Lediga jobb som Hälsopedagog i Göteborg

Se lediga jobb som Hälsopedagog i Göteborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Göteborg som finns hos arbetsgivaren.

Hälsocoach med beteende i fokus sökes

Ansök    Dec 30    PT i Hovås AB    Hälsopedagog
People’s Training i Nya Hovås är en studio med ett personligt helhetskoncept som ger sina kunder förutsättningar till ett bra liv. Oavsett om de vill komma tillbaka från en skada, förbereda dig inför kommande utmaningar, eller helt enkelt bara må riktigt bra. Studion som består av ett team av olika kompetenser har tillsammans skapat en miljö där ständigt lärande och inspiration pågår. Att vara en del av ett team är centralt för oss. Du söker dig till oss d... Visa mer
People’s Training i Nya Hovås är en studio med ett personligt helhetskoncept som ger sina kunder förutsättningar till ett bra liv. Oavsett om de vill komma tillbaka från en skada, förbereda dig inför kommande utmaningar, eller helt enkelt bara må riktigt bra.
Studion som består av ett team av olika kompetenser har tillsammans skapat en miljö där ständigt lärande och inspiration pågår. Att vara en del av ett team är centralt för oss. Du söker dig till oss därför att du vill leva din dröm. Din inriktning och bakgrund är bred och du kan fånga komplexiteten i varje individs behov. Du är en duktig lyssnare som lätt kan kommunicera med dina teammedlemmar för att tillsammans hitta bästa hjälpen för våra kunder. Du är nyfiken som person och vill lära dig, samtidigt som du på ett ödmjukt sätt delar med dig av din kunskap och använder dig av dina kollegors breda kompetens.
Du har företrädesvis erfarenhet och kompetens inom en hälsorelaterad disciplin som Hälsopedagog, Idrottspsykologi, Kostrådgivare eller annan inriktning inom hälsa och friskvård som har en stor prioritet inom beteendeförändringar, men du överraskar oss säkert med något helt otippat som bara du har med dig.
Just nu står vi inför en stor utvecklingsfas i vår verksamhet och vi söker dig som vill komma ombord vårt Team och jobba som Hälsocoach med stort fokus på våra medlemmars beteendeförändringar.
För oss är vår största prioritet att behålla kunder lång tid snarare än att ha en stor omsättning av nya medlemmar, så ett viktigt mått i vårt arbete är hur länge våra medlemmar stannar hos oss i kombination med hur mycket de nyttjar våra tjänster.
Som hälsocoach hjälper och stöttar du våra medlemmar att nå sina mål, det gör du genom ett coachande förhållningssätt där kundresan och verktygen är satta genom ett tydligt kundvårdssystem. Vi vill bygga långsiktiga relationer och det gör vi genom att möta våra kunders behov på bästa sätt. Där är du nyckeln genom att du som duktig lyssnare vägleder, ger nödvändiga verktyg och utmaningar till våra kunder så att de når sina hälsosamma och långsiktiga mål.
Genom mötet och samtalet håller vi oss ständigt närvarande i deras livssituation, för det är där det händer. Alla dessa händelser som skapar avbrotten och oftast ger individen anledning att känna misslyckande. Det vill vi råda bot på, genom kontinuerliga avstämningar fördjupar vi oss i kundens livsresa och hjälper de med bland annat frågor som berör kost, sömn, träningsupplägg eller andra hälsorelaterade utmaningar som påverkas av deras nuvarande livssituation.
Egenskaperna som du besitter är att du gillar nya utmaningar, skapa och utveckla relationer, gillar att arbeta i nära samverkan med andra professioner, trygg i ditt eget arbete samt att du är öppen för att jobba utifrån ett holistiskt synsätt.
Tjänsten är på heltid. Vi ser fram emot ditt CV och kort beskrivning om dig som person. Visa mindre

Hälsocoach, vikariat

Nu söker vi en hälsopedagog/hälsovetare med fokus på levnadsvanor till Hälsocoach online. Om arbetet Som hälsocoach inspirerar och motiverar du personer med ohälsosamma levnadsvanor som vill förändra sitt hälsobeteende för att uppnå en varaktig god hälsa. Genom motiverande samtal och coachningsmetodik arbetar du utifrån hälso- och sjukvårdens riktlinjer för levnadsvanor och använder dig av beteendetekniker för att hitta klientens motivation och utgå fr... Visa mer
Nu söker vi en hälsopedagog/hälsovetare med fokus på levnadsvanor till Hälsocoach online.

Om arbetet

Som hälsocoach inspirerar och motiverar du personer med ohälsosamma levnadsvanor som vill förändra sitt hälsobeteende för att uppnå en varaktig god hälsa. Genom motiverande samtal och coachningsmetodik arbetar du utifrån hälso- och sjukvårdens riktlinjer för levnadsvanor och använder dig av beteendetekniker för att hitta klientens motivation och utgå från dennes intresse och egna målsättning. Du kommer att vara delaktig i marknadsföring av tjänsten, verksam i gemensamt utvecklingsarbete samt samverka och sprida kunskap om hälsosamma levnadsvanor inom Västra Götalandsregionen.

Om oss

Hälsocoach online är en individanpassad tjänst som erbjuder videomöten med en hälsocoach för att motivera till förbättrade levnadsvanor gällande tobaksbruk, alkoholvanor, fysisk aktivitet och matvanor.

Målgruppen är invånare i Västra Götalandsregionen som löper risk för ohälsa och sjukdom till följd av sina levnadsvanor. Mötet med den enskilde individen sker genom videomöten i appen Mitt vårdmöte, där sker också annan kontakt och tidsbokning. Verksamheten får från 2022 ett utökat uppdrag som innefattar samverkan med andra aktörer inom hälso- och sjukvård, föreningsliv och kommunal sektor för att sprida kunskap om effekterna av hälsosamma levnadsvanor samt initiera och stödja gemensamt utvecklingsarbete i syfte att främja hälsosamma levnadsvanor. Verksamheten ska också vara verksamt i gemensamt utvecklingsarbete och samverkan kring digitala vårdformer och tjänster.

Hälsocoach online är tillsammans med andra verksamheter en del av område Övriga expertenheter i Regionhälsan.

Om dig

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom hälsopromotion, hälsopedagog/hälsovetare eller liknande. Du ska ha kompetens inom flera av de fyra levnadsvanorna; kost, fysisk aktivitet, alkohol eller tobaksbruk. I arbetet kommer du att coacha inom alla levnadsvanorna. Krav är erfarenhet och utbildning i samtalsmetodik (MI) och coachning och är du utbildad till diplomerad tobaksavvänjare är det meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med digitala lösningar och verktyg.

Som person är du självständig och tycker om att ta initiativ samtidigt som du uppnår goda resultat i ditt arbete. Du är bekväm att prata inför människor, skapar och underhåller goda relationer och har god samarbetsförmåga. Du är flexibel och har lätt att anpassa ditt förhållningssätt till ändrade omständigheter. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Villkor

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning under perioden 2022-03-01 - 2023-02-28. 

Viss arbetstid kan komma att förläggas sen eftermiddag/kväll. Urval sker löpande under rekryteringsprocessen. Arbetsprov kan förekomma vid intervju.

Varmt välkommen med din ansökan!

Förvaltningen Regionhälsan omfattar regiongemensamma vårdverksamheter och hälsofrämjande nära vård. Nära 1900 medarbetare jobbar för att invånarna ska må bra. När du blir en del av oss är du med och utvecklar verksamheten.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Vill du bli massör? Ett arbete där du bara möter nöjda kunder!

Ansök    Okt 19    Flexmassage AB    Hälsopedagog
Vi söker personer som delar våra värderingar och engagemang för hälsa. Dessa människor erbjuder vi en utbildning till massör från grunden. Vi är säkra på att det finns många personer som skulle passa hos oss och arbeta med massage och få människor att må bättre, men att det kan vara utmanade att först utbilda sig utan att veta att man har ett nytt arbete som väntar ???????? Att vara massör handlar till största delen om personlighet, engagemang, intresse ... Visa mer
Vi söker personer som delar våra värderingar och engagemang för hälsa. Dessa människor erbjuder vi en utbildning till massör från grunden.

Vi är säkra på att det finns många personer som skulle passa hos oss och arbeta med massage och få människor att må bättre, men att det kan vara utmanade att först utbilda sig utan att veta att man har ett nytt arbete som väntar ????????

Att vara massör handlar till största delen om personlighet, engagemang, intresse och service. Därför har vi startat en ny väg för att hitta nya massörer. Att lära sig massera är inte svårt om man uppfyller allt ovan och vill lära sig. Vi har under de senaste 2åren framgångsrikt anställd över 20 massörer den här vägen och är väldigt nöjda med dessa nya medarbetare.

Hur vi går till väga för att hitta rätt personer?

Du gör en ansökan för tjänsten. De som är av intresse kallas till intervju och därefter om du blir antagen hittar vi datum för utbildning.

Anställningsform/Lönevillkor

Vi har seriösa avtal med 6 timmars arbetsdag med fast timlön samt en bonus - baserad del som ger dig ökad motivation samt extra tillägg. Vi har självklart semesterlön, OB, sjuklöner och följer LAS.

För att vi skall kunna ge dig utbildningen gratis så behöver du garantera att ha som mål att arbeta hos oss minst 6 månader för att inte bli återbetalningsskyldig, självklart är målsättningen att det skall bli en lång anställning.Erfarenhet

Vi söker dig med erfarenhet av service eller arbete inom hälsa/sjukvård. Viktigaste är personlighet och lämplighet för tjänsten och andra arbetserfarenheter.

Varaktighet

Tjänsterna startar efter överenskommelse.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Utbildning

Utbildningen till Diplomerad massör är via Physio Academy 3-7/11 + 17-19/11 kl.09.00-17.00 alla dagar.

Det tillkommer även till tid för hemstudier samt 4 anpassade dagar i Flex-konceptet. Sök endast tjänsten om du har möjlighet att vara med denna period då alla är obligatoriska för att kunna bli diplomerad. Du får svar i god tid ifall du blir antagen.

Flex-konceptet

https://flexmassage.se/wp-content/uploads/2014/08/image1-1-e1480451634850.jpg)Vi arbetar med ett koncept som du får utbildning i och som gör det enklare för dig som massör att kunna arbeta hållbart och skonsamt med djupgående massage.

Alla mottagningar har öppet alla dagar i veckan och du arbetar på ett "rullande schema".

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Vikarierande äldresamordnare med inriktning trygghetsvärd

Ansök    Sep 16    Göteborgs kommun    Hälsopedagog
I Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen gör vi insatser som leder till goda möten med dem vi är till för och med varandra. Med en kultur, förhållningssätt och styrning- och ledning i ständig utveckling skapar vi de bästa förutsättningarna. Vi är ca 9 000 medarbetare som jobbar i hela staden och som gemensamt driver verksamheten varje dag. Vi har över 50 vård- och omsorgsboenden, 200 korttidsplatser, 30 öppna träffpunkter, hemtjänst till över 8 000 per... Visa mer
I Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen gör vi insatser som leder till goda möten med dem vi är till för och med varandra. Med en kultur, förhållningssätt och styrning- och ledning i ständig utveckling skapar vi de bästa förutsättningarna.

Vi är ca 9 000 medarbetare som jobbar i hela staden och som gemensamt driver verksamheten varje dag. Vi har över 50 vård- och omsorgsboenden, 200 korttidsplatser, 30 öppna träffpunkter, hemtjänst till över 8 000 personer och hälso- och sjukvård till 15 000 personer varje år.

Vill du också jobba för en mer meningsfull vardag och service av högsta kvalitet för invånarna i Göteborg? Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt. Vi är Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
En av våra Trygghetsvärdar ska vara föräldraledig, vilket gör att vi nu söker en ny medarbetare som kan arbeta under denna tid. Vi söker dig som vill vara med och utveckla och arbeta med kultur, gemenskap och hälsa för hyresgästerna på två Trygghetsboenden i Nordost.

Inom den Hälsofrämjande- och förebyggandeenheten pågår ett målinriktat arbete med att erbjuda seniorer en möjlighet att mötas samt leva ett aktivt och friskt liv. Som trygghetsvärd arbetar du som representant för fastighetsägaren och är en sammanhållande värd för de seniorer som är anslutna till trygghetsboendet. Du skapar aktiviteter och trygghetsskapande möten tillsammans med seniorerna, och uppmuntrar till engagemang och gemenskap i området. I tjänsten arbetar du nära dina kollegor på Hälsofrämjande- och förebyggandeenheten samt den personal som jobbar för fastighetsägarna.

Vi är ett gott gäng som erbjuder dig ett roligt, omväxlande och händelserikt arbete! Du kommer ha stor frihet i din tjänst och möjlighet till att utveckla verksamheten genom att pröva dig fram. Eftersom vi är en liten grupp med hög kontinuitet känner vi stor trygghet och vågar testa nytt och reflektera tillsammans. Vill du bli en av oss?

Arbetstiden är förlagd till dagtid men ett par gånger under året, vid olika möten eller vid särskilda evenemang, kan tjänstgöring på kväll/helg förekomma.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet som Äldresamordnare eller liknande arbete. Du ska ha lägst gymnasieutbildning med inriktning vård- och omsorg, hälsa, kulturinriktning eller likvärdigt. Du behärskar även det svenska språket väl i både tal och skrift samt har god datorvana. Vidareutbildning och arbetslivserfarenhet inom det förebyggande och hälsofrämjande arbetet är meriterande. Erfarenhet krävs av hälsoarbete med äldre människor samt av att leda och utveckla sociala aktiviteter i grupp.

För att trivas i rollen som trygghetsvärd behöver du vara självständig och socialt säker för att kunna driva ditt arbete och aktiviteterna för våra deltagare framåt. Likväl är det viktigt att du har en välutvecklad samarbetsförmåga. I mötet med seniorerna värdesätter vi din pedagogiska förmåga och även ditt sätt att flexibelt kunna anpassa dig efter olika personligheter och situationer.

Hälso- och aktivitetsfrågor för seniorer är viktiga för dig och du håller dig uppdaterad genom att omvärldsbevaka för att kunna lyfta in det som sker i samhället i verksamheten. Kunskap om välfärdsteknik och förmåga att hålla i seniorträning är ett krav.

Vidare har du:
• God förmåga att vara lyhörd, kommunicera, kunna samarbeta med olika målgrupper och professioner samt kunna arbeta i team
• Förmåga att kunna arbeta självständigt, ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter och självständigt samordna och driva processer vidare.
• Förmåga att kunna knyta kontakter
• Förmåga att leda och driva gruppaktiviteter
• God kunskap i Microsoft Office programvaror.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan, i så fall är du varmt välkommen med din ansökan. Vi kommer att påbörja urval löpande under annonsering så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

ÖVRIGT
Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Som medarbetare i äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen erbjuder vi dig:
• Trygg anställning med goda anställningsvillkor
• Karriärmöjligheter
• Internutbildningar
• Spännande och meningsfulla arbetsuppgifter
• Introduktion vid nyanställning
• Heltid med möjlighet till deltid
• Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Hälsocoach Deltid Peoples Training

Ansök    Sep 16    PT i Hovås AB    Hälsopedagog
People's Training i Nya Hovås är en exklusiv verksamhet som levererar tydliga resultat till sina kunder. Förutom fantastiska lokaler så är clubens största styrka sitt team av kompetenser som tillsammans har skapat en miljö där ständigt lärande och inspiration pågår. Vi tror dessutom på att leverera kundvård i världsklass där vi fångar varje kunds behov gällande hälsa och välmående. Du kommer att jobba som coach i vårt exklusiva träningskoncept PT33 som byg... Visa mer
People's Training i Nya Hovås är en exklusiv verksamhet som levererar tydliga resultat till sina kunder. Förutom fantastiska lokaler så är clubens största styrka sitt team av kompetenser som tillsammans har skapat en miljö där ständigt lärande och inspiration pågår. Vi tror dessutom på att leverera kundvård i världsklass där vi fångar varje kunds behov gällande hälsa och välmående.
Du kommer att jobba som coach i vårt exklusiva träningskoncept PT33 som bygger på att medlemmen tränar i digitala maskiner som helt och hållet är anpassade efter dennes förutsättningar och mål. Hen behöver inte tänka på några inställningar, program eller bokningar av pass. Allt finns inbyggt i systemet och det tar bara en halvtimme, 33 minuter för att vara exakt. Och vi lovar, träningen kommer att ge resultat.
VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
I rollen som coach i vårt "butiksgym" kommer du att arbeta i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Som coach får du ett relationsbyggande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor. Du kommer hjälpa medlemmarna att nå sina mål med hjälp av vårt kompletta koncept inom träning, kundvård och försäljning.
Du erbjuds en marknadsmässig lön med möjlighet till bonus.
DINA ARBETSUPPGIFTER
Rollen som coach i PT33 innebär bland annat att:
uppmuntra medlemmens träning och skapa återbesök
pusha medlemmen framåt med hjälp av återkommande avstämningar
fånga upp behov och feedback från medlemmar
skapa en säker och trygg träning på anläggningen
utföra installationer av nya medlemmar i vårt koncept
jobba mot uppsatt budget
sälja medlemskap, personlig träning och efterleva vårt kundvårdssystem
hålla vår exklusiva club i toppskick


I KORTHET INNEBÄR ROLLEN
Anställningen är satt till en omfattning av 20–40 %.
Arbetstiden är förlagd främst till kvällar och helger. Du kommer att få en utbildning och introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som coach. Troligtvis är du för närvarande student eller har en annan sysselsättning i din vardag.
VEM ÄR DU?
Vi söker dig som:
har en fallenhet för service
älskar träning och hälsa
jobbar effektivt, organiserat och självständigt
åtar dig gärna ett stort ansvar
har lätt att anpassa dig efter olika situationer
tycker om att bygga relationer med människor
har möjlighet att arbeta både kvällar & helger

Du har en formell utbildning som grund. Kanske har du haft en roll inom något serviceyrke eller har en annan oväntad bakgrund som bidrar till den unika person du är.
Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.
Har du en PT-utbildning eller motsvarande utbildning som gett dig god kunskap om hur kroppen fungerar är detta också av stort värde. Kanske studerar du idag?
Vi ser fram emot din ansökan, maila in ditt CV & personligt brev idag för att vara med i processen! Visa mindre

Hälsocoach Peoples Training

Ansök    Sep 28    PT i Hovås AB    Hälsopedagog
People's Training i Nya Hovås är en exklusiv verksamhet som levererar tydliga resultat till sina kunder. Förutom fantastiska lokaler så är clubens största styrka sitt team av kompetenser som tillsammans har skapat en miljö där ständigt lärande och inspiration pågår. Vi tror dessutom på att leverera kundvård i världsklass där vi fångar varje kunds behov gällande hälsa och välmående. Du kommer att jobba som coach i vårt exklusiva träningskoncept PT33 som byg... Visa mer
People's Training i Nya Hovås är en exklusiv verksamhet som levererar tydliga resultat till sina kunder. Förutom fantastiska lokaler så är clubens största styrka sitt team av kompetenser som tillsammans har skapat en miljö där ständigt lärande och inspiration pågår. Vi tror dessutom på att leverera kundvård i världsklass där vi fångar varje kunds behov gällande hälsa och välmående.
Du kommer att jobba som coach i vårt exklusiva träningskoncept PT33 som bygger på att medlemmen tränar i digitala maskiner som helt och hållet är anpassade efter dennes förutsättningar och mål. Hen behöver inte tänka på några inställningar, program eller bokningar av pass. Allt finns inbyggt i systemet och det tar bara en halvtimme, 33 minuter för att vara exakt. Och vi lovar, träningen kommer att ge resultat.
VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
I rollen som coach i vårt "butiksgym" kommer du att arbeta i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Som coach får du ett relationsbyggande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor. Du kommer hjälpa medlemmarna att nå sina mål med hjälp av vårt kompletta koncept inom träning, kundvård och försäljning.
En viktig del i din roll blir också att ständigt driva vår verksamhet framåt tillsammans med resten av vårt fantastiska team.
Du erbjuds en marknadsmässig lön med möjlighet till bonus.
DINA ARBETSUPPGIFTER
Rollen som coach i PT33 innebär bland annat att:
uppmuntra medlemmens träning och skapa återbesök
pusha medlemmen framåt med hjälp av återkommande avstämningar
fånga upp behov och feedback från medlemmar
skapa en säker och trygg träning på anläggningen
utföra installationer av nya medlemmar i vårt koncept
jobba mot uppsatt budget
sälja medlemskap, personlig träning och efterleva vårt kundvårdssystem
hålla vår exklusiva club i toppskick


I KORTHET INNEBÄR ROLLEN
Anställningen är satt till en omfattning av 60–80 %. Arbetstiden är varierande med både dagtid, kvällstid & helg.
Du kommer att få en utbildning och introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som coach.
VEM ÄR DU?
Vi söker dig som:
har en fallenhet för service
älskar träning och hälsa
jobbar effektivt, organiserat och självständigt
åtar dig gärna ett stort ansvar
har lätt att anpassa dig efter olika situationer
tycker om att bygga relationer med människor
har möjlighet att arbeta både kvällar & helger

Du har en formell utbildning som grund. Kanske har du haft en roll inom något serviceyrke eller har en annan oväntad bakgrund som bidrar till den unika person du är.
Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.
Har du en utbildning som gett dig god kunskap om hur kroppen fungerar är detta också av stort värde.
Vi ser fram emot din ansökan, maila in ditt CV & personligt brev idag för att vara med i processen! Visa mindre

Aktivitetsansvarig till Villa Ekeberg i Angered

Ansök    Jun 7    Vardaga AB    Hälsopedagog
Nu söker vi på Villa Ekeberg i Angered en aktivitetsansvarig som både utvecklar och utför meningsfulla aktiviteter med våra boenden. Du arbetar generellt dagtid måndag-fredag men kan behöva arbeta en del helger och kvällar vid särskilda event. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 210630. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av vår... Visa mer
Nu söker vi på Villa Ekeberg i Angered en aktivitetsansvarig som både utvecklar och utför meningsfulla aktiviteter med våra boenden. Du arbetar generellt dagtid måndag-fredag men kan behöva arbeta en del helger och kvällar vid särskilda event.

Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 210630.


Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.


Från oss till dig:

Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära
Förmånsportal med rabatter och förmåner
Coachande och stöttande chefer nära dig
Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder
KollektivavtalOm rollen
Att vara aktivitetsansvarig innebär att du erbjuder aktiviteter som de boende behöver och önskar sig. Du ser till att de stärker sina egna resurser och bibehåller sin goda hälsa. Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver.


Du har en viktig roll i att leda vårt aktivitetsråd där samtliga aktivitetsombud från enheterna deltar. Där planerar vi gemensamma högtider, musikarrangemang och aktiviteter. Sedan stöttar du även dina kollegor att utföra mindre aktiviteter ute på enheterna. Din närmsta chef är verksamhetschefen.

Du ingår också i ett nätverk med aktivitetsansvariga i regionen/landet och håller dig uppdaterad kring omvärlden i stort. En viktig del är att ansvara för våra sociala medier; t ex Facebook och Instagram samt hålla dem uppdaterade aktuell info och bilder. Som aktivitetsansvarig knyter du kontakter och utvecklar goda samarbeten med både lokala organisationer, skolor, kommuner, volontärer.

Du får vara med och påverka genom att du tar initiativ till förändringsarbeten och utveckling av verksamheten. Det kan tex innebära att du leder spännande projekt för att gynna boendet och söker stimulansmedel/stipendier för detta. .

Om Villa Ekeberg
Ett modernt äldreboende i centrala Angered med naturen inpå knuten. Här ger vi dig individuellt anpassad omsorg med hjärta, integritet och valfrihet.

- Demenscertifiering: Vi kommer att bli ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Demensakademin (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/demens/).
- Ung Omsorg: Vi har ett samarbete med företaget Ung Omsorg (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/ung-omsorg-pa-vara-boenden/). Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14-18 år besöker oss på helger och lov. Ung Omsorg gör olika aktiviteter tillsammans med oss som arbetar här, för att sätta guldkant på tillvaron för de boende.

- Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.

- Djur i omsorgen: Här arbetar vi med djur i vården och vi har regelbundna besök av terapidjur.

- VR-teknik: Vi har infört VR-teknik på boendet, som gör det möjligt för de som bor här att uppleva olika resor, äventyr eller spel via VR-glasögon. Läs mer om Vardagas VR-satsning här: Jorden runt på 40 minuter (https://www.vardaga.se/jorden-runt-pa-40-minuter/).


Din erfarenhet och kunskap


Vi gissar att du som söker dig till oss:


lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg men även en talang för att möta människor i olika situationer.
kan inspirera och skapa motivation hos kollegor och våra boenden.
är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
tycker om att leda andra utan att vara chef.
kan driva projekt samtidigt som du gör dina kollegor delaktiga.
lyckas knyta fina kontakter som resulterar i goda samarbeten med externa aktörer.


Vi önskar att du har en högskoleutbildning inom hälsofrämjande arbete t ex hälsopedagog, kultur, folkhälsoarbete eller motsvarande utbildning/erfarenhet. Det är extra meriterande om du har en certifierad vårdhund som kan arbeta God datorvana samt erfarenhet av att arbeta med sociala medier samt söka stipendier/stimulansmedel.


Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 210630
Har du frågor? Kontakta gärna: [email protected] Observera att det inte går att ansöka via E-post.


Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/).

Facklig kontakt: Vision tfn 0771 44 00 00 (https://vision.se/Kontakt/Vision-Direkt/)

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.


På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se/) Visa mindre

Äldresamordnare

Ansök    Aug 19    Göteborgs kommun    Hälsopedagog
I Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen gör vi insatser som leder till goda möten med dem vi är till för och med varandra. Med en kultur, förhållningssätt och styrning- och ledning i ständig utveckling skapar vi de bästa förutsättningarna. Vi är ca 9 000 medarbetare som jobbar i hela staden och som gemensamt driver verksamheten varje dag. Vi har över 50 vård- och omsorgsboenden, 340 korttidsplatser, 30 öppna träffpunkter, hemtjänst till över 8 000 per... Visa mer
I Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen gör vi insatser som leder till goda möten med dem vi är till för och med varandra. Med en kultur, förhållningssätt och styrning- och ledning i ständig utveckling skapar vi de bästa förutsättningarna.

Vi är ca 9 000 medarbetare som jobbar i hela staden och som gemensamt driver verksamheten varje dag. Vi har över 50 vård- och omsorgsboenden, 340 korttidsplatser, 30 öppna träffpunkter, hemtjänst till över 8 000 personer och hälso- och sjukvård till 15 000 personer varje år.

Vill du också jobba för en mer meningsfull vardag och service av högsta kvalitet för invånarna i Göteborg? Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt. Vi är Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Inom den hälsofrämjande- och förebyggandeenheten arbetar olika professioner för att förebygga ohälsa och stärka det friska. Enhetens arbete ska bidra till att seniorer i ordinärt boende ges en möjlighet till ett hälsosamt och självständigt liv, välbefinnande, meningsfullhet och delaktighet i samhället.

På de öppna träffpunkterna/mötesplatserna eftersträvas att i dialog motivera och skapa förutsättningar för alla att vara delaktiga och forma aktiviteter/samvaro som främjar den sociala, psykiska, fysiska och existentiella hälsan.

Tjänsten är geografiskt placerad inom Stadsområde Sydväst och det kan variera över tid och uppdrag vilka träffpunkter/mötesplatser man utgår ifrån. Målgruppen är seniorer 65+ inkluderat generationsöverskridande arbete. Att arbeta uppsökande är också en del av äldresamordnaruppdraget. Viss administration ingår, som t ex planering och utvärdering av träffpunkt/mötesplats.

Drivs du av att hitta mer än en lösning på olika behov och vill verka för en verksamhet som attraherar och engagerar seniorer med olika intressen. Då kan det här vara rollen för dig.

Du kommer att ingå i en kreativ arbetsgrupp som vågar testa nya sätt för att möta andra behov och som ger utrymme och förutsättningar för varandra. Det är viktigt att du som person kompletterar gruppens sammansättning. Vi utgår från målgruppens behov som är föränderligt över tid och innebär att behöva tänka om och tänka nytt kontinuerligt i arbetet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har adekvat gymnasieutbildning med inriktning vård- och omsorg, fritid, hälsa samt eftergymnasiala studier t ex YH med hälso/kulturarbete. Tidigare erfarenhet från att leda grupper med seniorer krävs och att arbeta med ett motiverande arbetssätt.

Tjänsten innebär främst att initiera och planera aktiviteter och sociala sammankomster tillsammans med deltagarna och i vissa fall genom samarbete med externa aktörer. Det ska bidra till gemenskap, delaktighet, fysisk aktivitet och goda matvanor med och för individer samt grupper av seniorer.

Det krävs att du ser ser potential och möjligheter i situationer och värdet av att arbeta tillsammans utifrån en helhet för att hitta olika lösningar. T ex genom att arbeta med civilsamhället.

Eftersom aktiviteter/social samvaro kan variera mycket beroende på deltagare behöver du vara bekväm i att sätta dig in i nya saker och vara van att prata inför och leda grupper mellan 5-100 personer, alltifrån social samvaro med diskussionsklubb till allsång.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med digitalisering inriktad mot seniorers behov. För tjänsten behöver du ha en god datorvana som innebär att du pedagogiskt är van att hitta och föra fram olika digitala lösningar.

ÖVRIGT
Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Som medarbetare i äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen erbjuder vi dig:
• Trygg anställning med goda anställningsvillkor
• Karriärmöjligheter
• Internutbildningar
• Spännande och meningsfulla arbetsuppgifter
• Introduktion vid nyanställning
• Heltid med möjlighet till deltid
• Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Hälsopedagog sökes till Rättspsykiatrins aktivitetshus!

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi ska... Visa mer
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.Om oss

Rättspsykiatrin är en unik verksamhet inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset med uppdrag att ge individuellt anpassad psykiatrisk vård och rehabilitering till patienter som dömts att överlämnas till vård.

Verksamheten disponerar slutenvårdslokaler med förhöjd säkerhetsklassning och vårdar också patienter som är frihetsberövade enligt annan lagstiftning i samband med att de har behov av akut psykiatrisk specialistvård. Rättspsykiatrin har ett samhällsskyddsansvar, där målet för verksamheten är att patienterna ska klara ett liv ute i samhället utan att återfalla i brott på grund av psykisk ohälsa.

Vi söker nu dig som är utbildad hälsopedagog till en tjänst i en helt unik arbetsmiljö där du som hälsopedagog är placerad och verksam i vårt aktivitetshus. Aktivitetshuset är placerat i mitten av sjukhuset i anslutning till vår inrepark. Aktivitetshuset består av gymnastikhall, simbassäng, snickeri, måleri, musikrum, mediarum, träningskök, skola, café med mera som ger fantastiska förutsättningar för patientens rehabilitering.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig som hälsopedagog en central och viktig roll i vår verksamhet. Du kommer ha ett nära samarbete, både med kollegor från aktivitetshuset och med medarbetare från vårdenheterna. Ni kommer med er kompetens och ert engagemang i kombination med verksamhetens unika förutsättningar utveckla och bedriva specialistvård med fokus på rehabilitering.

Sahlgrenska Universitetssjukhuset erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling i form av utbildningar kopplade till vårt arbete.

Arbetsuppgifter

Som Hälsopedagog tillhör du aktivitetshuset där hälsopedagoger, aktiveringspedagoger, arbetsterapeuter och fysioterapeuter arbetar. Du ingår i ett team runt patienterna tillsammans med övriga yrkeskategorier i vår verksamhet. Hälsopedagogens uppdrag är att motivera patienter till hälsosamma levnadsvanor och ett mer fysiskt och socialt aktivt liv. Som hälsopedagog inom rättspsykiatrin är ditt fokus på kost, tobak och fysisk aktivitet. Du ansvara för egna aktvitetsgrupper i ditt arbete, vilket innebär att det är du som planerar, driver och samordnar aktiviteten för patienterna.  

Tjänsten är ett vikariat på ett år, från och med 2021-11-01 till och med 2022-10-31.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad hälsopedagog med stort intresse för psykiatri och rehabilitering. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete kring tobaksavvänjning, har kostutbildning och har erfarenhet av att hålla i gruppaktiviteter. Som person är du lugn och trygg i dig själv. Du har lätt för att samarbeta, har ett driv, är ansvarstagande, flexibel och arbetar på ett lösningsfokuserat sätt. För dig är ett hälsosamt liv en självklarhet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av individuella bedömningar om levnadsvanor och fysisk aktivitet i grupp. Stor vikt läggs vi personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken https://www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Aktivitetsansvarig till Villa Ekeberg i Angered

Ansök    Jun 7    Vardaga AB    Hälsopedagog
Nu söker vi på Villa Ekeberg i Angered en aktivitetsansvarig som både utvecklar och utför meningsfulla aktiviteter med våra boenden. Du arbetar generellt dagtid måndag-fredag men kan behöva arbeta en del helger och kvällar vid särskilda event. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 210630. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av vår... Visa mer
Nu söker vi på Villa Ekeberg i Angered en aktivitetsansvarig som både utvecklar och utför meningsfulla aktiviteter med våra boenden. Du arbetar generellt dagtid måndag-fredag men kan behöva arbeta en del helger och kvällar vid särskilda event.

Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 210630.


Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.


Från oss till dig:

Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära
Förmånsportal med rabatter och förmåner
Coachande och stöttande chefer nära dig
Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder
KollektivavtalOm rollen
Att vara aktivitetsansvarig innebär att du erbjuder aktiviteter som de boende behöver och önskar sig. Du ser till att de stärker sina egna resurser och bibehåller sin goda hälsa. Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver.


Du har en viktig roll i att leda vårt aktivitetsråd där samtliga aktivitetsombud från enheterna deltar. Där planerar vi gemensamma högtider, musikarrangemang och aktiviteter. Sedan stöttar du även dina kollegor att utföra mindre aktiviteter ute på enheterna. Din närmsta chef är verksamhetschefen.

Du ingår också i ett nätverk med aktivitetsansvariga i regionen/landet och håller dig uppdaterad kring omvärlden i stort. En viktig del är att ansvara för våra sociala medier; t ex Facebook och Instagram samt hålla dem uppdaterade aktuell info och bilder. Som aktivitetsansvarig knyter du kontakter och utvecklar goda samarbeten med både lokala organisationer, skolor, kommuner, volontärer.

Du får vara med och påverka genom att du tar initiativ till förändringsarbeten och utveckling av verksamheten. Det kan tex innebära att du leder spännande projekt för att gynna boendet och söker stimulansmedel/stipendier för detta. .

Om Villa Ekeberg
Ett modernt äldreboende i centrala Angered med naturen inpå knuten. Här ger vi dig individuellt anpassad omsorg med hjärta, integritet och valfrihet.

- Demenscertifiering: Vi kommer att bli ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Demensakademin (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/demens/).
- Ung Omsorg: Vi har ett samarbete med företaget Ung Omsorg (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/ung-omsorg-pa-vara-boenden/). Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14-18 år besöker oss på helger och lov. Ung Omsorg gör olika aktiviteter tillsammans med oss som arbetar här, för att sätta guldkant på tillvaron för de boende.

- Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.

- Djur i omsorgen: Här arbetar vi med djur i vården och vi har regelbundna besök av terapidjur.

- VR-teknik: Vi har infört VR-teknik på boendet, som gör det möjligt för de som bor här att uppleva olika resor, äventyr eller spel via VR-glasögon. Läs mer om Vardagas VR-satsning här: Jorden runt på 40 minuter (https://www.vardaga.se/jorden-runt-pa-40-minuter/).


Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:

lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg men även en talang för att möta människor i olika situationer.
kan inspirera och skapa motivation hos kollegor och våra boenden.
är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
tycker om att leda andra utan att vara chef.
kan driva projekt samtidigt som du gör dina kollegor delaktiga.
lyckas knyta fina kontakter som resulterar i goda samarbeten med externa aktörer.


Vi önskar att du har en högskoleutbildning inom hälsofrämjande arbete t ex hälsopedagog, kultur, folkhälsoarbete eller motsvarande utbildning/erfarenhet. Det är extra meriterande om du har en certifierad vårdhund som kan arbeta God datorvana samt erfarenhet av att arbeta med sociala medier samt söka stipendier/stimulansmedel.


Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag: 210630
Har du frågor? Kontakta gärna: [email protected] Observera att det inte går att ansöka via E-post.


Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/).

Facklig kontakt: Vision tfn 0771 44 00 00 (https://vision.se/Kontakt/Vision-Direkt/)

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.


På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se/) Visa mindre

Hälsocoach Deltid PT33

Ansök    Mar 4    PT i Hovås AB    Hälsopedagog
People's Training i Nya Hovås är en exklusiv verksamhet som levererar tydliga resultat till sina kunder. Förutom fantastiska lokaler så är clubens största styrka sitt team av kompetenser som tillsammans har skapat en miljö där ständigt lärande och inspiration pågår. Vi tror dessutom på att leverera kundvård i världsklass där vi fångar varje kunds behov gällande hälsa och välmående. Du kommer att jobba som coach i vårt exklusiva träningskoncept PT33 som byg... Visa mer
People's Training i Nya Hovås är en exklusiv verksamhet som levererar tydliga resultat till sina kunder. Förutom fantastiska lokaler så är clubens största styrka sitt team av kompetenser som tillsammans har skapat en miljö där ständigt lärande och inspiration pågår. Vi tror dessutom på att leverera kundvård i världsklass där vi fångar varje kunds behov gällande hälsa och välmående.
Du kommer att jobba som coach i vårt exklusiva träningskoncept PT33 som bygger på att medlemmen tränar i digitala maskiner som helt och hållet är anpassade efter dennes förutsättningar och mål. Hen behöver inte tänka på några inställningar, program eller bokningar av pass. Allt finns inbyggt i systemet och det tar bara en halvtimme, 33 minuter för att vara exakt. Och vi lovar, träningen kommer att ge resultat.
VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
I rollen som coach i vårt "butiksgym" kommer du att arbeta i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Som coach får du ett relationsbyggande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor. Du kommer hjälpa medlemmarna att nå sina mål med hjälp av vårt kompletta koncept inom träning, kundvård och försäljning.
Du erbjuds en marknadsmässig lön med möjlighet till bonus.
DINA ARBETSUPPGIFTER
Rollen som coach i PT33 innebär bland annat att:
uppmuntra medlemmens träning och skapa återbesök
pusha medlemmen framåt med hjälp av återkommande avstämningar
fånga upp behov och feedback från medlemmar
skapa en säker och trygg träning på anläggningen
utföra installationer av nya medlemmar i vårt koncept
jobba mot uppsatt budget
sälja medlemskap, personlig träning och efterleva vårt kundvårdssystem
hålla vår exklusiva club i toppskick


I KORTHET INNEBÄR ROLLEN
Anställningen är satt till en omfattning av 20–50 %.
Arbetstiden är förlagd främst till kvällar och helger. Du kommer att få en utbildning och introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som coach.
Under sommaren 2021 arbetar du i en större omfattning när behov finns.
VEM ÄR DU?
Vi söker dig som:
har en fallenhet för service
älskar träning och hälsa
jobbar effektivt, organiserat och självständigt
åtar dig gärna ett stort ansvar
har lätt att anpassa dig efter olika situationer
tycker om att bygga relationer med medlemmar
har möjlighet att arbeta både kvällar & helger

Du har en formell utbildning som grund. Kanske har du haft en roll inom något serviceyrke eller har en annan oväntad bakgrund som bidrar till den unika person du är.
Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.
Har du en PT-utbildning eller motsvarande utbildning som gett dig god kunskap om hur kroppen fungerar är detta också av stort värde.
Vi ser fram emot din ansökan, maila in ditt CV & personligt brev idag för att vara med i processen! Visa mindre

Hälsopromotör

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter. Beskrivning  Tandhälsan har under de senaste årtionden förbättrats hos barn och ungdomar. Under senare år har förskolebarnen generellt vis... Visa mer
Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.Beskrivning 
Tandhälsan har under de senaste årtionden förbättrats hos barn och ungdomar.

Under senare år har förskolebarnen generellt visat på en ökning av karies i mjölktandsbettet – en trend som möjligen – och glädjande - brutits 2019/20. Ett kvarstående problem är dock att skillnaderna mellan barn i familjer med olika socioekonomisk status fortsatt är stora. Utifrån att tandhälsa är starkt kopplad till familjen/individens levnadsvanor är insatser som stödjer utvecklingen av mer hälsosamma levnadsvanor önskvärda. Tandvården har i viss utsträckning sådan kompetens men på flera håll pågår diskussioner om att tandvården behöver utöka sin arsenal av professioner och/eller samverka mer med hälso- och sjukvården. Under drygt ett år har Hälsoodontologiska enheten, Folktandvården Västra Götaland drivit ett projekt, som innebär att en hälsopromotör har arbetat inom tandvården och i samverkan med andra aktörer som förskolor, familjecentraler, barnhälsovård etc. Projektet är lovande och därför har vi ansökt om - och fått - medel för att utöka det. Folktandvården söker därför ytterligare fyra hälsopromotörer.

Arbetsuppgifter
Som hälsopromotör ska du fortsatt utveckla konceptet med denna yrkesgrupp inom tandvården. Hälsopromotören ska ingå i tandvårdsteamet på kliniken och vara bryggan till andra arenor och aktörer där målgruppen familjer med små barn rör sig. Barnfamiljer med hög risk för kariessjukdom ska ges stöd i hälsorelaterade beteendeförändringar genom att tandvården använder hälsopromotörer i sitt hälsofrämjande och förebyggande arbete. I enskilda hälsosamtal med föräldrar till små barn (0-6 år) med kariessjukdom ska du, utifrån en teoretisk grund i en beteendeförändringsprocess, kunna stödja föräldrarna i att utveckla föräldraskap och ansvar för barnens hälsa.

Som hälsopromotör ansvarar du för att tillsammans med projektledaren och övriga hälsopromotörer och deras respektive folktandvårdsteam planera, genomföra och dokumentera verksamheterna i projektet.

Uppdraget innebär också att utveckla och genomföra nya samarbetsformer för olika verksamheter och exempelvis erbjuda hälsofrämjande verksamhet på arenor som förskolor och familjecentraler. Förutom att planera och genomföra insatser och inspirera alla parter till ett hälsopromotivt förhållningssätt kan det ingå arbetsuppgifter som att presentera projektet för olika målgrupper, utveckla ytterligare hälsopromotiva aktiviteter, samt ha kontakt med berörda samverkansparter.

Eftersom insatser planeras i områden i regionen med störst behov kommer de fyra heltidstjänsterna att innebära olika geografisk placering och omfattning.

Anställningen kan starta omgående och löper över tre år. Om utvärderingen av projektet är positiv är avsikten att implementera konceptet permanent och på fler ställen.

Kvalifikationer
Du som söker har en kandidatexamen som hälsopromotör/hälsovetare, d v s examen från Hälsopromotionsprogram eller liknande, gärna med inriktning kostvetenskap. Kunskap inom folkhälsovetenskap och/eller beteendevetenskap är meriterande. Du skall ha kunskap om hälsans bestämningsfaktorer och drivas av utmaningen att minska skillnader i hälsa. I ett vidare perspektiv vill du medverka i utformningen av folktandvårdens och regionens hälsofrämjande arbete.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som i denna roll innebär att du är initiativtagande och har förmåga att sätta igång aktiviteter och också uppnår resultat. Erfarenhet av enskilda hälsosamtal med inriktning mot beteendeförändring är en merit. Du behöver vara strukturerad och kunna planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Eftersom du förväntas ha många kontaktytor och presentera projektet i många olika sammanhang behöver du ha god samarbetsförmåga samt kunna kommunicera på ett lyhört, tydligt och engagerat sätt.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt 
Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Hälsocoach

Regionhälsan är en förvaltning med verksamheter som har stor bredd och inriktning på regiongemensamma vårdverksamheter samt hälsofrämjande nära vård. Bli en del av oss och var med och utveckla vår verksamhet. Regionhälsan är en förvaltning med verksamheter som har stor bredd och inriktning på regionsgemensamma vårdverksamheter samt hälsofrämjande nära vård. Bli en del av oss och var med och utveckla vår verksamhet! Hälsocoach online är ett projekt ... Visa mer
Regionhälsan är en förvaltning med verksamheter som har stor bredd och inriktning på regiongemensamma vårdverksamheter samt hälsofrämjande nära vård. Bli en del av oss och var med och utveckla vår verksamhet.Regionhälsan är en förvaltning med verksamheter som har stor bredd och inriktning på regionsgemensamma vårdverksamheter samt hälsofrämjande nära vård.

Bli en del av oss och var med och utveckla vår verksamhet! Hälsocoach online är ett projekt som tillsammans med andra verksamheter i Regionhälsan utgör en del av område ”övriga expertenheter”.

Om oss

Nu söker vi en hälsopedagog/hälsovetare med fokus på levnadsvanor till Hälsocoach online. Hälsocoach online är en individanpassad tjänst som erbjuder videomöten med en hälsocoach för att motivera till förbättrade levnadsvanor gällande tobaksbruk, alkoholvanor, fysisk aktivitet och matvanor.

Målgruppen är invånare i Västra Götalandsregionen som löper risk för ohälsa/sjukdom till följd av sina levnadsvanor. Hälsocoach online är ett delprojekt i Västra Götalandsregionens omställningsarbete ” Digitala vårdformer och tjänster”. Mötet med den enskilde individen sker genom videomöten och kontakt och tidbokning sker via olika e-tjänster.

Om arbetet

Som hälsocoach inspirerar och motiverar du personer med ohälsosamma levnadsvanor som vill förändra sitt hälsobeteende för att uppnå en varaktig god hälsa. Genom motiverande samtal och coachningsmetodik arbetar du utifrån hälso- och sjukvårdens riktlinjer för levnadsvanor och använder dig av beteendetekniker för att hitta klientens motivation och utgå från dennes intresse och egna målsättning. Du kommer även att vara delaktig i marknadsföring och informationsspridning av tjänsten på olika arbetsplatser inom VGR.

Om dig

Vi söker dig med en högskoleutbildning inom hälsopromotion, hälsopedagog/hälsovetare eller liknande. Du ska ha kompetens inom flera av de fyra levnadsvanorna; kost, fysisk aktivitet, alkohol eller tobaksbruk. I arbetet kommer du att coacha inom alla levnadsvanorna. Meriterande är erfarenhet och utbildning i samtalsmetodik (MI) och coachning samt utbildad till diplomerad tobaksavvänjare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med digitala lösningar och verktyg.

Som person är du självständig och tycker om att ta initiativ samtidigt som du uppnår goda resultat i ditt arbete. Du skapar och underhåller goda relationer och har god samarbetsförmåga. Du är flexibel och har lätt att anpassa ditt förhållningssätt till ändrade omständigheter. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Villkor

Viss arbetstid kan komma att förläggas till sen eftermiddag/kväll. Projektanställning till och med 2021-12-31.

Urval sker löpande under rekryteringsprocessen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Projektledare för hälsofrämjandeprojekt

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter. Beskrivning  Tandhälsan har under de senaste årtionden förbättrats hos barn och ungdomar. Under senare år ses dock en tydlig generell förs... Visa mer
Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.Beskrivning 
Tandhälsan har under de senaste årtionden förbättrats hos barn och ungdomar.

Under senare år ses dock en tydlig generell försämring avseende tandhälsan hos förskolebarn och vi har inte heller lyckats utjämna de stora skillnaderna som finns mellan familjer med olika socioekonomisk status. Utifrån att tandhälsa är starkt kopplad till familjen/individens levnadsvanor är insatser som stödjer utvecklingen av mer hälsosamma levnadsvanor önskvärda. Tandvården har i viss utsträckning sådan kompetens men på flera håll pågår diskussioner om att tandvården behöver utöka sin arsenal av professioner och/eller samverka mer med hälso- och sjukvården. Under drygt ett år har Hälsoodontologiska enheten, Folktandvården Västra Götaland drivit ett projekt, som innebär att en hälsopromotör har arbetat inom tandvården och i samverkan med andra aktörer som förskolor, familjecentraler, barnhälsovård etc. Projektet är lovande och därför har vi ansökt om - och fått - medel för att utöka det. 

Arbetsuppgifter
Som projektledare ska du

fortsatt utveckla konceptet med denna yrkesgrupp inom tandvården. Hälsopromotören ska ingå i tandvårdsteamet på kliniken och vara bryggan till andra arenor och aktörer där målgruppen familjer med små barn rör sig. Barnfamiljer med hög risk för kariessjukdom ska ges stöd i hälsorelaterade beteendeförändringar genom att tandvården använder hälsopromotörer i sitt hälsofrämjande och förebyggande arbete. Anställningen kan starta omgående och löper över tre år. Om utvärderingen av projektet är positiv är avsikten att implementera konceptet permanent och på fler ställen.

Som projektledare ansvarar du för att tillsammans med övriga hälsopromotörer och deras respektive folktandvårdsteam planera, genomföra och dokumentera verksamheterna i projektet.

Uppdraget innebär också att utveckla och genomföra nya samarbetsformer för olika verksamheter och exempelvis erbjuda hälsofrämjande verksamhet på arenor som förskolor och familjecentraler. Förutom att planera och genomföra insatser och inspirera alla parter till ett hälsopromotiv förhållningssätt kan det ingå arbetsuppgifter som att presentera projektet för olika målgrupper, utveckla ytterligare hälsopromotiva aktiviteter, samt ha kontakt med berörda samverkansparter. 

Eftersom hälsopromotörerna kommer att arbeta på flera olika orter inom Västra Götalandsregionen behöver du som projektledare vara beredd på att resa och vara på plats utifrån de behov som uppstår.

Kvalifikationer
Du som söker har en kandidatexamen som hälsopromotör/hälsovetare, d v s examen från Hälsopromotionsprogram eller liknande, gärna med inriktning kostvetenskap. Kunskap inom folkhälsovetenskap och/eller beteendevetenskap är meriterande. Du skall ha kunskap om hälsans bestämningsfaktorer och drivas av utmaningen att minska skillnader i hälsa. I ett vidare perspektiv vill du medverka i utformningen av folktandvårdens och regionens hälsofrämjande arbete. 

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som i denna roll innebär att du är initiativtagande och har förmåga att sätta igång aktiviteter och också uppnår resultat. Du behöver vara strukturerad och kunna planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Eftersom du förväntas ha många kontaktytor och presentera projektet i många olika sammanhang behöver du ha god samarbetsförmåga samt kunna kommunicera på ett lyhört, tydligt och engagerat sätt.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Hälsovetare

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr. Beskrivning Sjukhus... Visa mer
Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.Beskrivning
Sjukhusen i väster har fått medel från Västra Götalandsregionen för att under minst två år (2021–2023) erbjuda vuxna personer möjlighet till samtal som stöd för att förändra sina levnadsvanor.

Pilotprojektet är ett led i hälso- och sjukvårdens utveckling i riktning mot mer hälsofrämjande och förebyggande arbetssätt. Folkhälsoenheten vid Sjukhusen i väster söker därför två hälsovetare. Tjänsterna är tidsbegränsade under 1 år och 10 månader och gäller placering på Angereds Närsjukhus på 50 respektive 75 %.

Folkhälsoenheten vid Sjukhusen i väster främjar hälsa utifrån perspektiven befolkning, patienter och medarbetare, med fokus på jämlik hälsa. Vi samverkar med sjukhusens verksamheter, med offentliga och privata aktörer samt med civilsamhället. Arbetssättet är inriktat på utveckling utifrån evidens och beprövad erfarenhet med stort utrymme för egna initiativ och bedömningar.

Arbetsuppgifter
Genomföra hälsosamtal med individer som söker stöd hos Pilotprojektet Levnadsvanemottagning Angered samt även i övrigt bidra till utvecklingen av Pilotprojektet, inklusive implementering i sjukhusets verksamheter samt utveckling av samverkan mellan Pilotprojektet och civilsamhället.

Kvalifikationer
Hälsovetare med inriktning på individuella samtal om levnadsvanor, eller motsvarande kompetens.
Kunskap om/erfarenhet av hälso- och sjukvårdens olika vårdnivåer och organisation.

För att vara en del av teamet behöver du ha bra samarbetsförmåga samtidigt som du kan driva arbetet framåt självständigt. Då rollen innebär många kontaktytor är det viktigt att du är serviceinriktad och socialt säker. Du behöver ha en analytisk och empatisk förmåga. Kreativitet värderas också högt.

Meriterande är erfarenhet av hälsofrämjande arbete, yrkeserfarenhet även utanför hälso- och sjukvården och erfarenhet av arbete i föreningsliv eller annan del av det civila samhället.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Hälsocoach PT33

Ansök    Aug 14    PT i Hovås AB    Hälsopedagog
People's Training i Nya Hovås är en exklusiv studio som levererar tydliga resultat till sina kunder. Förutom fantastiska lokaler så är studions största styrka sitt team av kompetenser som tillsammans har skapat en miljö där ständigt lärande och inspiration pågår. Vi tror på att ständigt bygga relationer med våra medlemmar för att möta deras behov gällande hälsa och välmående. Du kommer att arbeta som coach i vårt exklusiva träningskoncept PT33 som bygger p... Visa mer
People's Training i Nya Hovås är en exklusiv studio som levererar tydliga resultat till sina kunder. Förutom fantastiska lokaler så är studions största styrka sitt team av kompetenser som tillsammans har skapat en miljö där ständigt lärande och inspiration pågår. Vi tror på att ständigt bygga relationer med våra medlemmar för att möta deras behov gällande hälsa och välmående.
Du kommer att arbeta som coach i vårt exklusiva träningskoncept PT33 som bygger på att medlemmen tränar i digitala maskiner som helt och hållet är anpassade efter dennes förutsättningar och mål. Hen behöver inte tänka på några inställningar, program eller bokningar av pass. Vi har byggt ett effektivt sätt att bedriva träning på vad gäller både tid och resultat.
Som coach är du en resurs vars målsättning är att kunna bedöma kundens nuläge, hjälpa kunden att sätta ett mål och sedan guida densamma för att nå det uppsatta målet. Det kan bland annat innebära råd gällande träningsupplägg, teknik eller andra hälsomässiga faktorer så som stress, sömn och kost.
VAD KAN VI ERBJUDA DIG?
I rollen som coach i vårt "butiksgym" kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Som coach får du ett relationsbyggande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor. Du kommer hjälpa medlemmarna att nå sina mål med hjälp av vårt kompletta koncept inom träning, kundvård och försäljning.
Du erbjuds en marknadsmässig lön med möjlighet till bonus.
DINA ARBETSUPPGIFTER
Rollen som coach i PT33 innebär bland annat att:
uppmuntra medlemmens träning och skapa återbesök
pusha medlemmen framåt med hjälp av återkommande avstämningar där du hanterar saker som motivation, stress, sömn och kost
fånga upp behov och feedback från medlemmar
skapa en säker och trygg träning på anläggningen
utföra installationer av nya medlemmar i vårt koncept
jobba mot uppsatt budget
sälja medlemskap, personlig träning och efterleva vårt kundvårdssystem
hålla vår exklusiva studio i toppskick


I KORTHET INNEBÄR ROLLEN
Anställningen är satt till en omfattning av 70-100 %.
Arbetstiderna är varierande och på ett så kallat rullande schema måndag till söndag. Du kommer att få en utbildning och introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som coach.
VEM ÄR DU?
Vi söker dig som:
har en fallenhet för service
älskar träning och hälsa
är en god lyssnare
jobbar effektivt, organiserat och självständigt
åtar dig gärna ett stort ansvar
har lätt att anpassa dig efter olika situationer
tycker om att bygga relationer med medlemmar
har möjlighet att arbeta både kvällar & helger

Du har en formell utbildning som grund. Kanske har du haft en roll inom något serviceyrke eller har en annan oväntad bakgrund som bidrar till den unika person du är.
Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.
Har du en utbildning inom hälsopromotion eller motsvarande utbildning som gett dig god kunskap om hur du med ett coachande förhållningssätt kan hjälpa alla typer av individer är detta också av stort värde.
Vi ser fram emot din ansökan, maila in ditt CV idag för att vara med i processen! Visa mindre

Hälsocoach

Regionhälsan är en ny förvaltning i regionen. Våra verksamheter har en stor bredd med inriktning regiongemensamma vårdverksamheter och hälsofrämjande nära vård. Nu har du möjlighet att bli en del av oss och vara med på vår spännande uppstart och utveckling. Regionhälsan är genom Västra Götalandsregionen medlemmar i det nationella och världsomspännande nätverket Hälsofrämjande hälso- och sjukvård (HFS). Nätverkets vision är en hälsofrämjande hälso- ... Visa mer
Regionhälsan är en ny förvaltning i regionen. Våra verksamheter har en stor bredd med inriktning regiongemensamma vårdverksamheter och hälsofrämjande nära vård. Nu har du möjlighet att bli en del av oss och vara med på vår spännande uppstart och utveckling.Regionhälsan är genom Västra Götalandsregionen medlemmar i det nationella och världsomspännande nätverket Hälsofrämjande hälso- och sjukvård (HFS).

Nätverkets vision är en hälsofrämjande hälso- och sjukvård för alla, vilket innebär att arbeta för att driva utvecklingen av en hälso- och sjukvård med fokus på god vård och jämlik hälsa för patienter, medarbetare och befolkning.

Om oss

Nu söker vi en hälsopedagog/hälsovetare med fokus på levnadsvanor till Hälsocoach online. Hälsocoach online är en individanpassad tjänst som erbjuder videomöten för att motivera till förbättrade levnadsvanor gällande tobaksbruk, alkoholvanor, fysisk aktivitet och matvanor.

Målgruppen är invånare i Västra Götalandsregionen som löper risk för ohälsa/sjukdom till följd av sina levnadsvanor. Hälsocoach online är ett delprojekt i Västra Götalandsregionens omställningsarbete ”Digitala vårdformer och tjänster”. Mötet med den enskilde individen sker genom videomöten och kontakt och tidbokning sker via olika e-tjänster. Projektets längd är för närvarande 2020 års slut.

Om arbetet

Som hälsocoach inspirerar och motiverar du personer med ohälsosamma levnadsvanor som vill förändra sitt hälsobeteende för att uppnå en varaktig god hälsa. Genom motiverande samtal och coachningsmetodik arbetar du utifrån hälso- och sjukvårdens riktlinjer för levnadsvanor och använder dig av beteendetekniker för att hitta klientens motivation och utgå från dennes intresse och egna målsättning. Du kommer även att vara delaktig i marknadsföring och informationsspridning av tjänsten på olika arbetsplatser inom VGR.

Om dig

Vi söker dig med en högskoleutbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Meriterande är hälsopromotionsprogrammet (hälsovetare eller liknande) samt erfarenhet och utbildning i samtalsmetodik (MI) och coachning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med digitala lösningar och verktyg.

Som person är du självständig och tycker om att ta initiativ samtidigt som du uppnår goda resultat i ditt arbete. Du skapar och underhåller goda relationer och har god samarbetsförmåga. Du är flexibel och har lätt att anpassa ditt förhållningssätt till ändrade omständigheter.

Villkor

Tjänsten gäller en projektanställning under 2020, men med goda möjligheter till förlängning. Tillträde efter överenskommelse. Viss arbetstid kan komma att förläggas till sen eftermiddag/kväll. Placeringsort är Göteborg.

Urval sker löpande under rekryteringsprocessen.

Intervjuer planeras ske 11/12 samt 19/12.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Hälsocoach

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa... Visa mer
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.Beskrivning av arbetsplatsen

Psykiatri psykos är ett av fem vuxenpsykiatriska verksamhetsområden inom SU.

Verksamhetsområdet har ansvar för vård och behandling av personer med schizofreni eller schizofreniliknande tillstånd inom Göteborg och kranskommunerna.Verksamheten bedrivs i nära samarbete mellan öppenvård och heldygnsvård. Heldygnsvården har två avdelningar på Mölndals sjukhus och en avdelning på östra sjukhuset. Vårdmiljön på Mölndals sjukhus är lokalmässigt mindre lämplig och patienterna har därför behov av hjälp med hälsofrämjande insatser i form av uppmuntran och stimulering till aktivering och promenader. Inom verksamhetsområdet finns en enhet för de personer som har störst funktionshinder och ett ökat behov av insatser, för den gruppen finns en integrerad öppen-slutenvårdsavdelning, belägen på Högsbo sjukhus.

Vad kan vi erbjuda dig som söker? 

Anställningen är i form av en Allmän visstid i 6 månader till att börja med, men förlängning kan bli aktuellt. Vi kommer erbjuda intern utbildning och handledning. 

Arbetsuppgifter

Tillsammans med dina medarbetare och framförallt tillsammans med patienterna och deras närstående, förväntar vi oss att du ska kunna göra bedömningar av hälsotillstånd, planera åtgärdsplaner avseende rökning, kost och motion samt delta i att hjälpa patienter att komma igång med åtgärderna. Att inspirera och motivera till hälsosamma vanor och att kunna anpassa dessa till personens behov och förutsättningar är centralt. Tjänsten är i utgångspunkten på 100% men möjlighet till att jobba deltid finns.

Om dig 

Du har en eftergymnasial utbildning som exempelvis aktiveringspedagog, hälsopedagog, hälsocoach, hälsopromotör eller har för tjänsten en annan relevant utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av arbete med personer med allvarlig psykisk sjukdom och kunskap kring vilka resurser som finns i samhället för patientgruppen är meriterande.

Du som söker har kunskap om och erfarenhet av att möta människor med allvarlig psykisk sjukdom och nedsatt funktion, samt lämplig utbildning för att kunna arbeta med hälsocoachning.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i en välfungerande verksamhet som en del i teamet kring den enskilde patienten och dennes resursgrupp. Du behöver ha lätt för att komma in i ett arbetslag och lätt kunna kommunicera med patienter och medarbetare. Om du har erfarenhet och kunskap av att arbeta i projektform, ta fram utvärderingsinstrument och skriva rapporter kring hur arbetet framskrider ses det som meriterande. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Hälsopromotör/koordinator

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter. Beskrivning  Tandhälsan har under de senaste årtionden förbättrats hos barn och ungdomar. Under senare år ses dock en tydlig generell för... Visa mer
Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.Beskrivning 

Tandhälsan har under de senaste årtionden förbättrats hos barn och ungdomar.

Under senare år ses dock en tydlig generell försämring avseende tandhälsan hos förskolebarn, och vi har inte heller lyckats utjämna de stora skillnaderna som finns mellan familjer med olika socioekonomisk status. Utifrån att tandhälsa är starkt kopplad till familjen/individens levnadsvanor är insatser som stödjer utvecklingen av mer hälsosamma levnadsvanor önskvärda. Tandvården har i viss utsträckning sådan kompetens, men på flera håll pågår diskussioner om att tandvården behöver utöka sin arsenal av professioner och/eller samverka mer med hälso- och sjukvården. Hälsoodontologiska enheten, Folktandvården Västra Götaland söker nu därför en hälsopromotör som vill vara en del av ett spännande hälsofrämjande projekt som sträcker sig till år 2021 där även samverkansparter som förskolor, familjecentraler, barnhälsovård etc kan bli aktuella. 

Arbetsuppgifter

Syftet med hälsopromotörens uppdrag är att utveckla ett koncept där barnfamiljer med hög risk för kariessjukdom får stöd i hälsorelaterade beteendeförändringar genom att tandvården använder hälsopromotörer i sitt hälsofrämjande och förebyggande arbete. Uppdraget påbörjas omgående och om erforderliga beslut fattas finns möjlighet till förlängning.  

Som hälsopromotör ansvarar du för att tillsammans med projektledare ta fram en projektplan och sedan utifrån den planera, genomföra och i viss mån utvärdera projektet. Du kommer att arbeta i nära samverkan med en eller flera folktandvårdskliniker och med projektledaren.  

Uppdraget innebär också att utveckla nya samarbetsformer för olika verksamheter och exempelvis erbjuda hälsofrämjande verksamhet på arenor som förskolor och familjecentraler. Förutom att planera och genomföra insatser och inspirera alla parter till ett hälsopromotiv förhållningssätt kan det ingå arbetsuppgifter som att presentera projektet för olika målgrupper, utveckla ytterligare hälsopromotiva aktiviteter, samt ha kontakt med berörda samverkansparter. 

Kvalifikationer

Du som söker har en kandidatexamen som hälsopromotör, d v s examen från Hälsopromotionsprogram eller liknande, gärna med inriktning kostvetenskap.

Kunskap inom folkhälsovetenskap och/eller beteendevetenskap är meriterande. Du skall ha kunskap om hälsans bestämningsfaktorer och drivas av utmaningen att minska skillnader i hälsa. I ett vidare perspektiv vill du medverka i utformningen av  folktandvårdens och regionens hälsofrämjande arbete. 

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som i denna roll innebär att du är initiativtagande och har förmåga att sätta igång aktiviteter och också uppnår resultat. Du behöver vara strukturerad och kunna planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Eftersom du förväntas ha många kontaktytor och presentera projektet i många sammanhang behöver du ha god samarbetsförmåga samt kunna kommunicera på ett lyhört, tydligt och engagerat sätt.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Vi söker en ansvarig hälsoinspiratör med kundvård i blicken

Ansök    Aug 28    PT i Hovås AB    Hälsopedagog
People’s Training i Nya Hovås är en exklusiv studio som levererar tydliga resultat till sina kunder. Förutom fantastiska lokaler så är studions största styrka sitt team av kompetenser som tillsammans har skapat en miljö där ständigt lärande och inspiration pågår. Vi tror dessutom på att leverera kundvård i världsklass där vi fångar varje kunds behov gällande hälsa och välmående. Din inriktning och bakgrund är bred och gedigen så du kan fånga komplexiteten ... Visa mer
People’s Training i Nya Hovås är en exklusiv studio som levererar tydliga resultat till sina kunder. Förutom fantastiska lokaler så är studions största styrka sitt team av kompetenser som tillsammans har skapat en miljö där ständigt lärande och inspiration pågår. Vi tror dessutom på att leverera kundvård i världsklass där vi fångar varje kunds behov gällande hälsa och välmående. Din inriktning och bakgrund är bred och gedigen så du kan fånga komplexiteten i varje individs behov. Ordet ”People’s person” ligger nära till hands när de som känner dig skall beskriva dig som person. Du är en engagerad lyssnare som lätt kan kommunicera med både kunder och teammedlemmar för att tillsammans finna den bästa hjälpen. Du vill gärna ta täten och är proaktiv i din person. Eftersom vi just nu håller på att utarbeta tydliga strukturer och system för att alltid leverera hög kundnöjdhet så vill du vara med i det arbetet för att få det så bra som möjligt. Du har en formell utbildning som grund. Kanske har du haft en ledande roll inom något serviceyrke eller har en annan oväntad bakgrund som bidrar till den unika person du är. Utöver att dagligen möta våra kunder så arbetar du med att systematiskt bearbeta våra medlemmar genom att leverera kundvård som gör att de väljer att stanna kvar i sina medlemskap. Du ansvarar för ordning och reda och ser till att våra lokaler är i ordning. Förutom detta så kommer du hantera schemaläggning och koordinering i ditt Team som består av 5 personer. Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev . Visa mindre

Aktiveringspedagog sökes till Rättspsykiatrin!

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa... Visa mer
Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.Om oss
Rättspsykiatrin är en unik verksamhet inom Sahlgrenska Universitetssjukhuset med uppdrag att ge individuellt anpassad psykiatrisk vård och rehabilitering till patienter som dömts att överlämnas till vård.

Verksamheten disponerar slutenvårdslokaler med förhöjd säkerhetsklassning och vårdar också patienter frihetsberövade enligt annan lagstiftning i samband med att de har behov av akut psykiatrisk specialistvård. Rättspsykiatrin har ett samhällsskyddsansvar, där målet för verksamheten är att patienterna ska klara ett liv ute i samhället utan att återfalla i brott på grund av psykisk ohälsa.Vi rehabiliterar patienter med bland annat psykossjukdom, missbruksproblematik och personlighetsstörning.

Vad kan vi erbjuda dig som söker?
Vi erbjuder dig en tjänst som aktiveringspedagog där du har möjlighet att påverka din arbetsdag i form av varierande arbetsuppgifter. Vi erbjuder dig en tjänst i en helt unik arbetsmiljö där du som aktiveringspedagog utgår från vårt aktivitetshus. Aktivitetshuset är placerat i mitten av sjukhuset i anslutning till vår inre park. Aktivitetshuset består av gymnastikhall, simbassäng, snickeri, måleri, musikrum, mediarum, träningskök, skola, grön rehab, café med mera som ger fantastiska förutsättningar för patientens rehabilitering. Som medarbetare har du möjlighet att nyttja dessa lokaler, när patienter inte har verksamhet där.

Sahlgrenska Universitetssjukhuset erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling i form av utbildningar kopplade till vårt arbete.

Om arbetsuppgifter
Som Aktiveringspedagog ingår du i vår aktivitetsenhet som består av aktiveringspedagoger, hälsopedagoger, arbetsterapeuter samt fysioterapeuter. Du ingår även i team runt patienterna på de olika enheterna tillsammans med övriga yrkeskategorier. Aktiveringspedagogens uppdrag är att motivera och stimulera patienter till aktivitet för att befrämja hälsa, såväl fysiskt, mentalt som socialt.

Om dig
Vi söker dig med erfarenhet från psykiatri som är utbildad aktiveringspedagog eller har motsvarade eftergymnasial utbildning med inriktning rehabilitering, psykiatri eller pedagogik. Som person är du lugn och trygg och har ett genuint intresse för människor i utsatta situationer. Du är kreativ, ansvarstagande, lösningsfokuserad och flexibel. Vi söker dig med driv och med samtidigt tålamod. Du skall kunna arbeta tillsammans med andra men också självständigt. Ett aktivt och hälsosamt liv är för dig en självklarhet. Erfarenhet från rättspsykiatri är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Hälsoutvecklare / Projektledare / Rehabkoordinator

Ansök    Jul 9    Feelgood    Hälsopedagog
Feelgood är ett rikstäckande företag med cirka 500 medarbetare och levererar hälsotjänster på nära 200 enheter över hela landet, av dessa är ca 45 egna anläggningar. Företaget grundades år 1995 och är noterat på Nasdaq Stockholm lista över små bolag. Feelgood växer och har nya spännande uppdrag på gång och därför vill vi förstärka vårt team med en hälsoutvecklare/projektledare/rehabkoordinator i region väst  Positiv inställning, innovation, helhetssyn oc... Visa mer
Feelgood är ett rikstäckande företag med cirka 500 medarbetare och levererar hälsotjänster på nära 200 enheter över hela landet, av dessa är ca 45 egna anläggningar. Företaget grundades år 1995 och är noterat på Nasdaq Stockholm lista över små bolag.

Feelgood växer och har nya spännande uppdrag på gång och därför vill vi förstärka vårt team med en hälsoutvecklare/projektledare/rehabkoordinator i region väst 

Positiv inställning, innovation, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma goda resultat kännetecknar vår kultur och arbetsgemenskap.


Som hälsoutvecklare/projektledare hos oss är du ett stöd till våra kunder i det strategiska hälsoarbetet. Planering, utveckling, genomförande samt uppföljning av större och mindre hälsostrategiska projekt ingår i arbetet. Du driver utformning av idé- och handlingsprogram på grupp- och organisationsnivå, framtagande av mål, strategier och policies för hälsa på arbetsplatsen, samt håller utbildning inom hälsoområdet. Att vara projektledare, processledare och ”spindeln i nätet” tillhör arbetssättet i hög grad. Arbetet innebär att skapa kontakter och relationer med kundföretag samt att motivera för ett hälsofrämjande arbetssätt såväl internt som externt. Du kommer att arbeta på individ, grupp och organisationsnivå.

Som rehabkoordinator/casemanager hos oss koordinerar du rehabiliteringsinsatser utifrån våra kunders rehabiliteringsstrategier. Genom olika bedömningar jobbar du med att tidigt fånga upp risker och ohälsa i arbetet, stötta Chef och HR samt ge förslag på åtgärder i rehabiliteringsfrågor. Du stöttar chefer i deras roll kopplat till personalvård och rehabiliteringsansvar. Du har en tät dialog med kunden vilket skapar möjlighet till tidiga insatser i syfte att främja hälsa i arbetslivet. Du har ett nära tvärfunktionellt samarbete med övriga kollegor i teamet; läkare, psykolog, sköterska, fysioterapeut/ergonom samt arbetsmiljöingenjör.

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom hälsopromotion/hälsofrämjande arbete. Vi ser gärna också att du har en projektledarutbildning. Har du även erfarenhet och intresse av arbetslivsinriktad rehabilitering är det en merit. Du har helhetssyn och vill gärna arbeta promotivt. Vi ser också att du har ett affärsmässigt och konsultativt förhållningssätt, är drivande, utåtriktad och tar initiativ i såväl kundarbetet som det interna teamarbetet. Arbetet ställer höga krav på god organisations- och planeringsförmåga och du bör känna dig bekväm med att samverka och samarbeta med såväl anställda som chefer. Du har erfarenhet av att hålla utbildning, driva projekt och arbeta i team. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska samt känner dig bekväm att arbeta med flera IT-system. Tidigare hälsoarbete med arbetsplatsen som arena är en merit.  

Har du frågor kontakta Konsultchef Anna Lindberg  [email protected]  mobil: 0705-113703

Vi intervjuar löpande så vi ser fram emot din ansökan redan nu. Sista ansökningsdatum är 2019-09-30.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre