Lediga jobb som Kock, à la carte i Göteborg

Se lediga jobb som Kock, à la carte i Göteborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Göteborg som finns hos arbetsgivaren.

REKRYTERINGSDAG KÖK I GÖTEBORG 2024

Nytt
Varmt välkommen till vår rekryteringsdag!Vi söker nya medarbetare!Högsäsongen närmar sig och RestaurangAssistans söker just nu personal till massor av spännande tjänster!Därför bjuder vi nu in till en rekryteringsdag på vårt kontor där du får träffa rekryterare från Hotell-, Kök- och Matsalsavdelningen. Vi söker servispersonal, restaurangbiträden, bartenders, receptionister, hotellstädare, kockar, köksbiträden och diskare.Hos oss får du möjlighet att jobba... Visa mer
Varmt välkommen till vår rekryteringsdag!Vi söker nya medarbetare!Högsäsongen närmar sig och RestaurangAssistans söker just nu personal till massor av spännande tjänster!Därför bjuder vi nu in till en rekryteringsdag på vårt kontor där du får träffa rekryterare från Hotell-, Kök- och Matsalsavdelningen.
Vi söker servispersonal, restaurangbiträden, bartenders, receptionister, hotellstädare, kockar, köksbiträden och diskare.Hos oss får du möjlighet att jobba med massor av roliga uppdrag och på några av Göteborgs största och häftigaste hotell och restauranger!
Vi kommer att ha öppet hus klockan 10.00-14.00 så det går bra att komma förbi när du vill. Ta med dig ditt CV och ditt bästa mingelhumör!
Datum: 7 Maj
Tid: 10.00-14.00
Adress: Södra Vägen 67, 412 54 Goteborg

Vi bjuder på kaffe & fika och hoppas på att på att få träffa just dig denna dag!Tipsa gärna dina vänner och bekanta.Läs mer på vår Facebooksida ochAnmäl ditt intresse här

RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Våra kunder är allt från prisade stjärnkrogar och guldkantade galor till rikstäckande hotellkedjor, företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och stora arenor. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar. Visa mindre

kock Nepalesisk

Kathmandu Restaurang serverar Dagens Rätt varje vardag lunch och Klassikerna dumplings, även på den övriga menyn och ett stort utbud av curryrätter, veganska, glutenfria, laktosfria och grilrätter. Kocken skapar egna menyer, beställer hem varor och följer upp att maten serveras snyggt och på rätt vis. Som kock lagar du maten a la carte samt serverar Dagens Rätt, och se till att allt är rent och snyggt. Jobbet inkluderar arbete varannan helg. Arbetsuppgif... Visa mer
Kathmandu Restaurang serverar Dagens Rätt varje vardag lunch och Klassikerna dumplings, även på den övriga menyn och ett stort utbud av curryrätter, veganska, glutenfria, laktosfria och grilrätter. Kocken skapar egna menyer, beställer hem varor och följer upp att maten serveras snyggt och på rätt vis. Som kock lagar du maten a la carte samt serverar Dagens Rätt, och se till att allt är rent och snyggt. Jobbet inkluderar arbete varannan helg.
Arbetsuppgifter:·
Tillaga mat med hög kvalitet och god egenkontroll samt att råvaru kostnaderna hålls inom kalkylen för menyplanering.
· Skriva menyer till dagens rätt.
· Beställa varor
· Disk samt städ
Restaurang Kathmandu har en affärsidé att driva den bästa mat upplevelsen med allt vi har att erbjuda som god mat, vi tror på traditionella och riktiga Nepalesisk recept. Därför har vi lagat riktig Nepalesisk husmanskost. Hos oss hittar du alltid bra kvalité tillagad av våra riktiga kockar, allt enligt våra gamla recept på hur nepalesisk husmanskost ska smaka.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och människor. Du ska vara duktig kock och branscherfarenhet inom nepalesisk kök. Utifrån dina erfarenheter har du goda kunskaper i köksekonomi, livsmedelshygien och att laga mat från grunden. Du ska behärska att laga alltifrån fågel till fisk och det som finns där i mellan. Du bör klara av att jobba självständigt och ha många bollar i luften. Visa mindre

Kock på heltid dagtid

Ansök    Apr 15    Brunchoteket 2 AB    Kock, à la carte
Nytt
Brunchoteket ligger på Kungstorget och Linnégatan i Göteborg. Vi serverar a la carte brunch alla dagar i veckan och söker nu en kock för anställning. Arbetstiden är förlagd till dagtid mellan 08:00-17.00, måndag till söndag. Vi ser gärna att ni som söker anställningen hos oss har följande egenskaper: - Tidigare erfarenhet som kock eller utbildning - Är beredd att arbeta i skift - Positiv inställning och ska kunna arbeta självständigt - Noggrann och arbeta... Visa mer
Brunchoteket ligger på Kungstorget och Linnégatan i Göteborg. Vi serverar a la carte brunch alla dagar i veckan och söker nu en kock för anställning. Arbetstiden är förlagd till dagtid mellan 08:00-17.00, måndag till söndag.
Vi ser gärna att ni som söker anställningen hos oss har följande egenskaper:
- Tidigare erfarenhet som kock eller utbildning
- Är beredd att arbeta i skift
- Positiv inställning och ska kunna arbeta självständigt
- Noggrann och arbetar bra i team
Din främsta arbetsuppgifter är att förbereda och laga maträtter för bordservering och avhämtningen med allt vad det innebär. Vi lagar i stort sett allt i köket från grunden.
Vi finns även i Malmö och Helsingborg. Vi ser fram emot att höra från dig. Visa mindre

Indisk kock

Ansök    Apr 12    Masala Mölndal AB    Kock, à la carte
Vi söker en erfaren och självständig kock till indisk restaurang. Du måste ha god erfarenhet av och gärna vara uppvuxen med det indiska köket. Arbetstiden är heltid och förlagd till luncher, kvällar och helger. Det är meriterande om du kan tala engelska och svenska. Visa mer
Vi söker en erfaren och självständig kock till indisk restaurang.
Du måste ha god erfarenhet av och gärna vara uppvuxen med det indiska köket.
Arbetstiden är heltid och förlagd till luncher, kvällar och helger.
Det är meriterande om du kan tala engelska och svenska. Visa mindre

À'la carte kockar sökes!

Om jobbet: Är du sugen på en utmaning där kvalitet, fokus, utveckling, kreativitet och service är av självklarhet? Samt alltid vara på tårna och vara flexibel när det kommer till nya utmaningar och alltid prestera ditt yttersta för att bästa service ska ske?Vem är du? Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 4 års yrkeserfarenhet inom ett ALC kök. Du vill växa som kock, du har ambitioner och vill vara en del av vårt t... Visa mer
Om jobbet:
Är du sugen på en utmaning där kvalitet, fokus, utveckling, kreativitet och service är av självklarhet? Samt alltid vara på tårna och vara flexibel när det kommer till nya utmaningar och alltid prestera ditt yttersta för att bästa service ska ske?Vem är du?
Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 4 års yrkeserfarenhet inom ett ALC kök. Du vill växa som kock, du har ambitioner och vill vara en del av vårt team och tillsammans vara den professionella hjälpen ut till Göteborgs restauranger!
Hängiven
Yrkesstolt
Problemlösare

Anpassningsbar
Engagerad i att utvecklas
Låter detta intressant? Tveka inte! Skicka in din ansökan redan idag. Ser ditt CV spännande ut kontaktar vi dig inom kort för ett möte där vi lägger upp en plan för hur vi tillsammans ska briljera på Göteborgs roligaste krogar.


Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framföralltväldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olikaarbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter!Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar!
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning- Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Lunchkock.

Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Är du trött på att alltid vara underbemannad på ditt jobb? Känner du att det hade varit lättare att hjälpa andra istället för att behöva göra allt själv? Vill du få en paus från ditt monotona jobb och få tillbaka kärleken till matlagningen igen? Vill du utvecklas till nya höjder i din karriär och få möjligheten att vara med i alla Göteborgs s... Visa mer
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket!
Är du trött på att alltid vara underbemannad på ditt jobb?
Känner du att det hade varit lättare att hjälpa andra istället för att behöva göra allt själv?
Vill du få en paus från ditt monotona jobb och få tillbaka kärleken till matlagningen igen?
Vill du utvecklas till nya höjder i din karriär och få möjligheten att vara med i alla Göteborgs stora event?
Då är detta ditt nästa steg i yrkeslivet!
Vem är du?
Du är en självgående kock/kallskänka med huvudet på skaft som har erfarenhet från Husmanskost eller Á la carte verksamhet. Är en driven person som aldrig vill sluta lära och som gärna delar med dig av din erfarenhet så att det blir ett så bra resultat ut till gästen som möjligt.
Sök dig hit så hjälper vi Göteborgs restauranger ihop. Flexibelt arbete som gör att du kan planera din lediga tid men samtidigt få jobba på Göteborgs alla olika sorters restauranger.
Lönesättningen är individuell.
Kvalitéer vi söker efter:
Vågar visa vad du går för.
Ambition att lära sig mer av yrket.
Flexibel med att inte endast jobba dagtid.
Prestigelös i att alla dagens uppgifter inte alltid är detsamma.
Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba.
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.Mer om ossRestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Kock, Asiatisk Fusion

Ansök    Apr 10    Takame AB    Kock, à la carte
#jobbjustnu Nu söker vi en ny kock till Takame Göteborg belägen i Hasselbladshuset mitt emot Nordstan på Östra Hamngatan 3. Ett Asiatiskt koncept med fokus på, Japansk och Koreansk mat. Vi söker dig som brinner för matlagning, kan planera ditt jobb och är snabb och organiserad. Vi är ett härligt team från olika delar av världen tex Japan, Vietnam; Thailand, kina och Sverige! Känner du att du är rätt person, hör av dig! Bra villkor till rätt person!! Arbet... Visa mer
#jobbjustnu
Nu söker vi en ny kock till Takame Göteborg belägen i Hasselbladshuset mitt emot Nordstan på Östra Hamngatan 3.
Ett Asiatiskt koncept med fokus på, Japansk och Koreansk mat.
Vi söker dig som brinner för matlagning, kan planera ditt jobb och är snabb och organiserad. Vi är ett härligt team från olika delar av världen tex Japan, Vietnam; Thailand, kina och Sverige! Känner du att du är rätt person, hör av dig!
Bra villkor till rätt person!!
Arbetstid kvällstid/helger, lunchtid.
We are looking a new chef to our Asian Restaurant Takame, we are a fusion restaurant with Sushi, Japanese & Korean food. please send us an email for further information. www.takame.se Visa mindre

Kockar till Lisebergs restauranger 2024 (säsongsanställning)

Ansök    Apr 12    Liseberg AB    Kock, à la carte
Vi söker kockar till våra restauranger på Liseberg! Nu söker vi dig som vill arbeta som kock i en unik miljö. Hos oss på Liseberg arbetar du alltid avtalsenligt vad gäller arbetstid och lön. Som Lisebergare får du vara dig själv samtidigt som du bidrar till att möta våra gästers förväntningar på restaurangupplevelse. Häng med in i vår restaurangvärld: 1923 Året var 1923 när Liseberg slog upp portarna för första gången, efter detta minnesvärda år har... Visa mer
Vi söker kockar till våra restauranger på Liseberg!
Nu söker vi dig som vill arbeta som kock i en unik miljö.

Hos oss på Liseberg arbetar du alltid avtalsenligt vad gäller arbetstid och lön. Som Lisebergare får du vara dig själv samtidigt som du bidrar till att möta våra gästers förväntningar på restaurangupplevelse.

Häng med in i vår restaurangvärld:

1923
Året var 1923 när Liseberg slog upp portarna för första gången, efter detta minnesvärda år har vi nu döpt denna restaurang som finns i direkt anslutning till stora scen. Här erbjuder vi traditionella rätter som räksmörgås och hamburgare. Med rätt sittplats hamnar våra gäster mitt i konsertpubliken.

Hamnkrogen & Spökbaren
På Hamnkrogen arbetar vi med havets delikatesser. Hamnkrogen finner du i vårt hamnområde där våra gäster kan spendera varma sommarkvällar med god mat och konsert på lilla scen. Under november & december dukar vi upp ett julbord där fokus ligger på fisk & skaldjur.

Järnvägsrestaurangen
Hos järnvägsrestaurangen arbetar vi med mat för hela familjen. Här tar våra gäster plats i sittkupéer och godsvagnar och njuter av allt från sill-tallrik och Järnvägssallad till KRAV-märkta hamburgare.

Lisebergs Wärdshus
Mitt framför stora scen finner du Lisebergs Wärdshus där vi arbetar med kreativa menyer utformade efter årstidens finaste råvaror som i största möjliga mån med ekologiskt och närproducerat som bas.

The Green Room
Detta är vår växtbaserade restaurang där rustika, inspirerande och hållbara rätter och råvaror står på menyn. Här låter vi säsong och tillgång styra maten vi arbetar med.

Tyrolen
Oktoberfest, schnitzel och generösa sejdlar med skummande öl beskriver Tyrolen bra. Här arbetar du i en avslappnad miljö där personalen bär lederhosen och dirndlklänningar och flera gånger i veckan fylls restaurangen med allsång.

Rondo
Vår showkrog Rondo bjuder ofta upp till dans. Här styrs menyn efter rådande show.

Mei Rose 
Detta är vår asien-inspirerade restaurang med öppet kök. Här fokuserar du på modern asiatisk mat och street food där du tillsammans med ditt team skapar fantastiska smakupplevelser. Restaurangen finns på hotellets top floor. Här finns även vårt grillkök, beläget på terrassen – där gästerna njuter som bäst av den svenska sommaren och utsikten över Lisebergsparken.

Saluhallen, Frukost, Café Agnes & Bar Compagniet
Här erbjuds magiska bufféer där både stora och små gäster hittar sina favoriter. Dessutom ansvarar köksteamet för matutbudet i baren Compagniet samt Café Agnes. Sist men inte minst ser Saluhallsköket till att även våra konferens- och eventgäster blir mätta och belåtna.

Pastery
Vad är väl ett magiskt hotell utan fantastiska bakverk, himmelska desserter och söta överraskningar? Du och dina kollegor har full koll på det kreativa skapandet i vårt Pasterykök, låt det vattnas i mun av osannolika kombinationer och nya upplevelser.

 

Arbetsuppgifter och kvalifikationer
Våra köksmästare är duktiga ledare och förebilder. Vi arbetar aktivt med hållbarhetsfrågan och har flera KRAV-märkta restauranger och en matsmart personalrestaurang. Du behöver relevant yrkeserfarenhet. Har du restaurangutbildning är det en merit.

Har du inte utbildning men har ett brinnande intresse för matlagning? Inga problem! Skicka in en ansökan så lär vi dig det du behöver kunna.

Det värdesätts om du är en stolt yrkesmänniska som är uthållig och gillar ett högt tempo! Hos oss är inte ensam stark, och vi tror att det är lagarbetet som genomsyrar vårt arbetssätt som leder till att gästernas upplevelser blir något utöver det vanliga.Villkor
Tjänsterna är säsongsanställning eller särskild visstidsanställning med varierande arbetstidsomfattning. Arbetstiden är förlagd enligt verksamhetens behov, vilket betyder både dagar, kvällar och helger.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Vassa & hungriga kockar sökes

Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Är du trött på att alltid vara underbemannad på ditt jobb? Känner du att det hade varit lättare att hjälpa andra istället för att behöva göra allt själv? Vill du få en paus från ditt monotona jobb och få tillbaka kärleken till matlagningen igen? Vill du utvecklas till nya höjder i din karriär och få möjligheten att vara med i alla Göteborgs s... Visa mer
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket!
Är du trött på att alltid vara underbemannad på ditt jobb?
Känner du att det hade varit lättare att hjälpa andra istället för att behöva göra allt själv?
Vill du få en paus från ditt monotona jobb och få tillbaka kärleken till matlagningen igen?
Vill du utvecklas till nya höjder i din karriär och få möjligheten att vara med i alla Göteborgs stora event?
Då är detta ditt nästa steg i yrkeslivet!
Vem är du?
Du är en självgående kock/kallskänka med huvudet på skaft som har erfarenhet från Husmanskost eller Á la carte verksamhet. Är en driven person som aldrig vill sluta lära och som gärna delar med dig av din erfarenhet så att det blir ett så bra resultat ut till gästen som möjligt.
Sök dig hit så hjälper vi Göteborgs restauranger ihop. Flexibelt arbete som gör att du kan planera din lediga tid men samtidigt få jobba på Göteborgs alla olika sorters restauranger.
Lönesättningen är individuell.
Kvalitéer vi söker efter:
Vågar visa vad du går för.
Ambition att lära sig mer av yrket.
Flexibel med att inte endast jobba dagtid.
Prestigelös i att alla dagens uppgifter inte alltid är detsamma.
Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba.
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Duktig Erfaren Sushi Kock

Ansök    Apr 10    A W C Restaurang AB    Kock, à la carte
Restaurang Tennet söker en erfaren duktig Sushikock! Vi söker nu en kunnig sushikock som har utbildning och god erfarenhet från restaurang som kan hjälpa oss att hålla den nivå vi vill och bidra med sina kunskaper. Vi har ett stort kundunderlag och därför behöver du vara både stresstålig och snabb i utförande av arbetet samt orka jobba i stressade perioder under dagen. Vi erbjuder en härlig arbetsplats och bra tider, härliga kollegor och fantastiska gäster... Visa mer
Restaurang Tennet söker en erfaren duktig Sushikock!
Vi söker nu en kunnig sushikock som har utbildning och god erfarenhet från restaurang som kan hjälpa oss att hålla den nivå vi vill och bidra med sina kunskaper.
Vi har ett stort kundunderlag och därför behöver du vara både stresstålig och snabb i utförande av arbetet samt orka jobba i stressade perioder under dagen.
Vi erbjuder en härlig arbetsplats och bra tider, härliga kollegor och fantastiska gäster.
Har du även kunskaper i tillagning av det asiatiska köket så är det ett stort plus!
Arbetstider ca 9.30-15.00
Du får gärna skriva lite om dig själv och skicka med ett foto. Vi kallar löpande till intervjuer. Om du inte hör av oss inom 2 arbetsdagar är du tyvärr inte kallad.
Lön enligt överenskommelse. Visa mindre

Liseberg Grand Curiosa Hotel söker Kockar till vår restaurang Saluhallen

Ansök    Apr 10    Liseberg AB    Kock, à la carte
Liseberg Grand Curiosa Hotel är en del av en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse!  Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn! Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just ... Visa mer
Liseberg Grand Curiosa Hotel är en del av en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig.

Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som dig. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.

Till vår restaurang Saluhallen behöver vi nu kockar till vårt köksteam. Brinner du för service? Längtar du efter nya utmaningar och är beredd att hugga i när det behövs? Då kanske du är vår nya kollega!

Restaurang Saluhallen
På Liseberg Grand Curiosa Hotel kommer vi ha ett varierat och spännande utbud i matväg, och våra restauranger ska erbjuda något för alla behov och smaker. I Saluhallen står läckra maträtter från när och fjärran uppdukade sida vid sida- här landar hela världen på din tallrik! Saluhallen har möjlighet att ta emot över 500 gäster, där både stora och små hittar sina favoriter. Dessutom ansvarar köksteamet för matutbudet i baren Compagniet samt Café Agnes. Sist men inte minst ser Saluhallsköket till att även våra konferens- och eventgäster blir mätta och belåtna.

Arbetsuppgifter 
Som kock på Saluhallen arbetar du i ett team med både tillsvidare- och tidsbegränsat anställda kockar. Dina arbetsuppgifter är i första hand driftsrelaterade och arbetstiden är i hög grad förlagd till parkens och/eller restaurangens öppettider. Du hanterar mestadels antingen varm- eller kallkök där det ingår att göra fina uppläggningar och presentationer av vår buffémat. Att sätta kollegor och gäster i första rummet och att skapa teamkänsla med övriga delar av verksamheten är för dig en självklarhet. Hos oss på Liseberg Grand Curiosa Hotel är ensam inte stark, och vi tror att det är lagarbetet i vårt arbetssätt som leder till att gästernas upplevelse blir något utöver det vanliga.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har genomfört en kockutbildning alternativt har minst två års erfarenhet från arbete som kock. Det är meriterande om du har erfarenhet från restaurangkök. Tempot är högt, och du bör vara beredd att hantera stora volymer gäster och beställningar. Du behöver även ha goda kunskaper i svenska eller engelska. Du arbetar ansvarsfullt och med som mål att leverera en högklassig matlagning samt har god hygienkännedom och hantering av råvaror. 

Personliga egenskaper
För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och nyfiken på människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, struktur, kreativitet och god kommunikationsförmåga är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag- ja då tror vi att du kommer älska att jobba som kock på Liseberg Grand Curiosa Hotel!

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Villkor
Tjänsterna är tillsvidareanställningar med sysselsättningsgrad på 20% respektive 50% av en heltidstjänst. Vi ber dig ange vilken eller vilka tjänster du är intresserad av i din ansökan. Arbetstiden påverkas av verksamhetens behov och är varierande med både arbete på kvällar, helger och vardagar. Tjänsterna på lägre sysselsättningsgrad kan du förslagsvis därför kombinera med t ex ett annat deltidsjobb eller liknande. 

Du påbörjar din tjänst enligt överenskommelse. Utbildning och introduktion kan bli aktuellt före arbetsstart. Tjänsterna ligger under HRF:s avtalsområde. 

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till Head Chef Saluhallen David Sjölander på telefon 031-766 70 68.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 2 maj.

Varmt välkommen att söka! Visa mindre

indisk kock

Ansök    Apr 10    Indiska Hörnet AB    Kock, à la carte
Indisk kock sökes Arbetsuppgifterna som ingår är planering, förberedelse samt tillagning av indisk mat. Vi har både lunch samt á la carte. Du ska ha god kännedom om det indiska köket. Visa mer
Indisk kock sökes
Arbetsuppgifterna som ingår är planering, förberedelse samt tillagning av indisk mat. Vi har både lunch samt á la carte.
Du ska ha god kännedom om det indiska köket. Visa mindre

Kock till Göteborg Wok

Ansök    Apr 10    Backaplan Wok AB    Kock, à la carte
Du får arbeta i en modern restaurang med ett kök där förstklassiska råvaror används. Restaurangen kan samtidigt ta emot 120 matgäster. Du ska vara utbildad och kvalificerad kock och arbetat med husmanskost i minst 1 år. Även arbete i storhushåll är lämplig bakgrund med erfarenhetskrav. I uppgifterna kan utöver tillagning också ingå att planera de varuinköp som behövs. Vidare ingår det att hålla ordning i köket såsom rengöring av bänkar och golv. Kravet på ... Visa mer
Du får arbeta i en modern restaurang med ett kök där förstklassiska råvaror används. Restaurangen kan samtidigt ta emot 120 matgäster.
Du ska vara utbildad och kvalificerad kock och arbetat med husmanskost i minst 1 år. Även arbete i storhushåll är lämplig bakgrund med erfarenhetskrav.
I uppgifterna kan utöver tillagning också ingå att planera de varuinköp som behövs. Vidare ingår det att hålla ordning i köket såsom rengöring av bänkar och golv.
Kravet på dig är att du kan och tar ansvar. Visa mindre

sushi kock och köksbiträde

Ansök    Apr 10    Xiang i Gbg AB    Kock, à la carte
Sushi kock : Önneredswok i Västra Frölunda söker en kock som kan laga asiatisk och sushi. Det är meriterande om du har jobbat med sushi eller asiatiska maträtter. Köksbeträde : Som köksbiträde kommer du få plocka fram och förbereda maten, t.ex. skala och hacka grönsaker och kött. Du deltar även i enklare matlagning. Du ska kunna planera ditt arbete väl och kunna hantera stress vid tex rusningstider. Att städa och diska ingår också i arbetsuppgifterna. Du k... Visa mer
Sushi kock : Önneredswok i Västra Frölunda söker en kock som kan laga asiatisk och sushi. Det är meriterande om du har jobbat med sushi eller asiatiska maträtter.
Köksbeträde : Som köksbiträde kommer du få plocka fram och förbereda maten, t.ex. skala och hacka grönsaker och kött. Du deltar även i enklare matlagning. Du ska kunna planera ditt arbete väl och kunna hantera stress vid tex rusningstider. Att städa och diska ingår också i arbetsuppgifterna. Du kommer att behöva arbeta i ett team med andra kockar.
Det är inget krav men meriterande om du har tidigare erfarenhet från bransch
Ha en god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning
Du kan ta eget ansvar, hantera stress


Vi talar svenska, kinesiska och vietnamesiska
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Erfarna kockar sökes

Ansök    Apr 9    Bcm Restaurang AB    Kock, à la carte
Bryggeriet på avenyn har i många år satt leende på många gästers läppar genom åren. Nu behöver vi extra muskler för att kunna fortsätta leverera härliga matupplevelser. Är du rätt person för oss och har vad som krävs skicka in en ansökan till oss. • du skall ha en kock utbildning/ erfarenhet • Att ha matlagning som passion • Du bör vara stresstålig, kreativ, lagspelare och självgående. Är du rätt person för oss och har vad som krävs skicka in en ansökan ... Visa mer
Bryggeriet på avenyn har i många år satt leende på många gästers läppar genom åren. Nu behöver vi extra muskler för att kunna fortsätta leverera härliga matupplevelser. Är du rätt person för oss och har vad som krävs skicka in en ansökan till oss.
• du skall ha en kock utbildning/ erfarenhet
• Att ha matlagning som passion
• Du bör vara stresstålig, kreativ, lagspelare och självgående.
Är du rätt person för oss och har vad som krävs skicka in en ansökan till oss.
Hittar vi rätt personer så är det anställning omgående.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock med genuint intresse och passion för matlagning!

Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers. Brinner du för matlagning och trivs... Visa mer
Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.Brinner du för matlagning och trivs i en miljö med härliga kollegor som delar ditt intresse? Då kan detta vara jobbet för dig.

Vi behöver nu förstärka vårt köksteam!

 

Om rollen 
Som kock på Svenska Mässan Gothia Towers är ditt uppdrag att vara med på utvecklingen av luncher, middagar och bufféer. Tillsammans med köksmästare och souschefer så kommer du vara med på att utveckla vårt utbud likväl som att utvecklas i din roll. Huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att tillbereda luncher, middagar och bufféer. Du ser till att kvalitén på maten håller en hög standard. Du följer vår miljöpolicy, håller efter, och ser till att renlighet och egenkontroll efterföljs. Då vi är en bred verksamhet kommer du få möjlighet att laga mat till våra olika koncept. En dag kanske du lagar mat till en stor bankett, den andra dagen till vår restaurang Seasons och den tredje dagen till vår restaurang Imagine.

Under ledning av vår Culinary Executive Chef Fredrik Andersson blir du en del av köksteamet. Fredrik var under åtta år medlem i Svenska Kocklandslaget och vann Culinary World Cup 2018.? ?

Du tillhör vår Banquet Event avdelning och rapporterar till köksmästare Jesper Rundholm. 

 

Vem är du? 
För att trivas i rollen tror vi att du har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att utvecklas. Du är lösningsorienterad och trivs i en arbetsmiljö med högt tempo. Du strävar alltid efter att ge gästen den bästa upplevelsen. Vidare gillar du att arbeta i högt tempo, är noggrann och samarbetsvillig. Vi är ett gäng engagerade kollegor och vi hoppas att du, precis som vi, värdesätter engagemanget i arbetsteamet. Vi ser gärna att du har minst tre års arbetslivserfarenhet bakom dig som kock. 

 

Varför ska du välja oss? 
Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö och en chans att utveckla din matlagning tillsammans med oss. Vi på Svenska Mässan Gothia Towers är ett stort och sammansvetsat team med positiva och sociala kollegor. Med mycket glädje, mod och engagemang jobbar vi tätt ihop för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra miljontals besökare. Varje dag. Året om. Det är roligt att gå till jobbet eftersom vi får bidra till att skapa den mest attraktiva mötesplatsen i Europa. I vår dynamiska verksamhet finns mycket erfarenhet och kunskap inom olika yrkesområden. Eftersom vi har så många olika verksamheter finns ett stort antal möjligheter som kan sträcka sig över en hel karriär. 

 

Information om tjänsten 
För att söka denna tjänst skickar du in ditt CV och personliga brev. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiderna är både dagtid, kvällstid och helger. 

Sista ansökningsdag är 12 maj. Alla ansökningar kommer dock att behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare så skicka in din ansökan så snart som möjligt.?Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta köksmästare Jesper Rundholm [email protected]

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com. Visa mindre

Lunchkock.

Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Är du trött på att alltid vara underbemannad på ditt jobb? Känner du att det hade varit lättare att hjälpa andra istället för att behöva göra allt själv? Vill du få en paus från ditt monotona jobb och få tillbaka kärleken till matlagningen igen? Vill du utvecklas till nya höjder i din karriär och få möjligheten att vara med i alla Göteborgs s... Visa mer
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket!
Är du trött på att alltid vara underbemannad på ditt jobb?
Känner du att det hade varit lättare att hjälpa andra istället för att behöva göra allt själv?
Vill du få en paus från ditt monotona jobb och få tillbaka kärleken till matlagningen igen?
Vill du utvecklas till nya höjder i din karriär och få möjligheten att vara med i alla Göteborgs stora event?
Då är detta ditt nästa steg i yrkeslivet!
Vem är du?
Du är en självgående kock/kallskänka med huvudet på skaft som har erfarenhet från Husmanskost eller Á la carte verksamhet. Är en driven person som aldrig vill sluta lära och som gärna delar med dig av din erfarenhet så att det blir ett så bra resultat ut till gästen som möjligt.
Sök dig hit så hjälper vi Göteborgs restauranger ihop. Flexibelt arbete som gör att du kan planera din lediga tid men samtidigt få jobba på Göteborgs alla olika sorters restauranger.
Lönesättningen är individuell.
Kvalitéer vi söker efter:
Vågar visa vad du går för.
Ambition att lära sig mer av yrket.
Flexibel med att inte endast jobba dagtid.
Prestigelös i att alla dagens uppgifter inte alltid är detsamma.
Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba.
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.Mer om ossRestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Kock / Kockerska

Vi söker dig som minst har jobbat 3 år inom vietnamesiskt kök. Du ska vara stresstålig, flexibel och ansvarsfull. Att kunna tala vietnamesiska och kinesiska är meriterande. Varmt välkommen att mejla in din ansökan! Visa mer
Vi söker dig som minst har jobbat 3 år inom vietnamesiskt kök. Du ska vara stresstålig, flexibel och ansvarsfull. Att kunna tala vietnamesiska och kinesiska är meriterande.
Varmt välkommen att mejla in din ansökan! Visa mindre

Vassa & hungriga kockar sökes

Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Är du trött på att alltid vara underbemannad på ditt jobb? Känner du att det hade varit lättare att hjälpa andra istället för att behöva göra allt själv? Vill du få en paus från ditt monotona jobb och få tillbaka kärleken till matlagningen igen? Vill du utvecklas till nya höjder i din karriär och få möjligheten att vara med i alla Göteborgs s... Visa mer
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket!
Är du trött på att alltid vara underbemannad på ditt jobb?
Känner du att det hade varit lättare att hjälpa andra istället för att behöva göra allt själv?
Vill du få en paus från ditt monotona jobb och få tillbaka kärleken till matlagningen igen?
Vill du utvecklas till nya höjder i din karriär och få möjligheten att vara med i alla Göteborgs stora event?
Då är detta ditt nästa steg i yrkeslivet!
Vem är du?
Du är en självgående kock/kallskänka med huvudet på skaft som har erfarenhet från Husmanskost eller Á la carte verksamhet. Är en driven person som aldrig vill sluta lära och som gärna delar med dig av din erfarenhet så att det blir ett så bra resultat ut till gästen som möjligt.
Sök dig hit så hjälper vi Göteborgs restauranger ihop. Flexibelt arbete som gör att du kan planera din lediga tid men samtidigt få jobba på Göteborgs alla olika sorters restauranger.
Lönesättningen är individuell.
Kvalitéer vi söker efter:
Vågar visa vad du går för.
Ambition att lära sig mer av yrket.
Flexibel med att inte endast jobba dagtid.
Prestigelös i att alla dagens uppgifter inte alltid är detsamma.
Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba.
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Thai kock

Vi på Torpabodens thai söker kock. Vi söker dig som är: Snabb, stresstålig, ansvarsfull, självgående och kunna jobba bra i ett team. Du skall också kunna jobba kvällar och helger. Arbetsuppgifterna är att laga thaimat och såser. Bereda kött, kyckling och grönsaker. Städa och diska Har du ingen erfarenhet? Inga problem, vi lär dig. Visa mer
Vi på Torpabodens thai söker kock.
Vi söker dig som är: Snabb, stresstålig, ansvarsfull, självgående och kunna jobba bra i ett team. Du skall också kunna jobba kvällar och helger.
Arbetsuppgifterna är att laga thaimat och såser. Bereda kött, kyckling och grönsaker. Städa och diska
Har du ingen erfarenhet? Inga problem, vi lär dig. Visa mindre

À'la carte kockar sökes!

Om jobbet: Är du sugen på en utmaning där kvalitet, fokus, utveckling, kreativitet och service är av självklarhet? Samt alltid vara på tårna och vara flexibel när det kommer till nya utmaningar och alltid prestera ditt yttersta för att bästa service ska ske?Vem är du? Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 4 års yrkeserfarenhet inom ett ALC kök. Du vill växa som kock, du har ambitioner och vill vara en del av vårt t... Visa mer
Om jobbet:
Är du sugen på en utmaning där kvalitet, fokus, utveckling, kreativitet och service är av självklarhet? Samt alltid vara på tårna och vara flexibel när det kommer till nya utmaningar och alltid prestera ditt yttersta för att bästa service ska ske?Vem är du?
Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 4 års yrkeserfarenhet inom ett ALC kök. Du vill växa som kock, du har ambitioner och vill vara en del av vårt team och tillsammans vara den professionella hjälpen ut till Göteborgs restauranger!
Hängiven
Yrkesstolt
Problemlösare

Anpassningsbar
Engagerad i att utvecklas
Låter detta intressant? Tveka inte! Skicka in din ansökan redan idag. Ser ditt CV spännande ut kontaktar vi dig inom kort för ett möte där vi lägger upp en plan för hur vi tillsammans ska briljera på Göteborgs roligaste krogar.


Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framföralltväldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olikaarbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter!Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar!
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning- Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Kock - Lön inom 48h ????

Ansök    Apr 3    FRAM Bemanning AB    Kock, à la carte
VÄLKOMMEN TILL FAMILJEN! På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM. Kock / Kallskänka Extrajobb med möjlighet till fastanställning Jo... Visa mer
VÄLKOMMEN TILL FAMILJEN!
På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften.
Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM.
Kock / Kallskänka
Extrajobb med möjlighet till fastanställning
Jobba när du vill, som du vill (ish)
Betalda resor till och från jobbet när restiden är mer än 30 min
Kontinuerlig utbildning inom mat, dryck och service
Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte tjafsa om sånt som är självklart
Börja jobba direkt efter intervju


FLEXIBEL LÖN
Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat – och möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?
OM OSS
FRAM är Sveriges fräschaste bemannings- och utbildningsföretag inom hotell och restaurang. Vi är ett familjeföretag som drivs av att göra besöksnäringen till en bättre plats och vi lägger stort fokus på att vår personal ska må bra. Som anställd på FRAM arbetar du ute hos våra kunder, som består av en uppsjö av hotellkedjor, arenor, banketter, företagsrestauranger, barer, fine dining och bättre à la carte krogar.

Självklart anslutna till kollektivavtal via både Almega och Visita.
Sökord: köksbiträde, diskare, restaurangbiträde, disk, souschef, a la carté, kök, kock, kallskänka, lunch, restaurang, konferens, service, Visa mindre

Kock till vår bistro, Dorsia Hotel och Restaurang

Ansök    Apr 3    KB Rosamundi    Kock, à la carte
Dorsia är ett exklusivt hotel och restaurant som dagligen erbjuder en upplevelse utöver det förväntade för våra gäster. Vår unikhet bygger på gästens starka känsla av ett personligt mottagande och vår höga servicenivå i kombination med en upplevelsefylld och exceptionell miljö. Vi söker en erfaren kock som är motiverad, inspirerad och engagerad. Du som söker ser vi har minst 5 års erfarenhet. Dorsia har öppet från morgon till kväll, 365 dagar om året. Rest... Visa mer
Dorsia är ett exklusivt hotel och restaurant som dagligen erbjuder en upplevelse utöver det förväntade för våra gäster. Vår unikhet bygger på gästens starka känsla av ett personligt mottagande och vår höga servicenivå i kombination med en upplevelsefylld och exceptionell miljö. Vi söker en erfaren kock som är motiverad, inspirerad och engagerad. Du som söker ser vi har minst 5 års erfarenhet.
Dorsia har öppet från morgon till kväll, 365 dagar om året. Restaurangen serverar frukost, lunch, middag samt afternoon tea. Utöver detta har vi även event och privata sällskap.
Dina huvudsakliga arbetsområden kommer att vara men inte nödvändigtvis begränsas till:
• Utföra matlagning enligt recept och standarder för att säkerställa kvalitet och smakrikedom.
• Självständigt planera och organisera arbetsflödet i köket för att uppnå effektivitet och precision.
• Kreativt delta i skapandet av nya rätter och menyer med fokus på säsongens bästa råvaror och högsta kvalitet.
• Ansvara för noggrann lagerhantering och beställning för att säkerställa tillgång till färska och högkvalitativa ingredienser.
• Aktivt säkerställa att köket följer strikta standarder för säkerhet och hygien för att garantera en trygg matmiljö för både personal och gäster.


Vänligen skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du är lämplig för rollen till [email protected]
Vi ser fram emot att höra från dig och välkomna dig till vårt team! Visa mindre

Kock

Ansök    Apr 3    Brunchoteket 2 AB    Kock, à la carte
Brunchoteket ligger på Kungstorget och Linnégatan i Göteborg. Vi serverar a la carte brunch alla dagar i veckan och söker nu kockar för anställning. Vi ser gärna att ni som söker anställningen hos oss har följande egenskaper: - Tidigare erfarenhet som kock eller utbildning - Är beredd att arbeta i skift - Positiv inställning och ska kunna arbeta självständigt - Noggrann och arbetar bra i team Din främsta arbetsuppgifter är att förbereda och laga maträtter ... Visa mer
Brunchoteket ligger på Kungstorget och Linnégatan i Göteborg. Vi serverar a la carte brunch alla dagar i veckan och söker nu kockar för anställning.
Vi ser gärna att ni som söker anställningen hos oss har följande egenskaper:
- Tidigare erfarenhet som kock eller utbildning
- Är beredd att arbeta i skift
- Positiv inställning och ska kunna arbeta självständigt
- Noggrann och arbetar bra i team
Din främsta arbetsuppgifter är att förbereda och laga maträtter för bordservering och avhämtningen med allt vad det innebär. Vi lagar i stort sett allt i köket från grunden.
Vi finns även i Malmö och Helsingborg. Vi ser fram emot att höra från dig. Visa mindre

Kock på Brasseriet

Vi söker kockar som har ett intresse för branschen och tycker om varierande och stimulerade arbetsuppgifter inom yrkesområdet. Du kommer att jobba med fransk á la carte samt en grillmeny med fina köttstycken. Utöver det är det ett levande kök med inspiration för att utvecklas. Vi söker dig som har den rätta inställning samt är motiverad att jobba för att utvecklas och som vill utbildas internt för att bygga på din kunskap inom det franska köket, men... Visa mer
Vi söker kockar som har ett intresse för branschen och tycker om varierande och stimulerade arbetsuppgifter inom yrkesområdet.


Du kommer att jobba med fransk á la carte samt en grillmeny med fina köttstycken. Utöver det är det ett levande kök med inspiration för att utvecklas.


Vi söker dig som har den rätta inställning samt är motiverad att jobba för att utvecklas och som vill utbildas internt för att bygga på din kunskap inom det franska köket, men även internationell mat.


Välkomna att söka till en stor samt expansiv organisation, vi ser fram emot ert CV.


För att se våra menyer gå in på www.lepainfrancais.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock

Ansök    Apr 2    Rollin Business AB    Kock, à la carte
Rollin Bistros Backyard hittar du i Gamlestadens fabriker. Ett urbant område som växer fram med mathantverk och dryck i fokus. I hjärtat av detta område finns vi sedan sommaren 2020. Vi har ett helt gammalt pannrum från början av 1900 talet för oss själva! Konceptet är street food, Asiatisk bbq och smash burgare, grymma sides, bra service, lokal dryck. Vägg i vägg ligger vår bakficka Dubbelhakan, en pizza & vinbar i napolitansk stil. På Backyard kör vi... Visa mer
Rollin Bistros Backyard hittar du i Gamlestadens fabriker.
Ett urbant område som växer fram med mathantverk och dryck i fokus. I hjärtat av detta område finns vi sedan sommaren 2020.
Vi har ett helt gammalt pannrum från början av 1900 talet för oss själva!
Konceptet är street food, Asiatisk bbq och smash burgare, grymma sides, bra service, lokal dryck.
Vägg i vägg ligger vår bakficka Dubbelhakan, en pizza & vinbar i napolitansk stil.
På Backyard kör vi luncher, klassiska restaurang kvällar, hostar event, jazzkvällar och abonnerade fester, mm.
Nu söker vi kockar för att komplettera vårt underbara team!
Need to have:
-Seriös inställning till arbete
-Noga med arbetsuppgifter och tider
-Arbetslivserfarenhet inom kockyrket
-Positiv inställning
Kika in på vår instagram för bildlig info. @rollinbistrosbackyard
Lön hanteras individuellt.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Kock

Vi söker kockar som har ett intresse för branschen och tycker om varierande och stimulerade arbetsuppgifter inom yrkesområdet. Du kommer att jobba med en levande á la carte och spännande miljö. Vi jobbar konstant med att utveckla våra menyer och råvaror för att leverera en spännande meny. Vi söker dig som har den rätta inställning samt är motiverad att jobba för att utvecklas. Här vill vi ha inspiration och utveckling. Välkomna att söka till en stor s... Visa mer
Vi söker kockar som har ett intresse för branschen och tycker om varierande och stimulerade arbetsuppgifter inom yrkesområdet.


Du kommer att jobba med en levande á la carte och spännande miljö. Vi jobbar konstant med att utveckla våra menyer och råvaror för att leverera en spännande meny.
Vi söker dig som har den rätta inställning samt är motiverad att jobba för att utvecklas. Här vill vi ha inspiration och utveckling.
Välkomna att söka till en stor samt expansiv organisation, vi ser fram emot ert CV.
För att se våra menyer gå in på www.lepainfrancais.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock till Restaurang Globetrotter Göteborg

Ansök    Apr 2    Compass Group AB    Kock, à la carte
Tillsvidare, heltid 100% Tillträde så snart som möjligt Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet. I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinn... Visa mer
Tillsvidare, heltid 100%
Tillträde så snart som möjligt

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Om Restaurang Globetrotter

Globetrotter ligger i Volvo Trucks huvudkontor, Lundby, teamet som är på plats idag är 4 medarbetare, du kommer att komma in i ett relativt nytt gäng och en alldeles nyrenoverad restaurang med ett nytt koncept, så resan tillsammans med teamkollegorna blir att lyfta Globetrotter till nästa nivå. Vi har öppet måndag - fredag 7:00- 15:00 lunchen serveras mellan 11:00- 13:30 . Konferens och catering har vi också i huset.

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 500 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC. Koncernens omsättning uppgår globalt till 250 miljarder SEK (2022). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här. Visa mindre

Kock till Fridaskolan i Kallebäck

Ansök    Apr 2    Fridaskolorna AB    Kock, à la carte
Höstterminen 2023 öppnade vi stolt våra dörrar till den helt nya Fridaskolan och förskolan i det natursköna Kallebäck. Belägen på Kallebäcks terrasser, nära såväl stadsliv som vackra skogsområden, där vårt motto "Vår närmiljö är också vår lärmiljö" genomsyrar allt vi gör! Om Oss: Fridaskolan, en del av Frida Utbildning AB, strävar mot att bli Sveriges ledande utbildningsföretag. Vårt personalägda företag består av moderbolaget Frida Utbildning och dott... Visa mer
Höstterminen 2023 öppnade vi stolt våra dörrar till den helt nya Fridaskolan och förskolan i det natursköna Kallebäck.

Belägen på Kallebäcks terrasser, nära såväl stadsliv som vackra skogsområden, där vårt motto "Vår närmiljö är också vår lärmiljö" genomsyrar allt vi gör!

Om Oss:
Fridaskolan, en del av Frida Utbildning AB, strävar mot att bli Sveriges ledande utbildningsföretag. Vårt personalägda företag består av moderbolaget Frida Utbildning och dotterbolagen Fridaskolorna AB och Frida Professional AB. Inom Fridaskolorna AB hittar du vår verksamhet från förskola till gymnasium, medan Frida Professional fokuserar på fortbildning och skolutveckling.

Vår utbildningsidé på Fridaskolan är att forma "tågluffare" - ansvarstagande, kreativa, och skapande individer. Under det första året sträcker sig vår nyöppnade grundskola från förskoleklass till årskurs 7, för att sedan växa med en årskurs per år. År 2025 planerar vi att bli en komplett F-9-skola.

Vi söker nu en kock till vår fina skolrestaurang. Tillsammans med dina blivande kökskollegor blir ditt uppdrag mycket större än att laga god och näringsrik mat. Vi vill att du som söker också vill göra skillnad för våra barn och elever, dels genom att bidra till deras livslånga värderingar kring mat, miljö och hälsa - men också genom att skapa goda relationer till dem samt vara en god förebild som vuxen i vår skolmiljö. Är detta en beskrivning som tilltalar dig, så tycker vi att du ska höra av dig till oss. 

Kvalifikationer:
Vi söker i första hand efter en kock med dokumenterad kockutbildning samt med god praktisk erfarenhet av kockyrket. Du har goda kunskaper vad gäller näringsrik matlagning och kan på olika sätt hitta spännande lösningar som gynnar både miljö och ekonomi. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Har du även goda kunskaper kring specialkost och allergier är det ett stort plus. 

Som person är det viktigt att du brinner för matlagning och att du gärna gör det lilla extra för att dagens måltid ska bli en positiv upplevelse för våra barn, elever och personal. Dessutom ska du ha en god förmåga att samarbeta med övriga kollegor i ditt köksteam.  

Som kock på Fridaskolan ska du ha viljan och se nyttan med att delta i den pedagogiska verksamheten. Att vara serviceinriktad och ha en god kontakt med elever, föräldrar och pedagoger är en självklarhet för dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

När:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, med 6 månaders provanställning, där vi helst ser tillträde i augusti 2024.Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan, utan ansök redan idag vid intresse!

Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Souschef

Ansök    Apr 2    KB Rosamundi    Kock, à la carte
Arbetsbeskrivning: Vi söker en passionerad och erfaren Souschef för vårt team. Som Souschef kommer du att arbeta nära kökschef och restaurangchef för att säkerställa att vår gastronomiska vision upprätthålls och överträffas varje dag. Du kommer att vara en nyckelspelare i att leda och inspirera vårt köksteam för att leverera högkvalitativ mat och service till våra gäster. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll- och helg på ett rullande schema Dina huv... Visa mer
Arbetsbeskrivning:
Vi söker en passionerad och erfaren Souschef för vårt team.
Som Souschef kommer du att arbeta nära kökschef och restaurangchef för att säkerställa att vår gastronomiska vision upprätthålls och överträffas varje dag. Du kommer att vara en nyckelspelare i att leda och inspirera vårt köksteam för att leverera högkvalitativ mat och service till våra gäster.
Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll- och helg på ett rullande schema
Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att inkludera men inte begränsas till:
· Assistera kökschefen i att planera och organisera köksverksamheten.
· Övervaka och säkerställa att alla maträtter tillagas enligt recept och standarder.
· Ledning och utbildning av kökspersonalen för att säkerställa att alla har de nödvändiga färdigheterna för att utföra sitt arbete effektivt.
· Bidra till att utveckla nya menyer och rätter med fokus på hög kvalitet och säsongsbaserade råvaror.
· Övervaka lagerhantering och beställning för att säkerställa att råvaror är tillgängliga och av hög kvalitet.
· Se till att köket upprätthåller höga standarder för säkerhet och hygien.
Kvalifikationer:
Erfarenhet av att arbeta som Souschef eller liknande position på ett liknande etablerat hotell eller restaurang.
Starkt ledarskap och förmåga att motivera och utbilda personal.
Utmärkta kommunikationsförmåga och förmåga att arbeta effektivt i ett team.
Djupa kunskaper om matberedningstekniker och förståelse för matkostnader och lagerhantering.
Flexibilitet att arbeta kvällar, helger och helgdagar.
Relevanta utbildningsdiplom eller certifikat är meriterande.
Om du är en ambitiös och passionerad kock med erfarenhet av att leverera exceptionell mat och service på en lyxig nivå, och om du är redo att ta nästa steg i din karriär, är detta en fantastisk möjlighet för dig att bli en del av vårt dynamiska team.
Ansökan:
Vänligen skicka ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du är lämplig för rollen som Souschef till [email protected] Visa mindre

Kock

Ansök    Apr 2    Le Pain Francais AB    Kock, à la carte
Vi söker kockar som har ett intresse för branschen och tycker om varierande och stimulerade arbetsuppgifter inom yrkesområdet. Du kommer att jobba med á la carte samt diverse bufféer för olika koncept i kedjan. Vi söker dig som har den rätta inställning samt är motiverad att jobba för att utvecklas och som vill utbildas internt för att bygga på din kunskap inom det franska köket, men även internationell mat. Välkomna att söka till en stor samt expan... Visa mer
Vi söker kockar som har ett intresse för branschen och tycker om varierande och stimulerade arbetsuppgifter inom yrkesområdet.

Du kommer att jobba med á la carte samt diverse bufféer för olika koncept i kedjan.

Vi söker dig som har den rätta inställning samt är motiverad att jobba för att utvecklas och som vill utbildas internt för att bygga på din kunskap inom det franska köket, men även internationell mat.

Välkomna att söka till en stor samt expansiv organisation, vi ser fram emot ert CV.

För att se våra menyer gå in på www.lepainfrancais.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock Franskt kök med Grill

Vi söker kockar som har ett intresse för branschen och tycker om varierande och stimulerade arbetsuppgifter inom yrkesområdet. Du kommer att jobba med fransk á la carte samt en grillmeny med fina köttstycken. Utöver det är det ett levande kök med inspiration för att utvecklas. Vi söker dig som har den rätta inställning samt är motiverad att jobba för att utvecklas och som vill utbildas internt för att bygga på din kunskap inom det franska köket, men... Visa mer
Vi söker kockar som har ett intresse för branschen och tycker om varierande och stimulerade arbetsuppgifter inom yrkesområdet.


Du kommer att jobba med fransk á la carte samt en grillmeny med fina köttstycken. Utöver det är det ett levande kök med inspiration för att utvecklas.


Vi söker dig som har den rätta inställning samt är motiverad att jobba för att utvecklas och som vill utbildas internt för att bygga på din kunskap inom det franska köket, men även internationell mat.


Välkomna att söka till en stor samt expansiv organisation, vi ser fram emot ert CV.


För att se våra menyer gå in på www.lepainfrancais.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Chef

Chef responsibilities include: Setting up the kitchen with cooking utensils and equipment, like knives, pans and food scales Studying each recipe and gathering all necessary ingredients Cooking food in a timely manner Job brief We are looking for a Chef to join our team and prepare delicious meals for our customers. Chef responsibilities include studying recipes, setting up menus and preparing high-quality dishes. You should be able to delegate tasks to... Visa mer
Chef responsibilities include:
Setting up the kitchen with cooking utensils and equipment, like knives, pans and food scales
Studying each recipe and gathering all necessary ingredients
Cooking food in a timely mannerJob brief
We are looking for a Chef to join our team and prepare delicious meals for our customers.
Chef responsibilities include studying recipes, setting up menus and preparing high-quality dishes. You should be able to delegate tasks to kitchen staff to ensure meals are prepared in a timely manner. Also, you should be familiar with sanitation regulations. If you have experience with advanced cooking techniques and non-traditional ingredients, we’d like to meet you.
Ultimately, you’ll prepare and deliver a complete menu that delights our guests.
Responsibilities
Set up the kitchen with cooking utensils and equipment, like knives, pans and kitchen scales
Study each recipe and gather all necessary ingredients
Cook food in a timely manner
Delegate tasks to kitchen staff
Inform wait staff about daily specials
Ensure appealing plate presentation
Supervise Cooks and assist as needed
Slightly modify recipes to meet customers’ needs and requests (e.g. reduce salt, remove dairy)
Monitor food stock and place orders
Check freshness of food and discard out-of-date items
Experiment with recipes and suggest new ingredients
Ensure compliance with all health and safety regulations within the kitchen area

Requirements
Proven work experience as a Chef or Cook
Hands-on experience with various kitchen equipment (e.g. grillers and pasta makers)
Advanced knowledge of culinary, baking and pastry techniques
Leadership skills
Ability to remain calm and undertake various tasks
Excellent time management abilities
Up-to-date knowledge of cooking techniques and recipes
Familiarity with sanitation regulations
Culinary school diploma preferred


Living arrangements
We have company apartments for you and your family to live in from the day you start your job if needed.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sushi kock

Ansök    Apr 1    RESTAURANG MIYA AB    Kock, à la carte
Restaurang MIYA AB söker sushi kockar / sushi medarbetare - Kunna tillagning av sushi - Ha en god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning - Du kan ta eget ansvar, hantera stress - Minst 1 års erfarenhet heltid / deltid Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Restaurang MIYA AB söker sushi kockar / sushi medarbetare
- Kunna tillagning av sushi
- Ha en god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning
- Du kan ta eget ansvar, hantera stress
- Minst 1 års erfarenhet
heltid / deltid

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock till Bee

Ansök    Mar 29    Beebar Restaurang AB    Kock, à la carte
Vi behöver förstärka vårt kök på Bee. Restaurangen ligger i Stora Saluhallen, på Södra Larmgatan, mitt i det expansiva Kungstorgsområdet. Vi driver Bee som en modern mötesplats för den mångfaldige. Det spelar ingen roll vem du är eller vad du gillar, för vi är ett ställe att slinka in på och bara vara oavsett. Vår ambition är att laga god mat med hög kvalitét rakt igenom. Vi jobbar luncher, kvällar och helger. Tjänsten är på 75% Om dig Du är van att arbe... Visa mer
Vi behöver förstärka vårt kök på Bee. Restaurangen ligger i Stora Saluhallen, på Södra Larmgatan, mitt i det expansiva Kungstorgsområdet.
Vi driver Bee som en modern mötesplats för den mångfaldige. Det spelar ingen roll vem du är eller vad du gillar, för vi är ett ställe att slinka in på och bara vara oavsett.
Vår ambition är att laga god mat med hög kvalitét rakt igenom.
Vi jobbar luncher, kvällar och helger. Tjänsten är på 75%
Om dig
Du är van att arbeta i team med högt tempo, är noggrann och lättlärd.
Kan jobba både varm och kallkök.


Ansökan:
Skicka din ansökan, inklusive CV och personligt brev, till [email protected] Visa mindre

Pasta kock

Om jobbet Restaurang Bellini är en klassisk italiensk restaurang som legat på samma adress sedan 2007. Vi erbjuder kvalitet. Med goda kunskaper samt mycket vilja och passion, söker vi dig som älskar att laga mat och att jobba i ett restaurangkök. Kunskaper inom italiensk mat är naturligtvis meriterande. Visa mer
Om jobbet
Restaurang Bellini är en klassisk italiensk restaurang som legat på samma adress sedan 2007. Vi erbjuder kvalitet. Med goda kunskaper samt mycket vilja och passion, söker vi dig som älskar att laga mat och att jobba i ett restaurangkök. Kunskaper inom italiensk mat är naturligtvis meriterande. Visa mindre

Kock

Ansök    Mar 28    Winn Hotel Group AB    Kock, à la carte
Cuckoo’s Nest är en restaurang &bar; och en mötesplats för visionärer och drömmare, kreatörer och tvärtomtänkare, innovatörer och möjlighetsmänniskor. Beläget i Radisson Blu Riverside Hotel på Lindholmen, Göteborg. Att Cuckoo’s Nest är en plats där man befinner sig i gränslandet mellan genialitet och galenskap avspeglar sig i allt från inredning till servicen till våra gäster. Restaurangen är tvåfaldig vinnare av priset Europas Bästa Bar. Eftersom gränsen ... Visa mer
Cuckoo’s Nest är en restaurang &bar; och en mötesplats för visionärer och drömmare, kreatörer och tvärtomtänkare, innovatörer och möjlighetsmänniskor. Beläget i Radisson Blu Riverside Hotel på Lindholmen, Göteborg. Att Cuckoo’s Nest är en plats där man befinner sig i gränslandet mellan genialitet och galenskap avspeglar sig i allt från inredning till servicen till våra gäster. Restaurangen är tvåfaldig vinnare av priset Europas Bästa Bar.
Eftersom gränsen mellangenialitetochgalenskapär hårfin, döpte vi restaurangen tillCuckoo’sNest. Vi tror att du kommer att känna dig som hemma.
Vi söker nu en kreativkock till Restaurang Cuckoo's Nest.Har du en passion för kockyrket och brinner för att få dela med dig av nya smakupplevelser och kombinationen av mat och dryck? Tycker du om innovativa trender inom mat & dryckeskonst och triggas av att ständigt få utvecklas? Drivs du av noggrannhet och kvalité och går i gång på att alltid få leverera det lilla extra?
Som person sätter du gästernas behov främst och har ett stort servicetänk. Du är van att arbeta självständigt men brinner samtidigt för att få dela med dig av din yrkeskunskap till dina kollegor, för att ni tillsammans ska kunna ge en härlig middagsupplevelse till gästerna.
Du behöver ett par års erfarenhetavprofessionell matlagning och ha arbetat aktivt iett a la cartékök.Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet inom liknande a la cartéverksamhet.Din vilja att vara med och utveckla är stor och du har en ödmjuk framtoning. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull, ambitiös och har ett öga för detaljer.
Låter det spännande och som något för dig? Sök i dag - vi vill gärna höra ifrån dig!
Intervjuer sker löpande, tillträde enligt överenskommelse.Arbetstiderna är förlagda över kvällar.Läs mer om restaurangen på www.cuckoosnest.se eller på Instagram
Restaurangen är en del av Radisson Blu Riverside Hotel på Lindholmen och drivs avWinn Hotel Group AB. Visa mindre

Indisk Kock

Vi driver en indisk restaurang på kungsgatan 25 i Göteborg. Vi har lunch samt a la carte servering. Skall kunna laga indisk mat för lunch samt a la carte. Skall kunna hantera stress och kunna arbeta i team. Vi söker en Kock som kan laga indisk mat för lunch samt a la carte. Samt sköta övrigt förekommande arbetsuppgifter i ett kök. Visa mer
Vi driver en indisk restaurang på kungsgatan 25 i Göteborg. Vi har lunch samt a la carte servering. Skall kunna laga indisk mat för lunch samt a la carte. Skall kunna hantera stress och kunna arbeta i team. Vi söker en Kock som kan laga indisk mat för lunch samt a la carte. Samt sköta övrigt förekommande arbetsuppgifter i ett kök. Visa mindre

Kökschef Brunchoteket

Ansök    Mar 28    Mitt i Linné AB    Kock, à la carte
Vi söker dig med några års erfarenhet som kock, du behöver inte ha jobbat som kökschef tidigare som vill vara med på vår resa genom att utveckla, effektivisera & leda köket på Brunchoteket. Att hålla ordning och reda ska vara minst lika viktigt som att maten smakar bra. Vi serverar a la carte brunch och vi använder färska råvaror och gör det allra mesta från grunden. Vi tror på långsiktighet, hållbarhet och ett gediget intresse för verksamhetens men också ... Visa mer
Vi söker dig med några års erfarenhet som kock, du behöver inte ha jobbat som kökschef tidigare som vill vara med på vår resa genom att utveckla, effektivisera & leda köket på Brunchoteket. Att hålla ordning och reda ska vara minst lika viktigt som att maten smakar bra. Vi serverar a la carte brunch och vi använder färska råvaror och gör det allra mesta från grunden.
Vi tror på långsiktighet, hållbarhet och ett gediget intresse för verksamhetens men också din personliga utveckling. Vi ser att du har höga ambitioner och en positiv inställning. För oss är det viktigt att du ser lösningar, inte problem.
Denna roll innebär:
Beställningar.
Till viss del personalansvar
Bidra till en positiv arbetsmiljö.
Följa rutinerna kring egenkontroll.
Tjänsten är tillsvidare med start enligt överenskommelse. Varierande arbetstider dag och helg.
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Lunchkock.

Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Är du trött på att alltid vara underbemannad på ditt jobb? Känner du att det hade varit lättare att hjälpa andra istället för att behöva göra allt själv? Vill du få en paus från ditt monotona jobb och få tillbaka kärleken till matlagningen igen? Vill du utvecklas till nya höjder i din karriär och få möjligheten att vara med i alla Göteborgs s... Visa mer
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket!
Är du trött på att alltid vara underbemannad på ditt jobb?
Känner du att det hade varit lättare att hjälpa andra istället för att behöva göra allt själv?
Vill du få en paus från ditt monotona jobb och få tillbaka kärleken till matlagningen igen?
Vill du utvecklas till nya höjder i din karriär och få möjligheten att vara med i alla Göteborgs stora event?
Då är detta ditt nästa steg i yrkeslivet!
Vem är du?
Du är en självgående kock/kallskänka med huvudet på skaft som har erfarenhet från Husmanskost eller Á la carte verksamhet. Är en driven person som aldrig vill sluta lära och som gärna delar med dig av din erfarenhet så att det blir ett så bra resultat ut till gästen som möjligt.
Sök dig hit så hjälper vi Göteborgs restauranger ihop. Flexibelt arbete som gör att du kan planera din lediga tid men samtidigt få jobba på Göteborgs alla olika sorters restauranger.
Lönesättningen är individuell.
Kvalitéer vi söker efter:
Vågar visa vad du går för.
Ambition att lära sig mer av yrket.
Flexibel med att inte endast jobba dagtid.
Prestigelös i att alla dagens uppgifter inte alltid är detsamma.
Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba.
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.Mer om ossRestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

À'la carte kockar sökes!

Om jobbet: Är du sugen på en utmaning där kvalitet, fokus, utveckling, kreativitet och service är av självklarhet? Samt alltid vara på tårna och vara flexibel när det kommer till nya utmaningar och alltid prestera ditt yttersta för att bästa service ska ske?Vem är du? Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 4 års yrkeserfarenhet inom ett ALC kök. Du vill växa som kock, du har ambitioner och vill vara en del av vårt t... Visa mer
Om jobbet:
Är du sugen på en utmaning där kvalitet, fokus, utveckling, kreativitet och service är av självklarhet? Samt alltid vara på tårna och vara flexibel när det kommer till nya utmaningar och alltid prestera ditt yttersta för att bästa service ska ske?Vem är du?
Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 4 års yrkeserfarenhet inom ett ALC kök. Du vill växa som kock, du har ambitioner och vill vara en del av vårt team och tillsammans vara den professionella hjälpen ut till Göteborgs restauranger!
Hängiven
Yrkesstolt
Problemlösare

Anpassningsbar
Engagerad i att utvecklas
Låter detta intressant? Tveka inte! Skicka in din ansökan redan idag. Ser ditt CV spännande ut kontaktar vi dig inom kort för ett möte där vi lägger upp en plan för hur vi tillsammans ska briljera på Göteborgs roligaste krogar.


Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framföralltväldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olikaarbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter!Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar!
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning- Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Vassa & hungriga kockar sökes

Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Är du trött på att alltid vara underbemannad på ditt jobb? Känner du att det hade varit lättare att hjälpa andra istället för att behöva göra allt själv? Vill du få en paus från ditt monotona jobb och få tillbaka kärleken till matlagningen igen? Vill du utvecklas till nya höjder i din karriär och få möjligheten att vara med i alla Göteborgs s... Visa mer
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket!
Är du trött på att alltid vara underbemannad på ditt jobb?
Känner du att det hade varit lättare att hjälpa andra istället för att behöva göra allt själv?
Vill du få en paus från ditt monotona jobb och få tillbaka kärleken till matlagningen igen?
Vill du utvecklas till nya höjder i din karriär och få möjligheten att vara med i alla Göteborgs stora event?
Då är detta ditt nästa steg i yrkeslivet!
Vem är du?
Du är en självgående kock/kallskänka med huvudet på skaft som har erfarenhet från Husmanskost eller Á la carte verksamhet. Är en driven person som aldrig vill sluta lära och som gärna delar med dig av din erfarenhet så att det blir ett så bra resultat ut till gästen som möjligt.
Sök dig hit så hjälper vi Göteborgs restauranger ihop. Flexibelt arbete som gör att du kan planera din lediga tid men samtidigt få jobba på Göteborgs alla olika sorters restauranger.
Lönesättningen är individuell.
Kvalitéer vi söker efter:
Vågar visa vad du går för.
Ambition att lära sig mer av yrket.
Flexibel med att inte endast jobba dagtid.
Prestigelös i att alla dagens uppgifter inte alltid är detsamma.
Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?
Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!
Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba.
Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.
Friskvård och förmåner – Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!
Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.
Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider. Mer om oss RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.
Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Kock

Kock med vana sökes till Restaurang Kometen Restaurangen är känd för sin goda husmanskost och à la carte sedan 1934 Vi kan erbjuda mycket bra lön till rätt person Hör av er till PO 0733113699 [email protected] Visa mer
Kock med vana sökes till Restaurang Kometen
Restaurangen är känd för sin goda husmanskost
och à la carte sedan 1934
Vi kan erbjuda mycket bra lön till rätt person
Hör av er till PO 0733113699
[email protected] Visa mindre

Frukostkock till Bellora

Ansök    Mar 25    ESS Hotel Group AB    Kock, à la carte
Vårt alldeles egna lilla Italien, mitt på Avenyn i Göteborg, Bellora! Doften av nygräddad pizza är det första som når dig, Tu vuo’fa l’americano knastrar i högtalarna och Aperol står på bordet. På Bellora är de familjen, gemenskapen och värmen det som står i fokus. Bordet fylls med italiska delikatesser, rummen är storblommiga och murgrönan kryper i varje vrå. Vi älskar livet och det ska vi visa med hela vår själ! Upplevelser i världsklass, minnen för liv... Visa mer
Vårt alldeles egna lilla Italien, mitt på Avenyn i Göteborg, Bellora! Doften av nygräddad pizza är det första som når dig, Tu vuo’fa l’americano knastrar i högtalarna och Aperol står på bordet. På Bellora är de familjen, gemenskapen och värmen det som står i fokus. Bordet fylls med italiska delikatesser, rummen är storblommiga och murgrönan kryper i varje vrå. Vi älskar livet och det ska vi visa med hela vår själ!

Upplevelser i världsklass, minnen för livet och en arbetsplats att vara riktigt stolt över.
Vi lever våra värdeord i allt vi gör. Att vara Passionerad, Professionell, Lekfull & Personlig är vad som gör oss unika och vad som får oss att växa.

Så, vem är du?

Du är en kreativ, nyfiken och flexibel kock som har tidigare erfarenhet av yrket. Vi vill att du både ska kunna utveckla frukosten liksom att hitta ett stabilt arbetssätt som ger en jämn upplevelse för våra gäster. Hos oss jobbar vi med klassiska frukostalternativ med en Italiensk känsla och val. Vi vill att gästen ska känna den röda tråden genom hela sin vistelse och att frukosten sitter är extrem viktigt.

Du gillar variation i dina arbetsuppgifter och ser huset som ett team!

Utöver det tror vi att du behöver:

- Vilja jobba som ett team, både med frukostlaget liksom resterande medarbetare

- Har tidigare erfarenhet

- Kan planera väl

- Hålla en jämn nivå

- Kan leda men också bli ledd

- Ha förståelse för hela produkten

- Leva våra värderingar

Hur kan en dag se ut?

Du kommer att sköta allt från förberedelser, redning, påfyllda till att plocka undan. Att ta emot varor och få allt på rätt plats är också en del av arbetet. Du kommer också vara en del av lunchköket och deras grepp, helheten är viktigt. Du kommer att rapportera till vår kökschef Viktor samt jobba tajt med frukostchefen Sathina för att få bästa möjliga utfall på fruosten. Att vara en del av hela teamet är viktigt för oss och vi jobbar tillsammans med golvet för en fin harmoni. Du förväntas också att kunna hantera gästerna med våra värderingar i grunden.

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare, 100%. MÅN-FRE 05.00-14.00 (med undantag)
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 7 april

Hos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utbilda våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman temat. Utöver det får du en säker anställning och friskvårdsbidrag. Samt otroliga kollegor och kanske till och med vänner för livet! Visa mindre

Kock/lärling

Ansök    Mar 27    FINA i Göteborg AB    Kock, à la carte
Om oss Restaurang Athena startade hösten 2005 och är en grekisk restaurang som även serverar tapas. Vi har inte lunchöppet vilket betyder att arbetet startar på eftermiddagen. Du skall ha erfarenhet från grill, ugn, spis och fritös. Detta är viktigt. Då tempot kan vara högt är det viktigt att du är organiserad och strukturerad och kan hantera stressiga situationer samt sammarbeta med andra kockar och följa den som leder teamet speciellt på helgerna. Hos o... Visa mer
Om oss
Restaurang Athena startade hösten 2005 och är en grekisk restaurang som även serverar tapas. Vi har inte lunchöppet vilket betyder att arbetet startar på eftermiddagen.
Du skall ha erfarenhet från grill, ugn, spis och fritös. Detta är viktigt.
Då tempot kan vara högt är det viktigt att du är organiserad och strukturerad och kan hantera stressiga situationer samt sammarbeta med andra kockar och följa den som leder teamet speciellt på helgerna.
Hos oss kommer du lära dig mer och bli självständig i köket samt lära dig allt från grillteknik till timing och samarbete i team om 4-5 kockar.
Känner du att ovan annons passar in på dig, maila ert intresse till [email protected]. Uppge ett telefonnummer vid ansökan via mail. Visa mindre

Kock, Asiatisk Fusion

Ansök    Mar 24    Takame AB    Kock, à la carte
#jobbjustnu Nu söker vi en ny kock till Takame Göteborg belägen i Hasselbladshuset mitt emot Nordstan på Östra Hamngatan 3. Ett Asiatiskt koncept med fokus på, Japansk och Koreansk mat. Vi söker dig som brinner för matlagning, kan planera ditt jobb och är snabb och organiserad. Vi är ett härligt team från olika delar av världen tex Japan, Vietnam; Thailand, kina och Sverige! Känner du att du är rätt person, hör av dig! Bra villkor till rätt person!! Arbet... Visa mer
#jobbjustnu
Nu söker vi en ny kock till Takame Göteborg belägen i Hasselbladshuset mitt emot Nordstan på Östra Hamngatan 3.
Ett Asiatiskt koncept med fokus på, Japansk och Koreansk mat.
Vi söker dig som brinner för matlagning, kan planera ditt jobb och är snabb och organiserad. Vi är ett härligt team från olika delar av världen tex Japan, Vietnam; Thailand, kina och Sverige! Känner du att du är rätt person, hör av dig!
Bra villkor till rätt person!!
Arbetstid kvällstid/helger, lunchtid.
We are looking a new chef to our Asian Restaurant Takame, we are a fusion restaurant with Sushi, Japanese & Korean food. please send us an email for further information. www.takame.se Visa mindre

Sushi Kock

Ansök    Mar 24    Takame AB    Kock, à la carte
#jobbjustnu Vi söker dig som vill jobba heltid/deltid! Du bör ha erfarenhet av arbete inom sushi och kunna jobba under högt tryck med lunch & a la carte. Du kommer arbeta i ett team med duktiga medarbetare med hög ambition och ett brinnande intresse för mat! Vi har en god stämning på jobbet och man skall tycka det är roligt att komma hit varje dag! Du kommer arbeta självständigt eller under ledning av andra medarbetare med förberedelser och presentation av... Visa mer
#jobbjustnu
Vi söker dig som vill jobba heltid/deltid!
Du bör ha erfarenhet av arbete inom sushi och kunna jobba under högt tryck med lunch & a la carte.
Du kommer arbeta i ett team med duktiga medarbetare med hög ambition och ett brinnande intresse för mat!
Vi har en god stämning på jobbet och man skall tycka det är roligt att komma hit varje dag! Du kommer arbeta självständigt eller under ledning av andra medarbetare med förberedelser och presentation av olika sushi, sashimi och pokebowls.
Vi söker dig som är duktig, kan jobba självständigt, lär dig snabbt och vill utvecklas inom ditt yrke!
Göteborgs centrum
Bra arbetstider och möjlighet till bra lön för rätt person!
Fördel om du talar antingen Svenska, vietnamesiska , Engelska, Mandarin eller mongoliska. Visa mindre

Sushikock

Vi på East Kitchen söker just nu en sushikock med erfarenhet. Vi ligger i Munkebäck, 10 minuter med kollektivtrafik från centralen. East Kitchen är en asiatisk restaurang som tillagar moderna och populära maträtter från det östasiatiska köket, allt från sushi till curryrätter. Vi erbjuder mat- och dryck servering i lokal och uteservering, avhämtning och catering. Maträtterna representerar restaurangens namn, East kitchen och dina huvudsakliga arbetsuppgif... Visa mer
Vi på East Kitchen söker just nu en sushikock med erfarenhet.
Vi ligger i Munkebäck, 10 minuter med kollektivtrafik från centralen.
East Kitchen är en asiatisk restaurang som tillagar moderna och populära maträtter från det östasiatiska köket, allt från sushi till curryrätter. Vi erbjuder mat- och dryck servering i lokal och uteservering, avhämtning och catering.
Maträtterna representerar restaurangens namn, East kitchen och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillaga sushi, fusion sushi, pokebowls, skära och förbereda fisk och andra tillbehör. Det är viktigt att du kan hantera färsk fisk på rätt sätt.
Det är meriterande om du kan prata kinesiska, då många som jobbar här endast talar kinesiska men inget krav.
Både heltid och deltid tjänster erbjuds. Visa mindre

À'la carte kockar sökes!

Om jobbet: Är du sugen på en utmaning där kvalitet, fokus, utveckling, kreativitet och service är av självklarhet? Samt alltid vara på tårna och vara flexibel när det kommer till nya utmaningar och alltid prestera ditt yttersta för att bästa service ska ske? Vem är du? Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 4 års yrkeserfarenhet inom ett ALC kök. Du vill växa som kock, du har ambitioner och vill vara en del av vår... Visa mer
Om jobbet:

Är du sugen på en utmaning där kvalitet, fokus, utveckling, kreativitet och service är av självklarhet? Samt alltid vara på tårna och vara flexibel när det kommer till nya utmaningar och alltid prestera ditt yttersta för att bästa service ska ske?

Vem är du?

Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 4 års yrkeserfarenhet inom ett ALC kök. Du vill växa som kock, du har ambitioner och vill vara en del av vårt team och tillsammans vara den professionella hjälpen ut till Göteborgs restauranger!

Hängiven

Yrkesstolt

Problemlösare

Anpassningsbar

Engagerad i att utvecklas

Låter detta intressant? Tveka inte! Skicka in din ansökan redan idag. Ser ditt CV spännande ut kontaktar vi dig inom kort för ett möte där vi lägger upp en plan för hur vi tillsammans ska briljera på Göteborgs roligaste krogar.

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?
Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?

Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!

Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar!

Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.

???? Friskvård och förmåner - Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!

Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.

Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.

Mer om oss
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.

Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Lunchkock.

Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Är du trött på att alltid vara underbemannad på ditt jobb? Känner du att det hade varit lättare att hjälpa andra istället för att behöva göra allt själv? Vill du få en paus från ditt monotona jobb och få tillbaka kärleken till matlagningen igen? Vill du utvecklas till nya höjder i din karriär och få möjligheten att vara med i alla Götebor... Visa mer
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket!

Är du trött på att alltid vara underbemannad på ditt jobb?

Känner du att det hade varit lättare att hjälpa andra istället för att behöva göra allt själv?

Vill du få en paus från ditt monotona jobb och få tillbaka kärleken till matlagningen igen?

Vill du utvecklas till nya höjder i din karriär och få möjligheten att vara med i alla Göteborgs stora event?

Då är detta ditt nästa steg i yrkeslivet!

Vem är du?

Du är en självgående kock/kallskänka med huvudet på skaft som har erfarenhet från Husmanskost eller Á la carte verksamhet. Är en driven person som aldrig vill sluta lära och som gärna delar med dig av din erfarenhet så att det blir ett så bra resultat ut till gästen som möjligt.

Sök dig hit så hjälper vi Göteborgs restauranger ihop. Flexibelt arbete som gör att du kan planera din lediga tid men samtidigt få jobba på Göteborgs alla olika sorters restauranger.

Lönesättningen är individuell.

Kvalitéer vi söker efter:

Vågar visa vad du går för.

Ambition att lära sig mer av yrket.

Flexibel med att inte endast jobba dagtid.

Prestigelös i att alla dagens uppgifter inte alltid är detsamma.

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?
Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?

Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!

Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba.

Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.

???? Friskvård och förmåner - Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!

Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.

Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.

Mer om oss
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.

Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Vassa & hungriga kockar sökes

Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Är du trött på att alltid vara underbemannad på ditt jobb? Känner du att det hade varit lättare att hjälpa andra istället för att behöva göra allt själv? Vill du få en paus från ditt monotona jobb och få tillbaka kärleken till matlagningen igen? Vill du utvecklas till nya höjder i din karriär och få möjligheten att vara med i alla Götebor... Visa mer
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket!

Är du trött på att alltid vara underbemannad på ditt jobb?

Känner du att det hade varit lättare att hjälpa andra istället för att behöva göra allt själv?

Vill du få en paus från ditt monotona jobb och få tillbaka kärleken till matlagningen igen?

Vill du utvecklas till nya höjder i din karriär och få möjligheten att vara med i alla Göteborgs stora event?

Då är detta ditt nästa steg i yrkeslivet!

Vem är du?

Du är en självgående kock/kallskänka med huvudet på skaft som har erfarenhet från Husmanskost eller Á la carte verksamhet. Är en driven person som aldrig vill sluta lära och som gärna delar med dig av din erfarenhet så att det blir ett så bra resultat ut till gästen som möjligt.

Sök dig hit så hjälper vi Göteborgs restauranger ihop. Flexibelt arbete som gör att du kan planera din lediga tid men samtidigt få jobba på Göteborgs alla olika sorters restauranger.

Lönesättningen är individuell.

Kvalitéer vi söker efter:

Vågar visa vad du går för.

Ambition att lära sig mer av yrket.

Flexibel med att inte endast jobba dagtid.

Prestigelös i att alla dagens uppgifter inte alltid är detsamma.

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?
Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?


Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!

Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba.

Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.

???? Friskvård och förmåner - Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!

Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.

Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.

Mer om oss

RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.

Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Villa Belparc söker kock

Ansök    Mar 19    Villa Belparc AB    Kock, à la carte
Villa Belparc i Slottsskogen Göteborg. Ägs av Familjen Ranebjörk som har över 35 års erfarenhet av att driv, utveckla och etablera restauranger. Se : https://ranebjorks.se/om-oss/ Vi söker en kock till köksteam för fast anställning. Villabelparcs köksteam är ett härligt gäng som jobbar med flera olika produktionsområden. Här har vi a la carte kök, prepp kök, a la carte , bankett, julbord, serverings kök, grill kök, kallskänk, pizza kök och eget bageri me... Visa mer
Villa Belparc i Slottsskogen Göteborg.


Ägs av Familjen Ranebjörk som har över 35 års erfarenhet av att driv, utveckla och etablera restauranger.
Se : https://ranebjorks.se/om-oss/
Vi söker en kock till köksteam för fast anställning.
Villabelparcs köksteam är ett härligt gäng som jobbar med flera olika produktionsområden.
Här har vi a la carte kök, prepp kök, a la carte , bankett, julbord, serverings kök, grill kök, kallskänk, pizza kök och eget bageri med konditori.
Vi erbjuder en omväxlande, underbar arbetsmiljö med många trevliga och kompetenta arbetskamrater med lång erfarenhet.
Brinner du för matlagning och vill lära dig, så kan vi ge dig erfarenhet, Krav utbildning eller 2 års erfarenhet.
Villa Belparc är ett utmärkt ställe att skaffa sig erfarenhet, där du får lära dig olika typer av kök och menyer.
Villa Belparc har hög nivå på köket allt från enklaste rätten till finare middagar.
Lön: Bra lön över kollektivavtal
Vi är kollektivanslutna.
Lön enligt överenskommelse beroende på arbetsuppgift och kompetens.
Mestadels dagtid, kvälls tid förkommer.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

erfaren kock minst 5år

Vi på Källarkrogen söker erfaren kock inför sommaren med början av juni, ni som söker har lång erfarenhet och mycket stresståliga Visa mer
Vi på Källarkrogen söker erfaren kock inför sommaren med början av juni, ni som söker har lång erfarenhet och mycket stresståliga Visa mindre

Kock - Lön inom 48h ????

Ansök    Mar 18    FRAM Bemanning AB    Kock, à la carte
VÄLKOMMEN TILL FAMILJEN! På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM. ????? Kock / Kallskänka Extrajobb med möjlighet till fastanställn... Visa mer
VÄLKOMMEN TILL FAMILJEN!

På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften.

Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM.

????? Kock / Kallskänka

Extrajobb med möjlighet till fastanställning

Jobba när du vill, som du vill (ish)

Betalda resor till och från jobbet när restiden är mer än 30 min

Kontinuerlig utbildning inom mat, dryck och service

Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte tjafsa om sånt som är självklart

Börja jobba direkt efter intervjuFLEXIBEL LÖN

Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat - och möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?

OM OSS

FRAM är Sveriges fräschaste bemannings- och utbildningsföretag inom hotell och restaurang. Vi är ett familjeföretag som drivs av att göra besöksnäringen till en bättre plats och vi lägger stort fokus på att vår personal ska må bra. Som anställd på FRAM arbetar du ute hos våra kunder, som består av en uppsjö av hotellkedjor, arenor, banketter, företagsrestauranger, barer, fine dining och bättre à la carte krogar.

Självklart anslutna till kollektivavtal via både Almega och Visita.

Sökord: köksbiträde, diskare, restaurangbiträde, disk, souschef, a la carté, kök, kock, kallskänka, lunch, restaurang, konferens, service, Visa mindre

Kock till Pinchos Göteborg

Ansök    Mar 18    Gandorönn AB    Kock, à la carte
Vi söker en ny kollega till köket! Till köket på Pinchos välkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att behålla ett lugn, fokus och att hitta glädjen i mötet med våra gäster vid luckan & våga stå i hettan och svinga fram varma tapas till luckan! Är det dags för en ny utmaning passar detta perfekt för dig. Då vi inte kräver tidigare kökserfarenhet utan vi erbju... Visa mer
Vi söker en ny kollega till köket!
Till köket på Pinchos välkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att behålla ett lugn, fokus och att hitta glädjen i mötet med våra gäster vid luckan & våga stå i hettan och svinga fram varma tapas till luckan!


Är det dags för en ny utmaning passar detta perfekt för dig.
Då vi inte kräver tidigare kökserfarenhet utan vi erbjuder en utbildning som passar för att du ska kunna jobba i vårat kök!
Det viktigaste är att du vill lära dig något nytt och ha kul på vägen!

Vi kan erbjuda dig
en rolig arbetsplats
stora möjligheter att utvecklas i kedjan
ett innovativt koncept
fantastiska kollegor

För att passa bra hos oss tror vi att du
Sprider positiv energi och glädje
Trivs med högt tempo
Uppskattar gästkontakten som våra öppna kök erbjuder
Är bra på att säkerställa kvalitet
Uppskattar att tillaga mat enligt recept
Är snabb, noggrann och effektiv
Kan och vill bjuda på dig själv

Låter det som något för dig? Skynda dig att söka! Visa mindre

Kock

Ansök    Mar 18    Ölstugan Avenyn AB    Kock, à la carte
Jobba som kock på Ölstugan Tullen där vi serverar svenska husmanskost. Arbetet går ut på att förbereda och tillaga mat. Antingen svenska eller engelska är ett krav. Visa mer
Jobba som kock på Ölstugan Tullen där vi serverar svenska husmanskost.
Arbetet går ut på att förbereda och tillaga mat.
Antingen svenska eller engelska är ett krav. Visa mindre

Chef de partie at restaurant Tizne

Ansök    Mar 16    RESTAURANT MEX AB    Kock, à la carte
Are you passionate about creating memorable dining experiences? Do you thrive in a dynamic restaurant environment? If so, we might have the perfect opportunity for you! Responsibilities: Responsibilities: Prepare ingredients in a timely manner, ensuring readiness for service. Keep track of orders and effectively plan your work to meet demand. Maintain quality standards during service, even under pressure. Learn and execute our culinary methods and ad... Visa mer
Are you passionate about creating memorable dining experiences? Do you thrive in a dynamic restaurant environment? If so, we might have the perfect opportunity for you!
Responsibilities:
Responsibilities:
Prepare ingredients in a timely manner, ensuring readiness for service.


Keep track of orders and effectively plan your work to meet demand.


Maintain quality standards during service, even under pressure.


Learn and execute our culinary methods and adhere to our cleaning routines for an organized workstation.


Uphold a high level of quality control in all food preparations.

Skills Needed:
Ability to learn and adapt quickly to our culinary processes.


Strong organizational skills and attention to detail.


Commitment to maintaining high standards of food quality.


Previous experience in a similar role is preferred but not required.

While we're not a fine dining establishment, we're dedicated to delivering exceptional food quality. There's no excuse for not delivering great food.
About Us:
We are a Mexican restaurant that values ??authenticity and a passion for what we do. While we don't see ourselves as fine dining, we take pride in delivering a fantastic culinary experience. Our team has a positive attitude, and the camaraderie among coworkers. As a member of our team, you can enjoy great staff meals, quality coffee, and an environment where your contribution is truly valued.
How to Apply:
If you are enthusiastic, customer-oriented, and excited about joining a team that cares deeply about its craft, we want to hear from you! Please submit your resume and a brief cover letter outlining your relevant experience.
email: [email protected]
**email should be marked as "Tizne WEEKEND KITCHEN"
Note: Interviews will be conducted on a rolling basis until the positions are filled. Visa mindre

Prepp Chef at restaurant Tizne

Ansök    Mar 16    RESTAURANT MEX AB    Kock, à la carte
Are you passionate about creating memorable dining experiences? Do you thrive in a dynamic restaurant environment? If so, we might have the perfect opportunity for you! About the Role: Are you passionate about food preparation and looking for a part-time opportunity? Join our team as a Part-Time Prep Chef! As a Prep Chef, you'll play a vital role in our kitchen by assisting with food prep tasks to ensure our kitchen runs smoothly. Responsibilities: Assist ... Visa mer
Are you passionate about creating memorable dining experiences? Do you thrive in a dynamic restaurant environment? If so, we might have the perfect opportunity for you!
About the Role: Are you passionate about food preparation and looking for a part-time opportunity? Join our team as a Part-Time Prep Chef! As a Prep Chef, you'll play a vital role in our kitchen by assisting with food prep tasks to ensure our kitchen runs smoothly.
Responsibilities:
Assist with food prep tasks, including chopping, slicing, and portioning ingredients.


Follow recipes and guidelines to prepare ingredients for daily service.


Maintain cleanliness and organization in the kitchen prep area.


Collaborate with kitchen staff to ensure timely preparation of ingredients.


Adhere to food safety and sanitation standards at all times.

Skills Needed:
Basic culinary skills and a passion for food preparation.


Ability to work efficiently in a fast-paced environment.


Strong attention to detail and organizational skills.


Previous experience in a kitchen environment is a plus but not required.

While we're not a fine dining establishment, we're dedicated to delivering exceptional food quality. There's no excuse for not delivering great food.
About Us:
We are a Mexican restaurant that values ??authenticity and a passion for what we do. While we don't see ourselves as fine dining, we take pride in delivering a fantastic culinary experience. Our team has a positive attitude, and the camaraderie among coworkers. As a member of our team, you can enjoy great staff meals, quality coffee, and an environment where your contribution is truly valued.
How to Apply:
If you are enthusiastic, customer-oriented, and excited about joining a team that cares deeply about its craft, we want to hear from you! Please submit your resume and a brief cover letter outlining your relevant experience.
email: [email protected]
**email should be marked as "Tizne WEEKEND KITCHEN"
Note: Interviews will be conducted on a rolling basis until the positions are filled Visa mindre

Kock till Bellora

Ansök    Mar 15    ESS Hotel Group AB    Kock, à la carte
Vårt alldeles egna lilla Italien, mitt på Avenyn i Göteborg, Bellora! Doften av nygräddad pizza är det första som når dig, Tu vuo’fa l’americano knastrar i högtalarna och Aperol står på bordet. På Bellora är de familjen, gemenskapen och värmen det som står i fokus. Bordet fylls med italiska delikatesser, rummen är storblommiga och murgrönan kryper i varje vrå. Vi älskar livet och det ska vi visa med hela vår själ! Är du kreativ i köket och brinner för att... Visa mer
Vårt alldeles egna lilla Italien, mitt på Avenyn i Göteborg, Bellora! Doften av nygräddad pizza är det första som når dig, Tu vuo’fa l’americano knastrar i högtalarna och Aperol står på bordet. På Bellora är de familjen, gemenskapen och värmen det som står i fokus. Bordet fylls med italiska delikatesser, rummen är storblommiga och murgrönan kryper i varje vrå. Vi älskar livet och det ska vi visa med hela vår själ!

Är du kreativ i köket och brinner för att leverera matupplevelser utöver det vanliga? Då kan du vara den vi söker till vårt köksteam på Bellora! Vi på Bellora strävar efter att skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster genom passion, kreativitet och kvalitet. Nu utökar vi vårt köksteam och söker en dedikerad och inspirerad kock.

Vad innebär rollen som kock på Bellora?
Som kock på Bellora har du en central roll i att förbereda och tillaga mat från vårt noggrant utvalda menysortiment. Du kommer att arbeta i ett dynamiskt köksteam där samarbete och kreativitet står i fokus. Vi ser att du är passionerad om att arbeta med högkvalitativa råvaror och ständigt strävar efter att överträffa gästernas förväntningar.

Dina ansvarsområden inkluderar:

- Förberedelse och tillagning av rätter enligt våra recept och standarder.

- Delta i utvecklingen av nya rätter och menyer tillsammans med köksmästare och teamet.

- Säkerställa att köket och arbetsytor alltid är rena och uppfyller hygienkrav.

- Optimera arbetsflöden och bidra till en positiv arbetsmiljö.

Vem är du?
Du har en passion för matlagning och en vilja att utvecklas både personligt och professionellt inom köksyrket. Du är en lagspelare som trivs i ett högt tempo och är van vid att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du har minst 3 års tidigare erfarenhet från arbete i kök och en relevant utbildning inom matlagning är meriterande. Framförallt värderar vi din inställning och ditt engagemang för att skapa fantastiska matupplevelser.

Vi erbjuder:

- En inspirerande arbetsplats i hjärtat av staden.

- Möjlighet till personlig och professionell utveckling inom ESS Group.

- Ett spännande och varierande arbete där ingen dag är den andra lik.

Så ansöker du
Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av vårt team på Bellora? Skicka in din ansökan med CV ochsvara på några frågor där du berättar om varför just du skulle passa för denna roll. Vi ser fram emot att höra från dig!

Välkommen med din ansökan till Livets Bästa Arbetsplats!

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde 2 Maj

Hos oss får du en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, både inom huset liksom inom ESS Group. Vi jobbar ständigt med att utbilda våra medarbetare med hjälp av interna utbildningar inom ledarskap, stresshantering och mycket mer. Som medarbetare hos oss får du tillgång till extremt fina rabatter på våra destinationer och restauranger runt om i norden. Vi ställer dessutom till med festligheter och andra roliga aktiviteter för att hålla samman temat. Utöver det får du en säker anställning och friskvårdsbidrag. Samt otroliga kollegor och kanske till och med vänner för livet! Visa mindre

À'la carte kockar sökes!

Om jobbet: Är du sugen på en utmaning där kvalitet, fokus, utveckling, kreativitet och service är av självklarhet? Samt alltid vara på tårna och vara flexibel när det kommer till nya utmaningar och alltid prestera ditt yttersta för att bästa service ska ske? Vem är du? Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 4 års yrkeserfarenhet inom ett ALC kök. Du vill växa som kock, du har ambitioner och vill vara en del av vår... Visa mer
Om jobbet:

Är du sugen på en utmaning där kvalitet, fokus, utveckling, kreativitet och service är av självklarhet? Samt alltid vara på tårna och vara flexibel när det kommer till nya utmaningar och alltid prestera ditt yttersta för att bästa service ska ske?

Vem är du?

Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 4 års yrkeserfarenhet inom ett ALC kök. Du vill växa som kock, du har ambitioner och vill vara en del av vårt team och tillsammans vara den professionella hjälpen ut till Göteborgs restauranger!

Hängiven

Yrkesstolt

Problemlösare

Anpassningsbar

Engagerad i att utvecklas

Låter detta intressant? Tveka inte! Skicka in din ansökan redan idag. Ser ditt CV spännande ut kontaktar vi dig inom kort för ett möte där vi lägger upp en plan för hur vi tillsammans ska briljera på Göteborgs roligaste krogar.

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?
Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?

Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!

Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar!

Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.

???? Friskvård och förmåner - Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!

Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.

Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.

Mer om oss
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.

Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Vassa & hungriga kockar sökes

Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Är du trött på att alltid vara underbemannad på ditt jobb? Känner du att det hade varit lättare att hjälpa andra istället för att behöva göra allt själv? Vill du få en paus från ditt monotona jobb och få tillbaka kärleken till matlagningen igen? Vill du utvecklas till nya höjder i din karriär och få möjligheten att vara med i alla Götebor... Visa mer
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket!

Är du trött på att alltid vara underbemannad på ditt jobb?

Känner du att det hade varit lättare att hjälpa andra istället för att behöva göra allt själv?

Vill du få en paus från ditt monotona jobb och få tillbaka kärleken till matlagningen igen?

Vill du utvecklas till nya höjder i din karriär och få möjligheten att vara med i alla Göteborgs stora event?

Då är detta ditt nästa steg i yrkeslivet!

Vem är du?

Du är en självgående kock/kallskänka med huvudet på skaft som har erfarenhet från Husmanskost eller Á la carte verksamhet. Är en driven person som aldrig vill sluta lära och som gärna delar med dig av din erfarenhet så att det blir ett så bra resultat ut till gästen som möjligt.

Sök dig hit så hjälper vi Göteborgs restauranger ihop. Flexibelt arbete som gör att du kan planera din lediga tid men samtidigt få jobba på Göteborgs alla olika sorters restauranger.

Lönesättningen är individuell.

Kvalitéer vi söker efter:

Vågar visa vad du går för.

Ambition att lära sig mer av yrket.

Flexibel med att inte endast jobba dagtid.

Prestigelös i att alla dagens uppgifter inte alltid är detsamma.

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?
Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?


Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!

Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba.

Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.

???? Friskvård och förmåner - Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!

Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.

Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.

Mer om oss

RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.

Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Lunchkock.

Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Är du trött på att alltid vara underbemannad på ditt jobb? Känner du att det hade varit lättare att hjälpa andra istället för att behöva göra allt själv? Vill du få en paus från ditt monotona jobb och få tillbaka kärleken till matlagningen igen? Vill du utvecklas till nya höjder i din karriär och få möjligheten att vara med i alla Götebor... Visa mer
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket!

Är du trött på att alltid vara underbemannad på ditt jobb?

Känner du att det hade varit lättare att hjälpa andra istället för att behöva göra allt själv?

Vill du få en paus från ditt monotona jobb och få tillbaka kärleken till matlagningen igen?

Vill du utvecklas till nya höjder i din karriär och få möjligheten att vara med i alla Göteborgs stora event?

Då är detta ditt nästa steg i yrkeslivet!

Vem är du?

Du är en självgående kock/kallskänka med huvudet på skaft som har erfarenhet från Husmanskost eller Á la carte verksamhet. Är en driven person som aldrig vill sluta lära och som gärna delar med dig av din erfarenhet så att det blir ett så bra resultat ut till gästen som möjligt.

Sök dig hit så hjälper vi Göteborgs restauranger ihop. Flexibelt arbete som gör att du kan planera din lediga tid men samtidigt få jobba på Göteborgs alla olika sorters restauranger.

Lönesättningen är individuell.

Kvalitéer vi söker efter:

Vågar visa vad du går för.

Ambition att lära sig mer av yrket.

Flexibel med att inte endast jobba dagtid.

Prestigelös i att alla dagens uppgifter inte alltid är detsamma.

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?
Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?

Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!

Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba.

Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.

???? Friskvård och förmåner - Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!

Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.

Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.

Mer om oss
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.

Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Kreativ kock för framgångsrik restaurang

Ansök    Mar 13    M Dryck & Konsult AB    Kock, à la carte
Är du personen som sätter gästen och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare? ANSÖK REDAN IDAG SPONTANANSÖKAN ROLLEN Som kock är du intresserad av råvaror, dina kollegor och har förståelse för verksamheten. Det du gör på daglig basis är kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är st... Visa mer
Är du personen som sätter gästen och andra människor i centrum med ditt engagemang, närvaro och medvetenhet. Då ska du läsa vidare?

ANSÖK REDAN IDAG
SPONTANANSÖKAN

ROLLEN
Som kock är du intresserad av råvaror, dina kollegor och har förståelse för verksamheten. Det du gör på daglig basis är kopplade till företagets värderingar och framtidsvisioner. Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam, kvalitetssäkrar processer och ser till att högsta kvalitet hålls i alla led.

Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver företagets utvecklingen.

DET HÄR ÄR DU BRA PÅ
Laga mat
Driva utveckling
Vara en go kollega
Planering av dagen
??? Logistik
Kreativ
Konceptuella färdigheter
? Duktig på kommunikation
Hålla koll på dina beställningslistor

DET HÄR FÅR DU ????
- Rätt förutsättningar för att göra ett grymt jobb
- Trygghet i din anställning
- Friskvårdsbidrag
- Ett hållbart schema
- Härliga relationer med samarbetspartners, leverantörer och gäster
- Pension osv.

DET HÄR FÅR VI ?
- Är duktig på samarbete
- Noggrann
- Coachande
- Hungrig på nya utmaningar

ANSÖKAN GÖRS VIA LÄNKEN.

OM PROGRESSIO ??
Vi skapar innovation med kreativa lösningar och närvaro hos våra partners. Vi finns inte bara för att hjälpa företag inom besöksnäringen med tillsättningar för nuet, utan för långt in i framtiden skapa utveckling tillsammans. Det genom att förstå vilka vägar som kan vandras, behöver förändras, för att sticka ut i sitt employer brand på arbetsmarknaden, men även för att du som kandidat ska veta vad som ingår i din anställning, få rätt förutsättningar att lyckas framåt i tiden.

Vi är övertygade om att attityd, ambitioner och growth mindset, tillsammans kommer ta oss längre. Vi styrs av värderingar där hållbarhet är centralt för utveckling i alla dess former. People, Planet and Profit.

Vi är ett personligt och engagerat rekryteringsföretag som värdesätter dig som person. Transparent dialog och öppenhet. Framtidens funktion som sätter data, dialog, attityd och framtidsvisioner i förarsätet. Vilket gör att vi får fram ditt absolut bästa ???????? Visa mindre

Duktig Erfaren Sushi Kock

Ansök    Mar 12    A W C Restaurang AB    Kock, à la carte
Restaurang Tennet söker en erfaren duktig Sushikock! Vi söker nu en kunnig sushikock som har utbildning och god erfarenhet från restaurang som kan hjälpa oss att hålla den nivå vi vill och bidra med sina kunskaper. Vi har ett stort kundunderlag och därför behöver du vara både stresstålig och snabb i utförande av arbetet samt orka jobba i stressade perioder under dagen. Vi erbjuder en härlig arbetsplats och bra tider, härliga kollegor och fantastiska gäster... Visa mer
Restaurang Tennet söker en erfaren duktig Sushikock!
Vi söker nu en kunnig sushikock som har utbildning och god erfarenhet från restaurang som kan hjälpa oss att hålla den nivå vi vill och bidra med sina kunskaper.
Vi har ett stort kundunderlag och därför behöver du vara både stresstålig och snabb i utförande av arbetet samt orka jobba i stressade perioder under dagen.
Vi erbjuder en härlig arbetsplats och bra tider, härliga kollegor och fantastiska gäster.
Arbetstider ca 9.30-15.00
Du får gärna skriva lite om dig själv och skicka med ett foto. Vi kallar löpande till intervjuer. Om du inte hör av oss inom 2 arbetsdagar är du tyvärr inte kallad.
Lön enligt överenskommelse. Visa mindre

Grillkock

Prime Grill är ett internationellt brasserie med storstadspuls, livlig atmosfär och ett stort öppet kök mitt på Avenyn. Vi serverar kött med känsla för hantverket, råvaran och elden. Prime Grill är även nu den andra i Sverige som hanterar Kobe köttet! Om dig Du är ambitiös med goda kunskaper i köket, samtidigt är du en glädjespridare och lagspelare som förstår vikten av samarbete. Du vill vara en del av att leverera en förstklassig produkt och vet att ... Visa mer
Prime Grill är ett internationellt brasserie med storstadspuls, livlig atmosfär och ett stort öppet kök mitt på Avenyn. Vi serverar kött med känsla för hantverket, råvaran och elden.

Prime Grill är även nu den andra i Sverige som hanterar Kobe köttet!

Om dig

Du är ambitiös med goda kunskaper i köket, samtidigt är du en glädjespridare och lagspelare som förstår vikten av samarbete. Du vill vara en del av att leverera en förstklassig produkt och vet att för att klara det behövs allas engagemang!

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom grillning.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta i ett väl sammansvetsat köksteam som vill ha kul på jobbet samtidigt som man levererar det bästa av mat och service. Det är en härlig stämning i restaurangen som sprider sig in köket. Närheten till våra andra enheter Lounge(s), Yaki-Da och Butchers Market skapar detta ett härligt flöde av fantastiska gäster.

Omfattning: Heltid

Lön: Efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande

Anställningsform: Inleds med en provanställning följt av en tillsvidareanställning.

www.Primegrill.se Visa mindre

Kock i sommar

Sankt Jörgen Park Resort, tio minuter från Göteborg, det är vår härliga arbetsplats ????. Hos oss får du vara med och skapa upplevelser att minnas. Hos oss är känslan familjär och närvarande och alltid med service i toppklass! Till sommaren söker vi efter en engagerad, positiv kock som kan stötta upp i vår restaurang Inez och Ernst (https://sanktjorgenpark.se/mat-dryck/inez-ernst/). Inez och Ernst är helt nyrenoverad och toppfint. Hos oss blir du del i e... Visa mer
Sankt Jörgen Park Resort, tio minuter från Göteborg, det är vår härliga arbetsplats ????. Hos oss får du vara med och skapa upplevelser att minnas. Hos oss är känslan familjär och närvarande och alltid med service i toppklass!

Till sommaren söker vi efter en engagerad, positiv kock som kan stötta upp i vår restaurang Inez och Ernst (https://sanktjorgenpark.se/mat-dryck/inez-ernst/). Inez och Ernst är helt nyrenoverad och toppfint. Hos oss blir du del i ett skönt team med högt i tak, mycket skratt och härliga kollegor. Vår resort består bland annat av hotell, konferens, flera restauranger, spa, poolside, sport club, golfbana och mycket mer.

Stämmer det in på dig att du...

- kan mat och dryck, vet vad det handlar om och kan finliret

- har teamkänsla, är engagerad med erfarenhet

- gillar variationen av att jobba dag- och kvällstid

..ja, då ser vi fram emot att just Du blir vår kollega.

På Inez och Ernst serverar vi nyskapade, innovativa smakupplevelser och i en miljö med mycket kärlek och glödande intresse. På resorten finns också Greenhouse (https://sanktjorgenpark.se/mat-dryck/greenhouse/) som serverar vällagad husmanskost med twist och med stor variation på utbudet. I Garden Café (https://sanktjorgenpark.se/mat-dryck/garden-cafe/) serverar vi hälsosam och nyttig mat samt lite go'fika. Alla restaurangerna har sina rötter i svensk matlagningstradition och strävar efter att använda så närproducerade och ekologiska råvaror som möjligt.

Förmåner

Vår företagskultur är inget vi tar för givet utan vi har ett arbetssätt där du som personal har stort inflytande på var vi är på väg och hur vi kommer dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träning, rabatterade behandlingar, PT-lektioner, övernattningar och besök på Sveriges bästa spahotell m.m.

Ansökan

Beskriv varför just du skulle passa för denna roll och lite om vad du gjort tidigare som matchar våra krav. Vänta inte med att skicka in din ansökan, då intervjuer sker löpande. Vi lägger stor tyngd på personlig lämplighet. Visa mindre

WÜRST looking for CHEF

Ansök    Mar 8    Only Cow AB    Kock, à la carte
Are you..... Passionate about food Experienced Reliable Hard working Does this sound like you? Then we want to hear from you! We are looking for an enthusiastic, creative and qualified chef to work in our restaurant kitchen. Würst restaurant offers a fun and lovely experience with great co workers in the middle of buzzing Linné area. We serve artisan sausages with a modern twist with German beers in a modern environment. Attention to detail is a must, as ... Visa mer
Are you.....
Passionate about food
Experienced
Reliable
Hard working

Does this sound like you? Then we want to hear from you!
We are looking for an enthusiastic, creative and qualified chef to work in our restaurant kitchen. Würst restaurant offers a fun and lovely experience with great co workers in the middle of buzzing Linné area.
We serve artisan sausages with a modern twist with German beers in a modern environment.
Attention to detail is a must, as is demonstrated culinary expertise. We want someone with creativity and passion to help us produce innovative dishes and enhance the overall dining experience for our customers.
If you possess all of the above, please send a resume and cover letter to: Marijan
[email protected]
Vi söker dig som gillar att arbeta i team men även tar egna initiativ och jobbar självständigt. Du har minst ett års erfarenhet av yrket och du triggas av högt tempo samtidigt som du levererar mat med hög kvalitet.
Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsplats vars du få vara med och utveckla nya idéer. Arbetstiden förläggs under veckans alla dagar. Tjänsten är fulltid.
Du är noga med städning och har ett strukturerat arbetssätt! Du gillar att jobba i ett högt tempo och ställer höga krav på dig själv och dina medarbetare för att ge kunderna ett minnesvärt besök.
Tjänsterna är kvällar och helger och skall tillsättas omgående eller överenskommels.
Timlön efter erfarenhet dock minst enligt gällande kollektivavtal.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock i sommar

Sankt Jörgen Park Resort, tio minuter från Göteborg, det är vår härliga arbetsplats ????. Hos oss får du vara med och skapa upplevelser att minnas. Hos oss är känslan familjär och närvarande och alltid med service i toppklass! Till sommaren söker vi efter en engagerad, positiv kock som kan stötta upp i vår restaurang Inez och Ernst (https://sanktjorgenpark.se/mat-dryck/inez-ernst/). Inez och Ernst är helt nyrenoverad och toppfint. Hos oss blir du del i e... Visa mer
Sankt Jörgen Park Resort, tio minuter från Göteborg, det är vår härliga arbetsplats ????. Hos oss får du vara med och skapa upplevelser att minnas. Hos oss är känslan familjär och närvarande och alltid med service i toppklass!

Till sommaren söker vi efter en engagerad, positiv kock som kan stötta upp i vår restaurang Inez och Ernst (https://sanktjorgenpark.se/mat-dryck/inez-ernst/). Inez och Ernst är helt nyrenoverad och toppfint. Hos oss blir du del i ett skönt team med högt i tak, mycket skratt och härliga kollegor. Vår resort består bland annat av hotell, konferens, flera restauranger, spa, poolside, sport club, golfbana och mycket mer.

Stämmer det in på dig att du...

- kan mat och dryck, vet vad det handlar om och kan finliret

- har teamkänsla, är engagerad med erfarenhet

- gillar variationen av att jobba dag- och kvällstid

..ja, då ser vi fram emot att just Du blir vår kollega.

På Inez och Ernst serverar vi nyskapade, innovativa smakupplevelser och i en miljö med mycket kärlek och glödande intresse. På resorten finns också Greenhouse (https://sanktjorgenpark.se/mat-dryck/greenhouse/) som serverar vällagad husmanskost med twist och med stor variation på utbudet. I Garden Café (https://sanktjorgenpark.se/mat-dryck/garden-cafe/) serverar vi hälsosam och nyttig mat samt lite go'fika. Alla restaurangerna har sina rötter i svensk matlagningstradition och strävar efter att använda så närproducerade och ekologiska råvaror som möjligt.

Förmåner

Vår företagskultur är inget vi tar för givet utan vi har ett arbetssätt där du som personal har stort inflytande på var vi är på väg och hur vi kommer dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träning, rabatterade behandlingar, PT-lektioner, övernattningar och besök på Sveriges bästa spahotell m.m.

Ansökan

Beskriv varför just du skulle passa för denna roll och lite om vad du gjort tidigare som matchar våra krav. Vänta inte med att skicka in din ansökan, då intervjuer sker löpande. Vi lägger stor tyngd på personlig lämplighet. Visa mindre

Spiskock

Taverna Averna är en levande och internationell NY-Italian bistro belägen på tredje långgatan. Vår meny utmärker sig av klassiska konceptbärare samt rätter med Italienska influenser. Matsalen är pulserande och servicen professionell och genuin där vi ständigt strävar efter att överträffa gästens förväntningar. Vi söker dig som har ett genuint intresse för matlagning och vill vara med och utveckla Taverna Averna tillsammans med oss. Du trivs i ett jämnt hö... Visa mer
Taverna Averna är en levande och internationell NY-Italian bistro belägen på tredje långgatan. Vår meny utmärker sig av klassiska konceptbärare samt rätter med Italienska influenser. Matsalen är pulserande och servicen professionell och genuin där vi ständigt strävar efter att överträffa gästens förväntningar.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för matlagning och vill vara med och utveckla Taverna Averna tillsammans med oss. Du trivs i ett jämnt högt tempo och kommer verkligen till din rätt under kökets mest intensiva perioder när det är mycket att göra då din fina samarbetsförmåga är en stor tillgång för teamet .Din personlighet är avgörande - hos oss är det människorna som gör skillnad!

Vi ser gärna att du har 3 års tidigare spisvana.

Omfattning: Inleds med 75%, övergår till 100% under sommaren.

Lön: Efter överenskommelse

Säsong: April-september men goda chanser till förlängning

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande

Anställningsform: Särskild visstidsanställning (med goda chanser till förlängning/ fastanställning) Visa mindre

Chef

Chef responsibilities include: Setting up the kitchen with cooking utensils and equipment, like knives, pans and food scales Studying each recipe and gathering all necessary ingredients Cooking food in a timely manner Job brief We are looking for a Chef to join our team and prepare delicious meals for our customers. Chef responsibilities include studying recipes, setting up menus and preparing high-quality dishes. You should be able to delegate tasks to... Visa mer
Chef responsibilities include:
Setting up the kitchen with cooking utensils and equipment, like knives, pans and food scales
Studying each recipe and gathering all necessary ingredients
Cooking food in a timely mannerJob brief
We are looking for a Chef to join our team and prepare delicious meals for our customers.
Chef responsibilities include studying recipes, setting up menus and preparing high-quality dishes. You should be able to delegate tasks to kitchen staff to ensure meals are prepared in a timely manner. Also, you should be familiar with sanitation regulations. If you have experience with advanced cooking techniques and non-traditional ingredients, we’d like to meet you.
Ultimately, you’ll prepare and deliver a complete menu that delights our guests.
Responsibilities
Set up the kitchen with cooking utensils and equipment, like knives, pans and kitchen scales
Study each recipe and gather all necessary ingredients
Cook food in a timely manner
Delegate tasks to kitchen staff
Inform wait staff about daily specials
Ensure appealing plate presentation
Supervise Cooks and assist as needed
Slightly modify recipes to meet customers’ needs and requests (e.g. reduce salt, remove dairy)
Monitor food stock and place orders
Check freshness of food and discard out-of-date items
Experiment with recipes and suggest new ingredients
Ensure compliance with all health and safety regulations within the kitchen area

Requirements
Proven work experience as a Chef or Cook
Hands-on experience with various kitchen equipment (e.g. grillers and pasta makers)
Advanced knowledge of culinary, baking and pastry techniques
Leadership skills
Ability to remain calm and undertake various tasks
Excellent time management abilities
Up-to-date knowledge of cooking techniques and recipes
Familiarity with sanitation regulations
Culinary school diploma preferred


Living arrangements
We have company apartments for you and your family to live in from the day you start your job if needed.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock

Ansök    Mar 7    Le Pain Francais AB    Kock, à la carte
Vi söker kockar som har ett intresse för branschen och tycker om varierande och stimulerade arbetsuppgifter inom yrkesområdet. Du kommer att jobba med á la carte samt diverse bufféer för olika koncept i kedjan. Vi söker dig som har den rätta inställning samt är motiverad att jobba för att utvecklas och som vill utbildas internt för att bygga på din kunskap inom det franska köket, men även internationell mat. Välkomna att söka till en stor samt expan... Visa mer
Vi söker kockar som har ett intresse för branschen och tycker om varierande och stimulerade arbetsuppgifter inom yrkesområdet.

Du kommer att jobba med á la carte samt diverse bufféer för olika koncept i kedjan.

Vi söker dig som har den rätta inställning samt är motiverad att jobba för att utvecklas och som vill utbildas internt för att bygga på din kunskap inom det franska köket, men även internationell mat.

Välkomna att söka till en stor samt expansiv organisation, vi ser fram emot ert CV.

För att se våra menyer gå in på www.lepainfrancais.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock Franskt kök med Grill

Vi söker kockar som har ett intresse för branschen och tycker om varierande och stimulerade arbetsuppgifter inom yrkesområdet. Du kommer att jobba med fransk á la carte samt en grillmeny med fina köttstycken. Utöver det är det ett levande kök med inspiration för att utvecklas. Vi söker dig som har den rätta inställning samt är motiverad att jobba för att utvecklas och som vill utbildas internt för att bygga på din kunskap inom det franska köket, men... Visa mer
Vi söker kockar som har ett intresse för branschen och tycker om varierande och stimulerade arbetsuppgifter inom yrkesområdet.


Du kommer att jobba med fransk á la carte samt en grillmeny med fina köttstycken. Utöver det är det ett levande kök med inspiration för att utvecklas.


Vi söker dig som har den rätta inställning samt är motiverad att jobba för att utvecklas och som vill utbildas internt för att bygga på din kunskap inom det franska köket, men även internationell mat.


Välkomna att söka till en stor samt expansiv organisation, vi ser fram emot ert CV.


För att se våra menyer gå in på www.lepainfrancais.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vassa & hungriga kockar sökes

Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Är du trött på att alltid vara underbemannad på ditt jobb? Känner du att det hade varit lättare att hjälpa andra istället för att behöva göra allt själv? Vill du få en paus från ditt monotona jobb och få tillbaka kärleken till matlagningen igen? Vill du utvecklas till nya höjder i din karriär och få möjligheten att vara med i alla Götebor... Visa mer
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket!

Är du trött på att alltid vara underbemannad på ditt jobb?

Känner du att det hade varit lättare att hjälpa andra istället för att behöva göra allt själv?

Vill du få en paus från ditt monotona jobb och få tillbaka kärleken till matlagningen igen?

Vill du utvecklas till nya höjder i din karriär och få möjligheten att vara med i alla Göteborgs stora event?

Då är detta ditt nästa steg i yrkeslivet!

Vem är du?

Du är en självgående kock/kallskänka med huvudet på skaft som har erfarenhet från Husmanskost eller Á la carte verksamhet. Är en driven person som aldrig vill sluta lära och som gärna delar med dig av din erfarenhet så att det blir ett så bra resultat ut till gästen som möjligt.

Sök dig hit så hjälper vi Göteborgs restauranger ihop. Flexibelt arbete som gör att du kan planera din lediga tid men samtidigt få jobba på Göteborgs alla olika sorters restauranger.

Lönesättningen är individuell.

Kvalitéer vi söker efter:

Vågar visa vad du går för.

Ambition att lära sig mer av yrket.

Flexibel med att inte endast jobba dagtid.

Prestigelös i att alla dagens uppgifter inte alltid är detsamma.

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?
Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?


Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!

Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba.

Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.

???? Friskvård och förmåner - Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!

Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.

Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.

Mer om oss

RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.

Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Lunchkock.

Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Är du trött på att alltid vara underbemannad på ditt jobb? Känner du att det hade varit lättare att hjälpa andra istället för att behöva göra allt själv? Vill du få en paus från ditt monotona jobb och få tillbaka kärleken till matlagningen igen? Vill du utvecklas till nya höjder i din karriär och få möjligheten att vara med i alla Götebor... Visa mer
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket!

Är du trött på att alltid vara underbemannad på ditt jobb?

Känner du att det hade varit lättare att hjälpa andra istället för att behöva göra allt själv?

Vill du få en paus från ditt monotona jobb och få tillbaka kärleken till matlagningen igen?

Vill du utvecklas till nya höjder i din karriär och få möjligheten att vara med i alla Göteborgs stora event?

Då är detta ditt nästa steg i yrkeslivet!

Vem är du?

Du är en självgående kock/kallskänka med huvudet på skaft som har erfarenhet från Husmanskost eller Á la carte verksamhet. Är en driven person som aldrig vill sluta lära och som gärna delar med dig av din erfarenhet så att det blir ett så bra resultat ut till gästen som möjligt.

Sök dig hit så hjälper vi Göteborgs restauranger ihop. Flexibelt arbete som gör att du kan planera din lediga tid men samtidigt få jobba på Göteborgs alla olika sorters restauranger.

Lönesättningen är individuell.

Kvalitéer vi söker efter:

Vågar visa vad du går för.

Ambition att lära sig mer av yrket.

Flexibel med att inte endast jobba dagtid.

Prestigelös i att alla dagens uppgifter inte alltid är detsamma.

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?
Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?

Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!

Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba.

Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.

???? Friskvård och förmåner - Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!

Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.

Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.

Mer om oss
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.

Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Kock sommar Universeum

Nu söker vi kockar till sommaren på Universeum Har du en passion för att laga bra, nyttig och god mat? Tycker du att det är viktigt med hållbarhet och miljö? Vill du också ha riktigt jäkla kul på en jämställd och inkluderande arbetsplats? I så fall har du kommit helt rätt! Vi söker dig som vill laga god vällagad mat som får vår planet att må bra, vi jobbar med närproducerade råvaror i säsong, där vi tar vara på hela råvaran. Chalmers konferens & restaurang... Visa mer
Nu söker vi kockar till sommaren på Universeum
Har du en passion för att laga bra, nyttig och god mat? Tycker du att det är viktigt med hållbarhet och miljö? Vill du också ha riktigt jäkla kul på en jämställd och inkluderande arbetsplats?
I så fall har du kommit helt rätt!
Vi söker dig som vill laga god vällagad mat som får vår planet att må bra, vi jobbar med närproducerade råvaror i säsong, där vi tar vara på hela råvaran.
Chalmers konferens & restaurang är restauratör på Universeum och det är vi som tillagar all mat till restaurang, café och evenemang. Vi är representanter och agerar som ansiktena utåt därav är det ett krav att du gillar att möte gäster såväl som kollegor.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är duktig på att laga mat är driven, positiv och har yrkesstolthet.
Som person är du prestigelös och har lätt för att samarbeta. Du förstår vikten av att vara professionell gentemot kollegor såväl som gäster. Du har ett högt tempo och kan hantera många bollar i luften, du är stresstålig och får gärna tillföra ett gott skratt när man har som mest att göra.
Har du ingen utbildning men ett brinnande intresse för matlagning, service så tveka inte att skicka din ansökan. Pluggar du på restaurangskola eller har redan en restaurangutbildning är det en merit!
Villkor
Tjänsten är en särskild visstidsanställning.
Arbetstiderna är förlagda främst dagtid vardagar och helger. Kvällar kan förekomma.
Anställningsform
Heltid/Deltid
Lön
Enligt överenskommelse
Tillträde
Enligt överenskommelse Visa mindre

Kock

Ilse Krog är en stilsäker bistro med vinbarshäng. På menyn hittar du klassiska konceptbärare inspirerade av olika internationella kök som Steak frites, wienerschnitzel, Toast Skagen och Moules frites. Stämningen är välkomnande, pulserande och familjär där vi vill att varje gäst känner sig välkommen vare sig man bara vill dricka ett glas vin eller äta en trerätters middag. Om dig Du vill att varje tallrik som lämnar köket håller en hög kvalitet och sträva... Visa mer
Ilse Krog är en stilsäker bistro med vinbarshäng. På menyn hittar du klassiska konceptbärare inspirerade av olika internationella kök som Steak frites, wienerschnitzel, Toast Skagen och Moules frites. Stämningen är välkomnande, pulserande och familjär där vi vill att varje gäst känner sig välkommen vare sig man bara vill dricka ett glas vin eller äta en trerätters middag.

Om dig

Du vill att varje tallrik som lämnar köket håller en hög kvalitet och strävar alltid efter att ge gästen den bästa upplevelsen. Vi vill att du har ett genuint intresse för matlagning och vill vara med och utveckla Ilse Krog tillsammans med oss.

Vi söker dig som är intresserad av både varm och kallkök samt har minst två års tidigare erfarenhet.

Vi anser att menyn utgör en stor och avgörande del av konceptet, därför utarbetas dessa i samråd med F&B-gruppen. Råvaror byts efter säsong och tillgång, likaså kan vissa rätter komma att variera men vi jobbar med ett stort antal fastslagna konceptuella rätter.Om tjänsten

Omfattning: Heltid

Lön & startdatum: Efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande

Anställningsform: Inleds med en provanställning följt av en tillsvidareanställning.

www.ilsekrog.se (https://ilsekrog.se/) Visa mindre

Johannebar söker Kock

Ansök    Mar 6    Ca Enterprise AB    Kock, à la carte
Nu har du möjlighet att bli en del av vårt team på Johannebar, en personlig kvarterskrog med familjär känsla! Vi söker dig som är självgående och van vid ett högt tempo. Du hanterar stress på ett bra sätt. Du är noggrann och tycker att detaljerna är viktiga för att det ska bli hög kvalitet. Vi är en liten personalgrupp som förlitar oss på varandra så flexibilitet är ett måste. Erfarenhet är ett krav. Dina arbetsuppgifter varierar från att stå i luckan och ... Visa mer
Nu har du möjlighet att bli en del av vårt team på Johannebar, en personlig kvarterskrog med familjär känsla!
Vi söker dig som är självgående och van vid ett högt tempo. Du hanterar stress på ett bra sätt. Du är noggrann och tycker att detaljerna är viktiga för att det ska bli hög kvalitet. Vi är en liten personalgrupp som förlitar oss på varandra så flexibilitet är ett måste.
Erfarenhet är ett krav. Dina arbetsuppgifter varierar från att stå i luckan och lägga upp mat, stå vid grillen och förberedelse inför servering.
Tjänsten gäller halvtid med möjlighet till heltid. Detaljerna kan vi ta över en kopp kaffe.
Välkommen med din ansökan via mejl. Visa mindre

Kock till Cheri-Lee

Ansök    Mar 7    ESS Hotel Group AB    Kock, à la carte
Välkommen till en modern, avslappnad, restaurang och bar. Här äter, dricker och leker gästen, dansar och mår bra. Av miljön, konsten, maten, drycken och alla glada människor som fyller matsalen veckans alla dagar. Från lunch till sen kväll - Cheri-lee är början, slutet, förfesten eller varför inte hela festen? Hit kommer gästerna för att äta lunch, samla vännerna till brunch eller tar med sin favorit på middag. Vem är du? Vill du få möjligheten att arbeta... Visa mer
Välkommen till en modern, avslappnad, restaurang och bar. Här äter, dricker och leker gästen, dansar och mår bra. Av miljön, konsten, maten, drycken och alla glada människor som fyller matsalen veckans alla dagar. Från lunch till sen kväll - Cheri-lee är början, slutet, förfesten eller varför inte hela festen? Hit kommer gästerna för att äta lunch, samla vännerna till brunch eller tar med sin favorit på middag.

Vem är du?
Vill du få möjligheten att arbeta i ett kök med hög ambition och gästen i fokus? Ta nästa steg i din utveckling som kock & samtidigt bidra till vår ambition att ständigt utveckla oss tillsammans?

Vi söker dig som är driven och medveten samt gillar att asiatisk matlagning. Du vill vara med och skapa matglädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till! Du har givetvis en stor kärlek för matlagning och har inte något emot att jobba såväl dag som kvällstid.

Vi letar efter dig med minst 4 års erfarenhet från det fantastiska kockyrket. Vill du vara med på resan så tycker vi absolut att du skall hoppa på redan nu.

Utöver det tror vi att du behöver:

- Erfarenhet från det asiatiska köket

- Intresse för människor

- Du är både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket

- En riktig teamplayer som aldrig tvekar på att göra det lilla extra

Om tjänsten

Anställningsform: 100% tillsvidare, varierande arbetstid, dag, kväll och helg.
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde 1 Maj.

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningdag 24 Mars.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med stor känsla för service! Visa mindre

Kock

Ansök    Mar 6    Hotel AB Bastionen    Kock, à la carte
Noot är en restaurang som lagar nynordisk mat baserad på närodlade råvaror i säsong. Hållbarhet, närodlat, zero waste och i säsong är ord vi lever efter. Det är inte fine dining även om vi är ambitiösa i restaurangupplevelsen vi vill förmedla. Detta gäller allt från vinlista och mat men givetvis även servicenivån. Tanken är en prisvärd och intressant meny.   Vi söker en kock som vill vara med i vårt team och göra våra gästers upplevelse till något utöver... Visa mer
Noot är en restaurang som lagar nynordisk mat baserad på närodlade råvaror i säsong. Hållbarhet, närodlat, zero waste och i säsong är ord vi lever efter. Det är inte fine dining även om vi är ambitiösa i restaurangupplevelsen vi vill förmedla. Detta gäller allt från vinlista och mat men givetvis även servicenivån. Tanken är en prisvärd och intressant meny.

 

Vi söker en kock som vill vara med i vårt team och göra våra gästers upplevelse till något utöver det vanliga.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:
Alla relevanta arbetsuppgifter som förekommer i ett kök.

VAD VI KRÄVER AV DIG:

Den vi söker skall ha en mycket god samarbetsförmåga och ha positiv attityd gentemot gäster såväl som medarbetare. Vi vill att du är diplomerad kock från en restaurangskola och/eller har 3 års dokumenterad yrkesvana. Ett brinnande intresse för lokala råvaror och det hållbara, vara flexibel och besitta kvalitetsmedvetenhet men framför allt vara passionerad och vilja utvecklas!

 

Goda kunskaper i svenska eller engelska.
 
VI ERBJUDER:
Anställning på ett internationellt hotell.
Goda utvecklingsmöjligheter, ett flertal personalförmåner samt friskvårdsbidrag.
Kollektivavtal
Anställningen är en tillsvidareanställning 100%
Oregelbundna arbetstider
Tillträde enligt överenskommelse
RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL
Med bästa läget i stan och en fantastisk personal levererar vi förstklassig service till våra gäster. Vårt mål är att vara Göteborgs bästa hotellarbetsplats. Vi är ett hotell med 355 hotellrum och sviter, bar & restaurang, stor konferensavdelning och fantastiska publika ytor. Vi hoppas du vill vara en del av det nya Radisson. Visa mindre

Kock till Restaurang Solhöjden i Göteborg

Ansök    Mar 6    Compass Group AB    Kock, à la carte
Tillsvidare, heltid 100% Tillträde enligt överenskommelse Vem söker vi? Vi söker en passionerad kock som kan inspirera i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Vi söker dig som är en nyfiken person och som med entusiasm skapar smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet. Vi vill att du som oss andra trivs bäst när vi får överraska gästen och att du gillar att vi gör det lilla extra för att leverera bästa service och kvalitet.... Visa mer
Tillsvidare, heltid 100%
Tillträde enligt överenskommelse

Vem söker vi?

Vi söker en passionerad kock som kan inspirera i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Vi söker dig som är en nyfiken person och som med entusiasm skapar smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

Vi vill att du som oss andra trivs bäst när vi får överraska gästen och att du gillar att vi gör det lilla extra för att leverera bästa service och kvalitet. Arbetet innebär mycket gästkontakt.

Tillsammans bidrar vi till att skapa en god och attraktiv arbetsmiljö. Arbetet är varierande och vi arbetar med influenser från hela världen. Vi ser arbete över gränser som självklart så har du kallskänksvana är det en merit då vi försöker jobba tillsammans i köket.

Som person är du strukturerad och noggrann och vi vill att du kommer med egna initiativ, idéer och förbättringsförslag.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för ingredienser, mottagning av varor samt svinnhantering.

Om Restaurang Solhöjden

Restaurang Solhöjden ligger i Kallebäck. I restaurangen vill vi skapa en naturlig mötesplats där vi ständigt arbetar med att utveckla oss för att erbjuda ett utbud som ska passa olika typer av önskemål. Det ska finnas något både för den trendmedvetna och för den mer konservativa gästen. Vi är ett team som värdesätter mångfald, samarbete och att ha kul på jobbet.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom skyddsklassat område.

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 500 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC. Koncernens omsättning uppgår globalt till 250 miljarder SEK (2022). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här. Visa mindre

Liseberg Grand Curiosa Hotel söker Kock (inriktning Breakfast)

Ansök    Mar 6    Liseberg AB    Kock, à la carte
Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 530 årsanställda och knappt 3000 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad. Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasi... Visa mer
Liseberg är en av Nordens ledande turistattraktioner med 3,4 miljoner gäster årligen. Verksamheten består av nöjespark, restauranger, teatrar och boende, och sysselsätter omkring 530 årsanställda och knappt 3000 säsongsanställda. Liseberg omsätter årligen ca 1,4 miljard kronor och ingår i koncernen Stadshus AB som är helägt av Göteborgs Stad.
Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig.

Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats. 

Nu söker vi dig som med positivitet och nyfikenhet vill ta dig an nya utmaningar som kock i vårt köksteam Breakfast - är du den vi söker? 

Arbetsuppgifter
Innan dagen startar på riktigt ska hotellets gäster laddas med vår energifyllda och glädjeskapande frukostbuffé. Frukosten serveras i vår fina Saluhall, där vi kommer kunna ta emot upp mot två tusen gäster under högsäsong. 

Våra kockar ska på ett effektivt och smaksäkert sätt brinna för att förbereda, genomföra och avsluta matlagning i våra kök. Att sätta kollegor och gäster i första rummet och att skapa team-känsla med övriga delar av verksamheten är för dig en självklarhet. Hos oss på Liseberg Grand Curiosa Hotel är ensam inte stark, och vi tror att det är lagarbetet i vårt arbetssätt som leder till att gästernas upplevelse blir något utöver det vanliga. Som en del av frukostgänget kommer du att synas i verksamheten- här är du en del av gästens resa genom måltiden och kan göra morgonstunden till något helt speciellt!

Kvalifikationer
Vi söker dig som genomgått en kockutbildning alternativt har minst två års kockerfarenhet i din ryggsäck, gärna inom verksamhet såsom hotell eller service/besöksnäring. Du har god hygienkännedom och ett öga som ser till att våra miljöer är fina, rena och fräscha. 

Personliga egenskaper
För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och nyfiken på människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, struktur, kreativitet och god kommunikationsförmåga är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Just till dessa tjänster är det självklart att du är morgonpigg och värdesätter att du i stället har mer ledig tid på eftermiddagen! Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag- ja då tror vi att du kommer älska att jobba på Liseberg Grand Curiosa Hotel!

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad  på 70%, tillsättning enligt överenskommelse. Arbetstiden är varierande, dock startar arbetsdagen oftast tidigt (inte sällan redan vid kl 05:30). Du behöver kunna arbeta veckans alla dagar, inte minst helger då vi har som mest att göra. Tjänsten ligger under HRF:s avtalsområde.

Vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 1 april. Varmt välkommen att söka!

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Headchef Breakfast; Peter Svensson, på telefon 031-766 72 73. Visa mindre

Kock till Texas Longhorn södravägen Göteborg

Ansök    Mar 6    Marpes AB    Kock, à la carte
Vi är en franchisekedja som funnits i Sverige sen 1994. Vår mat har sitt ursprung i Texas, USA och det är vår träkolsgrill som står i centrum som den viktigaste detaljen. Vi ser att du har några års erfarenhet av branschen, är lättlärd och noggrann samt flexibel. Vi förutsätter att du har en positiv inställning till gäster och kollegor och förstår innebörden av god service och hög kvalité. Vi söker en a la carte kock över sommaren ( semestervikariat) Arb... Visa mer
Vi är en franchisekedja som funnits i Sverige sen 1994. Vår mat har sitt ursprung i Texas, USA och det är vår träkolsgrill som står i centrum som den viktigaste detaljen.


Vi ser att du har några års erfarenhet av branschen, är lättlärd och noggrann samt flexibel. Vi förutsätter att du har en positiv inställning till gäster och kollegor och förstår innebörden av god service och hög kvalité.
Vi söker en a la carte kock över sommaren
( semestervikariat)
Arbetstiderna är förlagda till kvällar och helger. Vi ser att du har några års erfarenhet av branschen är lättlärd, noggrann och flexibel. Visa mindre

Kock - frukost , lunch och á la carte

Ansök    Mar 5    Serneke Allanit AB    Kock, à la carte
Om rollen Vi söker nu kock till vårt italiensk-amerikanska kök. Vi söker dig som är kreativ, flexibel och har ett stort intresse för mat och smaksättning. Du gillar att anta nya utmaningar och vara en del av den kreativa processen. Du blir en del av en välstrukturerad organisation där du har ett nära samarbete med vår köksansvarig och resten av köksteamet. Din personlighet kommer att vara avgörande - hos oss är det människor som gör skillnad. Din profi... Visa mer
Om rollen

Vi söker nu kock till vårt italiensk-amerikanska kök.

Vi söker dig som är kreativ, flexibel och har ett stort intresse för mat och smaksättning. Du gillar att anta nya utmaningar och vara en del av den kreativa processen.

Du blir en del av en välstrukturerad organisation där du har ett nära samarbete med vår köksansvarig och resten av köksteamet. Din personlighet kommer att vara avgörande - hos oss är det människor som gör skillnad.

Din profil

Information och ansökan

Om du har frågor eller funderingar rörande tjänsten är du välkommen att höra av dig till vår Kökschef Ali Amini via [email protected]

Är tjänsten något för dig? Ansök genom att bifoga CV eller din Linkedin-profil. Sista ansökningsdag är 20/3-2024, men sök redan idag då urval sker löpande.

Om Kviberg Park Hotel & Conference

Serneke Allanit AB är ett bolag inom Doxa koncernen. Här driver vi och utvecklar verksamheter i våra egna fastigheter, så som hotell, restaurang, skidanläggning samt evenemang och arenadrift

Kviberg Park Hotel & Conference är ett hotell, beläget mitt i Nordens största multisportarena: Prioritet Serneke Arena i Kviberg Park. Hotellet har 121 rum, restaurang och bar samt konferensavdelning.

Hotellet har funnits i arenan sedan den byggdes 2015, och drivs sedan 2018 av Serneke Allanit AB. Visa mindre

Kock - Lön inom 48h ????

Ansök    Mar 5    FRAM Bemanning AB    Kock, à la carte
VÄLKOMMEN TILL FAMILJEN! På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften. Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM. ????? Kock / Kallskänka Extrajobb med möjlighet till fastanställn... Visa mer
VÄLKOMMEN TILL FAMILJEN!

På FRAM tycker vi att du som jobbar i branschen förtjänar en bättre och roligare arbetsplats och en arbetsgivare som verkligen bryr sig om dig. Där du får möjligheten att utvecklas, både personligt och yrkesmässigt och där gemenskap, yrkesstolthet, high-fives, personalfester och familjekänsla är drivkraften.

Låter det bra? Vi tänkte väl det. Välkommen till FRAM.

????? Kock / Kallskänka

Extrajobb med möjlighet till fastanställning

Jobba när du vill, som du vill (ish)

Betalda resor till och från jobbet när restiden är mer än 30 min

Kontinuerlig utbildning inom mat, dryck och service

Inget tjafs. Vi lovar dig ärlighet och att inte tjafsa om sånt som är självklart

Börja jobba direkt efter intervjuFLEXIBEL LÖN

Vi erbjuder våra anställda flexibel lön genom appen Cappy. En förmån som ger dig koll på hur mycket du jobbat och tjänat - och möjlighet att ta ut din intjänade lön när som helst mellan lönedagarna. Din lön, du bestämmer. Bra va?

OM OSS

FRAM är Sveriges fräschaste bemannings- och utbildningsföretag inom hotell och restaurang. Vi är ett familjeföretag som drivs av att göra besöksnäringen till en bättre plats och vi lägger stort fokus på att vår personal ska må bra. Som anställd på FRAM arbetar du ute hos våra kunder, som består av en uppsjö av hotellkedjor, arenor, banketter, företagsrestauranger, barer, fine dining och bättre à la carte krogar.

Självklart anslutna till kollektivavtal via både Almega och Visita.

Sökord: köksbiträde, diskare, restaurangbiträde, disk, souschef, a la carté, kök, kock, kallskänka, lunch, restaurang, konferens, service, Visa mindre

Kockar inom det indiska köket

Ansök    Mar 4    gastrolink AB    Kock, à la carte
Kocknet är det lilla bemanningsföretaget med stort engagemang och fokus på kvalité. Vi har lång erfarenhet av restaurangbranschen. Nu söker vi för en kund som ska etablera flera nya enheter inom Göteborg med omnejd kockar som har lång erfarenhet av det indiska köket. Det är viktigt att du ska tycka att det är roligt med matlagning. Punktlighet och noggrannhet är ett måste. Vara lyhörd och prestigelös då vi hjälps åt tillsammans i alla situationer som kan u... Visa mer
Kocknet är det lilla bemanningsföretaget med stort engagemang och fokus på kvalité. Vi har lång erfarenhet av restaurangbranschen. Nu söker vi för en kund som ska etablera flera nya enheter inom Göteborg med omnejd kockar som har lång erfarenhet av det indiska köket.
Det är viktigt att du ska tycka att det är roligt med matlagning. Punktlighet och noggrannhet är ett måste. Vara lyhörd och prestigelös då vi hjälps åt tillsammans i alla situationer som kan uppstå oavsett ansvarsområde och roll.
För vår kund som under våren och sommaren 2024 ska etablera flera enheter av indiska restauranger söker vi nu kockar med som behärskar det indiska köket. Restaurangkedjan kommer att erbjuda rätter från södra Indien. Du ska kunna tillaga rätter såsom biryani, porotta, dosa, naan mm.
Vi söker en utbildad kock på heltid som ska ha minst 1 års erfarenhet av det indiska köket. Är erfaren av á la carte. Vi söker en flexibel person som gillar att ta ansvar när det behövs. Arbetstiden är förlagd både dag- och kvälsstid. Visa mindre

À'la carte kockar sökes!

Om jobbet: Är du sugen på en utmaning där kvalitet, fokus, utveckling, kreativitet och service är av självklarhet? Samt alltid vara på tårna och vara flexibel när det kommer till nya utmaningar och alltid prestera ditt yttersta för att bästa service ska ske? Vem är du? Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 4 års yrkeserfarenhet inom ett ALC kök. Du vill växa som kock, du har ambitioner och vill vara en del av vår... Visa mer
Om jobbet:

Är du sugen på en utmaning där kvalitet, fokus, utveckling, kreativitet och service är av självklarhet? Samt alltid vara på tårna och vara flexibel när det kommer till nya utmaningar och alltid prestera ditt yttersta för att bästa service ska ske?

Vem är du?

Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 4 års yrkeserfarenhet inom ett ALC kök. Du vill växa som kock, du har ambitioner och vill vara en del av vårt team och tillsammans vara den professionella hjälpen ut till Göteborgs restauranger!

Hängiven

Yrkesstolt

Problemlösare

Anpassningsbar

Engagerad i att utvecklas

Låter detta intressant? Tveka inte! Skicka in din ansökan redan idag. Ser ditt CV spännande ut kontaktar vi dig inom kort för ett möte där vi lägger upp en plan för hur vi tillsammans ska briljera på Göteborgs roligaste krogar.

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?
Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?

Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!

Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar!

Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.

???? Friskvård och förmåner - Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!

Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.

Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.

Mer om oss
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.

Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Holy Cow söker KOCK

Ansök    Mar 4    Only Cow AB    Kock, à la carte
Are you..... Passionate about food Experienced Reliable Hard working Does this sound like you? Then we want to hear from you! We are looking for an enthusiastic, creative and qualified chef to work in our restaurant kitchen. HOLY COW restaurant offers a fun and lovely experience with great co workers near Liseberg and all the tourists attraction. We serve gourmet Burgers with a American twist. Attention to detail is a must, as is demonstrated culinary exp... Visa mer
Are you.....
Passionate about food
Experienced
Reliable
Hard working

Does this sound like you? Then we want to hear from you!
We are looking for an enthusiastic, creative and qualified chef to work in our restaurant kitchen. HOLY COW restaurant offers a fun and lovely experience with great co workers near Liseberg and all the tourists attraction.
We serve gourmet Burgers with a American twist.
Attention to detail is a must, as is demonstrated culinary expertise. We want someone with creativity and passion to help us produce innovative dishes and enhance the overall dining experience for our customers.
If you possess all of the above, please send a resume and cover letter to: [email protected]
Vi söker dig som gillar att arbeta i team men även tar egna initiativ och jobbar självständigt. Du har minst ett års erfarenhet av yrket och du triggas av högt tempo samtidigt som du levererar mat med hög kvalitet.
Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsplats vars du få vara med och utveckla nya idéer. Arbetstiden förläggs under veckans alla dagar. Tjänsten är fulltid.
Du är noga med städning och har ett strukturerat arbetssätt! Du gillar att jobba i ett högt tempo och ställer höga krav på dig själv och dina medarbetare för att ge kunderna ett minnesvärt besök.
Tjänsterna är kvällar och helger och skall tillsättas omgående eller överenskommels.
Timlön efter erfarenhet dock minst enligt gällande kollektivavtal.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock sökes till vår Italienska Trattoria

? Förstärkning sökes till vår mysiga & familjära italienska krog som ligger på Eklandagatan 8! Vi söker dig som gillar att arbeta i team men även tar egna initiativ och jobbar självständigt. Du har minst ett års erfarenhet av yrket och du triggas av högt tempo samtidigt som du levererar mat med hög kvalitet. Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsplats vars du få vara med och utveckla nya idéer och koncept. Arbetstiden förläggs under veckans alla dagar. T... Visa mer
?
Förstärkning sökes till vår mysiga & familjära italienska krog som ligger på Eklandagatan 8!
Vi söker dig som gillar att arbeta i team men även tar egna initiativ och jobbar självständigt. Du har minst ett års erfarenhet av yrket och du triggas av högt tempo samtidigt som du levererar mat med hög kvalitet.
Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsplats vars du få vara med och utveckla nya idéer och koncept. Arbetstiden förläggs under veckans alla dagar. Tjänsten är fulltid.
Du är noga med städning och har ett strukturerat arbetssätt! Du gillar att jobba i ett högt tempo och ställer höga krav på dig själv och dina medarbetare för att ge kunderna ett minnesvärt besök.
Tjänsterna är kvällar och helger.
Timlön efter erfarenhet dock minst enligt gällande kollektivavtal.


Med vänliga hälsningar, Trattoria La Sultana Visa mindre

Kock

Skanshof är en levande och internationell NY- Seafood bistro som ligger i hjärtat av Skanstorget. Vår meny utmärker sig av klassiska konceptbärare. Matsalen är pulserande och servicen professionell och genuin där vi ständigt strävar efter att överträffa gästens förväntningar. Vi söker dig som har ett genuint intresse för matlagning och vill vara med och utveckla Skanshof tillsammans med oss. Din personlighet är avgörande - hos oss är det människorna som g... Visa mer
Skanshof är en levande och internationell NY- Seafood bistro som ligger i hjärtat av Skanstorget. Vår meny utmärker sig av klassiska konceptbärare. Matsalen är pulserande och servicen professionell och genuin där vi ständigt strävar efter att överträffa gästens förväntningar.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för matlagning och vill vara med och utveckla Skanshof tillsammans med oss. Din personlighet är avgörande - hos oss är det människorna som gör skillnad!
Vi letar efter starka karaktärer med sprudlande energi. Våra ambitioner är höga och vi ser därför att kvalité och noggrannhet är någonting som utmärker dig och ditt arbetssätt. Du trivs att arbeta under ett högt tempo med stort fokus på varje tallrik och gäst.

Omfattning: Heltid

Lön: Efter överenskommelse

Säsong: maj/juni-augusti

Sista ansökningsdag: Urval sker löpande

Anställningsform: Särskild visstidsanställning (med goda chanser till förlängning/ fastanställning) Visa mindre

Rekrytering av kock till Koie Ramen

Vi har fått i uppdrag av KOIE RAMEN att rekrytera en kock! Koie Ramen är en klassisk japansk ramen restaurang belägen i trendiga lokaler med öppet kök på Magasingatan i centrala Göteborg. Koie Ramen kommer ursprungligen från Oslo där man driver ytterligare 3 restauranger. För dem är hantverket viktigt och de serverar alltid hemgjorda nudlar och närproducerade råvaror. Vem är du? Du är en organiserad och pålitlig kock med ett genuint intresse för det as... Visa mer
Vi har fått i uppdrag av KOIE RAMEN att rekrytera en kock!

Koie Ramen är en klassisk japansk ramen restaurang belägen i trendiga lokaler med öppet kök på Magasingatan i centrala Göteborg.

Koie Ramen kommer ursprungligen från Oslo där man driver ytterligare 3 restauranger. För dem är hantverket viktigt och de serverar alltid hemgjorda nudlar och närproducerade råvaror.

Vem är du?

Du är en organiserad och pålitlig kock med ett genuint intresse för det asiatiska/japanska köket. Du kommer att vara en del av ett relativt litet team så det är viktigt att du är en ansvarsfull lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra.

Vi ser att du har arbetat minst 2 år som kock, utbildning är meriterande men inget krav.
Dock är det viktigt att du har kunskap och erfarenhet av kökshygien och hantering av olika livsmedel och råvaror.

Det är en förutsättning att du kommunicerar väl på svenska och engelska då båda språken är representerade på arbetsplatsen. En utbildning och tidigare erfarenhet av asiatisk/japansk matlagning är meriterande, dock inget krav.

Vad får du?

Koie Ramen erbjuder dig möjlighet till utveckling som kock och nya kunskaper inom det japanska köket.

Du erbjuds en tillsvidareanställning på 100% som inleds med 6 månaders provanställning och lön efter överenskommelse.

Restaurangen är öppen både för lunch och middag alla veckodagar, så tjänsten innefattar arbete under både under dag- och kvällstid, vardagar och helger.

Efter avslutad rekryteringsprocess anställs du direkt av KOIE RAMEN och tjänsten tillträdes enligt överenskommelse

Känner du att detta rollen just för dig? Då ser vi fram emot att få läsa din ansökan!
Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person.

Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen maila till [email protected]

All kommunikation och ansökningar går via RestaurangAssistans. Visa mindre

Vassa & hungriga kockar sökes

Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket! Är du trött på att alltid vara underbemannad på ditt jobb? Känner du att det hade varit lättare att hjälpa andra istället för att behöva göra allt själv? Vill du få en paus från ditt monotona jobb och få tillbaka kärleken till matlagningen igen? Vill du utvecklas till nya höjder i din karriär och få möjligheten att vara med i alla Götebor... Visa mer
Vi letar inte efter alla, vi letar efter dig som har ett gediget intresse för matlagning och som brinner för yrket!

Är du trött på att alltid vara underbemannad på ditt jobb?

Känner du att det hade varit lättare att hjälpa andra istället för att behöva göra allt själv?

Vill du få en paus från ditt monotona jobb och få tillbaka kärleken till matlagningen igen?

Vill du utvecklas till nya höjder i din karriär och få möjligheten att vara med i alla Göteborgs stora event?

Då är detta ditt nästa steg i yrkeslivet!

Vem är du?

Du är en självgående kock/kallskänka med huvudet på skaft som har erfarenhet från Husmanskost eller Á la carte verksamhet. Är en driven person som aldrig vill sluta lära och som gärna delar med dig av din erfarenhet så att det blir ett så bra resultat ut till gästen som möjligt.

Sök dig hit så hjälper vi Göteborgs restauranger ihop. Flexibelt arbete som gör att du kan planera din lediga tid men samtidigt få jobba på Göteborgs alla olika sorters restauranger.

Lönesättningen är individuell.

Kvalitéer vi söker efter:

Vågar visa vad du går för.

Ambition att lära sig mer av yrket.

Flexibel med att inte endast jobba dagtid.

Prestigelös i att alla dagens uppgifter inte alltid är detsamma.

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?
Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?


Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!

Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba.

Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.

???? Friskvård och förmåner - Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!

Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.

Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.

Mer om oss

RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.

Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Rekrytering av Souschef till Koie Ramen

Vi har fått i uppdrag av KOIE RAMEN att rekrytera en Souschef! Koie Ramen är en klassisk japansk ramen restaurang belägen i trendiga lokaler med öppet kök på Magasingatan i centrala Göteborg. Koie Ramen kommer ursprungligen från Oslo där man driver ytterligare 3 restauranger. För dem är hantverket viktigt och de serverar alltid hemgjorda nudlar och närproducerade råvaror. Vem är du? Du är en ambitiös och driven kock med 2-4 års tidigare erfarenhet. Du ... Visa mer
Vi har fått i uppdrag av KOIE RAMEN att rekrytera en Souschef!

Koie Ramen är en klassisk japansk ramen restaurang belägen i trendiga lokaler med öppet kök på Magasingatan i centrala Göteborg.

Koie Ramen kommer ursprungligen från Oslo där man driver ytterligare 3 restauranger. För dem är hantverket viktigt och de serverar alltid hemgjorda nudlar och närproducerade råvaror.

Vem är du?

Du är en ambitiös och driven kock med 2-4 års tidigare erfarenhet. Du vill utvecklas och är redo för att ta nästa steg i karriären. Vi ser att du har ett brinnande intresse för asiatisk matlagning och är öppen för att lära dig mer om en ny matkultur. Du har även dokumenterad kunskap och erfarenhet av kökshygien och hantering av olika livsmedel.

Det är en förutsättning att du kommunicerar väl på svenska och engelska då båda språken är representerade på arbetsplatsen. En utbildning och tidigare erfarenhet av asiatisk/japansk matlagning är meriterande, dock inget krav.

Vad får du?

Koie Ramen erbjuder en härlig arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas både som kock och ledare. Som souschef blir du kökschefens högra hand och ansvarig för driften när kökschefen inte är på plats.

Du har en viktig roll i den dagliga driften och tillsammans med kökschefen jobbar ni i ett litet team på 3-4 kockar. Du hjälper till med schemaläggning, inventering, öppning och stängning av restaurangen men är även med och gör mice-an-place samt ser till att arbetet i köket rullar på smidigt under service.

Restaurangen är öppen både för lunch och middag alla veckodagar, så tjänsten innefattar arbete under både under dag- och kvällstid, vardagar och helger.

Du erbjuds en tillsvidareanställning på 100% som inleds med 6 månaders provanställning och lön efter överenskommelse.

Efter avslutad rekryteringsprocess anställs du direkt av KOIE RAMEN och tjänsten tillträdes enligt överenskommelse.

Känner du att detta rollen just för dig? Då ser vi fram emot att få läsa din ansökan!
Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person.

Vid eventuella frågor om tjänsten vänligen maila till [email protected]

All kommunikation och ansökningar går via RestaurangAssistans. Visa mindre

Kock till vår bistro, Dorsia Hotel och Restaurang

Ansök    Feb 28    KB Rosamundi    Kock, à la carte
Dorsia är ett exklusivt hotel och restaurant som dagligen erbjuder en upplevelse utöver det förväntade för våra gäster. Vår unikitet bygger på gästens starka känsla av ett personligt mottagande och vår höga servicenivå i kombination med en upplevelsefylld och exceptionell miljö. Vi söker en erfaren kock som är motiverad, inspirerad och engagerad. Vill arbeta i ett stort erfaret team med influenser över hela världen. Du som söker ser vi ha minst 5 års erfar... Visa mer
Dorsia är ett exklusivt hotel och restaurant som dagligen erbjuder en upplevelse utöver det förväntade för våra gäster. Vår unikitet bygger på gästens starka känsla av ett personligt mottagande och vår höga servicenivå i kombination med en upplevelsefylld och exceptionell miljö. Vi söker en erfaren kock som är motiverad, inspirerad och engagerad. Vill arbeta i ett stort erfaret team med influenser över hela världen. Du som söker ser vi ha minst 5 års erfarenhet.
Dorsia har öppet från morgon till kväll, 365 dagar om året. Restaurangen serverar frukost, lunch, middag och har även afternoon tea p. Utöver detta har vi även event, privata sällskap och en fine dining restaurang som enbart serverar större avsmakningsmenyer. Visa mindre

Kock, Asiatisk Fusion

Ansök    Feb 27    Takame AB    Kock, à la carte
#jobbjustnu Nu söker vi en ny kock till Takame Göteborg belägen i Hasselbladshuset mitt emot Nordstan på Östra Hamngatan 3. Ett Asiatiskt koncept med fokus på, Japansk och Koreansk mat. Vi söker dig som brinner för matlagning, kan planera ditt jobb och är snabb och organiserad. Vi är ett härligt team från olika delar av världen tex Japan, Vietnam; Thailand, kina och Sverige! Känner du att du är rätt person, hör av dig! Bra villkor till rätt person!! Arbet... Visa mer
#jobbjustnu
Nu söker vi en ny kock till Takame Göteborg belägen i Hasselbladshuset mitt emot Nordstan på Östra Hamngatan 3.
Ett Asiatiskt koncept med fokus på, Japansk och Koreansk mat.
Vi söker dig som brinner för matlagning, kan planera ditt jobb och är snabb och organiserad. Vi är ett härligt team från olika delar av världen tex Japan, Vietnam; Thailand, kina och Sverige! Känner du att du är rätt person, hör av dig!
Bra villkor till rätt person!!
Arbetstid kvällstid/helger, lunchtid.
We are looking a new chef to our Asian Restaurant Takame, we are a fusion restaurant with Sushi, Japanese & Korean food. please send us an email for further information. www.takame.se Visa mindre

Kock / Kallskänka sökes till Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen

Det finns en anledning till att det är just du som önskar bli en del av Strawberry. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 18.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan! Quality Hotel™ är en del av Strawberry. Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen utökar och... Visa mer
Det finns en anledning till att det är just du som önskar bli en del av Strawberry. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 18.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Quality Hotel™ är en del av Strawberry.

Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen utökar och behöver en till stjärna till köket

Vi söker fler ansvarsfulla personer som ser till att våra hotell- och konferensgäster får god och vällagad mat i magen. Arbetstiden är förlagd under dagar, kvällar och vi har även öppet på helger.

Fokus är alltid att ge gästerna en bra upplevelse. Man jobbar ibland ensam i köket, med allt ansvar det innebär. Vi har även öppna kök så man får närmare kontakt med gästerna och därav viktigt att det alltid är rent och snyggt och att man kan prestera i högt tryck på ett professionellt sätt. Som du förstår behöver du därför trivas med gästkontakt! Tjänsten innebär stora möjligheter att påverka och ta eget ansvar.

Vem är du?
- Du har minst 3 års erfarenhet från hetluften i köket
- Du kan rocka ett varmkök helt på egen hand
- Du har stor yrkesstolthet och är lika noga med maten oavsett om det gäller en enklare barmeny, en trerätters konferensmeny eller personalmat.
- Du får arbetsdagen att flyga, även när det är stressigt
- Du trivs bland gäster och vet vad god service innebär
- Du siktar högt, ser vad som behöver göras och får det gjort
- Du är en lagspelare och förstår att samarbetet med sina kollegor är nyckel till nöjda gäster.
- Du har humor och gillar att ha roligt på jobbet
- Du är ansvarsfull och har du inte koll på läget så skaffar du dig det

Vi tänker oss startdatum inom kort men vi vill hitta rätt person för jobbet så rekryteringen fortsätter tills dess. Vänta inte-sök redan idag! Vi söker 1 person för tillsvidareanställning, heltid med tillämpad provanställning samt extrapersonal.

QUALITY HOTEL™ – For meetings that matter.

Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen ligger längs kajkanten på Eriksberg i de ombyggda varvshusen. Här möts Göteborgs gedigna historia med nutidens skandinaviska design på hotellet som har 259 rum, wellnessavdelning, à la carte restaurang och takterrass med härlig utsikt över älven. Vår konferensavdelning, Eriksbergshallen, är Göteborgs näst största konferens- och mässhall som tar emot upp till 2000 personer. Hos oss händer det saker högt och lågt , här finns en energi som är svår att hitta på "vanliga" hotell!

Hos oss är det mötet som är viktigast. Mötet mellan två kollegor som får en snilleblixt tillsammans, mellan föräldrar och barn som skrattar så de kiknar och mellan hundra jobbarkompisar som plötsligt delar samma vision. Mötet mellan oss och dig. Ögonblick som verkligen betyder något.

På Quality Hotel får varje medarbetares personlighet skina, och det återspeglas i det arbetet vi gör. Vi gör allt vi kan för att gästens vistelse ska bli så bra som möjligt, oavsett om du ska hålla en konferens eller njuta av kvalitetstid med familjen. Vi älskar att göra det lilla extra så att ni kan luta er tillbaka, vara tillsammans och avsätta tid för de små ögonblicken i vardagen - de som verkligen betyder något. Hotellet är en del av Quality Hotel, som är en av Nordens största hotellkedjor med 60+ hotell i Sverige, Norge och Danmark. Quality Hotel tillhör Strawberry tillsammans med hotellkedjorna Clarion Hotel och Comfort Hotel.

Välkommen till vår stora familj. Visa mindre

À'la carte kockar sökes!

Om jobbet: Är du sugen på en utmaning där kvalitet, fokus, utveckling, kreativitet och service är av självklarhet? Samt alltid vara på tårna och vara flexibel när det kommer till nya utmaningar och alltid prestera ditt yttersta för att bästa service ska ske? Vem är du? Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 4 års yrkeserfarenhet inom ett ALC kök. Du vill växa som kock, du har ambitioner och vill vara en del av vår... Visa mer
Om jobbet:

Är du sugen på en utmaning där kvalitet, fokus, utveckling, kreativitet och service är av självklarhet? Samt alltid vara på tårna och vara flexibel när det kommer till nya utmaningar och alltid prestera ditt yttersta för att bästa service ska ske?

Vem är du?

Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 4 års yrkeserfarenhet inom ett ALC kök. Du vill växa som kock, du har ambitioner och vill vara en del av vårt team och tillsammans vara den professionella hjälpen ut till Göteborgs restauranger!

Hängiven

Yrkesstolt

Problemlösare

Anpassningsbar

Engagerad i att utvecklas

Låter detta intressant? Tveka inte! Skicka in din ansökan redan idag. Ser ditt CV spännande ut kontaktar vi dig inom kort för ett möte där vi lägger upp en plan för hur vi tillsammans ska briljera på Göteborgs roligaste krogar.

Varför ska du jobba på RestaurangAssistans?
Att jobba hos oss är framförallt väldigt roligt! Vem vill inte ha hundratals härliga kollegor och möjlighet att jobba på massor av spännande arbetsplatser?

Erfarenhet - Hos oss får du snabbt erfarenheter som annars tar flera år att uppnå. Jobba på allt från en till 30 olika arbetsplatser, hos oss finns alla möjligheter! Lär känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen!

Flexibelt schema - Jobba eller vara ledig? Hos oss får du sms-förfrågningar och väljer själv hur mycket, när och vart du vill jobba. Vi erbjuder både heltid, deltid och extraanställningar!

Personalaktiviteter - Få vänner för livet! Vi hittar på massa kul tillsammans för att stärka gemenskapen och visa vår uppskattning.

???? Friskvård och förmåner - Vi erbjuder alla våra anställda oavsett anställningsgrad rabatterade träningskort. Vi erbjuder även rabatt på hotellvistelser i hela Norden!

Utbildning - Flera gånger per år anordnar vi utbildningar på olika nivåer. Vi har också ett samarbete med externa parter, bl.a. Restaurangakademien.

Trygga och bra villkor med kollektivavtal - Hos oss ingår allt, försäkring, pension och semesterersättning. Dessutom så får du en konkurrenskraftig lön samt tillägg för obekväma arbetstider.

Mer om oss
RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar personal till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora Arenor.

Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke. Visa mindre

Kock

Vi söker nu en person med flerårig erfarenhet av köksarbete och ett brinnande intresse för matlagning. Vår meny skapas av vår lokala köksmästare och du som kock är en del av vårt team som bidrar med att kontinuerligt förbättra matupplevelsen för våra gäster. Utöver matlagning är du som kock med och ansvarar för att regelverken kring mathantering och hygien följs. Visa mer
Vi söker nu en person med flerårig erfarenhet av köksarbete och ett brinnande intresse för matlagning.

Vår meny skapas av vår lokala köksmästare och du som kock är en del av vårt team som bidrar med att kontinuerligt förbättra matupplevelsen för våra gäster.

Utöver matlagning är du som kock med och ansvarar för att regelverken kring mathantering och hygien följs. Visa mindre

Självgående och rutinerad Kock - Säsong

Ansök    Feb 26    Crew 4 You Sweden AB    Kock, à la carte
Vi på Crew 4 You söker självgående och rutinerad Kock för säsongsarbete med god erfarenhet inom yrket och som gillar utmaningar! Vi ser gärna att du som söker har mycket god erfarenhet av à la carte, lunch och du har god erfarenhet av svensk husmanskost. Du är flexibel, har god teamkänsla och är skarp i högt tempo och vill ha en fantastisk säsong. Start: April, maj, juni Avslut: Enligt överenskommelse Arbetstider: Dag- & kvällspass samt helg. Arbetsgrad:... Visa mer
Vi på Crew 4 You söker självgående och rutinerad Kock för säsongsarbete med god erfarenhet inom yrket och som gillar utmaningar!
Vi ser gärna att du som söker har mycket god erfarenhet av à la carte, lunch och du har god erfarenhet av svensk husmanskost.
Du är flexibel, har god teamkänsla och är skarp i högt tempo och vill ha en fantastisk säsong.


Start: April, maj, juni
Avslut: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Dag- & kvällspass samt helg.
Arbetsgrad: Heltid, säsong.
Boende: Ingår
Du som söker behärskar svenska i tal och skrift, andra språk är meriterande.
Inför säsongen har vi uppdrag med olika startdatum, välj i din ansökan vilken period Du är tillgänglig.


Intervjuer sker löpande, sök tjänsten redan idag! Visa mindre

Duktig kock / Ambitious Chef (à la Carte)

Brewers Beer is looking for experienced an à la carte chef. A knowledgable chef with good cooking skills that has experience in the hot kitchen. Experience and skills with sauce, meat, fish and garnish is a minimum requirement. So if your ambition is to work with the freshest ingredients where everything is made from scratch, then we are interested in hearing from you. Visa mer
Brewers Beer is looking for experienced an à la carte chef. A knowledgable chef with good cooking skills that has experience in the hot kitchen. Experience and skills with sauce, meat, fish and garnish is a minimum requirement. So if your ambition is to work with the freshest ingredients where everything is made from scratch, then we are interested in hearing from you. Visa mindre

Kock till Sorellina i Göteborg

Ansök    Feb 26    Monferrato AB    Kock, à la carte
Sorellina behöver utöka sitt köksteam med en heltidskock och en kock på deltid. Vi serverar italiensk mat och dryck i en härlig bistromiljö med internationell känsla på Västra Hamngatan 20 vid Grönsakstorget. Sorellina har ca 90 platser och en 9 meter lång bardisk att umgås, äta och prata vin kring. Här erbjuds proffsighet, både kring mat och servicen till våra gäster. Sorellina ingår i en liten familjeägd restaurangkoncern med 3 restauranger som varit ... Visa mer
Sorellina behöver utöka sitt köksteam med en heltidskock och en kock på deltid. Vi serverar italiensk mat och dryck i en härlig bistromiljö med internationell känsla på Västra Hamngatan 20 vid Grönsakstorget. Sorellina har ca 90 platser och en 9 meter lång bardisk att umgås, äta och prata vin kring. Här erbjuds proffsighet, både kring mat och servicen till våra gäster.


Sorellina ingår i en liten familjeägd restaurangkoncern med 3 restauranger som varit verksam i branschen i över 20 år och är Visita-ansluten. Vi är en seriös och stabil arbetsgivare med bra rutiner som erbjuder en arbetsplats där man trivs! Vi har en kärna med duktig personal som har jobbat länge hos oss och behöver nu utöka köksstaben. Nu söker vi dig med flera års erfarenhet som kock och med kärlek och känsla för matlagning. Vill du bli en del av vår italienska familj?


Välkommen med din ansökan!


Arbetslivserfarenhet:
Erfarenhet efterfrågas


Om anställningsvillkor:
Både heltid och deltid/helger Sorellina har öppet från 11:00 med a la carte lunch vardagar fram till 15:00 och därefter serveras kvälls a la carte menyn till sent. Generösa öppettider även lördag/söndag från 12:00/13:00 Visa mindre