Lediga jobb som Kundtjänstchef i Göteborg

Se lediga jobb som Kundtjänstchef i Göteborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Göteborg som finns hos arbetsgivaren.

Team Leader

Ansök    Jan 18    Fortum Markets AB    Kundtjänstchef
Din roll Är du en engagerad och affärsorienterad ledare som kan motivera och skapa resultat genom andra? Då kan jobbet som Team Leader på B2C vara något för dig! Du tar en aktiv roll i den operativa verksamheten där du leder, coachar samt motiverar dina medarbetare i det dagliga arbetet för att uppnå gemensamma och individuella resultat. Dina arbetsuppgifter - Fullt resultatansvar för B2C teamet - Kontinuerlig coachning och medlyssning i syfte att utve... Visa mer
Din roll

Är du en engagerad och affärsorienterad ledare som kan motivera och skapa resultat genom andra? Då kan jobbet som Team Leader på B2C vara något för dig! Du tar en aktiv roll i den operativa verksamheten där du leder, coachar samt motiverar dina medarbetare i det dagliga arbetet för att uppnå gemensamma och individuella resultat.

Dina arbetsuppgifter

- Fullt resultatansvar för B2C teamet

- Kontinuerlig coachning och medlyssning i syfte att utveckla dina medarbetare

- Aktivt delta i budgetarbete och målsättning för teamet

- Ansvara för grupp- och individutveckling för det egna teamet

- Skapa förutsättningar för medarbetare att nå sina mål

- Personalansvar från anställning till avslut

- Rekrytering

- Arbeta nära och i samarbete med andra Team Leaders

- Bistå i eller leda projekt som rör verksamheten

Vi erbjuder

I rollen som Team Leader för B2C får du möjligheten att vara med och utveckla samt bidra till Customer Service och Fortums framtid. Du erbjuds en möjlighet att utvecklas i en miljöinriktad och snabbväxande organisation i en utvecklande roll med breda kontaktytor. En varierande roll med tydligt ansvar och mycket goda påverkningsmöjligheter. Du blir en del av ett företag som strävar efter att vara föregångare i energibranschen och du kommer att ingå i ett sammansvetsat team med engagerade kollegor.

För hos oss är det viktigt att trivas. Det innebär inte bara att arbeta med spännande arbetsuppgifter och bli utmanad, det handlar om att ha roligt på jobbet och få utvecklas. Hur och i vilken riktning? Det är upp till dig.

Din profil

För att vara framgångsrik i den här rollen är du en person som är drivande, självgående och trivs med att ha ett stort eget ansvar. Du har starkt affärssinne med förmåga att kunna arbeta både strategiskt och operativt. Du är resultatorienterad och arbetar målmedvetet för att tillsammans med ditt team uppnå gemensamma mål. Som ledare är du motiverande, coachande och tar fullt ägandeskap för de processer som ingår i ditt ansvarsområde. Du har ett tydligt, coachande ledarskap och är skicklig på att inkludera och skapa resultat genom andra.

Du har en god analytisk förmåga, en god förståelse för siffror och kan snabbt omvandla fakta till konkreta handlingar. Du är intresserad av människor, kommunikativ och du kan anpassa din kommunikation i tal och skrift till mottagare. Du agerar som en förebild och har med dig Fortums värderingar i allt du gör.

Dina kvalifikationer

Vi ser att du har minst 5 års arbetslivserfarenhet varav minst två års ledarerfarenhet med personalansvar. Erfarenhet inom försäljning och kundservice är ett krav. Du har minst gymnasieexamen och goda språkfärdigheter i svenska och engelska.

Intresserad?

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringsverktyg senast den 6 februari.

För ytterligare information, vänligen kontakta Therese Andersson, Customer Service Manager på tel: +46 73 149 05 67.

Facklig representant för Unionen är Birgitta Henriksson: [email protected], +4670 54 96 660. Visa mindre

Nordisk Skadechef

Nytt
Arbetsbeskrivning Är du en passionerad och kommunikativ person med ett brinnande intresse för fordon och kunskap om fordonsteknik? Motiveras du av problemlösning och kundnytta? Men perfekt, välkommen till AutoConcept! I din roll som Nordisk Skadechef har du det övergripande ansvaret för all skadereglering inom bolaget, att den bedrivs med hög kundnytta, servicegrad, kvalitet och på ett kostnadseffektivt sätt. Du rapporterar till VD och har en viktig roll ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en passionerad och kommunikativ person med ett brinnande intresse för fordon och kunskap om fordonsteknik? Motiveras du av problemlösning och kundnytta? Men perfekt, välkommen till AutoConcept! I din roll som Nordisk Skadechef har du det övergripande ansvaret för all skadereglering inom bolaget, att den bedrivs med hög kundnytta, servicegrad, kvalitet och på ett kostnadseffektivt sätt.

Du rapporterar till VD och har en viktig roll i bolagets ledningsgrupp. Du sätter mål, har resultat- och budgetansvar för din avdelning samt blir delaktig i bolagets arbete mot fortsatt lönsam tillväxt.

Försäkringsverksamhet bygger på förtroende och omfattas av regelverk och lagstiftning. Det betyder självklart att processer och strukturer är en förutsättning för hög kvalitet på arbetet och för att kunna säkerställa regelefterlevnad. Men vi låter aldrig processer bli överordnade kundnyttan eller fylla vår arbetsdag. Affären är vårt fokus i allt vi gör.

Ditt huvudansvar blir att under fortsatt expansion utveckla en modern, effektiv och serviceinriktad skadeavdelning som agerar både affärsmässigt och för kundens bästa. Du arbetar aktivt med nyckeltal och driver utveckling av fungerande arbetsprocesser och rutiner samt får hela skadeorganisationen att tillsammans arbeta mot tydliga gemensamma mål.

I rollen som skadechef inspirerar, leder och coachar du ett antal skadereglerare som tillsammans med dig genomför resan in i framtiden. I dagsläget är avdelningen 14 medarbetare stor och växer i takt med våra försäljningsframgångar. Skaderegleringen bygger på samarbete med kunder och verkstäder Sverige, Norge, Danmark och Finland. Stort fokus kommer att ligga på utveckling av ditt team samt rekrytering av nya medarbetare, men även upphandling och förhandling med verkstadskedjor.

Dina kontaktytor är många, både externt och internt för att maximera servicen till kund.


Arbetsuppgifter:

• Leda och fördela arbetet för skadeorganisationen och styra mot uppställda mål
• Ta fram statistik och jobba med analyser för att nå mål
• Driva och utveckla avdelningen med fokus på struktur, tillväxt och lönsamhet
• Att säkerställa kvalitet i alla delar av skadehanteringen - inbegriper både process, service och personal.
• Bidra till utveckling av produkter, befintliga och nya
• Coacha och engagera dina medarbetare
• Ansvara för medarbetarnas individuella utvecklingsplaner, säkerställa planering, genomförande samt uppföljning av mål
• Agera som länk till VD i frågor rörande försäkringsgivaren och där bidra vid rapportering av större skador, revisionsarbete och i compliancefrågor.
• Bidra operativt vid överklaganden och omprövningar.
• Vara en viktig intern resurs för utveckling och maximering av bolagets potential och marknadsandel
• Aktivt utveckla medarbetarnas förståelse för kundnytta och affär
• Initiera verkstadssamarbeten för att höja kvalitet på kundupplevelse, öka servicegraden och utveckla affären

Din Profil
För att bli framgångsrik i denna roll ser vi gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning.
Vi ser gärna att du har arbetat några år som framgångsrik ledare för en skadeorganisation eller verkstad samt har jobbat med förändringsledning med dokumenterat gott resultat.

Du förstår fordon och mekanik. Du har egen verkstadsmekanisk erfarenhet så att du kan prata om och förstå våra produkter, hur de beskrivs på ett tydligt och lätt sätt i både produktmaterial och villkor.
Har du erfarenhet från försäkringsbolag är det meriterande.
Vi ser gärna att din bakgrund innehåller erfarenhet av utvecklingsarbete i ledningsgrupp inom en affärsdriven och processorienterad verksamhet. Du har haft budget- och personalansvar.

Ditt ledarskap präglas av att du involverar, skapar engagemang och får människor att växa. Du inspirerar och lyssnar aktivt. Du är trygg i beslutsfattandet och tydlig i vad du förväntar dig av medarbetarna. Din kommunikativa förmåga är stark och du kan förmedla budskap på ett pedagogiskt sätt.

Du är van vid att kommunicera på engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du förstår/talar andra nordiska språk, då du ibland kommer att ha kontakt med både norska, danska och finska kunder.

Du är en person som får saker gjorda med ett långsiktigt perspektiv. Du har en strategisk kapacitet kombinerad med operativ förmåga.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Autorekrytering. Har du frågor kontakta rekryterare Maria Abrahamsson på [email protected] Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Teamledare Sales Support till MerxTeam i Göteborg

Ansök    Jan 19    Your Talent AB    Kundtjänstchef
Nytt
MerxTeam har sedan starten 1984 vuxit till en av Sveriges ledande leverantörer inom restaurang- och köksprodukter. Idag ingår MerxTeam AB i en koncern som arbetar med egna produkter och varumärken, som Exxent och Xantia, vilka säljs hos utvalda återförsäljare i restaurang, detalj och profilkanalerna. Koncernen säljer också mot konsument via de egna butikerna Verner & Verner, Cordon Bleu och e-handeln Zerazza.com. Huvudkontoret är beläget i egna lokaler på ... Visa mer
MerxTeam har sedan starten 1984 vuxit till en av Sveriges ledande leverantörer inom restaurang- och köksprodukter. Idag ingår MerxTeam AB i en koncern som arbetar med egna produkter och varumärken, som Exxent och Xantia, vilka säljs hos utvalda återförsäljare i restaurang, detalj och profilkanalerna. Koncernen säljer också mot konsument via de egna butikerna Verner & Verner, Cordon Bleu och e-handeln Zerazza.com. Huvudkontoret är beläget i egna lokaler på Hisingen i Göteborg. Utöver detta har man ytterligare kontor i Stockholm, Oslo, Moskva och Warszawa samt ett inköpskontor med inhemsk personal i Shanghai. MerxTeam omsätter runt 175 MSEK och har ca 70 medarbetare. Läs mer på www.merxteam.com

ARBETSBESKRIVNING
Rollen som Teamledare Sales Support är central och mycket viktig roll för MerxTeam när det gäller att skapa förtroende och goda relationer med kunder och övriga samarbetspartners. I många avseenden är du kundens första möte med oss vilket ställer stora krav på gott kundbemötande och effektivt handlande. Du verkar många gånger som spindeln i nätet när olika frågor och projekt ska hanteras. I ditt dagliga arbete har du många kundkontakter via telefon och mejl, avseende bland annat order, offerter, leveransfrågor och produktfrågor. I tillägg till din roll som Sales Support har du även ansvaret för att coacha teamet och att effektivisera och förbättra arbetssätt och processer. Du samarbetar internt med inköp, logistik och försäljning samt stöttar även våra övriga nordiska länder för att säkerställa bästa möjliga service till våra kunder. Du har personalansvar för tre personer och rapporterar till Nordic Sales Manager.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

• Mottagning och registrering av order i affärssystem
• Ta emot förfrågningar och skapa offerter och övriga underlag till kund
• Leveransbevakning och viss logistikplanering
• Uppdatera och underhålla kunddata och aktivt arbeta med CRM system
• Produktsupport
• Skapa mervärde för kunden genom att stötta utesäljare och produktchefer i affärsprocessen
• Tillsammans med teamet ta emot och prioritera samt fördela inkommande samtal och mail
• Coacha och utveckla teametVEM ÄR DU?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med erfarenhet av att arbeta i en liknande roll och trivs att arbeta handsone och tillika strategiskt för att utveckla funktionen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av produktbolag vilket gör att du förstår varuförsörjningen. Har du dessutom erfarenhet från branschen (HoReCa) så är detta mycket meriterande. Tillika är du en driven och engagerad person som tycker om att arbeta i en serviceorienterad miljö där arbetsuppgifterna är mycket varierande. Du har förmågan att agera affärsmässigt i alla sammanhang och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Du har en naturlig fallenhet för försäljning och service samt har ett väl utvecklat ordningssinne och en känsla för detaljer som gör att du har lyckats i dina tidigare roller. Du är strukturerad, noggrann och analytisk och har goda IT-kunskaper och det är meriterande om du har erfarenhet av CRM-system. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift och det är mycket meriterande om du behärskar finska.

DIN PERSONLIGHET
Som person är du positiv och nyfiken, du drivs av att hela tiden hitta nya och effektivare arbetssätt för att på så sätt bidra till utvecklingen av bolaget. Du är resultatorienterad, har en stor passion för att utveckla människor och med en känsla för affären. Du är en duktig kommunikatör och har inga problem att ta en dialog, ett utmanande samtal eller en förhandling mot kund. Du är dock ödmjuk i din framtoning, med fokus på människan och har hjärtat på det rätta stället.

VI ERBJUDER
MerxTeam är en av de ledande aktörerna inom sina produktsegment och satsar stora resurser på att ta fram nya innovativa produkter och koncept för att tillgodose marknadens behov och önskemål. Vi erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete i en platt organisation där möjligheten till påverkan och utveckling är stor.

ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta Johan Sjöberg på 0761-709851, [email protected] Visa mindre

ANSVARIG TEAM KUNDSERVICE HOS SPÄNNANDE BOLAG

Vill du arbeta med service i toppklass? Ser du dig själv i en roll där du får skapa ett team runt dig med hög och bred kompetens? Har du en administrativ ådra samtidigt som du har en god kommunikativ och inspirerande förmåga? Då har vi rollen som Customer Success Manager för dig! BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER Vi på Office Management söker nu en Customer Success Manager till vår kund, Mshop. Vår kund är ett spännande och snabbt växande företag. Mshop dri... Visa mer
Vill du arbeta med service i toppklass? Ser du dig själv i en roll där du får skapa ett team runt dig med hög och bred kompetens? Har du en administrativ ådra samtidigt som du har en god kommunikativ och inspirerande förmåga? Då har vi rollen som Customer Success Manager för dig!

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER

Vi på Office Management söker nu en Customer Success Manager till vår kund, Mshop. Vår kund är ett spännande och snabbt växande företag. Mshop driver e-handel samt har 2 butiker i Sverige.

I rollen som Customer Success Manager hos Mshop delar och inspirerar du för teamets mål om att leverera kundservice i toppklass! Mshops rykte är oöverträffligt vad gäller kundservice och professionell rådgivning och givetvis vill du bidra till att fortsätta upprätthålla och utveckla detta.

Du har ett övergripande kundserviceansvar för kundens olika serviceportaler. Du arbetar för att upprätthålla och uppdatera rutiner, manualer och onboarding. Du verkar för att utveckla bolagets kundserviceenhet och dess funktion och är ansiktet utåt i övriga verksamheten.

Dina övergripande ansvarsområden kommer bland annat vara att:

- Inspirera och driva Kundserviceteamet med fokus på hög och bred kompetens
- Upprätthålla och uppdatera system, rutiner och manualer
- Se till så att bolaget levererar bästa möjliga kundupplevelse
- Planera och schemalägga teamet för att täcka efterfrågat behov
- Att själv arbete med kundservice åt Mshops kunder


Du trivs i en kommunikativ roll där du inte bara får inspirera och leda andra utan också arbeta strukturerat och mot en tydlig målsättning. Tjänsten passar dig som arbetar nytänkande och med fokus på effektivisering. Då nya situationer som kräver nya förslag och lösningar ständigt uppstår passar det väl in att du är lösningsorienterad och handlingskraftig.

Tjänsten är på heltid, under kontorstider och tillsättning och uppdragsstart sker snarast. Vi vill att du ser långsiktigt på tjänsten. Vår kund sitter i centrala Göteborg och du kommer arbeta på plats på kundens kontor. Tjänsten är en direktrekrytering.

KVALIFIKATIONER OCH EGENSKAPER

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kundservicearbete. Du brinner för ditt arbete med service och är nu redo för nästa utmaning inom området.

Du är karismatisk och positiv, med en god förmåga till att prioritera och optimera arbetet. Du är en inspiratör och ser dig själv leda och inspirera andra. Dina personliga egenskaper kommer vara avgörande för denna tjänst.

Förutom svenska behärskar du även engelska i både tal och skrift, kan du danska är det meriterande. Du har även god datavana. Vidare har du gärna arbetat i något affärssystem tidigare, har du jobbat i Navision är det meriterande men ej ett krav.

ÖVRIGT

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstid: mån-fre 09.00-17.00

Plats: Göteborg

Uppdraget ingår i vår rekryteringsverksamhet vilket innebär att vi på Office Management sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd av vår kund. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan du söker jobbet via vår hemsida. Visa mindre

Teamledare för Customer Serviceteamet till kund

Ansök    Dec 27    Adecco Sweden AB    Kundtjänstchef
Om du har erfarenhet av ledarskap och kundservice och vill arbeta i en roll som kombinerar logistik och administration är rollen som Teamleader till vår internationella kund i Mölndal något för dig. Du trivs i en roll där du får planera och ha kontroll över detaljer samt är van att ha överblick över personal, processer och arbetssätt.  Om tjänsten I denna roll kommer du att ha personalansvar för det svenska Customer Serviceteamet, bestående av idag 6 pers... Visa mer
Om du har erfarenhet av ledarskap och kundservice och vill arbeta i en roll som kombinerar logistik och administration är rollen som Teamleader till vår internationella kund i Mölndal något för dig. Du trivs i en roll där du får planera och ha kontroll över detaljer samt är van att ha överblick över personal, processer och arbetssätt. 

Om tjänsten
I denna roll kommer du att ha personalansvar för det svenska Customer Serviceteamet, bestående av idag 6 personer, som arbetar med Front Office uppdrag dvs logistik-, order-, leverans-, faktura- samt reklamations processer. Den svenska CS organisationen är en del av ett team bestående av kollegor i en nordisk region.

Team Leadern kommer utöver sitt ledarskap att arbeta operativt med vissa arbetsuppgifter som ingår i teamets dagliga uppgifter.

• Säkerställa effektiv resurshantering och att avdelningen levererar med hög prestationsstandard, vilket möjliggör kundnöjdhet och måluppföljning.
• Motivera kundtjänstteamet; stödja och ge regelbunden feedback, coachning och utveckling av teammedlemmar
• Följa upp avdelningens verksamhet
• Säkerställa att processer och rutiner är tydliga, uppdaterade och relevanta
• Se till att data underhålls och är korrekt i de system som används av avdelningen och att systemen används korrekt och effektivt.
• Planera, prioritera, tilldela och följa upp uppgifter
• Säkerställa och driva effektiv order till fakturering process, inklusive reklamationshantering
• Svara på mer komplexa förfrågningar från kunder eller organisationen (försäljning, marknadsföring etc.)

Om dig
• Universitetsutbildning med inriktning logistik, ekonomi eller liknande
• Minst 3-5 års erfarenhet av arbete inom kundservicefunktion
• Ledarskapserfarenhet, min 2-3 år
• SAP kompetens är önskvärd, gärna S4 HANA
• Goda kunskaper i Officepaketet
• God förståelse för och gärna erfarenhet av arbete med logistikflöden

Du som söker är van vid att arbeta såväl självständigt som i team. Du tar eget ansvar för och driver på ditt arbete. Du får gärna ha erfarenhet av att ha arbetat i projekt vilket medför att du har god förmåga att hantera flera arbetsuppgifter parallellt, samtidigt som du även trivs med arbete i ett högre tempo. Du är en person som planerar uppgifter på ett strukturerat och metodiskt sätt och är van att arbeta gentemot uppsatta mål. Vidare gör du analytiska förmågan och lösningsorienterade inställningen att du på ett proaktivt sätt identifierar lösningar och arbetar för att säkerställa en hög kvalitet i sitt arbete. Du bör ha förmåga att fatta beslut, prioritera och arbeta med många olika uppgifter samtidigt. Slutligen trivs personen i samarbete med andra där han/hon har en god förmåga att vara öppen och tydlig i sin kommunikation gentemot såväl kunder som kollegor. Att se möjligheter i utmaningar är annat som vi värdesätter i denna rollen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Personen kommer att arbeta på kontoret i Mölndal
Anställningen gäller under 2022 och ska tillsättas omgående

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Jemima Hammarström via [email protected]

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Teamleader, Kundservice, Customer Service, Kundtjänst, Ledare, Mölndal, Göteborg, Adecco Visa mindre

ANSVARIG TEAM KUNDSERVICE HOS SPÄNNANDE BOLAG

Vill du arbeta med service i toppklass? Ser du dig själv i en roll där du får skapa ett team runt dig med hög och bred kompetens? Har du en administrativ ådra samtidigt som du har en god kommunikativ och inspirerande förmåga? Då har vi rollen som Customer Success Manager för dig! BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER Vi på Office Management söker nu en Customer Success Manager till vår kund, Mshop. Vår kund är ett spännande och snabbt växande företag. Mshop dri... Visa mer
Vill du arbeta med service i toppklass? Ser du dig själv i en roll där du får skapa ett team runt dig med hög och bred kompetens? Har du en administrativ ådra samtidigt som du har en god kommunikativ och inspirerande förmåga? Då har vi rollen som Customer Success Manager för dig!

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER

Vi på Office Management söker nu en Customer Success Manager till vår kund, Mshop. Vår kund är ett spännande och snabbt växande företag. Mshop driver e-handel samt har 2 butiker i Sverige.

I rollen som Customer Success Manager hos Mshop delar och inspirerar du för teamets mål om att leverera kundservice i toppklass! Mshops rykte är oöverträffligt vad gäller kundservice och professionell rådgivning och givetvis vill du bidra till att fortsätta upprätthålla och utveckla detta.

Du har ett övergripande kundserviceansvar för kundens olika serviceportaler. Du arbetar för att upprätthålla och uppdatera rutiner, manualer och onboarding. Du verkar för att utveckla bolagets kundserviceenhet och dess funktion och är ansiktet utåt i övriga verksamheten.

Dina övergripande ansvarsområden kommer bland annat vara att:

- Inspirera och driva Kundserviceteamet med fokus på hög och bred kompetens
- Upprätthålla och uppdatera system, rutiner och manualer
- Se till så att bolaget levererar bästa möjliga kundupplevelse
- Planera och schemalägga teamet för att täcka efterfrågat behov
- Att själv arbete med kundservice åt Mshops kunder


Du trivs i en kommunikativ roll där du inte bara får inspirera och leda andra utan också arbeta strukturerat och mot en tydlig målsättning. Tjänsten passar dig som arbetar nytänkande och med fokus på effektivisering. Då nya situationer som kräver nya förslag och lösningar ständigt uppstår passar det väl in att du är lösningsorienterad och handlingskraftig.

Tjänsten är på heltid, under kontorstider och tillsättning och uppdragsstart sker snarast. Vi vill att du ser långsiktigt på tjänsten. Vår kund sitter i centrala Göteborg och du kommer arbeta på plats på kundens kontor. Tjänsten är en direktrekrytering.

KVALIFIKATIONER OCH EGENSKAPER

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kundservicearbete. Du brinner för ditt arbete med service och är nu redo för nästa utmaning inom området.

Du är karismatisk och positiv, med en god förmåga till att prioritera och optimera arbetet. Du är en inspiratör och ser dig själv leda och inspirera andra. Dina personliga egenskaper kommer vara avgörande för denna tjänst.

Förutom svenska behärskar du även engelska i både tal och skrift, kan du danska är det meriterande. Du har även god datavana. Vidare har du gärna arbetat i något affärssystem tidigare, har du jobbat i Navision är det meriterande men ej ett krav.

ÖVRIGT

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstid: mån-fre 09.00-17.00

Plats: Göteborg

Uppdraget ingår i vår rekryteringsverksamhet vilket innebär att vi på Office Management sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd av vår kund. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan du söker jobbet via vår hemsida. Visa mindre

Team Manager Sales Support till MerxTeam i Göteborg

Ansök    Dec 21    Your Talent AB    Kundtjänstchef
MerxTeam har sedan starten 1984 vuxit till en av Sveriges ledande leverantörer inom restaurang- och köksprodukter. Idag ingår MerxTeam AB i en koncern som arbetar med egna produkter och varumärken, som Exxent och Xantia, vilka säljs hos utvalda återförsäljare i restaurang, detalj och profilkanalerna. Koncernen säljer också mot konsument via de egna butikerna Verner & Verner, Cordon Bleu och e-handeln Zerazza.com. Huvudkontoret är beläget i egna lokaler på ... Visa mer
MerxTeam har sedan starten 1984 vuxit till en av Sveriges ledande leverantörer inom restaurang- och köksprodukter. Idag ingår MerxTeam AB i en koncern som arbetar med egna produkter och varumärken, som Exxent och Xantia, vilka säljs hos utvalda återförsäljare i restaurang, detalj och profilkanalerna. Koncernen säljer också mot konsument via de egna butikerna Verner & Verner, Cordon Bleu och e-handeln Zerazza.com. Huvudkontoret är beläget i egna lokaler på Hisingen i Göteborg. Utöver detta har man ytterligare kontor i Stockholm, Oslo, Moskva och Warszawa samt ett inköpskontor med inhemsk personal i Shanghai. MerxTeam omsätter runt 175 MSEK och har ca 70 medarbetare. Läs mer på www.merxteam.com

MerxTeam står nu inför en stark tillväxt och expansion på den nordiska marknaden varpå de nu söker en Team Manager Sales Spport som vill vara med på resan.

ARBETSBESKRIVNING
Rollen som Teamledare Sales Support är central och mycket viktig roll för MerxTeam när det gäller att skapa förtroende och goda relationer med kunder och övriga samarbetspartners. I många avseenden är du kundens första möte med oss vilket ställer stora krav på gott kundbemötande och effektivt handlande. Du verkar många gånger som spindeln i nätet när olika frågor och projekt ska hanteras. I ditt dagliga arbete har du många kundkontakter via telefon och mejl, avseende bland annat order, offerter, leveransfrågor och produktfrågor. I tillägg till din roll som Sales Support har du även ansvaret för att coacha teamet och att effektivisera och förbättra arbetssätt och processer. Du samarbetar internt med inköp, logistik och försäljning samt stöttar även våra övriga nordiska länder för att säkerställa bästa möjliga service till våra kunder. Du har personalansvar för tre personer och rapporterar till Nordic Sales Manager.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

• Mottagning och registrering av order i affärssystem
• Ta emot förfrågningar och skapa offerter och övriga underlag till kund
• Leveransbevakning och viss logistikplanering
• Uppdatera och underhålla kunddata och aktivt arbeta med CRM system
• Produktsupport
• Skapa mervärde för kunden genom att stötta utesäljare och produktchefer i affärsprocessen
• Tillsammans med teamet ta emot och prioritera samt fördela inkommande samtal och mail
• Coacha och utveckla teametVEM ÄR DU?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med erfarenhet av att arbeta i en liknande roll och trivs att arbeta handsone och tillika strategiskt för att utveckla funktionen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av produktbolag vilket gör att du förstår varuförsörjningen. Har du dessutom erfarenhet från branschen (HoReCa) så är detta mycket meriterande. Tillika är du en driven och engagerad person som tycker om att arbeta i en serviceorienterad miljö där arbetsuppgifterna är mycket varierande. Du har förmågan att agera affärsmässigt i alla sammanhang och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Du har en naturlig fallenhet för försäljning och service samt har ett väl utvecklat ordningssinne och en känsla för detaljer som gör att du har lyckats i dina tidigare roller. Du är strukturerad, noggrann och analytisk och har goda IT-kunskaper och det är meriterande om du har erfarenhet av CRM-system. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift och det är mycket meriterande om du behärskar finska.

DIN PERSONLIGHET
Som person är du positiv och nyfiken, du drivs av att hela tiden hitta nya och effektivare arbetssätt för att på så sätt bidra till utvecklingen av bolaget. Du är resultatorienterad, har en stor passion för att utveckla människor och med en känsla för affären. Du är en duktig kommunikatör och har inga problem att ta en dialog, ett utmanande samtal eller en förhandling mot kund. Du är dock ödmjuk i din framtoning, med fokus på människan och har hjärtat på det rätta stället.

VI ERBJUDER
MerxTeam är en av de ledande aktörerna inom sina produktsegment och satsar stora resurser på att ta fram nya innovativa produkter och koncept för att tillgodose marknadens behov och önskemål. Vi erbjuder dig ett utvecklande och spännande arbete i en platt organisation där möjligheten till påverkan och utveckling är stor.

ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta Johan Sjöberg på 0761-709851, [email protected] Visa mindre

Avdelningsledare Kundservice

Nu söker vi en avdelningsledare till Rush Göteborg! Vi söker en ny avdelningsledare för kundservice till Göteborgs roligaste trampolinpark och letar efter DIG som brinner för service och att leverera fantastiska upplevelser Vem är du? Medarbetaren vi letar efter är en självgående superkommunikatör som sprider energi och har glimten i ögat. Du bygger relationer med gäster och kollegor och god service har du i ryggraden. Du trivs i högt tempo med varierand... Visa mer
Nu söker vi en avdelningsledare till Rush Göteborg!
Vi söker en ny avdelningsledare för kundservice till Göteborgs roligaste trampolinpark och letar efter DIG som brinner för service och att leverera fantastiska upplevelser


Vem är du?
Medarbetaren vi letar efter är en självgående superkommunikatör som sprider energi och har glimten i ögat. Du bygger relationer med gäster och kollegor och god service har du i ryggraden.
Du trivs i högt tempo med varierande uppgifter och drivs av en vilja att skapa den bästa upplevelsen för våra gäster.
Tillsammans med övrig ledningsgrupp kommer du arbeta för att upprätthålla Rush Göteborg som den föredragna upplevelse- och aktivitetsparken i vårt närområde.
Om du har ledarerfarenhet inom kundservice/hotell/restaurang och/eller erfarenhet från andra aktivitetsparker är det meriterande.


Arbetsuppgifter
· Hantering och Uppföljning av gästupplevelser i park, över telefon, email och sociala medier.
· Vidareutveckling och uppföljning av gästers besök och aktiviteter i parken, såsom födelsedagskalas, team building, skolgrupper med mera.
· Vara drivande i utformning och anpassning av sälj och marknadsakriviteter. In venue marketing, sociala medier enligt Rush standard, uppsökande försäljning och kundmöten.
· Aktivt deltagande i driften av parken och uppföljning av medarbetare.


Vad kan vi erbjuda:
Till rätt kandidat kan vi erbjuda en utmanande och varierande tjänst i action/trampolinparksvärlden. Detta är en unik möjlighet för dig som älskar att vara med där det händer och som vill vara med och vidareutveckla Rush. Parken har en ung och dynamisk arbetsmiljö och det läggs stor vikt på att kunna arbeta tätt med resten av ledargruppen och avdelningsledare i andra Rush-parker.
Låter detta som något för dig? Skicka in ditt CV+personligt brev redan idag.
Parken är öppen varje dag och arbetstiden varierar mellan dag och kväll. Visst helg- och kvällstidsarbete ingår i tjänsten.

Vi vill ha din ansökan senast den 20 december. Vi intervjuar kontinuerligt så vänta inte med att skicka din ansökan!Om arbetsgivaren:
Rush är en del av en av Europas största koncerner inom trampolinparker. Vi har inomhusaktiviteter såsom trampoliner, big bag, parkour-och hinderbana och andra fysiskt utmanande element på väggar och golv. Här kan både barn och vuxna utmana sig med studsiga aktivetetr och tricks.
Rush öppnade Norges första stora trampolinpark i Oslo i juni 2016 och har idag totalt 9 parker i Norge, 1 i Finland, 2 i Sverige, 4 i England och 8 i Tyskland. Rush Göteborg öppnade i September 2020.
Parken har ett café och arrangerar födelsedagskalas, företagsevent och andra event för skolor, föreningar och företag. Vårt mål är att sprida rörelseglädje genom att vara den roligaste upplevelse- och aktivitetsparken. Visa mindre

Kundservicechef till Ropo Captial

Vi letar efter dig som vill vara med och driva Ropo Captials spännande resa. Gillar du att arbeta i en föränderlig och expansiv miljö med ett ledarskap som bygger på att göra det Tillsammans? Om Ropo Capital Ropo Capital kombinerar informationslogistik med kredithantering och erbjuder tjänster som täcker hela fakturans livscykel - från distribution och reskontrahantering till påminnelser och inkasso. Genom att våga tänka nytt sätter dem en ny norm på mark... Visa mer
Vi letar efter dig som vill vara med och driva Ropo Captials spännande resa. Gillar du att arbeta i en föränderlig och expansiv miljö med ett ledarskap som bygger på att göra det Tillsammans?

Om Ropo Capital
Ropo Capital kombinerar informationslogistik med kredithantering och erbjuder tjänster som täcker hela fakturans livscykel - från distribution och reskontrahantering till påminnelser och inkasso. Genom att våga tänka nytt sätter dem en ny norm på marknaden och de brinner för att skapa värde för deras klienter och deras kunder i form av överskådliga flöden, grymma kundupplevelser och bättre finansiella resultat. Ropo Capital konkurrerar på marknaden som en teknisk pionjär med egenutvecklad teknik i framkant.

Om tjänsten
Som Kundservicechef kommer du att ansvara för att tillsammans med dina åtta medarbetare utveckla och bygga upp ett kundserviceteam i världsklass. Du leder och coachar Rådgivare som i huvudsak arbetar med att bemöta våra uppdragsgivares kunder, i alla olika kanaler. På Frontoffice möter Ropo Captial människor som hamnat i ekonomiskt trångmål och deras fokus är att hålla en god servicenivå, en hög kundnöjdhet och att hitta bra lösningar för både uppdragsgivare och gäldenären. I ditt uppdrag ingår att leda dina medarbetare och team mot goda resultat och uppsatta mål. Du ansvarar för att utveckla verksamheten i enlighet med deras strategi och vision, med syfte att säkerställa en kvalitativ och effektiv organisation med förutsättningar att leverera det som efterfrågas.

Dina främsta arbetsuppgifter är att:
• Arbeta med uppföljning och analys för att säkerställa bästa lönsamhet och effektivitet samt arbeta med teamet för att möta våra finansiella mål
• Utveckla och coacha – för att skapa de bästa förutsättningarna för medarbetarna att göra ett bra jobb
• Prioritera och fördela arbetet för en effektiv leverans och för att nå uppsatta mål
• Utveckla och bygga upp Frontoffice för att möta framtida krav och behov av digitala kanaler, säkerställa en effektiv leverans samt en hög NKI, (nöjd kund index
• Arbeta med uppföljning av KPI:er - analys och sätta actions för att säkerställa bästa lönsamhet och effektivitet
• Delta i forum för samverkan och andra interna samarbeten för att säkerställa bästa möjliga leverans och kundvärde

Vem söker vi?
• Du har tidigare erfarenhet som chef för ett kundservice/tjänst team
• Du har erfarenhet och trivs att arbeta i ett snabbväxande/ innovativt företag inom inkasso, fakturahantering, IT eller telekom
• Du har kunskaper i både svenska och engelska

Som person drivs du av att uppnå resultat och gillar att även vara med i det operativa. Du tycker om att leda och bidra till teamets framgång i det dagliga arbetet. Du är trygg i dig själv och har god självkännedom samt mod att fatta beslut. Det är viktigt att du skapar en miljö som präglas av tillit och engagemang.
Som chef hos Ropo Capital verkar du i en uppriktig miljö med stark entreprenörsanda.

Vad erbjuder Ropo Captial?
Som medarbetare hos oss blir du en del av deras starka företagskultur. Ropo Captial präglas av arbetsglädje och av engagerade människor som drivs av att få saker att hända. De tänker stort och utmanar sig själva varje dag.
Du får ett riktigt bra förmånspaket, med aktiv satsning på hälsa, chans att vara en del av ett spännande företag i tillväxtfas med goda personliga utvecklingsmöjligheter.
Ropo Captial är ett modernt företag som erbjuder dig en stimulerande och fartfylld arbetsmiljö mitt i centrala Göteborg med möjlighet till distansarbete.

Information om processen
Professionals Nord söker för Ropo Capital räkning en Kundservicechef. Tjänsten avser en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direktanställd vårt kundföretag. Vi sköter rekryteringsprocessen åt Ropo Capital i form av urval, intervju och presentation till kunden.

Start: Vid möjlighet
Omfattning: Heltid
Stad: Göteborg
Urval: Löpande
Kontakt: [email protected]

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

ANSVARIG TEAM KUNDSERVICE HOS SPÄNNANDE BOLAG

Vill du arbeta med service i toppklass? Ser du dig själv i en roll där du får skapa ett team runt dig med hög och bred kompetens? Har du en administrativ ådra samtidigt som du har en god kommunikativ och inspirerande förmåga? Då har vi rollen som Customer Success Manager för dig! BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER Vi på Office Management söker nu en Customer Success Manager till vår kund, Mshop. Vår kund är ett spännande och snabbt växande företag. Mshop dri... Visa mer
Vill du arbeta med service i toppklass? Ser du dig själv i en roll där du får skapa ett team runt dig med hög och bred kompetens? Har du en administrativ ådra samtidigt som du har en god kommunikativ och inspirerande förmåga? Då har vi rollen som Customer Success Manager för dig!

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER

Vi på Office Management söker nu en Customer Success Manager till vår kund, Mshop. Vår kund är ett spännande och snabbt växande företag. Mshop driver e-handel samt har 2 butiker i Sverige.

I rollen som Customer Success Manager hos Mshop delar och inspirerar du för teamets mål om att leverera kundservice i toppklass! Mshops rykte är oöverträffligt vad gäller kundservice och professionell rådgivning och givetvis vill du bidra till att fortsätta upprätthålla och utveckla detta.

Du har ett övergripande kundserviceansvar för kundens olika serviceportaler. Du arbetar för att upprätthålla och uppdatera rutiner, manualer och onboarding. Du verkar för att utveckla bolagets kundserviceenhet och dess funktion och är ansiktet utåt i övriga verksamheten.

Dina övergripande ansvarsområden kommer bland annat vara att:

- Inspirera och driva Kundserviceteamet med fokus på hög och bred kompetens
- Upprätthålla och uppdatera system, rutiner och manualer
- Se till så att bolaget levererar bästa möjliga kundupplevelse
- Planera och schemalägga teamet för att täcka efterfrågat behov
- Att själv arbete med kundservice åt Mshops kunder


Du trivs i en kommunikativ roll där du inte bara får inspirera och leda andra utan också arbeta strukturerat och mot en tydlig målsättning. Tjänsten passar dig som arbetar nytänkande och med fokus på effektivisering. Då nya situationer som kräver nya förslag och lösningar ständigt uppstår passar det väl in att du är lösningsorienterad och handlingskraftig.

Tjänsten är på heltid, under kontorstider och tillsättning och uppdragsstart sker snarast. Vi vill att du ser långsiktigt på tjänsten. Vår kund sitter i centrala Göteborg och du kommer arbeta på plats på kundens kontor. Tjänsten är en direktrekrytering.

KVALIFIKATIONER OCH EGENSKAPER

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kundservicearbete. Du brinner för ditt arbete med service och är nu redo för nästa utmaning inom området.

Du är karismatisk och positiv, med en god förmåga till att prioritera och optimera arbetet. Du är en inspiratör och ser dig själv leda och inspirera andra. Dina personliga egenskaper kommer vara avgörande för denna tjänst.

Förutom svenska behärskar du även engelska i både tal och skrift, kan du danska är det meriterande. Du har även god datavana. Vidare har du gärna arbetat i något affärssystem tidigare, har du jobbat i Navision är det meriterande men ej ett krav.

ÖVRIGT

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstid: mån-fre 09.00-17.00

Plats: Göteborg

Uppdraget ingår i vår rekryteringsverksamhet vilket innebär att vi på Office Management sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd av vår kund. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan du söker jobbet via vår hemsida. Visa mindre

ANSVARIG TEAM KUNDSERVICE HOS SPÄNNANDE BOLAG

Vill du arbeta med service i toppklass? Ser du dig själv i en roll där du får skapa ett team runt dig med hög och bred kompetens? Har du en administrativ ådra samtidigt som du har en god kommunikativ och inspirerande förmåga? Då har vi rollen som Customer Success Manager för dig! BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER Vi på Office Management söker nu en Customer Success Manager till vår kund, Mshop. Vår kund är ett spännande och snabbt växande företag. Mshop dri... Visa mer
Vill du arbeta med service i toppklass? Ser du dig själv i en roll där du får skapa ett team runt dig med hög och bred kompetens? Har du en administrativ ådra samtidigt som du har en god kommunikativ och inspirerande förmåga? Då har vi rollen som Customer Success Manager för dig!

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER

Vi på Office Management söker nu en Customer Success Manager till vår kund, Mshop. Vår kund är ett spännande och snabbt växande företag. Mshop driver e-handel samt har 2 butiker i Sverige.

I rollen som Customer Success Manager hos Mshop delar och inspirerar du för teamets mål om att leverera kundservice i toppklass! Mshops rykte är oöverträffligt vad gäller kundservice och professionell rådgivning och givetvis vill du bidra till att fortsätta upprätthålla och utveckla detta.

Du har ett övergripande kundserviceansvar för kundens olika serviceportaler. Du arbetar för att upprätthålla och uppdatera rutiner, manualer och onboarding. Du verkar för att utveckla bolagets kundserviceenhet och dess funktion och är ansiktet utåt i övriga verksamheten.

Dina övergripande ansvarsområden kommer bland annat vara att:

- Inspirera och driva Kundserviceteamet med fokus på hög och bred kompetens
- Upprätthålla och uppdatera system, rutiner och manualer
- Se till så att bolaget levererar bästa möjliga kundupplevelse
- Planera och schemalägga teamet för att täcka efterfrågat behov
- Att själv arbete med kundservice åt Mshops kunder


Du trivs i en kommunikativ roll där du inte bara får inspirera och leda andra utan också arbeta strukturerat och mot en tydlig målsättning. Tjänsten passar dig som arbetar nytänkande och med fokus på effektivisering. Då nya situationer som kräver nya förslag och lösningar ständigt uppstår passar det väl in att du är lösningsorienterad och handlingskraftig.

Tjänsten är på heltid, under kontorstider och tillsättning och uppdragsstart sker snarast. Vi vill att du ser långsiktigt på tjänsten. Vår kund sitter i centrala Göteborg och du kommer arbeta på plats på kundens kontor. Tjänsten är en direktrekrytering.

KVALIFIKATIONER OCH EGENSKAPER

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kundservicearbete. Du brinner för ditt arbete med service och är nu redo för nästa utmaning inom området.

Du är karismatisk och positiv, med en god förmåga till att prioritera och optimera arbetet. Du är en inspiratör och ser dig själv leda och inspirera andra. Dina personliga egenskaper kommer vara avgörande för denna tjänst.

Förutom svenska behärskar du även engelska i både tal och skrift, kan du danska är det meriterande. Du har även god datavana. Vidare har du gärna arbetat i något affärssystem tidigare, har du jobbat i Navision är det meriterande men ej ett krav.

ÖVRIGT

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstid: mån-fre 09.00-17.00

Plats: Göteborg

Uppdraget ingår i vår rekryteringsverksamhet vilket innebär att vi på Office Management sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd av vår kund. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan du söker jobbet via vår hemsida. Visa mindre

Manager Offering Customer Adaptation

Manager Offering Customer Adaptation At the Tuve factory, we are in the midst of our transformation journey to become a sustainable operation. We work towards becoming climate positive, being first out to produce electrified trucks and to deliver on our promises. These are our obvious choices to make our customers successful. One of our main strengths is to develop and produce trucks adapted to the specific customer needs. We think E2E and are eager to... Visa mer
Manager Offering Customer Adaptation
At the Tuve factory, we are in the midst of our transformation journey to become a sustainable operation.


We work towards becoming climate positive, being first out to produce electrified trucks and to deliver on our promises. These are our obvious choices to make our customers successful.


One of our main strengths is to develop and produce trucks adapted to the specific customer needs. We think E2E and are eager to optimize the value chain from request to delivery. Approximately 65% of our trucks are specifically adapted to our customer needs. From paintjob to complete superstructures – straight from the Tuve factory!


The department consists of 23 skilled and engaged co-workers who are responsible to technically investigate requests on Customer Adaptations. Analyzing technical feasibility of the adaptation, lead time and cost are the main tasks. The department works close with technical sales support, purchasing and design.
You will also work very close to sales, design, purchasing and the factory and will be a key player within Customer Adaptation.
You will partake in the Customer Adaptation management team and report to the Director of Costumer Adaptation in Tuve Plant.


As a leader of our offering department, you will first and foremost need to be committed to a value-based leadership where Trust, Learning and Engagement are key factors, then…


Reflect on your response on these questions:
Have you experienced the joy to lead in a LEAN transformation and do you understand how you reached the goal?
Are you skilled in target setting and problem solving?
Do you know why it is important to think long term and act now?
Do you know how to build relations and partnerships with the mindset to win together?

Requirements
Good ability to communicate both in written and spoken Swedish and English.
Analytical and structured
University Degree or suitable education
Product and process knowledge

If You answer “Yes” to these questions, then You are who we are looking for. Welcome to Apply!
We are looking forward to receiving your application at the latest January 14.


Peter Setterstig, Director Customer Adaptation, +46 739027343
Shirin Mohammadi, HR Business Partner +46 765538797 Visa mindre

ANSVARIG TEAM KUNDSERVICE HOS SPÄNNANDE BOLAG

Vill du arbeta med service i toppklass? Ser du dig själv i en roll där du får skapa ett team runt dig med hög och bred kompetens? Har du en administrativ ådra samtidigt som du har en god kommunikativ och inspirerande förmåga? Då har vi rollen som Customer Success Manager för dig! BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER Vi på Office Management söker nu en Customer Success Manager till vår kund, Mshop. Vår kund är ett spännande och snabbt växande företag. Mshop dri... Visa mer
Vill du arbeta med service i toppklass? Ser du dig själv i en roll där du får skapa ett team runt dig med hög och bred kompetens? Har du en administrativ ådra samtidigt som du har en god kommunikativ och inspirerande förmåga? Då har vi rollen som Customer Success Manager för dig!

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER

Vi på Office Management söker nu en Customer Success Manager till vår kund, Mshop. Vår kund är ett spännande och snabbt växande företag. Mshop driver e-handel samt har 2 butiker i Sverige.

I rollen som Customer Success Manager hos Mshop delar och inspirerar du för teamets mål om att leverera kundservice i toppklass! Mshops rykte är oöverträffligt vad gäller kundservice och professionell rådgivning och givetvis vill du bidra till att fortsätta upprätthålla och utveckla detta.

Du har ett övergripande kundserviceansvar för kundens olika serviceportaler. Du arbetar för att upprätthålla och uppdatera rutiner, manualer och onboarding. Du verkar för att utveckla bolagets kundserviceenhet och dess funktion och är ansiktet utåt i övriga verksamheten.

Dina övergripande ansvarsområden kommer bland annat vara att:

- Inspirera och driva Kundserviceteamet med fokus på hög och bred kompetens
- Upprätthålla och uppdatera system, rutiner och manualer
- Se till så att bolaget levererar bästa möjliga kundupplevelse
- Planera och schemalägga teamet för att täcka efterfrågat behov
- Att själv arbete med kundservice åt Mshops kunder


Du trivs i en kommunikativ roll där du inte bara får inspirera och leda andra utan också arbeta strukturerat och mot en tydlig målsättning. Tjänsten passar dig som arbetar nytänkande och med fokus på effektivisering. Då nya situationer som kräver nya förslag och lösningar ständigt uppstår passar det väl in att du är lösningsorienterad och handlingskraftig.

Tjänsten är på heltid, under kontorstider och tillsättning och uppdragsstart sker snarast. Vi vill att du ser långsiktigt på tjänsten. Vår kund sitter i centrala Göteborg och du kommer arbeta på plats på kundens kontor. Tjänsten är en direktrekrytering.

KVALIFIKATIONER OCH EGENSKAPER

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kundservicearbete. Du brinner för ditt arbete med service och är nu redo för nästa utmaning inom området.

Du är karismatisk och positiv, med en god förmåga till att prioritera och optimera arbetet. Du är en inspiratör och ser dig själv leda och inspirera andra. Dina personliga egenskaper kommer vara avgörande för denna tjänst.

Förutom svenska behärskar du även engelska i både tal och skrift, kan du danska är det meriterande. Du har även god datavana. Vidare har du gärna arbetat i något affärssystem tidigare, har du jobbat i Navision är det meriterande men ej ett krav.

ÖVRIGT

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstid: mån-fre 09.00-17.00

Plats: Göteborg

Uppdraget ingår i vår rekryteringsverksamhet vilket innebär att vi på Office Management sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd av vår kund. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan du söker jobbet via vår hemsida. Visa mindre

Business Process Consultant - CRM expert

Ansök    Dec 1    Ifs Sverige AB    Kundtjänstchef
Company Description At IFS you will work in a growing, global enterprise software company where informal hierarchies promote simplicity and trust with responsibility. We strive to deepen our expertise by taking on challenging and varying work assignments in a collaborative environment together with committed colleagues. With professionalism and a strong customer focus in everything we do, from R&D to Sales and Consultancy, we are proud to serve world-cla... Visa mer
Company Description


At IFS you will work in a growing, global enterprise software company where informal hierarchies promote simplicity and trust with responsibility. We strive to deepen our expertise by taking on challenging and varying work assignments in a collaborative environment together with committed colleagues. With professionalism and a strong customer focus in everything we do, from R&D to Sales and Consultancy, we are proud to serve world-class customers all over the globe with our leading products.
Job Description


Are you open for a new challenging job, work in an international company? If so you might be the one we are looking for.
As our consultant specialized in CRM processes, you must enjoy working in teams and be good at networking. You will work closely with colleagues, ensuring we deliver value to the customer through our projects. You will work in a global environment and can be based in any of the Nordic Countiries.
To succeed in the role as a consultant, we expect you are:
Excellent at guiding our customers in how to best utilize the IFS applications in relation to their business requirements.
Confident in designing solutions, challenge and advise customers, and deliver on expectations thus ensuring success for both parties.
Triggered by the contrast of understanding the business objectives and end-to-end processes, as well as digging down in detail to achieve the best possible solution for both the customer and IFS.
Profoundly interested in how systems can support business processes
Good knowledge of CRM systems either IFS or one of our competitors.
Used to work in projects with implementation/upgrade of systems/applications or aftermarket processes on the customer or vendor side.
Have experience in advising customers; from scoping solutions to implementation and rollout.

We expect you to continuously want to develop and learn to stay relevant and being an expert who shares knowledge and experience with customers and colleagues. This includes staying updated within your field of expertise, on technology as well as the industry segments in which IFS operates.


Qualifications


Must have:
An academic background with a Bachelor or Master degree in e.g. Engineering, Business or IT
A profound interest in how systems can support business processes, preferably you have been involved in implementation projects or upgrades, either on the customer side or vendor side.
Experience in working with CRM as a consultant, at an end customer or other software supplier, with some 3+ years’ experience.
In-depth knowledge of the processes in the CRM
Commercial focus, business acumen, and a “can-do” attitude.
Fluency in English as well as another Nordic language.
Experience of working in IT-projects; leading workshops, writing specifications, configuring applications, conducting training, documentation, etc.
Experience from modern applications and mobile solutions.

Additional Information


What we offer you:
Great challenges in delivering projects to large customers together with an experienced IFS team and our partners.
To work with a great product with good recognition in the market and amongst customers and analysts.
To work with our international contacts and colleagues including our offshore, R&D and partner organizations.
Be part of a fun group where everyone is helpful.
Be part of the North & Central European region


Travel: We expect you to be ready to travel and represent IFS at customer sites all across the Nordics when needed. This means that for certain projects, intensive travel can be required, while for others, none. Visa mindre

Avdelningsledare Kundservice

Nu söker vi en avdelningsledare till Rush Göteborg! Vi söker en ny avdelningsledare för kundservice till Göteborgs roligaste trampolinpark och letar efter DIG som brinner för service och att leverera fantastiska upplevelser Vem är du? Medarbetaren vi letar efter är en självgående superkommunikatör som sprider energi och har glimten i ögat. Du bygger relationer med gäster och kollegor och god service har du i ryggraden. Du trivs i högt tempo med varierand... Visa mer
Nu söker vi en avdelningsledare till Rush Göteborg!
Vi söker en ny avdelningsledare för kundservice till Göteborgs roligaste trampolinpark och letar efter DIG som brinner för service och att leverera fantastiska upplevelser


Vem är du?
Medarbetaren vi letar efter är en självgående superkommunikatör som sprider energi och har glimten i ögat. Du bygger relationer med gäster och kollegor och god service har du i ryggraden.
Du trivs i högt tempo med varierande uppgifter och drivs av en vilja att skapa den bästa upplevelsen för våra gäster.
Tillsammans med övrig ledningsgrupp kommer du arbeta för att upprätthålla Rush Göteborg som den föredragna upplevelse- och aktivitetsparken i vårt närområde.
Om du har ledarerfarenhet inom kundservice/hotell/restaurang och/eller erfarenhet från andra aktivitetsparker är det meriterande.


Arbetsuppgifter
· Hantering och Uppföljning av gästupplevelser i park, över telefon, email och sociala medier.
· Vidareutveckling och uppföljning av gästers besök och aktiviteter i parken, såsom födelsedagskalas, team building, skolgrupper med mera.
· Vara drivande i utformning och anpassning av sälj och marknadsakriviteter. In venue marketing, sociala medier enligt Rush standard, uppsökande försäljning och kundmöten.
· Aktivt deltagande i driften av parken och uppföljning av medarbetare.


Vad kan vi erbjuda:
Till rätt kandidat kan vi erbjuda en utmanande och varierande tjänst i action/trampolinparksvärlden. Detta är en unik möjlighet för dig som älskar att vara med där det händer och som vill vara med och vidareutveckla Rush. Parken har en ung och dynamisk arbetsmiljö och det läggs stor vikt på att kunna arbeta tätt med resten av ledargruppen och avdelningsledare i andra Rush-parker.
Låter detta som något för dig? Skicka in ditt CV+personligt brev redan idag.
Parken är öppen varje dag och arbetstiden varierar mellan dag och kväll. Visst helg- och kvällstidsarbete ingår i tjänsten.

Vi vill ha din ansökan senast den 20 december. Vi intervjuar kontinuerligt så vänta inte med att skicka din ansökan!Om arbetsgivaren:
Rush är en del av en av Europas största koncerner inom trampolinparker. Vi har inomhusaktiviteter såsom trampoliner, big bag, parkour-och hinderbana och andra fysiskt utmanande element på väggar och golv. Här kan både barn och vuxna utmana sig med studsiga aktivetetr och tricks.
Rush öppnade Norges första stora trampolinpark i Oslo i juni 2016 och har idag totalt 9 parker i Norge, 1 i Finland, 2 i Sverige, 4 i England och 8 i Tyskland. Rush Göteborg öppnade i September 2020.
Parken har ett café och arrangerar födelsedagskalas, företagsevent och andra event för skolor, föreningar och företag. Vårt mål är att sprida rörelseglädje genom att vara den roligaste upplevelse- och aktivitetsparken. Visa mindre

CUSTOMER SUCCESS MANAGER TILL SPÄNNANDE BOLAG

Vill du arbeta med service i toppklass? Ser du dig själv i en roll där du får skapa ett team runt dig med hög och bred kompetens? Har du en administrativ ådra samtidigt som du har en god kommunikativ och inspirerande förmåga? Då har vi rollen som Customer Success Manager för dig! BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER Vi på Office Management söker nu en Customer Success Manager till vår kund, Mshop. Vår kund är ett spännande och snabbt växande företag. Mshop dri... Visa mer
Vill du arbeta med service i toppklass? Ser du dig själv i en roll där du får skapa ett team runt dig med hög och bred kompetens? Har du en administrativ ådra samtidigt som du har en god kommunikativ och inspirerande förmåga? Då har vi rollen som Customer Success Manager för dig!

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER

Vi på Office Management söker nu en Customer Success Manager till vår kund, Mshop. Vår kund är ett spännande och snabbt växande företag. Mshop driver e-handel samt har 2 butiker i Sverige.

I rollen som Customer Success Manager hos Mshop delar och inspirerar du för teamets mål om att leverera kundservice i toppklass! Mshops rykte är oöverträffligt vad gäller kundservice och professionell rådgivning och givetvis vill du bidra till att fortsätta upprätthålla och utveckla detta.

Du har ett övergripande kundserviceansvar för kundens olika serviceportaler. Du arbetar för att upprätthålla och uppdatera rutiner, manualer och onboarding. Du verkar för att utveckla bolagets kundserviceenhet och dess funktion och är ansiktet utåt i övriga verksamheten.

Dina övergripande ansvarsområden kommer bland annat vara att:

- Inspirera och driva Kundserviceteamet med fokus på hög och bred kompetens
- Upprätthålla och uppdatera system, rutiner och manualer
- Se till så att bolaget levererar bästa möjliga kundupplevelse
- Planera och schemalägga teamet för att täcka efterfrågat behov


Du trivs i en kommunikativ roll där du inte bara får inspirera och leda andra utan också arbeta strukturerat och mot en tydlig målsättning. Tjänsten passar dig som arbetar nytänkande och med fokus på effektivisering. Då nya situationer som kräver nya förslag och lösningar ständigt uppstår passar det väl in att du är lösningsorienterad och handlingskraftig.

Tjänsten är på heltid, under kontorstider och tillsättning och uppdragsstart sker snarast. Vi vill att du ser långsiktigt på tjänsten. Vår kund sitter i centrala Göteborg och du kommer arbeta på plats på kundens kontor. Tjänsten är en direktrekrytering.

KVALIFIKATIONER OCH EGENSKAPER

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kundservicearbete. Du brinner för ditt arbete med service och är nu redo för nästa utmaning inom området.

Du är karismatisk och positiv, med en god förmåga till att prioritera och optimera arbetet. Du är en inspiratör och ser dig själv leda och inspirera andra. Dina personliga egenskaper kommer vara avgörande för denna tjänst.

Förutom svenska behärskar du även engelska i både tal och skrift, kan du danska är det meriterande. Du har även god datavana. Vidare har du gärna arbetat i något affärssystem tidigare, har du jobbat i Navision är det meriterande men ej ett krav.

ÖVRIGT

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstid: mån-fre 09.00-17.00

Plats: Göteborg

Uppdraget ingår i vår rekryteringsverksamhet vilket innebär att vi på Office Management sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd av vår kund. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan du söker jobbet via vår hemsida. Visa mindre

KUNDSERVICEANSVARIG TILL SPÄNNANDE BOLAG

Vill du arbeta med service i toppklass? Ser du dig själv i en roll där du får skapa ett team runt dig med hög och bred kompetens? Har du en administrativ ådra samtidigt som du har en god kommunikativ och inspirerande förmåga? Då har vi rollen som Customer Success Manager för dig! BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER Vi på Office Management söker nu en Customer Success Manager till vår kund, Mshop. Vår kund är ett spännande och snabbt växande företag. Mshop dri... Visa mer
Vill du arbeta med service i toppklass? Ser du dig själv i en roll där du får skapa ett team runt dig med hög och bred kompetens? Har du en administrativ ådra samtidigt som du har en god kommunikativ och inspirerande förmåga? Då har vi rollen som Customer Success Manager för dig!

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER

Vi på Office Management söker nu en Customer Success Manager till vår kund, Mshop. Vår kund är ett spännande och snabbt växande företag. Mshop driver e-handel samt har 2 butiker i Sverige.

I rollen som Customer Success Manager hos Mshop delar och inspirerar du för teamets mål om att leverera kundservice i toppklass! Mshops rykte är oöverträffligt vad gäller kundservice och professionell rådgivning och givetvis vill du bidra till att fortsätta upprätthålla och utveckla detta.

Du har ett övergripande kundserviceansvar för kundens olika serviceportaler. Du arbetar för att upprätthålla och uppdatera rutiner, manualer och onboarding. Du verkar för att utveckla bolagets kundserviceenhet och dess funktion och är ansiktet utåt i övriga verksamheten.

Dina övergripande ansvarsområden kommer bland annat vara att:

- Inspirera och driva Kundserviceteamet med fokus på hög och bred kompetens
- Upprätthålla och uppdatera system, rutiner och manualer
- Se till så att bolaget levererar bästa möjliga kundupplevelse
- Planera och schemalägga teamet för att täcka efterfrågat behov


Du trivs i en kommunikativ roll där du inte bara får inspirera och leda andra utan också arbeta strukturerat och mot en tydlig målsättning. Tjänsten passar dig som arbetar nytänkande och med fokus på effektivisering. Då nya situationer som kräver nya förslag och lösningar ständigt uppstår passar det väl in att du är lösningsorienterad och handlingskraftig.

Tjänsten är på heltid, under kontorstider och tillsättning och uppdragsstart sker snarast. Vi vill att du ser långsiktigt på tjänsten. Vår kund sitter i centrala Göteborg och du kommer arbeta på plats på kundens kontor. Tjänsten är en direktrekrytering.

KVALIFIKATIONER OCH EGENSKAPER

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av kundservicearbete. Du brinner för ditt arbete med service och är nu redo för nästa utmaning inom området.

Du är karismatisk och positiv, med en god förmåga till att prioritera och optimera arbetet. Du är en inspiratör och ser dig själv leda och inspirera andra. Dina personliga egenskaper kommer vara avgörande för denna tjänst.

Förutom svenska behärskar du även engelska i både tal och skrift, kan du danska är det meriterande. Du har även god datavana. Vidare har du gärna arbetat i något affärssystem tidigare, har du jobbat i Navision är det meriterande men ej ett krav.

ÖVRIGT

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstid: mån-fre 09.00-17.00

Plats: Göteborg

Uppdraget ingår i vår rekryteringsverksamhet vilket innebär att vi på Office Management sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd av vår kund. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan du söker jobbet via vår hemsida. Visa mindre

Contact Center Manager

Ansök    Okt 14    First Camp Sverige AB    Kundtjänstchef
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 55 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu uppemot 700 MSEK ett normalår. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med över 1000 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser ... Visa mer
First Camp är Nordens största campingkoncern med totalt 55 destinationer i Sverige och Danmark. Kedjan är inne i en spännande tillväxtfas och har genom organisk tillväxt och ett stort antal förvärv gått från drygt 100 MSEK i omsättning 2016 till nu uppemot 700 MSEK ett normalår. Detta är en unik möjlighet att driva utvecklingen i en bransch med enormt mycket potential. Vi är ett stort team med över 1000 medarbetare som brinner för våra gästers upplevelser och som strävar mot att bygga världens ledande campingkedja. Läs gärna mer om oss och vad vi gör på www.firstcamp.se.


 


First Camp erbjuder en arbetsplats med stark tillväxt och snabb utvecklingstakt. Här är gästens upplevelse alltid i fokus. Våra supportkontor är centralt belägna i Stockholm respektive Göteborg och här finns VD, ekonomi, marknad, försäljning, fastighet, drift och HR samlade.Beskrivning
Nu stärker vi upp vårt centrala team med en dedikerad roll med ansvar för vårt Contact Center.

Rollen är central för First Camps utveckling och syftar till att driva försäljning och gästnöjdhet, samt effektivisera hantering av inkommande samtal, email, chatt och sociala medier.

Som Contact Center Manager rapporterar man till vår kommersiella chef och har personalansvar för teamet med bokningsagenter på plats i Göteborg som stöttar samtliga svenska destinationer. Rollen innefattar även att starta upp verksamheten för att stötta First Camp Danmarks 6 destinationer.

Rollen innefattar i huvudsak ansvar för:
- Budget & resultatansvar (KPIs) dvs. inkl. sätta mål och följa upp nyckel-KPIs
- Personalansvar för hel- och deltidsanställda, samt optimering av bemanning för att reducera kötider och öka försäljning via telefon. Då vi hanterar betydligt större volymer samtal under sommaren än övriga månader är rekrytering och onboardning av säsongsanställda en viktig del av rollen
- Inbokning av både B2C och B2B gäster, samt säkra att resp. kundgrupps behov möts när det gäller personlig service via telefon, email och chatt
- Uppsättning av samtalslinjer och flöden för hur samtal kommer in till kedjan
- Struktur och initial uppsättning av destinationsinfo på intranätet ”Servicehuset”
- Gästservice & support kopplat till medlemsklubben (First Camp Club)
- Gästsupport i sociala medier, dvs svara på frågor på Facebook, Instagram etc
- Process och rutiner för dels reklamationshantering, dels för incheckning utanför destinationernas öppettider i sammabete med vår Operations-avdelning
- Utveckling och effektivisering av de verktyg (inkl. system) som används för gästkommunikation via vårt Contact Center

Vi ser att du gärna har följande kvalifikationer/erfarenheter:
- Ledarerfarenhet från ett callcenter/säljfokuserad kundtjänst eller liknande
- Duktig på siffror, analytisk och med dokumenterat goda resultat
- Erfarenhet från försäljning inom resebranschen, t.ex. stugboende, hotell, resebyrå, flyg eller tåg
- Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Tyska och/eller danska är önskvärt

Som person tror vi att du:
- Har ett stort driv, är resultatorienterad och måldriven
- Gillar utmaningen att bygga upp ett nytt contact center
- Jobbar strukturerat och kan växla mellan stort och smått
- Har en god känsla för kundkommunikation & bemötande både fysiskt & digitalt
- Är kommunikativ och coachande

Detta är en unik chans att vara med och driva utvecklingen i en bransch med stor potential. Vi på First Camp gillar att utmana, är engagerade i våra gästers upplevelser och ohierarkiska. Tjänsten innebär en del resande men är tänkt att vara placerad på vårt kontor i centrala Göteborg, med viss möjlighet till distansarbete Visa mindre

Customer Service Manager

Ansök    Aug 24    Axel Arigato AB    Kundtjänstchef
Born in 2014 by Creative Director, Max Svärdh and CEO, Albin Johansson, Axel Arigato is a Sweden based contemporary brand that started from an Instagram page and an idea to break into the footwear market. With deep roots in music, art, architecture and what is contemporary, Axel Arigato has defined itself by offering more than a product. It has been created to leave an experience at the front of mind, whether it’s via stores, online or through events. Ax... Visa mer
Born in 2014 by Creative Director, Max Svärdh and CEO, Albin Johansson, Axel Arigato is a Sweden based contemporary brand that started from an Instagram page and an idea to break into the footwear market.

With deep roots in music, art, architecture and what is contemporary, Axel Arigato has defined itself by offering more than a product. It has been created to leave an experience at the front of mind, whether it’s via stores, online or through events.

Axel Arigato currently has 7 stores, including London, Copenhagen, Stockholm, Gothenburg & Paris with more pending. Expanding from 2 people to now hiring over 80 members of staff in 7 years, Axel Arigato also operates a subsidiary office in London.

Join us!

Customer Service Manager (CSM) will be responsible for all daily duties within online customer service. Including demand and resource planning as well as coaching of existing and new colleagues. The team will differ in size depending on seasonality but usually consist of 7-15 team members.
CSM will be responsible for the KPIs and the improvement of the same.

CSM is included in the whole customer journey. Assisting customers with all queries and current issues as well as working proactive to increase the customer experience .

The goal is to be able to give the best customer care possible and achieve happy, recurring customers online as well as in our physical locations. To support this, involvement in new products, processes, user experience is crucial. You will be a part of the online team and work closely with the IT to improve our features, customer experience, CRM strategies etc.
Moreover you will be the product owner of Zendesk or equivalent tool.

Structure & coaching:

- Ensure that resource planning is updated and that we have enough staff to meet demand for the upcoming months
- Produce weekly and monthly KPIs and work for constant improvement – OTR, SLA, Ticket Quota, Solved Tickets,
- Lead and manage the team daily. Delegate responsibility for increased accountability and less involvement from yourself.
- Collect and inform organisation of customer requests monthly; find-outs, pattern in behavior, claims etc

Daily & weekly:

- Work with customer request through Zendesk and other platforms including chat, WhatsApp, Instagram, Facebook, TikTok, email etc
- Use KPIs to stay updated about performance.
- Maintain updated knowledge of all company products and services to provide adequate education to customers
- Make product and service suggestions to meet the customer’s specific needs
- Answer customer questions and provide information to resolve any issues
- Process orders and returns
- Foster and maintain relationships with customers to improve our retention rate
- Obtain necessary information from customers to adequately follow up
- Collect and record customer feedback and information, and share that with appropriate departments and team members
- Foster and maintain relationships with customers to improve our retention rate

What we're looking for:

The right candidate for this position is someone with experience of running a team. You enjoy working in a fast-paced environment and realize the importance of continuous improvements in both big and small matters. You value service and the customer experience highly and lead by example to motivate your team members.

In this process, the individual’s motivation and adaptive mindset is key. You lead with passion and integrity and the fashion industry is where you really want to be!

Qualifications:

- Experience of managing a team.
- Experience in customer service and a fast working environment.
- Well organized with a strong business mindset.
- Excellent English communication skills - verbal and written.
- Knowledge in written and verbal German or French is considered as a plus

Please apply by providing a brief motivation letter and CV as soon as possible. We will hire as soon as we find the right person.

Salary: According to agreement
Start date: According to agreement
Location: Gothenburg HQ Visa mindre

NK söker Avdelningschef NK Kundservice

Nordiska Kompaniet består av två varuhus, ett i Stockholm och ett i Göteborg. Varuhusen har en genomströmning av 14 miljoner besökare per år, och erbjuder ett brett sortiment med allt från mat och konfektyr till mode, accessoarer, leksaker, inredning kompletterat med caféer, restauranger och olika tjänster. När Nordiska Kompaniet grundades 1902 av Josef Sachs var ambitionen att varuhuset skulle vara en ”kommersiell och kulturell teater”. Ambitionen är fort... Visa mer
Nordiska Kompaniet består av två varuhus, ett i Stockholm och ett i Göteborg. Varuhusen har en genomströmning av 14 miljoner besökare per år, och erbjuder ett brett sortiment med allt från mat och konfektyr till mode, accessoarer, leksaker, inredning kompletterat med caféer, restauranger och olika tjänster. När Nordiska Kompaniet grundades 1902 av Josef Sachs var ambitionen att varuhuset skulle vara en ”kommersiell och kulturell teater”. Ambitionen är fortfarande att Nordiska Kompaniet ska vara en scen för samtiden och erbjuda kunderna den mest inspirerande miljö för shopping och upplevelser.

Varje avdelning på NK drivs av ett fristående bolag – en NK-företagare. Dessa är organiserade i NK Företagarförening. Vi arbetar tillsammans med AB Nordiska Kompaniet för att NK skall vara ett varuhus i världsklass. NK Företagarförenings driftsorganisation NKFF har ansvaret för funktioner såsom ex. Kundservice, varumottagning, bud & paket, miljöstation, städning, emballage och NK Skolan mm.


NK Företagarförening söker:
Avdelningschef NK Kundservice Göteborg.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, 6 månaders provanställning tillämpas.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
 
Tjänstens innehåll
·       Leda och fördela arbetet för NK Kundservice medarbetare och ansvara för den dagliga driften.
·       Personalansvar för 6 medarbetare. Schemaläggning, rekrytering, utvecklingssamtal mm.
·       Ansvarig för arbetsmiljön.
·       Kostnadsansvar för bemanningstimmar och inköp till NK Kundservice.
·       Kundärenden.
·       Kvalitetssäkring och utveckling av NK Kundservice.
·       Medverka på Nyckelmöten, Kundkvällar, Varuhusevent med mera.
·       Verka för att NKFF:s värdeord genomsyrar det dagliga arbetet.
·       Rapporterar till Floor Manager.
 
Egenskaper
·       Drivs av att jobba nära verksamheten och att vara en del av den dagliga driften.
·       Brinner för service och drivs av att leverera service i världsklass.
·       Drivs av att hitta lösningar på uppkomna utmaningar.
·       Förmåga att ha ”många bollar i luften”.
·       Förmåga att inspirera och entusiasmera.
·       Förmåga att arbeta självständigt.
·       Förmåga att jobba med ständiga förbättringar och drivs av att utveckla NK Kundservice samt dess medarbetare.
·       Trivs med att jobba i förändring.
·       Flexibel och lösningsorienterad.
 
 
Arbetslivserfarenheter
·       Haft personalansvar.
·       Arbetat i en organisation/företag där service är ett ledord.
·       Väl insatt i kollektivavtalet för detaljhandeln.
·       Vana att leda och fördela arbete i grupp.
 
 
 
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till [email protected]
 
Sista ansökningsdag är den 5 september 2021. Visa mindre

Service Center Manager till MSX

Ansök    Sep 10    Experis AB    Kundtjänstchef
Vi är i stark tillväxt och söker nu en strukturerad, tydlig och proaktiv ledare för att ta nästa kliv i vår utveckling. Är du en erfaren ledare som drivs av att leda team och coacha dem till framgång så kan denna roll vara vad du söker! Vi söker dig som är resultatdriven och samtidigt brinner för kundnöjdhet och utveckla effektiva arbetssätt. Som Service Center Manager blir du ansvarig för tre kundrelationsteam som tillsammans supporterar den nordiska mar... Visa mer
Vi är i stark tillväxt och söker nu en strukturerad, tydlig och proaktiv ledare för att ta nästa kliv i vår utveckling. Är du en erfaren ledare som drivs av att leda team och coacha dem till framgång så kan denna roll vara vad du söker! Vi söker dig som är resultatdriven och samtidigt brinner för kundnöjdhet och utveckla effektiva arbetssätt.

Som Service Center Manager blir du ansvarig för tre kundrelationsteam som tillsammans supporterar den nordiska marknaden på uppdrag av vår kund Ford. Du ansvarar för den dagliga verksamheten, att coacha och utveckla teamen i nära samarbete med tre gruppledare samt säkerställa att uppsatta mål och nyckeltal nås. Teamen består idag av totalt 37 kundcentermedarbetare och specialister.

I rollen som Service Center Manager driver du utveckling och arbetar aktivt med att komma med förslag på lösningar och förbättringar, driva förbättringsarbete och implementera processförändringar och nya arbetsrutiner. Du har fokus på strategiska frågor som i sin tur leder till högre och långsiktig effektivitet.

En viktig del av jobbet är att hålla en tät och nära dialog med den interna organisationen, Ford Motor Company samt Fords återförsäljarnätverk i Norden. Rapportering sker funktionellt och operativt inom MSX Europa.Är du den vi söker?
Vi söker dig som har erfarenhet av kundrelationscenter. Du har god förståelse och kunskap av att hantera och utveckla en viktig kund på bästa sätt och förväntas kunna hantera olika typer av affärssituationer på ett professionellt sätt. Du har förmåga att arbeta strukturerat och proaktivt i en komplex miljö. Rollen ställer höga krav på förmågan att kommunicera och bygga goda relationer.

Som ledare söker vi dig med ett stort och genuint intresse för att utveckla team till framgång. Du har förmågan och engagemanget att motivera, engagera och samtidigt driva utveckling med stort resultatfokus.


Kvalifikationer
- Minst gymnasieutbildning.
- Erfarenhet som chef /ledare för team / support / kundservice
- Erfarenhet av kundansvar
- Erfarenhet av att utveckla kundrelationer
- God ekonomisk förståelse
- Kännedom om konsumentskyddslagen
- Mycket goda kunskaper i ett eller flera av de nordiska språken samt engelska.
- Erfaren användare av MS Office och Windows.Vi erbjuder
MSX International erbjuder dig en betydelsefull roll i ett expansivt bolag där du får utrymme att växa. Du kommer vara en viktig del i ett dynamiskt, prestigelöst och dedikerat team där det råder öppet klimat. MSX har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag. I denna position ingår 6 veckors semester. Tjänstens omfattning är heltid. Placering är i Göteborg, Munkebäck där vi sitter i nya fräscha lokaler.Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Jefferson Wells. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Camilla Rippe, [email protected], 0703-770138.
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag med registrerat CV samt med ett personligt brev. Sista ansökningsdag är den 26/9 2021.

Varmt välkommen med din ansökan!MSX International är en global branschledande leverantör av konsulttjänster och Business Process Outsourcing till fordonsindustrin med över 5000 medarbetare. I Norden är vi stolta över vårt team bestående av drygt 140 experter som levererar mätbara resultat med hög kvalitet. MSX investerar kraftfullt inom digitalisering för att öka vårt försprång som den ledande aktören i att supportera fordonsindustrin i en föränderlig tid. Tack vare vårt fokus på utveckling och kvalitet, växer vi snabbt och har de flesta biltillverkarna som kunder. Visa mindre

Sales Support Manager till gop i Kungsbacka

Ansök    Jun 29    Your Talent AB    Kundtjänstchef
gop är experter inom alla typer av plastmaterial och vi vet vilken nytta de var och en kan skapa för samhälle, företag och privatperson – nu och framåt. I vårt erbjudande ryms både innovativa, egenutvecklade produkter, marknadens starkaste varumärken och kundanpassade lösningar. Våra kunder finns inom bygg, trädgård, entreprenad och industri över hela Skandinavien. Vi arbetar i nära samarbeten med våra kunder så att vårt erbjudande anpassas för den verklig... Visa mer
gop är experter inom alla typer av plastmaterial och vi vet vilken nytta de var och en kan skapa för samhälle, företag och privatperson – nu och framåt. I vårt erbjudande ryms både innovativa, egenutvecklade produkter, marknadens starkaste varumärken och kundanpassade lösningar. Våra kunder finns inom bygg, trädgård, entreprenad och industri över hela Skandinavien. Vi arbetar i nära samarbeten med våra kunder så att vårt erbjudande anpassas för den verklighet som de möter varje dag. Det har varit en självklarhet för oss sedan starten 1968. gop är idag drygt 80 anställda och har kontor i Kungsbacka, Stockholm, Oslo och Sorø. Läs mer på www.gop.se

Är du en inspirerande LEDARE med god känsla för service? Då kan detta vara en spännande roll för dig, där du både leder och utvecklar avdelningen och själv deltar operativt med att ge bästa möjliga service till våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING
Som Sales Support Manager har du det övergripande ansvaret för att leda och utveckla Sales Support funktionen hos gop. Du skapar de bästa förutsättningarna för att teamet ska lyckas och arbetar metodiskt med mål och uppföljning på grupp- och individnivå. Att effektivisera och förbättra de arbetssätt och processer är också en självklar del av din vardag. Du samarbetar internt med logistik, inköp och försäljning samt stöttar även våra övriga nordiska länder för att säkerställa bästa möjliga service till våra kunder. Då bolagets affärsmodell delvis är säsongbetonat så deltar du själv aktivt i service- och försäljningsarbetet mer under denna perioden. Du har personalansvar för åtta personer vilket innebär uppgifter som coachning, medarbetarsamtal, lönesamtal, målstyrning, uppföljning och utbildning. Du är stationerad på kontoret i Kungsbacka och rapporterar till Nordic Commercial Manager.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med erfarenhet av att arbeta i en liknande roll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av produktbolag vilket gör att du förstår varuförsörjningen. Rollen är mycket varierad vilket gör att vi söker dig som både tycker om att arbeta ”hands on” och tillika strategiskt. Du är en duktig ledare som har förmågan att coacha, inspirera och motivera ditt team till att nå framgång. Tillika är du en driven och engagerad person som tycker om att arbeta i en serviceorienterad miljö där arbetsuppgifterna är mycket varierande. Du har förmågan att agera affärsmässigt i alla sammanhang och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Du har en naturlig fallenhet för försäljning och service samt har ett väl utvecklat ordningssinne och en känsla för detaljer som gör att du har lyckats i dina tidigare roller. Du är strukturerad, noggrann och analytisk och har goda IT-kunskaper och det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet MS Dynamics. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

DIN PERSONLIGHET
Som person är du positiv och nyfiken, du drivs av att hela tiden hitta nya och effektivare arbetssätt för att på så sätt bidra till utvecklingen av bolaget. Du är resultatorienterad, har en stor passion för att utveckla människor och med en känsla för affären. Du är en duktig kommunikatör och har inga problem att ta en dialog, ett utmanande samtal eller en förhandling mot kund. Du är dock ödmjuk i din framtoning, med fokus på människan och har hjärtat på det rätta stället.

ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta Johan Sjöberg på 0761-709851, [email protected] Visa mindre

Director & Client Program Manager

Ansök    Jul 26    Cerner Sverige AB    Kundtjänstchef
Who we are We have passion for new ideas that are changing the world by the minute in the healthcare sector. Cerner has been improving healthcare for more than 30 years. Our technology supports healthcare systems and hospitals, to be the best they can be and to deliver connected, safe care. Our mission is to relentlessly support our clients to define and deliver breakthrough innovation that will shape health care of tomorrow. We’re leading the industry on ... Visa mer
Who we are
We have passion for new ideas that are changing the world by the minute in the healthcare sector. Cerner has been improving healthcare for more than 30 years. Our technology supports healthcare systems and hospitals, to be the best they can be and to deliver connected, safe care. Our mission is to relentlessly support our clients to define and deliver breakthrough innovation that will shape health care of tomorrow. We’re leading the industry on enabling the shift from reactive care to proactive population health management through big data intelligence. Join our amazing team and keep developing the health care sector for the better!
Background
This position is situated in Gothenburg, Sweden. In Sweden we are implementing our products in two of the three largest regions, helping over a third of the Swedish population. In the regions, “We are because we were,” meaning our relationships date back over 20 years with the clients and we deliver the current EMR systems. Our teams consist of specialists that manage both Millennium and the current live Swedish products. We have worked with Swedish clients for many years and know the regions we serve and the Swedish healthcare system well.
The Job
As a Director & Program Manager, you will be one of the main leaders in the program, responsible for ensuring the investment in the program achieves the anticipated benefits as outlined by the region. Your leadership team includes the Client Executive, an Engagement Executive, and other senior roles. You will be working mainly with the team in the region Västra Götalandsregionen VGR), but you will also be a part of the Nordic leadership team given the importance and impact of the role. You will report to the General Manager for Sweden. The program is hugely influential on both the regional healthcare system and a national Swedish level.
To be successful in the job it is crucial that you have held similar positions, i.e. complex full suite implementations (Acute + Ambulatory) with a large number of internal and external stakeholders, including political interests. The successful candidate should have proven success managing an implementation with multiple project managers – both internal and external – and a number of organizational units with separate leadership structures (i.e., numerous hospitals, primary care centers, laboratory, and home care in the same system). This includes creating, agreeing, and managing the end-to-end project plan in close connection with your client counterparts. You will have an understanding of organizational change management best practices and ensure the strategies are used for program success. You will lead, coordinate, and develop a team to manage the program over the implementation’s lifecycle. You must have strong communication skills with demonstrated competency sustaining positive relationships with client executives. You will have excellent presentation skills and be able to have an open dialogue with both Cerner and client executive leadership. Due to the nature of the project, the role demands a combination of strategic, tactical and operational responsibilities.
You will ensure project progress is communicated through a variety of mediums: leading status meetings, email/Teams communications, developing project presentations to ensure that information related to progress and issues/risks are being communicated with the appropriate stakeholders. You will work closely with cross-functional leaders including consulting, IP development, technology, sales, and support to ensure the program’s success.
Your work will be complex and vary in both strategic focus and tactical execution. This position requires a cross-functional individual who won’t miss the details but is strategic enough to see across the program, across the region, and across internal Cerner business units. You will identify opportunities for improvement and manage the implementation to improve program execution.
You should have a proven track record of working with leaders in large programs to create sustainable structures and governance that ensure program success. You should have experience in taking a systematic approach to breaking down large, complex problems and leveraging the structure of the program to resolve the issue. The program is entering a phase where structure and transparency are essential for success and your role will be to provide the leadership through this critical phase. You should have experience in adapting your style and approach to different situations and stakeholders.
If you’re out to change the world in ways that matter, we want to hear from you. As a Cerner Associate you will be joining an inclusive, social and innovative workplace that has a strong emphasis on developing talent and promotion from within. You will be rewarded for your hard work with a competitive salary and a host of additional benefits.
Basic Qualifications:
Bachelor's degree or 4 years relevant work experience, plus:


At least 10 years project/program management, sales, consulting, or client relationship management work experience.

Preferred Qualifications:
Excellent understanding of project management processes, governance and effective ways to utilize appropriately (PMP, Prince 2, Six Sigma, Agile knowledge or certification a plus)


Knowledge of program/project management tools and packages – Microsoft Project preferred

Expectations:
Must live in the Gothenburg area in Sweden


Fluent in English, knowledge of Swedish helps
Ability to work overtime and irregular hours as needed Visa mindre

Sales Support Manager till gop i Kungsbacka

Ansök    Aug 11    Your Talent AB    Kundtjänstchef
gop är experter inom alla typer av plastmaterial och vi vet vilken nytta de var och en kan skapa för samhälle, företag och privatperson – nu och framåt. I vårt erbjudande ryms både innovativa, egenutvecklade produkter, marknadens starkaste varumärken och kundanpassade lösningar. Våra kunder finns inom bygg, trädgård, entreprenad och industri över hela Skandinavien. Vi arbetar i nära samarbeten med våra kunder så att vårt erbjudande anpassas för den verklig... Visa mer
gop är experter inom alla typer av plastmaterial och vi vet vilken nytta de var och en kan skapa för samhälle, företag och privatperson – nu och framåt. I vårt erbjudande ryms både innovativa, egenutvecklade produkter, marknadens starkaste varumärken och kundanpassade lösningar. Våra kunder finns inom bygg, trädgård, entreprenad och industri över hela Skandinavien. Vi arbetar i nära samarbeten med våra kunder så att vårt erbjudande anpassas för den verklighet som de möter varje dag. Det har varit en självklarhet för oss sedan starten 1968. gop är idag drygt 80 anställda och har kontor i Kungsbacka, Stockholm, Oslo och Sorø. Läs mer på www.gop.se

Har du erfarenhet av kundtjänst, innesälj och ledarskap med en mycket god känsla för service? Då kan detta vara en spännande roll för dig, där du både leder och utvecklar avdelningen och själv deltar operativt med att ge bästa möjliga service till våra kunder.

ARBETSBESKRIVNING
Som Sales Support Manager har du det övergripande ansvaret för att leda och utveckla Sales Support funktionen hos gop. Du skapar de bästa förutsättningarna för att teamet ska lyckas och arbetar metodiskt med mål och uppföljning på grupp- och individnivå. Att effektivisera och förbättra de arbetssätt och processer är också en självklar del av din vardag. Du samarbetar internt med logistik, inköp och försäljning samt stöttar även våra övriga nordiska länder för att säkerställa bästa möjliga service till våra kunder. Då bolagets affärsmodell delvis är säsongbetonat så deltar du själv aktivt i service- och försäljningsarbetet mer under denna perioden. Du har personalansvar för åtta personer vilket innebär uppgifter som coachning, medarbetarsamtal, lönesamtal, målstyrning, uppföljning och utbildning. Du är stationerad på kontoret i Kungsbacka och rapporterar till Nordic Commercial Manager.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med erfarenhet av att arbeta i en liknande roll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av produktbolag vilket gör att du förstår varuförsörjningen. Rollen är mycket varierad vilket gör att vi söker dig som både tycker om att arbeta ”hands on” och tillika strategiskt. Du är en duktig ledare som har förmågan att coacha, inspirera och motivera ditt team till att nå framgång. Tillika är du en driven och engagerad person som tycker om att arbeta i en serviceorienterad miljö där arbetsuppgifterna är mycket varierande. Du har förmågan att agera affärsmässigt i alla sammanhang och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Du har en naturlig fallenhet för service och kundbemötande samt har ett väl utvecklat ordningssinne och en känsla för detaljer som gör att du har lyckats i dina tidigare roller. Du är strukturerad, noggrann och analytisk och har goda IT-kunskaper och det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet MS Dynamics. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

DIN PERSONLIGHET
Som person är du positiv och nyfiken, du drivs av att hela tiden hitta nya och effektivare arbetssätt för att på så sätt bidra till utvecklingen av bolaget. Du är resultatorienterad, har en stor passion för att utveckla människor och med en känsla för affären. Du är en duktig kommunikatör och har inga problem att ta en dialog, ett utmanande samtal eller en förhandling mot kund. Du är dock ödmjuk i din framtoning, med fokus på människan och har hjärtat på det rätta stället.

ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta Johan Sjöberg på 0761-709851, [email protected] Visa mindre

Customer Care Development - Volvo Cars

Ansök    Jun 10    Volvo Personvagnar AB    Kundtjänstchef
Who are we? Volvo Cars is a company on a mission; to bring traditional car manufacturing into a connected, sustainable and smart future. Since 1927, we have been a brand known for our commitment to safety, creating innovative cars that make life less complicated for our consumers. In 2010, we decided to transform our business, resulting in a totally new generation of cars and technologies, as well as steady growth and record sales. Today, we’re expanding o... Visa mer
Who are we?
Volvo Cars is a company on a mission; to bring traditional car manufacturing into a connected, sustainable and smart future.
Since 1927, we have been a brand known for our commitment to safety, creating innovative cars that make life less complicated for our consumers. In 2010, we decided to transform our business, resulting in a totally new generation of cars and technologies, as well as steady growth and record sales. Today, we’re expanding our global footprint in Europe, China and the US, and we’re on the lookout for new talent.
We are constantly pushing our own skills and abilities to drive change in the automobile industry like never before. We are looking for innovative, committed people to join us in this endeavour and create safe, sustainable and connected cars. We believe in the power of people and will challenge and support you to reach your full potential. Join us and be part of Volvo Cars’ journey into the future.

Who we are
Customer Care provides Consumer Relations Operations for Volvo Car Group through our Contact Centers - Consumer Relations Centers around the world. Our agents are the facilitating link between the brand, the consumer and the retailer network, acting as brand ambassadors and companions throughout the consumer journey. Our partners are Volvo Cars and Polestar at the present and we operate both online offers (like Care by Volvo and the XC40BEV) and Consumer Relations for the traditional business.  
Customer Cares scope is global and under establishment, with current operations within Americas, EMEA and APAC. We will, over time, grow into a truly global function delivering consumer value in the redefined landscape of direct Consumer Relations enabling growth, electrification and online sales.
About the position
The basics for Customer Care are in place and the current challenge is to scale up and refine the business. Many initiatives, large and small, are ongoing in that transformation journey that aim to achieve a robust, global set up. The Costumer Care Development role is focusing on structure, coordination and communication to facilitate the overall journey, supporting the Head of Customer Care and working in team with PX and Communications. 
What you will do
Tasks may vary over time related to the overall management of Customer Care. One specific area of responsibility is to keep all transformational initiatives aligned and push through in an environment that constantly is shifting, both keeping the direction and adapt according to circumstances. The Costumer Care Development role facilitates the “Transformation Agenda” and the governance around it, also stepping into initiatives/ projects when needed. 
Among your daily tasks are to make power point presentations to present and support strategy sessions with the Management Team.
You will do competitor analysis of Automotive Industry and Customer Care on a global level. 
You will drive new initiatives/changes within the organization and prepare material connected to investments and change the WoW
You will also follow up on our strategic initiative in 1:1 and be the sounding board to the Head of Customer Care. 
As Customer Care evolves and matures so will the tasks for this role with great opportunities for personal development. 
What you will bring
We are looking for an ambitious candidate with an entrepreneurial, progressive and eager mindset, willing to learn more and develop our Customer Care Commercial Business and contribute to the fast-growing extensive transformation we are in. We think your profile needs to fit the following requirements:
•    Relevant University Degree. 
•    Leadership experience of Customer Care and/or start-up/expansion of Customer Care Centers. 
•    COPC competence. 
•    Senior experience of strategy work and experience from the implementation and driving the operational.
•    Strong visualization and presentation design skills as well as experience from high level Power Point presentations and Communication in Management level.
•    Working experience and understanding of the fundamentals in transformation including both structure, endurance and people perspectives.
•    Experience from a fast-growing company and/or Management Consultant experience is meritorious.  
•    You are fluent in English (verbal and written).

To be successful in this role you need to have a positive “can do” attitude and feel comfortable with working in an environment where we sometimes have more questions than answers. You are self-starter and have a structured, holistic, flexible and service mind-set and good understanding of the balance between speed and accuracy in detail. Happy to jump on big and small tasks with a good portion of willingness to solve them independently and/or together with others.
As part of the Uptime team we promise, you will never be bored on this exciting new journey enabling the commercial transformation!
How to learn more and apply
If you have questions about the position, please contact Head of Customer Care; Sandra Alenius.
For questions regarding the recruitment process, please contact Pedram Yousefi at [email protected] 
We want your application at the latest 2021-06-24.
Please note due to GDPR, applications via email will not be accepted. Visa mindre

Customer Service Manager till e-handelsbolaget Jollyroom

Ansök    Jun 3    Jollyroom AB    Kundtjänstchef
Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 75 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig we... Visa mer
Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 75 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag. I Göteborg ligger Campus Jollyroom, här finns ett stort nybyggt kontor, flera moderna lager, showroom för våra kunder samt gym och restaurang för våra medarbetare. Vi har även ett kontor i Umeå samt en fysisk butik i Stockholm Kungens Kurva. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 500 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.

Vi har en tydlig vision – vi ska underlätta livet för barnfamiljen. Vår Kundserviceavdelning är en av få avdelningar hos oss som har direktkontakt med våra kunder via mail, telefon och chatt. Avdelningen består av cirka 80 flerspråkiga agenter (SV, NO, DK, FI, DE/AT) som tillsammans med Teamleaders och RTM säkerställer att våra kunder får snabb och tydlig support. Vi söker nu vår nya Customer Service Manager vars främsta ansvar är att coacha dessa Teamleaders och RTM samt att säkerställa hög effektivitet och kvalitet på avdelningen. Fokus ligger med andra ord på att jobba både strategiskt och operativt för att våra Jollyroomare på Kundservice mår bra och således även presterar bra. Som Customer Service Manager rapporterar du till Service- och Logistikchef som ingår i företagets koncernledning.

Andra ansvarsområden som Customer Service Manager:
- Resultatansvar; vi jobbar med tydliga nyckeltal i alla led på avdelningen, Customer Service Manager är ansvarig för att dessa KPIer uppnås och tar action om något avviker
- Ha nära dialog med avdelningens HR Partner, i ex rekryteringar och svårare personalärenden
- Onboarding av ny personal
- Prognos- och budgetansvar
- Löpande konkurrentanalys

Rollen innebär många externa och interna kontaktytor. Det kan handla om att sätta ihop en utbildning för agenterna tillsammans med en leverantör eller att be en av våra Controllers om underlag för att kunna predicera nästa års personalbemanning över jul.

Vi söker dig som har:
- Erfarenhet av en ledande position inom en kundservice, gärna från callcenter eller e-handelsbolag
- Vana av att jobba operativt och strategiskt med resultat, budget och prognos
- Ett analytiskt förhållningssätt när det kommer till siffror
- En förmåga att omvandla målsättningar till konkreta actions
- Mycket goda datorkunskaper inom affärs- och kundsystem

Dina personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Vi söker dig som arbetar med stor passion för våra kunder och din personal för att nå de uppsatta målen. Du är en stark ledare med förmågan att få människor omkring dig att bli engagerade och prestera. Du är lösningsorienterad, strukturerad, initiativtagande och en stjärna på att bygga goda relationer både internt och externt. Vi som arbetar på Jollyroom kännetecknas som doers med hög arbetskapacitet - vi verkställer våra planer och når våra mål. Vi söker efter dig som känner igen dig i den beskrivningen.

Fördelar med att jobba hos oss:
- Vara en del av en spännande och expansiv framtidsbransch
- Bli en del av ett mycket härligt kompetent team!
- Stora karriärmöjligheter, vi har i år tillsatt mer än 50 procent av alla tjänster internt
- Stora möjligheter att påverka affären, komma med egna initiativ och ta stort ansvar
- Kollektivavtal för alla anställda
- Friskvårdsbidrag + splitternytt gym på Campus Jollyroom
- Placering nära Göteborg; 15 minuter med bil till city

Upplägg och praktisk information
- Start: Enligt överenskommelse
- Omfattning: Heltid (6 månaders provanställning tillämpas)
- Placering: Göteborg, Sörredsvägen 111. I november 2020 flyttade hela verksamheten till nybyggda Campus Jollyroom i Sörred; Nordens största e-handelscentrum. På Campus Jollyroom finns ett stort modernt kontor, flera logistikanläggningar, showroom för våra kunder samt gym för alla medarbetare.
- Kontakt & frågor: Eva Lidbrink, frågor via e-post; [email protected]

Blev du ännu mer nyfiken på Jollyroom? Nedan finner du våra senaste PR-meddelanden:

Vi fick en flygande start på det nya året -> https://www.market.se/nyhet/flygande-start-pa-aret-for-jollyroom-kalla-vadret-har-drivit-extrema-behov

Vi har fått en ny VD och HR-chef-> https://www.ehandel.se/ole-sauar-lamnar-vd-rollen-i-jollyroom-han-tar-over

Vi anställde 200 personer inför julhandeln 2020 -> https://www.ehandel.se/jollyroom-fick-5000-ansokningar-raknar-med-en-halv-miljon-order

Vi vann årets logistiketablering 2020 -> https://intelligentlogistik.com/nyhetsflode/fastigheter/jollyroom-gor-arets-logistiketablering-2020/

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi arbetar löpande med rekryteringen, var gärna snabb med din ansökan.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och annonsleverantörer. Visa mindre

Kundvårdskoordinator till Bjurfors, Göteborg

Ansök    Jun 7    Jerrie AB    Kundtjänstchef
Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med ca 600 medarbetare på ca 85 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Bjurfors Göteborg är det största mäklarföretaget i regionen och förmedlar cirka 3.000 bostäder varje år. Vi är ca 150 medarbetare med 14 helägda kontor samt ett växande antal franchisetagare. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiel... Visa mer
Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare med ca 600 medarbetare på ca 85 kontor runt om i Sverige och vid Medelhavet. Bjurfors Göteborg är det största mäklarföretaget i regionen och förmedlar cirka 3.000 bostäder varje år. Vi är ca 150 medarbetare med 14 helägda kontor samt ett växande antal franchisetagare. Mäklartjänsterna omfattar såväl bostadsrätter, villor, tomter och fritidshus som nyproduktion, tjänster inom förmedling av kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Genom en kvalitetssäkrad arbetsmetod och branschens mest dedikerade mäklare har Bjurfors under mer än 50 års tid tagit kunderna till lyckade bostadsaffärer.

