Lediga jobb JM AB i Göteborg

Se alla lediga jobb från JM AB i Göteborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Göteborg som finns inom det yrket.

Hantverkare Garanti

Ansök    Nov 25    JM AB    Träarbetare/Snickare
Vi söker en Hantverkare till vår garantiavdelning på JM Region Väst med utgångspunkt från vårt regionkontor i Göteborg.  ARBETSUPPGIFTER Som Hantverkare till vår garantiavdelning ska du avhjälpa garantifel i tilldelade projekt och samordna åtgärder med övriga yrkesgrupper. Du kommer ha nära kontakt med kunder och utföra hantverkshjälp till våra kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: Ta emot, avhjälpa och avrapportera felanmälningar i ärendehanterin... Visa mer
Vi söker en Hantverkare till vår garantiavdelning på JM Region Väst med utgångspunkt från vårt regionkontor i Göteborg. 

ARBETSUPPGIFTER
Som Hantverkare till vår garantiavdelning ska du avhjälpa garantifel i tilldelade projekt och samordna åtgärder med övriga yrkesgrupper. Du kommer ha nära kontakt med kunder och utföra hantverkshjälp till våra kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
Ta emot, avhjälpa och avrapportera felanmälningar i ärendehanteringssystemet
Planera och utföra hantverkshjälp
I samråd med Arbetsledare garanti planera inför kommande garantibesiktningar
I mån av tid medverka vid garantibesiktning för att avhjälpa snabbåtgärdade fel
Följa upp avhjälpandet av garantibesiktningsanmärkningar
Kontaktperson och samordnare på plats för övriga yrkesgrupper
Skicka reklamationer/beställningar till underleverantörer och leverantörer
DIN PROFIL
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning mot bygg, har du eftergymnasial utbildning inom området är det meriterande. För rollen ska du ha yrkesbevis som träarbetare med flerårig arbetslivserfarenhet som hantverkare. Det är meriterande om du har erfarenhet av servicearbete, besiktningsarbete eller erfarenhet av att leda underentreprenörer.
För att trivas i rollen som Hantverkare Garanti är du serviceinriktad och har alltid ett trevligt bemötande mot våra kunder. Du är social, flexibel och har lätt för att samarbeta med andra. Du ska även trivas med administrativt arbete och är noggrann. Du talar och skriver det svenska språket obehindrat samt har grundläggande kunskaper i engelska. 
B-körkort är ett krav.

VI ERBJUDER DIG
Ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.
För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.

ANSÖKAN
Varmt välkommen med din ansökan. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. 
KONTAKT
För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta  HR partner Ida Handell på 031-7035803 eller [email protected] För mer information om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Håkan Lundmark på 031- 7035754. Visa mindre

Logistikmedarbetare

Ansök    Jan 14    JM AB    Logistiker
JM Supply är en avdelning inom JM:s Logistikavdelning som verkar för hela JM med uppdraget att ansvara för materialhanteringen på våra byggarbetsplatser. I rollen som logistikmedarbetare blir du en viktig kugge i vårt team. JM Supply är en organisation med korta beslutsvägar som erbjuder utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar Om tjänsten  Som logistikarbetare på JM Supply arbetar du med intransport av material från lastbil till montageplats på JM:... Visa mer
JM Supply är en avdelning inom JM:s Logistikavdelning som verkar för hela JM med uppdraget att ansvara för materialhanteringen på våra byggarbetsplatser. I rollen som logistikmedarbetare blir du en viktig kugge i vårt team. JM Supply är en organisation med korta beslutsvägar som erbjuder utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar
Om tjänsten 
Som logistikarbetare på JM Supply arbetar du med intransport av material från lastbil till montageplats på JM:s byggarbetsplatser i Göteborgsområdet. Du arbetar i team där förmågan att samarbeta och kommunicera är en viktig del för att lyckas väl. Som stöd i arbetet har ni av JM framtagna logistikanvisningar att arbeta efter och på varje arbetspass finns även en samordnare på plats som ansvarar för styrning och leverans. Då rollen fortsatt är relativt ny på JM (JM Supply startade hösten 2017) ges du som logistikmedarbetare möjligheten att vara med och påverka arbetssätt och hjälpmedel tillsammans med dina kollegor.
Din profil 
Det viktigaste för oss är att du är intresserad av att arbeta med materialhantering i byggbranschen. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och pålitlig. Du är också ansvarsfull och trivs med att arbeta tillsammans med andra. Då arbetet innehåller vissa moment som kräver en del lyft är det viktigt att du känner att din kropp är i god fysisk form för detta. Arbetet pågår under kvällstid så det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av kvällsarbete. Vidare ser vi att du kan kommunicera väl på svenska.
Vi erbjuder 
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  
Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  
Ansökan
Sista ansökningsdag är 4/2. Tjänsten som logistikmedarbetare innebär arbete på vardagar mellan 15.00 - 22.00. Merparten av våra anställda arbetar ett par pass per vecka. För frågor kontakta HR Partner Evelina Heimer på [email protected] Denna rekrytering hanteras internt av oss på JM. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.  
Vill du också vara med och rita om kartan? Kom och skriv historia med oss. Visa mindre

Träarbetare

Ansök    Nov 17    JM AB    Träarbetare/Snickare
Nu söker vi dig som vill vara med och lägga grunden till ett bättre liv för våra kunder genom att skapa boenden och hållbara livsmiljöer. Det sker många små och stora händelser i våra hus och områden varje dag och vi hoppas att du vill vara med och skriva historia tillsammans med oss. Om tjänsten  Som träarbetare arbetar du ute på våra projekt med nyproduktion av bostäder. Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat stomresning, stomkomplettering, montage a... Visa mer
Nu söker vi dig som vill vara med och lägga grunden till ett bättre liv för våra kunder genom att skapa boenden och hållbara livsmiljöer. Det sker många små och stora händelser i våra hus och områden varje dag och vi hoppas att du vill vara med och skriva historia tillsammans med oss.

Om tjänsten 
Som träarbetare arbetar du ute på våra projekt med nyproduktion av bostäder. Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat stomresning, stomkomplettering, montage av utfackningsväggar och skalväggar, tak- och fasadarbeten samt inredningsmontage. Arbetstiden på våra byggarbetsplatser är mellan 06:30-15:30. Tjänsten är tillsvidare med en inledande provanställning på 6 månader. ? ?

JM är ett företag som präglas av ett strukturerat arbetssätt vilket också påverkar vår produktionsprocess. Vi har valt en modell som bygger på att vi arbetar enhetligt på alla våra projekt. Detta visar sig bland annat i våra dagliga rutiner, tidplaner samt arbetsmetoder. För att ta till vara på våra medarbetares kunskaper och erfarenheter arbetar vi också i ett system för att omhänderta förslag på förbättringar. JM har fokus på ordning och reda och lägger stor vikt vid arbetsmiljöarbetet på våra byggarbetsplatser.? ? 
Placeringsort
Göteborg med omnejd

Din profil 
Vi söker dig som har yrkesbevis som träarbetare och några års erfarenhet av nyproduktion av flerbostadshus. Som person trivs du med ordning och reda och du är mån om att genomföra arbetsmomenten med fokus på säker arbetsmiljö och hög kvalitet. Du är positiv och engagerad i ditt arbete och bidrar till gruppens fokus och stödjer dina kollegor. För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.  ?

Vi erbjuder 
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor. Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen. 

Kontakt 
Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Gruppchef för hantverkare Jimmy Svensson på telefon 0317035804 eller på mail [email protected]

Ansökan
Urval sker löpand. Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Logistikmedarbetare

Ansök    Sep 3    JM AB    Logistiker
JM Supply är en avdelning inom JM:s Logistikavdelning som verkar för hela JM med uppdraget att ansvara för materialhanteringen på våra byggarbetsplatser. I rollen som logistikmedarbetare blir du en viktig kugge i vårt team. JM Supply är en organisation med korta beslutsvägar som erbjuder utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar Om tjänsten  Som logistikarbetare på JM Supply arbetar du med intransport av material från lastbil till montageplats på JM... Visa mer
JM Supply är en avdelning inom JM:s Logistikavdelning som verkar för hela JM med uppdraget att ansvara för materialhanteringen på våra byggarbetsplatser. I rollen som logistikmedarbetare blir du en viktig kugge i vårt team. JM Supply är en organisation med korta beslutsvägar som erbjuder utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar
Om tjänsten 
Som logistikarbetare på JM Supply arbetar du med intransport av material från lastbil till montageplats på JM:s byggarbetsplatser i Göteborgsområdet. Du arbetar i team där förmågan att samarbeta och kommunicera är en viktig del för att lyckas väl. Som stöd i arbetet har ni av JM framtagna logistikanvisningar att arbeta efter och på varje arbetspass finns även en samordnare på plats som ansvarar för styrning och leverans. Då rollen fortsatt är relativt ny på JM (JM Supply startade hösten 2017) ges du som logistikmedarbetare möjligheten att vara med och påverka arbetssätt och hjälpmedel tillsammans med dina kollegor.
Din profil 
Det viktigaste för oss är att du är intresserad av att arbeta med materialhantering i byggbranschen. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och pålitlig. Du är också ansvarsfull och trivs med att arbeta tillsammans med andra. Då arbetet innehåller vissa moment som kräver en del lyft är det viktigt att du känner att din kropp är i god fysisk form för detta. Arbetet pågår under kvällstid så det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av kvällsarbete. Vidare ser vi att du kan kommunicera väl på svenska.
Vi erbjuder 
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör.De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  
Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  
Ansökan
Sista ansökningsdag är 19/9. Tjänsten som logistikmedarbetare innebär arbete på vardagar mellan 15.00 - 22.00. Merparten av våra anställda arbetar ett par pass per vecka. För frågor kontakta HR Partner Evelina Heimer på [email protected] Denna rekrytering hanteras internt av oss på JM. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.  
Vill du också vara med och rita om kartan? Kom och skriv historia med oss. Visa mindre

Arbetsledare

Ansök    Nov 2    JM AB    Arbetsledare, husbyggnad
Om tjänsten Som arbetsledare ansvarar du för planering, styrning och samordning av personal och underentreprenörer på arbetsplatsen. Du ansvararför att arbetsmiljö och kvalitet efterlevs samt följer upp produktionen med avseende på kostnad, tidplan och logistik. Till din hjälp har du bland annat produktionstidplan, produktionskalkyl, vårt verksamhetssystem och självklart stöd från chefer och kolleger.    På JM harvivalt en modell som bygger på att vi arbe... Visa mer
Om tjänsten
Som arbetsledare ansvarar du för planering, styrning och samordning av personal och underentreprenörer på arbetsplatsen. Du ansvararför att arbetsmiljö och kvalitet efterlevs samt följer upp produktionen med avseende på kostnad, tidplan och logistik. Till din hjälp har du bland annat produktionstidplan, produktionskalkyl, vårt verksamhetssystem och självklart stöd från chefer och kolleger.   

På JM harvivalt en modell som bygger på att vi arbetar enhetligt på alla våra projekt. Detta visar sig bland annat i våra dagliga rutiner, tidplaner samt arbetsmetoder. För dig som arbetsledare betyder det att du kan läggamer energi på att hitta lösningar som är unika för just ditt projekt. Vi utvecklar processen ständigt och för att ta till vara på våra medarbetares kunskaper och erfarenheter arbetar visystematiskt för att omhänderta dina och dina kollegors förbättringsförslag. Vi har fokus på ordning och reda och lägger stor vikt vid arbetsmiljöarbetet på våra byggarbetsplatser.? 
Din profil 
Vi söker dig som har erfarenhet av byggproduktion i ledande befattning - gärna från nyproduktion av bostäder. Har du en ingenjörsutbildning i botten är detta meriterande men vi välkomnar också hantverkare med några års erfarenhet från arbetsledarrollen.B-körkort är en fördel att ha, men inget krav. 
Vi ser framförallt att du brinner för ledarskap. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssättoch tycker om att arbeta metodiskt.Du ser långsiktigt och har alltid säkerhet och kvalitet i fokus. Det är också viktigt att du är tydlig och kan kommunicera medolikamänniskorpå ett bra sätt. 
Vi erbjuder
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNsglobala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  
Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  
Kontakt 
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta HR,Ida Handellpå031-7035803eller [email protected] alternativt rekryterande chefChristoffer Lundell 031-7035766 eller [email protected]
Ansökan
Vi arbetar med löpande urval och intervjuer. 
Välkommen att skriva din historia med oss! Visa mindre

Hantverkare Garanti

Ansök    Nov 1    JM AB    Träarbetare/Snickare
Vi söker en Hantverkare till vår garantiavdelning på JM Region Väst med utgångspunkt från vårt regionkontor i Göteborg.  ARBETSUPPGIFTER Som Hantverkare till vår garantiavdelning ska du avhjälpa garantifel i tilldelade projekt och samordna åtgärder med övriga yrkesgrupper. Du kommer ha nära kontakt med kunder och utföra hantverkshjälp till våra kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: Ta emot, avhjälpa och avrapportera felanmälningar i ärendehanterin... Visa mer
Vi söker en Hantverkare till vår garantiavdelning på JM Region Väst med utgångspunkt från vårt regionkontor i Göteborg. 

ARBETSUPPGIFTER
Som Hantverkare till vår garantiavdelning ska du avhjälpa garantifel i tilldelade projekt och samordna åtgärder med övriga yrkesgrupper. Du kommer ha nära kontakt med kunder och utföra hantverkshjälp till våra kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
Ta emot, avhjälpa och avrapportera felanmälningar i ärendehanteringssystemet
Planera och utföra hantverkshjälp
I samråd med Arbetsledare garanti planera inför kommande garantibesiktningar
I mån av tid medverka vid garantibesiktning för att avhjälpa snabbåtgärdade fel
Följa upp avhjälpandet av garantibesiktningsanmärkningar
Kontaktperson och samordnare på plats för övriga yrkesgrupper
Skicka reklamationer/beställningar till underleverantörer och leverantörer
DIN PROFIL
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning mot bygg, har du eftergymnasial utbildning inom området är det meriterande. För rollen ska du ha yrkesbevis som träarbetare med flerårig arbetslivserfarenhet som hantverkare. Det är meriterande om du har erfarenhet av servicearbete, besiktningsarbete eller erfarenhet av att leda underentreprenörer.
För att trivas i rollen som Hantverkare Garanti är du serviceinriktad och har alltid ett trevligt bemötande mot våra kunder. Du är social, flexibel och har lätt för att samarbeta med andra. Du ska även trivas med administrativt arbete och är noggrann. Du talar och skriver det svenska språket obehindrat samt har grundläggande kunskaper i engelska. 
B-körkort är ett krav.

VI ERBJUDER DIG
Ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.
För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.

ANSÖKAN
Varmt välkommen med din ansökan. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. 
KONTAKT
För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta  HR partner Ida Handell på 031-7035803 eller [email protected] För mer information om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Håkan Lundmark på 031- 7035754. Visa mindre

Lärlingsprogram för kvinnor

Ansök    Apr 19    JM AB    Lärling, träarbetare
Vi söker dig som drömt om att byta karriär och varit sugen på hantverkaryrket men inte vågat ta steget. Här har du chansen! De som börjat programmet tidigare år har bland annat jobbat som florist, undersköterska, innebandyproffs, lastbilschaufför och jurist - Oavsett dina tidigare erfarenheter är du välkommen att söka till vårt lärlingsprogram! Lärlingsprogrammet startar den 6 september 2021 för dig som vill bli murare, trä, betong- eller väg- och anläggn... Visa mer
Vi söker dig som drömt om att byta karriär och varit sugen på hantverkaryrket men inte vågat ta steget. Här har du chansen! De som börjat programmet tidigare år har bland annat jobbat som florist, undersköterska, innebandyproffs, lastbilschaufför och jurist - Oavsett dina tidigare erfarenheter är du välkommen att söka till vårt lärlingsprogram!
Lärlingsprogrammet startar den 6 september 2021 för dig som vill bli murare, trä, betong- eller väg- och anläggningsarbetare.
Om tjänsten
Som företagslärling arbetar du hos oss på JM samtidigt som du läser en teoridel via BYN.SE (branschorganisation), på så vis får du både praktisk och teoretisk kunskap och lär dig vad det innebär att vara hantverkare. Efter 4 år som lärling får du ett yrkesbevis som antingen murare, trä-, betong- eller väg- och anläggningsarbetare.
Exempel på arbetsuppgifter:
• Som träarbetare sätter du bland annat upp gipsväggar, kök, badrumsinredning och ser till att garderoben kommer på plats.
• Som betongarbetare är du bland annat med och armerar och gjuter betonggrunder.
• Som murare putsar eller murar du våra fasader.
Under din lärlingstid har du en handledare som hjälper dig på din väg till yrkesbevis. Under det första året ingår en teoridel i form av självstudier som ska göras utanför arbetstid.
Din profil
Som person är du är positiv, engagerad och trivs när det stundtals är ett högt tempo. Du är inte rädd att ta i och har en beslutsamhet att nå resultat med arbetet som du utför. För att långsiktigt trivas och utvecklas med oss behöver du gilla att samarbeta med andra, ha hög ansvarskänsla och tycka att det är viktigt med ordning och reda.
Vi erbjuder
Det är för femte året i rad som vi söker dig som vill bygga samhällen tillsammans med oss. Vi är ett företag som präglas av ett strukturerat arbetssätt där vi arbetar lika i alla våra projekt vilket ger dig som lärling bra förutsättningar att lära dig yrket. Vi har fokus på ordning och reda och lägger stor vikt vid arbetsmiljöarbetet på våra byggarbetsplatser. Vi tror allt kan förbättras och har en välutvecklad metod för att ta tillvara på medarbetares förbättringsförslag och erfarenheter.
Arbetstid: Vardagar 8h/dag, i spannet 06:30-16:00 beroende på arbetsort.
Semester: Vecka 28 – 31
Orter: Göteborg, Stockholm, Oslo, Malmö och Uppsala.
När: Start 6 September 2021
Lön: Du får lön enligt Byggnads kollektivavtal för utbildning av vuxenlärlingar. Vid start är det 70% av en fullbetald hantverkares lön och sedan ökar lönen successivt tills du är klar med din lärlingstid (ca 4år). Lönen för en fullbetald hantverkare ligger från 36 000 SEK i månaden.
Anställning: Under lärlingstiden har du en heltidsanställning på JM enligt branschens avtal för företagslärlingar. Efter fullgjord och godkänd lärlingstid/utbildning fortsätter du, fast då som hantverkare hos JM.
Ansökan
Ansök genom att bifoga CV, personligt brev och besvara våra urvalsfrågor.
Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Wikström på 08- 782 13 64 [email protected] eller Christina Cronvall på 08-782 18 18 [email protected] .
Varmt välkommen att skriva historia med oss! Visa mindre

Regionansvarig

Ansök    Jan 13    JM AB    Logistiker
Vill du vara med och förändra byggbranschen tillsammans med JM mot ett hållbart samhällsbyggande? Då finns möjligheten att söka tjänsten som regionansvarig hos JM Supply. JM Supply är en del av JM AB med ansvar för arbetsplatslogistik genom intransport av byggmaterial. Om tjänsten  Som regionansvarig hos JM Supply ansvarar du tillsammans med dina logistikmedarbetare att intransport av byggmaterial sker enligt våra prioriteringar: arbetsmiljö, kvalité, tid... Visa mer
Vill du vara med och förändra byggbranschen tillsammans med JM mot ett hållbart samhällsbyggande? Då finns möjligheten att söka tjänsten som regionansvarig hos JM Supply. JM Supply är en del av JM AB med ansvar för arbetsplatslogistik genom intransport av byggmaterial.
Om tjänsten 
Som regionansvarig hos JM Supply ansvarar du tillsammans med dina logistikmedarbetare att intransport av byggmaterial sker enligt våra prioriteringar: arbetsmiljö, kvalité, tid och kostnad. Du ansvarar för planering, utförande och uppföljning av arbetspass. Vidare ingår utveckling av våra processer och arbetsmetoder, ansvar för ekonomi gentemot projekt och VD, samt personalansvar för dina logistikmedarbetare på regionen. Du kommer ägna mycket tid åt din personalgrupp, med arbetsuppgifter som:
Rekrytera, introducera och säkerställa din nyanställda personals utveckling
Coacha, träna och leda medarbetare i JM Supply:s standardiserade arbetssätt
Tät uppföljning med samordnare för logistiken och säkerställa att vi når uppsatta mål
Schemalägga din personal samt summera resultat och ekonomi på projekten.
Vidare säkerställer du att projekten/byggarbetsplatserna är nöjda med intransporten. Du säkerställer att arbetssätt, standarder, avvikelser, processer utvärderas och förbättras med kontinuitet.
Din profil 
Du har en utbildningsbakgrund som civilingenjör eller motsvarande samt ett par års erfarenhet av att arbeta med logistikutveckling och gärna produktion sedan tidigare. Du har tidigare erfarenhet av personalansvar. Vidare bedömer vi att erfarenhet av att arbeta Lean baserat är starkt för denna roll.
Du har du en god struktur på ditt arbete, du värdesätter ditt arbete högt och brinner för att se din personalstyrka utvecklas. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och säkerställer att vi arbetar mot ett gemensamt mål där helheten alltid prioriteras högst. Som person ser du inte hinder, utan trivs snarare med att ställas inför utmaningar att lösa och driva. Att samarbeta och skapa förtroende samt starka relationer genom kommunikation är en självklarhet för dig.
Vi erbjuder 
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör.De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  
Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  
Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med provanställning. Du kommer vara stationerad på vårt kontor i Göteborg. Verksamheten hos oss pågår på byggarbetsplatser mellan 15.00-22.00 och dina kunder arbetar mellan 6.30 och 15.30. Därmed förväntas du fördela din arbetstid mellan dessa tider.  Sista ansökningsdag är 24 januari. Har du frågor eller funderingar kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Evelina Heimer på [email protected]
Denna rekrytering hanteras internt av oss på JM. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.   
Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.  
Vill du också vara med och rita om kartan? Kom och skriv historia med oss. Visa mindre

Trainee

Är du talangen vi söker till vårt årliga traineeprogram med inriktning projektutveckling? För oss på JM är långsiktighet viktigt och därför ger vi våra traineer de bästa förutsättningarna för att kunna lägga grunden till en framgångsrik karriär inom JM. Vi ser att du i framtiden kommer ta dig an olika ledarroller hos oss. Med andra ord behöver vi dig som har potential att bli en nyckelperson inom JM och som vill bidra till att utveckla framtidens samhällen... Visa mer
Är du talangen vi söker till vårt årliga traineeprogram med inriktning projektutveckling? För oss på JM är långsiktighet viktigt och därför ger vi våra traineer de bästa förutsättningarna för att kunna lägga grunden till en framgångsrik karriär inom JM. Vi ser att du i framtiden kommer ta dig an olika ledarroller hos oss. Med andra ord behöver vi dig som har potential att bli en nyckelperson inom JM och som vill bidra till att utveckla framtidens samhällen och skapa hållbara livsmiljöer.
Om Traineeprogrammet
Traineeprogrammet startar i augusti 2021 och löper över två år. Som trainee anställs du inom JM och i år söker vi traineer med placering i; Göteborg, Malmö, Uppsala, Helsingfors, Oslo, Tønsberg och Stockholm.
Programmet är både praktiskt och teoretiskt inriktat och består av fem block. I slutet av varje block följer en vecka då du tillsammans med övriga traineer får teoretisk påfyllnad med fokus på ledarskap och personlig utveckling. De gemensamma teoriveckorna är på engelska, övrigt arbete sker i huvudsak på Svenska/Norska/Finska beroende på placering. Under programmets gång kommer du arbeta inom olika områden och därigenom få kunskap om vår affär, våra processer och vår kultur. Under ett av blocken är du placerad på annan ort eller region.
Som trainee på JM öppnas dörren till en spännande karriär. Efter programmets slut är du redo för en ny befattning inom projektutveckling och på sikt vill vi att du ska fortsätta utvecklas och nå högre befattningar inom bolaget.
Din profil
Du har en civilingenjörsexamen med inriktning samhällsbyggnad/väg och vatten, lantmäteri, arkitektur, industriell ekonomi eller motsvarande. Vi söker dig som är nyutexaminerad eller har max två års arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har ett intresse för byggbranschen och viljan att utvecklas som ledare. Olika typer av engagemang vid sidan av studierna är meriterande.
För oss är det självklart att du delar våra värderingar: Kvalitet, Pålitlighet, Långsiktighet, Engagemang, Lyhördhet och Stilkänsla.
Eftersom du kommer att arbeta inom olika delar av JM är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och knyta nya kontakter. För att lyckas krävs även att du har drivkraften och viljan att utvecklas, kombinerat med stor nyfikenhet och en analytisk förmåga.
Vi erbjuder
Dina olika placeringar gör att du får chansen att samarbeta med många av våra kompetenta och engagerade medarbetare. Gör du ett bra jobb och visar initiativ och intresse är dina utvecklingsmöjligheter inom JM mycket goda. Anställningsformen är tillsvidareanställning med inledande provanställning.
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.
Rekryteringsprocessen
Sista ansökningsdag är den 21 februari. Ansök på https://om.jm.se/jobb-karriar/lediga-jobb/ genom att bifoga CV, personligt brev samt registerutdrag på slutförda kurser.
Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och kommer anpassa både programmet och rekryteringsprocessen efter rådande omständighet.
Traineeprogrammet startar i augusti 2021.
Har du frågor kring programmet är du varmt välkommen att kontakta Christina Cronvall 08 782 18 18 eller Anna Wikström på 08 782 13 64.
Mer nyfiken?
Våra traineer Maria, Jesper, Cecilia, Daniel, Daniel och Helen bloggar om vardagen hos oss, läs traineebloggen https://www.jm.se/karriar/studerande/traineebloggen/
Du kan också följa våra medarbetares liv på JM via Instagram #livetppajm
Välkommen att skriva din historia med oss! Visa mindre

Startskottet - Studentprogram inom produktion

Ansök    Jan 12    JM AB    Arbetsledare, husbyggnad
Sommaren 2021 drar vi på JM igång vårt studentprogram Startskottet för femte året i rad. Startskottet är ett tvåårigt studentprogram där vi vänder oss till dig som till HT-2021 har två år kvar på dina studier för att bli högskoleingenjör eller civilingenjör. Om Startskottet Programmet ger dig en värdefull introduktion till byggbranschen och nyproduktion av bostäder. Den praktiska erfarenheten du samlar på dig under programmet i kombination med att du ges... Visa mer
Sommaren 2021 drar vi på JM igång vårt studentprogram Startskottet för femte året i rad. Startskottet är ett tvåårigt studentprogram där vi vänder oss till dig som till HT-2021 har två år kvar på dina studier för att bli högskoleingenjör eller civilingenjör.
Om Startskottet
Programmet ger dig en värdefull introduktion till byggbranschen och nyproduktion av bostäder. Den praktiska erfarenheten du samlar på dig under programmet i kombination med att du ges möjlighet att knyta värdefulla kontakter, lägger grunden till din framtida karriär.
Startskottet inleds med en gemensam träff där du möter de andra deltagare från Sverige och Norge, vi kan komma att ha denna träff digitalt beroende på respektive lands och regions restriktioner. Därefter gör du en betald sommarpraktik i vår produktionsverksamhet på den ort du är placerad. Under det första året anordnas ett antal träffar, både lokalt på din hemmaregion men även centralt med övriga deltagare i Startskottet. Till år två kommer du göra ytterligare en sommarpraktik ute i produktion och därefter följer ytterligare träffar. Startskottet avslutas med att du får möjlighet att skriva ditt examensarbete hos oss på JM.
Träffarna som ingår i Startskottet arrangeras av oss på JM och har till syfte att du som deltagare ska få en inblick i JM och vår affär. Vi kommer bland annat fördjupa oss i vårt strukturerade arbetssätt, logistik och ledarskap.
Vi söker Startskottsdeltagare till Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Oslo samt till vårt dotterbolag JM Entreprenad i Stockholm som arbetar med anläggning.
Din profil
Du studerar till högskoleingenjör alternativt civilingenjör inom bygg och som till HT-2021 har två år kvar på dina studier. Du ser din framtid inom samhällsutveckling och tror att ett arbete inom produktion skulle passa dig.
Du är en engagerad, positiv och ansvarsfull person som har förmågan och viljan att lära och utvecklas. Du är nyfiken och trivs med uppgifter där du får möjlighet att arbeta både högt och lågt. För att trivas på JM är det viktigt att du är en lagspelare men även kan se dig i en ledande roll i din framtida yrkeskarriär. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för dig själv och andra, kommer du att trivas hos oss!
För oss är det även självklart att du delar våra värderingar; kvalité, pålitlighet, långsiktighet, engagemang, lyhördhet och stilkänsla!
Vi erbjuder
Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.
Ansökningsprocessen
Varmt välkommen att skicka in din ansökan via ansökningsformuläret. Sista ansökningsdag är den 21 februari.
Läs gärna praktikantbloggen för att se hur det är att sommarjobba hos oss.
Kolla in livet på JM via Instagram #livetpajm
Har du frågor om programmet och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Anna Wikström på [email protected] alt Christina Cronvall på [email protected]
Välkommen att skriva din historia med oss! Visa mindre

Platschef

Ansök    Sep 7    JM AB    Platschef, bygg
Vill du ha en nyckelroll med övergripande ansvar för produktionen på någon av våra byggarbetsplatser i Göteborg? Om tjänsten Vi söker ytterligare Platschefer till vår produktionsverksamhet i Göteborg med omnejd. Hos oss blir du en viktig del i det fortsatta utvecklingsarbetet av vår produktionsprocess med fokus på nyproduktion av bostäder. JM är en öppen organisation med korta beslutsvägar och har gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaninga... Visa mer
Vill du ha en nyckelroll med övergripande ansvar för produktionen på någon av våra byggarbetsplatser i Göteborg?
Om tjänsten
Vi söker ytterligare Platschefer till vår produktionsverksamhet i Göteborg med omnejd. Hos oss blir du en viktig del i det fortsatta utvecklingsarbetet av vår produktionsprocess med fokus på nyproduktion av bostäder. JM är en öppen organisation med korta beslutsvägar och har gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar.  
Som platschef har du en nyckelroll och det övergripande ansvaret för produktionen på byggarbetsplatsen.
Arbetsuppgifter som ingår i rollen:
Ansvara för ledning och uppföljning av produktionen på byggarbetsplatsen
Bevaka och följa upp tidplan och logistik på byggarbetsplatsen
Personalledning
Arbetsmiljöansvar, BAS-U
Löpande kontroll av kostnader, budgetansvar, prognosarbete
Driva och utveckla produktionsprocessen
Dokumentation av utförda arbeten samt daglig kontakt med beställare och leverantörer
JM har valt att arbeta på ett enhetligt sätt på alla våra arbetsplatser, detta visar sig bland annat i våra dagliga rutiner, tidplaner samt arbetsmetoder.  För dig som Platschef betyder det att du kan lägga mer energi på att hitta lösningar som är unika för just ditt projekt. Vi utvecklar ständigt denna process och för att ta tillvara på våra medarbetares kunskaper och erfarenheter arbetar vi systematiskt med att omhänderta förbättringsförslag. Vi har fokus på ordning och reda och lägger stor viktig vid arbetsmiljöarbetet på våra byggarbetsplatser. 
Din profil 
Vi söker dig som har erfarenhet från platschefsjobbet inom nyproduktion. Har du en ingenjörsutbildning i botten är detta meriterande men vi välkomnar också sökanden från yrkesarbetarledet med några års erfarenhet från platschefsrollen. 
Du har mycket goda ledaregenskaper och en god förmåga att vägleda och engagera andra. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och tycker om att arbeta metodiskt. Du ser långsiktigt på ditt arbete och du har alltid säkerhet och kvalitet i fokus. Det är också viktigt att du är tydlig och kan kommunicera med olika människor på ett bra sätt.
För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.  
Vi erbjuder
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Du har ett nära samarbete med arbetsledare, entreprenadingenjör och arbetschef. Du kommer att ha stora möjligheter att vara med och påverka och bidra till JMs fortsatta utveckling. 
Vi vill skapa förutsättningar så du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20 % av våra hantverkare vara kvinnor. 
Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen. 
Kontakt
Om du har några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Arbetschef Jonas Carlsson på mail: [email protected] HR Partner Ida Handell; [email protected] 
Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar per mail. 
Vi kommer inte att ha möjlighet att svara på frågor under semestern men är tillbaka igen i mitten av augusti. 

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Regionansvarig

Ansök    Dec 3    JM AB    Logistiker
Vill du vara med och förändra byggbranschen tillsammans med JM mot ett hållbart samhällsbyggande? Då finns möjligheten att söka tjänsten som regionansvarig hos JM Supply. JM Supply är en del av JM AB med ansvar för arbetsplatslogistik genom intransport av byggmaterial. Om tjänsten  Som regionansvarig hos JM Supply ansvarar du tillsammans med dina logistikmedarbetare att intransport av byggmaterial sker enligt våra prioriteringar: arbetsmiljö, kvalité, tid... Visa mer
Vill du vara med och förändra byggbranschen tillsammans med JM mot ett hållbart samhällsbyggande? Då finns möjligheten att söka tjänsten som regionansvarig hos JM Supply. JM Supply är en del av JM AB med ansvar för arbetsplatslogistik genom intransport av byggmaterial.
Om tjänsten 
Som regionansvarig hos JM Supply ansvarar du tillsammans med dina logistikmedarbetare att intransport av byggmaterial sker enligt våra prioriteringar: arbetsmiljö, kvalité, tid och kostnad. Du ansvarar för planering, utförande och uppföljning av arbetspass. Vidare ingår utveckling av våra processer och arbetsmetoder, ansvar för ekonomi gentemot projekt och VD, samt personalansvar för dina logistikmedarbetare på regionen. Du kommer ägna mycket tid åt din personalgrupp, med arbetsuppgifter som:
Rekrytera, introducera och säkerställa din nyanställda personals utveckling
Coacha, träna och leda medarbetare i JM Supply:s standardiserade arbetssätt
Tät uppföljning med samordnare för logistiken och säkerställa att vi når uppsatta mål
Schemalägga din personal samt summera resultat och ekonomi på projekten.
Vidare säkerställer du att projekten/byggarbetsplatserna är nöjda med intransporten. Du säkerställer att arbetssätt, standarder, avvikelser, processer utvärderas och förbättras med kontinuitet.
Din profil 
Du har en utbildningsbakgrund som civilingenjör eller motsvarande samt ett par års erfarenhet av att arbeta med logistikutveckling och gärna produktion sedan tidigare. Du har tidigare erfarenhet av personalansvar. Vidare bedömer vi att erfarenhet av att arbeta Lean baserat är starkt för denna roll.
Du har du en god struktur på ditt arbete, du värdesätter ditt arbete högt och brinner för att se din personalstyrka utvecklas. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och säkerställer att vi arbetar mot ett gemensamt mål där helheten alltid prioriteras högst. Som person ser du inte hinder, utan trivs snarare med att ställas inför utmaningar att lösa och driva. Att samarbeta och skapa förtroende samt starka relationer genom kommunikation är en självklarhet för dig.
Vi erbjuder 
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör.De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  
Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  
Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med provanställning. Du kommer vara stationerad på vårt kontor i Göteborg. Verksamheten hos oss pågår på byggarbetsplatser mellan 15.00-22.00 och dina kunder arbetar mellan 6.30 och 15.30. Därmed förväntas du fördela din arbetstid mellan dessa tider.  Sista ansökningsdag är 27 december. Har du frågor eller funderingar kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Evelina Heimer på [email protected]
Denna rekrytering hanteras internt av oss på JM. Vi undanber oss därför vänligen men bestämt telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.   
Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.  
Vill du också vara med och rita om kartan? Kom och skriv historia med oss. Visa mindre

Platschef

Ansök    Jun 23    JM AB    Platschef, bygg
Vill du ha en nyckelroll med övergripande ansvar för produktionen på någon av våra byggarbetsplatser i Göteborg? Om tjänsten Vi söker ytterligare Platschefer till vår produktionsverksamhet i Göteborg med omnejd. Hos oss blir du en viktig del i det fortsatta utvecklingsarbetet av vår produktionsprocess med fokus på nyproduktion av bostäder. JM är en öppen organisation med korta beslutsvägar och har gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaninga... Visa mer
Vill du ha en nyckelroll med övergripande ansvar för produktionen på någon av våra byggarbetsplatser i Göteborg?
Om tjänsten
Vi söker ytterligare Platschefer till vår produktionsverksamhet i Göteborg med omnejd. Hos oss blir du en viktig del i det fortsatta utvecklingsarbetet av vår produktionsprocess med fokus på nyproduktion av bostäder. JM är en öppen organisation med korta beslutsvägar och har gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar.  
Som platschef har du en nyckelroll och det övergripande ansvaret för produktionen på byggarbetsplatsen.
Arbetsuppgifter som ingår i rollen:
Ansvara för ledning och uppföljning av produktionen på byggarbetsplatsen
Bevaka och följa upp tidplan och logistik på byggarbetsplatsen
Personalledning
Arbetsmiljöansvar, BAS-U
Löpande kontroll av kostnader, budgetansvar, prognosarbete
Driva och utveckla produktionsprocessen
Dokumentation av utförda arbeten samt daglig kontakt med beställare och leverantörer
JM har valt att arbeta på ett enhetligt sätt på alla våra arbetsplatser, detta visar sig bland annat i våra dagliga rutiner, tidplaner samt arbetsmetoder.  För dig som Platschef betyder det att du kan lägga mer energi på att hitta lösningar som är unika för just ditt projekt. Vi utvecklar ständigt denna process och för att ta tillvara på våra medarbetares kunskaper och erfarenheter arbetar vi systematiskt med att omhänderta förbättringsförslag. Vi har fokus på ordning och reda och lägger stor viktig vid arbetsmiljöarbetet på våra byggarbetsplatser. 
Din profil 
Vi söker dig som har erfarenhet från platschefsjobbet inom nyproduktion. Har du en ingenjörsutbildning i botten är detta meriterande men vi välkomnar också sökanden från yrkesarbetarledet med några års erfarenhet från platschefsrollen. 
Du har mycket goda ledaregenskaper och en god förmåga att vägleda och engagera andra. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och tycker om att arbeta metodiskt. Du ser långsiktigt på ditt arbete och du har alltid säkerhet och kvalitet i fokus. Det är också viktigt att du är tydlig och kan kommunicera med olika människor på ett bra sätt.
För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.  
Vi erbjuder
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Du har ett nära samarbete med arbetsledare, entreprenadingenjör och arbetschef. Du kommer att ha stora möjligheter att vara med och påverka och bidra till JMs fortsatta utveckling. 
Vi vill skapa förutsättningar så du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20 % av våra hantverkare vara kvinnor. 
Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen. 
Kontakt
Om du har några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Arbetschef Jonas Carlsson på mail: [email protected] HR Partner Ida Handell; [email protected] 
Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. 

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Arbetschef till JMs bostadsproduktion

Ansök    Feb 11    JM AB    Produktionschef, bygg
Vi söker en Arbetschef till JM Region Väst med placering på regionkontoret i Göteborg. Du kommer att ansvara för projekt i Göteborg med omnejd. Hos oss blir du en viktig del i det fortsatta utvecklingsarbetet av vår produktionsprocess med fokus på nyproduktion av bostäder. Om tjänsten   I din roll som Arbetschef kommer du ansvara för cirka tre projekt i pågående produktion där bland annat personalansvar för de aktuella produktionstjänstemännen ingår. Dina... Visa mer
Vi söker en Arbetschef till JM Region Väst med placering på regionkontoret i Göteborg. Du kommer att ansvara för projekt i Göteborg med omnejd. Hos oss blir du en viktig del i det fortsatta utvecklingsarbetet av vår produktionsprocess med fokus på nyproduktion av bostäder.

Om tjänsten  
I din roll som Arbetschef kommer du ansvara för cirka tre projekt i pågående produktion där bland annat personalansvar för de aktuella produktionstjänstemännen ingår. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
Ansvara för att tillsammans med utvald Platschef planera och förbereda inför produktionsstart.
Implementera och verka enligt gällande strategier för produktion.
Personalansvar, inklusive utveckling och lönesättning för underställd personal.
Vara Bas-P under produktionsskedet samt bevaka att arbetsmiljöansvaret i produktion efterlevs.
Kontinuerlig uppföljning av godkänd produktionskalkyl samt rapportering till projektledare och produktionschef.
Delta tidigt i projektskedet och komma med synpunkter från ett produktionsperspektiv med syfte att projektet utformas på ett sätt som möjliggör en rationell och effektiv produktion.
Utföra ekonomiska utredningar samt ta fram beslutsunderlag för metodval, detta arbete utförs tillsammans med kalkylator.
Tillsammans med inköpare genomföra tidiga projektinköp av installationer, underentreprenörer och material.
Din profil  
Vi söker dig som har flera års erfarenhet från byggbranschen varav ett flertal år från produktion. Du är civilingenjör eller högskoleingenjör men även annan utbildning kan vara aktuell i kombination med relevant arbetserfarenhet. Vi ser att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt erfarenhet av entreprenadupphandlingar.
Som person har du en stor drivkraft, är öppen och kommunikativ. Du är affärsmässig och har hög samarbetsförmåga. För att trivas i rollen är viktigt att du trivs med att coacha och utveckla personal. Vidare är du kvalitetsmedveten och strukturerad i ditt arbetssätt och har ett öga för såväl detaljer som helheten. Du är ekonomiskt sinnad och besitter förmågan att vara lojal mot regionens mål. För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet. 
Vi erbjuder  
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  
Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.  

Kontakt  
Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Ulrika Haglund epost: [email protected] Produktionschef Jakob Nordahl epost: [email protected] I denna rekrytering samarbetar vi med SOURCE. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringskonsult Karin Rudhag 0704-140010 eller mejla [email protected]
Ansökan
Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.  
Vi tar emot ansökningar via länken nedan. 
https://source-executive.positionett.se/assignment.php?id=4384#top

Välkommen att skriva din historia med oss! Visa mindre

Brf förvaltare

Ansök    Okt 22    JM AB    Bostadsförvaltare
Nu söker vi en Bostadsrättsförvaltare till JM Region väst med placering på vårt regionkontor i Göteborg. Regionen har för närvarande omkring 140 medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Arbetet som Brf förvaltare på JM innebär att du arbetar självständigt och ansvarar för bildande av bostadsrättsföreningar och förvaltningen från det att föreningen bildas till dess att den boende styrelsen tar över förvaltningen helt. Du fungerar som specialiststöd till projektled... Visa mer
Nu söker vi en Bostadsrättsförvaltare till JM Region väst med placering på vårt regionkontor i Göteborg. Regionen har för närvarande omkring 140 medarbetare.
ARBETSUPPGIFTER
Arbetet som Brf förvaltare på JM innebär att du arbetar självständigt och ansvarar för bildande av bostadsrättsföreningar och förvaltningen från det att föreningen bildas till dess att den boende styrelsen tar över förvaltningen helt. Du fungerar som specialiststöd till projektledaren i frågor gällande ekonomisk plan, avtal mellan JM och bostadsrättsföreningen samt i finansieringsfrågor. Vidare kommer du även arbeta med frågor som tex fakturering, förvaltning, redovisning, bokslut, styrelsemöten och årsstämmor. Du ingår i projektgruppen som leds av projektledaren och som utöver dig består av specialister från andra avdelningar. Rollen som Brf förvaltare innebär även att du har många externa kontakter såsom föreningens styrelser, revisorer, banker och kunder.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: På projektledarens uppdrag bilda bostadsrättsföreningar Se till att styrelsemöten hålls i erforderlig omfattning samt att mötena protokollförs Utföra föreningens bankförehavanden (konton, lån och byggnadskreditiv) Granska föreningens årsredovisning Tillse att ekonomisk plan blir granskad och att den blir registrerad av Bolagsverket Ansvar för placering av föreningens långfristiga lån Säkerställa att löpande redovisning sker Ansvara för administration kring bostadsrättsföreningarna Tillsammans med styrelse och projektledare genomföra årsstämma och vid behov extrastämma Utbildning av styrelse och vid behov utbilda kollegor Efter färdigställt projekt ansvara för överlämning av den ekonomiska förvaltningen till den boende styrelsen och till JMs dotterbolag [email protected]
 
DIN BAKGRUND
Erfarenhet av bostadsrättsförvaltning inom nyproduktion är meriterande, men även annan bakgrund kan vara intressant för oss, t ex som mäklare eller ekonom. Kunskaper inom redovisning, ekonomisk förvaltning och bostadsrättslagstiftning är också något som vi värdesätter. Vi söker dig med minst fem års arbetslivserfarenhet. Det är meriterande med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande. 
Som person är du ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Du tar egna initiativ, arbetar självständigt och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare har du en god social och kommunikativ förmåga. Det är viktigt att du trivs i en roll med stort kundfokus då du har många externa kontakter och är JMs ansikte utåt. Du är konsultativ i ditt arbetssätt och har god förmåga att arbeta i flera parallella projekt. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift.
VI ERBJUDER DIG
Vi vill skapa förutsättningar som gör att du kan känna stolthet över din karriär, det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor. Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.
PLACERINGSORT
Göteborg med omnejd
ANSÖKAN
Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 30 november 2019. Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.
KONTAKT
För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Ida Handell på 031-7035803 eller [email protected] För mer information om tjänsten kan du kontakta Andreas Kandre 031- 7035719 eller [email protected] Visa mindre

Arbetsledare Region väst

Ansök    Aug 20    JM AB    Arbetsledare, husbyggnad
Vi behöver förstärka vår organisation för våra projekt i region väst (Göteborg med omnejd) och söker därför flera erfarna arbetsledare.     Hos oss blir du en viktig del i det fortsatta utvecklingsarbetet av vår produktionsprocess med fokus på nyproduktion av bostäder. Vi har kommit långt i vårt arbete att strukturera vår produktion men har fortsatt stora utmaningar framför oss att bland annat arbeta vidare med logistikfrågan ute på våra projekt. JM är e... Visa mer
Vi behöver förstärka vår organisation för våra projekt i region väst (Göteborg med omnejd) och söker därför flera erfarna arbetsledare.  
 
Hos oss blir du en viktig del i det fortsatta utvecklingsarbetet av vår produktionsprocess med fokus på nyproduktion av bostäder. Vi har kommit långt i vårt arbete att strukturera vår produktion men har fortsatt stora utmaningar framför oss att bland annat arbeta vidare med logistikfrågan ute på våra projekt. JM är en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar.   
 
ARBETSUPPGIFTER   
Som arbetsledare ansvarar du för planering, styrning och samordning av personal och underentreprenörer på arbetsplatsen. Till din hjälp har du bland annat produktionstidplan, produktionskalkyl, vårt verksamhetssystem och självklart stöd från chefer och kolleger.   
 
KVALIFIKATIONER   
Vi söker dig som har erfarenhet av byggproduktion i ledande befattning - gärna från nyproduktion av bostäder. Har du en ingenjörsutbildning i botten är detta meriterande men vi välkomnar också sökanden från yrkesarbetarledet med några års erfarenhet från arbetsledarrollen.   
 
Vi ser framförallt att du brinner för ledarskap. Vidare vill vi att är strukturerad i ditt arbetssätt, är engagerad och ser långsiktigt på ditt arbete. Det är också viktigt att du är tydlig och kan kommunicera med människor inom olika yrkesgrupper på ett bra sätt. Du är nyfiken, resulatorienterad och kan ta beslut. 
 
Det är såklart viktigt att du delar JMs kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.   
 
VI ERBJUDER   
Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM. Mångfald och inkludering är viktigt för oss inom JM. Vi är nyfikna på hur du kan bidra till vår mångfald?
 
KONTAKT    För frågor om tjänsten kontakta HR partner Ida Handell, epost: [email protected] eller telefon 031-7035803 
 
 
Vill du skriva historia med oss? Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Hantverkare till Garantiavdelningen Region väst

Ansök    Aug 20    JM AB    Träarbetare/Snickare
JM i Region väst söker en hantverkare med yrkesbevis trä till vår Garantiavdelning i Göteborg.      ARBETSUPPGIFTER   Som hantverkare på eftermarknad ansvarar du i samråd med arbetsledare för att planera och följa upp garantibesiktningar. Du följer upp avhjälpandet av garantibesiktningsanmärkningar och åtgärdar garantifel. Du är kontaktperson och samordnare för övriga yrkesgrupper på plats. Planering och utförande av hantverkshjälpen ingår också i roll... Visa mer
JM i Region väst söker en hantverkare med yrkesbevis trä till vår Garantiavdelning i Göteborg.  
  
ARBETSUPPGIFTER  
Som hantverkare på eftermarknad ansvarar du i samråd med arbetsledare för att planera och följa upp garantibesiktningar. Du följer upp avhjälpandet av garantibesiktningsanmärkningar och åtgärdar garantifel. Du är kontaktperson och samordnare för övriga yrkesgrupper på plats. Planering och utförande av hantverkshjälpen ingår också i rollen.  
 
KVALIFIKATIONER  
Vi söker dig som har yrkesbevis trä och har flera års erfarenhet inom yrket. Du har erfarenhet av servicearbete, garantiarbete och arbete mot kund. Som person är du social, positiv och serviceinriktad. Vi ser att du har ett starkt eget driv samt bra förmåga att planera och organisera din vardag. Du trivs både med att leda andra och att samarbeta med andra.Vidare visar du en beslutsamhet att nå uppsatta mål och leverera högt resultat.
 
Rollen kräver datavana och B-körkort är ett krav.  
 
VI ERBJUDER  
JM är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM!  
 
KONTAKT  
Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev.  Urval kommer att ske löpande. Eventuella frågor besvaras av Eftermarknadschef Håkan Lundmark: [email protected] Telefon 0734 326461 Visa mindre

Platschef Region väst

Ansök    Okt 1    JM AB    Platschef, bygg
Nu söker vi ytterligare platschefer till våra projekt i Göteborg med omnejd. Hos oss blir du en viktig del i det fortsatta utvecklingsarbetet av vår produktionsprocess med fokus på nyproduktion av bostäder. JM är en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar.     ARBETSUPPGIFTER  Som platschef har du en nyckelroll och det övergripande ansvaret för produktionen på byggarbetsplatsen. Tjänste... Visa mer
Nu söker vi ytterligare platschefer till våra projekt i Göteborg med omnejd. Hos oss blir du en viktig del i det fortsatta utvecklingsarbetet av vår produktionsprocess med fokus på nyproduktion av bostäder. JM är en öppen organisation med korta beslutsvägar och gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar.  
 
ARBETSUPPGIFTER 
Som platschef har du en nyckelroll och det övergripande ansvaret för produktionen på byggarbetsplatsen. Tjänsten innebär budgetansvar, arbetsmiljöansvar och personalledning. Vidare ansvarar du för planering av det dagliga arbetet, löpande kontroll av kostnader, dokumentation av utförda arbeten samt daglig kontakt med beställare och leverantörer.  
 
KVALIFIKATIONER 
Vi söker dig som har erfarenhet från platschefsjobbet, helst inom nyproduktion. Har du en ingenjörsutbildning i botten är detta meriterande men vi välkomnar också sökanden från yrkesarbetarledet med några års erfarenhet från platschefsrollen.  
 
Vi vill att du är strukturerad i ditt arbetssätt, att du är engagerad och ser långsiktigt på ditt arbete. Det är också viktigt att du är tydlig och kan kommunicera med människor inom olika yrkesgrupper på ett bra sätt. För oss på JM är det även viktigt att du delar våra kärnvärden: långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet.  
 
VI ERBJUDER 
Ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje, både för egen del och andra, kommer du att trivas hos oss på JM.  
 
KONTAKT 
Om du har några frågor om tjänsten vänligen kontakta Arbetschef Jakob Nordahl på telefon: 031-703587, epost: [email protected] alternativt HR Partner Ida Handell, telefon: 031-7035803, epost: [email protected] 
 
Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. 
 
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre