Lediga jobb Mobello AB i Göteborg

Se alla lediga jobb från Mobello AB i Göteborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Göteborg som finns inom det yrket.

Säljare extra/vid behov Göteborg, Nordstan

Vill du bli en del av ett ungt och växande företag som ständigt är under utveckling? Nu har du chansen att bli en del av Mobello! Vi söker nya duktiga säljare till vår butik i Göteborg, Nordstan. Vi söker dig som är flexibel och kan hoppa in både helger och vardagar (när du kan). Ett perfekt jobb vid sidan av studier eller annan sysselsättning. Du har tidigare erfarenhet av butiksarbete eller service i någon form. Skriv gärna varför just Du skulle vara en ... Visa mer
Vill du bli en del av ett ungt och växande företag som ständigt är under utveckling? Nu har du chansen att bli en del av Mobello!
Vi söker nya duktiga säljare till vår butik i Göteborg, Nordstan. Vi söker dig som är flexibel och kan hoppa in både helger och vardagar (när du kan). Ett perfekt jobb vid sidan av studier eller annan sysselsättning.
Du har tidigare erfarenhet av butiksarbete eller service i någon form. Skriv gärna varför just Du skulle vara en bra säljare hos Mobello!
Om tjänsten
Som säljare på Mobello tar du emot och välkomnar alla kunder in i butiken. Genom en behovsanalys kommer du fram tillsammans med kunden till vilken produkt hen vill köpa. Du tar även emot kunder som vill lämna in sina telefoner på lagning hos våra duktiga reparatörer. Utöver detta ingår vanliga butikssysslor som t.ex. frontning, städning, inventering med mera. Tjänsten går att kombinera tillsammans med studier men vi ser gärna att du är tillgänglig åtminstone några vardagar per vecka och helger.
Om dig
För att lyckas som säljare hos Mobello tror vi att du är:
Tekniskt intresserad, noggrann och hänger med i vad som händer på mobilmarknaden
Social och utåtriktad och har lätt för att prata med människor
Flexibel
Lojal och har hög arbetsmoral: ärlig, seriös och tar ansvar för dina arbetsuppgifter
Serviceinriktad samt brinner för att skapa den bästa Mobello-upplevelsen för våra kunder
Initiativtagande och har lätt för att prioritera olika arbetsuppgifter samt trivs med att arbeta i högt tempo
Självgående men också en lagspelare som bidrar till att hålla butik och stämning i bästa skick

Känner du igen dig? Då är det möjligt att du är vår nästa toppsäljare! Skriv gärna några ord om varför just Du skulle passa hos oss.
Om oss
Mobello är en snabbväxande entreprenörsdriven butikskedja som säljer snygga mobiltillbehör och lagar mobiltelefoner. Förutom att vi är experter på att laga mobiltelefoner och iPads säljer vi vår egna serier av skal och mobiltillbehör.
Hos Mobello blir du en del av ett tight team av kollegor som gillar snabbt tempo och ständig utveckling!
Om butikerna
Mobello har butiker i Skärholmen Centrum, Täby Centrum, Farsta Centrum, Mall of Scandinavia, Nacka Forum, Åhléns City, Gränby Uppsala samt Nordstan Göteborg.
Vi erbjuder
Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom företaget för rätt person och ser gärna att du utvecklas med oss.
Upplärning och fortsatt coachning av sälj och kundservice
Utbildning till att lära sig mobilreparationer
Spännande tävlingar inom företaget
Roliga After Work och trevliga kollegor
En spännande och föränderlig arbetsmiljö där alla får ta mycket ansvar

Om något av detta låter som något för dig, tveka inte att ansöka! Bifoga gärna både CV samt personligt brev och skriv några meningar om varför just Du skulle passa att arbeta hos oss. Visa mindre

Butikschef Mobello, Nordstan Göteborg

Ansök    Feb 19    Mobello AB    Butiksansvarig
Vill du bli en del av ett ungt och snabbt växande företag som är under ständig utveckling? Nu har du chansen att bli butikschef till vår nya fina butik i Nordstaden i Göteborg! Om tjänsten Som butikschef på Mobello får du en utmärkt möjlighet att utveckla dina egenskaper som ledare och säljare, samtidigt som vi erbjuder upplärning för att lära sig reparera iPhones. Du blir även en del av ett tight team med god sammanhållning. Du kommer att ansvara för buti... Visa mer
Vill du bli en del av ett ungt och snabbt växande företag som är under ständig utveckling? Nu har du chansen att bli butikschef till vår nya fina butik i Nordstaden i Göteborg!
Om tjänsten
Som butikschef på Mobello får du en utmärkt möjlighet att utveckla dina egenskaper som ledare och säljare, samtidigt som vi erbjuder upplärning för att lära sig reparera iPhones. Du blir även en del av ett tight team med god sammanhållning.
Du kommer att ansvara för butikens resultat och dagliga drift. Det innefattar att utveckla en säljande miljö i butiken och erbjuda kunderna service i toppklass. Utöver det ingår ett personalansvar där du coachar och koordinerar dina kollegor i butiken, attestering samt viss schemaläggning.
Som butikschef står du själv för en betydande del av butikens försäljning men du ansvarar också för att sporra och motivera dina anställda att prestera på topp inom försäljning och bibehålla en strukturerad och säljande miljö i butiken. Här finns det mycket att utvecklas inom som att delegera och prata försäljning.
Om dig
För att lyckas som butikschef tror vi att du..
Brinner för att ge våra kunder den bästa servicen
Kunna delegera uppgifter till dina kollegor
Är social och utåtriktad
Älskar att utvecklas inom service och försäljning
Sporras av försäljningsmål och förväntningar
Tål och hanterar stressiga situationer på ett bra sätt
Vilja lära sig allt om mobiltelefoner
Har lätt för att samarbeta och kommunicera
Är ambitiös, lösningsorienterad och idérikHos Mobello jobbar det människor i alla åldrar - men vi tar gärna emot framtidens stjärnor! Har du endast kortare erfarenhet av jobb inom butik/service men känner att du är en framtida ledare? Tveka inte att söka!
Om oss
Mobello är en snabbväxande entreprenörsdriven butikskedja som säljer snygga mobiltillbehör och lagar mobiltelefoner. Vi finns på 6 platser i Stockholm - Skärholmen Centrum, Täby Centrum, Mall of Scandinavia, Farsta Centrum, Nacka Forum och Åhléns City. Utöver Stockholm har vi även öppnat i Uppsala och nu i Göteborg.
Förutom att vi är experter på att laga iPhones och iPads, säljer vi vår egna serie av mobilskal. Vi säljer även mobiltillbehör som phone-grips, sladdar samt hörlurar. Utöver det har vi ett utbud av märkesprodukter från iDeal of Sweden, Richmond & Finch samt Guess m.fl.
Om butiken
Butiken kommer vara under ombyggnation och förväntas öppnas mitten av november. Vi har sex andra butiker runt omkring i Stockholmsområdet samt en i Uppsala.
Vi erbjuder
Vi tillhandahåller goda utvecklingsmöjligheter inom företaget för rätt person och ser gärna att du växer med oss.
Motiverande provisionssystem som gör att du kan påverka din lön
Utbildning och fortsatt coachning av sälj och kundservice
Spännande tävlingar inom företaget
Roliga After Work och trevliga kollegor
En spännande och föränderlig arbetsmiljö där alla tar ansvar och tillsammans utvecklar företaget framåt
Upplärning för att kunna laga enklare mobilreparationerLadda upp/Skicka din ansökan/CV i formatet PDF och bifoga en bild på dig själv. Skriv gärna några rader om varför just Du hade passat denna tjänst. Låter detta som det skulle passa in på dig? Sök jobbet redan idag! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Biträdande butikschef, Mobello Nordstan

Ansök    Jan 24    Mobello AB    Butiksansvarig
Är du en fena på försäljning och kundservice? Gillar du att inspirera och motivera andra? Då kanske du är rätt person för rollen som biträdande butikschef i vår nya butik i Nordstan, Göteborg! Om oss Mobello är en snabbväxande entreprenörsdriven butikskedja som säljer snygga, moderiktiga mobiltillbehör samt lagar mobiltelefoner och surfplattor. Hos oss hittar du ett brett utbud av allt du behöver och vill ha till din mobiltelefon så som skal, skärmskydd, l... Visa mer
Är du en fena på försäljning och kundservice? Gillar du att inspirera och motivera andra? Då kanske du är rätt person för rollen som biträdande butikschef i vår nya butik i Nordstan, Göteborg!
Om oss
Mobello är en snabbväxande entreprenörsdriven butikskedja som säljer snygga, moderiktiga mobiltillbehör samt lagar mobiltelefoner och surfplattor. Hos oss hittar du ett brett utbud av allt du behöver och vill ha till din mobiltelefon så som skal, skärmskydd, laddare, hållare med mera!
Mobello har sex butiker i Stockholm på följande platser: Skärholmen, Täby, Farsta, Mall of Scandinavia, Åhléns City och Nacka Forum samt en butik i Gränbystaden, Uppsala. Nordstan blir därför vår åttonde butik!
Om tjänsten
Som biträdande butikschef på Mobello får du en utmärkt möjlighet att utveckla dina egenskaper som ledare genom att coacha dina kollegor inom sälj och kundservice. Som biträdande butikschef står du också själv för en betydande del av butikens försäljning. Mobello lagar även mobiltelefoner och varje dag jobbar du med en reparatör som lagar de enheter våra kunder lämnar in. Reparatören fungerar också som en säljare och som biträdande butikschef kommer du att få utbildning för enklare reparationer.
Biträdande butikschefen ansvarar för butikens resultat och dagliga drift, när butikschefen inte är på plats. Du kommer dagligen jobba för att skapa och upprätthålla en säljande miljö i butiken och se till att vi erbjuder våra kunder en service i toppklass. Utöver detta ingår ansvar över attestering samt viss schemaläggning.
Om dig
För att lyckas som biträdande butikschef tror vi att du..
Brinner för att ge våra kunder den bästa servicen
Kan delegera uppgifter till dina kollegor
Är social och utåtriktad
Älskar att utvecklas inom service och försäljning
Sporras av försäljningsmål och förväntningar
Tål och hanterar stressiga situationer på ett bra sätt
Har ett intresse för mobiltelefoni och mode
Har lätt för att samarbeta och kommunicera
Är ambitiös, lösningsorienterad och idérik

Hos Mobello jobbar det människor i alla åldrar - men vi tar gärna emot framtidens stjärnor! Har du endast kortare erfarenhet av jobb inom butik/service men känner att du är en framtida ledare? Tveka inte att söka!
Om butiken
Butiken öppnade i december förra året och ligger i "Femman" i Nordstan. Din tjänst kan påbörjas omgående.
Vi erbjuder
Vi vill att Mobello ska vara den perfekta platsen för dig att växa på, både som människa och som yrkesperson. Vi vill att du ska lyckas och att du ska känna dig motiverad och sporrad varje arbetsdag.
Motiverande provisions- och bonussystem som gör att du kan påverka din lön
Utbildning och fortsatt coachning av sälj och kundservice
Spännande tävlingar inom företaget
Trevliga kollegor
En spännande och föränderlig arbetsmiljö där alla tar ansvar och tillsammans utvecklar företaget framåt
Upplärning för att kunna utföra enklare mobilreparationer

Varför skulle just Du passa perfekt för den här tjänsten? Skicka/Ladda upp din ansökan+CV i formatet PDF och bifoga en bild på dig själv. Sök jobbet redan idag! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Visa mindre

Säljare 50% Mobello Nordstan

Vill du bli en del av ett ungt och växande företag som ständigt är under utveckling? Nu har du chansen att bli en del av Mobello! Har du tidigare erfarenhet av sälj eller kundbemötande? Då kanske du är vår nästa topp-säljare i vår nya butik i Nordstan, Göteborg! Om oss Mobello är en snabbväxande entreprenörsdriven butikskedja som säljer snygga, moderiktiga mobiltillbehör samt lagar mobiltelefoner och surfplattor. Hos oss hittar du ett brett utbud av allt d... Visa mer
Vill du bli en del av ett ungt och växande företag som ständigt är under utveckling? Nu har du chansen att bli en del av Mobello! Har du tidigare erfarenhet av sälj eller kundbemötande? Då kanske du är vår nästa topp-säljare i vår nya butik i Nordstan, Göteborg!
Om oss
Mobello är en snabbväxande entreprenörsdriven butikskedja som säljer snygga, moderiktiga mobiltillbehör samt lagar mobiltelefoner och surfplattor. Hos oss hittar du ett brett utbud av allt du behöver och vill ha till din mobiltelefon så som skal, skärmskydd, laddare, hållare med mera!
Mobello har sex butiker i Stockholm på följande platser: Skärholmen, Täby, Farsta, Mall of Scandinavia, Åhléns City och Nacka Forum samt en butik i Gränbystaden, Uppsala. Nordstan blir därför vår åttonde butik!
Om tjänsten som Säljare
Som säljare på Mobello tar du emot och välkomnar alla kunder in i butiken. Genom en behovsanalys kommer du fram tillsammans med kunden till vilken produkt hen vill köpa. Du tar även emot kunder som vill lämna in sina telefoner på lagning hos våra duktiga reparatörer. Utöver detta ingår vanliga butikssysslor som t.ex. frontning, städning, inventering med mera. Tjänsten går att kombinera tillsammans med studier men vi ser gärna att du är tillgänglig åtminstone några vardagar per vecka och helger.
Tjänsten är på 50%, men det finns möjlighet att utöka timmar om så önskas. Har du tidigare erfarenhet av butiksarbete eller service i någon form och känner att detta skulle just passa dig? Skriv gärna varför just Du skulle vara en bra säljare hos Mobello!
Om dig
För att lyckas som säljare hos Mobello tror vi att du är:
Tekniskt intresserad, noggrann och hänger med i vad som händer på mobilmarknaden
Social och utåtriktad och har lätt för att prata med människor
Flexibel
Lojal och har hög arbetsmoral: ärlig, seriös och tar ansvar för dina arbetsuppgifter
Serviceinriktad samt brinner för att skapa den bästa Mobello-upplevelsen för våra kunder
Initiativtagande och har lätt för att prioritera olika arbetsuppgifter samt trivs med att arbeta i högt tempo
Självgående men också en lagspelare som bidrar till att hålla butik och stämning i bästa skick

Känner du igen dig? Då är det möjligt att du är vår nästa toppsäljare! Skriv gärna några ord om varför just Du skulle passa hos oss.
Vi erbjuder
Vi vill att Mobello ska vara den perfekta platsen för dig att växa på, både som människa och som yrkesperson. Vi vill att du ska lyckas och att du ska känna dig motiverad och sporrad varje arbetsdag.
Vidareutbildning inom reparation av mobiltelefoner och iPads
Upplärning och fortsatt coachning av sälj och kundservice
Spännande tävlingar inom företaget
Trevliga kollegor
En spännande och föränderlig arbetsmiljö där alla får ta mycket ansvar

Varför skulle just Du passa perfekt för den här tjänsten? Skicka din ansökan+CV i formatet PDF och bifoga en bild på dig själv. Sök jobbet redan idag! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Visa mindre

Butikschef Mobello, Nordstan Göteborg

Ansök    Aug 31    Mobello AB    Butikssäljare, fackhandel
Är du en fena på försäljning och kundservice? Gillar du att inspirera och motivera andra? Då kanske du är rätt person för rollen som butikschef i vår nya butik i Nordstan, Göteborg! Om oss Mobello är en snabbväxande entreprenörsdriven butikskedja som säljer snygga, moderiktiga mobiltillbehör samt lagar mobiltelefoner och surfplattor. Hos oss hittar du ett brett utbud av allt du behöver och vill ha till din mobiltelefon så som skal, skärmskydd, laddare, hål... Visa mer
Är du en fena på försäljning och kundservice? Gillar du att inspirera och motivera andra? Då kanske du är rätt person för rollen som butikschef i vår nya butik i Nordstan, Göteborg!
Om oss
Mobello är en snabbväxande entreprenörsdriven butikskedja som säljer snygga, moderiktiga mobiltillbehör samt lagar mobiltelefoner och surfplattor. Hos oss hittar du ett brett utbud av allt du behöver och vill ha till din mobiltelefon så som skal, skärmskydd, laddare, hållare med mera!
Mobello har sex butiker i Stockholm på följande platser: Skärholmen, Täby, Farsta, Mall of Scandinavia, Åhléns City och Nacka Forum samt en butik i Gränbystaden, Uppsala. Nordstan blir därför vår åttonde butik!
Om tjänsten
Som butikschef på Mobello får du en utmärkt möjlighet att utveckla dina egenskaper som ledare genom att coacha dina kollegor inom sälj och kundservice. Som butikschef står du också själv för en betydande del av butikens försäljning. Mobello lagar även mobiltelefoner och varje dag jobbar du med en reparatör som lagar de enheter våra kunder lämnar in. Reparatören fungerar också som en säljare och som butikschef kommer du att få utbildning för enklare reparationer.
Butikschefen ansvarar för butikens resultat och dagliga drift. Du kommer dagligen jobba för att skapa och upprätthålla en säljande miljö i butiken och se till att vi erbjuder våra kunder en service i toppklass. Utöver detta ingår ansvar över attestering samt viss schemaläggning.
Om dig
För att lyckas som butikschef tror vi att du..
Brinner för att ge våra kunder den bästa servicen
Kan delegera uppgifter till dina kollegor
Är social och utåtriktad
Älskar att utvecklas inom service och försäljning
Sporras av försäljningsmål och förväntningar
Tål och hanterar stressiga situationer på ett bra sätt
Har ett intresse för mobiltelefoni och mode
Har lätt för att samarbeta och kommunicera
Är ambitiös, lösningsorienterad och idérik

Hos Mobello jobbar det människor i alla åldrar - men vi tar gärna emot framtidens stjärnor! Har du endast kortare erfarenhet av jobb inom butik/service men känner att du är en framtida ledare? Tveka inte att söka!
Om butiken
Butiken öppnar i mitten av november och kommer ligga i "Femman" i Nordstan. Din tjänst börjar tidigare än så med betald utbildning och upplärning.
Vi erbjuder
Vi vill att Mobello ska vara den perfekta platsen för dig att växa på, både som människa och som yrkesperson. Vi vill att du ska lyckas och att du ska känna dig motiverad och sporrad varje arbetsdag.
Motiverande provisions- och bonussystem som gör att du kan påverka din lön
Utbildning och fortsatt coachning av sälj och kundservice
Spännande tävlingar inom företaget
Trevliga kollegor
En spännande och föränderlig arbetsmiljö där alla tar ansvar och tillsammans utvecklar företaget framåt
Upplärning för att kunna utföra enklare mobilreparationer

Varför skulle just Du passa perfekt för den här tjänsten? Skicka din ansökan+CV i formatet PDF och bifoga en bild på dig själv. Sök jobbet redan idag! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Visa mindre

Säljare extra/vid behov Göteborg

Jobbeskrivning Vill du bli en del av ett ungt och växande företag som ständigt är under utveckling? Nu har du chansen att bli en del av Mobello! Vi söker nya duktiga säljare till vår nya butik i Göteborg, Nordstan. Vi söker dig som är flexibel och kan hoppa in både helger och vardagar (när du kan). Ett perfekt jobb vid sidan av studier eller annan sysselsättning. Du har tidigare erfarenhet av butiksarbete eller service i någon form. Skriv gärna varför just... Visa mer
Jobbeskrivning
Vill du bli en del av ett ungt och växande företag som ständigt är under utveckling? Nu har du chansen att bli en del av Mobello!
Vi söker nya duktiga säljare till vår nya butik i Göteborg, Nordstan. Vi söker dig som är flexibel och kan hoppa in både helger och vardagar (när du kan). Ett perfekt jobb vid sidan av studier eller annan sysselsättning.
Du har tidigare erfarenhet av butiksarbete eller service i någon form. Skriv gärna varför just Du skulle vara en bra säljare hos Mobello!
Om tjänsten
Som säljare på Mobello tar du emot och välkomnar alla kunder in i butiken. Genom en behovsanalys kommer du fram tillsammans med kunden till vilken produkt hen vill köpa. Du tar även emot kunder som vill lämna in sina telefoner på lagning hos våra duktiga reparatörer. Utöver detta ingår vanliga butikssysslor som t.ex. frontning, städning, inventering med mera. Tjänsten går att kombinera tillsammans med studier men vi ser gärna att du är tillgänglig åtminstone några vardagar per vecka och helger.
Om dig
För att lyckas som säljare hos Mobello tror vi att du är:
Tekniskt intresserad, noggrann och hänger med i vad som händer på mobilmarknaden
Social och utåtriktad och har lätt för att prata med människor
Flexibel
Lojal och har hög arbetsmoral: ärlig, seriös och tar ansvar för dina arbetsuppgifter
Serviceinriktad samt brinner för att skapa den bästa Mobello-upplevelsen för våra kunder
Initiativtagande och har lätt för att prioritera olika arbetsuppgifter samt trivs med att arbeta i högt tempo
Självgående men också en lagspelare som bidrar till att hålla butik och stämning i bästa skick

Känner du igen dig? Då är det möjligt att du är vår nästa toppsäljare! Skriv gärna några ord om varför just Du skulle passa hos oss.
Om oss
Mobello är en snabbväxande entreprenörsdriven butikskedja som säljer snygga mobiltillbehör och lagar mobiltelefoner. Förutom att vi är experter på att laga mobiltelefoner och iPads säljer vi vår egna serier av skal och mobiltillbehör.
Hos Mobello blir du en del av ett tight team av kollegor som gillar snabbt tempo och ständig utveckling!
Om butikerna
Mobello har butiker i Skärholmen Centrum, Täby Centrum, Farsta Centrum, Mall of Scandinavia, Nacka Forum, Åhléns City samt Gränby i Uppsala. Även nu i mitten av November i Göteborg, Nordstaden.
Vi erbjuder
Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom företaget för rätt person och ser gärna att du utvecklas med oss.
Upplärning och fortsatt coachning av sälj och kundservice
Utbildning till att lära sig mobilreparationer
Spännande tävlingar inom företaget
Roliga After Work och trevliga kollegor
En spännande och föränderlig arbetsmiljö där alla får ta mycket ansvar

Om något av detta låter som något för dig, tveka inte att ansöka! Bifoga gärna både CV samt personligt brev och skriv några meningar om varför just Du skulle passa att arbeta hos oss. Visa mindre

Butikschef Mobello, Nordstan Göteborg

Ansök    Aug 10    Mobello AB    Butikssäljare, fackhandel
Vill du bli en del av ett ungt och snabbt växande företag som är under ständig utveckling? Nu har du chansen att bli butikschef i vår nya butik i Nordstan, Göteborg! Om tjänsten Som butikschef på Mobello får du en utmärkt möjlighet att utveckla dina egenskaper som ledare och säljare, samtidigt som vi erbjuder upplärning till att lära dig att reparera mobiltelefoner. Du kommer att ansvara för butikens resultat och dagliga drift. Det innefattar att utveckla... Visa mer
Vill du bli en del av ett ungt och snabbt växande företag som är under ständig utveckling? Nu har du chansen att bli butikschef i vår nya butik i Nordstan, Göteborg!
Om tjänsten
Som butikschef på Mobello får du en utmärkt möjlighet att utveckla dina egenskaper som ledare och säljare, samtidigt som vi erbjuder upplärning till att lära dig att reparera mobiltelefoner.
Du kommer att ansvara för butikens resultat och dagliga drift. Det innefattar att utveckla en säljande miljö i butiken och erbjuda kunderna service i toppklass. Utöver det ingår ett personalansvar där du coachar och leder dina kollegor i butiken, attestering samt viss schemaläggning.
Som butikschef står du själv för en betydande del av butikens försäljning men du ansvarar också för att sporra och motivera dina anställda att prestera på topp inom försäljning och bibehålla en strukturerad och säljande miljö i butiken. Här finns det mycket att utvecklas inom som att delegera och prata försäljning.
Om dig
För att lyckas som butikschef tror vi att du..
Brinner för att ge våra kunder den bästa servicen
Kunna delegera uppgifter till dina kollegor
Är social och utåtriktad
Älskar att utvecklas inom service och försäljning
Sporras av försäljningsmål och förväntningar
Tål och hanterar stressiga situationer på ett bra sätt
Vilja lära sig allt om mobiltelefoner
Har lätt för att samarbeta och kommunicera
Är ambitiös, lösningsorienterad och idérik

Hos Mobello jobbar det människor i alla åldrar - men vi tar gärna emot framtidens stjärnor! Har du endast kortare erfarenhet av jobb inom butik/service men känner att du är en framtida ledare? Tveka inte att söka!
Om oss
Mobello är en snabbväxande entreprenörsdriven butikskedja som säljer snygga, moderiktiga mobiltillbehör och lagar mobiltelefoner och surfplattor. Hos oss hittar du ett brett utbud av allt du behöver och vill ha till din mobiltelefon så som skal, skärmskydd, laddare, hållare med mera!
Mobello har sex butiker i Stockholm på följande platser: Skärholmen, Täby, Farsta, Mall of Scandinavia, Åhléns City och Nacka Forum samt en butik i Gränbystaden, Uppsala. Nordstan blir därför vår åttonde butik!
Om butiken
Butiken öppnar i mitten av november och kommer ligga i "femman" i Nordstan.
Vi erbjuder
Vi tillhandahåller goda utvecklingsmöjligheter inom företaget för rätt person och ser gärna att du växer med oss.
Motiverande provisionssystem som gör att du kan påverka din lön
Utbildning och fortsatt coachning av sälj och kundservice
Spännande tävlingar inom företaget
Trevliga kollegor
En spännande och föränderlig arbetsmiljö där alla tar ansvar och tillsammans utvecklar företaget framåt
Upplärning för att kunna laga enklare mobilreparationer

Ladda upp/Skicka din ansökan/CV i formatet PDF och bifoga en bild på dig själv. Skriv gärna några rader om varför just Du hade passat denna tjänst. Låter detta som det skulle passa in på dig? Sök jobbet redan idag! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Mobilreparatör Mobello, Nordstan Göteborg

Ansök    Aug 31    Mobello AB    Butikssäljare, fackhandel
Är du en fena på elektronik? Har du tidigare erfarenhet av att laga mobiltelefoner eller datorer? Då kanske du är vår nästa topp-reparatör i vår nya butik i Nordstan, Göteborg! Om oss Mobello är en snabbväxande entreprenörsdriven butikskedja som säljer snygga, moderiktiga mobiltillbehör samt lagar mobiltelefoner och surfplattor. Hos oss hittar du ett brett utbud av allt du behöver och vill ha till din mobiltelefon så som skal, skärmskydd, laddare, hållare ... Visa mer
Är du en fena på elektronik? Har du tidigare erfarenhet av att laga mobiltelefoner eller datorer? Då kanske du är vår nästa topp-reparatör i vår nya butik i Nordstan, Göteborg!
Om oss
Mobello är en snabbväxande entreprenörsdriven butikskedja som säljer snygga, moderiktiga mobiltillbehör samt lagar mobiltelefoner och surfplattor. Hos oss hittar du ett brett utbud av allt du behöver och vill ha till din mobiltelefon så som skal, skärmskydd, laddare, hållare med mera!
Mobello har sex butiker i Stockholm på följande platser: Skärholmen, Täby, Farsta, Mall of Scandinavia, Åhléns City och Nacka Forum samt en butik i Gränbystaden, Uppsala. Nordstan blir därför vår åttonde butik!
Om tjänsten som Mobilreparatör
Som Mobilreparatör på Mobello tar du emot, skriver in samt lagar våra kunders enheter. Vi specialiserar oss inom iPhones och iPads. När det inte finns några enheter att laga hjälper du kunder och fungerar som som en säljare. Självklart ingår vanliga arbetsuppgifter för butiksarbete så som frontning, städning och ett gemensamt ansvar med butikschefen och övrig personal du kommer att jobba med att hålla butiken i toppskick. Mobellos reparatörer sitter ute i butiken och lagar, vilket innebär att det är ett mycket socialt jobb.
Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av att laga mobiltelefoner, antingen privat eller på en tidigare arbetsplats. Skulle du sakna erfarenhet kan vi erbjuda utbildning för rätt person. Skriv gärna några meningar varför just Du skulle passa som vår nya reparatör. Du kanske har byggt datorer tidigare? Viktigast för oss är att du har ett genuint intresse för teknik, är noggrann och är nyfiken på att utvecklas med oss.
Om dig
För att lyckas som Mobilreparatör hos Mobello tror vi att du är..
Tekniskt intresserad, noggrann och hänger med i vad som händer på mobilmarknaden
Social och utåtriktad och har lätt för att prata med människor
Lojal och har hög arbetsmoral: ärlig, seriös och tar ansvar för dina arbetsuppgifter
Serviceinriktad samt brinner för att skapa den bästa Mobello-upplevelsen för våra kunder
Initiativtagande och har lätt för att prioritera olika arbetsuppgifter samt trivs med att arbeta i högt tempo
Självgående men också en lagspelare som bidrar till att hålla butik och stämning i bästa skick
Noggrann och stadig på händerna

Känner du igen dig? Då är det möjligt att du är vår nästa topp-reparatör!
Om butiken
Butiken öppnar i mitten av november och kommer ligga i "Femman" i Nordstan. Din tjänst börjar tidigare än så med betald utbildning och upplärning.
Vi erbjuder
Vi vill att Mobello ska vara den perfekta platsen för dig att växa på, både som människa och som yrkesperson. Vi vill att du ska lyckas och att du ska känna dig motiverad och sporrad varje arbetsdag.
Vidareutbildning inom reparation av mobiltelefoner och iPads
Upplärning och fortsatt coachning av sälj och kundservice
Spännande tävlingar inom företaget
Trevliga kollegor
En spännande och föränderlig arbetsmiljö där alla får ta mycket ansvar

Varför skulle just Du passa perfekt för den här tjänsten? Skicka din ansökan+CV i formatet PDF och bifoga en bild på dig själv. Sök jobbet redan idag! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Visa mindre