B-truckar. Vi ser även att du har erfarenhet av lagerarbete sedan tidigare. Då vi arbetar mycket med datorer så krävs god datorkunskap. Stundtals är arbetet fysiskt och det förekommer tunga lyft och högt tempo.
Du kommer också att ha följande arbetsuppgifter:
Plock och paketering
Lastning och lossning
Hantering av inkommande gods
Inventering
Övriga normalt förekommande lagersysslor

Som person är du en lagspelare som uppskattar ett gott samarbete. Du ska kunna arbeta lika bra i team som självständigt. Här kommer du tillhöra ett härligt team på sex personer i olika åldrar. Det är viktigt att du är noggrann, driven och stresstålig.
Rekrytering sker löpande och tillsättning omgående. Visa mindre

Sommarjobb på Lindex

Ansök    Maj 7    AB Effektiv Göteborg    Lagerarbetare
Vi söker studenter som vill arbeta extra på Lindex DC i sommar! Är du studerande eller har en annan sysselsättning på minst 50 %? Kan du tänka dig att jobba flexibla arbetstider? Då kan du vara den vi söker! Intervjuer och urval sker löpande så ansök redan idag! Om företaget För mer än 65 år sedan startade Lindex som ett underklädes¬företag i Alingsås. Idag är vi ett internationellt modeföretag med flera olika koncept. Kvinnan betyder allt för oss, och v... Visa mer
Vi söker studenter som vill arbeta extra på Lindex DC i sommar! Är du studerande eller har en annan sysselsättning på minst 50 %? Kan du tänka dig att jobba flexibla arbetstider? Då kan du vara den vi söker! Intervjuer och urval sker löpande så ansök redan idag!

Om företaget
För mer än 65 år sedan startade Lindex som ett underklädes¬företag i Alingsås. Idag är vi ett internationellt modeföretag med flera olika koncept. Kvinnan betyder allt för oss, och vi vill stärka och inspirera kvinnor överallt. Det är vårt högre syfte. Lindex huvudkontor ligger i Göteborg och har cirka 4000 medarbetare. Vi har cirka 450 butiker på 19 marknader. Vi erbjuder shopping online på 34 marknader och världen över genom ASOS, Zalando, Next, Nelly och Boozt

På Lindex är det människorna som gör skillnad. Vi är som en stor familj här, med värderingar som hjälper oss att växa. Och vi tror på att göra saker tillsammans. För två är fler än en och tillsammans kan vi ha större påverkan. Om du känner likadant, är vi nog en väldigt bra matchning.


Vad erbjuder rollen?
Typiska arbetsuppgifter för dig som varuhanterare/lagermedarbetare kommer vara kartonglossning från container, orderplock och dekantering för inlagring. Arbetet kan vara fysiskt krävande och tunga lyft kan förekomma. Även lättare truckkörning kan förekomma för de medarbetare som har truckkort.

Som extraanställd och sommarjobbare kommer du själv få registrera din tillgänglighet, baserat på denna blir du sedan utbokad på pass hos Lindex. Under sommaren kommer du få fast schema på heltid under vissa veckor.

Vi ser att du som söker tjänsten är bosatt i närheten av Alingsås med möjlighet att pendla till Partille under en period för att sedan vara med och flytta verksamheten till Alingsås där din placering kommer att vara.

Arbetstider: måndag-fredag 06.00-14.21 eller 14.30-22.51. lördagar kan förekomma
Placering: Partille/Alingsås
Lön: Fast timlön


Vem är du?
Vi söker dig som studerar eller har en annan sysselsättning på minst 50 %. Vi ser att du som söker kan jobba minst 2 dagar i veckan samt att du har möjlighet att arbeta både dag och kväll, i vissa fall kan även lördagar förekomma. För att passa i denna roll behöver du vara en flexibel, driven och positiv person som har en stark vilja att lära sig. Vidare är du en lagspelare som trivs med att jobba tillsammans med andra i grupp. Vi ser gärna att du som söker har minst 1 år kvar av dina studier.

Krav:
- Studerande på minst 50 % eller annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50 %
- Flytande svenska i tal och skrift
- Kan arbeta minst 2 dagar i veckan samt heltid under vecka 27-33 i sommar.
- Kan arbeta dag, kväll och även lördagar vid behov
- kunna va flexibel gällande arbete i Partille och Alingsås.

Meriterande:
- Truckkort samt truckvana
- Tidigare erfarenhet inom lager och logistik
- B-körkort och tillgång till bil


Start: Maj /Juni


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Sökord
Lager, lagerarbete, truckkörning, Truckkort, Göteborg, Partille, Alingsås Visa mindre

Extrapersonal sökes till Hisings backa!

Ansök    Maj 7    Uniflex Sverige AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Uniflex söker nu drivna och arbetsvilliga studenter till vår välkända kund inom lager/terminal i Hisings backa. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av sortering men även truckkörning (ledstaplare), där du förbereder pallar för utleverans. Arbetstider för tjänsten är 15-21, där du bokas på utefter behov. Kravet är även att du kan arbeta under sommarperioden, där vi gärna ser att du är tillgänglig på heltid mellan vecka 26-33.... Visa mer
Om tjänsten
Uniflex söker nu drivna och arbetsvilliga studenter till vår välkända kund inom lager/terminal i Hisings backa.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av sortering men även truckkörning (ledstaplare), där du förbereder pallar för utleverans.

Arbetstider för tjänsten är 15-21, där du bokas på utefter behov. Kravet är även att du kan arbeta under sommarperioden, där vi gärna ser att du är tillgänglig på heltid mellan vecka 26-33.

Start för upplärning är omgående

Vi söker dig som kan arbeta 3-4 pass i veckan. Vi ser att du som söker är flexibel och kan ställa upp på kort varsel.

Krav för tjänsten:
-Truckkort A:1-4 och B:1-4
-Erfarenhet av ledstaplartruck
-Annan sysselsättning på minst 51 procent på antigen studier eller annat arbete. Intyg krävs, bifoga gärna ditt intyg direkt i ansökan.
- Ha möjlighet att arbeta minst 3-4 pass per vecka och heltid under sommarperioden

Meriterande:
Tidigare erfarenhet som lager- eller terminalarbetare.

ÖVRIGT:
Start för tjänsten är omgående, du är därför välkommen med CV och personligt brev redan idag!Vem är du?
Vi söker dig som är framåt och gillar att arbeta i grupp och har erfarenhet av lagerarbete sedan tidigare.


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Lagerarbetare till läkemedelslager i Mölnlycke | Heltid

Ansök    Maj 7    Manpower AB    Lagerarbetare
Just nu söker vi på Manpower lagerarbetare hos en av våra kunder som är verksamma inom läkemedelsbranschen. Är du en person som är noggrann, ansvarsfull och gillar när arbetet ger tydliga resultat? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Välkommen med din ansökan till oss på Manpower redan idag! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos vår kund. Om jobbet som lage... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower lagerarbetare hos en av våra kunder som är verksamma inom läkemedelsbranschen. Är du en person som är noggrann, ansvarsfull och gillar när arbetet ger tydliga resultat? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Välkommen med din ansökan till oss på Manpower redan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och vår kund. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos vår kund.

Om jobbet som lagerarbetare

Dina arbetsuppgifter kommer främst vara orderplock samt packning av läkemedel, men du kan även komma att jobba med lastning och truckkörning. Jobbet passar dig som trivs med att jobba med kroppen i ett högt tempo.

Är du personen vi söker?

Du är en person som har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett effektivt arbetssätt och att du har en förmåga att arbeta systematiskt. Vidare är det viktigt att du arbetar resultatinriktat och att du ser vad som behöver göras. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete sedan tidigare.

Vi söker dig som

* Har truckkort A1-A4 samt B1-B4
* Behärskar svenska i både tal och i skrift
* har lagererfarenhet

Det är meriterande om du

* Har erfarenhet av lagerarbete
* Har erfarenhet av truckkörning
* Har B-körkort och tillgång till bil

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Övrigt

Placeringsort: Mölnlycke

Anställningsform: Heltid, 6 månaders visstidsanställning med chans till förlängning

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Produktionsmedarbetare livsmedel

Ansök    Maj 7    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sveriges största producenter av charkvaror. Den här tjänsten passar dig som har erfarenhet från produktionsarbete inom livsmedelsindustrin men vi värdesätter dina personliga egenskaper högt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta i produktionen eller ipaketeringen. Då företaget producerar chark ställs höga krav på hygien, noggrannhet och förmågan att ta instruktioner. Detta ... Visa mer
Om tjänsten
Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sveriges största producenter av charkvaror. Den här tjänsten passar dig som har erfarenhet från produktionsarbete inom livsmedelsindustrin men vi värdesätter dina personliga egenskaper högt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta i produktionen eller ipaketeringen. Då företaget producerar chark ställs höga krav på hygien, noggrannhet och förmågan att ta instruktioner.
Detta är ett säsongsjobb och pågår från 20 maj till 20 juni med stor chans till förlängning t.om 30 augusti. Arbetstiden förlagd på kvällstid klockan 15.00-23.38 eller på dagtid 6.30-15.30 (ej växlande skift, utan du arbetar antingen dag eller kväll).

Profil & bakgrundVi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Du bör ha god fysik eftersom arbetet utförs stående, samt klara av att arbeta i kalla utrymmen.

Arbetsuppgifter
Paketering av charkvaror
produktionsarbete


Meriterande

Har arbetslivserfarenhet inom livsmedelsindustrin, gärna chark
Kan arbeta hela sommaren


Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö,Kristianstad,Perstorp ochBorås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda Visa mindre

Skjutstativsförare sökes omgående (kvällstid)

Ansök    Maj 7    Uniflex Sverige AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Vi på Uniflex söker nu engagerade medarbetare till en välkänt lager i Landvetter. Du som söker ska tidigare ha kört skjutstativstruck och trivas med detta. Arbetsuppgifter för tjänsten är främst truckkörning med skjutstativstruck , där du både ansvarar för att fylla på varor till de som plockar odrar på lagret. Det förekommer emellanåt tunga lyft, vi söker därför dig som gillar att kombinera truckkörning med fysiskt arbete. Vi ser gärna att ... Visa mer
Om tjänsten
Vi på Uniflex söker nu engagerade medarbetare till en välkänt lager i Landvetter. Du som söker ska tidigare ha kört skjutstativstruck och trivas med detta.

Arbetsuppgifter för tjänsten är främst truckkörning med skjutstativstruck , där du både ansvarar för att fylla på varor till de som plockar odrar på lagret. Det förekommer emellanåt tunga lyft, vi söker därför dig som gillar att kombinera truckkörning med fysiskt arbete.

Vi ser gärna att du som söker har ambitioner att utvecklas på arbetsplatsen och trivs med att ta egna initiativ. Det är meriterande om du tidigare haft en roll som teamleder eller liknande i tidigare arbetsroll.

Detta är ett långsiktigt uppdrag på heltid. Start för tjänsten är omgående.

Arbetstider är förlagda dagtid. Mån-fre, 15-23.30 alternativ 16-00.30

Krav för tjänsten:
-Truckkort A:1-4 B:1-4.
-Erfarenhet av skjutstativstruck

Meriterande:
-Erfarenhet som teamleder eller liknande
-Erfarenhet av av att köra olika truckar
-Körkort och tillgång till bil


Tillsättning sker omgående, vänta därför inte med din ansökan!


Vem är du?
Du som söker ska gilla att arbeta i en fartfylld miljö och vara engagerad och initiativtagande. Om du har ambitioner att utvecklas inom lagerbranschen är detta helt rätt jobb för dig! Du som söker behöver även ha erfarenhet av skjutstativstruck och trivas med truckkörning.


Eventuella namngivna referenter bör ha kännedom om att de finns i dina ansökningshandlingar.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Extra- och sommarjobb på lager i Landvetter dagtid!

Är du student eller jobbar deltid och vill dryga ut kassan? Har du möjlighet att arbeta större delen av sommaren i Landvetter? Då har vi jobbet för dig!   Hur kommer dina arbetsdagar se ut? Som lagermedarbetare kommer ditt arbete att fokusera på att hantera gods, paket och försändelser genom plockning. Vår verksamhet kräver hög precision och effektivitet för att säkerställa att kundernas förväntningar uppfylls till fullo, du kommer därför att jobba mot fas... Visa mer
Är du student eller jobbar deltid och vill dryga ut kassan? Har du möjlighet att arbeta större delen av sommaren i Landvetter? Då har vi jobbet för dig!
 
Hur kommer dina arbetsdagar se ut?
Som lagermedarbetare kommer ditt arbete att fokusera på att hantera gods, paket och försändelser genom plockning. Vår verksamhet kräver hög precision och effektivitet för att säkerställa att kundernas förväntningar uppfylls till fullo, du kommer därför att jobba mot fastställda mål för plockfart och felplock. Ditt huvudsakliga arbetsområde kommer vara plock, där föremål kan väga upp till 20 kg. Du kommer huvudsakligen använda dig av låglyftande plocktruck för att utföra dina arbetsuppgifter. För dig som har erfarenhet av skjutstativtruck finns även tjänster på in/utleverans avdelningarna. Arbetstiderna är 07.00-16.00 måndag till fredag. 
Det finns möjlighet att jobba heltid under sommaren
 
Vi ser att du
Truckkort A1-A14 och B1-B4
Erfarenhet av lagerarbete eller truckkörning
Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift
Vara tillgänglig för arbete större delen av sommaren
Vi gör ett utdrag i belastningsregistret

 
Meriterande för tjänsten
Körkort och tillgång till egen bil


Vi söker någon som har en hög arbetsmoral, som är självgående och som har erfarenhet av att arbeta i en lagermiljö. Vi erbjuder en fartfylld och spännande arbetsmiljö med god struktur och sammanhållning. Arbetsplatsen är modernt utrustad med nyrenoverade kök, omklädningsrum och toaletter som skapar en trevlig arbetsmiljö. Stora delar av arbetat utförs i grupp som skapar god gemenskap i arbetsgruppen. 
Om du trivs med att arbeta i Landvetter, har rätt kompetens och erfarenhet, och vill vara en del av vårt team, så ser vi fram emot att höra från dig! Sök idag och bli en del av vår växande organisation.
 
När du blir en av oss 
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.
 
I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökan endast via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR. Visa mindre

Industripersonal till kommande uppdrag i Göteborg

Ansök    Maj 6    Konsultia AB    Lagerarbetare
Om kundföretaget Vi söker industriarbetare för kommande uppdrag hos våra kunder i Götegorg! Konsultia har många olika industrikunder och arbetsuppgifterna varierar mellan arbetsplatserna vilket gör att vi söker medarbetare med olika kompetenser och erfarenheter. Meriterande med erfarenhet av industriarbete, maskinoperatör, svetsare eller truckförare. Är du rätt person för att hjälpa oss att fortsätta driva Göteborgs industrier framåt? Sök tjänsten snara... Visa mer
Om kundföretaget
Vi söker industriarbetare för kommande uppdrag hos våra kunder i Götegorg!

Konsultia har många olika industrikunder och arbetsuppgifterna varierar mellan arbetsplatserna vilket gör att vi söker medarbetare med olika kompetenser och erfarenheter. Meriterande med erfarenhet av industriarbete, maskinoperatör, svetsare eller truckförare. Är du rätt person för att hjälpa oss att fortsätta driva Göteborgs industrier framåt?

Sök tjänsten snarast då urval sker löpnade!

Dina arbetsuppgifter
Här får du chansen att söka flera intressanta och utvecklande jobb samtidigt! Vi tillsätter roller som exempelvis montörer, maskinoperatörer, svetsare, fordonsmontörer, truckförare , industripersonal samt lagerpersonal.

Din profil
När vi anställer kommer din personlighet och inställning vara en stor del av det vi tar hänsyn till i rekryteringsprocessen. Vi ser gärna att du som person är driven, ansvarsfull och engagerad. Vidare ser vi att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp.

Meriterande är:
- Körkort B
- Truckkort
- Traverskort
- Industrivana
- Lagervana

Övrig information
Rekryteringsprocessen för denna tjänst kommer ske löpande under sommaren, med viss fördröjning. Är du intresserad av att jobba inom industri så vänta inte med din ansökan!
För frågor vänligen kontakta [email protected]

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Vi finns från Gällivare i norr till Helsingborg i söder och huvudkontoret är placerat i Umeå. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

Drivna lagerarbetare!

Ansök    Maj 6    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Profil och bakgrund:Vi på Boxflow samarbetar med många olika företag inom lager och industri. När du jobbar hos oss får du möjlighet att prova på olika arbetsplatser och arbetsuppgifter. Arbetstiderna varierar från kund till kund och behovet finnspå både dagtid och kvällstid. Vi söker dig som är engagerad, driven och har en hög arbetsmoral.Du äreffektiv och håller ett högt tempo ute hos våra kunder och trivs bra med att arbeta tillsammans i team.Vi ser äv... Visa mer
Profil och bakgrund:Vi på Boxflow samarbetar med många olika företag inom lager och industri. När du jobbar hos oss får du möjlighet att prova på olika arbetsplatser och arbetsuppgifter. Arbetstiderna varierar från kund till kund och behovet finnspå både dagtid och kvällstid.
Vi söker dig som är engagerad, driven och har en hög arbetsmoral.Du äreffektiv och håller ett högt tempo ute hos våra kunder och trivs bra med att arbeta tillsammans i team.Vi ser även att du har god fysik eftersom tunga lyft förekommer.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter hos våra kunder är
orderplock
in och utlastning
containerlossning
orderplock
truckkörning
produktionsarbete inom livsmedel


Meriterande
Truckkort A+B
B-körkort och tillgång till egen bil
Erfarenhet av att arbeta i datorsystem/lagersystemSom ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll.
Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot din ansökan!

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Lagerarbetare heltid till Dagab e-handelslager i Västra Frölunda (Start ...

Arbetsuppgifter Just nu söker vi på dig som drivs av att ha högt uppsatta mål till rollen som lagerarbetare på Dagabs e-handelslager i Västra Frölunda. Om du dessutom vill ha ett jobb med goda möjligheter att utvecklas såväl professionellt som på ett personligt plan kan det här verkligen vara din nästa utmaning. Välkommen med din ansökan!Start för tjänsten kommer vara vecka 32! Om jobbet Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som orderplockare påDagab e-handels... Visa mer
Arbetsuppgifter
Just nu söker vi på dig som drivs av att ha högt uppsatta mål till rollen som lagerarbetare på Dagabs e-handelslager i Västra Frölunda. Om du dessutom vill ha ett jobb med goda möjligheter att utvecklas såväl professionellt som på ett personligt plan kan det här verkligen vara din nästa utmaning. Välkommen med din ansökan!Start för tjänsten kommer vara vecka 32!
Om jobbet
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som orderplockare påDagab e-handelslager kommer att vara:
Arbeta med orderplock, Du kommer att Plocka och packa matkassar med hjälp av en vagn, handdator och scanner. Du kommer plocka flera ordar samtidigt och sortimentet är desamma som i en matbutik, vilket innebär att du kommer hantera alla sorters livsmedel
Vara aktiv under hela arbetspasset då arbetet är fysiskt krävande.Du kommer att både stå och gå under hela arbetspasset.
Arbete på tre (Kyl, frys & kolonial)olika avdelningar med olika temperaturzoner, från +20C till -24C.
Säkerställa och optimera lagernivåer

Arbetstider
Arbetet är förlagt på heltid. De arbetstider som gäller är främst:Måndag - Fredag klockan 07:00-15:45. Dock är det viktigt att veta attHelgarbete kan förekomma.Du börjar som anställd hos Job&talent; med målet att efter 3-6 månader gå över till en tjänst direkt hos Dagab e-handel. Provanställning om sex månader tillämpas.
Placeringsort
Dagabs E-handelslager ligger i Västra Frölunda med goda kommunikationer ut till lagret samt gratis parkering att tillgå precis utanför byggnaden.
Om dig
Personliga egenskaper
För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Det är också viktigtatt dutrivs med ett aktivt arbete där du ständigt är i rörelse.Du har ett effektivt arbetssätt och har ett flexibelt förhållningssätt. Dessutom utför du ditt arbete med stor noggrannhet. Slutligen tycker om attsträvatycker mot uppsatta mål och att nå ett så bra resultat som möjligt genom att arbeta självständigt och målmedvetet.Vikt kommer såklart även att läggas vid dina övriga personliga egenskaper.För att trivas ihop ser vi också att du har en bra och positiv inställning till arbetet samt god attityd mot andra.
Krav
Arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska vilket innebär att dubehöver behärska svenska språket.
Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.
Truckkort

Hur du ansöker
Urval och intervjuer sker löpande. Men start för tjänsten är i Augusti.
Välkommen med din ansökan!

