Lediga jobb Friskis och Svettis i Göteborg i Göteborg

Se alla lediga jobb från Friskis och Svettis i Göteborg i Göteborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Göteborg som finns inom det yrket.

Friskis Åby söker till medlemsservice

Vill du arbeta i en träningsmiljö och bidra till att träningsanläggningen har hög kvalitet för våra medlemmar och funktionärer så ta chansen och sök vår vakanta tjänst på heltid i medlemsservice på anläggningen i Åby.  I tjänsten är det din och dina kollegors uppgift att se till att anläggningen är ren och fräsch och vikter ligger på avsedd plats. Du ser till att våra medlemmar har en attraktiv träningsmiljö och får ett positivt och inbjudande bemötande. D... Visa mer
Vill du arbeta i en träningsmiljö och bidra till att träningsanläggningen har hög kvalitet för våra medlemmar och funktionärer så ta chansen och sök vår vakanta tjänst på heltid i medlemsservice på anläggningen i Åby. 
I tjänsten är det din och dina kollegors uppgift att se till att anläggningen är ren och fräsch och vikter ligger på avsedd plats. Du ser till att våra medlemmar har en attraktiv träningsmiljö och får ett positivt och inbjudande bemötande. Det är här som grunden i friskisandan läggs.
Arbetstiden i receptionen/medlemsservice innebär variation och kräver att du är flexibel och kan anpassa dig utifrån olika situationer. Under arbetsdagen har du arbetsuppgifter i receptionen och här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlems behov är unikt och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du ser också till att våra funktionärer har ett headset redo när de ska börja leda sitt pass. Du kommer också ha arbetsuppgifter i våra övriga lokaler och här kommer ditt sinne för ordning och reda samt bemötande vara viktigt. Här möter du medlemmar med ett välkomnande leende och säkerställer att lokalerna är attraktiva för träning bland annat genom att var sak ligger på avsedd plats och att maskiner som inte fungerar tas om hand på lämpligt vis.   
Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och stimulerar till lustfylld rörelse och träning. Du arbetar aktivt med försäljning av träningskort, cafévaror och andra träningsrelaterade produkter.  
 Dina arbetsuppgifter:
Försäljning av träningskort, cafévaror och övriga produkter/varor inklusive kassaavstämning.
Städning och övrig anläggningskötsel så att anläggningen håller hög kvalitet och bidrar till trivsel samt rörelseglädje.
Uppmuntra till träning och möta medlemmarna både i träningslokaler, entréytor och i medlemsservice.
Medlemsregistrering samt upplysa om Friskis&Svettis; idé, priser och träning.

Tjänsten innebär varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat. 
Vi har 12 anläggningar runt om i Göteborgsområdet där vi erbjuder träningsglädje i vår gruppträning och på våra gym. 
Vi söker dig som är en engagerad och positiv lagspelare men som också kan arbeta självständigt. Du söker en arbetsplats med god arbetsmiljö och god sammanhållning och vill bidra till att det bevaras. Vi trivs tillsammans och har roligt när vi arbetar. Vi tror att du är lösningsfokuserad och lyhörd för vad medlemmen vill ha. Du tar ansvar och kan skapa dig en överblick när flera saker händer samtidigt.
Du gillar service och motiveras av att arbeta med människor. Du har erfarenhet av och gillar försäljning. Du är tillmötesgående mot medlemmar, funktionärer och kollegor. Du kan förmedla våra värderingar och bidrar till den goda friskisandan. Vi ser även gärna att du har ett genuint och mångsidigt intresse av träning.
Erfarenhet av service och försäljning är meriterande.
Vi har såklart kollektivavtal och en god samverkan med facket. Kollektivavtal: Almega-Unionen. 
Är detta något för Dig?
Intervjuer kommer ske löpande och tjänster kan tillsättas före utgången ansökningstid så avvakta inte med din ansökan. 
Vi ser fram emot att läsa Din ansökan. Visa mindre

Receptionsansvarig till Friskis&Svettis Göteborg

Vi söker nu en Receptionsansvarig för en tjänst på heltid för en kommande vakant tjänst. Som receptionsansvarig är du ansvarig för den dagliga driften på anläggningen gällande underhåll av lokaler och träningsutrustning. Du är teamledare för personalen och verkar för att anläggningen följer gemensamma rutiner och håller hög kvalitet på service och bemötande. Du är platschefens förlängda arm. I övrigt är det din och dina kollegors uppgift att se till att an... Visa mer
Vi söker nu en Receptionsansvarig för en tjänst på heltid för en kommande vakant tjänst. Som receptionsansvarig är du ansvarig för den dagliga driften på anläggningen gällande underhåll av lokaler och träningsutrustning. Du är teamledare för personalen och verkar för att anläggningen följer gemensamma rutiner och håller hög kvalitet på service och bemötande. Du är platschefens förlängda arm. I övrigt är det din och dina kollegors uppgift att se till att anläggningen är ren och fräsch och vikter ligger på avsedd plats. Du ser med andra ord till att våra medlemmar har en attraktiv träningsmiljö och får ett positivt och inbjudande bemötande. Det är här som grunden i den fina friskisandan läggs.


Arbetstiden i receptionen/medlemsservice innebär variation och kräver att du är flexibel och kan anpassa dig utifrån olika situationer. Under arbetsdagen har du arbetsuppgifter i receptionen och här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlems behov är unikt och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du kommer också ha arbetsuppgifter i våra övriga lokaler och här kommer ditt sinne för ordning och reda samt bemötande vara viktigt. Här möter du medlemmar med ett välkomnande leende och säkerställer att lokalerna är attraktiva för träning bland annat genom att var sak ligger på avsedd plats och att maskiner som inte fungerar tas om hand på lämpligt vis.   


Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och stimulerar till lustfylld rörelse och träning. Du arbetar aktivt med försäljning av träningskort, cafévaror och andra träningsrelaterade produkter.  


Dina arbetsuppgifter:• Ansvarig för anläggningens dagliga drift så som underhåll av lokaler och träningsutrustning.
• Ansvarig teamledare och verkar för att personalen arbetar gemensamt mot uppsatta mål.
• Försäljning av träningskort, cafévaror och övriga produkter/varor inklusive kassaavstämning.
• Städning och övrig anläggningsskötsel så att anläggningen håller hög kvalitet och bidrar till trivsel samt rörelseglädje.
• Uppmuntra till träning och möta medlemmarna både i träningslokaler, entréytor och i medlemsservice.
• Medlemsregistrering samt upplysa om Friskis&Svettis; idé, priser och träning.


Samtliga tjänster har varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat. 


Vi har 12 anläggningar runt om i Göteborgsområdet där vi erbjuder träningsglädje i vår gruppträning och på våra gym. 


För att passa i rollen har du hög ansvarskänsla och vill bidra till att samordna anläggningens gemensamma arbete, du gillar att vara spindeln i nätet och ser till helheten. Tjänsten har inget personalansvar utan verkar som arbetsledande samt bistår med schemaläggning och andra enklare administrativa uppgifter. Vi söker dig som är en engagerad och positiv lagspelare men som också kan arbeta självständigt. Du söker en arbetsplats med god arbetsmiljö och god sammanhållning och vill bidra till att det bevaras. Vi trivs tillsammans och har roligt när vi arbetar. Vi tror att du är lösningsfokuserad och lyhörd för vad medlemmen vill ha. Du tar ansvar och kan skapa dig en överblick när flera saker händer samtidigt.


Du har erfarenhet av och gillar försäljning. Du kan förmedla våra värderingar och bidrar till den goda friskisandan. Vi ser även gärna att du har ett genuint och mångsidigt intresse av träning.


Erfarenhet av service och försäljning är meriterande.


Vi har såklart kollektivavtal och en god samverkan med facket. Kollektivavtal: Almega-Unionen. 


Är detta något för Dig?


Intervjuer kommer ske löpande och tjänster kan tillsättas före utgången ansökningstid så avvakta inte med din ansökan. 


Vi ser fram emot att läsa Din ansökan. 


Ha det så gott! Visa mindre

Friskis Göteborg söker receptionister

Vi kommer troligtvis ha ett antal vakanta tjänster på flera anläggningar efter sommaren och förbereder redan nu för att påbörja rekrytering. Våra tjänster varierar i tjänstgöringsgrad. Ange i ansökan vilka anläggningar och vilken tjänstgöringsgrad du är intresserad av. I tjänsten är det din och dina kollegors uppgift att se till att anläggningen är ren och fräsch och vikter ligger på avsedd plats. Du ser till att våra medlemmar har en attraktiv träningsmil... Visa mer
Vi kommer troligtvis ha ett antal vakanta tjänster på flera anläggningar efter sommaren och förbereder redan nu för att påbörja rekrytering. Våra tjänster varierar i tjänstgöringsgrad. Ange i ansökan vilka anläggningar och vilken tjänstgöringsgrad du är intresserad av.
I tjänsten är det din och dina kollegors uppgift att se till att anläggningen är ren och fräsch och vikter ligger på avsedd plats. Du ser till att våra medlemmar har en attraktiv träningsmiljö och får ett positivt och inbjudande bemötande. Det är här som grunden i den fina friskisandan läggs.
Arbetstiden i receptionen innebär variation och kräver att du är flexibel och kan anpassa dig utifrån olika situationer. Under arbetsdagen har du arbetsuppgifter både i receptionen och här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlems behov är unikt och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du kommer också ha arbetsuppgifter i våra övriga lokaler på träningsanläggningen och här kommer ditt sinne för ordning och reda samt bemötande vara viktigt. Här möter du medlemmar med ett välkomnande leende och säkerställer att lokalerna är attraktiva för träning bland annat genom att var sak ligger på avsedd plats och att maskiner som inte fungerar tas om hand på lämpligt vis.   
Arbetet i receptionen innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och stimulerar till lustfylld rörelse och träning. Du arbetar aktivt med försäljning av träningskort, cafévaror och andra träningsrelaterade produkter.  
Dina arbetsuppgifter:
Försäljning av träningskort, cafévaror och övriga produkter/varor inklusive kassaavstämning.
Städning och övrig anläggningskötsel så att anläggningen håller hög kvalitet och bidrar till trivsel samt rörelseglädje.
Uppmuntra till träning och möta medlemmarna både i träningslokaler, entréytor och i medlemsservice.
Medlemsregistrering samt upplysa om Friskis&Svettis; idé, priser och träning.

Samtliga tjänster har varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat. 
Vi har 12 anläggningar runt om i Göteborgsområdet där vi erbjuder träningsglädje i vår gruppträning och på våra gym. 
Du har erfarenhet av och gillar försäljning och ser att ett gott bemötande ger mer nöjda medlemmar/kunder. Du kan förmedla våra värderingar och bidrar till den goda friskisandan. Vi ser även gärna att du har ett genuint och mångsidigt intresse av träning.
Vi söker dig som är en engagerad och positiv lagspelare men som också kan arbeta självständigt. Du söker en arbetsplats med god arbetsmiljö och god sammanhållning och vill bidra till att det bevaras. Vi trivs tillsammans och har roligt när vi arbetar. Vi tror att du är lösningsfokuserad och lyhörd för vad medlemmen vill ha. Du tar ansvar och kan skapa dig en överblick när flera saker händer samtidigt. Du gillar service och motiveras av att arbeta med människor. 
Erfarenhet av service och försäljning är meriterande.
Vi har såklart kollektivavtal och en god samverkan med facket. Kollektivavtal: Almega-Unionen. 
Är detta något för Dig?
Intervjuer kommer ske löpande och tjänster kan tillsättas före utgången ansökningstid så avvakta inte med din ansökan. 
I ansökan bockar du i vilken/vilka anläggningar och tjänstgöringsgrader Du är intresserad av. Startdatum är inte bestämt utan det kommer vi överens om vid anställning. 
 
Vi ser fram emot att läsa Din ansökan. 
Vi önskar Dig en härlig sommar! Visa mindre

Friskis söker anläggningspersonal deltid och heltid

Nu söker vi personal till flera anläggningar i Göteborg. Vill du arbeta i en träningsmiljö och bidra till att träningsanläggningen har hög kvalitet för våra medlemmar och funktionärer så ta chansen och sök till våra vakanta tjänster. Våra tjänster varierar i tjänstgöringsgrad och vi har inom kort lediga tjänster både på deltid och på heltid. Ange i ansökan vilka anläggningar och vilken tjänstgöringsgrad du är intresserad av. I tjänsten är det din och din... Visa mer
Nu söker vi personal till flera anläggningar i Göteborg. Vill du arbeta i en träningsmiljö och bidra till att träningsanläggningen har hög kvalitet för våra medlemmar och funktionärer så ta chansen och sök till våra vakanta tjänster. Våra tjänster varierar i tjänstgöringsgrad och vi har inom kort lediga tjänster både på deltid och på heltid. Ange i ansökan vilka anläggningar och vilken tjänstgöringsgrad du är intresserad av.


I tjänsten är det din och dina kollegors uppgift att se till att anläggningen är ren och fräsch och vikter ligger på avsedd plats. Du ser till att våra medlemmar har en attraktiv träningsmiljö och får ett positivt och inbjudande bemötande. Det är här som grunden i den fina friskisandan läggs.


Arbetstiden i receptionen/medlemsservice innebär variation och kräver att du är flexibel och kan anpassa dig utifrån olika situationer. Under arbetsdagen har du arbetsuppgifter i receptionen och här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlems behov är unikt och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du ser också till att våra funktionärer har ett headset redo när de ska börja leda sitt pass. Du kommer också ha arbetsuppgifter i våra övriga lokaler och här kommer ditt sinne för ordning och reda samt bemötande vara viktigt. Här möter du medlemmar med ett välkomnande leende och säkerställer att lokalerna är attraktiva för träning bland annat genom att var sak ligger på avsedd plats och att maskiner som inte fungerar tas om hand på lämpligt vis.   


Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och stimulerar till lustfylld rörelse och träning. Du arbetar aktivt med försäljning av träningskort, cafévaror och andra träningsrelaterade produkter.  


Dina arbetsuppgifter:• Försäljning av träningskort, cafévaror och övriga produkter/varor inklusive kassaavstämning.
• Städning och övrig anläggningskötsel så att anläggningen håller hög kvalitet och bidrar till trivsel samt rörelseglädje.
• Uppmuntra till träning och möta medlemmarna både i träningslokaler, entréytor och i medlemsservice.
• Medlemsregistrering samt upplysa om Friskis&Svettis; idé, priser och träning.


Samtliga tjänster har varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat. 


Vi har 12 anläggningar runt om i Göteborgsområdet där vi erbjuder träningsglädje i vår gruppträning och på våra gym. 


Du har erfarenhet av och gillar försäljning och ser att ett gott bemötande ger mer nöjda medlemmar/kunder. Du kan förmedla våra värderingar och bidrar till den goda friskisandan. Vi ser även gärna att du har ett genuint och mångsidigt intresse av träning.


Tjänsten kräver att du är van vid datorer och kan lära dig vårt affärssystem. Vi söker dig som är en engagerad och positiv lagspelare men som också kan arbeta självständigt. Du söker en arbetsplats med god arbetsmiljö och god sammanhållning och vill bidra till att det bevaras. Vi trivs tillsammans och har roligt när vi arbetar. Vi tror att du är lösningsfokuserad och lyhörd för vad medlemmen vill ha. Du tar ansvar och kan skapa dig en överblick när flera saker händer samtidigt. Du gillar service och motiveras av att arbeta med människor.  


Erfarenhet av service och försäljning är meriterande.


Vi har såklart kollektivavtal och en god samverkan med facket. Kollektivavtal: Almega-Unionen. 


Är detta något för Dig?


Intervjuer kommer ske löpande och tjänster kan tillsättas före utgången ansökningstid så avvakta inte med din ansökan. 


I ansökan bockar du i vilken/vilka anläggningar och tjänstgöringsgrader Du är intresserad av. 


 


Vi ser fram emot att läsa Din ansökan. Visa mindre

Receptionsansvarig till Friskis&Svettis Göteborg

Vi söker nu en Receptionsansvarig för en tjänst på heltid för en kommande vakant tjänst. Som receptionsansvarig är du ansvarig för den dagliga driften på anläggningen gällande underhåll av lokaler och träningsutrustning. Du är teamledare för personalen och verkar för att anläggningen följer gemensamma rutiner och håller hög kvalitet på service och bemötande. Du är platschefens förlängda arm. I övrigt är det din och dina kollegors uppgift att se till att an... Visa mer
Vi söker nu en Receptionsansvarig för en tjänst på heltid för en kommande vakant tjänst. Som receptionsansvarig är du ansvarig för den dagliga driften på anläggningen gällande underhåll av lokaler och träningsutrustning. Du är teamledare för personalen och verkar för att anläggningen följer gemensamma rutiner och håller hög kvalitet på service och bemötande. Du är platschefens förlängda arm. I övrigt är det din och dina kollegors uppgift att se till att anläggningen är ren och fräsch och vikter ligger på avsedd plats. Du ser med andra ord till att våra medlemmar har en attraktiv träningsmiljö och får ett positivt och inbjudande bemötande. Det är här som grunden i den fina friskisandan läggs.


Arbetstiden i receptionen/medlemsservice innebär variation och kräver att du är flexibel och kan anpassa dig utifrån olika situationer. Under arbetsdagen har du arbetsuppgifter i receptionen och här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlems behov är unikt och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du kommer också ha arbetsuppgifter i våra övriga lokaler och här kommer ditt sinne för ordning och reda samt bemötande vara viktigt. Här möter du medlemmar med ett välkomnande leende och säkerställer att lokalerna är attraktiva för träning bland annat genom att var sak ligger på avsedd plats och att maskiner som inte fungerar tas om hand på lämpligt vis.   


Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och stimulerar till lustfylld rörelse och träning. Du arbetar aktivt med försäljning av träningskort, cafévaror och andra träningsrelaterade produkter.  


Dina arbetsuppgifter:• Ansvarig för anläggningens dagliga drift så som underhåll av lokaler och träningsutrustning.
• Ansvarig teamledare och verkar för att personalen arbetar gemensamt mot uppsatta mål.
• Försäljning av träningskort, cafévaror och övriga produkter/varor inklusive kassaavstämning.
• Städning och övrig anläggningsskötsel så att anläggningen håller hög kvalitet och bidrar till trivsel samt rörelseglädje.
• Uppmuntra till träning och möta medlemmarna både i träningslokaler, entréytor och i medlemsservice.
• Medlemsregistrering samt upplysa om Friskis&Svettis; idé, priser och träning.


Samtliga tjänster har varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat. 


Vi har 12 anläggningar runt om i Göteborgsområdet där vi erbjuder träningsglädje i vår gruppträning och på våra gym. 


För att passa i rollen har du hög ansvarskänsla och vill bidra till att samordna anläggningens gemensamma arbete, du gillar att vara spindeln i nätet och ser till helheten. Tjänsten har inget personalansvar utan verkar som arbetsledande samt bistår med schemaläggning och andra enklare administrativa uppgifter. Vi söker dig som är en engagerad och positiv lagspelare men som också kan arbeta självständigt. Du söker en arbetsplats med god arbetsmiljö och god sammanhållning och vill bidra till att det bevaras. Vi trivs tillsammans och har roligt när vi arbetar. Vi tror att du är lösningsfokuserad och lyhörd för vad medlemmen vill ha. Du tar ansvar och kan skapa dig en överblick när flera saker händer samtidigt.


Du har erfarenhet av och gillar försäljning. Du kan förmedla våra värderingar och bidrar till den goda friskisandan. Vi ser även gärna att du har ett genuint och mångsidigt intresse av träning.


Erfarenhet av service och försäljning är meriterande.


Vi har såklart kollektivavtal och en god samverkan med facket. Kollektivavtal: Almega-Unionen. 


Är detta något för Dig?


Intervjuer kommer ske löpande och tjänster kan tillsättas före utgången ansökningstid så avvakta inte med din ansökan. 


Vi ser fram emot att läsa Din ansökan. 


Ha det så gott! Visa mindre

Receptionsansvarig till Friskis Västra Hamngatan

Vi söker nu en Receptionsansvarig för en tjänst på heltid på Västra Hamngatan. Som receptionsansvarig är du ansvarig för den dagliga driften på anläggningen gällande underhåll av lokaler och träningsutrustning. Du är teamledare för personalen och verkar för att anläggningen följer gemensamma rutiner och håller hög kvalitet på service och bemötande. Du är platschefens förlängda arm. I övrigt är det din och dina kollegors uppgift att se till att anläggningen... Visa mer
Vi söker nu en Receptionsansvarig för en tjänst på heltid på Västra Hamngatan. Som receptionsansvarig är du ansvarig för den dagliga driften på anläggningen gällande underhåll av lokaler och träningsutrustning. Du är teamledare för personalen och verkar för att anläggningen följer gemensamma rutiner och håller hög kvalitet på service och bemötande. Du är platschefens förlängda arm. I övrigt är det din och dina kollegors uppgift att se till att anläggningen är ren och fräsch och vikter ligger på avsedd plats. Du ser med andra ord till att våra medlemmar har en attraktiv träningsmiljö och får ett positivt och inbjudande bemötande. Det är här som grunden i den fina friskisandan läggs.


Arbetstiden i receptionen/medlemsservice innebär variation och kräver att du är flexibel och kan anpassa dig utifrån olika situationer. Under arbetsdagen har du arbetsuppgifter både i receptionen och här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlems behov är unikt och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du kommer också ha arbetsuppgifter i våra övriga lokaler och här kommer ditt sinne för ordning och reda samt bemötande vara viktigt. Här möter du medlemmar med ett välkomnande leende och säkerställer att lokalerna är attraktiva för träning bland annat genom att var sak ligger på avsedd plats och att maskiner som inte fungerar tas om hand på lämpligt vis.   


Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och stimulerar till lustfylld rörelse och träning. Du arbetar aktivt med försäljning av träningskort, cafévaror och andra träningsrelaterade produkter.  


Dina arbetsuppgifter:• Ansvarig för anläggningens dagliga drift så som underhåll av lokaler och träningsutrustning.
• Ansvarig teamledare och verkar för att personalen arbetar gemensamt mot uppsatta mål.
• Försäljning av träningskort, cafévaror och övriga produkter/varor inklusive kassaavstämning.
• Städning och övrig anläggningsskötsel så att anläggningen håller hög kvalitet och bidrar till trivsel samt rörelseglädje.
• Uppmuntra till träning och möta medlemmarna både i träningslokaler, entréytor och i medlemsservice.
• Medlemsregistrering samt upplysa om Friskis&Svettis; idé, priser och träning.


Samtliga tjänster har varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat. 


Vi har 12 anläggningar runt om i Göteborgsområdet där vi erbjuder träningsglädje i vår gruppträning och på våra gym. 


För att passa i rollen har du hög ansvarskänsla och vill bidra till att samordna anläggningens gemensamma arbete, du gillar att vara spindeln i nätet och ser till helheten. Tjänsten har inget personalansvar utan verkar som arbetsledande samt bistår med schemaläggning och andra enklare administrativa uppgifter. Vi söker dig som är en engagerad och positiv lagspelare men som också kan arbeta självständigt. Du söker en arbetsplats med god arbetsmiljö och god sammanhållning och vill bidra till att det bevaras. Vi trivs tillsammans och har roligt när vi arbetar. Vi tror att du är lösningsfokuserad och lyhörd för vad medlemmen vill ha. Du tar ansvar och kan skapa dig en överblick när flera saker händer samtidigt.


Du har erfarenhet av och gillar försäljning. Du kan förmedla våra värderingar och bidrar till den goda friskisandan. Vi ser även gärna att du har ett genuint och mångsidigt intresse av träning.


Erfarenhet av service och försäljning är meriterande.


Vi har såklart kollektivavtal och en god samverkan med facket. Kollektivavtal: Almega-Unionen. 


Är detta något för Dig?


Intervjuer kommer ske löpande och tjänster kan tillsättas före utgången ansökningstid så avvakta inte med din ansökan. 


Vi ser fram emot att läsa Din ansökan. 


Ha det så gott! Visa mindre

Heltid medlemsservice till Friskis Västra Hamngatan

Vi söker nu en Receptionsansvarig för en tjänst på heltid på Västra Hamngatan. Det kan komma att bli fler vakanta tjänster som receptionsansvarig så notera i din ansökan vilka anläggningar du kan tänka dig att arbeta på. Som receptionsansvarig är du ansvarig för den dagliga driften på anläggningen gällande underhåll av lokaler och träningsutrustning. Du är teamledare för personalen och verkar för att anläggningen följer gemensamma rutiner och håller hög kv... Visa mer
Vi söker nu en Receptionsansvarig för en tjänst på heltid på Västra Hamngatan. Det kan komma att bli fler vakanta tjänster som receptionsansvarig så notera i din ansökan vilka anläggningar du kan tänka dig att arbeta på. Som receptionsansvarig är du ansvarig för den dagliga driften på anläggningen gällande underhåll av lokaler och träningsutrustning. Du är teamledare för personalen och verkar för att anläggningen följer gemensamma rutiner och håller hög kvalitet på service och bemötande. Du är platschefens förlängda arm. I övrigt är det din och dina kollegors uppgift att se till att anläggningen är ren och fräsch och vikter ligger på avsedd plats. Du ser med andra ord till att våra medlemmar har en attraktiv träningsmiljö och får ett positivt och inbjudande bemötande. Det är här som grunden i den fina friskisandan läggs.


Arbetstiden i receptionen/medlemsservice innebär variation och kräver att du är flexibel och kan anpassa dig utifrån olika situationer. Under arbetsdagen har du arbetsuppgifter både i receptionen och här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlems behov är unikt och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du kommer också ha arbetsuppgifter i våra övriga lokaler och här kommer ditt sinne för ordning och reda samt bemötande vara viktigt. Här möter du medlemmar med ett välkomnande leende och säkerställer att lokalerna är attraktiva för träning bland annat genom att var sak ligger på avsedd plats och att maskiner som inte fungerar tas om hand på lämpligt vis.   


Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och stimulerar till lustfylld rörelse och träning. Du arbetar aktivt med försäljning av träningskort, cafévaror och andra träningsrelaterade produkter.  


Dina arbetsuppgifter:• Ansvarig för anläggningens dagliga drift så som underhåll av lokaler och träningsutrustning.
• Ansvarig teamledare och verkar för att personalen arbetar gemensamt mot uppsatta mål.
• Försäljning av träningskort, cafévaror och övriga produkter/varor inklusive kassaavstämning.
• Städning och övrig anläggningsskötsel så att anläggningen håller hög kvalitet och bidrar till trivsel samt rörelseglädje.
• Uppmuntra till träning och möta medlemmarna både i träningslokaler, entréytor och i medlemsservice.
• Medlemsregistrering samt upplysa om Friskis&Svettis; idé, priser och träning.


Samtliga tjänster har varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat. 


Vi har 12 anläggningar runt om i Göteborgsområdet där vi erbjuder träningsglädje i vår gruppträning och på våra gym. 


För att passa i rollen har du hög ansvarskänsla och vill bidra till att samordna anläggningens gemensamma arbete, du gillar att vara spindeln i nätet och ser till helheten. Tjänsten har inget personalansvar utan verkar som arbetsledande samt bistår med schemaläggning och andra enklare administrativa uppgifter. Vi söker dig som är en engagerad och positiv lagspelare men som också kan arbeta självständigt. Du söker en arbetsplats med god arbetsmiljö och god sammanhållning och vill bidra till att det bevaras. Vi trivs tillsammans och har roligt när vi arbetar. Vi tror att du är lösningsfokuserad och lyhörd för vad medlemmen vill ha. Du tar ansvar och kan skapa dig en överblick när flera saker händer samtidigt.


Du har erfarenhet av och gillar försäljning. Du kan förmedla våra värderingar och bidrar till den goda friskisandan. Vi ser även gärna att du har ett genuint och mångsidigt intresse av träning.


Erfarenhet av service och försäljning är meriterande.


Vi har såklart kollektivavtal och en god samverkan med facket. Kollektivavtal: Almega-Unionen. 


Är detta något för Dig?


Intervjuer kommer ske löpande och tjänster kan tillsättas före utgången ansökningstid så avvakta inte med din ansökan. 


Vi ser fram emot att läsa Din ansökan. 


Ha det så gott! Visa mindre

Friskis söker anläggningspersonal

Vi kommer troligtvis ha ett antal vakanta tjänster på flera anläggningar i höst och förbereder redan nu för att påbörja rekrytering. Våra tjänster varierar i tjänstgöringsgrad. Ange i ansökan vilka anläggningar och vilken tjänstgöringsgrad du är intresserad av. I tjänsten är det din och dina kollegors uppgift att se till att anläggningen är ren och fräsch och vikter ligger på avsedd plats. Du ser till att våra medlemmar har en attraktiv träningsmiljö och... Visa mer
Vi kommer troligtvis ha ett antal vakanta tjänster på flera anläggningar i höst och förbereder redan nu för att påbörja rekrytering. Våra tjänster varierar i tjänstgöringsgrad. Ange i ansökan vilka anläggningar och vilken tjänstgöringsgrad du är intresserad av.


I tjänsten är det din och dina kollegors uppgift att se till att anläggningen är ren och fräsch och vikter ligger på avsedd plats. Du ser till att våra medlemmar har en attraktiv träningsmiljö och får ett positivt och inbjudande bemötande. Det är här som grunden i den fina friskisandan läggs.


Arbetstiden i receptionen/medlemsservice innebär variation och kräver att du är flexibel och kan anpassa dig utifrån olika situationer. Under arbetsdagen har du arbetsuppgifter både i receptionen och här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlems behov är unikt och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du kommer också ha arbetsuppgifter i våra övriga lokaler och här kommer ditt sinne för ordning och reda samt bemötande vara viktigt. Här möter du medlemmar med ett välkomnande leende och säkerställer att lokalerna är attraktiva för träning bland annat genom att var sak ligger på avsedd plats och att maskiner som inte fungerar tas om hand på lämpligt vis.   


Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och stimulerar till lustfylld rörelse och träning. Du arbetar aktivt med försäljning av träningskort, cafévaror och andra träningsrelaterade produkter.  


Dina arbetsuppgifter:• Försäljning av träningskort, cafévaror och övriga produkter/varor inklusive kassaavstämning.
• Städning och övrig anläggningskötsel så att anläggningen håller hög kvalitet och bidrar till trivsel samt rörelseglädje.
• Uppmuntra till träning och möta medlemmarna både i träningslokaler, entréytor och i medlemsservice.
• Medlemsregistrering samt upplysa om Friskis&Svettis; idé, priser och träning.


Samtliga tjänster har varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat. 


Vi har 12 anläggningar runt om i Göteborgsområdet där vi erbjuder träningsglädje i vår gruppträning och på våra gym. 


Du har erfarenhet av och gillar försäljning och ser att ett gott bemötande ger mer nöjda medlemmar/kunder. Du kan förmedla våra värderingar och bidrar till den goda friskisandan. Vi ser även gärna att du har ett genuint och mångsidigt intresse av träning.


Vi söker dig som är en engagerad och positiv lagspelare men som också kan arbeta självständigt. Du söker en arbetsplats med god arbetsmiljö och god sammanhållning och vill bidra till att det bevaras. Vi trivs tillsammans och har roligt när vi arbetar. Vi tror att du är lösningsfokuserad och lyhörd för vad medlemmen vill ha. Du tar ansvar och kan skapa dig en överblick när flera saker händer samtidigt. Du gillar service och motiveras av att arbeta med människor. 


Erfarenhet av service och försäljning är meriterande.


Vi har såklart kollektivavtal och en god samverkan med facket. Kollektivavtal: Almega-Unionen. 


Är detta något för Dig?


Intervjuer kommer ske löpande och tjänster kan tillsättas före utgången ansökningstid så avvakta inte med din ansökan. 


I ansökan bockar du i vilken/vilka anläggningar och tjänstgöringsgrader Du är intresserad av. Startdatum är inte bestämt utan det kommer vi överens om vid anställning. 


 


Vi ser fram emot att läsa Din ansökan. 


Vi önskar Dig en härlig sommar! Visa mindre

Heltid medlemsservice till Friskis Västra Hamngatan

Vi söker nu en Receptionsansvarig för en tjänst på heltid på Västra Hamngatan. Det kan komma att bli fler vakanta tjänster som receptionsansvarig så notera i din ansökan vilka anläggningar du kan tänka dig att arbeta på. Som receptionsansvarig är du ansvarig för den dagliga driften på anläggningen gällande underhåll av lokaler och träningsutrustning. Du är teamledare för personalen och verkar för att anläggningen följer gemensamma rutiner och håller hög kv... Visa mer
Vi söker nu en Receptionsansvarig för en tjänst på heltid på Västra Hamngatan. Det kan komma att bli fler vakanta tjänster som receptionsansvarig så notera i din ansökan vilka anläggningar du kan tänka dig att arbeta på. Som receptionsansvarig är du ansvarig för den dagliga driften på anläggningen gällande underhåll av lokaler och träningsutrustning. Du är teamledare för personalen och verkar för att anläggningen följer gemensamma rutiner och håller hög kvalitet på service och bemötande. Du är platschefens förlängda arm. I övrigt är det din och dina kollegors uppgift att se till att anläggningen är ren och fräsch och vikter ligger på avsedd plats. Du ser med andra ord till att våra medlemmar har en attraktiv träningsmiljö och får ett positivt och inbjudande bemötande. Det är här som grunden i den fina friskisandan läggs.


Arbetstiden i receptionen/medlemsservice innebär variation och kräver att du är flexibel och kan anpassa dig utifrån olika situationer. Under arbetsdagen har du arbetsuppgifter både i receptionen och här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlems behov är unikt och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du kommer också ha arbetsuppgifter i våra övriga lokaler och här kommer ditt sinne för ordning och reda samt bemötande vara viktigt. Här möter du medlemmar med ett välkomnande leende och säkerställer att lokalerna är attraktiva för träning bland annat genom att var sak ligger på avsedd plats och att maskiner som inte fungerar tas om hand på lämpligt vis.   


Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och stimulerar till lustfylld rörelse och träning. Du arbetar aktivt med försäljning av träningskort, cafévaror och andra träningsrelaterade produkter.  


Dina arbetsuppgifter:• Ansvarig för anläggningens dagliga drift så som underhåll av lokaler och träningsutrustning.
• Ansvarig teamledare och verkar för att personalen arbetar gemensamt mot uppsatta mål.
• Försäljning av träningskort, cafévaror och övriga produkter/varor inklusive kassaavstämning.
• Städning och övrig anläggningsskötsel så att anläggningen håller hög kvalitet och bidrar till trivsel samt rörelseglädje.
• Uppmuntra till träning och möta medlemmarna både i träningslokaler, entréytor och i medlemsservice.
• Medlemsregistrering samt upplysa om Friskis&Svettis; idé, priser och träning.


Samtliga tjänster har varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat. 


Vi har 12 anläggningar runt om i Göteborgsområdet där vi erbjuder träningsglädje i vår gruppträning och på våra gym. 


För att passa i rollen har du hög ansvarskänsla och vill bidra till att samordna anläggningens gemensamma arbete, du gillar att vara spindeln i nätet och ser till helheten. Tjänsten har inget personalansvar utan verkar som arbetsledande samt bistår med schemaläggning och andra enklare administrativa uppgifter. Vi söker dig som är en engagerad och positiv lagspelare men som också kan arbeta självständigt. Du söker en arbetsplats med god arbetsmiljö och god sammanhållning och vill bidra till att det bevaras. Vi trivs tillsammans och har roligt när vi arbetar. Vi tror att du är lösningsfokuserad och lyhörd för vad medlemmen vill ha. Du tar ansvar och kan skapa dig en överblick när flera saker händer samtidigt.


Du har erfarenhet av och gillar försäljning. Du kan förmedla våra värderingar och bidrar till den goda friskisandan. Vi ser även gärna att du har ett genuint och mångsidigt intresse av träning.


Erfarenhet av service och försäljning är meriterande.


Vi har såklart kollektivavtal och en god samverkan med facket. Kollektivavtal: Almega-Unionen. 


Är detta något för Dig?


Intervjuer kommer ske löpande och tjänster kan tillsättas före utgången ansökningstid så avvakta inte med din ansökan. 


Vi ser fram emot att läsa Din ansökan. 


Ha det så gott! Visa mindre

Friskis Göteborg söker en kreativ kommunikatör

Vi söker nu en erfaren, kreativ och idésprutande kommunikatör som med glädje, engagemang och med stort driv vill vara med i vårt arbete för att få fler göteborgare i rörelse. Vi verkar för ökad digitalisering och effektiv samverkan i en värderingsdriven organisation i framkant.   Tjänsten omfattar strategiskt och operativt kommunikationsarbete i linje med verksamhetens strategiska och operativa mål. Du tar fram kampanjmaterial som sticker ut från mängden... Visa mer
Vi söker nu en erfaren, kreativ och idésprutande kommunikatör som med glädje, engagemang och med stort driv vill vara med i vårt arbete för att få fler göteborgare i rörelse. Vi verkar för ökad digitalisering och effektiv samverkan i en värderingsdriven organisation i framkant.  


Tjänsten omfattar strategiskt och operativt kommunikationsarbete i linje med verksamhetens strategiska och operativa mål. Du tar fram kampanjmaterial som sticker ut från mängden och ser till att det når rätt person i rätt tid i syfte att stödja den övergripande målsättningen att öka föreningens medlemsantal och nå ökad försäljning.


Friskis&Svettis; har ett starkt varumärke och hit vänder sig människor som vill uppleva träningsglädje och genom rörelse nå ett ökat välmående. Du kommer mötas av en vardag med många skratt och leenden. Det vill vi värna om och denna roll har stor betydelse för att vår verksamhet speglas och exponeras till befintliga och potentiella medlemmar.


Uppgifter som ingår:• Upprätta kommunikationsplan i samråd med team kommunikation
• Strategiskt och operativt kampanjarbete utifrån verksamhets- och kommunikationsplaner
• Producera målgruppsanpassat material i text och bild och publicera i valda kanaler (hemsida, ledskärmar, nyhetsbrev, sociala medier).
• Uppdatera texter och information.
• Ta fram offerter och beställa trycksaker
• Kontakt med lokala medier gällande pressreleaser och debattartiklar
• Representera F&S Göteborg i Riks marknadsråd och verka för Göteborgs riktning i nationella kommunikations- och marknadsföringskampanjer


Vi vill att du är en nyfiken och social person som har lätt för att sätta dig in i ny verksamhet och nya arbetsuppgifter. I den här rollen förväntas du kunna arbeta självständigt samtidigt som det finns andra kollegor att samverka med.


Det är ett självständigt arbete och vi söker dig som har• Erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter
• Relevant akademisk utbildning eller annat som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• Kunskap i relevanta programvaror exempelvis InDesign, Photoshop, Sitecore
• Nytänkande och kreativ
• God kommunikativ förmåga i tal och skrift
• Erfarenhet och kunskap i att jobba med text och bild
• Erfarenhet från träning och som delar Friskis&Svettis; värderingar


Tidigare engagemang inom Friskis&Svettis; är meriterande


Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas.  

Kollektivavtal: Almega - Unionen. 


Vill du veta mer? 

Du är välkommen att kontakta Christina Petersson [email protected].

Beskriv i din ansökan hur du arbetat med ovanstående kvalifikationer. Din ansökan med meritförteckning och löneanspråk vill vi ha senast den 4 maj. Intervjuer kan komma att genomföras före utgången ansökningstid så vänta inte på att skicka in din ansökan. Visa mindre

Medlemsservice 44% till Friskis Valhalla

Nu söker vi en medarbetare till medlemsservice för vår anläggning Valhalla. Tjänsten är på 44% med varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat.   Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och... Visa mer
Nu söker vi en medarbetare till medlemsservice för vår anläggning Valhalla. Tjänsten är på 44% med varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat.  


Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och stimulerar till lustfylld rörelse och träning. Du arbetar aktivt med försäljning av träningskort, cafévaror och andra träningsrelaterade produkter.  


När du är på jobbet är det din och dina kollegors uppgift att se till att anläggningen är ren och fräsch och vikter ligger på avsedd plats. Du ser med andra ord till att våra medlemmar har en attraktiv träningsmiljö och får ett positivt och inbjudande bemötande. Det är här som grunden i den fina friskisandan läggs. Arbetstiden i receptionen/medlemsservice innebär variation och kräver att du är flexibel och kan anpassa dig utifrån olika situationer. Under arbetsdagen har du arbetsuppgifter i receptionen och här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlems behov är unikt och det är upp till dig att ge den information de behöver. Du kommer också ha arbetsuppgifter i våra övriga lokaler och här kommer ditt sinne för ordning och reda samt bemötande vara viktigt. Här möter du medlemmar med ett välkomnande leende och säkerställer att lokalerna är attraktiva för träning bland annat genom att var sak ligger på avsedd plats och att maskiner som inte fungerar tas om hand på lämpligt vis.


Dina arbetsuppgifter:• Uppmuntra till träning och möta medlemmarna både i träningslokaler, entréytor och i medlemsservice.
• Initiera och medverka i arbetet med anläggningens skötsel så att den håller hög kvalitet och bidrar till trivsel samt rörelseglädje.
• Sköta försäljning av träningskort, cafévaror och övriga produkter/varor inklusive kassaavstämning.
• Medlemsregistrering samt upplysa om Friskis&Svettis; idé, priser och träning.


Vi har 12 anläggningar runt om i Göteborgsområdet där vi erbjuder träningsglädje i vår gruppträning och på våra gym.


Vi söker särskilt Dig som är intresserad av träning och som på sikt kan tänka dig att bli instruktör i gymmet. Vi söker dig som är en engagerad och positiv lagspelare men som också kan arbeta självständigt. Vi tror att du är lösningsfokuserad och lyhörd för vad medlemmen vill ha. Du tar ansvar och kan skapa dig en överblick när flera saker händer samtidigt. Du ingår i ett härligt gäng med engagerade kollegor som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.


Du gillar service och motiveras av att arbeta med människor. Du har erfarenhet av och gillar försäljning. Du är tillmötesgående mot medlemmar, funktionärer och kollegor. Du kan förmedla våra värderingar och bidrar till den goda friskisandan. Vi ser även gärna att du har ett genuint och mångsidigt intresse av träning.


Erfarenhet och tidigare arbete med service och försäljning är meriterande.


Mer info:


Kollektivavtal: Almega-Unionen


Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Heltid medlemsservice till Friskis Västra Hamngatan

Vi söker nu en medarbetare för en tjänst på heltid, schema kommer huvudsakligen vara på Västra Hamngatan men arbetstider kan även förekomma på Johanneberg. Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och stimulerar till lustfylld rö... Visa mer
Vi söker nu en medarbetare för en tjänst på heltid, schema kommer huvudsakligen vara på Västra Hamngatan men arbetstider kan även förekomma på Johanneberg.


Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och stimulerar till lustfylld rörelse och träning. Du arbetar aktivt med försäljning av träningskort, cafévaror och andra träningsrelaterade produkter.  


När du är på jobbet är det din och dina kollegors uppgift att se till att anläggningen är ren och fräsch och vikter ligger på avsedd plats. Du ser med andra ord till att våra medlemmar har en attraktiv träningsmiljö och får ett positivt och inbjudande bemötande. Det är här som grunden i den fina friskisandan läggs. Arbetstiden i receptionen/medlemsservice innebär variation och kräver att du är flexibel och kan anpassa dig utifrån olika situationer. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlems behov är unikt och det är upp till dig att ge den information de behöver.


Dina arbetsuppgifter:• Försäljning av träningskort, cafévaror och övriga produkter/varor inklusive kassaavstämning.
• Städning och övrig anläggningskötsel så att anläggningen håller hög kvalitet och bidrar till trivsel samt rörelseglädje.
• Uppmuntra till träning och möta medlemmarna både i träningslokaler, entréytor och i medlemsservice.
• Medlemsregistrering samt upplysa om Friskis&Svettis; idé, priser och träning.


Samtliga tjänster har varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat. 


Vi har 12 anläggningar runt om i Göteborgsområdet där vi erbjuder träningsglädje i vår gruppträning och på våra gym. 


Vi söker dig som är en engagerad och positiv lagspelare men som också kan arbeta självständigt. Du söker en arbetsplats med god arbetsmiljö och god sammanhållning och vill bidra till att det bevaras. Vi trivs tillsammans och har roligt när vi arbetar. Vi tror att du är lösningsfokuserad och lyhörd för vad medlemmen vill ha. Du tar ansvar och kan skapa dig en överblick när flera saker händer samtidigt.


Du gillar service och motiveras av att arbeta med människor. Du har erfarenhet av och gillar försäljning. Du är tillmötesgående mot medlemmar, funktionärer och kollegor. Du kan förmedla våra värderingar och bidrar till den goda friskisandan. Vi ser även gärna att du har ett genuint och mångsidigt intresse av träning.


Erfarenhet av service och försäljning är meriterande.


Vi har såklart kollektivavtal och en god samverkan med facket. Kollektivavtal: Almega-Unionen. 


Är detta något för Dig?


Intervjuer kommer ske löpande och tjänster kan tillsättas före utgången ansökningstid så avvakta inte med din ansökan. 


Vi ser fram emot att läsa Din ansökan. 


Ha det så gott! Visa mindre

60% till Medlemsservice Friskis&Svettis Johanneberg

Vi söker nu en medarbetare för en tjänst på 60%, schema kommer huvudsakligen vara på Johanneberg men arbetstider kan även förekomma på Västra Hamngatan. Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och stimulerar till lustfylld rörelse... Visa mer
Vi söker nu en medarbetare för en tjänst på 60%, schema kommer huvudsakligen vara på Johanneberg men arbetstider kan även förekomma på Västra Hamngatan.
Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och stimulerar till lustfylld rörelse och träning. Du arbetar aktivt med försäljning av träningskort, cafévaror och andra träningsrelaterade produkter.  
När du är på jobbet är det din och dina kollegors uppgift att se till att anläggningen är ren och fräsch och vikter ligger på avsedd plats. Du ser med andra ord till att våra medlemmar har en attraktiv träningsmiljö och får ett positivt och inbjudande bemötande. Det är här som grunden i den fina friskisandan läggs. Arbetstiden i receptionen/medlemsservice innebär variation och kräver att du är flexibel och kan anpassa dig utifrån olika situationer. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlems behov är unikt och det är upp till dig att ge den information de behöver.
Dina arbetsuppgifter:
Försäljning av träningskort, cafévaror och övriga produkter/varor inklusive kassaavstämning.
Städning och övrig anläggningskötsel så att anläggningen håller hög kvalitet och bidrar till trivsel samt rörelseglädje.
Uppmuntra till träning och möta medlemmarna både i träningslokaler, entréytor och i medlemsservice.
Medlemsregistrering samt upplysa om Friskis&Svettis; idé, priser och träning.
Samtliga tjänster har varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat. Vi tillämpar provanställning.
Vi har 12 anläggningar runt om i Göteborgsområdet där vi erbjuder träningsglädje i vår gruppträning och på våra gym. 
Vi söker dig som är en engagerad och positiv lagspelare men som också kan arbeta självständigt. Du söker en arbetsplats med god arbetsmiljö och god sammanhållning och vill bidra till att det bevaras. Vi trivs tillsammans och har roligt när vi arbetar. Vi tror att du är lösningsfokuserad och lyhörd för vad medlemmen vill ha. Du tar ansvar och kan skapa dig en överblick när flera saker händer samtidigt.
Du gillar service och motiveras av att arbeta med människor. Du har erfarenhet av och gillar försäljning. Du är tillmötesgående mot medlemmar, funktionärer och kollegor. Du kan förmedla våra värderingar och bidrar till den goda friskisandan. Vi ser även gärna att du har ett genuint och mångsidigt intresse av träning.
Erfarenhet av service och försäljning är meriterande.
Vi har såklart kollektivavtal och en god samverkan med facket. Kollektivavtal: Almega-Unionen. 
Är detta något för Dig?
Intervjuer kommer ske löpande och tjänster kan tillsättas före utgången ansökningstid så avvakta inte med din ansökan. 
Vi ser fram emot att läsa Din ansökan. 
Ha det så gott! Visa mindre

Friskis Göteborg söker en kreativ kommunikatör

Friskis&Svettis; har verksamhet i stora delar av Sverige. Vi erbjuder lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitét för alla. Det ideella engagemanget är en av Friskisrörelsens nav och i princip all vår träning leds av ideellt engagerade licensierade ledare och tränare. Vi har idag ca 500?000 medlemmar samlade i ca 140 ideella idrottsföreningar från norr till söder. I Göteborg har vi idag cirka 30?000 medlemmar med över 450 ideella funktionärer förd... Visa mer
Friskis&Svettis; har verksamhet i stora delar av Sverige. Vi erbjuder lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitét för alla. Det ideella engagemanget är en av Friskisrörelsens nav och i princip all vår träning leds av ideellt engagerade licensierade ledare och tränare. Vi har idag ca 500?000 medlemmar samlade i ca 140 ideella idrottsföreningar från norr till söder. I Göteborg har vi idag cirka 30?000 medlemmar med över 450 ideella funktionärer fördelat på 12 anläggningar.  
Vi söker nu en erfaren, kreativ och idésprutande kommunikatör för ett vikariat på 50% som med glädje, engagemang och med stort driv vill arbeta för att få fler göteborgare i träning. Huvudsakligen innebär tjänsten produktion av material för kommunikation i våra externa kanaler samt exponering visuellt på våra anläggningar. Du tar fram lokalt kampanjmaterial som sticker ut från mängden och ser till att det når rätt person i tid. I övrigt att stödja den övergripande målsättningen att öka föreningens medlemsantal och ökad försäljning.   
Friskis&Svettis; har ett starkt varumärke och hit vänder sig människor som vill uppleva träningsglädje och genom rörelse nå ett ökat välmående. Du kommer mötas av en vardag med många skratt och leenden. Detta vill vi värna om och denna roll har stor betydelse för att vår verksamhet speglas och exponeras till befintliga och potentiella medlemmar.    

Uppgifter som ingår:  

Operativt kampanjarbete utifrån plan och i samråd med team kommunikation. 

Producera material i bild såväl som text och publicera i valda kanaler (hemsida, ledskärmar, nyhetsbrev, sociala medier). 

Uppdatera texter och information samt svara på vår infomail. 

Lägga till aktuella nyheter, kampanjer, aktiviteter. 

Ta fram offerter och beställa trycksaker såsom trottoarpratare, beachflaggor, mässmaterial, exponeringsmaterial mm. 

Andra uppgifter kopplat till kommunikation kan bli aktuella.  

Arbeta fram en lokal förankrad verksamhetsplan. 

Aktivt verka för att nå våra gemensamma kommunikationsmål. 

Du rapporterar till Försäljningschef.  
Vi använder oss av följande system; Office365, Sitecore (hemsida), Photoshop och InDesign, Visual Art (ledskärmar) och Apsis (nyhetsbrev).  
Vi vill att Du är en nyfiken och social person som har lätt för att sätta dig in i ny verksamhet och nya arbetsuppgifter. I den här rollen förväntas du kunna arbeta självständigt samtidigt som det finns andra kollegor att samverka med.  

Det är ett självständigt arbete och vi söker dig som har: 

Relevant akademisk utbildning eller annat som arbetsgivaren bedömer som likvärdig 

Erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter 

Nytänkande och kreativ 

God kommunikativ förmåga i tal och skrift 

Erfarenhet och kunskaper i att jobba med text och bild.  

Erfarenhet från träning och delar Friskis&Svettis; värderingar 
Tidigare engagemang inom Friskis&Svettis; är meriterande.  
Vi erbjuder ett vikariat på 50% till 31 mars där förlängning kan komma att bli aktuellt.   
Kollektivavtal: Almega - Unionen. 
Vill du veta mer? 
Du är välkommen att kontakta Försäljningschef Christina Petersson via mail [email protected] via telefon 031-723 56 10. 

Din ansökan med meritförteckning och löneanspråk vill vi ha senast den 18 november. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före utgången ansökningstid. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Visa mindre

80% till Medlemsservice Friskis&Svettis Västra Hamngatan och Johanneberg

Vi söker nu en medarbetare för en tjänst på 80%, schema kommer huvudsakligen vara på Västra Hamngatan men arbetstider kan även förekomma på Johanneberg.  Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och stimulerar till lustfylld rörels... Visa mer
Vi söker nu en medarbetare för en tjänst på 80%, schema kommer huvudsakligen vara på Västra Hamngatan men arbetstider kan även förekomma på Johanneberg. 
Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och stimulerar till lustfylld rörelse och träning. Du arbetar aktivt med försäljning av träningskort, cafévaror och andra träningsrelaterade produkter.  
När du är på jobbet är det din och dina kollegors uppgift att se till att anläggningen är ren och fräsch och vikter ligger på avsedd plats. Du ser med andra ord till att våra medlemmar har en attraktiv träningsmiljö och får ett positivt och inbjudande bemötande. Det är här som grunden i den fina friskisandan läggs. Arbetstiden i receptionen/medlemsservice innebär variation och kräver att du är flexibel och kan anpassa dig utifrån olika situationer. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlems behov är unikt och det är upp till dig att ge den information de behöver.
Dina arbetsuppgifter:
Försäljning av träningskort, cafévaror och övriga produkter/varor inklusive kassaavstämning.
Städning och övrig anläggningskötsel så att anläggningen håller hög kvalitet och bidrar till trivsel samt rörelseglädje.
Uppmuntra till träning och möta medlemmarna både i träningslokaler, entréytor och i medlemsservice.
Medlemsregistrering samt upplysa om Friskis&Svettis; idé, priser och träning.
Samtliga tjänster har varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat. 
Vi har 12 anläggningar runt om i Göteborgsområdet där vi erbjuder träningsglädje i vår gruppträning och på våra gym. 
Vi söker dig som är en engagerad och positiv lagspelare men som också kan arbeta självständigt. Du söker en arbetsplats med god arbetsmiljö och god sammanhållning och vill bidra till att det bevaras. Vi trivs tillsammans och har roligt när vi arbetar. Vi tror att du är lösningsfokuserad och lyhörd för vad medlemmen vill ha. Du tar ansvar och kan skapa dig en överblick när flera saker händer samtidigt.
Du gillar service och motiveras av att arbeta med människor. Du har erfarenhet av och gillar försäljning. Du är tillmötesgående mot medlemmar, funktionärer och kollegor. Du kan förmedla våra värderingar och bidrar till den goda friskisandan. Vi ser även gärna att du har ett genuint och mångsidigt intresse av träning.
Erfarenhet av service och försäljning är meriterande.
Vi har såklart kollektivavtal och en god samverkan med facket. Kollektivavtal: Almega-Unionen. 
Är detta något för Dig?
Intervjuer kommer ske löpande och tjänster kan tillsättas före utgången ansökningstid så avvakta inte med din ansökan. 
Vi ser fram emot att läsa Din ansökan. 
Ha det så gott! Visa mindre

Ansökan till medlemsservice Friskis&Svettis Göteborg

Vi kommer troligtvis ha ett antal vakanta tjänster på flera anläggningar i höst och förbereder redan nu för att påbörja rekrytering. Våra tjänster varierar i tjänstgöringsgrad. Du kan redan nu ansöka till våra kommande tjänster i medlemsservice och i ansökan ange vilka anläggningar och vilken tjänstgöringsgrad du är intresserad av. Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer så... Visa mer
Vi kommer troligtvis ha ett antal vakanta tjänster på flera anläggningar i höst och förbereder redan nu för att påbörja rekrytering. Våra tjänster varierar i tjänstgöringsgrad. Du kan redan nu ansöka till våra kommande tjänster i medlemsservice och i ansökan ange vilka anläggningar och vilken tjänstgöringsgrad du är intresserad av. Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och stimulerar till lustfylld rörelse och träning. Du arbetar aktivt med försäljning av träningskort, cafévaror och andra träningsrelaterade produkter.  
När du är på jobbet är det din och dina kollegors uppgift att se till att anläggningen är ren och fräsch och vikter ligger på avsedd plats. Du ser med andra ord till att våra medlemmar har en attraktiv träningsmiljö och får ett positivt och inbjudande bemötande. Det är här som grunden i den fina friskisandan läggs. Arbetstiden i receptionen/medlemsservice innebär variation och kräver att du är flexibel och kan anpassa dig utifrån olika situationer. Här kommer din känsla för försäljning in i bilden. Varje medlems behov är unikt och det är upp till dig att ge den information de behöver.
Dina arbetsuppgifter:
Försäljning av träningskort, cafévaror och övriga produkter/varor inklusive kassaavstämning.
Städning och övrig anläggningskötsel så att anläggningen håller hög kvalitet och bidrar till trivsel samt rörelseglädje.
Uppmuntra till träning och möta medlemmarna både i träningslokaler, entréytor och i medlemsservice.
Medlemsregistrering samt upplysa om Friskis&Svettis; idé, priser och träning.
Samtliga tjänster har varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat. 
Vi har 12 anläggningar runt om i Göteborgsområdet där vi erbjuder träningsglädje i vår gruppträning och på våra gym. 
Vi söker dig som är en engagerad och positiv lagspelare men som också kan arbeta självständigt. Du söker en arbetsplats med god arbetsmiljö och god sammanhållning och vill bidra till att det bevaras. Vi trivs tillsammans och har roligt när vi arbetar. Vi tror att du är lösningsfokuserad och lyhörd för vad medlemmen vill ha. Du tar ansvar och kan skapa dig en överblick när flera saker händer samtidigt.
Du gillar service och motiveras av att arbeta med människor. Du har erfarenhet av och gillar försäljning. Du är tillmötesgående mot medlemmar, funktionärer och kollegor. Du kan förmedla våra värderingar och bidrar till den goda friskisandan. Vi ser även gärna att du har ett genuint och mångsidigt intresse av träning.
Erfarenhet av service och försäljning är meriterande.
Vi har såklart kollektivavtal och en god samverkan med facket. Kollektivavtal: Almega-Unionen. 
Är detta något för Dig?
I ansökan bockar du i vilken/vilka anläggningar och tjänstgöringsgrader Du är intresserad av. 
Intervjuer kommer ske löpande och tjänster kan tillsättas före utgången ansökningstid så avvakta inte med din ansökan. 
Vi ser fram emot att läsa Din ansökan. 
Vi önskar Dig en härlig sommar! Visa mindre

Friskis Göteborg söker säljare

Friskis&Svettis; har verksamhet i stora delar av Sverige. Vi erbjuder lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitét för alla. Det ideella engagemanget är en av Friskisrörelsens nav och i princip all vår träning leds av ideellt engagerade licensierade ledare och tränare. Vi har idag ca 500 000 medlemmar samlade i ca 140 ideella idrottsföreningar från norr till söder. I Göteborg har vi idag cirka 30 000 medlemmar fördelat på 12 anläggningar. Vår sälja... Visa mer
Friskis&Svettis; har verksamhet i stora delar av Sverige. Vi erbjuder lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitét för alla. Det ideella engagemanget är en av Friskisrörelsens nav och i princip all vår träning leds av ideellt engagerade licensierade ledare och tränare. Vi har idag ca 500 000 medlemmar samlade i ca 140 ideella idrottsföreningar från norr till söder. I Göteborg har vi idag cirka 30 000 medlemmar fördelat på 12 anläggningar.
Vår säljare har efter 12 år valt att gå vidare mot nya utmaningar och Friskis&Svettis; Göteborg söker nu därför en erfaren säljare som med glädje och engagemang och med stort driv vill arbeta för att få fler göteborgare i träning. Huvudsakligen innebär tjänsten att öka omsättning och resultat genom att kontinuerligt och med olika försäljningsinriktade metoder söka upp nya, utveckla och vårda befintliga kunder samt stödja den övergripande målsättningen att öka föreningens medlemsantal.  
Friskis&Svettis; har ett starkt varumärke och hit vänder sig människor som vill uppleva träningsglädje och genom rörelse nå ett ökat välmående. Du kommer mötas av en vardag med många skratt och leenden.  
I denna tjänst säljer du träning till företag, skolor m fl och förväntas öka, utveckla och vårda samarbeten samt ansvara för mässor och event såsom exempelvis Pride och uppvärmning på löplopp.
Uppgifter som ingår:
Planera, genomföra och följa upp försäljning till företag inklusive fakturering 
Identifiera nya kunder, ansvara för avtal och prissättning enligt uppsatta riktlinjer 
Utveckla affärsområdet sälj  
Uthyrning av lokaler  
Försäljning av ex föreläsningar och kurser 
Vägleda och erbjuda kundspecifika lösningar 
Kontaktperson för samarbeten och friskvårdsportaler 
Stötta och verka nära verksamhetens säljorganisation på anläggning  
Utveckling av försäljningsmetoder och framtagande av kampanjer 
Omvärldsbevakning 
Aktivt verka för att nå våra gemensamma försäljningsmål. 
Du arbetar aktivt för att nå uppsatta försäljningsmål och rapporterar till vår Försäljningschef. Tjänsten innebär att ha en central försäljningsroll där du är en naturlig kontaktyta för samtliga funktioner inom marknad/kommunikation, administration, träning samt våra träningsanläggningar.  
Det är ett självständigt arbete och vi söker dig som har:
Relevant akademisk utbildning eller annat som arbetsgivaren bedömer som likvärdig 
Flerårig relevant arbetslivserfarenhet av att driva säljprocesser inom B2B. 
God affärsförståelse samt kunskaper i avtalsskrivning och ekonomi  
Goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta i olika administrativa system 
Erfarenhet från träning och delar Friskis&Svettis; värderingar 
Vi vill också att Du är en social person som är duktig på att bygga långsiktiga relationer och har lätt för att skaffa nya kontakter. I den här rollen förväntas du ta mycket eget ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt, och det också är i en sådan roll som du trivs bäst. Att se tydliga resultat av ditt arbete motiverar dig och du drivs av att skapa affärer. Du har goda administrativa förmågor och är flexibel att kunna prioritera utifrån verksamhetens behov. En god förmåga att kommunicera i tal och skrift är avgörande för tjänsten.
Tidigare engagemang inom Friskis&Svettis; är meriterande.
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100%, provanställning tillämpas.
Kollektivavtal: Almega - Unionen.
Vill du veta mer?
Du är välkommen att kontakta Försäljningschef Christina Petersson via mail [email protected] via telefon 031-723 56 10. 
Din ansökan med meritförteckning och löneanspråk vill vi ha senastden 16 oktober. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före utgången ansökningstid. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.  
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100%, provanställning tillämpas.  
Kollektivavtal: Almega - Unionen. Visa mindre

Friskis söker Träningsansvarig administratör

Friskis&Svettis; har verksamhet i stora delar av Sverige. Vi erbjuder lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitét för alla. Det ideella engagemanget är en av Friskisrörelsens nav och i princip all vår träning leds av ideellt engagerade licensierade ledare och tränare. Vi har idag ca 500 000 medlemmar samlade i ca 140 ideella idrottsföreningar från norr till söder. I Göteborg har vi idag cirka 30 000 medlemmar fördelat på 12 anläggningar. Friskis&S... Visa mer
Friskis&Svettis; har verksamhet i stora delar av Sverige. Vi erbjuder lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitét för alla. Det ideella engagemanget är en av Friskisrörelsens nav och i princip all vår träning leds av ideellt engagerade licensierade ledare och tränare. Vi har idag ca 500 000 medlemmar samlade i ca 140 ideella idrottsföreningar från norr till söder. I Göteborg har vi idag cirka 30 000 medlemmar fördelat på 12 anläggningar.
Friskis&Svettis; Göteborg söker nu en erfaren Administratör med erfarenhet från träning, som med glädje och engagemang vill hantera vår administration runt träning och våra ideella funktionärer. Du har ansvar för schema, registervård och arbetet utförs i nära samarbete med kollegor. Det finns stora möjligheter att påverka arbetssätt och bidra till att digitalisera och utveckla vår administration. I din roll ansvarar du även för uppföljning av ledare och tränare samt att du, tillsammans med kollegor och ideella ledare, säkerställer att vår verksamhet håller en hög kvalitét. Tjänsten innefattar rekrytering av nya ledare och tränare utifrån identifierat behov. Du är ansvarig för vår digitala träning och du samordnar kurser och föreläsningar, vilka du också sköter administrativt.
I rollen ingår ett administrativt ansvar för värdar samt samordning och inköp av funktionärskläder. Arbetsuppgifterna utförs vid olika perioder under året och vi erbjuder därmed en tjänst med varierade uppgifter.       
Att vara ansvarig för schemafrågor innebär att utifrån önskemål från medlemmar, anläggningsspecifika förutsättningar och vårt träningsutbud skapa och bemanna schema för vår träning. Du bevakar och följer systematiskt upp beläggning av schemalagda aktiviteter. Vi är en lärande organisation och därför ingår att analysera, utvärdera och kontinuerligt utveckla vårt arbetssätt.  
I tjänsten ingår att uppdatera aktuella administrativa system med information gällande träning och funktionärer. Även andra administrativa uppgifter såsom att anmäla kurser och att boka resor förekommer.
Du ingår i en arbetsgrupp om tre personer som leds av Träningschef och gemensamt skapar ni en lustfylld arbetsmiljö och ett starkt team. Som träningsgrupp ansvarar ni för att erbjuda Göteborgs invånare lättillgänglig rörelseglädje genom högkvalitativ träning.
Det är ett självständigt arbete och vi söker dig som har:
Relevant akademisk utbildning eller annat som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
Dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete
Erfarenhet av att arbeta i olika administrativa system
Erfarenhet från träning och delar Friskis&Svettis; värderingar
Vi vill också att du:
Har mycket goda administrativa förmågor
Har lätt för att skapa samarbete och involvering
Har god förmåga att kommunicera i tal och skrift
Är systematisk och analytisk med ett strukturerat arbetssätt
Är flexibel och kan prioritera utifrån verksamhetens behov
Tidigare engagemang inom Friskis&Svettis; är meriterande.
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100%, provanställning tillämpas.
Kollektivavtal: Almega - Unionen.
Vill du veta mer?
Du är välkommen att kontakta Träningschef Susanne Gardtman via mail [email protected] via telefon 031-723 56 04.

Din ansökan med meritförteckning och löneanspråk vill vi ha senast den 31 augusti.
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100%, provanställning tillämpas.
Kollektivavtal: Almega - Unionen. Visa mindre

Kommunikatör till Friskis&Svettis Väst

Regionen F&S Väst (Borås, Göteborg, Kungsbacka, Kungälv/Ale, Partille) söker nu gemensamt en kommunikatör som vill vara med i vårt arbete mot ökad digitalisering och effektiv samverkan i kommunikation och samtidigt arbeta för en värderingsdriven organisation i framkant. Tjänsten innebär att genomföra regionens strategiskt och operativt gemensamma kommunikationsarbete i nära samarbete med respektive förening och i linje med verksamhetens strategiska och ope... Visa mer
Regionen F&S Väst (Borås, Göteborg, Kungsbacka, Kungälv/Ale, Partille) söker nu gemensamt en kommunikatör som vill vara med i vårt arbete mot ökad digitalisering och effektiv samverkan i kommunikation och samtidigt arbeta för en värderingsdriven organisation i framkant. Tjänsten innebär att genomföra regionens strategiskt och operativt gemensamma kommunikationsarbete i nära samarbete med respektive förening och i linje med verksamhetens strategiska och operativa mål.  
Huvudsakliga arbetsuppgifter  
Administrera sociala medier med regionala och nationella kampanjer samt storytelling. 
Målgruppsanpassa marknadsföring samt publicera och hantera inlägg producerade av F&S Riks och respektive förening.  
Planera, producera och genomföra regionala och nationella kampanjer. Skapa det marknadsföringsmaterial som behövs för respektive kampanj. 
I samråd med föreningarna upprätta och verkställa kommunikation- och marknadsföringsplan. 
Samordna inköp av annonser i kanaler såsom lokalpress, bussreklam mm 
Kontakt med lokala medier gällande pressreleaser och debattartiklar.  
Kontinuerlig rapportering gällande effekter av genomförda kommunikationsinsatser.   
Representera F&S Väst i Riks marknadsråd och verka för F&S Västs riktning i nationella kommunikation och marknadsföringskampanjer.  
Du besöker respektive förening minst en gång i månaden. I rollen ingår även att stötta verksamheten med händelsestyrd och planerad kommunikation vid behov.   
Du kommer att arbeta i samverkan med föreningarnas kommunikatörer och föreningsledning. Kommunikatören förväntas ha ett framtidsfokus, starkt självledarskap och initiativförmåga att driva frågor till utveckling. Du bidrar till att rätt kommunikation når rätt målgrupp i rätt kanal vid rätt tillfälle. Tjänsten kräver kunskap och förståelse för när kommunikation ger effekt. 
Kvalifikationer
relevant utbildning och flerårig erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter  
kunskaper i relevanta programvaror exempelvis InDesign eller Photoshop är nödvändiga 
erfarenhet av upphandling och inköp  
förståelse av att arbeta i ideell förening 
Vi vill också att du: 
har goda språkkunskaper i skrift 
???????är noggrann och har sinne för detaljer 
har god social förmåga och är förtroendeingivande 
är analytisk och strukturerad med god administrativ förmåga  
är självgående med en god förmåga att planera och organisera arbetet så att tidplan med kvalitet hålls. 
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas.  
Kollektivavtal: Almega - Unionen. 
Vill du veta mer? 
Du är välkommen att kontakta Johan Sommarin [email protected] Christina Petersson [email protected].
Beskriv i din ansökan hur du arbetat med ovanstående kvalifikationer. Din ansökan med meritförteckning och löneanspråk vill vi ha senast den 20 april. Intervjuer kan komma att genomföras före utgången ansökningstid så vänta inte på att skicka in din ansökan. Visa mindre

Sommarvikarier medlemsservice

Nu söker vi sommarvikarier till våra träningsanläggningar. Tjänsterna varierar i tjänstgöringsgrad ,vi behöver vikarier på både lägre och högre procent. Varje tjänst kommer innebära varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat.   Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar til... Visa mer
Nu söker vi sommarvikarier till våra träningsanläggningar. Tjänsterna varierar i tjänstgöringsgrad ,vi behöver vikarier på både lägre och högre procent. Varje tjänst kommer innebära varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat.  
Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och stimulerar till lustfylld rörelse och träning. Du arbetar aktivt med försäljning av träningskort, cafévaror och andra träningsrelaterade produkter.  
Dina arbetsuppgifter:
Försäljning av träningskort, cafévaror och övriga produkter/varor inklusive kassaavstämning.
Städning och övrig anläggningskötsel så att anläggningen håller hög kvalitet och bidrar till trivsel samt rörelseglädje.
Uppmuntra till träning och möta medlemmarna både i träningslokaler, entréytor och i medlemsservice.
Medlemsregistrering samt upplysa om Friskis&Svettis; idé, priser och träning.
Vi har 13 anläggningar runt om i Göteborgsområdet där vi erbjuder träningsglädje i vår gruppträning och på våra gym.
Vi söker dig som är en engagerad och positiv lagspelare men som också kan arbeta självständig med god förmåga att ta inititativ. Vi tror att du är lösningsfokuserad och lyhörd för vad medlemmen vill ha. Du tar ansvar och kan skapa dig en överblick när flera saker händer samtidigt. Du ingår i ett härligt gäng med engagerade kollegor som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.
Du gillar service och motiveras av att arbeta med människor. Du har erfarenhet av och gillar försäljning. Du är tillmötesgående mot medlemmar, funktionärer och kollegor. Du kan förmedla våra värderingar och bidrar till den goda friskisandan. Vi ser även gärna att du har ett genuint och mångsidigt intresse av träning.
Erfarenhet och tidigare arbete med service och försäljning är meriterande.
I ansökan bockar du i vilka anläggningar du föredrar att arbeta på, vilken tjänstgöringsgrad du är intresserad av och vilka veckor du har möjlighet att arbeta.
Vänta inte med att ansöka, intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före utgången ansökningstid. 
Mer info:
Kollektivavtal: Almega-Unionen
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Extrapersonal till Medlemsservice Friskis&Svettis Göteborg

Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och stimulerar till lustfylld rörelse och träning. Du arbetar aktivt med försäljning av träningskort, cafévaror och andra träningsrelaterade produkter.   Som extrapersonal är du redo att ta... Visa mer
Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och stimulerar till lustfylld rörelse och träning. Du arbetar aktivt med försäljning av träningskort, cafévaror och andra träningsrelaterade produkter.  

Som extrapersonal är du redo att ta tider med kort varsel och behöver kunna arbeta på flertalet av våra anläggningar. Du ingår i ett härligt gäng med engagerade kollegor som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

Dina arbetsuppgifter:
Uppmuntra till träning och möta medlemmarna både i träningslokaler, entréytor och i medlemsservice.
Initiera och medverka i arbetet med anläggningens skötsel så att den håller hög kvalitet och bidrar till trivsel samt rörelseglädje.
Sköta försäljning av träningskort, cafévaror och övriga varor inklusive kassaavstämning, medlemsregistrering samt upplysa om Friskis&Svettis; idé, priser och träning.

Arbetet innebär varierande arbetstider och innefattar tidiga mornar, dagar, kvällar och helger. Vi har 13 anläggningar runt om i Göteborgsområdet där vi erbjuder träningsglädje i vår gruppträning och på våra gym.
Vi söker dig som är en engagerad och positiv lagspelare men som också kan arbeta självständigt med god fömåga att ta initiativ. Vi söker dig som är lösningsfokuserad och lyhörd för vad medlemmen vill ha. Du tar ansvar och kan skapa dig en överblick när flera saker händer samtidigt.

Du gillar service och motiveras av att arbeta med människor. Du har erfarenhet av och gillar försäljning. Du är tillmötesgående mot medlemmar, funktionärer och kollegor. Du kan förmedla våra värderingar och bidrar till den goda friskisandan. Vi ser även gärna att du har ett genuint och mångsidigt intresse av träning.

Erfarenhet och tidigare arbete med service och försäljning är meriterande.

Är detta något för Dig? Sök behovsanställning senast 31 januari. Vänta inte med att söka, tjänsterna kan komma att tillsättas före utgången ansökningstid.  


Mer info:
Kollektivavtal: Almega-Unionen

Välkommen in med din ansökan Visa mindre

Medlemsservice heltid till Torslanda och Eriksberg

Nu söker vi en medarbetare till medlemsservice för anläggnignarna Torslanda och Eriksberg där den huvudsakliga arbetstiden åtminstone initialt är på anläggningen i Torslanda. Tjänsten är på 100% med varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat.  Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräfta... Visa mer
Nu söker vi en medarbetare till medlemsservice för anläggnignarna Torslanda och Eriksberg där den huvudsakliga arbetstiden åtminstone initialt är på anläggningen i Torslanda. Tjänsten är på 100% med varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat. 
Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och stimulerar till lustfylld rörelse och träning. Du arbetar aktivt med försäljning av träningskort, cafévaror och andra träningsrelaterade produkter.  
Dina arbetsuppgifter:
Försäljning av träningskort, cafévaror och övriga produkter/varor inklusive kassaavstämning.
Städning och övrig anläggningskötsel så att anläggningen håller hög kvalitet och bidrar till trivsel samt rörelseglädje.
Uppmuntra till träning och möta medlemmarna både i träningslokaler, entréytor och i medlemsservice.
Medlemsregistrering samt upplysa om Friskis&Svettis; idé, priser och träning.
Vi har 13 anläggningar runt om i Göteborgsområdet där vi erbjuder träningsglädje i vår gruppträning och på våra gym.
Vi söker dig som är en engagerad och positiv lagspelare men som också kan arbeta självständig med god förmåga att ta inititativ. Vi tror att du är lösningsfokuserad och lyhörd för vad medlemmen vill ha. Du tar ansvar och kan skapa dig en överblick när flera saker händer samtidigt. Du ingår i ett härligt gäng med engagerade kollegor som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.
Du gillar service och motiveras av att arbeta med människor. Du har erfarenhet av och gillar försäljning. Du är tillmötesgående mot medlemmar, funktionärer och kollegor. Du kan förmedla våra värderingar och bidrar till den goda friskisandan. Vi ser även gärna att du har ett genuint och mångsidigt intresse av träning.
Erfarenhet och tidigare arbete med service och försäljning är meriterande.

Vänta inte med att ansöka, intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före utgången ansökningstid. 

Mer info:
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning. 
Kollektivavtal: Almega-Unionen

Välkommen in med din ansökan Visa mindre

Extrapersonal till Medlemsservice Friskis&Svettis Göteborg

Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och stimulerar till lustfylld rörelse och träning. Du arbetar aktivt med försäljning av träningskort, cafévaror och andra träningsrelaterade produkter.   Som extrapersonal är du redo att ta... Visa mer
Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och stimulerar till lustfylld rörelse och träning. Du arbetar aktivt med försäljning av träningskort, cafévaror och andra träningsrelaterade produkter.  

Som extrapersonal är du redo att ta tider med kort varsel och behöver kunna arbeta på flertalet av våra anläggningar. Du ingår i ett härligt gäng med engagerade kollegor som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

Dina arbetsuppgifter:
Uppmuntra till träning och möta medlemmarna både i träningslokaler, entréytor och i medlemsservice.
Initiera och medverka i arbetet med anläggningens skötsel så att den håller hög kvalitet och bidrar till trivsel samt rörelseglädje.
Sköta försäljning av träningskort, cafévaror och övriga varor inklusive kassaavstämning, medlemsregistrering samt upplysa om Friskis&Svettis; idé, priser och träning.

Arbetet innebär varierande arbetstider och innefattar tidiga mornar, dagar, kvällar och helger. Vi har 13 anläggningar runt om i Göteborgsområdet där vi erbjuder träningsglädje i vår gruppträning och på våra gym.
Vi söker dig som är en engagerad och positiv lagspelare men som också kan arbeta självständigt med god fömåga att ta initiativ. Vi söker dig som är lösningsfokuserad och lyhörd för vad medlemmen vill ha. Du tar ansvar och kan skapa dig en överblick när flera saker händer samtidigt.

Du gillar service och motiveras av att arbeta med människor. Du har erfarenhet av och gillar försäljning. Du är tillmötesgående mot medlemmar, funktionärer och kollegor. Du kan förmedla våra värderingar och bidrar till den goda friskisandan. Vi ser även gärna att du har ett genuint och mångsidigt intresse av träning.

Erfarenhet och tidigare arbete med service och försäljning är meriterande.

Är detta något för Dig? Sök behovsanställning senast 7 november. Vänta inte med att söka, tjänsterna kan komma att tillsättas före utgången ansökningstid.  


Mer info:
Kollektivavtal: Almega-Unionen

Välkommen in med din ansökan Visa mindre

Medlemsservice till Frölunda och Majorna

Nu söker vi två nya medarbetare till medlemsservice för anläggningarna Frölunda och Majorna. Den ena tjänsten är på 100% och den andra tjänsten är på ca 50%. Båda tjänsterna har varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat.   Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en... Visa mer
Nu söker vi två nya medarbetare till medlemsservice för anläggningarna Frölunda och Majorna. Den ena tjänsten är på 100% och den andra tjänsten är på ca 50%. Båda tjänsterna har varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat.  
Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och stimulerar till lustfylld rörelse och träning. Nu under pandemin lägger vi stor vikt vid trygghet och säkerhet och arbetar systematiskt med att vi ska ha en träningsmiljö där varje medlem kan träna med distans till andra och där städning är högprioriterat. Vi är uppdaterade kring FHM:s restriktioner och anpassar vårt arbete för att kunna erbjuda en trygg arbetsmiljö samt träningsmiljö.   


Dina arbetsuppgifter:
Städning och övrig anläggningskötsel så att anläggningen håller hög kvalitet och bidrar till trivsel samt rörelseglädje.
Försäljning av träningskort, cafévaror och övriga produkter/varor inklusive kassaavstämning.
Uppmuntra till träning och möta medlemmarna både i träningslokaler, entréytor och i medlemsservice.
Medlemsregistrering samt upplysa om Friskis&Svettis; idé, priser och träning.
Vi har 13 anläggningar runt om i Göteborgsområdet där vi erbjuder träningsglädje i vår gruppträning och på våra gym.

Vi söker dig som är en engagerad och positiv lagspelare men som också kan arbeta självständigt. Vi tror att du är lösningsfokuserad och lyhörd för vad medlemmen vill ha. Du tar ansvar och kan skapa dig en överblick när flera saker händer samtidigt. Du ingår i ett härligt gäng med engagerade kollegor som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

Du gillar service och motiveras av att arbeta med människor. Du har erfarenhet av och gillar försäljning. Du är tillmötesgående mot medlemmar, funktionärer och kollegor. Du kan förmedla våra värderingar och bidrar till den goda friskisandan. Vi ser även gärna att du har ett genuint och mångsidigt intresse av träning.

Erfarenhet och tidigare arbete med service och försäljning är meriterande.

Mer info:
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning.
Kollektivavtal: Almega-Unionen

Välkommen in med din ansökan Visa mindre

Medlemsservice till Nya Hovås och Åby

Nu söker vi medarbetare till medlemsservice för anläggningarna Nya Hovås och Åby. Tjänsten kommer initialt ske på anläggningen i Nya Hovås men arbete i Åby kan komma att förekomma i högre eller mindre grad framöver. Tjänsten innebär varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat. Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, träna... Visa mer
Nu söker vi medarbetare till medlemsservice för anläggningarna Nya Hovås och Åby. Tjänsten kommer initialt ske på anläggningen i Nya Hovås men arbete i Åby kan komma att förekomma i högre eller mindre grad framöver. Tjänsten innebär varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat.
Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och stimulerar till lustfylld rörelse och träning. Nu under pandemin lägger vi stor vikt vid trygghet och säkerhet och arbetar systematiskt med att vi ska ha en träningsmiljö där varje medlem kan träna med distans till andra och där städning är högprioriterat. Vi har plexiglas i våra receptioner och vi erbjuder medarbetare olika typer av utrustning för att minimera riskerna för smittspridning.   
Dina arbetsuppgifter:
Städning och övrig anläggningskötsel så att anläggningen håller hög kvalitet och bidrar till trivsel samt rörelseglädje.
Försäljning av träningskort, cafévaror och övriga produkter/varor inklusive kassaavstämning.
Uppmuntra till träning och möta medlemmarna både i träningslokaler, entréytor och i medlemsservice.
Medlemsregistrering samt upplysa om Friskis&Svettis; idé, priser och träning.
Vi har 13 anläggningar runt om i Göteborgsområdet där vi erbjuder träningsglädje i vår gruppträning och på våra gym.
Vi söker dig som är en engagerad och positiv lagspelare men som också kan arbeta självständigt. Vi tror att du är lösningsfokuserad och lyhörd för vad medlemmen vill ha. Du tar ansvar och kan skapa dig en överblick när flera saker händer samtidigt. Du ingår i ett härligt gäng med engagerade kollegor som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans. 
Du gillar service och motiveras av att arbeta med människor. Du har erfarenhet av och gillar försäljning. Du är tillmötesgående mot medlemmar, funktionärer och kollegor. Du kan förmedla våra värderingar och bidrar till den goda friskisandan. Vi ser även gärna att du har ett genuint och mångsidigt intresse av träning.
Erfarenhet och tidigare arbete med service och försäljning är meriterande.
Mer info:
Kollektivavtal: Almega-Unionen
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Medlemsservice till Västra Hamngatan och Johanneberg

Nu söker vi medarbetare till medlemsservice för anläggningarna Västra Hamngatan och Johanneberg. Vårt behov är  med varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat.   Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlem... Visa mer
Nu söker vi medarbetare till medlemsservice för anläggningarna Västra Hamngatan och Johanneberg. Vårt behov är  med varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat.  
Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och stimulerar till lustfylld rörelse och träning. Nu under pandemin lägger vi stor vikt vid trygghet och säkerhet och arbetar systematiskt med att vi ska ha en träningsmiljö där varje medlem kan träna med distans till andra och där städning är högprioriterat. Vi har plexiglas i våra receptioner och vi erbjuder medarbetare olika typer av utrustning för att minimera riskerna för smittspridning.   
Dina arbetsuppgifter:
Städning och övrig anläggningskötsel så att anläggningen håller hög kvalitet och bidrar till trivsel samt rörelseglädje.
Försäljning av träningskort, cafévaror och övriga produkter/varor inklusive kassaavstämning.
Uppmuntra till träning och möta medlemmarna både i träningslokaler, entréytor och i medlemsservice.
Medlemsregistrering samt upplysa om Friskis&Svettis; idé, priser och träning.
Vi har 13 anläggningar runt om i Göteborgsområdet där vi erbjuder träningsglädje i vår gruppträning och på våra gym.
Vi söker dig som är en engagerad och positiv lagspelare men som också kan arbeta självständigt. Vi tror att du är lösningsfokuserad och lyhörd för vad medlemmen vill ha. Du tar ansvar och kan skapa dig en överblick när flera saker händer samtidigt. Du ingår i ett härligt gäng med engagerade kollegor som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans. 
Du gillar service och motiveras av att arbeta med människor. Du har erfarenhet av och gillar försäljning. Du är tillmötesgående mot medlemmar, funktionärer och kollegor. Du kan förmedla våra värderingar och bidrar till den goda friskisandan. Vi ser även gärna att du har ett genuint och mångsidigt intresse av träning.
Erfarenhet och tidigare arbete med service och försäljning är meriterande.
Mer info:
Kollektivavtal: Almega-Unionen
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarier medlemsservice

Nu söker vi sommarvikarier till våra 13 träningsanläggningar. Tjänsterna kan variera i tjänstgöringsgrad och varje tjänst kommer innebära varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat.   Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värd... Visa mer
Nu söker vi sommarvikarier till våra 13 träningsanläggningar. Tjänsterna kan variera i tjänstgöringsgrad och varje tjänst kommer innebära varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat.  
Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och stimulerar till lustfylld rörelse och träning. Nu under pandemin lägger vi stor vikt vid trygghet och säkerhet och arbetar systematiskt med att vi ska ha en träningsmiljö där varje medlem kan träna med distans till andra och där städning är högprioriterat. Vi har plexiglas i våra receptioner och vi erbjuder medarbetare olika typer av utrustning för att minimera riskerna för smittspridning.  

Dina arbetsuppgifter:
-Städning och övrig anläggningskötsel så att anläggningen håller hög kvalitet och bidrar till trivsel samt rörelseglädje.
-Försäljning av träningskort, cafévaror och övriga produkter/varor inklusive kassaavstämning.
-Uppmuntra till träning och möta medlemmarna både i träningslokaler, entréytor och i medlemsservice.
-Medlemsregistrering samt upplysa om Friskis&Svettis; idé, priser och träning.


Vi har 13 anläggningar runt om i Göteborgsområdet där vi erbjuder träningsglädje i vår gruppträning och på våra gym.
Vi söker dig som är en engagerad och positiv lagspelare men som också kan arbeta självständigt. Vi tror att du är lösningsfokuserad och lyhörd för vad medlemmen vill ha. Du tar ansvar och kan skapa dig en överblick när flera saker händer samtidigt. Du ingår i ett härligt gäng med engagerade kollegor som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans. 
Du gillar service och motiveras av att arbeta med människor. Du har erfarenhet av och gillar försäljning. Du är tillmötesgående mot medlemmar, funktionärer och kollegor. Du kan förmedla våra värderingar och bidrar till den goda friskisandan. Vi ser även gärna att du har ett genuint och mångsidigt intresse av träning.
Erfarenhet och tidigare arbete med service och försäljning är meriterande.
I ansökan bockar du i vilka anläggningar du föredrar att arbeta på, vilken tjänstgöringsgrad du är intresserad av och vilka veckor du har möjlighet att arbeta.


Mer info:
Kollektivavtal: Almega-Unionen
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Medlemsservice heltid till Torslanda och Eriksberg

Nu söker vi en medarbetare till medlemsservice för anläggnignarna Torslanda och Eriksberg där den huvudsakliga arbetstiden åtminstone initialt är på anläggningen i Torslanda. Tjänsten är på 100% med varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat.  Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräft... Visa mer
Nu söker vi en medarbetare till medlemsservice för anläggnignarna Torslanda och Eriksberg där den huvudsakliga arbetstiden åtminstone initialt är på anläggningen i Torslanda. Tjänsten är på 100% med varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat. 

Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och stimulerar till lustfylld rörelse och träning.

Dina arbetsuppgifter:
-Uppmuntra till träning och möta medlemmarna både i träningslokaler, entréytor och i medlemsservice.
-Initiera och medverka i arbetet med anläggningens skötsel så att den håller hög kvalitet och bidrar till trivsel samt rörelseglädje.
-Försäljning av träningskort, cafévaror och övriga produkter/varor inklusive kassaavstämning.
-Medlemsregistrering samt upplysa om Friskis&Svettis; idé, priser och träning.
Vi har 14 anläggningar runt om i Göteborgsområdet där vi erbjuder träningsglädje i vår gruppträning och på våra gym.

Vi söker dig som är en engagerad och positiv lagspelare men som också kan arbeta självständigt. Vi tror att du är lösningsfokuserad och lyhörd för vad medlemmen vill ha. Du tar ansvar och kan skapa dig en överblick när flera saker händer samtidigt. Du ingår i ett härligt gäng med engagerade kollegor som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

Du gillar service och motiveras av att arbeta med människor. Du har erfarenhet av och gillar försäljning. Du är tillmötesgående mot medlemmar, funktionärer och kollegor. Du kan förmedla våra värderingar och bidrar till den goda friskisandan. Vi ser även gärna att du har ett genuint och mångsidigt intresse av träning.

Erfarenhet och tidigare arbete med service och försäljning är meriterande.

Mer info:
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning. 
Kollektivavtal: Almega-Unionen

Välkommen in med din ansökan Visa mindre

Ansökan till medlemsservice Friskis&Svettis Göteborg

Information vid spontanansökan till medlemsservice Vi kommer troligtvis ha ett antal vakanta tjänster i höst och förbereder redan nu för att påbörja rekrytering. Du kan redan nu visa intresse för tjänst i medlemsservice och i ansökan ange vilka anläggningar och vilken tjänstgöringsgrad du är intresserad av. Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och v... Visa mer
Information vid spontanansökan till medlemsservice
Vi kommer troligtvis ha ett antal vakanta tjänster i höst och förbereder redan nu för att påbörja rekrytering. Du kan redan nu visa intresse för tjänst i medlemsservice och i ansökan ange vilka anläggningar och vilken tjänstgöringsgrad du är intresserad av. Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och stimulerar till lustfylld rörelse och träning.
Dina arbetsuppgifter:
Uppmuntra till träning och möta medlemmarna både i träningslokaler, entréytor och i medlemsservice.
Initiera och medverka i arbetet med anläggningens skötsel så att den håller hög kvalitet och bidrar till trivsel samt rörelseglädje.
Försäljning av träningskort, cafévaror och övriga varor inklusive kassaavstämning, medlemsregistrering samt upplysa om Friskis&Svettis; idé, priser och träning.
Arbetet innebär varierande arbetstider och innefattar tidiga mornar, dagar, kvällar och helger.
Vi har 14 anläggningar runt om i Göteborgsområdet där vi erbjuder träningsglädje i vår gruppträning och på våra gym.
Vi söker dig som är en engagerad och positiv lagspelare men som också kan arbeta självständigt. Du söker en arbetsplats med god arbetsmiljö och god sammanhållning och vill bidra till att det bevaras. Vi tror att du är lösningsfokuserad och lyhörd för vad medlemmen vill ha. Du tar ansvar och kan skapa dig en överblick när flera saker händer samtidigt.
Du gillar service och motiveras av att arbeta med människor. Du har erfarenhet av och gillar försäljning. Du är tillmötesgående mot medlemmar, funktionärer och kollegor. Du kan förmedla våra värderingar och bidrar till den goda friskisandan. Vi ser även gärna att du har ett genuint och mångsidigt intresse av träning.
Erfarenhet och tidigare arbete med service och försäljning är meriterande.
Är detta något för Dig?
Välkommen att söka, vi ser fram emot att läsa din ansökan. 
Önskar dig en trevlig sommar! Visa mindre

Medlemsservice heltid till Torslanda och Eriksberg

Nu söker vi en medarbetare till medlemsservice för anläggnignarna Torslanda och Eriksberg där den huvudsakliga arbetstiden åtminstone initialt är på anläggningen i Torslanda. Tjänsten är på 100% med varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat.  Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräft... Visa mer
Nu söker vi en medarbetare till medlemsservice för anläggnignarna Torslanda och Eriksberg där den huvudsakliga arbetstiden åtminstone initialt är på anläggningen i Torslanda. Tjänsten är på 100% med varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat. 

Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och stimulerar till lustfylld rörelse och träning. Nu under pandemin lägger vi stor vikt vid trygghet och säkerhet och arbetar systematiskt med att vi ska ha en träningsmiljö där varje medlem kan träna med distans till andra och där städning är högprioriterat. Vi har plexiglas i våra receptioner och vi erbjuder medarbetare olika typer av utrustning för att minimera riskerna för smittspridning.   

Dina arbetsuppgifter:
Städning och övrig anläggningskötsel så att anläggningen håller hög kvalitet och bidrar till trivsel samt rörelseglädje.
Försäljning av träningskort, cafévaror och övriga produkter/varor inklusive kassaavstämning.
Uppmuntra till träning och möta medlemmarna både i träningslokaler, entréytor och i medlemsservice.
Medlemsregistrering samt upplysa om Friskis&Svettis; idé, priser och träning.
Vi har 13 anläggningar runt om i Göteborgsområdet där vi erbjuder träningsglädje i vår gruppträning och på våra gym.

Vi söker dig som är en engagerad och positiv lagspelare men som också kan arbeta självständigt. Vi tror att du är lösningsfokuserad och lyhörd för vad medlemmen vill ha. Du tar ansvar och kan skapa dig en överblick när flera saker händer samtidigt. Du ingår i ett härligt gäng med engagerade kollegor som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

Du gillar service och motiveras av att arbeta med människor. Du har erfarenhet av och gillar försäljning. Du är tillmötesgående mot medlemmar, funktionärer och kollegor. Du kan förmedla våra värderingar och bidrar till den goda friskisandan. Vi ser även gärna att du har ett genuint och mångsidigt intresse av träning.

Erfarenhet och tidigare arbete med service och försäljning är meriterande.

Mer info:
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med provanställning. 
Kollektivavtal: Almega-Unionen

Välkommen in med din ansökan Visa mindre

Medlemsservice 22% till Valhalla och Kvillebäcken

Nu söker vi två medarbetare till medlemsservice för våra anläggningar Valhalla och Kvillebäcken. Tjänsterna är på 22% med varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat.  Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter ... Visa mer
Nu söker vi två medarbetare till medlemsservice för våra anläggningar Valhalla och Kvillebäcken. Tjänsterna är på 22% med varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat. 

Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och stimulerar till lustfylld rörelse och träning.

Dina arbetsuppgifter:
-Uppmuntra till träning och möta medlemmarna både i träningslokaler, entréytor och i medlemsservice.
-Initiera och medverka i arbetet med anläggningens skötsel så att den håller hög kvalitet och bidrar till trivsel samt rörelseglädje.
-Sköta försäljning av träningskort, cafévaror och övriga produkter/varor inklusive kassaavstämning.
-Medlemsregistrering samt upplysa om Friskis&Svettis; idé, priser och träning.
Vi har 14 anläggningar runt om i Göteborgsområdet där vi erbjuder träningsglädje i vår gruppträning och på våra gym.

Vi söker dig som är en engagerad och positiv lagspelare men som också kan arbeta självständigt. Vi tror att du är lösningsfokuserad och lyhörd för vad medlemmen vill ha. Du tar ansvar och kan skapa dig en överblick när flera saker händer samtidigt. Du ingår i ett härligt gäng med engagerade kollegor som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

Du gillar service och motiveras av att arbeta med människor. Du har erfarenhet av och gillar försäljning. Du är tillmötesgående mot medlemmar, funktionärer och kollegor. Du kan förmedla våra värderingar och bidrar till den goda friskisandan. Vi ser även gärna att du har ett genuint och mångsidigt intresse av träning.

Erfarenhet och tidigare arbete med service och försäljning är meriterande.

Mer info:
Kollektivavtal: Almega-Unionen

Välkommen in med din ansökan Visa mindre

Friskis söker Träningschef

Göteborgs största idrottsförening söker nu Träningschef då nuvarande efter 12 år väljer att sluta.Vi söker dig som med driv, engagemang och god kompetens vill leda arbetet med träning och funktionärsskap in i en spännande framtid. Befattningen omfattar övergripande ansvar över föreningens träningsutbud samt träningsschema och att det leder till rörelseglädje för våra medlemmar. Tränings- och funktionärsgruppen består av fem personer och för den gruppen ... Visa mer
Göteborgs största idrottsförening söker nu Träningschef då nuvarande efter 12 år väljer att sluta.Vi söker dig som med driv, engagemang och god kompetens vill leda arbetet med träning och funktionärsskap in i en spännande framtid.

Befattningen omfattar övergripande ansvar över föreningens träningsutbud samt träningsschema och att det leder till rörelseglädje för våra medlemmar.

Tränings- och funktionärsgruppen består av fem personer och för den gruppen har du budget-, verksamhet- och personalansvar. Du arbetar aktivt med att leda gruppen och ger stöd till medarbetarna i att nå uppsatta mål och strategier samt i att utveckla arbetssätt och rutiner. Du arbetar för att skapa en lustfylld arbetsmiljö där medarbetare engageras, motiveras och inspireras.

Tillsammans arbetar ni med att tillsätta ett för medlemmar attraktivt träningsschema, rekrytera, följa upp och kvalitetssäkra det ideella uppdraget samt administrerar funktionärsskapet. Ni verkar för att våra funktionärer är motiverade och har goda förutsättningar för fortsatt engagemang. 

I din roll ingår du i ledningsgruppen som arbetar med att utveckla och stödja föreningens och rikstäckande övergripande mål och strategier. I samverkan med kollegor på kansliet arbetar du med att ta fram lokala mål och strategier som sedan delas in i individuella mål på medarbetarnivå. I tjänsten ingår omvärldsbevakning samt att följa upp utfall av vårt utbud med analys och strategi för utveckling. Samarbete med andra föreningar och vår riksorganisation är en del av vardagen.

Detta är en självständig tjänst som kräver goda administrativa och kommunikativa egenskaper där arbetetutförs i dialog med kollegor både på anläggningar och på kansli.

Kvalifikationer
-flerårig erfarenhet av chef- och ledarskap samt budgetarbete
-god förmåga att leda och motivera medarbetare
-dokumenterad utbildning eller arbetslivserfarenhet av träning
-god ekonomisk förståelse
-förståelse av att arbeta i ideell förening

Vi vill också att du:
-har god förmåga att kommunicera i tal och skrift
-har god social förmåga och är förtroendeingivande
-är analytisk och strukturerad med god administrativ förmåga

Tidigare engagemang inom Friskis&Svettis; är meriterande.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 100%, provanställning tillämpas.

Kollektivavtal: Almega - Unionen.

Vill du veta mer?

Du är välkommen att maila Verksamhetschef Thomas Fredrikson [email protected] HR-chef Andreas Strömberg [email protected].  Beskriv i din ansökan hur du arbetat med ovanstående kvalifikationer. Din ansökan med meritförteckning och löneanspråk vill vi ha senast den 7 februari. Visa mindre

Medlemsservice 97% till Kvillebäcken och Valhalla

Nu söker vi en medarbetare till medlemsservice för anläggnignarna Kvillebäcken och Valhalla. Tjänsten är på 97% med varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat.  Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlem... Visa mer
Nu söker vi en medarbetare till medlemsservice för anläggnignarna Kvillebäcken och Valhalla. Tjänsten är på 97% med varierade arbetstider där arbete tidig morgon, dag, kväll och helg ingår i schemat. 

Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och stimulerar till lustfylld rörelse och träning.

Dina arbetsuppgifter:
-Uppmuntra till träning och möta medlemmarna både i träningslokaler, entréytor och i medlemsservice.
-Initiera och medverka i arbetet med anläggningens skötsel så att den håller hög kvalitet och bidrar till trivsel samt rörelseglädje.
-Sköta försäljning av träningskort, cafévaror och övriga produkter/varor inklusive kassaavstämning.
-Medlemsregistrering samt upplysa om Friskis&Svettis; idé, priser och träning.
Vi har 14 anläggningar runt om i Göteborgsområdet där vi erbjuder träningsglädje i vår gruppträning och på våra gym.

Vi söker dig som är en engagerad och positiv lagspelare men som också kan arbeta självständigt. Vi tror att du är lösningsfokuserad och lyhörd för vad medlemmen vill ha. Du tar ansvar och kan skapa dig en överblick när flera saker händer samtidigt. Du ingår i ett härligt gäng med engagerade kollegor som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

Du gillar service och motiveras av att arbeta med människor. Du har erfarenhet av och gillar försäljning. Du är tillmötesgående mot medlemmar, funktionärer och kollegor. Du kan förmedla våra värderingar och bidrar till den goda friskisandan. Vi ser även gärna att du har ett genuint och mångsidigt intresse av träning.

Erfarenhet och tidigare arbete med service och försäljning är meriterande.

Mer info:
Kollektivavtal: Almega-Unionen

Välkommen in med din ansökan Visa mindre

Platschef Kvillebäcken & Valhalla

Friskis&Svettis; (F&S) har verksamhet i stora delar av Sverige och erbjuder lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla. Det ideella engagemanget är en av Friskis-rörelsens nav och i princip all vår träning leds av ideellt engagerade licensierade ledare och tränare. F&S har idag ca 560 000 medlemmar samlade i 160 ideella idrottsföreningar. I Göteborg har vi ca 43 000 medlemmar vilket motsvarar ca 7% av Göteborgs befolkning. Nu satsar vi... Visa mer
Friskis&Svettis; (F&S) har verksamhet i stora delar av Sverige och erbjuder lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla. Det ideella engagemanget är en av Friskis-rörelsens nav och i princip all vår träning leds av ideellt engagerade licensierade ledare och tränare. F&S har idag ca 560 000 medlemmar samlade i 160 ideella idrottsföreningar. I Göteborg har vi ca 43 000 medlemmar vilket motsvarar ca 7% av Göteborgs befolkning.

Nu satsar vi för framtiden för att nå och engagera ännu fler människor till folkhälsa och rörelseglädje. Friskis&Svettis; Göteborg söker nu en Platschef som kan ansvara för drift och utveckling på våra anläggningar Kvillebäcken och Valhalla. 

Du kommer att ha stor frihet att tillsammans med dina medarbetare förvalta och utveckla anläggningarna så de är välkomnande och går i linje med vår verksamhetsidé. Tjänsten innebär stort eget ansvar och självständighet inom ramen för Friskis&Svettis; riktlinjer.

Som Platschef har du ett övergripande verksamhet- och personalansvar samt planerar och genomför de uppgifter som det innebär. Samtidigt som du ansvarar för och leder verksamhetens drift och utveckling så är du är en del av det dagliga arbetet i receptionen, med medarbetare och i mötet med medlemmar. I tjänsten ingår också ansvar för försäljningen på anläggningen utifrån uppsatta mål och gemensamma kampanjer.

Vi söker dig som gillar att leda verksamhet och personal, som kan identifiera medarbetares ambition och potential och omsätta den till nya möjligheter och ökad motivation. Du ingår i ett nätverk med sex andra platschefer och samarbete med kollegor på andra anläggningar och kansli är en del av vår vardag.   

Det är ett självständigt och utåtriktat arbete och vi söker dig som har:
-relevant högskoleutbildning eller annat som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt
-erfarenhet som chef/ledare i en motsvarande organisation.
-erfarenhet av att leda personal
-förståelse för Friskis&Svettis; som organisation

Vi vill också att du:
-har god förmåga att kommunicera i tal och skrift
-har god förmåga i personalledning och är förtroendeskapande
-har ekonomisk förståelse och analytisk förmåga
-är utvecklings- och resultatorienterad
-är strukturerad och systematisk
-är lösningsfokuserad, självgående och med god initiativförmåga

Tidigare engagemang inom Friskis&Svettis; är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. Varierande arbetstider där arbete morgon, dag, kväll och helg ingår. Tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse.

Kollektivavtal: Almega - Unionen.

Vill du veta mer?

Du är välkommen att maila Områdeschef Lotta Jigborg, [email protected].   

Din ansökan med meritförteckning och löneanspråk vill vi ha senast den 7 februari. Visa mindre

Extrapersonal till Friskis&Svettis Göteborg

Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och stimulerar till lustfylld rörelse och träning. Som extrapersonal är du redo att ta tider med kort varsel och behöver kunna arbeta på flertalet av våra anläggningar. Du ingår i ett härli... Visa mer
Arbetet i medlemsservice innebär att du är en betydelsefull kontakt med blivande och befintliga medlemmar samt funktionärer såsom ledare, tränare och värdar. Du möter, bekräftar och bidrar till en hög servicenivå. Du förmedlar våra värderingar, sätter medlemmen i fokus och stimulerar till lustfylld rörelse och träning.

Som extrapersonal är du redo att ta tider med kort varsel och behöver kunna arbeta på flertalet av våra anläggningar. Du ingår i ett härligt gäng med engagerade kollegor som ställer upp för varandra och har roligt tillsammans.

Dina arbetsuppgifter:
Uppmuntra till träning och möta medlemmarna både i träningslokaler, entréytor och i medlemsservice.
Initiera och medverka i arbetet med anläggningens skötsel så att den håller hög kvalitet och bidrar till trivsel samt rörelseglädje.
Sköta försäljning av träningskort, cafévaror och övriga varor inklusive kassaavstämning, medlemsregistrering samt upplysa om Friskis&Svettis; idé, priser och träning.

Arbetet innebär varierande arbetstider och innefattar tidiga mornar, dagar, kvällar och helger.Vi har 14 anläggningar runt om i Göteborgsområdet där vi erbjuder träningsglädje i vår gruppträning och på våra gym.
Vi söker dig som är en engagerad och positiv lagspelare men som också kan arbeta självständigt. Vi tror att du är lösningsfokuserad och lyhörd för vad medlemmen vill ha. Du tar ansvar och kan skapa dig en överblick när flera saker händer samtidigt.

Du gillar service och motiveras av att arbeta med människor. Du har erfarenhet av och gillar försäljning. Du är tillmötesgående mot medlemmar, funktionärer och kollegor. Du kan förmedla våra värderingar och bidrar till den goda friskisandan. Vi ser även gärna att du har ett genuint och mångsidigt intresse av träning.

Erfarenhet och tidigare arbete med service och försäljning är meriterande.

Är detta något för Dig? Sök behovsanställning senast 31 januari.


Mer info:
Kollektivavtal: Almega-Unionen

Har du några frågor, maila [email protected].

Välkommen in med din ansökan Visa mindre