Lediga jobb Boulebar Sverige AB i Göteborg

Se alla lediga jobb från Boulebar Sverige AB i Göteborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Göteborg som finns inom det yrket.

Boulebar söker barchef!

Ansök    Jan 14    Boulebar Sverige AB    Barchef
BOULEBAR SÖKER: EN BARMÄSTARE I rollen som barchef på Boulebar Rosenlund kommer du tillsammans med ditt team ge våra gäster en grymt bra dryckesupplevelse med franska förtecken. Vi tror att du tycker som vi, att service alltid står i fokus och att du på riktigt älskar människor. Här har vi listat egenskaper och erfarenheter som vi anser är viktiga för att vi skall trivas ihop: Du älskar ditt hantverk och att dela med dig av det Har erfarenhet av bar ... Visa mer
BOULEBAR SÖKER: EN BARMÄSTARE
I rollen som barchef på Boulebar Rosenlund kommer du tillsammans med ditt team ge våra gäster en grymt bra dryckesupplevelse med franska förtecken. Vi tror att du tycker som vi, att service alltid står i fokus och att du på riktigt älskar människor.
Här har vi listat egenskaper och erfarenheter som vi anser är viktiga för att vi skall trivas ihop:
Du älskar ditt hantverk och att dela med dig av det
Har erfarenhet av bar och ett stort intresse för cocktails
Ansvarsfull och ordningsam
En tydlig ledare som gillar att jobba i team
Minst 3 års erfarenhet av att jobba i bar helst som barchef.

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Tillsammans jobbar vi varje dag för att utvecklas och erbjuda våra gäster en unik upplevelse.
Anställningsvillkor
Var: Boulebar Rosenlund Göteborg
Anställningsform: Heltid
När: Tillträde Mars eller överenskommelse
Lön efter överenskommelse
Vill du bli en del av Boulebars gemenskap?
Skicka din ansökan till [email protected], urval sker löpande.
Hör av dig om du har några frågor!
Nu är vi cirka 150 anställda på 10 Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat! Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss.
Boulebar startade som en tågluff genom Europa. Tre vänner i en park bland Marseilles ruffa bakgator som föll för boule. Den där jämlika sporten som är så mycket mer än bara en sport. Utan ett sätt att leva, tänka och vara. Visa mindre

Boulebar Göteborg söker souschef och kockar

Ansök    Jan 14    Boulebar Sverige AB    Souschef
Souschef! Vi söker nu fler medarbetare till vårt team. Vi söker både sous-chef och kock. Som sous chef förväntas du ha åtminstone några års erfarenhet som kock och gärna jobbat i en liknande position tidigare men inget måste. Du jobbar och ansvarar under och med vår kökschef och kommer få varierande arbetsuppgifter som beställningar, en del schemajobb men framförallt förväntas du leda köksteamet under service. Du ska kunna hålla några bollar i luften samt... Visa mer
Souschef!
Vi söker nu fler medarbetare till vårt team.
Vi söker både sous-chef och kock.
Som sous chef förväntas du ha åtminstone några års erfarenhet som kock och gärna jobbat i en liknande position tidigare men inget måste. Du jobbar och ansvarar under och med vår kökschef och kommer få varierande arbetsuppgifter som beställningar, en del schemajobb men framförallt förväntas du leda köksteamet under service. Du ska kunna hålla några bollar i luften samtidigt, kunna planera en arbetsdag och ha en positiv attityd och kunna leda ett team på ett positivt och inspirerande sätt. Självklart älskar du att laga mat och du gör det även ganska bra.
Arbetstider framförallt kvällar på vardagar och helger men även prepp dagtid, brunch och lunch vissa dagar finnes.
Heltid och månadslön. Lön efter överenskommelse. Start efter överenskommelse
KOCK!
Som kock förväntas du ha något års erfarenhet inom yrket. Viktigast är att du kan laga mat, är stresstålig och gillar att jobba i team. Grunden på Boulebar ligger i det franska köket men huvudsaken är att du kan laga mat på restaurang.
Arbetet förläggs för det mesta till kvällar både vardagar och helger men vi har också öppet brunch på helger.
Heltid eller deltid. Lön enligt överenskommelse. Start i mars eller överenskommelse Visa mindre

Boulebar söker Bartenders!

Ansök    Jan 12    Boulebar Sverige AB    Bartender
GILLAR DU HÖGT TEMPO? OM ROLLEN Du älskar människor och hantverket bakom baren, du är Bartendern! Du är personen med full koll på dryckesmenyn som samtidigt inte backar för att skapa något nytt. Inriktningen är fransk i våra barer och du vet varför vi har de produkterna vi har och kan guida gästen genom sortimentet för den ultimata upplevelsen. Gästen följs av ditt arbete genom hela deras resa hos oss varför rätt sportdryck till Boulen är lika viktig som r... Visa mer
GILLAR DU HÖGT TEMPO?
OM ROLLEN
Du älskar människor och hantverket bakom baren, du är Bartendern! Du är personen med full koll på dryckesmenyn som samtidigt inte backar för att skapa något nytt. Inriktningen är fransk i våra barer och du vet varför vi har de produkterna vi har och kan guida gästen genom sortimentet för den ultimata upplevelsen. Gästen följs av ditt arbete genom hela deras resa hos oss varför rätt sportdryck till Boulen är lika viktig som rätt matchad dryck till maten. Du är en fena på struktur och renlighet och duckar inte för stundtals högt tryck och många liter öl - i samklang med overwhelming service.

ARBETSUPPGIFTER
- Prata med gästerna! Du ger gäster ett varmt välkomnande. Du pratar med dem för att hålla koll och se till att alla är nöjda, men även för att plocka upp eventuella saker som inte fungerat 100% i ett tidigt skede så vi hinner ändra det, innan kvällen är slut.
- Du tar dina gästers beställningar med bekvämlighet.
- Cocktails. Du känner till de vanligaste recepten och är inte rädd för att tillmötesgå gästens önskemål. Du tycker cocktails är roligt och sätter gärna upp en Cocktail du jour på tavlan.
- Ordning och reda. Du är ansvarig för att din arbetsyta är väl organiserad och städad enligt fasta rutiner.

SOM PERSON ÄR DU
- Energisk
- Strukturerad
- Serviceinriktad och har god samarbetsförmåga

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Var: på våra Boulebar i Göteborg
Anställningsform: 50% i mars därefter 75% tillsvidare.
När: Från 1:e mars
Lön efter överenskommelse

OM OSS
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Precis som samhället så står Boulebar inför ett spännande år. Nu är vi cirka 150 anställda på nio Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis. Läs mer om oss HÄR.


Känner du igen dig i beskrivningen, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Urvalet sker löpande. Visa mindre

Boulebar söker servitriser/servitörer!

VI SÖKER SERVITRISER OCH SERVITÖRER OM ROLLEN Du är värmen, du är lugnet, du är Servitrisen/Servitören! Det är du som tillsammans med övriga teamet inte bara skapar känslan av en resa ner till södra Frankrike utan också levererar overwhelming service till våra gäster. Det är dig man frågar om allt från vinmatchningar till dagens fångst. . Du är den som ser till att dina gäster kommer till ett rent bord och får en fantastisk kväll tills dess att de skall ti... Visa mer
VI SÖKER SERVITRISER OCH SERVITÖRER
OM ROLLEN
Du är värmen, du är lugnet, du är Servitrisen/Servitören! Det är du som tillsammans med övriga teamet inte bara skapar känslan av en resa ner till södra Frankrike utan också levererar overwhelming service till våra gäster. Det är dig man frågar om allt från vinmatchningar till dagens fångst. . Du är den som ser till att dina gäster kommer till ett rent bord och får en fantastisk kväll tills dess att de skall till banorna eller går hem. Du ser till att din station når den service, kvalitet, standard och effektivitet vi vill uppnå. Du ska kunna svara på gästernas frågor om mat och dryckesmenyn men ska även vara bekväm i att leverera ett bouletips.
ARBETSUPPGIFTER
Du ger gäster ett varmt välkomnande. Du pratar med dem för att hålla koll och ser till att alla är nöjda, men även för att plocka upp eventuella saker som inte fungerat 100% i ett tidigt skede så vi hinner ändra det, innan kvällen är slut.


Du tar beställningar med bekvämlighet och levererar mat och dryck mellan kök/bar och gäst. Vi jobbar med stationer och du har ansvar för din tilldelade station under skiftet inklusive det runtomkring. Du ser till att sittningstiderna hålls och att gästerna har det de behöver i glas och på fat.
SOM PERSON ÄR DU
- Serviceinriktad
- Bra på att snabbt skapa dig en helhetssyn som du behåller under skiftet
- Strukturerad
- Mål och resultatinriktad
- Positiv och glädjespridande
- Bra på pussel, tetris eller schack
- Omtänksam
Krav:
Du har jobbat inom restaurang och kan bära minst 3 tallrikar.
Det är meriterande om du..
- Har yrkesutbildning inom Hotell/Turism & Restaurang


ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Var: Boulebar Rosenlundsgatan
Anställningsform: 50% från mars därefter i april 75% anställning
När: 1:e mars
Lön efter överenskommelse
OM OSS
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Precis som samhället så står Boulebar inför ett spännande år. Nu är vi cirka 150 anställda på nio Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis. Läs mer om oss på hemsidan.


Känner du igen dig i beskrivningen, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Urvalet sker löpande. Vi ser fram emot att höra mer från dig! Visa mindre

BOULEBAR SÖKER BOULEGUIDER!

Ansök    Jan 12    Boulebar Sverige AB    Guide
Om jobbet GILLAR DU ATT VARA I CENTRUM? Du är experten, du är lekledaren, du är Guiden! Det är dig man frågar när man är på banorna, det är du som styr gästerna, du är den som ser till att dina gäster får en fantastisk kväll från det att de kommer in på banorna tills det att de går hem eller in till matsalen. Du lär dem inte bara spela boule utan du tar ett helhetsgrepp om servicen, dvs genomför event, kommer med tips och trix, tar beställningar, servera... Visa mer
Om jobbet
GILLAR DU ATT VARA I CENTRUM?

Du är experten, du är lekledaren, du är Guiden! Det är dig man frågar när man är på banorna, det är du som styr gästerna, du är den som ser till att dina gäster får en fantastisk kväll från det att de kommer in på banorna tills det att de går hem eller in till matsalen. Du lär dem inte bara spela boule utan du tar ett helhetsgrepp om servicen, dvs genomför event, kommer med tips och trix, tar beställningar, serverar, gör uppstarter osv. Du är lika mycket servitris/servitör som guide för din grupp. Du kan guida inom Boule, men du är också bekväm att guida en gäst till vilket vin de ska välja.
ARBETSUPPGIFTER
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter handlar om att stå inför grupp och prata. Du genomför vad vi kallar event och uppstarter för våra gäster. Ditt huvudfokus är att lära våra gäster om boule samtidigt som du tar med dem på en resa till Frankrike. Grupperna varierar i storlek och typ vilket våra bouleguider måste vara bekväma med. Du säljer även event, mat, dryck och bouleklot på banorna genom att interagera med gästerna, fånga upp deras behov och ta beställningar och servera på banområdet. Du ansvarar även för att guida gästerna vidare när de avslutat sin tid på banorna.
SOM PERSON ÄR DU
- Flexibel
- Serviceinriktad
- Relationsskapande
- En klippa på att prata med och framför människor
- Kreativ


Det är meriterande om du...
- Har arbetat som guide tidigare
- Har varit lekledare eller tränare tidigare
- Har scenvana
ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Var: Boulebar Göteborg
Anställningsform: extra på kvällar & helger
När: intervjuer löpande med anställnings start i februari


Lön enligt kollektivavtal
OM OSS
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Precis som samhället så står Boulebar inför ett spännande år. Nu är vi cirka 150 anställda på nio Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis. Läs mer om oss på hemsidan HÄR.


Känner du igen dig i beskrivningen, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Urvalet sker löpande. Vi ser fram emot att höra mer från dig!


Om anställningen
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön Visa mindre

BOULEBAR SÖKER BOULEGUIDER!

Ansök    Nov 3    Boulebar Sverige AB    Guide
Om jobbet GILLAR DU ATT VARA I CENTRUM? Du är experten, du är lekledaren, du är Guiden! Det är dig man frågar när man är på banorna, det är du som styr gästerna, du är den som ser till att dina gäster får en fantastisk kväll från det att de kommer in på banorna tills det att de går hem eller in till matsalen. Du lär dem inte bara spela boule utan du tar ett helhetsgrepp om servicen, dvs genomför event, kommer med tips och trix, tar beställningar, servera... Visa mer
Om jobbet
GILLAR DU ATT VARA I CENTRUM?

Du är experten, du är lekledaren, du är Guiden! Det är dig man frågar när man är på banorna, det är du som styr gästerna, du är den som ser till att dina gäster får en fantastisk kväll från det att de kommer in på banorna tills det att de går hem eller in till matsalen. Du lär dem inte bara spela boule utan du tar ett helhetsgrepp om servicen, dvs genomför event, kommer med tips och trix, tar beställningar, serverar, gör uppstarter osv. Du är lika mycket servitris/servitör som guide för din grupp. Du kan guida inom Boule, men du är också bekväm att guida en gäst till vilket vin de ska välja.
ARBETSUPPGIFTER
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter handlar om att stå inför grupp och prata. Du genomför vad vi kallar event och uppstarter för våra gäster. Ditt huvudfokus är att lära våra gäster om boule samtidigt som du tar med dem på en resa till Frankrike. Grupperna varierar i storlek och typ vilket våra bouleguider måste vara bekväma med. Du säljer även event, mat, dryck och bouleklot på banorna genom att interagera med gästerna, fånga upp deras behov och ta beställningar och servera på banområdet. Du ansvarar även för att guida gästerna vidare när de avslutat sin tid på banorna.
SOM PERSON ÄR DU
- Flexibel
- Serviceinriktad
- Relationsskapande
- En klippa på att prata med och framför människor
- Kreativ


Det är meriterande om du...
- Har arbetat som guide tidigare
- Har varit lekledare eller tränare tidigare
- Har scenvana
ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Var: Boulebar Göteborg
Anställningsform: 50% tillsvidare, extra på kvällar, helger
När: Omgående


Lön enligt kollektivavtal
OM OSS
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Precis som samhället så står Boulebar inför ett spännande år. Nu är vi cirka 150 anställda på nio Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis. Läs mer om oss på hemsidan HÄR.


Känner du igen dig i beskrivningen, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Urvalet sker löpande. Vi ser fram emot att höra mer från dig!


Om anställningen
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön Visa mindre

Boulebar söker Bartenders!

Ansök    Aug 3    Boulebar Sverige AB    Bartender
GILLAR DU HÖGT TEMPO? OM ROLLEN Du älskar människor och hantverket bakom baren, du är Bartendern! Du är personen med full koll på dryckesmenyn som samtidigt inte backar för att skapa något nytt. Inriktningen är fransk i våra barer och du vet varför vi har de produkterna vi har och kan guida gästen genom sortimentet för den ultimata upplevelsen. Gästen följs av ditt arbete genom hela deras resa hos oss varför rätt sportdryck till Boulen är lika viktig som r... Visa mer
GILLAR DU HÖGT TEMPO?
OM ROLLEN
Du älskar människor och hantverket bakom baren, du är Bartendern! Du är personen med full koll på dryckesmenyn som samtidigt inte backar för att skapa något nytt. Inriktningen är fransk i våra barer och du vet varför vi har de produkterna vi har och kan guida gästen genom sortimentet för den ultimata upplevelsen. Gästen följs av ditt arbete genom hela deras resa hos oss varför rätt sportdryck till Boulen är lika viktig som rätt matchad dryck till maten. Du är en fena på struktur och renlighet och duckar inte för stundtals högt tryck och många liter öl - i samklang med overwhelming service.

ARBETSUPPGIFTER
- Prata med gästerna! Du ger gäster ett varmt välkomnande. Du pratar med dem för att hålla koll och se till att alla är nöjda, men även för att plocka upp eventuella saker som inte fungerat 100% i ett tidigt skede så vi hinner ändra det, innan kvällen är slut.
- Du tar dina gästers beställningar med bekvämlighet.
- Cocktails. Du känner till de vanligaste recepten och är inte rädd för att tillmötesgå gästens önskemål. Du tycker cocktails är roligt och sätter gärna upp en Cocktail du jour på tavlan.
- Ordning och reda. Du är ansvarig för att din arbetsyta är väl organiserad och städad enligt fasta rutiner.

SOM PERSON ÄR DU
- Energisk
- Strukturerad
- Serviceinriktad och har god samarbetsförmåga

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Var: på våra Boulebar i Göteborg
Anställningsform: Tillsvidare 100% eller överenskommet
När: Från 16e Augusti
Lön efter överenskommelse

OM OSS
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Precis som samhället så står Boulebar inför ett spännande år. Nu är vi cirka 150 anställda på nio Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis. Läs mer om oss HÄR.


Känner du igen dig i beskrivningen, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Urvalet sker löpande. Visa mindre

BOULEBAR SÖKER BOULEGUIDER

Ansök    Aug 26    Boulebar Sverige AB    Restaurangbiträde
GILLAR DU ATT VARA I CENTRUM? Du är experten, du är lekledaren, du är Guiden! Det är dig man frågar när man är på banorna, det är du som styr gästerna, du är den som ser till att dina gäster får en fantastisk kväll från det att de kommer in på banorna tills det att de går hem eller in till matsalen. Du lär dem inte bara spela boule utan du tar ett helhetsgrepp om servicen, dvs genomför event, kommer med tips och trix, tar beställningar, serverar, gör upp... Visa mer
GILLAR DU ATT VARA I CENTRUM?

Du är experten, du är lekledaren, du är Guiden! Det är dig man frågar när man är på banorna, det är du som styr gästerna, du är den som ser till att dina gäster får en fantastisk kväll från det att de kommer in på banorna tills det att de går hem eller in till matsalen. Du lär dem inte bara spela boule utan du tar ett helhetsgrepp om servicen, dvs genomför event, kommer med tips och trix, tar beställningar, serverar, gör uppstarter osv. Du är lika mycket servitris/servitör som guide för din grupp. Du kan guida inom Boule, men du är också bekväm att guida en gäst till vilket vin de ska välja.
ARBETSUPPGIFTER
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter handlar om att stå inför grupp och prata. Du genomför vad vi kallar event och uppstarter för våra gäster. Ditt huvudfokus är att lära våra gäster om boule samtidigt som du tar med dem på en resa till Frankrike. Grupperna varierar i storlek och typ vilket våra bouleguider måste vara bekväma med. Du säljer även event, mat, dryck och bouleklot på banorna genom att interagera med gästerna, fånga upp deras behov och ta beställningar och servera på banområdet. Du ansvarar även för att guida gästerna vidare när de avslutat sin tid på banorna.
SOM PERSON ÄR DU
- Flexibel
- Serviceinriktad
- Relationsskapande
- En klippa på att prata med och framför människor
- Kreativ


Det är meriterande om du...
- Har arbetat som guide tidigare
- Har varit lekledare eller tränare tidigare
- Har scenvana
ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Var: Boulebar Göteborg
Anställningsform: 75% tillsvidare, extra på kvällar, helger och 50% tillsvidare
När: Omgående


Lön enligt kollektivavtal
OM OSS
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Precis som samhället så står Boulebar inför ett spännande år. Nu är vi cirka 150 anställda på nio Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis. Läs mer om oss på hemsidan HÄR.


Känner du igen dig i beskrivningen, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Urvalet sker löpande. Vi ser fram emot att höra mer från dig! Visa mindre

Boulebar söker kock!

Ansök    Nov 2    Boulebar Sverige AB    Kock, à la carte
Gillar du fransk bistromat? OM ROLLEN Du lagar maten, du är glädjespridaren, du är kocken! Dina kunskaper i köket och din passion för att ständigt utvecklas tillsammans med ditt team är inspirerande. Du strävar hela tiden efter att leverera hög kvalité på maten för att våra gäster ska uppleva overwhelming service. Ditt arbete präglas av att du sprider god energi till resterande delar av teamet. Din och ditt teams matlagning skapar smakupplevelser som får g... Visa mer
Gillar du fransk bistromat?
OM ROLLEN
Du lagar maten, du är glädjespridaren, du är kocken! Dina kunskaper i köket och din passion för att ständigt utvecklas tillsammans med ditt team är inspirerande. Du strävar hela tiden efter att leverera hög kvalité på maten för att våra gäster ska uppleva overwhelming service. Ditt arbete präglas av att du sprider god energi till resterande delar av teamet. Din och ditt teams matlagning skapar smakupplevelser som får gästen en känsla av att befinna sig i Frankrike.

ARBETSUPPGIFTER
- God kvalité. Du ska hålla en hög kvalité på maten du lagar.
- Matlagning
- Ordning och reda. Du är ansvarig för att din arbetsyta är väl organiserad och städad enligt fasta rutiner.
- Hygien. Du arbetar genomgående hygieniskt utifrån våra krav.
- Team. Du är en viktig del i köket. Där du förväntas bidra med god energi och en positiv inställning.

SOM PERSON ÄR DU
- Stabil
- Noggrann
- Serviceinriktad och har god samarbetsförmåga
ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Var: på våra Boulebar i Göteborg
Anställningsform: Tillsvidare
När: Omgående


Vi är anslutna till kollektivavtal.

OM OSS
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Precis som samhället så står Boulebar inför ett spännande år. Nu är vi cirka 150 anställda på nio Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis. Läs mer om oss på hemsidan boulebar.se
Känner du igen dig i beskrivningen, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Urvalet sker löpande. Vi ser fram emot att höra mer från dig! Visa mindre

Boulebar Göteborg söker souschef och kockar

Ansök    Jul 7    Boulebar Sverige AB    Souschef
Sous chef: Vi söker nu fler medarbetare till vårt team. Vi söker både sous-chef och kockar. Som sous chef förväntas du ha åtminstone några års erfarenhet som kock och gärna jobbat i en liknande position tidigare men inget måste. Du jobbar och ansvarar under och med vår kökschef och kommer få varierande arbetsuppgifter som beställningar, en del schemajobb men framförallt förväntas du leda köksteamet under service. Du ska kunna hålla några bollar i luf... Visa mer
Sous chef:
Vi söker nu fler medarbetare till vårt team.
Vi söker både sous-chef och kockar.
Som sous chef förväntas du ha åtminstone några års erfarenhet som kock och gärna jobbat i en liknande position tidigare men inget måste. Du jobbar och ansvarar under och med vår kökschef och kommer få varierande arbetsuppgifter som beställningar, en del schemajobb men framförallt förväntas du leda köksteamet under service. Du ska kunna hålla några bollar i luften samtidigt, kunna planera en arbetsdag och ha en positiv attityd och kunna leda ett team på ett positivt och inspirerande sätt. Självklart älskar du att laga mat och du gör det även ganska bra.
Arbetstider framförallt kvällar på vardagar och helger men även prepp dagtid, brunch och lunch vissa dagar finnes.
Heltid och månadslön. Lön efter överenskommelse. Start augusti eller enligt överenskommelse.


Som kock förväntas du ha något års erfarenhet inom yrket men inget måste. Viktigare är att du kan laga mat, är stresstålig och gillar att jobba i team. Grunden på Boulebar ligger i det franska köket men huvudsaken är att du kan laga mat på restaurang.
Arbetet förläggs för det mesta till kvällar både vardagar och helger men vi har också öppet lunch vissa dagar och vi har även brunch på helger.
Heltid eller deltid. Lön enligt överenskommelse. Start augusti eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Boulebar söker servitriser/servitörer!

VI SÖKER SERVITRISER OCH SERVITÖRER OM ROLLEN Du är värmen, du är lugnet, du är Servitrisen/Servitören! Det är du som tillsammans med övriga teamet inte bara skapar känslan av en resa ner till södra Frankrike utan också levererar overwhelming service till våra gäster. Det är dig man frågar om allt från vinmatchningar till dagens fångst. . Du är den som ser till att dina gäster kommer till ett rent bord och får en fantastisk kväll tills dess att de skall ti... Visa mer
VI SÖKER SERVITRISER OCH SERVITÖRER
OM ROLLEN
Du är värmen, du är lugnet, du är Servitrisen/Servitören! Det är du som tillsammans med övriga teamet inte bara skapar känslan av en resa ner till södra Frankrike utan också levererar overwhelming service till våra gäster. Det är dig man frågar om allt från vinmatchningar till dagens fångst. . Du är den som ser till att dina gäster kommer till ett rent bord och får en fantastisk kväll tills dess att de skall till banorna eller går hem. Du ser till att din station når den service, kvalitet, standard och effektivitet vi vill uppnå. Du ska kunna svara på gästernas frågor om mat och dryckesmenyn men ska även vara bekväm i att leverera ett bouletips.
ARBETSUPPGIFTER
Du ger gäster ett varmt välkomnande. Du pratar med dem för att hålla koll och ser till att alla är nöjda, men även för att plocka upp eventuella saker som inte fungerat 100% i ett tidigt skede så vi hinner ändra det, innan kvällen är slut.


Du tar beställningar med bekvämlighet och levererar mat och dryck mellan kök/bar och gäst. Vi jobbar med stationer och du har ansvar för din tilldelade station under skiftet inklusive det runtomkring. Du ser till att sittningstiderna hålls och att gästerna har det de behöver i glas och på fat.
SOM PERSON ÄR DU
- Serviceinriktad
- Bra på att snabbt skapa dig en helhetssyn som du behåller under skiftet
- Strukturerad
- Mål och resultatinriktad
- Positiv och glädjespridande
- Bra på pussel, tetris eller schack
- Omtänksam
Krav:
Du har jobbat inom restaurang och kan bära minst 3 tallrikar.
Det är meriterande om du..
- Har yrkesutbildning inom Hotell/Turism & Restaurang


ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Var: Boulebar Rosenlundsgatan
Anställningsform: 75% tillsvidare eller överenskommelse
När: omgående
Lön efter överenskommelse
OM OSS
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Precis som samhället så står Boulebar inför ett spännande år. Nu är vi cirka 150 anställda på nio Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis. Läs mer om oss på hemsidan.


Känner du igen dig i beskrivningen, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Urvalet sker löpande. Vi ser fram emot att höra mer från dig! Visa mindre

Boulebar söker skiftledare/hovmästare!

Ansök    Jul 7    Boulebar Sverige AB    Hovmästare
Gillar du fransk bistromat? OM ROLLEN Vi söker nu en kollega till vårt team på Boulebar Göteborg. Som skiftesledare kommer du att leda teamet på restaurangen och ansvara för verksamheten på golvet. Du ser till att alla anställda vet vad som förväntas av dem och att varje individ får möjlighet och utrymme att växa. Vi tror att du tycker som vi, att service alltid står i fokus och att du på riktigt älskar människor. ARBETSUPPGIFTER -Leda och inspirera ditt... Visa mer
Gillar du fransk bistromat?
OM ROLLEN
Vi söker nu en kollega till vårt team på Boulebar Göteborg. Som skiftesledare kommer du att leda teamet på restaurangen och ansvara för verksamheten på golvet. Du ser till att alla anställda vet vad som förväntas av dem och att varje individ får möjlighet och utrymme att växa. Vi tror att du tycker som vi, att service alltid står i fokus och att du på riktigt älskar människor.

ARBETSUPPGIFTER
-Leda och inspirera ditt team mot dagliga försäljningsmål
-Hålla en trygg restaurang för både gäster och personal
-Servera gäster
-Placera gäster
-Kassahantering
-Barservering
-Öppning och stägning av restaurang
-Schema ansvar för dagen (rätt bemanning mot rätt antal gäster.

SOM PERSON ÄR DU
Är serviceinriktad mot både personal och gäster
Har gott omdöme och vågar ta beslut
Är självgående och tar iniativ
Är strukturerad


Krav på erfarenhet:
Arbetat med någon form av ledarskap
Arbetat inom restaurang
Det är meriterande om du
Har en utbildning inom mat och dryck
Har genomgått någon form av ledarskapsutbildning?

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Var: på våra Boulebar i Göteborg
Anställningsform: tillsvidareanställning
När: Augusti-
Lön: Enligt överenskommelse


Vi är anslutna till kollektivavtal.

OM OSS
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Precis som samhället så står Boulebar inför ett spännande år. Nu är vi cirka 150 anställda på nio Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis. Läs mer om oss HÄR.


Känner du igen dig i beskrivningen, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Urvalet sker löpande. Vi ser fram emot att höra mer från dig! Visa mindre

Vi söker kockar!

Ansök    Mar 5    Boulebar Sverige AB    Kock, à la carte
Gillar du fransk bistromat? OM ROLLEN Du lagar maten, du är glädjespridaren, du är kocken! Dina kunskaper i köket och din passion för att ständigt utvecklas tillsammans med ditt team är inspirerande. Du strävar hela tiden efter att leverera hög kvalité på maten för att våra gäster ska uppleva overwhelming service. Ditt arbete präglas av att du sprider god energi till resterande delar av teamet. Din och ditt teams matlagning skapar smakupplevelser som får g... Visa mer
Gillar du fransk bistromat?
OM ROLLEN
Du lagar maten, du är glädjespridaren, du är kocken! Dina kunskaper i köket och din passion för att ständigt utvecklas tillsammans med ditt team är inspirerande. Du strävar hela tiden efter att leverera hög kvalité på maten för att våra gäster ska uppleva overwhelming service. Ditt arbete präglas av att du sprider god energi till resterande delar av teamet. Din och ditt teams matlagning skapar smakupplevelser som får gästen en känsla av att befinna sig i Frankrike.

ARBETSUPPGIFTER
- God kvalité. Du ska hålla en hög kvalité på maten du lagar.
- Matlagning
- Ordning och reda. Du är ansvarig för att din arbetsyta är väl organiserad och städad enligt fasta rutiner.
- Hygien. Du arbetar genomgående hygieniskt utifrån våra krav.
- Team. Du är en viktig del i köket. Där du förväntas bidra med god energi och en positiv inställning.

SOM PERSON ÄR DU
- Nogrann
- Energisk
- Serviceinriktad och har god samarbetsförmågaANSTÄLLNINGSVILLKOR
Var: på våra Boulebar i Göteborg
Anställningsform: Allmän visstidsanställning
När: April till September


Vi är anslutna till kollektivavtal.

OM OSS
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Precis som samhället så står Boulebar inför ett spännande år. Nu är vi cirka 150 anställda på nio Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis. Läs mer om oss HÄR.


Känner du igen dig i beskrivningen, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Urvalet sker löpande. Vi ser fram emot att höra mer från dig! Visa mindre

Vi söker en skiftledare/hovmästare!

Ansök    Mar 5    Boulebar Sverige AB    Hovmästare
Gillar du fransk bistromat? OM ROLLEN Vi söker nu en kollega till vårt team på Boulebar Göteborg. Som skiftesledare kommer du att leda teamet på restaurangen och ansvara för verksamheten på golvet. Du ser till att alla anställda vet vad som förväntas av dem och att varje individ får möjlighet och utrymme att växa. Vi tror att du tycker som vi, att service alltid står i fokus och att du på riktigt älskar människor. ARBETSUPPGIFTER -Leda och inspirera ditt... Visa mer
Gillar du fransk bistromat?
OM ROLLEN
Vi söker nu en kollega till vårt team på Boulebar Göteborg. Som skiftesledare kommer du att leda teamet på restaurangen och ansvara för verksamheten på golvet. Du ser till att alla anställda vet vad som förväntas av dem och att varje individ får möjlighet och utrymme att växa. Vi tror att du tycker som vi, att service alltid står i fokus och att du på riktigt älskar människor.

ARBETSUPPGIFTER
-Leda och inspirera ditt team mot dagliga försäljningsmål
-Hålla en trygg restaurang för både gäster och personal
-Servera gäster
-Placera gäster
-Kassahantering
-Barservering
-Öppning och stägning av restaurang
-Schema ansvar för dagen (rätt bemanning mot rätt antal gäster.

SOM PERSON ÄR DU
Är serviceinriktad mot både personal och gäster
Har gott omdöme och vågar ta beslut
Är självgående och tar iniativ
Är strukturerad


Krav på erfarenhet:
Arbetat med någon form av ledarskap
Arbetat inom restaurang
Det är meriterande om du
Har en utbildning inom mat och dryck
Har genomgått någon form av ledarskapsutbildning?

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Var: på våra Boulebar i Göteborg
Anställningsform: Visstidsanställning
När: April till augusti


Vi är anslutna till kollektivavtal.

OM OSS
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Precis som samhället så står Boulebar inför ett spännande år. Nu är vi cirka 150 anställda på nio Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis. Läs mer om oss HÄR.


Känner du igen dig i beskrivningen, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Urvalet sker löpande. Vi ser fram emot att höra mer från dig! Visa mindre

Boulebar söker Bartender

Ansök    Mar 6    Boulebar Sverige AB    Bartender
GILLAR DU HÖGT TEMPO? OM ROLLEN Du älskar människor och hantverket bakom baren, du är Bartendern! Du är personen med full koll på dryckesmenyn som samtidigt inte backar för att skapa något nytt. Inriktningen är fransk i våra barer och du vet varför vi har de produkterna vi har och kan guida gästen genom sortimentet för den ultimata upplevelsen. Gästen följs av ditt arbete genom hela deras resa hos oss varför rätt sportdryck till Boulen är lika viktig som r... Visa mer
GILLAR DU HÖGT TEMPO?
OM ROLLEN
Du älskar människor och hantverket bakom baren, du är Bartendern! Du är personen med full koll på dryckesmenyn som samtidigt inte backar för att skapa något nytt. Inriktningen är fransk i våra barer och du vet varför vi har de produkterna vi har och kan guida gästen genom sortimentet för den ultimata upplevelsen. Gästen följs av ditt arbete genom hela deras resa hos oss varför rätt sportdryck till Boulen är lika viktig som rätt matchad dryck till maten. Du är en fena på struktur och renlighet och duckar inte för stundtals högt tryck och många liter öl - i samklang med overwhelming service.

ARBETSUPPGIFTER
- Prata med gästerna! Du ger gäster ett varmt välkomnande. Du pratar med dem för att hålla koll och se till att alla är nöjda, men även för att plocka upp eventuella saker som inte fungerat 100% i ett tidigt skede så vi hinner ändra det, innan kvällen är slut.
- Du tar dina gästers beställningar med bekvämlighet.
- Cocktails. Du känner till de vanligaste recepten och är inte rädd för att tillmötesgå gästens önskemål. Du tycker cocktails är roligt och sätter gärna upp en Cocktail du jour på tavlan.
- Ordning och reda. Du är ansvarig för att din arbetsyta är väl organiserad och städad enligt fasta rutiner.

SOM PERSON ÄR DU
- Energisk
- Strukturerad
- Serviceinriktad och har god samarbetsförmåga

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Var: på våra Boulebar i Göteborg
Anställningsform: Allmän visstidsanställning
När: April till September


Vi är anslutna till kollektivavtal.

OM OSS
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Precis som samhället så står Boulebar inför ett spännande år. Nu är vi cirka 150 anställda på nio Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis. Läs mer om oss HÄR.


Känner du igen dig i beskrivningen, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Urvalet sker löpande. Visa mindre

VI SÖKER NYA KOLLEGOR

Ansök    Okt 16    Boulebar Sverige AB    Guide
Vi söker nya kollegor inom service till vårt team på Boulebar Rosenlund i Göteborg. Vi tror att du tycker som vi, att service alltid står i fokus och att du på riktigt älskar människor. Här har vi listat egenskaper och erfarenheter som vi anser är viktiga för att vi skall trivas ihop: BOULEGUIDE Du är social och nyfiken Gillar att skapa show Serviceminded Anställningsvillkor Var: Boulebar Rosenlund Anställningsform: Timmar/extra vid behov När: Omgåend... Visa mer
Vi söker nya kollegor inom service till vårt team på Boulebar Rosenlund i Göteborg. Vi tror att du tycker som vi, att service alltid står i fokus och att du på riktigt älskar människor.
Här har vi listat egenskaper och erfarenheter som vi anser är viktiga för att vi skall trivas ihop:


BOULEGUIDE
Du är social och nyfiken
Gillar att skapa show
ServicemindedAnställningsvillkor
Var: Boulebar Rosenlund
Anställningsform: Timmar/extra vid behov
När: Omgående
Vi är anslutna till kollektivavtal.
Vill du bli en del av Boulebars gemenskap?
Urvalet sker löpande, skicka din ansökan så snart du bara kan till: [email protected]
Nu är vi cirka 150 anställda på åtta Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat! Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss.


#jobbjustnu Visa mindre

Boulebar söker Runners!

VILL DU HA ETT SOMMARLOVSJOBB? OM ROLLEN Som runner är du är en viktig del av att uppnå Boulebars mål; att ge alla gäster overwhelming service. Arbetsuppgifterna varier beroende på vart i restaurangen du jobbar och från arbetspass till arbetspass. Det är helt enkelt alltid något som händer så du ska gilla att vara i farten! Vi letar efter dig som är ordningsam och effektiv. Det spelar ingen roll om du har erfarenhet av rollen sedan innan eller ej, det vikt... Visa mer
VILL DU HA ETT SOMMARLOVSJOBB?
OM ROLLEN
Som runner är du är en viktig del av att uppnå Boulebars mål; att ge alla gäster overwhelming service. Arbetsuppgifterna varier beroende på vart i restaurangen du jobbar och från arbetspass till arbetspass. Det är helt enkelt alltid något som händer så du ska gilla att vara i farten! Vi letar efter dig som är ordningsam och effektiv. Det spelar ingen roll om du har erfarenhet av rollen sedan innan eller ej, det viktigaste är att du vill lära dig nya saker.Känner du att detta stämmer in på dig, tveka inte att söka till oss för ett roligt sommarjobb i solen.

ARBETSUPPGIFTER
På våra Boulebarer är Runner-rollen väldigt varierad men har alltid samma utgångspunkt; Underlätta arbetsflöden och preppa. Vi har egentligen tre olika funktioner som runner:


Runner: Denna roll innebär att du huserar i matsalen. Du bär ut mat från luckan och backar upp Servisen. Du ser till att det är rent och snyggt och att det dukas av och om på borden.


Barback: Här är du bartenderns stöttepelare. Ser till att glas kommer ut från disken, att kylar är påfyllda, byter ölfat och bär in leveranser. Du bäddar för att bartendern skall kunna leverera overwhelming service utan hinder på vägen.


Pétanque runner: Här är du ute på boulebanorna. Ditt jobb här är att leverera snacks och dryck till gästerna. Och säkerställer att all disk plockas så att bouleområdet är tipptopp. Vi din sida har du våra bouleguider som visar gästerna hur det går till att spela boule.

SOM PERSON ÄR DU
- Energisk
- Självgående
- Har god samarbetsförmåga

ANSTÄLLNINGSVILLKOR
Var: på våra Boulebar i Göteborg
Anställningsform: Vid behov på timme
När: Maj till september


Vi är anslutna till kollektivavtal.

OM OSS
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med massor av glädje och omtanke. Precis som samhället så står Boulebar inför ett spännande år. Nu är vi cirka 150 anställda på nio Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat. Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Företagets grundvärderingar har följt med sedan starten 2000 och genomsyrar hela verksamheten. Boulebar bygger på glädje, nyfikenhet och äventyr. Eller som vi själva säger: frihet gemenskap och ett glas Pastis. Läs mer om oss HÄR.


Känner du igen dig i beskrivningen, tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Urvalet sker löpande. Vi ser fram emot att höra mer från dig! Visa mindre

VI SÖKER NYA KOLLEGOR

Ansök    Okt 16    Boulebar Sverige AB    Bartender
Vi söker nya kollegor inom service till vårt team på Boulebar Rosenlund i Göteborg. Vi tror att du tycker som vi, att service alltid står i fokus och att du på riktigt älskar människor. Här har vi listat egenskaper och erfarenheter som vi anser är viktiga för att vi skall trivas ihop: BARTENDER Älskar ditt hantverk och älskar lika mycket att dela med dig av det Har erfarenhet av bar och ett stort intresse för cocktails. Du tycker som vi, att service är h... Visa mer
Vi söker nya kollegor inom service till vårt team på Boulebar Rosenlund i Göteborg. Vi tror att du tycker som vi, att service alltid står i fokus och att du på riktigt älskar människor.
Här har vi listat egenskaper och erfarenheter som vi anser är viktiga för att vi skall trivas ihop:


BARTENDER
Älskar ditt hantverk och älskar lika mycket att dela med dig av det
Har erfarenhet av bar och ett stort intresse för cocktails.
Du tycker som vi, att service är hela grejen, att värdskapet alltid står i fokus.
Vi värdesätter att du är driven och nyfiken.Anställningsvillkor
Var: Boulebar Rosenlund
Anställningsform: Timmar/extra vid behov
När: Omgående
Vi är anslutna till kollektivavtal.
Vill du bli en del av Boulebars gemenskap?
Urvalet sker löpande, skicka din ansökan så snart du bara kan till: [email protected]
Nu är vi cirka 150 anställda på åtta Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat! Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Visa mindre

BOULEBAR SÖKER NYA KOLLEGOR

Vi söker nya kollegor inom service till vårt team på Boulebar Rosenlund i Göteborg. Vi tror att du tycker som vi, att service alltid står i fokus och att du på riktigt älskar människor. Här har vi listat egenskaper och erfarenheter som vi anser är viktiga för att vi skall trivas ihop: SERVITÖR Du är positiv, social och framåt Har tidigare erfarenhet av restaurangbranschen Älskar att möta gäster och guida dem rätt? Vill du bli en del av Boulebars g... Visa mer
Vi söker nya kollegor inom service till vårt team på Boulebar Rosenlund i Göteborg. Vi tror att du tycker som vi, att service alltid står i fokus och att du på riktigt älskar människor.


Här har vi listat egenskaper och erfarenheter som vi anser är viktiga för att vi skall trivas ihop:


SERVITÖR
Du är positiv, social och framåt
Har tidigare erfarenhet av restaurangbranschen
Älskar att möta gäster och guida dem rätt?

Vill du bli en del av Boulebars gemenskap?
Urvalet sker löpande, skicka din ansökan så snart du bara kan till: [email protected]
Nu är vi cirka 150 anställda på åtta Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat! Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss.


Anställningsvillkor
Var: Boulebar Rosenlund
Anställningsform: Timmar/extra vid behov
När: Omgående
Vi är anslutna till kollektivavtal.


#jobbjustnu Visa mindre

VI SÖKER NYA KOLLEGOR

Ansök    Okt 16    Boulebar Sverige AB    Hovmästare
Vi söker nya kollegor inom service till vårt team på Boulebar Rosenlund i Göteborg. Vi tror att du tycker som vi, att service alltid står i fokus och att du på riktigt älskar människor. Här har vi listat egenskaper och erfarenheter som vi anser är viktiga för att vi skall trivas ihop: HOVMÄSTARE Du är positiv, social och gillar att ge grymt bra service Du är en fena på att organisera och lägga pussel både i tanken och i handling Du är en van ledare med e... Visa mer
Vi söker nya kollegor inom service till vårt team på Boulebar Rosenlund i Göteborg. Vi tror att du tycker som vi, att service alltid står i fokus och att du på riktigt älskar människor.


Här har vi listat egenskaper och erfarenheter som vi anser är viktiga för att vi skall trivas ihop:
HOVMÄSTARE
Du är positiv, social och gillar att ge grymt bra service
Du är en fena på att organisera och lägga pussel både i tanken och i handling
Du är en van ledare med erfarenhet av liknande tjänsterI rollen som hovmästare på Boulebar är du ytterst ansvarig under skiftet och leder teamet med glädje och mod, i matsalen och på gruset. Alltid med fokus på overwhelming service och att skapa en grymt bra upplevelse för våra gäster. Vi erbjuder en arbetsplats med glädje och omtanke. Vi arbetar varje dag för att utvecklas och för oss är det naturligt att jobba tillsammans över våra olika team.?


Anställningsvillkor
Var: Boulebar Rosenlund
Anställningsform: Timmar/extra vid behov
När: Omgående
Vi är anslutna till kollektivavtal.
Vill du bli en del av Boulebars gemenskap?
Urvalet sker löpande, skicka din ansökan så snart du bara kan till: [email protected]
Nu är vi cirka 150 anställda på åtta Boulebarer i Sverige och Danmark. Och resan har bara börjat! Vissa skulle nog kalla oss nördar. Men hela grejen handlar om kärlek till människor. Mellan oss i bolaget och till alla som besöker oss. Visa mindre