Om Dagab Inköp & Logistik Dagab Inköp & Logistik är motorn Axfood koncernen, Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln med varumärken som Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross och Middagsfrid. Hos Dagab är du med och påverkar det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor. På Dagab Inköp & Logistik i Frölunda är fokus på e-handel och att leverera mat av hög kvalitet till rätt pris.
Om oss Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led – lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2 000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetensföretagen via Almega. www.storesupport.se.Storesupport är en del av Jobandtalent, den snabbast växande aktören inom rekryterings- och bemanningsbranschen globalt, med huvudkontor i Madrid och verksamhet på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.
Intresserad? Rekryteringsprocessen för dessa tjänster sköts av oss på svenska Storesupport by Job&talent;. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Är du intresserad utav tjänsten ansöker du via denna sida, vi tar inte emot ansökningar via mejl.
Varmt välkommen! Visa mindre

Lagerarbete över sommaren

Ansök    Maj 3    Manpower AB    Lagerarbetare
Vi söker en ansvarsfull, mogen och självständig person för ett arbete över sommaren som lagermedarbetare för ett känt historiskt varumärke. Här är detaljerna: Tidsperiod: Sex veckor under sommaren. Språkkunskaper: Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska. Truckkort: Du bör ha truckkort A1-A4 och B1-B4. Erfarenhet: Tidigare arbete på lager och erfarenhet av truckkörning är ett plus. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera att... Visa mer
Vi söker en ansvarsfull, mogen och självständig person för ett arbete över sommaren som lagermedarbetare för ett känt historiskt varumärke.

Här är detaljerna:

Tidsperiod: Sex veckor under sommaren.

Språkkunskaper: Flytande svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska.

Truckkort: Du bör ha truckkort A1-A4 och B1-B4.

Erfarenhet: Tidigare arbete på lager och erfarenhet av truckkörning är ett plus.

Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera att dagligen organisera inkommande och utgående / maskiner samt plocka och sända i väg reservdelar till hela Norden.

Som person är du organiserad och tydlig i vad du gör och gillar lika mycket att arbeta självständigt som att samarbete med kollegor.

Om du är intresserad och uppfyller ovanstående kriterier, tveka inte att ansöka! Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team. ???? Visa mindre

Fiskgrossisten söker produktionspersonal

Bröderna Hanssons är en av Sveriges största fiskegrossister vi finns i Göteborgs Fiskhamn. Bröderna Hanssons producerar, förädlar och säljer färska fisk- och skaldjursprodukter. Våra kunder är allt från restauranger, skolkök och delikatessbutiker till matgrossister och livsmedelskedjor. Vi söker nu medarbetare till vår produktionsavdelning. Arbetsuppgifter: Filéband Ettiketera Packa Vi söker dig som är: Noggrann Ansvarstagande Bra på att samarbeta Tjänst... Visa mer
Bröderna Hanssons är en av Sveriges största fiskegrossister vi finns i Göteborgs Fiskhamn.
Bröderna Hanssons producerar, förädlar och säljer färska fisk- och skaldjursprodukter. Våra kunder är allt från restauranger, skolkök och delikatessbutiker till matgrossister och livsmedelskedjor.
Vi söker nu medarbetare till vår produktionsavdelning.
Arbetsuppgifter:
Filéband
Ettiketera
Packa
Vi söker dig som är:
Noggrann
Ansvarstagande
Bra på att samarbeta


Tjänsterna skall tillsättas snarast.
Ansökningar tas endast emot per mail Visa mindre

Lagerarbetare till Supply Event

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och fö... Visa mer
Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.Vi söker nu en medarbetare till vårt team inom Supply Event.

Beskrivning av rollen
Supply Event är ett litet team som är en viktig pusselbit i vår verksamhet. Vi jobbar både före under och efter olika event med att bygga barer, dra el, ansvara för dryck samt att vid mässor leverera montercatering till våra kunder. Vi är också med och hanterar dryck till våra banketter, mingel och julfester som vi genomför i huset. Innebär att både kväll och helger ingår i arbetsuppgifternas förläggning.

Vi jobbar nära våra caféer och uppbyggda serveringar samt givetvis även vår bankett/event avdelning som vi bistår.

I rollen ligger ett ansvar för samtliga utensilier som Supply ansvarar för samt lagerför, så att det alltid finns rätt volymer tillgängliga för övriga avdelningar.

Vem vi söker
Har du erfarenhet av byggnation av tillfälliga barer, caféer och andra serveringar är detta ett arbete för dig. Självklart har du truckkort och meriterande är om du har kunskap i både barristamaskiner och montercatering. Om du har logistik erfarenhet är det ytterligare en fördel. Vi ser att du talar svenska obehindrat och således kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Vi söker dig som har ett högt engagemang och trivs att jobba i team. Vi ser att du är positiv, driven, strukturerad och noggrann som person. Att du som söker har en genuin känsla för service och är lyhörd för vad gästen vill ha, ser vi som en självklarhet. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo, är stresstålig och kan ta tag i arbetsuppgifter där det behövs. 

Vad vi erbjuder
Tjänsten är tillsvidare inom avtalsområde Visita HRF på heltid, vi tillämpar provanställning. Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Vi sätter stort värde på att intresse och engagemang finns och personlig lämplighet är avgörande. Skulle du dessutom gilla att arbeta på Norra Europas största mötesplats så är detta jobb oerhört stimulerande.

Frågor om tjänsten vänligen kontakta Jan Angelbäck, Logistics & Supply Manager; [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden - engagemang, samarbete och mod - är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt. Visa mindre

Produktionsarbetare till charkproduktion

Ansök    Maj 3    Logent AB    Lagerarbetare
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som maskinoperatör inom livsmedel. Arbetet innebär hantering av chark och ställa om produktionsmaskinerna. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 06.00-15.00 eller 09.00-18.00 Vi söker dig som kan arbeta i ett högt tempo, vara noggrann och tar egna initiativ. För att lyckas i rollen ska du vara ansvarstagande och ha ett öga för detaljer. Vidare ser vi även att du har en känsla för kvalitet och har en god arbet... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som maskinoperatör inom livsmedel. Arbetet innebär hantering av chark och ställa om produktionsmaskinerna.
Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 06.00-15.00 eller 09.00-18.00
Vi söker dig som kan arbeta i ett högt tempo, vara noggrann och tar egna initiativ. För att lyckas i rollen ska du vara ansvarstagande och ha ett öga för detaljer. Vidare ser vi även att du har en känsla för kvalitet och har en god arbetsmoral. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga, är prestigelös och inte är rädd för att ta i.
Anställningen är på Logent Bemanning som ambulerande bemanningskonsult
Krav:
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Tidigare erfarenhet som maskinoperatör eller liknande erfarenhet
Om ansökan: Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker extrapersonal till Dagab i Göteborg!

Ansök    Maj 3    Uniflex Sverige AB    Lagerarbetare
Söker du ett aktivt extrajobb på lager vid sidan om dina studier eller annan sysselsättning, som dessutom är välbetalt och på lång sikt? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu personal som vill arbeta extra på Dagab i Hisings Backa, Göteborg. Om tjänsten Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på Uniflex och arbeta med orderplock på Dagabs kolonialavdelning. Arbetstiderna varierar, det finns möjlighet till kvällstid och dagtid, både vardagar och he... Visa mer
Söker du ett aktivt extrajobb på lager vid sidan om dina studier eller annan sysselsättning, som dessutom är välbetalt och på lång sikt? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu personal som vill arbeta extra på Dagab i Hisings Backa, Göteborg.

Om tjänsten
Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på Uniflex och arbeta med orderplock på Dagabs kolonialavdelning. Arbetstiderna varierar, det finns möjlighet till kvällstid och dagtid, både vardagar och helg. Som konsult på Dagab har du möjlighet att handla i deras förmånliga personalbutik, träna på deras gym och delta i diverse andra roliga aktiviteter som de anordnar. Det finns fri parkering om du kommer med bil.

Vi ser att du kan arbeta minst 2–3 gånger i veckan under terminerna och heltid under semesterperioden (v.26-33). Start för uppdraget är vecka 20 eller 21.

Du ser precis som vi en långsiktighet i detta arbete och att du minst kan arbeta 2 år som extra anställd på Dagab. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara studerande eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 51%. Viktigt att du tydligt förmedlar detta i ditt CV.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara tillgänglig under totalt 10 arbetsdagar (mån-fre, 14.45-23.15) från det datumet du startar. Kommande uppstarter är vecka 20 och 21. Efter upplärningsperioden behöver du ha möjlighet att arbeta minst 2-3 pass vardagspass per vecka samt heltid under perioden vecka 26-33.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som lagermedarbetare på Dagabs lager i Hisings Backa säkerställer du att matvaror kommer ut i tid och med bra kvalitet till våra butiker runt om i landet. Dina dagliga arbetsuppgifter består av orderplock där du plockar pallar med dagligvaror - allt från konserver, dricka, godis, pasta med mera. Till din hjälp har du en plocktruck och headset med röststyrt plock (pick by voice).

Dagab strävar hela tiden efter att förbättra sin service till butikerna, så att butikshyllorna aldrig står tomma. Det är därför viktigt att du arbetar med hög effektivitet och kvalitet i ditt dagliga arbete. Du kommer vara en del av ett stort logistikflöde med många aktörer och olika utmaningar är det extra viktigt att hålla tidspassning, följa säkerhets- och ordningsregler och hjälpa andra avdelningar vid behov. Vi vill att du ska vara en del i att skapa en effektiv och säker arbetsplats och få rätt förutsättningar att trivas idag och i morgon.

Krav:
• Flytande svenska och/eller engelska
• God fysisk förmåga – det är ett fysiskt krävande arbete
• Annan huvudsakligsysselsättning på minst 51 %
• Vara tillgänglig under sommarperioden vecka 26-33
• Vara tillgänglig under totalt 10 arbetsdagar (mån-fre, 14.45-23.15) under de första två veckorna som är upplärningsperiod.


Meriterande:
• Truckkort och körkort
• Erfarenhet av liknande arbete

Vem är du?
Vi söker dig med en positiv inställning som gillar att ta ansvar, oavsett om det handlar om att respektera tider, hålla god kvalitet eller nå uppsatta mål. Du är bekväm i att följas upp på din prestation och motiveras av att få ett tydligt kvitto på ett väl utfört jobb. För att du ska trivas i rollen som lagermedarbetare krävs en god fysik, då du utför upprepade lyft.

Som person är det viktigt för dig att ha ett bra samarbete med dina arbetskamrater och att bidra till god stämning i gruppen, oavsett skilda perspektiv, kulturer, bakgrunder och språk. Samtidigt behöver du trivas i att arbeta självständigt på lagret, då du rör dig över stora ytor med begränsade sociala kontakter när du utför dina arbetsuppgifter.

Om verksamheten
Dagab driver och utvecklar Axfoodkoncernens sortiment och ansvarar för hela varuflödet med lager och transporter. Det är de som ser till att bra mat och varor kommer ut till bland annat Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor, men också till externa företagskunder samt e-handeln. Dagabs vision är att varje dag leverera Sveriges mest hållbara, prisvärda och moderna kunderbjudande inom mat, till en cirka 10 miljoner människor. Dagab i Hisings Backa är uppdelat i tre huvudsakliga temperaturzoner vilket är torrt, kylt samt frys.
Bra att veta är att Dagab har nolltolerans mot alla former av diskriminering och kränkande särbehandling. Hos Dagab är också mångfalden det som gör dem till en attraktiv arbetsplats. Eftersom Dagab värnar extra mycket om goda arbetsmiljöförhållanden utförs slumpvisa drogtester på arbetsplatsen och det kan även förekomma drogtester i samband med rekryteringen. Vi gör även bakgrundkontroll på alla vi anställer.
Urval och intervjuer sker löpande, Varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi
• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Produktionsarbetare i Kungälv

Ansök    Maj 3    Logent AB    Lagerarbetare
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som produktionsmedarbetare på ett kyllager. Arbetet innebär viss fysisk belastning, så därför är det fördelaktigt om du har någorlunda god fysik. Arbetstiderna är förlagda måndag -fredag 07.00-16.00 ena veckan, och veckan därpå är det 10.00-19.00. Vi söker dig som kan arbeta i ett högt tempo, vara noggrann och tar egna initiativ. För att lyckas i rollen ska du vara flexibel, ansvarstagande och ha ett öga för d... Visa mer
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som produktionsmedarbetare på ett kyllager. Arbetet innebär viss fysisk belastning, så därför är det fördelaktigt om du har någorlunda god fysik.
Arbetstiderna är förlagda måndag -fredag 07.00-16.00 ena veckan, och veckan därpå är det 10.00-19.00.
Vi söker dig som kan arbeta i ett högt tempo, vara noggrann och tar egna initiativ. För att lyckas i rollen ska du vara flexibel, ansvarstagande och ha ett öga för detaljer. Vidare ser vi även att du har en känsla för kvalitet och har en god arbetsmoral. Det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga, är prestigelös och inte är rädd för att ta i.
Anställningen är på Logent Bemanning som ambulerande bemanningskonsult
Krav:
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Körkort och tillgång till bil
- Kunna hantera att arbeta i kyla (ca 3-5 grader)
Om ansökan: Vi jobbar löpande med rekryteringen och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extrajobb på lager samt sommarjobb

Ansök    Maj 3    Pokayoke AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Söker du nya möjligheter på en varierande arbetsplats? Som lagerarbetare på Pokayoke får du vara med i ett spännande arbete i en modern logistikverksamhet. Du blir en viktig spelare för våra kunders framgång, och kommer ha stora möjlighet att utveckla dina erfarenheter och kunskap. För den här rollen söker vi någon som har en annan sysselsättning på 50%. Antingen är du student eller arbetar deltid. Tjänsten är en timanställning, 2-5 vardaga... Visa mer
Om tjänsten
Söker du nya möjligheter på en varierande arbetsplats?

Som lagerarbetare på Pokayoke får du vara med i ett spännande arbete i en modern logistikverksamhet. Du blir en viktig spelare för våra kunders framgång, och kommer ha stora möjlighet att utveckla dina erfarenheter och kunskap.

För den här rollen söker vi någon som har en annan sysselsättning på 50%. Antingen är du student eller arbetar deltid.

Tjänsten är en timanställning, 2-5 vardagar i veckan på dagtid och det finns stora möjligheter att jobba heltid till sommaren.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer mestadels att arbeta med plock och pack, inleverans och sortering men även övriga uppgifter som finns på lagret kan tillkomma.

Vad vi söker
Du behöver inte ha tidigare erfarenheter inom lagerarbete. Du kommer att få arbeta ute hos en av våra kunder i Göteborgsområdet. Du ska kunna arbeta självgående och i ett team där det är högt tempo. För oss är det viktiga att du är driven, noggrann och uthållig. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och inställning vid tillsättning av detta jobb.


Meriterande:
• Tidigare erfarenhet av lagerarbete
• Körkort samt truckkort
• Butiksarbete
Om Pokayoke
Pokayoke är ett kompetensbolag inom logistik med bemanning som kärnverksamhet. Vi består av logistikspecialister och med vår långa erfarenhet i branschen finns det inte en logistikutmaning vi inte stått inför. Detta är en kunskap vi nu vill dela med oss av.

Hos oss är alla lika värda. Vi tar hand om varandra och vill ständigt lära varandra och av varandra. Vi är öppna för utveckling och gör alltid vårt bästa i uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Inställningen är det viktigaste på Pokayoke! Visa mindre

Lagermedarbetare i Västra Frölunda

Vi söker dig som vill ha ett långsiktigt jobb på heltid med start under maj!   Arbetsuppgifter profil:  I rollen som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift plock av kundens produkter. Plocket sker både i kyl och i rumstemperatur. Du kommer arbeta efter fastställda plockmål och felplock. Truckkörning kan även förekomma i arbetet och det är meriterande om du har truckkort. Du som söker är till fördel tävlingsinriktad och gillar att arbeta mot up... Visa mer
Vi söker dig som vill ha ett långsiktigt jobb på heltid med start under maj!
 
Arbetsuppgifter profil: 
I rollen som lagermedarbetare är din huvudsakliga arbetsuppgift plock av kundens produkter. Plocket sker både i kyl och i rumstemperatur. Du kommer arbeta efter fastställda plockmål och felplock. Truckkörning kan även förekomma i arbetet och det är meriterande om du har truckkort.
Du som söker är till fördel tävlingsinriktad och gillar att arbeta mot uppsatta mål. Vi ser gärna att du som söker har därför god fysik, och därav inga problem med tunga lyft eller att arbeta i högt tempo. Arbetet ställer höga krav på både effektivitet och noggrannhet.
Det är viktigt att du är självständig i din roll som lagerarbetare och kan ta egna initiativ. För oss är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och värnar om dina kollegor!
 
Om tjänsten 
Detta är en heltidstjänst med start under maj eller enligt överenskommelse. För rätt person finns även möjligheten att stötta med administrativa uppgifter och jobba med tull
Arbetet är förlagt vardagar dagtid 07.00-15-40. 
 
Krav
Behärskar svenska språket väl i tal och skrift
Du skall kunna redogöra med intyg 5 år tillbaka i arbetslivet/studier
Noggrann och effektiv 
Vi gör utdrag i belastningsregistret

 
Meriterande 
Körkort samt tillgång till bil
Truckkort A1-4 och B1-4 

 
Villkor
Start: Enligt överenskommelse
Ort: Västra Frölunda 
Arbetstider: Vardagar, dagtid 07:00-15:40
Omfattning: Heltid 
 
Ansökan
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet! Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon, ansökningar sker endast via annonsen!
 
Om oss
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig. Visa mindre

Lagermedarbetare

Ansök    Maj 2    Cama Gruppen AB    Lagerarbetare
Driven person som vill vara med i en förändringsresa på ett lager i Göteborg. Erfarenheten är inte det viktigaste, utan vilja till att jobba och lära sig är prio. Stort plus om man har truckkort. Tungt arbete där man plockar och packar mattor som kan väga upp till 40 kilo. Är i uppstart ett sommarjobb som kan bli en tillsvidare anställning. Jobbet är vid Exportgatan 28 i Hisings Backa. Visa mer
Driven person som vill vara med i en förändringsresa på ett lager i Göteborg. Erfarenheten är inte det viktigaste, utan vilja till att jobba och lära sig är prio.
Stort plus om man har truckkort.
Tungt arbete där man plockar och packar mattor som kan väga upp till 40 kilo.
Är i uppstart ett sommarjobb som kan bli en tillsvidare anställning.
Jobbet är vid Exportgatan 28 i Hisings Backa. Visa mindre

Lagerjobb till SAAB i Göteborg | Heltid

Ansök    Maj 2    Manpower AB    Lagerarbetare
Just nu söker vi på Manpower både materialhanterare och ankomstmottagare till SAAB i Göteborg. Är du på jakt efter ett jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar och som dessutom kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Då kan det här vara din nästa utmaning! Vill du vara med på SAABs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och SAAB. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower både materialhanterare och ankomstmottagare till SAAB i Göteborg. Är du på jakt efter ett jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar och som dessutom kontinuerligt utmanar dina kunskaper? Då kan det här vara din nästa utmaning! Vill du vara med på SAABs resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och SAAB. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos SAAB.

???????

Arbetsbeskrivning

Vi söker både materialhanterare och ankomstmottagare. Arbetsuppgifterna skiljer sig lite i och med de olika rollerna. Som materialhanterare är det främst plock och pack men även truckkörning. Som ankomstmottagare jobbar man noggrant med att kolla över leveranser, kontrollera så att saker är i bra skick och att allt stämmer överens med leveransen.

Du kommer att jobba heltid på dagtid, mån-fre 07.00-15.30. Andra tider kan förekomma.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker om att arbeta med hela kroppen och som gillar arbete i högt tempo. Det är också viktigt att du tar ansvar för ditt arbete. Det dagliga arbetet kräver att du är stresstålig, är självgående och har en genuin vilja att göra ett bra jobb!

Vi söker dig som

* behärskar svenska i både tal och i skrift
* har truckkort A1-A4 och B1-B4
* har god fysik
* har ett tekniskt intresse

Det är även meriterande om du

* erfarenhet av truckkörning från tidigare arbete
* har jobbat på lager tidigare
* har körkort och tillgång till bil
* har övrig lager- och industrivana

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du strävar efter att göra det lilla extra.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Rekryteringsprocessen

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Övrigt

Placeringsort: Kallebäck, Göteborg

Anställningsform: Heltid, 6 månaders visstidsanställning med chans till förlängning

Arbetstider: främst dagskift

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre