Lediga jobb som Fjärrbilsförare i Göteborg

Se lediga jobb som Fjärrbilsförare i Göteborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Göteborg som finns hos arbetsgivaren.

Dragbilschaufför El-Lastbil

Ansök    Jun 11    Ancotrans AB    Fjärrbilsförare
Dragbilschaufför söks för containerkörning av vår nya el-lastbil i Göteborg. Anders Nielsen & Co/ANCOTRANS är Danmarks största transportör av fraktcontainrar med mer än 900 lastbilar i daglig rotation med kontor i Danmark, Tyskland, Holland och Sverige. Vi siktar på att ge den bästa servicen och lösa alla slags utmaningar tillsammans, där vi med ambitiösa mål för tillväxt, digitalisering och klimat har visioner om att också bli Europas största containertra... Visa mer
Dragbilschaufför söks för containerkörning av vår nya el-lastbil i Göteborg.
Anders Nielsen & Co/ANCOTRANS är Danmarks största transportör av fraktcontainrar med mer än 900 lastbilar i daglig rotation med kontor i Danmark, Tyskland, Holland och Sverige. Vi siktar på att ge den bästa servicen och lösa alla slags utmaningar tillsammans, där vi med ambitiösa mål för tillväxt, digitalisering och klimat har visioner om att också bli Europas största containertransportör.
För att nå vårt mål att bli 100% CO2-neutral har vi investerat i nya el-lastbilar från Volvo. Därför söker vi nu och med löpande urval 1 st, chaufför som kommer att vara med i att utveckla våra el-lastbilar.
Vi söker duktig, flexibel och ansvarsfull förare som har kunskap om att köra med dragbil och trailer/chassi. Har du erfarenhet av containerkörning är det meriterande men inget krav. Det är dock mycket viktigt att du har lust och mod att bli en bra el-lastbil-chaufför.
Anställningen är heltid(40 Timmar). Utgångspunkt är Göteborg(Arendal). Enskilda övernattningar kan ske men då efter överenskommelse.
Du får som utgångspunkt fast bil, men avlösare kommer att tillsättas vid sjukdom/ledighet.
Lite om dig:
Körkort till CE
Giltigt Ykb
Digitalt Förarkort
ADR bevis är en fördel, men inte ett krav.
Truckkort är en fördel men inget krav.

Övrig info:
Lön enligt avtal
Friskvårdsbidrag

Personliga egenskaper:
Sparsam och miljömedveten
Bra sinne för ordning, reda och noggrannhet
Samarbetsvillig

Du kan läsa mycket mer om oss, våra värderingar och kultur här: https://career.ancotrans.com/pages/culture-and-values
... och lite om ANCOTRANS
Ancotrans är ett av Danmarks äldsta familjeägda företag med 140 år bakom sig och 5:e generationen på ägarposten.
Vi är ett dynamiskt företag som drivs av viljan att växa och modet att förändra. Vardagen präglas av fokus på tillväxt, kundservice, utveckling och goda resultat tack vare våra duktiga medarbetare. Samtidigt jobbar vi hårt varje dag för att skapa en fantastisk arbetsmiljö ut i från vår värdegrund som alla i företaget har varit med om att definiera.


Om du har intresse av tjänsten maila då in ditt personliga brev och CV på nedan mail adress.
[email protected] Visa mindre

Fjärrkörning

Ansök    Jun 2    GTH Transport AB    Fjärrbilsförare
Tjena gott folk. Vi söker nu 2 nya kollegor till dragbilchuafför med link och trailer för contanierkörningar. Arbetet går ut på att hämta och lämna contanier i Göteborgs hamn. Du ska köra ut till kunder runtom i landet för att bli lastad och lossad och sedan ställa av i hamnen igen. Arbetet förläggs måndag till fredag eftermiddag beroende på hur effektiv man är.I regel kommer man hem varje dag. 1-2 övernattningar kan förekomma per vecka. Kan detta vara n... Visa mer
Tjena gott folk.
Vi söker nu 2 nya kollegor till dragbilchuafför med link och trailer för contanierkörningar.
Arbetet går ut på att hämta och lämna contanier i Göteborgs hamn.
Du ska köra ut till kunder runtom i landet för att bli lastad och lossad och sedan ställa av i hamnen igen.
Arbetet förläggs måndag till fredag eftermiddag beroende på hur effektiv man är.I regel kommer man hem varje dag.
1-2 övernattningar kan förekomma per vecka.
Kan detta vara något som passar dig hör av dig till oss via mejl eller ring oss.
Lön efter överenskommelse.
Du behöver ha CE YKB (fördel om du har ADR).
[email protected]


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lastbilschaufför sökes för fjärrtransporter

Lastbilschaufför sökes för fjärrtransporter Vi söker erfaren CE chaufför till Göteborg med start sommar 2024. Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter: Lastning, hämtning, lossning och distribution av gods och pall. Kvalifikationer: Som person är du ansvarstagande, noggrann och har en hög servicenivå. Du behöver kunna fatta egna beslut och är duktig på att prioritera i stressiga situationer. Vi ser även att du är kv... Visa mer
Lastbilschaufför sökes för fjärrtransporter
Vi söker erfaren CE chaufför till Göteborg med start sommar 2024.
Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan!


Arbetsuppgifter: Lastning, hämtning, lossning och distribution av gods och pall.


Kvalifikationer: Som person är du ansvarstagande, noggrann och har en hög servicenivå. Du behöver kunna fatta egna beslut och är duktig på att prioritera i stressiga situationer. Vi ser även att du är kvalitetsmedveten, noggrann och engagerad i ditt arbete. Vidare ser vi att du är en lagspelare som även kan arbeta självständigt, flexibel och att du ser fram emot ett fysiskt aktivt arbete. Det är viktigt att du har en god kundservice- och kommunikationsförmåga samt är lösningsfokuserad.
Du behöver kunna planera ditt arbete då våra kunder ska kunna räkna med att du och deras försändelser kommer i tid. God fysik är av stor vikt då du vid lastning och lossning behöver kunna ta i. För detta behöver du ha en god styrka och rörlighet.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Du behöver kunna uppvisa: CE körkort, Giltigt YKB, Giltigt digitalt färdskrivarkort samt ADR intyg.


Krav: CE- Körkort + ADR


Om arbetsplatsen:
Vi är ett litet åkeri med bas i Malmö. Vi expanderar och söker en ny chaufför för fjärrtransporter inom Sveriges gränser med bas i Göteborg.


Om du har frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta oss på; [email protected]


Rekrytering för denna tjänst sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.


Övriga villkor
Arbetstider: Vardagar samt helgarbete kan förekomma.
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Start: sommar 2024 eller enligt överenskommelse
Varmt välkommen med din ansökan!


HT Frakt & Transport AB Visa mindre

CE chaufförer till kommande uppdrag på Volvo Logistics

Ansök    Maj 9    Manpower AB    Fjärrbilsförare
Ser du dig själv som driven, engagerad och framåt? Lockas du av möjligheten att få testa ny teknik och bidra med förbättringsförslag samtidigt som du arbetar med nya fordon? Just nu söker vi CE chaufförer till ett kommande behov på Volvo Logistics. Vill du vara med på Volvos resa? Välkommen med din ansökan redan idag! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo Logistics. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats... Visa mer
Ser du dig själv som driven, engagerad och framåt? Lockas du av möjligheten att få testa ny teknik och bidra med förbättringsförslag samtidigt som du arbetar med nya fordon? Just nu söker vi CE chaufförer till ett kommande behov på Volvo Logistics. Vill du vara med på Volvos resa? Välkommen med din ansökan redan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo Logistics. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo Logistics. Det här är ett konsultuppdrag där du får en visstidsanställning på 6 månader med mycket goda chanser till förlängning. För att vara aktuell för detta uppdrag behöver du vara tillgänglig på heltid och vara öppen för att arbeta 3 skift.

Jobbet som lastbilschaufför på Volvo Logistics

Volvo Logistics arbetar som ett vanligt åkeri men med stort fokus på utveckling och förbättringsarbeten. Det betyder att du levererar gods till Volvos olika kunder och samtidigt arbetar med framtidens lastbilar. Du behöver inte lasta eller lossa men ansvarar för lastsäkringen.

För att trivas i rollen behöver du ha en god kommunikationsförmåga. Man arbetar tätt ihop i ett team där kommunikation sker både på engelska och svenska. Du behöver vara intresserad och nyfiken på ny teknik och kunna utvärdera denna. Vidare ser vi att du är självgående i din yrkesroll, noggrann, organiserad och tar ett stort ansvar.

Du behöver vara öppen för att arbeta 3 skift då Volvo Logistics har verksamhet dygnet runt. Man får alltid en introduktionsutbildning så att du känner dig säker i arbetsuppgifterna när du börjar arbeta. Fortutbildning förekommer under uppdraget och kommer att vara en del av arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

* Har CE-körkort
* Giltigt YKB och förarkort
* Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Övrigt

Placeringsort: Göteborg
Tillsättning: Enligt överenskommelse
Arbetstider: 3 skift

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet vardagar 07:00 - 18:00.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson via epost: [email protected]

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Visa mindre

CE chaufförer till Volvo Logistics

Ansök    Maj 14    Manpower AB    Fjärrbilsförare
Ser du dig själv som driven, engagerad och framåt? Lockas du av möjligheten att få testa ny teknik och bidra med förbättringsförslag samtidigt som du arbetar med nya fordon? Just nu söker vi CE chaufförer till ett kommande behov på Volvo Logistics. Vill du vara med på Volvos resa? Välkommen med din ansökan redan idag! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo Logistics. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats... Visa mer
Ser du dig själv som driven, engagerad och framåt? Lockas du av möjligheten att få testa ny teknik och bidra med förbättringsförslag samtidigt som du arbetar med nya fordon? Just nu söker vi CE chaufförer till ett kommande behov på Volvo Logistics. Vill du vara med på Volvos resa? Välkommen med din ansökan redan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo Logistics. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo Logistics. Det här är ett konsultuppdrag där du får en visstidsanställning på 6 månader med mycket goda chanser till förlängning. För att vara aktuell för detta uppdrag behöver du vara tillgänglig på heltid och vara öppen för att arbeta 3 skift.

Jobbet som lastbilschaufför på Volvo Logistics

Volvo Logistics arbetar som ett vanligt åkeri men med stort fokus på utveckling och förbättringsarbeten. Det betyder att du levererar gods till Volvos olika kunder och samtidigt arbetar med framtidens lastbilar. Du behöver inte lasta eller lossa men ansvarar för lastsäkringen.

För att trivas i rollen behöver du ha en god kommunikationsförmåga. Man arbetar tätt ihop i ett team där kommunikation sker både på engelska och svenska. Du behöver vara intresserad och nyfiken på ny teknik och kunna utvärdera denna. Vidare ser vi att du är självgående i din yrkesroll, noggrann, organiserad och tar ett stort ansvar.

Du behöver vara öppen för att arbeta 3 skift då Volvo Logistics har verksamhet dygnet runt. Man får alltid en introduktionsutbildning så att du känner dig säker i arbetsuppgifterna när du börjar arbeta. Fortutbildning förekommer under uppdraget och kommer att vara en del av arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

* Har CE-körkort
* Giltigt YKB och förarkort
* Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Övrigt

Placeringsort: Göteborg
Tillsättning: Enligt överenskommelse
Arbetstider: 3 skift

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet vardagar 07:00 - 18:00.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson via epost: [email protected]

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Visa mindre

CE chaufför för uppdrag mellan Göteborg & Oslo

Ansök    Maj 20    Vinsta Logistik AB    Fjärrbilsförare
Chaufför till Vinsta Logistik Vinsta Logistik är ett familjeägt företag som erbjuder transport- och logistiktjänster i Sverige och Norge. Vi har över 20 års erfarenhet av branschen och värdesätter kvalitet, service och miljö. Vi söker nu en chaufför som vill vara en del av vårt team och köra mellan Göteborg och Oslo dagligen. Dina arbetsuppgifter Som chaufför hos oss kommer du att: Köra en lastbil med släp mellan Göteborg och Oslo Lasta och lossa gods i sa... Visa mer
Chaufför till Vinsta Logistik
Vinsta Logistik är ett familjeägt företag som erbjuder transport- och logistiktjänster i Sverige och Norge. Vi har över 20 års erfarenhet av branschen och värdesätter kvalitet, service och miljö. Vi söker nu en chaufför som vill vara en del av vårt team och köra mellan Göteborg och Oslo dagligen.
Dina arbetsuppgifter
Som chaufför hos oss kommer du att:
Köra en lastbil med släp mellan Göteborg och Oslo
Lasta och lossa gods i samarbete med kund och chaufför
Följa trafikregler och säkerhetsföreskrifter
Sköta dokumentation och rapportering
Representera företaget på ett professionellt sätt

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs att du:
Har CE-körkort, YKB och digitalt färdskrivarkort
Har minst 2 års erfarenhet av liknande arbete
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Är serviceinriktad, ansvarsfull och flexibel
Kan arbeta självständigt och i team

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i ett växande företag med goda utvecklingsmöjligheter. Du får en fast anställning med marknadsmässig lön och förmåner. Du får även tillgång till moderna och välutrustade fordon och arbetskläder.
Ansökan
Är du intresserad av att jobba hos oss? Skicka då in din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] så snart som möjligt. Tillträde är omgående eller enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.
Välkommen med din ansökan!
Märk ansökan med "Chaufför Göteborg" och skicka ditt CV till [email protected] Visa mindre

Lastbilsförare, Fjärrbilsförare, Chaufför,

Ansök    Apr 23    STK Sweden AB    Fjärrbilsförare
Köra lös trailers med dragbilar, vanliga trailer och kyl trailer, lossa och lasta gods inom Sverige samt Oslo området. Visa mer
Köra lös trailers med dragbilar, vanliga trailer och kyl trailer, lossa och lasta gods inom Sverige samt Oslo området. Visa mindre

Nattchaufför

Ansök    Apr 29    Adsup AB    Fjärrbilsförare
Vilka är vi? Svensk Autotransport AB ingår i koncernen Axess Logistics som är marknadsledande inom billogistik. Dagligen utför Svensk Autotransport transporter av personbilar över hela Sverige. Åkeriet har drygt 275 anställda och ca 145 ekipage i trafik som dagligen förflyttar ca 1400 personbilar. Vad erbjuder vi? Ett arbete med frihet under ansvar Lön enligt kollektivavtal + möjlighet till extra premie i olika nivåer + premie per körd bil Tillsvidare a... Visa mer
Vilka är vi?
Svensk Autotransport AB ingår i koncernen Axess Logistics som är marknadsledande inom billogistik. Dagligen utför Svensk Autotransport transporter av personbilar över hela Sverige. Åkeriet har drygt 275 anställda och ca 145 ekipage i trafik som dagligen förflyttar ca 1400 personbilar.
Vad erbjuder vi? Ett arbete med frihet under ansvar
Lön enligt kollektivavtal + möjlighet till extra premie i olika nivåer + premie per körd bil
Tillsvidare anställning med sedvanlig provanställning. Tjänsterna är heltid
Engagerade kollegor
Skiftschema där man kommer hem varje dag
En arbetsgivare som har krav om att följa kör- & vilotidslagen samt arbetstidslagen.

Du som söker skall ha erfarenhet av att köra med bil och släp eller bil och trailer. Du behöver vara ansvarsfull, kunna ta egna initiativ och vara flexibel. Krav för anställning är CE-behörighet, digitalt förarkort, YKB och samt ha goda kunskaper i svenska språket.
Hjärtat i verksamhetenDet är våra medarbetare som är verksamheten. Det är de som gör jobbet varje dag. Med sin breda tekniska kompetens, sitt kvalitetstänk och sin drivkraft att leverera de bästa logistiklösningarna till våra kunder är de motorn i vår verksamhet. Vi arbetar alltid i nära samarbete med våra kunder. Det skapar fördelar för oss båda. Genom att vi är tillgängliga och lyhörda för våra kunders behov hittar vi ständigt nya vägar till att bli ännu lite bättre i vårt erbjudande. Det skapar fördelar för dig som är kund hos oss. Vi vill utvecklas tillsammans med våra kunder. Vi ska vara det logistikbolag som bäst hanterar förändringar i omvärlden. Vi tänker aldrig stå still.
Vi kan den skandinaviska marknaden Vi är unika – vi är det enda billogistikföretag som kan erbjuda generalagenter och återförsäljare en total logistiklösning för den skandinaviska marknaden för nya importfordon.
Vi erbjuder samma unika logistiklösningar för inlandsdistribution av nya samt begagnade fordon i Skandinavien.
Vi erbjuder logistiklösningar som sparar både tid och pengar för våra kunder.
Vi är med från start till mål och är den enda kontaktpunkt du som kund behöver när det gäller logistiklösningar av fordon i Skandinavien.
Våra kärnvärden
Vi har en gemensam kultur där vi dagligen arbetar efter våra fyra kärnvärden kompetenta, effektiva, lösningsorienterade och nytänkande. Från start till mål ska våra kunder och samarbetspartners känna att vi levererar dessa värden i allt vi gör.
KOMPETENTA – vår breda tekniska kunskap och intresse för bilbranschens behov gör att vi på bästa sätt står rustade att lösa våra kunders utmaningar.
EFFEKTIVA – genom kontinuerlig utveckling av våra IT-system och löpande utbildning av våra medarbetare skapar vi förutsättningar för smidiga och effektiva totallösningar.
LÖSNINGSORIENTERADE – genom nära samarbeten med våra kunder skapar vi lösningar som förenklar och förbättrar kundens vardag.
NYTÄNKANDE – vi vill förtjäna titeln Lead Logistic Provider. Detta gör vi genom att skapa en kunnig och nyfiken ledarbetarkultur som tillsammans med kunderna utvecklar framtidens billogistiklösningar. Visa mindre

CE chaufförer till kommande uppdrag på Volvo Logistics

Ansök    Maj 8    Manpower AB    Fjärrbilsförare
Ser du dig själv som driven, engagerad och framåt? Lockas du av möjligheten att få testa ny teknik och bidra med förbättringsförslag samtidigt som du arbetar med nya fordon? Just nu söker vi CE chaufförer till ett kommande behov på Volvo Logistics. Vill du vara med på Volvos resa? Välkommen med din ansökan redan idag! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo Logistics. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats... Visa mer
Ser du dig själv som driven, engagerad och framåt? Lockas du av möjligheten att få testa ny teknik och bidra med förbättringsförslag samtidigt som du arbetar med nya fordon? Just nu söker vi CE chaufförer till ett kommande behov på Volvo Logistics. Vill du vara med på Volvos resa? Välkommen med din ansökan redan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo Logistics. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo Logistics. Det här är ett konsultuppdrag där du får en visstidsanställning på 6 månader med mycket goda chanser till förlängning. För att vara aktuell för detta uppdrag behöver du vara tillgänglig på heltid och vara öppen för att arbeta 3 skift.

Jobbet som lastbilschaufför på Volvo Logistics

Volvo Logistics arbetar som ett vanligt åkeri men med stort fokus på utveckling och förbättringsarbeten. Det betyder att du levererar gods till Volvos olika kunder och samtidigt arbetar med framtidens lastbilar. Du behöver inte lasta eller lossa men ansvarar för lastsäkringen.

För att trivas i rollen behöver du ha en god kommunikationsförmåga. Man arbetar tätt ihop i ett team där kommunikation sker både på engelska och svenska. Du behöver vara intresserad och nyfiken på ny teknik och kunna utvärdera denna. Vidare ser vi att du är självgående i din yrkesroll, noggrann, organiserad och tar ett stort ansvar.

Du behöver vara öppen för att arbeta 3 skift då Volvo Logistics har verksamhet dygnet runt. Man får alltid en introduktionsutbildning så att du känner dig säker i arbetsuppgifterna när du börjar arbeta. Fortutbildning förekommer under uppdraget och kommer att vara en del av arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

* Har CE-körkort
* Giltigt YKB och förarkort
* Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Övrigt

Placeringsort: Göteborg
Tillsättning: Enligt överenskommelse
Arbetstider: 3 skift

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet vardagar 07:00 - 18:00.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson via epost: [email protected]

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Visa mindre

Fin nattkörning till dig med CE-behörighet samt ADR

Ansök    Apr 9    adacto people AB    Fjärrbilsförare
Till vår kund i Arendal söker vi en erfaren CE förare med ADR styckegods utbildning. Detta jobbet är förlagt på kväll/nattetid och du kör bil och släp och gör ett spetsbyte. För att lyckas i denna rollen krävs det att du har erfarenhet av att köra lastbil och släp. Du är självgående och klarar att ta egna beslut då du arbetar på nattetid då arbetsledningen ej är på plats. Krav för tjänsten är: CE behörighet sedan minst 3 år YKB utbildning ADR styckegods... Visa mer
Till vår kund i Arendal söker vi en erfaren CE förare med ADR styckegods utbildning. Detta jobbet är förlagt på kväll/nattetid och du kör bil och släp och gör ett spetsbyte.
För att lyckas i denna rollen krävs det att du har erfarenhet av att köra lastbil och släp. Du är självgående och klarar att ta egna beslut då du arbetar på nattetid då arbetsledningen ej är på plats.
Krav för tjänsten är:
CE behörighet sedan minst 3 år
YKB utbildning
ADR styckegods
Minst sex månaders erfarenhet av att köra med lastbil och släp
Svenska i tal
2 referenser från tidigare arbeten

Ditt arbetspass startar med att du kontrollerar ekipage samt lastsäkringen av godset. Detta är viktigt då du transporterar farligt gods.
Arbetstiderna är förlagda söndag-torsdag mellan 18,00-03,00.
Detta är ett tillfälle att få en tillsvidaretjänst på nattkörning hos ett stabilt åkeri.
Du kommer att starta din anställning med en provanställning hos oss på adacto people. Om allt går som det ska så övergår anställningen till en tillsvidare anställning hos kunden.
Sök omgående då urval sker löpande.
Hos oss på adacto people finns ett hundratals förare. Vi arbetar nära våra konsulter och tror på att se varje individ.
Vi ger fler möjligheter Visa mindre

CE-chaufför till Ahréns Åkeri AB i Göteborg

Ansök    Apr 9    Ahréns Åkeri AB    Fjärrbilsförare
Ahréns Åkeri AB i Södertälje är en logistikleverantör som erbjuder hela transportkedjan från lagring till transporter. Från vårt huvudkontor utmed E4 i Moraberg utgår våra lastbilar för körning såväl lokalt som i Europa. Vi behöver nu förstärkning av ytterligare CE-chaufförer. För arbetet från Göteborg rör det sig i huvudsak om nattarbete, fjärrkörning med bil och släp. Spetsbyte, fjärr med enstaka lastning/lossning. Krav på vana av att köra med Bil&sl;äp... Visa mer
Ahréns Åkeri AB i Södertälje är en logistikleverantör som erbjuder hela transportkedjan från lagring till transporter. Från vårt huvudkontor utmed E4 i Moraberg utgår våra lastbilar för körning såväl lokalt som i Europa.
Vi behöver nu förstärkning av ytterligare CE-chaufförer.
För arbetet från Göteborg rör det sig i huvudsak om nattarbete, fjärrkörning med bil och släp. Spetsbyte, fjärr med enstaka lastning/lossning.
Krav på vana av att köra med Bil&sl;äp samt inneha YKB och ADR
Notera att vi inte har C-körningar utan endast släpkörningar för CE-behörighet.
Ansökningar görs endast på mail till [email protected] Visa mindre

Dragbil chaufför

Ansök    Apr 22    Iron Wheels AB    Fjärrbilsförare
Iron Wheels AB är ett privat bolag och vara Job att koppla trailer från hamnar och leverera till kunder sen lasta och lämna tillbaka till hamnar. Arbetssökande skall vara serviceinriktade, ordningsamma samt stresståliga och kunna ta egna initiativ och vara kostnadsmedvetna. vidare så krävs det ADR intyg samt digitalt färdskrivarkort + truckkort + YKB , jobbet startar söndag eftermiddag , slutar fredag eftermiddag övernattning i lastbilen under vecka , krav... Visa mer
Iron Wheels AB är ett privat bolag och vara Job att koppla trailer från hamnar och leverera till kunder sen lasta och lämna tillbaka till hamnar. Arbetssökande skall vara serviceinriktade, ordningsamma samt stresståliga och kunna ta egna initiativ och vara kostnadsmedvetna. vidare så krävs det ADR intyg samt digitalt färdskrivarkort + truckkort + YKB , jobbet startar söndag eftermiddag , slutar fredag eftermiddag övernattning i lastbilen under vecka , krav minst 5 år erfarenhet på köra dragbil lasta och lossa kapell Trailer . Iron Wheels AB is a private Company and our Job is connecting trailers from Harbur and unloading to Customer then loading and retning to Harbur .
Job seekers must be service oriented, orderly and stress-resistant and be able to take their own initiatives and be cost conscious. We are looking for a driver for traffic primarily in Scandinavia (Sweden - Norway),
Job seekers must be service oriented, orderly and stress-resistant and be able to take their own initiatives and be cost conscious. further it requires ADR certificate and digital tachograph card + truck card + YKB, the job starts Sunday afternoon, Friday afternoon stops overnight in the truck during the week, requirement at least 3 years experience on driving trak unloading and unloading chapel Trailer
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lastbilschaufför

Ansök    Apr 5    DeXpress AB    Fjärrbilsförare
Vi söker nu efter chaufförer till vårt grymma team i Göteborg . Du som säker skall ha härlig och positiv inställning till ditt arbete. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Körning med trailerdragare där man hämtar trailer i Göteborgshamn lossar / lastar lokalt . Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker nu efter chaufförer till vårt grymma team i Göteborg . Du som säker skall ha härlig och positiv inställning till ditt arbete.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Körning med trailerdragare där man hämtar trailer i Göteborgshamn lossar / lastar lokalt .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

CE Chaufförer Sommarjobb Göteborg

Arbetsbeskrivning: Vi söker efter engagerade CE-chaufförer för sommaranställningar, med möjlighet till förlängning. Som CE-chaufför i vårt team spelar du en vital roll i att garantera att våra kunders varor levereras säkert och effektivt. Du kommer att ingå i ett dynamiskt team och erbjudas en stimulerande arbetsplats fylld med dagliga utmaningar. Din insats är kritisk för att våra kunder ska få sina leveranser i tid, vilket placerar dig i hjärtat av vår ... Visa mer
Arbetsbeskrivning:

Vi söker efter engagerade CE-chaufförer för sommaranställningar, med möjlighet till förlängning. Som CE-chaufför i vårt team spelar du en vital roll i att garantera att våra kunders varor levereras säkert och effektivt. Du kommer att ingå i ett dynamiskt team och erbjudas en stimulerande arbetsplats fylld med dagliga utmaningar. Din insats är kritisk för att våra kunder ska få sina leveranser i tid, vilket placerar dig i hjärtat av vår affärsverksamhet. Arbetet erbjuder flexibla pass, vilket innebär möjligheter till arbete under dagtid, kvällar samt helger.
Kvalifikationer:
CE-körkort och YKB (Yrkeskompetensbevis)
Minst ett års erfarenhet som lastbilschaufför
God förmåga att kommunicera på svenska, både muntligt och skriftligt
Färdskrivarkort
ADR-certifikat är en merit
Du är självgående, ansvarstagande och noggrann
God fysisk hälsa då arbetet kan vara fysiskt krävande

Vi erbjuder:
Konkurrenskraftig lön baserat på erfarenhet och kompetens
En säker och stabil anställning i ett växande företag
En roll där du kan göra skillnad och bidra till företagets framgång
Möjlighet till fortbildning och karriärutveckling

Om du tror att du passar in i denna roll och vill bli en del av vårt dynamiska team, skicka in ditt CV och personligt brev till oss snarast.
Företaget är en jämställd arbetsplats och värdesätter mångfald. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.
Observera att vi kommer att intervjua kandidater löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!
Om Företaget:
Vi är ett etablerat och växande bemanningsföretag med huvudkontor i Göteborg. Vi erbjuder tjänster till en mängd olika branscher över hela landet och vi söker nu erfrna och pålitliga CE-chaufförer för att utöka vårt team. Visa mindre

Fin nattkörning till dig med CE-behörighet samt ADR

Ansök    Apr 5    adacto people AB    Fjärrbilsförare
Till vår kund i Arendal söker vi en erfaren CE förare med ADR styckegods utbildning. Detta jobbet är förlagt på kväll/nattetid och du kör bil och släp och gör ett spetsbyte. För att lyckas i denna rollen krävs det att du har erfarenhet av att köra lastbil och släp. Du är självgående och klarar att ta egna beslut då du arbetar på nattetid då arbetsledningen ej är på plats. Krav för tjänsten är: CE behörighet sedan minst 3 år YKB utbildning ADR styckegods... Visa mer
Till vår kund i Arendal söker vi en erfaren CE förare med ADR styckegods utbildning. Detta jobbet är förlagt på kväll/nattetid och du kör bil och släp och gör ett spetsbyte.
För att lyckas i denna rollen krävs det att du har erfarenhet av att köra lastbil och släp. Du är självgående och klarar att ta egna beslut då du arbetar på nattetid då arbetsledningen ej är på plats.
Krav för tjänsten är:
CE behörighet sedan minst 3 år
YKB utbildning
ADR styckegods
Minst sex månaders erfarenhet av att köra med lastbil och släp
Svenska i tal
2 referenser från tidigare arbeten

Ditt arbetspass startar med att du kontrollerar ekipage samt lastsäkringen av godset. Detta är viktigt då du transporterar farligt gods.
Arbetstiderna är förlagda söndag-torsdag mellan 18,00-03,00.
Detta är ett tillfälle att få en tillsvidaretjänst på nattkörning hos ett stabilt åkeri.
Du kommer att starta din anställning med en provanställning hos oss på adacto people. Om allt går som det ska så övergår anställningen till en tillsvidare anställning hos kunden.
Sök omgående då urval sker löpande.
Hos oss på adacto people finns ett hundratals förare. Vi arbetar nära våra konsulter och tror på att se varje individ.
Vi ger fler möjligheter Visa mindre

CE lastbilschaufförer Göteborg

Ansök    Mar 13    Manpower AB    Fjärrbilsförare
Är du i sökandet efter nya möjligheter inom transportbranschen? Trivs du med att möta människor och lägga fokus på att erbjuda en högkvalitativ service till kunder? För närvarande söker vi på Manpower CE lastbilschaufförer till PostNord i Göteborg. Om du är redo att ta itu med nya utmaningar och vill bli en värdefull del av ett dedikerat team, ser vi fram emot att ta emot din ansökan. Den här tjänsten är ett samarbete mellan oss på Manpower och PostNord. ... Visa mer
Är du i sökandet efter nya möjligheter inom transportbranschen? Trivs du med att möta människor och lägga fokus på att erbjuda en högkvalitativ service till kunder? För närvarande söker vi på Manpower CE lastbilschaufförer till PostNord i Göteborg. Om du är redo att ta itu med nya utmaningar och vill bli en värdefull del av ett dedikerat team, ser vi fram emot att ta emot din ansökan.

Den här tjänsten är ett samarbete mellan oss på Manpower och PostNord. Du kommer att bli anställd av oss på Manpower men arbeta på plats hos PostNord. Detta är ett konsultuppdrag där du får en 6 månaders visstidsanställning och har goda chanser till förlängning. Arbetstiderna är förlagda både dagtid och kvällstid.

Om jobbet

PostNord är ett av Sveriges mest kända varumärken, de finns överallt. De säkerställer att postservicen fungerar och är länken mellan människor och företag. Deras ambition är att göra vardagen enklare för alla i Sverige. Som lastbilschaufför hos PostNord är du oersättlig. Du kommer att köra distribution och leverera paket och pall till PostNords kunder runt om Göteborg. Här kommer du att bemöta många olika kunder och det gäller därför att du kan ge en god service, du är PostNords ansikte utåt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

* Har CE körkort
* Har ett giltigt YKB
* Behärskar svenska väl i tal och skrift

Vi ser det som meriterande om du har ADR, har ett truckkort med behörigheterna A1-4 och B1-B4 och om du tidigare har arbetat med lastbilskörning eller service.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar och att du känner ett stort engagemang för ditt arbete. Det är också viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt och att du utför ditt arbete med stor noggrannhet. Därutöver har du en god förmåga att arbeta självständigt. Sist men inte minst fokuserar du på att ge kunden en så bra upplevelse som möjligt.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en Konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Övrigt

Placeringsort: Göteborg
Tillsättning: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid och kvällstid

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet helgfria vardagar 07:00 - 18:00.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson via epost: [email protected]

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ta del av våra jobbsökartips på Manpower.se

På sidan https://www.manpower.se/sv/jobbsokande/kom-igang hittar du tips och inspiration som underlättar när du bestämt dig för att söka nytt jobb! Ta del av CV-mallar för alla typer av jobbansökningar, tips för hur du skriver ett personligt brev och förbered dig för intervju med hjälp av vår intervjuguide. Visa mindre

Lastbilsförare, Fjärrbilsförare, Chaufför,

Ansök    Mar 20    STK Sweden AB    Fjärrbilsförare
Köra lös trailers med dragbilar, vanliga trailer och kyl trailer, lossa och lasta gods inom Sverige samt Oslo området. Visa mer
Köra lös trailers med dragbilar, vanliga trailer och kyl trailer, lossa och lasta gods inom Sverige samt Oslo området. Visa mindre

Heltidstjänst CE chaufförer

Värnamo Godstrafik AB söker rutinerade CE chaufförer till Göteborg Är du en social , trevlig , ordningsam och rutinerad chaufför som letar efter din nästa utmaning? Följ med på vår utveckling när vi expanderar i Göteborg. Värnamo Godstrafik AB är ett åkeri med huvudkontor i Värnamo med filial i Göteborg. Tillsammans är vi ca 120 stycken. Vår huvudsakliga verksamhet är trafik åt DHL där vi bedriver distributions trafik i Värnamo med omnejd och med vår... Visa mer
Värnamo Godstrafik AB söker rutinerade CE chaufförer till Göteborg


Är du en social , trevlig , ordningsam och rutinerad chaufför som letar efter din nästa utmaning? Följ med på vår utveckling när vi expanderar i Göteborg.


Värnamo Godstrafik AB är ett åkeri med huvudkontor i Värnamo med filial i Göteborg. Tillsammans är vi ca 120 stycken. Vår huvudsakliga verksamhet är trafik åt DHL där vi bedriver distributions trafik i Värnamo med omnejd och med våra partibilar trafikerar vi förutom Värnamo, även Göteborg , Halland, Skåne, Blekinge och Kronoberg.


För att passa in i hos oss tror vi att du är:
- Flexibel med ansvarskänsla
- Ordentlig och varsam med fordon och arbetsredskap
- En lagspelare
Krav:
CE körkort
YKB-utbildning
Truckkort
klarar svenska språket i tal och skrift.


Vi erbjuder:
Tillsvidareanställning (provanställning tillämpas)
Lön enligt avtal
Modern vagnpark
Trevliga kollegor
Varierande arbete
Tjänsten startar 2 maj
Frågor kring tjänsterna eller ansökan skickas på mejl till Vivianne Sutt
[email protected]


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

CE chaufför LINK och TRAILER

Ansök    Feb 19    GTH Transport AB    Fjärrbilsförare
Vi söker 2 erfarna chaufförer till dragbilskörning för att köra LINK och TRAILER. Leverera godset på ett säkert och effektivt sätt. Arbetet går ut på att hämta och lämna container i Göteborgs hamn. Du ska köra ut till kunder runtom i landet för att bli lastad och lossad sedan ställa av i hamnen igen. Arbetet förläggs måndag till fredag eftermiddag beroende på hur effektiv man är. 1-3 övernattningar kan förekomma per vecka. Kan detta vara något som passar ... Visa mer
Vi söker 2 erfarna chaufförer till dragbilskörning för att köra LINK och TRAILER.
Leverera godset på ett säkert och effektivt sätt.
Arbetet går ut på att hämta och lämna container i Göteborgs hamn. Du ska köra ut till kunder runtom i landet för att bli lastad och lossad sedan ställa av i hamnen igen.
Arbetet förläggs måndag till fredag eftermiddag beroende på hur effektiv man är.
1-3 övernattningar kan förekomma per vecka.
Kan detta vara något som passar dig hör av dig till oss via mejl eller ring oss.
Lön efter överenskommelse.
Du behöver ha CE YKB (fördel om du har ADR).
Med vänliga hälsningar GTH TRANSPORT
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

CE Chaufförer för fasta uppdrag dagtid

Plats: DB Schenker, Hisings Backa Tjänst: Lots CE Chaufför Arbetstid: 07:00 - 16:00, måndag till fredag Vi letar efter två erfarna CE-chaufförer för lotsning under vardagar, mellan kl. 07-16, med bas i Hisings-Backa. Vi föredrar kandidater med minst två års erfarenhet av att köra fordon med bil och släp (24 meter). Arbetsuppgifter: Som Lastbilschaufför hos oss kommer du att ha en central roll i vår verksamhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att i... Visa mer
Plats: DB Schenker, Hisings Backa
Tjänst: Lots CE Chaufför
Arbetstid: 07:00 - 16:00, måndag till fredag
Vi letar efter två erfarna CE-chaufförer för lotsning under vardagar, mellan kl. 07-16, med bas i Hisings-Backa. Vi föredrar kandidater med minst två års erfarenhet av att köra fordon med bil och släp (24 meter).
Arbetsuppgifter: Som Lastbilschaufför hos oss kommer du att ha en central roll i vår verksamhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
Transport av gods till och från olika företag.
Säker lastning och lossning av styckegods.
Upprätthållande av fordonet och rapportering av eventuella problem.
Följa trafikregler och säkerhetsföreskrifter.

Kvalifikationer: För att vara framgångsrik i rollen som Lastbilschaufför hos oss krävs följande kvalifikationer:
Körkort för tung lastbil och släp (CE-körkort).
Yrkeskompetensbevis (YKB).
ADR grund.
God körvana och utmärkt körsäkerhet.
Erfarenhet av att backa med med bil släp (24 meters)
Förmåga att arbeta självständigt och i enlighet med tidtabeller.
Utmärkt fysisk kondition och förmåga att utföra lastnings- och lossningsarbete.
Truckkort är meriterande.
Tala skriva på Svenska.

Vi erbjuder:
En fast anställning med regelbundna arbetstider.
Konkurrenskraftig lön och förmåner.
Möjlighet till yrkesmässig utveckling inom företaget.
En positiv och stödjande arbetsmiljö.
Om företaget:

HGS ProStaff Group är ett etablerat och pålitligt bemanningsföretag inom transportbranschen. Vi är ett ledande bemanningsföretag som stolt kan presentera en dedikerad personal och en modern flotta av kompetenta medarbetare. Vår framgång är resultatet av vår strävan att erbjuda skräddarsydda bemanningslösningar som motsvarar våra kunders specifika behov. Vi tror på att bygga starka och långsiktiga relationer med både företag och kandidater, och vår kompetens och erfarenhet gör oss till en föredragen partner inom bemanning. Vi tror på att erbjuda våra anställda en trygg och givande arbetsmiljö.
Om du är en ansvarsfull och erfaren Lastbilschaufför som vill bli en del av vårt team, ser vi fram emot din ansökan.
Tjänsterna kan komma att tillsättas tidigare. Visa mindre

Chaufför Sideloader(Sima)

Ansök    Feb 28    Ancotrans AB    Fjärrbilsförare
Chaufför sökes till Sideloader(Sima) Anders Nielsen & Co/ANCOTRANS är Danmarks största transportör av fraktcontainrar med mer än 900 lastbilar i daglig rotation med kontor i Danmark, Tyskland, Holland och Sverige. Vi siktar på att ge den bästa servicen och lösa alla slags utmaningar tillsammans, där vi med ambitiösa mål för tillväxt, digitalisering och klimat har visioner om att också bli Europas största containertransportör. Vi söker därför duktig, flex... Visa mer
Chaufför sökes till Sideloader(Sima)
Anders Nielsen & Co/ANCOTRANS är Danmarks största transportör av fraktcontainrar med mer än 900 lastbilar i daglig rotation med kontor i Danmark, Tyskland, Holland och Sverige. Vi siktar på att ge den bästa servicen och lösa alla slags utmaningar tillsammans, där vi med ambitiösa mål för tillväxt, digitalisering och klimat har visioner om att också bli Europas största containertransportör.
Vi söker därför duktig, flexibel och ansvarsfull förare som har kunskap och erfarenhet om att köra med dragbil / Sideloader (Sima) och trailer/chassi.
Anställningen är heltid (40 Timmar). Utgångspunkt är Göteborg(Arendal) och övernattning är förekommande i lastbil.
Du får som utgångspunkt fast bil, men avlösare kommer att tillsättas vid sjukdom/ledighet.
Lite om dig:
Körkort till CE
Erfarenhet Sideloader (Sima)
Giltigt Ykb
Digitalt Förarkort
ADR
Truckkort är en fördel men inget krav.

Övrig info:
Lön enligt avtal
Friskvårdsbidrag

Personliga egenskaper:
Sparsam och miljömedveten
Bra sinne för ordning, reda och noggrannhet
Samarbetsvillig

Du kan läsa mycket mer om oss, våra värderingar och kultur här: https://career.ancotrans.com/pages/culture-and-values
... och lite om ANCOTRANS
Ancotrans är ett av Danmarks äldsta familjeägda företag med 140 år bakom sig och 5:e generationen på ägarposten.
Vi är ett dynamiskt företag som drivs av viljan att växa och modet att förändra. Vardagen präglas av fokus på tillväxt, kundservice, utveckling och goda resultat tack vare våra duktiga medarbetare. Samtidigt jobbar vi hårt varje dag för att skapa en fantastisk arbetsmiljö ut i från vår värdegrund som alla i företaget har varit med om att definiera.
Frågor om tjänsten besvaras av Thomas Hansson.
[email protected]
+46 768 536940 Visa mindre

CE chaufför för uppdrag mellan Göteborg & Oslo

Ansök    Jan 24    Vinsta Logistik AB    Fjärrbilsförare
Chaufför till Vinsta Logistik Vinsta Logistik är ett familjeägt företag som erbjuder transport- och logistiktjänster i Sverige och Norge. Vi har över 20 års erfarenhet av branschen och värdesätter kvalitet, service och miljö. Vi söker nu en chaufför som vill vara en del av vårt team och köra mellan Göteborg och Oslo dagligen. Dina arbetsuppgifter Som chaufför hos oss kommer du att: Köra en lastbil med släp mellan Göteborg och Oslo Lasta och lossa gods i sa... Visa mer
Chaufför till Vinsta Logistik
Vinsta Logistik är ett familjeägt företag som erbjuder transport- och logistiktjänster i Sverige och Norge. Vi har över 20 års erfarenhet av branschen och värdesätter kvalitet, service och miljö. Vi söker nu en chaufför som vill vara en del av vårt team och köra mellan Göteborg och Oslo dagligen.
Dina arbetsuppgifter
Som chaufför hos oss kommer du att:
Köra en lastbil med släp mellan Göteborg och Oslo
Lasta och lossa gods i samarbete med kund och chaufför
Följa trafikregler och säkerhetsföreskrifter
Sköta dokumentation och rapportering
Representera företaget på ett professionellt sätt

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs att du:
Har CE-körkort, YKB och digitalt färdskrivarkort
Har minst 2 års erfarenhet av liknande arbete
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Är serviceinriktad, ansvarsfull och flexibel
Kan arbeta självständigt och i team

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i ett växande företag med goda utvecklingsmöjligheter. Du får en fast anställning med marknadsmässig lön och förmåner. Du får även tillgång till moderna och välutrustade fordon och arbetskläder.
Ansökan
Är du intresserad av att jobba hos oss? Skicka då in din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] så snart som möjligt. Tillträde är omgående eller enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.
Välkommen med din ansökan!
Märk ansökan med "Chaufför Göteborg" och skicka ditt CV till [email protected] Visa mindre

CE Testförare till Volvo Hällered

Ansök    Feb 1    Manpower AB    Fjärrbilsförare
Är du passionerad för fordon och teknisk utveckling inom lastbilsbranschen? Har du erfarenhet av att köra lastbil med släp och en förmåga att identifiera och lösa tekniska problem? Nu söker vi på Manpower testförare med CE körkort till Volvo Hällered och söker därför dig som lockas av denna möjlighet. Välkommen med din ansökan redan idag! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbe... Visa mer
Är du passionerad för fordon och teknisk utveckling inom lastbilsbranschen? Har du erfarenhet av att köra lastbil med släp och en förmåga att identifiera och lösa tekniska problem? Nu söker vi på Manpower testförare med CE körkort till Volvo Hällered och söker därför dig som lockas av denna möjlighet. Välkommen med din ansökan redan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo. Det här är ett konsultuppdrag där du får en visstidsanställning på 6 månader med goda chanser till förlängning. Arbetstider är förlagda antingen under 2-skift dag och kväll, natt eller helg.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierande och varje dag innebär nya utmaningar. Arbetet innefattar framförallt testkörning på kundens provbanor men också tester av de olika tekniska lösningarna inom tunga fordon samt uthållighetstester av lastbilarna.

Det förekommer även körningar för att testa fordonens funktioner i kyla/värme, man kan då få åka på så kallade expeditioner till södra Europa eller norra Sverige.

Kvalifikationer

Vi söker vi dig som

* Har en dokumenterad erfarenhet av att ha kört lastbil med släp i några års tid
* Har CE körkort och ett giltigt YKB, förarkort
* Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
* Har ett genuint intresse av teknik och att köra tunga fordon

Det är meriterande om du har körkort för buss. Det är även meriterande om du har erfarenhet av test och verifiering inom fordonsindustrin. Erfarenhet kring svets, tryckluftsteknik, el samt mätutrustning är även det meriterande.

Som person ser vi att du är driven, engagerad och arbetsvillig. Besitter en analytisk förmåga med ett starkt intresse för teknik. Har förmågan att förstå och identifiera potentiella orsaker till problem. Du har en hög förmåga att kommunicera samt har lätt för att lära dig nya rutiner. Vi ser även att du är självgående men också kan samarbeta med dina kollegor.

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Övrigt

Placeringsort: Hällered, Borås
Tillsättning: Enligt överenskommelse
Arbetstider: 2-skift dag och kväll, natt eller helg

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet vardagar 07:00 - 18:00.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson via epost: [email protected]

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Visa mindre

C och CE chaufförer till kommande behov i Göteborg

Ansök    Jan 31    Manpower AB    Fjärrbilsförare
Har du ett C eller ett CE körkort och trivs bäst bakom ratten? Är du samtidigt intresserad av att utvecklas inom transportbranschen och brinner för att erbjuda en förstklassig service? Just nu letar vi på Manpower chaufförer till våra kommande uppdrag i Göteborg. Vill du ansluta till ett spännande uppdrag och växa tillsammans med oss? Välkommen med din ansökan redan idag! Den här är ett samarbete mellan oss på Manpower och våra kunder runt om Göteborg med... Visa mer
Har du ett C eller ett CE körkort och trivs bäst bakom ratten? Är du samtidigt intresserad av att utvecklas inom transportbranschen och brinner för att erbjuda en förstklassig service? Just nu letar vi på Manpower chaufförer till våra kommande uppdrag i Göteborg. Vill du ansluta till ett spännande uppdrag och växa tillsammans med oss? Välkommen med din ansökan redan idag!

Den här är ett samarbete mellan oss på Manpower och våra kunder runt om Göteborg med omnejd. Du kommer att bli anställd av oss på Manpower men arbeta på plats hos någon av våra kunder. Detta är ett konsultuppdrag som påbörjas med en visstidsanställning på 6 månader, därefter har du goda chanser till förlängning eller ett eventuellt övertag direkt av kund.

Om jobbet

Tjänsterna är på heltid och start förväntas vara under våren/sommaren 2024. Arbetsuppgifterna består bland annat av lossning, lastning och transport av gods. Arbetstiderna varierar beroende på uppdrag och kan vara förlagda både dagtid, kväll, natt eller skift under både vardagar och helger. Övernattningar kan förekomma.

Kvalifikationer

För att lyckas i detta uppdrag behöver du vara ansvarstagande, självgående och flexibel. Du bör trivas i serviceorienterade situationer och ha god kontakt med människor. Du behöver kunna fatta egna beslut och är duktig på att prioritera i stressiga situationer. Vi ser även att du är kvalitetsmedveten, försiktig och engagerad i ditt arbete. Du är mån om din arbetsplats och är varsam med fordon och arbetsredskap.

Vi söker dig som

* Har ett C eller ett CE körkort
* Har ett giltigt YKB och förarkort
* Behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift
* Du har tillgång till egen bil

Vi ser det som meriterande om du har ADR, truckkort och tidigare har arbetat med lastbilskörning eller service.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundskontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en Konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Övrigt

Placeringsort: Göteborg med omnejd
Tillsättning: Under vår/sommar 2024
Arbetstider: Dagtid, kväll, natt, skift under både vardagar och helger. Övernattningar kan förekomma.

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet helgfria vardagar 07:00 - 18:00.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson via epost: [email protected]

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post!

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Lastbilsförare, Fjärrbilsförare, Chaufför,

Ansök    Jan 14    STK Sweden AB    Fjärrbilsförare
Köra löstrailer med dragbilar, vanliga trailer och kyl trailer, lossa och lasta gods inom Sverige samt Oslo området. Visa mer
Köra löstrailer med dragbilar, vanliga trailer och kyl trailer, lossa och lasta gods inom Sverige samt Oslo området. Visa mindre

CE Chaufförer för fasta uppdrag dagtid

Plats: DB Schenker, Hisings Backa Tjänst: Lots CE Chaufför Arbetstid: 07:00 - 16:00, måndag till fredag Vi letar efter två erfarna CE-chaufförer för lotsning under vardagar, mellan kl. 07-16, med bas i Hisings-Backa. Vi föredrar kandidater med minst två års erfarenhet av att köra fordon med bil och släp (24 meter). Arbetsuppgifter: Som Lastbilschaufför hos oss kommer du att ha en central roll i vår verksamhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att i... Visa mer
Plats: DB Schenker, Hisings Backa
Tjänst: Lots CE Chaufför
Arbetstid: 07:00 - 16:00, måndag till fredag
Vi letar efter två erfarna CE-chaufförer för lotsning under vardagar, mellan kl. 07-16, med bas i Hisings-Backa. Vi föredrar kandidater med minst två års erfarenhet av att köra fordon med bil och släp (24 meter).
Arbetsuppgifter: Som Lastbilschaufför hos oss kommer du att ha en central roll i vår verksamhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
Transport av gods till och från olika företag.
Säker lastning och lossning av styckegods.
Upprätthållande av fordonet och rapportering av eventuella problem.
Följa trafikregler och säkerhetsföreskrifter.

Kvalifikationer: För att vara framgångsrik i rollen som Lastbilschaufför hos oss krävs följande kvalifikationer:
Körkort för tung lastbil och släp (CE-körkort).
Yrkeskompetensbevis (YKB).
ADR grund.
God körvana och utmärkt körsäkerhet.
Erfarenhet av att backa med med bil släp (24 meters)
Förmåga att arbeta självständigt och i enlighet med tidtabeller.
Utmärkt fysisk kondition och förmåga att utföra lastnings- och lossningsarbete.
Truckkort är meriterande.
Tala skriva på Svenska.

Vi erbjuder:
En fast anställning med regelbundna arbetstider.
Konkurrenskraftig lön och förmåner.
Möjlighet till yrkesmässig utveckling inom företaget.
En positiv och stödjande arbetsmiljö.
Om företaget:

HGS ProStaff Group är ett etablerat och pålitligt bemanningsföretag inom transportbranschen. Vi är ett ledande bemanningsföretag som stolt kan presentera en dedikerad personal och en modern flotta av kompetenta medarbetare. Vår framgång är resultatet av vår strävan att erbjuda skräddarsydda bemanningslösningar som motsvarar våra kunders specifika behov. Vi tror på att bygga starka och långsiktiga relationer med både företag och kandidater, och vår kompetens och erfarenhet gör oss till en föredragen partner inom bemanning. Vi tror på att erbjuda våra anställda en trygg och givande arbetsmiljö.
Om du är en ansvarsfull och erfaren Lastbilschaufför som vill bli en del av vårt team, ser vi fram emot din ansökan.
Tjänsterna kan komma att tillsättas tidigare. Visa mindre

Dragbil chaufför

Ansök    Jan 15    Iron Wheels AB    Fjärrbilsförare
Iron Wheels AB är ett privat bolag och vara Job att koppla trailer från hamnar och leverera till kunder sen lasta och lämna tillbaka till hamnar. Arbetssökande skall vara serviceinriktade, ordningsamma samt stresståliga och kunna ta egna initiativ och vara kostnadsmedvetna. vidare så krävs det ADR intyg samt digitalt färdskrivarkort + truckkort + YKB , jobbet startar söndag eftermiddag , slutar fredag eftermiddag övernattning i lastbilen under vecka , krav... Visa mer
Iron Wheels AB är ett privat bolag och vara Job att koppla trailer från hamnar och leverera till kunder sen lasta och lämna tillbaka till hamnar. Arbetssökande skall vara serviceinriktade, ordningsamma samt stresståliga och kunna ta egna initiativ och vara kostnadsmedvetna. vidare så krävs det ADR intyg samt digitalt färdskrivarkort + truckkort + YKB , jobbet startar söndag eftermiddag , slutar fredag eftermiddag övernattning i lastbilen under vecka , krav minst 5 år erfarenhet på köra dragbil lasta och lossa kapell Trailer . Iron Wheels AB is a private Company and our Job is connecting trailers from Harbur and unloading to Customer then loading and retning to Harbur .
Job seekers must be service oriented, orderly and stress-resistant and be able to take their own initiatives and be cost conscious. We are looking for a driver for traffic primarily in Scandinavia (Sweden - Norway),
Job seekers must be service oriented, orderly and stress-resistant and be able to take their own initiatives and be cost conscious. further it requires ADR certificate and digital tachograph card + truck card + YKB, the job starts Sunday afternoon, Friday afternoon stops overnight in the truck during the week, requirement at least 3 years experience on driving trak unloading and unloading chapel Trailer
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lastbilschaufför

Ansök    Dec 17    DeXpress AB    Fjärrbilsförare
Vi söker nu efter chaufförer till vårt grymma team i Göteborg . Du som säker skall ha härlig och positiv inställning till ditt arbete. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Körning med trailerdragare där man hämtar trailer i Göteborgs hamn lossar / lastar lokalt . Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker nu efter chaufförer till vårt grymma team i Göteborg . Du som säker skall ha härlig och positiv inställning till ditt arbete.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Körning med trailerdragare där man hämtar trailer i Göteborgs hamn lossar / lastar lokalt .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

CE chaufför dragbil

Ansök    Dec 29    GTH Transport AB    Fjärrbilsförare
Vi söker 2 erfarna chaufförer till dragbilskörning för att köra LINK och TRAILER. Leverera godset på ett säkert och effektivt sätt. Arbetet går ut på att hämta och lämna trailer i Göteborgs hamn. Du ska köra ut till kunder runtom i landet för att bli lastad och lossad sedan ställa av i hamnen igen. Arbetet förläggs måndag till fredag eftermiddag beroende på hur effektiv man är. 1-3 övernattningar kan förekomma per vecka. Kan detta vara något som passar di... Visa mer
Vi söker 2 erfarna chaufförer till dragbilskörning för att köra LINK och TRAILER.
Leverera godset på ett säkert och effektivt sätt.
Arbetet går ut på att hämta och lämna trailer i Göteborgs hamn. Du ska köra ut till kunder runtom i landet för att bli lastad och lossad sedan ställa av i hamnen igen.
Arbetet förläggs måndag till fredag eftermiddag beroende på hur effektiv man är.
1-3 övernattningar kan förekomma per vecka.
Kan detta vara något som passar dig hör av dig till oss via mejl eller ring oss.
Lön efter överenskommelse.
Du behöver ha CE YKB (fördel om du har ADR).
Med vänliga hälsningar GTH TRANSPORT
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

CE-chaufför till Ahréns Åkeri AB i Göteborg

Ansök    Jan 3    Ahréns Åkeri AB    Fjärrbilsförare
Ahréns Åkeri AB i Södertälje är en logistikleverantör som erbjuder hela transportkedjan från lagring till transporter. Från vårt huvudkontor utmed E4 i Moraberg utgår våra lastbilar för körning såväl lokalt som i Europa. Vi behöver nu förstärkning av ytterligare CE-chaufförer. För arbetet från Göteborg rör det sig i huvudsak om nattarbete, fjärrkörning med bil och släp. Spetsbyte, fjärr med enstaka lastning/lossning. Krav på vana av att köra med Bil&sl;äp... Visa mer
Ahréns Åkeri AB i Södertälje är en logistikleverantör som erbjuder hela transportkedjan från lagring till transporter. Från vårt huvudkontor utmed E4 i Moraberg utgår våra lastbilar för körning såväl lokalt som i Europa.
Vi behöver nu förstärkning av ytterligare CE-chaufförer.
För arbetet från Göteborg rör det sig i huvudsak om nattarbete, fjärrkörning med bil och släp. Spetsbyte, fjärr med enstaka lastning/lossning.
Krav på vana av att köra med Bil&sl;äp samt inneha YKB och ADR
Notera att vi inte har C-körningar utan endast släpkörningar för CE-behörighet.
Ansökningar görs endast på mail till [email protected] Visa mindre

CE chaufför dragbil

Ansök    Nov 9    GTH Transport AB    Fjärrbilsförare
Då vi nu växer&ut;ökar söker vi erfarna chaufförer till dragbilskörning för att köra och leverera god på ett säkert och effektivt sätt. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att inkludera att transportera varor, hantera lastning och lossning samt se till att lasten är säker och korrekt säkrad. Arbetet går ut på att hämta och lämna trailer i Göteborgs hamn. Du ska köra ut till kunder runtom i landet för att bli lastad och lossad sedan ställa av i hamnen igen.... Visa mer
Då vi nu växer&ut;ökar söker vi erfarna chaufförer till dragbilskörning för att köra och leverera god på ett säkert och effektivt sätt. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att inkludera att transportera varor, hantera lastning och lossning samt se till att lasten är säker och korrekt säkrad.
Arbetet går ut på att hämta och lämna trailer i Göteborgs hamn. Du ska köra ut till kunder runtom i landet för att bli lastad och lossad sedan ställa av i hamnen igen.
Arbetet förläggs måndag till fredag eftermiddag beroende på hur effektiv man är.
1-3 övernattningar kan förekomma per vecka.
Kan detta vara något som passar dig hör av dig till oss via mejl eller ring oss.
Lön efter överenskommelse.
Du behöver ha CE YKB (fördel om du har ADR).
Med vänliga hälsningar GTH TRANSPORT


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lastbilschaufför

Ansök    Nov 13    DeXpress AB    Fjärrbilsförare
Vi söker nu efter chaufförer till vårt grymma team i Göteborg . Du som säker skall ha härlig och positiv inställning till ditt arbete. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Körning med trailerdragare där man hämtar trailer i Göteborgshamn lossar runt i Sverige samt lastar och kopplar loss i Göteborgshamn . Man ligger ute under vecka med återkommande resor till Göteborg . Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppn... Visa mer
Vi söker nu efter chaufförer till vårt grymma team i Göteborg . Du som säker skall ha härlig och positiv inställning till ditt arbete.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Körning med trailerdragare där man hämtar trailer i Göteborgshamn lossar runt i Sverige samt lastar och kopplar loss i Göteborgshamn .
Man ligger ute under vecka med återkommande resor till Göteborg .

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Truck Driver

Ansök    Nov 27    FA Group AB    Fjärrbilsförare
We do look a driver from Gotheborg area. The job is starting and finishing in Gotheborg. 5 days in the truck and weekend home. Visa mer
We do look a driver from Gotheborg area.
The job is starting and finishing in Gotheborg.
5 days in the truck and weekend home. Visa mindre

CE Chaufför Sökes för fast uppdrag i Göteborg

Plats: DB Schenker, Hisings Backa Tjänst: Lots CE Chaufför Arbetstid: 07:00 - 16:00, måndag till fredag Om företaget: HGS ProStaff Group är ett etablerat och pålitligt bemanningsföretag inom transportbranschen. Vi är ett ledande bemanningsföretag som stolt kan presentera en dedikerad personal och en modern flotta av kompetenta medarbetare. Vår framgång är resultatet av vår strävan att erbjuda skräddarsydda bemanningslösningar som motsvarar våra kunders spe... Visa mer
Plats: DB Schenker, Hisings Backa
Tjänst: Lots CE Chaufför
Arbetstid: 07:00 - 16:00, måndag till fredag
Om företaget: HGS ProStaff Group är ett etablerat och pålitligt bemanningsföretag inom transportbranschen. Vi är ett ledande bemanningsföretag som stolt kan presentera en dedikerad personal och en modern flotta av kompetenta medarbetare. Vår framgång är resultatet av vår strävan att erbjuda skräddarsydda bemanningslösningar som motsvarar våra kunders specifika behov. Vi tror på att bygga starka och långsiktiga relationer med både företag och kandidater, och vår kompetens och erfarenhet gör oss till en föredragen partner inom bemanning. Vi tror på att erbjuda våra anställda en trygg och givande arbetsmiljö.
Arbetsuppgifter: Som Lastbilschaufför hos oss kommer du att ha en central roll i vår verksamhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
Transport av gods till och från olika företag.
Säker lastning och lossning av styckegods.
Upprätthållande av fordonet och rapportering av eventuella problem.
Följa trafikregler och säkerhetsföreskrifter.

Kvalifikationer: För att vara framgångsrik i rollen som Lastbilschaufför hos oss krävs följande kvalifikationer:
Körkort för tung lastbil och släp (CE-körkort).
Yrkeskompetensbevis (YKB).
ADR grund.
God körvana och utmärkt körsäkerhet.
Erfarenhet av att backa med med bil släp (24 meters)
Förmåga att arbeta självständigt och i enlighet med tidtabeller.
Utmärkt fysisk kondition och förmåga att utföra lastnings- och lossningsarbete.
Truckkort är meriterande.

Vi erbjuder:
En fast anställning med regelbundna arbetstider.
Konkurrenskraftig lön och förmåner.
Möjlighet till yrkesmässig utveckling inom företaget.
En positiv och stödjande arbetsmiljö.

Om du är en ansvarsfull och erfaren Lastbilschaufför som vill bli en del av vårt team, ser vi fram emot din ansökan.
Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Visa mindre

Chaufför till Dragbil sökes

Ansök    Okt 10    GTH Transport AB    Fjärrbilsförare
Då vi nu växer&ut;ökar söker vi nu 2 chaufförer till dragbilskörning med link, trailer och 1 chaufför för trailerkörning. Vi ser till helst att du har lite erfarenhet av dragbilskörning är flexibel och problemlösare har god kundkunskap Arbetet går ut på att hämta och lämna container i Göteborgs hamn. Du ska köra ut till kunder runtom i landet för att bli lastad och lossad sedan ställa av i hamnen igen. Arbetet förläggs måndag till fredag eftermiddag ber... Visa mer
Då vi nu växer&ut;ökar söker vi nu 2 chaufförer till dragbilskörning med link, trailer och 1 chaufför för trailerkörning. Vi ser till helst att du har lite erfarenhet av dragbilskörning är flexibel och problemlösare har god kundkunskap


Arbetet går ut på att hämta och lämna container i Göteborgs hamn. Du ska köra ut till kunder runtom i landet för att bli lastad och lossad sedan ställa av i hamnen igen.
Arbetet förläggs måndag till fredag eftermiddag beroende på hur effektiv man är.
1-2 övernattningar kan förekomma per vecka.


Kan detta vara något som passar dig hör av dig till oss via mejl eller ring oss.
Lön efter överenskommelse.
Du behöver ha CE YKB (fördel om du har ADR).
Ansökan sker på [email protected]
Med vänliga hälsningar GTH TRANSPORT
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

CE Chaufförer Sökes för kyl & frystransporter

Plats: Hisings-Backa, Göteborg Tjänst: CE Chaufför Arbetstid: Varierande Om företaget: HGS ProStaff Group är ett etablerat och pålitligt bemanningsföretag inom transportbranschen. Vi är ett ledande bemanningsföretag som stolt kan presentera en dedikerad personal och en modern flotta av kompetenta medarbetare. Vår framgång är resultatet av vår strävan att erbjuda skräddarsydda bemanningslösningar som motsvarar våra kunders specifika behov. Vi tror på att by... Visa mer
Plats: Hisings-Backa, Göteborg
Tjänst: CE Chaufför
Arbetstid: Varierande
Om företaget: HGS ProStaff Group är ett etablerat och pålitligt bemanningsföretag inom transportbranschen. Vi är ett ledande bemanningsföretag som stolt kan presentera en dedikerad personal och en modern flotta av kompetenta medarbetare. Vår framgång är resultatet av vår strävan att erbjuda skräddarsydda bemanningslösningar som motsvarar våra kunders specifika behov. Vi tror på att bygga starka och långsiktiga relationer med både företag och kandidater, och vår kompetens och erfarenhet gör oss till en föredragen partner inom bemanning. Vi tror på att erbjuda våra anställda en trygg och givande arbetsmiljö.
Arbetsuppgifter: Som Lastbilschaufför hos oss kommer du att ha en central roll i vår verksamhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
Transport av kyl frysvaror till olika butiker runtom i Västsverige.
Säker lastning och lossning av livsmedel.
Upprätthållande av fordonet och rapportering av eventuella problem.
Följa trafikregler och säkerhetsföreskrifter.

Kvalifikationer: För att vara framgångsrik i rollen som Lastbilschaufför hos oss krävs följande kvalifikationer:
Körkort för tung lastbil och släp (CE-körkort).
Yrkeskompetensbevis (YKB).
ADR 1.3 minst.
God körvana och utmärkt körsäkerhet.
Förmåga att arbeta självständigt och i enlighet med tidtabeller.
Utmärkt fysisk kondition och förmåga att utföra lastnings- och lossningsarbete.
Truckkort enligt TLP-10.

Vi erbjuder:
En fast anställning.
Konkurrenskraftig lön och förmåner.
Möjlighet till yrkesmässig utveckling inom företaget.
En positiv och stödjande arbetsmiljö.

Om du är en ansvarsfull, punktlig och erfaren Lastbilschaufför som vill bli en del av vårt team, ser vi fram emot din ansökan. Visa mindre

Extrajobb på Volvo Logistics som CE lastbilschaufför

Ansök    Sep 29    Manpower AB    Fjärrbilsförare
Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Ser du dig själv som driven, engagerad och framåt? Vill du ha möjligheten att få testa ny teknik och bidra med förbättringsförslag samtidigt som du arbetar med nya fordon? Just nu söker vi CE lastbilschaufförer på deltid till Volvo Logistics. Vill du vara med på Volvos resa? Välkommen med din ansökan redan idag! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo. ... Visa mer
Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Ser du dig själv som driven, engagerad och framåt? Vill du ha möjligheten att få testa ny teknik och bidra med förbättringsförslag samtidigt som du arbetar med nya fordon? Just nu söker vi CE lastbilschaufförer på deltid till Volvo Logistics. Vill du vara med på Volvos resa? Välkommen med din ansökan redan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo. Det här är ett extrajobb där du behöver ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Arbetstiderna är förlagda under dagtid och kvällstid vardagar måndag till fredag.

I samband med att du registrerar din ansökan får du gärna ladda upp ditt studieintyg/sysselsättningsintyg!

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Om jobbet

Volvo är en populär kund och många av våra konsulter stannar där länge. Volvo kör två olika körningar, en kortare och en längre.

På den kortare körningen kör man i Göteborg mellan två lager med trailer. Som chaufför lastar och lossar man inte men är ansvarig för lastsäkringen. Man kommer också att arbeta med förbättringsarbete.

Den längre körningen är med bil och släp och går till Köping. Det är lastning och lossning från sidan och som förare är du ansvarig för att lasten är rätt säkrad, du är inte med och lossar och lastar. Du startar och slutar i Göteborg och sover aldrig borta. Vissa dagar arbetar man med förbättring och underhåll av bilarna. Du kommer att köra nya fordon med ny teknik.

Du får alltid en introduktionsutbildning på Volvo så du känner dig säker i arbetsuppgifterna när du börjar arbeta själv. Fortutbildning förekommer under uppdraget och kommer vara en del av arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

* Har CE-körkort
* Giltigt YKB
* Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
* Tillgång till egen bil
* Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% till exempel extrajobb, studier mm.

Som person ser vi att du tycker att det är kul att få arbeta med den senaste tekniken och utvärdera den. Du behöver vara organiserad, kommunikativ och ta ett stort ansvar. Vidare ser vi att du är självgående i din yrkesroll och har någon erfarenhet av att köra CE. Vi ser även att du är flexibel för att arbeta olika skift, måndag till fredag.

Övrigt

Placeringsort: Göteborg
Tillsättning: Enligt överenskommelse
Arbetstider: dagtid och kvällstid

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet vardagar 07:00 - 18:00.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson via epost: [email protected]

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Visa mindre

CE Chaufförer Sökes för fast uppdrag i Göteborg

Plats: DB Schenker, Göteborg Tjänst: Lots CE Chaufför Arbetstid: 07:00 - 16:00, måndag till fredag Om företaget: HGS ProStaff Group är ett etablerat och pålitligt bemanningsföretag inom transportbranschen. Vi är ett ledande bemanningsföretag som stolt kan presentera en dedikerad personal och en modern flotta av kompetenta medarbetare. Vår framgång är resultatet av vår strävan att erbjuda skräddarsydda bemanningslösningar som motsvarar våra kunders specifik... Visa mer
Plats: DB Schenker, Göteborg
Tjänst: Lots CE Chaufför
Arbetstid: 07:00 - 16:00, måndag till fredag
Om företaget: HGS ProStaff Group är ett etablerat och pålitligt bemanningsföretag inom transportbranschen. Vi är ett ledande bemanningsföretag som stolt kan presentera en dedikerad personal och en modern flotta av kompetenta medarbetare. Vår framgång är resultatet av vår strävan att erbjuda skräddarsydda bemanningslösningar som motsvarar våra kunders specifika behov. Vi tror på att bygga starka och långsiktiga relationer med både företag och kandidater, och vår kompetens och erfarenhet gör oss till en föredragen partner inom bemanning. Vi tror på att erbjuda våra anställda en trygg och givande arbetsmiljö.
Arbetsuppgifter: Som Lastbilschaufför hos oss kommer du att ha en central roll i vår verksamhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
Transport av gods till och från olika företag.
Säker lastning och lossning av styckegods.
Upprätthållande av fordonet och rapportering av eventuella problem.
Följa trafikregler och säkerhetsföreskrifter.

Kvalifikationer: För att vara framgångsrik i rollen som Lastbilschaufför hos oss krävs följande kvalifikationer:
Körkort för tung lastbil och släp (CE-körkort).
Yrkeskompetensbevis (YKB).
ADR grund.
God körvana och utmärkt körsäkerhet.
Förmåga att arbeta självständigt och i enlighet med tidtabeller.
Utmärkt fysisk kondition och förmåga att utföra lastnings- och lossningsarbete.
Truckkort är meriterande.

Vi erbjuder:
En fast anställning med regelbundna arbetstider.
Konkurrenskraftig lön och förmåner.
Möjlighet till yrkesmässig utveckling inom företaget.
En positiv och stödjande arbetsmiljö.

Om du är en ansvarsfull och erfaren Lastbilschaufför som vill bli en del av vårt team, ser vi fram emot din ansökan. Visa mindre

Lastbilschaufför sökes

Ansök    Okt 2    L&S Frakt AB    Fjärrbilsförare
Vi söker en erfaren lastbilschaufför, minst fem års yrkesvana, med CE körkort för inrikes transporter. Visa mer
Vi söker en erfaren lastbilschaufför, minst fem års yrkesvana, med CE körkort för inrikes transporter. Visa mindre

CE Chaufförer Sökes för kyl & frystransporter

Plats: Hisings-Backa, Göteborg Tjänst: CE Chaufför Arbetstid: Varierande Om företaget: HGS ProStaff Group är ett etablerat och pålitligt bemanningsföretag inom transportbranschen. Vi är ett ledande bemanningsföretag som stolt kan presentera en dedikerad personal och en modern flotta av kompetenta medarbetare. Vår framgång är resultatet av vår strävan att erbjuda skräddarsydda bemanningslösningar som motsvarar våra kunders specifika behov. Vi tror på att by... Visa mer
Plats: Hisings-Backa, Göteborg
Tjänst: CE Chaufför
Arbetstid: Varierande
Om företaget: HGS ProStaff Group är ett etablerat och pålitligt bemanningsföretag inom transportbranschen. Vi är ett ledande bemanningsföretag som stolt kan presentera en dedikerad personal och en modern flotta av kompetenta medarbetare. Vår framgång är resultatet av vår strävan att erbjuda skräddarsydda bemanningslösningar som motsvarar våra kunders specifika behov. Vi tror på att bygga starka och långsiktiga relationer med både företag och kandidater, och vår kompetens och erfarenhet gör oss till en föredragen partner inom bemanning. Vi tror på att erbjuda våra anställda en trygg och givande arbetsmiljö.
Arbetsuppgifter: Som Lastbilschaufför hos oss kommer du att ha en central roll i vår verksamhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
Transport av kyl frysvaror till olika butiker runtom i Västsverige.
Säker lastning och lossning av livsmedel.
Upprätthållande av fordonet och rapportering av eventuella problem.
Följa trafikregler och säkerhetsföreskrifter.

Kvalifikationer: För att vara framgångsrik i rollen som Lastbilschaufför hos oss krävs följande kvalifikationer:
Körkort för tung lastbil och släp (CE-körkort).
Yrkeskompetensbevis (YKB).
ADR 1.3 minst.
God körvana och utmärkt körsäkerhet.
Förmåga att arbeta självständigt och i enlighet med tidtabeller.
Utmärkt fysisk kondition och förmåga att utföra lastnings- och lossningsarbete.
Truckkort enligt TLP-10.

Vi erbjuder:
En fast anställning.
Konkurrenskraftig lön och förmåner.
Möjlighet till yrkesmässig utveckling inom företaget.
En positiv och stödjande arbetsmiljö.

Om du är en ansvarsfull, punktlig och erfaren Lastbilschaufför som vill bli en del av vårt team, ser vi fram emot din ansökan. Visa mindre

Dragbilschaufför El-Lastbil

Ansök    Sep 21    Ancotrans AB    Fjärrbilsförare
Dragbilschaufförer söks för containerkörning och uppstart av våra nya el-lastbilar i Göteborg. Anders Nielsen & Co/ANCOTRANS är Danmarks största transportör av fraktcontainrar med mer än 900 lastbilar i daglig rotation med kontor i Danmark, Tyskland, Holland och Sverige. Vi siktar på att ge den bästa servicen och lösa alla slags utmaningar tillsammans, där vi med ambitiösa mål för tillväxt, digitalisering och klimat har visioner om att också bli Europas st... Visa mer
Dragbilschaufförer söks för containerkörning och uppstart av våra nya el-lastbilar i Göteborg.
Anders Nielsen & Co/ANCOTRANS är Danmarks största transportör av fraktcontainrar med mer än 900 lastbilar i daglig rotation med kontor i Danmark, Tyskland, Holland och Sverige. Vi siktar på att ge den bästa servicen och lösa alla slags utmaningar tillsammans, där vi med ambitiösa mål för tillväxt, digitalisering och klimat har visioner om att också bli Europas största containertransportör.
För att nå vårt mål att bli 100% CO2-neutral har vi investerat i nya el-lastbilar från Volvo. Därför söker vi från och med nu(löpande urval) 2 st. chaufförer som kommer att vara med i uppstarten av våra el-lastbilar.
Vi söker därför duktiga, flexibla och ansvarsfulla förare som har kunskap om att köra med dragbil och trailer/chassi. Har du erfarenhet av containerkörning är det meriterande men inget krav. Det är dock mycket viktigt att du har lust och mod att bli en bra el-lastbil-chaufför.
Anställningen är heltid(40 Timmar). Utgångspunkt är Göteborg(Arendal). Enskilda övernattningar kan ske men då efter överenskommelse.
Du får som utgångspunkt fast bil, men avlösare kommer att tillsättas vid sjukdom/ledighet.
Lite om dig:
Körkort till CE
Giltigt Ykb
Digitalt Förarkort
ADR bevis är en fördel, men inte ett krav.
Truckkort är en fördel men inget krav.

Övrig info:
Lön enligt avtal
Friskvårdsbidrag

Personliga egenskaper:
Sparsam och miljömedveten
Bra sinne för ordning, reda och noggrannhet
Samarbetsvillig

Du kan läsa mycket mer om oss, våra värderingar och kultur här: https://career.ancotrans.com/pages/culture-and-values
... och lite om ANCOTRANS
Ancotrans är ett av Danmarks äldsta familjeägda företag med 140 år bakom sig och 5:e generationen på ägarposten.
Vi är ett dynamiskt företag som drivs av viljan att växa och modet att förändra. Vardagen präglas av fokus på tillväxt, kundservice, utveckling och goda resultat tack vare våra duktiga medarbetare. Samtidigt jobbar vi hårt varje dag för att skapa en fantastisk arbetsmiljö ut i från vår värdegrund som alla i företaget har varit med om att definiera.
Frågor om tjänsten besvaras av Thomas Hansson.
[email protected]
+46 768 536940 Visa mindre

CE Chaufförer Sökes för fast uppdrag i Göteborg

Plats: DB Schenker, Göteborg Tjänst: Lots CE Chaufför Arbetstid: 07:00 - 16:00, måndag till fredag Om företaget: HGS ProStaff Group är ett etablerat och pålitligt bemanningsföretag inom transportbranschen. Vi är ett ledande bemanningsföretag som stolt kan presentera en dedikerad personal och en modern flotta av kompetenta medarbetare. Vår framgång är resultatet av vår strävan att erbjuda skräddarsydda bemanningslösningar som motsvarar våra kunders specifik... Visa mer
Plats: DB Schenker, Göteborg
Tjänst: Lots CE Chaufför
Arbetstid: 07:00 - 16:00, måndag till fredag
Om företaget: HGS ProStaff Group är ett etablerat och pålitligt bemanningsföretag inom transportbranschen. Vi är ett ledande bemanningsföretag som stolt kan presentera en dedikerad personal och en modern flotta av kompetenta medarbetare. Vår framgång är resultatet av vår strävan att erbjuda skräddarsydda bemanningslösningar som motsvarar våra kunders specifika behov. Vi tror på att bygga starka och långsiktiga relationer med både företag och kandidater, och vår kompetens och erfarenhet gör oss till en föredragen partner inom bemanning. Vi tror på att erbjuda våra anställda en trygg och givande arbetsmiljö.
Arbetsuppgifter: Som Lastbilschaufför hos oss kommer du att ha en central roll i vår verksamhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
Transport av gods till och från olika företag.
Säker lastning och lossning av styckegods.
Upprätthållande av fordonet och rapportering av eventuella problem.
Följa trafikregler och säkerhetsföreskrifter.

Kvalifikationer: För att vara framgångsrik i rollen som Lastbilschaufför hos oss krävs följande kvalifikationer:
Körkort för tung lastbil och släp (CE-körkort).
Yrkeskompetensbevis (YKB).
ADR grund.
God körvana och utmärkt körsäkerhet.
Förmåga att arbeta självständigt och i enlighet med tidtabeller.
Utmärkt fysisk kondition och förmåga att utföra lastnings- och lossningsarbete.
Truckkort är meriterande.

Vi erbjuder:
En fast anställning med regelbundna arbetstider.
Konkurrenskraftig lön och förmåner.
Möjlighet till yrkesmässig utveckling inom företaget.
En positiv och stödjande arbetsmiljö.

Om du är en ansvarsfull och erfaren Lastbilschaufför som vill bli en del av vårt team, ser vi fram emot din ansökan. Visa mindre

Erfarna CE Chaufförer Sökes i Malmö

Arbetsbeskrivning: I rollen som CE-chaufför hos oss blir du en central del av vårt team, där du bär ansvar för att säkert och effektivt leverera varor för våra kunder. Du kommer att bli delaktig i en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö, där varje dag innebär nya utmaningar. Din insats blir avgörande för att säkerställa att våra kunder erhåller sina leveranser enligt schema, vilket gör din roll till en kritisk del av vår verksamhet. Ditt arbete kommer att... Visa mer
Arbetsbeskrivning:
I rollen som CE-chaufför hos oss blir du en central del av vårt team, där du bär ansvar för att säkert och effektivt leverera varor för våra kunder. Du kommer att bli delaktig i en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö, där varje dag innebär nya utmaningar. Din insats blir avgörande för att säkerställa att våra kunder erhåller sina leveranser enligt schema, vilket gör din roll till en kritisk del av vår verksamhet. Ditt arbete kommer att innefatta flexibla arbetspass, med möjlighet till såväl dag-, kvälls- som helgarbete.
Kvalifikationer:
CE-körkort och YKB (Yrkeskompetensbevis)
Minst två års erfarenhet som lastbilschaufför
God förmåga att kommunicera på svenska, både muntligt och skriftligt
Färdskrivarkort
ADR-certifikat är en merit
Du är självgående, ansvarstagande och noggrann
God fysisk hälsa då arbetet kan vara fysiskt krävande

Vi erbjuder:
Konkurrenskraftig lön baserat på erfarenhet och kompetens
En säker och stabil anställning i ett växande företag
En roll där du kan göra skillnad och bidra till företagets framgång
Möjlighet till fortbildning och karriärutveckling

Om du tror att du passar in i denna roll och vill bli en del av vårt dynamiska team, skicka in ditt CV och personligt brev till oss snarast.
Företaget är en jämställd arbetsplats och värdesätter mångfald. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.
Observera att vi kommer att intervjua kandidater löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!
Om Företaget:
Vi är ett etablerat och växande bemanningsföretag med huvudkontor i Göteborg. Vi erbjuder tjänster till en mängd olika branscher över hela landet och vi söker nu en erfaren och pålitlig CE-chaufför för att utöka vårt team. Visa mindre

Chaufför till Dragbil sökes

Ansök    Sep 18    GTH Transport AB    Fjärrbilsförare
Då vi nu växer&ut;ökar söker vi nu 2 chaufförer till dragbilskörning med link och trailer. Arbetet går ut på att hämta och lämna container i Göteborgs hamn. Du ska köra ut till kunder runtom i landet för att bli lastad och lossad sedan ställa av i hamnen igen. Arbetet förläggs måndag till fredag eftermiddag beroende på hur effektiv man är. 1-2 övernattningar kan förekomma per vecka. Kan detta vara något som passar dig hör av dig till oss via mejl elle... Visa mer
Då vi nu växer&ut;ökar söker vi nu 2 chaufförer till dragbilskörning med link och trailer.


Arbetet går ut på att hämta och lämna container i Göteborgs hamn. Du ska köra ut till kunder runtom i landet för att bli lastad och lossad sedan ställa av i hamnen igen.
Arbetet förläggs måndag till fredag eftermiddag beroende på hur effektiv man är.
1-2 övernattningar kan förekomma per vecka.


Kan detta vara något som passar dig hör av dig till oss via mejl eller ring oss.
Lön efter överenskommelse.
Du behöver ha CE YKB (fördel om du har ADR).
Ansökan sker på [email protected]
Med vänliga hälsningar GTH TRANSPORT


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Erfarna CE Chaufförer Sökes i Göteborg

Arbetsbeskrivning: I rollen som CE-chaufför hos oss blir du en central del av vårt team, där du bär ansvar för att säkert och effektivt leverera varor för våra kunder. Du kommer att bli delaktig i en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö, där varje dag innebär nya utmaningar. Din insats blir avgörande för att säkerställa att våra kunder erhåller sina leveranser enligt schema, vilket gör din roll till en kritisk del av vår verksamhet. Ditt arbete kommer att... Visa mer
Arbetsbeskrivning:
I rollen som CE-chaufför hos oss blir du en central del av vårt team, där du bär ansvar för att säkert och effektivt leverera varor för våra kunder. Du kommer att bli delaktig i en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö, där varje dag innebär nya utmaningar. Din insats blir avgörande för att säkerställa att våra kunder erhåller sina leveranser enligt schema, vilket gör din roll till en kritisk del av vår verksamhet. Ditt arbete kommer att innefatta flexibla arbetspass, med möjlighet till såväl dag-, kvälls- som helgarbete.
Kvalifikationer:
CE-körkort och YKB (Yrkeskompetensbevis)
Minst två års erfarenhet som lastbilschaufför
God förmåga att kommunicera på svenska, både muntligt och skriftligt
Färdskrivarkort
ADR-certifikat är en merit
Du är självgående, ansvarstagande och noggrann
God fysisk hälsa då arbetet kan vara fysiskt krävande

Vi erbjuder:
Konkurrenskraftig lön baserat på erfarenhet och kompetens
En säker och stabil anställning i ett växande företag
En roll där du kan göra skillnad och bidra till företagets framgång
Möjlighet till fortbildning och karriärutveckling

Om du tror att du passar in i denna roll och vill bli en del av vårt dynamiska team, skicka in ditt CV och personligt brev till oss snarast.
Företaget är en jämställd arbetsplats och värdesätter mångfald. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.
Observera att vi kommer att intervjua kandidater löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!
Om Företaget:
Vi är ett etablerat och växande bemanningsföretag med huvudkontor i Göteborg. Vi erbjuder tjänster till en mängd olika branscher över hela landet och vi söker nu en erfaren och pålitlig CE-chaufför för att utöka vårt team. Visa mindre

Dragbil chaufför

Ansök    Sep 7    Iron Wheels AB    Fjärrbilsförare
Iron Wheels AB är ett privat bolag och vara Job att koppla trailer från hamnar och leverera till kunder sen lasta och lämna tillbaka till hamnar. Arbetssökande skall vara serviceinriktade, ordningsamma samt stresståliga och kunna ta egna initiativ och vara kostnadsmedvetna. vidare så krävs det ADR intyg samt digitalt färdskrivarkort + truckkort + YKB , jobbet startar söndag eftermiddag , slutar fredag eftermiddag övernattning i lastbilen under vecka , krav... Visa mer
Iron Wheels AB är ett privat bolag och vara Job att koppla trailer från hamnar och leverera till kunder sen lasta och lämna tillbaka till hamnar. Arbetssökande skall vara serviceinriktade, ordningsamma samt stresståliga och kunna ta egna initiativ och vara kostnadsmedvetna. vidare så krävs det ADR intyg samt digitalt färdskrivarkort + truckkort + YKB , jobbet startar söndag eftermiddag , slutar fredag eftermiddag övernattning i lastbilen under vecka , krav minst 5 år erfarenhet på köra dragbil lasta och lossa kapell Trailer . Iron Wheels AB is a private Company and our Job is connecting trailers from Harbur and unloading to Customer then loading and retning to Harbur .
Job seekers must be service oriented, orderly and stress-resistant and be able to take their own initiatives and be cost conscious. We are looking for a driver for traffic primarily in Scandinavia (Sweden - Norway),
Job seekers must be service oriented, orderly and stress-resistant and be able to take their own initiatives and be cost conscious. further it requires ADR certificate and digital tachograph card + truck card + YKB, the job starts Sunday afternoon, Friday afternoon stops overnight in the truck during the week, requirement at least 3 years experience on driving trak unloading and unloading chapel Trailer
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Fjärrchaufför till Schenker Åkeri i Göteborg natt/dag/extra

Fjärrchaufför till Schenker Åkeri i Göteborg natt/dag/extra Se hela annonsen och ansök direkt: https://www.forartjanst.se/jobbannonser/fjarrchauffor-till-schenker-akeri-i-goteborg-nattdagextra/339 Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 14 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket... Visa mer
Fjärrchaufför till Schenker Åkeri i Göteborg natt/dag/extra


Se hela annonsen och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/fjarrchauffor-till-schenker-akeri-i-goteborg-nattdagextra/339
Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 14 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor. Schenker Åkeri AB omsätter drygt 1 miljard kronor, har 1000 fordonsenheter och 1100 anställda över hela landet.
Arbetsuppgifter:
Lastning & lossning
Truckkörning
Fjärrkörning, daglots – Lastbil med släp
Hantering av handdator
Ge god service till våra kunder

Arbetstiderna är dagtid, Natt, Timanställning


Din Profil: I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?
CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
ADR-intyg
Digitalt förarkort
Behärskar språket
Truckkort
Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående.För oss är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Du kommer bli en del av ett starkt team inom en stor, trygg och framgångsrik organisation, där du får möjlighet att göra skillnad och utvecklas. Hos oss finns stora möjligheter till kompetensutveckling och ledarutveckling. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Välkommen till oss på Sveriges bästa Åkeri!
Dessutom erbjuder vi:
Friskvårdsbidrag och Personalförmåner via Benify
Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
Möjlighet till att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal
Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat

Information och ansökan:
Rollen är en tillsvidareanställning med anställningsstart omgående. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via Förartjänst
Skicka gärna din ansökan senast 29/9 Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.
Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundkontroll på aktuella slutkandidater.
Välkommen med din ansökan!
Ansök direkt via www.forartjanst.se Visa mindre

Esmesson Transport AB söker CE-chaufför till trailerkörning inrikes

Esmesson Transport AB söker CE-chaufför till trailerkörning inrikes Se hela annonsen och ansök direkt: https://www.forartjanst.se/jobbannonser/inrikestrailer-forare/163 Vi letar efter duktiga chaufförer som kan köra våra lokala uppdrag. Våra lastbilar är miljövänliga Euro 6 med treaxlar. Vi kör mest styckegoods,alkohol och övriga drickor för Systembolaget och andra grossister.Samt en del mellan uppdragsgivarens terminaler Vid hantering av gods vi använ... Visa mer
Esmesson Transport AB söker CE-chaufför till trailerkörning inrikes
Se hela annonsen och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/inrikestrailer-forare/163


Vi letar efter duktiga chaufförer som kan köra våra lokala uppdrag.
Våra lastbilar är miljövänliga Euro 6 med treaxlar.
Vi kör mest styckegoods,alkohol och övriga drickor för Systembolaget och andra grossister.Samt en del mellan uppdragsgivarens terminaler


Vid hantering av gods vi använder eldrivna truckar(staplare).


Vi är alltid öppet för frågor,så ni kan kontakta oss via Förartjänst
Med vänlig hälsning,
Emsesson Transport AB
Ansök direkt via www.forartjanst.se Visa mindre

Extrajobba som CE chaufför på Volvo Logistics

Ansök    Sep 1    Manpower AB    Fjärrbilsförare
Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Ser du dig själv som driven, engagerad och framåt? Vill du ha möjligheten att få testa ny teknik och bidra med förbättringsförslag samtidigt som du arbetar med nya fordon? Just nu söker vi CE chaufförer till ett kommande extrajobb på Volvo Logistics. Vill du vara med på Volvos resa? Välkommen med din ansökan redan idag! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och... Visa mer
Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Ser du dig själv som driven, engagerad och framåt? Vill du ha möjligheten att få testa ny teknik och bidra med förbättringsförslag samtidigt som du arbetar med nya fordon? Just nu söker vi CE chaufförer till ett kommande extrajobb på Volvo Logistics. Vill du vara med på Volvos resa? Välkommen med din ansökan redan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo. Det här är ett extrajobb där du behöver ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Arbetstiderna är förlagda under dagtid och kvällstid.

I samband med att du registrerar din ansökan får du gärna ladda upp ditt studieintyg/sysselsättningsintyg!

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Om jobbet

Volvo är en populär kund och många av våra konsulter stannar där länge. Volvo kör två olika körningar, en kortare och en längre.

På den kortare körningen kör man i Göteborg mellan två lager med trailer. Som chaufför lastar och lossar man inte men är ansvarig för lastsäkringen. Man kommer också att arbeta med förbättringsarbete.

Den längre körningen är med bil och släp och går till Köping. Det är lastning och lossning från sidan och som förare är du ansvarig för att lasten är rätt säkrad, du är inte med och lossar och lastar. Du startar och slutar i Göteborg och sover aldrig borta. Vissa dagar arbetar man med förbättring och underhåll av bilarna. Du kommer att köra nya fordon med ny teknik.

Du får alltid en introduktionsutbildning på Volvo så du känner dig säker i arbetsuppgifterna när du börjar arbeta själv. Fortutbildning förekommer under uppdraget och kommer vara en del av arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

* Har CE-körkort
* Giltigt YKB
* Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
* Tillgång till egen bil
* Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% till exempel extrajobb, studier mm.

Som person ser vi att du tycker att det är kul att få arbeta med den senaste tekniken och utvärdera den. Du behöver vara organiserad, kommunikativ och ta ett stort ansvar. Vidare ser vi att du är självgående i din yrkesroll och har någon erfarenhet av att köra CE. Vi ser även att du är flexibel för att arbeta olika skift, måndag till fredag.

Övrigt

Placeringsort: Göteborg
Tillsättning: Med överenskommelse
Arbetstider: dagtid och kvällstid

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet vardagar 07:00 - 18:00.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson via epost: [email protected]

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Visa mindre

CE-chaufför sökes för dragbilskörning

Ansök    Sep 1    GTH Transport AB    Fjärrbilsförare
Då vi nu växer&ut;ökar söker vi nu 2 chaufförer till dragbilskörning med link och trailer. Arbetet går ut på att hämta och lämna container i Göteborgs hamn. Du ska köra ut till kunder runtom i landet för att bli lastad och lossad sedan ställa av i hamnen igen. Arbetet förläggs måndag till fredag eftermiddag beroende på hur effektiv man är. 1-2 övernattningar kan förekomma per vecka. Kan detta vara något som passar dig hör av dig till oss via mejl elle... Visa mer
Då vi nu växer&ut;ökar söker vi nu 2 chaufförer till dragbilskörning med link och trailer.


Arbetet går ut på att hämta och lämna container i Göteborgs hamn. Du ska köra ut till kunder runtom i landet för att bli lastad och lossad sedan ställa av i hamnen igen.
Arbetet förläggs måndag till fredag eftermiddag beroende på hur effektiv man är.
1-2 övernattningar kan förekomma per vecka.


Kan detta vara något som passar dig hör av dig till oss via mejl eller ring oss.
Lön efter överenskommelse.
Du behöver ha CE YKB (fördel om du har ADR).
Ansökan sker på [email protected]
Med vänliga hälsningar GTH TRANSPORT Visa mindre

CE-Chaufför för Nattetid i Göteborg

Ansök    Aug 31    Submit AB    Fjärrbilsförare
Jobbannons CE-chaufförer till Åkeri i Göteborg Arbetsuppgifter: - Lastning & lossning - daglots - Lastbil med släp - Ge god service till våra kunder Arbetstiderna är nattetid och kan innebära långa körningar. Vi hittar lösningar efter individens behov. Spetsbyten och Längre/kortare körningar. Lön enl. Kollektivavtal eller ÖK. Din Profil: I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansva... Visa mer
Jobbannons

CE-chaufförer till Åkeri i Göteborg

Arbetsuppgifter:

- Lastning & lossning

- daglots - Lastbil med släp

- Ge god service till våra kunder

Arbetstiderna är nattetid och kan innebära långa körningar. Vi hittar lösningar efter individens behov. Spetsbyten och Längre/kortare körningar.

Lön enl. Kollektivavtal eller ÖK.

Din Profil: I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?- CE-behörighet

- Yrkeskompetensbevis (YKB)

- ADR-intyg (meriterande) (Inte ett krav)

- Behärskar Svenska språket

- Truckkort (meriterande) (Inte ett krav)

- Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående.

Rekryteringsprocessen hanteras av Submit AB och ansvarig rekryterare Gustav.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected] Visa mindre

Dragbilschaufför El-Lastbilar

Ansök    Jul 20    Ancotrans AB    Fjärrbilsförare
Dragbilschaufförer söks för containerkörning och uppstart av våra nya el-lastbilar i Göteborg. Anders Nielsen & Co/ANCOTRANS är Danmarks största transportör av fraktcontainrar med mer än 900 lastbilar i daglig rotation med kontor i Danmark, Tyskland, Holland och Sverige. Vi siktar på att ge den bästa servicen och lösa alla slags utmaningar tillsammans, där vi med ambitiösa mål för tillväxt, digitalisering och klimat har visioner om att också bli Europas st... Visa mer
Dragbilschaufförer söks för containerkörning och uppstart av våra nya el-lastbilar i Göteborg.
Anders Nielsen & Co/ANCOTRANS är Danmarks största transportör av fraktcontainrar med mer än 900 lastbilar i daglig rotation med kontor i Danmark, Tyskland, Holland och Sverige. Vi siktar på att ge den bästa servicen och lösa alla slags utmaningar tillsammans, där vi med ambitiösa mål för tillväxt, digitalisering och klimat har visioner om att också bli Europas största containertransportör.
För att nå vårt mål att bli 100% CO2-neutral har vi investerat i nya el-lastbilar från Volvo. Därför söker vi från och med nu(löpande urval) 2 st. chaufförer som kommer att vara med i uppstarten av våra el-lastbilar.
Vi söker därför duktiga, flexibla och ansvarsfulla förare som har kunskap om att köra med dragbil och trailer/chassi. Har du erfarenhet av containerkörning är det meriterande men inget krav. Det är dock mycket viktigt att du har lust och mod att bli en bra el-lastbil-chaufför.
Anställningen är heltid(40 Timmar). Utgångspunkt är Göteborg(Arendal). Enskilda övernattningar kan ske men då efter överenskommelse.
Du får som utgångspunkt fast bil, men avlösare kommer att tillsättas vid sjukdom/ledighet.
Lite om dig:
Körkort till CE
Giltigt Ykb
Digitalt Förarkort
ADR bevis är en fördel, men inte ett krav.
Truckkort är en fördel men inget krav.

Övrig info:
Lön enligt avtal
Friskvårdsbidrag

Personliga egenskaper:
Sparsam och miljömedveten
Bra sinne för ordning, reda och noggrannhet
Samarbetsvillig

Du kan läsa mycket mer om oss, våra värderingar och kultur här: https://career.ancotrans.com/pages/culture-and-values
... och lite om ANCOTRANS
Ancotrans är ett av Danmarks äldsta familjeägda företag med 140 år bakom sig och 5:e generationen på ägarposten.
Vi är ett dynamiskt företag som drivs av viljan att växa och modet att förändra. Vardagen präglas av fokus på tillväxt, kundservice, utveckling och goda resultat tack vare våra duktiga medarbetare. Samtidigt jobbar vi hårt varje dag för att skapa en fantastisk arbetsmiljö ut i från vår värdegrund som alla i företaget har varit med om att definiera.
Frågor om tjänsten besvaras av Thomas Hansson.
[email protected]
+46 768 536940 Visa mindre

Lastbilsförare, Fjärrbilsförare, Chaufför,

Ansök    Aug 21    STK Sweden AB    Fjärrbilsförare
Köra lös trailers med dragbilar, vanliga trailer och kyl trailer, lossa och lasta gods inom Sverige samt Oslo området. Visa mer
Köra lös trailers med dragbilar, vanliga trailer och kyl trailer, lossa och lasta gods inom Sverige samt Oslo området. Visa mindre

Yrkeslärare mot inriktning transport - Motorbranschens Tekniska Gymnasium

Ansök    Aug 10    GÖTEBORGS KOMMUN    Fjärrbilsförare
Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad. Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, anpassad gymnasieskola, komvux som anpassad utbildning, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling. I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och ... Visa mer
Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad. Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, anpassad gymnasieskola, komvux som anpassad utbildning, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling.

I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där både elever och medarbetare är delaktiga och verkar för varandras framgång.

ARBETSUPPGIFTER
Vår vision MTG - det bästa av två världar

Det behövs massor av kompetenta förare och tekniker där ute. Branschen har bestämt sig för att satsa på en egen gymnasieutbildning, men inte i egen regi utan tillsammans med Göteborgs stad. Resultatet är det bästa av två världar branschens resurser och känsla för vad som efterfrågas, stadens stabilitet och erfarenhet av skolverksamhet. Tillsammans är vi MTG Motorbranschens Tekniska Gyymnasium Optimerat för framgång.
Motorbranschens Tekniska Gymnasium (MTG) är en modern fordons- och transportutbildning som utvecklats i samverkan mellan motorbranschen i Göteborg och Göteborgs Stads utbildningsförvaltning. MTG startades 2002 och har sedan dess utbildat fordonstekniker i världsklass. Sedan höstterminen 2014 är vi mycket glada att få ha utverkat vår verksamhet till att utbilda ungdomar inom transportnäringen också..

På skolan arbetar våra medarbetare med ett gemensamt fokus att eleverna skall vara väl rustade för ett kommande yrkesliv. Med ett elevnära perspektiv och moderna lokaler skapar vi tillsammans en undervisningsmiljö som inspirerar till nya utmaningar och kunskaper. Tillsammans med ett nära och nytänkande branschsamarbete är vår utbildning det självklara valet för alla som har ett intresse av fordon och transportbranschen.

Vi växer så vi behöver fler som vill arbeta som yrkeslärare med vår transportutbildning som utbildar morgondagens yrkeschaufförer på gymnasiet.

Du vill skapa goda relationer med elever för att de ska lyckas på bästa sätt i sin utbildning. Du kommer att ha regelbunden planering och samarbete med kollegor i ditt arbetslag kring undervisningen. Mentorskap kan eventuellt komma att ingå i tjänsten. Uppföljning av elevernas APL i dialog med branschen är en viktig del i uppdraget. Det är också naturligt att du brinner för ditt arbete och vill utvecklas tillsammans med kollegor och elever.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare i första hand men ser även möjlighet att du som idag arbetar inom yrket och vill ta steget över till att utbilda morgondagens kollegor skickar in din ansökan. Ett krav är flerårig yrkeserfarenhet som yrkeschaufför. Körkortsbehörigheter: C, CE. - Krav
Du har god digital kompetens då detta krävs i ditt dagliga arbete.


Du lyssnar på andra människor i syfte att förstå deras behov. Du söker aktivt efter andras synpunkter och perspektiv samt är mottaglig för dem genom att visa respekt, hänsyn och omtanke. Du arbetar för sammanhållning i arbetsgruppen och ser misslyckanden som något att lära sig av och skapar utrymme för dialog.

Du får energi av att bidra till andras lärande och du skapar förutsättningar för att lärande ska kunna ske. Du har förmåga att förklara problem och information för olika mottagare och ur olika perspektiv. Du uppmuntrar till dialog, delaktighet och engagemang.

Du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. Du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten.ÖVRIGT
Till din intervju behöver du ha med dig pass/nationellt id och eventuellt bevis på uppehållstillstånd om du har ett medborgarskap utanför EU/EES. Detta för att vi som arbetsgivare behöver säkerställa din identitet samt säkra att du har rätt att arbeta i Sverige.

Med hänvisning till lagarna som reglerar registerkontroll så måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Visa mindre

Erfarna CE Chaufförer Sökes i Göteborg

Arbetsbeskrivning: I rollen som CE-chaufför hos oss blir du en central del av vårt team, där du bär ansvar för att säkert och effektivt leverera varor för våra kunder. Du kommer att bli delaktig i en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö, där varje dag innebär nya utmaningar. Din insats blir avgörande för att säkerställa att våra kunder erhåller sina leveranser enligt schema, vilket gör din roll till en kritisk del av vår verksamhet. Ditt arbete kommer att... Visa mer
Arbetsbeskrivning:
I rollen som CE-chaufför hos oss blir du en central del av vårt team, där du bär ansvar för att säkert och effektivt leverera varor för våra kunder. Du kommer att bli delaktig i en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö, där varje dag innebär nya utmaningar. Din insats blir avgörande för att säkerställa att våra kunder erhåller sina leveranser enligt schema, vilket gör din roll till en kritisk del av vår verksamhet. Ditt arbete kommer att innefatta flexibla arbetspass, med möjlighet till såväl dag-, kvälls- som helgarbete.
Kvalifikationer:
CE-körkort och YKB (Yrkeskompetensbevis)
Minst två års erfarenhet som lastbilschaufför
God förmåga att kommunicera på svenska, både muntligt och skriftligt
Färdskrivarkort
ADR-certifikat är en merit
Du är självgående, ansvarstagande och noggrann
God fysisk hälsa då arbetet kan vara fysiskt krävande

Vi erbjuder:
Konkurrenskraftig lön baserat på erfarenhet och kompetens
En säker och stabil anställning i ett växande företag
En roll där du kan göra skillnad och bidra till företagets framgång
Möjlighet till fortbildning och karriärutveckling

Om du tror att du passar in i denna roll och vill bli en del av vårt dynamiska team, skicka in ditt CV och personligt brev till oss snarast.
Företaget är en jämställd arbetsplats och värdesätter mångfald. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.
Observera att vi kommer att intervjua kandidater löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!
Om Företaget:
Vi är ett etablerat och växande bemanningsföretag med huvudkontor i Göteborg. Vi erbjuder tjänster till en mängd olika branscher över hela landet och vi söker nu en erfaren och pålitlig CE-chaufför för att utöka vårt team. Visa mindre

Extrajobba som lastbilschaufför på Volvo Logistics

Ansök    Jul 13    Manpower AB    Fjärrbilsförare
Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Ser du dig själv som driven, engagerad och framåt? Vill du ha möjligheten att få testa ny teknik och bidra med förbättringsförslag samtidigt som du arbetar med nya fordon? Just nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till ett kommande extrajobb på Volvo Logistics. Vill du vara med på Volvos resa? Välkommen med din ansökan redan idag! Den här bemanningen är ett samarbete mel... Visa mer
Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Ser du dig själv som driven, engagerad och framåt? Vill du ha möjligheten att få testa ny teknik och bidra med förbättringsförslag samtidigt som du arbetar med nya fordon? Just nu söker vi lastbilschaufförer med CE behörighet till ett kommande extrajobb på Volvo Logistics. Vill du vara med på Volvos resa? Välkommen med din ansökan redan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo. Det här är ett extrajobb där du behöver ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Arbetstiderna är förlagda under dagtid och kvällstid.

I samband med att du registrerar din ansökan får du gärna ladda upp ditt studieintyg/sysselsättningsintyg!

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Om jobbet

Volvo är en populär kund och många av våra konsulter stannar där länge. Volvo kör två olika körningar, en kortare och en längre.

På den kortare körningen kör man i Göteborg mellan två lager med trailer. Som chaufför lastar och lossar man inte men är ansvarig för lastsäkringen. Man kommer också att arbeta med förbättringsarbete.

Den längre körningen är med bil och släp och går till Köping. Det är lastning och lossning från sidan och som förare är du ansvarig för att lasten är rätt säkrad, du är inte med och lossar och lastar. Du startar och slutar i Göteborg och sover aldrig borta. Vissa dagar arbetar man med förbättring och underhåll av bilarna. Du kommer att köra nya fordon med ny teknik.

Du får alltid en introduktionsutbildning på Volvo så du känner dig säker i arbetsuppgifterna när du börjar arbeta själv. Fortutbildning förekommer under uppdraget och kommer vara en del av arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

* Har CE-körkort
* Giltigt YKB
* Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
* Tillgång till egen bil
* Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% till exempel extrajobb, studier mm.

Som person ser vi att du tycker att det är kul att få arbeta med den senaste tekniken och utvärdera den. Du behöver vara organiserad, kommunikativ och ta ett stort ansvar. Vidare ser vi att du är självgående i din yrkesroll och har någon erfarenhet av att köra CE. Vi ser även att du är flexibel för att arbeta olika skift, måndag till fredag.

Övrigt

Placeringsort: Göteborg
Tillsättning: Med överenskommelse
Arbetstider: dagtid och kvällstid

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet vardagar 07:00 - 18:00.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson via epost: [email protected]

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Visa mindre

CE Chafför

Ansök    Jul 16    BDB Transport AB    Fjärrbilsförare
Hej söker efter erfarenhet chafförer som jobbar inom Sverige fastanställd full tid Köra vi från Göteborg hamnar till hela Sverige Visa mer
Hej
söker efter erfarenhet chafförer som jobbar inom Sverige
fastanställd full tid
Köra vi från Göteborg hamnar till hela Sverige Visa mindre

Lastbilschaufförer El-Lastbilar

Ansök    Jun 12    Ancotrans AB    Fjärrbilsförare
Chaufförer söks för containerkörning för uppstart av våra nya el-lastbilar i Göteborg. Anders Nielsen & Co/ANCOTRANS är Danmarks största transportör av fraktcontainrar med mer än 900 lastbilar i daglig rotation med kontor i Danmark, Tyskland, Holland och Sverige. Vi siktar på att ge den bästa servicen och lösa alla slags utmaningar tillsammans, där vi med ambitiösa mål för tillväxt, digitalisering och klimat har visioner om att också bli Europas största co... Visa mer
Chaufförer söks för containerkörning för uppstart av våra nya el-lastbilar i Göteborg.
Anders Nielsen & Co/ANCOTRANS är Danmarks största transportör av fraktcontainrar med mer än 900 lastbilar i daglig rotation med kontor i Danmark, Tyskland, Holland och Sverige. Vi siktar på att ge den bästa servicen och lösa alla slags utmaningar tillsammans, där vi med ambitiösa mål för tillväxt, digitalisering och klimat har visioner om att också bli Europas största containertransportör.
För att nå vårt mål att bli 100% CO2-neutral har vi investerat i nya el-lastbilar från Volvo. Därför söker vi från och med 17 juli 2023(löpande urval) 2 st chaufförer som kommer att vara med i uppstarten av våra el-lastbilar.
Vi söker därför duktiga, flexibla och ansvarsfulla förare som har kunskap om att köra med dragbil och trailer/chassi. Har du erfarenhet av containerkörning är det meriterande men inget krav. Det är dock mycket viktigt att du har lust och mod att bli en bra el-lastbil-chaufför.
Anställningen är heltid(40 Timmar). Utgångspunkt är Göteborg(Arendal). Enskilda övernattningar kan ske men då efter överenskommelse.
Du får som utgångspunkt fast bil, men avlösare kommer att tillsättas vid sjukdom/ledighet.
Lite om dig:
Körkort till C/CE
Giltigt Ykb
Digitalt Förarkort
ADR bevis är en fördel, men inte ett krav.
Truckkort är en fördel men inget krav.

Övrig info:
Lön enligt avtal
Friskvårdsbidrag

Personliga egenskaper:
Sparsam och miljömedveten
Bra sinne för ordning, reda och noggrannhet
Samarbetsvillig

Du kan läsa mycket mer om oss, våra värderingar och kultur här: https://career.ancotrans.com/pages/culture-and-values
... och lite om ANCOTRANS
Ancotrans är ett av Danmarks äldsta familjeägda företag med 140 år bakom sig och 5:e generationen på ägarposten.
Vi är ett dynamiskt företag som drivs av viljan att växa och modet att förändra. Vardagen präglas av fokus på tillväxt, kundservice, utveckling och goda resultat tack vare våra duktiga medarbetare. Samtidigt jobbar vi hårt varje dag för att skapa en fantastisk arbetsmiljö ut i från vår värdegrund som alla i företaget har varit med om att definiera.
Frågor om tjänsten besvaras av Thomas Hansson.
[email protected]
+46 768 536940 Visa mindre

Duktiga lastbilschaufförer

Ansök    Jun 26    Primabell AB    Fjärrbilsförare
På grund av den ökade arbetsvolymen behöver vårt företag fler lastbilschaufförer som är intresserade av att köra i Sverige och Norge. En person ska vara hårt arbetande och ansvarsfull och utföra alla sina uppgifter felfritt. Visa mer
På grund av den ökade arbetsvolymen behöver vårt företag fler lastbilschaufförer som är intresserade av att köra i Sverige och Norge.
En person ska vara hårt arbetande och ansvarsfull och utföra alla sina uppgifter felfritt. Visa mindre

Dragbil chaufför

Ansök    Jun 12    Iron Wheels AB    Fjärrbilsförare
Iron Wheels AB är ett privat bolag och vara Job att koppla trailer från hamnar och leverera till kunder sen lasta och lämna tillbaka till hamnar. Arbetssökande skall vara serviceinriktade, ordningsamma samt stresståliga och kunna ta egna initiativ och vara kostnadsmedvetna. vidare så krävs det ADR intyg samt digitalt färdskrivarkort + truckkort + YKB , jobbet startar söndag eftermiddag , slutar fredag eftermiddag övernattning i lastbilen under vecka , krav... Visa mer
Iron Wheels AB är ett privat bolag och vara Job att koppla trailer från hamnar och leverera till kunder sen lasta och lämna tillbaka till hamnar. Arbetssökande skall vara serviceinriktade, ordningsamma samt stresståliga och kunna ta egna initiativ och vara kostnadsmedvetna. vidare så krävs det ADR intyg samt digitalt färdskrivarkort + truckkort + YKB , jobbet startar söndag eftermiddag , slutar fredag eftermiddag övernattning i lastbilen under vecka , krav minst 5 år erfarenhet på köra dragbil lasta och lossa kapell Trailer . Iron Wheels AB is a private Company and our Job is connecting trailers from Harbur and unloading to Customer then loading and retning to Harbur .
Job seekers must be service oriented, orderly and stress-resistant and be able to take their own initiatives and be cost conscious. We are looking for a driver for traffic primarily in Scandinavia (Sweden - Norway),
Job seekers must be service oriented, orderly and stress-resistant and be able to take their own initiatives and be cost conscious. further it requires ADR certificate and digital tachograph card + truck card + YKB, the job starts Sunday afternoon, Friday afternoon stops overnight in the truck during the week, requirement at least 3 years experience on driving trak unloading and unloading chapel Trailer
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Extrajobba som CE chaufför på Volvo Logistics

Ansök    Jun 8    Manpower AB    Fjärrbilsförare
Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Ser du dig själv som driven, engagerad och framåt? Vill du ha möjligheten att få testa ny teknik och bidra med förbättringsförslag samtidigt som du arbetar med nya fordon? Just nu söker vi CE chaufförer till ett kommande extrajobb på Volvo Logistics. Vill du vara med på Volvos resa? Välkommen med din ansökan redan idag! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och... Visa mer
Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%? Ser du dig själv som driven, engagerad och framåt? Vill du ha möjligheten att få testa ny teknik och bidra med förbättringsförslag samtidigt som du arbetar med nya fordon? Just nu söker vi CE chaufförer till ett kommande extrajobb på Volvo Logistics. Vill du vara med på Volvos resa? Välkommen med din ansökan redan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo. Det här är ett extrajobb där du behöver ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Arbetstiderna är förlagda under dagtid och kvällstid.

I samband med att du registrerar din ansökan får du gärna ladda upp ditt studieintyg/sysselsättningsintyg!

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Om jobbet

Volvo är en populär kund och många av våra konsulter stannar där länge. Volvo kör två olika körningar, en kortare och en längre.

På den kortare körningen kör man i Göteborg mellan två lager med trailer. Som chaufför lastar och lossar man inte men är ansvarig för lastsäkringen. Man kommer också att arbeta med förbättringsarbete.

Den längre körningen är med bil och släp och går till Köping. Det är lastning och lossning från sidan och som förare är du ansvarig för att lasten är rätt säkrad, du är inte med och lossar och lastar. Du startar och slutar i Göteborg och sover aldrig borta. Vissa dagar arbetar man med förbättring och underhåll av bilarna. Du kommer att köra nya fordon med ny teknik.

Du får alltid en introduktionsutbildning på Volvo så du känner dig säker i arbetsuppgifterna när du börjar arbeta själv. Fortutbildning förekommer under uppdraget och kommer vara en del av arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

* Har CE-körkort
* Giltigt YKB
* Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
* Tillgång till egen bil
* Har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% till exempel extrajobb, studier mm.

Som person ser vi att du tycker att det är kul att få arbeta med den senaste tekniken och utvärdera den. Du behöver vara organiserad, kommunikativ och ta ett stort ansvar. Vidare ser vi att du är självgående i din yrkesroll och har någon erfarenhet av att köra CE. Vi ser även att du är flexibel för att arbeta olika skift, måndag till fredag.

Övrigt

Placeringsort: Göteborg
Tillsättning: Med överenskommelse
Arbetstider: dagtid och kvällstid

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet vardagar 07:00 - 18:00.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson via epost: [email protected]

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Visa mindre

CE chaufförer till kommande uppdrag på Volvo Logistics

Ansök    Jun 7    Manpower AB    Fjärrbilsförare
Ser du dig själv som driven, engagerad och framåt? Lockas du av möjligheten att få testa ny teknik och bidra med förbättringsförslag samtidigt som du arbetar med nya fordon? Just nu söker vi CE chaufförer till ett kommande behov på Volvo Logistics. Vill du vara med på Volvos resa? Välkommen med din ansökan redan idag! Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo... Visa mer
Ser du dig själv som driven, engagerad och framåt? Lockas du av möjligheten att få testa ny teknik och bidra med förbättringsförslag samtidigt som du arbetar med nya fordon? Just nu söker vi CE chaufförer till ett kommande behov på Volvo Logistics. Vill du vara med på Volvos resa? Välkommen med din ansökan redan idag!

Den här bemanningen är ett samarbete mellan oss på Manpower och Volvo. Du kommer att bli anställd av Manpower men arbeta på plats hos Volvo. Det här är ett konsultuppdrag där du får en visstidsanställning på 6 månader med mycket goda chanser till förlängning. För att vara aktuell för detta uppdrag behöver du vara tillgänglig på heltid. Arbetstiderna är förlagda under dagtid och kvällstid.

I enlighet med vår kunds krav så genomför vi i denna rekryteringsprocess en bakgrundkontroll i brotts- och belastningsregistret inför en eventuell anställning.

Jobbet som lastbilschaufför på Volvo

Volvo är en populär kund och många av våra konsulter stannar där länge. Volvo kör två olika körningar, en kortare och en längre.

På den kortare körningen kör man i Göteborg mellan två lager med trailer. Som chaufför lastar och lossar man inte men är ansvarig för lastsäkringen. Man kommer också att arbeta med förbättringsarbete. På den här körningen arbetar man skift där dagtid är 06:00-14:42 och kvällstid är 14:42-23:24.

Den längre körningen är med bil och släp och går till Köping. Det är lastning och lossning från sidan och som förare är du ansvarig för att lasten är rätt säkrad, du är inte med och lossar och lastar. Du startar och slutar i Göteborg och sover aldrig borta. Vissa dagar arbetar man med förbättring och underhåll av bilarna. Du kommer att köra nya fordon med ny teknik. Arbetstiderna på den här körningen varierar.

Du får alltid en introduktionsutbildning på Volvo så du känner dig säker i arbetsuppgifterna när du börjar arbeta själv. Fortutbildning förekommer under uppdraget och kommer vara en del av arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

* Har CE-körkort
* Giltigt YKB
* Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
* Tillgång till egen bil

Som person ser vi att du tycker att det är kul att få arbeta med den senaste tekniken och utvärdera den. Du behöver vara organiserad, kommunikativ och ta ett stort ansvar. Vidare ser vi att du är självgående i din yrkesroll och har någon erfarenhet av att köra CE. Vi ser även att du är flexibel för att arbeta skift, måndag till fredag.

Övrigt

Placeringsort: Göteborg
Tillsättning: Med överenskommelse
Arbetstider: dagtid och kvällstid

Vad erbjuder Manpower?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Är du intresserad av tjänsten?

För att söka tjänsten klickar du på knappen "Ansök nu". Vid tekniska frågor kring din ansökan vänligen kontakta teknisk support på 0771-559910, öppet vardagar 07:00 - 18:00.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Larsson via epost: [email protected]

Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Visa mindre

Bli en del av vårt dynamiska team - CE-Chaufförer sökes i Göteborg!

Vill du vara en del av något stort? Hos oss på HGS ProStaff har vi en spännande möjlighet för dig som älskar att köra och leverera service i världsklass. Vi söker chaufförer som är mer än bara pålitliga och flexibla - vi letar efter drivna och entusiastiska individer som brinner för att leverera kvalitet till våra kunder. Vårt uppdrag sträcker sig över Göteborg med omnejd och vi erbjuder en bredd av körningar, både dag och natt. Som en viktig del av vårt ... Visa mer
Vill du vara en del av något stort? Hos oss på HGS ProStaff har vi en spännande möjlighet för dig som älskar att köra och leverera service i världsklass. Vi söker chaufförer som är mer än bara pålitliga och flexibla - vi letar efter drivna och entusiastiska individer som brinner för att leverera kvalitet till våra kunder.

Vårt uppdrag sträcker sig över Göteborg med omnejd och vi erbjuder en bredd av körningar, både dag och natt. Som en viktig del av vårt team kommer du vara anställd på heltid hos oss, men din arbetsplats blir ute hos våra uppskattade kunder. Vi kan erbjuda dig både fasta och varierade körningar, där du kan få uppleva allt från spännande styckegodsleveranser till kyl- och frystransporter samt partigods.

Vad krävs av dig? För att trivas i rollen behöver du vara en erfaren rattmuff som behärskar Göteborgs vägar som ingen annan. Vi söker dig som har passion för branschen och alltid strävar efter att lära dig mer. Du är inte rädd för att ta ansvar och trivs i ett högt tempo. Att vara serviceinriktad, självsäker och stöttande gentemot dina kollegor är viktiga egenskaper för att blomstra i denna roll - du kommer vara vårt ansikte utåt hos våra värdefulla kunder.

Krav:


CE-körkort

YKB

ADR-grund

Truckkort

Flytande kunskaper i svenska, både i tal och skriftVi på HGS ProStaff AB är inte bara ett bemannings- och rekryteringsföretag - vi är en familj. Sedan 2016 har vi värnat om våra anställda och deras välbefinnande, för vi vet att utan er finns inga kunder. Vi strävar alltid efter att ordna saker på bästa sätt och erbjuder förmåner som kollektivavtal, försäkringar och en marknadsmässig lön. Dessutom investerar vi i din karriär och utveckling och ger dig en personlig konsultchef som stöttar dig på vägen till framgång.

Vi vill inte missa chansen att få arbeta med dig, så skicka in din ansökan idag! Vi tillsätter platser löpande, och din drömposition kan vara din innan sista ansökningsdatum passerar.

Ge din karriär en raketstart hos HGS ProStaff Group - ansök nu och ta steget mot spännande äventyr på vägarna i Göteborg!

 

Tjänster tillsätts löpande. Visa mindre

Dragbil chaufför

Ansök    Apr 21    Iron Wheels AB    Fjärrbilsförare
Iron Wheels AB är ett privat bolag och vara Job att koppla trailer från hamnar och leverera till kunder sen lasta och lämna tillbaka till hamnar. Arbetssökande skall vara serviceinriktade, ordningsamma samt stresståliga och kunna ta egna initiativ och vara kostnadsmedvetna. vidare så krävs det ADR intyg samt digitalt färdskrivarkort + truckkort + YKB , jobbet startar söndag eftermiddag , slutar fredag eftermiddag övernattning i lastbilen under vecka , krav... Visa mer
Iron Wheels AB är ett privat bolag och vara Job att koppla trailer från hamnar och leverera till kunder sen lasta och lämna tillbaka till hamnar. Arbetssökande skall vara serviceinriktade, ordningsamma samt stresståliga och kunna ta egna initiativ och vara kostnadsmedvetna. vidare så krävs det ADR intyg samt digitalt färdskrivarkort + truckkort + YKB , jobbet startar söndag eftermiddag , slutar fredag eftermiddag övernattning i lastbilen under vecka , krav minst 5 år erfarenhet på köra dragbil lasta och lossa kapell Trailer . Iron Wheels AB is a private Company and our Job is connecting trailers from Harbur and unloading to Customer then loading and retning to Harbur .
Job seekers must be service oriented, orderly and stress-resistant and be able to take their own initiatives and be cost conscious. We are looking for a driver for traffic primarily in Scandinavia (Sweden - Norway),
Job seekers must be service oriented, orderly and stress-resistant and be able to take their own initiatives and be cost conscious. further it requires ADR certificate and digital tachograph card + truck card + YKB, the job starts Sunday afternoon, Friday afternoon stops overnight in the truck during the week, requirement at least 3 years experience on driving trak unloading and unloading chapel Trailer
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Depåtransport

Ansök    Maj 20    Jering Bemanning AB    Fjärrbilsförare
Lastbilförare, se hit! Vi söker en medarbetare som skall hjälpa till med att mata depåer under eftermiddag/kvällstid så att dag personalen har det dom behöver för att göra sina uppgifter varje dag. Arbetetspasset kan påbörjas tidigast 14.00 och allt måste vara klart till senast 06.00. Schemalagt är 10h arbetstid med 1h rast, start 14 och slut 01. Det finns alltså viss möjlighet att påverka sina arbetstider i enlighet med egna önskemål efter överenskommelse... Visa mer
Lastbilförare, se hit!
Vi söker en medarbetare som skall hjälpa till med att mata depåer under eftermiddag/kvällstid så att dag personalen har det dom behöver för att göra sina uppgifter varje dag.
Arbetetspasset kan påbörjas tidigast 14.00 och allt måste vara klart till senast 06.00. Schemalagt är 10h arbetstid med 1h rast, start 14 och slut 01. Det finns alltså viss möjlighet att påverka sina arbetstider i enlighet med egna önskemål efter överenskommelse.
Du kommer att köra :
Göteborg - Oskarström - Sandby - Oskarström - Göteborg.
Rutten utgår från GB framåt AB och avslutas när du lossat där på kvällen/natten.
Körtiden varierar mellan 7,5-8h.
Rutten är alltid samma.
Vem är du som söker?
Vi tror att du är en erfaren lastbilsförare med åtminstone några års erfarenhet av att framföra stora lastbilar.
Vi tror att du gillar självständigt arbete och uppskattar devisen 'frihet under ansvar'.
Vi tror att du söker en tjänst på 50% eller vill jobba extra minst en dag i veckan, men vi kan komma överens om mer timmar om du är rätt person för jobbet.
Vad vi behöver är en stabil person som gillar att vara ute på vägen och kör ansvarsfullt på ett defensivt sätt.
Krav:
C-körkort
Giltigt YKB kort
Digitalt färdskrivarkort
Rent belastningsregister
Engelska

Meriterande:
E-körkort
APV
Svenska

Lön betalas enligt transportavtalet.
Eventuellt löneanspråk utöver detta kan diskuteras för rätt person.


Vid intervju förväntas du ha med dig :
A-skattesedel
Registerutdrag från polisen, OBS! Oöppnat!
körkort
YKB
Digitalt färdskrivarkortTjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Schenker söker CE-chaufförer i Göteborg för Fjärrverksamheten

Schenker Åkeri AB söker Fjärrchaufför med CE-kort i Göteborg Se hela annonsen och ansök direkt: https://www.forartjanst.se/jobbannonser/fjarrchauffor-till-schenker-akeri-i-goteborg-nattdagextra/339 Arbetsuppgifter: Lastning & lossning Truckkörning Fjärrkörning, daglots – Lastbil med släp Hantering av handdator Ge god service till våra kunder Arbetstiderna är dagtid, Natt, Timanställning CE-behörighet Yrkeskompetensbevis (YKB) ADR-intyg Digitalt... Visa mer
Schenker Åkeri AB söker Fjärrchaufför med CE-kort i Göteborg


Se hela annonsen och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/fjarrchauffor-till-schenker-akeri-i-goteborg-nattdagextra/339
Arbetsuppgifter:


Lastning & lossning
Truckkörning
Fjärrkörning, daglots – Lastbil med släp
Hantering av handdator
Ge god service till våra kunder
Arbetstiderna är dagtid, Natt, Timanställning


CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
ADR-intyg
Digitalt förarkort
Behärskar språket
Truckkort
Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående.


För oss är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Du kommer bli en del av ett starkt team inom en stor, trygg och framgångsrik organisation, där du får möjlighet att göra skillnad och utvecklas. Hos oss finns stora möjligheter till kompetensutveckling och ledarutveckling. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Välkommen till oss på Sveriges bästa Åkeri!
Dessutom erbjuder vi:


Friskvårdsbidrag och Personalförmåner via Benify
Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
Möjlighet till att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal
Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat
Information och ansökan:
Rollen är en tillsvidareanställning med anställningsstart omgående. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via Förartjänst
Skicka gärna din ansökan senast 26/5 Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.
Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundkontroll på aktuella slutkandidater.
Välkommen med din ansökan!


Ansök direkt via www.forartjanst.se Visa mindre

CE-chaufförer, Göteborg

Vi söker chaufförer som är pålitliga, flexibla och har ett service-tänk. Arbetet utförs i Göteborg med omnejd och vi har en mängd olika körningar både dag som natt. Du kommer att vara anställd av oss på HGS ProStaff AB på heltid men utföra arbetet ute hos våra kunder. Vi erbjuder både fasta och varierade körningar. Det kan vara allt ifrån styckegods till kyl- och frystransporter och partigods. Din profil Vi söker dig som har vanan inne att ratta omkring ... Visa mer
Vi söker chaufförer som är pålitliga, flexibla och har ett service-tänk.

Arbetet utförs i Göteborg med omnejd och vi har en mängd olika körningar både dag som natt.
Du kommer att vara anställd av oss på HGS ProStaff AB på heltid men utföra arbetet ute hos våra kunder.
Vi erbjuder både fasta och varierade körningar. Det kan vara allt ifrån styckegods till kyl- och frystransporter och partigods.

Din profil
Vi söker dig som har vanan inne att ratta omkring med ett 24m ekipage på Göteborgs alla vägar.
Som person ser vi att du har intresse för branschen och strävar efter att vilja lära dig mer. Du drivs av att ta eget ansvar och uppskattar att hålla ett högt tempo. För att trivas i rollen krävs det att du är serviceinriktad, har skinn på näsan och stöttar dina kollegor när det behövs.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet då du som chaufför är vårt ansikte utåt hos våra kunder.

Krav
» CE-Körkort
» YKB
» ADR grund
» Truckkort
» Goda kunskaper i svenska språket både i tal och skriftOm oss
HGS Prostaff AB är ett mindre familjärt bemannings- & rekryteringsföretag som har funnits sedan 2016. Vi arbetar självklart för våra kunder men utan anställda har vi inte heller några kunder därför lägger vi stor vikt vid att alla våra anställda trivs och mår bra. Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt.

Därför erbjuder vi bland annat:

» Kollektivavtal & försäkringar
» Marknadsmässig lön
» Karriär och utveckling
» Personlig och stöttande konsultchef

Då vi rekryterar löpande rekommenderar vi att du skickar in din ansökan idag då tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Vi söker C-CE chaufförer i Göteborg ????

Ansök    Apr 11    FRAM Bemanning AB    Fjärrbilsförare
Vi söker C-CE chaufförer ???? Betalt inom 48 timmar efter utfört arbete! Vill du jobba på en fartfylld arbetsplats där det händer mycket samtidigt. Vi söker nu dig som vill bli en del av oss, som Chaufför,lagerpersonal och truckförare! Våren 2023 - tillsvidare - ????Göteborg Anställning: Heltid-deltid-timmar-säsong Rekrytering: Rekrytering sker löpande. Är du intresserad så passa på att skicka in en ansökan redan nu! Hur: Vi behöver din hjälp med f... Visa mer
Vi söker C-CE chaufförer ????
Betalt inom 48 timmar efter utfört arbete!

Vill du jobba på en fartfylld arbetsplats där det händer mycket samtidigt. Vi söker nu dig som vill bli en del av oss, som Chaufför,lagerpersonal och truckförare!


Våren 2023 - tillsvidare

- ????Göteborg

Anställning: Heltid-deltid-timmar-säsong

Rekrytering: Rekrytering sker löpande. Är du intresserad så passa på att skicka in en ansökan redan nu!

Hur: Vi behöver din hjälp med flertalet olika åkerier. Vi söker ett flertal personer som har erfarenhet från transportbranschen sen tidigare. Du jobbar ute på våra kunders anläggningar i Västerås med omnejd. Häng med, det kommer bli kul! ????

PROFIL

Du är noggrann, ansvarsfull och älskar det du gör samt jobbar bra i team men ska även jobba självständigt. Erfarenhet från liknande yrken samt körkort, C-körkort, CE-körkort, är ett krav. För lastbilschaufförer krävs YKB. Truck och adr utbildningar är meriterande. Svenska eller engelska är ett krav för anställning.

Vad söker vi?

- Goa människor med erfarenhet från transportbranschen

- Dig som är ordningsam, kan hålla tider och professionel


VAD FÅR DU AV OSS?


- Ett energifyllt, roligt och varierande arbete med goa kollegor
- Gemenskap och nya vänner.
- En arbetsgivare som verkligen uppskattar det du gör
- Kollektivavtal och tjänstepension
- Betalt 48 timmar efter utfört arbete


FRAM BEMANNING

På FRAM är vi helt övertygande om att jobba måste vara det roligaste (åtminstone näst roligaste) man gör på dagen. Därför säger vi nej till tråkiga jobb och gör allt vi kan för att vi ska ha roligt på jobbet tillsammans och att jobba med människor är det bästa vi vet.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar i olika branscher och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och brinner för det du gör.

Vill du vara med på en rolig resa med en arbetsgivare som bryr sig om det du gör och vill ha grymt roligt på vägen? Tveka inte att söka till oss på FRAM och bli en i gänget med härlig anda och gemenskap. Många dörrar står öppna för rätt personer hos oss i FRAM.

Självklart anslutna till kollektivavtal.

MÅNGFALD

Vi tror att en grym arbetsplats behöver ha lite av allt och välkomnar personligheter mer än allt annat. Vi vill gärna att både han, hon och hen söker till FRAM, oavsett vilken walk of life du kommer ifrån är du välkommen. Visa mindre

Schenker söker CE-chaufförer i Göteborg för Fjärrverksamheten

Schenker söker CE-chaufförer i Göteborg (Natt, dag, extra) Se alla annonser från Schenker och ansök direkt: https://www.forartjanst.se/akeri/schenker-akeri-ab Arbetsuppgifter: Lastning & lossning Truckkörning Fjärrkörning, daglots – Lastbil med släp Hantering av handdator Ge god service till våra kunder Arbetstiderna är dagtid, Natt, Timanställning CE-behörighet Yrkeskompetensbevis (YKB) ADR-intyg Digitalt förarkort Behärskar språket Truckkort P... Visa mer
Schenker söker CE-chaufförer i Göteborg (Natt, dag, extra)


Se alla annonser från Schenker och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/akeri/schenker-akeri-ab


Arbetsuppgifter:


Lastning & lossning
Truckkörning
Fjärrkörning, daglots – Lastbil med släp
Hantering av handdator
Ge god service till våra kunder
Arbetstiderna är dagtid, Natt, Timanställning
CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
ADR-intyg
Digitalt förarkort
Behärskar språket
Truckkort
Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående.


För oss är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Du kommer bli en del av ett starkt team inom en stor, trygg och framgångsrik organisation, där du får möjlighet att göra skillnad och utvecklas. Hos oss finns stora möjligheter till kompetensutveckling och ledarutveckling. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Välkommen till oss på Sveriges bästa Åkeri!
Dessutom erbjuder vi:


Friskvårdsbidrag och Personalförmåner via Benify
Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
Möjlighet till att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal
Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat
Information och ansökan:
Rollen är en tillsvidareanställning med anställningsstart omgående. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via Förartjänst
Skicka gärna din ansökan senast 15/4 Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.
Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundkontroll på aktuella slutkandidater.
Välkommen med din ansökan!


Ansök direkt via www.forartjanst.se Visa mindre

Fjärrchaufför Natt till Schenker Åkeri Göteborg

Ansök    Mar 7    Schenker AB    Fjärrbilsförare
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 18 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods. Vår ve... Visa mer
För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss bidrar du, tillsammans med 74,000 kollegor världen över, till en samhällsviktig funktion. DB Schenker Sverige erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter samt konsulttjänster till lager- och logistiklösningar.

Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 18 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor. Schenker Åkeri AB har ca 1000 fordonsenheter och 1100 anställda över hela landet. Be one team with one goal är en av våra grundläggande värderingar. Vi presterar som bäst när vi jobbar som ett lag. Vi utmanar oss själva och varandra till att varje dag söka ständiga förbättringar och högre målsättningar. Oavsett om det handlar om våra kundrelationer eller våra medarbetare så är det grundläggande att vi alltid står upp för schysst spel. Just nu är vi också mitt uppe i ett spännande omställningsarbete till fossilfria transporter. Vill du spela i det vinnande laget och vara med oss i vår utveckling av framtidens transportfordon? - tveka inte att skicka in din ansökan!

Dessutom erbjuder vi:

* Måltidskuponger, Friskvårdsbidrag och Personalförmåner via Benify
* Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
* Möjlighet till att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
* Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal
* Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimatArbetsuppgifter:

* Lastning & lossning
* Truckkörning
* Fjärrkörning - CE-Lastbil med släp
* Hantering av handdator
* Ge god service till våra kunder

Arbetstiderna är natt.

Din profil:
I din roll kommer du att hantera Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande. Vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?

* CE-behörighet
* Yrkeskompetensbevis (YKB)
* ADR-intyg
* Digitalt förarkort
* Behärskar det svenska språket
* Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående.

Har du även truckkort ser vi det som meriterande.

Information och ansökan:
Rollen är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Placeringsort Göteborg.
Omfattningen är heltid.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Martin Conaboy, Transportchef, via [email protected]
Skicka gärna din ansökan senast 28/3. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundskontroll på aktuella slutkandidater.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lastbilsförare, Fjärrbilsförare, Chaufför,

Ansök    Mar 26    STK Sweden AB    Fjärrbilsförare
Start 2023.04.01, Köra lös trailers med dragbilar, vanliga trailer och kyl trailer, lossa och lasta gods inom Sverige Visa mer
Start 2023.04.01, Köra lös trailers med dragbilar, vanliga trailer och kyl trailer, lossa och lasta gods inom Sverige Visa mindre

Lastbilchaufför fjärr körning

Ansök    Mar 26    Hisingen Transport    Fjärrbilsförare
Vi söker chaufför med CE behörighet och YKB till vår fjärr dragbil inom Sverige. Alla jobb börja från Göteborg hamn och slutar i Göteborg. övernattning förkommer. Tjänsten är söndag - fredag. Visa mer
Vi söker chaufför med CE behörighet och YKB till vår fjärr dragbil inom Sverige.
Alla jobb börja från Göteborg hamn och slutar i Göteborg. övernattning förkommer.


Tjänsten är söndag - fredag. Visa mindre

Schenker söker CE-chaufförer i Göteborg för Fjärrverksamheten

Schenker åkeri AB söker CE-chaufför i Göteborg till Fjärrverksamheten Se alla annonser från Schenker och ansök direkt: https://www.forartjanst.se/akeri/schenker-akeri-ab Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 14 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrol... Visa mer
Schenker åkeri AB söker CE-chaufför i Göteborg till Fjärrverksamheten


Se alla annonser från Schenker och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/akeri/schenker-akeri-ab
Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 14 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor. Schenker Åkeri AB omsätter drygt 1 miljard kronor, har 1000 fordonsenheter och 1100 anställda över hela landet.


Arbetsuppgifter:


Lastning & lossning
Truckkörning
Fjärrkörning, daglots – Lastbil med släp
Hantering av handdator
Ge god service till våra kunder
Arbetstiderna är dagtid, Natt, Timanställning


Din Profil: I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?


CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
ADR-intyg
Digitalt förarkort
Behärskar språket
Truckkort
Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående.


För oss är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Du kommer bli en del av ett starkt team inom en stor, trygg och framgångsrik organisation, där du får möjlighet att göra skillnad och utvecklas. Hos oss finns stora möjligheter till kompetensutveckling och ledarutveckling. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Välkommen till oss på Sveriges bästa Åkeri!
Dessutom erbjuder vi:


Friskvårdsbidrag och Personalförmåner via Benify
Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
Möjlighet till att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal
Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat


Välkommen med din ansökan!


Ansök direkt via www.forartjanst.se Visa mindre

Schenker söker CE-chaufförer i Göteborg för Fjärrverksamheten (Natt)

Schenker Åkeri söker CE-chaufför till Fjärrkörning i Göteborg (Natt) Se alla annonser från Schenker och ansök direkt: https://www.forartjanst.se/akeri/schenker-akeri-ab Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 14 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontroller... Visa mer
Schenker Åkeri söker CE-chaufför till Fjärrkörning i Göteborg (Natt)


Se alla annonser från Schenker och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/akeri/schenker-akeri-ab


Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 14 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor. Schenker Åkeri AB omsätter drygt 1 miljard kronor, har 1000 fordonsenheter och 1100 anställda över hela landet.


Arbetsuppgifter:


Lastning & lossning
Truckkörning
Fjärrkörning, daglots – Lastbil med släp
Hantering av handdator
Ge god service till våra kunder
Arbetstiderna är dagtid, natt, Timanställning


Din Profil: I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?


CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
ADR-intyg
Digitalt förarkort
Behärskar språket
Truckkort
Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående.


Dessutom erbjuder vi:


Friskvårdsbidrag och Personalförmåner via Benify
Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
Möjlighet till att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal
Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat
Rollen är en tillsvidareanställning med anställningsstart omgående. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via Förartjänst
Skicka gärna din ansökan senast 24/3 Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.
Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning.


Ansök direkt via www.forartjanst.se Visa mindre

Lots i Göteborg

Söker en driftig och ansvarsfull person som vill jobba med det roligaste arbete man kan tänkas ha! Arbetet är fördelat på 10 timmars dagar med en ledig dag i veckan. Visa mer
Söker en driftig och ansvarsfull person som vill jobba med det roligaste arbete man kan tänkas ha! Arbetet är fördelat på 10 timmars dagar med en ledig dag i veckan. Visa mindre

CE lastbil chaufför Kommer och köra container från Göteborg hamnen

Ansök    Jan 24    Altaff Transport AB    Fjärrbilsförare
Hej. Letar efter en duktig lastbilschaufför Som kommer och köra container från Göteborg hamnen till olika kunder i hela västra Götaland regionen MVH AltafftransportAB Visa mer
Hej. Letar efter en duktig lastbilschaufför Som kommer och köra container från Göteborg hamnen till olika kunder i hela västra Götaland regionen
MVH
AltafftransportAB Visa mindre

Dragbil chaufför

Ansök    Jan 18    Iron Wheels AB    Fjärrbilsförare
Iron Wheels AB är ett privat bolag och vara Job att koppla trailer från hamnar och leverera till kunder sen lasta och lämna tillbaka till hamnar. Arbetssökande skall vara serviceinriktade, ordningsamma samt stresståliga och kunna ta egna initiativ och vara kostnadsmedvetna. vidare så krävs det ADR intyg samt digitalt färdskrivarkort + truckkort + YKB , jobbet startar söndag eftermiddag , slutar fredag eftermiddag övernattning i lastbilen under vecka , krav... Visa mer
Iron Wheels AB är ett privat bolag och vara Job att koppla trailer från hamnar och leverera till kunder sen lasta och lämna tillbaka till hamnar. Arbetssökande skall vara serviceinriktade, ordningsamma samt stresståliga och kunna ta egna initiativ och vara kostnadsmedvetna. vidare så krävs det ADR intyg samt digitalt färdskrivarkort + truckkort + YKB , jobbet startar söndag eftermiddag , slutar fredag eftermiddag övernattning i lastbilen under vecka , krav minst 5 år erfarenhet på köra dragbil lasta och lossa kapell Trailer . Iron Wheels AB is a private Company and our Job is connecting trailers from Harbur and unloading to Customer then loading and retning to Harbur .
Job seekers must be service oriented, orderly and stress-resistant and be able to take their own initiatives and be cost conscious. We are looking for a driver for traffic primarily in Scandinavia (Sweden - Norway),
Job seekers must be service oriented, orderly and stress-resistant and be able to take their own initiatives and be cost conscious. further it requires ADR certificate and digital tachograph card + truck card + YKB, the job starts Sunday afternoon, Friday afternoon stops overnight in the truck during the week, requirement at least 3 years experience on driving trak unloading and unloading chapel Trailer
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

CE-chaufförer, Göteborg

Vi söker chaufförer som är pålitliga, flexibla och har ett service-tänk. Arbetet utförs i Göteborg med omnejd och vi har en mängd olika körningar både dag som natt. Du kommer att vara anställd av oss på HGS ProStaff AB på heltid men utföra arbetet ute hos våra kunder. Vi erbjuder både fasta och varierade körningar. Det kan vara allt ifrån styckegods till kyl- och frystransporter och partigods. Din profil Vi söker dig som har vanan inne att ratta omkring ... Visa mer
Vi söker chaufförer som är pålitliga, flexibla och har ett service-tänk.

Arbetet utförs i Göteborg med omnejd och vi har en mängd olika körningar både dag som natt.
Du kommer att vara anställd av oss på HGS ProStaff AB på heltid men utföra arbetet ute hos våra kunder.
Vi erbjuder både fasta och varierade körningar. Det kan vara allt ifrån styckegods till kyl- och frystransporter och partigods.

Din profil
Vi söker dig som har vanan inne att ratta omkring med ett 24m ekipage på Göteborgs alla vägar.
Som person ser vi att du har intresse för branschen och strävar efter att vilja lära dig mer. Du drivs av att ta eget ansvar och uppskattar att hålla ett högt tempo. För att trivas i rollen krävs det att du är serviceinriktad, har skinn på näsan och stöttar dina kollegor när det behövs.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet då du som chaufför är vårt ansikte utåt hos våra kunder.

Krav
» CE-Körkort
» YKB
» ADR grund
» Truckkort
» Goda kunskaper i svenska språket både i tal och skriftOm oss
HGS Prostaff AB är ett mindre familjärt bemannings- & rekryteringsföretag som har funnits sedan 2016. Vi arbetar självklart för våra kunder men utan anställda har vi inte heller några kunder därför lägger vi stor vikt vid att alla våra anställda trivs och mår bra. Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt.

Därför erbjuder vi bland annat:

» Kollektivavtal & försäkringar
» Marknadsmässig lön
» Karriär och utveckling
» Personlig och stöttande konsultchef

Då vi rekryterar löpande rekommenderar vi att du skickar in din ansökan idag då tillsättning kan ske innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Lastbilsförare

Ansök    Dec 16    Swecom AB    Fjärrbilsförare
Köra dragbil och dra kapell eller kyltrailers inom Sverige, CE, YKB, ADR, Vi har ett mycket bra kvalite idag så vi behöver lastbilsförare som kan leverera samma kvalite. Dra trailers från hamnen i Göteborg inom Sverige och kanske Norge. Visa mer
Köra dragbil och dra kapell eller kyltrailers inom Sverige, CE, YKB, ADR, Vi har ett mycket bra kvalite idag så vi behöver lastbilsförare som kan leverera samma kvalite. Dra trailers från hamnen i Göteborg inom Sverige och kanske Norge. Visa mindre

Lastbilschaufför

Söker en duktig och engagerad förare till lotsarbete i Göteborg! Jobbet går ut på att lossa och lasta trailers som kommer med tåg från Norrland. VI har ett omväxlande arbete att erbjuda! #jobbjustnu Krav på YKB och ADR Visa mer
Söker en duktig och engagerad förare till lotsarbete i Göteborg!
Jobbet går ut på att lossa och lasta trailers som kommer med tåg från Norrland.
VI har ett omväxlande arbete att erbjuda! #jobbjustnu
Krav på YKB och ADR Visa mindre

Schenker söker CE-chaufförer i Göteborg för Fjärrverksamheten

Schenker Åkeri söker Fjärrchaufför med utgångspunkt Göteborg Se alla annonser från Schenker och ansök direkt: https://www.forartjanst.se/akeri/schenker-akeri-ab Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 14 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade va... Visa mer
Schenker Åkeri söker Fjärrchaufför med utgångspunkt Göteborg


Se alla annonser från Schenker och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/akeri/schenker-akeri-abSchenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 14 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor. Schenker Åkeri AB omsätter drygt 1 miljard kronor, har 1000 fordonsenheter och 1100 anställda över hela landet.


Arbetsuppgifter:


Lastning & lossning
Truckkörning
Fjärrkörning, daglots – Lastbil med släp
Hantering av handdator
Ge god service till våra kunder
Arbetstiderna är dagtid, Natt, Timanställning


Din Profil: I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?


CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
ADR-intyg
Digitalt förarkort
Behärskar språket
Truckkort
Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående.


Vi erbjuder:


Friskvårdsbidrag och Personalförmåner via Benify
Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
Möjlighet till att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal
Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat


Information och ansökan:
Rollen är en tillsvidareanställning med anställningsstart omgående. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via Förartjänst
Skicka gärna din ansökan senast 27/1 Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.
Välkommen med din ansökan!


Ansök direkt via www.forartjanst.se Visa mindre

Schenker söker CE-chaufförer i Göteborg för Fjärrverksamheten

Schenker söker CE-chaufför till Fjärrekipage i Göteborg Se hela annonsen och ansök direkt: https://www.forartjanst.se/jobbannonser/fjarrchauffor-till-schenker-akeri-i-goteborg/339 Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 14 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperatu... Visa mer
Schenker söker CE-chaufför till Fjärrekipage i Göteborg


Se hela annonsen och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/fjarrchauffor-till-schenker-akeri-i-goteborg/339


Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 14 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor. Schenker Åkeri AB omsätter drygt 1 miljard kronor, har 1000 fordonsenheter och 1100 anställda över hela landet.


Arbetsuppgifter:


Lastning & lossning
Truckkörning
Fjärrkörning, daglots – Lastbil med släp
Hantering av handdator
Ge god service till våra kunder
Arbetstiderna är dagtid, Natt, Timanställning


Har du vad som krävs?
CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
ADR-intyg
Digitalt förarkort
Behärskar språket
Truckkort
Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående.


Dessutom erbjuder vi:


Friskvårdsbidrag och Personalförmåner via Benify
Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
Möjlighet till att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal
Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat
Information och ansökan:
Rollen är en tillsvidareanställning med anställningsstart omgående. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via Förartjänst
Skicka gärna din ansökan senast 31/12 Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.
Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundkontroll på aktuella slutkandidater.
Välkommen med din ansökan!


Ansök direkt via www.forartjanst.se Visa mindre

Lastbilsförare, Fjärrbilsförare, Chaufför,

Ansök    Dec 16    STK Sweden AB    Fjärrbilsförare
Start omgående, Köra lös trailers med dragbilar, vanliga trailer och kyl trailer, lossa och lasta gods inom Sverige Visa mer
Start omgående, Köra lös trailers med dragbilar, vanliga trailer och kyl trailer, lossa och lasta gods inom Sverige Visa mindre

Lastbilschaufför

Ansök    Nov 11    DeXpress AB    Fjärrbilsförare
Vi söker nu efter chaufförer till vårt grymma team i Göteborg . Du som säker skall ha härlig och positiv inställning till ditt arbete. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Körning med trailerdragare där man hämtar trailer i Göteborgshamn lossar / lastar lokalt . Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker nu efter chaufförer till vårt grymma team i Göteborg . Du som säker skall ha härlig och positiv inställning till ditt arbete.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Körning med trailerdragare där man hämtar trailer i Göteborgshamn lossar / lastar lokalt .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lastbilschaufför

Söker en duktig och engagerad förare till lotsarbete i Göteborg! Jobbet går ut på att lossa och lasta trailers som kommer med tåg från Norrland. VI har ett omväxlande arbete att erbjuda! #jobbjustnu Krav på YKB och ADR Visa mer
Söker en duktig och engagerad förare till lotsarbete i Göteborg!
Jobbet går ut på att lossa och lasta trailers som kommer med tåg från Norrland.
VI har ett omväxlande arbete att erbjuda! #jobbjustnu
Krav på YKB och ADR Visa mindre

CE Chaufför

Ansök    Okt 26    Transivo AB    Fjärrbilsförare
Hej Vi söker lastbilschaufför med C eller CE körkort i Jönköping. För långkörning som börjar och slutar i samma terminal i Jönköping. giltiga YKB kort och förarekort krävs . Arbetstiden 10:00-20:00. Lön enligt avtal. sök gärna via mejl. Visa mer
Hej
Vi söker lastbilschaufför med C eller CE körkort i Jönköping.
För långkörning som börjar och slutar i samma terminal i Jönköping.
giltiga YKB kort och förarekort krävs .
Arbetstiden 10:00-20:00.
Lön enligt avtal.
sök gärna via mejl. Visa mindre

Einride söker Remote Pod Operator (Framtiden är här)

Einride AB söker C-chaufför som Remote Pod Operator i Göteborg Se hela annonsen och ansök direkt: https://www.forartjanst.se/jobbannonser/remote-pod-operator/618 Nu söker vi på Einride fler chaufförer som vill ansluta till vår resa mot framtidens transport! Tech-Operations är ansvariga för integrationen och den kontinuerliga driften av Einrides Poddar, ute hos våra kunder. Vi jobbar med säkerheten i förarstolen, föraren på ett kontor, och framtiden... Visa mer
Einride AB söker C-chaufför som Remote Pod Operator i Göteborg


Se hela annonsen och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/remote-pod-operator/618Nu söker vi på Einride fler chaufförer som vill ansluta till vår resa mot framtidens transport!


Tech-Operations är ansvariga för integrationen och den kontinuerliga driften av Einrides Poddar, ute hos våra kunder. Vi jobbar med säkerheten i förarstolen, föraren på ett kontor, och framtidens teknik här och nu.


Som Remote Pod Operator kommer du att ansluta till ett team av ambitiösa, kreativa och vänliga kollegor som mer än gärna utmanar konventionellt tänkande.


Arbetsbeskrivning:


-Manövrera Einrides Podar, både ur ett kommersiellt och R&D syfte, via vår Remote Pod Operations Stations.


-Du är en del av tech-operations, vilket innebär att ditt perspektiv och din input är värdefull för att vi fortsatt ska kunna utveckla och förbättra Einrides produkter.


-Den schemalagda arbetstiden kan variera beroende på kund och projekt som vi arbetar med.


Detta ser vi som krav för denna roll:


-Besitter en hög standard av säkerhetstänk i det dagliga arbetet


-Har en förmåga av problemlösning och felsökning


-Innehar ett intresse av teknik, automation och elektrifiering


-Kan arbeta självständigt och har en god initiativförmåga


-Kan kommunicera väl på både svenska och engelska


-C-körkort och YKB


Ansök direkt via www.forartjanst.se Visa mindre

Lastbilsförare

Ansök    Okt 16    Alfa Transport AB    Fjärrbilsförare
Nu söker vi 1 extra förare som ska kunna hoppa in vid extra behov. Det blir vissa dagar natten, vissa dagar dagtiden. Det finns goda chanser att det blir en fast jobb. Vi kör för Postnord, DHL. Märk din ansökan med CE. För att bli aktuell krävs CE-körkort, YKB. Maila din ansökan till: [email protected] Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter... Visa mer
Nu söker vi 1 extra förare som ska kunna hoppa in vid extra behov. Det blir vissa dagar natten, vissa dagar dagtiden. Det finns goda chanser att det blir en fast jobb. Vi kör för Postnord, DHL.
Märk din ansökan med CE.
För att bli aktuell krävs CE-körkort, YKB.
Maila din ansökan till:
[email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lastbilsförare, Fjärrbilsförare, Chaufför,

Ansök    Okt 5    STK Sweden AB    Fjärrbilsförare
Start omgående, Köra lös trailers med dragbilar, vanliga trailer och kyl trailer, lossa och lasta gods inom Sverige Visa mer
Start omgående, Köra lös trailers med dragbilar, vanliga trailer och kyl trailer, lossa och lasta gods inom Sverige Visa mindre

Lastbilsförare

Ansök    Okt 5    Swecom AB    Fjärrbilsförare
Köra dragbil och dra kapell eller kyltrailers inom Sverige, CE, YKB, ADR, Vi har ett mycket bra kvalite idag så vi behöver lastbilsförare som kan leverera samma kvalite. Dra trailers från hamnen i Göteborg inom Sverige och kanske Norge. Visa mer
Köra dragbil och dra kapell eller kyltrailers inom Sverige, CE, YKB, ADR, Vi har ett mycket bra kvalite idag så vi behöver lastbilsförare som kan leverera samma kvalite. Dra trailers från hamnen i Göteborg inom Sverige och kanske Norge. Visa mindre

CE chaufför - GÖTEBORG

Hej Vi söker heltid CE chaufför som ska köra gods från och till Göteborg, körning ska va på dragbil , bilen kommer hem varje dag och jobbet från måndag till fredag . Lönen enligt kollektivtrafik Krav : YKB Språket minst engelska. För mer information mejla: [email protected]. Lycka till!!???? Visa mer
Hej
Vi söker heltid CE chaufför som ska köra gods från och till Göteborg, körning ska va på dragbil , bilen kommer hem varje dag och jobbet från måndag till fredag .
Lönen enligt kollektivtrafik
Krav : YKB
Språket minst engelska.
För mer information mejla:
[email protected].
Lycka till!!???? Visa mindre

CE Chaufförer

Behöver lastbilschaufförer för jobb inrikes vi kör bara Sverige 3 chaufförer Ligger ute på vardagar Lön enligt överenskommelse Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Behöver lastbilschaufförer för jobb inrikes vi kör bara Sverige
3 chaufförer
Ligger ute på vardagar
Lön enligt överenskommelse
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Schenker söker CE-chaufförer i Göteborg för Fjärrverksamheten

Schenker söker fjärrchaufför med CE-kort i Göteborg Se hela annonsen och ansök direkt: https://www.forartjanst.se/jobbannonser/fjarrchauffor-till-schenker-akeri-i-goteborg/339 Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 14 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturk... Visa mer
Schenker söker fjärrchaufför med CE-kort i Göteborg


Se hela annonsen och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/fjarrchauffor-till-schenker-akeri-i-goteborg/339Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 14 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor. Schenker Åkeri AB omsätter drygt 1 miljard kronor, har 1000 fordonsenheter och 1100 anställda över hela landet.


Arbetsuppgifter:


Lastning & lossning
Truckkörning
Fjärrkörning, daglots – Lastbil med släp
Hantering av handdator
Ge god service till våra kunder
Arbetstiderna är dagtid, Natt, Timanställning


CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
ADR-intyg
Digitalt förarkort
Behärskar språket
Truckkort
Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående.


Vi erbjuder:


Friskvårdsbidrag och Personalförmåner via Benify
Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
Möjlighet till att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal
Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat
Information och ansökan:
Rollen är en tillsvidareanställning med anställningsstart omgående. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via Förartjänst
Skicka gärna din ansökan senast 21/10 Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.
Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundkontroll på aktuella slutkandidater.
Välkommen med din ansökan!


Ansök direkt via www.forartjanst.se Visa mindre

CE-Chaufför

Just nu söker vi omgående CE-chaufför åt några av våra uppdragsgivare. Tjänsterna utgår ifrån Torslanda och arbetstiderna är kl16:00-01:00 förlagda måndag-fredag. Man kör upp till Oslo, lossar och lastar på samma ställe sen hem igen. För att söka tjänsten är det meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet och erfarenhet av bil och släp. Vi värdesätter att du är flexibel och gör det där lilla extra hos våra uppdragsgivare och alltid är intresserad ... Visa mer
Just nu söker vi omgående CE-chaufför åt några av våra uppdragsgivare.
Tjänsterna utgår ifrån Torslanda och arbetstiderna är kl16:00-01:00 förlagda måndag-fredag. Man kör upp till Oslo, lossar och lastar på samma ställe sen hem igen.
För att söka tjänsten är det meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet och erfarenhet av bil och släp. Vi värdesätter att du är flexibel och gör det där lilla extra hos våra uppdragsgivare och alltid är intresserad av att utvecklas och lära dig nya saker. Du uppskattar att arbeta i ett företag där din insats är betydelsefull och viktig, varje dag.
Krav:
CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
Digitalt förarkort
Du behärskar svenska språket väl både i tal och skrift

Vi erbjuder:
Anställningsform: provanställning
Anställningens omfattning: 100%
Tillträde: Omgående
Löneform: Enligt kollektivavtal
Ort: Göteborg/Torslanda

För mer information om tjänsten kontakta Fredrik Lundgren, 0709-555493, [email protected]
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

CE Chaufför

Ansök    Sep 20    Transivo AB    Fjärrbilsförare
Hej Vi söker CE chaufförer för båda dag och natt körningar. CE Körkort. Giltigt YKB kort. Ansökan endast via mejl tack. We looking for CE drivers for both day and night shifts. please apply for the job through email or send your mobile number so we call you back . Visa mer
Hej
Vi söker CE chaufförer för båda dag och natt körningar.
CE Körkort.
Giltigt YKB kort.
Ansökan endast via mejl tack.
We looking for CE drivers for both day and night shifts.
please apply for the job through email or send your mobile number so we call you back . Visa mindre

Lastbilschaufför

Söker en duktig och engagerad förare till lotsarbete i Göteborg! Jobbet går ut på att lossa och lasta trailers som kommer med tåg från Norrland. VI har ett omväxlande arbete att erbjuda! #jobbjustnu Krav på YKB och ADR Visa mer
Söker en duktig och engagerad förare till lotsarbete i Göteborg!
Jobbet går ut på att lossa och lasta trailers som kommer med tåg från Norrland.
VI har ett omväxlande arbete att erbjuda! #jobbjustnu
Krav på YKB och ADR Visa mindre

Schenker söker CE-chaufförer i Göteborg för Fjärrverksamheten

Schenker söker C & CE chaufför i Jönköping Du kan se hela annonsen och ansöka direkt: https://www.forartjanst.se/jobbannonser/fjarrchauffor-till-schenker-akeri-i-goteborg/339 Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 14 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontroll... Visa mer
Schenker söker C & CE chaufför i Jönköping
Du kan se hela annonsen och ansöka direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/fjarrchauffor-till-schenker-akeri-i-goteborg/339
Schenker Åkeri AB är ett helägt dotterbolag till DB Schenker, vi finns på 14 orter i landet och transporterar årligen 1,9 miljoner ton gods. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor. Schenker Åkeri AB omsätter drygt 1 miljard kronor, har 1000 fordonsenheter och 1100 anställda över hela landet.
Arbetsuppgifter:
Lastning & lossning
Truckkörning
Fjärrkörning, daglots – Lastbil med släp
Hantering av handdator
Ge god service till våra kunder

Arbetstiderna är dagtid, Natt


Din Profil: I din roll kommer du att ansvara för Åkeriets fordon och gods vilket kräver respekt, noggrannhet och stort ansvarstagande, vi har stor tillit till våra medarbetare. Har du vad som krävs?
CE-behörighet
Yrkeskompetensbevis (YKB)
ADR-intyg
Digitalt förarkort
Behärskar språket
Truckkort
Personliga egenskaper: Samarbetsvillig, serviceinriktad och självgående.För oss är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Du kommer bli en del av ett starkt team inom en stor, trygg och framgångsrik organisation, där du får möjlighet att göra skillnad och utvecklas. Hos oss finns stora möjligheter till kompetensutveckling och ledarutveckling. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Välkommen till oss på Sveriges bästa Åkeri!
Dessutom erbjuder vi:
Friskvårdsbidrag och Personalförmåner via Benify
Kollektivavtal och försäkringar enligt avtal
Möjlighet till att hyra semesterboenden på flera orter till ett förmånligt pris
Personlig utveckling i form av utbildning och utvecklingssamtal
Trevliga kollegor & ett gott arbetsklimat

Information och ansökan:
Rollen är en tillsvidareanställning med anställningsstart omgående. Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via Förartjänst
Skicka gärna din ansökan senast 24/6 Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. DB Schenker främjar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.
Rekryteringsprocessen består bland annat av urval, intervju och referenstagning. Som ett steg i rekryteringsprocessen genomförs bakgrundkontroll på aktuella slutkandidater.
Välkommen med din ansökan!
Ansök direkt till åkeriet via länkarna ovan eller gå in på www.forartjanst.se Visa mindre

Vi söker nu chaufförer med CE-Kort och YKB till Göteborg

Ansök    Sep 9    Jovi Konsult AB    Fjärrbilsförare
Har du tidigare erfarenhet som lastbilschaufför eller kanske precis tagit ditt lastbilskörkort? Sök då denna tjänst! Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som är engagerad, trivs med ett arbete i högt tempo och som naturligtvis har ett intresse för tunga fordon. Noggrannhet och en inställning av att leverera förstaklassig service ser vi som en självklarhet. Meriterande är det om du har minst ett års erfarenhet som chaufför inom transport/distribution. Arbetet... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet som lastbilschaufför eller kanske precis tagit ditt lastbilskörkort? Sök då denna tjänst!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som är engagerad, trivs med ett arbete i högt tempo och som naturligtvis har ett intresse för tunga fordon. Noggrannhet och en inställning av att leverera förstaklassig service ser vi som en självklarhet. Meriterande är det om du har minst ett års erfarenhet som chaufför inom transport/distribution. Arbetet kan innebära många stop samt att det kan vara fysiskt krävande, vilket sätter krav på effektivitet och en god fysisk förmåga.

Din bakgrund
Din bakgrund Vi söker dig med CE-kort och YKB. Du är serviceinriktad, noggrann och engagerad och möter utmaningar med en positiv attityd. Du tycker om att arbeta med nya utmaningar och har ett eget driv. Du är inte rädd för att hugga i när det behövs och gillar att arbeta med kroppen. Du har hög säkerhetsmedvetenhet och förvaltar lastbilen som är ditt närmsta arbetsverktyg som om det vore din egen.

Om företaget
Kunden är en stor aktör i sin bransch och har sitt säte i Göteborg. Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan.

Om oss
På Jovi har vi en samlad erfarenhet om 35 år av uthyrning av personal. Vår styrka är våra medarbetare och våra härliga konsulter är en stor del av vår framgång. Vi vill vara bemanningsföretaget med mer närhet, tillgänglighet och hjärta och vi är övertygade om att det är en anledning till att vi nu har fantastiskt nöjda kunder inom diverse branscher i Göteborg och hela Västra Götaland. Visa mindre

Lastbil Chauffeur

We are looking for Truck Drivers that are interested in driving locally and trans-EU. Primarily in Sweden, Norway, Germany and the Netherlands. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
We are looking for Truck Drivers that are interested in driving locally and trans-EU. Primarily in Sweden, Norway, Germany and the Netherlands.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Rutinerad CE förare sökes till nattkörning

Är du en redan en rutinerad CE förare som söker ett riktigt bra arbete, se hit. Vi arbetar med en kund som verkligen är i framkant med fordon. Du kommer att köra en helt ny el-lastbil, direkt från fabrik. Lastbilen är specialtillverkad. Arbetet är förlagt på nattetid. Du utgår ifrån Mölnlycke och kör en slinga till Borås och Jönköping. Parkering till din egna bil finns alternativt så släpper bussen av precis utanför företaget. Denna rutten är i ett uppst... Visa mer
Är du en redan en rutinerad CE förare som söker ett riktigt bra arbete, se hit. Vi arbetar med en kund som verkligen är i framkant med fordon. Du kommer att köra en helt ny el-lastbil, direkt från fabrik. Lastbilen är specialtillverkad. Arbetet är förlagt på nattetid.

Du utgår ifrån Mölnlycke och kör en slinga till Borås och Jönköping. Parkering till din egna bil finns alternativt så släpper bussen av precis utanför företaget.

Denna rutten är i ett uppstartsskede. Vi söker dig som har ett gediget intresse av elfordon, Eco-driving och dess teknik. Du kommer få bra utbildning i kundens system.

Det är bra om du är teknik intresserad då du arbetar i en app och en mycket modern lastbil.

Detta är ett långsiktigt uppdrag och det kan finnas utvecklingsmöjligheter på sikt. Vi vill satsa på den här rekryteringen och kommer därför erbjuda bra villkor och en tillsvidareanställning direkt. Vi ser gärna att du kan börja arbeta runt vecka 33/34.

Krav för tjänsten:

- YKB

- C eller CE behörighet

- Svenska språket

- Truckkort

- Erfarenhet av att köra pallgods

- ADR

Vi på Ad Acto Rekrytering är specialiserade på yrken inom transport och logistik sektorn. Genom oss kan du finna din rätta plats i logistikbranschen där vi rekryterar och anställer inom de flesta yrken.

Vi vill vara en personlig arbetsgivare där man trivs att arbeta. En personlig kontakt med alla anställda är ett måste hos oss. Alla skall bli sedda och hörda. Vi vill att all vår personal skall känna att de är speciella för oss !

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag läs mer på vår hemsida: www.adacto.se (http://www.adacto.se/) Visa mindre