Lediga jobb AU Utbildning AB i Göteborg

Se alla lediga jobb från AU Utbildning AB i Göteborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Göteborg som finns inom det yrket.

Komvuxlärare i matematik och/eller programmering

Plats: Göteborg Om oss Arena Utbildning är en ledande aktör inom vuxenutbildning och kompetensutveckling, med fokus på att ge elever de verktyg de behöver för att lyckas i sina karriärer. Vi erbjuder både distansutbildning och närlärande för att möta behoven hos våra studenter och arbetsmarknaden. Tjänstebeskrivning Vi söker en legitimerad lärare i matematik och eller programmering som vill vara en del av vårt dynamiska team i Göteborg. Du kommer att a... Visa mer
Plats: Göteborg


Om oss
Arena Utbildning är en ledande aktör inom vuxenutbildning och kompetensutveckling, med fokus på att ge elever de verktyg de behöver för att lyckas i sina karriärer. Vi erbjuder både distansutbildning och närlärande för att möta behoven hos våra studenter och arbetsmarknaden.


Tjänstebeskrivning
Vi söker en legitimerad lärare i matematik och eller programmering som vill vara en del av vårt dynamiska team i Göteborg.
Du kommer att arbeta på plats i våra lokaler.


Arbetsuppgifter
Planera och genomföra undervisning i matematik och/eller programmering.
Ge stöd och vägledning till elever, både individuellt och i grupp. Bedöma och följa upp elevernas utveckling och resultat. Samarbeta med kollegor och bidra till en positiv lärmiljö. Delta i utvecklingsarbete för att förbättra och anpassa kursinnehåll.
Kvalifikationer
Legitimerad och behörig inom matematik, programmering eller relaterade områden.
Erfarenhet av undervisning, gärna inom vuxenutbildning. Pedagogisk insikt och förmåga att anpassa undervisningen efter elevernas behov. Erfarenhet av distansundervisning och digitala undervisningsverktyg är meriterande.
Goda kommunikations- och samarbetsförmågor. Flexibilitet och anpassningsförmåga i en föränderlig arbetsmiljö.
Vi erbjuder
En stimulerande och utvecklande arbetsmiljö med kompetenta kollegor. Möjlighet att påverka och utveckla utbildningsinnehåll. Kompetensutveckling och fortbildning.


Ansökan
Skicka din ansökan med BEHÖRIGHETSFÖRTECKNING CV och personligt brev till [email protected]


För frågor om tjänsten, kontakta Outi Tammi [email protected]


Arena Utbildning ser fram emot att välkomna dig till vårt team och tillsammans bidra till våra elevers framgång! Visa mindre

Kurator till Vuxenutbildning

Ansök    Maj 23    AU Utbildning AB    Kurator
Kurator till Arena Utbildning i Göteborg Är du engagerad i att stödja vuxna elever i deras utbildningsresa? Vill du vara en del av ett dynamiskt team som arbetar för att skapa positiva förändringar? Då kan du vara den vi söker! Om Arena Utbildning Arena Utbildning är en av Sveriges ledande utbildningsanordnare med fokus på att skapa möjligheter för människor genom utbildning. Vi erbjuder utbildningar inom flera olika områden och arbetar kontinuerligt för a... Visa mer
Kurator till Arena Utbildning i Göteborg
Är du engagerad i att stödja vuxna elever i deras utbildningsresa? Vill du vara en del av ett dynamiskt team som arbetar för att skapa positiva förändringar? Då kan du vara den vi söker!
Om Arena Utbildning Arena Utbildning är en av Sveriges ledande utbildningsanordnare med fokus på att skapa möjligheter för människor genom utbildning. Vi erbjuder utbildningar inom flera olika områden och arbetar kontinuerligt för att utveckla och förbättra våra verksamheter. Vår vision är att alla ska ha möjlighet att nå sin fulla potential genom utbildning och kompetensutveckling.
Om tjänsten Arena Utbildning söker en engagerad och erfaren kurator till vår Komvux-verksamhet på vår nya skola i Göteborg. Som kurator hos oss kommer du att spela en central roll i att stödja våra vuxna elever genom att erbjuda rådgivning och stöd, samt arbeta förebyggande för att främja deras studieresultat och välmående.
Arbetsuppgifter
Genomföra gruppaktiviteter och workshops om motivation stresshantering, studieteknik och andra relevanta ämnen.
Erbjuda individuella stödsamtal till elever som behöver hjälp med personliga eller studie-relaterade utmaningar med fokus på slutförande av studier.
Samarbeta med lärare och skolledning för att skapa en trygg och stödjande studiemiljö.
Utveckla och implementera förebyggande insatser för att främja psykisk hälsa och välmående bland eleverna.
Delta i elevhälsoteam och arbetslag och samverka med externa aktörer som socialtjänst och psykiatri vid behov.
Dokumentera och följa upp elevärenden enligt gällande riktlinjer och sekretessbestämmelser.

Kvalifikationer
Socionomexamen eller annan relevant högskoleutbildning.
Erfarenhet av kurativt arbete, gärna inom vuxenutbildning.
God förmåga att kommunicera och bygga förtroendefulla relationer med elever och kollegor.
Kunskap om och erfarenhet av att arbeta med människor från olika kulturer och med olika livserfarenheter.
Förmåga att arbeta självständigt och i team.
Erfarenhet av dokumentation och uppföljning av elevärenden.

Personliga egenskaper
Empatisk och lyhörd med starkt engagemang för att stötta elever.
Lösningsorienterad med god förmåga att hantera stress och konflikter.
Flexibel och anpassningsbar till olika situationer och behov.
Initiativrik och proaktiv i att utveckla nya arbetssätt och insatser.

Vi erbjuder
En stimulerande arbetsmiljö med kompetenta och engagerade kollegor.
Möjlighet till fortbildning och kompetensutveckling.
Ett meningsfullt arbete där du gör skillnad i elevers liv.

Ansökan Vänligen skicka din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Kontaktperson För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande rektor Outi Tammi e-post [email protected]
Välkommen med din ansökan och bli en del av vårt team på Arena Utbildning i Göteborg! Visa mindre

Administratör inom Vuxenutbildning

Ansök    Apr 23    AU Utbildning AB    Utbildningsassistent
Arena Utbildning är ett utbildningsföretag som bedriver vuxenutbildning på uppdrag av drygt 80 kommuner, Arbetsförmedlingen, Yrkeshögskola samt privata företag/arbetsgivare, där vi skräddarsyr utbildningar så att de matchar specifika behov på arbetsmarknaden. Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar, exempelvis yrkesutbildning inom Vård och omsorg, Barn och fritid, Lager och logistik, Hotell och turism, samt svenska för invandrare, grundläggande och gym... Visa mer
Arena Utbildning är ett utbildningsföretag som bedriver vuxenutbildning på uppdrag av drygt 80 kommuner, Arbetsförmedlingen, Yrkeshögskola samt privata företag/arbetsgivare, där vi skräddarsyr utbildningar så att de matchar specifika behov på arbetsmarknaden. Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar, exempelvis yrkesutbildning inom Vård och omsorg, Barn och fritid, Lager och logistik, Hotell och turism, samt svenska för invandrare, grundläggande och gymnasiala teoretiska kurser. Vi arbetar både med klassrum, flex och distansutbildningar. Vi finns etablerade över hela Sverige.
Tillsammans med oss på Arena Utbildning är du med och bygger framtidens vuxenutbildning. Du har engagemang och drivkraft att vara med och utveckla och expandera Arena Utbildning inom dina ansvarsområden, samt skapa de bästa tänkbara förutsättningar för att våra elever ska nå sina mål. Det innebär att du har god samarbetsförmåga, ett coachande förhållningssätt och är intresserad av att arbeta i en mångkulturell miljö.
Vi söker en engagerad och initiativrik utbildningsadministratör med god organisationsförmåga och stor datorvana. Du kommer att ingå i vår elev och kundsupport, som leds av rektor/teamledare. Vi ser att du har erfarenhet av vuxenutbildning och elevadministration, har du tidigare arbetat med olika system är detta meriterande. Du har ett gediget intresse för människor, har stort tålamod och tycker om att ge god service. Du har god simultanförmåga och kan arbeta både självständigt och i grupp. Då vi periodvis har ett ökat tryck krävs det att du är stresstålig och har förmågan att prioritera. Du är den trygga länken för våra elever, lärare och kunder.
Arena Utbildning har avtal med flertalet kommuner vilket ställer höga krav på administrationen. Rutiner och arbetssätt varierar och det är en mängd regler och deadlines att ha koll på. I arbetet ingår också elevregistrering, betygshantering, närvarorapportering och frågor gällande CSN.
Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande arbetsplats, där du har stora möjligheter att påverka och lägga upp ditt arbete tillsammans med dina kollegor.
Elev och kundsupporten är hjärtat i verksamheten, varför vi gärna ser att du tar egna initiativ och arbetet innebär ett stort ansvar. Du kommer att ha en mycket viktig roll i organisationen och kommer att vara delaktig i att utveckla vår framtida verksamhet. Vi hoppas att du vill vara med och utveckla framtidens utbildning!
Krav/Kvalifikationer
Utbildning inom administration eller flera års erfarenhet av administration
Fördjupade kunskaper inom Officepaketet
Serviceinriktad
Ett plus är om du tidigare arbetat med liknande uppgifter inom skoladministration
Meriterande är om du har erfarenhet och är van att arbeta i olika administrativa system som Alvis, Freja, Open 24 med flera.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Placering på vår skola i Göteborg.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

APL - samordnare

Arena Utbildning är ett utbildningsföretag som bedriver vuxenutbildning på uppdrag av drygt 70 kommuner, Arbetsförmedlingen, Yrkeshögskola samt privata företag/arbetsgivare, där vi skräddarsyr utbildningar så att de matchar specifika behov på arbetsmarknaden. Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar, exempelvis yrkesutbildning inom Vård och omsorg, Barn och fritid, Lager och logistik, Försäljning och service, Hotell och turism och IT. Arena Utbildning ä... Visa mer
Arena Utbildning är ett utbildningsföretag som bedriver vuxenutbildning på uppdrag av drygt 70 kommuner, Arbetsförmedlingen, Yrkeshögskola samt privata företag/arbetsgivare, där vi skräddarsyr utbildningar så att de matchar specifika behov på arbetsmarknaden. Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar, exempelvis yrkesutbildning inom Vård och omsorg, Barn och fritid, Lager och logistik, Försäljning och service, Hotell och turism och IT.
Arena Utbildning är i ett expansivt skede. Vi får fler elever och fler medarbetare. Tillsammans med oss är du med och bygger framtidens vuxenutbildning. Du har engagemang och drivkraft att vara med och utveckla och expandera Arena Utbildning inom dina ansvarsområden, samt skapa de bästa tänkbara förutsättningar för att våra elever ska nå sina mål. Det innebär att du har god samarbetsförmåga, ett coachande förhållningssätt och är intresserad av att arbeta i en mångkulturell miljö.
Vår APL samordnare kommer inom kort gå på tjänstledighet och vi söker nu en ersättare på ett vikariat om ca 1 år.
Vi söker en kompetent och excellent APL-ansvarig (arbetsplatsförlagt lärande) dedikerad sitt uppdrag. Du som arbetar med APL ansvarar för alla förberedelser inför APL, arbetet under och efter APL-perioderna. Över året ligger ett flertal APL-perioder utplacerade och du ser till att alltid ligga steget före för att säkerställa god kvalitet för våra elever, lärarna, samarbetspartners, handledare och chefer såväl internt som externt.
Du är en mycket noggrann person som tycker om att arbeta med människor, ge god service, se möjligheter. Du vill även vara med och förbättra och utveckla vår verksamhet och bidra till våra elevers måluppfyllelse. I ditt arbete bidrar du till att förbättra och förstärka skolans samverkan med arbetsplatser, branschråd, lokalt programråd, Vård- och omsorgscollege med flera, samt utvecklar och säkerställer hög kvalitet inom det arbetsplatsförlagda lärandet.
Uppdraget som APL-ansvarig är föränderligt och det blir inte alltid som det var planerat från början. Att du är flexibel, tillmötesgående, tar initiativ och samarbetar med dina kollegor är en självklarhet.
Du är den trygga länken mellan skolan - elev/lärare - APL-plats.
I tjänsten ingår
· Helhetsansvar för APL-verksamheten
· Anskaffning av APL- samt praktikplatser
· Ansvara för alla förberedelser inför APL/praktik
· Ordna med all dokumentation tillhörande APL-platserna
· Samla in omdömen och dokumentation från APL-platserna
· Ha löpande kontakt med skolans alla samverkanspartners, samt delta i externa möten angående APL
· Delta i interna möten med lärare och skolledning
Över året ligger ett flertal APL-perioder utplacerade och du ser till att alltid ligga steget före för att säkerställa god kvalitet för våra elever, lärarna, samarbetspartners, handledare och chefer såväl internt som externt.
Har du erfarenhet av vuxenutbildning samt goda kontakter med näringsliv och offentlig sektor är det meriterande.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lärare i SVA/SVE/ENG

Lärare i SVE/SVA/ENG till Arena Utbildning sökes. Tjänsten innebär arbete på plats på kontoret i Göteborg, men du tillhör distansutbildningen. Arena Utbildning är ett utbildningsföretag som bedriver vuxenutbildning på uppdrag av drygt 70 kommuner, Arbetsförmedlingen, Yrkeshögskola samt privata företag/arbetsgivare, där vi skräddarsyr utbildningar så att de matchar specifika behov på arbetsmarknaden. Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar, exempelvis y... Visa mer
Lärare i SVE/SVA/ENG till Arena Utbildning sökes.
Tjänsten innebär arbete på plats på kontoret i Göteborg, men du tillhör distansutbildningen.
Arena Utbildning är ett utbildningsföretag som bedriver vuxenutbildning på uppdrag av drygt 70 kommuner, Arbetsförmedlingen, Yrkeshögskola samt privata företag/arbetsgivare, där vi skräddarsyr utbildningar så att de matchar specifika behov på arbetsmarknaden. Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar, exempelvis yrkesutbildning inom Vård och omsorg, Barn och fritid, Lager och logistik, Tandsköterska, samt Svenska för invandrare, grundläggande och gymnasiala teoretiska kurser.
Arena Utbildning växer och vi behöver nu förstärkning. Tillsammans med oss på Arena Utbildning är du med och bygger framtidens vuxenutbildning. Du har engagemang och drivkraft att vara med och utveckla och expandera Arena Utbildning inom dina ansvarsområden, samt skapa de bästa tänkbara förutsättningar för att våra elever ska nå sina mål. Det innebär att du har god samarbetsförmåga, ett coachande förhållningssätt och är intresserad av att arbeta i en mångkulturell miljö.
Som språklärare spelar du en mycket viktig roll i vår organisation, då språket är nyckeln till att våra elever ska lyckas i kommande studier, yrkes-, och samhällsliv. Du kommer att ingå i ett kompetent lärarlag med engagerade kollegor. På lokal och nationell nivå pågår utvecklingsarbete inom bland annat digitalisering, pedagogik, metodik, didaktik.
Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande arbetsplats, där du har stora möjligheter att påverka och lägga upp ditt arbete tillsammans med dina kollegor.
Vi söker dig som
· Brinner för att motivera och engagera dina elever
· Har drivkraft och vilja att vara med och utveckla vår verksamhet
· Skapar de bästa tänkbara förutsättningarna för att våra elever ska nå sina mål
· Har god samarbetsförmåga och ett coachande/validerande förhållningssätt
· Vill arbeta i en mångkulturell miljö
Kravspecifikation
· Behörig lärare i Svenska / Engelska
· Datorvana och erfarenhet av att arbeta med digital lärplattform
· Erfarenhet av vuxenutbildning
Kan du hantera andra ämnen är det meriterande.
Anställningen är ett vikariat from 1 Mars under 6 månader. För rätt person finns möjlighet till fortsatt anställning.
OBS! Ansökan ska ske med bevis på att du är behörig lärare + CV + personligt brev.
Välkommen med din ansökan!?
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Administratör inom Vuxenutbildning

Ansök    Jan 19    AU Utbildning AB    Utbildningsassistent
Arena Utbildning är ett utbildningsföretag som bedriver vuxenutbildning på uppdrag av drygt 80 kommuner, Arbetsförmedlingen, Yrkeshögskola samt privata företag/arbetsgivare, där vi skräddarsyr utbildningar så att de matchar specifika behov på arbetsmarknaden. Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar, exempelvis yrkesutbildning inom Vård och omsorg, Barn och fritid, Lager och logistik, Hotell och turism, samt svenska för invandrare, grundläggande och gym... Visa mer
Arena Utbildning är ett utbildningsföretag som bedriver vuxenutbildning på uppdrag av drygt 80 kommuner, Arbetsförmedlingen, Yrkeshögskola samt privata företag/arbetsgivare, där vi skräddarsyr utbildningar så att de matchar specifika behov på arbetsmarknaden. Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar, exempelvis yrkesutbildning inom Vård och omsorg, Barn och fritid, Lager och logistik, Hotell och turism, samt svenska för invandrare, grundläggande och gymnasiala teoretiska kurser. Vi arbetar både med klassrum, flex och distansutbildningar. Vi finns etablerade över hela Sverige.
Tillsammans med oss på Arena Utbildning är du med och bygger framtidens vuxenutbildning. Du har engagemang och drivkraft att vara med och utveckla och expandera Arena Utbildning inom dina ansvarsområden, samt skapa de bästa tänkbara förutsättningar för att våra elever ska nå sina mål. Det innebär att du har god samarbetsförmåga, ett coachande förhållningssätt och är intresserad av att arbeta i en mångkulturell miljö.
Vi söker en engagerad och initiativrik utbildningsadministratör med god organisationsförmåga och stor datorvana. Du kommer att ingå i vår elev och kundsupport, som leds av rektor/teamledare. Vi ser att du har erfarenhet av vuxenutbildning och elevadministration, har du tidigare arbetat med olika system är detta meriterande. Du har ett gediget intresse för människor, har stort tålamod och tycker om att ge god service. Du har god simultanförmåga och kan arbeta både självständigt och i grupp. Då vi periodvis har ett ökat tryck krävs det att du är stresstålig och har förmågan att prioritera. Du är den trygga länken för våra elever, lärare och kunder.
Arena Utbildning har avtal med flertalet kommuner vilket ställer höga krav på administrationen. Rutiner och arbetssätt varierar och det är en mängd regler och deadlines att ha koll på. I arbetet ingår också elevregistrering, betygshantering, närvarorapportering och frågor gällande CSN.
Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande arbetsplats, där du har stora möjligheter att påverka och lägga upp ditt arbete tillsammans med dina kollegor.
Elev och kundsupporten är hjärtat i verksamheten, varför vi gärna ser att du tar egna initiativ och arbetet innebär ett stort ansvar. Du kommer att ha en mycket viktig roll i organisationen och kommer att vara delaktig i att utveckla vår framtida verksamhet. Vi hoppas att du vill vara med och utveckla framtidens utbildning!
Krav/Kvalifikationer
Utbildning inom administration eller flera års erfarenhet av administration
Fördjupade kunskaper inom Officepaketet
Serviceinriktad
Ett plus är om du tidigare arbetat med liknande uppgifter inom skoladministration
Meriterande är om du har erfarenhet och är van att arbeta i olika administrativa system som Alvis, Freja, Open 24 med flera.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi strävar efter en jämlik arbetsplats och ser gärna manliga sökande. Har du dessutom ett annat språk så är det ett plus. Placering i Göteborg.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distanslärare i svenska som andraspråk till Arena Utbildning

Ansök    Jul 16    AU Utbildning AB    Lärare i gymnasiet
Distanslärare vuxenutbildning, till Arena Utbildning Arena Utbildning är ett utbildningsföretag som bedriver vuxenutbildning på uppdrag av drygt 70 kommuner, Arbetsförmedlingen, Yrkeshögskola samt privata företag/arbetsgivare, där vi skräddarsyr utbildningar så att de matchar specifika behov på arbetsmarknaden. Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar, exempelvis yrkesutbildning inom Vård och omsorg, Barn och fritid, Lager och logistik, Hotell och turi... Visa mer
Distanslärare vuxenutbildning, till Arena Utbildning
Arena Utbildning är ett utbildningsföretag som bedriver vuxenutbildning på uppdrag av drygt 70 kommuner, Arbetsförmedlingen, Yrkeshögskola samt privata företag/arbetsgivare, där vi skräddarsyr utbildningar så att de matchar specifika behov på arbetsmarknaden. Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar, exempelvis yrkesutbildning inom Vård och omsorg, Barn och fritid, Lager och logistik, Hotell och turism, Tandsköterska, samt Svenska för invandrare, grundläggande och gymnasiala teoretiska kurser.
Vi söker behöriga lärare i SVA .
Tillsammans med oss på Arena Utbildning är du med och bygger framtidens vuxenutbildning. Du har engagemang och drivkraft att vara med och utveckla och expandera Arena Utbildning inom dina ansvarsområden, samt skapa de bästa tänkbara förutsättningar för att våra elever ska nå sina mål. Det innebär att du har god samarbetsförmåga, ett coachande förhållningssätt och är intresserad av att arbeta i en mångkulturell miljö.
Som lärare spelar du en mycket viktig roll i vår organisation, då språket och grundläggande kunskap är nyckeln till att våra elever ska lyckas i kommande studier, yrkes-, och samhällsliv. Du kommer att ingå i ett kompetent lärarlag med engagerade kollegor. På lokal och nationell nivå pågår utvecklingsarbete inom bland annat digitalisering, pedagogik, metodik, didaktik.
Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande arbetsplats, där du har stora möjligheter att påverka och lägga upp ditt arbete tillsammans med dina kollegor.
Vi söker dig som
· Brinner för att motivera och engagera dina elever
· Har drivkraft och vilja att vara med och utveckla distanskurser
· Skapa de bästa tänkbara förutsättningar för att våra elever ska nå sina mål
· Vill arbeta i en mångkulturell miljö
Kravspecifikation
· Behörig och legitimerad lärare i SVA
Meriterande
· Datorvana och erfarenhet av att arbeta med digital lärplattform
· Erfarenhet av vuxenutbildning


Intervjuarna sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

APL - samordnare

Arena Utbildning är ett utbildningsföretag som bedriver vuxenutbildning på uppdrag av drygt 70 kommuner, Arbetsförmedlingen, Yrkeshögskola samt privata företag/arbetsgivare, där vi skräddarsyr utbildningar så att de matchar specifika behov på arbetsmarknaden. Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar, exempelvis yrkesutbildning inom Vård och omsorg, Barn och fritid, Lager och logistik, Hotell och turism, Tandsköterska, samt Svenska för invandrare, grundl... Visa mer
Arena Utbildning är ett utbildningsföretag som bedriver vuxenutbildning på uppdrag av drygt 70 kommuner, Arbetsförmedlingen, Yrkeshögskola samt privata företag/arbetsgivare, där vi skräddarsyr utbildningar så att de matchar specifika behov på arbetsmarknaden. Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar, exempelvis yrkesutbildning inom Vård och omsorg, Barn och fritid, Lager och logistik, Hotell och turism, Tandsköterska, samt Svenska för invandrare, grundläggande och gymnasiala teoretiska kurser.
Arena Utbildning är i ett expansivt skede. Vi får fler elever och fler medarbetare. Tillsammans med oss är du med och bygger framtidens vuxenutbildning. Du har engagemang och drivkraft att vara med och utveckla och expandera Arena Utbildning inom dina ansvarsområden, samt skapa de bästa tänkbara förutsättningar för att våra elever ska nå sina mål. Det innebär att du har god samarbetsförmåga, ett coachande förhållningssätt och är intresserad av att arbeta i en mångkulturell miljö.
Vi söker nu en kompetent och excellent APL-ansvarig (arbetsplatsförlagt lärande) dedikerad sitt uppdrag. Du som arbetar med APL ansvarar för alla förberedelser inför APL, arbetet under och efter APL-perioderna. Över året ligger ett flertal APL-perioder utplacerade och du ser till att alltid ligga steget före för att säkerställa god kvalitet för våra elever, lärarna, samarbetspartners, handledare och chefer såväl internt som externt.
Du är en mycket noggrann person som tycker om att arbeta med människor, ge god service, se möjligheter. Du vill även vara med och förbättra och utveckla vår verksamhet och bidra till våra elevers måluppfyllelse. I ditt arbete bidrar du till att förbättra och förstärka skolans samverkan med arbetsplatser, branschråd, lokalt programråd, Vård- och omsorgscollege med flera, samt utvecklar och säkerställer hög kvalitet inom det arbetsplatsförlagda lärandet.
Uppdraget som APL-ansvarig är föränderligt och det blir inte alltid som det var planerat från början. Att du är flexibel, tillmötesgående, tar initiativ och samarbetar med dina kollegor är en självklarhet.
Du är den trygga länken mellan skolan - elev/lärare - APL-plats.
I tjänsten ingår
· Helhetsansvar för APL-verksamheten
· Anskaffning av APL- samt praktikplatser
· Ansvara för alla förberedelser inför APL/praktik
· Ordna med all dokumentation tillhörande APL-platserna
· Samla in omdömen och dokumentation från APL-platserna
· Ha löpande kontakt med skolans alla samverkanspartners, samt delta i externa möten angående APL
· Delta i interna möten med lärare och skolledning
Över året ligger ett flertal APL-perioder utplacerade och du ser till att alltid ligga steget före för att säkerställa god kvalitet för våra elever, lärarna, samarbetspartners, handledare och chefer såväl internt som externt.
Har du erfarenhet av vuxenutbildning samt goda kontakter med näringsliv och offentlig sektor är det meriterande.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distanslärare till Arena Utbildning

Ansök    Nov 22    AU Utbildning AB    Lärare i gymnasiet
Distanslärare vuxenutbildning, till Arena Utbildning Arena Utbildning är ett utbildningsföretag som bedriver vuxenutbildning på uppdrag av drygt 70 kommuner, Arbetsförmedlingen, Yrkeshögskola samt privata företag/arbetsgivare, där vi skräddarsyr utbildningar så att de matchar specifika behov på arbetsmarknaden. Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar, exempelvis yrkesutbildning inom Vård och omsorg, Barn och fritid, Lager och logistik, Hotell och turi... Visa mer
Distanslärare vuxenutbildning, till Arena Utbildning
Arena Utbildning är ett utbildningsföretag som bedriver vuxenutbildning på uppdrag av drygt 70 kommuner, Arbetsförmedlingen, Yrkeshögskola samt privata företag/arbetsgivare, där vi skräddarsyr utbildningar så att de matchar specifika behov på arbetsmarknaden. Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar, exempelvis yrkesutbildning inom Vård och omsorg, Barn och fritid, Lager och logistik, Hotell och turism, Tandsköterska, samt Svenska för invandrare, grundläggande och gymnasiala teoretiska kurser.
Vi söker behöriga lärare i ämnena:
Franska
Svenska som andraspråk
Svenska
Programmering
Datorteknik
Webbutveckling
Matematik/Fysik
Tillsammans med oss på Arena Utbildning är du med och bygger framtidens vuxenutbildning. Du har engagemang och drivkraft att vara med och utveckla och expandera Arena Utbildning inom dina ansvarsområden, samt skapa de bästa tänkbara förutsättningar för att våra elever ska nå sina mål. Det innebär att du har god samarbetsförmåga, ett coachande förhållningssätt och är intresserad av att arbeta i en mångkulturell miljö.
Som lärare spelar du en mycket viktig roll i vår organisation, då språket och grundläggande kunskap är nyckeln till att våra elever ska lyckas i kommande studier, yrkes-, och samhällsliv. Du kommer att ingå i ett kompetent lärarlag med engagerade kollegor. På lokal och nationell nivå pågår utvecklingsarbete inom bland annat digitalisering, pedagogik, metodik, didaktik.
Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande arbetsplats, där du har stora möjligheter att påverka och lägga upp ditt arbete tillsammans med dina kollegor.
Vi söker dig som
· Brinner för att motivera och engagera dina elever
· Har drivkraft och vilja att vara med och utveckla distanskurser
· Skapa de bästa tänkbara förutsättningar för att våra elever ska nå sina mål
· Vill arbeta i en mångkulturell miljö
Kravspecifikation
· Behörig och legitimerad lärare i Franska/svenska som andraspråk/svenska/programmering/datorteknik/webbutveckling/matematik/fysik
Meriterande
· Datorvana och erfarenhet av att arbeta med digital lärplattform
· Erfarenhet av vuxenutbildning


Intervjuarna sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distanslärare SFI/SVA till Arena Utbildning

Ansök    Maj 31    AU Utbildning AB    Lärare i gymnasiet
Distanslärare vuxenutbildning, till Arena Utbildning Arena Utbildning är ett utbildningsföretag som bedriver vuxenutbildning på uppdrag av drygt 70 kommuner, Arbetsförmedlingen, Yrkeshögskola samt privata företag/arbetsgivare, där vi skräddarsyr utbildningar så att de matchar specifika behov på arbetsmarknaden. Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar, exempelvis yrkesutbildning inom Vård och omsorg, Barn och fritid, Lager och logistik, Hotell och turi... Visa mer
Distanslärare vuxenutbildning, till Arena Utbildning
Arena Utbildning är ett utbildningsföretag som bedriver vuxenutbildning på uppdrag av drygt 70 kommuner, Arbetsförmedlingen, Yrkeshögskola samt privata företag/arbetsgivare, där vi skräddarsyr utbildningar så att de matchar specifika behov på arbetsmarknaden. Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar, exempelvis yrkesutbildning inom Vård och omsorg, Barn och fritid, Lager och logistik, Hotell och turism, Tandsköterska, samt Svenska för invandrare, grundläggande och gymnasiala teoretiska kurser.
Vi söker behöriga lärare i SVA .
Tillsammans med oss på Arena Utbildning är du med och bygger framtidens vuxenutbildning. Du har engagemang och drivkraft att vara med och utveckla och expandera Arena Utbildning inom dina ansvarsområden, samt skapa de bästa tänkbara förutsättningar för att våra elever ska nå sina mål. Det innebär att du har god samarbetsförmåga, ett coachande förhållningssätt och är intresserad av att arbeta i en mångkulturell miljö.
Som lärare spelar du en mycket viktig roll i vår organisation, då språket och grundläggande kunskap är nyckeln till att våra elever ska lyckas i kommande studier, yrkes-, och samhällsliv. Du kommer att ingå i ett kompetent lärarlag med engagerade kollegor. På lokal och nationell nivå pågår utvecklingsarbete inom bland annat digitalisering, pedagogik, metodik, didaktik.
Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande arbetsplats, där du har stora möjligheter att påverka och lägga upp ditt arbete tillsammans med dina kollegor.
Vi söker dig som
· Brinner för att motivera och engagera dina elever
· Har drivkraft och vilja att vara med och utveckla distanskurser
· Skapa de bästa tänkbara förutsättningar för att våra elever ska nå sina mål
· Vill arbeta i en mångkulturell miljö
Kravspecifikation
· Behörig och legitimerad lärare i SVA
Meriterande
· Datorvana och erfarenhet av att arbeta med digital lärplattform
· Erfarenhet av vuxenutbildning


Intervjuarna sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distanslärare till Arena Utbildning

Ansök    Jul 16    AU Utbildning AB    Lärare i gymnasiet
Distanslärare vuxenutbildning, till Arena Utbildning Arena Utbildning är ett utbildningsföretag som bedriver vuxenutbildning på uppdrag av drygt 70 kommuner, Arbetsförmedlingen, Yrkeshögskola samt privata företag/arbetsgivare, där vi skräddarsyr utbildningar så att de matchar specifika behov på arbetsmarknaden. Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar, exempelvis yrkesutbildning inom Vård och omsorg, Barn och fritid, Lager och logistik, Hotell och turi... Visa mer
Distanslärare vuxenutbildning, till Arena Utbildning
Arena Utbildning är ett utbildningsföretag som bedriver vuxenutbildning på uppdrag av drygt 70 kommuner, Arbetsförmedlingen, Yrkeshögskola samt privata företag/arbetsgivare, där vi skräddarsyr utbildningar så att de matchar specifika behov på arbetsmarknaden. Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar, exempelvis yrkesutbildning inom Vård och omsorg, Barn och fritid, Lager och logistik, Hotell och turism, Tandsköterska, samt Svenska för invandrare, grundläggande och gymnasiala teoretiska kurser.
Vi söker behöriga lärare i ämnena:
Vård och Omsorg
Biologi
Kemi
Programmering
Datorteknik
Webbutveckling
Tillsammans med oss på Arena Utbildning är du med och bygger framtidens vuxenutbildning. Du har engagemang och drivkraft att vara med och utveckla och expandera Arena Utbildning inom dina ansvarsområden, samt skapa de bästa tänkbara förutsättningar för att våra elever ska nå sina mål. Det innebär att du har god samarbetsförmåga, ett coachande förhållningssätt och är intresserad av att arbeta i en mångkulturell miljö.
Som lärare spelar du en mycket viktig roll i vår organisation, då språket och grundläggande kunskap är nyckeln till att våra elever ska lyckas i kommande studier, yrkes-, och samhällsliv. Du kommer att ingå i ett kompetent lärarlag med engagerade kollegor. På lokal och nationell nivå pågår utvecklingsarbete inom bland annat digitalisering, pedagogik, metodik, didaktik.
Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande arbetsplats, där du har stora möjligheter att påverka och lägga upp ditt arbete tillsammans med dina kollegor.
Vi söker dig som
· Brinner för att motivera och engagera dina elever
· Har drivkraft och vilja att vara med och utveckla distanskurser
· Skapa de bästa tänkbara förutsättningar för att våra elever ska nå sina mål
· Vill arbeta i en mångkulturell miljö
Kravspecifikation
· Behörig och legitimerad lärare i Vård och omsorg/biologi/kemi/programmering/datorteknik/webbutveckling
Meriterande
· Datorvana och erfarenhet av att arbeta med digital lärplattform
· Erfarenhet av vuxenutbildning


Intervjuarna sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distanslärare till Arena Utbildning

Ansök    Maj 31    AU Utbildning AB    Lärare i gymnasiet
Distanslärare vuxenutbildning, till Arena Utbildning Arena Utbildning är ett utbildningsföretag som bedriver vuxenutbildning på uppdrag av drygt 70 kommuner, Arbetsförmedlingen, Yrkeshögskola samt privata företag/arbetsgivare, där vi skräddarsyr utbildningar så att de matchar specifika behov på arbetsmarknaden. Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar, exempelvis yrkesutbildning inom Vård och omsorg, Barn och fritid, Lager och logistik, Hotell och turi... Visa mer
Distanslärare vuxenutbildning, till Arena Utbildning
Arena Utbildning är ett utbildningsföretag som bedriver vuxenutbildning på uppdrag av drygt 70 kommuner, Arbetsförmedlingen, Yrkeshögskola samt privata företag/arbetsgivare, där vi skräddarsyr utbildningar så att de matchar specifika behov på arbetsmarknaden. Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar, exempelvis yrkesutbildning inom Vård och omsorg, Barn och fritid, Lager och logistik, Hotell och turism, Tandsköterska, samt Svenska för invandrare, grundläggande och gymnasiala teoretiska kurser.
Vi söker behöriga lärare i ämnena:
Vård och Omsorg
Matematik
Kemi
Programmering
Datorteknik
Webbutveckling
Tillsammans med oss på Arena Utbildning är du med och bygger framtidens vuxenutbildning. Du har engagemang och drivkraft att vara med och utveckla och expandera Arena Utbildning inom dina ansvarsområden, samt skapa de bästa tänkbara förutsättningar för att våra elever ska nå sina mål. Det innebär att du har god samarbetsförmåga, ett coachande förhållningssätt och är intresserad av att arbeta i en mångkulturell miljö.
Som lärare spelar du en mycket viktig roll i vår organisation, då språket och grundläggande kunskap är nyckeln till att våra elever ska lyckas i kommande studier, yrkes-, och samhällsliv. Du kommer att ingå i ett kompetent lärarlag med engagerade kollegor. På lokal och nationell nivå pågår utvecklingsarbete inom bland annat digitalisering, pedagogik, metodik, didaktik.
Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande arbetsplats, där du har stora möjligheter att påverka och lägga upp ditt arbete tillsammans med dina kollegor.
Vi söker dig som
· Brinner för att motivera och engagera dina elever
· Har drivkraft och vilja att vara med och utveckla distanskurser
· Skapa de bästa tänkbara förutsättningar för att våra elever ska nå sina mål
· Vill arbeta i en mångkulturell miljö
Kravspecifikation
· Behörig och legitimerad lärare i Vård och omsorg/engelska/svenska som andraspråk/programmering/svenska/matematik
Meriterande
· Datorvana och erfarenhet av att arbeta med digital lärplattform
· Erfarenhet av vuxenutbildning


Intervjuarna sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Distanslärare SFI/SVA till Arena Utbildning

Ansök    Mar 29    AU Utbildning AB    Lärare i gymnasiet
Distanslärare vuxenutbildning, till Arena Utbildning Arena Utbildning är ett utbildningsföretag som bedriver vuxenutbildning på uppdrag av drygt 70 kommuner, Arbetsförmedlingen, Yrkeshögskola samt privata företag/arbetsgivare, där vi skräddarsyr utbildningar så att de matchar specifika behov på arbetsmarknaden. Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar, exempelvis yrkesutbildning inom Vård och omsorg, Barn och fritid, Lager och logistik, Hotell och turi... Visa mer
Distanslärare vuxenutbildning, till Arena Utbildning
Arena Utbildning är ett utbildningsföretag som bedriver vuxenutbildning på uppdrag av drygt 70 kommuner, Arbetsförmedlingen, Yrkeshögskola samt privata företag/arbetsgivare, där vi skräddarsyr utbildningar så att de matchar specifika behov på arbetsmarknaden. Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar, exempelvis yrkesutbildning inom Vård och omsorg, Barn och fritid, Lager och logistik, Hotell och turism, Tandsköterska, samt Svenska för invandrare, grundläggande och gymnasiala teoretiska kurser.
Vi söker behöriga lärare i SVA och Engelska.
Tillsammans med oss på Arena Utbildning är du med och bygger framtidens vuxenutbildning. Du har engagemang och drivkraft att vara med och utveckla och expandera Arena Utbildning inom dina ansvarsområden, samt skapa de bästa tänkbara förutsättningar för att våra elever ska nå sina mål. Det innebär att du har god samarbetsförmåga, ett coachande förhållningssätt och är intresserad av att arbeta i en mångkulturell miljö.
Som lärare spelar du en mycket viktig roll i vår organisation, då språket och grundläggande kunskap är nyckeln till att våra elever ska lyckas i kommande studier, yrkes-, och samhällsliv. Du kommer att ingå i ett kompetent lärarlag med engagerade kollegor. På lokal och nationell nivå pågår utvecklingsarbete inom bland annat digitalisering, pedagogik, metodik, didaktik.
Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande arbetsplats, där du har stora möjligheter att påverka och lägga upp ditt arbete tillsammans med dina kollegor.
Vi söker dig som
· Brinner för att motivera och engagera dina elever
· Har drivkraft och vilja att vara med och utveckla distanskurser
· Skapa de bästa tänkbara förutsättningar för att våra elever ska nå sina mål
· Vill arbeta i en mångkulturell miljö
Kravspecifikation
· Behörig och legitimerad lärare i SVA
Meriterande
· Datorvana och erfarenhet av att arbeta med digital lärplattform
· Erfarenhet av vuxenutbildning


Intervjuarna sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Administratör Vuxenutbildning

Ansök    Mar 3    AU Utbildning AB    Utbildningsassistent
Arena Utbildning är ett utbildningsföretag som bedriver vuxenutbildning på uppdrag av drygt 70 kommuner, Arbetsförmedlingen, Yrkeshögskola samt privata företag/arbetsgivare, där vi skräddarsyr utbildningar så att de matchar specifika behov på arbetsmarknaden. Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar, exempelvis yrkesutbildning inom Vård och omsorg, Barn och fritid, Lager och logistik, Hotell och turism, samt svenska för invandrare, grundläggande och gym... Visa mer
Arena Utbildning är ett utbildningsföretag som bedriver vuxenutbildning på uppdrag av drygt 70 kommuner, Arbetsförmedlingen, Yrkeshögskola samt privata företag/arbetsgivare, där vi skräddarsyr utbildningar så att de matchar specifika behov på arbetsmarknaden. Vi erbjuder ett brett utbud av utbildningar, exempelvis yrkesutbildning inom Vård och omsorg, Barn och fritid, Lager och logistik, Hotell och turism, samt svenska för invandrare, grundläggande och gymnasiala teoretiska kurser. Vi arbetar både med klassrum, flex och distansutbildningar. Vi finns etablerade över hela Sverige.
Tillsammans med oss på Arena Utbildning är du med och bygger framtidens vuxenutbildning. Du har engagemang och drivkraft att vara med och utveckla och expandera Arena Utbildning inom dina ansvarsområden, samt skapa de bästa tänkbara förutsättningar för att våra elever ska nå sina mål. Det innebär att du har god samarbetsförmåga, ett coachande förhållningssätt och är intresserad av att arbeta i en mångkulturell miljö.
Vi söker en engagerad och initiativrik administratör med god organisationsförmåga och stor datorvana. Du kommer att ingå i vår elev och kundsupport, som leds av rektor/administrativ chef. Vi ser att du har erfarenhet av vuxenutbildning och elevadministration, har du tidigare arbetat med olika system är detta meriterande. Du har ett gediget intresse för människor, har stort tålamod och tycker om att ge god service. Du har god simultanförmåga och kan arbeta både självständigt och i grupp. Då vi periodvis har ett ökat tryck krävs det att du är stresstålig och har förmågan att prioritera. Du är den trygga länken för våra elever, lärare och kunder.
Du är van att arbeta i olika administrativa system som Alvis, Freja, Open 24 med flera. Arena Utbildning har avtal med flertalet kommuner vilket ställer höga krav på administrationen. Rutiner och arbetssätt varierar och det är en mängd regler och deadlines att ha koll på.
I arbetet ingår också elevregistrering, betygshantering, närvarorapportering och frågor gällande CSN.
Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande arbetsplats, där du har stora möjligheter att påverka och lägga upp ditt arbete tillsammans med dina kollegor.
Elev och kundsupporten är hjärtat i verksamheten, varför vi gärna ser att du tar egna initiativ och arbetet innebär ett stort ansvar. Du kommer att ha en mycket viktig roll i organisationen och kommer att vara delaktig i att utveckla vår framtida verksamhet. Vi hoppas att du vill vara med och utveckla framtidens utbildning!
Krav/Kvalifikationer
Utbildning inom administration eller flera års erfarenhet
Fördjupade kunskaper inom Officepaketet
Ett plus är om du tidigare arbetat med liknande uppgifter inom skoladministration
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi strävar efter en jämlik arbetsplats och ser gärna manliga sökande. Har du dessutom ett annat språk så är det ett plus. Placering i Göteborg.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum 31 mars.
Välkommen med din ansökan!
#jobbjustnu Visa mindre