Lediga jobb som Fotterapeut/Fotvårdsspecialist i Göteborg

Se lediga jobb som Fotterapeut/Fotvårdsspecialist i Göteborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Göteborg som finns hos arbetsgivaren.

Medicinsk Fotterapeut - Heltid

MEDICINSK FOTTERAPEUT Vi på Advanced Clinic söker efter en engagerad och kunnig kollega till vårt kompetenta team inom medicinska fotvård. Vi har skapat ett unikt och mycket omtyckt behandlingsupplägg och nu söker vi efter rätt person! KLINIKEN: Advanced Clinic (f.d Advanced Skin Care) grundades 2010 och var Göteborgs första hudvårdsklinik som fullt ut fokuserar på inre och yttre hudhälsa genom fördjupning i kost– och näringslära. Vi erbjuder alltifrån av... Visa mer
MEDICINSK FOTTERAPEUT
Vi på Advanced Clinic söker efter en engagerad och kunnig kollega till vårt kompetenta team inom medicinska fotvård. Vi har skapat ett unikt och mycket omtyckt behandlingsupplägg och nu söker vi efter rätt person!
KLINIKEN:
Advanced Clinic (f.d Advanced Skin Care) grundades 2010 och var Göteborgs första hudvårdsklinik som fullt ut fokuserar på inre och yttre hudhälsa genom fördjupning i kost– och näringslära. Vi erbjuder alltifrån avancerad hudvård med resultatinriktade behandlingar till medicinsk men även traditionell fotvård.
Våra fotvårdsbehandlingar är mycket omtyckta då vi har arbetat fram ett unikt behandlingskoncept där vi kombinerar det bästa från SPA-pedikyren med medicinskt fotvård och kan därför ge den hjälp kunden behöver, utan att ge avkall på en lugn och härlig stund. Som medicinsk fotterapeut hos oss arbetar du både självständigt men i ett härligt team om 4 personer inklusive en receptionist.
Våra behandlingsresultat talar för sig själv och vi är stolta över den hjälp vi kan erbjuda våra kunder. Vi som jobbar här är Leg. Sjuksköterska, Auktoriserade Hudterapeuter med specialistutbildning inom avancerad hudvård & Cert. Kostrådgivare samt Medicinsk Fotterapeut.
VI SÖKER:
• Dig som är medicinsk fotterapeut med godkänd utbildning från SMF och/eller Sveriges Fotterapeuter.
• Du talar flytande svenska och har goda kunskaper i det engelska språket.
• Som terapeut är du trygg, harmonisk men lyhörd för för• Önskvärt att du har minst 2 års arbetslivserfarenhet.ändring och gillar att utvecklas.
• Du får gärna ha ett stort intresse för den estetiska delen i behandlingen och behärskar såväl lackning av nagel som goda kunskaper inom massageteknik.
TJÄNSTEN:
Tjänsten är ett föräldravikariat till Januari 2025 med goda chanser till fast anställning. Minsta behov är 75% men även heltid kan erbjudas.
Tillträde 25 september 2023.
Arbetstiden är främst fördelad på vardagar men enstaka lördagar samt kvällar kan förekomma.


Vi tar in för intervju löpande och tillsätter platsen så snart vi hittat rätt. Visa mindre

Medicinsk Fotterapeut sökes

Fotvårdsterapeut på deltid eller heltid sökes till vårt team i Göteborg eller Landvetter Är du trött på att jobba obekväma arbetstider? Hos oss arbetar du bara dagtid på vardagar Är du trött på att inte räcka till på din arbetsplats? Hos oss på Du och Jag Mitt i livet får utvecklas i ditt yrke tillsammans med flera glada kollegor som varje dag delar med sig av mycket kunskap och ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för e... Visa mer
Fotvårdsterapeut på deltid eller heltid sökes till vårt team i Göteborg eller Landvetter
Är du trött på att jobba obekväma arbetstider?
Hos oss arbetar du bara dagtid på vardagar
Är du trött på att inte räcka till på din arbetsplats?
Hos oss på Du och Jag Mitt i livet får utvecklas i ditt yrke tillsammans med flera glada kollegor som varje dag delar med sig av mycket kunskap och ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för en bättre Fothälsa.
Är du utbildad undersköterska och utbildad som Medicinsk Fotterapeut?
Då är du välkommen att söka detta fantastiska arbete
Vårt team behöver förstärkas och vi söker dig som antingen gått ut din utbildning och vill börja på din första tjänst som Medicinsk Fotvårdsterapeut eller dig som har tidigare erfarenhet och nu vill jobba tillsammans med ett team
Arbetet innebär självständigt arbete med medicinsk fotvård men även i team. Du är därför en strukturerad person och har lätt för att planera din arbetsdag. Vi arbetar med gentemot privata kunder och företagskunder och remisskunder.
Som anställd får arbeta på vår fina mottagning på Linnégatan i Göteborg, men möjligheten finns även att jobba på några av våra andra kliniker. Dina arbetsuppgifter består av fotvårdsbehandlingar, journalföring och övriga uppgifter som finns på kliniken.
Kvalifikationer
Vi söker dig med erfarenhet och motsvarande utbildning som känner att trygghet är viktigt och kan tänka dig övergå till en anställning ifall du idag har en egen verksamhet. Men även dig som är nyutbildad, alternativt är i slutskedet av din utbildning och ännu inte har avlagd din examen som medicinsk fotvårdsterapeut.
Det är meriterande om du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är även ytterligare meriterande att du har programfördjupning i diabetes typ 1 och 2
Som person är du serviceinriktad, social, positiv, strukturerad och har lätt för att skapa nya kontakter med patienten i fokus.
B körkort är meriterande.
Med våra olika uppdrag inom fotvård så hoppas vi att du hittar ditt drömjobb i vårt team!
Jobbtyp: Heltid, Deltid
Deltidstimmar: 20-40 per vecka
Lön: 27 000,00kr - 28 500,00kr per månad
Arbetstider: Dagtid
Förmåner:
Friskvårdsbidrag
Privat sjukvårdsförsäkring
TjänstepensionSpråk: - Svenska (Obligatoriskt)
Licens/certifiering: -Examen som Medicinsk Fotterapeut (Obligatoriskt) Visa mindre

Fotterapeut/Fotvårdsspecialist

Är du passionerad för fotvård och vill vara en del av ett exklusivt skönhetskoncept? Lemoo Beauty, en nyöppnad och prestigefylld skönhetssalong i Partille, söker en erfaren och engagerad fotvårdsspecialist som delar vår vision om att erbjuda förstklassiga skönhetsbehandlingar till våra kunder. Vi strävar efter att skapa en atmosfär av ren lyx och avkoppling där varje detalj är noga utvald för att ge våra kunder en upplevelse utöver det vanliga. Om rollen... Visa mer
Är du passionerad för fotvård och vill vara en del av ett exklusivt skönhetskoncept? Lemoo Beauty, en nyöppnad och prestigefylld skönhetssalong i Partille, söker en erfaren och engagerad fotvårdsspecialist som delar vår vision om att erbjuda förstklassiga skönhetsbehandlingar till våra kunder. Vi strävar efter att skapa en atmosfär av ren lyx och avkoppling där varje detalj är noga utvald för att ge våra kunder en upplevelse utöver det vanliga.


Om rollen:
Vi söker en skicklig fotvårdsspecialist med en stark passion för att förbättra kundernas välbefinnande genom fotvårdsbehandlingar. Din huvudsakliga uppgift kommer att vara att utföra professionella fotvårdsbehandlingar och ge våra kunder en personlig och avslappnande upplevelse. Vi välkomnar alla fotvårdsspecialister med olika bakgrunder och erfarenheter att ansöka, så länge du delar vår strävan efter excellens och är redo att bidra till vårt fantastiska team.
Krav:
Utbildning och erfarenhet inom fotvård
Kompetens inom olika fotvårdsbehandlingar såsom pedikyr, fotmassage, och förvaltning av hudåkommor på fötterna
Förmåga att skapa en positiv och avslappnande kundupplevelse
Teamplayer med utmärkt kommunikationsförmåga
Flexibilitet och förmåga att anpassa sig till föränderliga kunders behov

Vi erbjuder:
En inspirerande och harmonisk arbetsmiljö
Tillgång till premiumprodukter och verktyg för fotvård
Möjligheter till kontinuerlig utbildning och personlig utvecklinganställningsform, tider, osv diskuteras på intervju.
Om du är redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av Lemoo Beauty-teamet, ser vi fram emot att höra från dig! Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till [kontaktuppgifter] och berätta varför du skulle vara en perfekt passform för denna roll. Visa mindre

Medicinsk Fotterapeut - deltid

Vi på Advanced Skin Care söker efter en engagerad och kunnig kollega till vårt kompetenta team inom fotvårdsbehandlingar. Vi har skapat ett unikt och mycket omtyckt behandlingsupplägg och nu behöver vi utöka! KLINIKEN: Advanced Skin Care startade 2010 och vi erbjuder alltifrån avancerad hudvård med resultatinriktade behandlingar till medicinsk men även traditionell fotvård. Våra fotvårdsbehandlingar är mycket uppskattade och populära då vi har arbetat fram... Visa mer
Vi på Advanced Skin Care söker efter en engagerad och kunnig kollega till vårt kompetenta team inom fotvårdsbehandlingar. Vi har skapat ett unikt och mycket omtyckt behandlingsupplägg och nu behöver vi utöka!
KLINIKEN: Advanced Skin Care startade 2010 och vi erbjuder alltifrån avancerad hudvård med resultatinriktade behandlingar till medicinsk men även traditionell fotvård. Våra fotvårdsbehandlingar är mycket uppskattade och populära då vi har arbetat fram ett unikt behandlingskoncept där vi kombinerar det bästa från SPA-pedikyren med medicinskt fotvård och kan därför ge den hjälp kunden behöver, utan att ge avkall på en lugn och härlig stund.
Som medicinsk fotterapeut hos oss arbetar du både självständigt men i ett härligt team om 5 personer inklusive en receptionist. Våra resultat talar för sig själv och vi är stolta över den hjälp vi kan erbjuda våra kunder. Vi som jobbar här är Leg. Sjuksköterska, Auktoriserade Hudterapeuter med specialistutbildning inom avancerad hudvård & Cert. Kostrådgivare samt Medicinsk Fotterapeut m. undersköterskeutbildning.
VI SÖKER:
•Dig som är medicinsk fotterapeut med godkänd utbildning från SMF och Sveriges Fotterapeuter.
•Du talar flytande svenska och har goda kunskaper i det engelska språket.
•Önskvärt att du har minst 2 års arbetslivserfarenhet men vidarutbildning sker hos oss.
•Som terapeut är du trygg, harmonisk men lyhörd för förändring och gillar att utvecklas.
•Du får gärna ha ett stort intresse för den estetiska delen i behandlingen och behärskar såväl lackning av nagel som goda kunskaper inom massageteknik.
TJÄNSTEN:
Tjänsten är till en början deltid/behovsanställning men inom kort kommer även heltid att erbjudas. Tillträde under hösten 2022. Arbetstiden är vardagar men även en del helger samt kvällstid.
Fast månadslön/timlön enligt Handels skönhetsavtal.
KONTAKT: Är du rätt person för oss? Skicka ditt CV med personligt brev till: [email protected]
Vi tar in för intervju löpande och tillsätter platsen så snart vi hittat rätt person för tjänsten. Visa mindre

Fotvårdsterapeut sökes på heltid i Göteborgsområdet

Prime Care söker nu en medicinsk fotvårdsterapeut för anställning hos kund med kliniker i och utanför Göteborg. Vi söker dig som vill arbeta dagtid vardagar med en omfattning på 100%. Vi söker främst dig för arbete i centrala Göteborg men möjligheten finns även att jobba på någon av de övriga klinikerna i Västra Götaland och Halland. Arbetsuppgifter Arbetet innebär självständigt arbete med medicinsk fotvård men även i team. Du är därför en strukturerad pe... Visa mer
Prime Care söker nu en medicinsk fotvårdsterapeut för anställning hos kund med kliniker i och utanför Göteborg. Vi söker dig som vill arbeta dagtid vardagar med en omfattning på 100%. Vi söker främst dig för arbete i centrala Göteborg men möjligheten finns även att jobba på någon av de övriga klinikerna i Västra Götaland och Halland.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär självständigt arbete med medicinsk fotvård men även i team. Du är därför en strukturerad person och har lätt för att planera din arbetsdag. Arbetar med gentemot privata kunder och företagskunder och remisskunder.

Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet och motsvarande utbildning som känner att trygghet är viktigt och kan tänka dig övergå till en anställning ifall du idag har en egen verksamhet. Men även dig som är nyutbildad, alternativt är i slutskedet av din utbildning och ännu inte har avlagd din examen som medicinsk fotvårdsterapeut.
Det är meriterande om du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är även ytterligare meriterande att du har programfördjupning i diabetes typ 1 och 2
Som person är du serviceinriktad, social, positiv, strukturerad och har lätt för att skapa nya kontakter med patienten i fokus.
B körkort är meriterande.

Företagsbeskrivning
För arbete hos denna kund får du möjlighet att utvecklas i ditt yrke tillsammans med flera glada kollegor som varje dag delar med sig av mycket kunskap och ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Visa mindre

Medicinsk Fotterapeut

Vi på Advanced Skin Care söker efter en engagerad och kunnig kollega till vårt kompetenta team inom fotvårdsbehandlingar. Vi har skapat ett unikt och mycket omtyckt behandlingsupplägg och våra fotvårdsbehandlingar är uppskattade av alla! KLINIKEN: Advanced Skin Care startade 2010 och vi erbjuder alltifrån avancerad hudvård med resultatinriktade behandlingar till medicinsk men även traditionell fotvård. Våra fotvårdsbehandlingar är mycket uppskattade och po... Visa mer
Vi på Advanced Skin Care söker efter en engagerad och kunnig kollega till vårt kompetenta team inom fotvårdsbehandlingar. Vi har skapat ett unikt och mycket omtyckt behandlingsupplägg och våra fotvårdsbehandlingar är uppskattade av alla!
KLINIKEN: Advanced Skin Care startade 2010 och vi erbjuder alltifrån avancerad hudvård med resultatinriktade behandlingar till medicinsk men även traditionell fotvård. Våra fotvårdsbehandlingar är mycket uppskattade och populära då vi har arbetat fram ett unikt behandlingskoncept där vi kombinerar det bästa från SPA-pedikyren med medicinskt fotvård och kan därför ge den hjälp kunden behöver, utan att ge avkall på en lugn och härlig stund.
Som medicinsk fotterapeut hos oss arbetar du både självständigt men i ett härligt team om 5 personer inklusive en receptionist. Våra resultat talar för sig själv och vi är stolta över den hjälp vi kan erbjuda våra kunder. Vi som jobbar här är Leg. Sjuksköterska, Auktoriserade Hudterapeuter med specialistutbildning inom avancerad hudvård & Cert. Kostrådgivare samt Medicinsk Fotterapeut m. undersköterskeutbildning.
VI SÖKER:
•Dig som är medicinsk fotterapeut med godkänd utbildning från SMF och Sveriges Fotterapeuter.
•Du talar flytande svenska och har goda kunskaper i det engelska språket.
•Önskvärt att du har minst 2 års arbetslivserfarenhet men vidarutbildning sker hos oss.
•Som terapeut är du trygg, harmonisk men lyhörd för förändring och gillar att utvecklas.
•Du får gärna ha ett stort intresse för den estetiska delen i behandlingen och behärskar såväl lackning av nagel som goda kunskaper inom massageteknik.
TJÄNSTEN:
Tjänsten är ett vikariat under minst 1 år med goda chanser till förlängning. Du bestämmer själv om du vill jobba deltid eller heltid (nuvarande tjänst är 75% efter eget önskemål).
Tillträde under våren 2023. Arbetstiden är vardagar inkl. kvällstid.
Fast månadslön enligt Handels skönhetsavtal.
KONTAKT: Är du rätt person för oss? Skicka ditt CV med personligt brev till: [email protected]
Ange "Fotterapeut" i ämnesfältet. Senast 26 Februari vill vi ha din ansökan. Visa mindre

Medicinsk fotterapeut

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter. Om oss Vårdcentralen för Hemlösa ger hälso- och sjukvård på primärvårdsnivå till personer som är hemlösa, både prevention, utredning och behandling. Vi hjälper också... Visa mer
Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.Om oss

Vårdcentralen för Hemlösa ger hälso- och sjukvård på primärvårdsnivå till personer som är hemlösa, både prevention, utredning och behandling.

Vi hjälper också patienter att få vård och behandling hos andra vårdgivare, så som rehabiliteringsåtgärder, tandvård eller annan specialistvård. Vi har ett nära samarbete med Folktandvården som har uppdrag att bedöma tandstatus inför kostnadsförslag samt viss akut tandvård för hemlösa personer. Vi är ett litet team bestående av läkare, sjuksköterskor och en fotterapeut. Vi arbetar dagtid med både akuta och planerade besök. En viktig del av arbetet är samverkan runt varje patient med övriga primärvårdsverksamheter, tandvård, kommunala verksamheter, Försäkringskassan, apotek med flera.

Vårdcentralen ligger i Göteborgs hamninlopp i stadsdelen Majorna och nära Masthugget och Linné. I samma hus som vårdcentralen finns även Närhälsan Majorna vårdcentral och Närhälsans rehabmottagning som vi har ett gott samarbete med.

Vi är stolta över vår vårdcentral och tillsammans med dig bildar vi en arbetsgrupp som präglas av hög kompetens och ett stort engagemang. Vi är måna om att våra medarbetare ska trivas och att det är en god stämning på arbetsplatsen.

Om arbetet

Som medicinsk fotterapeut i primärvården arbetar du med patienter med särskilda behov av medicinsk fotvård. Du arbetar både med Hemlösas patienter och remisspatienter från andra vårdcentraler. Det är ett självständigt arbete där du själv bokar dina patientbesök och sköter administrationen kring patienten. Journaldokumentation sker i Asynia Visph. Du samverkar kring patienten och är en del i vårdcentralens team tillsammans med läkare och sjuksköterskor. Du deltar även aktivt i verksamhetens utvecklings/förändringsarbete.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med påbyggnadsutbildning till medicinsk fotterapeut. Erfarenhet från arbete inom primärvård är meriterande.

Du har utvecklat ett professionellt bemötande av patienter vilket innebär att du är trygg och kan stå för ett gott och förtroendeingivande bemötande. Vi ser gärna att du är en prestigelös och flexibel person som vill vara med och utveckla både vård och arbetsplats. Närhälsans öppenvårdsarbete står för Omtanke, Pålitlighet och Nytänkande, detta är egenskaper som du ska ha förmåga att omvandla till verklighet tillsammans med arbetskamrater, chefer och andra samarbetspartners.

Övrigt

Intervjuer kommer ske 9 och 10 mars.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.


Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Medicinsk fotterapeut

Hyr möblerat medicinskt fotvårdsrum på hel-eller deltid. Rummet har fönster och är rymligt på andra våningen (hiss finns). Du får tillgång till kök med matplats och förråd med tvättmaskin. Det finns gott om parkeringsplaster som är gratis utanför. NaprapatKliniken ligger i expansiva Sisjön. Vår klinik har funnits i 20 år och har en inarbetad kundkrets. Vi som jobbar på kliniken är naprapater, massörer, fysioterapeut och hudterapeut. Visa mer
Hyr möblerat medicinskt fotvårdsrum på hel-eller deltid. Rummet har fönster och är rymligt på andra våningen (hiss finns). Du får tillgång till kök med matplats och förråd med tvättmaskin. Det finns gott om parkeringsplaster som är gratis utanför.


NaprapatKliniken ligger i expansiva Sisjön. Vår klinik har funnits i 20 år och har en inarbetad kundkrets. Vi som jobbar på kliniken är naprapater, massörer, fysioterapeut och hudterapeut. Visa mindre

Medicinsk fotterapeut

Vår fotterapeut är gravid och kommer släppa sin lokal den 1/8. Vill du hyra möblerat medicinskt fotvårdsrum. Rummet har fönster och ligger på andra våningen (hiss finns). Du har tillgång till kök med matplats och förråd med tvättmaskin. Det finns gott om parkeringsplatser som är gratis utanför. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.... Visa mer
Vår fotterapeut är gravid och kommer släppa sin lokal den 1/8. Vill du hyra möblerat medicinskt fotvårdsrum. Rummet har fönster och ligger på andra våningen (hiss finns). Du har tillgång till kök med matplats och förråd med tvättmaskin. Det finns gott om parkeringsplatser som är gratis utanför.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Medicinsk fotterapeut sökes

Vi söker dig som vill arbeta som Medicinsk fotterapeut på vår fina klinik med placering på soliga Linnégatan i Göteborg. Vi är ett företag som arbetar med medicinsk fot- och hudvård. Vi säljer även fotvårdsprodukter och har ett närs samarbete med hudvårdsmärket Nimue.Då vi är ett litet företag är det viktigt att vi är måna om varandra och att våra kunder alltid sätts i fokus.Salongen består idag av 3 medarbetare har alla fördelar en liten klinik erbjuder -... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta som Medicinsk fotterapeut på vår fina klinik med placering på soliga Linnégatan i Göteborg. Vi är ett företag som arbetar med medicinsk fot- och hudvård. Vi säljer även fotvårdsprodukter och har ett närs samarbete med hudvårdsmärket Nimue.Då vi är ett litet företag är det viktigt att vi är måna om varandra och att våra kunder alltid sätts i fokus.Salongen består idag av 3 medarbetare har alla fördelar en liten klinik erbjuder - närheten till varandra och olika professioner och kortare beslutsvägar där du har större möjlighet att påverka. Här är alla medarbetare viktiga i sina professioner och vi arbetar ständigt för en god arbetsmiljö med trivsel i fokus. Vi tycker det är viktigt att alla är en del i teamet och bidrar med sina kloka tankar och idéer. Du ska vara samarbetsvillig, flexibel och kunna fatta egna beslut. Du tar initiativ och uppnår resultat och är tydlig i ditt sätt att kommunicera med kunder, patienter och kollegor. Du ser möjligheter i förändringar och kan lätt ställa om och prioritera utifrån vad som är viktigast. Då du ingår i ett team är det av stor vikt att du kan arbeta bra med andra runt omkring dig. Du behöver dessutom vara strukturerad och självständigt kunna prioritera och organisera ditt arbete Dina arbetsuppgifter innebär att ge våra kunder fotvårdsbehandlingar och genomföra övriga sysselsättningar som finns i verksamheten, samt att boka in och ta hand om våra kunder.Då vi behandlar både sportiga, friska och sjuka fötter vill vi att du är utbildad inom Medicinsk fotvård. Det är viktigt att du har ett affärssinne och är flexibel Visa mindre

Lärare inom medicinsk fotterapi sökes till yrkeshögskolan Yrgo

Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad. Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, gymnasiesärskola, särvux, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling. I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingr... Visa mer
Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad.
Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, gymnasiesärskola, särvux, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling.
I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där både elever och medarbetare är delaktiga och verkar för varandras framgång.ARBETSUPPGIFTER
Är du en pedagogisk person med utbildning och erfarenhet inom medicinsk fotterapi? Vi söker dig som brinner för kvalitet och utveckling inom verksamhetsområdet och vill undervisa i Yrgos yrkeshögskoleutbildningar (Yh) och uppdragsutbildningar.

I tjänsten ingår undervisning och framtagande av undervisningsmaterial på YH-nivå. Det innebär att du ingår i ett arbetslag där vi samarbetar för att utveckla innehåll och skapa nytt material efter unika kursbeskrivningar framtagna av arbetslivet. Vi utvecklar arbetsformer så som flexibelt lärande, språkutvecklande arbetssätt och validering. Yrgo bedriver yrkeshögskoleutbildning samt genomför uppdragsutbildning inom vård och omsorg anpassat till kundens behov. I uppdraget har du eget eller delat kursansvar, genomför LIA-besök (LIA=Lärande i arbete, praktik) samt utför övriga vanligt förekommande arbetsuppgifter. Förutom undervisning kommer du tillsammans med lärarlaget och skolledning att ansvara för att organisera, planera och samordna dina kurser i de olika grupperna.

KVALIFIKATIONER
För att passa för tjänsten krävs

- god pedagogisk och didaktisk förmåga
- god förmåga att organisera och dokumentera
- god IT-vana och erfarenhet av digitala hjälpmedel
- utbildning samt arbetslivserfarenhet inom vård och omsorg
- yh-utbildning eller motsvarande inom yrkesområdet medicinsk fotterapi
- arbetslivserfarenhet som medicinsk fotterapeut

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av medicinsk fotterapi. Du har goda kunskaper om ditt yrkesområde och arbetsuppgifterna inom din specialitet. Du är förmodligen medicinsk fotterapeut och har arbetslivserfarenhet inom vården och omsorg.

Som person brinner du för kvalitet och utveckling inom medicinsk fotterapi. Du har en pedagogisk fallenhet och förmåga att motivera och inspirera människor du möter. Det är viktigt att du kan överblicka, prioritera och genomföra dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt, men också att du uppskattar samarbete och interaktion inom arbetslaget. Du tar ansvar för helheten och arbetar målinriktat med varje studerande i deras utveckling och har ett inkluderande arbetssätt. Lärarbehörighet och erfarenhet av undervisning är mycket meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, kreativitet för att skapa nytt och lösa problem samt flexibilitet då vår verksamhet hela tiden anpassas till arbetslivets behov.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan!


ÖVRIGT
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre