Lediga jobb Göteborgskooperativet För Independent Living, Gi i Göteborg

Se alla lediga jobb från Göteborgskooperativet För Independent Living, Gi i Göteborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Göteborg som finns inom det yrket.

Personlig assistent sökes till Västra Göteborg (60%)

Personlig assistent sökes till västra Göteborg ca 60%   GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Hej! Vill du ha ett jobb där du känner att det du jobbar med är viktigt och gör skillnad? Jag är en 30 årig kille som för fyra år sen... Visa mer
Personlig assistent sökes till västra Göteborg ca 60%

 

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Hej!

Vill du ha ett jobb där du känner att det du jobbar med är viktigt och gör skillnad?

Jag är en 30 årig kille som för fyra år sen var med om en bilolycka där jag ådrog mig en ryggmärgsskada.

Jag söker nu en personlig assistent på ungefär 60% till mitt assistent team. Är du en snäll och trygg person kommer du trivas bra hos oss!

Jag söker dig som är positiv, noggrann och problemlösare, men det är också viktigt att du kan ta ett steg tillbaka när det inte finns något att göra.

Jag bor i Askim tillsammans med min sambo. Det finns ett eget assistentrum där man kan vara när man inte hjälper mig. Det finns även parkering utanför och busshållplatsen ligger ca 4min gångväg ifrån med bra förbindelser.  

Jag gillar att umgås med vänner och familj och att ha middagar. Mina intressen är musik, mat och dryck, sport och mitt jobb där jag jobbar hemifrån.  

Du måste ha erfarenhet av vården eller personlig assistans. Har du jobbat med ryggmärgsskador är det en merit. Du bör ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Då jag har assistans dygnet runt innebär jobbet att du arbetar varierande tider dvs dag, kväll, helg och vaken natt. Arbetstiderna är förlagda enligt ett rullande schema. Anställningen  är ett vikariat på 60% som kan övergå till en visstidsanställning så länge uppdraget varar.

Flexibilitet värdesätts högt som att du kan hoppa in när någon är sjuk.

Hör gärna av dig om du känner att du är personen för jobbet!

Tillträde snarast.

Kollektivavtal Kommunal-Fremia. Lön enl överenskommelse.

Som personlig assistent i GIL kan du vara stolt över ditt jobb. Du kommer att utföra arbetsuppgifter som skapar förutsättningar, minimerar hinder och ger plats för en annan människas potential

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter sökes till Göteborg med omnejd

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska bra, eftersom många tjänster kräver att du skall tolka den personen du arbetar för. Just nu har vi ... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska bra, eftersom många tjänster kräver att du skall tolka den personen du arbetar för.


Just nu har vi allt ifrån (timmar-80 %) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till extrajobb.

Vi på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten. Hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för båda. För många är tidigare arbetslivserfarenhet och utbildningar ganska ointressant, utan oftast handlar det om personkemi.

Arbetsuppgifterna för en personlig assistent beror på vem man jobbar hos. Somliga behöver mycket hjälp med kroppen, andra med knoppen. Vissa festar hårt, reser lång, har många barn. Somliga pluggar, andra jobbar. Någon hänger ofta i stallet, andra gillar hockey. Någon tycker om att måla, en annan älskar prinsesstårtor. Somliga är tystlåtna, andra snacksaliga.

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.

Tjänsterna tillsätts löpande!


GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Manlig personlig assistent sökes i Göteborg

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. En kille på 18 år söker personliga assistenter, han är i sin vardag helt beroende av sina hjälpmedel och har ett stort behov av hjälp med all förflyttning och ADL (aktivitet i det dagliga livet... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

En kille på 18 år söker personliga assistenter, han är i sin vardag helt beroende av sina hjälpmedel och har ett stort behov av hjälp med all förflyttning och ADL (aktivitet i det dagliga livet).

Du bör ha god fysik då det förekommer en del förflyttningar, men också god samarbetsförmåga då det är dubbelassistans. Vårt krav är att du inte röker på arbetsplatsen.

Tjänsten är på ca 70-100 % fördelat på dagar och kvällar. 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent med hundvana sökes, Kungälv, 50 %

Arbetet är på timmar till att börja med och runt 50% med möjlighet till mer. Främst dagtid. På grund av dubbelt boende söker jag nu en ny stjärna till min stabila assistentgrupp. Jag är en kvinna på 50 år, bor normalt i Göteborg och behöver nu hjälp utanför Kungälv vid havet, cirka 45 min med bil, en period. Jag arbetar som journalist hemifrån och ägnar mycket tid åt träning med min hund så hundvana är ett krav. Jag har en muskelsjukdom och du ska bara ko... Visa mer
Arbetet är på timmar till att börja med och runt 50% med möjlighet till mer. Främst dagtid.

På grund av dubbelt boende söker jag nu en ny stjärna till min stabila assistentgrupp. Jag är en kvinna på 50 år, bor normalt i Göteborg och behöver nu hjälp utanför Kungälv vid havet, cirka 45 min med bil, en period. Jag arbetar som journalist hemifrån och ägnar mycket tid åt träning med min hund så hundvana är ett krav. Jag har en muskelsjukdom och du ska bara kompensera för svaga muskler i livets samtliga moment, tänka, besluta och initiera gör jag själv. Om du vet med dig att vård och omsorg verkligen är din grej ska du nog inte jobba hos mig. Förutom att ha humor så måste samtliga punkter nedan uppfyllas för att du ska vara aktuell för anställning hos mig.

- Mycket god fysik, inga svaga eller känsliga ryggar. Vi jobbar med manuella förflyttningar och jag använder manuell rullstol.


- Helt flytande i svenska eller engelska, så att inga missförstånd uppstår.

- Körkort och egen bil, eftersom det inte går några bussar till mig.

Som person bör du vara trygg i dig själv, vara bra på att anpassa dig för olika situationer och ha stor känsla för integritet och att ditt jobb är mitt liv. Det är ofta snabba växlingar mellan intensivt arbete och passivitet och jag uppskattar mycket om du gillar att laga mat eftersom det är en hel del av den varan. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet, du får nödvändig introduktion av mig.


GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikariat, 75 %, vaken natt till kille i Ale

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Vi letar nu efter en ansvarsfull och glad sommarvikarie till vår arbetsgrupp.  Tjänst innefattar ett vikariat, vaken natt på ca 75%. Den som söker assistent är en positiv och påhittig kille på ... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Vi letar nu efter en ansvarsfull och glad sommarvikarie till vår arbetsgrupp. 

Tjänst innefattar ett vikariat, vaken natt på ca 75%.

Den som söker assistent är en positiv och påhittig kille på 15 år med hörselnedsättning och trach.

För att passa på tjänsten är det viktigt att du har stor ansvarskänsla, kan arbeta självständigt, följa direktiv och tycker om att vara vaken på nätterna.

I denna vikarietjänst arbetar man i snitt 3 nätter per vecka.

På sommaren påbörja du vanligtvis ditt pass hemma hos kunden men någon gång kan arbetat påbörjas på annan plats.

Vi ser det som positivt och meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med barn, eller har någon tidigare kunskap om trach, knapp eller teckenspråk.

Svenska i tal och skrift är ett krav då killen har en hörselnedsättning och du skall tolka honom för hans omgivning.

För att arbeta med barn måste du enligt lag uppvisa ett utdrag https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Vi ser fram emot just din ansökan!

Vi kommer hålla intervjuer löpande så välkommen med ansökan redan idag!

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Deltidsarbete som personlig assistent till ridaktivitet

En av våra erfarna assistenter slutar till hösten pga. studier och nu söker vi dig som behöver ett givande och långvarigt deltidsarbete på ca 50 %. Jag som behöver din hjälp är en 23 årig kille som nyligen flyttat till egen lägenhet i Sävedalen, nära kollektivtrafik. Jag har ett gott humör och gillar att skratta. Jag är kommunikativ och använder tecken som stöd samt bildstöd. Förutom mitt goda humör har jag intellektuell funktionsnedsättning, autistiska d... Visa mer
En av våra erfarna assistenter slutar till hösten pga. studier och nu söker vi dig som behöver ett givande och långvarigt deltidsarbete på ca 50 %.

Jag som behöver din hjälp är en 23 årig kille som nyligen flyttat till egen lägenhet i Sävedalen, nära kollektivtrafik. Jag har ett gott humör och gillar att skratta. Jag är kommunikativ och använder tecken som stöd samt bildstöd. Förutom mitt goda humör har jag intellektuell funktionsnedsättning, autistiska drag och är väldigt rutinbunden.

Jag är mycket aktiv och gillar många aktiviteter såsom att rida, ta skogspromenader och plocka pinnar, åka spårvagn, tåg och buss, ha sångsamling, åka och bada, cykla, titta på tecknad film m.m.

Det skall inte behövas några tunga lyft då jag inte har några större fysiska funktions-nedsättningar. Du kan dock behöva locka och leka fram min förmåga och finurligt hitta på bra sätt att motivera mig. Ett lekfullt sinne är bra men även förmågan att jobba med lågaffektivt bemötande. Jag har sällan dubbelassistans så du bör vara trygg att jobba själv.

Det är bra om mycket av detta stämmer med dig:


• Du har eget driv, är social och gillar att kommunicera
• Du är trygg, positiv, lekfull och har glimten i ögat
• Du har ett pedagogiskt tänk, förskolepedagogik är att föredra
• Du är trygg i att arbeta med lågaffektivt bemötande
• Du är ordningsam och det går att lita på dig
• Du kan eller vill lära dig tecken som stöd
• Du gillar mina aktiviteter

Den tjänst vi nu söker rätt person för innebär att man arbetar varje torsdag från kl. 14 till fredag morgon kl. 07.45, passet innefattar 6 timmar sovande jour. Min aktivitet på torsdagar är att jag åker till Lunna Ridklubb och rider så du får inte vara hästrädd.

Utöver torsdagarna kommer du arbeta 2-3 helgdagar per 6 veckor. Fredagspass är fr 15- lö 10.15, lördagspass är lö 10- sö 10.15 och söndagspass är sö 10- må 07.45. Alla pass har någon aktivitet på dagen och innefattar 6 timmar sovande jour på natten.

Tjänsten börjar med bredvidgång och introduktion som är ganska lång. Fungerar allt bra övergår tjänsten i en visstidsanställning. Vi kommer intervjua löpande så är du intresserad, sök direkt.

Vi är anslutna till assistansbolaget GIL. GIL har inget vinstintresse och arbetar efter Independent living-filosofin. Du kan läsa mer om GIL på deras hemsida: www.gil.se 

Ansökan ska skickas in genom ansökningsformulär på GILs hemsida. Bifoga CV samt personligt brev.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikariat med bad varje dag och fortsatt tjänst i höst!

Vår 24-årige son behöver en manlig personliga assistent som kan ta ett sommarvikariat på 60-80% från nu till mitten av augusti med möjlighet att fortsätta på tjänst som blir ledig i höst. Arbetspassen är i regel 8-9 timmar långa och aldrig nattpass. Arbetsplatsen ligger nära Marklandsgatan, Göteborg. Vår son är musikalisk allätare och skulle gärna lyssna lite mer på klassiskt, jazz och världsmusik. Juni-augusti åker vi varje eftermiddag till Lilla Amundön... Visa mer
Vår 24-årige son behöver en manlig personliga assistent som kan ta ett sommarvikariat på 60-80% från nu till mitten av augusti med möjlighet att fortsätta på tjänst som blir ledig i höst. Arbetspassen är i regel 8-9 timmar långa och aldrig nattpass. Arbetsplatsen ligger nära Marklandsgatan, Göteborg.

Vår son är musikalisk allätare och skulle gärna lyssna lite mer på klassiskt, jazz och världsmusik. Juni-augusti åker vi varje eftermiddag till Lilla Amundön där det finns en uppvärmd utomhusbassäng nära havet. Resten av året simmar han mån-lördag på Dalheimers hus i Majorna.

Hans kropp har många begränsningar och ditt jobb är att hjälpa honom med mycket praktiskt. Han simmar dagligen för att få träning, så du måste klara att bada i bassäng ofta. Han har autism och gillar att lära sig ny fakta. Varje dag letar han och assistenten fakta om något och sen behöver han lite hjälp att skriva en sammanfattning. Du måste kunna stava riktigt bra på minst svenska eller engelska, det finns inte tid att googla. God kunskap i spanska är ett plus, men om du har något annat du brinner för så finns det goda chanser att vår son också blir intresserad.

Han har ett stort ordförråd och pratar mycket, men kan ändå vara en utmaning att förstå eftersom han gillar att tala i gåtor och inte alltid tänker som oss normalstörda. Bästa assistenterna har alltid sin ”detektivhjärna” påslagen och gillar att bygga vidare på hans ordlekar. När vi hittat assistenter som förstår hans humor så hörs skratt och sång.

Stort tålamod, pedagogisk förmåga och ett varmt hjärta behövs i jobbet. Många assistenter har stannat i flera år så vi vet att det är ett bra och givande jobb för rätt person.

Lön från 165 kr/h, ob tillkommer på kvällar och helger. Intervju och inskolning sker snarast.


GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.


 


Kontaktperson


Tobias Svensson

GIL-stöd

031-636860

[email protected] Visa mindre

Personlig assistenter sökes till Göteborgsområdet

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska bra, eftersom många tjänster kräver att du skall tolka den personen du arbetar för. Just nu har... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska bra, eftersom många tjänster kräver att du skall tolka den personen du arbetar för.
Just nu har vi allt ifrån (50-80 %) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till sommarjobb.

Vi på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten. Hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för båda. För många är tidigare arbetslivserfarenhet och utbildningar ganska ointressant, utan oftast handlar det om personkemi.

Arbetsuppgifterna för en personlig assistent beror på vem man jobbar hos. Somliga behöver mycket hjälp med kroppen, andra med knoppen. Vissa festar hårt, reser lång, har många barn. Somliga pluggar, andra jobbar. Någon hänger ofta i stallet, andra gillar hockey. Någon tycker om att måla, en annan älskar prinsesstårtor. Somliga är tystlåtna, andra snacksaliga.

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.

Tjänsterna tillsätts löpande!
GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistenter sökes till Göteborgsområdet

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska bra, eftersom många tjänster kräver att du skall tolka den personen du arbetar för. Just nu har... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska bra, eftersom många tjänster kräver att du skall tolka den personen du arbetar för.
Just nu har vi allt ifrån (50-80 %) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till sommarjobb.

Vi på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten. Hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för båda. För många är tidigare arbetslivserfarenhet och utbildningar ganska ointressant, utan oftast handlar det om personkemi.

Arbetsuppgifterna för en personlig assistent beror på vem man jobbar hos. Somliga behöver mycket hjälp med kroppen, andra med knoppen. Vissa festar hårt, reser lång, har många barn. Somliga pluggar, andra jobbar. Någon hänger ofta i stallet, andra gillar hockey. Någon tycker om att måla, en annan älskar prinsesstårtor. Somliga är tystlåtna, andra snacksaliga.

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.

Tjänsterna tillsätts löpande!
GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till Linné, Göteborg, tim- och sem.vik 80 %

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Arbetstider dagar, kvällar, helger och vaken natt. Jag är en aktiv kille som älskar musik och att gå på konserter när tillfälle ges. Till vardags är jag vanligtvis på daglig verksamhet. Brukar ... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Arbetstider dagar, kvällar, helger och vaken natt.


Jag är en aktiv kille som älskar musik och att gå på konserter när tillfälle ges. Till vardags är jag vanligtvis på daglig verksamhet. Brukar bada en gång i veckan. Och på helgerna träffar jag gärna vänner, familj, går på bio, fikar m.m.

Jag har en CP-skada, sitter i permobil och använder taldator samt blisspråk som kommunikationsmedel då jag saknar tal. Det är en fördel om du har erfarenhet av detta, men inget krav. Jag söker dig som är positiv, lyhörd, initiativtagande, ansvarsfull, noggrann och social och som kan stötta mig i min vardag för att jag ska få en så bra tillvaro som möjligt.

Söker just nu en assistent som kan jobba hos mig som timvikarie. Ser gärna att du även kan jobba isommar. 

God svenska i tal och skrift är ett krav, eftersom jag inte har ett verbalt språk och du skall tolka mig. Ett annat krav är minst två referenser.


GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vaken natt, i Göteborg med omnejd

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Just nu har vi ett par arbetsledare som söker personliga assistenter som kan arbeta vaken natt under sommaren. Vi på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar ... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Just nu har vi ett par arbetsledare som söker personliga assistenter som kan arbeta vaken natt under sommaren.

Vi på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal för vaken.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten. Hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för båda. För många är tidigare arbetslivserfarenhet och utbildningar ganska ointressant, utan oftast handlar det om personkemi.

Arbetsuppgifterna för en personlig assistent beror på vem man jobbar hos. Somliga behöver mycket hjälp med kroppen, andra med knoppen. Vissa festar hårt, reser lång, har många barn. Somliga pluggar, andra jobbar. Någon hänger ofta i stallet, andra gillar hockey. Någon tycker om att måla, en annan älskar prinsesstårtor. Somliga är tystlåtna, andra snacksaliga.

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent, 75 %, till Onsala

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Arbetstiderna är förlagda på dagar, kvällar, helger och nätter med två timmars sovande jour enligt ett rullande schema. 18-årig aktiv tjej söker en kvinnlig assistent som kan assistera henne b... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Arbetstiderna är förlagda på dagar, kvällar, helger och nätter med två timmars sovande jour enligt ett rullande schema.

18-årig aktiv tjej söker en kvinnlig assistent som kan assistera henne både med vardagliga sysslor, hitta på roliga saker, vara en träningskompis som "peppar" henne till stordåd. 

Du som söker är trygg, lyhörd och initiativrik. Du kan både tänka utanför "ramarna" och "hålla många bollar i luften" samtidigt.

Det är en fördel om du har arbetat inom vården eller som personlig assistent tidigare. Det är ett krav att du både pratar och förstår svenska bra, eftersom du skall tolka tjejen för hennes omgivning.


Tjejen bor på landet i Onsala, utanför Kungsbacka, tillsammans med sin familj, varför du måste ha körkort och tillgång till bil, så att du kan ta dig till arbetsplatsen.

Tjänsten börjar som en timanställning på cirka en månad, för att sedan övergå till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänstgöringsgrad om 75 % om vi trivs tillsammans. Det finns även möjlighet att enbart vara timanställd och bli inringd vid behov.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Visa mindre

Personlig assistent sökes till Västra Göteborg (60%)

Personlig assistent sökes till västra Göteborg ca 60%   GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Hej! Vill du ha ett jobb där du känner att det du jobbar med är viktigt och gör skillnad? Jag är en 30 årig kille som för fyra år sen... Visa mer
Personlig assistent sökes till västra Göteborg ca 60%

 

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Hej!

Vill du ha ett jobb där du känner att det du jobbar med är viktigt och gör skillnad?

Jag är en 30 årig kille som för fyra år sen var med om en bilolycka där jag ådrog mig en ryggmärgsskada.

Jag söker nu en personlig assistent på ungefär 60% till mitt assistent team. Är du en snäll och trygg person kommer du trivas bra hos oss!

Jag söker dig som är positiv, noggrann och problemlösare, men det är också viktigt att du kan ta ett steg tillbaka när det inte finns något att göra.

Jag bor i Askim tillsammans med min sambo. Det finns ett eget assistentrum där man kan vara när man inte hjälper mig. Det finns även parkering utanför och busshållplatsen ligger ca 4min gångväg ifrån med bra förbindelser.  

Jag gillar att umgås med vänner och familj och att ha middagar. Mina intressen är musik, mat och dryck, sport och mitt jobb där jag jobbar hemifrån.  

Du måste ha erfarenhet av vården eller personlig assistans. Har du jobbat med ryggmärgsskador är det en merit. Du bör ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Då jag har assistans dygnet runt innebär jobbet att du arbetar varierande tider dvs dag, kväll, helg och vaken natt. Arbetstiderna är förlagda enligt ett rullande schema. Anställningen  är ett vikariat på 60% som kan övergå till en visstidsanställning så länge uppdraget varar.

Flexibilitet värdesätts högt som att du kan hoppa in när någon är sjuk.

Hör gärna av dig om du känner att du är personen för jobbet!

Tillträde snarast.

Kollektivavtal Kommunal-Fremia. Lön enl överenskommelse.

Som personlig assistent i GIL kan du vara stolt över ditt jobb. Du kommer att utföra arbetsuppgifter som skapar förutsättningar, minimerar hinder och ger plats för en annan människas potential

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikariat med bad varje dag och fortsatt tjänst i höst!

Vår 24-årige son behöver en manlig personliga assistent som kan ta ett sommarvikariat på 60-80% från nu till mitten av augusti med möjlighet att fortsätta på tjänst som blir ledig i höst. Arbetspassen är i regel 8-9 timmar långa och aldrig nattpass. Arbetsplatsen ligger nära Marklandsgatan, Göteborg. Vår son är musikalisk allätare och skulle gärna lyssna lite mer på klassiskt, jazz och världsmusik. Juni-augusti åker vi varje eftermiddag till Lilla Amundön... Visa mer
Vår 24-årige son behöver en manlig personliga assistent som kan ta ett sommarvikariat på 60-80% från nu till mitten av augusti med möjlighet att fortsätta på tjänst som blir ledig i höst. Arbetspassen är i regel 8-9 timmar långa och aldrig nattpass. Arbetsplatsen ligger nära Marklandsgatan, Göteborg.

Vår son är musikalisk allätare och skulle gärna lyssna lite mer på klassiskt, jazz och världsmusik. Juni-augusti åker vi varje eftermiddag till Lilla Amundön där det finns en uppvärmd utomhusbassäng nära havet. Resten av året simmar han mån-lördag på Dalheimers hus i Majorna.

