Lediga jobb som Montör, metallprodukter i Göteborg

Se lediga jobb som Montör, metallprodukter i Göteborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Göteborg som finns hos arbetsgivaren.

Göteborg: Bred roll som montör

Produktionspersonal till Svenska Jalusi AB Svenska Jalusi AB söker efter en driftig medarbetare som ska bygga våra specialtillverkade produkter. Du ska gilla att arbeta praktiskt med händerna och ha god känndedom om traditionella handverktyg och maskiner, både elektriska och tryckluftdrivna. Du är inte rädd för att ta i och är beredd att göra det lilla extra för att uppnå våra interna mål. Svenska Jalusi AB tillverkar och säljer specialtillverkade rullja... Visa mer
Produktionspersonal till Svenska Jalusi AB

Svenska Jalusi AB söker efter en driftig medarbetare som ska bygga våra specialtillverkade produkter. Du ska gilla att arbeta praktiskt med händerna och ha god känndedom om traditionella handverktyg och maskiner, både elektriska och tryckluftdrivna. Du är inte rädd för att ta i och är beredd att göra det lilla extra för att uppnå våra interna mål.

Svenska Jalusi AB tillverkar och säljer specialtillverkade rulljalusier, rullgaller och olika typer av brandportar till kommersiella kunder inom företrädelsevis branscherna bygg, fastighet och säkerhet. Svenska Jalusi AB är i en tillväxtfas och vi behöver nu förstärka produktionsteamet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

I rollen som produktionsmedarbetare kommer du självständigt och tillsammans med dina medarbetare bygga samtliga produkter som vi har i sortimentet. Du får en produktionsorder vilken du kapar, plockar och monterar materialet till fastställda specifikationer. Därefter packar du på anvisat sätt i lämpligt emballage och iordningställer den produkt du själv har byggt inför leverans till företagets kund. I övrigt hjälper du till med det som behöver göras i fabriken. Tillsammans med dina kollegor deltar du i det dagliga arbetet med som krävs för att produktionen och vårt flöde ska bli effektivt och smart.

Vi söker dig

Som har några års arbetslivserfarenhet av praktiskt arbete inom montering och/eller tillverkning. Det får gärna vara specialtillverkade tekniska produkter i metall där kapning och millimeteranpassning är relevant, exempelvis, dörrar, fönster, markiser eller fasadpartier.
Du trivs med att arbeta med händerna och kroppen. För att  lyckas i rollen behöver du ha en god teknisk förståelse, du är en problemlösare som gillar att lösa tekniskt utmaningar även om mycket är fasställda processer.
Arbetet som produktionspersonal innebär att du får ett stort ansvar i att det du producerar ser ut så som kunden beställt. Vi lägger stor vikt vid att du är noggrann och inte slarvar. Att producera en enhet eller 100 likadana är inga problem.
Du förstår innebörden av att om man man en gång har kapat i material så kan det aldrig kan göras ogjort.
Du jobbar normala arbetstider och ditt tjänsteställe är Göteborg.

Dina kvalifikationer:

Vi söker dig med några års tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Meriternade om du har arbetat med montage och/eller tillverkning av liknande specialtillverkade produkter exempelvis portar, dörrar, fönster, fasader, aluminumpartier, markiser eller liknande.
God fysik – då arbete ibland kan vara fysiskt ansträngande.
God datavana då arbeten registreras via datorer
God förmåga att utrycka dig på svenska i både tal och skrift är ett krav.
Någon förmåga att uttrycka dig samt förstå engelska är ett önskemål.
B-körkort är ett krav.
Har du truckkort, liftkort, kunskap i elinstallationer så är det meriterande.
I denna rekrytering är de personliga egenskaperna lika viktiga som dina kvalifikationer, vilket du bör kunna styrka med goda och relevanta referenser.

Om Svenska Jalusi AB:

Företaget grundades 1983 och är landets äldsta och en av de ledande producenterna av specialtillverkade rulljalusier, rullbara galler och industrirullportar samt distributörer av brandjalusier och brandgardiner. Deras produkter erbjuder skydd mot inbrott och skadegörelse framför skyltfönster, entrépartier i köpcentra och liknande. Jalusier används ofta i offentliga miljöer som avskärmning i matsalar, restauranger och i storkök samt som brandskydd i industrianläggningar, utställningshallar med mera. Bolaget har 11 anställda och omsätter ca 30 Mkr.
Svenska Jalusi ABs huvudmarknad är i Sverige samt för vissa delar av sortimentet även de nordiska länderna. Läs gärna mer på  www.jalusi.se

Vad kan Svenska Jalusi AB erbjuda dig? 

Företaget erbjuder dig en spännande roll i ett mindre ägarlett företag med en modern tillväxtmiljö. Du får stort ansvar och du kommer samarbeta nära alla funktioner i bolaget. Svenska Jalusi AB erbjuder dig ett fritt och omväxlande arbete i ett positivt gäng med framåtanda och med korta beslutsvägar. Du kommer få insyn och god förståelse för hela verksamheten, där alla fyller en viktig funktion för att leverera bra fungerande lösningar och produkter till företagets kunder. 

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan". Urval sker löpande!

För frågor är du välkommen att kontakta Andreas Jansson på Recruitmore, [email protected] 

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Montör sökes till kund!

Nytt
TopWork söker nu en erfaren montör till kund i Göteborg!   Är du en fena på montagearbete och älskar ett praktiskt arbete där händerna är ditt främsta verktyg i en problemlösande miljö? Då är vår kund ute efter dig! Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från avancerat montörsarbete där du är van vid att använda verktyg och montera efter ritningar. Vår kund är verksam inom tillverkningsindustrin och sätter ihop avancerade produkter. Under arbetsdagen k... Visa mer
TopWork söker nu en erfaren montör till kund i Göteborg!
 

Är du en fena på montagearbete och älskar ett praktiskt arbete där händerna är ditt främsta verktyg i en problemlösande miljö? Då är vår kund ute efter dig!

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från avancerat montörsarbete där du är van vid att använda verktyg och montera efter ritningar. Vår kund är verksam inom tillverkningsindustrin och sätter ihop avancerade produkter. Under arbetsdagen kan du utföra tyngre arbete, montering med mer finess med små verktyg, koppla ihop rör eller limma rör. Det varierande arbetet ställer som krav på dig att du hanterar växlande arbetsuppgifter och att du känner dig bekväm med flera sorters arbetssätt.
Vi söker dig som har:
Tidigare erfarenhet av olika montörsarbeten
Ett praktiskt förhållningssätt
En vilja att utvecklas
En förmåga att arbeta flexibelt

Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift är ett krav för denna tjänst. 

Arbetstiden är förlagd dagtid.

Är du en erfaren montör och ute efter nya utvecklingsmöjligheter? Då är detta din chans till en stabil arbetsplats med goda chanser till att utvecklas internt!

Välkommen med din ansökan! Rekryteringsarbetet sker löpande. 

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Tekniska montörer till Emerson

Om företaget Vi söker nu nya kollegor till Emerson i deras moderna lokaler i Mölnlyckes företagspark. Emerson är världsledande inom högteknologiska radarlösningar. De kombinerar avancerad teknologi och branschledande expertis för att skapa hållbara lösningar för de viktiga kunder och verksamheter de hjälper till att utveckla. Vill du jobba i en innovativ miljö med goda utvecklingsmöjligheter? Läs vidare! Tjänstebeskrivning Som teknisk montör på Emerson ä... Visa mer
Om företaget
Vi söker nu nya kollegor till Emerson i deras moderna lokaler i Mölnlyckes företagspark. Emerson är världsledande inom högteknologiska radarlösningar. De kombinerar avancerad teknologi och branschledande expertis för att skapa hållbara lösningar för de viktiga kunder och verksamheter de hjälper till att utveckla.

Vill du jobba i en innovativ miljö med goda utvecklingsmöjligheter? Läs vidare!

Tjänstebeskrivning
Som teknisk montör på Emerson är du delaktig i flera moment inom produktionen och du arbetar efter ett rotationsschema inom produktionsgruppens olika arbetsstationer. Emerson arbetar framgångsrikt i produktgrupper där samtliga medarbetare ansvarar för att rätt produkt levereras i rätt tid och med kvalitet. Arbetsuppgifterna varierar mellan de olika produktionsmomenten och som montör har du bland annat arbetsuppgifter som:

• Montering
• Test/kalibrering
• Förpackning
• Programmering
• Kontinuerligt förbättringsarbete som är relaterat till produktionssystemet


Kvalifikationer
Vi söker dig som är en strukturerad problemlösare, som trivs bäst av att arbeta i grupp och tar stort ansvar för att dina och gruppens arbetsuppgifter utförs med hög kvalitet. Du har ett naturligt driv och en hög arbetsmoral. Du är effektiv i ditt arbetssätt och positiv till nya utmaningar. Som person är du praktiskt lagd och är inte rädd för att ta i när det behövs. Du trivs med att arbeta i en dynamisk organisation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har en teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av mekanisk- och elektronisk produktion. Vidare har du kompetens inom tillverkningsindustrin och god datorvana och behärskar Office/IT-system. Du har goda kunskaper i att tala, läsa och skriva på svenska och engelska. Emersons koncernspråk är engelska.

Låter det intressant?
Tveka då inte att ansöka redan idag och motivera varför vi ska anställa just dig.
Vi arbetar med löpande urval så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdagen.
Har du frågor angående tjänsten hör av dig till konsultchef Therese Olofsson 0702-205131.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

Att arbeta som konsult på NearYou
Som konsult hos NearYou är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester.

Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Visa mindre

ARBETSLEDANDE MONTÖR – LEAN MANUFACTURING EQUIPMENT

Virtual Manufacturing Sweden AB är ett svenskt företag som grundades 2006. Företaget bedriver konsultverksamhet inom produktions- och logistikutveckling. Företaget bedriver även en kompletterande produktförsäljning av produkter kopplade till produktions- och logistikutveckling. Fokus ligger på tillverkande industri. Virtual Manufacturing är ett framstående företag inom tillverkningsindustrin med fokus på Lean Manufacturing och högkvalitativa produktionsutr... Visa mer
Virtual Manufacturing Sweden AB är ett svenskt företag som grundades 2006. Företaget bedriver konsultverksamhet inom produktions- och logistikutveckling. Företaget bedriver även en kompletterande produktförsäljning av produkter kopplade till produktions- och logistikutveckling. Fokus ligger på tillverkande industri.
Virtual Manufacturing är ett framstående företag inom tillverkningsindustrin med fokus på Lean Manufacturing och högkvalitativa produktionsutrustningar. Vi är stolta över vårt engagemang för innovation och kvalitet, och vi söker nu en Arbetsledande Montör som delar vår passion för att leverera tekniska lösningar av högsta kvalitet till våra kunders inom bla montering & internlogistik.
Arbetsuppgifter:
Som Arbetsledande Montör –kommer du att spela en nyckelroll i vårt produktionsteam. Ditt huvudsakliga ansvar kommer att vara att montera arbetsplatsutrustning for våra kunders montering & interlogistik inom vår Lean Manufacturing Equipment (LME). Vår produktion är i Hackefors, Linköping.
Dina arbetsuppgifter inkluderar:
Daglig styrning på verkstadsgolvet
Montör av materialhanteringsutrustning och arbetsplatser till vår industrikunder.
Leveranskontakt med våra kunder.

Vi söker Dig som har:
Driven samt kan leda och fördela arbete i vår verkstad och montering
God kommunikationsförmåga och kundserviceförmåga.
Teknisk utbildning eller erfarenhet inom montering eller liknande område.
Förmåga att arbeta självständigt och hantera flera uppgifter samtidigt.
Erfarenhet av Lean Manufacturing-principer är meriterande.
En god förståelse för tillverkande industri.
Erfarenhet av förändringsarbete och industrialisering är meriterande
ERP erfarenhet är meriterande
Körkort B

Vi erbjuder:
Ett utmanande och givande arbete inom en ledande organisation inom branschen för Lean Manufacturing Equipment.
Vi har under åren konstruerat över 3000 unika lösningar
Olika lösningar konfigureras med ett väl utvalt komponent lösnigar.
Vi har korta jobb om 2-3 enheter ibland får vi lite större volymer av en och samma lösning.
Möjlighet att utvecklas och växa inom företaget.

Om du är en tekniskt kunnig och engagerad person som är redo att ta nästa steg i din karriär inom Lean Manufacturing Equipment, är detta möjligheten för dig. Ansök idag genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected].
Vi ser fram emot att välkomna en ny teammedlem som delar vår passion för teknik och kvalitet inom Lean Manufacturing Equipment! Visa mindre

Resemontör skylt och dekor

Vi expanderar och söker nu en skylt och foliemontör för arbete på resande fot. Du kommer att montera allt från ljusskyltar till foliering på skyltfönster. Vi kräver grundläggande erfarenhet från skyltmontage. Mycket kommer att läras ut på arbetsplats men du behöver ha en vana av skylt och folie. Arbeten utförs i hela Sverige och även ibland Norge och Danmark. Du kommer att arbeta med en annan montör i ett team. Våra montörer jobbar hårt en vecka, sedan le... Visa mer
Vi expanderar och söker nu en skylt och foliemontör för arbete på resande fot. Du kommer att montera allt från ljusskyltar till foliering på skyltfönster.
Vi kräver grundläggande erfarenhet från skyltmontage. Mycket kommer att läras ut på arbetsplats men du behöver ha en vana av skylt och folie.
Arbeten utförs i hela Sverige och även ibland Norge och Danmark. Du kommer att arbeta med en annan montör i ett team.
Våra montörer jobbar hårt en vecka, sedan lediga en vecka. Boende på hotell tillsammans med kollega. Detta ställer krav på fysik och att man är flexibel med arbetstider.
Traktamente betalas ut för alla arbetade dagar på resande fot. Du bor på hotell, delat rum med kollega. Visa mindre

Montör sökes till kund!

TopWork söker nu en erfaren montör till kund i Göteborg!   Är du en fena på montagearbete och älskar ett praktiskt arbete där händerna är ditt främsta verktyg i en problemlösande miljö? Då är vår kund ute efter dig! Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från avancerat montörsarbete där du är van vid att använda verktyg och montera efter ritningar. Vår kund är verksam inom tillverkningsindustrin och sätter ihop avancerade produkter. Under arbetsdagen k... Visa mer
TopWork söker nu en erfaren montör till kund i Göteborg!
 

Är du en fena på montagearbete och älskar ett praktiskt arbete där händerna är ditt främsta verktyg i en problemlösande miljö? Då är vår kund ute efter dig!

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från avancerat montörsarbete där du är van vid att använda verktyg och montera efter ritningar. Vår kund är verksam inom tillverkningsindustrin och sätter ihop avancerade produkter. Under arbetsdagen kan du utföra tyngre arbete, montering med mer finess med små verktyg, koppla ihop rör eller limma rör. Det varierande arbetet ställer som krav på dig att du hanterar växlande arbetsuppgifter och att du känner dig bekväm med flera sorters arbetssätt.
Vi söker dig som har:
Tidigare erfarenhet av olika montörsarbeten
Ett praktiskt förhållningssätt
En vilja att utvecklas
En förmåga att arbeta flexibelt

Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift är ett krav för denna tjänst. 

Arbetstiden är förlagd dagtid.

Är du en erfaren montör och ute efter nya utvecklingsmöjligheter? Då är detta din chans till en stabil arbetsplats med goda chanser till att utvecklas internt!

Välkommen med din ansökan! Rekryteringsarbetet sker löpande. 

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Göteborg: Bred roll som montör

Produktionspersonal till Svenska Jalusi AB Svenska Jalusi AB söker efter en driftig medarbetare som ska bygga våra specialtillverkade produkter. Du ska gilla att arbeta praktiskt med händerna och ha god känndedom om traditionella handverktyg och maskiner, både elektriska och tryckluftdrivna. Du är inte rädd för att ta i och är beredd att göra det lilla extra för att uppnå våra interna mål. Svenska Jalusi AB tillverkar och säljer specialtillverkade rullja... Visa mer
Produktionspersonal till Svenska Jalusi AB

Svenska Jalusi AB söker efter en driftig medarbetare som ska bygga våra specialtillverkade produkter. Du ska gilla att arbeta praktiskt med händerna och ha god känndedom om traditionella handverktyg och maskiner, både elektriska och tryckluftdrivna. Du är inte rädd för att ta i och är beredd att göra det lilla extra för att uppnå våra interna mål.

Svenska Jalusi AB tillverkar och säljer specialtillverkade rulljalusier, rullgaller och olika typer av brandportar till kommersiella kunder inom företrädelsevis branscherna bygg, fastighet och säkerhet. Svenska Jalusi AB är i en tillväxtfas och vi behöver nu förstärka produktionsteamet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

I rollen som produktionsmedarbetare kommer du självständigt och tillsammans med dina medarbetare bygga samtliga produkter som vi har i sortimentet. Du får en produktionsorder vilken du kapar, plockar och monterar materialet till fastställda specifikationer. Därefter packar du på anvisat sätt i lämpligt emballage och iordningställer den produkt du själv har byggt inför leverans till företagets kund. I övrigt hjälper du till med det som behöver göras i fabriken. Tillsammans med dina kollegor deltar du i det dagliga arbetet med som krävs för att produktionen och vårt flöde ska bli effektivt och smart.

Vi söker dig

Som har några års arbetslivserfarenhet av praktiskt arbete inom montering och/eller tillverkning. Det får gärna vara specialtillverkade tekniska produkter i metall där kapning och millimeteranpassning är relevant, exempelvis, dörrar, fönster, markiser eller fasadpartier.
Du trivs med att arbeta med händerna och kroppen. För att  lyckas i rollen behöver du ha en god teknisk förståelse, du är en problemlösare som gillar att lösa tekniskt utmaningar även om mycket är fasställda processer.
Arbetet som produktionspersonal innebär att du får ett stort ansvar i att det du producerar ser ut så som kunden beställt. Vi lägger stor vikt vid att du är noggrann och inte slarvar. Att producera en enhet eller 100 likadana är inga problem.
Du förstår innebörden av att om man man en gång har kapat i material så kan det aldrig kan göras ogjort.
Du jobbar normala arbetstider och ditt tjänsteställe är Göteborg.

Dina kvalifikationer:

Vi söker dig med några års tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Meriternade om du har arbetat med montage och/eller tillverkning av liknande specialtillverkade produkter exempelvis portar, dörrar, fönster, fasader, aluminumpartier, markiser eller liknande.
God fysik – då arbete ibland kan vara fysiskt ansträngande.
God datavana då arbeten registreras via datorer
God förmåga att utrycka dig på svenska i både tal och skrift är ett krav.
Någon förmåga att uttrycka dig samt förstå engelska är ett önskemål.
B-körkort är ett krav.
Har du truckkort, liftkort, kunskap i elinstallationer så är det meriterande.
I denna rekrytering är de personliga egenskaperna lika viktiga som dina kvalifikationer, vilket du bör kunna styrka med goda och relevanta referenser.

Om Svenska Jalusi AB:

Företaget grundades 1983 och är landets äldsta och en av de ledande producenterna av specialtillverkade rulljalusier, rullbara galler och industrirullportar samt distributörer av brandjalusier och brandgardiner. Deras produkter erbjuder skydd mot inbrott och skadegörelse framför skyltfönster, entrépartier i köpcentra och liknande. Jalusier används ofta i offentliga miljöer som avskärmning i matsalar, restauranger och i storkök samt som brandskydd i industrianläggningar, utställningshallar med mera. Bolaget har 11 anställda och omsätter ca 30 Mkr.
Svenska Jalusi ABs huvudmarknad är i Sverige samt för vissa delar av sortimentet även de nordiska länderna. Läs gärna mer på  www.jalusi.se

Vad kan Svenska Jalusi AB erbjuda dig? 

Företaget erbjuder dig en spännande roll i ett mindre ägarlett företag med en modern tillväxtmiljö. Du får stort ansvar och du kommer samarbeta nära alla funktioner i bolaget. Svenska Jalusi AB erbjuder dig ett fritt och omväxlande arbete i ett positivt gäng med framåtanda och med korta beslutsvägar. Du kommer få insyn och god förståelse för hela verksamheten, där alla fyller en viktig funktion för att leverera bra fungerande lösningar och produkter till företagets kunder. 

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan". Urval sker löpande!

För frågor är du välkommen att kontakta Andreas Jansson på Recruitmore, [email protected] 

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Montör sökes till kund!

TopWork söker nu en erfaren montör till kund i Göteborg!   Är du en fena på montagearbete och älskar ett praktiskt arbete där händerna är ditt främsta verktyg i en problemlösande miljö? Då är vår kund ute efter dig! Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från avancerat montörsarbete där du är van vid att använda verktyg och montera efter ritningar. Vår kund är verksam inom tillverkningsindustrin och sätter ihop avancerade produkter. Under arbetsdagen k... Visa mer
TopWork söker nu en erfaren montör till kund i Göteborg!
 

Är du en fena på montagearbete och älskar ett praktiskt arbete där händerna är ditt främsta verktyg i en problemlösande miljö? Då är vår kund ute efter dig!

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från avancerat montörsarbete där du är van vid att använda verktyg och montera efter ritningar. Vår kund är verksam inom tillverkningsindustrin och sätter ihop avancerade produkter. Under arbetsdagen kan du utföra tyngre arbete, montering med mer finess med små verktyg, koppla ihop rör eller limma rör. Det varierande arbetet ställer som krav på dig att du hanterar växlande arbetsuppgifter och att du känner dig bekväm med flera sorters arbetssätt.
Vi söker dig som har:
Tidigare erfarenhet av olika montörsarbeten
Ett praktiskt förhållningssätt
En vilja att utvecklas
En förmåga att arbeta flexibelt

Att du behärskar det svenska språket i tal och skrift är ett krav för denna tjänst. 

Arbetstiden är förlagd dagtid.

Är du en erfaren montör och ute efter nya utvecklingsmöjligheter? Då är detta din chans till en stabil arbetsplats med goda chanser till att utvecklas internt!

Välkommen med din ansökan! Rekryteringsarbetet sker löpande. 

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

MONTÖR – LEAN MANUFACTURING EQUIPMENT

Virtual Manufacturing Sweden AB är ett svenskt företag som grundades 2006. Företaget bedriver konsultverksamhet inom produktions- och logistikutveckling. Företaget bedriver även en kompletterande produktförsäljning av produkter kopplade till produktions- och logistikutveckling. Fokus ligger på tillverkande industri. Virtual Manufacturing är ett framstående företag inom tillverkningsindustrin med fokus på Lean Manufacturing och högkvalitativa produktionsutr... Visa mer
Virtual Manufacturing Sweden AB är ett svenskt företag som grundades 2006. Företaget bedriver konsultverksamhet inom produktions- och logistikutveckling. Företaget bedriver även en kompletterande produktförsäljning av produkter kopplade till produktions- och logistikutveckling. Fokus ligger på tillverkande industri.
Virtual Manufacturing är ett framstående företag inom tillverkningsindustrin med fokus på Lean Manufacturing och högkvalitativa produktionsutrustningar. Vi är stolta över vårt engagemang för innovation och kvalitet, och vi söker nu en Montör som delar vår passion för att leverera tekniska lösningar av högsta kvalitet till våra kunders inom bla montering & internlogistik.
Arbetsuppgifter:
Som Montör –kommer du att spela en nyckelroll i vårt produktionsteam. Ditt huvudsakliga ansvar kommer att vara att montera arbetsplatsutrustning for våra kunders montering & interlogistik inom vår Lean Manufacturing Equipment (LME). Vår produktion är i Hackefors, Linköping.
Dina arbetsuppgifter inkluderar:
Montering, kap, packning, plockorder av komponenter och leverans.
Godshantering.
Installation, underhåll och reparation av LME-utrustning på plats hos våra kunder.

Vi söker Dig som har:
Teknisk utbildning eller erfarenhet inom montering eller liknande område.
Förmåga att arbeta självständigt och hantera flera uppgifter samtidigt.
Erfarenhet av Lean Manufacturing-principer är meriterande.
God kommunikationsförmåga och kundserviceförmåga.
En god förståelse för tillverkande industri
Erfarenhet av förändringsarbete och industrialisering är meriterande
Körkort B

Vi erbjuder:
Ett utmanande och givande arbete inom en ledande organisation inom branschen för Lean Manufacturing Equipment.
Vi har under åren konstruerat över 3000 unika lösningar
Olika lösningar konfigureras med ett väl utvalt komponentsortiment.
Vi har korta jobb om 2-3 enheter ibland får vi lite större volymer av en och samma lösning.
Möjlighet att utvecklas och växa inom företaget.

Om du är en tekniskt kunnig och engagerad person som är redo att ta nästa steg i din karriär inom Lean Manufacturing Equipment, är detta möjligheten för dig. Ansök idag genom att skicka ditt CV och personligt brev till [email protected].
Vi ser fram emot att välkomna en ny teammedlem som delar vår passion för teknik och kvalitet inom Lean Manufacturing Equipment! Visa mindre

Montör sökes till kund!

TopWork söker nu en skicklig montör som vill fortsätta sin utveckling tillsammans med vår kund i Göteborg! Är du en person som gillar problemlösning och att skruva? Då kan vår kund vara på jakt efter dig! Vi söker nu en montör till vår kund i Göteborg och tjänsten är perfekt för dig som vill vara en del av ett härligt team på en arbetsplats med stora framtidsvisioner. Vår kund är verksam inom tillverkningsindustrin och arbetar främst med material av meta... Visa mer
TopWork söker nu en skicklig montör som vill fortsätta sin utveckling tillsammans med vår kund i Göteborg!

Är du en person som gillar problemlösning och att skruva? Då kan vår kund vara på jakt efter dig!

Vi söker nu en montör till vår kund i Göteborg och tjänsten är perfekt för dig som vill vara en del av ett härligt team på en arbetsplats med stora framtidsvisioner. Vår kund är verksam inom tillverkningsindustrin och arbetar främst med material av metall. Arbetet kan vara av det tyngre slaget och vi ser därför att du som söker är i god fysisk form och tycker om ett aktivt arbete med kroppen.

Vi söker dig som har: Tidigare erfarenhet av monteringsarbete
Vilja att utvecklas
Ett flexibelt arbetssätt
Sinne för arbete av det händigare slaget

Tidigare erfarenhet av ritningsläsning, kopplingsscheman eller uppgifter inom VVS är meriterande men inget krav då störst fokus läggs vid dina personliga egenskaper. 

Arbetstiden är förlagd dagtid. 

Låter detta som din nästa utmaning? Ansök då idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Produktionsmedarbetare till vår kund i Göteborg

Vill du vara en del av WRKFRC teamet? Är du engagerad, lyhörd och en bra lagspelare är du hjärtligt välkommen till oss. Vi lägger stor vikt i din personlighet och energi och din vilja att bli en bra ambassadör för oss hos kund. Vi söker noggrann, teknisk och nyfiken medarbetare med öga för detaljer till vår kund i Göteborg. Arbetsbeskrivning Du kommer att jobba med ytbehandling av precisionsprodukter i labbmiljö samtutföra kvalitetskontroller av produkter.... Visa mer
Vill du vara en del av WRKFRC teamet? Är du engagerad, lyhörd och en bra lagspelare är du hjärtligt välkommen till oss. Vi lägger stor vikt i din personlighet och energi och din vilja att bli en bra ambassadör för oss hos kund.
Vi söker noggrann, teknisk och nyfiken medarbetare med öga för detaljer till vår kund i Göteborg.
Arbetsbeskrivning
Du kommer att jobba med ytbehandling av precisionsprodukter i labbmiljö samtutföra kvalitetskontroller av produkter.För att lyckas bra i denna roll krävs det att du pratar svenska flytande i tal och skrift samt kan hantera instruktioner skriftligt och muntligt.

Produkterna varierar så arbetet är omväxlande och du behöver vara flexibel i ditt sätt att jobba. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, så även om du inte tidigare har erfarenhet av denna typ av jobb så är du varmt välkommen att ändå söka.

ProfilNoggrann
Teknisk kompetens och ett intresse av att lära sig nytt
Självständig
Punktlig
Engagerad
Driv och vilja att utvecklas

Arbetstider:
Måndag till torsdag14:12–00:00

Intervjuer sker löpande, så ansöka redan nu.


Om WRKFRC
WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.
Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt. Visa mindre

Operatör till ytbehandlande företag

Är du passionerad när det kommer till ytbehandlingstjänster för industrin? Trivs du i en dynamisk miljö där innovation och excellens värderas högt? Vi söker noggrann, teknisk och nyfiken operatör med öga för detaljer till vår kund i Göteborg. För att klara arbete krävs det att man ärstresstålig och är duktig på att följa instruktioner samt arbeta i team. Arbetsuppgifter: Kunna följa en arbetsorder Fixturera olika detaljer på galgar/hängare Utföra ytbeha... Visa mer
Är du passionerad när det kommer till ytbehandlingstjänster för industrin? Trivs du i en dynamisk miljö där innovation och excellens värderas högt?
Vi söker noggrann, teknisk och nyfiken operatör med öga för detaljer till vår kund i Göteborg.
För att klara arbete krävs det att man ärstresstålig och är duktig på att följa instruktioner samt arbeta i team.
Arbetsuppgifter:
Kunna följa en arbetsorder
Fixturera olika detaljer på galgar/hängare
Utföra ytbehandling i de olika processbaden
Kontroll och analys av processparametrar
Utföra kvalitetskontroller av produkter

Vi ser gärna att du som söker har högt engagemang för service, närvaro och punktlighet. Du ska kunna följa angivna instruktioner och riktlinjer från vårt ledningssystem.
Kvalifikationer:
Teknisk kompetens och intresse
Erfarenhet av industriprocesser
Flytande svenska, både i tal och skrift

Profil
Noggrann
Självständig
Punktlig
Engagerad
Driv och vilja att utvecklas
Bra fysik

Arbetstider: Ständig kväll,Måndag-Torsdag 14.12-00.00

Om du är redo att påbörja en givande resa med ett företag som värderar din potential och tillväxt, uppmuntrar vi dig att ansöka. Gör dig redo att forma framtidens ytbehandlingsteknologier och tjänster tillsammans med oss.

Om WRKFRC
WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.
Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt.

Sökord: ytbehandling, process, operatör, pulverlack, lackering Visa mindre

Operatör till ytbehandlande företag

Är du passionerad när det kommer till ytbehandlingstjänster för industrin? Trivs du i en dynamisk miljö där innovation och excellens värderas högt? Vi söker noggrann, teknisk och nyfiken operatör med öga för detaljer till vår kund i Göteborg. För att klara arbete krävs det att man ärstresstålig och är duktig på att följa instruktioner samt arbeta i team. Arbetsuppgifter: Kunna följa en arbetsorder Fixturera olika detaljer på galgar/hängare Utföra ytbeha... Visa mer
Är du passionerad när det kommer till ytbehandlingstjänster för industrin? Trivs du i en dynamisk miljö där innovation och excellens värderas högt?
Vi söker noggrann, teknisk och nyfiken operatör med öga för detaljer till vår kund i Göteborg.
För att klara arbete krävs det att man ärstresstålig och är duktig på att följa instruktioner samt arbeta i team.
Arbetsuppgifter:
Kunna följa en arbetsorder
Fixturera olika detaljer på galgar/hängare
Utföra ytbehandling i de olika processbaden
Kontroll och analys av processparametrar
Utföra kvalitetskontroller av produkter

Vi ser gärna att du som söker har högt engagemang för service, närvaro och punktlighet. Du ska kunna följa angivna instruktioner och riktlinjer från vårt ledningssystem.
Kvalifikationer:
Teknisk kompetens och intresse
Erfarenhet av industriprocesser
Flytande svenska, både i tal och skrift

Profil
Noggrann
Självständig
Punktlig
Engagerad
Driv och vilja att utvecklas
Bra fysik

Arbetstider:Måndag-Fredag07.00-16.00

Om du är redo att påbörja en givande resa med ett företag som värderar din potential och tillväxt, uppmuntrar vi dig att ansöka. Gör dig redo att forma framtidens ytbehandlingsteknologier och tjänster tillsammans med oss.

Om WRKFRC
WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.
Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt.

Sökord: ytbehandling, process, operatör, pulverlack, lackering Visa mindre

Montör sökes till kund!

TopWork söker nu en skicklig montör som vill fortsätta sin utveckling tillsammans med vår kund i Göteborg! Är du en person som gillar problemlösning och att skruva? Då kan vår kund vara på jakt efter dig! Vi söker nu en montör till vår kund i Göteborg och tjänsten är perfekt för dig som vill vara en del av ett härligt team på en arbetsplats med stora framtidsvisioner. Vår kund är verksam inom tillverkningsindustrin och arbetar främst med material av meta... Visa mer
TopWork söker nu en skicklig montör som vill fortsätta sin utveckling tillsammans med vår kund i Göteborg!

Är du en person som gillar problemlösning och att skruva? Då kan vår kund vara på jakt efter dig!

Vi söker nu en montör till vår kund i Göteborg och tjänsten är perfekt för dig som vill vara en del av ett härligt team på en arbetsplats med stora framtidsvisioner. Vår kund är verksam inom tillverkningsindustrin och arbetar främst med material av metall. Arbetet kan vara av det tyngre slaget och vi ser därför att du som söker är i god fysisk form och tycker om ett aktivt arbete med kroppen.

Vi söker dig som har: Tidigare erfarenhet av monteringsarbete
Vilja att utvecklas
Ett flexibelt arbetssätt
Sinne för arbete av det händigare slaget

Tidigare erfarenhet av ritningsläsning, kopplingsscheman eller uppgifter inom VVS är meriterande men inget krav då störst fokus läggs vid dina personliga egenskaper. 

Arbetstiden är förlagd dagtid. 

Låter detta som din nästa utmaning? Ansök då idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Operatör till ytbehandlande företag

Är du passionerad när det kommer till ytbehandlingstjänster för industrin? Trivs du i en dynamisk miljö där innovation och excellens värderas högt? Vi söker noggrann, teknisk och nyfiken operatör med öga för detaljer till vår kund i Göteborg. För att klara arbete krävs det att man ärstresstålig och är duktig på att följa instruktioner samt arbeta i team. Arbetsuppgifter: Kunna följa en arbetsorder Fixturera olika detaljer på galgar/hängare Utföra ytbeha... Visa mer
Är du passionerad när det kommer till ytbehandlingstjänster för industrin? Trivs du i en dynamisk miljö där innovation och excellens värderas högt?
Vi söker noggrann, teknisk och nyfiken operatör med öga för detaljer till vår kund i Göteborg.
För att klara arbete krävs det att man ärstresstålig och är duktig på att följa instruktioner samt arbeta i team.
Arbetsuppgifter:
Kunna följa en arbetsorder
Fixturera olika detaljer på galgar/hängare
Utföra ytbehandling i de olika processbaden
Kontroll och analys av processparametrar
Utföra kvalitetskontroller av produkter

Vi ser gärna att du som söker har högt engagemang för service, närvaro och punktlighet. Du ska kunna följa angivna instruktioner och riktlinjer från vårt ledningssystem.
Kvalifikationer:
Teknisk kompetens och intresse
Erfarenhet av industriprocesser
Flytande svenska, både i tal och skrift

Profil
Noggrann
Självständig
Punktlig
Engagerad
Driv och vilja att utvecklas
Bra fysik

Arbetstider: Ständig kväll,Måndag-Torsdag 14.12-00.00

Om du är redo att påbörja en givande resa med ett företag som värderar din potential och tillväxt, uppmuntrar vi dig att ansöka. Gör dig redo att forma framtidens ytbehandlingsteknologier och tjänster tillsammans med oss.

Om WRKFRC
WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.
Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt.

Sökord: ytbehandling, process, operatör, pulverlack, lackering Visa mindre

Mekaniker sökes till välbetalt jobb

Dina arbetsuppgifterDu kommeratt arbeta i enverkstad med ett team av olika mekaniker. Det kommer vara mycket individuellt arbete men även i grupp. Arbetet kommer bestå av reparation och underhåll av kundföretagets fordon. Din bakgrundNu söker vi digsom har arbetat med någon form av underhåll och service i verkstadsmiljösedan tidigare. Det som vi ser som högst meriterande är ditt intresse för att meka ochhar du även någon utbildningsbakgrund som går i linje... Visa mer
Dina arbetsuppgifterDu kommeratt arbeta i enverkstad med ett team av olika mekaniker. Det kommer vara mycket individuellt arbete men även i grupp. Arbetet kommer bestå av reparation och underhåll av kundföretagets fordon.
Din bakgrundNu söker vi digsom har arbetat med någon form av underhåll och service i verkstadsmiljösedan tidigare. Det som vi ser som högst meriterande är ditt intresse för att meka ochhar du även någon utbildningsbakgrund som går i linje med detta så är det givetvis ett stort plus.
KravB-körkort
Om företagetFöretaget har sitt säte i Göteborg och arbetstiderna är förlagda på dagtid.
UrvalVi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan. Skicka därför in din ansökan redan idag! Visa mindre

Montör/fordonselektriker till VM-trailer i Härryda

Om tjänsten Ikett Personalpartner söker en skicklig montör/fordonselektriker till VM-Trailer i Härryda. Arbetsuppgifter: • Montering av belysning. • Kabeldragning. • Montering av elboxar och kabelskor. • Flakbeklädnad inklusive kapning av virke och fastsättning av plyfaskivor. • Skruvning och montering av lådor. • Arbeta med hjulinställning. Krav: • Erfarenhet av montering. • Erfarenhet av fordonselektronik. • Körkort B och tillgång till bil. Personl... Visa mer
Om tjänsten

Ikett Personalpartner söker en skicklig montör/fordonselektriker till VM-Trailer i Härryda.

Arbetsuppgifter:

• Montering av belysning.
• Kabeldragning.
• Montering av elboxar och kabelskor.
• Flakbeklädnad inklusive kapning av virke och fastsättning av plyfaskivor.
• Skruvning och montering av lådor.
• Arbeta med hjulinställning.

Krav:

• Erfarenhet av montering.
• Erfarenhet av fordonselektronik.
• Körkort B och tillgång till bil.

Personliga egenskaper:

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga.

Arbetstider: Dagtid
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Detta är en inhyrning via Ikett Personalpartner AB under 6 månader med goda möjligheter att få anställning på företaget därefter.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.Om företaget

VM Trailer AB tillverkar och levererar tillsammans med Härryda Släp AB totalt ca 200 st transportfordon per år.

VM Trailer grundades 1989 och har sedan starten ständigt utvecklat organisationen och produkterna som är trailers, släp, kärror, dragbilspåbyggnader samt div special påbyggnationer.

1997 förvärvades Härryda Släp i Härryda för att ytterligare komplettera produktutbudet med lättare kärror, släp, trailers mm. för transporter av generellt gods. 1999 flyttades VM Trailers produktion från Göteborg till nybyggda lokaler i Härryda. Företaget är idag en av Europas ledande tillverkare av transportfordon och kan idag erbjuda det i särklass bredaste utbudet av standard och specialsläp för i stort sett samtliga transportbehov. VM Trailer och Härryda Släp arbetar med ständiga förbättringar för att vara ledande inom utveckling och tillverkning av transportfordon i Norden och är kvalitets certifierade enligt standarden SS-EN ISO 9001:2008.

https://www.vmtrailer.se/


Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Operatör till ytbehandlande företag

Är du passionerad när det kommer till ytbehandlingstjänster för industrin? Trivs du i en dynamisk miljö där innovation och excellens värderas högt? Vi söker noggrann, teknisk och nyfiken operatör med öga för detaljer till vår kund i Göteborg. För att klara arbete krävs det att man ärstresstålig och är duktig på att följa instruktioner samt arbeta i team. Arbetsuppgifter: Kunna följa en arbetsorder Fixturera olika detaljer på galgar/hängare Utföra ytbeha... Visa mer
Är du passionerad när det kommer till ytbehandlingstjänster för industrin? Trivs du i en dynamisk miljö där innovation och excellens värderas högt?
Vi söker noggrann, teknisk och nyfiken operatör med öga för detaljer till vår kund i Göteborg.
För att klara arbete krävs det att man ärstresstålig och är duktig på att följa instruktioner samt arbeta i team.
Arbetsuppgifter:
Kunna följa en arbetsorder
Fixturera olika detaljer på galgar/hängare
Utföra ytbehandling i de olika processbaden
Kontroll och analys av processparametrar
Utföra kvalitetskontroller av produkter

Vi ser gärna att du som söker har högt engagemang för service, närvaro och punktlighet. Du ska kunna följa angivna instruktioner och riktlinjer från vårt ledningssystem.
Kvalifikationer:
Teknisk kompetens och intresse
Erfarenhet av industriprocesser
Flytande svenska, både i tal och skrift

Profil
Noggrann
Självständig
Punktlig
Engagerad
Driv och vilja att utvecklas
Bra fysik

Arbetstider:Måndag-Fredag07.00-16.00

Om du är redo att påbörja en givande resa med ett företag som värderar din potential och tillväxt, uppmuntrar vi dig att ansöka. Gör dig redo att forma framtidens ytbehandlingsteknologier och tjänster tillsammans med oss.

Om WRKFRC
WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.
Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt.

Sökord: ytbehandling, process, operatör, pulverlack, lackering Visa mindre

Mekanisk montör

Om tjänsten Vi söker nu efter montörer till ett kundföretag i Göteborg. Vi ser gärna att du som söker bor i närregionen. Arbetsmoment som skall utföras: Montering av större industriportar hos företagets kunder runt om i Göteborg. Du kommer arbeta på olika projekt runtom i Göteborg där ett och samma projekt kan pågå i 3-5 veckor. Arbetet innebär att montera portar gjorda i plåt, mekanisk montering förekommer och likaså svetsning kan förekomma. Arbetet sker... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu efter montörer till ett kundföretag i Göteborg. Vi ser gärna att du som söker bor i närregionen.

Arbetsmoment som skall utföras: Montering av större industriportar hos företagets kunder runt om i Göteborg.
Du kommer arbeta på olika projekt runtom i Göteborg där ett och samma projekt kan pågå i 3-5 veckor. Arbetet innebär att montera portar gjorda i plåt, mekanisk montering förekommer och likaså svetsning kan förekomma. Arbetet sker efter kundanpassade ritningsunderlag. Kundkontakter förekommer och planering av jobb ihop med arbetsledare och kund. Du kommer att arbeta i team.

Din profil
Krav: Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet inom byggbranschen.
Erfarenhet av montering.
Vana vid att arbeta med handverktyg.
Kunskap i att arbeta med ritningar.
Lösningsorienterad och problemlösare.
Noggrann och ansvarstagande.
Meriterande med bakgrund som personbils-/fordonsmekaniker.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Montör med varierade arbetsuppgifter

Vi direktrekryterar en montör till vår kund i Göteborg Företaget tillverkar och säljer specialtillverkade rulljalusier, rullgaller och olika typer av brandportar till kommersiella kunder inom företrädelsevis branscherna bygg, fastighet och säkerhet.  Om jobbet Du kommer tillsammans med dina kollegor bygga företagets produkter. I arbetet ingår uppgifter som bl.a. kapning och montering av material. Du kommer även att arbeta med emballering samt vara behjä... Visa mer
Vi direktrekryterar en montör till vår kund i Göteborg

Företaget tillverkar och säljer specialtillverkade rulljalusier, rullgaller och olika typer av brandportar till kommersiella kunder inom företrädelsevis branscherna bygg, fastighet och säkerhet. 

Om jobbet

Du kommer tillsammans med dina kollegor bygga företagets produkter. I arbetet ingår uppgifter som bl.a. kapning och montering av material. Du kommer även att arbeta med emballering samt vara behjälpig med diverse uppgifter i fabriken.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av montage, vi tror att du har jobbat som montör, snickare eller hantverkare tidigare. Du är van att hantera elektriska verktyg samt har en teknisk förståelse. Vidare har du B-körkort.

Du är en praktisk och händig person med en god samarbetsförmåga. Du är van att ta ett stort ansvar för ditt eget arbete och det är mycket viktigt att du är noggrann.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan". Urval sker löpande! Visa mindre

Montör sökes till kund!

TopWork söker nu en skicklig montör som vill fortsätta sin utveckling tillsammans med vår kund i Göteborg! Är du en person som gillar problemlösning och att skruva? Då kan vår kund vara på jakt efter dig! Vi söker nu en montör till vår kund i Göteborg och tjänsten är perfekt för dig som vill vara en del av ett härligt team på en arbetsplats med stora framtidsvisioner. Vår kund är verksam inom tillverkningsindustrin och arbetar främst med material av meta... Visa mer
TopWork söker nu en skicklig montör som vill fortsätta sin utveckling tillsammans med vår kund i Göteborg!

Är du en person som gillar problemlösning och att skruva? Då kan vår kund vara på jakt efter dig!

Vi söker nu en montör till vår kund i Göteborg och tjänsten är perfekt för dig som vill vara en del av ett härligt team på en arbetsplats med stora framtidsvisioner. Vår kund är verksam inom tillverkningsindustrin och arbetar främst med material av metall. Arbetet kan vara av det tyngre slaget och vi ser därför att du som söker är i god fysisk form och tycker om ett aktivt arbete med kroppen.

Vi söker dig som har: Tidigare erfarenhet av monteringsarbete
Vilja att utvecklas
Ett flexibelt arbetssätt
Sinne för arbete av det händigare slaget

Tidigare erfarenhet av ritningsläsning, kopplingsscheman eller uppgifter inom VVS är meriterande men inget krav då störst fokus läggs vid dina personliga egenskaper. 

Arbetstiden är förlagd dagtid. 

Låter detta som din nästa utmaning? Ansök då idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Mekanisk montör

Om tjänsten Vi söker nu efter montörer till ett kundföretag i Göteborg. Vi ser gärna att du som söker bor i närregionen. Arbetsmoment som skall utföras: Montering av större industriportar hos företagets kunder runt om i Göteborg. Du kommer arbeta på olika projekt runtom i Göteborg där ett och samma projekt kan pågå i 3-5 veckor. Arbetet innebär att montera portar gjorda i plåt, mekanisk montering förekommer och likaså svetsning kan förekomma. Arbetet sker... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu efter montörer till ett kundföretag i Göteborg. Vi ser gärna att du som söker bor i närregionen.

Arbetsmoment som skall utföras: Montering av större industriportar hos företagets kunder runt om i Göteborg.
Du kommer arbeta på olika projekt runtom i Göteborg där ett och samma projekt kan pågå i 3-5 veckor. Arbetet innebär att montera portar gjorda i plåt, mekanisk montering förekommer och likaså svetsning kan förekomma. Arbetet sker efter kundanpassade ritningsunderlag. Kundkontakter förekommer och planering av jobb ihop med arbetsledare och kund. Du kommer att arbeta i team.

Din profil
Krav: Erfarenhet av mekanisk montering sedan tidigare.
Traverskort.
Du tycker det är roligt att hålla kundkontakter och är en person med social kompetens.
Lösningsorienterad och problemlösare.
Noggrann och ansvarstagande.
Meriterande om du har svetskunskaper
Meriterande med bakgrund som personbils-/fordonsmekaniker.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Operatör till ytbehandlande företag

Är du passionerad när det kommer till ytbehandlingstjänster för industrin? Trivs du i en dynamisk miljö där innovation och excellens värderas högt? Vi söker noggrann, teknisk och nyfiken operatör med öga för detaljer till vår kund i Göteborg. För att klara arbete krävs det att man ärstresstålig och är duktig på att följa instruktioner samt arbeta i team. Arbetsuppgifter: Kunna följa en arbetsorder Fixturera olika detaljer på galgar/hängare Utföra ytbeha... Visa mer
Är du passionerad när det kommer till ytbehandlingstjänster för industrin? Trivs du i en dynamisk miljö där innovation och excellens värderas högt?
Vi söker noggrann, teknisk och nyfiken operatör med öga för detaljer till vår kund i Göteborg.
För att klara arbete krävs det att man ärstresstålig och är duktig på att följa instruktioner samt arbeta i team.
Arbetsuppgifter:
Kunna följa en arbetsorder
Fixturera olika detaljer på galgar/hängare
Utföra ytbehandling i de olika processbaden
Kontroll och analys av processparametrar
Utföra kvalitetskontroller av produkter

Vi ser gärna att du som söker har högt engagemang för service, närvaro och punktlighet. Du ska kunna följa angivna instruktioner och riktlinjer från vårt ledningssystem.
Kvalifikationer:
Teknisk kompetens och intresse
Erfarenhet av industriprocesser
Flytande svenska, både i tal och skrift

Profil
Noggrann
Självständig
Punktlig
Engagerad
Driv och vilja att utvecklas
Bra fysik

Arbetstider:Måndag-Fredag07.00-16.00

Om du är redo att påbörja en givande resa med ett företag som värderar din potential och tillväxt, uppmuntrar vi dig att ansöka. Gör dig redo att forma framtidens ytbehandlingsteknologier och tjänster tillsammans med oss.

Om WRKFRC
WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.
Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt.

Sökord: ytbehandling, process, operatör, pulverlack, lackering Visa mindre

Montör sökes till kund!

TopWork söker nu en skicklig montör som vill fortsätta sin utveckling tillsammans med vår kund i Göteborg! Är du en person som gillar problemlösning och att skruva? Då kan vår kund vara på jakt efter dig! Vi söker nu en montör till vår kund i Göteborg och tjänsten är perfekt för dig som vill vara en del av ett härligt team på en arbetsplats med stora framtidsvisioner. Vår kund är verksam inom tillverkningsindustrin och arbetar främst med material av meta... Visa mer
TopWork söker nu en skicklig montör som vill fortsätta sin utveckling tillsammans med vår kund i Göteborg!

Är du en person som gillar problemlösning och att skruva? Då kan vår kund vara på jakt efter dig!

Vi söker nu en montör till vår kund i Göteborg och tjänsten är perfekt för dig som vill vara en del av ett härligt team på en arbetsplats med stora framtidsvisioner. Vår kund är verksam inom tillverkningsindustrin och arbetar främst med material av metall. Arbetet kan vara av det tyngre slaget och vi ser därför att du som söker är i god fysisk form och tycker om ett aktivt arbete med kroppen.

Vi söker dig som har: Tidigare erfarenhet av monteringsarbete
Vilja att utvecklas
Ett flexibelt arbetssätt
Sinne för arbete av det händigare slaget

Tidigare erfarenhet av ritningsläsning, kopplingsscheman eller uppgifter inom VVS är meriterande men inget krav då störst fokus läggs vid dina personliga egenskaper. 

Arbetstiden är förlagd dagtid. 

Låter detta som din nästa utmaning? Ansök då idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Processoperatör inom kemi

Trivs du i en dynamisk miljö där innovation och excellens värderas högt? Nu söker vi en processoperatör till vår kundi Göteborg. Kunden är en ledande leverantör av kemisk och elektrolytisk ytbehandling och pulverlackering. Dessutom erbjuder de korrosionsprovning, konsultation inom ytteknik samt processutveckling inom ytbehandling. Med en anläggning belägen i Göteborg är de dedikerade till att leverera förstklassiga tjänster till sina kunder. Arbetsuppgifte... Visa mer
Trivs du i en dynamisk miljö där innovation och excellens värderas högt?
Nu söker vi en processoperatör till vår kundi Göteborg.
Kunden är en ledande leverantör av kemisk och elektrolytisk ytbehandling och pulverlackering. Dessutom erbjuder de korrosionsprovning, konsultation inom ytteknik samt processutveckling inom ytbehandling.
Med en anläggning belägen i Göteborg är de dedikerade till att leverera förstklassiga tjänster till sina kunder.
Arbetsuppgifter:
Fylla och tömma skenor
Köra en automatisk produktionsline

Vi ser gärna att du som söker har högt engagemang för service, närvaro och punktlighet. Du ska kunna följa angivna instruktioner och riktlinjer för vårt ledningssystem.
Kvalifikationer:
Teknisk kompetens och intresse
Flytande svenska, både i tal och skrift samt engelska

Profil
Noggrann
Självständig
Punktlig
Engagerad
Driv och vilja att utvecklas

Arbetstider:Nattarbete
Om du är redo att påbörja en givande resa med ett företag som värderar din potential och tillväxt, uppmuntrar vi dig att ansöka. Gör dig redo att forma framtidens ytbehandlingsteknologier och tjänster tillsammans med oss.
Om WRKFRC
WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.
Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt. Visa mindre

Montör till företag i Göteborgsområdet

Om Bravura: Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss – som konsult eller rekryterad. Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta... Visa mer
Om Bravura:

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss – som konsult eller rekryterad.

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

Detta företag är specialiserat på tillverkning av skräddarsydda metallprodukter för små till medelstora serier inom olika industrier i Norden som fokuserar på legotillverkning. Deras kunder återfinns inom sektorer såsom medicinteknik, försvarsindustri, marinindustri och verkstadsindustri. Med en modern maskinpark och tre ISO-certifieringar strävar företaget efter att vara en helhetsleverantör inom metallbearbetning.

Arbetsuppgifter:

I rollen som montör arbetar du med montering av flera komponenter enligt ritningar. Arbetet omfattar mindre serier där upp till ca 50 komponenter ska sättas samman till en färdig produkt. Tillverkningsproduktionen förser dig med detaljer som ska monteras enligt kundens krav. Instruktionerna kan vara komplexa och kräva djupdykning i mappstrukturer och dokument för att hitta nästa steg eller lösning. Därför är det viktigt att vara bekant med datahantering och kunna navigera smidigt mellan olika datasystem.

• Läsa och följa ritningar
• Montering av komponenter

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Teknisk linje på gymnasiet / motsvarade erfarenhet
• Erfarenhet av ritningsläsning
• God dator och systemvana, kunskap i solid Works eller motsvarade system är meriterande
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

För att trivas i rollen är du noggrann och säkerställer alltid hög kvalitet i ditt arbete. Du tar ansvar och driver aktivt mot uppsatta mål för att pålitligt leverera önskade resultat. Du är självgående och effektiv i att strukturera och genomföra arbetsuppgifter inom angivna tidsramar. Din förmåga att snabbt inhämta och tillämpa information gör dig mycket värdefull. Genom dessa egenskaper bidrar du på ett effektivt sätt till teamet och organisationens framgång.

Övrig information:

Start: Omgående
Plats: Göteborg
Lön: Enligt GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, [email protected] eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Montör sökes till kund!

TopWork söker nu en skicklig montör som vill fortsätta sin utveckling tillsammans med vår kund i Göteborg! Är du en person som gillar problemlösning och att skruva? Då kan vår kund vara på jakt efter dig! Vi söker nu en montör till vår kund i Göteborg och tjänsten är perfekt för dig som vill vara en del av ett härligt team på en arbetsplats med stora framtidsvisioner. Vår kund är verksam inom tillverkningsindustrin och arbetar främst med material av meta... Visa mer
TopWork söker nu en skicklig montör som vill fortsätta sin utveckling tillsammans med vår kund i Göteborg!

Är du en person som gillar problemlösning och att skruva? Då kan vår kund vara på jakt efter dig!

Vi söker nu en montör till vår kund i Göteborg och tjänsten är perfekt för dig som vill vara en del av ett härligt team på en arbetsplats med stora framtidsvisioner. Vår kund är verksam inom tillverkningsindustrin och arbetar främst med material av metall. Arbetet kan vara av det tyngre slaget och vi ser därför att du som söker är i god fysisk form och tycker om ett aktivt arbete med kroppen.

Vi söker dig som har: Tidigare erfarenhet av monteringsarbete
Vilja att utvecklas
Ett flexibelt arbetssätt
Sinne för arbete av det händigare slaget

Tidigare erfarenhet av ritningsläsning, kopplingsscheman eller uppgifter inom VVS är meriterande men inget krav då störst fokus läggs vid dina personliga egenskaper. 

Arbetstiden är förlagd dagtid. 

Låter detta som din nästa utmaning? Ansök då idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Montör och Maskinoperatör till skylttillverkning

Vi söker två drivande personer som tycker om ett varierande och praktiskt arbete som inser nyttan med att hela tiden utveckla sin egen kompetens genom ständigt lärande i det dagliga arbetet. Du som söker till oss kommer att arbeta i team och inse nyttan av det, du skall också kunna driva dig själv. Rätt sökande till oss kommer att erbjudas ett omväxlande jobb samt arbetskamrater som ställer upp och hjälper till om någon avdelning har mycket att göra. Vi är... Visa mer
Vi söker två drivande personer som tycker om ett varierande och praktiskt arbete som inser nyttan med att hela tiden utveckla sin egen kompetens genom ständigt lärande i det dagliga arbetet. Du som söker till oss kommer att arbeta i team och inse nyttan av det, du skall också kunna driva dig själv. Rätt sökande till oss kommer att erbjudas ett omväxlande jobb samt arbetskamrater som ställer upp och hjälper till om någon avdelning har mycket att göra. Vi är prestigelösa och jobbar fritt över de olika avdelningarna i produktion vid behov.
Arbetsuppgifter:
Montör:
Våra beställningar kommer både via vår webbshop och via direktinköp, detta gör att variationen är stor på arbetsuppgifterna då vi både levererar standardprodukter och kundanpassade produkter. Dina arbetsuppgifter kommer därav att vara omväxlande och kräver att du tycker om att växla mellan olika processer och att du är flexibel i ditt arbetssätt. Du ska vara praktiskt lagd och tycka det är roligt att:
Såga och borra aluminiumprofiler till våra standardprodukter
Montera ihop våra produkter
Hämta/lämna material hos våra leverantörer

Kolla gärna på vår hemsida www.jckontakter.se för att se vilken typ av produkter vi tillverkar.
Maskinoperatör
Du kommer efter internutbildning få köra våra gravyrmaskiner där vi bl.a. gör:
Dörrskyltar i mässing och aluminium
Piktogramskyltar med upphöjd text, blindskrift och symbol
Fasaddekor i mässing och aluminium

Många av våra beställningar designas av våra kunder i vårt designverktyg på www.jcgt.se så variant rikedomen är enorm
Om företaget:
JC Kontakter AB / JC Gravyr & Tryck är ett företag i Göteborg som har specialiserat sig på att tillverka produkter som ska fungera som ett hjälpmedel för personer med funktionsvariationer. Vi är ett värderingsstyrt företag, vi har kollektivavtal och arbetar med systematisk arbetsmiljö för att kunna trygga en säker och bra arbetsplats. Vi har under det senaste året byggt en egen industrifastighet helt anpassad efter vår produktion som vi kommer att flytta in i senare i vår.


Kvalifikationer:
· Erfarenhet av Industrijobb är meriterande men inget krav
· Gillar att jobba i team
· Gymnasieutbildning
· Körkort & god körvana
· Svenska i tal och skrift
· Truckkort meriterande


Kollektivavtal
Vi har kollektivavtal Visa mindre

Goa medarbetare sökes till mekaniker- och underhållsarbete

Dina arbetsuppgifter Du kommeratt arbeta i enverkstad med ett team av olika mekaniker. Det kommer vara mycket individuellt arbete men även i grupp. Arbetet kommer bestå av reparation och underhåll av kundföretagets fordon. Din bakgrund Nu söker vi digsom har arbetat med någon form av service av alla slagsfordon sedan tidigare. Det som vi ser som högst meriterande är ditt intresse för att meka ochhar du även någon utbildningsbakgrund som går i linje med det... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Du kommeratt arbeta i enverkstad med ett team av olika mekaniker. Det kommer vara mycket individuellt arbete men även i grupp. Arbetet kommer bestå av reparation och underhåll av kundföretagets fordon.
Din bakgrund
Nu söker vi digsom har arbetat med någon form av service av alla slagsfordon sedan tidigare. Det som vi ser som högst meriterande är ditt intresse för att meka ochhar du även någon utbildningsbakgrund som går i linje med detta så är det givetvis ett stort plus.
Krav
B-körkort
Om företaget
Företaget har sitt säte i Göteborg och arbetstiderna är förlagda på dagtid.
Urval
Vi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista dag för ansökan. Skicka därför in din ansökan redan idag! Visa mindre

Elcykel Montör

Ansök    Apr 9    BIGWAY AB    Montör, metallprodukter
BIGWAY AB söker nu nya medarbetarare till vår elcykel produktion. Vad gör du hos oss? Hos oss blir du delaktig i hela produktionsförloppet Lastning och lossning container/trailers Montering Paketering Städning och enklare underhåll Vi söker dig som är noggrann och arbetsvilliga. Arbetet är fysiskt och det krävs att du vet att du orkar jobba i en rörlig miljö. Arbetstid: Varierande Start enligt överenskommelse Visa mer
BIGWAY AB söker nu nya medarbetarare till vår elcykel produktion.
Vad gör du hos oss?
Hos oss blir du delaktig i hela produktionsförloppet
Lastning och lossning container/trailers
Montering
Paketering
Städning och enklare underhållVi söker dig som är noggrann och arbetsvilliga. Arbetet är fysiskt och det krävs att du vet att du orkar jobba i en rörlig miljö.
Arbetstid: Varierande
Start enligt överenskommelse Visa mindre

Göteborg: Bred roll som montör

Produktionspersonal till Svenska Jalusi AB Svenska Jalusi AB söker efter en driftig medarbetare som ska bygga våra specialtillverkade produkter. Du ska gilla att arbeta praktiskt med händerna och ha god känndedom om traditionella handverktyg och maskiner, både elektriska och tryckluftdrivna. Du är inte rädd för att ta i och är beredd att göra det lilla extra för att uppnå våra interna mål. Svenska Jalusi AB tillverkar och säljer specialtillverkade rullja... Visa mer
Produktionspersonal till Svenska Jalusi AB

Svenska Jalusi AB söker efter en driftig medarbetare som ska bygga våra specialtillverkade produkter. Du ska gilla att arbeta praktiskt med händerna och ha god känndedom om traditionella handverktyg och maskiner, både elektriska och tryckluftdrivna. Du är inte rädd för att ta i och är beredd att göra det lilla extra för att uppnå våra interna mål.

Svenska Jalusi AB tillverkar och säljer specialtillverkade rulljalusier, rullgaller och olika typer av brandportar till kommersiella kunder inom företrädelsevis branscherna bygg, fastighet och säkerhet. Svenska Jalusi AB är i en tillväxtfas och vi behöver nu förstärka produktionsteamet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

I rollen som produktionsmedarbetare kommer du självständigt och tillsammans med dina medarbetare bygga samtliga produkter som vi har i sortimentet. Du får en produktionsorder vilken du kapar, plockar och monterar materialet till fastställda specifikationer. Därefter packar du på anvisat sätt i lämpligt emballage och iordningställer den produkt du själv har byggt inför leverans till företagets kund. I övrigt hjälper du till med det som behöver göras i fabriken. Tillsammans med dina kollegor deltar du i det dagliga arbetet med som krävs för att produktionen och vårt flöde ska bli effektivt och smart.

Vi söker dig

Som har några års arbetslivserfarenhet av praktiskt arbete inom montering och/eller tillverkning. Det får gärna vara specialtillverkade tekniska produkter i metall där kapning och millimeteranpassning är relevant, exempelvis, dörrar, fönster, markiser eller fasadpartier.
Du trivs med att arbeta med händerna och kroppen. För att  lyckas i rollen behöver du ha en god teknisk förståelse, du är en problemlösare som gillar att lösa tekniskt utmaningar även om mycket är fasställda processer.
Arbetet som produktionspersonal innebär att du får ett stort ansvar i att det du producerar ser ut så som kunden beställt. Vi lägger stor vikt vid att du är noggrann och inte slarvar. Att producera en enhet eller 100 likadana är inga problem.
Du förstår innebörden av att om man man en gång har kapat i material så kan det aldrig kan göras ogjort.
Du jobbar normala arbetstider och ditt tjänsteställe är Göteborg.

Dina kvalifikationer:

Vi söker dig med några års tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Meriternade om du har arbetat med montage och/eller tillverkning av liknande specialtillverkade produkter exempelvis portar, dörrar, fönster, fasader, aluminumpartier, markiser eller liknande.
God fysik – då arbete ibland kan vara fysiskt ansträngande.
God datavana då arbeten registreras via datorer
God förmåga att utrycka dig på svenska i både tal och skrift är ett krav.
Någon förmåga att uttrycka dig samt förstå engelska är ett önskemål.
B-körkort är ett krav.
Har du truckkort, liftkort, kunskap i elinstallationer så är det meriterande.
I denna rekrytering är de personliga egenskaperna lika viktiga som dina kvalifikationer, vilket du bör kunna styrka med goda och relevanta referenser.

Om Svenska Jalusi AB:

Företaget grundades 1983 och är landets äldsta och en av de ledande producenterna av specialtillverkade rulljalusier, rullbara galler och industrirullportar samt distributörer av brandjalusier och brandgardiner. Deras produkter erbjuder skydd mot inbrott och skadegörelse framför skyltfönster, entrépartier i köpcentra och liknande. Jalusier används ofta i offentliga miljöer som avskärmning i matsalar, restauranger och i storkök samt som brandskydd i industrianläggningar, utställningshallar med mera. Bolaget har 11 anställda och omsätter ca 30 Mkr.
Svenska Jalusi ABs huvudmarknad är i Sverige samt för vissa delar av sortimentet även de nordiska länderna. Läs gärna mer på  www.jalusi.se

Vad kan Svenska Jalusi AB erbjuda dig? 

Företaget erbjuder dig en spännande roll i ett mindre ägarlett företag med en modern tillväxtmiljö. Du får stort ansvar och du kommer samarbeta nära alla funktioner i bolaget. Svenska Jalusi AB erbjuder dig ett fritt och omväxlande arbete i ett positivt gäng med framåtanda och med korta beslutsvägar. Du kommer få insyn och god förståelse för hela verksamheten, där alla fyller en viktig funktion för att leverera bra fungerande lösningar och produkter till företagets kunder. 

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via länken "Skicka ansökan". Urval sker löpande!

För frågor är du välkommen att kontakta Andreas Jansson på Recruitmore, [email protected] 

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Händiga montörer!

TopWork söker en händig montör till kund på Hisingen! Är du en person som gillar problemlösning och att skruva? Då kan vår kund vara på jakt efter dig! TopWork söker nu en montör till vår kund belägen i Hisings Backa. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Arbetet kan vara väldigt tungt, erfarenhet av tyngre monteringsarbete är därför väldigt meriterande. Som person ser vi att du är driven, har en po... Visa mer
TopWork söker en händig montör till kund på Hisingen!
Är du en person som gillar problemlösning och att skruva? Då kan vår kund vara på jakt efter dig!

TopWork söker nu en montör till vår kund belägen i Hisings Backa. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Arbetet kan vara väldigt tungt, erfarenhet av tyngre monteringsarbete är därför väldigt meriterande. Som person ser vi att du är driven, har en positiv inställning till ditt arbete samt har enkelt för att samarbeta med dina kollegor. Du är noggrann och ordningsam. Tidigare industrivana, vana av ritningsläsning, monteringsarbete och erfarenhet bilmekanik eller liknande är meriterande men inget krav. Arbetstiden är förlagd dagtid. 
 
Låter detta som din nästa utmaning? Ansök då idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Montör sökes till kund!

TopWork söker nu en skicklig montör som vill fortsätta sin utveckling tillsammans med vår kund i Göteborg! Är du en person som gillar problemlösning och att skruva? Då kan vår kund vara på jakt efter dig! Vi söker nu en montör till vår kund i Göteborg och tjänsten är perfekt för dig som vill vara en del av ett härligt team på en arbetsplats med stora framtidsvisioner. Vår kund är verksam inom tillverkningsindustrin och arbetar främst med material av meta... Visa mer
TopWork söker nu en skicklig montör som vill fortsätta sin utveckling tillsammans med vår kund i Göteborg!

Är du en person som gillar problemlösning och att skruva? Då kan vår kund vara på jakt efter dig!

Vi söker nu en montör till vår kund i Göteborg och tjänsten är perfekt för dig som vill vara en del av ett härligt team på en arbetsplats med stora framtidsvisioner. Vår kund är verksam inom tillverkningsindustrin och arbetar främst med material av metall. Arbetet kan vara av det tyngre slaget och vi ser därför att du som söker är i god fysisk form och tycker om ett aktivt arbete med kroppen.

Vi söker dig som har: Tidigare erfarenhet av monteringsarbete
Vilja att utvecklas
Ett flexibelt arbetssätt
Sinne för arbete av det händigare slaget

Tidigare erfarenhet av ritningsläsning, kopplingsscheman eller uppgifter inom VVS är meriterande men inget krav då störst fokus läggs vid dina personliga egenskaper. 

Arbetstiden är förlagd dagtid. 

Låter detta som din nästa utmaning? Ansök då idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Montör till Kungälv

Ansök    Mar 28    Agillo AB    Montör, metallprodukter
Vi på Agillo söker just nu sociala, händiga och fingerfärdiga medarbetare till kund i Kungälv. Vi söker dig som både gillar att arbeta med händerna och har ett öga för detaljer. Du måste trivas med att ta eget ansvar, vara flexibel till att arbeta både dag och kväll samt både ha körkort och tillgång till egen bil, då kollektivtrafiken inte är den bästa. Placering: Kungälv Omfattning: Heltid Arbetstid: 2-skift (Mån-fre 06:30-15:00/ Mån-tors 14:45-00:15) ... Visa mer
Vi på Agillo söker just nu sociala, händiga och fingerfärdiga medarbetare till kund i Kungälv. Vi söker dig som både gillar att arbeta med händerna och har ett öga för detaljer. Du måste trivas med att ta eget ansvar, vara flexibel till att arbeta både dag och kväll samt både ha körkort och tillgång till egen bil, då kollektivtrafiken inte är den bästa.
Placering: Kungälv
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 2-skift (Mån-fre 06:30-15:00/ Mån-tors 14:45-00:15)


Krav för tjänsten:
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Öga för detaljer
Meriterande för tjänsten:
- Körkort och tillgång till egen bil
Ansökan
Känner du att beskrivningen ovan passar på dig? Isåfall tveka inte att skicka in en ansökan till oss så kanske du blir företagets nya medarbetare. Intervjuer sker löpande så vi vill tipsa dig om att söka så snart som möjligt!
Om Agillo AB
Agillo är ett Göteborgsföretag inom bemanning och rekrytering som hjälper människor och företag att växa. Vi tror på varje människas vilja och förmåga att bidra och göra skillnad. Att vara en Doer helt enkelt, oavsett bransch eller arbetsplats. Visa mindre

Händiga montörer!

TopWork söker en händig montör till kund på Hisingen! Är du en person som gillar problemlösning och att skruva? Då kan vår kund vara på jakt efter dig! TopWork söker nu en montör till vår kund belägen i Hisings Backa. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Arbetet kan vara väldigt tungt, erfarenhet av tyngre monteringsarbete är därför väldigt meriterande. Som person ser vi att du är driven, har en po... Visa mer
TopWork söker en händig montör till kund på Hisingen!
Är du en person som gillar problemlösning och att skruva? Då kan vår kund vara på jakt efter dig!

TopWork söker nu en montör till vår kund belägen i Hisings Backa. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Arbetet kan vara väldigt tungt, erfarenhet av tyngre monteringsarbete är därför väldigt meriterande. Som person ser vi att du är driven, har en positiv inställning till ditt arbete samt har enkelt för att samarbeta med dina kollegor. Du är noggrann och ordningsam. Tidigare industrivana, vana av ritningsläsning, monteringsarbete och erfarenhet bilmekanik eller liknande är meriterande men inget krav. Arbetstiden är förlagd dagtid. 
 
Låter detta som din nästa utmaning? Ansök då idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Händiga montörer!

TopWork söker en händig montör till kund på Hisingen! Är du en person som gillar problemlösning och att skruva? Då kan vår kund vara på jakt efter dig! TopWork söker nu en montör till vår kund belägen i Hisings Backa. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Arbetet kan vara väldigt tungt, erfarenhet av tyngre monteringsarbete är därför väldigt meriterande. Som person ser vi att du är driven, har en po... Visa mer
TopWork söker en händig montör till kund på Hisingen!
Är du en person som gillar problemlösning och att skruva? Då kan vår kund vara på jakt efter dig!

TopWork söker nu en montör till vår kund belägen i Hisings Backa. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Arbetet kan vara väldigt tungt, erfarenhet av tyngre monteringsarbete är därför väldigt meriterande. Som person ser vi att du är driven, har en positiv inställning till ditt arbete samt har enkelt för att samarbeta med dina kollegor. Du är noggrann och ordningsam. Tidigare industrivana, vana av ritningsläsning, monteringsarbete och erfarenhet bilmekanik eller liknande är meriterande men inget krav. Arbetstiden är förlagd dagtid. 
 
Låter detta som din nästa utmaning? Ansök då idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Händiga montörer!

TopWork söker en händig montör till kund på Hisingen! Är du en person som gillar problemlösning och att skruva? Då kan vår kund vara på jakt efter dig! TopWork söker nu en montör till vår kund belägen i Hisings Backa. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Arbetet kan vara väldigt tungt, erfarenhet av tyngre monteringsarbete är därför väldigt meriterande. Som person ser vi att du är driven, har en po... Visa mer
TopWork söker en händig montör till kund på Hisingen!
Är du en person som gillar problemlösning och att skruva? Då kan vår kund vara på jakt efter dig!

TopWork söker nu en montör till vår kund belägen i Hisings Backa. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Arbetet kan vara väldigt tungt, erfarenhet av tyngre monteringsarbete är därför väldigt meriterande. Som person ser vi att du är driven, har en positiv inställning till ditt arbete samt har enkelt för att samarbeta med dina kollegor. Du är noggrann och ordningsam. Tidigare industrivana, vana av ritningsläsning, monteringsarbete och erfarenhet bilmekanik eller liknande är meriterande men inget krav. Arbetstiden är förlagd dagtid. 
 
Låter detta som din nästa utmaning? Ansök då idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Händiga montörer!

TopWork söker en händig montör till kund på Hisingen! Är du en person som gillar problemlösning och att skruva? Då kan vår kund vara på jakt efter dig! TopWork söker nu en montör till vår kund belägen i Hisings Backa. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Arbetet kan vara väldigt tungt, erfarenhet av tyngre monteringsarbete är därför väldigt meriterande. Som person ser vi att du är driven, har en po... Visa mer
TopWork söker en händig montör till kund på Hisingen!
Är du en person som gillar problemlösning och att skruva? Då kan vår kund vara på jakt efter dig!

TopWork söker nu en montör till vår kund belägen i Hisings Backa. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Arbetet kan vara väldigt tungt, erfarenhet av tyngre monteringsarbete är därför väldigt meriterande. Som person ser vi att du är driven, har en positiv inställning till ditt arbete samt har enkelt för att samarbeta med dina kollegor. Du är noggrann och ordningsam. Tidigare industrivana, vana av ritningsläsning, monteringsarbete och erfarenhet bilmekanik eller liknande är meriterande men inget krav. Arbetstiden är förlagd dagtid. 
 
Låter detta som din nästa utmaning? Ansök då idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Mekanisk montör

Om tjänsten Vi söker nu efter montörer till ett kundföretag i Göteborg. Vi ser gärna att du som söker bor i närregionen. Arbetsmoment som skall utföras: Montering av större industriportar hos företagets kunder runt om i Göteborg. Du kommer arbeta på olika projekt runtom i Göteborg där ett och samma projekt kan pågå i 3-5 veckor. Arbetet innebär att montera portar gjorda i plåt, mekanisk montering förekommer och likaså svetsning kan förekomma. Arbetet sker... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu efter montörer till ett kundföretag i Göteborg. Vi ser gärna att du som söker bor i närregionen.

Arbetsmoment som skall utföras: Montering av större industriportar hos företagets kunder runt om i Göteborg.
Du kommer arbeta på olika projekt runtom i Göteborg där ett och samma projekt kan pågå i 3-5 veckor. Arbetet innebär att montera portar gjorda i plåt, mekanisk montering förekommer och likaså svetsning kan förekomma. Arbetet sker efter kundanpassade ritningsunderlag. Kundkontakter förekommer och planering av jobb ihop med arbetsledare och kund. Du kommer att arbeta i team.

Din profil
Krav: Erfarenhet av mekanisk montering sedan tidigare.
Traverskort.
Du tycker det är roligt att hålla kundkontakter och är en person med social kompetens.
Lösningsorienterad och problemlösare.
Noggrann och ansvarstagande.
Meriterande om du har svetskunskaper
Meriterande med bakgrund som personbils-/fordonsmekaniker.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Händiga montörer!

TopWork söker en händig montör till kund på Hisingen! Är du en person som gillar problemlösning och att skruva? Då kan vår kund vara på jakt efter dig! TopWork söker nu en montör till vår kund belägen i Hisings Backa. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Arbetet kan vara väldigt tungt, erfarenhet av tyngre monteringsarbete är därför väldigt meriterande. Som person ser vi att du är driven, har en po... Visa mer
TopWork söker en händig montör till kund på Hisingen!
Är du en person som gillar problemlösning och att skruva? Då kan vår kund vara på jakt efter dig!

TopWork söker nu en montör till vår kund belägen i Hisings Backa. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Arbetet kan vara väldigt tungt, erfarenhet av tyngre monteringsarbete är därför väldigt meriterande. Som person ser vi att du är driven, har en positiv inställning till ditt arbete samt har enkelt för att samarbeta med dina kollegor. Du är noggrann och ordningsam. Tidigare industrivana, vana av ritningsläsning, monteringsarbete och erfarenhet bilmekanik eller liknande är meriterande men inget krav. Arbetstiden är förlagd dagtid. 
 
Låter detta som din nästa utmaning? Ansök då idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Ledande industrimontör inom robotautomation

Har du teknisk kompetens med bakgrund inom industrimontage och förmåga att leda andra? Vi söker nu en teamansvarig industrimontör till Göteborg som ska leda vårt nystartade installationsteam för uppdrag både nationellt och internationellt. En utvecklande och varierande roll för dig som lockas av att kombinera praktiskt montagearbete och ledarskap med resor i och utanför Sverige. Välkommen med din ansökan! Om företaget Granitor är en svensk företagsgrupp s... Visa mer
Har du teknisk kompetens med bakgrund inom industrimontage och förmåga att leda andra? Vi söker nu en teamansvarig industrimontör till Göteborg som ska leda vårt nystartade installationsteam för uppdrag både nationellt och internationellt. En utvecklande och varierande roll för dig som lockas av att kombinera praktiskt montagearbete och ledarskap med resor i och utanför Sverige. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Under 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid – både idag och för kommande generationer. Inom Granitor så står Granitor Systems för spetskompetens inom resurseffektiviserande system för energi, infra och industri. Granitor Systems har ca 350 anställda och omsätter drygt 1 miljard.

På Division Automotive har vi under många år haft ett nära och framgångsrikt samarbete med såväl fordonstillverkare som maskinleverantörer och spelat en aktiv roll i flera avgörande satsningar inom robotbaserade och automatiserade produktionslösningar. Vi projektleder, utvecklar, installerar, driftsätter samt säkerställer en väl fungerande helhetslösning.


Dina arbetsuppgifter
Som teamansvarig industrimontör kommer du bli en del av ett nytt installationsteam bestående av tre industrimontörer inom Division Automotive i Göteborg. Tillsammans med ditt team kommer du arbeta med installation av robotiserade produktionslinor ute hos kund, såväl nationellt som internationellt. Uppdraget innefattar samarbete med andra funktioner så som bland annat projektledare, mättekniker och elektriker för att säkerställa en smidig leverans.

I rollen som teamansvarig spelar du en central roll i våra olika installationsprocesser och kommer att stödja huvudprojektledaren i att samordna och leda teamet under installationen. Ditt uppdrag innefattar att etablera oss på siten, säkra att rätt resurser tilldelas projektet, säkra att material och utrustning är på plats i tid samt bidra till att driva hela installationen från ax till limpa.

Våra kunder är främst stora företag inom fordonsindustrin men även företag i andra segment utanför bilindustrin, där flera är världsledande inom sitt område. Du kommer att arbeta i en internationell miljö men de närmaste 1-1,5 åren är projekten huvudsakligen förlagda i Göteborg. Våra arbetstoppar infaller ofta under industrisemester och juluppehåll då våra kunder har stängt och du behöver därför vara beredd på arbete under dessa perioder.

Ansvarsområden:
• Resor till kunder i och utanför i Sverige i samband med installationer (upp till 10 veckor per år samt kortare uppdrag vid behov)
• Industrimontage utifrån 3D-ritningar
• Installation av fixturer och mekanisk utrustning
• Stödja huvudprojektledaren (som har det yttersta ansvaret för projektekonomi och kundkontakt) för att säkerställa projektets framgång
• Planera och koordinera installationer, interna och externa resurser, material etc.
• Upprätthålla högsta standard av säkerhet och kvalitet.

Du kommer att utgå från vårt kontor/verkstad i Göteborg. Inom Division Automotive finns totalt 60 medarbetare.


Din profil
Vi söker dig med erfarenhet av montage inom industrimiljö och med intresse för ledarskap. Det är önskvärt om du har en industriteknisk utbildningsbakgrund men störst vikt kommer att läggas vid dina tidigare arbetserfarenheter. Som person är du strukturerad och har förmåga att koordinera och planera aktiviteter inom ramen för installationsprojekt. Vidare har du lätt för att samarbeta samt förmåga att leda andra genom förtroende och prestigelöshet.

Då rollen innebär regelbundna resor krävs det att du är flexibel och kan anpassa dig till nya miljöer.

Vi söker dig som har:
• Erfarenhet av montage i industrimiljö
• Goda ledaregenskaper
• Kunskaper inom ritningsläsning
• Verktygskännedom
• Grundläggande svetskunskaper inom ex pinnsvets, MIG/MAG (ej krav på licens)
• Förmåga att arbeta flexibelt, inklusive kvällar och helger vid behov.
• Språkkunskaper i svenska och engelska (tal och skrift)
• B-körkort

Meriterande kunskaper:
• Erfarenhet av automation
• Heta arbeten
• Saxlift/skylift
• Robotinstallation
• Härdplastutbildning


Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar Granitor med Skill. Tjänsten innebär en direktanställning på Granitor. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala [email protected].

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot din ansökan!


Om oss
Vi har det lilla bolagets fördel i form av en familjär känsla, där vägen till beslut är kort och nytänkandet är stort, och med stöd av en trygg och stark koncern i ryggen, kan vi även titta långsiktigt på vår verksamhet och samarbeta kring spännande affärsmöjligheter med våra skickliga systerbolag. Vi strävar alltid efter att använda senaste tekniken där digitalisering är en naturlig del i vår vardag. Här finns även engagerade kollegor, goda utvecklingsmöjligheter och förmåner som värnar om trivsel, vardagspussel och hälsa. Naturligtvis är vi också anslutna till kollektivavtal och erbjuder bland annat tjänstepension, arbetstidsförkortning och föräldralön. Visa mindre

Montör/fordonselektriker till VM-trailer i Härryda

Om tjänsten Ikett Personalpartner söker en skicklig montör/fordonselektriker till VM-Trailer i Härryda. Arbetsuppgifter: • Montering av belysning. • Kabeldragning. • Montering av elboxar och kabelskor. • Flakbeklädnad inklusive kapning av virke och fastsättning av plyfaskivor. • Skruvning och montering av lådor. • Arbeta med hjulinställning. Krav: • Erfarenhet av montering. • Erfarenhet av fordonselektronik. • Körkort B och tillgång till bil. Personl... Visa mer
Om tjänsten

Ikett Personalpartner söker en skicklig montör/fordonselektriker till VM-Trailer i Härryda.

Arbetsuppgifter:

• Montering av belysning.
• Kabeldragning.
• Montering av elboxar och kabelskor.
• Flakbeklädnad inklusive kapning av virke och fastsättning av plyfaskivor.
• Skruvning och montering av lådor.
• Arbeta med hjulinställning.

Krav:

• Erfarenhet av montering.
• Erfarenhet av fordonselektronik.
• Körkort B och tillgång till bil.

Personliga egenskaper:

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga.

Arbetstider: Dagtid
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Detta är en inhyrning via Ikett Personalpartner AB under 6 månader med goda möjligheter att få anställning på företaget därefter.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.Om företaget

VM Trailer AB tillverkar och levererar tillsammans med Härryda Släp AB totalt ca 200 st transportfordon per år.

VM Trailer grundades 1989 och har sedan starten ständigt utvecklat organisationen och produkterna som är trailers, släp, kärror, dragbilspåbyggnader samt div special påbyggnationer.

1997 förvärvades Härryda Släp i Härryda för att ytterligare komplettera produktutbudet med lättare kärror, släp, trailers mm. för transporter av generellt gods. 1999 flyttades VM Trailers produktion från Göteborg till nybyggda lokaler i Härryda. Företaget är idag en av Europas ledande tillverkare av transportfordon och kan idag erbjuda det i särklass bredaste utbudet av standard och specialsläp för i stort sett samtliga transportbehov. VM Trailer och Härryda Släp arbetar med ständiga förbättringar för att vara ledande inom utveckling och tillverkning av transportfordon i Norden och är kvalitets certifierade enligt standarden SS-EN ISO 9001:2008.

https://www.vmtrailer.se/


Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Montör/fordonselektriker till VM-trailer i Härryda

Om tjänsten Ikett Personalpartner söker en skicklig montör/fordonselektriker till VM-Trailer i Härryda. Arbetsuppgifter: • Montering av belysning. • Kabeldragning. • Montering av elboxar och kabelskor. • Flakbeklädnad inklusive kapning av virke och fastsättning av plyfaskivor. • Skruvning och montering av lådor. • Arbeta med hjulinställning. Krav: • Erfarenhet av montering. • Erfarenhet av fordonselektronik. • Körkort B och tillgång till bil. Personl... Visa mer
Om tjänsten

Ikett Personalpartner söker en skicklig montör/fordonselektriker till VM-Trailer i Härryda.

Arbetsuppgifter:

• Montering av belysning.
• Kabeldragning.
• Montering av elboxar och kabelskor.
• Flakbeklädnad inklusive kapning av virke och fastsättning av plyfaskivor.
• Skruvning och montering av lådor.
• Arbeta med hjulinställning.

Krav:

• Erfarenhet av montering.
• Erfarenhet av fordonselektronik.
• Körkort B och tillgång till bil.

Personliga egenskaper:

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga.

Arbetstider: Dagtid
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Detta är en inhyrning via Ikett Personalpartner AB under 6 månader med goda möjligheter att få anställning på företaget därefter.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.Om företaget

VM Trailer AB tillverkar och levererar tillsammans med Härryda Släp AB totalt ca 200 st transportfordon per år.

VM Trailer grundades 1989 och har sedan starten ständigt utvecklat organisationen och produkterna som är trailers, släp, kärror, dragbilspåbyggnader samt div special påbyggnationer.

1997 förvärvades Härryda Släp i Härryda för att ytterligare komplettera produktutbudet med lättare kärror, släp, trailers mm. för transporter av generellt gods. 1999 flyttades VM Trailers produktion från Göteborg till nybyggda lokaler i Härryda. Företaget är idag en av Europas ledande tillverkare av transportfordon och kan idag erbjuda det i särklass bredaste utbudet av standard och specialsläp för i stort sett samtliga transportbehov. VM Trailer och Härryda Släp arbetar med ständiga förbättringar för att vara ledande inom utveckling och tillverkning av transportfordon i Norden och är kvalitets certifierade enligt standarden SS-EN ISO 9001:2008.

https://www.vmtrailer.se/


Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Industrimontör inom robotautomation

Har du teknisk kompetens med bakgrund inom industrimontage? Vi söker nu industrimontörer till vårt nystartade installationsteam i Göteborg för uppdrag både nationellt och internationellt. En utvecklande och varierande roll för dig som lockas av praktiskt montagearbete med resor i och utanför Sverige. Välkommen med din ansökan! Om företaget Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult oc... Visa mer
Har du teknisk kompetens med bakgrund inom industrimontage? Vi söker nu industrimontörer till vårt nystartade installationsteam i Göteborg för uppdrag både nationellt och internationellt. En utvecklande och varierande roll för dig som lockas av praktiskt montagearbete med resor i och utanför Sverige. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Under 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid – både idag och för kommande generationer. Inom Granitor så står Granitor Systems för spetskompetens inom resurseffektiviserande system för energi, infra och industri. Granitor Systems har ca 350 anställda och omsätter drygt 1 miljard.

På Division Automotive har vi under många år haft ett nära och framgångsrikt samarbete med såväl fordonstillverkare som maskinleverantörer och spelat en aktiv roll i flera avgörande satsningar inom robotbaserade och automatiserade produktionslösningar. Vi projektleder, utvecklar, installerar, driftsätter samt säkerställer en väl fungerande helhetslösning.

Dina arbetsuppgifter
Som industrimontör kommer du bli en del av ett nytt installationsteam inom Division Automotive i Göteborg. Tillsammans med dina kollegor kommer du ansvara för installation av robotiserade produktionslinor ute hos kund, både nationellt och internationellt. Uppdraget innefattar samarbete med andra funktioner så som bland annat projektledare, mättekniker och elektriker för att säkerställa leveransen.

Våra kunder är främst stora företag inom fordonsindustrin men även företag i andra segment utanför bilindustrin, där flera är världsledande inom sitt område. Du kommer att arbeta i en internationell miljö men de närmaste 1-1,5 åren är projekten huvudsakligen förlagda i Göteborg. Våra arbetstoppar infaller ofta under industrisemester och juluppehåll då våra kunder har stängt och du behöver därför vara beredd på arbete under dessa perioder.

Ansvarsområden
• Resor till kunder i och utanför i Sverige i samband med installationer (upp till 10 veckor per år samt kortare uppdrag vid behov).
• Industrimontage utifrån 3D-ritningar
• Installation av fixturer och mekanisk utrustning
• Samarbeta nära med huvudprojektledaren (som har det yttersta ansvaret för projektekonomi och kundkontakt) för att säkerställa projektets framgång.
• Upprätthålla högsta standard av säkerhet och kvalitet.

Du kommer att utgå från vårt kontor/verkstad i Göteborg. Inom Division Automotive finns totalt 60 medarbetare.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet av montage inom industrimiljö. Det är önskvärt om du har en industriteknisk utbildningsbakgrund men störst vikt kommer läggas vid dina tidigare arbetserfarenheter. Som person är du nyfiken, bra på att samarbeta och att kommunicera. Då rollen innebär regelbundna resor krävs det att du är flexibel och kan anpassa dig till nya miljöer.

Vi söker dig som har:
• Erfarenhet av montage i industrimiljö
• Kunskaper inom ritningsläsning
• Verktygskännedom
• Grundläggande svetskunskaper inom ex pinnsvets, MIG/MAG (ej krav på licens)
• Förmåga att arbeta flexibelt, inklusive kvällar och helger vid behov.
• Språkkunskaper i svenska och engelska (tal och skrift)
• B-körkort

Meriterande kunskaper:
• Erfarenhet av automation
• Heta arbeten
• Saxlift/skylift
• Robotinstallation
• Härdplastutbildning

Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar Granitor med Skill. Tjänsten innebär en direktanställning på Granitor. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Nicolina Hansson på [email protected].

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Vi har det lilla bolagets fördel i form av en familjär känsla, där vägen till beslut är kort och nytänkandet är stort, och med stöd av en trygg och stark koncern i ryggen, kan vi även titta långsiktigt på vår verksamhet och samarbeta kring spännande affärsmöjligheter med våra skickliga systerbolag. Vi strävar alltid efter att använda senaste tekniken där digitalisering är en naturlig del i vår vardag. Här finns även engagerade kollegor, goda utvecklingsmöjligheter och förmåner som värnar om trivsel, vardagspussel och hälsa. Naturligtvis är vi också anslutna till kollektivavtal och erbjuder bland annat tjänstepension, arbetstidsförkortning och föräldralön. Visa mindre

Händiga montörer!

TopWork söker en händig montör till kund på Hisingen! Är du en person som gillar problemlösning och att skruva? Då kan vår kund vara på jakt efter dig! TopWork söker nu en montör till vår kund belägen i Hisings Backa. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Arbetet kan vara väldigt tungt, erfarenhet av tyngre monteringsarbete är därför väldigt meriterande. Som person ser vi att du är driven, har en po... Visa mer
TopWork söker en händig montör till kund på Hisingen!
Är du en person som gillar problemlösning och att skruva? Då kan vår kund vara på jakt efter dig!

TopWork söker nu en montör till vår kund belägen i Hisings Backa. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Arbetet kan vara väldigt tungt, erfarenhet av tyngre monteringsarbete är därför väldigt meriterande. Som person ser vi att du är driven, har en positiv inställning till ditt arbete samt har enkelt för att samarbeta med dina kollegor. Du är noggrann och ordningsam. Tidigare industrivana, vana av ritningsläsning, monteringsarbete och erfarenhet bilmekanik eller liknande är meriterande men inget krav. Arbetstiden är förlagd dagtid. 
 
Låter detta som din nästa utmaning? Ansök då idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Produktionsmedarbetare till vår kund i Göteborg

Vill du vara en del av WRKFRC teamet? Är du engagerad, lyhörd och en bra lagspelare är du hjärtligt välkommen till oss. Vi lägger stor vikt i din personlighet och energi och din vilja att bli en bra ambassadör för oss hos kund. Vi söker noggrann, teknisk och nyfiken medarbetare med öga för detaljer till vår kund i Göteborg. Arbetsbeskrivning Du kommer att jobba med ytbehandling av precisionsprodukter i labbmiljö samt utföra kvalitetskontroller av produk... Visa mer
Vill du vara en del av WRKFRC teamet? Är du engagerad, lyhörd och en bra lagspelare är du hjärtligt välkommen till oss. Vi lägger stor vikt i din personlighet och energi och din vilja att bli en bra ambassadör för oss hos kund.

Vi söker noggrann, teknisk och nyfiken medarbetare med öga för detaljer till vår kund i Göteborg.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att jobba med ytbehandling av precisionsprodukter i labbmiljö samt utföra kvalitetskontroller av produkter.

För att lyckas bra i denna roll krävs det att du pratar svenska flytande i tal och skrift samt kan hantera instruktioner skriftligt och muntligt.

Produkterna varierar så arbetet är omväxlande och du behöver vara flexibel i ditt sätt att jobba. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, så även om du inte tidigare har erfarenhet av denna typ av jobb så är du varmt välkommen att ändå söka.

Profil

Noggrann

Teknisk kompetens och ett intresse av att lära sig nytt

Självständig

Punktlig

Engagerad

Driv och vilja att utvecklasArbetstider:

Måndag till torsdag
14:12-00:00

Intervjuer sker löpande, så ansöka redan nu.Om WRKFRC

WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.

Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt. Visa mindre

TopWork söker Montör

TopWork söker en händig montör till kund på Hisingen! Är du en person som gillar problemlösning och att skruva? Då kan vår kund vara på jakt efter dig! TopWork söker nu en montör till vår kund belägen i Hisings Backa. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Arbetet kan vara väldigt tungt, erfarenhet av tyngre monteringsarbete är därför väldigt meriterande. Som person ser vi att du är driven, har en po... Visa mer
TopWork söker en händig montör till kund på Hisingen!
Är du en person som gillar problemlösning och att skruva? Då kan vår kund vara på jakt efter dig!

TopWork söker nu en montör till vår kund belägen i Hisings Backa. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Arbetet kan vara väldigt tungt, erfarenhet av tyngre monteringsarbete är därför väldigt meriterande. Som person ser vi att du är driven, har en positiv inställning till ditt arbete samt har enkelt för att samarbeta med dina kollegor. Du är noggrann och ordningsam. Tidigare industrivana, vana av ritningsläsning, monteringsarbete och erfarenhet bilmekanik eller liknande är meriterande men inget krav. Arbetstiden är förlagd dagtid. 
 
Låter detta som din nästa utmaning? Ansök då idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Montörer till Tenneco i Göteborg | Heltid

Ansök    Feb 5    Manpower AB    Montör, metallprodukter
Är du en skicklig montör i Göteborg med ett öga för detaljer? Tenneco söker efter passionerade individer som vill vara med och forma framtidens fordonsindustri. Som montör hos oss får du chansen att montera och skapa avancerade fordonskomponenter i ett innovativt team. Utforska möjligheten att bli en nyckelspelare i Göteborgs biltekniska framtid med Tenneco. Ansök nu och sätt fart på din karriär! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower... Visa mer
Är du en skicklig montör i Göteborg med ett öga för detaljer? Tenneco söker efter passionerade individer som vill vara med och forma framtidens fordonsindustri. Som montör hos oss får du chansen att montera och skapa avancerade fordonskomponenter i ett innovativt team. Utforska möjligheten att bli en nyckelspelare i Göteborgs biltekniska framtid med Tenneco. Ansök nu och sätt fart på din karriär!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Tenneco. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos kunden.Om rollen som montör

Som montör hos Tenneco ansvarar du för att arbeta med montering av såväl stora som små komponenter samt utföra kvalitetskontroller av det egna arbetet. Du kommer även att fokusera på montering av avancerade fordonskomponenter, särskilt inom området för avgassystem. Du kommer att säkerställa att höga kvalitetsstandarder upprätthålls i monteringsprocessen. Ditt arbete kommer att vara mångsidigt och involvera samarbete med ett dedikerat team.

Arbetstiderna som gäller för detta intag är

* Dagskift: 06.30-15.18

Våra kunder har öppet dygnet runt vilket innebär att arbetstiderna kan variera. Vi ser gärna att du är flexibel och öppen för varierande skift.

Är det dig vi söker?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du har en ambitiös inställning till arbetet. Det är också viktigt att du har ett effektivt arbetssätt. Vi söker dig som har erfarenhet av tillverkningsindustrin och har en fallenhet för fordonsmontering. Vidare tror vi att du brinner för att leverera kvalitet i allt du gör.

Vi söker dig som

* Har arbetslivserfarenhet inom industri, produktion eller som har övrig lagervana
* Behärskar svenska i tal och skrift
* Har god fysik
* Är stresstålig och målmedveten

Det är även meriterande om du

* har tidigare svetserfarenhet av exempelvis MIG/MAG och TIG. Övriga godkända svetsprov och certifikat är också väldigt meriterande.
* teknisk utbildning från antingen gymnasiet, YH eller dylikt.
* har truckkort A1-A4, B1-B4
* goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
* har körkort och tillgång till bil

Om rekryteringsprocessen

I den här rekryteringsprocessen är ett obligatoriskt steg en digital chattintervju. Direkt efter du fullföljt din ansökan så kommer du få ett mail och sms med länk till Hubert där du kommer utföra chattintervjun.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Torslanda

Typ av anställning: Heltid, 6 månaders visstidsanställning med chans till förlängning

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Stängselmontör sökes

Vår kund expanderar sin verksamhet och vi letar nu efter en engagerad och skicklig stängselmontör med passion för kvalitet och precision. Om du trivs i en aktiv arbetsmiljö och har erfarenhet av att montera flätverksstängsel så är du välkommen med din ansökan. Arbetsuppgifter: Monteringsarbete av bland annat flätverksstängsel. Säkerställa noggrannhet och kvalitet i varje installationsprojekt. Arbeta effektivt under högt tempo och hålla tidsramar. Flexibil... Visa mer
Vår kund expanderar sin verksamhet och vi letar nu efter en engagerad och skicklig stängselmontör med passion för kvalitet och precision. Om du trivs i en aktiv arbetsmiljö och har erfarenhet av att montera flätverksstängsel så är du välkommen med din ansökan.
Arbetsuppgifter:
Monteringsarbete av bland annat flätverksstängsel.
Säkerställa noggrannhet och kvalitet i varje installationsprojekt.
Arbeta effektivt under högt tempo och hålla tidsramar.
Flexibilitet att anpassa sig till olika arbetsmiljöer och projekt.
Kommunicera effektivt med teamet och kunder.

Kvalifikationer:
Tidigare erfarenhet av att montera av bland annat flätverksstängsel.
Starkt intresse och skicklighet inom händiga arbetsuppgifter.
Förmåga att arbeta självständigt och i team.
Flexibel och anpassningsbar till olika arbetsförhållanden.
Utomordentlig kommunikationsförmåga.
Körkort B är ett krav.

Om du är redo för en ny utmaning och tror att du uppfyller kraven, skicka in ditt CV och ett personligt brev via e-post till:
[email protected]
Ansökningar granskas löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan Visa mindre

Montörer till Tenneco i Göteborg | Extrajobb

Ansök    Jan 29    Manpower AB    Montör, metallprodukter
Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att ha högt uppsatta mål? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower montörer till Tennecos verksamhet i Torslanda. Det här är en utmärkt möjlighet för dig som söker ett variationsrikt extrajobb. Vill du vara med på Tennecos resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Tenneco. Du kommer att bli an... Visa mer
Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att ha högt uppsatta mål? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower montörer till Tennecos verksamhet i Torslanda. Det här är en utmärkt möjlighet för dig som söker ett variationsrikt extrajobb. Vill du vara med på Tennecos resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Tenneco. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Tenneco.

Om jobbet som montör

Arbetsuppgifterna i den här tjänsten kommer framför allt inkludera montering av avgassystem, men det finns även andra avdelningar som kan bli aktuella för dig.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

* Plock, pack och kittning av komponenter
* Montering av avgassystem
* Avsyning och kvalitetsgranskning av färdiga produkter

Arbetsuppgifterna varierar i svårighetsgrad och du kommer bli matchad utefter dina tidigare arbetslivserfarenheter. Vi ser gärna att du är flexibel och öppen för att arbeta med olika arbetsuppgifter. För att bli aktuell för tjänsten bör du kunna jobba dagtid minst 2 dagar i veckan. Även andra arbetstider kan förekomma.

Är du rätt för rollen som montör?

Vi tror att du är en person som gillar att jobba i högt tempo och trivs med fysiskt tungt arbete. Vi söker dig som gillar att ta stort ansvar för sina arbetsuppgifter och är flexibel kring att kunna ta arbetspass med kort varsel.

I övrigt söker vi dig som

* har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, till exempel annat extrajobb, studier mm.
* kan jobba minst 2 vardagar i veckan, dagtid
* har god fysik och vana att jobba i högt tempo
* kan uttrycka dig väl på svenska, både i tal och skrift

Det är även meriterande om du har

* körkort och tillgång till bil
* truckkort A1-A4 samt B1-B4
* tidigare erfarenhet av montering inom industrin eller övrig lagervana

Vad kan Manpower erbjuda dig?

Vi erbjuder spännande, roliga och lärorika extrajobb för dig som studerar eller är pensionär. Vi hjälper dig med ditt CV och ger dig framtida karriärmöjligheter hos många av Sveriges mest attraktiva företag. Genom varierande och utmanande uppdrag skaffar du dig värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som du som student knyter viktiga kontakter för framtiden.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson på [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, gruppintervju och slutligen referenstagning.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Övrigt

Placeringsort: Torslanda

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

TopWork söker montör

TopWork söker nu en montör till vår kund i Partille! Som montör hos vår kund kommer du arbeta med montering av deras maskiner på plats i Partille. Arbetet består av att montera ihop stora och avancerade maskiner efter givna ritningar. Konstruktören tar fram ritningar som sedan du med kollegor ansvarar för att slutföra till färdig produkt. Ditt arbete kommer vara väldigt varierande då arbetsuppgifterna utgår från kunders beställningar, det ställer krav på ... Visa mer
TopWork söker nu en montör till vår kund i Partille!
Som montör hos vår kund kommer du arbeta med montering av deras maskiner på plats i Partille. Arbetet består av att montera ihop stora och avancerade maskiner efter givna ritningar. Konstruktören tar fram ritningar som sedan du med kollegor ansvarar för att slutföra till färdig produkt.

Ditt arbete kommer vara väldigt varierande då arbetsuppgifterna utgår från kunders beställningar, det ställer krav på dig som montör att kunna arbeta flexibelt och prioritera dina uppgifter. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Arbetstiderna är förlagda dagtid.
 
Vi söker dig som har: 
Maskinteknisk bakgrund
Goda kunskaper om ritningsläsning
Goda kunskaper kring pneumatik, el och hydraulik
God förståelse för automation

 Låter detta spännande? Ett varierande arbete där du får arbeta med mycket ansvar? Sök då tjänsten redan idag!
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Montörer till Tenneco i Göteborg | Extrajobb

Ansök    Jan 24    Manpower AB    Montör, metallprodukter
Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att ha högt uppsatta mål? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower montörer till Tennecos verksamhet i Torslanda. Det här är en utmärkt möjlighet för dig som söker ett variationsrikt extrajobb. Vill du vara med på Tennecos resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Tenneco. Du kommer att bli an... Visa mer
Motiveras du av att nå resultat tillsammans med ditt team och av att ha högt uppsatta mål? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Manpower montörer till Tennecos verksamhet i Torslanda. Det här är en utmärkt möjlighet för dig som söker ett variationsrikt extrajobb. Vill du vara med på Tennecos resa? Välkommen med din ansökan till oss på Manpower!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Tenneco. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Tenneco.Om jobbet som montör

Arbetsuppgifterna i den här tjänsten kommer framför allt inkludera montering av avgassystem, men det finns även andra avdelningar som kan bli aktuella för dig.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

* Plock, pack och kittning av komponenter
* Montering av avgassystem
* Avsyning och kvalitetsgranskning av färdiga produkterArbetsuppgifterna varierar i svårighetsgrad och du kommer bli matchad utefter dina tidigare arbetslivserfarenheter. Vi ser gärna att du är flexibel och öppen för att arbeta med olika arbetsuppgifter. För att bli aktuell för tjänsten bör du kunna jobba dagtid minst 2 dagar i veckan. Även andra arbetstider kan förekomma.Är du rätt för rollen som montör?

Vi tror att du är en person som gillar att jobba i högt tempo och trivs med fysiskt tungt arbete. Vi söker dig som gillar att ta stort ansvar för sina arbetsuppgifter och är flexibel kring att kunna ta arbetspass med kort varsel.I övrigt söker vi dig som

* har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, till exempel annat extrajobb, studier mm.
* kan jobba minst 2 vardagar i veckan, dagtid
* har god fysik och vana att jobba i högt tempo
* kan uttrycka dig väl på svenska, både i tal och skriftDet är även meriterande om du har

* körkort och tillgång till bil
* truckkort A1-A4 samt B1-B4
* tidigare erfarenhet av montering inom industrin eller övrig lagervanaVad kan Manpower erbjuda dig?

Vi erbjuder spännande, roliga och lärorika extrajobb för dig som studerar eller är pensionär. Vi hjälper dig med ditt CV och ger dig framtida karriärmöjligheter hos många av Sveriges mest attraktiva företag. Genom varierande och utmanande uppdrag skaffar du dig värdefull arbetslivserfarenhet samtidigt som du som student knyter viktiga kontakter för framtiden.Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hedda Seebass Svensson på hedda,[email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, gruppintervju och slutligen referenstagning.Vi ser fram emot att höra från dig!Övrigt

Placeringsort: TorslandaOm Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Industrimontör till Granitor Systems

Har du teknisk kompetens med bakgrund inom industrimontage? Vi söker nu industrimontörer till vårt nystartade installationsteam i Göteborg för uppdrag både nationellt och internationellt. En utvecklande och varierande roll för dig som lockas av praktiskt montagearbete med resor i och utanför Sverige. Välkommen med din ansökan! Om företaget Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult oc... Visa mer
Har du teknisk kompetens med bakgrund inom industrimontage? Vi söker nu industrimontörer till vårt nystartade installationsteam i Göteborg för uppdrag både nationellt och internationellt. En utvecklande och varierande roll för dig som lockas av praktiskt montagearbete med resor i och utanför Sverige. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Under 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid – både idag och för kommande generationer. Inom Granitor så står Granitor Systems för spetskompetens inom resurseffektiviserande system för energi, infra och industri. Granitor Systems har ca 350 anställda och omsätter drygt 1 miljard.

På Division Automotive har vi under många år haft ett nära och framgångsrikt samarbete med såväl fordonstillverkare som maskinleverantörer och spelat en aktiv roll i flera avgörande satsningar inom robotbaserade och automatiserade produktionslösningar. Vi projektleder, utvecklar, installerar, driftsätter samt säkerställer en väl fungerande helhetslösning.

Dina arbetsuppgifter
Som industrimontör kommer du bli en del av ett nytt installationsteam inom Division Automotive i Göteborg. Tillsammans med dina kollegor kommer du ansvara för installation av robotiserade produktionslinor ute hos kund, både nationellt och internationellt. Uppdraget innefattar samarbete med andra funktioner så som bland annat projektledare, mättekniker och elektriker för att säkerställa leveransen.

Våra kunder är främst stora företag inom fordonsindustrin men även företag i andra segment utanför bilindustrin, där flera är världsledande inom sitt område. Du kommer att arbeta i en internationell miljö men de närmaste 1-1,5 åren är projekten huvudsakligen förlagda i Göteborg. Våra arbetstoppar infaller ofta under industrisemester och juluppehåll då våra kunder har stängt och du behöver därför vara beredd på arbete under dessa perioder.

Ansvarsområden
• Resor till kunder i och utanför i Sverige i samband med installationer (upp till 10 veckor per år samt kortare uppdrag vid behov).
• Industrimontage utifrån 3D-ritningar
• Installation av fixturer och mekanisk utrustning
• Samarbeta nära med huvudprojektledaren (som har det yttersta ansvaret för projektekonomi och kundkontakt) för att säkerställa projektets framgång.
• Upprätthålla högsta standard av säkerhet och kvalitet.

Du kommer att utgå från vårt kontor/verkstad i Göteborg. Inom Division Automotive finns totalt 60 medarbetare.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet av montage inom industrimiljö. Det är önskvärt om du har en industriteknisk utbildningsbakgrund men störst vikt kommer läggas vid dina tidigare arbetserfarenheter. Som person är du nyfiken, bra på att samarbeta och att kommunicera. Då rollen innebär regelbundna resor krävs det att du är flexibel och kan anpassa dig till nya miljöer.

Vi söker dig som har:
• Erfarenhet av montage i industrimiljö
• Kunskaper inom ritningsläsning
• Verktygskännedom
• Grundläggande svetskunskaper inom ex pinnsvets, MIG/MAG (ej krav på licens)
• Förmåga att arbeta flexibelt, inklusive kvällar och helger vid behov.
• Språkkunskaper i svenska och engelska (tal och skrift)
• B-körkort

Meriterande kunskaper:
• Erfarenhet av automation
• Heta arbeten
• Saxlift/skylift
• Robotinstallation
• Härdplastutbildning

Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar Granitor med Skill. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Nicolina Hansson på [email protected].

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Vi har det lilla bolagets fördel i form av en familjär känsla, där vägen till beslut är kort och nytänkandet är stort, och med stöd av en trygg och stark koncern i ryggen, kan vi även titta långsiktigt på vår verksamhet och samarbeta kring spännande affärsmöjligheter med våra skickliga systerbolag. Vi strävar alltid efter att använda senaste tekniken där digitalisering är en naturlig del i vår vardag. Här finns även engagerade kollegor, goda utvecklingsmöjligheter och förmåner som värnar om trivsel, vardagspussel och hälsa. Naturligtvis är vi också anslutna till kollektivavtal och erbjuder bland annat tjänstepension, arbetstidsförkortning och föräldralön. Visa mindre

Teamansvarig industrimontör till Granitor Systems

Har du teknisk kompetens med bakgrund inom industrimontage och förmåga att leda andra? Vi söker nu en teamansvarig industrimontör till Göteborg som ska leda vårt nystartade installationsteam för uppdrag både nationellt och internationellt. En utvecklande och varierande roll för dig som lockas av att kombinera praktiskt montagearbete och ledarskap med resor i och utanför Sverige. Välkommen med din ansökan! Om företaget Granitor är en svensk företagsgrupp s... Visa mer
Har du teknisk kompetens med bakgrund inom industrimontage och förmåga att leda andra? Vi söker nu en teamansvarig industrimontör till Göteborg som ska leda vårt nystartade installationsteam för uppdrag både nationellt och internationellt. En utvecklande och varierande roll för dig som lockas av att kombinera praktiskt montagearbete och ledarskap med resor i och utanför Sverige. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Under 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid – både idag och för kommande generationer. Inom Granitor så står Granitor Systems för spetskompetens inom resurseffektiviserande system för energi, infra och industri. Granitor Systems har ca 350 anställda och omsätter drygt 1 miljard.

På Division Automotive har vi under många år haft ett nära och framgångsrikt samarbete med såväl fordonstillverkare som maskinleverantörer och spelat en aktiv roll i flera avgörande satsningar inom robotbaserade och automatiserade produktionslösningar. Vi projektleder, utvecklar, installerar, driftsätter samt säkerställer en väl fungerande helhetslösning.


Dina arbetsuppgifter
Som teamansvarig industrimontör kommer du bli en del av ett nytt installationsteam bestående av tre industrimontörer inom Division Automotive i Göteborg. Tillsammans med ditt team kommer du arbeta med installation av robotiserade produktionslinor ute hos kund, såväl nationellt som internationellt. Uppdraget innefattar samarbete med andra funktioner så som bland annat projektledare, mättekniker och elektriker för att säkerställa en smidig leverans.

I rollen som teamansvarig spelar du en central roll i våra olika installationsprocesser och kommer att stödja huvudprojektledaren i att samordna och leda teamet under installationen. Ditt uppdrag innefattar att etablera oss på siten, säkra att rätt resurser tilldelas projektet, säkra att material och utrustning är på plats i tid samt bidra till att driva hela installationen från ax till limpa.

Våra kunder är främst stora företag inom fordonsindustrin men även företag i andra segment utanför bilindustrin, där flera är världsledande inom sitt område. Du kommer att arbeta i en internationell miljö men de närmaste 1-1,5 åren är projekten huvudsakligen förlagda i Göteborg. Våra arbetstoppar infaller ofta under industrisemester och juluppehåll då våra kunder har stängt och du behöver därför vara beredd på arbete under dessa perioder.

Ansvarsområden:
• Resor till kunder i och utanför i Sverige i samband med installationer (upp till 10 veckor per år samt kortare uppdrag vid behov)
• Industrimontage utifrån 3D-ritningar
• Installation av fixturer och mekanisk utrustning
• Stödja huvudprojektledaren (som har det yttersta ansvaret för projektekonomi och kundkontakt) för att säkerställa projektets framgång
• Planera och koordinera installationer, interna och externa resurser, material etc.
• Upprätthålla högsta standard av säkerhet och kvalitet.

Du kommer att utgå från vårt kontor/verkstad i Göteborg. Inom Division Automotive finns totalt 60 medarbetare.


Din profil
Vi söker dig med erfarenhet av montage inom industrimiljö och med intresse för ledarskap. Det är önskvärt om du har en industriteknisk utbildningsbakgrund men störst vikt kommer att läggas vid dina tidigare arbetserfarenheter. Som person är du strukturerad och har förmåga att koordinera och planera aktiviteter inom ramen för installationsprojekt. Vidare har du lätt för att samarbeta samt förmåga att leda andra genom förtroende och prestigelöshet.

Då rollen innebär regelbundna resor krävs det att du är flexibel och kan anpassa dig till nya miljöer.

Vi söker dig som har:
• Erfarenhet av montage i industrimiljö
• Goda ledaregenskaper
• Kunskaper inom ritningsläsning
• Verktygskännedom
• Grundläggande svetskunskaper inom ex pinnsvets, MIG/MAG (ej krav på licens)
• Förmåga att arbeta flexibelt, inklusive kvällar och helger vid behov.
• Språkkunskaper i svenska och engelska (tal och skrift)
• B-körkort

Meriterande kunskaper:
• Erfarenhet av automation
• Heta arbeten
• Saxlift/skylift
• Robotinstallation
• Härdplastutbildning


Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar Granitor med Skill. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala [email protected].

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot din ansökan!


Om oss
Vi har det lilla bolagets fördel i form av en familjär känsla, där vägen till beslut är kort och nytänkandet är stort, och med stöd av en trygg och stark koncern i ryggen, kan vi även titta långsiktigt på vår verksamhet och samarbeta kring spännande affärsmöjligheter med våra skickliga systerbolag. Vi strävar alltid efter att använda senaste tekniken där digitalisering är en naturlig del i vår vardag. Här finns även engagerade kollegor, goda utvecklingsmöjligheter och förmåner som värnar om trivsel, vardagspussel och hälsa. Naturligtvis är vi också anslutna till kollektivavtal och erbjuder bland annat tjänstepension, arbetstidsförkortning och föräldralön. Visa mindre

TopWork söker montör

TopWork söker nu en montör till vår kund i Partille! Som montör hos vår kund kommer du arbeta med montering av deras maskiner på plats i Partille. Arbetet består av att montera ihop stora och avancerade maskiner efter givna ritningar. Konstruktören tar fram ritningar som sedan du med kollegor ansvarar för att slutföra till färdig produkt. Ditt arbete kommer vara väldigt varierande då arbetsuppgifterna utgår från kunders beställningar, det ställer krav på ... Visa mer
TopWork söker nu en montör till vår kund i Partille!
Som montör hos vår kund kommer du arbeta med montering av deras maskiner på plats i Partille. Arbetet består av att montera ihop stora och avancerade maskiner efter givna ritningar. Konstruktören tar fram ritningar som sedan du med kollegor ansvarar för att slutföra till färdig produkt.

Ditt arbete kommer vara väldigt varierande då arbetsuppgifterna utgår från kunders beställningar, det ställer krav på dig som montör att kunna arbeta flexibelt och prioritera dina uppgifter. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Arbetstiderna är förlagda dagtid.
 
Vi söker dig som har: 
Maskinteknisk bakgrund
Goda kunskaper om ritningsläsning
Goda kunskaper kring pneumatik, el och hydraulik
God förståelse för automation

 Låter detta spännande? Ett varierande arbete där du får arbeta med mycket ansvar? Sök då tjänsten redan idag!
Tjänsten kan vara aktuell både i form av direktrekrytering eller en anställning som inleds hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

TopWork söker Montör

TopWork söker en duktig montör till kund på Hisingen! TopWork söker nu en montör till vår kund belägen ute på Hisingen. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Arbetet kan vara väldigt tungt, erfarenhet av tyngre monteringsarbete är därför väldigt meriterande. Som person ser vi att du är driven, har en positiv inställning till ditt arbete samt har enkelt för att samarbeta med dina kollegor. Du är noggr... Visa mer
TopWork söker en duktig montör till kund på Hisingen!
TopWork söker nu en montör till vår kund belägen ute på Hisingen. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Arbetet kan vara väldigt tungt, erfarenhet av tyngre monteringsarbete är därför väldigt meriterande. Som person ser vi att du är driven, har en positiv inställning till ditt arbete samt har enkelt för att samarbeta med dina kollegor. Du är noggrann och ordningsam. Tidigare industrivana, vana av ritningsläsning, monteringsarbete och erfarenhet inom exempelvis VVS, bilmekanik eller liknande är meriterande men inget krav. Arbetstiden är förlagd dagtid. 
 
Låter detta som din nästa utmaning? Ansök då idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Montör sökes till HydraSpecma i Mölnlycke!

Att jobba på Jobandtalent På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna. ARBETSBESKRIVNING - Du kommer i huvudsak ... Visa mer
Att jobba på Jobandtalent

På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

ARBETSBESKRIVNING

- Du kommer i huvudsak att arbeta vid en maskin som monterar Hydraulslangar,
där du som montör/operatör laddar och styr maskinen samt kvalitetskontrollerar
detaljerna.

- Tjänsten är på lång sikt där kunden ämnar anställa.

- Arbetet är förlagt på dagtid.

DINA KVALIFIKATIONER

- Någon erfarenhet av industrimiljö eller liknande arbete

- Goda referenser.

- Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.

- Goda kunskaper i svenska

MERITERANDE

- Erfarenhet av arbete med montering eller som maskinoperatör.

- Teknisk utbildning på gymnasial nivå

DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- Har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.

- Är ansvarsfull har god känsla för detaljer.

- Har en hög servicenivå.

- Har viljan att utföra ett bra jobb där du värdesätter såväl tempo som
noggrannhet.

- Vi lägger stor vikt vid din personlig lämplighet och här är framförallt pålitlighet och en vilja att göra ett bra jobb samt trivas i grupp viktiga egenskaper.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om Jobandtalent

Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige har vi 6000 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen. Visa mindre

Montör

Nu söker vi dig som vill arbeta som montör hos oss i Göteborg! Rollen som montör: Du kommer bli en del av ett team där du dagligen behöver kommunicera med dina kollegor för bästa resultat. För att hålla god kvalité är det viktigt att kunna ta åt sig instruktioner och feedback. Du har motivationen och förmågan att arbeta i ett normalt arbetstempo där arbetsuppgifterna är omväxlande. Vi sätter stor vikt på arbetsmiljön och därför genomför vi minst en rota... Visa mer
Nu söker vi dig som vill arbeta som montör hos oss i Göteborg!


Rollen som montör:
Du kommer bli en del av ett team där du dagligen behöver kommunicera med dina kollegor för bästa resultat. För att hålla god kvalité är det viktigt att kunna ta åt sig instruktioner och feedback. Du har motivationen och förmågan att arbeta i ett normalt arbetstempo där arbetsuppgifterna är omväxlande.
Vi sätter stor vikt på arbetsmiljön och därför genomför vi minst en rotation mellan arbetsstationerna dagligen vilket innebär att alla våra montörer, på sikt, skall kunna alla arbetsstationer med samma slutresultat och kvalité.
Vi välkomnar ansökningar från personer som varit ifrån arbetsmarknaden under en längre tid. Vi ställer dock krav på att personen har viljan att lära sig, har ett öppet tankesätt och vill ta ansvar.


Vem söker vi:
Vi söker dig som är flexibel och punktlig.
Samarbetsvillig då du kommer att arbeta i ett team.
God förståelse i svenska språket för att kunna kommunicera med dina kollegor.
Rätt inställning till att vilja lära sig nya arbetsuppgifter.
Vi söker dig som gärna har ett intresse för teknik, är energifylld och noggrann.
Flexibel med följande skift: dag, kväll och natt.
B-körkort och/eller Truckkort är meriterande men inget krav.Markera din ansökan med referensnummer: MONTÖR
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

TopWork söker Montör

TopWork söker en duktig montör till kund på Hisingen! TopWork söker nu en montör till vår kund belägen ute på Hisingen. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Arbetet kan vara väldigt tungt, erfarenhet av tyngre monteringsarbete är därför väldigt meriterande. Som person ser vi att du är driven, har en positiv inställning till ditt arbete samt har enkelt för att samarbeta med dina kollegor. Du är noggr... Visa mer
TopWork söker en duktig montör till kund på Hisingen!
TopWork söker nu en montör till vår kund belägen ute på Hisingen. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Arbetet kan vara väldigt tungt, erfarenhet av tyngre monteringsarbete är därför väldigt meriterande. Som person ser vi att du är driven, har en positiv inställning till ditt arbete samt har enkelt för att samarbeta med dina kollegor. Du är noggrann och ordningsam. Tidigare industrivana, vana av ritningsläsning, monteringsarbete och erfarenhet inom exempelvis VVS, bilmekanik eller liknande är meriterande men inget krav. Arbetstiden är förlagd dagtid. 
 
Låter detta som din nästa utmaning? Ansök då idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

TopWork söker montör

TopWork söker nu en montör till vår kund i Partille! Som montör hos vår kund kommer du arbeta med montering av deras maskiner på plats i Partille. Arbetet består av att montera ihop stora och avancerade maskiner efter givna ritningar. Konstruktören tar fram ritningar som sedan du med kollegor ansvarar för att slutföra till färdig produkt. Ditt arbete kommer vara väldigt varierande då arbetsuppgifterna utgår från kunders beställningar, det ställer krav på ... Visa mer
TopWork söker nu en montör till vår kund i Partille!
Som montör hos vår kund kommer du arbeta med montering av deras maskiner på plats i Partille. Arbetet består av att montera ihop stora och avancerade maskiner efter givna ritningar. Konstruktören tar fram ritningar som sedan du med kollegor ansvarar för att slutföra till färdig produkt.

Ditt arbete kommer vara väldigt varierande då arbetsuppgifterna utgår från kunders beställningar, det ställer krav på dig som montör att kunna arbeta flexibelt och prioritera dina uppgifter. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Arbetstiderna är förlagda dagtid.
 
Vi söker dig som har: 
Maskinteknisk bakgrund
Goda kunskaper om ritningsläsning
Goda kunskaper kring pneumatik, el och hydraulik
God förståelse för automation


 Låter detta spännande? Ett varierande arbete där du får arbeta med mycket ansvar? Sök då tjänsten redan idag! Visa mindre

Montörsjobb

Vi söker nu montörer med erfarenhet av montering för kommande uppdrag hos kund. Arbetsbeskrivning Jobbet innebär montering på produktionslinje och dess förstationer. Monteringen sker för hand med verktyg och görs i flera moment per station. Du kan komma att jobba på ca 8-10 stationer med rotation så att alla lär sig hela linjen, alternativt att du blir placerad med ansvar för en viss del i monteringskedjan. Arbetet görs självständigt, men ni jobbar som e... Visa mer
Vi söker nu montörer med erfarenhet av montering för kommande uppdrag hos kund.

Arbetsbeskrivning

Jobbet innebär montering på produktionslinje och dess förstationer. Monteringen sker för hand med verktyg och görs i flera moment per station. Du kan komma att jobba på ca 8-10 stationer med rotation så att alla lär sig hela linjen, alternativt att du blir placerad med ansvar för en viss del i monteringskedjan. Arbetet görs självständigt, men ni jobbar som ett lag.

Arbetstider måndag-fredag dagtid.

Profil

- Tidigare erfarenhet av montering

- Verktygsvana

- Kunna förstå och läsa ritningar

- Ta emot instruktioner muntligt och skriftligt

- Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skriftMeriterande

- Körkort & bil

- Truckkort

- Erfarenhet av avancerad montering

Övrigt

För att trivas krävs rätt inställning, engagemang och att du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp och har god förmåga att kommunicera på svenska. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du är lösningsorienterad och har mycket förförståelse för montering.

Intervjuer sker löpande så tveka inte med din ansökan.Om WRKFRC

WRKFRC har med fokus på rätt kandidat på rätt plats supportat tillverkningsindustrin i väst Sverige sedan 2009. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsbolag, vilket betyder att vi följer kollektivavtal och kompetensförtagens stadgar.

Vi är idag cirka 120 konsulter inom området Industri & Logistik och i ständig tillväxt. Visa mindre

Glada montörer sökes till våra kunder i Göteborg med omnejd

Dina arbetsuppgifter Som montör kommer du att arbeta ute i produktionen vilket ställer krav på högt tempo, noggrannhet och att du har en vilja att utvecklas med företaget. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Arbetsuppgifterna kan komma att bli tunga och erfarenhet av detta är därför meriterande. Din bakgrund För att passa in i rollen behöver du vara noggrann och ha viljan att axla ansvar. Vidare a... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Som montör kommer du att arbeta ute i produktionen vilket ställer krav på högt tempo, noggrannhet och att du har en vilja att utvecklas med företaget. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Arbetsuppgifterna kan komma att bli tunga och erfarenhet av detta är därför meriterande.

Din bakgrund
För att passa in i rollen behöver du vara noggrann och ha viljan att axla ansvar. Vidare arbetar du i team och därför är det viktigt att du ser styrkan i teamet där ni tillsammans arbetar för att nå de uppsatta målen. Viktigt för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål.

Erfarenhet från verkstads- eller tillverkningsindustrin eller likvärdig utbildning är meriterande. Dessutom är det ett stort plus om du har körkort och tillgång till bil.

Om företaget
Våra kunder ligger i Göteborg med omnejd. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

TopWork söker Montör

TopWork söker en duktig montör till kund på Hisingen! TopWork söker nu en montör till vår kund belägen ute på Hisingen. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Arbetet kan vara väldigt tungt, erfarenhet av tyngre monteringsarbete är därför väldigt meriterande. Som person ser vi att du är driven, har en positiv inställning till ditt arbete samt har enkelt för att samarbeta med dina kollegor. Du är noggr... Visa mer
TopWork söker en duktig montör till kund på Hisingen!
TopWork söker nu en montör till vår kund belägen ute på Hisingen. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Arbetet kan vara väldigt tungt, erfarenhet av tyngre monteringsarbete är därför väldigt meriterande. Som person ser vi att du är driven, har en positiv inställning till ditt arbete samt har enkelt för att samarbeta med dina kollegor. Du är noggrann och ordningsam. Tidigare industrivana, vana av ritningsläsning, monteringsarbete och erfarenhet inom exempelvis VVS, bilmekanik eller liknande är meriterande men inget krav. Arbetstiden är förlagd dagtid. 
 
Låter detta som din nästa utmaning? Ansök då idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Industrimontör till Granitor Systems

Har du teknisk kompetens med bakgrund inom industrimontage? Vi söker nu industrimontörer till vårt nystartade installationsteam i Göteborg för uppdrag både nationellt och internationellt. En utvecklande och varierande roll för dig som lockas av praktiskt montagearbete med resor i och utanför Sverige. Välkommen med din ansökan! Om företaget Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult oc... Visa mer
Har du teknisk kompetens med bakgrund inom industrimontage? Vi söker nu industrimontörer till vårt nystartade installationsteam i Göteborg för uppdrag både nationellt och internationellt. En utvecklande och varierande roll för dig som lockas av praktiskt montagearbete med resor i och utanför Sverige. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Under 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid – både idag och för kommande generationer. Inom Granitor så står Granitor Systems för spetskompetens inom resurseffektiviserande system för energi, infra och industri. Granitor Systems har ca 350 anställda och omsätter drygt 1 miljard.

På Division Automotive har vi under många år haft ett nära och framgångsrikt samarbete med såväl fordonstillverkare som maskinleverantörer och spelat en aktiv roll i flera avgörande satsningar inom robotbaserade och automatiserade produktionslösningar. Vi projektleder, utvecklar, installerar, driftsätter samt säkerställer en väl fungerande helhetslösning.

Dina arbetsuppgifter
Som industrimontör kommer du bli en del av ett nytt installationsteam inom Division Automotive i Göteborg. Tillsammans med dina kollegor kommer du ansvara för installation av robotiserade produktionslinor ute hos kund, både nationellt och internationellt. Uppdraget innefattar samarbete med andra funktioner så som bland annat projektledare, mättekniker och elektriker för att säkerställa leveransen.

Våra kunder är främst stora företag inom fordonsindustrin men även företag i andra segment utanför bilindustrin, där flera är världsledande inom sitt område. Du kommer att arbeta i en internationell miljö men de närmaste 1-1,5 åren är projekten huvudsakligen förlagda i Göteborg. Våra arbetstoppar infaller ofta under industrisemester och juluppehåll då våra kunder har stängt och du behöver därför vara beredd på arbete under dessa perioder.

Ansvarsområden
• Resor till kunder i och utanför i Sverige i samband med installationer (upp till 10 veckor per år samt kortare uppdrag vid behov).
• Industrimontage utifrån 3D-ritningar
• Installation av fixturer och mekanisk utrustning
• Samarbeta nära med huvudprojektledaren (som har det yttersta ansvaret för projektekonomi och kundkontakt) för att säkerställa projektets framgång.
• Upprätthålla högsta standard av säkerhet och kvalitet.

Du kommer att utgå från vårt kontor/verkstad i Göteborg. Inom Division Automotive finns totalt 60 medarbetare.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet av montage inom industrimiljö. Det är önskvärt om du har en industriteknisk utbildningsbakgrund men störst vikt kommer läggas vid dina tidigare arbetserfarenheter. Som person är du nyfiken, bra på att samarbeta och att kommunicera. Då rollen innebär regelbundna resor krävs det att du är flexibel och kan anpassa dig till nya miljöer.

Vi söker dig som har:
• Erfarenhet av montage i industrimiljö
• Kunskaper inom ritningsläsning
• Verktygskännedom
• Grundläggande svetskunskaper inom ex pinnsvets, MIG/MAG (ej krav på licens)
• Förmåga att arbeta flexibelt, inklusive kvällar och helger vid behov.
• Språkkunskaper i svenska och engelska (tal och skrift)
• B-körkort

Meriterande kunskaper:
• Erfarenhet av automation
• Heta arbeten
• Saxlift/skylift
• Robotinstallation
• Härdplastutbildning

Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar Granitor med Skill. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Nicolina Hansson på [email protected].

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Vi har det lilla bolagets fördel i form av en familjär känsla, där vägen till beslut är kort och nytänkandet är stort, och med stöd av en trygg och stark koncern i ryggen, kan vi även titta långsiktigt på vår verksamhet och samarbeta kring spännande affärsmöjligheter med våra skickliga systerbolag. Vi strävar alltid efter att använda senaste tekniken där digitalisering är en naturlig del i vår vardag. Här finns även engagerade kollegor, goda utvecklingsmöjligheter och förmåner som värnar om trivsel, vardagspussel och hälsa. Naturligtvis är vi också anslutna till kollektivavtal och erbjuder bland annat tjänstepension, arbetstidsförkortning och föräldralön. Visa mindre

TopWork söker Montör

TopWork söker en duktig montör till kund på Hisingen! TopWork söker nu en montör till vår kund belägen ute på Hisingen. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Arbetet kan vara väldigt tungt, erfarenhet av tyngre monteringsarbete är därför väldigt meriterande. Som person ser vi att du är driven, har en positiv inställning till ditt arbete samt har enkelt för att samarbeta med dina kollegor. Du är noggr... Visa mer
TopWork söker en duktig montör till kund på Hisingen!
TopWork söker nu en montör till vår kund belägen ute på Hisingen. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Arbetet kan vara väldigt tungt, erfarenhet av tyngre monteringsarbete är därför väldigt meriterande. Som person ser vi att du är driven, har en positiv inställning till ditt arbete samt har enkelt för att samarbeta med dina kollegor. Du är noggrann och ordningsam. Tidigare industrivana, vana av ritningsläsning och erfarenhet inom exempelvis VVS eller liknande är meriterande men inget krav. Arbetstiden är förlagd dagtid. 
 
Låter detta som din nästa utmaning? Ansök då idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Montör inom trafiksystem

Är du en person som värnar om trafiksäkerhet? Vill du vara en del av ett viktigt arbete som räddar liv? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker en montör till vår samarbetspartner som säljer och hyr ut säkerhetsprodukter för vägarbetsplatser. Företaget finns i hela Sverige och har gedigen erfarenhet inom säkerhet, vilket gör att de ligger i framkant i sin bransch. Deras vision är att skydda vägarbetare och trafikanter vid vägarbetsplatser med hjälp av dera... Visa mer
Är du en person som värnar om trafiksäkerhet? Vill du vara en del av ett viktigt arbete som räddar liv?
Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker en montör till vår samarbetspartner som säljer och hyr ut säkerhetsprodukter för vägarbetsplatser. Företaget finns i hela Sverige och har gedigen erfarenhet inom säkerhet, vilket gör att de ligger i framkant i sin bransch. Deras vision är att skydda vägarbetare och trafikanter vid vägarbetsplatser med hjälp av deras produkter. De söker nu förstärkning i produktionen där du kommer vara med i tillverkningen av säkerhetsprodukter. Arbetsuppuppgifterna kommer bestå av att montera trafiksignaler efter enklare beskrivningar. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp om cirka 4 personer som präglas av en god gemenskap och nära samarbete.

Start: Omgående. Ansök redan idag, urval sker löpande
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, måndag-torsdag 7.00-16.00, fredagar 07.00-15.00
Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag, men för rätt person finns möjlighet till anställning på sikt förutsatt att allting fungerar bra

Din profil
Krav:
• Flytande i svenska i tal och skrift
• Montage/produktionsvana

Meriterande:
• Körkort och tillgång till bil

För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du har arbetat med någon form av montage sedan tidigare. Du behöver kunna följa instruktioner både muntligt och skriftligt. Som person är du kvalitetsmedveten, driven och tycker om att samarbeta med andra. Vi ser även att du är anpassningsbar till din omgivning då samarbetet med kollegor är av största vikt.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är anslutna till Almega och verksamma i Västsverige. Vi erbjuder dig en trygg anställning hos oss med schyssta villkor och kollektivavtal.

Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

TopWork söker Montör

TopWork söker en duktig montör till kund på Hisingen! TopWork söker nu en montör till vår kund belägen ute på Hisingen. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Arbetet kan vara väldigt tungt, erfarenhet av tyngre monteringsarbete är därför väldigt meriterande. Som person ser vi att du är driven, har en positiv inställning till ditt arbete samt har enkelt för att samarbeta med dina kollegor. Du är noggr... Visa mer
TopWork söker en duktig montör till kund på Hisingen!
TopWork söker nu en montör till vår kund belägen ute på Hisingen. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Arbetet kan vara väldigt tungt, erfarenhet av tyngre monteringsarbete är därför väldigt meriterande. Som person ser vi att du är driven, har en positiv inställning till ditt arbete samt har enkelt för att samarbeta med dina kollegor. Du är noggrann och ordningsam. Tidigare industrivana, vana av ritningsläsning och erfarenhet inom exempelvis VVS eller liknande är meriterande men inget krav. Arbetstiden är förlagd dagtid. 
 
Låter detta som din nästa utmaning? Ansök då idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Teamansvarig industrimontör till Granitor Systems

Har du teknisk kompetens med bakgrund inom industrimontage och förmåga att leda andra? Vi söker nu en teamansvarig industrimontör till Göteborg som ska leda vårt nystartade installationsteam för uppdrag både nationellt och internationellt. En utvecklande och varierande roll för dig som lockas av att kombinera praktiskt montagearbete och ledarskap med resor i och utanför Sverige. Välkommen med din ansökan! Om företaget Granitor är en svensk företagsgrupp s... Visa mer
Har du teknisk kompetens med bakgrund inom industrimontage och förmåga att leda andra? Vi söker nu en teamansvarig industrimontör till Göteborg som ska leda vårt nystartade installationsteam för uppdrag både nationellt och internationellt. En utvecklande och varierande roll för dig som lockas av att kombinera praktiskt montagearbete och ledarskap med resor i och utanför Sverige. Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Under 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid – både idag och för kommande generationer. Inom Granitor så står Granitor Systems för spetskompetens inom resurseffektiviserande system för energi, infra och industri. Granitor Systems har ca 350 anställda och omsätter drygt 1 miljard.

På Division Automotive har vi under många år haft ett nära och framgångsrikt samarbete med såväl fordonstillverkare som maskinleverantörer och spelat en aktiv roll i flera avgörande satsningar inom robotbaserade och automatiserade produktionslösningar. Vi projektleder, utvecklar, installerar, driftsätter samt säkerställer en väl fungerande helhetslösning.


Dina arbetsuppgifter
Som teamansvarig industrimontör kommer du bli en del av ett nytt installationsteam bestående av tre industrimontörer inom Division Automotive i Göteborg. Tillsammans med ditt team kommer du arbeta med installation av robotiserade produktionslinor ute hos kund, såväl nationellt som internationellt. Uppdraget innefattar samarbete med andra funktioner så som bland annat projektledare, mättekniker och elektriker för att säkerställa en smidig leverans.

I rollen som teamansvarig spelar du en central roll i våra olika installationsprocesser och kommer att stödja huvudprojektledaren i att samordna och leda teamet under installationen. Ditt uppdrag innefattar att etablera oss på siten, säkra att rätt resurser tilldelas projektet, säkra att material och utrustning är på plats i tid samt bidra till att driva hela installationen från ax till limpa.

Våra kunder är främst stora företag inom fordonsindustrin men även företag i andra segment utanför bilindustrin, där flera är världsledande inom sitt område. Du kommer att arbeta i en internationell miljö men de närmaste 1-1,5 åren är projekten huvudsakligen förlagda i Göteborg. Våra arbetstoppar infaller ofta under industrisemester och juluppehåll då våra kunder har stängt och du behöver därför vara beredd på arbete under dessa perioder.

Ansvarsområden:
• Resor till kunder i och utanför i Sverige i samband med installationer (upp till 10 veckor per år samt kortare uppdrag vid behov)
• Industrimontage utifrån 3D-ritningar
• Installation av fixturer och mekanisk utrustning
• Stödja huvudprojektledaren (som har det yttersta ansvaret för projektekonomi och kundkontakt) för att säkerställa projektets framgång
• Planera och koordinera installationer, interna och externa resurser, material etc.
• Upprätthålla högsta standard av säkerhet och kvalitet.

Du kommer att utgå från vårt kontor/verkstad i Göteborg. Inom Division Automotive finns totalt 60 medarbetare.


Din profil
Vi söker dig med erfarenhet av montage inom industrimiljö och med intresse för ledarskap. Det är önskvärt om du har en industriteknisk utbildningsbakgrund men störst vikt kommer att läggas vid dina tidigare arbetserfarenheter. Som person är du strukturerad och har förmåga att koordinera och planera aktiviteter inom ramen för installationsprojekt. Vidare har du lätt för att samarbeta samt förmåga att leda andra genom förtroende och prestigelöshet.

Då rollen innebär regelbundna resor krävs det att du är flexibel och kan anpassa dig till nya miljöer.

Vi söker dig som har:
• Erfarenhet av montage i industrimiljö
• Goda ledaregenskaper
• Kunskaper inom ritningsläsning
• Verktygskännedom
• Grundläggande svetskunskaper inom ex pinnsvets, MIG/MAG (ej krav på licens)
• Förmåga att arbeta flexibelt, inklusive kvällar och helger vid behov.
• Språkkunskaper i svenska och engelska (tal och skrift)
• B-körkort

Meriterande kunskaper:
• Erfarenhet av automation
• Heta arbeten
• Saxlift/skylift
• Robotinstallation
• Härdplastutbildning


Ansökningsförfarande
I den här rekryteringen samarbetar Granitor med Skill. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Johan Zizala [email protected] eller Nicolina Hansson [email protected]

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag. Vi ser fram emot din ansökan!


Om oss
Vi har det lilla bolagets fördel i form av en familjär känsla, där vägen till beslut är kort och nytänkandet är stort, och med stöd av en trygg och stark koncern i ryggen, kan vi även titta långsiktigt på vår verksamhet och samarbeta kring spännande affärsmöjligheter med våra skickliga systerbolag. Vi strävar alltid efter att använda senaste tekniken där digitalisering är en naturlig del i vår vardag. Här finns även engagerade kollegor, goda utvecklingsmöjligheter och förmåner som värnar om trivsel, vardagspussel och hälsa. Naturligtvis är vi också anslutna till kollektivavtal och erbjuder bland annat tjänstepension, arbetstidsförkortning och föräldralön. Visa mindre

TopWork söker montör

TopWork söker nu en montör till vår kund i Partille! Som montör hos vår kund kommer du arbeta med montering av deras maskiner på plats i Partille. Arbetet består av att montera ihop stora och avancerade maskiner efter givna ritningar. Konstruktören tar fram ritningar som sedan du med kollegor ansvarar för att slutföra till färdig produkt. Ditt arbete kommer vara väldigt varierande då arbetsuppgifterna utgår från kunders beställningar, det ställer krav på ... Visa mer
TopWork söker nu en montör till vår kund i Partille!
Som montör hos vår kund kommer du arbeta med montering av deras maskiner på plats i Partille. Arbetet består av att montera ihop stora och avancerade maskiner efter givna ritningar. Konstruktören tar fram ritningar som sedan du med kollegor ansvarar för att slutföra till färdig produkt.

Ditt arbete kommer vara väldigt varierande då arbetsuppgifterna utgår från kunders beställningar, det ställer krav på dig som montör att kunna arbeta flexibelt och prioritera dina uppgifter. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Arbetstiderna är förlagda dagtid.
 
Vi söker dig som har: 
Maskinteknisk bakgrund
Goda kunskaper om ritningsläsning
Goda kunskaper kring pneumatik, el och hydraulik
God förståelse för automation


 Låter detta spännande? Ett varierande arbete där du får arbeta med mycket ansvar? Sök då tjänsten redan idag! Visa mindre

Montörer

Är du en praktiskt person och trivs med att arbeta i en produktionsmiljö? Då kan det här vara rätt tjänst för dig! Vi söker kvalitetsmedvetna montörer inför kommande uppdrag hos våra samarbetspartners i Göteborgstrakten. Arbetet är förlagt i en verkstads-/produktionsmiljö och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att montera, installera och serva olika typer av produkter. Det kan handla om produkter i plåt, plast, trä med mera. Utöver monta... Visa mer
Är du en praktiskt person och trivs med att arbeta i en produktionsmiljö? Då kan det här vara rätt tjänst för dig!

Vi söker kvalitetsmedvetna montörer inför kommande uppdrag hos våra samarbetspartners i Göteborgstrakten. Arbetet är förlagt i en verkstads-/produktionsmiljö och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att montera, installera och serva olika typer av produkter. Det kan handla om produkter i plåt, plast, trä med mera. Utöver montaget kan det även förekomma kvalitetskontroller och packning av färdiga produkter. Arbetet kan variera mellan manuell och automatisk montering.

Start: Löpande, baserat på våra samarbetspartners behov – ansök redan idag!
Ort: Göteborg med kranskommuner
Omfattning: Heltid, dagtid
Anställningsform: Initialt är det ett konsultuppdrag, men för rätt person kan det leda till fast anställning. Förutsatt att allting fungerar bra.

Din profil
Krav:
• Flytande svenska i tal och skrift
• Erfarenhet av montering minst 6 månader.

Meriterande:
• Truckkort A+B
• Körkort B och tillgång till bil

För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig som arbetar med stor ansvarskänsla och egen drivkraft. Du är arbetsam och trivs med att arbeta i team. Då monteringen till största del sker manuellt är det viktigt att ha ett kvalitetsmässigt tänk för att leverera en felfri slutprodukt. Arbetet sker både självständigt och i samarbete med kollegor, så det är av stor vikt att man är en lagspelare och besitter ett hjälpsamt arbetssätt. Våra samarbetspartners strävar efter en jämn könsfördelning och ser gärna kvinnliga som manliga sökande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är anslutna till Almega och verksamma i Västsverige. Vi erbjuder dig en trygg anställning hos oss med schyssta villkor och kollektivavtal.

Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Montör/fordonselektriker till VM-trailer i Härryda

Om tjänsten Ikett Personalpartner söker en skicklig montör/fordonselektriker till VM-Trailer i Härryda. Arbetsuppgifter: • Montering av belysning. • Kabeldragning. • Montering av elboxar och kabelskor. • Flakbeklädnad inklusive kapning av virke och fastsättning av plyfaskivor. • Skruvning och montering av lådor. • Arbeta med hjulinställning. Krav: • Erfarenhet av montering. • Erfarenhet av fordonselektronik. • Körkort B och tillgång till bil. Personl... Visa mer
Om tjänsten

Ikett Personalpartner söker en skicklig montör/fordonselektriker till VM-Trailer i Härryda.

Arbetsuppgifter:

• Montering av belysning.
• Kabeldragning.
• Montering av elboxar och kabelskor.
• Flakbeklädnad inklusive kapning av virke och fastsättning av plyfaskivor.
• Skruvning och montering av lådor.
• Arbeta med hjulinställning.

Krav:

• Erfarenhet av montering.
• Erfarenhet av fordonselektronik.
• Körkort B och tillgång till bil.

Personliga egenskaper:

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga.

Arbetstider: Dagtid
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Detta är en inhyrning via Ikett Personalpartner AB under 6 månader med goda möjligheter att få anställning på företaget därefter.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.Om företaget

VM Trailer AB tillverkar och levererar tillsammans med Härryda Släp AB totalt ca 200 st transportfordon per år.

VM Trailer grundades 1989 och har sedan starten ständigt utvecklat organisationen och produkterna som är trailers, släp, kärror, dragbilspåbyggnader samt div special påbyggnationer.

1997 förvärvades Härryda Släp i Härryda för att ytterligare komplettera produktutbudet med lättare kärror, släp, trailers mm. för transporter av generellt gods. 1999 flyttades VM Trailers produktion från Göteborg till nybyggda lokaler i Härryda. Företaget är idag en av Europas ledande tillverkare av transportfordon och kan idag erbjuda det i särklass bredaste utbudet av standard och specialsläp för i stort sett samtliga transportbehov. VM Trailer och Härryda Släp arbetar med ständiga förbättringar för att vara ledande inom utveckling och tillverkning av transportfordon i Norden och är kvalitets certifierade enligt standarden SS-EN ISO 9001:2008.

https://www.vmtrailer.se/


Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

TopWork söker montör

TopWork söker nu en montör till vår kund i Partille! Som montör hos vår kund kommer du arbeta med montering av deras maskiner på plats i Partille. Arbetet består av att montera ihop stora och avancerade maskiner efter givna ritningar. Konstruktören tar fram ritningar som sedan du med kollegor ansvarar för att slutföra till färdig produkt. Ditt arbete kommer vara väldigt varierande då arbetsuppgifterna utgår från kunders beställningar, det ställer krav på ... Visa mer
TopWork söker nu en montör till vår kund i Partille!
Som montör hos vår kund kommer du arbeta med montering av deras maskiner på plats i Partille. Arbetet består av att montera ihop stora och avancerade maskiner efter givna ritningar. Konstruktören tar fram ritningar som sedan du med kollegor ansvarar för att slutföra till färdig produkt.

Ditt arbete kommer vara väldigt varierande då arbetsuppgifterna utgår från kunders beställningar, det ställer krav på dig som montör att kunna arbeta flexibelt och prioritera dina uppgifter. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Arbetstiderna är förlagda dagtid.
 
Vi söker dig som har: 
Maskinteknisk bakgrund
Goda kunskaper om ritningsläsning
Goda kunskaper kring pneumatik, el och hydraulik
God förståelse för automation


 Låter detta spännande? Ett varierande arbete där du får arbeta med mycket ansvar? Sök då tjänsten redan idag! Visa mindre

TopWork söker Montör

TopWork söker en duktig montör till kund på Hisingen! TopWork söker nu en montör till vår kund belägen ute på Hisingen. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Arbetet kan vara väldigt tungt, erfarenhet av tyngre monteringsarbete är därför väldigt meriterande. Som person ser vi att du är driven, har en positiv inställning till ditt arbete samt har enkelt för att samarbeta med dina kollegor. Du är noggr... Visa mer
TopWork söker en duktig montör till kund på Hisingen!
TopWork söker nu en montör till vår kund belägen ute på Hisingen. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Arbetet kan vara väldigt tungt, erfarenhet av tyngre monteringsarbete är därför väldigt meriterande. Som person ser vi att du är driven, har en positiv inställning till ditt arbete samt har enkelt för att samarbeta med dina kollegor. Du är noggrann och ordningsam. Tidigare industrivana, vana av ritningsläsning och erfarenhet inom exempelvis VVS eller liknande är meriterande men inget krav. Arbetstiden är förlagd dagtid. 
 
Låter detta som din nästa utmaning? Ansök då idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Jovialiska montörer till våra kunder i Göteborg

Dina arbetsuppgifter Som montör kommer du att arbeta ute i produktionen vilket ställer krav på högt tempo, noggrannhet och att du har en vilja att utvecklas med företaget. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Arbetsuppgifterna kan komma att bli tunga och erfarenhet av detta är därför meriterande. Din bakgrund För att passa in i rollen behöver du vara noggrann och ha viljan att axla ansvar. Vidare a... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Som montör kommer du att arbeta ute i produktionen vilket ställer krav på högt tempo, noggrannhet och att du har en vilja att utvecklas med företaget. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Arbetsuppgifterna kan komma att bli tunga och erfarenhet av detta är därför meriterande.

Din bakgrund
För att passa in i rollen behöver du vara noggrann och ha viljan att axla ansvar. Vidare arbetar du i team och därför är det viktigt att du ser styrkan i teamet där ni tillsammans arbetar för att nå de uppsatta målen. Viktigt för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål.

Erfarenhet från verkstads- eller tillverkningsindustrin eller likvärdig utbildning är meriterande. Dessutom är det ett stort + om du har körkort och tillgång till bil då våra kunder inte alltid har de bästa förbindelserna med kollektivtrafik.

Om företaget
Våra kunder ligger i Göteborg med omnejd. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Prefabmontör / Verktygsreparatör till ReTherm Kruge i Sisjön

Söker du en spännande roll där du får ta ansvar för både prefabmontering och verktygsreparation? Vill du jobba i ett familjärt bolag, på en trygg och bra arbetsplats med trevliga kollegor? Då kan det här vara jobbet för dig. Vi söker just nu en Prefabmontör / Verktygsreparatör till ReTherm Kruges team i Sisjön.   ReTherm Kruge är specialister inom värme, kyla och tappvattensystem och levererar klimatsmarta och hållbara rörsystem till installatörer, konsult... Visa mer
Söker du en spännande roll där du får ta ansvar för både prefabmontering och verktygsreparation? Vill du jobba i ett familjärt bolag, på en trygg och bra arbetsplats med trevliga kollegor? Då kan det här vara jobbet för dig. Vi söker just nu en Prefabmontör / Verktygsreparatör till ReTherm Kruges team i Sisjön.
 
ReTherm Kruge är specialister inom värme, kyla och tappvattensystem och levererar klimatsmarta och hållbara rörsystem till installatörer, konsulter, byggherrar och fastighetsägare över hela Sverige.  ReTherm Kruge har ca 20 medarbetare, omsätter 90 miljoner och ingår i Kruge Piping Systems Group som har över 40 år i branschen och ägs av Ernströmgruppen.
 
Som Prefabmontör / Verktygsreparatör kommer du mötas av en arbetsdag med stor variation. Arbetsuppgifterna inkluderar: Tillverkning och montering av prefabricering enligt order, samt se till att leverans sker på bekräftat datum
Kontroll av maskiner, planering samt ev. reparationer och skicka verktyg på kalibrering
Administration och hantering av flödet av hyrmaskiner
Hålla god ordning i lokalen och på gården
Delaktighet att utveckla och förbättra prefabverkstaden och tillverkningen
Din profil
För den här rollen är det viktigt att du är självgående och har en stark motor att leverera kvalitetsprodukter i tid.  Du har en social ådra, har lätt för att samarbete med kollegor och tvekar inte att hjälpa till där det behövs. 

Kvalifikationer: Erfarenhet av montage, gärna inom rörmontage
Ritningsläsning (Cad och stamschema)
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
God datorvana och gärna kunskap i Pyramid
Truckkort
Bra att veta!
Du kommer bli anställd som Temp-Team konsult med mycket goda möjligheter till tillsvidareanställning hos ReTherm Kruge efter avtalad period. Som konsult omfattas du av befintligt kollektivavtal och erbjuds utöver det friskvårdsbidrag och en engagerad konsultchef som finns där för dig.
Arbetstid: Heltid/Dagtid.

Är du ReTherm Kruges nya Prefabmontör /Verktygsreparatör?
Skicka in din ansökan snarast då vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Calle Odén eller Elnaz Memarian på Temp-Team.
Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

TopWork söker Montör

TopWork söker en duktig montör till kund på Hisingen! TopWork söker nu en montör till vår kund belägen ute på Hisingen. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Arbetet kan vara väldigt tungt, erfarenhet av tyngre monteringsarbete är därför väldigt meriterande. Som person ser vi att du är driven, har en positiv inställning till ditt arbete samt har enkelt för att samarbeta med dina kollegor. Du är noggr... Visa mer
TopWork söker en duktig montör till kund på Hisingen!
TopWork söker nu en montör till vår kund belägen ute på Hisingen. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Arbetet kan vara väldigt tungt, erfarenhet av tyngre monteringsarbete är därför väldigt meriterande. Som person ser vi att du är driven, har en positiv inställning till ditt arbete samt har enkelt för att samarbeta med dina kollegor. Du är noggrann och ordningsam. Tidigare industrivana, vana av ritningsläsning och erfarenhet inom exempelvis VVS eller liknande är meriterande men inget krav. Arbetstiden är förlagd dagtid. 
 
Låter detta som din nästa utmaning? Ansök då idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

TopWork söker Montör

TopWork söker en duktig montör till kund på Hisingen! TopWork söker nu en montör till vår kund belägen ute på Hisingen. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Som person ser vi att du är driven, har en positiv inställning till ditt arbete samt har enkelt för att samarbeta med dina kollegor. Du är noggrann och ordningsam. Tidigare industrivana, vana av ritningsläsning och erfarenhet inom exempelvis VVS... Visa mer
TopWork söker en duktig montör till kund på Hisingen!
TopWork söker nu en montör till vår kund belägen ute på Hisingen. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Som person ser vi att du är driven, har en positiv inställning till ditt arbete samt har enkelt för att samarbeta med dina kollegor. Du är noggrann och ordningsam. Tidigare industrivana, vana av ritningsläsning och erfarenhet inom exempelvis VVS eller liknande är meriterande men inget krav.
 
Låter detta som din nästa utmaning? Ansök då idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Montör inom trafiksystem

Är du en person som värnar om trafiksäkerhet? Vill du vara en del av ett viktigt arbete som räddar liv? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker en montör till vår samarbetspartner som säljer och hyr ut säkerhetsprodukter för vägarbetsplatser. Företaget finns i hela Sverige och har gedigen erfarenhet inom säkerhet, vilket gör att de ligger i framkant i sin bransch. Deras vision är att skydda vägarbetare och trafikanter vid vägarbetsplatser med hjälp av dera... Visa mer
Är du en person som värnar om trafiksäkerhet? Vill du vara en del av ett viktigt arbete som räddar liv?
Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker en montör till vår samarbetspartner som säljer och hyr ut säkerhetsprodukter för vägarbetsplatser. Företaget finns i hela Sverige och har gedigen erfarenhet inom säkerhet, vilket gör att de ligger i framkant i sin bransch. Deras vision är att skydda vägarbetare och trafikanter vid vägarbetsplatser med hjälp av deras produkter. De söker nu förstärkning i produktionen där du kommer vara med i tillverkningen av säkerhetsprodukter. Arbetsuppuppgifterna kommer bestå av att montera trafiksignaler efter enklare beskrivningar. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp om cirka 4 personer som präglas av en god gemenskap och nära samarbete.

Start: Omgående. Ansök redan idag, urval sker löpande

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid, måndag-torsdag 7.00-16.00, fredagar 07.00-15.00

Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag, men för rätt person finns möjlighet till anställning på sikt förutsatt att allting fungerar bra

Din profil
Krav:
• Flytande i svenska i tal och skrift
• Montage/produktionsvana

Meriterande:
• Körkort och tillgång till bil

För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du har arbetat med någon form av montage sedan tidigare. Du behöver kunna följa instruktioner både muntligt och skriftligt. Som person är du kvalitetsmedveten, driven och tycker om att samarbeta med andra. Vi ser även att du är anpassningsbar till din omgivning då samarbetet med kollegor är av största vikt.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är anslutna till Almega och verksamma i Västsverige. Vi erbjuder dig en trygg anställning hos oss med schyssta villkor och kollektivavtal.

Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Montörer

Är du en praktiskt person och trivs med att arbeta i en produktionsmiljö? Då kan det här vara rätt tjänst för dig! Vi söker kvalitetsmedvetna montörer inför kommande uppdrag hos våra samarbetspartners i Göteborgstrakten. Arbetet är förlagt i en verkstads-/produktionsmiljö och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att montera, installera och serva olika typer av produkter. Det kan handla om produkter i plåt, plast, trä med mera. Utöver monta... Visa mer
Är du en praktiskt person och trivs med att arbeta i en produktionsmiljö? Då kan det här vara rätt tjänst för dig!

Vi söker kvalitetsmedvetna montörer inför kommande uppdrag hos våra samarbetspartners i Göteborgstrakten. Arbetet är förlagt i en verkstads-/produktionsmiljö och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att montera, installera och serva olika typer av produkter. Det kan handla om produkter i plåt, plast, trä med mera. Utöver montaget kan det även förekomma kvalitetskontroller och packning av färdiga produkter. Arbetet kan variera mellan manuell och automatisk montering.

Start: Löpande, baserat på våra samarbetspartners behov – ansök redan idag!
Ort: Göteborg med kranskommuner
Omfattning: Heltid, dagtid
Anställningsform: Initialt är det ett konsultuppdrag, men för rätt person kan det leda till fast anställning. Förutsatt att allting fungerar bra.

Din profil
Krav:
• Flytande svenska i tal och skrift
• Erfarenhet av montering minst 6 månader.

Meriterande:
• Truckkort A+B
• Körkort B och tillgång till bil

För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig som arbetar med stor ansvarskänsla och egen drivkraft. Du är arbetsam och trivs med att arbeta i team. Då monteringen till största del sker manuellt är det viktigt att ha ett kvalitetsmässigt tänk för att leverera en felfri slutprodukt. Arbetet sker både självständigt och i samarbete med kollegor, så det är av stor vikt att man är en lagspelare och besitter ett hjälpsamt arbetssätt. Våra samarbetspartners strävar efter en jämn könsfördelning och ser gärna kvinnliga som manliga sökande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är anslutna till Almega och verksamma i Västsverige. Vi erbjuder dig en trygg anställning hos oss med schyssta villkor och kollektivavtal.

Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

TopWork söker montör

TopWork söker en duktig montör till kund på Hisingen! TopWork söker nu en montör till vår kund belägen ute på Hisingen. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Som person ser vi att du är driven, har en positiv inställning till ditt arbete samt har enkelt för att samarbeta med dina kollegor. Du är noggrann och ordningsam. Tidigare industrivana, vana av ritningsläsning och erfarenhet inom exempelvis VVS... Visa mer
TopWork söker en duktig montör till kund på Hisingen!
TopWork söker nu en montör till vår kund belägen ute på Hisingen. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Som person ser vi att du är driven, har en positiv inställning till ditt arbete samt har enkelt för att samarbeta med dina kollegor. Du är noggrann och ordningsam. Tidigare industrivana, vana av ritningsläsning och erfarenhet inom exempelvis VVS eller liknande är meriterande men inget krav.
 
Låter detta som din nästa utmaning? Ansök då idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

TopWork söker montör

TopWork söker en duktig montör till kund på Hisingen! TopWork söker nu en montör till vår kund belägen ute på Hisingen. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Som person ser vi att du är driven, har en positiv inställning till ditt arbete samt har enkelt för att samarbeta med dina kollegor. Du är noggrann och ordningsam. Tidigare industrivana, vana av ritningsläsning och erfarenhet inom exempelvis VVS... Visa mer
TopWork söker en duktig montör till kund på Hisingen!
TopWork söker nu en montör till vår kund belägen ute på Hisingen. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Som person ser vi att du är driven, har en positiv inställning till ditt arbete samt har enkelt för att samarbeta med dina kollegor. Du är noggrann och ordningsam. Tidigare industrivana, vana av ritningsläsning och erfarenhet inom exempelvis VVS eller liknande är meriterande men inget krav.
 
Låter detta som din nästa utmaning? Ansök då idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Montör till spännande kund i Mölndal!

Är du redo för nästa steg i ditt yrkesliv? Älskar du lego och smarta lösningar? Vår kund letar efter flera montörer som vill vara med på en resa i innovationens tecken och arbeta för att skapa de bästa vagnarna för materialhantering! Om tjänsten Som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara: - Montering av vagnar - Ställa i ordning och koordinera monteringslayouter - Mindre projekt för förbättringar inom kvalitet och effektivitet i monteri... Visa mer
Är du redo för nästa steg i ditt yrkesliv? Älskar du lego och smarta lösningar?

Vår kund letar efter flera montörer som vill vara med på en resa i innovationens tecken och arbeta för att skapa de bästa vagnarna för materialhantering!

Om tjänsten

Som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

- Montering av vagnar

- Ställa i ordning och koordinera monteringslayouter

- Mindre projekt för förbättringar inom kvalitet och effektivitet i montering

- Ansvara för god miljö i lager och montering

Vi ser att du har erfarenhet av någon typ av montering sedan innan. Du innehar även truckkort A-B för att kunna bidra till logistikavdelningen.

Uppdragsperioden förväntas pågå till årsskiftet 2023/2024, eventuellt förlängning därefter.Om dig

Du är en fixare som ser lösningar istället för hinder. Det av yttersta vikt att du är noggrann och ordningsam så att arbetet alltid blir ordentligt utfört. Monteringen är relativt enkel men du bör vara van att använda handverktyg samt ha lätt för att läsa ritningar. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av montering eller industriarbete.
Du vill växa som person och är beredd att göra det lilla extra för att ta både dig själv och företaget till nästa nivå.

För att lyckas i rollen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och noggrannhet. Godkänd gymnasieutbildning är ett krav samt goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.Ambulerandekonsult:

Du är anställd av oss på DFDS Professionals men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss DFDS Professionals för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde. Urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdagen.

Vi har självklart kollektivavtal. Vi värnar om din hälsa och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på gymkort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om rekryteringsprocessen eller något annat som berör anställningen är du varmt välkommen att kontakta oss på: [email protected]

Rekryteringsarbetet sker löpande.

Det går ej att ansöka via mail.

DFDS Group

DFDS Group har 10 000 anställda i 25 länder och tillhandahåller frakt- och logistiktjänster i Europa med årliga intäkter på 2,0 miljarder EUR. DFDS grundades 1866, har sitt huvudkontor i Köpenhamn och är noterat på Nasdaq Copenhagen. I Sverige har DFDS cirka 1 000 anställda.

DFDS Professionals

DFDS Professionals är en rekryterings- och bemanningstjänst inom DFDS Group med ambitionen att vara det naturliga valet inom industri och logistikbranschen i Sverige. Vi tillhandahåller kompetenta och engagerade konsulter och bemanningslösningar samt hjälper vårt breda utbud av kunder att rekrytera rätt talang för framtiden. Vi erbjuder värde till våra kunder genom flexibla affärsmodeller, erfarna medarbetare och operativ kunskap.

Sökord
DFDS | Göteborg | Transport | Logistik | Montering | Bygga | Industri Visa mindre

Montör till spännande kund i Mölndal!

Är du redo för nästa steg i ditt yrkesliv? Älskar du lego och smarta lösningar? Vår kund letar efter flera montörer som vill vara med på en resa i innovationens tecken och arbeta för att skapa de bästa vagnarna för materialhantering! Om tjänsten Som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara: - Montering av vagnar - Ställa i ordning och koordinera monteringslayouter - Mindre projekt för förbättringar inom kvalitet och effektivitet i monteri... Visa mer
Är du redo för nästa steg i ditt yrkesliv? Älskar du lego och smarta lösningar?

Vår kund letar efter flera montörer som vill vara med på en resa i innovationens tecken och arbeta för att skapa de bästa vagnarna för materialhantering!

Om tjänsten

Som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:

- Montering av vagnar

- Ställa i ordning och koordinera monteringslayouter

- Mindre projekt för förbättringar inom kvalitet och effektivitet i montering

- Ansvara för god miljö i lager och montering

Vi ser att du har erfarenhet av någon typ av montering sedan innan. Du innehar även truckkort A-B för att kunna bidra till logistikavdelningen.

Uppdragsperioden förväntas pågå till årsskiftet 2023/2024, eventuellt förlängning därefter.Om dig

Du är en fixare som ser lösningar istället för hinder. Det av yttersta vikt att du är noggrann och ordningsam så att arbetet alltid blir ordentligt utfört. Monteringen är relativt enkel men du bör vara van att använda handverktyg samt ha lätt för att läsa ritningar. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av montering eller industriarbete.
Du vill växa som person och är beredd att göra det lilla extra för att ta både dig själv och företaget till nästa nivå.

För att lyckas i rollen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och noggrannhet. Godkänd gymnasieutbildning är ett krav samt goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.Ambulerandekonsult:

Du är anställd av oss på DFDS Professionals men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss DFDS Professionals för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde. Urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdagen.

Vi har självklart kollektivavtal. Vi värnar om din hälsa och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på gymkort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om rekryteringsprocessen eller något annat som berör anställningen är du varmt välkommen att kontakta oss på: [email protected]

Rekryteringsarbetet sker löpande.

Det går ej att ansöka via mail.

DFDS Group

DFDS Group har 10 000 anställda i 25 länder och tillhandahåller frakt- och logistiktjänster i Europa med årliga intäkter på 2,0 miljarder EUR. DFDS grundades 1866, har sitt huvudkontor i Köpenhamn och är noterat på Nasdaq Copenhagen. I Sverige har DFDS cirka 1 000 anställda.

DFDS Professionals

DFDS Professionals är en rekryterings- och bemanningstjänst inom DFDS Group med ambitionen att vara det naturliga valet inom industri och logistikbranschen i Sverige. Vi tillhandahåller kompetenta och engagerade konsulter och bemanningslösningar samt hjälper vårt breda utbud av kunder att rekrytera rätt talang för framtiden. Vi erbjuder värde till våra kunder genom flexibla affärsmodeller, erfarna medarbetare och operativ kunskap.

Sökord
DFDS | Göteborg | Transport | Logistik | Montering | Bygga | Industri Visa mindre

Montör/fordonselektriker till VM-trailer i Härryda

Om tjänsten Ikett Personalpartner söker en skicklig montör/fordonselektriker till VM-Trailer i Härryda. Arbetsuppgifter: • Montering av belysning. • Kabeldragning. • Montering av elboxar och kabelskor. • Flakbeklädnad inklusive kapning av virke och fastsättning av plyfaskivor. • Skruvning och montering av lådor. • Arbeta med hjulinställning. Krav: • Erfarenhet av montering. • Erfarenhet av fordonselektronik. • Körkort B och tillgång till bil. Personl... Visa mer
Om tjänsten

Ikett Personalpartner söker en skicklig montör/fordonselektriker till VM-Trailer i Härryda.

Arbetsuppgifter:

• Montering av belysning.
• Kabeldragning.
• Montering av elboxar och kabelskor.
• Flakbeklädnad inklusive kapning av virke och fastsättning av plyfaskivor.
• Skruvning och montering av lådor.
• Arbeta med hjulinställning.

Krav:

• Erfarenhet av montering.
• Erfarenhet av fordonselektronik.
• Körkort B och tillgång till bil.

Personliga egenskaper:

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga.

Arbetstider: Dagtid
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse

Detta är en inhyrning via Ikett Personalpartner AB under 6 månader med goda möjligheter att få anställning på företaget därefter.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.Om företaget

VM Trailer AB tillverkar och levererar tillsammans med Härryda Släp AB totalt ca 200 st transportfordon per år.

VM Trailer grundades 1989 och har sedan starten ständigt utvecklat organisationen och produkterna som är trailers, släp, kärror, dragbilspåbyggnader samt div special påbyggnationer.

1997 förvärvades Härryda Släp i Härryda för att ytterligare komplettera produktutbudet med lättare kärror, släp, trailers mm. för transporter av generellt gods. 1999 flyttades VM Trailers produktion från Göteborg till nybyggda lokaler i Härryda. Företaget är idag en av Europas ledande tillverkare av transportfordon och kan idag erbjuda det i särklass bredaste utbudet av standard och specialsläp för i stort sett samtliga transportbehov. VM Trailer och Härryda Släp arbetar med ständiga förbättringar för att vara ledande inom utveckling och tillverkning av transportfordon i Norden och är kvalitets certifierade enligt standarden SS-EN ISO 9001:2008.

https://www.vmtrailer.se/


Om Ikett Personalpartner AB

Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med bemanning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration.

Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

TopWork söker montör

TopWork söker en duktig montör till kund på Hisingen! TopWork söker nu en montör till vår kund belägen ute på Hisingen. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Som person ser vi att du är driven, har en positiv inställning till ditt arbete samt har enkelt för att samarbeta med dina kollegor. Du är noggrann och ordningsam. Tidigare industrivana, vana av ritningsläsning och erfarenhet inom exempelvis VVS... Visa mer
TopWork söker en duktig montör till kund på Hisingen!
TopWork söker nu en montör till vår kund belägen ute på Hisingen. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Som person ser vi att du är driven, har en positiv inställning till ditt arbete samt har enkelt för att samarbeta med dina kollegor. Du är noggrann och ordningsam. Tidigare industrivana, vana av ritningsläsning och erfarenhet inom exempelvis VVS eller liknande är meriterande men inget krav.
 
Låter detta som din nästa utmaning? Ansök då idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.
 
Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete. Visa mindre

Vi söker en verkstadsarbetare

Vi letar efter en engagerad och erfaren verkstadsarbetare som vill vara en del av vårt team i Göteborg. Som verkstadsarbetare kommer du att vara en viktig del av vår tillverkningsprocess och bidra till att upprätthålla vår höga standard av kvalitet. Kunden arbetar inom högkvalitativa lösningar inom stål och metall.  Ansvarsområden: Utföra olika verkstadsuppgifter såsom, montering, och bearbetning av material. Arbeta enligt säkerhetsföreskrifter och följa... Visa mer
Vi letar efter en engagerad och erfaren verkstadsarbetare som vill vara en del av vårt team i Göteborg. Som verkstadsarbetare kommer du att vara en viktig del av vår tillverkningsprocess och bidra till att upprätthålla vår höga standard av kvalitet. Kunden arbetar inom högkvalitativa lösningar inom stål och metall. 
Ansvarsområden:
Utföra olika verkstadsuppgifter såsom, montering, och bearbetning av material.
Arbeta enligt säkerhetsföreskrifter och följa företagets riktlinjer för kvalitetskontroll.
Samarbeta med dina kollegor för att säkerställa smidiga produktionsflöden.

Krav:
Erfarenhet av verkstadsarbete är ett stort plus.
Förmåga att följa instruktioner noggrant och effektivt.
Hög arbetsmoral och engagemang för att leverera kvalitet.
Säkerhetsmedvetenhet och förmåga att arbeta i en säker arbetsmiljö.

Vi Erbjuder:
En dynamisk arbetsmiljö där du har möjlighet att växa och utvecklas.
En vänlig och samarbetsvillig arbetsplatskultur.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär som verkstadsarbetare och vara en del av ett härligt gäng, tveka inte att ansöka.
 
Vi träffar kandidater löpande, och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post eller telefon.
Om du är intresserad, ansök redan idag!

                                                                                                                                                                                              

Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund.?Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Visa mindre

Vi söker produktionsoperatörer till Mölnlycke

Om företaget Vår kund i Mölnlycke är ca 80 anställda, och söker nu ytterligare 3 medarbetare till deras produktion där de tillverkar medicin-tekniska produkter. Dina arbetsuppgifter I rollen som produktionsoperatör kommer du jobba på antingen en avdelning som tillverkar glasögon, eller linser. Du kommer jobba med uppgifter såsom svarvning, polering, gravering och avsyning/kontroll. Arbetet kan vidare innefatta att plocka material till arbetsordrar, slip... Visa mer
Om företaget
Vår kund i Mölnlycke är ca 80 anställda, och söker nu ytterligare 3 medarbetare till deras produktion där de tillverkar medicin-tekniska produkter.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som produktionsoperatör kommer du jobba på antingen en avdelning som tillverkar glasögon, eller linser. Du kommer jobba med uppgifter såsom svarvning, polering, gravering och avsyning/kontroll.

Arbetet kan vidare innefatta att plocka material till arbetsordrar, slipa/fräsa, enklare underhåll av maskiner och dylikt. Arbetet är ett hantverk och ställer stora krav på noggrannhet och känsla för form och detaljer.

Tjänsten har start omgående, och är ett konsultuppdrag via Söder & co på initialt 6 månader, med goda chanser till överrekrytering till kund.


Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete i produktionsmiljö. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet från arbete i ett medicintekniskt företag. Vi ser det som meriterande om du har förståelse för kvalitetsledningssystem och ISO-certifierade verksamheter.

Vi tror att du har vana från monteringsarbete inom finmekanik eller likvärdigt. Som person ser vi att du är:

• noggrann och detaljorienterad
• van vid att hitta en balans mellan tempo och kvalitet
• lyhörd och modig, och vågar be om hjälp
• självgående när du har kommit in i arbetet

Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.


Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad. Visa mindre

Medarbetare sökes till medicinteknisk produktion

Dina arbetsuppgifter Som en del av produktionsteamet kommer du att vara med och tillverka medicintekniska produkter. Tillverkningen är uppdelad i två arbetslag där det ena laget arbetar i en verkstadsliknande miljö och det andra laget i renrumsmiljö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: Ställa in, övervaka och köra maskiner. Montering, avsyning, packing och etikettering av företagets produkter, Din bakgrund Vi söker dig som är flexibel och serviceinri... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Som en del av produktionsteamet kommer du att vara med och tillverka medicintekniska produkter. Tillverkningen är uppdelad i två arbetslag där det ena laget arbetar i en verkstadsliknande miljö och det andra laget i renrumsmiljö.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
Ställa in, övervaka och köra maskiner.
Montering, avsyning, packing och etikettering av företagets produkter,

Din bakgrund
Vi söker dig som är flexibel och serviceinriktad med erfarenhet av att ha arbetat i produktionsprocesser där manuella moment ingår. Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten och trivs med att arbeta i team.

Krav för tjänsten
Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
Rökfri då arbetet genomförs i renrum.
Meriterande för tjänsten är om du har tidigare vana av att arbeta med maskiner och/eller erfarenhet av att arbeta i renrumsmiljö.

Om företaget
Företaget har sitt säte i Högsbo och arbetstiderna är förlagda på ett rullande 2-skift vilket betyder att du jobbar dagtid en vecka respektive kvällstid en vecka. Visa mindre

Lödare till vår kund i centrala Göteborg

Dina arbetsuppgifter Nu söker vi nya medarbetare med erfarenhet av lödning där dina arbetsuppgifter exempelvis kommer att vara följande: - mjuklödning på kretskort, hål- och ytmonterade komponenter, - arbeta i affärssystemet IFS samt - ge input kring lödning och utformning i utvecklingsprojekt av nya eller ändra produkter. Din bakgrund Vi ser gärna att du är en person som har hög känsla för kvalitet och att du tar fullt ansvar för dina arbetsuppgifter och... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi nya medarbetare med erfarenhet av lödning där dina arbetsuppgifter exempelvis kommer att vara följande:
- mjuklödning på kretskort, hål- och ytmonterade komponenter,
- arbeta i affärssystemet IFS samt
- ge input kring lödning och utformning i utvecklingsprojekt av nya eller ändra produkter.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du är en person som har hög känsla för kvalitet och att du tar fullt ansvar för dina arbetsuppgifter och föreslår förbättringar när du ser behov. Du är flexibel och har en god samarbetsförmåga och delar med dig av både kunskap och frågar när du behöver hjälp.

Vidare är det ytterst meriterande ifall du är utbildad inom IPC-610.

Om företaget
På Jovi har vi lång erfarenhet av uthyrning av personal. Vår styrka är våra medarbetare och våra härliga konsulter är en stor del av vår framgång. Vi vill vara bemanningsföretaget med mer närhet, tillgänglighet och hjärta och vi är övertygade om att det är en anledning till att vi nu har fantastiskt nöjda kunder inom diverse branscher i hela Västra Götaland och Halland. Visa mindre

Montör sökes till HydraSpecma i Mölnlycke!

Storesupport är en del av Job&Talent;. Du kommer att ledas vidare till Job&Talent; om du väljer att skicka in en ansökan. Att jobba på Jobandtalent På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra ... Visa mer
Storesupport är en del av Job&Talent;. Du kommer att ledas vidare till Job&Talent; om du väljer att skicka in en ansökan.

Att jobba på Jobandtalent

På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

ARBETSBESKRIVNING

- Du kommer i huvudsak att arbeta vid en maskin som monterar Hydraulslangar,
där du som montör/operatör laddar och styr maskinen samt kvalitetskontrollerar
detaljerna.

- Tjänsten är på lång sikt där kunden ämnar anställa.

- Arbetet är förlagt på dagtid eller 2-skift.

DINA KVALIFIKATIONER

- Någon erfarenhet av industrimiljö eller liknande arbete

- Goda referenser.

- Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.

MERITERANDE

- Erfarenhet av arbete med montering eller som maskinoperatör.

DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- Har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.

- Är ansvarsfull har god känsla för detaljer.

- Har en hög servicenivå.

- Har viljan att utföra ett bra jobb där du värdesätter såväl tempo som
noggrannhet.

- Vi lägger stor vikt vid din personlig lämplighet och här är framförallt pålitlighet och en vilja att göra ett bra jobb samt trivas i grupp viktiga egenskaper.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om Jobandtalent

Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige har vi 6000 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen. Visa mindre

Montör

Montör till Xylem i Göteborg Vill du arbeta med att tillhandahålla våra kunder med lösningar inom pump- och vatteninstallationer? Vill du hitta ett företag som du kan utvecklas tillsammans med? Nu söker vi dig som är teknikintresserad och noggrann montör till vår grupp i Göteborg. Nu växer vår verksamhet i Göteborg och vi söker därför en montör till vårt team. Som montör arbetar du med att utföra underhåll av befintliga pumpstationer och installation a... Visa mer
Montör till Xylem i Göteborg

Vill du arbeta med att tillhandahålla våra kunder med lösningar inom pump- och vatteninstallationer? Vill du hitta ett företag som du kan utvecklas tillsammans med? Nu söker vi dig som är teknikintresserad och noggrann montör till vår grupp i Göteborg.

Nu växer vår verksamhet i Göteborg och vi söker därför en montör till vårt team. Som montör arbetar du med att utföra underhåll av befintliga pumpstationer och installation av nya pumpstationer ute på fält hos våra kunder. Vi erbjuder dig ett varierande arbete i Göteborgs närområde.

Vad kan vi erbjuda dig
En gedigen introduktion och interna utbildningar för att lära känna företaget och våra produkter
Kompetensutveckling för alla och god möjlighet till vidareutbildning. Du behöver inte kunna allt från start utan vi utbildar dig gärna!
En trevlig och schysst arbetsmiljö i en grupp med kompetenser från olika yrkesgrupper
God ersättning och förmåner, exempelvis lunchkort
Välutrustad servicebil med egen kran samt alla nödvändiga verktyg och utrustning som behövs
Tillgång till personliga IT hjälpmedel (PC, Smartphone och IPad)


Vad du kan bidra till oss
Vi söker dig som är självgående och tar ansvar för ditt arbete. Du är flexibel och kan fatta egna beslut i det dagliga arbetet. God samarbetsförmåga är en annan egenskap som utmärker dig, men framförallt är du serviceorienterad och trivs med att stötta både medarbetare och kunder.
Vi söker dig som har:
Erfarenhet av montering, gärna inom VVS, rörmontage eller liknande.
Kunskap i ritningsläsning
Tekniskt/mekaniskt intresse
B-körkort
Gymnasieutbildning inom industriteknik eller liknande
Vanan att arbeta med problemlösning i din arbetsvardag


Meriterande är även om du har:
Traverskort
C-körkort


Om oss
Vi är ett globalt team på 22 000 personer som är enade runt ett gemensamt mål; att skapa lösningar för världens vattenutmaningar. Visste du att vi levererar produkter till de Olympiska spelen? Visste du att de spektakulära minnesfontänerna vid Ground Zero i New York drivs av våra produkter? Visste du att våra produkter hjälper flera av Kinas största städer att ta vara på de stora mängder vatten som regnar ner under tyfonsäsongen? Visste du att Flumrider och Colorado på Liseberg är byggda på våra produkter? Vårt arbete är inriktat på att utveckla nya tekniker som förbättrar hur vatten används, bevaras och återanvänds i framtiden. Våra produkter och tjänster förflyttar, behandlar, analyserar, övervakar och återför vatten till miljön för allmännyttiga företag, industri, bostäder och kommersiella byggnader.

Serviceorganisationen finns på 12 platser i Sverige, från Gällivare i norr till Malmö i söder. Tillsammans med våra kvalitetsprodukter ger vår serviceorganisation våra kunder en garanterat långsiktig lösning för deras pumpbehov. Vi hjälper kunderna med bland annat: Reparationer av produkter, installationer, idriftsättningar, montage, svetsjobb samt el & automatik.Information
Arbetstiden är vardagar 7-16 och jourtjänster på kvällen/helgen kan förekomma. Vid frågor eller för mer information så är du välkommen att kontakta Daniel Långberg, HR, 070-8227457 eller Christer Pedersen, Servicechef, 010-6035101. Ansökan sker via länken men det går också bra att ringa oss direkt och presentera dig närmare.
Fackrepresentant är Mikael Lövås, Unionen, och Rocio Piazuelo-Carrasco, Sveriges Ingenjörer, tel: + 46 8 475 60 00.
Allas lika värde
Vi vill att människor, oavsett hudfärg, ålder, funktionshinder, sexuell läggning och könsidentitet ska känna sig hemma, inte bara på Xylem, utan överallt i världen. För oss innebär mångfald mer än bara en policy eller en uppsättning metoder. Mångfald är en grundläggande del av vår företagskultur och en nyckel till långsiktigt tillväxt.
Besök oss gärna på www.xylem.com Visa mindre

Montörer sökes till Tenneco i Göteborg | Heltid

Ansök    Okt 2    Manpower AB    Montör, metallprodukter
Just nu söker vi på Manpower montörer till Tennecos verksamhet i Torslanda. Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Då kan det här vara tjänsten du letat efter! Det här är en utmärkt möjlighet för dig som söker ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och kontinuerligt utmanar dina kunskaper. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan! ??????? Arbetsbeskrivning Övergripande kom... Visa mer
Just nu söker vi på Manpower montörer till Tennecos verksamhet i Torslanda. Letar du efter ett jobb där du får ta stort ansvar och samtidigt ges utrymme att utveckla det ansvaret? Då kan det här vara tjänsten du letat efter! Det här är en utmärkt möjlighet för dig som söker ett jobb som bjuder på variationsrika arbetsdagar och kontinuerligt utmanar dina kunskaper. Är det dig vi söker? Välkommen med din ansökan!

???????

Arbetsbeskrivning

Övergripande kommer dina arbetsuppgifter handla om att montera avgassystem till bilar. I rollen som montör ansvarar du för att arbeta med montering av såväl stora som små komponenter samt utföra kvalitetskontroller av det egna arbetet.

Arbetstiderna som gäller för detta intag är

* Dagskift, mån-fre: 06.30-15.18
* Kvällsskift, mån-fre: 15.18-00.00

Våra kunder har öppet dygnet runt vilket innebär att arbetstiderna kan variera. Vi ser gärna att du är flexibel och öppen för varierande skift.

Är det dig vi söker?

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du har ett stort driv och att du har en ambitiös inställning till arbetet. Det är också viktigt att du har ett effektivt arbetssätt. Vi söker dig som har erfarenhet av tillverkningsindustrin och har en fallenhet för fordonsmontering. Vidare tror vi att du brinner för att leverera kvalitet i allt du gör.

Vi söker dig som

* behärskar svenska i både tal och i skrift
* har arbetslivserfarenhet inom industri, produktion eller som har övrig lagervana
* har god fysik
* är stresstålig och målmedveten

Det är även meriterande om du

* har tidigare svetserfarenhet av exempelvis MIG/MAG och TIG. Övriga godkända svetsprov och certifikat är också väldigt meriterande.
* teknisk utbildning från antingen gymnasiet, YH eller dylikt.
* har truckkort A1-A4, B1-B4
* goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
* har körkort och tillgång till bilSök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sabina Larsson, [email protected]. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående men notera att vi INTE tar emot ansökningar via mail.

Rekryteringsprocessen för det här jobbet består för dig som kandidat av följande steg: urvalsfrågor, telefonintervju, gruppintervju och slutligen referenstagning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrigt

Placeringsort: Torslanda

Typ av anställning: Heltid, 6 månaders visstidsanställning med chans till förlängning

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Visa mindre

Industrimålare/Ytbehandlare sökes till vår kund på Hisingen

Dina arbetsuppgifter Nu söker vi dig som vill jobba som industrimålare/ytbehandlare på ett familjärt företag med attraktiva förmåner. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat blästring, ytbehandling och rostskyddsmålning på metall. För dig med begränsad arbetserfarenhet så erbjuder företaget utbildning och stöttning för att du ska kunna vara självgående vid utförande av exempelvis vatten- och sandblästring samt rostskyddsbehandlingar. Din bakgrund Du s... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill jobba som industrimålare/ytbehandlare på ett familjärt företag med attraktiva förmåner. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat blästring, ytbehandling och rostskyddsmålning på metall. För dig med begränsad arbetserfarenhet så erbjuder företaget utbildning och stöttning för att du ska kunna vara självgående vid utförande av exempelvis vatten- och sandblästring samt rostskyddsbehandlingar.

Din bakgrund
Du som söker denna tjänst har intresse för måleri eller lackering. Det är högst meriterande om du har längre erfarenhet av yt- och rostskyddsmålning men det är inget krav. Vi sätter fokus på personen och ser värde i att du har viljan och ambitionen till att utvecklas i din yrkesroll.

Om företaget
Företaget har sitt säte på Hisingen och har mer än 50 års erfarenhet från branschen. I dagsläget befinner företaget sig i en expansionsfas där man har nya lokaler för att fortsätta bedriva sin tillverkning. Visa mindre

Montörer

Är du en praktiskt person och trivs med att arbeta i en produktionsmiljö? Då kan det här vara rätt tjänst för dig! Vi söker kvalitetsmedvetna montörer inför kommande uppdrag hos våra samarbetspartners i Göteborgstrakten. Arbetet är förlagt i en verkstads-/produktionsmiljö och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att montera, installera och serva olika typer av produkter. Det kan handla om produkter i plåt, plast, trä med mera. Utöver monta... Visa mer
Är du en praktiskt person och trivs med att arbeta i en produktionsmiljö? Då kan det här vara rätt tjänst för dig!

Vi söker kvalitetsmedvetna montörer inför kommande uppdrag hos våra samarbetspartners i Göteborgstrakten. Arbetet är förlagt i en verkstads-/produktionsmiljö och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att montera, installera och serva olika typer av produkter. Det kan handla om produkter i plåt, plast, trä med mera. Utöver montaget kan det även förekomma kvalitetskontroller och packning av färdiga produkter. Arbetet kan variera mellan manuell och automatisk montering.

Start: Löpande, baserat på våra samarbetspartners behov – ansök redan idag!
Ort: Göteborg med kranskommuner
Omfattning: Heltid, dagtid
Anställningsform: Initialt är det ett konsultuppdrag, men för rätt person kan det leda till fast anställning. Förutsatt att allting fungerar bra.

Din profil
Krav:
• Flytande svenska i tal och skrift
• Erfarenhet av montering minst 6 månader.

Meriterande:
• Truckkort A+B
• Körkort B och tillgång till bil

För att vara aktuell för tjänsten söker vi dig som arbetar med stor ansvarskänsla och egen drivkraft. Du är arbetsam och trivs med att arbeta i team. Då monteringen till största del sker manuellt är det viktigt att ha ett kvalitetsmässigt tänk för att leverera en felfri slutprodukt. Arbetet sker både självständigt och i samarbete med kollegor, så det är av stor vikt att man är en lagspelare och besitter ett hjälpsamt arbetssätt. Våra samarbetspartners strävar efter en jämn könsfördelning och ser gärna kvinnliga som manliga sökande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är anslutna till Almega och verksamma i Västsverige. Vi erbjuder dig en trygg anställning hos oss med schyssta villkor och kollektivavtal.

Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Montör sökes till HydraSpecma i Mölnlycke!

Att jobba på Jobandtalent På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna. ARBETSBESKRIVNING - Du kommer i huvudsak ... Visa mer
Att jobba på Jobandtalent

På Jobandtalent tillhör du ett av Sveriges största, och ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. Våra kunder hör till några av landets mest välkända varumärken och vi erbjuder goda möjligheter att växa och utvecklas, såväl genom att rekryteras för vidare karriär hos någon av våra kunder som internt inom Jobandtalent. Självklart är vi kollektivavtalsanslutna.

ARBETSBESKRIVNING

- Du kommer i huvudsak att arbeta vid en maskin som monterar Hydraulslangar,
där du som montör/operatör laddar och styr maskinen samt kvalitetskontrollerar
detaljerna.

- Tjänsten är på lång sikt där kunden ämnar anställa.

- Arbetet är förlagt på dagtid eller 2-skift.

DINA KVALIFIKATIONER

- Någon erfarenhet av industrimiljö eller liknande arbete

- Goda referenser.

- Vi ser gärna att du har körkort samt tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.

MERITERANDE

- Erfarenhet av arbete med montering eller som maskinoperatör.

DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:

- Har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Jobandtalent.

- Är ansvarsfull har god känsla för detaljer.

- Har en hög servicenivå.

- Har viljan att utföra ett bra jobb där du värdesätter såväl tempo som
noggrannhet.

- Vi lägger stor vikt vid din personlig lämplighet och här är framförallt pålitlighet och en vilja att göra ett bra jobb samt trivas i grupp viktiga egenskaper.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om Jobandtalent

Jobandtalent erbjuder kvalitativa rekryterings- och bemanningstjänster inom bland annat logistik, industri, bygg, event, administration och detaljhandel. I Sverige har vi 6000 medarbetare och omsätter 2 miljarder kronor. Jobandtalent startade 2009 i Spanien och är numera ett globalt bolag som återfinns på de största europeiska marknaderna, i USA och Sydamerika. I Norden ingår även Storesupport och Jobzone i koncernen. Visa mindre

TopWork söker montör...

...till kund på Hisingen.   TopWork söker nu en montör till vår kund belägen ute på Hisingen. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Som person ser vi att du är driven, har en positiv inställning till ditt arbete samt har enkelt för att samarbeta med dina kollegor. Du är noggrann och ordningsam. Tidigare industrivana samt vana av ritningsläsning är meriterande men inget krav.   Låter detta som din... Visa mer
...till kund på Hisingen.

 

TopWork söker nu en montör till vår kund belägen ute på Hisingen. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av montering och vill fortsätta utvecklas i din roll. Som person ser vi att du är driven, har en positiv inställning till ditt arbete samt har enkelt för att samarbeta med dina kollegor. Du är noggrann och ordningsam. Tidigare industrivana samt vana av ritningsläsning är meriterande men inget krav.

 

Låter detta som din nästa utmaning? Ansök då idag! Rekryteringsarbetet sker löpande.

 

Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.


TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. Visa mindre

Nu söker vi extrapersonal som kan jobba dagtid

Dina arbetsuppgifter Som timanställd hos oss på Jovi stöttar du upp ute hos våra kunder vid behov. Arbetsuppgifterna varierar så var beredd på att du kan komma att arbeta med montering eller annat produktionsarbete, diverse lagerarbeten såsom plock och pack samt köra truck. För oss är det viktigaste är att du har rätt inställning, är flexibel och arbetsvillig! Din bakgrund Vi ser gärna att du har någon arbetserfarenhet från branscherna ovan, truckkort är... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Som timanställd hos oss på Jovi stöttar du upp ute hos våra kunder vid behov.

Arbetsuppgifterna varierar så var beredd på att du kan komma att arbeta med montering eller annat produktionsarbete, diverse lagerarbeten såsom plock och pack samt köra truck. För oss är det viktigaste är att du har rätt inställning, är flexibel och arbetsvillig!

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har någon arbetserfarenhet från branscherna ovan, truckkort är inte ett krav men det öppnar upp större möjligheter för dig som vill arbeta.
Körkort + bil är meriterande då det inte alltid går kollektivtrafik som matchar arbetstiderna som främst är förlagda på dagtid.

Vi ser gärna att du kan jobba minst 2-3 dagar i veckan under dagtid.

Krav
För att vara aktuell för en timanställning här på Jovi behöver du ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, vilket betyder att du antingen studerar eller arbetar på deltid. Visa mindre

Verkstadspersonal till Maxidoor Göteborg

Ansök    Sep 14    Performiq AB    Montör, metallprodukter
Tjänstebeskrivning & erbjudande Har du erfarenhet av arbete med aluminium och stål? Vill du utvecklas i en god arbetsmiljö? Då är denna tjänst på Maxidoor i Göteborg rätt för dig! Maxidoor söker nu en noggrann och självgående person till deras team för en heltidsanställning. Som medarbetare förväntas du att kunna arbeta i ett högt tempo samtidigt som du upprätthåller hög kvalitet och ordning. Arbetet kommer att ske på dagtid mellan 7-16. Personprofil Kra... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du erfarenhet av arbete med aluminium och stål? Vill du utvecklas i en god arbetsmiljö? Då är denna tjänst på Maxidoor i Göteborg rätt för dig!

Maxidoor söker nu en noggrann och självgående person till deras team för en heltidsanställning. Som medarbetare förväntas du att kunna arbeta i ett högt tempo samtidigt som du upprätthåller hög kvalitet och ordning. Arbetet kommer att ske på dagtid mellan 7-16.

Personprofil
Krav på person:

Erfarenhet av arbete med aluminium och stål, slipning och polering.
Tidigare arbete inom produktion eller verkstad.
Ordningsam och noggrann.
Självgående med god samarbetsförmåga.
Goda kommunikationsfärdigheter.
Har du erfarenhet av svetsning är det ett plus.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig.

Övrigt
Start: Omgående Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning Arbetstid: Dagtid mellan 7-16 Plats: Göteborg

Företagspresentation
MaxiDoor tillverkar säkerhetsdörrar och stålpartier i Frövi, strax utanför Örebro och på Hisingen i Göteborg. Vi tar fram helhetslösningar för hög säkerhet och arbetar i nära samarbete med våra leverantörer och uppdragsgivare. Allt ifrån nykonstruktion och formgivning till kundanpassade totallösningar och service gentemot kunder över hela Sverige.Vi ser oss som problemlösare inom säkerhetsområdet och är idag närmare 70 medarbetare i Frövi och 12 i Göteborg. Bland våra kunder finns aktörer inom den offentliga sektorn, där vi levererar standardprodukter som dörrar och partier till bl.a. skolor och sjukhus. Vi tar också fram specialtillverkade säkerhetslösningar för olika myndigheter och privata kunder.Läsa mer om oss www.maxidoor.se

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Produktionsmedarbetare inom medicinteknik sökes

Dina arbetsuppgifter Som en del av produktionsteamet kommer du att vara med och tillverka medicintekniska produkter. Tillverkningen är uppdelad i två arbetslag där det ena laget arbetar i en verkstadsliknande miljö och det andra laget i renrumsmiljö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: Ställa in, övervaka och köra maskiner. Montering, avsyning, packing och etikettering av företagets produkter. Din bakgrund Vi söker dig som är flexibel och serviceinri... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Som en del av produktionsteamet kommer du att vara med och tillverka medicintekniska produkter. Tillverkningen är uppdelad i två arbetslag där det ena laget arbetar i en verkstadsliknande miljö och det andra laget i renrumsmiljö.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
Ställa in, övervaka och köra maskiner.
Montering, avsyning, packing och etikettering av företagets produkter.

Din bakgrund
Vi söker dig som är flexibel och serviceinriktad med erfarenhet av att ha arbetat i produktionsprocesser där manuella moment ingår. Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten och trivs med att arbeta i team.

Krav för tjänsten
Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
Rökfri då arbetet genomförs i renrum.
Meriterande för tjänsten är om du har tidigare vana av att arbeta med maskiner och/eller erfarenhet av att arbeta i renrumsmiljö.

Om företaget
Företaget har sitt säte i Högsbo och arbetstiderna är förlagda på ett rullande 2-skift vilket betyder att du jobbar dagtid en vecka respektive kvällstid en vecka. Visa mindre

Montörer till mekanisk verkstad i Göteborg!

DFDS Professionals söker nu efter två verkstadsmontörer till vår kund i Göteborg. Vi ser att du som söker tjänsten har erfarenhet av arbete i en mekanisk verkstad och monteringsarbete. Med fördel har du även baskunskaper inom el. Passar detta in på dig kan vi ha den perfekta tjänsten! Om tjänsten Vi söker montörer till vår kunds verksamhet i Göteborg. Vi erbjuder ett arbete på dagtid där du arbetar med tekniskt utmanande produkter. Vår kunds montering b... Visa mer
DFDS Professionals söker nu efter två verkstadsmontörer till vår kund i Göteborg. Vi ser att du som söker tjänsten har erfarenhet av arbete i en mekanisk verkstad och monteringsarbete. Med fördel har du även baskunskaper inom el. Passar detta in på dig kan vi ha den perfekta tjänsten!Om tjänsten
Vi söker montörer till vår kunds verksamhet i Göteborg. Vi erbjuder ett arbete på dagtid där du arbetar med tekniskt utmanande produkter. Vår kunds montering består av moduler och system som kan innehålla både mekanik, hydraulik, el och vacuum.

Du kommer arbeta tätt ihop i arbetslag. Med en god sammanhållning och trivsam miljö skapar ni tillsammans goda resultat.

Vi söker dig som är intresserad av teknik, exempelvis har du ett intresse av fordon/bilar eller annan teknisk erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av hydraulik och/eller el-montering. Traverskort och/eller truckkort är även det meriterande. Svenska i tal och skrift är ett krav.Om dig

Vi söker dig med erfarenhet av mekanisk montering och verkstadsvana. Du har god förståelse för kopplingsscheman, ritningar, el och pneumatik. Som person är du positiv, initiativtagande och flexibel. Du tycker om att lösa problem och har god kunskap om hur man använder olika verktyg i en mekaniskverkstad. Industriteknisk utbildning och truckkort ses som meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.Ambulerandekonsult:

Du är anställd av oss på DFDS Professionals men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss DFDS Professionals för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde. Urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdagen.

Vi har självklart kollektivavtal. Vi värnar om din hälsa och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på gymkort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om rekryteringsprocessen eller något annat som berör anställningen är du varmt välkommen att kontakta oss på: [email protected]

Rekryteringsarbetet sker löpande.

Det går ej att ansöka via mail.

DFDS Group

DFDS Group har 10 000 anställda i 25 länder och tillhandahåller frakt- och logistiktjänster i Europa med årliga intäkter på 2,0 miljarder EUR. DFDS grundades 1866, har sitt huvudkontor i Köpenhamn och är noterat på Nasdaq Copenhagen. I Sverige har DFDS cirka 1 000 anställda.

DFDS Professionals

DFDS Professionals är en rekryterings- och bemanningstjänst inom DFDS Group med ambitionen att vara det naturliga valet inom industri och logistikbranschen i Sverige. Vi tillhandahåller kompetenta och engagerade konsulter och bemanningslösningar samt hjälper vårt breda utbud av kunder att rekrytera rätt talang för framtiden. Vi erbjuder värde till våra kunder genom flexibla affärsmodeller, erfarna medarbetare och operativ kunskap.

Sökord

DFDS | Mekanisk verkstad | montering | Elektronik | Mekanik| Heltid | Dagtid | Hydraulik | Visa mindre