Lediga jobb InfraCom Connect AB i Göteborg

Se alla lediga jobb från InfraCom Connect AB i Göteborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Göteborg som finns inom det yrket.

Skarp Account Manager - sökes till Connect i Göteborg

Ansök    Mar 28    InfraCom Connect AB    Account manager
Är du hungrig efter framgång och har en drivkraft att leverera resultat? Vi söker en resultatinriktad Account Manager som trivs med att vara ute hos kunder, skapa förtroende och bygga starka kundrelationer. Din huvudsakliga uppgift kommer att vara uppsökande försäljning med målet att bygga upp din egen kundstock och således klättra upp till en roll som Key Account Manager. Vi söker en… … engagerad Account Manager som inte bara är kapabel att proaktivt sök... Visa mer
Är du hungrig efter framgång och har en drivkraft att leverera resultat? Vi söker en resultatinriktad Account Manager som trivs med att vara ute hos kunder, skapa förtroende och bygga starka kundrelationer. Din huvudsakliga uppgift kommer att vara uppsökande försäljning med målet att bygga upp din egen kundstock och således klättra upp till en roll som Key Account Manager.

Vi söker en…
… engagerad Account Manager som inte bara är kapabel att proaktivt söka nya affärsmöjligheter och etablera starka kundrelationer genom personliga besök hos våra kunder, utan också agera som en språngbräda för att inhämta behov hos kunden. Din förmåga att förstå och artikulera dessa behov internt är avgörande för att kunna ta fram skräddarsydda lösningar.
Du kommer att ansvara för att utveckla och upprätthålla en robust försäljningspipeline, från att identifiera potentiella kunder till att förhandla och stänga avtal. Vidare kommer du att agera som en viktig länk mellan kund och seniora säljare internt. Du kommer att samarbeta med våra seniora säljare för att ta fram skräddarsydda lösningar som möter kundens behov och förväntningar.
Connect är en helhetsleverantör inom IT, telefoni, mötesteknik och dokument och erbjuder både produktförsörjning och tjänstepaketeringar inom samtliga affärsområden - allt ett företag behöver för att digitalisera sin vardag. Du kommer därmed ha möjlighet att utveckla din säljförmåga och bygga upp din kunskap och nätverk inom vår bransch. Vi kräver ingen teknisk förkunskap, men ett intresse för att driva affär och förmågan att agera som en kommunikativ bro mellan kund och interna specialistteam är avgörande.

Din bakgrund och profil
För att trivas och vara framgångsrik i rollen som Account Manager är det viktigt att du drivs att uppnå resultat. Vi kräver inte att du ska ha en teknisk bakgrund utan enbart erfarenhet av försäljning inom B2B. Du har utmärkta kommunikativa färdigheter, är självständig, lösningsorienterad och har förmågan att arbeta effektivt både självständigt och som en del av ett team. Du är en person som inte kastar in handduken när det blir tufft och är den man vill ha både i sitt lag och som vän.
Krav
Du har några års arbetslivserfarenhet av B2B-försäljning.
Stor vana att strukturera och planera din tid självständigt.
Flytande språkkunskap i svenska och engelska i tal och skrift.
B-körkort.

Meriterande
Branscherfarenhet från ett eller flera av våra affärsområden (IT, telefoni, mötesteknik eller dokument)


Vad vi erbjuder:
Vi uppmuntrar samt stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Du som medarbetare är därför viktig för oss! Genom Connect kommer du att få ta del av:
En spännande möjlighet att växa och utvecklas i en dynamisk och entreprenöriell miljö.
Attraktivt ersättningstaket inklusive provisionsbaserad lön.
Kontinuerlig träning och utbildning hos leverantörer för att främja din tekniska och professionella utveckling
En vänlig och samarbetsvillig arbetsmiljö där din röst hörs och dina insatser uppskattas.
En gedigen onboarding och del av mentorskapsprogram för att säkerställa att du får rätt förutsättningar i din roll hos oss.
Glada och drivna kollegor.
En dynamisk miljö med starkt säljdriv.
En arbetsplats med stort fokus på trivsel, sammanhållning och ha kul på jobbet!
Konkurrensmässiga löner och villkor, tjänstepension och friskvårdsbidrag.
Connect är anslutna till kollektivavtal.


Om InfraCom Group AB
InfraCom Group AB (publ) är en ledande aktör inom IT-infrastruktur. Sedan 1999 erbjuder InfraCom Group tjänster inom mobil- och fasttelefoni, molnväxel, internet via fiber, server hosting och webbplattformar. Företaget har ca 20 000 kunder företrädesvis inom SME-segmentet samt offentlig förvaltning.
Under året har Connect blivit en del av InfraCom-koncernen. Förvärvet bidrar med ännu fler egenproducerade och kostnadseffektiva lösningar. Tillsammans med InfraCom:s produktion av IT drift och smarta telefonilösningar och Connects sälj- och konsultorganisation kan vi skräddarsy lösningar som passar våra kunders behov och önskemål. Vi kommer att fortsätta att fokusera på att leverera högkvalitativa och pålitliga tjänster samtidigt som vi investerar i innovation och teknik för att hålla oss i framkant av branschens utveckling. Summeringen av vårt erbjudande skulle kunna beskrivas som tjänster och produkter inom; IT, Print & Digitalisering, Möteslösningar och Telefoni, producerat i InfraCom och framburet till marknaden av Connect.
Grundat 1997
20 000 kunder
Omsättning ca 800 miljoner
320 medarbetare
20 kontor, från Malmö i söder till Östersund i norr samt representationskontor i Norge och Finland
Huvudkontor i Göteborg
Certifierade enligt ISO9001, ISO14001 och ISO27001


Varmt välkommen med din ansökan!
Om du trivs med att vara på plats hos kunder, har en passion för att skapa förtroende och vill ta nästa steg i din karriär som Account Manager inom IT, telefoni, dokument- eller mötesteknik, skicka in din ansökan idag! Vi ser fram emot att höra från dig.
Har du frågor kring rollen eller din ansökan kan du kontakta Bella Sundwall ([email protected]). Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Junior Onsite Tekniker - sökes till Connect i Göteborg

Är du i början av din karriär och har ett stort intresse för IT?Vi söker en serviceminded Onsite Teknikersom trivs med att vara ute hos kunder, skapa förtroende och bygga starka kundrelationer. Din huvudsakliga uppgift kommer att vara att lösa löpande uppdrag ute hos våra kunder med målet att bygga upp din kompetens och klättra internt. I din roll hos ossI din roll som onsite tekniker kommer du att spela en avgörande roll inom region väst, med utgångspunkt... Visa mer
Är du i början av din karriär och har ett stort intresse för IT?Vi söker en serviceminded Onsite Teknikersom trivs med att vara ute hos kunder, skapa förtroende och bygga starka kundrelationer. Din huvudsakliga uppgift kommer att vara att lösa löpande uppdrag ute hos våra kunder med målet att bygga upp din kompetens och klättra internt.
I din roll hos ossI din roll som onsite tekniker kommer du att spela en avgörande roll inom region väst, med utgångspunkt från vårt centrala huvudkontor i Göteborg. Här kommer du att vara en del av ett dynamiskt konsultteam som består av en mix av erfarna seniora konsulter och lovande juniora talanger, totalt sju personer, som alla delar samma passion och driv för IT.
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara att ge support till våra kunder runt om i Göteborgsområdet genom att åka ut på korta uppdrag. Det kan innefatta allt från att lösa enklare användarfrågor till att sätta upp brandväggar, accesspunkter eller att felsöka nätverk. Vi tror på att ge dig möjlighet att växa och utvecklas i din roll, vilket innebär att du kontinuerligt kommer att utmanas med nya uppgifter och ges möjlighet att ta dig an mer komplexa projekt i framtiden.
Som en del av vårt team kommer du att ha tillgång till erfarna seniora kollegor och en närvarande chef som stöttar och vägleder dig på din resa mot framgång. Vi ser till att du får rätt förutsättningar och stöd för att du ska kunna lyckas och växa i din roll.
På Connect finns det en stark kultur av utveckling och möjligheter till personlig tillväxt. Om du brinner för IT och känner att det är dags att ta nästa steg i din karriär, så har du verkligen hamnat på rätt plats! Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och stödja dig på din resa.
Din bakgrund och profil
För att lyckas i din roll som onsite tekniker bör du ha ett stort tekniskt intresse, antingen via tidigare erfarenhet eller från en teknisk utbildning.Du bör känna dig trygg i din tekniska kompetens och ha ett naturligt engagemang för IT och är således involverad och driven i det arbetet du gör, både mot kollegor och mot kund. Du bör även trivas i en roll med mycket ansvar och tar både funktionalitet och säkerhet i beaktning. Att ha hög grad av servicekänsla är en självklarhet samt en god kommunikativ förmåga. Du kan arbeta självständigt men gillar också att samarbeta med dina kollegor.

Krav
Genomförd utbildning inom IT från universitet eller yrkeshögskola.
Flytande Svenska och engelska i tal och skrift.
B-körkort.

Meriterande
Erfarenhet av Microsoft 365
Erfarenhet av Active Directory, Azure AD
Erfarenhet av teknisk support inom IT och/eller dokument
Intresse av nätverk


Om InfraCom Group AB
InfraCom Group AB (publ) är en ledande aktör inom IT-infrastruktur. Sedan 1999 erbjuder InfraCom Group tjänster inom mobil- och fasttelefoni, molnväxel, internet via fiber, server hosting och webbplattformar. Företaget har ca 20 000 kunder företrädesvis inom SME-segmentet samt offentlig förvaltning.
Under året har Connect blivit en del av InfraCom-koncernen. Förvärvet bidrar med ännu fler egenproducerade och kostnadseffektiva lösningar. Tillsammans med InfraCom:s produktion av IT drift och smarta telefonilösningar och Connects sälj- och konsultorganisation kan vi skräddarsy lösningar som passar våra kunders behov och önskemål. Vi kommer att fortsätta att fokusera på att leverera högkvalitativa och pålitliga tjänster samtidigt som vi investerar i innovation och teknik för att hålla oss i framkant av branschens utveckling. Summeringen av vårt erbjudande skulle kunna beskrivas som tjänster och produkter inom; IT, Print & Digitalisering, Möteslösningar och Telefoni, producerat i InfraCom och framburet till marknaden av Connect.
Grundat 1997
20 000 kunder
Omsättning ca 800 miljoner
320 medarbetare
20 kontor, från Malmö i söder till Östersund i norr samt representationskontor i Norge och Finland
Huvudkontor i Göteborg
Certifierade enligt ISO9001, ISO14001 och ISO27001


Varför Connect?
Vi uppmuntrar samt stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Du som medarbetare är därför viktig för oss! Genom Connect kommer du att få ta del av:
Certifieringar och utbildningar inom IT
Glada och drivna kollegor
En dynamisk miljö med tekniskt kunniga kollegor
En arbetsplats med stort fokus på trivsel, sammanhållning och ha kul på jobbet!
Konkurrensmässiga löner och villkor, tjänstepension och friskvårdsbidrag.
Ett bolag som är anslutna till kollektivavtal


Varmt välkommen med din ansökan!
Har du frågor kring rollen eller din ansökan kan du kontakta Madeleine Kristiansson([email protected]). Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Drift och systemtekniker - sökes till Connect

Connect söker en driven Drift- och systemtekniker för att förstärka vårt team i Göteborg. Vi kombinerar personlig service med teknik i framkant för att skapa långsiktigt värde åt våra kunder. Här får du inte bara lösa tekniska utmaningar utan även vara en nyckelspelare i vårt dynamiska och sammansvetsade team. Om du vill göra verklig skillnad och vara en del av en innovativ miljö, välkommen till Connect - där din tekniska kunskap är eftertraktad! I din ro... Visa mer
Connect söker en driven Drift- och systemtekniker för att förstärka vårt team i Göteborg. Vi kombinerar personlig service med teknik i framkant för att skapa långsiktigt värde åt våra kunder. Här får du inte bara lösa tekniska utmaningar utan även vara en nyckelspelare i vårt dynamiska och sammansvetsade team. Om du vill göra verklig skillnad och vara en del av en innovativ miljö, välkommen till Connect - där din tekniska kunskap är eftertraktad!

I din roll hos oss

Som Drift och systemtekniker kommer du vara en viktig del av vår centrala supportavdelning i Sverige. I din roll kommer du att arbeta med eskalerade ärenden från våra 1st-line support och ansvara för att ge våra kunder den service och IT-support de kan förväntas behöva i sitt arbete. Ärendena kommer att variera mellan systemförbättringar, drift och underhåll samt support i produktapplikationer. I och med att du kommer sitta på sista ledet i supportkedjan kommer du även vara delaktig i större uppgraderingar eller andra typer av förbättringsarbeten hos våra kunder. Din kompetens kommer även behövas för framtida tillväxt och effektivisering av vår interna IT-miljö. När ett ärende inte går att lösa på distans eskaleras ärendet till den ansvarig tekniker för kunden eller till vår hosting-avdelning. Supporten du ger till våra kunder sker både via telefon och via ärendehanteringssystem.

Inom vår supportavdelning skapar vi en miljö där gemensam utveckling står i fokus. Här får du inte bara möjlighet att fördjupa dina IT-kunskaper individuellt, utan även i samarbete med ditt team och genom nära interaktion med våra kunder.

Vi tror på öppenhet och är alltid öppna för nya idéer och förbättringsförslag. Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vill vara en del av en grupp som tror på gemensam utveckling och ständig förbättring, då är du precis den vi letar efter.

Din bakgrund och profil

För att lyckas i din roll bör du ha erfarenhet ifrån en liknande roll sedan innan. Du bör känna dig trygg i din tekniska kompetens och ha arbetat i en supportorganisation tidigare. Som person har du ett naturligt engagemang för IT och är således involverad och driven i det arbetet du gör, både mot kollegor och mot kund. Du bör även trivas i en roll med mycket ansvar och tar både funktionalitet och säkerhet i beaktning. Att ha hög grad av servicekänsla är en självklarhet samt en god kommunikativ förmåga. Du kan arbeta självständigt men gillar också att samarbeta med dina kollegor.

Krav

- Erfarenhet av Office 365 - Global Admin

- Active Directory, Azure AD

- Intune, Autopilot, PowerShell

- Windows Client/Server, Exchange, GPO

- Kunskap i Virtualisering (VMware, HyperV)

- Flytande svenska och engelska i tal och skrift.Om InfraCom Group AB

InfraCom Group AB (publ) är en ledande aktör inom IT-infrastruktur. Sedan 1999 erbjuder InfraCom Group tjänster inom mobil- och fasttelefoni, molnväxel, internet via fiber, server hosting och webbplattformar. Företaget har ca 20 000 kunder främst inom SMB-segmentet samt offentlig förvaltning.

Connect är en del av InfraCom-koncernen. Tillsammans med InfraCom:s IT och smarta telefonilösningar samt Connects konsult- och försäljningsorganisation kan vi erbjuda tjänster och produkter inom IT, Digitalisering, Möteslösningar och Telefoni. Vårt motto är att alltid leverera högkvalitativa och pålitliga tjänster samtidigt som vi ständigt strävar efter att vara i framkanten av branschens utveckling.

- Grundades 1997

- 20 000 kunder

- Omsättning ca 800 miljoner

- 320 medarbetare

- 20 kontor från Malmö i söder till Östersund i norr, inklusive representationskontor i Norge och Finland

- Huvudkontor i Göteborg

- Certifierade enligt ISO9001, ISO14001 och ISO27001Varför Connect?

Vi uppmuntrar samt stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Du som medarbetare är därför viktig för oss! Genom Connect kommer du att få ta del av:

- Glada och drivna kollegor

- En dynamisk miljö med starkt säljdriv

- En arbetsplats med stort fokus på trivsel, sammanhållning och ha kul på jobbet!

- Konkurrensmässiga löner och villkor, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

- Ett bolag som är anslutna till kollektivavtalVarmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor kring rollen eller din ansökan kan du kontakta Per Eklund ([email protected]). Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Drift och systemtekniker - sökes till Connect

Connect söker en driven Drift- och systemtekniker för att förstärka vårt team i Göteborg. Vi kombinerar personlig service med teknik i framkant för att skapa långsiktigt värde åt våra kunder. Här får du inte bara lösa tekniska utmaningar utan även vara en nyckelspelare i vårt dynamiska och sammansvetsade team. Om du vill göra verklig skillnad och vara en del av en innovativ miljö, välkommen till Connect - där din tekniska kunskap är eftertraktad! I din ro... Visa mer
Connect söker en driven Drift- och systemtekniker för att förstärka vårt team i Göteborg. Vi kombinerar personlig service med teknik i framkant för att skapa långsiktigt värde åt våra kunder. Här får du inte bara lösa tekniska utmaningar utan även vara en nyckelspelare i vårt dynamiska och sammansvetsade team. Om du vill göra verklig skillnad och vara en del av en innovativ miljö, välkommen till Connect - där din tekniska kunskap är eftertraktad!

I din roll hos oss

Som Drift och systemtekniker kommer du vara en viktig del av vår centrala supportavdelning i Sverige. I din roll kommer du att arbeta med eskalerade ärenden från våra 1st-line support och ansvara för att ge våra kunder den service och IT-support de kan förväntas behöva i sitt arbete. Ärendena kommer att variera mellan systemförbättringar, drift och underhåll samt support i produktapplikationer. I och med att du kommer sitta på sista ledet i supportkedjan kommer du även vara delaktig i större uppgraderingar eller andra typer av förbättringsarbeten hos våra kunder. Din kompetens kommer även behövas för framtida tillväxt och effektivisering av vår interna IT-miljö. När ett ärende inte går att lösa på distans eskaleras ärendet till den ansvarig tekniker för kunden eller till vår hosting-avdelning. Supporten du ger till våra kunder sker både via telefon och via ärendehanteringssystem.

Inom vår supportavdelning skapar vi en miljö där gemensam utveckling står i fokus. Här får du inte bara möjlighet att fördjupa dina IT-kunskaper individuellt, utan även i samarbete med ditt team och genom nära interaktion med våra kunder.

Vi tror på öppenhet och är alltid öppna för nya idéer och förbättringsförslag. Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vill vara en del av en grupp som tror på gemensam utveckling och ständig förbättring, då är du precis den vi letar efter.

Din bakgrund och profil

För att lyckas i din roll bör du ha erfarenhet ifrån en liknande roll sedan innan. Du bör känna dig trygg i din tekniska kompetens och ha arbetat i en supportorganisation tidigare. Som person har du ett naturligt engagemang för IT och är således involverad och driven i det arbetet du gör, både mot kollegor och mot kund. Du bör även trivas i en roll med mycket ansvar och tar både funktionalitet och säkerhet i beaktning. Att ha hög grad av servicekänsla är en självklarhet samt en god kommunikativ förmåga. Du kan arbeta självständigt men gillar också att samarbeta med dina kollegor.

Krav

- Erfarenhet av Office 365 - Global Admin

- Active Directory, Azure AD

- Intune, Autopilot, PowerShell

- Windows Client/Server, Exchange, GPO

- Kunskap i Virtualisering (VMware, HyperV)

- Flytande svenska och engelska i tal och skrift.Om InfraCom Group AB

InfraCom Group AB (publ) är en ledande aktör inom IT-infrastruktur. Sedan 1999 erbjuder InfraCom Group tjänster inom mobil- och fasttelefoni, molnväxel, internet via fiber, server hosting och webbplattformar. Företaget har ca 20 000 kunder främst inom SMB-segmentet samt offentlig förvaltning.

Connect är en del av InfraCom-koncernen. Tillsammans med InfraCom:s IT och smarta telefonilösningar samt Connects konsult- och försäljningsorganisation kan vi erbjuda tjänster och produkter inom IT, Digitalisering, Möteslösningar och Telefoni. Vårt motto är att alltid leverera högkvalitativa och pålitliga tjänster samtidigt som vi ständigt strävar efter att vara i framkanten av branschens utveckling.

- Grundades 1997

- 20 000 kunder

- Omsättning ca 800 miljoner

- 320 medarbetare

- 20 kontor från Malmö i söder till Östersund i norr, inklusive representationskontor i Norge och Finland

- Huvudkontor i Göteborg

- Certifierade enligt ISO9001, ISO14001 och ISO27001Varför Connect?

Vi uppmuntrar samt stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Du som medarbetare är därför viktig för oss! Genom Connect kommer du att få ta del av:

- Glada och drivna kollegor

- En dynamisk miljö med starkt säljdriv

- En arbetsplats med stort fokus på trivsel, sammanhållning och ha kul på jobbet!

- Konkurrensmässiga löner och villkor, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

- Ett bolag som är anslutna till kollektivavtalVarmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor kring rollen eller din ansökan kan du kontakta Per Eklund ([email protected]). Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Drift och systemtekniker - sökes till Connect

Connect söker en driven Drift- och systemtekniker för att förstärka vårt team i Göteborg. Vi kombinerar personlig service med teknik i framkant för att skapa långsiktigt värde åt våra kunder. Här får du inte bara lösa tekniska utmaningar utan även vara en nyckelspelare i vårt dynamiska och sammansvetsade team. Om du vill göra verklig skillnad och vara en del av en innovativ miljö, välkommen till Connect - där din tekniska kunskap är eftertraktad! I din ro... Visa mer
Connect söker en driven Drift- och systemtekniker för att förstärka vårt team i Göteborg. Vi kombinerar personlig service med teknik i framkant för att skapa långsiktigt värde åt våra kunder. Här får du inte bara lösa tekniska utmaningar utan även vara en nyckelspelare i vårt dynamiska och sammansvetsade team. Om du vill göra verklig skillnad och vara en del av en innovativ miljö, välkommen till Connect - där din tekniska kunskap är eftertraktad!

I din roll hos oss

Som Drift och systemtekniker kommer du vara en viktig del av vår centrala supportavdelning i Sverige. I din roll kommer du att arbeta med eskalerade ärenden från våra 1st-line support och ansvara för att ge våra kunder den service och IT-support de kan förväntas behöva i sitt arbete. Ärendena kommer att variera mellan systemförbättringar, drift och underhåll samt support i produktapplikationer. I och med att du kommer sitta på sista ledet i supportkedjan kommer du även vara delaktig i större uppgraderingar eller andra typer av förbättringsarbeten hos våra kunder. Din kompetens kommer även behövas för framtida tillväxt och effektivisering av vår interna IT-miljö. När ett ärende inte går att lösa på distans eskaleras ärendet till den ansvarig tekniker för kunden eller till vår hosting-avdelning. Supporten du ger till våra kunder sker både via telefon och via ärendehanteringssystem.

Inom vår supportavdelning skapar vi en miljö där gemensam utveckling står i fokus. Här får du inte bara möjlighet att fördjupa dina IT-kunskaper individuellt, utan även i samarbete med ditt team och genom nära interaktion med våra kunder.

Vi tror på öppenhet och är alltid öppna för nya idéer och förbättringsförslag. Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vill vara en del av en grupp som tror på gemensam utveckling och ständig förbättring, då är du precis den vi letar efter.

Din bakgrund och profil

För att lyckas i din roll bör du ha erfarenhet ifrån en liknande roll sedan innan. Du bör känna dig trygg i din tekniska kompetens och ha arbetat i en supportorganisation tidigare. Som person har du ett naturligt engagemang för IT och är således involverad och driven i det arbetet du gör, både mot kollegor och mot kund. Du bör även trivas i en roll med mycket ansvar och tar både funktionalitet och säkerhet i beaktning. Att ha hög grad av servicekänsla är en självklarhet samt en god kommunikativ förmåga. Du kan arbeta självständigt men gillar också att samarbeta med dina kollegor.

Krav

- Erfarenhet av Office 365 - Global Admin

- Active Directory, Azure AD

- Intune, Autopilot, PowerShell

- Windows Client/Server, Exchange, GPO

- Kunskap i Virtualisering (VMware, HyperV)

- Flytande svenska och engelska i tal och skrift.Om InfraCom Group AB

InfraCom Group AB (publ) är en ledande aktör inom IT-infrastruktur. Sedan 1999 erbjuder InfraCom Group tjänster inom mobil- och fasttelefoni, molnväxel, internet via fiber, server hosting och webbplattformar. Företaget har ca 20 000 kunder främst inom SMB-segmentet samt offentlig förvaltning.

Connect är en del av InfraCom-koncernen. Tillsammans med InfraCom:s IT och smarta telefonilösningar samt Connects konsult- och försäljningsorganisation kan vi erbjuda tjänster och produkter inom IT, Digitalisering, Möteslösningar och Telefoni. Vårt motto är att alltid leverera högkvalitativa och pålitliga tjänster samtidigt som vi ständigt strävar efter att vara i framkanten av branschens utveckling.

- Grundades 1997

- 20 000 kunder

- Omsättning ca 800 miljoner

- 320 medarbetare

- 20 kontor från Malmö i söder till Östersund i norr, inklusive representationskontor i Norge och Finland

- Huvudkontor i Göteborg

- Certifierade enligt ISO9001, ISO14001 och ISO27001Varför Connect?

Vi uppmuntrar samt stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Du som medarbetare är därför viktig för oss! Genom Connect kommer du att få ta del av:

- Glada och drivna kollegor

- En dynamisk miljö med starkt säljdriv

- En arbetsplats med stort fokus på trivsel, sammanhållning och ha kul på jobbet!

- Konkurrensmässiga löner och villkor, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

- Ett bolag som är anslutna till kollektivavtalVarmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor kring rollen eller din ansökan kan du kontakta Per Eklund ([email protected]). Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Human Resource Business Partner – sökes till Connect

Vi söker en kunnig HR Business Partner till vårt huvudkontor i Göteborg. Om du brinner för att främja arbetsplatsens välmående och bidra till en hållbar företagskultur, så är detta din chans att göra skillnad. I din roll hos oss Som HR Business Partner (HRBP) kommer din roll att vara central för att forma och stärka vår organisation. Tillsammans med COO kommer du att spela en avgörande roll i det löpande HR-arbetet. Connect är uppdelat i tre regioner oc... Visa mer
Vi söker en kunnig HR Business Partner till vårt huvudkontor i Göteborg. Om du brinner för att främja arbetsplatsens välmående och bidra till en hållbar företagskultur, så är detta din chans att göra skillnad.

I din roll hos oss

Som HR Business Partner (HRBP) kommer din roll att vara central för att forma och stärka vår organisation. Tillsammans med COO kommer du att spela en avgörande roll i det löpande HR-arbetet.

Connect är uppdelat i tre regioner och består av 165 dedikerade medarbetare inom områden som IT, teknik, försäljning och administration. I din samverkan med ett 20-tal chefer kommer du därmed att vara den som stöttar i olika HR-initiativ.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att omfatta att vara ett stöd för ledarskapet i arbetsrättsliga frågor, personalhantering och konflikthantering. Vidare kommer du även vara delaktig i att främja en positiv arbetsmiljö, hantera villkorsfrågor, rehabilitering, förhandlingar, lönerevisioner, tolkning av avtal och lagar samt utbildning. Då vi är ett förvärvsbenäget bolag kommer du även att vara behjälplig i fusioner och uppköp, genom att förhandla avtal och förmåner med fackliga representanter samt se till att det blir en smidig verksamhetsövergång. Då vi finns på flera orter i Sverige kan resor förekomma i tjänsten.Din bakgrund och profil

För att lyckas i rollen har du en akademisk utbildning i botten samt tidigare erfarenhet inom rollen som HRBP eller motsvarande. Du bör trivas i en föränderlig och dynamisk miljö samt har ett flexibelt förhållningssätt. Du är trygg i din kompetens och har ett proaktivt arbetssätt med ett genuint intresse för hela HR-området. Att skapa en positiv arbetsmiljö och stötta bolagets chefer är något du brinner för. Du agerar med hög integritet samt tar eget ansvar.

Krav:

- Akademisk utbildning inom personalvetenskap eller motsvarande

- Har erfarenhet från att arbeta med kvalificerade HR frågor

- Har erfarenhet i fackliga förhandlingar & verksamhetsövergångar

- Trivs med att arbeta och stötta i förändring

- Förmåga att arbeta obehindrat på svenska i tal och skrift

Meriterande

- Arbetat inom HR på ett företag i en liknande bransch såsom IT, telefoni, dokument eller mötesteknikOm InfraCom Group AB

InfraCom Group AB (publ) är en ledande aktör inom IT-infrastruktur. Sedan 1999 erbjuder InfraCom Group tjänster inom mobil- och fasttelefoni, molnväxel, internet via fiber, server hosting och webbplattformar. Företaget har ca 20 000 kunder företrädesvis inom SMB-segmentet samt offentlig förvaltning.

Under året har Connect blivit en del av InfraCom-koncernen. Förvärvet bidrar med ännu fler egenproducerade och kostnadseffektiva lösningar. Tillsammans med InfraCom:s produktion av IT drift och smarta telefonilösningar och Connects sälj- och konsultorganisation kan vi skräddarsy lösningar som passar våra kunders behov och önskemål. Vi kommer att fortsätta att fokusera på att leverera högkvalitativa och pålitliga tjänster samtidigt som vi investerar i innovation och teknik för att hålla oss i framkant av branschens utveckling. Summeringen av vårt erbjudande skulle kunna beskrivas som tjänster och produkter inom; IT, Print & Digitalisering, Möteslösningar och Telefoni, producerat i InfraCom och framburet till marknaden av Connect.

- Grundat 1997

- 20 000 kunder

- Omsättning ca 800 miljoner

- 320 medarbetare

- 20 kontor, från Malmö i söder till Östersund i norr samt representationskontor i Norge och Finland

- Huvudkontor i Göteborg

- Certifierade enligt ISO9001, ISO14001 och ISO27001Varför Connect?

Vi erbjuder en nyckelposition i en väletablerad verksamhet med drivna och engagerade medarbetare samt god potential för ytterligare tillväxt. Du kommer även få stort inflytande i att skapa ett konkurrenskraftigt bolag inom IT- och telekombranschen i Sverige. Connect är för oss enda kända företaget som skapar egenproducerade tjänster och säljer direkt till marknaden så här kan du vara med och utveckla affären.

Du kommer även att få ta del av:

- Ett förvärvsintensivt och framåtlutat bolag

- Mellanstort bolag i tillväxt med stora karriärmöjligheter

- Vi finns placerade på många orter som möjliggör geografisk förflyttning

- En entreprenörsdriven miljö med starkt säljdriv

- En arbetsplats med stort fokus på trivsel, sammanhållning och ha kul på jobbet!

- Konkurrensmässiga löner och villkor, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

- Pågående optionsprogram

- Ett bolag som är anslutna till kollektivavtalVarmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor kring rollen eller din ansökan kan du kontakta, Lovisa Lorentzon ([email protected]). Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Technical Account Manager - sökes till Connect i Göteborg

Ansök    Okt 26    InfraCom Connect AB    IT-strateg
Söker du en spännande utmaning där du kan ta ditt tekniska kunnande till nästa nivå? Vi letar efter en skicklig tekniker som har ett stort intresse för att forma optimerad infrastruktur hos våra kunder. Hos oss får du möjligheten att vara en nyckelperson i att skapa innovativa IT-miljöer tillsammans med drivna kollegor. Vi ser fram emot att få ha dig med på vår resa! I din roll hos oss I din roll som Technical Account Manager (TAM) kommer du att vara en ... Visa mer
Söker du en spännande utmaning där du kan ta ditt tekniska kunnande till nästa nivå? Vi letar efter en skicklig tekniker som har ett stort intresse för att forma optimerad infrastruktur hos våra kunder. Hos oss får du möjligheten att vara en nyckelperson i att skapa innovativa IT-miljöer tillsammans med drivna kollegor. Vi ser fram emot att få ha dig med på vår resa!

I din roll hos oss

I din roll som Technical Account Manager (TAM) kommer du att vara en del av region väst och ha ett tekniskt helhetsansvar för en eller flera av våra kunder i regionen. Som teknisk kundansvarig kommer du att arbeta tätt ihop med övriga IT-konsulter i regionen där du ansvarar för att driva kunden framåt genom att hålla koll på kundavtal och uppmärksamma nya tekniska behov. Du kommer även att arbeta operativt genom att ansvara för incidenter, större migreringar och utvecklingsprojekt.

Som Technical Account Manager på Connect är det viktigt att kunna vara strategisk, taktisk och operativ i sina beslut då du kommer att arbeta nära olika typer av avdelningar. Du kommer att vara en viktig resurs både för teamet i regionen där du kommer agera bollplank för nya lösningar och idéer samt eventuellt även vara en resurs för andra regioner.

Vi erbjuder därmed en spännande roll med högt i tak där din drivkraft och tekniskt kunnande kommer vara en viktig satsning framåt.Din bakgrund och profil

För att lyckas i rollen har du gedigen erfarenhet inom IT-infrastruktur samt med fördel en relevant utbildningsbakgrund. Vi ser även att du har kunskap av olika hårdvaruplattformar och virtualisering på olika nivåer. Du är lyhörd för kundens behov, strukturerad och serviceinriktad samt är driven och sporras av att ha en varierad vardag med stora och små utmaningar. I och med att du arbetar nära kund våra kunder är det även viktigt att du har ett stort kundfokus och är bra på att bygga långsiktiga relationer & samarbeten.

Du som söker har:

- Flerårig erfarenhet inom IT

- Mycket goda kunskaper om Microsoft 365, Azure samt övriga komponenter i Microsoft Technologies

- Mycket goda kunskaper inom server- och nätverksinfrastruktur inklusive virtualisering i miljöer byggda på Microsoft Hyper-V, VMware vSphere och Nutanix

- God förståelse för vad en god IT-säkerhet innebär

- B-körkort

Då vi har engelskspråkiga kunder är kravet att du även kan uttrycka dig flytande på svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Kunskaper i Linux är meriterande men inget krav.Om InfraCom Group AB

InfraCom Group AB (publ) är en ledande aktör inom IT-infrastruktur. Sedan 1999 erbjuder InfraCom Group tjänster inom mobil- och fasttelefoni, molnväxel, internet via fiber, server hosting och webbplattformar. Företaget har ca 20 000 kunder företrädesvis inom SMB-segmentet samt offentlig förvaltning.

Under året har Connect blivit en del av InfraCom-koncernen. Förvärvet bidrar med ännu fler egenproducerade och kostnadseffektiva lösningar. Tillsammans med InfraCom:s produktion av IT drift och smarta telefonilösningar och Connects sälj- och konsultorganisation kan vi skräddarsy lösningar som passar våra kunders behov och önskemål. Vi kommer att fortsätta att fokusera på att leverera högkvalitativa och pålitliga tjänster samtidigt som vi investerar i innovation och teknik för att hålla oss i framkant av branschens utveckling. Summeringen av vårt erbjudande skulle kunna beskrivas som tjänster och produkter inom; IT, Print & Digitalisering, Möteslösningar och Telefoni, producerat i InfraCom och framburet till marknaden av Connect.

- Grundat 1997

- 20 000 kunder

- Omsättning ca 800 miljoner

- 320 medarbetare

- 20 kontor, från Malmö i söder till Östersund i norr samt representationskontor i Norge och Finland

- Huvudkontor i Göteborg

- Certifierade enligt ISO9001, ISO14001 och ISO27001Varför Connect?

Vi erbjuder en nyckelposition i en väletablerad verksamhet med drivna och engagerade medarbetare samt god potential för ytterligare tillväxt. Du kommer även få stort inflytande i att skapa ett konkurrenskraftigt bolag inom IT- och telekombranschen i Sverige. Connect är för oss enda kända företaget som skapar egenproducerade tjänster och säljer direkt till marknaden så här kan du vara med och utveckla affären.

Du kommer även att få ta del av:

- Ett förvärvsintensivt och framåtlutat bolag

- Mellanstort bolag i tillväxt med stora karriärmöjligheter

- Vi finns placerade på många orter som möjliggör geografisk förflyttning

- En entreprenörsdriven miljö med starkt säljdriv

- En arbetsplats med stort fokus på trivsel, sammanhållning och ha kul på jobbet!

- Konkurrensmässiga löner och villkor, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

- Pågående optionsprogram

- Ett bolag som är anslutna till kollektivavtalVarmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor kring rollen eller din ansökan kan du kontakta, Matz Olsson ([email protected]). Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Drift och systemtekniker - sökes till Connect

Connect söker en driven Drift- och systemtekniker för att förstärka vårt team i Göteborg. Vi kombinerar personlig service med teknik i framkant för att skapa långsiktigt värde åt våra kunder. Här får du inte bara lösa tekniska utmaningar utan även vara en nyckelspelare i vårt dynamiska och sammansvetsade team. Om du vill göra verklig skillnad och vara en del av en innovativ miljö, välkommen till Connect - där din tekniska kunskap är eftertraktad! I din ro... Visa mer
Connect söker en driven Drift- och systemtekniker för att förstärka vårt team i Göteborg. Vi kombinerar personlig service med teknik i framkant för att skapa långsiktigt värde åt våra kunder. Här får du inte bara lösa tekniska utmaningar utan även vara en nyckelspelare i vårt dynamiska och sammansvetsade team. Om du vill göra verklig skillnad och vara en del av en innovativ miljö, välkommen till Connect - där din tekniska kunskap är eftertraktad!

I din roll hos oss

Som Drift och systemtekniker kommer du vara en viktig del av vår centrala supportavdelning i Sverige. I din roll kommer du att arbeta med eskalerade ärenden från våra 1st-line support och ansvara för att ge våra kunder den service och IT-support de kan förväntas behöva i sitt arbete. Ärendena kommer att variera mellan systemförbättringar, drift och underhåll samt support i produktapplikationer. I och med att du kommer sitta på sista ledet i supportkedjan kommer du även vara delaktig i större uppgraderingar eller andra typer av förbättringsarbeten hos våra kunder. Din kompetens kommer även behövas för framtida tillväxt och effektivisering av vår interna IT-miljö. När ett ärende inte går att lösa på distans eskaleras ärendet till den ansvarig tekniker för kunden eller till vår hosting-avdelning. Supporten du ger till våra kunder sker både via telefon och via ärendehanteringssystem.

Inom vår supportavdelning skapar vi en miljö där gemensam utveckling står i fokus. Här får du inte bara möjlighet att fördjupa dina IT-kunskaper individuellt, utan även i samarbete med ditt team och genom nära interaktion med våra kunder.

Vi tror på öppenhet och är alltid öppna för nya idéer och förbättringsförslag. Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och vill vara en del av en grupp som tror på gemensam utveckling och ständig förbättring, då är du precis den vi letar efter.

Din bakgrund och profil

För att lyckas i din roll bör du ha erfarenhet ifrån en liknande roll sedan innan. Du bör känna dig trygg i din tekniska kompetens och ha arbetat i en supportorganisation tidigare. Som person har du ett naturligt engagemang för IT och är således involverad och driven i det arbetet du gör, både mot kollegor och mot kund. Du bör även trivas i en roll med mycket ansvar och tar både funktionalitet och säkerhet i beaktning. Att ha hög grad av servicekänsla är en självklarhet samt en god kommunikativ förmåga. Du kan arbeta självständigt men gillar också att samarbeta med dina kollegor.

Krav

- Erfarenhet av Office 365 - Global Admin

- Active Directory, Azure AD

- Intune, Autopilot, PowerShell

- Windows Client/Server, Exchange, GPO

- Kunskap i Virtualisering (VMware, HyperV)

- Flytande svenska och engelska i tal och skrift.Om InfraCom Group AB

InfraCom Group AB (publ) är en ledande aktör inom IT-infrastruktur. Sedan 1999 erbjuder InfraCom Group tjänster inom mobil- och fasttelefoni, molnväxel, internet via fiber, server hosting och webbplattformar. Företaget har ca 20 000 kunder främst inom SMB-segmentet samt offentlig förvaltning.

Connect är en del av InfraCom-koncernen. Tillsammans med InfraCom:s IT och smarta telefonilösningar samt Connects konsult- och försäljningsorganisation kan vi erbjuda tjänster och produkter inom IT, Digitalisering, Möteslösningar och Telefoni. Vårt motto är att alltid leverera högkvalitativa och pålitliga tjänster samtidigt som vi ständigt strävar efter att vara i framkanten av branschens utveckling.

- Grundades 1997

- 20 000 kunder

- Omsättning ca 800 miljoner

- 320 medarbetare

- 20 kontor från Malmö i söder till Östersund i norr, inklusive representationskontor i Norge och Finland

- Huvudkontor i Göteborg

- Certifierade enligt ISO9001, ISO14001 och ISO27001Varför Connect?

Vi uppmuntrar samt stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Du som medarbetare är därför viktig för oss! Genom Connect kommer du att få ta del av:

- Glada och drivna kollegor

- En dynamisk miljö med starkt säljdriv

- En arbetsplats med stort fokus på trivsel, sammanhållning och ha kul på jobbet!

- Konkurrensmässiga löner och villkor, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

- Ett bolag som är anslutna till kollektivavtalVarmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor kring rollen eller din ansökan kan du kontakta Per Eklund ([email protected]). Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Key Account Manager Telefoni - sökes till Connect i Göteborg

Söker du en spännande utmaning där du kan ta ditt tekniska kunnande till nästa nivå? Vi letar efter en skicklig B2B säljare som har ett stort intresse för att forma optimerade telefonilösningar hos våra kunder. Hos oss får du möjligheten att vara en nyckelperson i att skapa nya affärer tillsammans med drivna kollegor. Vi ser fram emot att få ha dig med på vår resa! I din roll som Key Account Manager I din roll kommer du bli en del av vårt lokala säljte... Visa mer
Söker du en spännande utmaning där du kan ta ditt tekniska kunnande till nästa nivå? Vi letar efter en skicklig B2B säljare som har ett stort intresse för att forma optimerade telefonilösningar hos våra kunder. Hos oss får du möjligheten att vara en nyckelperson i att skapa nya affärer tillsammans med drivna kollegor. Vi ser fram emot att få ha dig med på vår resa!I din roll som Key Account Manager

I din roll kommer du bli en del av vårt lokala säljteam i Göteborg. Tillsammans med teamet leder ni och utvecklar den gemensamma affären med kunden samt bearbetar nya marknader. Den här säljrollen är för dig som drivs av att utveckla befintliga kunder samt att vinna nya kunders förtroende. Det gör du genom att proaktivt sälja våra telefoni-tjänster till företag där du ansvarar för hela säljprocessen. Du kommer således att vara ansvarig för din egna kundportfölj genom vidareutveckling, förvaltning och uppbyggnad av förtroendeingivande relationer.

I din roll ingår:

- Nykundsbearbetning där du aktivt söker nya kundrelationer.

- Vidareutveckling av din kundportfölj.

- Leverans mot budget samt aktivitetsmål.

- Fysiska kundbesök.

Connect är genom InfraCom en helhetsleverantör inom telefoni och erbjuder både egenutvecklad företagstelefoni, operatörstjänster, mobil inomhustäckning, molnväxlar och mycket mer. Du kommer därmed ha möjlighet att utveckla din säljförmåga och bygga upp din kunskap och nätverk inom telefoni-branschen.

Läs mer om våra telefonitjänster här: https://infracom.se/telefoni/

Din bakgrund och profil

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du har ett par års erfarenhet av konsultativ försäljning inom B2B och därmed klarar av att förstå kundens affär. Triggas du av att få vara i centrum i en tillväxtresa så kommer du förmodligen trivas väldigt bra hos oss. Som person är du självgående, högpresterande och ser positivt på de utmaningar du ställs inför. Du är målfokuserad, strukturerad, lösningsorienterad och en naturlig lagspelare som trivs att arbeta i högt tempo.

Krav:

- Tidigare erfarenhet av B2B försäljning

- Tidigare erfarenhet av försäljning inom telefoni

- B-körkort

- Du behärskar både svenska och engelska väl i både tal och skriftOm InfraCom Group AB

InfraCom Group AB (publ) är en ledande aktör inom IT-infrastruktur. Sedan 1999 erbjuder InfraCom Group tjänster inom mobil- och fasttelefoni, molnväxel, internet via fiber, server hosting och webbplattformar. Företaget har ca 20 000 kunder företrädesvis inom SME-segmentet samt offentlig förvaltning.

Under året har Connect blivit en del av InfraCom-koncernen. Förvärvet bidrar med ännu fler egenproducerade och kostnadseffektiva lösningar. Tillsammans med InfraCom:s produktion av IT drift och smarta telefonilösningar och Connects sälj- och konsultorganisation kan vi skräddarsy lösningar som passar våra kunders behov och önskemål. Vi kommer att fortsätta att fokusera på att leverera högkvalitativa och pålitliga tjänster samtidigt som vi investerar i innovation och teknik för att hålla oss i framkant av branschens utveckling. Summeringen av vårt erbjudande skulle kunna beskrivas som tjänster och produkter inom; IT, Print & Digitalisering, Möteslösningar och Telefoni, producerat i InfraCom och framburet till marknaden av Connect.

- Grundat 1997

- 20 000 kunder

- Omsättning ca 800 miljoner

- 320 medarbetare

- 20 kontor, från Malmö i söder till Östersund i norr samt representationskontor i Norge och Finland

- Huvudkontor i Göteborg

- Certifierade enligt ISO9001, ISO14001 och ISO27001Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor kring rollen eller din ansökan kan du kontakta Bella Sundwall ([email protected]). Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Junior Redovisningsekonom (vikariat) - sökes till Connect

Ansök    Sep 28    InfraCom Connect AB    Revisorsassistent
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa där du får vara med och påverka? Välkommen till Connect! Hos oss får du ta del av: - Glada, kompetenta och drivna kollegor. - En dynamisk miljö med starkt säljdriv med fokus på etik och affärsmoral. - En arbetsplats med stort fokus på trivsel, sammanhållning och ha kul på jobbet! Vi strävar efter att förenkla våra kunders digitala vardag genom att kombinera personlig service med teknik och kunnande i framk... Visa mer
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa där du får vara med och påverka? Välkommen till Connect!

Hos oss får du ta del av:

- Glada, kompetenta och drivna kollegor.

- En dynamisk miljö med starkt säljdriv med fokus på etik och affärsmoral.

- En arbetsplats med stort fokus på trivsel, sammanhållning och ha kul på jobbet!

Vi strävar efter att förenkla våra kunders digitala vardag genom att kombinera personlig service med teknik och kunnande i framkant och på så sätt skapa ett långsiktigt värde för våra kunder. Just nu söker vi efter en supporttekniker som vill bidra med sin iver och vilja att lära sig!I din roll

I din roll som Junior Redovisningsekonom kommer du vara en viktig del i vår centrala ekonomiavdelning i Sverige och utgå från vårt kontor i Göteborg. Tillsammans med ditt team kommer du att arbeta med ekonomi-frågor men framför allt ansvara för leverantörsreskontra och alla inkommande fakturor. För inkommande fakturor arbetar vi i systemet Ascendo där du kommer agera systemansvarig genom att uppdatera flöden, se till att fakturor hamnar rätt, följa upp sena hanteringar samt ha interna utbildningar i systemet. Du kommer även att vara behjälplig vid kundinbetalningar, bankärenden, månadsbokslut och stötta dina kollegor i det dagliga arbetet genom administration i Visma Business.

Vår ekonomiavdelning består av två seniora redovisningsekonomer och en ekonomichef. Du kommer därmed att få tillgång till kompetensutbyte och arbeta i ett tight och sammansvetsat team. Rollen är ett vikariat som sträcker sig till september 2024 på grund av föräldraledighet. Det finns god chans till förlängning.Din bakgrund och profil

För att lyckas i din roll som Junior Redovisningsekonom ser vi att du minst har en gymnasial utbildning inom ekonomi och/eller redovisning. Vi ser även det som positivt att du snabbt kan sätta dig in i nya system. Som person är du nyfiken, tar initiativ och driven i det arbetet du gör. Du bör även trivas i en roll med mycket ansvar. Att ha hög grad av servicekänsla och kommunikativ förmåga är en självklarhet. Du kan arbeta självständigt men gillar också att samarbeta med dina kollegor.

Krav:

- Gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi och/eller redovisning

- Flytande svenska och engelska i tal och skrift.Om InfraCom Group AB

InfraCom Group AB (publ) är en ledande aktör inom IT-infrastruktur. Sedan 1999 erbjuder InfraCom Group tjänster inom mobil- och fasttelefoni, molnväxel, internet via fiber, server hosting och webbplattformar. Företaget har ca 20 000 kunder företrädesvis inom SME-segmentet samt offentlig förvaltning.

Under året har Connect blivit en del av InfraCom-koncernen. Förvärvet bidrar med ännu fler egenproducerade och kostnadseffektiva lösningar. Tillsammans med InfraCom:s produktion av IT drift och smarta telefonilösningar och Connects sälj- och konsultorganisation kan vi skräddarsy lösningar som passar våra kunders behov och önskemål. Vi kommer att fortsätta att fokusera på att leverera högkvalitativa och pålitliga tjänster samtidigt som vi investerar i innovation och teknik för att hålla oss i framkant av branschens utveckling. Summeringen av vårt erbjudande skulle kunna beskrivas som tjänster och produkter inom; IT, Print & Digitalisering, Möteslösningar och Telefoni, producerat i InfraCom och framburet till marknaden av Connect.

- Grundat 1997

- 20 000 kunder

- Omsättning ca 800 miljoner

- 320 medarbetare

- 20 kontor, från Malmö i söder till Östersund i norr samt representationskontor i Norge och Finland

- Huvudkontor i Göteborg

- Certifierade enligt ISO9001, ISO14001 och ISO27001Varför Connect?

Vi uppmuntrar samt stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Du som medarbetare är därför viktig för oss! Genom Connect kommer du att få ta del av:

- Glada och drivna kollegor

- En dynamisk miljö med starkt säljdriv

- En arbetsplats med stort fokus på trivsel, sammanhållning och ha kul på jobbet!

- Konkurrensmässiga löner och villkor, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

- Ett bolag som är anslutna till kollektivavtalVarmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor kring rollen eller din ansökan kan du kontakta Elin Gustafsson ([email protected]). Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Senior IT konsult – sökes till Connect i Göteborg

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa där du får vara med att utveckla och driva dina IT-kunder samtidigt som du är med och bidrar till vår tillväxt? Välkommen till Connect! Hos oss får du ta del av: - Glada, kompetenta och drivna kollegor. - En dynamisk miljö med starkt säljdriv med fokus på etik och affärsmoral. - En arbetsplats med stort fokus på trivsel, sammanhållning och ha kul på jobbet! Vi strävar efter att förenkla våra kunders digita... Visa mer
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa där du får vara med att utveckla och driva dina IT-kunder samtidigt som du är med och bidrar till vår tillväxt? Välkommen till Connect!

Hos oss får du ta del av:

- Glada, kompetenta och drivna kollegor.

- En dynamisk miljö med starkt säljdriv med fokus på etik och affärsmoral.

- En arbetsplats med stort fokus på trivsel, sammanhållning och ha kul på jobbet!

Vi strävar efter att förenkla våra kunders digitala vardag genom att kombinera personlig service med teknik och kunnande i framkant och på så sätt skapa ett långsiktigt värde för våra kunder.I din roll som IT-konsult

I din roll som IT-konsult kommer du att bli en del av vårt IT-konsult team i Region Väst men utgå från vårt kontor i Göteborg. Som IT-konsult på Connect är du tekniskt kundansvarig för ett antal kunder där du bland annat kommer arbeta med systemförbättringar, drift och underhåll av produktapplikationer (M365) i våra kunders IT-miljöer. Vi arbetar främst inom SMB-segmentet vilket innebär att du kommer att vara ansvarig för att hjälpa våra kunder med nyinstallationer, uppgraderingar, drift och andra typer av förbättringsarbeten. I rollen förekommer även kundmöten inför planerade underhåll samt ett konsultativt förhållningssätt för att hitta nya behov. I ryggen finns en central servicedesk som löser de flesta användarproblemen men där du också har en viktig del i att förse dem med kompetens, rutiner och dokumentation så att de löpande ska kunna lösa mer ärenden.

Du kommer således ha en aktivt rådgivande roll där du ständigt kommer att hjälpa våra kunder in i deras digitala framtid samt vara en viktig del av Connects fortsatta utveckling i Göteborg.


Din bakgrund och profil

För att lyckas i din roll som IT-konsult bör du ha erfarenhet ifrån en liknande roll. Du bör känna dig trygg i din tekniska kompetens och ha arbetat i en konsultativ roll där du även har förmågan att ta egna beslut. Som person har du ett naturligt engagemang för IT och är således involverad och driven i det arbetet du gör, både mot kollegor och mot kund. Du bör även trivas i en roll med mycket ansvar och tar både funktionalitet och säkerhet i beaktning. Att ha hög grad av servicekänsla är en självklarhet samt en god kommunikativ förmåga. Du kan arbeta självständigt men gillar också att samarbeta med dina kollegor.

Tekniska krav:

- Goda kunskaper i Azure och Microsoft 365

- Goda kunskaper inom cloud-, hybrid, och onprem-lösningar, såväl klient som server.
- Virtualisering (VMware, HyperV)

- Goda kunskaper inom nätverk och tillhörande teknik.


Övriga krav

- Flytande språkkunskap i svenska och engelska
- B-körkort

Varför Connect?

Vi erbjuder en nyckelposition i en väletablerad verksamhet med drivna och engagerade medarbetare samt god potential för ytterligare tillväxt. På Connect kommer du bli en del av en stark och välorganiserad företagskultur där laget går före jaget. Genom Connect kommer du att få ta del av:

- Glada och drivna kollegor

- En dynamisk miljö med starkt säljdriv

- En arbetsplats med stort fokus på trivsel, sammanhållning och ha kul på jobbet!

- Konkurrensmässiga löner och villkor, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

- Ett bolag som är anslutna till kollektivavtal

- Ett börsnoterat bolag i stark tillväxtOm InfraCom Group AB

InfraCom Group AB (publ) är en ledande aktör inom IT-infrastruktur. Sedan 1999 erbjuder InfraCom Group tjänster inom mobil- och fasttelefoni, molnväxel, internet via fiber, server hosting och webbplattformar. Företaget har ca 20 000 kunder företrädesvis inom SME-segmentet samt offentlig förvaltning.

Under året har Connect blivit en del av InfraCom-koncernen. Förvärvet bidrar med ännu fler egenproducerade och kostnadseffektiva lösningar. Tillsammans med InfraCom:s produktion av IT drift och smarta telefonilösningar och Connects sälj- och konsultorganisation kan vi skräddarsy lösningar som passar våra kunders behov och önskemål. Vi kommer att fortsätta att fokusera på att leverera högkvalitativa och pålitliga tjänster samtidigt som vi investerar i innovation och teknik för att hålla oss i framkant av branschens utveckling. Summeringen av vårt erbjudande skulle kunna beskrivas som tjänster och produkter inom; IT, Print & Digitalisering, Möteslösningar och Telefoni, producerat i InfraCom och framburet till marknaden av Connect.

- Grundat 1997

- 20 000 kunder

- Omsättning ca 800 miljoner

- 320 medarbetare

- 20 kontor, från Malmö i söder till Östersund i norr samt representationskontor i Norge och Finland

- Huvudkontor i Göteborg

- Certifierade enligt ISO9001, ISO14001 och ISO27001Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor kring rollen eller din ansökan kan du kontakta Matz Olsson ([email protected]). Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Senior IT konsult – sökes till Connect i Göteborg

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa där du får vara med att utveckla och driva dina IT-kunder samtidigt som du är med och bidrar till vår tillväxt? Välkommen till Connect! Hos oss får du ta del av: - Glada, kompetenta och drivna kollegor. - En dynamisk miljö med starkt säljdriv med fokus på etik och affärsmoral. - En arbetsplats med stort fokus på trivsel, sammanhållning och ha kul på jobbet! Vi strävar efter att förenkla våra kunders digita... Visa mer
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa där du får vara med att utveckla och driva dina IT-kunder samtidigt som du är med och bidrar till vår tillväxt? Välkommen till Connect!

Hos oss får du ta del av:

- Glada, kompetenta och drivna kollegor.

- En dynamisk miljö med starkt säljdriv med fokus på etik och affärsmoral.

- En arbetsplats med stort fokus på trivsel, sammanhållning och ha kul på jobbet!

Vi strävar efter att förenkla våra kunders digitala vardag genom att kombinera personlig service med teknik och kunnande i framkant och på så sätt skapa ett långsiktigt värde för våra kunder.I din roll som IT-konsult

I din roll som IT-konsult kommer du att bli en del av vårt IT-konsult team i Region Väst men utgå från vårt kontor i Göteborg. Som IT-konsult på Connect är du tekniskt kundansvarig för ett antal kunder där du bland annat kommer arbeta med systemförbättringar, drift och underhåll av produktapplikationer (M365) i våra kunders IT-miljöer. Vi arbetar främst inom SMB-segmentet vilket innebär att du kommer att vara ansvarig för att hjälpa våra kunder med nyinstallationer, uppgraderingar, drift och andra typer av förbättringsarbeten. I rollen förekommer även kundmöten inför planerade underhåll samt ett konsultativt förhållningssätt för att hitta nya behov. I ryggen finns en central servicedesk som löser de flesta användarproblemen men där du också har en viktig del i att förse dem med kompetens, rutiner och dokumentation så att de löpande ska kunna lösa mer ärenden.

Du kommer således ha en aktivt rådgivande roll där du ständigt kommer att hjälpa våra kunder in i deras digitala framtid samt vara en viktig del av Connects fortsatta utveckling i Göteborg.


Din bakgrund och profil

För att lyckas i din roll som IT-konsult bör du ha erfarenhet ifrån en liknande roll. Du bör känna dig trygg i din tekniska kompetens och ha arbetat i en konsultativ roll där du även har förmågan att ta egna beslut. Som person har du ett naturligt engagemang för IT och är således involverad och driven i det arbetet du gör, både mot kollegor och mot kund. Du bör även trivas i en roll med mycket ansvar och tar både funktionalitet och säkerhet i beaktning. Att ha hög grad av servicekänsla är en självklarhet samt en god kommunikativ förmåga. Du kan arbeta självständigt men gillar också att samarbeta med dina kollegor.

Tekniska krav:

- Goda kunskaper i Azure och Microsoft 365

- Goda kunskaper inom cloud-, hybrid, och onprem-lösningar, såväl klient som server.
- Virtualisering (VMware, HyperV)

- Goda kunskaper inom nätverk och tillhörande teknik.


Övriga krav

- Flytande språkkunskap i svenska och engelska
- B-körkort

Varför Connect?

Vi erbjuder en nyckelposition i en väletablerad verksamhet med drivna och engagerade medarbetare samt god potential för ytterligare tillväxt. På Connect kommer du bli en del av en stark och välorganiserad företagskultur där laget går före jaget. Genom Connect kommer du att få ta del av:

- Glada och drivna kollegor

- En dynamisk miljö med starkt säljdriv

- En arbetsplats med stort fokus på trivsel, sammanhållning och ha kul på jobbet!

- Konkurrensmässiga löner och villkor, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

- Ett bolag som är anslutna till kollektivavtal

- Ett börsnoterat bolag i stark tillväxtOm InfraCom Group AB

InfraCom Group AB (publ) är en ledande aktör inom IT-infrastruktur. Sedan 1999 erbjuder InfraCom Group tjänster inom mobil- och fasttelefoni, molnväxel, internet via fiber, server hosting och webbplattformar. Företaget har ca 20 000 kunder företrädesvis inom SME-segmentet samt offentlig förvaltning.

Under året har Connect blivit en del av InfraCom-koncernen. Förvärvet bidrar med ännu fler egenproducerade och kostnadseffektiva lösningar. Tillsammans med InfraCom:s produktion av IT drift och smarta telefonilösningar och Connects sälj- och konsultorganisation kan vi skräddarsy lösningar som passar våra kunders behov och önskemål. Vi kommer att fortsätta att fokusera på att leverera högkvalitativa och pålitliga tjänster samtidigt som vi investerar i innovation och teknik för att hålla oss i framkant av branschens utveckling. Summeringen av vårt erbjudande skulle kunna beskrivas som tjänster och produkter inom; IT, Print & Digitalisering, Möteslösningar och Telefoni, producerat i InfraCom och framburet till marknaden av Connect.

- Grundat 1997

- 20 000 kunder

- Omsättning ca 800 miljoner

- 320 medarbetare

- 20 kontor, från Malmö i söder till Östersund i norr samt representationskontor i Norge och Finland

- Huvudkontor i Göteborg

- Certifierade enligt ISO9001, ISO14001 och ISO27001Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor kring rollen eller din ansökan kan du kontakta Matz Olsson ([email protected]). Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Kundansvarig IT konsult – sökes till Connect i Göteborg

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa där du får vara med att utveckla och driva dina IT-kunder samtidigt som du är med och bidrar till vår tillväxt? Välkommen till Connect! Hos oss får du ta del av: - Glada, kompetenta och drivna kollegor. - En dynamisk miljö med starkt säljdriv med fokus på etik och affärsmoral. - En arbetsplats med stort fokus på trivsel, sammanhållning och ha kul på jobbet! Vi strävar efter att förenkla våra kunders digita... Visa mer
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa där du får vara med att utveckla och driva dina IT-kunder samtidigt som du är med och bidrar till vår tillväxt? Välkommen till Connect!

Hos oss får du ta del av:

- Glada, kompetenta och drivna kollegor.

- En dynamisk miljö med starkt säljdriv med fokus på etik och affärsmoral.

- En arbetsplats med stort fokus på trivsel, sammanhållning och ha kul på jobbet!

Vi strävar efter att förenkla våra kunders digitala vardag genom att kombinera personlig service med teknik och kunnande i framkant och på så sätt skapa ett långsiktigt värde för våra kunder.I din roll som IT-konsult

I din roll som IT-konsult kommer du att bli en del av vårt IT-konsult team i Region Väst men utgå från vårt kontor i Göteborg. Som IT-konsult på Connect är du tekniskt kundansvarig för ett antal kunder där du bland annat kommer arbeta med systemförbättringar, drift och underhåll av produktapplikationer (M365) i våra kunders IT-miljöer. Vi arbetar främst inom SMB-segmentet vilket innebär att du kommer att vara ansvarig för att hjälpa våra kunder med nyinstallationer, uppgraderingar, drift och andra typer av förbättringsarbeten. I rollen förekommer även kundmöten inför planerade underhåll samt ett konsultativt förhållningssätt för att hitta nya behov. I ryggen finns en central servicedesk som löser de flesta användarproblemen men där du också har en viktig del i att förse dem med kompetens, rutiner och dokumentation så att de löpande ska kunna lösa mer ärenden.

Du kommer således ha en aktivt rådgivande roll där du ständigt kommer att hjälpa våra kunder in i deras digitala framtid samt vara en viktig del av Connects fortsatta utveckling i Göteborg.


Din bakgrund och profil

För att lyckas i din roll som IT-konsult bör du ha erfarenhet ifrån en liknande roll. Du bör känna dig trygg i din tekniska kompetens och ha arbetat i en konsultativ roll där du även har förmågan att ta egna beslut. Som person har du ett naturligt engagemang för IT och är således involverad och driven i det arbetet du gör, både mot kollegor och mot kund. Du bör även trivas i en roll med mycket ansvar och tar både funktionalitet och säkerhet i beaktning. Att ha hög grad av servicekänsla är en självklarhet samt en god kommunikativ förmåga. Du kan arbeta självständigt men gillar också att samarbeta med dina kollegor.

Tekniska krav:

- Bevandrad i hela M365-miljön
- Arbetat med behörigheter i AD, Azure AD och satt upp GPO:er
- Arbetat med olika RDS-miljöer (t.ex. Citrix)
- Installation/uppsättning/administrering/förvaltning av Windows server familjen
- Virtualsering (VMware, HyperV)
- Automatisering genom Scribt (gärna i Powershell)
- Installation/uppsättning/patchning/felsökning av Nätverk
- Konfigurera/sätta upp/felsökning av Brandväggar


Övriga krav

- Flytande språkkunskap i svenska och engelska
- B-körkort

Varför Connect?

Vi erbjuder en nyckelposition i en väletablerad verksamhet med drivna och engagerade medarbetare samt god potential för ytterligare tillväxt. På Connect kommer du vil en del av en stark och välorganiserad företagskultur där laget går före jaget. Genom Connect kommer du att få ta del av:

- Glada och drivna kollegor

- En dynamisk miljö med starkt säljdriv

- En arbetsplats med stort fokus på trivsel, sammanhållning och ha kul på jobbet!

- Konkurrensmässiga löner och villkor, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

- Ett bolag som är anslutna till kollektivavtal

- Ett börsnoterat bolag i stark tillväxtOm InfraCom Group AB

InfraCom Group AB (publ) är en ledande aktör inom IT-infrastruktur. Sedan 1999 erbjuder InfraCom Group tjänster inom mobil- och fasttelefoni, molnväxel, internet via fiber, server hosting och webbplattformar. Företaget har ca 20 000 kunder företrädesvis inom SME-segmentet samt offentlig förvaltning.

Under året har Connect blivit en del av InfraCom-koncernen. Förvärvet bidrar med ännu fler egenproducerade och kostnadseffektiva lösningar. Tillsammans med InfraCom:s produktion av IT drift och smarta telefonilösningar och Connects sälj- och konsultorganisation kan vi skräddarsy lösningar som passar våra kunders behov och önskemål. Vi kommer att fortsätta att fokusera på att leverera högkvalitativa och pålitliga tjänster samtidigt som vi investerar i innovation och teknik för att hålla oss i framkant av branschens utveckling. Summeringen av vårt erbjudande skulle kunna beskrivas som tjänster och produkter inom; IT, Print & Digitalisering, Möteslösningar och Telefoni, producerat i InfraCom och framburet till marknaden av Connect.

- Grundat 1997

- 20 000 kunder

- Omsättning ca 800 miljoner

- 320 medarbetare

- 20 kontor, från Malmö i söder till Östersund i norr samt representationskontor i Norge och Finland

- Huvudkontor i Göteborg

- Certifierade enligt ISO9001, ISO14001 och ISO27001Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor kring rollen eller din ansökan kan du kontakta John Norling ([email protected]). Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Försäljningsplatschef - sökes till Connect i Göteborg

Ansök    Sep 23    InfraCom Connect AB    Säljledare
Här är din chans att briljera som försäljningschef hos ett IT-företag som inte bara omfamnar entreprenörskap, utan också är en dynamisk miljö med fokus på etik och moral! Sök redan idag och bli en nyckelspelare i vår spännande resa framåt! Hos oss får du ta del av: - Glada, kompetenta och drivna kollegor. - En arbetsplats med stort fokus på trivsel, sammanhållning och ha kul på jobbet! - Ett börsnoterat bolag i stark tillväxt Vi strävar efter att före... Visa mer
Här är din chans att briljera som försäljningschef hos ett IT-företag som inte bara omfamnar entreprenörskap, utan också är en dynamisk miljö med fokus på etik och moral! Sök redan idag och bli en nyckelspelare i vår spännande resa framåt!

Hos oss får du ta del av:

- Glada, kompetenta och drivna kollegor.

- En arbetsplats med stort fokus på trivsel, sammanhållning och ha kul på jobbet!

- Ett börsnoterat bolag i stark tillväxt

Vi strävar efter att förenkla våra kunders digitala vardag genom att kombinera personlig service med teknik och kunnande i framkant och på så sätt skapa ett långsiktigt värde för våra kunder. Välkommen till Connect!

I din roll hos oss

I din roll som försäljningsplatsschef kommer du vara en del av region väst men utgå från vårt kontor i Göteborg. Du kommer till en väletablerad verksamhet där du kommer att vara en viktig del i hur vi kan utveckla regionen framåt.

Som försäljningschef kommer du att vara kommersiellt ansvarig genom att driva det strategiska säljarbetet genom att identifiera rätt affärsmöjligheter och rätt marginaler. Du kommer således arbeta aktivt med försäljning genom kundbearbetning, relationsbyggande aktiviteter och sambesök samt agera som en förebild för övriga säljare.

Connect har en tydlig tillväxtplan där du förväntas ansvara för att bolaget kan växa med fortsatt hög kvalitet. Ett av dina första uppdrag kommer vara att bygga ett nytt och starkt team som kan ta grepp om både befintliga och nya kunder. Du rapporterar till Regionchef Väst där ni tillsammans sätter framtida strategier och budget för regionen.

På Connect är medarbetarnas kompetens och engagemang grunden för vår framgång. Vår verksamhet präglas av ett entreprenörskap i en miljö där vi främjar utveckling och delaktighet. Resor kommer därmed förekomma i tjänsten.Din bakgrund och profil

För att lyckas i din roll som försäljningschef har du tidigare erfarenhet som försäljningschef eller motsvarande inom något av våra affärsområden (IT, mötesteknik, dokument eller telefoni). Som person är du van vid att ha många bollar i luften, har förmåga att lägga tid, energi och engagemang för att uppnå resultat. Dina sociala färdigheter ska innefatta lojalitet och samarbetsförmåga där du arbetar bra med andra människor genom att vara relationsskapande och socialt aktiv. I ditt ledarskap bör du ha en ekonomisk medvetenhet där du har en förståelse för affärsmässiga principer samt kan fatta snabba beslut trots begränsad information eller svåra omständigheter. Vi ser även att du är strukturerad, har en problemlösande analysförmåga samt är kvalitetsmedveten.

Krav:

- Tidigare erfarenhet från en liknande roll sedan innan inom vår bransch

- Tidigare erfarenhet av budgetansvar

- Strategisk förståelse för kvalificerad försäljning samt en vilja att göra affärer

- Talar och skriver flytande på svenska och engelska

- B-körkort

Meriterande

- Tidigare erfarenhet av personalansvar

Om InfraCom Group AB

InfraCom Group AB (publ) är en ledande aktör inom IT-infrastruktur. Sedan 1999 erbjuder InfraCom Group tjänster inom mobil- och fasttelefoni, molnväxel, internet via fiber, server hosting och webbplattformar. Företaget har ca 20 000 kunder företrädesvis inom SME-segmentet samt offentlig förvaltning.

Under året har Connect blivit en del av InfraCom-koncernen. Förvärvet bidrar med ännu fler egenproducerade och kostnadseffektiva lösningar. Tillsammans med InfraCom:s produktion av IT drift och smarta telefonilösningar och Connects sälj- och konsultorganisation kan vi skräddarsy lösningar som passar våra kunders behov och önskemål. Vi kommer att fortsätta att fokusera på att leverera högkvalitativa och pålitliga tjänster samtidigt som vi investerar i innovation och teknik för att hålla oss i framkant av branschens utveckling. Summeringen av vårt erbjudande skulle kunna beskrivas som tjänster och produkter inom; IT, Print & Digitalisering, Möteslösningar och Telefoni, producerat i InfraCom och framburet till marknaden av Connect.

- Grundat 1997

- 20 000 kunder

- Omsättning ca 800 miljoner

- 320 medarbetare

- 20 kontor, från Malmö i söder till Östersund i norr samt representationskontor i Norge och Finland

- Huvudkontor i Göteborg

- Certifierade enligt ISO9001, ISO14001 och ISO27001Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor kring rollen eller din ansökan kan du kontakta vår Regionchef Väst, John Norling ([email protected]). Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Försäljningsplatschef - sökes till Connect i Göteborg

Ansök    Sep 23    InfraCom Connect AB    Säljledare
Här är din chans att briljera som försäljningschef hos ett IT-företag som inte bara omfamnar entreprenörskap, utan också är en dynamisk miljö med fokus på etik och moral! Sök redan idag och bli en nyckelspelare i vår spännande resa framåt! Hos oss får du ta del av: - Glada, kompetenta och drivna kollegor. - En arbetsplats med stort fokus på trivsel, sammanhållning och ha kul på jobbet! - Ett börsnoterat bolag i stark tillväxt Vi strävar efter att före... Visa mer
Här är din chans att briljera som försäljningschef hos ett IT-företag som inte bara omfamnar entreprenörskap, utan också är en dynamisk miljö med fokus på etik och moral! Sök redan idag och bli en nyckelspelare i vår spännande resa framåt!

Hos oss får du ta del av:

- Glada, kompetenta och drivna kollegor.

- En arbetsplats med stort fokus på trivsel, sammanhållning och ha kul på jobbet!

- Ett börsnoterat bolag i stark tillväxt

Vi strävar efter att förenkla våra kunders digitala vardag genom att kombinera personlig service med teknik och kunnande i framkant och på så sätt skapa ett långsiktigt värde för våra kunder. Välkommen till Connect!

I din roll hos oss

I din roll som försäljningsplatsschef kommer du vara en del av region väst men utgå från vårt kontor i Göteborg. Du kommer till en väletablerad verksamhet där du kommer att vara en viktig del i hur vi kan utveckla regionen framåt.

Som försäljningschef kommer du att vara kommersiellt ansvarig genom att driva det strategiska säljarbetet genom att identifiera rätt affärsmöjligheter och rätt marginaler. Du kommer således arbeta aktivt med försäljning genom kundbearbetning, relationsbyggande aktiviteter och sambesök samt agera som en förebild för övriga säljare.

Connect har en tydlig tillväxtplan där du förväntas ansvara för att bolaget kan växa med fortsatt hög kvalitet. Ett av dina första uppdrag kommer vara att bygga ett nytt och starkt team som kan ta grepp om både befintliga och nya kunder. Du rapporterar till Regionchef Väst där ni tillsammans sätter framtida strategier och budget för regionen.

På Connect är medarbetarnas kompetens och engagemang grunden för vår framgång. Vår verksamhet präglas av ett entreprenörskap i en miljö där vi främjar utveckling och delaktighet. Resor kommer därmed förekomma i tjänsten.Din bakgrund och profil

För att lyckas i din roll som försäljningschef har du tidigare erfarenhet som försäljningschef eller motsvarande inom något av våra affärsområden (IT, mötesteknik, dokument eller telefoni). Som person är du van vid att ha många bollar i luften, har förmåga att lägga tid, energi och engagemang för att uppnå resultat. Dina sociala färdigheter ska innefatta lojalitet och samarbetsförmåga där du arbetar bra med andra människor genom att vara relationsskapande och socialt aktiv. I ditt ledarskap bör du ha en ekonomisk medvetenhet där du har en förståelse för affärsmässiga principer samt kan fatta snabba beslut trots begränsad information eller svåra omständigheter. Vi ser även att du är strukturerad, har en problemlösande analysförmåga samt är kvalitetsmedveten.

Krav:

- Tidigare erfarenhet från en liknande roll sedan innan inom vår bransch

- Tidigare erfarenhet av budgetansvar

- Strategisk förståelse för kvalificerad försäljning samt en vilja att göra affärer

- Talar och skriver flytande på svenska och engelska

- B-körkort

Meriterande

- Tidigare erfarenhet av personalansvar

Om InfraCom Group AB

InfraCom Group AB (publ) är en ledande aktör inom IT-infrastruktur. Sedan 1999 erbjuder InfraCom Group tjänster inom mobil- och fasttelefoni, molnväxel, internet via fiber, server hosting och webbplattformar. Företaget har ca 20 000 kunder företrädesvis inom SME-segmentet samt offentlig förvaltning.

Under året har Connect blivit en del av InfraCom-koncernen. Förvärvet bidrar med ännu fler egenproducerade och kostnadseffektiva lösningar. Tillsammans med InfraCom:s produktion av IT drift och smarta telefonilösningar och Connects sälj- och konsultorganisation kan vi skräddarsy lösningar som passar våra kunders behov och önskemål. Vi kommer att fortsätta att fokusera på att leverera högkvalitativa och pålitliga tjänster samtidigt som vi investerar i innovation och teknik för att hålla oss i framkant av branschens utveckling. Summeringen av vårt erbjudande skulle kunna beskrivas som tjänster och produkter inom; IT, Print & Digitalisering, Möteslösningar och Telefoni, producerat i InfraCom och framburet till marknaden av Connect.

- Grundat 1997

- 20 000 kunder

- Omsättning ca 800 miljoner

- 320 medarbetare

- 20 kontor, från Malmö i söder till Östersund i norr samt representationskontor i Norge och Finland

- Huvudkontor i Göteborg

- Certifierade enligt ISO9001, ISO14001 och ISO27001Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor kring rollen eller din ansökan kan du kontakta vår Regionchef Väst, John Norling ([email protected]). Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Försäljningsplatschef - sökes till Connect i Göteborg

Ansök    Sep 15    InfraCom Connect AB    Säljledare
Här är din chans att briljera som försäljningschef hos ett IT-företag som inte bara omfamnar entreprenörskap, utan också är en dynamisk miljö med fokus på etik och moral! Sök redan idag och bli en nyckelspelare i vår spännande resa framåt! Hos oss får du ta del av: - Glada, kompetenta och drivna kollegor. - En arbetsplats med stort fokus på trivsel, sammanhållning och ha kul på jobbet! - Ett börsnoterat bolag i stark tillväxt Vi strävar efter att före... Visa mer
Här är din chans att briljera som försäljningschef hos ett IT-företag som inte bara omfamnar entreprenörskap, utan också är en dynamisk miljö med fokus på etik och moral! Sök redan idag och bli en nyckelspelare i vår spännande resa framåt!

Hos oss får du ta del av:

- Glada, kompetenta och drivna kollegor.

- En arbetsplats med stort fokus på trivsel, sammanhållning och ha kul på jobbet!

- Ett börsnoterat bolag i stark tillväxt

Vi strävar efter att förenkla våra kunders digitala vardag genom att kombinera personlig service med teknik och kunnande i framkant och på så sätt skapa ett långsiktigt värde för våra kunder. Välkommen till Connect!

I din roll hos oss

I din roll som försäljningsplatsschef kommer du vara en del av region väst men utgå från vårt kontor i Göteborg. Du kommer till en väletablerad verksamhet där du kommer att vara en viktig del i hur vi kan utveckla regionen framåt.

Som försäljningschef kommer du att vara kommersiellt ansvarig genom att driva det strategiska säljarbetet genom att identifiera rätt affärsmöjligheter och rätt marginaler. Du kommer således arbeta aktivt med försäljning genom kundbearbetning, relationsbyggande aktiviteter och sambesök samt agera som en förebild för övriga säljare.

Connect har en tydlig tillväxtplan där du förväntas ansvara för att bolaget kan växa med fortsatt hög kvalitet. Ett av dina första uppdrag kommer vara att bygga ett nytt och starkt team som kan ta grepp om både befintliga och nya kunder. Du rapporterar till Regionchef Väst där ni tillsammans sätter framtida strategier och budget för regionen.

På Connect är medarbetarnas kompetens och engagemang grunden för vår framgång. Vår verksamhet präglas av ett entreprenörskap i en miljö där vi främjar utveckling och delaktighet. Resor kommer därmed förekomma i tjänsten.Din bakgrund och profil

För att lyckas i din roll som försäljningschef har du tidigare erfarenhet som försäljningschef eller motsvarande inom något av våra affärsområden (IT, Mötestekniker, Dokument eller Telefoni). Som person är du van vid att ha många bollar i luften, har förmåga att lägga tid, energi och engagemang för att uppnå resultat. Dina sociala färdigheter ska innefatta lojalitet och samarbetsförmåga där du arbetar bra med andra människor genom att vara relationsskapande och socialt aktiv. I ditt ledarskap bör du ha en ekonomisk medvetenhet där du har en förståelse för affärsmässiga principer samt kan fatta snabba beslut trots begränsad information eller svåra omständigheter. Vi ser även att du är strukturerad, har en problemlösande analysförmåga samt är kvalitetsmedveten.

Krav:

- Tidigare erfarenhet från en liknande roll sedan innan inom vår bransch

- Tidigare erfarenhet av budgetansvar

- Strategisk förståelse för kvalificerad försäljning samt en vilja att göra affärer

- Talar och skriver flytande på svenska och engelska

- B-körkort

Meriterande

- Tidigare erfarenhet av personalansvar

Om InfraCom Group AB

InfraCom Group AB (publ) är en ledande aktör inom IT-infrastruktur. Sedan 1999 erbjuder InfraCom Group tjänster inom mobil- och fasttelefoni, molnväxel, internet via fiber, server hosting och webbplattformar. Företaget har ca 20 000 kunder företrädesvis inom SME-segmentet samt offentlig förvaltning.

Under året har Connect blivit en del av InfraCom-koncernen. Förvärvet bidrar med ännu fler egenproducerade och kostnadseffektiva lösningar. Tillsammans med InfraCom:s produktion av IT drift och smarta telefonilösningar och Connects sälj- och konsultorganisation kan vi skräddarsy lösningar som passar våra kunders behov och önskemål. Vi kommer att fortsätta att fokusera på att leverera högkvalitativa och pålitliga tjänster samtidigt som vi investerar i innovation och teknik för att hålla oss i framkant av branschens utveckling. Summeringen av vårt erbjudande skulle kunna beskrivas som tjänster och produkter inom; IT, Print & Digitalisering, Möteslösningar och Telefoni, producerat i InfraCom och framburet till marknaden av Connect.

- Grundat 1997

- 20 000 kunder

- Omsättning ca 800 miljoner

- 320 medarbetare

- 20 kontor, från Malmö i söder till Östersund i norr samt representationskontor i Norge och Finland

- Huvudkontor i Göteborg

- Certifierade enligt ISO9001, ISO14001 och ISO27001Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor kring rollen eller din ansökan kan du kontakta vår Regionchef Väst, John Norling ([email protected]). Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Supporttekniker - sökes till Connect i Göteborg

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa där du får vara med och påverka? Välkommen till Connect! Hos oss får du ta del av: - Glada, kompetenta och drivna kollegor. - En dynamisk miljö med starkt säljdriv med fokus på etik och affärsmoral. - En arbetsplats med stort fokus på trivsel, sammanhållning och ha kul på jobbet! Vi strävar efter att förenkla våra kunders digitala vardag genom att kombinera personlig service med teknik och kunnande i framk... Visa mer
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa där du får vara med och påverka? Välkommen till Connect!

Hos oss får du ta del av:

- Glada, kompetenta och drivna kollegor.

- En dynamisk miljö med starkt säljdriv med fokus på etik och affärsmoral.

- En arbetsplats med stort fokus på trivsel, sammanhållning och ha kul på jobbet!

Vi strävar efter att förenkla våra kunders digitala vardag genom att kombinera personlig service med teknik och kunnande i framkant och på så sätt skapa ett långsiktigt värde för våra kunder. Just nu söker vi efter en supporttekniker som vill bidra med sin iver och vilja att lära sig!

I din roll hos oss

I din roll som supporttekniker kommer du vara en viktig del av vår centrala supportavdelning i Sverige och utgå från vårt huvudkontor i Göteborg. Tillsammans med ditt team kommer du att arbeta med ärenden via telefon och ärende- hanteringssystem och ansvara för att ge våra kunder den service och support de kan förväntas behöva i sitt arbete. Vi arbetar med digitala lösningar inom IT, telefoni, AV och dokument. Du kommer därmed att ta hand om varierande ärenden från användarproblem, behörigheter, administration i Microsoft 365 samt lättare felsökning. Vid större felsökningar eller mer komplexa problem eskalerar du vidare till våra system- och drifttekkniker. Du kommer med tid få möjlighet att bredda dina arbetsuppgifter och ta dig an mer komplexa problem ju mer du lär dig. .

På Connect finns det goda möjligheter att utvecklas. Har du ett starkt intresse för IT och vill ta nästa steg i din karriär har du hamnat helt rätt!

Din bakgrund och profil

För att lyckas i din roll som supporttekniker bör du ha erfarenhet ifrån en liknande roll sedan innan. Du bör känna dig trygg i din tekniska kompetens och ha arbetat i en supportorganisation tidigare. Som person har du ett naturligt engagemang för IT och är således involverad och driven i det arbetet du gör, både mot kollegor och mot kund. Du bör även trivas i en roll med mycket ansvar och tar både funktionalitet och säkerhet i beaktning. Att ha hög grad av servicekänsla är en självklarhet samt en god kommunikativ förmåga. Du kan arbeta självständigt men gillar också att samarbeta med dina kollegor.

Krav

- Erfarenhet av Microsoft 365

- Erfarenhet av Active Directory, Azure AD

- Erfarenhet av teknisk support inom IT och/eller dokument

- Van att arbeta i ärendehanteringssystem

- Erfarenhet av telefonsupport

- ITIL

- Flytande Svenska och engelska i tal och skrift.Om InfraCom Group AB

InfraCom Group AB (publ) är en ledande aktör inom IT-infrastruktur. Sedan 1999 erbjuder InfraCom Group tjänster inom mobil- och fasttelefoni, molnväxel, internet via fiber, server hosting och webbplattformar. Företaget har ca 20 000 kunder företrädesvis inom SME-segmentet samt offentlig förvaltning.

Under året har Connect blivit en del av InfraCom-koncernen. Förvärvet bidrar med ännu fler egenproducerade och kostnadseffektiva lösningar. Tillsammans med InfraCom:s produktion av IT drift och smarta telefonilösningar och Connects sälj- och konsultorganisation kan vi skräddarsy lösningar som passar våra kunders behov och önskemål. Vi kommer att fortsätta att fokusera på att leverera högkvalitativa och pålitliga tjänster samtidigt som vi investerar i innovation och teknik för att hålla oss i framkant av branschens utveckling. Summeringen av vårt erbjudande skulle kunna beskrivas som tjänster och produkter inom; IT, Print & Digitalisering, Möteslösningar och Telefoni, producerat i InfraCom och framburet till marknaden av Connect.

- Grundat 1997

- 20 000 kunder

- Omsättning ca 800 miljoner

- 320 medarbetare

- 20 kontor, från Malmö i söder till Östersund i norr samt representationskontor i Norge och Finland

- Huvudkontor i Göteborg

- Certifierade enligt ISO9001, ISO14001 och ISO27001Varför Connect?

Vi uppmuntrar samt stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Du som medarbetare är därför viktig för oss! Genom Connect kommer du att få ta del av:

- Glada och drivna kollegor

- En dynamisk miljö med starkt säljdriv

- En arbetsplats med stort fokus på trivsel, sammanhållning och ha kul på jobbet!

- Konkurrensmässiga löner och villkor, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

- Ett bolag som är anslutna till kollektivavtalVarmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor kring rollen eller din ansökan kan du kontakta Per Eklund ([email protected]). Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Supporttekniker - sökes till Connect i Göteborg

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa där du får vara med och påverka? Välkommen till Connect! Hos oss får du ta del av: - Glada, kompetenta och drivna kollegor. - En dynamisk miljö med starkt säljdriv med fokus på etik och affärsmoral. - En arbetsplats med stort fokus på trivsel, sammanhållning och ha kul på jobbet! Vi strävar efter att förenkla våra kunders digitala vardag genom att kombinera personlig service med teknik och kunnande i framk... Visa mer
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa där du får vara med och påverka? Välkommen till Connect!

Hos oss får du ta del av:

- Glada, kompetenta och drivna kollegor.

- En dynamisk miljö med starkt säljdriv med fokus på etik och affärsmoral.

- En arbetsplats med stort fokus på trivsel, sammanhållning och ha kul på jobbet!

Vi strävar efter att förenkla våra kunders digitala vardag genom att kombinera personlig service med teknik och kunnande i framkant och på så sätt skapa ett långsiktigt värde för våra kunder. Just nu söker vi efter en supporttekniker som vill bidra med sin iver och vilja att lära sig!

I din roll hos oss

I din roll som supporttekniker kommer du vara en viktig del av vår centrala supportavdelning i Sverige och utgå från vårt huvudkontor i Göteborg. Tillsammans med ditt team kommer du att arbeta med ärenden via telefon och ärende- hanteringssystem och ansvara för att ge våra kunder den service och support de kan förväntas behöva i sitt arbete. Vi arbetar med digitala lösningar inom IT, telefoni, AV och dokument. Du kommer därmed att ta hand om varierande ärenden från användarproblem, behörigheter, administration i Microsoft 365 samt lättare felsökning. Vid större felsökningar eller mer komplexa problem eskalerar du vidare till våra system- och drifttekkniker. Du kommer med tid få möjlighet att bredda dina arbetsuppgifter och ta dig an mer komplexa problem ju mer du lär dig. .

På Connect finns det goda möjligheter att utvecklas. Har du ett starkt intresse för IT och vill ta nästa steg i din karriär har du hamnat helt rätt!

Din bakgrund och profil

För att lyckas i din roll som supporttekniker bör du ha erfarenhet ifrån en liknande roll sedan innan. Du bör känna dig trygg i din tekniska kompetens och ha arbetat i en supportorganisation tidigare. Som person har du ett naturligt engagemang för IT och är således involverad och driven i det arbetet du gör, både mot kollegor och mot kund. Du bör även trivas i en roll med mycket ansvar och tar både funktionalitet och säkerhet i beaktning. Att ha hög grad av servicekänsla är en självklarhet samt en god kommunikativ förmåga. Du kan arbeta självständigt men gillar också att samarbeta med dina kollegor.

Krav

- Erfarenhet av Microsoft 365

- Erfarenhet av Active Directory, Azure AD

- Erfarenhet av teknisk support inom IT och/eller dokument

- Van att arbeta i ärendehanteringssystem

- Erfarenhet av telefonsupport

- ITIL

- Flytande Svenska och engelska i tal och skrift.Om InfraCom Group AB

InfraCom Group AB (publ) är en ledande aktör inom IT-infrastruktur. Sedan 1999 erbjuder InfraCom Group tjänster inom mobil- och fasttelefoni, molnväxel, internet via fiber, server hosting och webbplattformar. Företaget har ca 20 000 kunder företrädesvis inom SME-segmentet samt offentlig förvaltning.

Under året har Connect blivit en del av InfraCom-koncernen. Förvärvet bidrar med ännu fler egenproducerade och kostnadseffektiva lösningar. Tillsammans med InfraCom:s produktion av IT drift och smarta telefonilösningar och Connects sälj- och konsultorganisation kan vi skräddarsy lösningar som passar våra kunders behov och önskemål. Vi kommer att fortsätta att fokusera på att leverera högkvalitativa och pålitliga tjänster samtidigt som vi investerar i innovation och teknik för att hålla oss i framkant av branschens utveckling. Summeringen av vårt erbjudande skulle kunna beskrivas som tjänster och produkter inom; IT, Print & Digitalisering, Möteslösningar och Telefoni, producerat i InfraCom och framburet till marknaden av Connect.

- Grundat 1997

- 20 000 kunder

- Omsättning ca 800 miljoner

- 320 medarbetare

- 20 kontor, från Malmö i söder till Östersund i norr samt representationskontor i Norge och Finland

- Huvudkontor i Göteborg

- Certifierade enligt ISO9001, ISO14001 och ISO27001Varför Connect?

Vi uppmuntrar samt stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Du som medarbetare är därför viktig för oss! Genom Connect kommer du att få ta del av:

- Glada och drivna kollegor

- En dynamisk miljö med starkt säljdriv

- En arbetsplats med stort fokus på trivsel, sammanhållning och ha kul på jobbet!

- Konkurrensmässiga löner och villkor, tjänstepension och friskvårdsbidrag.

- Ett bolag som är anslutna till kollektivavtalVarmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor kring rollen eller din ansökan kan du kontakta Per Eklund ([email protected]). Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre