Lediga jobb Isaksson Rekrytering & Bemanning AB i Göteborg

Se alla lediga jobb från Isaksson Rekrytering & Bemanning AB i Göteborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Göteborg som finns inom det yrket.

El-konstruktör/ projektör till Sizes i Göteborg

Strukturerad handlingskraftig El-konstruktör/projektör till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen!   På uppdrag av Sizes söker Isaksson Rekrytering Bemanning en strukturerad handlingskraftig El-konstruktör/projektör som vill bli en del av vårt team och vara med och utveckla verksamheten. Vi söker Dig som brinner för din roll som El-konstruktör och som drivs av att vara med i hela processen. Är du den vi söker? Sizes tillverkar bostäder av hög ... Visa mer
Strukturerad handlingskraftig El-konstruktör/projektör till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen!
 
På uppdrag av Sizes söker Isaksson Rekrytering Bemanning en strukturerad handlingskraftig El-konstruktör/projektör som vill bli en del av vårt team och vara med och utveckla verksamheten. Vi söker Dig som brinner för din roll som El-konstruktör och som drivs av att vara med i hela processen. Är du den vi söker?

Sizes tillverkar bostäder av hög kvalitet med stor variation – på kortare tid och till en lägre kostnad. Vår moderna industriella process och flexibla produktplattform gör att vi kan tillverka hus med stora variationsmöjligheter i vår produktionsanläggning i Oskarshamn. På sex till åtta månader uppför vi byggnader i trä för flerfamiljshus, samhällsservice och arbetsplatser. Och vi gör det till en lägre kostnad jämfört med traditionellt byggande. Som totalentreprenör erbjuder vi enkelhet och effektivitet i hela processen. Vårt byggsystem är standardiserat på komponentnivå, vilket gör det flexibelt utan avkall på kvalitet. Det innebär också att vi kan bygga 80% av de flerbostadshus på mellan tre och åtta våningar som efterfrågas. Vårt fokus ligger på framtiden, och vi känner att vi kan stå för framtiden! 

VI ERBJUDER
Företaget genomsyras av energi, entusiasm och GO! Det är ett relativt nystartat företag där man förväntas ta för sig och ta tag i saker. Många processer är ännu inte förfinade, utan det fortgår ett spännande arbete med att definiera hur vi bäst arbetar tillsammans. Vi tror på att göra saker tillsammans. Och faktum är att det är grunden i hela vår verksamhet. Det är inte på egen hand, utan tillsammans, som vi kan utveckla, förändra och förbättra. Vi på Sizes tycker att balans mellan arbete och privatliv, en god arbetsmiljö och friskvård är förutsättningar för en god hälsa och glada och engagerade medarbetare. Vi erbjuder därför ett förmånligt friskvårdsbidrag.

OM TJÄNSTEN
Sizes har en stark tillväxttakt och behöver stärka upp sitt konstruktionsteam med en El-konstruktör. El-konstruktören är en av nyckelpersonerna genom dels hela processen från ritning till färdigt hus och dels även i utveckling av produkten. Arbetsområdet spänner över både konstruktion och projektering inom el och flerfunktionsnät inom våra kommande uppförda bostäder. Arbetsuppgifterna knyter an både mot produktionen vid tillverkningsenheten i Oskarshamn såsom färdigställande på Site. Du har helhetsansvar för el-projektering, såväl design och dimensionering som framtagande av handlingar. Med din senioritet i rollen förväntas du bistå med teknisk rådgivning och att agera som stöd för produktionen. Gruppen består idag av 5 konstruktörer. Du rapporterar till Konstruktionschefen.

Vi har många projekt på gång och du kommer att arbeta med följande;
 

El-projektering


Kalkylering, tidsplanering offerering


Val av lösningar


Utformning av system


Delta i utvecklingsprojekt inom avdelningen för att skapa en effektiv konfigureringsprocess, vilket ersätter begreppet projektering i vår värld, och kortar tiden avsevärt, vilket är av stor vikt i ett företag med en grundpelare i snabba leveranser.Tjänsten är på heltid. Etableringsorten är Göteborg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad el-ingenjör möjligen el-tekniker eller utbildad inom el-konstruktion. Du har minst 3 års erfarenhet av el-projektering för bostäder, och är van att arbeta i CAD. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet eller kunskap inom Totalentreprenad (ABT) när vi pratar om förhållningssätt, roller och affären. Likaså om du har kunskaper och erfarenhet inom Effektivitetanalys och energiberäkningar. Du har en hög administrativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten. Som person är Du är en god lagspelare som har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du gillar kombinationen av att arbeta både självständigt och i grupp. Vi tror att du är noggrann, detaljorienterad och inte rädd för att tänka nytt! Du har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete samt på ett självständigt sätt ansvara för att driva det framåt. Du kan hantera flertalet uppdrag parallellt där kontaktytor inom flera områden ingår. Framför allt brinner du för ditt jobb! Vill du bli en del av vårt härliga gäng i Göteborg? Ansök nu!

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Sizes Entreprenad AB med Isaksson Rekrytering Bemanning AB. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier. Visa mindre

Servicetekniker till Pfeiffer Vacuum Scandinavia i Göteborg

Pfeiffer Vacuum Scandinavia söker just nu en teknikintresserad servicetekniker till kontoret i Göteborg. Det är en tjänst med goda möjligheter för utveckling inom yrkesrollen. Låter det intressant? Sök redan idag! Pfeiffer Vacuum är en av världens ledande tillverkare, utvecklare och leverantörer av vakuumlösningar med fler än 3,300 medarbetare och kontor i över 60 länder. Pfeiffer Vacuum Scandinavia är ett av 30 dotterbolag i Pfeiffer Vacuum Group. Vi erb... Visa mer
Pfeiffer Vacuum Scandinavia söker just nu en teknikintresserad servicetekniker till kontoret i Göteborg. Det är en tjänst med goda möjligheter för utveckling inom yrkesrollen. Låter det intressant? Sök redan idag!

Pfeiffer Vacuum är en av världens ledande tillverkare, utvecklare och leverantörer av vakuumlösningar med fler än 3,300 medarbetare och kontor i över 60 länder. Pfeiffer Vacuum Scandinavia är ett av 30 dotterbolag i Pfeiffer Vacuum Group. Vi erbjuder våra kunder högklassig service och tjänster i Sverige.

På Pfeiffer Vacuum Scandinavia kommer du att arbeta i en miljö där du har allt stöd du kan behöva, men också förtroende att arbeta självständigt under eget ansvar. Du kommer arbeta i en trygg organisation med lyhörda chefer som uppskattar dina förslag och idéer. Vi har en kultur som uppmanar till samarbete, där vi stöttar varandra och delar vår kunskap på alla nivåer inom företaget

Om tjänsten som servicetekniker
Detta är en serviceroll för dig som vill arbeta med ett starkt varumärke och uppskattade produkter samt erbjuda förstklassig service. Rollen som servicetekniker är utvecklande och ansvarsfull, där vi vill ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas. Dina arbetsuppgifter består av felsökning, underhåll och reparation. Arbetet omfattar teknikområdena vakuumteknik, mekanik och till viss del elektronik.

Du kommer att få en omfattande introduktion till företaget och våra produkter samt fortsatt regelbunden intern utbildning i både Tyskland och Frankrike. Tjänsten innebär resor med övernattning inom södra Sverige, Danmark och Norge.

Vem söker vi?
Du är en problemlösare med ett brinnande intresse för teknik  som är handlingskraftig och ansvarsfull. För att lyckas i rollen bör du vara noggrann i ditt arbete, vara duktig på att skapa bra kundrelationer genom att vara kommunikativ med ett tillmötesgående sätt.

För att lyckas i rollen söker vi dig som har: Eftergymnasial utbildning inom teknik
Yrkeserfarenhet av att arbeta som tekniker som till exempel drifttekniker, hisstekniker, marintekniker eller annan relevant inriktning
Goda kunskaper inom mekanik, gärna inom elektronik dvs mekatronik
God datavana
God förmåga att uttrycka dig väl i skrift och tal på svenska och engelska
B-körkort
 
Vi ser det som meriterande ifall du har: Utbildad eller yrkeserfarenhet inom vakuumteknik
Erfarenhet av både mekanik och el
Kunskaper inom SAP
 
Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Pfeiffer Vacuum Scandinavia räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Pfeiffer Vacuum Scandinavia. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på telefonnummer: 076-000 11 97 eller via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan på vår hemsida. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Visa mindre

Elektriker sökes till AJ Hiss i Göteborg

Elektriker sökes till AJ Hiss i Göteborg Till vårt team i Göteborg söker vi en erfaren elektriker som vill utvecklas inom bostadsanpassningar och bli en del av ett framgångsrikt företag med lång erfarenhet av lågfarthissar och tillgänglighetsanpassning! AJ Hiss företag som säljer, installerar och servar trapphissar och plattformshissar till kommuner, företag, privatpersoner m.fl. Våra samarbetspartner är välkända hisstillverkare och vi färdigställer kont... Visa mer
Elektriker sökes till AJ Hiss i Göteborg

Till vårt team i Göteborg söker vi en erfaren elektriker som vill utvecklas inom bostadsanpassningar och bli en del av ett framgångsrikt företag med lång erfarenhet av lågfarthissar och tillgänglighetsanpassning!

AJ Hiss företag som säljer, installerar och servar trapphissar och plattformshissar till kommuner, företag, privatpersoner m.fl.
Våra samarbetspartner är välkända hisstillverkare och vi färdigställer kontinuerligt leveranser från exempelvis NTD, Cibes, Kalea, ThyssenKrupp Access, Lippe Lift, ProMobile och RT-lift. Utöver de omfattande produktsortiment som dessa leverantörer erbjuder, har vi möjlighet att vid behov erbjuda hissar även från andra leverantörer.


Om tjänsten som elektriker

I rollen som elektriker med inriktning hiss kommer du arbeta med tillgänglighetsanpassningar tillsammans kunder och kollegor. Du kommer till stor del att arbeta med bostadsanpassningar hemma hos privatpersoner. Du ingår i ett arbetslag tillsammans med hissmontörer och externa elektriker.


Du är ansvarig för att utföra installation, service och elarbeten av b.la.
  Hissar så som t.ex. trapphissar, rullstolshissar, B-hissar, A-hissar, korghissar, varuhissar och hydraulik hissar
Diverse dörrautomatik för entrédörrar och för dörrar inomhus
Installation av anpassad belysning
Tjänsten är heltid 40tim/veckan Mån-fre 07.00-16.00 med möjlighet till flextid

Vem söker vi?

Vi söker vi framförallt dig med yrkesstolthet och som är en driven och ambitiös person som motiveras av att få vara en del av ett framgångsrikt team och att få ta eget ansvar. För att lyckas i denna roll bör du också vara en kreativ problemlösare som inte är rädd för att hugga i när det behövs.

Kompetensprofil

Vi ser gärna att du har minst ett par års erfarenhet av att ha arbetat som elektriker med goda kunskaper inom el, dra kabel och felsökning samt med allmän behörighet. Det är till stor fördel ifall du tidigare har arbetat hemma hos privatpersoner.

Vi ser det som starkt meriterande ifall du har tidigare erfarenheter/kunskaper inom hiss eller dörrautomatik. 

B-körkort är ett krav då våra medarbetare har varsin servicebil

Vi följer kollektivavtal

Se även vår hemsida www.ajhiss.se

Ansökan och kontaktuppgifter

Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person.

För frågor om tjänsten, kontakta [email protected] eller 0760-00 11 97. Välkommen med din intresseanmälan. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten skall tillsättas snarast möjligt. Visa mindre

Servicetekniker Kyla till Menerga, Göteborg

Servicetekniker / Kyltekniker, Göteborg  Är du en driven servicetekniker på jakt efter ett jobb där du får utveckla dina kunskaper inom kylteknik och styr regler? Menerga söker just nu en professionell Servicetekniker/ Kyltekniker, en självsäker och kvalitetsmedveten person med spetskompetens som kan sin verksamhet. Här finns goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll och du kommer att ha stor frihet i ditt dagliga arbete. Låter det intressant? Sök t... Visa mer
Servicetekniker / Kyltekniker, Göteborg 

Är du en driven servicetekniker på jakt efter ett jobb där du får utveckla dina kunskaper inom kylteknik och styr regler? Menerga söker just nu en professionell Servicetekniker/ Kyltekniker, en självsäker och kvalitetsmedveten person med spetskompetens som kan sin verksamhet. Här finns goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll och du kommer att ha stor frihet i ditt dagliga arbete. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag!


Om tjänsten som Servicetekniker Kyla

Vi erbjuder en plats i ett företag som ser tillväxt som ett naturligt inslag i vardagen. Du erbjuds ett spännande och utvecklande arbete med goda karriärmöjligheter. Vi ser lojalitet och vardaglig trivsel som en självklarhet när det gäller att lyckas, både som enskild individ och som företag. Vidare så kommer du att ha ett fritt och ansvarsfullt arbete där du är med och påverkar din egen och företagets fortsatta utveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter: Som servicetekniker utgår du hemifrån och jobbar i din region.
Resor över hela Sverige kan förekomma.
Självständigt utföra löpande service på Menerga samt Systemair produkter
Genomföra driftsättningar av Menerga samt Systemair produkter
Utföra avhjälpande reparationer och förebyggande underhåll av teknisk utrustning

Är du Menergas nya Servicetekniker inom Kyla?

Vi söker framför allt dig som är serviceinriktad, självgående och kvalitetsmedveten i de arbetsuppgifter du tar dig an. Vi på Menerga söker dig som alltid vill ge kunden bästa möjliga service. Du bör ha erfarenhet från servicearbeten inom kyla till branscherna inom ventilation, kyla och styr och regler. Viktigt för rollen är att du motiveras av att få lära dig nya saker och få jobba med den senaste tekniken.
  Du har gymnasial utbildning inom ventilationsteknik, styr- och reglerteknik, automation eller industri el.
Du har minst något års arbetslivserfarenhet, du har kylcertifikat
Du har goda datakunskaper.
Du har ett stort intresse för teknik och vilja att både vilja lära sig och dela med sig av nya kunskaper
Du har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska
Du har B-körkort
Du har gärna kunskap om kommunikationsprotokollen som tex MODBUS, BACNET.

Kontaktuppgifter och ansökan

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Menerga räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Menerga. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på telefonnummer: 076-000 11 97 eller via e-post: [email protected] eller Rekryteringskonsult Peter Zethraeus på telefonnummer 0733-103608 eller e-post [email protected] 

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Menerga
FÖRSTKLASSIG KLIMATISERING OCH LUFTBEHANDLING
Menerga har utvecklat och tillverkat innovativ ventilations- och luftbehandlingsteknik för olika användningsområden sedan 1980. Med ambitionen att vara teknikledande inom alla områden och sätta standarden för effektivitet och verkningsgrad. Vår filosofi “Vi skapar bra klimat - med Minimal ENERGiAnvändning“ lever vi upp till varje dag sedan företaget grundades för mer än 30 år sedan. Vi är stolta över att Menerga var ett av de första företagen i branschen som fokuserade på energieffektivitet redan från början.

Menerga ingår i den internationellt framgångsrika Systemair-koncernen.

“Made in Germany”, sedan företaget grundades har vår utveckling och tillverkning funnits i Mülheim an der Ruhr, en plats som har en lång historia som hör nära samman med vatten och klimat. På tre anläggningar hanterar vår personal på runt 400 personer förutsättningar för att skapa ett bra klimat. Kompletterad av över 300 försäljnings- och servicemedarbetare i Tyskland och Europa. Vår personalstyrka växer konstant – för att vi konsekvent utvecklar våra koncept och aggregat. Efterfrågan på miljövänlig och resurssparande luftbehandling ökar ständigt och med en mycket snabb ökningstakt. Vår målsättning och vårt löfte är att anta den utmaning som den ökande efterfrågan betyder. Vi konstruerar och bygger de bästa och mest energieffektiva lösningarna!

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI). Visa mindre

Serviceinriktad Kundvärd till Göteborg

Novi Real Estate söker en kundvärd till Göteborg Vi söker dig som vill vara med och bidra med dina kunskaper inom kundservice och fastighetsskötsel på centralt belägna fastigheter i Göteborg. Du får en unik möjlighet att vara en del av en växande förvaltningsverksamhet i ett entreprenörsdrivet företag med starka ägare. Om rollen Som kundvärd hos Novi Real Estate är du företagets ansikte utåt och dina huvudsakliga uppgifter är att sköta den dagliga kontak... Visa mer
Novi Real Estate söker en kundvärd till Göteborg

Vi söker dig som vill vara med och bidra med dina kunskaper inom kundservice och fastighetsskötsel på centralt belägna fastigheter i Göteborg. Du får en unik möjlighet att vara en del av en växande förvaltningsverksamhet i ett entreprenörsdrivet företag med starka ägare.

Om rollen
Som kundvärd hos Novi Real Estate är du företagets ansikte utåt och dina huvudsakliga uppgifter är att sköta den dagliga kontakten med våra kunder (hyresgäster). Du kommer att besöka fastigheterna dagligen och i viss mån sköta felavhjälpande underhåll. Du anlitar och samordnar under- och sidoleverantörer vid behov när det uppstår mer komplicerade serviceärenden. Du deltar i driftmöten och rapporterar löpande brister och byggnadsstatus i fastigheterna till den tekniska fastighetsförvaltaren. Du ser till att de serviceanmälningar som kommer in åtgärdas och återkopplas till kunderna. Du har daglig dialog med förvaltningsorganisationen och samarbetspartners och du är med vid underhålls- och ekonomisk planering av fastigheterna. Du bidrar med dina egna erfarenheter och din kompetens i syfte att ständigt förbättra och utveckla verksamheten.

Kompetens och erfarenhet
För att trivas i rollen bör du ha utbildning antingen inom fastighetsteknik eller motsvarande och/eller utbildning inom service och kundbemötande. Du bör ha ett allmänt intresse och kunskap kring hur fastigheter fungerar och du bör kunna hantera enklare reparationer.

Du bör antingen ha erfarenhet från liknande arbetsuppgifter eller erfarenhet från serviceyrken med daglig och praktisk kundkontakt. Vi arbetar i en modern IT-miljö vilket gör att du behöver ha god datavana och IT-förståelse och du bör vara van att arbeta både självständigt och i team.

Personliga egenskaper
Du bör vara en social och kommunikativ person med ett professionellt sätt att arbeta både med kunder och dina kollegor. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och du har förmågan att prioritera och arbeta proaktivt. Du är genuint serviceinriktad och har en god teknisk förståelse. Det är en stor fördel om du är intresserad av fastigheter och du har en strävan om att ständigt förbättra och utveckla ditt arbete.  Du är engagerad, nyfiken och affärsmässig i allt du gör.

Vi erbjuder
På Novi brinner vi för förvaltning och utveckling av både människor, bolag och fastigheter. Vi vill utveckla en bransch som behöver utvecklas, vilket kräver entreprenörskap, engagemang, affärsmässighet och nyfikenhet, något som både Novis ägare, ledning och medarbetare präglas av. Hos oss på Novi kommer du vara en del av ett högpresterande team med ett nära och prestigelöst samarbete både internt och med våra kunder. Du kommer vara del av ett växande, nytänkande bolag där alla medarbetare gör skillnad. Novi karaktäriseras av ett stort engagemang och öppet klimat där alla får vara med och bidra och där idéer och kompetenser tas tillvara. Vi tar ansvar för våra kunder, affärer och varandra och har ett starkt affärsmässigt fokus, hög kvalitetsmedvetenhet och integritet. Vi ser värdet av att hela tiden lära nytt.

För mer information och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Isaksson Rekrytering Bemanning. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Sophie Åhlander,  072 300 08 92.
Skicka din ansökan snarast möjligt! Vi går igenom ansökningarna löpande.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektledare Bygg till Adapteo AB, Göteborg

Nu förstärker vi vårt projektteam med fem projektledare inom distrikt Väst, Öst, Mitt, Syd och Nord! Projektledare Bygg, placering i Göteborg Adapteo är ett nyskapat varumärke som snabbt blivit en ledande aktör inom anpassningsbara byggnader. Vi skapar flexibla byggnader för ett mer modernt, hållbart och tillgängligt samhälle. Som Projektyledare hos Adapteo blir du en del i denna snabbrörlig värld med intressanta projekt för förskolor, skolor, kontor, vå... Visa mer
Nu förstärker vi vårt projektteam med fem projektledare inom distrikt Väst, Öst, Mitt, Syd och Nord!

Projektledare Bygg, placering i Göteborg

Adapteo är ett nyskapat varumärke som snabbt blivit en ledande aktör inom anpassningsbara byggnader. Vi skapar flexibla byggnader för ett mer modernt, hållbart och tillgängligt samhälle.
Som Projektyledare hos Adapteo blir du en del i denna snabbrörlig värld med intressanta projekt för förskolor, skolor, kontor, vård och boende.
Tillsvidareanställning med tillträde snarast möjligt. Denna position gäller för placeringsort Göteborg, distrikt Väst, direktrapporterar till Head of Project.

VI ERBJUDER
En utvecklande roll i ett framtidsinriktat företag. Eftersom byggnaderna är flyttbara arbetar du där kundens projekt finns, vilket innebär en del resor inom distriktet. På Adapteo kommer du att tillhöra ett team med stor entusiasm och hög kompetens med målsättningen att växa och utvecklas tillsammans. Du kommer till en varm och generös miljö där det är viktigt att vi har roligt tillsammans.

På Adapteo är medarbetarna företagets viktigaste tillgångar och förvaltas med största omsorg. Hos oss ges medarbetare möjlighet att påverka sin egen arbetssituation och har stor inflytande vid beslut som påverkar. Vidare erbjuder företaget bl. a bonus, friskvårdsbidrag, tjänstepension, företagshälsovård och generösa arbetsverktyg när arbetet så kräver.


OM TJÄNSTEN
Som projektledare ansvarar du i huvudsak för projektets framdrift vad gäller, ekonomi, tidplaner, mål, kommunikation och kvalitet. Dina kontaktytor är många och du blir en viktig nyckelperson som leder samarbetet mellan både kunden, det interna teamet och utvalda underentreprenörer.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas inom rollen som projektledare tror vi att du har:

· Byggteknisk utbildning eller motsvarande
· Några års erfarenhet av byggledning
· BAS P/U
· Kommunicerar flytande på svenska och engelska i tal och skrift
· Minst B körkort

Som person är du nyfiken och lyhörd vilket bidrar till dina goda kommunikativa egenskaper och förmågan att engagera och leda samarbeten. Hos oss passar du bäst som är prestigelös och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Du arbetar lika bra ensam som i grupp och det faller sig naturligt för dig att arbeta organiserat och strukturerat.

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Adapteo med Isaksson Rekrytering Bemanning. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För frågor kring tjänsten hänvisas till ansvarig rekryteringskonsult Peter Zethraeus 073-310 36 08.

Med anledning av GDPR kan vi inte ta emot ansökningar via mail.

OM ADAPTEO
Adapteo är den ledande partnern inom anpassningsbara byggnader i norra Europa. Vi bygger, utvecklar, hyr ut och säljer anpassningsbara lokaler för förskolor, skolor, kontor, vård och boende. Med Adapteos cirkulära byggnadslösningar kan kunderna transformera, skala upp, skala ner och återanvända, allt eftersom behoven förändras. Det är så vi bygger anpassningsbara och hållbara samhällen. Adapteos hyresbestånd omfattar 1,3 miljoner kvadratmeter och verksamheten bedrivs i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Belgien, Nederländerna och Litauen. En majoritet av Adapteos intäkter genereras av hyreskontrakt från offentlig sektor. Vi är idag ca 500 anställda, och har vårt huvudkontor i Stockholm och Vanda.

Adapteo AB har försäljningskontor i Stockholm, Göteborg, Västerås, Umeå och Lund samt lager- och underhållsverksamhet i Enköping och Jönköping. Vi är ett 70-tal anställda runt om i Sverige som är engagerade och arbetar tillsammans för att nå våra mål. Vi har en bra sammanhållning och drivs av att göra det lilla extra för Adapteo.

Adapteos kärnvärden ligger till grund för vår verksamhet och vår kultur. Som medarbetare, kund eller annan intressent ska mötet med Adapteo genomsyras av Proaktivitet, Samarbete och Engagemang. www.adapteogroup.com Visa mindre

Servicetekniker till Pfeiffer Vacuum Scandinavia i Göteborg

Pfeiffer Vacuum Scandinavia söker just nu en teknikintresserad servicetekniker till kontoret i Göteborg. Det är en tjänst med goda möjligheter för utveckling inom yrkesrollen. Låter det intressant? Sök redan idag! Pfeiffer Vacuum är en av världens ledande tillverkare, utvecklare och leverantörer av vakuumlösningar med fler än 3,300 medarbetare och kontor i över 60 länder. Pfeiffer Vacuum Scandinavia är ett av 30 dotterbolag i Pfeiffer Vacuum Group. Vi erb... Visa mer
Pfeiffer Vacuum Scandinavia söker just nu en teknikintresserad servicetekniker till kontoret i Göteborg. Det är en tjänst med goda möjligheter för utveckling inom yrkesrollen. Låter det intressant? Sök redan idag!

Pfeiffer Vacuum är en av världens ledande tillverkare, utvecklare och leverantörer av vakuumlösningar med fler än 3,300 medarbetare och kontor i över 60 länder. Pfeiffer Vacuum Scandinavia är ett av 30 dotterbolag i Pfeiffer Vacuum Group. Vi erbjuder våra kunder högklassig service och tjänster i Sverige.

På Pfeiffer Vacuum Scandinavia kommer du att arbeta i en miljö där du har allt stöd du kan behöva, men också förtroende att arbeta självständigt under eget ansvar. Du kommer arbeta i en trygg organisation med lyhörda chefer som uppskattar dina förslag och idéer. Vi har en kultur som uppmanar till samarbete, där vi stöttar varandra och delar vår kunskap på alla nivåer inom företaget

Om tjänsten som servicetekniker
Detta är en serviceroll för dig som vill arbeta med ett starkt varumärke och uppskattade produkter samt erbjuda förstklassig service. Rollen som servicetekniker är utvecklande och ansvarsfull, där vi vill ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas. Dina arbetsuppgifter består av felsökning, underhåll och reparation. Arbetet omfattar teknikområdena vakuumteknik, mekanik och till viss del elektronik.

Du kommer att få en omfattande introduktion till företaget och våra produkter samt fortsatt regelbunden intern utbildning i både Tyskland och Frankrike. Tjänsten innebär resor med övernattning inom södra Sverige, Danmark och Norge.

Vem söker vi?
Du är en problemlösare med ett brinnande intresse för teknik  som är handlingskraftig och ansvarsfull. För att lyckas i rollen bör du vara noggrann i ditt arbete, vara duktig på att skapa bra kundrelationer genom att vara kommunikativ med ett tillmötesgående sätt.

För att lyckas i rollen söker vi dig som har: Eftergymnasial utbildning inom teknik
Yrkeserfarenhet av att arbeta som tekniker som till exempel drifttekniker, hisstekniker, marintekniker eller annan relevant inriktning
Goda kunskaper inom mekanik, gärna inom elektronik dvs mekatronik
God datavana
God förmåga att uttrycka dig väl i skrift och tal på svenska och engelska
B-körkort
 
Vi ser det som meriterande ifall du har: Utbildad eller yrkeserfarenhet inom vakuumteknik
Erfarenhet av både mekanik och el
Kunskaper inom SAP
 
Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Pfeiffer Vacuum Scandinavia räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Pfeiffer Vacuum Scandinavia. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på telefonnummer: 076-000 11 97 eller via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan på vår hemsida. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Visa mindre

Värmepumpstekniker till Klimatteknik i Väst AB i Göteborg

Värmepumpstekniker till Klimatteknik i Väst AB i Göteborg Är du en kommunikativ person med ett stort intresse för service, reparationer och installationer? Vill du vara med och bidra till Klimatteknik i Väst ABs framgångar? I rollen som Värmepumpstekniker får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag! Om Klimatteknik Klimatteknik i Väst AB erbjuder värmepumpar och vattenbrunnar till marknadens... Visa mer
Värmepumpstekniker till Klimatteknik i Väst AB i Göteborg

Är du en kommunikativ person med ett stort intresse för service, reparationer och installationer? Vill du vara med och bidra till Klimatteknik i Väst ABs framgångar? I rollen som Värmepumpstekniker får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Om Klimatteknik

Klimatteknik i Väst AB erbjuder värmepumpar och vattenbrunnar till marknadens bästa priser och garantier. Vi erbjuder helhetslösningar inom till exempel bergvärmepumpar, luftkonditionering, elbilsladdning, och borrning av vattenbrunnar. En leverantör som tar totalansvar för ett arbete av högsta kvalitet – Klimatteknik ger dig trygghet och expertis för att din investering ska bli den bästa möjliga. Klimatteknik är en del av ENWELL, en bolagsgrupp med totalentreprenörer inom värme- och kyllösningar baserade på bergenergiteknik. Koncernens största ägare är ENWELL och Vattenfall. Bolagen i gruppen har var för sig upp till 25 års erfarenhet av värmepumpinstallationer. 

Arbetsbeskrivning

Som Värmepumpstekniker ansvarar du för installationer, service och reparationer av värmepumpar ute hos kunder runt Göteborg. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar där även samarbete med andra avdelningar kan förekomma. Tjänsten är på heltid.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har kompetens inom service och reparationer och erfarenhet av arbete som servicetekniker hos privatpersoner eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om de

Vad kan Klimatteknik erbjuda dig?

Klimatteknik en arbetsgivare som månar om sina medarbetare genom att erbjuda trygga anställningsvillkor och generösa förmåner. Hos Klimatteknik kännetecknas arbetsmiljön av utrymme för egen planering av arbetet.

Ansök idag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering, och Klimatteknik i Väst ABs önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova via telefon: 076-000 11 97 eller e-post: [email protected]

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Servicetekniker till Pfeiffer Vacuum Scandinavia i Göteborg

Pfeiffer Vacuum Scandinavia söker just nu en teknikintresserad servicetekniker till kontoret i Göteborg. Det är en tjänst med goda möjligheter för utveckling inom yrkesrollen. Låter det intressant? Sök redan idag! Pfeiffer Vacuum är en av världens ledande tillverkare, utvecklare och leverantörer av vakuumlösningar med fler än 3,300 medarbetare och kontor i över 60 länder. Pfeiffer Vacuum Scandinavia är ett av 30 dotterbolag i Pfeiffer Vacuum Group. Vi erb... Visa mer
Pfeiffer Vacuum Scandinavia söker just nu en teknikintresserad servicetekniker till kontoret i Göteborg. Det är en tjänst med goda möjligheter för utveckling inom yrkesrollen. Låter det intressant? Sök redan idag!

Pfeiffer Vacuum är en av världens ledande tillverkare, utvecklare och leverantörer av vakuumlösningar med fler än 3,300 medarbetare och kontor i över 60 länder. Pfeiffer Vacuum Scandinavia är ett av 30 dotterbolag i Pfeiffer Vacuum Group. Vi erbjuder våra kunder högklassig service och tjänster i Sverige.

På Pfeiffer Vacuum Scandinavia kommer du att arbeta i en miljö där du har allt stöd du kan behöva, men också förtroende att arbeta självständigt under eget ansvar. Du kommer arbeta i en trygg organisation med lyhörda chefer som uppskattar dina förslag och idéer. Vi har en kultur som uppmanar till samarbete, där vi stöttar varandra och delar vår kunskap på alla nivåer inom företaget

Om tjänsten som servicetekniker
Detta är en serviceroll för dig som vill arbeta med ett starkt varumärke och uppskattade produkter samt erbjuda förstklassig service. Rollen som servicetekniker är utvecklande och ansvarsfull, där vi vill ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas. Dina arbetsuppgifter består av felsökning, underhåll och reparation. Arbetet omfattar teknikområdena vakuumteknik, mekanik och till viss del elektronik.

Du kommer att få en omfattande introduktion till företaget och våra produkter samt fortsatt regelbunden intern utbildning i både Tyskland och Frankrike. Tjänsten innebär resor med övernattning inom södra Sverige, Danmark och Norge.

Vem söker vi?
Du är en problemlösare med ett brinnande intresse för teknik  som är handlingskraftig och ansvarsfull. För att lyckas i rollen bör du vara noggrann i ditt arbete, vara duktig på att skapa bra kundrelationer genom att vara kommunikativ med ett tillmötesgående sätt.

För att lyckas i rollen söker vi dig som har: Eftergymnasial utbildning inom teknik
Yrkeserfarenhet av att arbeta som tekniker som till exempel drifttekniker, hisstekniker, marintekniker eller annan relevant inriktning
Goda kunskaper inom mekanik, gärna inom elektronik dvs mekatronik
God datavana
God förmåga att uttrycka dig väl i skrift och tal på svenska och engelska
B-körkort
 
Vi ser det som meriterande ifall du har: Utbildad eller yrkeserfarenhet inom vakuumteknik
Erfarenhet av både mekanik och el
Kunskaper inom SAP
 
Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Pfeiffer Vacuum Scandinavia räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Pfeiffer Vacuum Scandinavia. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på telefonnummer: 076-000 11 97 eller via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan på vår hemsida. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Visa mindre

Senior konstruktör till Sizes i Göteborg

Erfaren och kunnig Byggkonstruktör sökes till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen! Är du vår nästa stjärna? På uppdrag av Sizes Prefab söker Isaksson Rekrytering Bemanning en erfaren och kunnig Byggkonstruktör som vill bli en del av vårt team i Göteborg och vara med och utveckla verksamheten. OM TJÄNSTEN Sizes har tecknat långsiktiga avtal med nya större kunder, och väljer nu att investera i fler resurser för att kunna genomföra projektering ... Visa mer
Erfaren och kunnig Byggkonstruktör sökes till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen! Är du vår nästa stjärna?

På uppdrag av Sizes Prefab söker Isaksson Rekrytering Bemanning en erfaren och kunnig Byggkonstruktör som vill bli en del av vårt team i Göteborg och vara med och utveckla verksamheten.

OM TJÄNSTEN
Sizes har tecknat långsiktiga avtal med nya större kunder, och väljer nu att investera i fler resurser för att kunna genomföra projektering inhouse fullt ut med konstruktionsavdelningen som start.

Tjänsten kommer att vara stationerad i Göteborg. Du ingår i ett team om 7 personer, flertalet av dem är placerade i Göteborg. Du rapporterar till Konstruktionschefen. Vi erbjuder Dig möjligheten att stötta konstruktionschefen i att leda konstruktörer mot det gemensamma målet att äga hela projekteringen av våra projekt. Som senior konstruktör förväntas du även coacha och vägleda våra befintliga juniora konstruktörer.

Vi har många projekt på gång och du kommer även att arbeta praktiskt med följande; Dimensionering av KLT-stommen i FEM Design, samt konstruktion av stomkompletteringar.
Ta fram underlag till konfigureringsingenjörerna som sedan ansvarar för produktionsritningar till fabriken.
Ta fram K-modell i Revit med tillhörande Bygghandlingar till site.
Delta i utvecklingsprojekt inom avdelningen, i syfte att optimera projekteringen för att ge bästa förutsättningar för produktionen i fabriken.
Tjänsten är på heltid. Etableringsorten är Göteborg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad civilingenjör, sannolikt inom bygg eller väg/vatten med inriktning konstruktionsteknik eller har motsvarande arbetslivserfarenhet från tidigare konstruktörstjänst. Du har erfarenhet av FEM-modellering samt projektering/modellering i Revit. Har du dessutom erfarenhet av att dimensionera KL-trä är det ett extra plus.
Vill du vara med på resan att vidareutveckla konstruktionsavdelningen på Sizes? Lägg då in din ansökan till oss!

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Sizes Prefab AB med Isaksson Rekrytering Bemanning AB. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI). Visa mindre

Fastighetstekniker till Caverion i Göteborg

Caverion har gjort det igen – tecknat ett rikstäckande uppdrag inom fastighetsdrift och förvaltning – denna gång med IKEA. Vill du följa med på resan tillsammans med Caverion och vår kundpartner? Kort om Caverion Vill du förbättra miljöerna där människor bor, arbetar och reser? Tillsammans skapar vi resultat och förbättrar människors välbefinnande genom smarta och hållbara lösningar för byggnader, industrianläggningar och infrastruktur. Caverion Sverige A... Visa mer
Caverion har gjort det igen – tecknat ett rikstäckande uppdrag inom fastighetsdrift och förvaltning – denna gång med IKEA. Vill du följa med på resan tillsammans med Caverion och vår kundpartner?

Kort om Caverion
Vill du förbättra miljöerna där människor bor, arbetar och reser? Tillsammans skapar vi resultat och förbättrar människors välbefinnande genom smarta och hållbara lösningar för byggnader, industrianläggningar och infrastruktur.
Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Våra beställare stöttas av över 15 000 kunniga medarbetare i 11 länder i norra, östra och centrala Europa. Vår omsättning uppgick 2020 till EUR 2,2 miljarder.
Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.
Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.
På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna:
Innovation
Samarbete
Ansvar
Professionalitet


Om tjänsten som Fastighets-/Servicetekniker
Är du en multikompetent stjärna eller teknisk specialist? Vi söker dig som är tekniker och behärskar en eller flera discipliner, exempelvis ventilation, vs, el, energi, säkerhet eller brand. Vi är övertygade om att du, precis som vår befintliga styrka, kommer vara riktigt framgångsrik i att minska kundens totala kostnader genom att arbeta effektivt med tekniskt underhåll av fastigheterna. Du kommer att vara en mycket viktig person för vår uppdragsgivare på plats och du behöver vara bra på att samordna och prioritera förfrågningar. Vi söker dig som vill vara en del av ett unikt uppdrag där du är en viktig del i att vi utvecklar ett långsiktigt partnerskap med kunden.
Huvudansvar: Ansvara för kundens anläggning ur ett servicetekniskt perspektiv så att medarbetare, besökare och kunder säkert får en hållbar, trygg, ren och funktionell miljö.
 
Huvudsakliga ansvarsområden:
 Vara ansvarig för teknisk service, felavhjälpning och återrapportering.
 Genomför tillsyn, skötsel och förebyggande/planerat underhåll av fastighetsanläggningar och system
 Koordinera och ansvara för teknisk drift och funktionskrav på site.
 Kontrollera serviceorder för varje område.
 Ansvara för hantering och koordinering av order där särskilda insatser krävs.

Kvalifikationer:
Teknisk kunskap och praktisk erfarenhet av fastighetsskötsel.
Erfarenhet av enklare reparationer i fastigheter
Erfarenhet av teknisk dokumentation
Goda analytiska, problemlösande kunskaper, även i samarbete med andra
Hanterar Officepaketet
Svenska i tal och skrift
B-körkort

Kontaktuppgifter och ansökan
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Caverion räkning, vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Caverion. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Josefine Chapovalova 076-000 11 97 eller Thérèse Grivérus 072-164 55 62. Visa mindre

VS-konstruktör/ projektör till Sizes i Göteborg

Strukturerad handlingskraftig VS-konstruktör/projektör till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen! På uppdrag av Sizes söker Isaksson Rekrytering Bemanning en strukturerad handlingskraftig VS-konstruktör/projektör som vill bli en del av vårt team och vara med och utveckla verksamheten. Vi söker Dig som brinner för din roll som VS-konstruktör och som drivs av att vara med i hela processen. Är du den vi söker? Sizes tillverkar bostäder av hög kva... Visa mer
Strukturerad handlingskraftig VS-konstruktör/projektör till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen!
På uppdrag av Sizes söker Isaksson Rekrytering Bemanning en strukturerad handlingskraftig VS-konstruktör/projektör som vill bli en del av vårt team och vara med och utveckla verksamheten. Vi söker Dig som brinner för din roll som VS-konstruktör och som drivs av att vara med i hela processen. Är du den vi söker?
Sizes tillverkar bostäder av hög kvalitet med stor variation – på kortare tid och till en lägre kostnad. Vår moderna industriella process och flexibla produktplattform gör att vi kan tillverka hus med stora variationsmöjligheter i vår produktionsanläggning i Oskarshamn. På sex till åtta månader uppför vi byggnader i trä för flerfamiljshus, samhällsservice och arbetsplatser. Och vi gör det till en lägre kostnad jämfört med traditionellt byggande. Som totalentreprenör erbjuder vi enkelhet och effektivitet i hela processen. Vårt byggsystem är standardiserat på komponentnivå, vilket gör det flexibelt utan avkall på kvalitet. Det innebär också att vi kan bygga 80% av de flerbostadshus på mellan tre och åtta våningar som efterfrågas.
Vårt fokus ligger på framtiden, och vi känner att vi kan stå för framtiden! 

VI ERBJUDER
Företaget genomsyras av energi, entusiasm och GO! Det är ett relativt nystartat företag där man förväntas ta för sig och ta tag i saker. Många processer är ännu inte förfinade, utan det fortgår ett spännande arbete med att definiera hur vi bäst arbetar tillsammans. Vi tror på att göra saker tillsammans. Och faktum är att det är grunden i hela vår verksamhet. Det är inte på egen hand, utan tillsammans, som vi kan utveckla, förändra och förbättra.
Vi på Sizes tycker att balans mellan arbete och privatliv, en god arbetsmiljö och friskvård är förutsättningar för en god hälsa och glada och engagerade medarbetare. Vi erbjuder därför ett förmånligt friskvårdsbidrag.

OM TJÄNSTEN
Sizes har en stark tillväxttakt och behöver stärka upp sitt konstruktionsteam med en VS-konstruktör.
VS-konstruktören är en av nyckelpersonerna genom dels hela processen från ritning till färdigt hus och dels även i utveckling av produkten. Arbetsområdet spänner över både konstruktion och projektering inom VS inom våra kommande uppförda bostäder. Arbetsuppgifterna knyter an både mot produktionen vid tillverkningsenheten i Oskarshamn såsom färdigställande på Site.
Du har helhetsansvar för VS-projektering, såväl design och dimensionering som framtagande av handlingar. Med din senioritet i rollen förväntas du bistå med teknisk rådgivning och att agera som stöd för produktionen.
Gruppen består idag av 5 konstruktörer. Du rapporterar till Konstruktionschefen.
Vi har många projekt på gång och du kommer att arbeta med följande; VS-projektering
Kalkylering, tidsplanering offerering
Val av lösningar
Utformning av system
Delta i utvecklingsprojekt inom avdelningen för att skapa en effektiv konfigureringsprocess, vilket ersätter begreppet projektering i vår värld, och kortar tiden avsevärt, vilket är av stor vikt i ett företag med en grundpelare i snabba leveranser.
Tjänsten är på heltid. Etableringsorten är Göteborg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som gärna är utbildad VS-ingenjör eller har annan utbildning inom VS-projektering eller VS-konstruktion. Du har minst 3 års erfarenhet av VS-projektering för bostäder, och är van att arbeta i CAD.
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet eller kunskap inom Totalentreprenad (ABT) när vi pratar om förhållningssätt, roller och affären. Likaså om du har kunskaper och erfarenhet inom Effektivitetanalys energiberäkningar samt Ventilation.
Du har en hög administrativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten.
Som person är Du är en god lagspelare som har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du gillar kombinationen av att arbeta både självständigt och i grupp. Vi tror att du är noggrann, detaljorienterad och inte rädd för att tänka nytt! Du har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete samt på ett självständigt sätt ansvara för att driva det framåt. Du kan hantera flertalet uppdrag parallellt där kontaktytor inom flera områden ingår. Framför allt brinner du för ditt jobb! Vill du bli en del av vårt härliga gäng i Göteborg? Ansök nu!

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Sizes Entreprenad AB med Isaksson Rekrytering Bemanning AB.
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration.
Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.
Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier. Visa mindre

Servicetekniker till Pfeiffer Vacuum Scandinavia i Göteborg

Servicetekniker till Pfeiffer Vacuum Scandinavia i Göteborg Pfeiffer Vacuum Scandinavia söker just nu en lösningsfokuserad och självgående servicetekniker till kontoret i Göteborg. Det är en tjänst med goda möjligheter att för utvecklingen i din yrkesrollen. Låter det intressant? Sök redan idag! Pfeiffer Vacuum är en av världens ledande tillverkare, utvecklare och leverantörer av vakuumlösningar med fler än 3,300 medarbetare och kontor i över 60 länder. ... Visa mer
Servicetekniker till Pfeiffer Vacuum Scandinavia i Göteborg

Pfeiffer Vacuum Scandinavia söker just nu en lösningsfokuserad och självgående servicetekniker till kontoret i Göteborg. Det är en tjänst med goda möjligheter att för utvecklingen i din yrkesrollen. Låter det intressant? Sök redan idag!

Pfeiffer Vacuum är en av världens ledande tillverkare, utvecklare och leverantörer av vakuumlösningar med fler än 3,300 medarbetare och kontor i över 60 länder. Pfeiffer Vacuum Scandinavia är ett av 30 dotterbolag i Pfeiffer Vacuum Group. Vi erbjuder våra kunder högklassig service och tjänster i Sverige.

På Pfeiffer Vacuum Scandinavia kommer du att arbeta i en miljö där du har allt stöd du kan behöva, men också förtroende att arbeta självständigt under eget ansvar. Du kommer arbeta i en trygg organisation med lyhörda chefer som uppskattar dina förslag och idéer. Vi har en kultur som uppmanar till samarbete, där vi stöttar varandra och delar vår kunskap på alla nivåer inom företaget

Om tjänsten som servicetekniker

Detta är en serviceroll för dig som vill arbeta med ett starkt varumärke och uppskattade produkter samt erbjuda förstklassig service. Rollen som servicetekniker är utvecklande och ansvarsfull, där vi vill ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas. Dina arbetsuppgifter består av felsökning, underhåll och reparation. Arbetet omfattar teknikområdena vakuumteknik, mekanik och till viss del elektronik.

Du kommer att få en omfattande introduktion till företaget och våra produkter samt fortsatt regelbunden intern utbildning i både Tyskland och Frankrike. Tjänsten innebär resor med övernattning inom södra Sverige, Danmark och Norge.

Vem söker vi?

Som person är du lösningsorienterad med ett brinnande intresse för teknik, är handlingskraftig och ansvarsfull. Du är en pålitlig person som motiveras av ett självständigt arbete och av att överträffa kundernas förväntan. För att lyckas i rollen bör du vara noggrann i ditt arbete, vara duktig på att skapa bra kundrelationer genom hög leveransnivå, god kommunikation och med ett tillmötesgående sätt.

För att lyckas i rollen söker vi dig som har:
  Eftergymnasial utbildning inom teknik
Yrkeserfarenhet av att arbeta som tekniker som till exempel drifttekniker, hisstekniker, marintekniker eller annan relevant inriktning
Goda kunskaper inom mekanik, gärna inom elektronik
God datorvana
God förmåga att uttrycka dig väl i skrift och tal på svenska och engelska
B-körkort
 
Vi ser det som meriterande ifall du har:
  Utbildad eller yrkeserfarenhet inom vakuumteknik
Erfarenhet av både mekanik och el
Kunskaper inom SAP
 
Kontaktuppgifter och ansökan

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Pfeiffer Vacuum Scandinavia räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Pfeiffer Vacuum Scandinavia. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på telefonnummer: 076-000 11 97 eller via e-post: [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan på vår hemsida. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Visa mindre

Senior konstruktör till Sizes i Göteborg

Erfaren och kunnig Byggkonstruktör sökes till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen! Är du vår nästa stjärna? På uppdrag av Sizes Prefab söker Isaksson Rekrytering Bemanning en erfaren och kunnig Byggkonstruktör som vill bli en del av vårt team i Göteborg och vara med och utveckla verksamheten. OM TJÄNSTEN Sizes har tecknat långsiktiga avtal med nya större kunder, och väljer nu att investera i fler resurser för att kunna genomföra projektering i... Visa mer
Erfaren och kunnig Byggkonstruktör sökes till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen! Är du vår nästa stjärna?
På uppdrag av Sizes Prefab söker Isaksson Rekrytering Bemanning en erfaren och kunnig Byggkonstruktör som vill bli en del av vårt team i Göteborg och vara med och utveckla verksamheten.

OM TJÄNSTEN
Sizes har tecknat långsiktiga avtal med nya större kunder, och väljer nu att investera i fler resurser för att kunna genomföra projektering inhouse fullt ut med konstruktionsavdelningen som start.
Tjänsten kommer att vara stationerad i Göteborg. Du ingår i ett team om 7 personer, flertalet av dem är placerade i Göteborg. Du rapporterar till Konstruktionschefen.
Vi erbjuder Dig möjligheten att stötta konstruktionschefen i att leda konstruktörer mot det gemensamma målet att äga hela projekteringen av våra projekt. Som senior konstruktör förväntas du även coacha och vägleda våra befintliga juniora konstruktörer.

Vi har många projekt på gång och du kommer även att arbeta praktiskt med följande; Dimensionering av KLT-stommen i FEM Design, samt konstruktion av stomkompletteringar.
Ta fram underlag till konfigureringsingenjörerna som sedan ansvarar för produktionsritningar till fabriken.
Ta fram K-modell i Revit med tillhörande Bygghandlingar till site.
Delta i utvecklingsprojekt inom avdelningen, i syfte att optimera projekteringen för att ge bästa förutsättningar för produktionen i fabriken.
Tjänsten är på heltid. Etableringsorten är Göteborg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad civilingenjör, sannolikt inom bygg eller väg/vatten med inriktning konstruktionsteknik eller har motsvarande arbetslivserfarenhet från tidigare konstruktörstjänst.
Du har erfarenhet av FEM-modellering samt projektering/modellering i Revit. Har du dessutom erfarenhet av att dimensionera KL-trä är det ett extra plus.

Vill du vara med på resan att vidareutveckla konstruktionsavdelningen på Sizes? Lägg då in din ansökan till oss!

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Sizes Prefab AB med Isaksson Rekrytering Bemanning AB.
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI). Visa mindre

El-konstruktör/ projektör till Sizes i Göteborg

Strukturerad handlingskraftig El-konstruktör/projektör till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen!   På uppdrag av Sizes söker Isaksson Rekrytering Bemanning en strukturerad handlingskraftig El-konstruktör/projektör som vill bli en del av vårt team och vara med och utveckla verksamheten. Vi söker Dig som brinner för din roll som El-konstruktör och som drivs av att vara med i hela processen. Är du den vi söker? Sizes tillverkar bostäder av hög ... Visa mer
Strukturerad handlingskraftig El-konstruktör/projektör till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen!
 
På uppdrag av Sizes söker Isaksson Rekrytering Bemanning en strukturerad handlingskraftig El-konstruktör/projektör som vill bli en del av vårt team och vara med och utveckla verksamheten. Vi söker Dig som brinner för din roll som El-konstruktör och som drivs av att vara med i hela processen. Är du den vi söker?

Sizes tillverkar bostäder av hög kvalitet med stor variation – på kortare tid och till en lägre kostnad. Vår moderna industriella process och flexibla produktplattform gör att vi kan tillverka hus med stora variationsmöjligheter i vår produktionsanläggning i Oskarshamn. På sex till åtta månader uppför vi byggnader i trä för flerfamiljshus, samhällsservice och arbetsplatser. Och vi gör det till en lägre kostnad jämfört med traditionellt byggande. Som totalentreprenör erbjuder vi enkelhet och effektivitet i hela processen. Vårt byggsystem är standardiserat på komponentnivå, vilket gör det flexibelt utan avkall på kvalitet. Det innebär också att vi kan bygga 80% av de flerbostadshus på mellan tre och åtta våningar som efterfrågas. Vårt fokus ligger på framtiden, och vi känner att vi kan stå för framtiden! 

VI ERBJUDER
Företaget genomsyras av energi, entusiasm och GO! Det är ett relativt nystartat företag där man förväntas ta för sig och ta tag i saker. Många processer är ännu inte förfinade, utan det fortgår ett spännande arbete med att definiera hur vi bäst arbetar tillsammans. Vi tror på att göra saker tillsammans. Och faktum är att det är grunden i hela vår verksamhet. Det är inte på egen hand, utan tillsammans, som vi kan utveckla, förändra och förbättra. Vi på Sizes tycker att balans mellan arbete och privatliv, en god arbetsmiljö och friskvård är förutsättningar för en god hälsa och glada och engagerade medarbetare. Vi erbjuder därför ett förmånligt friskvårdsbidrag.

OM TJÄNSTEN
Sizes har en stark tillväxttakt och behöver stärka upp sitt konstruktionsteam med en El-konstruktör. El-konstruktören är en av nyckelpersonerna genom dels hela processen från ritning till färdigt hus och dels även i utveckling av produkten. Arbetsområdet spänner över både konstruktion och projektering inom el och flerfunktionsnät inom våra kommande uppförda bostäder. Arbetsuppgifterna knyter an både mot produktionen vid tillverkningsenheten i Oskarshamn såsom färdigställande på Site. Du har helhetsansvar för el-projektering, såväl design och dimensionering som framtagande av handlingar. Med din senioritet i rollen förväntas du bistå med teknisk rådgivning och att agera som stöd för produktionen. Gruppen består idag av 5 konstruktörer. Du rapporterar till Konstruktionschefen.

Vi har många projekt på gång och du kommer att arbeta med följande;
 

El-projektering


Kalkylering, tidsplanering offerering


Val av lösningar


Utformning av system


Delta i utvecklingsprojekt inom avdelningen för att skapa en effektiv konfigureringsprocess, vilket ersätter begreppet projektering i vår värld, och kortar tiden avsevärt, vilket är av stor vikt i ett företag med en grundpelare i snabba leveranser.Tjänsten är på heltid. Etableringsorten är Göteborg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad el-ingenjör möjligen el-tekniker eller utbildad inom el-konstruktion. Du har minst 3 års erfarenhet av el-projektering för bostäder, och är van att arbeta i CAD. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet eller kunskap inom Totalentreprenad (ABT) när vi pratar om förhållningssätt, roller och affären. Likaså om du har kunskaper och erfarenhet inom Effektivitetanalys och energiberäkningar. Du har en hög administrativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten. Som person är Du är en god lagspelare som har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du gillar kombinationen av att arbeta både självständigt och i grupp. Vi tror att du är noggrann, detaljorienterad och inte rädd för att tänka nytt! Du har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete samt på ett självständigt sätt ansvara för att driva det framåt. Du kan hantera flertalet uppdrag parallellt där kontaktytor inom flera områden ingår. Framför allt brinner du för ditt jobb! Vill du bli en del av vårt härliga gäng i Göteborg? Ansök nu!

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Sizes Entreprenad AB med Isaksson Rekrytering Bemanning AB. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier. Visa mindre

Sök tjänsten som Servicetekniker Kyla hos Menerga, Göteborg

Erfaren Servicetekniker / Kyltekniker, Göteborg  Är du en driven servicetekniker på jakt efter ett jobb där du får utveckla dina kunskaper inom kylteknik och styr regler? Menerga söker just nu en professionell Servicetekniker/ Kyltekniker, en självsäker och kvalitetsmedveten person med spetskompetens som kan sin verksamhet. Här finns goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll och du kommer att ha stor frihet i ditt dagliga arbete. Låter det intressan... Visa mer
Erfaren Servicetekniker / Kyltekniker, Göteborg 

Är du en driven servicetekniker på jakt efter ett jobb där du får utveckla dina kunskaper inom kylteknik och styr regler? Menerga söker just nu en professionell Servicetekniker/ Kyltekniker, en självsäker och kvalitetsmedveten person med spetskompetens som kan sin verksamhet. Här finns goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll och du kommer att ha stor frihet i ditt dagliga arbete. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag!


Om tjänsten som Servicetekniker Kyla

Vi erbjuder en plats i ett företag som ser tillväxt som ett naturligt inslag i vardagen. Du erbjuds ett spännande och utvecklande arbete med goda karriärmöjligheter. Vi ser lojalitet och vardaglig trivsel som en självklarhet när det gäller att lyckas, både som enskild individ och som företag. Vidare så kommer du att ha ett fritt och ansvarsfullt arbete där du är med och påverkar din egen och företagets fortsatta utveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter: Som servicetekniker utgår du hemifrån och jobbar i din region.
Resor över hela Sverige kan förekomma.
Självständigt utföra löpande service på Menerga samt Systemair produkter
Genomföra driftsättningar av Menerga samt Systemair produkter
Utföra avhjälpande reparationer och förebyggande underhåll av teknisk utrustning

Är du Menergas nya Servicetekniker inom Kyla?

Vi söker framför allt dig som är serviceinriktad, självgående och kvalitetsmedveten i de arbetsuppgifter du tar dig an. Vi på Menerga söker dig som alltid vill ge kunden bästa möjliga service. Du bör ha erfarenhet från servicearbeten inom kyla till branscherna inom ventilation, kyla och styr och regler. Viktigt för rollen är att du motiveras av att få lära dig nya saker och få jobba med den senaste tekniken.
  Du har gymnasial utbildning inom ventilationsteknik, styr- och reglerteknik, automation eller industri el.
Du har minst 4 års arbetslivserfarenhet har kylcertifikat
Du har goda datakunskaper.
Du har ett stort intresse för teknik och vilja att både vilja lära sig och dela med sig av nya kunskaper
Du har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska
Du har B-körkort
Du har gärna kunskap om kommunikationsprotokollen som tex MODBUS, BACNET.

Kontaktuppgifter och ansökan

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering för Menerga räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Menerga. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova på telefonnummer: 076-000 11 97 eller via e-post: [email protected] eller Rekryteringskonsult Peter Zethraeus på telefonnummer 0733-103608 eller e-post [email protected] 

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Menerga
FÖRSTKLASSIG KLIMATISERING OCH LUFTBEHANDLING
Menerga har utvecklat och tillverkat innovativ ventilations- och luftbehandlingsteknik för olika användningsområden sedan 1980. Med ambitionen att vara teknikledande inom alla områden och sätta standarden för effektivitet och verkningsgrad. Vår filosofi “Vi skapar bra klimat - med Minimal ENERGiAnvändning“ lever vi upp till varje dag sedan företaget grundades för mer än 30 år sedan. Vi är stolta över att Menerga var ett av de första företagen i branschen som fokuserade på energieffektivitet redan från början.

Menerga ingår i den internationellt framgångsrika Systemair-koncernen.

“Made in Germany”, sedan företaget grundades har vår utveckling och tillverkning funnits i Mülheim an der Ruhr, en plats som har en lång historia som hör nära samman med vatten och klimat. På tre anläggningar hanterar vår personal på runt 400 personer förutsättningar för att skapa ett bra klimat. Kompletterad av över 300 försäljnings- och servicemedarbetare i Tyskland och Europa. Vår personalstyrka växer konstant – för att vi konsekvent utvecklar våra koncept och aggregat. Efterfrågan på miljövänlig och resurssparande luftbehandling ökar ständigt och med en mycket snabb ökningstakt. Vår målsättning och vårt löfte är att anta den utmaning som den ökande efterfrågan betyder. Vi konstruerar och bygger de bästa och mest energieffektiva lösningarna!

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI). Visa mindre

Engagerad Projektledare till Sustend i Göteborg

På uppdrag av Sustend söker Isaksson Rekrytering Bemanning en Projektledare, som engagerat och dedikerat kan hjälpa våra kunder att framgångsrikt utveckla sina fastigheter. Våra projekt sträcker sig från ROT-projekt till nyproduktion för kunder verksamma inom samhällsbyggnad och industri. Är du den vi söker? Om tjänsten Vi på Sustend erbjuder våra kunder professionella konsulter inom projekteringsledning, projektledning och projektstyrning. Hos oss gör d... Visa mer
På uppdrag av Sustend söker Isaksson Rekrytering Bemanning en Projektledare, som engagerat och dedikerat kan hjälpa våra kunder att framgångsrikt utveckla sina fastigheter. Våra projekt sträcker sig från ROT-projekt till nyproduktion för kunder verksamma inom samhällsbyggnad och industri. Är du den vi söker?

Om tjänsten
Vi på Sustend erbjuder våra kunder professionella konsulter inom projekteringsledning, projektledning och projektstyrning. Hos oss gör du samhället till en bättre plats genom att hjälpa våra kunder att ta hand om sina hus på bästa sätt, både dem som redan är byggda och de som fortfarande ligger i planeringsstadiet.
Till dig erbjuder vi en plats i ett tillväxtbolag under ständig utveckling. Sedan bolaget bildades 2009 har vi byggt upp ett starkt varumärke inom underhållsplanering och projektledning inom ROT-projekt, detta ska vi förstärka ytterligare samtidigt som vi utvecklar våra kompetenser och arbetssätt till att hjälpa ännu fler kunder och tar oss an nya utmaningar i nya typer av projekt och uppdrag. 
Vi söker dig som vill vara med på en resa där du med ditt driv, engagemang och professionalism kan göra skillnad på riktigt. Av dig förväntar vi oss ett kundorienterat arbetssätt där kundens behov sätts i fokus, vi ser att du är engagerad, förtroendegivande, professionell i ditt åtagande och prestigelös i ditt arbetssätt. Tillbaka erbjuder vi flexibilitet, personliga utvecklingsmöjligheter, härliga kollegor och en alldeles särskild känsla av gemenskap - hos oss prioriterar vi laget före jaget och är måna om att hjälpa varandra i våra projekt.
Eftersom vi är oberoende från entreprenörer agerar vi utifrån fastighetens bästa kombinerat med våra beställares intressen. Det gäller i så väl projektering som besiktningar och beslut längs vägen
Förkommande arbetsuppgifter för Dig som Projektledare hos Sustend: Planering, projektering och upphandling av byggprojekt
Förstudier, kalkyler och rådgivning
Utveckling av våra tjänsteområden
Kvalifikationer
Vi söker Dig som brinner för ditt jobb som Projektledare. Du har minst 3-5 års dokumenterad byggteknisk erfarenhet i roller som projektledare, arbetsledare/platschef inom bygg eller konsult på likvärdigt bolag.
Naturligtvis har du driv och entreprenörskraft, är ansvarsfull och besitter kvalifikationer som: Byggteknisk kunskap
Kunskap inom entreprenadjuridik
Social, utåtriktad och förtroendegivande
Entreprenöriell och relationsbyggande

Meriterande är om du har erfarenhet av; Nyproduktion fastigheter/industri
Bakgrund inom entreprenadbranschen
Tidigare erfarenhet som konsult
Tidigare erfarenhet av att jobba mot fastighetsbranschen
Brett kontaktnät inom samhällsbyggnad
BAS-P BAS-U
Certifierad KA enl. PBL
För att trivas som Projektledare hos oss tror vi att Du är en prestigelös, nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt och externt. Du är resultatorienterad, problemlösande och lägger stor vikt vid att planera och leverera dina projekt enligt tidplan. Du förstår värdet av att förstå och möta kundens behov varför du troligtvis är högt uppskattad hos dina kunder.

Vi erbjuder
Företagskulturen på Sustend kännetecknas av entreprenörskraft, positiva vindar och nytänk. Vi brinner för vårt jobb och för att leverera över våra kunders förväntningar. Här är vi resultatorienterade lagspelare, alla drar åt samma håll och hjälper varandra när det behövs.
På Sustend vill vi ha folk som rör sig inom bolaget som kommer med nya idéer.
Med rätt ambition kan det finnas fina utvecklingsmöjligheter såsom: Ta på sig mer komplexa projekt
Ta på sig handledarskap för nya projektledare
Jobba mer med marknadsbearbetning
Ta sig an nya roller (gruppchef, regionchef etc)
Vi tycker att balans mellan arbete och privatliv, en god arbetsmiljö och friskvård är förutsättningar för en god hälsa och glada och engagerade medarbetare och därför erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag och 6 veckors semester.
Vill du bli vår nya Sustendare? Tveka inte utan ansök direkt!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Sustend med Isaksson Rekrytering Bemanning AB. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). Visa mindre

Elektriker sökes till AJ Hiss i Göteborg

Elektriker sökes till AJ Hiss i Göteborg Till vårt team i Göteborg söker vi en erfaren elektriker som vill utvecklas inom bostadsanpassningar och bli en del av ett framgångsrikt företag med lång erfarenhet av lågfarthissar och tillgänglighetsanpassning! AJ Hiss företag som säljer, installerar och servar trapphissar och plattformshissar till kommuner, företag, privatpersoner m.fl. Våra samarbetspartner är välkända hisstillverkare och vi färdigställer kont... Visa mer
Elektriker sökes till AJ Hiss i Göteborg

Till vårt team i Göteborg söker vi en erfaren elektriker som vill utvecklas inom bostadsanpassningar och bli en del av ett framgångsrikt företag med lång erfarenhet av lågfarthissar och tillgänglighetsanpassning!

AJ Hiss företag som säljer, installerar och servar trapphissar och plattformshissar till kommuner, företag, privatpersoner m.fl.
Våra samarbetspartner är välkända hisstillverkare och vi färdigställer kontinuerligt leveranser från exempelvis NTD, Cibes, Kalea, ThyssenKrupp Access, Lippe Lift, ProMobile och RT-lift. Utöver de omfattande produktsortiment som dessa leverantörer erbjuder, har vi möjlighet att vid behov erbjuda hissar även från andra leverantörer.


Om tjänsten som elektriker

I rollen som elektriker med inriktning hiss kommer du arbeta med tillgänglighetsanpassningar tillsammans kunder och kollegor. Du kommer till stor del att arbeta med bostadsanpassningar hemma hos privatpersoner. Du ingår i ett arbetslag tillsammans med hissmontörer och externa elektriker.


Du är ansvarig för att utföra installation, service och elarbeten av b.la.
  Hissar så som t.ex. trapphissar, rullstolshissar, B-hissar, A-hissar, korghissar, varuhissar och hydraulik hissar
Diverse dörrautomatik för entrédörrar och för dörrar inomhus
Installation av anpassad belysning
Tjänsten är heltid 40tim/veckan Mån-fre 07.00-16.00 med möjlighet till flextid

Vem söker vi?

Vi söker vi framförallt dig med yrkesstolthet och som är en driven och ambitiös person som motiveras av att få vara en del av ett framgångsrikt team och att få ta eget ansvar. För att lyckas i denna roll bör du också vara en kreativ problemlösare som inte är rädd för att hugga i när det behövs.

Kompetensprofil

Vi ser gärna att du har minst ett par års erfarenhet av att ha arbetat som elektriker med goda kunskaper inom el, dra kabel och felsökning samt med allmän behörighet. Det är till stor fördel ifall du tidigare har arbetat hemma hos privatpersoner.

Vi ser det som starkt meriterande ifall du har tidigare erfarenheter/kunskaper inom hiss eller dörrautomatik. 

B-körkort är ett krav då våra medarbetare har varsin servicebil

Vi följer kollektivavtal

Se även vår hemsida www.ajhiss.se

Ansökan och kontaktuppgifter

Skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person.

För frågor om tjänsten, kontakta [email protected] eller 0760-00 11 97. Välkommen med din intresseanmälan. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten skall tillsättas snarast möjligt. Visa mindre

Senior konstruktör till Göteborg

Erfaren och kunnig Byggkonstruktör sökes till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen! På uppdrag av Sizes Prefab söker Isaksson Rekrytering Bemanning en erfaren och kunnig Byggkonstruktör som vill bli en del av vårt team i Göteborg och vara med och utveckla verksamheten. Vi söker Dig som brinner för byggkonstruktion samt att upprätthålla kund- och leverantörskontakter för ett långsiktigt samarbete. Är du den vi söker? Sizes tillverkar bostäder av... Visa mer
Erfaren och kunnig Byggkonstruktör sökes till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen!
På uppdrag av Sizes Prefab söker Isaksson Rekrytering Bemanning en erfaren och kunnig Byggkonstruktör som vill bli en del av vårt team i Göteborg och vara med och utveckla verksamheten. Vi söker Dig som brinner för byggkonstruktion samt att upprätthålla kund- och leverantörskontakter för ett långsiktigt samarbete. Är du den vi söker?

Sizes tillverkar bostäder av hög kvalitet med stor variation – på kortare tid och till en lägre kostnad. Vår moderna industriella process och flexibla produktplattform gör att vi kan tillverka hus med stora variationsmöjligheter i vår produktionsanläggning i Oskarshamn. På sex till åtta månader uppför vi byggnader i trä för flerfamiljshus, samhällsservice och arbetsplatser. Och vi gör det till en lägre kostnad och till en högre kvalitet jämfört med traditionellt byggande. Som totalentreprenör erbjuder vi enkelhet och effektivitet i hela processen. Vårt byggsystem är standardiserat på komponentnivå, vilket gör det flexibelt utan avkall på kvalitet. Det innebär också att vi kan bygga 80% av de flerbostadshus på mellan tre och åtta våningar som efterfrågas.
Vårt fokus ligger på framtiden, och vi känner att vi kan stå för framtiden! 

VI ERBJUDER
Företaget genomsyras av energi, entusiasm och GO! Det är ett relativt nystartat företag där man förväntas ta för sig och ta tag i saker. Många processer är ännu inte förfinade, utan det fortgår ett spännande arbete med att definiera hur vi bäst arbetar tillsammans. Vi tror på att göra saker tillsammans. Och faktum är att det är grunden i hela vår verksamhet. Det är inte på egen hand, utan tillsammans, som vi kan utveckla, förändra och förbättra.
Vi på Sizes tycker att balans mellan arbete och privatliv, en god arbetsmiljö och friskvård är förutsättningar för en god hälsa och glada och engagerade medarbetare. Vi erbjuder därför ett förmånligt friskvårdsbidrag.

OM TJÄNSTEN
Sizes har tecknat avtal med nya större kunder, och väljer nu att investera i fler resurser för att kunna genomföra projektering inhouse fullt ut med konstruktionsavdelningen som start.
Tjänsten kommer att vara stationerad i Göteborg. Du ingår i ett team om 8 personer, flertalet av dem är placerade i Göteborg. Du rapporterar till Konstruktionschefen.
Vi erbjuder Dig möjligheten att stötta konstruktionschefen i att leda konstruktörer och installatörer i Sizes team mot det gemensamma målet att äga hela projekteringen av våra projekt. Som senior konstruktör förväntas du även coacha och vägleda våra befintliga juniora konstruktörer.
Vi jobbar aktivt med moderna, parametriserade designprocesser. Kunskap och nyfikenhet på BIM och effektiv projektering ser vi som naturliga egenskaper för rollinnehavaren, som också kommer få stor del i att arbeta framåt med denna utveckling!

Vi har många projekt på gång och du kommer även att arbeta praktiskt med följande; Ta fram och granska produktionsritningar
Beräkna hållfasthet samt göra lastnedräkningar och stabilitetsberäkningar.
Ta fram ritningar för hela huset/byggnaden
Rollen omfattar; K-handlingar, från bygghandlingsunderlag till relationshandling.
Planering och uppföljning av eget arbete.
Delta i utvecklingsprojekt inom avdelningen för att skapa en konfigureringsprocess. Det ersätter begreppet projektering i vår värld, och kortar tiden avsevärt, vilket är av stor vikt i ett företag med en grundpelare i snabba leveranser.
Tjänsten är på heltid. Etableringsorten är Göteborg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad ingenjör, sannolikt inom bygg eller väg/vatten med inriktning konstruktionsteknik eller har motsvarande arbetslivserfarenhet från tidigare konstruktörstjänst. Din datorvana är mycket god, du har goda kunskaper inom gällande byggnormer avseende bostäder och är van att arbeta i AutoCad. Du har även kunskap inom byggarbetsmiljösamordning, byggnadsfysik och statik. Kunskap och erfarenhet inom BIM och effektiv projektering ser vi som starkt meriterande.
Du uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Du är självgående och besitter troligtvis följande kvalifikationer: Minst 8 års erfarenhet från arbete som byggnadskonstruktör.
Erfarenhet av konstruktion avseende byggnation i trä
Erfarenhet av projektledning/ uppdragsledare
Lång erfarenhet av ledarskap
Du har en god ledarerfarenhet och är dessutom en god lagspelare som har lätt för att kommunicera, delegera och samarbeta. Du gillar kombinationen av att arbeta både självständigt och i grupp. Vi tror att du är noggrann, strukturerad, öppensinnad och inte rädd för att tänka nytt! Framförallt brinner du för ditt jobb! Vill du vara med på resan att vidareutveckla konstruktionsavdelningen på Sizes? Lägg då in din ansökan till oss!

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Sizes Prefab AB med Isaksson Rekrytering Bemanning AB.
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI). Visa mindre

VS-konstruktör/ projektör till Sizes i Göteborg

Strukturerad handlingskraftig VS-konstruktör/projektör till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen! På uppdrag av Sizes söker Isaksson Rekrytering Bemanning en strukturerad handlingskraftig VS-konstruktör/projektör som vill bli en del av vårt team och vara med och utveckla verksamheten. Vi söker Dig som brinner för din roll som VS-konstruktör och som drivs av att vara med i hela processen. Är du den vi söker? Sizes tillverkar bostäder av hög kva... Visa mer
Strukturerad handlingskraftig VS-konstruktör/projektör till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen!
På uppdrag av Sizes söker Isaksson Rekrytering Bemanning en strukturerad handlingskraftig VS-konstruktör/projektör som vill bli en del av vårt team och vara med och utveckla verksamheten. Vi söker Dig som brinner för din roll som VS-konstruktör och som drivs av att vara med i hela processen. Är du den vi söker?
Sizes tillverkar bostäder av hög kvalitet med stor variation – på kortare tid och till en lägre kostnad. Vår moderna industriella process och flexibla produktplattform gör att vi kan tillverka hus med stora variationsmöjligheter i vår produktionsanläggning i Oskarshamn. På sex till åtta månader uppför vi byggnader i trä för flerfamiljshus, samhällsservice och arbetsplatser. Och vi gör det till en lägre kostnad jämfört med traditionellt byggande. Som totalentreprenör erbjuder vi enkelhet och effektivitet i hela processen. Vårt byggsystem är standardiserat på komponentnivå, vilket gör det flexibelt utan avkall på kvalitet. Det innebär också att vi kan bygga 80% av de flerbostadshus på mellan tre och åtta våningar som efterfrågas.
Vårt fokus ligger på framtiden, och vi känner att vi kan stå för framtiden! 

VI ERBJUDER
Företaget genomsyras av energi, entusiasm och GO! Det är ett relativt nystartat företag där man förväntas ta för sig och ta tag i saker. Många processer är ännu inte förfinade, utan det fortgår ett spännande arbete med att definiera hur vi bäst arbetar tillsammans. Vi tror på att göra saker tillsammans. Och faktum är att det är grunden i hela vår verksamhet. Det är inte på egen hand, utan tillsammans, som vi kan utveckla, förändra och förbättra.
Vi på Sizes tycker att balans mellan arbete och privatliv, en god arbetsmiljö och friskvård är förutsättningar för en god hälsa och glada och engagerade medarbetare. Vi erbjuder därför ett förmånligt friskvårdsbidrag.

OM TJÄNSTEN
Sizes har en stark tillväxttakt och behöver stärka upp sitt konstruktionsteam med en VS-konstruktör.
VS-konstruktören är en av nyckelpersonerna genom dels hela processen från ritning till färdigt hus och dels även i utveckling av produkten. Arbetsområdet spänner över både konstruktion och projektering inom VS inom våra kommande uppförda bostäder. Arbetsuppgifterna knyter an både mot produktionen vid tillverkningsenheten i Oskarshamn såsom färdigställande på Site.
Du har helhetsansvar för VS-projektering, såväl design och dimensionering som framtagande av handlingar. Med din senioritet i rollen förväntas du bistå med teknisk rådgivning och att agera som stöd för produktionen.
Gruppen består idag av 5 konstruktörer. Du rapporterar till Konstruktionschefen.
Vi har många projekt på gång och du kommer att arbeta med följande; VS-projektering
Kalkylering, tidsplanering offerering
Val av lösningar
Utformning av system
Delta i utvecklingsprojekt inom avdelningen för att skapa en effektiv konfigureringsprocess, vilket ersätter begreppet projektering i vår värld, och kortar tiden avsevärt, vilket är av stor vikt i ett företag med en grundpelare i snabba leveranser.
Tjänsten är på heltid. Etableringsorten är Göteborg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som gärna är utbildad VS-ingenjör eller har annan utbildning inom VS-projektering eller VS-konstruktion. Du har minst 3 års erfarenhet av VS-projektering för bostäder, och är van att arbeta i CAD.
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet eller kunskap inom Totalentreprenad (ABT) när vi pratar om förhållningssätt, roller och affären. Likaså om du har kunskaper och erfarenhet inom Effektivitetanalys energiberäkningar samt Ventilation.
Du har en hög administrativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten.
Som person är Du är en god lagspelare som har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du gillar kombinationen av att arbeta både självständigt och i grupp. Vi tror att du är noggrann, detaljorienterad och inte rädd för att tänka nytt! Du har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete samt på ett självständigt sätt ansvara för att driva det framåt. Du kan hantera flertalet uppdrag parallellt där kontaktytor inom flera områden ingår. Framför allt brinner du för ditt jobb! Vill du bli en del av vårt härliga gäng i Göteborg? Ansök nu!

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Sizes Entreprenad AB med Isaksson Rekrytering Bemanning AB.
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration.
Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.
Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier. Visa mindre

El-konstruktör/ projektör till Sizes i Göteborg

Strukturerad handlingskraftig El-konstruktör/projektör till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen! På uppdrag av Sizes söker Isaksson Rekrytering Bemanning en strukturerad handlingskraftig El-konstruktör/projektör som vill bli en del av vårt team och vara med och utveckla verksamheten. Vi söker Dig som brinner för din roll som El-konstruktör och som drivs av att vara med i hela processen. Är du den vi söker? Sizes tillverkar bostäder av hög kv... Visa mer
Strukturerad handlingskraftig El-konstruktör/projektör till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen!
På uppdrag av Sizes söker Isaksson Rekrytering Bemanning en strukturerad handlingskraftig El-konstruktör/projektör som vill bli en del av vårt team och vara med och utveckla verksamheten. Vi söker Dig som brinner för din roll som El-konstruktör och som drivs av att vara med i hela processen. Är du den vi söker?

Sizes tillverkar bostäder av hög kvalitet med stor variation – på kortare tid och till en lägre kostnad. Vår moderna industriella process och flexibla produktplattform gör att vi kan tillverka hus med stora variationsmöjligheter i vår produktionsanläggning i Oskarshamn. På sex till åtta månader uppför vi byggnader i trä för flerfamiljshus, samhällsservice och arbetsplatser. Och vi gör det till en lägre kostnad jämfört med traditionellt byggande. Som totalentreprenör erbjuder vi enkelhet och effektivitet i hela processen. Vårt byggsystem är standardiserat på komponentnivå, vilket gör det flexibelt utan avkall på kvalitet. Det innebär också att vi kan bygga 80% av de flerbostadshus på mellan tre och åtta våningar som efterfrågas.
Vårt fokus ligger på framtiden, och vi känner att vi kan stå för framtiden! 

VI ERBJUDER
Företaget genomsyras av energi, entusiasm och GO! Det är ett relativt nystartat företag där man förväntas ta för sig och ta tag i saker. Många processer är ännu inte förfinade, utan det fortgår ett spännande arbete med att definiera hur vi bäst arbetar tillsammans. Vi tror på att göra saker tillsammans. Och faktum är att det är grunden i hela vår verksamhet. Det är inte på egen hand, utan tillsammans, som vi kan utveckla, förändra och förbättra.
Vi på Sizes tycker att balans mellan arbete och privatliv, en god arbetsmiljö och friskvård är förutsättningar för en god hälsa och glada och engagerade medarbetare. Vi erbjuder därför ett förmånligt friskvårdsbidrag.

OM TJÄNSTEN
Sizes har en stark tillväxttakt och behöver stärka upp sitt konstruktionsteam med en El-konstruktör.
El-konstruktören är en av nyckelpersonerna genom dels hela processen från ritning till färdigt hus och dels även i utveckling av produkten. Arbetsområdet spänner över både konstruktion och projektering inom el och flerfunktionsnät inom våra kommande uppförda bostäder. Arbetsuppgifterna knyter an både mot produktionen vid tillverkningsenheten i Oskarshamn såsom färdigställande på Site.
Du har helhetsansvar för el-projektering, såväl design och dimensionering som framtagande av handlingar. Med din senioritet i rollen förväntas du bistå med teknisk rådgivning och att agera som stöd för produktionen.
Gruppen består idag av 5 konstruktörer. Du rapporterar till Konstruktionschefen.
Vi har många projekt på gång och du kommer att arbeta med följande; El-projektering
Kalkylering, tidsplanering offerering
Val av lösningar
Utformning av system
Delta i utvecklingsprojekt inom avdelningen för att skapa en effektiv konfigureringsprocess, vilket ersätter begreppet projektering i vår värld, och kortar tiden avsevärt, vilket är av stor vikt i ett företag med en grundpelare i snabba leveranser.
Tjänsten är på heltid. Etableringsorten är Göteborg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad el-ingenjör möjligen el-tekniker eller utbildad inom el-konstruktion. Du har minst 3 års erfarenhet av el-projektering för bostäder, och är van att arbeta i CAD.
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet eller kunskap inom Totalentreprenad (ABT) när vi pratar om förhållningssätt, roller och affären. Likaså om du har kunskaper och erfarenhet inom Effektivitetanalys och energiberäkningar.
Du har en hög administrativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten.
Som person är Du är en god lagspelare som har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du gillar kombinationen av att arbeta både självständigt och i grupp. Vi tror att du är noggrann, detaljorienterad och inte rädd för att tänka nytt! Du har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete samt på ett självständigt sätt ansvara för att driva det framåt. Du kan hantera flertalet uppdrag parallellt där kontaktytor inom flera områden ingår. Framför allt brinner du för ditt jobb! Vill du bli en del av vårt härliga gäng i Göteborg? Ansök nu!

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Sizes Entreprenad AB med Isaksson Rekrytering Bemanning AB.
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration.
Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.
Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier.

Sökord: Konstruktör, El-konstruktör, El-konstruktion, Konstruktör Bygg, El-projektering. El-projektör Visa mindre

Produktionschef/Montagechef/Montageledare Göteborg

Isaksson rekrytering bemanning söker för kunds räkning en Produktionschef/Montagechef/Montageledare med ansvarsområde Malmö /Göteborg. Inledningsvis är det ett konsultuppdrag på minst 6 månader - med möjlighet till anställning hos kund framåt.  Om tjänsten:   Att arbeta som Produktionschef/Montagechef/montageledare hos vår kund innebär att arbeta värderingsstyrt med utpräglat kundfokus. Vi jobbar med hög servicegrad och kvalité och att infria vad vi lov... Visa mer
Isaksson rekrytering bemanning söker för kunds räkning en Produktionschef/Montagechef/Montageledare med ansvarsområde Malmö /Göteborg.
Inledningsvis är det ett konsultuppdrag på minst 6 månader - med möjlighet till anställning hos kund framåt.


 Om tjänsten:
  Att arbeta som Produktionschef/Montagechef/montageledare hos vår kund innebär att arbeta värderingsstyrt med utpräglat kundfokus. Vi jobbar med hög servicegrad och kvalité och att infria vad vi lovar till våra kunder är en självklarhet!
Din roll blir att samverka med projektingenjören och leda teamet av montörer på ett tydligt sätt, så att kvalité parat med effektivitet uppnås och tidplaner upprätthålls
Du har god framförhållning och säkerställer en optimal montageprocess genom en god dialog med kunden i god tid före start
Du kommunicerar och stämmer av med kunden under projekts genomförande avseende exempelvis ekonomi och tidplan
Du deltar vid byggmöten och besiktningar och följer upp så att våra kunder är nöjda med leveransen
Du medverkar till att vi utvecklas, planerar och arbetar efter Lean-principen
Du har personalansvar för alla montörer, för projektingenjörer samt projektledare inom avdelning och tillser så att personalen har goda förutsättningar att genomföra sitt arbete och att hälsa, miljö och säkerhet har en hög prioritet i verksamheten
Hands-on bemanningsplanering är en viktig del i ditt arbete
Rollen kräver att du är flexibel och kan resa ca 3 dagar i veckan – detta för att det är viktigt att vara närvarande på projekten som är igång

 Personliga egenskaper/kvalifikationer
  Du är en ärlig, engagerad och ansvarstagande lagbyggare och har en ledarstil där du gör medarbetarna delaktiga och involverade
Du är handlingskraftig och beslutsam, men innehar samtidigt lyhördhet och ödmjukhet
Du är strukturerad och organiserad och har en god planeringsförmåga och flexibilitet
Du är proaktiv och lösningsorienterad, jobbar förebyggande och har en förmåga att snabbt kunna planera om vid behov
Du är kommunikativ och duktig på återkoppling och samordning
Du är kundmedveten och mån om kvalité i leveransen
Du har en bakgrund inom byggsektorn, produktionsverksamhet och har haft personalansvar

Vår kund erbjuder:

Ett roligt, stimulerande och varierande jobb med attraktiva villkor i ett dynamiskt och framåtsträvande bolag, som är marknadsledande, och som utvecklat mycket väl fungerande rutiner för sälj och leveransgenomförande.
Du kommer fylla en synnerligen viktig roll hos oss som Produktionsledare/Montagechef/Montageledare, och kommer ha mycket eget ansvar och får vara med på en resa, där vi kontinuerligt förnyar byggbranschen!


Ansökan

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. 
Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson på telefonnummer 0709-35 00 40 eller via e-mail [email protected] Visa mindre

Senior konstruktör till Göteborg

Erfaren och kunnig Byggkonstruktör sökes till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen! På uppdrag av Sizes Prefab söker Isaksson Rekrytering Bemanning en erfaren och kunnig Byggkonstruktör som vill bli en del av vårt team i Göteborg och vara med och utveckla verksamheten. Vi söker Dig som brinner för byggkonstruktion samt att upprätthålla kund- och leverantörskontakter för ett långsiktigt samarbete. Är du den vi söker? Sizes tillverkar bostäder av... Visa mer
Erfaren och kunnig Byggkonstruktör sökes till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen!
På uppdrag av Sizes Prefab söker Isaksson Rekrytering Bemanning en erfaren och kunnig Byggkonstruktör som vill bli en del av vårt team i Göteborg och vara med och utveckla verksamheten. Vi söker Dig som brinner för byggkonstruktion samt att upprätthålla kund- och leverantörskontakter för ett långsiktigt samarbete. Är du den vi söker?

Sizes tillverkar bostäder av hög kvalitet med stor variation – på kortare tid och till en lägre kostnad. Vår moderna industriella process och flexibla produktplattform gör att vi kan tillverka hus med stora variationsmöjligheter i vår produktionsanläggning i Oskarshamn. På sex till åtta månader uppför vi byggnader i trä för flerfamiljshus, samhällsservice och arbetsplatser. Och vi gör det till en lägre kostnad och till en högre kvalitet jämfört med traditionellt byggande. Som totalentreprenör erbjuder vi enkelhet och effektivitet i hela processen. Vårt byggsystem är standardiserat på komponentnivå, vilket gör det flexibelt utan avkall på kvalitet. Det innebär också att vi kan bygga 80% av de flerbostadshus på mellan tre och åtta våningar som efterfrågas.
Vårt fokus ligger på framtiden, och vi känner att vi kan stå för framtiden! 

VI ERBJUDER
Företaget genomsyras av energi, entusiasm och GO! Det är ett relativt nystartat företag där man förväntas ta för sig och ta tag i saker. Många processer är ännu inte förfinade, utan det fortgår ett spännande arbete med att definiera hur vi bäst arbetar tillsammans. Vi tror på att göra saker tillsammans. Och faktum är att det är grunden i hela vår verksamhet. Det är inte på egen hand, utan tillsammans, som vi kan utveckla, förändra och förbättra.
Vi på Sizes tycker att balans mellan arbete och privatliv, en god arbetsmiljö och friskvård är förutsättningar för en god hälsa och glada och engagerade medarbetare. Vi erbjuder därför ett förmånligt friskvårdsbidrag.

OM TJÄNSTEN
Sizes har tecknat avtal med nya större kunder, och väljer nu att investera i fler resurser för att kunna genomföra projektering inhouse fullt ut med konstruktionsavdelningen som start.
Tjänsten kommer att vara stationerad i Göteborg. Du ingår i ett team om 8 personer, flertalet av dem är placerade i Göteborg. Du rapporterar till Konstruktionschefen.
Vi erbjuder Dig möjligheten att stötta konstruktionschefen i att leda konstruktörer och installatörer i Sizes team mot det gemensamma målet att äga hela projekteringen av våra projekt. Som senior konstruktör förväntas du även coacha och vägleda våra befintliga juniora konstruktörer.
Vi jobbar aktivt med moderna, parametriserade designprocesser. Kunskap och nyfikenhet på BIM och effektiv projektering ser vi som naturliga egenskaper för rollinnehavaren, som också kommer få stor del i att arbeta framåt med denna utveckling!

Vi har många projekt på gång och du kommer även att arbeta praktiskt med följande; Ta fram och granska produktionsritningar
Beräkna hållfasthet samt göra lastnedräkningar och stabilitetsberäkningar.
Ta fram ritningar för hela huset/byggnaden
Rollen omfattar; K-handlingar, från bygghandlingsunderlag till relationshandling.
Planering och uppföljning av eget arbete.
Delta i utvecklingsprojekt inom avdelningen för att skapa en konfigureringsprocess. Det ersätter begreppet projektering i vår värld, och kortar tiden avsevärt, vilket är av stor vikt i ett företag med en grundpelare i snabba leveranser.
Tjänsten är på heltid. Etableringsorten är Göteborg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad ingenjör, sannolikt inom bygg eller väg/vatten med inriktning konstruktionsteknik eller har motsvarande arbetslivserfarenhet från tidigare konstruktörstjänst. Din datorvana är mycket god, du har goda kunskaper inom gällande byggnormer avseende bostäder och är van att arbeta i AutoCad. Du har även kunskap inom byggarbetsmiljösamordning, byggnadsfysik och statik. Kunskap och erfarenhet inom BIM och effektiv projektering ser vi som starkt meriterande.
Du uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Du är självgående och besitter troligtvis följande kvalifikationer: Minst 8 års erfarenhet från arbete som byggnadskonstruktör.
Erfarenhet av konstruktion avseende byggnation i trä
Erfarenhet av projektledning/ uppdragsledare
Lång erfarenhet av ledarskap
Du har en god ledarerfarenhet och är dessutom en god lagspelare som har lätt för att kommunicera, delegera och samarbeta. Du gillar kombinationen av att arbeta både självständigt och i grupp. Vi tror att du är noggrann, strukturerad, öppensinnad och inte rädd för att tänka nytt! Framförallt brinner du för ditt jobb! Vill du vara med på resan att vidareutveckla konstruktionsavdelningen på Sizes? Lägg då in din ansökan till oss!

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Sizes Prefab AB med Isaksson Rekrytering Bemanning AB.
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI). Visa mindre

Produktionschef/Montagechef/Montageledare Göteborg

Isaksson rekrytering bemanning söker för kunds räkning en Produktionschef/Montagechef/Montageledare med ansvarsområde Malmö /Göteborg. Inledningsvis är det ett konsultuppdrag på minst 6 månader - med möjlighet till anställning hos kund framåt.  Om tjänsten:   Att arbeta som Produktionschef/Montagechef/montageledare hos vår kund innebär att arbeta värderingsstyrt med utpräglat kundfokus. Vi jobbar med hög servicegrad och kvalité och att infria vad vi lov... Visa mer
Isaksson rekrytering bemanning söker för kunds räkning en Produktionschef/Montagechef/Montageledare med ansvarsområde Malmö /Göteborg.
Inledningsvis är det ett konsultuppdrag på minst 6 månader - med möjlighet till anställning hos kund framåt.


 Om tjänsten:
  Att arbeta som Produktionschef/Montagechef/montageledare hos vår kund innebär att arbeta värderingsstyrt med utpräglat kundfokus. Vi jobbar med hög servicegrad och kvalité och att infria vad vi lovar till våra kunder är en självklarhet!
Din roll blir att samverka med projektingenjören och leda teamet av montörer på ett tydligt sätt, så att kvalité parat med effektivitet uppnås och tidplaner upprätthålls
Du har god framförhållning och säkerställer en optimal montageprocess genom en god dialog med kunden i god tid före start
Du kommunicerar och stämmer av med kunden under projekts genomförande avseende exempelvis ekonomi och tidplan
Du deltar vid byggmöten och besiktningar och följer upp så att våra kunder är nöjda med leveransen
Du medverkar till att vi utvecklas, planerar och arbetar efter Lean-principen
Du har personalansvar för alla montörer, för projektingenjörer samt projektledare inom avdelning och tillser så att personalen har goda förutsättningar att genomföra sitt arbete och att hälsa, miljö och säkerhet har en hög prioritet i verksamheten
Hands-on bemanningsplanering är en viktig del i ditt arbete
Rollen kräver att du är flexibel och kan resa ca 3 dagar i veckan – detta för att det är viktigt att vara närvarande på projekten som är igång

 Personliga egenskaper/kvalifikationer
  Du är en ärlig, engagerad och ansvarstagande lagbyggare och har en ledarstil där du gör medarbetarna delaktiga och involverade
Du är handlingskraftig och beslutsam, men innehar samtidigt lyhördhet och ödmjukhet
Du är strukturerad och organiserad och har en god planeringsförmåga och flexibilitet
Du är proaktiv och lösningsorienterad, jobbar förebyggande och har en förmåga att snabbt kunna planera om vid behov
Du är kommunikativ och duktig på återkoppling och samordning
Du är kundmedveten och mån om kvalité i leveransen
Du har en bakgrund inom byggsektorn, produktionsverksamhet och har haft personalansvar

Vår kund erbjuder:

Ett roligt, stimulerande och varierande jobb med attraktiva villkor i ett dynamiskt och framåtsträvande bolag, som är marknadsledande, och som utvecklat mycket väl fungerande rutiner för sälj och leveransgenomförande.
Du kommer fylla en synnerligen viktig roll hos oss som Produktionsledare/Montagechef/Montageledare, och kommer ha mycket eget ansvar och får vara med på en resa, där vi kontinuerligt förnyar byggbranschen!


Ansökan

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat. 
Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson på telefonnummer 0709-35 00 40 eller via e-mail [email protected] Visa mindre

Värmepumpsinstallatör till Klimatteknik i Väst AB i Göteborg

Värmepumpsinstallatör till Klimatteknik i Väst AB i Göteborg Är du en kommunikativ person med ett stort intresse för service, reparationer och installationer? Vill du vara med och bidra till Klimatteknik i Väst ABs framgångar? I rollen som Värmepumpstekniker får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag! Om Klimatteknik Klimatteknik i Väst AB erbjuder värmepumpar och vattenbrunnar till marknad... Visa mer
Värmepumpsinstallatör till Klimatteknik i Väst AB i Göteborg

Är du en kommunikativ person med ett stort intresse för service, reparationer och installationer? Vill du vara med och bidra till Klimatteknik i Väst ABs framgångar? I rollen som Värmepumpstekniker får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Om Klimatteknik

Klimatteknik i Väst AB erbjuder värmepumpar och vattenbrunnar till marknadens bästa priser och garantier. Vi erbjuder helhetslösningar inom till exempel bergvärmepumpar, luftkonditionering, elbilsladdning, och borrning av vattenbrunnar. En leverantör som tar totalansvar för ett arbete av högsta kvalitet – Klimatteknik ger dig trygghet och expertis för att din investering ska bli den bästa möjliga. Klimatteknik är en del av ENWELL, en bolagsgrupp med totalentreprenörer inom värme- och kyllösningar baserade på bergenergiteknik. Koncernens största ägare är ENWELL och Vattenfall. Bolagen i gruppen har var för sig upp till 25 års erfarenhet av värmepumpinstallationer. 

Arbetsbeskrivning

Som Värmepumpsinstallatör kommer att arbeta med service och installation av värmepumpar ute hos våra kunder i Göteborg. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar där även samarbete med andra avdelningar kan förekomma. Tjänsten är på heltid.

Följande är krav för denna tjänst: Minst 1 års erfarenhet som värmepumpsinstallatör.
B-körkort
Meriterande med kunskaper inom styr/regler.
God svenska i tal och skrift eftersom du har direktkontakt med våra kunder.

Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det.

Vad kan Klimatteknik erbjuda dig?

Klimatteknik en arbetsgivare som månar om sina medarbetare genom att erbjuda trygga anställningsvillkor och generösa förmåner. Hos Klimatteknik kännetecknas arbetsmiljön av utrymme för egen planering av arbetet.

Ansök idag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering, och Klimatteknik i Väst ABs önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova via telefon: 076-000 11 97 eller e-post: [email protected]

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Snickare Göteborg

Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Rekrytering Bemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar! Vi söker snickare till flera olika projekt. Du kommer att bli anställd hos oss på Isaksson Rekrytering Bemanning och hyras ut till ett ledande byggföretag. KVALIFIKATIONER Arbetsuppgifterna kan variera allt från stomresning till gipsning, takarbete, fasadarbete, kök... Visa mer
Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Rekrytering Bemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar!
Vi söker snickare till flera olika projekt.
Du kommer att bli anställd hos oss på Isaksson Rekrytering Bemanning och hyras ut till ett ledande byggföretag.
KVALIFIKATIONER
Arbetsuppgifterna kan variera allt från stomresning till gipsning, takarbete, fasadarbete, köksmontage etc.
Det är meriterande om du har yrkesbevis som träarbetare men det är inget krav så länge du har god erfarenhet och kan jobba självständigt. Är du lärling och har några hundra timmar kvar till yrkesbevis kan du också vara rätt person för jobbet.
Du bör ha liftkort, säkra lyft, ställningsbyggnad och heta arbeten. 
Grundläggande förståelse av svenska i tal och skrift är ett krav för att du ska kunna kommunicera med kollegor, arbetsledning och för att kunna garantera en god säkerhet på arbetsplatsen.
Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid till verksamhetens bästa.
ANSÖKAN
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande.
Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson på telefonnummer 0709-35 00 40 eller via e-mail [email protected] 

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Byggföretagen. Visa mindre

VS-konstruktör/ projektör till Sizes i Göteborg

Strukturerad handlingskraftig VS-konstruktör/projektör till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen! På uppdrag av Sizes söker Isaksson Rekrytering Bemanning en strukturerad handlingskraftig VS-konstruktör/projektör som vill bli en del av vårt team och vara med och utveckla verksamheten. Vi söker Dig som brinner för din roll som VS-konstruktör och som drivs av att vara med i hela processen. Är du den vi söker? Sizes tillverkar bostäder av hög kva... Visa mer
Strukturerad handlingskraftig VS-konstruktör/projektör till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen!
På uppdrag av Sizes söker Isaksson Rekrytering Bemanning en strukturerad handlingskraftig VS-konstruktör/projektör som vill bli en del av vårt team och vara med och utveckla verksamheten. Vi söker Dig som brinner för din roll som VS-konstruktör och som drivs av att vara med i hela processen. Är du den vi söker?
Sizes tillverkar bostäder av hög kvalitet med stor variation – på kortare tid och till en lägre kostnad. Vår moderna industriella process och flexibla produktplattform gör att vi kan tillverka hus med stora variationsmöjligheter i vår produktionsanläggning i Oskarshamn. På sex till åtta månader uppför vi byggnader i trä för flerfamiljshus, samhällsservice och arbetsplatser. Och vi gör det till en lägre kostnad jämfört med traditionellt byggande. Som totalentreprenör erbjuder vi enkelhet och effektivitet i hela processen. Vårt byggsystem är standardiserat på komponentnivå, vilket gör det flexibelt utan avkall på kvalitet. Det innebär också att vi kan bygga 80% av de flerbostadshus på mellan tre och åtta våningar som efterfrågas.
Vårt fokus ligger på framtiden, och vi känner att vi kan stå för framtiden! 

VI ERBJUDER
Företaget genomsyras av energi, entusiasm och GO! Det är ett relativt nystartat företag där man förväntas ta för sig och ta tag i saker. Många processer är ännu inte förfinade, utan det fortgår ett spännande arbete med att definiera hur vi bäst arbetar tillsammans. Vi tror på att göra saker tillsammans. Och faktum är att det är grunden i hela vår verksamhet. Det är inte på egen hand, utan tillsammans, som vi kan utveckla, förändra och förbättra.
Vi på Sizes tycker att balans mellan arbete och privatliv, en god arbetsmiljö och friskvård är förutsättningar för en god hälsa och glada och engagerade medarbetare. Vi erbjuder därför ett förmånligt friskvårdsbidrag.

OM TJÄNSTEN
Sizes har en stark tillväxttakt och behöver stärka upp sitt konstruktionsteam med en VS-konstruktör.
VS-konstruktören är en av nyckelpersonerna genom dels hela processen från ritning till färdigt hus och dels även i utveckling av produkten. Arbetsområdet spänner över både konstruktion och projektering inom VS inom våra kommande uppförda bostäder. Arbetsuppgifterna knyter an både mot produktionen vid tillverkningsenheten i Oskarshamn såsom färdigställande på Site.
Du har helhetsansvar för VS-projektering, såväl design och dimensionering som framtagande av handlingar. Med din senioritet i rollen förväntas du bistå med teknisk rådgivning och att agera som stöd för produktionen.
Gruppen består idag av 5 konstruktörer. Du rapporterar till Konstruktionschefen.
Vi har många projekt på gång och du kommer att arbeta med följande; VS-projektering
Kalkylering, tidsplanering offerering
Val av lösningar
Utformning av system
Delta i utvecklingsprojekt inom avdelningen för att skapa en effektiv konfigureringsprocess, vilket ersätter begreppet projektering i vår värld, och kortar tiden avsevärt, vilket är av stor vikt i ett företag med en grundpelare i snabba leveranser.
Tjänsten är på heltid. Etableringsorten är Göteborg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som gärna är utbildad VS-ingenjör eller har annan utbildning inom VS-projektering eller VS-konstruktion. Du har minst 3 års erfarenhet av VS-projektering för bostäder, och är van att arbeta i CAD.
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet eller kunskap inom Totalentreprenad (ABT) när vi pratar om förhållningssätt, roller och affären. Likaså om du har kunskaper och erfarenhet inom Effektivitetanalys energiberäkningar samt Ventilation.
Du har en hög administrativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten.
Som person är Du är en god lagspelare som har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du gillar kombinationen av att arbeta både självständigt och i grupp. Vi tror att du är noggrann, detaljorienterad och inte rädd för att tänka nytt! Du har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete samt på ett självständigt sätt ansvara för att driva det framåt. Du kan hantera flertalet uppdrag parallellt där kontaktytor inom flera områden ingår. Framför allt brinner du för ditt jobb! Vill du bli en del av vårt härliga gäng i Göteborg? Ansök nu!

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Sizes Entreprenad AB med Isaksson Rekrytering Bemanning AB.
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration.
Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.
Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier. Visa mindre

Teknisk förvaltare till Newsec i Göteborg

Teknisk förvaltare till Newsec i Göteborg Är du en serviceinriktad person som är på jakt efter ett jobb där du får utveckla dina kunskaper inom energieffektivisering, fastighetsförvaltning och underhållsbesiktning? Vi på Newsec söker just nu en lösningsfokuserad teknisk förvaltare till sin verksamhet i Göteborg. Tjänsten innebär goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag! Newsec erbjuder fastighetsägare,... Visa mer
Teknisk förvaltare till Newsec i Göteborg

Är du en serviceinriktad person som är på jakt efter ett jobb där du får utveckla dina kunskaper inom energieffektivisering, fastighetsförvaltning och underhållsbesiktning? Vi på Newsec söker just nu en lösningsfokuserad teknisk förvaltare till sin verksamhet i Göteborg. Tjänsten innebär goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag!

Newsec erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning. Vi är ett partnerägt bolag med ca 2000 medarbetare fördelade över samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare. Vi har en hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar hela tiden.

Om tjänsten som teknisk förvaltare

Du kommer att ingå i två olika förvaltningsuppdrag och i dessa ha ca 90 kollegor på Newsec. Fastigheterna är huvudsakligen belägna runt Stockholm, Göteborg och Malmö och består till största del av bostäder, kontor och handel. För region väst handlar det idag enbart om kommersiella fastigheter, men våra uppdragsgivare är expansiva i alla regioner och segment.

Som teknisk förvaltare arbetar du för att på bästa sätt uppfylla kundens målsättningar i förvaltningsavtalet. Du ansvarar för att på såväl kort som lång sikt driva och utveckla tilldelade fastigheters tekniska underhåll avseende ekonomi, drift, renhållning, säkerhet, återvinning, energibesparing samt uppfylla kundernas kvalitets- och miljömål.

Ansvarsområden
  Operativt ansvarig för att upprätta underhållsplaner samt utföra underhållsbesiktningar
Operativt ansvarig för upphandling och kontroll av löpande och planerat underhåll samt verka för att tilldelade fastigheter har de mest miljövänliga och kostnadseffektiva entreprenörsavtalen
Operativt ansvarig för drift- och underhållsbudget samt prognos i samråd med kontraktsförvaltare
Ansvarig för inköp, kvalitetssäkring och utvärdering av ramavtal- och objektavtalade leverantörer
Ansvarig för att kontinuerligt bedriva kundvård gentemot kunder och hyresgäster
Strategiskt ansvarig för arbetsmiljö samt systematiskt brandskyddsarbete, myndighetsbesiktningar, skyddsronder och att lagar följs

Din profil 

Du har en förmåga att bibehålla lugnet i stora och viktiga uppdrag och delar gärna med dig av din kompetens. Du har ett eget driv men arbetar samtidigt bra i team då du alltid strävar efter att uppnå bästa möjliga leverans. Du är med och bidrar till att föra uppdraget framåt såväl inom ditt team som självständigt. Du är en god kommunikatör som har förmågan att anpassa din kommunikation mot såväl uppdragsgivare, hyresgäster och kollegor. Vi söker dig om har högskoleingenjörsexamen eller motsvarande teknisk utbildning samt goda kunskaper inom Styr Regler, Digitala lösningar, energifrågor samt optimering.  Flerårig fastighetsteknisk erfarenhet inom drift och underhåll
Goda kunskaper inom ekonomi
Förhandlingserfarenhet
Erfarenhet av kvalitets- och miljöarbete
Goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Ansök idag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering och Newsecs önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Ira Isaksson via telefon: 070-485 75 59 eller e-post: [email protected]

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI). Visa mindre

Värmepumpstekniker till Klimatteknik i Väst AB i Göteborg

Värmepumpstekniker till Klimatteknik i Väst AB i Göteborg Är du en kommunikativ person med ett stort intresse för service, reparationer och installationer? Vill du vara med och bidra till Klimatteknik i Väst ABs framgångar? I rollen som Värmepumpstekniker får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag! Om Klimatteknik Klimatteknik i Väst AB erbjuder värmepumpar och vattenbrunnar till marknadens... Visa mer
Värmepumpstekniker till Klimatteknik i Väst AB i Göteborg

Är du en kommunikativ person med ett stort intresse för service, reparationer och installationer? Vill du vara med och bidra till Klimatteknik i Väst ABs framgångar? I rollen som Värmepumpstekniker får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök redan idag!

Om Klimatteknik

Klimatteknik i Väst AB erbjuder värmepumpar och vattenbrunnar till marknadens bästa priser och garantier. Vi erbjuder helhetslösningar inom till exempel bergvärmepumpar, luftkonditionering, elbilsladdning, och borrning av vattenbrunnar. En leverantör som tar totalansvar för ett arbete av högsta kvalitet – Klimatteknik ger dig trygghet och expertis för att din investering ska bli den bästa möjliga. Klimatteknik är en del av ENWELL, en bolagsgrupp med totalentreprenörer inom värme- och kyllösningar baserade på bergenergiteknik. Koncernens största ägare är ENWELL och Vattenfall. Bolagen i gruppen har var för sig upp till 25 års erfarenhet av värmepumpinstallationer. 

Arbetsbeskrivning

Som Värmepumpstekniker ansvarar du för installationer, service och reparationer av värmepumpar ute hos kunder runt Göteborg. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar där även samarbete med andra avdelningar kan förekomma. Tjänsten är på heltid.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har kompetens inom service och reparationer och erfarenhet av arbete som servicetekniker hos privatpersoner eller motsvarande. Du är väldigt tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och arbetar troligen redan inom branschen. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om de

Vad kan Klimatteknik erbjuda dig?

Klimatteknik en arbetsgivare som månar om sina medarbetare genom att erbjuda trygga anställningsvillkor och generösa förmåner. Hos Klimatteknik kännetecknas arbetsmiljön av utrymme för egen planering av arbetet.

Ansök idag!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Isaksson Rekrytering, och Klimatteknik i Väst ABs önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Isaksson Rekryterings rekryteringskonsult Josefin Chapovalova via telefon: 076-000 11 97 eller e-post: [email protected]

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

El-konstruktör/ projektör till Sizes i Göteborg

Strukturerad handlingskraftig El-konstruktör/projektör till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen! På uppdrag av Sizes söker Isaksson Rekrytering Bemanning en strukturerad handlingskraftig El-konstruktör/projektör som vill bli en del av vårt team och vara med och utveckla verksamheten. Vi söker Dig som brinner för din roll som El-konstruktör och som drivs av att vara med i hela processen. Är du den vi söker? Sizes tillverkar bostäder av hög kv... Visa mer
Strukturerad handlingskraftig El-konstruktör/projektör till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen!
På uppdrag av Sizes söker Isaksson Rekrytering Bemanning en strukturerad handlingskraftig El-konstruktör/projektör som vill bli en del av vårt team och vara med och utveckla verksamheten. Vi söker Dig som brinner för din roll som El-konstruktör och som drivs av att vara med i hela processen. Är du den vi söker?

Sizes tillverkar bostäder av hög kvalitet med stor variation – på kortare tid och till en lägre kostnad. Vår moderna industriella process och flexibla produktplattform gör att vi kan tillverka hus med stora variationsmöjligheter i vår produktionsanläggning i Oskarshamn. På sex till åtta månader uppför vi byggnader i trä för flerfamiljshus, samhällsservice och arbetsplatser. Och vi gör det till en lägre kostnad jämfört med traditionellt byggande. Som totalentreprenör erbjuder vi enkelhet och effektivitet i hela processen. Vårt byggsystem är standardiserat på komponentnivå, vilket gör det flexibelt utan avkall på kvalitet. Det innebär också att vi kan bygga 80% av de flerbostadshus på mellan tre och åtta våningar som efterfrågas.
Vårt fokus ligger på framtiden, och vi känner att vi kan stå för framtiden! 

VI ERBJUDER
Företaget genomsyras av energi, entusiasm och GO! Det är ett relativt nystartat företag där man förväntas ta för sig och ta tag i saker. Många processer är ännu inte förfinade, utan det fortgår ett spännande arbete med att definiera hur vi bäst arbetar tillsammans. Vi tror på att göra saker tillsammans. Och faktum är att det är grunden i hela vår verksamhet. Det är inte på egen hand, utan tillsammans, som vi kan utveckla, förändra och förbättra.
Vi på Sizes tycker att balans mellan arbete och privatliv, en god arbetsmiljö och friskvård är förutsättningar för en god hälsa och glada och engagerade medarbetare. Vi erbjuder därför ett förmånligt friskvårdsbidrag.

OM TJÄNSTEN
Sizes har en stark tillväxttakt och behöver stärka upp sitt konstruktionsteam med en El-konstruktör.
El-konstruktören är en av nyckelpersonerna genom dels hela processen från ritning till färdigt hus och dels även i utveckling av produkten. Arbetsområdet spänner över både konstruktion och projektering inom el och flerfunktionsnät inom våra kommande uppförda bostäder. Arbetsuppgifterna knyter an både mot produktionen vid tillverkningsenheten i Oskarshamn såsom färdigställande på Site.
Du har helhetsansvar för el-projektering, såväl design och dimensionering som framtagande av handlingar. Med din senioritet i rollen förväntas du bistå med teknisk rådgivning och att agera som stöd för produktionen.
Gruppen består idag av 5 konstruktörer. Du rapporterar till Konstruktionschefen.
Vi har många projekt på gång och du kommer att arbeta med följande; El-projektering
Kalkylering, tidsplanering offerering
Val av lösningar
Utformning av system
Delta i utvecklingsprojekt inom avdelningen för att skapa en effektiv konfigureringsprocess, vilket ersätter begreppet projektering i vår värld, och kortar tiden avsevärt, vilket är av stor vikt i ett företag med en grundpelare i snabba leveranser.
Tjänsten är på heltid. Etableringsorten är Göteborg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad el-ingenjör möjligen el-tekniker eller utbildad inom el-konstruktion. Du har minst 3 års erfarenhet av el-projektering för bostäder, och är van att arbeta i CAD.
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet eller kunskap inom Totalentreprenad (ABT) när vi pratar om förhållningssätt, roller och affären. Likaså om du har kunskaper och erfarenhet inom Effektivitetanalys och energiberäkningar.
Du har en hög administrativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten.
Som person är Du är en god lagspelare som har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du gillar kombinationen av att arbeta både självständigt och i grupp. Vi tror att du är noggrann, detaljorienterad och inte rädd för att tänka nytt! Du har en god förmåga att strukturera och planera ditt arbete samt på ett självständigt sätt ansvara för att driva det framåt. Du kan hantera flertalet uppdrag parallellt där kontaktytor inom flera områden ingår. Framför allt brinner du för ditt jobb! Vill du bli en del av vårt härliga gäng i Göteborg? Ansök nu!

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Sizes Entreprenad AB med Isaksson Rekrytering Bemanning AB.
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration.
Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.
Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier.

Sökord: Konstruktör, El-konstruktör, El-konstruktion, Konstruktör Bygg, El-projektering. El-projektör Visa mindre

Senior konstruktör till Göteborg

Erfaren och kunnig Byggkonstruktör sökes till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen! På uppdrag av Sizes Prefab söker Isaksson Rekrytering Bemanning en erfaren och kunnig Byggkonstruktör som vill bli en del av vårt team i Göteborg och vara med och utveckla verksamheten. Vi söker Dig som brinner för byggkonstruktion samt att upprätthålla kund- och leverantörskontakter för ett långsiktigt samarbete. Är du den vi söker? Sizes tillverkar bostäder av... Visa mer
Erfaren och kunnig Byggkonstruktör sökes till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen!
På uppdrag av Sizes Prefab söker Isaksson Rekrytering Bemanning en erfaren och kunnig Byggkonstruktör som vill bli en del av vårt team i Göteborg och vara med och utveckla verksamheten. Vi söker Dig som brinner för byggkonstruktion samt att upprätthålla kund- och leverantörskontakter för ett långsiktigt samarbete. Är du den vi söker?

Sizes tillverkar bostäder av hög kvalitet med stor variation – på kortare tid och till en lägre kostnad. Vår moderna industriella process och flexibla produktplattform gör att vi kan tillverka hus med stora variationsmöjligheter i vår produktionsanläggning i Oskarshamn. På sex till åtta månader uppför vi byggnader i trä för flerfamiljshus, samhällsservice och arbetsplatser. Och vi gör det till en lägre kostnad och till en högre kvalitet jämfört med traditionellt byggande. Som totalentreprenör erbjuder vi enkelhet och effektivitet i hela processen. Vårt byggsystem är standardiserat på komponentnivå, vilket gör det flexibelt utan avkall på kvalitet. Det innebär också att vi kan bygga 80% av de flerbostadshus på mellan tre och åtta våningar som efterfrågas.
Vårt fokus ligger på framtiden, och vi känner att vi kan stå för framtiden! 

VI ERBJUDER
Företaget genomsyras av energi, entusiasm och GO! Det är ett relativt nystartat företag där man förväntas ta för sig och ta tag i saker. Många processer är ännu inte förfinade, utan det fortgår ett spännande arbete med att definiera hur vi bäst arbetar tillsammans. Vi tror på att göra saker tillsammans. Och faktum är att det är grunden i hela vår verksamhet. Det är inte på egen hand, utan tillsammans, som vi kan utveckla, förändra och förbättra.
Vi på Sizes tycker att balans mellan arbete och privatliv, en god arbetsmiljö och friskvård är förutsättningar för en god hälsa och glada och engagerade medarbetare. Vi erbjuder därför ett förmånligt friskvårdsbidrag.

OM TJÄNSTEN
Sizes har tecknat avtal med nya större kunder, och väljer nu att investera i fler resurser för att kunna genomföra projektering inhouse fullt ut med konstruktionsavdelningen som start.
Tjänsten kommer att vara stationerad i Göteborg. Du ingår i ett team om 8 personer, flertalet av dem är placerade i Göteborg. Du rapporterar till Konstruktionschefen.
Vi erbjuder Dig möjligheten att stötta konstruktionschefen i att leda konstruktörer och installatörer i Sizes team mot det gemensamma målet att äga hela projekteringen av våra projekt. Som senior konstruktör förväntas du även coacha och vägleda våra befintliga juniora konstruktörer.
Vi jobbar aktivt med moderna, parametriserade designprocesser. Kunskap och nyfikenhet på BIM och effektiv projektering ser vi som naturliga egenskaper för rollinnehavaren, som också kommer få stor del i att arbeta framåt med denna utveckling!

Vi har många projekt på gång och du kommer även att arbeta praktiskt med följande; Ta fram och granska produktionsritningar
Beräkna hållfasthet samt göra lastnedräkningar och stabilitetsberäkningar.
Ta fram ritningar för hela huset/byggnaden
Rollen omfattar; K-handlingar, från bygghandlingsunderlag till relationshandling.
Planering och uppföljning av eget arbete.
Delta i utvecklingsprojekt inom avdelningen för att skapa en konfigureringsprocess. Det ersätter begreppet projektering i vår värld, och kortar tiden avsevärt, vilket är av stor vikt i ett företag med en grundpelare i snabba leveranser.
Tjänsten är på heltid. Etableringsorten är Göteborg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad ingenjör, sannolikt inom bygg eller väg/vatten med inriktning konstruktionsteknik eller har motsvarande arbetslivserfarenhet från tidigare konstruktörstjänst. Din datorvana är mycket god, du har goda kunskaper inom gällande byggnormer avseende bostäder och är van att arbeta i AutoCad. Du har även kunskap inom byggarbetsmiljösamordning, byggnadsfysik och statik. Kunskap och erfarenhet inom BIM och effektiv projektering ser vi som starkt meriterande.
Du uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Du är självgående och besitter troligtvis följande kvalifikationer: Minst 8 års erfarenhet från arbete som byggnadskonstruktör.
Erfarenhet av konstruktion avseende byggnation i trä
Erfarenhet av projektledning/ uppdragsledare
Lång erfarenhet av ledarskap
Du har en god ledarerfarenhet och är dessutom en god lagspelare som har lätt för att kommunicera, delegera och samarbeta. Du gillar kombinationen av att arbeta både självständigt och i grupp. Vi tror att du är noggrann, strukturerad, öppensinnad och inte rädd för att tänka nytt! Framförallt brinner du för ditt jobb! Vill du vara med på resan att vidareutveckla konstruktionsavdelningen på Sizes? Lägg då in din ansökan till oss!

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Sizes Prefab AB med Isaksson Rekrytering Bemanning AB.
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI). Visa mindre

Senior konstruktör till Göteborg

Erfaren och kunnig Byggkonstruktör sökes till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen! På uppdrag av Sizes Prefab söker Isaksson Rekrytering Bemanning en erfaren och kunnig Byggkonstruktör som vill bli en del av vårt team i Göteborg och vara med och utveckla verksamheten. Vi söker Dig som brinner för byggkonstruktion samt att upprätthålla kund- och leverantörskontakter för ett långsiktigt samarbete. Är du den vi söker? Sizes tillverkar bostäder av... Visa mer
Erfaren och kunnig Byggkonstruktör sökes till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen!
På uppdrag av Sizes Prefab söker Isaksson Rekrytering Bemanning en erfaren och kunnig Byggkonstruktör som vill bli en del av vårt team i Göteborg och vara med och utveckla verksamheten. Vi söker Dig som brinner för byggkonstruktion samt att upprätthålla kund- och leverantörskontakter för ett långsiktigt samarbete. Är du den vi söker?

Sizes tillverkar bostäder av hög kvalitet med stor variation – på kortare tid och till en lägre kostnad. Vår moderna industriella process och flexibla produktplattform gör att vi kan tillverka hus med stora variationsmöjligheter i vår produktionsanläggning i Oskarshamn. På sex till åtta månader uppför vi byggnader i trä för flerfamiljshus, samhällsservice och arbetsplatser. Och vi gör det till en lägre kostnad och till en högre kvalitet jämfört med traditionellt byggande. Som totalentreprenör erbjuder vi enkelhet och effektivitet i hela processen. Vårt byggsystem är standardiserat på komponentnivå, vilket gör det flexibelt utan avkall på kvalitet. Det innebär också att vi kan bygga 80% av de flerbostadshus på mellan tre och åtta våningar som efterfrågas.
Vårt fokus ligger på framtiden, och vi känner att vi kan stå för framtiden! 

VI ERBJUDER
Företaget genomsyras av energi, entusiasm och GO! Det är ett relativt nystartat företag där man förväntas ta för sig och ta tag i saker. Många processer är ännu inte förfinade, utan det fortgår ett spännande arbete med att definiera hur vi bäst arbetar tillsammans. Vi tror på att göra saker tillsammans. Och faktum är att det är grunden i hela vår verksamhet. Det är inte på egen hand, utan tillsammans, som vi kan utveckla, förändra och förbättra.
Vi på Sizes tycker att balans mellan arbete och privatliv, en god arbetsmiljö och friskvård är förutsättningar för en god hälsa och glada och engagerade medarbetare. Vi erbjuder därför ett förmånligt friskvårdsbidrag.

OM TJÄNSTEN
Sizes har tecknat avtal med nya större kunder, och väljer nu att investera i fler resurser för att kunna genomföra projektering inhouse fullt ut med konstruktionsavdelningen som start.
Tjänsten kommer att vara stationerad i Göteborg. Du ingår i ett team om 8 personer, flertalet av dem är placerade i Göteborg. Du rapporterar till Konstruktionschefen.
Vi erbjuder Dig möjligheten att stötta konstruktionschefen i att leda konstruktörer och installatörer i Sizes team mot det gemensamma målet att äga hela projekteringen av våra projekt. Som senior konstruktör förväntas du även coacha och vägleda våra befintliga juniora konstruktörer.
Vi jobbar aktivt med moderna, parametriserade designprocesser. Kunskap och nyfikenhet på BIM och effektiv projektering ser vi som naturliga egenskaper för rollinnehavaren, som också kommer få stor del i att arbeta framåt med denna utveckling!

Vi har många projekt på gång och du kommer även att arbeta praktiskt med följande; Ta fram och granska produktionsritningar
Beräkna hållfasthet samt göra lastnedräkningar och stabilitetsberäkningar.
Ta fram ritningar för hela huset/byggnaden
Rollen omfattar; K-handlingar, från bygghandlingsunderlag till relationshandling.
Planering och uppföljning av eget arbete.
Delta i utvecklingsprojekt inom avdelningen för att skapa en konfigureringsprocess. Det ersätter begreppet projektering i vår värld, och kortar tiden avsevärt, vilket är av stor vikt i ett företag med en grundpelare i snabba leveranser.
Tjänsten är på heltid. Etableringsorten är Göteborg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad ingenjör, sannolikt inom bygg eller väg/vatten med inriktning konstruktionsteknik eller har motsvarande arbetslivserfarenhet från tidigare konstruktörstjänst. Din datorvana är mycket god, du har goda kunskaper inom gällande byggnormer avseende bostäder och är van att arbeta i AutoCad. Du har även kunskap inom byggarbetsmiljösamordning, byggnadsfysik och statik. Kunskap och erfarenhet inom BIM och effektiv projektering ser vi som starkt meriterande.
Du uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Du är självgående och besitter troligtvis följande kvalifikationer: Minst 8 års erfarenhet från arbete som byggnadskonstruktör.
Erfarenhet av konstruktion avseende byggnation i trä
Erfarenhet av projektledning/ uppdragsledare
Lång erfarenhet av ledarskap
Du har en god ledarerfarenhet och är dessutom en god lagspelare som har lätt för att kommunicera, delegera och samarbeta. Du gillar kombinationen av att arbeta både självständigt och i grupp. Vi tror att du är noggrann, strukturerad, öppensinnad och inte rädd för att tänka nytt! Framförallt brinner du för ditt jobb! Vill du vara med på resan att vidareutveckla konstruktionsavdelningen på Sizes? Lägg då in din ansökan till oss!

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Sizes Prefab AB med Isaksson Rekrytering Bemanning AB.
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI). Visa mindre

Senior konstruktör till Göteborg

Erfaren och kunnig Byggkonstruktör sökes till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen! På uppdrag av Sizes Prefab söker Isaksson Rekrytering Bemanning en erfaren och kunnig Byggkonstruktör som vill bli en del av vårt team i Göteborg och vara med och utveckla verksamheten. Vi söker Dig som brinner för byggkonstruktion samt att upprätthålla kund- och leverantörskontakter för ett långsiktigt samarbete. Är du den vi söker? Sizes tillverkar bostäder av... Visa mer
Erfaren och kunnig Byggkonstruktör sökes till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen!
På uppdrag av Sizes Prefab söker Isaksson Rekrytering Bemanning en erfaren och kunnig Byggkonstruktör som vill bli en del av vårt team i Göteborg och vara med och utveckla verksamheten. Vi söker Dig som brinner för byggkonstruktion samt att upprätthålla kund- och leverantörskontakter för ett långsiktigt samarbete. Är du den vi söker?

Sizes tillverkar bostäder av hög kvalitet med stor variation – på kortare tid och till en lägre kostnad. Vår moderna industriella process och flexibla produktplattform gör att vi kan tillverka hus med stora variationsmöjligheter i vår produktionsanläggning i Oskarshamn. På sex till åtta månader uppför vi byggnader i trä för flerfamiljshus, samhällsservice och arbetsplatser. Och vi gör det till en lägre kostnad och till en högre kvalitet jämfört med traditionellt byggande. Som totalentreprenör erbjuder vi enkelhet och effektivitet i hela processen. Vårt byggsystem är standardiserat på komponentnivå, vilket gör det flexibelt utan avkall på kvalitet. Det innebär också att vi kan bygga 80% av de flerbostadshus på mellan tre och åtta våningar som efterfrågas.
Vårt fokus ligger på framtiden, och vi känner att vi kan stå för framtiden! 

VI ERBJUDER
Företaget genomsyras av energi, entusiasm och GO! Det är ett relativt nystartat företag där man förväntas ta för sig och ta tag i saker. Många processer är ännu inte förfinade, utan det fortgår ett spännande arbete med att definiera hur vi bäst arbetar tillsammans. Vi tror på att göra saker tillsammans. Och faktum är att det är grunden i hela vår verksamhet. Det är inte på egen hand, utan tillsammans, som vi kan utveckla, förändra och förbättra.
Vi på Sizes tycker att balans mellan arbete och privatliv, en god arbetsmiljö och friskvård är förutsättningar för en god hälsa och glada och engagerade medarbetare. Vi erbjuder därför ett förmånligt friskvårdsbidrag.

OM TJÄNSTEN
Sizes har tecknat avtal med nya större kunder, och väljer nu att investera i fler resurser för att kunna genomföra projektering inhouse fullt ut med konstruktionsavdelningen som start.
Tjänsten kommer att vara stationerad i Göteborg. Du ingår i ett team om 8 personer, flertalet av dem är placerade i Göteborg. Du rapporterar till Konstruktionschefen.
Vi erbjuder Dig möjligheten att stötta konstruktionschefen i att leda konstruktörer och installatörer i Sizes team mot det gemensamma målet att äga hela projekteringen av våra projekt. Som senior konstruktör förväntas du även coacha och vägleda våra befintliga juniora konstruktörer.
Vi jobbar aktivt med moderna, parametriserade designprocesser. Kunskap och nyfikenhet på BIM och effektiv projektering ser vi som naturliga egenskaper för rollinnehavaren, som också kommer få stor del i att arbeta framåt med denna utveckling!

Vi har många projekt på gång och du kommer även att arbeta praktiskt med följande; Ta fram och granska produktionsritningar
Beräkna hållfasthet samt göra lastnedräkningar och stabilitetsberäkningar.
Ta fram ritningar för hela huset/byggnaden
Rollen omfattar; K-handlingar, från bygghandlingsunderlag till relationshandling.
Planering och uppföljning av eget arbete.
Delta i utvecklingsprojekt inom avdelningen för att skapa en konfigureringsprocess. Det ersätter begreppet projektering i vår värld, och kortar tiden avsevärt, vilket är av stor vikt i ett företag med en grundpelare i snabba leveranser.
Tjänsten är på heltid. Etableringsorten är Göteborg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad ingenjör, sannolikt inom bygg eller väg/vatten med inriktning konstruktionsteknik eller har motsvarande arbetslivserfarenhet från tidigare konstruktörstjänst. Din datorvana är mycket god, du har goda kunskaper inom gällande byggnormer avseende bostäder och är van att arbeta i AutoCad. Du har även kunskap inom byggarbetsmiljösamordning, byggnadsfysik och statik. Kunskap och erfarenhet inom BIM och effektiv projektering ser vi som starkt meriterande.
Du uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Du är självgående och besitter troligtvis följande kvalifikationer: Minst 8 års erfarenhet från arbete som byggnadskonstruktör.
Erfarenhet av konstruktion avseende byggnation i trä
Erfarenhet av projektledning/ uppdragsledare
Lång erfarenhet av ledarskap
Du har en god ledarerfarenhet och är dessutom en god lagspelare som har lätt för att kommunicera, delegera och samarbeta. Du gillar kombinationen av att arbeta både självständigt och i grupp. Vi tror att du är noggrann, strukturerad, öppensinnad och inte rädd för att tänka nytt! Framförallt brinner du för ditt jobb! Vill du vara med på resan att vidareutveckla konstruktionsavdelningen på Sizes? Lägg då in din ansökan till oss!

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Sizes Prefab AB med Isaksson Rekrytering Bemanning AB.
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI). Visa mindre

Senior konstruktör till Göteborg

Erfaren och kunnig Byggkonstruktör sökes till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen! På uppdrag av Sizes Prefab söker Isaksson Rekrytering Bemanning en erfaren och kunnig Byggkonstruktör som vill bli en del av vårt team i Göteborg och vara med och utveckla verksamheten. Vi söker Dig som brinner för byggkonstruktion samt att upprätthålla kund- och leverantörskontakter för ett långsiktigt samarbete. Är du den vi söker? Sizes tillverkar bostäder av... Visa mer
Erfaren och kunnig Byggkonstruktör sökes till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen!
På uppdrag av Sizes Prefab söker Isaksson Rekrytering Bemanning en erfaren och kunnig Byggkonstruktör som vill bli en del av vårt team i Göteborg och vara med och utveckla verksamheten. Vi söker Dig som brinner för byggkonstruktion samt att upprätthålla kund- och leverantörskontakter för ett långsiktigt samarbete. Är du den vi söker?

Sizes tillverkar bostäder av hög kvalitet med stor variation – på kortare tid och till en lägre kostnad. Vår moderna industriella process och flexibla produktplattform gör att vi kan tillverka hus med stora variationsmöjligheter i vår produktionsanläggning i Oskarshamn. På sex till åtta månader uppför vi byggnader i trä för flerfamiljshus, samhällsservice och arbetsplatser. Och vi gör det till en lägre kostnad och till en högre kvalitet jämfört med traditionellt byggande. Som totalentreprenör erbjuder vi enkelhet och effektivitet i hela processen. Vårt byggsystem är standardiserat på komponentnivå, vilket gör det flexibelt utan avkall på kvalitet. Det innebär också att vi kan bygga 80% av de flerbostadshus på mellan tre och åtta våningar som efterfrågas.
Vårt fokus ligger på framtiden, och vi känner att vi kan stå för framtiden! 

VI ERBJUDER
Företaget genomsyras av energi, entusiasm och GO! Det är ett relativt nystartat företag där man förväntas ta för sig och ta tag i saker. Många processer är ännu inte förfinade, utan det fortgår ett spännande arbete med att definiera hur vi bäst arbetar tillsammans. Vi tror på att göra saker tillsammans. Och faktum är att det är grunden i hela vår verksamhet. Det är inte på egen hand, utan tillsammans, som vi kan utveckla, förändra och förbättra.
Vi på Sizes tycker att balans mellan arbete och privatliv, en god arbetsmiljö och friskvård är förutsättningar för en god hälsa och glada och engagerade medarbetare. Vi erbjuder därför ett förmånligt friskvårdsbidrag.

OM TJÄNSTEN
Sizes har tecknat avtal med nya större kunder, och väljer nu att investera i fler resurser för att kunna genomföra projektering inhouse fullt ut med konstruktionsavdelningen som start.
Tjänsten kommer att vara stationerad i Göteborg. Du ingår i ett team om 8 personer, flertalet av dem är placerade i Göteborg. Du rapporterar till Konstruktionschefen.
Vi erbjuder Dig möjligheten att stötta konstruktionschefen i att leda konstruktörer och installatörer i Sizes team mot det gemensamma målet att äga hela projekteringen av våra projekt. Som senior konstruktör förväntas du även coacha och vägleda våra befintliga juniora konstruktörer.
Vi jobbar aktivt med moderna, parametriserade designprocesser. Kunskap och nyfikenhet på BIM och effektiv projektering ser vi som naturliga egenskaper för rollinnehavaren, som också kommer få stor del i att arbeta framåt med denna utveckling!

Vi har många projekt på gång och du kommer även att arbeta praktiskt med följande; Ta fram och granska produktionsritningar
Beräkna hållfasthet samt göra lastnedräkningar och stabilitetsberäkningar.
Ta fram ritningar för hela huset/byggnaden
Rollen omfattar; K-handlingar, från bygghandlingsunderlag till relationshandling.
Planering och uppföljning av eget arbete.
Delta i utvecklingsprojekt inom avdelningen för att skapa en konfigureringsprocess. Det ersätter begreppet projektering i vår värld, och kortar tiden avsevärt, vilket är av stor vikt i ett företag med en grundpelare i snabba leveranser.
Tjänsten är på heltid. Etableringsorten är Göteborg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad ingenjör, sannolikt inom bygg eller väg/vatten med inriktning konstruktionsteknik eller har motsvarande arbetslivserfarenhet från tidigare konstruktörstjänst. Din datorvana är mycket god, du har goda kunskaper inom gällande byggnormer avseende bostäder och är van att arbeta i AutoCad. Du har även kunskap inom byggarbetsmiljösamordning, byggnadsfysik och statik. Kunskap och erfarenhet inom BIM och effektiv projektering ser vi som starkt meriterande.
Du uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Du är självgående och besitter troligtvis följande kvalifikationer: Minst 8 års erfarenhet från arbete som byggnadskonstruktör.
Erfarenhet av konstruktion avseende byggnation i trä
Erfarenhet av projektledning/ uppdragsledare
Lång erfarenhet av ledarskap
Du har en god ledarerfarenhet och är dessutom en god lagspelare som har lätt för att kommunicera, delegera och samarbeta. Du gillar kombinationen av att arbeta både självständigt och i grupp. Vi tror att du är noggrann, strukturerad, öppensinnad och inte rädd för att tänka nytt! Framförallt brinner du för ditt jobb! Vill du vara med på resan att vidareutveckla konstruktionsavdelningen på Sizes? Lägg då in din ansökan till oss!

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Sizes Prefab AB med Isaksson Rekrytering Bemanning AB.
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI). Visa mindre

Erfaren drifttekniker/reparatör till kommersiella fastigheter i Göteborg

Är du drifttekniker, service- eller installationstekniker med ett genuint intresse för teknik och letar efter nya utmaningar? På uppdrag av Balder söker Isaksson Rekrytering Bemanning en kunnig drifttekniker som har ett brinnande engagemang för rollen och ett genuint intresse för teknik i allmänhet samt en vilja att ta till dig den nya tekniken. Du drivs av att följa ditt ärende från start till mål och utför därmed själv de flesta utbyten av nödvändiga in... Visa mer
Är du drifttekniker, service- eller installationstekniker med ett genuint intresse för teknik och letar efter nya utmaningar?
På uppdrag av Balder söker Isaksson Rekrytering Bemanning en kunnig drifttekniker som har ett brinnande engagemang för rollen och ett genuint intresse för teknik i allmänhet samt en vilja att ta till dig den nya tekniken. Du drivs av att följa ditt ärende från start till mål och utför därmed själv de flesta utbyten av nödvändiga installationer med dess ingående delar likväl som du utför service och underhåll.
Balder är ett spännande fastighetsbolag som fortsätter att växa och utvecklas och vi gör nu en fortsättning på vår satsning med att bygga en intern driftorganisation. Därför söker vi nu drifttekniker till vårt team i Göteborg. Tillsammans kommer vi att fortsätta arbetet med att se om och utveckla våra fastigheter. Är du den vi söker?
VI ERBJUDER
Vi erbjuder dig ett riktigt roligt och varierande arbete med möjlighet att vara med och påverka utvecklingen i vårt företag som är i ständig förändring och tillväxt. Vi tar ansvar! Vi är entreprenörer som vågar tänka nytt, testa gränser. På Balder ger vi Dig möjlighet att utvecklas både i din roll såväl som inom din arbetsgrupp. Du har servicebil som tar Dig runt till Dina uppdrag i Göteborg med omnejd och vårt lokala kontor blir en trevlig mötespunkt där Du träffar Dina kollegor.
Vi tycker att balans mellan arbete och privatliv, en god arbetsmiljö och friskvård är förutsättningar för en god hälsa och glada och engagerade medarbetare och därför erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag.
OM TJÄNSTEN 
Rollen som drifttekniker på Balder är bred, då du är med i hela processen kring ett ärende, och du utmanas genom att ansvara för både kommersiella fastigheter och bostäder. Hos oss slipper du huvudvärken med att jaga timmar och tidsrapportera, i stället kan du fokusera på ditt arbete som tekniker där ingen dag är den andra lik. Du äger dina frågor och tar ansvar för dina processer med målet att öka välmåendet och lönsamheten i våra fastigheter samtidigt som att du ser till att kundnöjdheten är hög.
En arbetsdag som drifttekniker kan t.ex. innehålla:
Ronderingar i våra kunders fastigheter
Driftoptimering av värme-, ventilations- och kylanläggningar i våra fastigheter med hjälp av datoriserade styr-, regler-, och övervakningssystem, alternativt konventionell utrustning.
Felsökning och utbyte av nödvändiga installationer med dess ingående delar.
Att ta fram förslag på förbättrings- och åtgärdsförslag som syftar till bättre innemiljö, komfort och ekonomi på våra fastigheter.
Kontakt med såväl entreprenörer, hyresgäster som med kollegor.

För att lyckas med detta är det viktigt att du…
…har ett brinnande engagemang för teknik i allmänhet samt en vilja att ta till dig den nya tekniken. Vi tror att du finner en stark drivkraft i just problemlösning. Du har förmågan att se och bemöta våra kunders behov – då du drivs av att skapa en bra miljö för kunden.
Då ditt schema kan komma att förändras om mer akuta ärenden uppkommer, bör du inte bli stressad över detta utan enkelt kunna ställa om och använda din tid på rätt sätt. Du har minst 2 års dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Du är självgående och ansvarsfull och besitter följande kvalifikationer:
 Driftsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 Erfarenhet från drift av olika typer av anläggningar samt kunna utföra utbyten såsom reparationer, service och förebyggande underhåll.
·Viss kunskap inom elektriska installationer, VVS-tekniska anläggningar, ventilation samt styr och regler är nödvändigt.
·Datorvana och B-körkort är nödvändigt för tjänsten.

Spetskompetens inom ett område är meriterande. Om du saknar erfarenhet inom något område behöver du ha en öppen och positiv inställning till ny kunskap.
För att trivas som Drifttekniker hos oss tror vi att Du är nyfiken, ambitiös och ansvarstagande. Du är positiv till nytänkande och förändringar och ser snarare möjligheter än hinder. Du är mycket flexibel och gillar att lägga din tid ute i de olika fastigheterna.
ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Balder med Isaksson Rekrytering Bemanning AB. Varmt välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92. Visa mindre

Förvaltningschef - Konsultuppdrag Göteborg

Isaksson Rekrytering Bemanning söker en Förvaltningschef bostad på 80% i Göteborg för ett konsultuppdrag under perioden 2021-09-01 - 2022-08-31. Uppdraget kommer genomföras på plats hos vår kund i Göteborg. Hos oss kan du välja att ta uppdraget som konsult via eget bolag eller direkt anställd hos Isaksson Rekrytering och uthyrd till vår kund. Vi söker dig som är självgående, engagerad och kunnig i rollen som Förvaltningschef. Välkommen med Din ansökan red... Visa mer
Isaksson Rekrytering Bemanning söker en Förvaltningschef bostad på 80% i Göteborg för ett konsultuppdrag under perioden 2021-09-01 - 2022-08-31. Uppdraget kommer genomföras på plats hos vår kund i Göteborg. Hos oss kan du välja att ta uppdraget som konsult via eget bolag eller direkt anställd hos Isaksson Rekrytering och uthyrd till vår kund. Vi söker dig som är självgående, engagerad och kunnig i rollen som Förvaltningschef. Välkommen med Din ansökan redan idag!

Vi erbjuder
Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal.
Som anställd konsult hos oss omfattas Du av gällande kollektivavtal och dessa aktuella villkor gällande t.ex. lön, semester, försäkringar och tjänstepension.
Vi erbjuder Dig chansen att arbeta hos våra kunder, stora välkända företag i bygg och fastighetsbranscherna.
Som en hjälp att lyckas i Dina uppdrag hos oss har Du en mycket engagerad konsultchef som alltid agerar stöd och bollplank.
Isaksson Rekrytering Bemanning har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi bemannar och rekryterar över hela Sverige.

Om tjänsten
Ansvar och befogenheter: Ansvara för att leda, samordna och utveckla fastighetsförvaltning.
Ansvara för befattningarna förvaltare och driftsingenjör
Ansvara för att planera, organisera och följa upp arbetet inom fastighetsförvaltning
Ansvara för budget, prognos och ekonomisk uppföljning av fastighetsförvaltningen
Ansvara för drift, skötsel, löpande underhåll för företagets fastigheter
Ansvara för upphandling och uppföljning av ramavtal för hantverkartjänster och driftentreprenader
Ansvara för att ta fram och uppdatera företagets långsiktiga underhållsplan
Ansvarar för att myndighetsbesiktningar planeras, utförs och följs upp
Ansvara för företagets brandskydd
Ansvarar för inköpsprocessen inom ramen för beslutat policy
Ansvarar för att hålla sig informerad och uppdaterad om företagets rutiner och policys

Huvudsakliga arbetsuppgifter: Coacha och följa upp förvaltare och driftsingenjör
Aktivt delta i ledningsgruppens arbete
Ta fram planerade underhållsprojekt i samband med budget med hänsyn till god ekonomi och nöjda hyresgäster
Ta fram, analysera och rapportera förbrukning och kostnaden för förvaltningen månadsvis och i samband med bokslut
Vara ett stöd till övriga organisationen vid behov
I övrigt andra arbetsuppgifter som uppdras av närmaste chef
Kvalifikationer
Vi söker dig med akademisk utbildning samt minst 3 års erfarenhet av arbete som fastighetschef eller förvaltningschef. Vi ser att du har tidigare erfarenheter av arbete i ett allmännyttigt bostadsbolag.
Du är framgångsrik på att skapa och behålla goda relationer både internt och externt och uppskattar att hålla en hög servicenivå.
Vidare ser vi att Du är ansvarskännande och driftig - Du ser vad som behöver göras och tar egna initiativ och har en god prioriteringsförmåga. Akademisk utbildning
Minst 5 års erfarenhet av arbete inom fastighetsbranschen
Minst 3 års erfarenhet av arbete som fastighetschef eller förvaltningschef
Minst 1 års erfarenhet av ledningsgruppsarbete
Mycket goda kunskaper om fastighetsförvaltning
B-körkort samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Ansökan
Välkommen med Din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mejl. Har Du frågor om tjänsten är Du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sofia Gaard på 076-309 20 00 [email protected]

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. 
Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega
Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). Visa mindre

Platschef till JM Göteborg

Vill du ha en nyckelroll med övergripande ansvar för produktionen på någon av våra byggarbetsplatser i Göteborg? Om tjänsten Vi söker efter en Platschef till vår produktionsverksamhet i Göteborg med omnejd. Hos oss blir du en viktig del i det fortsatta utvecklingsarbetet av vår produktionsprocess med fokus på nyproduktion av bostäder. JM är en öppen organisation med korta beslutsvägar och har gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. S... Visa mer
Vill du ha en nyckelroll med övergripande ansvar för produktionen på någon av våra byggarbetsplatser i Göteborg?

Om tjänsten
Vi söker efter en Platschef till vår produktionsverksamhet i Göteborg med omnejd. Hos oss blir du en viktig del i det fortsatta utvecklingsarbetet av vår produktionsprocess med fokus på nyproduktion av bostäder. JM är en öppen organisation med korta beslutsvägar och har gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Som platschef har du en nyckelroll och det övergripande ansvaret för produktionen på byggarbetsplatsen.

Arbetsuppgifter som ingår i rollen: Ansvara för ledning och uppföljning av produktionen på byggarbetsplatsen
Bevaka och följa upp tidplan och logistik på byggarbetsplatsen
Personalledning
Arbetsmiljöansvar, BAS-U
Löpande kontroll av kostnader, budgetansvar, prognosarbete
Driva och utveckla produktionsprocessen
Dokumentation av utförda arbeten samt daglig kontakt med beställare och leverantörer
JM har valt att arbeta på ett enhetligt sätt på alla våra arbetsplatser, detta visar sig bland annat i våra dagliga rutiner, tidplaner samt arbetsmetoder.  För dig som Platschef betyder det att du kan lägga mer energi på att hitta lösningar som är unika för just ditt projekt. Vi utvecklar ständigt denna process och för att ta tillvara på våra medarbetares kunskaper och erfarenheter arbetar vi systematiskt med att omhänderta förbättringsförslag. Vi har fokus på ordning och reda och lägger stor viktig vid arbetsmiljöarbetet på våra byggarbetsplatser. 

Din profil 
Vi söker dig som har erfarenhet från platschefsjobbet inom nyproduktion. Har du en ingenjörsutbildning i botten är detta meriterande men vi välkomnar också sökanden från yrkesarbetarledet med några års erfarenhet från platschefsrollen.  Du har mycket goda ledaregenskaper och en god förmåga att vägleda och engagera andra. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och tycker om att arbeta metodiskt. Du ser långsiktigt på ditt arbete och du har alltid säkerhet och kvalitet i fokus. Det är också viktigt att du är tydlig och kan kommunicera med olika människor på ett bra sätt. För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.  

Vi erbjuder
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Du har ett nära samarbete med arbetsledare, entreprenadingenjör och arbetschef. Du kommer att ha stora möjligheter att vara med och påverka och bidra till JMs fortsatta utveckling. 
Vi vill skapa förutsättningar så du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20 % av våra hantverkare vara kvinnor. 
Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen. 

Kontakt
Har du frågor eller funderingar kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Johan Pfeifer på 0735-263 329. Observera att vi inte tar emot ansökningar per mail. 

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI).

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Teknisk förvaltare till Newsec i Göteborg

Nu söker vi en Teknisk förvaltare som brinner för sitt uppdrag till Göteborg!  Din roll  Som Teknisk förvaltare arbetar du för att på bästa sätt uppfylla kundens målsättning i förvaltningsavtalet. Du ansvarar för att driva och utveckla tilldelade fastigheters tekniska underhåll avseende ekonomi, drift, renhållning, säkerhet, återvinning, energibesparing. på kort och lång sikt samt uppfylla kundernas kvalitets- och miljömål. Exempel på andra ansvarsuppgift... Visa mer
Nu söker vi en Teknisk förvaltare som brinner för sitt uppdrag till Göteborg! 
Din roll 
Som Teknisk förvaltare arbetar du för att på bästa sätt uppfylla kundens målsättning i förvaltningsavtalet. Du ansvarar för att driva och utveckla tilldelade fastigheters tekniska
underhåll avseende ekonomi, drift, renhållning, säkerhet, återvinning, energibesparing.
på kort och lång sikt samt uppfylla kundernas kvalitets- och miljömål.

Exempel på andra ansvarsuppgifter:  Operativ ansvarig för myndighetsbesiktningar, arbetsmiljö och systematiskt brandskyddsarbete
Operativ ansvarig att lagar och myndighetsregelverk följs
Operativt ansvarig för att upprätta underhållsplaner
Operativt ansvarig för upphandling och kontroll av löpande och planerat underhåll samt verka för att aktuella fastigheter har de mest miljövänliga och kostnadseffektiva entreprenörsavtalen
Operativt ansvarig för drift- och underhållsbudget
Din profil 
Vi söker dig om har högskoleingenjörsexamen eller motsvarande teknisk utbildning alt flerårig arbetslivserfarenhet som vi kan komma bedöma likvärdig.

Du har Bra samarbets- och kommunikationsförmåga
Utpräglat logiskt tänkande
God förståelse för myndighetskrav kring fastighetsförvaltning
Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
Meriterande Goda kunskaper inom ekonomi
Förhandlingserfarenhet och avtalsförvaltning
Erfarenhet av kvalitets- och miljöarbete
Tidigare arbetslivserfarenhet som fastighetsförvaltare
Arbetslivserfarenhet av upphandling och kontraktsskrivning inom entreprenad

Din värdegrund 
Det är viktigt för oss att du vill arbeta i enlighet med vår värdegrund Passion för kollegor och kunder och att du känner för våra kärnvärden: excellens, innovation och integritet. Du trivs i en kunskapsbaserad organisation där medarbetaren sätts i första rummet och delar vår övertygelse att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder. Du har siktet inställt på att leverera lösningar och tjänster av högsta kvalitet som överträffar såväl kundens högsta förväntningar som konkurrenternas yttersta förmåga. Du delar vår vilja att söka och pröva nya lösningar, att leda utvecklingen av nya tjänster och erbjudanden, att våga agera otraditionellt. Du säkerställer att varje kunds integritet upprätthålls till 100 %, att varje uppdrag genomförs med hög affärsetik och moral och med kundens bästa för ögonen.

Ditt Newsec 
Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Låter det här som någonting för dig? 
Tjänsten är på heltid, tillsvidare och placerad i centrala Göteborg.
Urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Har du frågor eller funderingar kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ira Isaksson på 070-485 75 59. Observera att vi inte tar emot ansökningar per mail. 

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). Visa mindre

Erfaren Konstruktionschef till Göteborg

Erfaren och engagerad Konstruktionschef sökes till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen i Göteborg! På uppdrag av Sizes Prefab söker Isaksson Rekrytering Bemanning en erfaren och engagerad Konstruktionschef som vill bli en del av vårt team i Göteborg och vara med och utveckla verksamheten. Vi söker Dig som brinner för att skapa starka team samt att upprätthålla kund- och leverantörskontakter för ett långsiktigt samarbete. Är du den vi söker? Si... Visa mer
Erfaren och engagerad Konstruktionschef sökes till ett spännande tillväxtbolag inom byggbranschen i Göteborg!
På uppdrag av Sizes Prefab söker Isaksson Rekrytering Bemanning en erfaren och engagerad Konstruktionschef som vill bli en del av vårt team i Göteborg och vara med och utveckla verksamheten. Vi söker Dig som brinner för att skapa starka team samt att upprätthålla kund- och leverantörskontakter för ett långsiktigt samarbete. Är du den vi söker?

Sizes tillverkar bostäder av hög kvalitet med stor variation – på kortare tid och till en lägre kostnad. Vår moderna industriella process och flexibla produktplattform gör att vi kan tillverka hus med stora variationsmöjligheter i vår produktionsanläggning i Oskarshamn. På sex till åtta månader uppför vi byggnader i trä för flerfamiljshus, samhällsservice och arbetsplatser. Och vi gör det till en lägre kostnad och till en högre kvalitet jämfört med traditionellt byggande. Som totalentreprenör erbjuder vi enkelhet och effektivitet i hela processen. Vårt byggsystem är standardiserat på komponentnivå, vilket gör det flexibelt utan avkall på kvalitet. Det innebär också att vi kan bygga 80% av de flerbostadshus på mellan tre och åtta våningar som efterfrågas.
Vårt fokus ligger på framtiden, och vi känner att vi kan stå för framtiden! 

VI ERBJUDER
Företaget genomsyras av energi, entusiasm och GO! Det är ett relativt nystartat företag där man förväntas ta för sig och ta tag i saker. Många processer är ännu inte förfinade, utan det fortgår ett spännande arbete med att definiera hur vi bäst arbetar tillsammans. Vi tror på att göra saker tillsammans. Och faktum är att det är grunden i hela vår verksamhet. Det är inte på egen hand, utan tillsammans, som vi kan utveckla, förändra och förbättra.
Vi på Sizes tycker att balans mellan arbete och privatliv, en god arbetsmiljö och friskvård är förutsättningar för en god hälsa och glada och engagerade medarbetare. Vi erbjuder därför ett förmånligt friskvårdsbidrag.

OM TJÄNSTEN
Sizes har tecknat avtal med nya större kunder, och väljer nu att investera i fler resurser för att kunna genomföra projektering inhouse fullt ut med konstruktionsavdelningen som start.
Tjänsten kommer att vara stationerad i Göteborg. Du ingår i ett team om 8 personer, flertalet av dem är placerade i Göteborg. Du rapporterar direkt till VD.
Vi erbjuder Dig möjligheten att leda, driva och utveckla avdelningens verksamhet till en ny nivå.
Som konstruktionschef har du ett övergripande ansvar för konstruktörsgruppens resultat och utveckling. Du leder, fördelar och följer upp arbetet inom gruppen så att uppsatta mål nås i rätt tid. Vidare driver du gruppens förbättringsarbete avseende arbetssätt/metoder, ansvarar för personal- och arbetsmiljöfrågor samt kompetensförsörjning inom gruppen. Du har även egna operativa arbetsuppgifter.

Du har ansvar för arbetsplanering och kommunikation med övriga funktioner i bolaget. Ett nära samarbete med såväl projekt, produktion och produktutveckling ligger i rollen. Det behövs också coachning/vägledning av befintliga juniora konstruktörer.
Vi jobbar aktivt med moderna, parametriserade designprocesser. Kunskap och nyfikenhet på BIM och effektiv projektering ser vi som naturliga egenskaper för rollinnehavaren, som också kommer få stor del i att arbeta framåt med denna utveckling!

Vi har många projekt på gång och du kommer även att arbeta praktiskt med följande; Ta fram och granska produktionsritningar
Beräkna hållfasthet samt göra lastnedräkningar och stabilitetsberäkningar.
Ta fram ritningar för hela huset/byggnaden
Rollen omfattar; K-handlingar, från bygghandlingsunderlag till relationshandling.
Planering och uppföljning av gruppens arbete.
Driva utvecklingsprojekt inom avdelningen för att skapa en konfigureringsprocess vilket ersätter begreppet projektering i vår värld, och kortar tiden avsevärt, vilket är av stor vikt i ett företag med en grundpelare i snabba leveranser.
Tjänsten är på heltid. Etableringsorten är Göteborg.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad ingenjör, sannolikt inom bygg eller väg/vatten med inriktning konstruktionsteknik eller har motsvarande arbetslivserfarenhet från tidigare konstruktörstjänst. Din datorvana är mycket god, du har goda kunskaper inom gällande byggnormer avseende bostäder och är van att arbeta i AutoCad. Du har även kunskap inom byggarbetsmiljösamordning, byggnadsfysik och statik. Kunskap och erfarenhet inom BIM och effektiv projektering ser vi som starkt meriterande.
Du uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Du är självgående och besitter troligtvis följande kvalifikationer: Lång erfarenhet av ledarskap
Minst 7 års erfarenhet från arbete som byggnadskonstruktör.
Erfarenhet av konstruktion avseende byggnation i trä
Erfarenhet av projektledning/ uppdragsledare
Du har en god ledarerfarenhet och är dessutom en god lagspelare som har lätt för att kommunicera, delegera och samarbeta. Du gillar kombinationen av att arbeta både självständigt och i grupp. Vi tror att du är noggrann, strukturerad, öppensinnad och inte rädd för att tänka nytt! Framförallt brinner du för ditt jobb! Vill du vara med på resan att vidareutveckla konstruktionsavdelningen på Sizes? Lägg då in din ansökan till oss!

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Sizes Prefab AB med Isaksson Rekrytering Bemanning AB.
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI). Visa mindre

Projektchef Mark

Projektchef Mark till JM Region Väst i Göteborg. På uppdrag av JM AB söker Isaksson Rekrytering Bemanning en Projektchef Mark med specialistkunskaper inom mark- anläggnings- och infrastrukturfrågor. I takt med att JM utvecklar allt fler större bostadsområden, har efterfrågan på intern markkompetens ökat. Som följd bildades i Stockholm avdelningen Mark och Infrastruktur 2015, som idag består av 10 medarbetare. Här samlas kompetens inom mark- och exploate... Visa mer
Projektchef Mark till JM Region Väst i Göteborg.
På uppdrag av JM AB söker Isaksson Rekrytering Bemanning en Projektchef Mark med specialistkunskaper inom mark- anläggnings- och infrastrukturfrågor.

I takt med att JM utvecklar allt fler större bostadsområden, har efterfrågan på intern markkompetens ökat. Som följd bildades i Stockholm avdelningen Mark och Infrastruktur 2015, som idag består av 10 medarbetare. Här samlas kompetens inom mark- och exploateringsfrågor, inklusive inköp och kalkyl. Gruppen jobbar i alla skeden inom stadsbyggnadsprocessen, med ett tätt samarbete kollegor emellan, vilket bidrar till varierande uppgifter och ett trevligt arbetsklimat.

Avdelningen är ett stöd till övrig organisation vad gäller mark- och infrastrukturfrågor, inom förvärv, projektutveckling, projektering, planering, inköp, kalkyl och produktion. Sedan 2019 har avdelningen breddats och finns även representerad lokalt i andra regioner.

Nu söker vi Dig som brinner för mark- anläggnings- och infrastrukturfrågor. och vars stora intresse är problemlösning. Är du den vi söker?

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter
Tjänsten medför att du delar din tid mellan olika uppdrag i förvärvs, projekterings- och genomförandefrågor. I ditt uppdrag agerar du exempelvis som projektledare i enskilda stadsutvecklingsprojekt i storleksordningen 200–400 bostäder samtidigt som du parallellt bidrar du med din expertkunskap inom markfrågor i flertal bostadsprojekt.

Tjänsten medför en mycket spännande möjlighet att använda din expertis inom mark- anläggnings- och infrastrukturfrågor hos en kvalitetsmedveten och väletablerad beställare, där du får vara med och påverka förutsättningarna för stora som mindre projekt.

Personen har god kunskap inom sitt område och är självgående i sitt arbete. Du ska kunna agera handledare inom ditt område och leverera i exploateringsprojekt. Vidare har du visat på goda leveranser i flera projekt. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
  Projektering
Samordning angränsande byggherrar
APD och TA-plan, övergripande
Markförberedelse kvartersmark (få med fördelar och besparingar)
Rivning
Sanering
Myndighetskontakter
Avtal och tillstånd
Kalkyl
Ekonomiska prognoser
Upphandlingar och inköp
Produktion
Resurssättning t ex byggledare
Arbetsmiljöansvar bl a byggherre, Bas-P
Drift och Skötsel

Kvalifikationer och erfarenheter
För att lyckas i rollen som Projektchef Mark är det ett krav att du har arbetat med mark och infrastrukturarbeten i utvecklingsprojekt både gällande projekt- och projekteringsledning. Minst 5 år inom projekt- och projekteringsledning med dokumenterad erfarenhet att driva mark och infrastruktur i olika entreprenadformer. Akademisk examen eller ingenjörsutbildning eller motsvarande är önskvärt.
  Arbetat med mark och infrastrukturarbeten i utvecklingsprojekt både gällande projekt- och projekteringsledning och/eller platsledning. T ex hos projektutvecklare, konsult eller kommun.
God kunskap inom AB 04 och ABT 06
Branschnormer AMA och MER
Arbetsmiljö och BAS-P/BAS-U
Byggteknik med fokus på spont, pålning och VA-arbeten
Kostnadsuppföljning, kostnadsstyrning och mändreglering
Projektering och metodval
Produktionsprocess

Personliga egenskaper
I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker efter en person som är kommunikativ, har en god samarbetsförmåga och sätter projektet främst. Vidare är personen lösningsorienterad, självgående och målinriktad samt visar ett stort engagemang i sitt arbete.

Ansökan
Ansökan kan endast ske via vår hemsida ej via mail.

Välkommen med din ansökan redan idag via vår hemsida, då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult ira isaksson 0704-85 75 59 Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Isaksson Rekrytering, du kommer anställas direkt hos JM AB.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI) Visa mindre

Regionansvarig till JM Supply

Presentation På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen. Vill du vara med och förändra byggbranschen tillsammans med JM mot ett hållbart samhällsbyggande? Då finns möjligheten att söka tjänsten som regionansvarig hos JM Supply. JM Supply är en del av JM AB med ansvar för arbetsplatslogistik genom intransport av byggmaterial. Om tjänsten Som regionansvarig hos JM Supply ansvarar du tillsammans med dina log... Visa mer
Presentation
På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen. Vill du vara med och förändra byggbranschen tillsammans med JM mot ett hållbart samhällsbyggande? Då finns möjligheten att söka tjänsten som regionansvarig hos JM Supply. JM Supply är en del av JM AB med ansvar för arbetsplatslogistik genom intransport av byggmaterial.

Om tjänsten
Som regionansvarig hos JM Supply ansvarar du tillsammans med dina logistikmedarbetare att intransport av byggmaterial sker enligt våra prioriteringar: arbetsmiljö, kvalité, tid och kostnad. Du ansvarar för planering, utförande och uppföljning av arbetspass. Vidare ingår utveckling av våra processer och arbetsmetoder, ansvar för ekonomi gentemot projekt och VD, samt personalansvar för dina logistikmedarbetare på regionen. Du kommer ägna mycket tid åt din personalgrupp, med arbetsuppgifter som: Rekrytera, introducera och säkerställa din nyanställda personals utveckling
Coacha, träna och leda medarbetare i JM Supply:s standardiserade arbetssätt
Tät uppföljning med samordnare för logistiken och säkerställa att vi når uppsatta mål
Schemalägga din personal samt summera resultat och ekonomi på projekten.
Vidare säkerställer du att projekten/byggarbetsplatserna är nöjda med intransporten. Du säkerställer att arbetssätt, standarder, avvikelser, processer utvärderas och förbättras med kontinuitet.

Din profil
Du har en utbildningsbakgrund som civilingenjör eller motsvarande samt ett par års erfarenhet av att arbeta med logistikutveckling och gärna produktion sedan tidigare. Du har tidigare erfarenhet av personalansvar. Vidare bedömer vi att erfarenhet av att arbeta Lean baserat är starkt för denna roll.

Du har du en god struktur på ditt arbete, du värdesätter ditt arbete högt och brinner för att se din personalstyrka utvecklas. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och säkerställer att vi arbetar mot ett gemensamt mål där helheten alltid prioriteras högst. Som person ser du inte hinder, utan trivs snarare med att ställas inför utmaningar att lösa och driva. Att samarbeta och skapa förtroende samt starka relationer genom kommunikation är en självklarhet för dig.

Vi erbjuder
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med provanställning. Du kommer vara stationerad på vårt kontor i Göteborg. Verksamheten hos oss pågår på byggarbetsplatser mellan 15.00-22.00 och dina kunder arbetar mellan 6.30 och 15.30. Därmed förväntas du fördela din arbetstid mellan dessa tider.  Vill du också vara med och rita om kartan? Kom och skriv historia med oss.

Har du frågor eller funderingar kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ira Isaksson på 070-485 75 59.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI). Visa mindre

Erfaren drifttekniker/reparatör till kommersiella fastigheter i Göteborg

Är du drifttekniker, service- eller installationstekniker med ett genuint intresse för teknik och letar efter nya utmaningar? På uppdrag av Balder söker Isaksson Rekrytering Bemanning en kunnig drifttekniker som har ett brinnande engagemang för rollen och ett genuint intresse för teknik i allmänhet samt en vilja att ta till dig den nya tekniken. Du drivs av att följa ditt ärende från start till mål och utför därmed själv de flesta utbyten av nödvändiga in... Visa mer
Är du drifttekniker, service- eller installationstekniker med ett genuint intresse för teknik och letar efter nya utmaningar?
På uppdrag av Balder söker Isaksson Rekrytering Bemanning en kunnig drifttekniker som har ett brinnande engagemang för rollen och ett genuint intresse för teknik i allmänhet samt en vilja att ta till dig den nya tekniken. Du drivs av att följa ditt ärende från start till mål och utför därmed själv de flesta utbyten av nödvändiga installationer med dess ingående delar likväl som du utför service och underhåll.
Balder är ett spännande fastighetsbolag som fortsätter att växa och utvecklas och vi gör nu en fortsättning på vår satsning med att bygga en intern driftorganisation. Därför söker vi nu drifttekniker till vårt team i Göteborg. Tillsammans kommer vi att fortsätta arbetet med att se om och utveckla våra fastigheter. Är du den vi söker?
VI ERBJUDER
Vi erbjuder dig ett riktigt roligt och varierande arbete med möjlighet att vara med och påverka utvecklingen i vårt företag som är i ständig förändring och tillväxt. Vi tar ansvar! Vi är entreprenörer som vågar tänka nytt, testa gränser. På Balder ger vi Dig möjlighet att utvecklas både i din roll såväl som inom din arbetsgrupp. Du har servicebil som tar Dig runt till Dina uppdrag i Göteborg med omnejd och vårt lokala kontor blir en trevlig mötespunkt där Du träffar Dina kollegor.
Vi tycker att balans mellan arbete och privatliv, en god arbetsmiljö och friskvård är förutsättningar för en god hälsa och glada och engagerade medarbetare och därför erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag.
OM TJÄNSTEN 
Rollen som drifttekniker på Balder är bred, då du är med i hela processen kring ett ärende, och du utmanas genom att ansvara för både kommersiella fastigheter och bostäder. Hos oss slipper du huvudvärken med att jaga timmar och tidsrapportera, i stället kan du fokusera på ditt arbete som tekniker där ingen dag är den andra lik. Du äger dina frågor och tar ansvar för dina processer med målet att öka välmåendet och lönsamheten i våra fastigheter samtidigt som att du ser till att kundnöjdheten är hög.
En arbetsdag som drifttekniker kan t.ex. innehålla:
Ronderingar i våra kunders fastigheter
Driftoptimering av värme-, ventilations- och kylanläggningar i våra fastigheter med hjälp av datoriserade styr-, regler-, och övervakningssystem, alternativt konventionell utrustning.
Felsökning och utbyte av nödvändiga installationer med dess ingående delar.
Att ta fram förslag på förbättrings- och åtgärdsförslag som syftar till bättre innemiljö, komfort och ekonomi på våra fastigheter.
Kontakt med såväl entreprenörer, hyresgäster som med kollegor.

För att lyckas med detta är det viktigt att du…
…har ett brinnande engagemang för teknik i allmänhet samt en vilja att ta till dig den nya tekniken. Vi tror att du finner en stark drivkraft i just problemlösning. Du har förmågan att se och bemöta våra kunders behov – då du drivs av att skapa en bra miljö för kunden.
Då ditt schema kan komma att förändras om mer akuta ärenden uppkommer, bör du inte bli stressad över detta utan enkelt kunna ställa om och använda din tid på rätt sätt. Du har minst 2 års dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Du är självgående och ansvarsfull och besitter följande kvalifikationer:
 Driftsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 Erfarenhet från drift av olika typer av anläggningar samt kunna utföra utbyten såsom reparationer, service och förebyggande underhåll.
·Viss kunskap inom elektriska installationer, VVS-tekniska anläggningar, ventilation samt styr och regler är nödvändigt.
·Datorvana och B-körkort är nödvändigt för tjänsten.

Spetskompetens inom ett område är meriterande. Om du saknar erfarenhet inom något område behöver du ha en öppen och positiv inställning till ny kunskap.
För att trivas som Drifttekniker hos oss tror vi att Du är nyfiken, ambitiös och ansvarstagande. Du är positiv till nytänkande och förändringar och ser snarare möjligheter än hinder. Du är mycket flexibel och gillar att lägga din tid ute i de olika fastigheterna.
ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Balder med Isaksson Rekrytering Bemanning AB. Varmt välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92. Visa mindre

Projektchef Mark

Projektchef Mark till JM Region Väst i Göteborg. På uppdrag av JM AB söker Isaksson Rekrytering Bemanning en Projektchef Mark med specialistkunskaper inom mark- anläggnings- och infrastrukturfrågor. I takt med att JM utvecklar allt fler större bostadsområden, har efterfrågan på intern markkompetens ökat. Som följd bildades i Stockholm avdelningen Mark och Infrastruktur 2015, som idag består av 10 medarbetare. Här samlas kompetens inom mark- och exploate... Visa mer
Projektchef Mark till JM Region Väst i Göteborg.
På uppdrag av JM AB söker Isaksson Rekrytering Bemanning en Projektchef Mark med specialistkunskaper inom mark- anläggnings- och infrastrukturfrågor.

I takt med att JM utvecklar allt fler större bostadsområden, har efterfrågan på intern markkompetens ökat. Som följd bildades i Stockholm avdelningen Mark och Infrastruktur 2015, som idag består av 10 medarbetare. Här samlas kompetens inom mark- och exploateringsfrågor, inklusive inköp och kalkyl. Gruppen jobbar i alla skeden inom stadsbyggnadsprocessen, med ett tätt samarbete kollegor emellan, vilket bidrar till varierande uppgifter och ett trevligt arbetsklimat.

Avdelningen är ett stöd till övrig organisation vad gäller mark- och infrastrukturfrågor, inom förvärv, projektutveckling, projektering, planering, inköp, kalkyl och produktion. Sedan 2019 har avdelningen breddats och finns även representerad lokalt i andra regioner.

Nu söker vi Dig som brinner för mark- anläggnings- och infrastrukturfrågor. och vars stora intresse är problemlösning. Är du den vi söker?

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter
Tjänsten medför att du delar din tid mellan olika uppdrag i förvärvs, projekterings- och genomförandefrågor. I ditt uppdrag agerar du exempelvis som projektledare i enskilda stadsutvecklingsprojekt i storleksordningen 200–400 bostäder samtidigt som du parallellt bidrar du med din expertkunskap inom markfrågor i flertal bostadsprojekt.

Tjänsten medför en mycket spännande möjlighet att använda din expertis inom mark- anläggnings- och infrastrukturfrågor hos en kvalitetsmedveten och väletablerad beställare, där du får vara med och påverka förutsättningarna för stora som mindre projekt.

Personen har god kunskap inom sitt område och är självgående i sitt arbete. Du ska kunna agera handledare inom ditt område och leverera i exploateringsprojekt. Vidare har du visat på goda leveranser i flera projekt. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
  Projektering
Samordning angränsande byggherrar
APD och TA-plan, övergripande
Markförberedelse kvartersmark (få med fördelar och besparingar)
Rivning
Sanering
Myndighetskontakter
Avtal och tillstånd
Kalkyl
Ekonomiska prognoser
Upphandlingar och inköp
Produktion
Resurssättning t ex byggledare
Arbetsmiljöansvar bl a byggherre, Bas-P
Drift och Skötsel

Kvalifikationer och erfarenheter
För att lyckas i rollen som Projektchef Mark är det ett krav att du har arbetat med mark och infrastrukturarbeten i utvecklingsprojekt både gällande projekt- och projekteringsledning. Minst 5 år inom projekt- och projekteringsledning med dokumenterad erfarenhet att driva mark och infrastruktur i olika entreprenadformer. Akademisk examen eller ingenjörsutbildning eller motsvarande är önskvärt.
  Arbetat med mark och infrastrukturarbeten i utvecklingsprojekt både gällande projekt- och projekteringsledning och/eller platsledning. T ex hos projektutvecklare, konsult eller kommun.
God kunskap inom AB 04 och ABT 06
Branschnormer AMA och MER
Arbetsmiljö och BAS-P/BAS-U
Byggteknik med fokus på spont, pålning och VA-arbeten
Kostnadsuppföljning, kostnadsstyrning och mändreglering
Projektering och metodval
Produktionsprocess

Personliga egenskaper
I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker efter en person som är kommunikativ, har en god samarbetsförmåga och sätter projektet främst. Vidare är personen lösningsorienterad, självgående och målinriktad samt visar ett stort engagemang i sitt arbete.

Ansökan
Ansökan kan endast ske via vår hemsida ej via mail.

Välkommen med din ansökan redan idag via vår hemsida, då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult ira isaksson 0704-85 75 59 Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Isaksson Rekrytering, du kommer anställas direkt hos JM AB.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI) Visa mindre

Platschef bygg

NU SÖKER VI EN PLATSCHEF BYGG #jobbjustnu VI ERBJUDER En självständig platschefsroll inom modernt industriellt byggande. Vår uppdragsgivare producerar svanen-märkta lägenheter för egen förvaltning och har uppdrag många år framöver. Du kommer till en organisation med korta beslutsvägar där långsiktiga relationer och ett miljömedvetet arbetssätt värdesätts. Företaget är börsnoterat och har pågående och planerade projekt över hela landet, varför placeringsor... Visa mer
NU SÖKER VI EN PLATSCHEF BYGG
#jobbjustnu

VI ERBJUDER
En självständig platschefsroll inom modernt industriellt byggande. Vår uppdragsgivare producerar svanen-märkta lägenheter för egen förvaltning och har uppdrag många år framöver. Du kommer till en organisation med korta beslutsvägar där långsiktiga relationer och ett miljömedvetet arbetssätt värdesätts. Företaget är börsnoterat och har pågående och planerade projekt över hela landet, varför placeringsort kan variera över tiden. 
   
OM TJÄNSTEN
Som platschef är du övergripande ansvarig för byggplatsen. 
Du tar ansvar för byggplatsens budget och ekonomi. 
Du ser till att tidsplanen hålls och att arbetet genomförs efter givna riktlinjer och med god kvalitet. 
Du upphandlar, instruerar och följer upp olika underleverantörer såsom, el, måleri, plåt, ventilation, snickeri. Du kommer att rapportera till en projektchef. 

Detta är en fast heltidstjänst. Vi föredrar närvaro på byggplatsen 5 dagar i veckan men andra upplägg kan diskuteras beroende på bostadsort.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet som byggplatschef 
Du behärskar och känner dig trygg med rollens ansvarsområden 
Du tar ansvar för och håller tidsplaner och levererar på budget
Du upphandlar och är en tydlig ledare för underentreprenörer
Du har relevant byggnadsutbildning och god förståelse för byggprocessens olika faser.

Vi söker dig som är positiv med ett gott självförtroende och en ödmjuk inställning som bidrar till god stämning i hela projektorganisationen. 

Vi vill att du är en duktig kommunikatör som är väl förtrogen med att samarbeta och leda underentreprenörer. 

ANSÖKAN
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För frågor kring tjänsten hänvisas till rekryteringskonsult Peter Zethraeus, 0733-103608 eller [email protected]
Observera att vi inte kan ta emot ansökningar via mail.

OM ISAKSSON REKRYTERING
Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier, BI. Visa mindre

Drift-/Service-/Underhållstekniker till kommersiella fastigheter i Göteborg

Är du drifttekniker, service- eller installationstekniker med ett genuint intresse för teknik och letar efter nya utmaningar? På uppdrag av Balder söker Isaksson Rekrytering Bemanning en kunnig drifttekniker som har ett brinnande engagemang för rollen och ett genuint intresse för teknik i allmänhet samt en vilja att ta till dig den nya tekniken. Du drivs av att följa ditt ärende från start till mål och utför därmed själv de flesta utbyten av nödvändiga in... Visa mer
Är du drifttekniker, service- eller installationstekniker med ett genuint intresse för teknik och letar efter nya utmaningar?
På uppdrag av Balder söker Isaksson Rekrytering Bemanning en kunnig drifttekniker som har ett brinnande engagemang för rollen och ett genuint intresse för teknik i allmänhet samt en vilja att ta till dig den nya tekniken. Du drivs av att följa ditt ärende från start till mål och utför därmed själv de flesta utbyten av nödvändiga installationer med dess ingående delar likväl som du utför service och underhåll.
Balder är ett spännande fastighetsbolag som fortsätter att växa och utvecklas och vi gör nu en fortsättning på vår satsning med att bygga en intern driftorganisation. Därför söker vi nu drifttekniker till vårt team i Göteborg. Tillsammans kommer vi att fortsätta arbetet med att se om och utveckla våra fastigheter. Är du den vi söker?
VI ERBJUDER
Vi erbjuder dig ett riktigt roligt och varierande arbete med möjlighet att vara med och påverka utvecklingen i vårt företag som är i ständig förändring och tillväxt. Vi tar ansvar! Vi är entreprenörer som vågar tänka nytt, testa gränser. På Balder ger vi Dig möjlighet att utvecklas både i din roll såväl som inom din arbetsgrupp. Du har servicebil som tar Dig runt till Dina uppdrag i Göteborg med omnejd och vårt lokala kontor blir en trevlig mötespunkt där Du träffar Dina kollegor.
Vi tycker att balans mellan arbete och privatliv, en god arbetsmiljö och friskvård är förutsättningar för en god hälsa och glada och engagerade medarbetare och därför erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag.
OM TJÄNSTEN 
Rollen som drifttekniker på Balder är bred, då du är med i hela processen kring ett ärende, och du utmanas genom att ansvara för både kommersiella fastigheter och bostäder. Hos oss slipper du huvudvärken med att jaga timmar och tidsrapportera, i stället kan du fokusera på ditt arbete som tekniker där ingen dag är den andra lik. Du äger dina frågor och tar ansvar för dina processer med målet att öka välmåendet och lönsamheten i våra fastigheter samtidigt som att du ser till att kundnöjdheten är hög.
En arbetsdag som drifttekniker kan t.ex. innehålla:
Ronderingar i våra kunders fastigheter
Driftoptimering av värme-, ventilations- och kylanläggningar i våra fastigheter med hjälp av datoriserade styr-, regler-, och övervakningssystem, alternativt konventionell utrustning.
Felsökning och utbyte av nödvändiga installationer med dess ingående delar.
Att ta fram förslag på förbättrings- och åtgärdsförslag som syftar till bättre innemiljö, komfort och ekonomi på våra fastigheter.
Kontakt med såväl entreprenörer, hyresgäster som med kollegor.

För att lyckas med detta är det viktigt att du…
…har ett brinnande engagemang för teknik i allmänhet samt en vilja att ta till dig den nya tekniken. Vi tror att du finner en stark drivkraft i just problemlösning. Du har förmågan att se och bemöta våra kunders behov – då du drivs av att skapa en bra miljö för kunden.
Då ditt schema kan komma att förändras om mer akuta ärenden uppkommer, bör du inte bli stressad över detta utan enkelt kunna ställa om och använda din tid på rätt sätt. Du har minst 2 års dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Du är självgående och ansvarsfull och besitter följande kvalifikationer:
 Driftsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 Erfarenhet från drift av olika typer av anläggningar samt kunna utföra utbyten såsom reparationer, service och förebyggande underhåll.
·Viss kunskap inom elektriska installationer, VVS-tekniska anläggningar, ventilation samt styr och regler är nödvändigt.
·Datorvana och B-körkort är nödvändigt för tjänsten.

Spetskompetens inom ett område är meriterande. Om du saknar erfarenhet inom något område behöver du ha en öppen och positiv inställning till ny kunskap.
För att trivas som Drifttekniker hos oss tror vi att Du är nyfiken, ambitiös och ansvarstagande. Du är positiv till nytänkande och förändringar och ser snarare möjligheter än hinder. Du är mycket flexibel och gillar att lägga din tid ute i de olika fastigheterna.
ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Balder med Isaksson Rekrytering Bemanning AB. Varmt välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92. Visa mindre

Drifttekniker Göteborg

Är du drifttekniker med ett genuint intresse för teknik och letar efter nya utmaningar? På uppdrag av Balder söker Isaksson Rekrytering Bemanning en kunnig drifttekniker som har ett brinnande engagemang för rollen och ett genuint intresse för teknik i allmänhet samt en vilja att ta till dig den nya tekniken. Du drivs av att följa ditt ärende från start till mål och utför därmed själv de flesta utbyten av nödvändiga installationer med dess ingående delar l... Visa mer
Är du drifttekniker med ett genuint intresse för teknik och letar efter nya utmaningar?
På uppdrag av Balder söker Isaksson Rekrytering Bemanning en kunnig drifttekniker som har ett brinnande engagemang för rollen och ett genuint intresse för teknik i allmänhet samt en vilja att ta till dig den nya tekniken. Du drivs av att följa ditt ärende från start till mål och utför därmed själv de flesta utbyten av nödvändiga installationer med dess ingående delar likväl som du utför service och underhåll.
Balder är ett spännande fastighetsbolag som fortsätter att växa och utvecklas och vi gör nu en fortsättning på vår satsning med att bygga en intern driftorganisation. Därför söker vi nu drifttekniker till vårt team i Göteborg. Tillsammans kommer vi att fortsätta arbetet med att se om och utveckla våra fastigheter. Är du den vi söker?
VI ERBJUDER
Vi erbjuder dig ett riktigt roligt och varierande arbete med möjlighet att vara med och påverka utvecklingen i vårt företag som är i ständig förändring och tillväxt. Vi tar ansvar! Vi är entreprenörer som vågar tänka nytt, testa gränser. På Balder ger vi Dig möjlighet att utvecklas både i din roll såväl som inom din arbetsgrupp. Du har servicebil som tar Dig runt till Dina uppdrag i Göteborg med omnejd och vårt lokala kontor blir en trevlig mötespunkt där Du träffar Dina kollegor.
Vi tycker att balans mellan arbete och privatliv, en god arbetsmiljö och friskvård är förutsättningar för en god hälsa och glada och engagerade medarbetare och därför erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag.
OM TJÄNSTEN 
Rollen som drifttekniker på Balder är bred, då du är med i hela processen kring ett ärende, och du utmanas genom att ansvara för både kommersiella fastigheter och bostäder. Hos oss slipper du huvudvärken med att jaga timmar och tidsrapportera, i stället kan du fokusera på ditt arbete som tekniker där ingen dag är den andra lik. Du äger dina frågor och tar ansvar för dina processer med målet att öka välmåendet och lönsamheten i våra fastigheter samtidigt som att du ser till att kundnöjdheten är hög.
En arbetsdag som drifttekniker kan t.ex. innehålla:
Ronderingar i våra kunders fastigheter
Driftoptimering av värme-, ventilations- och kylanläggningar i våra fastigheter med hjälp av datoriserade styr-, regler-, och övervakningssystem, alternativt konventionell utrustning.
Felsökning och utbyte av nödvändiga installationer med dess ingående delar.
Att ta fram förslag på förbättrings- och åtgärdsförslag som syftar till bättre innemiljö, komfort och ekonomi på våra fastigheter.
Kontakt med såväl entreprenörer, hyresgäster som med kollegor.

För att lyckas med detta är det viktigt att du…
…har ett brinnande engagemang för teknik i allmänhet samt en vilja att ta till dig den nya tekniken. Vi tror att du finner en stark drivkraft i just problemlösning. Du har förmågan att se och bemöta våra kunders behov – då du drivs av att skapa en bra miljö för kunden.
Då ditt schema kan komma att förändras om mer akuta ärenden uppkommer, bör du inte bli stressad över detta utan enkelt kunna ställa om och använda din tid på rätt sätt. Du har minst 2 års dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Du är självgående och ansvarsfull och besitter följande kvalifikationer:
 Driftsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 Erfarenhet från drift av olika typer av anläggningar samt kunna utföra utbyten såsom reparationer, service och förebyggande underhåll.
·Viss kunskap inom elektriska installationer, VVS-tekniska anläggningar, ventilation samt styr och regler är nödvändigt.
·Datorvana och B-körkort är nödvändigt för tjänsten.

Spetskompetens inom ett område är meriterande. Om du saknar erfarenhet inom något område behöver du ha en öppen och positiv inställning till ny kunskap.
För att trivas som Drifttekniker hos oss tror vi att Du är nyfiken, ambitiös och ansvarstagande. Du är positiv till nytänkande och förändringar och ser snarare möjligheter än hinder. Du är mycket flexibel och gillar att lägga din tid ute i de olika fastigheterna.
ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Balder med Isaksson Rekrytering Bemanning AB. Varmt välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92. Visa mindre

Snickare

Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Rekrytering Bemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar! Vi söker snickare till flera olika projekt, bland annat till byggande av lägenheter och radhus i Göteborg. Du kommer att bli anställd hos oss på Isaksson Rekrytering Bemanning och hyras ut till ett ledande byggföretag. KVALIFIKATIONER Arbetsuppgifterna kan variera a... Visa mer
Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Rekrytering Bemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar!
Vi söker snickare till flera olika projekt, bland annat till byggande av lägenheter och radhus i Göteborg.
Du kommer att bli anställd hos oss på Isaksson Rekrytering Bemanning och hyras ut till ett ledande byggföretag.
KVALIFIKATIONER
Arbetsuppgifterna kan variera allt från stomresning till gipsning, takarbete, fasadarbete, köksmontage etc.
Det är meriterande om du har yrkesbevis som träarbetare men det är inget krav så länge du har god erfarenhet och kan jobba självständigt. Är du lärling och har några hundra timmar kvar till yrkesbevis kan du också vara rätt person för jobbet.
Du bör ha liftkort, ställningsbyggnad och heta arbeten. 
Grundläggande förståelse av svenska i tal och skrift är ett krav för att du ska kunna kommunicera med kollegor, arbetsledning och för att kunna garantera en god säkerhet på arbetsplatsen.
Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid till verksamhetens bästa.
ANSÖKAN
Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande.
Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson på telefonnummer 0709-35 00 40 eller via e-mail [email protected] 

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Byggföretagen. Visa mindre

Drifttekniker Göteborg

Är du genuint teknikintresserad och letar efter nya utmaningar som Drifttekniker? På uppdrag av Balder söker Isaksson Rekrytering Bemanning en kunnig drifttekniker som har ett brinnande engagemang för rollen och ett genuint intresse för teknik i allmänhet samt en vilja att ta till dig den nya tekniken. Du drivs av att följa ditt ärende från start till mål och utför därmed själv de flesta utbyten av nödvändiga installationer med dess ingående delar likväl ... Visa mer
Är du genuint teknikintresserad och letar efter nya utmaningar som Drifttekniker?
På uppdrag av Balder söker Isaksson Rekrytering Bemanning en kunnig drifttekniker som har ett brinnande engagemang för rollen och ett genuint intresse för teknik i allmänhet samt en vilja att ta till dig den nya tekniken. Du drivs av att följa ditt ärende från start till mål och utför därmed själv de flesta utbyten av nödvändiga installationer med dess ingående delar likväl som du utför service och underhåll.
Balder är ett spännande fastighetsbolag som fortsätter att växa och utvecklas och vi gör nu en fortsättning på vår satsning med att bygga en intern driftorganisation. Därför söker vi nu drifttekniker till vårt team i Göteborg. Tillsammans kommer vi att fortsätta arbetet med att se om och utveckla våra fastigheter. Är du den vi söker?
VI ERBJUDER
Vi erbjuder dig ett riktigt roligt och varierande arbete med möjlighet att vara med och påverka utvecklingen i vårt företag som är i ständig förändring och tillväxt. Vi tar ansvar! Vi är entreprenörer som vågar tänka nytt, testa gränser. På Balder ger vi Dig möjlighet att utvecklas både i din roll såväl som inom din arbetsgrupp. Du har servicebil som tar Dig runt till Dina uppdrag i Göteborg med omnejd och vårt lokala kontor blir en trevlig mötespunkt där Du träffar Dina kollegor.
Vi tycker att balans mellan arbete och privatliv, en god arbetsmiljö och friskvård är förutsättningar för en god hälsa och glada och engagerade medarbetare och därför erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag.
OM TJÄNSTEN 
Rollen som drifttekniker på Balder är bred, då du är med i hela processen kring ett ärende, och du utmanas genom att ansvara för både kommersiella fastigheter och bostäder. Hos oss slipper du huvudvärken med att jaga timmar och tidsrapportera, i stället kan du fokusera på ditt arbete som tekniker där ingen dag är den andra lik. Du äger dina frågor och tar ansvar för dina processer med målet att öka välmåendet och lönsamheten i våra fastigheter samtidigt som att du ser till att kundnöjdheten är hög.
En arbetsdag som drifttekniker kan t.ex. innehålla:
Ronderingar i våra kunders fastigheter
Driftoptimering av värme-, ventilations- och kylanläggningar i våra fastigheter med hjälp av datoriserade styr-, regler-, och övervakningssystem, alternativt konventionell utrustning.
Felsökning och utbyte av nödvändiga installationer med dess ingående delar.
Att ta fram förslag på förbättrings- och åtgärdsförslag som syftar till bättre innemiljö, komfort och ekonomi på våra fastigheter.
Kontakt med såväl entreprenörer, hyresgäster som med kollegor.

För att lyckas med detta är det viktigt att du…
…har ett brinnande engagemang för teknik i allmänhet samt en vilja att ta till dig den nya tekniken. Vi tror att du finner en stark drivkraft i just problemlösning. Du har förmågan att se och bemöta våra kunders behov – då du drivs av att skapa en bra miljö för kunden.
Då ditt schema kan komma att förändras om mer akuta ärenden uppkommer, bör du inte bli stressad över detta utan enkelt kunna ställa om och använda din tid på rätt sätt. Du har minst 2 års dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Du är självgående och ansvarsfull och besitter följande kvalifikationer:
 Driftsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 Erfarenhet från drift av olika typer av anläggningar samt kunna utföra utbyten såsom reparationer, service och förebyggande underhåll.
·Viss kunskap inom elektriska installationer, VVS-tekniska anläggningar, ventilation samt styr och regler är nödvändigt.
·Datorvana och B-körkort är nödvändigt för tjänsten.

Spetskompetens inom ett område är meriterande. Om du saknar erfarenhet inom något område behöver du ha en öppen och positiv inställning till ny kunskap.
För att trivas som Drifttekniker hos oss tror vi att Du är nyfiken, ambitiös och ansvarstagande. Du är positiv till nytänkande och förändringar och ser snarare möjligheter än hinder. Du är mycket flexibel och gillar att lägga din tid ute i de olika fastigheterna.
ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Balder med Isaksson Rekrytering Bemanning AB. Varmt välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92. Visa mindre

Bygg- och Förvaltningschef till Hantverkslokaler i Göteborg

? Sökord: byggchef, förvaltningschef, projektledare, byggprojektledare Är du en driven entreprenör som brinner för utveckling av fastigheter? På uppdrag av Hantverkslokaler i Göteborg söker Isaksson Rekrytering & Bemanning en engagerad mångfacetterad Byggchef/Förvaltningschef som har ett brinnande genuint intresse för byggnation och förädling av fastigheter. Hantverkslokaler i Göteborg är ett spännande fastighetsbolag som gillar fastigheter med mycket ... Visa mer
?

Sökord: byggchef, förvaltningschef, projektledare, byggprojektledare

Är du en driven entreprenör som brinner för utveckling av fastigheter?

På uppdrag av Hantverkslokaler i Göteborg söker Isaksson Rekrytering & Bemanning en engagerad mångfacetterad Byggchef/Förvaltningschef som har ett brinnande genuint intresse för byggnation och förädling av fastigheter.

Hantverkslokaler i Göteborg är ett spännande fastighetsbolag som gillar fastigheter med mycket historia och en härlig hantverksanda. Vi vill låta historien leva vidare i byggnaderna, samtidigt som vi skriver ett nytt kapitel med en mix av toppmodern design och funktion. Vi skapar lokaler som ger en lugn och inspirationsgivande arbetsmiljö med alla dagens bekvämligheter och senaste mode. Vi är långsiktiga förvaltare men har också många nya spännande projekt för oss hela tiden som våra nuvarande hyresgäster kan växa in i.

Hantverkslokaler i Göteborg är just nu i full fart med att färdigställa nya kontorshotell i Jonsered, Lindome samt Borås. Vi söker nu en Byggchef/Förvaltningschef som kommer att leda samordningen och ha ansvar för våra byggprojekt samt även strukturera och utveckla fastighetsförvaltningen i företaget.

Är du den vi söker?

VI ERBJUDER

Det vi erbjuder dig är en riktigt spännande och varierande roll med möjlighet att vara med och påverka utvecklingen i vårt företag inte minst som del av vår ledningsgrupp. Vi är entreprenörer som vågar tänka nytt. Vi har en kreativ ådra och är duktiga på att finna lösningar tillsammans med våra hyresgäster för att satsa på långsiktighet och följa våra hyresgästers skiftande behov över tid.

På Hantverkslokaler i Göteborg har vi en informell kultur. Det handlar om att ha tillit till varandra. Vilja att kavla upp ärmarna och kunna samordna flertalet parallella projekt samtidigt.

OM TJÄNSTEN

Rollen som Byggchef/ Förvaltningschef är bred, då du både kommer att ansvara för utveckla och förädla fastighetsbeståndet, styra byggprojekten samtidigt som du kommer att som del i ledningsgruppen utveckla verksamheten framåt.

Du äger dina frågor och tar ansvar för dina processer med målet att öka välmåendet och lönsamheten i våra fastigheter samtidigt som att du ser till att kundnöjdheten är hög.

Rollen innebär bl a:

Bereda, utveckla och styra byggprojekt (framdrift)Upphandling av entreprenaderPlanering av byggnation av byggrätterStyra det planerade underhålletUtveckla & driva processer (komplexa processer)Övergripande styrning av projektarbete - Vilka projekt ska man satsa på – vilka projekt faller bortUpphandling - inköpBudgetarbete - Budgetera framtida verksamheten

För att lyckas med detta är det viktigt att du…

…har ett brinnande engagemang för rollen och för fastigheter. Vi tror att du finner en stark drivkraft i just kreativt nytänkande och har en öppenhet till förändringar. Du är strukturerad och systematisk i ditt förhållningssätt och har förmågan till helikopterseende utan att tappa fokus på detaljer.

Vi tror också att du är analytisk, logiskt tänkande och har en god skopa sunt förnuft som gör att du känner dig trygg i dig själv och din kunskap. Detta gör dig till en god förhandlare som är van att driva lönsamma affärer.

Du har troligtvis en akademisk bakgrund med minst 15 års erfarenhet av byggprojekt som projektledare.

Du är självgående och ansvarsfull och besitter följande kvalifikationer och erfarenheter:

 Byggingenjör eller motsvarande arbetslivserfarenhet Erfarenhet av lokalanpassning, ROT och nybyggnation. Erfarenhet av Fastighetsförvaltning och fastighetsunderhåll Kunskap om detaljplaner Juridik/ Fastighetsjuridik/ Entreprenadjuridik Erfarenhet av upphandling och inköp Erfarenhet av att driva komplexa processer Ledarskap

För att trivas som Byggchef/ Förvaltningschef hos oss tror du att du positiv till nytänkande och förändringar och ser snarare möjligheter än hinder. Du är framförallt är en driven och ambitiös entreprenör som vågar visa vägen framåt!

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar Hantverkslokaler i Göteborg med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Varmt välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92.Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI Visa mindre

Snickare

Snickare med yrkesbevis Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Rekrytering & Bemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar! Du kommer att bli anställd hos oss på Isaksson Rekrytering & Bemanning och hyras ut till ett ledande byggföretag. KVALIFIKATIONER Arbetsuppgifterna kan variera allt från stomresning till gipsning, takarbete, fasadarbete. Det är ett krav ... Visa mer
Snickare med yrkesbevis

Är du en erfaren träarbetare som söker jobb? Isaksson Rekrytering & Bemanning samarbetar med de största byggföretagen i Sverige och söker nu efter duktiga snickare som vill anta nya utmaningar!

Du kommer att bli anställd hos oss på Isaksson Rekrytering & Bemanning och hyras ut till ett ledande byggföretag.

KVALIFIKATIONER

Arbetsuppgifterna kan variera allt från stomresning till gipsning, takarbete, fasadarbete.

Det är ett krav om du har yrkesbevis som träarbetare men det är inget krav så länge du har god erfarenhet och kan jobba självständigt.

Du bör ha liftkort, ställningsbyggnad och heta arbeten. 

Grundläggande förståelse av svenska i tal och skrift är ett krav för att du ska kunna kommunicera med kollegor, arbetsledning och för att kunna garantera en god säkerhet på arbetsplatsen.

Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp. Du kan ta ansvar, är prestigelös och ser alltid till verksamhetens bästa.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan redan idag då vi intervjuar och anställer kandidater löpande.

Om du har frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emila Olsson på telefonnummer 0709-35 00 40 eller via e-mail [email protected] Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Byggföretagen. Visa mindre

Kyltekniker till ENACO i Göteborg

KYLTEKNIKER Efterfrågan på ENACO Sverige AB:s tjänster är stor. Verksamheten utvecklas mycket positivt. Tillsammans med några av världens ledande leverantörer erbjuder ENACO gröna, säkra datacenters och verksamhetskritiska och tekniska installationer med kraftlösningar och kyla. Har du en teknisk bakgrund och är en erfaren servicetekniker som trivs med varierande arbetsuppgifter och eget ansvar? Du erbjuds en tjänst i ett bolag med starkt varumärke där ... Visa mer
KYLTEKNIKER

Efterfrågan på ENACO Sverige AB:s tjänster är stor. Verksamheten utvecklas mycket positivt. Tillsammans med några av världens ledande leverantörer erbjuder ENACO gröna, säkra datacenters och verksamhetskritiska och tekniska installationer med kraftlösningar och kyla.

Har du en teknisk bakgrund och är en erfaren servicetekniker som trivs med varierande arbetsuppgifter och eget ansvar?

Du erbjuds en tjänst i ett bolag med starkt varumärke där teamkänsla och hög trivsel prioriteras.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en kyltekniker till vårt kontor i Göteborg. Du erbjuds en tjänst i ett marknadsledande företag med ett starkt varumärke där teamkänsla och hög trivsel präglar arbetsplatsen. Efterfrågan på ENACOs tjänster är stor och kunderna är både privata och offentliga aktörer.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som kyltekniker och som är redo för nya utmaningar. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär ansvar för såväl förebyggande som akut service hos våra kunder. Du kommer att ingå i en grupp med 7 – 8 kyltekniker. Som tekniker har du en spännande och fri roll där du förväntas ta ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och dina resultat. Hos oss får du ett utvecklande arbete med brett tekniskt innehåll och möjlighet utvecklas i tekniskt avancerade och känsliga miljöer.

Resdagar kan förekomma och du kommer även att ingå i en jourgrupp.

Erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig som är utbildad kyltekniker med Gymnasiekompetens och har minst 3-5 års erfarenhet av arbete inom området. Du har giltigt kylcertifikat kategori 1, B-körkort och goda referenser från tidigare anställningar. Erfarenhet av arbete inom reservkraft, UPS, el eller styr- och reglerteknik är meriterande.

Som person är du serviceinriktad och förtroendeingivande, trygg i din roll som kyltekniker. Du är van att arbeta i team och att lösa uppgifter tillsammans med andra men även duktig på att driva ditt eget arbete framåt och gå i mål med dina arbetsuppgifter.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan ansökningstiden har gått ut.

Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta direkt ansvarig rekryterare Sophie Åhlander tfn 072 300 08 92.Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv och medlem hos Sveriges Byggindustrier, BI. Visa mindre

Engagerad drifttekniker sökes till Balder i Göteborg

Sökord: fastighetstekniker, drifttekniker, servicetekniker, styr- och reglertekniker, systematiskt brandskyddsarbete Är du teknikintresserad och letar efter nya utmaningar som drifttekniker? På uppdrag av Balder söker Isaksson Rekrytering & Bemanning en drifttekniker som har ett brinnande engagemang för rollen och ett genuint intresse för teknik i allmänhet samt en vilja att ta till dig den nya tekniken. Balder är ett spännande fastighetsbolag som forts... Visa mer
Sökord: fastighetstekniker, drifttekniker, servicetekniker, styr- och reglertekniker, systematiskt brandskyddsarbete

Är du teknikintresserad och letar efter nya utmaningar som drifttekniker?

På uppdrag av Balder söker Isaksson Rekrytering & Bemanning en drifttekniker som har ett brinnande engagemang för rollen och ett genuint intresse för teknik i allmänhet samt en vilja att ta till dig den nya tekniken.

Balder är ett spännande fastighetsbolag som fortsätter att växa och utvecklas och vi gör nu en fortsättning på vår satsning med att bygga en intern driftorganisation. Därför söker vi nu drifttekniker till vårt team i Göteborg. Tillsammans kommer vi att fortsätta arbetet med att se om och utveckla våra fastigheter. Är du den vi söker?

VI ERBJUDER

Vi erbjuder dig ett riktigt roligt och varierande arbete med möjlighet att vara med och påverka utvecklingen i vårt företag som är i ständig förändring och tillväxt. Vi tar ansvar! Vi är entreprenörer som vågar tänka nytt, testa gränser. På Balder ger vi Dig möjlighet att utvecklas både i din roll såväl som inom din arbetsgrupp. Du har servicebil som tar Dig runt till Dina uppdrag i Göteborg med omnejd och vårt lokala kontor blir en trevlig mötespunkt där Du träffar Dina kollegor.

Vi tycker att balans mellan arbete och privatliv, en god arbetsmiljö och friskvård är förutsättningar för en god hälsa och glada och engagerade medarbetare och därför erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag.OM TJÄNSTEN

Rollen som drifttekniker på Balder är bred, då du är med i hela processen kring ett ärende, och du utmanas genom att ansvara för både kommersiella fastigheter och bostäder. Hos oss slipper du huvudvärken med att jaga timmar och tidrapportera, i stället kan du fokusera på ditt arbete som tekniker. Du äger dina frågor och tar ansvar för dina processer med målet att öka välmåendet och lönsamheten i våra fastigheter samtidigt som att du ser till att kundnöjdheten är hög.

En arbetsdag som drifttekniker kan t.ex. innehålla:

Ronderingar i våra kunders fastigheterDriftoptimering av värme-, ventilations- och kylanläggningar i våra fastigheter med hjälp av datoriserade styr-, regler-, och övervakningssystem, alternativt konventionell utrustning.Att ta fram förslag på förbättrings- och åtgärdsförslag som syftar till bättre innemiljö, komfort och ekonomi på våra fastigheter.Kontakt med såväl entreprenörer, hyresgäster som med kollegor.

För att lyckas med detta är det viktigt att du…

…har ett brinnande engagemang för teknik i allmänhet samt en vilja att ta till dig den nya tekniken. Vi tror att du finner en stark drivkraft i just problemlösning. Du har förmågan att se och bemöta våra kunders behov – då du drivs av att skapa en bra miljö för kunden.

Då ditt schema kan komma att förändras om mer akuta ärenden uppkommer, bör du inte bli stressad över detta utan enkelt kunna ställa om och använda din tid på rätt sätt. Du har minst 2 års dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Du är självgående och ansvarsfull och besitter följande kvalifikationer:

 Driftsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet Erfarenhet från drift av olika typer av anläggningar·Viss kunskap inom elektriska installationer, VVS-tekniska anläggningar, ventilation samt styr och regler är nödvändigt.·Datorvana och B-körkort är nödvändigt för tjänsten.

Spetskompetens inom ett område är meriterande. Om du saknar erfarenhet inom något område behöver du ha en öppen och positiv inställning till ny kunskap.

För att trivas som fastighetstekniker hos oss tror du att Du är en nyfiken, ambitiös och ansvarstagande. Du är positiv till nytänkande och förändringar och ser snarare möjligheter än hinder.

ANSÖKAN i denna rekrytering samarbetar Balder med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Varmt välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92.Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration.

Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.

Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier. Visa mindre

Gruppchef Fastighetsdrift

Gruppchef Fastighetsdrift Göteborg Isaksson Rekrytering & Bemanning söker nu för kunds räkning en gruppchef för ett konsultuppdrag på heltid med placering i Göteborgsområdet. Vi söker Dig med erfarenhet av en liknande roll inom fastighetsbranschen, gärna erfarenhet av att leda ett team av tekniker samt att du har en god förståelse för fastighetsteknik. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välk... Visa mer
Gruppchef Fastighetsdrift Göteborg

Isaksson Rekrytering & Bemanning söker nu för kunds räkning en gruppchef för ett konsultuppdrag på heltid med placering i Göteborgsområdet. Vi söker Dig med erfarenhet av en liknande roll inom fastighetsbranschen, gärna erfarenhet av att leda ett team av tekniker samt att du har en god förståelse för fastighetsteknik.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med Din ansökan redan idag!

OM TJÄNSTEN

I rollen som gruppchef jobbar du nära din personal, kunderna och tekniken. Du arbetsleder ditt team av drifttekniker och fastighetsskötare och ansvarar för att leverera fastighetsdrift enligt kundavtal.

Mer i detalj innebär detta:

Att leda och fördela gruppens arbete inom teknisk drift inom tilldelat fastighetsbeståndAtt coacha och stötta ditt team och medarbetareDagliga kundkontakter, kommunikation med hyresgästerPersonalansvar för 5-6 personerBudgetansvar för fastighetsdriften inom tilldelat beståndLeveransansvar/ kundansvarAtt delta i driftens ledningsgruppsarbeteAdministration, fakturering och rapportering

KVALIFIKATIONER

Vi söker en ledare som älskar att jobba med fastigheter och människor! Du har relevant erfarenhet från fastighetsbranschen och starkt intresse för människor, service och teknik. Du är en skicklig kommunikatör med känsla och lyhördhet för olika människor och situationer.

Kompetenskrav:

Minst 5 års erfarenhet av att arbeta som fastighetsteknikerErfarenhet av att jobba med kommersiellt beståndErfarenhet av en arbetsledande tjänst med personalansvarKunskaper inom fastighetstekniska systemGoda kunskaper inom fastighetsdrift (ventilation, värme, kyla, sanitet, styr & regler, sprinkler och brandlarm)Kunskaper inom Mobigo eller annat ärendehanteringssystem

ANSÖKAN

För frågor om tjänsten kontakta vår rekryteringskonsult Emila Olsson [email protected], 0709-35 00 40. Tjänsten skall tillsättas omgående och kandidater intervjuas löpande. Välkommen med din ansökan!

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega Kompetensbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier, BI. Visa mindre

Drifttekniker med ledaregenskaper

Isaksson Rekrytering & Bemanning söker nu för kunds räkning en Drifttekniker med ledaregenskaper och intresse för att coacha och inspirera dina kollegor- för att tillsammans skapa mål och resultat. Tjänsten gäller ett konsultuppdrag på heltid med placering i Göteborgsområdet. Vi söker Dig med erfarenhet av en liknande roll inom fastighetsbranschen, gärna erfarenhet av att leda samt att du har en god förståelse för fastighetsteknik. Vi vill att du har en ... Visa mer
Isaksson Rekrytering & Bemanning söker nu för kunds räkning en Drifttekniker med ledaregenskaper och intresse för att coacha och inspirera dina kollegor- för att tillsammans skapa mål och resultat.

Tjänsten gäller ett konsultuppdrag på heltid med placering i Göteborgsområdet. Vi söker Dig med erfarenhet av en liknande roll inom fastighetsbranschen, gärna erfarenhet av att leda samt att du har en god förståelse för fastighetsteknik.

Vi vill att du har en gedigen bakgrund som drifttekniker enligt beskrivning nedan, men ser gärna också att du har arbetslett eller har viljan att arbetsleda:

Som tekniker kommer du att ansvara för drift, skötsel, underhåll samt diverse installationer i fastighetens tekniska system. Du kommer självständigt att utföra tillsyn, skötsel och underhåll på vanligt förekommande objekt inom fastigheterna. Det innebär kundfokus och att leverera efter bästa serviceförmåga. Du kommer också säkerställa att de fastighetstekniska systemen fungerar enligt fastighetsägarens krav och förväntningar.  

Kompetensprofil Drifttekniker

Drift & underhållstekniks utbildning eller motsvarande Kompetens inom något av följande områden: Kyla, Ventilation, Värme/VS, El, Styr & Regler   Insikt och/eller erfarenhet?från montage och service av?fastighetstekniska installationer  Insikt och/eller erfarenhet?från merförsäljning God socialkompetens och skapar goda relationer Att leda och fördela arbete inom teknisk drift inom tilldelat fastighetsbeståndAtt coacha och stötta dina medarbetareDagliga kundkontakter, kommunikation med hyresgästerPersonalansvarBudgetansvar för fastighetsdriften inom tilldelat beståndLeveransansvar/ kundansvarAdministration, fakturering och rapportering

Ansökan 

För rätt person finns goda möjligheter för en överrekrytering till kund och tillsvidareanställning.

Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta ansvarig rekryterar Emila Olsson, 0709-35 00 40 eller [email protected] Visa mindre

Servicetekniker

Sökord: servicetekniker, vitvarutekniker, servicemekaniker, mekaniker Find out how you can reach your potential at BSH Home Appliances Group: As a leading manufacturer of home appliances and solutions, we encourage commitment and open-mindedness among our employees. With our global brands Bosch, Siemens, Gaggenau and Neff as well as our local brands, our focus truly is on innovation. And that doesn’t just apply to our products and services, but also drives... Visa mer
Sökord: servicetekniker, vitvarutekniker, servicemekaniker, mekaniker Find out how you can reach your potential at BSH Home Appliances Group: As a leading manufacturer of home appliances and solutions, we encourage commitment and open-mindedness among our employees. With our global brands Bosch, Siemens, Gaggenau and Neff as well as our local brands, our focus truly is on innovation. And that doesn’t just apply to our products and services, but also drives the way in which we cooperate, exchange ideas and organize our teams. Everyone is invited to make their individual contribution to our overall success. Join us now and give your career a home.

Isaksson Rekrytering & Bemanning söker nu i samarbete med BSH servicetekniker för reparationer till BSH: s expansiva kundserviceteam i Uppsala. Som servicetekniker kommer Du att ha en varierad, flexibel och intressant roll där Du arbetar med högkvalitativa produkter och är en del av ett team som strävar efter service med högsta kvalitet.VI ERBJUDERBSH Home Appliances AB ingår i Bosch and Siemens Home Appliances Group. I Norden och i Baltikum arbetar 550 anställda med försäljning, marknadsföring och service av hushållsapparater av märkena Bosch, Siemens, Gaggenau, Neff och Constructa. Med intelligent teknik, utmärkt design och produkter som är enkla att använda inspirerar BSH kunder över hela världen. Förutom månadslön erbjuder vi garantibonus under de första 6 månaderna under Din interna utbildning. Efter 6 månader erbjuder vi prestationsbonus där Du väljer hur mycket bonus Du vill och kan tjäna. Andra förmåner är friskvårdsbidrag, 25 semesterdagar, företagsbil, kollektivavtal samt arbetstidsförkortning, vilket innebär att Du tjänar 5 - 6 timmar per månad som Du kan ta ut för att förkorta Din arbetsdag.

OM TJÄNSTEN

Som servicetekniker kommer Du att felsöka och reparera hushållsapparater i konsumentens hem. Detta inkluderar diskmaskiner, tvättmaskiner, torktumlare, ugnar, hällar, fläktar, kaffemaskiner, kyl och frysar. Att reparera hushållsapparater är inte det enda fokuset i rollen. En serviceteknikers uppgift är också att bygga konsumentlojalitet och förtroende för våra varumärken.

Med konsument- och teknikerorienterade system och processer strävar vi efter att glädja konsumenterna med utmärkt kundservice. Du både får och avslutar dina reparationsuppdrag elektroniskt. Varje reparationsuppdrag är individuellt utarbetat av vår tekniska support och de delar som behövs för uppdraget levereras under natten från vårt centrallager i Jönköping till servicebilen i god tid till Din arbetsdag. Ytterligare teknisk support finns tillgänglig per telefon då vi som team strävar efter att vara branschledande när det gäller att reparera och avsluta uppdrag vid första tillfället samt kundtillfredsställelse.

Du kommer att få produkt-, system- och konsumentutbildning av vårt dedikerade utbildningsteam. Detta kommer att kompletteras med arbetsutbildning med erfarna tekniker samt webbaserad utbildning.

KVALIFIKATIONER

Vi letar efter lagspelare som brinner för kundservice. Du behöver inte komma från en vitvarubakgrund (vi utbildar i det), men Du bör vara tekniskt kunnig och intresserad av att lösa tekniska problem. Du har körkort och pratar flytande svenska.

Du är motiverad och har en positiv inställning med en vilja att lära och utveckla. Du har stor social förmåga och en önskan att göra skillnad för våra kunder och kollegor. Du är strukturerad, ställer höga krav, är stolt över det arbete Du gör och vi ser det som viktigt att Du även har humor.

ANSÖKAN

Välkommen med Din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer.

Har Du frågor om tjänsten är Du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Tara Crump på 076-555 96 81.Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.

Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier.

 

 

 


BSH Home Appliances AB ingår i Bosch and Siemens Home Appliances Group. I Norden och i Baltikum arbetar 550 anställda med försäljning, marknadsföring och service av hushållsapparater av märkena Bosch, Siemens, Gaggenau, Neff och Constructa. Med intelligent teknik, utmärkt design och produkter som är enkla att använda inspirerar BSH kunder över hela världen. Visa mindre

Projektledare Bygg till Adapteo, västra Sverige

Sökord: projektledare, fastighet, bygg, arbetsledare, moduler, byggledning, byggnadsingenjör Vi erbjuder dig en roll som projektledare inom bygg och moduler, där du får arbeta med den perfekta lösningen för kundens allt växande behov av flexibla utrymmen. Hos Adapteo blir du del i ett starkt sammansvetsat team på en av Sveriges bästa arbetsplatser. Du ansvarar för byggprocessen dvs för planering och genomförande av etablering/ombyggnation samt avetableri... Visa mer
Sökord: projektledare, fastighet, bygg, arbetsledare, moduler, byggledning, byggnadsingenjör

Vi erbjuder dig en roll som projektledare inom bygg och moduler, där du får arbeta med den perfekta lösningen för kundens allt växande behov av flexibla utrymmen. Hos Adapteo blir du del i ett starkt sammansvetsat team på en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Du ansvarar för byggprocessen dvs för planering och genomförande av etablering/ombyggnation samt avetablering av Adapteos moduler. Som projektledare blir du en nyckelperson som arbetar i nära samarbete både med kunden och med det interna teamet, samt med utvalda underentreprenörer.

VI ERBJUDER

En utvecklande roll i ett framtidsinriktat företag med placeringsort Mölndal i distrikt Väst. Eftersom modulerna är flyttbara så arbetar du där kundens projekt finns, vilket kan innebära resor, i detta fall i västra Sverige. På Adapteo trivs man tillsammans och drivs av att arbeta för nöjda kunder. Företaget strävar efter mångfald i verksamheten.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i projekt som byggingenjör eller med byggledning ( det kan t.e.x vara som arbetsledare inom byggbranschen).

Som projektledare ansvarar du för planering, styrning och samordning av underentreprenörer på arbetsplatsen.

Du är strukturerad med fokus på säkerhet, kvalitet, tid och kostnad.

Du är duktig på att prioritera samt att fatta beslut.

Du förstår vikten av att skapa goda relationer både internt och externt för att bygga långsiktigt förtroende.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar Adapteo med Isaksson Rekrytering & Bemanning.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För frågor kring tjänsten hänvisas till ansvarig rekryteringskonsult Peter Zethraeus 0733-103608.'

Isaksson Rekrytering arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.

Vi är även medlemmar i Sveriges Byggindustrier, BI.

OM ADAPTEOSprungna ur Cramo och Temporent är Adapteo de nya ledarna inom modulbyggnation. Med Adapteo får ni tryggheten av en leverantör med över 30 års erfarenhet av moduler och paviljonger. Vi utvecklar flyttbara lokaler för skola, förskola, kontor och boende. Våra kunder utgörs av allt från börsnoterade företag till små familjeföretag, skolor, förskolor, kommuner och landsting.

Vi kännetecknas av kunniga medarbetare och ett genuint engagemang där kunden alltid sätts i centrum. Där andra gör affärer skapar vi långsiktiga kundrelationer. Det är kanske därför många av våra kunder hyr lokaler om och om igen. Vi har dessutom ett brett kontaktnät av entreprenörer inom varje tänkbart område. Ni får all kunskap samlad i samarbete med oss - enklare kan det knappast bli. Hela vår verksamhet är självklart certifierat enligt ISO 9001.

Vi hjälper er gärna att utveckla era verksamhetslokaler ytterligare. Vill ni veta mer om vad vi kan göra för just er verksamhet, kontakta oss idag! Vi har försäljningskontor i Stockholm, Göteborg, Västerås, Umeå och Malmö.Sökord: projektledare, fastighet, bygg, arbetsledare, moduler, byggledning, byggnadsingenjör Visa mindre

Regional Chef Teknisk Förvaltning Göteborg

Sökord: Regional chef Teknisk Förvaltning, regional chef, avdelningschef , teknisk chef , teknisk förvaltning, teknik , ledare , ekonom, förvaltare Är du en målfokuserad ledare med driv som är duktig på att bygga starka team? Då kanske den här tjänsten är för dig! På uppdrag av vår kund söker vi nu en Regional Chef för Teknisk Förvaltning med placering i centrala Göteborg. Företaget arbetar med förvaltning av bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter o... Visa mer
Sökord: Regional chef Teknisk Förvaltning, regional chef, avdelningschef , teknisk chef , teknisk förvaltning, teknik , ledare , ekonom, förvaltare

Är du en målfokuserad ledare med driv som är duktig på att bygga starka team? Då kanske den här tjänsten är för dig!

På uppdrag av vår kund söker vi nu en Regional Chef för Teknisk Förvaltning med placering i centrala Göteborg. Företaget arbetar med förvaltning av bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter och är under uppbyggnad i Göteborg. Företaget som finns på fler orter i Sverige, är ett etablerat företag inom fastighetsbranschen med hög tillväxt som ger dig stora möjligheter att påverka, utvecklas och göra karriär. Vill du vara med på resan att fortsätta bygga upp verksamheten i Göteborg?

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Regional Chef för Teknisk Förvaltning kommer du att ansvara för alla områden inom den tekniska förvaltningen såsom förvaltartjänster, fastighetsskötsel och utemiljö. Du kommer att ansvara för mellancheferna/arbetsledarna inom respektive områden och säkerställa kundnöjdhet, struktur och effektivitet. I ditt arbete ingår att följa upp tjänsteleveransen och att utveckla den. Du har även det totala budgetansvaret för hela tekniska förvaltningen i regionen. 

Profil

- Du är en god ledare och förebild för din personal

- Du har teknikintresse och gärna erfarenhet från fastighetsteknik/förvaltning

- Du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt

- Du är strukturerad och en god organisatör

- Du är starkt målinriktad

- Du är inte rädd för att kastas in i nya situationer utan ser det som en utmaning och möjlighet att överträffa förväntningar

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

För att lyckas och trivas i rollen som chef tror vi att du som söker är utåtriktad, duktig på siffror och planering samt är prestigelös. Du är strukturerad och lösningsorienterad, samtidigt som du är en god kommunikatör och kan utveckla medarbetare mot uppsatta mål. Du är en person med ett starkt driv och engagemang, som gärna arbetar för en god stämning och teamkänsla i hela den tekniska organisationen. Du gillar att ligga nära verksamheten och är ”hands-on” när det krävs. 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar företaget med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande vilket kan medföra att tjänsten kan vara tillsatt innan ansökningstiden har gått ut.

Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta direkt ansvarig rekryterare Sophie Åhlander, 072 300 08 92.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv och medlem hos Sveriges Byggindustrier, BI. Visa mindre

Lindbäcks Bygg Platschef Göteborg

Platschef till Lindbäcks Bygg Göteborg Sökord: Platschef, arbetsledare, bostadsproduktion, flerbostadshus, modulhus, volymproduktion, hållbart byggande, sunt boende Ett platschefsjobb inom bygg som ligger rätt i tiden! Lindbäcks Bygg är ledande inom storskalig industriell bostadsproduktion i trä, med allt vad det innebär av hållbart byggande och god arbetsmiljö.  Lindbäcks är idag Sveriges ledande företag inom industriellt byggande av flerbostadshus. ... Visa mer
Platschef till Lindbäcks Bygg GöteborgSökord: Platschef, arbetsledare, bostadsproduktion, flerbostadshus, modulhus, volymproduktion, hållbart byggande, sunt boende

Ett platschefsjobb inom bygg som ligger rätt i tiden! Lindbäcks Bygg är ledande inom storskalig industriell bostadsproduktion i trä, med allt vad det innebär av hållbart byggande och god arbetsmiljö. 

Lindbäcks är idag Sveriges ledande företag inom industriellt byggande av flerbostadshus. I nära samarbete med våra kunder och med en stark drivkraft för innovation utvecklar vi miljövänligt och resurssnålt byggande av flerbostadshus i trä – allt för att skapa slagkraftiga och hållbara boenden som motsvarar morgondagens behov. Vi behöver nu fler kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och forma vår fortsatta framtida utveckling.

OM TJÄNSTEN

Som platschef på Lindbäcks är det du som leder hela verksamheten på byggarbetsplatsen och ansvarar för att driva bygget framåt och färdigställa projektet på plats genom proaktivt och långsiktigt arbete.

Du planerar, styr och fördelar aktiviteter och resurser inom givna ramar för att nå våra mål. Du ansvarar för löpande uppföljning och rapportering av framdrift och ekonomisk status. Du initierar och hanterar åtgärdsplaner vid avvik mot tidplan, budget och säkerhetsföreskrifter tillsammans med arbetsledare och berörda parter. Du ansvarar för metodval och beredning av kritiska moment. Du arbetar genomgående för att risker i projektet identifieras, kommuniceras och hanteras genom förebyggande åtgärder.

Du arbetar aktivt med kvalitet och arbetsmiljö genom långsiktigt förbättringsarbete och uppföljning av företagets planer och mål. Du förvaltar och förmedlar våra kärnvärden – Engagemang, Drivkraft och Kunskap – till all personal på byggarbetsplatsen, inklusive underentreprenörer.

I dina arbetsuppgifter ingår också planering och utformning av byggarbetsplats, och att vara delaktig i upphandling av underentreprenörer samt att vara beställarkontakt på arbetsplatsen. 

Du har personalansvar för arbetsledare och coachar i metoder, värderingar och principer. Du utför också avvikelserapportering, utvecklar och följer upp överenskomna standarder samt handlägger och verifierar ÄTA – både mot beställare och underentreprenörer. Du rapporterar till Arbetschef. 

VI ERBJUDER

Vill du skapa framtidens boende med oss?

Med lång tradition av byggande och innovation har vi idag en arbetsplats där vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete med möjlighet till stort inflytande på den framtida utvecklingen inom organisationen. Vi tror att medarbetare som får växa i sin roll får företaget att utvecklas. Som en av oss har du stor frihet att forma din roll utifrån din kompetens, dina ambitioner och din egen personlighet.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har en stor social kompetens med ett situations anpassat och synligt ledarskap. 

Du ska vara närvarande och tillgänglig på arbetsplatsen och motivera och skapa goda grunder för samarbete. Vi vill att du har flera års arbetslivserfarenhet från byggarbetsplatser och att du har förmåga att skapa tillit och trygghet i teamet.För att lyckas har du:

Arbetat som arbetsledare/ platschef inom byggbranschen i 5 – 10 år.Arbetat som beställarkontakt med ekonomiskt ansvar för byggarbetsplatsGoda kunskaper inom entreprenadjuridik (AB & ABT)Goda kunskaper i planeringsverktyg och uppföljning av framdriftUtbildning inom Bättre ArbetsMiljö (BAM), BAS-P OCH BAS-U samt Heta arbeten

Meriterande om du har:

Erfarenhet av driva mark & betongentreprenader, i tillägg till att bygga hus.Nätverk av hantverkare och underentreprenörer i GöteborgsområdetErfarenhet av LEANErfarenhet av KIVP (visuell planeringsprocess)HLR & hjärtstartare

Placering i Göteborg, arbetsområde Väst.

ANSÖKAN Låter det här intressant? Välkommen med din ansökan! Vi tar emot ansökningar löpande. För frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander 072 300 08 92 eller [email protected] Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail. Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi och bygg.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv samt medlem av Sveriges Byggindustrier, BI. Visa mindre

Projektledare Väst

Sökord: Projektledare, Projektledare Fastighet, Arbetsledare, Arbetsledare moduler, moduler Projektledare Väst Vill du arbeta med den perfekta lösningen för våra kunders allt växande behov av flexibla utrymmen. Samt med ett starkt sammansvetsat team på en av Sveriges bästa arbetsplatser?  Du ansvarar för byggprocessen dvs för planering och genomförande av etablering/ombyggnation samt avetablering av våra Moduler. I denna process arbetar du i projekt i... Visa mer
Sökord: Projektledare, Projektledare Fastighet, Arbetsledare, Arbetsledare moduler, modulerProjektledare Väst

Vill du arbeta med den perfekta lösningen för våra kunders allt växande behov av flexibla utrymmen. Samt med ett starkt sammansvetsat team på en av Sveriges bästa arbetsplatser? 

Du ansvarar för byggprocessen dvs för planering och genomförande av etablering/ombyggnation samt avetablering av våra Moduler. I denna process arbetar du i projekt i nära samarbete med kunden och det interna teamet samt underentreprenörer.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i projekt som byggingenjör alt med byggledning (kan t.e.x vara som arbetsledare inom byggbranschen). Som projektledare ansvarar du för planering, styrning och samordning av underentreprenörer på arbetsplatsen. Du är strukturerad med fokus på säkerhet, kvalitet, tid och kostnad. Du är duktig på att prioritera samt att fatta beslut. Du förstår vikten av att skapa goda relationer både internt och externt för att bygga långsiktigt förtroende.

Vi erbjuder

ett framtidsinriktat företag med placeringsort Mölndal i distrikt Väst. Eftersom våra moduler är flyttbara så arbetar du där kundens projekt finns, vilket kan innebära resor i detta fallet i västra Sverige. Vi som arbetar här trivs tillsammans och drivs av att arbeta för nöjda kunder. Vi strävar efter mångfald i vår verksamhet.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Isaksson Rekrytering & Bemanning. 

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För frågor kring tjänsten hänvisas till ansvarig rekryteringskonsult Tara Crump 076-55 96 81.

Sista ansökningsdag: 2019-08-31 Visa mindre

Förvaltningsassistent - Göteborg

Förvaltningsassistent - Fastighet Sökord: förvaltningsassistent, förvaltare, fastighetsadministratör, fastighetsekonom På uppdrag av en mycket stor statlig myndighet söker Isaksson Rekrytering & Bemanning en förvaltningsassistent med specialistkunskaper inom fastighetsförvaltning och fastighetsekonomi. Vi söker dig som brinner för förvaltning och vars stora intresse är problemlösning. Är du den vi söker? VI ERBJUDER Isaksson Rekrytering & Bemanning är... Visa mer
Förvaltningsassistent - Fastighet

Sökord: förvaltningsassistent, förvaltare, fastighetsadministratör, fastighetsekonom

På uppdrag av en mycket stor statlig myndighet söker Isaksson Rekrytering & Bemanning en förvaltningsassistent med specialistkunskaper inom fastighetsförvaltning och fastighetsekonomi. Vi söker dig som brinner för förvaltning och vars stora intresse är problemlösning. Är du den vi söker?

VI ERBJUDER

Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal.

Som anställd konsult hos oss omfattas du av gällande kollektivavtal och dess aktuella villkor gällande t.ex. lön, semester, försäkringar och tjänstepension. Vi erbjuder dig chansen att arbeta hos våra kunder, stora välkända företag i bygg och fastighetsbranscherna. Som en hjälp att lyckas i dina uppdrag hos oss har du en mycket engagerad konsultchef som alltid agerar stöd och bollplank.

Isaksson Rekrytering & Bemanning har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi bemannar och rekryterar över hela Sverige.

OM TJÄNSTEN

Ekonomiadministration bland annat avseende leverantörsfakturor och kundfakturering. Som förvaltningsassistent kommer du att delta i budget och prognosarbete samt stödja regionen med ekonomiska analyser och uppföljningar. Arbetet innebär även avtalshantering och registerunderhåll i fastighetssystem. I rollen ingår övrigt förekommande arbetsuppgifter kopplade till regionens administrativa ansvar. Resor förekommer i tjänsten.

Förekommande arbetsuppgifter för dig som konsult i detta uppdrag som Förvaltningsassistent:

Ekonomiadministration och administration Beaktning av hyreskontraktens uppsägningstider Stöd till enhetschefer, ingenjörer, förvaltare och gruppchef. Bistå med ekonomiska analyser och uppföljningar Administration så som registerunderhåll, protokollskrivning samt projektuppföljningÖvrigt förekommande arbetsuppgifter för rollen/ avdelningen/ enheten/ staben

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig vars största intresse är fastigheter i kombination med problemlösning och service och vi tror att du har minst två års dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.Du är självgående och ansvarsfull och besitter följande kvalifikationer:

Erfarenhet från fastighetsförvaltningErfarenhet av ekonomiadministrativa arbetsuppgifter samt budget- och prognosarbeteErfarenhet av att självständigt genomföra ekonomiska analyser och uppföljningarGoda datakunskaper och kan uttrycka dig väl i tal och skrift2 års yrkeserfarenhet inom fastighetsekonomi/ekonomiadministrationHögskola eller YH utbildning fastighetsekonomi/ekonomiadministrationReferenserKörkort klass B och svensk medborgare är ett kravMeriterande är erfarenhet av hyres- och avtalsadministration och fastighetsadministrativa system samt erfarenhet av säkerhetsfrågor

Du har passion för ekonomi, administration samt fastigheter och strävar efter att ha kontroll över de IT system som används. För att trivas som förvaltningsassistent hos oss tror vi att du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt och externt.ANSÖKAN

Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Sofia Gaard på 076-3092000Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration.

Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier. Visa mindre

Lindbäcks Bygg Platschef Göteborg

Platschef till Lindbäcks Bygg Göteborg Sökord: Platschef, arbetsledare, bostadsproduktion, flerbostadshus, modulhus, volymproduktion, hållbart byggande, sunt boende Ett platschefsjobb inom bygg som ligger rätt i tiden! Lindbäcks Bygg är ledande inom storskalig industriell bostadsproduktion i trä, med allt vad det innebär av hållbart byggande och god arbetsmiljö.  Lindbäcks är idag Sveriges ledande företag inom industriellt byggande av flerbostadshus. ... Visa mer
Platschef till Lindbäcks Bygg GöteborgSökord: Platschef, arbetsledare, bostadsproduktion, flerbostadshus, modulhus, volymproduktion, hållbart byggande, sunt boende

Ett platschefsjobb inom bygg som ligger rätt i tiden! Lindbäcks Bygg är ledande inom storskalig industriell bostadsproduktion i trä, med allt vad det innebär av hållbart byggande och god arbetsmiljö. 

Lindbäcks är idag Sveriges ledande företag inom industriellt byggande av flerbostadshus. I nära samarbete med våra kunder och med en stark drivkraft för innovation utvecklar vi miljövänligt och resurssnålt byggande av flerbostadshus i trä – allt för att skapa slagkraftiga och hållbara boenden som motsvarar morgondagens behov. Vi behöver nu fler kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och forma vår fortsatta framtida utveckling.

Om tjänsten

Som platschef på Lindbäcks är det du som leder hela verksamheten på byggarbetsplatsen och ansvarar för att driva bygget framåt och färdigställa projektet på plats genom proaktivt och långsiktigt arbete.

Du planerar, styr och fördelar aktiviteter och resurser inom givna ramar för att nå våra mål. Du ansvarar för löpande uppföljning och rapportering av framdrift och ekonomisk status. Du initierar och hanterar åtgärdsplaner vid avvik mot tidplan, budget och säkerhetsföreskrifter tillsammans med arbetsledare och berörda parter. Du ansvarar för metodval och beredning av kritiska moment. Du arbetar genomgående för att risker i projektet identifieras, kommuniceras och hanteras genom förebyggande åtgärder.

Du arbetar aktivt med kvalitet och arbetsmiljö genom långsiktigt förbättringsarbete och uppföljning av företagets planer och mål. Du förvaltar och förmedlar våra kärnvärden – Engagemang, Drivkraft och Kunskap – till all personal på byggarbetsplatsen, inklusive underentreprenörer.

I dina arbetsuppgifter ingår också planering och utformning av byggarbetsplats, och att vara delaktig i upphandling av underentreprenörer samt att vara beställarkontakt på arbetsplatsen. Du har personalansvar för arbetsledare och coachar i metoder, värderingar och principer. Du utför också avvikelserapportering, utvecklar och följer upp överenskomna standarder samt handlägger och verifierar ÄTA – både mot beställare och underentreprenörer. Du rapporterar till Arbetschef. 

Vi erbjuder

Vill du skapa framtidens boende med oss?

Med lång tradition av byggande och innovation har vi idag en arbetsplats där vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete med möjlighet till stort inflytande på den framtida utvecklingen inom organisationen. Vi tror att medarbetare som får växa i sin roll får företaget att utvecklas. Som en av oss har du stor frihet att forma din roll utifrån din kompetens, dina ambitioner och din egen personlighet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en stor social kompetens med ett situations anpassat och synligt ledarskap. 

Du ska vara närvarande och tillgänglig på arbetsplatsen och motivera och skapa goda grunder för samarbete. Vi vill att du har flera års arbetslivserfarenhet från byggarbetsplatser och att du har förmåga att skapa tillit och trygghet i teamet.För att lyckas har du:

Arbetat som arbetsledare/ platschef inom byggbranschen i 5 – 10 år.Arbetat som beställarkontakt med ekonomiskt ansvar för byggarbetsplatsGoda kunskaper inom entreprenadjuridik (AB & ABT)Goda kunskaper i planeringsverktyg och uppföljning av framdriftUtbildning inom Bättre ArbetsMiljö (BAM), BAS-P OCH BAS-U samt Heta arbeten

Meriterande om du har:

Erfarenhet av driva mark & betongentreprenader, i tillägg till att bygga hus.Nätverk av hantverkare och underentreprenörer i GöteborgsområdetErfarenhet av LEANErfarenhet av KIVP (visuell planeringsprocess)HLR & hjärtstartare

Placering i Göteborg, arbetsområde Väst.

Låter det här intressant? Välkommen med din ansökan! Vi tar emot ansökningar löpande. För frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander 072 300 08 92 eller [email protected] Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail. 

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi och bygg.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv samt medlem av Sveriges Byggindustrier, BI. Visa mindre

Lindbäcks Bygg Arbetsledare Göteborg

Arbetsledare till Lindbäcks Bygg, Göteborg Sökord: Arbetsledare, bostadsproduktion, flerbostadshus, modulhus, volymproduktion, hållbart byggande, sunt boende Är du vår nya arbetsledare som ska vara med att föra Lindbäcks in i framtiden? Lindbäcks är familjeföretaget som tror på Rationellt Byggande och Sunt Boende. För att skapa hållbara boenden som möter morgondagens behov. Lindbäcks är idag Sveriges ledande företag inom industriellt byggande av fler... Visa mer
Arbetsledare till Lindbäcks Bygg, GöteborgSökord: Arbetsledare, bostadsproduktion, flerbostadshus, modulhus, volymproduktion, hållbart byggande, sunt boende

Är du vår nya arbetsledare som ska vara med att föra Lindbäcks in i framtiden?

Lindbäcks är familjeföretaget som tror på Rationellt Byggande och Sunt Boende. För att skapa hållbara boenden som möter morgondagens behov.

Lindbäcks är idag Sveriges ledande företag inom industriellt byggande av flerbostadshus. I nära samarbete med våra kunder och med en stark drivkraft för innovation utvecklar vi miljövänligt och resurssnålt byggande av flerbostadshus i trä – allt för att skapa slagkraftiga och hållbara boenden som motsvarar morgondagens behov. Vi behöver nu fler kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och forma vår fortsatta framtida utveckling.

Om tjänsten

Som arbetsledare på Lindbäcks är det du som styr och leder den dagliga driften på byggarbetsplatsen och ansvarar för samordning av aktiviteter och resurser.

Du planerar, styr och fördelar aktiviteter och resurser inom givna ramar för att nå våra mål. Du ansvarar för avstämningar med underentreprenörer och ser till att säkerhetsföreskrifter efterlevs. Du har ett samordningsansvar för egenkontroller och sköter all ritningshantering på arbetsplatsen Du ansvarar för upprättande och uppföljning av arbetsberedningar, samt logistiken på arbetsplatsen. Du arbetar genomgående för att risker i projektet identifieras, kommuniceras och hanteras genom förebyggande åtgärder. Arbetsledarens ansvar är att ha bygget i fokus.

Du arbetar aktivt med kvalitet och arbetsmiljö genom långsiktigt förbättringsarbete och uppföljning av företagets planer och mål. Du förvaltar och förmedlar våra kärnvärden – Engagemang, Drivkraft och Kunskap – till all personal på byggarbetsplatsen, inklusive underentreprenörer.

Du har personalansvar för våra hantverkare på byggarbetsplatsen och coachar i metoder, värderingar och principer. Du utför också avvikelserapportering, utvecklar och följer upp överenskomna standarder. Du rapporterar till Platschef.

Vi erbjuder

Vill du skapa framtidens boende med oss?

Med lång tradition av byggande och innovation har vi idag en arbetsplats där vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete med möjlighet till stort inflytande på den framtida utvecklingen inom organisationen. Vi tror att medarbetare som får växa i sin roll får företaget att utvecklas. Som en av oss har du stor frihet att forma din roll utifrån din kompetens, dina ambitioner och din egen personlighet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en stor social kompetens med god samarbetsvilja och bra ordningssinne med bygget och medarbetarna i fokus. Du är tekniskt driven och har förmåga att tolka ritningar och att bereda planerat arbete. Du ska vara närvarande och tillgänglig på arbetsplatsen och motivera och skapa goda grunder för samarbete. Vi vill att du har flera års arbetslivserfarenhet från byggarbetsplatser och att du har förmåga att skapa tillit och trygghet i teamet.

För att lyckas i rollen som arbetsledare tror vi att du har:

Arbetat inom byggbranschen i 5 – 10 år varav mint 3 år som ledare.God erfarenhet från att planera, styra och fördela aktiviteter/resurserGod erfarenhet av logistik och styrning av materialflödeUtbildning inom Bättre ArbetsMiljö (BAM), BAS-P OCH BAS-U, Heta Arbeten och Säkra Lyft

Meriterande:

Erfarenhet av mark & betongentreprenader, i tillägg till att bygga hus.Grundkunskap i entreprenadjuridik.Nätverk av hantverkare och underentreprenörer i GöteborgsområdetErfarenhet av LEANErfarenhet av KIVP (visuell planeringsprocess)HLR & hjärtstartare

Placering i Göteborg, arbetsområde Väst.

Låter det här intressant? Välkommen med din ansökan! Vi tar emot ansökningar löpande. För frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander 072 300 08 92 eller [email protected] Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mailIsaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi och bygg.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv samt medlem av Sveriges Byggindustrier, BI. Visa mindre