Lediga jobb Boxflow Staffing Syd AB i Göteborg

Se alla lediga jobb från Boxflow Staffing Syd AB i Göteborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Göteborg som finns inom det yrket.

Erfarna skjutstativsförare för start omgående!

Ansök    Apr 2    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö, Kristianstad, Perstorp och Borås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda Om tjänsten Är du en skicklig truckförare som är van vid att... Visa mer
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö, Kristianstad, Perstorp och Borås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda
Om tjänsten
Är du en skicklig truckförare som är van vid att köra skjutstativstruck? Då letar vi efter dig för ett ansvarsfullt arbete i vårt team!
Vi söker erfarna och pålitliga lagermedarbetare för att stärka vårt team i Göteborg. För närvarande har vi ett särskilt behov av personer som är erfarna skjutstativsförare och som även har kompetens att köra motviktstruck.
Arbetstiderna är förlagda på dagtid under måndag till fredag. Visa mindre

Nu söker vi Merlo förare/ teleskopförare

Nytt
Om tjänsten Vi söker dig som har erfarenhet av att köra Merlo truck.Uthyrning sker till vår kund inom tillverkningsindustrinför omgående start. Arbetstiden är förlagd på dagtid, måndag till fredag.Tjänsten inleds med provanställning på 6 månader. Profil och bakgrund Vi tror attdu är noggrann, drivenoch ser vad som behöver göras. Eftersomdu kommer köra stora maskiner är det av yttersta vikt att du är ansvarsfull, har ett risktänk och känsla för framförandet... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker dig som har erfarenhet av att köra Merlo truck.Uthyrning sker till vår kund inom tillverkningsindustrinför omgående start.
Arbetstiden är förlagd på dagtid, måndag till fredag.Tjänsten inleds med provanställning på 6 månader.
Profil och bakgrund
Vi tror attdu är noggrann, drivenoch ser vad som behöver göras. Eftersomdu kommer köra stora maskiner är det av yttersta vikt att du är ansvarsfull, har ett risktänk och känsla för framförandet av trucken så att arbetet sker säkert både för dig och övriga personer på området.
Du har gottsinne för ordning och reda både på maskiner och material.
Vidare har du en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Eftersom tunga lyft förekommer är det viktigt att du innehar god fysik.

Krav för tjänsten:
Truckkort C, utbildningsbevis för teleskoptruck (C7)
Truckort A+B
Erfarenhet av att köra teleskoptruck/hjullastare
Svenska i tal och skrift


Meriterande:
Erfarenhet av att köra Merlo truck
Körkort B


Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden är slut så vänta inte med din ansökan!
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll.

Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö,Kristianstad,Perstorp ochBorås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda Visa mindre

Vi söker extrapersonal med fokus på containerlossning!

Ansök    Mar 26    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Arbetet passar dig som har en annan sysselsättning (arbete eller stud... Visa mer
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Arbetet passar dig som har en annan sysselsättning (arbete eller studier) på minst 50%. Du behöver vara tillgänglig för arbete 1-3 dagar i veckan, vilket senare kan leda till utvecklingsmöjligheter hos både kund och oss. Arbetet avser främst dagtid måndag-fredag och sker även i frysmiljö.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter

- Containerlossning

- Truckkörning

- Sortering av godsProfil & Bakgrund
Vi tror att detta arbete passar dig som har en god samarbetsförmåga, är flexibel och trivs bra med att ha varierande arbetsuppgifter. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och serviceinriktad. Det är meriterande om du har truckkort och/eller körkort men det är inget krav. Du ska kunna hantera högt tempo, tunga lyft och kylig miljö då det ofta förekommer uppdrag ute hos kund på våra fryslager.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommararbete - Truckförare till Göteborgs hamn

Ansök    Mar 15    Boxflow Staffing Syd AB    Truckförare
Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. För kunds räkning söker vi nu flertalet truckförare som vill arbeta från m... Visa mer
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda.

För kunds räkning söker vi nu flertalet truckförare som vill arbeta från maj - augusti i Göteborgs hamn. Arbetstiderna är förlagda dag och kväll dvs två skift ( dag 6:45 -15:45 samt kväll 15:30-23:45 fredagar 15:30-22:00

På denna arbetsplats är det viktigt att leveranserna sker i rätt tid och med rätt kvalitet och här kommer du in som en viktig del. Du kommer att lossa och lasta gods från olika kunder. Det kommer innebära både manuellt arbete och truckkörning. Några av arbetsuppgifterna kan också vara att lastsäkra diverse gods.

För att utveckla och driva verksamheten framåt jobbar vår kund med förbättringsarbeten ute i de olika lagen. För vår kund är en säker arbetsmiljö a och o så stort fokus i den dagliga verksamheten ligger på att följa säkerhetsföreskrifter, rutiner och policys.

Vem söker vi:

För att vara framgångsrik i rollen så tror vi att du har minst 3-5 års erfarenhet av att köra motviktstruck samt erfarenhet från någon form av produktionsmiljö. Har du erfarenhet av att hantera klämtruck är detta väldigt meriterande.

Vi vill att du har godkända kunskaper i svenska på gymnasienivå.

Som krav i tjänsten, förutom truckkort, innehar du även B-körkort.

Som person är du en ansvarsfull lagspelare som tycker om att jobba mot gemensamma mål. Du har en ”kan göra” attityd och rycker in där det behövs. Vi ser också att du delar med dig av kunskap likväl som du tar till dig ny.

Som sökande till denna roll kommer du behöva gå igenom en säkerhetsprövning, registerkontroll innan anställning, då tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som ett sista steg innan anställning kommer du även att behöva genomgå ett drogtest.

Urval sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan då det är omgående start.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Däckmontör

Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö, Kristianstad, Perstorp och Borås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda. Om tjänsten Är du student eller har en annan huvudsaklig... Visa mer
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö, Kristianstad, Perstorp och Borås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda.

Om tjänsten

Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill kombinera denna med att arbeta som däckskiftare? Är du dessutom lösningsorienterad och gillar att arbeta i ett högt tempo? Då är tjänsten som däckmontör något för dig!

Vi söker däckmontörer för kunds räkning i Göteborg. Dina arbetsuppgifter som däckmontör kommer vara att ta emot kunder samt byta från vinterdäck till sommardäck.

Arbetstiderna kommer vara förlagda måndag-fredag 8:00-12:00, under däck- säsongen arbetar man med hög noggrannhet för att leverera kvalité i ett högt tempo.

Arbetsuppgifter

- Däckbyte

- Tvätt av däck

- Däckmontering

- HjulskiftenProfil & bakgrund

Framträdande egenskaper hos dig är noggrannhet, du är ansvarstagande, effektiv och har förmågan att samarbeta. Du kommer att vara ansiktet ut mot kund och därför krävs det någon med högklassig känsla för service. Då arbetet tidvis kan vara stressigt behöver du vara stresstålig. Här krävs det personer med god fysik då det kommer innefatta en hel del tunga lyft.

Krav

- Körkort och bil

- Tidigare erfarenhet som däckmontör

- Annan huvudsaklig sysselsättning (50%)Känner du att följande beskrivning och arbetsuppgifter passar dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan. Vi har flera positioner lediga men dessa tillsätts löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan slutdatum.Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller telefon. Visa mindre

Lagermedarbetare till vår Site i Göteborg

Ansök    Mar 17    Boxflow Staffing Syd AB    Truckförare
Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Vi söker nu nya stjärnor som vill vara med att starta upp vår nya Site i Göteborg, ... Visa mer
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda.

Vi söker nu nya stjärnor som vill vara med att starta upp vår nya Site i Göteborg, Hisingsbacka.

Verksamheten är placerad vägg i vägg med en fabrik som drivs av kunden och som förser den med volymer. Volymerna kommer både från fabriken in i lager, och från leverantörer runt om i världen. Verksamheten förväntas dra igång under starten av Januari 2024, som sedan kommer växla upp under första året.

Arbetstiderna är dagtid.

Arbetsuppgifter

- Truckkörning

- Orderplock

- Förse produktion med material

- Plasta pallar

- Ta emot gods

Profil & bakgrund

Vi letar efter dig som har erfarenhet av lager sedan tidigare. Du är tillgänglig relativt omgående. Du har bil och körkort och kan ta dig runt till våra olika kunder. Tunga lyft, att arbeta i tempo och självständigt är något som du inte har några problem med! Du är positiv, professionell och håller god kvalité.

Krav

- Tidigare arbete av lager

- Truckkort A och B

- Körkort och tillgång till bilUrval sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag! Visa mindre

Logistikplanerare till Göteborgs hamn - Sommarvikariat

Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Vad kommer du att göra om dagarna: Med kunden i centrum är det viktigt at... Visa mer
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda.

Vad kommer du att göra om dagarna:

Med kunden i centrum är det viktigt att leveranserna sker i rätt
tid och med rätt kvalitet och här kommer du som Logistikplanerare in som en
mycket viktig del. Du sitter som länken mellan kund och terminalernas utleveranser, en uppgift som du utför i tätt samarbete med såväl dina kollegor
inom planeringsfunktionenen som kollegor ute på våra terminaler.

Arbetet består av löpande kundkontakter och planering av kunders
beställningar. Du styr och planerar kunders leveranser och utifrån
inkommande kundgods optimerar och planerar du våra utleveranser från
terminalerna.

Administrativa uppgifter så som avvikelsehantering, dokumentation
och rapportering kring leveranser och gods förekommer också. Du kommer också
att få planera och kalkylera på olika projektförfrågningar.

Profil & bakgrund

För att vara framgångsrik i rollen så tror vi att du har någon
form av högskole- eller yrkesutbildning inom logistik alternativt motsvarande
arbetslivserfarenhet.

Du är en fördel om du har arbetat med planering och logistik under
några års tid.

Självklart brinner du för logistik och planering, kanske har du
även ett extra intresse för shipping?

Utifrån arbetets upplägg så behöver du vara en van datoranvändare
och ha vana att arbeta i olika system.

Har du erfarenhet av att jobba med förbättringar och känner till
lean production så är det ett plus.

Som person är du en noggrann och ansvarsfull lagspelare som tycker
om att jobba mot gemensamma mål med kundensbehov i fokus. l. Du har ett
flexibelt förhållningssätt, en hög känsla för service, är lyhörd och
kommunikativ. Vi är nyfikna och lär oss gärna nytt så var inte rädd för att
utmana.

Processen:

Som sökande till Göteborgs hamn kan du eventuellt behöva gå
igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I
vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster. Som ett
sista steg innan anställning kommer du även att behöva genomgå ett drogtest.

Krav:

- Flytande kunskap i Engelska samt svenska i både tal och skrift

- God datorvana

- Körkort B

- Du har någon form utan logistikutbildning

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

- Start: Maj månad

- Arbetstider: 07:00-16:00

- Anställningsomfattning: Heltid/ Vikariat med chans till förlängning

- Månadslön: enligt överenskommelse

- Kollektivavtal: Tjänstemannaavtalet för Transportföretagen

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar inte emot ansökningar via e-post, men för frågor kring tjänsten, kontakta ansvarig Victoria Paulus, [email protected]

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Visa mindre

Erfaren Koordinator inom Export

Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten För kunds räkning söker vi nu en erfaren koordinator inom exp... Visa mer
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en erfaren koordinator inom export. I rollen som exportkoordinator kommer dina arbetsuppgifter att omfatta orderhantering med ansvar för att skapa försäljningsorder. Du kommer också att vara involverad i fakturering och kreditering gentemot kunderna. En väsentlig del av rollen innebär daglig kommunikation med lagret för att hantera orderbokningar samt att boka transporter för exporten.

I din roll som exportkoordinator kommer du även att ansvara för att förbereda tulldokument och ta fram proforma till Tullverket och kunder.

Arbetsuppgifter

- Orderhantering i affärssystemet Business Central

- Skapa försäljningsorders

- Fakturera

- Kreditera

- Kontakt med lagret för orderbokningar

- Transportbokningar för exporten

- Skicka varor till norska lagret inkl förbereda tulldokument

- Ta fram proforma till Tullverket och även till vissa kunder

- Ta in transportofferter

- Behjälplig med kundservice

- Ta in ansökningar från nya kundförfrågningar

på sikt:

- Telemarketing, ansvara för kunder på den svenska marknaden.

- Merförsäljning och säkerställa volymer hos kund.

Profil & bakgrund

Vi söker en driven och engagerad medarbetare som har en bakgrund inom Export. Meriterande är om man tidigare använt sig av affärssystemet Business Central och har grundkunskaper i det. Som person är du strukturerad, kund- och lösningsorienterad som brinner för högklassig service. Du kommunicerar väl i både svenska och engelska. Visa mindre

Erfarna truckförare till sommaruppdrag i Göteborg

Ansök    Feb 21    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Som orderplockare till vår kund i Arendal/Göteborg kommer du... Visa mer
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda.Om tjänsten
Som orderplockare till vår kund i Arendal/Göteborg kommer du att arbeta med att plocka varor med truck för att senare packa och färdigställa order för utleverans. Vi söker dig har tidigare erfarenhet av lagerarbete samt har en god plock- och packvana. Arbetet kommer att utföras i torrlager men även kyllager, därför är det en fördel ifall du har jobbat i kyl tidigare men inställning och engagemang är nyckeln till att bli en framgångsrik konsult hos oss.Du behöver därför vara flexibel och ha förmågan att ta egna initiativ. Som person är du noggrann, har en hög arbetsmoral och trivs med att arbeta både enskilt och i grupp. Upplärning sker i april, och maj, därefter arbetar du heltid juni-augusti med stor chans till förlängning hos kunden.
Arbetstiderna kommer främst att innebära dagtid, måndag-fredag men viss helgtjänstgöring förekommer vid ökat tryck.

Arbetsuppgifter:

- Plocka order med scanner

- Bygga och plasta pallar

- Truckkörning (motvikt/plock/ledstaplare/Skjutstativ)

Meriterande:

- Erfarenhet av att jobba med scanner

- Erfarenhet av att jobba i kyl/frys

- Erfarenhet av att köra motviktstruck, skjutstativ och plocktruck

- B- KörkortVi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet så är du flexibel, serviceinriktad, effektiv och arbetsvillig så är detta en tjänst för dig.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extra jobb Truckförare & C/ CE- chaufför

Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Just nu söker vi dig som studerar 50% eller har en annan huvu... Visa mer
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

Just nu söker vi dig som studerar 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% som vill arbeta som lagerarbetare/ C/CE-chaufför.

Vi söker dig som vill arbeta extra med lagerarbete där truckkörning samt lastbilskörning förekommer till våra kunder i Göteborg. Vi söker dig som vill fortsätta att utvecklas i din roll som truckförare/ lastbilschaufför och i ditt arbete inom logistik och lagerhantering. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att köra truck och där rollen som truckförare kräver lyhördhet, noggrannhet och en god samarbetsförmåga tillsammans med övriga kollegor.

Vi söker dig som kan hoppa in vid behov och som kan vara tillgänglig 5 dagar i veckan. måndag-fredag mellan klockan 7-11.

Krav för tjänsten

- C / CE körkort

- Giltig YKB

- Truckkort A1-A4 + B1-B4

- Körkort + tillgång till bil

- Svenska i tal och skrift

- Behörighet för ADR Tank är meriterande men ej krav.

- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

C/CE - chaufför till Göteborg

Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som C eller CE-chauf... Visa mer
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som C eller CE-chaufför? Är du dessutom självgående då är detta tjänsten för dig!

Du kommer att bli anställd som en konsult hos oss på Boxflow och utföra uppdrag hos ett välkänt företag i Göteborg.

Vi söker dig som brinner för att vara chaufför! Eftersom arbetet som chaufför innebär att du har ett stramt tidsschema, förväntar vi oss att du kan behålla en hög servicenivå trots högt tempo. Du är företagets ansikte utåt gentemot kunden. För att klara av arbetet behöver du vara flexibel, punktlig, handlingskraftig och ha en positiv inställning till service. Du uppskattar ansvar och är en lagspelare som värdesätter betydelsen av teamwork.
Tjänsten är på heltid under dagtid med utgång från kontor i Hisingskärra. Körningar är i huvudsak chassi transporter med container eller tankcontainers men även andra trailerkörningar förekommer.Arbetsuppgifter

- C / CE-chaufförer

- Följa lagar och regler

- Sköta service och besiktning

- Lastning och lossning

- TruckkörningKrav för tjänsten


- C / CE körkort

- Giltig YKB

- Truckkort A1-A4 + B1-B4

- Körkort + tillgång till bil

- Svenska i tal och skrift

- Behörighet för ADR Tank är meriterande men ej krav. Visa mindre

Deltidspersonal till vår Site i Göteborg

Ansök    Feb 20    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Är du studerande eller har ett annat jobb på minst 50% och vill ha ett extra jobb?!- Se hit! Vi söker nu lagermedarbetare till vår Site i Göteborg på Hisings Backa som gärna kan arbeta och täcka upp vid frånvaro. Arbetstiderna är förlagda dagtid 07-16 vardagar. Arbetsuppgifter - Orderplock - Truckkörning, - Övriga lageruppgifter Profil & bakgrund Vi tror att detta arbete passar dig som har en god samarbetsförmåga, är flexibel och trivs b... Visa mer
Om tjänsten

Är du studerande eller har ett annat jobb på minst 50% och vill ha ett extra jobb?!- Se hit!

Vi söker nu lagermedarbetare till vår Site i Göteborg på Hisings Backa som gärna kan arbeta och täcka upp vid frånvaro.

Arbetstiderna är förlagda dagtid 07-16 vardagar.

Arbetsuppgifter

- Orderplock
- Truckkörning,
- Övriga lageruppgifter

Profil & bakgrund

Vi tror att detta arbete passar dig som har en god samarbetsförmåga, är flexibel och trivs bra med att ha varierande arbetsuppgifter och vill ingå i vårt härliga gäng i Perstorp. Som person tror vi att du är noggrann, initiativtagande och serviceinriktad. Du ska inneha truckkort och erfarenhet av truckkörning, gärna motviktstruck.

Krav

Truckkort A+B

Körkort är meriterande men inget krav.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Konsultchef

Ansök    Jan 9    Boxflow Staffing Syd AB    HR-chef
Om tjänsten Boxflow växer och vi behöver dig! Nu letar vi efter en ny kollega till vårt härliga gäng i Göteborg. Vi tillhandahåller bemanningslösningar riktad mot kollektiv personal inom lager och industribranschen. Vardagen för en konsultchef hos oss är väldigt omväxlande med stort fokus på kund- och konsultnöjdhet. Hos oss erbjuds en spännande tjänst i ett snabbväxande bolag! Arbetsuppgifter Som konsultchef hos oss på Boxflow kommer du, tillsammans me... Visa mer
Om tjänsten

Boxflow växer och vi behöver dig! Nu letar vi efter en ny kollega till vårt härliga gäng i Göteborg. Vi tillhandahåller bemanningslösningar riktad mot kollektiv personal inom lager och industribranschen. Vardagen för en konsultchef hos oss är väldigt omväxlande med stort fokus på kund- och konsultnöjdhet. Hos oss erbjuds en spännande tjänst i ett snabbväxande bolag!

Arbetsuppgifter

Som konsultchef hos oss på Boxflow kommer du, tillsammans med ditt team, utveckla och bygga långsiktiga relationer med våra kunder och konsulter. Dina arbetsuppgifter kommer innebära rekrytering och personalansvar för våra konsulter. Bemanningsplanering och administration utgör också en stor del av din vardag.

I rollen som konsultchef jobbar du även med den dagliga kontakten med kunder och konsulter via telefon, mail och fysiska besök. Vid kundbesök tar du kravprofil, säkerställer kundens behov av kompetens och sköter sedan hela processen från kundbesök till anställning hos kund. Utöver detta ingår även

- Personalplanering

- Konsultvård

- Merförsäljning/utveckling av befintliga uppdrag

- Administration

- Personalansvar/coachningProfil & bakgrund

Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av bemanning inom lager och logistik.
För att lyckas i din roll som konsultchef förstår du vikten av att arbeta strukturerat och noggrant med tydligt fokus på att driva arbetet mot mål och att slutföra uppgiften. Vidare är du en person som ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Eftersom våra dagar kan svänga snabbt bör du trivas i en föränderlig miljö och är orädd inför nya situationer. Du motiveras av utmaningar och är bra på att bygga relationer och att skapa förtroende hos andra människor.

Som person är du nyfiken, flexibel, ordningsam, målmedveten och handlingskraftig. Vidare trivs du med stort eget ansvar och är duktig på att bibehålla och skapa goda relationer med både kunder och konsulter.

Kvalifikationer

- Erfarenhet av rekrytering, gärna inom bemanningsbranschen

- Relevant utbildningsbakgrund inom personal/HR

- Meriterande om du har jobbat i en ledande roll

- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Annat språk är meriterande

- B-körkort och tillgång till bil är ett kravVi sitter i ljusa, fina lokaler precis vid Stenpiren och du kommer ingå i ett fantastiskt härligt gäng där mycket värme, skratt och gemenskap genomsyrar vårt kontor!

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas med start 1 mars eller när vi funnit rätt kandidat.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Lagermedarbetare till vår Site i Göteborg

Ansök    Jan 25    Boxflow Staffing Syd AB    Truckförare
Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Vi söker nu nya stjärnor som vill vara med att starta upp vår nya Site i Göteborg, ... Visa mer
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda.

Vi söker nu nya stjärnor som vill vara med att starta upp vår nya Site i Göteborg, Hisingsbacka.

Verksamheten är placerad vägg i vägg med en fabrik som drivs av kunden och som förser den med volymer. Volymerna kommer både från fabriken in i lager, och från leverantörer runt om i världen. Verksamheten förväntas dra igång under starten av Januari 2024, som sedan kommer växla upp under första året.

Arbetstiderna är dagtid.

Arbetsuppgifter

- Truckkörning

- Orderplock

- Förse produktion med material

- Plasta pallar

- Ta emot gods

Profil & bakgrund

Vi letar efter dig som har erfarenhet av lager sedan tidigare. Du är tillgänglig relativt omgående. Du har bil och körkort och kan ta dig runt till våra olika kunder. Tunga lyft, att arbeta i tempo och självständigt är något som du inte har några problem med! Du är positiv, professionell och håller god kvalité.

Krav

- Tidigare arbete av lager

- Truckkort A och B

- Körkort och tillgång till bilUrval sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag! Visa mindre

Serviceinriktade däckskiftare (säsong)

Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Nu söker vi duktiga däckskiftare för säsongsarbete som starta... Visa mer
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

Nu söker vi duktiga däckskiftare för säsongsarbete som startar i slutet av mars och pågår cirka 1-2 månader.

Som däckmontör/skiftare kommer du att arbeta med hjulskifte, förflyttning utav hjul till och från sin lagerplats (med skjutstativtruck), tvätta skiftade hjul och byta däck på fälg.

Arbetstiden är förlagd på dagtid, måndag-fredag 8.00-17.00

Profil & bakgrund

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av däckskifte och har ett stort intresse för bilar och motorer. Du är arbetsvillig, stresstålig och är van vid att arbeta fysiskt. Det här är ett jobb för dig som kan arbeta självgående och i team, är lösningsorienterad och noggrann och som ser ett bra bemötande som en självklarhet då även kundkontakt förekommer.

Krav

- B-körkort

- Truckkort med god erfarenhet av att köra skjutstativ (B3)

- Erfarenhet av däckskifte, montering, balansering eller liknande arbetsuppgifter

- God fysik eftersom tunga lyft förekommerSom ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Rekryterare

Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Vi söker just nu efter vår nästa stjärna till vårt rekrytering... Visa mer
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

Vi söker just nu efter vår nästa stjärna till vårt rekryteringsteam till vårt kontor i Göteborg. Du kommer ansvara och hålla i rekryteringsprocesser från början till slut, så som annonsskrivning, urval, intervjuer samt referens och bakgrundskontroll. Du kommer ingå i ett sammansvetsat team som levererar kandidater till våra konsultchefer.

Tjänsten är förlagd på heltid och arbetstiderna är måndag till fredag kl. 08:00-17:00.

Arbetsuppgifter

- skriva annonser utifrån kravprofil

- Söka efter potentiella kandidater genom olika kanaler, inklusive sociala medier och nätverk

- genomföra grovgallring av ansökningar

- intervjuer/telefonintervjuer

- göra bakgrundskontroller

- referenstagning

- presentera kandidater för rekryterande chef

- hantera återkopplingen till kandidater

- göra avslut och genomföra uppföljning av rekryteringarFör att du ska lyckas och trivas i rollen som rekryterare ser vi att du har

- Körkort B och tillgång till bil

- Flytande svenska och engelska i tal och skrift

- Relevant eftergymnasial utbildning eller relevant arbetslivserfarenhetProfil & bakgrund

Vi tror att du som söker har ett stort intresse för rekrytering och brinner för att hitta rätt kandidat till rätt plats. Du är social, envis och bra på att ta egna initiativ.
Du behöver nödvändigtvis inte ha en specifik utbildning inom HR/Rekrytering utan vi lägger större vikt vid personlig egenskaper samt din förmåga att kunna bedöma personers lämplighet efter utfärdad kravspecifikation.Periodvis är tempot högt och det gäller att trivas med detta och känna att man gillar att prestera under press.Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas med start 1 mars eller när vi funnit rätt kandidat.Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Drivna lagerarbetare - Göteborg

Ansök    Dec 19    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Profil och bakgrund: Vi söker dig som är engagerad och driven, har en hög arbetsmoral och arbetar på ett strukturerat sätt. Vidare tycker du om att arbeta i team och är en lagspelare. Som person är du punktlig och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Vi ser även att du har god fysik eftersom tunga lyft förekommer. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Boxflow, men arbeta ute hos vår kund. Arbetstid... Visa mer
Profil och bakgrund:

Vi söker dig som är engagerad och driven, har en hög arbetsmoral och arbetar på ett strukturerat sätt. Vidare tycker du om att arbeta i team och är en lagspelare. Som person är du punktlig och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Vi ser även att du har god fysik eftersom tunga lyft förekommer.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Boxflow, men arbeta ute hos vår kund.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid, måndag till fredag.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter

- orderplock

- in och utlastning

- containerlossning

- orderplock

Krav

- Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande

- Truckkort A+B

- B-körkort och tillgång till egen bil

- Erfarenhet av att arbeta i datorsystem/lagersystemSom ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll.

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Site Manager - Göteborg

Vi söker nu en go och ansvarsfull Site Manager som vill vara med att starta upp vår nya Site i Göteborg, Hisingsbacka. Verksamheten är placerad vägg i vägg med en fabrik som drivs av kunden och som förser den med volymer. Volymerna kommer både från fabriken in i lager, och från leverantörer runt om i världen. Verksamheten förväntas dra igång under starten av Januari 2024, som sedan kommer växla upp under första året. Som Site Manager kommer du leda och f... Visa mer
Vi söker nu en go och ansvarsfull Site Manager som vill vara med att starta
upp vår nya Site i Göteborg, Hisingsbacka.

Verksamheten är placerad vägg i vägg med en fabrik som drivs av kunden och som förser den med volymer. Volymerna kommer både från fabriken in i lager, och från leverantörer runt om i världen. Verksamheten förväntas dra igång under starten av Januari 2024, som sedan kommer växla upp under första året.

Som Site Manager kommer du leda och
fördela det dagliga arbetet till cirka 10-15 medarbetare.
Även om du förväntas
driva arbetet på egen hand har du stöttning av COO. Är du rätt person har du möjlighet att vara med vid
uppstart och bygga en verksamhet från grunden.

Rollen är förlagd på dagtid.

Arbetsuppgifter

Förutom att arbetsleda i driften kommer du arbeta med följande:


Administrera underlag för löner


Profit & Loss ansvar för siten


Daglig kunddialog


Administrera transporter och chaufförer


Dagliga KPI-mätningar


Uppföljning av uppsatta måltal


Förbättringsarbeten


Jobba i de dagliga processerna på lagret

Profil & bakgrund

Vi tror att du som söker känner igen dig ifrån tidigare roller med
liknande arbetsuppgifterna och är en lagspelare som vill bidra till den goda
stämningen.

Vår verksamhet växer för varje år och vår verklighet förändras
hela tiden. För att trivas i rollen ser vi att du gillar varierade arbetsdagar
och är prestigelös och kan rycka in där det behövs. Du trivs med att coacha och
att förändra.

Vi ser gärna att du även
uppfyller nedanstående kriterier:


Truckkort A1-A3 & B1-B3


Körkort


3-5 års erfarenhet av ledande roll i lagermiljö

Uppstart för tjänsten är planerad till senast 2 Januari, men för rätt
kandidat kan detta flyttas.

Urval sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag! Visa mindre

Lagermedarbetare till vår Site i Göteborg

Ansök    Okt 13    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Vi söker nu nya stjärnor som vill vara med att starta upp vår nya Site i Göteborg, ... Visa mer
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg,
Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom
Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom
logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och
beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda.

Vi söker nu nya stjärnor som vill vara med att starta upp vår nya Site i Göteborg, Hisingsbacka.

Verksamheten är placerad vägg i vägg med en fabrik som drivs av kunden och som förser den med volymer. Volymerna kommer både från fabriken in i lager, och från leverantörer runt om i världen. Verksamheten förväntas dra igång under starten av Januari 2024, som sedan kommer växla upp under första året.

Arbetstiderna är dagtid.

Arbetsuppgifter

- Truckkörning

- Orderplock

- Förse produktion med material

- Plasta pallar

- Ta emot gods

Profil & bakgrund

Vi letar efter dig som har erfarenhet av lager sedan tidigare. Du är tillgänglig relativt omgående. Du har bil och körkort och kan ta dig runt till våra olika kunder. Tunga lyft, att arbeta i tempo och självständigt är något som du inte har några problem med! Du är positiv, professionell och håller god kvalité.

Krav

- Tidigare arbete av lager

- Truckkort A och B

- Körkort och tillgång till bilUrval sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag! Visa mindre

Hjullastare tillverkningsindustrin

Ansök    Sep 22    Boxflow Staffing Syd AB    Truckförare
Om tjänsten Har du erfarenhet av att köra hjullastare och tyngre truckar? Gillar du teknik och maskiner? Då är du den vi söker! Då du kommer köra stora maskiner är det av yttersta vikt att du är ansvarsfull, har ett risktänk och känsla för framförandet av fordon så att arbetet sker säkert både för dig och övriga personer på området. Du kommer bli placerad hos vår kund som är verksamma inom tillverkningsindustrin. Tjänsten är tillsvidare, dagtid. Profil ... Visa mer
Om tjänsten
Har du erfarenhet av att köra hjullastare och tyngre truckar? Gillar du teknik och maskiner? Då är du den vi söker!

Då du kommer köra stora maskiner är det av yttersta vikt att du är ansvarsfull, har ett risktänk och känsla för framförandet av fordon så att arbetet sker säkert både för dig och övriga personer på området.
Du kommer bli placerad hos vår kund som är verksamma inom tillverkningsindustrin.

Tjänsten är tillsvidare, dagtid.

Profil och bakgrund

Du är en van användare av stora fordon och känner dig bekväm i att köra dessa. Du är noggrann, arbetsvillig och driven i ditt arbete och ser vad som behöver göras.

Du bör ha sinne för ordning och reda både på maskiner och material.

Vidare har du en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Eftersom tunga lyft förekommer är det viktigt att du innehar god fysik.Krav för tjänsten:

- Truckkort A, B och utbildningsbevis för hjullastare

- Erfarenhet av att köra hjullastare och andra tunga fordon

- Svenska i tal och skriftMeriterande:

- Erfarenhet av att köra Merlo truck

- Körkort BIntervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden är slut så vänta inte med din ansökan!

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Nu söker vi Svetsare till Göteborg!

Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Nu söker vi flera erfarna svetsare till Göteborg. Här erbjuder vi möjl... Visa mer
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

Nu söker vi flera erfarna svetsare till Göteborg. Här erbjuder vi möjligheten för dig som har utbildning samt tidigare erfarenhet av att svetsa att utvecklas och växa i din yrkesroll tillsammans med företaget.

Du kommer att få få en lång upplärningsperiod och introduktion på plats.

Uppdraget är långsiktigt och en direkt anställning hos kund. Vi tror att arbetet passar dig som vill utvecklas och skapa nya möjligheter i din yrkesroll, har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta såväl i grupp som enskilt. Som person är du är noggrann, har en hög arbetsmoral och är flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Du bör vara händig samt inneha god verktygsvana.

Arbetsuppgifter

I din roll som Svetsare kommer arbetsuppgifterna vara inriktad på produktion inom svetsning men även montering av jobb när det är klart.

Arbetstider omfattar 100 % dagtid.

Profil & bakgrund

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har relevant yrkesutbildning och erfarenhet inom svets/industri, du är väl insatt i MAG svetsning och ritningsläsning och har kunskaper i TIG svetsning och rostfritt stål. Du behöver ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift, körkort samt tillgång till bil.

Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Däckmontörer - Göteborg!

Om tjänsten Är du ute efter ett säsongsjobb där du tycker om att arbeta fysiskt? Är du dessutom lösningsorienterad och gillar att arbeta i ett högt tempo? Då är tjänsten som däckmontör något för dig! Vi söker däckmontörer kunds räkning i Göteborg. Dina arbetsuppgifter som däckmontör kommer vara att ta emot kunder samt byta från sommardäck till vinterdäck. Tjänsten kommer att innebära varierande arbetstider. Under däcksäsongen arbetar man med hög noggran... Visa mer
Om tjänsten

Är du ute efter ett säsongsjobb där du tycker om att arbeta fysiskt? Är du dessutom lösningsorienterad och gillar att arbeta i ett högt tempo? Då är tjänsten som däckmontör något för dig!

Vi söker däckmontörer kunds räkning i Göteborg. Dina arbetsuppgifter som däckmontör kommer vara att ta emot kunder samt byta från sommardäck till vinterdäck.

Tjänsten kommer att innebära varierande arbetstider. Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet för att leverera kvalité i ett högt tempo.

Arbetsuppgifter

- Däckbyte

- Tvätt av däck

- Däckmontering

- HjulskiftenProfil & bakgrund

Framträdande egenskaper hos dig är noggrannhet, du är ansvarstagande, effektiv och har förmågan att samarbeta. Du kommer att vara ansiktet ut mot kund och därför krävs det någon med högklassig känsla för service. Då arbetet tidvis kan vara stressigt behöver du vara stresstålig. Här krävs det personer med god fysik då det kommer innefatta en hel del tunga lyft.

Meriterande
Tidigare erfarenhet av däckbyte
Svenska i tal och skrift

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Serviceinriktade B-chaufförer

Ansök    Aug 18    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Om uppdraget Nu söker vi serviceinriktade och duktiga chaufförer inför höstens kommande uppdrag hos våra däckkund. I arbetet som chaufför kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att leverera däck till olika kunder runt om i Göteborg, Västra Götalandsregionen och Halland. Arbetet startar med upplärning i slutet av september och uppdraget pågår året ut. Arbetstiden är måndag-fredag 7.00-16.00. Viss övertid förekommer. Profil & bakgrund Du är en teampl... Visa mer
Om uppdraget

Nu söker vi serviceinriktade och duktiga chaufförer inför höstens kommande uppdrag hos våra däckkund. I arbetet som chaufför kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att leverera däck till olika kunder runt om i Göteborg, Västra Götalandsregionen och Halland.

Arbetet startar med upplärning i slutet av september och uppdraget pågår året ut. Arbetstiden är måndag-fredag 7.00-16.00. Viss övertid förekommer.

Profil & bakgrund

Du är en teamplayer samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt då du tillbringar den största delen av din tid på egen hand i trafiken. Du är stresstålig och står positiv till att hjälpa till med in och utlastning av däck i bilen före och efter leverans.

Eftersom du levererar däck till kunder är du även vårt "ansikte utåt". Det innebär att du bör har du starka personliga egenskaper vad gäller service, noggrannhet och positiv utstrålning. Du bör också vara flexibel, driven och inneha god fysik då arbetet ibland innefattar tunga lyft.

För att vara aktuell för tjänsten ska du uppfylla nedanstående krav:

- Inneha B-körkort (manuellt körkort) (minst 1 års körvana)

- God fysik, då tjänsten innefattar tunga lyft av däck

- Körvana från större fordon (lätt lastbil alt. skåpbil)

- Goda kommunikationsfärdigheter i det svenska och engelska språket.Meriterande

- Truckkort A1-4 +B1-4

- C-körkortIntervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden är slut så vänta inte med din ansökan!

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll inför eventuell anställning.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Vi söker betongarbetare till Göteborg!

Är du en erfaren och engagerad betongarbetare som vill vara med och bygga framtidens infrastruktur? Då har vi jobbet för dig! Som betongarbetare kommer du att utföra olika typer av betongarbeten, såsom formning, armering, gjutning och efterbehandling. Du kommer att arbeta i ett härligt gäng med god arbetsmiljö och hög säkerhet. Du kommer också att få möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom intern och extern utbildning. För att trivas ... Visa mer
Är du en erfaren och engagerad betongarbetare som vill vara med och bygga framtidens infrastruktur? Då har vi jobbet för dig!

Som betongarbetare kommer du att utföra olika typer av betongarbeten, såsom formning, armering, gjutning och efterbehandling. Du kommer att arbeta i ett härligt gäng med god arbetsmiljö och hög säkerhet. Du kommer också att få möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom intern och extern utbildning.

För att trivas och lyckas i rollen som betongarbetare krävs att du:

- Har minst 2 års erfarenhet av betongarbete

- Har körkort B och tillgång till egen bil

- Har god samarbetsförmåga och ansvarskänsla

- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Det är meriterande om du har:

- Yrkesbevis eller annan relevant utbildning inom betongarbete

- Certifikat för heta arbeten, fallskydd eller liknande

Vi erbjuder dig:

- En provanställning på 6 månader med konkurrenskraftig lön

- Ett varierande och stimulerande arbete med stora utvecklingsmöjligheter

- En trevlig arbetsplats med engagerade och kompetenta kollegor

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Västerås, Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Speditör till snabbt växande logistikföretag

Om bolaget Logic Consulting är ett privatägt företag som har många års erfarenhet inom logistik. Alla ägarna jobbar operativt i den dagliga verksamheten. Vårt största fokus är att ge våra kunder flexibla lösningar, personlig service och snabb hjälp. Logistiken ska vara en kanal som ökar försäljningen, inte ett hinder. Vi vet att en effektiv flödeskedja skapar ett större kundvärde och bidrar till ökad försäljning. Och det är just det vi vill göra - bidra... Visa mer
Om bolaget

Logic Consulting är ett privatägt företag som har många års erfarenhet inom logistik. Alla ägarna jobbar operativt i den dagliga verksamheten.

Vårt största fokus är att ge våra kunder flexibla lösningar, personlig service och snabb hjälp. Logistiken ska vara en kanal som ökar försäljningen, inte ett hinder.

Vi vet att en effektiv flödeskedja skapar ett större kundvärde och bidrar till ökad försäljning. Och det är just det vi vill göra - bidra till våra kunders tillväxt och framgångar.

Om tjänsten

I rollen som en speditör är din huvuduppgift att finna den mest optimala, snabba, och kostnadseffektiva transportlösningen för dina kunder.

Du ansvarar för att koordinera transporter, både internationellt och inom landet. Din roll innebär att skapa prissättningar och utveckla planer för att säkerställa att varorna transporteras på det mest effektiva sättet.

För att framgångsrikt genomföra dessa uppgifter krävs kunskap om juridiska förordningar, avtalsstrukturer och olika transportalternativ, samt förmågan att genomföra noggranna kostnadsberäkningar.

I rollen kommer du att jobba tillsammans med 3-4 kollegor i motsvarande roll.

Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag under kontorstider 08.00-17.00.

Arbetet sker på plats på vårt lager i Sörred Torslanda, Göteborg.Profil & bakgrund

Vi är intresserade av dig som är kommunikativ, serviceinriktad och professionell i din framtoning. Du tycker om att interagera med dina kunder och din noggrannhet genomsyrar ditt arbete. Du strävar alltid efter att dina kunder upplever en enastående service. Periodvis kan arbetsbördan vara hög, vilket gör det avgörande att du har en förmåga att hantera stress och bibehålla kvaliteten och servicen, samtidigt som du håller dig till deadlines även under intensiva perioder. Du tar ansvar för ditt arbete och är självgående, men prioriterar alltid gruppen framför individen. Du levererar hög service mot kunder, leverantörer, transportörer och kollegor.Krav

- Flytande kunskap i Engelska samt svenska i både tal och skrift

- God datorvana

- Besitter god erfarenhet från en roll som speditör

- Du har någon form utan logistikutbildningOm Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Rekryterare till Boxflow Göteborg

Om tjänsten Boxflow fortsätter att växa och söker därför en junior rekryterare! Brinner du för kontakt med människor, att driva processer och att hitta rätt kandidat till rätt plats? Då har vi jobbet för dig! I rollen som rekryterare hos oss kommer du jobba med att leverera nya talanger till våra härliga kunder inom lager och logistikbranschen. Detta ger dig en omväxlande och spännande vardag där ingen dag är den andra lik. Arbetsuppgifter - skriva anno... Visa mer
Om tjänsten

Boxflow fortsätter att växa och söker därför en junior rekryterare! Brinner du för kontakt med människor, att driva processer och att hitta rätt kandidat till rätt plats? Då har vi jobbet för dig! I rollen som rekryterare hos oss kommer du jobba med att leverera nya talanger till våra härliga kunder inom lager och logistikbranschen. Detta ger dig en omväxlande och spännande vardag där ingen dag är den andra lik.

Arbetsuppgifter

- skriva annonser utifrån kravprofil
- Söka efter potentiella kandidater genom olika kanaler, inklusive sociala medier och nätverk
- genomföra grovgallring av ansökningar
- intervjuer
- referenstagning
- presentera kandidater för rekryterande chef
- hantera återkopplingen till kandidater
- göra avslut och genomföra uppföljning av rekryteringar


Profil & bakgrund

Vi tror att du är social, envis och bra på att ta egna initiativ. Du har en förmåga att arbeta strukturerat och självständigt och kan hantera flera parallella processer samtidigt.
Du behöver nödvändigtvis inte ha en specifik utbildning inom HR/Rekrytering utan vi lägger större vikt vid personlig egenskaper samt din förmåga att kunna bedöma personers lämplighet efter utfärdad kravspecifikation.

Periodvis är tempot högt och det gäller att trivas med detta och känna att man gillar att prestera under press.

Om Boxflow

Vi sitter i ljusa, fina lokaler precis vid Stenpiren och du kommer ingå i ett fantastiskt härligt gäng där mycket värme, skratt och gemenskap genomsyrar vårt kontor!

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas när vi funnit rätt kandidat.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Vi söker en receptionist med skinn på näsan!

Om tjänsten Vi söker en driven person med skinn på näsan till en av våra kunder för rollen som receptionist. Du kommer att ha en viktig roll som spindel i nätet. Du har den huvudsakliga uppgiften att upprätthålla god standard och vara ansiktet utåt för kund. Tjänsten är benägen i Mölndal med start efter sommaren. Heltid 8:00 -16:30 Arbetsuppgifter - Administration - Fakturering - Attestering - Prisuppföljning - Uppdatera rutiner samt information t... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker en driven person med skinn på näsan till en av våra kunder för rollen som receptionist. Du kommer att ha en viktig roll som spindel i nätet.

Du har den huvudsakliga uppgiften att upprätthålla god standard och vara ansiktet utåt för kund. Tjänsten är benägen i Mölndal med start efter sommaren.

Heltid 8:00 -16:30

Arbetsuppgifter

- Administration

- Fakturering

- Attestering

- Prisuppföljning

- Uppdatera rutiner samt information till kund

- Planera/hålla events

- Sedvanliga uppgifter i reception

- Konferensbokning

- In/utflytt av nya hyresgäster

- Hålla rent på offentliga ytor

- Växel

Profil & bakgrund

Som person är du noggrann strukturerad, kund- och lösningsorienterad.

Du levererar högklassig service och alltid ger det lilla extra för kunderna.

För att trivas bra och passa in för denna tjänst ska du kunna arbeta självgående och ha en positiv och prestigelös inställning.

Meriterande

Arbetat med liknande uppgifter samt har administrativ bakgrund.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nu söker vi en vass administratör!

Om tjänsten I rollen som transportadministratör är det du som är spindeln i nätet på terminalen Du är den som sköter den primära kontakten med chaufförerna vilket innebär att du bland annat tar emot frakthandlingar och administrerar dessa i olika system. Du kommer också att jobba med övriga kundärenden via telefon samt mail. Kontakten sker mestadels på engelska. Kunden arbetar i 3 olika system så det är meriterande om du har jobbat i något av dessa tidi... Visa mer
Om tjänsten

I rollen som transportadministratör är det du som är spindeln i nätet på terminalen

Du är den som sköter den primära kontakten med chaufförerna vilket innebär att du bland annat tar emot frakthandlingar och administrerar dessa i olika system. Du kommer också att jobba med övriga kundärenden via telefon samt mail. Kontakten sker mestadels på engelska.

Kunden arbetar i 3 olika system så det är meriterande om du har jobbat i något av dessa tidigare.

Zebra - labels

Phoenix

BrickzTjänsten är baserad i Göteborg med omgående start.

Heltid

Arbetsuppgifter

- Kundkontakt på plats, men också telefon och mail

- Hantera fraktsedlar/följesedlar

- Kundservice

- AdministrationProfil & bakgrund

Som person är du strukturerad, kund- och lösningsorienterad som brinner för högklassig service. Du kommunicerar väl i både svenska och engelska.

Då tjänsten innefattar en del ensamarbete krävs det att du är ansvarstagande och har god initiativförmåga. Du ska inte vara rädd för att fatta egna beslut.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av administration inom transportbranschen samt kundservice i grunden.

Krav svenska och engelska i tal och skrift samt mycket god datorvana.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

HR sökes för vikariat till industri i Göteborg

Om tjänsten Vi söker en person för ett vikariat som HR för kollektivpersonal hos en av våra kunder med ca 40 kollektivanställda. Du kommer att arbeta tillsammans med ett gott team i ett växande företag inom industrin. Omfattning: heltid under 4 månader med start I juni tom september med goda chanser till förlängning (Semesterstängt V.29-30). Arbetstider: 8-17 Kunden är belägen i Göteborg, Hisings-Backa Arbetsuppgifter - Sammanställa tidrapporter i V... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker en person för ett vikariat som HR för kollektivpersonal hos en av våra kunder med ca 40 kollektivanställda.

Du kommer att arbeta tillsammans med ett gott team i ett växande företag inom industrin.

Omfattning: heltid under 4 månader med start I juni tom september med goda chanser till förlängning (Semesterstängt V.29-30).

Arbetstider: 8-17

Kunden är belägen i Göteborg, Hisings-Backa

Arbetsuppgifter

- Sammanställa tidrapporter i Visma

- Administration

- Coacha chefer i arbetsrättsliga frågor

- Driva förbättringsarbete utifrån verksamhetens behov

Meriterande:

Vi ser gärna att du har god förståelse för löneadministration, baskunskaper inom arbetsrätt, arbetsmiljö och vana att tolka kollektivavtal samt att kunna hantera konfidentiella uppgifter.

Datorvana (Office, XL)

Tidigare erfarenhet inom HR för kollektiv personal på ett mindre bolag.

Goda kunskaper i engelska både i tal och skrift

Profil & bakgrund
Som person ska du kunna arbeta självständigt. Du ska ha god kunskap om arbetsmiljö och arbetsrätt samt tidigare erfarenhet av personaladministration. Du bör kunna tolka lagtext och kollektivavtal samt ha god förståelse för arbete med sekretess och tystnadsplikt.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Vi söker en driven orderkoordinator för omgående start

Om tjänsten Vi söker en driven person till vår kund för rollen som orderkoordinator. Du kommer att ha en viktig roll i teamet som spindel i nätet och driva samt koordinera från start till slut. Du är den som sköter den primära kontakten med leverantörer, kunder såväl som regelbundna avstämningar med lagret. Tjänsten är benägen i Mölndal med omgående start tillsvidare. Heltid 8:00 -17:00 Arbetsuppgifter - Orderhantering - Hantering av avvikelser samt... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker en driven person till vår kund för rollen som orderkoordinator. Du kommer att ha en viktig roll i teamet som spindel i nätet och driva samt koordinera från start till slut.

Du är den som sköter den primära kontakten med leverantörer, kunder såväl som regelbundna avstämningar med lagret.

Tjänsten är benägen i Mölndal med omgående start tillsvidare.

Heltid 8:00 -17:00

Arbetsuppgifter

- Orderhantering

- Hantering av avvikelser samt rapportering

- Kredithantering

- Administration

- prishantering

- planering

- Dagliga avstämningar med lagretProfil & bakgrund

Som person är du noggrann strukturerad, kund- och lösningsorienterad.

Du har ett analytiskt/logiskt synsätt samt har lätt för dig att ha många bollar i luften utan att tappa kvalitén.

För att trivas bra och passa in för denna tjänst ska du vara tekniskt lagd, kunna arbeta självgående och ha en positiv och prestigelös inställning samt ha ett driv av att vilja lära dig mer om olika system.

Krav: Tidigare erfarenhet som orderkoordinator.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobbande logistiker i Göteborg

För kunds räkning söker vi dig som vill arbeta över sommaren som logistiker inom industrin. Det här innebär rollen Ditt huvuduppdrag som Logistics Planner handlar om att hantera och ansvara för leveransflödet till och från vår indutri och produktion i Hisings-Backa. Du kommer arbeta tillsammans med ett kompentent team mot att optimera inleveransflödet. Som Logistics Planner jobbar du med arbetsuppgifter som berör importhantering och bakomvarande flödesp... Visa mer
För kunds räkning söker vi dig som vill arbeta över sommaren som logistiker inom industrin.

Det här innebär rollen

Ditt huvuduppdrag som Logistics Planner handlar om att hantera och ansvara för leveransflödet till och från vår indutri och produktion i Hisings-Backa. Du kommer arbeta tillsammans med ett kompentent team mot att optimera inleveransflödet.

Som Logistics Planner jobbar du med arbetsuppgifter som berör importhantering och bakomvarande flödesprocesser.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Kontakt med externa parter såsom centrallager, leverantörer, agenter, speditörer/transportörer, tullverket samt bank.
Hanterar och administrerar leveransaviseringar och informerar centrallagret om ankommande gods.
Leveransbevakning
Kontroll och godkännande av dokumentunderlag.

Vad vi förväntar oss av dig

Du som söker har en pågående eller avslutad utbildning inom relevant område såsom logistik eller ekonomi. Det är meriterande att tidigare ha arbetat med liknande arbetsuppgifter samt att ha erfarenhet och kunskap inom tullhantering. Självklart har du också god kunskap i Officepaketet!

Till den här rollen söker vi dig med rätt attityd, driv och viljan att lära. Du är noggrann, strukturerad och prestigelös med god förmåga att prioritera och planera ditt arbete. Vi letar efter en resultatdriven och serviceinriktad lagspelare som har lätt för att samarbeta, både internt och externt. Du har även en god förmåga att utrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Som person är du flexibel och förändringsbenägen, du drivs av att hitta lösningar på problem och se nya möjligheter.

Anställningen är heltid 100% med omgående start och sträcker sig över sommarmånaderna med goda chanser till förlängning. Visa mindre

Truckförare till Göteborgs hamn

För kunds räkning söker vi nu flertalet truckförare som vill arbeta heltid i Göteborgs hamn. Arbetstiderna är förlagda dag eller kväll mån-fre. På denna arbetsplats är det viktigt att leveranserna sker i rätt tid och med rätt kvalitet och här kommer du in som en viktig del. Du kommer att lossa och lasta gods från olika kunder. Det kommer innebära både manuellt arbete och truckkörning. Några av arbetsuppgifterna kan också vara att lastsäkra diverse gods. ... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu flertalet truckförare som vill arbeta heltid i Göteborgs hamn. Arbetstiderna är förlagda dag eller kväll mån-fre.

På denna arbetsplats är det viktigt att leveranserna sker i rätt tid och med rätt kvalitet och här kommer du in som en viktig del. Du kommer att lossa och lasta gods från olika kunder. Det kommer innebära både manuellt arbete och truckkörning. Några av arbetsuppgifterna kan också vara att lastsäkra diverse gods.

För att utveckla och driva verksamheten framåt jobbar vår kund med förbättringsarbeten ute i de olika lagen. För vår kund är en säker arbetsmiljö a och o så stort fokus i den dagliga verksamheten ligger på att följa säkerhetsföreskrifter, rutiner och policys.

Vem söker vi:

För att vara framgångsrik i rollen så tror vi att du har minst 3-5 års erfarenhet av att köra motviktstruck samt erfarenhet från någon form av produktionsmiljö. Har du erfarenhet av att hantera klämtruck är detta väldigt meriterande.

Vi vill att du har godkända kunskaper i svenska på gymnasienivå.

Som krav i tjänsten, förutom truckkort, innehar du även B-körkort.

Som person är du en ansvarsfull lagspelare som tycker om att jobba mot gemensamma mål. Du har en ”kan göra” attityd och rycker in där det behövs. Vi ser också att du delar med dig av kunskap likväl som du tar till dig ny.

Som sökande till denna roll kommer du behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, då tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som ett sista steg innan anställning kommer du även att behöva genomgå ett drogtest.

Urval sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan då det är omgående start. Visa mindre

Händiga personer till Göteborgs Hamn-Heltid

Om tjänsten Nu söker vi dig som har tidigare bakgrund som snickare eller annat praktiskt yrke, och som vill arbeta heltid för en av våra kunder i Göteborgs hamn. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna består bland annat av lastsäkring och bygga emballage samt kvalitetssäkra godset. Tjänsten är på heltid, det vill säga 100% med omgående start. Arbetstiderna är förlagda till dagtid måndag-fredag. Kvällar och helger kan förekomma. Uppdraget är tillsvidare och ... Visa mer
Om tjänsten

Nu söker vi dig som har tidigare bakgrund som snickare eller annat praktiskt yrke, och som vill arbeta heltid för en av våra kunder i Göteborgs hamn.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består bland annat av lastsäkring och bygga emballage samt kvalitetssäkra godset.

Tjänsten är på heltid, det vill säga 100% med omgående start. Arbetstiderna är förlagda till dagtid måndag-fredag. Kvällar och helger kan förekomma. Uppdraget är tillsvidare och för rätt person kan det leda till en anställning hos kunden.

Profil & bakgrund

För att bli framgångsrik i rollen så tror vi att du har dokumenterad erfarenhet inom bygg och anläggning. Meriterande är om du har arbetat inom lager och logistik, gärna med lastsäkring.

Som person är du en ansvarsfull lagspelare som tycker om att jobba mot gemensamma mål. Du har en ”kan göra” attityd och rycker in där det behövs. Vi ser också att du delar med dig av kunskap likväl som du tar till dig ny.KravSom sökande till denna roll behöver du ha godkänt betyg i svenska. Utöver det kommer du behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, då tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.

Som ett sista steg innan anställning kommer du även att behöva genomgå ett drogtest.

Urval sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan då det är omgående start.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfarna motviktsförare sökes till vår kund i Torslanda

Ansök    Apr 6    Boxflow Staffing Syd AB    Truckförare
Om tjänsten Nu söker vi duktiga motviktsförare till vår kund i Torslanda som tillhör Sveriges mest expansiva transportföretag som erbjuder kunderna konkurrenskraftiga, flexibla och kundanpassade transport- och logistiklösningar inom väg, sjö och flyg. Arbetstiderna är förlagda varannan vecka måndag-fredag 07.00-16.00 / 10.00-19.00. Framgent kommer du att vara schemalagd på söndagar. (det innebär att du kommer vara ledig en extra vardag i veckan istället... Visa mer
Om tjänsten

Nu söker vi duktiga motviktsförare till vår kund i Torslanda som tillhör Sveriges mest expansiva transportföretag som erbjuder kunderna konkurrenskraftiga, flexibla och kundanpassade transport- och logistiklösningar inom väg, sjö och flyg.

Arbetstiderna är förlagda varannan vecka måndag-fredag 07.00-16.00 / 10.00-19.00.

Framgent kommer du att vara schemalagd på söndagar. (det innebär att du kommer vara ledig en extra vardag i veckan istället). Viss övertid förekommer, främst på fredagar.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Boxflow, men arbeta ute hos vår kund.

Arbetsuppgifter

- Lasta och lossa trailers och containers med motviktstruck

- Plock och utställning av pall som ska gå på export

- Orderhantering och registreringProfil & bakgrund

Du som söker tjänsten har dokumenterad flerårig erfarenhet av att köra motviktstruck. Har du tidigare arbetat på terminal är det meriterande.

Du är en engagerad och ordningsam person som arbetar på ett strukturerat sätt.Vi ser gärna att du har en god samarbetsförmåga och kan arbeta i ett högt tempo. Du behöver även vara flexibel eftersom arbetstiderna varierar och du bör därför vara öppen för att arbeta både skift och helg. Vidare vill du fortsätta arbeta som truckförare och vara med och utveckla arbetet hos kund.

Krav:

- truckkort A+ B

- flerårig erfarenhet av att köra motviktstruck

- lastning/lossning

- Kunna jobba skift och söndagar

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Intervjuer sker löpande.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Area sales Manager – Göteborg

Om tjänsten Vi söker nu vår nästa säljstjärna till vårt kontor i Göteborg! Som person drivs du av att göra affärer, skapa långsiktiga kundrelationer och är inte blyg för att ta upp telefonen och kontakta nya potentiella kunder. Låter detta som dig? Fortsätt läs mer om tjänsten nedan. Arbetsuppgifter Som Area Sales Manager på Boxflow arbetar du självständigt med att driva hela säljcykeln från prospektering till signerad affär. Fokus kommer i första hand ... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker nu vår nästa säljstjärna till vårt kontor i Göteborg! Som person drivs du av att göra affärer, skapa långsiktiga kundrelationer och är inte blyg för att ta upp telefonen och kontakta nya potentiella kunder. Låter detta som dig? Fortsätt läs mer om tjänsten nedan.

Arbetsuppgifter

Som Area Sales Manager på Boxflow arbetar du självständigt med att driva hela säljcykeln från prospektering till signerad affär. Fokus kommer i första hand ligga på nyförsäljning inom lager, logistik och produktion. Du kommer arbeta efter uppsatt budget med stöd och coachning från vår Sales Manager.

- Prospektering

- Mötesbokning

- Genomföra möten

- Avtalssignering

- Överlämna affär till leveransteam

Personliga egenskaper:
Driven, social, positiv inställning och nyfiken.

Krav, erfarenheter och kompetenser:

- Erfarenhet av tjänsteförsäljning, meriterande om du arbetat med försäljning inom bemanningsbranschen eller inom logistik

- Relevant utbildning är meriterande

- Förhandlingsvana

- Strukturerad och kommunikativ

- B-körkort

Även om det finns krav så tror vi på Boxflow på rätt mental inställning och lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att passa in på Boxflow behöver du trivas i en tillväxtmiljö, med snabba beslut och där ingen dag är den andra lik. Du har en positiv inställning, är engagerad och prestigelös i ditt arbetssätt.

Boxflow erbjuder:
Förutom härliga kollegor och gott kaffe erbjuder Boxflow goda utvecklingsmöjligheter i takt med att vi expanderar. Du kommer erbjudas en marknadsmässig lön, bonus, friskvårdsbidrag, konferensresor och utbildningar.

Planerad start för tjänsten är augusti.

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag 31 mars 2023.

Har du frågor om tjänsten?

Emelie Leigard, Sales Manager
[email protected]

Sandra Uhde, HR Manager
[email protected]


Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Nu söker vi extrapersonal med truckerfarenhet!

Ansök    Apr 18    Boxflow Staffing Syd AB    Truckförare
Om tjänsten Vi söker dig som har en annan sysselsättning (arbete eller studier) på minst 50%. Du som söker bör vara tillgänglig 2-3 dagar/vecka och arbetstiderna varierar mellan 6.00-23.30 vilket innebär att du behöver vara flexibel med arbetstider. Som anställd hos oss kommer du få prova på olika uppdrag hos våra kunder runt om i Göteborg. Arbetet kan variera i omfattning, allt från långa till korta uppdrag. På sikt kan det även leda till utvecklingsmöjl... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker dig som har en annan sysselsättning (arbete eller studier) på minst 50%. Du som söker bör vara tillgänglig 2-3 dagar/vecka och arbetstiderna varierar mellan 6.00-23.30 vilket innebär att du behöver vara flexibel med arbetstider.

Som anställd hos oss kommer du få prova på olika uppdrag hos våra kunder runt om i Göteborg. Arbetet kan variera i omfattning, allt från långa till korta uppdrag. På sikt kan det även leda till utvecklingsmöjligheter både hos oss och hos kund.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter

- Containerlossning

- Plock och pack

- TruckkörningProfil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar dig som har en god samarbetsförmåga, är flexibel och trivs bra med att ha varierande arbetsuppgifter. Som person tror vi att du är noggrann, initiativtagande och serviceinriktad. Du ska inneha truckkort och erfarenhet av truckkörning.

Vi ser gärna att du har kört motviktstruck, skjutstativtruck och/ eller plocktruck.

Krav

Truckkort A+B

Körkort är meriterande men inget krav.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Välkommen med er ansökan för omgående start! Visa mindre

Nu söker vi en lageradministratör med inriktning lager och administration

Ansök    Feb 27    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerkontorist
Om tjänsten: Vi söker nu en lageradministratör för kunds räkning med omgående start. Arbetet sker i huvudsak på vardagar men viss tjänstgöring på helger och kvällar förekommer. Arbetstid 7-16 Kund är belägen i Göteborg Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: DC administration, in- och utleveranshantering, transportbokningar, inventeringar, administrativt underhåll i våra system. Mindre projekt av verksamheten drivs av det operativa teamet där du ingår. ... Visa mer
Om tjänsten:

Vi söker nu en lageradministratör för kunds räkning med omgående start.

Arbetet sker i huvudsak på vardagar men viss tjänstgöring på helger och kvällar förekommer.

Arbetstid 7-16

Kund är belägen i GöteborgDina huvudsakliga arbetsuppgifter:

DC administration, in- och utleveranshantering, transportbokningar, inventeringar, administrativt underhåll i våra system. Mindre projekt av verksamheten drivs av det operativa teamet där du ingår. Du upprätthåller och vidareutvecklar arbetsrutiner och processer samt övrigt förekommande administration inkl. rapporter. Du agerar som spindeln i nätet mellan arbetsledning och admin.Din bakgrund:

Vi söker dig med lägst gymnasial och gärna eftergymnasial bakgrund. Du har en god social kompetens & ordningssinne. Du är strukturerad, noggrann & är självgående med mycket eget driv och engagemang.

Då arbetstempot ofta är högt med många uppgifter som ska lösas samtidigt behöver du vara samarbetsvillig, flexibel och stresstålig.

Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt godkänt i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav för denna tjänst.

Vi ser gärna att du har logistikerfarenhet, kännedom om restaurang och livsmedelsbranschen och navigerar utan hinder inom Office-paketet. För att lyckas i rollen bör du ha goda kunskaper i Excel.

Vi erbjuder:
Du kommer att vara inhyrd via Boxflow Bemanning med goda chanser till övertag hos kund efter 6 månader. Visa mindre

Rekryterare till Boxflow Göteborg

Om tjänsten Nu söker vi vår nästa stjärna som vill vara med och bidra till Boxflows fortsatta tillväxt i Göteborg! Vi ser att du har minst ett års erfarenhet av rekrytering och att du vill fortsätta utvecklas inom området. Meriterande är om du har arbetat med bemanning inom lager och logistik. Då tjänsten innebär mycket administration krävs att du har en naturlig fallenhet för ordning och struktur i ditt arbete. Du har god förmåga att kommunicera på sven... Visa mer
Om tjänsten

Nu söker vi vår nästa stjärna som vill vara med och bidra till Boxflows fortsatta tillväxt i Göteborg!
Vi ser att du har minst ett års erfarenhet av rekrytering och att du vill fortsätta utvecklas inom området. Meriterande är om du har arbetat med bemanning inom lager och logistik. Då tjänsten innebär mycket administration krävs att du har en naturlig fallenhet för ordning och struktur i ditt arbete.

Du har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift och du känner dig bekväm med att ta kontakt med nya människor.
Vidare är du en person som ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du kan snabbt anpassa dig efter ändrade förutsättningar och är orädd inför nya situationer.

Arbetsuppgifter

- Annonsering
-Telefonintervjuer/fysiska intervjuer
- Referenstagning
- Följa med ansvarig konsultchef på kundbesök

Profil & bakgrund

Vi tror att du som söker har ett stort intresse för rekrytering och brinner för att hitta rätt kandidat till rätt plats. Du är social, envis och bra på att ta egna initiativ.
Du behöver nödvändigtvis inte ha en specifik utbildning inom HR/Rekrytering utan vi lägger större vikt vid personlig egenskaper samt din förmåga att kunna bedöma personers lämplighet efter utfärdad kravspecifikation.

Periodvis är tempot högt och det gäller att trivas med detta och känna att man gillar att prestera under press.

Om Boxflow

Vi sitter i ljusa, fina lokaler precis vid Stenpiren och du kommer ingå i ett fantastiskt härligt gäng där mycket värme, skratt och gemenskap genomsyrar vårt kontor!

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas med start 1 mars eller när vi funnit rätt kandidat.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Area sales Manager – Göteborg/Trestad

Om tjänsten Vi söker nu vår nästa säljstjärna till vårt kontor i Göteborg! Som person drivs du av att göra affärer, skapa långsiktiga kundrelationer och är inte blyg för att ta upp telefonen och kontakta nya potentiella kunder. Låter detta som dig? Fortsätt läs mer om tjänsten nedan. Arbetsuppgifter Som Area Sales Manager på Boxflow arbetar du självständigt med att driva hela säljcykeln från prospektering till signerad affär. Fokus kommer i första hand ... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker nu vår nästa säljstjärna till vårt kontor i Göteborg! Som person drivs du av att göra affärer, skapa långsiktiga kundrelationer och är inte blyg för att ta upp telefonen och kontakta nya potentiella kunder. Låter detta som dig? Fortsätt läs mer om tjänsten nedan.

Arbetsuppgifter

Som Area Sales Manager på Boxflow arbetar du självständigt med att driva hela säljcykeln från prospektering till signerad affär. Fokus kommer i första hand ligga på nyförsäljning inom lager, logistik och produktion. Du kommer arbeta efter uppsatt budget med stöd och coachning från vår Sales Manager.

- Prospektering

- Mötesbokning

- Genomföra möten

- Avtalssignering

- Överlämna affär till leveransteam

Personliga egenskaper:
Driven, social, positiv inställning och nyfiken.

Krav, erfarenheter och kompetenser:

- Erfarenhet av tjänsteförsäljning, meriterande om du arbetat med försäljning inom bemanningsbranschen eller inom logistik

- Relevant utbildning är meriterande

- Förhandlingsvana

- Strukturerad och kommunikativ

- B-körkort

Även om det finns krav så tror vi på Boxflow på rätt mental inställning och lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att passa in på Boxflow behöver du trivas i en tillväxtmiljö, med snabba beslut och där ingen dag är den andra lik. Du har en positiv inställning, är engagerad och prestigelös i ditt arbetssätt.

Boxflow erbjuder:
Förutom härliga kollegor och gott kaffe erbjuder Boxflow goda utvecklingsmöjligheter i takt med att vi expanderar. Du kommer erbjudas en marknadsmässig lön, bonus, friskvårdsbidrag, konferensresor och utbildningar.

Planerad start för tjänsten är augusti.

Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag 31 mars 2023.

Har du frågor om tjänsten?

Emelie Leigard, Sales Manager
[email protected]

Sandra Uhde, HR Manager
[email protected]


Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Produktionschef

För kunds räkning söker vi nu en produktionschef för en heltidstjänst med omgående start. Du kommer att ha delat ansvar och arbeta nära en annan produktionschef. Arbetet sker i huvudsak på vardagar men viss tjänstgöring på helger och kvällar förekommer. Kunden är belägen i Göteborg, Arendal. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: - Planering av lagerverksamhetens produktionen, ansvara för dagliga driften och leda och fördela arbetet. - Personalansvar för... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu en produktionschef för en heltidstjänst med omgående start. Du kommer att ha delat ansvar och arbeta nära en annan produktionschef.

Arbetet sker i huvudsak på vardagar men viss tjänstgöring på helger och kvällar förekommer. Kunden är belägen i Göteborg, Arendal.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Planering av lagerverksamhetens produktionen, ansvara för dagliga driften och leda och fördela arbetet.

- Personalansvar för medarbetare (ca 20 st), där bemanning, tidsuppföljning, utvecklingssamtal, ordningsfrågor och utveckling ingår.

- Aktiv roll i att planera, ansvara och följa upp medarbetares utbildning inom säkerhet, kvalitet & matsäkerhet samt kompetensförsörjning av dessa.

- Ansvara för och säkerställa en god fysisk och psykosocial arbetsmiljö.

- Uppfylla satta produktionsmål samt optimera produktionsresurserna inom givna kostnadsramar.

- Ansvara för att nå överenskomna mål och nyckeltal/KPI:er för till exempel produktivitet, kvalitet och leveranssäkerhet inom ansvarområdet

- Systematiskt driva förbättringsarbeteDin profil

- Erfarenhet från ledande befattning inom livsmedel-mat & dryck produktion

- Dokumenterade och goda erfarenhet av personalansvar

- Gärna egen direkt produktion och projekterfarenhet

- B-Körkort och gärna truckkort (ej krav)

- Erfarenhet av livsmedelshantering

- Avslutad gymnasieutbildning. Eftergymnasial utbildning inom logistik eller liknande samt gärna några års erfarenhet från lagerhantering och processer.

- God datorvana och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

- Informativ och kommunikativ mot dina medarbetare och chefer både muntligt och skriftligt.

- God kännedom om arbetsmiljöarbete.Personliga egenskaper

Vi söker dig som är strukturerad, engagerad, har lätt för att samarbeta, samt flera års yrkesmässig erfarenhet av att arbetsleda, gärna från lagerverksamhet. Du är professionell i ditt bemötande, prestigelös och har egenskaper som inspirerar och motiverar din omgivning. Du är effektiv, kvalitetsmedveten, handlingskraftig och har förmågan att hantera snabba vändningar i både tanke och handling när verksamheten kräver det. Du är trygg i din roll och har ett aktivt tydligt ledarskap och god förmåga att utrycka dig väl i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Här trivs du som är duktig på att ta egna initiativ och inte väntar på att bli tilldelad arbetsuppgifter.

Vi erbjuder

Tjänsten innebär en anställning på inhyrning hos Boxflow och för rätt person väntas en anställning hos företaget efter 6 månader.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Nu söker vi glada och drivna innesäljare till Cramo

Ansök    Feb 13    Boxflow Staffing Syd AB    Innesäljare
Om bolaget Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. I Sverige finns över 90 Cramodepåer och ca 850 anställda över hela landet. Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur och en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete. Cramo arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald och ser gärna kvi... Visa mer
Om bolaget

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster.

I Sverige finns över 90 Cramodepåer och ca 850 anställda över hela landet.

Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur och en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete. Cramo arbetar aktivt med att vara en arbetsplats som representerar mångfald och ser gärna kvinnliga sökande och sökande med annan etnisk bakgrund.Om tjänsten

Nu söker vi för kunds räkning glada, drivna innesäljare med fokus på kvalité och service.

Som innesäljare på Cramo kommer du att hantera bokningar av uthyrningsmaskiner och övriga produkter både på plats i butik men även via telefon.

Du kommer att, tillsammans med dina kollegor, vara ansvarig för flödet från beställning till leverans och återlämning av produkterna. I arbetsuppgifterna ingår även att följa upp pågående uthyrningar, ta emot beställningar samt boka och samordna transporter.Upplärning ges på plats enligt vår kunds introduktionsplan de första veckorna samt löpande utbildningar som krävs för rollen.

Du kommer att arbeta på Cramos depå i Mölndal eller Backaplan med start omgående.

Arbetstiderna är förlagda dagtid 06.00-15.00/07:00-16:00/07:30-16:30 (veckovis) med omfattning 100%.

Tjänsten kan efter ett år komma att bli ”ambulerande” innesäljare, vilket innebär att man arbetar på samtliga av Cramos depåer i Göteborg med omnejd.

Du kommer att bli anställd av Boxflow för vidare långtidsuthyrning till Cramo.

Profil & bakgrund

Som person är du positiv, kund- och lösningsorienterad och brinner för högklassig service. Du ska ha förmågan att kunna ta egna initiativ samtidigt som du har god samarbetsförmåga då du kommer att ingå och jobba i ett team.

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är öppen, engagerad och har en vilja av att lära dig nya saker.

Du sätter kunden i fokus och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från servicebranschen. Erfarenhet från bygg eller liknande är meriterande men inget krav!Krav


- B-körkort

- Du kommunicerar väl i både svenska och engelska

- God datavana

- Truckkort önskvärt men inget krav Visa mindre

Just nu söker vi en ny stjärna för kunds räkning

Ansök    Feb 20    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerchef
För kunds räkning söker vi nu en Produktionschef för en heltidstjänst med start så snart som möjligt. Arbetet sker i huvudsak på vardagar men viss tjänstgöring på helger och kvällar förekommer. Kund är belägen i Göteborg. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: - Planering av lagerverksamhetens produktionen, ansvara för dagliga driften och leda och fördela arbetet. - Personalansvar för medarbetare (ca 20 st), där bemanning, tidsuppföljning, utvecklingssam... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu en Produktionschef för en heltidstjänst med start så snart som möjligt. Arbetet sker i huvudsak på vardagar men viss tjänstgöring på helger och kvällar förekommer.

Kund är belägen i Göteborg.Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Planering av lagerverksamhetens produktionen, ansvara för dagliga driften och leda och fördela arbetet.

- Personalansvar för medarbetare (ca 20 st), där bemanning, tidsuppföljning, utvecklingssamtal, ordningsfrågor och utveckling ingår.

- Aktiv roll i att planera, ansvara och följa upp medarbetares utbildning inom säkerhet, kvalitet & matsäkerhet samt kompetensförsörjning av dessa.

- Ansvara för och säkerställa en god fysisk och psykosocial arbetsmiljö.

- Uppfylla satta produktionsmål samt optimera produktionsresurserna inom givna kostnadsramar.

- Ansvara för att nå överenskomna mål och nyckeltal/KPI:er för till exempel produktivitet, kvalitet och leveranssäkerhet inom ansvarområdet

- Systematiskt driva förbättringsarbeteDin profil

- Erfarenhet från ledande befattning inom livsmedel-mat & dryck produktion

- Dokumenterade och goda erfarenhet av personalansvar

- Gärna egen direkt produktion och projekterfarenhet

- B-Körkort och gärna Truckkort (ej krav)

- Erfarenhet av Livsmedelshantering

- Avslutad gymnasieutbildning. Eftergymnasial utbildning inom logistik eller liknande samt gärna några års erfarenhet från lagerhantering och processer.

- God datorvana och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

- Informativ och kommunikativ mot dina medarbetare och chefer både muntligt och skriftligt.

- God kännedom om arbetsmiljöarbete.Personliga egenskaper

Vi söker dig som är strukturerad, engagerad, har lätt för att samarbeta, samt flera års yrkesmässig erfarenhet av att arbetsleda, gärna från lagerverksamhet. Du är professionell i ditt bemötande, prestigelös och har egenskaper som inspirerar och motiverar din omgivning. Du är effektiv, kvalitetsmedveten, handlingskraftig och har förmågan att hantera snabba vändningar i både tanke och handling när verksamheten kräver det. Du är trygg i din roll och har ett aktivt tydligt ledarskap och god förmåga att utrycka dig väl i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Här trivs du som är duktig på att ta egna initiativ och inte väntar på att bli tilldelad arbetsuppgifter.

Vi erbjuder

Tjänsten innebär en anställning på inhyrning hos Boxflow och för rätt person väntas en anställning hos företaget efter 6 månader.

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Nu söker vi noggranna solcellsmontörer till Göteborg

Om bolaget Nybyggar- och entreprenörsandan är stark i detta nystartade bolag. De växer stadigt tillsammans med sina kunder och personal. Bolaget sätter stort värde på erfarenhet och utbildning men rätt inställning och mod är lika viktigt. Verksamheten är fokuserad på både företags- och privatkunder i Västra Sverige. Om tjänsten Till kund söker vi dig som är intresserad av ett spännande uppdrag som solcellsmontör där du får möjlighet att arbeta för en bä... Visa mer
Om bolaget

Nybyggar- och entreprenörsandan är stark i detta nystartade bolag. De växer stadigt tillsammans med sina kunder och personal. Bolaget sätter stort värde på erfarenhet och utbildning men rätt inställning och mod är lika viktigt.

Verksamheten är fokuserad på både företags- och privatkunder i Västra Sverige.

Om tjänsten
Till kund söker vi dig som är intresserad av ett spännande uppdrag som solcellsmontör där du får möjlighet att arbeta för en bättre miljö. Hos företaget får du utvecklas, arbeta tillsammans med kompetenta kollegor och samtidigt ha kul på jobbet.

Arbetet är varierande och uppdrag förekommer på olika orter i Västra Götaland. Arbetstiderna är till största del förlagda 07.00-16.00 måndag-fredag.
Arbetsuppgifter

- Inmätning och infästning av solceller på tak
- Installation och montage av solceller utifrån ritningar
- Funktionstestning, mätningar och inställningar

Profil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta i team. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Du behöver vara lösningsorienterad och våga ta egna initiativ.

För att trivas och lyckas i denna roll ser vi att du är praktiskt lagd, trivs med att arbeta utomhus och är bekväm med arbete på hög höjd.Vi ser att du har:

- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Gymnasieutbildning
- B-körkort
Tidigare erfarenhet av montage, el takläggning eller liknande arbete.

Fallskyddsutbildning samt ställningskurs (upp till 10m) .

Vill du vara med i en framtidsbransch där du har en avgörande roll i en växande verksamhet? Då kan du vara den vi söker!

Tjänsten tillsätts löpande och börjar som en visstidsanställning via oss på Boxflow med goda möjligheter för direktanställning hos vår kund - förutsatt att alla parter trivs och är nöjda. Visa mindre

Lagermedarbetare med teknisk bakgrund

Ansök    Feb 6    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Börjesson Pipe Systems AB är idag en av de ledande aktörerna på marknaden för flödestekniska lösningar och produkter. Börjesson Pipe Systems AB har tilldelats Nordiskt tillväxtcertifikat de två senaste åren, vilket innebär att dom tillhör de bolag i Norden som växer snabbast. Börjesson Pipe Systems AB har ett av de största lagren för ventiler i Sverige och har som mål att vara i framkant vad gäller produktutveckling, kvalitet, prestanda och logistik. Med ... Visa mer
Börjesson Pipe Systems AB är idag en av de ledande aktörerna på marknaden för flödestekniska lösningar och produkter. Börjesson Pipe Systems AB har tilldelats Nordiskt tillväxtcertifikat de två senaste åren, vilket innebär att dom tillhör de bolag i Norden som växer snabbast. Börjesson Pipe Systems AB har ett av de största lagren för ventiler i Sverige och har som mål att vara i framkant vad gäller produktutveckling, kvalitet, prestanda och logistik.

Med ödmjukhet inför vår gemensamma miljö, tar vi vårt ansvar och jobbar med hållbara produkter och energieffektiva lösningar. Tillsammans med våra kunder och leverantörer verkar Börjesson Pipe Systems AB för ett hållbart samhälle.

Om tjänsten

Som lagermedarbetare på Börjesson Pipe Systems AB blir du en del i kedjan som säkerställer att rent vatten, vårt viktigaste livsmedel, finns i våra kranar. Du kommer också att vara med i kedjan som ser till att vårt avloppsvatten är renat när det släpps ut i våra sjöar och hav. Kort sagt det du gör hos oss är viktigt för oss alla, nu och i framtiden. Hos oss är du med och bygger ett hållbart samhälle.

Du kommer att ingå i ett team om två personer och arbeta i en modern och trevlig lagermiljö med ordning och reda. I arbetsuppgifterna ingår det sedvanligt lagerarbete såsom plock och pack, truckkörning samt lättare montering av manöverdon både pneumatiskt och elektriskt styrda. Vi ser att du har ett intresse för detaljer och är noggrann i det dagliga arbetet.

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget.

Tjänsten är baserad i Arendal, Göteborg med omgående start. Arbetstiderna är förlagda dagtid 07:00-16:00 med omfattning 100%.

Detta är en direktrekrytering som Boxflow gör i samarbete med Börjesson Pipe System, vilket innebär att anställning sker direkt hos kund.Arbetsuppgifter

- Plock och pack

- Lastning samt lossning

- Kundmottagning

- Leverans av material ut till kund

- Enklare montering

Profil & bakgrund

Som person är du strukturerad, kund- och lösningsorienterad och brinner för högklassig service. Du ska ha förmågan att kunna ta egna initiativ.

För att trivas och lyckas i rollen vill vi att du har en god datavana, några års erfarenhet av lagerarbete samt att du ska vara tekniskt lagd.Krav

- Truckkort A1-4+B1-4 samt dokumenterad erfarenhet av att köra ledstaplare samt motviktstruck. Meriterande om du även har kört skjutstativtruck.

- B-körkort

- Du kommunicerar väl i både svenska och engelskaBörjesson Pipe Systems AB ingår idag i Momentum Group som har rötter i en drygt 100-årig framgångsrik företagskultur. Gruppen består av ett antal företag som tillsammans utgör en av Nordens ledande leverantörer av industrikomponenter, industriservice och andra relaterade tjänster inom industrisektorn. Visa mindre

Konsultchef till Boxflow - Göteborg

Om tjänsten Boxflow växer och vi behöver dig! Nu letar vi efter en ny kollega till vårt härliga gäng i Göteborg. Vi tillhandahåller bemanningslösningar riktad mot kollektiv personal inom lager och industribranschen. Vardagen för en konsultchef hos oss är väldigt omväxlande med stort fokus på kund- och konsultnöjdhet. Hos oss erbjuds en spännande tjänst i ett snabbväxande bolag! Arbetsuppgifter Som konsultchef hos oss på Boxflow kommer du, tillsammans me... Visa mer
Om tjänsten

Boxflow växer och vi behöver dig! Nu letar vi efter en ny kollega till vårt härliga gäng i Göteborg. Vi tillhandahåller bemanningslösningar riktad mot kollektiv personal inom lager och industribranschen. Vardagen för en konsultchef hos oss är väldigt omväxlande med stort fokus på kund- och konsultnöjdhet. Hos oss erbjuds en spännande tjänst i ett snabbväxande bolag!

Arbetsuppgifter

Som konsultchef hos oss på Boxflow kommer du, tillsammans med ditt team, utveckla och bygga långsiktiga relationer med våra kunder och konsulter. Dina arbetsuppgifter kommer innebära rekrytering och personalansvar för våra konsulter. Bemanningsplanering och administration utgör också en stor del av din vardag.

I rollen som konsultchef jobbar du även med den dagliga kontakten med kunder och konsulter via telefon, mail och fysiska besök. Vid kundbesök tar du kravprofil, säkerställer kundens behov av kompetens och sköter sedan hela processen från kundbesök till anställning hos kund. Utöver detta ingår även

- Personalplanering

- Konsultvård

- Merförsäljning/utveckling av befintliga uppdrag

- Administration

- Personalansvar/coachning

Profil & bakgrund

Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet av bemanning inom lager och logistik. Har du dessutom erfarenhet som konsultchef ser vi det som meriterande.
För att lyckas i din roll som konsultchef förstår du vikten av att arbeta strukturerat och noggrant med tydligt fokus på att driva arbetet mot mål och att slutföra uppgiften. Vidare är du en person som ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Eftersom våra dagar kan svänga snabbt bör du trivas i en föränderlig miljö och är orädd inför nya situationer. Du motiveras av utmaningar och är bra på att bygga relationer och att skapa förtroende hos andra människor.

Som person är du nyfiken, flexibel, ordningsam, målmedveten och handlingskraftig. Vidare trivs du med stort eget ansvar och är duktig på att bibehålla och skapa goda relationer med både kunder och konsulter.

Kvalifikationer

- En universitetsexamen från personal-/HR området eller annan motsvarande utbildning.

- Erfarenhet av rekrytering, gärna inom bemanningsbranschen och lager/logistik

- Meriterande om du har jobbat i en ledande roll inom logistikbranschen

- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Annat språk är meriterande

- B-körkort är ett kravVi sitter i ljusa, fina lokaler precis vid Stenpiren och du kommer ingå i ett fantastiskt härligt gäng där mycket värme, skratt och gemenskap genomsyrar vårt kontor!

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas med start 1 mars eller när vi funnit rätt kandidat.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 350 miljoner 2023 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Speditör med hög känsla för service

Om tjänsten Som speditör hos vår kund har du hand om import och/eller export för bulktransporter för kemiindustrin främst inom Europa. Du ansvarar för hela kedjan för dina uppdrag, från kalkylering, planering till återrapportering samt resultatuppföljning. Rollen är omväxlande och kräver att man kan ha flera bollar i luften, samtidigt som man på ett proaktivt sätt hittar kreativa lösningar och förbättringsåtgärder. Du kommer att ha daglig kontakt med b... Visa mer
Om tjänsten

Som speditör hos vår kund har du hand om import och/eller export för bulktransporter för kemiindustrin främst inom Europa.

Du ansvarar för hela kedjan för dina uppdrag, från kalkylering, planering till återrapportering samt resultatuppföljning.

Rollen är omväxlande och kräver att man kan ha flera bollar i luften, samtidigt som man på ett proaktivt sätt hittar kreativa lösningar och förbättringsåtgärder.

Du kommer att ha daglig kontakt med både kunder och leverantörer på både svenska och engelska.

Upplärning ges på plats enligt vår kunds introduktionsplan de första veckorna samt löpande utbildningar som krävs för rollen.

Det kommer finnas en utsedd mentor i teamet som hjälper och vägleder dig under din första tid.

Tjänsten är baserad i en härlig kontorsmiljö i centrala Göteborg med omgående start.

Bolaget har idag 25 anställda och är under ständig utveckling.

Arbetstiderna är förlagda dagtid 08:00-17:00 med omfattning 100%.

Du kommer att bli anställd av Boxflow för vidare uthyrning till kund.

I dagsläget skall dessa tjänster tillsättas:

- Inhyrning via Boxflow fram tills 31/12 2023 med goda möjligheter till förlängning/direktanställning hos kund

- Vikariat föräldraledighet 18 månader via Boxflow

Profil & bakgrund

Som person är du strukturerad, kund- och lösningsorienterad och brinner för högklassig service.

Du är en positiv problemlösare som gärna hjälper dina kollegor när det behövs.

Vi ser att du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ samtidigt som du har god samarbetsförmåga då du kommer att ingå och jobba i ett team.

För att trivas och lyckas i rollen vill vi att du har en god datavana, gärna några års erfarenhet inom logistik- eller servicebranschen samt att du ska ha viljan att lära dig nya saker.

Tjänsten kräver att du är noggrann, strukturerad och stresstålig.

Du kommunicerar flytande i både svenska och engelska.

Meriterande är om du har en bakgrund inom spedition. Visa mindre

Operativ platschef - Internationella Cityordonnansen AB

Ansök    Feb 3    Boxflow Staffing Syd AB    Transportchef
Om företaget Internationella CityOrdonnansen AB är en del av en koncern och ett familjeföretag som startade sin verksamhet 1993 och ligger i Arendal-området i Göteborg. Vi fann att våra kunder hade ett stort behov av ett komplement till sina ordinarie transporter p.g.a. den ökade effektiviseringen och minskade lagerhållningen. Just-in-time principen kom att bli ledordet för bilindustrin med ökade krav på korta ledtider och ökad tillgänglighet. Utifrån dett... Visa mer
Om företaget
Internationella CityOrdonnansen AB är en del av en koncern och ett familjeföretag som startade sin verksamhet 1993 och ligger i Arendal-området i Göteborg. Vi fann att våra kunder hade ett stort behov av ett komplement till sina ordinarie transporter p.g.a. den ökade effektiviseringen och minskade lagerhållningen. Just-in-time principen kom att bli ledordet för bilindustrin med ökade krav på korta ledtider och ökad tillgänglighet. Utifrån detta har vi sedan avancerat och utvecklat vår verksamhet till att bli ett av dom ledande transportföretagen inom detta område, både inom väg och flyg. Vi arbetar efter kvalitet och hållbarhet och är stolta över att vi också är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade.

Sedan starten har det skett en kraftig expansion och idag har vi en mycket bred erfarenhet av expresstransporter, både inrikes och utrikes.

Våra kunder återfinns främst som tillverkare inom fordonsindustrin och bland deras underleverantörer. Vi verkar även som komplement till andra Logistikföretag.

Om tjänsten
Internationella Cityordonnansen AB befinner sig en ett expansivt skede med en spännande framtid och behöver nu stärka upp sin organisation. De söker därför en operativ platschef till sitt kontor i Göteborg. Företaget har ökat kraftigt inom speditionssektorn. Intensiteten i det dagliga arbetet varierar kraftigt, det är därför viktigt att du har erfarenheter inom logistikbranschen då du kommer stötta upp och stärka trafikledningen för att klara de toppar som företaget har.

Vidare i rollen som operativ chef kommer du att erbjudas ett stort beslutsmandat kopplat till daglig drift, styrning, samordning och prioritering på plats. Du har en unik möjlighet att vara delaktig i företagets utvecklingsarbete för att långsiktigt skapa en stabil tillväxt samt stärka vårt varumärke.

Du kommer också att stötta och coacha medarbetare med nyrekrytering, personal- och arbetsmiljöansvar genom de verktyg som krävs för kvalitativ och hög leverans tillsammans med ekonomiansvarig.

I bolaget finns ett 20 tal anställda medarbetare däribland Ekonomi, trafikplanering och chaufförer.

Huvudansvar
- Operativ chef för trafikledare och chaufförer
- Trafikledning - köpa/sälja/samordna transporter
- Trafikledarjour var 3-4:e vecka
- Arbetsmiljöansvar
- Ansvara för nyrekryteringar och upplärning av ny personal
- Kontroll av kör- och vilotidsregler
- Ledningsgruppsarbete

Profil & bakgrund
Vi ser att du är en coachande och entusiasmerande ledare med en förmåga att motivera och förmedla på ett tydligt sätt till dina medarbetare. Du är ödmjuk, prestigelös, ansvarstagande, med gott sinne för humor, har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du gillar att lösa problem och hitta lösningar där ingen annan har varit och letat. Du är också självgående, ordningsam och strukturerad, gillar utmaningar och drivs av att ständigt utvecklas. Du trivs med att vara det självklara bollplanket och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten eller om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Martin Axelsson på [email protected] alt. Telefon 070-8182862. Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och uppmanar dig att söka omgående. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. Visa mindre

Produktionsmedarbetare inom livsmedelsindustrin

Om tjänsten Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sveriges största producenter av charkvaror. Den här tjänsten passar dig som har erfarenhet från produktionsarbete inom livsmedelsindustrin men vi värdesätter dina personliga egenskaper högt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta vid produktionslinjen, paketering och etikettering. Då företaget producerar livsmedel ställs höga krav på hygien, noggrannhet och förmågan att ta ... Visa mer
Om tjänsten

Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sveriges största producenter av charkvaror. Den här tjänsten passar dig som har erfarenhet från produktionsarbete inom livsmedelsindustrin men vi värdesätter dina personliga egenskaper högt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta vid produktionslinjen, paketering och etikettering. Då företaget producerar livsmedel ställs höga krav på hygien, noggrannhet och förmågan att ta instruktioner.

Arbetstider

Dagtid: 6.30-15.30

Kväll: 15.00-23.38

Arbetsuppgifter

- Paketering

- ProduktionProfil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Du bör ha god fysik eftersom arbetet utförs stående, samt klara av att arbeta i kalla utrymmen.

Vi ser gärna att du:

- Har arbetslivserfarenhet inom produktion, gärna inom livsmedelsindustrin

- Har god samarbetsförmåga och klarar av att hålla högt arbetstempo

- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift


Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Operativ platschef - Internationella Cityordonnansen AB

Ansök    Jan 27    Boxflow Staffing Syd AB    Transportchef
Om företaget Internationella CityOrdonnansen AB är en del av en koncern och ett familjeföretag som startade sin verksamhet 1993 och ligger i Arendal-området i Göteborg. Vi fann att våra kunder hade ett stort behov av ett komplement till sina ordinarie transporter p.g.a. den ökade effektiviseringen och minskade lagerhållningen. Just-in-time principen kom att bli ledordet för bilindustrin med ökade krav på korta ledtider och ökad tillgänglighet. Utifrån dett... Visa mer
Om företaget
Internationella CityOrdonnansen AB är en del av en koncern och ett familjeföretag som startade sin verksamhet 1993 och ligger i Arendal-området i Göteborg. Vi fann att våra kunder hade ett stort behov av ett komplement till sina ordinarie transporter p.g.a. den ökade effektiviseringen och minskade lagerhållningen. Just-in-time principen kom att bli ledordet för bilindustrin med ökade krav på korta ledtider och ökad tillgänglighet. Utifrån detta har vi sedan avancerat och utvecklat vår verksamhet till att bli ett av dom ledande transportföretagen inom detta område, både inom väg och flyg. Vi arbetar efter kvalitet och hållbarhet och är stolta över att vi också är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade.

Sedan starten har det skett en kraftig expansion och idag har vi en mycket bred erfarenhet av expresstransporter, både inrikes och utrikes.

Våra kunder återfinns främst som tillverkare inom fordonsindustrin och bland deras underleverantörer. Vi verkar även som komplement till andra Logistikföretag.

Om tjänsten
Internationella Cityordonnansen AB befinner sig en ett expansivt skede med en spännande framtid och behöver nu stärka upp sin organisation. De söker därför en operativ platschef till sitt kontor i Göteborg. Företaget har ökat kraftigt inom speditionssektorn. Intensiteten i det dagliga arbetet varierar kraftigt, det är därför viktigt att du har erfarenheter inom logistikbranschen då du kommer stötta upp och stärka trafikledningen för att klara de toppar som företaget har.

Vidare i rollen som operativ chef kommer du att erbjudas ett stort beslutsmandat kopplat till daglig drift, styrning, samordning och prioritering på plats. Du har en unik möjlighet att vara delaktig i företagets utvecklingsarbete för att långsiktigt skapa en stabil tillväxt samt stärka vårt varumärke.

Du kommer också att stötta och coacha medarbetare med nyrekrytering, personal- och arbetsmiljöansvar genom de verktyg som krävs för kvalitativ och hög leverans tillsammans med ekonomiansvarig.

I bolaget finns ett 20 tal anställda medarbetare däribland Ekonomi, trafikplanering och chaufförer.

Huvudansvar
- Operativ chef för trafikledare och chaufförer
- Trafikledning - köpa/sälja/samordna transporter
- Trafikledarjour var 3-4:e vecka
- Arbetsmiljöansvar
- Ansvara för nyrekryteringar och upplärning av ny personal
- Kontroll av kör- och vilotidsregler
- Ledningsgruppsarbete

Profil & bakgrund
Vi ser att du är en coachande och entusiasmerande ledare med en förmåga att motivera och förmedla på ett tydligt sätt till dina medarbetare. Du är ödmjuk, prestigelös, ansvarstagande, med gott sinne för humor, har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du gillar att lösa problem och hitta lösningar där ingen annan har varit och letat. Du är också självgående, ordningsam och strukturerad, gillar utmaningar och drivs av att ständigt utvecklas. Du trivs med att vara det självklara bollplanket och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten eller om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Martin Axelsson på [email protected] alt. Telefon 070-8182862. Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och uppmanar dig att söka omgående. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. Visa mindre

Extrajobb inom lager! - Göteborg

Ansök    Jan 31    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Arbetet passar dig som har en annan sysselsättning (arbete eller studier) på minst 50%. Du behöver vara tillgänglig för arbete 1-3 dagar i veckan, vilket senare kan leda till utvecklingsmöjligheter hos både kund och oss. Arbete kan förekomma både på vardagar och kvällar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från lagerarbete. Vanligt förekommande arbetsuppgifter - Containerlossning - Plock och pack - Truckkörning - Produktionsarbete ... Visa mer
Om tjänsten
Arbetet passar dig som har en annan sysselsättning (arbete eller studier) på minst 50%. Du behöver vara tillgänglig för arbete 1-3 dagar i veckan, vilket senare kan leda till utvecklingsmöjligheter hos både kund och oss. Arbete kan förekomma både på vardagar och kvällar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från lagerarbete.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter

- Containerlossning

- Plock och pack

- Truckkörning

- Produktionsarbete inom livsmedel

Profil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar dig som har en god samarbetsförmåga, är flexibel och trivs bra med att ha varierande arbetsuppgifter. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och serviceinriktad. Det är meriterande om du har truckkort och/eller körkort men det är inget krav.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Operativ platschef - Internationella Cityordonnansen AB

Ansök    Jan 20    Boxflow Staffing Syd AB    Transportchef
Om företaget Internationella CityOrdonnansen AB är en del av en koncern och ett familjeföretag som startade sin verksamhet 1993 och ligger i Arendal-området i Göteborg. Vi fann att våra kunder hade ett stort behov av ett komplement till sina ordinarie transporter p.g.a. den ökade effektiviseringen och minskade lagerhållningen. Just-in-time principen kom att bli ledordet för bilindustrin med ökade krav på korta ledtider och ökad tillgänglighet. Utifrån dett... Visa mer
Om företaget
Internationella CityOrdonnansen AB är en del av en koncern och ett familjeföretag som startade sin verksamhet 1993 och ligger i Arendal-området i Göteborg. Vi fann att våra kunder hade ett stort behov av ett komplement till sina ordinarie transporter p.g.a. den ökade effektiviseringen och minskade lagerhållningen. Just-in-time principen kom att bli ledordet för bilindustrin med ökade krav på korta ledtider och ökad tillgänglighet. Utifrån detta har vi sedan avancerat och utvecklat vår verksamhet till att bli ett av dom ledande transportföretagen inom detta område, både inom väg och flyg. Vi arbetar efter kvalitet och hållbarhet och är stolta över att vi också är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade.

Sedan starten har det skett en kraftig expansion och idag har vi en mycket bred erfarenhet av expresstransporter, både inrikes och utrikes.

Våra kunder återfinns främst som tillverkare inom fordonsindustrin och bland deras underleverantörer. Vi verkar även som komplement till andra Logistikföretag.

Om tjänsten
Internationella Cityordonnansen AB befinner sig en ett expansivt skede med en spännande framtid och behöver nu stärka upp sin organisation. De söker därför en operativ platschef till sitt kontor i Göteborg. Företaget har ökat kraftigt inom speditionssektorn. Intensiteten i det dagliga arbetet varierar kraftigt, det är därför viktigt att du har erfarenheter inom logistikbranschen då du kommer stötta upp och stärka trafikledningen för att klara de toppar som företaget har.

Vidare i rollen som operativ chef kommer du att erbjudas ett stort beslutsmandat kopplat till daglig drift, styrning, samordning och prioritering på plats. Du har en unik möjlighet att vara delaktig i företagets utvecklingsarbete för att långsiktigt skapa en stabil tillväxt samt stärka vårt varumärke.

Du kommer också att stötta och coacha medarbetare med nyrekrytering, personal- och arbetsmiljöansvar genom de verktyg som krävs för kvalitativ och hög leverans tillsammans med ekonomiansvarig.

I bolaget finns ett 20 tal anställda medarbetare däribland Ekonomi, trafikplanering och chaufförer.

Huvudansvar
- Operativ chef för trafikledare och chaufförer
- Trafikledning - köpa/sälja/samordna transporter
- Trafikledarjour var 3-4:e vecka
- Arbetsmiljöansvar
- Ansvara för nyrekryteringar och upplärning av ny personal
- Kontroll av kör- och vilotidsregler
- Ledningsgruppsarbete

Profil & bakgrund
Vi ser att du är en coachande och entusiasmerande ledare med en förmåga att motivera och förmedla på ett tydligt sätt till dina medarbetare. Du är ödmjuk, prestigelös, ansvarstagande, med gott sinne för humor, har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du gillar att lösa problem och hitta lösningar där ingen annan har varit och letat. Du är också självgående, ordningsam och strukturerad, gillar utmaningar och drivs av att ständigt utvecklas. Du trivs med att vara det självklara bollplanket och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten eller om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Martin Axelsson på [email protected] alt. Telefon 070-8182862. Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och uppmanar dig att söka omgående. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. Visa mindre

Truckförare med C-behörighet!

Ansök    Jan 18    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Har du truckkort med C-behörighet? Har du erfarenhet av att köra hjullastare och tyngre truckar? Gillar du teknik och maskiner? Då är du den vi söker! Då du kommer köra stora maskiner är det av yttersta vikt att du är ansvarsfull, har ett risktänk och känsla för framförandet av fordon så att arbetet sker säkert både för dig och övriga personer på området. Arbetstiden är förlagd på heltid, både dagtid och kvällstid. Profil och bakgrund Du ä... Visa mer
Om tjänsten
Har du truckkort med C-behörighet? Har du erfarenhet av att köra hjullastare och tyngre truckar? Gillar du teknik och maskiner? Då är du den vi söker!

Då du kommer köra stora maskiner är det av yttersta vikt att du är ansvarsfull, har ett risktänk och känsla för framförandet av fordon så att arbetet sker säkert både för dig och övriga personer på området.

Arbetstiden är förlagd på heltid, både dagtid och kvällstid.

Profil och bakgrund

Du är en van användare av stora fordon och känner dig bekväm i att köra dessa. Du är noggrann, arbetsvillig och driven i ditt arbete och ser vad som behöver göras.

Du bör ha sinne för ordning och reda både på maskiner och material.

Vidare har du en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Eftersom tunga lyft förekommer är det viktigt att du innehar god fysik.Krav för tjänsten:

- Truckkort A, B och C

- Erfarenhet av att köra hjullastare och andra tunga fordon

- Svenska i tal och skriftIntervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperioden är slut så vänta inte med din ansökan!

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Extrajobb inom lager!

Ansök    Jan 17    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Arbetet passar dig som har en annan sysselsättning (arbete eller studier) på minst 50%. Du behöver vara tillgänglig för arbete 1-3 dagar i veckan, vilket senare kan leda till utvecklingsmöjligheter hos både kund och oss. Arbete kan förekomma både på vardagar och kvällar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från lagerarbete. Vanligt förekommande arbetsuppgifter - Containerlossning - Plock och pack - Truckkörning Profil & bakgrund Vi... Visa mer
Om tjänsten
Arbetet passar dig som har en annan sysselsättning (arbete eller studier) på minst 50%. Du behöver vara tillgänglig för arbete 1-3 dagar i veckan, vilket senare kan leda till utvecklingsmöjligheter hos både kund och oss. Arbete kan förekomma både på vardagar och kvällar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från lagerarbete.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter

- Containerlossning

- Plock och pack

- Truckkörning

Profil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar dig som har en god samarbetsförmåga, är flexibel och trivs bra med att ha varierande arbetsuppgifter. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och serviceinriktad. Det är meriterande om du har truckkort och/eller körkort men det är inget krav.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Erfarna truckförare till Göteborg

Ansök    Jan 17    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Profil och bakgrund: Kör du skjutstativ eller motvikstruck eller har tidigare erfarenhet av att köra dessa? Då har du hamnat rätt! Vi söker dig som är en riktig fena på trucken och vill fortsätta utvecklas! Vi söker dig som är engagerad och driven, har en hög arbetsmoral och arbetar på ett strukturerat sätt. Vidare tycker du om att arbeta i team och är en lagspelare. Som person är du punktlig och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Arbetsuppgifter - ... Visa mer
Profil och bakgrund:

Kör du skjutstativ eller motvikstruck eller har tidigare erfarenhet av att köra dessa? Då har du hamnat rätt! Vi söker dig som är en riktig fena på trucken och vill fortsätta utvecklas!

Vi söker dig som är engagerad och driven, har en hög arbetsmoral och arbetar på ett strukturerat sätt. Vidare tycker du om att arbeta i team och är en lagspelare. Som person är du punktlig och drivs av att arbeta mot uppsatta mål.

Arbetsuppgifter

- truckkörning

- in och utlastning

- vanligt förekommande arbetsuppgifter på lager


Arbetstiderna är förlagda på dagtid, heltid under måndag till fredag.

Krav

- Truckkort A1-4 och B1-4
- Erfarenhet av att köra skjutstativstruck och eller motviktstruck
- Tidigare lagererfarenhet
- Goda kunskaper i det svenska språket


Meriterande

- Tidigare erfarenhet av arbete på terminal
- Tidigare erfarenhet av godsmottagning
- B-körkort, egen bil


Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll.

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Operativ platschef - Internationella Cityordonnansen AB

Ansök    Jan 5    Boxflow Staffing Syd AB    Transportchef
Om företaget Internationella CityOrdonnansen AB är en del av en koncern och ett familjeföretag som startade sin verksamhet 1993 och ligger i Arendal-området i Göteborg. Vi fann att våra kunder hade ett stort behov av ett komplement till sina ordinarie transporter p.g.a. den ökade effektiviseringen och minskade lagerhållningen. Just-in-time principen kom att bli ledordet för bilindustrin med ökade krav på korta ledtider och ökad tillgänglighet. Utifrån dett... Visa mer
Om företaget
Internationella CityOrdonnansen AB är en del av en koncern och ett familjeföretag som startade sin verksamhet 1993 och ligger i Arendal-området i Göteborg. Vi fann att våra kunder hade ett stort behov av ett komplement till sina ordinarie transporter p.g.a. den ökade effektiviseringen och minskade lagerhållningen. Just-in-time principen kom att bli ledordet för bilindustrin med ökade krav på korta ledtider och ökad tillgänglighet. Utifrån detta har vi sedan avancerat och utvecklat vår verksamhet till att bli ett av dom ledande transportföretagen inom detta område, både inom väg och flyg. Vi arbetar efter kvalitet och hållbarhet och är stolta över att vi också är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade.

Sedan starten har det skett en kraftig expansion och idag har vi en mycket bred erfarenhet av expresstransporter, både inrikes och utrikes.

Våra kunder återfinns främst som tillverkare inom fordonsindustrin och bland deras underleverantörer. Vi verkar även som komplement till andra Logistikföretag.

Om tjänsten
Internationella Cityordonnansen AB befinner sig en ett expansivt skede med en spännande framtid och behöver nu stärka upp sin organisation. De söker därför en operativ platschef till sitt kontor i Göteborg. Företaget har ökat kraftigt inom speditionssektorn. Intensiteten i det dagliga arbetet varierar kraftigt, det är därför viktigt att du har erfarenheter inom logistikbranschen då du kommer stötta upp och stärka trafikledningen för att klara de toppar som företaget har.

Vidare i rollen som operativ chef kommer du att erbjudas ett stort beslutsmandat kopplat till daglig drift, styrning, samordning och prioritering på plats. Du har en unik möjlighet att vara delaktig i företagets utvecklingsarbete för att långsiktigt skapa en stabil tillväxt samt stärka vårt varumärke.

Du kommer också att stötta och coacha medarbetare med nyrekrytering, personal- och arbetsmiljöansvar genom de verktyg som krävs för kvalitativ och hög leverans tillsammans med ekonomiansvarig.

I bolaget finns ett 20 tal anställda medarbetare däribland Ekonomi, trafikplanering och chaufförer.

Huvudansvar
- Operativ chef för trafikledare och chaufförer
- Trafikledning - köpa/sälja/samordna transporter
- Trafikledarjour var 3-4:e vecka
- Arbetsmiljöansvar
- Ansvara för nyrekryteringar och upplärning av ny personal
- Kontroll av kör- och vilotidsregler
- Ledningsgruppsarbete

Profil & bakgrund
Vi ser att du är en coachande och entusiasmerande ledare med en förmåga att motivera och förmedla på ett tydligt sätt till dina medarbetare. Du är ödmjuk, prestigelös, ansvarstagande, med gott sinne för humor, har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du gillar att lösa problem och hitta lösningar där ingen annan har varit och letat. Du är också självgående, ordningsam och strukturerad, gillar utmaningar och drivs av att ständigt utvecklas. Du trivs med att vara det självklara bollplanket och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten eller om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Martin Axelsson på [email protected] alt. Telefon 070-8182862. Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och uppmanar dig att söka omgående. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. Visa mindre

Praktik hos Boxflow inom bemanning och rekrytering

Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Arbetsbeskrivning Söker du praktikplats inom din HR eller PA utbildning under vår... Visa mer
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Arbetsbeskrivning

Söker du praktikplats inom din HR eller PA utbildning under våren 2023 och är nyfiken på att lära dig mer om rekrytering? Vi på Boxflow öppnar nu upp möjligheten för dig att genomföra din praktik hos oss!

Om jobbet

Vi på Boxflow arbetar mot flera spännande kunder inom lager och logistik och du kommer få ingå i ett team som präglas av prestigelöshet, driv och härlig laganda där skratten är många.
Du kommer få insyn i hela rekryteringsprocessen samt följa våra konsultchefer i deras vardagliga arbete. Dessutom kommer du bland annat få:

- gallra bland CVn

- hålla telefonintervjuer

- boka in kandidater till fysiska intervjuer

- vara delaktig i intervjuer

- referenstagningVem är du?

Vi söker dig som

- studerar heltid på universitet eller högskola och vill få en inblick i samt lära dig delar av HR och rekrytering

- talar svenska och engelska obehindrat

- är driven, nyfiken och orädd

- är beredd på att jobba tillsammans med ett varmt och härligt gäng med högt i tak!

Notera gärna i din ansökan vilka veckor du avser att ha din praktik.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker nu en vass transportledare med fokus på export

Om tjänsten I rollen som transportledare är du spindeln i nätet när det gäller att samordna och koordinera transportuppdrag, välja transportvägar och transportmedel. Det innebär också att du är den som sköter kontakten med många av våra kunder och underleverantörer. Du ansvarar för export och förtullning på våra importflöden Over Sea och dokumentation till tredje land. Transporter som utförs sker via sjö, bil och/eller järnväg. Dessa ska alltid ske med hö... Visa mer
Om tjänsten

I rollen som transportledare är du spindeln i nätet när det gäller att samordna och koordinera transportuppdrag, välja transportvägar och transportmedel. Det innebär också att du är den som sköter kontakten med många av våra kunder och underleverantörer. Du ansvarar för export och förtullning på våra importflöden Over Sea och dokumentation till tredje land. Transporter som utförs sker via sjö, bil och/eller järnväg. Dessa ska alltid ske med hög kvalité, i rätt tid och till rätt plats.

I tjänsten krävs det att du är initiativtagande och har stort kunnande i import /export och förtullningsfrågor samt vet var man söker upp information till de frågor som uppstår. Du kommer jobba med dels egna ansvarsområden, dels i team. Som transportledare kommer du att ha många olika kontaktytor både i Sverige och utomlands och en del av kommunikationen sker på engelska.

Tjänsten är baserad i Göteborg med omgående start.

Omfattning 100%

Arbetsuppgifter

- Tullhantering

- Extern och intern kontakt

- Planera laster och boka transporter

- Hantera avvikelser och förseningar

- Optimera transporterna, tänka kostnadseffektivt hela vägen

- Administration

Profil & bakgrund

Som person är du strukturerad, kund- och lösningsorienterad som brinner för högklassig service. Du kommunicerar väl i både svenska och engelska.

För att trivas och lyckas i rollen vill vi att du har en god vana av att strukturera, planera och driva ditt ansvarsområde. Du ser helheter och är en snabb problemlösare. Du har lätt för att samarbeta såväl externt som internt samt känner dig engagerad att bidra till utveckling och tänka kostnadseffektivt. Vidare är du van vid att arbeta i högt tempo utan att tumma på kvalitén.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av transport/rederibranschen, förtullning och att du förstår processen av lastning och logistik. Krav svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande är något/några av följande språk - tyska, franska, spanska, kinesiska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Extrajobb inom lager!

Ansök    Jan 2    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Arbetet passar dig som har en annan sysselsättning (arbete eller studier) på minst 50%. Du behöver vara tillgänglig för arbete 1-3 dagar i veckan, vilket senare kan leda till utvecklingsmöjligheter hos både kund och oss. Arbete kan förekomma både på vardagar och kvällar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från lagerarbete. Vanligt förekommande arbetsuppgifter - Containerlossning - Plock och pack - Truckkörning Profil & bakgrund Vi... Visa mer
Om tjänsten
Arbetet passar dig som har en annan sysselsättning (arbete eller studier) på minst 50%. Du behöver vara tillgänglig för arbete 1-3 dagar i veckan, vilket senare kan leda till utvecklingsmöjligheter hos både kund och oss. Arbete kan förekomma både på vardagar och kvällar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från lagerarbete.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter

- Containerlossning

- Plock och pack

- Truckkörning

Profil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar dig som har en god samarbetsförmåga, är flexibel och trivs bra med att ha varierande arbetsuppgifter. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och serviceinriktad. Det är meriterande om du har truckkort och/eller körkort men det är inget krav.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Operativ platschef - Internationella Cityordonnansen AB

Ansök    Dec 30    Boxflow Staffing Syd AB    Transportchef
Om företaget Internationella CityOrdonnansen AB är en del av en koncern och ett familjeföretag som startade sin verksamhet 1993 och ligger i Arendal-området i Göteborg. Vi fann att våra kunder hade ett stort behov av ett komplement till sina ordinarie transporter p.g.a. den ökade effektiviseringen och minskade lagerhållningen. Just-in-time principen kom att bli ledordet för bilindustrin med ökade krav på korta ledtider och ökad tillgänglighet. Utifrån dett... Visa mer
Om företaget
Internationella CityOrdonnansen AB är en del av en koncern och ett familjeföretag som startade sin verksamhet 1993 och ligger i Arendal-området i Göteborg. Vi fann att våra kunder hade ett stort behov av ett komplement till sina ordinarie transporter p.g.a. den ökade effektiviseringen och minskade lagerhållningen. Just-in-time principen kom att bli ledordet för bilindustrin med ökade krav på korta ledtider och ökad tillgänglighet. Utifrån detta har vi sedan avancerat och utvecklat vår verksamhet till att bli ett av dom ledande transportföretagen inom detta område, både inom väg och flyg. Vi arbetar efter kvalitet och hållbarhet och är stolta över att vi också är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade.

Sedan starten har det skett en kraftig expansion och idag har vi en mycket bred erfarenhet av expresstransporter, både inrikes och utrikes.

Våra kunder återfinns främst som tillverkare inom fordonsindustrin och bland deras underleverantörer. Vi verkar även som komplement till andra Logistikföretag.

Om tjänsten
Internationella Cityordonnansen AB befinner sig en ett expansivt skede med en spännande framtid och behöver nu stärka upp sin organisation. De söker därför en operativ platschef till sitt kontor i Göteborg. Företaget har ökat kraftigt inom speditionssektorn. Intensiteten i det dagliga arbetet varierar kraftigt, det är därför viktigt att du har erfarenheter inom logistikbranschen då du kommer stötta upp och stärka trafikledningen för att klara de toppar som företaget har.

Vidare i rollen som operativ chef kommer du att erbjudas ett stort beslutsmandat kopplat till daglig drift, styrning, samordning och prioritering på plats. Du har en unik möjlighet att vara delaktig i företagets utvecklingsarbete för att långsiktigt skapa en stabil tillväxt samt stärka vårt varumärke.

Du kommer också att stötta och coacha medarbetare med nyrekrytering, personal- och arbetsmiljöansvar genom de verktyg som krävs för kvalitativ och hög leverans tillsammans med ekonomiansvarig.

I bolaget finns ett 20 tal anställda medarbetare däribland Ekonomi, trafikplanering och chaufförer.

Huvudansvar
- Operativ chef för trafikledare och chaufförer
- Trafikledning - köpa/sälja/samordna transporter
- Trafikledarjour var 3-4:e vecka
- Arbetsmiljöansvar
- Ansvara för nyrekryteringar och upplärning av ny personal
- Kontroll av kör- och vilotidsregler
- Ledningsgruppsarbete

Profil & bakgrund
Vi ser att du är en coachande och entusiasmerande ledare med en förmåga att motivera och förmedla på ett tydligt sätt till dina medarbetare. Du är ödmjuk, prestigelös, ansvarstagande, med gott sinne för humor, har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du gillar att lösa problem och hitta lösningar där ingen annan har varit och letat. Du är också självgående, ordningsam och strukturerad, gillar utmaningar och drivs av att ständigt utvecklas. Du trivs med att vara det självklara bollplanket och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten eller om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Martin Axelsson på [email protected] alt. Telefon 070-8182862. Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och uppmanar dig att söka omgående. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. Visa mindre

Skjutstativförare

Ansök    Jan 3    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Profil och bakgrund: Kör du skjutstativstruck eller har erfarenhet av att köra skjutstativtruck? Då har du hamnat rätt! Vi söker dig som är en riktig fena på trucken och vill fortsätta utvecklas! Vi söker dig som är engagerad och driven, har en hög arbetsmoral och arbetar på ett strukturerat sätt. Vidare tycker du om att arbeta i team och är en lagspelare. Som person är du punktlig och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Arbetsuppgifter - truckkörni... Visa mer
Profil och bakgrund:

Kör du skjutstativstruck eller har erfarenhet av att köra skjutstativtruck? Då har du hamnat rätt! Vi söker dig som är en riktig fena på trucken och vill fortsätta utvecklas!

Vi söker dig som är engagerad och driven, har en hög arbetsmoral och arbetar på ett strukturerat sätt. Vidare tycker du om att arbeta i team och är en lagspelare. Som person är du punktlig och drivs av att arbeta mot uppsatta mål.


Arbetsuppgifter

- truckkörning med skjutstativ

- in och utlastning

- vanligt förekommande arbetsuppgifter på lager


Arbetstiderna är förlagda på dagtid, heltid under måndag till fredag.

Krav

- Truckkort A1-4 och B1-4
- Erfarenhet av att köra skjutstativstruck
- Tidigare lagererfarenhet
- Goda kunskaper i det svenska språket


Meriterande

- Tidigare erfarenhet av arbete på terminal
- Tidigare erfarenhet av godsmottagning
- B-körkort, egen bil


Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll.

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Operativ platschef - Internationella Cityordonnansen AB

Ansök    Dec 23    Boxflow Staffing Syd AB    Transportchef
Om företaget Internationella CityOrdonnansen AB är en del av en koncern och ett familjeföretag som startade sin verksamhet 1993 och ligger i Arendal-området i Göteborg. Vi fann att våra kunder hade ett stort behov av ett komplement till sina ordinarie transporter p.g.a. den ökade effektiviseringen och minskade lagerhållningen. Just-in-time principen kom att bli ledordet för bilindustrin med ökade krav på korta ledtider och ökad tillgänglighet. Utifrån dett... Visa mer
Om företaget
Internationella CityOrdonnansen AB är en del av en koncern och ett familjeföretag som startade sin verksamhet 1993 och ligger i Arendal-området i Göteborg. Vi fann att våra kunder hade ett stort behov av ett komplement till sina ordinarie transporter p.g.a. den ökade effektiviseringen och minskade lagerhållningen. Just-in-time principen kom att bli ledordet för bilindustrin med ökade krav på korta ledtider och ökad tillgänglighet. Utifrån detta har vi sedan avancerat och utvecklat vår verksamhet till att bli ett av dom ledande transportföretagen inom detta område, både inom väg och flyg. Vi arbetar efter kvalitet och hållbarhet och är stolta över att vi också är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade.

Sedan starten har det skett en kraftig expansion och idag har vi en mycket bred erfarenhet av expresstransporter, både inrikes och utrikes.

Våra kunder återfinns främst som tillverkare inom fordonsindustrin och bland deras underleverantörer. Vi verkar även som komplement till andra Logistikföretag.

Om tjänsten
Internationella Cityordonnansen AB befinner sig en ett expansivt skede med en spännande framtid och behöver nu stärka upp sin organisation. De söker därför en operativ platschef till sitt kontor i Göteborg. Företaget har ökat kraftigt inom speditionssektorn. Intensiteten i det dagliga arbetet varierar kraftigt, det är därför viktigt att du har erfarenheter inom logistikbranschen då du kommer stötta upp och stärka trafikledningen för att klara de toppar som företaget har.

Vidare i rollen som operativ chef kommer du att erbjudas ett stort beslutsmandat kopplat till daglig drift, styrning, samordning och prioritering på plats. Du har en unik möjlighet att vara delaktig i företagets utvecklingsarbete för att långsiktigt skapa en stabil tillväxt samt stärka vårt varumärke.

Du kommer också att stötta och coacha medarbetare med nyrekrytering, personal- och arbetsmiljöansvar genom de verktyg som krävs för kvalitativ och hög leverans tillsammans med ekonomiansvarig.

I bolaget finns ett 20 tal anställda medarbetare däribland Ekonomi, trafikplanering och chaufförer.

Huvudansvar
- Operativ chef för trafikledare och chaufförer
- Trafikledning - köpa/sälja/samordna transporter
- Trafikledarjour var 3-4:e vecka
- Arbetsmiljöansvar
- Ansvara för nyrekryteringar och upplärning av ny personal
- Kontroll av kör- och vilotidsregler
- Ledningsgruppsarbete

Profil & bakgrund
Vi ser att du är en coachande och entusiasmerande ledare med en förmåga att motivera och förmedla på ett tydligt sätt till dina medarbetare. Du är ödmjuk, prestigelös, ansvarstagande, med gott sinne för humor, har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du gillar att lösa problem och hitta lösningar där ingen annan har varit och letat. Du är också självgående, ordningsam och strukturerad, gillar utmaningar och drivs av att ständigt utvecklas. Du trivs med att vara det självklara bollplanket och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten eller om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Martin Axelsson på [email protected] alt. Telefon 070-8182862. Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och uppmanar dig att söka omgående. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. Visa mindre

Operativ platschef - Internationella Cityordonnansen AB

Ansök    Dec 21    Boxflow Staffing Syd AB    Transportchef
Om företaget Internationella CityOrdonnansen AB är en del av en koncern och ett familjeföretag som startade sin verksamhet 1993 och ligger i Arendal-området i Göteborg. Vi fann att våra kunder hade ett stort behov av ett komplement till sina ordinarie transporter p.g.a. den ökade effektiviseringen och minskade lagerhållningen. Just-in-time principen kom att bli ledordet för bilindustrin med ökade krav på korta ledtider och ökad tillgänglighet. Utifrån dett... Visa mer
Om företaget
Internationella CityOrdonnansen AB är en del av en koncern och ett familjeföretag som startade sin verksamhet 1993 och ligger i Arendal-området i Göteborg. Vi fann att våra kunder hade ett stort behov av ett komplement till sina ordinarie transporter p.g.a. den ökade effektiviseringen och minskade lagerhållningen. Just-in-time principen kom att bli ledordet för bilindustrin med ökade krav på korta ledtider och ökad tillgänglighet. Utifrån detta har vi sedan avancerat och utvecklat vår verksamhet till att bli ett av dom ledande transportföretagen inom detta område, både inom väg och flyg. Vi arbetar efter kvalitet och hållbarhet och är stolta över att vi också är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade.

Sedan starten har det skett en kraftig expansion och idag har vi en mycket bred erfarenhet av expresstransporter, både inrikes och utrikes.

Våra kunder återfinns främst som tillverkare inom fordonsindustrin och bland deras underleverantörer. Vi verkar även som komplement till andra Logistikföretag.

Om tjänsten
Internationella Cityordonnansen AB befinner sig en ett expansivt skede med en spännande framtid och behöver nu stärka upp sin organisation. De söker därför en operativ platschef till sitt kontor i Göteborg. Företaget har ökat kraftigt inom speditionssektorn. Intensiteten i det dagliga arbetet varierar kraftigt, det är därför viktigt att du har erfarenheter inom logistikbranschen då du kommer stötta upp och stärka trafikledningen för att klara de toppar som företaget har.

Vidare i rollen som operativ chef kommer du att erbjudas ett stort beslutsmandat kopplat till daglig drift, styrning, samordning och prioritering på plats. Du har en unik möjlighet att vara delaktig i företagets utvecklingsarbete för att långsiktigt skapa en stabil tillväxt samt stärka vårt varumärke.

Du kommer också att stötta och coacha medarbetare med nyrekrytering, personal- och arbetsmiljöansvar genom de verktyg som krävs för kvalitativ och hög leverans tillsammans med ekonomiansvarig.

I bolaget finns ett 20 tal anställda medarbetare däribland Ekonomi, trafikplanering och chaufförer.

Huvudansvar
- Operativ chef för trafikledare och chaufförer
- Trafikledning - köpa/sälja/samordna transporter
- Trafikledarjour var 3-4:e vecka
- Arbetsmiljöansvar
- Ansvara för nyrekryteringar och upplärning av ny personal
- Kontroll av kör- och vilotidsregler
- Ledningsgruppsarbete

Profil & bakgrund
Vi ser att du är en coachande och entusiasmerande ledare med en förmåga att motivera och förmedla på ett tydligt sätt till dina medarbetare. Du är ödmjuk, prestigelös, ansvarstagande, med gott sinne för humor, har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du gillar att lösa problem och hitta lösningar där ingen annan har varit och letat. Du är också självgående, ordningsam och strukturerad, gillar utmaningar och drivs av att ständigt utvecklas. Du trivs med att vara det självklara bollplanket och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten eller om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Martin Axelsson på [email protected] alt. Telefon 070-8182862. Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och uppmanar dig att söka omgående. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. Visa mindre

Operativ platschef - Internationella Cityordonnansen AB

Ansök    Dec 27    Boxflow Staffing Syd AB    Transportchef
Om företaget Internationella CityOrdonnansen AB är en del av en koncern och ett familjeföretag som startade sin verksamhet 1993 och ligger i Arendal-området i Göteborg. Vi fann att våra kunder hade ett stort behov av ett komplement till sina ordinarie transporter p.g.a. den ökade effektiviseringen och minskade lagerhållningen. Just-in-time principen kom att bli ledordet för bilindustrin med ökade krav på korta ledtider och ökad tillgänglighet. Utifrån dett... Visa mer
Om företaget
Internationella CityOrdonnansen AB är en del av en koncern och ett familjeföretag som startade sin verksamhet 1993 och ligger i Arendal-området i Göteborg. Vi fann att våra kunder hade ett stort behov av ett komplement till sina ordinarie transporter p.g.a. den ökade effektiviseringen och minskade lagerhållningen. Just-in-time principen kom att bli ledordet för bilindustrin med ökade krav på korta ledtider och ökad tillgänglighet. Utifrån detta har vi sedan avancerat och utvecklat vår verksamhet till att bli ett av dom ledande transportföretagen inom detta område, både inom väg och flyg. Vi arbetar efter kvalitet och hållbarhet och är stolta över att vi också är ISO 9001 och ISO 14001 certifierade.

Sedan starten har det skett en kraftig expansion och idag har vi en mycket bred erfarenhet av expresstransporter, både inrikes och utrikes.

Våra kunder återfinns främst som tillverkare inom fordonsindustrin och bland deras underleverantörer. Vi verkar även som komplement till andra Logistikföretag.

Om tjänsten
Internationella Cityordonnansen AB befinner sig en ett expansivt skede med en spännande framtid och behöver nu stärka upp sin organisation. De söker därför en operativ platschef till sitt kontor i Göteborg. Företaget har ökat kraftigt inom speditionssektorn. Intensiteten i det dagliga arbetet varierar kraftigt, det är därför viktigt att du har erfarenheter inom logistikbranschen då du kommer stötta upp och stärka trafikledningen för att klara de toppar som företaget har.

Vidare i rollen som operativ chef kommer du att erbjudas ett stort beslutsmandat kopplat till daglig drift, styrning, samordning och prioritering på plats. Du har en unik möjlighet att vara delaktig i företagets utvecklingsarbete för att långsiktigt skapa en stabil tillväxt samt stärka vårt varumärke.

Du kommer också att stötta och coacha medarbetare med nyrekrytering, personal- och arbetsmiljöansvar genom de verktyg som krävs för kvalitativ och hög leverans tillsammans med ekonomiansvarig.

I bolaget finns ett 20 tal anställda medarbetare däribland Ekonomi, trafikplanering och chaufförer.

Huvudansvar
- Operativ chef för trafikledare och chaufförer
- Trafikledning - köpa/sälja/samordna transporter
- Trafikledarjour var 3-4:e vecka
- Arbetsmiljöansvar
- Ansvara för nyrekryteringar och upplärning av ny personal
- Kontroll av kör- och vilotidsregler
- Ledningsgruppsarbete

Profil & bakgrund
Vi ser att du är en coachande och entusiasmerande ledare med en förmåga att motivera och förmedla på ett tydligt sätt till dina medarbetare. Du är ödmjuk, prestigelös, ansvarstagande, med gott sinne för humor, har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du gillar att lösa problem och hitta lösningar där ingen annan har varit och letat. Du är också självgående, ordningsam och strukturerad, gillar utmaningar och drivs av att ständigt utvecklas. Du trivs med att vara det självklara bollplanket och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten eller om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Martin Axelsson på [email protected] alt. Telefon 070-8182862. Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess och uppmanar dig att söka omgående. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. Visa mindre

C-chaufför - Göteborg

Om tjänsten Nu söker vi C-chaufförer som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Vi söker dig som vill jobba heltid men även extra. Vill du jobba hos oss och vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker! Arbetstiderna är förlagda på dagtid under måndag till fredag, viss övertid kan förekomma. Arbetsuppgifter Du planerar och lastar din bil efter körturen som du är tilldelad. Din planerade arbetsdag kan komma att förändras så f... Visa mer
Om tjänsten
Nu söker vi C-chaufförer som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Vi söker dig som vill jobba heltid men även extra. Vill du jobba hos oss och vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

Arbetstiderna är förlagda på dagtid under måndag till fredag, viss övertid kan förekomma.Arbetsuppgifter
Du planerar och lastar din bil efter körturen som du är tilldelad. Din planerade arbetsdag kan komma att förändras så flexibilitet i arbetet är ett måste. Utöver distributionskörning så kommer du lasta- och lossa gods.

Profil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Du är inte rädd för att ta i, trivs i ett högt tempo och du ger alltid dina kunder bra service.

Krav för tjänsten:

- C-körkort
- Giltigt YKB
- Svenska i tal och skrift


Meriterande:

- Truckkort A + B
- ADR-intyg
- God lokalkännedom i Göteborg stad


Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Produktionsmedarbetare inom livsmedelsindustrin

Om tjänsten Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sveriges största producenter av charkvaror. Den här tjänsten passar dig som har erfarenhet från produktionsarbete inom livsmedelsindustrin men vi värdesätter dina personliga egenskaper högt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta vid produktionslinjen, paketering och etikettering. Då företaget producerar livsmedel ställs höga krav på hygien, noggrannhet och förmågan att ta ... Visa mer
Om tjänsten

Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sveriges största producenter av charkvaror. Den här tjänsten passar dig som har erfarenhet från produktionsarbete inom livsmedelsindustrin men vi värdesätter dina personliga egenskaper högt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta vid produktionslinjen, paketering och etikettering. Då företaget producerar livsmedel ställs höga krav på hygien, noggrannhet och förmågan att ta instruktioner.

Arbetstider

Dagtid: 6.30-15.30

Kväll: 15.00-23.38

Arbetsuppgifter

- Paketering
- Produktion
- Etikettering
- SorteringProfil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Du bör ha god fysik eftersom arbetet utförs stående, samt klara av att arbeta i kalla utrymmen.

Vi ser gärna att du:

- Har arbetslivserfarenhet inom produktion, gärna inom livsmedelsindustrin
- Har god samarbetsförmåga och klarar av att hålla högt arbetstempo
- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift


Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Extrajobb - Göteborg

Ansök    Dec 9    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Nu söker vi lagermedarbetare som vill jobba extra på och vara med på vår tillväxtresa och utveckla Boxflow i Göteborg. Arbetet passar dig som har en sysselsättning (arbete eller studier) på minst 50%. Du behöver vara tillgänglig för arbete 2-3 dagar i veckan, vilket senare kan leda till utvecklingsmöjligheter hos både kund och oss. Arbete kan förekomma både på vardagar och kvällar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från lagerarbete. ... Visa mer
Om tjänsten
Nu söker vi lagermedarbetare som vill jobba extra på och vara med på vår tillväxtresa och utveckla Boxflow i Göteborg.

Arbetet passar dig som har en sysselsättning (arbete eller studier) på minst 50%. Du behöver vara tillgänglig för arbete 2-3 dagar i veckan, vilket senare kan leda till utvecklingsmöjligheter hos både kund och oss. Arbete kan förekomma både på vardagar och kvällar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från lagerarbete.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter

- Sortering

- Truckkörning

- Containerlossning

- Orderplock

- Plock och pack

Profil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar dig som har en god samarbetsförmåga, är flexibel och trivs bra med att ha varierande arbetsuppgifter. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och serviceinriktad. Meriterande om du har truckkort och tidigare lagererfarenhet, men det är inget krav.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Extrajobb som produktionsmedarbetare

Ansök    Okt 18    Boxflow Staffing Syd AB    Packare
Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Vi söker nu extra arbetare inom produktion till en av Sveriges största... Visa mer
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

Vi söker nu extra arbetare inom produktion till en av Sveriges största producenter av charkvaror och har sin industri i Göteborg.
Den här tjänsten passar dig som har erfarenhet från produktionsarbete inom livsmedelsindustrin men vi värdesätter dina personliga egenskaper högt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta vid produktionslinjen, paketering och etikettering. Då företaget hanterar all typ utav kött ställs höga krav på hygien, noggrannhet och förmågan att ta instruktioner.

Arbetstider föreligger vardagar

Dagtid: 6.30-15.30

Kväll: 15.00-23.38

Arbetsuppgifter

- Paketering
- Produktion
- Etikettering
- Sortering


Profil & bakgrund

Nu söker vi dig som vill jobba extra 2-3 dagar i veckan.

Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Du bör ha god fysik eftersom arbetet utförs stående, samt klara av att arbeta i kalla utrymmen.

Vi ser gärna att du:

- Har arbetslivserfarenhet inom produktion, gärna inom livsmedelsindustrin
- Har god samarbetsförmåga och klarar av att hålla högt arbetstempo
- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift


Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfarna truckförare till långsiktigt uppdrag!

Ansök    Okt 11    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Vad vi söker: Kör du skjutstativstruck och/eller har erfarenhet av att köra motviktstruck självständigt och vill få ett ansvarsfullt arbete? Vi söker erfarna lagermedarbetare som är vana truckförare till våra kunder i Göteborg. Vi behöver just nu prioritera dig som är erfaren skjutstativsförara, gärna i kombination med att du kan köra motviktstruck. I rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid personlighet. Vi söker dig som är engagerad och ... Visa mer
Vad vi söker:

Kör du skjutstativstruck och/eller har erfarenhet av att köra motviktstruck självständigt och vill få ett ansvarsfullt arbete? Vi söker erfarna lagermedarbetare som är vana truckförare till våra kunder i Göteborg. Vi behöver just nu prioritera dig som är erfaren skjutstativsförara, gärna i kombination med att du kan köra motviktstruck.

I rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid personlighet. Vi söker dig som är engagerad och driven. Du har en hög arbetsmoral och arbetar på ett strukturerat sätt. Vidare tycker du om att arbeta i team och är en lagspelare. Som person är du punktlig och drivs av att arbeta mot uppsatta mål.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid, heltid under måndag till fredag.

Arbetsuppgifter

- Sedvanligt truckförar- och lagerarbete för dig med god erfarenhet.
- orderplockProfil & bakgrund

Eftersom just denna tjänsten avser en tempofylld arbetsvardag i industrisammanhang behöver vi dig som tidigare beprövat klarat dig i liknande miljö, som just skjutstativsförare, motviktstruckförare. Du behöver vara i fysiskt god form då tunga lyft inom ramen för sedvanligt lagerarbete kan förekomma.

Vi letar efter dig som vill utvecklas och vill stanna kvar långsiktigt. Vi ser gärna att du har en god samarbetsförmåga och kan arbeta i ett högt tempo. Du behöver vara flexibel eftersom arbetsuppgifterna kan variera. Vi hoppas få träffa dig som har en glad och positiv inställning till arbete och kollegor.Krav

- Truckkort A1-4 och B1-4
- Erfarenhet av att köra skjutstativstruck och/eller erfarenhet av att köra Motviktstruck
- Tidigare lagererfarenhet
- Goda kunskaper i det svenska språket


Meriterande

- Tidigare erfarenhet av arbete på terminal
- Tidigare erfarenhet av godsmottagning
- B-körkort, egen bil


Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll.

Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

C-chaufför - Göteborg

Om tjänsten Nu söker vi chaufförer som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Vi söker dig som vill jobba heltid men även extra. Vill du jobba hos oss och vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker! Arbetstiderna är förlagda på dagtid under måndag till fredag, viss övertid kan förekomma. Arbetsuppgifter Du planerar och lastar din bil efter körturen som du är tilldelad. Din planerade arbetsdag kan komma att förändras så fle... Visa mer
Om tjänsten
Nu söker vi chaufförer som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Vi söker dig som vill jobba heltid men även extra. Vill du jobba hos oss och vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

Arbetstiderna är förlagda på dagtid under måndag till fredag, viss övertid kan förekomma.Arbetsuppgifter
Du planerar och lastar din bil efter körturen som du är tilldelad. Din planerade arbetsdag kan komma att förändras så flexibilitet i arbetet är ett måste. Utöver distributionskörning så kommer du lasta- och lossa gods.

Profil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Du är inte rädd för att ta i, trivs i ett högt tempo och du ger alltid dina kunder bra service.

Krav för tjänsten:

- C-körkort
- Giltigt YKB
- Svenska i tal och skrift


Meriterande:

- Truckkort A + B
- ADR-intyg
- God lokalkännedom i Göteborg stad


Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Truckförare sökes!

Ansök    Okt 5    Boxflow Staffing Syd AB    Truckförare
Om tjänsten Flera duktiga truckförare sökes som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgsområdet. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med kvalité, säkerhet och god arbetsmiljö där vi värdesätter våra konsulters välmående. Du har möjlighet att utvecklas och stärka dina kompetenser genom att arbeta med varierande uppdrag. Som konsult kommer du att vara anställd av Boxflow men arbeta ute hos en eller flera av våra kunder. Arbetstiderna är till största del... Visa mer
Om tjänsten

Flera duktiga truckförare sökes som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgsområdet. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med kvalité, säkerhet och god arbetsmiljö där vi värdesätter våra konsulters välmående. Du har möjlighet att utvecklas och stärka dina kompetenser genom att arbeta med varierande uppdrag. Som konsult kommer du att vara anställd av Boxflow men arbeta ute hos en eller flera av våra kunder. Arbetstiderna är till största del förlagda på dagtid under måndag till fredag, men kan variera. Utöver truckkörning kan arbetet innebära containerlossning, godsmottagning, inleverans samt orderplock och pack. Vi ser gärna kvinnliga sökanden för en mer jämn fördelning. Om du har erfarenhet av att ha jobbat som truckförare kan det vara exakt dig vi söker.

Arbetsuppgifter

- Orderplock
- Truckkörning
- In och utlastning
- Containerlossning


Profil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god fysik då tunga lyft förekommer. Du trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt och är inte rädd för att ta i. Som person tror vi att du kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter, vara noggrann, och snabb då arbetsuppgifterna kan variera. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då du som konsult är ambassadör för Boxflow och representerar oss hos kunderna på ett professionellt sätt. Det är viktigt att ha en bra samarbetsförmåga då tjänsten innebär många kontakter.

Krav:

- Truckkort A1-4 + B1-4
- Truckvana om minst tre månader
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift


Meriterande:- B-körkort och tillgång till egen bil

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

100 nya medarbetare sökes!

Ansök    Okt 7    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Nu söker vi 100 medarbetare som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgsområde. Just nu är vi i en expanderingsfas med att starta upp många nya samarbeten och blir allt större aktör i Göteborg. Vill du jobba på lager och vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker! Arbetsuppgifter - Orderplock - Paketering/sortering - In-och utlastning - Truckkörning Profil & bakgrund Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har... Visa mer
Om tjänsten

Nu söker vi 100 medarbetare som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgsområde. Just nu är vi i en expanderingsfas med att starta upp många nya samarbeten och blir allt större aktör i Göteborg. Vill du jobba på lager och vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

Arbetsuppgifter

- Orderplock
- Paketering/sortering
- In-och utlastning
- Truckkörning


Profil & bakgrund

Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Meriterande om du har truckkort och tidigare lagererfarenhet.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Extrajobb - Göteborg

Ansök    Okt 5    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Nu söker vi lagermedarbetare som vill jobba extra på och vara med på vår tillväxtresa och utveckla Boxflow i Göteborg. Arbetet passar dig som har en sysselsättning (arbete eller studier) på minst 50%. Du behöver vara tillgänglig för arbete 2-3 dagar i veckan, vilket senare kan leda till utvecklingsmöjligheter hos både kund och oss. Arbete förekommer både på vardagar och helger samt kan var dag eller kvällstid. Vi ser gärna att du har tidigare e... Visa mer
Om tjänsten
Nu söker vi lagermedarbetare som vill jobba extra på och vara med på vår tillväxtresa och utveckla Boxflow i Göteborg. Arbetet passar dig som har en sysselsättning (arbete eller studier) på minst 50%. Du behöver vara tillgänglig för arbete 2-3 dagar i veckan, vilket senare kan leda till utvecklingsmöjligheter hos både kund och oss. Arbete förekommer både på vardagar och helger samt kan var dag eller kvällstid. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från lagerarbete.

Arbetsuppgifter

- Pakethantering
- Sortering
- Truckkörning
- Containerlossning
- Orderplock
- Plock och pack
- B-chaufför


Profil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar dig som har en god samarbetsförmåga, är flexibel och trivs bra med att ha varierande arbetsuppgifter. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och serviceinriktad. Meriterande om du har truckkort och tidigare lagererfarenhet, men det är inget krav.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Erfarna Skjutstativsförare för omgående start!

Ansök    Sep 28    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Vad vi söker: Kör du skjutstativstruck självständigt idag och vill få ett ansvarsfullt arbete i vårat team? Vi söker erfarna lagermedarbetare som är vana truckförare till vårat team i Göteborg. Vi behöver just nu prioritera dig som är erfaren Skjutstativsförare i kombination med att du kan köra motviktstruck. Arbetstiderna är förlagda på dagtid, heltid under måndag till fredag. Arbetsuppgifter - Sedvanligt truckförar- och lagerarbete i industrisa... Visa mer
Vad vi söker:

Kör du skjutstativstruck självständigt idag och vill få ett ansvarsfullt arbete i vårat team?

Vi söker erfarna lagermedarbetare som är vana truckförare till vårat team i Göteborg.

Vi behöver just nu prioritera dig som är erfaren Skjutstativsförare i kombination med att du kan köra motviktstruck.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid, heltid under måndag till fredag.

Arbetsuppgifter

- Sedvanligt truckförar- och lagerarbete i industrisammanhang för dig med god erfarenhet
- Delvis tunga lyft kan förekomma


Vår process!

Du som blir kallad på intervju kommer att bokas på ett förarprov i en av våra verksamheter. Där möter du Testledare och/eller Konsultchef som kommer att vara med under ditt förarprov.

Sök till oss igen! ...har du inte gått vidare i process hos oss tidigare trots att du ansökt? Då önskar vi att du söker igen om du känner att detta jobbet passar din erfarenhet.

Profil & bakgrund

Eftersom just denna tjänsten avser en tempofylld arbetsvardag i industrisammanhang behöver vi dig som tidigare beprövat klarat dig i liknande miljö, som just skjutstativsförare.

Du behöver vara i fysiskt god form då tunga lyft inom ramen för sedvanligt lagerarbete förekommer.

Vi letar efter dig som vill utvecklas och vill stanna kvar långsiktigt. Vi ser gärna att du har en god samarbetsförmåga och kan arbeta i ett högt tempo. Du behöver vara flexibel eftersom arbetsuppgifterna kan variera. Vi hoppas få träffa dig som har en glad och positiv inställning till arbete och kollegor.Krav

- Truckkort A1-4 och B1-4
- Erfarenhet av att köra Skjutstativstruck
- Erfarenhet av att köra Motviktstruck
- Tidigare lagererfarenhet
Meriterande

- Tidigare erfarenhet av industrisammanhang
- Tidigare erfarenhet av Godsmottagning


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Produktionsmedarbetare inom livsmedelsindustrin

Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sverig... Visa mer
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sveriges största producenter av charkvaror. Den här tjänsten passar dig som har erfarenhet från produktionsarbete inom livsmedelsindustrin men vi värdesätter dina personliga egenskaper högt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är arbete vid produktionslinjen, paketering och etikettering. Då företaget producerar livsmedel ställs höga krav på hygien, noggrannhet och förståelsen att ta instruktioner.

Arbetstider

Dagtid: 6.30-15.30

Kväll: 15.00-23.38

Arbetsuppgifter

- Paketering
- Produktion
- Etikettering
- SorteringProfil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Du bör ha god fysik eftersom arbetet utförs stående, samt klara av att arbeta i kalla utrymmen.

Vi ser gärna att du:

- Har arbetslivserfarenhet inom produktion, gärna inom livsmedelsindustrin
- Har god samarbetsförmåga och klarar av att hålla högt arbetstempo
- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift


Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Studenter sökes!

Ansök    Okt 4    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Är du student och ute efter ett aktivt och fysiskt extrajobb inom lager och logisk? Nu söker vi studenter som vill arbeta med olika uppdrag hos våra kunder i Göteborg. Vi arbeta för att matcha dig mot olika uppdrag hos någon av våra kunder, vi arbetar med många spännande företag inom lager och logistik. Här får du chansen att som student dryga ut studentkassan samtidigt som du får arbetslivserfarenhet och möjligheten att utöka ditt nätverk oc... Visa mer
Om tjänsten

Är du student och ute efter ett aktivt och fysiskt extrajobb inom lager och logisk?

Nu söker vi studenter som vill arbeta med olika uppdrag hos våra kunder i Göteborg. Vi arbeta för att matcha dig mot olika uppdrag hos någon av våra kunder, vi arbetar med många spännande företag inom lager och logistik. Här får du chansen att som student dryga ut studentkassan samtidigt som du får arbetslivserfarenhet och möjligheten att utöka ditt nätverk och bygga på ditt CV. Du kan arbeta enstaka dagar, hela veckor eller en helg ibland. Arbetstiderna är oftast förlagda på dagtid men kan även förekomma kväll och nattetid.Arbetsuppgifter

- Pakethantering
- Sortering
- Truckkörning
- Containerlossning
- Orderplock
- Plock och pack
- B-chaufför


Profil & bakgrund

Vi tror att detta arbete passar dig som har en god samarbetsförmåga, är flexibel och trivs bra med att ha varierande arbetsuppgifter. Som person är du noggrann, snabb och serviceinriktad. För att vara aktuell för rollen kan du visa studieintyg på minst 50% samt att du ska i snitt kunna arbeta minst 2 dagar/vecka.

Meriterande om du har truckkort och tidigare lagererfarenhet, men det är inget krav. Du har körkort och tillgång till bil, alternativt kan ta dig till arbetet på annat sätt under obekväma arbetstider om det skulle förekomma.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda Visa mindre

Transportledare Göteborg!

Om tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en skarp transportledare som vill arbeta med transportplanering, där din uppgift är att samordna och styra företagets gods- transport och logistikflöde. Företaget har ett stort flöde utav import och exportcontainrar. Från Göteborg skickas varor och containrar till hela världen, likaväl som inom Sverige. Som fristående transportör löser företaget alla typer av frakter - inklusive värme och kyla. Du kan optimera de... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker nu för kunds räkning en skarp transportledare som vill arbeta med transportplanering, där din uppgift är att samordna och styra företagets gods- transport och logistikflöde. Företaget har ett stort flöde utav import och exportcontainrar. Från Göteborg skickas varor och containrar till hela världen, likaväl som inom Sverige. Som fristående transportör löser företaget alla typer av frakter - inklusive värme och kyla.

Du kan optimera dessa flöden på bästa sätt med fokus på resurser, ekonomi, effektivitet samt hållbarhet. Du spelar en central roll i företaget och är en viktig del i dagliga operativa logistikarbetet. Det är en heltidstjänst förlagt på vardagar, dagtid. Tjänsten kommer att tillsättas enligt överenskommelse.

Profil & bakgrund

Vi söker dig som har gärna tidigare erfarenhet från distributionsbranschen inrikes/utrikes eller arbetat som speditör-shipping eller frakt-transportledning. Du är en stresstålig person med egenskapen att hålla många bollar i luften och är lösningsorienterad. Har du dessutom känsla för struktur, drivkraft, entusiasm och trivs med att arbeta i team är du precis den vi söker! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav

Svenska; flytande i tal och skrift

Engelska; flytande i tal och skrift

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Orderplockare för omgående start i Göteborg!

Ansök    Sep 23    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Nu söker vi duktiga orderplockare i Göteborg. Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, har en god fysik då tunga lyft förekommer. För tjänsten behöver du vara en positiv person som gillar ett fartfylld arbete . Arbetet är förlagt måndag-fredag, dagtid/Kvällsskift kan förekomma helger och då är det bra om du är flexi... Visa mer
Om tjänsten

Nu söker vi duktiga orderplockare i Göteborg. Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, har en god fysik då tunga lyft förekommer. För tjänsten behöver du vara en positiv person som gillar ett fartfylld arbete . Arbetet är förlagt måndag-fredag, dagtid/Kvällsskift kan förekomma helger och då är det bra om du är flexibel att även arbeta detta skift.

Arbetsuppgifter:

Plock och pack
Paketering/sortering
In och utlastning
Truckkörning

Krav:

Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter

Meriterande:
Truckkort upp A1-A4 samt B1-B4

B- Körkort

Tillgång till egen bil

Profil & bakgrund

Stresstålig och klarar av att jobba på i ett högt tempo. Ordningsam, van vid fysiskt arbete och hantering av större gods. Vi ser gärna att du arbetar effektivt ensam som i grupp.Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Helsingborg samt Malmö. Boxflow erbjuder tjänster inom TPL med fokus på automation, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow beräknas omsätta 50 Miljoner under 2020. Visa mindre

Studenter sökes!

Ansök    Sep 20    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Om tjänsten Är du student och ute efter ett aktivt och fysiskt extrajobb inom lager och logisk? Nu söker vi studenter som vill arbeta med olika uppdrag hos våra kunder i Göteborg. Vi arbeta för att matcha dig mot olika uppdrag hos någon av våra kunder, vi arbetar med många spännande företag inom lager och logistik. Här får du chansen att som student dryga ut studentkassan samtidigt som du får arbetslivserfarenhet och möjligheten att utöka ditt nätverk oc... Visa mer
Om tjänsten

Är du student och ute efter ett aktivt och fysiskt extrajobb inom lager och logisk?

Nu söker vi studenter som vill arbeta med olika uppdrag hos våra kunder i Göteborg. Vi arbeta för att matcha dig mot olika uppdrag hos någon av våra kunder, vi arbetar med många spännande företag inom lager och logistik. Här får du chansen att som student dryga ut studentkassan samtidigt som du får arbetslivserfarenhet och möjligheten att utöka ditt nätverk och bygga på ditt CV. Du kan arbeta enstaka dagar, hela veckor eller en helg ibland. Arbetstiderna är oftast förlagda på dagtid men kan även förekomma kväll och nattetid.Arbetsuppgifter

- Pakethantering
- Sortering
- Truckkörning
- Containerlossning


Profil & bakgrund

Vi tror att detta arbete passar dig som har en god samarbetsförmåga, är flexibel och trivs bra med att ha varierande arbetsuppgifter. Som person är du noggrann, snabb och serviceinriktad. För att vara aktuell för rollen kan du visa studieintyg på minst 50% samt att du ska i snitt kunna arbeta minst 2 dagar/vecka.

Meriterande om du har truckkort och tidigare lagererfarenhet, men det är inget krav. Du har körkort och tillgång till bil, alternativt kan ta dig till arbetet på annat sätt under obekväma arbetstider om det skulle förekomma.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda Visa mindre

Truckförare

Ansök    Aug 31    Boxflow Staffing Syd AB    Truckförare
Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Nu söker vi duktiga truckförare som vill vara med och utveckla Boxflow... Visa mer
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi duktiga truckförare som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Arbetstiderna varierar beroende på uppdrag, men är till största del förlagda på dagtid under måndag till fredag. Vi ser gärna kvinnliga sökanden för en mer jämn fördelning.

Arbetsuppgifter

- Orderplock
- Truckkörning
- In och utlastning


Profil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god fysik då tunga lyft kan förekomma. Du trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskild och är inte rädd för att ta i. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera.

Krav:

- Truckkort A1-4 + B1-4
- Truckvana om minst tre månader
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift


Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extrajobb - Göteborg

Ansök    Sep 8    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Nu söker vi lagermedarbetare som vill vara med och utveckla Boxflow i ... Visa mer
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi lagermedarbetare som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborg. Vi är i nuläget en stor aktör i Skåne och kommer framöver starta upp många nya spännande samarbeten. Vill du jobba extra på lager och vara med på vår tillväxtresa i Göteborg? Då kan du vara den vi söker!

Arbetet passar dig som har en sysselsättning (arbete eller studier) på minst 50%. Du behöver vara tillgänglig för arbete 2-3 dagar i veckan, vilket senare kan leda till utvecklingsmöjligheter hos både kund och oss. Arbete förekommer på vardagar och dagtid.

Arbetsuppgifter

- Pakethantering
- Sortering
- Truckkörning
- Containerlossning
Profil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Meriterande om du har truckkort och tidigare lagererfarenhet.Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Truckförare sökes!

Ansök    Sep 20    Boxflow Staffing Syd AB    Truckförare
Om tjänsten Flera duktiga truckförare sökes som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgsområdet. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med kvalité, säkerhet och god arbetsmiljö där vi värdesätter våra konsulters välmående. Du har möjlighet att utvecklas och stärka dina kompetenser genom att arbeta med varierande uppdrag. Som konsult kommer du att vara anställd av Boxflow men arbeta ute hos en eller flera av våra kunder. Arbetstiderna är till största del... Visa mer
Om tjänsten

Flera duktiga truckförare sökes som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgsområdet. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med kvalité, säkerhet och god arbetsmiljö där vi värdesätter våra konsulters välmående. Du har möjlighet att utvecklas och stärka dina kompetenser genom att arbeta med varierande uppdrag. Som konsult kommer du att vara anställd av Boxflow men arbeta ute hos en eller flera av våra kunder. Arbetstiderna är till största del förlagda på dagtid under måndag till fredag, men kan variera. Utöver truckkörning kan arbetet innebära containerlossning, godsmottagning, inleverans samt orderplock och pack. Vi ser gärna kvinnliga sökanden för en mer jämn fördelning. Om du har erfarenhet av att ha jobbat som truckförare kan det vara exakt dig vi söker.

Arbetsuppgifter

- Orderplock
- Truckkörning
- In och utlastning
- Containerlossning


Profil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god fysik då tunga lyft förekommer. Du trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt och är inte rädd för att ta i. Som person tror vi att du kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter, vara noggrann, och snabb då arbetsuppgifterna kan variera. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då du som konsult är ambassadör för Boxflow och representerar oss hos kunderna på ett professionellt sätt. Det är viktigt att ha en bra samarbetsförmåga då tjänsten innebär många kontakter.

Krav:

- Truckkort A1-4 + B1-4
- Truckvana om minst tre månader
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift


Meriterande:- B-körkort och tillgång till egen bil

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Visa mindre

Lagerpersonal

Ansök    Aug 31    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Vi söker dig som vill arbeta heltid inom industri, produktion eller la... Visa mer
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta heltid inom industri, produktion eller lager som ka börja jobba omgående! Arbetstiderna är förlagda på dagtid, måndag-fredag.Arbetsuppgifter

- Truckkörning
- Plock och pack
- Containerlossning


Profil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är självgående, noggrann och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Du gillar också att jobba mot uppsatta mål och att överträffa förväntan.

Krav:

- Truckkort A1-4 + B1-4
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

C-chaufför - Göteborg

Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Nu söker vi chaufförer som vill vara med och utveckla Boxflow i Götebo... Visa mer
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi chaufförer som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Vi söker dig som vill jobba både heltid och deltid. Vill du jobba hos oss och vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

Arbetstiderna är förlagda på dagtid under måndag till fredag, viss övertid kan förekomma.

Arbetsuppgifter
Du planerar och lastar din bil efter körturen som du är tilldelad. Din planerade arbetsdag kan komma att förändras så flexibilitet i arbetet är ett måste. Utöver distributionskörning så kommer du lasta- och lossa gods.

Profil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Du är inte rädd för att ta i, trivs i ett högt tempo och du ger alltid dina kunder bra service.

Krav för tjänsten:

- C-körkort
- Giltigt YKB
- Svenska i tal och skrift


Meriterande:

- Truckkort A + B
- ADR-intyg
- God lokalkännedom i Göteborg stad


Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

B-chaufförer

Ansök    Aug 25    Boxflow Staffing Syd AB    Budbilsförare
Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om uppdraget I arbetet som chaufför kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att... Visa mer
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om uppdraget

I arbetet som chaufför kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att leverera däck till olika kunder runt om i Göteborg, Västra Götalandsregionen och Halland. Du är en teamplayer samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt då du tillbringar den största delen av din tid på egen hand i trafiken. Du är stresstålig och står positiv till att hjälpa till med in och utlastning av däck i bilen före och efter leverans.

Eftersom du levererar däck till kunder är du även vårt "ansikte utåt". Det innebär att du bör har du starka personliga egenskaper vad gäller service, noggrannhet och positiv utstrålning. Du bör också vara flexibel, driven och inneha god fysik då arbetet ibland innefattar tunga lyft.

Arbetstiden förlagd på heltid, måndag-fredag mellan 07.00-16.00

Profil & bakgrund

För att vara aktuell för tjänsten ska du uppfylla nedanstående krav:

- Inneha B-körkort (manuellt körkort) (minst 1 års körvana)
- God fysik, då tjänsten innefattar tunga lyft av däck
- Körvana från större fordon (lätt lastbil alt. skåpbil)
- Goda kommunikationsfärdigheter i det svenska och engelska språket.


Meriterande

- Truckkort A1-4 +B1-4

- C-körkort med giltigt YKB

- BE-körkort
Välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Skjutstativförare - Göteborg

Ansök    Aug 16    Boxflow Staffing Syd AB    Truckförare
Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Nu söker vi duktiga truckförare som vill vara med och utveckla Boxflow... Visa mer
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi duktiga truckförare som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Arbetstiderna varierar beroende på uppdrag, men är till största del förlagda på dagtid under måndag till fredag.

Arbetsuppgifter

- Orderplock
- Truckkörning
- In och utlastning


Profil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera.

Krav:

- Truckkort A1-4 + B1-3
- Truckvana om minst sex månader
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift


Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Driven rekryterare sökes till Boxflow Staffing Väst

Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Profil & bakgrund Nu söker vi vår nästa rekryteringsstjärna som vill vara med o... Visa mer
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.Profil & bakgrund

Nu söker vi vår nästa rekryteringsstjärna som vill vara med och bidra till Boxflows fortsatta tillväxt i Göteborg!

Vi ser att du har minst ett års erfarenhet av rekrytering och att du vill fortsätta utvecklas inom området. Meriterande är om du har arbetat med bemanning inom lager och logistik. Då tjänsten innebär mycket administration krävs att du har en naturlig fallenhet för ordning och struktur i ditt arbete. Som person är du lyhörd, lösningsorienterad och professionell i ditt bemötande mot kandidater, konsulter och kunder. Du har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift och du känner dig bekväm med att ta kontakt med nya människor.
Vidare är du en person som ser vad som behöver göras och tar egna initiativ. Du kan snabbt anpassa dig efter ändrade förutsättningar och är orädd inför nya situationer.Arbetsuppgifter

Administrativa uppgifter

Kandidathantering - skriva annonser, behandla ansökningar, urval, telefonintervjuer, fysiska intervjuer och referenstagning

Arbeta aktivt med uppbyggandet av stora pooler av konsulter för att möta det behovet som vi skapar hos våra kunderVi sitter i ljusa, fina lokaler precis vid Stenpiren och du kommer ingå i ett fantastiskt härligt team där mycket värme, skratt och gemenskap genomsyrar vårt kontor.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas när vi funnit rätt kandidat.Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Erfarna truckförare

Ansök    Aug 22    Boxflow Staffing Syd AB    Truckförare
Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Nu söker vi duktiga truckförare som vill vara med och utveckla Boxflow... Visa mer
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi duktiga truckförare som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Arbetstiderna varierar beroende på uppdrag, men är till största del förlagda på dagtid under måndag till fredag.

Arbetsuppgifter

- Orderplock
- Truckkörning
- In och utlastning


Profil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera.

Krav:

- Truckkort A1-4 + B1-4
- Truckvana om minst sex månader
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift


Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktionsmedarbetare - Göteborg

Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sverig... Visa mer
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten

Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sveriges största producenter av charkvaror. Den här tjänsten passar dig som kan hantera charkprodukter och har ett intresse av arbete inom livsmedelsindustrin. Arbetstiderna är förlagda 06.30 - 15.30.

Arbetsuppgifter

- Paketering
- Sortering
- ProduktionProfil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera.

Vi ser att du har:

- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Har arbetslivserfarenhet inom produktion, gärna inom livsmedelsindustrin.
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktionsmedarbetare - Göteborg

Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Nu söker vi duktiga produktionsmedarbetare som vill vara med och utve... Visa mer
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi duktiga produktionsmedarbetare som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Vill du vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sveriges största producenter av charkvaror. Den här tjänsten passar dig som kan hantera charkprodukter och har ett intresse av arbete inom livsmedelsindustrin. Arbetstiderna är förlagda 06.30 - 15.30 och 15.00 - 23.45 under måndag-fredag.

Arbetsuppgifter

- Paketering
- SorteringProfil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera.

Vi ser att du har:

- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Har arbetslivserfarenhet inom produktion, gärna inom livsmedelsindustrin.
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagerpersonal och truckförare

Ansök    Aug 16    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Vi söker dig som vill arbeta heltid inom industri, produktion eller la... Visa mer
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta heltid inom industri, produktion eller lager som ka börja jobba omgående! Arbetstiderna är förlagda på dagtid, måndag-fredag.Arbetsuppgifter

- Truckkörning
- Plock och pack
- Containerlossning


Profil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är självgående, noggrann och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Du gillar också att jobba mot uppsatta mål och att överträffa förväntan.

Krav:

- Truckkort A1-4 + B1-4 och truckvana om minst 3 månader
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

C-chaufför - Göteborg

Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Nu söker vi chaufförer som vill vara med och utveckla Boxflow i Götebo... Visa mer
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi chaufförer som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Vi söker dig som vill jobba både heltid och deltid. Vill du jobba hos oss och vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

Arbetstiderna är förlagda på dagtid under måndag till fredag, viss övertid kan förekomma.

Arbetsuppgifter
Du planerar och lastar din bil efter körturen som du är tilldelad. Din planerade arbetsdag kan komma att förändras så flexibilitet i arbetet är ett måste. Utöver distributionskörning så kommer du lasta- och lossa gods.

Profil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Du är inte rädd för att ta i, trivs i ett högt tempo och du ger alltid dina kunder bra service.

Krav för tjänsten:

- C-körkort
- Giltigt YKB
- Svenska i tal och skrift


Meriterande:

- Truckkort A + B
- ADR-intyg
- God lokalkännedom i Göteborg stad


Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

C-chaufför - Göteborg

Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Nu söker vi chaufförer som vill vara med och utveckla Boxflow i Götebo... Visa mer
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi chaufförer som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Vi söker dig som vill jobba både heltid och deltid. Vill du jobba hos oss och vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

Arbetstiderna är förlagda på dagtid under måndag till fredag, viss övertid kan förekomma.

Arbetsuppgifter
Du planerar och lastar din bil efter körturen som du är tilldelad. Din planerade arbetsdag kan komma att förändras så flexibilitet i arbetet är ett måste. Utöver distributionskörning så kommer du lasta- och lossa gods.

Profil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Du är inte rädd för att ta i, trivs i ett högt tempo och du ger alltid dina kunder bra service.

Krav för tjänsten:

- C-körkort
- Giltigt YKB
- Svenska i tal och skrift


Meriterande:

- Truckkort A + B
- ADR-intyg
- God lokalkännedom i Göteborg stad


Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker lagerpersonal och truckförare!

Ansök    Jun 30    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Vi söker dig som vill arbeta heltid inom industri, produktion eller la... Visa mer
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta heltid inom industri, produktion eller lager som ka börja jobba omgående! Arbetstiderna är förlagda på dagtid, måndag-fredag.Arbetsuppgifter

- Truckkörning
- Plock och pack
- Containerlossning


Profil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är självgående, noggrann och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Du gillar också att jobba mot uppsatta mål och att överträffa förväntan.

Krav:

- Truckkort A1-4 + B1-4 och truckvana om minst 3 månader
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

C-chaufför - Göteborg

Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Nu söker vi chaufförer som vill vara med och utveckla Boxflow i Götebo... Visa mer
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi chaufförer som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Vi söker dig som vill jobba både heltid och deltid. Vill du jobba hos oss och vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

Arbetstiderna är förlagda på dagtid under måndag till fredag, viss övertid kan förekomma.

Arbetsuppgifter
Du planerar och lastar din bil efter körturen som du är tilldelad. Din planerade arbetsdag kan komma att förändras så flexibilitet i arbetet är ett måste. Utöver distributionskörning så kommer du lasta- och lossa gods.

Profil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Du är inte rädd för att ta i, trivs i ett högt tempo och du ger alltid dina kunder bra service.

Krav för tjänsten:

- C-körkort
- Giltigt YKB
- Svenska i tal och skrift


Meriterande:

- Truckkort A + B
- ADR-intyg
- God lokalkännedom i Göteborg stad


Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

C-chaufför - Göteborg

Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Nu söker vi chaufförer som vill vara med och utveckla Boxflow i Götebo... Visa mer
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi chaufförer som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Vi söker dig som vill jobba både heltid och deltid. Vill du jobba hos oss och vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

Arbetstiderna är förlagda på dagtid under måndag till fredag, viss övertid kan förekomma.

Arbetsuppgifter
Du planerar och lastar din bil efter körturen som du är tilldelad. Din planerade arbetsdag kan komma att förändras så flexibilitet i arbetet är ett måste. Utöver distributionskörning så kommer du lasta- och lossa gods.

Profil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Du är inte rädd för att ta i, trivs i ett högt tempo och du ger alltid dina kunder bra service.

Krav för tjänsten:

- C-körkort
- Giltigt YKB
- Svenska i tal och skrift


Meriterande:

- Truckkort A + B
- ADR-intyg
- God lokalkännedom i Göteborg stad


Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skjutstativförare - Göteborg

Ansök    Jun 22    Boxflow Staffing Syd AB    Truckförare
Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Nu söker vi duktiga truckförare som vill vara med och utveckla Boxflow... Visa mer
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi duktiga truckförare som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Vi är i nuläget en stor aktör i Skåne och kommer framöver starta upp många nya samarbeten. Vill du jobba på lager och vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

Arbetstiderna varierar beroende på uppdrag, men är till största del förlagda på dagtid under måndag till fredag.

Arbetsuppgifter

- Orderplock
- Truckkörning
- In och utlastning


Profil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera.

Krav:

- Truckkort A1-4 + B1-3
- Truckvana om minst sex månader
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift


Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extrajobb - rekryterare

Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Profil & bakgrund Vi söker dig som är student och vill ha ett lärorikt extrajobb ... Visa mer
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Profil & bakgrund

Vi söker dig som är student och vill ha ett lärorikt extrajobb vid sidan av dina studier. Vi tror att du studerar beteendevetenskap, personalvetare, HR eller liknande och har minst ett år kvar av dina studier. Du har ett stort intresse av bemannings- och rekryteringsbranschen och ser det som ett framtida arbetsområde.

Det är dock viktigast för oss att du har ett genuint intresse för människor, rekrytering och att du vill utvecklas inom området.

För att trivas hos oss krävs det att du har ett starkt driv, god initiativförmåga, kan växla mellan olika arbetsuppgifter och känner dig trygg i att ta kontakt med nya människor. Att leverera en god service skall komma naturligt för dig. Som person är du social, engagerad och prestigelös. Då tjänsten innebär mycket administration krävs att du har en naturlig fallenhet för ordning och struktur i ditt arbete.

Arbetsuppgifter

Som rekryterare hos oss kommer dina arbetsuppgifter i varierande grad bland annat innefatta:

- stötta konsultchefen i hennes arbete

- administrativa uppgifter

- kandidathantering - behandling av ansökningar, urval, intervjuer och referenstagning

- Har du arbetat i systemet Team-Tailor är detta meriterande

Vi ser att du kan starta omgående samt kunna arbeta heltid under sommaren. Därefter 2-3 dagar/vecka med undantag för tentaperioder.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker lagerpersonal och truckförare!

Ansök    Jun 21    Boxflow Staffing Syd AB    Lagerarbetare
Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Vi söker dig som vill arbeta heltid inom industri, produktion eller la... Visa mer
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta heltid inom industri, produktion eller lager som ka börja jobba omgående! Arbetstiderna är förlagda på dagtid, måndag-fredag.Arbetsuppgifter

- Truckkörning
- Plock och pack
- Containerlossning


Profil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är självgående, noggrann och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Du gillar också att jobba mot uppsatta mål och att överträffa förväntan.

Krav:

- Truckkort A1-4 + B1-4 och truckvana om minst 3 månader
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

C-chaufför - Göteborg

Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Nu söker vi chaufförer som vill vara med och utveckla Boxflow i Götebo... Visa mer
Om Boxflow
Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi chaufförer som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Vi söker dig som vill jobba både heltid och deltid. Vill du jobba hos oss och vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

Arbetstiderna är förlagda på dagtid under måndag till fredag, viss övertid kan förekomma.

Arbetsuppgifter
Du planerar och lastar din bil efter körturen som du är tilldelad. Din planerade arbetsdag kan komma att förändras så flexibilitet i arbetet är ett måste. Utöver distributionskörning så kommer du lasta- och lossa gods.

Profil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera. Du är inte rädd för att ta i, trivs i ett högt tempo och du ger alltid dina kunder bra service.

Krav för tjänsten:

- C-körkort
- Giltigt YKB
- Svenska i tal och skrift


Meriterande:

- Truckkort A + B
- ADR-intyg
- God lokalkännedom i Göteborg stad


Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktionsmedarbetare - Göteborg

Om Boxflow Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda. Om tjänsten Nu söker vi duktiga produktionsmedarbetare som vill vara med och utve... Visa mer
Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten
Nu söker vi duktiga produktionsmedarbetare som vill vara med och utveckla Boxflow i Göteborgområdet. Vill du vara med på vår tillväxtresa? Då kan du vara den vi söker!

Kunden som vi söker produktionsmedarbetare till är idag en av Sveriges största producenter av charkvaror. Den här tjänsten passar dig som kan hantera charkprodukter och har ett intresse av arbete inom livsmedelsindustrin. Arbetstiderna är förlagda 06.30 - 15.30 och 15.00 - 23.45 under måndag-fredag.

Arbetsuppgifter

- Paketering
- SorteringProfil & bakgrund
Vi tror att detta arbete passar väl för dig som har en god samarbetsförmåga och trivs bra med att arbeta både i grupp samt enskilt. Som person tror vi att du är noggrann, snabb och flexibel då arbetsuppgifterna kan variera.

Vi ser att du har:

- Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
- Har arbetslivserfarenhet inom produktion, gärna inom livsmedelsindustrin.
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi referenstagning och bakgrundskontroll. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre