Lediga jobb som Truckförare i Göteborg

Se lediga jobb som Truckförare i Göteborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Göteborg som finns hos arbetsgivaren.

Truckförare med erfarenhet sökes till Torslanda.

VÅRT ERBJUDANDE På uppdrag av en av logistikbranschen största aktörer söker vi nu dig som är erfaren inom truckkörning. Du erbjuds en seriös arbetsplats med ett starkt varumärke i ryggen. Dina dagar spenderar du på ett stort lager där du utför dina arbetsuppgifter tillsammans med ett härligt gäng kollegor, och kompetenta arbetsledare. Vi söker dig som är en skicklig truckförare och som har arbetslivserfarenhet där du använt din kunskap praktiskt över tid.... Visa mer
VÅRT ERBJUDANDE

På uppdrag av en av logistikbranschen största aktörer söker vi nu dig som är erfaren inom truckkörning. Du erbjuds en seriös arbetsplats med ett starkt varumärke i ryggen.
Dina dagar spenderar du på ett stort lager där du utför dina arbetsuppgifter tillsammans med ett härligt gäng kollegor, och kompetenta arbetsledare. Vi söker dig som är en skicklig truckförare och som har arbetslivserfarenhet där du använt din kunskap praktiskt över tid.

ARBETSBESKRIVNING

På arbetsplatsen kommer du huvudsakligen att arbeta med att plocka aktuella artiklar via truckkörning. Artiklarna som du ska plocka kan variera från små delar till stora motorer. Arbetet utförs med att du kör pallar via trucken för in och utleverans. Därav viktigt att du ständigt håller en hög kvalitet och noggrannhet. Säkerhetstänket är stort på arbetsplatsen och här kommer du ha ett ansvar att utföra dina arbetsuppgifter på ett aktsamt sätt.

- Truckkörning med motviktstruck, helpallslyft
- Sedvanliga sysslor inom lagerarbete
- Arbetet är förlagt på tvåskift, alternativt ständig nattDINA KVALIFIKATIONER

- Erfarenhet av arbete inom Lager och Logistik.
- Du bör kunna arbeta under varierande arbetstider.
- Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.
- God svenska i både tal och skrift då det är viktigt att du kan tillgodogöra dig skriftliga säkerhetsinstruktioner och utbildningsmaterial.


MERITERANDE

Starkt meriterande för denna tjänst är om du har vana av att köra skjutstativstruck. Detta är något som kunden ser som ett stort plus, har du erfarenhet av detta ber vi dig vara tydliga med det i din ansökan.

DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent
- är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
- har en hög servicenivå.
- är strukturerad och noggrann då arbetet innehåller flera, ibland komplicerade, moment.
- är självständig i din roll kommer du ha kontakt med flera olika personer dagligen vilket kräver att du är en person med ett socialt intresse.


OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Truckförare

Ansök    Jan 18    Aim to Work AB    Truckförare
Om jobbet Vi söker nu dig som vill få chans att arbeta som Truckförare inom fordonsindustrin. Genom att söka tjänsten visar du intresse för framtida utbildning och intag under våren hos vår kund i Göteborg. Om dig Vi söker dig som har ett intresse för fordonsindustrin och klarar av arbete med högt tempo. För att trivas i denna roll är du en positiv lagspelare som arbetar på ett noggrant, effektivt och kvalitetsmedvetet sätt. Är du dessutom flexibel, punk... Visa mer
Om jobbet
Vi söker nu dig som vill få chans att arbeta som Truckförare inom fordonsindustrin. Genom att söka tjänsten visar du intresse för framtida utbildning och intag under våren hos vår kund i Göteborg.


Om dig
Vi söker dig som har ett intresse för fordonsindustrin och klarar av arbete med högt tempo. För att trivas i denna roll är du en positiv lagspelare som arbetar på ett noggrant, effektivt och kvalitetsmedvetet sätt. Är du dessutom flexibel, punktlig och social kommer du att passa alldeles utmärkt här! Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Krav för tjänsten är:
- Godkända gymnasiebetyg i Matte A, Svenska A och Engelska A
- Truckförarkort
Om anställningen
Tjänsten som truckförare börjar med en provanställning på 6 månader på heltid. Skiftarbeten såsom dag, kväll, natt och helg kan förekomma.
Aim to Work AB är ett rekryteringsföretag med mål att göra samhället till en bättre plats för oss alla. Med jobben i fokus arbetar vi främst med rekrytering. Vi riktar in oss på att lyfta fram all talang för att sedan matcha dom till rätt arbete utifrån deras talanger.


Om ansökan
Tjänsterna kommer att tillsättas efter behov. Rekryteringsarbetet sker därför löpande under hösten. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.


Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Aim To Work och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Tranpenad Göteborg söker erfaren skjutstativtruckförare!

Nytt
Är du en effektiv och kvalitetsmedveten truckförare med siktet inställt på ett långsiktig uppdrag? Har du gedigen erfarenhet av truckkörning med skjutstativtruck? Då vill vi att du läser vidare! OM TJÄNSTEN Vi söker dig som kört skjutstativtruck dagligen under minst tre år, för omgående anställning. I den här tjänsten är det huvudsakligen truckkörning som blir din arbetsuppgift. Arbetsuppgifter: Lastning och lossning Truckkörning med skjutstativtruck ... Visa mer
Är du en effektiv och kvalitetsmedveten truckförare med siktet inställt på ett långsiktig uppdrag? Har du gedigen erfarenhet av truckkörning med skjutstativtruck? Då vill vi att du läser vidare!

OM TJÄNSTEN

Vi söker dig som kört skjutstativtruck dagligen under minst tre år, för omgående anställning. I den här tjänsten är det huvudsakligen truckkörning som blir din arbetsuppgift.

Arbetsuppgifter:

Lastning och lossning
Truckkörning med skjutstativtruck


OM DIG SOM SÖKER

Du som söker har gedigen erfarenhet av truckkörning med skjutstativtruck. Vi tror att du är skicklig, pålitlig och brinner för att köra truck. Trivs du dessutom med högt tempo och prioriterar säkerhet är det ett stort plus.

Personer med rätt inställning och hög arbetsmoral ser vi ett långsiktigt samarbete med. Vi testar din nivå på plats för att se om du klarar att hålla tempot som krävs.

Krav:

Truckkort A+B
Erfarenhet av truckkörning med skjutstativtruck
Obehindrad svenska i tal och skrift


Meriterande:

Körkort B

VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!

ÖVRIGA VILLKOR

Arbetstider: Skift, måndag-fredag.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.
Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

OM OSS PÅ TRANPENAD

Tranpenads värdeord ”Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande” har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 2000 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan, Kungsör och Eskilstuna. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon. Visa mindre

Truckförare

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera gången i veckan.

Arbetsuppgifter
Är du en erfaren lagermedarbetare som har en positiv attityd och dessutom är en stjärna på trucken? Då ska du läsa vidare! Just nu söker vi truckförare till våra kunder i Kungsbacka och Torslanda. Observera att tjänsten är på heltid och är förlagd dagtid måndag - fredag. Vid en eventuell anställning blir man blir placerad hos kund antingen i Kungsbacka eller Torslanda.

I rollen som truckförare kommer du huvudsakligen att köra truck med arbetsuppgifter såsom plock, sortering samt lossning och lastning av containers. Andra arbetsuppgifter utöver truckkörning kan också förekomma - såsom plock och pack utan truck samt sedvanliga arbetsuppgifter. Därför är det viktigt med ett flexibelt förhållnigsätt och att man har en god samarbetsförmåga.

I jobbet ingår till exempel att:
* köra truck
* packa och plocka varor
* lossa och sortera varor
* ta emot leveranser


Din profil
Vi söker dig som har erfarenheter inom truckkörning och arbete inom lager och terminal eller motsvarande. Eftersom du kommer jobba både i grupp och enskilt lägger vi stor vikt vid att du har en god samarbetsförmåga samt är ansvarsfull, effektiv och noggran. Vidare tror vi att du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och att du troligen redan arbetar inom branschen.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du:
* Behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift.
* Har truckkort

Vidare är det meriterande om du:
* Har erfarenhet av att köra terminaltraktor, ledstaplare eller skjutstativstruck
* Har körkort och tillgång till bil
* Har en positiv och flexibel attityd och inställning

Låter detta som en tjänst för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande, därför tar vi gärna emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Vi söker studenter som vill köra truck!

Är du en positiv person som har erfarenhet av att köra ledstaplare eller motviktstruck? Vill du jobba extra vid sidan av dina studier? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi engagerade och positiva truckförare till vår kunds terminal i Göteborg. Som truckförare på detta uppdrag arbetar du tillsammans med ett engagerat och sammansvetsat team och det är därför viktigt att du är en gedigen lagspelare. Vår kund är ett välkänt företag inom logistikbransche... Visa mer
Är du en positiv person som har erfarenhet av att köra ledstaplare eller motviktstruck? Vill du jobba extra vid sidan av dina studier? Då har vi jobbet för dig!

Just nu söker vi engagerade och positiva truckförare till vår kunds terminal i Göteborg. Som truckförare på detta uppdrag arbetar du tillsammans med ett engagerat och sammansvetsat team och det är därför viktigt att du är en gedigen lagspelare. Vår kund är ett välkänt företag inom logistikbranschen som ständigt växer och utvecklas.

Som deltidsanställd ser vi gärna att du kan arbeta 2-3 dagar i veckan. Arbetstiderna är lite olika efter volym men kunden har behov både dagtid (kl. 08-14.00), kvällstid (kl. 17.00-21.00) och nattid (kl. 23.00-05.00).

Arbetsuppgifterna består av lastning och lossning av pall/styckegods från lastbilar samt sortering. Det är främst ledstaplare du kommer köra men även lite motviktstruck. Uppdraget inleds med en upplärning när du kommer få gå bredvid ordinarie personal för att sedan övergå till ensamarbete.

För detta uppdrag anställs du av oss på StudentConsulting och arbetar hos vår kund som uthyrd konsult.

Din profil
Krav för tjänsten:
- Är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på 50%, exempelvis ett annat arbete
- God förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift
- Truckbehörighet A1-A4 och B1-B4.
- Fläckfritt brottsregister
- God förmåga att samarbeta med andra
- God fysik
- Körvana av ledstaplare och/eller motviktstruck är starkt meriterande, men inget krav

Är du den personen vi söker? Sök redan idag! Rekryteringsprocessen är löpande och kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Ledigt extrajobb som terminalarbetare på PostNord!

Ansök    Jan 14    Manpower AB    Truckförare
Är du student och intresserad av ett spännande extrajobb som terminalarbetare på PostNord? Vi på Manpower har fått äran att hitta nya kompetenta deltidsarbetare till PostNords terminal i Hisingsbacka med start omgående! Har du truckkort och vana av att ha jobbat på lager? Då är det dig vi letar efter! Varmt välkommen med din ansökan!#jobbjustnu Det här är ett konsultuppdrag som varar så länge du har en befintlig huvudsaklig sysselsättning. Du kommer att v... Visa mer
Är du student och intresserad av ett spännande extrajobb som terminalarbetare på PostNord? Vi på Manpower har fått äran att hitta nya kompetenta deltidsarbetare till PostNords terminal i Hisingsbacka med start omgående! Har du truckkort och vana av att ha jobbat på lager? Då är det dig vi letar efter! Varmt välkommen med din ansökan!#jobbjustnu

Det här är ett konsultuppdrag som varar så länge du har en befintlig huvudsaklig sysselsättning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos PostNord och arbeta i deras lokaler som ligger i Hisingsbacka.

Extrajobbet på PostNord kommer starta omgående och initialt pågå till och med sista mars, med chans till förlängning därefter.

Vad innebär det att jobba extra på PostNord?

På det här extrajobbet kommer du att köra truck, mer specifikt ledstaplare. Du behöver med andra ord ha truckerfarenhet för den här tjänsten.
Dina primära arbetsuppgifterna vara lossning, lastning och sortering av pall och styckegods. I arbetsuppgifterna ingår det mycket skanning av streckkoder som absolut inte får bli fel, så noggrannhet och tålamod är två personliga egenskaper som efterfrågas för den här tjänsten.

Du kommer givetvis att få en introduktion på plats vid start på anställning för att få bästa förutsättningar att göra ett bra jobb.

Arbetstiderna för tjänsten kan vara förlagda måndag-fredag mellan 16.00-21.00. Arbetstiderna kan uttökas vid stort behov hos kunden till arbetstider mellan 13.30-22.00. Du behöver vara tillgänglig att kunna jobba minst 3 gånger i veckan på både vardagar för att bli aktuell i denna tjänsten.

Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker att det är spännande där ingen dag blir den andra lik. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av lager- eller inom servicebranschen.

I övrigt krävs det att du har:

* har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% - deltidsjobb, studier, pensionär, egenföretagare, elitidrottare mm.
* truckkort A1-A4, B1-B4 samt erfarenhet av truckkörning från tidigare arbetsplats
* grundläggande datorvana
* flytande i svenska i tal och goda kunskaper i skrift

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Erbjudande

Vi erbjuder spännande, roliga och lärorika extrajobb för dig som studerar eller är pensionär. Vi hjälper dig med ditt CV och ger dig framtida karriärmöjligheter hos många av Sveriges mest attraktiva företag. Genom varierande och utmanande uppdrag skaffar du dig värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som du som student knyter viktiga kontakter för framtiden.

Sök tjänsten idag! Vi ser fram emot att höra från dig!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria Grüner via e-post: [email protected]

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Truckförare sökes för heltidsuppdrag

Ansök    Jan 12    Jovi Konsult AB    Truckförare
Erfaren truckförare sökes för heltidsuppdrag med start omgående. Dina arbetsuppgifter I rollen som truckförare kommer du huvudsakligen att köra truck med arbetsuppgifter såsom plock, sortering samt lossning och lastning av containers. Andra arbetsuppgifter utöver truckkörning kan också förekomma - såsom plock och pack utan truck samt sedvanliga arbetsuppgifter. Därför är det viktigt med ett flexibelt förhållningsätt och att man har en god samarbetsförmåga... Visa mer
Erfaren truckförare sökes för heltidsuppdrag med start omgående.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som truckförare kommer du huvudsakligen att köra truck med arbetsuppgifter såsom plock, sortering samt lossning och lastning av containers. Andra arbetsuppgifter utöver truckkörning kan också förekomma - såsom plock och pack utan truck samt sedvanliga arbetsuppgifter. Därför är det viktigt med ett flexibelt förhållningsätt och att man har en god samarbetsförmåga.

Din bakgrund
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning!

Vi tror att du har en positiv attityd, hög arbetsmoral och är van vid att arbeta mot högt uppsatta mål. Vidare utför du ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang. Du ska kunna arbeta i ett högt tempo med bibehållen kvalitét samt ha god fysik, och du är givetvis mycket punktlig.

Om företaget
Kunden är en stor aktör i sin bransch och har sitt säte i Göteborg. Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan.

Om oss
På Jovi har vi en samlad erfarenhet om 35 år av uthyrning av personal. Vår styrka är våra medarbetare och våra härliga konsulter är en stor del av vår framgång. Vi vill vara bemanningsföretaget med mer närhet, tillgänglighet och hjärta och vi är övertygade om att det är en anledning till att vi nu har fantastiskt nöjda kunder inom diverse branscher i Göteborg och hela Västra Götaland. Visa mindre

Truckförare

Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro ... Visa mer
Om oss
Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera gången i veckan.

Arbetsuppgifter
Är du en erfaren lagermedarbetare som har en positiv attityd och dessutom är en stjärna på trucken? Då ska du läsa vidare! Just nu söker vi truckförare till våra kunder i Kungsbacka och Torslanda. Observera att tjänsten är på heltid och är förlagd dagtid måndag - fredag. Vid en eventuell anställning blir man blir placerad hos kund antingen i Kungsbacka eller Torslanda.

I rollen som truckförare kommer du huvudsakligen att köra truck med arbetsuppgifter såsom plock, sortering samt lossning och lastning av containers. Andra arbetsuppgifter utöver truckkörning kan också förekomma - såsom plock och pack utan truck samt sedvanliga arbetsuppgifter. Därför är det viktigt med ett flexibelt förhållnigsätt och att man har en god samarbetsförmåga.

I jobbet ingår till exempel att:
* köra truck
* packa och plocka varor
* lossa och sortera varor
* ta emot leveranser


Din profil
Vi söker dig som har erfarenheter inom truckkörning och arbete inom lager och terminal eller motsvarande. Eftersom du kommer jobba både i grupp och enskilt lägger vi stor vikt vid att du har en god samarbetsförmåga samt är ansvarsfull, effektiv och noggran. Vidare tror vi att du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och att du troligen redan arbetar inom branschen.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du:
* Behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift.
* Har truckkort

Vidare är det meriterande om du:
* Har erfarenhet av att köra terminaltraktor, ledstaplare eller skjutstativstruck
* Har körkort och tillgång till bil
* Har en positiv och flexibel attityd och inställning

Låter detta som en tjänst för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande, därför tar vi gärna emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Ledigt extrajobb på DHL:s lager i Torslanda!

Ansök    Jan 12    Manpower AB    Truckförare
Är du intresserad av att arbeta extra på lager hos en välkänd kund inom logistikbranschen? Se hit! DHL i Torslanda behöver nu utöka sitt team med ytterligare kompetenta kollegor och letar efter dig som gillar ett fysiskt arbete som ska genomföras i högt tempo. Har du dessutom truckerfarenhet från tidigare arbetsplats är det ett plus. Tillsättningar för det här extrajobbet sker löpande så ansök redan idag! #jobbjustnu Det här är ett extrajobb som varar til... Visa mer
Är du intresserad av att arbeta extra på lager hos en välkänd kund inom logistikbranschen? Se hit! DHL i Torslanda behöver nu utöka sitt team med ytterligare kompetenta kollegor och letar efter dig som gillar ett fysiskt arbete som ska genomföras i högt tempo. Har du dessutom truckerfarenhet från tidigare arbetsplats är det ett plus. Tillsättningar för det här extrajobbet sker löpande så ansök redan idag! #jobbjustnu

Det här är ett extrajobb som varar tillsvidare så länge du kan uppvisa en annan huvusaklig sysselsättning på minst 50%. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta med lager och orderplock hos DHL i Torslanda.Vad innebär tjänsten på DHL?

Rollen som konsult hos Manpower är både utmanande och rolig. På DHL i Torslanda har vi flera olika avdelningar som kan bli aktuella för dig, vilket innebär att dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande inom lager.

Bland annat kommer du arbeta med orderplock, både med truck (B4) och manuellt för hand men det kan även förekomma enklarare montering och paketering av artiklar i tjänsten.

Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag och skiften är antingen 07.00-16.00 eller 15.00-23.00.
Du måste kunna jobba varierat mellan dag och kvällsskift för att bli aktuell i den här tjänsten.

Vem söker vi för tjänsten?

Till rollen på DHL söker vi framför allt dig som är en snabblärd och ansvarsfull person som motiveras av att få ta eget ansvar och att få bli en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta på lager samt kört truck på tidigare arbetsplats, men det här är inget krav. Det dagliga arbetet kräver att du är självgående och stresstålig i din yrkesroll.

För att bli aktuell så ser vi att du

* har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% - annat deltidsjobb, studier på minst 50%, elitidrottare mm.
* har truckkort och behörighet för A1-A4 och B1-B4
* har god fysik
* behärskar svenska i både tal och skrift

Meriterande för tjänsten är om du har körkort och tillgång till bil och kört truck efter utbildningen.

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som konsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Sök tjänsten idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria via e-post: [email protected] Notera att urval sker löpande och tillsättning för tjänsten kan ske innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Returmottagare

Ansök    Jan 4    LN Personal AB    Truckförare
Vill du ta nästa steg och utvecklas inom logistik och lagerhantering? Trivs du med att vara spindeln i nätet och gillar att hålla många bollar i luften? Vi söker en returmottagare till vår samarbetspartner som arbetar mot byggbranschen. De hyr ut utrustning, bodar och tillfällig el till byggarbetsplatser. Som returmottagare har man en nyckelroll på företaget där du ansvara för returhanteringen av bodarna. Du kommer att ha mycket telefonkontakt med föret... Visa mer
Vill du ta nästa steg och utvecklas inom logistik och lagerhantering? Trivs du med att vara spindeln i nätet och gillar att hålla många bollar i luften?

Vi söker en returmottagare till vår samarbetspartner som arbetar mot byggbranschen. De hyr ut utrustning, bodar och tillfällig el till byggarbetsplatser.

Som returmottagare har man en nyckelroll på företaget där du ansvara för returhanteringen av bodarna. Du kommer att ha mycket telefonkontakt med företagets kunder och ansvarar även för dokumentation av skadehantering samt de reparationsarbeten som behöver utföras. Du kommer även vara behjälplig med lossning och lastning av material med truck, sortering av inkommande gods samt inventera material och utrustning. Tunga lyft kan förekomma och arbetat sker mestadels utomhus.

Start: Omgående! Ansök redan idag, urval sker löpande
Ort: Strax utanför Göteborg
Omfattning: Heltid, mån-fre 07:00-16:00
Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag men för rätt person kan det finnas chans att gå över till vår samarbetspartner förutsatt att allt fungerar bra.

Din profil
Krav:
• Erfarenhet av returhantering/lager
• God datorvana
• B-körkort
• Truckkort motvikt
• Svenska flytande i tal och skrift

Vi söker dig som är flexibel och lösningsorienterad som person. Du har erfarenhet av att arbeta på lager eller returmottagning samt är en van truckförare. Du gillar att ha ordning och reda när du arbetar och upplever dig själv som strukturerad. Som person är du också social och gillar att bidra med en god stämning till såväl kollegor som kunder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är anslutna till Almega och verksamma i Västsverige. Vi erbjuder dig en trygg anställning hos oss med schyssta villkor och kollektivavtal.

Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Extrajobb som terminalarbetare natt

Ansök    Jan 7    Randstad AB    Truckförare
Arbetsbeskrivning Vi söker nu en erfarna terminalarbetare som vill jobba extra nattetid. Har du erfarenhet från utlastning och terminalsupport? Då har vi tjänsten för dig som terminalarbetare där du arbetar ute hos vår kund i västra Frölunda. I arbetsuppgifterna ingår truckkörning, registrering med handdator, arbete med dator och sortering av gods. Ansvarsområden  I arbetsuppgifterna ingår truckkörning, registrering med handdator, arbete med dator och so... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en erfarna terminalarbetare som vill jobba extra nattetid. Har du erfarenhet från utlastning och terminalsupport?
Då har vi tjänsten för dig som terminalarbetare där du arbetar ute hos vår kund i västra Frölunda.

I arbetsuppgifterna ingår truckkörning, registrering med handdator, arbete med dator och sortering av gods.

Ansvarsområden
 I arbetsuppgifterna ingår truckkörning, registrering med handdator, arbete med dator och sortering av gods.
 Du kommer att ha ett nära samarbete med våra samverkande åkerier, chaufförer och i vissa fall våra kunder.
 Vi söker dig som har slutfört gymnasieutbildning och har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom terminal eller lager.


Arbetstider
Deltid, 00:00-09:00 ca 2 ggr/vecka

Kvalifikationer
Pågående studier eller annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
Du gillar att arbeta i grupp och är i god fysisk form då arbete kan innehålla repetitiva uppgifter och tunga lyft. 
Truckkort A1-A4, B1-B4 med erfarenhet av framförallt motviktstruck.
B-Körkort
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Ansökan
Sista ansökningsdag 2022-01-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Truckförare, Göteborg

Ansök    Jan 5    Randstad AB    Truckförare
Arbetsbeskrivning Vi på Randstad i söker erfarna truckförare för uppdrag hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Skulle du beskriva dig själv som en noggrann, driven och ansvarstagande lagspelare som är ute efter att jobba i en varierande och fartfylld bransch? Då kan det vara dig vi söker. Tveka inte på att söka tjänsten redan idag enkelt utan CV! Uppdragen ingår i Randstads uthyrningsverksamhet vilket innebär att du som ambulerande konsult kommer att var... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi på Randstad i söker erfarna truckförare för uppdrag hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Skulle du beskriva dig själv som en noggrann, driven och ansvarstagande lagspelare som är ute efter att jobba i en varierande och fartfylld bransch? Då kan det vara dig vi söker. Tveka inte på att söka tjänsten redan idag enkelt utan CV!

Uppdragen ingår i Randstads uthyrningsverksamhet vilket innebär att du som ambulerande konsult kommer att vara anställd av Randstad men arbeta ute hos en eller flera av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna som truckförare är varierande och kan bestå av:
 Truckkörning
 Orderplock och pack
 Godsmottagning och inleverans
 Containertömning


Kvalifikationer
På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

För att vara aktuell för denna tjänst behöver du:
Behärska svenska i tal och skrift
Innehar truckkort (A 1-4 och B 1-4)
Har tidigare erfarenhet av truckkörning
Trivs och kan arbeta i en ambulerande roll

Det är meriterande om du:
  Behärska engelska i tal och skrift


Ansökan
2022.01.31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

OBS! vi tar inte emot ansökningar eller CV:n via mejl.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Truckförare till Volvo Lastvagnar

Vill du bli en del utav oss på Volvo Lastvagnar? Är du en truckförare av rang, snabbtänkt och en riktig teamplayer? Ja – då är det dig vi söker! Det går bra för oss och vi behöver fylla på med nya stjärna som vill köra truck hos oss. Du kommer tillhöra vår logistikavdelning, köra truck och förse och se till att allt material är på plats i rätt tid. Det är här i göteborgsregionen?- navet i svensk industri, som framtidsjobben finns.?Vi tänker oss att du vi... Visa mer
Vill du bli en del utav oss på Volvo Lastvagnar? Är du en truckförare av rang, snabbtänkt och en riktig teamplayer? Ja – då är det dig vi söker!
Det går bra för oss och vi behöver fylla på med nya stjärna som vill köra truck hos oss. Du kommer tillhöra vår logistikavdelning, köra truck och förse och se till att allt material är på plats i rätt tid.
Det är här i göteborgsregionen?- navet i svensk industri, som framtidsjobben finns.?Vi tänker oss att du vill jobba hos oss på Volvo, kanske vet du inte om det själv ännu. I?Volvokoncernen är vi?100.000?anställda runt om i världen på ett otal olika arbetsuppgifter. Börjar du hos oss?på Tuve?får du en grym insyn?och kunskap om?ett av våra?powerbrands?i?Sverige?-?Volvo Trucks. Här arbetar vi för mångfald, sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Dina arbetstider kommer vara förlagda mellan 06.42-15.48 eller 15..48-00.42. Vi ser att du som söker kan starta din anställning omgående eller inom 2-4 veckor.
En truckförare hos oss är en glad, positiv, driven person som brinner för samarbete och teamwork. För dig är det självklart med säkerhet och kvalitet på arbetsplatsen och det är inget som du kompromissar med. Hos oss uppmuntrar vi till utveckling och ser att du är delaktig i att förbättra vår organisation, dig själv och ditt team. Du har en fördel om du har tidigare erfarenhet och truckvana men det är inget krav här - för personer med rätt attityd och inställnig är allt möjligt! Det enda kravet vi har är att du har godkända betyg i svenska, matte och engelska samt att du innehar B-körkort.
Du?måste
•?Vilja bidra till ökad välfärd i världen. Vi bygger världens bästa lastbil och vill vara?det självklara valet.
• Vara engagerad och driven i ditt arbete
•?Vara?proaktiv och hela tiden ligga steget före
•?Vara dig själv – alla andra är redan tagna.
Inträdesbiljetten?
•?En lyhörd, inkluderande,?samarbetsvillig personlighet som vill utvecklas i livet.
•?Kunna kommunicera och sammarbete med olika typer av människor
•?Uppmärksamma andra och de kommer att uppmärksamma dig!
•?Godkända?gymnasiebetyg i kärnämnena svenska, engelska och matte A
•?B-körkort
•?Meriterande med behörigheter för truck A1-4, B1-5 samt D1 (TLP10)
I denna rekrytering vill vi?inte ha?ett vanligt personligt brev och?CV, vi vill förstå din kompetens och vem du är! Besvara dessa?sex?frågor på max en A4-sida och bifoga som?din ansökan:
• Varför vill du bli truckförare hos oss?
• Vilken erfarenhet har du skaffat dig i livet som matchar denna tjänst
• Beskriv en situation där din förmåga att samarbeta var avgörande för att nå dina mål
• Vad gör du för att leverar ett arbete med hög kvalitet som du är stolt över
• Vad gör du för att utveckla dig själv och lära dig nytt?
• Hur passar ett job som truckförare på Volvo in i planen om ditt liv?
Vi behöver din ansökan?snarast, men?senast?31 Januari 2022.
Vill du veta mer om hur det är att jobba på Volvo i Tuve? Maila dina frågor till [email protected] så svarar vi så fort vi kan.
Anställningsform: Visstid. Visa mindre

DHL söker erfarna truckförare för extrajobb!

Ansök    Jan 4    Manpower AB    Truckförare
Är du på jakt efter ett nytt extrajobb som truckförare? Har du tidigare erfarenhet av motvikt eller skjutstativ från tidigare arbetsplats? Då är det dig vi söker! Vi på Manpower söker efter erfarna truckförare som är intresserade av att jobba på DHL:s lager i Torslanda! Den här tjänsten erbjuder pass på alla dygnets timmar och en ovärderlig erfarenhet och utveckling inom logistikbranschen. Start för tjänsten är omgående! Varmt välkommen med din ansökan! #j... Visa mer
Är du på jakt efter ett nytt extrajobb som truckförare? Har du tidigare erfarenhet av motvikt eller skjutstativ från tidigare arbetsplats? Då är det dig vi söker! Vi på Manpower söker efter erfarna truckförare som är intresserade av att jobba på DHL:s lager i Torslanda! Den här tjänsten erbjuder pass på alla dygnets timmar och en ovärderlig erfarenhet och utveckling inom logistikbranschen. Start för tjänsten är omgående! Varmt välkommen med din ansökan! #jobbjustnu

Det här är ett konsultuppdrag som varar så länge du kan uppvisa en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos DHL i Torslanda.

Vad innebär det att jobba extra på DHL?

Tjänsten är en truckförartjänst där du kommer att köra motviktstruck eller skjutstativstruck (B3) under ditt skift. Du kommer arbeta med inflyt & utflyt där du plockar pallar från stallage alternativt lossa och lasta lastbilar med pall.

Är du intresserad av att köra skjutstativstruck bör du ha tidigare erfarenhet av att ha kört på höjder som 8-12m för att lyckas bra i den här tjänsten. Är du mer intresserad av att köra motvikt så bör du ha lossat och lastat från sidan samt bakifrån på tidigare arbetsplats.

Det är även till din fördel om du är tävlingsinriktad och gillar att arbeta mot uppsatta mål då arbetet till stor del präglas av denna mentalitet.

Arbetstiderna är förlagda mellan måndag-fredag antingen på dagtid 07.06-15.36, kvällstid 15.24-23.54, eller nattskift 23.42-07.18.

Vem passar för tjänsten?

Till rollen som truckförare söker vi framför allt dig som är en social och lojal person som motiveras av att få ta eget ansvar och att få bli en viktig medlem i teamet.

Vi söker dig som:

* Har truckkort, A1-A4 och B1-B4, behörigheten för motvikt (B1) alternativt skjutstativ (B3) är ett krav
* Har kört skjutstativtruck alternativt motviktstruck i minst 6 månader inom närtid
* Har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten är om du har körkort och tillgång till bil samt tidigare har jobbat på lager eller inom industri.

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Vi erbjuder spännande, roliga och lärorika extrajobb för dig som studerar eller är pensionär. Vi hjälper dig med ditt CV och ger dig framtida karriärmöjligheter hos många av Sveriges mest attraktiva företag. Genom varierande och utmanande uppdrag skaffar du dig värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som du som student knyter viktiga kontakter för framtiden.

Sök tjänsten idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria via e-post: [email protected] Sök tjänsten omgående, tillsättningar sker löpande och kan innebära att annonsen stängs ner innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

DHL i Göteborg söker erfarna truckförare!

Ansök    Dec 29    Manpower AB    Truckförare
Är du en erfaren truckförare som är på jakt efter ett nytt jobb? Se hit! Vi på Manpower har fått äran att hjälpa DHL i Torslanda att hitta nya kompententa kollegor. Vi söker just nu efter dig som har minst ett års vana av truckkörning från tidigare arbetsplats, framförallt motviktstruck och skjutstativstruck. Stämmer detta in på dig? Då får du inte missa den här chansen! Varmt välkommen med din ansökan! #jobbjustnu Du kommer att arbeta som konsult, vilket... Visa mer
Är du en erfaren truckförare som är på jakt efter ett nytt jobb? Se hit! Vi på Manpower har fått äran att hjälpa DHL i Torslanda att hitta nya kompententa kollegor. Vi söker just nu efter dig som har minst ett års vana av truckkörning från tidigare arbetsplats, framförallt motviktstruck och skjutstativstruck. Stämmer detta in på dig? Då får du inte missa den här chansen! Varmt välkommen med din ansökan! #jobbjustnu

Du kommer att arbeta som konsult, vilket innebär att du är anställd av oss på Manpower men arbetar som uthyrd konsult till DHL i Torslanda. Detta ger dig en mängd fördelar som vi gärna berättar mer om!

Urvalet för den här tjänsten kommer att starta under v.1 så tveka inte på att skicka in din ansökan omgående.

Vad innebär det att jobba som truckförare på DHL?

För den här tjänsten söker vi både erfarna motviktstruckförare samt skjustativstruckförare. Rollen på DHL är för dig som trivs i att arbeta i en social och välkomnade miljö. Du bör verkligen tycka om att köra truck och tummar aldrig på kvalitén till slutkund.

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bestå av att hantera inkommande och utgående leveranser. Leveranserna lastas in och ut i lastbilar direkt men även via spacers. Du behöver känna dig bekväm att genomföra både leveranshantering samt inlagring av pall/gods i stallage på höga hödjer i ett högt tempo då du dagligen arbetar JIT mot slutkunden.

Arbetstiderna för den här tjänsten är tvåskift: varannan vecka dagtid 07:06-15:24 och varannan vecka kvällsskift 15:18-23:42

Vem passar för tjänsten?

Till rollen på DHL söker vi framför allt dig som är en trevlig och ansvarsfull person. Du bör arbeta effektivt och strukturerat samt motiveras av att få bli en viktig medlem i teamet. En del av arbetsuppgifterna sker i team så du bör uppskatta att samarbeta med kollegor.

I övrigt söker vi dig som

* har truckbehörighet för A1-A4 och B1-B4, TLP10
* har erfarenhet av att köra skjutstativ eller motviktstruck från tidigare arbetsplats
* behärskar svenska i både tal och skrift
* har ett prickfritt belastningsregister
* har B-körkort

Meriterande för tjänsten är om du har

* god datorvana
* erfarenhet av JIT-arbete
* har arbetat med administration kring logistik

Vad kan Manpower erbjuda?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Sök tjänsten idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria Grüner via e-post: [email protected] Notera dock att vi INTE tar emot CV eller personligt brev via mail med hänsyn till GDPR, så för att bli aktuell för tjänsten måste du skicka in din ansökan via hemsidan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Orderplockare/Truckförare

Dina arbetsuppgifter För vår kunds räkning söker vi nu efter ytterligare 1 duktig medarbetare till deras centrallager/yrkesbutik här i GBG. Som orderplockare kommer du att arbeta i en kombinerad roll med att plocka ihop ordrar till både slutkunder samt interna beställningar, du kommer även att arbeta med att leverera in produkter i system m.m. Du kommer primärt att köra både skjutstativtruck med inriktning på orderplock i stallagemiljö, men du kommer äve... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
För vår kunds räkning söker vi nu efter ytterligare 1 duktig medarbetare till deras centrallager/yrkesbutik här i GBG.

Som orderplockare kommer du att arbeta i en kombinerad roll med att plocka ihop ordrar till både slutkunder samt interna beställningar, du kommer även att arbeta med att leverera in produkter i system m.m. Du kommer primärt att köra både skjutstativtruck med inriktning på orderplock i stallagemiljö, men du kommer även att köra motviktstruck emellanåt i samband med att du hjälper till med lossning och lastning utav gods.
Då det dagligen är mycket kunder/yrkesarbetare som kommer in i butiken, så ser vi det som en självklarhet att du även har en god datorvana då du kommer att vara behjälplig över disk med att söka efter beställningar samt ordrar.

Då kundföretaget har för avsikt att ta över och erbjuda en fast anställnig hos dem efter 6 månaders inhyrning söker både vi och dem, personer som söker efter en långsiktigt tjänst inom lager och logistik hos en och samma arbetsgivare.


Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att både köra skjutstativtruck samt ha arbetat med orderplock sedan tidigare. Som truckförare är du van att arbeta i stallagemiljö, med allt vad det innebär. Som person behöver du vara ordningsam, noggrann och ha god planeringsförmåga.
Vidare ser vi gärna att du har en positiv inställning, är initiativtagande och inte är rädd för att ta eget ansvar. Har du dessutom tidigare erfarenhet utav att ha jobbat i både butik samt med service så ser vi det som väldigt meriterande.

Arbetet kräver en god fysik då det även kommer att innefatta tunga lyft.

Krav

Truckkort A1-4 B1-4
Dokumenterad arbetslivserfarenhet av truckkörning, främst skjutstativ
God datorvana
Flytande tal- och läsförståelse i svenska

Om företaget
Tjänsten är på heltid, mån-fre dagtid.Arbetsiderna är förlagda 07:00-16:00 alt. 08:00-17:00. Tänkt start för denna tjänst är under januari 2022 alt. enligt överenskommelse.

Du söker tjänsten med ett uppdaterat CV och mejlar din ansökan till [email protected]

Vid frågor kring denna aktuella tjänst är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Tobias Wolfgang på 0725-002677

Vi tar ej emot ansökningar via länken nedan och efter avslutad rekryteringsprocess sparar vi ej ditt CV.

Om oss
BemanningsKontoret är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsföretag i Göteborg och vi utmärker oss i vårt engagemang för kund och medarbetare. Verksamheten präglas av flexibilitet, lyhördhet och service och vi tror på kvalitet, personlig dialog och att ha ett nära samarbete med våra kunder och personal. Läs gärna mer på vår hemsida www.bemanningskontoret.se
DI Gasellföretag 2019 samt 2020 Visa mindre

Truckförare på dagtid i Hisings Kärra - Extrajobb

Arbetsuppgifter Hos detta spännande företag i Hisings Kärra kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter som truckförare att vara lastning och lossning av gods. Arbetet sker med hjälp av motviktstruck. Även andra arbetsuppgifter förekommer på lagret. Arbetstider Arbetet är förlagt till dagtid, cirka 07:00-16:00 under vardagar. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vilja/kunna arbeta cirka två vardagar i veckan. Under sommaren finns möjlighet till mer a... Visa mer
Arbetsuppgifter
Hos detta spännande företag i Hisings Kärra kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter som truckförare att vara lastning och lossning av gods. Arbetet sker med hjälp av motviktstruck. Även andra arbetsuppgifter förekommer på lagret.

Arbetstider
Arbetet är förlagt till dagtid, cirka 07:00-16:00 under vardagar. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vilja/kunna arbeta cirka två vardagar i veckan. Under sommaren finns möjlighet till mer arbete.

Start för denna tjänst sker omgående.

Personliga egenskaper/kvalifikationer
Du har förmågan att arbeta strukturerat och metodiskt för att säkerställa ordning och reda vid lastning och lossning av gods. Vi söker dig med god initiativtagningsförmåga och som trivs med att arbeta självständigt bidrar du till ett bra flöde för verksamheten. Du är även bekväm med att arbeta fysiskt och använda kroppen.

Storesupports värdegrund vilar tungt på tre nyckelord - engagemang, kunskap och kvalitet - tre värdeord som är styrande i våra beslut, kommunikation och dagliga handlingar. Viktiga ord som vi vill ska lysa igenom hos alla våra medarbetare. För att vi ska trivas ihop ser vi också att du har en bra och positiv inställning till arbetet samt god attityd mot andra.

- För att anställas för denna tjänst krävs det att du studerar på minst 50 procent, har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 procent alternativt driver eget företag.
- Eftersom arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska behöver du behärska svenska språket bra.
- Truckkörkort A+B är ett krav i denna tjänst samt att du har vana från att köra motviktstruck.


Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Om oss
Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetens­företagen via Almega. www.storesupport.se (http://www.storesupport.se).

Intresserad?
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen! Visa mindre

Vi söker truckförare på deltid!

Är du en positiv person som har erfarenhet av att köra ledstaplare eller motviktstruck? Vill du jobba extra vid sidan av dina studier? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi engagerade och positiva truckförare till vår kunds terminal i Göteborg. Som truckförare på detta uppdrag arbetar du tillsammans med ett engagerat och sammansvetsat team och det är därför viktigt att du är en gedigen lagspelare. Vår kund är ett välkänt företag inom logistikbransche... Visa mer
Är du en positiv person som har erfarenhet av att köra ledstaplare eller motviktstruck? Vill du jobba extra vid sidan av dina studier? Då har vi jobbet för dig!

Just nu söker vi engagerade och positiva truckförare till vår kunds terminal i Göteborg. Som truckförare på detta uppdrag arbetar du tillsammans med ett engagerat och sammansvetsat team och det är därför viktigt att du är en gedigen lagspelare. Vår kund är ett välkänt företag inom logistikbranschen som ständigt växer och utvecklas.

Som deltidsanställd ser vi gärna att du kan arbeta 2-3 dagar i veckan. Arbetstiderna är lite olika efter volym men kunden har behov både dagtid (kl. 08-14.00), kvällstid (kl. 17.00-21.00) och nattid (kl. 23.00-05.00).

Arbetsuppgifterna består av lastning och lossning av pall/styckegods från lastbilar samt sortering. Det är främst ledstaplare du kommer köra men även lite motviktstruck. Uppdraget inleds med en upplärning när du kommer få gå bredvid ordinarie personal för att sedan övergå till ensamarbete.

För detta uppdrag anställs du av oss på StudentConsulting och arbetar hos vår kund som uthyrd konsult.

Din profil
Krav för tjänsten:
- Är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på 50%, exempelvis ett annat arbete
- God förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift
- Truckbehörighet A1-A4 och B1-B4.
- Fläckfritt brottsregister
- God förmåga att samarbeta med andra
- God fysik
- Körvana av ledstaplare och/eller motviktstruck är starkt meriterande, men inget krav

Är du den personen vi söker? Sök redan idag! Rekryteringsprocessen är löpande och kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Truckförare i Göteborg

Ansök    Dec 22    Randstad AB    Truckförare
Arbetsbeskrivning Vi på Randstad i söker erfarna truckförare för uppdrag hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Skulle du beskriva dig själv som en noggrann, driven och ansvarstagande lagspelare som är ute efter att jobba i en varierande och fartfylld bransch? Då kan det vara dig vi söker. Tveka inte på att söka tjänsten redan idag enkelt utan CV! Uppdragen ingår i Randstads uthyrningsverksamhet vilket innebär att du som ambulerande konsult kommer att var... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi på Randstad i söker erfarna truckförare för uppdrag hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Skulle du beskriva dig själv som en noggrann, driven och ansvarstagande lagspelare som är ute efter att jobba i en varierande och fartfylld bransch? Då kan det vara dig vi söker. Tveka inte på att söka tjänsten redan idag enkelt utan CV!

Uppdragen ingår i Randstads uthyrningsverksamhet vilket innebär att du som ambulerande konsult kommer att vara anställd av Randstad men arbeta ute hos en eller flera av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna som truckförare är varierande och kan bestå av:
 Truckkörning
 Orderplock och pack
 Godsmottagning och inleverans
 Containertömning


Kvalifikationer
På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

För att vara aktuell för denna tjänst behöver du:
Behärska svenska i tal och skrift
Innehar truckkort (A 1-4 och B 1-4)
Har tidigare erfarenhet av truckkörning
Trivs och kan arbeta i en ambulerande roll

Det är meriterande om du:
  Behärska engelska i tal och skrift


Ansökan
2022.01.05, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

OBS! vi tar inte emot ansökningar eller CV:n via mejl.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Truckförare till husproduktion

Ansök    Dec 22    LN Personal AB    Truckförare
Just nu stärker vår kund upp sitt produktionsteam med ytterligare en driven och händig truckförare. Företaget har en större träindustri strax utanför Kungsbacka där dem tillverkar modulhus i fabrik. Hos vår kund kommer du som truckförare att ansvara för lossning och lastning av inkommande och utgående gods, plockning och iordningställande av kundorder, hantering av byggmaterial/virke samt förse produktionspersonalen med det material som krävs för att til... Visa mer
Just nu stärker vår kund upp sitt produktionsteam med ytterligare en driven och händig truckförare. Företaget har en större träindustri strax utanför Kungsbacka där dem tillverkar modulhus i fabrik.

Hos vår kund kommer du som truckförare att ansvara för lossning och lastning av inkommande och utgående gods, plockning och iordningställande av kundorder, hantering av byggmaterial/virke samt förse produktionspersonalen med det material som krävs för att tillverkningsprocessen skall löpa utan stop.

Du erbjuds en stabil, trygg och trevlig arbetsplats, där du kommer att spendera dina dagar med många engagerade och väldigt trevliga kollegor. Företaget värnar om arbetsmiljö, säkerhet och intern kompetens, vilket bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter.

Start: Omgående – ansök redan idag! Urval sker löpande.
Ort: Kungsbacka
Omfattning: Heltid, mån-fre 06.00-15.00


Din profil

Krav:
• Truckkort A+B
• Dokumenterad erfarenhet inom logistik
• B-Körkort och tillgång till bil (arbetsplatsen nås ej med kollektivtrafiken)
• Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande:
• Bygg/snickeri erfarenhet
• Erfarenhet av större truckar/lastmaskiner

Vi söker dig som är en van truckförare, har en förståelse för byggmaterial och trivs med ett fysiskt krävande arbete. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är en effektiv, strukturerad och initiativtagande som person. Vidare ser vi gärna att du motiveras av ett nära samarbete med kollegorna och att du har ett lösningsorient arbetssätt. För att passa in i arbetsgruppen behöver du vara social, arbetsmotiverad och engagerad.


Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Truckförare till Volvo Cars 2022

Ansök    Dec 21    Lernia Bemanning AB    Truckförare
Truckförare till Volvo Cars i Göteborg Skulle du vilja jobba på ett internationellt, välkänt och framgångsrikt företag tillsammans med härliga kollegor? Här är chansen! Vi söker just nu en truckförare till Volvo Cars logistikavdelning i Göteborg. Jobbet passar dig som är organiserad och trivs bra med att arbeta i team. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan så snart som möjligt! Om bolaget Volvo är ett av Sveriges absolut starkaste varumärke... Visa mer
Truckförare till Volvo Cars i Göteborg

Skulle du vilja jobba på ett internationellt, välkänt och framgångsrikt företag tillsammans med härliga kollegor? Här är chansen! Vi söker just nu en truckförare till Volvo Cars logistikavdelning i Göteborg. Jobbet passar dig som är organiserad och trivs bra med att arbeta i team. Låter det som något för dig? Skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Om bolaget

Volvo är ett av Sveriges absolut starkaste varumärken och internationellt sett tätt förknippat med Sverige. Volvo tillhör premiumsegmentet av bilar, med stark profilering kring kvalitet, säkerhet och numera också miljö. Lernia Bemanning är ett statligt ägt bemanningsföretag som primärt riktar sig mot industri- och logistikbranscherna, men också mot kunder i andra segment. Sedan många år tillbaka arbetar vi tillsammans med Volvo Cars, där Lernia står för rekrytering och bemanning.

Om tjänsten

Som truckförare på Volvo Cars kommer du att leverera material till avdelningar och vara en del av det viktiga logistikarbetet som behövs för att få allt att klaffa på en stor fabrik. Vi erbjuder nu en unik möjlighet att utvecklas inom industrin. Du kommer arbeta tillsammans med ett team där alla behövs för att bidra till högsta och bästa kvalité. Som truckförare på Volvo Cars kombineras truckkörning med praktisk orderplockning som görs för hand.

Om arbetsuppgifterna

Att jobba på Volvo kommer förändra dig som medarbetare. Du kommer att vänja dig vid högt tempo, kvalitetstänkande utöver det vanliga, förbättringsarbete och att hela tiden arbeta efter tydligt satta målsättningar. Det viktigaste är din inställning. Vi söker dig som är fokuserad, noggrann, säkerhetsmedveten och mån om kvalité. Du är öppen för att jobba med orderplockning och arbeta praktiskt.

Till rollen som truckförare söker vi framförallt dig som är en organiserad och engagerad då arbetet innebär att du är en nyckelperson när det kommer till att förse material till produktion som är igång alla dygnets timmar. Du kommer bli en del av ett team där du behöver kommunicera med dina kollegor för bästa resultat. För att hålla god kvalité är det viktigt att kunna ta åt sig instruktioner och feedback. Du har motivationen och förmågan att arbeta i ett högt arbetstempo där arbetet innefattar varierande logistik arbetsuppgifter som t.ex. truckkörning, omplockning och orderplockning med pick-by-voice.

Om dig

• För att vara behörig att jobba på Volvo krävs lägst godkänt (eller lägst E) i följande gymnasieämnen: Matematik a/1, Samhällskunskap a/1, Svenska/svenska som andraspråk a/1 och Engelska a/5. Vi kontrollerar dina betyg med offentliga register och kan tyvärr inte göra några undantag från kraven.
• Vid utländska betyg måste dessa valideras av UHR (www.uhr.se)
• Ladda upp en bildfil med originalbetygen eller vidimerade kopior i samband med din ansökan. Om inte betyg laddas upp kommer din ansökan automatiskt att sorteras bort ur processen.
• B-körkort
• Truckkort med behörigheterna A1-4, B1-4, D1 och TYA certifiering
• Du behöver ha kvalitetstänk och absolut inte slarva. I värsta fall leder slarv till kvalitetsbrister.
• Du behöver vara disciplinerad och strukturerad för att klara av att arbeta i en miljö med höga kvalitetskrav där det även ställs krav på att hålla en viss tidsram
• Du behöver vara duktig på att samarbeta med andra, följa instruktioner och sprida positiv anda bland dina kollegor
• Och självklart ska du ha schysta värderingar där du behandlar alla människor bra

Meriterande

• Tidigare erfarenhet av truckkörning är meriterande, men inte ett krav
• Om du har erfarenhet av lastning/lossning från lastbilar så är det meriterande

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort/arbetstider

Omgående eller enligt överenskommelse

Visstidsanställning – heltid

Göteborg

Tillgängliga skift: dag, kväll, natt, 2-skift

Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och var noggrann med att bifoga ditt senaste CV och bild på betyg och truckkort. Se gärna till att filerna är i formaten .pdf, .docx, .doc och .jpg. Du behöver även genomföra ett personlighetstest för att gå vidare i processen. Testet skickas till din mail efter inskickad ansökan. Kontakt och intervjuer sker löpande.

Information

I denna rekryteringsprocess hanterar vi en stor volym av ansökningar. Urvalet av ansökningarna sker löpande och vår målsättning är att du skall ha ett svar inom två veckor från ditt ansökningsdatum. Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till [email protected]

. Visa mindre

Erfaren skjutstativförare sökes till kund i Göteborg!

Ansök    Dec 20    Manpower AB    Truckförare
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett spännande uppdrag hos vår i Göteborg! Fördelarna med att vara anställd hos oss är att du får stabilitet och trygghet i din anställning samtidigt som dina arbetsdagar blir mycket omväxlande. Välkommen med din ansökan idag! Det här är ett konsultuppdrag som varar i sex månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår kund. Uppdraget är på heltid med god chans till förlängning om båda... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower dig som vill ta dig an ett spännande uppdrag hos vår i Göteborg! Fördelarna med att vara anställd hos oss är att du får stabilitet och trygghet i din anställning samtidigt som dina arbetsdagar blir mycket omväxlande. Välkommen med din ansökan idag!

Det här är ett konsultuppdrag som varar i sex månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår kund. Uppdraget är på heltid med god chans till förlängning om båda parterna är nöjda. Du kommer att arbeta på ett globalt, modernt och välkänt företag i Göteborg som är verksamt i logistikbranschen.Arbetsuppgifter:

I detta jobb kommer du att arbeta som skjutstativförare och arbeta med orderplock.Är du rätt person för jobbet?

Den här tjänsten passar dig som tycker det är spännande att arbeta med lagerhantering och orderplock och behärskar truckkörning väl. Du har en fallenhet för att prata med olika typer av människor och en genuin vilja att göra ett bra jobb. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter på lager och arbetat som truckförare innan där du kört skjutstativ.Vidare ser vi att du är driven, lyhörd, kvalitetsmedveten, ansvarstagande och kan arbeta såväl effektivt som strategiskt. Då det kan förekomma tunga lyft ser vi gärna att du har en god fysisk form.I övrigt söker vi dig som:

* Har god fysik
* Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
* Truckort och truckvanaDet är även meriterande för tjänsten om du:

* Har b-körkort och tillgång till bil
* God PC-vana inkl. systemförståelsePlaceringsort: Göteborg

Arbetstider: Dagtid måndag till fredagErbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag!Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta kandidatansvarig Emma Johansson via e-post: [email protected]Vi ser fram emot att höra från dig!Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Returmottagare

Ansök    Dec 15    LN Personal AB    Truckförare
Vill du ta nästa steg och utvecklas inom logistik och lagerhantering? Trivs du med att vara spindeln i nätet och gillar att hålla många bollar i luften? Vi söker en returmottagare till vår samarbetspartner som arbetar mot byggbranschen. De hyr ut utrustning, bodar och tillfällig el till byggarbetsplatser. Som returmottagare har man en nyckelroll på företaget där du ansvara för returhanteringen av bodarna. Du kommer att ha mycket telefonkontakt med föret... Visa mer
Vill du ta nästa steg och utvecklas inom logistik och lagerhantering? Trivs du med att vara spindeln i nätet och gillar att hålla många bollar i luften?

Vi söker en returmottagare till vår samarbetspartner som arbetar mot byggbranschen. De hyr ut utrustning, bodar och tillfällig el till byggarbetsplatser.

Som returmottagare har man en nyckelroll på företaget där du ansvara för returhanteringen av bodarna. Du kommer att ha mycket telefonkontakt med företagets kunder och ansvarar även för dokumentation av skadehantering samt de reparationsarbeten som behöver utföras. Du kommer även vara behjälplig med lossning och lastning av material med truck, sortering av inkommande gods samt inventera material och utrustning. Tunga lyft kan förekomma och arbetat sker mestadels utomhus.

Start: Omgående! Ansök redan idag, urval sker löpande
Ort: Strax utanför Göteborg
Omfattning: Heltid, mån-fre 07:00-16:00
Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag men för rätt person kan det finnas chans att gå över till vår samarbetspartner förutsatt att allt fungerar bra.

Din profil
Krav:
• Erfarenhet av returhantering/lager
• God datorvana
• B-körkort
• Truckkort motvikt
• Svenska flytande i tal och skrift

Vi söker dig som är flexibel och lösningsorienterad som person. Du har erfarenhet av att arbeta på lager eller returmottagning samt är en van truckförare. Du gillar att ha ordning och reda när du arbetar och upplever dig själv som strukturerad. Som person är du också social och gillar att bidra med en god stämning till såväl kollegor som kunder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är anslutna till Almega och verksamma i Västsverige. Vi erbjuder dig en trygg anställning hos oss med schyssta villkor och kollektivavtal.

Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Truckpoolen är i behov utav truckförare/maskinförare (B1) (D2) (C7)!

Truckpoolen är i behov utav truckförare (B1), Terminaldragtruck (D2) och teleskopsförare (C7)! Du kommer arbeta i Göteborgs området. Du kommer vara behjälplig för Truckpoolens kunderna med att flytta gods. Utbildning och krav Du har genomgått förarutbildning & du har arbetat som förare under minst 1 år för motviktstruck B1 eller terminaldragtruck D2 eller Teleskopslastare C7. Du kommer att få utföra körprov inför ansvarig för att bevisa dina körkunskaper ... Visa mer
Truckpoolen är i behov utav truckförare (B1), Terminaldragtruck (D2) och teleskopsförare (C7)!
Du kommer arbeta i Göteborgs området. Du kommer vara behjälplig för Truckpoolens kunderna med att flytta gods.
Utbildning och krav
Du har genomgått förarutbildning & du har arbetat som förare under minst 1 år för motviktstruck B1 eller terminaldragtruck D2 eller Teleskopslastare C7.
Du kommer att få utföra körprov inför ansvarig för att bevisa dina körkunskaper
Krav
Inför anställning kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.
B-körkort, manuell.
Svenska och engelska i tal och skrift.
Merit
Genomgått SSG och har intyg för detta är det meriterande.


Personliga kvalifikationer
Du är positiv, driven och noggrann i ditt arbete då det är stor fokus på säkerhet. Vidare har du även lätt för att samarbeta med andra och inga problem att ”rycka in” in där det behövs hjälp.

Lön och anställningsvillkor
Enligt kollektivavtal


Arbetstider
Dagtid 07:00-16:00

Ansökan
Skicka din ansökan/ frågor till [email protected]
Urvalet sker löpande. Visa mindre

Göteborgs gladaste truckförare sökes!

Ansök    Dec 10    Jovi Konsult AB    Truckförare
Smalgångstruckförare sökes B5 Dina arbetsuppgifter Som truckförare på det här uppdraget komer du köra smalgångstruck med orderplock. Främst jobba med truckkörning, men övrigt lagerarbete kan också tillkomma, därför är det viktigt att du har en hög arbetsmoral och är flexibel till arbetet. Din bakgrund Vi ser att du har erfarenhet av truckkörning och lagerarbete och vet vad det innebär att jobba på ett lager. Vi ser gärna att du är fysiskt aktiv då tunga... Visa mer
Smalgångstruckförare sökes B5

Dina arbetsuppgifter
Som truckförare på det här uppdraget komer du köra smalgångstruck med orderplock. Främst jobba med truckkörning, men övrigt lagerarbete kan också tillkomma, därför är det viktigt att du har en hög arbetsmoral och är flexibel till arbetet.


Din bakgrund
Vi ser att du har erfarenhet av truckkörning och lagerarbete och vet vad det innebär att jobba på ett lager. Vi ser gärna att du är fysiskt aktiv då tunga lyft kan förekomma.
Du är strukturerad och noggrann och kan jobba i ett team såväl självständigt. Viktigaste aspekten är din inställning till arbetet och att du har en vilja att utvecklas.

Krav för tjänsten:
- Truckkort
- Lagervana
- Körkort & Bil

Om företaget
Du kan komma att arbeta hos våra olika kunder inom Göteborgsområdet med omnejd. Arbetstiderna är främst dagtid eller kvällstid.
Urval kommer ske löpande och vi lägger stor vikt i din personliga lämplighet.

Om oss
På Jovi har vi en samlad erfarenhet om 35 år av uthyrning av personal. Vår styrka är våra medarbetare och våra härliga konsulter är en stor del av vår framgång. Vi vill vara bemanningsföretaget med mer närhet, tillgänglighet och hjärta och vi är övertygade om att det är en anledning till att vi nu har fantastiskt nöjda kunder inom diverse branscher i Göteborg och hela Västra Götaland. Visa mindre

Lagerarbetare - Truckförare

Ansök    Dec 9    JR of Sweden Ek. för.    Truckförare
Lagermedarbetare - Truckförare! Har du tidigare erfarenhet av att arbeta på lager, att köra truck och logistik? Då kan det vara dig vi letar efter! Att jobba som Lagermedarbetare Att arbeta hos kund innebär möjligheten att vara med på en spännande resa och samtidigt få en inblick i hur Rekrytering fungerar. Det dagliga arbetet består främst av att flytta och lagra varor med hjälp av lastpallar och truckar och säkerställa och optimera lagernivåer. Föruto... Visa mer
Lagermedarbetare - Truckförare!

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta på lager, att köra truck och logistik? Då kan det vara dig vi letar efter!

Att jobba som Lagermedarbetare

Att arbeta hos kund innebär möjligheten att vara med på en spännande resa och samtidigt få en inblick i hur Rekrytering fungerar. Det dagliga arbetet består främst av att flytta och lagra varor med hjälp av lastpallar och truckar och säkerställa och optimera lagernivåer. Förutom det kommer du även att plockhantering.

I jobbet ingår till exempel att

montera produkter
sortera, packa, lossa och lasta gods
köra truck
köra truck med skjutstativ.

Den vi söker

Vi söker dig som har hög kompetens inom lagerhantering och orderadministration och erfarenhet av att arbeta på lager, att köra truck och logistik eller motsvarande. Du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Det är meriterande om du

har viss branscherfarenhet
har truckkort
har gymnasieexamen.

Tillsättning sker löpande. Visa mindre

Vi söker truckförare på deltid!

Är du en positiv person som har erfarenhet av att köra ledstaplare eller motviktstruck? Vill du jobba extra vid sidan av dina studier? Då har vi jobbet för dig! Just nu söker vi engagerade och positiva truckförare till vår kunds terminal i Hisings-Backa. Som truckförare på detta uppdrag arbetar du tillsammans med ett engagerat och sammansvetsat team och det är därför viktigt att du är en gedigen lagspelare. Vår kund är ett välkänt företag inom logistikbra... Visa mer
Är du en positiv person som har erfarenhet av att köra ledstaplare eller motviktstruck? Vill du jobba extra vid sidan av dina studier? Då har vi jobbet för dig!

Just nu söker vi engagerade och positiva truckförare till vår kunds terminal i Hisings-Backa. Som truckförare på detta uppdrag arbetar du tillsammans med ett engagerat och sammansvetsat team och det är därför viktigt att du är en gedigen lagspelare. Vår kund är ett välkänt företag inom logistikbranschen som ständigt växer och utvecklas.

Som deltidsanställd ser vi gärna att du kan arbeta 2-3 dagar i veckan. Arbetstiderna är lite olika efter volym men kunden har behov både dagtid (kl. 08-14.00), kvällstid (kl. 17.00-21.00) och nattid (kl. 23.00-05.00).

Arbetsuppgifterna består av lastning och lossning av pall/styckegods från lastbilar samt sortering. Det är främst ledstaplare du kommer köra men även lite motviktstruck.

För detta uppdrag anställs du av oss på StudentConsulting och arbetar hos vår kund som uthyrd konsult

Din profil
Krav för tjänsten:
- Är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på 50%, exempelvis ett annat arbete
- God förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift
- Truckbehörighet A1-A4 och B1-B4.
- Fläckfritt brottsregister
- God förmåga att samarbeta med andra
- God fysik
- Körvana av ledstaplare och/eller motviktstruck är starkt meriterande, men inget krav

Är du den personen vi söker? Sök redan idag! Rekryteringsprocessen är löpande och kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

DHL i Torslanda söker erfarna truckförare för extrajobb!

Ansök    Dec 7    Manpower AB    Truckförare
Är du på jakt efter ett nytt extrajobb som truckförare? Har du tidigare erfarenhet av motvikt eller skjutstativ från tidigare arbetsplats? Då är det dig vi söker! Vi på Manpower söker efter erfarna truckförare som är intresserade av att jobba på DHL:s lager i Torslanda! Den här tjänsten erbjuder pass på alla dygnets timmar och en ovärderlig erfarenhet och utveckling inom logistikbranschen. Start för tjänsten är omgående! Varmt välkommen med din ansökan! #j... Visa mer
Är du på jakt efter ett nytt extrajobb som truckförare? Har du tidigare erfarenhet av motvikt eller skjutstativ från tidigare arbetsplats? Då är det dig vi söker! Vi på Manpower söker efter erfarna truckförare som är intresserade av att jobba på DHL:s lager i Torslanda! Den här tjänsten erbjuder pass på alla dygnets timmar och en ovärderlig erfarenhet och utveckling inom logistikbranschen. Start för tjänsten är omgående! Varmt välkommen med din ansökan! #jobbjustnu

Det här är ett konsultuppdrag som varar så länge du kan uppvisa en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos DHL i Torslanda.

Vad innebär det att jobba extra på DHL?

Tjänsten är en truckförartjänst där du kommer att köra motviktstruck eller skjutstativstruck (B3) under ditt skift. Du kommer arbeta med inflyt & utflyt där du plockar pallar från stallage alternativt lossa och lasta lastbilar med pall.

Är du intresserad av att köra skjutstativstruck bör du ha tidigare erfarenhet av att ha kört på höjder som 8-12m för att lyckas bra i den här tjänsten. Är du mer intresserad av att köra motvikt så bör du ha lossat och lastat från sidan samt bakifrån på tidigare arbetsplats.

Det är även till din fördel om du är tävlingsinriktad och gillar att arbeta mot uppsatta mål då arbetet till stor del präglas av denna mentalitet.

Arbetstiderna är förlagda mellan måndag-fredag antingen på dagtid 07.06-15.36, kvällstid 15.24-23.54, eller nattskift 23.42-07.18.

Vem passar för tjänsten?

Till rollen som truckförare söker vi framför allt dig som är en social och lojal person som motiveras av att få ta eget ansvar och att få bli en viktig medlem i teamet.

Vi söker dig som:

* Har truckkort, A1-A4 och B1-B4, behörigheten för motvikt (B1) alternativt skjutstativ (B3) är ett krav
* Har kört skjutstativtruck alternativt motviktstruck i minst 6 månader inom närtid
* Har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten är om du har körkort och tillgång till bil samt tidigare har jobbat på lager eller inom industri.

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Vi erbjuder spännande, roliga och lärorika extrajobb för dig som studerar eller är pensionär. Vi hjälper dig med ditt CV och ger dig framtida karriärmöjligheter hos många av Sveriges mest attraktiva företag. Genom varierande och utmanande uppdrag skaffar du dig värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som du som student knyter viktiga kontakter för framtiden.

Sök tjänsten idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria via e-post: [email protected] Sök tjänsten omgående, tillsättningar sker löpande och kan innebära att annonsen stängs ner innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Truckförare till DFDS Professionals

Ansök    Dec 8    DFDS Professionals AB    Truckförare
Om jobbet Är du på jakt efter ett arbete med mycket truckkörning och gillar att ha eget ansvar? Inte rädd att ta i när situationen kräver? Vi på DFDS Professionals söker truckförare för kommande uppdrag! Om tjänsten Som truckförare inom DFDS Professionals kommer du framförallt jobba inom terminallogistik som innefattar mycket motviktstruck. Här jobbar du inte enbart med att flytta saker från A till B, du kan även ställas inför komplexa omlastningsuppdrag ... Visa mer
Om jobbet
Är du på jakt efter ett arbete med mycket truckkörning och gillar att ha eget ansvar? Inte rädd att ta i när situationen kräver? Vi på DFDS Professionals söker truckförare för kommande uppdrag!

Om tjänsten
Som truckförare inom DFDS Professionals kommer du framförallt jobba inom terminallogistik som innefattar mycket motviktstruck. Här jobbar du inte enbart med att flytta saker från A till B, du kan även ställas inför komplexa omlastningsuppdrag som kräver fokus och fingerfärdighet från din sida. Här kommer du stöta på kunder från hela världen som kräver en specifik sak – bra service.

Dina dagliga arbetsuppgifter och ansvarsområden i din arbetsroll kan omfatta:
• Köra gaffeltruck/motviktstruck/ledstaplare/skjutstativstruck
• Lastning och lossning av gods
• Effektivt stapla och lagra produkter
• Arbeta med andra uppgifter som tillhör terminalarbete


Krav
Vi behöver någon som har kört truck tidigare och känner sig bekväm bakom ratten. Med den erfarenheten är du certifierad med truckkort typ A-B.
• Erfarenhet av att köra truck
• Certifierad minst med truckkort typ A-B
• Flytande svenska
• Förstår och kan göra sig förstådd på engelska

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Din profil
Vi letar efter dig som inte är rädd för att smutsa ner händerna och arbeta, ibland i utomhusmiljö där vädret kan påverka på gott och ont. Att få jobbet gjort är viktigt för dig och att du inte heller har några problem att arbeta ensam eller tillsammans med dina kollegor. De mest givna arbetsuppgifterna som du kommer att genomföra är att lasta och lossa allt från små lådor till stora industriartiklar. Därför behöver vi dig med ett starkt självförtroende i att köra motviktstruck och din positiva inställning till dina dagliga uppgifter!

På arbetsplatsen finns det två st kontinuerliga skift; dagtid 06:20-15:05 och kvällstid 14:55-23:40.


DFDS Professionals
Du är anställd av oss på DFDS Professionals men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss DFDS Professionals för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Vi har självklart kollektivavtal. Vi värnar om din hälsa och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på gymkort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Sökord
Truckförare, motviktstruck, lager, lagerarbetare, DFDS, terminal, truck Visa mindre

Truckförare i Göteborg

Ansök    Dec 8    Randstad AB    Truckförare
Arbetsbeskrivning Vi på Randstad i söker erfarna truckförare för uppdrag hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Skulle du beskriva dig själv som en noggrann, driven och ansvarstagande lagspelare som är ute efter att jobba i en varierande och fartfylld bransch? Då kan det vara dig vi söker. Tveka inte på att söka tjänsten redan idag enkelt utan CV! Uppdragen ingår i Randstads uthyrningsverksamhet vilket innebär att du som ambulerande konsult kommer att var... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi på Randstad i söker erfarna truckförare för uppdrag hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Skulle du beskriva dig själv som en noggrann, driven och ansvarstagande lagspelare som är ute efter att jobba i en varierande och fartfylld bransch? Då kan det vara dig vi söker. Tveka inte på att söka tjänsten redan idag enkelt utan CV!

Uppdragen ingår i Randstads uthyrningsverksamhet vilket innebär att du som ambulerande konsult kommer att vara anställd av Randstad men arbeta ute hos en eller flera av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna som truckförare är varierande och kan bestå av:
 Truckkörning
 Orderplock och pack
 Godsmottagning och inleverans
 Containertömning


Kvalifikationer
På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

För att vara aktuell för denna tjänst behöver du:
Behärska svenska i tal och skrift
Innehar truckkort (A 1-4 och B 1-4)
Har tidigare erfarenhet av truckkörning
Trivs och kan arbeta i en ambulerande roll

Det är meriterande om du:
  Behärska engelska i tal och skrift


Ansökan
2021-12-22, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

OBS! vi tar inte emot ansökningar eller CV:n via mejl.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Truckförare till kommande uppdrag i Göteborgsområdet!

Ansök    Dec 7    Lernia Bemanning AB    Truckförare
Trivs du med att köra truck och vill ha ett fysiskt, fartfyllt jobb med varierande arbetsuppgifter? Är du även en driven, flexibel och noggrann person? Fortsätt läs nedan! För kommande uppdrag hos kund söker vi nu nya truckförare som inte är rädda för att jobba och alltid gör sitt yttersta vid arbetet. Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Genom en an... Visa mer
Trivs du med att köra truck och vill ha ett fysiskt, fartfyllt jobb med varierande arbetsuppgifter? Är du även en driven, flexibel och noggrann person? Fortsätt läs nedan!

För kommande uppdrag hos kund söker vi nu nya truckförare som inte är rädda för att jobba och alltid gör sitt yttersta vid arbetet.

Uppdraget kommer vara en del av vår uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Genom en anställning hos oss får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa dig nya erfarenheter för framtiden!

Arbetsuppgifter

Som truckförare är du en viktig del i ett logistikflöde där arbetsuppgifterna kan komma att variera, de kan till exempel bestå av plock, pack, inleverans/utleverans, lastning/lossning påfyllning med mera.

Vi tror att du som söker har erfarenhet inom lager och logistik, samt är nyfiken på att testa på hur jobbet som bemanningskonsult kan vara. Du får en erfarenhet och har möjlighet att testa på olika sorters arbete och uppdrag.

Du behöver kunna arbeta skift då de flesta av våra kunder har skiftgång.

Krav

- Truckkort
- Erfarenhet av truckkörning
- Erfarenhet av orderhantering och lageradministration
- B-körkort samt tillgång till bil (meriterande men inget krav)

För att lyckas i rollen behöver du kunna kommunicera och förstå instruktioner på det svenska språket. Instruktioner och information som berör arbetet och säkerheten sker muntligt, skriftligt och via praktiska moment med hjälp av kollegor.

Din bakgrund

Vi ser att gärna att du har erfarenhet från att arbeta på lager, terminal, in- och utlastning, du är en van truckförare som kan framföra och hantera trucken på ett säkert och effektivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande, har hög arbetsmoral samt har en god fysik då de kan förekomma tunga lyft. Du är ansvarstagande och förstår att din prestation kommer spegla sig i hela företaget. Du kommer i tid och håller det du lovar, det går helt enkelt att lita på en teamplayer som du!

Anställningsform

Visstidsanställning.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse med fördel att starta omgående.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se. Visa mindre

Extrajobb som truckförare till DFDS

Ansök    Dec 6    DFDS Professionals AB    Truckförare
Om jobbet Är du på jakt efter ett extrajobb med mycket truckkörning och gillar att ha eget ansvar? Inte rädd att ta i när situationen kräver? DFDS Professionals söker nu dig som vill jobba extra vid sidan av annat arbete/studier! Om tjänsten Som truckförare inom DFDS Professionals kommer du framförallt jobba inom terminallogistik som innefattar mycket motviktstruck. Här jobbar du inte enbart med att flytta saker från A till B, du kan även ställas inför ko... Visa mer
Om jobbet
Är du på jakt efter ett extrajobb med mycket truckkörning och gillar att ha eget ansvar? Inte rädd att ta i när situationen kräver? DFDS Professionals söker nu dig som vill jobba extra vid sidan av annat arbete/studier!

Om tjänsten
Som truckförare inom DFDS Professionals kommer du framförallt jobba inom terminallogistik som innefattar mycket motviktstruck. Här jobbar du inte enbart med att flytta saker från A till B, du kan även ställas inför komplexa omlastningsuppdrag som kräver fokus och fingerfärdighet från din sida. Här kommer du stöta på kunder från hela världen som kräver en specifik sak – bra service.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Köra gaffeltruck/motviktstruck
• Lastning och lossning av gods
• Effektivt stapla och lagra produkter
• Arbeta med andra uppgifter som tillhör terminalarbete

På arbetsplatsen idag finns det både arbetstid på dagtid 06:20-15:05 och kvällstid 14:55-23:40 vilket kräver flexibilitet att kunna arbeta olika arbetstider.

Krav
• Känner sig bekväm bakom ratten och har erfarenhet av att köra truck
• Certifierad med truckkort typ A-B
• Goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift

Observera att du måste vara student eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% för att kvalificera för den här tjänsten.

Din profil
Vi letar efter dig som inte är rädd för att smutsa ner händerna och arbeta, ibland i utomhusmiljö där vädret kan påverka på gott och ont. Att få jobbet gjort är viktigt för dig och att du inte heller har några problem att arbeta ensam eller tillsammans med dina kollegor. De mest givna arbetsuppgifterna som du kommer att genomföra är att lasta och lossa allt från små lådor till stora industriartiklar. Därför behöver vi dig med ett starkt självförtroende i att köra motviktstruck och din positiva inställning till dina dagliga uppgifter!

DFDS Professionals
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag. Du får ett ramavtal i DFDS Professionals och arbetar vid behov. Som konsult är du anställd av oss på DFDS Professionals för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde. Timlönen för utbokad tid är i lönenivå med aktuellt uppdrag på arbetsplatsen för kundföretaget.

OBSERVERA ATT DU MÅSTE HA EN ANNAN HUVUDSAKLIG SYSELSÄTTNING OM MINST 50% FÖR ATT KVALIFICERA FÖR TJÄNSTEN!

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss på: [email protected]

Rekryteringsarbetet sker löpande.

Student | DFDS | Logistik | Truckförare | Motvikstruck | Transport | Göteborg | Terminal | Extrajobb | Deltid | Terminalarbetare


Become one of us
The DFDS Group has 10 000 employees located across 25 countries and provides shipping and logistics services in Europe generating annual revenues of EUR 2.0bn. DFDS was founded in 1866, is headquartered in Copenhagen, and listed on NASDAQ OMX Copenhagen. In Sweden, DFDS have about 1 000 employees working in different officies, with the biggest location Gothenburg.

DFDS Professionals is a recruitment and staffing service within the DFDS Group aiming to be the natural choice for professionals within logistics and industry in Sweden. We provide competent and engaged consultants and staffing solutions as well as helping our customers to recruit the right talent for the future. We offer value to our customers through flexible business models, experienced employees, and operational knowledge. Visa mindre

Orderplockare/Truckförare

Dina arbetsuppgifter För vår kunds räkning söker vi nu efter ytterligare 1 duktig medarbetare till deras centrallager/yrkesbutik här i GBG. Som orderplockare kommer du att arbeta i en kombinerad roll med att plocka ihop ordrar till både slutkunder samt interna beställningar, du kommer även att arbeta med att leverera in produkter i system m.m. Du kommer primärt att köra både skjutstativtruck med inriktning på orderplock i stallagemiljö, men du kommer äve... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
För vår kunds räkning söker vi nu efter ytterligare 1 duktig medarbetare till deras centrallager/yrkesbutik här i GBG.

Som orderplockare kommer du att arbeta i en kombinerad roll med att plocka ihop ordrar till både slutkunder samt interna beställningar, du kommer även att arbeta med att leverera in produkter i system m.m. Du kommer primärt att köra både skjutstativtruck med inriktning på orderplock i stallagemiljö, men du kommer även att köra motviktstruck emellanåt i samband med att du hjälper till med lossning och lastning utav gods.
Då det dagligen är mycket kunder/yrkesarbetare som kommer in i butiken, så ser vi det som en självklarhet att du även har en god datorvana då du kommer att vara behjälplig över disk med att söka efter beställningar samt ordrar.

Då kundföretaget har för avsikt att ta över och erbjuda en fast anställnig hos dem efter 6 månaders inhyrning söker både vi och dem, personer som söker efter en långsiktigt tjänst inom lager och logistik hos en och samma arbetsgivare.


Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att både köra skjutstativtruck samt ha arbetat med orderplock sedan tidigare. Som truckförare är du van att arbeta i stallagemiljö, med allt vad det innebär. Som person behöver du vara ordningsam, noggrann och ha god planeringsförmåga.
Vidare ser vi gärna att du har en positiv inställning, är initiativtagande och inte är rädd för att ta eget ansvar. Har du dessutom tidigare erfarenhet utav att ha jobbat i både butik samt med service så ser vi det som väldigt meriterande.

Arbetet kräver en god fysik då det även kommer att innefatta tunga lyft.

Krav

Truckkort A1-4 B1-4
Dokumenterad arbetslivserfarenhet av truckkörning, främst skjutstativ
God datorvana
Flytande tal- och läsförståelse i svenska

Om företaget
Tjänsten är på heltid, mån-fre dagtid.Arbetsiderna är förlagda 07:00-16:00 alt. 08:00-17:00. Tänkt start för denna tjänst är under januari 2022 alt. enligt överenskommelse.

Du söker tjänsten med ett uppdaterat CV och mejlar din ansökan till [email protected]

Vid frågor kring denna aktuella tjänst är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Tobias Wolfgang på 0725-002677

Vi tar ej emot ansökningar via länken nedan och efter avslutad rekryteringsprocess sparar vi ej ditt CV.

Om oss
BemanningsKontoret är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsföretag i Göteborg och vi utmärker oss i vårt engagemang för kund och medarbetare. Verksamheten präglas av flexibilitet, lyhördhet och service och vi tror på kvalitet, personlig dialog och att ha ett nära samarbete med våra kunder och personal. Läs gärna mer på vår hemsida www.bemanningskontoret.se
DI Gasellföretag 2019 samt 2020 Visa mindre

Truckförare farligt avfall

Ansök    Dec 3    LN Personal AB    Truckförare
Har du erfenhet inom logistik eller renhållning? Vi söker nu en erfaren truckförare för hantering av farligt avfall! Du kommer att arbeta brett med diverse förekommande uppgifter på företagets anläggning där du tar emot farligt avfall/farligt gods. Det handlar bland annat om flytande bränsle och andra kemikalier. Arbetsuppgifterna är varierande men innefattar främst lastning/lossning av farligt gods med hjälp av en motviktstruck och hantering/sortering av... Visa mer
Har du erfenhet inom logistik eller renhållning? Vi söker nu en erfaren truckförare för hantering av farligt avfall!

Du kommer att arbeta brett med diverse förekommande uppgifter på företagets anläggning där du tar emot farligt avfall/farligt gods. Det handlar bland annat om flytande bränsle och andra kemikalier. Arbetsuppgifterna är varierande men innefattar främst lastning/lossning av farligt gods med hjälp av en motviktstruck och hantering/sortering av farligt avfall.

Start: Omgående, urval sker löpande!
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, 7-16 måndag-fredag
Anställningsform: Detta är initalt ett konsultuppdrag, men för rätt person kan det leda till en anställning hos kunden på sikt


Din profil
Krav:
- Truckkort A+B
- Dokumenterad erfarenhet som truckförare

Meriterande:
- ADR 1:3
- B-körkort

Vi ser att du har arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter och har du erfarenhet från avfallsbranschen är det meriterande. Som person är du noggrann, ansvarstagande och driven. Du arbetar strukturerat och systematiskt och har god problemlösningsförmåga. Det är viktigt att du är riskmedveten samt jobbar enligt de direktiv och regelverk som gäller. Du kommer att arbeta både självständigt såväl som i team, vilket ställer krav på att du har en god samarbetsförmåga och en prestigelös inställning. Det krävs även att du har god fysik som gör att du klarar de tunga lyft som förekommer i arbetet.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Extrajobb Volvo Cars Reservdelslager

Ansök    Dec 3    Randstad AB    Truckförare
Arbetsbeskrivning Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med ett av de ledande föredragen inom fordonsindustrin! Som medarbetare kommer du att vara en nyckelspelare i leveransen utav Volvos reservdelar. Arbetet utförs i en industriell anläggning där du och ditt tillhörande team arbetar både självständigt och i grupp Vi söker dig som har bakgrund inom följande kompetenser: Truckkörning - materialhantering Orderplock samt packning Godsmottagning Lät... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med ett av de ledande föredragen inom fordonsindustrin!

Som medarbetare kommer du att vara en nyckelspelare i leveransen utav Volvos reservdelar.
Arbetet utförs i en industriell anläggning där du och ditt tillhörande team arbetar både
självständigt och i grupp

Vi söker dig som har bakgrund inom följande kompetenser:
Truckkörning - materialhantering
Orderplock samt packning
Godsmottagning
Lättare lageradministration. Du kommer arbeta i ett högt tempo och det är viktigt att du är stresstålig, noggrann, har ett säkerhetstänk såväl som ett högt kvalitetstänk.


Har du tidigare jobbat på Volvo Cars reservdelslager (RA) är detta mycket meriterande.

Ansvarsområden
Du behöver vara en flexibel och ansvarstagande person för att trivas i rollen. Vidare krävs det att du kan arbeta effektivt för att nå uppsatta mål samtidigt som du alltid värdesätter säkerheten främst genom att vara noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt.

Arbetstider
Arbetet är förlagt under fasta skift under både dag samt kväll.
Du kommer själv lägga upp ditt schema där vi kommer boka ut dig på pass veckovis.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har besitter någon ut av ovanstående kompetenser. Har du tidigare
erfarenhet från fordonsindustrin ser vi detta som mycket meriterande.


Studier eller annat arbete på minst 50% (Du måste uppvisa intyg för att vara aktuell, detta är i enlighet med vårt ramavtal.)
Möjlighet att jobba minst två-tre dagar i veckan
Godkända gymnasiebetyg i Svenska 1b, Engelska 1b och Matematik 1b är också krav för tjänsten.
B-körkort
Truckkort med behörigheterna A1-4, B1-4, D1 och TYA. 


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och därmed följer även ett
personlighetstest (MINT) med som en del i vår rekryteringsprocess.

Ansökan
Tillträdesdag
Vi följer kundens volymprogram och tillsättning sker enligt behov och
överenskommelse.
Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!


Om företaget
Framtiden tillhör dem som har en vision och drivkraften att förverkliga den.

På Volvo Car Group är vår vision tydlig: "Att vara världens modernaste och mest attraktiva lyxbilsvarumärke" genom att göra livet mindre komplicerat för människor.

Vi har utmanande mål när det gäller innovationer, försäljning och
kundtillfredsställelse och för att klara detta behöver vi talangfulla medarbetare.

Människor med passion, energi, affärsmannaskap och förmågan att skapa nytt.
Människor som vill vara med och skapa nästa generation Volvobilar, i en global, dynamisk och respektfull miljö. Vi kommer att ge dig stöd för att du ska nå din fulla potential. 
Följ med oss på denna spännande resa in i framtiden.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Truckförare till Volvo Cars

Ansök    Dec 6    Lernia Bemanning AB    Truckförare
Vad kommer du göra? Som truckförare på Volvo är du en del av det viktiga logistikarbetet som behövs för att få allt att klaffa på en stor fabrik. Vi erbjuder nu en unik möjlighet att utvecklas inom industrin. Du kommer arbeta tillsammans med ett team där alla behövs för att bidra till högsta och bästa kvalité. Nu söker vi dig som vill arbeta som truckförare på en av våra fabriker i Torslanda, Göteborg. Som truckförare på Volvo Cars kombineras truckkörning... Visa mer
Vad kommer du göra?

Som truckförare på Volvo är du en del av det viktiga logistikarbetet som behövs för att få allt att klaffa på en stor fabrik. Vi erbjuder nu en unik möjlighet att utvecklas inom industrin. Du kommer arbeta tillsammans med ett team där alla behövs för att bidra till högsta och bästa kvalité. Nu söker vi dig som vill arbeta som truckförare på en av våra fabriker i Torslanda, Göteborg. Som truckförare på Volvo Cars kombineras truckkörning med orderplockning.

Det handlar om dig

Det viktigaste är din inställning. Vi söker dig som är fokuserad, noggrann, säkerhetsmedveten och mån om kvalité. Du är en duktig truckförare som känner dig trygg med att köra flera olika truckar på en av Göteborgs största logistikavdelningar. Du är öppen för att jobba med orderplockning och arbeta praktiskt. Du kommer bli en del av ett team där du behöver kommunicera med dina kollegor för bästa resultat. För att hålla god kvalité är det viktigt att kunna ta åt sig instruktioner och feedback. Du har motivationen och förmågan att arbeta i ett högt arbetstempo där arbetsuppgifterna är ensidiga med mycket avancerad truckkörning.

Passar du in i profilen?

• Vi söker dig som är säkerhetsmedveten, prestigelös, flexibel och punktlig.
• Tidigare erfarenhet av truckkörning är ett krav. Vi ser gärna att du har kört mer än 3 månader, gärna skjutstativ eller motviktstruck
• Du behöver kunna börja jobba med kort varsel
• Meriterande är om du har erfarenhet av lastning och lossning av lastbilar

För att bli aktuell för jobbet som truckförare måste nedanstående krav uppfyllas:

• Godkänt i följande gymnasieämnen: Matematik a/1, Samhällskunskap a/1, Svenska/svenska som andraspråk a/1 och Engelska a/5
• Vid utländska betyg måste dessa valideras av UHR
• B-körkort
• Truckkort med behörigheterna A1-4, B1-4, D1 och TYA.
• Ladda upp en bildfil med originalbetygen eller vidimerade kopior i samband med din ansökan. Om inte betyg laddas upp kommer din ansökan automatiskt att sorteras bort ur processen.

Vi på Lernia Bemanning vill verka för en jämn könsfördelning så vi ser mer än gärna att kvinnor söker.

Vad vi erbjuder dig

Vi anställer till följande skift: dag, kväll, natt och 2-skift. Vi ser helst att du är flexibel och kan tänka dig samtliga av dessa. Vi på Lernia erbjuder inledningsvis en heltidsanställning med visstidskontrakt. Vi har självklart kollektivavtal, bra försäkringar och friskvårdsförmåner.

Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Bifoga CV och bild på betyg och truckkort. Se gärna till att filerna är i formaten .pdf, .docx, .doc och .jpg. Du behöver även genomföra ett personlighetstest för att gå vidare i processen. Testet skickas till din mail efter inskickad ansökan. Vi behandlar din ansökan efter vi har fått tagit del av ditt resultat. Kontakt och intervjuer sker löpande.

Lernia är vägen framåt

Lernia bemanning har i över 20 år varit en partner till en av Göteborgs största fordonstillverkare. Vi söker engagerade och tekniskt kunniga medarbetare. Lernia arbetar brett inom olika kompetensområden och arbetar ständigt med nästa generations talanger. Bygg din karriär med Lernia. Vi har en stolt historia inom teknik som bygger på samarbete och mångfald. Det finns många bemanningsföretag på marknaden, men endast ett Lernia. Som statligt ägt bolag är vi styrda av värderingar som i varje skede spelar in i hur vi arbetar. Vi litar på att du alltid gör ditt yttersta, så kan du lita på att vi gör vad vi kan för att vårt samarbete ska fungera så väl som möjligt. Det är din nyfiken och passion som gör oss!

Vid frågor gällande tjänsten kontakta [email protected] Visa mindre

Dawa Däck i Landvetter söker truckförare och montörer!

Ansök    Dec 3    Manpower AB    Truckförare
Är du en driven och engagerad person som vill ge 100% i alla lägen? Gillar du högt tempo, fysiskt arbete och härliga kollegor? Då är detta tjänten för dig! Dawa Däck i Landvetter är en av Sveriges största däckgrossister och vi på Manpower har fått äran att hitta deras nya kollegor som kan starta omgående! Vi söker både truckförare och montörer! Ansök idag, intervjuer och urval sker löpande #jobbjustnu Dawa Däck levererar däck till merparten av de stora ke... Visa mer
Är du en driven och engagerad person som vill ge 100% i alla lägen? Gillar du högt tempo, fysiskt arbete och härliga kollegor? Då är detta tjänten för dig! Dawa Däck i Landvetter är en av Sveriges största däckgrossister och vi på Manpower har fått äran att hitta deras nya kollegor som kan starta omgående! Vi söker både truckförare och montörer! Ansök idag, intervjuer och urval sker löpande #jobbjustnu

Dawa Däck levererar däck till merparten av de stora kedjorna inom gummifackhandeln och har i Landvetter öppnat ett av Nordens modernaste däcklager. Vi söker både truckförare som kört höglyftande plocktruck och montörer till finmonteringen med start omgående.

I den här tjänsten kommer du bli anställd av oss på Manpower och sen uthyrd till Dawa Däck i Landvetter som konsult.

Vad innebär tjänsten?

Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring mot det bättre där ingen dag är den andra lik. Dawa Däck söker drivna, positiva och organiserade kollegor för att kunna utöka sitt team! Beroende på om du kommer arbeta som truckförare eller montör så kommer arbetsuppgifterna variera.

Du kommer exempelvis att jobba med:

* Däckmontering - montering och balansering av däck på olika fälgar
* Truckkörning - orderplock, sortering och hantering av gods. Du behöver ha kört höglyftande plocktruck eller skjutstativ på arbetsplats tidigare för att bli aktuell.
* Containertömning - tömning av däck och fälgar från container

Givetvis förekommer även mer tradionellt lagerarbete där städning, sortering och emballering är vanliga arbetsuppgifter. Vi ser med andra ord att du är en flexibel person som kan tänka dig att variera mellan olika avdelingar och arbetsuppgifter.

Arbetstiderna för tjänsten är förlagda mellan måndag-fredag 07.00-16.00.

Vem passar för tjänsten?

Till den här tjänsten söker vi dig som är driven och som gillar att jobba fysiskt tungt. Vi kan inte nog betona hur fysiskt det är att dagligen jobba med däckhantering. Det är också viktigt att du är noggrann eftersom det blir ditt ansvar att hantera kundernas beställningar och se till att allt blir rätt. Vi ser gärna att du är praktiskt lagd och inte räds att hugga i där det behövs! Rollen kräver väldigt god fysik då det förekommer tunga lyft dagligen oavsett om du arbetar som truckförare eller montör.

Vi söker dig som:

* har fullständigt truckkort A1-A4 och B1-B4
* kan jobba heltid mellan 07-16.00, måndag-fredag
* har god fysik
* god dator/systemvana
* behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten är om du har körkort och tillgång till bil, fallskyddsutbildning samt arbetat i systemet Astro tidigare.

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten i dag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria Grüner, [email protected]
Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående. Notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. #jobbjustnu Visa mindre

Truckförare till kommande uppdrag!

Ansök    Dec 2    LN Personal AB    Truckförare
Är du en erfaren truckförare som letar efter nya utmaningar? Toppen, då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu drivna och erfarna truckförare för uppdrag hos våra samarbetspartners i Göteborg. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara truckkörning, packa, plocka och lossa varor. Arbetstempot är högt och det kommer krävas en del fysiskt arbete. Det kan förekomma lättare lageradministration hos vissa av våra samarbetspartners. Start: Omgående. Ansök redan id... Visa mer
Är du en erfaren truckförare som letar efter nya utmaningar? Toppen, då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu drivna och erfarna truckförare för uppdrag hos våra samarbetspartners i Göteborg. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara truckkörning, packa, plocka och lossa varor. Arbetstempot är högt och det kommer krävas en del fysiskt arbete. Det kan förekomma lättare lageradministration hos vissa av våra samarbetspartners.

Start: Omgående. Ansök redan idag, urval sker löpande
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, mån-fre – Varierande arbetstid beroende på uppdrag
Anställningsform: Konsultuppdrag

Din profil
Krav:
• Truckkort A + B - Vana av minst 6 mån truckkörning
• Svenska i tal och skrift

Meriterande:
• Erfarenhet av att köra B5 minst 6 mån
• B-körkort och tillgång till bil

Vi ser gärna att du har en hög arbetsmoral, gillar att samarbeta och en positiv energi att tillföra. Vi söker dig som är ambitiös, kunnig och inte rädd för att ta i när det behövs. Du har lagervana sedan tidigare och är en riktigt skicklig truckförare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Truckförare sökes till DHL Freight i Göteborg!

Ansök    Dec 2    Manpower AB    Truckförare
Truckförare på jakt efter nytt jobb? DHL Freight i Hisingsbacka behöver nu utöka sitt team med ytterligare kompetenta kollegor som vill jobba på nattskiftet. Vi på Manpower letar nu efter dig som är en rutinerad truckförare, som har kört motviktstruck eller ledstaplare på tidigare arbetsplats. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! #jobbjustnu Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare, så länge du har en giltig huvudsaklig sysselsättnin... Visa mer
Truckförare på jakt efter nytt jobb? DHL Freight i Hisingsbacka behöver nu utöka sitt team med ytterligare kompetenta kollegor som vill jobba på nattskiftet. Vi på Manpower letar nu efter dig som är en rutinerad truckförare, som har kört motviktstruck eller ledstaplare på tidigare arbetsplats. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! #jobbjustnu

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare, så länge du har en giltig huvudsaklig sysselsättning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos DHL Freight.

Att jobba extra som truckförare på DHL Freight

I det här extrajobbet på DHL Freight så kommer du att arbeta med truckkörning och lastning samt lossning. Här letar vi efter framförallt dig som är en rutinerad truckförare när det kommer till motvikstruck och ledstaplare. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att lasta av och på lastbilar med paket. Du kommer även att hantera inkommande och utgående leveranser. DHL Freight är ett välkänt pakethanteringslager där arbetet sker i högt tempo och där man inte bör vara rädd för att ta i.

Arbetstiderna för tjänsten är förlagda på natten, 23:30-05.30. Det är enbart detta skift vi har för detta extrajobbet.

Är du den vi söker?

Till rollen som truckförare söker vi framför allt dig som är en prestigelös och driven person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och möjligheten att få jobba med de bästa i branschen. Arbetet kräver att du är stresstålig, ansvarsfull och har ett högt säkerhetstänk i din yrkesroll.

Krav för tjänsten:

* Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% - deltidsjobb, studier, elitidrottare eller egen företagare
* Truckkort A1-A4 och B1-B4 samt truckerfarenhet från tidigare arbetsplats
* God fysik
* Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten är om du har jobbat med lossning och lastning, har körkort och tillgång till bil samt har truckerfarenhet från truckar utöver motvikt och ledstaplare som är krav för tjänsten.

Vad erbjuder Manpower mig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria via e-post: [email protected] Notera dock att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Lagerarbetare hos DHL Freight i Göteborg - Extrajobb!

Ansök    Dec 2    Manpower AB    Truckförare
Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba extra som lagerarbetare på DHL Freight i Hisingsbacka. För den här tjänsten behöver du älska att jobba med kroppen då fysiskt tunga lyft förekommer genom hela arbetspasset. Vi söker efter dig som är en riktig nattuggla och som hade älskat att jobba 23.30-05.30. Låter det intressant för dig? Varmt välkommen med din ansökan! #jobbjustnu Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare, så länge du har en an... Visa mer
Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba extra som lagerarbetare på DHL Freight i Hisingsbacka. För den här tjänsten behöver du älska att jobba med kroppen då fysiskt tunga lyft förekommer genom hela arbetspasset. Vi söker efter dig som är en riktig nattuggla och som hade älskat att jobba 23.30-05.30. Låter det intressant för dig? Varmt välkommen med din ansökan! #jobbjustnu

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare, så länge du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta ute hos DHL Freight vid Stigs Center.

Vad innebär det att jobba som lagerarbetare?

I rollen som lagerarbetare kommer du framförallt att jobba fysiskt. DHL Freight är ett pakethanteringslager och dina arbetsuppgifter ingår det att hantera både stora paket (upp emot 35kg) men även mindre försändelser. Paketen ska antingen matas upp på ett löpande band alternativt sorteras in i olika burar. I den här tjänsten kommer du få möjlighet att vara fysiskt aktiv och arbeta med hela kroppen under ditt skift.

Vi på Manpower söker just nu personer som är intresserade av att arbeta natt, mellan 23.30-05-30. Vi ser gärna att du är flexibel och kan jobba kväll när det behövs men störst behov just nu är på nattskiftet.

Är du rätt person för jobbet?

Till rollen på DHL Freight så söker vi framför allt dig som är en driven och lojal person som motiveras av möjligheten att få jobba med de bästa i branschen och att få bli en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta på lager eller med pakethantering från tidigare arbetsplats, men det här är inget krav. Det dagliga arbetet kräver att du är stresstålig, gillar fysiskt arbete och 'är självgående i din yrkesroll.

Vi söker dig som

* har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% - exempelvis: deltidsjobb, studier, elitidrott, egen företagare
* har god fysik
* har truckkort A1-A4, B1-B4
* behärskar svenska i både tal och skrift
* kan jobba nattskift 2-3 gånger i veckan

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Vi erbjuder spännande, roliga och lärorika extrajobb för dig som studerar eller är pensionär. Vi hjälper dig med ditt CV och ger dig framtida karriärmöjligheter hos många av Sveriges mest attraktiva företag. Genom varierande och utmanande uppdrag skaffar du dig värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som du som student knyter viktiga kontakter för framtiden.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos DHL Freight. Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria via e-post: [email protected] Notera dock att vi inte tar emot ansökningar eller CV:n via mail med hänsyn till GDPR.

Urval och tillsättningar för tjänsten sker löpande. Annonsen kan med andra ord plockas ner i förtid om vi redan fyllt alla platser, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Maskinförare

MASKINFÖRARE/MASKINFÖRARE MED C-KÖRKORT Lönns Truckar söker maskinförare med erfarenhet av teleskoplastare och/eller motviktstruckar och/eller hjullastare. Förutom B-körkort är dokumenterad erfarenhet av att arbeta på heltid med någon av dessa maskintyper ett krav. Körkort för tung lastbil är en merit. För arbetet gäller att du skall vara van att arbeta självständigt, ta egna initiativ och ha lätt för att kommunicera med andra människor. Vi förutsätter ... Visa mer
MASKINFÖRARE/MASKINFÖRARE MED C-KÖRKORT

Lönns Truckar söker maskinförare med erfarenhet av teleskoplastare och/eller motviktstruckar och/eller hjullastare. Förutom B-körkort är dokumenterad erfarenhet av att arbeta på heltid med någon av dessa maskintyper ett krav.

Körkort för tung lastbil är en merit.

För arbetet gäller att du skall vara van att arbeta självständigt, ta egna initiativ och ha lätt för att kommunicera med andra människor. Vi förutsätter också att du har stort intresse av att arbeta inom området och ser positivt på att arbeta inom varierande miljöer.

Lönns Truckar är ett etablerat truckföretag sedan år 1951 med huvudkontor i Biskopsgården och depå i Marieholm. Vi utför lyftuppdrag inom bland annat bygg och industri. Vi utför materialhantering som lastning, lossning, upplyft, tunggodshantering, maskinflyttningar och speciallyft, med mera. Vi utför våra tjänster både för företag, offentliga institutioner och privata kunder.

Vår maskinpark består av runtomsvängande teleskoptruckar, teleskoptruckar, motviktstruckar och lastbilar utrustade för trucktransporter.

Välkommen med din ansökan till [email protected], eller

ring eller skicka ansökan till Lönns Truckar AB, Hagelvädersgatan 9, 41834 Göteborg Visa mindre

Teleskoptruckförare sökes till Väröbacka

Ansök    Dec 1    Bigab Group AB    Teleskoptruckförare
Om jobbet Om Bigab Group Vi har varit verksamma sedan 2011 med huvudkontor i Göteborg. Bolaget har idag ca 50 anställda (tillsammans med systerföretaget Bigab Entreprenad AB) och har ett flertal samarbeten med större och välkända företag i regionen (både privata och offentliga aktörer). Bigab Group AB arbetar i huvudsak inom Byggsektorn och inom Kompetensförsörjning. Bigab Group AB erbjuder Kompetensförsörjning (rekrytering- och bemanningstjänster) inom By... Visa mer
Om jobbet
Om Bigab Group
Vi har varit verksamma sedan 2011 med huvudkontor i Göteborg. Bolaget har idag ca 50 anställda (tillsammans med systerföretaget Bigab Entreprenad AB) och har ett flertal samarbeten med större och välkända företag i regionen (både privata och offentliga aktörer). Bigab Group AB arbetar i huvudsak inom Byggsektorn och inom Kompetensförsörjning. Bigab Group AB erbjuder Kompetensförsörjning (rekrytering- och bemanningstjänster) inom Bygg, Fastighet, Teknik & Administration i Västsverige. Vi söker nu en Teleskopstruckförare till vår kund i Väröbacka för att utföra arbete inom montage.
Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter blir att arbeta med hallbyggnation hos vår kund i Väröbacka och utföra arbete på plats. Du behöver ha relevant erfarenhet från motsvarande jobb och snabbt kunna sätta dig in i uppgifterna. Tjänsten innebär att du har i uppgift att transportera och flytta byggmaterial enligt anvisning. Du kommer att vara behjälplig på plats och ha en viktig roll i att hålla logistiken igång på byggarbetsplatsen.
Vem söker vi?
Du som söker tjänsten ska ha tidigare erfarenhet av likande arbete (montagearbete eller annan typ av markarbete). Du behöver godkänd behörighet. Det är ett krav att du som söker har behörighet för truck C7. Du arbetar gärna i grupp och har lätt för att samarbeta men kan även arbeta självständigt och ta eget ansvar.
Vi söker dig som är prestigelös, driven och ansvarsfull. En nyfiken person som är flexibel och lösningsorienterad. Att alltid göra ett bra arbete är en självklarhet för dig. Du har ett bra positivt humör och bidrar till god stämning och en professionell arbetsmiljö. Du är givetvis mån om att tillsammans uppnå bästa resultat. Du är duktig på att kommunicera och är beslutsam samtidigt ödmjuk inför uppgiften. Arbetet är en heltidstjänst med start snarast möjligt.
Märk ansökan "Teleskoptruckförare" och notera att ansökan skall skickas till [email protected]
Välkommen till Bigab Group! Visa mindre

Ledigt extrajobb på DHL:s lager i Torslanda!

Ansök    Nov 30    Manpower AB    Truckförare
Är du intresserad av att arbeta extra på lager hos en välkänd kund inom logistikbranschen? Se hit! DHL i Torslanda behöver nu utöka sitt team med ytterligare kompetenta kollegor och letar efter dig som gillar ett fysiskt arbete som ska genomföras i högt tempo. Har du dessutom truckerfarenhet från tidigare arbetsplats är det ett plus. Tillsättningar för det här extrajobbet sker löpande så ansök redan idag! Det här är ett extrajobb som varar tillsvidare så ... Visa mer
Är du intresserad av att arbeta extra på lager hos en välkänd kund inom logistikbranschen? Se hit! DHL i Torslanda behöver nu utöka sitt team med ytterligare kompetenta kollegor och letar efter dig som gillar ett fysiskt arbete som ska genomföras i högt tempo. Har du dessutom truckerfarenhet från tidigare arbetsplats är det ett plus. Tillsättningar för det här extrajobbet sker löpande så ansök redan idag!

Det här är ett extrajobb som varar tillsvidare så länge du kan uppvisa en annan huvusaklig sysselsättning på minst 50%. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta med lager och truckkörning hos DHL i Torslanda.

Vad innebär det att jobba extra hos DHL?

Rollen som konsult hos Manpower är både utmanande och rolig. På DHL i Torslanda har vi flera olika avdelningar som kan bli aktuella för dig, vilket innebär att dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande inom lager. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att arbeta med orderplock, både med truck (B4) och manuellt för hand. Det kan även förekomma enklarare montering och paketering av artiklar i tjänsten.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid 07.00-16.00 och kvällstid 15.00-23.00.
Just nu har vi som allra störst behov på dagsskiftet 7-16. Vi ser dock gärna att du kan arbeta varierande tider, det vill säga varierat mellan dag- och kvällskift för att kunna vara flexibel.

Vem passar för tjänsten?

Till rollen som truckförare söker vi framför allt dig som är en snabblärd och ansvarsfull person som motiveras av att få ta eget ansvar och att få bli en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta på lager, men det här är inget krav. Det dagliga arbetet kräver att du är självgående och stresstålig i din yrkesroll.

Därutöver ser vi att du

* har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% - annat deltidsjobb, studier på minst 50%, elitidrottare mm.
* har truckbehörighet för A1-A4 och B1-B4
* har god fysik
* behärskar svenska i både tal och skrift

Meriterande för tjänsten är om du har körkort och tillgång till bil och kört truck efter utbildningen.

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som konsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Sök tjänsten idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria via e-post: [email protected] Notera att urval sker löpande och tillsättning för tjänsten kan ske innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Maskinförare för snöröjning med start OMGÅENDE

För kunds räkning söker vi personal för snöröjning och halkbekämpning med start omgående. Vem är du Vi ser gärna att du har hög arbetsmoral, initiativrik, gillar att arbeta med kroppen, är ansvarsfull, pålitlig. Tjänsten är på deltid vid behov, oftast kvällstid. Då arbetet styrs av vädret så är det viktigt att du är flexibel under alla dygnets timmar B körkort är ett krav , vana av att framföra större fordon såsom traktor är meriterande. Om företaget... Visa mer
För kunds räkning söker vi personal för snöröjning och halkbekämpning med start omgående.

Vem är du

Vi ser gärna att du har hög arbetsmoral, initiativrik, gillar att arbeta med kroppen, är ansvarsfull, pålitlig.
Tjänsten är på deltid vid behov, oftast kvällstid. Då arbetet styrs av vädret så är det viktigt att du är flexibel under alla dygnets timmar
B körkort är ett krav , vana av att framföra större fordon såsom traktor är meriterande.Om företaget
Kundpartner har sedan starten 2007 arbetat med personal- och organisationsutveckling i olika former. 2016 startade Kundpartner upp verksamhet inom städ- och servicetjänster, där ledningen och ägarna tog med sig sina erfarenheter från tillväxtresan med Support Syd AB. Kundpartner har växt kraftigt och har i dag över 280 medarbetare anställda inom städning med kontor i Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Karlskrona, Göteborg och Stockholm.

Kundpartner är Gasellföretag 2020 och de fyra senaste åren i final i Årets Glansföretag - bästa företaget i branschen.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker personal som kan hoppa in med kort varsel på timmar med snöröjning och halkbekämpning.

Arbetstiden är varierande och slutar när jobbet är slutfört.

Som maskinell snöskottare kommer du att ingå i ett team där din uppgift blir att tillsammans med dina kollegor skotta snö och halkbekämpa.

Arbetet kan innebära tidiga mornar, sena kvällar samt helger. Handskottning kan också förekomma

Maskiner som används är traktor.Din bakgrund/Dina egenskaper
Kvalifikationer:

- B-körkort. Arbete på väg är meriterande
- Erfarenhet av traktorkörning
- God fysik då arbetet kräver en del lyft
- Behärskar svenska, både i tal och skrift. Visa mindre

Lagermedarbetare till Dawa Däck

Ansök    Nov 30    Eterni Sweden AB    Truckförare
Vi söker erfarna Montörer och truckförare till Dawa Däck i Landvetter Eterni Sweden söker nu lagermedarbetare med erfarenhet av något eller några av nedan områden, till vår kund Dawa Däck i Landvetter. Behovet är omgående och uppdraget beräknas hålla på till slutet av December med eventuellt förlängning.    ARBETSUPPGIFTER Du är en viktig del av leveranskedjan och har som ambition och strävan att alltid ha kunden i fokus. Du arbetar bra tillsammans med dit... Visa mer
Vi söker erfarna Montörer och truckförare till Dawa Däck i Landvetter
Eterni Sweden söker nu lagermedarbetare med erfarenhet av något eller några av nedan områden, till vår kund Dawa Däck i Landvetter. Behovet är omgående och uppdraget beräknas hålla på till slutet av December med eventuellt förlängning. 
 
ARBETSUPPGIFTER
Du är en viktig del av leveranskedjan och har som ambition och strävan att alltid ha kunden i fokus. Du arbetar bra tillsammans med ditt team för att kunderna ska få exakta, snabba och högkvalitativa leveranser.

Vi ser att du har erfarenhet ifrån någon av dessa arbetsuppgifter: 
  Orderplock/truckförare - orderhantering, registrera, sortera och kontrollera in- och ut leveranser. Erfarenhet av högstaplande truck.
Meriterande om du har arbetat med Däckmontering - montering och balansering av däck och fälg.
Maskinoperatörer
Arbetets tiderna är måndag-fredag, antingen dag eller kväll.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Som person tror vi att du är noggrann, ansvarsfull och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Vidare ser vi att du är en ordningsam  och van vid att jobba enligt säkerhetsföreskrifter och riktlinjer och gillar att hålla det rent och snyggt omkring dig. Du trivs med ett fysiskt arbete och har en god fysik, då det förekommer en hel del tunga lyft.

För att bli aktuell som orderplockare krävs erfarenhet av truckkörning och truckkort A1-A4 + B1-B4.
Flytande svenska i tal och skrift
Meriterande med fallskyddsutbildning och AWS Astro erfarenhet. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som lagermedarbetare är ett konsultuppdrag på heltid med omgående start. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Dawa Däck AB.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Robert Tigerberg på [email protected] 
 
Dawa Däck och Eterni erbjuder dig en tjänst hos en stark och trygg aktör i en spännande bransch med marknadsmässig lön. Varmt välkommen med din ansökan!
Ansök via länken eller på Eterni.se. Ansökningar via mail hanteras ej. Visa mindre

Teleskoptruckförare sökes till Väröbacka

Ansök    Nov 26    Bigab Group AB    Teleskoptruckförare
Om jobbet Om Bigab Group Vi har varit verksamma sedan 2011 med huvudkontor i Göteborg. Bolaget har idag ca 50 anställda (tillsammans med systerföretaget Bigab Entreprenad AB) och har ett flertal samarbeten med större och välkända företag i regionen (både privata och offentliga aktörer). Bigab Group AB arbetar i huvudsak inom Byggsektorn och inom Kompetensförsörjning. Bigab Group AB erbjuder Kompetensförsörjning (rekrytering- och bemanningstjänster) inom By... Visa mer
Om jobbet
Om Bigab Group
Vi har varit verksamma sedan 2011 med huvudkontor i Göteborg. Bolaget har idag ca 50 anställda (tillsammans med systerföretaget Bigab Entreprenad AB) och har ett flertal samarbeten med större och välkända företag i regionen (både privata och offentliga aktörer). Bigab Group AB arbetar i huvudsak inom Byggsektorn och inom Kompetensförsörjning. Bigab Group AB erbjuder Kompetensförsörjning (rekrytering- och bemanningstjänster) inom Bygg, Fastighet, Teknik & Administration i Västsverige. Vi söker nu en Teleskopstruckförare till vår kund i Väröbacka för att utföra arbete inom montage.
Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter blir att arbeta med hallbyggnation hos vår kund i Väröbacka och utföra arbete på plats. Du behöver ha relevant erfarenhet från motsvarande jobb och snabbt kunna sätta dig in i uppgifterna. Tjänsten innebär att du har i uppgift att transportera och flytta byggmaterial enligt anvisning. Du kommer att vara behjälplig på plats och ha en viktig roll i att hålla logistiken igång på byggarbetsplatsen.
Vem söker vi?
Du som söker tjänsten ska ha tidigare erfarenhet av likande arbete (montagearbete eller annan typ av markarbete). Du behöver godkänd behörighet. Det är ett krav att du som söker har behörighet för truck C7. Du arbetar gärna i grupp och har lätt för att samarbeta men kan även arbeta självständigt och ta eget ansvar.
Vi söker dig som är prestigelös, driven och ansvarsfull. En nyfiken person som är flexibel och lösningsorienterad. Att alltid göra ett bra arbete är en självklarhet för dig. Du har ett bra positivt humör och bidrar till god stämning och en professionell arbetsmiljö. Du är givetvis mån om att tillsammans uppnå bästa resultat. Du är duktig på att kommunicera och är beslutsam samtidigt ödmjuk inför uppgiften. Arbetet är en heltidstjänst med start snarast möjligt.
Märk ansökan "Teleskoptruckförare" och notera att ansökan skall skickas till [email protected]
Välkommen till Bigab Group! Visa mindre

Truckförare till DFDS Professionals

Ansök    Nov 29    DFDS Professionals AB    Truckförare
Om jobbet Är du på jakt efter ett arbete med mycket truckkörning och gillar att ha eget ansvar? Inte rädd att ta i när situationen kräver? Vi på DFDS Professionals söker truckförare för kommande uppdrag! Om tjänsten Som truckförare inom DFDS Professionals kommer du framförallt jobba inom terminallogistik som innefattar mycket motviktstruck. Här jobbar du inte enbart med att flytta saker från A till B, du kan även ställas inför komplexa omlastningsuppdrag ... Visa mer
Om jobbet
Är du på jakt efter ett arbete med mycket truckkörning och gillar att ha eget ansvar? Inte rädd att ta i när situationen kräver? Vi på DFDS Professionals söker truckförare för kommande uppdrag!

Om tjänsten
Som truckförare inom DFDS Professionals kommer du framförallt jobba inom terminallogistik som innefattar mycket motviktstruck. Här jobbar du inte enbart med att flytta saker från A till B, du kan även ställas inför komplexa omlastningsuppdrag som kräver fokus och fingerfärdighet från din sida. Här kommer du stöta på kunder från hela världen som kräver en specifik sak – bra service.

Dina dagliga arbetsuppgifter och ansvarsområden i din arbetsroll kan omfatta:
• Köra gaffeltruck/motviktstruck/ledstaplare/skjutstativstruck
• Lastning och lossning av gods
• Effektivt stapla och lagra produkter
• Arbeta med andra uppgifter som tillhör terminalarbete


Krav
Vi behöver någon som har kört truck tidigare och känner sig bekväm bakom ratten. Med den erfarenheten är du certifierad med truckkort typ A-B.
• Erfarenhet av att köra truck
• Certifierad minst med truckkort typ A-B
• Flytande svenska
• Förstår och kan göra sig förstådd på engelska

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Din profil
Vi letar efter dig som inte är rädd för att smutsa ner händerna och arbeta, ibland i utomhusmiljö där vädret kan påverka på gott och ont. Att få jobbet gjort är viktigt för dig och att du inte heller har några problem att arbeta ensam eller tillsammans med dina kollegor. De mest givna arbetsuppgifterna som du kommer att genomföra är att lasta och lossa allt från små lådor till stora industriartiklar. Därför behöver vi dig med ett starkt självförtroende i att köra motviktstruck och din positiva inställning till dina dagliga uppgifter!

På arbetsplatsen finns det två st kontinuerliga skift; dagtid 06:20-15:05 och kvällstid 14:55-23:40.


DFDS Professionals
Du är anställd av oss på DFDS Professionals men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss DFDS Professionals för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Vi har självklart kollektivavtal. Vi värnar om din hälsa och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på gymkort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Sökord
Truckförare, motviktstruck, lager, lagerarbetare, DFDS, terminal, truck Visa mindre

Truckförare farligt avfall

Ansök    Nov 26    LN Personal AB    Truckförare
Har du erfenhet inom logistik eller renhållning? Vi söker nu en erfaren truckförare för hantering av farligt avfall! Du kommer att arbeta brett med diverse förekommande uppgifter på företagets anläggning där du tar emot farligt avfall/farligt gods. Det handlar bland annat om flytande bränsle och andra kemikalier. Arbetsuppgifterna är varierande men innefattar främst lastning/lossning av farligt gods med hjälp av en motviktstruck och hantering/sortering av... Visa mer
Har du erfenhet inom logistik eller renhållning? Vi söker nu en erfaren truckförare för hantering av farligt avfall!

Du kommer att arbeta brett med diverse förekommande uppgifter på företagets anläggning där du tar emot farligt avfall/farligt gods. Det handlar bland annat om flytande bränsle och andra kemikalier. Arbetsuppgifterna är varierande men innefattar främst lastning/lossning av farligt gods med hjälp av en motviktstruck och hantering/sortering av farligt avfall.

Start: Omgående, urval sker löpande!
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, 7-16 måndag-fredag
Anställningsform: Detta är initalt ett konsultuppdrag, men för rätt person kan det leda till en anställning hos kunden på sikt


Din profil
Krav:
- Truckkort A+B
- Dokumenterad erfarenhet som truckförare

Meriterande:
- ADR 1:3
- B-körkort

Vi ser att du har arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter och har du erfarenhet från avfallsbranschen är det meriterande. Som person är du noggrann, ansvarstagande och driven. Du arbetar strukturerat och systematiskt och har god problemlösningsförmåga. Det är viktigt att du är riskmedveten samt jobbar enligt de direktiv och regelverk som gäller. Du kommer att arbeta både självständigt såväl som i team, vilket ställer krav på att du har en god samarbetsförmåga och en prestigelös inställning. Det krävs även att du har god fysik som gör att du klarar de tunga lyft som förekommer i arbetet.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Truckförare hos DHL Freight i Göteborg - Heltidsjobb!

Ansök    Nov 25    Manpower AB    Truckförare
Har du tidigare erfarenhet av att köra motviktstruck eller ledstaplare på arbetsplats? Vi på Manpower söker nu efter dig som är intresserad av att köra truck och jobba på nattskiftet hos DHL Freight i Hisingsbacka. Start för tjänsten är omgående! Ansök idag! #jobbjustnu Det här är ett konsultuppdrag som innebär att du kommer vara anställd som truckförare av Manpower men arbeta hos DHL Freight i Hisingsbacka som truckförare. Vad innebär tjänsten som truc... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet av att köra motviktstruck eller ledstaplare på arbetsplats? Vi på Manpower söker nu efter dig som är intresserad av att köra truck och jobba på nattskiftet hos DHL Freight i Hisingsbacka. Start för tjänsten är omgående! Ansök idag! #jobbjustnu

Det här är ett konsultuppdrag som innebär att du kommer vara anställd som truckförare av Manpower men arbeta hos DHL Freight i Hisingsbacka som truckförare.

Vad innebär tjänsten som truckförare?

Vi letar efter dig som är en rutinerad truckförare och som känner sig bekväm med att köra motviktstruck och ledstaplare. Den här tjänsten är en renodlad truckförartjänst där du kommer truck på DHL Freight som är en pakethanteringsterminal. Du kommer bland annat att jobba med lossning av lastbilar samt sortering av gods och paket. Arbetet sker i högt tempo och mot uppsatta mål.

Arbetstiderna för tjänsten är förlagda på nattskift, måndag-fredag 22.30-07.00.

Vem passar för tjänsten?

Till rollen som truckförare söker vi framför allt dig som är en driven person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och som letar efter en arbetsplats där det är högt tempo. Arbetet kräver även ett högt säkerhetstänk av dig som individ.

Krav för tjänsten:

* Truckkort A1-A4 och B1-B4 samt truckerfarenhet av motvikt eller ledstaplare
* God fysik
* Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten är om du har jobbat med lossning och lastning och har körkort och tillgång till bil.

Vad erbjuder Manpower mig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria via e-post: [email protected] Notera dock att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Truckförare i Göteborg

Ansök    Nov 24    Randstad AB    Truckförare
Arbetsbeskrivning Vi på Randstad i söker erfarna truckförare för uppdrag hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Skulle du beskriva dig själv som en noggrann, driven och ansvarstagande lagspelare som är ute efter att jobba i en varierande och fartfylld bransch? Då kan det vara dig vi söker. Tveka inte på att söka tjänsten redan idag enkelt utan CV! Uppdragen ingår i Randstads uthyrningsverksamhet vilket innebär att du som ambulerande konsult kommer att var... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi på Randstad i söker erfarna truckförare för uppdrag hos våra kunder i Göteborg med omnejd. Skulle du beskriva dig själv som en noggrann, driven och ansvarstagande lagspelare som är ute efter att jobba i en varierande och fartfylld bransch? Då kan det vara dig vi söker. Tveka inte på att söka tjänsten redan idag enkelt utan CV!

Uppdragen ingår i Randstads uthyrningsverksamhet vilket innebär att du som ambulerande konsult kommer att vara anställd av Randstad men arbeta ute hos en eller flera av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna som truckförare är varierande och kan bestå av:
 Truckkörning
 Orderplock och pack
 Godsmottagning och inleverans
 Containertömning


Arbetstider
Heltid. Arbetstiderna kan variera mellan dag, kväll, natt och skift.

Kvalifikationer
På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

För att vara aktuell för denna tjänst behöver du:
Behärska svenska i tal och skrift
Innehar truckkort (A 1-4 och B 1-4)
Har tidigare erfarenhet av truckkörning
Trivs och kan arbeta i en ambulerande roll

Det är meriterande om du:
  Behärska engelska i tal och skrift


Ansökan
2021-12-24, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

OBS! vi tar inte emot ansökningar eller CV:n via mejl.

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Truckförare

Göteborgs Fryshus Service AB är ett privatägt företag som har funnits i 30 år, vi är ett glatt team på 24 personer som arbetar här. Vi har även ett eget åkeri där vi servar våra kyl & fryskunder med distribution runt om i Västsverige, främst i Göteborgstrakten. Vi behöver nu förstärka med en truckförare som har erfarenhet av lagerarbete med plock i pallställage. Erfarenhet av körning med skjutstativtruck är ett plus. KVALIFIKATIONER, ERFARENHETER OCH PERSO... Visa mer
Göteborgs Fryshus Service AB är ett privatägt företag som har funnits i 30 år, vi är ett glatt team på 24 personer som arbetar här.
Vi har även ett eget åkeri där vi servar våra kyl & fryskunder med distribution runt om i Västsverige, främst i Göteborgstrakten.
Vi behöver nu förstärka med en truckförare som har erfarenhet av lagerarbete med plock i pallställage. Erfarenhet av körning med skjutstativtruck är ett plus.
KVALIFIKATIONER, ERFARENHETER OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som har truckkort (B3) och som är en van truckförare. Du har god erfarenhet av skjutstativ. Du har erfarenhet av lagerarbete.
Som person är du noggrann, självgående och ansvarstagande. Du är mån om att hålla en hög kvalité i ditt arbete och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Du tar initiaitv, har en hög arbetsmoral och bidrar till en god trivsel på arbetsplatsen.
#jobbjustnu


Körkort
Truckkort AB fordras. Körkort för lastbil, C eller CE kort är ett plus.
Arbetstid/Varaktighet
Heltid. Dagtid.
Lön
Fast lön enligt Handelsanställdas avtal, plus frystillägg.
Kontaktperson
Jimmy Nyden
Ansökan
Ansökan via e-post [email protected]


Ansökan endast via post eller e-post.


Se även vår hemsida: www.gbgfryshus.se


Arbetsgivare
Göteborgs Fryshus Service AB
Slakthusområdet
415 02 GÖTEBORG Visa mindre

Truckförare farligt avfall

Ansök    Nov 22    LN Personal AB    Truckförare
Har du erfenhet inom logistik eller renhållning? Vi söker nu en erfaren truckförare för hantering av farligt avfall! Du kommer att arbeta brett med diverse förekommande uppgifter på företagets anläggning där du tar emot farligt avfall/farligt gods. Det handlar bland annat om flytande bränsle och andra kemikalier. Arbetsuppgifterna är varierande men innefattar främst lastning/lossning av farligt gods med hjälp av en motviktstruck och hantering/sortering av... Visa mer
Har du erfenhet inom logistik eller renhållning? Vi söker nu en erfaren truckförare för hantering av farligt avfall!

Du kommer att arbeta brett med diverse förekommande uppgifter på företagets anläggning där du tar emot farligt avfall/farligt gods. Det handlar bland annat om flytande bränsle och andra kemikalier. Arbetsuppgifterna är varierande men innefattar främst lastning/lossning av farligt gods med hjälp av en motviktstruck och hantering/sortering av farligt avfall.

Start: Omgående, urval sker löpande!
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, 7-16 måndag-fredag
Anställningsform: Detta är initalt ett konsultuppdrag, men för rätt person kan det leda till en anställning hos kunden på sikt


Din profil
Krav:
- Truckkort A+B
- Dokumenterad erfarenhet som truckförare

Meriterande:
- ADR 1:3
- B-körkort

Vi ser att du har arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter och har du erfarenhet från avfallsbranschen är det meriterande. Som person är du noggrann, ansvarstagande och driven. Du arbetar strukturerat och systematiskt och har god problemlösningsförmåga. Det är viktigt att du är riskmedveten samt jobbar enligt de direktiv och regelverk som gäller. Du kommer att arbeta både självständigt såväl som i team, vilket ställer krav på att du har en god samarbetsförmåga och en prestigelös inställning. Det krävs även att du har god fysik som gör att du klarar de tunga lyft som förekommer i arbetet.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Lullförare till byggprojekt

Ansök    Nov 21    BIMensions AB    Teleskoptruckförare
Vi söker en teleskoptruckförare "Lullförare". Kunden är en stor bygg- och anläggningsaktör med bas i Göteborg. Tjänsten innebär att du har i uppgift att transportera och flytta byggmaterial enligt anvisningar. Du kommer att vara behjälplig på plats och ha en viktig roll i att hålla logistiken rullande på bygget. Du som söker bör ha arbetat som lullförare gärna på storbygge. Du bör ha viss maskinvana och kunskap samt ett brinnande ordningssinne. Kvalifika... Visa mer
Vi söker en teleskoptruckförare "Lullförare". Kunden är en stor bygg- och anläggningsaktör med bas i Göteborg.
Tjänsten innebär att du har i uppgift att transportera och flytta byggmaterial enligt anvisningar. Du kommer att vara behjälplig på plats och ha en viktig roll i att hålla logistiken rullande på bygget.
Du som söker bör ha arbetat som lullförare gärna på storbygge. Du bör ha viss maskinvana och kunskap samt ett brinnande ordningssinne.


Kvalifikationer
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av att köra runtomsvängande teleskåplastare. Det är ett krav att du som söker har behörighet för truck C7. För att passa till tjänsten ser vi att du har erfarenhet av byggbranschen samt att arbeta i en tempofylld miljö. Visa mindre

Truckförare, lagerarbetare

Ansök    Nov 22    Agillo AB    Truckförare
Vi söker duktiga lagerarbetare till företag i Göteborg. Vi söker dig som har mycket erfarenhet av skjutstativtruck och som inte är rädd för att arbeta fysiskt vid behov. Krav Truckkort A+B Tidigare erfarenhet av lagerarbete Ansökan Vi ser fram emot din ansökan och vill tipsa om att söka så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Bifoga CV och kort beskrivning av dig själv. Ange din ansökan med "Truckförare". Om Agillo Agillo AB är ett auktorisera... Visa mer
Vi söker duktiga lagerarbetare till företag i Göteborg. Vi söker dig som har mycket erfarenhet av skjutstativtruck och som inte är rädd för att arbeta fysiskt vid behov.
Krav
Truckkort A+B
Tidigare erfarenhet av lagerarbete

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan och vill tipsa om att söka så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Bifoga CV och kort beskrivning av dig själv. Ange din ansökan med "Truckförare".
Om Agillo
Agillo AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som är särskilt inriktade på personaluthyrning och rekrytering inom arbetsområdena produktion, kontor, ekonomi, industri och logistik. Visa mindre

Erfarna truckförare

Om oss Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden. Vad vi erbjuder d... Visa mer
Om oss
Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster. Läs gärna mer på aditrologistics.se

Aditro Logistics Staffing AB är ett Auktoriserat Bemanningsföretag vilket innebär bland annat att alla anställda är kollektivavtalsanslutna och att vi som företag följer alla de regler som dikteras av branschens kollektivavtal, leveransvillkor och skrivelser om försäkringsåtaganden.

Vad vi erbjuder dig
Du kommer möta utmaningar, bli inspirerad och vara stolt över att gå till jobbet. Hos Aditro Logistics Staffing är alla lika värda. Vi tar väl hand om varandra och våra beteenden är att ständigt engagera, prestera och utveckla oss själva och de uppdrag och samarbeten vi jobbar med. Vi erbjuder stor möjlighet till personlig utveckling genom alla de olika kunduppdrag vi har. Hos oss är det viktigt med ett engagerat ledarskap. Hos oss träffar du din chef flera gången i veckan.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter:

Den här rollen är såväl bred som omväxlande. Du kommer huvudsakligen se till att truckarna framförs på ett säkert och effektivt sätt samt att arbetet på lagret flyter på utan hinder. Utöver det säkerställer du att kunder får rätt varor levererade. Dina framtida kollegor är ett sammansvetsat och härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet!

I jobbet ingår till exempel att:
* köra truck
* packa och plocka varor
* lossa och sortera varor
* ta emot leveranser.


Din profil
Vi söker dig som har erfarenheter inom truckkörning och arbete inom logistik eller motsvarande. Extra meriterande är om du har kört mycket skjutstativ. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Vi ser att du:
* har erfarenhet av att köra truck på lager
* behärskar svenska i både tal och skrift. Visa mindre

Truckförare

Ansök    Nov 19    Autoprenad AB    Truckförare
Autoprenad Vi söker nu truckförare för kommande uppdrag hos våra kunder i stor Göteborg. Du är ansvarstagande och flexibel som vill utvecklas inom lager och logistik. Som konsult hos Autoprenad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Tjänsterna är varierande och kan innebära många nya kontakter så det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. Arbetsuppgifterna är varierande men består i huvudsak av: Truckkörning Godshanterin... Visa mer
Autoprenad

Vi söker nu truckförare för kommande uppdrag hos våra kunder i stor Göteborg. Du är ansvarstagande och flexibel som vill utvecklas inom lager och logistik.

Som konsult hos Autoprenad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Tjänsterna är varierande och kan innebära många nya kontakter så det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. Arbetsuppgifterna är varierande men består i huvudsak av: Truckkörning Godshantering Lagerplock Även datorhantering och scanning kan förekomma. Arbetstiderna kan variera från deltid till heltid samt dag, kväll, natt. Till tjänsten söker vi dig som gillar att arbeta och inte är rädd för att hugga i. Som person ser vi att du är ansvarstagande, initiativtagande, noggrann och att du har lätt för att samarbeta med andra människor. Du är initiativtagande men också med en förmåga att arbeta självständigt.
- Truckkort A1 – A4 & B1 - B4
- Minst 6 månaders erfarenhet av truckkörning.
- Du kan kommunicerar på Svenska i både tal och skrift.

Autoprenad AB är ett auktoriserat rekryterings och bemanningsföretag medlem av Svenskt Näringsliv/Almega. Autoprenad är specialister på och leverantörer av kvalificerad rekrytering, bemanning, personbedömning, testning, utbildning och kvalificerad handledning av personalfrågor. Visa mindre

Ledigt jobb som godsmottagare hos välkänd kund i industrin!

Ansök    Nov 19    Manpower AB    Truckförare
Är du vår blivande godsmottagare? Vi på Manpower söker nu efter kompetenta godsmottagare för våra kunders räkning. Våra kunder är välkända underleverantörer inom fordonsindustrin som värnar om sina anställdas personliga utveckling. Start för tjänsten är omgående och intervjuer kommer ske löpande så är du intresserad? Tveka inte på att skicka in din ansökan omgående! #jobbjustnu Manpower har samarbete med två välkända underleverantörer inom fordonsindust... Visa mer
Är du vår blivande godsmottagare? Vi på Manpower söker nu efter kompetenta godsmottagare för våra kunders räkning.

Våra kunder är välkända underleverantörer inom fordonsindustrin som värnar om sina anställdas personliga utveckling. Start för tjänsten är omgående och intervjuer kommer ske löpande så är du intresserad? Tveka inte på att skicka in din ansökan omgående! #jobbjustnu

Manpower har samarbete med två välkända underleverantörer inom fordonsindustrin som nu söker efter nya kompetenta godsmottagare! Det är två omtyckta arbetsplatser där det finns stora möjligheter för utveckling. Arbetsplatserna är förlagda i Arendal, Torslanda.

Vad innebär tjänsten?

Vi på Manpower söker för kunds räkning efter godsmottagare med passion för logistik och ett gott sinne för struktur och noggrannhet. Du har en god förmåga att planera din arbetsdag självständigt och kan med enkelhet prioritera vilka arbetsuppgifter som behöver göras och när.

Dina arbetsuppgifter kommer inkludera

* truckkörning, framförallt motviktstruck och skjutstativstruck
* kontakt med speditörer
* administrativa arbetsuppgifter
* in- och utleverans av material i system

Du trivs utomordentligt med truckkörning och bemästrar konsten att hantera stressiga och krävande situationer och samtidigt köra truck på ett tryggt och säkert sätt. I rollen är det viktigt att vara flexibel, då prioriteringar lätt kan förändras under en arbetsdag. Du är företagets ansikte utåt och i din roll ingår det att hantera ankommande gods och bemöta transportörer dagligen.

Arbetstiden för tjänsten kommer vara måndag-fredag 06.30-15.18.

Vem passar för den här tjänsten?

Du bör ha spenderat några år inom logistikbranschen och främst inom lager och godsmottagning. Du har truckerfarenhet från tidigare arbetsplats och gärna erfarenhet av Automotive-branschen. Termer och verktyg som JIT, FIFO och LEAN är välkända begrepp för din del.

I övrigt ser vi gärna att du har

* Truckkort A1-A4, B1-B4 - erfarenhet av motviktstruck och skjutstativ behövs
* B-körkort
* Flytande svenska i tal och skrift
* Datorvana (Office-paketet)

Meriterande för tjänsten är om du har goda kunskaper i engelska samt arbetat i affärsystemet SAP på tidigare arbetsplats.

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som konsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Sök tjänsten idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria via e-post: [email protected] Notera att urval sker löpande och tillsättning för tjänsten kan ske innan sista ansökningsdatum.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Vi behöver duktiga truckförare till vår logistikavdelning

Vill du bli en del utav oss på Volvo Lastvagnar? Är du en truckförare av rang, snabbtänkt och en riktig teamplayer? Ja – då är det dig vi söker! Det går bra för oss och vi behöver fylla på med nya stjärna som vill köra truck hos oss. Du kommer tillhöra vår logistikavdelning, köra truck och förse och se till att allt material är på plats i rätt tid. Det är här i göteborgsregionen?- navet i svensk industri, som framtidsjobben finns.?Vi tänker oss att du vi... Visa mer
Vill du bli en del utav oss på Volvo Lastvagnar? Är du en truckförare av rang, snabbtänkt och en riktig teamplayer? Ja – då är det dig vi söker!
Det går bra för oss och vi behöver fylla på med nya stjärna som vill köra truck hos oss. Du kommer tillhöra vår logistikavdelning, köra truck och förse och se till att allt material är på plats i rätt tid.
Det är här i göteborgsregionen?- navet i svensk industri, som framtidsjobben finns.?Vi tänker oss att du vill jobba hos oss på Volvo, kanske vet du inte om det själv ännu. I?Volvokoncernen är vi?100.000?anställda runt om i världen på ett otal olika arbetsuppgifter. Börjar du hos oss?på Tuve?får du en grym insyn?och kunskap om?ett av våra?powerbrands?i?Sverige?-?Volvo Trucks. Här arbetar vi för mångfald, sökande med olika bakgrund och erfarenheter och eftersträvar 50% kvinnor på vår arbetsplats. Dina arbetstider kommer vara förlagda mellan 06.42-15.48 eller 15..48-00.42. Vi ser att du som söker kan starta din anställning omgående eller inom 2-4 veckor.
En truckförare hos oss är en glad, positiv, driven person som brinner för samarbete och teamwork. För dig är det självklart med säkerhet och kvalitet på arbetsplatsen och det är inget som du kompromissar med. Hos oss uppmuntrar vi till utveckling och ser att du är delaktig i att förbättra vår organisation, dig själv och ditt team. Du har en fördel om du har tidigare erfarenhet och truckvana men det är inget krav här - för personer med rätt attityd och inställnig är allt möjligt! Det enda kravet vi har är att du har godkända betyg i svenska, matte och engelska samt att du innehar B-körkort.
Du?måste
•?Vilja bidra till ökad välfärd i världen. Vi bygger världens bästa lastbil och vill vara?det självklara valet.
• Vara engagerad och driven i ditt arbete
•?Vara?proaktiv och hela tiden ligga steget före
•?Vara dig själv – alla andra är redan tagna.
Inträdesbiljetten?
•?En lyhörd, inkluderande,?samarbetsvillig personlighet som vill utvecklas i livet.
•?Kunna kommunicera och sammarbete med olika typer av människor
•?Uppmärksamma andra och de kommer att uppmärksamma dig!
•?Godkända?gymnasiebetyg i kärnämnena svenska, engelska och matte A
•?B-körkort
•?Meriterande med behörigheter för truck A1-4, B1-5 samt D1 (TLP10)
I denna rekrytering vill vi?inte ha?ett vanligt personligt brev och?CV, vi vill förstå din kompetens och vem du är! Besvara dessa?sex?frågor på max en A4-sida och bifoga som?din ansökan:
• Varför vill du bli truckförare hos oss?
• Vilken erfarenhet har du skaffat dig i livet som matchar denna tjänst
• Beskriv en situation där din förmåga att samarbeta var avgörande för att nå dina mål
• Vad gör du för att leverar ett arbete med hög kvalitet som du är stolt över
• Vad gör du för att utveckla dig själv och lära dig nytt?
• Hur passar ett job som truckförare på Volvo in i planen om ditt liv?
Vi behöver din ansökan?snarast, men?senast?30 November 2021. Vill du veta mer om hur det är att jobba på Volvo i Tuve? Maila dina frågor till [email protected] så svarar vi så fort vi kan.
Anställningsform:
Visstid. Visa mindre

Lediga extrajobb för erfarna truckförare!

Ansök    Nov 18    Manpower AB    Truckförare
Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba extra som motvikt- eller skjutstativförare på DHL i Torslanda. Vi erbjuder pass på alla dygnets timmar och förutom det faktum att du får en väldigt omtyckt arbetsgivare så kommer du i den här tjänsten få en ovärderlig erfarenhet och utveckling inom logistikbranschen. Har du den tidigare erfarenheten vi letar efter och är intresserad av ett extrajobb? Ansök idag! Start är omgående! #jobbjustnu Det här är ett ... Visa mer
Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba extra som motvikt- eller skjutstativförare på DHL i Torslanda. Vi erbjuder pass på alla dygnets timmar och förutom det faktum att du får en väldigt omtyckt arbetsgivare så kommer du i den här tjänsten få en ovärderlig erfarenhet och utveckling inom logistikbranschen. Har du den tidigare erfarenheten vi letar efter och är intresserad av ett extrajobb? Ansök idag! Start är omgående! #jobbjustnu

Det här är ett konsultuppdrag som varar så länge du kan uppvisa en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos DHL i Torslanda.

Vad innebär tjänsten?

Tjänsten är en truckförartjänst där du kommer att köra motviktstruck eller skjutstativstruck (B3) under ditt skift. Du kommer arbeta med inflyt & utflyt där du plockar pallar från stallage alternativt lossa och lasta lastbilar med pall.

Är du intresserad av att köra skjutstativstruck bör du ha tidigare erfarenhet av att ha kört på höjder som 8-12m för att lyckas bra i den här tjänsten. Är du mer intresserad av att köra motvikt så bör du ha lossat och lastat från sidan samt bakifrån på tidigare arbetsplats.

Det är även till din fördel om du är tävlingsinriktad och gillar att arbeta mot uppsatta mål då arbetet till stor del präglas av denna mentalitet.

Arbetstiderna är förlagda mellan måndag-fredag antingen på dagtid 07.06-15.36, kvällstid 15.24-23.54, eller nattskift 23.42-07.18.

Vem passar för tjänsten?

Till rollen som truckförare söker vi framför allt dig som är en social och lojal person som motiveras av att få ta eget ansvar och att få bli en viktig medlem i teamet.

Vi söker dig som:

* Har truckkort, A1-A4 och B1-B4, behörigheten för motvikt (B1) alternativt skjutstativ (B3) är ett krav
* Har kört skjutstativtruck alternativt motviktstruck i minst 6 månader inom närtid
* Har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten är om du har körkort och tillgång till bil samt tidigare har jobbat på lager eller inom industri.

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Vi erbjuder spännande, roliga och lärorika extrajobb för dig som studerar eller är pensionär. Vi hjälper dig med ditt CV och ger dig framtida karriärmöjligheter hos många av Sveriges mest attraktiva företag. Genom varierande och utmanande uppdrag skaffar du dig värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som du som student knyter viktiga kontakter för framtiden.

Sök tjänsten idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria via e-post: [email protected] Sök tjänsten omgående, tillsättningar sker löpande och kan innebära att annonsen stängs ner innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Truckförare till byggdepå!

Ansök    Nov 16    LN Personal AB    Truckförare
Är du en van truckförare som tidigare arbetat med att köra otympligt material? Är du duktig på att prioritera och strukturera upp ditt arbete? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker en truckförare till vår samarbetspartners som arbetar med att hyra ut bygg- och industrilösningar till företagskunder. Arbetet sker utomhus på företagets gård där man kommer flytta otympligt material så som bodar och maskiner. Då det gäller att kunna organisera upp gården är det... Visa mer
Är du en van truckförare som tidigare arbetat med att köra otympligt material? Är du duktig på att prioritera och strukturera upp ditt arbete? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker en truckförare till vår samarbetspartners som arbetar med att hyra ut bygg- och industrilösningar till företagskunder. Arbetet sker utomhus på företagets gård där man kommer flytta otympligt material så som bodar och maskiner. Då det gäller att kunna organisera upp gården är det viktigt att du är bra på att strukturera och prioritera ditt arbete.

Start: Omgående. Ansök redan idag, urval sker löpande
Ort: Strax utanför Göteborg
Omfattning: Heltid, mån-fre 06:45-16:00
Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag. För rätt person kan det finnas möjlighet att gå över till vår samarbetspartner på sikt. Förutsatt att allting fungerar bra.

Din profil
Krav:
• Truckkort B1 samt erfarenhet av att köra denna
• B-körkort
• Hantera svenska och engelska flytande i tal och skrift

Meriterande:
• Erfarenhet från byggbranschen
• Krankörkort

Vi söker dig som trivs med att köra truckar och hanterar dessa bra. Du har tidigare kört otympligt material och är inte rädd för att ta för dig på arbetsplatsen. Du är glad, framåt och har lika bra service såväl kunder som kollegor. Du har ett stort driv och är inte rädd för att lära dig nya saker. Det krävs att du som person är strukturerad då var bod har sin plats. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Truckförare

Ansök    Nov 16    Aim to Work AB    Truckförare
Om jobbet Vi söker nu dig som vill få chans att arbeta som Truckförare inom fordonsindustrin. Genom att söka tjänsten visar du intresse för framtida utbildning och intag under hösten hos vår kund i Göteborg. Om dig Vi söker dig som har ett intresse för fordonsindustrin och klarar av arbete med högt tempo. För att trivas i denna roll är du en positiv lagspelare som arbetar på ett noggrant, effektivt och kvalitetsmedvetet sätt. Är du dessutom flexibel, pu... Visa mer
Om jobbet
Vi söker nu dig som vill få chans att arbeta som Truckförare inom fordonsindustrin. Genom att söka tjänsten visar du intresse för framtida utbildning och intag under hösten hos vår kund i Göteborg.


Om dig
Vi söker dig som har ett intresse för fordonsindustrin och klarar av arbete med högt tempo. För att trivas i denna roll är du en positiv lagspelare som arbetar på ett noggrant, effektivt och kvalitetsmedvetet sätt. Är du dessutom flexibel, punktlig och social kommer du att passa alldeles utmärkt här! Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Krav för tjänsten är:
- Godkända gymnasiebetyg i Matte A, Svenska A och Engelska A
- Truckförarkort
Om anställningen
Tjänsten som truckförare börjar med en provanställning på 6 månader på heltid. Skiftarbeten såsom dag, kväll, natt och helg kan förekomma.
Aim to Work AB är ett rekryteringsföretag med mål att göra samhället till en bättre plats för oss alla. Med jobben i fokus arbetar vi främst med rekrytering. Vi riktar in oss på att lyfta fram all talang för att sedan matcha dom till rätt arbete utifrån deras talanger.


Om ansökan
Tjänsterna kommer att tillsättas efter behov. Rekryteringsarbetet sker därför löpande under hösten. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.


Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Aim To Work och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Truckförare, lagerarbetare

Ansök    Nov 16    Agillo AB    Truckförare
Vi söker duktiga lagerarbetare till företag i Göteborg. Vi söker dig som har mycket erfarenhet av skjutstativtruck och som inte är rädd för att arbeta fysiskt vid behov. Krav Truckkort A+B Tidigare erfarenhet av lagerarbete Ansökan Vi ser fram emot din ansökan och vill tipsa om att söka så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Bifoga CV och kort beskrivning av dig själv. Ange din ansökan med "Truckförare". Om Agillo Agillo AB är ett auktorisera... Visa mer
Vi söker duktiga lagerarbetare till företag i Göteborg. Vi söker dig som har mycket erfarenhet av skjutstativtruck och som inte är rädd för att arbeta fysiskt vid behov.
Krav
Truckkort A+B
Tidigare erfarenhet av lagerarbete

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan och vill tipsa om att söka så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Bifoga CV och kort beskrivning av dig själv. Ange din ansökan med "Truckförare".
Om Agillo
Agillo AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som är särskilt inriktade på personaluthyrning och rekrytering inom arbetsområdena produktion, kontor, ekonomi, industri och logistik. Visa mindre

Göteborgs gladaste truckförare sökes!

Ansök    Nov 16    Jovi Konsult AB    Truckförare
Jovi växer och vi söker nu erfarna truckförare! Har du erfarenhet av truckkörning och jobbat inom lager och är sugen på ett nytt äventyr? Läs vidare och sök tjänsten redan idag! Dina arbetsuppgifter Som truckförare kommer du främst jobba med truckkörning men övrigt lagerarbete kan också tillkomma, därför är det viktigt att du har en hög arbetsmoral och är flexibel till arbetet. Din bakgrund Vi ser att du har erfarenhet av truckkörning och lagerarbete oc... Visa mer
Jovi växer och vi söker nu erfarna truckförare!
Har du erfarenhet av truckkörning och jobbat inom lager och är sugen på ett nytt äventyr?
Läs vidare och sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Som truckförare kommer du främst jobba med truckkörning men övrigt lagerarbete kan också tillkomma, därför är det viktigt att du har en hög arbetsmoral och är flexibel till arbetet.


Din bakgrund
Vi ser att du har erfarenhet av truckkörning och lagerarbete och vet vad det innebär att jobba på ett lager. Vi ser gärna att du är fysiskt aktiv då tunga lyft kan förekomma.
Du är strukturerad och nogrann och kan jobba i ett team såväl självständigt. Viktigaste aspekten är din inställning till arbetet och att du har en vilja att utvecklas.

Krav för tjänsten:
- Truckkort
- Lagervana
- Körkort & Bil

Om företaget
Du kan komma att arbeta hos våra olika kunder inom Göteborgsområdet med omnejd. Arbetstiderna är främst dagtid men skiftgång kan förekomma.
Urval kommer ske löpande och vi lägger stor vikt i din personliga lämplighet.

Om oss
På Jovi har vi en samlad erfarenhet om 35 år av uthyrning av personal. Vår styrka är våra medarbetare och våra härliga konsulter är en stor del av vår framgång. Vi vill vara bemanningsföretaget med mer närhet, tillgänglighet och hjärta och vi är övertygade om att det är en anledning till att vi nu har fantastiskt nöjda kunder inom diverse branscher i Göteborg och hela Västra Götaland. Visa mindre

Tranpenad Göteborg söker lagermedarbetare till kund i Landvetter!

Är du en dedikerad lagspelare som gillar fysiskt arbete och trivs med att jobba mot uppsatta mål? Då är det här jobbet för dig. Välkommen med din ansökan! OM TJÄNSTEN Som lagermedarbetare hos våra kunder är du en mycket viktig del av verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att plocka, packa och utleverera beställningar, men även andra arbetsuppgifter som hör till lager, så som truckkörning, inleveranser och inventering. Arbetsupp... Visa mer
Är du en dedikerad lagspelare som gillar fysiskt arbete och trivs med att jobba mot uppsatta mål? Då är det här jobbet för dig. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN

Som lagermedarbetare hos våra kunder är du en mycket viktig del av verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att plocka, packa och utleverera beställningar, men även andra arbetsuppgifter som hör till lager, så som truckkörning, inleveranser och inventering.

Arbetsuppgifter:

Orderplock
Truckkörning


OM DIG SOM SÖKER

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten och känner stolthet i att det inte bara går fort utan att det också blir rätt. Du utför ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang.

Krav:

Truckkort A+B
Erfarenhet av truckkörning


Meriterande:

Körkort B
Arbetat med handskanner tidigare


VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!

ÖVRIGA VILLKOR

Arbetstider: Dagtid, måndag-fredag alt. Kvällstid måndag-fredag.
Omfattning: Heltid.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.
Start: Omgående eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

OM OSS PÅ TRANPENAD

Tranpenads värdeord ”Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande” har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 2000 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan, Kungsör och Eskilstuna. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon. Visa mindre

Tranpenad Göteborg söker personal till E-handel i Landvetter!

Är du en dedikerad lagspelare som gillar fysiskt arbete och trivs med att jobba mot uppsatta mål? Då är det här jobbet för dig. Välkommen med din ansökan! OM TJÄNSTEN Som lagermedarbetare hos våra kunder är du en mycket viktig del av verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att plocka, packa och utleverera beställningar, men även andra arbetsuppgifter som hör till lager, så som truckkörning, inleveranser och inventering. Arbetsupp... Visa mer
Är du en dedikerad lagspelare som gillar fysiskt arbete och trivs med att jobba mot uppsatta mål? Då är det här jobbet för dig. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN

Som lagermedarbetare hos våra kunder är du en mycket viktig del av verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att plocka, packa och utleverera beställningar, men även andra arbetsuppgifter som hör till lager, så som truckkörning, inleveranser och inventering.

Arbetsuppgifter:

Orderplock
Sortering


OM DIG SOM SÖKER

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten och känner stolthet i att det inte bara går fort utan att det också blir rätt. Du utför ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang.

Meriterande:

Truckkort A + B
- Körkort B
Arbetat med handskanner tidigare


VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!

ÖVRIGA VILLKOR

Arbetstider: Dagtid, måndag-fredag alt. Kvällstid måndag-fredag.
Omfattning: Heltid.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.
Start: Omgående eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

OM OSS PÅ TRANPENAD

Tranpenads värdeord ”Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande” har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 2000 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan, Kungsör och Eskilstuna. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon. Visa mindre

Tranpenad Göteborg söker lagermedarbetare för heltidstjänst!

Är du en dedikerad lagspelare som gillar fysiskt arbete och trivs med att jobba mot uppsatta mål? Då är det här jobbet för dig. Välkommen med din ansökan! OM TJÄNSTEN Som lagermedarbetare hos våra kunder är du en mycket viktig del av verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att plocka, packa och utleverera beställningar, men även andra arbetsuppgifter som hör till lager, så som truckkörning, inleveranser och inventering. Arbetsupp... Visa mer
Är du en dedikerad lagspelare som gillar fysiskt arbete och trivs med att jobba mot uppsatta mål? Då är det här jobbet för dig. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN

Som lagermedarbetare hos våra kunder är du en mycket viktig del av verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att plocka, packa och utleverera beställningar, men även andra arbetsuppgifter som hör till lager, så som truckkörning, inleveranser och inventering.

Arbetsuppgifter:

Orderplock
Truckkörning


OM DIG SOM SÖKER

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten och känner stolthet i att det inte bara går fort utan att det också blir rätt. Du utför ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang.

Krav:

Truckkort A+B
Erfarenhet av truckkörning


Meriterande:

Körkort B
Arbetat med handskanner tidigare


VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!

ÖVRIGA VILLKOR

Arbetstider: Dagtid, måndag-fredag alt. Kvällstid måndag-fredag.
Omfattning: Heltid.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.
Start: Omgående eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

OM OSS PÅ TRANPENAD

Tranpenads värdeord ”Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande” har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 2000 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan, Kungsör och Eskilstuna. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!ANSÖKAN

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon. Visa mindre

Erfaren motviktstruckförare till Tranpenad i Göteborg sökes!

Är du redo för din nästa utmaning? Har du truckkort A-B och erfarenhet av körning med motviktstruck? Då är denna tjänst något för dig. OM TJÄNSTEN Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom lager och logistik, med gedigen vana av truckkörning med motviktstruck. Denna tjänst ställer höga krav på effektivitet och noggrannhet. Arbetsuppgifter: Lastning och lossning med motviktstruck Truckkörning OM DIG SOM SÖKER Vi lägger stor vikt vid personliga e... Visa mer
Är du redo för din nästa utmaning? Har du truckkort A-B och erfarenhet av körning med motviktstruck? Då är denna tjänst något för dig.

OM TJÄNSTEN

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom lager och logistik, med gedigen vana av truckkörning med motviktstruck. Denna tjänst ställer höga krav på effektivitet och noggrannhet.

Arbetsuppgifter:

Lastning och lossning med motviktstruck
Truckkörning


OM DIG SOM SÖKER

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Du är van att arbeta i ett högt tempo utan att tumma på varken kvalitén eller säkerheten. Engagemang och hög arbetsmoral är självklarheter för oss, likaså att du är en trevlig kollega. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och lösningsorienterad.

Krav:

Truckkort A+B
Erfarenhet av truckkörning med motviktstruck
Obehindrad svenska i tal och skrift


Meriterande:

Körkort B

VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!

ÖVRIGA VILLKOR

Arbetstider: Heltid skift dag/kväll eller nattskift, måndag-fredag.
Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Lön: Enligt kollektivavtal.

OM OSS PÅ TRANPENAD

Tranpenads värdeord ”Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande” har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 2000 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan, Kungsör och Eskilstuna. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon. Visa mindre

Tranpenad Göteborg söker lagermedarbetare till kund i Landvetter!

Är du en dedikerad lagspelare som gillar fysiskt arbete och trivs med att jobba mot uppsatta mål? Då är det här jobbet för dig. Välkommen med din ansökan! OM TJÄNSTEN Som lagermedarbetare hos våra kunder är du en mycket viktig del av verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att plocka, packa och utleverera beställningar, men även andra arbetsuppgifter som hör till lager, så som truckkörning, inleveranser och inventering. Arbetsupp... Visa mer
Är du en dedikerad lagspelare som gillar fysiskt arbete och trivs med att jobba mot uppsatta mål? Då är det här jobbet för dig. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN

Som lagermedarbetare hos våra kunder är du en mycket viktig del av verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att plocka, packa och utleverera beställningar, men även andra arbetsuppgifter som hör till lager, så som truckkörning, inleveranser och inventering.

Arbetsuppgifter:

Orderplock
Truckkörning


OM DIG SOM SÖKER

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten och känner stolthet i att det inte bara går fort utan att det också blir rätt. Du utför ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang.

Krav:

Truckkort A+B
Erfarenhet av truckkörning


Meriterande:

Körkort B
Arbetat med handskanner tidigare


VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!

ÖVRIGA VILLKOR

Arbetstider: Dagtid, måndag-fredag alt. Kvällstid måndag-fredag.
Omfattning: Heltid.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.
Start: Omgående eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

OM OSS PÅ TRANPENAD

Tranpenads värdeord ”Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande” har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 2000 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan, Kungsör och Eskilstuna. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon. Visa mindre

Erfaren motviktstruckförare till Tranpenad i Göteborg sökes!

Är du redo för din nästa utmaning? Har du truckkort A-B och erfarenhet av körning med motviktstruck? Då är denna tjänst något för dig. OM TJÄNSTEN Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom lager och logistik, med gedigen vana av truckkörning med motviktstruck. Denna tjänst ställer höga krav på effektivitet och noggrannhet. Arbetsuppgifter: Lastning och lossning med motviktstruck Truckkörning OM DIG SOM SÖKER Vi lägger stor vikt vid personliga e... Visa mer
Är du redo för din nästa utmaning? Har du truckkort A-B och erfarenhet av körning med motviktstruck? Då är denna tjänst något för dig.

OM TJÄNSTEN

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom lager och logistik, med gedigen vana av truckkörning med motviktstruck. Denna tjänst ställer höga krav på effektivitet och noggrannhet.

Arbetsuppgifter:

Lastning och lossning med motviktstruck
Truckkörning


OM DIG SOM SÖKER

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Du är van att arbeta i ett högt tempo utan att tumma på varken kvalitén eller säkerheten. Engagemang och hög arbetsmoral är självklarheter för oss, likaså att du är en trevlig kollega. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och lösningsorienterad.

Krav:

Truckkort A+B
Erfarenhet av truckkörning med motviktstruck
Obehindrad svenska i tal och skrift


Meriterande:

Körkort B

VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!

ÖVRIGA VILLKOR

Arbetstider: Heltid skift dag/kväll eller nattskift, måndag-fredag.
Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Lön: Enligt kollektivavtal.

OM OSS PÅ TRANPENAD

Tranpenads värdeord ”Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande” har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 2000 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan, Kungsör och Eskilstuna. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon. Visa mindre

Tranpenad Göteborg söker lagermedarbetare för heltidstjänst!

Är du en dedikerad lagspelare som gillar fysiskt arbete och trivs med att jobba mot uppsatta mål? Då är det här jobbet för dig. Välkommen med din ansökan! OM TJÄNSTEN Som lagermedarbetare hos våra kunder är du en mycket viktig del av verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att plocka, packa och utleverera beställningar, men även andra arbetsuppgifter som hör till lager, så som truckkörning, inleveranser och inventering. Arbetsupp... Visa mer
Är du en dedikerad lagspelare som gillar fysiskt arbete och trivs med att jobba mot uppsatta mål? Då är det här jobbet för dig. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN

Som lagermedarbetare hos våra kunder är du en mycket viktig del av verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att plocka, packa och utleverera beställningar, men även andra arbetsuppgifter som hör till lager, så som truckkörning, inleveranser och inventering.

Arbetsuppgifter:

Orderplock
Truckkörning


OM DIG SOM SÖKER

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten och känner stolthet i att det inte bara går fort utan att det också blir rätt. Du utför ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang.

Krav:

Truckkort A+B
Erfarenhet av truckkörning


Meriterande:

Körkort B
Arbetat med handskanner tidigare


VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!

ÖVRIGA VILLKOR

Arbetstider: Dagtid, måndag-fredag alt. Kvällstid måndag-fredag.
Omfattning: Heltid.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.
Start: Omgående eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

OM OSS PÅ TRANPENAD

Tranpenads värdeord ”Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande” har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 2000 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan, Kungsör och Eskilstuna. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!ANSÖKAN

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon. Visa mindre

Tranpenad Göteborg söker personal till E-handel i Landvetter!

Är du en dedikerad lagspelare som gillar fysiskt arbete och trivs med att jobba mot uppsatta mål? Då är det här jobbet för dig. Välkommen med din ansökan! OM TJÄNSTEN Som lagermedarbetare hos våra kunder är du en mycket viktig del av verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att plocka, packa och utleverera beställningar, men även andra arbetsuppgifter som hör till lager, så som truckkörning, inleveranser och inventering. Arbetsupp... Visa mer
Är du en dedikerad lagspelare som gillar fysiskt arbete och trivs med att jobba mot uppsatta mål? Då är det här jobbet för dig. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN

Som lagermedarbetare hos våra kunder är du en mycket viktig del av verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att plocka, packa och utleverera beställningar, men även andra arbetsuppgifter som hör till lager, så som truckkörning, inleveranser och inventering.

Arbetsuppgifter:

Orderplock
Sortering


OM DIG SOM SÖKER

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten och känner stolthet i att det inte bara går fort utan att det också blir rätt. Du utför ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang.

Meriterande:

Truckkort A + B
- Körkort B
Arbetat med handskanner tidigare


VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!

ÖVRIGA VILLKOR

Arbetstider: Dagtid, måndag-fredag alt. Kvällstid måndag-fredag.
Omfattning: Heltid.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.
Start: Omgående eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

OM OSS PÅ TRANPENAD

Tranpenads värdeord ”Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande” har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 2000 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan, Kungsör och Eskilstuna. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon. Visa mindre

Truckförare till byggdepå!

Ansök    Nov 12    LN Personal AB    Truckförare
Är du en van truckförare som tidigare arbetat med att köra otympligt material? Är du duktig på att prioritera och strukturera upp ditt arbete? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker en truckförare till vår samarbetspartners som arbetar med att hyra ut bygg- och industrilösningar till företagskunder. Arbetet sker utomhus på företagets gård där man kommer flytta otympligt material så som bodar och maskiner. Då det gäller att kunna organisera upp gården är det ... Visa mer
Är du en van truckförare som tidigare arbetat med att köra otympligt material? Är du duktig på att prioritera och strukturera upp ditt arbete? Då har vi tjänsten för dig!
Vi söker en truckförare till vår samarbetspartners som arbetar med att hyra ut bygg- och industrilösningar till företagskunder. Arbetet sker utomhus på företagets gård där man kommer flytta otympligt material så som bodar och maskiner. Då det gäller att kunna organisera upp gården är det viktigt att du är bra på att strukturera och prioritera ditt arbete.

Start: Omgående. Ansök redan idag, urval sker löpande
Ort: Strax utanför Göteborg
Omfattning: Heltid, mån-fre 06:45-16:00
Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag. För rätt person kan det finnas möjlighet att gå över till vår samarbetspartner på sikt. Förutsatt att allting fungerar bra.

Din profil
Krav:
• Truckkort C1 samt erfarenhet av att köra denna
• B-körkort
• Hantera svenska och engelska flytande i tal och skrift

Meriterande:
• Erfarenhet från byggbranschen
• Krankörkort

Vi söker dig som trivs med att köra truckar och hanterar dessa bra. Du har tidigare kört otympligt material och är inte rädd för att ta för dig på arbetsplatsen. Du är glad, framåt och har lika bra service såväl kunder som kollegor. Du har ett stort driv och är inte rädd för att lära dig nya saker. Det krävs att du som person är strukturerad då var bod har sin plats. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Tranpenad söker Göteborg söker erfaren skjutstativtruckförare!

Är du en effektiv och kvalitetsmedveten truckförare med siktet inställt på ett långsiktig uppdrag? Har du gedigen erfarenhet av truckkörning med skjutstativtruck? Då vill vi att du läser vidare! OM TJÄNSTEN Vi söker dig som kört skjutstativtruck dagligen under minst tre år, för omgående anställning. I den här tjänsten är det huvudsakligen truckkörning som blir din arbetsuppgift. Arbetsuppgifter: Lastning och lossning Truckkörning med skjutstativtruck ... Visa mer
Är du en effektiv och kvalitetsmedveten truckförare med siktet inställt på ett långsiktig uppdrag? Har du gedigen erfarenhet av truckkörning med skjutstativtruck? Då vill vi att du läser vidare!

OM TJÄNSTEN

Vi söker dig som kört skjutstativtruck dagligen under minst tre år, för omgående anställning. I den här tjänsten är det huvudsakligen truckkörning som blir din arbetsuppgift.

Arbetsuppgifter:

Lastning och lossning
Truckkörning med skjutstativtruck


OM DIG SOM SÖKER

Du som söker har gedigen erfarenhet av truckkörning med skjutstativtruck. Vi tror att du är skicklig, pålitlig och brinner för att köra truck. Trivs du dessutom med högt tempo och prioriterar säkerhet är det ett stort plus.

Personer med rätt inställning och hög arbetsmoral ser vi ett långsiktigt samarbete med. Vi testar din nivå på plats för att se om du klarar att hålla tempot som krävs.

Krav:

Truckkort A+B
Erfarenhet av truckkörning med skjutstativtruck
Obehindrad svenska i tal och skrift


Meriterande:

Körkort B

VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!

ÖVRIGA VILLKOR

Arbetstider: Skift, måndag-fredag.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.
Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

OM OSS PÅ TRANPENAD

Tranpenads värdeord ”Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande” har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 2000 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan, Kungsör och Eskilstuna. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon. Visa mindre

Ledigt heltidsjobb som truckförare på DHL Freight!

Ansök    Nov 10    Manpower AB    Truckförare
Är du en erfaren truckförare som är på jakt efter nya utmaningar? Vi på Manpower söker nu för DHL Freights räkning efter truckförare som är intresserade av att jobba heltid på nattskiftet. Start för tjänsten är omgående! Är du den vi letar efter? Ansök idag! #jobbjustnu Det här är ett konsultuppdrag som innebär att du kommer vara anställd som truckförare av Manpower men arbeta ute hos DHL Freight i Hisingsbacka. Vad innebär tjänsten som truckförare? V... Visa mer
Är du en erfaren truckförare som är på jakt efter nya utmaningar? Vi på Manpower söker nu för DHL Freights räkning efter truckförare som är intresserade av att jobba heltid på nattskiftet. Start för tjänsten är omgående! Är du den vi letar efter? Ansök idag! #jobbjustnu

Det här är ett konsultuppdrag som innebär att du kommer vara anställd som truckförare av Manpower men arbeta ute hos DHL Freight i Hisingsbacka.

Vad innebär tjänsten som truckförare?

Vi letar efter dig som är en rutinerad truckförare och som känner sig bekväm med att köra motviktstruck och ledstaplare. Den här tjänsten är en renodlad truckförartjänst där du kommer truck på DHL Freight som är en pakethanteringsterminal. Du kommer bland annat att jobba med lossning av lastbilar samt sortering av gods och paket. Arbetet sker i högt tempo och mot uppsatta mål.

Arbetstiderna för tjänsten är förlagda på nattskift, måndag-fredag 22.30-07.00.

Är det dig vi letar efter?

Till rollen som truckförare söker vi framför allt dig som är en driven person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och som letar efter en arbetsplats där det är högt tempo. Arbetet kräver även ett högt säkerhetstänk av dig som individ.

Krav för tjänsten:

* Truckkort A1-A4 och B1-B4 samt truckerfarenhet av motvikt eller ledstaplare
* God fysik
* Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten är om du har jobbat med lossning och lastning och har körkort och tillgång till bil.

Vad erbjuder Manpower mig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria via e-post: [email protected] Notera dock att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt extrajobb som skjutstativförare till DHL!

Ansök    Nov 11    Manpower AB    Truckförare
Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba extra som skjutstativsförare på DHL i Göteborg. Förutom det faktum att du får en väldigt omtyckt arbetsgivare är det bästa med det här jobbet att få köra truck och jobba för ett välkänt bolag. Låter det spännande? Har du erfarenheten vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som varar så länge du kan uppvisa en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Du kommer att... Visa mer
Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba extra som skjutstativsförare på DHL i Göteborg. Förutom det faktum att du får en väldigt omtyckt arbetsgivare är det bästa med det här jobbet att få köra truck och jobba för ett välkänt bolag. Låter det spännande? Har du erfarenheten vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar så länge du kan uppvisa en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos DHL i Torslanda.

Vad går arbetet ut på?

Tjänsten är en truckförartjänst där du kommer att köra motviktstruck eller skjutstativstruck (B3) under ditt skift. Du kommer arbeta med inflyt & utflyt där du plockar pallar från stallage alternativt lossa och lasta lastbilar.

Du bör därför tidigare ha erfarenhet av att ha kört på höjder som 8-12m för att lyckas bra i den här tjänsten. Det innebär att du ska ha kört skjutstativ i närtid för att vara aktuell i det här extrajobbet. Det är till stor fördel om du är tävlingsinriktad och gillar att arbeta mot uppsatta mål då arbetet till stor del präglas av denna mentalitet.

Arbetstiderna är förlagda mellan måndag-fredag antingen på dagtid 07.06-15.36 eller kvällstid 15.24-23.54.
Kan eventuellt bli aktuellt med nattskift 23.42-07.18 längre fram under arbetets gång.

Vad krävs för jobbet?

Till rollen som truckförare söker vi framför allt dig som är en social och lojal person som motiveras av att få ta eget ansvar och att få bli en viktig medlem i teamet.

Vi söker dig som:

* Har truckkort, A1-A4 och B1-B4, behörigheten för skjutstativ (B3) är ett krav
* Har kört skjutstativtruck alternativt motviktstruck i minst 6 månader inom närtid
* Har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten är om du har körkort och tillgång till bil samt tidigare har jobbat på lager eller inom industri.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder spännande, roliga och lärorika extrajobb för dig som studerar eller är pensionär. Vi hjälper dig med ditt CV och ger dig framtida karriärmöjligheter hos många av Sveriges mest attraktiva företag. Genom varierande och utmanande uppdrag skaffar du dig värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som du som student knyter viktiga kontakter för framtiden.

Sök tjänsten idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria via e-post: [email protected] Sök tjänsten omgående, tillsättningar sker löpande och kan innebära att annonsen stängs ner innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

DHL i Torslanda söker extrapersonal! Start omgående!

Ansök    Nov 4    Manpower AB    Truckförare
Vi på Manpower söker efter personal som vill jobba extra på DHL:s lager i Torslanda! DHL är en välkänd kund inom logistikbranschen och söker nu efter nya kompetenta kollegor. I den här tjänsten kommer du arbeta med truckkörning och orderplock men även enklare montering kan förekomma. Låter det som något för dig? Ansök idag! #jobbjustnu Det här är ett extrajobb som varar tillsvidare så länge du kan uppvisa en annan huvusaklig sysselsättning på minst 50%. D... Visa mer
Vi på Manpower söker efter personal som vill jobba extra på DHL:s lager i Torslanda! DHL är en välkänd kund inom logistikbranschen och söker nu efter nya kompetenta kollegor. I den här tjänsten kommer du arbeta med truckkörning och orderplock men även enklare montering kan förekomma. Låter det som något för dig? Ansök idag! #jobbjustnu

Det här är ett extrajobb som varar tillsvidare så länge du kan uppvisa en annan huvusaklig sysselsättning på minst 50%. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos DHL i Torslanda som extrapersonal.

Vad inkluderar tjänsten?

Rollen som konsult hos Manpower är både utmanande och rolig. Du kommer att utföra olika uppdrag hos våra kunder, vilket innebär att dina arbetsuppgifter kommer att variera. Hos DHL i Torslanda kommer du att arbeta med orderplock med truck, sortera och placera gods till rätt del av lagret och besiktiga ankommande gods. Enligt många av våra medarbetare är det bästa med arbetsplatsen att ingen dag är den andra lik och att få möjligheten att jobba med hela kroppen.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid 07.00-16.00 och kvällstid 15.00-23.00.
Du måste kunna arbeta varierande tider, både dag och kväll för att vara aktuell för tjänsten.

Är du DHL:s nya Lagerarbetare?

Det här jobbet passar dig som framför allt är stresstålig, initiativtagande och självgående i de arbetsuppgifter du tar dig an. Du bör ha någon erfarenhet av service eller tidigare arbetat på lager och vi tar för givet att du är en positiv och driven person som är mån om att göra ett bra jobb.

Krav för tjänsten är att du

* har truckkort A1-A4, B1-B4
* har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% - deltidsjobb, studier, elitidrott mm
* kan jobba varierat mellan dagtid 07.00-16.00 och kvällstid 15.00-23.00 minst 2 dagar i veckan

Meriterande för tjänsten är om du har körkort och tillgång till bil, tidigare lager- eller orderplockserfarenhet och kört truck efter utbildning.

Vad kan vi på Manpower erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som konsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Urval och intervjuer sker löpande, vilket kan generera i att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Sök tjänsten idag!
Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria Grüner via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Truckförare

Ansök    Nov 9    SRCE Services    Truckförare
SRCE SERVICES AB söker nu dig som är en duktig och van truckförare. Du kan ha jobbat med A B truckar och lastat/lossat bilar från bryggan eller på gården / flyttat gods på lagret. Vi letar också efter vana orderplockare som kört de mindre truckarna. För uppdrag hos kund som uthyrd eller som ämne för direktrekrytering. Allt i Storgöteborg. Sök till [email protected] ! Vi är bemanningsföretaget i Göteborg. Välkomna med er ansökan och märk allt med "truckf... Visa mer
SRCE SERVICES AB söker nu dig som är en duktig och van truckförare. Du kan ha jobbat med A B truckar och lastat/lossat bilar från bryggan eller på gården / flyttat gods på lagret. Vi letar också efter vana orderplockare som kört de mindre truckarna. För uppdrag hos kund som uthyrd eller som ämne för direktrekrytering. Allt i Storgöteborg.
Sök till [email protected] ! Vi är bemanningsföretaget i Göteborg.
Välkomna med er ansökan och märk allt med "truckförare Göteborg" Visa mindre

Erfaren truckförare till DHL i Torslanda!

Ansök    Nov 4    Manpower AB    Truckförare
Vi på Manpower söker just nu efter rutinerade truckförare till DHL Supply Chain i Torslanda! Vi söker dig som har minst 1 års vana av truckkörning, framförallt motviktstruck och skjutstativ. Är du intresserad av att fortsätta utveckla din karriär på ett globalt välkänt företag inom Industri och Logistik är du varmt välkommen med din ansökan! Vad innebär tjänsten? Rollen som truckförare på DHL passar dig som trivs i att arbeta i en social och trevlig mil... Visa mer
Vi på Manpower söker just nu efter rutinerade truckförare till DHL Supply Chain i Torslanda! Vi söker dig som har minst 1 års vana av truckkörning, framförallt motviktstruck och skjutstativ. Är du intresserad av att fortsätta utveckla din karriär på ett globalt välkänt företag inom Industri och Logistik är du varmt välkommen med din ansökan!

Vad innebär tjänsten?

Rollen som truckförare på DHL passar dig som trivs i att arbeta i en social och trevlig miljö. Du trivs verkligen med att köra truck och har ett högt säkerhetstänk.

I tjänsten kommer du dagligen hantera inkommande och utgående leveranser, leveranserna lastas in och ut i lastbilar direkt men även via spacers. Du behöver känna dig bekväm med båda arbetsuppgifterna då arbetet sker i högt tempo för att kunna leverera gods i rätt tid till slutkund. För att kunna genomföra arbetet på godkänd nivå behöver du känna dig bekväm att lagra in pall/gods i stallage på höga höjder, upp till tio meter. Tempot på DHL är högt men inga problem för erfarna truckförare.

Vem söker vi efter?

Till rollen som truckförare söker vi framför allt dig som är en trevlig och ansvarsfull person som arbetar effektivt och strukturerat samt motiveras av att få bli en viktig medlem i teamet. Detta arbete sker till stor del i team så du bör uppskatta att samarbeta med kollegor.

Arbetstiderna varierar, vi har följande arbetstider:

* 2-skift: varannan vecka dagtid 07:06-15:36 och varannan vecka kvällsskift 15:24-23:54.
* Ständig dag: 06:30-15:18
* Ständig natt: veckan startar söndag kväll och avslutas fredag morgon

Vi söker dig som

* har truckbehörighet för A1-A4 och B1-B4, TLP10
* har erfarenhet av att köra skjutstativ eller motviktstruck från tidigare arbetsplats
* behärskar svenska i både tal och skrift
* har ett prickfritt belastningsregister
* har B-körkort

Meriterande är om du har

* god datorvana
* erfarenhet av JIT-arbete
* har arbetat med administration kring logistik

Du som inte har kört truck i minst ett år kommer inte vara aktuell för denna tjänst då truckkörningen är så pass avancerad. Är du ny på truckkörning? Se över våra andra annonser.

Vad kan vi på Manpower erbjuda dig?

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos DHL.

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria via e-post: [email protected]

Urval och tillsättningar för tjänsten kommer ske löpande, vilket innebär att tjänsten kan plockas ner innan sista ansöknngsdatum. Så ansök omgående om du anser dig vara en match för tjänsten! Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Ledigt extrajobb som lagerarbetare hos DHL Freight i Göteborg!

Ansök    Nov 4    Manpower AB    Truckförare
Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba extra som lagerarbetare på DHL Freight i Hisingsbacka. För den här tjänsten behöver du älska att jobba med kroppen då fysiskt tunga lyft förekommer genom hela arbetspasset. Vi söker efter dig som är en riktig nattuggla och som hade älskat att jobba 23.30-05.30. Låter det intressant för dig? Varmt välkommen med din ansökan! #jobbjustnu Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare, så länge du har en an... Visa mer
Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba extra som lagerarbetare på DHL Freight i Hisingsbacka. För den här tjänsten behöver du älska att jobba med kroppen då fysiskt tunga lyft förekommer genom hela arbetspasset. Vi söker efter dig som är en riktig nattuggla och som hade älskat att jobba 23.30-05.30. Låter det intressant för dig? Varmt välkommen med din ansökan! #jobbjustnu

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare, så länge du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta ute hos DHL Freight vid Stigs Center.

Vad innebär det att jobba som lagerarbetare?

I rollen som lagerarbetare kommer du framförallt att jobba fysiskt. DHL Freight är ett pakethanteringslager och dina arbetsuppgifter ingår det att hantera både stora paket (upp emot 35kg) men även mindre försändelser. Paketen ska antingen matas upp på ett löpande band alternativt sorteras in i olika burar. I den här tjänsten kommer du få möjlighet att vara fysiskt aktiv och arbeta med hela kroppen under ditt skift.

Vi på Manpower söker just nu personer som är intresserade av att arbeta natt, mellan 23.30-05-30. Vi ser gärna att du är flexibel och kan jobba kväll när det behövs men störst behov just nu är på nattskiftet.

Är du rätt person för jobbet?

Till rollen på DHL Freight så söker vi framför allt dig som är en driven och lojal person som motiveras av möjligheten att få jobba med de bästa i branschen och att få bli en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta på lager eller med pakethantering från tidigare arbetsplats, men det här är inget krav. Det dagliga arbetet kräver att du är stresstålig, gillar fysiskt arbete och 'är självgående i din yrkesroll.

Vi söker dig som

* har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% - exempelvis: deltidsjobb, studier, elitidrott, egen företagare
* har god fysik
* har truckkort A1-A4, B1-B4
* behärskar svenska i både tal och skrift
* kan jobba nattskift 2-3 gånger i veckan

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Vi erbjuder spännande, roliga och lärorika extrajobb för dig som studerar eller är pensionär. Vi hjälper dig med ditt CV och ger dig framtida karriärmöjligheter hos många av Sveriges mest attraktiva företag. Genom varierande och utmanande uppdrag skaffar du dig värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som du som student knyter viktiga kontakter för framtiden.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos DHL Freight. Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria via e-post: [email protected] Notera dock att vi inte tar emot ansökningar eller CV:n via mail med hänsyn till GDPR.

Urval och tillsättningar för tjänsten sker löpande. Annonsen kan med andra ord plockas ner i förtid om vi redan fyllt alla platser, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Extrajobb som truckförare till DHL Freight i Göteborg!

Ansök    Nov 4    Manpower AB    Truckförare
Truckförare på jakt efter nytt jobb? DHL Freight i Hisingsbacka behöver nu utöka sitt team med ytterligare kompetenta kollegor som vill jobba på nattskiftet. Vi på Manpower letar nu efter dig som är en rutinerad truckförare, som har kört motviktstruck eller ledstaplare på tidigare arbetsplats. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! #jobbjustnu Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare, så länge du har en giltig huvudsaklig sysselsättnin... Visa mer
Truckförare på jakt efter nytt jobb? DHL Freight i Hisingsbacka behöver nu utöka sitt team med ytterligare kompetenta kollegor som vill jobba på nattskiftet. Vi på Manpower letar nu efter dig som är en rutinerad truckförare, som har kört motviktstruck eller ledstaplare på tidigare arbetsplats. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! #jobbjustnu

Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare, så länge du har en giltig huvudsaklig sysselsättning. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos DHL Freight.

Att jobba extra som truckförare på DHL Freight

I det här extrajobbet på DHL Freight så kommer du att arbeta med truckkörning och lastning samt lossning. Här letar vi efter framförallt dig som är en rutinerad truckförare när det kommer till motvikstruck och ledstaplare. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att lasta av och på lastbilar med paket. Du kommer även att hantera inkommande och utgående leveranser. DHL Freight är ett välkänt pakethanteringslager där arbetet sker i högt tempo och där man inte bör vara rädd för att ta i.

Arbetstiderna för tjänsten är förlagda på natten, 23:30-05.30. Det är enbart detta skift vi har för detta extrajobbet.

Är du den vi söker?

Till rollen som truckförare söker vi framför allt dig som är en prestigelös och driven person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och möjligheten att få jobba med de bästa i branschen. Arbetet kräver att du är stresstålig, ansvarsfull och har ett högt säkerhetstänk i din yrkesroll.

Krav för tjänsten:

* Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% - deltidsjobb, studier, elitidrottare eller egen företagare
* Truckkort A1-A4 och B1-B4 samt truckerfarenhet från tidigare arbetsplats
* God fysik
* Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten är om du har jobbat med lossning och lastning, har körkort och tillgång till bil samt har truckerfarenhet från truckar utöver motvikt och ledstaplare som är krav för tjänsten.

Vad erbjuder Manpower mig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som resurskonsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria via e-post: [email protected] Notera dock att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Erfarenhet av Rotomaskin? Läs mer!

Ansök    Nov 3    Platsa AB    Truckförare
Platsa är en helhetsleverantör kring all typ av rekrytering. Genom kunskap, engagemang, och en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess lokaliserar vi rätt person till rätt plats. Vi är med hela vägen och ger oss inte förrän vi hittat den ni söker. En lyckad rekrytering hjälper företag att få in nya tankar, andra erfarenheter och mer energi. Det är lätt att söka efter den mest kvalificerade kandidaten, när det egentligen är både kompetens och personliga egenska... Visa mer
Platsa är en helhetsleverantör kring all typ av rekrytering. Genom kunskap, engagemang, och en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess lokaliserar vi rätt person till rätt plats. Vi är med hela vägen och ger oss inte förrän vi hittat den ni söker. En lyckad rekrytering hjälper företag att få in nya tankar, andra erfarenheter och mer energi. Det är lätt att söka efter den mest kvalificerade kandidaten, när det egentligen är både kompetens och personliga egenskaper som skapar den perfekta matchningen. Vi är givetvis auktoriserade.

Är du utbildad och erfaren Rotomaskinsförare och söker nya utmaningar? För kunds räkning söker vi på Platsa dig med rätt inställning, vilja och erfarenhet. Läs mer om tjänsten och vem vi söker!
 
Vår kund är ett stabilt familjeföretag som funnits på marknaden sedan 60-talet. Idag består företaget av drygt 30 medarbetare och behöver fylla på med fler kollegor för att kunna möta den stora efterfrågan. Rollen som Rotomaskinsförare innebär uppdrag ute hos kund, som framför allt består av byggarbetsplatser eller industrier. Det bjuds på frukost varje fredag, gemensam grill ute på gården, företagshälsovård och friskvårdsbidrag. Du blir en del av en platt organisation med högt i tak och korta beslutsvägar. Tjänstens sysselsättningsgrad är heltid och arbetstiderna är mån-fre ca kl. 7-16 (kan variera beroende på uppdrag).
 
Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad och erfaren Rotomaskinsförare. Du känner dig trygg i rollen som truckförare och är van att köra ute i trafiken. För att trivas hos kunden är det viktigt att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till olika situationer. En arbetsdag kan innebära att du är ute på flera olika arbetsplatser och möter olika kunder. Du förstår vikten av att vara professionell i ditt bemötande och alltid göra ditt yttersta för att leverera det bästa till kunden. Du är van att arbeta självständigt.
 
Krav

• Minst 3 års relevant erfarenhet 
• Utbildning för Rotomaskin
• Flytande svenska i tal och skrift 
Vi ser fram emot din ansökan!
 
Du kommer bli anställd konsult hos Platsa AB och uthyrd till kund. Som konsult hos oss erbjuder vi en trygg anställning. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryterare Evelina Löfberg ([email protected]) Visa mindre

Truckförare till kommande uppdrag!

Ansök    Nov 3    LN Personal AB    Truckförare
Är du en erfaren truckförare som letar efter nya utmaningar? Toppen, då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu drivna och erfarna truckförare för uppdrag hos våra samarbetspartners i Göteborg. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara truckkörning, packa, plocka och lossa varor. Arbetstempot är högt och det kommer krävas en del fysiskt arbete. Det kan förekomma lättare lageradministration hos vissa av våra samarbetspartners. Start: Omgående. Ansök redan id... Visa mer
Är du en erfaren truckförare som letar efter nya utmaningar? Toppen, då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu drivna och erfarna truckförare för uppdrag hos våra samarbetspartners i Göteborg. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara truckkörning, packa, plocka och lossa varor. Arbetstempot är högt och det kommer krävas en del fysiskt arbete. Det kan förekomma lättare lageradministration hos vissa av våra samarbetspartners.

Start: Omgående. Ansök redan idag, urval sker löpande
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, mån-fre – Varierande arbetstid beroende på uppdrag
Anställningsform: Konsultuppdrag

Din profil
Krav:
• Truckkort A + B - Vana av minst 6 mån truckkörning
• B-körkort och tillgång till bil
• Svenska i tal och skrift

Vi ser gärna att du har en hög arbetsmoral, gillar att samarbeta och en positiv energi att tillföra. Vi söker dig som är ambitiös, kunnig och inte rädd för att ta i när det behövs. Du har lagervana sedan tidigare och är en riktigt skicklig truckförare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Tranpenad Göteborg söker lagermedarbetare för heltidstjänst!

Är du en dedikerad lagspelare som gillar fysiskt arbete och trivs med att jobba mot uppsatta mål? Då är det här jobbet för dig. Välkommen med din ansökan! OM TJÄNSTEN Som lagermedarbetare hos våra kunder är du en mycket viktig del av verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att plocka, packa och utleverera beställningar, men även andra arbetsuppgifter som hör till lager, så som truckkörning, inleveranser och inventering. Arbetsupp... Visa mer
Är du en dedikerad lagspelare som gillar fysiskt arbete och trivs med att jobba mot uppsatta mål? Då är det här jobbet för dig. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN

Som lagermedarbetare hos våra kunder är du en mycket viktig del av verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att plocka, packa och utleverera beställningar, men även andra arbetsuppgifter som hör till lager, så som truckkörning, inleveranser och inventering.

Arbetsuppgifter:

Orderplock
Truckkörning


OM DIG SOM SÖKER

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten och känner stolthet i att det inte bara går fort utan att det också blir rätt. Du utför ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang.

Krav:

Truckkort A+B
Erfarenhet av truckkörning


Meriterande:

Körkort B
Arbetat med handskanner tidigare


VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!

ÖVRIGA VILLKOR

Arbetstider: Dagtid, måndag-fredag alt. Kvällstid måndag-fredag.
Omfattning: Heltid.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.
Start: Omgående eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

OM OSS PÅ TRANPENAD

Tranpenads värdeord ”Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande” har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 2000 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan, Kungsör och Eskilstuna. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!ANSÖKAN

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon. Visa mindre

Tranpenad söker Göteborg söker erfaren skjutstativtruckförare!

Är du en effektiv och kvalitetsmedveten truckförare med siktet inställt på ett långsiktig uppdrag? Har du gedigen erfarenhet av truckkörning med skjutstativtruck? Då vill vi att du läser vidare! OM TJÄNSTEN Vi söker dig som kört skjutstativtruck dagligen under minst tre år, för omgående anställning. I den här tjänsten är det huvudsakligen truckkörning som blir din arbetsuppgift. Arbetsuppgifter: Lastning och lossning Truckkörning med skjutstativtruck ... Visa mer
Är du en effektiv och kvalitetsmedveten truckförare med siktet inställt på ett långsiktig uppdrag? Har du gedigen erfarenhet av truckkörning med skjutstativtruck? Då vill vi att du läser vidare!

OM TJÄNSTEN

Vi söker dig som kört skjutstativtruck dagligen under minst tre år, för omgående anställning. I den här tjänsten är det huvudsakligen truckkörning som blir din arbetsuppgift.

Arbetsuppgifter:

Lastning och lossning
Truckkörning med skjutstativtruck


OM DIG SOM SÖKER

Du som söker har gedigen erfarenhet av truckkörning med skjutstativtruck. Vi tror att du är skicklig, pålitlig och brinner för att köra truck. Trivs du dessutom med högt tempo och prioriterar säkerhet är det ett stort plus.

Personer med rätt inställning och hög arbetsmoral ser vi ett långsiktigt samarbete med. Vi testar din nivå på plats för att se om du klarar att hålla tempot som krävs.

Krav:

Truckkort A+B
Erfarenhet av truckkörning med skjutstativtruck
Obehindrad svenska i tal och skrift


Meriterande:

Körkort B

VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!

ÖVRIGA VILLKOR

Arbetstider: Skift, måndag-fredag.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.
Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

OM OSS PÅ TRANPENAD

Tranpenads värdeord ”Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande” har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 2000 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan, Kungsör och Eskilstuna. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon. Visa mindre

Truckförare deltid

Ansök    Nov 2    AB Effektiv Göteborg    Truckförare
Har du erfarenhet av truckkörning och är studerande alternativt har en annan sysselsättning på minst 50 %? Då kan du vara den vi söker! Vi söker just nu truckförare som vill arbeta 1-2 dagar ute hos vår kund. Välkommen med din ansökan! Om vår kund I denna roll kommer du arbeta ute hos en av våra kunder som är aktiva inom livsmedelsbranschen och har sitt lager i Lindome. Dina arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att packa och ploc... Visa mer
Har du erfarenhet av truckkörning och är studerande alternativt har en annan sysselsättning på minst 50 %? Då kan du vara den vi söker! Vi söker just nu truckförare som vill arbeta 1-2 dagar ute hos vår kund. Välkommen med din ansökan!

Om vår kund
I denna roll kommer du arbeta ute hos en av våra kunder som är aktiva inom livsmedelsbranschen och har sitt lager i Lindome.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att packa och plocka utefter en orderlista, ta emot in- och utleveranser samt lossa och lasta pallar på lastbilar med hjälp av motviktstruck. Vi ser även att du kan jobba 1-2 dagar i veckan under en längre period. Det kan även finnas chans till sommarjobb och mer jobb under ledighetsperioder. Arbetet kan komma att innehålla en del lyft, som visserligen inte är tunga men som ändå kräver att du är bekväm med att arbeta fysiskt.

Din profil
Vi söker dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 %. Då du i denna roll arbetar mycket självständigt är det viktigt att du är en person som är ansvarstagande och drivande. Det är även meriterande om du som söker har tidigare erfarenhet från lager/logistikbranschen samt att du har körkort och tillgång till bil.

Krav för tjänsten:
- Minst 18 år fyllda
- Innehar truckkort samt har en god truckvana
- Talar och förstår flytande svenska
- Har möjlighet att jobba dagtid
- Minst 1 år kvar av dina studier

Villkor:
Ort: Lindome
Omfattning: Deltid, 1-2 dagar/veckan
Arbetstider: Dagtid

Vänligen specificera i din ansökan vilka truckar du har erfarenhet av.

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.
För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Sökord
Lager, truckkörning, student, deltid, extrajobb Visa mindre

Lagermedarbetare till Dawa Däck

Ansök    Nov 1    Eterni Sweden AB    Truckförare
Vi söker erfarna Montörer och truckförare till Dawa Däck i Landvetter Eterni Sweden söker nu lagermedarbetare med erfarenhet av något eller några av nedan områden, till vår kund Dawa Däck i Landvetter. Behovet är omgående och uppdraget beräknas hålla på till slutet av December med eventuellt förlängning.    ARBETSUPPGIFTER Du är en viktig del av leveranskedjan och har som ambition och strävan att alltid ha kunden i fokus. Du arbetar bra tillsammans med dit... Visa mer
Vi söker erfarna Montörer och truckförare till Dawa Däck i Landvetter
Eterni Sweden söker nu lagermedarbetare med erfarenhet av något eller några av nedan områden, till vår kund Dawa Däck i Landvetter. Behovet är omgående och uppdraget beräknas hålla på till slutet av December med eventuellt förlängning. 
 
ARBETSUPPGIFTER
Du är en viktig del av leveranskedjan och har som ambition och strävan att alltid ha kunden i fokus. Du arbetar bra tillsammans med ditt team för att kunderna ska få exakta, snabba och högkvalitativa leveranser.

Vi ser att du har erfarenhet ifrån någon av dessa arbetsuppgifter: 
  Orderplock/truckförare - orderhantering, registrera, sortera och kontrollera in- och ut leveranser. Erfarenhet av högstaplande truck.
Meriterande om du har arbetat med Däckmontering - montering och balansering av däck och fälg.
Maskinoperatörer
Arbetets tiderna är måndag-fredag, antingen dag eller kväll.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Som person tror vi att du är noggrann, ansvarsfull och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Vidare ser vi att du är en ordningsam  och van vid att jobba enligt säkerhetsföreskrifter och riktlinjer och gillar att hålla det rent och snyggt omkring dig. Du trivs med ett fysiskt arbete och har en god fysik, då det förekommer en hel del tunga lyft.

För att bli aktuell som orderplockare krävs erfarenhet av truckkörning och truckkort A1-A4 + B1-B4.
Flytande svenska i tal och skrift
Meriterande med fallskyddsutbildning och AWS Astro erfarenhet. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som lagermedarbetare är ett konsultuppdrag på heltid med omgående start. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Dawa Däck AB.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Robert Tigerberg på [email protected] 
 
Dawa Däck och Eterni erbjuder dig en tjänst hos en stark och trygg aktör i en spännande bransch med marknadsmässig lön. Varmt välkommen med din ansökan!
Ansök via länken eller på Eterni.se. Ansökningar via mail hanteras ej. Visa mindre

Extrajobb som truckförare på dagtid - Hisings Kärra

Arbetsuppgifter Hos detta spännande företag i Hisings Kärra kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter som truckförare att vara lastning och lossning av gods. Arbetet sker med hjälp av motviktstruck. Även andra arbetsuppgifter förekommer på lagret. Arbetstider Arbetet är förlagt till dagtid, cirka 07:00-16:00 under vardagar. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vilja/kunna arbeta cirka två vardagar i veckan. Under sommaren finns möjlighet till mer a... Visa mer
Arbetsuppgifter
Hos detta spännande företag i Hisings Kärra kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter som truckförare att vara lastning och lossning av gods. Arbetet sker med hjälp av motviktstruck. Även andra arbetsuppgifter förekommer på lagret.

Arbetstider
Arbetet är förlagt till dagtid, cirka 07:00-16:00 under vardagar. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vilja/kunna arbeta cirka två vardagar i veckan. Under sommaren finns möjlighet till mer arbete.

Start för denna tjänst sker omgående.

Personliga egenskaper/kvalifikationer
Du har förmågan att arbeta strukturerat och metodiskt för att säkerställa ordning och reda vid lastning och lossning av gods. Vi söker dig med god initiativtagningsförmåga och som trivs med att arbeta självständigt bidrar du till ett bra flöde för verksamheten. Du är även bekväm med att arbeta fysiskt och använda kroppen.

Storesupports värdegrund vilar tungt på tre nyckelord - engagemang, kunskap och kvalitet - tre värdeord som är styrande i våra beslut, kommunikation och dagliga handlingar. Viktiga ord som vi vill ska lysa igenom hos alla våra medarbetare. För att vi ska trivas ihop ser vi också att du har en bra och positiv inställning till arbetet samt god attityd mot andra.

- För att anställas för denna tjänst krävs det att du studerar på minst 50 procent, har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 procent alternativt driver eget företag.
- Eftersom arbetsplatsintroduktion, säkerhetsregler, säkerhetsgenomgångar och övriga instruktioner sker på svenska behöver du behärska svenska språket bra.
- Truckkörkort A+B är ett krav i denna tjänst samt att du har vana från att köra motviktstruck.


Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.

Om oss
Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Kunderna finns i detaljhandelns alla led - lager, logistik, e-handel, butiker och leverantörer. Storesupport är marknadsledande och har uppdrag i hela Sverige, kontoren finns i Malmö, Göteborg och huvudkontoret i Solna, Stockholm. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 2000 medarbetare. Svenska Storesupport Lager & Logistisk AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och anslutet till Kompetens­företagen via Almega. www.storesupport.se (http://www.storesupport.se).

Intresserad?
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen! Visa mindre

Vi behöver duktiga truckförare till vår logistikavdelning

Vill du bli en del utav oss på Volvo Lastvagnar? Är du en truckförare av rang, snabbtänkt och en riktig teamplayer? Ja – då är det dig vi söker! Det går bra för oss och vi behöver fylla på med nya stjärna som vill köra truck hos oss. Du kommer tillhöra vår logistikavdelning, köra truck och förse och se till att allt material är på plats i rätt tid. Det är här i göteborgsregionen?- navet i svensk industri, som framtidsjobben finns.?Vi tänker oss att du vi... Visa mer
Vill du bli en del utav oss på Volvo Lastvagnar? Är du en truckförare av rang, snabbtänkt och en riktig teamplayer? Ja – då är det dig vi söker!
Det går bra för oss och vi behöver fylla på med nya stjärna som vill köra truck hos oss. Du kommer tillhöra vår logistikavdelning, köra truck och förse och se till att allt material är på plats i rätt tid.
Det är här i göteborgsregionen?- navet i svensk industri, som framtidsjobben finns.?Vi tänker oss att du vill jobba hos oss på Volvo, kanske vet du inte om det själv ännu. I?Volvokoncernen är vi?100.000?anställda runt om i världen på ett otal olika arbetsuppgifter. Börjar du hos oss?på Tuve?får du en grym insyn?och kunskap om?ett av våra?powerbrands?i?Sverige?-?Volvo Trucks. Här arbetar vi för mångfald, sökande med olika bakgrund och erfarenheter och eftersträvar 50% kvinnor på vår arbetsplats. Dina arbetstider kommer vara förlagda mellan 06.42-15.48 eller 15..48-00.42. Vi ser att du som söker kan starta din anställning omgående eller inom 2-4 veckor.
En truckförare hos oss är en glad, positiv, driven person som brinner för samarbete och teamwork. För dig är det självklart med säkerhet och kvalitet på arbetsplatsen och det är inget som du kompromissar med. Hos oss uppmuntrar vi till utveckling och ser att du är delaktig i att förbättra vår organisation, dig själv och ditt team. Du har en fördel om du har tidigare erfarenhet och truckvana men det är inget krav här - för personer med rätt attityd och inställnig är allt möjligt! Det enda kravet vi har är att du har godkända betyg i svenska, matte och engelska samt att du innehar B-körkort.
Du?måste
•?Vilja bidra till ökad välfärd i världen. Vi bygger världens bästa lastbil och vill vara?det självklara valet.
• Vara engagerad och driven i ditt arbete
•?Vara?proaktiv och hela tiden ligga steget före
•?Vara dig själv – alla andra är redan tagna.
Inträdesbiljetten?
•?En lyhörd, inkluderande,?samarbetsvillig personlighet som vill utvecklas i livet.
•?Kunna kommunicera och sammarbete med olika typer av människor
•?Uppmärksamma andra och de kommer att uppmärksamma dig!
•?Godkända?gymnasiebetyg i kärnämnena svenska, engelska och matte A
•?B-körkort
•?Meriterande med behörigheter för truck A1-4, B1-5 samt D1 (TLP10)
I denna rekrytering vill vi?inte ha?ett vanligt personligt brev och?CV, vi vill förstå din kompetens och vem du är! Besvara dessa?sex?frågor på max en A4-sida och bifoga som?din ansökan:
• Varför vill du bli truckförare hos oss?
• Vilken erfarenhet har du skaffat dig i livet som matchar denna tjänst
• Beskriv en situation där din förmåga att samarbeta var avgörande för att nå dina mål
• Vad gör du för att leverar ett arbete med hög kvalitet som du är stolt över
• Vad gör du för att utveckla dig själv och lära dig nytt?
• Hur passar ett job som truckförare på Volvo in i planen om ditt liv?
Vi behöver din ansökan?snarast, men?senast?14 November 2021. Vill du veta mer om hur det är att jobba på Volvo i Tuve? Maila dina frågor till [email protected] så svarar vi så fort vi kan.
Anställningsform:
Visstid. Visa mindre

Truckförare till DFDS Professionals

Ansök    Nov 1    DFDS Professionals AB    Truckförare
Om jobbet Är du på jakt efter ett arbete med mycket truckkörning och gillar att ha eget ansvar? Inte rädd att ta i när situationen kräver? Vi på DFDS Professionals söker truckförare för kommande uppdrag! Om tjänsten Som truckförare inom DFDS Professionals kommer du framförallt jobba inom terminallogistik som innefattar mycket motviktstruck. Här jobbar du inte enbart med att flytta saker från A till B, du kan även ställas inför komplexa omlastningsuppdrag ... Visa mer
Om jobbet
Är du på jakt efter ett arbete med mycket truckkörning och gillar att ha eget ansvar? Inte rädd att ta i när situationen kräver? Vi på DFDS Professionals söker truckförare för kommande uppdrag!

Om tjänsten
Som truckförare inom DFDS Professionals kommer du framförallt jobba inom terminallogistik som innefattar mycket motviktstruck. Här jobbar du inte enbart med att flytta saker från A till B, du kan även ställas inför komplexa omlastningsuppdrag som kräver fokus och fingerfärdighet från din sida. Här kommer du stöta på kunder från hela världen som kräver en specifik sak – bra service.

Dina dagliga arbetsuppgifter och ansvarsområden i din arbetsroll kan omfatta:
• Köra gaffeltruck/motviktstruck/ledstaplare/skjutstativstruck
• Lastning och lossning av gods
• Effektivt stapla och lagra produkter
• Arbeta med andra uppgifter som tillhör terminalarbete


Krav
Vi behöver någon som har kört truck tidigare och känner sig bekväm bakom ratten. Med den erfarenheten är du certifierad med truckkort typ A-B.
• Erfarenhet av att köra truck
• Certifierad minst med truckkort typ A-B
• Flytande svenska
• Förstår och kan göra sig förstådd på engelska

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Din profil
Vi letar efter dig som inte är rädd för att smutsa ner händerna och arbeta, ibland i utomhusmiljö där vädret kan påverka på gott och ont. Att få jobbet gjort är viktigt för dig och att du inte heller har några problem att arbeta ensam eller tillsammans med dina kollegor. De mest givna arbetsuppgifterna som du kommer att genomföra är att lasta och lossa allt från små lådor till stora industriartiklar. Därför behöver vi dig med ett starkt självförtroende i att köra motviktstruck och din positiva inställning till dina dagliga uppgifter!

På arbetsplatsen finns det två st kontinuerliga skift; dagtid 06:20-15:05 och kvällstid 14:55-23:40.


DFDS Professionals
Du är anställd av oss på DFDS Professionals men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss DFDS Professionals för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Vi har självklart kollektivavtal. Vi värnar om din hälsa och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på gymkort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Sökord
Truckförare, motviktstruck, lager, lagerarbetare, DFDS, terminal, truck Visa mindre

Ledigt jobb som godsmottagare hos välkänd kund i industrin!

Ansök    Okt 29    Manpower AB    Truckförare
Är du vår blivande godsmottagare? Vi på Manpower söker nu efter kompetenta godsmottagare för våra kunders räkning. Våra kunder är välkända underleverantörer inom fordonsindustrin som värnar om sina anställdas personliga utveckling. Start för tjänsten är omgående och intervjuer kommer ske löpande så är du intresserad? Tveka inte på att skicka in din ansökan omgående! #jobbjustnu Manpower har samarbete med två välkända underleverantörer inom fordonsindust... Visa mer
Är du vår blivande godsmottagare? Vi på Manpower söker nu efter kompetenta godsmottagare för våra kunders räkning.

Våra kunder är välkända underleverantörer inom fordonsindustrin som värnar om sina anställdas personliga utveckling. Start för tjänsten är omgående och intervjuer kommer ske löpande så är du intresserad? Tveka inte på att skicka in din ansökan omgående! #jobbjustnu

Manpower har samarbete med två välkända underleverantörer inom fordonsindustrin som nu söker efter nya kompetenta godsmottagare! Det är två omtyckta arbetsplatser där det finns stora möjligheter för utveckling. Arbetsplatserna är förlagda i Arendal, Torslanda.

Vad innebär tjänsten?

Vi på Manpower söker för kunds räkning efter godsmottagare med passion för logistik och ett gott sinne för struktur och noggrannhet. Du har en god förmåga att planera din arbetsdag självständigt och kan med enkelhet prioritera vilka arbetsuppgifter som behöver göras och när.

Dina arbetsuppgifter kommer inkludera

* truckkörning, framförallt motviktstruck och skjutstativstruck
* kontakt med speditörer
* administrativa arbetsuppgifter
* in- och utleverans av material i system

Du trivs utomordentligt med truckkörning och bemästrar konsten att hantera stressiga och krävande situationer och samtidigt köra truck på ett tryggt och säkert sätt. I rollen är det viktigt att vara flexibel, då prioriteringar lätt kan förändras under en arbetsdag. Du är företagets ansikte utåt och i din roll ingår det att hantera ankommande gods och bemöta transportörer dagligen.

Arbetstiden för tjänsten kommer vara måndag-fredag 06.30-15.18.

Vem passar för den här tjänsten?

Du bör ha spenderat några år inom logistikbranschen och främst inom lager och godsmottagning. Du har truckerfarenhet från tidigare arbetsplats och gärna erfarenhet av Automotive-branschen. Termer och verktyg som JIT, FIFO och LEAN är välkända begrepp för din del.

I övrigt ser vi gärna att du har

* Truckkort A1-A4, B1-B4 - erfarenhet av motviktstruck och skjutstativ behövs
* B-körkort
* Flytande svenska i tal och skrift
* Datorvana (Office-paketet)

Meriterande för tjänsten är om du har goda kunskaper i engelska samt arbetat i affärsystemet SAP på tidigare arbetsplats.

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som konsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Sök tjänsten idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria via e-post: [email protected] Notera att urval sker löpande och tillsättning för tjänsten kan ske innan sista ansökningsdatum.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Studenter till kommande lageruppdrag

Ansök    Okt 28    Adecco Sweden AB    Truckförare
Vi söker studenter med truckkort för kommande uppdrag till Adecco i Göteborg. Om du trivs med att köra truck och vill ha ett fartfyllt extrajobb med varierande arbetsuppgifter så kan du passa för denna tjänst! Om tjänsten Som student med truckkort kommer du antingen att arbeta med truckkörning eller andra arbetsuppgifter som kan förekomma på ett lager hos Adeccos kunder i Göteborg. Arbete förekommer både enskilt och i team och kan variera under dagen. Tjä... Visa mer
Vi söker studenter med truckkort för kommande uppdrag till Adecco i Göteborg. Om du trivs med att köra truck och vill ha ett fartfyllt extrajobb med varierande arbetsuppgifter så kan du passa för denna tjänst!

Om tjänsten
Som student med truckkort kommer du antingen att arbeta med truckkörning eller andra arbetsuppgifter som kan förekomma på ett lager hos Adeccos kunder i Göteborg. Arbete förekommer både enskilt och i team och kan variera under dagen. Tjänsten kan ha varierande arbetstider beroende på var uppdraget är. Därför vill vi att du ska kunna vara flexibel att arbeta dagtid, kväll samt skift.

I din roll som lagerarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära

- Truckkörning
- Plock och Pack
- Montering

Tjänsten är ett kommande konsultuppdrag för studenter. Som konsult får du en anställning i Adecco Student.

Om dig
Vi söker dig som studerar på 100%, har truckkort A1-4 + B1-4 enligt TLP10 och god vana av att köra truck. Meriterande om du har körkort och tillgång till bil. Vidare söker vi dig som har ett stort intresse av att arbeta inom lager och logistik. Detta är ett relativt fysiskt arbete med högt arbetstempo så det är viktigt att du trivs med den typen av arbete. Du bör vara flexibel för att arbeta varierande arbetstider och på olika arbetsplatser.

Vidare ser vi att du är noggrann, positiv, strukturerad och tycker om att ha många bollar i luften. Du behärskar svenska och engelska flytande.

Viktigt för tjänsten är
- Studier på 100%
- Truckkort A1-4 + B1-4 enligt TLP10
- Erfarenhet av lagerarbete
- Meriterande med erfarenhet av montering
- Körkort och tillgång till bil

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Truckförare till godsmottagning

Ansök    Okt 29    LN Personal AB    Truckförare
Vi söker nu en duktig och engagerad truckförare till vår samarbetspartner i Göteborg. Företaget är verksamma inom ytbehandling av olika mekaniska komponenter, främst till fordonsindustrin. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara truckkörning där du lastar och lossar varor på företagets godsmottagning. En stor del av arbetet innebär också att bemöta kunder och vara behjälplig i deras ärenden. Utöver det ingår även lättare lageradministration. Start: Omgåe... Visa mer
Vi söker nu en duktig och engagerad truckförare till vår samarbetspartner i Göteborg. Företaget är verksamma inom ytbehandling av olika mekaniska komponenter, främst till fordonsindustrin. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara truckkörning där du lastar och lossar varor på företagets godsmottagning. En stor del av arbetet innebär också att bemöta kunder och vara behjälplig i deras ärenden. Utöver det ingår även lättare lageradministration.

Start: Omgående – ansök redan idag
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, mån-fre 07:00-16:00
Anställningsform: Detta är en rekrytering, där man blir anställd direkt av vår samarbetspartner

Din profil
Krav:
• Truckkort A + B
• Truckvana om minst 6 månader
• Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande:
• Truckkort B5 + erfarenhet
• God vana av Microsoft Office

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du tidigare arbetat med truckkörning och är trygg i denna roll. Du behöver vara noggrann, analytisk och flexibel där du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Det är också viktigt att du besitter god förmåga att samarbeta med andra, då stor del av arbetet innebär detta.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Truckförare

Ansök    Okt 29    AB Effektiv Göteborg    Truckförare
Är du en självständig lagspelare som är van vid fysiskt arbete? Har du erfarenhet av att köra truck? Då kan det vara dig vi söker för framtida truckföraruppdrag. Dina arbetsuppgifter I rollen som truckförare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter lastning, lossning och förflyttning av gods. Arbetet utförs både i grupp och självständigt, vilket kräver en god samarbetsförmåga och ger frihet under ansvar. Då det dagliga arbetet kan innebära ett högt tempo stäl... Visa mer
Är du en självständig lagspelare som är van vid fysiskt arbete? Har du erfarenhet av att köra truck? Då kan det vara dig vi söker för framtida truckföraruppdrag.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som truckförare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter lastning, lossning och förflyttning av gods. Arbetet utförs både i grupp och självständigt, vilket kräver en god samarbetsförmåga och ger frihet under ansvar. Då det dagliga arbetet kan innebära ett högt tempo ställs krav på både tidigare erfarenheter av truckkörning men även på effektivitet och noggrannhet.

Arbetstider: Varierande, med måndag - fredag kl. 07:00-16:00 som ordinarie
Område: Göteborgsområdet
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100%
Anställningsperiod: Både kortare och längre uppdrag kan förekomma

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av truckkörning och är van vid fysiskt ansträngande arbete då uppgifterna kan innebära tunga lyft. Vidare är du även en strukturerad och ordningsam person som gärna tar ansvar. Du trivs med att arbeta både självständigt men också i grupp.

Krav:
Truckkort A1-4 och B1-4, specificera vilka truckar du är van att köra
Erfarenhet av att truckkörning i arbetet
Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande:
B-körkort

Intervjuer och tillsättning kan ske löpande så tveka inte med din ansökan!

Om oss

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten kommer du vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.

Sökord
Truck, lager, industri, däck, logistik, transport Visa mindre

Tranpenad Göteborg söker lagermedarbetare till kund i Landvetter

Är du en dedikerad lagspelare som gillar fysiskt arbete och trivs med att jobba mot uppsatta mål? Då är det här jobbet för dig. Välkommen med din ansökan! OM TJÄNSTEN Som lagermedarbetare hos våra kunder är du en mycket viktig del av verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att plocka, packa och utleverera beställningar, men även andra arbetsuppgifter som hör till lager, så som truckkörning, inleveranser och inventering. Arbetsupp... Visa mer
Är du en dedikerad lagspelare som gillar fysiskt arbete och trivs med att jobba mot uppsatta mål? Då är det här jobbet för dig. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN

Som lagermedarbetare hos våra kunder är du en mycket viktig del av verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att plocka, packa och utleverera beställningar, men även andra arbetsuppgifter som hör till lager, så som truckkörning, inleveranser och inventering.

Arbetsuppgifter:

Orderplock
Truckkörning


OM DIG SOM SÖKER

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Eftersom du är vårt ansikte utåt hos våra kunder är det utav oerhörd vikt att du är kvalitetsmedveten och känner stolthet i att det inte bara går fort utan att det också blir rätt. Du utför ditt arbete strukturerat, med noggrannhet och engagemang.

Krav:

Truckkort A+B
Erfarenhet av truckkörning


Meriterande:

Körkort B
Arbetat med handskanner tidigare


VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!

ÖVRIGA VILLKOR

Arbetstider: Dagtid, måndag-fredag alt. Kvällstid måndag-fredag.
Omfattning: Heltid.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.
Start: Omgående eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

OM OSS PÅ TRANPENAD

Tranpenads värdeord ”Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande” har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 2000 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan, Kungsör och Eskilstuna. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!ANSÖKAN

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon. Visa mindre

Tranpenad söker Göteborg söker erfaren skjutstativtruckförare!

Är du en effektiv och kvalitetsmedveten truckförare med siktet inställt på ett långsiktig uppdrag? Har du gedigen erfarenhet av truckkörning med skjutstativtruck? Då vill vi att du läser vidare! OM TJÄNSTEN Vi söker dig som kört skjutstativtruck dagligen under minst tre år, för omgående anställning. I den här tjänsten är det huvudsakligen truckkörning som blir din arbetsuppgift. Arbetsuppgifter: Lastning och lossning Truckkörning med skjutstativtruck ... Visa mer
Är du en effektiv och kvalitetsmedveten truckförare med siktet inställt på ett långsiktig uppdrag? Har du gedigen erfarenhet av truckkörning med skjutstativtruck? Då vill vi att du läser vidare!

OM TJÄNSTEN

Vi söker dig som kört skjutstativtruck dagligen under minst tre år, för omgående anställning. I den här tjänsten är det huvudsakligen truckkörning som blir din arbetsuppgift.

Arbetsuppgifter:

Lastning och lossning
Truckkörning med skjutstativtruck


OM DIG SOM SÖKER

Du som söker har gedigen erfarenhet av truckkörning med skjutstativtruck. Vi tror att du är skicklig, pålitlig och brinner för att köra truck. Trivs du dessutom med högt tempo och prioriterar säkerhet är det ett stort plus.

Personer med rätt inställning och hög arbetsmoral ser vi ett långsiktigt samarbete med. Vi testar din nivå på plats för att se om du klarar att hålla tempot som krävs.

Krav:

Truckkort A+B
Erfarenhet av truckkörning med skjutstativtruck
Obehindrad svenska i tal och skrift


Meriterande:

Körkort B

VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!

ÖVRIGA VILLKOR

Arbetstider: Skift, måndag-fredag.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.
Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

OM OSS PÅ TRANPENAD

Tranpenads värdeord ”Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande” har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 2000 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan, Kungsör och Eskilstuna. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon. Visa mindre

Erfaren motviktstruckförare till Tranpenad i Göteborg sökes!

Är du redo för din nästa utmaning? Har du truckkort A-B och erfarenhet av körning med motviktstruck? Då är denna tjänst något för dig. OM TJÄNSTEN Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom lager och logistik, med gedigen vana av truckkörning med motviktstruck. Denna tjänst ställer höga krav på effektivitet och noggrannhet. Arbetsuppgifter: Lastning och lossning med motviktstruck Truckkörning OM DIG SOM SÖKER Vi lägger stor vikt vid personliga e... Visa mer
Är du redo för din nästa utmaning? Har du truckkort A-B och erfarenhet av körning med motviktstruck? Då är denna tjänst något för dig.

OM TJÄNSTEN

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom lager och logistik, med gedigen vana av truckkörning med motviktstruck. Denna tjänst ställer höga krav på effektivitet och noggrannhet.

Arbetsuppgifter:

Lastning och lossning med motviktstruck
Truckkörning


OM DIG SOM SÖKER

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att man kommer långt med rätt inställning! Du är van att arbeta i ett högt tempo utan att tumma på varken kvalitén eller säkerheten. Engagemang och hög arbetsmoral är självklarheter för oss, likaså att du är en trevlig kollega. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och lösningsorienterad.

Krav:

Truckkort A+B
Erfarenhet av truckkörning med motviktstruck
Obehindrad svenska i tal och skrift


Meriterande:

Körkort B

VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!

ÖVRIGA VILLKOR

Arbetstider: Heltid skift dag/kväll eller nattskift, måndag-fredag.
Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Lön: Enligt kollektivavtal.

OM OSS PÅ TRANPENAD

Tranpenads värdeord ”Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande” har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 2000 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan, Kungsör och Eskilstuna. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon. Visa mindre

Ledigt extrajobb som skjutstativförare till DHL!

Ansök    Okt 21    Manpower AB    Truckförare
Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba extra som skjutstativsförare på DHL i Göteborg. Förutom det faktum att du får en väldigt omtyckt arbetsgivare är det bästa med det här jobbet att få köra truck och jobba för ett välkänt bolag. Låter det spännande? Har du erfarenheten vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag som varar så länge du kan uppvisa en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Du kommer att... Visa mer
Vi på Manpower söker just nu dig som vill jobba extra som skjutstativsförare på DHL i Göteborg. Förutom det faktum att du får en väldigt omtyckt arbetsgivare är det bästa med det här jobbet att få köra truck och jobba för ett välkänt bolag. Låter det spännande? Har du erfarenheten vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan!

Det här är ett konsultuppdrag som varar så länge du kan uppvisa en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.
Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos DHL i Torslanda.

Vad går arbetet ut på?

Tjänsten är en truckförartjänst där du kommer att köra skjutstativstruck (B3) under dina skift. Du kommer arbeta med inflyt & utflyt där du plockar pallar från stallage.

Du bör därför tidigare ha erfarenhet av att ha kört på höjder som 8-12m för att lyckas bra i den här tjänsten. Det innebär att du ska ha kört skjutstativ i närtid för att vara aktuell i det här extrajobbet. Det är till stor fördel om du är tävlingsinriktad och gillar att arbeta mot uppsatta mål då arbetet till stor del präglas av denna mentalitet.

Arbetstiderna är förlagda mellan måndag-fredag antingen på dagtid 07.06-15.36 eller kvällstid 15.24-23.54.
Kan eventuellt bli aktuellt med nattskift längre fram under arbetets gång.

Vilka erfarenheter krävs?

Till rollen som truckförare söker vi framför allt dig som är en social och lojal person som motiveras av att få ta eget ansvar och att få bli en viktig medlem i teamet.

Vi söker dig som:

* Har truckkort, A1-A4 och B1-B4, behörigheten för skjutstativ (B3) är ett krav
* Har kört skjutstativtruck i minst 6 månader inom närtid
* Har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten är om du har körkort och tillgång till bil samt tidigare har jobbat på lager eller inom industri.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder spännande, roliga och lärorika extrajobb för dig som studerar eller är pensionär. Vi hjälper dig med ditt CV och ger dig framtida karriärmöjligheter hos många av Sveriges mest attraktiva företag. Genom varierande och utmanande uppdrag skaffar du dig värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som du som student knyter viktiga kontakter för framtiden.

Sök tjänsten idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria via e-post: [email protected] Sök tjänsten omgående, tillsättningar sker löpande och kan innebära att annonsen stängs ner innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Tranpenad Göteborg söker erfaren skjutstativtruckförare!

Är du en effektiv och kvalitetsmedveten truckförare med siktet inställt på ett långsiktig uppdrag? Har du gedigen erfarenhet av truckkörning med skjutstativtruck? Då vill vi att du läser vidare! OM TJÄNSTEN Vi söker dig som kört skjutstativtruck dagligen under minst tre år, för omgående anställning. I den här tjänsten är det huvudsakligen truckkörning som blir din arbetsuppgift. Arbetsuppgifter: Lastning och lossning Truckkörning med skjutstativtruck ... Visa mer
Är du en effektiv och kvalitetsmedveten truckförare med siktet inställt på ett långsiktig uppdrag? Har du gedigen erfarenhet av truckkörning med skjutstativtruck? Då vill vi att du läser vidare!

OM TJÄNSTEN

Vi söker dig som kört skjutstativtruck dagligen under minst tre år, för omgående anställning. I den här tjänsten är det huvudsakligen truckkörning som blir din arbetsuppgift.

Arbetsuppgifter:

Lastning och lossning
Truckkörning med skjutstativtruck


OM DIG SOM SÖKER

Du som söker har gedigen erfarenhet av truckkörning med skjutstativtruck. Vi tror att du är skicklig, pålitlig och brinner för att köra truck. Trivs du dessutom med högt tempo och prioriterar säkerhet är det ett stort plus.

Personer med rätt inställning och hög arbetsmoral ser vi ett långsiktigt samarbete med. Vi testar din nivå på plats för att se om du klarar att hålla tempot som krävs.

Krav:

Truckkort A+B
Erfarenhet av truckkörning med skjutstativtruck
Obehindrad svenska i tal och skrift


Meriterande:

Körkort B

VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Tranpenad hjälper dig forma din framtid! Som Tranpenadare är du en viktig del av vår bemanningsstyrka och får en anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Du får även ett förmånligt friskvårdsbidrag och en generös rabatt hos gymkedjan Nordic Wellness!

ÖVRIGA VILLKOR

Arbetstider: Skift, måndag-fredag.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal.
Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

OM OSS PÅ TRANPENAD

Tranpenads värdeord ”Personliga, Kompetenta och Ansvarstagande” har sedan starten 1999 lett till att vi idag har en ställning som en av Sveriges största aktörer inom bemanningslösningar för Lager, Logistik, Industri- och E-handel.

Idag har vi ca 2000 anställda konsulter, med kontor i Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Jönköping, Trollhättan, Kungsör och Eskilstuna. Vår viktigaste tillgång är våra kompetenta konsulter och vi är ständigt på jakt efter fler duktiga medarbetare!

ANSÖKAN

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon. Visa mindre

Truckförare till Lisebergs Centrallager

Ansök    Okt 21    Liseberg AB    Truckförare
NU SÖKER VI TRUCKFÖRARE Vi på Lisebergs centrallager söker nu nya kollegor som vill vara med och stötta våra gästverksamheter genom att leverera varor till våra restauranger, kiosker, butiker, lyckohjul och skicklighetsspel. Vi har senaste tiden satsat stort på vår logistik i parken och nu har du möjlighet att bli en del av vårt glada gäng. För oss är det viktigt att du brinner för att leverera både varor och eminent service. På Centrallagret har vi ... Visa mer
NU SÖKER VI TRUCKFÖRARE

Vi på Lisebergs centrallager söker nu nya kollegor som vill vara med och stötta våra gästverksamheter genom att leverera varor till våra restauranger, kiosker, butiker, lyckohjul och skicklighetsspel.

Vi har senaste tiden satsat stort på vår logistik i parken och nu har du möjlighet att bli en del av vårt glada gäng.

För oss är det viktigt att du brinner för att leverera både varor och eminent service.

På Centrallagret har vi en nära relation med gästverksamheterna och vi brinner för att bidra med vår expertis och samtidigt ge dem det lilla extra i mötet. Av oss förväntar sig gästverksamheterna dagligen leverans av högsta kvalitet och därför är det extra viktigt att du är noggrann, lyhörd och har en positiv inställning till uppgiften.

Vi söker efter dig som har möjlighet att starta omgående och jobba under vår julsäsong.

För tjänsten är det ett krav att du har:

- Truckbehörighet A och B enligt TLP10.
- B-körkort.

Vi ser också gärna att du har med dig följande:

- Svenska och engelska på gymnasienivå.
- Du är noggrann och gillar ordning och reda. Det betyder inte att du är fyrkantig men du har stort kvalitetsfokus och vill ha det rent och snyggt runt omkring dig.
- Du samarbetar gärna och tvekar inte en sekund att hugga i då en kollega behöver hjälp.
- Gärna några års erfarenhet av lagerverksamhet.
- Gärna arbetat med orderplock tidigare.

Anställning sker löpande! Missa inte chansen, sök redan idag! Visa mindre

Extrapersonal sökes till DHL i Torslanda! Sök idag!

Ansök    Okt 19    Manpower AB    Truckförare
Truckförare på jakt efter nytt extrajobb? DHL i Torslanda behöver nu utöka sitt team med ytterligare kompetenta kollegor och letar efter dig som uppskattar möjligheten att få jobba med hela kroppen, att ständigt ställas inför nya och spännande utmaningar. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Tillsättning och intervjuer sker löpande! #jobbjustnu Det här är ett extrajobb som varar tillsvidare så länge du kan uppvisa en annan huvusaklig sysselsätt... Visa mer
Truckförare på jakt efter nytt extrajobb? DHL i Torslanda behöver nu utöka sitt team med ytterligare kompetenta kollegor och letar efter dig som uppskattar möjligheten att få jobba med hela kroppen, att ständigt ställas inför nya och spännande utmaningar. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Tillsättning och intervjuer sker löpande! #jobbjustnu

Det här är ett extrajobb som varar tillsvidare så länge du kan uppvisa en annan huvusaklig sysselsättning på minst 50%. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta med lager och truckkörning hos DHL i Torslanda.

Vad innebär det att jobba extra på DHL?

Rollen som konsult hos Manpower är både utmanande och rolig. På DHL i Torslanda har vi flera olika avdelningar som kan bli aktuella för dig, vilket innebär att dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande inom lager. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att arbeta med orderplock, både med truck (B4) och manuellt för hand. Det kan även förekomma enklarare montering och paketering av artiklar i tjänsten.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid 07.00-16.00 och kvällstid 15.00-23.00.
Du måste kunna arbeta varierande tider, både dag och kväll för att vara aktuell för tjänsten.

Vem söker vi?

Till rollen som truckförare söker vi framför allt dig som är en snabblärd och ansvarsfull person som motiveras av att få ta eget ansvar och att få bli en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta på lager, men det här är inget krav. Det dagliga arbetet kräver att du är självgående och stresstålig i din yrkesroll.

Därutöver ser vi att du

* har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% - annat deltidsjobb, studier på minst 50%, elitidrottare mm.
* har truckbehörighet för A1-A4 och B1-B4, erfarenhet krävs ej
* har god fysik
* behärskar svenska i både tal och skrift

Meriterande för tjänsten är om du har körkort och tillgång till bil och kört truck efter utbildningen.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Som konsult hos oss får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och företagshälsovård ingår också.

Sök tjänsten idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria via e-post: [email protected] Notera att urval sker löpande och tillsättning för tjänsten kan ske innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre