Lediga jobb som Träarbetare/Snickare i Göteborg

Se lediga jobb som Träarbetare/Snickare i Göteborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Göteborg som finns hos arbetsgivaren.

Snickare sökes för uppdrag i Göteborg!

Vi söker duktiga och erfarna snickare för att delta i spännande och utmanande projekt. För att kunna möta och tillgodose våra kunders behov behöver du ha starkt intresse för arbetet. Vi söker dig som är arbetsvillig, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Du gillar att arbeta med omväxling och högt tempo. För oss är kvalitet och säkerhet viktigt och vi ser att du tänker likadant som oss. Vi söker dig som har: Har yrkesbe... Visa mer
Vi söker duktiga och erfarna snickare för att delta i spännande och utmanande projekt. För att kunna möta och tillgodose våra kunders behov behöver du ha starkt intresse för arbetet. Vi söker dig som är arbetsvillig, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Du gillar att arbeta med omväxling och högt tempo. För oss är kvalitet och säkerhet viktigt och vi ser att du tänker likadant som oss.

Vi söker dig som har:
Har yrkesbevis
Har minst 2–3 års erfarenhet inom snickeri
Kommunicerar och behärskar svenska eller engelska
Arbetar bra i team och under eget ansvar
Kvalitetsmedveten och har ett högt säkerhetstänk
Har god fysik då arbetet kan vara ansträngande
Driven och resultatorienterad
B-körkortOm oss:
Vi på Gr8 Partner Group arbetar med bemanning och rekrytering, vi levererar flexibla personallösningar när behovet uppstår. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team. Gr8 Partner Group ser till att du får lära dig allt som behövs för att du ska nå din nästa anställning. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Som ett ytterligare stöd erbjuder vi alla våra arbetssökanden vårt breda kontaktnät. Ett nät som blir större och större för varje dag. Tillsammans vill vi skapa rätt förutsättningar och en hållbar framtid för dig.


Om företaget:
Företaget har sitt säte i Göteborg
Start omgående
Heltid mån-fre
Fast lön
Schysta villkor och en trygg arbetsplatsMärk din ansökan med: Snickare Göteborg!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Öppen ansökan för framtida lediga tjänster som snickare på Australian Bygg

Anmäl ditt intresse om att arbeta hos oss för framtida lediga tjänster som snickare. Om dig: Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet och som är motiverad, arbetar bra i team och är duktig på att lösa problem. Du får gärna vara självgående och du bör ha väl dokumenterad erfarenhet av arbete som snickare. Har du ett yrkesbevis som snickare är det starkt meriterande. Du som söker bör vara både svensk- och engelsktalande då mycket av våra konversationer ä... Visa mer
Anmäl ditt intresse om att arbeta hos oss för framtida lediga tjänster som snickare.
Om dig:
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet och som är motiverad, arbetar bra i team och är duktig på att lösa problem. Du får gärna vara självgående och du bör ha väl dokumenterad erfarenhet av arbete som snickare.
Har du ett yrkesbevis som snickare är det starkt meriterande.
Du som söker bör vara både svensk- och engelsktalande då mycket av våra konversationer är på engelska.


Om oss:
Vi är ett snabbt växande byggföretag och arbetar med en mängd olika projekt inom entreprenad, nybyggnation samt mot den privata sektorn. För rätt person finns möjligheter att växa inom organisationen för eventuella ledarroller. Vill du vara en del i vårt härliga team och samtidigt utveckla dina färdigheter, skicka oss din ansökan redan idag!


Vad kan vi erbjuda dig?
Vi tror att det är de anställda som skapar en framgångsrik organisation och därför strävar vi alltid efter att skapa den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. Rätt sökande kommer att bli försedd med en bil, stark ingångslön plus övertidsersättning.
Skicka ditt personliga brev och CV till [email protected].


Register your interest in working for future vacancies as a carpenter.
About you:
We are looking for experienced, motivated individuals who work well within a team and are great at solving problems. You should be self-motivated and have well-documented experience of working as a carpenter.
You have at least 5 years of work experience.


About us:
We are a rapidly growing construction company and work on a wide variety of projects. For the right person there are opportunities to grow within the organization to possible management and team leader roles. So if you’re looking to work within a fun environment while also developing your skills, send us your application!


What can we offer you?
We believe that it's the employees who create a successful organization and therefore we always strive to create the best workplace for our employees. For the right candidate a new work car will be provided with a strong starting salary, plus overtime benefits.


Send your cover letter and CV to [email protected] and we will contact you as soon as possible. We look forward to hearing from you! Visa mindre

Händig allt i allo

Vi söker en person,gärna senior, som kan fungera som en allt i allo i vår verksamhet. Du behöver ha en bred erfarenhet från byggsektorn och vara allmänt händig.Vi har verksamheter på Linnégatan samt i partihallarna,Göteborg Visa mer
Vi söker en person,gärna senior, som kan fungera som en allt i allo i vår verksamhet. Du behöver ha en bred erfarenhet från byggsektorn och vara allmänt händig.Vi har verksamheter på Linnégatan samt i partihallarna,Göteborg Visa mindre

Snickare sökes för uppdrag i Uddevalla!

Vi söker duktiga och erfarna snickare för att delta i spännande och utmanande projekt i Uddevalla. För att kunna möta och tillgodose våra kunders behov behöver du ha starkt intresse för arbetet. Vi söker dig som är arbetsvillig, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Du gillar att arbeta med omväxling och högt tempo. För oss är kvalitet och säkerhet viktigt och vi ser att du tänker likadant som oss. Vi söker dig som har:... Visa mer
Vi söker duktiga och erfarna snickare för att delta i spännande och utmanande projekt i Uddevalla. För att kunna möta och tillgodose våra kunders behov behöver du ha starkt intresse för arbetet. Vi söker dig som är arbetsvillig, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Du gillar att arbeta med omväxling och högt tempo. För oss är kvalitet och säkerhet viktigt och vi ser att du tänker likadant som oss.

Vi söker dig som har:
Har yrkesbevis
Har minst 1-2 års erfarenhet inom snickeri
Kommunicerar och behärskar svenska eller engelska
Arbetar bra i team och under eget ansvar
Kvalitetsmedveten och har ett högt säkerhetstänk
Har god fysik då arbetet kan vara ansträngande
Driven och resultatorienteradOm oss:
Vi på Gr8 Partner Group arbetar med bemanning och rekrytering, vi levererar flexibla personallösningar när behovet uppstår. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team. Gr8 Partner Group ser till att du får lära dig allt som behövs för att du ska nå din nästa anställning. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Som ett ytterligare stöd erbjuder vi alla våra arbetssökanden vårt breda kontaktnät. Ett nät som blir större och större för varje dag. Tillsammans vill vi skapa rätt förutsättningar och en hållbar framtid för dig.


Om företaget:
Företaget har sitt säte i Uddevalla
Start omgående
Heltid mån-fre
Fast lön
Schysta villkor och en trygg arbetsplatsMärk din ansökan med: Snickare Uddevalla!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Snickare

Erfaren och självgående snickare med godkänd utbildning sökes för villa projekt omgående. Ring direkt för att boka ett gemensamt möte Tel: 0709-245791 Visa mer
Erfaren och självgående snickare med godkänd utbildning sökes för villa projekt omgående.


Ring direkt för att boka ett gemensamt möte
Tel: 0709-245791 Visa mindre

Snickare Göteborg

Isaksson Byggbemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg- och fastighetsbranschen. Isaksson Byggbemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen. Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Byggbemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta n... Visa mer
Isaksson Byggbemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg- och fastighetsbranschen. Isaksson Byggbemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen.


Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Byggbemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar!
Vi söker snickare till flera olika projekt.
Du kommer att bli anställd hos oss på Isaksson Byggbemanning och hyras ut till ett ledande byggföretag.


KVALIFIKATIONER
-                  Det är meriterande om du har yrkesbevis som träarbetare men det är inget krav så länge du har god erfarenhet och kan jobb självständigt. Är du lärling och har några hundra timmar kvar tillyrkesbevis  kan du också vara rätt person för jobbet.
-                  Arbetsuppgifterna kan variera allt från stomresning till gipsning, takarbete, fasadarbete, köksmontage  etc.
-                  Du bör ha  liftkort, ställningsbyggnad och heta arbeten.  
-                  Grundläggande förståelse av svenska i tal och skrift är ett krav för att du ska kunna kommunicera med kollegor, arbetsledning och för att kunna garantera en god säkerhet på arbetsplatsen.


Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid  till verksamhetens bästa.


ANSÖKAN
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande.

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Snickare

Vi på Sibe Construction AB söker nu självgående snickare för arbete hos vår kund. Vi ser att gärna att du som söker har god vana av branschen och har yrkesbevis. I övrigt är du pålitligt, noggrann och har lätt för att samarbeta. Ordning och reda är en självklarhet. Du behärskar svenska alt. engelska i tal och skrift. Intervjuer sker löpande. Vi på Sibe construction AB tillämpar 6 månader provanställning. Hur du ansöker: Klicka på ansökningslänken för ... Visa mer
Vi på Sibe Construction AB söker nu självgående snickare för arbete hos vår kund.

Vi ser att gärna att du som söker har god vana av branschen och har yrkesbevis.
I övrigt är du pålitligt, noggrann och har lätt för att samarbeta.
Ordning och reda är en självklarhet.

Du behärskar svenska alt. engelska i tal och skrift.

Intervjuer sker löpande.

Vi på Sibe construction AB tillämpar 6 månader provanställning.

Hur du ansöker: Klicka på ansökningslänken för att skicka in din ansökan. Visa mindre

Snickare sökes till Göteborgsområdet!

Snickare sökes till kommande uppdrag i Göteborgsområdet! Vi söker drivna och självgående snickare för kommande uppdrag till en av våra kunder i Göteborg. Som person ser vi att du har ett driv i ditt arbetssätt och tycker om att arbeta både i grupp och ensam. Du har hög arbetsmoral, förhåller dig till dina arbetstider och är lösningsorienterad. Om du söker ett företag med en familjär kultur där du kommer ha varierande arbetsuppgifter samtidigt som du erbju... Visa mer
Snickare sökes till kommande uppdrag i Göteborgsområdet!
Vi söker drivna och självgående snickare för kommande uppdrag till en av våra kunder i Göteborg. Som person ser vi att du har ett driv i ditt arbetssätt och tycker om att arbeta både i grupp och ensam. Du har hög arbetsmoral, förhåller dig till dina arbetstider och är lösningsorienterad.

Om du söker ett företag med en familjär kultur där du kommer ha varierande arbetsuppgifter samtidigt som du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter har du hittat helt rätt arbete! 

Krav:
Gymnasial utbildning
Minst 3 års erfarenhet som snickare
God Svenska i tal och skrift (då det används i det dagliga arbetet) 
Yrkesbevis 
Körkort 
 
Vad kan vi erbjuda?? Marknadsmässig lön och?trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal. 

Urval och intervjuer sker löpande, så ansök redan idag! 

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på?www.prowork.se Visa mindre

Resande snickare sökes!

Resande snickare sökes till kommande uppdrag! Vi söker drivna och självgående snickare för kommande uppdrag till en av våra kunder i Göteborg. Som person ser vi att du har ett driv i ditt arbetssätt och tycker om att arbeta både i grupp och ensam. Du har hög arbetsmoral, förhåller dig till dina arbetstider och är lösningsorienterad. Arbetet innebär resor runtomkring i hela Sverige under stor del av arbetstiden. Resterande tid kommer du arbeta i Göteborg. ... Visa mer
Resande snickare sökes till kommande uppdrag!
Vi söker drivna och självgående snickare för kommande uppdrag till en av våra kunder i Göteborg. Som person ser vi att du har ett driv i ditt arbetssätt och tycker om att arbeta både i grupp och ensam. Du har hög arbetsmoral, förhåller dig till dina arbetstider och är lösningsorienterad.

Arbetet innebär resor runtomkring i hela Sverige under stor del av arbetstiden. Resterande tid kommer du arbeta i Göteborg. 

Om du söker ett företag med en familjär kultur där du kommer ha varierande arbetsuppgifter samtidigt som du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter har du hittat helt rätt arbete! 

Krav:
Gymnasial utbildning
Minst 3 års erfarenhet som snickare
God Svenska i tal och skrift (då det används i det dagliga arbetet) 
Yrkesbevis 
Körkort 
 
Vad kan vi erbjuda?? Marknadsmässig lön och?trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal. 

Urval och intervjuer sker löpande, så ansök redan idag! 

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på?www.prowork.se Visa mindre

Händig allt i allo

Vi söker en person,gärna senior, som kan fungera som en allt i allo i vår verksamhet. Du behöver ha en bred erfarenhet från byggsektorn och vara allmänt händig. Visa mer
Vi söker en person,gärna senior, som kan fungera som en allt i allo i vår verksamhet. Du behöver ha en bred erfarenhet från byggsektorn och vara allmänt händig. Visa mindre

Snickare

Erfaren och självgående snickare med godkänd utbildning sökes för villa projekt omgående. Ring direkt för att boka ett gemensamt möte Tel: 0709-245791 Visa mer
Erfaren och självgående snickare med godkänd utbildning sökes för villa projekt omgående.


Ring direkt för att boka ett gemensamt möte
Tel: 0709-245791 Visa mindre

Vi söker snickare till våra härlig team i Göteborg och Mölndal

Ansök    Maj 7    55Plus AB    Träarbetare/Snickare
Vi söker dig snickare! 55Plus AB bedriver bemannings- och servicetjänster. Vi är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar till tusentals hushåll, företag och offentliga verksamheter. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer underlättar vi i våra kunders vardag. För att lyckas i din roll behöver du ha utbildning, erfarenhet och kunskaper av att ha arbetat som snickare. Arbetet är varierand... Visa mer
Vi söker dig snickare!
55Plus AB bedriver bemannings- och servicetjänster. Vi är en av Sveriges största aktörer inom hushållsnära tjänster och levererar till tusentals hushåll, företag och offentliga verksamheter. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer underlättar vi i våra kunders vardag.


För att lyckas i din roll behöver du ha utbildning, erfarenhet och kunskaper av att ha arbetat som snickare. Arbetet är varierande, kreativt och en del gånger även fysiskt krävande. Du kommer arbeta med varierande uppgifter inom bygg- och snickeri, främst i våra privatkunders hem. För att klara uppgifterna behöver du ha relevant utbildning samt erfarenhet av hantverk-/ snickeribranchen.
Vi ser att du är van att ha kundkontakt, att du har ett gott kundbemötande och utför uppdragen med kundens behov i fokus och att du månar om att skapa goda relationer med våra kunder.
Då du kommer ha mycket kundkommunikation är det viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Vi ser att du har grundläggande användarvana av dator/ mobiltelefon eller liknande plattformar. Hos oss arbetar du för att du kan och vill!
Våra medarbetare har lång livserfarenhet och tar sig an nya utmaningar med glimten i ögat och många väljer att arbeta för att de vill, inte för att de måste.
#jobbjustnu Visa mindre

Snickare

Vi på Sibe Construction AB söker nu självgående snickare för arbete hos vår kund. Vi ser att gärna att du som söker har god vana av branschen och har yrkesbevis. I övrigt är du pålitligt, noggrann och har lätt för att samarbeta. Ordning och reda är en självklarhet. Du behärskar svenska alt. engelska i tal och skrift. Intervjuer sker löpande. Vi på Sibe construction AB tillämpar 6 månader provanställning. Visa mer
Vi på Sibe Construction AB söker nu självgående snickare för arbete hos vår kund.

Vi ser att gärna att du som söker har god vana av branschen och har yrkesbevis.
I övrigt är du pålitligt, noggrann och har lätt för att samarbeta.
Ordning och reda är en självklarhet.

Du behärskar svenska alt. engelska i tal och skrift.

Intervjuer sker löpande.

Vi på Sibe construction AB tillämpar 6 månader provanställning. Visa mindre

Erfaren fönstermontör sökes!

Vi söker nu självständiga hantverkare med erfarenhet av att byta fönster som kan ansluta till vårt team. Som fönstermontör sköter du rivning av gamla fönster, montering av nya och färdigställande på in- och utsida samt slutstädning.Om du är en driven fönstermontör med förmåga att arbeta självständigt och vill vara en del av vårt team, då är det dig vi letar efter. Personliga egenskaper: God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor God ... Visa mer
Vi söker nu självständiga hantverkare med erfarenhet av att byta fönster som kan ansluta till vårt team. Som fönstermontör sköter du rivning av gamla fönster, montering av nya och färdigställande på in- och utsida samt slutstädning.Om du är en driven fönstermontör med förmåga att arbeta självständigt och vill vara en del av vårt team, då är det dig vi letar efter.

Personliga egenskaper:
God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
God samarbetsförmåga
Noggrann, strukturerad och systematisk
Självständig och handlingskraftig
Förmåga att lyssna och kunna kommunicera budskap
Positiv attityd som bidrar till en trivsam arbetsmiljö.


Krav:
Tidigare erfarenhet av fönsterbyte
Flytande i svenska eller engelska
Förmåga att arbeta självständigt och i grupp.
Fokus på kvalitet och detaljer.
Körkort är meriterande.Om oss:
Vi på Gr8 Partner Group arbetar med bemanning och rekrytering, vi levererar flexibla personallösningar när behovet uppstår. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team. Gr8 Partner Group ser till att du får lära dig allt som behövs för att du ska nå din nästa anställning. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Som ett ytterligare stöd erbjuder vi alla våra arbetssökanden vårt breda kontaktnät. Ett nät som blir större och större för varje dag. Tillsammans vill vi skapa rätt förutsättningar och en hållbar framtid för dig. Visa mindre

Yrkesarbetare till NCC Building Väst

Ansök    Maj 7    NCC AB    Träarbetare/Snickare
Har du yrkesbevis som träarbetare och skaffat dig en bred kompetens inom alla typer av husbyggnation och söker efter en roll där du får vara en del i en större organisation? Varmt välkommen med din ansökan! Hos oss på NCC söker vi nu efter ytterligare träarbetare som drivs av att arbeta i lag med stort säkerhetsfokus, just nu är vi i full gång med projekt i väst. Hos oss får du möjlighet till att arbeta i en stor variation av projekt.  Rollen som Träarbeta... Visa mer
Har du yrkesbevis som träarbetare och skaffat dig en bred kompetens inom alla typer av husbyggnation och söker efter en roll där du får vara en del i en större organisation? Varmt välkommen med din ansökan!
Hos oss på NCC söker vi nu efter ytterligare träarbetare som drivs av att arbeta i lag med stort säkerhetsfokus, just nu är vi i full gång med projekt i väst. Hos oss får du möjlighet till att arbeta i en stor variation av projekt. 
Rollen som Träarbetare
I din roll som träarbetare kommer du vara en del i avdelningen Building Väst som bygger allt från sjukhus, skolor, bostäder och kontor mm. Här kommer du att få möjlighet till att utföra olika moment i varierande typer av projekt. Vill du dessutom arbeta i en större organisation som präglas av en hög säkerhetskultur och med god arbetsmiljön kommer du nog att trivas hos oss.
Din profil
För att vara framgångsrik i din roll hos oss krävs det att du har ett yrkesbevis som träarbetare eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området. Du har hunnit skaffa dig en bred kompetens då du minst 7 års erfarenhet av varierande typer av projekt. Som person är du självständig och trygg i din kompetens, är noggrann och tar ett ansvar för dina uppgifter.
Du trivs i att vara en del i ett lag där du inte minst bidrar med ditt kunnande men också med en positiv attityd. Du delar, likväl som oss ett högt fokus på säkerhet och arbetsmiljö.
Ytterligare information 
Du kommer att arbeta i vår avdelning Building Väst med projekt i Göteborgsregionen med omnejd, men vi arbetar även från syd i Varberg, i öst Borås och upp till Stenungssund. Vi tillämpar 6 månaders provanställning med målsättning att den övergår till en tillsvidaretjänst. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.
Kontakt och ansökan
Har du frågor kring tjänsterna når du HR-Projektstöd Sören Hallberg på telefon 0703 809 735 eller [email protected]. Registrera din ansökan och CV så snart som möjligt då urvalet görs löpande, dock senast 2024-07-01. Varmt välkommen med din ansökan!
NCC erbjuderVi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify.
Om oss
Bygg med oss och få branschens bästa kollegor På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.
Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.
NCC - ett av de ledande företagen i Norden. Visa mindre

Snickare

Oskarssons Bygg / Pelle Oskarsson AB söker en självgående snickare med minst tre års yrkeserfarenhet för anställning på hel eller deltid. Eller samarbete med snickare med eget företag. God förmåga att läsa ritningar och mycket goda kunskaper i svenska är ett krav. Vi arbetar med utbyggnader, renovering och nybyggnation av villor i Göteborg. med omnejd. Vi kan erbjuda bra villkor för rätt sökanden. Svar med CV och ett kort personligt brev senaste 2024-04-30... Visa mer
Oskarssons Bygg / Pelle Oskarsson AB söker en självgående snickare med minst tre års yrkeserfarenhet för anställning på hel eller deltid. Eller samarbete med snickare med eget företag. God förmåga att läsa ritningar och mycket goda kunskaper i svenska är ett krav. Vi arbetar med utbyggnader, renovering och nybyggnation av villor i Göteborg. med omnejd. Vi kan erbjuda bra villkor för rätt sökanden.
Svar med CV och ett kort personligt brev senaste 2024-04-30 till:
[email protected] Visa mindre

Snickare för kommande projekt i Göteborg

Arbetsbeskrivning Är du en erfaren snickare som letar efter nya utmaningar? Då kan den här tjänsten vara perfekt för dig! Vi letar nu efter kvalificerade snickare för kommande projekt i Göteborg och dess omgivningar. I din roll som snickare kommer du att arbeta med varierande uppgifter där vi är med och bygger olika projekt. Arbetet sker självständigt eller i team, detta kräver kunskap, engagemang och vilja att lära sig då projekten ser olika ut. Vi söke... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en erfaren snickare som letar efter nya utmaningar? Då kan den här tjänsten vara perfekt för dig!
Vi letar nu efter kvalificerade snickare för kommande projekt i Göteborg och dess omgivningar.

I din roll som snickare kommer du att arbeta med varierande uppgifter där vi är med och bygger olika projekt. Arbetet sker självständigt eller i team, detta kräver kunskap, engagemang och vilja att lära sig då projekten ser olika ut.

Vi söker dig som har yrkesbevis och relevant erfarenhet. Det är viktigt att du jobbar effektivt och noggrant, upprätthåller en god laganda samt representerar vår samarbetspartner och A-Staffing Construction. Du ska ha arbetat som snickare tidigare.
B-körkort är ett krav för denna tjänsten.

Erfarenhet
Krav:
- Yrkesbevis
- Erfarenhet från branschen
- B-körkort

Meriterande:
- Giltiga certifikat inom heta arbeten, mobila plattformar med mera


Ansökan
A-Staffing Construction sköter rekryteringsprocessen för denna tjänst löpande, urval och intervjuer kommer att ske under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan!
Ansök till tjänsten via länken.

Om oss
A-Staffing är medlemmar i Byggföretagen, Installatörsföretagen och Almega Kompetensföretagen så du kan vara säker på att du alltid har rätt anställningsvillkor och kollektivavtal. I snart 15 år har vi försett Sverige med duktiga yrkesarbetare på Byggavtalets område.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021. Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB. Visa mindre

Gipsmontör

Ansök    Apr 15    CMAX Resurs AB    Träarbetare/Snickare
Arbetsplatsen är huvudsakligen i Göteborgsområdet och arbetet sker dagtid mån-fre. Vi söker dig som är praktiskt lagd, med en bakgrund inom bygg och som tidigare arbetat med just montering av gipsinnerväggar eller montage av utfackningsväggar. För att passa hos oss är det viktigt att du är noggrann och ansvarsfull i ditt dagliga arbete. Du är också självständig, ordningsam och förmåga till gott samarbete. Du ska ha god kunskap i ritningsläsning och utsät... Visa mer
Arbetsplatsen är huvudsakligen i Göteborgsområdet och arbetet sker dagtid mån-fre.
Vi söker dig som är praktiskt lagd, med en bakgrund inom bygg och som tidigare arbetat med just montering av gipsinnerväggar eller montage av utfackningsväggar.
För att passa hos oss är det viktigt att du är noggrann och ansvarsfull i ditt dagliga arbete.
Du är också självständig, ordningsam och förmåga till gott samarbete.
Du ska ha god kunskap i ritningsläsning och utsättning.
Vi har stora krav på säkerhet och att rätt utrustning används, den person vi söker delar denna uppfattning. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av utsättning, gipsmontage, isolering av väggar, montage av stomme samt montage av gipsundertak. Visa mindre

???? Duktig Snickare sökes! ????

Vi på Limited Edition Sverige AB söker efter en erfaren och duktig Snickare för att förstärka vårt team. Om du är passionerad, skicklig och har en stark arbetsmoral, då kan detta vara rätt jobb för dig! Ansvarsområden: - Utföra olika snickeriuppdrag, både inomhus och utomhus, såsom reparationer, installationer, renoveringar samt lokalanpassningar. - Säkerställa högkvalitativt arbete och nöjda kunder genom att leverera service av högsta standard. - Effekt... Visa mer
Vi på Limited Edition Sverige AB söker efter en erfaren och duktig Snickare för att förstärka vårt team. Om du är passionerad, skicklig och har en stark arbetsmoral, då kan detta vara rätt jobb för dig!


Ansvarsområden:
- Utföra olika snickeriuppdrag, både inomhus och utomhus, såsom reparationer, installationer, renoveringar samt lokalanpassningar.
- Säkerställa högkvalitativt arbete och nöjda kunder genom att leverera service av högsta standard.
- Effektivt hantera arbetsuppgifter och upprätthålla en god tidsplanering.
- Samarbeta med kollegor och andra yrkesgrupper för att uppnå gemensamma mål.
- Följa gällande säkerhets- och arbetsmiljöregler.


Kvalifikationer:
- Erfarenhet av snickeriarbete och god kunskap inom olika snickeri tekniker.
- Färdigheter inom att använda olika verktyg och maskiner.
- God förståelse för ritningar och förmåga att läsa och tolka byggplaner.
- Noggrannhet och öga för detaljer för att leverera kvalitetsarbete.
- Stark problemlösningsförmåga och flexibilitet för att hantera olika utmaningar.
- Teamplayer som kan samarbeta och kommunicera effektivt med kollegor och kunder.
- Körkort B är ett krav.


Vi erbjuder:
- En stimulerande arbetsmiljö med utmanande och varierande arbetsuppgifter.
- Möjlighet att arbeta på spännande projekt och vara del av en växande organisation.
- Konkurrenskraftig lön och förmåner.
- Kontinuerlig utveckling och möjlighet till vidareutbildning.


Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera möjligheten att arbeta tillsammans.


Ansökan skickas till [email protected]


Var vänlig att bifoga ditt CV och en personlig presentation.


Vi kommer att kontakta de kandidater som vi anser passar bäst för tjänsten.


Tack för ditt intresse och lycka till med din ansökan!


Med vänliga hälsningar,
Limited Edition Sverige AB Visa mindre

Snickare till Västfastigheter Drift

Västfastigheter drift ansvarar för drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice. Våra fastigheter är komplexa och tekniskt utmanande. Med vårt specialistkunnande och kännedom om våra kunders villkor är vi med och skapar förutsättningar för livsviktig vård.   Arbetsbeskrivning I rollen som snickare är du en av de som arbetar närmast kunden. Du kommer att ingå i ett team med kompetenta och engagerade kollegor, där du erbjuds ... Visa mer
Västfastigheter drift ansvarar för drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice.

Våra fastigheter är komplexa och tekniskt utmanande. Med vårt specialistkunnande och kännedom om våra kunders villkor är vi med och skapar förutsättningar för livsviktig vård.  

Arbetsbeskrivning

I rollen som snickare är du en av de som arbetar närmast kunden. Du kommer att ingå i ett team med kompetenta och engagerade kollegor, där du erbjuds ett omväxlande och intressant arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är drift, tillsyn och skötsel av våra fastigheter enligt rutin. I dina arbetsuppgifter ingår även administration i form av hantering av arbetsordrar och fakturahantering. Du kommer även att utföra snickeriarbeten, tillverkning och montering på sjukhustomterna samt till Närhälsan i Göteborgsområdet. I rollen ingår både planerade åtgärder såväl som mer akuta jobb, och du kommer att ha många kontaktytor. Tjänsten utgår från Östra sjukhuset, men arbete förekommer på alla sjukhustomter i Göteborg. 

Resor ingår i tjänsten, där det är möjligt använder vi gärna kollektivtrafiken vid resor. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett professionellt och serviceinriktat arbetssätt, med tidigare erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter. Då du i rollen kommer att ha många kontaktytor, är det av vikt att du har god förmåga att bygga kommunikativa nätverk och har god samarbetsförmåga. 

Vidare är du lösningsinriktad och självgående, och gläds åt att dela med dig av din kunskap till andra, och ta del av deras. Du har tidigare vana av att hantera administrativa arbetsuppgifter såsom arbetsordrar och fakturor. För att lyckas i rollen ser vi att du har godkänd teknisk gymnasieutbildning med inriktning bygg, alternativt annan utbildning som tillsammans med relevant erfarenhet bedöms likvärdig. Då resor i tjänsten ingår är B-körkort ett krav. 

Rekryteringsprocessen

Tjänsten kan komma att placeras i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kan komma att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen före anställning. 

Varmt välkommen med din ansökan senast 23 april.

Vårt erbjudande

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet. 
Fastighet, stöd och service är Västra Götalandsregionens egen serviceorganisation och fastighetsförvaltare som ser till att saker fungerar som de ska. Vi tar bland annat hand om fastigheters drift, ser till att alla anställda får lön, att lokaler städas och att uppdrag inom regionen bemannas med specialistkompetens. Vi vill arbeta nära dem vi stödjer för vi tror att tillsammans kan vi göra skillnad. Med öppenhet och fokus på utveckling och samarbete verkar vi för ett gott liv i Västra Götalandsregionen.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion.  Du kan även läsa mer i presentation om https://mellanarkiv-offentlig.vgregion.se/alfresco/s/archive/stream/public/v1/source/available/sofia/rs4011-467070786-672/surrogate.
VGR krigsplacerar alla tillsvidareanställda medarbetare


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Snickare

Vi på Sibe Construction AB söker nu självgående snickare för arbete hos vår kund. Vi ser att gärna att du som söker har god vana av branschen och har yrkesbevis. I övrigt är du pålitligt, noggrann och har lätt för att samarbeta. Ordning och reda är en självklarhet. Du behärskar svenska alt. engelska i tal och skrift. Intervjuer sker löpande. Vi på Sibe construction AB tillämpar 6 månader provanställning. Visa mer
Vi på Sibe Construction AB söker nu självgående snickare för arbete hos vår kund.

Vi ser att gärna att du som söker har god vana av branschen och har yrkesbevis.
I övrigt är du pålitligt, noggrann och har lätt för att samarbeta.
Ordning och reda är en självklarhet.

Du behärskar svenska alt. engelska i tal och skrift.

Intervjuer sker löpande.

Vi på Sibe construction AB tillämpar 6 månader provanställning. Visa mindre

Öppen ansökan för framtida lediga tjänster som snickare på Australian Bygg

Anmäl ditt intresse om att arbeta hos oss för framtida lediga tjänster som snickare. Om dig: Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet och som är motiverad, arbetar bra i team och är duktig på att lösa problem. Har du ett yrkesbevis som snickare är det starkt meriterande. Du som söker bör vara både svensk- och engelsktalande då mycket av våra konversationer är på engelska. Om oss: Vi är ett snabbt växande byggföretag och arbetar med en mängd olika proj... Visa mer
Anmäl ditt intresse om att arbeta hos oss för framtida lediga tjänster som snickare.
Om dig:
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet och som är motiverad, arbetar bra i team och är duktig på att lösa problem. Har du ett yrkesbevis som snickare är det starkt meriterande.
Du som söker bör vara både svensk- och engelsktalande då mycket av våra konversationer är på engelska.


Om oss:
Vi är ett snabbt växande byggföretag och arbetar med en mängd olika projekt inom entreprenad, nybyggnation samt mot den privata sektorn. För rätt person finns möjligheter att växa inom organisationen för eventuella ledarroller. Vill du vara en del i vårt härliga team och samtidigt utveckla dina färdigheter, skicka oss din ansökan redan idag!


Vad kan vi erbjuda dig?
Vi tror att det är de anställda som skapar en framgångsrik organisation och därför strävar vi alltid efter att skapa den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. Rätt sökande kommer att bli försedd med en bil, stark ingångslön plus övertidsersättning.
Skicka ditt personliga brev och CV till [email protected].


Register your interest in working for future vacancies as a carpenter.
About you:
We are looking for experienced, motivated individuals who work well within a team and are great at solving problems. You have at least 3 years of work experience.


About us:
We are a rapidly growing construction company and work on a wide variety of projects. For the right person there are opportunities to grow within the organization to possible management and team leader roles. So if you’re looking to work within a fun environment while also developing your skills, send us your application!


What can we offer you?
We believe that it's the employees who create a successful organization and therefore we always strive to create the best workplace for our employees. For the right candidate a new work car will be provided with a strong starting salary, plus overtime benefits.


Send your cover letter and CV to [email protected] and we will contact you as soon as possible. We look forward to hearing from you! Visa mindre

Inredningssnickare/montör sökes!

Nu söker vi självgående inredningssnickare!  Just nu söker vi drivna och självgående inredningssnickare/montörer till en av våra kunder i Göteborg. Som snickare kommer du vara ansiktet utåt för företaget, där du bland annat kommer vara med och bygga kontor, restauranger, caféer och butiker. Vi söker dig som är duktig på kundbemötande och alltid har ett leende på läpparna.  Arbetet innebär resor runtomkring i hela Sverige, ca 25 procent av din arbetstid. R... Visa mer
Nu söker vi självgående inredningssnickare! 
Just nu söker vi drivna och självgående inredningssnickare/montörer till en av våra kunder i Göteborg. Som snickare kommer du vara ansiktet utåt för företaget, där du bland annat kommer vara med och bygga kontor, restauranger, caféer och butiker. Vi söker dig som är duktig på kundbemötande och alltid har ett leende på läpparna. 

Arbetet innebär resor runtomkring i hela Sverige, ca 25 procent av din arbetstid. Resterande procent kommer du arbeta i Göteborg. Arbetstiderna är förlagda mellan 06.45-16.00 

För denna roll är dina personliga egenskaper det absolut viktigaste. Vi söker dig som är driven, nyfiken, lösningsfokuserad och villig att lära dig mer. Du har hög arbetsmoral, förhåller dig till dina arbetstider och jobbar bra i team. 

Om du söker ett företag med en familjär kultur där du kommer ha varierande arbetsuppgifter samtidigt som du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter har du hittat helt rätt arbete! 
Krav:
Gymnasial utbildning
Minst 3 års erfarenhet som finsnickare
God Svenska i tal och skrift (då det används i det dagliga arbetet) 
Yrkesbevis 
Körkort 

Meriterande:
Erfarenhet av att snickra/bygga kontor, butiker, restauranger, caféer eller motsvarande 
 
Vad kan vi erbjuda?? Marknadsmässig lön och?trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal. 

Urval och intervjuer sker löpande, så ansök redan idag! 

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på?www.prowork.se Visa mindre

Erfaren Snickare - Säsong

Vi på Crew 4 You söker nu Erfaren snickare till spännande uppdrag och säsongsarbete! Vi ser att du som söker är en helt självgående snickare med god branschvana och har erfarenhet av bl.a. finsnickeri. Du har erfarenhet av taktplanering, följa plan och av att jobba ackord samt besitter snickarcertifikat eller motsvarande erfarenhet. Du är pålitlig, flexibel, ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga. Du har erfarenhet av att läsa, tolka samt bygga efter... Visa mer
Vi på Crew 4 You söker nu Erfaren snickare till spännande uppdrag och säsongsarbete!
Vi ser att du som söker är en helt självgående snickare med god branschvana och har erfarenhet av bl.a. finsnickeri.
Du har erfarenhet av taktplanering, följa plan och av att jobba ackord samt besitter snickarcertifikat eller motsvarande erfarenhet.
Du är pålitlig, flexibel, ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga. Du har erfarenhet av att läsa, tolka samt bygga efter ritning. Du är engagerad, ordningsam och noggrann.


Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid, måndag- fredag
Arbetsgrad: Heltid 100%
Boende: Ordnas vid behov
Krav: Minst 3 års erfarenhet av yrket
Meriterande: 5S utbildning
Du som söker behärskar svenska i tal och skrift, andra språk är meriterande.
Intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan nu! Visa mindre

Snickare med formkunskap

Nu söker vi självgående träarbetare med formkunskaper Som snickare ska du kunna arbeta med avancerad formsättning då arbetet kräver den specialiteten. Du ska också ha jobbat som snickare inom nyproduktion i minst 3 år både invändigt och utvändigt. Vi söker dig som är självgående, nyfiken och är villig att lära dig mer.  Du har hög arbetsmoral, förhåller dig till dina arbetstider och kan jobba lika bra enskilt som i team.    Krav: Gymnasial utbildning Mi... Visa mer
Nu söker vi självgående träarbetare med formkunskaper
Som snickare ska du kunna arbeta med avancerad formsättning då arbetet kräver den specialiteten. Du ska också ha jobbat som snickare inom nyproduktion i minst 3 år både invändigt och utvändigt. Vi söker dig som är självgående, nyfiken och är villig att lära dig mer. 

Du har hög arbetsmoral, förhåller dig till dina arbetstider och kan jobba lika bra enskilt som i team. 
 
Krav:
Gymnasial utbildning
Minst 3 års erfarenhet som snickare
Storform och stomme
Kan arbeta efter ritning
Göra sig förstådd på Svenska
Yrkesbevis 

 

Meriterande:
Heta arbeten
Mobila arbetsplattformar
Säkra lyft


Vad kan vi erbjuda?? Marknadsmässig lön och?trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal. 

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på?www.prowork.se Visa mindre

Finsnickare sökes!

Nu söker vi självgående finsnickare!  Just nu söker vi drivna och självgående finsnickare/montörer till en av våra kunder i Göteborg. Som snickare kommer du vara ansiktet utåt för företaget, där du bland annat kommer vara med och bygga kontor, restauranger, caféer och butiker. Vi söker dig som är duktig på kundbemötande och alltid har ett leende på läpparna.  Arbetet innebär mycket resor runtomkring i hela Sverige, ca 25 procent av din arbetstid. Resteran... Visa mer
Nu söker vi självgående finsnickare! 
Just nu söker vi drivna och självgående finsnickare/montörer till en av våra kunder i Göteborg. Som snickare kommer du vara ansiktet utåt för företaget, där du bland annat kommer vara med och bygga kontor, restauranger, caféer och butiker. Vi söker dig som är duktig på kundbemötande och alltid har ett leende på läpparna. 

Arbetet innebär mycket resor runtomkring i hela Sverige, ca 25 procent av din arbetstid. Resterande procent kommer du arbeta i Göteborg. Arbetstiderna är förlagda mellan 06.45-16.00 

För denna roll är dina personliga egenskaper det absolut viktigaste. Vi söker dig som är driven, nyfiken, lösningsfokuserad och villig att lära dig mer. Du har hög arbetsmoral, förhåller dig till dina arbetstider och jobbar bra i team. 

Om du söker ett företag med en familjär kultur där du kommer ha varierande arbetsuppgifter samtidigt som du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter har du hittat helt rätt arbete! 
Krav:
Gymnasial utbildning
Minst 3 års erfarenhet som finsnickare
God Svenska i tal och skrift (då det används i det dagliga arbetet) 
Yrkesbevis 
Körkort 

Meriterande:
Erfarenhet av att snickra/bygga kontor, butiker, restauranger, caféer eller motsvarande 
 
Vad kan vi erbjuda?? Marknadsmässig lön och?trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal. 

Urval och intervjuer sker löpande, så ansök redan idag! 

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på?www.prowork.se Visa mindre

Hantverkare

Ansök    Feb 2    Got Event AB    Träarbetare/Snickare
Got Event är Göteborgs Stads evenemangs- och arenabolag och driver några av Sveriges mest älskade arenor: Scandinavium, Ullevi, Gamla Ullevi, Frölundaborg, Bravida Arena, Valhallarinken, Valhallabadet, Valhalla IP och Valhalla Sporthallar. Starka varumärken som alla bidrar till att Göteborg upplevs som en attraktiv och spännande stad att bo i, att arbeta i och att besöka. Vi arrangerar också, tillsammans med Svenska Ridsportförbundet, Gothenburg Horse Sho... Visa mer
Got Event är Göteborgs Stads evenemangs- och arenabolag och driver några av Sveriges mest älskade arenor: Scandinavium, Ullevi, Gamla Ullevi, Frölundaborg, Bravida Arena, Valhallarinken, Valhallabadet, Valhalla IP och Valhalla Sporthallar. Starka varumärken som alla bidrar till att Göteborg upplevs som en attraktiv och spännande stad att bo i, att arbeta i och att besöka.

Vi arrangerar också, tillsammans med Svenska Ridsportförbundet, Gothenburg Horse Show?som är en av världens främsta inomhustävlingar för ridsport.

Vi är Miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas sedan 2004 och bedriver ett aktivt hållbarhetsarbete och allt vi gör genomsyras av hållbar utveckling.

Varje år besöker cirka 2 miljoner människor ungefär 400 idrotts- och underhållningsevenemang på någon av våra arenor. Dessutom välkomnar vi årligen nästan en halv miljon badbesökare till Valhallabadet.

Bolaget omsätter ungefär 200 miljoner kronor och vi är cirka 140 medarbetare som ger allt för att skapa bra förutsättningar för att genomföra evenemang i världsklass. Vi brukar säga att vi bidrar till att skapa magiska ögonblick!

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som vill bli vår nya medarbetare!

Är du en erfaren och duktig hantverkare och tycker att det låter intressant att jobba med detta på Göteborgs evenemangsarenor där vi får människor att uppleva magiska ögonblick? Då kanske du är personen vi på Got Event nu letar efter till avdelningen Arenaservice Fastighetsdrift.
Enheten består av ett team på 10 personer som ansvarar för teknisk drift och dagligt underhåll på stadens arenor. Dina närmsta kollegor är två andra hantverkare och i gruppen finns även målare och drifttekniker.

Som hantverkare utför du underhålls- och reparationsåtgärder. Du planerar och genomför mindre bygg- och renoveringsprojekt i egen regi. I din roll medverkar du i framtagande och förbättringar av rutiner och arbetssätt som bidrar till god, säker och miljömässigt hållbar drift. Du gör även inköp och beställning av material.

Tjänsten är schemalagd med grundschema dagtid, men tjänstgöring kan förekomma enstaka kvällar och helger i samband med större evenemang

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av snickeriarbete. Du har yrkesexamen som snickare eller likvärdig utbildning. Eftersom du kommunicerar och samarbetar med entreprenörer, är det viktigt att du är kommunikativ, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Våra instruktioner är på svenska och engelska, och våra kunder och entreprenörer kommunicerar på dessa språk. Du behöver därför ha god förmåga att kommunicera på svenska och engelska.

Du behöver kunna ta till dig information och kommunicera digitalt varför datorvana är nödvändig.
För att lyckas i rollen som hantverkare behöver du vara noggrann, utvecklingsorienterad, handlingskraftig och ansvarsfull.

Då arbetet stundtals innehåller tunga lyft och fysiskt krävande arbetsmoment, behöver du ha god fysik.

Du ska ha körkort B.
Om du har erfarenhet inom plattsättning och möbelsnickeri är det meriterande.

Välkommen till oss! Visa mindre

Snickare sökes till Göteborg

Ansök    Jan 25    Inovatiq Bygg AB    Träarbetare/Snickare
Vi expanderar nu och söker snickare. Du som söker ska ha utbildning som snickare samt erfarenhet. Arbetet innefattar olika moment som montering av kök, golvläggning , byte av dörrar/fönster ,fasadarbete etc. Allmänt förekommande arbetsuppgifter rörande renoveringar av lägenheter. Krav:Körkort B Tjänsten är med placering i Göteborg med omnejd Avtal och lön enligt byggnads Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är ... Visa mer
Vi expanderar nu och söker snickare.
Du som söker ska ha utbildning som snickare samt erfarenhet.
Arbetet innefattar olika moment som montering av kök, golvläggning , byte av dörrar/fönster ,fasadarbete etc. Allmänt förekommande arbetsuppgifter rörande renoveringar av lägenheter.
Krav:Körkort B
Tjänsten är med placering i Göteborg med omnejd
Avtal och lön enligt byggnads
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Självgående snickare

Vi på Expandbygg söker en självgående snickare till vår verksamhet i stor Göteborg. Vi utför främst renoveringar av befintliga bostäder och kommersiella lokaler. Vi arbetar med såväl egna projekt som UE hos systerbolag och samarbetspartners. Vi söker nu dig som är en självgående och ansvarstagande hantverkare. Du skall vara en "problemlösare" och kunna ta egna initiativ baserad på din erfarenhet. Du inser vikten av kommunikation såväl med slutkund som k... Visa mer
Vi på Expandbygg söker en självgående snickare till vår verksamhet i stor Göteborg.
Vi utför främst renoveringar av befintliga bostäder och kommersiella lokaler. Vi arbetar med såväl egna projekt som UE hos systerbolag och samarbetspartners.
Vi söker nu dig som är en självgående och ansvarstagande hantverkare. Du skall vara en "problemlösare" och kunna ta egna initiativ baserad på din erfarenhet.
Du inser vikten av kommunikation såväl med slutkund som kollegor.
Vi kan erbjuda rätt person en utvecklande miljö där man kan vara med och påverka arbetsplatsen.


Vi på Expandbygg ingår i ett koncern där vi genom våra systerbolag även erbjuder våra kunder VVS samt Eltjänster.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sökes snickare

Vi söker erfarna och engagerade snickare med inriktning fönstermontage. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team. Vi söker dig som har erfarenhet av fönstermontage och vet vad det innebär att vara en lagspelare samt en hårt arbetande individ. Du ska kunna tänka dig att jobba rikstäckande med säte i Göteborgs trakterna. Om oss: Mv puls entreprenad har sitt säte i Järntorget / Göteborg och utför ar... Visa mer
Vi söker erfarna och engagerade snickare med inriktning fönstermontage. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker vi nu nya medarbetare för att förstärka vårt team. Vi söker dig som har erfarenhet av fönstermontage och vet vad det innebär att vara en lagspelare samt en hårt arbetande individ. Du ska kunna tänka dig att jobba rikstäckande med säte i Göteborgs trakterna.

Om oss:
Mv puls entreprenad har sitt säte i Järntorget / Göteborg och utför arbeten från finsnickeri till totalentreprenad.

Vi söker dig som:

- Har yrkesbevis
- Har minst 1-2 års erfarenhet inom snickeri
- Kommunicerar och - behärskar svenska eller engelska
- Arbetar bra i team och under eget ansvar
- Är kvalitetsmedveten och har ett högt säkerhetstänk
- Har god fysik då arbetet kan vara ansträngande
- Är driven och resultatorienterad
- Har B-körkort
- Har fallskyddutbildning


Som person ser vi att du har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas med oss. Det är viktigt att du är noggrann och förstår vikten av god kommunikation.


Start omgående
Heltid mån-fre
Fast lön
Schysta villkor och en trygg arbetsplats


Skicka in din ansökan via mail på [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

???? Duktig Service Snickare sökes! ????

Vi på Limited Edition Sverige AB söker efter en erfaren och duktig Service Snickare för att förstärka vårt team. Om du är passionerad, skicklig och har en stark arbetsmoral, då kan detta vara rätt jobb för dig! Ansvarsområden: - Utföra olika snickeriuppdrag, både inomhus och utomhus, såsom reparationer, installationer, renoveringar samt lokalanpassningar. - Säkerställa högkvalitativt arbete och nöjda kunder genom att leverera service av högsta standard. ... Visa mer
Vi på Limited Edition Sverige AB söker efter en erfaren och duktig Service Snickare för att förstärka vårt team. Om du är passionerad, skicklig och har en stark arbetsmoral, då kan detta vara rätt jobb för dig!


Ansvarsområden:
- Utföra olika snickeriuppdrag, både inomhus och utomhus, såsom reparationer, installationer, renoveringar samt lokalanpassningar.
- Säkerställa högkvalitativt arbete och nöjda kunder genom att leverera service av högsta standard.
- Effektivt hantera arbetsuppgifter och upprätthålla en god tidsplanering.
- Samarbeta med kollegor och andra yrkesgrupper för att uppnå gemensamma mål.
- Följa gällande säkerhets- och arbetsmiljöregler.


Kvalifikationer:
- Erfarenhet av snickeriarbete och god kunskap inom olika snickeritekniker.
- Färdigheter inom att använda olika verktyg och maskiner.
- God förståelse för ritningar och förmåga att läsa och tolka byggplaner.
- Noggrannhet och öga för detaljer för att leverera kvalitetsarbete.
- Stark problemlösningsförmåga och flexibilitet för att hantera olika utmaningar.
- Teamplayer som kan samarbeta och kommunicera effektivt med kollegor och kunder.
- Körkort B är ett krav.


Vi erbjuder:
- En stimulerande arbetsmiljö med utmanande och varierande arbetsuppgifter.
- Möjlighet att arbeta på spännande projekt och vara del av en växande organisation.
- Konkurrenskraftig lön och förmåner.
- Kontinuerlig utveckling och möjlighet till vidareutbildning.


Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera möjligheten att arbeta tillsammans.


Ansökan skickas till [email protected]


Var vänlig att bifoga ditt CV och en personlig presentation.


Vi kommer att kontakta de kandidater som vi anser passar bäst för tjänsten.


Tack för ditt intresse och lycka till med din ansökan!


Med vänliga hälsningar,
Limited Edition Sverige AB Visa mindre

Snickare Göteborg

Isaksson Byggbemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg- och fastighetsbranschen. Isaksson Byggbemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen. Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Byggbemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta n... Visa mer
Isaksson Byggbemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg- och fastighetsbranschen. Isaksson Byggbemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen.


Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Byggbemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar!
Vi söker snickare till flera olika projekt.
Du kommer att bli anställd hos oss på Isaksson Byggbemanning och hyras ut till ett ledande byggföretag.


KVALIFIKATIONER
-                  Det är meriterande om du har yrkesbevis som träarbetare men det är inget krav så länge du har god erfarenhet och kan jobb självständigt. Är du lärling och har några hundra timmar kvar tillyrkesbevis  kan du också vara rätt person för jobbet.
-                  Arbetsuppgifterna kan variera allt från stomresning till gipsning, takarbete, fasadarbete, köksmontage  etc.
-                  Du bör ha  liftkort, ställningsbyggnad och heta arbeten.  
-                  Grundläggande förståelse av svenska i tal och skrift är ett krav för att du ska kunna kommunicera med kollegor, arbetsledning och för att kunna garantera en god säkerhet på arbetsplatsen.


Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid  till verksamhetens bästa.


ANSÖKAN
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande.

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Snickare

Hejsan! Nu söker vi duktiga snickare till HB City Byggprojekt AB. Vi söker dig med erfarenhet inom snickeri/träarbete. Då arbetsuppgifterna kan variera ser vi gärna att du har en bred kompetens från olika arbetsmoment. Vi uppskattar kvalitet, noggrannhet, respekt och punktlighet. Självklart är du organiserad i ditt arbete och tycker om att ha ordning runt omkring dig. Du trivs att arbeta med andra men är även självgående. Öppen för alla Vi fokuserar på d... Visa mer
Hejsan!


Nu söker vi duktiga snickare till HB City Byggprojekt AB.
Vi söker dig med erfarenhet inom snickeri/träarbete. Då arbetsuppgifterna kan variera ser vi gärna att du har en bred kompetens från olika arbetsmoment.
Vi uppskattar kvalitet, noggrannhet, respekt och punktlighet. Självklart är du organiserad i ditt arbete och tycker om att ha ordning runt omkring dig. Du trivs att arbeta med andra men är även självgående.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

TopWork söker Glas- och metallmontör...

... till arbete främst i Göteborg   I den här rollen kommer du att arbeta med montering av ståldörrar och fönster. Du kommer att bli grundligt upplärd, allt för att ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas i rollen och för att få en stadig grund att stå på. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina kunskaper, det är därför viktigt att du trivs med en händelserik vardag. Företaget arbetar frä... Visa mer
... till arbete främst i Göteborg
 
I den här rollen kommer du att arbeta med montering av ståldörrar och fönster. Du kommer att bli grundligt upplärd, allt för att ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas i rollen och för att få en stadig grund att stå på. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina kunskaper, det är därför viktigt att du trivs med en händelserik vardag. Företaget arbetar främst med Stålprofils profilsystem. 
 
Vidare söker vi dig som är svensk medborgare, har god fysik, gillar att bygga, skruva och meka. Det är meriterande om du har erfarenhet som snickare, låssmed eller om du har arbetat som glas- och metallmontör tidigare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du är inte rädd för att ta till dig och lära dig nya saker, och ser en långsiktighet i anställningen hos vår kund. Är det dig vi söker? Lämna in din ansökan redan idag! Visa mindre

Solcellsinstallatör till Svea Solar

Svea Solar är ett av Sveriges största solenergibolag och vi är fast beslutna att skapa en arbetsmiljö där alla kan trivas och lyckas. Vi grundades 2014 och är idag över 1200 Power Shifters som dagligen arbetar för att förändra energibranschen. ???? Vi söker nu en solcellsinstallatör till vårt fantastiska team i norra Göteborg. ? Vi finns idag i fem länder ? Totalt 29 hubbar runtom i Sverige ? Utsedda till ett av Sveriges Karriärföretag 2023 Vi erbjuder ... Visa mer
Svea Solar är ett av Sveriges största solenergibolag och vi är fast beslutna att skapa en arbetsmiljö där alla kan trivas och lyckas. Vi grundades 2014 och är idag över 1200 Power Shifters som dagligen arbetar för att förändra energibranschen. ???? Vi söker nu en solcellsinstallatör till vårt fantastiska team i norra Göteborg.

? Vi finns idag i fem länder
? Totalt 29 hubbar runtom i Sverige
? Utsedda till ett av Sveriges Karriärföretag 2023

Vi erbjuder
Kollektivavtal med Svenska Elektriker Förbundet (SEF)
för att säkerställa rättvisa arbetsvillkor och förmåner
Internt utbildningsprogram där du blir certifierad Solcellsmontör
Vi investerar i din kompetensutveckling och ger dig verktygen för att lyckas i rollen.
Hjälp med att ta BE-körkort
Ökade möjligheter och flexibilitet i ditt arbete.
Fantastiska utvecklingsmöjligheter
Vi tror på marknaden för solceller och vi vill därför investera långsiktigt i din utveckling
Möjlighet till bonusar

Rollen som installatör:

Som solcellsinstallatör hos Svea Solar får du möjlighet att installera solcellsanläggningar på privatkunders villatak tillsammans med kollegor. Du kommer att ha en central roll i att skapa en positiv kundupplevelse och vara ansiktet utåt mot våra kunder.

I rollen ingår:

- Montage av byggnadsställningar
- Inmätning och infästning av solceller på tak
- Placering, montering och koppling av solceller
- Funktionstestning och inställning
- Efterföljning av arbetsmiljö- och säkerhetsrutiner

Vem är du?
Du behöver inte ha en bakgrund som installatör/montör för att lyckas hos oss - vi erbjuder utbildningar för att du ska få förutsättningarna att trivas och lyckas i rollen. ????

Vi tror att du:

? Värdesätter teamwork och ansvarstagande
? Tycker det är spännande med solceller
? Har B-körkort för manuell bil
? Trivs med att arbeta på hög höjd och utomhus året om - i alla väder?????????
? Behärskar svenska och engelska

Vill du bli vår nästa kollega?

Ansök på endast 10-15 minuter, utan CV eller personligt brev!
Svea Solar tror på en rättvis och enkel rekryteringsprocess. Först svarar du på korta frågor kopplade till våra minimikrav. Uppfyller du kraven, får du ett mejl från vår AI-robotkollega Hubert (https://www.hubert.ai/insights/tips-och-rad-infor-din-forsta-hubert-intervju) som bjuder in dig till en objektiv chattintervju. Går du vidare från intervjun med Hubert, kontaktar vårt rekryteringsteam dig! Smidigt va? ???? ????

Återkoppling från oss för denna tjänst kommer att ske efter årsskiftet.

Mångfald och inkludering

Vi på Svea Solar tror att mångfald och olika erfarenheter bidrar till den kreativitet som krävs för att utveckla branschen. Vi värdesätter därför en jämn könsfördelning och vår ambition är att rekrytera medarbetare från olika bakgrunder för att representera samhället och våra kunder.

Bakgrundskontroll
I vår rekryteringsprocess gör vi bakgrundskontroller via Verifiera för att säkerställa att alla anställda har en bakgrund som är förenlig med Svea Solars värdegrund.

Läs mer om Svea Solar här (https://sveasolar.com/se/om-oss/).

LI-LS2 Visa mindre

TopWork söker Glas- och metallmontör...

... till arbete främst i Göteborg   I den här rollen kommer du att arbeta med montering av ståldörrar och fönster. Du kommer att bli grundligt upplärd, allt för att ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas i rollen och för att få en stadig grund att stå på. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina kunskaper, det är därför viktigt att du trivs med en händelserik vardag. Företaget arbetar frä... Visa mer
... till arbete främst i Göteborg
 
I den här rollen kommer du att arbeta med montering av ståldörrar och fönster. Du kommer att bli grundligt upplärd, allt för att ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas i rollen och för att få en stadig grund att stå på. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina kunskaper, det är därför viktigt att du trivs med en händelserik vardag. Företaget arbetar främst med Stålprofils profilsystem. 
 
Vidare söker vi dig som är svensk medborgare, har god fysik, gillar att bygga, skruva och meka. Det är meriterande om du har erfarenhet som snickare, låssmed eller om du har arbetat som glas- och metallmontör tidigare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och du är inte rädd för att ta till dig och lära dig nya saker, och ser en långsiktighet i anställningen hos vår kund. Är det dig vi söker? Lämna in din ansökan redan idag! Visa mindre

Snickare - Carpenter

Ledig tjänst som Snickare – Anslut till vårt skickliga snickeriteam Arbetsuppgifter: Vi söker en kvalificerad snickare med dokumenterad erfarenhet inom branschen. Ditt arbete kommer att omfatta att utföra olika snickeriuppdrag, renovering av hus, installation av trägolv och andra anpassade snickeriprojekt. Du kommer att arbeta tillsammans med vårt team och säkerställa att våra projekt utförs i enlighet med höga kvalitetsstandarder och inom angivna tidsrama... Visa mer
Ledig tjänst som Snickare – Anslut till vårt skickliga snickeriteam
Arbetsuppgifter:
Vi söker en kvalificerad snickare med dokumenterad erfarenhet inom branschen. Ditt arbete kommer att omfatta att utföra olika snickeriuppdrag, renovering av hus, installation av trägolv och andra anpassade snickeriprojekt. Du kommer att arbeta tillsammans med vårt team och säkerställa att våra projekt utförs i enlighet med höga kvalitetsstandarder och inom angivna tidsramar.
Kvalifikationer:
Dokumenterad erfarenhet inom snickeribranschen.
Färdigheter inom hantering av snickeriverktyg och maskiner.
Förmåga att tolka ritningar och arbetsorder.
Starkt mått av precision och uppmärksamhet på detaljer.
Förmåga att arbeta både självständigt och som en del av ett team.
Utmärkt fysisk förmåga och förmåga att arbeta utomhus vid behov.
Kunskap om säkerhetsrutiner och följsamhet med arbetsmiljölagar.

Vi erbjuder:
En stabil tillsvidareanställning i ett framstående företag.
Konkurrenskraftig lön baserad på erfarenhet och kompetens.
Möjlighet till kontinuerlig utbildning och utveckling inom yrket.
Ett engagerat och stöttande team.
Boende nära arbetsplatsen vid behov 
Hjälp med resa till Sverige och arbetsplatsen om du befinner dig utomlands. 

 
Om företaget
Eustaff är ett mångkulturellt bemannings- och rekryteringsföretag.
Med bas i Sverige har vi även rekryteringskontor i Bulgarien, Rumänien och Moldavien. Det låter oss dra fördelar av den oerhört stora mängd samlade kompetenser och kundkrets som ryms under vår globala verksamhet. Vi har funnits i branschen under många år och erbjuder idag många attraktiva tjänster runt om i Sverige. Vi erbjuder en trygg anställning och är ett enklare alternativ där vi är praktiskt orienterade med ambitionen att hjälpa alla inblandade att lyckas.
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan slutdatum.
 
 
English Version 
About the position:
Carpenter Job Opportunity – Join Our Skilled Carpentry Team
Job responsibilities:
We are seeking a qualified carpenter with documented experience in the industry. Your work will involve performing various carpentry tasks, house renovations, installing wooden floors, and other custom carpentry projects. You will work alongside our team to ensure that our projects are executed to high-quality standards and within specified timeframes.
Qualifications:
Documented experience in the carpentry industry.
Proficiency in handling carpentry tools and machinery.
Ability to interpret drawings and work orders.
Strong attention to detail and precision.
Ability to work both independently and as part of a team.
Excellent physical fitness and the ability to work outdoors when required.
Knowledge of safety procedures and compliance with workplace safety laws.

We offer:
A stable permanent position in a leading company.
Competitive salary based on experience and competence.
Opportunities for continuous training and development in the profession.
A dedicated and supportive team.
Accommodation near the workplace if needed.
Assistance with travel to Sweden and the workplace if you are abroad.

 
About the Company
Eustaff is a multicultural staffing and recruitment company.Based in Sweden, we also have recruitment offices in Bulgaria, Romania, and Moldova. This allows us to take advantage of the vast amount of collective expertise and clientele that falls under our global operations.
We have been in the industry for many years and today offer many attractive services throughout Sweden. We provide secure employment and are a simpler alternative where we are practically oriented with the ambition to help everyone involved succeed.
Interviews will be conducted on an ongoing basis, and the position may be filled before the end date. Visa mindre

Verkstadssnickare/finsnickare till Göfast Gruppen

Är du en person som har tidigare erfarenhet av att jobba på ett verkstadssnickeri och som vill vara med på en tillväxtresa? Är du självgående, tycker om att ta mycket eget ansvar och att hålla i gång egna projekt? Då har du hittat rätt. Sök rollen som verkstadssnickare/finsnickare till SI Kärna som är en del av Göfast Gruppen. Välkommen med din ansökan! Om Göfast Gruppen Göfast Gruppens slogan lyder; Ditt projekt. Vårt ansvar. Företaget levererar totalan... Visa mer
Är du en person som har tidigare erfarenhet av att jobba på ett verkstadssnickeri och som vill vara med på en tillväxtresa? Är du självgående, tycker om att ta mycket eget ansvar och att hålla i gång egna projekt? Då har du hittat rätt. Sök rollen som verkstadssnickare/finsnickare till SI Kärna som är en del av Göfast Gruppen. Välkommen med din ansökan!

Om Göfast Gruppen

Göfast Gruppens slogan lyder; Ditt projekt. Vårt ansvar. Företaget levererar totalansvar inom bygg- och el service från start till mål, oavsett storleken på projekt. Kundtrygghet, kvalitet, hög service och säkerhet är kärnvärden som man arbetar utefter.
Göfast Gruppen etablerades 1988 och består av ett gäng erfarna och ansvarsfulla hantverkare som kan sitt och som sätter en heder i att utföra varje uppdrag på bästa möjliga sätt för kunden. I dagsläget har företaget ca 60 anställda.
Göfast Gruppen har ett snickeri bredvid sitt kontor på Ringön, SI Kärna Snickeri. Till snickeriet söker man nu en finsnickare med minst 5 års erfarenhet från liknande arbete.

Vad går tjänsten som verkstadssnickare/finsnickare ut på?

Som Finsnickare är det din uppgift att reparera och/eller renovera till exempel köksluckor, bänkskivor, stommar, dörrar, trösklar, fönster, diskar med mera. Det kan också hända att du får bygga något nytt i de fall kund önskar platsbyggd möbel eller att renovering eller reparation inte är möjligt. Arbetet ska bli bra men det är också viktigt att du arbetar snabbt och effektivt. Kundbesök kan förekomma för att ta mått och även platsbyggda möbler och då finns givetvis servicebil att tillgå.

Vem söker vi?

Till rollen som verkstadssnickare/finsnickare söker vi framför allt dig som är självgående och kan se helheten i vad som behöver göras. Du tycker om att arbeta med detaljer men är ändå effektiv i ditt arbete. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har minst 10 års erfarenhet av verkstadssnickeri. För rätt person finns det stora möjligheter att vidareutveckla verksamheten på snickeriet.

Vi ser gärna att du 
  är utbildad verkstadssnickare/finsnickare inom trätekniskt maskinsnickeri. Du ska kunna hantera maskinerna på verkstaden 
har minst 10 år i branschen 
har B-körkort samt goda språkkunskaper i svenska, både i tal och skrift 

För frågor om tjänsten

I den här rekryteringen har Göfast Gruppen valt att samarbeta med Prowork Göteborg AB. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jimmy Eriksson på 0733-324014 eller [email protected]

Läs mer om oss på www.prowork.se Visa mindre

Öppen ansökan för framtida lediga tjänster som snickare på Australian Bygg

Anmäl ditt intresse om att arbeta hos för framtida lediga tjänster som snickare. Om dig: Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet och som är motiverad, arbetar bra i team och är duktig på att lösa problem. Har du ett yrkesbevis som snickare är det starkt meriterande. Du som söker bör vara både svensk- och engelsktalande då mycket av våra konversationer är på engelska. Om oss: Vi är ett snabbt växande byggföretag och arbetar med en mängd olika projekt ... Visa mer
Anmäl ditt intresse om att arbeta hos för framtida lediga tjänster som snickare.
Om dig:
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet och som är motiverad, arbetar bra i team och är duktig på att lösa problem. Har du ett yrkesbevis som snickare är det starkt meriterande.
Du som söker bör vara både svensk- och engelsktalande då mycket av våra konversationer är på engelska.


Om oss:
Vi är ett snabbt växande byggföretag och arbetar med en mängd olika projekt inom entreprenad, nybyggnation samt mot den privata sektorn. För rätt person finns möjligheter att växa inom organisationen för eventuella ledarroller. Vill du vara en del i vårt härliga team och samtidigt utveckla dina färdigheter, skicka oss din ansökan redan idag!


Vad kan vi erbjuda dig?
Vi tror att det är de anställda som skapar en framgångsrik organisation och därför strävar vi alltid efter att skapa den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. Rätt sökande kommer att bli försedd med en bil, stark ingångslön plus övertidsersättning.
Skicka ditt personliga brev och CV till [email protected].


Register your interest in working for future vacancies as a carpenter.
About you:
We are looking for experienced, motivated individuals who work well within a team and are great at solving problems. You have at least 3 years of work experience.


About us:
We are a rapidly growing construction company and work on a wide variety of projects. For the right person there are opportunities to grow within the organization to possible management and team leader roles. So if you’re looking to work within a fun environment while also developing your skills, send us your application!


What can we offer you?
We believe that it's the employees who create a successful organization and therefore we always strive to create the best workplace for our employees. For the right candidate a new work car will be provided with a strong starting salary, plus overtime benefits.


Send your cover letter and CV to [email protected] and we will contact you as soon as possible. We look forward to hearing from you! Visa mindre

Snickare sökes till Göteborg

Ansök    Okt 15    Inovatiq Bygg AB    Träarbetare/Snickare
Vi expanderar nu och söker snickare. Du som söker ska ha utbildning som snickare samt erfarenhet. Arbetet innefattar olika moment som montering av kök, golvläggning , byte av dörrar/fönster ,fasadarbete etc. Allmänt förekommande arbetsuppgifter rörande renoveringar av lägenheter. Krav:Körkort B Tjänsten är med placering i Göteborg med omnejd Avtal och lön enligt byggnads Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är ... Visa mer
Vi expanderar nu och söker snickare.
Du som söker ska ha utbildning som snickare samt erfarenhet.
Arbetet innefattar olika moment som montering av kök, golvläggning , byte av dörrar/fönster ,fasadarbete etc. Allmänt förekommande arbetsuppgifter rörande renoveringar av lägenheter.
Krav:Körkort B
Tjänsten är med placering i Göteborg med omnejd
Avtal och lön enligt byggnads
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vaktmästare

Vill du vara en del av ett medelstort företag i Göteborg .Är du en glad och ansvarsfull person som drivs av möjligheten att utvecklas och att ha vaktmästare på vårt företag något för dig. Tveka inte att skicka in din ansökan! Visa mer
Vill du vara en del av ett medelstort företag i Göteborg .Är du en glad och ansvarsfull person som drivs av möjligheten att utvecklas och att ha vaktmästare på vårt företag något för dig. Tveka inte att skicka in din ansökan! Visa mindre

Verkstadssnickare/finsnickare till Göfast Gruppen

Är du en person som har tidigare erfarenhet av att jobba på ett verkstadssnickeri och som vill vara med på en tillväxtresa? Är du självgående, tycker om att ta mycket eget ansvar och att hålla i gång egna projekt? Då har du hittat rätt. Sök rollen som verkstadssnickare/finsnickare till SI Kärna som är en del av Göfast Gruppen. Välkommen med din ansökan! Om Göfast Gruppen Göfast Gruppens slogan lyder; Ditt projekt. Vårt ansvar. Företaget levererar totalan... Visa mer
Är du en person som har tidigare erfarenhet av att jobba på ett verkstadssnickeri och som vill vara med på en tillväxtresa? Är du självgående, tycker om att ta mycket eget ansvar och att hålla i gång egna projekt? Då har du hittat rätt. Sök rollen som verkstadssnickare/finsnickare till SI Kärna som är en del av Göfast Gruppen. Välkommen med din ansökan!

Om Göfast Gruppen

Göfast Gruppens slogan lyder; Ditt projekt. Vårt ansvar. Företaget levererar totalansvar inom bygg- och el service från start till mål, oavsett storleken på projekt. Kundtrygghet, kvalitet, hög service och säkerhet är kärnvärden som man arbetar utefter.
Göfast Gruppen etablerades 1988 och består av ett gäng erfarna och ansvarsfulla hantverkare som kan sitt och som sätter en heder i att utföra varje uppdrag på bästa möjliga sätt för kunden. I dagsläget har företaget ca 60 anställda.
Göfast Gruppen har ett snickeri bredvid sitt kontor på Ringön, SI Kärna Snickeri. Till snickeriet söker man nu en finsnickare med minst 5 års erfarenhet från liknande arbete.

Vad går tjänsten som verkstadssnickare/finsnickare ut på?

Som Finsnickare är det din uppgift att reparera och/eller renovera till exempel köksluckor, bänkskivor, stommar, dörrar, trösklar, fönster, diskar med mera. Det kan också hända att du får bygga något nytt i de fall kund önskar platsbyggd möbel eller att renovering eller reparation inte är möjligt. Arbetet ska bli bra men det är också viktigt att du arbetar snabbt och effektivt. Kundbesök kan förekomma för att ta mått och även platsbyggda möbler och då finns givetvis servicebil att tillgå.

Vem söker vi?

Till rollen som verkstadssnickare/finsnickare söker vi framför allt dig som är självgående och kan se helheten i vad som behöver göras. Du tycker om att arbeta med detaljer men är ändå effektiv i ditt arbete. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har minst 10 års erfarenhet av verkstadssnickeri. För rätt person finns det stora möjligheter att vidareutveckla verksamheten på snickeriet.

Vi ser gärna att du 
  är utbildad verkstadssnickare/finsnickare inom trätekniskt maskinsnickeri. Du ska kunna hantera maskinerna på verkstaden 
har minst 10 år i branschen 
har B-körkort samt goda språkkunskaper i svenska, både i tal och skrift 

För frågor om tjänsten

I den här rekryteringen har Göfast Gruppen valt att samarbeta med Prowork Göteborg AB. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jimmy Eriksson på 0733-324014 eller [email protected]

Läs mer om oss på www.prowork.se Visa mindre

Snickare Göteborg

Isaksson Byggbemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg- och fastighetsbranschen. Isaksson Byggbemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen. Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Byggbemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta n... Visa mer
Isaksson Byggbemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg- och fastighetsbranschen. Isaksson Byggbemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen.


Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Byggbemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar!
Vi söker snickare till flera olika projekt.
Du kommer att bli anställd hos oss på Isaksson Byggbemanning och hyras ut till ett ledande byggföretag.


KVALIFIKATIONER
-                  Det är meriterande om du har yrkesbevis som träarbetare men det är inget krav så länge du har god erfarenhet och kan jobb självständigt. Är du lärling och har några hundra timmar kvar tillyrkesbevis  kan du också vara rätt person för jobbet.
-                  Arbetsuppgifterna kan variera allt från stomresning till gipsning, takarbete, fasadarbete, köksmontage  etc.
-                  Du bör ha  liftkort, ställningsbyggnad och heta arbeten.  
-                  Grundläggande förståelse av svenska i tal och skrift är ett krav för att du ska kunna kommunicera med kollegor, arbetsledning och för att kunna garantera en god säkerhet på arbetsplatsen.


Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid  till verksamhetens bästa.


ANSÖKAN
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande.

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare  Emila Olsson  på telefonnummer  0709-35 00 40 eller via e-mail [email protected].  


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Snickare Göteborg

Isaksson Byggbemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg- och fastighetsbranschen. Isaksson Byggbemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen. Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Byggbemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta n... Visa mer
Isaksson Byggbemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg- och fastighetsbranschen. Isaksson Byggbemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen.


Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Byggbemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar!
Vi söker snickare till flera olika projekt.
Du kommer att bli anställd hos oss på Isaksson Byggbemanning och hyras ut till ett ledande byggföretag.


KVALIFIKATIONER
-                  Det är meriterande om du har yrkesbevis som träarbetare men det är inget krav så länge du har god erfarenhet och kan jobb självständigt. Är du lärling och har några hundra timmar kvar tillyrkesbevis  kan du också vara rätt person för jobbet.
-                  Arbetsuppgifterna kan variera allt från stomresning till gipsning, takarbete, fasadarbete, köksmontage  etc.
-                  Du bör ha  liftkort, ställningsbyggnad och heta arbeten.  
-                  Grundläggande förståelse av svenska i tal och skrift är ett krav för att du ska kunna kommunicera med kollegor, arbetsledning och för att kunna garantera en god säkerhet på arbetsplatsen.


Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid  till verksamhetens bästa.


ANSÖKAN
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande.

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Snickare Göteborg

Isaksson Byggbemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg- och fastighetsbranschen. Isaksson Byggbemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen. Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Byggbemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta n... Visa mer
Isaksson Byggbemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom bygg- och fastighetsbranschen. Isaksson Byggbemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen.


Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Byggbemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar!
Vi söker snickare till flera olika projekt.
Du kommer att bli anställd hos oss på Isaksson Byggbemanning och hyras ut till ett ledande byggföretag.


KVALIFIKATIONER
-                  Det är meriterande om du har yrkesbevis som träarbetare men det är inget krav så länge du har god erfarenhet och kan jobb självständigt. Är du lärling och har några hundra timmar kvar tillyrkesbevis  kan du också vara rätt person för jobbet.
-                  Arbetsuppgifterna kan variera allt från stomresning till gipsning, takarbete, fasadarbete, köksmontage  etc.
-                  Du bör ha  liftkort, ställningsbyggnad och heta arbeten.  
-                  Grundläggande förståelse av svenska i tal och skrift är ett krav för att du ska kunna kommunicera med kollegor, arbetsledning och för att kunna garantera en god säkerhet på arbetsplatsen.


Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid  till verksamhetens bästa.


ANSÖKAN
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande.

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare  Emila Olsson  på telefonnummer  0709-35 00 40 eller via e-mail [email protected].  


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Vi söker snickare

Nu söker vi duktiga snickare till HB City Byggprojekt AB. Vi söker dig med erfarenhet inom snickeri/träarbete. Då arbetsuppgifterna kan variera ser vi gärna att du har en bred kompetens från olika arbetsmoment. Vi uppskattar kvalitet, noggrannhet, respekt och punktlighet. Självklart är du organiserad i ditt arbete och tycker om att ha ordning runt omkring dig. Du trivs att arbeta med andra men är även självgående. Visa mer
Nu söker vi duktiga snickare till HB City Byggprojekt AB.
Vi söker dig med erfarenhet inom snickeri/träarbete. Då arbetsuppgifterna kan variera ser vi gärna att du har en bred kompetens från olika arbetsmoment.
Vi uppskattar kvalitet, noggrannhet, respekt och punktlighet. Självklart är du organiserad i ditt arbete och tycker om att ha ordning runt omkring dig. Du trivs att arbeta med andra men är även självgående. Visa mindre

Verkstadssnickare/finsnickare till Göfast Gruppen

Är du en person som har tidigare erfarenhet av att jobba på ett verkstadssnickeri och som vill vara med på en tillväxtresa? Är du självgående, tycker om att ta mycket eget ansvar och att hålla i gång egna projekt? Då har du hittat rätt. Sök rollen som verkstadssnickare/finsnickare till SI Kärna som är en del av Göfast Gruppen. Välkommen med din ansökan! Om Göfast Gruppen Göfast Gruppens slogan lyder; Ditt projekt. Vårt ansvar. Företaget levererar totalan... Visa mer
Är du en person som har tidigare erfarenhet av att jobba på ett verkstadssnickeri och som vill vara med på en tillväxtresa? Är du självgående, tycker om att ta mycket eget ansvar och att hålla i gång egna projekt? Då har du hittat rätt. Sök rollen som verkstadssnickare/finsnickare till SI Kärna som är en del av Göfast Gruppen. Välkommen med din ansökan!

Om Göfast Gruppen

Göfast Gruppens slogan lyder; Ditt projekt. Vårt ansvar. Företaget levererar totalansvar inom bygg- och el service från start till mål, oavsett storleken på projekt. Kundtrygghet, kvalitet, hög service och säkerhet är kärnvärden som man arbetar utefter.
Göfast Gruppen etablerades 1988 och består av ett gäng erfarna och ansvarsfulla hantverkare som kan sitt och som sätter en heder i att utföra varje uppdrag på bästa möjliga sätt för kunden. I dagsläget har företaget ca 60 anställda.
Göfast Gruppen har ett snickeri bredvid sitt kontor på Ringön, SI Kärna Snickeri. Till snickeriet söker man nu en finsnickare med minst 5 års erfarenhet från liknande arbete.

Vad går tjänsten som verkstadssnickare/finsnickare ut på?

Som Finsnickare är det din uppgift att reparera och/eller renovera till exempel köksluckor, bänkskivor, stommar, dörrar, trösklar, fönster, diskar med mera. Det kan också hända att du får bygga något nytt i de fall kund önskar platsbyggd möbel eller att renovering eller reparation inte är möjligt. Arbetet ska bli bra men det är också viktigt att du arbetar snabbt och effektivt. Kundbesök kan förekomma för att ta mått och även platsbyggda möbler och då finns givetvis servicebil att tillgå.

Vem söker vi?

Till rollen som verkstadssnickare/finsnickare söker vi framför allt dig som är självgående och kan se helheten i vad som behöver göras. Du tycker om att arbeta med detaljer men är ändå effektiv i ditt arbete. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har minst 10 års erfarenhet av verkstadssnickeri. För rätt person finns det stora möjligheter att vidareutveckla verksamheten på snickeriet.

Vi ser gärna att du 
  är utbildad verkstadssnickare/finsnickare inom trätekniskt maskinsnickeri. Du ska kunna hantera maskinerna på verkstaden 
har minst 10 år i branschen 
har B-körkort samt goda språkkunskaper i svenska, både i tal och skrift 

För frågor om tjänsten

I den här rekryteringen har Göfast Gruppen valt att samarbeta med Prowork Göteborg AB. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jimmy Eriksson på 0733-324014 eller [email protected]

Läs mer om oss på www.prowork.se Visa mindre

Snickare sökes.

Ansök    Okt 12    Aveline AB    Träarbetare/Snickare
Aveline AB söker nu erfarna snickare för varierande arbete både mot privatkunder och storbyggen. VI ser gärna att du har ett par års erfarenhet som snickare. Du är också självgående och kan jobba bra i team. Aveline erbjuder lön enligt kollektivavtal och ett gäng härliga arbetskollegor. Är du vår nya arbetskollega? Visa mer
Aveline AB söker nu erfarna snickare för varierande arbete både mot privatkunder och storbyggen. VI ser gärna att du har ett par års erfarenhet som snickare. Du är också självgående och kan jobba bra i team. Aveline erbjuder lön enligt kollektivavtal och ett gäng härliga arbetskollegor. Är du vår nya arbetskollega? Visa mindre

Snickerier, stenläggning, betongarbete

Vi behöver en snickare för byggservice i Södra av göteborg, kontrakt form blir timanställning/provanställning. Dina uppdrag blir: Byta fasad, tillläggsisolering, ytterdörrbyte, fönsterbyte, stenläggning av små ingångar, altaner, plintgrävning, blanda betong och gjuta, golvläggning, gipsning, fasadmålning m.m Visa mer
Vi behöver en snickare för byggservice i Södra av göteborg, kontrakt form blir timanställning/provanställning.
Dina uppdrag blir: Byta fasad, tillläggsisolering, ytterdörrbyte, fönsterbyte, stenläggning av små ingångar, altaner, plintgrävning, blanda betong och gjuta, golvläggning, gipsning, fasadmålning m.m Visa mindre

Byggnadsarbetare/verkstadsarbetare

Vi söker en byggnads-, verkstadsarbetare till ett inhyrningsuppdrag som är tänkt att gå över till en anställning hos företaget. Företaget arbetar med att kundanpassa containrar och bodar både nya och äldre som byggs om. Verkstaden är belägen i Torslanda och huvudkontoret ligger i Bro. Arbetsuppgifter  Du kommer arbeta med hela ombyggnadsprocessen där du arbetar i plåt, trä och andra byggrelaterade material. Anpassningen sker utifrån ritningar så du be... Visa mer
Vi söker en byggnads-, verkstadsarbetare till ett inhyrningsuppdrag som är tänkt att gå över till en anställning hos företaget.

Företaget arbetar med att kundanpassa containrar och bodar både nya och äldre som byggs om.

Verkstaden är belägen i Torslanda och huvudkontoret ligger i Bro.

Arbetsuppgifter 

Du kommer arbeta med hela ombyggnadsprocessen där du arbetar i plåt, trä och andra byggrelaterade material.

Anpassningen sker utifrån ritningar så du behöver även kunna läsa ritning.

Du arbetar i team med anspassningen där ni kompletterar varandra.

Dig vi söker

Du har en verkstads- eller byggbakgrund och van att arbeta med olika material och olika verktyg.

Allmänt tekniskt intresserad och som gillar variation i arbetet.

Van att arbete med deadlines och både i team och individuellt.

Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Meriterande om du även har svetskunskaper men inget krav.

Övrigt

Start så snart som möjligt. 

Ansökan

Låter detta intressant så hör av dig snarast då vi intervjuar löpande!

Har du frågor är du välkommen att kontakta Krister Eliasson på FMR Bemanning på telefon 0707-899606. Visa mindre

Snickare till Göteborg

Arbetsbeskrivning Vi växer och söker nu snickare till flera av våra arbetsplatser och hoppas att du vill tillhöra vårt team! Vi söker dig som har erfarenhet inom byggbranschen eller yrkesbevis. Viktigt är att du jobbar effektivt och noggrant, upprätthåller en god laganda samt representerar kunden och A-Staffing Construction. Start sker enligt överenskommelse. Ansök så snart som möjligt, vi kommer att gå igenom ansökningar löpande. Vi ser fram emot din an... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi växer och söker nu snickare till flera av våra arbetsplatser och hoppas att du vill tillhöra vårt team! Vi söker dig som har erfarenhet inom byggbranschen eller yrkesbevis. Viktigt är att du jobbar effektivt och noggrant, upprätthåller en god laganda samt representerar kunden och A-Staffing Construction.

Start sker enligt överenskommelse.

Ansök så snart som möjligt, vi kommer att gå igenom ansökningar löpande.
Vi ser fram emot din ansökan!

Utbildning och Intyg
Önskvärt: Yrkesbevis
Meriterande: Giltiga certifikat inom heta arbeten, mobila plattformar med mera

Erfarenhet
Krav: Erfarenhet från branschen

Ansökan
A-Staffing Construction sköter rekryteringsprocessen för denna tjänst löpande, urval och intervjuer kommer att ske under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan!
Ansök till tjänsten via länken.

Startdatum
Omgående

Om oss
A-Staffing är medlemmar i Byggföretagen, Installatörsföretagen och Almega Kompetensföretagen så du kan vara säker på att du alltid har rätt anställningsvillkor och kollektivavtal. I snart 15 år har vi försett Sverige med duktiga yrkesarbetare på Byggavtalets område.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021.
Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB. Visa mindre

Snickare

Ansök    Sep 12    Assistamus AB    Träarbetare/Snickare
Vi söker nu snickare till vår byggserviceenhet. Idag arbetar vi främst med tak och tätskikt men kommer att utveckla tjänsteerbjudandet med arbete inom renovering, tillbyggnad och allmän byggservice. Vi söker därför 1-2 st självgående snickare som kan komplettera vårt nuvarande team. Erfarenhet är meriterande Körkort B är ett krav. Vår bas ligger i Utby i Östra Göteborg men vårt upptagningsområde omfattar hela Västra Götaland med angränsande län. Vi befinn... Visa mer
Vi söker nu snickare till vår byggserviceenhet.
Idag arbetar vi främst med tak och tätskikt men kommer att utveckla tjänsteerbjudandet med arbete inom renovering, tillbyggnad och allmän byggservice.
Vi söker därför 1-2 st självgående snickare som kan komplettera vårt nuvarande team.
Erfarenhet är meriterande
Körkort B är ett krav.
Vår bas ligger i Utby i Östra Göteborg men vårt upptagningsområde omfattar hela Västra Götaland med angränsande län.
Vi befinner oss just nu i en expansiv fas och vi tror att du som individ som gillar utmaningar och egenutveckling kommer att trivas hos oss. Visa mindre

SNICKARE TILL GÖTEBORG

Just nu söker vi snickare för uppdrag hos våra kunder i GÖTEBORG . Arbetet är nyproduktion bostäder och du bör kunna gipsa, sätta reglar, tak och golv m. m. Vi söker dig som arbetat med liknande uppgifter. Har minst 5 år erfarenhet inom yrket, självgående och kan kommunicera på svenska eller engelska. Kan du bara ett annat språk då det alltid är värd att kolla med oss. För mer info kontakta oss på kontoret: 08-530 343 78 eller skicka ditt CV till job... Visa mer
Just nu söker vi snickare för uppdrag hos våra kunder i GÖTEBORG .

Arbetet är nyproduktion bostäder och du bör kunna gipsa, sätta reglar, tak och golv m. m.

Vi söker dig som arbetat med liknande uppgifter. Har minst 5 år erfarenhet inom yrket, självgående och kan kommunicera på svenska eller engelska.
Kan du bara ett annat språk då det alltid är värd att kolla med oss.

För mer info kontakta oss på kontoret: 08-530 343 78 eller skicka ditt CV till [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Visa mindre

Erfaren Snickare - Distansarbete (Plats - Helsingborg)

Vi på Crew 4 You söker nu erfaren snickare till spännande uppdrag för arbete på annan ort som Helsingborg, Värnamo och fler! Uppdraget innebär snickeri och montage i utomhus- samt inomhusmiljö. Vi ser att du som söker är en helt självgående snickare med god erfarenhet inom branschen med erfarenhet av bl.a. montering av fönster och dörrar. Du är pålitlig, flexibel, ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga. Du har erfarenhet av att läsa, tolka samt bygga... Visa mer
Vi på Crew 4 You söker nu erfaren snickare till spännande uppdrag för arbete på annan ort som Helsingborg, Värnamo och fler! Uppdraget innebär snickeri och montage i utomhus- samt inomhusmiljö.
Vi ser att du som söker är en helt självgående snickare med god erfarenhet inom branschen med erfarenhet av bl.a. montering av fönster och dörrar. Du är pålitlig, flexibel, ansvarstagande samt har god samarbetsförmåga.
Du har erfarenhet av att läsa, tolka samt bygga efter ritning. Du är engagerad, ordningsam och noggrann.


Start: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid, måndag- fredag
Arbetsgrad: Heltid 100%
Boende: Ingår
Du som söker behärskar svenska i tal och skrift, andra språk är meriterande.

Intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan nu! Visa mindre

Självgående snickare sökes till Australian Bygg!

Om dig: Vi på Australian Bygg söker nu en snickare till vårt härliga team! Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet och som är motiverad, arbetar bra i team och är duktig på att lösa problem. Har du ett yrkesbevis som snickare är det starkt meriterande. Du som söker bör vara både svensk- och engelsktalande då mycket av våra konversationer är på engelska. Om oss: Vi är ett snabbt växande byggföretag och arbetar med en mängd olika projekt inom entrepren... Visa mer
Om dig:
Vi på Australian Bygg söker nu en snickare till vårt härliga team! Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet och som är motiverad, arbetar bra i team och är duktig på att lösa problem. Har du ett yrkesbevis som snickare är det starkt meriterande.
Du som söker bör vara både svensk- och engelsktalande då mycket av våra konversationer är på engelska.


Om oss:
Vi är ett snabbt växande byggföretag och arbetar med en mängd olika projekt inom entreprenad, nybyggnation samt mot den privata sektorn. För rätt person finns möjligheter att växa inom organisationen för eventuella ledarroller. Vill du vara en del i vårt härliga team och samtidigt utveckla dina färdigheter, skicka oss din ansökan redan idag!


Vad kan vi erbjuda dig?
Vi tror att det är de anställda som skapar en framgångsrik organisation och därför strävar vi alltid efter att skapa den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. Rätt sökande kommer att bli försedd med en bil, stark ingångslön plus övertidsersättning. Vi letar efter någon som kan börja arbeta omgående. Skicka ditt personliga brev och CV till [email protected], tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista datum.


About you:
We at Australian Bygg are looking for a new Carpenter to join our organization. We are looking for experienced, motivated individuals who work well within a team and are great at solving problems. You have at least 3 years of work experience.


About us:
We are a rapidly growing construction company and work on a wide variety of projects. For the right person there are opportunities to grow within the organization to possible management and team leader roles. So if you’re looking to work within a fun environment while also developing your skills, send us your application!


What can we offer you?
We believe that it's the employees who create a successful organization and therefore we always strive to create the best workplace for our employees. For the right candidate a new work car will be provided with a strong starting salary, plus overtime benefits. We are looking for someone who can start immediately.


Send your cover letter and CV to [email protected] and we will contact you as soon as possible. We look forward to hearing from you! Visa mindre

Servicesnickare sökes till Göteborgsområdet

Om Kunden Nu söker vi en service-snickare för direktrekrytering, bolaget ligger lokalt i Göteborg. Arbetsbeskrivning Vi söker en erfaren snickare med minst 10 års erfarenhet samt helst 5 års erfarenhet som servicesnickare. Du ska ha en god förståelse för kvalité på arbetet som utför kontra effektivitet, vi ser också att du ska ha en god känsla för service när du arbetar för våra kunder. Detta innebär att du ska kunna ringa, planera och vara trevlig mot vå... Visa mer
Om Kunden
Nu söker vi en service-snickare för direktrekrytering, bolaget ligger lokalt i Göteborg.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en erfaren snickare med minst 10 års erfarenhet samt helst 5 års erfarenhet som servicesnickare. Du ska ha en god förståelse för kvalité på arbetet som utför kontra effektivitet, vi ser också att du ska ha en god känsla för service när du arbetar för våra kunder. Detta innebär att du ska kunna ringa, planera och vara trevlig mot våra kunder.

Förmågan för att planera och strukturera ditt arbete krävs för att lyckas i denna roll då du kommer hantera stora mängder av arbetsorder vilket kräver planering för inköp samtidigt som du har ett ansvar för ställtid.

Vi söker någon som har en god känsla för ordning och reda, samt som gillar att arbeta självständigt. Du bör ha en positiv attityd och kunna hantera digitala hjälpmedel som mail och digitala AO-system.

Om du är en erfaren snickare som vill jobba självständigt och trivs med att hantera en stor mängd arbetsorders per dag då är du den vi söker!


Utbildning och Intyg
Krav: Yrkesbevis
Meriterande: Giltiga certifikat inom heta arbeten, mobila plattformar med mera
Körkort är ett krav för denna tjänst.


Erfarenhet
För att lyckas i denna roll ser vi att du ska ha arbetat som service-snickare under minst 5 år samt med 10 års erfarenhet som snickare.

Lön och anställningsvillkor
Enligt kollektivavtal

Ansökan
A-Staffing Construction sköter rekryteringsprocessen för denna tjänst löpande, urval och intervjuer kommer att ske under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan!
Ansök till tjänsten via länken.


Startdatum
Omgående

Om oss
A-Staffing är medlemmar i Byggföretagen, Installatörsföretagen och Almega Kompetensföretagen så du kan vara säker på att du alltid har rätt anställningsvillkor och kollektivavtal. I snart 15 år har vi försett Sverige med duktiga yrkesarbetare på Byggavtalets område.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021.
Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB. Visa mindre

Två snickare sökes

Ansök    Aug 28    Kössö Bygg AB    Träarbetare/Snickare
Vi söker två snickare för varierande arbetsuppgifter inom bygg. Det är allt från totalentreprenad till mindre snickeriarbeten - alltid med fokus på hög kvalitet. Vi är ett bygg- och anläggningsföretag med basen i Göteborgs södra skärgård. Vi söker dig som vill arbeta i en unik miljö. Du känner yrkesstolthet och trivs att jobba mot privatkunder, har ett eget driv och kan ta ansvar och jobba självständigt. Vi vill att du har en bred kunskap inom yrket och at... Visa mer
Vi söker två snickare för varierande arbetsuppgifter inom bygg. Det är allt från totalentreprenad till mindre snickeriarbeten - alltid med fokus på hög kvalitet.
Vi är ett bygg- och anläggningsföretag med basen i Göteborgs södra skärgård. Vi söker dig som vill arbeta i en unik miljö. Du känner yrkesstolthet och trivs att jobba mot privatkunder, har ett eget driv och kan ta ansvar och jobba självständigt.
Vi vill att du har en bred kunskap inom yrket och att du kan bra svenska i tal och skrift. Visa mindre

Två snickare till A.S Fasad & Bygg AB i Göteborg

Ansök    Aug 25    Terminal 5 AB    Träarbetare/Snickare
A.S Fasad & Bygg är ett byggföretag i Göteborg som utför alla typer av byggnationer, både stora som små, från hela nybyggen till mindre renoveringar och specialdesignade projekt. Företaget startades redan 1998 och våra anställda har lång erfarenhet från byggnationer med alla behörigheter som krävs inom våtrum, vatten och säker el. Vi utför bl. a. ny- och tillbyggnader, takläggning, kök-/badrumsrenovering, golvläggning, målning/tapetsering, fönsterbyten sa... Visa mer
A.S Fasad & Bygg är ett byggföretag i Göteborg som utför alla typer av byggnationer, både stora som små, från hela nybyggen till mindre renoveringar och specialdesignade projekt. Företaget startades redan 1998 och våra anställda har lång erfarenhet från byggnationer med alla behörigheter som krävs inom våtrum, vatten och säker el.

Vi utför bl. a. ny- och tillbyggnader, takläggning, kök-/badrumsrenovering, golvläggning, målning/tapetsering, fönsterbyten samt erbjuder våra kunder totalentreprenader, vilket innebär att vi samordnar alla arbetsgrupper för att underlätta för er som kund då ni endast behöver ha kontakt med oss!

Är du en erfaren snickare som sätter kvalité och kundens behov först? Då är du en av dem vi söker för att förstärka vårt team på A.S Fasad & Bygg i Göteborg.

Ditt uppdrag
Byggnationerna varierar från totalentreprenader, mindre renoveringar och finsnickeri projekt som utförs i Göteborgsområdet. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att utföra olika typer av snickeriarbeten främst inomhus i våra byggnadsprojekt för både privatpersoner och företag.

Vem är du
Du har flerårig yrkeserfarenhet och utbildning som snickare eller annan liknande arbetslivserfarenhet. Då huvuddelen av dina arbetsuppgifterna sker inomhus ser vi gärna att du har erfarenhet från renoveringar av kök och våtrum.

Vi tror att du är serviceinriktad, flexibel och värdesätter kvalité i ditt arbete för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Stor vikt kommer läggas på din personliga lämplighet och hur du passar in i vårt team.

Visst låter det intressant!?
Läs mer om oss på www.asfasadobygg.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Rekryteringsassistent Malin Isaksson på Terminalen Executive and Specialist Search via e-post [email protected]

Tjänstens placeringsort är i Göteborg.

Om du är från annan ort och vill flytta till oss så hjälper vi självklart dig och din familj med dom praktiska frågorna som kan uppstå genom vårt samarbete med Terminal 5 Relocation www.terminal5.nu

Välkommen med din ansökan senast den 17 september 2023 till www.terminalen.nu/rekryteringar

Terminalen Executive and Specialist Search är inte ett bemanningsföretag och du kommer att bli anställd direkt av A.S Bygg & Fasad AB

Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller brev. Visa mindre

Träarbetare/Snickare

Hej På grund av stora projektvolymer söker vi nu två medarbetare. snickeri arbete konstruktion takarbete fönster/dörrar montering köks montering golvläggning materialhantering Kontakta oss för mer information och skicka in CV Visa mer
Hej
På grund av stora projektvolymer söker vi nu två medarbetare.
snickeri arbete
konstruktion
takarbete
fönster/dörrar montering
köks montering
golvläggning
materialhantering
Kontakta oss för mer information och skicka in CV Visa mindre

Snickare/montör Göteborg

Tillsammans med våra engagerade medarbetare skapar vi en arbetsmiljö som inspirerar till utveckling och vår målsättning är att leverera produkter och lösningar som ligger i framkant. Vi söker Dig med erfarenhet inom byggbranschen, du har god samarbets- och initiativförmåga samt är noggrann och punktlig. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att montera våra produkter på arbetsplatsen så som glasväggar och dörrmiljöer i kontor. Eftersom en viktig del i ... Visa mer
Tillsammans med våra engagerade medarbetare skapar vi en arbetsmiljö som inspirerar till utveckling och vår målsättning är att leverera produkter och lösningar som ligger i framkant.
Vi söker Dig med erfarenhet inom byggbranschen, du har god samarbets- och initiativförmåga samt är noggrann och punktlig.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att montera våra produkter på arbetsplatsen så som glasväggar och dörrmiljöer i kontor.
Eftersom en viktig del i ditt arbete är att skapa goda relationer med våra kunder så är det ett krav att du är en god kommunikatör.
Kunder kommer att vara andra byggföretag och fastighetsägare, vi arbetar inte mot privatmarknaden.
B-körkort är ett krav då resor till projekten förekommer. Anställningen avser en heltidstjänst.
Start enligt överenskommelse
Lön enligt avtal, anslutna till byggnads.
Plats Göteborg
Vi tillsätter tjänsten löpande så skicka in din ansökan idag Visa mindre

Träarbetare till Building Väst

Ansök    Aug 8    NCC AB    Träarbetare/Snickare
Har du yrkesbevis som träarbetare och skaffat dig en bred kompetens inom alla typer av husbyggnation och söker efter en roll där du får vara en del i en större organisation? Varmt välkommen med din ansökan! Hos oss på NCC söker vi nu efter ytterligare träarbetare som drivs av att arbeta i lag med stort säkerhetsfokus, just nu är vi i full gång med projekt i väst. Hos oss får du möjlighet till att arbeta i en stor variation av projekt.  Rollen som Träarbe... Visa mer
Har du yrkesbevis som träarbetare och skaffat dig en bred kompetens inom alla typer av husbyggnation och söker efter en roll där du får vara en del i en större organisation? Varmt välkommen med din ansökan!

Hos oss på NCC söker vi nu efter ytterligare träarbetare som drivs av att arbeta i lag med stort säkerhetsfokus, just nu är vi i full gång med projekt i väst. Hos oss får du möjlighet till att arbeta i en stor variation av projekt. 

Rollen som Träarbetare
I din roll som träarbetare kommer du vara en del i avdelningen Building Väst som bygger allt från badhus, sjukhus, skolor, bostäder och kontor mm. Här kommer du att få möjlighet till att utföra olika moment i varierande typer av projekt. Vill du dessutom arbeta i en större organisation som präglas av en hög säkerhetskultur och med god arbetsmiljön kommer du nog att trivas hos oss.

Din profil
För att vara framgångsrik i din roll hos oss krävs det att du har ett yrkesbevis som träarbetare eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området. Du har hunnit skaffa dig en bred kompetens då du tidigare har erfarenhet från varierande typer av projekt. Som person är du självständig och trygg i din kompetens, är noggrann och tar ett ansvar för dina uppgifter.

Du trivs i att vara en del i ett lag där du inte minst bidrar med ditt kunnande men också med en positiv attityd. Du delar, likväl som oss ett högt fokus på säkerhet och arbetsmiljö.

Ytterligare information 
Du kommer att arbeta i vår avdelning Building Väst med projekt i Göteborgsregionen med omnejd, men vi arbetar även från syd i Varberg, i öst Borås och upp till Stenungssund. Vi tillämpar 6 månaders provanställning med målsättning att den övergår till en tillsvidaretjänst. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan
Tycker du att tjänsten låter intressant? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig! När du skickar in din ansökan, får du svara på några urvalsfrågor. Du kan komplettera med ditt cv och personliga brev senare. Tillsättning av tjänsterna sker löpande. Har du frågor kring tjänsterna når du HR-Projektstöd Sören Hallberg på telefon 0703 809 735.

Ansök snarast men sista ansökningsdagen är den 10 september 2023.

Vi ser fram emot din ansökan!

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor!
På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det gäller våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i nära samarbete mellan våra medarbetare, partners och kunder.

Hos oss är du en betydande medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Du är också en viktig länk för oss att forma en bättre och mer hållbar byggprocess. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur som bygger på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och olika bakgrunder gör skillnad.

NCC - ett av Nordens ledande företag. Visa mindre

Snickare (Självgående)

Ansök    Aug 9    Werina AB    Träarbetare/Snickare
Mölnlycke Bygg & Mark AB behöver nu förstärkning i form av en duktig ,självgående snickare. Vi är i dagsläget 4st och får in mer arbeten än vi hinner med. Vi har de mesta i verktygs-väg för att kunna utföra bra arbeten och det vi saknar köper oftast in omgående för att underlätta arbetet. Vi har också tillgång till kranbil, grävmaskiner samt eget plåtslageri. I företaget råder ingen prestige utan alla strävar mot samma mål; våra kunder skall vara nöjda! Vi... Visa mer
Mölnlycke Bygg & Mark AB behöver nu förstärkning i form av en duktig ,självgående snickare. Vi är i dagsläget 4st och får in mer arbeten än vi hinner med.
Vi har de mesta i verktygs-väg för att kunna utföra bra arbeten och det vi saknar köper oftast in omgående för att underlätta arbetet.
Vi har också tillgång till kranbil, grävmaskiner samt eget plåtslageri.
I företaget råder ingen prestige utan alla strävar mot samma mål; våra kunder skall vara nöjda!
Vi söker nu en erfarna snickare och ser därför gärna att du har minst 3 års erfarenhet av lösvirkeshus, tillbyggnader, takbyten, altaner, fasader m.m. Har du erfarenhet av att räkna på arbeten så är detta meriterande.
Vi vill att du är självgående och pratar Svenska obehindrat då vi ofta har kundkontakt.
Fast anställning kommer att erbjudas om du är rätt person för jobbet Visa mindre

Snickare

Vi söker en grym snickare som har erfarenhet inom snickeri och byggbranschen . Vi söker dig med kärlek till träarbete. Du trivs med att arbeta självständig eller i team . Vi ser gärna till att du har en utbildning och att du har mer än 5 års erfarenhet inom byggbranschen. Kan du flera språk så är det ett plus. Visa mer
Vi söker en grym snickare som har erfarenhet inom snickeri och byggbranschen .
Vi söker dig med kärlek till träarbete. Du trivs med att arbeta självständig eller i team .
Vi ser gärna till att du har en utbildning och att du har mer än 5 års erfarenhet inom byggbranschen.
Kan du flera språk så är det ett plus. Visa mindre

Byta gammal trall till ny - Västra Frölunda.

Ansök    Jul 18    Veterankraft AB    Träarbetare/Snickare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag. Det kan vara alltifrån hemmafix till att exempelvis bygga en veranda.

Dina arbetsuppgifter
Byta gammal trall till ny. På balkong på övre plan ca 2,5 x 4 m, Höjd på balkongen ca 2.5 meter
Går att fira upp material om man är två veteraner
Kunden står för material, Kunden har tillgång till cirkelsåg
Tillkommer hyra av släpkärra för bortforsling av byggavfall till ÅVC

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Gipsmontör

Ansök    Aug 2    CEMV MONT AB    Träarbetare/Snickare
Arbetsplatsen är huvudsakligen i Göteborgsområdet och arbetet sker dagtid mån-fre. Vi söker dig som är praktiskt lagd, med en bakgrund inom bygg och som tidigare arbetat med just montering av gipsinnerväggar eller montage av utfackningsväggar. För att passa hos oss är det viktigt att du är noggrann och ansvarsfull i ditt dagliga arbete. Du är också självständig, ordningsam och förmåga till gott samarbete. Du ska ha god kunskap i ritningsläsning och utsät... Visa mer
Arbetsplatsen är huvudsakligen i Göteborgsområdet och arbetet sker dagtid mån-fre.
Vi söker dig som är praktiskt lagd, med en bakgrund inom bygg och som tidigare arbetat med just montering av gipsinnerväggar eller montage av utfackningsväggar.
För att passa hos oss är det viktigt att du är noggrann och ansvarsfull i ditt dagliga arbete.
Du är också självständig, ordningsam och förmåga till gott samarbete.
Du ska ha god kunskap i ritningsläsning och utsättning.
Vi har stora krav på säkerhet och att rätt utrustning används, den person vi söker delar denna uppfattning. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av utsättning, gipsmontage, isolering av väggar, montage av stomme samt montage av gipsundertak. Visa mindre

Montera pergola - Billdal

Ansök    Jul 18    Veterankraft AB    Träarbetare/Snickare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag. Det kan vara alltifrån hemmafix till att exempelvis bygga en veranda.

Dina arbetsuppgifter
Sätta upp pergola utifrån husväggen
Bygga en nivåhöjning till altanstaket
OBS kunden önskar en grov uppskattning av arbetstid
Innan start av uppdraget
Kunden står för material
Kunden tar hand om byggavfall

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Bygga ett tak (Pergola) på befintlig altan - Mölndal

Ansök    Jul 18    Veterankraft AB    Träarbetare/Snickare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag. Det kan vara alltifrån hemmafix till att exempelvis bygga en veranda.

Dina arbetsuppgifter
Bygga ett tak (Pergola) på befintlig altan
Kunden står för material
Byggavfall läggs på anvisad plats

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Bygga på staket på befintlig altan/uteplats. - Hisingen

Ansök    Jul 18    Veterankraft AB    Träarbetare/Snickare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag. Det kan vara alltifrån hemmafix till att exempelvis bygga en veranda.

Dina arbetsuppgifter
Bygga på staket på befintlig altan/uteplats.
Bilder under uppdragsinformation
Kunden står för material

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Riva gammal altan & bygga ny 100m2 - Landvetter

Ansök    Jul 18    Veterankraft AB    Träarbetare/Snickare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag. Det kan vara alltifrån hemmafix till att exempelvis bygga en veranda.

Dina arbetsuppgifter
Riva gammal altan och bygga ny på ca 100 kvm
Kunden önskar en grov uppskattning av arbetstidsåtgång
Innan start av uppdraget.
Kunden står för material
Byggavfall läggs på anvisad plats

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Servicesnickare sökes till Göteborgsområdet

Om Kunden Nu söker vi en service-snickare för direktrekrytering, bolaget ligger lokalt i Göteborg. Arbetsbeskrivning Vi söker en erfaren snickare med minst 10 års erfarenhet samt helst 5 års erfarenhet som servicesnickare. Du ska ha en god förståelse för kvalité på arbetet som utför kontra effektivitet, vi ser också att du ska ha en god känsla för service när du arbetar för våra kunder. Detta innebär att du ska kunna ringa, planera och vara trevlig mot vå... Visa mer
Om Kunden
Nu söker vi en service-snickare för direktrekrytering, bolaget ligger lokalt i Göteborg.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en erfaren snickare med minst 10 års erfarenhet samt helst 5 års erfarenhet som servicesnickare. Du ska ha en god förståelse för kvalité på arbetet som utför kontra effektivitet, vi ser också att du ska ha en god känsla för service när du arbetar för våra kunder. Detta innebär att du ska kunna ringa, planera och vara trevlig mot våra kunder.

Förmågan för att planera och strukturera ditt arbete krävs för att lyckas i denna roll då du kommer hantera stora mängder av arbetsorder vilket kräver planering för inköp samtidigt som du har ett ansvar för ställtid.

Vi söker någon som har en god känsla för ordning och reda, samt som gillar att arbeta självständigt. Du bör ha en positiv attityd och kunna hantera digitala hjälpmedel som mail och digitala AO-system.

Om du är en erfaren snickare som vill jobba självständigt och trivs med att hantera en stor mängd arbetsorders per dag då är du den vi söker!


Utbildning och Intyg
Krav: Yrkesbevis
Meriterande: Giltiga certifikat inom heta arbeten, mobila plattformar med mera
Körkort är ett krav för denna tjänst.


Erfarenhet
För att lyckas i denna roll ser vi att du ska ha arbetat som service-snickare under minst 5 år samt med 10 års erfarenhet som snickare.

Lön och anställningsvillkor
Enligt kollektivavtal

Ansökan
A-Staffing Construction sköter rekryteringsprocessen för denna tjänst löpande, urval och intervjuer kommer att ske under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan!
Ansök till tjänsten via länken.


Startdatum
Omgående

Om oss
A-Staffing är medlemmar i Byggföretagen, Installatörsföretagen och Almega Kompetensföretagen så du kan vara säker på att du alltid har rätt anställningsvillkor och kollektivavtal. I snart 15 år har vi försett Sverige med duktiga yrkesarbetare på Byggavtalets område.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021.
Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB. Visa mindre

Renovering kolonistuga - Västra Frölunda

Ansök    Jul 18    Veterankraft AB    Träarbetare/Snickare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag. Det kan vara alltifrån hemmafix till att exempelvis bygga en veranda.

Dina arbetsuppgifter
OBS kunden önskar en grov uppskattning av tidsåtgång innan start
Av uppdraget. Golvet i kolonistugan börjar svikta i ena hörnet.
Och troligen bytta brädor och reglar i delar av golvet.
Kunden står för material
Byggavfall läggs på anvisad plats

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Stoppa Scrollen - Vi har Snickarrollen!

Om dig: Vi på Australian Bygg söker nu en snickare till vårt härliga team! Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet och som är motiverad, arbetar bra i team och är duktig på att lösa problem. Har du ett yrkesbevis som snickare är det starkt meriterande. Du som söker bör vara både svensk- och engelsktalande då mycket av våra konversationer är på engelska. Om oss: Vi är ett snabbt växande byggföretag och arbetar med en mängd olika projekt inom entrepren... Visa mer
Om dig:
Vi på Australian Bygg söker nu en snickare till vårt härliga team! Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet och som är motiverad, arbetar bra i team och är duktig på att lösa problem. Har du ett yrkesbevis som snickare är det starkt meriterande.
Du som söker bör vara både svensk- och engelsktalande då mycket av våra konversationer är på engelska.


Om oss:
Vi är ett snabbt växande byggföretag och arbetar med en mängd olika projekt inom entreprenad, nybyggnation samt mot den privata sektorn. För rätt person finns möjligheter att växa inom organisationen för eventuella ledarroller. Vill du vara en del i vårt härliga team och samtidigt utveckla dina färdigheter, skicka oss din ansökan redan idag!


Vad kan vi erbjuda dig?
Vi tror att det är de anställda som skapar en framgångsrik organisation och därför strävar vi alltid efter att skapa den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. Rätt sökande kommer att bli försedd med en bil, stark ingångslön plus övertidsersättning. Vi letar efter någon som kan börja arbeta omgående. Skicka ditt personliga brev och CV till [email protected], tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista datum.


About you:
We at Australian Bygg are looking for a new Carpenter to join our organization. We are looking for experienced, motivated individuals who work well within a team and are great at solving problems. You have at least 3 years of work experience.


About us:
We are a rapidly growing construction company and work on a wide variety of projects. For the right person there are opportunities to grow within the organization to possible management and team leader roles. So if you’re looking to work within a fun environment while also developing your skills, send us your application!


What can we offer you?
We believe that it's the employees who create a successful organization and therefore we always strive to create the best workplace for our employees. For the right candidate a new work car will be provided with a strong starting salary, plus overtime benefits. We are looking for someone who can start immediately.


Send your cover letter and CV to [email protected] and we will contact you as soon as possible. We look forward to hearing from you! Visa mindre

Erfaren snickare sökes till Koncepthem Group

Vi är ett väletablerat byggföretag baserat i Göteborg, och vi är stolta över att vi levererar högkvalitativa projekt till både den privata och offentliga sektorn. Med framgång i branschen, har vi etablerat oss som en pålitlig och respekterad aktör på byggmarknaden. Vi tror på hårt arbete, noggrannhet och effektivitet och vi sätter vår personal i första hand. Jobbbeskrivning: Vi söker nu en engagerad och erfaren byggarbetare för att förstärka vårt team. D... Visa mer
Vi är ett väletablerat byggföretag baserat i Göteborg, och vi är stolta över att vi levererar högkvalitativa projekt till både den privata och offentliga sektorn. Med framgång i branschen, har vi etablerat oss som en pålitlig och respekterad aktör på byggmarknaden. Vi tror på hårt arbete, noggrannhet och effektivitet och vi sätter vår personal i första hand.


Jobbbeskrivning:
Vi söker nu en engagerad och erfaren byggarbetare för att förstärka vårt team. Den ideala kandidaten har minst 5 års erfarenhet inom byggbranschen, med god förståelse för byggprocessen, från start till slut.


Ansvarsområden:
- Genomföra diverse byggrelaterade uppgifter på plats, såsom betongarbete, snickeri, murning och mer.
- Upprätthålla säkerhetsbestämmelser på byggplatsen.
- Rapportera framsteg till arbetsledare.
- Medverka i projektplanering och tidsplanering.


Kvalifikationer:
- Minst 5 års erfarenhet i byggbranschen.
- Färdigheter i att använda olika typer av byggutrustning och verktyg.
- En stark förståelse för byggkoder och säkerhetsbestämmelser.
- Utomordentlig arbetsmoral och hållning till säkerhet på arbetsplatsen.


Vi erbjuder:
- Ett starkt, stödjande och sammanhållande team.
- Möjlighet till fortsatt utbildning och karriärutveckling.
- Konkurrenskraftig lön och förmåner.


Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av vårt framgångsrika team? Skicka då in ditt CV och personliga brev till oss senast den 30:e juli 2023.


Vi ser fram emot att höra från dig!


Adam Kasmo
Rekryteringschef
Koncepthem Group INR-snickeri AB Visa mindre

Snickare

Erfaren och självgående snickare med godkänd utbildning sökes för vila projekt omgående (villa). Ring direkt för att boka ett gemensamt möte Tel: 0709-245791 Visa mer
Erfaren och självgående snickare med godkänd utbildning sökes för vila projekt omgående (villa).


Ring direkt för att boka ett gemensamt möte
Tel: 0709-245791 Visa mindre

Byta ut förrådsdörr - Torslanda

Ansök    Jun 12    Veterankraft AB    Träarbetare/Snickare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag. Det kan vara alltifrån hemmafix till att exempelvis bygga en veranda.

Dina arbetsuppgifter
Byta ut förrådsdörr:
Komma ut och se vilket material som behövs.
Byta ut gammal förrådsdörr mot en nyinköpt.
Dörren är en utomhusdörr som är monterad i cement/betong.
Kunden står för material
Ev byggavfall läggs på anvisad plats

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Erfaren snickare

Ansök    Maj 30    Dryft Sverige AB    Träarbetare/Snickare
På Dryft jobbar målare, snickare, plattsättare, elektriker, rörmokare, tech-utvecklare, kundkoordinatorer, marknadsspecialister och många fler. Vi gör olika saker om dagarna men en sak har vi gemensamt - vi vill tillsammans förändra hantverksbranschen. Detta gör vi på Dryft genom att hela tiden utmana rådande normer och strukturer. Vi använder oss av tech och digitala arbetssätt för att förbättra både kund- och medarbetarupplevelsen och skapa nästa genera... Visa mer
På Dryft jobbar målare, snickare, plattsättare, elektriker, rörmokare, tech-utvecklare, kundkoordinatorer, marknadsspecialister och många fler. Vi gör olika saker om dagarna men en sak har vi gemensamt - vi vill tillsammans förändra hantverksbranschen.
Detta gör vi på Dryft genom att hela tiden utmana rådande normer och strukturer. Vi använder oss av tech och digitala arbetssätt för att förbättra både kund- och medarbetarupplevelsen och skapa nästa generations hantverksbolag!
Våra kunder är privatpersoner och våra projekt är allt från att hänga upp en tavla till större tillbyggnader och renoveringar, vilket medför väldigt varierande arbetsuppgifter inom byggnation!
Vem tror vi att du är?
Du känner yrkesstolthet i ditt eget arbete och trivs med att jobba med privatkunder
Du har jobbat mint 5 år som snickare mot privatmarknaden
Du värdesätter kundupplevelse av högsta kvalité, där du sätter kunden i fokus med ett varmt och professionellt bemötande
Du är utlärd snickare och har tidigare erfarenhet av att jobba mot privatkunder
Innehar B-körkort
Det är starkt meriterande om du har erfarenhet från köksmontering, större projekt (tillbyggnader, takkupor), fönsterrenoveringar och finsnickeri

Varför Dryft?
En spännande chans att vara med på en utmanande resa i ett start-up bolag där du är med och bidrar till en meningsfull vision och vårt mål att förändra hantverksbranschen på riktigt
Självklart får du en mobiltelefon med obegränsad surf, verktyg, kläder och servicebil (som du får använda i tjänsten - du utgår hemifrån och åker direkt till projekt)
Vi bryr oss om dig på riktigt! Därför erbjuder vi 10 kostnadsfria psykologsamtal/år via Mindler samt 100% betald föräldraledighet under 6 månader
Vi vill att du ska känna dig delaktig i resan vi gör ihop! Därför har alla medarbetare minst en gång per år möjlighet att investera i aktier i Dryft med hjälp av löneavdrag
Alla medarbetare har tillgång gratis gym, kostnadsfria gruppträningspass, pool och idrottshall. Vi spelar innebandy, fotboll och padel ihop varje vecka! Visa mindre

Riva gammal altan & bygga ny 100m2 - Landvetter.

Ansök    Jun 12    Veterankraft AB    Träarbetare/Snickare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag. Det kan vara alltifrån hemmafix till att exempelvis bygga en veranda.

Dina arbetsuppgifter
Riva gammal altan och bygga ny på ca 100 kvm
Kunden önskar en grov uppskattning av arbetstidsåtgång
Innan start av uppdraget.
Kunden står för material
Byggavfall läggs på anvisad plats

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Snickare sökes.

Ansök    Jun 12    Aveline AB    Träarbetare/Snickare
Aveline AB söker nu erfarna snickare för varierande arbete både mot privatkunder och storbyggen. VI ser gärna att du har ett par års erfarenhet som snickare. Du är också självgående och kan jobba bra i team. Aveline erbjuder lön enligt kollektivavtal och ett gäng härliga arbetskollegor. Är du vår nya arbetskollega? Visa mer
Aveline AB söker nu erfarna snickare för varierande arbete både mot privatkunder och storbyggen. VI ser gärna att du har ett par års erfarenhet som snickare. Du är också självgående och kan jobba bra i team. Aveline erbjuder lön enligt kollektivavtal och ett gäng härliga arbetskollegor. Är du vår nya arbetskollega? Visa mindre

Installatör av solceller ??

Svea Solar är ett av Europas största företag inom solenergi och vår vision är att "Rid the planet of fossil fuels" ?? Våra fantastiska installationsteam installerar solceller på våra privatkunders villatak och vi söker nu en installatör till vårt installationsteam i Göteborg Syd. Varmt välkommen med din ansökan! Din framtida kollega Caroline Bergman????, Installatör i vårt Västerås-team, berättar mer om rollen: ”Sen jag började som installatör här på Svea... Visa mer
Svea Solar är ett av Europas största företag inom solenergi och vår vision är att "Rid the planet of fossil fuels" ?? Våra fantastiska installationsteam installerar solceller på våra privatkunders villatak och vi söker nu en installatör till vårt installationsteam i Göteborg Syd. Varmt välkommen med din ansökan!

Din framtida kollega Caroline Bergman????, Installatör i vårt Västerås-team, berättar mer om rollen: ”Sen jag började som installatör här på Svea Solar har jag lärt mig otroligt mycket och det ger mig stora utvecklingsmöjligheter i en växande bransch. Att varje dag få bidra till en mer hållbar framtid är bara en av flera anledningar till att jag valde att börja jobba på Svea Solar. Tillsammans med mina fantastiska kollegor ser vi i teamet dagligen till att installationerna blir korrekt utförda, men också att vi har roligt tillsammans på jobbet!”

Vem är du?
Du behöver inte ha en bakgrund som installatör/montör för att lyckas hos oss - vi kommer lära dig allt på plats! Vi har vårt helt egna utbildningscenter där du som nyanställd får gå utbildningar för att du ska få alla förutsättningar att trivas och lyckas i rollen hos oss.

Vi söker dig som:

? Värdesätter teamwork och ansvarstagande
? Tycker det är spännande med solceller
? Har B-körkort för manuell bil
? Trivs med hög höjder och att vara utomhus året om - i alla väder?????????
? Behärskar svenska och engelska

Listan ovan kan kännas lång - men ingen av oss är bäst i alla kategorier. Men om du känner igen dig någorlunda i beskrivningen ovan så rekommenderar vi dig att söka!

Det är meriterande för tjänsten om du har bakgrund från en liknande roll eller bransch sedan tidigare, men det är inget krav.

Vårt erbjudande
Vi är övertygade om att solenergi är den bästa lösningen på klimatkrisen. Svea Solar grundades 2014 och då sattes målet som gäller än idag - att leda vägen mot en hållbar framtid med solenergi.

Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter för både dig som har tidigare erfarenhet från branschen men också för dig som inte har det. Vi tror på marknaden för solceller och vi vill därför investera långsiktigt i din utveckling - här kan du växa med oss!

Svea Solar erbjuder därför ett internt utbildningsprogram där du får den kunskap och erfarenhet som krävs för att bli certifierad solcellsmontör. Efter din provanställning kommer du både vara certifierad, expert på att installera solceller och redo att ta din karriär till nya höjder. ????

Vi har stort fokus på vårt arbetsmiljö- och säkerhetsarbete för att kunna erbjuda dig en trygg arbetsplats och vi har kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet (SEF). Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med fyra månaders provanställning i enlighet med vårt kollektivavtal.

Rollen som installatör
Rollen som solcellsinstallatör/montör är varierande och du kommer tillsammans med nära kollegor installera kompletta solcellsanläggningar ute på våra privatkunders villatak. Som installatör hos oss på Svea Solar är du ansiktet utåt mot kunden och du har en viktig roll i att skapa en god kundupplevelse.

I rollen ingår..

? Montage av byggnadsställningar
? Inmätning och infästning av solceller på tak
? Placering, montering och koppling av solceller
? Funktionstestning och inställning
? Efterföljning av arbetsmiljö- och säkerhetsrutiner

Vill du bli vår kollega?
Skicka då in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Rekryteringsprocessen består utav två intervjuer, bakgrundskontroll och referenstagning.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Mångfald och inkludering
Vi på Svea Solar tror att mångfald och olika erfarenheter bidrar till den kreativitet som krävs för att utveckla branschen. Vi värdesätter därför en jämn könsfördelning och vår ambition är att rekrytera medarbetare från olika bakgrunder för att representera samhället och våra kunder.

Bakgrundskontroll
I vår rekryteringsprocess gör vi bakgrundskontroller via Verifiera för att säkerställa att alla våra anställda har en bakgrund som är förenlig med Svea Solars värdegrund.

Läs mer om Svea Solar här (https://sveasolar.com/se/om-oss/).LI-AB1 Visa mindre

Snickare arbetet

Ansök    Maj 23    Renimar AB    Träarbetare/Snickare
Byggföretag söker snickare 2 st . För tak arbetet . Gjuta betongplatta. Bygga stomme. Fasadarbetet . vi erbjuder bra arbetsmiljö, hög lön , fast anställning. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Byggföretag söker snickare 2 st .
För tak arbetet .
Gjuta betongplatta.
Bygga stomme.
Fasadarbetet .
vi erbjuder bra arbetsmiljö, hög lön , fast anställning.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Australian Bygg expanderar! Snickare sökes till roliga projekt!

Om oss Vi är ett snabbt växande byggföretag och arbetar med en mängd olika projekt inom entreprenad, nybyggnation samt mot den privata sektorn. För rätt person finns möjligheter att växa inom organisationen för eventuella ledarroller. Vill du vara en del i vårt härliga team och samtidigt utveckla dina färdigheter, skicka oss din ansökan redan idag! Om dig: Vi söker dig som har mellan minst 2 års erfarenhet och som är motiverad, arbetar bra i team och är d... Visa mer
Om oss
Vi är ett snabbt växande byggföretag och arbetar med en mängd olika projekt inom entreprenad, nybyggnation samt mot den privata sektorn. För rätt person finns möjligheter att växa inom organisationen för eventuella ledarroller. Vill du vara en del i vårt härliga team och samtidigt utveckla dina färdigheter, skicka oss din ansökan redan idag!
Om dig:
Vi söker dig som har mellan minst 2 års erfarenhet och som är motiverad, arbetar bra i team och är duktig på att lösa problem. Har du ett yrkesbevis som snickare är det starkt meriterande.
Du som söker bör vara både svensk- och engelsktalande då mycket av våra konversationer är på engelska.
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi tror att det är de anställda som skapar en framgångsrik organisation och därför strävar vi alltid efter att skapa den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. Rätt sökande kommer att bli försedd med en bil, stark ingångslön plus övertidsersättning. Vi letar efter någon som kan börja arbeta omgående.
Skicka ditt personliga brev och CV till [email protected], tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista datum.
About us:
We are a rapidly growing construction company and work on a wide variety of projects. For the right person there are opportunities to grow within the organization to possible management and team leader roles. So if you’re looking to work within a fun environment while also developing your skills, send us your application!
About you:
We are looking for experienced, motivated individuals who work well within a team and are great at solving problems. Minimum level of experience is 2 years.
What can we offer you?
We believe that it's the employees who create a successful organization and therefore we always strive to create the best workplace for our employees. For the right candidate a new work car will be provided with a strong starting salary, plus overtime benefits. We are looking for someone who can start immediately.


Send your cover letter and CV to [email protected] and we will contact you as soon as possible.
We look forward to hearing from you! Visa mindre

Montera pergola - Billdal

Ansök    Maj 16    Veterankraft AB    Träarbetare/Snickare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag. Det kan vara alltifrån hemmafix till att exempelvis bygga en veranda.

Dina arbetsuppgifter
Sätta upp pergola utifrån husväggen
Bygga en nivåhöjning till altanstaket
OBS kunden önskar en grov uppskattning av arbetstid
Innan start av uppdraget
Kunden står för material
Kunden tar hand om byggavfall

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Erfarna snickare sökes till Göteborg

Ansök    Maj 17    Jovi Konsult AB    Träarbetare/Snickare
Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter likväl som byggmaterialet varierar från dag till dag. Du kommer använda modern utrustning och ingår i ett sammansvetsat team med korta beslutsvägar och högt tempo. För oss är det otroligt viktigt att vi skapar bästa tänkbara förutsättningar för dig att leverera den kvaliteten som vi står för. Du ska vara noggrann och vilja axla ansvar. Du arbetar i ett arbetslag, där ni ser styrkan i laget, vilket betyder att du ... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter likväl som byggmaterialet varierar från dag till dag.

Du kommer använda modern utrustning och ingår i ett sammansvetsat team med korta beslutsvägar och högt tempo. För oss är det otroligt viktigt att vi skapar bästa tänkbara förutsättningar för dig att leverera den kvaliteten som vi står för.

Du ska vara noggrann och vilja axla ansvar. Du arbetar i ett arbetslag, där ni ser styrkan i laget, vilket betyder att du tillsammans med laget arbetar för att nå de uppsatta målen. Arbetet genomsyras av stort fokus på kvalitet och säkerhet

Din bakgrund
Vi söker dig med erfarenhet av snickeri, om det är på hobbynivå eller professionellt är i ärlighetens namn sekundärt utan det primära är det tekniska intresset och fingerfärdigheten.

Om företaget

Kunden är en stor aktör i sin bransch och har sitt säte i Göteborg. Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan. Visa mindre

Bygga trall/altan på uteplats ca 27 kvm - Partille

Ansök    Maj 16    Veterankraft AB    Träarbetare/Snickare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag. Det kan vara alltifrån hemmafix till att exempelvis bygga en veranda.

Dina arbetsuppgifter
Bygga trall/altan på vår uteplats ca 27 kvm
Kunden står för material
OBS - kunden önskar grov uppskattning av arbetstid innan start av uppdraget

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Bygga en c:a 100kvm altan - Floda.

Ansök    Maj 16    Veterankraft AB    Träarbetare/Snickare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Bygga en c:a 100kvm altan
Med trappa/räcke
OBS kunden önskar en grov uppskattning
Av arbetstid innan start av uppdraget
Kunden står för material

Dina arbetsuppgifter
Arbeta hos privatpersoner & företag med diverse snickeriuppdrag.

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Bygga vinskydd i trädgården - ca 5 x 5 meter i vinkel - Mölndal

Ansök    Maj 16    Veterankraft AB    Träarbetare/Snickare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag. Det kan vara alltifrån hemmafix till att exempelvis bygga en veranda.

Dina arbetsuppgifter
Bygga vinskydd i trädgården - ca 5 x 5 meter i vinkel
Olika typer av underlag
Kunden står för material och eventuell hyra av maskin
OBS - Önskar en grov uppskattning av arbetstidsåtgång innan start av uppdraget

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Riva gammal altan & bygga ny 100m2 - Landvetter

Ansök    Maj 16    Veterankraft AB    Träarbetare/Snickare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag. Det kan vara alltifrån hemmafix till att exempelvis bygga en veranda.

Dina arbetsuppgifter
Riva gammal altan och bygga ny på ca 100 kvm
Kunden önskar en grov uppskattning av arbetstidsåtgång
Innan start av uppdraget.
Kunden står för material
Byggavfall läggs på anvisad plats

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Byta ut trall på en altan ca 24 kvm - Gunnilse

Ansök    Maj 16    Veterankraft AB    Träarbetare/Snickare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Vi söker snickare till korta eller längre uppdrag. Det kan vara alltifrån hemmafix till att exempelvis bygga en veranda.

Dina arbetsuppgifter
Byta ut trall på en altan ca 24 kvm
Kunden står för material
Byggavfall läggs på anvisad plats

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Servicesnickare sökes till Göteborsområdet

Om Kunden Nu söker vi en service-snickare för direktrekrytering, bolaget ligger lokalt i Göteborg. Arbetsbeskrivning Vi söker en erfaren snickare med minst 10 års erfarenhet samt helst 5 års erfarenhet som servicesnickare. Du ska ha en god förståelse för kvalité på arbetet som utför kontra effektivitet, vi ser också att du ska ha en god känsla för service när du arbetar för våra kunder. Detta innebär att du ska kunna ringa, planera och vara trevlig mot vå... Visa mer
Om Kunden
Nu söker vi en service-snickare för direktrekrytering, bolaget ligger lokalt i Göteborg.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en erfaren snickare med minst 10 års erfarenhet samt helst 5 års erfarenhet som servicesnickare. Du ska ha en god förståelse för kvalité på arbetet som utför kontra effektivitet, vi ser också att du ska ha en god känsla för service när du arbetar för våra kunder. Detta innebär att du ska kunna ringa, planera och vara trevlig mot våra kunder.

Förmågan för att planera och strukturera ditt arbete krävs för att lyckas i denna roll då du kommer hantera stora mängder av arbetsorder vilket kräver planering för inköp samtidigt som du har ett ansvar för ställtid.

Vi söker någon som har en god känsla för ordning och reda, samt som gillar att arbeta självständigt. Du bör ha en positiv attityd och kunna hantera digitala hjälpmedel som mail och digitala AO-system.

Om du är en erfaren snickare som vill jobba självständigt och trivs med att hantera en stor mängd arbetsorders per dag då är du den vi söker!


Utbildning och Intyg
Krav: Yrkesbevis
Meriterande: Giltiga certifikat inom heta arbeten, mobila plattformar med mera
Körkort är ett krav för denna tjänst.


Erfarenhet
För att lyckas i denna roll ser vi att du ska ha arbetat som service-snickare under minst 5 år samt med 10 års erfarenhet som snickare.

Lön och anställningsvillkor
Enligt kollektivavtal

Ansökan
A-Staffing Construction sköter rekryteringsprocessen för denna tjänst löpande, urval och intervjuer kommer att ske under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan!
Ansök till tjänsten via länken.


Startdatum
Omgående

Om oss
A-Staffing är medlemmar i Byggföretagen, Installatörsföretagen och Almega Kompetensföretagen så du kan vara säker på att du alltid har rätt anställningsvillkor och kollektivavtal. I snart 15 år har vi försett Sverige med duktiga yrkesarbetare på Byggavtalets område.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021.
Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB. Visa mindre

Lägga klickgolv/lister 21 kvm - Hisings Backa

Ansök    Maj 16    Veterankraft AB    Träarbetare/Snickare
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Lägga klickgolv/lister 21 kvm
Ev ta bort det befintliga golvet
Obs kunden vill ha en grov uppskatning av arbetstid
Innan start av uppdraget
Kunden står för material
Tillkommer hyra av släpkärra för
Transport av byggavfall till ÅVC

Dina arbetsuppgifter
Arbeta hos privatpersoner med diverse snickeriuppdrag.

Vem är du?
En allmänhändig och driftig veteran med stort intresse och erfarenhet av snickeri.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Snickare (Självgående)

Ansök    Apr 26    Werina AB    Träarbetare/Snickare
Mölnlycke Bygg & Mark AB behöver nu förstärkning i form av en duktig ,självgående snickare. Vi är i dagsläget 4st och får in mer arbeten än vi hinner med. Vi har de mesta i verktygs-väg för att kunna utföra bra arbeten och det vi saknar köper oftast in omgående för att underlätta arbetet. Vi har också tillgång till kranbil, grävmaskiner samt eget plåtslageri. I företaget råder ingen prestige utan alla strävar mot samma mål; våra kunder skall vara nöjda! Vi... Visa mer
Mölnlycke Bygg & Mark AB behöver nu förstärkning i form av en duktig ,självgående snickare. Vi är i dagsläget 4st och får in mer arbeten än vi hinner med.
Vi har de mesta i verktygs-väg för att kunna utföra bra arbeten och det vi saknar köper oftast in omgående för att underlätta arbetet.
Vi har också tillgång till kranbil, grävmaskiner samt eget plåtslageri.
I företaget råder ingen prestige utan alla strävar mot samma mål; våra kunder skall vara nöjda!
Vi söker nu en erfarna snickare och ser därför gärna att du har minst 3 års erfarenhet av lösvirkeshus, tillbyggnader, takbyten, altaner, fasader m.m. Har du erfarenhet av att räkna på arbeten så är detta meriterande.
Vi vill att du är självgående och pratar Svenska obehindrat då vi ofta har kundkontakt.
Fast anställning kommer att erbjudas om du är rätt person för jobbet Visa mindre

Emballagesnickare

Ansök    Maj 8    LN Personal AB    Träarbetare/Snickare
Är du duktig på att snickra och söker ett spännande nytt jobb? Nu söker vi emballagesnickare till vår samarbetspartner strax öster om Göteborg. Företaget arbetar med nyproduktion av olika typer av träkonstruktioner där dina arbetsuppgifter kommer bestå av att tillverka och konstruera träemballage utifrån kunders önskemål. Utöver är det du behjälplig i produktionen och ser till att produkten är av god kvalité för utleverans. Start: Omgående – ansök redan i... Visa mer
Är du duktig på att snickra och söker ett spännande nytt jobb? Nu söker vi emballagesnickare till vår samarbetspartner strax öster om Göteborg. Företaget arbetar med nyproduktion av olika typer av träkonstruktioner där dina arbetsuppgifter kommer bestå av att tillverka och konstruera träemballage utifrån kunders önskemål. Utöver är det du behjälplig i produktionen och ser till att produkten är av god kvalité för utleverans.

Start: Omgående – ansök redan idag
Ort: Strax utanför Göteborg
Omfattning: Heltid, mån-fre 07:00-16:00
Anställningsform: Konsultuppdrag

Din profil
Krav:
• Erfarenhet av att arbeta med verktyg
• Körkort B och tillgång till bil
• Behärska svenska flytande i tal och skrift

Vi söker dig som tidigare har arbetat med trä på något sätt då du behöver ha god materialvana. Det är också meriterande om du har arbetat utifrån ritningsläsning. Som person är du driven, positiv och samarbetsvillig.

Om LN Personal AB
LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Snickare till mindre bolag

Ansök    Apr 26    Tulover AB    Träarbetare/Snickare
Vi söker dig som är utbildad snickare och som vill jobba i mindre projekt. Vi söker dig som kan jobba brett och inte är rädd för att göra vad som krävs för att göra jobbet, även om det inte är snickeri. Alltså en god hantverkare som klarar det mesta. Som person är du arbetsam, du kommer när du ska och är inte rädd för att ta i. Jobben är i Göteborg med omnejd och det krävs att du har tillgång till bil. Visa mer
Vi söker dig som är utbildad snickare och som vill jobba i mindre projekt. Vi söker dig som kan jobba brett och inte är rädd för att göra vad som krävs för att göra jobbet, även om det inte är snickeri. Alltså en god hantverkare som klarar det mesta.
Som person är du arbetsam, du kommer när du ska och är inte rädd för att ta i.
Jobben är i Göteborg med omnejd och det krävs att du har tillgång till bil. Visa mindre

Snickare till Göteborg

Arbetsbeskrivning Vi växer och söker nu snickare till flera av våra arbetsplatser och hoppas att du vill tillhöra vårt team! Vi söker dig som har erfarenhet inom byggbranschen eller yrkesbevis. Viktigt är att du jobbar effektivt och noggrant, upprätthåller en god laganda samt representerar kunden och A-Staffing Construction. Start sker enligt överenskommelse. Ansök så snart som möjligt, vi kommer att gå igenom ansökningar löpande. Vi ser fram emot din an... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi växer och söker nu snickare till flera av våra arbetsplatser och hoppas att du vill tillhöra vårt team! Vi söker dig som har erfarenhet inom byggbranschen eller yrkesbevis. Viktigt är att du jobbar effektivt och noggrant, upprätthåller en god laganda samt representerar kunden och A-Staffing Construction.

Start sker enligt överenskommelse.

Ansök så snart som möjligt, vi kommer att gå igenom ansökningar löpande.
Vi ser fram emot din ansökan!

Utbildning och Intyg
Önskvärt: Yrkesbevis
Meriterande: Giltiga certifikat inom heta arbeten, mobila plattformar med mera

Erfarenhet
Krav: Erfarenhet från branschen

Ansökan
A-Staffing Construction sköter rekryteringsprocessen för denna tjänst löpande, urval och intervjuer kommer att ske under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan!
Ansök till tjänsten via länken.

Startdatum
Omgående

Om oss
A-Staffing är medlemmar i Byggföretagen, Installatörsföretagen och Almega Kompetensföretagen så du kan vara säker på att du alltid har rätt anställningsvillkor och kollektivavtal. I snart 15 år har vi försett Sverige med duktiga yrkesarbetare på Byggavtalets område.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

A-Staffing hette tidigare VMP Group, men namnändrades under 2021.
Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB. Visa mindre

Självgående servicesnickare

För kunds räkning söker vi nu fem servicesnickare som vill arbeta inom byggservice. Kunden är ett mellanstort byggbolag i Göteborgs-området och du kommer att arbeta inom deras avdelning för byggservice. Tillsammans med dina kollegor kommer du att utföra renoveringar, reparationer och mindre ombyggnationer.  Vi ser att du är en person som trivs med att både arbeta i grupp och självständigt då projekten varierar i storlek. Projekten kan vara allt från 1 mil... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu fem servicesnickare som vill arbeta inom byggservice.

Kunden är ett mellanstort byggbolag i Göteborgs-området och du kommer att arbeta inom deras avdelning för byggservice. Tillsammans med dina kollegor kommer du att utföra renoveringar, reparationer och mindre ombyggnationer.  Vi ser att du är en person som trivs med att både arbeta i grupp och självständigt då projekten varierar i storlek. Projekten kan vara allt från 1 miljon upp till betydligt mer. Vår kund har nyligen vunnit två större ramavtal som kommer påbörjas inom kort. Majoriteten av projekten är i Göteborgs-området. Kunden erbjuder konkurrenskraftig lön och bra förmåner i övrigt. Du kommer anställas direkt av vår kund.

Krav:
Yrkesbevis inom snickeri
Flytande svenska i tal och skrift
Körkort

Du arbetar idag inom byggservice sen flera år tillbaka och brinner för att jobba inom byggservice.

Ansök idag, urval sker löpande. Visa mindre

Formsnickare till Göteborg

Arbetsbeskrivning Vill du vara med och bygga Göteborg? Vi söker formsnickare till flera projekt både inom infrastruktur, nyproduktion av bostäder och kommersiella byggnader. Du ska ha tidigare erfarenhet av att arbeta med form antingen i lösvirke eller systemform. I denna tjänst är det självklart för dig att du levererar kvalité hela vägen samt att är trygg i att arbeta i både grupp och självständigt. Du upprätthåller en god laganda och representerar vå... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och bygga Göteborg?

Vi söker formsnickare till flera projekt både inom infrastruktur, nyproduktion av bostäder och kommersiella byggnader. Du ska ha tidigare erfarenhet av att arbeta med form antingen i lösvirke eller systemform.
I denna tjänst är det självklart för dig att du levererar kvalité hela vägen samt att är trygg i att arbeta i både grupp och självständigt. Du upprätthåller en god laganda och representerar vår samarbetspartner och A-Staffing Construction.

Start sker enligt överenskommelse.
Ansök så snart som möjligt, vi kommer att gå igenom ansökningar löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Utbildning och Intyg
Önskvärt: Yrkesbevis
Meriterande: Giltiga certifikat inom heta arbeten, mobila plattformar med mera.

Erfarenhet
Krav: Erfarenhet från branschen

Ansökan
A-Staffing Construction sköter rekryteringsprocessen för denna tjänst löpande, urval och intervjuer kommer att ske under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan!
Ansök till tjänsten via länken.

Startdatum
Omgående

Om oss
A-Staffing är medlemmar i Byggföretagen, Installatörsföretagen och Almega Kompetensföretagen så du kan vara säker på att du alltid har rätt anställningsvillkor och kollektivavtal. I snart 15 år har vi försett Sverige med duktiga yrkesarbetare på Byggavtalets område.

Som anställd på A-Staffing kan du räkna med vårt engagemang för dig, dina arbetsuppgifter och din arbetsmiljö. Vår prioritet är öppenhet och tillgänglighet samt din trivsel, hälsa och säkerhet. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Vi är även kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.
Inom kedjan verkar A-Staffing Sweden AB och A-Staffing Construction AB. Visa mindre

Snickerier, stenläggning, betongarbete

Vi behöver en snickare för byggservice i Södra av göteborg, kontrakt form blir timanställning/provanställning. Dina uppdrag blir: Byta fasad, tillläggsisolering, ytterdörrbyte, fönsterbyte, stenläggning av små ingångar, altaner, plintgrävning, blanda betong och gjuta, golvläggning, gipsning, fasadmålning m.m Visa mer
Vi behöver en snickare för byggservice i Södra av göteborg, kontrakt form blir timanställning/provanställning.
Dina uppdrag blir: Byta fasad, tillläggsisolering, ytterdörrbyte, fönsterbyte, stenläggning av små ingångar, altaner, plintgrävning, blanda betong och gjuta, golvläggning, gipsning, fasadmålning m.m Visa mindre

Snickare

Vi söker snickare med erfarenhet till ett större projekt i falköping. Vi har totalentreprenaden vilket innebär: Bygga väggar tak arbete gipsa och allt inrede Visa mer
Vi söker snickare med erfarenhet till ett större projekt i falköping.
Vi har totalentreprenaden vilket innebär:
Bygga väggar
tak arbete
gipsa
och allt inrede Visa mindre

Självgående servicesnickare

För kunds räkning söker vi nu fem servicesnickare som vill arbeta inom byggservice. Kunden är ett mellanstort byggbolag i Göteborgs-området och du kommer att arbeta inom deras avdelning för byggservice. Tillsammans med dina kollegor kommer du att utföra renoveringar, reparationer och mindre ombyggnationer.  Vi ser att du är en person som trivs med att både arbeta i grupp och självständigt då projekten varierar i storlek. Projekten kan vara allt från 1 mil... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu fem servicesnickare som vill arbeta inom byggservice.

Kunden är ett mellanstort byggbolag i Göteborgs-området och du kommer att arbeta inom deras avdelning för byggservice. Tillsammans med dina kollegor kommer du att utföra renoveringar, reparationer och mindre ombyggnationer.  Vi ser att du är en person som trivs med att både arbeta i grupp och självständigt då projekten varierar i storlek. Projekten kan vara allt från 1 miljon upp till betydligt mer. Vår kund har nyligen vunnit två större ramavtal som kommer påbörjas inom kort. Majoriteten av projekten är i Göteborgs-området. Kunden erbjuder konkurrenskraftig lön och bra förmåner i övrigt. Du kommer anställas direkt av vår kund.

Krav:
Yrkesbevis inom snickeri
Flytande svenska i tal och skrift
Körkort

Du arbetar idag inom byggservice sen flera år tillbaka och brinner för att jobba inom byggservice.

Ansök idag, urval sker löpande. Visa mindre

Självgående servicesnickare

För kunds räkning söker vi nu fem servicesnickare som vill arbeta inom byggservice. Kunden är ett mellanstort byggbolag i Göteborgs-området och du kommer att arbeta inom deras avdelning för byggservice. Tillsammans med dina kollegor kommer du att utföra renoveringar, reparationer och mindre ombyggnationer.  Vi ser att du är en person som trivs med att både arbeta i grupp och självständigt då projekten varierar i storlek. Projekten kan vara allt från 1 mil... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu fem servicesnickare som vill arbeta inom byggservice.

Kunden är ett mellanstort byggbolag i Göteborgs-området och du kommer att arbeta inom deras avdelning för byggservice. Tillsammans med dina kollegor kommer du att utföra renoveringar, reparationer och mindre ombyggnationer.  Vi ser att du är en person som trivs med att både arbeta i grupp och självständigt då projekten varierar i storlek. Projekten kan vara allt från 1 miljon upp till betydligt mer. Vår kund har nyligen vunnit två större ramavtal som kommer påbörjas inom kort. Majoriteten av projekten är i Göteborgs-området. Kunden erbjuder konkurrenskraftig lön och bra förmåner i övrigt. Du kommer anställas direkt av vår kund.

Krav:
Yrkesbevis inom snickeri
Flytande svenska i tal och skrift
Körkort

Du arbetar idag inom byggservice sen flera år tillbaka och brinner för att jobba inom byggservice.

Ansök idag, urval sker löpande. Visa mindre