Lediga jobb som Installationselektriker i Göteborg

Se lediga jobb som Installationselektriker i Göteborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Göteborg som finns hos arbetsgivaren.

Installationselektriker till Tingstadstunneln

Ansök    Jan 20    eLinked AB    Installationselektriker
Nytt
Om företaget eLinked AB är ett stadigt växande företag som har sitt huvudkontor i Göteborg, samt kontor i Stockholm och Malmö. Vi arbetar enbart mot Installationsbranschen främst med elektriker, ledande montörer, tekniker och montörer. Just nu ser vi efter fullbetalda elektriker för att stärka teamet inför kommande arbete med tekniska installationer i Tingstadstunneln i Göteborg, då tunneln ska totalrenoveras både invändigt och utvändigt med start februa... Visa mer
Om företaget

eLinked AB är ett stadigt växande företag som har sitt huvudkontor i Göteborg, samt kontor i Stockholm och Malmö. Vi arbetar enbart mot Installationsbranschen främst med elektriker, ledande montörer, tekniker och montörer.

Just nu ser vi efter fullbetalda elektriker för att stärka teamet inför kommande arbete med tekniska installationer i Tingstadstunneln i Göteborg, då tunneln ska totalrenoveras både invändigt och utvändigt med start februari 2022 där kanalisation, kraft & brand ska bytas till nya bättre lösningar. Projektet väntas pågå i drygt 2 års tid.
På eLinked tar vi hand om våra anställda, vi är lyhörda och strävar alltid efter att uppnå varje anställds önskemål.

För oss är det viktigt att våra anställda trivs och tjänar bra, så att vi kan skicka ut er på uppdrag och veta att ni gör erat bästa, och ger ett bra intryck när du går profilerad för eLinked.

Dina arbetsuppgifter
Projektet i Tingstadstunneln kommer att löpa på under två års tid och arbetsuppgifterna blir olika beroende på vart i projektfasen vi befinner oss i. Utöver att kanalisation, kraft och brandlarm ska installeras så ska även belysning, impulsfläktar, trafiksystem och kameror både demonteras och installeras nytt. I detta projekt finns därför möjlighet att få arbeta med många olika installationer.
Då tunneln är i drift är säkerhetstänket högt.

Tjänsten erbjuder
Som anställd på eLinked AB arbetar du under installationsavtalets villkor. Många av våra anställda uppskattar variationen av arbetsplatser & arbetsuppgifter vi kan erbjuda via vårat stora kontaktnät. Här får du chansen att bredda ditt eget kontaktnät & kompetensutveckling i branschen.

Vi erbjuder:
God lön efter bakgrund/erfarenhet
Kollektivavtal: Installationsavtalet - Med Ersättningar & Ackord därtill.
Friskvårdsbidrag via Nordic Welness
Ett stort kontaktnät i el-branschen
Trevliga aktiviteter med firman
God uppföljning
Möjlighet att växa internt
Utbildningar & Kurser

Din profil
För att trivas bra i denna tjänst ser vi att du har minst 4 års erfarenhet av installationsarbete på entreprenad eller servicesidan. Utöver det bör du ha god kännedom kring tillvägagångssätt gällande avstängning av system/el under arbete samt goda felsökningskunskaper.

Fullständig El-utbildning
ECY eller likvärdigt el-certifikat i Sverige, certifikat utanför Norden måste vallideras
Minst 3 års erfarenhet som elektriker
Svenska eller engelska flytande i tal och skrift

Meriter:
Körkort B
Allmän Behörighet
Erfarenhet som ledande montör/lagbas
Kurser och certifikat såsom: Liftkort, Fallskydd, ESA 14 mm.

Om oss
eLinked AB är ett konsult & rekryteringsföretag inom installationsbranschen. Vi arbetar med uthyrning av våra fastanställda elektriker, ledande montörer, & tekniker på projekt runt om i hela Sverige. eLinked arbetar både med att toppa befintliga arbetslag och att tillsätta hela arbetslag, inklusive ledande montör. Projekten styrs då av vår beställare och leds gemensamt ihop med deras projektledare.

Vi har sedan starten 2019 blivit en av dom större aktörerna inom vårat område. Vår ambition är att bli det ledande konsult och rekryteringsföretaget inom installationsbranschen, där våra anställda utvecklas i sin roll och har det bra på jobbet.

Vi söker ständigt duktiga medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss. Sänd in din ansökan redan idag! Visa mindre

Elektriker- Entreprenad

AEL (Alf Ericson Elektriska i Göteborg AB) är ett ledande el företag inom stor Göteborg som arbetar både med Entreprenad, Service, Industri och Teknik. AEL är inne i en expansiv fas och söker ny nya medarbetare till redan befintliga projekt för start under våren 2022. Vi söker motiverade Elektriker som gillar ordning och reda, med godkänd utbildning samt minst 3 år i yrket. Du känner dig trygg i rollen som elektriker samt arbetar självgående lika bra som i... Visa mer
AEL (Alf Ericson Elektriska i Göteborg AB) är ett ledande el företag inom stor Göteborg som arbetar både med Entreprenad, Service, Industri och Teknik.
AEL är inne i en expansiv fas och söker ny nya medarbetare till redan befintliga projekt för start under våren 2022. Vi söker motiverade Elektriker som gillar ordning och reda, med godkänd utbildning samt minst 3 år i yrket.
Du känner dig trygg i rollen som elektriker samt arbetar självgående lika bra som i grupp. Vi ser att du har lätt att samarbeta och är tydlig och rak i din kommunikation.
Hög kompetens är en viktig förutsättning för att vi ska klara våra uppgifter. Arbetsuppgifter:
-Utföra yrkesmässiga installationer.
-Samordna arbetsmoment med övriga yrkesgrupper.
-Fortlöpande föra anteckningar i dagbok eller på arbetsorder.
-I förekommande fall leda arbetet.
-Redovisa tilläggsarbeten och avvikelser.
-Sköta den löpande egenkontrollen.
-Planera materielbehov.
-Bevaka tidplaner.
-Uppföra sig korrekt mot kunder, övriga entreprenörer och leverantörer.
Rekryteringsföretag och internetsajter som är inriktade på att sälja annonser eller sälja sina rekryteringstjänster undanbedes att ta kontakt. Visa mindre

Elektriker – Entreprenad – Göteborg

Nytt
Varför välja CNP? Bra lön så klart! (Kollektivavtal: Installationsavtalet) Aktiviteter med firman så som sommarfest och julbord. Friskvårdsbidrag, testa exempelvis den populära sporten Padel som passar för alla. Kläder som funkar i alla slags väder, och skor som skyddar dina tår när du tappat något tungt. En komplett verktygslåda med tillbehör du behöver Häls & Hygien kit (överraskningar väntar) Om jobbet Vi har ett flertal olika projekt som är pågående... Visa mer
Varför välja CNP?
Bra lön så klart! (Kollektivavtal: Installationsavtalet)
Aktiviteter med firman så som sommarfest och julbord.
Friskvårdsbidrag, testa exempelvis den populära sporten Padel som passar för alla.
Kläder som funkar i alla slags väder, och skor som skyddar dina tår när du tappat något tungt.
En komplett verktygslåda med tillbehör du behöver
Häls & Hygien kit (överraskningar väntar)Om jobbet
Vi har ett flertal olika projekt som är pågående i Göteborg. Vi söker entreprenadselektriker som främst kommer att arbeta med nyproduktion och ombyggnad samt renovering.
Projekten är idag vid olika skeden så det kan variera med arbetsuppgifterna beroende på vilket skede projektet är på. Förekommande arbetsuppgifter som kan komma är: Huvudcentraler, brandlarm, kabeldragning, matningar, kompletteringar, kabelstege, valv mm.
När man färdigställt projektet man är på och det är klart blir man flyttat till ett annat projekt med likvärdiga arbetsuppgifter.
Vill man vara ute på resejobb i stället så finns denna möjlighet tillgänglig, då gäller det i hela Sverige där du jobbar borta mellan måndag – torsdag.

Vem är du
För att klara av rollen på ett bra sätt behöver du ha mellan 2–4 års erfarenhet. Vi vill komma i kontakt med dig som har en fullständig El-utbildning ECY.
Du har kompetens inom ritningsläsning. Som elektriker är du mångsidig, som inte sticker huvudet i sanden när ett oväntat problem uppstår. Ditt sätt att arbeta på är välfungerande och planlagt och du tycker om när det är ordning och reda.
Du ska ha erfarenhet av nybyggnation, sjukhus, skolor, villor, lägenheter eller service. Jobbet kräver att du är rutinerad och kvick, eller har en uppriktig vilja att bli en av de bästa.
Allmän behörighet, ledande montör, kurser och certifikat såsom: liftkort, fallskydd, ESA 14 mm är meriterande.


Om oss
Vi grundades 2012 av Knut Arild Renstrøm. Knut har många års erfarenhet inom byggbranschen som snickare, bas/byggledare och ordförande.
Han upplevde att ett företag som CNP saknades. Det var dags att skapa en trygg elektriker alternativ för företag där säkerhet och nordisk, certifierad expertis var av högsta prioritet.
Snart 10 år senare är vi en styrka på 90 stolta elektriker som levererar nordisk expertis i både Norden, Europa och Asien.
Med hjärtat på rätt ställe gör vi alltid det som är bäst för både våra företagskunder och elektriker. Detta uppnår vi genom att applicera rätt kompetens på rätt plats med hög effektivitet och träffsäkerhet. Visa mindre

Barona söker dig som vill jobba som Elektriker på konsultbasis 

Är du på jakt efter ett jobb där varje dag innehåller nya och spännande utmaningar? Då har du hittat helt rätt! Vi på Barona söker just nu dig som uppskattar variation både vad gäller dagliga arbetsuppgifter och platsen du utför dem på. Vi har flera spännande uppdrag inom installationer och montering för dig som är flexibel och lösningsorienterad. Låter det här som en spännande utmaning? Tveka inte att skicka in din ansökan!   Dina arbetsuppgifter I den ... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb där varje dag innehåller nya och spännande utmaningar?
Då har du hittat helt rätt!
Vi på Barona söker just nu dig som uppskattar variation både vad gäller dagliga arbetsuppgifter och platsen du utför dem på. Vi har flera spännande uppdrag inom installationer och montering för dig som är flexibel och lösningsorienterad. Låter det här som en spännande utmaning?
Tveka inte att skicka in din ansökan!  

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du primärt att arbeta med installationer och montering. Mer specifikt innebär det att du kommer att utföra elmontage och installationer, dra kabel i nya bostäder, kontor och köpcentra och liknande. Utöver det kommer du även att göra mindre kompletterande installationer och arbeta med ombyggnation och renovering. Tjänsten är på heltid.

Är du rätt för rollen som Elektriker?

Vi söker dig som har ECY certifikat och har erfarenhet av att arbeta som elektriker med antingen installation, service eller industri. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.


Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Barona men tillbringa dina arbetsdagar hos våra kunder. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsterna så fort vi hittat rätt kandidater, ansök därför så snart som möjligt.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Hasselblad på telefonnummer: 0723-255442, vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Om Barona

Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer på  http://barona.se/om-oss/

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Infratekniker / Teletekniker / Elektriker

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en a... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att OneCo har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget:

OneCo är en ledande aktör för tjänster relaterade till el, telekom, elkraft, energi, automatisering och IT. De agerar ofta som länk mellan operatörer. Energibolag, slutanvändare och leverantörer. OneCos vision är att vara förstahandsvalet som servicepartner inom teknisk infrastruktur i Norden. Här arbetar du tillsammans med ett väletablerat tekniskt team med hög kompetens.

Arbetsuppgifter:

I rollen som infratekniker ansvarar du för att installera och bygga framtidens fasta och mobila kommunikationsnät. Detta innebär att du monterar, installerar och driftsätter kommunikationsutrustning på olika telestationer och mobilsiter. Du arbetar utifrån installationsunderlag och driftsättningsunderlag baserat på uppdraget och rapporterar till ansvarig projektledare.
I tjänsten utgår du från hemmet och tilldelas uppdrag i din region utifrån behov. Arbetstiderna är förlagda främst till dagtid, men även en del nattarbete förekommer. Det kan även förekomma övernattningar.
Som introduktion kommer du att samgå med en senior kollega.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Gymnasieexamen, gärna inom området el/tele/teknik
• Meriterande om du har erfarenhet som elmontör, installationselektriker, installation av radioutrustning eller likvärdig bransch
• Erfarenhet av höghöjdsarbete är meriterande
• Goda kunskaper i svenska och engelska, skriftligt och muntligt
• B-Körkort

Vi tror att du som söker tar ansvar för dina arbetsuppgifter, har förmågan att strukturera ditt arbete och är mån om att utföra dina uppgifter med goda resultat. Du ser ett värde i att samarbeta med andra, men uppskattar även frihet i din roll där du gärna bidrar med nya idéer och perspektiv. Då du i rollen har flera kontaktytor tror vi att du är duktig på att uttrycka dig och har lätt för att anpassa dig och din kommunikation efter person och situation.

Övrig information:

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: infratekniker, teletekniker, elektriker, el, tele, infranät, tekinker, installation, elmontör, radioutrustning, höghöjdsarbete, telestationer, mobilsiter, drift, kommunikationsnät Visa mindre

Elektriker sökes till AJ Hiss i Göteborg

Elektriker sökes till AJ Hiss i Göteborg Till vårt team i Göteborg söker vi en erfaren elektriker som vill utvecklas inom bostadsanpassningar och bli en del av ett framgångsrikt företag med lång erfarenhet av lågfarthissar och tillgänglighetsanpassning! AJ Hiss företag som säljer, installerar och servar trapphissar och plattformshissar till kommuner, företag, privatpersoner m.fl. Våra samarbetspartner är välkända hisstillverkare och vi färdigställer kont... Visa mer
Elektriker sökes till AJ Hiss i Göteborg

Till vårt team i Göteborg söker vi en erfaren elektriker som vill utvecklas inom bostadsanpassningar och bli en del av ett framgångsrikt företag med lång erfarenhet av lågfarthissar och tillgänglighetsanpassning!

AJ Hiss företag som säljer, installerar och servar trapphissar och plattformshissar till kommuner, företag, privatpersoner m.fl.
Våra samarbetspartner är välkända hisstillverkare och vi färdigställer kontinuerligt leveranser från exempelvis NTD, Cibes, Kalea, ThyssenKrupp Access, Lippe Lift, ProMobile och RT-lift. Utöver de omfattande produktsortiment som dessa leverantörer erbjuder, har vi möjlighet att vid behov erbjuda hissar även från andra leverantörer.


Om tjänsten som elektriker

I rollen som elektriker med inriktning hiss kommer du arbeta med tillgänglighetsanpassningar tillsammans kunder och kollegor. Du kommer till stor del att arbeta med bostadsanpassningar hemma hos privatpersoner. Du ingår i ett arbetslag tillsammans med hissmontörer och externa elektriker.


Du är ansvarig för att utföra installation, service och elarbeten av b.la.
  Hissar så som t.ex. trapphissar, rullstolshissar, B-hissar, A-hissar, korghissar, varuhissar och hydraulik hissar
Diverse dörrautomatik för entrédörrar och för dörrar inomhus
Installation av anpassad belysning
Tjänsten är heltid 40tim/veckan Mån-fre 07.00-16.00 med möjlighet till flextid

Vem söker vi?

Vi söker vi framförallt dig med yrkesstolthet och som är en driven och ambitiös person som motiveras av att få vara en del av ett framgångsrikt team och att få ta eget ansvar. För att lyckas i denna roll bör du också vara en kreativ problemlösare som inte är rädd för att hugga i när det behövs.

Kompetensprofil

Vi ser gärna att du har minst ett par års erfarenhet av att ha arbetat som elektriker med goda kunskaper inom el, dra kabel och felsökning samt med allmän behörighet. Det är till stor fördel ifall du tidigare har arbetat hemma hos privatpersoner.

Vi ser det som starkt meriterande ifall du har tidigare erfarenheter/kunskaper inom hiss eller dörrautomatik. 

B-körkort är ett krav då våra medarbetare har varsin servicebil

Vi följer kollektivavtal

Se även vår hemsida www.ajhiss.se

Ansökan och kontaktuppgifter

Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person.

För frågor om tjänsten, kontakta [email protected] eller 0760-00 11 97. Välkommen med din intresseanmälan. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten skall tillsättas snarast möjligt. Visa mindre

Elektriker /Elmontör till Marinfloc Sales & Production

Är du elektriker / Elmontör och vill du ha en arbetsgivare som verkar för miljön samt står för bästa kvalitén? Då ska du söka detta jobb som Elektriker på Marinfloc Sales & Production! Marinfloc Sales & Production är företaget som verkar för miljön genom att erbjuda sina kunder rent vatten överbord på sina fartyg. De levererar en reningsanläggning som genom flockulering tar bort smuts och helt enkelt renar länsvatten och avloppsvatten ombord på fartygen.... Visa mer
Är du elektriker / Elmontör och vill du ha en arbetsgivare som verkar för miljön samt står för bästa kvalitén? Då ska du söka detta jobb som Elektriker på Marinfloc Sales & Production!

Marinfloc Sales & Production är företaget som verkar för miljön genom att erbjuda sina kunder rent vatten överbord på sina fartyg. De levererar en reningsanläggning som genom flockulering tar bort smuts och helt enkelt renar länsvatten och avloppsvatten ombord på fartygen. Genom kundservice i världsklass garanterar de funktion och kvarefterlevnad under fartygets/riggens livscykel. De finns för våra kunder genom engagemang, kunskap, erfarenhet och tillgänglighet. Marinfloc Sales & Production - our vision is clear - a clean sea!

Nu har du chansen att söka dig till en spännande Elektrikertjänst på MSP!


Ansvarsområden

Att utrusta anläggningarna med korrekt el-utrustning samt upprätta en tillverkningsstandard.
Att tillse att funktionen och kvalitén är korrekt genom att kontrollera och bistå andra medarbetare gällande elsäkerhet och kvalitet inom arbetsområdet.
 Hålla sig uppdaterad med nya lagkrav och arbetssätt inom sin kompetens.
Andra prioritet: Fastigheternas elsystem.
Som Elektriker kommer du främst att arbeta i elverkstaden på Industrivägen, ibland får man åka ut till hamnarna och träffa kunder. Rapportering sker till närmsta chef – totalt 9 personer på avdelningen, 1 elmontör, 3 montörer, 2 svetsare och 1 elektriker. Arbetstider är 07-15.30 men även flexibelt.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara att montera samt koppla el och luft till MSP:s anläggningar. Vidare kommer du följa upp materialåtgång samt kontrollera och assistera med att uppdatera el-ritningar och utföra lättare inventering av förbrukningsartiklar. Du kommer att testa anläggningar och tillse att funktionen och kvalitén är korrekt genom att kontrollera och bistå andra medarbetare gällande elsäkerhet och kvalitet inom arbetsområdet. Du kommer att få bidra med att ta fram en tillverkningsstandard. Utöver detta kan du tilldelad uppgifter gällande fastighetens elsystem.

För att lyckas i rollen ser vi att du uppnår dessa krav

Minst 1 år med Auktorisation AL behörighet
Kunskap om VVS, svets och ellära
Kan läsa och förstå ritningar.
Underhålla produktionssystemet (Monitor)
Svenska och engelska obehindrat
Datorkunskap

- Office
Meriterande

Vi ser gärna att du har intresse för det marina.
Mekaniskt lagd eller mekaniskt intresse.
Erfarenhet av att arbetat i produktionssystemet Monitor.
Tidigare arbetat med rördragning.


Som person tror vi att du gillar möjligheten att få påverka. Du har några års erfarenhet och har inga problem med att lära ut och dela med dig av din kompetens till andra.

Du erbjuds en variationsrik/nyskapad roll där Du får vara med och påverka. Marinfloc har högt till tak och teamkänslan är mycket god med bra stämning. Du får arbeta på ett företag med ett öppet och involverande ledarskap/kultur där Dina förbättringsförslag är mer än välkomna.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Marinfloc med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Jenniefer Berg på [email protected] Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Visa mindre

Elektriker

Är du en erfaren Elektriker som är redo för nästa steg i din karriär? Trivs du att arbeta i projektform och vill vara med på resan att utveckla Göteborg? Då hoppas vi att just du blir vår nya Elektriker på Serneke! Rollen Som Elektriker på Serneke arbetar du i projektform vilket innebär att du dagligen kommer att samarbeta med kollegor, kunder och övriga aktörer på plats. Vårt duktiga team med engagerade elektriker arbetar tillsammans med övrig plastled... Visa mer
Är du en erfaren Elektriker som är redo för nästa steg i din karriär? Trivs du att arbeta i projektform och vill vara med på resan att utveckla Göteborg? Då hoppas vi att just du blir vår nya Elektriker på Serneke!

Rollen

Som Elektriker på Serneke arbetar du i projektform vilket innebär att du dagligen kommer att samarbeta med kollegor, kunder och övriga aktörer på plats.

Vårt duktiga team med engagerade elektriker arbetar tillsammans med övrig plastledning för att få på plats el- och teletekniska installationer i projekt i och runt Göteborg.

Din profil

Du bör ha jobbat som elektriker minst ett par år och ha god erfarenhet från arbete med el- och teletekniska installationer. B-körkort är ett krav.

Som person är du lösningsorienterad, van att fatta beslut och strävar efter att leverera med hög kvalitet. Du har god förmåga att samarbeta och är en skicklig kommunikatör. Du kommer att arbeta i projektform vilket innebär att du kommer att arbeta med många olika kollegor, underentreprenörer, kunder och övriga aktörer.

Information och ansökan

Befattning: Elektriker
Tillträde: Snarast
Placering: Göteborg
Ansök senast: Omgående, urval sker löpande

Kontaktperson för eventuella frågor är: Mats Hellström, [email protected]

Vi genomför bakgrundskontroller på slutkandidater.

Om Serneke

Serneke är en växande koncern med ett konkurrenskraftigt helhetserbjudande inom entreprenad och projektutveckling. Vårt mål är att uppfattas som det mest nytänkande, engagerade och dynamiska bolaget i branschen. Nästa generation är vårt löfte till våra kunder. Och världen. Hela Serneke inkapslat i en enda mening. Som nästa generation byggkoncern utmanar vi branschen, engagerar samtiden och inspirerar framtiden.

Koncernen grundades 2002 och Serneke Group driver idag verksamhet i tre affärsområden; Serneke Sverige, Serneke Invest och Serneke International. Företagets verksamhet finns främst i Sverige i regionerna Väst, Öst, Syd, Mitt och Norr. I regionerna finns vårt erbjudande av tjänster inom bygg, anläggning och projektutveckling. Vi är cirka 1 200 medarbetare och med platskontor på 20 orter i landet bygger och projekterar vi runt hela Sverige Visa mindre

Elektriker till stort femårsprojekt

Ansök    Jan 10    Randstad AB    Installationselektriker
Arbetsbeskrivning Är du en certifierad elektriker som vill bli del av ett arbetslag med god och trevlig stämning, tjäna pengar och dessutom få resa runt om i Sverige? Då kan tjänsten som elektriker till ett stort femårsprojekt på Eltel vara något för dig!  Det är ett spännande elmätarprojekt som kommer att röra sig runt om i Sverige över en lång period. Din roll som elektriker kommer bland annat att innebära byte och installation av elmätare hos kommersi... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en certifierad elektriker som vill bli del av ett arbetslag med god och trevlig stämning, tjäna pengar och dessutom få resa runt om i Sverige? Då kan tjänsten som elektriker till ett stort femårsprojekt på Eltel vara något för dig! 


Det är ett spännande elmätarprojekt som kommer att röra sig runt om i Sverige över en lång period. Din roll som elektriker kommer bland annat att innebära byte och installation av elmätare hos kommersiella fastigheter, industrier och nätstationer i utomhusmiljö. Vi erbjuder dig mycket goda utvecklingsmöjligheter, trygga anställningsvillkor och en bra grundlön med goda möjligheter till bonus. Du kommer även få en gedigen utbildning och erhålla Cat2 certifikat. 


Till det här spännande projektet har vi på Randstad nu rekryterat flera Teamledare, Lead Installers, Planerare och Elektriker. Vi behöver nu förstärka teamet med ytterligare certifierade elektriker, gärna med kunskap om Kategori 2-mätare och Nätstationer eller erfarenhet från högspänning.

Ansvarsområden
Som elektriker inom Eltels affärsområde Smart Grid kommer du att arbeta i ett internationellt team med tekniska installationer/byten av elmätare med fokus på hög kvalité och säkerhet. Du jobbar självständigt men ingår i ett team där ni tillsammans med ledande montören stöttar varandra till framgång. Du är en del i ett projekt som flyttar sig stegvis till olika platser över hela Sverige, vilket betyder att din arbetsplats varierar i takt med projektets gång. Eltel ordnar med boende och står för rese- och boendekostnader vilket betyder att du kommer bo tillsammans med trevliga och roliga kollegor under projektets gång.

Arbetstider
Placering: Hela Sverige. Placeringen varierar (du reser till projektet och Eltel står för rese- och boendekostnader).
Arbetstider: Måndag - torsdag, 40 timmars arbetsvecka med långhelg fredag till söndag.
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning.

Kvalifikationer
För att lyckas som elektriker hos Eltel har du: 
Minst gymnasial utbildning inom el
Tidigare erfarenhet av arbete som elektriker 
ECY-Certifikat och/eller minst B-behörighet
Goda kunskaper i att arbeta med PDA och datorvana
Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
B-körkort
Vara tillgänglig för resor i arbetet över hela Sverige


Det är meriterande om du har: 
Erfarenhet från arbete med högspänning
Erfarenhet från Kategori 2-mätare och Nätstationer
Erfarenhet av att arbeta i elprojekt
Erfarenhet av att arbeta med tekniskt avancerade installationer


Du är en noggrann och ansvarsfull person som värderar säkerhetsrutiner högt. 

Ansökan
Vi söker flertalet elektriker till detta projekt vilket innebär att urval,  intervjuer och anställning hos Eltel kommer att ske löpande under januari-mars. 


För information: För det här uppdraget samarbetar Eltel med Randstad där rekryteringskonsult Malin Pettersson, [email protected] ansvarar för rekryteringsprocessen och gärna svarar på dina frågor.

Om företaget
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk. Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranet industrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom mätning av elförbrukning och ansvarar för att byta ut elmätare allt från hushåll till högspänning på uppdrag av nätägare. Smart Grid har med sin långa erfarenhet av dessa typer av arbeten i hela Norden utvecklat ett unikt arbetssätt med ett omfattande och väl beprövat processpaket. Arbetssättet ger stora fördelar och är mycket uppskattat av både kunder och Smart Grids medarbetare. Smart Grid har knutit ett antal av de större nätägarnas projekt till sin verksamhet i Sverige. Projekten kommer att pågå under cirka 5 år och består av både installation av elmätare för hushåll (Kategori 1) och mer tekniskt avancerade installationer (Kategori 2-5).

https://youtu.be/mfsoEdYC1Uk Visa mindre

Barona söker dig som vill jobba som Elektriker på konsultbasis 

Är du på jakt efter ett jobb där varje dag innehåller nya och spännande utmaningar? Då har du hittat helt rätt! Vi på Barona söker just nu dig som uppskattar variation både vad gäller dagliga arbetsuppgifter och platsen du utför dem på. Vi har flera spännande uppdrag inom installationer och montering för dig som är flexibel och lösningsorienterad. Låter det här som en spännande utmaning? Tveka inte att skicka in din ansökan!   Dina arbetsuppgifter I den ... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb där varje dag innehåller nya och spännande utmaningar?
Då har du hittat helt rätt!
Vi på Barona söker just nu dig som uppskattar variation både vad gäller dagliga arbetsuppgifter och platsen du utför dem på. Vi har flera spännande uppdrag inom installationer och montering för dig som är flexibel och lösningsorienterad. Låter det här som en spännande utmaning?
Tveka inte att skicka in din ansökan!  

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du primärt att arbeta med installationer och montering. Mer specifikt innebär det att du kommer att utföra elmontage och installationer, dra kabel i nya bostäder, kontor och köpcentra och liknande. Utöver det kommer du även att göra mindre kompletterande installationer och arbeta med ombyggnation och renovering. Tjänsten är på heltid.

Är du rätt för rollen som Elektriker?

Vi söker dig som har ECY certifikat och har erfarenhet av att arbeta som elektriker med antingen installation, service eller industri. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.


Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Barona men tillbringa dina arbetsdagar hos våra kunder. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsterna så fort vi hittat rätt kandidater, ansök därför så snart som möjligt.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Hasselblad på telefonnummer: 0723-255442, vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Om Barona

Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer på  http://barona.se/om-oss/

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Installationselektriker - Norrköpnig

Ansök    Jan 7    Btp Sweden AB    Installationselektriker
Till väletablerad kund med stora utvecklingsmöjligheter söker vi nu installationselektriker. Om tjänsten Du blir en del av ett väletablerat företag och ett härligt gäng med uppdrag att bland annat installera efter ritningar (även utan ritningar), utföra felsökningar och kompletterande installationer och nyinstallationer. Du har mycket kontakt med både kunder och kollegor. Arbetet är på heltid, dagtid. Resor i tjänsten kan förekomma. Tillträde efter överens... Visa mer
Till väletablerad kund med stora utvecklingsmöjligheter söker vi nu installationselektriker.
Om tjänsten
Du blir en del av ett väletablerat företag och ett härligt gäng med uppdrag att bland annat installera efter ritningar (även utan ritningar), utföra felsökningar och kompletterande installationer och nyinstallationer. Du har mycket kontakt med både kunder och kollegor.
Arbetet är på heltid, dagtid. Resor i tjänsten kan förekomma. Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten börjar som en visstidsanställning på heltid med möjligheter att du efter en period som anställd via Boost, får erbjudande att gå över till anställning direkt hos kunden.
Om dig
Du är en duktig elektriker med utbildning från elprogrammet eller annan relevant yrkesutbildning och har jobbat några år med installation på service eller entreprenadsidan. Det är viktigt att du är självgående i ditt arbete, initiativtagande och lösningsorienterad. Som person trivs du både med att jobba på egen hand, tillsammans med andra och har god samarbetsförmåga. Du har en vilja att nå uppsatta mål.
Ansökan
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected] Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Elektriker - Norrköpnig
Om oss
Boost är ett tjänsteföretag som verkar inom sektorerna fastighetsnät, kommunikation, säkerhetsteknik och elinstallationer. Inom Boost kör vi med schyssta anställningsvillkor och kollektivavtal. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.
Kontakt
Veronica Bäckström, Konsultchef
[email protected]
070-744 27 52 Visa mindre

Elektriker för kommande uppdrag!

Ansök    Jan 10    LN Personal AB    Installationselektriker
Är du en prestigelös elektriker med bra samarbetsförmåga som är på jakt efter nya utmaningar? Då är det dig vi letar efter! Vi söker elektriker för kommande behov hos våra samarbetspartner som utgår från Göteborg. Arbetet är flexibelt och du kommer arbeta inom olika områden så som entreprenad, service och ombyggnationer hos både privatpersoner och företag. Start: Efter överenskommelse. Ansök redan idag, urval sker löpande Ort: Göteborg Omfattning: Helti... Visa mer
Är du en prestigelös elektriker med bra samarbetsförmåga som är på jakt efter nya utmaningar? Då är det dig vi letar efter!

Vi söker elektriker för kommande behov hos våra samarbetspartner som utgår från Göteborg. Arbetet är flexibelt och du kommer arbeta inom olika områden så som entreprenad, service och ombyggnationer hos både privatpersoner och företag.

Start: Efter överenskommelse. Ansök redan idag, urval sker löpande
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, mån-fre dagtid
Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag, men för rätt person finns möjlighet till anställning hos vår samarbetspartner på sikt. Vi har avtal med svenska elektrikerförbundet.

Din profil
Krav:
• Utbildning som installationselektriker antingen från gymnasiet eller vuxenutbildning
• Minst ett års erfarenhet från arbete som elektriker
• Behärska svenska och engelska i tal och skrift
• B-Körkort

För att vara aktuell till denna tjänst har du arbetat cirka ett år efter att ha avslutat dina lärlingstimmar. Du är framåt, driven och utför ditt arbete noggrant. Du trivs lika bra med att arbeta själv och med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. Det är ett krav att du som sökande ej förekommer i belastningsregistret.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Installationselektriker till familjärt el-företag

Ansök    Dec 29    LN Personal AB    Installationselektriker
Har du arbetat ett par år som elektriker och är redo för nästa utmaning? Letar du efter en arbetsplats där arbetet är variationsrikt och man satsar på ett välmående klimat? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker installationselektriker till vår samarbetspartner som är verksamma inom el-branschen. De arbetar främst med kommersiella fastigheter men det förekommer även arbete med nyinstallation, smarta hem och solenergi. De satsar på att både ha ett välmående ... Visa mer
Har du arbetat ett par år som elektriker och är redo för nästa utmaning? Letar du efter en arbetsplats där arbetet är variationsrikt och man satsar på ett välmående klimat? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker installationselektriker till vår samarbetspartner som är verksamma inom el-branschen. De arbetar främst med kommersiella fastigheter men det förekommer även arbete med nyinstallation, smarta hem och solenergi. De satsar på att både ha ett välmående företag och ta hand om sina medarbetare.

I rollen som installationselektriker kommer du arbeta med alla former av elinstallationer så som exempelvis: ny belysning, renovering av el-centraler och installation av laddboxar. Man arbetar tillsammans med 11 andra installationselektriker och arbetsuppgifterna utförs både i par och självständigt efter den orderingång som finns på företaget.

Start: Omgående. Ansök redan idag, urval sker löpande
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, mån-fre 07.00-16.00
Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag, men för rätt person finns möjlighet till anställning hos vår samarbetspartner på sikt. Vi har avtal med svenska elektrikerförbundet.

Din profil
Krav:
• Utbildning som installationselektriker antingen från gymnasiet eller vuxenutbildning
• Minst ett års arbetslivserfarenhet som elektriker
• B-Körkort
• Behärska svenska och engelska i tal och skrift
• Ej förekommande i belastningsregistret

För att vara aktuell till denna tjänst har du arbetat cirka ett år efter att ha avslutat dina lärlingstimmar. Du är framåt, driven och utför ditt arbete noggrant. Du trivs lika bra med att arbeta själv och med andra. Då du kommer arbeta med kundkontakt är det viktigt med bra social kompetens. Företaget du kommer att arbeta på värdesätter gemenskap och sammanhållning mycket därför ser vi gärna att du delar deras värderingar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som är anslutna till Almega och verksamma i Västsverige. Vi erbjuder dig en trygg anställning hos oss med schyssta villkor och kollektivavtal.

Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Installationselektriker - Göteborg

Ansök    Dec 23    Btp Sweden AB    Installationselektriker
Till väletablerad kund med stora utvecklingsmöjligheter söker vi nu installationselektriker. Om tjänsten Du blir en del av ett väletablerat företag och ett härligt gäng med uppdrag att bland annat installera efter ritningar, utföra felsökningar och kompletterande installationer och nyinstallationer. Arbetet är på heltid, dagtid. Resor i tjänsten kan förekomma. Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten börjar som en visstidsanställning på heltid med möjlig... Visa mer
Till väletablerad kund med stora utvecklingsmöjligheter söker vi nu installationselektriker.
Om tjänsten
Du blir en del av ett väletablerat företag och ett härligt gäng med uppdrag att bland annat installera efter ritningar, utföra felsökningar och kompletterande installationer och nyinstallationer.
Arbetet är på heltid, dagtid. Resor i tjänsten kan förekomma. Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten börjar som en visstidsanställning på heltid med möjligheter att du efter en period som anställd via Boost, får erbjudande att gå över till anställning direkt hos kunden.
Om dig
Du är en duktig elektriker med utbildning från elprogrammet eller annan relevant yrkesutbildning och har jobbat några år med installation på service eller entreprenadsidan. Det är viktigt att du är självgående i ditt arbete, initiativtagande och och lösningsorienterad. Som person trivs du både med att jobba på egen hand, tillsammans med andra och har god samarbetsförmåga. Du har en vilja att nå uppsatta mål.
Ansökan
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected] Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Elektriker - Göteborg
Om oss
Boost är ett tjänsteföretag som verkar inom sektorerna fastighetsnät, kommunikation, säkerhetsteknik och elinstallationer. Inom Boost kör vi med schyssta anställningsvillkor och kollektivavtal. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.
Kontakt
Veronica Bäckström, Konsultchef
[email protected]
070-744 27 52 Visa mindre

Entreprenadelektriker Göteborg

Ansök    Jan 3    eLinked AB    Installationselektriker
Om företaget eLinked söker duktiga elektriker till våran filial i Göteborg. Arbetena vi erbjuder är främst inom entreprenad. Vi arbetar även på andra områden som service & förnyelsebar energi, samt distribution. Utöver det erbjuder vi ofta resejobb i hela landet där du arbetar borta mellan måndag - torsdag på traktamentes jobb. Våra uppdrag på Entreprenad är allt ifrån att toppa befintliga arbetslag ute hos elfirmorna, till hela arbetslag där eLinked AB s... Visa mer
Om företaget
eLinked söker duktiga elektriker till våran filial i Göteborg.
Arbetena vi erbjuder är främst inom entreprenad.
Vi arbetar även på andra områden som service & förnyelsebar energi, samt distribution. Utöver det erbjuder vi ofta resejobb i hela landet där du arbetar borta mellan måndag - torsdag på traktamentes jobb.

Våra uppdrag på Entreprenad är allt ifrån att toppa befintliga arbetslag ute hos elfirmorna, till hela arbetslag där eLinked AB står med alla elektriker och ledande montör ute på arbetsplatsen. När projekten sedan är klara blir man flyttad vidare på nästa likvärdiga projekt.Dina arbetsuppgifter
Som entreprenadelektriker hos eLinked kommer du främst att arbeta med nyproduktion eller renovering och ombyggnad. Eftersom det är många olika projekt, och där projekten är i olika skeden så skiljer sig arbetsuppgifterna på de olika arbetsplatserna.
Men vanligen förekommande arbetsuppgifter är : Valv, kabelstege/kabeldragning, matningar, lägenhetscentraler, huvudcentraler, kompletteringar, brandlarm mm.


Några av de jobb vi erbjuder i Göteborg:
Nyproduktion Karlatornet
Nyproduktion Hotell
Nyproduktion lägenheter
Nyproduktion Kontor
Nyproduktion & ombyggnad av universitet
Renovering ålderdomshem
Renovering förskola
Renovering Restauranger
Ombyggnad - Butiksanpassning
Ombyggnad - Kontorsanpassningar
Ombyggnad - Padelhallar
Tjänsten erbjuder
Som anställd på eLinked AB arbetar du under installationsavtalets villkor. Många av våra anställda uppskattar variationen av arbetsplatser & arbetsuppgifter vi kan erbjuda via vårat stora kontaktnät. Där har även du chansen att bredda ditt eget kontaktnät & kompetensutveckling i branschen.


Vi erbjuder:

God lön efter bakgrund/erfarenhet
Kollektivavtal: Installationsavtalet
Friskvårdsbidrag via Nordic Welness eller Sats
Ett stort kontaktnät i el-branschen
Trevliga aktiviteter med firman
God uppföljning
Möjlighet att växa internt
Utbildningar & Kurser

Din profil
Krav för att söka tjänsten:

Fullständig El-utbildning
ECY eller likvärdigt el-certifikat i Sverige
Minst 3 års erfarenhet

Meriter:
Allmän Behörighet
Ledande montör
Kurser och certifikat såsom: Liftkort, Fallskydd, ESA 14 mm.

Om oss
eLinked AB är ett konsultbolag som verkar inom installationsbranschen. Vi arbetar med uthyrning av våra fastanställda elektriker och tekniker på projekt runt om i hela Sverige.
eLinked arbetar både med att toppa befintliga arbetslag, eller gå in med egna lag och ta delar av ett projekt, eller hela projekt. Projekten styrs då av vår beställare och leds gemensamt ihop med deras projektledare och eLinkeds ledande roller både på kontoret och arbetsplatsen.

Huvudkontoret ligger i Göteborg och vi har filialer i Stockholm samt Malmö.
Vi är idag totalt 85 anställda i företaget, där en stor del av verksamheten är uthyrning av elektriker och ledande montörer till arbetsplatser. Visa mindre

Servicetekniker till Gunnebo Nordic

Har du tidigare erfarenhet som Tekniker och trivs i en ansvarstagande roll med stort fokus på teknik och IT? Vill du arbeta på ett internationellt och stabilt företag med utvecklingsmöjligheter, då kanske du är Gunnebos nästa kollega Om Gunnebo och vad dom kan erbjuda:  Gunnebo Nordic AB är det svenska försäljningsbolaget i säkerhetskoncernen Gunnebo. Koncernen är världsledande inom säkerhetsprodukter, tjänster och lösningar för kontanthantering, kassaskå... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet som Tekniker och trivs i en ansvarstagande roll med stort fokus på teknik och IT? Vill du arbeta på ett internationellt och stabilt företag med utvecklingsmöjligheter, då kanske du är Gunnebos nästa kollega

Om Gunnebo och vad dom kan erbjuda: 
Gunnebo Nordic AB är det svenska försäljningsbolaget i säkerhetskoncernen Gunnebo. Koncernen är världsledande inom säkerhetsprodukter, tjänster och lösningar för kontanthantering, kassaskåp och valv rum, entrésäkerhet och elektroniska säkerhetssystem. 

Gunnebo-koncernen har dotterbolag i 28 länder i Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien/Stillahavsområdet och Amerika samt distributörer på ytterligare 100 marknader. Företaget sysselsätter 4400 anställda. 
Gunnebo är ett företag som är öppen för utvecklingsmöjligheter till sina kollegor där man tillsammans får vara med och påverka. Gunnebo har även ett förmånspaket som bland annat inkluderar friskvårdsbidrag, Rikskortet, Företagsupphandlade försäkringar.

Dina arbetsuppgifter:

I din roll som Tekniker är du ansiktet utåt hos Gunnebos kunder där du kommer fokusera på service, installation och underhåll inom området: kassasystem och  entrésäkerhetslösningar ut mot detaljhandeln. Du kommer dagligen vara ute hos kunderna och säkerställa att kunderna får den service som efterfrågas.

Du ansvarar även för dokumentation av det arbete du gör hos kunden såsom installationsunderlag, ritningsunderlag och programfiler.
I din roll innebär det att du har ett tätt samarbete med dina kollegor såsom tekniker, säljare, kundsupport men också leda underentreprenörer som kan finnas till vår hjälp. Resor sker i tjänsten  där marknaden du kommer fokusera på är dom västra delarna och ner söderut mot Skåne, du får räkna med ca: 3/ månaden kan det ske övernattning. 

Din profil:
Som tekniker hos Gunnebo Nordic kommer du vara ansiktet utåt hos kunderna, det är viktigt att du har en affärsförståelse och förståelse för kundens behov och kunna serva detta på bästa möjliga sätt. Rollen innebär både självständigt arbete och samarbete med olika parter i bolaget samt externa kontakter,  vilket innebär att du som person bör har lätt att samarbeta med olika människor. Vi ser även att du kan ta ansvar och fatta egna beslut. Att ha ett litet extra intresse för teknik ser vi som en fördel i denna roll. 
 
Utöver dina personliga egenskaper; Gymnasieutbildning inom el/tele, teknik, 
Tidigare erfarenhet som fälttekniker, gärna inom el/tele alternativt it/nätverk
Svenska obegränsat i tal och skrift och behärska engelska 
B-körkort

Känns det som detta är något som kan passa dig, sök direkt, urval sker löpande!

Omfattning:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg (närliggande områden)

Detta är en rekrytering där du blir anställd direkt av Gunnebo Nordic AB

Urval och intervjuer sker löpande. Skicka in din ansökan nu eller tipsa en vän som skulle passa för tjänsten! 

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Elektriker – Entreprenad - Göteborg

Vi vill komma i kontakt med dig som är elektriker med ECY. Du har erfarenhet från nybyggnation - sjukhus - skolor - villor - lägenheter eller service. Kunna tolka kabel - och kopplingsscheman Jobbet kräver att du är rutinerad och kvick, eller har en uppriktig vilja att bli en av de bästa. Arbetsplats: Göteborg Arbetstid: 07 -16 Visa mer
Vi vill komma i kontakt med dig som är elektriker med ECY.
Du har erfarenhet från nybyggnation - sjukhus - skolor - villor - lägenheter eller service.
Kunna tolka kabel - och kopplingsscheman
Jobbet kräver att du är rutinerad och kvick, eller har en uppriktig vilja att bli en av de bästa.
Arbetsplats: Göteborg
Arbetstid: 07 -16 Visa mindre

Serviceinriktad mättekniker inom elkraft – Rekryteras till Vattenfall

Jobbeskrivning Nu söker vi en serviceinriktad mättekniker till vår kund Vattenfall i Borås, Jönköping eller Skövde! Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. I denna tjänst kommer Du att ingå i en avdelning där Vattenfall arbetar med all tänkbar service av elmätare kategori 1-... Visa mer
Jobbeskrivning
Nu söker vi en serviceinriktad mättekniker till vår kund Vattenfall i Borås, Jönköping eller Skövde!
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

I denna tjänst kommer Du att ingå i en avdelning där Vattenfall arbetar med all tänkbar service av elmätare kategori 1-5. Vattenfall utför bland annat en stor mängd kontroller samt åtgärder efter kontroll, planerade apparatbyten och felavhjälpning på både lokal- och regionnät.

I denna roll är ditt fokus underhåll av elmätare. Det är ett självständigt och serviceinriktat arbete i varierande miljöer, resor ingår i tjänsten och det förekommer en del resor med övernattningar. Ditt geografiska område kommer framförallt vara Jönköping, Skövde, Göteborg och Borås med omnejd.

Vattenfall erbjuder goda möjligheter för dig att utvecklas i din yrkesroll genom både praktiskt arbete och löpande utbildningar. Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!


Personliga egenskaper
Du har el-teknisk utbildning på minst gymnasienivå och erfarenhet av att arbeta som exempelvis elektriker, distributions-, service-, eller mättekniker där du även haft kundkontakter. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med elmätare kategori 2-5.
Du uppskattar ett självständigt arbete där säkerheten alltid kommer först. Du är van vid att ha en serviceinriktad roll som innebär både eget ansvar för exempelvis planering, samt återkommande samarbeten med kollegor och kunder. De personliga egenskaperna som samarbetsförmåga och högt ansvarstagande är avgörande för tjänsten.
Du talar och skriver svenska och har en mycket god datavana. B-körkort är ett krav.

Placeringsort
Jönköping, Borås, Göteborg och Skövde

Mer information
Ansvariga rekryterare: Anna Lövqvist, [email protected] & Emma Karlsson, Emma [email protected]
Rekryterande chef på Vattenfall, Johan Ekvall.
Har du frågor gällande rekryteringsprocessen. Vänligen vänd dig till ansvariga rekryterare på Uniflex.

Fackliga representanter
Dennis Krantz Unionen
Robert Lönnqvist SEKO
Torbjörn Blom Akademikerna
Magnus Tjergefors Ledarna, alla nås via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.

Skicka din ansökan redan idag. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Du skickar din ansökan via vår hemsida, www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad och därför kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 000 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation - underhåll - konsulttjänster.

Linkedin - Vattenfall Services Nordic AB
Instagram - vattenfallservices Visa mindre

Installationselektriker till växande företag!

Nu söker vi installationselektriker till vår kund som befinner sig i en spännande resa! Vill du arbeta för ett starkt företag och i en bra sammansvetsad grupp, sök tjänsten redan idag! Dina arbetsuppgifter Som installationstekniker i denna har har du varierande arbetsuppgifter där bland annat kabeldragning, montering av el centraler och kabelstegar, sätta uppsättning av strömbrytare/vägguttag och dylikt kommer att ingå! Din bakgrund Som person tror vi at... Visa mer
Nu söker vi installationselektriker till vår kund som befinner sig i en spännande resa! Vill du arbeta för ett starkt företag och i en bra sammansvetsad grupp, sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter
Som installationstekniker i denna har har du varierande arbetsuppgifter där bland annat kabeldragning, montering av el centraler och kabelstegar, sätta uppsättning av strömbrytare/vägguttag och dylikt kommer att ingå!

Din bakgrund
Som person tror vi att du har ett gediget teknikintresse och en vilja att lära dig nya saker och motiveras av att göra ett snyggt jobb som du är stolt över.
Vi ser gärna att du har läst el-programmet alternativt teknik på gymnasiet eller har motsvarande erfarenhet samt att du är nu är på jakt efter ditt nya äventyr.
Som person ska du vara självgående, noggrann, systematisk och ansvarstagande samt trivs bra att jobba i grupp såsom självständigt,

Krav för tjänsten
- Körkort
- YKB

Om företaget
Företaget har sitt säte i Göteborg.
Processen sköts av Jovi och urval kommer att ske löpande!

Om oss
På Jovi har vi en samlad erfarenhet om 35 år av uthyrning av personal. Vår styrka är våra medarbetare och våra härliga konsulter är en stor del av vår framgång. Vi vill vara bemanningsföretaget med mer närhet, tillgänglighet och hjärta och vi är övertygade om att det är en anledning till att vi nu har fantastiskt nöjda kunder inom diverse branscher i Göteborg och hela Västra Götaland. Visa mindre

Elektriker solceller - Göteborg

Ansök    Dec 14    Btp Sweden AB    Installationselektriker
Till ett av Sveriges största och mest framgångsrika företag inom solceller söker vi nu flera elektriker. Om tjänsten Du kommer tillsammans med övriga kollegor i organisationen få vara med, forma avdelningen och hitta det mest optimala samspelet mellan dig, dina kollegor och kunderna. Du kommer ha en viktig roll, där du är den sista personen som lämnar slutkunden efter en färdig installation. Du planerar dina dagar och tar dig runt med servicebil för att m... Visa mer
Till ett av Sveriges största och mest framgångsrika företag inom solceller söker vi nu flera elektriker.
Om tjänsten
Du kommer tillsammans med övriga kollegor i organisationen få vara med, forma avdelningen och hitta det mest optimala samspelet mellan dig, dina kollegor och kunderna. Du kommer ha en viktig roll, där du är den sista personen som lämnar slutkunden efter en färdig installation.
Du planerar dina dagar och tar dig runt med servicebil för att montera vissa delar till solcellsanläggningar, driftsätta dessa, stationära batterilager och laddboxar.
Du åker ut och felsöker och åtgärdar eventuella fel på befintliga anläggningar.
Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde omgående efter överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Placeringsort: Göteborg
Om företaget
Vår kund är ett företag i en spännande expansiv fas med en rolig och utvecklande resa framför sig. Ett företag som drivs av visionärer som strävar efter att alltid ligga i framkant och satsa på de produkter och områden som kommer vara morgondagens lösningar inom solsystem. Där varje medarbetare har en viktig roll i att leverera, kvalitetssäkra och leva upp till kundens och marknadens förväntningar.
Om dig
Vi söker dig som har slutfört El-programmet på gymnasiet eller motsvarande och har några års relevant erfarenhet som elektriker. Erfarenhet av solenergi/solcellsanläggningar är meriterande. Du har ett eget driv, en god initiativförmåga och är självständig, då du förväntas ta ett stort eget ansvar för att driva ditt arbete framåt. Som person är du ansvarstagande, kommunikativ, målinriktad, positiv, ordningsam och ett naturligt samspel med kollegor och kunder. Körkort *B.
Du är minst 2-årsmontör.

Meriterande om du har följande:
- AL-behörighet.
- Liftkort
- Fallskydd


Ansökan
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected] Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Solceller - Göteborg
Om oss
Boost är ett tjänsteföretag som verkar inom sektorerna fastighetsnät, kommunikation, säkerhetsteknik och elinstallationer. Inom Boost kör vi med schyssta anställningsvillkor och kollektivavtal. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.
Kontakt
Veronica Bäckström
[email protected]
070-744 27 52
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Elektriker till Elajo Göteborg

På Elajo kan du växa! För att du ska få bästa möjliga förutsättningar för att utvecklas har vi på Elajo tydliga utvecklingstrappor där du kan följa din utveckling och se hur du kan ta nästa steg. Läs vidare och sök tjänsten! Vi erbjuder - Ett öppet arbetsklimat med stark laganda där vi stöttar varandra och har kul tillsammans - Trygghet och stabilitet - Kollektivavtal, personalrabatter, friskvårdsbidrag och friskvårdsportal Elajo4U - Bred kunskap ... Visa mer
På Elajo kan du växa!

För att du ska få bästa möjliga förutsättningar för att utvecklas har vi på Elajo tydliga utvecklingstrappor där du kan följa din utveckling och se hur du kan ta nästa steg.

Läs vidare och sök tjänsten!Vi erbjuder

- Ett öppet arbetsklimat med stark laganda där vi stöttar varandra och har kul tillsammans
- Trygghet och stabilitet
- Kollektivavtal, personalrabatter, friskvårdsbidrag och friskvårdsportal Elajo4U
- Bred kunskap inom bolaget med fokus på teknikutveckling
- En gemenskap och ett starkt affärsmannaskap
- Stora möjligheter till personlig utvecklingArbetsuppgifter

Som elektriker kommer du att få möjlighet att planera och styra dina dagar själv. Du kommer arbeta med olika typer av elektrikerjobb mot främst företagskunder men även jobb hos privatperson förekommer.

Trivs du med att skapa och bibehålla goda kundkontakter är detta en möjlighet för dig.

Hos oss kan du förvänta dig engagerade ledare, kompetenta kollegor och en god sammanhållning i teamet.För att lyckas i rollen tror vi att du har:

- Relevant gymnasieutbildning inom el- eller energiprogrammet eller motsvarande
- Certifierad elektriker
- Minst ett par års erfarenhet som elektriker
- B-körkort är krav

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang. Vi tror att du är en driven, utåtriktad och ansvarstagande person som brinner för att leverera goda resultat tillsammans med ditt arbetslag.Vi värdesätter

Att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund, där våra värdeord är Engagemang, Utveckling, Öppenhet och Förtroende.

En rimlig balans mellan arbete-, privat- och familjeliv.

En jämställd personalgrupp där mångfald råder. Det innebär för oss att alla medarbetare ska ha lika möjligheter och att olikheter ska finnas representerade, erkända och bejakade inom organisationen.

Vi hoppas, och vill, att du delar den företagskultur som vi står för.Ansökan

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och ev. anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag 2022-01-23.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

- Anton Ekström serviceansvarig 031-480085
- Mikael Lindgren avdelningschef 0340-646732


Välkommen med din ansökan!Inför denna rekrytering har Elajo tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsbolag och liknande. Visa mindre

Installationselektriker

Vill du arbeta som elektriker där du får ta ansvar, utvecklas och bli en del av vår enhet i Göteborg? Då vi haft en positiv orderingång senaste tiden och precis påbörjat några utmanande och spännande projekt har vi nu möjlighet att förstärka vårt lag ytterligare. Vi erbjuder dig varierade arbetsuppgifter, regelbundna utbildningar och en stark gemenskap. Uppskattar du dessutom att arbeta i en organisation som kännetecknas av entreprenörskap och "ordning ... Visa mer
Vill du arbeta som elektriker där du får ta ansvar, utvecklas och bli en del av vår enhet i Göteborg?

Då vi haft en positiv orderingång senaste tiden och precis påbörjat några utmanande och spännande projekt har vi nu möjlighet att förstärka vårt lag ytterligare.

Vi erbjuder dig varierade arbetsuppgifter, regelbundna utbildningar och en stark gemenskap. Uppskattar du dessutom att arbeta i en organisation som kännetecknas av entreprenörskap och "ordning och reda" kommer du att trivas hos oss.

Vem är du?

Vi söker just nu flera montörer med olika bakgrunder och kompetenser. Vi tror att du har en bred erfarenhet av elektrikeryrket eller att du är nyutbildad elektriker med godkända betyg och vill vara med och växa tillsammans med oss.

Som person är du initiativtagande, noggrann, teknikintresserad och drivs av att skapa nöjda kunder samt mån om att utföra ett bra arbete. Du har en bra samarbetsförmåga samtidigt som du är van vid att ta självständiga beslut.
Har du tidigare arbetat som ledande montör så ser vi det som mycket meriterande.

B-körkort är ett krav.

Om tjänsten

Som elektriker hos oss arbetar du med alla slags elinstallationer inkl. tele/säkerhet- och datainstallationer inom såväl stora som små projekt. Våra uppdragsgivare är i huvudsak bygg- och fastighetsbolag.

Vi är organiserade i mindre affärsenheter för att kunna tillvarata våra medarbetares och kunders önskemål och idéer. Samtidigt får du tillgång till ett nätverk av kompetens i Sverige och världen, då vi ingår i koncernen VINCI Energies.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är 2022-01-07, men vi kan komma att tillsätta någon tjänst innan sista ansökningsdatum, så skicka gärna din ansökan redan idag!

Tillträde så snart som möjligt. Tjänsterna är tillsvidare och heltid.

Samtal och mail från externa rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes.

Vid frågor

Kontakta affärsenhetschef Thomas Withfeldt, tfn 0707-65 91 30

Sitter du på mobilen? Du vet väl att du snabbt och enkelt kan påbörja din ansökan från mobilen och komplettera din ansökan i ett senare skede. Visa mindre

Installationselektriker - Göteborg

Svea Solar är ett av Europas största företag inom solenergi där vi leder övergången till en hållbar framtid genom smarta och innovativa solenergilösningar. Som en naturlig följd av vår framgångsrika hypertillväxt söker vi nu fler elektriker. Rollen som elektriker hos oss Vi söker nu efter fler modiga tjejer och killar till en varierad och utvecklande tjänst som elektriker till våra installationer av solcellsanläggningar, batterier och laddstolpar. Detta i... Visa mer
Svea Solar är ett av Europas största företag inom solenergi där vi leder övergången till en hållbar framtid genom smarta och innovativa solenergilösningar. Som en naturlig följd av vår framgångsrika hypertillväxt söker vi nu fler elektriker.

Rollen som elektriker hos oss
Vi söker nu efter fler modiga tjejer och killar till en varierad och utvecklande tjänst som elektriker till våra installationer av solcellsanläggningar, batterier och laddstolpar. Detta innebär främst inkoppling av systemen in i fastigheters elcentral. Kunderna består av allt ifrån privatpersoner, lantbruk, BRF föreningar, företag och även större solcellsparker. För att undvika kommunikationsfel vill vi gärna att du behärskar svenska flytande.

Några av arbetsuppgifterna inkluderar:

- Utföra installationer med tillhörande uppmärkning enligt rådande regler
- Felsöka en anläggning
- Kundkontakt och planering i samråd med områdeschef
- Följa arbetsmiljöplan
- Utföra Isoleringsmätning, kontinuitetsmätning och kapacitetsmätning
- Hantera internt CRM system, solarEdge och Fronius portaler


Vem är du?
För att lyckas i denna roll ser vi att du klarat av grundläggande el-utbildning samt har minst 1 års erfarenhet inom installationsarbete. Vi ser även gärna att du är praktiskt lagd och gillar att ta dig an nya utmaningar. Då vi befinner oss i en kraftig expansionsfas är det viktigt att du är driven, ansvarstagande och strävar efter den högsta kvalitén. Att du delar vår tro på denna bransch och vill utvecklas inom förnyelsebar energi ser vi som en självklarhet.

Svea Solar är arbetsplatsen där du kan utvecklas och växa med företaget

Om oss
https://sveasolar.com/se/) Visa mindre

Reseelektriker till entreprenader i Stockholm

Ansök    Dec 9    eLinked AB    Installationselektriker
Om företaget eLinked är ett snabbt växande företag inom installationsbranschen med huvudkontor i Göteborg. Vi har även filialer i Stockholm och Malmö. Vi arbetar uteslutande med elektriker, tekniker och ledande montörer samt rekryterar tjänstemän inom sektorn. Som anställd hos eLinked får du möjlighet att testa många olika arbetsmoment då vi arbetar brett inom installationsbranschen. Utöver det sätter vi alltid våra medarbetare i första rummet och värdes... Visa mer
Om företaget
eLinked är ett snabbt växande företag inom installationsbranschen med huvudkontor i Göteborg. Vi har även filialer i Stockholm och Malmö.

Vi arbetar uteslutande med elektriker, tekniker och ledande montörer samt rekryterar tjänstemän inom sektorn.

Som anställd hos eLinked får du möjlighet att testa många olika arbetsmoment då vi arbetar brett inom installationsbranschen. Utöver det sätter vi alltid våra medarbetare i första rummet och värdesätter att ha en god kontakt med våra medarbetare.

Just nu söker vi reseelektriker för uppdrag runt omkring i Stockholm, för flertalet stora projekt. När projekten är avslutade flyttar vi dig sedan vidare till andra projekt, vanligen sträcker sig våra projekt mellan 6-12 månader.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande i linje med vad som förväntas av en självgående installationselektriker. Det kan sträcka sig från att montera PUS-skena, slangdragning & montage av kabelstege till installation av centraler med dokumentation därtill.
Du kommer att arbeta i lag & spendera mycket tid med dina kollegor, det är därför viktigt att du är en lagspelare som kommer överens med andra.


Tjänsten erbjuder
Tjänsten erbjuder

- God konkurrenskraftig lön utefter erfarenhet
- Ackord på de flesta projekten
- Reseersättningar enligt installationsavtalet
- Traktamente + Trakttimmar enligt installationsavtalet
- Förmånligt friskvårdsbidrag
- Utbildning och utvecklingsmöjligheter inom branschen
- LM möjligheter


Din profil
Vi söker dig som har fullgjort en el-utbildning, som har arbetat några år inom branschen och som brinner för yrket.

Krav för att söka tjänsten:
-ECY-certifikat alternativt bb1/bb2/Dsb
-Ett par års erfarenhet som elektriker
-Du jobbar självständigt utefter ritning

Meriterande för att söka tjänsten.
-Körkort B
-AL behörighet
-Övriga certifikat från branschen Visa mindre

Barona söker dig som vill jobba som Elektriker på konsultbasis 

Är du på jakt efter ett jobb där varje dag innehåller nya och spännande utmaningar? Då har du hittat helt rätt! Vi på Barona söker just nu dig som uppskattar variation både vad gäller dagliga arbetsuppgifter och platsen du utför dem på. Vi har flera spännande uppdrag inom installationer och montering för dig som är flexibel och lösningsorienterad. Låter det här som en spännande utmaning? Tveka inte att skicka in din ansökan!   Dina arbetsuppgifter I den ... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb där varje dag innehåller nya och spännande utmaningar?
Då har du hittat helt rätt!
Vi på Barona söker just nu dig som uppskattar variation både vad gäller dagliga arbetsuppgifter och platsen du utför dem på. Vi har flera spännande uppdrag inom installationer och montering för dig som är flexibel och lösningsorienterad. Låter det här som en spännande utmaning?
Tveka inte att skicka in din ansökan!  

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du primärt att arbeta med installationer och montering. Mer specifikt innebär det att du kommer att utföra elmontage och installationer, dra kabel i nya bostäder, kontor och köpcentra och liknande. Utöver det kommer du även att göra mindre kompletterande installationer och arbeta med ombyggnation och renovering. Tjänsten är på heltid.

Är du rätt för rollen som Elektriker?

Vi söker dig som har ECY certifikat och har erfarenhet av att arbeta som elektriker med antingen installation, service eller industri. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.


Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Barona men tillbringa dina arbetsdagar hos våra kunder. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsterna så fort vi hittat rätt kandidater, ansök därför så snart som möjligt.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Hasselblad på telefonnummer: 0723-255442, vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Om Barona

Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer på  http://barona.se/om-oss/

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Elektriker för kommande uppdrag!

Är du en prestigelös elektriker med bra samarbetsförmåga som är på jakt efter nya utmaningar? Då är det dig vi letar efter! Vi söker elektriker för kommande behov hos våra samarbetspartner som utgår från Göteborg. Arbetet är flexibelt och du kommer arbeta inom olika områden så som entreprenad, service och ombyggnationer hos både privatpersoner och företag. Start: Efter överenskommelse. Ansök redan idag, urval sker löpande Ort: Göteborg Omfattning: Helti... Visa mer
Är du en prestigelös elektriker med bra samarbetsförmåga som är på jakt efter nya utmaningar? Då är det dig vi letar efter!

Vi söker elektriker för kommande behov hos våra samarbetspartner som utgår från Göteborg. Arbetet är flexibelt och du kommer arbeta inom olika områden så som entreprenad, service och ombyggnationer hos både privatpersoner och företag.

Start: Efter överenskommelse. Ansök redan idag, urval sker löpande
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, mån-fre dagtid
Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag, men för rätt person finns möjlighet till anställning hos vår samarbetspartner på sikt. Vi har avtal med svenska elektrikerförbundet.

Din profil
Krav:
• Utbildning som installationselektriker antingen från gymnasiet eller vuxenutbildning
• Minst ett års erfarenhet från arbete som elektriker
• Behärska svenska och engelska i tal och skrift
• B-Körkort

För att vara aktuell till denna tjänst har du arbetat cirka ett år efter att ha avslutat dina lärlingstimmar. Du är framåt, driven och utför ditt arbete noggrant. Du trivs lika bra med att arbeta själv och med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. Det är ett krav att du som sökande ej förekommer i belastningsregistret.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Elektriker till Eltel!

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk. Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå under cirka 4 år framöver. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av bå... Visa mer
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå under cirka 4 år framöver. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av både medarbetare och kunder!

Vi söker ett antal elektriker för arbete med ombyggnation av nätstationer. Tjänsterna är uthyrningsuppdrag på lång sikt där du anställs av MTX Rekrytering & Bemanning och hyrs ut till Eltel. Projektet pågår fram till 2025 och Energi och mätning är fokusområden för Eltel. Därmed kommer att finnas möjlighet till fortsatt arbete både i Sverige och utomlands även efter projektets slut.

Tjänsten inleds med en betald utbildning, för att säkerställa att du har bästa möjliga förutsättningar att utföra arbetet. Arbetet utförs framförallt på olika orter i Västsverige. På längre sikt förekommer resor på orter i andra delar av landet. Vi står för resor och boende, vilket innebär att du kan bo varsomhelst i Sverige. Du kan söka tjänsten även om du saknar cv eller Linkedinprofil och komplettera med det senare i processen.

Dina arbetsuppgifter
Du arbetar främst med installationer i och ombyggnad av nätstationer. Driftsättning och felsökning är också vanligt förekommande arbetsuppgifter. Du arbetar till största delen självständigt med servicebil från Eltel. Till din hjälp har du tydliga instruktioner och rutiner samt kompetenta och engagerade ledande montörer. Då verksamheten växer och Eltel aktivt arbetar med internrekrytering finns det goda möjligheter till utveckling i företaget.

Vi erbjuder

• Ett tekniskt komplext arbete och chansen att lära dig en ny del av elbranschen!
• Ett kompetent ledarskap och ett engagerat och sammansvetsat team!
• En verksamhet med ett genomtänkt och framgångsrikt arbetssätt!
• Arbete i den konjunkturs- och framtidssäkra energibranschen!

Kravprofil
Vi söker dig som har elutbildning på minst gymnasienivå. Du är också klar med din lärlingstid och du har fått ut ditt ECY-certifikat. Pga. samarbete med medarbetare från både Sverige och andra nordiska länder krävs god svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

Övrigt
Placering: Resjobb. Placeringen varierar med projekten. Vi står för traktamente och boende.
Arbetstider: Måndag-torsdag (Du åker hemifrån måndag morgon och kommer hem torsdag kväll)
Lön: Enligt kollektivavtal. Möjlighet till extra betalt via bonussystem finns!
Start: Efter årsskiftet, men rekryteringen sker löpande så skicka din ansökan direkt.
Omfattning: Heltid på lång sikt. Projekten pågår fram till 2025

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning. Så länge annonsen är publicerad är tjänsten inte tillsatt.

Kontaktpersoner
Julia Edoff, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076-880 26 81

Emanuel Davén, rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 03 67

Sökord: eltel smart grid,, mätteknik, mättekniker, mätartekniker, elmätartekniker, elmätare, elektriker, amr, amm, energi, energibranschen, serviceelektriker, installationselektriker, servicetekniker, elinstallatör, el, elutbildning, elprogrammet, tillsvidare, tillsvidareanställning, direktrekrytering, elektrikerjobb, eljobb, resjobb, resejobb Visa mindre

Elektriker sökes

* ECOKRAFT startades 2008 med syftet att projektera, leverera och installera lösningar som möjliggör livet med egen el. Fram till 2010 utvärderade ECOKRAFT flera alternativ för att producera förnybar energi och kom fram till att solceller är den bästa tekniken och är därför ECOKRAFTS primära produkt sedan dess. Med omtanke för kunderna och med lärdomar från internationella marknader och generationer av solcellsteknik, väljer ECOKRAFT produkter som är h... Visa mer
*
ECOKRAFT startades 2008 med syftet att projektera, leverera och installera lösningar som möjliggör livet med egen el.

Fram till 2010 utvärderade ECOKRAFT flera alternativ för att producera förnybar energi och kom fram till att solceller är den bästa tekniken och är därför ECOKRAFTS primära produkt sedan dess.

Med omtanke för kunderna och med lärdomar från internationella marknader och generationer av solcellsteknik, väljer ECOKRAFT produkter som är hållbara, för framtida generationer.
ECOKRAFT använder extremt hållbar solcellsteknik med garanterad funktion, produktion och trygghet i 30 år.

Om tjänsten
Vi söker dig med en positiv inställning, du är självgående, serviceinriktad, ansvarstagande och har en känsla för kvalitet. Som person är du lösningsorienterad och har en förmåga att arbeta självständigt, systematiskt och strukturerat. Vi ser att du är service-och kvalitetsinriktad och delar ECOKRAFTs syn om att varje installation är en referensinstallation. Hos oss kommer du att arbeta med installation av våra marknadsledande och högkvalitativa solcellssystem, batterilagringssystem samt system inom elbilsladdning.

Arbetsbeskrivning
Som elektriker på ECOKRAFT kommer du vara ansvarig för att utföra uppgifterna enligt våra höga krav på kvalitet och kundservice och därav värdesätter vi noggrannhet och social kompetens. En viktig del i ditt arbete kommer vara att öka kunskapen och intresset för företaget och deras produkter samt att representera företaget på ett professionellt och ansvarsfullt sätt i all kommunikation med andra, både inom och utanför företaget. För rätt person finns goda möjligheter att växa inom företaget, då vi verkar i en expansiv bransch.

Vi söker dig som
Är du en person som stämmer in på det ovan så sök tjänsten via länken.

Om Montico
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi är idag cirka 500 anställda och har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft.
Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Entreprenadelektriker Göteborg

Ansök    Nov 26    eLinked AB    Installationselektriker
Om företaget eLinked söker duktiga elektriker till våran filial i Göteborg. Arbetena vi erbjuder är främst inom entreprenad. Vi arbetar även på andra områden som service & förnyelsebar energi, samt distribution. Utöver det erbjuder vi ofta resejobb i hela landet där du arbetar borta mellan måndag - torsdag på traktamentes jobb. Våra uppdrag på Entreprenad är allt ifrån att toppa befintliga arbetslag ute hos elfirmorna, till hela arbetslag där eLinked AB s... Visa mer
Om företaget
eLinked söker duktiga elektriker till våran filial i Göteborg.
Arbetena vi erbjuder är främst inom entreprenad.
Vi arbetar även på andra områden som service & förnyelsebar energi, samt distribution. Utöver det erbjuder vi ofta resejobb i hela landet där du arbetar borta mellan måndag - torsdag på traktamentes jobb.

Våra uppdrag på Entreprenad är allt ifrån att toppa befintliga arbetslag ute hos elfirmorna, till hela arbetslag där eLinked AB står med alla elektriker och ledande montör ute på arbetsplatsen. När projekten sedan är klara blir man flyttad vidare på nästa likvärdiga projekt.Dina arbetsuppgifter
Som entreprenadelektriker hos eLinked kommer du främst att arbeta med nyproduktion eller renovering och ombyggnad. Eftersom det är många olika projekt, och där projekten är i olika skeden så skiljer sig arbetsuppgifterna på de olika arbetsplatserna.
Men vanligen förekommande arbetsuppgifter är : Valv, kabelstege/kabeldragning, matningar, lägenhetscentraler, huvudcentraler, kompletteringar, brandlarm mm.


Några av de jobb vi erbjuder i Göteborg:
Nyproduktion Karlatornet
Nyproduktion Hotell
Nyproduktion lägenheter
Nyproduktion Kontor
Nyproduktion & ombyggnad av universitet
Renovering ålderdomshem
Renovering förskola
Renovering Restauranger
Ombyggnad - Butiksanpassning
Ombyggnad - Kontorsanpassningar
Ombyggnad - Padelhallar
Tjänsten erbjuder
Som anställd på eLinked AB arbetar du under installationsavtalets villkor. Många av våra anställda uppskattar variationen av arbetsplatser & arbetsuppgifter vi kan erbjuda via vårat stora kontaktnät. Där har även du chansen att bredda ditt eget kontaktnät & kompetensutveckling i branschen.


Vi erbjuder:

God lön efter bakgrund/erfarenhet
Kollektivavtal: Installationsavtalet
Friskvårdsbidrag via Nordic Welness eller Sats
Ett stort kontaktnät i el-branschen
Trevliga aktiviteter med firman
God uppföljning
Möjlighet att växa internt
Utbildningar & Kurser

Din profil
Krav för att söka tjänsten:

Fullständig El-utbildning
ECY eller likvärdigt el-certifikat i Sverige
Minst 3 års erfarenhet

Meriter:
Allmän Behörighet
Ledande montör
Kurser och certifikat såsom: Liftkort, Fallskydd, ESA 14 mm.

Om oss
eLinked AB är ett konsultbolag som verkar inom installationsbranschen. Vi arbetar med uthyrning av våra fastanställda elektriker och tekniker på projekt runt om i hela Sverige.
eLinked arbetar både med att toppa befintliga arbetslag, eller gå in med egna lag och ta delar av ett projekt, eller hela projekt. Projekten styrs då av vår beställare och leds gemensamt ihop med deras projektledare och eLinkeds ledande roller både på kontoret och arbetsplatsen.

Huvudkontoret ligger i Göteborg och vi har filialer i Stockholm samt Malmö.
Vi är idag totalt 85 anställda i företaget, där en stor del av verksamheten är uthyrning av elektriker och ledande montörer till arbetsplatser. Visa mindre

elektriker till stort femårsprojekt

Ansök    Dec 1    Randstad AB    Installationselektriker
Arbetsbeskrivning Till det här spännande projektet har vi på Randstad nu rekryterat flera Teamledare, Lead Installers, Planerare och Elektriker. Vi behöver nu förstärka teamet med ytterligare certifierade elektriker, gärna med kunskap om Kategori 2-mätare och Nätstationer eller erfarenhet från högspänning.  Gillar du att ingå i ett arbetslag med riktig god och trevlig stämning, tjäna pengar och dessutom få resa runt om i Sverige? I så fall har vi jobbet f... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Till det här spännande projektet har vi på Randstad nu rekryterat flera Teamledare, Lead Installers, Planerare och Elektriker. Vi behöver nu förstärka teamet med ytterligare certifierade elektriker, gärna med kunskap om Kategori 2-mätare och Nätstationer eller erfarenhet från högspänning. 

Gillar du att ingå i ett arbetslag med riktig god och trevlig stämning, tjäna pengar och dessutom få resa runt om i Sverige? I så fall har vi jobbet för dig! Eltel söker certifierade elektriker för ett spännande elmätarprojekt som kommer att röra sig runt om i Sverige över en lång period. Din roll som elektriker kommer att innebära bland annat byte och installation av elmätare hos kommersiella fastigheter, industrier och nätstationer i utomhusmiljö. Vi erbjuder dig mycket goda utvecklingsmöjligheter, trygga anställningsvillkor, en bra grundlön med goda möjligheter till bonus. Du kommer även få en gedigen utbildning och erhålla Kategori2-certifikat. 

Ansvarsområden
Som elektriker inom Eltels affärsområde Smart Grid kommer du arbeta i ett internationellt team med tekniska installationer/byte av elmätare med fokus på hög kvalité och säkerhet. Du jobbar självständigt men ingår i ett team, där ni tillsammans med ledande montören stöttar varandra till framgång. Du är en del i ett projekt som flyttar sig stegvis till olika platser över hela Sverige, vilket betyder att din arbetsplats varierar i takt med projektets gång. Eltel ordnar med boende och står för står för rese- och boendekostnader och du kommer att bo tillsammans med trevliga och roliga kollegor under projektets gång.

Arbetstider
Placering: Hela Sverige. Placeringen varierar (du reser till projektet och Eltel står för rese- och boendekostnader)
Arbetstider: Måndag - torsdag, 40 timmars arbetsvecka med långhelg fredag till söndag.
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning.

Kvalifikationer
För att lyckas som elektriker har du: 
 Minst gymnasial utbildning inom el
 Tidigare erfarenhet av arbete som elektriker 
 ECY-Certifikat och/eller minst B-behörighet
 Goda kunskaper i att arbeta med PDA och datorvana
 Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
 B-körkort
 Vara tillgänglig för resor i arbetet över hela Sverige


Det är meriterande om du har: 
 Erfarenhet från arbete med högspänning
 Erfarenhet från Kategori 2-mätare och Nätstationer
 Erfarenhet av att arbeta i elprojekt
 Erfarenhet av att arbeta med tekniskt avancerade installationer


Du är en noggrann och ansvarsfull person som värderar säkerhetsrutiner högt. 

Ansökan
Vi söker flertalet elektriker till detta projekt vilket innebär att urval,  intervjuer och anställning hos Eltel kommer att ske löpande under dec/jan.
För information: För det här uppdraget samarbetar Eltel med Randstad där rekryteringskonsult Malin Pettersson, [email protected] ansvarar för rekryteringsprocessen och gärna svarar på dina frågor.

Om företaget
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk. Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranet industrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom mätning av elförbrukning och ansvarar för att byta ut elmätare allt från hushåll till högspänning på uppdrag av nätägare. Smart Grid har med sin långa erfarenhet av dessa typer av arbeten i hela Norden utvecklat ett unikt arbetssätt med ett omfattande och väl beprövat processpaket. Arbetssättet ger stora fördelar och är mycket uppskattat av både kunder och Smart Grids medarbetare. Smart Grid har knutit ett antal av de större nätägarnas projekt till sin verksamhet i Sverige. Projekten kommer att pågå under cirka 5 år och består av både installation av elmätare för hushåll (Kategori 1) och mer tekniskt avancerade installationer (Kategori 2-5).

https://youtu.be/mfsoEdYC1Uk Visa mindre

Elektriker - Göteborg

Ansök    Nov 23    Btp Sweden AB    Installationselektriker
Till väletablerad kund med stora utvecklingsmöjligheter söker vi nu installationselektriker. Om tjänsten Du blir en del av ett väletablerat företag och ett härligt gäng med uppdrag att bland annat installera efter ritningar, utföra felsökningar och kompletterande installationer och nyinstallationer. Arbetet är på heltid, dagtid. Resor i tjänsten kan förekomma. Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten börjar som en visstidsanställning på heltid med möjlig... Visa mer
Till väletablerad kund med stora utvecklingsmöjligheter söker vi nu installationselektriker.
Om tjänsten
Du blir en del av ett väletablerat företag och ett härligt gäng med uppdrag att bland annat installera efter ritningar, utföra felsökningar och kompletterande installationer och nyinstallationer.
Arbetet är på heltid, dagtid. Resor i tjänsten kan förekomma. Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten börjar som en visstidsanställning på heltid med möjligheter att du efter en period som anställd via Boost, får erbjudande att gå över till anställning direkt hos kunden.
Om dig
Du är en duktig elektriker med utbildning från elprogrammet eller annan relevant yrkesutbildning och har jobbat några år med installation på service eller entreprenadsidan. Det är viktigt att du är självgående i ditt arbete, initiativtagande och och lösningsorienterad. Som person trivs du både med att jobba på egen hand, tillsammans med andra och har god samarbetsförmåga. Du har en vilja att nå uppsatta mål.
Ansökan
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected] Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Elektriker - Göteborg
Om oss
Boost är ett tjänsteföretag som verkar inom sektorerna fastighetsnät, kommunikation, säkerhetsteknik och elinstallationer. Inom Boost kör vi med schyssta anställningsvillkor och kollektivavtal. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.
Kontakt
Veronica Bäckström, Konsultchef
[email protected]
070-744 27 52 Visa mindre

Montör til EL - centraler

Är du elektriker idag och vill arbeta normala arbetstider och bli proffs på el-centraler? Eller är du precis klar med din lärlingsperiod och vill ha ett arbete som montör och använda dina El-kunskaper du lärt dig? Du har et stort teknisk intresse och du har inga problem att följa tekniska ritningar. Krav till dig som söker: Flytande svenska i tal och skrift Körkort B ECY (elektriker klar med lärlingstid) Kan följa tekniska ritningar Arbetstid är 07.30 -... Visa mer
Är du elektriker idag och vill arbeta normala arbetstider och bli proffs på el-centraler?
Eller är du precis klar med din lärlingsperiod och vill ha ett arbete som montör och använda dina El-kunskaper du lärt dig?
Du har et stort teknisk intresse och du har inga problem att följa tekniska ritningar.
Krav till dig som söker:
Flytande svenska i tal och skrift
Körkort B
ECY (elektriker klar med lärlingstid)
Kan följa tekniska ritningar

Arbetstid är 07.30 - 16.00
Arbetsuppgifter tillverka el-centraler till både fastigheter och lägenheter Visa mindre

JBHB söker elektriker i Göteborg

Vi söker dig som är utbildad elektriker med några års arbetserfarenhet. Som person trivs du i ett arbete med många kontaktytor där du självständig, planerar och utför ditt arbete med kundens behov i fokus. Du har förmågan att skapa goda relationer och är ansvarstagande och kan agera som företagets ansikte utåt. Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och personer ser vi gärna att du är flexibel, har en god samarbetsförmåga, trivs med eget ansvar och ... Visa mer
Vi söker dig som är utbildad elektriker med några års arbetserfarenhet. Som person trivs du i ett arbete med många kontaktytor där du självständig, planerar och utför ditt arbete med kundens behov i fokus.
Du har förmågan att skapa goda relationer och är ansvarstagande och kan agera som företagets ansikte utåt. Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och personer ser vi gärna att du är flexibel, har en god samarbetsförmåga, trivs med eget ansvar och kan bidra till vår positiva anda på arbetsplatsen.


Din profil
Krav för att söka tjänsten:
– ECY certifikat, certifikat utanför Norden måste valideras.
-Svenska i tal & skrift


Meriter:
– Heta arbeten, Liftkort eller andra behörigheter och certifikat.
-Erfarenhet av ventilations styr
– Körkort B


JBHB erbjuder:
-God fastlön utefter bakgrund & erfarenhet.
-Kollektivavtal
-Företagsrabatter
-God uppföljning och ett företag som satsar på sina anställda
-Frihet under ansvar
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Installationselektriker

Om tjänsten Vi söker installationselektriker, för arbete på projekt på olika platser runt om i Sverige. Du kan antingen ha önskemål om att arbeta lokalt kring din hemort, eller vara intresserad av reseuppdrag. Periodvis har vi även uppdrag i Norge, så kontakta oss gärna för mer information gällande detta vid intresse. Att arbeta som resande för Ikett, innebär att du arbetar på annan ort än din hemort, och Ikett ansvarar då för att förse dig med boende i ... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker installationselektriker, för arbete på projekt på olika platser runt om i Sverige.
Du kan antingen ha önskemål om att arbeta lokalt kring din hemort, eller vara intresserad av reseuppdrag.

Periodvis har vi även uppdrag i Norge, så kontakta oss gärna för mer information gällande detta vid intresse.

Att arbeta som resande för Ikett, innebär att du arbetar på annan ort än din hemort, och Ikett ansvarar då för att förse dig med boende i veckorna. Utöver gällande lön, utbetalas även traktamente, resetillägg och annan ersättning enligt gällande avtal, och så även de eventuella ackord etc som är gällande för varje projekt.

En av fördelarna med att arbeta hos oss, är just variationen på projekt.Både när det gäller längden på uppdrag och även projektens omfattning i storlek, från de mindre elfimorna till de stora koncernerna.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Din profil
Du som söker kan vara allt från förstaårsmontör till fullbetald elektriker, och du innehar relevant utbildning för tjänsten.
ECY eller motsvarande är ett krav.
Körkort, liftkort och fallskyddsutbildning är meriterande.
Erfarenhet från andra områden som t.ex. industriell tillverkning, ombyggnation, kärnkraft, raffinaderi eller tågindustrin, är en merit.
Du kan hålla ett högt tempo och har en hög social kompetens.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Elektro AB är en av de ledande aktörerna inom uthyrning av kvalificerade elektriker, inom bygg- och industrisektorn. och då till kundföretag som t.ex. Midroc, Caverion, Bravida, Assemblin mfl.

Ikett Elektro AB följer installationsavtalet och har kollektivavtal med Elektrikerförbundet.
Vi är dessutom certifierade enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Servicetekniker till Gunnebo

Har du tidigare erfarenhet som Tekniker och trivs i en ansvarstagande roll med stort fokus på teknik och IT? Vill du arbeta på ett internationellt och stabilt företag med utvecklingsmöjligheter, då kanske du är Gunnebos nästa kollega Om Gunnebo och vad dom kan erbjuda:  Gunnebo Nordic AB är det svenska försäljningsbolaget i säkerhetskoncernen Gunnebo. Koncernen är världsledande inom säkerhetsprodukter, tjänster och lösningar för kontanthantering, kassaskå... Visa mer
Har du tidigare erfarenhet som Tekniker och trivs i en ansvarstagande roll med stort fokus på teknik och IT? Vill du arbeta på ett internationellt och stabilt företag med utvecklingsmöjligheter, då kanske du är Gunnebos nästa kollega

Om Gunnebo och vad dom kan erbjuda: 
Gunnebo Nordic AB är det svenska försäljningsbolaget i säkerhetskoncernen Gunnebo. Koncernen är världsledande inom säkerhetsprodukter, tjänster och lösningar för kontanthantering, kassaskåp och valv rum, entrésäkerhet och elektroniska säkerhetssystem. 

Gunnebo-koncernen har dotterbolag i 28 länder i Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien/Stillahavsområdet och Amerika samt distributörer på ytterligare 100 marknader. Företaget sysselsätter 4400 anställda. 
Gunnebo är ett företag som är öppen för utvecklingsmöjligheter till sina kollegor där man tillsammans får vara med och påverka. Gunnebo har även ett förmånspaket som bland annat inkluderar friskvårdsbidrag, Rikskortet, Företagsupphandlade försäkringar.

Dina arbetsuppgifter:

I din roll som Tekniker är du ansiktet utåt hos Gunnebos kunder där du kommer fokusera på service, installation och underhåll inom området: kassasystem och  entrésäkerhetslösningar ut mot detaljhandeln. Du kommer dagligen vara ute hos kunderna och säkerställa att kunderna får den service som efterfrågas.

Du ansvarar även för dokumentation av det arbete du gör hos kunden såsom installationsunderlag, ritningsunderlag och programfiler.
I din roll innebär det att du har ett tätt samarbete med dina kollegor såsom tekniker, säljare, kundsupport men också leda underentreprenörer som kan finnas till vår hjälp. Resor sker i tjänsten  där marknaden du kommer fokusera på är dom västra delarna och ner söderut mot Skåne, du får räkna med ca: 3/ månaden kan det ske övernattning. 

Din profil:
Som tekniker hos Gunnebo Nordic kommer du vara ansiktet utåt hos kunderna, det är viktigt att du har en affärsförståelse och förståelse för kundens behov och kunna serva detta på bästa möjliga sätt. Rollen innebär både självständigt arbete och samarbete med olika parter i bolaget samt externa kontakter,  vilket innebär att du som person bör har lätt att samarbeta med olika människor. Vi ser även att du kan ta ansvar och fatta egna beslut. Att ha ett litet extra intresse för teknik ser vi som en fördel i denna roll. 
 
Utöver dina personliga egenskaper; Gymnasieutbildning inom el/tele, teknik, 
Tidigare erfarenhet som fälttekniker, gärna inom el/tele alternativt it/nätverk
Svenska obegränsat i tal och skrift och behärska engelska 
B-körkort

Känns det som detta är något som kan passa dig, sök direkt, urval sker löpande!

Omfattning:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Göteborg (närliggande områden)

Detta är en rekrytering där du blir anställd direkt av Gunnebo Nordic AB

Urval och intervjuer sker löpande. Skicka in din ansökan nu eller tipsa en vän som skulle passa för tjänsten! 

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Elektriker för kommande uppdrag!

Ansök    Nov 18    LN Personal AB    Installationselektriker
Är du en prestigelös elektriker med bra samarbetsförmåga som är på jakt efter nya utmaningar? Då är det dig vi letar efter! Vi söker elektriker för kommande behov hos våra samarbetspartner som utgår från Göteborg. Arbetet är flexibelt och du kommer arbeta inom olika områden så som entreprenad, service och ombyggnationer hos både privatpersoner och företag. Start: Efter överenskommelse. Ansök redan idag, urval sker löpande Ort: Göteborg Omfattning: Helti... Visa mer
Är du en prestigelös elektriker med bra samarbetsförmåga som är på jakt efter nya utmaningar? Då är det dig vi letar efter!

Vi söker elektriker för kommande behov hos våra samarbetspartner som utgår från Göteborg. Arbetet är flexibelt och du kommer arbeta inom olika områden så som entreprenad, service och ombyggnationer hos både privatpersoner och företag.

Start: Efter överenskommelse. Ansök redan idag, urval sker löpande
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, mån-fre dagtid
Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag, men för rätt person finns möjlighet till anställning hos vår samarbetspartner på sikt. Vi har avtal med svenska elektrikerförbundet.

Din profil
Krav:
• Utbildning som installationselektriker antingen från gymnasiet eller vuxenutbildning
• Minst ett års erfarenhet från arbete som elektriker
• Behärska svenska och engelska i tal och skrift
• B-Körkort

För att vara aktuell till denna tjänst har du arbetat cirka ett år efter att ha avslutat dina lärlingstimmar. Du är framåt, driven och utför ditt arbete noggrant. Du trivs lika bra med att arbeta själv och med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. Det är ett krav att du som sökande ej förekommer i belastningsregistret.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Tekniker till Multinationellt företag i Göteborg

Tekniker till Multinationellt företag i Göteborg. Anställningsort: Göteborg Yrke: Servicetekniker För dig som vill jobba med teknik, är serviceinriktad och gillar att vara delaktig i utformningen av din arbetsdag så finns möjligheten i ett flexibelt och drivet team. Vi söker nu kollegor till vår samarbetspartner i Göteborg som expanderar inom flera segment. Vår samarbetspartner är ett japanskt företag med kontor i bl.a. Europa, USA och vars produkter ä... Visa mer
Tekniker till Multinationellt företag i Göteborg.

Anställningsort: Göteborg
Yrke: Servicetekniker

För dig som vill jobba med teknik, är serviceinriktad och gillar att vara delaktig i utformningen av din arbetsdag så finns möjligheten i ett flexibelt och drivet team.

Vi söker nu kollegor till vår samarbetspartner i Göteborg som expanderar inom flera segment.

Vår samarbetspartner är ett japanskt företag med kontor i bl.a. Europa, USA och vars produkter är världsledande inom flera områden.

Den svenska filialen har kontor i Göteborg och Södertälje. De tillverkar, marknadsför, säljer och utför service på datorstyrda system för analys av avgaser, utveckling av drivlinor samt hybridisering och elektrifiering.
Marknaden är Skandinavien plus Finland och Baltikum med tonvikt på den svenska fordonsindustrin.

Vi tror att du är en flexibel och initiativrik person som har god samarbetsförmåga, serviceinriktad med öppen och positiv attityd samt ansvarsfull och noggrann.

Arbetsuppgiften är att självständigt utföra service på primärt emissionsmät-system hos våra kunder (viss jour- rese- eller skifttjänstgöring kan förekomma):
-att förmedla kundernas behov av service, reservdelar och förbrukningsmaterial.
-att deltaga i projekt från beställning fram till beställarens godkännande och övertagande av anläggningen.
-att aktivt deltaga vid installationer och uppstart av nya anläggningar.

Du kommer att ha regelbunden kontakt med  huvudkontoret i Tyskland, samt även en del med både Japan och övriga filialer i resten av världen.

Utbildningsnivå
Gymnasial utbildning med inriktning teknik och teknisk industri (meriterande)
Goda engelskkunskaper i tal skrift är ett krav, ytterligare språk meriterande
God teknisk baskunskap

Arbetslivserfarenhet
Servicetekniker/ingenjör, några års erfarenhet är meriterande
Mättekniker, elmaskinstekniker/ingenjör är alltid en bra grund

Körkort
B – Körkort  (personbil)
Du behöver ha tillgång till egen bil.

Låter detta intressant?
Sök redan i dag så berättar vi mer. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag som är verksamma inom konsult och rekryteringsbranschen.

Vi är verksamma inom HR, IT, Ekonomi och Finans. I det här uppdraget så kan du gå in som Giggande underkonsult eller kommer du att få en visstidsanställning hos NXT Interim. Vi ha kollektivavtal och schyssta villkor. 

Vi  erbjuder paketerade tjänster som de traditionella företagen inte erbjuder idag. Vi har över 20 års erfarenhet inom branschen samt 3000 unika kontakter för att kunna hjälpa just er. 

Vårt mål är att gå från att vara en innovativ utmanare i branschen till det företag i branschen som alla vill slå, kontakta oss redan idag så ska vi göra allt för att hjälpa er. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Kalmar
Hur går jag tillväga

Är du intresserad av tjänsten tar du ett första steg i att visa ditt intresse i denna annons. Vi behandlar ansökningarna löpande så tveka inte utan ansök redan idag! Om du har några frågor be vi dig kontakta MD Joacim Bernhardsson 0723- 63 19 48 eller på [email protected]


”Vårt mål är att gå från att vara en innovativ utmanare i branschen till att vara det företag i branschen som alla vill slå" Visa mindre

Installationselektriker

Vill du arbeta som elektriker där du får ta ansvar, utvecklas och bli en del av vår enhet i Göteborg? Då vi haft en positiv orderingång senaste tiden och precis påbörjat några utmanande och spännande projekt har vi nu möjlighet att förstärka vårt lag ytterligare. Vi erbjuder dig varierade arbetsuppgifter, regelbundna utbildningar och en stark gemenskap. Uppskattar du dessutom att arbeta i en organisation som kännetecknas av entreprenörskap och "ordning ... Visa mer
Vill du arbeta som elektriker där du får ta ansvar, utvecklas och bli en del av vår enhet i Göteborg?

Då vi haft en positiv orderingång senaste tiden och precis påbörjat några utmanande och spännande projekt har vi nu möjlighet att förstärka vårt lag ytterligare.

Vi erbjuder dig varierade arbetsuppgifter, regelbundna utbildningar och en stark gemenskap. Uppskattar du dessutom att arbeta i en organisation som kännetecknas av entreprenörskap och "ordning och reda" kommer du att trivas hos oss.

Vem är du?

Vi söker just nu flera montörer med olika bakgrunder och kompetenser. Vi tror att du har en bred erfarenhet av elektrikeryrket eller att du är nyutbildad elektriker med godkända betyg och vill vara med och växa tillsammans med oss.

Som person är du initiativtagande, noggrann, teknikintresserad och drivs av att skapa nöjda kunder samt mån om att utföra ett bra arbete. Du har en bra samarbetsförmåga samtidigt som du är van vid att ta självständiga beslut.
Har du tidigare arbetat som ledande montör så ser vi det som mycket meriterande.

B-körkort är ett krav.

Om tjänsten

Som elektriker hos oss arbetar du med alla slags elinstallationer inkl. tele/säkerhet- och datainstallationer inom såväl stora som små projekt. Våra uppdragsgivare är i huvudsak bygg- och fastighetsbolag.

Vi är organiserade i mindre affärsenheter för att kunna tillvarata våra medarbetares och kunders önskemål och idéer. Samtidigt får du tillgång till ett nätverk av kompetens i Sverige och världen, då vi ingår i koncernen VINCI Energies.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är 2021-11-30, men vi kan komma att tillsätta någon tjänst innan sista ansökningsdatum, så skicka gärna din ansökan redan idag!

Tillträde så snart som möjligt. Tjänsterna är tillsvidare och heltid.

Samtal och mail från externa rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes.

Vid frågor

Kontakta affärsenhetschef Thomas Withfeldt, tfn 0707-65 91 30

Sitter du på mobilen? Du vet väl att du snabbt och enkelt kan påbörja din ansökan från mobilen och komplettera din ansökan i ett senare skede. Visa mindre

Elektriker till Eltel!

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk. Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå under cirka 4 år framöver. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av bå... Visa mer
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå under cirka 4 år framöver. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av både medarbetare och kunder!

Vi söker ett antal elektriker för arbete med ombyggnation av nätstationer. Tjänsterna är uthyrningsuppdrag på lång sikt där du anställs av MTX Rekrytering & Bemanning och hyrs ut till Eltel. Projektet pågår fram till 2025 och Energi och mätning är fokusområden för Eltel. Därmed kommer att finnas möjlighet till fortsatt arbete både i Sverige och utomlands även efter projektets slut.

Tjänsten inleds med en betald utbildning, för att säkerställa att du har bästa möjliga förutsättningar att utföra arbetet. Arbetet utförs framförallt på olika orter i Västsverige. På längre sikt förekommer resor på orter i andra delar av landet. Vi står för resor och boende, vilket innebär att du kan bo varsomhelst i Sverige. Du kan söka tjänsten även om du saknar cv eller Linkedinprofil och komplettera med det senare i processen.

Dina arbetsuppgifter
Du arbetar främst med och ombyggnation av nätstationer. Driftsättning och felsökning är också vanligt förekommande arbetsuppgifter. Du arbetar till största delen självständigt med servicebil från Eltel. Till din hjälp har du tydliga instruktioner och rutiner samt kompetenta och engagerade ledande montörer. Då verksamheten växer och Eltel aktivt arbetar med internrekrytering finns det goda möjligheter utveckling i företaget.

Vi erbjuder

• Ett tekniskt komplext arbete och chansen att lära dig en ny del av elbranschen!
• Ett kompetent ledarskap och ett engagerat och sammansvetsat team!
• En verksamhet med ett genomtänkt och framgångsrikt arbetssätt!
• Arbete i den konjunkturs- och framtidssäkra energibranschen!

Kravprofil
Vi söker dig som har elutbildning på minst gymnasienivå. Du är också klar med din lärlingstid och du har fått ut ditt ECY-certifikat. Pga. samarbete med medarbetare från både Sverige och andra nordiska länder krävs god svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

Övrigt
Placering: Resjobb. Placeringen varierar med projekten. Vi står för traktamente och boende.
Arbetstider: Måndag-torsdag (Du åker hemifrån måndag morgon och kommer hem torsdag kväll)
Lön: Enligt kollektivavtal. Möjlighet till extra betalt via bonussystem finns!
Start: Efter årsskiftet, men rekryteringen sker löpande så skicka din ansökan direkt.
Omfattning: Heltid på lång sikt. Projekten pågår fram till 2025

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning. Så länge annonsen är publicerad är tjänsten inte tillsatt.

Kontaktpersoner
Julia Edoff, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076-880 26 81

Emanuel Davén, rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 03 67

Sökord: eltel smart grid,, mätteknik, mättekniker, mätartekniker, elmätartekniker, elmätare, elektriker, amr, amm, energi, energibranschen, serviceelektriker, installationselektriker, servicetekniker, elinstallatör, el, elutbildning, elprogrammet, tillsvidare, tillsvidareanställning, direktrekrytering, elektrikerjobb, eljobb, resjobb, resejobb Visa mindre

Elektriker med ECY-certifikat till ledande företag…

Beskrivning Till vår kund söker vi dig som är elektriker med ECY-certifikat för arbete med ombyggnation av nätstationer. Du kommer att arbeta måndag till torsdag och utgår från kundens depå i Mälardalen (Märsta) resp. Västsverige (Borås). Vi står för boende på annan ort, traktamente och resor vilket innebär att du kan bo på annan plats i Sverige. Du erbjuds möjlighet utöver den fasta lönen att få bonus vilket ger möjlighet till en god arbetsinkomst. V... Visa mer
Beskrivning
Till vår kund söker vi dig som är elektriker med ECY-certifikat för arbete med ombyggnation av nätstationer.

Du kommer att arbeta måndag till torsdag och utgår från kundens depå i Mälardalen (Märsta) resp. Västsverige (Borås).

Vi står för boende på annan ort, traktamente och resor vilket innebär att du kan bo på annan plats i Sverige. Du erbjuds möjlighet utöver den fasta lönen att få bonus vilket ger möjlighet till en god arbetsinkomst.

Vår kund är en av de ledandande leverantörerna av tekniska tjänster inom bland annat elinstallationer. De finns etablerade i flera nordiska länder och har flera långvariga större projekt i bland annat Sverige.

Som elektriker erbjuds du en självständig roll i ett stort, spännande projekt med god fast lön och utöver det möjlighet till bonus utan tak!

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär ombyggnation, felsökning och driftsättning av nätstationer på olika platser. Du kommer att arbeta självständigt ute i fält, men ingår också i ett härligt team där ni arbetar gemensamt mot uppställda tidplaner och mål. Det är ett heltidsarbete där du jobbar en hel arbetsvecka på fyra dagar, 40h uppdelat på mån-tors.  

Är du elutbildad och har ECY-certifikat? Har du fallenhet för att arbeta effektivt och noggrant med säkerhet i fokus? Då är det här en tjänst för dig!

Kvalifikationer
- Certifierad elektriker. ECY certifikat samt klar med lärlingstimmar.
- Körkort B (manuell växling), kunden tillhandahåller bil och du behöver ta dig till och från anläggningar.
- Svenska och Engelska i både tal och skrift samt grundläggande datorvana.
- Det är meriterande att ha tidigare erfarenhet av att jobba med Nätstationer men inget krav
- Det är meriterande att ha tidigare erfarenhet av att jobba med kabeldragning men inget krav

Villkor
Du erbjuds en fast och en rörlig lönedel, vilket ger stor möjlighet till en riktigt bra arbetsinkomst när du arbetar och når uppställda mål. 

Företaget tillhandahåller nödvändiga utbildningar för det specifika uppdraget inledningsvis i anställningen. Projekten hos vår kund löper över många år och över tid finns möjlighet till anställning direkt hos kundföretaget.

Resor på annan ort förekommer i projektet varför du bör ha möjlighet att kunna resa i tjänsten. Du erbjuds då boende av företaget och erhåller traktamente. 

Tjänsten kräver körkort B för manuell bil då du kommer erhålla en arbetsbil med manuell växellåda i tjänsten. 

Kandidater presenteras löpande till vår kund så vänta därför inte med din ansökan! Tjänsterna planeras tillträdas i början av 2022.

Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Elektriker /Elmontör till Marinfloc Sales & Production

Är du elektriker / Elmontör och vill du ha en arbetsgivare som verkar för miljön samt står för bästa kvalitén? Då ska du söka detta jobb som Elektriker på Marinfloc Sales & Production! Marinfloc Sales & Production är företaget som verkar för miljön genom att erbjuda sina kunder rent vatten överbord på sina fartyg. De levererar en reningsanläggning som genom flockulering tar bort smuts och helt enkelt renar länsvatten och avloppsvatten ombord på fartygen.... Visa mer
Är du elektriker / Elmontör och vill du ha en arbetsgivare som verkar för miljön samt står för bästa kvalitén? Då ska du söka detta jobb som Elektriker på Marinfloc Sales & Production!

Marinfloc Sales & Production är företaget som verkar för miljön genom att erbjuda sina kunder rent vatten överbord på sina fartyg. De levererar en reningsanläggning som genom flockulering tar bort smuts och helt enkelt renar länsvatten och avloppsvatten ombord på fartygen. Genom kundservice i världsklass garanterar de funktion och kvarefterlevnad under fartygets/riggens livscykel. De finns för våra kunder genom engagemang, kunskap, erfarenhet och tillgänglighet. Marinfloc Sales & Production - our vision is clear - a clean sea!

Nu har du chansen att söka dig till en spännande Elektrikertjänst på MSP!


Ansvarsområden

Att utrusta anläggningarna med korrekt el-utrustning samt upprätta en tillverkningsstandard.
Att tillse att funktionen och kvalitén är korrekt genom att kontrollera och bistå andra medarbetare gällande elsäkerhet och kvalitet inom arbetsområdet.
 Hålla sig uppdaterad med nya lagkrav och arbetssätt inom sin kompetens.
Andra prioritet: Fastigheternas elsystem.
Som Elektriker kommer du främst att arbeta i elverkstaden på Industrivägen, ibland får man åka ut till hamnarna och träffa kunder. Rapportering sker till närmsta chef – totalt 9 personer på avdelningen, 1 elmontör, 3 montörer, 2 svetsare och 1 elektriker. Arbetstider är 07-15.30 men även flexibelt.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara att montera samt koppla el och luft till MSP:s anläggningar. Vidare kommer du följa upp materialåtgång samt kontrollera och assistera med att uppdatera el-ritningar och utföra lättare inventering av förbrukningsartiklar. Du kommer att testa anläggningar och tillse att funktionen och kvalitén är korrekt genom att kontrollera och bistå andra medarbetare gällande elsäkerhet och kvalitet inom arbetsområdet. Du kommer att få bidra med att ta fram en tillverkningsstandard. Utöver detta kan du tilldelad uppgifter gällande fastighetens elsystem.

För att lyckas i rollen ser vi att du uppnår dessa krav

Minst 1 år med Auktorisation AL behörighet
Kunskap om VVS, svets och ellära
Kan läsa och förstå ritningar.
Underhålla produktionssystemet (Monitor)
Svenska och engelska obehindrat
Datorkunskap

- Office
Meriterande

Vi ser gärna att du har intresse för det marina.
Mekaniskt lagd eller mekaniskt intresse.
Erfarenhet av att arbetat i produktionssystemet Monitor.
Tidigare arbetat med rördragning.


Som person tror vi att du gillar möjligheten att få påverka. Du har några års erfarenhet och har inga problem med att lära ut och dela med dig av din kompetens till andra.

Du erbjuds en variationsrik/nyskapad roll där Du får vara med och påverka. Marinfloc har högt till tak och teamkänslan är mycket god med bra stämning. Du får arbeta på ett företag med ett öppet och involverande ledarskap/kultur där Dina förbättringsförslag är mer än välkomna.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Marinfloc med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Jenniefer Berg på [email protected] Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Visa mindre

Ledande Montör till eLinked AB för entreprenad i Göteborg

Ansök    Nov 5    eLinked AB    Installationselektriker
Om företaget eLinked AB expanderar och söker nu ledande montörer till entreprenader i Göteborg. Som Ledande montör på eLinked arbetar du ute som konsult på något av de projekten som eLinked har samarbete med hos våra beställare. Du leder antingen en grupp av elektriker endast ifrån eLinked, eller blandat med montörer ifrån eLinked samt ifrån vår beställare. Som konsult & Ledande montör är du med ifrån start till slut på projektet, och flyttas därefter v... Visa mer
Om företaget
eLinked AB expanderar och söker nu ledande montörer till entreprenader i Göteborg.

Som Ledande montör på eLinked arbetar du ute som konsult på något av de projekten som eLinked har samarbete med hos våra beställare. Du leder antingen en grupp av elektriker endast ifrån eLinked, eller blandat med montörer ifrån eLinked samt ifrån vår beställare.
Som konsult & Ledande montör är du med ifrån start till slut på projektet, och flyttas därefter vidare till nytt projekt.
Här finns goda chanser till kompetensutveckling, då eLinked samarbetar med många elfirmor som jobbar brett inom el-branschen.

Dina arbetsuppgifter
Som ledande montör blir du personen som samarbetar mellan projektledare och leder och fördelar jobben åt övriga elektriker på arbetsplatsen. Du har god koll på materialåtgång och beställer samt orienterar på arbetsplatsen. Sköter kommunikation med övriga yrkesgrupper och ser till att elarbetet flyter på och håller rätt tidsplan.
Du kommer att ha utförandeansvar för el- och teleinstallationer vid ny- och ombyggnader i projektform.

Krav för att söka tjänsten:

Fullständig elutbildning
Minimum 4 års erfarenhet som installationselektriker
Drivit något mindre/större projekt själv
Arbetar helt självständigt utefter ritning
Något av följande certifikat: ECY certifikat, BB1/2 eller Norskt DSB certifikat. Certifikat utanför Norden måste valideras.
Körkort B
Svenska i tal & skrift
Bosatt i Göteborg med omnejd


Meriter:

Allmän behörighet.
Tidigare arbete som ledande montör.

Tjänsten erbjuder
Vi erbjuder:

God lön efter bakgrund/erfarenhet
Kollektivavtal: Installationsavtalet
Ledandemontör tillägg
Arbetstelefon / Surfplatta till ritningar
Friskvårdsbidrag via Nordic Welness
Kompetensutveckling
Ett stort kontaktnät i el-branschen
En ung dynamisk firma i tillväxt med högt i tak
Möjlighet att växa internt
Trevliga aktiviteter med firman
Utbildningar & Kurser
God uppföljning

Din profil
Till denna tjänsten ser vi gärna att du tidigare har drivit egna projekt gärna haft ledande roll över andra elektriker sedan innan. Detta är dock inget krav, då lång god erfarenhet som elektriker med viljan att ta nästa steg i yrket.

För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har god social kompetens och moderna värderingar, samt är lyhörd och kommunicerar väl med elektriker, projektledare, och gillar att planera och organisera arbetsplatsen. Och att du jobbar självständigt som elektriker sedan innan.

Om oss
eLinked AB är ett konsultbolag som arbetar inom installationsbranschen. Vi arbetar med uthyrning av våra fastanställda elektriker och tekniker på projekt runt om i hela Sverige, och har kontor i Stockholm, Göteborg & Malmö.
Vi arbetar främst med att toppa befintliga arbetslag, eller gå in med hela arbetslag på entreprenader. Där våra konsulter är med på långa projekt, eller ifrån start till slut, och flyttas sedan till nytt likvärdigt projekt. Visa mindre

Barona söker dig som vill jobba som Elektriker på konsultbasis 

Är du på jakt efter ett jobb där varje dag innehåller nya och spännande utmaningar? Då har du hittat helt rätt! Vi på Barona söker just nu dig som uppskattar variation både vad gäller dagliga arbetsuppgifter och platsen du utför dem på. Vi har flera spännande uppdrag inom installationer och montering för dig som är flexibel och lösningsorienterad. Låter det här som en spännande utmaning? Tveka inte att skicka in din ansökan!   Dina arbetsuppgifter I den ... Visa mer
Är du på jakt efter ett jobb där varje dag innehåller nya och spännande utmaningar?
Då har du hittat helt rätt!
Vi på Barona söker just nu dig som uppskattar variation både vad gäller dagliga arbetsuppgifter och platsen du utför dem på. Vi har flera spännande uppdrag inom installationer och montering för dig som är flexibel och lösningsorienterad. Låter det här som en spännande utmaning?
Tveka inte att skicka in din ansökan!  

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du primärt att arbeta med installationer och montering. Mer specifikt innebär det att du kommer att utföra elmontage och installationer, dra kabel i nya bostäder, kontor och köpcentra och liknande. Utöver det kommer du även att göra mindre kompletterande installationer och arbeta med ombyggnation och renovering. Tjänsten är på heltid.

Är du rätt för rollen som Elektriker?

Vi söker dig som har ECY certifikat och har erfarenhet av att arbeta som elektriker med antingen installation, service eller industri. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.


Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Barona men tillbringa dina arbetsdagar hos våra kunder. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsterna så fort vi hittat rätt kandidater, ansök därför så snart som möjligt.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Hasselblad på telefonnummer: 0723-255442, vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar via e-post på grund av GDPR.

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Om Barona

Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer på  http://barona.se/om-oss/

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Installationselektriker

Om tjänsten Vi söker nu två installationselektriker, till ett av våra kundföretag i Göteborg. Du som söker är bosatt i närregionen. Arbetet avser installation vid nybyggnation av lägenheter. Arbetstider: Måndag-Fredag Tillträde v.33 Din profil Du som söker har relevant utbildning och arbetslivserfarenhet inom yrket som elektriker. Du innehar ECY-certifikat eller motsvarande. Liftkort och fallskydd är meriterande. Som person vill vi att du är ansvarsta... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu två installationselektriker, till ett av våra kundföretag i Göteborg.
Du som söker är bosatt i närregionen.

Arbetet avser installation vid nybyggnation av lägenheter.

Arbetstider: Måndag-Fredag
Tillträde v.33

Din profil
Du som söker har relevant utbildning och arbetslivserfarenhet inom yrket som elektriker.
Du innehar ECY-certifikat eller motsvarande.
Liftkort och fallskydd är meriterande.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Elektro AB är ett bemanningsföretag som är specialiserat på uthyrning av elektriker till bygg och industriprojekt.

Vi erbjuder både lokala- och resejobb i Sverige och Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett Elektro AB har kollektivavtal med Elektrikerförbundet och är certifierade enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Entreprenadelektriker till Göteborg

Om kunden A-Staffing Construction (f.d VMP Group) i Göteborg söker nu efter duktiga och drivna entreprenadelektriker i området. Vi samarbetar med både större och mindre specialiserade firmor. Detta skapar en varierande och utvecklande arbetsmiljö för dig som elektriker. Om oss A-Staffing Construction är medlemmar i Installatörsföretagen och vi tillämpar installationsavtalet på våra anställda. Det finns även möjlighet att få anställning hos våra samar... Visa mer
Om kunden
A-Staffing Construction (f.d VMP Group) i Göteborg söker nu efter duktiga och drivna entreprenadelektriker i området. Vi samarbetar med både större och mindre specialiserade firmor. Detta skapar en varierande och utvecklande arbetsmiljö för dig som elektriker.Om oss

A-Staffing Construction är medlemmar i Installatörsföretagen och vi tillämpar installationsavtalet på våra anställda. Det finns även möjlighet att få anställning hos våra samarbetspartners.

Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är specialiserade inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen samt tillverkningsindustrin. A-Staffing Construction arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggbranschen, såväl yrkesarbetare som tjänstemän.

Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida https://www.astaffing.se/Arbetsbeskrivning
Beroende på vad för typ av uppdrag du jobbar på kan arbetsuppgifterna variera. Vi jobbar personligt med våra elektriker för att ta vara på den kompetens som våra medarbetare redan besitter och även ge möjlighet till utveckling. Arbetsuppgifter kan vara allting från installation, service, driftunderhåll med mera. Du förväntas kunna jobba både självständigt och i grupp beroende på situation.

Personliga kvalifikationer
Som person är du serviceinriktad, har hög arbetsmoral och kan representera kund och A-Staffing på ett föredömligt sätt. Vi värdesätter att du känner stolthet i ditt yrke som elektriker. Körkort, tillgång till bil samt certifikat för mobila arbetsplattformar ses som meriterande.

Ansökan
Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan.
Urval och rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Installationsledare till Building Väst

Ansök    Okt 26    NCC AB    Installationselektriker
Installationsledare till Building Väst Vi söker en installationsledare som vill vara med och bidra tillsammans med oss på NCC. Trivs du i en roll där du får vara nära affären, vara delaktig i byggprocessens alla skeden och tillsammans med din tekniska kompetens driva och bidra till projektets resa? Sök till oss idag! Rollen som Installationsledare I rollen som installationsledare kommer du att vara en nyckelperson för hantering av installationsfrågor i vå... Visa mer
Installationsledare till Building Väst
Vi söker en installationsledare som vill vara med och bidra tillsammans med oss på NCC. Trivs du i en roll där du får vara nära affären, vara delaktig i byggprocessens alla skeden och tillsammans med din tekniska kompetens driva och bidra till projektets resa? Sök till oss idag!

Rollen som Installationsledare
I rollen som installationsledare kommer du att vara en nyckelperson för hantering av installationsfrågor i våra projekt. Som installationsledare leder och arbetar du tätt tillsammans med såväl interna som externa projektörer för att säkerställa installationslösningarna i projektens alla skeden.

Du deltar aktivt i anbuds- och systemskeden, tidigt i projektet fram till produktionsstart samt som stöd under produktionen men också efter att projektet är färdigt under garantitid. Som installationsledare är du med i affären, tillsammans med inköparen och handlar upp entreprenaden till installationerna, styr de tekniska valen. Du kommer bland annat arbeta med systemlösningar, kostnads- och investeringskalkyler, projekteringsledning samt upphandling och samordning av installationsentreprenader. Arbetet handlar mycket om att hitta de bästa tekniska och ekonomiska lösningarna för projektet och kunden.

Vi erbjuder dig arbete i en miljö med hög teknisk kompetens, nytänkande och närhet till produktionen. Vill du jobba i ett modernt företag, med god projektkultur, goda utvecklingsmöjligheter och ha bra balans mellan arbete och fritid? Då kommer du trivas hos oss!

 

Din profil
För att vara framgångsrik i rollen som installationsledare ser vi att du har erfarenhet från området med en bakgrund som till exempel konsult, entreprenör, projektledare och med stort intresse för produktionsfrågor. Det är meriterande med någon form av eftergymnasial utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ta fram systemförslag, skisser och kortfattade beskrivningar samt kalkyler och anbud.

Som person är du kommunikativ och har en stark drivkraft att driva projekt framåt. Du är förtroendeingivande och pedagogisk, har förmågan att dela med dig av kunskap såväl som ta till dig ny. Du är flexibel och trivs med att arbeta i team samtidigt som du kan arbeta självständigt och strukturerat. Du har lätt för att skapa goda kontakter såväl internt som externt och stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och din förmåga att samarbeta.

 

Ytterligare information
Tjänsten är på heltid, placerad vid NCC:s kontor i Göteborg.

Kontakt och ansökan
Registrera din ansökan och ditt CV nedan, dock ej senare än 2021-11-17. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. För frågor kring tjänsten når du Gruppchef Magdalena Kvernes på telefon 0705-257748. Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av Victoria Reeve HR-Specialist Rekrytering 0790–787939.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: installationsledare, uppdragsledare, VVS-konsult, projektledare, projektör, installatör, installationssamordnare

Om oss
På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 14 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

 

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar. Visa mindre

Elektriker sökes till AJ Hiss i Göteborg

Elektriker sökes till AJ Hiss i Göteborg Till vårt team i Göteborg söker vi en erfaren elektriker som vill utvecklas inom bostadsanpassningar och bli en del av ett framgångsrikt företag med lång erfarenhet av lågfarthissar och tillgänglighetsanpassning! AJ Hiss företag som säljer, installerar och servar trapphissar och plattformshissar till kommuner, företag, privatpersoner m.fl. Våra samarbetspartner är välkända hisstillverkare och vi färdigställer kont... Visa mer
Elektriker sökes till AJ Hiss i Göteborg

Till vårt team i Göteborg söker vi en erfaren elektriker som vill utvecklas inom bostadsanpassningar och bli en del av ett framgångsrikt företag med lång erfarenhet av lågfarthissar och tillgänglighetsanpassning!

AJ Hiss företag som säljer, installerar och servar trapphissar och plattformshissar till kommuner, företag, privatpersoner m.fl.
Våra samarbetspartner är välkända hisstillverkare och vi färdigställer kontinuerligt leveranser från exempelvis NTD, Cibes, Kalea, ThyssenKrupp Access, Lippe Lift, ProMobile och RT-lift. Utöver de omfattande produktsortiment som dessa leverantörer erbjuder, har vi möjlighet att vid behov erbjuda hissar även från andra leverantörer.


Om tjänsten som elektriker

I rollen som elektriker med inriktning hiss kommer du arbeta med tillgänglighetsanpassningar tillsammans kunder och kollegor. Du kommer till stor del att arbeta med bostadsanpassningar hemma hos privatpersoner. Du ingår i ett arbetslag tillsammans med hissmontörer och externa elektriker.


Du är ansvarig för att utföra installation, service och elarbeten av b.la.
  Hissar så som t.ex. trapphissar, rullstolshissar, B-hissar, A-hissar, korghissar, varuhissar och hydraulik hissar
Diverse dörrautomatik för entrédörrar och för dörrar inomhus
Installation av anpassad belysning
Tjänsten är heltid 40tim/veckan Mån-fre 07.00-16.00 med möjlighet till flextid

Vem söker vi?

Vi söker vi framförallt dig med yrkesstolthet och som är en driven och ambitiös person som motiveras av att få vara en del av ett framgångsrikt team och att få ta eget ansvar. För att lyckas i denna roll bör du också vara en kreativ problemlösare som inte är rädd för att hugga i när det behövs.

Kompetensprofil

Vi ser gärna att du har minst ett par års erfarenhet av att ha arbetat som elektriker med goda kunskaper inom el, dra kabel och felsökning samt med allmän behörighet. Det är till stor fördel ifall du tidigare har arbetat hemma hos privatpersoner.

Vi ser det som starkt meriterande ifall du har tidigare erfarenheter/kunskaper inom hiss eller dörrautomatik. 

B-körkort är ett krav då våra medarbetare har varsin servicebil

Vi följer kollektivavtal

Se även vår hemsida www.ajhiss.se

Ansökan och kontaktuppgifter

Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person.

För frågor om tjänsten, kontakta [email protected] eller 0760-00 11 97. Välkommen med din intresseanmälan. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten skall tillsättas snarast möjligt. Visa mindre

Elektriker- Entreprenad

AEL (Alf Ericson Elektriska i Göteborg AB) är ett ledande el företag inom stor Göteborg som arbetar både med Entreprenad, Service, Industri och Teknik. AEL är inne i en expansiv fas och söker ny nya medarbetare till redan befintliga projekt för start under vintern 2021. Vi söker motiverade Elektriker som gillar ordning och reda, med godkänd utbildning samt minst 3 år i yrket. Du känner dig trygg i rollen som elektriker samt arbetar självgående lika bra som... Visa mer
AEL (Alf Ericson Elektriska i Göteborg AB) är ett ledande el företag inom stor Göteborg som arbetar både med Entreprenad, Service, Industri och Teknik.
AEL är inne i en expansiv fas och söker ny nya medarbetare till redan befintliga projekt för start under vintern 2021. Vi söker motiverade Elektriker som gillar ordning och reda, med godkänd utbildning samt minst 3 år i yrket.
Du känner dig trygg i rollen som elektriker samt arbetar självgående lika bra som i grupp. Vi ser att du har lätt att samarbeta och är tydlig och rak i din kommunikation.
Hög kompetens är en viktig förutsättning för att vi ska klara våra uppgifter. Arbetsuppgifter:
-Utföra yrkesmässiga installationer.
-Samordna arbetsmoment med övriga yrkesgrupper.
-Fortlöpande föra anteckningar i dagbok eller på arbetsorder.
-I förekommande fall leda arbetet.
-Redovisa tilläggsarbeten och avvikelser.
-Sköta den löpande egenkontrollen.
-Planera materielbehov.
-Bevaka tidplaner.
-Uppföra sig korrekt mot kunder, övriga entreprenörer och leverantörer.
Rekryteringsföretag och internetsajter som är inriktade på att sälja annonser eller sälja sina rekryteringstjänster undanbedes att ta kontakt. Visa mindre

Installationselektriker

Vill du arbeta som elektriker där du får ta ansvar, utvecklas och bli en del av vår enhet i Göteborg? Då vi haft en positiv orderingång senaste tiden och precis påbörjat några utmanande och spännande projekt har vi nu möjlighet att förstärka vårt lag ytterligare. Vi erbjuder dig varierade arbetsuppgifter, regelbundna utbildningar och en stark gemenskap. Uppskattar du dessutom att arbeta i en organisation som kännetecknas av entreprenörskap och "ordning ... Visa mer
Vill du arbeta som elektriker där du får ta ansvar, utvecklas och bli en del av vår enhet i Göteborg?

Då vi haft en positiv orderingång senaste tiden och precis påbörjat några utmanande och spännande projekt har vi nu möjlighet att förstärka vårt lag ytterligare.

Vi erbjuder dig varierade arbetsuppgifter, regelbundna utbildningar och en stark gemenskap. Uppskattar du dessutom att arbeta i en organisation som kännetecknas av entreprenörskap och "ordning och reda" kommer du att trivas hos oss.

Vem är du?

Vi söker just nu flera montörer med olika bakgrunder och kompetenser. Vi tror att du har en bred erfarenhet av elektrikeryrket eller att du är nyutbildad elektriker med godkända betyg och vill vara med och växa tillsammans med oss.

Som person är du initiativtagande, noggrann, teknikintresserad och drivs av att skapa nöjda kunder samt mån om att utföra ett bra arbete. Du har en bra samarbetsförmåga samtidigt som du är van vid att ta självständiga beslut.
Har du tidigare arbetat som ledande montör så ser vi det som mycket meriterande.

B-körkort är ett krav.

Om tjänsten

Som elektriker hos oss arbetar du med alla slags elinstallationer inkl. tele/säkerhet- och datainstallationer inom såväl stora som små projekt. Våra uppdragsgivare är i huvudsak bygg- och fastighetsbolag.

Vi är organiserade i mindre affärsenheter för att kunna tillvarata våra medarbetares och kunders önskemål och idéer. Samtidigt får du tillgång till ett nätverk av kompetens i Sverige och världen, då vi ingår i koncernen VINCI Energies.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är 2021-11-05, men vi kan komma att tillsätta någon tjänst innan sista ansökningsdatum, så skicka gärna din ansökan redan idag!

Tillträde så snart som möjligt. Tjänsterna är tillsvidare och heltid.

Samtal och mail från externa rekryterings- och bemanningsföretag undanbedes.

Vid frågor

Kontakta affärsenhetschef Thomas Withfeldt, tfn 0707-65 91 30

Sitter du på mobilen? Du vet väl att du snabbt och enkelt kan påbörja din ansökan från mobilen och komplettera din ansökan i ett senare skede. Visa mindre

Materialhanterare med elkunskaper

Om tjänsten Vi söker nu en behörig elektriker som är senior i sin roll, för ett av våra kundföretag i Göteborg. Du som söker är bosatt i närregionen, då tjänsten är tänkt att eventuellt leda till en anställning på företaget. Tjänsten innefattar att ansvara för att allt material som levereras, genomgår erforderliga tester enligt kundkrav. Därefter ska materialet omfördelas, så att rätt mängd och rätt material levereras till rätt våning på arbetsplatsen. Du... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en behörig elektriker som är senior i sin roll, för ett av våra kundföretag i Göteborg.
Du som söker är bosatt i närregionen, då tjänsten är tänkt att eventuellt leda till en anställning på företaget.

Tjänsten innefattar att ansvara för att allt material som levereras, genomgår erforderliga tester enligt kundkrav. Därefter ska materialet omfördelas, så att rätt mängd och rätt material levereras till rätt våning på arbetsplatsen. Du kommer även att bistå arbetslagen med material löpande via bygghiss.

Sysselsättningsgraden beräknas bli mellan 40-100%, beroende på kunskap och erfarenhet. En högre sysselsättningsgrad skulle eventuellt även innefatta arbete som elektriker i installationsprocessen för projektet.

Arbetstider: måndag - fredag
Tillträde omgående för rätt person.

Din profil
Du som söker är certifierad elektriker, med en relevant utbildning och arbetslivserfarenhet inom yrket.
Du innehar ECY-certifikat eller motsvarande.
Du kan tänka dig att kombinera rollen som installationselektriker, med en mer administrativ del.
Organiserad, noggrann, stresstålig och strukturerad, är något av det som stämmer in på dig.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Elektro AB är ett bemanningsföretag som är specialiserat på uthyrning av elektriker till bygg och industriprojekt.

Vi erbjuder både lokala- och resejobb i Sverige och Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett Elektro AB har kollektivavtal med Elektrikerförbundet och är certifierade enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Vi söker en behörig Elektriker!

Vi söker en behörig Elektriker! Har du ett brinnande intresse av förnybar energi och vill vara med på en spännande tillväxtresa? Vi erbjuder en intressant och spännande roll i en framtidsbransch. Vi söker dig som brinner för att skapa nöjda kunder och har en behörighet AL (auktoriserad lågspänning). Du kommer att ingå i ett team bestående av projektledare, BIPV arkitekter och montörer. Tillsammans säkerställer ni att våra kunder fåren färdiginstallerad oc... Visa mer
Vi söker en behörig Elektriker!
Har du ett brinnande intresse av förnybar energi och vill vara med på en spännande tillväxtresa?
Vi erbjuder en intressant och spännande roll i en framtidsbransch. Vi söker dig som brinner för att skapa nöjda kunder och har en behörighet AL (auktoriserad lågspänning). Du kommer att ingå i ett team bestående av projektledare, BIPV arkitekter och montörer. Tillsammans säkerställer ni att våra kunder fåren färdiginstallerad och driftsatt anläggning.
SunRoof är ett internationellt företag som utvecklar och säljer 2-i-1 solcellstak, innovativa fasader och smarta energilösningar. Vår målsättning är att förse branschen med innovativa och förnybara produkter som har ett låg CO2 avtryck på miljön. Vi startade i Sverige 2013 men finns nu i ett flertal europeiska länder.
Du kan läsa mer om oss på: www.sunroof.se


Elektriker – BIPV Solar Roofs
Region: Sverige


Arbetsuppgifter:
Elinstallationer av solcellstak och fasader
Säkerställa driftsättning av våra kunders anläggningar
Bygga om och anpassa befintliga anläggningar samt hjälpa till att felsöka
Hjälpa till att utveckla nya innovativa produkter
Se till att för och efter anmälan till kundernas elbolag samt uppkomna ansvarar för alla praktiska och tekniska frågor under installationen
Du kommer även att hjälpa till med teknisk support mot våra kunder tillsammans med vår supportavdelning efter att anläggningen är inkopplad


Vi söker dig som har:
Elektrikerutbildning och minst 3–5 års erfarenhet av en liknande tjänst
Behörighet AL
Spetskompetens och kunskap inom solenergi är meriterande, men ej något krav
Du är lösningsorienterad och noggrann
Du har tekniskt intresserad och lyhörd med förmåga att vinna kunderna förtroende
Du är självgående och strukturerad och van att arbeta mot tydliga mål och med ett tydligt lönsamhetsansvar
Flytande svenska och goda engelska kunskaper både muntligt och skriftligt
Har ett B-körkort och tillgång till bil och vill vara ute på fältet


Vi erbjuder:
Att bli en viktig pusselbit i vårt globala och multikulturella företag inom förnybar energi
En spännande arbetsplats där du har en möjlighet att påverka din egen vardag och framtid.
En arbetsplats där vi tror på ett ömsesidigt förtroende, respekt och stöd. Våra anställda står i centrum.
Nödvändiga och kontinuerliga utbildningar hos leverantörer
Marknadsmässig lön
Heltid med en inledande provanställning
Start: omgående Visa mindre

Elektriker - Göteborg

Ansök    Okt 15    Btp Sweden AB    Installationselektriker
Om jobbet Till väletablerad kund med stora utvecklingsmöjligheter söker vi nu installationselektriker. Om tjänsten Du blir en del av ett väletablerat företag och ett härligt gäng med uppdrag att bland annat läsa ritningar, utföra felsökningar och nyinstallationer. Arbetet är på heltid, dagtid. Resor i tjänsten kan förekomma. Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten börjar som en visstidsanställning på heltid med möjligheter att du efter en period som anst... Visa mer
Om jobbet
Till väletablerad kund med stora utvecklingsmöjligheter söker vi nu installationselektriker.
Om tjänsten
Du blir en del av ett väletablerat företag och ett härligt gäng med uppdrag att bland annat läsa ritningar, utföra felsökningar och nyinstallationer.
Arbetet är på heltid, dagtid. Resor i tjänsten kan förekomma. Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten börjar som en visstidsanställning på heltid med möjligheter att du efter en period som anställd via Boost, får erbjudande att gå över till anställning direkt hos kunden.
Om dig
Du är en duktig elektriker med utbildning från elprogrammet eller annan relevant yrkesutbildning och har jobbat några år med installation på service eller entreprenadsidan. Det är viktigt att du är självgående i ditt arbete, initiativtagande och och lösningsorienterad. Som person trivs du både med att jobba på egen hand, tillsammans med andra och har god samarbetsförmåga. Du har en vilja att nå uppsatta mål.
Ansökan
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected] Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Elektriker - Göteborg
Om oss
Boost är ett tjänsteföretag som verkar inom sektorerna fastighetsnät, kommunikation, säkerhetsteknik och elinstallationer. Inom Boost kör vi med schyssta anställningsvillkor och kollektivavtal. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.
Kontakt
Veronica Bäckström, Konsultchef
[email protected]
070-744 27 52 Visa mindre

Installationselektriker

Om tjänsten Vi söker nu en installationselektriker, till ett av våra kundföretag i Göteborg Du som söker är bosatt i närregionen. Arbetet avser rotrenovering av lägenheter. Arbetstider: Måndag-Fredag Tillträde omgående Din profil Du som söker har relevant utbildning och arbetslivserfarenhet inom yrket som elektriker. Du innehar ECY-certifikat eller motsvarande. Liftkort och fallskydd är meriterande. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinrik... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en installationselektriker, till ett av våra kundföretag i Göteborg
Du som söker är bosatt i närregionen.

Arbetet avser rotrenovering av lägenheter.

Arbetstider: Måndag-Fredag
Tillträde omgående

Din profil
Du som söker har relevant utbildning och arbetslivserfarenhet inom yrket som elektriker.
Du innehar ECY-certifikat eller motsvarande.
Liftkort och fallskydd är meriterande.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Elektro AB är ett bemanningsföretag som är specialiserat på uthyrning av elektriker till bygg och industriprojekt.

Vi erbjuder både lokala- och resejobb i Sverige och Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett Elektro AB har kollektivavtal med Elektrikerförbundet och är certifierade enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

ELEKTRIKER MED ECY

Vi efterlyser dig som vaknar full av energi och livsglädje på morgnarna, på jobbet sprider du positiva vibbar och ser lösningar, i stället för hinder. Du är utbildad elektriker med ECY och har erfarenhet av installation på nybyggnation, sjukhus, skolor, hotell, butiker eller liknande. Vi önskar att du ska ha en egen bil och självklart har du körkort B. Du kommer att arbeta måndag till fredag, lördag och söndag gör som du vill! Bra fast månadslön. Arbetspla... Visa mer
Vi efterlyser dig som vaknar full av energi och livsglädje på morgnarna, på jobbet sprider du positiva vibbar och ser lösningar, i stället för hinder.
Du är utbildad elektriker med ECY och har erfarenhet av installation på nybyggnation, sjukhus, skolor, hotell, butiker eller liknande.
Vi önskar att du ska ha en egen bil och självklart har du körkort B.
Du kommer att arbeta måndag till fredag, lördag och söndag gör som du vill!
Bra fast månadslön.
Arbetsplats i underbara Göteborg. Visa mindre

Juniora tekniker – Betald utbildning och goda bonusmöjligheter!

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk. Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå under cirka 4 år framöver. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av bå... Visa mer
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom elmätning och har vunnit flera stora projekt som kommer att pågå under cirka 4 år framöver. Eltel har med sin långa erfarenhet av elmätarprojekt i hela Norden utvecklat ett unikt framgångsrikt arbetssätt, uppskattat av både medarbetare och kunder!

"Jag trivs jättebra! Utbildningen vi fick gjorde att jag kände mig med trygg i jobbet direkt. Det är också väldigt trevliga kollegor och jag gillar möjligheten att tjäna mycket pengar tack vare bonussystemet!"

/Elmätartekniker hos Eltel

Har du gått ett praktiskt gymnasieprogram eller är allmänt händig? Nu finns chansen för dig! Vi söker ett stort antal personer för ett fritt och rörligt jobb med elmätare hos Eltel!

Om tjänsten
Arbetet innebär byten av elmätare på olika orter i Sverige. Du arbetar till stora delar själv med arbetsbil från Eltel. Du utgår hemifrån eller från det boendet vi tillhandahåller på arbetsorten. När du jobbar på annan ort står vi för reskostnad, boende och traktamente. Du kan därmed bo varsomhelst i Sverige. Tjänsten inleds med en teoretisk och praktisk utbildning på arbetstid.

Vi erbjuder

• Möjlighet att lära dig ett nytt yrke på lång sikt i den konjunkturs- och framtidssäkra energibranschen
• Goda möjligheter att tjäna mycket pengar enligt Eltels pålitliga och generösa bonussystem!
• Arbete i en verksamhet med ett genomtänkt och framgångsrikt arbetssätt

Kvalifikationer
Vi söker dig som har verktygsvana, B-körkort och är praktiskt lagd. Utbildning eller erfarenhet inom el eller annat teknikområde är meriterande men inte ett krav. Det krävs också god fysik då arbetet är ansträngande pga praktiskt arbete i högt tempo under låna arbetsdagar och veckor.

Pga. kundkontakt och samarbete med medarbetare från andra nordiska länder kräver tjänsten god svenska och engelska.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

Ansökan
Ansök direkt då rekryteringen sker löpande. Så länge annonsen är publicerad är tjänsterna inte tillsatta. Vi vill göra det enkelt för dig som kandidat! Därför kan du söka tjänsten utan cv och bifoga det i nästa skede i rekryteringsprocessen.

Övrigt
Placering: Resjobb. Placeringen varierar projektvis. Framförallt arbetar du runt Mälardalen.
Arbetstider: Schemalagd rotation, onsdag-onsdag varannan vecka
Lön: Fast månadslön enligt kollektivavtal. Bonus tillkommer!
Start: Löpande under hösten så sök tjänsten direkt!
Omfattning: Heltid på lång sikt. Projektet pågår till 2025.

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Sökord: eltel smart grid, mätteknik, mättekniker, mätartekniker, elmätartekniker, elmätare, elektriker, amr, energi, energibranschen, servicetekniker, el, elutbildning, elprogrammet, , elektrikerjobb, eljobb, resjobb, resejobb, rotation, rotationsjobb, rotationsarbete, #jobbjustnu Visa mindre

Vi söker en behörig Elektriker!

Vi söker en behörig Elektriker! Har du ett brinnande intresse av förnybar energi och vill vara med på en spännande tillväxtresa? Vi erbjuder en intressant och spännande roll i en framtidsbransch. Vi söker dig som brinner för att skapa nöjda kunder och har en behörighet AL (auktoriserad lågspänning). Du kommer att ingå i ett team bestående av projektledare, BIPV arkitekter och montörer. Tillsammans säkerställer ni att våra kunder fåren färdiginstallerad oc... Visa mer
Vi söker en behörig Elektriker!
Har du ett brinnande intresse av förnybar energi och vill vara med på en spännande tillväxtresa?
Vi erbjuder en intressant och spännande roll i en framtidsbransch. Vi söker dig som brinner för att skapa nöjda kunder och har en behörighet AL (auktoriserad lågspänning). Du kommer att ingå i ett team bestående av projektledare, BIPV arkitekter och montörer. Tillsammans säkerställer ni att våra kunder fåren färdiginstallerad och driftsatt anläggning.
SunRoof är ett internationellt företag som utvecklar och säljer 2-i-1 solcellstak, innovativa fasader och smarta energilösningar. Vår målsättning är att förse branschen med innovativa och förnybara produkter som har ett låg CO2 avtryck på miljön. Vi startade i Sverige 2013 men finns nu i ett flertal europeiska länder.
Du kan läsa mer om oss på: www.sunroof.se


Elektriker – BIPV Solar Roofs
Region: Sverige


Arbetsuppgifter:
Elinstallationer av solcellstak och fasader
Säkerställa driftsättning av våra kunders anläggningar
Bygga om och anpassa befintliga anläggningar samt hjälpa till att felsöka
Hjälpa till att utveckla nya innovativa produkter
Se till att för och efter anmälan till kundernas elbolag samt uppkomna ansvarar för alla praktiska och tekniska frågor under installationen
Du kommer även att hjälpa till med teknisk support mot våra kunder tillsammans med vår supportavdelning efter att anläggningen är inkopplad


Vi söker dig som har:
Elektrikerutbildning och minst 3–5 års erfarenhet av en liknande tjänst
Behörighet AL
Spetskompetens och kunskap inom solenergi är meriterande, men ej något krav
Du är lösningsorienterad och noggrann
Du har tekniskt intresserad och lyhörd med förmåga att vinna kunderna förtroende
Du är självgående och strukturerad och van att arbeta mot tydliga mål och med ett tydligt lönsamhetsansvar
Flytande svenska och goda engelska kunskaper både muntligt och skriftligt
Har ett B-körkort och tillgång till bil och vill vara ute på fältet


Vi erbjuder:
Att bli en viktig pusselbit i vårt globala och multikulturella företag inom förnybar energi
En spännande arbetsplats där du har en möjlighet att påverka din egen vardag och framtid.
En arbetsplats där vi tror på ett ömsesidigt förtroende, respekt och stöd. Våra anställda står i centrum.
Nödvändiga och kontinuerliga utbildningar hos leverantörer
Marknadsmässig lön
Heltid med en inledande provanställning
Start: omgående Visa mindre

Elektriker med erfarenhet till vårt team i Göteborg

Teknikpartner söker elektriker till Göteborg Är du utbildad elektriker med samma driv och entusiasm som oss på Teknikpartner? Då drivs du i så fall av att leverera kundnytta och skapa mervärden för våra uppdragsgivare, varje dag, året om! På Teknikpartner urskiljer vi oss från mängden och ser värdet i våra medarbetare och kunder och i takt med att bolaget växer och erhåller fler och fler uppdrag i region Göteborg, väljer vi nu att stärka upp vårt team med... Visa mer
Teknikpartner söker elektriker till Göteborg
Är du utbildad elektriker med samma driv och entusiasm som oss på Teknikpartner? Då drivs du i så fall av att leverera kundnytta och skapa mervärden för våra uppdragsgivare, varje dag, året om!
På Teknikpartner urskiljer vi oss från mängden och ser värdet i våra medarbetare och kunder och i takt med att bolaget växer och erhåller fler och fler uppdrag i region Göteborg, väljer vi nu att stärka upp vårt team med nya medarbetare som delar våra värderingar.
Teamet leds av vår platschef Mikael Hallonqvist och om du vill och har det som krävs för att vara en del av Teknikpartner och vår framtid i Göteborg är du varmt välkommen med din ansökan.
Tillsammans skapar vi ett härligt arbetsklimat, hos oss kommer du trivas!


Om oss:
Teknikpartner arbetar både i entreprenader och inom service/eftermarknad när det kommer till elinstallationer och innovativ teknik för hem och företag.
Bolagets värdegrund vilar på Lagspelare - Glädje - Innovativa – Engagemang och vi tror på att delegera stort ansvar till våra medarbetare.
På Teknikpartner levererar vi kvalitet och hittar smarta lösningar för och i samspel med våra partners och kunder.
Vi finns idag i Göteborg och i Varberg och är ett härligt team av elektriker och tekniker. Visa mindre

Installationselektriker

Om tjänsten Vi söker nu installationselektriker, till ett av våra kundföretag i Göteborg Du som söker är bosatt i närregionen. Arbetet avser installation på olika projekt runt om i Göteborg. Arbetstider: Måndag-Fredag Start: Omgående Din profil Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu installationselektriker, till ett av våra kundföretag i Göteborg
Du som söker är bosatt i närregionen.

Arbetet avser installation på olika projekt runt om i Göteborg.

Arbetstider: Måndag-Fredag
Start: Omgående

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Krav: ECY.certifikat, el-utbildning
Meriternade: Erfarenhet, liftkort.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Elektro AB är ett bemanningsföretag som är specialiserat på uthyrning av elektriker till bygg och industriprojekt.

Vi erbjuder både lokala- och resejobb i Sverige och Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett Elektro AB har kollektivavtal med Elektrikerförbundet och är certifierade enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Elektriker för kommande uppdrag!

Är du en prestigelös elektriker med bra samarbetsförmåga som är på jakt efter nya utmaningar? Då är det dig vi letar efter! Vi söker elektriker för kommande behov hos våra samarbetspartner som utgår från Göteborg. Arbetet är flexibelt och du kommer arbeta inom olika områden så som entreprenad, service och ombyggnationer hos både privatpersoner och företag. Start: Efter överenskommelse. Ansök redan idag, urval sker löpande Ort: Göteborg Omfattning: Helti... Visa mer
Är du en prestigelös elektriker med bra samarbetsförmåga som är på jakt efter nya utmaningar? Då är det dig vi letar efter!

Vi söker elektriker för kommande behov hos våra samarbetspartner som utgår från Göteborg. Arbetet är flexibelt och du kommer arbeta inom olika områden så som entreprenad, service och ombyggnationer hos både privatpersoner och företag.

Start: Efter överenskommelse. Ansök redan idag, urval sker löpande
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, mån-fre dagtid
Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag, men för rätt person finns möjlighet till anställning hos vår samarbetspartner på sikt. Vi har avtal med svenska elektrikerförbundet.

Din profil
Krav:
• Utbildning som installationselektriker antingen från gymnasiet eller vuxenutbildning
• Minst ett års erfarenhet från arbete som elektriker
• Behärska svenska och engelska i tal och skrift
• B-Körkort

För att vara aktuell till denna tjänst har du arbetat cirka ett år efter att ha avslutat dina lärlingstimmar. Du är framåt, driven och utför ditt arbete noggrant. Du trivs lika bra med att arbeta själv och med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. Det är ett krav att du som sökande ej förekommer i belastningsregistret.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Installationselektriker

Om tjänsten Vi söker nu en installationselektriker, till ett av våra kundföretag i Göteborg. Du som söker är bosatt i närregionen. Arbetet avser installation på olika projekt. Arbetstider: Måndag-Fredag Start: Omgående Din profil Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en installationselektriker, till ett av våra kundföretag i Göteborg.
Du som söker är bosatt i närregionen.

Arbetet avser installation på olika projekt.

Arbetstider: Måndag-Fredag
Start: Omgående

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Krav: ECY.certifikat, el-utbildning
Meriternade: Erfarenhet, liftkort.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Elektro AB är ett bemanningsföretag som är specialiserat på uthyrning av elektriker till bygg och industriprojekt.

Vi erbjuder både lokala- och resejobb i Sverige och Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett Elektro AB har kollektivavtal med Elektrikerförbundet och är certifierade enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Service-Elektriker

Vi söker dig service elektriker till vårat team. Arbetsuppgifterna är lättare installationer till både privat och kommersiella kunder. Du skall med lätthet kunna lägga upp en plan för hur installationerna skall utföras på ett korrekt säkert sätt och med hög kvalitet som slutleverans. Social kompetens är jätteviktigt då du kommer att ha direkt kontakt med slutkunden. Vi har som krav att du har några års erfarenhet av installationer och service. Du kommer in... Visa mer
Vi söker dig service elektriker till vårat team.
Arbetsuppgifterna är lättare installationer till både privat och kommersiella kunder. Du skall med lätthet kunna lägga upp en plan för hur installationerna skall utföras på ett korrekt säkert sätt och med hög kvalitet som slutleverans.
Social kompetens är jätteviktigt då du kommer att ha direkt kontakt med slutkunden.
Vi har som krav att du har några års erfarenhet av installationer och service.
Du kommer ingå i ett team av trevliga och duktiga kollegor.
Servicebil ingår i yrket.
Vi anställer löpande... Visa mindre

Materialhanterare med elkunskaper

Om tjänsten Vi söker nu en behörig elektriker som är senior i sin roll, för ett av våra kundföretag i Göteborg. Du som söker är bosatt i närregionen, då tjänsten är tänkt att eventuellt leda till en anställning på företaget. Tjänsten innefattar att ansvara för att allt material som levereras, genomgår erforderliga tester enligt kundkrav. Därefter ska materialet omfördelas, så att rätt mängd och rätt material levereras till rätt våning på arbetsplatsen. Du... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en behörig elektriker som är senior i sin roll, för ett av våra kundföretag i Göteborg.
Du som söker är bosatt i närregionen, då tjänsten är tänkt att eventuellt leda till en anställning på företaget.

Tjänsten innefattar att ansvara för att allt material som levereras, genomgår erforderliga tester enligt kundkrav. Därefter ska materialet omfördelas, så att rätt mängd och rätt material levereras till rätt våning på arbetsplatsen. Du kommer även att bistå arbetslagen med material löpande via bygghiss.

Sysselsättningsgraden beräknas bli mellan 40-100%, beroende på kunskap och erfarenhet. En högre sysselsättningsgrad skulle eventuellt även innefatta arbete som elektriker i installationsprocessen för projektet.

Arbetstider: måndag - fredag
Tillträde omgående för rätt person.

Din profil
Du som söker är certifierad elektriker, med en relevant utbildning och arbetslivserfarenhet inom yrket.
Du innehar ECY-certifikat eller motsvarande.
Du kan tänka dig att kombinera rollen som installationselektriker, med en mer administrativ del.
Organiserad, noggrann, stresstålig och strukturerad, är något av det som stämmer in på dig.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Elektro AB är ett bemanningsföretag som är specialiserat på uthyrning av elektriker till bygg och industriprojekt.

Vi erbjuder både lokala- och resejobb i Sverige och Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett Elektro AB har kollektivavtal med Elektrikerförbundet och är certifierade enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Entreprenadelektriker Göteborg

Ansök    Okt 4    eLinked AB    Installationselektriker
Om företaget eLinked expanderar och söker nu flera duktiga elektriker till våran filial i Göteborg. Arbetena vi erbjuder är främst inom entreprenad. Vi arbetar även på andra områden som service & förnyelsebar energi, samt distribution. Utöver det erbjuder vi ofta resejobb i hela landet där du arbetar borta mellan måndag - torsdag på traktamentes jobb. Våra uppdrag på Entreprenad är allt ifrån att toppa befintliga arbetslag ute hos elfirmorna, till hela a... Visa mer
Om företaget
eLinked expanderar och söker nu flera duktiga elektriker till våran filial i Göteborg.
Arbetena vi erbjuder är främst inom entreprenad.
Vi arbetar även på andra områden som service & förnyelsebar energi, samt distribution. Utöver det erbjuder vi ofta resejobb i hela landet där du arbetar borta mellan måndag - torsdag på traktamentes jobb.

Våra uppdrag på Entreprenad är allt ifrån att toppa befintliga arbetslag ute hos elfirmorna, till hela arbetslag där eLinked AB står med alla elektriker och ledande montör ute på arbetsplatsen. När projekten sedan är klara blir man flyttad vidare på nästa likvärdiga projekt.Dina arbetsuppgifter
Som entreprenadelektriker hos eLinked kommer du främst att arbeta med nyproduktion eller renovering och ombyggnad. Eftersom det är många olika projekt, och där projekten är i olika skeden så skiljer sig arbetsuppgifterna på de olika arbetsplatserna.
Men vanligen förekommande arbetsuppgifter är : Valv, kabelstege/kabeldragning, matningar, lägenhetscentraler, huvudcentraler, kompletteringar, brandlarm mm.


Några av de jobb vi erbjuder i Göteborg:
Nyproduktion Karlatornet
Nyproduktion lägenheter
Nyproduktion av Sjukhus
Nyproduktion Kontor
Renovering - Kontorsanpassningar
Renovering ombyggnad av universitet
Renovering ålderdomshem
Renovering förskola
Renovering Restauranger
Tjänsten erbjuder
Som anställd på eLinked AB arbetar du under installationsavtalets villkor. Många av våra anställda uppskattar variationen av arbetsplatser & arbetsuppgifter vi kan erbjuda via vårat stora kontaktnät. Där har även du chansen att bredda ditt eget kontaktnät & kompetensutveckling i branschen.


Vi erbjuder:

God lön efter bakgrund/erfarenhet
Kollektivavtal: Installationsavtalet
Friskvårdsbidrag via Nordic Welness eller Sats
Ett stort kontaktnät i el-branschen
Trevliga aktiviteter med firman
God uppföljning
Möjlighet att växa internt
Utbildningar & Kurser

Din profil
Krav för att söka tjänsten:

Fullständig El-utbildning
ECY eller likvärdigt el-certifikat i Sverige
Minst 3 års erfarenhet

Meriter:
Allmän Behörighet
Ledande montör
Kurser och certifikat såsom: Liftkort, Fallskydd, ESA 14 mm.

Om oss
eLinked AB är ett konsultbolag som verkar inom installationsbranschen. Vi arbetar med uthyrning av våra fastanställda elektriker och tekniker på projekt runt om i hela Sverige.
eLinked arbetar både med att toppa befintliga arbetslag, eller gå in med egna lag och ta delar av ett projekt, eller hela projekt. Projekten styrs då av vår beställare och leds gemensamt ihop med deras projektledare och eLinkeds ledande roller både på kontoret och arbetsplatsen.

Huvudkontoret ligger i Göteborg och vi har filialer i Stockholm samt Malmö.
Vi är idag totalt 85 anställda i företaget, där en stor del av verksamheten är uthyrning av elektriker och ledande montörer till arbetsplatser. Visa mindre

Installationselektriker

Om tjänsten Vi söker nu två installationselektriker, till ett av våra kundföretag i Göteborg. Du som söker är bosatt i närregionen. Arbetet avser installation vid nybyggnation av lägenheter. Arbetstider: Måndag-Fredag Tillträde v.33 Din profil Du som söker har relevant utbildning och arbetslivserfarenhet inom yrket som elektriker. Du innehar ECY-certifikat eller motsvarande. Liftkort och fallskydd är meriterande. Som person vill vi att du är ansvarsta... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu två installationselektriker, till ett av våra kundföretag i Göteborg.
Du som söker är bosatt i närregionen.

Arbetet avser installation vid nybyggnation av lägenheter.

Arbetstider: Måndag-Fredag
Tillträde v.33

Din profil
Du som söker har relevant utbildning och arbetslivserfarenhet inom yrket som elektriker.
Du innehar ECY-certifikat eller motsvarande.
Liftkort och fallskydd är meriterande.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Elektro AB är ett bemanningsföretag som är specialiserat på uthyrning av elektriker till bygg och industriprojekt.

Vi erbjuder både lokala- och resejobb i Sverige och Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett Elektro AB har kollektivavtal med Elektrikerförbundet och är certifierade enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

El-förvaltare region Syd-Väst

El-förvaltare region Sydväst  Har du erfarenhet av förvaltning av högspänningsanläggningar och söker en flexibel och utvecklande tjänst där du får möjlighet att driva spännande projekt inom transportsektorn? Då kan du vara rätt person för denna specialistroll som ingår i Jernhusens trevliga och kompetenta team i region Sydväst. I teamet bidrar man tillsammans till utvecklingen av framtidens järnvägsinfrastruktur. Rollen som el-förvaltare ingår i Jernhusen... Visa mer
El-förvaltare region Sydväst 
Har du erfarenhet av förvaltning av högspänningsanläggningar och söker en flexibel och utvecklande tjänst där du får möjlighet att driva spännande projekt inom transportsektorn? Då kan du vara rätt person för denna specialistroll som ingår i Jernhusens trevliga och kompetenta team i region Sydväst. I teamet bidrar man tillsammans till utvecklingen av framtidens järnvägsinfrastruktur.

Rollen som el-förvaltare ingår i Jernhusens affärsområde depåer- och kombiterminal som har ansvaret för förvaltningen av Jernhusens järnvägsinfrastruktur. Jernhusens infrastruktur är en viktig pusselbit i det svenska järnvägssystemet och tillsammans bidrar man till ett ökat kollektivt resande och mer transporter på järnväg. 

Om tjänsten 
Som el-förvaltare i region Sydväst är du enhetens specialist på högspänningsanläggningar och du ansvarar?för förvaltningen av dessa i Jernhusens depåer och kombiterminaler. Tjänsten är placerad på Jernhusens fina kontor i Göteborg men det finns även möjlighet att utgå från deras kontor i Malmö. Den enhet och arbetsgrupp du tillhör präglas av god gemenskap, prestigelöshet, högt i tak och frihet under ansvar. 

I dina arbetsuppgifter ingår att säkerställa fungerande och säkra elanläggningar och du arbetar med att följa upp felstatistik och besiktningar, planerar underhåll och investeringar, är beställare av åtgärder inom ditt ansvarsområde samt följer upp leveransen av beställda åtgärder.

Du är en viktig del i Jernhusens utvecklingsarbete för morgondagens moderna depåanläggningar och i det ingår omvärldsbevakning för att följa med i den tekniska utvecklingen inom specialistområdet. 

Resor förekommer i tjänsten då du kommer att arbeta inom hela Jernhusens Region sydväst.

I dina arbetsuppgifter ingår:
Underhållsplanering.
Delta i samordning och planering av underhållsarbeten och ombyggnationer.
Uppföljning av genomförda åtgärder.
Ansvar för att myndighetskrav uppfylls.
Löpande säkerhetsarbete och uppföljning av elsäkerhetsregelverket?.
Löpande dialog med drift entreprenörer och uppföljning av driftavtal.
Löpande dialog med våra kunder och att bidra till en hög kundnöjdhet.
Att driva elfrågor i nära samarbete med övriga El-förvaltare på nationell nivå.

 
Vi ser gärna att du även är ett stöd till elsäkerhetssamordnaren i elsäkerhetsfrågor.  

Din profil 
Vi söker dig som har några års erfarenhet av förvaltning av högspänningsanläggningar (företrädesvis inom järnvägsinfrastruktur) och vi vill att du har tidigare erfarenhet av projektledning av entreprenader inom detta område.

Du har en akademisk utbildning med inriktning kraftbyggnad/elförvaltning av högspänningsanläggningar över 1000V. Det är meriterande om du även har utbildning inom arbetsmiljö (BAS-P/BAS-U).   

Vem är du? 
Vi ser att du har ett stort tekniskt intresse och att du vill fortsätta utvecklas i din roll. Som person är du en kreativ problemlösare och du tycker om att bidra till en trevlig arbetsmiljö och kommer gärna med initiativ till nya idéer. Du är ansvarstagande och servicetänkande både mot kunder och kollegor. 

Eftersom det här är en ansvarsfull och självständig roll krävs att du är strukturerad, initiativrik och har ett högt ansvars- och säkerhetstänk samt att du har förmågan att arbeta tillsammans med andra mot långsiktiga mål.  

Rollen innefattar stora kontaktytor både internt och externt och du behöver därför ha en god social kompetens, god kommunikationsförmåga och förmågan att representera Jernhusen i olika sammanhang. 

Då tjänsten kräver tillsyn av elanläggningar på Jernhusens depåer behöver du kunna röra dig obehindrat i deras spårmiljö.

Vad Jernhusen erbjuder dig 
Du erbjuds ett ansvarsfullt, flexibelt och utvecklande arbete, spännande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter internt. Här arbetar du med frihet under ansvar samtidigt som du får en konkurrenskraftig lön och övriga löneförmåner.  

Välkommen med din ansökan! 
Om du tycker att tjänsten som el-förvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka in din ansökan snarast. 

I denna rekrytering samarbetar Jernhusen med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.  

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Lindkvist på [email protected] eller 070-635 25 49. 

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 31 oktober 2021.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se. Visa mindre

Nu söker vi flera juniora och händiga personer till spännande uppdrag!

Beskrivning Nu söker vi dig som är praktiskt lagd till uppdragsstart redan i höst och vill ha ett omväxlande arbete där säkerhet och noggrannhet står i fokus tillsammans med stort intresse att utföra byten av elmätare och ha kundkontakt. Meriterande men ej ett krav är om du har el bakgrund, vi lägger stor vikt vid vilja och rätt inställning. Vår kund är en av de ledandande leverantörerna av tekniska tjänster inom bland annat elinstallationer. Du erbjuds... Visa mer
Beskrivning
Nu söker vi dig som är praktiskt lagd till uppdragsstart redan i höst och vill ha ett omväxlande arbete där säkerhet och noggrannhet står i fokus tillsammans med stort intresse att utföra byten av elmätare och ha kundkontakt.

Meriterande men ej ett krav är om du har el bakgrund, vi lägger stor vikt vid vilja och rätt inställning. Vår kund är en av de ledandande leverantörerna av tekniska tjänster inom bland annat elinstallationer. Du erbjuds en självständig roll i ett stort, spännande projekt med god fast lön och utöver det möjlighet till bonus utan tak!

Teamet består av ett antal montörer och fylls på i snabb takt. Det finns några platser kvar och vi rekryterar löpande så välkommen in med din ansökan redan idag! 

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som elmontör till ett projekt som spänner över Västra Götaland och utgår från Alingsås med omnejd. Arbetet innebär byten av elmätare i hushåll och olika fastigheter. Du kommer att arbeta självständigt ute i fält, men ingår också i ett härligt team där ni arbetar gemensamt mot uppställda tidplaner och mål. 

Arbetstiderna innefattar sk. rotation, vilket innebär arbete alla veckodagar varannan vecka, dvs. arbete en vecka, ledig en vecka. Arbetet är på heltid. 

Är du en händig person som har fallenhet för att arbeta effektivt och noggrant med säkerheten i fokus? Då är det här en tjänst för dig!

Kvalifikationer
- Vi ser gärna att du är händig, praktiskt- och tekniskt lagd. Rollen innebär arbete med stor försiktighet då hantering av el kräver både noggrannhet och ska tas på största allvar.
- Viss erfarenhet av dokumentering av utfört arbete, även dokumentering och rapportering av avvikelser samt eventuella problem.
- Du arbetar utomhus och bör därav ha en god fysik
- Erfarenhet av viss kundkontakt samt få och rapportera arbetsorder via en handdator
- Du har fördelaktigt en gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning med inriktning på el, energi, teknik eller annan liknande praktisk utbildning, men notera det är ej ett krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
- Körkort B (manuell växling), kunden tillhandahåller bil och du behöver ta dig till och från anläggningar.
- Svenska och Engelska i både tal och skrift samt grundläggande datorvana.

Villkor
Du erbjuds en fast och en rörlig lönedel, vilket ger god möjlighet till en bra arbetsinkomst när du arbetar och når uppställda mål. Resor på annan ort förekommer längre fram i projektet. Du erbjuds då boende av företaget och erhåller traktamente. 
Tjänsten kräver körkort B för manuell bil då du kommer erhålla en arbetsbil i tjänsten. 

Kandidater presenteras löpande till vår kund så vänta därför inte med din ansökan!

Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Ledigt jobb som Installationselektriker i Göteborg

Just nu söker vi på Barona fler stjärnor till olika typer av uppdrag med varierande längd. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!    Dina arbetsuppgifter I den här rollen kommer du primärt att arbeta med montering och installationer. Mer specifikt innebär det att du kommer att utföra elmontage och installationer, dra kabel i bostäder, ... Visa mer
Just nu söker vi på Barona fler stjärnor till olika typer av uppdrag med varierande längd. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan!   

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du primärt att arbeta med montering och installationer. Mer specifikt innebär det att du kommer att utföra elmontage och installationer, dra kabel i bostäder, kontor och köpcentra. 
Du kommer även att arbeta med ombyggnation och renovering och göra kompletterande installationer.  
Tjänsten är på heltid.

Är du rätt för rollen som Installationselektriker?

Vi söker dig som är minst 1-års montör vilket gör att ECY certifikat är ett krav. 
Du har erfarenhet av att ha arbetat som elektriker, Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Barona men tillbringa dina arbetsdagar hos våra kunder. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsterna så fort vi hittat rätt kandidater, ansök därför så snart som möjligt.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Camilla Arvidsson på telefonnummer: 0723-255442.
På grund av GDPR tar vi inte emot några ansökningar via mail.

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Om Barona

Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund och levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Vi erbjuder våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.
Läs mer på  http://barona.se/om-oss/

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker dig som är praktiskt lagd till spännande uppdrag!

Beskrivning Nu söker vi dig som är praktiskt lagd till uppdragsstart redan i höst och vill ha ett omväxlande arbete där säkerhet och noggrannhet står i fokus tillsammans med stort intresse att utföra byten av elmätare och ha kundkontakt. Meriterande men ej ett krav är om du har el bakgrund, vi lägger stor vikt vid vilja och rätt inställning. Vår kund är en av de ledandande leverantörerna av tekniska tjänster inom bland annat elinstallationer. Du erbjuds... Visa mer
Beskrivning
Nu söker vi dig som är praktiskt lagd till uppdragsstart redan i höst och vill ha ett omväxlande arbete där säkerhet och noggrannhet står i fokus tillsammans med stort intresse att utföra byten av elmätare och ha kundkontakt.

Meriterande men ej ett krav är om du har el bakgrund, vi lägger stor vikt vid vilja och rätt inställning. Vår kund är en av de ledandande leverantörerna av tekniska tjänster inom bland annat elinstallationer. Du erbjuds en självständig roll i ett stort, spännande projekt med god fast lön och utöver det möjlighet till bonus utan tak!

Teamet består av ett antal montörer och fylls på i snabb takt. Det finns några platser kvar och vi rekryterar löpande så välkommen in med din ansökan redan idag! 

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som elmontör till ett projekt som spänner över Västra Götaland och utgår från Alingsås med omnejd. Arbetet innebär byten av elmätare i hushåll och olika fastigheter. Du kommer att arbeta självständigt ute i fält, men ingår också i ett härligt team där ni arbetar gemensamt mot uppställda tidplaner och mål. 

Arbetstiderna innefattar sk. rotation, vilket innebär arbete alla veckodagar varannan vecka, dvs. arbete en vecka, ledig en vecka. Arbetet är på heltid. 

Är du en händig person som har fallenhet för att arbeta effektivt och noggrant med säkerheten i fokus? Då är det här en tjänst för dig!

Kvalifikationer
- Vi ser gärna att du är händig, praktiskt- och tekniskt lagd. Rollen innebär arbete med stor försiktighet då hantering av el kräver både noggrannhet och ska tas på största allvar.
- Viss erfarenhet av dokumentering av utfört arbete, även dokumentering och rapportering av avvikelser samt eventuella problem.
- Du arbetar utomhus och bör därav ha en god fysik
- Erfarenhet av viss kundkontakt samt få och rapportera arbetsorder via en handdator
- Du har fördelaktigt en gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning med inriktning på el, energi, teknik eller annan liknande praktisk utbildning, men notera det är ej ett krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
- Körkort B (manuell växling), kunden tillhandahåller bil och du behöver ta dig till och från anläggningar.
- Svenska och Engelska i både tal och skrift samt grundläggande datorvana.

Villkor
Du erbjuds en fast och en rörlig lönedel, vilket ger god möjlighet till en bra arbetsinkomst när du arbetar och når uppställda mål. Resor på annan ort förekommer längre fram i projektet. Du erbjuds då boende av företaget och erhåller traktamente. 
Tjänsten kräver körkort B för manuell bil då du kommer erhålla en arbetsbil i tjänsten. 

Kandidater presenteras löpande till vår kund så vänta därför inte med din ansökan!

Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer. Visa mindre

Senior Wiring & Harness Engineer

Electrical & Electronics Engineering and Vehicle Connectivity is looking for a Wiring & Harness Engineer Would you like to shape the future commercial vehicles by being part of developing the Electrical Distribution System? If yes, then continue reading! This is us, your new colleagues We, the Electrical & Electronics Engineering and Vehicle Connectivity, cab wiring group, consist of 13 wiring engineers in a diverse team. We are involved in most of the... Visa mer
Electrical & Electronics Engineering and Vehicle Connectivity is looking for a Wiring & Harness Engineer


Would you like to shape the future commercial vehicles by being part of developing the Electrical Distribution System? If yes, then continue reading!


This is us, your new colleagues
We, the Electrical & Electronics Engineering and Vehicle Connectivity, cab wiring group, consist of 13 wiring engineers in a diverse team. We are involved in most of the projects with electrical impact. The cab wiring group has the mission to develop the complete wiring harness from concept phases to serial production and maintenance with a strong focus on quality, deliveries, cost and features. We are responsible of the wiring harness product and all the technical releases, such as wiring harness drawings, wiring harness cad modules and other related wiring harness product documentation. Our design responsibility range from 24V traditional systems in cab to complete fuel cell vehicle. We are organized in several agile teams and we follow the SAFE methodology.


Our “office” could be located in various locations. We work in Volvo manufacturing plants, test tracks, wiring harness suppliers, prototype workshops as well as in our premises in Gothenburg. We work both in our CAD tools as well as hands-on with our components. One day is not similar to the other.


Many of our projects are global, both in a product perspective and in an organizational perspective. We daily work with our many stakeholders, internal & external, national and international.


Who are you?
We believe that you have a genuine interest in Electrical Distribution Systems and wiring engineering and have several years of experience from product development in wiring harness, in the commercial vehicle industry or in automotive. You are eager to learn and work with your own development. You are a team player with a strong ambition to cooperate with internal and external stakeholders. You have previous team leader or scrum leader experience. You have the ability to plan, drive and follow-up personal and work package activities. Since the role will interact in an international environment, being fluent in both spoken and written English is something we require, and experience from global work is a plus.


You have experience from wiring harness design, in product development, using Saber and/or wiring harness routing and installation in Catia. Knowledge in AB Volvo PDM system and development processes is a plus.


Are we a perfect match?
We cannot promise you all the answers up front, but what we can promise you are some really skilled colleagues and some truly exciting challenges to work with. You will work in a global environment that provides you with developmental opportunities both professionally and personally.


Sounds interesting? Please don’t wait with sending us your application, we will be screening applications continuously and we look forward to receive your application as soon as possible.


We’d love to hear from you and don’t hesitate to call us if you have any questions!
Niclas Gustafsson, Group Manager, phone: +46 734100836 Visa mindre

Elektriker sökes till Särö/Kungsbacka

Kungälvs Oljeprodukter & Entrprenad söker en Elektiker för arbete i Särö/Kungsbacka. Vi ser att du har tidigare erfarenhet E-behörighet samt installation. Urval sker löpande då anställningen avser projektarbete (villa), helst ska starta omgående. Kontakta oss på 0709245791 Visa mer
Kungälvs Oljeprodukter & Entrprenad söker en Elektiker för arbete i Särö/Kungsbacka.


Vi ser att du har tidigare erfarenhet E-behörighet samt installation. Urval sker löpande då anställningen avser projektarbete (villa), helst ska starta omgående.


Kontakta oss på 0709245791 Visa mindre

Solelsmontör till Göteborg

Tror du på grön el och att Solel kan bidra till en hållbarare energiförbrukning? Tycker du om att arbeta i team där ni tillsammans jobbar med kundnöjdhet genom snabba och kvalitativa solelsmontage? Har du tidigare erfarenhet av att jobba med montage? Snyggt - Då är nog det Dig vi letar efter! Om rollen Energihem expanderar och söker nu solelsmontörer till Jönköping. I rollen som solelsmontör på Energihem kommer du tillsammans med ditt team att montera so... Visa mer
Tror du på grön el och att Solel kan bidra till en hållbarare energiförbrukning? Tycker du om att arbeta i team där ni tillsammans jobbar med kundnöjdhet genom snabba och kvalitativa solelsmontage? Har du tidigare erfarenhet av att jobba med montage? Snyggt - Då är nog det Dig vi letar efter!

Om rollen

Energihem expanderar och söker nu solelsmontörer till Jönköping. I rollen som solelsmontör på Energihem kommer du tillsammans med ditt team att montera solpaneler hos privatkunder.

- Du kommer att ingå i ett team om två personer, där ni tillsammans ansvarar för att varje projekt monteras enligt gällande rutiner på ett kvalitetssäkert och effektivt sätt.
- Du rapporterar löpande till din arbetsledare som finns med vid uppstart och slutbesiktning av varje montage.
- Varje tak tar cirka 2-3 dagar att färdigställa, så det är viktigt att du trivs att jobba i korta effektiva projekt.
- Teamets uppdrag blir att montera och installera solpaneler på hustak, ett arbete som är mångsidigt, varierande och kräver god fysik.
- Tjänsten är av resande karaktär så resor och övernattningar på annan ort är förekommande.


Som person är du...

Noggrann och effektiv - du lämnar inget åt slumpen utan arbetar kvalitetsmässigt ifrån start till mål. Du är driven och trivs i en miljö där ni tillsammans jobbar för att nå uppsatta mål. Du har lätt för att samarbeta i grupp och hanterar kunder på ett proffsigt och förtroendeingivande sätt. Är du rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter i vårt snabbväxande bolag! Med våra energibesparande produkter och starka erbjudande är vi övertygade om att vi tillsammans kan lyckas, bara du har den rätta viljan och rätta ambitionen att växa tillsammans med oss. Du kommer självklart att få internutbildning gällande rutiner, arbetsmoment och arbetssätt, men vi ser det som meriterande att du har arbetat som solelsmontör tidigare.

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan till ett företag med spännande framtidsutsikter och ett laddat montageteam på Solel!

Om arbetsgivaren

Energihem är ett snabbväxande företag på frammarsch. Vi har lång erfarenhet från två affärsområden - försäljning och montage. På kort tid har vi tagit stora marknadsandelar inom både solelsinstallationer och fönsterbyten med vårt unika koncept; ”Snabba säkra montage, till fast pris och med färdiga lösningar”. Att vi är märkes- och produktoberoende ger oss de bästa förutsättningarna att opartiskt rekommendera den absolut bästa lösningen för kunden. Visa mindre

Elektriker - Göteborg

Ansök    Sep 3    Btp Sweden AB    Installationselektriker
Om jobbet Till väletablerad kund med stora utvecklingsmöjligheter söker vi nu installationselektriker. Om tjänsten Du blir en del av ett väletablerat företag och ett härligt gäng med uppdrag att utföra bland annat installationer på byggen med nyinstallation, felsökning osv. Arbetet är på heltid, dagtid. Resor i tjänsten kan förekommer. Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med möjligheter att du efter en period som a... Visa mer
Om jobbet
Till väletablerad kund med stora utvecklingsmöjligheter söker vi nu installationselektriker.
Om tjänsten
Du blir en del av ett väletablerat företag och ett härligt gäng med uppdrag att utföra bland annat installationer på byggen med nyinstallation, felsökning osv.
Arbetet är på heltid, dagtid. Resor i tjänsten kan förekommer. Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med möjligheter att du efter en period som anställd via Boost, får erbjudande att gå över till anställning direkt hos kunden.
Om dig
Du är en duktig elektriker med utbildning från elprogrammet eller annan relevant yrkesutbildning och har jobbat några år med installation på service eller entreprenadsidan. Det är viktigt att du är självgående i ditt arbete, initiativtagande och och lösningsorienterad. Som person trivs du både med att jobba på egen hand, tillsammans med andra och har god samarbetsförmåga. Du har en vilja att nå uppsatta mål.
Ansökan
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected] Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Elektriker - Göteborg
Om oss
Boost är ett tjänsteföretag som verkar inom sektorerna fastighetsnät, kommunikation, säkerhetsteknik och elinstallationer. Inom Boost kör vi med schyssta anställningsvillkor och kollektivavtal. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.
Kontakt
Veronica Bäckström, Konsultchef
[email protected]
070-744 27 52 Visa mindre

Solelsmontör till Göteborg

Tror du på grön el och att Solel kan bidra till en hållbarare energiförbrukning? Tycker du om att arbeta i team där ni tillsammans jobbar med kundnöjdhet genom snabba och kvalitativa solelsmontage? Har du tidigare erfarenhet av att jobba med montage? Snyggt - Då är nog det Dig vi letar efter! Om rollen Energihem expanderar och söker nu solelsmontörer till Jönköping. I rollen som solelsmontör på Energihem kommer du tillsammans med ditt team att montera so... Visa mer
Tror du på grön el och att Solel kan bidra till en hållbarare energiförbrukning? Tycker du om att arbeta i team där ni tillsammans jobbar med kundnöjdhet genom snabba och kvalitativa solelsmontage? Har du tidigare erfarenhet av att jobba med montage? Snyggt - Då är nog det Dig vi letar efter!

Om rollen

Energihem expanderar och söker nu solelsmontörer till Jönköping. I rollen som solelsmontör på Energihem kommer du tillsammans med ditt team att montera solpaneler hos privatkunder.

- Du kommer att ingå i ett team om två personer, där ni tillsammans ansvarar för att varje projekt monteras enligt gällande rutiner på ett kvalitetssäkert och effektivt sätt.
- Du rapporterar löpande till din arbetsledare som finns med vid uppstart och slutbesiktning av varje montage.
- Varje tak tar cirka 2-3 dagar att färdigställa, så det är viktigt att du trivs att jobba i korta effektiva projekt.
- Teamets uppdrag blir att montera och installera solpaneler på hustak, ett arbete som är mångsidigt, varierande och kräver god fysik.
- Tjänsten är av resande karaktär så resor och övernattningar på annan ort är förekommande.


Som person är du...

Noggrann och effektiv - du lämnar inget åt slumpen utan arbetar kvalitetsmässigt ifrån start till mål. Du är driven och trivs i en miljö där ni tillsammans jobbar för att nå uppsatta mål. Du har lätt för att samarbeta i grupp och hanterar kunder på ett proffsigt och förtroendeingivande sätt. Är du rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter i vårt snabbväxande bolag! Med våra energibesparande produkter och starka erbjudande är vi övertygade om att vi tillsammans kan lyckas, bara du har den rätta viljan och rätta ambitionen att växa tillsammans med oss. Du kommer självklart att få internutbildning gällande rutiner, arbetsmoment och arbetssätt, men vi ser det som meriterande att du har arbetat som solelsmontör tidigare.

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan till ett företag med spännande framtidsutsikter och ett laddat montageteam på Solel!

Om arbetsgivaren

Energihem är ett snabbväxande företag på frammarsch. Vi har lång erfarenhet från två affärsområden - försäljning och montage. På kort tid har vi tagit stora marknadsandelar inom både solelsinstallationer och fönsterbyten med vårt unika koncept; ”Snabba säkra montage, till fast pris och med färdiga lösningar”. Att vi är märkes- och produktoberoende ger oss de bästa förutsättningarna att opartiskt rekommendera den absolut bästa lösningen för kunden. Visa mindre

Installationselektriker - Göteborg

Om oss Svea Solar är Sveriges största installatör av solceller med cirka 400 medarbetare och har verksamhet i ett flertal europeiska länder. Vi har funnits i 6 år och levererar nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner och företag där all installation utförs med vår egen personal. Vår vision är att bli Europas ledande aktör inom förnyelsebar energi och bidra till ett fossilfritt samhälle. Tillsammans med våra modiga medarbetare, en innovativ h... Visa mer
Om oss
Svea Solar är Sveriges största installatör av solceller med cirka 400 medarbetare och har verksamhet i ett flertal europeiska länder. Vi har funnits i 6 år och levererar nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privatpersoner och företag där all installation utförs med vår egen personal. Vår vision är att bli Europas ledande aktör inom förnyelsebar energi och bidra till ett fossilfritt samhälle. Tillsammans med våra modiga medarbetare, en innovativ helhetslösning och samarbetet med IKEA blir det möjligt för solenergi att vara det enkla och självklara valet.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu efter fler modiga tjejer och killar till en varierad och utvecklande tjänst som resande elektriker till våra Installationer av solcellsanläggningar, batterier och laddstolpar. Detta innebär främst inkoppling av systemen in i fastigheters elcentral. Kunderna består av allt ifrån privatpersoner, lantbruk, BRF föreningar, företag och även större solcellsparker. För att undvika kommunikationsfel vill vi gärna att du behärskar svenska flytande.

Några av arbetsuppgifterna inkluderar:

- Utföra installationer med tillhörande uppmärkning enligt rådande regler
- Felsöka en anläggning
- Kundkontakt och planering i samråd med områdeschef
- Följa arbetsmiljöplan
- Utföra Isoleringsmätning, kontinuitetsmätning och kapacitetsmätning
- Hantera internt CRM system, solarEdge och Fronius portaler


Vem är du?
För att lyckas i denna roll ser vi att du klarat av grundläggande el-utbildning samt har minst 2 års erfarenhet inom installationsarbete. Vi ser även gärna att du är praktiskt lagd och gillar att ta dig an nya utmaningar. Då vi befinner oss i en kraftig expansionsfas är det viktigt att du är driven, ansvarstagande och strävar efter den högsta kvalitén. Att du delar vår tro på denna bransch och vill utvecklas inom förnyelsebar energi ser vi som en självklarhet.

Svea Solar är arbetsplatsen där du kan utvecklas och växa med företaget.

Vi erbjuder
En arbetsplats med trevliga kollegor, god gemenskap och bra arbetsmiljö. För oss är det viktigt att det är roligt att gå till jobbet varje dag. Vi erbjuder även ett arbetsklimat med högt i tak och en formbar utveckling för dig som anställd.

Vi på Svea Solar tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetare med certifiering och utbildning.

Intresserad?
Vi använder oss av Veriferas kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med Svea Solars värdegrund. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ta chansen nu och var med och led utvecklingen mot ett förnybart Sverige med Svea Solar. Visa mindre

Solelsmontör i Göteborg

Tror du på grön el och att Solel kan bidra till en hållbarare energiförbrukning? Tycker du om att arbeta i team där ni tillsammans jobbar med kundnöjdhet genom snabba och kvalitativa solelsmontage? Har du tidigare erfarenhet av att jobba med montage? Snyggt - Då är nog det Dig vi letar efter! Om rollen Energihem expanderar och söker nu solelsmontörer till Jönköping. I rollen som solelsmontör på Energihem kommer du tillsammans med ditt team att montera so... Visa mer
Tror du på grön el och att Solel kan bidra till en hållbarare energiförbrukning? Tycker du om att arbeta i team där ni tillsammans jobbar med kundnöjdhet genom snabba och kvalitativa solelsmontage? Har du tidigare erfarenhet av att jobba med montage? Snyggt - Då är nog det Dig vi letar efter!

Om rollen

Energihem expanderar och söker nu solelsmontörer till Jönköping. I rollen som solelsmontör på Energihem kommer du tillsammans med ditt team att montera solpaneler hos privatkunder.

- Du kommer att ingå i ett team om två personer, där ni tillsammans ansvarar för att varje projekt monteras enligt gällande rutiner på ett kvalitetssäkert och effektivt sätt.
- Du rapporterar löpande till din arbetsledare som finns med vid uppstart och slutbesiktning av varje montage.
- Varje tak tar cirka 2-3 dagar att färdigställa, så det är viktigt att du trivs att jobba i korta effektiva projekt.
- Teamets uppdrag blir att montera och installera solpaneler på hustak, ett arbete som är mångsidigt, varierande och kräver god fysik.
- Tjänsten är av resande karaktär så resor och övernattningar på annan ort är förekommande.


Som person är du...

Noggrann och effektiv - du lämnar inget åt slumpen utan arbetar kvalitetsmässigt ifrån start till mål. Du är driven och trivs i en miljö där ni tillsammans jobbar för att nå uppsatta mål. Du har lätt för att samarbeta i grupp och hanterar kunder på ett proffsigt och förtroendeingivande sätt. Är du rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter i vårt snabbväxande bolag! Med våra energibesparande produkter och starka erbjudande är vi övertygade om att vi tillsammans kan lyckas, bara du har den rätta viljan och rätta ambitionen att växa tillsammans med oss. Du kommer självklart att få internutbildning gällande rutiner, arbetsmoment och arbetssätt, men vi ser det som meriterande att du har arbetat som solelsmontör tidigare.

Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan till ett företag med spännande framtidsutsikter och ett laddat montageteam på Solel!

Om arbetsgivaren

Energihem är ett snabbväxande företag på frammarsch. Vi har lång erfarenhet från två affärsområden - försäljning och montage. På kort tid har vi tagit stora marknadsandelar inom både solelsinstallationer och fönsterbyten med vårt unika koncept; ”Snabba säkra montage, till fast pris och med färdiga lösningar”. Att vi är märkes- och produktoberoende ger oss de bästa förutsättningarna att opartiskt rekommendera den absolut bästa lösningen för kunden. Visa mindre

Installationselektriker

Om tjänsten Vi söker nu installationselektriker, till ett av våra kundföretag i Göteborg Du som söker är bosatt i närregionen. Arbetet avser installation på olika projekt runt om i Göteborg. Arbetstider: Måndag-Fredag Start: Omgående Din profil Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu installationselektriker, till ett av våra kundföretag i Göteborg
Du som söker är bosatt i närregionen.

Arbetet avser installation på olika projekt runt om i Göteborg.

Arbetstider: Måndag-Fredag
Start: Omgående

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Krav: ECY.certifikat, el-utbildning
Meriternade: Erfarenhet, liftkort.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Elektro AB är ett bemanningsföretag som är specialiserat på uthyrning av elektriker till bygg och industriprojekt.

Vi erbjuder både lokala- och resejobb i Sverige och Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett Elektro AB har kollektivavtal med Elektrikerförbundet och är certifierade enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Elektriker - Linköping

Ansök    Aug 18    Btp Sweden AB    Installationselektriker
Om jobbet Till väletablerad kund med stora utvecklingsmöjligheter söker vi nu serviceelektriker. Om tjänsten Du blir en del av ett sammansvetsat team som tar er runt med servicebil runt om i Norrköping med omnejd för att utföra bland annat installationer på serviceuppdrag, underhåll, nyinstallation, felsökning etc. Arbetet är på heltid, dagtid. Resor i tjänsten kan förekommer. Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid me... Visa mer
Om jobbet
Till väletablerad kund med stora utvecklingsmöjligheter söker vi nu serviceelektriker.
Om tjänsten
Du blir en del av ett sammansvetsat team som tar er runt med servicebil runt om i Norrköping med omnejd för att utföra bland annat installationer på serviceuppdrag, underhåll, nyinstallation, felsökning etc.
Arbetet är på heltid, dagtid. Resor i tjänsten kan förekommer. Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med goda möjligheter att du efter en period som anställd via Boost, får erbjudande att gå över till anställning direkt hos kunden.
Om dig
Du är en duktig elektriker med utbildning från elprogrammet eller annan relevant yrkesutbildning och har jobbat några år med installation på service eller entreprenadsidan. Det är viktigt att du är självgående i ditt arbete, initiativtagande och och lösningsorienterad. Som person trivs du både med att jobba på egen hand, tillsammans med andra och har god samarbetsförmåga. Du har en vilja att nå uppsatta mål.
Ansökan
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected] Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Elektriker - Linköping
Om oss
Boost är ett tjänsteföretag som verkar inom sektorerna fastighetsnät, kommunikation, säkerhetsteknik och elinstallationer. Inom Boost kör vi med schyssta anställningsvillkor och kollektivavtal. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.
Kontakt
Veronica Bäckström, Konsultchef
[email protected]
070-744 27 52
Kontakt
Veronica Bäckström, Konsultchef
[email protected]
070-744 27 52 Visa mindre

Elektriker - Göteborg

Ansök    Aug 18    Btp Sweden AB    Installationselektriker
Om jobbet Till väletablerad kund med stora utvecklingsmöjligheter söker vi nu serviceelektriker. Om tjänsten Du blir en del av ett sammansvetsat team som tar er runt med servicebil runt om i Göteborg med omnejd för att utföra bland annat installationer på serviceuppdrag, underhåll, nyinstallation, felsökning etc. Arbetet är på heltid, dagtid. Resor i tjänsten kan förekommer. Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med ... Visa mer
Om jobbet
Till väletablerad kund med stora utvecklingsmöjligheter söker vi nu serviceelektriker.
Om tjänsten
Du blir en del av ett sammansvetsat team som tar er runt med servicebil runt om i Göteborg med omnejd för att utföra bland annat installationer på serviceuppdrag, underhåll, nyinstallation, felsökning etc.
Arbetet är på heltid, dagtid. Resor i tjänsten kan förekommer. Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med goda möjligheter att du efter en period som anställd via Boost, får erbjudande att gå över till anställning direkt hos kunden.
Om dig
Du är en duktig elektriker med utbildning från elprogrammet eller annan relevant yrkesutbildning och har jobbat några år med installation på service eller entreprenadsidan. Det är viktigt att du är självgående i ditt arbete, initiativtagande och och lösningsorienterad. Som person trivs du både med att jobba på egen hand, tillsammans med andra och har god samarbetsförmåga. Du har en vilja att nå uppsatta mål.
Ansökan
Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected] Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Elektriker - Göteborg
Om oss
Boost är ett tjänsteföretag som verkar inom sektorerna fastighetsnät, kommunikation, säkerhetsteknik och elinstallationer. Inom Boost kör vi med schyssta anställningsvillkor och kollektivavtal. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.
Kontakt
Veronica Bäckström, Konsultchef
[email protected]
070-744 27 52 Visa mindre

Installationselektriker

Om tjänsten Vi söker nu två installationselektriker, till ett av våra kundföretag i Göteborg. Du som söker är bosatt i närregionen. Arbetet avser installation vid nybyggnation av lägenheter. Arbetstider: Måndag-Fredag Tillträde v.33 Din profil Du som söker har relevant utbildning och arbetslivserfarenhet inom yrket som elektriker. Du innehar ECY-certifikat eller motsvarande. Liftkort och fallskydd är meriterande. Som person vill vi att du är ansvarsta... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu två installationselektriker, till ett av våra kundföretag i Göteborg.
Du som söker är bosatt i närregionen.

Arbetet avser installation vid nybyggnation av lägenheter.

Arbetstider: Måndag-Fredag
Tillträde v.33

Din profil
Du som söker har relevant utbildning och arbetslivserfarenhet inom yrket som elektriker.
Du innehar ECY-certifikat eller motsvarande.
Liftkort och fallskydd är meriterande.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Elektro AB är ett bemanningsföretag som är specialiserat på uthyrning av elektriker till bygg och industriprojekt.

Vi erbjuder både lokala- och resejobb i Sverige och Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett Elektro AB har kollektivavtal med Elektrikerförbundet och är certifierade enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Entreprenadelektriker Göteborg

Ansök    Aug 16    eLinked AB    Installationselektriker
Om företaget Vi erbjuder: God lön efter bakgrund/erfarenhet Installationsavtalets villkor Friskvårdsbidrag via Nordic Welness eller SATS God uppföljning Ett stort kontaktnät i el-branschen Trevliga aktiviteter med firman Möjlighet att växa internt Utbildningar & Kurser Dina arbetsuppgifter Våra uppdrag på Entreprenad är allt ifrån att toppa befintliga arbetslag ute hos elfirmorna, till hela arbetslag där eLinked AB står med alla elektriker ute på arbets... Visa mer
Om företaget
Vi erbjuder:

God lön efter bakgrund/erfarenhet
Installationsavtalets villkor
Friskvårdsbidrag via Nordic Welness eller SATS
God uppföljning
Ett stort kontaktnät i el-branschen
Trevliga aktiviteter med firman
Möjlighet att växa internt
Utbildningar & Kurser


Dina arbetsuppgifter
Våra uppdrag på Entreprenad är allt ifrån att toppa befintliga arbetslag ute hos elfirmorna, till hela arbetslag där eLinked AB står med alla elektriker ute på arbetsplatsen. När projekten sedan är klara blir man flyttad vidare på nästa likvärdiga projekt.

Som anställd på eLinked AB arbetar du under installationsavtalets villkor. Många av våra anställda uppskattar variationen av arbetsplatser & arbetsuppgifter vi kan erbjuda via vårat stora kontaktnät. Där har även du chansen att bredda ditt eget kontaktnät & kunskap inom branschen.

Några av de jobb vi erbjuder i Göteborg:

-Nybyggnation av lägenheter
-Nybyggnation av skola
-Renovering av kontor


Din profil
Krav för att söka tjänsten:

Fullständig El-utbildning
ECY eller likvärdigt el-certifikat i Sverige
Minst 4 års erfarenhet
Meriter:

Allmän Behörighet
Kurser och certifikat såsom: Liftkort, Fallskydd, ESA 14 mm.

Om oss
eLinked AB är ett konsultbolag som arbetar uteslutande mot el-branschen. Vi önskar nu att utöka vårat team i Göteborg med fler duktiga elektriker, då vi har en ökad efterfrågan på färdigutbildade elektriker inom Entreprenad. Visa mindre

Bli elektriker på MW Group!

MW Group levererar tjänster som stärker samhällsviktiga funktioner. Våra kunder verkar huvudsakligen inom försvars-, säkerhets- och industrisektorn. Vi förser våra kunder med tjänster där alla våra medarbetares säkerhetsuppfattning tillsammans med deras områdeskompetens och en god ledning utgör vår konkurrensfördel. Vi finner en drivkraft i att skapa och underhålla det som är viktigt för vårt samhälle och vi förstår vikten av att både system och medarbeta... Visa mer
MW Group levererar tjänster som stärker samhällsviktiga funktioner. Våra kunder verkar huvudsakligen inom försvars-, säkerhets- och industrisektorn.

Vi förser våra kunder med tjänster där alla våra medarbetares säkerhetsuppfattning tillsammans med deras områdeskompetens och en god ledning utgör vår konkurrensfördel. Vi finner en drivkraft i att skapa och underhålla det som är viktigt för vårt samhälle och vi förstår vikten av att både system och medarbetare är robusta.

En stor andel av våra medarbetare växeltjänstgör i de nordiska försvarsmakterna, vilket skapar ett fortsatt lärande och bidrar till en god förmågenivå över tid med internationella perspektiv.

MW Group letar efter nya förmågor att stärka vårt tjänsteområde MW Field Service. Är du utbildad elektriker och vill arbeta för ett nordiskt förvars- och säkerhetsföretag är du välkommen att ansöka!

Om MW Field Service
Vi på MW Field Services levererar installations-, service- och underhållsarbete inom områdena Telekom, Datacenter, Kraft och Infrastruktur samt Säkerhet och Övervakning. Vi har valt dessa områden för att aktivt kunna bidra till ett robustare och tryggare samhälle. Vi vet att ett aldrig vikande fokus på kunskap, kvalité och säkerhet skapar kundnöjdhet och samtidigt minskar risken för störningar eller intrång som påverkar vår digitala vardag. Våra kunder är verksamma inom branscher som skapar förutsättningar för att vårt moderna samhälle skall fungera och i såväl fred, kris och under yttre påverkan. Vår strävan är att bli världsledande på tjänster inriktade på samhällskritisk infrastruktur samt tekniska system för samhällsviktiga funktioner.

Att arbeta på MW Field Service är inte som att arbeta någon annanstans! För att trivas hos oss skall man vilja vara en del av laget och tycka att omväxling är stimulerande. Vi bygger MW Field Services långsiktigt med en övertygelse om att bidra till ett robustare samhälle är viktigt för framtiden. Med detta kommer uppdrag med en stor variation, från installation av laddstolpar, utbyggnad av fibernät till att arbeta med den senaste mobilteknologin och säkerhetsklassade installationer hos myndigheter. När vi växer är dynamik ett ledord, detta innebär att vi gärna anställer personer med rätt attityd och inställning som är i början av sin karriär men som är villig att jobba hårt för att lära sig jobbet. Eller du som har yrkeskunskaper och är etablerad inom ditt område, som delar vår vision om att det behövs ett tjänstebolag med fokus på kunskap, kvalité och säkerhet för skapa ett robustare digitaliserat samhälle.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer tillsammans med kunniga och professionella kollegor främst lösa uppgifter i miljöer och på platser där inte vem som helst har tillträde. Det kan vara på statliga anläggningar, skyddsobjekt eller på platser som anses vara av särskilt intresse inom samhällsviktig infrastruktur. Uppgifterna i sig kan variera från traditionellt elarbete och drift/felsökning till installation av högteknologiska system inom exempelvis övervakning eller ledning.

Denna tjänst passar både dig som på sikt vill bli ledare i organisationen och dig som vill specialisera dig ytterligare inom något område.

Resor kommer att förekomma i tjänst. Initialt kortare och förre resor men i takt med att våra affärer växer kommer det också bli fler resor.

Vem är du?
Du är utbildad och självgående elektriker som drivs av att jobba med ny teknik och nya koncept. Din ambition att vara en del av något nytt i försvarssammanhang är lika viktigt för dig som din vilja att leverera elarbete och installationer på professionell nivå. Du har en hög integritet och är en seriös yrkesperson som tilltalas av att arbeta med uppgifter som är kopplade till samhällsviktiga funktioner så som försvars- och säkerhetsanläggningar samt industri som ingår i samhällsviktig infrastruktur. Du behöver vara en nyfiken och lösningsorienterad person med god genomförandeförmåga.

Krav

• Erhållit yrkescertifikat som elektriker
• B-körkort

Meriterande

• Tidigare erfarenhet av arbete med larm- och brandsystem
• Driftsättning av larm
• Erfarenhet av BAS-U och BAS-P
• Utbildningsbevis (höghöjdsutbildning, arbeta på väg, heta arbeten, truckutbildning, liftutbildning fallskyddsutbildning osv)
• Bakgrund från svenska Försvarsmakten Visa mindre

JBHB söker installationselektriker i Göteborg

Vi söker dig som är utbildad elektriker med några års erfarenhet som installationselektriker. Som person trivs du i ett arbete med många kontaktytor där du självständig, planerar och utför ditt arbete med kundens behov i fokus. Du har förmågan att skapa goda relationer och är ansvarstagande och kan agera som företagets ansikte utåt. Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och personer ser vi gärna att du är flexibel, har en god samarbetsförmåga, triv... Visa mer
Vi söker dig som är utbildad elektriker med några års erfarenhet som installationselektriker.
Som person trivs du i ett arbete med många kontaktytor där du självständig, planerar och utför ditt arbete med kundens behov i fokus.
Du har förmågan att skapa goda relationer och är ansvarstagande och kan agera som företagets ansikte utåt. Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och personer ser vi gärna att du är flexibel, har en god samarbetsförmåga, trivs med eget ansvar och kan bidra till vår positiva anda på arbetsplatsen.


Din profil
Krav för att söka tjänsten:
– ECY certifikat, certifikat utanför Norden måste valideras.
-Svenska i tal & skrift
Meriter:
– Heta arbeten, Liftkort eller andra behörigheter och certifikat.
-Erfarenhet av ventilations styr
– Körkort B


JBHB erbjuder:
-God fastlön utefter bakgrund & erfarenhet.
-Goda försäkringar
-Företagsrabatter
-God uppföljning och ett företag som satsar på sina anställda.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Entreprenadelektriker till Göteborg

Om kunden Assist Staffing (f.d VMP Group) i Göteborg söker nu efter duktiga och drivna entreprenadelektriker i området. Vi samarbetar med både större och mindre specialiserade firmor. Detta skapar en varierande och utvecklande arbetsmiljö för dig som elektriker. Om oss Assist Staffing är medlemmar i Installatörsföretagen och vi tillämpar installationsavtalet på våra anställda. Det finns även möjlighet att få anställning hos våra samarbetspartners. ... Visa mer
Om kunden
Assist Staffing (f.d VMP Group) i Göteborg söker nu efter duktiga och drivna entreprenadelektriker i området. Vi samarbetar med både större och mindre specialiserade firmor. Detta skapar en varierande och utvecklande arbetsmiljö för dig som elektriker.Om oss

Assist Staffing är medlemmar i Installatörsföretagen och vi tillämpar installationsavtalet på våra anställda. Det finns även möjlighet att få anställning hos våra samarbetspartners.

Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är specialiserade inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen samt tillverkningsindustrin. Assist Staffing arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggbranschen, såväl yrkesarbetare som tjänstemän.

Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida https://www.assiststaffing.se/Arbetsbeskrivning
Beroende på vad för typ av uppdrag du jobbar på kan arbetsuppgifterna variera. Vi jobbar personligt med våra elektriker för att ta vara på den kompetens som våra medarbetare redan besitter och även ge möjlighet till utveckling. Arbetsuppgifter kan vara allting från installation, service, driftunderhåll med mera. Du förväntas kunna jobba både självständigt och i grupp beroende på situation.

Personliga kvalifikationer
Som person är du serviceinriktad, har hög arbetsmoral och kan representera kund och Assist på ett föredömligt sätt. Vi värdesätter att du känner stolthet i ditt yrke som elektriker. Körkort, tillgång till bil samt certifikat för mobila arbetsplattformar ses som meriterande.

Ansökan
Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan.
Urval och rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Vid frågor kring tjänsten hör av dig till konsultchef Filippa Isaksson på [email protected] Visa mindre

JBHB söker elektriker i Göteborg

Vi söker dig som är utbildad elektriker med några års erfarenhet inom serviceverksamhet, främst inom solceller, laddstolpar men även vanliga elinstallationer. Som person trivs du i ett arbete med många kontaktytor där du självständig, planerar och utför ditt arbete med kundens behov i fokus. Du har förmågan att skapa goda relationer och är ansvarstagande och kan agera som företagets ansikte utåt. Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och personer s... Visa mer
Vi söker dig som är utbildad elektriker med några års erfarenhet inom serviceverksamhet, främst inom solceller, laddstolpar men även vanliga elinstallationer.
Som person trivs du i ett arbete med många kontaktytor där du självständig, planerar och utför ditt arbete med kundens behov i fokus.
Du har förmågan att skapa goda relationer och är ansvarstagande och kan agera som företagets ansikte utåt. Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och personer ser vi gärna att du är flexibel, har en god samarbetsförmåga, trivs med eget ansvar och kan bidra till vår positiva anda på arbetsplatsen.


Din profil
Krav för att söka tjänsten:
– ECY certifikat, certifikat utanför Norden måste valideras.
-Svenska i tal & skrift
Meriter:
– Heta arbeten, Liftkort eller andra behörigheter och certifikat.
-Erfarenhet av ventilations styr
– Körkort B


JBHB erbjuder:
-God fastlön utefter bakgrund & erfarenhet.
-Goda försäkringar
-Företagsrabatter
-God uppföljning och ett företag som satsar på sina anställda. Visa mindre

Elektriker till Göteborg

Är du som elektriker på jakt efter nya utmaningar och vill bli en del av ett gott gäng? Toppen då har vi uppdraget för dig! Vi söker en elektriker som skall arbeta hos vår samarbetspartner. Det är ett familjärt företag som består av sex personer och de utgår från Göteborg. Arbetet innebär främst service och ombyggnationer hos både privatpersoner och företag. Den vi söker till denna tjänst kommer i huvudsak att arbeta på ett och samma företag beläget i cen... Visa mer
Är du som elektriker på jakt efter nya utmaningar och vill bli en del av ett gott gäng? Toppen då har vi uppdraget för dig!

Vi söker en elektriker som skall arbeta hos vår samarbetspartner. Det är ett familjärt företag som består av sex personer och de utgår från Göteborg. Arbetet innebär främst service och ombyggnationer hos både privatpersoner och företag. Den vi söker till denna tjänst kommer i huvudsak att arbeta på ett och samma företag beläget i centrala Göteborg.

Start: September. Ansök redan idag, urval sker löpande
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, mån-fre dagtid
Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag, men för rätt person finns möjlighet till anställning hos vår samarbetspartner på sikt. Vi har avtal med svenska elektrikerförbundet.

Din profil
Krav:
• Utbildning som installationselektriker
• Minst ett års erfarenhet från arbete som elektriker
• Behärska svenska och engelska i tal och skrift
• B-Körkort

För att vara aktuell till denna tjänst har du arbetat cirka ett år efter att ha avslutat dina lärlingstimmar. Du är framåt, driven och utför ditt arbete noggrant. Du trivs lika bra med att arbeta själv och med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. Det är ett krav att du som sökande ej förekommer i belastningsregistret.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Ledande Solcellsmontör

Ansök    Aug 4    eLinked AB    Installationselektriker
Om företaget eLinked söker nu för kunds räkning en ledande solcellsmontör till en nystartad filial i Mölndal. Kundföretaget är en stor och snabbt växande aktör inom förnyelsebar energi som primärt jobbar mot kommersiella fastigheter med större solcellsinstallationer. Tjänsten utgår ifrån Göteborg, men tjänsteresor på andra orter förekommer också i arbetet. Dina arbetsuppgifter I tjänsten som ledande solcellsmontör arbetar du med att ta ansvar för att inst... Visa mer
Om företaget
eLinked söker nu för kunds räkning en ledande solcellsmontör till en nystartad filial i Mölndal. Kundföretaget är en stor och snabbt växande aktör inom förnyelsebar energi som primärt jobbar mot kommersiella fastigheter med större solcellsinstallationer.
Tjänsten utgår ifrån Göteborg, men tjänsteresor på andra orter förekommer också i arbetet.

Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som ledande solcellsmontör arbetar du med att ta ansvar för att installationerna blir korrekta och säkert utförda. Då du ansvarar från ax till limpa innebär jobbet att planera, beställa material, genomföra installationer tillsammans med dina kollegor och säkerställa att alla i teamet har det bra och presterar efter förväntningar.
Vidare är arbetsmiljö en viktig aspekt då merparten av alla installationer sker på tak, där du som ledande solcellsmontör kommer göra skyddsronder och sköta dokumentation.
Då filialen är nystartad kommer du ha möjlighet att sätta stor egen prägel på arbetssätt och hur ni ska jobba i regionen. Exempelvis kommer kundbesök och rekrytering av nya medarbetare även ingå i tjänsten.


Tjänsten erbjuder
God lön utefter erfarenhet
Goda möjligheter att utveckla den nya filialen och sätta sin egen prägel
Varierat arbete som involverar planering, installationer, personal & kundkontakt
Möjlighet att göra karriär inom en framtidsbransch


Din profil
För att trivas i denna roll ser vi att du har tidigare erfarenhet från solcellsmontage sedan innan. Du kan även vara en duktig serviceelektriker som har god vana av att planera jobb och kommunicera med andra människor.
Det är till en stor fördel om du har arbetat med ledarskap sedan innan, men inget krav.
Vi söker en strukturerad person som har vana av att planera och genomföra större installationer med hänsyn till arbetsmiljö för sina medarbetare. Då tjänsten innefattar en hel del kontakt med andra människor, både internt och externt, ser vi gärna att du har lätt att prata med andra människor och har en positiv attityd.
Vi tror att detta passar dig väl om du vill vara spindeln i nätet, och hålla i jobb från start till slut, samt om du gillar planering och mycket kontakt med andra människor.

Krav för att söka tjänsten:
God kunskap inom elinstallationer
ECY certifikat eller gamla BB1/2
Du tycker om att arbeta med personal
Goda datorkunskaper
Körkort B

Meriterande:
Tidigare erfarenhet som ledande montör/ egenföretagare inom elinstallation
Allmän behörighet
BAS-U
BAM
Andra kurser/certifikat såsom: Fallskydd, ställningsbyggnad etc.
Om oss
eLinked AB är ett konsult och rekryteringsföretag inom installationsbranschen. Vi har huvudkontor i Göteborg samt filialer i Stockholm och Malmö. Vi tillsätter tjänster inom el-branschen såsom elektriker, ledande montörer och tjänstemän därtill.
Rekrytering av denna tjänst sker löpande. Tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Sänd in din ansökan redan idag! Visa mindre

Elektriker till stor aktör inom förnyelsebar energi

Ansök    Aug 6    eLinked AB    Installationselektriker
Om företaget eLinked AB söker nu en duktig installationselektriker till en stor aktör inom förnyelsebar energi. Kundföretaget arbetar med större solcellsinstallationer till komersiella fastigheter, och har en väldigt fin orderstock med många bra jobb att erbjuda. Tjänsten utgår ifrån Borås och arbetsplatserna varrierar men sträcker sig mellan Borås och Göteborg med omnejd. Denna tjänst avser en rekrytering, där eLinked bistår i rekryteringsprocessen men an... Visa mer
Om företaget
eLinked AB söker nu en duktig installationselektriker till en stor aktör inom förnyelsebar energi. Kundföretaget arbetar med större solcellsinstallationer till komersiella fastigheter, och har en väldigt fin orderstock med många bra jobb att erbjuda.
Tjänsten utgår ifrån Borås och arbetsplatserna varrierar men sträcker sig mellan Borås och Göteborg med omnejd.
Denna tjänst avser en rekrytering, där eLinked bistår i rekryteringsprocessen men anställningen sker direkt hos kundföretaget.

Dina arbetsuppgifter
I denna tjänst ansvarar du för att sköta installationerna av solcellsanläggningarna som blivit monterade av dina kollegor på montagesidan, där inkoppling av anläggning från växelriktare till central/fastighetscentral är vanligt förekommande.
Jobben är oftast större installationer, på exempelvis tak till matvarubutiker eller större kontor.
Du utgår ifrån Borås med firmabil, och arbetar självständigt med elinstallationer.
Då kundkontakt är vanligt i denna typ av tjänst, är det en fördel om du har vana av service sedan innan, eller om du är en duktig entreprenadelektriker som är social och gillar kontakt med andra människor.

Tjänsten erbjuder
•God lön utefter erfarenhet
•Firmabil
•Jobbtelefon
•Friskvårdsbidrag
•Möjlighet att göra karriär i en framtidsbransch

Din profil
För att trivas i denna roll ser vi att du sedan tidigare har ett par års erfarenhet som serviceelektriker, där du har vana av att arbeta självständigt med både materialinköp samt installationer. Vidare är det viktigt att du gillar kundkontakt och är social. Du kan även ha bakgrund inom entreprenad, förutsatt att du är van att arbeta självständigt efter ritning och tycker om sociala kontakter.

Krav för att söka tjänsten:
•4 års erfarenhet inom elinstallation eller mer
•ECY-Certifikat eller äldre BB1/2.
•Körkort B

Meriter:
•Allmän behörighet
•Tidigare erfarenhet av solcellsinstallationer
•liftkort/fallskydd & andra certifikat / kurser


Om oss
eLinked är ett konsult och rekryteringsföretag inom installationsbranschen. Vi har huvudkontor i Göteborg, samt filialer i Stockholm och Malmö. Vi tillsätter elektriker, ledande montörer och tjänstemän inom sektorn.

Rekryteringsprocessen sker löpande, och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, sänd in din ansökan redan idag! Visa mindre

Installationselektriker

Om tjänsten Vi söker nu en installationselektriker, till ett av våra kundföretag i Göteborg. Du som söker är bosatt i närregionen. Arbetet avser installation på olika projekt. Arbetstider: Måndag-Fredag Start: Omgående Din profil Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu en installationselektriker, till ett av våra kundföretag i Göteborg.
Du som söker är bosatt i närregionen.

Arbetet avser installation på olika projekt.

Arbetstider: Måndag-Fredag
Start: Omgående

Din profil
Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Krav: ECY.certifikat, el-utbildning
Meriternade: Erfarenhet, liftkort.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Elektro AB är ett bemanningsföretag som är specialiserat på uthyrning av elektriker till bygg och industriprojekt.

Vi erbjuder både lokala- och resejobb i Sverige och Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett Elektro AB har kollektivavtal med Elektrikerförbundet och är certifierade enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Ledande Solcellsmontör

Ansök    Aug 4    eLinked AB    Installationselektriker
Om företaget eLinked söker nu för kunds räkning en ledande solcellsmontör till en nystartad filial i Mölndal. Kundföretaget är en stor och snabbt växande aktör inom förnyelsebar energi som primärt jobbar mot kommersiella fastigheter med större solcellsinstallationer. Tjänsten utgår ifrån Göteborg, men tjänsteresor på andra orter förekommer också i arbetet. Dina arbetsuppgifter I tjänsten som ledande solcellsmontör arbetar du med att ta ansvar för att inst... Visa mer
Om företaget
eLinked söker nu för kunds räkning en ledande solcellsmontör till en nystartad filial i Mölndal. Kundföretaget är en stor och snabbt växande aktör inom förnyelsebar energi som primärt jobbar mot kommersiella fastigheter med större solcellsinstallationer.
Tjänsten utgår ifrån Göteborg, men tjänsteresor på andra orter förekommer också i arbetet.

Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som ledande solcellsmontör arbetar du med att ta ansvar för att installationerna blir korrekta och säkert utförda. Då du ansvarar från ax till limpa innebär jobbet att planera, beställa material, genomföra installationer tillsammans med dina kollegor och säkerställa att alla i teamet har det bra och presterar efter förväntningar.
Vidare är arbetsmiljö en viktig aspekt då merparten av alla installationer sker på tak, där du som ledande solcellsmontör kommer göra skyddsronder och sköta dokumentation.
Då filialen är nystartad kommer du ha möjlighet att sätta stor egen prägel på arbetssätt och hur ni ska jobba i regionen. Exempelvis kommer kundbesök och rekrytering av nya medarbetare även ingå i tjänsten.


Tjänsten erbjuder
•God lön utefter erfarenhet
•Goda möjligheter att utveckla den nya filialen och sätta sin egen prägel
•Varierat arbete som involverar planering, installationer, personal & kundkontakt
•Möjlighet att göra karriär inom en framtidsbransch


Din profil
För att trivas i denna roll ser vi att du har tidigare erfarenhet från solcellsmontage sedan innan. Du kan även vara en duktig serviceelektriker som har god vana av att planera jobb och kommunicera med andra människor.
Det är till en stor fördel om du har arbetat med ledarskap sedan innan, men inget krav.
Vi söker en strukturerad person som har vana av att planera och genomföra större installationer med hänsyn till arbetsmiljö för sina medarbetare. Då tjänsten innefattar en hel del kontakt med andra människor, både internt och externt, ser vi gärna att du har lätt att prata med andra människor och har en positiv attityd.
Vi tror att detta passar dig väl om du vill vara spindeln i nätet, och hålla i jobb från start till slut, samt om du gillar planering och mycket kontakt med andra människor.

Krav för att söka tjänsten:
•God kunskap inom elinstallationer
•ECY certifikat eller gamla BB1/2
•Du tycker om att arbeta med personal
•Goda datorkunskaper
•Körkort B

Meriterande:
•Tidigare erfarenhet som ledande montör/ egenföretagare inom elinstallation
•Allmän behörighet
•BAS-U
•BAM
•Andra kurser/certifikat såsom: Fallskydd, ställningsbyggnad etc.

Om oss
eLinked AB är ett konsult och rekryteringsföretag inom installationsbranschen. Vi har huvudkontor i Göteborg samt filialer i Stockholm och Malmö. Vi tillsätter tjänster inom el-branschen såsom elektriker, ledande montörer och tjänstemän därtill.
Rekrytering av denna tjänst sker löpande. Tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Sänd in din ansökan redan idag! Visa mindre

Entreprenadelektriker till Göteborg

Om kunden Assist Staffing (f.d VMP Group) i Göteborg söker nu efter duktiga och drivna entreprenadelektriker i området. Vi samarbetar med både större och mindre specialiserade firmor. Detta skapar en varierande och utvecklande arbetsmiljö för dig som elektriker. Om oss Assist Staffing är medlemmar i Installatörsföretagen och vi tillämpar installationsavtalet på våra anställda. Det finns även möjlighet att få anställning hos våra samarbetspartners. ... Visa mer
Om kunden
Assist Staffing (f.d VMP Group) i Göteborg söker nu efter duktiga och drivna entreprenadelektriker i området. Vi samarbetar med både större och mindre specialiserade firmor. Detta skapar en varierande och utvecklande arbetsmiljö för dig som elektriker.Om oss

Assist Staffing är medlemmar i Installatörsföretagen och vi tillämpar installationsavtalet på våra anställda. Det finns även möjlighet att få anställning hos våra samarbetspartners.

Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9 001 och 14 001. Vi är specialiserade inom bygg-, anläggnings- och elteknikbranschen samt tillverkningsindustrin. Assist Staffing arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom byggbranschen, såväl yrkesarbetare som tjänstemän.

Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida https://www.assiststaffing.se/Arbetsbeskrivning
Beroende på vad för typ av uppdrag du jobbar på kan arbetsuppgifterna variera. Vi jobbar personligt med våra elektriker för att ta vara på den kompetens som våra medarbetare redan besitter och även ge möjlighet till utveckling. Arbetsuppgifter kan vara allting från installation, service, driftunderhåll med mera. Du förväntas kunna jobba både självständigt och i grupp beroende på situation.

Personliga kvalifikationer
Som person är du serviceinriktad, har hög arbetsmoral och kan representera kund och Assist på ett föredömligt sätt. Vi värdesätter att du känner stolthet i ditt yrke som elektriker. Körkort, tillgång till bil samt certifikat för mobila arbetsplattformar ses som meriterande.

Ansökan
Om du vill bli en del utav vårt team är du varmt välkommen med din ansökan.
Urval och rekrytering sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Vid frågor kring tjänsten hör av dig till konsultchef Filippa Isaksson på [email protected] Visa mindre

Reseelektriker till Skåne

Ansök    Jul 29    eLinked AB    Installationselektriker
Om företaget eLinked är ett snabbt växande företag inom installationsbranschen med huvudkontor i Göteborg. Vi har även filialer i Stockholm, Malmö och Vänersborg. Vi arbetar uteslutande med elektriker, tekniker och ledande montörer samt rekryterar tjänstemän inom sektorn. Som anställd på eLinked får du möjlighet att testa många olika arbetsmoment, då vi arbetar brett inom installationsbranschen. Utöver det sätter vi alltid våra medarbetare i första rumme... Visa mer
Om företaget
eLinked är ett snabbt växande företag inom installationsbranschen med huvudkontor i Göteborg. Vi har även filialer i Stockholm, Malmö och Vänersborg.

Vi arbetar uteslutande med elektriker, tekniker och ledande montörer samt rekryterar tjänstemän inom sektorn.

Som anställd på eLinked får du möjlighet att testa många olika arbetsmoment, då vi arbetar brett inom installationsbranschen. Utöver det sätter vi alltid våra medarbetare i första rummet och värdesätter att ha en god kontakt med våra medarbetare.

Just nu söker vi reseelektriker för uppdrag runt omkring i Skåne, främst Hässleholm & Landskrona, för flertalet stora och spännande projekt. Projekten väntas löpa på i ett års tid, därefter blir du flyttad till nya projekt.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande i linje med vad som förväntas av en självgående installationselektriker. Det kan sträcka sig från att montera PUS-skena, slangdragning & montage av kabelstege till installation av centraler med dokumentation.
Du kommer att arbeta & spendera mycket tid med dina kollegor, därför är det viktigt att du är en lagspelare som trivs i grupp med andra.

Tjänsten erbjuder
Tjänsten erbjuder

- God konkurrenskraftig lön utefter erfarenhet
-Ackord på de flesta projekten
- Reseersättningar enligt installationsavtalet
- Traktamente + Trakttimmar enligt installationsavtalet
- Förmånligt friskvårdsbidrag
- Utbildning och utvecklingsmöjligheter inom branschen
- LM möjligheter


Din profil
Vi söker dig som har fullgjort en el-utbildning och som har arbetat några år inom branschen och som brinner för yrket.

Krav för att söka tjänsten:

- ECY- certifikat alternativt bb1/bb2/Dsb
- Ett par års erfarenhet som installationselektriker

Meriterande för att söka tjänsten.
- Körkort B
- AL behörighet
- Liftkort/Fallskydd
- Övriga certifikat från branschen Visa mindre

Elektriker till Göteborg

Teknikpartner söker efter fler medarbetare i takt med att bolaget växer. Om oss: Vi är en komplett partner inom el, teknik, smarta hem och företag. Bolaget befinner sig i en stark utveckling och vi behöver bli fler som delar våra värderingar. Vår värdegrund vilar på Lagspelare - Glädje - Innovativa – Engagemang. Vi tror på att delegera stort ansvar till våra medarbetare då det bidrar positivt till bolagets utveckling och våra medarbetare blir på så sätt ... Visa mer
Teknikpartner söker efter fler medarbetare i takt med att bolaget växer.


Om oss:
Vi är en komplett partner inom el, teknik, smarta hem och företag. Bolaget befinner sig i en stark utveckling och vi behöver bli fler som delar våra värderingar.
Vår värdegrund vilar på Lagspelare - Glädje - Innovativa – Engagemang.
Vi tror på att delegera stort ansvar till våra medarbetare då det bidrar positivt till bolagets utveckling och våra medarbetare blir på så sätt engagerade och delaktiga. Vi sätter alla stort värde i att leverera kvalitet och hitta innovativa lösningar. Inget är viktigare än våra medarbetare och kunder, där fokuserar vi varje dag och jobbar efter enkla processer.
Teknikpartner arbetar både i entreprenader och inom service/eftermarknad och söker elektriker till vårt team, med placering i Göteborg.
Vill du ha en arbetsplats där du syns och där du är en mycket viktig del i vår helhet?
Tveka inte att kontakta oss.


Vi söker elektriker som:
Sätter laget före jaget
Tar stort ansvar och är intresserad av att utvecklas med bolaget.
Är utbildad elektriker och innehar körkort.
Gillar service och kundkontakt
Bidrar med positiv energi och är engagerad
Ger det där lilla extra och skapar fina relationer
Har ett stort tekniskt kunnandeTillsammans ska vi vinna nya matcher, vara starka kulturbärare och ha riktigt kul tillsammans.
Välkommen med din ansökan Visa mindre

elektriker elmätarprojekt eltel

Ansök    Jul 21    Randstad AB    Installationselektriker
Arbetsbeskrivning Gillar du att ingå i ett arbetslag med riktig god och trevlig stämning, tjäna pengar och dessutom få resa runt om i Sverige? I så fall har vi jobbet för dig! Eltel söker certifierade elektriker för ett spännande elmätarprojekt som kommer att röra sig runt om i Sverige över en lång period. Din roll som elektriker kommer att innebära bland annat byte och installation av elmätare hos kommersiella fastigheter, industrier och nätstationer i ut... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Gillar du att ingå i ett arbetslag med riktig god och trevlig stämning, tjäna pengar och dessutom få resa runt om i Sverige? I så fall har vi jobbet för dig! Eltel söker certifierade elektriker för ett spännande elmätarprojekt som kommer att röra sig runt om i Sverige över en lång period. Din roll som elektriker kommer att innebära bland annat byte och installation av elmätare hos kommersiella fastigheter, industrier och nätstationer i utomhusmiljö. Vi erbjuder dig mycket goda utvecklingsmöjligheter, trygga anställningsvillkor, en bra grundlön med goda möjligheter till bonus. Du kommer även få en gedigen utbildning och erhålla Cat2 certifikat. 

Ansvarsområden
Som elektriker inom Eltels affärsområde Smart Grid kommer du arbeta i ett internationellt team med tekniska installationer/byte av elmätare med fokus på hög kvalité och säkerhet. Du jobbar självständigt men ingår i ett team, där ni tillsammans med ledande montören stöttar varandra till framgång. Du är en del i ett projekt som flyttar sig stegvis till olika platser över hela Sverige, vilket betyder att din arbetsplats varierar i takt med projektets gång. Eltel ordnar med boende och står för står för rese- och boendekostnader och du kommer att bo tillsammans med trevliga och roliga kollegor under projektets gång.

Arbetstider
Placering: Hela Sverige. Placeringen varierar (du reser till projektet och Eltel står för rese- och boendekostnader)
Arbetstider: Måndag - torsdag, 40 timmars arbetsvecka med långhelg fredag till söndag.
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning.

Kvalifikationer
För att lyckas som elektriker på Eltel har du: 
 Minst gymnasial utbildning inom el
 Minst två års erfarenhet av arbete som elektriker 
 ECY-Certifikat och/eller minst B-behörighet
 Goda kunskaper i att arbeta med PDA och datorvana
 Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
 B-körkort
 Vara tillgänglig för resor i arbetet över hela Sverige


Det är meriterande om du har: 
 Erfarenhet av att arbeta i elprojekt
 Erfarenhet av att arbeta med tekniskt avancerade installationer


Du är en noggrann och ansvarsfull person som värderar säkerhetsrutiner högt. 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Vi söker flertalet elektriker till detta projekt vilket innebär att urval,  intervjuer och anställning hos Eltel kommer att ske löpande under sommaren/hösten.
För information: För det här uppdraget samarbetar Eltel med Randstad där rekryteringskonsult Malin Pettersson, [email protected] ansvarar för rekryteringsprocessen och gärna svarar på dina frågor.

Om företaget
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk. Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranet industrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom mätning av elförbrukning och ansvarar för att byta ut elmätare allt från hushåll till högspänning på uppdrag av nätägare. Smart Grid har med sin långa erfarenhet av dessa typer av arbeten i hela Norden utvecklat ett unikt arbetssätt med ett omfattande och väl beprövat processpaket. Arbetssättet ger stora fördelar och är mycket uppskattat av både kunder och Smart Grids medarbetare. Smart Grid har knutit ett antal av de större nätägarnas projekt till sin verksamhet i Sverige. Projekten kommer att pågå under cirka 5 år och består av både installation av elmätare för hushåll (Kategori 1) och mer tekniskt avancerade installationer (Kategori 2-5).

https://youtu.be/mfsoEdYC1Uk Visa mindre

Installationselektriker

Om tjänsten Vi söker nu två installationselektriker, till ett av våra kundföretag i Göteborg. Du som söker är bosatt i närregionen. Arbetet avser installation vid nybyggnation av lägenheter. Arbetstider: Måndag-Fredag Tillträde v.33 Din profil Du som söker har relevant utbildning och arbetslivserfarenhet inom yrket som elektriker. Du innehar ECY-certifikat eller motsvarande. Liftkort och fallskydd är meriterande. Som person vill vi att du är ansvarsta... Visa mer
Om tjänsten
Vi söker nu två installationselektriker, till ett av våra kundföretag i Göteborg.
Du som söker är bosatt i närregionen.

Arbetet avser installation vid nybyggnation av lägenheter.

Arbetstider: Måndag-Fredag
Tillträde v.33

Din profil
Du som söker har relevant utbildning och arbetslivserfarenhet inom yrket som elektriker.
Du innehar ECY-certifikat eller motsvarande.
Liftkort och fallskydd är meriterande.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder.
Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.

Välkommen med din ansökan idag!

Om Ikett Personalpartner AB
Ikett Elektro AB är ett bemanningsföretag som är specialiserat på uthyrning av elektriker till bygg och industriprojekt.

Vi erbjuder både lokala- och resejobb i Sverige och Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses.

Ikett Elektro AB har kollektivavtal med Elektrikerförbundet och är certifierade enligt ISO 9001.

Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet.

För mer information och nyheter, följ oss gärna på:
Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as Visa mindre

Elektriker - direktrekrytering till Eltel!

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk. Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del ... Visa mer
Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Jag trivs bättre med det här än att jobba som ”vanlig” elektriker. Jag kommer inte att gå tillbaka till klassisk elinstallation nu när jag börjat med det här.

/Elektriker som numera jobbar med trafomätare

Nu finns chansen för dig också! Vi söker ytterligare elektriker för arbete med trafomätare och ombyggnation av nätstationer! Eltel ordnar med resor och boende, vilket innebär att du kan bo varsomhelst i Sverige. Du kan söka tjänsten även om du saknar cv eller Linkedinprofil och komplettera med det senare i processen.

Om tjänsten
Eltels affärsområde Smart Grid är verksamt inom mätning av elförbrukning och ansvarar för att byta ut elmätare allt från hushåll till högspänning på uppdrag av nätägare. Eltel Smart Grid har med sin långa erfarenhet av dessa typer av arbeten i hela Norden utvecklat ett unikt arbetssätt med ett omfattande och väl beprövat processpaket. Arbetssättet ger stora fördelar och är mycket uppskattat av både kunder och Smart Grids medarbetare.

Eltel Smart Grid har knutit flera större projekt till sin verksamhet och dessa kommer att pågå under cirka 4 år och består av både installation av elmätare för hushåll (Kategori 1) och mer tekniskt avancerade installationer (Kategori 2-5). Energi och mätning är fokusområden för Eltel och det kommer att finnas möjlighet till fortsatt arbete både i Sverige och utomlands efter projektens slut.

Dina arbetsuppgifter
Som elektriker arbetar du med de mer tekniskt avancerade installationerna av elmätare inom industrin och andra kommersiella fastigheter (Kat 2). Driftsättning, felsökning och ombyggnation av nätstationer är andra vanligt förekommande arbetsuppgifter. Då verksamheten växer och Eltel aktivt arbetar med internrekrytering finns det goda möjligheter utveckling i företaget.

Vi erbjuder

• Ett varierande och tekniskt komplext arbete
• Ett kompetent ledarskap och ett engagerat och sammansvetsat team
• En verksamhet med ett genomtänkt och framgångsrikt arbetssätt
• Arbete i den konjunkturs- och framtidssäkra energibranschen

Kravprofil
Vi söker dig som har elutbildning på minst gymnasienivå. Du har också minst tre års erfarenhet som elektriker. Du behöver också ha erfarenhet av arbete med högspänning, exempelvis som industrielektriker eller som distributionselektriker. Pga. samarbete med medarbetare från både Sverige och andra nordiska länder krävs god svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

Övrigt
Placering: Resjobb. Placeringen varierar med projekten. Eltel står för traktamente och boende. Arbetstider: Måndag-torsdag (Du åker hemifrån måndag morgon och kommer hem torsdag kväll)
Lön: Individuell lönesättning
Start: Efter sommaren, men rekryteringen sker löpande så skicka din ansökan direkt.
Omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning

Eltel har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Eltels önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning. Så länge annonsen är publicerad är tjänsten inte tillsatt.

Kontaktpersoner
Emanuel Davén, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 03 67

Joel Funk, rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 27 17

Sökord: eltel smart grid,, mätteknik, mättekniker, mätartekniker, elmätartekniker, elmätare, elektriker, amr, amm, energi, energibranschen, serviceelektriker, installationselektriker, servicetekniker, elinstallatör, el, elutbildning, elprogrammet, tillsvidare, tillsvidareanställning, direktrekrytering, elektrikerjobb, eljobb, resjobb, resejobb Visa mindre

Bli elektriker på MW Group!

MW Group levererar tjänster som stärker samhällsviktiga funktioner. Våra kunder verkar huvudsakligen inom försvars-, säkerhets- och industrisektorn. Vi förser våra kunder med tjänster där alla våra medarbetares säkerhetsuppfattning tillsammans med deras områdeskompetens och en god ledning utgör vår konkurrensfördel. Vi finner en drivkraft i att skapa och underhålla det som är viktigt för vårt samhälle och vi förstår vikten av att både system och medarbeta... Visa mer
MW Group levererar tjänster som stärker samhällsviktiga funktioner. Våra kunder verkar huvudsakligen inom försvars-, säkerhets- och industrisektorn.

Vi förser våra kunder med tjänster där alla våra medarbetares säkerhetsuppfattning tillsammans med deras områdeskompetens och en god ledning utgör vår konkurrensfördel. Vi finner en drivkraft i att skapa och underhålla det som är viktigt för vårt samhälle och vi förstår vikten av att både system och medarbetare är robusta.

En stor andel av våra medarbetare växeltjänstgör i de nordiska försvarsmakterna, vilket skapar ett fortsatt lärande och bidrar till en god förmågenivå över tid med internationella perspektiv.

MW Group letar efter nya förmågor att stärka vårt tjänsteområde "Field Service". Är du utbildad elektriker och vill arbeta för ett nordiskt förvars- och säkerhetsföretag är du välkommen att ansöka!

Om MW Group
MW Group är ett nordiskt försvars- och säkerhetsföretag som levererar tjänster som stärker samhällsviktiga funktioner, vi är verksamma i Sverige, Danmark och Finland. Vi levererar våra tjänster till offentliga- och privata kunder som verkar huvudsakligen inom försvars-, säkerhets och industrisektorn som upprätthåller samhällsviktiga funktioner. Vi genomför våra leveranser enligt tre leveransmodeller:
Professional Services – Tjänster där vi levererar kompetens, delfunktioner eller projekt till våra kunder.
Managed Services – Tjänster där vi tar helhetsansvar för en del av vår kunds verksamhet.
Products – Färdiga lösningar som spänner sig över alla våra tjänsteområden.

MW Group har en stor bredd i våra tjänsteområden för att vi ska kunna hjälpa våra kunder i flera delar av deras verksamhet:
Field Service – Fältnära tjänster som innefattar både service och ledning inom flera olika områden.
Training – Vår utbildningsorganisation utvecklar individer, grupper och metoder.
Strategic Advice – Experter som utifrån kvalificerade analyser kan leverera träffsäkra beslutsunderlag.
Unmanned – Vi genomför inhämtning av data med avancerade sensorer och obemannade farkoster.
Cyber – Vi granskar företags informationssäkerhet och har en lösning anpassad för organisationen.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer tillsammans med kunniga och professionella kollegor främst lösa uppgifter i miljöer och på platser där inte vem som helst har tillträde. Det kan vara på statliga anläggningar, skyddsobjekt eller på platser som anses vara av särskilt intresse inom samhällsviktig infrastruktur. Uppgifterna i sig kan variera från traditionellt elarbete och drift/felsökning till installation av högteknologiska system inom exempelvis övervakning eller ledning.

Denna tjänst passar både dig som på sikt vill bli ledare i organisationen och dig som vill specialisera dig ytterligare inom något område.

Resor kommer att förekomma i tjänst. Initialt kortare och förre resor men i takt med att våra affärer växer kommer det också bli fler resor.

Vem är du?
Du är utbildad och självgående elektriker som drivs av att jobba med ny teknik och nya koncept. Din ambition att vara en del av något nytt i försvarssammanhang är lika viktigt för dig som din vilja att leverera elarbete och installationer på professionell nivå. Du har en hög integritet och är en seriös yrkesperson som tilltalas av att arbeta med uppgifter som är kopplade till samhällsviktiga funktioner så som försvars- och säkerhetsanläggningar samt industri som ingår i samhällsviktig infrastruktur. Du behöver vara en nyfiken och lösningsorienterad person med god genomförandeförmåga.

Krav

• Erhållit yrkescertifikat som elektriker
• B-körkort

Meriterande

• Tidigare erfarenhet av arbete med larm- och brandsystem
• Driftsättning av larm
• Erfarenhet av BAS-U och BAS-P
• Utbildningsbevis (höghöjdsutbildning, arbeta på väg, heta arbeten, truckutbildning, liftutbildning fallskyddsutbildning osv)
• Bakgrund från svenska Försvarsmakten Visa mindre

Elektriker till Göteborg

Är du som elektriker på jakt efter nya utmaningar och vill bli en del av ett gott gäng? Toppen då har vi uppdraget för dig! Vi söker en elektriker som skall arbeta hos vår samarbetspartner. Det är ett familjärt företag som består av sex personer och de utgår från Göteborg. Arbetet innebär främst service och ombyggnationer hos både privatpersoner och företag. Den vi söker till denna tjänst kommer i huvudsak att arbeta på ett och samma företag beläget i cen... Visa mer
Är du som elektriker på jakt efter nya utmaningar och vill bli en del av ett gott gäng? Toppen då har vi uppdraget för dig!

Vi söker en elektriker som skall arbeta hos vår samarbetspartner. Det är ett familjärt företag som består av sex personer och de utgår från Göteborg. Arbetet innebär främst service och ombyggnationer hos både privatpersoner och företag. Den vi söker till denna tjänst kommer i huvudsak att arbeta på ett och samma företag beläget i centrala Göteborg.

Start: September. Ansök redan idag, urval sker löpande
Ort: Göteborg
Omfattning: Heltid, mån-fre dagtid
Anställningsform: Detta är initialt ett konsultuppdrag, men för rätt person finns möjlighet till anställning hos vår samarbetspartner på sikt. Vi har avtal med svenska elektrikerförbundet.

Din profil
Krav:
• Utbildning som installationselektriker
• Minst ett års erfarenhet från arbete som elektriker
• Behärska svenska och engelska i tal och skrift
• B-Körkort

För att vara aktuell till denna tjänst har du arbetat cirka ett år efter att ha avslutat dina lärlingstimmar. Du är framåt, driven och utför ditt arbete noggrant. Du trivs lika bra med att arbeta själv och med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering. Det är ett krav att du som sökande ej förekommer i belastningsregistret.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Elektriker- Entreprenad

AEL (Alf Ericson Elektriska i Göteborg AB) är ett ledande el företag inom stor Göteborg som arbetar både med Entreprenad, Service, Industri och Teknik. AEL är inne i en expansiv fas och söker ny nya medarbetare till redan befintliga projekt för start under hösten 2021. Vi söker motiverade Elektriker som gillar ordning och reda, med godkänd utbildning samt minst 3 år i yrket. Du känner dig trygg i rollen som elektriker samt arbetar självgående lika bra som ... Visa mer
AEL (Alf Ericson Elektriska i Göteborg AB) är ett ledande el företag inom stor Göteborg som arbetar både med Entreprenad, Service, Industri och Teknik.
AEL är inne i en expansiv fas och söker ny nya medarbetare till redan befintliga projekt för start under hösten 2021. Vi söker motiverade Elektriker som gillar ordning och reda, med godkänd utbildning samt minst 3 år i yrket.
Du känner dig trygg i rollen som elektriker samt arbetar självgående lika bra som i grupp. Vi ser att du har lätt att samarbeta och är tydlig och rak i din kommunikation.
Hög kompetens är en viktig förutsättning för att vi ska klara våra uppgifter. Arbetsuppgifter:
-Utföra yrkesmässiga installationer.
-Samordna arbetsmoment med övriga yrkesgrupper.
-Fortlöpande föra anteckningar i dagbok eller på arbetsorder.
-I förekommande fall leda arbetet.
-Redovisa tilläggsarbeten och avvikelser.
-Sköta den löpande egenkontrollen.
-Planera materielbehov.
-Bevaka tidplaner.
-Uppföra sig korrekt mot kunder, övriga entreprenörer och leverantörer.
Rekryteringsföretag och internetsajter som är inriktade på att sälja annonser eller sälja sina rekryteringstjänster undanbedes att ta kontakt. Visa mindre

Erfaren elektriker till Cellsolar

Har du utbildning inom el och har vana av att arbeta som elektriker? Gillar du att arbeta med nya kunder dagligen och kan arbeta självständigt ute på fältet? Cellsolar behöver dig till vår organisation med ett miljösmart tänk som hjälper till att förbättra miljön och sänka elkostnaderna för villaägare och företagare.  Uppdraget Som elektriker i region Sverige Väst kommer du att arbeta nära byggansvarig, elektriker, fälttekniker, koordinator, säljare samt... Visa mer
Har du utbildning inom el och har vana av att arbeta som elektriker? Gillar du att arbeta med nya kunder dagligen och kan arbeta självständigt ute på fältet? Cellsolar behöver dig till vår organisation med ett miljösmart tänk som hjälper till att förbättra miljön och sänka elkostnaderna för villaägare och företagare. 

Uppdraget

Som elektriker i region Sverige Väst kommer du att arbeta nära byggansvarig, elektriker, fälttekniker, koordinator, säljare samt regionchef.

Arbetsuppgifterna består av:


• AC-installationer
• Felsökning el
• Eltekniskt stöd åt säljare och byggpersonal
• Installation av laddboxar
• Navigering i olika IT-system och appar
• Utbildning av kund

Tjänsten utgår från kontoret på Lindholmen i Göteborg och innebär dagliga besök hos kunder i hela regionen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 40tim arbetsvecka, provanställning om sex månader tillämpas.

Cellsolar

Cellsolar är ett solcellsföretag som hjälper villaägare, lantbrukare, företag och föreningar i Sverige att investera i solcellsanläggningar till sina tak. Med en medarbetarstab på över 60 anställda finns vi för miljömedvetna kunder i södra och mellersta Sverige. I dagsläget har vi kontor i Arlöv, Skanör, Öland, Göteborg och Stockholm.

Vem är du? 

Som person har du ett stort driv, är informationssökande och omvärldsbevakande inom el- och solcellsområdet, du är inte rädd för att lära dig nytt oavsett om det är på egen hand eller via utbildning. Vi ser att du är en professionell lagspelare, gillar flexibilitet och utmaningar inom ditt kompetensområde.

För att lyckas i rollen trivs du i en varierad och föränderlig miljö där du själv gillar att planera och ta initiativ. Det är av stor vikt att du är strukturerad, har en pedagogisk ådra, noggrann och självgående med en given inställning av problemlösning.

Vi ser att du har följande kompetens: 


• Minst två års självständigt arbete inom elinstallationer service eller installation
• Erfarenhet av att arbeta med kunder
• Goda kunskaper i Officepaketet
• Erfarenhet av CRM-system
• Nyfiken på att lära dig nytt

Krav för tjänsten är:


• Utbildad elektriker
• Har fullgjort lärlingstimmarna
• Har minst två års arbete som självgående elektriker
• B-körkort
• Uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska

Vad vi erbjuder

Ett arbete som inte är den andra dagen lik. Ett uppdrag där du får använda din lösningsförmåga, ta eget initiativ och använda dina kunskaper som elektriker fullt ut.

Vi har ett generöst friskvårdsbidrag och erbjuder alla tillsvidareanställda tjänstepension. 

Cellsolar strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. I vår personalsammansättning vill vi spegla samhället i övrigt och välkomnar både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund till att bli vår kollega.  

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med FMR Rekrytering och har du frågor är du välkommen att kontakta Krister Eliasson på 0707-899606. Välkommen att söka tjänsten som elektriker, intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Installationselektriker

Ansök    Jun 16    Agillo AB    Installationselektriker
Vi söker en självgående elektriker/installatörer för heltidsjobb, med start omgående. Arbetet utgår från kunds kontor i Kungsbacka. Uppdraget är långsiktigt och målet är att du går över till kund. Du ska kunna utföra elarbete och installation ute hos kunder samt har erfarenhet av LAN och fiber. Du som söker behöver vara teknikintresserad, utåtriktad och ha en god samarbetsförmåga. Har du även förmåga att skapa engagemang och driv bland dina arbetskamrater... Visa mer
Vi söker en självgående elektriker/installatörer för heltidsjobb, med start omgående. Arbetet utgår från kunds kontor i Kungsbacka. Uppdraget är långsiktigt och målet är att du går över till kund.
Du ska kunna utföra elarbete och installation ute hos kunder samt har erfarenhet av LAN och fiber. Du som söker behöver vara teknikintresserad, utåtriktad och ha en god samarbetsförmåga. Har du även förmåga att skapa engagemang och driv bland dina arbetskamrater ser vi det som ett stort plus. Eftersom kundkontakt är en stor del i rollen som installatör lägger vi även stor vikt vid din förmåga att vara flexibel i ditt sätt att agera i olika situationer.
Krav
Erfarenhet av arbete med installationer av Koaxial-, LAN- eller Fibernät.
El utbildning
Tidigare erfarenhet av installationer inom svagström
B Körkort
Serviceinriktad
Gilla att utföra arbete på egen hand och samtidigt vara en lagspelare
Obehindrad svenska i både tal och skriftAnsökan
Vi ser fram emot din ansökan och vill tipsa om att söka så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Bifoga CV och kort beskrivning av dig själv. Ange din ansökan med ”installatör”.
Om Agillo
Agillo AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som är särskilt inriktade på personaluthyrning och rekrytering inom arbetsområdena produktion, kontor, ekonomi, produktion, lager, bygg och anläggning.


#jobbjustnu Visa mindre