Lediga jobb Passal AB i Göteborg

Se alla lediga jobb från Passal AB i Göteborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Göteborg som finns inom det yrket.

Gó och härlig 26-årig tjej söker personlig assistent!

Ansök    Apr 11    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en 26-årig tjej som bor i en egen fin och trevlig lägenhet mitt i Mölnlycke centrum. På grund av autism och utvecklingsstörning har jag personlig assistans. Som assistent hos mig arbetar du mycket med bilder för att kommunicera med mig. Jag är för det mesta glad och har mycket energi. Jag gillar att vara ute och promenera, fika, dansa också gillar jag även hästar och musik.  Vem är du? Du får gärna vara lugn, ansvarsfull och pedagog... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en 26-årig tjej som bor i en egen fin och trevlig lägenhet mitt i Mölnlycke centrum. På grund av autism och utvecklingsstörning har jag personlig assistans. Som assistent hos mig arbetar du mycket med bilder för att kommunicera med mig. Jag är för det mesta glad och har mycket energi. Jag gillar att vara ute och promenera, fika, dansa också gillar jag även hästar och musik. 

Vem är du?
Du får gärna vara lugn, ansvarsfull och pedagogisk. Det är fördel om du har tidigare erfarenhet av autism.

Om tjänsten:
Vikarie vid behov. Arbetstid kl 15-09(inkl sovande jour). Vid intresse så finns det även möjlighet att få ett fast schema.

Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2061
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Vill du assistera mig på helger när jag är ute och klubbar?

Ansök    Apr 12    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en 40-årig kille i Göteborg som har en CP-skada som gör att jag sitter i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag kommunicerar med mina egna ljud och "Bliss" (en slags ordkarta där jag pekar med en laserlampa).   Vem är du? * Du är dynamisk, du ska trivas lika bra i lugnet hemma samt hantera stress och snabba puckar.  * Du är lugn och trygg i dig själv * Du är inkännande, kan lyssna och förstå * Du är icke-PK. Du står för dina... Visa mer
Vem är jag?
Jag är en 40-årig kille i Göteborg som har en CP-skada som gör att jag sitter i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag kommunicerar med mina egna ljud och "Bliss" (en slags ordkarta där jag pekar med en laserlampa).
 
Vem är du?


* Du är dynamisk, du ska trivas lika bra i lugnet hemma samt hantera stress och snabba puckar. 
* Du är lugn och trygg i dig själv
* Du är inkännande, kan lyssna och förstå
* Du är icke-PK. Du står för dina egna tankar och åsikter
* Du är lösningsorienterad
* Du har humor
* Du gillar musik
* Du är självgående och ansvarsfull. 

Jag tycker inte att det här är ett vanligt vårdyrke och många av mina assistenter har en helt annan bakgrund, till exempel inom musik eller träning. Jag röker och det får du också gärna göra, det är dock inget strikt krav! ;) 

Tjänstens upplägg:
Extra på helger, lördagar. Vi kallar det för utgångspass, det betyder att du tillsammans med en ytterligare assistent följer med mig ut på pub eller nattklubb. Jag gillar nämligen att vara ute bland folk och roa mig på helgerna. Arbetstiderna är antingen kl 23-04 alt kl 17.30-11.00.  Du bokas in månad för månad. Är du intresserad av fast schema så finns även det.

Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2006
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Matlagningsintresserad man söker assistent på 75%

Ansök    Apr 5    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en man i dryga 50-årsåldern som bor Göteborg, nära Korsvägen, och som nu söker en personlig assistent som kan jobba 2 långpass per vecka hos mig, motsvarande 75%. Jag har assistans på grund av min fysiska funktionsnedsättning som innebär att jag är rullstolsburen och behöver hjälp med personlig omvårdnad, förflyttningar, handräckning och vardagliga sysslor i hushållet. Jag är aktiv som person och gillar att vara ute, framför allt so... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en man i dryga 50-årsåldern som bor Göteborg, nära Korsvägen, och som nu söker en personlig assistent som kan jobba 2 långpass per vecka hos mig, motsvarande 75%. Jag har assistans på grund av min fysiska funktionsnedsättning som innebär att jag är rullstolsburen och behöver hjälp med personlig omvårdnad, förflyttningar, handräckning och vardagliga sysslor i hushållet. Jag är aktiv som person och gillar att vara ute, framför allt sommartid. Jag är verbal och arbetsleder själv. Mina intressen är bland annat matlagning och teknik mm.

Vem är du?
Det viktigaste för mig är inte vilka intressen du har, utan att vi klickar personlighetsmässigt! Eftersom jag är öppen för nya intresseområden är det ett plus om du är påhittig och tycker om att ta initiativ. Andra passande egenskaper är att du är lugn, trygg och en bra lyssnare. För att du ska känna dig trygg i din yrkesroll och för att jag ska känna mig trygg med dig kommer du bli erbjuden bredvidgång. Du kommer även få stöttning och vägledning av kollegor på plats och från koordinator på kontoret. 

Om tjänsten:
Omfattning: Tisdagar och torsdagar
Arbetstid: kl. 08.00-23.00

Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett  samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 1071
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Personlig assistent med autismerfarenhet sökes till aktiv tjej!

Ansök    Apr 5    Passal AB    Stödassistent
Vem är jag? Jag är en 16-årig tjej som bor på Hisingen tillsammans med min familj. På grund av min autism så har jag personlig assistans. Jag söker nu dig som erfarenhet av just autism, och som vill ta dig an ett utmanande men kul jobb! Jag behöver mycket hjälp med struktur och tydliggörande pedagogik. Blir det för mycket intryck för mig eller om jag blir exalterad så kan jag bli utåtagerande mot min omgivning. Din uppgift är att avleda oönskade beteen... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en 16-årig tjej som bor på Hisingen tillsammans med min familj. På grund av min autism så har jag personlig assistans. Jag söker nu dig som erfarenhet av just autism, och som vill ta dig an ett utmanande men kul jobb! Jag behöver mycket hjälp med struktur och tydliggörande pedagogik. Blir det för mycket intryck för mig eller om jag blir exalterad så kan jag bli utåtagerande mot min omgivning. Din uppgift är att avleda oönskade beteenden och att metodiskt hitta framkomliga vägar och arbetssätt för att kunna ge mig bästa tänkbara förutsättningar till en bra vardag. Jag rör mig obehindrat men vill ibland åka i min vagn när jag blir trött.

Hur kan en vanlig dag se ut?
Man börjar sitt pass hemma hos mig. Vi tar något mellanmål och sen brukar vi gå ut och vara ute nästan hela passet. Leka, fika och/eller äta något gott. Assistenterna har ett veckoschema som de följer med någon liten aktivitet varje dag som exempelvis promenad, baka eller gå med återvinning/panta flaskor.
 
Vem är du?
För att lyckas i det här uppdraget krävs det alltså att du är utbildad stödassistent och har tidigare erfarenheter av personer med utmanande beteende. Det är bra om du är i relativt bra fysisk form för att hänga med i svängarna. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av och/eller kunskap om lågaffektivt bemötande. Annat som kan vara önskvärt är: arbete inom autismspektrum, ADHD, tydliggörande pedagogik och AKK. Till din hjälp kommer du även att erbjudas handledning samt kontinuerligt stöd av assistanskoordinator.

Om tjänsten:
Vakanta dagar på schema: Måndagar, onsdagar, fredagar och söndagar.
Arbetstid på vardagar är kl 16.30-21.30 och på helger kl 11-16 alt 16-21.

Man behöver inte kunna jobba alla dagar, utan man önska vilka som passar bäst. Men gärna 1-2 pass/vecka.
 
Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 2081
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Studerar du och vill kombinera det med extrajobb som personlig assistent?

Ansök    Apr 3    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en kvinna i 35-årsåldern, bosatt i centrala Göteborg och har en muskelsjukdom som medför att jag behöver assistans i min vardag. Jag söker nu dig som kan jobba dygnspass varannan söndag (jämna veckor). Så här kan en arbetsdag hos mig se ut: Som assistent i det här uppdraget arbetar du alltså dygnspass och du följer mig i min vardag. Din roll är att assistera i alla de situationer där mina muskler inte räcker till. Mitt liv innehålle... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en kvinna i 35-årsåldern, bosatt i centrala Göteborg och har en muskelsjukdom som medför att jag behöver assistans i min vardag. Jag söker nu dig som kan jobba dygnspass varannan söndag (jämna veckor).

Så här kan en arbetsdag hos mig se ut:
Som assistent i det här uppdraget arbetar du alltså dygnspass och du följer mig i min vardag. Din roll är att assistera i alla de situationer där mina muskler inte räcker till. Mitt liv innehåller sådant som universitetsstudier, fika med vänner, fix på balkongen och lugna hemmakvällar. Det blir också en hel del promenader och träning med mina två små hundar.

Vem är du?
Jag tror du är snabbtänkt och flexibel, att du trivs med att hålla en låg profil i din roll som assistent. Att du kan finnas till hands, läsa av situationen och assistera mig där jag befinner mig. Att du har öga och minne för detaljer och flöden i hur jag önskar att moment ska bli utförda. Du behöver vara inställd på att växla mellan full aktivitet och ibland längre stunder då du inte aktivt behöver assistera, utan finnas i närheten. Det kan vara några lugna timmar då du sysselsätter dig själv, exempelvis med en bok eller stickning, samtidigt behöver du också klara att jobba en dag fylld med aktiviteter.

Om du är en positiv, lyhörd och flexibel person, kvinna, eller hen, som gillar samarbete och problemlösning så kan detta kanske vara något för dig! Du kommer att ingå i en personalgrupp med assistenter som ställer upp för varandra när någon blir sjuk och som hittar lösningar för att assistansen ska flyta på så bra som möjligt.

Du behöver uppfylla följande;
Det ingår lyft och förflyttningar i jobbet så därför är det en fördel om du har bra fysik. 
Eftersom jag har hundar så kan du inte vara allergisk eller hundrädd.
Jag har bil som mina assistenter kör mig i, därför är det krav på körkort för den här tjänsten.

Du får gärna i ditt personliga brev berätta kort varför du fastnat för just min jobbannons!

Arbetstider
Dygnspass varannan söndag kl. 8-8 (jämna veckor).

Utöver arbetspassen så ingår det även i tjänsten att enligt ett schema ha sk beredskap ca 1 dag per vecka. Beredskap innebär att du under några timmar är nåbar på telefon och beredd att kunna rycka in och arbeta om någon kollega skulle sjukanmäla sig.

Tillträde till tjänst: 
Tjänstens tillträde är omgående. Vi arbetar med löpande urval, sök därför så snart du kan! Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Mycket varmt välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1075B
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

38-årig tjej söker kreativ assistent, kvälls-/nattpass

Ansök    Apr 3    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en tjej på 38 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommunikation. Jag kommunicerar med hjälp av ögonstyrd dator, ... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en tjej på 38 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommunikation. Jag kommunicerar med hjälp av ögonstyrd dator, sk Tobii. Har du erfarenhet av det eller annan form av alternativ kommunikation så är det meriterande. Det är dock inget krav, utan det viktigaste är att du är intresserad av att lära dig det. Här är mer info om mig: https://instagram.com/ancateisanu?igshid=YmMyMTA2M2Y= 

Vem är du?
Du får gärna vara kreativ och nyfiken på livet, kanske har du konstnärliga intressen såsom att måla eller rita. Det förekommer manuella förflyttningar så du bör inte ha problem med nacke, axlar, rygg. Välkommen till en trivsam arbetsplats där du som del i teamet måste kunna visa både ansvar och flexibilitet! Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om tjänsten:
Vi har 2 vakanta tjänster hos kunden. 

Tjänst 1: varannan ons 15-09.30 (jämn vecka), varannan tors 15-09.30 (ojämn vecka), varannan sön 9-9 (ojämn v).
Tjänst 2: varannan ons 15-09:30 (ojämn vecka), 3 fredagar per månad med arbetstiden 15-09.30.

Ange gärna i din ansökan vilken av dessa 2 tjänster som passar dig bäst!

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med din assistansansvarig.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1139B
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Vill du jobba som assistent och drivs av utvecklingsarbete?

Ansök    Apr 2    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag?  Jag är en 41-årig man som pga autism har ett stort behov av tydlighet och struktur i mitt liv. Blir det för mycket intryck eller om jag har svårt att göra mig förstådd så kan jag bli utåtagerande mot mig själv och min omgivning. Din uppgift är att avleda och förebygga att jag hamnar i otrygga situationer, detta gör du med hjälp av lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik. På så sätt ger du mig bästa tänkbara förutsättningar till ... Visa mer
Vem är jag? 


Jag är en 41-årig man som pga autism har ett stort behov av tydlighet och struktur i mitt liv. Blir det för mycket intryck eller om jag har svårt att göra mig förstådd så kan jag bli utåtagerande mot mig själv och min omgivning. Din uppgift är att avleda och förebygga att jag hamnar i otrygga situationer, detta gör du med hjälp av lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik. På så sätt ger du mig bästa tänkbara förutsättningar till ett gott liv!

Så här kan en dag med mig se ut:
Jag tycker att det är kul med matlagning, bakning och musik och detta är något som du gärna får hjälpa mig att vidareutveckla! Jag kan göra mycket själv men jag behöver dig som motiverar mig och planerar mina aktiviteter. Ditt viktigaste stöd till mig är att strukturera och förbereda mig i alla vardagliga moment. Jag är på DV på deltid och resten av dagarna hjälps vi åt att hitta meningsfull sysselsättning. Det är dubbelassistans hos mig dygnet runt.

Vem är du?
För den här tjänsten krävs det att du är driven, engagerad och trygg i dig själv. Det är fördel om du har utbildning såsom ex stödpedagog eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Men det är inget krav. Tidigare erfarenheter av personer med autism eller utmanande beteende är också meriterande. Du bör även ha relativt god fysik för att kunna hänga med i svängarna. Har du erfarenhet av och/eller kunskap om lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik så är det också positivt. Eftersom vi jobbar aktivt med kvalitetsarbete så kommer du att delta vid metodhandledning/personalmöten varannan vecka där du tillsammans med dina kollegor i konstruktiv anda bidrar till assistansens utveckling.

Om tjänsten:
Arbetsomfattningen är heltid. Arbetstiderna är kl 08-20 eller kl 20-08. Vaken arbetstid under dygnets alla timmar. Du behöver kunna jobba både dag- och nattpass. Tjänstens tillträde är omgående.

Passal Assistans erbjuder ett givande arbete med goda lönevillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning av assistansansvarig.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
Annonsens referensnummer: 1150 Visa mindre

38-årig tjej söker kreativ assistent, heltid

Ansök    Apr 3    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en tjej på 38 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. Dagtid vardagar brukar jag åka iväg på någon aktivitet. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommun... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en tjej på 38 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. Dagtid vardagar brukar jag åka iväg på någon aktivitet. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommunikation. Jag kommunicerar med hjälp av ögonstyrd dator, sk Tobii. Har du erfarenhet av det eller annan form av alternativ kommunikation så är det meriterande. Det är dock inget krav, utan det viktigaste är att du är intresserad av att lära dig det. Här är mer info om mig: https://instagram.com/ancateisanu?igshid=YmMyMTA2M2Y= 

Vem är du?
Du får gärna vara kreativ och nyfiken på livet, kanske har du konstnärliga intressen såsom att måla eller rita. Det förekommer manuella förflyttningar så du bör inte ha problem med nacke, axlar, rygg. Välkommen till en trivsam arbetsplats där du som del i teamet måste kunna visa både ansvar och flexibilitet!

Om tjänsten:
Omfattning: heltid
Tider: Måndag - fredag med arbetstiden kl 8-16
 
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med din assistansansvarig.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1139A
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Kreativ 16-årig tjej i Göteborg söker personlig assistent!

Ansök    Apr 3    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag söker nu dig som vill bli min nya assistent! Jag är en tjej på 16 år och bor med min familj i centrala Göteborg, nära Liseberg. På grund av CP (cerebral pares) så sitter jag i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag har ett lite otydligt tal som du behöver lära dig att tyda så att vi kan förstå varandra. Ditt arbetspass startar med att du möter du upp mig vid skolan när jag slutat, sen tar vi tar taxi ihop hem till mig. Mina intresse... Visa mer
Vem är jag?
Jag söker nu dig som vill bli min nya assistent! Jag är en tjej på 16 år och bor med min familj i centrala Göteborg, nära Liseberg. På grund av CP (cerebral pares) så sitter jag i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag har ett lite otydligt tal som du behöver lära dig att tyda så att vi kan förstå varandra. Ditt arbetspass startar med att du möter du upp mig vid skolan när jag slutat, sen tar vi tar taxi ihop hem till mig. Mina intressen är bland annat att spela på Ipaden och att umgås och vara social med min assistent.
 
Vem är du?
Du som assistent får gärna vara social och bra på att ta initiativ. Jag använder lift, men vissa manuella förflyttningar behöver du ändå göra så det är därför bra om du är i bra fysisk form. Det är ett plus om du har jobbat som personlig assistent tidigare eller har någon annan liknande erfarenhet. Men det allra viktigaste är att vi trivs ihop!

Tjänstens upplägg:
Måndagar, tisdagar, onsdagar och varannan fredag med arbetstiden kl 15.00-20:30.
Omfattning: deltid, ca 20-50%
Tillträde: omgående.
 
Ange gärna i din ansökan vilka dagar du är intresserad av att jobba. Möjlighet till extrajobb på helger och i sommar finns dessutom. Utöver detta så blir det ibland aktuellt att jobba heldagar när kunden har lov.

Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2079
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
 


. Visa mindre

Hej arbetssökande! Är du på jakt efter ett extrajobb? Kolla hit!

Ansök    Mar 26    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag heter Denise, är 30 år och sitter i permobil. Jag bor själv i min lägenhet i Masthugget och har assistans dygnet runt. Jag har assistans på grund av en CP-skada och autistiska drag. Jag har verbalt tal och kan själv uttrycka vad jag vill ha hjälp med. Men ibland när det blir för mycket för mig att sortera saker så vill jag gärna ha stöd från min assistent att hjälpa mig med vad jag vill ha sagt. Jag behöver hjälp med det mesta i min va... Visa mer
Vem är jag?


Jag heter Denise, är 30 år och sitter i permobil. Jag bor själv i min lägenhet i Masthugget och har assistans dygnet runt. Jag har assistans på grund av en CP-skada och autistiska drag. Jag har verbalt tal och kan själv uttrycka vad jag vill ha hjälp med. Men ibland när det blir för mycket för mig att sortera saker så vill jag gärna ha stöd från min assistent att hjälpa mig med vad jag vill ha sagt. Jag behöver hjälp med det mesta i min vardag. Utöver hjälp med grundläggande behov så behöver jag även hjälp med hushållssysslor.
 
Vem är du?
Du får gärna vara kvinna. Ålder spelar ingen roll. Jag söker dig som är flexibel och du får gärna ha erfarenhet av liknande arbete, men det är inget krav.  Däremot är det ett krav att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
 
Om tjänsten:
Som assistent hos mig kommer du att jobba 1 arbetspass per vecka. Arbetstiderna är ca kl 20.00-10.00, 8.30-16.00, 12.30-08.30 och 20.00-10.00. Det är varierade arbetstider: dagtid och kvälls-/nattpass (sovande jour mellan kl00 till 06).

Tjänstens tillträde är omgående Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning av din assistansansvarig.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1151
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Kan du spanska och vill jobba som assistent med 9-årig tjej?

Ansök    Apr 2    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en glad 9-årig tjej som bor med mina föräldrar i Kortedala, Göteborg. Jag behöver en assistent som jobbar med mig på onsdagskvällar. Vi hittar på roliga aktiviteter ihop ex besöka Liseberg, Leos lekland, Universeum och annat skoj. Jag behöver hjälp eftersom jag har autism och därför behöver jag någon som är pedagogisk och förklarar saker för mig och hjälper mig med att förbereda mig i alla moment. Eftersom jag är ifrån Spanien så är... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en glad 9-årig tjej som bor med mina föräldrar i Kortedala, Göteborg. Jag behöver en assistent som jobbar med mig på onsdagskvällar. Vi hittar på roliga aktiviteter ihop ex besöka Liseberg, Leos lekland, Universeum och annat skoj. Jag behöver hjälp eftersom jag har autism och därför behöver jag någon som är pedagogisk och förklarar saker för mig och hjälper mig med att förbereda mig i alla moment. Eftersom jag är ifrån Spanien så är det just spanska jag pratar, men jag använder också lite tecken.

Vem är du?
Du behöver inte vara en stjärna på att prata spanska. Däremot är det viktigt att du förstår spanska. Du behöver ha erfarenhet av autism och gärna lågaffektivt bemötande eller tecken som stöd. Och givetvis gilla att jobba med barn!

Schema:
Onsdagar kl 15.00-19.30

Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med din assistansansvarig.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.
 
¡No dudes en enviarnos tu solicitud!

Annonsens referensnummer: 1140
Rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Engelsktalande assistent sökes till glad och social kille!

Ansök    Mar 28    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en glad och social 20-årig kille som bor med mina föräldrar i ett hus i Krokslätt. Pga min funktionsnedsättning behöver jag en personlig assistent. Tjänsten hos mig innebär att du hjälper mig med vård & omsorg, personlig hygien, på- och avklädning, förflyttningar mm.  Vem är du? Du måste vara en trygg och självständig person som är bekväm med att ta ansvar och egna initiativ. Du behöver vara antingen utbildad undersköterska eller ha arb... Visa mer
Vem är jag?
Jag är en glad och social 20-årig kille som bor med mina föräldrar i ett hus i Krokslätt. Pga min funktionsnedsättning behöver jag en personlig assistent. Tjänsten hos mig innebär att du hjälper mig med vård & omsorg, personlig hygien, på- och avklädning, förflyttningar mm. 

Vem är du?
Du måste vara en trygg och självständig person som är bekväm med att ta ansvar och egna initiativ. Du behöver vara antingen utbildad undersköterska eller ha arbetserfarenhet inom vård/omsorg. Vår familj kommunicerar i huvudsak på engelska, så därför behöver du alltså kunna kommunicera på just engelska.

Schema:
Måndag kl 15.30-20.00
Onsdag kl 15.30-20.00
Torsdag kl 15.30-20.00
Fredag kl 15.30-20.00
Lördag kl 11.00-19.00
 
Tjänsten kan även delas på 2 assistenter. Skriv gärna i din ansökan vilka av passen du önskar jobba. Kan du arbeta samtliga pass, så skriv det.

Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med din assistansansvarig.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.
 
Välkommen med din ansökan! 
Referensnummer: 2073
Rekryterare: David Henriksson


. Visa mindre

Matlagningsintresserad man söker assistent i sommar

Ansök    Mar 20    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en man i dryga 50-årsåldern som bor Göteborg, nära Korsvägen, och som nu söker en personlig assistent som kan jobba hos mig i sommar. Jag har assistans på grund av min fysiska funktionsnedsättning som innebär att jag är rullstolsburen och behöver hjälp med personlig omvårdnad, förflyttningar, handräckning och vardagliga sysslor i hushållet. Jag är aktiv som person och gillar att vara ute, framför allt sommartid. Jag är verbal och ar... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en man i dryga 50-årsåldern som bor Göteborg, nära Korsvägen, och som nu söker en personlig assistent som kan jobba hos mig i sommar. Jag har assistans på grund av min fysiska funktionsnedsättning som innebär att jag är rullstolsburen och behöver hjälp med personlig omvårdnad, förflyttningar, handräckning och vardagliga sysslor i hushållet. Jag är aktiv som person och gillar att vara ute, framför allt sommartid. Jag är verbal och arbetsleder själv. Mina intressen är bland annat matlagning och teknik mm.

Vem är du?
Det viktigaste för mig är inte vilka intressen du har, utan att vi klickar personlighetsmässigt! Eftersom jag är öppen för nya intresseområden är det ett plus om du är påhittig och tycker om att ta initiativ. Andra passande egenskaper är att du är lugn, trygg och en bra lyssnare. För att du ska känna dig trygg i din yrkesroll och för att jag ska känna mig trygg med dig kommer du bli erbjuden bredvidgång. Du kommer även få stöttning och vägledning av kollegor på plats och från koordinator på kontoret. 

Om tjänsten:
Omfattning: ca 1-2 långpass per vecka
Arbetstid: kl. 8-23 alt 8-24
Period: under vecka 26-32

Tjänstens tillträde är omgående. Det finns möjlighet att börja jobba extra redan nu. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett  samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 1071
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

38-årig tjej söker kreativ assistent, kvälls-/nattpass

Ansök    Mar 15    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en tjej på 38 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommunikation. Jag kommunicerar med hjälp av ögonstyrd dator, ... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en tjej på 38 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommunikation. Jag kommunicerar med hjälp av ögonstyrd dator, sk Tobii. Har du erfarenhet av det eller annan form av alternativ kommunikation så är det meriterande. Det är dock inget krav, utan det viktigaste är att du är intresserad av att lära dig det. Här är mer info om mig: https://instagram.com/ancateisanu?igshid=YmMyMTA2M2Y= 

Vem är du?
Du får gärna vara kreativ och nyfiken på livet, kanske har du konstnärliga intressen såsom att måla eller rita. Det förekommer manuella förflyttningar så du bör inte ha problem med nacke, axlar, rygg. Välkommen till en trivsam arbetsplats där du som del i teamet måste kunna visa både ansvar och flexibilitet! Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om tjänsten:
Vi har 2 vakanta tjänster hos kunden. 

Tjänst 1: varannan ons 15-09.30 (jämn vecka), varannan tors 15-09.30 (ojämn vecka), varannan sön 9-9 (ojämn v).
Tjänst 2: varannan ons 15-09:30 (ojämn vecka), 3 fredagar per månad med arbetstiden 15-09.30.

Ange gärna i din ansökan vilken av dessa 2 tjänster som passar dig bäst!

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med din assistansansvarig.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1139B
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Vill du jobba natt hos 22-årig kille?

Ansök    Mar 26    Passal AB    Personlig assistent
Jag är just nu i behov av en ny assistent som kan arbeta natt, är DU den jag söker? Det här är jag: Mitt namn är Herman. Jag är en social och levnadsglad kille på 22 år som bor i ett eget litet hus i Gråbo strax utanför Göteborg. Jag har en medfödd muskelsjukdom vilken innebär att jag har behov av personlig assistans dygnets alla timmar. Just nu utbildar jag mig till Content media designer på Mediainstitutet i Göteborg.  På fritiden tycker jag om at... Visa mer
Jag är just nu i behov av en ny assistent som kan arbeta natt, är DU den jag söker?


Det här är jag:
Mitt namn är Herman. Jag är en social och levnadsglad kille på 22 år som bor i ett eget litet hus i Gråbo strax utanför Göteborg. Jag har en medfödd muskelsjukdom vilken innebär att jag har behov av personlig assistans dygnets alla timmar. Just nu utbildar jag mig till Content media designer på Mediainstitutet i Göteborg. 
På fritiden tycker jag om att umgås med familj och vänner, titta på fotboll och vara ledare i olika ungdomsgrupper. Jag gillar att ha många bollar i luften och har ett aktivt liv.
 
Mitt hjälpbehov:
Som assistent till mig assisterar du mig nattetid med allt som jag kan tänkas behöva hjälp med. Det innefattar på-och avklädning, hygien, hjälp med andningsmaskin, hostmaskin mm.
 
Kvalifikationer hos dig som söker:
Jag ser gärna att du som söker tjänsten som assistent är positiv, lyhörd, ansvarstagande, möjlighetsseende, pålitlig och trygg. Upplevelse av trygghet och förtroende är för mig grunden för att god assistans skall kunna ges och fås, därför läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Vårdutbildning och erfarenhet av tidigare arbete som assistent är inget krav, men meriterande. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket.
 
Tjänstens upplägg:
2 nätter per vecka. Tiderna är förlagda till 21.45-08.15 på vardagar och 23.00-09.15 på helger.
 
Tjänstens tillträde är omgående. Lön enligt gällande kollektivavtal. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med assistansansvarig.
 
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.
 
Välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1156
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Studerar du och vill kombinera det med extrajobb som personlig assistent?

Ansök    Mar 15    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en kvinna i 35-årsåldern, bosatt i centrala Göteborg och har en muskelsjukdom som medför att jag behöver assistans i min vardag. Jag söker nu dig som kan jobba dygnspass varannan söndag (jämna veckor). Så här kan en arbetsdag hos mig se ut: Som assistent i det här uppdraget arbetar du alltså dygnspass och du följer mig i min vardag. Din roll är att assistera i alla de situationer där mina muskler inte räcker till. Mitt liv innehålle... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en kvinna i 35-årsåldern, bosatt i centrala Göteborg och har en muskelsjukdom som medför att jag behöver assistans i min vardag. Jag söker nu dig som kan jobba dygnspass varannan söndag (jämna veckor).

Så här kan en arbetsdag hos mig se ut:
Som assistent i det här uppdraget arbetar du alltså dygnspass och du följer mig i min vardag. Din roll är att assistera i alla de situationer där mina muskler inte räcker till. Mitt liv innehåller sådant som universitetsstudier, fika med vänner, fix på balkongen och lugna hemmakvällar. Det blir också en hel del promenader och träning med mina två små hundar.

Vem är du?
Jag tror du är snabbtänkt och flexibel, att du trivs med att hålla en låg profil i din roll som assistent. Att du kan finnas till hands, läsa av situationen och assistera mig där jag befinner mig. Att du har öga och minne för detaljer och flöden i hur jag önskar att moment ska bli utförda. Du behöver vara inställd på att växla mellan full aktivitet och ibland längre stunder då du inte aktivt behöver assistera, utan finnas i närheten. Det kan vara några lugna timmar då du sysselsätter dig själv, exempelvis med en bok eller stickning, samtidigt behöver du också klara att jobba en dag fylld med aktiviteter.

Om du är en positiv, lyhörd och flexibel person, kvinna, eller hen, som gillar samarbete och problemlösning så kan detta kanske vara något för dig! Du kommer att ingå i en personalgrupp med assistenter som ställer upp för varandra när någon blir sjuk och som hittar lösningar för att assistansen ska flyta på så bra som möjligt.

Du behöver uppfylla följande;
Det ingår lyft och förflyttningar i jobbet så därför är det en fördel om du har bra fysik. 
Eftersom jag har hundar så kan du inte vara allergisk eller hundrädd.
Jag har bil som mina assistenter kör mig i, därför är det krav på körkort för den här tjänsten.

Du får gärna i ditt personliga brev berätta kort varför du fastnat för just min jobbannons!

Arbetstider
Dygnspass varannan söndag kl. 8-8 (jämna veckor).

Utöver arbetspassen så ingår det även i tjänsten att enligt ett schema ha sk beredskap ca 1 dag per vecka. Beredskap innebär att du under några timmar är nåbar på telefon och beredd att kunna rycka in och arbeta om någon kollega skulle sjukanmäla sig.

Tillträde till tjänst: 
Tjänstens tillträde är omgående. Vi arbetar med löpande urval, sök därför så snart du kan! Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Mycket varmt välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1075B
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Personlig assistent sökes till universitetsstudent!

Ansök    Mar 15    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en kvinna i 35-årsåldern, bosatt i centrala Göteborg och har en muskelsjukdom som medför att jag behöver assistans i min vardag. Jag söker nu dig som kan jobba 66% hos mig.   Så här kan en arbetsdag hos mig se ut: Som assistent i det här uppdraget arbetar du dygnspass och du följer mig i min vardag. Din roll är att assistera i alla de situationer där mina muskler inte räcker till. Mitt liv innehåller sådant som universitetsstudier, f... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en kvinna i 35-årsåldern, bosatt i centrala Göteborg och har en muskelsjukdom som medför att jag behöver assistans i min vardag. Jag söker nu dig som kan jobba 66% hos mig.
 
Så här kan en arbetsdag hos mig se ut:
Som assistent i det här uppdraget arbetar du dygnspass och du följer mig i min vardag. Din roll är att assistera i alla de situationer där mina muskler inte räcker till. Mitt liv innehåller sådant som universitetsstudier, fika med vänner, fix på balkongen och lugna hemmakvällar. Det blir också en hel del promenader och träning med mina två små hundar.
 
Vem är du?
Jag tror du är snabbtänkt och flexibel, att du trivs med att hålla en låg profil i din roll som assistent. Att du kan finnas till hands, läsa av situationen och assistera mig där jag befinner mig. Att du har öga och minne för detaljer och flöden i hur jag önskar att moment ska bli utförda. Du behöver vara inställd på att växla mellan full aktivitet och ibland längre stunder då du inte aktivt behöver assistera, utan finnas i närheten. Det kan vara några lugna timmar då du sysselsätter dig själv, exempelvis med en bok eller stickning, samtidigt behöver du också klara att jobba en dag fylld med aktiviteter.

Om du är en positiv, lyhörd och flexibel person, kvinna, eller hen, som gillar samarbete och problemlösning så kan detta kanske vara något för dig! Du kommer att ingå i en personalgrupp med assistenter som ställer upp för varandra när någon blir sjuk och som hittar lösningar för att assistansen ska flyta på så bra som möjligt.
 
Du behöver uppfylla följande;
Det ingår lyft och förflyttningar i jobbet så därför är det en fördel om du har bra fysik. 
Eftersom jag har hundar så kan du inte vara allergisk eller hundrädd.
Jag har bil som mina assistenter kör mig i, därför är det krav på körkort för den här tjänsten.

Du får gärna i ditt personliga brev berätta kort varför du fastnat för just min jobbannons!

Arbetstider
Tjänsten är på ca. 66%, fördelat på 6 dygnspass på ett rullande 4-veckorsschema. Det är sovande jour nattetid, ca 7 h.
Vecka 1: tisdag, lördag
Vecka 2: tisdag
Vecka 3: tisdag, fredag
Vecka 4: torsdag
 
Utöver arbetspassen så ingår det även i tjänsten att enligt ett schema ha sk beredskap ca 1 dag per vecka. Beredskap innebär att du under några timmar är nåbar på telefon och beredd att kunna rycka in och arbeta om någon kollega skulle sjukanmäla sig.

Tillträde till tjänst: 
Tjänstens tillträde är omgående. Vi arbetar med löpande urval, sök därför så snart du kan. Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm.
 
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Mycket varmt välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1075A
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Lugn och lyhörd personlig assistent till kvinna på Hisingen

Ansök    Mar 12    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en 64-årig kvinna på Hisingen som pga en reumatisk sjukdom har personlig assistans. Just nu behöver jag en ytterligare assistent till min grupp. Jag söker dig som vill jobba hos mig 1 långpass per vecka. Eftersom det alltså endast omfattar arbete 1 dag per vecka så är jobbet väl förenligt med studier eller annat arbete. Jag arbetsleder själv och behöver mest hjälp med hushållsarbete, ledsagning, viss hygien och även enklare trädgårdssyss... Visa mer
Vem är jag?
Jag är en 64-årig kvinna på Hisingen som pga en reumatisk sjukdom har personlig assistans. Just nu behöver jag en ytterligare assistent till min grupp. Jag söker dig som vill jobba hos mig 1 långpass per vecka. Eftersom det alltså endast omfattar arbete 1 dag per vecka så är jobbet väl förenligt med studier eller annat arbete. Jag arbetsleder själv och behöver mest hjälp med hushållsarbete, ledsagning, viss hygien och även enklare trädgårdssysslor..

Vem är du?
För att passa tillsammans med mig så bör du vara lugn och lyhörd. Det är också viktigt att du kan vara självgående och ta lite egna initiativ.

Tjänstens upplägg
Arbetstider: 1 dag per vecka på schema, antingen onsdagar eller fredagar. Arbetstid kl 10.00-22.00

Tjänstens tillträde är i april. Eftersom jag bor utomlands under vinterhalvåret så varar denna anställning endast under sommarhalvåret och fram till oktober. Men det finns chans att återuppta uppdraget till våren igen. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.


Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 1026
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
Tel: 010-7077833 Visa mindre

Vill du jobba som personlig assistent i bemanningspool?

Ansök    Mar 4    Passal AB    Personlig assistent
Vi befinner oss nu i en fas där vi behöver utöka vår personalstyrka.  Vi söker därför dig som är intresserad av att börja jobba som personlig assistent i vår Bemanningspool i Göteborg med omnejd nu i vinter och framåt! Vilka är våra kunder? Vi har kunder med olika funktionsvariationer och således olika behov. Det kan vara en kille mitt i livet som fått en stroke och behöver hjälp med förflyttningar, personlig hygien, fixa lunch, åka till stan och fika... Visa mer
Vi befinner oss nu i en fas där vi behöver utöka vår personalstyrka.  Vi söker därför dig som är intresserad av att börja jobba som personlig assistent i vår Bemanningspool i Göteborg med omnejd nu i vinter och framåt!


Vilka är våra kunder?
Vi har kunder med olika funktionsvariationer och således olika behov. Det kan vara en kille mitt i livet som fått en stroke och behöver hjälp med förflyttningar, personlig hygien, fixa lunch, åka till stan och fika eller greja i trädgården. Det kan vara en tonåring med autism som behöver strukturerad, pedagogisk hjälp för en fungerande vardag. Eller en äldre dam som behöver hjälp med att laga middag, ta mediciner, lägga sig och ha övervakning på natten. Alla är olika och har olika behov.
 
Vem är du?
Du ska älska att jobba med människor, vara lyhörd, flexibel, driven, ha ett högt servicetänk och förstå att detta är ett otroligt viktigt arbete som gör hela skillnaden för våra kunder och deras anhöriga.
 
Har du tidigare erfarenheter från arbete inom assistans, äldreomsorg, barnomsorg eller servicerelaterade yrken så är det meriterande. Men vi lägger stor vikt vid hur du är som person.

Om jobbet:
Att jobba i bemanningspool innebär att du blir timanställd och är tillgänglig för jobb hos alla våra kunder. Du bestämmer själv vilka dagar som du vill vara tillgänglig för arbete. Det kan vara både vardagar och helger och det finns fasta tider för tillgänglighet: dagtid, kväll och natt, se nedan.

Dagtid kl 06.00-17.00
Kväll kl 14.00-22.00
Natt kl 19.00-23.00 (för nattjobb kl 20.00-09.00)

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med din assistansansvarig. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Som anställd i just vår bemanningspool erbjuds du dessutom ett extra påslag på din timlön när du bokas in på arbete.  Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. 
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett  samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Annonsens referensnummer: 200
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

38-årig tjej söker kreativ assistent, heltid

Ansök    Mar 4    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en tjej på 38 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. Dagtid vardagar brukar jag åka iväg på någon aktivitet. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommun... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en tjej på 38 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. Dagtid vardagar brukar jag åka iväg på någon aktivitet. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommunikation. Jag kommunicerar med hjälp av ögonstyrd dator, sk Tobii. Har du erfarenhet av det eller annan form av alternativ kommunikation så är det meriterande. Det är dock inget krav, utan det viktigaste är att du är intresserad av att lära dig det. Här är mer info om mig: https://instagram.com/ancateisanu?igshid=YmMyMTA2M2Y= 

Vem är du?
Du får gärna vara kreativ och nyfiken på livet, kanske har du konstnärliga intressen såsom att måla eller rita. Det förekommer manuella förflyttningar så du bör inte ha problem med nacke, axlar, rygg. Välkommen till en trivsam arbetsplats där du som del i teamet måste kunna visa både ansvar och flexibilitet!

Om tjänsten:
Omfattning: heltid
Tider: Måndag - fredag med arbetstiden kl 8-16
 
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med din assistansansvarig.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1139A
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Kreativ 16-årig tjej i Göteborg söker personlig assistent!

Ansök    Mar 1    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag söker nu dig som vill bli min nya assistent! Jag är en tjej på 16 år och bor med min familj i centrala Göteborg, nära Liseberg. På grund av CP (cerebral pares) så sitter jag i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag har ett lite otydligt tal som du behöver lära dig att tyda så att vi kan förstå varandra. Ditt arbetspass startar med att du möter du upp mig vid skolan när jag slutat, sen tar vi tar taxi ihop hem till mig. Mina intresse... Visa mer
Vem är jag?
Jag söker nu dig som vill bli min nya assistent! Jag är en tjej på 16 år och bor med min familj i centrala Göteborg, nära Liseberg. På grund av CP (cerebral pares) så sitter jag i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag har ett lite otydligt tal som du behöver lära dig att tyda så att vi kan förstå varandra. Ditt arbetspass startar med att du möter du upp mig vid skolan när jag slutat, sen tar vi tar taxi ihop hem till mig. Mina intressen är bland annat att spela på Ipaden och att umgås och vara social med min assistent.
 
Vem är du?
Du som assistent får gärna vara social och bra på att ta initiativ. Jag använder lift, men vissa manuella förflyttningar behöver du ändå göra så det är därför bra om du är i bra fysisk form. Det är ett plus om du har jobbat som personlig assistent tidigare eller har någon annan liknande erfarenhet. Men det allra viktigaste är att vi trivs ihop!

Tjänstens upplägg:
Måndagar, tisdagar, onsdagar och varannan fredag med arbetstiden kl 15.00-20:30.
Omfattning: deltid, ca 20-50%
Tillträde: omgående.
 
Ange gärna i din ansökan vilka dagar du är intresserad av att jobba. Möjlighet till extrajobb på helger och i sommar finns dessutom. Utöver detta så blir det ibland aktuellt att jobba heldagar när kunden har lov.

Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2079
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
 


. Visa mindre

Personlig assistent till tjej i Angered, extrajobb

Ansök    Feb 27    Passal AB    Personlig assistent
Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder, en 31-årig tjej som bor i egen lägenhet i Angered. Hon har autism och behöver därför personlig assistans större delen av dygnet.  Vi vill nu anställa en ny personlig assistent som kan arbeta extra nu och i sommar. Eftersom den här tjejen har autism så är det viktigt att du arbetar förebyggande och är lyhörd för hennes signaler. Hon kommunicerar bland annat med hjälp av bilder. Vi tror att du so... Visa mer
Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder, en 31-årig tjej som bor i egen lägenhet i Angered. Hon har autism och behöver därför personlig assistans större delen av dygnet.  Vi vill nu anställa en ny personlig assistent som kan arbeta extra nu och i sommar.


Eftersom den här tjejen har autism så är det viktigt att du arbetar förebyggande och är lyhörd för hennes signaler. Hon kommunicerar bland annat med hjälp av bilder. Vi tror att du som söker har en personlig mognad samt är lugn och stabil. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom autism. Det är även ett plus om du kan tala turkiska, men inget krav.

Tjänstens upplägg
Extra vid behov. Arbetstiderna är kl 13-21 och 21.00-08.30. Nattetid är det arbete vaken natt.

Tjänstens tillträde är omgående. Bredvidgång/intro per omgående eller så snart som möjligt. Lön enligt gällande kollektivavtal. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med din assistansansvarig.
 
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Annonsens referesnummer: 1095
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Personlig assistent med autismerfarenhet sökes till aktiv tjej!

Ansök    Feb 29    Passal AB    Stödassistent
Vem är jag? Jag är en 16-årig tjej som bor på Hisingen tillsammans med min familj. På grund av min autism så har jag personlig assistans. Jag söker nu dig som erfarenhet av just autism, och som vill ta dig an ett utmanande men kul jobb! Jag behöver mycket hjälp med struktur och tydliggörande pedagogik. Blir det för mycket intryck för mig eller om jag blir exalterad så kan jag bli utåtagerande mot min omgivning. Din uppgift är att avleda oönskade beteen... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en 16-årig tjej som bor på Hisingen tillsammans med min familj. På grund av min autism så har jag personlig assistans. Jag söker nu dig som erfarenhet av just autism, och som vill ta dig an ett utmanande men kul jobb! Jag behöver mycket hjälp med struktur och tydliggörande pedagogik. Blir det för mycket intryck för mig eller om jag blir exalterad så kan jag bli utåtagerande mot min omgivning. Din uppgift är att avleda oönskade beteenden och att metodiskt hitta framkomliga vägar och arbetssätt för att kunna ge mig bästa tänkbara förutsättningar till en bra vardag. Jag rör mig obehindrat men vill ibland åka i min vagn när jag blir trött.

Hur kan en vanlig dag se ut?
Man börjar sitt pass hemma hos mig. Vi tar något mellanmål och sen brukar vi gå ut och vara ute nästan hela passet. Leka, fika och/eller äta något gott. Assistenterna har ett veckoschema som de följer med någon liten aktivitet varje dag som exempelvis promenad, baka eller gå med återvinning/panta flaskor.
 
Vem är du?
För att lyckas i det här uppdraget krävs det alltså att du är utbildad stödassistent och har tidigare erfarenheter av personer med utmanande beteende. Det är bra om du är i relativt bra fysisk form för att hänga med i svängarna. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av och/eller kunskap om lågaffektivt bemötande. Annat som kan vara önskvärt är: arbete inom autismspektrum, ADHD, tydliggörande pedagogik och AKK. Till din hjälp kommer du även att erbjudas handledning samt kontinuerligt stöd av assistanskoordinator.

Om tjänsten:
Vakanta dagar på schema: Måndagar, onsdagar, fredagar och söndagar.
Arbetstid på vardagar är kl 16.30-21.30 och på helger kl 11-16 alt 16-21.

Man behöver inte kunna jobba alla dagar, utan man önska vilka som passar bäst. Men gärna 1-2 pass/vecka.
 
Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 2081
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Vill du jobba som assistent och drivs av utvecklingsarbete?

Ansök    Feb 28    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag?  Jag är en 41-årig man som pga autism har ett stort behov av tydlighet och struktur i mitt liv. Blir det för mycket intryck eller om jag har svårt att göra mig förstådd så kan jag bli utåtagerande mot mig själv och min omgivning. Din uppgift är att avleda och förebygga att jag hamnar i otrygga situationer, detta gör du med hjälp av lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik. På så sätt ger du mig bästa tänkbara förutsättningar till ... Visa mer
Vem är jag? 


Jag är en 41-årig man som pga autism har ett stort behov av tydlighet och struktur i mitt liv. Blir det för mycket intryck eller om jag har svårt att göra mig förstådd så kan jag bli utåtagerande mot mig själv och min omgivning. Din uppgift är att avleda och förebygga att jag hamnar i otrygga situationer, detta gör du med hjälp av lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik. På så sätt ger du mig bästa tänkbara förutsättningar till ett gott liv!

Så här kan en dag med mig se ut:
Jag tycker att det är kul med matlagning, bakning och musik och detta är något som du gärna får hjälpa mig att vidareutveckla! Jag kan göra mycket själv men jag behöver dig som motiverar mig och planerar mina aktiviteter. Ditt viktigaste stöd till mig är att strukturera och förbereda mig i alla vardagliga moment. Jag är på DV på deltid och resten av dagarna hjälps vi åt att hitta meningsfull sysselsättning. Det är dubbelassistans hos mig dygnet runt.

Vem är du?
För den här tjänsten krävs det att du är driven, engagerad och trygg i dig själv. Det är fördel om du har utbildning såsom ex stödpedagog eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Men det är inget krav. Tidigare erfarenheter av personer med autism eller utmanande beteende är också meriterande. Du bör även ha relativt god fysik för att kunna hänga med i svängarna. Har du erfarenhet av och/eller kunskap om lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik så är det också positivt. Eftersom vi jobbar aktivt med kvalitetsarbete så kommer du att delta vid metodhandledning/personalmöten varannan vecka där du tillsammans med dina kollegor i konstruktiv anda bidrar till assistansens utveckling.

Om tjänsten:
Arbetsomfattningen är heltid. Arbetstiderna är kl 08-20 eller kl 20-08. Vaken arbetstid under dygnets alla timmar. Du behöver kunna jobba både dag- och nattpass. Tjänstens tillträde är omgående.

Passal Assistans erbjuder ett givande arbete med goda lönevillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning av assistansansvarig.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
Annonsens referensnummer: 1150 Visa mindre

Nystartad assistentgrupp! Vill du vara med?

Ansök    Feb 17    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag?  Jag är en 41-årig man bosatt i Göteborg. Eftersom jag har autism så har jag ett stort behov av tydlighet och struktur i min vardag. Blir det för mycket intryck eller om jag har svårt att göra mig förstådd så kan jag bli utåtagerande mot mig själv och min omgivning. Din uppgift är att avleda dessa oönskade beteenden och förebygga att jag hamnar i otrygga situationer, detta åstadkommer du med hjälp av lågaffektivt bemötande och tydliggörande... Visa mer
Vem är jag? 


Jag är en 41-årig man bosatt i Göteborg. Eftersom jag har autism så har jag ett stort behov av tydlighet och struktur i min vardag. Blir det för mycket intryck eller om jag har svårt att göra mig förstådd så kan jag bli utåtagerande mot mig själv och min omgivning. Din uppgift är att avleda dessa oönskade beteenden och förebygga att jag hamnar i otrygga situationer, detta åstadkommer du med hjälp av lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik. På så sätt ger du mig bästa tänkbara förutsättningar till ett gott liv.
 
Så här kan en dag med mig se ut:
Jag gillar matlagning, bakning och musik och detta är något som jag gärna vill utveckla. Jag kan göra mycket själv men jag behöver dig som motiverar mig och planerar mina aktiviteter. Ditt viktigaste stöd till mig är att strukturera och förbereda mig i alla vardagliga moment. Jag är på DV på deltid och resten av dagarna hjälps vi åt att hitta meningsfull sysselsättning. Det är dubbelassistans hos mig vilket innebär att det alltid är 2 assistenter på plats. 
 
Vem är du?
Detta är alltså en ny assistentgrupp som ska bildas och vi söker därför dig som vill ta chansen att vara med från start och bygga upp och forma en välfungerande assistans. För att lyckas i det här uppdraget krävs det att du är utbildad stödassistent eller har tidigare erfarenheter av personer med utmanande beteende. Vi ser gärna att du är en inkännande person som är lugn och trygg i dig själv. Du bör även ha relativt god fysik för att kunna hänga med i svängarna. Har du erfarenhet av och/eller kunskap om lågaffektivt bemötande så är det ett stort plus. Annat som är meriterande är tidigare arbete inom autismspektrum, tydliggörande pedagogik och AKK. Du kommer att erbjudas handledning, utbildning samt kontinuerligt stöd av assistanskoordinator. Det kommer också att hållas regelbundna personalmöten där du tillsammans med dina kollegor i konstruktiv anda bidrar till assistansens utveckling.
 
Om tjänsten:
Arbetstiden är kl 08-20 eller kl 20-08, dvs halvdygn. Vaken arbetstid under dygnets alla timmar. Man behöver kunna jobba både dag- och nattpass. Arbetsomfattningen är ca 37 tim per vecka, dvs ca 92%. 

Tjänstens tillträde är omgående. Ca 92% är alltså arbetsomfattningen. Om du önskar arbeta i något lägre omfattning än så, så får du gärna ange det i din ansökan.
 
Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig assistanskoordinator.
 
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.
 
Varmt välkommen med din ansökan!
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
Annonsens referensnummer: 1150 Visa mindre

Aktiv tjej söker personlig assistent!

Ansök    Feb 23    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en social och aktiv 24-årig tjej som pga min funktionsnedsättning Retts syndrom behöver mycket stöd och omsorg i min vardag. Jag är rullstolsburen och behöver hjälp med allt det praktiska i mitt liv. Jag saknar verbalt tal och behöver därför hjälp att tolka och kommunicera, jag använder mig ibland av kommunikationsverktyget PODD. Jag är en aktiv tjej som har många intressen och gillar när det händer saker! Bland annat ägnar jag mig åt r... Visa mer
Vem är jag?
Jag är en social och aktiv 24-årig tjej som pga min funktionsnedsättning Retts syndrom behöver mycket stöd och omsorg i min vardag. Jag är rullstolsburen och behöver hjälp med allt det praktiska i mitt liv. Jag saknar verbalt tal och behöver därför hjälp att tolka och kommunicera, jag använder mig ibland av kommunikationsverktyget PODD. Jag är en aktiv tjej som har många intressen och gillar när det händer saker! Bland annat ägnar jag mig åt ridning, att lyssna på musik, se på film eller varför inte en fika på stan! Jag bor tillsammans med mina föräldrar i Linnéstaden i centrala Göteborg.

Tjänstens upplägg
Tjänsten är på ett rullande 4-veckorsschema enligt nedan.

Vecka 1: Fredag kl 7-16
Vecka 2: ledig
Vecka 3: Fredag kl 7-16 
Vecka 4: Lördag kl 12-20

Vem är du?
Det allra viktigaste i det här arbetet är att du är en aktiv person och gärna påhittig! Eftersom man kommunicerar genom PODD så är det meriterande om du har erfarenhet av det. Men det är inget krav, utan det viktigaste är att du är intresserad av att lära dig det. Tjänstens tillträde 4 mars, men bredvidgång/introduktion startar innan dess enligt överenskommelse.

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2045
Ansvarig rekryterare: David Henriksson


. Visa mindre

Social 22-årig kille söker ny dag- och kvällsassistent

Ansök    Feb 23    Passal AB    Personlig assistent
Jag är just nu i behov av en ny assistent som kan arbeta dag och kväll, är DU den jag söker? Det här är jag: Mitt namn är Herman. Jag är en social och levnadsglad kille på 22 år som bor i ett eget litet hus i Gråbo strax utanför Göteborg. Jag har en medfödd muskelsjukdom vilken innebär att jag har behov av personlig assistans dygnets alla timmar. Just nu utbildar jag mig till Content media designer på Mediainstitutet i Göteborg.  På fritiden tycker ... Visa mer
Jag är just nu i behov av en ny assistent som kan arbeta dag och kväll, är DU den jag söker?


Det här är jag:
Mitt namn är Herman. Jag är en social och levnadsglad kille på 22 år som bor i ett eget litet hus i Gråbo strax utanför Göteborg. Jag har en medfödd muskelsjukdom vilken innebär att jag har behov av personlig assistans dygnets alla timmar. Just nu utbildar jag mig till Content media designer på Mediainstitutet i Göteborg. 
På fritiden tycker jag om att umgås med familj och vänner, titta på fotboll och vara ledare i olika ungdomsgrupper. Jag gillar att ha många bollar i luften och har ett aktivt liv.
 
Mitt hjälpbehov:
Som assistent till mig assisterar du mig vid på-och avklädning, hygien, uppgifter kring matsituation och sjuk- och andningsgymnastik. Vidare hjälper du mig att utföra hemmets olika hushållssysslor.
 
Kvalifikationer hos dig som söker:
Jag ser gärna att du som söker tjänsten som assistent är positiv, lyhörd, ansvarstagande, möjlighetsseende, pålitlig och trygg. Upplevelse av trygghet och förtroende är för mig grunden för att god assistans skall kunna ges och fås, därför läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Vårdutbildning och erfarenhet av tidigare arbete som assistent är inget krav, men meriterande. Körkort däremot är ett krav och det är viktigt att du behärskar det svenska språket.
 
Tjänstens omfattning:
2 nätter per vecka. Tiderna är förlagda till 21.45-08.15 på vardagar och 23.00-09.15 på helger.
 
Tjänstens tillträde är 1 april, men bredvidgång/intro per omgående eller så snart som möjligt. Lön enligt gällande kollektivavtal. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med assistansansvarig.
 
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.
 
Välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1156
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Personlig assistent sökes till universitetsstudent!

Ansök    Feb 6    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en kvinna i 35-årsåldern, bosatt i centrala Göteborg och har en muskelsjukdom som medför att jag behöver assistans i min vardag. Jag söker nu dig som kan jobba 66% hos mig.   Så här kan en arbetsdag hos mig se ut: Som assistent i det här uppdraget arbetar du dygnspass och du följer mig i min vardag. Din roll är att assistera i alla de situationer där mina muskler inte räcker till. Mitt liv innehåller sådant som universitetsstudier, f... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en kvinna i 35-årsåldern, bosatt i centrala Göteborg och har en muskelsjukdom som medför att jag behöver assistans i min vardag. Jag söker nu dig som kan jobba 66% hos mig.
 
Så här kan en arbetsdag hos mig se ut:
Som assistent i det här uppdraget arbetar du dygnspass och du följer mig i min vardag. Din roll är att assistera i alla de situationer där mina muskler inte räcker till. Mitt liv innehåller sådant som universitetsstudier, fika med vänner, fix på balkongen och lugna hemmakvällar. Det blir också en hel del promenader och träning med mina två små hundar.
 
Vem är du?
Jag tror du är snabbtänkt och flexibel, att du trivs med att hålla en låg profil i din roll som assistent. Att du kan finnas till hands, läsa av situationen och assistera mig där jag befinner mig. Att du har öga och minne för detaljer och flöden i hur jag önskar att moment ska bli utförda. Du behöver vara inställd på att växla mellan full aktivitet och ibland längre stunder då du inte aktivt behöver assistera, utan finnas i närheten. Det kan vara några lugna timmar då du sysselsätter dig själv, exempelvis med en bok eller stickning, samtidigt behöver du också klara att jobba en dag fylld med aktiviteter.

Om du är en positiv, lyhörd och flexibel person, kvinna, eller hen, som gillar samarbete och problemlösning så kan detta kanske vara något för dig! Du kommer att ingå i en personalgrupp med assistenter som ställer upp för varandra när någon blir sjuk och som hittar lösningar för att assistansen ska flyta på så bra som möjligt.
 
Du behöver uppfylla följande;
Det ingår lyft och förflyttningar i jobbet så därför är det en fördel om du har bra fysik. 
Eftersom jag har hundar så kan du inte vara allergisk eller hundrädd.
Jag har bil som mina assistenter kör mig i, därför är det krav på körkort för den här tjänsten.

Du får gärna i ditt personliga brev berätta kort varför du fastnat för just min jobbannons!

Arbetstider
Tjänsten är på ca. 66%, fördelat på 6 dygnspass på ett rullande 4-veckorsschema. Det är sovande jour nattetid, ca 7 h.
Vecka 1: tisdag, lördag
Vecka 2: tisdag
Vecka 3: tisdag, fredag
Vecka 4: torsdag
 
Utöver arbetspassen så ingår det även i tjänsten att enligt ett schema ha sk beredskap ca 1 dag per vecka. Beredskap innebär att du under några timmar är nåbar på telefon och beredd att kunna rycka in och arbeta om någon kollega skulle sjukanmäla sig.

Tillträde till tjänst: 
Tjänstens tillträde är omgående. Vi arbetar med löpande urval, sök därför så snart du kan. Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm.
 
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Mycket varmt välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1075A
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

38-årig tjej söker kreativ assistent, kvälls-/nattpass

Ansök    Feb 13    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en tjej på 38 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommunikation. Jag kommunicerar med hjälp av ögonstyrd dator, ... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en tjej på 38 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommunikation. Jag kommunicerar med hjälp av ögonstyrd dator, sk Tobii. Har du erfarenhet av det eller annan form av alternativ kommunikation så är det meriterande. Det är dock inget krav, utan det viktigaste är att du är intresserad av att lära dig det. Här är mer info om mig: https://instagram.com/ancateisanu?igshid=YmMyMTA2M2Y= 

Vem är du?
Du får gärna vara kreativ och nyfiken på livet, kanske har du konstnärliga intressen såsom att måla eller rita. Det förekommer manuella förflyttningar så du bör inte ha problem med nacke, axlar, rygg. Välkommen till en trivsam arbetsplats där du som del i teamet måste kunna visa både ansvar och flexibilitet! Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om tjänsten:
Vi har 3 vakanta tjänster hos kunden. Samtliga omfattar arbete ca 2 dagar per vecka, arbetstid på vardagar är kl 15-09 och lör-sön kl 09-09.
 
Tjänst 2: 1 onsdag per månad, varannan torsdag (ojämn vecka), 1 fredag per månad, varannan söndag (ojämn v). Arbetstid 81,5h aktiv+40,5h jour per månad 50%
Tjänst 3: 3 onsdagar per månad, varannan fredag (jämn vecka). Arbetstid: 58,75h aktiv + 33,75h jour per månad ca 40 %

Ange gärna i din ansökan vilken av dessa 3 tjänster som passar dig bäst!

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med din assistansansvarig.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1139B
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Studerar du och vill kombinera det med extrajobb som personlig assistent?

Ansök    Feb 6    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en kvinna i 35-årsåldern, bosatt i centrala Göteborg och har en muskelsjukdom som medför att jag behöver assistans i min vardag. Jag söker nu dig som kan jobba dygnspass varannan söndag (jämna veckor). Så här kan en arbetsdag hos mig se ut: Som assistent i det här uppdraget arbetar du alltså dygnspass och du följer mig i min vardag. Din roll är att assistera i alla de situationer där mina muskler inte räcker till. Mitt liv innehålle... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en kvinna i 35-årsåldern, bosatt i centrala Göteborg och har en muskelsjukdom som medför att jag behöver assistans i min vardag. Jag söker nu dig som kan jobba dygnspass varannan söndag (jämna veckor).

Så här kan en arbetsdag hos mig se ut:
Som assistent i det här uppdraget arbetar du alltså dygnspass och du följer mig i min vardag. Din roll är att assistera i alla de situationer där mina muskler inte räcker till. Mitt liv innehåller sådant som universitetsstudier, fika med vänner, fix på balkongen och lugna hemmakvällar. Det blir också en hel del promenader och träning med mina två små hundar.

Vem är du?
Jag tror du är snabbtänkt och flexibel, att du trivs med att hålla en låg profil i din roll som assistent. Att du kan finnas till hands, läsa av situationen och assistera mig där jag befinner mig. Att du har öga och minne för detaljer och flöden i hur jag önskar att moment ska bli utförda. Du behöver vara inställd på att växla mellan full aktivitet och ibland längre stunder då du inte aktivt behöver assistera, utan finnas i närheten. Det kan vara några lugna timmar då du sysselsätter dig själv, exempelvis med en bok eller stickning, samtidigt behöver du också klara att jobba en dag fylld med aktiviteter.

Om du är en positiv, lyhörd och flexibel person, kvinna, eller hen, som gillar samarbete och problemlösning så kan detta kanske vara något för dig! Du kommer att ingå i en personalgrupp med assistenter som ställer upp för varandra när någon blir sjuk och som hittar lösningar för att assistansen ska flyta på så bra som möjligt.

Du behöver uppfylla följande;
Det ingår lyft och förflyttningar i jobbet så därför är det en fördel om du har bra fysik. 
Eftersom jag har hundar så kan du inte vara allergisk eller hundrädd.
Jag har bil som mina assistenter kör mig i, därför är det krav på körkort för den här tjänsten.

Du får gärna i ditt personliga brev berätta kort varför du fastnat för just min jobbannons!

Arbetstider
Dygnspass varannan söndag kl. 8-8 (jämna veckor).

Utöver arbetspassen så ingår det även i tjänsten att enligt ett schema ha sk beredskap ca 1 dag per vecka. Beredskap innebär att du under några timmar är nåbar på telefon och beredd att kunna rycka in och arbeta om någon kollega skulle sjukanmäla sig.

Tillträde till tjänst: 
Tjänstens tillträde är omgående. Vi arbetar med löpande urval, sök därför så snart du kan! Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Mycket varmt välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1075B
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

38-årig tjej söker kreativ assistent, dag alternativt natt

Ansök    Feb 2    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en tjej på 38 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. Dagtid vardagar brukar jag åka iväg på någon aktivitet. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommun... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en tjej på 38 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. Dagtid vardagar brukar jag åka iväg på någon aktivitet. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommunikation. Jag kommunicerar med hjälp av ögonstyrd dator, sk Tobii. Har du erfarenhet av det eller annan form av alternativ kommunikation så är det meriterande. Det är dock inget krav, utan det viktigaste är att du är intresserad av att lära dig det. Här är mer info om mig: https://instagram.com/ancateisanu?igshid=YmMyMTA2M2Y= 

Vem är du?
Du får gärna vara kreativ och nyfiken på livet, kanske har du konstnärliga intressen såsom att måla eller rita. Det förekommer manuella förflyttningar så du bör inte ha problem med nacke, axlar, rygg. Välkommen till en trivsam arbetsplats där du som del i teamet måste kunna visa både ansvar och flexibilitet!

Om tjänsten:
Arbete 2 dagar per vecka, arbetstid kl 15-09. Vi kan anpassa schemat efter dina önskemål. 

Utöver denna tjänst så söker vi även dig som kan jobba extra hos kunden. Arbetstider 8-16 alt kl 15-09. Vardagar och helger.
 
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1139B
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Kreativ 16-årig tjej i Göteborg söker personlig assistent!

Ansök    Feb 2    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag söker nu dig som vill bli min nya assistent! Jag är en tjej på 16 år och bor med min familj i centrala Göteborg, nära Liseberg. På grund av CP (cerebral pares) så sitter jag i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag har ett lite otydligt tal som du behöver lära dig att tyda så att vi kan förstå varandra. Ditt arbetspass startar med att du möter du upp mig vid skolan när jag slutat, sen tar vi tar taxi ihop hem till mig. Mina intresse... Visa mer
Vem är jag?
Jag söker nu dig som vill bli min nya assistent! Jag är en tjej på 16 år och bor med min familj i centrala Göteborg, nära Liseberg. På grund av CP (cerebral pares) så sitter jag i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag har ett lite otydligt tal som du behöver lära dig att tyda så att vi kan förstå varandra. Ditt arbetspass startar med att du möter du upp mig vid skolan när jag slutat, sen tar vi tar taxi ihop hem till mig. Mina intressen är bland annat att spela på Ipaden och att umgås och vara social med min assistent.
 
Vem är du?
Du som assistent får gärna vara social och bra på att ta initiativ. Jag använder lift, men vissa manuella förflyttningar behöver du ändå göra så det är därför bra om du är i bra fysisk form. Det är ett plus om du har jobbat som personlig assistent tidigare eller har någon annan liknande erfarenhet. Men det allra viktigaste är att vi trivs ihop!

Tjänstens upplägg:
Måndagar och varannan fredag med arbetstiden kl 15.00-20:30.
Omfattning: deltid, ca 20%
Tillträde: omgående.
 
Möjlighet till jobb på helger finns.

Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2079
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
 


. Visa mindre

38-årig tjej söker kreativ assistent, heltid

Ansök    Feb 2    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en tjej på 38 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. Dagtid vardagar brukar jag åka iväg på någon aktivitet. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommun... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en tjej på 38 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. Dagtid vardagar brukar jag åka iväg på någon aktivitet. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommunikation. Jag kommunicerar med hjälp av ögonstyrd dator, sk Tobii. Har du erfarenhet av det eller annan form av alternativ kommunikation så är det meriterande. Det är dock inget krav, utan det viktigaste är att du är intresserad av att lära dig det. Här är mer info om mig: https://instagram.com/ancateisanu?igshid=YmMyMTA2M2Y= 

Vem är du?
Du får gärna vara kreativ och nyfiken på livet, kanske har du konstnärliga intressen såsom att måla eller rita. Det förekommer manuella förflyttningar så du bör inte ha problem med nacke, axlar, rygg. Välkommen till en trivsam arbetsplats där du som del i teamet måste kunna visa både ansvar och flexibilitet!

Om tjänsten:
Omfattning: heltid
Tider: Måndag - fredag med arbetstiden kl 8-16
 
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1139B
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Vill du jobba som personlig assistent i bemanningspool?

Ansök    Feb 1    Passal AB    Personlig assistent
Vi befinner oss nu i en fas där vi behöver utöka vår personalstyrka.  Vi söker därför dig som är intresserad av att börja jobba som personlig assistent i vår Bemanningspool i Göteborg med omnejd nu i vinter och framåt! Vilka är våra kunder? Vi har kunder med olika funktionsvariationer och således olika behov. Det kan vara en kille mitt i livet som fått en stroke och behöver hjälp med förflyttningar, personlig hygien, fixa lunch, åka till stan och fika... Visa mer
Vi befinner oss nu i en fas där vi behöver utöka vår personalstyrka.  Vi söker därför dig som är intresserad av att börja jobba som personlig assistent i vår Bemanningspool i Göteborg med omnejd nu i vinter och framåt!


Vilka är våra kunder?
Vi har kunder med olika funktionsvariationer och således olika behov. Det kan vara en kille mitt i livet som fått en stroke och behöver hjälp med förflyttningar, personlig hygien, fixa lunch, åka till stan och fika eller greja i trädgården. Det kan vara en tonåring med autism som behöver strukturerad, pedagogisk hjälp för en fungerande vardag. Eller en äldre dam som behöver hjälp med att laga middag, ta mediciner, lägga sig och ha övervakning på natten. Alla är olika och har olika behov.
 
Vem är du?
Du ska älska att jobba med människor, vara lyhörd, flexibel, driven, ha ett högt servicetänk och förstå att detta är ett otroligt viktigt arbete som gör hela skillnaden för våra kunder och deras anhöriga.
 
Har du tidigare erfarenheter från arbete inom assistans, äldreomsorg, barnomsorg eller servicerelaterade yrken så är det meriterande. Men vi lägger stor vikt vid hur du är som person.

Om jobbet:
Att jobba i bemanningspool innebär att du blir timanställd och är tillgänglig för jobb hos alla våra kunder. Du bestämmer själv vilka dagar som du vill vara tillgänglig för arbete. Det kan vara både vardagar och helger och det finns fasta tider för tillgänglighet: dagtid, kväll och natt, se nedan.

Dagtid kl 06.00-17.00
Kväll kl 14.00-22.00
Natt kl 19.00-23.00 (för nattjobb kl 20.00-09.00)

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Som anställd i just vår bemanningspool erbjuds du dessutom ett extra påslag på din timlön när du bokas in på arbete.  Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag (barn med funktionsnedsättning) ur Polisens belastningsregister. 

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett  samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Annonsens referensnummer: 200
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Studerar du och vill kombinera det med jobb som personlig assistent?

Ansök    Feb 1    Passal AB    Personlig assistent
Vi söker dig som kan jobba dygnspass varannan söndag (jämna veckor) och därutöver ha jour/beredskapspass ett antal dagar per månad för att gå in och jobba om någon i gruppen är sjuk. I tjänsten kommer det också finnas möjlighet att arbeta mer under exempelvis sommarperioden. Vem är jag? Jag är en kvinna i 35-årsåldern, bosatt i centrala Göteborg och har en muskelsjukdom som medför att jag behöver assistans i min vardag.   Så här kan en arbetsdag hos m... Visa mer
Vi söker dig som kan jobba dygnspass varannan söndag (jämna veckor) och därutöver ha jour/beredskapspass ett antal dagar per månad för att gå in och jobba om någon i gruppen är sjuk. I tjänsten kommer det också finnas möjlighet att arbeta mer under exempelvis sommarperioden.


Vem är jag?
Jag är en kvinna i 35-årsåldern, bosatt i centrala Göteborg och har en muskelsjukdom som medför att jag behöver assistans i min vardag.
 
Så här kan en arbetsdag hos mig se ut:
Som assistent i det här uppdraget arbetar du dygnspass och du följer mig i min vardag. Din roll är att assistera i alla de situationer där mina muskler inte räcker till.
Mitt liv innehåller sådant som universitetsstudier, fika med vänner, fix på balkongen och lugna hemmakvällar. Det blir också en hel del promenader och träning med mina två små hundar.
 
Vem är du?
Jag tror du är snabbtänkt och flexibel, att du trivs med att hålla en låg profil i din roll som assistent. Att du kan finnas till hands, läsa av situationen och assistera mig där jag befinner mig. Att du har öga och minne för detaljer och flöden i hur jag önskar att moment ska bli utförda.

Du behöver vara inställd på att växla mellan full aktivitet och ibland längre stunder då du inte aktivt behöver assistera, utan finnas i närheten. Det kan vara några lugna timmar då du sysselsätter dig själv, exempelvis med en bok eller stickning, samtidigt behöver du också klara att jobba en dag fylld med aktiviteter.

Om du är en positiv, lyhörd och flexibel person, kvinna, hen eller man, som gillar samarbete och problemlösning så kan detta vara något för dig! Du kommer att ingå i en personalgrupp med assistenter som ställer upp för varandra när någon blir sjuk och som hittar lösningar för att assistansen skall flyta på så bra som möjligt.
 
Du behöver uppfylla följande;
Det ingår lyft och förflyttningar i jobbet. Det är en fördel om du har bra fysik. 
Eftersom jag har hundar, kan du inte vara allergisk eller hundrädd.
Jag har bil och det ingår i assistentens arbetsuppgifter att köra den, därför är körkort ett krav för tjänsten.
 
Jag vill i ditt personliga brev att du berättar kort varför du fastnat för att söka just denna tjänst? I annat fall kommer din ansökan gallras ut.
 
Arbetstider
Dygnspass varannan söndag kl. 8-8 (jämna veckor) och utöver det jour/beredskapspass enligt följande:
Schemavecka 1: ingen.
Schemavecka 2: fredag.
Schemavecka 3: torsdag.
Schemavecka 4: måndag, fredag
Utöver dessa jourpass tillkommer det att man har jour/beredskap en helg på en 6-veckorsperiod.

Tillträde till tjänst: 
Tillträde sker i februari. Introduktion/bredvidgång sker enligt överenskommelse.  

Vi önskar enbart ansökningar anpassade efter denna specifika tjänst. Allmänna ansökningar undanbedes på denna annons. Vi arbetar med löpande urval, sök därför så snart du kan. Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett  samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Mycket varmt välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1075B
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Personlig assistent sökes till universitetsstudent!

Ansök    Feb 1    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en kvinna i 35-årsåldern, bosatt i centrala Göteborg och har en muskelsjukdom som medför att jag behöver assistans i min vardag.   Så här kan en arbetsdag hos mig se ut: Som assistent i det här uppdraget arbetar du dygnspass och du följer mig i min vardag. Din roll är att assistera i alla de situationer där mina muskler inte räcker till. Mitt liv innehåller sådant som universitetsstudier, fika med vänner, fix på balkongen och lugna h... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en kvinna i 35-årsåldern, bosatt i centrala Göteborg och har en muskelsjukdom som medför att jag behöver assistans i min vardag.
 
Så här kan en arbetsdag hos mig se ut:
Som assistent i det här uppdraget arbetar du dygnspass och du följer mig i min vardag. Din roll är att assistera i alla de situationer där mina muskler inte räcker till. Mitt liv innehåller sådant som universitetsstudier, fika med vänner, fix på balkongen och lugna hemmakvällar. Det blir också en hel del promenader och träning med mina två små hundar.
 
Vem är du?
Jag tror du är snabbtänkt och flexibel, att du trivs med att hålla en låg profil i din roll som assistent. Att du kan finnas till hands, läsa av situationen och assistera mig där jag befinner mig. Att du har öga och minne för detaljer och flöden i hur jag önskar att moment ska bli utförda.

Du behöver vara inställd på att växla mellan full aktivitet och ibland längre stunder då du inte aktivt behöver assistera, utan finnas i närheten. Det kan vara några lugna timmar då du sysselsätter dig själv, exempelvis med en bok eller stickning, samtidigt behöver du också klara att jobba en dag fylld med aktiviteter.

Om du är en positiv, lyhörd och flexibel person, kvinna, hen eller man, som gillar samarbete och problemlösning så kan detta vara något för dig! Du kommer att ingå i en personalgrupp med assistenter som ställer upp för varandra när någon blir sjuk och som hittar lösningar för att assistansen skall flyta på så bra som möjligt.
 
Du behöver uppfylla följande;
Då det ingår lyft och förflyttningar i jobbet är det en fördel om du har bra fysik. Eftersom jag har hundar, kan du inte vara allergisk eller hundrädd. Jag har bil och det ingår i assistentens arbetsuppgifter att köra den, därför är körkort ett krav för tjänsten.

Jag vill i ditt personliga brev att du berättar kort varför du fastnat för att söka just denna tjänst. 

Arbetstider
Tjänsten är på ca. 66 %, fördelat på 6 dygnspass under ett rullande 4-veckorsschema. I tjänsten tillkommer även jour/beredskapspass enligt överenskommelse.

Schemavecka 1: tisdag, lördag
Schemavecka 2: tisdag
Schemavecka 3: tisdag, fredag
Schemavecka 4: torsdag

Det är sovande jour nattetid, ca 7 h.

Tillträde till tjänst: 
Tjänsten tillträde är 2024-02-01. Intro/bredvidgång sker enligt överenskommelse. Vi önskar enbart ansökningar anpassade efter denna specifika tjänst. Allmänna ansökningar undanbedes på denna annons.

Vi arbetar med löpande urval, sök därför så snart du kan. Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm.

Mycket varmt välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1075A
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Personlig assistent med autismerfarenhet sökes till aktiv tjej!

Ansök    Jan 29    Passal AB    Stödassistent
Vem är jag? Jag är en 16-årig tjej som bor på Hisingen tillsammans med min familj. På grund av min autism så har jag personlig assistans. Jag söker nu dig som erfarenhet av just autism, och som vill ta dig an ett utmanande men kul jobb! Jag behöver mycket hjälp med struktur och tydliggörande pedagogik. Blir det för mycket intryck för mig eller om jag blir exalterad så kan jag bli utåtagerande mot min omgivning. Din uppgift är att avleda oönskade beteen... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en 16-årig tjej som bor på Hisingen tillsammans med min familj. På grund av min autism så har jag personlig assistans. Jag söker nu dig som erfarenhet av just autism, och som vill ta dig an ett utmanande men kul jobb! Jag behöver mycket hjälp med struktur och tydliggörande pedagogik. Blir det för mycket intryck för mig eller om jag blir exalterad så kan jag bli utåtagerande mot min omgivning. Din uppgift är att avleda oönskade beteenden och att metodiskt hitta framkomliga vägar och arbetssätt för att kunna ge mig bästa tänkbara förutsättningar till en bra vardag. Jag rör mig obehindrat men vill ibland åka i min vagn när jag blir trött.

Hur kan en vanlig dag se ut?
Man börjar sitt pass hemma hos mig. Vi tar något mellanmål och sen brukar vi gå ut och vara ute nästan hela passet. Leka, fika och/eller äta något gott. Assistenterna har ett veckoschema som de följer med någon liten aktivitet varje dag som exempelvis promenad, baka eller gå med återvinning/panta flaskor.
 
Vem är du?
För att lyckas i det här uppdraget krävs det alltså att du är utbildad stödassistent och har tidigare erfarenheter av personer med utmanande beteende. Det är bra om du är i relativt bra fysisk form för att hänga med i svängarna. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av och/eller kunskap om lågaffektivt bemötande. Annat som kan vara önskvärt är: arbete inom autismspektrum, ADHD, tydliggörande pedagogik och AKK. Till din hjälp kommer du även att erbjudas handledning samt kontinuerligt stöd av assistanskoordinator.

Om tjänsten:
Vakanta dagar på schema: Måndagar, onsdagar, fredagar och söndagar.
Arbetstid på vardagar är kl 16.30-21.30 och på helger kl 11-16 alt 16-21.

Man behöver inte kunna jobba alla dagar, utan man önska vilka som passar bäst. Men gärna 1-2 pass/vecka.
 
Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 2081
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Bor du i Västra Göteborg och är ute efter ett extrajobb? Se hit!

Ansök    Jan 17    Passal AB    Personlig assistent
Vem är kunden? Vi söker en assistent till en man i 50-årsåldern som pga ryggmärgsskada är rullstolsburen. Han har ett arbete om dagarna och ägnar sig också åt träning och gym eller en och annan shoppingtur, när andan faller på. Övriga intressen är poker, datorer och elektronik i största allmänhet. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är hjälp med personlig hygien, matlagning, städ, att handla, träna, och simma.   Vem är du? Du bör ha någon annan sy... Visa mer
Vem är kunden?


Vi söker en assistent till en man i 50-årsåldern som pga ryggmärgsskada är rullstolsburen. Han har ett arbete om dagarna och ägnar sig också åt träning och gym eller en och annan shoppingtur, när andan faller på. Övriga intressen är poker, datorer och elektronik i största allmänhet. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är hjälp med personlig hygien, matlagning, städ, att handla, träna, och simma.
 
Vem är du?
Du bör ha någon annan sysselsättning utöver detta jobb, ex studier. Det är positivt om du har arbetat som personlig assistent tidigare och kanske har du också lite gymvana? Är det dessutom så att du råkar ha körkort så är det full pott!
 
Om tjänsten
Omfattning: Ca 25%
Schema: 3 vardagar per vecka, varierande dagar, med arbetstiden kl 16-19 och 1 lördag per månad med arbetstiden kl 09-19. Schemat sätts månadsvis.
 
Låter detta intressant så är du varmt välkommen med din ansökan, där du gärna får berätta om dig själv och varför du skulle passa för den här tjänsten Du får också gärna skriva lite kort om dina intressen och eventuella meriter. Bifoga gärna ett foto.
 
Tjänstens tillträde är 2024-02-01. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 1154
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Aktiv tjej söker personlig assistent!

Ansök    Jan 29    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en social och aktiv 24-årig tjej som pga min funktionsnedsättning Retts syndrom behöver mycket stöd och omsorg i min vardag. Jag är rullstolsburen och behöver hjälp med allt det praktiska i mitt liv. Jag saknar verbalt tal och behöver därför hjälp att tolka och kommunicera, jag använder mig ibland av kommunikationsverktyget PODD. Jag är en aktiv tjej som har många intressen och gillar när det händer saker! Bland annat ägnar jag mig åt r... Visa mer
Vem är jag?
Jag är en social och aktiv 24-årig tjej som pga min funktionsnedsättning Retts syndrom behöver mycket stöd och omsorg i min vardag. Jag är rullstolsburen och behöver hjälp med allt det praktiska i mitt liv. Jag saknar verbalt tal och behöver därför hjälp att tolka och kommunicera, jag använder mig ibland av kommunikationsverktyget PODD. Jag är en aktiv tjej som har många intressen och gillar när det händer saker! Bland annat ägnar jag mig åt ridning, att lyssna på musik, se på film eller varför inte en fika på stan! Jag bor tillsammans med mina föräldrar i Linnéstaden i centrala Göteborg.

Tjänstens upplägg
Tjänsten är på ett rullande 4-veckorsschema enligt nedan.

Vecka 1: Fredag kl 7-16
Vecka 2: ledig
Vecka 3: Fredag kl 7-16 
Vecka 4: Lördag kl 12-20

Vem är du?
Det allra viktigaste i det här arbetet är att du är en aktiv person och gärna påhittig! Eftersom man kommunicerar genom PODD så är det meriterande om du har erfarenhet av det. Men det är inget krav, utan det viktigaste är att du är intresserad av att lära dig det. Tjänstens tillträde 4 mars, men bredvidgång/introduktion startar innan dess enligt överenskommelse.

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2045
Ansvarig rekryterare: David Henriksson


. Visa mindre

Studerar du och vill kombinera det med jobb som personlig assistent?

Ansök    Jan 15    Passal AB    Personlig assistent
Vi söker dig som kan jobba dygnspass varannan söndag (jämna veckor) och därutöver ha jour/beredskapspass ett antal dagar per månad för att gå in och jobba om någon i gruppen är sjuk. I tjänsten kommer det också finnas möjlighet att arbeta mer under exempelvis sommarperioden. Vem är jag? Jag är en kvinna i 35-årsåldern, bosatt i centrala Göteborg och har en muskelsjukdom som medför att jag behöver assistans i min vardag.   Så här kan en arbetsdag hos m... Visa mer
Vi söker dig som kan jobba dygnspass varannan söndag (jämna veckor) och därutöver ha jour/beredskapspass ett antal dagar per månad för att gå in och jobba om någon i gruppen är sjuk. I tjänsten kommer det också finnas möjlighet att arbeta mer under exempelvis sommarperioden.


Vem är jag?
Jag är en kvinna i 35-årsåldern, bosatt i centrala Göteborg och har en muskelsjukdom som medför att jag behöver assistans i min vardag.
 
Så här kan en arbetsdag hos mig se ut:
Som assistent i det här uppdraget arbetar du dygnspass och du följer mig i min vardag. Din roll är att assistera i alla de situationer där mina muskler inte räcker till.
Mitt liv innehåller sådant som universitetsstudier, fika med vänner, fix på balkongen och lugna hemmakvällar. Det blir också en hel del promenader och träning med mina två små hundar.
 
Vem är du?
Jag tror du är snabbtänkt och flexibel, att du trivs med att hålla en låg profil i din roll som assistent. Att du kan finnas till hands, läsa av situationen och assistera mig där jag befinner mig. Att du har öga och minne för detaljer och flöden i hur jag önskar att moment ska bli utförda.

Du behöver vara inställd på att växla mellan full aktivitet och ibland längre stunder då du inte aktivt behöver assistera, utan finnas i närheten. Det kan vara några lugna timmar då du sysselsätter dig själv, exempelvis med en bok eller stickning, samtidigt behöver du också klara att jobba en dag fylld med aktiviteter.

Om du är en positiv, lyhörd och flexibel person, kvinna, hen eller man, som gillar samarbete och problemlösning så kan detta vara något för dig! Du kommer att ingå i en personalgrupp med assistenter som ställer upp för varandra när någon blir sjuk och som hittar lösningar för att assistansen skall flyta på så bra som möjligt.
 
Du behöver uppfylla följande;
Det ingår lyft och förflyttningar i jobbet. Det är en fördel om du har bra fysik. 
Eftersom jag har hundar, kan du inte vara allergisk eller hundrädd.
Jag har bil och det ingår i assistentens arbetsuppgifter att köra den, därför är körkort ett krav för tjänsten.
 
Jag vill i ditt personliga brev att du berättar kort varför du fastnat för att söka just denna tjänst? I annat fall kommer din ansökan gallras ut.
 
Arbetstider
Dygnspass varannan söndag kl. 8-8 (jämna veckor) och utöver det jour/beredskapspass enligt följande:
Schemavecka 1: ingen.
Schemavecka 2: fredag.
Schemavecka 3: torsdag.
Schemavecka 4: måndag, fredag
Utöver dessa jourpass tillkommer det att man har jour/beredskap en helg på en 6-veckorsperiod.

Tillträde till tjänst: 
Tillträde sker i januari. Introduktion/bredvidgång sker enligt överenskommelse.  

Vi önskar enbart ansökningar anpassade efter denna specifika tjänst. Allmänna ansökningar undanbedes på denna annons. Vi arbetar med löpande urval, sök därför så snart du kan. Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett  samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Mycket varmt välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1075B
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Nystartad assistentgrupp! Vill du vara med?

Ansök    Jan 16    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag?  Jag är en 41-årig man bosatt i Göteborg. Eftersom jag har autism så har jag ett stort behov av tydlighet och struktur i min vardag. Blir det för mycket intryck eller om jag har svårt att göra mig förstådd så kan jag bli utåtagerande mot mig själv och min omgivning. Din uppgift är att avleda dessa oönskade beteenden och förebygga att jag hamnar i otrygga situationer, detta åstadkommer du med hjälp av lågaffektivt bemötande och tydliggörande... Visa mer
Vem är jag? 


Jag är en 41-årig man bosatt i Göteborg. Eftersom jag har autism så har jag ett stort behov av tydlighet och struktur i min vardag. Blir det för mycket intryck eller om jag har svårt att göra mig förstådd så kan jag bli utåtagerande mot mig själv och min omgivning. Din uppgift är att avleda dessa oönskade beteenden och förebygga att jag hamnar i otrygga situationer, detta åstadkommer du med hjälp av lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik. På så sätt ger du mig bästa tänkbara förutsättningar till ett gott liv.
 
Så här kan en dag med mig se ut:
Jag gillar matlagning, bakning och musik och detta är något som jag gärna vill utveckla. Jag kan göra mycket själv men jag behöver dig som motiverar mig och planerar mina aktiviteter. Ditt viktigaste stöd till mig är att strukturera och förbereda mig i alla vardagliga moment. Jag är på DV på deltid och resten av dagarna hjälps vi åt att hitta meningsfull sysselsättning. Det är dubbelassistans hos mig vilket innebär att det alltid är 2 assistenter på plats. 
 
Vem är du?
Detta är alltså en ny assistentgrupp som ska bildas och vi söker därför dig som vill ta chansen att vara med från start och bygga upp och forma en välfungerande assistans. För att lyckas i det här uppdraget krävs det att du är utbildad stödassistent eller har tidigare erfarenheter av personer med utmanande beteende. Vi ser gärna att du är en inkännande person som är lugn och trygg i dig själv. Du bör även ha relativt god fysik för att kunna hänga med i svängarna. Har du erfarenhet av och/eller kunskap om lågaffektivt bemötande så är det ett stort plus. Annat som är meriterande är tidigare arbete inom autismspektrum, tydliggörande pedagogik och AKK. Du kommer att erbjudas handledning, utbildning samt kontinuerligt stöd av assistanskoordinator. Det kommer också att hållas regelbundna personalmöten där du tillsammans med dina kollegor i konstruktiv anda bidrar till assistansens utveckling.
 
Om tjänsten:
Arbetstiden är kl 08-20 eller kl 20-08, dvs halvdygn. Vaken arbetstid under dygnets alla timmar. Man behöver kunna jobba både dag- och nattpass. Arbetsomfattningen är ca 37 tim per vecka, dvs ca 92%. 

Tjänstens tillträde är 2024-03-01. Eftersom vi är i uppstartsfasen av assistansen så kan det komma att bli aktuellt med vissa schemaändringar.
 
Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig assistanskoordinator.
 
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.
 
Varmt välkommen med din ansökan!
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
Annonsens referensnummer: 1150 Visa mindre

38-årig tjej söker kreativ assistent, heltid

Ansök    Jan 5    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en tjej på 38 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. Dagtid vardagar brukar jag åka iväg på någon aktivitet. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommun... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en tjej på 38 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. Dagtid vardagar brukar jag åka iväg på någon aktivitet. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommunikation. Jag kommunicerar med hjälp av ögonstyrd dator, sk Tobii. Har du erfarenhet av det eller annan form av alternativ kommunikation så är det meriterande. Det är dock inget krav, utan det viktigaste är att du är intresserad av att lära dig det. Här är mer info om mig: https://instagram.com/ancateisanu?igshid=YmMyMTA2M2Y= 

Vem är du?
Du får gärna vara kreativ och nyfiken på livet, kanske har du konstnärliga intressen såsom att måla eller rita. Det förekommer manuella förflyttningar så du bör inte ha problem med nacke, axlar, rygg. Välkommen till en trivsam arbetsplats där du som del i teamet måste kunna visa både ansvar och flexibilitet!

Om tjänsten:
Omfattning: heltid
Tider: Måndag - fredag med arbetstiden kl 8-16
 
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1139B
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Nystartad assistentgrupp! Vill du vara med?

Ansök    Dec 21    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag?  Jag är en 41-årig man bosatt i Göteborg. Eftersom jag har autism så har jag ett stort behov av tydlighet och struktur i min vardag. Blir det för mycket intryck eller om jag har svårt att göra mig förstådd så kan jag bli utåtagerande mot mig själv och min omgivning. Din uppgift är att avleda dessa oönskade beteenden och förebygga att jag hamnar i otrygga situationer, detta åstadkommer du med hjälp av lågaffektivt bemötande och tydliggörande... Visa mer
Vem är jag? 


Jag är en 41-årig man bosatt i Göteborg. Eftersom jag har autism så har jag ett stort behov av tydlighet och struktur i min vardag. Blir det för mycket intryck eller om jag har svårt att göra mig förstådd så kan jag bli utåtagerande mot mig själv och min omgivning. Din uppgift är att avleda dessa oönskade beteenden och förebygga att jag hamnar i otrygga situationer, detta åstadkommer du med hjälp av lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik. På så sätt ger du mig bästa tänkbara förutsättningar till ett gott liv.
 
Så här kan en dag med mig se ut:
Jag gillar matlagning, bakning och musik och detta är något som jag gärna vill utveckla. Jag kan göra mycket själv men jag behöver dig som motiverar mig och planerar mina aktiviteter. Ditt viktigaste stöd till mig är att strukturera och förbereda mig i alla vardagliga moment. Jag är på DV på deltid och resten av dagarna hjälps vi åt att hitta meningsfull sysselsättning. Det är dubbelassistans hos mig vilket innebär att det alltid är 2 assistenter på plats. 
 
Vem är du?
Detta är alltså en ny assistentgrupp som ska bildas och vi söker därför dig som vill ta chansen att vara med från start och bygga upp och forma en välfungerande assistans. För att lyckas i det här uppdraget krävs det att du är utbildad stödassistent eller har tidigare erfarenheter av personer med utmanande beteende. Vi ser gärna att du är en inkännande person som är lugn och trygg i dig själv. Du bör även ha relativt god fysik för att kunna hänga med i svängarna. Har du erfarenhet av och/eller kunskap om lågaffektivt bemötande så är det ett stort plus. Annat som är meriterande är tidigare arbete inom autismspektrum, tydliggörande pedagogik och AKK. Du kommer att erbjudas handledning, utbildning samt kontinuerligt stöd av assistanskoordinator. Det kommer också att hållas regelbundna personalmöten där du tillsammans med dina kollegor i konstruktiv anda bidrar till assistansens utveckling.
 
Om tjänsten:
Arbetstiden är kl 08-20 eller kl 20-08, dvs halvdygn. Vaken arbetstid under dygnets alla timmar. Man behöver kunna jobba både dag- och nattpass. Arbetsomfattningen är mellan 50-100%. Ange gärna i din ansökan vilken arbetsomfattning du önskar. 

Tjänstens tillträde är 2024-02-01. Eftersom vi är i uppstartsfasen av assistansen så kan det komma att bli aktuellt med vissa schemaändringar.
 
Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig assistanskoordinator.
 
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.
 
Varmt välkommen med din ansökan!
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
Annonsens referensnummer: 1150 Visa mindre

Personlig assistent sökes till universitetsstudent!

Ansök    Dec 22    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en kvinna i 35-årsåldern, bosatt i centrala Göteborg och har en muskelsjukdom som medför att jag behöver assistans i min vardag.   Så här kan en arbetsdag hos mig se ut: Som assistent i det här uppdraget arbetar du dygnspass och du följer mig i min vardag. Din roll är att assistera i alla de situationer där mina muskler inte räcker till. Mitt liv innehåller sådant som universitetsstudier, fika med vänner, fix på balkongen och lugna h... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en kvinna i 35-årsåldern, bosatt i centrala Göteborg och har en muskelsjukdom som medför att jag behöver assistans i min vardag.
 
Så här kan en arbetsdag hos mig se ut:
Som assistent i det här uppdraget arbetar du dygnspass och du följer mig i min vardag. Din roll är att assistera i alla de situationer där mina muskler inte räcker till. Mitt liv innehåller sådant som universitetsstudier, fika med vänner, fix på balkongen och lugna hemmakvällar. Det blir också en hel del promenader och träning med mina två små hundar.
 
Vem är du?
Jag tror du är snabbtänkt och flexibel, att du trivs med att hålla en låg profil i din roll som assistent. Att du kan finnas till hands, läsa av situationen och assistera mig där jag befinner mig. Att du har öga och minne för detaljer och flöden i hur jag önskar att moment ska bli utförda.

Du behöver vara inställd på att växla mellan full aktivitet och ibland längre stunder då du inte aktivt behöver assistera, utan finnas i närheten. Det kan vara några lugna timmar då du sysselsätter dig själv, exempelvis med en bok eller stickning, samtidigt behöver du också klara att jobba en dag fylld med aktiviteter.

Om du är en positiv, lyhörd och flexibel person, kvinna, hen eller man, som gillar samarbete och problemlösning så kan detta vara något för dig! Du kommer att ingå i en personalgrupp med assistenter som ställer upp för varandra när någon blir sjuk och som hittar lösningar för att assistansen skall flyta på så bra som möjligt.
 
Du behöver uppfylla följande;
Då det ingår lyft och förflyttningar i jobbet är det en fördel om du har bra fysik. Eftersom jag har hundar, kan du inte vara allergisk eller hundrädd. Jag har bil och det ingår i assistentens arbetsuppgifter att köra den, därför är körkort ett krav för tjänsten.

Jag vill i ditt personliga brev att du berättar kort varför du fastnat för att söka just denna tjänst. 

Arbetstider
Tjänsten är på ca. 66 %, fördelat på 6 dygnspass under ett rullande 4-veckorsschema. I tjänsten tillkommer även jour/beredskapspass enligt överenskommelse.

Schemavecka 1: tisdag, lördag
Schemavecka 2: tisdag
Schemavecka 3: tisdag, fredag
Schemavecka 4: torsdag

Det är sovande jour nattetid, ca 7 h.

Tillträde till tjänst: 
Tjänsten tillträde är 2024-02-01. Intro/bredvidgång sker enligt överenskommelse.
Vi önskar enbart ansökningar anpassade efter denna specifika tjänst. Allmänna ansökningar undanbedes på denna annons.

Vi arbetar med löpande urval, sök därför så snart du kan. Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm.

Mycket varmt välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1075A
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Vill du jobba som personlig assistent i bemanningspool?

Ansök    Jan 2    Passal AB    Personlig assistent
Vi befinner oss nu i en fas där vi behöver utöka vår personalstyrka.  Vi söker därför dig som är intresserad av att börja jobba som personlig assistent i vår Bemanningspool i Göteborg med omnejd nu i vinter och framåt! Vilka är våra kunder? Vi har kunder med olika funktionsvariationer och således olika behov. Det kan vara en kille mitt i livet som fått en stroke och behöver hjälp med förflyttningar, personlig hygien, fixa lunch, åka till stan och fika... Visa mer
Vi befinner oss nu i en fas där vi behöver utöka vår personalstyrka.  Vi söker därför dig som är intresserad av att börja jobba som personlig assistent i vår Bemanningspool i Göteborg med omnejd nu i vinter och framåt!


Vilka är våra kunder?
Vi har kunder med olika funktionsvariationer och således olika behov. Det kan vara en kille mitt i livet som fått en stroke och behöver hjälp med förflyttningar, personlig hygien, fixa lunch, åka till stan och fika eller greja i trädgården. Det kan vara en tonåring med autism som behöver strukturerad, pedagogisk hjälp för en fungerande vardag. Eller en äldre dam som behöver hjälp med att laga middag, ta mediciner, lägga sig och ha övervakning på natten. Alla är olika och har olika behov.
 
Vem är du?
Du ska älska att jobba med människor, vara lyhörd, flexibel, driven, ha ett högt servicetänk och förstå att detta är ett otroligt viktigt arbete som gör hela skillnaden för våra kunder och deras anhöriga.
 
Har du tidigare erfarenheter från arbete inom assistans, äldreomsorg, barnomsorg eller servicerelaterade yrken så är det meriterande. Men vi lägger stor vikt vid hur du är som person.

Om jobbet:
Att jobba i bemanningspool innebär att du blir timanställd och är tillgänglig för jobb hos alla våra kunder. Du bestämmer själv vilka dagar som du vill vara tillgänglig för arbete. Det kan vara både vardagar och helger och det finns fasta tider för tillgänglighet: dagtid, kväll och natt, se nedan.

Dagtid kl 06.00-17.00
Kväll kl 14.00-22.00
Natt kl 19.00-23.00 (för nattjobb kl 20.00-09.00)

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Som anställd i just vår bemanningspool erbjuds du dessutom ett extra påslag på din timlön när du bokas in på arbete.  Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag (barn med funktionsnedsättning) ur Polisens belastningsregister. 

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett  samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Annonsens referensnummer: 200
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Studerar du och vill kombinera det med jobb som personlig assistent?

Ansök    Dec 11    Passal AB    Personlig assistent
Vi söker dig som kan jobba dygnspass varannan söndag (jämna veckor) och därutöver ha jour/beredskapspass ett antal dagar per månad för att gå in och jobba om någon i gruppen är sjuk. I tjänsten kommer det också finnas möjlighet att arbeta mer under exempelvis sommarperioden. Vem är jag? Jag är en kvinna i 35-årsåldern, bosatt i centrala Göteborg och har en muskelsjukdom som medför att jag behöver assistans i min vardag.   Så här kan en arbetsdag hos m... Visa mer
Vi söker dig som kan jobba dygnspass varannan söndag (jämna veckor) och därutöver ha jour/beredskapspass ett antal dagar per månad för att gå in och jobba om någon i gruppen är sjuk. I tjänsten kommer det också finnas möjlighet att arbeta mer under exempelvis sommarperioden.


Vem är jag?
Jag är en kvinna i 35-årsåldern, bosatt i centrala Göteborg och har en muskelsjukdom som medför att jag behöver assistans i min vardag.
 
Så här kan en arbetsdag hos mig se ut:
Som assistent i det här uppdraget arbetar du dygnspass och du följer mig i min vardag. Din roll är att assistera i alla de situationer där mina muskler inte räcker till.
Mitt liv innehåller sådant som universitetsstudier, fika med vänner, fix på balkongen och lugna hemmakvällar. Det blir också en hel del promenader och träning med mina två små hundar.
 
Vem är du?
Jag tror du är snabbtänkt och flexibel, att du trivs med att hålla en låg profil i din roll som assistent. Att du kan finnas till hands, läsa av situationen och assistera mig där jag befinner mig. Att du har öga och minne för detaljer och flöden i hur jag önskar att moment ska bli utförda.

Du behöver vara inställd på att växla mellan full aktivitet och ibland längre stunder då du inte aktivt behöver assistera, utan finnas i närheten. Det kan vara några lugna timmar då du sysselsätter dig själv, exempelvis med en bok eller stickning, samtidigt behöver du också klara att jobba en dag fylld med aktiviteter.

Om du är en positiv, lyhörd och flexibel person, kvinna, hen eller man, som gillar samarbete och problemlösning så kan detta vara något för dig! Du kommer att ingå i en personalgrupp med assistenter som ställer upp för varandra när någon blir sjuk och som hittar lösningar för att assistansen skall flyta på så bra som möjligt.
 
Du behöver uppfylla följande;
Det ingår lyft och förflyttningar i jobbet. Det är en fördel om du har bra fysik. 
Eftersom jag har hundar, kan du inte vara allergisk eller hundrädd.
Jag har bil och det ingår i assistentens arbetsuppgifter att köra den, därför är körkort ett krav för tjänsten.
 
Jag vill i ditt personliga brev att du berättar kort varför du fastnat för att söka just denna tjänst? I annat fall kommer din ansökan gallras ut.
 
Arbetstider
Dygnspass varannan söndag kl. 8-8 (jämna veckor) och utöver det jour/beredskapspass enligt följande:
Schemavecka 1: ingen.
Schemavecka 2: fredag.
Schemavecka 3: torsdag.
Schemavecka 4: måndag, fredag
Utöver dessa jourpass tillkommer det att man har jour/beredskap en helg på en 6-veckorsperiod.

Tillträde till tjänst: 
Tillträde sker i januari. Introduktion/bredvidgång sker enligt överenskommelse.  

Vi önskar enbart ansökningar anpassade efter denna specifika tjänst. Allmänna ansökningar undanbedes på denna annons. Vi arbetar med löpande urval, sök därför så snart du kan. Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett  samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Mycket varmt välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1075B
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Kreativ 16-årig tjej i Göteborg söker personlig assistent!

Ansök    Dec 18    Passal AB    Personlig assistent
Jag söker nu dig som vill bli min nya assistent! Jag är en tjej på 16 år och bor med min familj mitt inne i centrala Göteborg. På grund av CP så sitter jag i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag har ett lite otydligt tal som du behöver lära dig att tyda. Jag söker dig som vill hjälpa mig att spela spel på Ipad, dansa, sjunga, pyssla och hitta på annat kul! Jag tycker det är viktigt att du som assistent är lekfull! Jag använder lift, men vissa manu... Visa mer
Jag söker nu dig som vill bli min nya assistent! Jag är en tjej på 16 år och bor med min familj mitt inne i centrala Göteborg. På grund av CP så sitter jag i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag har ett lite otydligt tal som du behöver lära dig att tyda. Jag söker dig som vill hjälpa mig att spela spel på Ipad, dansa, sjunga, pyssla och hitta på annat kul! Jag tycker det är viktigt att du som assistent är lekfull! Jag använder lift, men vissa manuella förflyttningar behöver du ändå göra och det är därför bra om du är i god fysisk form. Passet startar med att du möter du upp mig vid skolan där vi tar taxi tillsammans hem till mig.

Tjänstens upplägg:
Måndagar och varannan fredag med arbetstiden kl 15.00-20:30.
Omfattning: deltid, ca 20%
Tillträde: omgående.
 
Möjlighet till extrajobb på helger finns.

Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett  samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2079
Ansvarig rekryterare: David Henriksson


. Visa mindre

Skön kille söker assistent, 50%

Ansök    Dec 18    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en 39-årig kille i Göteborg som har en CP-skada som gör att jag sitter i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag kommunicerar med mina egna ljud och "Bliss" (en slags ordkarta där jag pekar med en laserlampa).   Vem är du? * Du är dynamisk, du ska trivas lika bra i lugnet hemma samt hantera stress och snabba puckar.  * Du är lugn och trygg i dig själv * Du är inkännande, kan lyssna och förstå * Du är icke-PK. Du står för dina... Visa mer
Vem är jag?
Jag är en 39-årig kille i Göteborg som har en CP-skada som gör att jag sitter i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag kommunicerar med mina egna ljud och "Bliss" (en slags ordkarta där jag pekar med en laserlampa).
 
Vem är du?


* Du är dynamisk, du ska trivas lika bra i lugnet hemma samt hantera stress och snabba puckar. 
* Du är lugn och trygg i dig själv
* Du är inkännande, kan lyssna och förstå
* Du är icke-PK. Du står för dina egna tankar och åsikter
* Du är lösningsorienterad
* Du har humor
* Du gillar musik
* Du är självgående och ansvarsfull. 

Jag tycker inte att det här är ett vanligt vårdyrke och många av mina assistenter har en helt annan bakgrund, till exempel inom musik eller träning. Jag röker och det får du också gärna göra, det är dock inget strikt krav! ;) 

Tjänstens upplägg:
Hos mig jobbar du dagtid och kväll/natt. Arbete vardag och helg. Dagtiden är kl kl 10.15-18 och kvälls-/nattiden är kl 17.30-10.00 samt 19.00-10.00.

Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2006A
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Personlig assistent med autismerfarenhet sökes till aktiv tjej!

Ansök    Dec 7    Passal AB    Stödassistent
Vem är jag? Jag är en 16-årig tjej som bor på Hisingen tillsammans med min familj. På grund av min autism så har jag personlig assistans. Jag söker nu dig som erfarenhet av just autism, och som vill ta dig an ett utmanande men kul jobb! Jag behöver mycket hjälp med struktur och tydliggörande pedagogik. Blir det för mycket intryck för mig eller om jag blir exalterad så kan jag bli utåtagerande mot min omgivning. Din uppgift är att avleda oönskade beteen... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en 16-årig tjej som bor på Hisingen tillsammans med min familj. På grund av min autism så har jag personlig assistans. Jag söker nu dig som erfarenhet av just autism, och som vill ta dig an ett utmanande men kul jobb! Jag behöver mycket hjälp med struktur och tydliggörande pedagogik. Blir det för mycket intryck för mig eller om jag blir exalterad så kan jag bli utåtagerande mot min omgivning. Din uppgift är att avleda oönskade beteenden och att metodiskt hitta framkomliga vägar och arbetssätt för att kunna ge mig bästa tänkbara förutsättningar till en bra vardag. Jag rör mig obehindrat men vill ibland åka i min vagn när jag blir trött.

Hur kan en vanlig dag se ut?
Man börjar sitt pass hemma hos mig. Vi tar något mellanmål och sen brukar vi gå ut och vara ute nästan hela passet. Leka, fika och/eller äta något gott. Assistenterna har ett veckoschema som de följer med någon liten aktivitet varje dag som exempelvis promenad, baka eller gå med återvinning/panta flaskor.
 
Vem är du?
För att lyckas i det här uppdraget krävs det alltså att du är utbildad stödassistent och har tidigare erfarenheter av personer med utmanande beteende. Det är bra om du är i relativt bra fysisk form för att hänga med i svängarna. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av och/eller kunskap om lågaffektivt bemötande. Annat som kan vara önskvärt är: arbete inom autismspektrum, ADHD, tydliggörande pedagogik och AKK. Till din hjälp kommer du även att erbjudas handledning samt kontinuerligt stöd av assistanskoordinator.

Om tjänsten:
Vakanta dagar på schema: Måndagar, onsdagar, fredagar och söndagar.
Arbetstid på vardagar är kl 16.30-21.30 och på helger kl 11-16 alt 16-21.

Man behöver inte kunna jobba alla dagar, utan man önska vilka som passar bäst. Men gärna 2-3 pass/vecka.
 
Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 2081
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

38-årig tjej söker kreativ assistent, dag alternativt natt

Ansök    Dec 4    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en tjej på 38 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. Dagtid vardagar brukar jag åka iväg på någon aktivitet. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommun... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en tjej på 38 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. Dagtid vardagar brukar jag åka iväg på någon aktivitet. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommunikation. Jag kommunicerar med hjälp av ögonstyrd dator, sk Tobii. Har du erfarenhet av det eller annan form av alternativ kommunikation så är det meriterande. Det är dock inget krav, utan det viktigaste är att du är intresserad av att lära dig det. Här är mer info om mig: https://instagram.com/ancateisanu?igshid=YmMyMTA2M2Y= 

Vem är du?
Du får gärna vara kreativ och nyfiken på livet, kanske har du konstnärliga intressen såsom att måla eller rita. Det förekommer manuella förflyttningar så du bör inte ha problem med nacke, axlar, rygg. Välkommen till en trivsam arbetsplats där du som del i teamet måste kunna visa både ansvar och flexibilitet!

Om tjänsten:
Arbete 2 dagar per vecka, arbetstid kl 15-09. Vi kan anpassa schemat efter dina önskemål. 

Utöver denna tjänst så söker vi även dig som kan jobba extra hos kunden. Arbetstider 8-16 alt kl 15-09. Vardagar och helger.
 
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1139B
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

38-årig tjej söker kreativ assistent, heltid

Ansök    Dec 4    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en tjej på 38 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. Dagtid vardagar brukar jag åka iväg på någon aktivitet. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommun... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en tjej på 38 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. Dagtid vardagar brukar jag åka iväg på någon aktivitet. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommunikation. Jag kommunicerar med hjälp av ögonstyrd dator, sk Tobii. Har du erfarenhet av det eller annan form av alternativ kommunikation så är det meriterande. Det är dock inget krav, utan det viktigaste är att du är intresserad av att lära dig det. Här är mer info om mig: https://instagram.com/ancateisanu?igshid=YmMyMTA2M2Y= 

Vem är du?
Du får gärna vara kreativ och nyfiken på livet, kanske har du konstnärliga intressen såsom att måla eller rita. Det förekommer manuella förflyttningar så du bör inte ha problem med nacke, axlar, rygg. Välkommen till en trivsam arbetsplats där du som del i teamet måste kunna visa både ansvar och flexibilitet!

Om tjänsten:
Omfattning: heltid
Tider: Måndag - fredag med arbetstiden kl 8-16
 
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1139B
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Skön kille söker assistent, extra vid behov

Ansök    Dec 1    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en 39-årig kille i Göteborg som har en CP-skada som gör att jag sitter i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag kommunicerar med mina egna ljud och "Bliss" (en slags ordkarta där jag pekar med en laserlampa).   Vem är du? * Du är dynamisk, du ska trivas lika bra i lugnet hemma samt hantera stress och snabba puckar.  * Du är lugn och trygg i dig själv * Du är inkännande, kan lyssna och förstå * Du är icke-PK. Du står för dina... Visa mer
Vem är jag?
Jag är en 39-årig kille i Göteborg som har en CP-skada som gör att jag sitter i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag kommunicerar med mina egna ljud och "Bliss" (en slags ordkarta där jag pekar med en laserlampa).
 
Vem är du?


* Du är dynamisk, du ska trivas lika bra i lugnet hemma samt hantera stress och snabba puckar. 
* Du är lugn och trygg i dig själv
* Du är inkännande, kan lyssna och förstå
* Du är icke-PK. Du står för dina egna tankar och åsikter
* Du är lösningsorienterad
* Du har humor
* Du gillar musik
* Du är självgående och ansvarsfull. 

Jag tycker inte att det här är ett vanligt vårdyrke och många av mina assistenter har en helt annan bakgrund, till exempel inom musik eller träning. Jag röker och det får du också gärna göra, det är dock inget strikt krav! ;) 

Tjänstens upplägg:
Extra vid behov. På vardagar är arbetstiderna kl 09.45-18.00 alt kl 17.30-10.00.  Observera att på just lördagar kan man arbeta sk utgångspass, kl 23-04, det betyder att du (tillsammans med en ytterligare assistent) följer med mig ut på pub eller nattklubb. Jag gillar nämligen att vara ute bland folk och roa mig på helgerna. 

Vill du jobba fast hos mig så finns det dessutom en vakant schemarad:

V1: Lördag 17:30-11 och 23-04
V2: Lördag 09:45-18 och 23-04
V3: Lördag 17:30-11 och 23-04
V4: Lördag 09:45-18 och 23-04

Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2006
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Nystartad assistentgrupp! Vill du vara med?

Ansök    Dec 1    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag?  Jag är en 41-årig man bosatt i Göteborg. Eftersom jag har autism så har jag ett stort behov av tydlighet och struktur i min vardag. Blir det för mycket intryck eller om jag har svårt att göra mig förstådd så kan jag bli utåtagerande mot mig själv och min omgivning. Din uppgift är att avleda dessa oönskade beteenden och förebygga att jag hamnar i otrygga situationer, detta åstadkommer du med hjälp av lågaffektivt bemötande och tydliggörand... Visa mer
Vem är jag? 


Jag är en 41-årig man bosatt i Göteborg. Eftersom jag har autism så har jag ett stort behov av tydlighet och struktur i min vardag. Blir det för mycket intryck eller om jag har svårt att göra mig förstådd så kan jag bli utåtagerande mot mig själv och min omgivning. Din uppgift är att avleda dessa oönskade beteenden och förebygga att jag hamnar i otrygga situationer, detta åstadkommer du med hjälp av lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik. På så sätt ger du mig bästa tänkbara förutsättningar till ett gott liv.
 
Så här kan en dag med mig se ut:
Jag gillar matlagning, bakning och musik och detta är något som jag gärna vill utveckla. Jag kan göra mycket själv men jag behöver dig som motiverar mig och planerar mina aktiviteter. Ditt viktigaste stöd till mig är att strukturera och förbereda mig i alla vardagliga moment. Jag är på DV på deltid och resten av dagarna hjälps vi åt att hitta meningsfull sysselsättning. Det är dubbelassistans hos mig vilket innebär att det alltid är 2 assistenter på plats. 
 
Vem är du?
Detta är alltså en ny assistentgrupp som ska bildas och vi söker därför dig som vill ta chansen att vara med från start och bygga upp och forma en välfungerande assistans. För att lyckas i det här uppdraget krävs det att du är utbildad stödassistent eller har tidigare erfarenheter av personer med utmanande beteende. Vi ser gärna att du är en inkännande person som är lugn och trygg i dig själv. Du bör även ha relativt god fysik för att kunna hänga med i svängarna. Har du erfarenhet av och/eller kunskap om lågaffektivt bemötande så är det ett stort plus. Annat som är meriterande är tidigare arbete inom autismspektrum, tydliggörande pedagogik och AKK. Du kommer att erbjudas handledning, utbildning samt kontinuerligt stöd av assistanskoordinator. Det kommer också att hållas regelbundna personalmöten där du tillsammans med dina kollegor i konstruktiv anda bidrar till assistansens utveckling.
 
Om tjänsten:
Arbetstiden är kl 08-20 eller kl 20-08, dvs halvdygn. Vaken tid alla dygnets timmar. Man behöver kunna jobba både dag- och nattpass. Arbetsomfattningen är mellan 50-100%. Ange gärna i din ansöka vilken omfattning du önskar. 

Tjänstens tillträde är 2024-02-01. Eftersom vi är i uppstartsfasen av assistansen så kan det komma att bli aktuellt med vissa schemaändringar.
 
Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig assistanskoordinator.
 
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.
 
Varmt välkommen med din ansökan!
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
Annonsens referensnummer: 1150 Visa mindre

Stödpedagog/metodutvecklare till nystartad assistentgrupp!

Ansök    Dec 1    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en 40-årig man bosatt i Göteborg. Eftersom jag har autism så har jag ett stort behov av tydlighet och struktur i min vardag. Blir det för mycket intryck eller om jag har svårt att göra mig förstådd så kan jag bli utåtagerande mot mig själv och min omgivning. Din uppgift är att avleda dessa oönskade beteenden och förebygga att jag hamnar i otrygga situationer, detta åstadkommer du med hjälp av lågaffektivt bemötande och tydliggörande... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en 40-årig man bosatt i Göteborg. Eftersom jag har autism så har jag ett stort behov av tydlighet och struktur i min vardag. Blir det för mycket intryck eller om jag har svårt att göra mig förstådd så kan jag bli utåtagerande mot mig själv och min omgivning. Din uppgift är att avleda dessa oönskade beteenden och förebygga att jag hamnar i otrygga situationer, detta åstadkommer du med hjälp av lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik. Just nu söker jag en stödpedagog/metodutvecklare till min assistentgrupp. Jag har dubbelassistans hos mig vilket innebär att det alltid är 2 assistenter på plats. 

Så här kan en dag med mig se ut:
Jag gillar matlagning, bakning och musik och detta är något som jag gärna vill utveckla. Jag kan göra mycket själv men jag behöver dig som motiverar mig och planerar mina aktiviteter. Din uppgift är att strukturera och förbereda mig i alla vardagliga moment. Jag är på DV på deltid och resten av dagarna hjälps vi åt att hitta meningsfull sysselsättning.

Vem är du?
Detta är alltså en ny assistentgrupp som ska bildas och vi vill nu alltså komplettera gruppen med en stödpedagog/metodutvecklare. Detta är en kvalitativ tjänst som kräver högre utbildning, därför söker vi dig som är utbildad stödassistent/stödpedagog eller har annan utbildning som bedöms likvärdig. Tjänsten som metodutvecklare är ny och du kommer själv att vara delaktig i utformandet av rollen som sådan. Du kommer att vara länken mellan arbetsgrupp och habilitering/god man och assistanskoordinator. Du kommer att ansvara för att ta fram, utveckla och implementera arbetssätt och metoder i arbetsgruppen. Du kommer att delta vid möten med Habiliteringen och sedan föra informationen vidare till arbetsgruppen.

För att trivas i den här rollen så ser vi gärna att du är en person som trivs med ansvar och intresse för att utveckla en assistans. Givetvis behöver du ha tidigare erfarenheter av personer med utmanande beteende. Vi ser gärna att du är en inkännande person som är lugn och trygg i dig själv. Du bör även ha relativt god fysik för att kunna hänga med i svängarna. Har du erfarenhet av och/eller kunskap om lågaffektivt bemötande så är det ett stort plus. Annat som är meriterande är tidigare arbete inom autismspektrum, tydliggörande pedagogik och AKK. Du kommer att erbjudas handledning, utbildning samt kontinuerligt stöd av assistanskoordinator. Det kommer också att hållas regelbundna personalmöten där du tillsammans med dina kollegor i konstruktiv anda bidrar till assistansens utveckling.

Om tjänsten:
Tjänstens omfattning är ca 75-100%. Arbetstiden är kl 08.00-20.00 alt 20.00-08.00 dvs halvdygn. Du behöver kunna arbeta minst 2 sådant pass per vecka som personlig assistent, utöver den administrativa tid som också är en del av tjänsten. 

Tjänsten tillträde är omgående. Inom kort har vi för avsikt att göra en justering av de aktuella arbetstiderna.

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig assistanskoordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.


Varmt välkommen med din ansökan!
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
Annonsens referensnummer: 1150B Visa mindre

19-årig tjej flyttar till egen bostad och söker nu en till assistent!

Ansök    Nov 29    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en tjej på 19 (snart 20) år och har en kognitiv funktionsnedsättning med autistiska drag, som nu söker dig som vill jobba som personlig assistent hos mig. Jag flyttar till egen bostad i centrala Göteborg och behöver därmed utöka min assistentgrupp. I min vardag är det full fart med aktiviteter och jag tycker mycket om att bada, besöka Axel Dahlströms torg, baka, besöka Liseberg, disco. Jag är en glad och karismatisk tjej som är lätt... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en tjej på 19 (snart 20) år och har en kognitiv funktionsnedsättning med autistiska drag, som nu söker dig som vill jobba som personlig assistent hos mig. Jag flyttar till egen bostad i centrala Göteborg och behöver därmed utöka min assistentgrupp. I min vardag är det full fart med aktiviteter och jag tycker mycket om att bada, besöka Axel Dahlströms torg, baka, besöka Liseberg, disco. Jag är en glad och karismatisk tjej som är lätt att tycka om. Men jag kan ha en väldigt stark vilja, här behöver du ha ett lågaffektivt bemötande och vara förbyggande i ditt arbetssätt. Jag behöver stöd med struktur och tydliggörande pedagogik.

Vem är du?
Att jobba med mig kräver att du är kreativ, uppmärksam, har mycket energi och ogillar att sitta still! Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med antingen autismliknande tillstånd samt kognitiv funktionsnedsättning. Det är meriterande om du har erfarenhet av tydliggörande pedagogik och/eller tecken samt stöd samt lågaffektivt bemötande. Min familj har katt och jag hälsar ibland på och det är därför viktigt att du inte är allergisk.

Tjänstens upplägg
Schema enligt nedan. Ange gärna i din ansökan vilka specifika pass du är intresserad av att jobba! Vill du endast jobba som en extravikarie, utan fasta pass, så är det också av intresse för oss.

Vecka 1: Mån 21-07.25, Sön 21-07.25
Vecka 2: Fre 21-09.00, Lör 9-15
Vecka 3: Lör 15-21, Sön 21-07.25
Vecka 4: Lör 15-21, Sön 21-07.25

Tillträde omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen med din ansökan!
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
Annonsens referensnummer: 2051B Visa mindre

Skön kille söker assistent, 50%

Ansök    Nov 27    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en 39-årig kille i Göteborg som har en CP-skada som gör att jag sitter i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag kommunicerar med mina egna ljud och "Bliss" (en slags ordkarta där jag pekar med en laserlampa).   Vem är du? * Du är dynamisk, du ska trivas lika bra i lugnet hemma samt hantera stress och snabba puckar.  * Du är lugn och trygg i dig själv * Du är inkännande, kan lyssna och förstå * Du är icke-PK. Du står för dina... Visa mer
Vem är jag?
Jag är en 39-årig kille i Göteborg som har en CP-skada som gör att jag sitter i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag kommunicerar med mina egna ljud och "Bliss" (en slags ordkarta där jag pekar med en laserlampa).
 
Vem är du?


* Du är dynamisk, du ska trivas lika bra i lugnet hemma samt hantera stress och snabba puckar. 
* Du är lugn och trygg i dig själv
* Du är inkännande, kan lyssna och förstå
* Du är icke-PK. Du står för dina egna tankar och åsikter
* Du är lösningsorienterad
* Du har humor
* Du gillar musik
* Du är självgående och ansvarsfull. 

Jag tycker inte att det här är ett vanligt vårdyrke och många av mina assistenter har en helt annan bakgrund, till exempel inom musik eller träning. Jag röker och det får du också gärna göra, det är dock inget strikt krav! ;) 

Tjänstens upplägg:
Hos mig jobbar du dagtid och kväll/natt. Arbete vardag och helg. Dagtiden är kl kl 10.15-18 och kvälls-/nattiden är kl 17.30-10.00 samt 19.00-10.00.

Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2006A
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Personlig assistent sökes till universitetsstudent!

Ansök    Nov 28    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en kvinna i 35-årsåldern, bosatt i centrala Göteborg och har en muskelsjukdom som medför att jag behöver assistans i min vardag.   Så här kan en arbetsdag hos mig se ut: Som assistent i det här uppdraget arbetar du dygnspass och du följer mig i min vardag. Din roll är att assistera i alla de situationer där mina muskler inte räcker till. Mitt liv innehåller sådant som universitetsstudier, fika med vänner, fix på balkongen och lugna h... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en kvinna i 35-årsåldern, bosatt i centrala Göteborg och har en muskelsjukdom som medför att jag behöver assistans i min vardag.
 
Så här kan en arbetsdag hos mig se ut:
Som assistent i det här uppdraget arbetar du dygnspass och du följer mig i min vardag. Din roll är att assistera i alla de situationer där mina muskler inte räcker till. Mitt liv innehåller sådant som universitetsstudier, fika med vänner, fix på balkongen och lugna hemmakvällar. Det blir också en hel del promenader och träning med mina två små hundar.
 
Vem är du?
Jag tror du är snabbtänkt och flexibel, att du trivs med att hålla en låg profil i din roll som assistent. Att du kan finnas till hands, läsa av situationen och assistera mig där jag befinner mig. Att du har öga och minne för detaljer och flöden i hur jag önskar att moment ska bli utförda.

Du behöver vara inställd på att växla mellan full aktivitet och ibland längre stunder då du inte aktivt behöver assistera, utan finnas i närheten. Det kan vara några lugna timmar då du sysselsätter dig själv, exempelvis med en bok eller stickning, samtidigt behöver du också klara att jobba en dag fylld med aktiviteter.

Om du är en positiv, lyhörd och flexibel person, kvinna, hen eller man, som gillar samarbete och problemlösning så kan detta vara något för dig! Du kommer att ingå i en personalgrupp med assistenter som ställer upp för varandra när någon blir sjuk och som hittar lösningar för att assistansen skall flyta på så bra som möjligt.
 
Du behöver uppfylla följande;
Då det ingår lyft och förflyttningar i jobbet är det en fördel om du har bra fysik. Eftersom jag har hundar, kan du inte vara allergisk eller hundrädd. Jag har bil och det ingår i assistentens arbetsuppgifter att köra den, därför är körkort ett krav för tjänsten.

Jag vill i ditt personliga brev att du berättar kort varför du fastnat för att söka just denna tjänst. 

Arbetstider
Tjänsten är på ca. 66 %, fördelat på 6 dygnspass under ett rullande 4-veckorsschema. I tjänsten tillkommer även jour/beredskapspass enligt överenskommelse.

Schemavecka 1: torsdag
Schemavecka 2: torsdag, lördag
Schemavecka 3: torsdag
Schemavecka 4: måndag, fredag

Det är sovande jour nattetid, ca 7 h.

Tillträde till tjänst: 
Tjänsten tillträde är omgående. Intro/bredvidgång sker enligt överenskommelse.
Vi önskar enbart ansökningar anpassade efter denna specifika tjänst. Allmänna ansökningar undanbedes på denna annons.

Vi arbetar med löpande urval, sök därför så snart du kan. Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm.

Mycket varmt välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1075A
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Vill du jobba som personlig assistent i bemanningspool?

Ansök    Nov 13    Passal AB    Personlig assistent
Vi befinner oss nu i en fas där vi behöver utöka vår personalstyrka.  Vi söker därför dig som är intresserad av att börja jobba som personlig assistent i vår Bemanningspool i Göteborg med omnejd nu i vinter och framåt! Vilka är våra kunder? Vi har kunder med olika funktionsvariationer och således olika behov. Det kan vara en kille mitt i livet som fått en stroke och behöver hjälp med förflyttningar, personlig hygien, fixa lunch, åka till stan och fika... Visa mer
Vi befinner oss nu i en fas där vi behöver utöka vår personalstyrka.  Vi söker därför dig som är intresserad av att börja jobba som personlig assistent i vår Bemanningspool i Göteborg med omnejd nu i vinter och framåt!


Vilka är våra kunder?
Vi har kunder med olika funktionsvariationer och således olika behov. Det kan vara en kille mitt i livet som fått en stroke och behöver hjälp med förflyttningar, personlig hygien, fixa lunch, åka till stan och fika eller greja i trädgården. Det kan vara en tonåring med autism som behöver strukturerad, pedagogisk hjälp för en fungerande vardag. Eller en äldre dam som behöver hjälp med att laga middag, ta mediciner, lägga sig och ha övervakning på natten. Alla är olika och har olika behov.
 
Vem är du?
Du ska älska att jobba med människor, vara lyhörd, flexibel, driven, ha ett högt servicetänk och förstå att detta är ett otroligt viktigt arbete som gör hela skillnaden för våra kunder och deras anhöriga.
 
Har du tidigare erfarenheter från arbete inom assistans, äldreomsorg, barnomsorg eller servicerelaterade yrken så är det meriterande. Men vi lägger stor vikt vid hur du är som person.

Om jobbet:
Att jobba i bemanningspool innebär att du blir timanställd och är tillgänglig för jobb hos alla våra kunder. Du bestämmer själv vilka dagar som du vill vara tillgänglig för arbete. Det kan vara både vardagar och helger och det finns fasta tider för tillgänglighet: dagtid, kväll och natt, se nedan.

Dagtid kl 06.00-17.00
Kväll kl 14.00-22.00
Natt kl 19.00-23.00 (för nattjobb kl 20.00-09.00)

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Som anställd i just vår bemanningspool erbjuds du dessutom ett extra påslag på din timlön när du bokas in på arbete.  Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag (barn med funktionsnedsättning) ur Polisens belastningsregister. 

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett  samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Annonsens referensnummer: 200
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Gó och glad 26-årig tjej söker personlig assistent!

Ansök    Nov 13    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en 26-årig tjej som bor i en egen fin lägenhet i Mölnlycke centrum. På grund av autism och utvecklingsstörning har jag personlig assistans. Som assistent hos mig arbetar du mycket med bilder för att kommunicera med mig. Jag är för det mesta glad och har mycket energi. Jag gillar att vara ute och promenera, fika, dansa också gillar jag även hästar och musik. Vem är du? Du får gärna vara lugn, ansvarsfull och tydlig. Det är fördel om ... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en 26-årig tjej som bor i en egen fin lägenhet i Mölnlycke centrum. På grund av autism och utvecklingsstörning har jag personlig assistans. Som assistent hos mig arbetar du mycket med bilder för att kommunicera med mig. Jag är för det mesta glad och har mycket energi. Jag gillar att vara ute och promenera, fika, dansa också gillar jag även hästar och musik.

Vem är du?
Du får gärna vara lugn, ansvarsfull och tydlig. Det är fördel om du har tidigare erfarenhet av autism, men det är inget krav.

Om tjänsten:
Vikarie vid behov. Arbetstid kl 15-08(inkl sovande jour). Längre pass kan förekomma på helgen. 

Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2061
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Stödpedagog/metodutvecklare till nystartad assistentgrupp!

Ansök    Nov 24    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en 40-årig man bosatt i Göteborg. Eftersom jag har autism så har jag ett stort behov av tydlighet och struktur i min vardag. Blir det för mycket intryck eller om jag har svårt att göra mig förstådd så kan jag bli utåtagerande mot mig själv och min omgivning. Din uppgift är att avleda dessa oönskade beteenden och förebygga att jag hamnar i otrygga situationer, detta åstadkommer du med hjälp av lågaffektivt bemötande och tydliggörande... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en 40-årig man bosatt i Göteborg. Eftersom jag har autism så har jag ett stort behov av tydlighet och struktur i min vardag. Blir det för mycket intryck eller om jag har svårt att göra mig förstådd så kan jag bli utåtagerande mot mig själv och min omgivning. Din uppgift är att avleda dessa oönskade beteenden och förebygga att jag hamnar i otrygga situationer, detta åstadkommer du med hjälp av lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik. Just nu söker jag en stödpedagog/metodutvecklare till min assistentgrupp. Jag har dubbelassistans hos mig vilket innebär att det alltid är 2 assistenter på plats. 

Så här kan en dag med mig se ut:
Jag gillar matlagning, bakning och musik och detta är något som jag gärna vill utveckla. Jag kan göra mycket själv men jag behöver dig som motiverar mig och planerar mina aktiviteter. Din uppgift är att strukturera och förbereda mig i alla vardagliga moment. Jag är på DV på deltid och resten av dagarna hjälps vi åt att hitta meningsfull sysselsättning.

Vem är du?
Detta är alltså en ny assistentgrupp som ska bildas och vi vill nu alltså komplettera gruppen med en stödpedagog/metodutvecklare. Detta är en kvalitativ tjänst som kräver högre utbildning, därför söker vi dig som är utbildad stödassistent/stödpedagog eller har annan utbildning som bedöms likvärdig. Tjänsten som metodutvecklare är ny och du kommer själv att vara delaktig i utformandet av rollen som sådan. Du kommer att vara länken mellan arbetsgrupp och habilitering/god man och assistanskoordinator. Du kommer att ansvara för att ta fram, utveckla och implementera arbetssätt och metoder i arbetsgruppen. Du kommer att delta vid möten med Habiliteringen och sedan föra informationen vidare till arbetsgruppen.

För att trivas i den här rollen så ser vi gärna att du är en person som trivs med ansvar och intresse för att utveckla en assistans. Givetvis behöver du ha tidigare erfarenheter av personer med utmanande beteende. Vi ser gärna att du är en inkännande person som är lugn och trygg i dig själv. Du bör även ha relativt god fysik för att kunna hänga med i svängarna. Har du erfarenhet av och/eller kunskap om lågaffektivt bemötande så är det ett stort plus. Annat som är meriterande är tidigare arbete inom autismspektrum, tydliggörande pedagogik och AKK. Du kommer att erbjudas handledning, utbildning samt kontinuerligt stöd av assistanskoordinator. Det kommer också att hållas regelbundna personalmöten där du tillsammans med dina kollegor i konstruktiv anda bidrar till assistansens utveckling.

Om tjänsten:
Tjänstens omfattning är ca 75-100%. Arbetstiden är kl 07.45-07.45, dvs dygnspass. Du behöver kunna arbeta minst 1 dygn per vecka som personlig assistent, utöver den administrativa tid som också är en del av tjänsten. 

Tjänsten tillträde är omgående. Inom kort har vi för avsikt att göra en justering av de aktuella arbetstiderna.

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig assistanskoordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.


Varmt välkommen med din ansökan!
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
Annonsens referensnummer: 1150B Visa mindre

Matlagningsintresserad man söker extravikarie!

Ansök    Nov 3    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en man i 50-årsåldern som bor i centrala Göteborg och som nu söker en extra vikarie till min assistentgrupp. Jag har assistans på grund av min fysiska funktionsnedsättning som innebär att jag är rullstolsburen och behöver hjälp med personlig omvårdnad, förflyttningar, handräckning och vardagliga sysslor i hushållet. Jag är aktiv som person och gillar att vara ute. Jag är verbal och arbetsleder själv. Mina intressen är bl.a. matlagni... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en man i 50-årsåldern som bor i centrala Göteborg och som nu söker en extra vikarie till min assistentgrupp. Jag har assistans på grund av min fysiska funktionsnedsättning som innebär att jag är rullstolsburen och behöver hjälp med personlig omvårdnad, förflyttningar, handräckning och vardagliga sysslor i hushållet. Jag är aktiv som person och gillar att vara ute. Jag är verbal och arbetsleder själv. Mina intressen är bl.a. matlagning och teknik. 

Vem är du?
Det viktigaste för mig är inte vilka intressen du har, utan att vi klaffar rent personlighetsmässigt! Eftersom jag är öppen för nya intresseområden är det ett plus om du är påhittig och tycker om att ta initiativ. Andra passande egenskaper är att du är lugn, trygg och bra på att lyssna. Då min särbo har hund och katt är det viktigt att du inte är allergisk eller rädd för djur. För att du ska känna dig trygg i din yrkesroll och för att jag ska känna mig trygg med dig kommer du bli erbjuden bredvidgång. Du kommer även få stöttning och vägledning av kollegor på plats och från koordinator på kontoret. 

Om tjänsten:
Omfattning: Extra vid behov
Arbetstid: 8-23 alt 8-24, dvs långpass.

Tjänstens tillträde är omgående eller så snart som möjligt. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett  samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 1071
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Kvinna i Göteborg söker glad och lättsam assistent!

Ansök    Nov 6    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en kvinna som är 40 plus och bor i västra Göteborg. Pga en omfattande fysisk funktionsnedsättning är jag rullstolsburen och har därför personlig assistans. Jag behöver hjälp vid förflyttningar, personlig hygien, måltider och hjälp med att tolka mig då jag inte har verbalt tal. Dessutom behöver jag hjälp med hushållssysslor, matlagning och att vara med på olika aktiviteter. Som person är jag sympatisk och ger positiv energi till mina ... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en kvinna som är 40 plus och bor i västra Göteborg. Pga en omfattande fysisk funktionsnedsättning är jag rullstolsburen och har därför personlig assistans. Jag behöver hjälp vid förflyttningar, personlig hygien, måltider och hjälp med att tolka mig då jag inte har verbalt tal. Dessutom behöver jag hjälp med hushållssysslor, matlagning och att vara med på olika aktiviteter. Som person är jag sympatisk och ger positiv energi till mina assistenter! Det kan också vara bra för dig att känna till att jag är kristen.
 
Vem är du?
Det är fördel om du har tidigare erfarenhet av yrket. Men det viktigaste är att personkemin oss emellan klaffar och att du är engagerad och bidrar med positiv energi! Det är ett krav att du inte röker.

Om tjänsten:
Extra vid behov. Arbetstiden är kl 15.30-09.00, dvs långpass. Nattetid är det 4 tim sovande jour. Vad gäller arbetsomfattning och arbetsdagar så vi öppna för dina önskemål. Beroende på om du vill arbeta mer eller mindre så kan vi anpassa tjänsten efter dig. Oftast får du månadsvis förslag på arbetspass, som du sedan kan bokas in på.

Tillträde omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 1132
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Passal Assistans söker engagerad biträdande jurist

Ansök    Nov 9    Passal AB    Biträdande jurist
Vilka är Passal Assistans? Vi är ett bolag som jobbar med personlig assistans och vi startade år 2000 med visionen att få människor med funktionsvariationer att känna sig fria. Vi jobbar hårt på att vara bäst på service, rekrytering och juridik för att den personliga assistansen ska vara så bra som möjligt för den assistansberättigade samt personerna i dennes närhet. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser s... Visa mer
Vilka är Passal Assistans?


Vi är ett bolag som jobbar med personlig assistans och vi startade år 2000 med visionen att få människor med funktionsvariationer att känna sig fria. Vi jobbar hårt på att vara bäst på service, rekrytering och juridik för att den personliga assistansen ska vara så bra som möjligt för den assistansberättigade samt personerna i dennes närhet. På Passal är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse.
 
Vem är du?
Vi söker dig som har juristexamen och helst med inriktning mot förvaltningsrätt, socialrätt och förvaltningsprocessrätt. Det viktigaste är dock att du är rätt person och har ett engagemang för frågor som rör funktionsvariationer samt för att företräda den enskilda.

Vi ser att du är ansvarstagande, strukturerad och noggrann. Samt att du som person är lyhörd och prestigelös. Ett bra bemötande av våra kunder ser vi som självklart. Det är en förutsättning för tjänsten att du kan uttrycka dig mycket väl i både tal och skrift då språket är vårt främsta verktyg. Vi ser det som meriterande om du även har andra språkkunskaper än svenska.

Om tjänsten:
Då en av våra två jurister efter 13 år kommer gå vidare till annat arbete söker vi nu en ny kollega med placering på vårt huvudkontor i centrala Göteborg. Vi arbetar i team på Passal där juridiken är ett team av flera andra som skapar en helhet. Alla team jobbar nära varandra, vi är prestigelösa och har en härlig stämning på kontoret.

Att arbeta som jurist på Passal innebär främst att fungera som ombud åt våra kunder. Du hjälper kunden hela vägen från ansökan om personlig assistans till färdigt beslut. Ansökningsprocessen innebär ofta en intensiv fas med nära kontakt med kund och företrädare för att sammanställa en skriftlig behovsbeskrivning. Vi deltar i möten och utredningssamtal tillsammans med myndigheter vilket till största delen sker hemma hos våra kunder. Det är därför önskvärt med körkort, tillgång till bil finns på Passal. Vi ansvarar även för våra kunder i Värmland vilket gör att resor kan förekomma, ibland med övernattning. Som ombud sköter vi oftast kontakterna med olika handläggare och svarar på frågor från kunderna under processen, som ofta är påfrestande för den sökande. I de fall beslutet inte blir som önskat driver vi även processer i förvaltningsdomstol, där skriftlig process är huvudregeln. Utöver ombudsrollen och rollen som processförare fungerar juristerna på Passal också som stöd till övrig kontorspersonal utifrån aktuella juridiska frågor inom området. Rättsområdet är ständigt föränderligt och vi ägnar oss åt omvärldsbevakning samt deltar i nationellt juristnätverk. Vi sköter själva stora delar av det löpande administrativa arbetet.

Som jurist hos oss blir du del i en funktion på två personer. Du kommer att arbeta nära en erfaren jurist med möjlighet till stöd och rådgivning. Du kommer att ha eget ansvar för kunder samt ansöknings- och rättsprocesser.
 
Tjänstens omfattning: 50%, dock finns möjligheter till ökad omfattning i takt med att bolaget växer. Tillträde: januari-februari 2023. Sista dag för ansökan är 2023-12-17, men sök gärna snarast då vi gör löpande urval. Arbetstiderna är kontorstid måndag-fredag. Kvällsarbete kan förekomma. Du har själv möjlighet att sätta dina arbetstider utifrån att det fungerar för kundkontakter och med övriga kollegor. Fast månadslön.

Vid frågor om anställningsvillkor kontakta verksamhetsansvarig Anna Lindberg på 010-707 78 01
Vid frågor om tjänstens innehåll kontakta jurist Lisa Liljenberg på 010-707 78 23

Annonsens referensnummer: 10006

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med våra annonser.

På Passal Assistans blir du del av en arbetsplats som präglas av prestigelöshet, kompetens, hjärta och stort engagemang. Varje anställd har ett stort inflytande på vart vi är på väg och hur vi kommer dit. På våra kontor i Göteborg och Värmland är vi tillsammans 25 tjänstemän och vi har ca 450 anställda assistenter. Som anställd på Passal erbjuds du friskvårdsbidrag och reflektionstid under arbetstid. Visa mindre

38-årig tjej söker kreativ assistent, heltid

Ansök    Nov 3    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en tjej på 38 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. Dagtid vardagar brukar jag åka iväg på någon aktivitet. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommun... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en tjej på 38 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. Dagtid vardagar brukar jag åka iväg på någon aktivitet. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommunikation. Jag kommunicerar med hjälp av ögonstyrd dator, sk Tobii. Har du erfarenhet av det eller annan form av alternativ kommunikation så är det meriterande. Det är dock inget krav, utan det viktigaste är att du är intresserad av att lära dig det. Här är mer info om mig: https://instagram.com/ancateisanu?igshid=YmMyMTA2M2Y= 

Vem är du?
Du får gärna vara kreativ och nyfiken på livet, kanske har du konstnärliga intressen såsom att måla eller rita. Det förekommer manuella förflyttningar så du bör inte ha problem med nacke, axlar, rygg. Välkommen till en trivsam arbetsplats där du som del i teamet måste kunna visa både ansvar och flexibilitet!

Om tjänsten:
Omfattning: heltid
Tider: Måndag - fredag med arbetstiden kl 8-16
 
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1139B
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

38-årig tjej söker kreativ assistent, dag alternativt natt

Ansök    Nov 3    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en tjej på 37 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. Dagtid vardagar brukar jag åka iväg på någon aktivitet. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommun... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en tjej på 37 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. Dagtid vardagar brukar jag åka iväg på någon aktivitet. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommunikation. Jag kommunicerar med hjälp av ögonstyrd dator, sk Tobii. Har du erfarenhet av det eller annan form av alternativ kommunikation så är det meriterande. Det är dock inget krav, utan det viktigaste är att du är intresserad av att lära dig det. Här är mer info om mig: https://instagram.com/ancateisanu?igshid=YmMyMTA2M2Y= 

Vem är du?
Du får gärna vara kreativ och nyfiken på livet, kanske har du konstnärliga intressen såsom att måla eller rita. Det förekommer manuella förflyttningar så du bör inte ha problem med nacke, axlar, rygg. Välkommen till en trivsam arbetsplats där du som del i teamet måste kunna visa både ansvar och flexibilitet!

Om tjänsten:
Arbete ca 1-2 dagar/vecka, arbetstid kl 15-09. Vi kan anpassa schemat efter dina önskemål. 

Utöver denna tjänst så söker vi även dig som kan jobba extra hos kunden. Arbetstider 8-16 alt kl 15-09. Vardagar och helger.
 
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1139B
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Skön kille söker assistent, extra vid behov

Ansök    Nov 3    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en 39-årig kille i Göteborg som har en CP-skada som gör att jag sitter i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag kommunicerar med mina egna ljud och "Bliss" (en slags ordkarta där jag pekar med en laserlampa).   Vem är du? * Du är dynamisk, du ska trivas lika bra i lugnet hemma samt hantera stress och snabba puckar.  * Du är lugn och trygg i dig själv * Du är inkännande, kan lyssna och förstå * Du är icke-PK. Du står för dina... Visa mer
Vem är jag?
Jag är en 39-årig kille i Göteborg som har en CP-skada som gör att jag sitter i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag kommunicerar med mina egna ljud och "Bliss" (en slags ordkarta där jag pekar med en laserlampa).
 
Vem är du?


* Du är dynamisk, du ska trivas lika bra i lugnet hemma samt hantera stress och snabba puckar. 
* Du är lugn och trygg i dig själv
* Du är inkännande, kan lyssna och förstå
* Du är icke-PK. Du står för dina egna tankar och åsikter
* Du är lösningsorienterad
* Du har humor
* Du gillar musik
* Du är självgående och ansvarsfull. 

Jag tycker inte att det här är ett vanligt vårdyrke och många av mina assistenter har en helt annan bakgrund, till exempel inom musik eller träning. Jag röker och det får du också gärna göra, det är dock inget strikt krav! ;) 

Tjänstens upplägg:
Extra vid behov. På vardagar är arbetstiderna kl 09.45-18.00 alt kl 17.30-10.00.  Observera att på just lördagar kan man arbeta sk utgångspass, kl 23-04, det betyder att du (tillsammans med en ytterligare assistent) följer med mig ut på pub eller nattklubb. Jag gillar nämligen att vara ute bland folk och roa mig på helgerna. 

Vill du jobba fast hos mig så finns det dessutom en vakant schemarad:

V1: Lördag 17:30-11 och 23-04
V2: Lördag 09:45-18 och 23-04
V3: Lördag 17:30-11 och 23-04
V4: Lördag 09:45-18 och 23-04

Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2006
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Kreativ 15-årig tjej i Göteborg söker personlig assistent!

Ansök    Okt 30    Passal AB    Personlig assistent
Jag söker nu dig som vill bli min nya assistent! Jag är en tjej på 15 år och bor med min familj mitt inne i centrala Göteborg. På grund av CP så sitter jag i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag har ett lite otydligt tal som du behöver lära dig att tyda. Jag söker dig som vill hjälpa mig att spela spel på Ipad, dansa, sjunga, pyssla och hitta på annat kul! Jag tycker det är viktigt att du som assistent är lekfull! Jag använder lift, men vissa manu... Visa mer
Jag söker nu dig som vill bli min nya assistent! Jag är en tjej på 15 år och bor med min familj mitt inne i centrala Göteborg. På grund av CP så sitter jag i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag har ett lite otydligt tal som du behöver lära dig att tyda. Jag söker dig som vill hjälpa mig att spela spel på Ipad, dansa, sjunga, pyssla och hitta på annat kul! Jag tycker det är viktigt att du som assistent är lekfull! Jag använder lift, men vissa manuella förflyttningar behöver du ändå göra och det är därför bra om du är i god fysisk form. Passet startar med att du möter du upp mig vid skolan där vi tar taxi tillsammans hem till mig.

Tjänstens upplägg:
Arbete tisdagar och onsdagar kl. 15:00-20:30
Omfattning: deltid ca 25%
Tillträde: omgående
 
Möjlighet till extrajobb på helger finns.

Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett  samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2079
Ansvarig rekryterare: David Henriksson


. Visa mindre

Vill du jobba som personlig assistent i bemanningspool?

Ansök    Nov 3    Passal AB    Personlig assistent
Vi befinner oss nu i en fas där vi behöver utöka vår personalstyrka.  Vi söker därför dig som är intresserad av att börja jobba som personlig assistent i vår Bemanningspool i Göteborg med omnejd i höst och framåt! Vilka är våra kunder? Vi har kunder med olika funktionsvariationer och således olika behov. Det kan vara en kille mitt i livet som fått en stroke och behöver hjälp med förflyttningar, personlig hygien, fixa lunch, åka till stan och fika elle... Visa mer
Vi befinner oss nu i en fas där vi behöver utöka vår personalstyrka.  Vi söker därför dig som är intresserad av att börja jobba som personlig assistent i vår Bemanningspool i Göteborg med omnejd i höst och framåt!


Vilka är våra kunder?
Vi har kunder med olika funktionsvariationer och således olika behov. Det kan vara en kille mitt i livet som fått en stroke och behöver hjälp med förflyttningar, personlig hygien, fixa lunch, åka till stan och fika eller greja i trädgården. Det kan vara en tonåring med autism som behöver strukturerad, pedagogisk hjälp för en fungerande vardag. Eller en äldre dam som behöver hjälp med att laga middag, ta mediciner, lägga sig och ha övervakning på natten. Alla är olika och har olika behov.
 
Vem är du?
Du ska älska att jobba med människor, vara lyhörd, flexibel, driven, ha ett högt servicetänk och förstå att detta är ett otroligt viktigt arbete som gör hela skillnaden för våra kunder och deras anhöriga.
 
Har du tidigare erfarenheter från arbete inom assistans, äldreomsorg, barnomsorg eller servicerelaterade yrken så är det meriterande. Men vi lägger stor vikt vid hur du är som person.

Om jobbet:
Att jobba i bemanningspool innebär att du blir timanställd och är tillgänglig för jobb hos alla våra kunder. Du bestämmer själv vilka dagar som du vill vara tillgänglig för arbete. Det kan vara både vardagar och helger och det finns fasta tider för tillgänglighet: dagtid kl. 07-17, kväll kl. 15-23 och natt kl. 20-09. 

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Som anställd i just vår bemanningspool erbjuds du dessutom ett extra påslag på din timlön när du bokas in på arbete.  Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag (barn med funktionsnedsättning) ur Polisens belastningsregister. 

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett  samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Annonsens referensnummer: 200
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Personlig assistent med autismerfarenhet sökes till aktiv tjej!

Ansök    Nov 2    Passal AB    Stödassistent
Vem är jag? Jag är en 16-årig tjej som bor på Hisingen tillsammans med min familj. På grund av min autism så har jag personlig assistans. Jag söker nu dig som erfarenhet av just autism, och som vill ta dig an ett utmanande men kul jobb! Jag behöver mycket hjälp med struktur och tydliggörande pedagogik. Blir det för mycket intryck för mig eller om jag blir exalterad så kan jag bli utåtagerande mot min omgivning. Din uppgift är att avleda oönskade beteen... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en 16-årig tjej som bor på Hisingen tillsammans med min familj. På grund av min autism så har jag personlig assistans. Jag söker nu dig som erfarenhet av just autism, och som vill ta dig an ett utmanande men kul jobb! Jag behöver mycket hjälp med struktur och tydliggörande pedagogik. Blir det för mycket intryck för mig eller om jag blir exalterad så kan jag bli utåtagerande mot min omgivning. Din uppgift är att avleda oönskade beteenden och att metodiskt hitta framkomliga vägar och arbetssätt för att kunna ge mig bästa tänkbara förutsättningar till en bra vardag. Jag rör mig obehindrat men vill ibland åka i min vagn när jag blir trött.

Hur kan en vanlig dag se ut?
Man börjar sitt pass hemma hos mig. Vi tar något mellanmål och sen brukar vi gå ut och vara ute nästan hela passet. Leka, fika och/eller äta något gott. Assistenterna har ett veckoschema som de följer med någon liten aktivitet varje dag som exempelvis promenad, baka eller gå med återvinning/panta flaskor.
 
Vem är du?
För att lyckas i det här uppdraget krävs det alltså att du är utbildad stödassistent och har tidigare erfarenheter av personer med utmanande beteende. Det är bra om du är i relativt bra fysisk form för att hänga med i svängarna. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av och/eller kunskap om lågaffektivt bemötande. Annat som kan vara önskvärt är: arbete inom autismspektrum, ADHD, tydliggörande pedagogik och AKK. Till din hjälp kommer du även att erbjudas handledning samt kontinuerligt stöd av assistanskoordinator.

Om tjänsten:
Vakanta dagar på schema: Måndagar, onsdagar, fredagar och söndagar.
Arbetstid på vardagar är kl 16.30-21.30 och på helger kl 11-16 alt 16-21.

Man behöver inte kunna jobba alla dagar, utan man önska vilka som passar bäst. Men gärna 2-3 pass/vecka.
 
Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 2081
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Skön kille söker assistent, 50%

Ansök    Okt 27    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en 39-årig kille i Göteborg som har en CP-skada som gör att jag sitter i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag kommunicerar med mina egna ljud och "Bliss" (en slags ordkarta där jag pekar med en laserlampa).   Vem är du? * Du är dynamisk, du ska trivas lika bra i lugnet hemma samt hantera stress och snabba puckar.  * Du är lugn och trygg i dig själv * Du är inkännande, kan lyssna och förstå * Du är icke-PK. Du står för dina... Visa mer
Vem är jag?
Jag är en 39-årig kille i Göteborg som har en CP-skada som gör att jag sitter i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag kommunicerar med mina egna ljud och "Bliss" (en slags ordkarta där jag pekar med en laserlampa).
 
Vem är du?


* Du är dynamisk, du ska trivas lika bra i lugnet hemma samt hantera stress och snabba puckar. 
* Du är lugn och trygg i dig själv
* Du är inkännande, kan lyssna och förstå
* Du är icke-PK. Du står för dina egna tankar och åsikter
* Du är lösningsorienterad
* Du har humor
* Du gillar musik
* Du är självgående och ansvarsfull. 

Jag tycker inte att det här är ett vanligt vårdyrke och många av mina assistenter har en helt annan bakgrund, till exempel inom musik eller träning. Jag röker och det får du också gärna göra, det är dock inget strikt krav! ;) 

Tjänstens upplägg:
Hos mig jobbar du dagtid och kväll/natt. Arbete vardag och helg. Dagtiden är kl kl 10.15-18 och kvälls-/nattiden är kl 17.30-10.00 samt 19.00-10.00.

Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2006A
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Nystartad assistentgrupp! Vill du vara med?

Ansök    Okt 25    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag?  Jag är en 41-årig man bosatt i Göteborg. Eftersom jag har autism så har jag ett stort behov av tydlighet och struktur i min vardag. Blir det för mycket intryck eller om jag har svårt att göra mig förstådd så kan jag bli utåtagerande mot mig själv och min omgivning. Din uppgift är att avleda dessa oönskade beteenden och förebygga att jag hamnar i otrygga situationer, detta åstadkommer du med hjälp av lågaffektivt bemötande och tydliggörand... Visa mer
Vem är jag? 


Jag är en 41-årig man bosatt i Göteborg. Eftersom jag har autism så har jag ett stort behov av tydlighet och struktur i min vardag. Blir det för mycket intryck eller om jag har svårt att göra mig förstådd så kan jag bli utåtagerande mot mig själv och min omgivning. Din uppgift är att avleda dessa oönskade beteenden och förebygga att jag hamnar i otrygga situationer, detta åstadkommer du med hjälp av lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik. På så sätt ger du mig bästa tänkbara förutsättningar till ett gott liv.
 
Så här kan en dag med mig se ut:
Jag gillar matlagning, bakning och musik och detta är något som jag gärna vill utveckla. Jag kan göra mycket själv men jag behöver dig som motiverar mig och planerar mina aktiviteter. Ditt viktigaste stöd till mig är att strukturera och förbereda mig i alla vardagliga moment. Jag är på DV på deltid och resten av dagarna hjälps vi åt att hitta meningsfull sysselsättning.
 
Vem är du?
Detta är alltså en ny assistentgrupp som ska bildas och vi söker därför dig som vill ta chansen att vara med från start och bygga upp och forma en välfungerande assistans. För att lyckas i det här uppdraget krävs det att du är utbildad stödassistent eller har tidigare erfarenheter av personer med utmanande beteende. Vi ser gärna att du är en inkännande person som är lugn och trygg i dig själv. Du bör även ha relativt god fysik för att kunna hänga med i svängarna. Har du erfarenhet av och/eller kunskap om lågaffektivt bemötande så är det ett stort plus. Annat som är meriterande är tidigare arbete inom autismspektrum, tydliggörande pedagogik och AKK. Du kommer att erbjudas handledning, utbildning samt kontinuerligt stöd av assistanskoordinator. Det kommer också att hållas regelbundna personalmöten där du tillsammans med dina kollegor i konstruktiv anda bidrar till assistansens utveckling.
 
Om tjänsten:
Arbetstiden är kl 07.45-07.45, dvs dygnspass. Det är dubbelassistans vilket innebär att det alltid är 2 assistenter på plats. 

Tjänsten tillträde är omgående. Eftersom vi är i uppstartsfasen av assistansen så kan det komma att bli aktuellt med vissa justeringar av arbetstider och scheman.
 
Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig assistanskoordinator.
 
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.
 
Varmt välkommen med din ansökan!
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
Annonsens referensnummer: 1150 Visa mindre

Hej arbetssökande! Pluggar du vid sidan om eller vill ha extratimmar? Koll

Ansök    Okt 27    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag heter Denise, är 29 år och sitter i permobil. Jag bor själv i min lägenhet i Masthugget och har assistans 24/7. Jag har assistans på grund av en CP-skada och autistiska drag. Jag har verbalt tal och kan själv uttrycka vad jag vill ha hjälp med. Men ibland när det blir för mycket för mig att sortera saker så vill jag gärna ha stöd från min assistent att hjälpa mig med vad jag vill ha sagt. Jag behöver hjälp med det mesta i min vardag. U... Visa mer
Vem är jag?


Jag heter Denise, är 29 år och sitter i permobil. Jag bor själv i min lägenhet i Masthugget och har assistans 24/7. Jag har assistans på grund av en CP-skada och autistiska drag. Jag har verbalt tal och kan själv uttrycka vad jag vill ha hjälp med. Men ibland när det blir för mycket för mig att sortera saker så vill jag gärna ha stöd från min assistent att hjälpa mig med vad jag vill ha sagt. Jag behöver hjälp med det mesta i min vardag. Utöver hjälp med grundläggande behov så behöver jag även hjälp med hushållssysslor.
 
Vem är du?
Du får gärna vara kvinna. Ålder spelar ingen roll. Jag söker dig som är flexibel och du får gärna ha erfarenhet av liknande arbete, men det är inget krav.  Däremot är det ett krav att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
 
Om tjänsten:
Som assistent hos mig kommer du vara anställd som vikarie vid behov genom Passal Assistans. Det är varierade arbetstider: dagtid och kvälls-/nattpass (sovande jour 00 till 06).
 
Schema:
Måndag 12.30-15.30, 15.30-8.30
Tisdag 8.30-16.00, 16.00-12.30
Onsdag 15.00-14.00
Torsdag 14.00-10.00
Fredag 10.00-20.00, 20.00-12.00
Lördag 12.00-20.00, 20.00-12.00
Söndag 12.00-20.00, 20.00-12.30

Tjänstens tillträde är 1 nov. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning av ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1151
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Göteborg, dygnspass

Ansök    Okt 20    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en kvinna i 35-årsåldern, bosatt i centrala Göteborg och har en muskelsjukdom som medför att jag behöver assistans i min vardag.   Så här kan en arbetsdag hos mig se ut: Som assistent i det här uppdraget arbetar du dygnspass och du följer mig i min vardag. Din roll är att assistera i alla de situationer där mina muskler inte räcker till. Mitt liv innehåller sådant som universitetsstudier, fika med vänner, fix på balkongen och lugna h... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en kvinna i 35-årsåldern, bosatt i centrala Göteborg och har en muskelsjukdom som medför att jag behöver assistans i min vardag.
 
Så här kan en arbetsdag hos mig se ut:
Som assistent i det här uppdraget arbetar du dygnspass och du följer mig i min vardag. Din roll är att assistera i alla de situationer där mina muskler inte räcker till. Mitt liv innehåller sådant som universitetsstudier, fika med vänner, fix på balkongen och lugna hemmakvällar. Det blir också en hel del promenader och träning med mina två små hundar.
 
Vem är du?
Jag tror du är snabbtänkt och flexibel, att du trivs med att hålla en låg profil i din roll som assistent. Att du kan finnas till hands, läsa av situationen och assistera mig där jag befinner mig. Att du har öga och minne för detaljer och flöden i hur jag önskar att moment ska bli utförda.

Du behöver vara inställd på att växla mellan full aktivitet och ibland längre stunder då du inte aktivt behöver assistera, utan finnas i närheten. Det kan vara några lugna timmar då du sysselsätter dig själv, exempelvis med en bok eller stickning, samtidigt behöver du också klara att jobba en dag fylld med aktiviteter.

Om du är en positiv, lyhörd och flexibel person, kvinna, hen eller man, som gillar samarbete och problemlösning så kan detta vara något för dig! Du kommer att ingå i en personalgrupp med assistenter som ställer upp för varandra när någon blir sjuk och som hittar lösningar för att assistansen skall flyta på så bra som möjligt.
 
Du behöver uppfylla följande;
Då det ingår lyft och förflyttningar i jobbet är det en fördel om du har bra fysik. Eftersom jag har hundar, kan du inte vara allergisk eller hundrädd. Jag har bil och det ingår i assistentens arbetsuppgifter att köra den, därför är körkort ett krav för tjänsten.

Jag vill i ditt personliga brev att du berättar kort varför du fastnat för att söka just denna tjänst. I annat fall kommer din ansökan gallras ut.

Arbetstider
Tjänsten är på ca. 66 %, fördelat på 6 dygnspass under ett rullande 4-veckorsschema. I tjänsten tillkommer även jour/beredskapspass enligt överenskommelse.

Schemavecka 1: torsdag
Schemavecka 2: torsdag, lördag
Schemavecka 3: torsdag
Schemavecka 4: måndag, fredag

Det är sovande jour nattetid, ca 7 h.

Tillträde till tjänst: 
Tjänsten tillträde är omgående. Intro/bredvidgång sker enligt överenskommelse.
Vi önskar enbart ansökningar anpassade efter denna specifika tjänst. Allmänna ansökningar undanbedes på denna annons.

Vi arbetar med löpande urval, sök därför så snart du kan. Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm.

Mycket varmt välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1075
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Personlig assistent med autismerfarenhet sökes till aktiv tjej!

Ansök    Okt 20    Passal AB    Stödassistent
Vem är jag? Jag är en 15-årig tjej som bor på Hisingen tillsammans med min familj. På grund av min autism så har jag personlig assistans. Jag söker nu dig som erfarenhet av just autism, och som vill ta dig an ett utmanande men kul jobb! Jag behöver mycket hjälp med struktur och tydliggörande pedagogik. Blir det för mycket intryck för mig eller om jag blir exalterad så kan jag bli utåtagerande mot min omgivning. Din uppgift är att avleda oönskade beteen... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en 15-årig tjej som bor på Hisingen tillsammans med min familj. På grund av min autism så har jag personlig assistans. Jag söker nu dig som erfarenhet av just autism, och som vill ta dig an ett utmanande men kul jobb! Jag behöver mycket hjälp med struktur och tydliggörande pedagogik. Blir det för mycket intryck för mig eller om jag blir exalterad så kan jag bli utåtagerande mot min omgivning. Din uppgift är att avleda oönskade beteenden och att metodiskt hitta framkomliga vägar och arbetssätt för att kunna ge mig bästa tänkbara förutsättningar till en bra vardag. Jag rör mig obehindrat men vill ibland åka i min vagn när jag blir trött.

Hur kan en vanlig dag se ut?
Man börjar sitt pass hemma hos mig. Vi tar något mellanmål och sen brukar vi gå ut och vara ute nästan hela passet. Leka, fika och/eller äta något gott. Assistenterna har ett veckoschema som de följer med någon liten aktivitet varje dag som exempelvis promenad, baka eller gå med återvinning/panta flaskor.
 
Vem är du?
För att lyckas i det här uppdraget krävs det alltså att du är utbildad stödassistent och har tidigare erfarenheter av personer med utmanande beteende. Det är bra om du är i relativt bra fysisk form för att hänga med i svängarna. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av och/eller kunskap om lågaffektivt bemötande. Annat som kan vara önskvärt är: arbete inom autismspektrum, ADHD, tydliggörande pedagogik och AKK. Till din hjälp kommer du även att erbjudas handledning samt kontinuerligt stöd av assistanskoordinator.

Om tjänsten:
Vakanta dagar på schema: Måndagar, onsdagar, fredagar och söndagar.
Arbetstid på vardagar är kl 16.30-21.30 och på helger kl 11-16 alt 16-21.

Man behöver inte kunna jobba alla dagar, utan man önska vilka som passar bäst. Men gärna 2-3 pass/vecka.
 
Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 2081
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

19-årig tjej flyttar till egen bostad och söker nu en till assistent!

Ansök    Okt 23    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en tjej på 19 (snart 20) år och har en kognitiv funktionsnedsättning med autistiska drag, som nu söker dig som vill jobba som personlig assistent hos mig. Jag flyttar till egen bostad i centrala Göteborg och behöver därmed utöka min assistentgrupp. I min vardag är det full fart med aktiviteter och jag tycker mycket om att bada, besöka Axel Dahlströms torg, baka, besöka Liseberg, disco. Jag är en glad och karismatisk tjej som är lätt... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en tjej på 19 (snart 20) år och har en kognitiv funktionsnedsättning med autistiska drag, som nu söker dig som vill jobba som personlig assistent hos mig. Jag flyttar till egen bostad i centrala Göteborg och behöver därmed utöka min assistentgrupp. I min vardag är det full fart med aktiviteter och jag tycker mycket om att bada, besöka Axel Dahlströms torg, baka, besöka Liseberg, disco. Jag är en glad och karismatisk tjej som är lätt att tycka om. Men jag kan ha en väldigt stark vilja, här behöver du ha ett lågaffektivt bemötande och vara förbyggande i ditt arbetssätt. Jag behöver stöd med struktur och tydliggörande pedagogik.

Vem är du?
Att jobba med mig kräver att du är kreativ, uppmärksam, har mycket energi och ogillar att sitta still! Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med antingen autismliknande tillstånd samt kognitiv funktionsnedsättning. Det är meriterande om du har erfarenhet av tydliggörande pedagogik och/eller tecken samt stöd samt lågaffektivt bemötande. Min familj har katt och jag hälsar ibland på och det är därför viktigt att du inte är allergisk.

Tjänstens upplägg
Tillträde omgående.
Omfattning: Extra vid behov
Arbetstider: 16-22 eller 16-08 (inkl sovande jour). Du kan även jobba dagtid kl 8-14 helger och under lov.  

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen med din ansökan!
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
Annonsens referensnummer: 2051B Visa mindre

Gó och glad 25-årig tjej söker personlig assistent!

Ansök    Okt 10    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en 25-årig tjej som bor i en egen fin lägenhet i Mölnlycke centrum. På grund av autism och utvecklingsstörning har jag personlig assistans. Som assistent hos mig arbetar du mycket med bilder för att kommunicera med mig. Jag är för det mesta glad och har mycket energi. Jag gillar att vara ute och promenera, fika, dansa också gillar jag även hästar och musik. Vem är du? Du får gärna vara lugn, ansvarsfull och tydlig. Det är fördel om d... Visa mer
Vem är jag?

Jag är en 25-årig tjej som bor i en egen fin lägenhet i Mölnlycke centrum. På grund av autism och utvecklingsstörning har jag personlig assistans. Som assistent hos mig arbetar du mycket med bilder för att kommunicera med mig. Jag är för det mesta glad och har mycket energi. Jag gillar att vara ute och promenera, fika, dansa också gillar jag även hästar och musik.

Vem är du?
Du får gärna vara lugn, ansvarsfull och tydlig. Det är fördel om du har tidigare erfarenhet av autism, men det är inget krav.

Om tjänsten:
Extra vid behov. Arbetstiden är kl 15-08 (inkl sovande jour).

Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2061
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Gó och glad 25-årig tjej söker personlig assistent!

Ansök    Okt 12    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en 25-årig tjej som bor i en egen fin lägenhet i Mölnlycke centrum. På grund av autism och utvecklingsstörning har jag personlig assistans. Som assistent hos mig arbetar du mycket med bilder för att kommunicera med mig. Jag är för det mesta glad och har mycket energi. Jag gillar att vara ute och promenera, fika, dansa också gillar jag även hästar och musik. Vem är du? Du får gärna vara lugn, ansvarsfull och tydlig. Det är fördel om d... Visa mer
Vem är jag?

Jag är en 25-årig tjej som bor i en egen fin lägenhet i Mölnlycke centrum. På grund av autism och utvecklingsstörning har jag personlig assistans. Som assistent hos mig arbetar du mycket med bilder för att kommunicera med mig. Jag är för det mesta glad och har mycket energi. Jag gillar att vara ute och promenera, fika, dansa också gillar jag även hästar och musik.

Vem är du?
Du får gärna vara lugn, ansvarsfull och tydlig. Det är fördel om du har tidigare erfarenhet av autism, men det är inget krav.

Om tjänsten:
6 arbetspass per månad. Arbetstid kl 15-08(inkl sovande jour). Längre pass kan förekomma på helgen. 

Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2061
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Stödpedagog/metodutvecklare till nystartad assistentgrupp!

Ansök    Okt 16    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en 40-årig man bosatt i Göteborg. Eftersom jag har autism så har jag ett stort behov av tydlighet och struktur i min vardag. Blir det för mycket intryck eller om jag har svårt att göra mig förstådd så kan jag bli utåtagerande mot mig själv och min omgivning. Din uppgift är att avleda dessa oönskade beteenden och förebygga att jag hamnar i otrygga situationer, detta åstadkommer du med hjälp av lågaffektivt bemötande och tydliggörande... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en 40-årig man bosatt i Göteborg. Eftersom jag har autism så har jag ett stort behov av tydlighet och struktur i min vardag. Blir det för mycket intryck eller om jag har svårt att göra mig förstådd så kan jag bli utåtagerande mot mig själv och min omgivning. Din uppgift är att avleda dessa oönskade beteenden och förebygga att jag hamnar i otrygga situationer, detta åstadkommer du med hjälp av lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik. Just nu söker jag en stödpedagog/metodutvecklare till min assistentgrupp.

Så här kan en dag med mig se ut:
Jag gillar matlagning, bakning och musik och detta är något som jag gärna vill utveckla. Jag kan göra mycket själv men jag behöver dig som motiverar mig och planerar mina aktiviteter. Din uppgift är att strukturera och förbereda mig i alla vardagliga moment. Jag är på DV på deltid och resten av dagarna hjälps vi åt att hitta meningsfull sysselsättning.

Vem är du?
Detta är alltså en ny assistentgrupp som ska bildas och vi vill nu alltså komplettera gruppen med en stödpedagog/metodutvecklare. Detta är en kvalitativ tjänst som kräver högre utbildning, därför söker vi dig som är utbildad stödassistent/stödpedagog eller har annan utbildning som bedöms likvärdig. Tjänsten som metodutvecklare är ny och du kommer själv att vara delaktig i utformandet av rollen som sådan. Du kommer att vara länken mellan arbetsgrupp och habilitering/god man och assistanskoordinator. Du kommer att ansvara för att ta fram, utveckla och implementera arbetssätt och metoder i arbetsgruppen. Du kommer att delta vid möten med Habiliteringen och sedan föra informationen vidare till arbetsgruppen.

För att trivas i den här rollen så ser vi gärna att du är en person som trivs med ansvar och intresse för att utveckla en assistans. Givetvis behöver du ha tidigare erfarenheter av personer med utmanande beteende. Vi ser gärna att du är en inkännande person som är lugn och trygg i dig själv. Du bör även ha relativt god fysik för att kunna hänga med i svängarna. Har du erfarenhet av och/eller kunskap om lågaffektivt bemötande så är det ett stort plus. Annat som är meriterande är tidigare arbete inom autismspektrum, tydliggörande pedagogik och AKK. Du kommer att erbjudas handledning, utbildning samt kontinuerligt stöd av assistanskoordinator. Det kommer också att hållas regelbundna personalmöten där du tillsammans med dina kollegor i konstruktiv anda bidrar till assistansens utveckling.

Om tjänsten:
Arbetstiden är kl 07.45-07.45, dvs dygnspass. Det är dubbelassistans vilket innebär att det alltid är 2 assistenter på plats. Du behöver kunna arbeta minst 1 dygn per vecko som personlig assistent i arbetsgruppen utöver mötestiden som planeras till ca 3h/vecka.

Tjänsten tillträde är omgående. Eftersom vi är i uppstartsfasen av assistansen så kan det komma att bli aktuellt med vissa justeringar av arbetstider och scheman.

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig assistanskoordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.


Varmt välkommen med din ansökan!
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
Annonsens referensnummer: 1150B Visa mindre

37-årig tjej söker kreativ assistent, heltid

Ansök    Okt 10    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en tjej på 37 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. Dagtid vardagar brukar jag åka iväg på någon aktivitet. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommuni... Visa mer
Vem är jag?

Jag är en tjej på 37 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. Dagtid vardagar brukar jag åka iväg på någon aktivitet. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommunikation. Jag kommunicerar med hjälp av ögonstyrd dator, sk Tobii. Har du erfarenhet av det eller annan form av alternativ kommunikation så är det meriterande. Det är dock inget krav, utan det viktigaste är att du är intresserad av att lära dig det. Här är mer info om mig: https://instagram.com/ancateisanu?igshid=YmMyMTA2M2Y= 

Vem är du?
Du får gärna vara kreativ och nyfiken på livet, kanske har du konstnärliga intressen såsom att måla eller rita. Det förekommer manuella förflyttningar så du bör inte ha problem med nacke, axlar, rygg. Välkommen till en trivsam arbetsplats där du som del i teamet måste kunna visa både ansvar och flexibilitet!

Om tjänsten:
Omfattning: heltid
Tider: Måndag - fredag med arbetstiden kl 8-16
 
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1139B
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Nystartad assistentgrupp! Vill du vara med?

Ansök    Okt 4    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag?  Jag är en 40-årig man bosatt i Göteborg. Eftersom jag har autism så har jag ett stort behov av tydlighet och struktur i min vardag. Blir det för mycket intryck eller om jag har svårt att göra mig förstådd så kan jag bli utåtagerande mot mig själv och min omgivning. Din uppgift är att avleda dessa oönskade beteenden och förebygga att jag hamnar i otrygga situationer, detta åstadkommer du med hjälp av lågaffektivt bemötande och tydliggörand... Visa mer
Vem är jag? 


Jag är en 40-årig man bosatt i Göteborg. Eftersom jag har autism så har jag ett stort behov av tydlighet och struktur i min vardag. Blir det för mycket intryck eller om jag har svårt att göra mig förstådd så kan jag bli utåtagerande mot mig själv och min omgivning. Din uppgift är att avleda dessa oönskade beteenden och förebygga att jag hamnar i otrygga situationer, detta åstadkommer du med hjälp av lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik. På så sätt ger du mig bästa tänkbara förutsättningar till ett gott liv.
 
Så här kan en dag med mig se ut:
Jag gillar matlagning, bakning och musik och detta är något som jag gärna vill utveckla. Jag kan göra mycket själv men jag behöver dig som motiverar mig och planerar mina aktiviteter. Ditt viktigaste stöd till mig är att strukturera och förbereda mig i alla vardagliga moment. Jag är på DV på deltid och resten av dagarna hjälps vi åt att hitta meningsfull sysselsättning.
 
Vem är du?
Detta är alltså en ny assistentgrupp som ska bildas och vi söker därför dig som vill ta chansen att vara med från start och bygga upp och forma en välfungerande assistans. För att lyckas i det här uppdraget krävs det att du är utbildad stödassistent eller har tidigare erfarenheter av personer med utmanande beteende. Vi ser gärna att du är en inkännande person som är lugn och trygg i dig själv. Du bör även ha relativt god fysik för att kunna hänga med i svängarna. Har du erfarenhet av och/eller kunskap om lågaffektivt bemötande så är det ett stort plus. Annat som är meriterande är tidigare arbete inom autismspektrum, tydliggörande pedagogik och AKK. Du kommer att erbjudas handledning, utbildning samt kontinuerligt stöd av assistanskoordinator. Det kommer också att hållas regelbundna personalmöten där du tillsammans med dina kollegor i konstruktiv anda bidrar till assistansens utveckling.
 
Om tjänsten:
Arbetstiden är kl 07.45-07.45, dvs dygnspass. Det är dubbelassistans vilket innebär att det alltid är 2 assistenter på plats. 

Tjänsten tillträde är omgående. Eftersom vi är i uppstartsfasen av assistansen så kan det komma att bli aktuellt med vissa justeringar av arbetstider och scheman.
 
Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig assistanskoordinator.
 
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.
 
Varmt välkommen med din ansökan!
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
Annonsens referensnummer: 1150 Visa mindre

Kvinna i Göteborg söker glad och lättsam assistent!

Ansök    Okt 2    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en kvinna som är 40 plus och bor i västra Göteborg. Pga en omfattande fysisk funktionsnedsättning är jag rullstolsburen och har därför personlig assistans. Jag behöver hjälp vid förflyttningar, personlig hygien, måltider och hjälp med att tolka mig då jag inte har verbalt tal. Dessutom behöver jag hjälp med hushållssysslor, matlagning och att vara med på olika aktiviteter. Som person är jag sympatisk och ger positiv energi till mina a... Visa mer
Vem är jag?

Jag är en kvinna som är 40 plus och bor i västra Göteborg. Pga en omfattande fysisk funktionsnedsättning är jag rullstolsburen och har därför personlig assistans. Jag behöver hjälp vid förflyttningar, personlig hygien, måltider och hjälp med att tolka mig då jag inte har verbalt tal. Dessutom behöver jag hjälp med hushållssysslor, matlagning och att vara med på olika aktiviteter. Som person är jag sympatisk och ger positiv energi till mina assistenter! Det kan också vara bra för dig att känna till att jag är kristen.
 
Vem är du?
Det är fördel om du har tidigare erfarenhet av yrket. Men det viktigaste är att personkemin oss emellan klaffar och att du är engagerad och bidrar med positiv energi! Det är ett krav att du inte röker.

Om tjänsten:
Extra vid behov. Arbetstiden är kl 15.30-09.00, dvs långpass. Nattetid är det 4 tim sovande jour. Vad gäller arbetsomfattning och arbetsdagar så vi öppna för dina önskemål. Beroende på om du vill arbeta mer eller mindre så kan vi anpassa tjänsten efter dig.

Tillträde omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 1132
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Kreativ 15-årig tjej i Göteborg söker personlig assistent!

Ansök    Sep 29    Passal AB    Personlig assistent
Jag söker nu dig som vill bli min nya assistent! Jag är en tjej på 15 år och bor med min familj mitt inne i centrala Göteborg. På grund av CP så sitter jag i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag har ett lite otydligt tal som du behöver lära dig att tyda. Jag söker dig som vill hjälpa mig att spela spel på Ipad, dansa, sjunga, pyssla och hitta på annat kul! Jag tycker det är viktigt att du som assistent är lekfull! Jag använder lift, men vissa manu... Visa mer
Jag söker nu dig som vill bli min nya assistent! Jag är en tjej på 15 år och bor med min familj mitt inne i centrala Göteborg. På grund av CP så sitter jag i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag har ett lite otydligt tal som du behöver lära dig att tyda. Jag söker dig som vill hjälpa mig att spela spel på Ipad, dansa, sjunga, pyssla och hitta på annat kul! Jag tycker det är viktigt att du som assistent är lekfull! Jag använder lift, men vissa manuella förflyttningar behöver du ändå göra och det är därför bra om du är i god fysisk form. Passet startar med att du möter du upp mig vid skolan där vi tar taxi tillsammans hem till mig.

Tjänstens upplägg:
Arbete tisdagar och onsdagar kl. 15:00-20:30
Omfattning: deltid ca 25%
Tillträde: omgående
 
Möjlighet till arbete på helger finns.

Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett  samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2079
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

. Visa mindre

Vill du jobba som personlig assistent i bemanningspool?

Ansök    Okt 2    Passal AB    Personlig assistent
Vi befinner oss nu i en fas där vi behöver utöka vår personalstyrka.  Vi söker därför dig som är intresserad av att börja jobba som personlig assistent i vår Bemanningspool i Göteborg med omnejd i höst och framåt! Vilka är våra kunder? Vi har kunder med olika funktionsvariationer och således olika behov. Det kan vara en kille mitt i livet som fått en stroke och behöver hjälp med förflyttningar, personlig hygien, fixa lunch, åka till stan och fika eller... Visa mer
Vi befinner oss nu i en fas där vi behöver utöka vår personalstyrka.  Vi söker därför dig som är intresserad av att börja jobba som personlig assistent i vår Bemanningspool i Göteborg med omnejd i höst och framåt!

Vilka är våra kunder?
Vi har kunder med olika funktionsvariationer och således olika behov. Det kan vara en kille mitt i livet som fått en stroke och behöver hjälp med förflyttningar, personlig hygien, fixa lunch, åka till stan och fika eller greja i trädgården. Det kan vara en tonåring med autism som behöver strukturerad, pedagogisk hjälp för en fungerande vardag. Eller en äldre dam som behöver hjälp med att laga middag, ta mediciner, lägga sig och ha övervakning på natten. Alla är olika och har olika behov.
 
Vem är du?
Du ska älska att jobba med människor, vara lyhörd, flexibel, driven, ha ett högt servicetänk och förstå att detta är ett otroligt viktigt arbete som gör hela skillnaden för våra kunder och deras anhöriga.
 
Har du tidigare erfarenheter från arbete inom assistans, äldreomsorg, barnomsorg eller servicerelaterade yrken så är det meriterande. Men vi lägger stor vikt vid hur du är som person.

Om jobbet:
Att jobba i bemanningspool innebär att du blir timanställd och är tillgänglig för jobb hos alla våra kunder. Du bestämmer själv vilka dagar som du vill vara tillgänglig för arbete. Det kan vara både vardagar och helger och det finns fasta tider för tillgänglighet: dagtid kl. 07-17, kväll kl. 15-23 och natt kl. 20-09. 

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Som anställd i just vår bemanningspool erbjuds du dessutom ett extra påslag på din timlön när du bokas in på arbete.  Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag (barn med funktionsnedsättning) ur Polisens belastningsregister. 

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett  samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Annonsens referensnummer: 200
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

19-årig tjej flyttar till egen bostad och söker nu en extravikarie!

Ansök    Sep 27    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en tjej på 19 (snart 20) år och har en kognitiv funktionsnedsättning med autistiska drag, som nu söker dig som vill jobba som personlig assistent hos mig. Jag flyttar till egen bostad i centrala Göteborg och behöver därmed utöka min assistentgrupp. I min vardag är det full fart med aktiviteter och jag tycker mycket om att bada, besöka Axel Dahlströms torg, baka, besöka Liseberg, disco. Jag är en glad och karismatisk tjej som är lätt ... Visa mer
Vem är jag?

Jag är en tjej på 19 (snart 20) år och har en kognitiv funktionsnedsättning med autistiska drag, som nu söker dig som vill jobba som personlig assistent hos mig. Jag flyttar till egen bostad i centrala Göteborg och behöver därmed utöka min assistentgrupp. I min vardag är det full fart med aktiviteter och jag tycker mycket om att bada, besöka Axel Dahlströms torg, baka, besöka Liseberg, disco. Jag är en glad och karismatisk tjej som är lätt att tycka om. Men jag kan ha en väldigt stark vilja, här behöver du ha ett lågaffektivt bemötande och vara förbyggande i ditt arbetssätt. Jag behöver stöd med struktur och tydliggörande pedagogik.

Vem är du?
Att jobba med mig kräver att du är kreativ, uppmärksam, har mycket energi och ogillar att sitta still! Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med antingen autismliknande tillstånd samt kognitiv funktionsnedsättning. Det är meriterande om du har erfarenhet av tydliggörande pedagogik och/eller tecken samt stöd samt lågaffektivt bemötande. Min familj har katt och jag hälsar ibland på och det är därför viktigt att du inte är allergisk.

Tjänstens upplägg
Tillträde omgående.
Omfattning: Extra vid behov
Arbetstider: 16-22 eller 16-08 (inkl sovande jour). Du kan även jobba dagtid kl 8-14 helger och under lov.  

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen med din ansökan!
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
Annonsens referensnummer: 2051B Visa mindre

Skön kille söker assistent, extra vid behov

Ansök    Sep 27    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en 39-årig kille i Göteborg som har en CP-skada som gör att jag sitter i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag kommunicerar med mina egna ljud och "Bliss" (en slags ordkarta där jag pekar med en laserlampa).   Vem är du? * Du är dynamisk, du ska trivas lika bra i lugnet hemma samt hantera stress och snabba puckar.  * Du är lugn och trygg i dig själv * Du är inkännande, kan lyssna och förstå * Du är icke-PK. Du står för dina ... Visa mer
Vem är jag?
Jag är en 39-årig kille i Göteborg som har en CP-skada som gör att jag sitter i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag kommunicerar med mina egna ljud och "Bliss" (en slags ordkarta där jag pekar med en laserlampa).
 
Vem är du?

* Du är dynamisk, du ska trivas lika bra i lugnet hemma samt hantera stress och snabba puckar. 
* Du är lugn och trygg i dig själv
* Du är inkännande, kan lyssna och förstå
* Du är icke-PK. Du står för dina egna tankar och åsikter
* Du är lösningsorienterad
* Du har humor
* Du gillar musik
* Du är självgående och ansvarsfull. 

Jag tycker inte att det här är ett vanligt vårdyrke och många av mina assistenter har en helt annan bakgrund, till exempel inom musik eller träning. Jag röker och det får du också gärna göra, det är dock inget strikt krav! ;) 

Tjänstens upplägg:
Extra vid behov. På vardagar är arbetstiderna kl 09.45-18.00 alt kl 17.30-10.00.  Observera att på just lördagar kan man arbeta sk utgångspass, kl 23-04, det betyder att du (tillsammans med en ytterligare assistent) följer med mig ut på pub eller nattklubb. Jag gillar nämligen att vara ute bland folk och roa mig på helgerna. 

Vill du jobba fst hos mig så finns det dessutom en vakant schemarad:

V1: Lördag 17:30-11 och 23-04
V2: Lördag 09:45-18 och 23-04
V3: Lördag 17:30-11 och 23-04
V4: Lördag 09:45-18 och 23-04

Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2006
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

38-årig tjej söker kreativ assistent, dag alternativt natt

Ansök    Sep 27    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en tjej på 37 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. Dagtid vardagar brukar jag åka iväg på någon aktivitet. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommun... Visa mer
Vem är jag?


Jag är en tjej på 37 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. Dagtid vardagar brukar jag åka iväg på någon aktivitet. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommunikation. Jag kommunicerar med hjälp av ögonstyrd dator, sk Tobii. Har du erfarenhet av det eller annan form av alternativ kommunikation så är det meriterande. Det är dock inget krav, utan det viktigaste är att du är intresserad av att lära dig det. Här är mer info om mig: https://instagram.com/ancateisanu?igshid=YmMyMTA2M2Y= 

Vem är du?
Du får gärna vara kreativ och nyfiken på livet, kanske har du konstnärliga intressen såsom att måla eller rita. Det förekommer manuella förflyttningar så du bör inte ha problem med nacke, axlar, rygg. Välkommen till en trivsam arbetsplats där du som del i teamet måste kunna visa både ansvar och flexibilitet!

Om tjänsten:
Arbete ca 1-2 dagar/vecka, arbetstid kl 15-09. Vi kan anpassa schemat efter dina önskemål. 

Utöver denna tjänst så söker vi även dig som kan jobba extra hos kunden. Arbetstider 8-16 alt kl 15-09. Vardagar och helger.
 
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1139B
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Hej arbetssökande! Pluggar du vid sidan om eller vill ha extratimmar? Koll

Ansök    Sep 26    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag heter Denise, är 29 år och sitter i permobil. Jag bor själv i min lägenhet i Masthugget och har assistans 24/7. Jag har assistans på grund av en CP-skada och autistiska drag. Jag har verbalt tal och kan själv uttrycka vad jag vill ha hjälp med. Men ibland när det blir för mycket för mig att sortera saker så vill jag gärna ha stöd från min assistent att hjälpa mig med vad jag vill ha sagt. Jag behöver hjälp med det mesta i min vardag. Ut... Visa mer
Vem är jag?

Jag heter Denise, är 29 år och sitter i permobil. Jag bor själv i min lägenhet i Masthugget och har assistans 24/7. Jag har assistans på grund av en CP-skada och autistiska drag. Jag har verbalt tal och kan själv uttrycka vad jag vill ha hjälp med. Men ibland när det blir för mycket för mig att sortera saker så vill jag gärna ha stöd från min assistent att hjälpa mig med vad jag vill ha sagt. Jag behöver hjälp med det mesta i min vardag. Utöver hjälp med grundläggande behov så behöver jag även hjälp med hushållssysslor.
 
Vem är du?
Du får gärna vara kvinna. Ålder spelar ingen roll. Jag söker dig som är flexibel och du får gärna ha erfarenhet av liknande arbete, men det är inget krav.  Däremot är det ett krav att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
 
Om tjänsten:
Som assistent hos mig kommer du vara anställd som vikarie vid behov genom Passal Assistans. Det är varierade arbetstider: dagtid och kvälls-/nattpass (sovande jour 00 till 06).
 
Schema:
Måndag 12.30-15.30, 15.30-8.30
Tisdag 8.30-16.00, 16.00-12.30
Onsdag 15.00-14.00
Torsdag 14.00-10.00
Fredag 10.00-20.00, 20.00-12.00
Lördag 12.00-20.00, 20.00-12.00
Söndag 12.00-20.00, 20.00-12.30

Tjänstens tillträde är 1 nov. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning av ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1151
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Stödpedagog/metodutvecklare till nystartad assistentgrupp!

Ansök    Sep 15    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag?  Jag är en 40-årig man bosatt i Göteborg. Eftersom jag har autism så har jag ett stort behov av tydlighet och struktur i min vardag. Blir det för mycket intryck eller om jag har svårt att göra mig förstådd så kan jag bli utåtagerande mot mig själv och min omgivning. Din uppgift är att avleda dessa oönskade beteenden och förebygga att jag hamnar i otrygga situationer, detta åstadkommer du med hjälp av lågaffektivt bemötande och tydliggörande ... Visa mer
Vem är jag? 

Jag är en 40-årig man bosatt i Göteborg. Eftersom jag har autism så har jag ett stort behov av tydlighet och struktur i min vardag. Blir det för mycket intryck eller om jag har svårt att göra mig förstådd så kan jag bli utåtagerande mot mig själv och min omgivning. Din uppgift är att avleda dessa oönskade beteenden och förebygga att jag hamnar i otrygga situationer, detta åstadkommer du med hjälp av lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik. Just nu söker jag en stödpedagog/metodutvecklare till min assistentgrupp.
 
Så här kan en dag med mig se ut:
Jag gillar matlagning, bakning och musik och detta är något som jag gärna vill utveckla. Jag kan göra mycket själv men jag behöver dig som motiverar mig och planerar mina aktiviteter. Din uppgift är att strukturera och förbereda mig i alla vardagliga moment. Jag är på DV på deltid och resten av dagarna hjälps vi åt att hitta meningsfull sysselsättning.
 
Vem är du?
Detta är alltså en ny assistentgrupp som ska bildas och vi vill nu alltså komplettera gruppen med en stödpedagog/metodutvecklare. Detta är en kvalitativ tjänst som kräver högre utbildning, därför söker vi dig som är utbildad stödassistent/stödpedagog eller har annan utbildning som bedöms likvärdig. Tjänsten som metodutvecklare är ny och du kommer själv att vara delaktig i utformandet av rollen som sådan. Du kommer att vara länken mellan arbetsgrupp och habilitering/god man och assistanskoordinator. Du kommer att ansvara för att ta fram, utveckla och implementera arbetssätt och metoder i arbetsgruppen. Du kommer att delta vid möten med Habiliteringen och sedan föra informationen vidare till arbetsgruppen.
 
För att trivas i den här rollen så ser vi gärna att du är en person som trivs med ansvar och intresse för att utveckla en assistans. Givetvis behöver du ha tidigare erfarenheter av personer med utmanande beteende. Vi ser gärna att du är en inkännande person som är lugn och trygg i dig själv. Du bör även ha relativt god fysik för att kunna hänga med i svängarna. Har du erfarenhet av och/eller kunskap om lågaffektivt bemötande så är det ett stort plus. Annat som är meriterande är tidigare arbete inom autismspektrum, tydliggörande pedagogik och AKK. Du kommer att erbjudas handledning, utbildning samt kontinuerligt stöd av assistanskoordinator. Det kommer också att hållas regelbundna personalmöten där du tillsammans med dina kollegor i konstruktiv anda bidrar till assistansens utveckling.
 
Om tjänsten:
Arbetstiden är kl 07.45-07.45, dvs dygnspass. Vaken tid alla timmar. Det är dubbelassistans vilket innebär att det alltid är 2 assistenter som arbetar samtidigt. Du behöver kunna arbeta åtminstone 1 dygn per vecka som personlig assistent i arbetsgruppen utöver mötestiden som planeras till ca 3h/vecka.

Start 1 oktober på schema, bredvidgång/intro i september. OBS. Eftersom vi är i uppstartsfasen av assistansen så kan det bli aktuellt med schemaändring så att man arbetar halvdygn i stället för heldygn.
 
Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig assistanskoordinator.
 
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.


Varmt välkommen med din ansökan!
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
Annonsens referensnummer: 1150B Visa mindre

Gó och glad 25-årig tjej söker personlig assistent!

Ansök    Aug 28    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en 25-årig tjej som bor i en egen fin lägenhet i Mölnlycke centrum. På grund av autism och utvecklingsstörning har jag personlig assistans. Som assistent hos mig arbetar du mycket med bilder för att kommunicera med mig. Jag är för det mesta glad och har mycket energi. Jag gillar att vara ute och promenera, fika, dansa också gillar jag även hästar och musik. Vem är du? Du får gärna vara lugn, ansvarsfull och tydlig. Det är fördel om d... Visa mer
Vem är jag?

Jag är en 25-årig tjej som bor i en egen fin lägenhet i Mölnlycke centrum. På grund av autism och utvecklingsstörning har jag personlig assistans. Som assistent hos mig arbetar du mycket med bilder för att kommunicera med mig. Jag är för det mesta glad och har mycket energi. Jag gillar att vara ute och promenera, fika, dansa också gillar jag även hästar och musik.

Vem är du?
Du får gärna vara lugn, ansvarsfull och tydlig. Det är fördel om du har tidigare erfarenhet av autism, men det är inget krav.

Om tjänsten:
Extra vid behov. Arbetstiden är kl 15-08 (inkl sovande jour).

Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2061
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Nystartad assistentgrupp! Vill du vara med?

Ansök    Aug 28    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag?  Jag är en 40-årig man bosatt i Göteborg. Eftersom jag har autism så har jag ett stort behov av tydlighet och struktur i min vardag. Blir det för mycket intryck eller om jag har svårt att göra mig förstådd så kan jag bli utåtagerande mot mig själv och min omgivning. Din uppgift är att avleda dessa oönskade beteenden och förebygga att jag hamnar i otrygga situationer, detta åstadkommer du med hjälp av lågaffektivt bemötande och tydliggörande... Visa mer
Vem är jag? 

Jag är en 40-årig man bosatt i Göteborg. Eftersom jag har autism så har jag ett stort behov av tydlighet och struktur i min vardag. Blir det för mycket intryck eller om jag har svårt att göra mig förstådd så kan jag bli utåtagerande mot mig själv och min omgivning. Din uppgift är att avleda dessa oönskade beteenden och förebygga att jag hamnar i otrygga situationer, detta åstadkommer du med hjälp av lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik. På så sätt ger du mig bästa tänkbara förutsättningar till ett gott liv.
 
Så här kan en dag med mig se ut:
Jag gillar matlagning, bakning och musik och detta är något som jag gärna vill utveckla. Jag kan göra mycket själv men jag behöver dig som motiverar mig och planerar mina aktiviteter. Ditt viktigaste stöd till mig är att strukturera och förbereda mig i alla vardagliga moment. Jag är på DV på deltid och resten av dagarna hjälps vi åt att hitta meningsfull sysselsättning.
 
Vem är du?
Detta är alltså en ny assistentgrupp som ska bildas och vi söker därför dig som vill ta chansen att vara med från start och bygga upp och forma en välfungerande assistans. För att lyckas i det här uppdraget krävs det att du är utbildad stödassistent eller har tidigare erfarenheter av personer med utmanande beteende. Vi ser gärna att du är en inkännande person som är lugn och trygg i dig själv. Du bör även ha relativt god fysik för att kunna hänga med i svängarna. Har du erfarenhet av och/eller kunskap om lågaffektivt bemötande så är det ett stort plus. Annat som är meriterande är tidigare arbete inom autismspektrum, tydliggörande pedagogik och AKK. Du kommer att erbjudas handledning, utbildning samt kontinuerligt stöd av assistanskoordinator. Det kommer också att hållas regelbundna personalmöten där du tillsammans med dina kollegor i konstruktiv anda bidrar till assistansens utveckling.
 
Om tjänsten:
Arbetstiden är kl 07.45-07.45, dvs dygnspass. Vaken tid alla timmar. Det är dubbelassistans vilket innebär att det alltid är 2 assistenter som arbetar samtidigt. 

Start 1 oktober på schema, bredvidgång/intro i september. OBS. Eftersom vi är i uppstartsfasen av assistansen så kan det bli aktuellt att ändra schemat så att man arbetar halvdygn istället för heldygn.
 
Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig assistanskoordinator.
 
Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.
 
Varmt välkommen med din ansökan!
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
Annonsens referensnummer: 1150 Visa mindre

Sommarjobb som personlig assistent med en lekfull 18-årig kille!

Ansök    Aug 24    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en 18-årig kille som bor i Kareby, strax utanför Kungälv, och som nu söker en personlig assistent som vill jobba extra hos mig i sommar. Jag är en busig kille som gillar musik, tv, att bada och att göra high fives! Jag har personlig assistans för att jag har en flerfunktionsnedsättning som gör att jag behöver hjälp i det mesta i mitt liv. På vardagar är jag på en specialskola inne i Göteborg. Vem är du? Jag söker dig som är social o... Visa mer
Vem är jag?

Jag är en 18-årig kille som bor i Kareby, strax utanför Kungälv, och som nu söker en personlig assistent som vill jobba extra hos mig i sommar. Jag är en busig kille som gillar musik, tv, att bada och att göra high fives! Jag har personlig assistans för att jag har en flerfunktionsnedsättning som gör att jag behöver hjälp i det mesta i mitt liv. På vardagar är jag på en specialskola inne i Göteborg.

Vem är du?
Jag söker dig som är social och aktiv och som gillar lek och bus! Eftersom jag bor ute på landet så är det krav på att du har körkort och bil. OBS! Vi har en vovve så det är viktigt att du inte är allergisk. 
 
Tjänstens upplägg:
Omfattning: Extra vid behov i sommar. Schemat lägger vi upp tillsammans.
Arbetstider: Arbetstiden är förlagd på vardagar och helger. 

Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Dessutom kommer du att ersättas för restid till och från arbetet. 

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.
 
Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2049
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

37-årig tjej söker kreativ assistent, heltid

Ansök    Aug 24    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en tjej på 37 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. Dagtid vardagar brukar jag åka iväg på någon aktivitet. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommuni... Visa mer
Vem är jag?

Jag är en tjej på 37 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. Dagtid vardagar brukar jag åka iväg på någon aktivitet. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommunikation. Jag kommunicerar med hjälp av ögonstyrd dator, sk Tobii. Har du erfarenhet av det eller annan form av alternativ kommunikation så är det meriterande. Det är dock inget krav, utan det viktigaste är att du är intresserad av att lära dig det. Här är mer info om mig: https://instagram.com/ancateisanu?igshid=YmMyMTA2M2Y= 

Vem är du?
Du får gärna vara kreativ och nyfiken på livet, kanske har du konstnärliga intressen såsom att måla eller rita. Det förekommer manuella förflyttningar så du bör inte ha problem med nacke, axlar, rygg. Välkommen till en trivsam arbetsplats där du som del i teamet måste kunna visa både ansvar och flexibilitet!

Om tjänsten:
Omfattning: heltid
Tider: Måndag - fredag med arbetstiden kl 8-16
 
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1139B
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

38-årig tjej söker kreativ assistent, dag alternativt natt

Ansök    Aug 25    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en tjej på 37 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. Dagtid vardagar brukar jag åka iväg på någon aktivitet. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommuni... Visa mer
Vem är jag?

Jag är en tjej på 37 år som har diagnosen Rett syndrom. Jag bor på den vackra och idylliska ön Asperö, i Göteborgs södra skärgård. Det är smidigt att ta sig hit (ca 10 min med färja från Saltholmen). Som assistent följer du med mig i vardagen och assisterar mig med allt det som jag, pga min funktionsnedsättning, inte klarar av själv. Dagtid vardagar brukar jag åka iväg på någon aktivitet. En viktig del av arbetet är att jobba med min kommunikation. Jag kommunicerar med hjälp av ögonstyrd dator, sk Tobii. Har du erfarenhet av det eller annan form av alternativ kommunikation så är det meriterande. Det är dock inget krav, utan det viktigaste är att du är intresserad av att lära dig det. Här är mer info om mig: https://instagram.com/ancateisanu?igshid=YmMyMTA2M2Y= 

Vem är du?
Du får gärna vara kreativ och nyfiken på livet, kanske har du konstnärliga intressen såsom att måla eller rita. Det förekommer manuella förflyttningar så du bör inte ha problem med nacke, axlar, rygg. Välkommen till en trivsam arbetsplats där du som del i teamet måste kunna visa både ansvar och flexibilitet!

Om tjänsten:
Arbete ca 1-2 dagar/vecka, arbetstid kl 15-09. Vi kan anpassa schemat efter dina önskemål. 

Utöver denna tjänst så söker vi även dig som kan jobba extra hos kunden. Arbetstider kl 15-09 alt 8-16. Vardagar som helger.
 
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen att ansöka!
Annonsens ref.nr: 1139B
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

Vill du jobba som personlig assistent i bemanningspool?

Ansök    Aug 21    Passal AB    Personlig assistent
Vi befinner oss nu i en fas där vi behöver utöka vår personalstyrka.  Vi söker därför dig som är intresserad av att börja jobba som personlig assistent i vår Bemanningspool i Göteborg med omnejd i höst och framåt! Vilka är våra kunder? Vi har kunder med olika funktionsvariationer och således olika behov. Det kan vara en kille mitt i livet som fått en stroke och behöver hjälp med förflyttningar, personlig hygien, fixa lunch, åka till stan och fika eller... Visa mer
Vi befinner oss nu i en fas där vi behöver utöka vår personalstyrka.  Vi söker därför dig som är intresserad av att börja jobba som personlig assistent i vår Bemanningspool i Göteborg med omnejd i höst och framåt!

Vilka är våra kunder?
Vi har kunder med olika funktionsvariationer och således olika behov. Det kan vara en kille mitt i livet som fått en stroke och behöver hjälp med förflyttningar, personlig hygien, fixa lunch, åka till stan och fika eller greja i trädgården. Det kan vara en tonåring med autism som behöver strukturerad, pedagogisk hjälp för en fungerande vardag. Eller en äldre dam som behöver hjälp med att laga middag, ta mediciner, lägga sig och ha övervakning på natten. Alla är olika och har olika behov.
 
Vem är du?
Du ska älska att jobba med människor, vara lyhörd, flexibel, driven, ha ett högt servicetänk och förstå att detta är ett otroligt viktigt arbete som gör hela skillnaden för våra kunder och deras anhöriga.
 
Har du tidigare erfarenheter från arbete inom assistans, äldreomsorg, barnomsorg eller servicerelaterade yrken så är det meriterande. Men vi lägger stor vikt vid hur du är som person.

Om jobbet:
Att jobba i bemanningspool innebär att du blir timanställd och är tillgänglig för jobb hos alla våra kunder. Du bestämmer själv vilka dagar som du vill vara tillgänglig för arbete. Det kan vara både vardagar och helger och det finns fasta tider för tillgänglighet: dagtid kl. 07-17, kväll kl. 15-23 och natt kl. 20-09. 

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Som anställd i just vår bemanningspool erbjuds du dessutom ett extra påslag på din timlön när du bokas in på arbete.  Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag (barn med funktionsnedsättning) ur Polisens belastningsregister. 

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett  samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Annonsens referensnummer: 200
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

19-årig tjej flyttar till egen bostad och söker nu en extravikarie!

Ansök    Aug 23    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en tjej på 19 (snart 20) år och har en kognitiv funktionsnedsättning med autistiska drag, som nu söker dig som vill jobba som personlig assistent hos mig. Jag flyttar till egen bostad i centrala Göteborg och behöver därmed utöka min assistentgrupp. I min vardag är det full fart med aktiviteter och jag tycker mycket om att bada, besöka Axel Dahlströms torg, baka, besöka Liseberg, disco. Jag är en glad och karismatisk tjej som är lätt ... Visa mer
Vem är jag?

Jag är en tjej på 19 (snart 20) år och har en kognitiv funktionsnedsättning med autistiska drag, som nu söker dig som vill jobba som personlig assistent hos mig. Jag flyttar till egen bostad i centrala Göteborg och behöver därmed utöka min assistentgrupp. I min vardag är det full fart med aktiviteter och jag tycker mycket om att bada, besöka Axel Dahlströms torg, baka, besöka Liseberg, disco. Jag är en glad och karismatisk tjej som är lätt att tycka om. Men jag kan ha en väldigt stark vilja, här behöver du ha ett lågaffektivt bemötande och vara förbyggande i ditt arbetssätt. Jag behöver stöd med struktur och tydliggörande pedagogik.

Vem är du?
Att jobba med mig kräver att du är kreativ, uppmärksam, har mycket energi och ogillar att sitta still! Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med antingen autismliknande tillstånd samt kognitiv funktionsnedsättning. Det är meriterande om du har erfarenhet av tydliggörande pedagogik och/eller tecken samt stöd samt lågaffektivt bemötande. Min familj har katt och jag hälsar ibland på och det är därför viktigt att du inte är allergisk.

Tjänstens upplägg
Tillträde omgående.
Omfattning: Extra vid behov
Arbetstider: 16-22 eller 16-08 (inkl sovande jour). Du kan även jobba dagtid kl 8-14 helger och under lov.  

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen med din ansökan!
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
Annonsens referensnummer: 2051B Visa mindre

Skön kille söker assistent, extra vid behov

Ansök    Aug 22    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en 39-årig kille i Göteborg som har en CP-skada som gör att jag sitter i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag kommunicerar med mina egna ljud och "Bliss" (en slags ordkarta där jag pekar med en laserlampa).   Vem är du? * Du är dynamisk, du ska trivas lika bra i lugnet hemma samt hantera stress och snabba puckar.  * Du är lugn och trygg i dig själv * Du är inkännande, kan lyssna och förstå * Du är icke-PK. Du står för dina ... Visa mer
Vem är jag?
Jag är en 39-årig kille i Göteborg som har en CP-skada som gör att jag sitter i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag kommunicerar med mina egna ljud och "Bliss" (en slags ordkarta där jag pekar med en laserlampa).
 
Vem är du?

* Du är dynamisk, du ska trivas lika bra i lugnet hemma samt hantera stress och snabba puckar. 
* Du är lugn och trygg i dig själv
* Du är inkännande, kan lyssna och förstå
* Du är icke-PK. Du står för dina egna tankar och åsikter
* Du är lösningsorienterad
* Du har humor
* Du gillar musik
* Du är självgående och ansvarsfull. 

Jag tycker inte att det här är ett vanligt vårdyrke och många av mina assistenter har en helt annan bakgrund, till exempel inom musik eller träning. Jag röker och det får du också gärna göra, det är dock inget strikt krav! ;) 

Tjänstens upplägg:
Extra vid behov. På vardagar är arbetstiderna kl 09.45-18.00 alt kl 17.30-10.00.  Observera att på just lördagar kan man arbeta sk utgångspass, kl 23-04, det betyder att du (tillsammans med en ytterligare assistent) följer med mig ut på pub eller nattklubb. Jag gillar nämligen att vara ute bland folk och roa mig på helgerna. 

Tjänstens tillträde är omgående. Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2006
Ansvarig rekryterare: David Henriksson Visa mindre

15-årig tjej i Göteborg söker personlig assistent!

Ansök    Aug 17    Passal AB    Personlig assistent
Jag söker nu dig som vill bli min nya assistent! Jag är en tjej på 15 år och bor med min familj mitt inne i centrala Göteborg. På grund av CP så sitter jag i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag har ett lite otydligt tal som du behöver lära dig att tyda. Jag söker dig som vill hjälpa mig att spela spel på Ipad, dansa, sjunga, pyssla och hitta på annat kul! Jag tycker det är viktigt att du som assistent är lekfull! Jag använder lift, men vissa manu... Visa mer
Jag söker nu dig som vill bli min nya assistent! Jag är en tjej på 15 år och bor med min familj mitt inne i centrala Göteborg. På grund av CP så sitter jag i rullstol och behöver hjälp med det mesta. Jag har ett lite otydligt tal som du behöver lära dig att tyda. Jag söker dig som vill hjälpa mig att spela spel på Ipad, dansa, sjunga, pyssla och hitta på annat kul! Jag tycker det är viktigt att du som assistent är lekfull! Jag använder lift, men vissa manuella förflyttningar behöver du ändå göra och det är därför bra om du är i god fysisk form. Passet startar med att du möter du upp mig vid skolan där vi tar taxi tillsammans hem till mig.

Tjänstens upplägg:
Arbete tisdagar och onsdagar kl. 15:00-20:30
Omfattning: deltid ca 25%
Tillträde: omgående
 
Möjlighet till arbete på helger finns.

Passal Assistans erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag mm. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett  samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2079
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

. Visa mindre

Aktiv tjej söker assistent med hästintresse!

Ansök    Aug 17    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en social och aktiv 24-årig tjej som pga min funktionsnedsättning Retts syndrom behöver mycket stöd och omsorg i min vardag. Jag är rullstolsburen och behöver hjälp med allt det praktiska i mitt liv. Jag saknar verbalt tal och behöver därför hjälp att tolka och kommunicera, jag använder mig ibland av kommunikationsverktyget PODD. Jag är en aktiv tjej som har många intressen och gillar när det händer saker! Bland annat ägnar jag mig åt r... Visa mer
Vem är jag?
Jag är en social och aktiv 24-årig tjej som pga min funktionsnedsättning Retts syndrom behöver mycket stöd och omsorg i min vardag. Jag är rullstolsburen och behöver hjälp med allt det praktiska i mitt liv. Jag saknar verbalt tal och behöver därför hjälp att tolka och kommunicera, jag använder mig ibland av kommunikationsverktyget PODD. Jag är en aktiv tjej som har många intressen och gillar när det händer saker! Bland annat ägnar jag mig åt ridning, att lyssna på musik, se på film eller att ta en fika på stan. Jag bor tillsammans med mina föräldrar i Linnéstaden, Göteborg.

Tjänstens upplägg
Vecka 1: Mån 12-18 (ridpass), ons 16-20.30
Vecka 2: Mån 12-18 (ridpass), sön 12-20
Vecka 3: Mån 12-18 (ridpass)
Vecka 4: Mån 12-18 (ridpass), sön 10-17

Tot: 10.88 h/vecka (ca 27% sysselsättningsgrad)
 
Med förbehåll för ev. ändringar efter behov.

Vem är du?
Det allra viktigaste i det här arbetet är att du är en aktiv person och gärna påhittig! Eftersom man kommunicerar genom PODD så är det meriterande om du har erfarenhet av det. Men det är inget krav, utan det viktigaste är att du är intresserad av att lära dig det. Tjänstens tillträde är 28 aug, men bredvidgång/introduktion startar innan dess enligt överenskommelse.

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2045B
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

. Visa mindre

20-årig tjej flyttar till egen bostad och söker nu en stödassistent/pedagog

Ansök    Aug 18    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en tjej på 20 år med kognitiv funktionsnedsättning med autiska drag som nu söker dig som vill jobba som personlig assistent och pedagogisk samordnare hos mig. Jag flyttar till egen bostad i centrala Göteborg och behöver därmed utöka min assistentgrupp. Du kommer få vara delaktig i att bygga upp min assistans och de rutiner som behövs. I min vardag är det full fart med aktiviteter och jag tycker mycket om att bada, besöka Axel Dahlstr... Visa mer
Vem är jag?

Jag är en tjej på 20 år med kognitiv funktionsnedsättning med autiska drag som nu söker dig som vill jobba som personlig assistent och pedagogisk samordnare hos mig. Jag flyttar till egen bostad i centrala Göteborg och behöver därmed utöka min assistentgrupp. Du kommer få vara delaktig i att bygga upp min assistans och de rutiner som behövs. I min vardag är det full fart med aktiviteter och jag tycker mycket om att bada, besöka Axel Dahlströms torg, baka, besöka Liseberg, disco. Jag är en glad och karismatisk tjej som är lätt att tycka om. Men jag kan ha en väldigt stark vilja, här behöver du ha ett lågaffektivt bemötande och vara förbyggande i ditt arbetssätt. Jag behöver stöd med struktur och tydliggörande pedagogik.

Vem är du?
Att jobba med mig kräver att du är kreativ, uppmärksam, har mycket energi och ogillar att sitta still! Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med antingen autismliknande tillstånd samt kognitiv funktionsnedsättning. Jag ser gärna att du är utbildad stödassistent och har erfarenhet av tydliggörande pedagogik och/eller tecken samt stöd samt lågaffektivt bemötande. Likvärdig utbildning/erfarenhet är meriterande. Min familj har katt och jag hälsar ibland på och det är därför viktigt att du inte är allergisk.
 
Arbetsuppgifter som samordnare?
Du ansvarar för det pedagogiska behovet hos mig, även för strukturen hos mig i form av uppdaterad arbetsbeskrivning, checklistor, aktuella bilder för min kommunikation samt inköp. Som samordnare hos mig ansvarar du för schemat. Det innefattar att du tillsätter inkomna sjukluckor och tillsätter vakanta pass i schemat. Du bokar bredvidgång för ny assistent och följer upp efter bredvidgång. Du kommer ha ett kontinuerligt stöd från assistanskoordinator som ser till att du har de verktyg som behövs för att utföra arbetet. Vi går tillsammans genom vad som förväntas av dig som samordnare vid anställning.

Tjänstens upplägg
Omfattning: 35-40/h per vecka 
Start omgående med bredvidgång
Arbetstider enligt rullande schema: 16-22 eller 16-08 (inkl sovande jour). Dagtid förekommer även på helgerna och under lov.  

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen med din ansökan!
Ansvarig rekryterare: David Henriksson
Annonsens referensnummer: 2051A Visa mindre

Aktiv tjej söker personlig assistent!

Ansök    Aug 17    Passal AB    Personlig assistent
Vem är jag? Jag är en social och aktiv 24-årig tjej som pga min funktionsnedsättning Retts syndrom behöver mycket stöd och omsorg i min vardag. Jag är rullstolsburen och behöver hjälp med allt det praktiska i mitt liv. Jag saknar verbalt tal och behöver därför hjälp att tolka och kommunicera, jag använder mig ibland av kommunikationsverktyget PODD. Jag är en aktiv tjej som har många intressen och gillar när det händer saker! Bland annat ägnar jag mig åt r... Visa mer
Vem är jag?
Jag är en social och aktiv 24-årig tjej som pga min funktionsnedsättning Retts syndrom behöver mycket stöd och omsorg i min vardag. Jag är rullstolsburen och behöver hjälp med allt det praktiska i mitt liv. Jag saknar verbalt tal och behöver därför hjälp att tolka och kommunicera, jag använder mig ibland av kommunikationsverktyget PODD. Jag är en aktiv tjej som har många intressen och gillar när det händer saker! Bland annat ägnar jag mig åt ridning, att lyssna på musik, se på film eller att ta en fika på stan. Jag bor tillsammans med mina föräldrar i Linnéstaden, Göteborg.

Tjänstens upplägg
Tjänstens omfattning är ca 80%, motsv 30,5 tim per vecka. 

V. 1: Mån 13.45-20.30 (ridpass), ons 7-16, tors 12-18, fre 12-18 (badpass)
V. 2: Mån 7-13.45, tis 7-15, ons 16-20.30, fre 12-18 (badpass), lör 10-17
V. 3: Mån 13.45-20.30 (ridpass), tis 12-18, ons 7-16, fre 12-18 (badpass)
V. 4: mån 7-13.45, tis 16-20.30, tors 12-18, fre 7-16, lör 10-17

Med förbehåll för ev. ändringar efter behov. Vad gäller vecka 3 är det valfritt om man vill komma upp till 32 h sysselsättningsgrad genom att jobba lör kl 10-17, vilket innebär totalt 32 tim  per vecka (80 % sysselsättningsgrad).


Vem är du?
Det allra viktigaste i det här arbetet är att du är en aktiv person och gärna påhittig! Eftersom man kommunicerar genom PODD så är det meriterande om du har erfarenhet av det. Men det är inget krav, utan det viktigaste är att du är intresserad av att lära dig det. Tjänstens tillträde är 28 aug, men bredvidgång/introduktion startar innan dess enligt överenskommelse.

Passal Assistans erbjuder ett givande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, utbildningar och friskvårdsbidrag. Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Du kommer också få bra stöttning och kontakt med ansvarig koordinator.

Passal Assistans arbetar med personlig assistans och drivs av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av arbete med människor med funktionsvariation. På Passal Assistans är det viktigt att alla känner sig som en del av helheten, att alla inser sin betydelse. Vår vision är ett samhälle och en vardag där alla har friheten att leva fullt ut. Vi ser personlig assistans som en möjlighet att nå den visionen.

Välkommen med din ansökan!
Annonsens ref.nr: 2045A
Ansvarig rekryterare: David Henriksson

. Visa mindre