Hans kropp har många begränsningar och ditt jobb är att hjälpa honom med mycket praktiskt. Han simmar dagligen för att få träning, så du måste klara att bada i bassäng ofta. Han har autism och gillar att lära sig ny fakta. Varje dag letar han och assistenten fakta om något och sen behöver han lite hjälp att skriva en sammanfattning. Du måste kunna stava riktigt bra på minst svenska eller engelska, det finns inte tid att googla. God kunskap i spanska är ett plus, men om du har något annat du brinner för så finns det goda chanser att vår son också blir intresserad.

Han har ett stort ordförråd och pratar mycket, men kan ändå vara en utmaning att förstå eftersom han gillar att tala i gåtor och inte alltid tänker som oss normalstörda. Bästa assistenterna har alltid sin ”detektivhjärna” påslagen och gillar att bygga vidare på hans ordlekar. När vi hittat assistenter som förstår hans humor så hörs skratt och sång.

Stort tålamod, pedagogisk förmåga och ett varmt hjärta behövs i jobbet. Många assistenter har stannat i flera år så vi vet att det är ett bra och givande jobb för rätt person.

Lön från 165 kr/h, ob tillkommer på kvällar och helger. Intervju och inskolning sker snarast.


GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.


 


Kontaktperson


Tobias Svensson

GIL-stöd

031-636860

[email protected] Visa mindre

Manlig personlig assistent sökes i Göteborg

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. En kille på 18 år söker personliga assistenter, han är i sin vardag helt beroende av sina hjälpmedel och har ett stort behov av hjälp med all förflyttning och ADL (aktivitet i det dagliga livet... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

En kille på 18 år söker personliga assistenter, han är i sin vardag helt beroende av sina hjälpmedel och har ett stort behov av hjälp med all förflyttning och ADL (aktivitet i det dagliga livet).

Du bör ha god fysik då det förekommer en del förflyttningar, men också god samarbetsförmåga då det är dubbelassistans. Vårt krav är att du inte röker på arbetsplatsen.

Tjänsten är på ca 75-100 % fördelat på dagar och kvällar. 

 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent sökes till 12-årig kille i Partille, ca 75 %

Vi söker en personlig assistent till vår 12-åriga son som behöver hjälp med det mesta i vardagen bland annat med matning, medicinering, hygien, leka och träna. Det är viktigt för honom att bibehålla rörligheten i kroppen gör vilket att träning och stretchning är en viktig del i arbetet.  Det är viktigt att du som person är lugn, lyhörd och kan tolka ljud och kroppsspråk då det är så han kommunicerar. Arbetstiderna är förlagda dag 08:00-16, kväll 14:30-... Visa mer
Vi söker en personlig assistent till vår 12-åriga son som behöver hjälp med det mesta i vardagen bland annat med matning, medicinering, hygien, leka och träna.

Det är viktigt för honom att bibehålla rörligheten i kroppen gör vilket att träning och stretchning är en viktig del i arbetet.  Det är viktigt att du som person är lugn, lyhörd och kan tolka ljud och kroppsspråk då det är så han kommunicerar.Arbetstiderna är förlagda dag 08:00-16, kväll 14:30-20:00, vardag som helgdag, enligt ett rullande schema, med tjänstgöring varannan helg. 

Tjänsten börjar som en timanställning för att övergå till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar, om vi trivs tillsammans.

Personkemi är A och O, vi ser gärna att du är en person med god fysik för arbetet kräver lyft och förflyttning. Meriterande om du arbetat med barn tidigare.

För att få jobba med barn med funktionsnedsättning måste du ha ett utdrag från belastningsregistret http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-Belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ , beställ gärna detta redan idag då det tar ett tag innan man får hem det. Du kan även beställa det direkt till din digitala mejlbox, då kommer det inom ett par timmar.GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Timanställning som övergår i sommarvikariat. Arbetsplats i Kungsladugård

Manlig assistent sökes med: -stort hjärta och tålamod -gillar att jobba pedagogiskt -brett musikintresse, gärna spelar nägot instrument -inga problem med att ofta bada i bassäng -gillar att vara ute även i göteborgskt ruskväder -inga problem med axlar, knän, rygg eller liknande -levande fantasi och berättarförmåga   Om du blir nyfiken så gå vidare och sök jobbet som assistent åt vår son 23-årige son. Han har flera funktionshinder och behöver hjälp... Visa mer
Manlig assistent sökes med:

-stort hjärta och tålamod

-gillar att jobba pedagogiskt

-brett musikintresse, gärna spelar nägot instrument

-inga problem med att ofta bada i bassäng

-gillar att vara ute även i göteborgskt ruskväder

-inga problem med axlar, knän, rygg eller liknande

-levande fantasi och berättarförmåga

 

Om du blir nyfiken så gå vidare och sök jobbet som assistent åt vår son 23-årige son. Han har flera funktionshinder och behöver hjälp med mycket. Men ännu mer vill han ha ett meningsfull liv med träning och livslångt lärande. I sommar blir det bad i Lilla Amundöns utomhuspool så gott som varje eftermiddag!

Du börjar med en timanställning i vår (kan bli 20 h/v) som övergår i semestervikariat på ca 80%. Troligen finns det möjlighet att fortsätta till hösten. Du bör kunna jobba onsdagskvällar. Arbetstiderna ligger mellan 8 och 21. Det finns två pass per dag som går omlott under eftermiddagen då det behövs dubbelassistans. Intervjuer hålls löpande. Välkommen att söka!

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. 


Kontaktperson


Tobias Svensson

GIL-stöd

031-636860

[email protected] Visa mindre

Sommarjobb som personlig assistent

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Manlig personlig assistent sökes till kille 27 år boendes i Haga, Göteborg ca 70 % Tjänsten varar över sommaren juni,juli och augusti med start i juni månad. Till en början kommer du arbeta till... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Manlig personlig assistent sökes till kille 27 år boendes i Haga, Göteborg ca 70 %

Tjänsten varar över sommaren juni,juli och augusti med start i juni månad. Till en början kommer du arbeta tillsammans med ordinarie assistent för att du ska få en bra introduktion och lära dig arbetet med Elias.

Schemat är 4-veckors rullande med varierande arbetstider, vardagar och helger. Arbetstiderna är förlagda till dagtid (07.30-17.00), kvällstid/natt/morgon (17.00-07.30) med sovande jour (23.30-06.00).

Elias, 27 år gammal bor i egen lägenhet i Haga, Göteborg och söker nu en assistent som kan arbeta med honom då hans ordinarie assistenter har semester. Elias går inte, utan använder sig av antingen manuell rullstol, elrullstol eller permobil. Elias behöver hjälp med förflyttningar i och ur rullstol, i samband med toalettbesök m.m. Assistenterna behöver hjälpa Elias med att sköta sitt hushåll, med allt ifrån städning och matlagning samt hjälp vid dusch och toalettbesök. 

På dagarna arbetar Elias på ett företag i Gamlestaden, där han har med sig sin assistent. Elias har ett stort musik- och filmintresse. Han går regelbundet på bio, på konserter mm. Han gillar att spela olika spel på sin dator och att ta en promenad med sin rullstol och en fika på stan. Han tränar regelbundet på gym där hans assistenter är med och hjälper till. 

Du som söker detta arbete är en positiv kille, som tycker att det ska bli kul att assistera Elias och hjälpa honom i hans vardag. Du är socialt lagd och har lätt för att umgås med människor. Du är även initiativrik och driven och förstår när du skall vara ”motorn” och när du skall ”backa”.

Har Elias och du gemensamma intressen är det en klar fördel. Intervjuer kommer att hållas löpande i takt med att ansökningar kommer in. 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Anders

[email protected] Visa mindre

Timanställning som övergår i sommarvikariat. Arbetsplats i Kungsladugård

Manlig assistent sökes med: -stort hjärta och tålamod -gillar att jobba pedagogiskt -brett musikintresse, gärna spelar nägot instrument -inga problem med att ofta bada i bassäng -gillar att vara ute även i göteborgskt ruskväder -inga problem med axlar, knän, rygg eller liknande -levande fantasi och berättarförmåga   Om du blir nyfiken så gå vidare och sök jobbet som assistent åt vår son 23-årige son. Han har flera funktionshinder och behöver hjälp... Visa mer
Manlig assistent sökes med:

-stort hjärta och tålamod

-gillar att jobba pedagogiskt

-brett musikintresse, gärna spelar nägot instrument

-inga problem med att ofta bada i bassäng

-gillar att vara ute även i göteborgskt ruskväder

-inga problem med axlar, knän, rygg eller liknande

-levande fantasi och berättarförmåga

 

Om du blir nyfiken så gå vidare och sök jobbet som assistent åt vår son 23-årige son. Han har flera funktionshinder och behöver hjälp med mycket. Men ännu mer vill han ha ett meningsfull liv med träning och livslångt lärande. I sommar blir det bad i Lilla Amundöns utomhuspool så gott som varje eftermiddag!

Du börjar med en timanställning i vår (kan bli 20 h/v) som övergår i semestervikariat på ca 80%. Troligen finns det möjlighet att fortsätta till hösten. Du bör kunna jobba onsdagskvällar. Arbetstiderna ligger mellan 8 och 21. Det finns två pass per dag som går omlott under eftermiddagen då det behövs dubbelassistans. Intervjuer hålls löpande. Välkommen att söka!

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. 


Kontaktperson


Tobias Svensson

GIL-stöd

031-636860

[email protected] Visa mindre

Positiv ung man söker personlig assistent i Mölndal, 50-90 %

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Söker du en arbetsplats med fungerande rutiner som blandas med härlig jargong och humor i vardagens arbete, då kanske detta är rätt arbetsplats för dig. Med hjälp av arbetsledaren följer här en ... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Söker du en arbetsplats med fungerande rutiner som blandas med härlig jargong och humor i vardagens arbete, då kanske detta är rätt arbetsplats för dig.

Med hjälp av arbetsledaren följer här en kort beskrivning om mig.

Jag är en man på 33 år som kan se dagliga små händelser med humor och jag söker dig som som sprider trygghet och värme runt dig i ditt arbete. Så att jag, efter mina förutsättningar kan leva mitt liv.

Jag övervinner svårigheter med en ödmjukhet, envishet och ett tålmodigt kämpande i min vardag. Med en viss självironi och humor blivit lite enklare.

Jag har dubbelassistans dygnets alla timmar (vaken natt) efter en olycka där jag fick en förvärvad hjärnskada.

Mina assistenter arbetar dagar, kvällar, helger och vaken natt, med tjänstgöring varannan helg.

Det är viktigt för mig att du har en positiv inställning till livet, god känsla för detaljer i arbetet och förmåga att följa arbetsrutiner.

Krav är att du har mycket goda språkkunskaper i svenska, så att inga missförstånd uppstår och eftersom du dessutom skall tolka mig för min omgivning. Själv kommunicerar jag med kroppsspråk och ögonen.

Om du har erfarenhet av trach och ventilator, så är det en merit.

Jag har en passion för resor till sol och bad. Uppskattar event, bio, vardaglig träning, vara i sociala sammanhang, men även lugna hemmakvällar är både skönt och nödvändigt för mig.

Eftersom jag har en lägenhet på Spanska solkusten, kan det hända att du kommer att arbeta i Spanien några veckor/år. Givetvis med både god framförhållning och planering.

Mina assistenter förflyttar mig med taklift/hjälpmedel och jag har permobil.

Tjänsten börjar som en timanställning för att sedan kunna övergå till en visstidsanställning med tjänstgöringrad på 50-90 %, om vi trivs tillsammans. Jag prioriterar sökande som har en långsiktigt ambition till tjänsten.

Vi söker även sommarvikarier på 50-90 %.

Väcker min presentation intresse är du välkommen att söka tjänsten till den coolaste killen i rulle :)

Har du frågor ang jobbet hör du av dig och mejlar: [email protected]

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till Västra Göteborg (60%)

Personlig assistent sökes till västra Göteborg ca 60%   GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Hej! Vill du ha ett jobb där du känner att det du jobbar med är viktigt och gör skillnad? Jag är en 30 årig kille som för fyra år sen... Visa mer
Personlig assistent sökes till västra Göteborg ca 60%

 

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Hej!

Vill du ha ett jobb där du känner att det du jobbar med är viktigt och gör skillnad?

Jag är en 30 årig kille som för fyra år sen var med om en bilolycka där jag ådrog mig en ryggmärgsskada.

Jag söker nu en personlig assistent på ungefär 60% till mitt assistent team. Är du en snäll och trygg person kommer du trivas bra hos oss!

Jag söker dig som är positiv, noggrann och problemlösare, men det är också viktigt att du kan ta ett steg tillbaka när det inte finns något att göra.

Jag bor i Askim tillsammans med min sambo. Det finns ett eget assistentrum där man kan vara när man inte hjälper mig. Det finns även parkering utanför och busshållplatsen ligger ca 4min gångväg ifrån med bra förbindelser.  

Jag gillar att umgås med vänner och familj och att ha middagar. Mina intressen är musik, mat och dryck, sport och mitt jobb där jag jobbar hemifrån.  

Du måste ha erfarenhet av vården eller personlig assistans. Har du jobbat med ryggmärgsskador är det en merit. Du bör ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Då jag har assistans dygnet runt innebär jobbet att du arbetar varierande tider dvs dag, kväll, helg och vaken natt. Arbetstiderna är förlagda enligt ett rullande schema. Anställningen  är ett vikariat på 60% som kan övergå till en visstidsanställning så länge uppdraget varar.

Flexibilitet värdesätts högt som att du kan hoppa in när någon är sjuk.

Hör gärna av dig om du känner att du är personen för jobbet!

Tillträde snarast.

Kollektivavtal Kommunal-Fremia. Lön enl överenskommelse.

Som personlig assistent i GIL kan du vara stolt över ditt jobb. Du kommer att utföra arbetsuppgifter som skapar förutsättningar, minimerar hinder och ger plats för en annan människas potential

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter sökes till Mölnlycke, vaken natt och sommarvik

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Tjänsterna är fördelade 1. vaken natt med arbetstider oftast förlagda mellan 21.00-09.00, 70 %, sommarvikariat 24/6-6/9, enligt schema, med möjlighet att vara timvikarie innan sommaren och eft... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Tjänsterna är fördelade

1. vaken natt med arbetstider oftast förlagda mellan 21.00-09.00, 70 %, sommarvikariat 24/6-6/9, enligt schema, med möjlighet att vara timvikarie innan sommaren och efter sommaren.

2. dagar, kvällar och helger, med tider oftast förlagda 09.00-21.00, 75 % sommarvikariat, som kan fortsätta som en vikariat på 50 % under hösten med tjänstgöring varannan helg.

Jag är en ung man i mina bästa år, som bor i egen lägenhet i Mölnlycke med hjälp av mina assistenter. Trots mina funktionsnedsättningar som gör att jag behöver hjälp med allt ifrån intimhygien, till matning, aktiviteter och mycket mer, så gillar jag att vara aktiv och fokusera på det positiva här i livet.

Därför söker jag dig, som har en positiv inställning till livet. Har tålamod. Gillar att det händer saker. Är initiativrik- Har lätt för att samarbeta. Pratar, förstår och skriver mycket bra svenska och förstår skrivna instruktioner, eftersom jag inte har någon verbal kommunikation och du skall tolka mig för min omgivning.

Du måste dessutom ha körkort och god körvana, i och med att jag har egen bil, som mina assistenter kör. Vidare så måste du ha en väldans massa andra positiva egenskaper.

Jag tränar en hel del i uppvärmda bassänger. Kör go-cart. Åker Balder på Liseberg. Går på bio, konserter, sportevenemang och teatrar. Träffar vänner. Bowlar. Reser. Och en hel del annat.

Min assistansgrupp består av killar och tjejer, de flesta mellan 30-40 år, där vissa arbetar dag/kväll och andra arbetar vaken natt. Dagtid förekommer det så gott som dagligen dubbelassistans under ett par timmar.

Bägge dessa tjänster börjar som en timanställning med bredvidgång dag- och kvällstid, oavsett om du skall arbeta vaken natt. Detta för att vi skall lära känna varandra när jag är aktiv.

Eftersom det tar lite tid att lära känna mig, så hjälps mina assistenter åt att täcka upp vid sjukdom och ledigheter.

Till mig tar du dig lätt med buss. Grön Express stannar ca 500 meter ifrån min lägenhet, men alla passar startar/avslutas inte  alltid hemma hos mig.

Din ansökan, ett kortare brev om dig själv, ditt CV och svar på urvalsfrågorna.GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till Västra Göteborg (70%)

Personlig assistent sökes till västra Göteborg ca 70%   GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Hej! Vill du ha ett jobb där du känner att det du jobbar med är viktigt och gör skillnad? Jag är en 30 årig kille som för fyra år sen... Visa mer
Personlig assistent sökes till västra Göteborg ca 70%

 

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Hej!

Vill du ha ett jobb där du känner att det du jobbar med är viktigt och gör skillnad?

Jag är en 30 årig kille som för fyra år sen var med om en bilolycka där jag ådrog mig en ryggmärgsskada.

Jag söker nu en personlig assistent på ungefär 50% till mitt assistent team. Är du en snäll och trygg person kommer du trivas bra hos oss!

Jag söker dig som är positiv, noggrann och problemlösare, men det är också viktigt att du kan ta ett steg tillbaka när det inte finns något att göra.

Jag bor i Askim tillsammans med min sambo. Det finns ett eget assistentrum där man kan vara när man inte hjälper mig. Det finns även parkering utanför och busshållplatsen ligger ca 4min gångväg ifrån med bra förbindelser.  

Jag gillar att umgås med vänner och familj och att ha middagar. Mina intressen är musik, mat och dryck, sport och mitt jobb där jag jobbar hemifrån.  

Du måste ha erfarenhet av vården eller personlig assistans. Har du jobbat med ryggmärgsskador är det en merit. Du bör ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Då jag har assistans dygnet runt innebär jobbet att du arbetar varierande tider dvs dag, kväll, helg och vaken natt. Arbetstiderna är förlagda enligt ett rullande schema. Anställningen  är ett vikariat på 70% som kan övergå till en visstidsanställning så länge uppdraget varar.

Flexibilitet värdesätts högt som att du kan hoppa in när någon är sjuk.

Hör gärna av dig om du känner att du är personen för jobbet!

Tillträde snarast.

Kollektivavtal Kommunal-Fremia. Lön enl överenskommelse.

Som personlig assistent i GIL kan du vara stolt över ditt jobb. Du kommer att utföra arbetsuppgifter som skapar förutsättningar, minimerar hinder och ger plats för en annan människas potential

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent sökes för sommarvikariat i Ytterby

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Vi söker dig som kan ta en timanställning som sommarvikarie mellan veckorna 27-37. Arbetstiderna är förlagda vardagar mellan 08.30-20.00. Du är en lugn kvinna, som är trygg, lyhörd, positiv och... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Vi söker dig som kan ta en timanställning som sommarvikarie mellan veckorna 27-37.

Arbetstiderna är förlagda vardagar mellan 08.30-20.00.

Du är en lugn kvinna, som är trygg, lyhörd, positiv och har nära till skratt. Du pratar och förstår svenska mycket bra, eftersom du skall tolka kvinnan för hennes omgivning. Du måste ha bra fysik i och med att du både kommer vara med i bassäng och träna och även assistera vid förflyttningar. Förutom aktivering så behöver kvinnan ha stöttning i vardagen och med personlig hygien.

Kvinnan som söker assistent är 38 år och bor på landet i Ytterby, nära Kungälv tillsammans med sin famijl. Men för att kunna komma dit måste du ha både körkort och tillgång till bil.

Du måste vara rökfri, eftersom detta är en rökfri arbetsplats. Du kan inte heller vara pälsdjursallergiker, eftersom det finns både hund och katt i familjen.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Timanställning som övergår i sommarvikariat. Arbetsplats i Kungsladugård

Manlig assistent sökes med: -stort hjärta och tålamod -gillar att jobba pedagogiskt -brett musikintresse, gärna spelar nägot instrument -inga problem med att ofta bada i bassäng -gillar att vara ute även i göteborgskt ruskväder -inga problem med axlar, knän, rygg eller liknande -levande fantasi och berättarförmåga   Om du blir nyfiken så gå vidare och sök jobbet som assistent åt vår son 23-årige son. Han har flera funktionshinder och behöver hjälp... Visa mer
Manlig assistent sökes med:

-stort hjärta och tålamod

-gillar att jobba pedagogiskt

-brett musikintresse, gärna spelar nägot instrument

-inga problem med att ofta bada i bassäng

-gillar att vara ute även i göteborgskt ruskväder

-inga problem med axlar, knän, rygg eller liknande

-levande fantasi och berättarförmåga

 

Om du blir nyfiken så gå vidare och sök jobbet som assistent åt vår son 23-årige son. Han har flera funktionshinder och behöver hjälp med mycket. Men ännu mer vill han ha ett meningsfull liv med träning och livslångt lärande. I sommar blir det bad i Lilla Amundöns utomhuspool så gott som varje eftermiddag!

Du börjar med en timanställning i vår (kan bli 20 h/v) som övergår i semestervikariat på ca 80%. Troligen finns det möjlighet att fortsätta till hösten. Du bör kunna jobba onsdagskvällar. Arbetstiderna ligger mellan 8 och 21. Det finns två pass per dag som går omlott under eftermiddagen då det behövs dubbelassistans. Intervjuer hålls löpande. Välkommen att söka!

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. 


Kontaktperson


Tobias Svensson

GIL-stöd

031-636860

[email protected] Visa mindre

Manlig personlig assistent sökes till Eriksberg, Göteborg

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Du väljer omfattning på tjänsten, 50-75 %, Schemat läggs i samförstånd, med goda möjligheter att påverka vilka dagar du vill jobba.  Assistenterna jobbar:  dag 07.00-19.00 och natt 19.00-07.00 ... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Du väljer omfattning på tjänsten, 50-75 %, Schemat läggs i samförstånd, med goda möjligheter att påverka vilka dagar du vill jobba. 

Assistenterna jobbar:  dag 07.00-19.00 och natt 19.00-07.00

Jag är en 35 årig kille som för några år sedan fick jag en neurologisk sjukdom, har haft personlig assistans sedan sommaren 2021.

Jag är en glad och utåtriktad social person.   

Du får gärna dela mitt intresse för böcker, musik, teater, film och serier. 

Det händer ofta att jag är iväg på olika evenemang så gillar du att gå på film och konserter så är det extra kul!

Jag är egenföretagare, sjukskriven på 75 % men involverad i företaget hemifrån.

Jag sover normalt sett bra och du kan tex studera samtidigt som du är på jobbet, så länge du håller dig vaken och har koll på min andningsmask.

Du behöver ingen erfarenhet av assistansjobb och hjälpmedel, utan det viktiga är vår personkemi och att du orkar hjälpa mig fysiskt. Söker dig som är i ungefär min ålder.

Eftersom mitt tal blir allt sämre, kan du behöva tolka mig för min omgivning, därför måste du prata och förstå svenska obehindrat.

Arbetsuppgiften är att hjälpa mig med allt som är svårt när armfunktionen är begränsad, t ex personlig hygien, skötsel av hushållet.  Du får gärna tycka om att laga mat, eftersom mat är ett stort intresse för mig.

Jag kan gå själv men behöver manuellt stöd av dig som assistent och hjälp vid uppresningar.  Därför krävs det att du är lång och stark.

Jobbet är blandning av lugnare stunder i hemmet samt moment då vi håller igång och du assisterar mig i aktiviteter som bad och träning. Speciellt på sommarhalvåret gillar jag även att komma ut på promenader och utflykter i staden och naturen.

Du behöver körkort (automat räcker) för att köra min bil. 

Jag instruerar och arbetsleder själv.

Tjänsten tillsätts när vi har hittat rätt assistent.


Kollektivavtal Kommunal-Fremia och individuell lönesättning

Du börjar som timanställd och går sedan över till en tjänst på så länge uppdraget varar om vi trivs med varandra. Visa mindre

Helgassistent sökes till 5-årig kille i Sävedalen

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Glad, positiv assistent sökes i Sävedalen till vår härliga son. Vår kille är 5 år, har CP, svår intellektuell funktionsnedsättning och har ett stort omsorgsbehov där han behöver hjälp att stå, ät... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Glad, positiv assistent sökes i Sävedalen till vår härliga son. Vår kille är 5 år, har CP, svår intellektuell funktionsnedsättning och har ett stort omsorgsbehov där han behöver hjälp att stå, äta (via PEG), distribuera mediciner etc. Han är väldigt socialt medveten och har nära till skratt, vilket vi även ser att en assistent har. Han älskar musik, att kramas, leka, promenader etc.

Vi letar efter en assistent som kan arbeta helger, ca 10-17 på lördagar och söndagar två helger i månaden men om vi hittar rätt person kan det finnas möjlighet att arbeta en helg eller ett par helgdagar enligt överenskommelse. Det finns även möjlighet att arbeta mer på lov och vikariera för vår ordinarie assistent för den som är intresserad. Det är ett stort plus men inget krav om du talar engelska.

En helg innebär ofta en kombination av utflykt till tex. Eldorado eller en park, en stund i ståstol, gunga, lek med ljudknappar, stretching, vila och distribuering av sondmat/mediciner. Det finns även möjlighet att arbeta mer på lov och vikariera för vår ordinarie assistent för den som är intresserad.

Det är viktigt att du har stor ansvarskänsla och ett genuint barnintresse. Vi har en hiss i huset och lyft/hjälpmedel men tunga lyft förekommer ibland. Det är ett stort plus men inget krav om du talar engelska.

Du börjar hos oss som timanställd men går sedan över till en anställning för visstid så länge uppdraget varar om allting fungerar bra för dig och för oss.

Beställ gärna ett belastningsregisterutdrag för arbete med barn med funktionsnedsättning redan nu om du är intresserad!

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Pratglad universitetsstudent söker personlig assistent

Jag heter Elin och är 21 år. Jag bor i Torslanda med mamma, pappa och våra hundar. Just nu söker jag en ny assistent, det kanske är du? Jag studerar andra året på Universitet i centrala Göteborg. På fritiden är jag en mångsysslare som har en stor förkärlek för teater, rollspel och brädspel, pyssel av många olika slag samt att laga mat och baka. Går gärna på stan och fikar eller äter en god middag med vänner. Varför söker jag en assistent då? Jag har en m... Visa mer
Jag heter Elin och är 21 år. Jag bor i Torslanda med mamma, pappa och våra hundar. Just nu söker jag en ny assistent, det kanske är du?

Jag studerar andra året på Universitet i centrala Göteborg. På fritiden är jag en mångsysslare som har en stor förkärlek för teater, rollspel och brädspel, pyssel av många olika slag samt att laga mat och baka. Går gärna på stan och fikar eller äter en god middag med vänner.

Varför söker jag en assistent då? Jag har en muskelsjukdom som kallas för SMA typ 2 vilket innebär att jag behöver hjälp med allting praktiskt, från hygien och sjukgymnastik till att vispa ägg och ta fram alldeles för tjocka böcker. Hjälpmedel för lyft finns men du bör inte ha några ryggproblem eftersom arbetet ändå kan vara fysiskt krävande.

Vad jag söker hos dig som assistent? Du behöver ha god svenska, instruktioner ges muntligt. Du behöver också vara bekväm med att pendla mellan aktivt arbete och att bara vara i närheten då mängden hjälp jag behöver för stunden beror på vad jag gör. Du behöver också vara ordningsam och noga med att komma i tid och inte lukta rök på arbetstid. Vad som däremot inte krävs är erfarenhet, du lär dig allt på plats, och introduceras med bredvidgång med annan assistent. Det absolut viktigaste är att vi trivs tillsammans, det brukar vara lättare att spendera sin tid med en annan människa om man också kan ha det trevligt ihop.

Arbetstiden är förlagd både dagtid, kvällstid, helger, samt sovande jour på nätterna, lite beroende på er sökande. Arbetsplatsen är där jag befinner mig vilket kan innebära att man är hemma, i skolan, eller någon helt annan stans.

Kollektivavtalet är Kommunal-KFO, och lön enligt överenskommelsen.

Tjänsten börjar som en timanställning som sedan kan gå vidare till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänstgöringsgrad, om vi trivs ihop.

Jag anställer assistenter löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Jag söker dig som vill jobba med just mig, så du får gärna berätta lite om dig själv utifrån vad jag skrivit i denna annons

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Tjänster och sommarvik som personlig assistent i Göteborg med omnejd

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska bra, eftersom många tjänster kräver att du skall tolka den personen du arbetar för. Just nu har vi... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska bra, eftersom många tjänster kräver att du skall tolka den personen du arbetar för.

Just nu har vi allt ifrån (timmar-80 %) tjänster till sommarvikariat.


Vi på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten. Hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för båda. För många är tidigare arbetslivserfarenhet och utbildningar ganska ointressant, utan oftast handlar det om personkemi.

Arbetsuppgifterna för en personlig assistent beror på vem man jobbar hos. Somliga behöver mycket hjälp med kroppen, andra med knoppen. Vissa festar hårt, reser lång, har många barn. Somliga pluggar, andra jobbar. Någon hänger ofta i stallet, andra gillar hockey. Någon tycker om att måla, en annan älskar prinsesstårtor. Somliga är tystlåtna, andra snacksaliga.

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.


Tjänsterna tillsätts löpande!


GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Positiv och ordningsam personlig assistent sökes till vaken natt, 60-75 %

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Nu behöver jag utöka min assistansgrupp med någon som i första hand kan arbeta vaken natt, 60-75 %, på ett rullande schema. Nattpassen är förlagda 22.30-09.30, så tjänsten passar dig som vet med ... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Nu behöver jag utöka min assistansgrupp med någon som i första hand kan arbeta vaken natt, 60-75 %, på ett rullande schema. Nattpassen är förlagda 22.30-09.30, så tjänsten passar dig som vet med dig att du är en nattuggla.

Jag sitter i rullstol efter en olycka för ca 10 år sedan och behöver hjälp med det mesta här i vardagen. Jag bor själv i en mysig lägenhet på Hisingen med en härlig utsikt över stan.

Jag har mina assistenter runt mig dygnet runt, uppdelade på dag- kvälls- och nattpass. Nattpassen är vaken natt, utan jour. 

På grund av min ryggmärgsskada har jag ständiga smärtor, men jag är trots det oftast glad och vid gott mod. Mot mina smärtor är massage lindrande, så flera gånger om dagen brukar jag få hjälp av mina duktiga assistenter attt massera mina armar och axlar.

Jag tillbringar mycket tid med min iPad, är intresserad av sport och är en obotlig ÖIsare. Jag uppskattar även musik, bra filmer, god mat och goda samtal.

Tjänsten börjar som en timanställning i maj/juni och övergår sedan till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar om vi kommer överens och då med en tjänstgöringsgrad på 60-75% i juli. Tjänsten börjar med bredvidgång på några dag- och kvällspass, så att vi lär känna varandra när jag är vaken och därefter bredvidgång även på nätterna, så att både du och jag känner oss trygga med varandra och du även med arbetsuppgifterna.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent sökes till centrala Göteborg

GIL står för Göteborgskoperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans och arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Jag är en gift kvinna i 70-års åldern som bor i en stor modern lägenhet mycket centralt i Göteborg och söker en personlig assistent. Jag behöver hjälp och stöd för att fungera och har därför dubbel assistans under dagtid. Tillsammans... Visa mer
GIL står för Göteborgskoperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans och arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.


Jag är en gift kvinna i 70-års åldern som bor i en stor modern lägenhet mycket centralt i Göteborg och söker en personlig assistent. Jag behöver hjälp och stöd för att fungera och har därför dubbel assistans under dagtid. Tillsammans med ytterligare en assistent får Du hjälpa mig med det mesta i vardagen, som hygien, tolkning av vad jag vill och olika former av träning och under fritidsaktiviteter.

Jag behöver assistans dagtid, alla dagar i veckan. Två assistenter arbetar 08.00-13.30 och två 14.30–20.00. Det är också möjligt att välja två pass efter varandra. Du kommer att ingå i ett arbetslag som har stort inflytande över sin arbetstid och vi har också kontakt med varandra via en gemensam telefongrupp. Du anmäler vilka pass Du vill arbeta och om de är lediga så får du det. Då vet då du också vilka pass Du har fått under de kommande fyra veckorna.

Strax före jul 2001 fick jag en hjärnblödning som klassades som arbetsskada och några år senare skadades jag under en operation för att kunna gå lite bättre. Den misslyckades helt så i stället blev jag helt rullstolsbunden. Idag har jag fått tillbaka viss rörlighet i vänster arm och fot. Jag har också förlorat mitt tal men förstår allt man talar om och är bra på att visa vad jag vill ha hjälp med.

Mina intressen är allmänna och jag tycker om att vara utomhus, shoppa, lite kultur och framför allt att träna och då behöver jag mycket stöd.

Du är initiativrik, lyhörd och ser vad som behöver göras. Du är rökfri och behärskar svenska språket, eftersom du skall tolka mig med min omgivning. Du är trygg och har en stor portion humor och ser omvårdnad som en självklarhet. Du bör ha erfarenhet och god samarbetsförmåga och vara van att arbeta med människor. Personkemin är viktig och jag lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten börjar som en timanställning och trivs vi tillsammans så kan anställningen övergå till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänstgöringsgrad på 50%.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnlig assistent sökes till Onsala

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Här finns en glad aktiv tonårstjej som bor med sin familj i Onsala, utanför Kungsbacka som nu söker efter en ny stjärna med stort hjärta att hänga med. Arbetstiderna är förlagda på dagar, kvälla... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Här finns en glad aktiv tonårstjej som bor med sin familj i Onsala, utanför Kungsbacka som nu söker efter en ny stjärna med stort hjärta att hänga med.

Arbetstiderna är förlagda på dagar, kvällar, helger och nätter med sovande jour.

Du börjar hos oss som timanställd i ca en månad varefter du går över till en anställning så länge uppdraget varar. Tjänsten som finns är om ca 75%, men vi söker även timanställda som kan hoppa in och arbeta vid behov.

Tjejen behöver hjälp/stöd i vardagens sysslor men även någon att hitta på roliga saker med samt en tränings kompis som peppar. Du som söker tjänsten ska vara busig, trygg, ha en personlighet som är lyhörd, intiativrik och gilla att hitta på saker.

Du ska ha ett stort intresse av att arbeta med människor, vara ansvarsfull, positiv och klara av att hålla flera bollar i luften. Det är viktigt att du kan ”tänka utanför ramarna” och att du vågar bjuda på dig själv. Du har barnasinnet kvar och tycker att det är roligt att utforska och utmana och tror på att allt är möjligt bara man vill. Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska, har erfarenhet av personlig assistans arbete men störst vikt kommer att läggas på personlig lämplighet och personkemi. Känns det fortfarande lockande? 

Då behöver du stämma in på samtliga punkter nedan:


• Du har körkort, god körvana samt tillgång till egen bil, eftersom vi bor utan tillgång till allmänna kommunikationsmedel 
• Du är kvinna 
• Du är rökfri, eftersom vi är en rökfri arbetsplats.
• Du är INTE pälsallergiker, eftersom vi har djur
• Du är prestigelös, flexibel och har en härlig humor
• Du är vaccinerad mot Covid-19

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

60% tjänst i Kungsladugård för manlig assistent

Manlig assistent sökes med: -stort hjärta och tålamod -gillar att jobba pedagogiskt -brett musikintresse, gärna spelar nägot instrument -inga problem med att ofta bada i bassäng -gillar att vara ute även i göteborgskt ruskväder -inga problem med axlar, knän, rygg eller liknande -levande fantasi och berättarförmåga   Om du blir nyfiken så gå vidare och sök jobbet som assistent åt vår son 23-årige son. Han har flera funktionshinder och behöver hjälp... Visa mer
Manlig assistent sökes med:

-stort hjärta och tålamod

-gillar att jobba pedagogiskt

-brett musikintresse, gärna spelar nägot instrument

-inga problem med att ofta bada i bassäng

-gillar att vara ute även i göteborgskt ruskväder

-inga problem med axlar, knän, rygg eller liknande

-levande fantasi och berättarförmåga

 

Om du blir nyfiken så gå vidare och sök jobbet som assistent åt vår son 23-årige son. Han har flera funktionshinder och behöver hjälp med mycket. Men ännu mer vill han ha ett meningsfull liv med träning och livslångt lärande. Du börjar med en timanställning som kan övergå i en tjänst från april på ca 60% uppdelat på tre pass i veckan. Du bör kunna jobba onsdagskvällar. Arbetstiderna ligger mellan 8 och 21. Det finns två pass per dag som går omlott under eftermiddagen då det behövs dubbelassistans. Intervjuer hålls löpande. Välkommen att söka!

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Visa mindre

60% tjänst i Kungsladugård för manlig assistent

Manlig assistent sökes med: -stort hjärta och tålamod -gillar att jobba pedagogiskt -brett musikintresse, gärna spelar nägot instrument -inga problem med att ofta bada i bassäng -gillar att vara ute även i göteborgskt ruskväder -inga problem med axlar, knän, rygg eller liknande -levande fantasi och berättarförmåga   Om du blir nyfiken så gå vidare och sök jobbet som assistent åt vår son 23-årige son. Han har flera funktionshinder och behöver hjälp... Visa mer
Manlig assistent sökes med:

-stort hjärta och tålamod

-gillar att jobba pedagogiskt

-brett musikintresse, gärna spelar nägot instrument

-inga problem med att ofta bada i bassäng

-gillar att vara ute även i göteborgskt ruskväder

-inga problem med axlar, knän, rygg eller liknande

-levande fantasi och berättarförmåga

 

Om du blir nyfiken så gå vidare och sök jobbet som assistent åt vår son 23-årige son. Han har flera funktionshinder och behöver hjälp med mycket. Men ännu mer vill han ha ett meningsfull liv med träning och livslångt lärande. Du börjar med en timanställning som kan övergå i en tjänst från april på ca 60% uppdelat på tre pass i veckan. Du bör kunna jobba onsdagskvällar. Arbetstiderna ligger mellan 8 och 21. Det finns två pass per dag som går omlott under eftermiddagen då det behövs dubbelassistans. Intervjuer hålls löpande. Välkommen att söka!

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Visa mindre

Manlig personlig assistent sökes i Göteborg

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.En kille på 18 år söker personliga assistenter, han är i sin vardag helt beroende av sina hjälpmedel och har ett stort behov av hjälp med all förflyttning och ADL (aktivitet i det dagliga livet).... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.En kille på 18 år söker personliga assistenter, han är i sin vardag helt beroende av sina hjälpmedel och har ett stort behov av hjälp med all förflyttning och ADL (aktivitet i det dagliga livet).

Du bör ha god fysik då det förekommer en del förflyttningar, men också god samarbetsförmåga då det är dubbelassistans. Vårt krav är att du inte röker på arbetsplatsen.

Tjänsten är på ca 50-100 % fördelat på dagar och kvällar. 

 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Assistent sökes till 65-årig kvinna i Kortedala för sommarvikariat

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Jag söker en sommarvikarie som kan arbeta då mina ordinarie assistenter har semester i sommar, vilket innebär ca 50-75% över veckorna 29-34, samt om du har möjlighet hoppa in vid sjukluckor och l... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Jag söker en sommarvikarie som kan arbeta då mina ordinarie assistenter har semester i sommar, vilket innebär ca 50-75% över veckorna 29-34, samt om du har möjlighet hoppa in vid sjukluckor och liknande. Arbetet hos mig är förlagt mellan 08:30-19:30 med en timmas rast mellan 12-13, både vardagar och helger.

När du är assistent hos mig så stöttar du mig med förflyttning i och ur rullstol, stöttar mig med min hygien, såväl som att göra iordning mat, ta hand om min lägenhet och när jag skall ut för att handla eller göra någonting trevligt. Jag har MS och nedsatt funktion i händerna så därför behöver jag stöd med mycket i vardagen.

Det är viktigt att du behärskar god svenska så att vi förstår varandra eftersom jag behöver förklara vad och hur saker skall göras, och så förstås att du är trevlig och att vi kommer bra överens eftersom det blir mycket tid vi spenderar i varandras sällskap.

Mina ordinarie assistenter har med sig sina hundar till arbetsplatsen, så även om du inte kommer att träffa hundarna så kan det vara svårt att arbeta hos mig om du är allergisk.

 

- Sommarvikariat v 29-34

- Ca 50-75%

- Arbetstider 8.30-19.30, vardag och helg

 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

60% tjänst i Kungsladugård för manlig assistent

Manlig assistent sökes med: -stort hjärta och tålamod -gillar att jobba pedagogiskt -brett musikintresse -inga problem med att ofta bada i bassäng -gillar att vara ute även i göteborgskt ruskväder -inga problem med axlar, knän, rygg eller liknande -levande fantasi och berättarförmåga   Om du blir nyfiken så gå vidare och sök jobbet som assistent åt vår son 23-årige son. Han har flera funktionshinder och behöver hjälp med mycket. Men ännu mer vill ... Visa mer
Manlig assistent sökes med:

-stort hjärta och tålamod

-gillar att jobba pedagogiskt

-brett musikintresse

-inga problem med att ofta bada i bassäng

-gillar att vara ute även i göteborgskt ruskväder

-inga problem med axlar, knän, rygg eller liknande

-levande fantasi och berättarförmåga

 

Om du blir nyfiken så gå vidare och sök jobbet som assistent åt vår son 23-årige son. Han har flera funktionshinder och behöver hjälp med mycket. Men ännu mer vill han ha ett meningsfull liv med träning och livslångt lärande. Du börjar med en timanställning som kan övergå i en tjänst från april på ca 60% uppdelat på tre pass i veckan. Du bör kunna jobba onsdagskvällar. Arbetstiderna ligger mellan 8 och 21. Det finns två pass per dag som går omlott under eftermiddagen då det behövs dubbelassistans. Intervjuer hålls löpande. Välkommen att söka!

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Visa mindre

Personlig assistent sökes till Linné, tim- & sommarvik

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Jag är en aktiv kille som älskar musik och att gå på konserter när tillfälle ges. Till vardags är jag vanligtvis på daglig verksamhet. Brukar bada en gång i veckan. Och på helgerna träffar jag gä... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Jag är en aktiv kille som älskar musik och att gå på konserter när tillfälle ges. Till vardags är jag vanligtvis på daglig verksamhet. Brukar bada en gång i veckan. Och på helgerna träffar jag gärna vänner, familj, går på bio, fikar m.m.

Jag har en CP-skada, sitter i permobil och använder taldator samt blisspråk som kommunikationsmedel då jag saknar tal. Det är en fördel om du har erfarenhet av detta, men inget krav. Jag söker dig som är positiv, lyhörd, initiativtagande, ansvarsfull, noggrann och social och som kan stötta mig i min vardag för att jag ska få en så bra tillvaro som möjligt.

Söker just nu en assistent som kan jobba hos mig som timvikarie. Ser gärna att du även kan jobba till sommaren. Här jobbar du dag, kvälls - och nattpass. Det är mycket viktigt att du kan jobba dag.

God svenska i tal och skrift är ett krav! Vi önskar även få referenser.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

60% tjänst i Kungsladugård för manlig assistent

Manlig assistent sökes med: -stort hjärta och tålamod -gillar att jobba pedagogiskt -brett musikintresse -inga problem med att ofta bada i bassäng -gillar att vara ute även i göteborgskt ruskväder -inga problem med axlar, knän, rygg eller liknande -levande fantasi och berättarförmåga   Om du blilr nyfiken så gå vidare och sök jobbet som assistent åt vår son 23-årige son. Du börjar med en timanställning som kan övergå i en tjänst från april på ca 6... Visa mer
Manlig assistent sökes med:

-stort hjärta och tålamod

-gillar att jobba pedagogiskt

-brett musikintresse

-inga problem med att ofta bada i bassäng

-gillar att vara ute även i göteborgskt ruskväder

-inga problem med axlar, knän, rygg eller liknande

-levande fantasi och berättarförmåga

 

Om du blilr nyfiken så gå vidare och sök jobbet som assistent åt vår son 23-årige son. Du börjar med en timanställning som kan övergå i en tjänst från april på ca 60% uppdelat på tre pass i veckan. Du bör kunna jobba onsdagskvällar. Arbetstiderna ligger mellan 8 och 21. Det finns två pass dagligen som går omlott under eftermiddagen då det behövs dubbelassistans. Intervjuer hålls löpande. Välkommen att söka! Visa mindre

60% tjänst i Kungsladugård för manlig assistent

Manlig assistent sökes med: -stort hjärta och tålamod -gillar att jobba pedagogiskt -brett musikintresse -inga problem med att ofta bada i bassäng -gillar att vara ute även i göteborgskt ruskväder -inga problem med axlar, knän, rygg eller liknande -levande fantasi och berättarförmåga   Om du tror att du har lämpliga egenskaper så gå vidare och sök jobbet som assistent åt vår son 23-årige son genom att svara på frågeformuläret. Du börjar med en tim... Visa mer
Manlig assistent sökes med:

-stort hjärta och tålamod

-gillar att jobba pedagogiskt

-brett musikintresse

-inga problem med att ofta bada i bassäng

-gillar att vara ute även i göteborgskt ruskväder

-inga problem med axlar, knän, rygg eller liknande

-levande fantasi och berättarförmåga

 

Om du tror att du har lämpliga egenskaper så gå vidare och sök jobbet som assistent åt vår son 23-årige son genom att svara på frågeformuläret. Du börjar med en timanställning som kan övergå i en tjänst från april på ca 60% uppdelat på tre pass i veckan. Du bör kunna jobba onsdagskvällar. Arbetstiderna ligger mellan 8 och 21.Det finns två pass dagligen som går omlott på eftermiddagen då det behövs dubbelassistans. Intervjuer hålls löpande. Välkommen att söka! Visa mindre

Timvikarie sökes till 69-årig man i Kortedala

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Jag söker en eller flera personliga assistenter som kan hoppa in vid sjukdom eller vid semestrar. På grund av min funktionsnedsättning så behöver jag hjälp med det mesta i vardagen, framförallt ... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Jag söker en eller flera personliga assistenter som kan hoppa in vid sjukdom eller vid semestrar.

På grund av min funktionsnedsättning så behöver jag hjälp med det mesta i vardagen, framförallt förflyttningar i och utanför min lägenhet så det är viktigt att du är fysiskt stark och frisk nog att kunna stötta mig med det, men jag behöver också stöd att ta hand om mitt hem, vid handling, att göra iordning mat och i vissa hygiensituationer. Annars så är det förstås viktigt att vi kommer väl överens och kan sitta och prata med varandra – jag är intresserad av sport, musik och film och är en social person.

Det är ett krav att du har god svenska i tal och skrift. Jag ser gärna manliga sökande som är äldre än 35 år med tidigare erfarenhet av personlig assistans. Det är viktigt att det du söker är just en timanställning och att du har möjlighet att hoppa in med kort varsel.

Det förekommer att mina assistenter har med sig hund till arbetsplatsen, så även om du inte kommer att träffa hunden så kan det vara svårt att arbeta hos mig med hundallergi.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent sökes till Sävedalen, tim- & semestervik

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Jag är en 67-årig kvinna i Sävedealen som söker en kvinnlig personlig assistent som kan hoppa in med kort varsel som timvikarie. Men som också kan tänka sig att vara semestervikarie under sommare... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Jag är en 67-årig kvinna i Sävedealen som söker en kvinnlig personlig assistent som kan hoppa in med kort varsel som timvikarie. Men som också kan tänka sig att vara semestervikarie under sommaren, vid ordinarie assistenter semestrar.

Arbetstiderna varierar, men jag har både dagtid och vakna nätter.

Jag söker dig som är ansvarsfull, har social kompetens och en förmåga att ta egna initiativ.

På grund av arbetets art, där bland annat förflyttningsmoment ingår, är det ett krav att du inte har smärtproblematik eller fysiska skador, som gör att du inte kan utför arbetsuppgifterna.

Mina intressen är matlagning, bkaning och trädgårdsodling.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till Västra Göteborg (50%)

Personlig assistent sökes till västra Göteborg ca 50%   GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Hej! Vill du ha ett jobb där du känner att det du jobbar med är viktigt och gör skillnad? Jag är en 30 årig kille som för fyra år sen... Visa mer
Personlig assistent sökes till västra Göteborg ca 50%

 

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Hej!

Vill du ha ett jobb där du känner att det du jobbar med är viktigt och gör skillnad?

Jag är en 30 årig kille som för fyra år sen var med om en bilolycka där jag ådrog mig en ryggmärgsskada.

Jag söker nu en personlig assistent på ungefär 50% till mitt assistent team. Är du en snäll och trygg person kommer du trivas bra hos oss!

Jag söker dig som är positiv, noggrann och problemlösare, men det är också viktigt att du kan ta ett steg tillbaka när det inte finns något att göra.

Jag bor i Askim tillsammans med min sambo. Det finns ett eget assistentrum där man kan vara när man inte hjälper mig. Det finns även parkering utanför och busshållplatsen ligger ca 4min gångväg ifrån med bra förbindelser.  

Jag gillar att umgås med vänner och familj och att ha middagar. Mina intressen är musik, mat och dryck, sport och mitt jobb där jag jobbar hemifrån.  

Du måste ha erfarenhet av vården eller personlig assistans. Har du jobbat med ryggmärgsskador är det en merit. Du bör ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Då jag har assistans dygnet runt innebär jobbet att du arbetar varierande tider dvs dag, kväll, helg och vaken natt. Arbetstiderna är förlagda enligt ett rullande schema. Anställningen  är ett vikariat på 50% som kan övergå till en visstidsanställning så länge uppdraget varar.

Flexibilitet värdesätts högt som att du kan hoppa in när någon är sjuk.

Hör gärna av dig om du känner att du är personen för jobbet!

Tillträde snarast.

Kollektivavtal Kommunal-Fremia. Lön enl överenskommelse.

Som personlig assistent i GIL kan du vara stolt över ditt jobb. Du kommer att utföra arbetsuppgifter som skapar förutsättningar, minimerar hinder och ger plats för en annan människas potential

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent sökes till Ytterby, vik 50 %

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Arbetstiderna är vanligtvis förlagda mellan måndag till fredag 07.30-21.00, vissa tider är det dubbelassistans. Kvinnan som söker assistans är 38 år och bor i Ytterby, nära Kungälv. Hon är flerf... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Arbetstiderna är vanligtvis förlagda mellan måndag till fredag 07.30-21.00, vissa tider är det dubbelassistans.

Kvinnan som söker assistans är 38 år och bor i Ytterby, nära Kungälv. Hon är flerfunktionshindrad och behöver hjälp med allt ifrån aktivering, stöttning i vardagen till personlig hygien.

Kvinnan gillar att ha en trevlig stämning omkring sig, lyssnar gärna på musik och åker regelbundet till badhus och badar. I badet är hennes assistenter med och tränar tillsammans med henne.

Hon söker en kvinnlig personlig assistent som är lugn, trygg, stabil och lyhörd.

Det är viktigt att du pratar och förstår svenska bra, eftersom det är du som personlig assistent som tolkar kvinnan för hennes omgivning.

Eftersom kvinnan inte tycker om rök, är det viktigt att du är rökfri. Du måste dessutom ha körkort och tillgång till bil, eftersom det är svårt med allmänna kommunikationsmedel.

Det finns hund och katt i familjen, varför du inte kan vara allergisk.

Du får gärna ha tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, men allra viktigast är att personkemin stämmer.

Nu söker vi en kvinnlig assistent som kan starta med bredvidgång inom kort och sedan gå på ett ca 50 %-igt vikariat under perioden 11/3-10/5 och sedan kanske även kan arbeta som semestervikarie under sommaren 2024.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till/kring Göteborg

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska bra, eftersom många tjänster kräver att du skall tolka den personen du arbetar för. Just nu har vi... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska bra, eftersom många tjänster kräver att du skall tolka den personen du arbetar för.

Just nu har vi allt ifrån (timmar-80 %) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till extrajobb.

Vi på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten. Hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för båda. För många är tidigare arbetslivserfarenhet och utbildningar ganska ointressant, utan oftast handlar det om personkemi.

Arbetsuppgifterna för en personlig assistent beror på vem man jobbar hos. Somliga behöver mycket hjälp med kroppen, andra med knoppen. Vissa festar hårt, reser lång, har många barn. Somliga pluggar, andra jobbar. Någon hänger ofta i stallet, andra gillar hockey. Någon tycker om att måla, en annan älskar prinsesstårtor. Somliga är tystlåtna, andra snacksaliga.

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.

Tjänsterna tillsätts löpande!

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Manlig personlig assistent sökes i Göteborg

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.En kille på 18 år söker personliga assistenter, han är i sin vardag helt beroende av sina hjälpmedel och har ett stort behov av hjälp med all förflyttning och ADL (aktivitet i det dagliga livet).... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.En kille på 18 år söker personliga assistenter, han är i sin vardag helt beroende av sina hjälpmedel och har ett stort behov av hjälp med all förflyttning och ADL (aktivitet i det dagliga livet).

Du bör ha god fysik då det förekommer en del förflyttningar, men också god samarbetsförmåga då det är dubbelassistans. Vårt krav är att du inte röker på arbetsplatsen.

Tjänsten är på ca 75-100 % fördelat på dagar och kvällar. 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnlig assistent sökes till Onsala

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Här finns en glad aktiv tonårstjej som bor med sin familj i Onsala, utanför Kungsbacka som nu söker efter en ny stjärna med stort hjärta att hänga med.   Arbetstiderna är förlagda på dagar, kvä... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Här finns en glad aktiv tonårstjej som bor med sin familj i Onsala, utanför Kungsbacka som nu söker efter en ny stjärna med stort hjärta att hänga med.

 

Arbetstiderna är förlagda på dagar, kvällar, helger och nätter med sovande jour.

Du börjar hos oss som timanställd i ca en månad varefter du går över till en anställning så länge uppdraget varar. Tjänsten som finns är om ca 75%, men vi söker även timanställda som kan hoppa in och arbeta vid behov.

 

Tjejen behöver hjälp/stöd i vardagens sysslor men även någon att hitta på roliga saker med samt en tränings kompis som peppar. Du som söker tjänsten ska vara busig, trygg, ha en personlighet som är lyhörd, intiativrik och gilla att hitta på saker.

Du ska ha ett stort intresse av att arbeta med människor, vara ansvarsfull, positiv och klara av att hålla flera bollar i luften. Det är viktigt att du kan ”tänka utanför ramarna” och att du vågar bjuda på dig själv. Du har barnasinnet kvar och tycker att det är roligt att utforska och utmana och tror på att allt är möjligt bara man vill. Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska, har erfarenhet av personlig assistans arbete men störst vikt kommer att läggas på personlig lämplighet och personkemi. Känns det fortfarande lockande? 

Då behöver du stämma in på samtliga punkter nedan:

* Du har körkort, god körvana samt tillgång till egen bil, eftersom vi bor utan tillgång till allmänna kommunikationsmedel 

* Du är kvinna 

* Du är rökfri, eftersom vi är en rökfri arbetsplats.

* Du är INTE pälsallergiker, eftersom vi har djur

* Du är prestigelös, flexibel och har en härlig humor

* Du är vaccinerad mot Covid-19

 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till Västra Göteborg (50%)

Personlig assistent sökes till västra Göteborg ca 50%   GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Hej! Vill du ha ett jobb där du känner att det du jobbar med är viktigt och gör skillnad? Jag är en 30 årig kille som för fyra år sen... Visa mer
Personlig assistent sökes till västra Göteborg ca 50%

 

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Hej!

Vill du ha ett jobb där du känner att det du jobbar med är viktigt och gör skillnad?

Jag är en 30 årig kille som för fyra år sen var med om en bilolycka där jag ådrog mig en ryggmärgsskada.

Jag söker nu en personlig assistent på ungefär 50% till mitt assistent team. Är du en snäll och trygg person kommer du trivas bra hos oss!

Jag söker dig som är positiv, noggrann och problemlösare, men det är också viktigt att du kan ta ett steg tillbaka när det inte finns något att göra.

Jag bor i Askim tillsammans med min sambo. Det finns ett eget assistentrum där man kan vara när man inte hjälper mig. Det finns även parkering utanför och busshållplatsen ligger ca 4min gångväg ifrån med bra förbindelser.  

Jag gillar att umgås med vänner och familj och att ha middagar. Mina intressen är musik, mat och dryck, sport och mitt jobb där jag jobbar hemifrån.  

Du måste ha erfarenhet av vården eller personlig assistans. Har du jobbat med ryggmärgsskador är det en merit. Du bör ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Då jag har assistans dygnet runt innebär jobbet att du arbetar varierande tider dvs dag, kväll, helg och vaken natt. Arbetstiderna är förlagda enligt ett rullande schema. Anställningen  är ett vikariat på 50% som kan övergå till en visstidsanställning så länge uppdraget varar.

Flexibilitet värdesätts högt som att du kan hoppa in när någon är sjuk.

Hör gärna av dig om du känner att du är personen för jobbet!

Tillträde snarast.

Kollektivavtal Kommunal-Fremia. Lön enl överenskommelse.

Som personlig assistent i GIL kan du vara stolt över ditt jobb. Du kommer att utföra arbetsuppgifter som skapar förutsättningar, minimerar hinder och ger plats för en annan människas potential

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Levnadsglad kille söker personlig assistent i Mölndal, 80 %

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Vi söker assistenter på 80 % till varierande arbetstider, dag, kväll, varannan helg och aktiv natt efter överenskommelse. Möjlighet till mer arbete vid behov. Jag är en positiv och levnadsgla... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.


Vi söker assistenter på 80 % till varierande arbetstider, dag, kväll, varannan helg och aktiv natt efter överenskommelse. Möjlighet till mer arbete vid behov.

Jag är en positiv och levnadsglad ung man på 33 år, som har omfattande funktionsnedsättningar efter en olycka. Därför arbetar mina assistenter dubbelassistans, dygnets alla tider, även vaken natt.

Mina assistenter är oerhört viktiga och betydelsefulla för mig och därför söker jag dig där min presentation väcker din nyfikenhet och intresse att bli en i arbetsgruppen hos mig.

Jag söker dig som arbetar med värme och omtanke så jag efter förmåga kan leva mitt liv som jag vill.

Jag övervinner svårigheter med en ödmjukhet och ett tålmodigt kämpande i min vardag. Med en viss självironi och humor blir livet lite enklare :)

Jag kommunicerar med kroppsspråk och ögonen. Vilket är lätt att förstå när du känner mig.

Det är viktigt för mig att du är en person med positiv inställning till livet i största allmänhet, har en god känsla för detaljer i arbetet och förmåga att följa arbetsrutiner. Du behöver ha goda språkkunskaper i svenska så att vi enkelt förstår varandra.

Om du är en person med nära till humor och skratt. Uppskattar en arbetsplats med fungerande arbetsrutiner. Har du hög arbetsmoral, lätt för att samarbeta, att arbeta i grupp, lätt för att lära dig nya saker, har en positiv inställning och initiativförmåga är du kanske den som jag söker och behöver till mitt arbetslag :)

Tjänsten är inledningsvis en timanställning och bredvidgång, men kan komma att övergå till en visstidsanställning med en tjänstgöringsgrad om 80 %, om vi trivs tillsammans.

Vi söker även en timanställd som kan jobba extra på lovdagar, helger och sjukdom.

Jag uppskattar resor till sol och bad och att vara i sociala sammanhang, men lugna hemmakvällar är också skönt och välbehövligt.

Eftersom jag har en lägenhet vid Spanska solkusten innebär tjänsten att du behöver kunna följa med mig på arbetsresor ett par veckor per år.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter inom personlig assistans eller har tidigare erfarenhet av trackvård och hostmaskin. Fast allra viktigast är att personkemin klickar oss emellan, så lär vi dig under din bredvidgången.

Har du körkort är det ett plus eftersom jag har en anpassad bil som jag kan använda utöver färdtjänsten.

Mina assistenter förflyttar mig med takliftar i mitt hem.

Jag prioriterar sökande med långsiktig ambition till tjänsten.

Här arbetar ett härligt gäng assistenter som ser framemot att utöka arbetslaget :)

Väcker presentationen ditt intresse är du hjärtligt välkommen att söka tjänsten till en cool killen i rulle med ”en eller två rävar bakom varje öra”

Lön efter överenskommelse.

Har du övriga frågor ang jobbet kan du mejla till [email protected]

Bifoga personligt brev och CV med din ansökan och vänligen fyll i Gils frågeformulär. Ett foto på dig tillsammans med din ansökan uppskattas men är inget tvång.

OBS! Du söker tjänsten på www.gil.se "Jobba här"


GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Visa mindre

Manlig personlig assistent sökes till Haga, ca 70 %

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Schemat är 4-veckors rullande med varierande arbetstider, vardagar och helger. Arbetstiderna är förlagda till dagtid (07.30-17.00), kvällstid/natt/morgon (17.00-07.30) med sovande jour (23.30-... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.


Schemat är 4-veckors rullande med varierande arbetstider, vardagar och helger. Arbetstiderna är förlagda till dagtid (07.30-17.00), kvällstid/natt/morgon (17.00-07.30) med sovande jour (23.30-06.15).

I januari 2024 flyttade Elias, 26 år, till egen lägenhet i Haga, Göteborg. Elias går inte, utan använder sig av antingen manuell rullstol, elrullstol eller permobil. Elias behöver hjälp med förflyttningar i och ur rullstol, i samband med toalettbesök m.m. Eftersom Elias flyttar till egen lägenhet innebär det att assistenten behöver hjälpa honom med att sköta sitt hushåll, med allt ifrån städning och matlagning samt hjälp vid dusch och toalettbesök. 

På dagarna arbetar Elias på ett företag i Gamlestaden, där han har med sig sin assistent. Elias har ett stort musik- och filmintresse. Han går regelbundet på bio, på konserter mm. Han gillar att spela olika spel på sin dator och att ta en promenad med sin rullstol och en fika på stan. Han tränar regelbundet på gym där hans assistenter är med och hjälper till. 

Du som söker detta arbete är en positiv kille, som tycker att det ska bli kul att assistera Elias och hjälpa honom i hans vardag. Du är socialt lagd och har lätt för att umgås med människor. Du är även initiativrik och driven och förstår när du skall vara ”motorn” och när du skall ”backa”.

Har vi gemensamma intressen är det en klar fördel. Intervjuer kommer  att hållas löpande i takt med att ansökningar kommer in. 

Tjänsten börjar som en timanställning för att vi skall få "känna på" varandra och trivs vi ihop så kan den komma att övergå till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänstgöringsgrad på ca 70 %.


GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!


Kontaktperson


Anders  

mailadress: [email protected] Visa mindre

Personliga assistenter sökes till barn i Lilla Edet med omnejd, 50-60 %

Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska mycket bra, eftersom du skall tolka barnen för deras omgivning. Just nu har vi 3 tjänster som rullar på så länge assistansuppdraget varar för barn i Lilla Edet-området Vi på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal. Att arbeta... Visa mer
Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska mycket bra, eftersom du skall tolka barnen för deras omgivning.

Just nu har vi 3 tjänster som rullar på så länge assistansuppdraget varar för barn i Lilla Edet-området

Vi på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten; hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för både barnet, deras familj och dig, varför personkemi är viktigt.

Till dessa tjänster är det viktigt att du pratar och förstår mycket bra svenska, eftersom du skall tolka barnen för deras omgivning. Du är lugn och trygg, har ett lågeffektivt bemötande och kan sätta gränser. Ett extra plus är om du har arbetat med barn tidigare.

Du måste ha körkort och tillgång till bil, eftersom det inte går kollektivtrafik till någon av familjerna.

För att arbeta med barn, så måste du ha utdrag ur belastningsregistret, vilket du kan beställa här https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ du kan få det inom ett dygn om du har Kivra.

Tjänsterna börjar som timanställning, men om ni trivs tillsammans kan de komma att övergå till visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänstgöringsgrad på 50-60 %.

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.

Dessa tjänster skall tillsättas så snart vi har hittat rätt person! Visa mindre

Administratör / administrativ assistent till GIL

Vi söker en administratör på 100 % till vårt kontor i Göteborg (nära Liseberg). Du har god förmåga till struktur och multitasking och gillar att fylla din dag med många varierande uppgifter och ser andras problem som utmaningar att lösa. Du får i hög grad själv planera din arbetsdag. Du har lätt för att ta människor och kommer ha mycket kontakt med både assistansberättigade och personliga assistenter. Du brinner precis som vi för konceptet Independent Livi... Visa mer
Vi söker en administratör på 100 % till vårt kontor i Göteborg (nära Liseberg). Du har god förmåga till struktur och multitasking och gillar att fylla din dag med många varierande uppgifter och ser andras problem som utmaningar att lösa. Du får i hög grad själv planera din arbetsdag. Du har lätt för att ta människor och kommer ha mycket kontakt med både assistansberättigade och personliga assistenter. Du brinner precis som vi för konceptet Independent Living och tycker om tanken på att ha en arbetsgivare som gör skillnad.

I dina arbetsuppgifter ingår det att svara i telefon under våra telefontider, ta hand om posten, scanna dokument samt förbereda våra lokaler för utbildningar och event – både administrativt och praktiskt. Du håller koll på listor och rutiner, gör beställningar och ser till att det är trevligt att komma till vårt kontor, både genom ditt bemötande och genom att lokalerna är i god ordning. Du är den som ser till att allt finns på rätt plats vid rätt tid!

Du har gått ut gymnasiet med godkända betyg och har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Det är av stor vikt att du har en administrativ ådra och gillar ordning och reda. Du är uppmärksam och noga med detaljerna. Du har god datorvana och behärskar hela Officepaketet. Det är meriterande om du jobbat som personlig assistent eller om du eller någon i din närhet har personlig assistans.

Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde så snart som möjligt, lön enligt överenskommelse. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på 100% med en provanställning på 6 månader. Placering är på kontoret.

Ansökan och fler frågor
Fackligt ombud Emelie Liljekrantz 031-63 68 70. Frågor om tjänsten ställer du till Anders Westgerd, VD, på 031-63 21 94 eller [email protected]. Välkommen med din ansökan!

Lite om GIL
GIL är en assistansanordnare, vi är i dagsläget 30 personer på kontoret som samordnar personlig assistans för drygt 250 assistansberättigade. Vi har omkring 2 200 anställda personliga assistenter. Hela verksamheten baseras på Independent Living-filosofin, en tanke om att människor med funktionsnedsättningar har samma rätt att bestämma över sitt liv som alla andra. GIL har inget vinstintresse.

Ännu mer om GIL hittar du på vår hemsida www.gil.se Visa mindre

Manlig personlig assistent sökes i Göteborg

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.En kille på 18 år söker personliga assistenter, han är i sin vardag helt beroende av sina hjälpmedel och har ett stort behov av hjälp med all förflyttning och ADL (aktivitet i det dagliga livet).... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.En kille på 18 år söker personliga assistenter, han är i sin vardag helt beroende av sina hjälpmedel och har ett stort behov av hjälp med all förflyttning och ADL (aktivitet i det dagliga livet).

Du bör ha god fysik då det förekommer en del förflyttningar, men också god samarbetsförmåga då det är dubbelassistans. Vårt krav är att du inte röker på arbetsplatsen.

Tjänsten är på ca 75-100 % fördelat på dagar och kvällar. 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent sökes till centrala Göteborg

GIL står för Göteborgskoperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans och arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Jag är en gift kvinna i 70-års åldern som bor i en stor modern lägenhet mycket centralt i Göteborg och söker en personlig assistent. Jag behöver hjälp och stöd för att fungera och har därför dubbel assistans under dagtid. Tillsammans ... Visa mer
GIL står för Göteborgskoperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans och arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Jag är en gift kvinna i 70-års åldern som bor i en stor modern lägenhet mycket centralt i Göteborg och söker en personlig assistent. Jag behöver hjälp och stöd för att fungera och har därför dubbel assistans under dagtid. Tillsammans med ytterligare en assistent får Du hjälpa mig med det mesta i vardagen, som hygien, tolkning av vad jag vill och olika former av träning och under fritidsaktiviteter.

Jag behöver assistans dagtid, alla dagar i veckan. Två assistenter arbetar 08.00-13.30 och två 14.30–20.00. Det är också möjligt att välja två pass efter varandra. Du kommer att ingå i ett arbetslag som har stort inflytande över sin arbetstid och vi har också kontakt med varandra via en gemensam telefongrupp. Du anmäler vilka pass Du vill arbeta och om de är lediga så får du det. Då vet då du också vilka pass Du har fått under de kommande fyra veckorna.

Strax före jul 2001 fick jag en hjärnblödning som klassades som arbetsskada och några år senare skadades jag under en operation för att kunna gå lite bättre. Den misslyckades helt så i stället blev jag helt rullstolsbunden. Idag har jag fått tillbaka viss rörlighet i vänster arm och fot. Jag har också förlorat mitt tal men förstår allt man talar om och är bra på att visa vad jag vill ha hjälp med.

Mina intressen är allmänna och jag tycker om att vara utomhus, shoppa, lite kultur och framför allt att träna och då behöver jag mycket stöd.

Du är initiativrik, lyhörd och ser vad som behöver göras. Du är rökfri och behärskar svenska språket, eftersom du skall tolka mig med min omgivning. Du är trygg och har en stor portion humor och ser omvårdnad som en självklarhet. Du bör ha erfarenhet och god samarbetsförmåga och vara van att arbeta med människor. Personkemin är viktig och jag lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten börjar som en timanställning och trivs vi tillsammans så kan anställningen övergå till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänstgöringsgrad på 50%.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan!

Frågor besvaras av 

[email protected] Visa mindre

Personlig assistent sökes till Göteborg med omnejd

Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska. Just nu har vi allt ifrån (timmar-80 %) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till extrajobb. Vi på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal. Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra a... Visa mer
Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska.Just nu har vi allt ifrån (timmar-80 %) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till extrajobb.

Vi på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten; hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för båda. För många är tidigare arbetslivserfarenhet och utbildningar ganska ointressant, utan oftast handlar det om personkemi.

Arbetsuppgifterna för en personlig assistent beror på vem man jobbar hos. Somliga behöver mycket hjälp med kroppen, andra med knoppen. Vissa festar hårt, reser lång, har många barn. Somliga går i pluggar, andra jobbar. Någon hänger ofta i stallet, andra gillar hockey. Någon tycker om att måla, en annan älskar prinsesstårtor. Somliga är tystlåtna, andra snacksaliga.

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.

Tjänsterna tillsätts löpande!
GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Manlig personlig assistent sökes i Göteborg

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.En kille på 18 år söker personliga assistenter, han är i sin vardag helt beroende av sina hjälpmedel och har ett stort behov av hjälp med all förflyttning och ADL (aktivitet i det dagliga livet).... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.En kille på 18 år söker personliga assistenter, han är i sin vardag helt beroende av sina hjälpmedel och har ett stort behov av hjälp med all förflyttning och ADL (aktivitet i det dagliga livet).

Du bör ha god fysik då det förekommer en del förflyttningar, men också god samarbetsförmåga då det är dubbelassistans. Vårt krav är att du inte röker på arbetsplatsen.

Tjänsten är på ca 75-100 % fördelat på dagar och kvällar. 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Önskas: manlig assistent med stort hjärta och musikintresse!

Vår 23-årige son behöver en personliga assistent på ca 60%. Arbetspassen är i regel 8-9 timmar långa och aldrig nattpass. Arbetsplatsen ligger nära Marklandsgatan, Göteborg. Vår sons kropp har många begränsningar och ditt jobb är att hjälpa honom med mycket praktiskt. Han är musikalisk allätare och skulle gärna lyssna lite mer på klassiskt, jazz och världsmusik. Han simtränar dagligen, så du måste klara att bada i bassäng ofta. Han har autism och gillar ... Visa mer
Vår 23-årige son behöver en personliga assistent på ca 60%. Arbetspassen är i regel 8-9 timmar långa och aldrig nattpass. Arbetsplatsen ligger nära Marklandsgatan, Göteborg.

Vår sons kropp har många begränsningar och ditt jobb är att hjälpa honom med mycket praktiskt. Han är musikalisk allätare och skulle gärna lyssna lite mer på klassiskt, jazz och världsmusik. Han simtränar dagligen, så du måste klara att bada i bassäng ofta.

Han har autism och gillar att lära sig ny fakta. Varje dag letar han och assistenten fakta om något och sen behöver han lite hjälp att skriva en sammanfattning. Du måste kunna stava riktigt bra på minst svenska eller engelska, det finns inte tid att googla. God kunskap i spanska är ett plus, men om du har något annat du brinner för så finns det goda chanser att vår son också blir intresserad.

Han har ett stort ordförråd och pratar mycket, men kan ändå vara en utmaning att förstå eftersom han gillar att tala i gåtor och inte alltid tänker som oss normalstörda. Bästa assistenterna har alltid sin ”detektivhjärna” påslagen och gillar att bygga vidare på hans ordlekar. Jobbet blir roligt om även du är lite klurig/finurlig. När vi hittat rätt assistenter så hörs skratt och sång.

Stort tålamod, pedagogisk förmåga och ett varmt hjärta behövs i jobbet. Många assistenter har stannat i flera år så vi vet att det är ett bra och givande jobb för rätt person. Manliga sökande har företräde eftersom det underlättar under ombyte vid simträning.

Intervjuer och inskolning kommer att påbörjas snarast.


GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Visa mindre

Manlig personlig assistent sökes i Göteborg

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.En kille på 18 år söker personliga assistenter, han är i sin vardag helt beroende av sina hjälpmedel och har ett stort behov av hjälp med all förflyttning och ADL (aktivitet i det dagliga livet).... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.En kille på 18 år söker personliga assistenter, han är i sin vardag helt beroende av sina hjälpmedel och har ett stort behov av hjälp med all förflyttning och ADL (aktivitet i det dagliga livet).

Du bör ha god fysik då det förekommer en del förflyttningar, men också god samarbetsförmåga då det är dubbelassistans. Vårt krav är att du inte röker på arbetsplatsen.

Tjänsten är på ca 75-100 % fördelat på dagar och kvällar. 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Levnadsglad kille söker personlig assistent, Mölndal, 80 %

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Vi söker assistenter på 80 % till varierande arbetstider, dag, kväll, varannan helg och aktiv natt efter överenskommelse. Möjlighet till mer arbete vid behov. Jag är en positiv och levnadsglad u... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Vi söker assistenter på 80 % till varierande arbetstider, dag, kväll, varannan helg och aktiv natt efter överenskommelse. Möjlighet till mer arbete vid behov.

Jag är en positiv och levnadsglad ung man på 33 år, som har omfattande funktionsnedsättningar efter en olycka. Därför arbetar mina assistenter dubbelassistans, dygnets alla tider, även vaken natt.

Mina assistenter är oerhört viktiga och betydelsefulla för mig och därför söker jag dig där min presentation väcker din nyfikenhet och intresse att bli en i arbetsgruppen hos mig.

Jag söker dig som arbetar med värme och omtanke så jag efter förmåga kan leva mitt liv som jag vill.

Jag övervinner svårigheter med en ödmjukhet och ett tålmodigt kämpande i min vardag. Med en viss självironi och humor blir livet lite enklare :)

Jag kommunicerar med kroppsspråk och ögonen. Vilket är lätt att förstå när du känner mig.

Det är viktigt för mig att du är en person med positiv inställning till livet i största allmänhet, har en god känsla för detaljer i arbetet och förmåga att följa arbetsrutiner. Du behöver ha goda språkkunskaper i svenska så att vi enkelt förstår varandra.

Om du är en person med nära till humor och skratt. Uppskattar en arbetsplats med fungerande arbetsrutiner. Har du hög arbetsmoral, lätt för att samarbeta, att arbeta i grupp, lätt för att lära dig nya saker, har en positiv inställning och initiativförmåga är du kanske den som jag söker och behöver till mitt arbetslag :)

Tjänsten är inledningsvis en timanställning och bredvidgång, men kan komma att övergå till en visstidsanställning med en tjänstgöringsgrad om 80 %, om vi trivs tillsammans.

Vi söker även en timanställd som kan jobba extra på lovdagar, helger och sjukdom.

Jag uppskattar resor till sol och bad och att vara i sociala sammanhang, men lugna hemmakvällar är också skönt och välbehövligt.

Eftersom jag har en lägenhet vid Spanska solkusten innebär tjänsten att du behöver kunna följa med mig på arbetsresor ett par veckor per år.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter inom personlig assistans eller har tidigare erfarenhet av trackvård och hostmaskin. Fast allra viktigast är att personkemin klickar oss emellan, så lär vi dig under din bredvidgången.

Har du körkort är det ett plus eftersom jag har en anpassad bil som jag kan använda utöver färdtjänsten.

Mina assistenter förflyttar mig med takliftar i mitt hem.

Jag prioriterar sökande med långsiktig ambition till tjänsten.

Här arbetar ett härligt gäng assistenter som ser framemot att utöka arbetslaget :)

Väcker presentationen ditt intresse är du hjärtligt välkommen att söka tjänsten till en cool killen i rulle med ”en eller två rävar bakom varje öra”

Lön efter överenskommelse.

Har du övriga frågor ang jobbet kan du mejla till [email protected]

Bifoga personligt brev och CV med din ansökan och vänligen fyll i Gils frågeformulär. Ett foto på dig tillsammans med din ansökan uppskattas men är inget tvång.

OBS! Du söker tjänsten på www.gil.se "Jobba här"

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent i Torslanda/Lilleby

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Bor du i Torslanda/Lilleby och vill jobba extra? 1 till 2 dagar/vecka, flexibla arbetstider, med stort ansvar. Jag är en 50-årig man, boende i villa i Torslanda/Lilleby med familj.  Jag söker en... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Bor du i Torslanda/Lilleby och vill jobba extra?
1 till 2 dagar/vecka, flexibla arbetstider, med stort ansvar.

Jag är en 50-årig man, boende i villa i Torslanda/Lilleby med familj.  Jag söker en personlig assistent som kan jobba morgon, dag och sen kväll enligt månadsschema. Ca 1 dag/vecka. En arbetsdag är uppdelad i tre kortare arbetspass (morg, em, kväll) då jag är iväg och jobbar under dagen.

Sedan 30 år sitter jag i rullstol pga en ryggmärgsskada och är förlamad i armar och ben och är beroende av hjälp. Som min assistent ska Du hjälpa mig med den dagliga livsföringen, vilket bland annat innebär att Du hjälper mig med hygien, förflyttningar och handräckning samt förekommande sysslor i hemmet så som städning, tvätt och matlagning. Behöver även hjälp ibland vid resor och annat.

Jag söker Dig som är flexibel MEN också, punktlig.

Att Du bor i eller nära Torslanda/Lilleby i Göteborg är en förutsättnig då det förekommer flexibla arbetstider. 

Du bör ej vara kattallergiker.

Körkort
Krävs ej

Arbetstid
Deltid. Flexibelt, från vid behov till fast %. Månadsschema.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Jag är en glad tjej på 30 år som nu söker en kvinnlig medarbetare på ett vikariat på 88%. Vikariatet börjar den 1 februari och är till och med den 31 Maj, det finns dock goda chanser till förläng... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Jag är en glad tjej på 30 år som nu söker en kvinnlig medarbetare på ett vikariat på 88%. Vikariatet börjar den 1 februari och är till och med den 31 Maj, det finns dock goda chanser till förlängning då vikariatet är för en studerande som troligtvis söker sig vidare inom det studerande området efter examen i Juni. I arbetet hos mig ingår all form av omsorg och det viktigaste för mig är att du och jag har en god kemi och att du vill och har ett intresse av att lära känna mig. Här arbetar vi dygnspass med sovande jour, där du börjar klockan 9 på morgonen och slutar klockan 10 morgonen efter. Mer info ges vid intervju.

Du ska vara:

- Strukturerad

- Ha ett gott hjärta

- Ansvarstagande och

- Bra på att kommunicera 

Inom Gil finns en bredd med utbildningar som bringar utveckling i ditt arbete hos oss och

för att söka, behöver du skicka CV och personligt brev till:

[email protected]

Vi ser fram emot att träffa just dig.

 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till Göteborg med omnejd

Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska. Just nu har vi allt ifrån (timmar-80 %) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till extrajobb. Vi på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal. Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra a... Visa mer
Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska.Just nu har vi allt ifrån (timmar-80 %) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till extrajobb.

Vi på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten; hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för båda. För många är tidigare arbetslivserfarenhet och utbildningar ganska ointressant, utan oftast handlar det om personkemi.

Arbetsuppgifterna för en personlig assistent beror på vem man jobbar hos. Somliga behöver mycket hjälp med kroppen, andra med knoppen. Vissa festar hårt, reser lång, har många barn. Somliga går i pluggar, andra jobbar. Någon hänger ofta i stallet, andra gillar hockey. Någon tycker om att måla, en annan älskar prinsesstårtor. Somliga är tystlåtna, andra snacksaliga.

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.

Tjänsterna tillsätts löpande!GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Koordinator / coach inom personlig assistans

GIL är en assistansanordnare som sedan 1989 samordnar personlig assistans utan vinstintresse. Kooperativet har omkring 260 assistansberättigade och ca 2200 personliga assistenter anställda. Vi har huvudkontor i Göteborg och två mindre kontor i Varberg och Uddevalla. Vi har just nu en ledig tjänst på 100 % som GIL-stöd i Göteborg. Vi benämner tjänsten ”GIL-stöd”, andra skulle kanske säga koordinator, assistanssamordnare eller arbetsledarcoach. Du kommer at... Visa mer
GIL är en assistansanordnare som sedan 1989 samordnar personlig assistans utan vinstintresse. Kooperativet har omkring 260 assistansberättigade och ca 2200 personliga assistenter anställda. Vi har huvudkontor i Göteborg och två mindre kontor i Varberg och Uddevalla. Vi har just nu en ledig tjänst på 100 % som GIL-stöd i Göteborg.

Vi benämner tjänsten ”GIL-stöd”, andra skulle kanske säga koordinator, assistanssamordnare eller arbetsledarcoach. Du kommer att ingå i ett team bestående av tolv GIL-stöd och har alltid kontorets övriga resurser i ryggen. Att arbeta som GIL-stöd handlar ofta om att jobba med många små, men för individen viktiga frågor.

Som GIL-stöd är du den närmsta kontakten för våra arbetsledare, assistansberättigade och assistenter. Du stöttar vid rekryteringar, administration som tidrapportering och schemaläggning, deltar på personalmöten, reder ut missförstånd, håller i myndighetskontakter och bidrar med din kompetens på internutbildningar.

Du är intresserad av att arbeta med människor. Du är flexibel, prestigelös och har en pedagogisk ådra. Du är stabil och tålmodig och har förmågan att kliva fram med precis det stöd som behövs när andra känner stress och oro. Du kan på ett positivt sätt hantera konflikter och har en förmåga att se lösningar där andra ser problem. Du tar egna initiativ, kan följa rutiner och tycker om att samarbeta med andra personer.

Du har slutförd gymnasieutbildning. Påbyggnadsutbildning eller erfarenhet av arbete inom funktionshinderområdet är meriterande. Det är ett plus om du är van att ha kontakt med myndigheter och det är bra om du har viss ekonomisk kunskap. Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta handledande. Du har goda kunskaper i att använda dator. Körkort och tillgång till bil är önskvärt, men inget krav.

Har du erfarenhet av att arbeta med eller leva med personlig assistans så är det meriterande.

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning men inleds med en provanställning på sex månader. Visa mindre

Manlig personlig assistent sökes till Haga, ca 70 %

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Schemat är 4-veckors rullande med varierande arbetstider, vardagar och helger. Arbetstiderna är förlagda till dagtid (07.30-17.00), kvällstid/natt/morgon (17.00-07.30) med sovande jour (23.30-06.... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Schemat är 4-veckors rullande med varierande arbetstider, vardagar och helger. Arbetstiderna är förlagda till dagtid (07.30-17.00), kvällstid/natt/morgon (17.00-07.30) med sovande jour (23.30-06.00).

I januari 2024 flyttar Elias, 26 år, till egen lägenhet i Haga, Göteborg. Elias går inte, utan använder sig av antingen manuell rullstol, elrullstol eller permobil. Elias behöver hjälp med förflyttningar i och ur rullstol, i samband med toalettbesök m.m. Eftersom Elias flyttar till egen lägenhet innebär det att assistenten behöver hjälpa honom med att sköta sitt hushåll, med allt ifrån städning och matlagning samt hjälp vid dusch och toalettbesök. 

På dagarna arbetar Elias på ett företag i Gamlestaden, där han har med sig sin assistent. Elias har ett stort musik- och filmintresse. Han går regelbundet på bio, på konserter mm. Han gillar att spela olika spel på sin dator och att ta en promenad med sin rullstol och en fika på stan. Han tränar regelbundet på gym där hans assistenter är med och hjälper till. 

Du som söker detta arbete är en positiv kille, som tycker att det ska bli kul att assistera Elias och hjälpa honom i hans vardag. Du är socialt lagd och har lätt för att umgås med människor. Du är även initiativrik och driven och förstår när du skall vara ”motorn” och när du skall ”backa”.

Har vi gemensamma intressen är det en klar fördel. Intervjuer kommer  att hållas löpande i takt med att ansökningar kommer in. 

Tjänsten börjar som en timanställning för att vi skall få "känna på" varandra och trivs vi ihop så kan den komma att övergå till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänstgöringsgrad på ca 70 %.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Önskas: manlig assistent med stort hjärta och musikintresse!

Vår 23-årige son behöver en personliga assistent på ca 60%. Arbetspassen är i regel 8-9 timmar långa och aldrig nattpass. Arbetsplatsen ligger nära Marklandsgatan, Göteborg. Vår sons kropp har många begränsningar och ditt jobb är att hjälpa honom med mycket praktiskt. Han är musikalisk allätare och skulle gärna lyssna lite mer på klassiskt, jazz och världsmusik. Han simtränar dagligen, så du måste klara att bada i bassäng ofta. Han har autism och gillar ... Visa mer
Vår 23-årige son behöver en personliga assistent på ca 60%. Arbetspassen är i regel 8-9 timmar långa och aldrig nattpass. Arbetsplatsen ligger nära Marklandsgatan, Göteborg.

Vår sons kropp har många begränsningar och ditt jobb är att hjälpa honom med mycket praktiskt. Han är musikalisk allätare och skulle gärna lyssna lite mer på klassiskt, jazz och världsmusik. Han simtränar dagligen, så du måste klara att bada i bassäng ofta.

Han har autism och gillar att lära sig ny fakta. Varje dag letar han och assistenten fakta om något och sen behöver han lite hjälp att skriva en sammanfattning. Du måste kunna stava riktigt bra på minst svenska eller engelska, det finns inte tid att googla. God kunskap i spanska är ett plus, men om du har något annat du brinner för så finns det goda chanser att vår son också blir intresserad.

Han har ett stort ordförråd och pratar mycket, men kan ändå vara en utmaning att förstå eftersom han gillar att tala i gåtor och inte alltid tänker som oss normalstörda. Bästa assistenterna har alltid sin ”detektivhjärna” påslagen och gillar att bygga vidare på hans ordlekar. Jobbet blir roligt om även du är lite klurig/finurlig. När vi hittat rätt assistenter så hörs skratt och sång.

Stort tålamod, pedagogisk förmåga och ett varmt hjärta behövs i jobbet. Många assistenter har stannat i flera år så vi vet att det är ett bra och givande jobb för rätt person. Manliga sökande har företräde eftersom det underlättar under ombyte vid simträning.

Intervjuer och inskolning kommer att påbörjas snarast.


GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Visa mindre

Personliga assistenter sökes till Göteborg med omnejd

Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska.  Just nu har vi allt ifrån (timmar-80 %) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till extrajobb. Vi på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal. Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra ar... Visa mer
Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska. 
Just nu har vi allt ifrån (timmar-80 %) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till extrajobb.


Vi på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten; hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för båda. För många är tidigare arbetslivserfarenhet och utbildningar ganska ointressant, utan oftast handlar det om personkemi.

Arbetsuppgifterna för en personlig assistent beror på vem man jobbar hos. Somliga behöver mycket hjälp med kroppen, andra med knoppen. Vissa festar hårt, reser lång, har många barn. Somliga går i pluggar, andra jobbar. Någon hänger ofta i stallet, andra gillar hockey. Någon tycker om att måla, en annan älskar prinsesstårtor. Somliga är tystlåtna, andra snacksaliga.

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.

Tjänsterna tillsätts löpande!GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent sökes till Olskroken, 60-70 %

Vi söker en kvinnlig personlig assistent som vill arbeta 60-70 %, där arbetstiderna oftast är förlagda 14.45-10.00 på vardagar och 10.00-10.00 på helgerna, med sovande jour i 4,5 timmar. Hon som söker assistenter, är en ung, positiv och aktiv kvinna som bor i egen lägenhet i Olskroken i Göteborg. Nu behöver hon förstärka sin trevliga assistansgrupp med ytterligare en kvinnlig personlig assistent. På fritiden tränar hon i bassäng, går på caféer, lyssnar p... Visa mer
Vi söker en kvinnlig personlig assistent som vill arbeta 60-70 %, där arbetstiderna oftast är förlagda 14.45-10.00 på vardagar och 10.00-10.00 på helgerna, med sovande jour i 4,5 timmar.

Hon som söker assistenter, är en ung, positiv och aktiv kvinna som bor i egen lägenhet i Olskroken i Göteborg. Nu behöver hon förstärka sin trevliga assistansgrupp med ytterligare en kvinnlig personlig assistent.

På fritiden tränar hon i bassäng, går på caféer, lyssnar på musik, hänger med vänner och pojkvän, gör egna filmer och en väldans massa annat. 

På grund av sina funktionsnedsättningar behöver hon hjälp med allt ifrån intimhygien, matning, till aktiviter, både hemma och på fritiden.

Hon har inget verbalt språk, utan hon använder sig utav BLISS, varför det krävs att du har goda kunskaper i det svenska språket, i både tal och skrift, eftersom det kommer vara du som tolkar henne för hennes omgivning.

Det är en klar fördel om du har goda kunskaper om iPad, iPhone och Mac-datorer, så att du kan hjälpa henne.

Hennes assistenter idag är ett gott gäng med tjejer som alla är aktiva, positiva, kreativa och har gott tålamod och gärna samarbetar med varandra. Så vi söker givetvis en likasinnad.

Tjänsten börjar med bredvidgång och som en timanställning, så att ni lär känna varandra och du kommer in i hennes rutiner. Trivs ni tillsammans så kan tjänsten komma att övergå i en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänstgöringsgrad på 60-70 %.

Vi kör anställningsintervjuer löpande! Visa mindre

Manlig personlig assistent sökes i Göteborg

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.En kille på 18 år söker personliga assistenter, han är i sin vardag helt beroende av sina hjälpmedel och har ett stort behov av hjälp med all förflyttning och ADL (aktivitet i det dagliga livet).... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.En kille på 18 år söker personliga assistenter, han är i sin vardag helt beroende av sina hjälpmedel och har ett stort behov av hjälp med all förflyttning och ADL (aktivitet i det dagliga livet).

Du bör ha god fysik då det förekommer en del förflyttningar, men också god samarbetsförmåga då det är dubbelassistans. Vårt krav är att du inte röker på arbetsplatsen.

Tjänsten är på ca 75-100 % fördelat på dagar och kvällar. 

 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till Mölnlycke, timanställning

Jag är en kvinna på 63 år som lever ett aktivt liv där jag mer än gärna hittar på roliga saker under fritiden, själv eller tillsammans med min man. Är det inte äventyr så gillar jag att fixa i hemmet, sköta om mina blommor, odla, och jag älskar även att ha gäster hemma. Jag är tycker om konst, design, vetenskap, natur, fåglar, poesi, film och musik. Själv skriver jag en del, vid intresse kan du läsa i min blogg, ragnysangels.wordpress.com ???? Jag har v... Visa mer
Jag är en kvinna på 63 år som lever ett aktivt liv där jag mer än gärna hittar på roliga saker under fritiden, själv eller tillsammans med min man.


Är det inte äventyr så gillar jag att fixa i hemmet, sköta om mina blommor, odla, och jag älskar även att ha gäster hemma. Jag är tycker om konst, design, vetenskap, natur, fåglar, poesi, film och musik. Själv skriver jag en del, vid intresse kan du läsa i min blogg, ragnysangels.wordpress.com ????

Jag har varit med om en olycka och hamnade i rullstol vilket resulterat i att jag har dygnstäckande assistans samt dubbelassistans vissa tider under dygnet. För att hålla ihop både livet och kroppen så har vi mycket rutiner att arbeta efter.

Just nu söker jag efter dig som kan arbeta timmar, dagar, kvällar, helger och nätter. Du behöver vara flexibel och  kunna hoppa in när ordinarie personal är sjuka eller vill ha ledighet, för konstigt nog så stannar inte mitt liv upp då och därför är det viktigt att du kan hoppa in vid dessa behov. Vi reser ibland också, framförallt till vår älskade stuga i Halland, men också en del inom Sverige, tankarna flackar även utomlands. Kanske kan du tänka dig att åka med och jobba? Till sommaren finns möjlighet till mer arbete då jag behöver semestervikarier.

Söker dig som är beredd på att växa in i den självgående men lyhörda rollen som jag önskar min personliga assistans. Du är positiv, punktlig och pålitlig med en framåtanda och du vill vara del i mitt goa gäng. Eftersom det är ett fysiskt arbete är det viktigt att du är stark och utan besvär från leder eller rygg. 

Som personlig assistent hos mig är du med i varje syssla jag gör och assisterar mig i alla fysiska sysslor. Exempelvis hygiensituationer, hushållssysslor, bilkörning, stretchning etc. Jag arbetar inom vården som Barnneurolog och även dit följer du med.

Då du lyssnar och utför arbetsuppgifter under mina muntliga instruktioner behöver du kunna förstå/tala hyfsat bra Svenska eller Engelska. Körkort är ett krav.

Du sköter min kropp och jag sköter min knopp helt enkelt!

Jag behöver dig rätt snart och kör gärna därför igång med bredvidgång snabbast möjligt.

PS: Expressbussen till Mölnlycke stannar väldigt nära vårt hem och tar bara 20 minuter från centrala Göteborg. Visa mindre

Personlig assistent till Västra Frölunda, timanställning

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Vi söker en personlig assistent för timanställning där arbetstiderna oftast är förlagda 07.00-16.00, 11.00-21.00 och 20.30-07.30 (vaken natt). I dagsläget finns det ingen ledig tjänst, men inom k... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Vi söker en personlig assistent för timanställning där arbetstiderna oftast är förlagda 07.00-16.00, 11.00-21.00 och 20.30-07.30 (vaken natt). I dagsläget finns det ingen ledig tjänst, men inom kort kan det komma att bli en visstidsanställning med en större tjänstgöringsgrad ledig och trivs vi tillsammans kan det komma bli du som erbjuds tjänsten.

Jag är en 27 årig kille som bor i ett radhus tillsammans med min pappa i Västra Frölunda.

Jag har en CP-skada med tilläggshandikapp, respirator, hostmaskin och trach, vilket medför stort omvårdnadsbehov. Varför jag tror att det är bra om du arbetat som personlig assistent eller inom vården tidigare.

Du som person tycker om fasta rutiner och vill ha struktur, vilket är en stor del av arbetet hos mig.

Eftersom jag kommunicerar med ögonen, kommunikationskartor och bilder, är det ett krav att du pratar förstår och skriver svenska obehindrat, eftersom det innebär att du tolkar mig för mig omgivning och det finns inget utrymme för missförstånd.

Vissa dagar i veckan är jag på daglig verksamhet, annars gillar jag att hänga med kompisar, gå på bio, vara aktiv, träna i bassäng, titta på film. Eftersom jag har egen bil som körs av mina assistenter när vi skall iväg på aktiviteter är det en klar fördel om du har körkort.

Vi är en rökfri arbetsplats!

Vi kör anställningsintervjuer löpande, så sök redan nu om du är intresserad!

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

29-årig kille söker personlig assistent, centrala Göteborg, 80 %

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Personlig assistent med tjänstgöringsgrad på 80 %, sökes till 29-årig kille med CP-skada. Arbetstiderna är vanligtvis förlagda 07:30-17:45 eller 17:30-08:00 (med sovande jour 00:00-06:00). Jag b... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Personlig assistent med tjänstgöringsgrad på 80 %, sökes till 29-årig kille med CP-skada. Arbetstiderna är vanligtvis förlagda 07:30-17:45 eller 17:30-08:00 (med sovande jour 00:00-06:00).

Jag bor tillsammans med min familj i centrala Göteborg. På dagarna arbetar jag på Move & Walk, daglig verksamhet, och på fritiden gillar jag att spela boccia och umgås med vänner och familj.

Eftersom jag kommunicerar med hjälp av en bokstavstavla är det viktigt att du pratar, skriver och förstår bra svenska, i och med att det är du som tolkar det jag säger till min omgivning. Jag tränar mycket på matta på golvet, både hemma och på Move & Walk. Därför måste du ha god fysik så du kan hjälpa mig med mina övningar och vara positiv så att du kan peppa mig när jag tröttnar på träningen. Vidare behöver jag både hjälp vid intimhygien, att köra min rullstol och mycket mer.

Arbetsplatsen är rökfri. Det är meriterande om du har körkort, erfarenhet av lift och tidigare erfarenhet av jobb som personlig assistent eller annat vårdarbete, men allra viktigaste är att vår personkemi stämmer.

Tjänsten börjar med en timanställning, med möjlighet att övergå till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar, med en tjänstgöringsgrad på 80 % om vi trivs ihop. Det finns möjlighet att arbeta fler timmar, eftersom vi hjälps åt när övriga assistenter är lediga eller sjuka.

Välkommen med din ansökan, som skall bestå av CV med minst en referens och personligt brev.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent för uppdrag i och runt Göteborg

Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska. Just nu har vi allt ifrån (timmar-80 %) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till extrajobb. Vi på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal. Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arb... Visa mer
Vi söker dig som vill arbetar som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska.

Just nu har vi allt ifrån (timmar-80 %) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till extrajobb.

Vi på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten; hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för båda. För många är tidigare arbetslivserfarenhet och utbildningar ganska ointressant, utan oftast handlar det om personkemi.

Arbetsuppgifterna för en personlig assistent beror på vem man jobbar hos. Somliga behöver mycket hjälp med kroppen, andra med knoppen. Vissa festar hårt, reser lång, har många barn. Somliga går i pluggar, andra jobbar. Någon hänger ofta i stallet, andra gillar hockey. Någon tycker om att måla, en annan älskar prinsesstårtor. Somliga är tystlåtna, andra snacksaliga.

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.

Tjänsterna tillsätts löpande!

GIL har kollektivavtal med Fremia-Kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommensel. Visa mindre

Önskas: manlig assistent med stort hjärta och musikintresse!

Vår 23-årige son behöver en till personliga assistent från 25 oktober på ca 60%. Arbetspassen är i regel 8-9 timmar långa och aldrig nattpass. Arbetsplatsen ligger nära Marklandsgatan, Göteborg. Vår sons kropp har många begränsningar och ditt jobb är att hjälpa honom med mycket praktiskt. Han är musikalisk allätare och skulle gärna lyssna lite mer på klassiskt, jazz och världsmusik. Han simtränar dagligen, så du måste klara att bada i bassäng ofta. Han h... Visa mer
Vår 23-årige son behöver en till personliga assistent från 25 oktober på ca 60%. Arbetspassen är i regel 8-9 timmar långa och aldrig nattpass. Arbetsplatsen ligger nära Marklandsgatan, Göteborg.

Vår sons kropp har många begränsningar och ditt jobb är att hjälpa honom med mycket praktiskt. Han är musikalisk allätare och skulle gärna lyssna lite mer på klassiskt, jazz och världsmusik. Han simtränar dagligen, så du måste klara att bada i bassäng ofta.

Han har autism och gillar att lära sig ny fakta. Varje dag letar han och assistenten fakta om något och sen behöver han lite hjälp att skriva en sammanfattning. Du måste kunna stava riktigt bra på minst svenska eller engelska, det finns inte tid att googla. God kunskap i spanska är ett plus, men om du har något annat du brinner för så finns det goda chanser att vår son också blir intresserad.

Han har ett stort ordförråd och pratar mycket, men kan ändå vara en utmaning att förstå eftersom han gillar att tala i gåtor och inte alltid tänker som oss normalstörda. Bästa assistenterna har alltid sin ”detektivhjärna” påslagen och gillar att bygga vidare på hans ordlekar. Jobbet blir roligt om även du är lite klurig/finurlig. När vi hittat rätt assistenter så hörs skratt och sång.

Stort tålamod, pedagogisk förmåga och ett varmt hjärta behövs i jobbet. Många assistenter har stannat i flera år så vi vet att det är ett bra och givande jobb för rätt person. Manliga sökande har företräde eftersom det underlättar under ombyte vid simträning.

Intervjuer och inskolning kommer att påbörjas snarast.


GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Visa mindre

Personlig assistent, 80-95%, sökes till en 31-årig tjej i V Göteborg

Vi söker nu ytterligare en stjärna till vår arbetsgrupp! Tjejen är rullstolsburen och har flera funktionsvariationer, varför hon behöver hjälp med det mesta såsom t ex intimhygien, sondmatning, träning och fritidsaktiviteter. Hon har inget talat språk utan behöver din hjälp med kommunikationen. Hon bor i egen lägenhet och har personlig assistans dygnet runt. På dagarna arbetar hon på daglig verksamhet och på fritiden seglar hon, deltar i kör, hänger m... Visa mer
Vi söker nu ytterligare en stjärna till vår arbetsgrupp!

Tjejen är rullstolsburen och har flera funktionsvariationer, varför hon behöver hjälp med det mesta såsom t ex intimhygien, sondmatning, träning och fritidsaktiviteter. Hon har inget talat språk utan behöver din hjälp med kommunikationen.

Hon bor i egen lägenhet och har personlig assistans dygnet runt. På dagarna arbetar hon på daglig verksamhet och på fritiden seglar hon, deltar i kör, hänger med kompisar och mycket mer.

Tjänsten börjar som timanställning och med bredvidgång, för att övergå till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänstgöringsgrad på 80-95 %, om du och tjejen kommer överens. Arbetstiderna är fördelade på dagar, kvällar/nätter och helger enligt ett rullande schema.

Du är en trygg person som har mycket tålamod, är ansvarskännande och initiativrik. Du pratar och förstår svenska mycket bra i både tal och skrift, vilket är ett krav eftersom tjejen inte har någon verbal kommunikation, utan det är du som tolkar henne. Ett annat krav är att du är rökfri under arbetstid.

Du får gärna ha erfarenhet från assistentyrket, men det viktigaste är att personkemin mellan dig och tjejen stämmer!

Det är önskvärt att du har ett belastningsutdrag ifrån polisen och det kan du beställa på nedanstående länk redan nu.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Du anställs genom GIL (Göteborgskooperativet för Independent Living), en ekonomisk förening som med ideella värden och utan vinstintresse samordnar personlig assistans.

GIL har kollektivavtal med Fremia-Kommunal. Lön enligt överenskommelse,

Har du några frågor om tjänsten kan du maila [email protected]

Vi kommer att hålla anställningsintervjuer löpande och anställa så snart vi har hittat rätt personlig assistent, så sök redan nu! Visa mindre

Personlig assistent, 80-95%, sökes till en 31-årig tjej i västra Göteborg

Vi söker nu ytterligare en stjärna till vår arbetsgrupp! Tjejen är rullstolsburen och har flera funktionsvariationer, varför hon behöver hjälp med det mesta såsom t ex intimhygien, sondmatning, träning och fritidsaktiviteter. Hon har inget talat språk utan behöver din hjälp med kommunikationen. Hon bor i egen lägenhet och har personlig assistans dygnet runt. På dagarna arbetar hon på daglig verksamhet och på fritiden seglar hon, deltar i kör, hänger m... Visa mer
Vi söker nu ytterligare en stjärna till vår arbetsgrupp!

Tjejen är rullstolsburen och har flera funktionsvariationer, varför hon behöver hjälp med det mesta såsom t ex intimhygien, sondmatning, träning och fritidsaktiviteter. Hon har inget talat språk utan behöver din hjälp med kommunikationen.

Hon bor i egen lägenhet och har personlig assistans dygnet runt. På dagarna arbetar hon på daglig verksamhet och på fritiden seglar hon, deltar i kör, hänger med kompisar och mycket mer.

Tjänsten börjar som timanställning och med bredvidgång, för att övergå till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänstgöringsgrad på 80 - 95 %, om du och tjejen kommer överens. Arbetstiderna är fördelade på dagar, kvällar/nätter och helger enligt ett rullande schema.

Du är en trygg person som har mycket tålamod, är ansvarskännande och initiativrik. Du pratar och förstår svenska mycket bra i både tal och skrift, vilket är ett krav eftersom tjejen inte har någon verbal kommunikation, utan det är du som tolkar henne. Ett annat krav är att du är rökfri under arbetstid.

Du får gärna ha erfarenhet från assistentyrket, men det viktigaste är att personkemin mellan dig och tjejen stämmer!

Det är önskvärt att du har ett belastningsutdrag ifrån polisen och det kan du beställa på nedanstående länk redan nu.

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Du anställs genom GIL (Göteborgskooperativet för Independent Living), en ekonomisk förening som med ideella värden och utan vinstintresse samordnar personlig assistans.

GIL har kollektivavtal med Fremia-Kommunal. Lön enligt överenskommelse,

Har du några frågor om tjänsten kan du maila [email protected]

Vi kommer att hålla anställningsintervjuer löpande och anställa så snart vi har hittat rätt personlig assistent, så sök redan nu!

 

 

 

 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

HR-chef: operativ och ledande chef till assistanskooperativet GIL

ÄR DET DU SOM SKA LEDA VÅR HR-AVDELNING? GIL är ett kooperativ och en ekonomisk förening som samordnar personlig assistans sedan 1989. Vår verksamhet tar avstamp i Independent Living-filosofin. Det betyder att vi utgår från att människor med funktionsnedsättningar själva vet bäst hur de vill leva och därmed är de lämpligaste personerna att leda sin personliga assistans. På GIL:s huvudkontor på Mölndalsvägen jobbar 30 anställda med råd och stöd samt admini... Visa mer
ÄR DET DU SOM SKA LEDA VÅR HR-AVDELNING?
GIL är ett kooperativ och en ekonomisk förening som samordnar personlig assistans sedan 1989. Vår verksamhet tar avstamp i Independent Living-filosofin. Det betyder att vi utgår från att människor med funktionsnedsättningar själva vet bäst hur de vill leva och därmed är de lämpligaste personerna att leda sin personliga assistans.

På GIL:s huvudkontor på Mölndalsvägen jobbar 30 anställda med råd och stöd samt administration för kooperativet som också har filialer i Varberg och Uddevalla. I GIL är vi ca 260 assistansberättigade. Assistansen utförs av omkring 2200 personliga assistenter. Utöver att samordna personlig assistans så jobbar vi på att förändra och förbättra världen för människor med funktionsnedsättning genom ofta uppmärksammade awareness-kampanjer. Nu söker vi en HR-chef som är lite av en hybrid – du gillar inte bara att leda andra utan uppskattar också det operativa HR-arbetet!

Kort om dig
Är du personalvetare eller har en likvärdig akademisk utbildning inom HR så kan du vara precis den vi söker till vårt högkvarter.
Du har även en bred erfarenhet av HR-arbete, arbetsrätt, lönebildning, kompetensutveckling, arbetsmiljö och rehabilitering. Du har minst fem års erfarenhet av att leda operativt HR-arbete inom en större organisation. Du har ett öga för detaljer, en förmåga att leda och lära andra och har bibehållit din passion för det dagliga operativa arbetet.

Användbart i jobbet är humor, prestigelöshet och nyfikenhet. Du har därutöver goda IT-kunskaper och rör dig obehindrat i Hogia Personal och Officepaketet.


• Du är van att driva utvecklingsprocesser och proaktivt arbete nära ledningen.
• Du har arbetat med HR-frågor på en operativ, taktisk och strategisk nivå.
• Du har samverkat och förhandlat med fackliga parter runt kollektivavtal och rutiner.
• Du har erfarenhet av att ta ekonomiska beslut kopplat till arbetsmiljöinsatser och rehabilitering.
• Du är van vid att driva och hantera personalfrågor med kreativitet och lösningsfokus.
• Du har haft personalansvar och jonglerar komplexa frågor pragmatiskt och strukturerat.
• Du är pedagogiskt lagd och har erfarenhet av att ge kompetenshöjande utbildningar.
• Du har förmågan att kombinera operativt arbete, det vill säga praktiskt hands-on arbete, samt ledande arbete, det vill säga att ta beslut, styra och leda andra.

TILL DIN HJÄLP
Din avdelning utgörs av ett team på sju personer med fäbless för mänskliga möten i alla dess former. Avdelningen står för allt från anställning till avslut, rehabilitering och lönesättning samt agerar bollplank och är en öppen kanal för information som arbetsledare och assistenter behöver ute i grupperna. Ditt ansvar är att driva, leda, fördela och kvalitetssäkra arbetet, vi tror att detta underlättas av ditt goda sinne för struktur, samarbete och lyhört relationsskapande. Samtidigt kommer du att delta hands-on och stötta ditt team och assistansgrupperna. Du får en djup förståelse för organisationens behov och utmaningar.

Du kommer vara en del av ledningsgruppen och direkt underställd VD med ansvar för kooperativets HR-verksamhet – HR-ansvarig, personaladministration och rekrytering/pool. Du kommer att fungera som expert gentemot tjänstemän och styrelse samt ge råd och stöd till assistansberättigade och assistenter.

MERITERANDE

• Egen funktionsnedsättning
• Erfarenhet från assistansbranschen
• Vana av IT och digitala system

INFORMATION OCH ANSÖKAN
Frågor om tjänsten ställer du till Anders Westgerd (VD) på 031-63 21 94. Han tar även emot CV och personligt brev via [email protected].
Facklig företrädare (Vision) är Emelie Liljekrantz [email protected] // 031-63 68 70.

Intervjuer sker fortlöpande.

Mer om GIL hittar du om du surfar runt på vår hemsida www.gil.se. Visa mindre

Kvällspersonal till Hisingen

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Vi söker nu förstärkning till vårt assistansgäng. Detta uppdrag är ett stimmulerande uppdrag hos en glad yngre man i 25 års åldern. Den vi söker är en person i man eller kvinna som är lugn, påhi... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Vi söker nu förstärkning till vårt assistansgäng. Detta uppdrag är ett stimmulerande uppdrag hos en glad yngre man i 25 års åldern.

Den vi söker är en person i man eller kvinna som är lugn, påhittig, ansvarskännande samt kunna ta egna initativ. Det ingår simträning två gånger i vecka så du måste tåla klor. 

Vi har ett fast rullande schema på tre vardagkvällar samt varannan helg. Vidare är det önskvärt om du är flexibel och ta ta mer pass under sommartider/semesterperiod. 

Utbildningen inget krav, men för din egen skull bör du ha omsorgserfarenhet från tidigare arbeten. Du behöver behärska det svenska språket fullt du personen du ska assistera saknar tal och pratar genom bilder. 

Arbetstid: Måndagar 15-22 Tisdagar och Torsdagar 13-22 samt varannan helg 13-22

Tillträde omgående eller överenskommelse.

När du skickar ditt cv vill vi lätt kunna se din arbetslivserfarenhet samt att du anger minst en referens

 

 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bli vår nya kollega i höst, vi söker personlig assistent i Mölndal

Söker du en trivsam arbetsplats med  fungerande rutiner som beblandas med härlig jargong och humor i vardagens arbete, en rolig och utmanande arbetsplats.  Med hjälp att skriva denna annons av mina assistenter följer här en en kort beskrivning om mig själv.  Jag är en man på 32 år som ibland ser dagliga små händelser med humor som spretar åt olika håll. Jag är en lyhörd och tålmodig ung man. Vi söker dig där min presentation väcker ditt intresse.  Jag s... Visa mer
Söker du en trivsam arbetsplats med  fungerande rutiner som beblandas med härlig jargong och humor i vardagens arbete, en rolig och utmanande arbetsplats. 

Med hjälp att skriva denna annons av mina assistenter följer här en en kort beskrivning om mig själv. 

Jag är en man på 32 år som ibland ser dagliga små händelser med humor som spretar åt olika håll. Jag är en lyhörd och tålmodig ung man. Vi söker dig där min presentation väcker ditt intresse. 

Jag söker dig som som sprider trygghet och värme runt dig i ditt arbete. Arbetar med värme och omtanke så jag efter förutsättningarna kan leva mitt liv.

Jag övervinner svårigheter med en ödmjukhet, envishet och ett tålmodigt kämpande i min vardag. Med en viss själv ironi och humor blir livet lite enklare :)

Jag lever mitt liv med dubbelassistans dygnets alla timmar. Jag har en förvärvad hjärnskada efter en olycka. 

Det är viktigt för mig att du har en positiv inställning till livet i största allmänhet, god känsla för detaljer i arbetet och förmågan att följa arbetsrutiner. Du behöver ha goda språkkunskaper i svenska så vi enkelt förstår varandra. Jag kommunicerar med kroppsspråk och ögonen.

Är du är en person med nära till humor & skratt, uppskattar du en arbetsplats med betryggande arbetsrutiner, har du hög arbetsmoral är du kanske assistenten jag behöver till mitt arbetslag.

Mina assistenter arbetar i dubbelassistans, varierande arbetstider: dag, kväll och varannan helg. Två assistenter på natten (vaken aktiv natt).

Tjänsten börjar som en timanställning, men trivs tillsammans, kan tjänsten komma att övergå till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänstgöringsgrad på 70 % eller mer.

Jag har en passion för resor till sol & bad. Uppskattar även event, bio, vardaglig träning och att allmänt vara i andra sociala sammanhang. 

Men lugna hemmakvällar är också skönt och nödvändigt för mig. Viktigast är att vardagen känns meningsfull.

Jag har en lägenhet i Spanska solkusten så din tjänst kan även innebära arbete i Spanien några veckor/år, självklart då med en god framförhållning och planering.

Mina assistenter förflyttar mig med takliftar/hjälpmedel.

Det är en merit om du har tidigare erfarenhet som personlig assistent, gärna med track och ventilator. Ett plus är om du har körkort. 

Jag söker dig som är kreativ och nyfiken. Jag prioriterar sökande med långsiktig ambition till tjänsten. 

Hos mig arbetar ett härligt gäng assistenter som ser framemot en ny arbetskollega. 

Väcker min presentation intresse är du välkommen att söka tjänsten till den coolaste killen i rulle :) 

Lön enligt överenskommelse.

OBS! Du söker tjänsten på www.gil.se  "Jobba här"

Frågor kan du ställa till [email protected]

Bifoga personligt brev och CV med din ansökan och vänligen fyll i GILs frågeformulär. Ett foto  med din ansökan uppskattas men är inget krav. Visa mindre

80 % tjänst som personlig assistent till kille med autism

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Om JOBBET Vi söker ytterligare en assistent! Är du en person som vill göra skillnad och tycker om att bidra till en bättre livstillvaro för en ung kille som behöver trygghet, glädje och engagem... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Om JOBBET

Vi söker ytterligare en assistent!

Är du en person som vill göra skillnad och tycker om att bidra till en bättre livstillvaro för en ung kille som behöver trygghet, glädje och engagemang? Är du dessutom tålmodig, lyhörd samt har erfarenhet av något omsorgsarbete? Då är du kanske den personliga assistent vi söker.

Kunden är en pigg kille på 24 år som behöver hjälp med att upprätthålla sina rutiner för att få sin vardag att fungera. Han har ett bildspråk som tar tid att lära sig. Därför är det många moment som är av praktiska inslag och omfattar

-Hygien

-Kommunikation 

-Måltider

-Hantera tekniska prylar som pratdator och Ipad

Stort intresse är buss och spårvagnskollektivet i Göteborg, utflykter till närliggande orter med tåg, äta på restaurang och regelbunden simträning vid två tillfällen i veckan. Kunden har en medelsvår utvecklingsstörning, saknat talat språk och autism. Det är därför viktigt för honom att följa vardagliga rutiner för att undvika oro. Kunden har dubbelassistans vid badtillfällena, det innebär att du då kommer att arbeta med an kollega.

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Du är trygg i dig själv, tycker om att prata, är bra på att ta initativ ovh kontakt med din omgivning

Du kan samarbeta med familjen och andra kollegor

Du har nära till skratt och tycker om att busa och skoja, samtidigt som du är lugn när situationen kräver det

Du prata och skriver felfri svenska och kan förstå underliggande ord i en mening

 

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ett omsorgsarbete där du träffat på Autism eller likande funktionsvariationer.

ARBETSTIDER OCH TJÄNSTGÖRINGSGRAD

Arbetstiderna är fast rullande schema

Måndagar 15-22

Tisdagar 13-22

Torsdagar 13-22

Lördag och Söndag Varannan vecka 13-22

ANSÖKAN

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så tveka inte att skicka in din ansökan.

DIN LÖN

På GIL får du som assistent fast grundlön per timme + semesterersättning + OB. Vi följer kollektivavtalet

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent i Göteborg med omnejd!

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent. Du pratar och förstår svenska bra. Just nu har vi allt ifrån (timmar-80%) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till extrajobb på kvällar och helger. Vi, på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal. Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent. Du pratar och förstår svenska bra.

Just nu har vi allt ifrån (timmar-80%) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till extrajobb på kvällar och helger.

Vi, på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten; hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för båda.  För många är tidigare arbetslivserfarenhet och utbildningar ganska ointressant, utan oftast handlar det om personkemi. 

Arbetsuppgifterna för en personlig assistent beror på vem man jobbar hos. Somliga personer behöver mycket hjälp med kroppen, andra med knoppen. Vissa festar hårt, reser långt, har många barn. Somliga går i plugget, andra jobbar. Någon hänger ofta i stallet, andra gillar hockey. Någon tycker om att måla, en annan älskar prinsesstårtor. Somliga är tystlåtna, andra snacksaliga.

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.

Tjänsterna tillsätts löpande! Visa mindre

Personlig assistent sökes i Kungsbacka med omnejd

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent. Du pratar och förstår svenska bra. Just nu har vi allt ifrån (timmar-80%) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till extrajobb på kvällar och helger. Vi, på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal. Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent. Du pratar och förstår svenska bra.

Just nu har vi allt ifrån (timmar-80%) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till extrajobb på kvällar och helger.

Vi, på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten; hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för båda.  För många är tidigare arbetslivserfarenhet och utbildningar ganska ointressant, utan oftast handlar det om personkemi. 

Arbetsuppgifterna för en personlig assistent beror på vem man jobbar hos. Somliga personer behöver mycket hjälp med kroppen, andra med knoppen. Vissa festar hårt, reser långt, har många barn. Somliga går i plugget, andra jobbar. Någon hänger ofta i stallet, andra gillar hockey. Någon tycker om att måla, en annan älskar prinsesstårtor. Somliga är tystlåtna, andra snacksaliga.

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.

Tjänsterna tillsätts löpande! Visa mindre

Personlig assistent sökes till 11-årig kille i Partille

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Arbetstiderna är förlagda dag 08:00-16, kväll 14:30-20:00 och natt 22:00-07:10, på schemarad jobbar man varann helg. Tjänsten börjar som en timanställning, men trivs vi tillsammans kan tjänsten... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Arbetstiderna är förlagda dag 08:00-16, kväll 14:30-20:00 och natt 22:00-07:10, på schemarad jobbar man varann helg. Tjänsten börjar som en timanställning, men trivs vi tillsammans kan tjänsten komma att övergå till en "visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar" med en tjönstgöringsgrad.

Vi söker en personlig assistent till vår 11-åriga son som behöver hjälp med det mesta i vardagen bland annat med matning, medicinering, hygien, lek och träning.

Det är viktigt för honom att han bibehåller rörligheten sin kroppen, varför träning och stretchning är en viktig del i ditt assistansarbete.  Det är viktigt att du som person är lugn, lyhörd och kan tolka ljud och kroppsspråk då det är så han kommunicerar.

Personkemi är A och O, vi ser gärna att du är en person med god fysik för arbetet kräver lyft och förflyttning. Meriterande om du arbetat med barn tidigare.

För att få jobba med barn med funktionsnedsättning måste du ha ett utdrag från belastningsregistret http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-Belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ , beställ gärna detta redan idag då det tar ett par dagar innan du får hem det i brevlådan.

Välkommen med din ansökan!

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan Visa mindre

Personlig assistent för uppdrag i och runt Göteborg!

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent. Du pratar och förstår svenska bra. Just nu har vi allt ifrån (timmar-80%) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till extrajobb på kvällar och helger. Vi, på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal. Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent. Du pratar och förstår svenska bra.

Just nu har vi allt ifrån (timmar-80%) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till extrajobb på kvällar och helger.

Vi, på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten; hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för båda.  För många är tidigare arbetslivserfarenhet och utbildningar ganska ointressant, utan oftast handlar det om personkemi. 

Arbetsuppgifterna för en personlig assistent beror på vem man jobbar hos. Somliga personer behöver mycket hjälp med kroppen, andra med knoppen. Vissa festar hårt, reser långt, har många barn. Somliga går i plugget, andra jobbar. Någon hänger ofta i stallet, andra gillar hockey. Någon tycker om att måla, en annan älskar prinsesstårtor. Somliga är tystlåtna, andra snacksaliga.

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.

Tjänsterna tillsätts löpande! Visa mindre

Personlig assistent till Majorna, timanställning

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Personlig assistent sökes till Majorna för timanställning  Jag är en 56-årig kvinna i Majorna som söker personliga assistenter. Jag behöver hjälp med det mesta i min vardag, såsom hygien, på... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.


Personlig assistent sökes till Majorna för timanställning 

Jag är en 56-årig kvinna i Majorna som söker personliga assistenter.

Jag behöver hjälp med det mesta i min vardag, såsom hygien, påklädning, hushållsgöromål med mera. Därför kan du inte vara finkänslig. Du är mina armar och ben, men jag bestämmer själv vad jag behöver hjälp med. Jag pratar otydligt, men tänker själv ganska fyndigt om jag får säga det själv.

Jag är en nattuggla och det kan därför bli sena nätter. 

Jag har assistans dygnet runt, med sovande jour 2 timmar och 20 minuter varje natt.

Nu söker jag en timanställd som kan hoppa in alla tider på dygnet.

Du måste prata och förstå svenska obehindrat, för att du skall förstå mig och jag dig. Du kan inte heller vara allergisk emot katt, eftersom jag har en. Om du är man eller kvinna, spelar däremot ingen roll.

Vi kör anställningsintervju löpande!GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Önskas: manlig assistent med stort hjärta och musikintresse!

Vår 23-årige son behöver en personliga assistent som vill ha ett studievikariat från september till nyår på 60-80%, med trolig möjlighet till fortsättning. Arbetspassen är i regel 8-9 timmar långa och aldrig nattpass. Arbetsplatsen ligger nära Marklandsgatan, Göteborg. Vår sons kropp har många begränsningar och ditt jobb är att hjälpa honom med mycket praktiskt. Han är musikalisk allätare och skulle gärna lyssna lite mer på klassiskt, jazz och världsmusik... Visa mer
Vår 23-årige son behöver en personliga assistent som vill ha ett studievikariat från september till nyår på 60-80%, med trolig möjlighet till fortsättning. Arbetspassen är i regel 8-9 timmar långa och aldrig nattpass. Arbetsplatsen ligger nära Marklandsgatan, Göteborg.

Vår sons kropp har många begränsningar och ditt jobb är att hjälpa honom med mycket praktiskt. Han är musikalisk allätare och skulle gärna lyssna lite mer på klassiskt, jazz och världsmusik. Han simtränar dagligen, så du måste klara att bada i bassäng ofta.

Han har autism och gillar att lära sig ny fakta. Varje dag letar han och assistenten fakta om något och sen behöver han lite hjälp att skriva en sammanfattning. Du måste kunna stava riktigt bra på minst svenska eller engelska, det finns inte tid att googla. God kunskap i spanska är ett plus, men om du har något annat du brinner för så finns det goda chanser att vår son också blir intresserad.

Han har ett stort ordförråd och pratar mycket, men kan ändå vara en utmaning att förstå eftersom han gillar att tala i gåtor och inte alltid tänker som oss normalstörda. Bästa assistenterna har alltid sin ”detektivhjärna” påslagen och gillar att bygga vidare på hans ordlekar. När vi hittat assistenter som förstår hans humor så hörs skratt och sång.

Stort tålamod, pedagogisk förmåga och ett varmt hjärta behövs i jobbet. Många assistenter har stannat i flera år så vi vet att det är ett bra och givande jobb för rätt person. Manliga sökande har företräde eftersom det underlättar under ombyte vid simträning.

Intervjuer och inskolning kommer att påbörjas snarast.


GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Visa mindre

Kvällspersonal till Hisingen

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Vi söker nu förstärkning till vårt assistansgäng. Detta uppdrag är ett stimmulerande uppdrag hos en glad yngre man i 25 års åldern. Den vi söker är en person i man eller kvinna som är lugn, påhi... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Vi söker nu förstärkning till vårt assistansgäng. Detta uppdrag är ett stimmulerande uppdrag hos en glad yngre man i 25 års åldern.

Den vi söker är en person i man eller kvinna som är lugn, påhittig, ansvarskännande samt kunna ta egna initativ. Det ingår simträning två gånger i vecka så du måste tåla klor. 

Vi har ett fast rullande schema på tre vardagkvällar samt varannan helg. Vidare är det önskvärt om du är flexibel och ta ta mer pass under sommartider/semesterperiod. 

Utbildningen inget krav, men för din egen skull bör du ha omsorgserfarenhet från tidigare arbeten. Du behöver behärska det svenska språket fullt du personen du ska assistera saknar tal och pratar genom bilder. 

Arbetstid: Måndagar 15-22 Tisdagar och Torsdagar 13-22 samt varannan helg 13-22

Tillträde omgående eller överenskommelse.

När du skickar ditt cv vill vi lätt kunna se din arbetslivserfarenhet samt att du anger minst en referens

 

 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till Göteborgsområdet!

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent. Du pratar och förstår svenska bra. Just nu har vi allt ifrån (timmar-80%) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till extrajobb på kvällar och helger. Vi, på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal. Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent. Du pratar och förstår svenska bra.

Just nu har vi allt ifrån (timmar-80%) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till extrajobb på kvällar och helger.

Vi, på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten; hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för båda.  För många är tidigare arbetslivserfarenhet och utbildningar ganska ointressant, utan oftast handlar det om personkemi. 

Arbetsuppgifterna för en personlig assistent beror på vem man jobbar hos. Somliga personer behöver mycket hjälp med kroppen, andra med knoppen. Vissa festar hårt, reser långt, har många barn. Somliga går i plugget, andra jobbar. Någon hänger ofta i stallet, andra gillar hockey. Någon tycker om att måla, en annan älskar prinsesstårtor. Somliga är tystlåtna, andra snacksaliga.

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.

Tjänsterna tillsätts löpande! Visa mindre

Personlig assistent sökes till aktiv man i Västra Frölunda!

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Jag är 45 år har personlig assistans dygnet runt och söker nu fler assistenter. Jag har CP och är helt rullstolsburen samt har diabetes typ 1 och behöver därför hjälp med förflyttningar, på- ... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.


Jag är 45 år har personlig assistans dygnet runt och söker nu fler assistenter.

Jag har CP och är helt rullstolsburen samt har diabetes typ 1 och behöver därför hjälp med förflyttningar, på- och avklädning, hygien, måltider, medicinering, diabeteskontroll och samtliga hushållsbestyr.

Jag kommunicerar med hjälp av Bliss symbolspråk, och använder peklampa och blisstavla.

Dagarna är fyllda av aktiviteter både hemma och borta så det är bra om du ogillar att sitta still. Jag brukar jobba och träna på min dagliga verksamhet på vardagar och på fritiden gillar jag att göra utflykter, lyssna på musik, spela boccia och annat som förgyller tillvaron!


• Tjänsten omfattar 75-85% (motsvarar 129-146 timmar/månad exklusive jour).
• Arbetstiderna är 8-16.30 alternativt 16.00-09.30 (väntetid/sovande jour). Arbetet inbegriper både vardagar och helger.
  

Jag söker dig som är empatisk, noggrann, ansvarstagande och bra på att ta initiativ.  Det är förstås ett plus i kanten om du har humor och kan laga god mat! Det är viktigt att du inte är rökare och att du inte har katt. Jag har omfattande allergier som jag sköter väl och därför slipper de värsta biverkningarna av allergierna.

Det är viktigt att du har erfarenhet av personlig assistans och att du talar och skriver god svenska. Dels för att jag ska ha lätt för att förstå dig, dels för att du ska tolka vad jag ”säger” på bliss och föra min talan samt att det ibland är rätt omfattande information som ska läsas igenom av dig och även besvaras skriftligt, exempelvis via mail. Du ska också ha god datorvana då jag hämtar info på nätet, har möten via Teams/Zoom samt ser på film i min laptop.

Jobbet är omväxlande och du får tillgång till:


• GILs utbildningar bl a i HLR, brandrisk, assistans, m m.
• Friskvårdsbidrag och aktiviteter via GIL där du möter andra assistenter.
• Givetvis lagstadgad semester och ersättning för jour och OB.
• Du får också god utbildning under bredvidgången hos mig som är på cirka 130 timmar fördelade på 4-5 veckor mot ersättning. Du får också parallellt utbildning under 10 timmar (2 x 5 timmar) i näringslära och diabetes av licensierad kostrådgivare.

GIL arbetar med löpande urval och i samband med anställning kommer vi att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu:

https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Varmt välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV. Referenser kan lämnas vid eventuell intervju.

Nyfiken på GIL – läs mer på gil.se


GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinnlig personlig assistent sökes till Askim, 40 %

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Arbetstiderna är förlagda två eftermiddagar/vecka, 15.30-21.00 och varannan lördag 08.30-15.00 och söndag 10.30-15.00. Martin, 34, söker en personlig assistent som gillar att vara aktiv genom at... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Arbetstiderna är förlagda två eftermiddagar/vecka, 15.30-21.00 och varannan lördag 08.30-15.00 och söndag 10.30-15.00.

Martin, 34, söker en personlig assistent som gillar att vara aktiv genom att till exempel gå långa promenader, dansa zumba, bada i uppvärmd bassäng, vara behjälplig vid kommunikation. Du skall dessutom kunna motivera, sätta gränser, likväl kunna skapa ramar när det behövs.

Du kan inte vara allergisk emot parfymer eller hundar, eftersom det förekommer i hemmet. Du pratar och förstår svenska bra, eftersom du skall tolka Martin för hans omgivning.

Tjänsten börjar som en timanställning, med möjlighet att övergå till en visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänstgöringsgrad på 40 %, om ni trivs ihop.

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvällspersonal till Hisingen

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Vi söker nu förstärkning till vårt assistansgäng. Detta uppdrag är ett stimmulerande uppdrag hos en glad yngre man i 25 års åldern. Den vi söker är en person i 22 till 30 års åldern som är lugn,... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Vi söker nu förstärkning till vårt assistansgäng. Detta uppdrag är ett stimmulerande uppdrag hos en glad yngre man i 25 års åldern.

Den vi söker är en person i 22 till 30 års åldern som är lugn, påhittig, ansvarskännande samt kunna ta egna initativ. Det ingår simträning två gånger i vecka så du måste tåla klor. 

Vi har ett fast rullande schema på tre vardagkvällar samt varannan helg. Vidare är det önskvärt om du är flexibel och ta ta mer pass under sommartider/semesterperiod. 

Utbildningen inget krav, men för din egen skull bör du ha omsorgserfarenhet från tidigare arbeten. Du behöver behärska det svenska språket fullt du personen du ska assistera saknar tal och pratar genom bilder. 

Arbetstid: Måndagar 15-22 Tisdagar och Torsdagar 13-22 samt varannan helg 13-22

Tillträde omgående eller överenskommelse.

När du skickar ditt cv vill vi lätt kunna se din arbetslivserfarenhet samt att du anger minst en referens

 

 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Nytt jobb för dig som gillar utmaning åt en 25 årig kille 75 % av heltid

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Söker du ett utmannde arbete? Är du påhittig, motiverande och initativrik och så trygg i dig själv att du vågar bjuda på dig själv? I såfall är detta jobbet för dig. Arbetstider: 30 timmar i vec... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Söker du ett utmannde arbete? Är du påhittig, motiverande och initativrik och så trygg i dig själv att du vågar bjuda på dig själv? I såfall är detta jobbet för dig.

Arbetstider: 30 timmar i veckan fördelat på eftermiddag/kväll samt varannan helg 

Vi söker till en 25 årig kille en ny personlig assistent som har erfrarenhet av rörelsehinder och autism. Vi har lång brevidgång så alla tips och trixs hus du ska bemöta denna kille får du genom inskolning. 

Vi söker en manlig assistent i åldern omkring 25 år som ska bli ny kollega till den manliga assistent som jobbar idag. Det innebär att viss tid av arbetet är förlagt med dubbelassistans.

Den vi söker bör ha omsorgserfarenhet inom flerfunktionshinder eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig.

Du kommer att följa med på simträning, buss och spårvagngsturer och andra aktiviteter i vardagen. 

 

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kvinna i Sävedalen söker kvinnlig personlig varannan helg

Tjänsten avser arbete dagtid, varannen helg, lördag och söndag. GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Jag är en 66-årig kvinna i Sävedalen som nu söker en kvinnlig personlig assistent som arbeta varannan helg, lördag och söndag på... Visa mer
Tjänsten avser arbete dagtid, varannen helg, lördag och söndag.
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.


Jag är en 66-årig kvinna i Sävedalen som nu söker en kvinnlig personlig assistent som arbeta varannan helg, lördag och söndag på dagtid. Det finns även möjlighet att bli inringd vid sjukdom, VAB och övrig ledighet i min ordinarie assistansgrupp, samt som semesterrvikarie under sommaren.

Hos mig finns det arbetstider både dagtid och vaken natt.

Jag söker dig som besitter personliga egenskaper som ansvarsfullhet, social kompetens och en förmåga till att ta egna initiativ.

På grund av arbetets art, där bland annat förflyttningsmoment ingår, är det ett krav att du inte har smärtproblematik eller fysiska skador som gör att du inte kan utför arbetsuppgifterna.

Mina intressen är matlagning, bakning och trädgårdsodling.

Intervjuerna kommer att hållas löpande.

Tjänsten börjar som en timanställning och trivs vi tilsammans finns möjlighet till visstidsanställning så länge assistansuppdraget varar med en tjänstgöringsgrad.

 


GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till Göteborg med omnejd!

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent. Du pratar och förstår svenska bra. Just nu har vi allt ifrån (timmar-80%) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till extrajobb på kvällar och helger. Vi, på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal. Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent. Du pratar och förstår svenska bra.

Just nu har vi allt ifrån (timmar-80%) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till extrajobb på kvällar och helger.

Vi, på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten; hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för båda.  För många är tidigare arbetslivserfarenhet och utbildningar ganska ointressant, utan oftast handlar det om personkemi. 

Arbetsuppgifterna för en personlig assistent beror på vem man jobbar hos. Somliga personer behöver mycket hjälp med kroppen, andra med knoppen. Vissa festar hårt, reser långt, har många barn. Somliga går i plugget, andra jobbar. Någon hänger ofta i stallet, andra gillar hockey. Någon tycker om att måla, en annan älskar prinsesstårtor. Somliga är tystlåtna, andra snacksaliga.

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.

Tjänsterna tillsätts löpande! Visa mindre

Önskas: manlig assistent med stort hjärta och musikintresse!

Vår 23-årige son behöver en personliga assistent som vill ha ett studievikariat från september till nyår på 60-80%, med trolig möjlighet till fortsättning. Arbetspassen är i regel 8-9 timmar långa och aldrig nattpass. Arbetsplatsen ligger nära Marklandsgatan, Göteborg. Vår sons kropp har många begränsningar och ditt jobb är att hjälpa honom med mycket praktiskt. Han är musikalisk allätare och skulle gärna lyssna lite mer på klassiskt, jazz och världsmusik... Visa mer
Vår 23-årige son behöver en personliga assistent som vill ha ett studievikariat från september till nyår på 60-80%, med trolig möjlighet till fortsättning. Arbetspassen är i regel 8-9 timmar långa och aldrig nattpass. Arbetsplatsen ligger nära Marklandsgatan, Göteborg.

Vår sons kropp har många begränsningar och ditt jobb är att hjälpa honom med mycket praktiskt. Han är musikalisk allätare och skulle gärna lyssna lite mer på klassiskt, jazz och världsmusik. Han simtränar dagligen, så du måste klara att bada i bassäng ofta.

Han har autism och gillar att lära sig ny fakta. Varje dag letar han och assistenten fakta om något och sen behöver han lite hjälp att skriva en sammanfattning. Du måste kunna stava riktigt bra på minst svenska eller engelska, det finns inte tid att googla. God kunskap i spanska är ett plus, men om du har något annat du brinner för så finns det goda chanser att vår son också blir intresserad.

Han har ett stort ordförråd och pratar mycket, men kan ändå vara en utmaning att förstå eftersom han gillar att tala i gåtor och inte alltid tänker som oss normalstörda. Bästa assistenterna har alltid sin ”detektivhjärna” påslagen och gillar att bygga vidare på hans ordlekar. När vi hittat assistenter som förstår hans humor så hörs skratt och sång.

Stort tålamod, pedagogisk förmåga och ett varmt hjärta behövs i jobbet. Många assistenter har stannat i flera år så vi vet att det är ett bra och givande jobb för rätt person. Manliga sökande har företräde eftersom det underlättar under ombyte vid simträning.

Intervjuer och inskolning kommer att påbörjas snarast.


GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse. Visa mindre

Personlig assistent i Göteborg med omnejd!

Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska. Just nu har vi allt ifrån (timmar-80%) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till extrajobb på kvällar och helger. Vi, på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal. Att arbeta som personlig assis... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska.Just nu har vi allt ifrån (timmar-80%) som rullar på så länge assistansuppdraget varar, till extrajobb på kvällar och helger.

Vi, på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten; hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för båda.  För många är tidigare arbetslivserfarenhet och utbildningar ganska ointressant, utan oftast handlar det om personkemi. 

Arbetsuppgifterna för en personlig assistent beror på vem man jobbar hos. Somliga personer behöver mycket hjälp med kroppen, andra med knoppen. Vissa festar hårt, reser långt, har många barn. Somliga går i plugget, andra jobbar. Någon hänger ofta i stallet, andra gillar hockey. Någon tycker om att måla, en annan älskar prinsesstårtor. Somliga är tystlåtna, andra snacksaliga.

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.

Tjänsterna tillsätts löpande!

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till Västra Göteborg (60%)

Personlig assistent sökes till västra Göteborg ca 60% GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Hej! Vill du ha ett jobb där du känner att det du jobbar med är viktigt och gör skillnad? Jag är en 30 årig kille som för fyra år sen va... Visa mer
Personlig assistent sökes till västra Göteborg ca 60%

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Hej!

Vill du ha ett jobb där du känner att det du jobbar med är viktigt och gör skillnad?

Jag är en 30 årig kille som för fyra år sen var med om en bilolycka där jag ådrog mig en ryggmärgsskada.

Jag söker nu en personlig assistent på ungefär 60% till mitt assistent team. Är du en snäll och trygg person kommer du trivas bra hos oss!

Jag söker dig som är positiv, noggrann och problemlösare, men det är också viktigt att du kan ta ett steg tillbaka när det inte finns något att göra.

Jag bor i Askim tillsammans med min sambo. Det finns ett eget assistentrum där man kan vara när man inte hjälper mig. Det finns även parkering utanför och busshållplatsen ligger ca 4min gångväg ifrån med bra förbindelser.  

Jag gillar att umgås med vänner och familj och att ha middagar. Mina intressen är musik, mat och dryck, sport och mitt jobb där jag jobbar hemifrån.  

Du måste ha erfarenhet av vården alternativt personlig assistans. Har du jobbat med ryggmärgsskador är det en merit. Du bör ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Då jag har assistans dygnet runt innebär jobbet att du arbetar varierande tider dvs dag, kväll, helg och natt. Arbetstiderna är förlagda enligt ett rullande schema. Anställningen  är ett vikariat på 60% som kan övergå till en visstidsanställning så länge uppdraget varar.

Flexibilitet värdesätts högt som att du kan hoppa in när någon är sjuk.

Hör gärna av dig om du känner att du är personen för jobbet!

Tillträde snarast.

Kollektivavtal Kommunal-Fremia. Lön enl överenskommelse.

Som personlig assistent i GIL kan du vara stolt över ditt jobb. Du kommer att utföra arbetsuppgifter som skapar förutsättningar, minimerar hinder och ger plats för en annan människas potential

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till Askim Göteborg (60%)

Personlig assistent sökes till Askim, Göteborg ca 60% GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand. Hej! Vill du ha ett jobb där du känner att det du jobbar med är viktigt och gör skillnad? Jag är en 30 årig kille som för fyra år sen va... Visa mer
Personlig assistent sökes till Askim, Göteborg ca 60%

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.

Hej!

Vill du ha ett jobb där du känner att det du jobbar med är viktigt och gör skillnad?

Jag är en 30 årig kille som för fyra år sen var med om en bilolycka där jag ådrog mig en ryggmärgsskada.

Jag söker nu en personlig assistent på ungefär 60% till mitt assistent team. Är du en snäll och trygg person kommer du trivas bra hos oss!

Jag söker dig som är positiv, noggrann och problemlösare, men det är också viktigt att du kan ta ett steg tillbaka när det inte finns något att göra.

Jag bor i Askim tillsammans med min sambo. Det finns ett eget assistentrum där man kan vara när man inte hjälper mig. Det finns även parkering utanför och busshållplatsen ligger ca 4min gångväg ifrån med bra förbindelser.  

Jag gillar att umgås med vänner och familj och att ha middagar. Mina intressen är musik, mat och dryck, sport och mitt jobb där jag jobbar hemifrån.  

Du måste ha erfarenhet av vården alternativt personlig assistans. Har du jobbat med ryggmärgsskador är det en merit. Du bör ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Då jag har assistans dygnet runt innebär jobbet att du arbetar varierande tider dvs dag, kväll, helg och natt. Arbetstiderna är förlagda enligt ett rullande schema. Anställningen  är ett vikariat på 60% som kan övergå till en visstidsanställning så länge uppdraget varar.

Flexibilitet värdesätts högt som att du kan hoppa in när någon är sjuk.

Hör gärna av dig om du känner att du är personen för jobbet!

Tillträde snarast.

Kollektivavtal Kommunal-Fremia. Lön enl överenskommelse.

Som personlig assistent i GIL kan du vara stolt över ditt jobb. Du kommer att utföra arbetsuppgifter som skapar förutsättningar, minimerar hinder och ger plats för en annan människas potential

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Mats (34) söker trygg assistent med barnasinne

GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Nu söker vi ytterligare en personlig assistent till Mats härliga/fina/kompetenta assistentgrupp. Tjänsten är på ca 75 %, det finns möjlighet att jobba mer för den som vill. Du jobbar dag, kväll o... Visa mer
GIL står för Göteborgskooperativet för Independent Living. GIL samordnar personlig assistans sedan 1989. GIL har inget vinstintresse. Vi arbetar efter Independent Living-filosofin med personligt anpassad assistans där individens behov och vilja sätts i första hand.Nu söker vi ytterligare en personlig assistent till Mats härliga/fina/kompetenta assistentgrupp. Tjänsten är på ca 75 %, det finns möjlighet att jobba mer för den som vill. Du jobbar dag, kväll och natt. Du som assistent är närvarande och trygg i dig själv. Du uppfattar detaljer och är lyhörd.

Om män kan vara busfrön, så är Mats ett av dem! Mats tycker om att leka och har ett härligt skratt som smittar av sig. Han gillar när ni kastar boll, är busig och skrattar när du larvar dig. Han gillar att bli kittlad – när ni känner varandra.

Mats tycker om att vara i naturen. Han älskar att cykla tillsammans med assistenterna på sin parcykel, åka på skoterturer i fjällen, ta motorbåten till Särö, bada i havet och åka fyrhjuling i skogarna runt sommarstugan.

Mats har bland annat en diagnos inom autismspektrat och en grav synskada. Han behöver hjälp av dig att förbereda moment som han sedan klarar att utföra själv. Om kläderna ligger rätt, så sätter han på sig dem själv, exempelvis.

Du känner ofta att du har ett sjätte sinne och du är bra på att läsa kroppsspråk, vilket är Mats språk. Han förstår vad du säger, men talar inte. För Mats skull är det viktigt att du talar god/tydlig svenska. Jobbet innebär inga lyft och Mats är en fredlig typ.

Mats bor i östra Göteborg i en egen lägenhet i föräldrarnas hus, nära hållplats för spårvagn 3 och 5.  I ditt jobb ingår det att utföra vanligt förekommande hushållssysslor så som städning och matlagning. Körkort är önskvärt.

Tillträde enligt överenskommelse, intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor, kontakta ställföreträdande arbetsledare [email protected]

Är du intresserad av ovanstående, skicka in din ansökan på www.gil.se/jobb  Välkommen med din ansökan!

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Assistent till spontan, busig och rolig man

Jag heter Lars och är 51 år och bor i Västra Frölunda. En stroke har skapat en högersidig funktionsnedsättning samt afasi och nu söker jag dig som vill bli min assistent. Det är absolut inget lätt eller okomplicerat jobb. Ofta måste du avveckla dig själv för att göra mig så självständig det bara går, men jag hoppas och tror att både du och jag kommer att växa på vägen.    Om mig  Jag har en fantastisk fru, Helene, men eftersom hon arbetar på dagarna beh... Visa mer
Jag heter Lars och är 51 år och bor i Västra Frölunda. En stroke har skapat en högersidig funktionsnedsättning samt afasi och nu söker jag dig som vill bli min assistent. Det är absolut inget lätt eller okomplicerat jobb. Ofta måste du avveckla dig själv för att göra mig så självständig det bara går, men jag hoppas och tror att både du och jag kommer att växa på vägen. 

 

Om mig 

Jag har en fantastisk fru, Helene, men eftersom hon arbetar på dagarna behöver jag stöd av dig i allt som jag inte klarar själv: personlig hygien, påklädning, hushållsgöromål etc. Vardagen är fylld med rehabilitering, bl a på ett aktivitetscenter med gym- och bassängträning. Då och då blir jag hjärntrött och måste vila, samtidigt är det viktigt att du förstår att du inte kan släppa ditt ansvar. Jag gillar att se på Sci-Fi- och äventyrsfilmer, går gärna på idrottsevenemang som Frölundas hemmamatcher eller tar en öl i soffan o kollar på Arsenal. Jag älskar musik och är allätare, allt från Nightwish, VNV Nation och Lena Philipsson slinker ner och jag sjunger mer än gärna i duschen! Datorer är ett annat stort intresse för mig och innan min stroke arbetade jag som systemvetare på Volvo. Tillsammans med min fru älskar jag att vara spontan, åka och bada, träffa familj och vänner eller bara ta en glass på Frölunda Torg en fin sommardag. Ja, allt detta måste du vara beredd på att omfamna. 

 

Dina egenskaper 

Ibland måste du vänta på att jag behöver din assistans, ibland behövs du vid min sida hela tiden. Din arbetsmiljö är mitt och min frus hem, vilket innebär att du automatiskt måste ta hänsyn till vår integritet. Med andra ord behöver du vara lyhörd, utan att vara framträdande. Det är viktigt att du alltid ligger steget före och anpassar dig till mina rutiner för att få vardagen att gå ihop. Du hanterar olika situationer på samma lugna och kontrollerade sätt. Jag behöver motiveras, pushas och stöttas, därför behöver du ha en inbyggd fingertoppskänsla för när jag är mottaglig. Eftersom jag har nedsatt kommunikationsförmåga är det viktigt att du kan svenska flytande i tal och skift – dels för att vi ska kunna förstå varandra, men också för att jag ibland behöver ditt stöd att läsa och tolka min omgivning. Jag tror att dina bästa egenskaper är att du är levnadsglad, positiv, trygg, engagerad, samarbetsvillig, flexibel, påhittig och ansvarsfull.  

 

Mer? 

Det är meriterande om du har erfarenhet av förvärvad hjärnskada och har arbetat som personlig assistent, men viktigast är att du och jag förstår och har respekt för varandra. Jag lägger stor vikt vid personlig lämplighet och social förmåga. Simkunnighet är ett krav, jag vill att du är rökfri under arbetstid och det är toppen om du har B-körkort (men inte ett måste). 

 

Hur? 

Arbetstiderna är oftast dygnspass (inkl sovande jour på natten) veckans alla dagar. Du börjar på timanställning men syftet är att gå över på schema med sysselsättningsgrad på ca 57 %. Bra om du är flexibel och kan hoppa in och hjälpa i personalgruppen vid sjukdom och frånvaro.  

Förresten, i personalgruppen har vi högt i tak och vi ställer upp för varandra. Vi tror på att regelbundna personalmöten och utbildningsinsatser ger en trivsam och utvecklande arbetsplats. Det blir ofta familjärt då vi samlar allihop och grillar eller har en julfest. 

 

När? 

Planerad start är så snart som möjligt med bredvidgång innan du har egna pass. Vänta inte med dig ansökan då tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Mer information om tjänsten får du om du kontaktar ställföreträdande arbetsledare Helene på 0702-13 52 07. 

 

Kollektivavtal med Fremia-Kommunal.

Lön enligt överenskommelse. Visa mindre

Personlig assistent i Göteborg med omnejd, VAKEN NATT!

Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska. Just nu har vi flera lediga tjänster på 70-90 % med vaken natt på rullande schema, det vill säga både vardagar och helger. I någon tjänst ingår det även att arbeta eftermiddagar och kvällar. Vi, på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade ... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent. Du måste kunna tala och förstå svenska.Just nu har vi flera lediga tjänster på 70-90 % med vaken natt på rullande schema, det vill säga både vardagar och helger. I någon tjänst ingår det även att arbeta eftermiddagar och kvällar.

Vi, på rekryteringsavdelningen, kommer att göra ett urval bland inkomna ansökningar och matcha lämpliga kandidater med någon av de assistansberättigade i GIL som just nu söker personal på kvällar och nätter.

Att arbeta som personlig assistent kan många gånger vara olikt andra arbeten; hur det blir beror på vem du jobbar hos och vem du är. Ni väljer varandra och bygger upp en relation som känns bra för båda.  För många är tidigare arbetslivserfarenhet och utbildningar ganska ointressant, utan oftast handlar det om personkemi. 

Arbetsuppgifterna för en personlig assistent beror på vem man jobbar hos. Somliga personer behöver mycket hjälp med kroppen, andra med knoppen. Vissa festar hårt, reser långt, har många barn. Somliga går i plugget, andra jobbar. Någon hänger ofta i stallet, andra gillar hockey. Någon tycker om att måla, en annan älskar prinsesstårtor. Somliga är tystlåtna, andra snacksaliga.

Om du är intresserad av att jobba som personlig assistent i GIL, så skickar du in ett personligt brev, ditt CV och svarar på urvalsfrågorna.

Tjänsterna tillsätts löpande!

GIL har kollektivavtal med Fremia-kommunal. GIL tillämpar individuell lönesättning. Lön enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre