Lediga jobb som Restaurangbiträde i Göteborg

Se lediga jobb som Restaurangbiträde i Göteborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Göteborg som finns hos arbetsgivaren.

MAX söker driftledare

Ansök    Jun 11    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
Vill du ta första steget till att utvecklas som ledare? Hos oss kan du göra karriär inom snabbmatsbranschen och samtidigt få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar. Vem är du? För att trivas hos oss är du serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du har en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra genom arbetsglädje med fokus på resultat och mål. Du förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina kollegor vä... Visa mer
Vill du ta första steget till att utvecklas som ledare?

Hos oss kan du göra karriär inom snabbmatsbranschen och samtidigt få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar.

Vem är du?

För att trivas hos oss är du serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du har en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra genom arbetsglädje med fokus på resultat och mål. Du förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina kollegor växa och utvecklas.

Din roll som driftledare innebär att du tillsammans med dina kollegor arbetar som ett team för att våra gäster ska få en upplevelse i världsklass.  Du har överblick över restaurangens alla områden vilket innefattar kök, kassa och restaurangdel samt den yttre miljön runt restaurangen.

Du ansvarar för planering, bemanning, utbildning och kontroll av restaurangens drift. Under handledning av restaurangchefen lär du dig jobbet och verksamheten steg för steg på de olika stationerna samt genom våra interna utbildningar. 

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb där du driver ett sammansvetsat team och utvecklas som ledare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt ett chefstillägg.

Som driftledare får du ta del av våra praktiska och teoretiska ledarskapsutbildningar. Du får också möjlighet att ansöka till vårt utbildningsprogram för blivande restaurangchefer.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Vi lanserade i våras våra värderingar Mod, Passion och Gemenskap och detta genomsyrar det dagliga arbetet på MAX.

Välkommen att söka!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Café Vera 2024

Vi letar efter vår nya kollega till Café Vera                                                                                                          2024-06-11 Energi och glädje smittar av sig!! Vi vill att du smittar oss och våra gäster!! Chalmers Konferens & Restauranger är trots året som passerat ett expansivt bolag. Vi finns på ett flertal ställen i stan, Chalmers Campus Johanneberg & Lindholmen Science Park, Universeum, Chalmerska huset och Wijkand... Visa mer
Vi letar efter vår nya kollega till Café Vera                                                                                                         
2024-06-11
Energi och glädje smittar av sig!! Vi vill att du smittar oss och våra gäster!!
Chalmers Konferens & Restauranger är trots året som passerat ett expansivt bolag. Vi finns på ett flertal ställen i stan, Chalmers Campus Johanneberg & Lindholmen Science Park, Universeum, Chalmerska huset och Wijkanders. Totalt sett driver vi 24 restaurangenheter, två av Göteborgs största konferensanläggningar, butik företagsreceptioner samt cateringverksamhet. Att expandera och växa ställer krav på oss som företag, inte minst när det gäller hållbarhet. Vi vill jobba med ett hållbart ledarskap, en hållbar arbetsmiljö och en hållbar miljöpåverkan. Vi menar att vi jobbar med hållbarhet på riktigt och vi vill därför att alla som jobbar hos oss ska tycka att det är lika viktigt.
Vi söker dig som kan känna igen dig och bli nyfiken på vad våra kärnvärden har för betydelse för oss;
Pålitlig, Personlig och Passionerad. Har vi väckt din nyfikenhet? Vi är nyfikna på dig.
Välkommen till ett mysigt litet take-away café i en av de finaste studentbyggnaderna på Chalmersområdet. Caféet har öppet måndag-fredag mellan 8.30–15.30 och följer terminerna på Chalmers. Det innebär att vi har stängt under sommar, jul och påsk.
Arbetsuppgifter
Arbetet innebär alla förekommande arbetsuppgifter i ett café såsom baristauppgifter, kassatjänst, påfyllning av varor, hålla rent & snyggt i lokalen och självklart att ge våra gäster förstklassig service. Du kommer även att vara schemalagd på restaurang Wijkanders. Helg och kvällsarbete förekommer. Erfarenhet av enklare servering är ett plus. Att kunna ta ansvar, egna initiativ och arbeta självständigt i caféet är en betydande viktig del i arbetet.
Kvalifikationer
Vi söker dig med några års erfarenhet av arbete i café och/eller restaurang. Du är ambitiös och vill sätta en personlig prägel på café Vera. Du arbetar mestadels ensam i caféet så därför är det viktigt att du trivs med att arbeta självständigt och att du är flexibel och lösningsorienterad. Du är en glad, positiv och trevlig person med en utpräglad servicekänsla och du brinner för att få våra gäster att trivas och må bra.
Ansök via mail på [email protected] senast 2024-06-30. Intervjuer sker löpande.
Anställningsform
100 % Särskild visstidsanställning
Lön
Enligt överenskommelse
Tillträde
2024-08-26
Kontaktpersoner
För frågor om tjänsten, kontakta Hanan Ali på mail; [email protected]                       
Besök gärna vår hemsida http://www.chalmerskonferens.se för mer information om oss.
Vi ser fram emot att höra från dig!! Visa mindre

Restaurangbiträde till Restaurang Solhöjden i Göteborg

Ansök    Jun 11    Compass Group AB    Restaurangbiträde
Tillsvidare, heltid 100% Vår arbetstid är normalt dagtid 06-15. Vem söker vi? Vi söker ett restaurangbiträde som vill arbeta i vårt team med allt från smörgåsberedning, bufféer, baka bröd och hembakt till våra konferensbokningar. Med entusiasm levererar vi tillsammans personlig och trevlig service till restaurangens alla gäster. I tjänsten ingår även kassa, och servering vilket är en merit om du arbetat med tidigare. Personlighet, vilja och arbetsgläd... Visa mer
Tillsvidare, heltid 100%

Vår arbetstid är normalt dagtid 06-15.

Vem söker vi?

Vi söker ett restaurangbiträde som vill arbeta i vårt team med allt från smörgåsberedning, bufféer, baka bröd och hembakt till våra konferensbokningar. Med entusiasm levererar vi tillsammans personlig och trevlig service till restaurangens alla gäster.

I tjänsten ingår även kassa, och servering vilket är en merit om du arbetat med tidigare. Personlighet, vilja och arbetsglädje blandat med kunskap är din största merit.

Vill du vara med oss övriga medarbetare och utveckla restaurangen till en modern och attraktiv mötesplats under hela dagen med mat och dryck i fokus? I restaurangen ska det finnas något både för den trendmedvetna och för den mer konservativa gästen. Vi arbetar med influenser från hela världen.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering samt att vi tillsammans sköter disk samt hålla vår arbetsplats och restaurang ren och fin.

Om Restaurang Solhöjden

Restaurang Solhöjden ligger i Kallebäck. I restaurangen vill vi skapa en naturlig mötesplats där vi ständigt arbetar med att utveckla oss för att erbjuda ett utbud som ska passa olika typer av önskemål. Det ska finnas något både för den trendmedvetna och för den mer konservativa gästen. Vi är ett team som värdesätter mångfald, samarbete och att ha kul på jobbet.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom skyddsklassat område.

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med inriktning på kallkök eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Du har grundläggande datavana
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 500 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC. Koncernens omsättning uppgår globalt till 250 miljarder SEK (2022). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här. Visa mindre

Sommarjobb i restaurangen på Apple Hotel

Ansök    Jun 10    Apple Hotel AB    Restaurangbiträde
Apple Hotel & Konferens i Göteborg är ett familjärt hotell som arbetar för att etablera sig som ett av Göteborgs bästa och mest prisvärda trestjärniga hotell. Hotellet har 116 rum och ett flertal konferensrum i olika storlekar. Sedan flera år befinner vi oss i en mycket positiv utveckling med bra beläggning och mycket återkommande gäster. Under juli månad kommer vi ha grillkvällar på vår härliga innergård tre kvällar i veckan, måndagar, onsdagar och fred... Visa mer
Apple Hotel & Konferens i Göteborg är ett familjärt hotell som arbetar för att etablera sig som ett av Göteborgs bästa och mest prisvärda trestjärniga hotell. Hotellet har 116 rum och ett flertal konferensrum i olika storlekar. Sedan flera år befinner vi oss i en mycket positiv utveckling med bra beläggning och mycket återkommande gäster.


Under juli månad kommer vi ha grillkvällar på vår härliga innergård tre kvällar i veckan, måndagar, onsdagar och fredagar.
Vi söker dig som kan hantera en grill och har lite köksvana och som vill jobba lite extra i sommar.
Det är viktigt att du är social, älskar service och tycker att det är roligt när det är mycket att göra. Noggrannhet och förmåga att hålla många bollar i luften samtidigt är viktiga egenskaper.
Den vi söker ska gärna ha erfarenhet från att jobba med service och helst ha erfarenhet av visst arbete i kök. Det viktigaste för oss är att vi hittar en personlighet med rätt inställning, ett glatt humör och som verkligen gillar att möta hotellets gäster.
Passar du in på ovanstående beskrivning. Skicka då en kortfattad beskrivning av dig själv som person och en CV till: [email protected]


Har ni frågor går det bra att kontakta Rohey på 073-691 62 32 Visa mindre

Servitris/Servitör

Med en passion för god mat och en varm atmosfär strävar vi efter att ge våra gäster en minnesvärd upplevelse varje gång de besöker oss. Vi söker dig som vill jobba heltid/deltid där arbetstiden är varierad. Du bör har 1-2års erfarenhet från yrket brinner för att ge gästen den bästa servicen. Visa mer
Med en passion för god mat och en varm atmosfär strävar vi efter att ge våra gäster en minnesvärd upplevelse varje gång de besöker oss.
Vi söker dig som vill jobba heltid/deltid där arbetstiden är varierad.
Du bör har 1-2års erfarenhet från yrket brinner för att ge gästen den bästa servicen. Visa mindre

Restaurangbiträde

Ansök    Jun 9    IFOkus konsult AB    Restaurangbiträde
I första hand söker vi en erfaren person van att laga mat på restaurang och i andra hand söker vi en snabblärd person som har erfarenhet av restaurangbranschen och är intresserad av att lära sig tillaga alla våra rätter på menyn. Egenskaper som lojalitet, noggrannhet och god kommunikativ förmåga är viktiga för oss och kan kompensera för bristande erfarenhet om vi träffar rätt person! Arbetet på vår kvartersrestaurang ger rätt person tillfälle att lära sig... Visa mer
I första hand söker vi en erfaren person van att laga mat på restaurang och i andra hand söker vi en snabblärd person som har erfarenhet av restaurangbranschen och är intresserad av att lära sig tillaga alla våra rätter på menyn. Egenskaper som lojalitet, noggrannhet och god kommunikativ förmåga är viktiga för oss och kan kompensera för bristande erfarenhet om vi träffar rätt person!
Arbetet på vår kvartersrestaurang ger rätt person tillfälle att lära sig allt om att arbeta på en restaurang, matlagning/kök, kassa, kunder, catering, inköp och livsmedelshantering.
Som anställd ingår du i ett team på 4-5 personer som bemannar en restaurang med cirka 25 platser inomhus och lika många ute. Vi erbjuder såväl dagens lunch som á la carte och take away med huvudfokus på sushi men där även andra asiatiska förrätter, varmrätter och efterrätter finns på menyn. Vi är idag ett bra team som arbetat tillsammans och trivs sedan restaurangen öppnade 2022. Restaurangen har många stamkunder och vi tillagar bra mat, har sushi; bowl och varmrätter som uppskattas av våra kunder.
Du är ansvarsfull, noggrann och lojal med intresse för matlagning.
Du har god baskunskap i svenska språket och är kommunikativ.
Du har god samarbetsförmåga och sätter kunden i centrum.
Du är stresstålig och flexibel.
Du har god kunskap om livsmedelshantering och rengöring eller vill lära dig.


Vi är ett mindre team så vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, pålitlighet, ansvarskännande, humor och förmåga att sätta kunden i centrum.
Arbetsuppgifter:
Tillagning av rätter på vår meny
Du medverkar i att skapa en matupplevelse för våra kunder.
Renhållning och städning ingår i arbetsuppgifterna.
Arbetstider är heltid vardagar och helger från lunch till 21.00 på vardagar och helger.
Vi alla hjälps åt med allt på restaurangen.
Fritt och ansvarsfullt arbete för rätt person!Anställningsvillkor diskuteras vid intervju.
För mer information ring mig direkt .
Ansöker kan du göra via mail eller enligt överenskommelse per telefon. Tveka inte utan skicka in din ansökan direkt då vi intervjuar så snart vi får intressanta ansökningar!
Vi har löpande intervjuer och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstiden gått ut.
Kontaktuppgifter
Magnus Billborg 070-4009152
[email protected]
Om anställningen
Lön
Lön enligt överenskommelse
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Anställningsvillkor
Anställning enligt överenskommelse Visa mindre

MAX Bäckebol söker dig över 18 år som vill jobba kvällar och nätter

Ansök    Jun 8    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!   Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team. Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs... Visa mer
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

MAX är Sveriges näst största burgarkedja och vi är i dagsläget strax över 7000 anställda. Vi befinner oss i en spännande expansion både i Sverige såväl som internationellt och vill ha med dig på resan. Smak, kvalitet och renlighet är värden vi aldrig tummar på. Vi är väldigt stolta över våra värderingar MOD, PASSION OCH GEMENSKAP. Vi lägger också mycket stor vikt och fokus på hälsa, miljö och socialt ansvar. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället.?? 

Hur går processen till?

Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna.

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Restaurangbiträde/Pizzabagare

Vi söker en restaurangbiträde som vill jobba hos oss och lära sig mer om hur man bakar pizza och förbereder det. Det är en merit om du har tidigare erfarenheter från branschen annars lär vi dig på dig på plats. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker en restaurangbiträde som vill jobba hos oss och lära sig mer om hur man bakar pizza och förbereder det.
Det är en merit om du har tidigare erfarenheter från branschen annars lär vi dig på dig på plats.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

MAX Bäckebol söker nya kolleger till vårt team

Ansök    Jun 8    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!   Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team. Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs... Visa mer
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

MAX är Sveriges näst största burgarkedja och vi är i dagsläget strax över 7000 anställda. Vi befinner oss i en spännande expansion både i Sverige såväl som internationellt och vill ha med dig på resan. Smak, kvalitet och renlighet är värden vi aldrig tummar på. Vi är väldigt stolta över våra värderingar MOD, PASSION OCH GEMENSKAP. Vi lägger också mycket stor vikt och fokus på hälsa, miljö och socialt ansvar. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället.?? 

Hur går processen till?

Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna.

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Arbetsledare sökes till vår Burger King-restaurang!

Arbetsledare sökes till vår Burger King-restaurang! Vi söker efter en engagerad och motiverad person att fylla rollen som arbetsledare i vår restaurang. Som arbetsledare kommer du att spela en viktig roll i att se till att vår restaurang upprätthåller högsta standard och kundnöjdhet. Du kommer att leda, coacha och stödja vårt team av medarbetare genom att säkerställa att de har de resurser och verktyg de behöver för att utföra sina uppgifter på bästa s... Visa mer
Arbetsledare sökes till vår Burger King-restaurang!
Vi söker efter en engagerad och motiverad person att fylla rollen som arbetsledare i vår restaurang. Som arbetsledare kommer du att spela en viktig roll i att se till att vår restaurang upprätthåller högsta standard och kundnöjdhet. Du kommer att leda, coacha och stödja vårt team av medarbetare genom att säkerställa att de har de resurser och verktyg de behöver för att utföra sina uppgifter på bästa sätt.

Vi söker efter någon som har en stark arbetsmoral och en passion för servicebranschen. Du kommer att arbeta i ett högt tempo och krävs därför att kunna behålla lugnet och göra välgrundade beslut även i stressiga situationer.
För att vara aktuell för rollen som arbetsledare bör du ha följande kvalifikationer:

Tidigare erfarenhet av att arbeta inom snabbmatsbranschen eller liknande bransch.
Erfarenhet av att arbeta i en ledarskapsroll eller liknande position.
Kunskap om livsmedelssäkerhet och hygienstandarder.
God kommunikationsförmåga och förmåga att motivera och coacha medarbetare.
Förmåga att arbeta flexibla tider, inklusive kvällar och helger.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en dynamisk och inkluderande arbetsmiljö där du har möjlighet att utveckla din karriär inom företaget. Vi erbjuder även konkurrenskraftiga löner och förmåner.

Om du tror att du har vad som krävs för att vara vår nästa arbetsledare, skicka in din ansökan nu!
Det är enkelt att ansöka, det tar bara några minuter. Ansökan består av några urvalsfrågor och tre korta videofrågor som du kan besvara när som helst. Vi prioriterar attityd och inställning över tidigare erfarenheter, så vi lägger stor vikt vid dina videosvar. Lycka till! Visa mindre

Skiftledare Gamla Ullevi

Ansök    Jun 5    Mister York AB    Restaurangbiträde
Mister York söker nya ledare till Gamla Ullevi! Mister York är en växande hamburgerkedja som utmanar branschen och erbjuder vad vi kallar den nya generationens fast food. Vi tycker att en burgare gjord på kvalitativa råvaror inte skall behöva kosta en förmögenhet, det ska inte heller ta lång tid att få den i handen. Mister York serverade sin första burgare sommaren 2020 ur en foodtruck. Idag öppnar vi fullskaliga snabbmatsrestauranger samtidigt som vi driv... Visa mer
Mister York söker nya ledare till Gamla Ullevi!
Mister York är en växande hamburgerkedja som utmanar branschen och erbjuder vad vi kallar den nya generationens fast food. Vi tycker att en burgare gjord på kvalitativa råvaror inte skall behöva kosta en förmögenhet, det ska inte heller ta lång tid att få den i handen.
Mister York serverade sin första burgare sommaren 2020 ur en foodtruck. Idag öppnar vi fullskaliga snabbmatsrestauranger samtidigt som vi driver vidare och utvecklar våra mindre containerhus.
Mister York har benämnts som Sveriges bästa burgarkedja i flera forum, något vi är väldigt stolta över!
Är du den vi söker?
Vi söker dig som är ansvarstagande, utåtriktad, engagerad & bra på att samarbeta i grupp. Som person är du driven, sprider en positiv energi omkring dig till resten av arbetslaget och sätter laget före jaget. Du är resultatinriktad och inspirerar teamet till att ständigt uppnå högre resultat. Du förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina kollegor växa och utvecklas.
Vad innebär rollen som Shift Leader på Mister York?
En Shift Leader har ansvar för att den dagliga driften drivs enligt Mister Yorks rutiner för att uppnå uppsatta KPIer och att restaurangen under skift når fastslagna försäljningsprognoser. Tillsammans med Managers och övriga Shift Leaders ingår du i restaurangens ledningsgrupp.
Som Shift Leader leder du skift där du är ansvarig för hela restaurangens drift. Arbetsuppgifterna innefattar följande:
Leda skift genom ansvar, medverkan och delegering av arbetsuppgifter
Rutinmässig rapportering till Manager
Sprider energi och glädje till medarbetarna som för detta vidare till gäst
Coachning av medarbetare
Ta emot och kontrollerar leveranser från leverantörer
Inköp av varor
Utbildning av nya medarbetare
Ansvar för egenkontrollprogram, checklistor och att rutiner följsEn Shift Leader har fullt ansvar för resultatet på enheten under sitt ledda pass. Resultatet innefattar kundnöjdhet, väntetider, renlighet och kvalitet.

Hög kvalitet är något som genomsyrar hela vår företagskultur. Alla som arbetar inom vår verksamhet ska veta varför de går till jobbet varje morgon och hur de är med och bidrar.

TJÄNST
Anställningsform: Provanställning
Anställningens omfattning: 50%
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Timlön
Arbetstider: Varierande; dag, kväll och helg.


Mister York är anslutna till kollektivavtal. Visa mindre

KFC Söker Medarbetare

Ansök    Jun 7    NSP Gallus AB    Restaurangbiträde
Vi på KFC söker dig som har en ambition att hela tiden lära dig mer och vill ge det lilla extra för att gästen ska bli nöjd och komma tillbaka med sina bästa vänner. Med rätt inställning och insats finns stora förutsättningar att gå vidare inom företaget. Arbetsuppgifter Som del i vårt team är du vårt ansikte utåt som hälsar gäster välkomna och ger service med högsta kvalitet. Du arbetar i kassan, Drive-thrun, matsalen eller i köket. Som kassa-... Visa mer
Vi på KFC söker dig som har en ambition att hela tiden lära dig mer och vill ge det lilla extra för att gästen ska bli nöjd och komma tillbaka med sina bästa vänner. Med rätt inställning och insats finns stora förutsättningar att gå vidare inom företaget.Arbetsuppgifter

Som del i vårt team är du vårt ansikte utåt som hälsar gäster välkomna och ger service med högsta kvalitet.

Du arbetar i kassan, Drive-thrun, matsalen eller i köket.
Som kassa-och Drive-Thru medarbetare arbetar du med att paketera beställningar och servera gästerna med den absolut bästa och snabbaste servicen.
I köket är du ansvarig för att med våra unika recept och metoder tillaga kycklingen, vår viktigaste råvara. Du ser till att det alltid finns härligt fräscha, väldoftande och välsmakande portioner av kycklingen som dina glada arbetskamrater serverar våra hungriga gäster. Arbetet innebär skiftarbete på olika tider och dagar.
Vem är du?
Vi söker dig som är en positiv, utåtriktad, och ansvarsfull person. Med din härliga personlighet bidrar du med mycket energi som gör arbetsdagen ännu roligare för dig och dina kollegor.
Låter det som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Vi anser att personlighet och attityd väger tyngre än meriter och ser därför att du gärna svarar på videofrågorna, för att vi ska få en bättre bild av dig. Notera att de som svarar på videofrågorna prioriteras i urvalet. Visa mindre

MAX söker medarbetare deltid

Ansök    Maj 31    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!   Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team. Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs... Visa mer
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

MAX är Sveriges näst största burgarkedja och vi är i dagsläget strax över 7000 anställda. Vi befinner oss i en spännande expansion både i Sverige såväl som internationellt och vill ha med dig på resan. Smak, kvalitet och renlighet är värden vi aldrig tummar på. Vi är väldigt stolta över våra värderingar MOD, PASSION OCH GEMENSKAP. Vi lägger också mycket stor vikt och fokus på hälsa, miljö och socialt ansvar. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället.?? 

Hur går processen till?

Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna.

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Servitris

Ansök    Maj 28    Nrg Pizza AB    Restaurangbiträde
Servitris som skapar god stämning! 1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé! Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att servera en äkta Pan Pizza? Vi söker dig som har en naturlig fallenhet f... Visa mer
Servitris som skapar god stämning!


1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar
av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé!

Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande
smaker och unika deg.

Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att servera en äkta Pan Pizza?


Vi söker dig som har en naturlig fallenhet för service i världsklass. Du söker en arbetsplats
med med härliga och glada kollegor, ett varumärke som klingar kvalitet och unika pizzor. Helt enkelt en arbetsplats att trivas på och längta till. Med stolthet levererar du ut varje tallrik med någon av våra omtalade och efterfrågade rätter. Du
sprudlar och har en speciell förmåga att skapa en god atmosfär både hos våra gäster
och dina fina kollegor. Med ett leende och split vision har du i "din" matsal överblick över dina
gäster oavsett hur många de är.


Du är noggrann och ansvarstagande samt behärskar svenska språket i både tal och skrift.
Dina arbetstider varierar med betoning på kvällar och helger. Det är meriterande, dock inget
krav, att du har tidigare erfarenhet av restaurangarbete eller restaurangutbildning.


Dina arbetsuppgifter:
Bordsservering
Kassahantering
Planering av ditt arbete
Hålla matsalen ren och prydlig.


Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med härliga kollegor, givande utbildningar och mycket goda
utvecklingsmöjligheter. Förutom lön enligt HRF gröna avtal, erbjuder vi friskvårdsbidrag till
våra medarbetare. Visa mindre

Leklandsvärd Göteborg

Ansök    Maj 30    Leo's AB    Restaurangbiträde
Är du vår nya superhjälte som ser till att både små och stora får en oförglömlig upplevelse? Precis som namnet antyder tar du hand om våra gäster genom snabb och bra service med ett leende på läpparna. Som kalasvärd ser du till att våra kalas håller världsklass. Det här är med andra ord det perfekta extrajobbet - som så småningom kan leda till avancemang mot tjänster med utökat ansvar. Du arbetar som extraanställd, oftast helger och lovdagar. Kvalifikatio... Visa mer
Är du vår nya superhjälte som ser till att både små och stora får en oförglömlig upplevelse? Precis som namnet antyder tar du hand om våra gäster genom snabb och bra service med ett leende på läpparna. Som kalasvärd ser du till att våra kalas håller världsklass. Det här är med andra ord det perfekta extrajobbet - som så småningom kan leda till avancemang mot tjänster med utökat ansvar. Du arbetar som extraanställd, oftast helger och lovdagar.

Kvalifikationer
Arbetserfarenheter är inte ett krav utan vi söker dig med rätt attityd och som är en positiv person som tycker om att jobba i högt tempo. Du ska vara flexibel, stresstålig, strukturerad och självgående i ditt arbete. Eftersom jobbet tidvis är fysiskt krävande ser vi gärna att du delar vår syn på en sund livsstil och håller dig i form och tar ansvar för din hälsa. Tillsammans med dina kollegor ska du arbeta för att erbjuda den bästa servicen. Sist men inte minst älskar du kontakten med gäster och strävar alltid efter att överträffa gästens förväntningar!

Utöver ovan sätter vi alltid Leo's värdeord i fokus när vi söker nya medarbetare:
Lojalitet: Vi visar lojalitet mot företaget och kollegor genom att agera enligt våra budord.
Engagemang: Vi bryr oss om hur det går för företaget och vill själva bidra till Leo's framgång.
Omtanke: Vi bryr oss om och finns alltid tillhands för våra gäster och varandra.
Samarbete: Vi arbetar tillsammans mot företagets mål. Leo's framgång är resultatet av allas insatser.

Övrigt
Du arbetar som extraanställd, oftast helger och lovdagar. Tjänsten tillsätts efter överenskommelse. Vi är anslutna till kollektivavtal.

Intervjuer sker löpande - så sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Restaurangbiträde med serveringsansvar

Ansök    Maj 28    Nrg Pizza AB    Restaurangbiträde
1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé! Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande smaker och unika deg. Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga och servera en äkta Pan Pizza? Vi söker dig som har en naturlig fallenhet för service. Du söker en m... Visa mer
1958 grundade Bröderna Frank och Dan Carney från Kansas Pizza Hut. De lånade 600 dollar
av sin mamma och de slog upp dörrarna till sin första restaurang i Wichita. Det blev succé!

Idag finns vi, Pizza Hut, i över 100 länder. Ett starkt varumärke, känt för sina spännande
smaker och unika deg.

Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga och servera en äkta Pan Pizza?


Vi söker dig som har en naturlig fallenhet för service. Du söker en miljö med härliga och
glada kollegor och unika erbjudanden till dina kunder. Helt enkelt en arbetsplats att trivas på
och att se fram emot att gå till. Med stolthet levererar du ut varje tallrik med någon av våra
omtalade och efterfrågade rätter. Du sprudlar och har en speciell förmåga att skapa en god
atmosfär både hos gäster och kollegor. Med ett leende och split vision har du i "din" matsal
överblick över dina gäster oavsett hur många de är.


Du är noggrann och ansvarstagande samt behärskar svenska språket i både tal och skrift. Du bör vara 20 år fyllda då rollen innefattar att vara serveringsansvarig.
Dina arbetstider varierar med betoning på kvällar och helger. Det är meriterande, men inget
krav, att du har tidigare erfarenhet av restaurangarbete eller restaurangutbildning.


Dina arbetsuppgifter:
Bordsservering
Kassahantering
Serveringsansvarig
Planering av ditt arbete
Hålla matsalen ren och prydlig


Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med härliga och glada kollegor, givande utbildningar och
mycket goda utvecklingsmöjligheter. Förutom lön enligt HRF gröna avtal, erbjuder vi
friskvårdsbidrag till våra medarbetare. Visa mindre

Servicepersonal

Underground Golf Club är ett inomhusrestaurang-bar och minigolfkoncept med stort fokus på kvalitet och atmosfär. Vi levererar pizza, drinkar och avancerad puttning - allt under ett och samma tak! Idag har Underground Golf Club en avdelning i Oslo som öppnade 2020 och en i Drammen som öppnade 2023. Vi kommer nu att expandera och komma till Sverige. I samband med detta söker vi nu medarbetare till vår nya avdelning i Göteborg. Vi söker både heltid- och delti... Visa mer
Underground Golf Club är ett inomhusrestaurang-bar och minigolfkoncept med stort fokus på kvalitet och atmosfär. Vi levererar pizza, drinkar och avancerad puttning - allt under ett och samma tak!
Idag har Underground Golf Club en avdelning i Oslo som öppnade 2020 och en i Drammen som öppnade 2023. Vi kommer nu att expandera och komma till Sverige.
I samband med detta söker vi nu medarbetare till vår nya avdelning i Göteborg.
Vi söker både heltid- och deltidsanställda både i köket och i service. Servitör, bartender, kock och garderobspersonal.
Vår arbetskultur är värdebaserad. Vi kännetecknas av en stark gemenskapskänsla och vi ser våra medarbetare som den viktigaste delen av vår verksamhet.
Vårt mål är att alltid leverera service och kvalitet i toppklass och för att detta ska vara möjligt behöver vi bygga ett team som kan arbeta för varandra som EN enhet med ambitionen att alltid överträffa våra gästers förväntningar. Är du en av dem?
Som anställd på Underground Golf Club är du ansvarsfull, lösningsorienterad och du värdesätter kvalitet och service högt. Du är flexibel i ditt sätt att arbeta och trivs med att utveckla dig själv och lära dig nya saker. Vi söker dig som tar sig an utmaningar med en positiv energi som sprider sig till både kollegor och gäster, för att skapa den underbara arbetsmiljö som vi anser är så viktig.
Om du dessutom
Är ivrig, ambitiös och karismatisk
Siktar på att skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för restaurangens gäster
Har goda samarbetsegenskaper
Är villig att gå den extra milen för att säkerställa att alla våra gäster lämnar restaurangen med känslan av att de vill komma tillbaka snart

Då uppmuntrar vi dig att ansöka.
Vi erbjuder:
Hög aktivitetsnivå i en bra arbetsmiljö med genuin glädje och omtanke från dina kollegor och chefer
Att du får all den utbildning du behöver för att känna dig bekväm i din arbetsroll, lära dig nya saker och kunna utveckla dig själv både på ett privat och professionellt plan
En arbetsplats där DU är värdefull och din åsikt spelar roll.
Möjlighet till vidareutveckling och chansen att skapa en karriär inom företaget
Konkurrenskraftiga löner

Är du redo för en gyllene möjlighet att påverka och forma din egen position och framtid? Då vill vi höra från dig! Visa mindre

Restaurangbiträde

Ansök    Maj 27    Shokre, Farsat    Restaurangbiträde
Vi söker nu ett restaurangbiträde som ska jobba med pizza och kebab. Som restaurangbiträde hos oss varierar arbetsuppgifterna mellan att ta emot betalning i kassa, laga mat, servera gäster, plocka bort disk från borden. I arbetsuppgifterna ingår också att diska och städa. Det ingår att plocka in varor som levereras. Visa mer
Vi söker nu ett restaurangbiträde som ska jobba med pizza och kebab.
Som restaurangbiträde hos oss varierar arbetsuppgifterna mellan att ta emot betalning i kassa, laga mat, servera gäster, plocka bort disk från borden. I arbetsuppgifterna ingår också att diska och städa. Det ingår att plocka in varor som levereras. Visa mindre

Sushipersonal DinSushi

DinSushi är en modern restaurang/takeaway som serverar sushi och vi finns i Frölunda Torg. Nu behöver vi förstärka vår personalstyrka med ytterligare person. Vi söker nu sushipersonal till sushin. Du ska ha erfarenhet av poké och sushi och vi ser helst att du är rökfri. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du bör vara en glad och positiv person som gillar att arbeta med service i högt tempo. Vi tar för givet att du som person är ambitiös och tar ditt ... Visa mer
DinSushi är en modern restaurang/takeaway som serverar sushi och vi finns i Frölunda Torg. Nu behöver vi förstärka vår personalstyrka med ytterligare person. Vi söker nu sushipersonal till sushin. Du ska ha erfarenhet av poké och sushi och vi ser helst att du är rökfri. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du bör vara en glad och positiv person som gillar att arbeta med service i högt tempo. Vi tar för givet att du som person är ambitiös och tar ditt jobb på allvar. För att söka tjänsten mejla in din ansökan till [email protected] Bifoga CV med referenser. Märk din ansökan med "DinSushi" i ämnesfältet på mejlet. Vi läser ansökningarna kontinuerligt, så skicka din handlingar så snart som möjligt. Arbetstiden är både vardagar och helger, både dag- och kvällstid. Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan! Visa mindre

Skiftledare - V Italiano Moderno Göteborg

Ansök    Maj 25    V Skomakargatan AB    Restaurangbiträde
HAR DU MYCKET ENERGIOCH TROR STENHÅRT PÅ DIG SJÄLV SOM LEDARE? Då ska du söka dig till oss på V! Vårt koncept är nämligen först ut i hela världen med ett helt nytt restaurangkoncept där vi jobbar med fast food och fine dining i en magisk kombination. Vi är inte bara först utan vi tänkte också bli störst! Vi startade vår resa i Los Angeles i September 2019, där vi öppnade den första V restaurangen någonsin. Vi har enheter i både Malmö och Stockholm, Belgien... Visa mer
HAR DU MYCKET ENERGIOCH TROR STENHÅRT PÅ DIG SJÄLV SOM LEDARE?
Då ska du söka dig till oss på V! Vårt koncept är nämligen först ut i hela världen med ett helt nytt restaurangkoncept där vi jobbar med fast food och fine dining i en magisk kombination. Vi är inte bara först utan vi tänkte också bli störst!
Vi startade vår resa i Los Angeles i September 2019, där vi öppnade den första V restaurangen någonsin. Vi har enheter i både Malmö och Stockholm, Belgien och har precis öppnat iRiyadh och Barcelona. Vi är nöjda med vår resa hittills men planerar inte att dra i bromsarna när det gäller vår expansion!Vi söker just nunya Skiftledare - som vill jobba med oss i vår restaurang i Göteborg.

Du kommer att vara den närmaste ledaren för våra medarbetare och förväntas vara ett föredöme och alltid vara till hands när det behövs. Ingen uppgift är för stor eller liten för dig. Du är vår nyckel till en framgångsrik etablering och möjligtvis en framtida restaurangchef.
Du tror på allas lika värde och du tar fram det bästa i alla omkring dig.
Du har ett öga för detaljer och är stolt över att ge fantastisk service i en välkomnande atmosfär som du har varit med om att skapa.
Du ligger alltid steget före och löser problem innan de uppstår.
Du ger våra gäster ”det lilla extra” och ser till att dina teamet gör detsamma. Du är en naturlig ledare som sprider glädje och professionalism till ditt team.
Du ansvarar för verksamheten under ditt skift.
Det inkluderar men är inte begränsat till:
Bemanning och raster
Matkvalité
Service
Arbetsmiljö
Renlighet
Coacha och utveckla teamet
Beställa varor
Livsmedelssäkerhet
Förberedelser
Produktvolymer
Upprätthåller V-standarder

Vi erbjuder:
Att du får vara med och påverka driften av ett unikt restaurangkoncept
Stora utvecklingsmöjligheter genom nya restauranger
Utbildning på alla stationer och som ledare
Underbara kollegor i ett tajt team
Kollektivavtal och marknadsmässig lön
Arbetstider varierar under vardagar, kvällar och helger.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från en liknande roll och förmågan att hantera flera uppgifter samtidigt. Vi letar efter ansvarstagande, flexibla, service orienterade, organiserade och uthålliga kandidater.
Hoppas vi ses! Visa mindre

Medarbetare

Ansök    Maj 27    B.King Group AB    Restaurangbiträde
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster. VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS? - Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner. - Du får lära dig mycket om gästservice. - Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skol... Visa mer
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster.

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner.
- Du får lära dig mycket om gästservice.
- Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skola och fritidsaktiviteter.
- Hos oss finns det goda karriärmöjligheter om du önskar och oavsett hur länge du väljer att stanna hos oss kommer du få värdefull arbetslivserfarenhet.
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo.
- Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön.

Som medarbetare på Burger King trivs du som gillar att jobba i team, som har en positiv attityd och som gillar en fartfylld vardag. Våra medarbetare har många olika arbetsuppgifter, de som jobbar hos oss arbetar både i kassan, i köket och ute i restaurangen.För dig som önskar att utvecklas och växa med ansvar finns det många olika karriärmöjligheter. Vi rekryterar nästan alla arbetsledare internt. Många av våra restaurangchefer och franchisetagare började också som medarbetare.Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.

[youtube J3eFBBzJw8w] Visa mindre

Sommarjobb i frukosten på Scandic Europa

Ansök    Maj 23    Scandic Hotels AB    Restaurangbiträde
Scandic Europa ligger exakt 97 steg från Göteborg centralstation, vägg i vägg med stadens populära shoppingstråk – Nordstan. Hotellet är ett av Scandics största med hela 456 rum som garanterar att det alltid är något som händer i huset. Dessutom har hotellet en utpräglad musikprofil vilket bidrar till att göra miljön levande, liksom vår restaurang HAK. Hotellets storlek medför också goda utvecklingsmöjligheter för medarbetare som vill prova på nya avdelnin... Visa mer
Scandic Europa ligger exakt 97 steg från Göteborg centralstation, vägg i vägg med stadens populära shoppingstråk – Nordstan. Hotellet är ett av Scandics största med hela 456 rum som garanterar att det alltid är något som händer i huset. Dessutom har hotellet en utpräglad musikprofil vilket bidrar till att göra miljön levande, liksom vår restaurang HAK. Hotellets storlek medför också goda utvecklingsmöjligheter för medarbetare som vill prova på nya avdelningar och roller.

Vi är ett stort gäng med snabba steg och goda hjärtan, vi ser efter varandra och gör vårt yttersta för att alla ska trivas på vår spännande och sociala arbetsplats. Genom precis detta arbetssätt skapar vi fantastiska hotellupplevelser till våra gäster.

Nu söker vi frukost värdar till Restaurang HAK på Scandic Europa.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I rollen som Service Host arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad är innebär rollen som Frukost värd?

Nu söker vi medarbetare till våran frukost i Restaurang HAK på Scandic Europa. Din roll är att ge service i världsklass och en fantastisk frukostupplevelse. I dina arbetsuppgifter ingår förberedelse, framplockning av bufféer samt att hålla ordning i kök, matsal och allmäna utrymmen.
Du ser till att disk, renhållning och egenkontroll flyter på och i enlighet med livsmedelspolicy, koncept och manualer.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har minst ett års erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av konceptstyrd verksamhet. Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en visstidsanställning på ca 50% under sommarsäsongen .

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och vår kultur!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Matintresserat restaurangbiträde med oslagbart kundfokus? Hör av dig!

Ansök    Maj 24    NR drift AB    Restaurangbiträde
I vårt produktionskök i Torslanda tillagar vi måltider till flertalet skolor i Göteborgsområdet. För våra restaurangbiträden kan placering också ske ute i matsalar och mottagningskökpå våra skolor. Kort om tjänsten Vi söker en flexibel, snabbfotad och glädjespridande kollega till vårt team som skall arbeta i matsalen med våra elever/kunder. Är du rätt person för jobbet så finns stora möjligheter till utveckling inom Nordrest! Vad säger kollegorna om Nordre... Visa mer
I vårt produktionskök i Torslanda tillagar vi måltider till flertalet skolor i Göteborgsområdet. För våra restaurangbiträden kan placering också ske ute i matsalar och mottagningskökpå våra skolor.
Kort om tjänsten
Vi söker en flexibel, snabbfotad och glädjespridande kollega till vårt team som skall arbeta i matsalen med våra elever/kunder. Är du rätt person för jobbet så finns stora möjligheter till utveckling inom Nordrest!
Vad säger kollegorna om Nordrest?
”På vår enhet har vi gemensam frukost varje morgon och en gång i månaden gör vi den extra mysig! Vi kör även lite spontana AW:s lite då och då och ibland mer uppstyrda.”
Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest
Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag
Möjlighet att delta i motionslopp
Stor kick-off för alla varje år
Möjlighet till kompetensutveckling
Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ

Vem är då vår nya drömkollega?
Vi tror att du är en glad filur med oemotståndlig personlighet som är en fena på att handskas med gäster. Samtidigt är du en av de där utvalda som har den närmast magiska förmågan att bjuda på det där lilla extra som gör restaurangbesöket till en upplevelse i en klass för sig.
Vi vill att du har:
Intresse för mat och dryck
Tidigare erfarenheter från restaurang/skolmat/kök
Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
Intresserad av utveckling både personligt och yrkesmässigt

Låter det som du? Bra! Uppfyller du även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:
Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är både kvalitet- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001

Om Nordrest
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.
Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.
Anställningsform: Säsongsbunden anställning
Omfattning: 4-5 timmar per dag
Tillträde: Augusti
Lön: Enligt kollektivavtal
Nästa steg i rekryteringsprocessen
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju. Visa mindre

Matintresserad restaurangbiträde med oslagbart kundfokus? Hör av dig!

Ansök    Maj 24    NR drift AB    Restaurangbiträde
Produktionskök i Torslanda med placering på skolor. Kort om tjänsten Vi söker en flexibel, snabbfotad och glädjespridande kollega till vårt team som skall arbeta i matsalen med våra elever/kunder. Är du rätt person för jobbet så finns stora möjligheter till utveckling inom Nordrest! Vad säger kollegorna om Nordrest? ”På vår enhet har vi gemensam frukost varje morgon och en gång i månaden gör vi den extra mysig! Vi kör även lite spontana AW:s lite då och då... Visa mer
Produktionskök i Torslanda med placering på skolor.
Kort om tjänsten
Vi söker en flexibel, snabbfotad och glädjespridande kollega till vårt team som skall arbeta i matsalen med våra elever/kunder. Är du rätt person för jobbet så finns stora möjligheter till utveckling inom Nordrest!
Vad säger kollegorna om Nordrest?
”På vår enhet har vi gemensam frukost varje morgon och en gång i månaden gör vi den extra mysig! Vi kör även lite spontana AW:s lite då och då och ibland mer uppstyrda.”
Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest
Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag
Möjlighet att delta i motionslopp
Stor kick-off för alla varje år
Möjlighet till kompetensutveckling
Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ

Vem är då vår nya drömkollega?
Vi tror att du är en glad filur med oemotståndlig personlighet som är en fena på att handskas med gäster. Samtidigt är du en av de där utvalda som har den närmast magiska förmågan att bjuda på det där lilla extra som gör restaurangbesöket till en upplevelse i en klass för sig.
Vi vill att du har:
Intresse för mat och dryck
Tidigare erfarenheter från restaurang/skolmat/kök
Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
Intresserad av utveckling både personligt och yrkesmässigt

Låter det som du? Bra! Uppfyller du även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:
Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen är/kommer att bli både kvalitet- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001

Om Nordrest
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.
Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.
Anställningsform: Säsongsbunden
Omfattning: 4-5 timmar
Tillträde: Augusti
Lön: Enligt överenskommelse
Nästa steg i rekryteringsprocessen
När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju. Visa mindre

Sallad ,Diskare, förberedelser,körning - Restaurangbiträde/ Köksbiträde

#jobbjustnu# Vänligen skicka inte bara ett CV utan också ett personligt brev om dej själv samt varför du tror att detta skulle kunna vara ett jobb som passar dej . endast cv kommer inte att betraktas som en ansökan ....................... #jobbjustnu# Vi söker någon som kan arbeta tillsmmans med oss i en Svensk Lunchrestaurang . Ansvar- göra sallad, disk och hjälpa till i kök och städa. vi gör indisk och thailändsk mat också så om du har erfarenhet av at... Visa mer
#jobbjustnu#
Vänligen skicka inte bara ett CV utan också ett personligt brev om dej själv samt varför du tror att detta skulle kunna vara ett jobb som passar dej .
endast cv kommer inte att betraktas som en ansökan
.......................
#jobbjustnu#
Vi söker någon som kan arbeta tillsmmans med oss i en Svensk Lunchrestaurang .
Ansvar- göra sallad, disk och hjälpa till i kök och städa.
vi gör indisk och thailändsk mat också så om du har erfarenhet av att göra indisk eller thailändsk mat så är det ett plus.
Det är en lunchrestaurang och vi lagar olika mat. så vi är öppna med alla alternativ.


Övriga sysselsättningar inkluderar
göra sallad,förberedelser disk och hjälpa till i kök och städa.
Sallad - vi har en salladsbuffé och vi använder färska grönsaker och lite konserver som oliver, majs, ananas... så de färska grönsakerna ska skäras i bra former och förbereda salladsbuffén. Vi bakar även hembakat bröd till vardags tillsammans med salladen.
Förberedelser- du måste veta hur förbereder råvarorna för olika mat . eftersom alla förberedelser kommer att göras av dig. vi har skolmat och förberedelser inför vår lunchrestaurang. du kommer inte att laga mat men du måste förstå maten. Dess behöver erfarenhet. så om du har jobbat på restaurang i tre till fem år så är det lätt för dig att förstå.
Disk samt Rengöringsarbete ...
om du har körkort så är det ett plus .
Vi arbetar i ett team så det blir inga problem för oss att visa dig hur vi jobbar. Men om du har kompetensen att förstå vad vi letar efter
#jobbjustnu#
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sushikock (Restaurangbiträde)

Ansök    Maj 21    Sushi Centralen AB    Restaurangbiträde
* Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket. *Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman *Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse *Du brinner för att sätta gästen i centrum *Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning *Du tycker om att verka i ett föret... Visa mer
* Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket.
*Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman
*Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurangupplevelse
*Du brinner för att sätta gästen i centrum
*Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning
*Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas
*Du kan ta eget ansvar
*Du kan hantera stress

Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.
Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.

Sedvanliga arbetsuppgifter:
*Tillagning av sushi och vissa asiatiska rätter
*Kassa och servering
*Renhållning, städning och diskhantering Visa mindre

Cafépersonal sökes

Personal sökes till caféet på Barnkliniken, Östra sjukhuset. Tjänsten är deltid. Arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan kl 7-17.30. (Sommarstängt v.29-v.32) Arbetsuppgifter: Kassa, servering, produktion av smörgåsar, wraps och sallader, inköp och städ, samt övriga förekommande arbetsuppgifter för cafépersonal. Har du ett trevligt kundbemötande, tycker om att jobba med människor, är ansvarstagande, har lätt för att lära dig nya uppgifter och gärna... Visa mer
Personal sökes till caféet på Barnkliniken, Östra sjukhuset.
Tjänsten är deltid. Arbetstiderna är förlagda till vardagar mellan kl 7-17.30. (Sommarstängt v.29-v.32)
Arbetsuppgifter: Kassa, servering, produktion av smörgåsar, wraps och sallader, inköp och städ, samt övriga förekommande arbetsuppgifter för cafépersonal.
Har du ett trevligt kundbemötande, tycker om att jobba med människor, är ansvarstagande, har lätt för att lära dig nya uppgifter och gärna tar egna initiativ? Tveka inte skicka ditt CV och personligt brev till mailadress: [email protected] Visa mindre

Butiksmedarbetare 100% STORE höst 2024

STORE är en servicebutik på Chalmers Campus Johanneberg och konceptet för kommande butiker på campus. Vi har ett brett utbud och säljer allt från kurslitteratur, kontorsmaterial och souvenirer till godis och livsmedel. Vår fräscha butik ligger i det prisbelönta Chalmers Kårhus och dessutom har vi en snabbväxande webbshop och en filial på Campus Lindholmen. Vi har rötter från 1926 då vi började med bokförsäljning och omsätter idag cirka 18 miljoner kronor. ... Visa mer
STORE är en servicebutik på Chalmers Campus Johanneberg och konceptet för kommande butiker på campus. Vi har ett brett utbud och säljer allt från kurslitteratur, kontorsmaterial och souvenirer till godis och livsmedel. Vår fräscha butik ligger i det prisbelönta Chalmers Kårhus och dessutom har vi en snabbväxande webbshop och en filial på Campus Lindholmen. Vi har rötter från 1926 då vi började med bokförsäljning och omsätter idag cirka 18 miljoner kronor. Bolaget ingår i AB Chalmers Studentkårs Företagsgrupp och ligger under Chalmers Konferens & restauranger.
Butiksmedarbetare
STORE har idag en stabil och lönsam verksamhet med engagerad personal. Nu söker vi en ny medarbetare till vår campusbutik STORE inför höstterminen 2024. Vår ambition är att vara en attraktiv campusbutik - ett förstahandsval för Chalmersteknologer, anställda och gäster.
Vi erbjuder dig en kreativ miljö med stora möjligheter att utvecklas inom bolaget.
Beskrivning av tjänsten
I rollen som medarbetare på STORE förekommer arbetsuppgifter såsom kassatjänst, uppackning av varor, försäljning samt skötsel av den dagliga driften i butik.
Även café och restaurangarbete kan förekomma, då vi i vårt företag ser oss som ett team och stöttar de andra enheterna vid behov. Arbete på kvällar och helger förekommer.
Kvalifikationer
Som person är du positiv, flexibel och stresstålig. Du har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta både självständigt och i team mot gemensamt uppsatta mål.
Du förstår vikten av att ge god service och att alltid sätta kunden i fokus. Vi ser gärna att du har erfarenhet från servicebranschen eller liknande. Goda kunskaper i engelska ser vi som ett krav då Chalmers har många internationella studenter.
Tillträde
Tillträde: augusti eller enligt ök
Sista ansökningsdatum: 23-06-2024
Anställningsform
Årsarbetstid 100% med möjlighet att arbeta mertid.
Ansökan
Vi arbetar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.
Kontaktperson
Vid frågor kontakta gärna butikschef Linnéa Palm                                    
[email protected] Visa mindre

Burger King Järnbrott söker restaurangmedarbetare (dag, kväll, helg)

Välkommen till Burger King! Vi söker dig som gillar omväxling, att arbeta i ett högt tempo och som vill vara en del av vårt härliga team! Hos oss finns möjlighet till allt från ett extrajobb till att göra en komplett karriär. Vi älskar att se våra medarbetare utvecklas och växa med oss. Ett arbete hos oss på Burger King innebär flexibla arbetstider vilket gör att det går utmärkt att kombinera med till exempel studier. Om du värderar service, kvalite... Visa mer
Välkommen till Burger King!
Vi söker dig som gillar omväxling, att arbeta i ett högt tempo och som vill vara en del av vårt härliga team!

Hos oss finns möjlighet till allt från ett extrajobb till att göra en komplett karriär. Vi älskar att se våra medarbetare utvecklas och växa med oss. Ett arbete hos oss på Burger King innebär flexibla arbetstider vilket gör att det går utmärkt att kombinera med till exempel studier.

Om du värderar service, kvalitet och team-work är detta jobbet för dig!Vill du utvecklas och få nya erfarenheter?

Vill du ge våra gäster fantastisk service och servera riktigt grymma burgare?

Vill du ha kul på jobbet med härliga kollegor?

Nu har du chansen – sök jobbet idag!
Sök jobbet nu direkt på endast några minuter. Ansökningsprocessen består endast av några snabba urvalsfrågor och tre korta frågor som skall besvaras via video. Vi värdesätter attityd och inställning framför arbetslivserfarenhet och meriter. Vi lägger därför stor vikt på videosvaren och värdesätter att du tar din tid för att besvara dessa. Lycka till! Visa mindre

Vikariat Butiksmedarbetare 75% STORE höst 2024

STORE är en servicebutik på Chalmers Campus Johanneberg och konceptet för kommande butiker på campus. Vi har ett brett utbud och säljer allt från kurslitteratur, kontorsmaterial och souvenirer till godis och livsmedel. Vår fräscha butik ligger i det prisbelönta Chalmers Kårhus och dessutom har vi en snabbväxande webbshop och en filial på Campus Lindholmen. Vi har rötter från 1926 då vi började med bokförsäljning och omsätter idag cirka 18 miljoner kronor. ... Visa mer
STORE är en servicebutik på Chalmers Campus Johanneberg och konceptet för kommande butiker på campus. Vi har ett brett utbud och säljer allt från kurslitteratur, kontorsmaterial och souvenirer till godis och livsmedel. Vår fräscha butik ligger i det prisbelönta Chalmers Kårhus och dessutom har vi en snabbväxande webbshop och en filial på Campus Lindholmen. Vi har rötter från 1926 då vi började med bokförsäljning och omsätter idag cirka 18 miljoner kronor. Bolaget ingår i AB Chalmers Studentkårs Företagsgrupp och ligger under Chalmers Konferens & restauranger.
Butiksmedarbetare 75% höst 2024
STORE har idag en stabil och lönsam verksamhet med engagerad personal. Nu söker vi en ny medarbetare till vår campusbutik STORE inför höstterminen 2024. Vår ambition är att vara en attraktiv campusbutik - ett förstahandsval för Chalmersteknologer, anställda och gäster.
Vi erbjuder dig en kreativ miljö med stora möjligheter att utvecklas inom bolaget.
Beskrivning av tjänsten
I rollen som medarbetare på STORE förekommer arbetsuppgifter såsom kassatjänst, uppackning av varor, försäljning samt skötsel av den dagliga driften i butik.
Även café och restaurangarbete kan förekomma, då vi i vårt företag ser oss som ett team och stöttar de andra enheterna vid behov. Arbete på kvällar och helger förekommer.
Kvalifikationer
Som person är du positiv, flexibel och stresstålig. Du har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta både självständigt och i team mot gemensamt uppsatta mål.
Du förstår vikten av att ge god service och att alltid sätta kunden i fokus. Vi ser gärna att du har erfarenhet från servicebranschen eller liknande. Goda kunskaper i engelska ser vi som ett krav då Chalmers har många internationella studenter.
Tillträde
Tillträde: augusti eller enligt ök
Sista ansökningsdatum: 23-06-2024
Anställningsform
Vikariat tidsbegränsads anställning 75% med möjlighet att arbeta mertid.
Ansökan
Vi arbetar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.
Kontaktperson
Vid frågor kontakta gärna butikschef Linnéa Palm                                    
[email protected] Visa mindre

Medarbetare

Ansök    Maj 20    B.King Group AB    Restaurangbiträde
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster. VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS? - Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner. - Du får lära dig mycket om gästservice. - Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skol... Visa mer
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster.

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner.
- Du får lära dig mycket om gästservice.
- Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skola och fritidsaktiviteter.
- Hos oss finns det goda karriärmöjligheter om du önskar och oavsett hur länge du väljer att stanna hos oss kommer du få värdefull arbetslivserfarenhet.
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo.
- Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön.

Som medarbetare på Burger King trivs du som gillar att jobba i team, som har en positiv attityd och som gillar en fartfylld vardag. Våra medarbetare har många olika arbetsuppgifter, de som jobbar hos oss arbetar både i kassan, i köket och ute i restaurangen.För dig som önskar att utvecklas och växa med ansvar finns det många olika karriärmöjligheter. Vi rekryterar nästan alla arbetsledare internt. Många av våra restaurangchefer och franchisetagare började också som medarbetare.Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.

[youtube J3eFBBzJw8w] Visa mindre

Butiksmedarbetare 75% STORE höst 2024

STORE är en servicebutik på Chalmers Campus Johanneberg och konceptet för kommande butiker på campus. Vi har ett brett utbud och säljer allt från kurslitteratur, kontorsmaterial och souvenirer till godis och livsmedel. Vår fräscha butik ligger i det prisbelönta Chalmers Kårhus och dessutom har vi en snabbväxande webbshop och en filial på Campus Lindholmen. Vi har rötter från 1926 då vi började med bokförsäljning och omsätter idag cirka 18 miljoner kronor. ... Visa mer
STORE är en servicebutik på Chalmers Campus Johanneberg och konceptet för kommande butiker på campus. Vi har ett brett utbud och säljer allt från kurslitteratur, kontorsmaterial och souvenirer till godis och livsmedel. Vår fräscha butik ligger i det prisbelönta Chalmers Kårhus och dessutom har vi en snabbväxande webbshop och en filial på Campus Lindholmen. Vi har rötter från 1926 då vi började med bokförsäljning och omsätter idag cirka 18 miljoner kronor. Bolaget ingår i AB Chalmers Studentkårs Företagsgrupp och ligger under Chalmers Konferens & restauranger.
Butiksmedarbetare 75% höst 2024
STORE har idag en stabil och lönsam verksamhet med engagerad personal. Nu söker vi en ny medarbetare till vår campusbutik STORE inför höstterminen 2024. Vår ambition är att vara en attraktiv campusbutik - ett förstahandsval för Chalmersteknologer, anställda och gäster.
Vi erbjuder dig en kreativ miljö med stora möjligheter att utvecklas inom bolaget.
Beskrivning av tjänsten
I rollen som medarbetare på STORE förekommer arbetsuppgifter såsom kassatjänst, uppackning av varor, försäljning samt skötsel av den dagliga driften i butik.
Även café och restaurangarbete kan förekomma, då vi i vårt företag ser oss som ett team och stöttar de andra enheterna vid behov. Arbete på kvällar och helger förekommer.
Kvalifikationer
Som person är du positiv, flexibel och stresstålig. Du har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta både självständigt och i team mot gemensamt uppsatta mål.
Du förstår vikten av att ge god service och att alltid sätta kunden i fokus. Vi ser gärna att du har erfarenhet från servicebranschen eller liknande. Goda kunskaper i engelska ser vi som ett krav då Chalmers har många internationella studenter.
Tillträde
Tillträde: augusti eller enligt ök
Sista ansökningsdatum: 23-06-2024
Anställningsform
Vikariat tidsbegränsads anställning 75% med möjlighet att arbeta mertid.
Ansökan
Vi arbetar med löpande urval och intervjuer vilket innebär att tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.
Kontaktperson
Vid frågor kontakta gärna butikschef Linnéa Palm                                    
[email protected] Visa mindre

Restaurangmedarbetare Göteborg, Järntorget

Ansök    Maj 21    Holy Greens AB    Restaurangbiträde
Har du energi, tycker om att ta initiativ och är ansvarstagande? Häng med på vår resa mot en mer hållbar och hälsosam värld! Vi erbjuder: Programmet ”Växa och Gro” som ger dig möjlighet att utvecklas inom företaget. Kollektivavtal – för att säkerställa schyssta arbetsvillkor. En rolig arbetsplats med fantastiska kollegor. Friskvård. Ansök idag. Vi ser fram emot att träffa dig! ÖVRIG INFORMATION Anställningsgrad: deltid Plats: Holy Greens Järntorget,... Visa mer
Har du energi, tycker om att ta initiativ och är ansvarstagande? Häng med på vår resa mot en mer hållbar och hälsosam värld!
Vi erbjuder:
Programmet ”Växa och Gro” som ger dig möjlighet att utvecklas inom företaget.
Kollektivavtal – för att säkerställa schyssta arbetsvillkor.
En rolig arbetsplats med fantastiska kollegor.
Friskvård.

Ansök idag. Vi ser fram emot att träffa dig!

ÖVRIG INFORMATION
Anställningsgrad: deltid
Plats: Holy Greens Järntorget, Göteborg
Lön: Timlön - vi är anslutna till Visita och följer kollektivavtal
Förmåner: Friskvårdsbidrag, förmånlig personallunch, sociala aktiviteter och trevligaste kollegorna.

Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att bli tilsatt innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Vi söker en runner/nisse till vårt team!

Ansök    Maj 20    La Terrazza AB    Restaurangbiträde
La Terrazza är en mötesplats för den som söker sig till det italienska köket. Måltiden hos oss symboliserar som en plats där man samlas med familj och vänner i en genuin miljö. Vi söker ny runner/nisse till vårt team på La Terrazza. Du skall kunna anpassa dig efter situationen och arbeta i högt tempo. Arbetsmoral är extremt viktigt hos oss då vi arbetar som ett team. Du skall vara stresstålig och vilja lära dig nya saker. Vi ser att du har positiv instäl... Visa mer
La Terrazza är en mötesplats för den som söker sig till det italienska köket.
Måltiden hos oss symboliserar som en plats där man samlas med familj och vänner i en genuin miljö.


Vi söker ny runner/nisse till vårt team på La Terrazza.
Du skall kunna anpassa dig efter situationen och arbeta i högt tempo.
Arbetsmoral är extremt viktigt hos oss då vi arbetar som ett team.
Du skall vara stresstålig och vilja lära dig nya saker.
Vi ser att du har positiv inställning till nya utmaningar och att du tillför en god stämning till teamet.Det finns goda möjligheter att utvecklas hos oss både som individ & medarbetare.
I gengäld ger vi dig kunskap och ett omväxlande arbete.Era arbetsuppgifter innefattar servering av mat & dryck.
Arbetsdagarna gäller helger & röda dagar (dag / kvällstid). Visa mindre

Assisterande Restaurangchef

Ansök    Maj 20    Sushi Centralen AB    Restaurangbiträde
Önskad kompetens och erfarenhet - Du bör ha tidigare erfarenhet som ledare inom restaurangbranschen - Du brinner för att sätta gästen i centrum - Du är drivande, stark, tydlig och kan ta eget ansvar - Du har god samarbetsförmåga och har en positiv utstrålning - Du har lätt för att ta en ledande roll och har förmågan att få andra att nå sina mål - Du är resultatdriven och har intresse för ekonomi - Du har ett stort intresse för restaurangbranschen och tillh... Visa mer
Önskad kompetens och erfarenhet
- Du bör ha tidigare erfarenhet som ledare inom restaurangbranschen
- Du brinner för att sätta gästen i centrum
- Du är drivande, stark, tydlig och kan ta eget ansvar
- Du har god samarbetsförmåga och har en positiv utstrålning
- Du har lätt för att ta en ledande roll och har förmågan att få andra att nå sina mål
- Du är resultatdriven och har intresse för ekonomi
- Du har ett stort intresse för restaurangbranschen och tillhörande utveckling

Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.

Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.
Ansvarsområden som ingår i tjänsten är:
Personalfrågor
Schemaläggning
Systematisk utvärdering och utveckling
Hygien och egenkontroll
Inköp och inventering
Kassahantering
Administration

Du ska vidhålla
- hög kvalité på våra produkter
- hög servicenivå gentemot gäster
- hög renlighet i restaurangen och alla arbetsmoment Visa mindre

Assistent/städhjälp till enklare restaurang/café

Ansök    Maj 19    Ct24 Sverige AB    Restaurangbiträde
Vi söker någon eller några som kan hjälpa till med enklare cafésysslor så som disk och diskplock, servera, hämta och fylla på saker, tillverka enklare smörgåsar, sallader, röror och andra saker, mm. Du behöver kunna arbeta både vardagskvällar och helger. Eftersom det är en behovsanställning tackar du endast ja till de pass du önskar ta, men du kommer att bli tillfrågad om både och så detta är inte rätt jobb för dig som enbart kan arbeta på helgerna ell... Visa mer
Vi söker någon eller några som kan hjälpa till med enklare cafésysslor så som disk och diskplock, servera, hämta och fylla på saker, tillverka enklare smörgåsar, sallader, röror och andra saker, mm.
Du behöver kunna arbeta både vardagskvällar och helger. Eftersom det är en behovsanställning tackar du endast ja till de pass du önskar ta, men du kommer att bli tillfrågad om både och så detta är inte rätt jobb för dig som enbart kan arbeta på helgerna eller inte kan jobba kvällstid. Du behöver kunna jobba till kl. 22 på kvällen.
Vi söker någon som är ny på arbetsmarknaden och arbetstider, sysslor, förväntningar och tolerans kommer att vara anpassade för detta. Timlönen som är satt som start är anpassad efter detta och vi förväntar oss därför att du som söker är mellan 14 oh 17 år och vill skaffa dig erfarenhet tidigt i livet.
Timlön 105 kr per timme, ob-tillägg och semesterersättning tillkommer.
Om du vill testa på servicejobb, få erfarenhet och tjäna dina egna extrapengar, välkommen att söka! Visa mindre

Servicefokuserade restaurangmedarbetare

Välkommen till Burger King! Vi söker dig som gillar omväxling, att arbeta i ett högt tempo och som vill vara en del av vårt härliga team! Hos oss finns möjlighet till allt från ett extrajobb till att göra en komplett karriär. Vi älskar att se våra medarbetare utvecklas och växa med oss. Ett arbete hos oss på Burger King innebär flexibla arbetstider vilket gör att det går utmärkt att kombinera med till exempel studier. Om du värderar service, kvalite... Visa mer
Välkommen till Burger King!
Vi söker dig som gillar omväxling, att arbeta i ett högt tempo och som vill vara en del av vårt härliga team!

Hos oss finns möjlighet till allt från ett extrajobb till att göra en komplett karriär. Vi älskar att se våra medarbetare utvecklas och växa med oss. Ett arbete hos oss på Burger King innebär flexibla arbetstider vilket gör att det går utmärkt att kombinera med till exempel studier.

Om du värderar service, kvalitet och team-work är detta jobbet för dig!Vill du utvecklas och få nya erfarenheter?

Vill du ge våra gäster fantastisk service och servera riktigt grymma burgare?

Vill du ha kul på jobbet med härliga kollegor?

Nu har du chansen – sök jobbet idag!
Sök jobbet nu direkt på endast några minuter. Ansökningsprocessen består endast av några snabba urvalsfrågor och tre korta frågor som skall besvaras via video. Vi värdesätter attityd och inställning framför arbetslivserfarenhet och meriter. Vi lägger därför stor vikt på videosvaren och värdesätter att du tar din tid för att besvara dessa. Lycka till! Visa mindre

Restaurangbiträde

Ansök    Maj 13    Puta Madre GBG AB    Restaurangbiträde
Vi söker en ny medarbetare till kök och disk. Arbetsuppgifterna är främst förberedelse samt att bistå kocken vid tillagning av maten som serveras. Du som söker ska vara serviceinriktad, engagerad och hjälpsam. Restaurangen håller öppet tisdag till lördag och arbetet är främst förlagt till eftermiddagar och kvällar. Välkommen med din ansökan! Visa mer
Vi söker en ny medarbetare till kök och disk.
Arbetsuppgifterna är främst förberedelse samt att bistå kocken vid tillagning av maten som serveras.
Du som söker ska vara serviceinriktad, engagerad och hjälpsam.
Restaurangen håller öppet tisdag till lördag och arbetet är främst förlagt till eftermiddagar och kvällar.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Max Nordstan söker servicevärd

Ansök    Maj 11    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Letar du efter en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att Max kan vara en arbetsplats som passar dig.... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Letar du efter en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att Max kan vara en arbetsplats som passar dig.

Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina intressen, ambitioner och resultat som avgör hur långt du avancerar hos oss. Vi erbjuder en tydlig karriärstege med internutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.

 

Som restaurangbiträde serverar du gäster, arbetar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar.

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann och effektiv. Eftersom vi har alkoholtillstånd behöver du som jobbar hos oss vara minst 18 år.

 

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal. Och sist men inte minst - du får kul på jobbet!

Max på Arlanda drivs i franchiseform och du som jobbar hos oss har mycket goda utvecklingsmöjligheter också inom andra delar av flygplatsen.

Välkommen att söka!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Max Göteborg Nordstan söker fast medarbetare deltid

Ansök    Maj 10    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna.

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

MAX Nordstan söker driftledare

Ansök    Maj 9    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Letar du efter en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att Max kan vara en arbetsplats som passar dig.... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Letar du efter en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att Max kan vara en arbetsplats som passar dig.

Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina intressen, ambitioner och resultat som avgör hur långt du avancerar hos oss. Vi erbjuder en tydlig karriärstege med internutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.

 

Som restaurangbiträde serverar du gäster, arbetar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar.

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann och effektiv. Eftersom vi har alkoholtillstånd behöver du som jobbar hos oss vara minst 18 år.

 

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal. Och sist men inte minst - du får kul på jobbet!

Max på Arlanda drivs i franchiseform och du som jobbar hos oss har mycket goda utvecklingsmöjligheter också inom andra delar av flygplatsen.

Välkommen att söka!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Cafebiträde / Barista / Kallskänksbiträde

Vi söker Cafebiträden som kan jobba vid kaffemaskinerna och stå bakom kassan. Vi söker även dig som är intresserad av att stå i kallköket som vill göra mackor samt sallader. Vi söker dig som har den rätta inställning samt är motiverad att jobba för att utvecklas. Vi söker till två enheter i Göteborgs centralstation. Välkomna att söka till en stor samt expansiv organisation, vi ser fram emot ert CV. Besök oss gärna på www.lepainfrancais.se Öppen f... Visa mer
Vi söker Cafebiträden som kan jobba vid kaffemaskinerna och stå bakom kassan.

Vi söker även dig som är intresserad av att stå i kallköket som vill göra mackor samt sallader.

Vi söker dig som har den rätta inställning samt är motiverad att jobba för att utvecklas.

Vi söker till två enheter i Göteborgs centralstation.

Välkomna att söka till en stor samt expansiv organisation, vi ser fram emot ert CV.

Besök oss gärna på www.lepainfrancais.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servicefokuserade restaurangmedarbetare

Välkommen till Burger King! Vi söker dig som gillar omväxling, att arbeta i ett högt tempo och som vill vara en del av vårt härliga team! Hos oss finns möjlighet till allt från ett extrajobb till att göra en komplett karriär. Vi älskar att se våra medarbetare utvecklas och växa med oss. Ett arbete hos oss på Burger King innebär flexibla arbetstider vilket gör att det går utmärkt att kombinera med till exempel studier. Om du värderar service, kvalite... Visa mer
Välkommen till Burger King!
Vi söker dig som gillar omväxling, att arbeta i ett högt tempo och som vill vara en del av vårt härliga team!

Hos oss finns möjlighet till allt från ett extrajobb till att göra en komplett karriär. Vi älskar att se våra medarbetare utvecklas och växa med oss. Ett arbete hos oss på Burger King innebär flexibla arbetstider vilket gör att det går utmärkt att kombinera med till exempel studier.

Om du värderar service, kvalitet och team-work är detta jobbet för dig!Vill du utvecklas och få nya erfarenheter?

Vill du ge våra gäster fantastisk service och servera riktigt grymma burgare?

Vill du ha kul på jobbet med härliga kollegor?

Nu har du chansen – sök jobbet idag!
Sök jobbet nu direkt på endast några minuter. Ansökningsprocessen består endast av några snabba urvalsfrågor och tre korta frågor som skall besvaras via video. Vi värdesätter attityd och inställning framför arbetslivserfarenhet och meriter. Vi lägger därför stor vikt på videosvaren och värdesätter att du tar din tid för att besvara dessa. Lycka till! Visa mindre

Deli & Coffee (etablerad salladsbar) söker dig!

Vi söker dig som vill jobba hos oss under 2024- framåt. Vi söker dig som är på en stabil plats i livet och vill ha en längre anställning. Du får gärna studera vid sidan om eller dylikt. Tjänsten kommer vara på 50-75% ca. Du ska vara tillgänglig 2-4 dagar i veckan och då på dagtid (inklusive helg). Du ska tycka det är roligt att jobba och träffa människor. Du behöver vara stresstålig, tycka om högt tempo och att jobba i team. Vi är som en familj på Deli och... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba hos oss under 2024- framåt. Vi söker dig som är på en stabil plats i livet och vill ha en längre anställning. Du får gärna studera vid sidan om eller dylikt. Tjänsten kommer vara på 50-75% ca. Du ska vara tillgänglig 2-4 dagar i veckan och då på dagtid (inklusive helg).
Du ska tycka det är roligt att jobba och träffa människor. Du behöver vara stresstålig, tycka om högt tempo och att jobba i team. Vi är som en familj på Deli och vi vill gärna att du ska tillhöra den.
Vi letar efter en långsiktig anställning och dig som gillar att jobba under eget ansvar. Du behöver vara bekväm med att ta egna initiativ
Deli & Coffee ligger i hjärtat av Göteborg på Kungstorget 12.
Anställningen börjar omgående.
Vi ser fram emot att höra från dig! / Jonas & Therese Visa mindre

Togogo på centralen söker personer med känsla för service!

Ansök    Maj 6    Togogo AB    Restaurangbiträde
Vi söker nu restaurangbiträden till Togogo på Göteborgs Centralstation och i Nordstan. Din roll som restaurangbiträde hos oss innebär att du är Togogos ansikte utåt. Du kommer att ha mycket kontakt med våra gäster och hjälpa dem i vårt koncept att köpa rätt mat eller dryck efter deras önskemål. Du ansvarar för att det är rent och snyggt, och ser till att du är en positiv del av teamet som arbetar för dagen. Du är allmänt ansvarstagande, kommer i tid och ta... Visa mer
Vi söker nu restaurangbiträden till Togogo på Göteborgs Centralstation och i Nordstan. Din roll som restaurangbiträde hos oss innebär att du är Togogos ansikte utåt.
Du kommer att ha mycket kontakt med våra gäster och hjälpa dem i vårt koncept att köpa rätt mat eller dryck efter deras önskemål. Du ansvarar för att det är rent och snyggt, och ser till att du är en positiv del av teamet som arbetar för dagen. Du är allmänt ansvarstagande, kommer i tid och tar dina uppgifter på allvar, men med ett glatt humör.
Du kommer att gilla att arbeta hos oss om du är en glad och positiv person, som gillar god och naturlig mat. Du gillar att träna då och då, och allmänt ta hand om dig själv. Du älskar kontakten med människor, och att hjälpa andra med ett stort leende på läpparna. Du är nyfiken på mat och nya idéer, samtidigt som du gillar att arbeta i team och kan förstå dig på att man ibland behöver rätta in sig i ledet för att teamet som helhet ska funka. Du kanske har jobbat på café eller restaurang, eller med något annat serviceyrke, men det är inget krav. Viktigt är dock att du är positiv, framåt och serviceinriktad. Du gillar äkthet, att vara naturlig, rak och ärlig.
Arbetstiden varierar, du ska kunna arbeta både morgon, dagtid, kväll och helg. 30-35h/v
Vänta inte med din ansökan, vi har intervjuer löpande! Visa mindre

REKRYTERINGSDAG MATSAL I GÖTEBORG 2024

Varmt välkommen till vår rekryteringsdag! Vi söker nya medarbetare!Högsäsongen närmar sig ochRestaurangAssistans söker just nu personal till massor av spännande tjänster! Därför bjuder vi nu in till en rekryteringsdag på vårt kontor där du får träffa rekryterare från Hotell-, Kök- och Matsalsavdelningen. Vi söker servispersonal, restaurangbiträden, bartenders, receptionister,hotellstädare, kockar, köksbiträden ochdiskare. Hos oss får du möjlighet att jobba... Visa mer
Varmt välkommen till vår rekryteringsdag! Vi söker nya medarbetare!Högsäsongen närmar sig ochRestaurangAssistans söker just nu personal till massor av spännande tjänster! Därför bjuder vi nu in till en rekryteringsdag på vårt kontor där du får träffa rekryterare från Hotell-, Kök- och Matsalsavdelningen.
Vi söker servispersonal, restaurangbiträden, bartenders, receptionister,hotellstädare, kockar, köksbiträden ochdiskare. Hos oss får du möjlighet att jobba med massor av roliga uppdrag och på några av Göteborgs största och häftigaste hotell och restauranger!
Vi kommer att ha öppet hus klockan 10.00-14.00 så det går bra att komma förbi när du vill. Ta med dig ditt CV och ditt bästa mingelhumör!
Datum: 7 Maj
Tid: 10.00-14.00
Adress: Södra Vägen 67,412 54 Goteborg

Vi bjuder på kaffe & fika och hoppas på att på att få träffa just dig denna dag! Tipsa gärna dina vänner och bekanta.Läs mer på vår Facebooksida ochAnmäl ditt intresse här
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Våra kunder är allt från prisade stjärnkrogar och guldkantade galor till rikstäckande hotellkedjor, företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och stora arenor. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar. Visa mindre

REKRYTERINGSDAG MATSAL I GÖTEBORG 2024

Varmt välkommen till vår rekryteringsdag! Vi söker nya medarbetare!Högsäsongen närmar sig ochRestaurangAssistans söker just nu personal till massor av spännande tjänster! Därför bjuder vi nu in till en rekryteringsdag på vårt kontor där du får träffa rekryterare från Hotell-, Kök- och Matsalsavdelningen. Vi söker servispersonal, restaurangbiträden, bartenders, receptionister,hotellstädare, kockar, köksbiträden ochdiskare. Hos oss får du möjlighet att jobba... Visa mer
Varmt välkommen till vår rekryteringsdag! Vi söker nya medarbetare!Högsäsongen närmar sig ochRestaurangAssistans söker just nu personal till massor av spännande tjänster! Därför bjuder vi nu in till en rekryteringsdag på vårt kontor där du får träffa rekryterare från Hotell-, Kök- och Matsalsavdelningen.
Vi söker servispersonal, restaurangbiträden, bartenders, receptionister,hotellstädare, kockar, köksbiträden ochdiskare. Hos oss får du möjlighet att jobba med massor av roliga uppdrag och på några av Göteborgs största och häftigaste hotell och restauranger!
Vi kommer att ha öppet hus klockan 10.00-14.00 så det går bra att komma förbi när du vill. Ta med dig ditt CV och ditt bästa mingelhumör!
Datum: 7 Maj
Tid: 10.00-14.00
Adress: Södra Vägen 67,412 54 Goteborg

Vi bjuder på kaffe & fika och hoppas på att på att få träffa just dig denna dag! Tipsa gärna dina vänner och bekanta.Läs mer på vår Facebooksida ochAnmäl ditt intresse här
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Våra kunder är allt från prisade stjärnkrogar och guldkantade galor till rikstäckande hotellkedjor, företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och stora arenor. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar. Visa mindre

MAX söker medarbetare

Ansök    Maj 4    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna.

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

MAX Järnbrott söker medarbetare

Ansök    Apr 29    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna.

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Extra personal - V Göteborg

Ansök    Apr 30    V Skomakargatan AB    Restaurangbiträde
Vill du vara med på något unikt? Då ska du söka dig till oss på V Italiano Moderno! Vårt koncept är nämligen först ut i hela världen med ett helt nytt restaurangkoncept där vi jobbar med fast food och fine dining i en magisk kombination. Vi är inte bara först utan vi tänkte också bli störst! Vi startade vår resa i Los Angeles i September 2019, där vi öppnade den första V restaurangen någonsin, efter att ha driftat V’s systerkoncept 1889 Fast Fine Pizza i ... Visa mer
Vill du vara med på något unikt?
Då ska du söka dig till oss på V Italiano Moderno! Vårt koncept är nämligen först ut i hela världen med ett helt nytt restaurangkoncept där vi jobbar med fast food och fine dining i en magisk kombination. Vi är inte bara först utan vi tänkte också bli störst!
Vi startade vår resa i Los Angeles i September 2019, där vi öppnade den första V restaurangen någonsin, efter att ha driftat V’s systerkoncept 1889 Fast Fine Pizza i Stockholm. Vi är nöjda med vår resa hittills men planerar inte att dra i bromsarna när det gäller vår expansion!
Ditt engagemang för grymma gästupplevelser det absolut viktigaste för vår framgång. Därför söker vi medarbetare som brinner för mat, dryck och människor! Arbetet innebär att säkerställa en jämn och hög kvalitetsnivå i allt vi levererar till gäst och följa satt koncept.
Vi söker just nunyatalanger som vill jobba extra, kvällar och helgersamt under sommarenmed oss i vår restaurang icentrala Göteborg. Arbetsuppgifterna varierar från dag till dag men innebär bland annat lätt köksarbete såsom preparation av råvaror, degbak,tillagning av pizzor, sallader och servering av öl & vin i vår bar.
Alla som börjar jobba hos oss genomgår enintroduktion och träning på plats tillsammans med oss på restaurangen. Vi är med ochcoachar våra nya stjärnor så att du får bästa möjliga förutsättningar för att på bästa sätt ta hand om Göteborgs härligaste gäster!
Vi erbjuder:
· De bästa kollegorna!
· Utbildning inom pizza, bar och gästservice.
· En unikarbetsplats i en cool miljö.
· Varierade arbetsuppgifter.
· Kollektivavtal, lön och förmåner därefter.
Sök nu, för att inte missa din chans att vara med i vårt team! Hoppas vi hörs snart! Visa mindre

Vi söker en glädjespridare till vårt Team

Ansök    Maj 3    Wrapsody AB    Restaurangbiträde
Vi söker en öppen glad och trygg person, som har stort intresse av att servera våra fina gäster. Vi har nu två ställen, så vår nya team medlem hade behövt kunna jobba både på: Wrapsody i Saluhallen i Göteborg, men också kunna jobba på vårt första ställe Wrapsody i Hovås För att senare efter sommaren jobba heltid på Wrapsody i saluhallen i Göteborg. Visa mer
Vi söker en öppen glad och trygg person, som har stort intresse av att servera våra fina gäster.
Vi har nu två ställen, så vår nya team medlem hade behövt kunna jobba både på:
Wrapsody i Saluhallen i Göteborg, men också kunna jobba på vårt första ställe Wrapsody i Hovås
För att senare efter sommaren jobba heltid på Wrapsody i saluhallen i Göteborg. Visa mindre

MAX söker nya kollegor till sommaren

Ansök    Apr 27    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vill du ta första steget till att utvecklas som ledare? Hos oss kan du göra karriär inom snabbmatsbranschen och samtidigt få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar. Vem är du? För a... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vill du ta första steget till att utvecklas som ledare?

Hos oss kan du göra karriär inom snabbmatsbranschen och samtidigt få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar.

Vem är du?

För att trivas hos oss är du serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du har en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra genom arbetsglädje med fokus på resultat och mål. Du förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina kollegor växa och utvecklas.

Din roll som driftledare innebär att du tillsammans med dina kollegor arbetar som ett team för att våra gäster ska få en upplevelse i världsklass.  Du har överblick över restaurangens alla områden vilket innefattar kök, kassa och restaurangdel samt den yttre miljön runt restaurangen.

Du ansvarar för planering, bemanning, utbildning och kontroll av restaurangens drift. Under handledning av restaurangchefen lär du dig jobbet och verksamheten steg för steg på de olika stationerna samt genom våra interna utbildningar. 

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb där du driver ett sammansvetsat team och utvecklas som ledare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt ett chefstillägg.

Som driftledare får du ta del av våra praktiska och teoretiska ledarskapsutbildningar. Du får också möjlighet att ansöka till vårt utbildningsprogram för blivande restaurangchefer.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Vi lanserade i våras våra värderingar Mod, Passion och Gemenskap och detta genomsyrar det dagliga arbetet på MAX.

Välkommen att söka!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

McDonald's Gbg, Bäckebol söker nya glada medarbetare

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Sushipersonal DinSushi

DinSushi är en modern restaurang/takeaway som serverar sushi och vi finns i Frölunda Torg. Nu behöver vi förstärka vår personalstyrka med ytterligare person. Vi söker nu sushipersonal till sushin. Du ska ha erfarenhet av poké och sushi och vi ser helst att du är rökfri. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du bör vara en glad och positiv person som gillar att arbeta med service i högt tempo. Vi tar för givet att du som person är ambitiös och tar ditt ... Visa mer
DinSushi är en modern restaurang/takeaway som serverar sushi och vi finns i Frölunda Torg. Nu behöver vi förstärka vår personalstyrka med ytterligare person. Vi söker nu sushipersonal till sushin. Du ska ha erfarenhet av poké och sushi och vi ser helst att du är rökfri. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du bör vara en glad och positiv person som gillar att arbeta med service i högt tempo. Vi tar för givet att du som person är ambitiös och tar ditt jobb på allvar. För att söka tjänsten mejla in din ansökan till [email protected] Bifoga CV med referenser. Märk din ansökan med "DinSushi" i ämnesfältet på mejlet. Vi läser ansökningarna kontinuerligt, så skicka din handlingar så snart som möjligt. Arbetstiden är både vardagar och helger, både dag- och kvällstid. Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan! Visa mindre

MAX Bäckebol söker driftledare

Ansök    Apr 23    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vill du ta första steget till att utvecklas som ledare? Hos oss kan du göra karriär inom snabbmatsbranschen och samtidigt få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar. Vem är du? För a... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vill du ta första steget till att utvecklas som ledare?

Hos oss kan du göra karriär inom snabbmatsbranschen och samtidigt få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar.

Vem är du?

För att trivas hos oss är du serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du har en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra genom arbetsglädje med fokus på resultat och mål. Du förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina kollegor växa och utvecklas.

Din roll som driftledare innebär att du tillsammans med dina kollegor arbetar som ett team för att våra gäster ska få en upplevelse i världsklass.  Du har överblick över restaurangens alla områden vilket innefattar kök, kassa och restaurangdel samt den yttre miljön runt restaurangen.

Du ansvarar för planering, bemanning, utbildning och kontroll av restaurangens drift. Under handledning av restaurangchefen lär du dig jobbet och verksamheten steg för steg på de olika stationerna samt genom våra interna utbildningar. 

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb där du driver ett sammansvetsat team och utvecklas som ledare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt ett chefstillägg.

Som driftledare får du ta del av våra praktiska och teoretiska ledarskapsutbildningar. Du får också möjlighet att ansöka till vårt utbildningsprogram för blivande restaurangchefer.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Vi lanserade i våras våra värderingar Mod, Passion och Gemenskap och detta genomsyrar det dagliga arbetet på MAX.

Välkommen att söka!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

REKRYTERINGSDAG MATSAL I GÖTEBORG 2024

Varmt välkommen till vår rekryteringsdag! Vi söker nya medarbetare!Högsäsongen närmar sig ochRestaurangAssistans söker just nu personal till massor av spännande tjänster! Därför bjuder vi nu in till en rekryteringsdag på vårt kontor där du får träffa rekryterare från Hotell-, Kök- och Matsalsavdelningen. Vi söker servispersonal, restaurangbiträden, bartenders, receptionister,hotellstädare, kockar, köksbiträden ochdiskare. Hos oss får du möjlighet att jobba... Visa mer
Varmt välkommen till vår rekryteringsdag! Vi söker nya medarbetare!Högsäsongen närmar sig ochRestaurangAssistans söker just nu personal till massor av spännande tjänster! Därför bjuder vi nu in till en rekryteringsdag på vårt kontor där du får träffa rekryterare från Hotell-, Kök- och Matsalsavdelningen.
Vi söker servispersonal, restaurangbiträden, bartenders, receptionister,hotellstädare, kockar, köksbiträden ochdiskare. Hos oss får du möjlighet att jobba med massor av roliga uppdrag och på några av Göteborgs största och häftigaste hotell och restauranger!
Vi kommer att ha öppet hus klockan 10.00-14.00 så det går bra att komma förbi när du vill. Ta med dig ditt CV och ditt bästa mingelhumör!
Datum: 7 Maj
Tid: 10.00-14.00
Adress: Södra Vägen 67,412 54 Goteborg

Vi bjuder på kaffe & fika och hoppas på att på att få träffa just dig denna dag! Tipsa gärna dina vänner och bekanta.Läs mer på vår Facebooksida ochAnmäl ditt intresse här
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Våra kunder är allt från prisade stjärnkrogar och guldkantade galor till rikstäckande hotellkedjor, företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och stora arenor. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar. Visa mindre

MAX Ullevi söker medarbetare till sommaren och framåt!

Ansök    Apr 23    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna.

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Medarbetare

Ansök    Apr 22    B.King Group AB    Restaurangbiträde
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster. VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS? - Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner. - Du får lära dig mycket om gästservice. - Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skol... Visa mer
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster.

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner.
- Du får lära dig mycket om gästservice.
- Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skola och fritidsaktiviteter.
- Hos oss finns det goda karriärmöjligheter om du önskar och oavsett hur länge du väljer att stanna hos oss kommer du få värdefull arbetslivserfarenhet.
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo.
- Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön.

Som medarbetare på Burger King trivs du som gillar att jobba i team, som har en positiv attityd och som gillar en fartfylld vardag. Våra medarbetare har många olika arbetsuppgifter, de som jobbar hos oss arbetar både i kassan, i köket och ute i restaurangen.För dig som önskar att utvecklas och växa med ansvar finns det många olika karriärmöjligheter. Vi rekryterar nästan alla arbetsledare internt. Många av våra restaurangchefer och franchisetagare började också som medarbetare.Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.

[youtube J3eFBBzJw8w] Visa mindre

Arbetsledare

Ansök    Apr 22    B.King Group AB    Restaurangbiträde
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service.Som arbetsledare har du 100 % ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare. SOM ARBETSLEDARE I BURGER KING ÄR DU MED OCH ANSVARAR FÖR: - Driften av restaurangen - Utveckling och utbildning av personal - Ekonomiska resultat - Restaurangens gästupp... Visa mer
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service.Som arbetsledare har du 100 % ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare.

SOM ARBETSLEDARE I BURGER KING ÄR DU MED OCH ANSVARAR FÖR:
- Driften av restaurangen
- Utveckling och utbildning av personal
- Ekonomiska resultat
- Restaurangens gästupplevelser, matkvalitet och renlighet

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- För att du är en person som tycker om att ta ansvar och fatta beslut
- För att du tycker om att utvecklas och lära nytt
- Vi erbjuder flexibel arbetstid
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo
- Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning
- Hos oss skaffar du dig värdefull ledarerfarenhet som är efterfrågad även i många andra branscher
- Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal

Önskar du att utvecklas finns det många karriärmöjligheter hos oss. Många av våra restaurangchefer, franchisetagare och anställda på huvudkontoret började sin karriär ute på någon av våra restauranger.Vi söker dig:

- Som har en naturlig fallenhet att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och fokus på goda resultat
- Som motiveras av att jobba både mot dina personliga och restaurangens mål
- Som förstår vikten av att vara en god förebild
- Som gärna har tidigare erfarenheter av servicebranschen
- Som har fyllt 18 år

Känner du igen dig själv i detta önskar vi dig hjärtligt välkommen till ett roligt grillparty i organiserad form!

welcometalentBurger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.

[youtube J3eFBBzJw8w] Visa mindre

Team Member EXTRA - Gamla Ullevi

Ansök    Apr 22    Mister York AB    Restaurangbiträde
Mister York söker fler stjärnor till Göteborg - Gamla Ullevi! Mister York är en växande hamburgerkedja som utmanar branschen och erbjuder vad vi kallar den nya generationens fast food. Vi tycker att en burgare gjord på kvalitativa råvaror inte skall behöva kosta en förmögenhet, det ska inte heller ta lång tid att få den i handen. Mister York serverade sin första burgare sommaren 2020 ur en foodtruck. Idag öppnar vi fullskaliga snabbmatsrestauranger samtidi... Visa mer
Mister York söker fler stjärnor till Göteborg - Gamla Ullevi!
Mister York är en växande hamburgerkedja som utmanar branschen och erbjuder vad vi kallar den nya generationens fast food. Vi tycker att en burgare gjord på kvalitativa råvaror inte skall behöva kosta en förmögenhet, det ska inte heller ta lång tid att få den i handen.
Mister York serverade sin första burgare sommaren 2020 ur en foodtruck. Idag öppnar vi fullskaliga snabbmatsrestauranger samtidigt som vi driver vidare och utvecklar våra mindre containerhus.
Mister York har benämnts som Sveriges bästa burgarkedja i flera forum, något vi är väldigt stolta över!


Nu söker vi fler medarbetare till vårt grymma team i Göteborg!


Tjänst
Nu söker vi nya stjärnor till vårt team som vill jobba någon/några dagar i veckan, exempelvis vid sidan av studier eller annan sysselsättning. Arbetstid kan variera alla dagar i veckan.
Tjänsten beräknas starta omgående!
Rollen som Team Member
Vi söker dig som är ansvarstagande, utåtriktad, engagerad & duktig på att samarbeta väl i grupp. Du kommer att jobba i ett sammansvetsat team för att leverera mat & service i världsklass.
Dina arbetsuppgifter som Team Member kommer innefatta bland annat:
Förberedelser av tillbehör, tillagning av våra prisbelönta burgare, städning samt mottagande av kunder i kassan.
Hög kvalitet är något som genomsyrar hela vår företagskultur. Alla som arbetar inom vår verksamhet ska veta varför de går till jobbet varje morgon och hur de är med och bidrar.

VÅRA FÖRVÄNTNINGAR PÅ DIG:
- Du har rätt approach och vill ha roligt på jobbet.
- Du är en person som vill utvecklas och lära dig nya saker.
- Du är en lagspelare som samarbetar bra med andra.
- Du uppskattar att jobba i ett högt tempo.
- Du är noggrann och effektiv.
- Du är flexibel gällande arbetstider och ställer upp när det finns behov.

På Mister York så rekryterar vi utifrån personlighet och potential och inte endast utifrån tidigare erfarenheter. Vi erbjuder er full utbildning på plats.
Mister York är anslutna till kollektivavtal. Visa mindre

Servicefokuserade restaurangmedarbetare

Välkommen till Burger King! Vi söker dig som gillar omväxling, att arbeta i ett högt tempo och som vill vara en del av vårt härliga team! Hos oss finns möjlighet till allt från ett extrajobb till att göra en komplett karriär. Vi älskar att se våra medarbetare utvecklas och växa med oss. Ett arbete hos oss på Burger King innebär flexibla arbetstider vilket gör att det går utmärkt att kombinera med till exempel studier. Om du värderar service, kvalite... Visa mer
Välkommen till Burger King!
Vi söker dig som gillar omväxling, att arbeta i ett högt tempo och som vill vara en del av vårt härliga team!

Hos oss finns möjlighet till allt från ett extrajobb till att göra en komplett karriär. Vi älskar att se våra medarbetare utvecklas och växa med oss. Ett arbete hos oss på Burger King innebär flexibla arbetstider vilket gör att det går utmärkt att kombinera med till exempel studier.

Om du värderar service, kvalitet och team-work är detta jobbet för dig!Vill du utvecklas och få nya erfarenheter?

Vill du ge våra gäster fantastisk service och servera riktigt grymma burgare?

Vill du ha kul på jobbet med härliga kollegor?

Nu har du chansen – sök jobbet idag!
Sök jobbet nu direkt på endast några minuter. Ansökningsprocessen består endast av några snabba urvalsfrågor och tre korta frågor som skall besvaras via video. Vi värdesätter attityd och inställning framför arbetslivserfarenhet och meriter. Vi lägger därför stor vikt på videosvaren och värdesätter att du tar din tid för att besvara dessa. Lycka till! Visa mindre

Assistant Manager - Gamla Ullevi

Ansök    Apr 19    Mister York AB    Restaurangbiträde
Mister York söker en Assistant Manager till Göteborg Gamla Ullevi Mister York är en växande hamburgerkedja som utmanar branschen och erbjuder vad vi kallar den nya generationens fast food. Vi tycker att en burgare gjord på kvalitativa råvaror inte skall behöva kosta en förmögenhet, det ska inte heller ta lång tid att få den i handen. Mister York serverade sin första burgare sommaren 2020 ur en foodtruck. Idag öppnar vi fullskaliga snabbmatsrestauranger s... Visa mer
Mister York söker en Assistant Manager till Göteborg Gamla Ullevi

Mister York är en växande hamburgerkedja som utmanar branschen och erbjuder vad vi kallar den nya generationens fast food. Vi tycker att en burgare gjord på kvalitativa råvaror inte skall behöva kosta en förmögenhet, det ska inte heller ta lång tid att få den i handen.
Mister York serverade sin första burgare sommaren 2020 ur en foodtruck. Idag öppnar vi fullskaliga snabbmatsrestauranger samtidigt som vi driver vidare och utvecklar våra mindre containerhus.
Mister York har benämnts som Sveriges bästa burgarkedja i flera forum, något vi är väldigt stolta över!


Är du den vi söker?
Vi söker dig som har erfarenhet och kunskap av en ledande befattning inom hotell och restaurangbranschen. Erfarenhet inom fast food är meriterande. Du är en driftig person som trivs med att ha flera bollar i luften och arbetar lösningsfokuserat. Du är serviceinriktad, organiserad och trivs i ledarrollen.

Vad innebär rollen som Assistant Manager på Mister York?
Du kommer tillsammans med din General Manager driva restaurangen framåt för att uppnå uppsatta mål, vilket inkluderar ekonomi, medarbetarutveckling, renlighet, kvalitet och service.
En Assistant Manager beskrivs generellt som General Managers högra hand, där du utvecklar dina egenskaper och skapar förutsättningar till att driva en egen restaurang i framtiden.
Du är ansvarig för restaurangens drift när din General Manager inte är närvarande.
Tillsammans med General Manager och Shift Leaders ingår du i restaurangens ledningsgrupp.


Arbetsuppgifterna innefattar att vara fullt upplärd och assistera inom samtliga följande områden som General Manager bär huvudansvar för:
Optimering av restaurangens drift.
Utbildning.
Miljö, renlighet och hälsa.
Försäljningsprognoser.
Inventering av varulager och inköp av varor.
Schemaläggning
Behovsanalys och rekrytering
Att restaurangens produkt och bemötande håller Mister Yorks standard.
Coachning av medarbetare.
Ekonomiskt ansvar - resultat och budgetefterlevnad.
Säkerställning av att restaurangen levererar på uppsatta mål i styrkort.Hög kvalitet är något som genomsyrar hela vår företagskultur. Alla som arbetar inom vår verksamhet ska veta varför de går till jobbet varje morgon och hur de är med och bidrar. Som ledare är det viktigt att du bidrar med positiv energi på arbetsplatsen och skapar en trygg miljö för alla anställda.

Anställningsform: Provanställning
Anställningens omfattning: 70%
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Varierande (dag, kväll, helg)

Mister York är anslutna till kollektivavtal. Visa mindre

Medarbetare

Ansök    Apr 22    B.King Group AB    Restaurangbiträde
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster. VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS? - Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner. - Du får lära dig mycket om gästservice. - Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skol... Visa mer
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster.

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner.
- Du får lära dig mycket om gästservice.
- Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skola och fritidsaktiviteter.
- Hos oss finns det goda karriärmöjligheter om du önskar och oavsett hur länge du väljer att stanna hos oss kommer du få värdefull arbetslivserfarenhet.
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo.
- Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön.

Som medarbetare på Burger King trivs du som gillar att jobba i team, som har en positiv attityd och som gillar en fartfylld vardag. Våra medarbetare har många olika arbetsuppgifter, de som jobbar hos oss arbetar både i kassan, i köket och ute i restaurangen.För dig som önskar att utvecklas och växa med ansvar finns det många olika karriärmöjligheter. Vi rekryterar nästan alla arbetsledare internt. Många av våra restaurangchefer och franchisetagare började också som medarbetare.Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.

[youtube J3eFBBzJw8w] Visa mindre

Cafébiträde

Ansök    Apr 18    Concept Väst AB    Restaurangbiträde
Vi har öppnat våra Glasserior för säsongen 2024! Vill du jobba som cafébiträde på våra Yogurt/Glass/Juicebarer på Backaplan och Lindholmen? Du ska vara intresserad av försäljning och du ska ha hög social kompetens, helst med kunskaper från café eller liknande samt trivas med liv och rörelse såväl som varierande arbetstider. Du måste kunna tala och förstå svenska språket. I arbetsuppgifterna ingår kundbemötande, försäljning över disk, förberedelse, disk, st... Visa mer
Vi har öppnat våra Glasserior för säsongen 2024!
Vill du jobba som cafébiträde på våra Yogurt/Glass/Juicebarer på Backaplan och Lindholmen?
Du ska vara intresserad av försäljning och du ska ha hög social kompetens, helst med kunskaper från café eller liknande samt trivas med liv och rörelse såväl som varierande arbetstider. Du måste kunna tala och förstå svenska språket.
I arbetsuppgifterna ingår kundbemötande, försäljning över disk, förberedelse, disk, städ, varumottagning osv.
Upplärning får du utav oss.
Passar dig som vill arbeta på en liten enhet till slutet av augusti och som gillar glass och Frozen Yogurt!
Vänta inte med att ansöka, vi läser ansökningar fortlöpande.
Vi är ett nytänkande konceptförtag som bygger och driver Yogurt/Glass/Juicebarer i säsong på attraktiva platser. Vi har arbetat inom branschen sedan 1994 och var bland de första att utveckla och marknadsföra Frozen Yogurt i Sverige. 2019 lanserade vi vårt nya koncept Glasseria där vi serverar allt inom yogurt/glass/juicer i en ombyggd 40 fots container med tillhörande stor uteservering. Vi finns i Stenungsund, Borås samt i Göteborg på Lindholmen och Backaplan. Visa mindre

Restaurangbiträde

Om jobbet:Vi söker erfarna restaurangbiträden som har glimten i ögat och brinner för bra service. Tjänsten passar de som vill arbeta extra vid sidan av studier eller annat arbete.Vem är du?Vi söker dig som har utbildning från restaurangskola och/eller har ett par års erfarenhet av restaurangbranschen. Du är en utåtriktad och nyfiken person med driv som älskar nya utmaningar och är van att arbeta i högt tempo. Tycka om att ha olika arbetsplatser och snabb p... Visa mer
Om jobbet:Vi söker erfarna restaurangbiträden som har glimten i ögat och brinner för bra service. Tjänsten passar de som vill arbeta extra vid sidan av studier eller annat arbete.Vem är du?Vi söker dig som har utbildning från restaurangskola och/eller har ett par års erfarenhet av restaurangbranschen. Du är en utåtriktad och nyfiken person med driv som älskar nya utmaningar och är van att arbeta i högt tempo. Tycka om att ha olika arbetsplatser och snabb på att anpassa dig.
Du uppskattar kontakten med människor och arbetar på en hög servicenivå. Det är en förutsättning att du tycker om ett varierande arbete och snabbt kan sätta dig in i nya rutiner.Dina arbetsuppgifter varierar men handlar om allt från beredning/påfyllning av salladsbuffé, vara behjälplig i disken, kunna stå i kassa samt se till att restaurangen ser ren och prydlig ut.
Du behöver kunna tala flytande Svenska så att du kan kommunicera med dina gäster och förstå deras önskemål.
Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framföralltväldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olikaarbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter!Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar!
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning- Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Serveringspersonal Sökes

Restaurang Hunkar Kolgrill på Frölunda Torg i Göteborg söker servitris/ servitör som har erfarenhet av yrket. Arbetslivserfarenhet är ett måste. Ska kunna hantera stress, möjlighet att arbeta varierande veckoscheman, kvällar samt helger. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Restaurang Hunkar Kolgrill på Frölunda Torg i Göteborg söker servitris/ servitör som har erfarenhet av yrket.
Arbetslivserfarenhet är ett måste. Ska kunna hantera stress, möjlighet att arbeta varierande veckoscheman, kvällar samt helger.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Arbetsledare sökes till vår Burger King-restaurang!

Arbetsledare sökes till vår Burger King-restaurang! Vi söker efter en engagerad och motiverad person att fylla rollen som arbetsledare i vår restaurang. Som arbetsledare kommer du att spela en viktig roll i att se till att vår restaurang upprätthåller högsta standard och kundnöjdhet. Du kommer att leda, coacha och stödja vårt team av medarbetare genom att säkerställa att de har de resurser och verktyg de behöver för att utföra sina uppgifter på bästa s... Visa mer
Arbetsledare sökes till vår Burger King-restaurang!
Vi söker efter en engagerad och motiverad person att fylla rollen som arbetsledare i vår restaurang. Som arbetsledare kommer du att spela en viktig roll i att se till att vår restaurang upprätthåller högsta standard och kundnöjdhet. Du kommer att leda, coacha och stödja vårt team av medarbetare genom att säkerställa att de har de resurser och verktyg de behöver för att utföra sina uppgifter på bästa sätt.

Vi söker efter någon som har en stark arbetsmoral och en passion för servicebranschen. Du kommer att arbeta i ett högt tempo och krävs därför att kunna behålla lugnet och göra välgrundade beslut även i stressiga situationer.
För att vara aktuell för rollen som arbetsledare bör du ha följande kvalifikationer:

Tidigare erfarenhet av att arbeta inom snabbmatsbranschen eller liknande bransch.
Erfarenhet av att arbeta i en ledarskapsroll eller liknande position.
Kunskap om livsmedelssäkerhet och hygienstandarder.
God kommunikationsförmåga och förmåga att motivera och coacha medarbetare.
Förmåga att arbeta flexibla tider, inklusive kvällar och helger.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en dynamisk och inkluderande arbetsmiljö där du har möjlighet att utveckla din karriär inom företaget. Vi erbjuder även konkurrenskraftiga löner och förmåner.

Om du tror att du har vad som krävs för att vara vår nästa arbetsledare, skicka in din ansökan nu!
Det är enkelt att ansöka, det tar bara några minuter. Ansökan består av några urvalsfrågor och tre korta videofrågor som du kan besvara när som helst. Vi prioriterar attityd och inställning över tidigare erfarenheter, så vi lägger stor vikt vid dina videosvar. Lycka till! Visa mindre

Restaurangbiträde på hamburgerkedja

Ansök    Apr 17    Jobb för dig 1 AB    Restaurangbiträde
På uppdrag åt vår kund söker vi Restaurangbiträde i Göteborg Vi är ett rekryteringsbolag som arbetar annorlunda jämfört med andra rekryteringsbolag. Vi tror på att skapa meningsfulla relationer och skräddarsydda strategier för varje individ. Med vår dedikerade och erfarna personal kommer du att få den personliga uppmärksamhet du förtjänar. På uppdrag åt vår kund söker vi pålitliga och effektiva individer till en stor hamburgerkedja i Göteborg. Med fokus på... Visa mer
På uppdrag åt vår kund söker vi Restaurangbiträde i Göteborg
Vi är ett rekryteringsbolag som arbetar annorlunda jämfört med andra rekryteringsbolag.
Vi tror på att skapa meningsfulla relationer och skräddarsydda strategier för varje individ. Med vår dedikerade och erfarna personal kommer du att få den personliga uppmärksamhet du förtjänar.
På uppdrag åt vår kund söker vi pålitliga och effektiva individer till en stor hamburgerkedja i Göteborg. Med fokus på att du har rätt till rusta och matcha.
Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med.
Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger
Kunden erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Restaurangbiträde till frukost och lunch 50-75%

Café Paus är en frukost och lunchrestaurang. Vi har öppet måndag-fredag kl 6-14. Vi söker nu efter dig som är glad, serviceinriktad, har hög arbetsmoral och som klarar stress. Du hanterar svenska i tal och skrift. Arbetsuppgifter är smörgåsförberedning, hacka grönsaker, diska, kassa, städ mm. Vi är ett glatt gäng som söker efter dig som vill stärka vårt team! Du har gärna erfarenhet sen tidigare. Vi anställer omgående, april till september, eventuellt län... Visa mer
Café Paus är en frukost och lunchrestaurang. Vi har öppet måndag-fredag kl 6-14.
Vi söker nu efter dig som är glad, serviceinriktad, har hög arbetsmoral och som klarar stress. Du hanterar svenska i tal och skrift.
Arbetsuppgifter är smörgåsförberedning, hacka grönsaker, diska, kassa, städ mm.
Vi är ett glatt gäng som söker efter dig som vill stärka vårt team! Du har gärna erfarenhet sen tidigare.
Vi anställer omgående, april till september, eventuellt längre.
Tjänsterna är 50-75 %
Vi har stängt restaurangen v 28-31. Då är alla lediga.
Hör av dig med personligt brev och cv. Visa mindre

KFC Söker Medarbetare

Ansök    Apr 17    NSP Gallus AB    Restaurangbiträde
Vi på KFC söker dig som har en ambition att hela tiden lära dig mer och vill ge det lilla extra för att gästen ska bli nöjd och komma tillbaka med sina bästa vänner. Med rätt inställning och insats finns stora förutsättningar att gå vidare inom företaget. Arbetsuppgifter Som del i vårt team är du vårt ansikte utåt som hälsar gäster välkomna och ger service med högsta kvalitet. Du arbetar i kassan, Drive-thrun, matsalen eller i köket. Som kassa-... Visa mer
Vi på KFC söker dig som har en ambition att hela tiden lära dig mer och vill ge det lilla extra för att gästen ska bli nöjd och komma tillbaka med sina bästa vänner. Med rätt inställning och insats finns stora förutsättningar att gå vidare inom företaget.Arbetsuppgifter

Som del i vårt team är du vårt ansikte utåt som hälsar gäster välkomna och ger service med högsta kvalitet.

Du arbetar i kassan, Drive-thrun, matsalen eller i köket.
Som kassa-och Drive-Thru medarbetare arbetar du med att paketera beställningar och servera gästerna med den absolut bästa och snabbaste servicen.
I köket är du ansvarig för att med våra unika recept och metoder tillaga kycklingen, vår viktigaste råvara. Du ser till att det alltid finns härligt fräscha, väldoftande och välsmakande portioner av kycklingen som dina glada arbetskamrater serverar våra hungriga gäster. Arbetet innebär skiftarbete på olika tider och dagar.
Vem är du?
Vi söker dig som är en positiv, utåtriktad, och ansvarsfull person. Med din härliga personlighet bidrar du med mycket energi som gör arbetsdagen ännu roligare för dig och dina kollegor.
Låter det som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Vi anser att personlighet och attityd väger tyngre än meriter och ser därför att du gärna svarar på videofrågorna, för att vi ska få en bättre bild av dig. Notera att de som svarar på videofrågorna prioriteras i urvalet. Visa mindre

Liseberg Grand Curiosa Hotel söker hotellmedarbetare till Saluhallen

Ansök    Apr 16    Liseberg AB    Restaurangbiträde
Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 530 årsanställda och knappt 3000 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad. Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasi... Visa mer
Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 530 årsanställda och knappt 3000 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.
Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig.

Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.

Nu söker vi dig som med positivitet och nyfikenhet vill ta dig an nya utmaningar och är beredd att hugga i - är du den vi söker? Vi behöver förstärka vårt köksteam på Saluhallen med hotellmedarbetare. Det här är restaurangen som täcker upp det mesta. Sida vid sida väntar maträtter för alla smaker för både stora och små. Här kan vi ta emot över 500 gäster, och restaurangen har en generös öppettid-centralt belägen vid hotellets lobby. 

Arbetsuppgifter och kvalifikationer
Som hotellmedarbetare på Saluhallen kommer du att vara delaktig i förberedelser, fylla på våra bufféer, hålla rent och snyggt runtomkring våra bufféer och i matsalen samt bidra till att gästerna lämnar därifrån med ett leende på läpparna.

Att sätta gäster & kollegor i första rummet och att skapa team-känsla med övriga delar av verksamheten är för dig en självklarhet. Hos oss på Saluhallen är ensam inte stark, och vi tror att det är lagarbetet i vårt arbetssätt som leder till att gästernas upplevelse blir något utöver det vanliga. 

Vem är du?
Vi värdesätter om du har erfarenhet från liknande roll- men allra viktigast är din motivation och inställning till att bli ett serviceproffs! Du ska kunna leverera service i världsklass även när tempot stundtals är väldigt högt. Du slutför det du åtagit dig och du är inte rädd för att ta initiativ i mötet med såväl gäster som kollegor. Teamkänsla är för dig en naturlig drivkraft och att vara en god kollega är en självklarhet! Du behöver även ha goda kunskaper i svenska eller engelska. 

Personliga egenskaper
För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och nyfiken på människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, struktur, kreativitet och god kommunikationsförmåga är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag- ja då tror vi att du kommer älska att jobba som hotellmedarbetare på Liseberg Grand Curiosa Hotel!

Villkor
Tjänsterna är tillsvidareanställningar med sysselsättningsgrader på 20% och 10%, ange i din ansökan vilken tjänst du är intresserad av. Arbetstiden är varierande och anpassas efter restaurangens öppettider vilket betyder att du kan komma att arbeta både dagtid och kvällstid, men framförallt under helger då vi har som mest att göra.  

Du påbörjar din anställning enligt överenskommelse. Utbildning och introduktion kan bli aktuellt före arbetsstart. Tjänsterna ligger under HRF:s avtalsområde.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Headchef Saluhallen: David Sjölander 031 766 72 70.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 7 maj. Varmt välkommen att söka! Visa mindre

Servicefokuserade restaurangmedarbetare

Välkommen till Burger King! Vi söker dig som gillar omväxling, att arbeta i ett högt tempo och som vill vara en del av vårt härliga team! Hos oss finns möjlighet till allt från ett extrajobb till att göra en komplett karriär. Vi älskar att se våra medarbetare utvecklas och växa med oss. Ett arbete hos oss på Burger King innebär flexibla arbetstider vilket gör att det går utmärkt att kombinera med till exempel studier. Om du värderar service, kvalite... Visa mer
Välkommen till Burger King!
Vi söker dig som gillar omväxling, att arbeta i ett högt tempo och som vill vara en del av vårt härliga team!

Hos oss finns möjlighet till allt från ett extrajobb till att göra en komplett karriär. Vi älskar att se våra medarbetare utvecklas och växa med oss. Ett arbete hos oss på Burger King innebär flexibla arbetstider vilket gör att det går utmärkt att kombinera med till exempel studier.

Om du värderar service, kvalitet och team-work är detta jobbet för dig!Vill du utvecklas och få nya erfarenheter?

Vill du ge våra gäster fantastisk service och servera riktigt grymma burgare?

Vill du ha kul på jobbet med härliga kollegor?

Nu har du chansen – sök jobbet idag!
Sök jobbet nu direkt på endast några minuter. Ansökningsprocessen består endast av några snabba urvalsfrågor och tre korta frågor som skall besvaras via video. Vi värdesätter attityd och inställning framför arbetslivserfarenhet och meriter. Vi lägger därför stor vikt på videosvaren och värdesätter att du tar din tid för att besvara dessa. Lycka till! Visa mindre

REKRYTERINGSDAG MATSAL I GÖTEBORG 2024

Varmt välkommen till vår rekryteringsdag! Vi söker nya medarbetare!Högsäsongen närmar sig ochRestaurangAssistans söker just nu personal till massor av spännande tjänster! Därför bjuder vi nu in till en rekryteringsdag på vårt kontor där du får träffa rekryterare från Hotell-, Kök- och Matsalsavdelningen. Vi söker servispersonal, restaurangbiträden, bartenders, receptionister,hotellstädare, kockar, köksbiträden ochdiskare. Hos oss får du möjlighet att jobba... Visa mer
Varmt välkommen till vår rekryteringsdag! Vi söker nya medarbetare!Högsäsongen närmar sig ochRestaurangAssistans söker just nu personal till massor av spännande tjänster! Därför bjuder vi nu in till en rekryteringsdag på vårt kontor där du får träffa rekryterare från Hotell-, Kök- och Matsalsavdelningen.
Vi söker servispersonal, restaurangbiträden, bartenders, receptionister,hotellstädare, kockar, köksbiträden ochdiskare. Hos oss får du möjlighet att jobba med massor av roliga uppdrag och på några av Göteborgs största och häftigaste hotell och restauranger!
Vi kommer att ha öppet hus klockan 10.00-14.00 så det går bra att komma förbi när du vill. Ta med dig ditt CV och ditt bästa mingelhumör!
Datum: 7 Maj
Tid: 10.00-14.00
Adress: Södra Vägen 67,412 54 Goteborg

Vi bjuder på kaffe & fika och hoppas på att på att få träffa just dig denna dag! Tipsa gärna dina vänner och bekanta.Läs mer på vår Facebooksida ochAnmäl ditt intresse här
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Våra kunder är allt från prisade stjärnkrogar och guldkantade galor till rikstäckande hotellkedjor, företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och stora arenor. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar. Visa mindre

Vi söker en runner/nisse till vårt team!

Ansök    Apr 15    La Terrazza AB    Restaurangbiträde
La Terrazza är en mötesplats för den som söker sig till det italienska köket. Måltiden hos oss symboliserar som en plats där man samlas med familj och vänner i en genuin miljö. Vi söker ny runner/nisse till vårt team på La Terrazza. Du skall kunna anpassa dig efter situationen och arbeta i högt tempo. Arbetsmoral är extremt viktigt hos oss då vi arbetar som ett team. Du skall vara stresstålig och vilja lära dig nya saker. Vi ser att du har positiv instäl... Visa mer
La Terrazza är en mötesplats för den som söker sig till det italienska köket.
Måltiden hos oss symboliserar som en plats där man samlas med familj och vänner i en genuin miljö.


Vi söker ny runner/nisse till vårt team på La Terrazza.
Du skall kunna anpassa dig efter situationen och arbeta i högt tempo.
Arbetsmoral är extremt viktigt hos oss då vi arbetar som ett team.
Du skall vara stresstålig och vilja lära dig nya saker.
Vi ser att du har positiv inställning till nya utmaningar och att du tillför en god stämning till teamet.Det finns goda möjligheter att utvecklas hos oss både som individ & medarbetare.
I gengäld ger vi dig kunskap och ett omväxlande arbete.Era arbetsuppgifter innefattar servering av mat & dryck.
Arbetsdagarna gäller helger & röda dagar (dag / kvällstid). Visa mindre

Burgerking Järnetorget söker restaurangmedarbetare - NATT

Välkommen till Burger King! Vi söker dig som gillar omväxling, att arbeta i ett högt tempo och som vill vara en del av vårt härliga team! Hos oss finns möjlighet till allt från ett extrajobb till att göra en komplett karriär. Vi älskar att se våra medarbetare utvecklas och växa med oss. Ett arbete hos oss på Burger King innebär flexibla arbetstider vilket gör att det går utmärkt att kombinera med till exempel studier. Om du värderar service, kvalite... Visa mer
Välkommen till Burger King!
Vi söker dig som gillar omväxling, att arbeta i ett högt tempo och som vill vara en del av vårt härliga team!

Hos oss finns möjlighet till allt från ett extrajobb till att göra en komplett karriär. Vi älskar att se våra medarbetare utvecklas och växa med oss. Ett arbete hos oss på Burger King innebär flexibla arbetstider vilket gör att det går utmärkt att kombinera med till exempel studier.

Om du värderar service, kvalitet och team-work är detta jobbet för dig!Vill du utvecklas och få nya erfarenheter?

Vill du ge våra gäster fantastisk service och servera riktigt grymma burgare?

Vill du ha kul på jobbet med härliga kollegor?

Nu har du chansen – sök jobbet idag!
Sök jobbet nu direkt på endast några minuter. Ansökningsprocessen består endast av några snabba urvalsfrågor och tre korta frågor som skall besvaras via video. Vi värdesätter attityd och inställning framför arbetslivserfarenhet och meriter. Vi lägger därför stor vikt på videosvaren och värdesätter att du tar din tid för att besvara dessa. Lycka till! Visa mindre

Restaurangarbetare

Ansök    Apr 15    Remix Media AB    Restaurangbiträde
Var med och jobba på vårt restaurangfartyg vid Stenpiren i centrala Göteborg. Vi söker några positiva personer med erfarenhet eller utbildning inom café eller restaurang. Hör av dig snarast då vi rekryterar löpande. Det är meriterande om du uppfyller lämplighetskraven för serveringsansvarig för alkohol. Bra utvecklingsmöjligheter för rätt person. Nautica Skeppsbistro /skeppet Eira är ett unikt restaurangfartyg från 1935 med meny som tar inspiration från he... Visa mer
Var med och jobba på vårt restaurangfartyg vid Stenpiren i centrala Göteborg.
Vi söker några positiva personer med erfarenhet eller utbildning inom café eller restaurang. Hör av dig snarast då vi rekryterar löpande.
Det är meriterande om du uppfyller lämplighetskraven för serveringsansvarig för alkohol.
Bra utvecklingsmöjligheter för rätt person.
Nautica Skeppsbistro /skeppet Eira är ett unikt restaurangfartyg från 1935 med meny som tar inspiration från hela världens hamnstäder. Mahogny möter rost och polerad mässing.
Skicka in din ansökan snarast då vi anställer löpande.
Omfattning/anställningsform går att anpassa till den anställde.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

MAX söker driftledare

Ansök    Apr 14    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vill du ta första steget till att utvecklas som ledare? Hos oss kan du göra karriär inom snabbmatsbranschen och samtidigt få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar. Vem är du? För a... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vill du ta första steget till att utvecklas som ledare?

Hos oss kan du göra karriär inom snabbmatsbranschen och samtidigt få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar.

Vem är du?

För att trivas hos oss är du serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du har en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra genom arbetsglädje med fokus på resultat och mål. Du förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina kollegor växa och utvecklas.

Din roll som driftledare innebär att du tillsammans med dina kollegor arbetar som ett team för att våra gäster ska få en upplevelse i världsklass.  Du har överblick över restaurangens alla områden vilket innefattar kök, kassa och restaurangdel samt den yttre miljön runt restaurangen.

Du ansvarar för planering, bemanning, utbildning och kontroll av restaurangens drift. Under handledning av restaurangchefen lär du dig jobbet och verksamheten steg för steg på de olika stationerna samt genom våra interna utbildningar. 

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb där du driver ett sammansvetsat team och utvecklas som ledare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt ett chefstillägg.

Som driftledare får du ta del av våra praktiska och teoretiska ledarskapsutbildningar. Du får också möjlighet att ansöka till vårt utbildningsprogram för blivande restaurangchefer.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Vi lanserade i våras våra värderingar Mod, Passion och Gemenskap och detta genomsyrar det dagliga arbetet på MAX.

Välkommen att söka!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

McDonald's Gbg - Gamlestaden söker nya glada medarbetare

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi
- Du ska vara tillgänglig mellan vecka 24-32

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Restaurangbiträde

Vår kund söker nya medarbetare i Göteborg. Är du den vi söker? Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt i team men framförallt vara glad och serviceminded. Som restaurangbiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förberedelser av enklare råvaror samt för att det ser fräscht och fint ut i lokalen. ( Vid intresse skicka ansökan endast via mejl:[email protected]) Visa mer
Vår kund söker nya medarbetare i Göteborg. Är du den vi söker?


Vi söker dig som är social, driftig, ambitiös och ansvarsfull. Du ska tåla stress, arbeta effektivt i team men framförallt vara glad och serviceminded. Som restaurangbiträde ansvarar du för kassan i restaurangen, förberedelser av enklare råvaror samt för att det ser fräscht och fint ut i lokalen.


( Vid intresse skicka ansökan endast via mejl:[email protected]) Visa mindre

Köksbiträde till Indisk restaurang

Tandoori Kitchen är en indisk restaurang på Kungsgatan 25 i Göteborg som serverar lunch samt a la carte. Nu söker vi efter medarbetare med passion för indisk mat till tjänsterna köksbiträde samt servering. För att trivas hos oss på Tandoori Kitchen bör du tycka om att laga mat samt leverera en professionell gästservice. Vi ställer inga krav på dina förkunskaper, vilket innebär att tidigare professionell erfarenhet av restaurangarbete inte är ett krav. Det... Visa mer
Tandoori Kitchen är en indisk restaurang på Kungsgatan 25 i Göteborg som serverar lunch samt a la carte. Nu söker vi efter medarbetare med passion för indisk mat till tjänsterna köksbiträde samt servering.
För att trivas hos oss på Tandoori Kitchen bör du tycka om att laga mat samt leverera en professionell gästservice. Vi ställer inga krav på dina förkunskaper, vilket innebär att tidigare professionell erfarenhet av restaurangarbete inte är ett krav. Det är din attityd och inställning som är det viktiga, resten får du lära dig på plats. Ett stort intresse för mat och en vilja att göra kunderna nöjda är dock ett måste.
Vi värnar om samhällsnyttan och tar gladeligen emot ansökningar från personer som av olika anledningar står en längre bit ifrån arbetsmarknaden eller varit arbetssökande under en längre period.
Tjänsterna avser heltid med tillämpad 6 månaders provanställning.


Markera din ansökan med referensnummer: Tandoori1
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Restaurangbiträde sökes

Ansök    Apr 10    Vietnamhaket BG AB    Restaurangbiträde
Vietnamhaket, belägen i Göteborgs pulserande hjärta, är en framstående aktör inom det vietnamesiska köket, känd för sin autentiska matlagning och en atmosfär som speglar Vietnams rika kultur och traditioner. Vår restaurang är byggd på en grund av dedikation till kvalitet och en passion för att dela vår kärlek till det vietnamesiska köket med våra gäster. Med en välstrukturerad köksbrigad som drivs av expertis och en ambition att ständigt överträffa våra gä... Visa mer
Vietnamhaket, belägen i Göteborgs pulserande hjärta, är en framstående aktör inom det vietnamesiska köket, känd för sin autentiska matlagning och en atmosfär som speglar Vietnams rika kultur och traditioner. Vår restaurang är byggd på en grund av dedikation till kvalitet och en passion för att dela vår kärlek till det vietnamesiska köket med våra gäster. Med en välstrukturerad köksbrigad som drivs av expertis och en ambition att ständigt överträffa våra gästers förväntningar, strävar vi efter att skapa oförglömliga matupplevelser. I takt med att vi fortsätter att växa och välkomna fler gäster, söker vi nu att utöka vårt team med två erfarna kockar som delar vår passion för vietnamesisk matlagning och som har inhemsk kunskap inom detta utsökta kök. Visa mindre

Hej, vill du jobba med ett glatt gäng på Egg & Milk

Ansök    Apr 8    Mis En Place HB    Restaurangbiträde
Nu söker vi dig som vill jobba heltid som cafe/köks -biträde på Egg & Milk Egg & Milk är en rolig och fartfylld amerikans diner där vi serverar frukost och brunch i Linne som endast har öppet dagtid. Vi söker dig: Som är glad och positiv, tycker om att jobba i team. Att du är kreativ och passionerad i din yrkesroll. Fördelar med att jobba hos oss: Dagtid Kollektivavtal (timlön, OB och semester ersättning) Gratis lunch Tjänsten är en tillsvidareanställni... Visa mer
Nu söker vi dig som vill jobba heltid som cafe/köks -biträde på Egg & Milk
Egg & Milk är en rolig och fartfylld amerikans diner där vi serverar frukost och brunch i Linne som endast har öppet dagtid.
Vi söker dig:
Som är glad och positiv, tycker om att jobba i team.
Att du är kreativ och passionerad i din yrkesroll.
Fördelar med att jobba hos oss:
Dagtid
Kollektivavtal (timlön, OB och semester ersättning)
Gratis lunch
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid men vi söker också deltidsanställda som kan jobba både veckodagar och helger.
Du ansöker genom att skicka din ansökan till [email protected] Visa mindre

Restaurangbiträde till Porta Via

Ansök    Apr 9    Porta via AB    Restaurangbiträde
Våra kunder skall alltid möta en serviceinriktad medarbetare som gör allt för att gästen skall bli nöjd. Vi tror att du är en positiv person med nära till skratt, stresstålig och hög arbetsmoral. Vi söker en person som har ett stort intresse för mat och matlagning och som dessutom gillar att stå i servering och ta emot gästerna i kassan. Rollen kommer att vara delvis i kök som kökspersonal och devis som restaurangbiträde och vi vill att ditt intresse för ... Visa mer
Våra kunder skall alltid möta en serviceinriktad medarbetare som gör allt för att gästen skall bli nöjd. Vi tror att du är en positiv person med nära till skratt, stresstålig och hög arbetsmoral.
Vi söker en person som har ett stort intresse för mat och matlagning och som dessutom gillar att stå i servering och ta emot gästerna i kassan. Rollen kommer att vara delvis i kök som kökspersonal och devis som restaurangbiträde och vi vill att ditt intresse för båda positionerna ska vara lika lockande!
Tidigare erfarenhet är naturligtvis meriterande men det viktigaste är en härlig attityd och glädje!
Du som söker jobb hos oss älskar att ta hand om våra kunder och ge dom en trevlig upplevelse när dom handlar hos oss. Du är beredd på ett högt tempo (det är mycket folk på centralen...) och inser att du själv kan påverka väldigt mycket genom din inställning och attityd till jobbet.
Vi erbjuder villkor enligt kollektivavtal (vi är självklart anslutna) och utvecklingsmöjligheter för dig som har rätt inställning.
Vi anställer efter hand, tveka inte att skicka in din ansökan eller tipsa din kompis!
Läs mer på Portavia.se Visa mindre

Arbetsledare sökes till vår Burger King-restaurang!

Arbetsledare sökes till vår Burger King-restaurang! Vi söker efter en engagerad och motiverad person att fylla rollen som arbetsledare i vår restaurang. Som arbetsledare kommer du att spela en viktig roll i att se till att vår restaurang upprätthåller högsta standard och kundnöjdhet. Du kommer att leda, coacha och stödja vårt team av medarbetare genom att säkerställa att de har de resurser och verktyg de behöver för att utföra sina uppgifter på bästa s... Visa mer
Arbetsledare sökes till vår Burger King-restaurang!
Vi söker efter en engagerad och motiverad person att fylla rollen som arbetsledare i vår restaurang. Som arbetsledare kommer du att spela en viktig roll i att se till att vår restaurang upprätthåller högsta standard och kundnöjdhet. Du kommer att leda, coacha och stödja vårt team av medarbetare genom att säkerställa att de har de resurser och verktyg de behöver för att utföra sina uppgifter på bästa sätt.

Vi söker efter någon som har en stark arbetsmoral och en passion för servicebranschen. Du kommer att arbeta i ett högt tempo och krävs därför att kunna behålla lugnet och göra välgrundade beslut även i stressiga situationer.
För att vara aktuell för rollen som arbetsledare bör du ha följande kvalifikationer:

Tidigare erfarenhet av att arbeta inom snabbmatsbranschen eller liknande bransch.
Erfarenhet av att arbeta i en ledarskapsroll eller liknande position.
Kunskap om livsmedelssäkerhet och hygienstandarder.
God kommunikationsförmåga och förmåga att motivera och coacha medarbetare.
Förmåga att arbeta flexibla tider, inklusive kvällar och helger.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en dynamisk och inkluderande arbetsmiljö där du har möjlighet att utveckla din karriär inom företaget. Vi erbjuder även konkurrenskraftiga löner och förmåner.

Om du tror att du har vad som krävs för att vara vår nästa arbetsledare, skicka in din ansökan nu!
Det är enkelt att ansöka, det tar bara några minuter. Ansökan består av några urvalsfrågor och tre korta videofrågor som du kan besvara när som helst. Vi prioriterar attityd och inställning över tidigare erfarenheter, så vi lägger stor vikt vid dina videosvar. Lycka till! Visa mindre

Medarbetare

Ansök    Apr 4    B.King Group AB    Restaurangbiträde
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster. VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS? - Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner. - Du får lära dig mycket om gästservice. - Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skol... Visa mer
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster.

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner.
- Du får lära dig mycket om gästservice.
- Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skola och fritidsaktiviteter.
- Hos oss finns det goda karriärmöjligheter om du önskar och oavsett hur länge du väljer att stanna hos oss kommer du få värdefull arbetslivserfarenhet.
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo.
- Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön.

Som medarbetare på Burger King trivs du som gillar att jobba i team, som har en positiv attityd och som gillar en fartfylld vardag. Våra medarbetare har många olika arbetsuppgifter, de som jobbar hos oss arbetar både i kassan, i köket och ute i restaurangen.För dig som önskar att utvecklas och växa med ansvar finns det många olika karriärmöjligheter. Vi rekryterar nästan alla arbetsledare internt. Många av våra restaurangchefer och franchisetagare började också som medarbetare.Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter.

[youtube J3eFBBzJw8w] Visa mindre

Shift Leader - Gamla Ullevi

Ansök    Apr 3    Mister York AB    Restaurangbiträde
Mister York söker nya ledare till Gamla Ullevi Mister York är en växande hamburgerkedja som utmanar branschen och erbjuder vad vi kallar den nya generationens fast food. Vi tycker att en burgare gjord på kvalitativa råvaror inte skall behöva kosta en förmögenhet, det ska inte heller ta lång tid att få den i handen. Mister York serverade sin första burgare sommaren 2020 ur en foodtruck. Idag öppnar vi fullskaliga snabbmatsrestauranger samtidigt som vi dri... Visa mer
Mister York söker nya ledare till Gamla Ullevi

Mister York är en växande hamburgerkedja som utmanar branschen och erbjuder vad vi kallar den nya generationens fast food. Vi tycker att en burgare gjord på kvalitativa råvaror inte skall behöva kosta en förmögenhet, det ska inte heller ta lång tid att få den i handen.
Mister York serverade sin första burgare sommaren 2020 ur en foodtruck. Idag öppnar vi fullskaliga snabbmatsrestauranger samtidigt som vi driver vidare och utvecklar våra mindre containerhus.
Mister York har benämnts som Sveriges bästa burgarkedja i flera forum, något vi är väldigt stolta över!

Är du den vi söker?
Vi söker dig som är ansvarstagande, utåtriktad, engagerad & bra på att samarbeta i grupp. Som person är du driven, sprider en positiv energi omkring dig till resten av arbetslaget och sätter laget före jaget. Du är resultatinriktad och inspirerar teamet till att ständigt uppnå högre resultat. Du förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina kollegor växa och utvecklas.


Vad innebär rollen som Shift Leader på Mister York?
En Shift Leader har ansvar för att den dagliga driften drivs enligt Mister Yorks rutiner för att uppnå uppsatta KPIer och att restaurangen under skift når fastslagna försäljningsprognoser. Tillsammans med Managers och övriga Shift Leaders ingår du i restaurangens ledningsgrupp.
Som Shift Leader leder du skift där du är ansvarig för hela restaurangens drift. Arbetsuppgifterna innefattar följande:
Leda skift genom ansvar, medverkan och delegering av arbetsuppgifter
Rutinmässig rapportering till Manager
Sprider energi och glädje till medarbetarna som för detta vidare till gäst
Coachning av medarbetare
Ta emot och kontrollerar leveranser från leverantörer
Inköp av varor
Utbildning av nya medarbetare
Ansvar för egenkontrollprogram, checklistor och att rutiner följsEn Shift Leader har fullt ansvar för resultatet på enheten under sitt ledda pass. Resultatet innefattar kundnöjdhet, väntetider, renlighet och kvalitet.

Hög kvalitet är något som genomsyrar hela vår företagskultur. Alla som arbetar inom vår verksamhet ska veta varför de går till jobbet varje morgon och hur de är med och bidrar.

TJÄNST
Anställningsform: Provanställning
Anställningens omfattning: 50%
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Timlön
Arbetstider: Varierande; dag, kväll och helg.


Mister York är anslutna till kollektivavtal. Visa mindre

Restaurangmedarbetare Göteborg, Kyrkogatan

Ansök    Apr 3    Holy Greens AB    Restaurangbiträde
Har du energi, tycker om att ta initiativ och är ansvarstagande? Häng med på vår resa mot en mer hållbar och hälsosam värld! Vi erbjuder: Programmet ”Växa och Gro” som ger dig möjlighet att utvecklas inom företaget. Kollektivavtal – för att säkerställa schyssta arbetsvillkor. En rolig arbetsplats med fantastiska kollegor. Friskvård. Ansök idag. Vi ser fram emot att träffa dig! ÖVRIG INFORMATION Anställningsgrad: Ex. Heltid/deltid Plats: Enhet, Ort L... Visa mer
Har du energi, tycker om att ta initiativ och är ansvarstagande? Häng med på vår resa mot en mer hållbar och hälsosam värld!
Vi erbjuder:
Programmet ”Växa och Gro” som ger dig möjlighet att utvecklas inom företaget.
Kollektivavtal – för att säkerställa schyssta arbetsvillkor.
En rolig arbetsplats med fantastiska kollegor.
Friskvård.

Ansök idag. Vi ser fram emot att träffa dig!

ÖVRIG INFORMATION
Anställningsgrad: Ex. Heltid/deltid
Plats: Enhet, Ort
Lön: Timlön - vi är anslutna till Visita och följer kollektivavtal
Förmåner: Friskvårdsbidrag, förmånlig personallunch, sociala aktiviteter och trevligaste kollegorna.

Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan komma att bli tilsatt innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Restaurangbiträde på hamburgerkedja

Ansök    Apr 2    Jobb för dig 1 AB    Restaurangbiträde
På uppdrag åt vår kund söker vi Restaurangbiträde i Göteborg Vi är ett rekryteringsbolag som arbetar annorlunda jämfört med andra rekryteringsbolag. Vi erbjuder arbetsträning och förstärkt arbetsträning! Vi har ett brett utbud med arbetsuppgifter som hjälper dig att kompetensutvecklas och bli mer attraktiv på arbetsmarknaden. Vårat utbud innefattar både praktiska och teoretiska moment. Vi tror på att skapa meningsfulla relationer och skräddarsydda strate... Visa mer
På uppdrag åt vår kund söker vi Restaurangbiträde i Göteborg
Vi är ett rekryteringsbolag som arbetar annorlunda jämfört med andra rekryteringsbolag.
Vi erbjuder arbetsträning och förstärkt arbetsträning! Vi har ett brett utbud med arbetsuppgifter som hjälper dig att kompetensutvecklas och bli mer attraktiv på arbetsmarknaden. Vårat utbud innefattar både praktiska och teoretiska moment.
Vi tror på att skapa meningsfulla relationer och skräddarsydda strategier för varje individ. Med vår dedikerade och erfarna personal kommer du att få den personliga uppmärksamhet du förtjänar.
På uppdrag åt vår kund söker vi pålitliga och effektiva individer till en stor hamburgerkedja i Göteborg. Med fokus på att du har rätt till rusta och matcha.
Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med.
Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger
Kunden erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Restaurangbiträde

Om jobbet:Vi söker erfarna restaurangbiträden som har glimten i ögat och brinner för bra service. Tjänsten passar de som vill arbeta extra vid sidan av studier eller annat arbete.Vem är du?Vi söker dig som har utbildning från restaurangskola och/eller har ett par års erfarenhet av restaurangbranschen. Du är en utåtriktad och nyfiken person med driv som älskar nya utmaningar och är van att arbeta i högt tempo. Tycka om att ha olika arbetsplatser och snabb p... Visa mer
Om jobbet:Vi söker erfarna restaurangbiträden som har glimten i ögat och brinner för bra service. Tjänsten passar de som vill arbeta extra vid sidan av studier eller annat arbete.Vem är du?Vi söker dig som har utbildning från restaurangskola och/eller har ett par års erfarenhet av restaurangbranschen. Du är en utåtriktad och nyfiken person med driv som älskar nya utmaningar och är van att arbeta i högt tempo. Tycka om att ha olika arbetsplatser och snabb på att anpassa dig.
Du uppskattar kontakten med människor och arbetar på en hög servicenivå. Det är en förutsättning att du tycker om ett varierande arbete och snabbt kan sätta dig in i nya rutiner.Dina arbetsuppgifter varierar men handlar om allt från beredning/påfyllning av salladsbuffé, vara behjälplig i disken, kunna stå i kassa samt se till att restaurangen ser ren och prydlig ut.
Du behöver kunna tala flytande Svenska så att du kan kommunicera med dina gäster och förstå deras önskemål.
Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framföralltväldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olikaarbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter!Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar!
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning- Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Cafebiträde / Barista / Kallskänksbiträde

Vi söker Cafebiträden som kan jobba vid kaffemaskinerna och stå bakom kassan. Vi söker även dig som är intresserad av att stå i kallköket som vill göra mackor samt sallader. Vi söker dig som har den rätta inställning samt är motiverad att jobba för att utvecklas. Vi söker till två enheter i Göteborgs centralstation. Välkomna att söka till en stor samt expansiv organisation, vi ser fram emot ert CV. Besök oss gärna på www.lepainfrancais.se Öppen f... Visa mer
Vi söker Cafebiträden som kan jobba vid kaffemaskinerna och stå bakom kassan.

Vi söker även dig som är intresserad av att stå i kallköket som vill göra mackor samt sallader.

Vi söker dig som har den rätta inställning samt är motiverad att jobba för att utvecklas.

Vi söker till två enheter i Göteborgs centralstation.

Välkomna att söka till en stor samt expansiv organisation, vi ser fram emot ert CV.

Besök oss gärna på www.lepainfrancais.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

MAX söker sommarpersonal

Ansök    Apr 1    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Vi har valt att slopa CV och personligt brev till våra tjänster som restaurangmedarbetare. Istället för att skicka in ditt CV och personliga brev svarar du på ett antal urvalsfrågor och gör ett Servicetest. Vi ber dig att svara utförligt på urvalsfrågorna.

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att Servicetestet är ett obligatoriskt steg i vår rekryteringsprocess, vi tar därför inte vidare kandidater som inte genomför Servicetestet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Deli & Coffee (etablerad salladsbar) söker dig!

Vi söker dig som vill jobba hos oss under 2024- framåt. Vi söker dig som är på en stabil plats i livet och vill ha en längre anställning. Du får gärna studera vid sidan om eller dylikt. Tjänsten kommer vara på 50% ca. Du ska vara tillgänglig 2-4 dagar i veckan och då på dagtid (inklusive helg). Du ska tycka det är roligt att jobba och träffa människor. Du behöver vara stresstålig, tycka om högt tempo och att jobba i team. Vi är som en familj på Deli och v... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba hos oss under 2024- framåt. Vi söker dig som är på en stabil plats i livet och vill ha en längre anställning. Du får gärna studera vid sidan om eller dylikt. Tjänsten kommer vara på 50% ca. Du ska vara tillgänglig 2-4 dagar i veckan och då på dagtid (inklusive helg).
Du ska tycka det är roligt att jobba och träffa människor. Du behöver vara stresstålig, tycka om högt tempo och att jobba i team. Vi är som en familj på Deli och vi vill gärna att du ska tillhöra den.
Vi letar efter en långsiktig anställning och dig som gillar att jobba under eget ansvar. Du behöver vara bekväm med att ta egna initiativ.


Deli & Coffee ligger i hjärtat av Göteborg på Kungstorget 12.
Anställningen börjar omgående.
Vi ser fram emot att höra från dig! / Jonas & Therese Visa mindre

Jobba på Liseberg Grand Curiosa Hotel 2024 (tidsbegränsad anställning)

Ansök    Apr 2    Liseberg AB    Restaurangbiträde
Vill du jobba på Liseberg Grand Curiosa Hotel i sommar? Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse under sommaren 2024!  Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn! Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig! Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som s... Visa mer
Vill du jobba på Liseberg Grand Curiosa Hotel i sommar?

Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse under sommaren 2024! 

Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig! Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick.

Ett hotell som söker sådana människor som du! Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats!

Nu söker vi dig som letar efter ett nytt spännande sommarjobb. Brinner du för service? Längtar du efter nya utmaningar? Är du beredd att hugga i när det behövs? Då kanske du är vår nya hotellkollega!

Vi söker nya stjärnor som vill vara med oss i sommar och skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. Till skillnad från Lisebergs nöjespark som har öppet säsongsvis har Liseberg Grand Curiosa Hotel öppet 365 dagar om året. Detta innebär att det kan finnas goda möjligheter att fortsätta utvecklas i organisationen efter sommaren. 

Vi har ett stort behov av medarbetare inom flera yrkesroller på vårt nya hotell. Vi söker medarbetare som vill jobba med:

- Housekeeping
- Servis & bar
- Restaurang & matlagning 
- Reception 
- Kitchen porter
- Arbetsledning (t ex hovmästare, souschef och teamledare)

Vem är du?
Du ska kunna leverera service i världsklass även när tempot stundtals är väldigt högt. Du slutför det du åtagit dig och du är inte rädd för att ta initiativ i mötet med såväl gäster som kollegor. Teamkänsla är för dig en naturlig drivkraft och att vara en god kollega är en självklarhet! Vi värdesätter om du har erfarenhet från liknande roll som du söker- men allra viktigast är din motivation och inställning till att bli ett serviceproffs! Du behöver även ha goda kunskaper i svenska eller engelska.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Övrig info
Tjänsterna är särskild visstidsanställningar som varierar i sysselsättningsgrad. Berätta gärna redan i din ansökan hur din tillgänglighet ser ut. Dina arbetstider varierar efter hotellets öppettider och arbete på dagtid, kvällar och helger är gemensamt för alla våra tjänster - oavsett var på hotellet du arbetar. Tillsättning enligt överenskommelse. Utbildning och introduktion kan bli aktuellt före arbetsstart. 

Läs gärna mer om hotellet här: https://www.liseberg.se/grandcuriosa 

Vi ser varmt fram emot din ansökan! Visa mindre

Vi söker en runner/nisse till vårt team!

Ansök    Mar 28    La Terrazza AB    Restaurangbiträde
La Terrazza är en mötesplats för den som söker sig till det italienska köket. Måltiden hos oss symboliserar som en plats där man samlas med familj och vänner i en genuin miljö. Vi söker ny runner/nisse till vårt team på La Terrazza. Du skall kunna anpassa dig efter situationen och arbeta i högt tempo. Arbetsmoral är extremt viktigt hos oss då vi arbetar som ett team. Du skall vara stresstålig och vilja lära dig nya saker. Vi ser att du har positiv instäl... Visa mer
La Terrazza är en mötesplats för den som söker sig till det italienska köket.
Måltiden hos oss symboliserar som en plats där man samlas med familj och vänner i en genuin miljö.


Vi söker ny runner/nisse till vårt team på La Terrazza.
Du skall kunna anpassa dig efter situationen och arbeta i högt tempo.
Arbetsmoral är extremt viktigt hos oss då vi arbetar som ett team.
Du skall vara stresstålig och vilja lära dig nya saker.
Vi ser att du har positiv inställning till nya utmaningar och att du tillför en god stämning till teamet.Det finns goda möjligheter att utvecklas hos oss både som individ & medarbetare.
I gengäld ger vi dig kunskap och ett omväxlande arbete.Era arbetsuppgifter innefattar servering av mat & dryck.
Arbetsdagarna gäller helger & röda dagar (dag / kvällstid). Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Mar 28    La Terrazza AB    Restaurangbiträde
La Terrazza är en mötesplats för den som söker sig till det italienska köket. Måltiden hos oss symboliserar som en plats där man samlas med familj och vänner i en genuin miljö. Vi på restaurang La Terrazza söker nu en Köksbiträde som är hungrig att lära sig. Du behöver ingen erfarenhet då vi lär upp dig på plats. Arbetstider innefattar mestadels kväll, helg , röda dagar och evenemangsdagar på Scandinavium och Ullevi. La Terrazza är en mötesplats för den ... Visa mer
La Terrazza är en mötesplats för den som söker sig till det italienska köket.
Måltiden hos oss symboliserar som en plats där man samlas med familj och vänner i en genuin miljö.
Vi på restaurang La Terrazza söker nu en Köksbiträde som är hungrig att lära sig. Du behöver ingen erfarenhet då vi lär upp dig på plats.
Arbetstider innefattar mestadels kväll, helg , röda dagar och evenemangsdagar på Scandinavium och Ullevi.
La Terrazza är en mötesplats för den som söker sig till det italienska köket. Måltiden hos oss symboliserar som en plats där man samlas med familj och vänner i en genuin miljö. Noggrant har det valts ut råvaror och vin för att dessa komponenter tillsammans ska bli en smakexplosion.
Du ska ha intresse för yrket, hög arbetsmoral och klara av att jobba i team.
Vi arbetar med en À la carte meny under året. Detta innefattar alla förekommande arbetsuppgifter som köksbiträde.
Alla ansökningar kommer att behandlas löpande därför ber vi dig att ansöka så snart som möjligt. Visa mindre

Restaurangbiträde

Är du passionerad för service och har ett leende som lyser upp rummet? Då kan du vara den person vi letar efter! Vi söker en entusiastisk restaurangbiträde som älskar att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster. Krav och Kvalifikationer: Kundserviceorienterad med en vänlig attityd. Förmåga att arbeta effektivt i ett snabbt tempo. Teamspelare som trivs i en dynamisk miljö. Erfarenhet inom restaurang eller servicebranschen är meriterande men inte nödvä... Visa mer
Är du passionerad för service och har ett leende som lyser upp rummet? Då kan du vara den person vi letar efter! Vi söker en entusiastisk restaurangbiträde som älskar att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster.
Krav och Kvalifikationer:
Kundserviceorienterad med en vänlig attityd.
Förmåga att arbeta effektivt i ett snabbt tempo.
Teamspelare som trivs i en dynamisk miljö.
Erfarenhet inom restaurang eller servicebranschen är meriterande men inte nödvändigt.

Arbetsuppgifter:
Välkomna gäster med ett leende och ge en utmärkt service.
Ta beställningar och säkerställ att gästernas behov uppfylls.
Servera mat och dryck med precision och omsorg.
Hålla ordning och reda på serveringsområdet.
Städa och diska när du har tid

"Söker medarbetare med Arbetsförmedlingens stöd. Kontakta för detaljer."


Om du tror att du har den rätta inställningen och energin för att bli en del av vårt team, ring gärna på 0735136002


Vi ser fram emot att träffa nya ansikten och skapa fantastiska stunder för våra gäster tillsammans! Visa mindre

Liseberg Grand Curiosa Hotel söker restaurangbiträden till Café Agnes

Ansök    Mar 28    Liseberg AB    Restaurangbiträde
Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 530 årsanställda och knappt 3000 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad. Liseberg Grand Curiosa Hotel är en del av en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya b... Visa mer
Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 530 årsanställda och knappt 3000 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.


Liseberg Grand Curiosa Hotel är en del av en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig.

Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.

Vi på Café Agnes kommer nu att utöka vårt team med nya kollegor. Det här är familjebaren som serverar allt från glass de luxe till cocktails mitt i hotellets hjärta.

Brinner du för service? Längtar du efter nya utmaningar och är beredd att hugga i när det behövs? Då kanske du är vår nya kollega!

Arbetsuppgifter och kvalifikationer
Du anställs som hotellmedarbetare (restaurangbiträde) där du utför allt från att servera gästen en god latte, drinkar eller lättare rätter. Du plockar disk, ser till att servicesyta och bord är iordningsställda och att gästerna går därifrån med ett leende på läpparna.

Att sätta gäster & kollegor i första rummet och att skapa team-känsla med övriga delar av verksamheten är för dig en självklarhet. Hos oss på Café Agnes är ensam inte stark, och vi tror att det är lagarbetet i vårt arbetssätt som leder till att gästernas upplevelse blir något utöver det vanliga. 

Vem är du?
Vi värdesätter om du har erfarenhet från liknande roller. Du ska kunna leverera service i världsklass även när tempot är väldigt högt. Du slutför det du åtagit dig och du är inte rädd för att ta initiativ i mötet med såväl gäster som kollegor. Teamkänsla är för dig en naturlig drivkraft och att vara en god kollega är en självklarhet! Du gillar utmaningar och vill växa med oss på hotellet. Det är viktigt att du uppskattar barn lika mycket som vi gör, då vi har många unga och lekfulla gäster! Du behöver även ha goda kunskaper i svenska eller engelska, andra språk är meriterande.

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Övrig info
Tjänsterna är tillsvidareanställningar med varierande sysselsättningsgrad, vilket innebär mellan 25-80 % av en heltidstjänst. Vi ber dig ange vilken eller vilka tjänster du är intresserad av i din ansökan. Café Agnes är i drift mellan kl 11-24 beroende på säsong, vilket innebär att dina arbetstider varierar efter verksamhetens öppettider. Med andra ord är arbete på dagtid, kvällar och helger gemensamt för våra tjänster. Tjänsterna med lägre sysselsättningsgrad är tänkta att framför allt schemaläggas eftermiddagar, kvällar eller helger, vilket innebär att du kan kombinera arbete med t ex studier eller liknande.

Du påbörjar din tjänst enligt överenskommelse. Utbildning och introduktion kan bli aktuellt före arbetsstart. Tjänsterna ligger under HRF:s avtalsområde.

Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Kristian Persson, Service Manager, på mail [email protected].

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 21 april.

Varmt välkommen att söka! Visa mindre

Restaurangbiträde

Om jobbet:Vi söker erfarna restaurangbiträden som har glimten i ögat och brinner för bra service. Tjänsten passar de som vill arbeta extra vid sidan av studier eller annat arbete.Vem är du?Vi söker dig som har utbildning från restaurangskola och/eller har ett par års erfarenhet av restaurangbranschen. Du är en utåtriktad och nyfiken person med driv som älskar nya utmaningar och är van att arbeta i högt tempo. Tycka om att ha olika arbetsplatser och snabb p... Visa mer
Om jobbet:Vi söker erfarna restaurangbiträden som har glimten i ögat och brinner för bra service. Tjänsten passar de som vill arbeta extra vid sidan av studier eller annat arbete.Vem är du?Vi söker dig som har utbildning från restaurangskola och/eller har ett par års erfarenhet av restaurangbranschen. Du är en utåtriktad och nyfiken person med driv som älskar nya utmaningar och är van att arbeta i högt tempo. Tycka om att ha olika arbetsplatser och snabb på att anpassa dig.
Du uppskattar kontakten med människor och arbetar på en hög servicenivå. Det är en förutsättning att du tycker om ett varierande arbete och snabbt kan sätta dig in i nya rutiner.Dina arbetsuppgifter varierar men handlar om allt från beredning/påfyllning av salladsbuffé, vara behjälplig i disken, kunna stå i kassa samt se till att restaurangen ser ren och prydlig ut.
Du behöver kunna tala flytande Svenska så att du kan kommunicera med dina gäster och förstå deras önskemål.
Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framföralltväldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olikaarbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter!Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar!
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning- Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Shift Leader Frukost Scandic Europa, under sommaren 75%

Ansök    Mar 25    Scandic Hotels AB    Restaurangbiträde
Scandic Europa ligger exakt 97 steg från Göteborg centralstation, vägg i vägg med stadens populära shoppingstråk – Nordstan. Hotellet är ett av Scandics största med hela 456 rum som garanterar att det alltid är något som händer i huset. Dessutom har hotellet en utpräglad musikprofil vilket bidrar till att göra miljön levande, liksom vår restaurang HAK. Hotellets storlek medför också goda utvecklingsmöjligheter för medarbetare som vill prova på nya avdelnin... Visa mer
Scandic Europa ligger exakt 97 steg från Göteborg centralstation, vägg i vägg med stadens populära shoppingstråk – Nordstan. Hotellet är ett av Scandics största med hela 456 rum som garanterar att det alltid är något som händer i huset. Dessutom har hotellet en utpräglad musikprofil vilket bidrar till att göra miljön levande, liksom vår restaurang HAK. Hotellets storlek medför också goda utvecklingsmöjligheter för medarbetare som vill prova på nya avdelningar och roller.

Vi är ett stort gäng med snabba steg och goda hjärtan, vi ser efter varandra och gör vårt yttersta för att alla ska trivas på vår spännande och sociala arbetsplats. Genom precis detta arbetssätt skapar vi fantastiska hotellupplevelser till våra gäster.

Nu söker vi en Shift Leader till vår frukost på Scandic Europa.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Lead agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

I din roll som Shift Leader arbetar du huvudsakligen i våran frukost. Under din tid hos oss kan detta variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Shift Leader

Du som arbetar med ansvarsområdet Frukost och är den första gästen möter i vår restaurang, därför är det av stor vikt att du har ett varmt bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov. Du har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att leda den dagilga driften. Du stöttar dessutom upp teamet på hotellet med andra arbetsuppgifter vid behov.

I rollen som Shift Leader är du ansvarig för värdskap för hela hotellet både gentemot gäst och medarbetare. Förutom att vara en del av driften, har du den övergripande överblicken över gästflödet i restaurangen och ser tillsammans med teamet till att prioritera arbetsuppgifter så att verksamheten flyter så att gästerna blir nöjda. Du leder och fördelar arbetet och hanterar bemanningen under ditt arbetspass. Vid behov ges du möjlighet att utbilda nya medarbetare på hotellet och du avlastar också Service Team Manager med vissa administrativa arbetsuppgifter.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har minst två års erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av konceptstyrd verksamhet. Du har både förmåga och vilja att arbeta med ett driftsnära ledarskap. Du är trygg i ditt ledarskap och har både integritet och säljdriv. Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en visstidsanställning på deltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och vår kultur på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Restaurangbiträde

Om jobbet: Vi söker erfarna restaurangbiträden som har glimten i ögat och brinner för bra service. Tjänsten passar de som vill arbeta extra vid sidan av studier eller annat arbete. Vem är du? Vi söker dig som har utbildning från restaurangskola och/eller har ett par års erfarenhet av restaurangbranschen. Du är en utåtriktad och nyfiken person med driv som älskar nya utmaningar och är van att arbeta i högt tempo. Tycka om att ha olika arbetsplatser och sna... Visa mer
Om jobbet:
Vi söker erfarna restaurangbiträden som har glimten i ögat och brinner för bra service. Tjänsten passar de som vill arbeta extra vid sidan av studier eller annat arbete.

Vem är du?
Vi söker dig som har utbildning från restaurangskola och/eller har ett par års erfarenhet av restaurangbranschen. Du är en utåtriktad och nyfiken person med driv som älskar nya utmaningar och är van att arbeta i högt tempo. Tycka om att ha olika arbetsplatser och snabb på att anpassa dig.

Du uppskattar kontakten med människor och arbetar på en hög servicenivå. Det är en förutsättning att du tycker om ett varierande arbete och snabbt kan sätta dig in i nya rutiner.
Dina arbetsuppgifter varierar men handlar om allt från beredning/påfyllning av salladsbuffé, vara behjälplig i disken, kunna stå i kassa samt se till att restaurangen ser ren och prydlig ut.

Du behöver kunna tala flytande Svenska så att du kan kommunicera med dina gäster och förstå deras önskemål.

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?
Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?

Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!

Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar!

Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.

???? Friskvård och förmåner - Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!

Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.

Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.

Mer om oss
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.

Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre