Lediga jobb Joachim Wallin invest AB i Göteborg

Se alla lediga jobb från Joachim Wallin invest AB i Göteborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Göteborg som finns inom det yrket.

Mötesbokare

Vill du vara en del av ett växande företag som erbjuder bra utvecklingsmöjligheter, goda förmåner och ha roligt på jobbet! Om jobbet Vi söker nu en Mötesbokare som vill vara med och bidra till goda resultat och en trevlig stämning. På kontoret i Göteborg jobbar vi tillsammans i en trivsam miljö där vi tar gemensamt och personligt ansvar för att nå uppsatta mål. Vi tillämpar fast lön och provision. I arbetet kontaktar du kunder via telefon och bokar in m... Visa mer
Vill du vara en del av ett växande företag som erbjuder bra utvecklingsmöjligheter, goda förmåner och ha roligt på jobbet!

Om jobbet

Vi söker nu en Mötesbokare som vill vara med och bidra till goda resultat och en trevlig stämning. På kontoret i Göteborg jobbar vi tillsammans i en trivsam miljö där vi tar gemensamt och personligt ansvar för att nå uppsatta mål. Vi tillämpar fast lön och provision. I arbetet kontaktar du kunder via telefon och bokar in möten till våra säljkonsulter och koordinerar deras kalendrar. Vi tror på att man ska trivas på sitt jobb och sätter därför stor vikt på din personlighet.

Vem är du?

Vi söker dig som är samarbetsvillig och van vid att leverera goda resultat, privat eller via arbetslivet. Du trivs i samspel med andra och jobbar även bra självständigt. Du är bekväm med kontakt via telefon till våra kunder. Du är målmedveten och ger dig inte trots motgångar och är bra på att bygga relationer. Meriterande om du har erfarenhet från Mötesbokning eller liknande.

Vad erbjuder vi dig?

• Frihet under eget ansvar
• Goda möjligheter till utveckling
• Du får vara med och påverka de beslut som fattas för Easypartner Göteborg
• Goda förmåner och arbetsvillkor

Låter jobbet intressant? Ansök redan idag! Visa mindre

Svetsare

Bli en del av ett framgångsrikt team som Svetsare! Är du en erfaren svetsare med passion för precision och kvalitet? Vi letar efter en skicklig svetsare för att ansluta till vårt team och bidra till vår fortsatta framgång. Om oss: Just nu samarbetar vi med ett dynamiskt företag som prioriterar innovation, kvalitet och en stark arbetskultur. Projekten sträcker sig över olika branscher och med en känsla för sitt arbete präglas teamet av att leverera högst... Visa mer
Bli en del av ett framgångsrikt team som Svetsare!

Är du en erfaren svetsare med passion för precision och kvalitet? Vi letar efter en skicklig svetsare för att ansluta till vårt team och bidra till vår fortsatta framgång.

Om oss:

Just nu samarbetar vi med ett dynamiskt företag som prioriterar innovation, kvalitet och en stark arbetskultur. Projekten sträcker sig över olika branscher och med en känsla för sitt arbete präglas teamet av att leverera högsta standard och tillfredsställelse till sina kunder.

Rollbeskrivning:

Vi söker en erfaren svetsare med förmåga att arbeta både självständigt och i team. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

• Svetsning av metallkomponenter enligt specifikationer och ritningar.
• Utföra svetsningsarbete med olika svetsmetoder och material.
• Kvalitetskontroll och säkerställa högsta möjliga standard för det färdiga arbetet.
• Följa säkerhetsföreskrifter och företagsriktlinjer.

Kvalifikationer:

• Beprövad erfarenhet av svetsning.
• Färdigheter inom olika svetstekniker och material.
• Förståelse för ritningsläsning och förmåga att arbeta enligt specifikationer.
• Noggrannhet, precision och ett öga för detaljer.
• Certifikat och utbildning relaterat till svetsning är meriterande.

Varför du ska ansluta till oss:

Vi erbjuder en inspirerande arbetsmiljö, möjligheten att arbeta med spännande projekt och en plattform för din personliga och professionella tillväxt. Vi sätter värde på våra medarbetare och tror på att skapa en stimulerande och belönande arbetsplats.

Ansökan:

Skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver din erfarenhet och varför du skulle passa in i vårt team. Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar dig till att bli en del av vår framgångsrika resa!

Kontaktperson:

[email protected]

070-355 05 64 Visa mindre

Massör

Vi letar efter en passionerad och kvalificerad massör för en exklusiv möjlighet hos vår klient, en etablerad hälso- och wellness organisation. Du kommer att arbeta i en fridfull miljö och erbjuda skräddarsydda behandlingar för att främja hälsa och välbefinnande. Dina ansvarsområden: Som vår klient söker vi en massör som kommer att: • Tillhandahålla högkvalitativa massagebehandlingar och wellness-sessioner enligt klienternas specifika behov. • Skapa en ... Visa mer
Vi letar efter en passionerad och kvalificerad massör för en exklusiv möjlighet hos vår klient, en etablerad hälso- och wellness organisation. Du kommer att arbeta i en fridfull miljö och erbjuda skräddarsydda behandlingar för att främja hälsa och välbefinnande.

Dina ansvarsområden:

Som vår klient söker vi en massör som kommer att:

• Tillhandahålla högkvalitativa massagebehandlingar och wellness-sessioner enligt klienternas specifika behov.
• Skapa en avslappnande miljö och positiv upplevelse för att maximera klienternas välbefinnande.
• Ge personliga råd och vägledning till klienter angående lämpliga behandlingsalternativ.

Dina kvalifikationer:

Vi letar efter en kandidat med:

• Certifiering: Utbildning och certifiering inom massageterapi.
• Erfarenhet: Tidigare arbete med varierande massagetekniker och behandlingar.
• Kundfokus: Förmåga att skapa en varm och välkomnande miljö för klienter.

Varför söka denna roll:

• Fördelaktiga arbetsvillkor: Attraktiv ersättning och flexibla arbetstider.
• Professionell utveckling: Möjlighet att utvecklas och växa i en framstående organisation.

Ansökan:

Om du är en driven och engagerad massör redo för en ny utmaning, skicka in ditt CV och ett personligt brev där du delar med dig av din erfarenhet och varför du är intresserad av rollen.

Kontaktperson:

[email protected]

070-355 05 64 Visa mindre

Account Manager

Är du sugen på att ta nästa kliv i karriären där du får bli en betydande spelare i en platt organisation med korta beslutsvägar? Easyparnter Göteborg befinner sig just nu i en expansiv utvecklingsfas och väntar på dig som vill kliva ombord och vara med och bidra till våran framgångsresa! Vi tror att ansvarstagande, engagemang och driv är nyckeln för att lyckas i rollen och därför har du nu möjlighet att briljera med dina personliga egenskaper som verktyg! ... Visa mer
Är du sugen på att ta nästa kliv i karriären där du får bli en betydande spelare i en platt organisation med korta beslutsvägar? Easyparnter Göteborg befinner sig just nu i en expansiv utvecklingsfas och väntar på dig som vill kliva ombord och vara med och bidra till våran framgångsresa! Vi tror att ansvarstagande, engagemang och driv är nyckeln för att lyckas i rollen och därför har du nu möjlighet att briljera med dina personliga egenskaper som verktyg!

Information om tjänsten

Easypartner Göteborg erbjuder en bred produktportfölj som består av alla större operatörer, flertalet växelleverantörer, Copy/Print- lösningar och flertalet IT- och molntjänster. Vi hjälper våra kunder att utifrån just deras unika behov finna rätt lösning.

Du bedriver Ditt försäljningsarbete självständigt, både gällande nyförsäljning samt befintliga kunder. Vårt arbetssätt präglas av ett nära samarbete med dina kollegor, då vi tillsammans bildar ETT oslagbart team. Vi har kontinuerligt individuella och gemensamma tävlingar för att nå våra mål och du kommer att få individuellt stöd av försäljningschefen.

Du erbjuds

• Ett arbetsklimat som präglas av laganda där ni tillsammans med Easypartners kunder skapar professionella relationer som leder till långsiktiga samarbeten
• En möjlighet att skapa nya livslånga kontakter
• Möjligheten att kunna påverka din löneutveckling i varje affär du gör
• Ett onboardingpaket som ger dig alla verktyg du behöver för att ta dig an rollen

Arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager på Easypartner Göteborg blir din huvudsakliga uppgift att hitta nya kunder och bygga långsiktliga relationer. Du har ett helhetsansvar för den kundplattform du arbetar med och driver hela processen från första kontakt med kund till stängd affär. Tjänsten handlar till stor del om att skapa nya kundrelationer, upprätthålla och utveckla befintliga kundkonton samt vara lyhörd för kundens behov och utmaningar. Exempel på arbetsuppgifter är:

• Att strategiskt bearbeta både nya och nuvarande samarbeten för att bygga långsiktiga relationer med kund
• Driva hela säljprocessen från första kontakt till stängd affär
• Nätverka ute hos kund för relationsbyggande
• Räkna på affärer och offerter

Vem är du?

Vi söker dig som verkligen vill göra affärer, ställer höga krav på dig själv och har en god arbetsmoral. Vi vill att du brinner för att lösa dina kunders utmaningar och är resultatorienterad med en stor servicekänsla. Du har erfarenhet av B2B försäljning, där du är duktig på att både bygga relationer och att dra in nya kunder. Du ska ha viljan i att vilja bli bäst på det du gör!

Meriterande: Erfarenhet av telekom, IT-lösningar och växellösningar är starkt meriterande, men viktigast för oss är att du trivs och vill jobba med tjänsteförsäljning. Visa mindre