Lediga jobb som Driftmaskinist, reningsverk i Göteborg

Se lediga jobb som Driftmaskinist, reningsverk i Göteborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Göteborg som finns hos arbetsgivaren.

Helgtekniker till Pågen // Göteborg

Vill du ha ett utvecklande jobb och samtidigt få tid att dega i soffan mitt i veckan? Sök rollen som helgtekniker hos oss! Om rollen Nu söker vi efter nästa viktiga kugge i hjulet - närmare bestämt efter dig som vill ta del av vårt företag i ständig utveckling! Här får du chansen att verkligen sätta händerna i degen när det kommer till teknik, drift och underhåll i en nyckelroll på vårt företag. I vår automatiserade verksamhet med en mångfald av olika ut... Visa mer
Vill du ha ett utvecklande jobb och samtidigt få tid att dega i soffan mitt i veckan? Sök rollen som helgtekniker hos oss!


Om rollen
Nu söker vi efter nästa viktiga kugge i hjulet - närmare bestämt efter dig som vill ta del av vårt företag i ständig utveckling! Här får du chansen att verkligen sätta händerna i degen när det kommer till teknik, drift och underhåll i en nyckelroll på vårt företag. I vår automatiserade verksamhet med en mångfald av olika utrustningar blir du oljan i maskineriet när du meckar, svetsar och jobbar förebyggande med förbättringsprojekt inom hela teknikområdet - med fokus på lagerbyten och pneumatik. Dessutom får du ta del av vårt strategiska affärsutvecklingsarbete där vi arbetar för att långsiktigt förbättra kvalitet och tillgänglighet. Vi lägger även stor vikt vid att våra medarbetare ska fortsätta växa hos oss. Med andra ord finns här inga käppar i hjulet när det kommer till din egen utveckling! Låter detta som något helt i din smak? Skicka in din ansökan idag!

Arbetstider för denna roll:
tors 09.00-20.45
fre 07.45-19.15
lör 06.30-19.15

Detta tror vi att du har med dig:


- En utbildning på gymnasienivå inom teknik/verkstad

- Kunskap inom pneumatik, svarvning och svetsning

- Svenska och engelska i tal och skrift

- Meriterande med kunskaper inom industriell mekanik, styr, och enklare maskinbearbetning

- Meriterande om du har erfarenhet av underhållssystemet Maximo

Om oss på Pågen
Visst har du hört om Pågen. Sveriges ledande bageri som bakar och utvecklar ett färskt och särskiljande bagerisortiment?för framtidens generationer. Alltid med samma engagemang för nya möjligheter, mod att utmana oss själva och ansvar för att ta långsiktiga beslut. Men visste du att vi även satsar stort på ny teknik och automation? Att vi befinner oss mitt i en spännande teknisk innovationsresa där vi ständigt strävar efter att ligga i framkant? Nu vet du i alla fall. Och vi hoppas att det gör dig ännu piggare på att söka dig till oss! Häng med på resan och säkra driften för att utveckla våra avdelningars framtid - vi ser fram emot din ansökan!


START: Enligt överenskommelse
PLATS: Göteborg
OMFATTNING: Heltid tors-lör
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Senior Talent Manager Mikaela Ehk, [email protected] (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-01-15Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i?Oddworks?värld genom att klicka här (https://oddwork.se/sv/om-oss/) eller hitta fler karriärmöjligheter här. (https://oddwork.se/sv/jobba-hos-oss/) Visa mindre

Drifttekniker till Kungälvs kommun

Arbetsbeskrivning Som drifttekniker i Kungälvs Kommun erbjuds du ett varierande arbete med ett brett utbud av arbetsuppgifter och med frihet under ansvar. Hos oss får du arbeta med b.l.a; eget producerat vatten, spillvatten och dagvatten samt avloppsrening med tillhörande anläggningar och ledningsnät. Du får kollegor med hög kompetens som har kul ihop och bryr sig om varandra. Vi har roliga arbetsuppgifter där vi gör nytta, varje dag. Hos oss får du en try... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Som drifttekniker i Kungälvs Kommun erbjuds du ett varierande arbete med ett brett utbud av arbetsuppgifter och med frihet under ansvar. Hos oss får du arbeta med b.l.a; eget producerat vatten, spillvatten och dagvatten samt avloppsrening med tillhörande anläggningar och ledningsnät. Du får kollegor med hög kompetens som har kul ihop och bryr sig om varandra. Vi har roliga arbetsuppgifter där vi gör nytta, varje dag.
Hos oss får du en trygg anställning.

Du kommer att tillhöra VA-Driftenheten som är del av tekniska verksamheten och ingår i Samhälle och Utveckling. Du en viktig del i det team som ser till våra 3 anläggningars driftsäkerhet uppfylls.

Du kommer bl.a arbeta med
• Tillsyner
• Reningsprocesser
• Driftoptimering
• Felhjälpande underhåll
• Besikningar med inriktnig vattenverk
• Övrig VA-drift

Beredskap ingår i tjänsten. Arbetet är på heltid 07-15.30

Du ansöker på www.randstad.se, senast 2023-04-09. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected] alt +46727190935 

Ansvarsområden
 Huvudsakliga arbetsuppgifter/ansvarsområden

• Kontroll daglig drift av VA-anläggningar.
• Provtagning av Vatten och avlopp
• Deltaga i projekt och tekniska utredningar
• Driftstörningsrapporteringar
• ramtagande av rutiner och instruktioner
• Delta i samarbetet mellan enheter i Kungälv kommun
• Delta i utvecklings- och förändringsarbete inom verksamheten.
• Arbeta enligt Kungälv kommuns anvisningar och ledningssystem.
• Delta i övrigt förekommande arbetsuppgifter inom verksamheten. 

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som drifttekniker hos oss behöver du trivas med, och ha en fallenhet för, problemlösning. Vi söker dig som  är trygg och har lätt för att samarbeta samt har en strukturerad arbetssätt. Du bör också ha en serviceinriktad, engagerad och kommunikativ personlighet eftersom rollen innebär många kontakter både internt och externt. För att lyckas i den här rollen är du en person som genomför ditt arbete självständigt med en förmåga att prioritera och var flexibel. 

Vi söker dig som har: 
• Utbildning som drifttekniker inriktning mot reningsverk (VA)
• Erfarenhet inom VA
• Datorkunskap
• B-körkort

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som drifttekniker i VA-verksamhet med särskild inriktning mot reningsverk eller annan kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Om företaget
 I Kungälv mäts inte storheten i meter utan i det vi drömmer om, satsar på och åstadkommer tillsammans. Här finns ambitioner, stora hjärtan och visioner. I Kungälvs kommun finns spännande och viktiga yrken där du gör skillnad i människors vardag varje dag. Det är det som är storheten. Välkommen till Kungälv! Visa mindre

Drifttekniker sökes till Gryaab!

Ansök    Feb 3    Gryaab AB    Driftmaskinist, reningsverk
På Gryaab jobbar vi tillsammans för ett renare hav och en hållbar framtid. Vi är ett regionalt bolag som renar avloppsvattnet från sju kommuner. Vi kombinerar teknik, innovation och resursåtervinning som skapar miljönytta varje dag. Hållbar utveckling står i fokus. Gryaabs medarbetare är vår viktigaste resurs och du har stora utvecklingsmöjligheter hos oss. Här finns en stark vi-känsla där vi genom ett öppet och positivt synsätt skapar förutsättningar för ... Visa mer
På Gryaab jobbar vi tillsammans för ett renare hav och en hållbar framtid. Vi är ett regionalt bolag som renar avloppsvattnet från sju kommuner. Vi kombinerar teknik, innovation och resursåtervinning som skapar miljönytta varje dag. Hållbar utveckling står i fokus. Gryaabs medarbetare är vår viktigaste resurs och du har stora utvecklingsmöjligheter hos oss. Här finns en stark vi-känsla där vi genom ett öppet och positivt synsätt skapar förutsättningar för en arbetsmiljö där vi trivs och mår bra. När vi mår bra gör vi också ett bättre jobb! Ett starkt engagemang är något som kännetecknar oss och i en öppen och positiv miljö kan engagemanget växa.

Gryaab är inne i en expansiv fas som bland annat innebär att vi kommer genomföra vår största utbyggnad någonsin. Utbyggnaden beräknas vara färdig år 2036. Vill du bli en av oss och vara med på vår resa för ett renare hav och en mer hållbar framtid? Sök jobb hos oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha ett varierande arbete där du får använda många delar av din kompetens? Vill du jobba för ett renare hav och en bättre miljö? Då tycker vi att du ska söka till oss på Gryaab!

Som drifttekniker tillhör du anläggningsgruppen som består utav 12 drifttekniker, en gruppchef och tillsammans ser ni till att de olika reningsprocesserna fungerar så bra de bara kan. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara det dagliga underhållet av maskiner och annan utrustning inom driftområdet, både förebyggande och avhjälpande underhåll. Du kommer att ha daglig tillsyn och rondering av driftområdet. Du har en tät dialog med dina kollegor i både planerade och oplanerade arbeten, åtgärdar avvikelser och informerar andra kollegor på anläggningen om arbetets gång och driftstatus.

Du behöver ha stort fokus på säkerhets- och kvalitetsrutiner och se till att de efterföljs. Du utför också på- och avställningar för processutrusning. Du kommer även hantera arbetsordrar från underhållssystemet, åtgärda larm från processtyrsystemet DeltaV samt hantera processkemikalier. Arbetet innebär en del fysisk ansträngning, som tunga lyft och rengöringsarbeten.

Dina arbetstider är dagtid och du har möjlighet till flextid.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en teknisk gymnasiekompetens, alternativt så har du genomgått en eftergymnasial utbildning med inriktning mot teknikområdet, exempelvis mot vattenrening eller biogas. Om du helt saknar utbildning så tror vi att du kan väga upp det genom att du har en gedigen arbetslivserfarenhet från ett relevant område. Vidare har du B-körkort, god körvana samt god datorvana.

Vi ser det som meriterande om du har truckkörkort, traverskort samt erfarenhet av säkerhetsarbete. Vi ser det även som meriterande om du tidigare jobbat med avloppsreningsprocesser, kemiska processer eller likvärdigt samt att du har erfarenhet av mekanisk utrustning och har arbetat med mekaniskt underhåll.

Som person är du positiv, engagerad och kan samarbeta väl med andra och också arbeta självständigt. Du är också driven, ansvarfull och flexibel i ditt sätt att tänka och vara.

Låter det här som en tjänst för dig, tveka inte att ansöka redan idag då vi kan komma att påbörja processen redan innan det att sista ansökningsdagen har löpt ut.


ÖVRIGT
Hos oss kommer du att ha spännande och meningsfulla arbetsuppgifter. Du har möjlighet till flextid och vi erbjuder ett friskvårdsbidrag som vi hoppas att du använder. Du kan träna på vårt gym och som cykelvänlig arbetsplats har vi också bidrag för utrustning och cykelservice. Gryaab har en personalförening som ordnar många uppskattade trivselaktiviteter under året. Vi tycker att jämställdhet är en viktig faktor både för att nå bra resultat och för att utveckla verksamhetens innehåll och kvalitet. Gryaab har drygt 120 anställda och omsätter cirka 365 miljoner kronor. Vill du läsa mer om oss gå in på gryaab.se

I den här rekryteringen kommer vi att använda oss utav arbetspsykologiska tester.

Gryaab undanber sig att kontaktas av bemannings- och rekryteringsföretag. Visa mindre

Drifttekniker sökes till Gryaab!

Ansök    Maj 25    Gryaab AB    Driftmaskinist, reningsverk
På Gryaab jobbar vi tillsammans för ett renare hav och en bättre miljö. Gryaab ägs av kommunerna Ale, Bollebygd, Göteborg, Härryda, Kungälv, Lerum, Mölndal och Partille. På Ryaverket renar vi avloppsvattnet och tar bort en stor del av de näringsämnen som påverkar övergödningen i havet och återför det i kretsloppet i form av biogas och behandlat slam. Det renade vattnet släpps sedan ut i Göta älv. Gryaab är en modern och helautomatiserad anläggning. Sedan s... Visa mer
På Gryaab jobbar vi tillsammans för ett renare hav och en bättre miljö. Gryaab ägs av kommunerna Ale, Bollebygd, Göteborg, Härryda, Kungälv, Lerum, Mölndal och Partille. På Ryaverket renar vi avloppsvattnet och tar bort en stor del av de näringsämnen som påverkar övergödningen i havet och återför det i kretsloppet i form av biogas och behandlat slam. Det renade vattnet släpps sedan ut i Göta älv. Gryaab är en modern och helautomatiserad anläggning. Sedan starten 1972 har bolaget gjort miljösatsningar för miljarder kronor som gjort att regionens vattendrag befriats från utsläpp av avloppsvatten och bidragit till ett renare hav. För att kunna möta samhällets framtida behov behöver Gryaab utvecklas hållbart. Därför har Gryaab startat programmet Nya Rya. Det blir Gryaabs största utbyggnation någonsin som beräknas vara färdigt år 2036. Gryaab har drygt 110 anställda och omsätter cirka 365 miljoner kronor.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha ett varierande arbete där du får använda många delar av din kompetens? Vill du jobba för ett renare hav och en bättre miljö? Då tycker vi att du ska söka till oss på Gryaab!

Som drifttekniker tillhör du anläggningsgruppen som består utav 12 drifttekniker, en gruppchef och tillsammans ser ni till att de olika reningsprocesserna fungerar så bra de bara kan. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara det dagliga underhållet av maskiner och annan utrustning inom driftområdet, både förebyggande och avhjälpande underhåll. Du kommer att ha daglig tillsyn och rondering av driftområdet. Du har en tät dialog med dina kollegor i både planerade och oplanerade arbeten, åtgärdar avvikelser och informerar andra kollegor på anläggningen om arbetets gång och driftstatus.

Du behöver ha stort fokus på säkerhets- och kvalitetsrutiner och se till att de efterföljs. Du utför också på- och avställningar för processutrusning. Du kommer även hantera arbetsordrar från underhållssystemet, åtgärda larm från processtyrsystemet DeltaV samt hantera processkemikalier. Arbetet innebär en del fysisk ansträngning, som tunga lyft och rengöringsarbeten.

Dina arbetstider är dagtid och du har möjlighet till flextid.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en teknisk gymnasiekompetens, alternativt så har du genomgått en eftergymnasial utbildning med inriktning mot teknikområdet, exempelvis mot vattenrening eller biogas. Om du helt saknar utbildning så tror vi att du kan väga upp det genom att du har en gedigen arbetslivserfarenhet från ett relevant område. Vidare har du B-körkort, god körvana samt god datorvana.

Vi ser det som meriterande om du har truckkörkort, traverskort samt erfarenhet av säkerhetsarbete. Vi ser det även som meriterande om du tidigare jobbat med avloppsreningsprocesser, kemiska processer eller likvärdigt samt att du har erfarenhet av mekanisk utrustning och har arbetat med mekaniskt underhåll.

Som person är du positiv, engagerad och kan samarbeta väl med andra och också arbeta självständigt. Du är också driven, ansvarfull och flexibel i ditt sätt att tänka och vara.

Låter det här som en tjänst för dig, tveka inte att ansöka redan idag då vi kan komma att påbörja processen redan innan det att sista ansökningsdagen har löpt ut.

ÖVRIGT
På Gryaab är vi måna om medarbetarnas personliga utveckling och möjlighet att kombinera arbetsliv med privatliv. Genom ett öppet och positivt synsätt skapar vi förutsättningar för en arbetsmiljö där vi trivs, mår bra och kan göra ett bättre jobb. Ett starkt engagemang är något som kännetecknar oss och vi värnar om en öppen och positiv miljö där vi alla kan utvecklas. Gryaab har en personalförening som anordnar många uppskattade trivselaktiviteter under året. Vi anser att jämställdhet och mångfald i personalstyrkan är en viktig faktor för att nå bra resultat och utveckla verksamhetens innehåll och kvalitet.

I den här rekryteringen kommer vi att använda oss utav arbetspsykologiska tester. Provanställning kan komma att användas. Visa mindre

Drifttekniker sökes till Gryaab!

Ansök    Jun 17    Gryaab AB    Driftmaskinist, reningsverk
På Gryaab jobbar vi tillsammans för ett renare hav och en bättre miljö. Gryaab ägs av kommunerna Ale, Bollebygd, Göteborg, Härryda, Kungälv, Lerum, Mölndal och Partille. På Ryaverket renar vi avloppsvattnet och tar bort en stor del av de näringsämnen som påverkar övergödningen i havet och återför det i kretsloppet i form av biogas och behandlat slam. Det renade vattnet släpps sedan ut i Göta älv. Gryaab är en modern och helautomatiserad anläggning. Sedan s... Visa mer
På Gryaab jobbar vi tillsammans för ett renare hav och en bättre miljö. Gryaab ägs av kommunerna Ale, Bollebygd, Göteborg, Härryda, Kungälv, Lerum, Mölndal och Partille. På Ryaverket renar vi avloppsvattnet och tar bort en stor del av de näringsämnen som påverkar övergödningen i havet och återför det i kretsloppet i form av biogas och behandlat slam. Det renade vattnet släpps sedan ut i Göta älv. Gryaab är en modern och helautomatiserad anläggning. Sedan starten 1972 har bolaget gjort miljösatsningar för miljarder kronor som gjort att regionens vattendrag befriats från utsläpp av avloppsvatten och bidragit till ett renare hav. För att kunna möta samhällets framtida behov behöver Gryaab utvecklas hållbart. Därför har Gryaab startat programmet Nya Rya. Det blir Gryaabs största utbyggnation någonsin som beräknas vara färdigt år 2036. Gryaab har drygt 110 anställda och omsätter cirka 365 miljoner kronor.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha ett varierande arbete där du får använda många delar av din kompetens? Vill du jobba för ett renare hav och en bättre miljö? Då tycker vi att du ska söka till oss på Gryaab!

Som drifttekniker tillhör du anläggningsgruppen som består utav 12 drifttekniker, en gruppchef och tillsammans ser ni till att de olika reningsprocesserna fungerar så bra de bara kan. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara det dagliga underhållet av maskiner och annan utrustning inom driftområdet, både förebyggande och avhjälpande underhåll. Du kommer att ha daglig tillsyn och rondering av driftområdet. Du har en tät dialog med dina kollegor i både planerade och oplanerade arbeten, åtgärdar avvikelser och informerar andra kollegor på anläggningen om arbetets gång och driftstatus.

Du behöver ha stort fokus på säkerhets- och kvalitetsrutiner och se till att de efterföljs. Du utför också på- och avställningar för processutrusning. Du kommer även hantera arbetsordrar från underhållssystemet, åtgärda larm från processtyrsystemet DeltaV samt hantera processkemikalier. Arbetet innebär en del fysisk ansträngning, som tunga lyft och rengöringsarbeten.

Dina arbetstider är dagtid och du har möjlighet till flextid.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en teknisk gymnasiekompetens, alternativt så har du genomgått en eftergymnasial utbildning med inriktning mot teknikområdet, exempelvis mot vattenrening eller biogas. Om du helt saknar utbildning så tror vi att du kan väga upp det genom att du har en gedigen arbetslivserfarenhet från ett relevant område. Vidare har du B-körkort, god körvana samt god datorvana.

Vi ser det som meriterande om du har truckkörkort, traverskort samt erfarenhet av säkerhetsarbete. Vi ser det även som meriterande om du tidigare jobbat med avloppsreningsprocesser, kemiska processer eller likvärdigt samt att du har erfarenhet av mekanisk utrustning och har arbetat med mekaniskt underhåll.

Som person är du positiv, engagerad och kan samarbeta väl med andra och också arbeta självständigt. Du är också driven, ansvarfull och flexibel i ditt sätt att tänka och vara.

Låter det här som en tjänst för dig, tveka inte att ansöka redan idag då vi kan komma att påbörja processen redan innan det att sista ansökningsdagen har löpt ut.

ÖVRIGT
På Gryaab är vi måna om medarbetarnas personliga utveckling och möjlighet att kombinera arbetsliv med privatliv. Genom ett öppet och positivt synsätt skapar vi förutsättningar för en arbetsmiljö där vi trivs, mår bra och kan göra ett bättre jobb. Ett starkt engagemang är något som kännetecknar oss och vi värnar om en öppen och positiv miljö där vi alla kan utvecklas. Gryaab har en personalförening som anordnar många uppskattade trivselaktiviteter under året. Vi anser att jämställdhet och mångfald i personalstyrkan är en viktig faktor för att nå bra resultat och utveckla verksamhetens innehåll och kvalitet.

I den här rekryteringen kommer vi att använda oss utav arbetspsykologiska tester. Provanställning kan komma att användas. Visa mindre

Drifttekniker sökes till Gryaab!

Ansök    Jun 22    Gryaab AB    Driftmaskinist, reningsverk
På Gryaab jobbar vi tillsammans för ett renare hav och en bättre miljö. Gryaab ägs av kommunerna Ale, Bollebygd, Göteborg, Härryda, Kungälv, Lerum, Mölndal och Partille. På Ryaverket renar vi avloppsvattnet och tar bort en stor del av de näringsämnen som påverkar övergödningen i havet och återför det i kretsloppet i form av biogas och behandlat slam. Det renade vattnet släpps sedan ut i Göta älv. Gryaab är en modern och helautomatiserad anläggning. Sedan s... Visa mer
På Gryaab jobbar vi tillsammans för ett renare hav och en bättre miljö. Gryaab ägs av kommunerna Ale, Bollebygd, Göteborg, Härryda, Kungälv, Lerum, Mölndal och Partille. På Ryaverket renar vi avloppsvattnet och tar bort en stor del av de näringsämnen som påverkar övergödningen i havet och återför det i kretsloppet i form av biogas och behandlat slam. Det renade vattnet släpps sedan ut i Göta älv. Gryaab är en modern och helautomatiserad anläggning. Sedan starten 1972 har bolaget gjort miljösatsningar för miljarder kronor som gjort att regionens vattendrag befriats från utsläpp av avloppsvatten och bidragit till ett renare hav. För att kunna möta samhällets framtida behov behöver Gryaab utvecklas hållbart. Därför har Gryaab startat programmet Nya Rya. Det blir Gryaabs största utbyggnation någonsin som beräknas vara färdigt år 2036. Gryaab har drygt 110 anställda och omsätter cirka 365 miljoner kronor.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha ett varierande arbete där du får använda många delar av din kompetens? Vill du jobba för ett renare hav och en bättre miljö? Då tycker vi att du ska söka till oss på Gryaab!

Som drifttekniker tillhör du anläggningsgruppen som består utav 12 drifttekniker, en gruppchef och tillsammans ser ni till att de olika reningsprocesserna fungerar så bra de bara kan. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara det dagliga underhållet av maskiner och annan utrustning inom driftområdet, både förebyggande och avhjälpande underhåll. Du kommer att ha daglig tillsyn och rondering av driftområdet. Du har en tät dialog med dina kollegor i både planerade och oplanerade arbeten, åtgärdar avvikelser och informerar andra kollegor på anläggningen om arbetets gång och driftstatus.

Du behöver ha stort fokus på säkerhets- och kvalitetsrutiner och se till att de efterföljs. Du utför också på- och avställningar för processutrusning. Du kommer även hantera arbetsordrar från underhållssystemet, åtgärda larm från processtyrsystemet DeltaV samt hantera processkemikalier. Arbetet innebär en del fysisk ansträngning, som tunga lyft och rengöringsarbeten.

Dina arbetstider är dagtid och du har möjlighet till flextid.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en teknisk gymnasiekompetens, alternativt så har du genomgått en eftergymnasial utbildning med inriktning mot teknikområdet, exempelvis mot vattenrening eller biogas. Om du helt saknar utbildning så tror vi att du kan väga upp det genom att du har en gedigen arbetslivserfarenhet från ett relevant område. Vidare har du B-körkort, god körvana samt god datorvana.

Vi ser det som meriterande om du har truckkörkort, traverskort samt erfarenhet av säkerhetsarbete. Vi ser det även som meriterande om du tidigare jobbat med avloppsreningsprocesser, kemiska processer eller likvärdigt samt att du har erfarenhet av mekanisk utrustning och har arbetat med mekaniskt underhåll.

Som person är du positiv, engagerad och kan samarbeta väl med andra och också arbeta självständigt. Du är också driven, ansvarfull och flexibel i ditt sätt att tänka och vara.

Låter det här som en tjänst för dig, tveka inte att ansöka redan idag då vi kan komma att påbörja processen redan innan det att sista ansökningsdagen har löpt ut.

ÖVRIGT
På Gryaab är vi måna om medarbetarnas personliga utveckling och möjlighet att kombinera arbetsliv med privatliv. Genom ett öppet och positivt synsätt skapar vi förutsättningar för en arbetsmiljö där vi trivs, mår bra och kan göra ett bättre jobb. Ett starkt engagemang är något som kännetecknar oss och vi värnar om en öppen och positiv miljö där vi alla kan utvecklas. Gryaab har en personalförening som anordnar många uppskattade trivselaktiviteter under året. Vi anser att jämställdhet och mångfald i personalstyrkan är en viktig faktor för att nå bra resultat och utveckla verksamhetens innehåll och kvalitet.

I den här rekryteringen kommer vi att använda oss utav arbetspsykologiska tester. Provanställning kan komma att användas. Visa mindre

Sommarjobb som drifttekniker på Gryaab

Gryaab jobbar för ett renare hav och en bättre miljö. Gryaab ägs av kommunerna Ale, Bollebygd, Göteborg, Härryda, Kungälv, Lerum, Mölndal och Partille. På Ryaverket renar vi avloppsvattnet och tar bort en stor del av de näringsämnen som påverkar övergödningen i havet och återför det i kretsloppet i form av biogas och behandlat slam. Det renade vattnet släpps ut Göta älv och får rinna vidare till havs. Sedan starten 1972 har bolaget gjort miljösatsningar på... Visa mer
Gryaab jobbar för ett renare hav och en bättre miljö. Gryaab ägs av kommunerna Ale, Bollebygd, Göteborg, Härryda, Kungälv, Lerum, Mölndal och Partille. På Ryaverket renar vi avloppsvattnet och tar bort en stor del av de näringsämnen som påverkar övergödningen i havet och återför det i kretsloppet i form av biogas och behandlat slam. Det renade vattnet släpps ut Göta älv och får rinna vidare till havs. Sedan starten 1972 har bolaget gjort miljösatsningar på miljarder kronor i tunnlar och reningsverk. Det har gjort att regionens vattendrag befriats från utsläpp av avloppsvatten och har bidragit till ett renare hav. Gryaab har 105 anställda och omsätter cirka 365 miljoner kronor. Gryaab är en modern och helautomatiserad anläggning.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du få inblick i Sveriges största reningsverk, få goa kollegor och viktig arbetslivserfarenhet? I så fall tycker vi på Gryaab att du ska söka sommarjobb hos oss!

Som sommarjobbande drifttekniker på Gryaab kommer du att tillhöra anläggningsgruppen på driftavdelningen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att de olika reningsprocesserna fungerar.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara det dagliga underhållet av maskiner och annan utrustning inom driftområdet, både förebyggande och avhjälpande underhåll. Du har stort fokus på att säkerhets- och kvalitetsrutiner efterföljs.

Tjänsten är på dagtid med möjlighet till flextid.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som studerar eller har studerat vid högskola eller YH/KY-utbildning inom antingen processteknik och vatten, driftteknik inom vattenrening och biogas eller driftssäkerhet och underhåll. Det är önskvärt att du har gått en teknisk linje på gymnasiet och arbetat eller praktiserat inom processteknik/ underhåll.

Som person är du positiv, engagerad och kan samarbeta väl med andra likaväl som att arbeta mer självständigt. Du är också strukturerad, ansvarsfull och flexibel i ditt sätt att tänka och vara. Arbetet innebär en del fysisk ansträngning, exempelvis tunga lyft och rengöringsarbeten vilket förutsätter att du har en god fysiskt hälsa.

Låter det här som en tjänst för dig? I så fall är du varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Genom ett öppet och positivt synsätt skapar vi förutsättningar för en arbetsmiljö där vi trivs och mår bra och kan göra ett bättre jobb. Ett starkt engagemang är något som kännetecknar oss och i en öppen och positiv miljö kan engagemanget växa. Vi anser att jämställdhet och mångfald i personalstyrkan är en viktig faktor för att nå bra resultat och utveckla verksamhetens innehåll och kvalitet. Visa mindre

Drifttekniker

Ansök    Okt 8    Gryaab AB    Driftmaskinist, reningsverk
På Gryaab jobbar vi tillsammans för ett renare hav och en bättre miljö. Gryaab ägs av kommunerna Ale, Bollebygd, Göteborg, Härryda, Kungälv, Lerum, Mölndal och Partille. På Ryaverket renar vi avloppsvattnet och tar bort en stor del av de näringsämnen som påverkar övergödningen i havet och återför det i kretsloppet i form av biogas och behandlat slam. Det renade vattnet släpps sedan ut i Göta älv. Gryaab är en modern och helautomatiserad anläggning. Sedan s... Visa mer
På Gryaab jobbar vi tillsammans för ett renare hav och en bättre miljö. Gryaab ägs av kommunerna Ale, Bollebygd, Göteborg, Härryda, Kungälv, Lerum, Mölndal och Partille. På Ryaverket renar vi avloppsvattnet och tar bort en stor del av de näringsämnen som påverkar övergödningen i havet och återför det i kretsloppet i form av biogas och behandlat slam. Det renade vattnet släpps sedan ut i Göta älv. Gryaab är en modern och helautomatiserad anläggning. Sedan starten 1972 har bolaget gjort miljösatsningar för miljarder kronor som gjort att regionens vattendrag befriats från utsläpp av avloppsvatten och bidragit till ett renare hav. För att kunna möta samhällets framtida behov behöver Gryaab utvecklas hållbart. Därför har Gryaab startat programmet Nya Rya. Det blir Gryaabs största utbyggnation någonsin som beräknas vara färdigt år 2036. Gryaab har drygt 110 anställda och omsätter cirka 365 miljoner kronor.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du jobba för ett renare hav och en bättre miljö? Vill du ha ett varierande arbete där du får använda många delar av din kompetens? Som drifttekniker på Gryaab tillhör du anläggningsgruppen på driftavdelningen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att de olika reningsprocesserna fungerar.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara det dagliga underhållet av maskiner och annan utrustning inom driftområdet, både förebyggande och avhjälpande underhåll. Du har daglig tillsyn och rondering av driftområdet. Du har en tät dialog med dina kollegor i både planerade och oplanerade arbeten, åtgärdar avvikelser och informerar andra kollegor på anläggningen om arbetets gång och driftstatus. Du har stort fokus på att säkerhets- och kvalitetsrutiner efterföljs. Du utför på- och avställningar för processutrusning. Du kommer även hantera arbetsordrar från underhållssystemet, åtgärda larm från processtyrsystemet DeltaV samt hantera processkemikalier. Arbetet innebär en del fysisk ansträngning, som tunga lyft och rengöringsarbeten.

Dina arbetstider är dagtid. Du har möjlighet till flextid.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har teknisk gymnasiekompetens eller motsvarande kunskaper inom teknikområdet. Du har erfarenhet av arbete med avloppsreningsprocesser, kemiska processer eller likvärdigt. Du har också erfarenhet av mekanisk utrustning och har arbetat med mekaniskt underhåll. Du har B-körkort och vi ser det som meriterande om du har truckkörkort, traverskort samt erfarenhet av säkerhetsarbete. Vi vill att du har datorvana.

Som person är du positiv, engagerad och kan samarbeta väl med andra och också arbeta självständigt. Du är också strukturerad, ansvarsfull och flexibel i ditt sätt att tänka och vara.

Låter det här som en tjänst för dig, tveka inte att ansöka redan idag! Visa mindre

Sommarjobb som drifttekniker på Gryaab

Ansök    Jan 26    Gryaab AB    Driftmaskinist, reningsverk
På Gryaab jobbar vi tillsammans för ett renare hav och en bättre miljö. Gryaab ägs av kommunerna Ale, Bollebygd, Göteborg, Härryda, Kungälv, Lerum, Mölndal och Partille. På Ryaverket renar vi avloppsvattnet och tar bort en stor del av de näringsämnen som påverkar övergödningen i havet och återför det i kretsloppet i form av biogas och behandlat slam. Det renade vattnet släpps sedan ut i Göta älv. Gryaab är en modern och helautomatiserad anläggning. Sedan s... Visa mer
På Gryaab jobbar vi tillsammans för ett renare hav och en bättre miljö. Gryaab ägs av kommunerna Ale, Bollebygd, Göteborg, Härryda, Kungälv, Lerum, Mölndal och Partille. På Ryaverket renar vi avloppsvattnet och tar bort en stor del av de näringsämnen som påverkar övergödningen i havet och återför det i kretsloppet i form av biogas och behandlat slam. Det renade vattnet släpps sedan ut i Göta älv. Gryaab är en modern och helautomatiserad anläggning. Sedan starten 1972 har bolaget gjort miljösatsningar för miljarder kronor som gjort att regionens vattendrag befriats från utsläpp av avloppsvatten och bidragit till ett renare hav. För att kunna möta samhällets framtida behov behöver Gryaab utvecklas hållbart. Därför har Gryaab startat programmet Nya Rya. Det blir Gryaabs största utbyggnation någonsin som beräknas vara färdigt år 2036. Gryaab har drygt 110 anställda och omsätter cirka 365 miljoner kronor.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du få inblick i Sveriges största reningsverk, få goa kollegor och viktig arbetslivserfarenhet? I så fall tycker vi på Gryaab att du ska söka sommarjobb hos oss!

Som sommarjobbande drifttekniker på Gryaab kommer du att tillhöra anläggningsgruppen på driftavdelningen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att de olika reningsprocesserna fungerar. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara det dagliga underhållet av maskiner och annan utrustning inom driftområdet, både förebyggande och avhjälpande underhåll. Du har stort fokus på att säkerhets- och kvalitetsrutiner efterföljs. Tjänsten är på dagtid med möjlighet till flextid.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som gått en teknisk linje på gymnasiet och som är intresserad av processteknik, driftteknik och av underhåll. Som person är du positiv, engagerad och kan samarbeta väl med andra likaväl som att arbeta mer självständigt. Du är också strukturerad, ansvarsfull och flexibel i ditt sätt att tänka och vara. Arbetet innebär en del fysisk ansträngning, exempelvis tunga lyft och rengöringsarbeten vilket förutsätter att du har en god fysiskt hälsa.

Låter det här som en tjänst för dig? I så fall är du varmt välkommen med din ansökan!


ÖVRIGT
Gryaabs värdegrund utgår från ett öppet och positivt synsätt vilket skapar förutsättningar för en arbetsmiljö där vi tillsammans trivs och mår bra. Ett starkt engagemang är något som kännetecknar oss och i en öppen och positiv miljö kan engagemanget växa. Vi är måna om medarbetarnas utveckling och värnar om vikten av att kombinera ett utvecklande arbetsliv med privatlivet. Vi anser att jämställdhet och mångfald i personalstyrkan är en viktig faktor för att nå bra resultat och utveckla verksamhetens uppdrag och kvalitet.

Gryaab har en personalförening som anordnar många uppskattade trivselaktiviteter under året. Vi har även ett gym och cykelverkstad på arbetsplatsen där du kan reparera eller serva din cykel. Naturligtvis har vi både friskvårdsbidrag och cykelbidrag som vi hoppas att du använder. Visa mindre

Driftekniker Avloppsrörnät och anläggningar

Göteborg växer som aldrig förr. Genom arbetet med avfall, vatten och avlopp bidrar Kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle och göra det lätt för göteborgarna att leva hållbart. Utan oss fungerar inte samhället. Vatten, avlopp och avfall är några av samhällets viktigaste grundpelare. Samhällsnyttan, framtidens utmaningar och byggandet av ett hållbart Göteborg ger stor tillfredsställelse. Vi vet att vi gör skillnad, nu och för framtiden. ... Visa mer
Göteborg växer som aldrig förr. Genom arbetet med avfall, vatten och avlopp bidrar Kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle och göra det lätt för göteborgarna att leva hållbart.

Utan oss fungerar inte samhället. Vatten, avlopp och avfall är några av samhällets viktigaste grundpelare. Samhällsnyttan, framtidens utmaningar och byggandet av ett hållbart Göteborg ger stor tillfredsställelse. Vi vet att vi gör skillnad, nu och för framtiden.

ARBETSUPPGIFTER
Är du noggrann och har lätt för att anpassa dig till olika miljöer? Trivs du med att arbeta ute i fält? Nu söker vi drifttekniker till våra avloppsenheter.

Som drifttekniker ansvarar du tillsammans med dina kollegor för den operativa driften av avloppsrörnätet och dess pumpstationer. Du kommer bl.a. arbeta med drift och underhåll av avloppsnätets anläggningsdelar, planerad tillsyn och akuta felsökningar, spolning/slamsugning av avloppsledningar. Verksamheten omfattar hela kommunen och innebär kontakter med abonnenter, andra förvaltningar och bolag samt näringsidkare och myndigheter.

Enheterna består av ca 12 drifttekniker och en driftingenjör. Vi söker drifttekniker till den ena enheten. Beredskapstjänstgöring kan på sikt komma att ingå i tjänsten.

Idag är vi lokaliserade på Ringön i centrala Göteborg och under hösten 2019 kommer vi flytta till nya lokaler vid Alelyckan för att samla hela vår verksamhet för förvaltningen.

Vi arbetar aktivt med att göra det möjligt för våra medarbetare att ha en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är en god och hälsofrämjande arbetsmiljö viktig och erbjuder därför bland annat friskvårdstimma, friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Hos oss får du kollegor med hög kompetens som har kul ihop och bryr sig om varandra. Vi har viktiga arbetsuppgifter där vi gör nytta för göteborgarna. Göteborgs Stad är en stor arbetsgivare. Hos oss får du en trygg anställning och möjlighet till utveckling och karriär.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har gymnasiekompetens med inriktning mot mekanik, rörnätsdrift, VVS, eller motsvarande. Annan likvärdig kompetens kan vara erfarenhet av att ha reparerat / sköt service av pumpar eller ovan beskrivna arbetsuppgifter inom verksamhetsområdet för avlopp. Tjänsten är säkerhetsklassad och för tjänsten krävs körkort B. Det är meriterande om du har C-körkort.

Vi ser att du som söker förstår och tar ansvar för det gemensamma uppdraget och ser möjligheter och hittar lösningar. Som drifttekniker behöver du ta egna initiativ för att få saker att hända.

Rollen innebär kontakt med flera olika aktörer, det är därför viktigt att du med en tillmötesgående och positiv attityd, har vilja och förmåga att lyssna på de du möter i din vardag för att leverera lösningar. Du medverkar aktivt till ett positivt klimat inom gruppen och tar ansvar för dina handlingar. Genom delaktighet och ansvar medverkar du i arbetets planering, genomförande och uppföljning.ÖVRIGT
Tjänsten är säkerhetsklassad.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Gryaab söker sommarjobbare som drifttekniker på Gryaab

Gryaab jobbar för ett renare hav! Det är vi på Gryaab som tar hand om avloppsvattnet från Ale, Göteborg, Härryda, Kungälv, Lerum, Mölndal och Partille. Vi tar bort en stor del av de näringsämnen som bidrar till övergödning i havet och återför det i kretsloppet i form av biogas och behandlat slam. Det renade vattnet släpps ut i Göta älv och får rinna vidare till havs. Sedan starten 1972 har bolaget gjort miljösatsningar på miljarder kronor i tunnlar och ren... Visa mer
Gryaab jobbar för ett renare hav! Det är vi på Gryaab som tar hand om avloppsvattnet från Ale, Göteborg, Härryda, Kungälv, Lerum, Mölndal och Partille. Vi tar bort en stor del av de näringsämnen som bidrar till övergödning i havet och återför det i kretsloppet i form av biogas och behandlat slam. Det renade vattnet släpps ut i Göta älv och får rinna vidare till havs. Sedan starten 1972 har bolaget gjort miljösatsningar på miljarder kronor i tunnlar och reningsverk. Det har gjort att regionens vattendrag befriats från utsläpp av avloppsvatten och har bidragit till ett renare hav. Gryaab har idag 100 anställda och omsätter cirka 360 miljoner kronor. Gryaab är en modern och helautomatiserad anläggning.ARBETSUPPGIFTER
Som sommarvikarie på driftavdelningen kommer du bland annat att:
* underhålla maskiner och annan utrustning inom driftområdet.
* utföra förebyggande underhåll.
* utföra avhjälpande underhåll vid akuta händelser.
I tjänsten kan tunga lyft förekomma och annat arbete som kan vara fysisk ansträngande.

KVALIFIKATIONER
Du studerar eller har studerat vid högskola eller YH/KY-utbildning inom antingen processteknik och vatten, driftteknik inom vattenrening och biogas eller driftssäkerhet och underhåll. Det är önskvärt att du har gått en teknisk linje på gymnasiet och arbetat eller praktiserat inom processteknik/ underhåll.

Som person är du positiv, öppen och engagerad. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

ÖVRIGT
Vi intervjuar löpande under ansökningstiden, därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre