Lediga jobb Beautytalents Sweden AB i Göteborg

Se alla lediga jobb från Beautytalents Sweden AB i Göteborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Göteborg som finns inom det yrket.

Massör i Göteborg

För kunds räkning söker vi nu 3 massörer som kan arbeta helger och vid behov med start omgående. Om tjänsten: Vi söker någon som vill arbeta på olika ställen i och kring Göteborg. Vi ser att du är en driven, flexibel och initiativtagande person som älskar att arbeta med människor och se deras behov. Krav: Diplomerad massör/ Spaterapeut Flexibilitet och förmåga att anpassa sig till olika arbetsmiljöer. Utmärkt kundservice och kommunikationsförmåga. Professi... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu 3 massörer som kan arbeta helger och vid behov med start omgående.
Om tjänsten:
Vi söker någon som vill arbeta på olika ställen i och kring Göteborg. Vi ser att du är en driven, flexibel och initiativtagande person som älskar att arbeta med människor och se deras behov.
Krav:
Diplomerad massör/ Spaterapeut
Flexibilitet och förmåga att anpassa sig till olika arbetsmiljöer.
Utmärkt kundservice och kommunikationsförmåga.
Professionellt uppträdande och förmåga att skapa förtroende hos kunderna.
Älskar människor och att utföra massage
Lyhörd och tillmötesgåendeOm du är positiv med passion för massagesyrket och gillar variation, så är det här jobbet för dig! Skicka in din ansökan redan idag!
Vi vill se ett CV samt personligt brev där du berättar om dig själv och varför du tror att det är dig vi söker.
Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt dynamiska team av terapeuter.
Vänliga hälsningar,
Beauty Talents Visa mindre

Hudterapeut som vill arbeta med laser

Ansök    Mar 11    Beautytalents Sweden AB    Hudterapeut
Om Tjänsten Kliniken Rethink har vuxit sedan starten 2012 och är nu inne i en snabb tillväxtfas. Nu söker vi en person till deras klinik i centrala Göteborg. Kunden erbjuder ett heltäckande utbud av behandlingar för borttagning av tatueringar. Nu söker vi en entusiastisk och självgående hudterapeut. Arbetsbeskrivning: Som hudterapeut kommer du att vara ansvarig för att skapa och underhålla starka relationer med kunderna. Du kommer att vara det första ansik... Visa mer
Om Tjänsten
Kliniken Rethink har vuxit sedan starten 2012 och är nu inne i en snabb tillväxtfas. Nu söker vi en person till deras klinik i centrala Göteborg. Kunden erbjuder ett heltäckande utbud av behandlingar för borttagning av tatueringar. Nu söker vi en entusiastisk och självgående hudterapeut.
Arbetsbeskrivning:
Som hudterapeut kommer du att vara ansvarig för att skapa och underhålla starka relationer med kunderna. Du kommer att vara det första ansiktet kunden möter och kommer att hjälpa dem att förstå tjänster, svara på deras frågor och guida dem genom hela processen. Dina uppgifter kommer också att inkludera att uppmuntra potentiella kunder att boka behandlingar och hjälpa dem att känna sig bekväma och trygga med beslutet att välja kliniken. Utbildning i laser och tatueringsborttagning ges på plats.
Dina dagliga arbetsuppgifter består av:
Utföra behandlingar på kliniken.
Genomföra konsultationer både på kliniken och digitalt.
Journalföra och dokumentera behandlingar.
Ansvara för den dagliga driften av kliniken samt hålla den ren och fräsch.
Hantera kundkontakter och bokningar via chatt, telefon och e-post (uppdelat mellan klinikerna).

Krav:
Certifierad hudterapeut med
Förmåga att arbeta självständigt och i team.
Erfarenhet av försäljning och kundservice.

Meriterande:
Erfarenhet från vårdsektorn eller liknande medicinska områden.
Kunskap och erfarenhet av laser- eller IPL-teknik.Vi erbjuder:
En spännande möjlighet att vara med i en växande bransch med utmärkta utvecklingsmöjligheter. Ett stödjande och engagerat team. Detta är en unik möjlighet för dig som vill arbeta med laser.
Om du är en positiv, engagerad och självgående person med passion för att hjälpa människor och är redo att ta nästa steg i din karriär, ser vi fram emot din ansökan.
Sök tjänsten:
Skicka din ansökan och CV till [email protected]. Märk din ansökan med "Rethink Göteborg [Ditt Namn]". Vi kommer att hålla intervjuer löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum om rätt kandidat hittas. Visa mindre