Bjurfors i Göteborg söker en Kundvårdskoordinator till sitt framgångsrika team i Göteborg.

Brinner du för kundvård och att skapa en härlig arbetsplats som bidrar till att andra trivs och lyckas? Har du lätt för att tänka i nya banor och utveckla ditt dagliga arbete? Om du dessutom trivs i högt tempo och vill arbeta på ett framgångsrikt bolag så kan detta vara rätt tjänst för dig!

Om rollen

På Bjurfors Kundvårdsavdelning arbetar ca 25 innesäljare som alla är fastighetsmäklarstudenter. Bjurfors rekryterar ett antal innesäljare varje år som under studietiden får möjlighet att arbeta på företagets kundvårdsavdelning. Deras huvudsakliga arbetsuppgift är skapa de bästa förutsättningarna för kundernas bostadsaffärer.

Som kundvårdskoordinator har du en viktig roll för att kvalitetssäkra kundhanteringen inom Bjurfors. Stor vikt kommer att läggas vid att hitta affärsmöjligheter i systemet, effektivisera och utvärdera arbetssätt i CRM-systemet.

Du följer upp alla kampanjer och sammanställer underlag till ledningsgruppen, sköter planering och schemaläggning av våra innesäljare och följer upp statistik, försäljning och KPI: er. Planering och genomföring av månadsmöten ligger i rollen samt att rekrytera och onboarda nya kollegor.

Du har hela tiden kundens perspektiv och strävar mot en kundupplevelse i världsklass, genom god service, nöjda medarbetare och såklart att ha det bästa kundregistret. Samtidigt är du en viktig pusselbit i att skapa trivsel i teamet, bidra till ett gott arbetsklimat och få medarbetarna att vilja växa och utvecklas.

Din erfarenhet

Vi tror att du kommer från en roll där du arbetat nära kunden med fokus på försäljning och service. Du har ett CRM-intresse och kan enkelt ta till dig nya system. Du är van att arbeta i en säljintensiv miljö, och vet att resultat skapas genom engagemang, struktur, rutiner och god stämning.

Om dig

Du skulle beskriva dig som en person med mycket driv, som får saker att hända och är en fena på struktur, rutiner och är såklart en glädjespridare. Du har ett genuint intresse för kundvård och vet vikten av att ha ett starkt kundregister för att nå bästa framgång

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en bred och varierad tjänst i ett expansivt och framgångsrikt bolag i mäklarbranschen. Du får tillsammans med vår Kundvårdsansvarige leda ett härligt team med motiverade, målfokuserade och ambitiösa innesäljare. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas i rollen och vara med och påverka Bjurfors framtida framgång.

Om Bjurfors

Bjurfors är ett av Sveriges största privatägda mäklarföretag och grundades i mitten av 60-talet. Företaget är verksamt inom såväl den kommersiella som den privata fastighetsmarknaden. Bjurfors har närmare 450 medarbetare och ca 70 kontor i Sverige, Spanien och Frankrike. Det är Bjurfors filosofi att vara det mest betydande mäklarföretaget på den ort där de verkar. Viktiga ledord är affärsmässighet, handlingskraft och engagemang. För mer information se www.bjurfors.se

Hur söker jag jobbet?

Du söker jobbet via jerrie.se med CV och ett personligt brev där du berättar vad som lockar dig att söka denna roliga tjänst! Jag svarar gärna på frågor så tveka inte att kontakta mig, [email protected] / 0703 00 10 16

Sista ansökningsdatum är 27/6 och tillträde för rollen är augusti/september men urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kundtjänstchef till Almi

Ansök    Maj 24    Randstad AB    Kundtjänstchef
Arbetsbeskrivning I rollen som kundtjänstchef på Almi har du det övergripande ansvaret för verksamheten. Du leder, utvecklar och planerar det dagliga arbetet. Rollen innebär ett budgetansvar och resultatuppföljning.   Du har personalansvar och har god känsla för att coacha och motivera medarbetare. Vi söker någon som kan säkerställa en hög servicenivå samt att öka tillgängligheten till Almi och bidra till att förstärka Almis varumärke. Ansvarsområden Vi s... Visa mer
Arbetsbeskrivning
I rollen som kundtjänstchef på Almi har du det övergripande ansvaret för verksamheten. Du leder, utvecklar och planerar det dagliga arbetet. Rollen innebär ett budgetansvar och resultatuppföljning.
 
Du har personalansvar och har god känsla för att coacha och motivera medarbetare. Vi söker någon som kan säkerställa en hög servicenivå samt att öka tillgängligheten till Almi och bidra till att förstärka Almis varumärke.

Ansvarsområden
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av arbete i kundtjänst. Ledarerfarenhet är meriterande. Du kommer delta i det operativa arbetet för att säkerställa en god service. Tillsammans med ditt team kommer du driva utvecklingen av kundtjänst genom att effektivisera och utveckla processer, arbetssätt och rutiner. 

Almis kundtjänst ansvarar även för telemarketinguppdrag. Därför är erfarenhet från telemarketing meriterande.

I rollen är man ansvarig för system och processer för hantering av ärenden genom telefon, e-post och chattfunktionen samt se till att aktivt informera internt om kundtjänstens verksamhet och att se till att medarbetarna har rätt och relevant information. Kvalifikationer


Branscherfarenhet
Duktig kommunikatör såväl i tal som skrift 
Gärna eftergymnasial utbildning eller motsvarighet i arbetslivserfarenhet
Erfarenhet av IT och systemutveckling

Vi ser även följande egenskaper som meriterande: 
Kunskap och förståelse för företagande och entreprenörskap
Språk utöver svenska och engelska är mycket meriterande
Erfarenhet av telemarketing
Förmåga att bygga långsiktiga relationer


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Almi Företagspartner med Randstad. Välkommen med din ansökan senast den 14 juni. 

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Khosro Panah på [email protected]Om företaget
Hos Almi får du möjlighet att arbeta med företagande och drivna entreprenörer. Det kan gälla såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. Du arbetar i en dynamisk miljö, med stora möjligheter till nätverkande och utveckling.

För att trivas hos Almi bör du stimuleras av arbeta för andra människors framgång och näringslivets tillväxt. Vi söker medarbetare som är utåtriktade, tänker affärsmässigt och har ett stort engagemang för företagande. Visa mindre

Relationsbyggande chef till avdelningen kund och tjänstedialog

Ansök    Maj 28    Göteborgs kommun    Kundtjänstchef
Vi på Inköp och upphandling har som målsättning att vara Sveriges bästa offentliga inköpsorganisation. Hos oss finns specialister inom upphandling, inköpsstrategi, hållbarhet, juridik och kommunikation. I våra centralt placerade lokaler arbetar cirka 80 drivna kollegor som tillsammans varje dag gör skillnad för dem som bor, lever och arbetar i Göteborg. Vårt uppdrag är att leda, driva och utveckla Göteborgs Stads inköpsverksamhet och vägleda stadens medar... Visa mer
Vi på Inköp och upphandling har som målsättning att vara Sveriges bästa offentliga inköpsorganisation. Hos oss finns specialister inom upphandling, inköpsstrategi, hållbarhet, juridik och kommunikation. I våra centralt placerade lokaler arbetar cirka 80 drivna kollegor som tillsammans varje dag gör skillnad för dem som bor, lever och arbetar i Göteborg.

Vårt uppdrag är att leda, driva och utveckla Göteborgs Stads inköpsverksamhet och vägleda stadens medarbetare i deras inköpsuppdrag. Förvaltningen är stadens inköpscentral och tillhandahåller ramavtal för varor och tjänster av gemensamt intresse för stadens förvaltningar och bolag. Vi är en av Sveriges största offentliga inköpsorganisation och med vår samlade kraft är vi med och formar morgondagens hållbara samhälle.

ARBETSUPPGIFTER
Förvaltningen har under de senaste fyra åren succesivt fått nya och utvecklade uppdrag. Utifrån att förvaltningens utvecklade roll som tjänsteleverantör internt i staden så kommer vi nu att förstärka och utveckla vår kund- och tjänstefunktion. Funktionen har till delar funnits innan men då som en del av en annan avdelning. Genom att inrätta en ny avdelning med fokus på kund och tjänsteutveckling är målsättningen att dessa frågor ska få ännu mer kraft och plats i organisationen.

Vi söker nu en chef för den nya avdelningen Kund och tjänstedialog. Du kommer arbeta tätt tillsammans med förvaltningens andra avdelningar, Upphandling, Inköpsstrategi, Hållbarhet och Verksamhetsstöd och du är underställd förvaltningsdirektör Henrik Karlsson.

Avdelningens uppdrag kan beskrivas i två delar. Dels ett ansvar för kundtjänst och att proaktivt verka för höjd kunskap i inköpsfrågor hos förvaltningens kunder. Förvaltningens event- och utbildningsfunktion är i detta en viktig del. Dels ett ansvar för förvaltningens dialog med kunderna kring våra olika tjänster, såväl befintliga som kommande. Dialogen sker både i direkta kontakter med kunder och genom nätverk.

Andra delar i avdelningens uppdrag är ansvaret för tjänstedesign och förvaltningens olika nöjdhetsmätningar. Avdelningen har även ett samordnade ansvar för förvaltningens konsultprocesser samt för förvaltningens näringslivsarbete.

En första del i ditt jobb som avdelningschef kommer vara att, tillsammans med dina medarbetare, utveckla och bygga upp avdelningen. Att detta sker i nära samarbete och dialog med förvaltningen i övrigt är en självklarhet för dig.

KVALIFIKATIONER
Som chef för avdelningen ansvarar du för att leda och driva, samordna och följa upp arbetet.
För att lyckas så tror vi att du är en uttalad relationsbyggare! En person som tycker om att samarbeta, samverka och har lätt för att både ge och få förtroende. Du är produktiv och får saker att hända. Ditt starka engagemang och din entusiasm smittar av sig både på dina medarbetare, kollegor och kunder.

Du har erfarenhet som chef och ledare. Du visar tillit till medarbetare och är lyhörd för såväl medarbetare som kollegor och kunders åsikter och behov.
Vi tror att du som chef är intresserad av att arbeta hälsofrämjande, att du vet vad som främjar hälsa och omsätter kunskapen på ett sätt som skapar ett hållbart arbetsengagemang och goda prestationer.

Du har erfarenhet av att utveckla, paketera och följa upp tjänster. Det kan vara såväl konventionella som digitala tjänster. I ditt arbete så har kunddialog varit en självklar del. Andra områden som vi tror att du har arbetat med är processutveckling och digitalisering, det kan vara i din tidigare roll som chef, projektledare eller att du ingått i ett arbete.

Du har jobbat med kundorienterat arbete såsom exempelvis kunddialog, kundrelationer och bemötande men också kundmätningar. Vi ser det som positivt om du har erfarenhet från olika organisationer eller branscher. Har du dessutom erfarenhet eller kunskap om inköp och upphandling så är det meriterande.

Vi förutsätter att du har en akademisk grundutbildning. Tillsammans med din erfarenhet bedömer vi om den är relevant för tjänsten. Visa mindre

Customer Service Manager till e-handelsbolaget Jollyroom

Ansök    Maj 2    Jollyroom AB    Kundtjänstchef
Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 75 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig we... Visa mer
Jollyroom etablerades år 2010 och är Nordens ledande barn- och babybutik på nätet. Vi befinner oss i stark tillväxt och är ett av de snabbaste växande bolagen inom e-handeln i Europa. Vi servar idag fler än 2 000 000 kunder och har allt för barnen mellan 0 till 12 år samt ett heltäckande sortiment för gravida. I vårt 75 000 kvm stora lager, med över 35 000 artiklar finner barnfamiljen både välkända och nya varumärken. Ett brett sortiment, en tillgänglig webbutik, snabba leveranser och kunnig kundservice är våra grundpelare som gör Jollyroom till det självklara valet i barnfamiljens vardag. I Göteborg ligger Campus Jollyroom, här finns ett stort nybyggt kontor, flera moderna lager, showroom för våra kunder samt gym och restaurang för våra medarbetare. Vi har även ett kontor i Umeå samt en fysisk butik i Stockholm Kungens Kurva. Vår personalstyrka växer löpande och utgör i dagsläget 500 fantastiska medarbetare, 300 medarbetare arbetar på heltid och resterande på behovsbasis. Möjligheten till expansion och framgång har aldrig varit större. Efter att ha vunnit nr. 1 positionen på den Nordiska marknaden har vi nu påbörjat expansionen in i Europa. På sikt skall Jollyroom bli den ledande aktören inom barn- och baby på nätet i Europa. Vi skall ge europeiska konsumenter den bästa upplevelsen. Vi är med i matchen för att vinna.

Vi har en tydlig vision – vi ska underlätta livet för barnfamiljen. Vår Kundserviceavdelning är en av få avdelningar hos oss som har direktkontakt med våra kunder via mail, telefon och chatt. Avdelningen består av cirka 80 flerspråkiga agenter (SV, NO, DK, FI, DE/AT) som tillsammans med Teamleaders och RTM säkerställer att våra kunder får snabb och tydlig support. Vi söker nu vår nya Customer Service Manager vars främsta ansvar är att coacha dessa Teamleaders och RTM samt att säkerställa hög effektivitet och kvalitet på avdelningen. Fokus ligger med andra ord på att jobba både strategiskt och operativt för att våra Jollyroomare på Kundservice mår bra och således även presterar bra. Som Customer Service Manager rapporterar du till Service- och Logistikchef som ingår i företagets koncernledning.

Andra ansvarsområden som Customer Service Manager:
- Resultatansvar; vi jobbar med tydliga nyckeltal i alla led på avdelningen, Customer Service Manager är ansvarig för att dessa KPIer uppnås och tar action om något avviker
- Ha nära dialog med avdelningens HR Partner, i ex rekryteringar och svårare personalärenden
- Onboarding av ny personal
- Prognos- och budgetansvar
- Löpande konkurrentanalys

Rollen innebär många externa och interna kontaktytor. Det kan handla om att sätta ihop en utbildning för agenterna tillsammans med en leverantör eller att be en av våra Controllers om underlag för att kunna predicera nästa års personalbemanning över jul.

Vi söker dig som har:
- Erfarenhet av en ledande position inom en kundservice, gärna från callcenter eller e-handelsbolag
- Vana av att jobba operativt och strategiskt med resultat, budget och prognos
- Ett analytiskt förhållningssätt när det kommer till siffror
- En förmåga att omvandla målsättningar till konkreta actions
- Mycket goda datorkunskaper inom affärs- och kundsystem

Dina personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. Vi söker dig som arbetar med stor passion för våra kunder och din personal för att nå de uppsatta målen. Du är en stark ledare med förmågan att få människor omkring dig att bli engagerade och prestera. Du är lösningsorienterad, strukturerad, initiativtagande och en stjärna på att bygga goda relationer både internt och externt. Vi som arbetar på Jollyroom kännetecknas som doers med hög arbetskapacitet - vi verkställer våra planer och når våra mål. Vi söker efter dig som känner igen dig i den beskrivningen.

Fördelar med att jobba hos oss:
- Vara en del av en spännande och expansiv framtidsbransch
- Bli en del av ett mycket härligt kompentent team!
- Stora karriärmöjligheter, vi har i år tillsatt mer än 50 procent av alla tjänster internt
- Stora möjligheter att påverka affären, komma med egna initiativ och ta stort ansvar
- Kollektivavtal för alla anställda
- Friskvårdsbidrag + splitternytt gym på Campus Jollyroom
- Placering nära Göteborg; 15 minuter med bil till city

Upplägg och praktisk information
- Start: Enligt överenskommelse
- Omfattning: Heltid (6 månaders provanställning tillämpas)
- Placering: Göteborg, Sörredsvägen 111. I november 2020 flyttade hela verksamheten till nybyggda Campus Jollyroom i Sörred; Nordens största e-handelscentrum. På Campus Jollyroom finns ett stort modernt kontor, flera logistikanläggningar, showroom för våra kunder samt gym för alla medarbetare.
- Kontakt & frågor: HR chef Nicole Berger, frågor via e-post; [email protected]

Blev du ännu mer nyfiken på Jollyroom? Nedan finner du våra senaste PR-meddelanden:

Vi fick en flygande start på det nya året -> https://www.market.se/nyhet/flygande-start-pa-aret-for-jollyroom-kalla-vadret-har-drivit-extrema-behov

Vi har fått en ny VD och HR-chef-> https://www.ehandel.se/ole-sauar-lamnar-vd-rollen-i-jollyroom-han-tar-over

Vi anställde 200 personer inför julhandeln 2020 -> https://www.ehandel.se/jollyroom-fick-5000-ansokningar-raknar-med-en-halv-miljon-order

Vi vann årets logistiketablering 2020 -> https://intelligentlogistik.com/nyhetsflode/fastigheter/jollyroom-gor-arets-logistiketablering-2020/

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser genomför vi tester, referenstagning och bakgrundskontroll.

Vi arbetar löpande med rekryteringen, var gärna snabb med din ansökan.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och annonsleverantörer. Visa mindre

Chef Kundlojalitetscenter till Sappa

Vill du vara med och bygga Sveriges bästa kundupplevelse hos ett av Sveriges snabbast växande telekombolag? Är kundservice och ledarskap din passion och brinner du för att arbeta med utveckling och förbättringar? Då skall du söka tjänsten och bli Sappas nya chef för deras Kundlojalitetscenter! På uppdrag av vår kund Sappa söker vi nu dig som vill vara med och vidareutveckla Sappas kundservice mot nya höjder. Du kommer in i en spännande och expansiv fas dä... Visa mer
Vill du vara med och bygga Sveriges bästa kundupplevelse hos ett av Sveriges snabbast växande telekombolag? Är kundservice och ledarskap din passion och brinner du för att arbeta med utveckling och förbättringar? Då skall du söka tjänsten och bli Sappas nya chef för deras Kundlojalitetscenter!

På uppdrag av vår kund Sappa söker vi nu dig som vill vara med och vidareutveckla Sappas kundservice mot nya höjder. Du kommer in i en spännande och expansiv fas där ditt uppdrag blir att leda kundserviceavdelningen med fokus på att utveckla och modernisera bolagets kundservicefunktion.

Om Sappa
AB Sappa är ett telekombolag som funnits länge i branschen. Vi levererar bredband, TV, digitala omsorgstjänster och telefoni till nöjda kunder i hela Sverige. Bland våra kunder har vi alltifrån nätägare, fiberföreningar, byggherrar och fastighetsägare, till samfälligheter, bostadsrättsföreningar och andra TV-operatörer. Det är inte bara de stora aktörerna som finns med på vår kundlista, lika ofta handlar det om en liten förening med få hushåll eller en enskild privatperson. Vårt huvudkontor är i Göteborg och vi har lokal närvaro i Karlstad. Hjärtat i bolaget är vårt Kundlojalitetscenter (KLC), som finns på plats och svarar alla dagar året om. Vårt gemensamma mål, vilket genomsyrar hela bolaget, är att vara Sveriges kundvänligaste företag. Spana in www.sappa.se (http://www.sappa.se) för att se mer vad vi gör!

Om tjänsten
I rollen som Chef Kundlojalitetscenter ansluter du till en spännande och utvecklande roll med stort utvecklingsfokus. Förutom att du har personalansvar för ett team bestående av ett 25-tal medarbetare inklusive 2 teamledare + extrapersonal, kommer en viktig del i rollen vara att utveckla, effektivisera och modernisera Sappas Kundlojalitetscenter. Detta inbegriper både first och second line samt utgör en viktig Back office-funktion i bolaget varigenom registrering och hantering sker av kollektiva leveranser till konsumenterna. Rapporterar gör du till VD. I övrigt kommer nedan arbetsuppgifter och ansvar ingå i din roll

- Övergripande ansvarig med personal- och budgetansvar för KLC
- Utifrån uppsatta KPI:er säkerställa effektivitet gällande bemanning, scheman, semesterplanering och resursplanering med stöd av dina teamledare
- Översyn och analys av KLC:s befintliga processer, arbetsmetoder och anställda i syfte att identifiera flaskhalsar och förbättringsområden samt ta fram åtgärder för att implementera potentiellt nya arbetssätt och rutiner för att automatisera och effektivisera verksamheten
- Fokusera på systemalternativ och automatiska flöden som löser återkommande frågor, minimerar och/eller effektiviserar kundserviceärenden samt sträva efter större teknikutnyttjande i teamet
- Fortlöpande coachning, ledning och utveckling av dina teamledare och medarbetare med övergripande ansvar för att KLC presterar enligt uppsatta mål
- Upphandling av eventuella samarbetspartners avseende bemanning och rekrytering för avdelningen samt kontinuerlig uppföljning och utvärdering av eventuella avtal och samarbeten


Din bakgrund
Vi söker dig som har en framgångsrik bakgrund som ledare ifrån motsvarande kundserviceroll, med fördel ifrån bolag där kunder erbjudits en kombination av både produkt och tjänst. Vi ser väldigt positivt på om du tidigare varit med om en transformationsresa där du varit bidragande i att digitalisera och automatisera kundserviceprocesser.

Vi tror att du en kreativ doer som drivs av att få tänka utanför boxen och utmana normer. Du trivs som bäst när du får sätta kunden i fokus, sätter stor ära och stolthet i ditt arbete. Identifierar du dig även med nedan egenskaper har du goda förutsättningar att lyckas;

- Trygg i dig själv som ledare med tidigare erfarenhet av att leda team inom kundservice
- Utvecklingsorienterad med framgångsrik erfarenhet i att utveckla arbete inom kundtjänst
- Enkelt kan skifta mellan planering och utförande samt förstår vikten av en god planering och struktur för ett lyckat arbete
- Digitalt nyfiken och intresserad med god förståelse för system och teknikens användbarhet
- Att du identifierar dig med bolagets värdegrund ser vi som självklart - Att vara Sveriges kundvänligaste företag där man sätter laget före jaget!


Sappa erbjuder
Du ges möjligheten att med korta beslutsvägar vara med och påverka såväl ditt eget arbete som verksamhetens fortsatta utveckling framåt. Du ansluter till ett satsande bolag i stark tillväxt och får omge dig av duktiga, engagerade och drivna medarbetare där företagskulturen andas teamwork. Medarbetarna är Sappas viktigaste resurs och tillsammans värnar man om hög trivsel och arbetar aktivt för ett välkomnande och inkluderande arbetsklimat med tydlig vi-känsla.

Placering & Start
Tjänsten är placerad på Sappas huvudkontor i Göteborg, Falkenbergsgatan 3. Tillträde är omgående eller enligt överenskommelse.

Kontakt & ansökan
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig, Daniel Hilvardén på: daniel(at)ecommercerecruit.se eller 072-6006421.

Då vi tillämpar löpande urvalsarbete uppmanar vi dig att skicka din ansökan snarast för att säkerställa att ansökan kommer med i processen. Vi ser fram emot din ansökan.

Customerservice #Kundservice #Kundtjänst #Customerservicemanager #Kundtjänstchef #Kundservicechef #Sappa #Ecommercerecruit Visa mindre

Teamleader Sales Support till Leviat i Göteborg

Ansök    Mar 11    Your Talent AB    Kundtjänstchef
Leviat is a world leader in connecting, fixing, lifting and anchoring technology for the construction industry. Our trusted brands including Ancon, HALFEN, Plaka and Meadow Burke, are all known for high performance, quality and reliability. These engineered products and innovative construction solutions are used in a variety of sectors from residential to infrastructure. We help our ambitious construction partners to turn architectural visions into reality... Visa mer
Leviat is a world leader in connecting, fixing, lifting and anchoring technology for the construction industry. Our trusted brands including Ancon, HALFEN, Plaka and Meadow Burke, are all known for high performance, quality and reliability. These engineered products and innovative construction solutions are used in a variety of sectors from residential to infrastructure. We help our ambitious construction partners to turn architectural visions into reality and build better, safer, stronger and faster. Our engineers provide technical design assistance at every stage of a project, from initial planning to installation and beyond. Leviat employs almost 3,000 people at 60 locations across North America, Europe and Asia-Pacific, providing an agile and responsive service worldwide. Visit www.leviat.com for further information.

Nu söker vi en kundfokuserad ledare med erfarenhet av innesälj & kundsupport till Leviat (Halfen AB) i Göteborg. Om du trivs med utveckling att arbeta med människor, ledarskap, försäljning och service, så är detta en roll för dig!

ARBETSBESKRIVNING
Som Teamleader Sales Support har du det övergripande ansvaret för att leda och utveckla supportfunktionen och teamet. Du skapar de bästa förutsättningarna för att gruppen ska lyckas och arbetar metodiskt med mål och uppföljning på grupp- och individnivå. Rollen är även mycket operativ vilket innebär att du arbetar med innesälj i form av lösningsorienterad kundservice via telefon och mail. Du kommer även att driva och leda förbättringsprojekt och stöttar övriga avdelningar såsom utesälj, teknik, kvalitet, logistik och marknad. Befattningen innebär budget- och personalansvar för tre personer och tjänsten är stationerad i Gårda, Göteborg och du rapporterar till VD.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning och minimum tre års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll med personalansvar. Rollen är mycket varierad vilket gör att vi söker dig som både tycker om att arbeta ”hands on” och tillika strategiskt. Du är en duktig ledare som har förmågan att coacha, inspirera och motivera ditt team till att nå framgång. Tillika är du en driven och engagerad person som tycker om att arbeta med försäljning och har ett tekniskt intresse. Har du erfarenhet av byggbranschen så är detta meriterande. Du har förmågan att agera affärsmässigt i alla sammanhang och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Du har en naturlig fallenhet för försäljning och service samt har ett väl utvecklat ordningssinne och en känsla för detaljer som gör att du har lyckats i dina tidigare roller.
Du är strukturerad, noggrann och analytisk och har goda IT-kunskaper och det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet SAP. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

DIN PERSONLIGHET
Som person är du positiv och nyfiken, du drivs av att hela tiden hitta nya och effektivare arbetssätt för att på så sätt bidra till utvecklingen av bolaget. Du är resultatorienterad, har en stor passion för att utveckla människor och med en känsla för affären. Du är en duktig kommunikatör och har inga problem att ta en dialog, ett utmanande samtal eller en förhandling både internt som externt. Du är dock ödmjuk i din framtoning, med fokus på människan och har hjärtat på det rätta stället. Du har intresse för affärer och trivs i en dynamisk och snabbrörlig miljö där prioriteringar och problemställningar snabbt kan komma att ändras

ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851, [email protected] Visa mindre

Enhetschef Kundservice

Ansök    Apr 16    Göteborgs kommun    Kundtjänstchef
Göteborg är mitt uppe i ett stort stadsutvecklingssprång. Vår stad växer varje år och har ambitioner att fortsätta växa som regionens kärna. Trafikkontoret har en central roll i utvecklingen av staden, men också att förvalta den befintliga staden. Idag är vi ca 470 medarbetare som planerar, bygger, förvaltar och utvecklar stadens infrastruktur, gator och offentliga rum till största möjliga nytta för stadens boende, besökare och verksamma. I vårt uppdrag fi... Visa mer
Göteborg är mitt uppe i ett stort stadsutvecklingssprång. Vår stad växer varje år och har ambitioner att fortsätta växa som regionens kärna. Trafikkontoret har en central roll i utvecklingen av staden, men också att förvalta den befintliga staden. Idag är vi ca 470 medarbetare som planerar, bygger, förvaltar och utvecklar stadens infrastruktur, gator och offentliga rum till största möjliga nytta för stadens boende, besökare och verksamma. I vårt uppdrag finns också att boka och administrera färdtjänstresor och andra serviceresor. Tillsammans med övriga förvaltningar och bolag i Göteborgs stad arbetar vi för att Göteborg ska fortsätta växa och utvecklas till en stad för alla.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu enhetschef till en av avdelningen serviceresors sju enheter, kundservice. På kundservice jobbar ca 15 medarbetare för att svara på frågor från sökande, resenärer och andra intressenter kring frågor inom hela serviceresors verksamhetsområde och med bokning av fasta resor, skolskjuts och till daglig verksamhet.

Genom ett coachande förhållningssätt stödjer du dina medarbetare i deras uppdrag och utveckling och du verkar för en god arbetsmiljö. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp liksom i förvaltningens chefsgrupp. Där förväntas du bidra i arbetet med trafikkontorets och serviceresors strategiska frågor utifrån ett helhetsperspektiv och utifrån förvaltningens bärande principer om gemensamma arbetssätt, värderingar och förhållningssätt.

Kundservice huvudsakliga uppgifter:
• Handläggning och utredning av reklamationer och tillbud.
• Utreda resenärers rätt till ersättning utifrån resegarantier.
• Svara på frågor och ge information till sökande, resenärer, uppdragsgivare och andra intressenter inom vårt verksamhetsområde.
• Ansvar för kontakter med kontaktcenter för de uppgifter kontaktcenter hanterar åt serviceresor.
• Uppsökande information inom Göteborgs stad till verksamheter inom vård och omsorg, till föreningar och intresseorganisationer samt på evenemang och mässor.
• Ansvarig för att ge stöd till personer som vill börja resa med kollektivtrafik och flexlinjen.
• Planering av resor och logistik där manuell planering krävs utöver befintligt systemstöd.
• Bokning av skolskjuts, fasta resor, dagvårdsresor och resor till daglig verksamhet.

Enheten deltar även i utbildnings- och uppföljningsaktiviteter relaterat till befintliga trafikavtal.

Tillsammans med dina medarbetare ansvarar du för planering, genomförande, kvalitetssäkring och uppföljning av verksamheten. Du har personal- och arbetsmiljöansvar samt budget och verksamhetsansvar. Du ska utveckla arbetssätt och verksamhet på enheten utifrån ett tydligt kundfokus och i samverkan med andra verksamheter inom serviceresor och trafikkontoret.

Vid förekommande behov ska du handlägga komplicerade och känsliga klagomålsärenden. Du kommer även att ha externa kontakter med färdtjänstens uppdragsgivare.

Vi erbjuder ett spännande uppdrag i en stad med ett mycket omfattande stadsutvecklings- och samhällsbyggnadsuppdrag.

KVALIFIKATIONER
Du har högskoleutbildning med lämplig inriktning och erfarenhet av personalledning med verksamhets-, budget- och arbetsmiljöansvar, eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet av och förmåga att se helheten och att arbeta med strategiska frågor inom verksamhetsutveckling och förändringsarbete.

Du har erfarenhet av kundservice, kundkommunikation samt handläggning av klagomål. Vi vill att du har god känsla för service och kunden står i centrum för dig. Du skapar goda relationer och är pedagogisk i dina kontakter med kunder och medarbetare.

Vi söker dig som är modig, resultatinriktad, tydlig och lyhörd. Vi vill också att du har en god förmåga att samarbeta och har förståelse för olika synsätt för att kunna skapa gott förtroende i samverkan. Du förstår vikten av att arbeta med att skapa ett bra och utvecklande arbetsklimat genom engagemang, arbetsglädje och samarbete.

Det är meriterande om du har erfarenhet från att ha arbetat med färdtjänst, sjukresor eller andra typer av samhällsbetalda persontransporter (serviceresor).

Vi vill att trafikkontoret ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
För den här processen kommer vi hantera ansökningar löpande.
Vi tillämpar testning som en del av vårt urvalsarbete.
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings-, kandidatsöknings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare annonser. Visa mindre

Internal Sales Manager till Leviat i Göteborg

Ansök    Feb 23    Your Talent AB    Kundtjänstchef
Leviat is a world leader in connecting, fixing, lifting and anchoring technology for the construction industry. Our trusted brands including Ancon, HALFEN, Plaka and Meadow Burke, are all known for high performance, quality and reliability. These engineered products and innovative construction solutions are used in a variety of sectors from residential to infrastructure. We help our ambitious construction partners to turn architectural visions into reality... Visa mer
Leviat is a world leader in connecting, fixing, lifting and anchoring technology for the construction industry. Our trusted brands including Ancon, HALFEN, Plaka and Meadow Burke, are all known for high performance, quality and reliability. These engineered products and innovative construction solutions are used in a variety of sectors from residential to infrastructure. We help our ambitious construction partners to turn architectural visions into reality and build better, safer, stronger and faster. Our engineers provide technical design assistance at every stage of a project, from initial planning to installation and beyond. Leviat employs almost 3,000 people at 60 locations across North America, Europe and Asia-Pacific, providing an agile and responsive service worldwide. Visit www.leviat.com for further information.

Nu söker vi en kundfokuserad innesäljchef till Leviat (Halfen AB) i Göteborg. Om du trivs med utveckling att arbeta med människor, ledarskap, försäljning och service, så är detta en roll för dig!

ARBETSBESKRIVNING
Som Internal Sales Manager har du det övergripande ansvaret för att leda och utveckla funktionen och teamet. Du skapar de bästa förutsättningarna för att gruppen ska lyckas och arbetar metodiskt med mål och uppföljning på grupp- och individnivå. Rollen är även mycket operativ vilket innebär att du arbetar med innesälj i form av lösningsorienterad kundservice via telefon och mail. Du kommer även att driva och leda förbättringsprojekt och stöttar övriga avdelningar såsom utesälj, teknik, kvalitet, logistik och marknad. Befattningen innebär budget- och personalansvar för tre personer och tjänsten är stationerad i Gårda, Göteborg och du rapporterar till VD.

VEM ÄR DU?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning och minimum tre års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll med personalansvar. Du är teknikintresserad och har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i ett tekniskt produktbolag. Rollen är mycket varierad vilket gör att vi söker dig som både tycker om att arbeta ”hands on” och tillika strategiskt. Du är en duktig ledare som har förmågan att coacha, inspirera och motivera ditt team till att nå framgång. Tillika är du en driven och engagerad person som tycker om att arbeta med försäljning. Du har förmågan att agera affärsmässigt i alla sammanhang och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Du har en naturlig fallenhet för försäljning och service samt har ett väl utvecklat ordningssinne och en känsla för detaljer som gör att du har lyckats i dina tidigare roller.
Du är strukturerad, noggrann och analytisk och har goda IT-kunskaper och det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet SAP. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

DIN PERSONLIGHET
Som person är du positiv och nyfiken, du drivs av att hela tiden hitta nya och effektivare arbetssätt för att på så sätt bidra till utvecklingen av bolaget. Du är resultatorienterad, har en stor passion för att utveckla människor och med en känsla för affären. Du är en duktig kommunikatör och har inga problem att ta en dialog, ett utmanande samtal eller en förhandling både internt som externt. Du är dock ödmjuk i din framtoning, med fokus på människan och har hjärtat på det rätta stället. Du har intresse för affärer och trivs i en dynamisk och snabbrörlig miljö där prioriteringar och problemställningar snabbt kan komma att ändras

ANSÖKAN
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851, [email protected] Visa mindre

Operations Manager for Webhelp

Ansök    Dec 21    Webhelp Sweden AB    Kundtjänstchef
OPERATIONS MANAGER We are currently looking for an Operations Manager for our Webhelp office in Gothenburg. As an Operations Manager in Webhelp you have a key role and are responsible to lead, coach and follow up team leadership within your assignment. You must align your work to the client’s requirements as well as global standards and internal procedures. Analyzing and evaluating results to drive and deliver stable results whilst working effortlessly o... Visa mer
OPERATIONS MANAGER

We are currently looking for an Operations Manager for our Webhelp office in Gothenburg.

As an Operations Manager in Webhelp you have a key role and are responsible to lead, coach and follow up team leadership within your assignment. You must align your work to the client’s requirements as well as global standards and internal procedures. Analyzing and evaluating results to drive and deliver stable results whilst working effortlessly on improvements are key elements of your everyday work. You are responsible for financial budgeting, operational performance and follow-up as well as employee and client satisfaction. Your mission is to secure a thriving, profitable, and efficient place to work.

WE BELIEVE THAT YOU ARE...

..an organized, precise and solid communicator with leadership skills and a result and quality oriented mindset. You have previous experience from working towards goals, a desire to grow and the capability to lead a team. In this role it is important to be a self-driven manager who can operate a team in a vivid and fast-growing international company with a game-changing atmosphere. We believe that you can combine people skills with business skills in an excellent way. You are adaptable to changes and have experience of working with different kinds of organizational changes.

Main job duties include:

- Responsible for development and follow-up of direct reports and support functions in the assignment; training, introduction and coaching
- Execute salary revision and assignment specific bonus models for direct reports
- Responsible for cost efficient staffing in the assignment, and secure ordering of recruitment according to recruitment procedures
- Secure a good working environment, physically as well as psycho-socially
- Responsible for running the assignment according to labor legislation and for following collective agreements
- Responsible for communicating to direct reports about the company’s and the assignment’s targets, results, values, guidelines, policies, and securing that the communication works and reaches all parts in the chain
- Develop and retain a close and constructive relationship with the client
- Develop and retain branch knowledge as well as client specific knowledge
- Being the contact person for the assignment and answering delivery related questions from the client


Requirements:

- High school degree or equivalent
- University degree (Commerce, Management, Business) or similar is a merit
- Fluency in English. Fluency in Swedish is a merit
- A minimum of 3 years’ leadership experience, preferably from contact center
- COPC Implementation Lead certificate is a merit


To fulfill the role, you have strong leadership skills. Your leadership is adaptable to changing situations and conditions where it is natural for you to recognize what actions are required - both short and long term. Important elements in the role are to analyze and evaluate the results of the production to secure right targets and improvements, as well as a thriving, efficient and profitable business.

Brilliant communication and understanding of employees, the business and customer/client requirements is also necessary. We expect you to have experience from a similar role and to be proficient in business planning in order to build financial projections, charts and reports. You also have relevant IT competencies.

You thrive in situations where keeping your head straight is important to not lose focus on the objective. You will be overall responsible for all client requirements and client satisfaction in general.

About Webhelp:

Webhelp is a great place to work. It's a place where you will be surrounded by people who are truly dedicated to serving customer needs. We work flexibly together in a fast-paced environment creating innovative services and processes that are transforming and redefining the ways people experience customer support.

It's a diverse place, where we work on a Nordic scale but where we build strong personal relationships with colleagues across the world. We have a long-term plan that will allow our business to grow sustainably and create development opportunities for those who want to take them.

And it's a place where you will be given many opportunities to challenge yourself so that together with your team, you will push the boundaries of innovation and drive our business forward. You will work in teams who will stick with you and support you when you need them most.Start: According to agreement
City: Gothenburg
Contract: Fulltime with 6 months trial period
Working hours: Office hours
Last application date: 16.12.2020

Making business more human for the world’s most exciting brands

We live in an era of fast connectivity and AI. Today, human experiences have even more power to make businesses come to life in customers’ hearts and minds.

Webhelp is committed to making business more human.

It’s through this commitment that Webhelp enriches customer experience, and designs business solutions that create value for the world’s most exciting companies.

Webhelp is a partner across a range of services including customer experience solutions, social media moderation through to payment services.

Hundreds of brands across the world trust Webhelp because of their people, the culture they work in, and the ideas and technology they put to work.

Webhelp believes that Emotional Intelligence creates a lasting impact, and their skill in marrying a differentiating human touch to the right technology is what makes a real difference for their clients.

By choosing Webhelp they access the passion and experience of 50,000 game-changers from more than 140 locations in 36 countries. Each one determined to bring their own intelligence, empathy and experience to the table every day. Webhelp invests in people and the environment they work in, because they know that when people thrive, it has a powerful impact on them, their customers and on their partners’ business.

Webhelp believes that making business more human leads to a better customer experience - and a healthier bottom line.

Webhelp is the European leader in their industry, with a revenue of €1,4B in 2018, and aims for a global leadership position.

Webhelp is currently owned by its management and GBL, a leading global investment holding, as of November 2019.

More information can be found at www.webhelp.com (http://www.webhelp.com/)

Non-discrimination: Webhelp sees diversity as a r... Visa mindre

Team Manager Collection & Analysis till Intrum

Ansök    Feb 17    Intrum Sverige AB    Kundtjänstchef
Vi söker nu en senior ledare som har ett starkt resultatfokus. Du kommer leda och utveckla ett specialistteam som är under tillväxt. Drivs du dessutom av att öka insikter kring resultat, vara nära affären och arbeta operativt? Då kanske det här är rollen för dig! Du och ditt team, Collection & Analysis, ingår i Operations och i enheten Operational Performance. Det övergripande ansvaret för enheten är att säkerställa en kvalitativ leverans till våra kunder... Visa mer
Vi söker nu en senior ledare som har ett starkt resultatfokus. Du kommer leda och utveckla ett specialistteam som är under tillväxt. Drivs du dessutom av att öka insikter kring resultat, vara nära affären och arbeta operativt? Då kanske det här är rollen för dig!

Du och ditt team, Collection & Analysis, ingår i Operations och i enheten Operational Performance. Det övergripande ansvaret för enheten är att säkerställa en kvalitativ leverans till våra kunder och slutkunder och driva vår affär mot högre inkassering.

Om rollen
Som Team Manager har du personalansvar för 5 specialister med rollerna Operational Analyst och Collection Performance Specialist. Teamet är mindre till antalet medarbetare för att skapa utrymme för dig att vara operativ i olika uppdrag.
Förutom personalansvar för kunniga specialister så tror vi att du har förmågan att bygga ett starkt team. Tillsammans med teamet kommer du att fokusera på ert främsta ansvarsområde, att sätta upp de bästa bearbetningsstrategierna för de uppdrag vi har att inkassera på. Du har en central roll i att öka insikterna för varför vårt operativa resultat ser ut som det gör med fördjupning av analyser. Du kommer att kommunicera slutsatserna till svenska ledningsgruppen, verksamheten i stort och de intressenter som finns inom koncernen. Teamet du leder förväntas vara initiativrika gällande proaktiva aktiviteter för att optimera inkassering och resultatet. Du kommer att involveras i anskaffningen av nya kunder, samverka med vår enhet Commerical och sätta mål, följa och agera på vårt inkasserings- och resultatutfall. Du kommer också vara engagerad vid köp av portföljer och har ett nära samarbete med vår Investmentenhet där värderingar av portföljer görs och där vi har en gemensam uppgift att optimera resultatet.

Exempel på ansvar och arbetsuppgifter

* Ansvara för ledningssystemet inom Operations och uppföljning av performance
* Vara aktiv i förbättringsarbete där gamla arbetssätt och metoder utmanas med nytänkande
* Analysera, utveckla och optimera vår bearbetningsstrategi för att säkerställa det bästa resultatet
* Uppföljning av större portföljer där antingen en uppdragsgivare eller Intrum står som fordringsägare
* Utveckla metoder och arbetssätt för att hitta synergier och homogena arbetssätt för CMS och Investment affären
* Verka för att Intrum hanterar slutkunders ärenden på ett professionellt sätt och bidrar till målsättningen mot en sund ekonomi parallellt
* Har affärsplanen som riktlinje avseende vilka utvecklingsområden som är aktuella för året

Som Team Manager ingår du i Operational Performance avdelningens ledningsgrupp. Du samverkar även med många andra enheter inom Operations och resten av Intrum såsom Finance, Commercial, Product Management & IT och Investment.

Om dig
Vi söker dig som leder genom att motivera, utveckla och inspirera dina medarbetare på ett coachande sätt. Våra värdeord och ledarprinciper har du som utgångspunkt. Du är en resultatinriktad, trygg och prestigelös person med en framtoning som skapar både förtroende och respekt hos omgivningen. Du är en trygg representant för Intrum och har förmågan att se till hela bolagets bästa samt förmedla Intrums vision, mål och strategier.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande roll där du skaffat dig mycket god kunskap om inkassoprocessen och arbetat aktivt med förändringsledning och utveckling av arbetsmetoder och processer. Du har mångårig erfarenhet av att leda specialister och är van vid att sitta med i affärsdiskussioner.
Du är strukturerad och har erfarenhet att leda mindre projekt. Du har väl utvecklad förmåga att uttala dig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vi erbjuder
Intrum leder vägen mot en sund ekonomi. Vår verksamhet handlar om att hjälpa andra. Vi hjälper skuldsatta ut ur en svår situation och vi hjälper företag få betalt, så att de kan växa, anställa och blomstra, vilken i sin tur är bra för hela samhällsekonomin. Din insats kommer att göra skillnad för många. Dessutom får du del av de karriärutvecklingsmöjligheter vår stora och varierande verksamhet erbjuder.
Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och arbetar aktivt med att kunna erbjuda en riktigt bra arbetsmiljö, ett gott ledarskap och fina anställningsförmåner bl.a. ett generöst friskvårdsbidrag. Vi har frihet under ansvar och leverans är det som räknas. Vi har respekt för livspusslet och uppmuntrar en flexibel arbetssituation.

Om tjänsten
Tjänsten som Team Manager Collection & Analysis är en tillsvidareanställning, vi tillämpar sex månaders provanställning. Placeringsort för tjänsten är antingen i Göteborg eller Sickla. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anna Westlund per mail:
Urval och Intervjuer sker löpande så sök redan idag men senast den 28:e februari 2021. Visa mindre

Head of Contact Center

Ansök    Nov 17    Lowell Sverige AB    Kundtjänstchef
Vill du driva en av Lowells största och viktigaste avdelningar, vårt Contact Center? Har du erfarenhet av att leda stora avdelningar och kanske till och med känner till vår bransch sedan tidigare? Då har vi en utvecklande och mycket spännande utmaning för dig eftersom vår nuvarande ledare på positionen går vidare mot nya utmaningar inom företaget. Vi söker efter en Head of Contact Center med en stor vana av att leda ledare och av att skapa en stark kundupp... Visa mer
Vill du driva en av Lowells största och viktigaste avdelningar, vårt Contact Center? Har du erfarenhet av att leda stora avdelningar och kanske till och med känner till vår bransch sedan tidigare? Då har vi en utvecklande och mycket spännande utmaning för dig eftersom vår nuvarande ledare på positionen går vidare mot nya utmaningar inom företaget. Vi söker efter en Head of Contact Center med en stor vana av att leda ledare och av att skapa en stark kundupplevelse som självklart leder till ökade finansiella resultat.


Lowell Sverige erbjuder såväl stora som små företag helhetslösningar inom kredithantering. Vi har ett brett tjänsteutbud som omfattar hela kreditcykeln, från fakturering, inkassotjänster, köp av förfallna eller osäkra fordringar samt omfattande analystjänster.
I Sverige har Lowell kontor i Stockholm och Göteborg med totalt 250 anställda. Hela Lowell-koncernen har 4 400 anställda varav 850 har hemvist i Norden.
Mer information om Lowell hittar du på www.lowell.com


Om tjänsten
Inom Contact Center sker merparten av Lowells alla kund- och klientkontakter. Contact Center tar primärt emot kundkontakter men arbetar också mycket aktivt med att själva kontakta kund. Varje kontakt ska ge en stark kundupplevelse, vara effektiv, nyfiken och lösningsorienterad.
Contact Center hanterar de flesta moderna kontaktkanaler inklusive web, sms, chatt, telefon, email och brev. Vårt Contact Center består av ca 80 medarbetare fördelat på ca sex olika team.

Head of Contact Center ingår i Operations Ledningsgrupp och rapporterar till Director of Operations.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

*

Leda och fördela arbetet mot företagets och Operations mål genom ett nära samarbete med övriga ledare inom företaget
*

Utveckla en stark ledarkultur baserat på strategier hur man utvecklar Contact Center
*

Arbeta för att vår viktigaste tillgång, vår personal, får förutsättningar att ge en förstklassig* kundupplevelse
*

Med kunden i centrum omsätta strategi till effektivt utförande för att skapa ett unikt kundbemötande
*

Tydligt kommunicera riktning, mål och aktiviteter för Operations och därmed ta taktpinnen att staka ut resan för Contact Center de kommande 3 åren
*

Agera kundens röst utåt i organisationen

Vem vi söker
Vi letar efter dig som har kombinationen av att leda stora avdelningar och har förståelse för vår bransch och/eller tidigare varit ansvarig för ett Contact Center. Du gillar att jobba med många bollar i luften i en föränderlig värld med massa spännande utmaningar. Du är nyfiken och tycker om att utveckla människor och verksamheter. Du tycker om att se nya möjligheter och omsätta dem i praktiken. Ditt hjärta klappar för en mycket stark kundupplevelse som leder till ökade finansiella resultat.


Vad vi erbjuder
Vi välkomnar dig till ett spännande bolag med höga mål och ambitioner, som löpande arbetar med att utveckla och utmana oss själva. Vi sitter i fräscha lokaler i centrala Göteborg och erbjuder dig ett varmt företagsklimat, härliga kollegor samt bra förmåner och goda arbetsvillkor.

Lowell är ett värderingsstyrt bolag som lever efter värderingarna Pioneering, Ambition, Compassion, Excellence och Responsibility. Värderingarna är grunden för Lowells verksamhet och sättet att vara och arbeta.Ansökan
Du är varmt välkommen med din ansökan! Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. För frågor kring tjänsten, kontakta Marcus Nordström, Director Operations, 0708-19 99 57 eller Anna Albo, HR Partner, 076 314 16 79. Ansök nedan och glöm inte att skicka med CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 27/11 2020.


*För oss innebär förstklassig service att vi är bättre än våra konkurrenter och/eller andra Operations avdelningar med liknande arbetsuppgifter. Med bättre menar vi att vi ger en starkare kundupplevelse och är en attraktivare arbetsplats. Visa mindre

Operations Manager for Webhelp

Ansök    Dec 9    Webhelp Sweden AB    Kundtjänstchef
OPERATIONS MANAGER We are currently looking for an Operations Manager for our Webhelp office in Gothenburg. As an Operations Manager in Webhelp you have a key role and are responsible to lead, coach and follow up team leadership within your assignment. You must align your work to the client’s requirements as well as global standards and internal procedures. Analyzing and evaluating results to drive and deliver stable results whilst working effortlessly o... Visa mer
OPERATIONS MANAGER

We are currently looking for an Operations Manager for our Webhelp office in Gothenburg.

As an Operations Manager in Webhelp you have a key role and are responsible to lead, coach and follow up team leadership within your assignment. You must align your work to the client’s requirements as well as global standards and internal procedures. Analyzing and evaluating results to drive and deliver stable results whilst working effortlessly on improvements are key elements of your everyday work. You are responsible for financial budgeting, operational performance and follow-up as well as employee and client satisfaction. Your mission is to secure a thriving, profitable, and efficient place to work.

WE BELIEVE THAT YOU ARE...

..an organized, precise and solid communicator with leadership skills and a result and quality oriented mindset. You have previous experience from working towards goals, a desire to grow and the capability to lead a team. In this role it is important to be a self-driven manager who can operate a team in a vivid and fast-growing international company with a game-changing atmosphere. We believe that you can combine people skills with business skills in an excellent way. You are adaptable to changes and have experience of working with different kinds of organizational changes.

Main job duties include:

- Responsible for development and follow-up of direct reports and support functions in the assignment; training, introduction and coaching
- Execute salary revision and assignment specific bonus models for direct reports
- Responsible for cost efficient staffing in the assignment, and secure ordering of recruitment according to recruitment procedures
- Secure a good working environment, physically as well as psycho-socially
- Responsible for running the assignment according to labor legislation and for following collective agreements
- Responsible for communicating to direct reports about the company’s and the assignment’s targets, results, values, guidelines, policies, and securing that the communication works and reaches all parts in the chain
- Develop and retain a close and constructive relationship with the client
- Develop and retain branch knowledge as well as client specific knowledge
- Being the contact person for the assignment and answering delivery related questions from the client


Requirements:

- High school degree or equivalent
- University degree (Commerce, Management, Business) or similar is a merit
- Fluency in English and Swedish
- A minimum of 5 years working experience, preferably from contact center
- A minimum of 3 years’ leadership experience, preferably from contact center
- COPC Implementation Lead certificate is a merit


To fulfill the role, you have strong leadership skills. Your leadership is adaptable to changing situations and conditions where it is natural for you to recognize what actions are required - both short and long term. Important elements in the role are to analyze and evaluate the results of the production to secure right targets and improvements, as well as a thriving, efficient and profitable business.

Brilliant communication and understanding of employees, the business and customer/client requirements is also necessary. We expect you to have experience from a similar role and to be proficient in business planning in order to build financial projections, charts and reports. You also have relevant IT competencies.

You thrive in situations where keeping your head straight is important to not lose focus on the objective. You will be overall responsible for all client requirements and client satisfaction in general.

About Webhelp:

Webhelp is a great place to work. It's a place where you will be surrounded by people who are truly dedicated to serving customer needs. We work flexibly together in a fast-paced environment creating innovative services and processes that are transforming and redefining the ways people experience customer support.

It's a diverse place, where we work on a Nordic scale but where we build strong personal relationships with colleagues across the world. We have a long-term plan that will allow our business to grow sustainably and create development opportunities for those who want to take them.

And it's a place where you will be given many opportunities to challenge yourself so that together with your team, you will push the boundaries of innovation and drive our business forward. You will work in teams who will stick with you and support you when you need them most.Start: According to agreement
City: Gothenburg
Contract: Fulltime with 6 months trial period
Working hours: Office hours
Last application date: 16.12.2020

Making business more human for the world’s most exciting brands

We live in an era of fast connectivity and AI. Today, human experiences have even more power to make businesses come to life in customers’ hearts and minds.

Webhelp is committed to making business more human.

It’s through this commitment that Webhelp enriches customer experience, and designs business solutions that create value for the world’s most exciting companies.

Webhelp is a partner across a range of services including customer experience solutions, social media moderation through to payment services.

Hundreds of brands across the world trust Webhelp because of their people, the culture they work in, and the ideas and technology they put to work.

Webhelp believes that Emotional Intelligence creates a lasting impact, and their skill in marrying a differentiating human touch to the right technology is what makes a real difference for their clients.

By choosing Webhelp they access the passion and experience of 50,000 game-changers from more than 140 locations in 36 countries. Each one determined to bring their own intelligence, empathy and experience to the table every day. Webhelp invests in people and the environment they work in, because they know that when people thrive, it has a powerful impact on them, their customers and on their partners’ business.

Webhelp believes that making business more human leads to a better customer experience - and a healthier bottom line.

Webhelp is the European leader in their industry, with a revenue of €1,4B in 2018, and aims for a global leadership position.

Webhelp is currently owned by its management and GBL, a leading global investment holding, as of November 2019.

More information can be found at www.webhelp.com (http://www.webhelp.c... Visa mindre

Operations Manager for Webhelp

Ansök    Dec 9    Webhelp Sweden AB    Kundtjänstchef
OPERATIONS MANAGER We are currently looking for an Operations Manager for our Webhelp office in Gothenburg. As an Operations Manager in Webhelp you have a key role and are responsible to lead, coach and follow up team leadership within your assignment. You must align your work to the client’s requirements as well as global standards and internal procedures. Analyzing and evaluating results to drive and deliver stable results whilst working effortlessly o... Visa mer
OPERATIONS MANAGER

We are currently looking for an Operations Manager for our Webhelp office in Gothenburg.

As an Operations Manager in Webhelp you have a key role and are responsible to lead, coach and follow up team leadership within your assignment. You must align your work to the client’s requirements as well as global standards and internal procedures. Analyzing and evaluating results to drive and deliver stable results whilst working effortlessly on improvements are key elements of your everyday work. You are responsible for financial budgeting, operational performance and follow-up as well as employee and client satisfaction. Your mission is to secure a thriving, profitable, and efficient place to work.

WE BELIEVE THAT YOU ARE...

..an organized, precise and solid communicator with leadership skills and a result and quality oriented mindset. You have previous experience from working towards goals, a desire to grow and the capability to lead a team. In this role it is important to be a self-driven manager who can operate a team in a vivid and fast-growing international company with a game-changing atmosphere. We believe that you can combine people skills with business skills in an excellent way. You are adaptable to changes and have experience of working with different kinds of organizational changes.

Main job duties include:

- Responsible for development and follow-up of direct reports and support functions in the assignment; training, introduction and coaching
- Execute salary revision and assignment specific bonus models for direct reports
- Responsible for cost efficient staffing in the assignment, and secure ordering of recruitment according to recruitment procedures
- Secure a good working environment, physically as well as psycho-socially
- Responsible for running the assignment according to labor legislation and for following collective agreements
- Responsible for communicating to direct reports about the company’s and the assignment’s targets, results, values, guidelines, policies, and securing that the communication works and reaches all parts in the chain
- Develop and retain a close and constructive relationship with the client
- Develop and retain branch knowledge as well as client specific knowledge
- Being the contact person for the assignment and answering delivery related questions from the client


Requirements:

- High school degree or equivalent
- University degree (Commerce, Management, Business) or similar is a merit
- Fluency in English and Swedish
- A minimum of 5 years working experience, preferably from contact center
- A minimum of 3 years’ leadership experience, preferably from contact center
- COPC Implementation Lead certificate is a merit


To fulfill the role, you have strong leadership skills. Your leadership is adaptable to changing situations and conditions where it is natural for you to recognize what actions are required - both short and long term. Important elements in the role are to analyze and evaluate the results of the production to secure right targets and improvements, as well as a thriving, efficient and profitable business.

Brilliant communication and understanding of employees, the business and customer/client requirements is also necessary. We expect you to have experience from a similar role and to be proficient in business planning in order to build financial projections, charts and reports. You also have relevant IT competencies.

You thrive in situations where keeping your head straight is important to not lose focus on the objective. You will be overall responsible for all client requirements and client satisfaction in general.

About Webhelp:

Webhelp is a great place to work. It's a place where you will be surrounded by people who are truly dedicated to serving customer needs. We work flexibly together in a fast-paced environment creating innovative services and processes that are transforming and redefining the ways people experience customer support.

It's a diverse place, where we work on a Nordic scale but where we build strong personal relationships with colleagues across the world. We have a long-term plan that will allow our business to grow sustainably and create development opportunities for those who want to take them.

And it's a place where you will be given many opportunities to challenge yourself so that together with your team, you will push the boundaries of innovation and drive our business forward. You will work in teams who will stick with you and support you when you need them most.Start: According to agreement
City: Gothenburg
Contract: Fulltime with 6 months trial period
Working hours: Office hours
Last application date: 16.12.2020

Making business more human for the world’s most exciting brands

We live in an era of fast connectivity and AI. Today, human experiences have even more power to make businesses come to life in customers’ hearts and minds.

Webhelp is committed to making business more human.

It’s through this commitment that Webhelp enriches customer experience, and designs business solutions that create value for the world’s most exciting companies.

Webhelp is a partner across a range of services including customer experience solutions, social media moderation through to payment services.

Hundreds of brands across the world trust Webhelp because of their people, the culture they work in, and the ideas and technology they put to work.

Webhelp believes that Emotional Intelligence creates a lasting impact, and their skill in marrying a differentiating human touch to the right technology is what makes a real difference for their clients.

By choosing Webhelp they access the passion and experience of 50,000 game-changers from more than 140 locations in 36 countries. Each one determined to bring their own intelligence, empathy and experience to the table every day. Webhelp invests in people and the environment they work in, because they know that when people thrive, it has a powerful impact on them, their customers and on their partners’ business.

Webhelp believes that making business more human leads to a better customer experience - and a healthier bottom line.

Webhelp is the European leader in their industry, with a revenue of €1,4B in 2018, and aims for a global leadership position.

Webhelp is currently owned by its management and GBL, a leading global investment holding, as of November 2019.

More information can be found at www.webhelp.com (http://www.webhelp.c... Visa mindre

Enhetschef HR Service

Ansök    Sep 25    Göteborgs kommun    Kundtjänstchef
Intraservice är Göteborgs Stads interna serviceorganisation. Vår uppgift är att göra det enklare att arbeta i Göteborgs Stads olika verksamheter. Vi levererar tjänster till stadens förvaltningar och bolag, vilket bland annat innebär att utveckla och tillhandhålla gemensamma arbetssätt, verktyg, IT-stöd och mallar. Våra verksamhetsområden är HR, ekonomi och operativt inköp, IT, kommunikation, ledning och styrning, servicecenter, vård och omsorg samt utbildn... Visa mer
Intraservice är Göteborgs Stads interna serviceorganisation. Vår uppgift är att göra det enklare att arbeta i Göteborgs Stads olika verksamheter. Vi levererar tjänster till stadens förvaltningar och bolag, vilket bland annat innebär att utveckla och tillhandhålla gemensamma arbetssätt, verktyg, IT-stöd och mallar. Våra verksamhetsområden är HR, ekonomi och operativt inköp, IT, kommunikation, ledning och styrning, servicecenter, vård och omsorg samt utbildning, kultur och fritid.
Vi är cirka 700 anställda, och är inne på en spännande resa med nya uppdrag och ansvarsområden, vilket gör att vi behöver fler kompetenta och engagerade kollegor.
Läs mer om oss på http://www.goteborg.se/intraservice


ARBETSUPPGIFTER
Vi är Göteborg! Nu behöver vi dig som tillsammans med dina medarbetare vill fortsätta utveckla tjänster och service inom HR-Service, med fokus på digitalisering!
Verksamhetsområde HR erbjuder tjänster och service i HR-frågor till chefer och medarbetare i Göteborgs Stad och ansvarar för att leverera de kommungemensamma IT-stöden inom HR.
Området är uppdelat i 5 olika enheter som gör allt från att hantera stadens löner och handlägga pensioner till att utveckla gemensamma arbetssätt inom rekrytering, personbedömning, lönebildning, arbetsmiljö och hälsa samt rehabilitering. Området verkar även för att Göteborgs Stad ska vara en attraktiv arbetsgivare, erbjuder chefsutvecklingsinsatser och coachar både medarbetare och chefer mot individuella mål i deras verksamhet, arbetssituation och karriär. Inom området verkar ca: 130 personer.

Vi söker nu en enhetschef till enheten HR-service. Enhetens uppdrag är att ge utbildning och support i IT-stöden för löneadministration och bemanning samt informera om stadens gemensamma HR-system med hjälp av guider och manualer. Inom enheten finns 20 medarbetare som arbetar på ett konsultativt och proaktivt sätt.

Enheten har nyligen påbörjat ett utvecklingsarbete såväl internt på enheten som i de tjänster enheten levererar. Ett viktigt område är fortsatt digitalisering av utbildningar och att utveckla enhetens tjänster mot verksamhetsnära och kundanpassade lösningar. HR-service har ett samordningsansvar för kommunikation från HR och ansvarar för utbildningsportalen, som är en intern tjänst för staden.
Arbetet som enhetschef inom verksamhetsområdet innefattar att självständigt leda, utveckla och förvalta enhetens service, tjänster, rutiner och arbetssätt. Du leder utvecklingsarbetet på enheten och följer upp effekter, mål och resultat. Som enhetschef har du personal-, budget- och arbetsmiljöansvar för din enhet. Du rapporterar till verksamhetschef och ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en högskoleutbildning, gärna med beteendevetenskaplig inriktning. Du har flera års chefs- och ledarerfarenhet. Du har arbetat med förändringsarbete i rollen som chef och har erfarenhet av att utveckla och digitalisera olika former av utbildningskoncept, gärna inom e-learning och annan digital utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet inom HR-området.
Du är en trygg ledare som har förmåga att kommunicera de gemensamma målen och riktningen för att uppnå dem. Du är utvecklingsorienterad och leder arbetsgruppen framåt genom att inspirera, ge stöd och följa upp. Du är skicklig på att få dina medarbetare med dig, så att arbetet går framåt och uppsatta mål nås.
Eftersom rollen innebär många interna och externa kontaktytor, söker vi dig som har god samarbetsförmåga och är skicklig på att kommunicera i både tal och skrift.
Som medarbetare på Intraservice delar du självklart stadens gemensamma förhållningssätt: vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, vi bryr oss, vi arbetar tillsammans och vi tänker nytt.

På Intraservice arbetar du i en kunskapsorganisation som kontinuerligt utvecklas och förändras. Hos oss får du stora möjligheter till kompetensutveckling och kreativt arbete. Vi erbjuder dig flexibel arbetstid för att du ska kunna få balans mellan arbete och privatliv. Intraservice har ett aktivt hälsoarbete och du erbjuds olika friskvårdsförmåner. Sedan flera år tillbaka är vi en miljödiplomerad arbetsplats.
Vi vill att Intraservice ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi vet att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.


ÖVRIGT
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Manager Service Center till Visma

Ansök    Okt 16    Visma Software AB    Kundtjänstchef
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/. Vi... Visa mer
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Vill du jobba i en ledande roll där du har möjligheten att leda och utveckla supportleveransen inom två av våra marknadsledande system Personec P och Medvind? Brinner du för att inspirera och utveckla andra? Vill du arbeta i en snabbrörlig miljö med stor möjlighet att påverka?

Då får du inte missa chansen att söka tjänsten som Manager Service Center hos oss!

Om rollen
I rollen som Manager Service Center ansvarar du för att leda och utveckla leveransen för vår supportfunktion inom systemen Personec P och Medvind. Du ansvarar för två team på totalt 14 personer som består av service center konsulter som är specialister på lösningarna. Teamen arbetar med systemlösningar för den publika och privata marknaden där deras uppdrag är att stötta våra kunder i teknik, support och applikation. Ditt uppdrag blir att leda, styra och påverka såväl medarbetare som organisationen mot goda resultat och uppsatta mål. Du ansvarar för verksamhetsutvecklingen inom aktuell leverans, med syfte att säkerställa en väl fungerande, kvalitativ och effektiv organisation med förutsättningar att leverera det som efterfrågas. I rollen har du en viktig del i att stötta och coacha dina medarbetare för att skapa engagemang och inspiration inom teamet. Din placeringsort är Göteborg eller Stockholm.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara:

Kontinuerligt utveckla och förbättra leveransmodell och förutsättningar för en effektiv och högkvalitativ tjänst
Arbetsledning samt stötta, utveckla och coacha medarbetare för att skapa engagemang i gruppen
Delta i kunddialog, interna forum samt övriga samverkansforum 
Internt samarbete med övriga funktioner inom Visma 
Ekonomisk rapportering (inkl. fakturering) uppföljning och analys för att säkerställa bästa lönsamhet och effektivitet i leveransorganisationen
Vem söker vi?
Vi söker dig som brinner för att leda och utveckla andra. För att lyckas i rollen är du trygg i rollen som ledare och har god självkännedom samt mod att fatta beslut. Du har förmågan att skapa tillit och engagemang i en miljö med snabba förändringar och innovation. Som ledare hos oss bör du trivas i en miljö med högt i tak och stark entreprenörsanda. Som person ser vi gärna att du har ett personligt driv och besitter en stor vilja att förändra och förbättra. Du har en god kommunikativ förmåga där du kommunicerar på ett enkelt och tydligt sätt i tal och skrift.
Vi tror att du har en högskole-/universitetetsexamen inom teknik/ ekonomi/ HR eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Du har flerårig erfarenhet som ledare och vi ser gärna att du har tidigare ledarerfarenhet från en konsult- och/eller supportverksamhet.

En eller flera av följande kompetenser är meriterande:

Tidigare ledarroll med erfarenhet av support/konsultverksamhet
God förståelse och erfarenhet av att arbeta med uppföljning och analys som verktyg för verksamhetsutveckling
Erfarenhet av offentlig sektor 
Erfarenhet av att arbetat inom HRM och/eller WFM området
Tidigare erfarenhet av liknande verksamhet och systemlösningar
Vad erbjuder vi?
Hos oss jobbar du i en av Europas ledande IT-koncerner som kännetecknas av stark framåtanda, prestigelöshet och entreprenörskap. Vi är stolta över våra kompetenta och engagerade medarbetare och vi tror att engagemang skapas genom utmaningar, trygghet samt flexibilitet.
Visma är mer än bara systemlösningar- våra lösningar svarar på riktiga utmaningar med syfte att förenkla våra kunders vardag och ge dem möjligheten att arbeta smartare. Vi är här för att bidra till tillväxt och välstånd för företag och samhälle. Tack vare våra lösningar förbättrar vi affärer, karriärer och liv.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken. Vi kommer att genomföra urval och kalla till intervjuer löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Dock senast den 8 november 2020.
Har du frågor eller önskar mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Kristin Johansson, Business Area Director HRM Public & WFM.
[email protected] alt. 0761030986

Vill du veta mer om Visma Enterprise?
Visma Enterprise ingår i Nordens största IT-koncern. Vi levererar lösningar som effektiviserar verksamhetskritiska processer för både privat och offentlig sektor. Den breda produktportföljen rymmer flera marknadsledande system, som Personec P, Agda PS, HR-plus, Medvind och Visma Sesam. På våra 12 kontor i Sverige arbetar ca 330 anställda och våra lösningar producerar fler än 1 650 000 lönespecifikationer varje månad. Vår vision är att skapa möjligheter för en digital offentlig och privat sektor i världsklass.

Läs mer om vår Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Visma söker Team Manager till supportenheten

Ansök    Okt 26    Visma Software AB    Kundtjänstchef
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/. Vi... Visa mer
Visma erbjuder programvara och tjänster som förenklar, digitaliserar och effektiviserar affärsprocesser inom privat och offentlig sektor. Koncernen verkar i Norden, Benelux, Centraleuropa och Östeuropa. Med fler än 11 000 anställda, 1 000 000 kundavtal och en omsättning på 1 526 miljoner euro under 2019 är koncernen ett av de ledande programvaruföretagen i Europa. Besök Visma.se

Läs mer om vårt Privacy Statement här: https://www.visma.com/privacy/.

Vi erbjuder en fantastisk möjlighet för dig som får energi av att leda människor, brinner för ett kundmöte i världsklass och har ett naturligt driv att få saker att hända!

Vad gör Visma Spcs?   
Vår passion är att förverkliga företagandet och det gör vi  genom att erbjuda professionella systemstöd inom allt från bokföring och fakturering till lönehantering , bokslut och skatter.  

På enheten Customer Success jobbar vi som rådgivare till våra kunder. Vi guidar, hjälper och säkerställer att våra kunder jobbar på smartaste sättet i sitt program. Vi har också ansvar för att säkerställa att våra kunder är medvetna om de olika lösningar vi har att erbjuda. Vår rådgivning sker via flera olika kanaler. Våra kunder är allt från det nystartade lilla företaget till större professionella redovisningsbyråer. 

Vad innebär rollen som Team Manager?

Ditt uppdrag hos oss blir att leda och driva teamet i Göteborg mot effektiva arbetssätt, hög kundnöjdhet och behovsanpassad försäljning. I uppdraget ingår personalansvar för en grupp som idag består av 17 medarbetare. Förutom ansvar för att dina medarbetare ska trivas och må bra, har du har även ansvar för att teamet når uppsatta mål gällande effektivitet, kundnöjdhet och försäljning.

Vem är du?
Du har det givetvis i dig, det där prestigelösa, professionella ledarskapet som gör skillnad på riktigt! Du har förmågan att utveckla andra genom coachning och får energi av att se dina medarbetare utvecklas.

Du är grym på att skapa en trygg och stabil arbetsmiljö som främjar medarbetarnas trivsel och laganda.

Genom din professionella framtoning och attityd ger du teamet en tydlig riktning och motivation att hålla fokus på målen ni ska uppnå. I och med att du är trygg i dig själv uppmärksammar du andras positiva insatser, men räds inte att även hantera de gånger när mål och förväntningar inte uppfylls.

Det ligger naturligt för dig att arbeta systematiskt. Du planerar gärna i förväg och fördelar resurser på ett effektivt sätt.  Men du gillar också när du får input från ditt team som kan bidra till förändring och nya arbetssätt.

Det är till fördel om du sen tidigare har:

- Arbetat med support och service, gärna i en liknande befattning

- Erfarenhet av kundmötet och försäljning via telefon eller chat

Men framförallt har du ambitionen att vara en ledare i världsklass!

Hos oss får du chansen att jobba med engagerade medarbetare på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser. Vi lever efter vår people approach som innebär att vi vill ge våra medarbetare alla förutsättningar för att kunna utvecklas hos oss. Vi har en schysst personalpolitik. Vi arbetar aktivt med friskvård och erbjuder en modern och stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till inflytande.

Ansökan
Vi vill att du gör din ansökan senast 10:e november. I ansökan vill vi att du bifogar ett uppdaterat CV tillsammans med ett personligt brev. Vi vill att ditt personliga brev innehåller:

Varför du söker tjänsten


En beskrivning av den mest utmanande uppgiften du ställts inför som ledare och hur du angrep situationen 


Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected] Visa mindre

Chef Kundtjänst

Kontorsbemanning är ett företag som erbjuder uthyrning och rekrytering av personal inom ekonomi, administration, försäljning och IT. Vi hjälper företag att hitta flexibla rekryterings- och bemanningslösningar. Genom att vara en attraktiv arbetsgivare med nöjda medarbetare kan vi erbjuda våra kunder kompetent och motiverad personal. Vi är auktoriserade av Bemanningsföretagen och har kollektivavtal. . Till ett längre spännande uppdrag söker vi nu ern c... Visa mer
Kontorsbemanning är ett företag som erbjuder uthyrning och rekrytering av personal inom ekonomi, administration, försäljning och IT. Vi hjälper företag att hitta flexibla rekryterings- och bemanningslösningar. Genom att vara en attraktiv arbetsgivare med nöjda medarbetare kan vi erbjuda våra kunder kompetent och motiverad personal. Vi är auktoriserade av Bemanningsföretagen och har kollektivavtal.

.

Till ett längre spännande uppdrag söker vi nu ern chef med gedigen erfarenhet av att leda en grupp verksamma inom kundtjänst / Support.

I rollen som kundtjänstchef  har du operativt och strategiskt ansvar för företagets kundtjänst och ansvarar för att säkerställa att kundtjänsten levererar enligt de processer och mål som finns. 
I dina arbetsuppgifter ingår att:
:* Utveckla och motivera ditt team och dina medarbetare i samtalseknik och kundservicenivå i samtal och email
* Upprätthålla och effektivisera befintliga rutiner och processer
* Fungera som länk mellan kundservice och övriga avdelningar på företaget
* Vara delaktig i det dagliga arbetet via telefon och email vid behov
* Ha fullt personalansvar för medarbetarna i teamet 

Vi söker dig som är en trygg ledare med erfarenhet av att bygga och leda framgångsrika team där du coachat dina medarbetare i samtalseknik, servicenivå och processer. För att matcha profilen har du tidigare erfarenhet från kundservice eller Support.
Har du erfarenhet av förändringsarbete är det mycket meriterande. Viktigast är dock att du är en målmedveten och strukturerad person med en stark vilja och ett driv att utveckla, förbättra och leda din personal.

Du behärskar engelska i tal och skrift.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna din ansökan omgående Visa mindre

Enhetschef till Servicedesk

Ansök    Sep 1    Göteborgs kommun    Kundtjänstchef
Intraservice är Göteborgs Stads interna serviceorganisation. Vår uppgift är att göra det enklare att arbeta i Göteborgs Stads olika verksamheter. Vi levererar tjänster till stadens förvaltningar och bolag, vilket bland annat innebär att utveckla och tillhandhålla gemensamma arbetssätt, verktyg, IT-stöd och mallar. Våra verksamhetsområden är HR, ekonomi och operativt inköp, IT, kommunikation, ledning och styrning, servicecenter, vård och omsorg samt utbildn... Visa mer
Intraservice är Göteborgs Stads interna serviceorganisation. Vår uppgift är att göra det enklare att arbeta i Göteborgs Stads olika verksamheter. Vi levererar tjänster till stadens förvaltningar och bolag, vilket bland annat innebär att utveckla och tillhandhålla gemensamma arbetssätt, verktyg, IT-stöd och mallar. Våra verksamhetsområden är HR, ekonomi och operativt inköp, IT, kommunikation, ledning och styrning, servicecenter, vård och omsorg samt utbildning, kultur och fritid.
Vi är cirka 700 anställda, och är inne på en spännande resa med nya uppdrag och ansvarsområden, vilket gör att vi behöver fler kompetenta och engagerade kollegor.
Läs mer om oss på http://www.goteborg.se/intraservice


ARBETSUPPGIFTER
Vi är Göteborg! Nu behöver vi dig som med mod och tydlighet i ditt ledarskap tar enheten Servicedesk till nästa nivå!
Enheten Servicedesk ingår i Servicecenter, där cirka 80 medarbetare arbetar, fördelat på tre enheter. Vi har direktkontakt med hundratals kunder i Göteborgs Stad, varje dag. Det gemensamma uppdraget är att ge service, direkt, på distans och på plats, eller genom att lotsa ärenden vidare i förvaltningen, på det sätt som främjar kundernas verksamheter.
Servicecenter befinner sig i ett gemensamt, långsiktigt utvecklingsarbete, som ska leda till ännu bättre och effektivare service för Göteborgs Stad. Det innebär bl a att involvera våra medarbetare i förvaltningens interna arbete och olika projekt, för att deras värdefulla erfarenheter från dagliga kundmöten, ska tas till vara på ett bra sätt.

Inom enheten Servicedesk arbetar ca 20 medarbetare, vars huvuduppgift är att ta emot och handlägga ärenden via telefon samt stärka service och support till kunderna i stadens förvaltningar och bolag. Som enhetschef är du ansvarig för verksamheten, dels den operativa ledningen inom enheten, och för utvecklingen av enheten. Du har personal-och arbetsmiljöansvar och har även det ekonomiska ansvaret. Du ingår i ledningsgruppen för verksamhetsområde Servicecenter där du rapporterar till verksamhetschefen.KVALIFIKATIONER
Du har en högskoleutbildning inom ett område som vi bedömer relevant och har arbetat inom IT-området med erfarenhet från en större supportorganisation. Du har flera års erfarenhet som chef med personal- och budgetansvar och har arbetat med förändringsledning och verksamhetsutveckling i din roll som chef. Du har kompetens inom ITIL och det är meriterande om du dessutom har en certifiering.

Vi söker dig som är en trygg och modig ledare, tydlig och drivande i att åstadkomma utveckling, i nära samarbete med andra. Du har förmågan att planera och följa upp din verksamhet. Du är skicklig på att skapa en god arbetsmiljö, där du inspirerar, delegerar och skapar delaktighet, så att medarbetarnas idéer tas tillvara i syfte att utveckla verksamheten och åstadkomma nytta.

Som medarbetare på Intraservice delar du självklart stadens gemensamma förhållningssätt: vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, vi bryr oss, vi! arbetar tillsammans och vi tänker nytt.

På Intraservice arbetar du i en kunskapsorganisation som kontinuerligt utvecklas och förändras. Hos oss får du stora möjligheter till kompetensutveckling och kreativt arbete. Vi erbjuder dig flexibel arbetstid för att du ska kunna få balans mellan arbete och privatliv. Intraservice har ett aktivt hälsoarbete och du erbjuds olika friskvårdsförmåner. Sedan flera år tillbaka är vi en miljödiplomerad arbetsplats.

Vi vill att Intraservice ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi vet att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.ÖVRIGT
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Customer Service Manager

Ansök    Sep 3    Axel Arigato AB    Kundtjänstchef
Born in 2014 by Creative Director, Max Svärdh and CEO, Albin Johansson, Axel Arigato is a Sweden based contemporary brand that started from an Instagram page and an idea to break into the footwear market. With deep roots in music, art, architecture and what is contemporary, Axel Arigato has defined itself by offering more than a product. It has been created to leave an experience at the front of mind, whether it’s via stores, online or through events. Ax... Visa mer
Born in 2014 by Creative Director, Max Svärdh and CEO, Albin Johansson, Axel Arigato is a Sweden based contemporary brand that started from an Instagram page and an idea to break into the footwear market.

With deep roots in music, art, architecture and what is contemporary, Axel Arigato has defined itself by offering more than a product. It has been created to leave an experience at the front of mind, whether it’s via stores, online or through events.

Axel Arigato currently has 6 stores, including London, Copenhagen, Stockholm and Gothenburg with more pending. Expanding from 2 people to now hiring over 65 members of staff in 4 years, Axel Arigato also operates a subsidiary office in London.

Join us!

Customer Service Manager (CSM) will be responsible for all daily duties within online customer service. Including demand and resource planning as well as coaching of existing and new colleagues. The team will differ in size depending on seasonality but usually consist of 2-5 team members.
CSM will also be responsible for the KPIs and the improvement of the same.

CSM is included in the whole customer journey. Assisting customers with all queries and current issues as well as working proactive to lower the amount of incoming tickets by improving our FAQ.

The goal is to be able to give the best customer care possible and achieve happy, recurring customers online as well as in our physical locations. To support this, involvement in new products, processes, user experience is crucial. Work closely with E-Com & IT about features, customer experience, CRM strategies etc.
Moreover you will be the product owner of Zendesk or equivalent tool.

Structure & coaching:

- Ensure that resource planning is updated and that we have enough staff to meet demand for the upcoming months
- Produce weekly and monthly KPIs and work for constant improvement – OTR, SLA, Ticket Quota, Solved Tickets,
- Lead and manage the team daily. Delegate responsibility for increased accountability and less involvement from yourself.
- Collect and inform organisation of customer requests monthly; find-outs, pattern in behavior, claims etc

Daily & weekly:

- Work with customer request through Zendesk and other platforms including Instagram, Facebook, TikTok, email etc
- Use KPIs to stay updated about performance.
- Maintain updated knowledge of all company products and services to provide adequate education to customers
- Make product and service suggestions to meet the customer’s specific needs
- Answer customer questions and provide information to resolve any issues
- Process orders and returns
- Foster and maintain relationships with customers to improve our retention rate
- Attend all required customer care-related meetings
- Obtain necessary information from customers to adequately follow up
- Collect and record customer feedback and information, and share that with appropriate departments and team members
- Foster and maintain relationships with customers to improve our retention rate

What we're looking for:

The right candidate for this position is someone with experience of running a team. You enjoy working in a fast-paced environment and realize the importance of continuous improvements in both big and small matters. You value service and the customer experience highly and lead by example to motivate your team members.

In this process, the individual’s motivation and adaptive mindset is key. You lead with passion and integrity and the fashion industry is where you really want to be!

Qualifications:

- Experience of managing a team.
- Experience in customer service and a fast working environment.
- Well organized with a strong business mindset.
- Excellent English communication skills - verbal and written.

Please apply by providing a brief motivation letter and CV as soon as possible. We will hire as soon as we find the right person.

Salary: According to agreement
Start date: According to agreement
Location: Gothenburg HQ Visa mindre

Kundservicechef till S:t Eriks i Hjällbo

Ansök    Jan 23    Your Talent AB    Kundtjänstchef
S:t Eriks Gruppen utvecklar, tillverkar, säljer och levererar Mark-, Tak- och VA-system samt naturstensprodukter till entreprenörer och återförsäljare på den nordiska marknaden. Vi är ca 500 medarbetare vid fabriker och kontor över hela Sverige från Staffanstorp i söder till Piteå i norr. Bolaget har en årsomsättning på drygt 1 miljard. För mer information välkommen till www.steriks.se S:t Eriks är ett helägt dotterbolag i Volati sedan hösten 2018. Volati... Visa mer
S:t Eriks Gruppen utvecklar, tillverkar, säljer och levererar Mark-, Tak- och VA-system samt naturstensprodukter till entreprenörer och återförsäljare på den nordiska marknaden. Vi är ca 500 medarbetare vid fabriker och kontor över hela Sverige från Staffanstorp i söder till Piteå i norr. Bolaget har en årsomsättning på drygt 1 miljard. För mer information välkommen till www.steriks.se

S:t Eriks är ett helägt dotterbolag i Volati sedan hösten 2018. Volati är en svensk industrigrupp som idag äger drygt 40 bolag med verksamhet i 16 länder som genererar en årsomsättning på 7 miljarder.

Är du en inspirerande ledare med god känsla för service? Har du på ett framgångsrikt sätt lett ett förändringsarbete tidigare? Då kan detta vara en spännande roll för dig, där du både leder och utvecklar avdelningen och själv deltar operativt med att ge bästa möjliga service till våra kunder.

ARBETSUPPGIFTER
Som Kundservicechef är du ett viktigt ansikte utåt och en av dina främsta uppgifter är att utveckla medarbetarna till att prestera mot våra målsättningar beträffande bland annat försäljning och kundnöjdhet. Att effektivisera och förbättra de arbetssätt och processer som omger kundservicearbetet är också en självklar del av din vardag. Du samarbetar internt med Produktion, Logistik och Försäljning för att säkerställa bästa möjliga service till våra kunder. Du har personalansvar för 7 personer vilket innebär uppgifter som coachning, medarbetarsamtal, lönesamtal, målstyrning, uppföljning och utbildning. Du har även budgetansvar.

VEM ÄR DU
Vi tror att du har lägst gymnasiekompetens och några års erfarenhet från liknande ledarroll. Du har arbetat med att utveckla processer, rutiner och verktyg och vet vad det innebär att leda medarbetare genom förändringar. Du har god IT-mognad och det är en fördel om du har erfarenhet av affärssystemet Jeeves. Som person är du kommunikativ, lösningsorienterad och en trygg och mogen ledare med förmåga att motivera och inspirera dina medarbetare. Du trivs med att jobba i ett stundtals högt tempo, är resultatinriktad och har god förmåga att skapa kontakter och bygga goda relationer. Du är affärsmässig, serviceinriktad och prestigelös.

VI ERBJUDER
S:t Eriks är ett välmående anrikt företag med lång historik, men som jobbar innovativt med att utveckla våra erbjudanden till marknaden. Vi har både produktion, försäljning och distribution inom företaget. I denna roll har man stor möjlighet att påverka och forma både roll och arbetssätt och driva förändring. Din grupp består av både erfarna och nya medarbetare.

ANSÖKAN/KONTAKT
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Kristina Wallin Borg 0735-168724 [email protected] eller Johan Sjöberg 0761-709851 [email protected]

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Gruppchef sökes av GS Trafikantservice AB

Göteborgs Spårvägar har satt Göteborg i rörelse sedan 1879. Med 145 miljoner resor per år är vi idag den största operatören av kollektivtrafik i Göteborgsregionen och den enda som kör både buss och spårvagn. Vi arbetar varje dag, året om för att ge våra resenärer en trygg och säker resa till jobb, skola och fritid. ARBETSUPPGIFTER GS Trafikantservice AB är en del av koncernen Göteborg Stads Kollektivtrafik, vi erbjuder service inom kollektivtrafikområd... Visa mer
Göteborgs Spårvägar har satt Göteborg i rörelse sedan 1879. Med 145 miljoner resor per år är vi idag den största operatören av kollektivtrafik i Göteborgsregionen och den enda som kör både buss och spårvagn. Vi arbetar varje dag, året om för att ge våra resenärer en trygg och säker resa till jobb, skola och fritid.


ARBETSUPPGIFTER
GS Trafikantservice AB är en del av koncernen Göteborg Stads Kollektivtrafik, vi erbjuder service inom kollektivtrafikområdet i syfte att underlätta resandet, öka trafikintäkterna och bidra till en ökad trivsel och trygghet. Trafikantservice innefattas av fem enheter med olika uppdrag.

Resurspoolen och Hittegods är två enheter inom Trafikantservice. Resurspoolen består av fyra personalplanerare och cirka etthundra timavlönade som arbetar vid behov. Vi har ett flertal externa kunder där Västtrafik är vår största kund, vi tillsätter även extrapersonal till våra interna enheter. Hittegods har fyra handläggare och de arbetar med att hämta, registrera och lämna ut gods som kvarglömts i kollektivtrafiken.

Vi söker nu en Gruppchef till dessa enheter vars uppdrag blir att planera, leda och utveckla verksamheten samt medverka tillsammans med medarbetarna i enheternas dagliga arbete. För att lyckas med uppdraget förstår du vikten av att skapa förtroende samt att ha en god förmåga att stödja och samarbeta med såväl medarbetare som kunder.

Du är affärsmässig, har erfarenhet av att arbetsleda och att arbeta med personalplanering. Du har god förmåga att planera och arbetar på ett systematiskt och organiserat sätt. Du fokuserar på kundtillfredsställelse och levererar service av hög kvalitet. I rollen som gruppchef har du personal-, resultat-, miljö- och verksamhetsansvar för din grupp, och du rapporterar till enhetschefen. I tjänsten ingår beredskap.

KVALIFIKATIONER
• Eftergymnasial utbildning
• Erfarenhet av att arbetsleda på motsvarande nivå
• Vana vid arbete i personalplaneringssystem
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift
• B-körkort

Meriterande
• Kunskaper i följande program: Quinyx, NAV 18, Basware, Filemaker och Personec

ÖVRIGT
Vi är en drogfri arbetsplats, därför tillämpas alltid drogtester i samband med anställning. Visa mindre

Kundservicechef till S:t Eriks i Hjällbo

Ansök    Jan 2    Your Talent AB    Kundtjänstchef
S:t Eriks Gruppen utvecklar, tillverkar, säljer och levererar Mark-, Tak- och VA-system samt naturstensprodukter till entreprenörer och återförsäljare på den nordiska marknaden. Vi är ca 500 medarbetare vid fabriker och kontor över hela Sverige från Staffanstorp i söder till Piteå i norr. Bolaget har en årsomsättning på drygt 1 miljard. För mer information välkommen till www.steriks.se S:t Eriks är ett helägt dotterbolag i Volati sedan hösten 2018. Volati... Visa mer
S:t Eriks Gruppen utvecklar, tillverkar, säljer och levererar Mark-, Tak- och VA-system samt naturstensprodukter till entreprenörer och återförsäljare på den nordiska marknaden. Vi är ca 500 medarbetare vid fabriker och kontor över hela Sverige från Staffanstorp i söder till Piteå i norr. Bolaget har en årsomsättning på drygt 1 miljard. För mer information välkommen till www.steriks.se

S:t Eriks är ett helägt dotterbolag i Volati sedan hösten 2018. Volati är en svensk industrigrupp som idag äger drygt 40 bolag med verksamhet i 16 länder som genererar en årsomsättning på 7 miljarder.

Är du en inspirerande ledare med god känsla för service? Har du på ett framgångsrikt sätt lett ett förändringsarbete tidigare? Då kan detta vara en spännande roll för dig, där du både leder och utvecklar avdelningen och själv deltar operativt med att ge bästa möjliga service till våra kunder.

ARBETSUPPGIFTER SOM KUNDSERVICECHEF

Som Kundservicechef är du ett viktigt ansikte utåt och en av dina främsta uppgifter är att utveckla medarbetarna till att prestera mot våra målsättningar beträffande bland annat försäljning och kundnöjdhet. Att effektivisera och förbättra de arbetssätt och processer som omger kundservicearbetet är också en självklar del av din vardag.

Du samarbetar internt med Produktion, Logistik och Försäljning för att säkerställa bästa möjliga service till våra kunder.

Du har personalansvar för 7 personer vilket innebär uppgifter som coachning, medarbetarsamtal, lönesamtal, målstyrning, uppföljning och utbildning. Du har även budgetansvar.

VEM ÄR DU

Vi tror att du har lägst gymnasiekompetens och några års erfarenhet från liknande ledarroll. Du har arbetat med att utveckla processer, rutiner och verktyg och vet vad det innebär att leda medarbetare genom förändringar.

Du har god IT-mognad och det är en fördel om du har erfarenhet av affärssystemet Jeeves. Som person är du kommunikativ, lösningsorienterad och en trygg och mogen ledare med förmåga att motivera och inspirera dina medarbetare. Du trivs med att jobba i ett stundtals högt tempo, är resultatinriktad och har god förmåga att skapa kontakter och bygga goda relationer. Du är affärsmässig, serviceinriktad och prestigelös.

VI ERBJUDER

S:t Eriks är ett välmående anrikt företag med lång historik, men som jobbar innovativt med att utveckla våra erbjudanden till marknaden. Vi har både produktion, försäljning och distribution inom företaget. I denna roll har man stor möjlighet att påverka och forma både roll och arbetssätt och driva förändring. Din grupp består av både erfarna och nya medarbetare.

ANSÖKAN/KONTAKT
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Kristina Wallin Borg 0735-168724 [email protected] eller Johan Sjöberg 0761-709851 [email protected]

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kundservicechef till S:t Eriks i Hjällbo

Ansök    Nov 28    Your Talent AB    Kundtjänstchef
S:t Eriks Gruppen utvecklar, tillverkar, säljer och levererar Mark-, Tak- och VA-system samt naturstensprodukter till entreprenörer och återförsäljare på den nordiska marknaden. Vi är ca 500 medarbetare vid fabriker och kontor över hela Sverige från Staffanstorp i söder till Piteå i norr. Bolaget har en årsomsättning på drygt 1 miljard. För mer information välkommen till www.steriks.se S:t Eriks är ett helägt dotterbolag i Volati sedan hösten 2018. Volati... Visa mer
S:t Eriks Gruppen utvecklar, tillverkar, säljer och levererar Mark-, Tak- och VA-system samt naturstensprodukter till entreprenörer och återförsäljare på den nordiska marknaden. Vi är ca 500 medarbetare vid fabriker och kontor över hela Sverige från Staffanstorp i söder till Piteå i norr. Bolaget har en årsomsättning på drygt 1 miljard. För mer information välkommen till www.steriks.se

S:t Eriks är ett helägt dotterbolag i Volati sedan hösten 2018. Volati är en svensk industrigrupp som idag äger drygt 40 bolag med verksamhet i 16 länder som genererar en årsomsättning på 7 miljarder.

Är du en inspirerande ledare med god känsla för service? Har du på ett framgångsrikt sätt lett ett förändringsarbete tidigare? Då kan detta vara en spännande roll för dig, där du både leder och utvecklar avdelningen och själv deltar operativt med att ge bästa möjliga service till våra kunder.

ARBETSUPPGIFTER SOM KUNDSERVICECHEF

Som Kundservicechef är du ett viktigt ansikte utåt och en av dina främsta uppgifter är att utveckla medarbetarna till att prestera mot våra målsättningar beträffande bland annat försäljning och kundnöjdhet. Att effektivisera och förbättra de arbetssätt och processer som omger kundservicearbetet är också en självklar del av din vardag.

Du samarbetar internt med Produktion, Logistik och Försäljning för att säkerställa bästa möjliga service till våra kunder.

Du har personalansvar för 7 personer vilket innebär uppgifter som coachning, medarbetarsamtal, lönesamtal, målstyrning, uppföljning och utbildning. Du har även budgetansvar.

VEM ÄR DU

Vi tror att du har lägst gymnasiekompetens och några års erfarenhet från liknande ledarroll. Du har arbetat med att utveckla processer, rutiner och verktyg och vet vad det innebär att leda medarbetare genom förändringar.

Du har god IT-mognad och det är en fördel om du har erfarenhet av affärssystemet Jeeves. Som person är du kommunikativ, lösningsorienterad och en trygg och mogen ledare med förmåga att motivera och inspirera dina medarbetare. Du trivs med att jobba i ett stundtals högt tempo, är resultatinriktad och har god förmåga att skapa kontakter och bygga goda relationer. Du är affärsmässig, serviceinriktad och prestigelös.

VI ERBJUDER

S:t Eriks är ett välmående anrikt företag med lång historik, men som jobbar innovativt med att utveckla våra erbjudanden till marknaden. Vi har både produktion, försäljning och distribution inom företaget. I denna roll har man stor möjlighet att påverka och forma både roll och arbetssätt och driva förändring. Din grupp består av både erfarna och nya medarbetare.

ANSÖKAN/KONTAKT
Vi samarbetar med rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering, ansök på www.yourtalent.se För ytterligare information vänligen kontakta rekryteringskonsult Kristina Wallin Borg 0735-168724 [email protected] eller Johan Sjöberg 0761-709851 [email protected]

Vi arbetar med löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kundcenteransvarig

Ansök    Nov 28    RGS Nordic AB    Kundtjänstchef
Beskrivning RGS Nordic är ett innovativt miljöföretag med en intressant och positiv utveckling. Vi har lång erfarenhet av att sanera förorenade områden samt hantera avfall på ett kostnadseffektivt och framförallt miljövänligt sätt. Vi är på flera områden ett marknadsledande företag som ser våra medarbetare som den viktigaste resursen för att framgångsrikt lösa de utmaningar vi ställs inför. Till vår verksamhet som sträcker sig över hela landet utökar vå... Visa mer
Beskrivning
RGS Nordic är ett innovativt miljöföretag med en intressant och positiv utveckling.

Vi har lång erfarenhet av att sanera förorenade områden samt hantera avfall på ett kostnadseffektivt och framförallt miljövänligt sätt. Vi är på flera områden ett marknadsledande företag som ser våra medarbetare som den viktigaste resursen för att framgångsrikt lösa de utmaningar vi ställs inför. Till vår verksamhet som sträcker sig över hela landet utökar vår största anläggning i Göteborg med en helt ny tjänst och söker nu efter en kundcenteransvarig.

Arbetsuppgifter
Som ansvarig på RGS kundcenter har du huvudansvar för att leda, planera, utveckla och coacha dina medarbetare med fokus på att teamet samspelar i rätt riktning. Kundcentret består av en grupp med 5 duktiga administratörer som är ansiktet utåt och är ofta den första kontakten med chaufförer. Kundcentret ansvarar för att väga in- respektive ut alla bilar, skapa ordar, beställa transporter, fakturerar samt följa de rutiner som tillhör kundcentrets uppgifter att starta upp eller avsluta. Kundcentret är öppet vardagar mellan kl. 06:00 och 16:00. Du kommer att genomföra både lön- och medarbetarsamtal, likaså leda gruppmöten, skapa rutiner, hantera våra samtliga system och givetvis med tiden kunna svara på samtliga frågor som hör till företagets moderna våg- samt affärssystem.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av personalansvar och har utbildning inom relevant område. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är utåtriktad, har en hög servicenivå och sätter kunden i främsta ledet. Din drivkraft är att skapa resultat tillsammans med andra. För att trivas på RGS Nordic behöver du älska högt tempo och vara prestigelös eftersom vi arbetar tätt tillsammans och hjälps åt där det behövs som mest. Din roll kräver att du är lösningsorienterad, strukturerad och har en organisatorisk förmåga. Vi tror att nyckeln till framgång att få motiverade medarbetare är att du ser helheten och gruppens bästa. Av dina kollegor beskrivs du som en lyhörd, tydlig, ödmjuk och engagerad lagspelare.Villkor
Du har en relevant akademisk utbildning. God datorvana och gärna erfarenhet av affärssystem. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Minst fem års erfarenhet från befattningar att leda och ansvara för personal.

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en verksamhet som präglas av öppenhet, ständig utveckling och stort engagemang samt hög servicenivå. Vi erbjuder omväxlande och intressanta arbetsuppgifter med stor påverkan där du rapporterar till avdelningschef i väst. Du blir en del av en miljö med entreprenörsanda där det alltid finns utrymme för goda idéer. Samtidigt får du bra och kompetenta medarbetare i ett välfungerande företag som kännetecknas av passion för miljö och hållbarhet, där humor och interaktion med andra är en viktig del av vardagen. Vi erbjuder dig friskvårdsbidrag och du är försäkrad genom kollektivavtal. Du kommer att rapportera till avdelningschefen i väst.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef väst, Håkan Erlandsson 070 655 90 22 alt. [email protected] 

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna din ansökan idag.

Sista ansökningsdag 2020-01-12RGS Nordic är ett nordiskt miljöföretag och är marknadsledande inom behandling av förorenad mark- och vatten samt återvinning av industriavfall med verksamhet i Danmark, Sverige, Norge och Finland.


Vi har lång erfarenhet av att hantera föroreningar och avfall på ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt. Vi driver strategiskt belägna anläggningar som erbjuder anpassad och högkvalitativ behandling av massor, från Vilhelmina i norr till Malmö i söder. Anläggningarna tar emot och behandlar förorenad jord och avfall, vilket omfattar all verksamhet från återvinning till deponering, samt olika logistiklösningar. Vi erbjuder också moderna och högeffektiva åtgärder på plats, allt för att i gott samarbete finna optimala lösningar på våra kunders saneringsbehov, varhelst de uppstår. Vi är marknadsledande i Sverige inom In-Situ på ett flertal teknikområden. Dessutom tar vi hand om all provtagning, dokumentation och kontroll, allt för att uppnå bästa möjliga resultat för våra kunder och skapa bättre förutsättningar för utveckling och tillväxt.


Vårt helhetserbjudande, vår höga återvinningsgrad, fortlöpande kompetensutveckling av engagerade medarbetare och vårt utvecklingsarbete i framkant är alltihop delar i ett unikt, marknadsledande erbjudande. Visa mindre

Kundserviceansvarig med det lilla extra? Välkommen!

Delar du vår mening att kunden alltid ska vara i fokus? Har du på ett framgångsrikt sätt utvecklat en kundservicefunktion tidigare? Lockas du av möjligheten att leda vår kundservice till att ta klivet till nästa nivå? Då har vi rollen för dig! Vem är du? Vi tror att du som söker denna tjänsten drivs av förändringar, du ser lösningar istället för problem och skapar möjligheterna att införa nya förbättrade direktiv och riktlinjer. Du är bekväm med att fatt... Visa mer
Delar du vår mening att kunden alltid ska vara i fokus? Har du på ett framgångsrikt sätt utvecklat en kundservicefunktion tidigare? Lockas du av möjligheten att leda vår kundservice till att ta klivet till nästa nivå? Då har vi rollen för dig!


Vem är du?
Vi tror att du som söker denna tjänsten drivs av förändringar, du ser lösningar istället för problem och skapar möjligheterna att införa nya förbättrade direktiv och riktlinjer. Du är bekväm med att fatta beslut i ditt dagliga arbete och har inga problem med att arbeta inom alla områden som kundservice innefattar, både operativt samt strategiskt. Vi ser att du har en fallenhet för att bygga relationer till både kunder och medarbetare.


Kravprofil:
Flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Flera års erfarenhet av att leda och/eller coacha i en kundorienterad miljöMeriterande:
Kunskaper om Rival inkasso samt inkassoverksamhet
God datorvana
Vana att ta till sig nya datasystem
Goda organisatoriska egenskaperArbetsuppgifter
I rollen som vår kundserviceansvarig arbetar du operativt och strategiskt med att utveckla kundservicefunktion genom olika förändringsprojekt med målet att säkerställa kundnöjdhet. Du arbetar även för att teamet skall utvecklas och kommer ha ansvaret för att utveckla kvalitetsarbetet så som uppföljning och utvärderingar av samtal och brevsvar. Målet kommer att ligga på att höja vår NKI, säkerställa kvalitet och kundbemötande samt avgöra vilka ärenden som skall vidare för stämning osv. Du kommer även vara ansvarig för samtliga delar som rör vår telefonväxel.


System och program du kommer arbeta med:
Rival inkasso
Telavox flow
Vårt egna digitala tillståndssystem
Cale Weboffice
Dropbox
Officepaketet inkl. Microsoft ExchangeVad kan vi erbjuda dig?
P-tjänst Väst AB är det lagom stora parkeringsbolaget med lokal förankring i Göteborgsregionen. Vi är väl etablerade sen 31 år tillbaka och har därmed byggt upp en stor kunskap och kompetens inom allt som rör parkering.
Vi kan erbjuda vår nya medarbetare en gemenskap hos ett familjeföretag i stark medvind. Vi värdesätter den öppna dialogen och är därav måna om att alltid ha låga trösklar och högt i tak. Vi anser att ett bra lagarbete bygger på ömsesidig respekt och insikten om varje medarbetares betydelse för en framgångsrik framtid.
I dagsläget består vår kundtjänst av två stycken medarbetare på deltid. Vi är därför i vår expansiva fas i behov av en individ som skall vara ansvarig för att leda teamet och driva arbetet att utveckla avdelningen framåt.


Bra att veta
Tjänstgöringsgrad 100%
Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Start: Enligt överenskommelse
Lön: Individuell lönesättning
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därav komma att tillsättas före ansökningstidens slut. Visa mindre

Vi söker nu en Team Manager inom Front Office till vårt kontor i Göteborg

Ansök    Nov 28    Intrum Sverige AB    Kundtjänstchef
Intrum är den branschledande leverantören av kredithanteringstjänster med närvaro på 24 marknader i Europa. Intrum hjälper företag att utvecklas genom att erbjuda lösningar som utformats för att förbättra företagens kassaflöde och långsiktiga lönsamhet samt genom att ta hand om deras kunder. En viktig del av bolagets mission är att se till att privatpersoner och företag får det stöd de behöver för att bli skuldfria. Intrum har över 9 000 engagerade och med... Visa mer
Intrum är den branschledande leverantören av kredithanteringstjänster med närvaro på 24 marknader i Europa. Intrum hjälper företag att utvecklas genom att erbjuda lösningar som utformats för att förbättra företagens kassaflöde och långsiktiga lönsamhet samt genom att ta hand om deras kunder. En viktig del av bolagets mission är att se till att privatpersoner och företag får det stöd de behöver för att bli skuldfria. Intrum har över 9 000 engagerade och medkännande medarbetare som hjälper cirka 80 000 företag runt om i Europa. Under 2018 hade bolaget proformaintäkter på 13,4 miljarder kronor. Intrum har sitt huvudkontor i Stockholm och Intrum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.intrum.com.

Är du en person som motiveras utav av coacha, utveckla och leda dina medarbetare? Då är kanske rollen som Team Manager inom Front Office tjänsten för dig? 


Som Team Manager har du det övergripande ansvaret för avdelningens dagliga verksamhet. Du driver resultat, leder och fördelar arbetet enligt företagets ledningssystem i syfte att nå uppsatta mål.
Du har personalansvar för cirka 10-15 medarbetare vilket innebär att du skapar gruppsammanhållning och arbetsglädje, samtidigt som du motiverar, utvecklar och inspirerar medarbetarna med hjälp av vår värdegrund och genom ett coachande förhållningssätt. Du kommer även fungera som en katalysator för information och kommunikation till dina medarbetare om Intrums vision, mål och strategier. I rollen som Team Manager Front Office arbetar du mycket nära övriga Team Managers inom Front Office och du samverkar även med övriga enheter inom Operations i syfte att säkerställa att samtliga kundkontakter hanteras på bästa sätt och att vi har ett enhetligt ledarskap i vår verksamhet.
Front Office har till uppgift att besvara inkommande samtal såväl som att ringa ut, besvara  e-postmeddelanden och kommunicera via chatt med våra uppdragsgivares kunder. Vi samarbetar med kundföretag inom många olika branscher, vilket innebär att medarbetarna inom Front Office både är kunniga och flexibla. Det är viktigt att varje samtal  hålls med  hög kvalité, samtidigt som det också måste hanteras på ett effektivt sätt. Vi erbjuder ett kreativt och utmanade arbete med en framåtlutad arbetsgrupp där du är operativt ansvarig för att företaget levererar hög kvalitet, service och effektivitet.

Vi söker dig som har:

Gymnasieutbildning
Minst 2 års erfarenhet av ledarskap
Dokumenterat goda resultat att leda arbete inom Kundtjänst
Arbetat aktivt med coachning och medlyssning
God datavana, särskilt gällande Office-paketet
Flytande i både svenska och engelska
Personliga egenskaper
Vi söker dig som har goda ledaregenskaper där lyhördhet och ett genuint intresse för människor är centrala inslag. Du är en resultatinriktad, trygg och prestigelös person med en framtoning som skapar både förtroende och respekt hos omgivningen. Du ser medlyssning och kvalitetssäkring som en självklar del i arbetet som chef för ett kundtjänstteam. Du inspirerar och entusiasmerar din omgivning och i enlighet med vår ledarskapsstrategi har du även förmågan att agera som en ”playing coach”, vilket för oss innebär att du är en nyfiken och delaktig ledare som kan sätta sig in i detaljer utan att detaljstyra. För att lyckas i rollen är det också viktigt att du har stor vilja att nå uppsatta mål, är van att fatta beslut och har förmåga att driva förändringsprocesser. Du ser det också som en självklar framgångsfaktor att ha ett nära och prestigelöst samarbete med övriga chefer.

Om Intrum
Intrum är den branschledande leverantören av kredithanteringstjänster med närvaro på 24 marknader i Europa. Intrum hjälper företag att utvecklas genom att erbjuda lösningar som utformats för att förbättra företagens kassaflöde och långsiktiga lönsamhet samt genom att ta hand om deras kunder. En viktig del av bolagets mission är att se till att privatpersoner och företag får det stöd de behöver för att bli skuldfria. Intrum har över 8 000 engagerade och medkännande medarbetare som hjälper cirka 80 000 företag runt om i Europa. Under 2017 hade bolaget proformaintäkter på 12,2 miljarder kronor. Intrum har sitt huvudkontor i Stockholm och Intrum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm

Är du intresserad?
Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag och därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Ansök genom att klicka på ”Skicka ansökan”. Visa mindre

Gruppchef för Kundservice Centrallager till Tamro

Ansök    Nov 1    Tamro AB    Kundtjänstchef
Om Tamro Varje dag förser Tamro fler än 1 400 apotek över hela Sverige med läkemedel samt hälso- och sjukvårdsprodukter. Det är ett viktigt uppdrag i den svenska värdekedjan för välbefinnande och vi tar det på största allvar. Tusentals människors hälsa och ibland även liv hänger på att vi alltid levererar i tid och i perfekt skick. Det arbetar drygt 700 personer på Tamro och företaget är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001 och ISO 14 001. ... Visa mer
Om Tamro

Varje dag förser Tamro fler än 1 400 apotek över hela Sverige med läkemedel samt hälso- och sjukvårdsprodukter. Det är ett viktigt uppdrag i den svenska värdekedjan för välbefinnande och vi tar det på största allvar. Tusentals människors hälsa och ibland även liv hänger på att vi alltid levererar i tid och i perfekt skick.

Det arbetar drygt 700 personer på Tamro och företaget är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001 och ISO 14 001. Tamro har huvudkontor och distribunal i Göteborg samt distribunaler i Stockholm och Umeå. Tamro är ledande i Sverige på läkemedelslogistik och ingår PHOENIX group, en europeisk koncern i 27 länder.

Är du en trygg ledare med erfarenhet av kundtjänst? Har du även kunskaper i tullhantering? Då är det här en intressant tjänst för dig att söka. Välkommen med din ansökan?

Arbetsuppgifter

Som Gruppchef för Kundservice Centrallager ansvarar du för ett team med 9 personer. Gruppen hanterar flöden från Tamros centrallagerkunder ut till grossister inom EU vilket bland annat innefattar proforma- och tulladministration.

I din roll som Gruppchef utvecklar du processerna och arbetar med uppföljning av order och svarstid samt har budgetansvar. I din roll hanterar driver du din avdelning framåt genom att främja samarbete, coacha och utveckla medarbetare. Du har löpande och nära dialog med vår säljorganisation och arbetar vid behov i projektform för att utveckla avdelningen och Tamro. Du ingår i ledningsgrupp och rapporterar till chef för Kundservice Sverige och är en del av fyra kundserviceavdelningar.

Vem är du?

Du har erfarenhet av kundtjänst och är en trygg ledare med erfarenhet av budget- och resultatansvar. Det är mycket meriterande om du även har erfarenhet av tullhantering.

Du är en relationsbyggare som trivs i en roll med många kontaktytor. Du etablerar trovärdighet, tvekar inte att anta utmaningar och förmedlar energi i kommunikation med andra. Vi söker dig som är en trygg, ansvarsfull och prestigelös ledare som arbetar strukturerat samt är van att arbeta processtyrt. Som person är du drivande, serviceinriktad, kommunikativ och initiativrik. Du kan lätt se individers potential och har därmed förmågan att utveckla teamet.

Vad erbjuds du hos Tamro?

En spännande bransch under ständig utveckling med ett tydligt och livsviktigt uppdrag!

Om dina värderingar stämmer överens med våra så innebär det att vi erbjuder dig en arbetsplats där visar respekt för varandra, att vi alltid gör rätt för oss och där vårt livsviktiga uppdrag hela tiden driver oss framåt.

På Tamro är balans mellan arbetsliv, privatliv och en aktiv fritid en viktig del för ett hållbart medarbetarskap. Sveriges friskaste logistikkedja erbjuder dig därför konkurrenskraftiga förmåner.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Tamro med Experis. Ansök genom att registrera ditt CV på Experis hemsida och klicka på "Ansök". Sista ansökningsdag är den 20 november. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Eva Tiitso 0722-173238. Välkommen med din ansökan! (Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail). Visa mindre

Gruppchef för Kundservice / Control Tower till Tamro

Ansök    Nov 1    Tamro AB    Kundtjänstchef
Varje dag förser Tamro fler än 1 400 apotek över hela Sverige med läkemedel samt hälso- och sjukvårdsprodukter. Det är ett viktigt uppdrag i den svenska värdekedjan för välbefinnande och vi tar det på största allvar. Tusentals människors hälsa och ibland även liv hänger på att vi alltid levererar i tid och i perfekt skick. Det arbetar drygt 700 personer på Tamro och företaget är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001 och ISO 14 001. Tamro har ... Visa mer
Varje dag förser Tamro fler än 1 400 apotek över hela Sverige med läkemedel samt hälso- och sjukvårdsprodukter. Det är ett viktigt uppdrag i den svenska värdekedjan för välbefinnande och vi tar det på största allvar. Tusentals människors hälsa och ibland även liv hänger på att vi alltid levererar i tid och i perfekt skick.

Det arbetar drygt 700 personer på Tamro och företaget är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 9001 och ISO 14 001. Tamro har huvudkontor och distribunal i Göteborg samt distribunaler i Stockholm och Umeå. Tamro är ledande i Sverige på läkemedelslogistik och ingår PHOENIX group, en europeisk koncern i 27 länder.

Har du erfarenhet av kundtjänst och logistik/supply chain och dessutom från en ledande position? Då ska du söka den här tjänsten. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Som Gruppchef ansvarar du för avdelningen Control Tower. Control Tower är en grupp om 6 medarbetare som ansvarar för att vara Tamros unika kundservicefunktion och kontaktyta för en av Tamros största kunder. Control Tower hanterar inleveransavvikelser, kampanjer och övrig support.

I din roll som gruppchef utvecklar du processerna och arbetar med uppföljning av KPI:er såsom order, svarstid och leveransprecision samt har budgetansvar. I din roll hanterar driver du din avdelning framåt genom att främja samarbete, coacha och utveckla medarbetare. Du har löpande och nära dialog med våra säljare och arbetar i projekt tillsammans med vår kund, för att utveckla affären vidare. Du ingår i ledningsgrupp och rapporterar till chef för Kundservice Sverige och är en del av fyra kundserviceavdelningar.

Vem är du?

Din bakgrund är inom kundservice och logistik/supply chain med erfarenhet av varuflöden och transporter samt budget och resultatansvar. Du är en relationsbyggare som trivs i en roll med många kontaktytor. Du etablerar trovärdighet, tvekar inte att anta utmaningar och förmedlar energi i kommunikation med andra. Vi söker dig som är en trygg, ansvarsfull och prestigelös ledare som arbetar strukturerat samt är van att arbeta processtyrt.

Som person är du drivande, serviceinriktad, kommunikativ och initiativrik. Du kan lätt se individers potential och har därmed förmågan att utveckla ditt team.

Vad erbjuds du hos Tamro?

En spännande bransch under ständig utveckling med ett tydligt och livsviktigt uppdrag!

Om dina värderingar stämmer överens med våra så innebär det att vi erbjuder dig en arbetsplats där visar respekt för varandra, att vi alltid gör rätt för oss och där vårt livsviktiga uppdrag hela tiden driver oss framåt.

På Tamro är balans mellan arbetsliv, privatliv och en aktiv fritid en viktig del för ett hållbart medarbetarskap. Sveriges friskaste logistikkedja erbjuder dig därför konkurrenskraftiga förmåner.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Tamro med Experis. Ansök genom att registrera ditt CV på Experis hemsida och klicka på "Ansök". Sista ansökningsdag är den 20 november. Vid frågor om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Eva Tiitso 0722-173238. Välkommen med din ansökan! (Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail). Visa mindre

CRM-ansvarig på Whywaste: Hjälp livsmedelskedjor minska matsvinnet

Ansök    Okt 9    Whywaste AB    Kundtjänstchef
Idag slänger vi för mycket mat och vi på Whywaste vill göra skillnad Ungefär en tredjedel av all mat som produceras slängs. Livsmedelsbutikerna i bara Sverige slänger över 120 000 ton mat varje år. Det är inte okej. Vare sig för miljön eller för alla människor som inte har mat för dagen. Vi på Whywaster håller på att ändra det. Whywaste är ett Norrskensbackat, prisbelönt green tech-bolag som utvecklar innovativa digitala lösningar som hjälper matvarubutike... Visa mer
Idag slänger vi för mycket mat och vi på Whywaste vill göra skillnad
Ungefär en tredjedel av all mat som produceras slängs. Livsmedelsbutikerna i bara Sverige slänger
över 120 000 ton mat varje år. Det är inte okej. Vare sig för miljön eller för alla människor som inte
har mat för dagen. Vi på Whywaster håller på att ändra det. Whywaste är ett Norrskensbackat, prisbelönt green tech-bolag som utvecklar innovativa digitala lösningar som hjälper matvarubutiker att lösa ett av sina största problem - matsvinnet. Vi arbetar idag med alla kedjor i Sverige och ännu fler ute i Europa Vårt mål är att ingen mat skall slängas. Eftersom vi nu växer mer än vi hade kunnat drömma om leter vi efter nästa stjärna att joina vårt team.
Vi letar efter vår nästa CRM-ansvariga
Våra samarbetspartners jobb med att minska sitt matsvinn är viktigare än allt annat för oss på Whywaste. Vi söker nu en person som kommer att få ett helhetsansvar för att hjälpa våra samarbetspartners minska sitt svinn och se till att de fortsätter jobba med Whywaste.
Vi söker därför efter en person som har ett starkt kundfokus, är drivande, analytisk och målfokuserad. Du är van att driva projekt och arbeta självständigt, har goda ledaregenskaper och erfarenhet från liknande uppdrag. Vi ser att du är en trygg person som tycker om förnyelse och förändring vilket du också applicerar i ditt ledarskap. Du är tydlig och har förmågan att skapa intern kunskap och engagemang kring kundutveckling.
Du har relevant utbildning och erfarenhet från liknande roller, gärna inom B2B antingen mot livsmedelsbranschen eller inom ett teknikbolag. Du är kunnig inom både digital och analog kommunikation.
Hur går jag vidare?
Skicka ditt CV till [email protected] och skriva gärna ett par meningar i mailet om varför du tror att du skulle passa bra in på Whywaste. Visa mindre

Enhetschef inom område kundservice

Lokalförvaltningen är en av Göteborgs Stads fastighetsorganisationer och en av Sveriges största offentliga fastighetsförvaltare med lokalytor på över två miljoner kvadratmeter. Vår vision är att vara en ledande byggherre och fastighetsförvaltare med göteborgarnas bästa för ögonen. Att vistas i en miljö där man mår bra är en självklar rätt vare sig man är två, trettio eller nittio år - våra drygt 470 medarbetare bygger och förvaltar miljöer att utvecklas, t... Visa mer
Lokalförvaltningen är en av Göteborgs Stads fastighetsorganisationer och en av Sveriges största offentliga fastighetsförvaltare med lokalytor på över två miljoner kvadratmeter. Vår vision är att vara en ledande byggherre och fastighetsförvaltare med göteborgarnas bästa för ögonen. Att vistas i en miljö där man mår bra är en självklar rätt vare sig man är två, trettio eller nittio år - våra drygt 470 medarbetare bygger och förvaltar miljöer att utvecklas, trivas och åldras i. Vårt uppdrag är att bygga, anpassa och förvalta bland annat skolor, förskolor, äldreboenden och boenden med särskild service. Arbetet sker i nära samarbete med våra kunder. Besök gärna http://www.goteborg.se/lokalforvaltningen

ARBETSUPPGIFTER
Område kundservice är en del av serviceavdelningen och har som uppdrag att ta emot och administrera reparationer och mindre skador från förvaltningens samtliga ca 1600 fastigheter. I områdets uppdrag ingår även att stötta samtliga medarbetare på lokalförvaltningen i intern service för att skapa rätt förutsättningar för samtliga medarbetare. Området är uppdelat på 2 enheter och där varje enhet har ca 15 medarbetare. Din roll blir att leda den positiva och engagerade enheten kundmottagning och administration, där dina insatser kommer att vara en viktig del i verksamheten.

Dina arbetsuppgifter:
Som enhetschef för enheten kundmottagning och administration ansvar du för ansvarsområdena kundmottagare, administratörer, systemhandläggare och mobilitet. Du ingår i områdets ledningsgrupp och samarbetar med övriga avdelningar/enheter både inom och utanför förvaltningen.

Din uppgift är att tillsammans med dina medarbetare och med kunden i fokus arbeta för att förvaltningens målbild och vision bryts ner till tydliga, konkreta och i möjligaste mån mätbara mål med tillhörande aktiviteter. Genom ett coachande förhållningssätt säkerställer du att medarbetarna har förstått sitt uppdrag. Du skapar förutsättningar för dina medarbetare att utföra ett effektivt arbete och utveckla verksamheten genom att på ett tydligt sätt fördela arbetsuppgifter, kommunicera, vägleda/stötta, motivera, följa upp och ge feedback. Du säkerställer att dina medarbetare arbetar enligt fattade beslut.

Som chef ser vi gärna att du arbetar för en god, hållbar och hälsosam arbetsmiljö där du skapar förutsättningar för medarbetarnas utveckling och medarbetarskap.

Vem blir din chef?
-Som ledare/chef utgår jag från att varje medarbetares bidrar till utveckling av verksamheten såväl inom uppdraget som inom gruppen och kollegorna. Mitt förhållningssätt gentemot varje individ och gruppen är coachande, där jag vill stötta och bidra till individuell utveckling och balans mellan arbetsliv och fritid. Jag tror på att inflyttande och delaktighet skapar ett stort engagemang och goda resultat.

Samuel Odengard, områdeschef Kundservice


KVALIFIKATIONER
Du som söker har relevant högskoleutbildning och erfarenhet av att leda/samordna. Du har erfarenhet av arbete med verksamhetsutveckling, utredningar, uppföljning och är van att presentera och leda diskussion i en större sammanhang. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom politisk styrd organisation eller om du har erfarenhet inom fastighetsbranscher i en händelsebaserad verksamhet.

Du inspireras av att leda andra och ditt ledarskap präglas av prestigelöshet och helhetstänkande. Du är lyhörd, kommunikativ, analytisk och har en förmåga att skapa en teamkänsla och delaktighet. Vidare är du kund och serviceorienterad med god förmåga att se möjligheter istället för hinder.


ÖVRIGT
Vi erbjuder en arbetsplats i utveckling och med framåtanda. Våra medarbetare har breda och varierade kompetenser. Vi arbetar i trevliga lokaler och erbjuder medarbetarförmåner såsom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och cykelförmåner. Vi på Lokalförvaltningen arbetar för ett hållbart arbetsliv. Med detta menar vi att du skall kunna kombinera ett spännande och givande yrkesliv med ett hållbart och rikt liv utanför arbetet.
Vi strävar efter att ha en jämn fördelning mellan kvinnor och män och en spridning när det gäller ålder på enheten. Vi vill att våra arbetsplatser ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Urval sker löpande. Visa mindre

Customer Service Manager till STIHL

STIHL gruppen är ett tyskt familjeföretag som utvecklar, tillverkar och marknadsför motordrivna maskiner för skogsbruk, landskapsvård och byggindustrin. Produkterna säljs i stort sett enbart via den servande fackhandeln. Med 36 dotterbolag för försäljning och marknadsföring, mer än 120 importörer och ca 45 000 återförsäljare i över 160 länder. Andreas Stihl är sedan 1971 världens mest sålda motorsågsmärke. Andreas Stihl AG har sedan 1987 ett eget dotterbol... Visa mer
STIHL gruppen är ett tyskt familjeföretag som utvecklar, tillverkar och marknadsför motordrivna maskiner för skogsbruk, landskapsvård och byggindustrin. Produkterna säljs i stort sett enbart via den servande fackhandeln. Med 36 dotterbolag för försäljning och marknadsföring, mer än 120 importörer och ca 45 000 återförsäljare i över 160 länder. Andreas Stihl är sedan 1971 världens mest sålda motorsågsmärke. Andreas Stihl AG har sedan 1987 ett eget dotterbolag i Sverige. ANDREAS STIHL Norden AB är huvudkontor för Sverige, Norge, Danmark och Finland, ligger i Stenkullen i Lerums kommun. Här finns även centrallager för Sverige, Norge och Danmark. Finland har ett eget lager i Vantaa Finland.

Customer Service Manager hos Andreas Stihl Norden
Har du erfarenhet av att leda ett team och brinner för god kundservice samt kan balansera detta med god lönsamhet? I så fall ser vi gärna att du söker rollen som:
 
Customer Service Manager
Till Andreas Stihl Sverige söker vi en Customer Service Manager med placering i Stenkullen, Lerum. Hos oss får du möjlighet att vara en del av ett familjärt bolag som är världsledande tillverkare av skogs- och trädgårdmaskiner.
 
 
Om tjänsten
Rollen som Customer Service Manager på Andreas Stihl, Sverige är bred och omfattar dels att leda och utveckla supportteamet i form av att driva förbättrings- och effektivitetsarbete, dels att aktivt delta i plan- pris- och budgetarbetet samt medverka och projektleda framtagandet av utbildningar inom STIHL Academy, återförsäljarträffar och liknande.
 
En annan del i uppdraget är att utveckla din personal samt säkerställa att det finns en god fördelning av kompetenser och samordning av arbetsuppgifter på avdelningen.
Du rapporterar till Lands-/försäljningschef för Andreas Stihl Sverige och ni arbetar nära i frågor så som systematisk processöversikt och utvecklingsarbete, kampanjupplägg likväl som prognosarbete. Vidare har du omfattande samarbeten med bolagets övriga avdelningar.
 
Som ledare hos oss agerar du kulturbärare genom att vara hjälpsam, stärkande, inspirerande och pålitlig. Du trivs med att både arbeta strategiskt och operativt i den dagliga verksamheten.

Rollens huvuduppgifter

• Säkra och optimera den dagliga driften inom kundservice.
• Leda, motivera och bidra till personlig utveckling av medarbetarna.
• Utveckla och implementera förbättrings- och effektiviseringsinitiativ.
• Planera och säkerställa utbildningar av ÅF för att öka deras kunskaper om bolagets produkter.
• Verka för ett gott samarbete mellan bolaget och dess återförsäljare.
• Delta i det dagliga operativa arbetet via mail och telefon.
• Medverka och utveckla god reklamationshantering.
• Arbeta med att utveckla och följa upp interna processer och rutiner.
Om dig
För att bli framgångsrik i rollen så ser vi att du är trygg i ditt ledarskap, inspirerar och motiverar dina medarbetare, har ett proaktivt förhållningssätt samt att du har en god kommunikativ förmåga och skapar starka relationer med övriga funktioner inom bolaget.
 
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, logistik, e-handel eller annat relevant område alternativt har du likvärdiga arbetslivserfarenheter.

• Du har ett bevisat gott ledarskap, agerar prestigelöst och inspirerar och motiverar dina medarbetare att utvecklas och bidra till bolagets fortsatta framgångar. 
• Du har erfarenhet av en liknande roll inom kundservice och teknisk support.
• Du har en god helhetsförståelse och förmåga att aktivt bidra till att utveckla kundupplevelse och lönsamhet.
• Du är kreativ, arbetar strukturerat och motiveras av att arbeta brett mellan organisationens olika avdelningar. 
• Du behärskar såväl svenska som engelska.
• Du är en van användare av Excel, ERP- och CRM-system. Kunskaper i SAP är meriterande då vi byter affärssystem inom kort.
• Erfarenheter från internationellt bolag med starka säsongsvariationer och e-handel är meriterande, liksom branscherfarenhet. 
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Vi erbjuder:
en arbetsplats med gott arbetsklimat i ett familjeägt företag med mångåriga anor.
 
Rollen som Customer Service Manager är nyinrättad och du kommer ha möjlighet och förväntas vara med och påverka densamma. Vidare är du som Customer Service Manager en strategiskt viktig person och viktig del i bolagets fortsatta framgång.
 
Vi samarbetar med Executive Recruitment, ansvarig rekryterare är Lars Eliason - [email protected], 0708-38 78 43.
 
Sök genom att klicka på ”knappen” nedan. Använd gärna handlingar i PDF-format.
 
Sista dag för ansökan är 2019-10-06. Vi håller intervjuer och presenterar kandidater löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!


Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Taxi Göteborg söker en kundtjänstchef!

Ansök    Jul 24    LN Personal AB    Kundtjänstchef
Låter det intressant med ett arbete där du har möjlighet vara med i personalutvecklingsarbetet i ett av Göteborgs starkaste varumärken. Är du intresserad av personalfrågor och vill arbeta fram en tydlig strategi för att säkerhetsställa driften i företaget. Taxi Göteborg är Västsveriges största taxibolag. Med verksamhetsområden i Göteborg, Lerum, Kungälv, Alingsås och Vänersborg. De utför och planerar resor för företag, privatpersoner och samhällsförvaltn... Visa mer
Låter det intressant med ett arbete där du har möjlighet vara med i personalutvecklingsarbetet i ett av Göteborgs starkaste varumärken. Är du intresserad av personalfrågor och vill arbeta fram en tydlig strategi för att säkerhetsställa driften i företaget.

Taxi Göteborg är Västsveriges största taxibolag. Med verksamhetsområden i Göteborg, Lerum, Kungälv, Alingsås och Vänersborg. De utför och planerar resor för företag, privatpersoner och samhällsförvaltningar till och från och inom regionen.

Taxi Göteborg arbetar utifrån kärnvärdena: Att ge service, att ta ansvar och att vara tillgängliga.

Dina arbetsuppgifter i rollen som kundtjänstchef består av att ansvara för personalen inom kundtjänstavdelningen bestående av cirka 70 personer fördelade på 3 skift. Du ansvarar för personalen, planerar och leder arbetet, du har även ansvar av personalutveckling, uppföljning, fackligaförhandlingar, och nyrekrytering.

Arbetet är förlagt på dagtid och utförs på arbetsplatsen i nära anslutning till medarbetarna. Du kommer arbeta ihop med andra avdelningar för att säkerhetsställa den dagliga driften.
Start för tjänsten är i början av september. LN Personal ansvarar för rekryteringen av den här tjänsten, vi går igenom alla ansökningarna löpande, välkommen med din ansökan redan idag.


Din profil

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av liknande arbete med personalansvar över en större arbetsgrupp. Du har en akademisk bakgrund inom beteendevetenskap eller likvärdig utbildning. Du är trygg i ditt ledarskap, kan leda arbetet på arbetsplatsen, du har flexibiliteten att möta situationer på individnivå samt att du har erfarenhet av arbete med kollektivpersonal. Du är lyhörd, strukturerad och kan prioritera dina arbetsuppgifter.

I den här rekryteringen samarbetar Taxi Göteborg med LN Personal. Vid frågor är du välkommen att kontakta LN Personal på [email protected]
Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Taxi Göteborg söker en kundtjänstchef!

Ansök    Aug 12    LN Personal AB    Kundtjänstchef
Låter det intressant med ett arbete där du har möjlighet vara med i personalutvecklingsarbetet i ett av Göteborgs starkaste varumärken. Är du intresserad av personalfrågor och vill arbeta fram en tydlig strategi för att säkerhetsställa driften i företaget. Taxi Göteborg är Västsveriges största taxibolag. Med verksamhetsområden i Göteborg, Lerum, Kungälv, Alingsås och Vänersborg. De utför och planerar resor för företag, privatpersoner och samhällsförvaltn... Visa mer
Låter det intressant med ett arbete där du har möjlighet vara med i personalutvecklingsarbetet i ett av Göteborgs starkaste varumärken. Är du intresserad av personalfrågor och vill arbeta fram en tydlig strategi för att säkerhetsställa driften i företaget.

Taxi Göteborg är Västsveriges största taxibolag. Med verksamhetsområden i Göteborg, Lerum, Kungälv, Alingsås och Vänersborg. De utför och planerar resor för företag, privatpersoner och samhällsförvaltningar till och från och inom regionen.

Taxi Göteborg arbetar utifrån kärnvärdena: Att ge service, att ta ansvar och att vara tillgängliga.

Dina arbetsuppgifter i rollen som kundtjänstchef består av att ansvara för personalen inom kundtjänstavdelningen bestående av cirka 70 personer fördelade på 3 skift. Du ansvarar för personalen, planerar och leder arbetet, du har även ansvar av personalutveckling, uppföljning, fackligaförhandlingar, och nyrekrytering.

Arbetet är förlagt på dagtid och utförs på arbetsplatsen i nära anslutning till medarbetarna. Du kommer arbeta ihop med andra avdelningar för att säkerhetsställa den dagliga driften.
Start för tjänsten är i början av september. LN Personal ansvarar för rekryteringen av den här tjänsten, vi går igenom alla ansökningarna löpande, välkommen med din ansökan redan idag.


Din profil

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av liknande arbete med personalansvar över en större arbetsgrupp. Du har en akademisk bakgrund inom beteendevetenskap eller likvärdig utbildning. Du är trygg i ditt ledarskap, kan leda arbetet på arbetsplatsen, du har flexibiliteten att möta situationer på individnivå samt att du har erfarenhet av arbete med kollektivpersonal. Du är lyhörd, strukturerad och kan prioritera dina arbetsuppgifter.

I den här rekryteringen samarbetar Taxi Göteborg med LN Personal. Vid frågor är du välkommen att kontakta LN Personal på [email protected]
Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Kundcenterchef till Stampen Media , Göteborg

Ansök    Aug 26    Maquire    Kundtjänstchef
Stampen Media är en av Sveriges ledande mediekoncerner. Med 13 titlar på västkusten förser vi dagligen över en miljon människor med lokal kvalitetsjournalistik, engagerande nyheter, opinionsjournalistik, viktiga debatter och analyser av det som sker nära men också nationellt och i världen. Vårt löfte till alla dem som tar del av vårt innehåll – oavsett om det är på papper, digitalt eller live på en scen – är att jobba nära deras vardag med journalistik som... Visa mer
Stampen Media är en av Sveriges ledande mediekoncerner. Med 13 titlar på västkusten förser vi dagligen över en miljon människor med lokal kvalitetsjournalistik, engagerande nyheter, opinionsjournalistik, viktiga debatter och analyser av det som sker nära men också nationellt och i världen. Vårt löfte till alla dem som tar del av vårt innehåll – oavsett om det är på papper, digitalt eller live på en scen – är att jobba nära deras vardag med journalistik som är viktig för dem och deras samhälle. Utöver tidningsverksamheten med titlar som Bohusläningen, Göteborgs-Posten, Hallands Nyheter, Hallandsposten, Strömstads Tidning och TTELA omfattar Stampen Media utomhusreklambolaget Wallstreet Media och distributionsbolaget VTD. Totalt är vi drygt 1 500 medarbetare i koncernen. Huvudägare till Stampen Media är den norska mediekoncernen Polaris. Stampen Media är också 50%-ig ägare i Ortstidningar i väst med titlarna Kungälvs-Posten, Mölndals-Posten, Kungsbacka-Posten, Lokaltidningen STO och ST tidningen. Läs gärna mer på: www.stampenmedia.se

Rollen som kundcenterchef är ny och uppdraget är att skapa ett modernt, konkurrenskraftigt och kostnadseffektivt kundcenter som resulterar i en kundupplevelse i världsklass. Digitaliseringen gör att kontakten med kunder sker i allt fler kanaler vilket ökar förväntningarna, men också möjligheterna inom kundservice. En omställning krävs för att erbjuda kunderna framtidens moderna kundmöte. Under din ledning bidrar du till att höja kundnöjdheten och servicegraden genom enklare lösningar och effektiv kundsupport. Jobbet förutsätter att du har erfarenhet av att bygga upp kundcenterverksamhet och att leda i förändring. Du arbetar nära grupperna Prenumerationsaffär(B2C), Kundupplevelse och Online samt Utveckling, ingår i marknadsledningsgruppen och rapporterar till marknadsdirektören.

Ansvar och arbetsuppgifter:

• Leda och fördela arbetet inom kundcentret i alla servicekanaler för samtliga titlar inom Stampen media
• Ta fram transformationsplanen för utveckling av kundcentret och leda genomförandet
• Rekrytering och utveckling av medarbetare
• Hitta och ta vara på synergier inom kundservice mellan Stampen Medias alla titlar
• Upphandla, vara beställare, styra och följa upp eventuella externa kundservicepartners

Vi söker dig med högskoleexamen eller motsvarande. Du har lång erfarenhet av att självständigt leda en modern kundserviceverksamhet och vi ser gärna att du både byggt upp kundcenterverksamhet och ställt om traditionell kundservice till ett mer digitalt kundcenter. Du har bred digital kompetens i ditt DNA med ett djup inom områden som självservice, Chat, sociala medier och relevant teknik såsom AI och Machine Learning. Du har erfarenhet från massmarknad och är teknik-, affärs- och kundfokuserad. Som person är du starkt resultatorienterad och vill få saker att hända. Du har en positiv inställning som smittar av sig och bidrar till en kreativ miljö och stark kultur som genererar idéer och motiverar kollegor. Du är en person som tycker om att ta ett stort eget ansvar och drivs av att tänka nytt med struktur och analys. Ditt ledarskap är tydligt och coachande och du är mån om att få alla med dig.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på maquire.se senast den 11 september. Vid frågor kontakta Mia Roos 0723-28 22 53. Visa mindre

Team Manager Investment Operations

Ansök    Jul 9    Intrum Invest AB    Kundtjänstchef
Intrum är den branschledande leverantören av kredithanteringstjänster med närvaro på 24 marknader i Europa. Intrum hjälper företag att utvecklas genom att erbjuda lösningar som utformats för att förbättra företagens kassaflöde och långsiktiga lönsamhet samt genom att ta hand om deras kunder. En viktig del av bolagets mission är att se till att privatpersoner och företag får det stöd de behöver för att bli skuldfria. Intrum har över 9 000 engagerade och med... Visa mer
Intrum är den branschledande leverantören av kredithanteringstjänster med närvaro på 24 marknader i Europa. Intrum hjälper företag att utvecklas genom att erbjuda lösningar som utformats för att förbättra företagens kassaflöde och långsiktiga lönsamhet samt genom att ta hand om deras kunder. En viktig del av bolagets mission är att se till att privatpersoner och företag får det stöd de behöver för att bli skuldfria. Intrum har över 9 000 engagerade och medkännande medarbetare som hjälper cirka 80 000 företag runt om i Europa. Under 2018 hade bolaget proformaintäkter på 13,4 miljarder kronor. Intrum har sitt huvudkontor i Stockholm och Intrum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.intrum.com.

Nu söker vi en ledare i världsklass till Investment Operations!
Vi erbjuder finansiella tjänster inom kredithantering och vår kärnverksamhet är hantering av köpta fordringar. I rollen som Team Manager kommer du att leda ett av våra team som arbetar med handläggning av egenägda fordringar. Du kommer också att vara ansvarig för att starta upp ett nytt Outbound-team med för närvarande tre personer vars uppdrag är att via telefon proaktivt kontakta Intrum Invests slutkunder för att hitta lönsamma och bra lösningar utifrån slutkundens behov. Du kommer att vara placerad på vårt kontor i Göteborg.

I din vardag kommer du att ansvara för det operativa arbetet och ha direkt personalansvar för ungefär 12 personer. Du ska leda, fördela och följa upp arbetet i teamet med syfte att nå uppsatta mål där en hög slutkundsnöjdhet och kvalité är viktiga faktorer. Du ska också arbeta för att nya arbetssätt och processer utvecklas. Som Team Manager är du jätteviktig och har en nyckelroll genom att säkerställa att verksamheten är proaktiv, affärsmässig och motiverande. Vi ser att du är en katalysator för information och kommunikation om ledningens vision, mål och strategier och självklart att du inspirerar, utvecklar och skapar förutsättningar för dina medarbetare att leverera en hög service- och kvalitetsnivå i sitt arbete. För dig är det lika självklart att verka för ett gott samarbete med andra team inom Investment som med andra enheter inom Intrum. Du kommer att ingå i Investments Ledningsgrupp och rapportera till Operations Manager Investment.

Profil  
Vi söker dig som är övertygad om att framgång alltid börjar med människor,  aldrig med resultat. Du ska på ett framgångsrikt sätt har arbetat som ledare i minst tre år och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är meriterande om du har branscherfarenhet inom kredithantering, bank & finans eller närliggande områden.

Personliga egenskaper
Du har mycket goda ledaregenskaper där lyhördhet, genuint intresse för andra människors utveckling och förmågan att få med andra är centrala inslag. Du drivs av att nå uppsatta mål, är en stark beslutsfattare och van vid att driva förändrings och effektiviseringsprocesser. Vidare är du en inspirerande ledare med ett coachande förhållningssätt och du leder på ett transparent och öppet sätt.  

Om Intrum
Intrum är den branschledande leverantören av kredithanteringstjänster med närvaro på 24 marknader i Europa. Intrum hjälper företag att utvecklas genom att erbjuda lösningar som utformats för att förbättra företagens kassaflöde och långsiktiga lönsamhet samt genom att ta hand om deras kunder. En viktig del av bolagets mission är att se till att privatpersoner och företag får det stöd de behöver för att bli skuldfria. Intrum har över 9 000 engagerade och medkännande medarbetare som hjälper cirka 80 000 företag runt om i Europa. Under 2018 hade bolaget proformaintäkter på 13,4 miljarder kronor. Intrum har sitt huvudkontor i Stockholm och Intrum-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.intrum.com.

Är du intresserad?
Ansök genom att klicka på ”Skicka ansökan”. Visa mindre

Servicechef - vikariat

Ansök    Jun 22    BAUHAUS & Co KB    Kundtjänstchef
BAUHAUS är en av Europas största varuhuskedjor för verkstad, hem & trädgård med nästan 300 varuhus i 19 länder. Vi öppnade vårt första varuhus i Sverige 1997 och har sedan dess växt till 21 varuhus och en webshop från Sundsvall i norr till Malmö i söder. BAUHAUS affärsidé är att vara det kompletta varuhuset för verkstad, hem och trädgård genom att erbjuda störst sortiment till lägsta pris med bästa service. Ett ledord för alla oss som arbetar på BAUHAUS är... Visa mer
BAUHAUS är en av Europas största varuhuskedjor för verkstad, hem & trädgård med nästan 300 varuhus i 19 länder. Vi öppnade vårt första varuhus i Sverige 1997 och har sedan dess växt till 21 varuhus och en webshop från Sundsvall i norr till Malmö i söder. BAUHAUS affärsidé är att vara det kompletta varuhuset för verkstad, hem och trädgård genom att erbjuda störst sortiment till lägsta pris med bästa service. Ett ledord för alla oss som arbetar på BAUHAUS är att kunden alltid står i centrum.

Som Servicechef ska du i den dagliga driften arbeta med såväl operativa som administrativa frågor gällande kassan och informationen. Du är övergripande ansvarig för dess drift och har personalansvar för avdelningens medarbetare. I ditt personalansvar ingår att utbilda och följa upp på dina medarbetare, rekrytera nya vid behov, samt hitta och ta hand om talanger. Du ska säkerställa att vi alltid tar rätt betalt av våra kunder, på ett för kunden smidigt sätt. Du ska även arbeta förebyggande med ergonomi och säkerhet på din avdelning. Du är reklamationsansvarig på ditt varuhus och du ingår i varuhusets ledningsgrupp och jourgrupp.

Vi tror att du har tidigare erfarenhet från arbetsledande befattning i kassaarbete samt retur och reklamationsarbete. Vi tror även att du är kommunikativ, pedagogisk, lyhörd och tydlig. Du har lätt att få med dig dina medarbetare och arbetar konsekvent med feedback. Du brinner för kunden och har en god problemlösningsförmåga. Du har en god ekonomisk förståelse och det är en fördel om du har kännedom om vårt sortiment.

Passar beskrivningen in på dig och vill du ha ett av BAUHAUS mest ansvarsfulla jobb i ett företag med goda karriärmöjligheter? Tveka inte utan ansök redan idag. Vi har kollektivavtal med Unionen. Visa mindre

Taxi Göteborg söker en kundtjänstchef!

Ansök    Jun 26    LN Personal AB    Kundtjänstchef
Låter det intressant med ett arbete där du har möjlighet vara med i personalutvecklingsarbetet i ett av Göteborgs starkaste varumärken. Är du intresserad av personalfrågor och vill arbeta fram en tydlig strategi för att säkerhetsställa driften i företaget. Taxi Göteborg är Västsveriges största taxibolag. Med verksamhetsområden i Göteborg, Lerum, Kungälv, Alingsås och Vänersborg. De utför och planerar resor för företag, privatpersoner och samhällsförval... Visa mer
Låter det intressant med ett arbete där du har möjlighet vara med i personalutvecklingsarbetet i ett av Göteborgs starkaste varumärken. Är du intresserad av personalfrågor och vill arbeta fram en tydlig strategi för att säkerhetsställa driften i företaget.

Taxi Göteborg är Västsveriges största taxibolag. Med verksamhetsområden i Göteborg, Lerum, Kungälv, Alingsås och Vänersborg. De utför och planerar resor för företag, privatpersoner och samhällsförvaltningar till och från och inom regionen.

Taxi Göteborg arbetar utifrån kärnvärdena: Att ge service, att ta ansvar och att vara tillgängliga.

Dina arbetsuppgifter i rollen som kundtjänstchef består av att ansvara för personalen inom kundtjänstavdelningen bestående av cirka 70 personer fördelade på 3 skift. Du ansvarar för personalen, planerar och leder arbetet, du har även ansvar av personalutveckling, uppföljning, fackligaförhandlingar, och nyrekrytering.

Arbetet är förlagt på dagtid och utförs på arbetsplatsen i nära anslutning till medarbetarna. Du kommer arbeta ihop med andra avdelningar för att säkerhetsställa den dagliga driften.
Start för tjänsten är i början av september. LN Personal ansvarar för rekryteringen av den här tjänsten, vi går igenom alla ansökningarna löpande, välkommen med din ansökan redan idag.


Din profil

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av liknande arbete med personalansvar över en större arbetsgrupp. Du har en akademisk bakgrund inom beteendevetenskap eller likvärdig utbildning. Du är trygg i ditt ledarskap, kan leda arbetet på arbetsplatsen, du har flexibiliteten att möta situationer på individnivå samt att du har erfarenhet av arbete med kollektivpersonal. Du är lyhörd, strukturerad och kan prioritera dina arbetsuppgifter.

I den här rekryteringen samarbetar Taxi Göteborg med LN Personal. Vid frågor är du välkommen att kontakta LN Personal på [email protected]
Om LN Personal AB

LN Personal är ditt lokala val av bemannings- och rekryteringsföretag vid ett ökat personalbehov. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag verksamma i Göteborg. Mitt i prick är vårt motto och med det menar vi att vi matchar rätt person till rätt plats i rätt tid. Detta uppnår vi genom egna erfarenheter från många olika tjänsteområden och att vi lägger ett stort personligt engagemang i varje enskild kontakt med såväl kunder som konsulter för att bygga långsiktiga och hållbara relationer. Visa mindre

Manager Customer Service

Ansök    Apr 4    Volvofinans Bank AB    Kundtjänstchef
Vi är på en väldigt spännande resa där vi tillsammans med våra ägare Volvo Cars och Volvohandeln utvecklar och förnyar för nästa generations mobilitets- och bilnyttjartjänster på den svenska marknaden. Nya produkter, koncept och varumärken möts i framtidens ekosystem som bygger på enkelhet, hållbarhet och rörelsefrihet – Freedom to Move. Med konkurrenskraftiga finansiella produkter bygger vi den digitala mobilitetsbanken och genom vår nylanserade tjänst Ca... Visa mer
Vi är på en väldigt spännande resa där vi tillsammans med våra ägare Volvo Cars och Volvohandeln utvecklar och förnyar för nästa generations mobilitets- och bilnyttjartjänster på den svenska marknaden. Nya produkter, koncept och varumärken möts i framtidens ekosystem som bygger på enkelhet, hållbarhet och rörelsefrihet – Freedom to Move. Med konkurrenskraftiga finansiella produkter bygger vi den digitala mobilitetsbanken och genom vår nylanserade tjänst CarPay kan kunderna betala med mobilen, få insikter, hantera sin bilekonomi och upptäcka nya erbjudanden. Vi lovar våra kunder en Smartare Bilekonomi.

Vi söker nu en ledare till vår Kundservice – Manager Customer Service, Volvofinans Bank. Brinner du för att arbeta med människor och att hjälpa andra att lyckas samtidigt som du också vill vara med och utveckla framtidens support- och utbildningsstrategier? Med innovation, ständiga förbättringar och samarbete över gränserna stöttar och hjälper vi våra kunder och partners i vårt kundlöfte om en smartare bilekonomi. Vi ger service genom både telefon och digitala kanaler samtidigt som vi också eftersträvar en nära dialog med våra kunder för att lyssna av och samla insikter på vad de tycker om våra produkter och tjänster. Volvofinans Bank har missionen om nollfriktion vilket betyder att vi ska göra våra kundresor så enkla som möjligt med minsta möjliga friktion.

Om rollen

Du och dina medarbetare ansvarar för servicegrad, merförsäljning och kundnöjdhet i supportarbetet för våra kunder och partners. I rollen ansvarar du för att leda, coacha och bygga teamet mot våra uppsatta mål samtidigt som du också driver och utvecklar vårt viktiga förändringsarbete. Ett av våra mest spännande utvecklingsprojekt 2019 är utrullningen av Volvofinans Bank Academy där vi i helt nya format bygger upp morgondagens utbildningsplattform. Målgruppen för vårt Academy är både våra slutkunder såväl som partners och anställda – vi coachar och utbildar Sverige till en smartare bilekonomi! Utöver vårt fokus mot utbildning ska vi också bredda våra digitala servicekanaler där support via Chat kommer att vara i fokus.

I det dagliga arbetet jobbar du nära dina medarbetare och ledarkollegor inom Kundservice men det är lika naturligt för dig att interagera och samarbeta över gränserna inom Volvofinans Bank. Du ingår i ledningsgruppen för Customer Service där du förväntas ta en aktiv roll i ledarskapsfrågor, värdegrundsarbete och utvecklingen av vårt arbetssätt – vårt Way of work.

Dina ansvarsområden


• Ansvarig för att teamet levererar mot våra uppsatt sälj- och servicemål (telefon, chat, säkra meddelanden och mail)
• Personalansvar för ett team upp till 15 medarbetare
• Leda och utveckla teamet och samarbetet över gränserna starkt kopplat vill Volvofinans Banks värdegrund och visionsplattform.

Om dig

Du brinner för service i alla dess former och du har troligtvis, erfarenhet av kundservice och support i både telefon- och digitala kanaler. Du har ett genuint intresse av att hjälpa andra att lyckas och har den där förmågan att coacha fram drivkraft, motivation och arbetsglädje. Du är en naturlig relationsbyggare och skapar snabbt kontakt med alla typer av människor – både internt inom organisationen och i våra partnerskap. Du har ett äkta och genuint kundfokus och är passionerat nyfiken på framtidens serviceorganisationer och hur vi lyckas överträffa kundernas förväntningar.

Du är strukturerad, leveranssäker och tar ett stort ansvar för det du lovar. Vi tror också att du ser samarbete som den naturliga vägen till framgång, du är prestigelös och förstår vikten av att föregå med gott exempel, inte minst i rollen som ledare.

Vad vi också tror stämmer in på dig


• Erfarenhet och förståelse för supportströmmar och bemanningsplanering
• Van att hantera många parallella aktiviteter och initiativ utan att tappa i kvalitet
• Har relevant utbildning har jobbat i liknande roller under några års tid
• Exceptionell kommunikationsförmåga, både skriftlig och verbal (Svenska och Engelska)
• Värderingsstyrd och tycker det är en viktigt med en stark företagskultur

Vi erbjuder dig

Med visionen om att vara – The Mobility Bank jobbar vi för att ständigt utveckla och förbättra livet för våra kunder, partner och anställda. Vi gör det på vår värdegrund Great - som står för ledorden glädje, resultat, engagemang, ansvar och tillsammans. I rollen som Manager Customer Service blir du en viktig person på vår resa framåt och vi erbjuder dig en arbetsplats av utvecklingsmöjligheter, skön stämning och ett väldigt spännande nuläge att bygga på. Vi sitter centralt beläget på Bohusgatan i Göteborg i lokaler som vi just nu renoverar till fräscha och inspirerande ytor att arbeta, utvecklas och trivas på.

Vi väntar på din respons

Sista ansökningsdag är 26 april men skicka gärna in din ansökan redan idag då urval och interjuer sker löpande. Visa mindre

Enhetschef till enheten Lön & Pension

Intraservice är Göteborgs Stads interna serviceorganisation. Vi är cirka 650 anställda, och är inne på en spännande resa med nya uppdrag och ansvarsområden, vilket gör att vi behöver fler kompetenta och engagerade kollegor. Vår uppgift är att göra det enklare att arbeta i Göteborgs Stads olika verksamheter inom exempelvis, IT, välfärd, utbildning och HR. Från årsskiftet har förvaltn... Visa mer
Intraservice är Göteborgs Stads interna serviceorganisation. Vi är cirka 650 anställda, och är inne på en spännande resa med nya uppdrag och ansvarsområden, vilket gör att vi behöver fler kompetenta och engagerade kollegor.
Vår uppgift är att göra det enklare att arbeta i Göteborgs Stads olika verksamheter inom exempelvis, IT, välfärd, utbildning och HR. Från årsskiftet har förvaltningen också ansvar att driva Göteborgs Stads övergripande digitaliseringsarbete. Lär mer om oss på http://www.goteborg.se/intraservice


ARBETSUPPGIFTER
Vill du jobba i ett stort team med delat ledarskap för enheten Lön & Pension?

Till Intraservice söker vi nu dig som vill vara med och fortsätta att utveckla och skapa bra service kring lön, tjänstepension och försäkringsförmåner för medarbetarna i Göteborgs Stad. Enheten Lön & Pension består av drygt 50 medarbetare och leds av två enhetschefer i ett delat delarskap, där du blir en av de två med personalansvar för hälften av medarbetarna. I det ansvaret ingår bland annat kontinuerliga utvecklings- och avstämningssamtal samt lönesamtal. Enheten består av handläggare för löner och pensioner samt samordnare och utvecklingsledare inom lön och arbetsrätt. Enhetens storlek kräver hög närvaro i ditt ledarskap.
Du kommer att ha ansvar för helheten tillsammans med din chefskollega. Tillsammans jobbar ni med budget, ekonomi, arbetsmiljö, rekrytering samt planering och uppföljning er verksamhet.

Enheten levererar två av stadens HR tjänster, löneadministration och pensionsadministration. Som enhetschef ansvarar du för en kostnadsmedveten och kvalitetssäkrad leverans till stadens verksamheter där du kontinuerligt utvecklar, förbättrar och effektiviserar enhetens arbetssätt tillsammans med din kollega och många duktiga medarbetare. Du ingår i verksamhetsområde HR:s ledningsgrupp och rapporterar till verksamhetschefen.

Verksamhetsområde HR har sista åren genomfört stora förändrings- och utvecklingsarbeten med målbilden att driva på och öka utvecklingstakten i stadens HR-arbete. Utifrån stadens behov har vi ett stort fokus på digitalisering & effektivisering. Ett exempel är införandet av en kommungemensam tjänst kring hantering av förmåner i en portal, vilket också innebär införande av löneväxling till pension samt förändringar kring hur vi presenterar information om pension och försäkringar för alla medarbetare. Här har du möjlighet att vara med och påverka samt på sikt eventuellt utöka servicen vi ger i pensions & försäkringsinformation.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har akademisk utbildning, gärna med inriktning mot personalfrågor, ekonomi eller förvaltning. Du har några års erfarenhet som chef där personalplanering/ bemanning varit en del. Du har kunskap om och intresse för lön och pension.

Det är meriterande om du har
- arbetat som chef i verksamheter där pensionsadministration utförs.
- erfarenhet av och intresse för att utveckla och förenkla arbetssätt och processer genom digitalisering.
- erfarenhet från att ha arbetat i kommun eller landsting.

Vi söker dig som är trygg i rollen som chef och ledare. Du är modig och kan fatta beslut. Vi tror att du är målinriktad och uthållig, med god analytisk förmåga och struktur i det du gör.
För att du ska trivas i uppdraget är det viktigt att du gillar att jobba i team och triggas av att nå resultat tillsammans med andra. Därför behöver du vara lyhörd och skicklig på samarbete och kommunikation. När du leder förändringsarbeten gör du det genom att involvera, delegera och göra medarbetarna delaktiga.

Som medarbetare på Intraservice delar du självklart stadens gemensamma förhållningssätt:
vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, vi bryr oss, vi arbetar tillsammans och vi tänker nytt.

På Intraservice arbetar du i en kunskapsorganisation som kontinuerligt utvecklas och förändras. Hos oss får du stora möjligheter till kompetensutveckling och kreativt arbete. Vi erbjuder dig flexibel arbetstid för att du ska kunna få balans mellan arbete och privatliv. Intraservice har ett aktivt hälsoarbete och du erbjuds olika friskvårdsförmåner. Sedan flera år tillbaka är vi en miljödiplomerad arbetsplats.

Vi vill att Intraservice ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi vet att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.ÖVRIGT
Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Nordic Helpdesk Platform Manager

Ansök    Jun 18    MSX International Ltd    Kundtjänstchef
MSX International är en global och branschledande leverantör av konsulttjänster och Business Process Outsourcing till fordonsindustrin med över 6000 medarbetare. I Norden är vi stolta över vårt team bestående av drygt 125 experter som levererar mätbara resultat med hög kvalitet. MSXI investerar kraftfullt inom digitalisering för att öka vårt försprång som den ledande aktören i att supportera fordonsindustrin i en föränderlig tid. Tack vare vårt fokus på ut... Visa mer
MSX International är en global och branschledande leverantör av konsulttjänster och Business Process Outsourcing till fordonsindustrin med över 6000 medarbetare. I Norden är vi stolta över vårt team bestående av drygt 125 experter som levererar mätbara resultat med hög kvalitet. MSXI investerar kraftfullt inom digitalisering för att öka vårt försprång som den ledande aktören i att supportera fordonsindustrin i en föränderlig tid. Tack vare vårt fokus på utveckling och kvalitet, växer vi snabbt och har de flesta biltillverkarna som kunder. Ett exempel är Volvo Car Corporation som tilldelat oss utmärkelsen Volvo Quality Excellence (VQE) Award för vårt arbete som leverantör.

Till vår nordiska organisation söker vi just nu en senior Helpdesk Platform Manager för att proaktivt leda och utveckla arbetet i våra, för närvarande, sju helpdeskar. Arbetet i våra helpdeskar innebär teknisk support, garanti och kundcenter på uppdrag av de ledande biltillverkare vi har som kunder. I jobbet ingår personalansvar där du leder och motiverar våra helpdeskchefer. Rollen rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen för MSX International Nordics. I ledningsgruppen kommer du att spela en viktig roll i en dynamisk, kunnig och dedikerad grupp för att driva nuvarande organisation på bästa sätt, samt att utveckla verksamheten för att möta framtidens behov
 
I den här positionen arbetar du även nära våra Account Managers med att utveckla vår affär, verksamheten samt vara en del i kvalitetsprocessen tillsammans med kunden. Du förvaltar och utvecklar samarbetet med kunderna och i många fall samarbetar du med MSX Internationals och våra kunders globala och europiska organisationer. Rollen kräver ett stort intresse och fokus för kontinuerliga förbättringar baserat på tydliga mätetal och ett strukturerat förbättringsarbete.
 
Dina arbetsuppgifter:
·         Personalansvar för teamledare för våra olika helpdeskar.
·         Ledningsgrupparbete för MSX International Nordics.
·         Kontinuerligt utveckla helpdeskarnas effektivitet och kvalitet genom ett strukturerat kvalitets- och utvecklingsarbete.
·         Daglig drift av verksamheten genom bl.a. prognoser, budget och resultatuppföljning, utvecklingssamtal, semesterplanering, rekrytering samt övergripande personalplanering.
·         Medverka i att förbereda och leverera projektförslag och offerter.
 
Omfattning och arbetsplats:
Vårt nordiska huvudkontor ligger i Gamlestaden. Tjänstens omfattning är heltid och i tjänsten kommer en viss del resor att ingå. 
 
Är du den vi söker?
För att lyckats väl i tjänsten så krävs att du har ledarerfarenhet och erfarenhet av helpdesk/supportverksamhet och av att arbeta med ett strukturerat och målstyrt förbättringsarbete. Det är en fördel om du har erfarenhet och intresse av bilbranschen och dess behov inom teknisk support, garantihantering eller kundservice. Du har ett starkt affärsmannaskap och trivs med att arbeta med att utveckla kundrelationer och att utveckla affärer. Du driver det operativa arbetet med hög kvalitet och du förflyttar dig lätt mellan arbetsuppgifterna. Du trivs i en vardag som präglas av korta beslutsvägar och stora möjligheter i en spännande och snabbväxande miljö. Vidare kräver arbetsuppgifterna att du är en utmärkt kommunikatör med god analytisk och ekonomisk förståelse som trivs i en affärsfokuserad och snabbväxande miljö.
 
Kvalifikationer
·         Erfarenhet från helpdesk/supportverksamhet.
·         Erfarenhet från att jobbat med målstyrning, nyckeltal samt kontinuerligt förbättringsarbete.
·         Eftergymnasial utbildning.
·         Mycket goda kunskaper engelska i tal och skrift.
·         Erfarenhet från teknisk support, garanti eller kundcenters för bilbranschen är meriterande
·         Goda kunskaper i Officepaketet.
 
Vi erbjuder:
Som medarbetare på MSXI arbetar du i en miljö där det är högt i tak. För oss är detta en nyckelposition där du kommer ha en mycket betydelsefull roll i ett expansivt företag med stora möjligheter att utvecklas och påverka. MSXI har kollektivavtal, erbjuder friskvårdsbidrag och personalförmåner kopplade till Benify.
 
Ansökan:
Stämmer detta in på dig? Varmt välkommen med din ansökan via vår hemsida.
Processen kommer att löpa på under hela juli och augusti, men du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten kan du mejla till ansvarig rekryteringsspecilist Jessica Petersson på [email protected] Dina frågor kommer att besvaras före v 28 eller efter vecka 32. Visa mindre