Lediga jobb som Souschef i Göteborg

Se lediga jobb som Souschef i Göteborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Göteborg som finns hos arbetsgivaren.

En souschef till en skärgårdspub i Bohuslän för omgående anställning! Bo...

Ansök    Jan 12    Watersheds AB    Souschef
TJÄNST/START/LÖN/BOENDE En självgåedne och ansvarfull souschef sökes till en anrik skärgårdspub i Bohuslän för tillsvidareanställning med start tidigast 28:e januari 2022. Det finns möjliget att bo på eller pendla till stället om du inte kan tänka dig att bo på ön. Från centrala Göteborg är det endast 20 km till stället. Du kan enkelt ta bilen, åka kollektivtrafik eller direktbåt från stenpiren till ön! Du blir direktanställd av vår uppdragsgivare med v... Visa mer
TJÄNST/START/LÖN/BOENDE

En självgåedne och ansvarfull souschef sökes till en anrik skärgårdspub i Bohuslän för tillsvidareanställning med start tidigast 28:e januari 2022.

Det finns möjliget att bo på eller pendla till stället om du inte kan tänka dig att bo på ön. Från centrala Göteborg är det endast 20 km till stället. Du kan enkelt ta bilen, åka kollektivtrafik eller direktbåt från stenpiren till ön!

Du blir direktanställd av vår uppdragsgivare med vilken du även förhandlar lön.ARBETSUPPGIFTER/PROFIL

- Du är utbildad kock med minst 6 års erfarenhet från restaurangkök

- Du har minst 3 års erfarenhet från ledande position i restaurangkök

- Du har både yrkes- och hygienkunskap

- Du har ett intresse inte bara för matlagning utan även för matkultur

- Du har ett öga för hur rätten ser ut på tallriken

- Du har fötterna på jorden och färdigheter i händerna

- Du har tålamod men gillar när saker går undan snabbt och effektivt

- Du talar svenska eller engelska

- Du är kommunikativ och inte rädd ta ledning ta för sigANSÖKAN

Vi tar bara emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg (inte mejl eller telefon). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar via mejl så snart vi kallar till intervju. Visa mindre

Boulebar Göteborg söker souschef och kockar

Ansök    Jan 14    Boulebar Sverige AB    Souschef
Souschef! Vi söker nu fler medarbetare till vårt team. Vi söker både sous-chef och kock. Som sous chef förväntas du ha åtminstone några års erfarenhet som kock och gärna jobbat i en liknande position tidigare men inget måste. Du jobbar och ansvarar under och med vår kökschef och kommer få varierande arbetsuppgifter som beställningar, en del schemajobb men framförallt förväntas du leda köksteamet under service. Du ska kunna hålla några bollar i luften samt... Visa mer
Souschef!
Vi söker nu fler medarbetare till vårt team.
Vi söker både sous-chef och kock.
Som sous chef förväntas du ha åtminstone några års erfarenhet som kock och gärna jobbat i en liknande position tidigare men inget måste. Du jobbar och ansvarar under och med vår kökschef och kommer få varierande arbetsuppgifter som beställningar, en del schemajobb men framförallt förväntas du leda köksteamet under service. Du ska kunna hålla några bollar i luften samtidigt, kunna planera en arbetsdag och ha en positiv attityd och kunna leda ett team på ett positivt och inspirerande sätt. Självklart älskar du att laga mat och du gör det även ganska bra.
Arbetstider framförallt kvällar på vardagar och helger men även prepp dagtid, brunch och lunch vissa dagar finnes.
Heltid och månadslön. Lön efter överenskommelse. Start efter överenskommelse
KOCK!
Som kock förväntas du ha något års erfarenhet inom yrket. Viktigast är att du kan laga mat, är stresstålig och gillar att jobba i team. Grunden på Boulebar ligger i det franska köket men huvudsaken är att du kan laga mat på restaurang.
Arbetet förläggs för det mesta till kvällar både vardagar och helger men vi har också öppet brunch på helger.
Heltid eller deltid. Lön enligt överenskommelse. Start i mars eller överenskommelse Visa mindre

Sous-chef Till Tvåkanten med gedigen erfarenhet av ala carte service.

Ansök    Jan 20    Popina Restaurang AB    Souschef
Nytt
Om Oss Vi är den personliga kvarterskrogen mitt på avenyn med klassisk mat, kvalitativ dryck och personlig service. Vi är ett lag med stort hjärta, enormt engagemang och mycket kunskap som driver oss framåt. Vi har funnits i över 30 år och planerar att fortsätta detta. Vi söker en sous-chef med gedigen erfarenhet av traditionellt köksarbete och ala carte service. Du behöver vara stresstålig, välorganiserad och klara av att arbeta i team. Du bör behärska... Visa mer
Om Oss
Vi är den personliga kvarterskrogen mitt på avenyn med klassisk mat, kvalitativ dryck och personlig service. Vi är ett lag med stort hjärta, enormt engagemang och mycket kunskap som driver oss framåt. Vi har funnits i över 30 år och planerar att fortsätta detta.

Vi söker en sous-chef med gedigen erfarenhet av traditionellt köksarbete och ala carte service.
Du
behöver vara stresstålig, välorganiserad och klara av att arbeta i team. Du bör
behärska det varma och kalla köket.

Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet som souschef och som brinner för service. Du har passion för det nordiska och klassiska köket. Och som alltid strävar efter att överträffa våra gästers förväntningar. Du är kreativ och har självklart ett stort intresse för matlagning och råvaror. Som Souchef kommer du att bistå och driva vår köksmästares ambition framåt och din primära arbetsuppgift kommer vara att leda vårat team framåt. Du ska säkerställa den bästa produkten samt att bistå våran köksmästare när han inte är på plats. Mindre administrationer kan också förekomma.
Dina arbetsuppgifter:
-
Övergripande ansvar för restaurangens köksverksamhet tillsammans med
köksmästaren
-
Ständigt utveckla produkten utifrån gästernas behov och önskemål
-
Leda och fördela arbetet under sitt skift
-
Säkerställa att köket jobbar i enlighet med vår standard och våra koncept
-
Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket samt inspirera och
motivera dina medarbetare

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid.
Fast schema med kväll 6 helg en vecka och dag en vecka.
Lön enligt överenskommelse.
Tillträde enligt överenskommelse.
Vi har kollektivavtal med HRF.
Ansök per epost till [email protected]
Bifoga CV, Personligt brev samt bild Visa mindre

Souschef till Bistron på Torekov Hotell

Ansök    Dec 28    Torekov Hotell Resort AB    Souschef
Längtar du efter livet på landet, samtidigt som du har höga ambitioner inom ditt yrke? Kom och jobba med oss i Bistrons kök på Torekov Hotell, på Bjärehalvön i norvästra Skåne. Här får du arbeta i ett tajt team med höga ambitioner, fina råvaror från våra lokala leverantörer runtom på Bjärehalvön och smakinspiration från det asiatiska köket. Omgiven av hav, Bjäres vackra natur och bördiga åkrar. Start omgående eller efter överenskommelse. Personalboende fin... Visa mer
Längtar du efter livet på landet, samtidigt som du har höga ambitioner inom ditt yrke? Kom och jobba med oss i Bistrons kök på Torekov Hotell, på Bjärehalvön i norvästra Skåne. Här får du arbeta i ett tajt team med höga ambitioner, fina råvaror från våra lokala leverantörer runtom på Bjärehalvön och smakinspiration från det asiatiska köket. Omgiven av hav, Bjäres vackra natur och bördiga åkrar. Start omgående eller efter överenskommelse. Personalboende finns.

VI SÖKER DIG SOM:
kan erbjuda goda referenser och minst 5 års yrkeserfarenhet
är kreativ och gillar fantastiska råvaror
har en stark känsla för kvalitet
kan arbeta självständigt och leda köksteamet för att nå egna och företagets mål
är en social, glad och energigivande person
är bra på att hantera ett högt tempoOM BISTRON OCH TOREKOV HOTELL
Torekov Hotell ligger i utkanten av Torekov på Bjärehalvön i nordvästra Skåne. Ett gynnsamt läge, där vi är omgivna av odlare som levererar råvaror till hotellet. På bara ett par minuter promenerar du till naturreservatet, havet och vågorna. En perfekt plats för dig som älskar naturen, havet, båtliv, spela golf, fiska, spela padel och tennis, kitesurfa, springa, skapa eller bara ta ett uppfriskande havsdopp precis när du vill.
Bistron är hjärtat i Torekov Hotells verksamhet och vi är enormt stolta över vad vi presterar här i form av matupplevelser och service. Bistron har öppet från tidig morgon till sen kväll för hotellgäster, konferensgrupper och lokalbefolkning. Vi serverar frukost, fika, lunch, gör härliga picknickar till gäster som ska ut och vandra, dukar upp afternoon tea, magiska menyer och à la carte på kvällen.
Här på landet, i utkanten av Torekovs bykärna, är vi granne och kompis med våra lokala producenter. Bjärekycklingen är klimatcertifierad, lammet har vuxit upp på Lindegrens gård och Torekovsparrisen är en historia i sig.
Vi är glada över att år efter år få fina omdömen från såväl gäster, White Guide och andra krogrecensenter. Helsingborgs Dagblads skrev så här efter sitt senaste besök: "Lokalt och vällagat på Torekov hotell med mat värd en omväg. Krogpatrullen drabbas av beslutsvånda på Torekov hotells bistro. Här finns så mycket att prova. Omtänksam servis, ambitiös vinlista och lokala råvaror hanterade med känsla och fantasi gör att slutbetyget blir högt."
Avstånd: Ängelholm-Helsingborg Flygplats 30 km, Malmö 120 km, Göteborg 180 km, Stockholm 650 km Visa mindre

Souschef Banquet/Event

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och fö... Visa mer
Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.Vi söker?Souschefer till flera av våra köksteam för fest, pop up event, mässor och möten! 

Vi tar oss an nya spännande utmaningar varje dag året runt.

Syftet varierar; man vill utvecklas, utbildas, skratta, dansa, underhållas men framför allt vill man njuta av god mat och dryck - tillsammans! Ena stunden arbetar vi med en bankett för 3000 gäster för att i nästa servera ett litet sällskap en matupplevelse utöver det vanliga, men alltid med målet att deras förväntningar både uppfylls och överträffas.  

Nu rustar vi för att växa och skapa framtidens nya säkra anläggning för relationsbyggande möten och upplevelser och hoppas du vill bli en av oss!  

Arbetsuppgifter 
Vi söker Souschefer till både varm- och bankettkök där du kommer har en central roll i den dagliga driften. Du står i nära kontakt med Köksmästaren och är ansvarig när hen inte är på plats. Du deltar även i menyplanering, inköp och arbetsfördelning i teamet. Arbetstiderna är schemalagda alla veckans dagar och tider. 

Vem är du? 
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet?som?Souschef.?Du har både erforderlig utbildning?och/eller yrkesvana. God datavana är önskvärt och har?du erfarenhet av storkökproduktion är?det?meriterande.?Du bör även ha ett högt engagemang i det du tar dig an,?trivas?med att jobba i team?samt?är flexibel?och?lösningsorienterad. Vi tror du är en person som gillar?ett bitvis högt tempo?och?då?delar med dig av din positiva energi till både?teamet och övriga?kollegor. 

Vad vi erbjuder 
Tjänsterna är tillsvidare inom avtalsområde Visita Unionen på heltid, men vi ställer oss positiva även till andra anställningsformer och sysselsättningsgrader. Tillsättning sker snarast eller enligt överenskommelse. 

Vid frågor om tjänsterna vänligen kontakta våra Köksmästare:
[email protected]?

Ansökan 
Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag!? 

Välkommen med din ansökan! 

 

Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.


Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden - engagemang, samarbete och mod - är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt. Visa mindre

Kock sökes!

Ansök    Dec 19    AFX AB    Souschef
VI SÖKER PERSONAL Just nu letar vi efter en ny stjärna till vårt team på Asian Xpress. Asian Xpress är en liten restaurang på Lorensbergsgatan 19, ett stenkast från avenyn. Här kokar vi ramen, knyter dumplings och serverar bao buns och sallader. Vi har 15 sittplatser i matsalen och har som mest att göra på lunchtid samt en hel del take away på kvällarna! Våra öppettider är 11:00-21:00 alla dagar i veckan och arbetstiden är allt mellan 8:00 till 23:00 Teame... Visa mer
VI SÖKER PERSONAL
Just nu letar vi efter en ny stjärna till vårt team på Asian Xpress.
Asian Xpress är en liten restaurang på Lorensbergsgatan 19, ett stenkast från avenyn. Här kokar vi ramen, knyter dumplings och serverar bao buns och sallader. Vi har 15 sittplatser i matsalen och har som mest att göra på lunchtid samt en hel del take away på kvällarna!
Våra öppettider är 11:00-21:00 alla dagar i veckan och arbetstiden är allt mellan 8:00 till 23:00
Teamet på Asian Xpress består av oss fyra ägare, där tre av oss är i driften idag på detta ställe. Vi driver även en annan restaurang där man även kan få hoppa in och jobba extra ibland ifall man önskar.
Vi söker dig som:
Är över 20år
Är utbildad kock eller har lång erfarenhet från kök, gärna erfarenheter från det asiatiska köket
Är självgående och strukturerad då du arbetar ensam vissa tider
Har lätt för att prata med gäster då du behöver kunna sköta både kök, matsal och kassa
Tycker om att ha ett varierande schema med arbetspass på både dagar, kvällar och helgerI rollen hos oss på Asian Xpress kommer du att:
Få vara med och utveckla meny och arbetssätt
Få arbeta med bra råvaror och laga mat från grunden
Få arbeta i ett öppet kök med mycket gästkontakt
Få möjlighet att variera ditt arbete med vårt nästa projekt som öppnar i höstSök till oss redan idag, tillträde i Juli med möjligheter att börja extra redan nu! Visa mindre

Souschef till Biljardpalatset Göteborg

Ansök    Dec 6    Biljardpalatset Göteborg AB    Souschef
I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska rätter att dela tillsammans med vänner och kollegor. Vi tror att du delar vår passion för mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla vårt koncept. Vi söker dig som utstrålar glädje och engagemang. Du är lösningsorienterad och initiativrik samt trivs i en föränderlig miljö, vidare är du självgående, handlingskraftig och strukturerad och du ser alltid gäst... Visa mer
I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska rätter att dela tillsammans med vänner och kollegor. Vi tror att du delar vår passion för mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla vårt koncept.
Vi söker dig som utstrålar glädje och engagemang. Du är lösningsorienterad och initiativrik samt trivs i en föränderlig miljö, vidare är du självgående, handlingskraftig och strukturerad och du ser alltid gästen som det viktigaste.
Dina arbetsuppgifter:
- Övergripande ansvar för restaurangens köksverksamhet tillsammans med köksmästaren
- Ständigt utveckla produkten utifrån gästernas behov och önskemål
- Leda och fördela arbetet under sitt skift
- Säkerställa att köket jobbar i enlighet med vår standard och våra koncept
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket samt inspirera och motivera dina medarbetare
- Följa HACCP-riktlinjer
Större delen är arbetstiden är förlagd på kvällar och helger men det kan även tillkomma lunchpass.
Som souschef på Biljardpalatset Göteborg önskas du vara idérik och strukturerad. Eftersom du har ansvaret i köket tillsammans med vår köksmästare, krävs ofta snabba och konkreta beslut. Du bör därför vara bekväm med just det. Som souschef kommer du att ansvara för att utveckla menyer, leda köksteamet samt den dagliga driften i köket. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du i högsta grad är delaktig i.
Biljardpalatset grundades 1983 och vi har de senaste tio åren arbetat hårt med att arbeta oss fram till Europas ledande biljardhall. Att besöka oss ska vara så mycket mer än att besöka en spelhall, vi är främst en restaurang som siktar på att kunna erbjuda en helhetsupplevelse utöver det vanliga.
Som anställd hos oss kan vi erbjuda bra lön till rätt person, en förmånsportal där man får rabatter på 1000-tals olika butiker men framförallt en stor arbetsplats med stor glädje! Visa mindre

Sous-chef Till Tvåkanten med gedigen erfarenhet av ala carte service.

Ansök    Nov 11    Popina Restaurang AB    Souschef
Om Oss Vi är den personliga kvarterskrogen mitt på avenyn med klassisk mat, kvalitativ dryck och personlig service. Vi är ett lag med stort hjärta, enormt engagemang och mycket kunskap som driver oss framåt. Vi har funnits i över 30 år och planerar att fortsätta detta. Vi söker en sous-chef med gedigen erfarenhet av traditionellt köksarbete och ala carte service. Du behöver vara stresstålig, välorganiserad och klara av att arbeta i team. Du bör behärska... Visa mer
Om Oss
Vi är den personliga kvarterskrogen mitt på avenyn med klassisk mat, kvalitativ dryck och personlig service. Vi är ett lag med stort hjärta, enormt engagemang och mycket kunskap som driver oss framåt. Vi har funnits i över 30 år och planerar att fortsätta detta.

Vi söker en sous-chef med gedigen erfarenhet av traditionellt köksarbete och ala carte service.
Du
behöver vara stresstålig, välorganiserad och klara av att arbeta i team. Du bör
behärska det varma och kalla köket.

Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet som souschef och som brinner för service. Du har passion för det nordiska och klassiska köket. Och som alltid strävar efter att överträffa våra gästers förväntningar. Du är kreativ och har självklart ett stort intresse för matlagning och råvaror. Som Souchef kommer du att bistå och driva vår köksmästares ambition framåt och din primära arbetsuppgift kommer vara att leda vårat team framåt. Du ska säkerställa den bästa produkten samt att bistå våran köksmästare när han inte är på plats. Mindre administrationer kan också förekomma.
Dina arbetsuppgifter:
-
Övergripande ansvar för restaurangens köksverksamhet tillsammans med
köksmästaren
-
Ständigt utveckla produkten utifrån gästernas behov och önskemål
-
Leda och fördela arbetet under sitt skift
-
Säkerställa att köket jobbar i enlighet med vår standard och våra koncept
-
Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket samt inspirera och
motivera dina medarbetare

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid.
Fast schema med kväll 6 helg en vecka och dag en vecka.
Lön enligt överenskommelse.
Tillträde enligt överenskommelse.
Vi har kollektivavtal med HRF.
Ansök per epost till [email protected]
Bifoga CV, Personligt brev samt bild Visa mindre

Förstekock till Restaurang Älvsborgs Matsal, Göteborgs hamn

Ansök    Dec 7    Compass Group AB    Souschef
Förstekock till Restaurang Älvsborgs Matsal, Göteborgs hamn Tillsvidare, heltid 100%. Arbetstid måndag-fredag dagtid men kvälls- och helgarbete kan förekomma Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och vår... Visa mer
Förstekock till Restaurang Älvsborgs Matsal, Göteborgs hamn

Tillsvidare, heltid 100%. Arbetstid måndag-fredag dagtid men kvälls- och helgarbete kan förekomma

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad förstekock som kan inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en naturlig ledare samtidigt som du med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även arbeta aktivt med menyplanering, inventering och för- och efterkalkylering av alla rätter.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs utdrag ur belastningsregistret samt personbevis.

Om restaurang Älvsborgs Matsal

Restaurangen är belägen i Göteborgs hamn och har verksamhet alla dagar. Vi serverar frukost och lunch samt smörgåsar förutom ett enklare café- och kioskutbud. Dessutom konferens och catering efter beställning.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har minst 5 års erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering
• Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsmiljö
• Du är kreativ och lösningsorienterad
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Du har god datavana och kunskaper i Office365
• Ledarskapsutbildning eller erfarenhet av arbete med ledarskap är ett plus
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!
Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Visa mindre

Souschef till våra lobbyrestauranger på Gothia Towers

Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers. Vi söker nu en erfaren, engagerad o... Visa mer
Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.Vi söker nu en erfaren, engagerad och passionerad Souschef som tillsammans med vår Köksmästare ska utveckla och ansvara för att skapa och ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse i våra lobbyrestauranger - West Coast/Twentyfourseven samt till vår Roomservice.

West Coast är vår bistro som serverar lunch och a la carte och Twentyfourseven är vår lobbybar/café som serverar enklare rätter. Roomservice går även från dessa enheter till våra rum på Gothia Towers samt Upper House. Från Twentyfourseven går även vår Take Away/Drive Thru där vi säljer våra goda och erkända räkmackor. 

Vi söker dig som är kunnig, har ett brinnande intresse för matlagning och som alltid sätter gäster, kvalité, service och kollegor i fokus. Du har kunskap och är van att leda personal och ta stort ansvar i köket. Din roll kräver ödmjukhet, mod och stort engagemang och du har en innovativ och lösningsfokuserad inställning. 

Arbetsuppgifter 
Arbetsledning i drift för köket, inventeringar, egenkontroll, se till att lagar och avtal följs, ansvara för en god arbetsmiljö i köket, säkra efterlevnad av fastställda koncept och kvalitetskrav samt övrigt förekommande arbetsuppgifter. 

Kvalifikationer
Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande samt arbetserfarenhet av liknande tjänst, minst 3 år med a la carte. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete med menyplanering. Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering. Vidare har du en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt. Som Souschef är du uppmärksam och lyhörd samt har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö. Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel, kreativ och lösningsorienterad i din yrkesroll. Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du tar ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det som du levererar. Du talar och skriver svenska obehindrat och har god datavana. Arbetstiderna styrs av verksamhetens öppettider. 

Vad vi erbjuder
En spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter både inom gastronomi och ledarskap. Med ditt intresse och din kompetens vill vi, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra kök tillsammans med vår Köksmästare framåt. Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde så snart som möjligt. 

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta vår Köksmästare: [email protected]

Ansökan
Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum för annonsen. 

Välkommen med din ansökan!

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com. Visa mindre

Förstekock till Restaurang Globetrotter, Göteborg

Ansök    Nov 10    Compass Group AB    Souschef
Förstekock till Restaurang Globetrotter Tillsvidare, heltid 100% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en passionera... Visa mer
Förstekock till Restaurang Globetrotter

Tillsvidare, heltid 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad förstekock som kan inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en naturlig ledare samtidigt som du med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även arbeta aktivt med menyplanering, inventering och för- och efterkalkylering av alla rätter.

Om restaurang Globetrotter

Restaurangen är belägen hos en av våra stora kunder i Lundby, Göteborg. Förutom lunch serverar vi smörgåsar, sallader, fika och andra godsaker. Dessutom har vi gästmatsal och konferensfika efter beställning. Då vi är inne i en spännande konceptutveckling av vårt erbjudande ser vi gärna att du är intresserad av nytänk kring mat och upplevelser.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har minst 5 års erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering
• Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsmiljö
• Du är kreativ och lösningsorienterad
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Du har god datavana och kunskaper i Office365
• Ledarskapsutbildning eller erfarenhet av arbete med ledarskap är ett plus
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!
Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Visa mindre

Sous chef Scandic Rubinen, heltid

Ansök    Nov 4    Scandic Hotels AB    Souschef
Västkustens pärla, Sveriges andra största stad, Lilla London. Kärt barn har många namn. Men det är här det händer! Med bästa läget i Göteborg, mitt på Avenyn, ligger Scandic Rubinen. Spännande inredning en innovativ restaurang och förmodligen Göteborgs bästa takbar. Vi är populära av stammisar, inresande och Göteborgarna själva. Service för oss på Scandic Rubinen innebär alltid att vara det självklara valet för våra gäster, med detaljer i fokus, kreativi... Visa mer
Västkustens pärla, Sveriges andra största stad, Lilla London. Kärt barn har många namn. Men det är här det händer! Med bästa läget i Göteborg, mitt på Avenyn, ligger Scandic Rubinen. Spännande inredning en innovativ restaurang och förmodligen Göteborgs bästa takbar. Vi är populära av stammisar, inresande och Göteborgarna själva.

Service för oss på Scandic Rubinen innebär alltid att vara det självklara valet för våra gäster, med detaljer i fokus, kreativitet och spontanitet. Ett hotell där våra medarbetare trivs och vill fortsätta utmanas och utvecklas i litet som stort. Tillsammans skapar vi stämning och atmosfären som präglar vistelsen för alla våra gäster och kollegor.

Nu söker vi en ?Sous Chef ?till ?hotellet Scandic Rubinen.??

I rollen som Sous Chef arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Sous Chef - Service Lead?

Du som arbetar med ansvarsområdet Sous Chef - service lead har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att stötta Köksmästaren i att skapa menyer, lägga beställningar och driva köket under service. Vi ser också att du ersätter köksmästeran under semester och ev frånvaro. Du stöttar dessutom upp teamet på hotellet med andra arbetsuppgifter vid behov.

I rollen som
Sous Chef - service lead är du ansvarig för värdskap för hela hotellet både gentemot gäst och medarbetare. Förutom att vara en del av driften, har du den övergripande överblicken över gästflödet. Du leder och fördelar arbetet och hanterar bemanningen under ditt arbetspass. Vid behov ges du möjlighet att utbilda nya medarbetare på hotellet och du avlastar också köksmästaren med vissa administrativa arbetsuppgifter.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har minst två års erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av konceptstyrd verksamhet. Du har både förmåga och vilja att arbeta med ett driftsnära ledarskap. Du är trygg i ditt ledarskap och har både integritet och säljdriv. Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom det nordiska köket

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Souschef till Biljardpalatset Göteborg

Ansök    Okt 19    Biljardpalatset Göteborg AB    Souschef
I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska rätter att dela tillsammans med vänner och kollegor. Vi tror att du delar vår passion för mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla vårt koncept. Vi söker dig som utstrålar glädje och engagemang. Du är lösningsorienterad och initiativrik samt trivs i en föränderlig miljö, vidare är du självgående, handlingskraftig och strukturerad och du ser alltid gäst... Visa mer
I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska rätter att dela tillsammans med vänner och kollegor. Vi tror att du delar vår passion för mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla vårt koncept.
Vi söker dig som utstrålar glädje och engagemang. Du är lösningsorienterad och initiativrik samt trivs i en föränderlig miljö, vidare är du självgående, handlingskraftig och strukturerad och du ser alltid gästen som det viktigaste.
Dina arbetsuppgifter:
- Övergripande ansvar för restaurangens köksverksamhet tillsammans med köksmästaren
- Ständigt utveckla produkten utifrån gästernas behov och önskemål
- Leda och fördela arbetet under sitt skift
- Säkerställa att köket jobbar i enlighet med vår standard och våra koncept
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket samt inspirera och motivera dina medarbetare
- Följa HACCP-riktlinjer
Större delen är arbetstiden är förlagd på kvällar och helger men det kan även tillkomma lunchpass.
Som souschef på Biljardpalatset Göteborg önskas du vara idérik och strukturerad. Eftersom du har ansvaret i köket tillsammans med vår köksmästare, krävs ofta snabba och konkreta beslut. Du bör därför vara bekväm med just det. Som souschef kommer du att ansvara för att utveckla menyer, leda köksteamet samt den dagliga driften i köket. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du i högsta grad är delaktig i.
Biljardpalatset grundades 1983 och vi har de senaste tio åren arbetat hårt med att arbeta oss fram till Europas ledande biljardhall. Att besöka oss ska vara så mycket mer än att besöka en spelhall, vi är främst en restaurang som siktar på att kunna erbjuda en helhetsupplevelse utöver det vanliga.
Som anställd hos oss kan vi erbjuda bra lön till rätt person, en förmånsportal där man får rabatter på 1000-tals olika butiker men framförallt en stor arbetsplats med stor glädje! Visa mindre

Souschef Banquet/Event

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och fö... Visa mer
Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden.Vi söker?Souschefer till flera av våra köksteam för fest, pop up event, mässor och möten! 

Vi tar oss an nya spännande utmaningar varje dag året runt.

Syftet varierar; man vill utvecklas, utbildas, skratta, dansa, underhållas men framför allt vill man njuta av god mat och dryck - tillsammans! Ena stunden arbetar vi med en bankett för 3000 gäster för att i nästa servera ett litet sällskap en matupplevelse utöver det vanliga, men alltid med målet att deras förväntningar både uppfylls och överträffas.  

Nu rustar vi för att växa och skapa framtidens nya säkra anläggning för relationsbyggande möten och upplevelser och hoppas du vill bli en av oss!  

Arbetsuppgifter 
Vi söker Souschefer till både varm- och bankettkök där du kommer har en central roll i den dagliga driften. Du står i nära kontakt med Köksmästaren och är ansvarig när hen inte är på plats. Du deltar även i menyplanering, inköp och arbetsfördelning i teamet. Arbetstiderna är schemalagda alla veckans dagar och tider. 

Vem är du? 
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet?som?Souschef.?Du har både erforderlig utbildning?och/eller yrkesvana. God datavana är önskvärt och har?du erfarenhet av storkökproduktion är?det?meriterande.?Du bör även ha ett högt engagemang i det du tar dig an,?trivas?med att jobba i team?samt?är flexibel?och?lösningsorienterad. Vi tror du är en person som gillar?ett bitvis högt tempo?och?då?delar med dig av din positiva energi till både?teamet och övriga?kollegor. 

Vad vi erbjuder 
Tjänsterna är tillsvidare inom avtalsområde Visita Unionen på heltid, men vi ställer oss positiva även till andra anställningsformer och sysselsättningsgrader. Tillsättning sker primärt från 1 november, men vi kan välkomna nya kollegor redan innan dess. 

Vid frågor om tjänsterna vänligen kontakta våra Köksmästare:
[email protected]?eller [email protected] 

Ansökan 
Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag!? 

Välkommen med din ansökan! 

 

Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.


Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden - engagemang, samarbete och mod - är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt. Visa mindre

Souschef till säsongsuppdrag i centrala Göteborg

Ansök    Okt 22    Carotte Staff AB    Souschef
Soushef till säsongsuppdrag Om tjänsten Vi söker nu en driven, noggrann och passionerad souschef på uppdrag till en av våra kunder i centrala Göteborg. Du kommer jobba i en temamiljö med mycket puls med och liv. Uppdraget är tidsbegränsat till året ut men för rätt person finns det goda utsikter för vidare anställning. Som souschef kommer du ingå i kökets ordinarie team och kommer vara köksmästarens högra hand. Utöver matlagning kommer inköp, personalpla... Visa mer
Soushef till säsongsuppdrag

Om tjänsten

Vi söker nu en driven, noggrann och passionerad souschef på uppdrag till en av våra kunder i centrala Göteborg. Du kommer jobba i en temamiljö med mycket puls med och liv. Uppdraget är tidsbegränsat till året ut men för rätt person finns det goda utsikter för vidare anställning. Som souschef kommer du ingå i kökets ordinarie team och kommer vara köksmästarens högra hand. Utöver matlagning kommer inköp, personalplanering, uppföljning av kvalitativa mål och utvecklingsarbete ingå i de dagliga uppgifterna. Det är varierande arbetstider både dagtid, kvällstid och helger.

Vi söker dig som

- Har dokumenterad arbetslivserfarenhet som Souschef inom restaurangkök i minst 5 år
- Har gott renommé från arbetsgivare och kollegor.
- Känner dig trygg i köket och trygg i att kunna leda och fördela arbetet
- Van att snabbt kunna ställa om fokus och är lösningsorienterad till sinnet.
- Är social och alltid sugen på att lära känna nya människor
- Är prestigelös, flexibel och lyhörd i ditt arbete.
- Talar svenska och engelska obehindrat.
- Är villig att bidra till och sprida Carottes kultur och rykte och delar våra värderingar: Förebilder, Personliga, Kvalitet, Nyskapande.


Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående

Omfattning: Tidsbegränsat till 27/12 med möjlighet till förlängning

Lön: Efter överenskommelse

Placering: Göteborg

Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att kontakta ansvarig rekryterare

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sous chef Scandic Rubinen, heltid

Ansök    Okt 15    Scandic Hotels AB    Souschef
Västkustens pärla, Sveriges andra största stad, Lilla London. Kärt barn har många namn. Men det är här det händer! Med bästa läget i Göteborg, mitt på Avenyn, ligger Scandic Rubinen. Spännande inredning en innovativ restaurang och förmodligen Göteborgs bästa takbar. Vi är populära av stammisar, inresande och Göteborgarna själva. Service för oss på Scandic Rubinen innebär alltid att vara det självklara valet för våra gäster, med detaljer i fokus, kreativi... Visa mer
Västkustens pärla, Sveriges andra största stad, Lilla London. Kärt barn har många namn. Men det är här det händer! Med bästa läget i Göteborg, mitt på Avenyn, ligger Scandic Rubinen. Spännande inredning en innovativ restaurang och förmodligen Göteborgs bästa takbar. Vi är populära av stammisar, inresande och Göteborgarna själva.

Service för oss på Scandic Rubinen innebär alltid att vara det självklara valet för våra gäster, med detaljer i fokus, kreativitet och spontanitet. Ett hotell där våra medarbetare trivs och vill fortsätta utmanas och utvecklas i litet som stort. Tillsammans skapar vi stämning och atmosfären som präglar vistelsen för alla våra gäster och kollegor.

Nu söker vi en ?Sous Chef ?till ?hotellet Scandic Rubinen.??

I rollen som Sous Chef arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Sous Chef - Service Lead?

Du som arbetar med ansvarsområdet Sous Chef - service lead har ett brinnande intresse för mat och dryck samt gillar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att stötta Köksmästaren i att skapa menyer, lägga beställningar och driva köket under service. Vi ser också att du ersätter köksmästeran under semester och ev frånvaro. Du stöttar dessutom upp teamet på hotellet med andra arbetsuppgifter vid behov.

I rollen som
Sous Chef - service lead är du ansvarig för värdskap för hela hotellet både gentemot gäst och medarbetare. Förutom att vara en del av driften, har du den övergripande överblicken över gästflödet. Du leder och fördelar arbetet och hanterar bemanningen under ditt arbetspass. Vid behov ges du möjlighet att utbilda nya medarbetare på hotellet och du avlastar också köksmästaren med vissa administrativa arbetsuppgifter.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har minst två års erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av konceptstyrd verksamhet. Du har både förmåga och vilja att arbeta med ett driftsnära ledarskap. Du är trygg i ditt ledarskap och har både integritet och säljdriv. Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom det nordiska köket

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Souschef

Ansök    Okt 15    NR drift AB    Souschef
Restaurang Mersmak på Östra Sjukhuset serverar dagens lunch till både besökare och personal. Här serverar vi rätterna över disk, har en lockande salladsbuffé och en del take away-försäljning. Restaurangen har ett stort urval av gäster av många olika nationaliteter. Tillsammans i teamet och i dialog med våra gäster vill vi engagera och vara kreativa i frågor som matsvinn och vegetariska alternativ. Till rollen som souschef söker vi dig som har stor passion... Visa mer
Restaurang Mersmak på Östra Sjukhuset serverar dagens lunch till både besökare och personal. Här serverar vi rätterna över disk, har en lockande salladsbuffé och en del take away-försäljning. Restaurangen har ett stort urval av gäster av många olika nationaliteter. Tillsammans i teamet och i dialog med våra gäster vill vi engagera och vara kreativa i frågor som matsvinn och vegetariska alternativ.

Till rollen som souschef söker vi dig som har stor passion för mat och smaker, gillar högt tempo, ordning och reda och som tillsammans med resten av teamet vill driva verksamheten framåt. Som souschef lagar du huvudsakligen mat, men hjälper även till med en del administrativa sysslor, är arbetsledare och ansvarig för driften av köket vid köksmästares frånvaro. Vi tror att du gillar att både arbeta självständigt och att vara en del av ett team.

I de administrativa uppgifterna ingår bland annat: planering av menyer, inköp av livsmedel, inventering, sköta egenkontrollprogram avseende livsmedelshygien, medverka vid introduktion av personal, planering av bokningar, övrig kontakt med gäster, kassarapporter och ansvar för att vi inom Restaurang Mersmak Östra följer bolagets rutiner, policys samt lagkrav.

Vi vill välkomna dig som vill ha ett fartfyllt jobb med möjlighet att utvecklas och till en engagerad och omväxlande arbetsplats i ständig utveckling. Tillsammans med övriga medarbetare blir du en del i ett arbete med att skapa och förmedla att vara tillgängliga, sprida glädje och överraska positivt

Vi vill att du har:

3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande

Minst tre års arbetslivserfarenhet som kock

Tidigare erfarenhet av arbetsledande funktion

Tidigare erfarenhet av menyplanering och administrativa uppgifter

Kunskap i Office-paketet

Goda kunskaper i svenska och engelska

B-körkort

Det är meriterande om du har

Ett gediget intresse och gärna kunskap och av hållbarhetsarbete då restaurangen är både KRAV-certifierad och miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!Anställningsform: Tillsvidare, med 6 månaders provanställning

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Dagtid måndag-fredag, men kvällar och helger kan förekomma vid beställningar, catering och andra evenemang.

Ansökan: Skicka din ansökan senast 1/11-2021 Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRF Visa mindre

Sous-chef för Brasserie i Göteborg

Ansök    Okt 12    Ipswich93 AB    Souschef
John Scotts Palace Göteborg Vi söker Sous chef I det pulserande hjärtat av Göteborg hittar du våran restaurangverksamhet med a la carte, festvåning och konferens. I samma byggnad tillverkar vi vår öl med noggranna utvalda ingredienser och med sann passion för modern öl och stilar. _____ HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER: - Hålla hög kvalité och standard i all matproduktion - Assistera executive chef och skapa ett effektivt och kreativt köksteam - Uppnå ... Visa mer
John Scotts Palace Göteborg


Vi söker Sous chef


I det pulserande hjärtat av Göteborg hittar du våran restaurangverksamhet med a la carte, festvåning och konferens. I samma byggnad tillverkar vi vår öl med noggranna utvalda ingredienser och med sann passion för modern öl och stilar.


_____


HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:
- Hålla hög kvalité och standard i all matproduktion
- Assistera executive chef och skapa ett effektivt och kreativt köksteam
- Uppnå satta standards, mål och procedurer
- Följa inköpsrutiner och leverantöravtal
- Leda & fördela arbete enlig givna rutiner


VAD VI KRÄVER AV DIG:
- Den vi söker skall ha rätt attityd, vilket innebär mycket god samarbetsförmåga och positiv attityd gentemot gäster och medarbetare.
- Minst 1 års dokumenterad yrkesvana som sous chef.
- Traina & coacha kökspersonalen
- Du skall vara en stresstålig person med hög flexibilitet.
- Kvalitetsmedvetenhet samt hög ansvarkänsla
- Hög motivation, entusiastisk och kreativ
- Goda arbetsledaregenskaper
- Öppen för att lära dig och anpassa dig till nya trender och koncept


VI ERBJUDER:
Ett utmanande arbete på ett brasserie i ständig utveckling
Anställningen är på 100%
Oregelbundna arbetstider
Tillträde enligt överenskommelse


ANSÖKAN:
Ansökan till kökschef Philippe Louarn
via e-mail till: [email protected]
Tel: 070-7527873 Visa mindre

Souschef till Göteborgs Stadsteater och Backa Teater

Ansök    Okt 7    Göteborgs Stadsteater AB    Souschef
Göteborgs stadsteater är en av landets största dramatiska teatrar. Verksamheten bedrivs i teaterhuset vid Götaplatsen och vid Backa Teater på Lindholmen. Teatern är ett kommunalt bolag som ingår i koncernen Göteborgs Stadshus AB. Vårt mål är att erbjuda invånarna i Göteborgs Stad, Västra Götalandsregionen och övriga landet konstnärlig teater av hög kvalitet. Arbetet på teatern kännetecknas av ett nära samarbete över yrkesgränserna och med publiken i centru... Visa mer
Göteborgs stadsteater är en av landets största dramatiska teatrar. Verksamheten bedrivs i teaterhuset vid Götaplatsen och vid Backa Teater på Lindholmen. Teatern är ett kommunalt bolag som ingår i koncernen Göteborgs Stadshus AB. Vårt mål är att erbjuda invånarna i Göteborgs Stad, Västra Götalandsregionen och övriga landet konstnärlig teater av hög kvalitet. Arbetet på teatern kännetecknas av ett nära samarbete över yrkesgränserna och med publiken i centrum.

ARBETSUPPGIFTER
På Götaplatsen har vi förutom vår nybyggda matsal, bar och lounge även Foajébaren samt ytterligare tre barer och fyra scener. På Backa teater driver vi Backa Teater café och bistro vid våra offentliga föreställningar.

Vi söker nu en Souschef som vill bli en del av vårt härliga gäng. Du kommer arbeta i båda teatrarnas kök. Du ingår i ett köksteam som består av en Köksmästare, en Souschefer, flera Kockar och Restaurangbiträde i köket på Göteborgs Stadsteaters Restauranger och Publikservice samt Backa teater Café och Bistro.

Vi söker dig som har stor passion för mat och smaker, gillar högt tempo, ordning och reda och som tillsammans med oss vill driva vår verksamhet framåt. Som Souschef lagar man i huvudsak mat men man hjälper även till med en del administrativa sysslor och man är arbetsledare och ansvarig för driften av köket vid Köksmästarens frånvaro. Du skall därför gilla att både arbeta självständigt och uppskatta att vara en del av ett team.

I de administrativa uppgifterna ingår bland annat; planering av menyer, inköp av livsmedel, inventering, sköta egenkontrollprogram i avseende av livsmedelshygien, medverka vid introduktion av extrapersonal, planering av bokningar och övrig kontakt med gäster, kassarapporter och ansvar för att vi inom Restaurang och publikserviceavdelningen följer bolagets rutiner, policys samt lagkrav.

Vi har flera tjänsteställen inom bolaget och i vissa delar av restaurangen arbetar vi i öppna kök där du förväntas ha gästkontakt och hjälpa till med allehanda sysslor i publikservicearbetet.

Vi vill välkomna dig som vill ha ett fartfyllt jobb med möjlighet att utvecklas och till en engagerad och omväxlande arbetsplats i ständig utveckling. Tillsammans med teaterns övriga medarbetare blir du en del i ett arbete med målsättningen att skapa och förmedla kvalitativ teater som roar och engagerar, skapar debatt och eftertanke.


KVALIFIKATIONER
För att arbeta som Souschef i Restaurang och publikserviceavdelningen hos oss behöver du ha några års arbetslivserfarenhet från restaurang med fullständiga rättigheter och gärna tidigare erfarenhet av arbetsledande funktion. Du skall ha passion för mat och dryck, kunskap om alkohollagen och erfarenhet av menyplanering och i kök vanligt förekommande administrativa arbetsuppgifter. Du ska ha datorvana, kunskap i Officepaketet och även körkort är önskvärt. Vi ser gärna att du också gått restaurangskola. Har du dessutom erfarenhet från annan publik verksamhet ser vi det som meriterande.

En förutsättning för att lyckas i denna tjänst är att du är utåtriktad, ansvarstagande och ser god service och ett gott bemötande som en självklarhet. Du är även prestigelös, tydlig och lyhörd som ledare och motiveras av att ha ett fint flyt i verksamheten med medarbetare som trivs och mår bra.

ÖVRIGT
Till denna tjänsten tillämpar vi 6 månaders provanställning. I tjänsten arbetar du både kvällar och helger enligt ditt schema. Visa mindre

Souschef

Ansök    Okt 7    NR drift AB    Souschef
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörs... Visa mer
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

Vi söker nu en flexibel, glädjespridande souschef till vårt team på Restaurang Balansen mitt i hjärtat på Volvo Torslanda. Vi önskar att du har erfarenhet av lunchservering, à la carte och catering. Du har stor passion för mat och en vilja att alltid överträffa våra gästers förväntningar med förstklassiga smakupplevelser. Kundnöjdhet och personlig service är något som ligger dig varmt om hjärtat och din glada personlighet genomsyrar mötet med gästen.

Du som söker ska ha ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete. Intresse för vegetarisk mat och zero waste är därför meriterande. Vår restaurang är både miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001 och KRAV-certifierad.

Det är till fördel om du tycker om att jobba med både nya och klassiska mat trender. Du är samarbetsvillig och gillar att jobba i grupp och du har en förmåga att sporra dina medarbetare. Som souschef är du bland annat ansvarig för menyplanering, inköp av matvaror, kostnadsberäkning, viss administration och schemaläggning tillsammans med kökschefen. Du inspirerar och arbetar tillsammans med kockarna och övriga personalstyrkan.

Restaurangen drivs av Nordrest. Som arbetsgivare är vi måna om dina rättigheter, men förväntar oss också att du ska ta ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Det är samtidigt viktigt att du ska ha roligt på jobbet! Anställningen är tillsvidare 100% med 6 månaders provanställning.

Arbetstiderna är främst kvällstid måndag-fredag men ett och annat helgskift kan förekomma.

Vi vill att du har:

3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande

Minst tre års arbetslivserfarenhet som souschef

Goda kunskaper i svenska och engelska

B-körkort

Omfattning: Heltid

Ansökan: Tjänsten ska tillsättas omgående så tveka inte utan skicka in din ansökan med detsamma.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRFSKICKA ANSÖKAN (https://nordrest.teamtailor.com/jobs/821264-koksmastare-till-pocket-by-pontus-arenastaden/applications/new) Visa mindre

Kock

Ansök    Okt 7    Hotel AB Bastionen    Souschef
RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL Radisson Blu Scandinavia Hotel är beläget vid Drottningtorget i Göteborg och öppnade 1986. Hotellet har 355 hotellrum varav 38 sviter. Standardrummen är bland de största i Göteborg och hotellets berömda Kungasvit mäter hela 160 kvm. Här har många stora celebriteter bott under sina besök i staden. På Scandinavia finns Hagabadet Spa & Yogastudio, två restauranger, stora ytor för event, butiker samt ett bevakat garage med parke... Visa mer
RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL
Radisson Blu Scandinavia Hotel är beläget vid Drottningtorget i Göteborg och öppnade 1986. Hotellet har 355 hotellrum varav 38 sviter. Standardrummen är bland de största i Göteborg och hotellets berömda Kungasvit mäter hela 160 kvm. Här har många stora celebriteter bott under sina besök i staden. På Scandinavia finns Hagabadet Spa & Yogastudio, två restauranger, stora ytor för event, butiker samt ett bevakat garage med parkeringsservice och elbilsplatser. Radisson Blu Scandinavia Hotel har en stor konferensavdelning med 15 mötesrum varav en stor bankettsal med kapacitet för 480 sittande gäster.


Vi söker en kock med ambition och nyfikenhet som vill vara med i vårt team och göra våra gästers upplevelse till något utöver det vanliga. Om det låter spännande och om du känner att du har det som krävs och vill vara en del i vårt team, då ska du kontakta oss.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:
Alla relevanta arbetsuppgifter som förekommer i ett kök.
VAD VI KRÄVER AV DIG:
Den vi söker skall ha rätt attityd, vilket innebär mycket god samarbetsförmåga och positiv attityd gentemot gäster och medarbetare, 100% ”Yes I Can” attityd. Vi vill att du är diplomerad kock från en restaurangskola och har minst 2 års dokumenterad yrkesvana. Du skall vara en kreativ, stresstålig person med flexibilitet och kvalitetsmedvetenhet. Arbetar självständigt
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
VI ERBJUDER:
Ett utmanande arbete på ett internationellt hotell i ständig utveckling
Anställningen är en tillsvidareanställning
Oregelbundna arbetstider
Tillträde enlig överenskommelse

 
VI ERBJUDER:
Tillsvidare anställning. Heltid med 6 månaders provtjänstgöring. Tillträde efter överenskommelse.
Lön och förmåner efter överenskommelse

 
ANSÖKAN:
Din skriftliga ansökan med CV och personligt brev önskar vi via e-mail snarast sänt till:     
Radisson BLU Scandinavia Hotel
Andreas Olsson
[email protected]

Urval och intervjuer kommer att ske löpande Visa mindre

Souschef till verksamhet med temamiljö i centrala Göteborg

Ansök    Okt 6    Carotte Staff AB    Souschef
Soushef till säsongsuppdrag Om tjänsten Vi söker nu en driven, noggrann och passionerad souschef på uppdrag till en av våra kunder i centrala Göteborg. Du kommer jobba i en temamiljö med mycket puls med och liv. Uppdraget är tidsbegränsat till året ut men för rätt person finns det goda utsikter för vidare anställning. Som souschef kommer du ingå i kökets ordinarie team och kommer vara köksmästarens högra han. Utöver matlagning kommer inköp, personalpl... Visa mer
Soushef till säsongsuppdragOm tjänsten

Vi söker nu en driven, noggrann och passionerad souschef på uppdrag till en av våra kunder i centrala Göteborg. Du kommer jobba i en temamiljö med mycket puls med och liv. Uppdraget är tidsbegränsat till året ut men för rätt person finns det goda utsikter för vidare anställning. Som souschef kommer du ingå i kökets ordinarie team och kommer vara köksmästarens högra han. Utöver matlagning kommer inköp, personalplanering, uppföljning av kvalitativa mål och utvecklingsarbete ingå i de dagliga uppgifterna. Det är varierande arbetstider både dagtid, kvällstid och helger.

Vi söker dig som

- Har dokumenterad arbetslivserfarenhet som Souschef inom restaurangkök i minst 5 år
- Har gott renommé från arbetsgivare och kollegor.
- Känner dig trygg i köket och trygg i att kunna leda och fördela arbetet
- Van att snabbt kunna ställa om fokus och är lösningsorienterad till sinnet.
- Är social och alltid sugen på att lära känna nya människor
- Är prestigelös, flexibel och lyhörd i ditt arbete.
- Talar svenska och engelska obehindrat.
- Är villig att bidra till och sprida Carottes kultur och rykte och delar våra värderingar: Förebilder, Personliga, Kvalitet, Nyskapande.


Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Omgående

Omfattning: Tidsbegränsat till 27/12 med möjlighet till förlängning

Lön: Efter överenskommelse

Placering: Göteborg

Vi tar inte emot ansökningar via mejl men om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att kontakta ansvarig rekryterare

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Souschef

Ansök    Okt 7    NR drift AB    Souschef
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörs... Visa mer
Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

Vi söker nu flexibel souschef med erfarenhet av lunchservering, à la carte och catering. Du har stor passion för mat och en vilja att alltid överträffa våra gästers förväntningar med förstklassiga smakupplevelser. Kundnöjdhet och personlig service är något som ligger dig varmt om hjärtat och din glada personlighet genomsyrar mötet med gästen.

Du som söker ska ha ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete. Intresse för vegetarisk mat och zero waste är därför meriterande. Vår restaurang är både miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001 och KRAV-certifierad.

Det är till fördel om du tycker om att jobba med både nya och klassiska mat trender. Du är samarbetsvillig och gillar att jobba i grupp och du har en förmåga att sporra dina medarbetare. Som souschef är du bland annat ansvarig för menyplanering, inköp av matvaror, kostnadsberäkning, viss administration och schemaläggning tillsammans med köksmästaren. Du inspirerar och arbetar tillsammans med kockarna och övriga personalstyrkan. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och du är respektfull mot din omgivning.Restaurangen drivs av Nordrest. Som arbetsgivare är vi måna om dina rättigheter, men förväntar oss också att du ska ta ditt arbete på allvar och vara ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning. Det är samtidigt viktigt att du ska ha roligt på jobbet! Anställningen är tillsvidare 100% med 6 månaders provanställning, dagtid måndag-fredag men även kvällsarbete förekommer.

Vi vill att du har:

3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande

Minst tre års arbetslivserfarenhet som souschef

Goda kunskaper i svenska och engelska

B-körkort

Omfattning: Heltid

Ansökan: Tjänsten skall tillsättas omgående så tveka inte att skicka in ansökan. Ansökningarna behandlas löpande

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: HRF Visa mindre

Souschef till Lisebergs Hamnområde

Ansök    Okt 6    Liseberg AB    Souschef
Liseberg har något för alla. Sedan 1923 har vi fått miljoner gäster och tiotusentals medarbetare att trivas och må bra. Hos oss väntar äventyr, musik, spel och grönskande trädgårdar. Och inte minst god mat – året runt. Nu förstärker vi vårt köksteam och rekryterar en souschef till Hamnområdet på Liseberg! Tjänsten som souschef i Lisebergs Hamnområde Hamnkrogen är Lisebergs fiskekrog med havets delikatesser som specialitet. Maten lagas från grunden, hå... Visa mer
Liseberg har något för alla.

Sedan 1923 har vi fått miljoner gäster och tiotusentals medarbetare att trivas och må bra. Hos oss väntar äventyr, musik, spel och grönskande trädgårdar. Och inte minst god mat – året runt.

Nu förstärker vi vårt köksteam och rekryterar en souschef till Hamnområdet på Liseberg!

Tjänsten som souschef i Lisebergs Hamnområde
Hamnkrogen är Lisebergs fiskekrog med havets delikatesser som specialitet. Maten lagas från grunden, håller hög kvalitet och tillagas med både känsla och hjärta. På menyn finns klassiska skaldjursplateauer men också köttalternativ och vi vänder oss till allt från företagsgrupper till kompisgäng och barnfamiljer. Hamnkrogen ligger i Lisebergs Hamnområde med bästa solläget i parken på sommaren. Under Jul på Liseberg serverar vi ett av Göteborgs mest efterfrågade julbord – också här med fisk och skaldjur som specialitet utöver de traditionella julbordsklassikerna.

Som souschef är du köksmästarens högra hand. Vid köksmästarens frånvaro planerar, leder och fördelar du arbetet i köket. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, är delaktig i personalplanering och rekrytering, och har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete. Du är en del av ett team som hanterar mat och dryck i Hamnområdet, vilket betyder att du även arbetar för att Spökbaren Gastens gäster får en härlig matupplevelse. Till Hamnområdet hör även vår fast casual enhet Skeppsmagasinet. Denna enhet utmanar oss på andra sätt än den klassiska a la carte verksamheten, och tillsammans bidrar dessa tre restauranger till en härlig och utvecklande verksamhet där man får insyn och insikt kring många delar av vår bransch.

Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du har stor passion för mat, är nyskapande och kreativ utan att tumma på våra höga kvalitetskrav. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning.

Restaurangerna i Hamnområdet tillhör organisatoriskt Verksamhetsområde Restaurang som består av Lisebergsparkens samtliga restauranger.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning på gymnasienivå med restauranginriktning samt har minst fem års dokumenterad yrkeserfarenhet främst från á la carte men även gärna från beställningsverksamhet. Du är välmeriterad inom mat- och dryckesområdet, och värdesätter att få arbeta med högklassiga råvaror och det koncept som vi arbetar utifrån. Du samarbetar väl, har hög social kompetens och initiativförmåga. Självklart är du gästorienterad och fokuserad på att skapa fantastiska matupplevelser på hög nivå!

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden följer Lisebergsparkens och restaurangens öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid. Under säsong behöver vi hög närvaro av våra medarbetare, vilket innebär att du har en särskild viktig operativ roll under sommar- och julsäsongen.

Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta köksmästare Emma Carlsson, 0707-73 79 28 eller restaurangchef Helena Stenborg, 0705-65 65 66.

Vi rekryterar löpande till denna tjänst, och vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock absolut senast den 31 oktober. Visa mindre

Souschef till Sociale

Ansök    Sep 2    Hovås Allé & Restaurang AB    Souschef
Sociale ligger i hjärtat av Nya Hovås. Här är vi den sociala mötesplatsen dit man kommer för att umgås i stämningsfull och avslappnad miljö. Sociale fördelas mellan vinbar, restaurang och lounge. Här ses man för ett glas vin, äta en god måltid, dricka en cocktail och för att spela shuffleboard & bowling. Vi är den lilla arbetsgivaren med det stora hjärtat där våra medarbetare trivs och frodas kring vår höga arbetsmoral, kunskap och service. Vi ingår i en k... Visa mer
Sociale ligger i hjärtat av Nya Hovås. Här är vi den sociala mötesplatsen dit man kommer för att umgås i stämningsfull och avslappnad miljö. Sociale fördelas mellan vinbar, restaurang och lounge. Här ses man för ett glas vin, äta en god måltid, dricka en cocktail och för att spela shuffleboard & bowling.
Vi är den lilla arbetsgivaren med det stora hjärtat där våra medarbetare trivs och frodas kring vår höga arbetsmoral, kunskap och service.
Vi ingår i en koncern med framgångsrika restauranger, där det inte finns några gränser för vad vi kan göra tillsammans. Du skall ha minst fyra års erfarenhet av À la carte-kök, bland annat på ledande positioner med en hunger för att vilja utvecklas och att hjälpa oss att fortsätta bli bättre. Vi jobbar genom ett öppet kök där direktkontakt med gäster sker under hela service. Du som anställs ska i första hand ta med dig en matglädje i kombination med att vara en bra människa då vi framförallt bygger vårt servicelag kring teamkänsla och kamratskap.
Att vara kock och souschef hos oss i vårt kök ställer höga krav på dig då vi har högt ställda mål som vi önskar nå i vår restaurang. I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter i kök. Du jobbar i ett tight team där alla förväntas bidra till vidareutveckling i nära samarbete med köksmästaren.
Du kommer bära ansvaret för produktionen för lunchen, brunchen samt a la carten tillsammans med köksmästaren och se till att allt fungerar då köksmästaren inte är på plats.
Mer ansvar och mycket bra utvecklingsmöjlighet för rätt person. Visa mindre

Sous-chef för Brasserie i Göteborg

Ansök    Sep 7    Ipswich93 AB    Souschef
John Scotts Palace Göteborg Vi söker Sous chef I det pulserande hjärtat av Göteborg hittar du våran restaurangverksamhet med a la carte, festvåning och konferens. I samma byggnad tillverkar vi vår öl med noggranna utvalda ingredienser och med sann passion för modern öl och stilar. _____ HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER: - Hålla hög kvalité och standard i all matproduktion - Assistera executive chef och skapa ett effektivt och kreativt köksteam - Uppn... Visa mer
John Scotts Palace Göteborg


Vi söker Sous chef


I det pulserande hjärtat av Göteborg hittar du våran restaurangverksamhet med a la carte, festvåning och konferens. I samma byggnad tillverkar vi vår öl med noggranna utvalda ingredienser och med sann passion för modern öl och stilar.


_____


HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:
- Hålla hög kvalité och standard i all matproduktion
- Assistera executive chef och skapa ett effektivt och kreativt köksteam
- Uppnå satta standards, mål och procedurer
- Följa inköpsrutiner och leverantöravtal
- Leda & fördela arbete enlig givna rutiner


VAD VI KRÄVER AV DIG:
- Den vi söker skall ha rätt attityd, vilket innebär mycket god samarbetsförmåga och positiv attityd gentemot gäster och medarbetare.
- Minst 1 års dokumenterad yrkesvana som sous chef.
- Traina & coacha kökspersonalen
- Du skall vara en stresstålig person med hög flexibilitet.
- Kvalitetsmedvetenhet samt hög ansvarkänsla
- Hög motivation, entusiastisk och kreativ
- Goda arbetsledaregenskaper
- Öppen för att lära dig och anpassa dig till nya trender och koncept


- Att ha jobbat med julbord är meriterande


VI ERBJUDER:
Ett utmanande arbete på ett brasserie i ständig utveckling
Anställningen är på 100%
Oregelbundna arbetstider
Tillträde enligt överenskommelse


ANSÖKAN:
Ansökan till kökschef Philippe Louarn
via e-mail till: [email protected]
Tel: 070-7527873 Visa mindre

Förstekock till Restaurang Food&Co Nordstan, Göteborg

Ansök    Aug 26    Compass Group AB    Souschef
Förstekock till Restaurang Food&Co; Nordstan Tillsvidare, heltid 100% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en passi... Visa mer
Förstekock till Restaurang Food&Co; Nordstan

Tillsvidare, heltid 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad förstekock som kan inspirera och leda ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en naturlig ledare samtidigt som du med nyfikenhet och entusiasm skapar smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet. Du rapporterar direkt till restaurangchefen och köksmästaren som du också arbetar nära med i er strävan om att tillsammans leverera bästa möjliga service till våra gäster. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med arbetstid förlagd dagtid, måndag till fredag. Vissa kvällsarrangemang förekommer.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även arbeta aktivt med menyplanering, inventering och för- och efterkalkylering av alla rätter.

Eftersom vi verkar inom banksektorn så krävs registerutdrag och kreditupplysning .Vi kan komma att undersöka sociala medier och liknande forum också.

Om restaurang Food&Co; Nordstan

Vår restaurang ligger i ett köpcentrum med närhet till många stora företag och där vår huvudsakliga kund finns i närliggande lokaler. Utöver detta har vi många gäster som äter lunch hos oss i samband med deras vistelse i köpcentrumet.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants, Amica, Food & Co, Försvarsrestauranger, Tastory och Hav a Java. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har minst 5 års erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering
• Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsmiljö
• Du är kreativ och lösningsorienterad
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Du har god datavana och kunskaper i Office365
• Ledarskapsutbildning eller erfarenhet av arbete med ledarskap är ett plus
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!
Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Visa mindre

Souschef till Göteborgs Stadsteater och Backa Teater

Ansök    Jul 27    Göteborgs Stadsteater AB    Souschef
Göteborgs stadsteater är en av landets största dramatiska teatrar. Verksamheten bedrivs i teaterhuset vid Götaplatsen och vid Backa Teater på Lindholmen. Teatern är ett kommunalt bolag som ingår i koncernen Göteborgs Stadshus AB. Vårt mål är att erbjuda invånarna i Göteborgs Stad, Västra Götalandsregionen och övriga landet konstnärlig teater av hög kvalitet. Arbetet på teatern kännetecknas av ett nära samarbete över yrkesgränserna och med publiken i centru... Visa mer
Göteborgs stadsteater är en av landets största dramatiska teatrar. Verksamheten bedrivs i teaterhuset vid Götaplatsen och vid Backa Teater på Lindholmen. Teatern är ett kommunalt bolag som ingår i koncernen Göteborgs Stadshus AB. Vårt mål är att erbjuda invånarna i Göteborgs Stad, Västra Götalandsregionen och övriga landet konstnärlig teater av hög kvalitet. Arbetet på teatern kännetecknas av ett nära samarbete över yrkesgränserna och med publiken i centrum.

ARBETSUPPGIFTER
På Götaplatsen har vi förutom vår nybyggda matsal, bar och lounge även Foajébaren samt ytterligare tre barer och fyra scener. På Backa teater driver vi Backa Teater café och bistro vid våra offentliga föreställningar.

Vi söker nu en Souschef som kan arbeta extra hos oss. Du kommer arbeta i båda teatrarnas kök. Du ingår i ett köksteam som består av en Köksmästare, två Souschefer, flera Kockar och Restaurangbiträde i köket på Göteborgs Stadsteaters Restauranger och Publikservice samt Backa teater Café och Bistro.

Vi söker dig som har stor passion för mat och smaker, gillar högt tempo, ordning och reda och som tillsammans med oss vill driva vår verksamhet framåt. Som Souschef lagar man i huvudsak mat men man hjälper även till med en del administrativa sysslor och man är arbetsledare och ansvarig för driften av köket vid Köksmästarens frånvaro. Du skall både kunna arbeta självständigt och vara bra på att arbeta i team.

I de administrativa uppgifterna ingår bland annat; planering av menyer, inköp av livsmedel, inventering, sköta egenkontrollprogram i avseende av livsmedelshygien, medverka vid introduktion av extrapersonal, planering av bokningar och övrig kontakt med gäster, kassarapporter och ansvar för att vi inom Restaurang och publikserviceavdelningen följer bolagets rutiner, policys samt lagkrav.

Vi har flera tjänsteställen inom bolaget och i vissa delar av restaurangen arbetar vi i öppna kök där du förväntas ha gästkontakt och hjälpa till med allehanda sysslor i publikservicearbetet.

Vi vill välkomna dig som vill ha ett fartfyllt jobb med möjlighet att utvecklas och till en engagerad och omväxlande arbetsplats i ständig utveckling. Tillsammans med teaterns övriga medarbetare blir du en del i ett arbete med målsättningen att skapa och förmedla kvalitativ teater som roar och engagerar, skapar debatt och eftertanke.


KVALIFIKATIONER
För att arbeta som Souschef i Restaurang och publikserviceavdelningen hos oss behöver du ha några års arbetslivserfarenhet från restaurang med fullständiga rättigheter och gärna tidigare erfarenhet av arbetsledande funktion. Du skall ha passion för mat och dryck, kunskap om alkohollagen och erfarenhet av menyplanering och i kök vanligt förekommande administrativa arbetsuppgifter. Du ska ha datorvana, kunskap i Officepaketet och även körkort är önskvärt. Vi ser gärna att du också gått restaurangskola. Har du dessutom erfarenhet från annan publik verksamhet ser vi det som meriterande.

En förutsättning för att lyckas i denna tjänst är att du är utåtriktad, ansvarstagande och ser god service och ett gott bemötande som en självklarhet. Du är även prestigelös, tydlig och lyhörd som ledare och motiveras av att ha ett fint flyt i verksamheten med medarbetare som trivs och mår bra.

ÖVRIGT
Tjänsten är en vid behovsanställning med lön enligt avtal. Visa mindre

Kitchen Workforce Manager till FRAM Bemanning ?????????????

Ansök    Aug 3    FRAM Bemanning AB    Souschef
MÅNADSLÖN 100 % - JOBBA ENDAST 75% I SERVICE - 100% tillsvidareanställning (provanställning 6 månader) - Månadslön 34 000 kr - Endast 75% av ditt arbete i service - Resten schemalägger du som du vill - Jobba som du vill, när du vill (ish) Är du driven och har en "allt är möjligt"-inställning med ett stort socialt nätverk i Göteborgs krogvärld? Vill du ha mer ansvar och känna dig delaktig i något större men vill slippa att sitta i skiten på jobbet hela t... Visa mer
MÅNADSLÖN 100 % - JOBBA ENDAST 75% I SERVICE

- 100% tillsvidareanställning (provanställning 6 månader)
- Månadslön 34 000 kr
- Endast 75% av ditt arbete i service
- Resten schemalägger du som du vill
- Jobba som du vill, när du vill (ish)


Är du driven och har en "allt är möjligt"-inställning med ett stort socialt nätverk i Göteborgs krogvärld? Vill du ha mer ansvar och känna dig delaktig i något större men vill slippa att sitta i skiten på jobbet hela tiden? Gillar du ledarskap och är grym på att få människor att ha kul på jobbet?

Va? Seriöst - Vad säger NI?PERKS

- Friskvård 2500 kr per år
- Mobilabonnemang 3 Unlimited
- iPhone 12


- FRAM Points
- VOI Scooter Access
- Fun card: företagskort för kul aktiviteter med din personal
- PLUS massa aktiviteter såsom dryckesprovningar, middagar, after work, personalaktiviteter, leverantörsaktiviteter. Man ska ha kul på jobbet!


TJÄNSTEN VI SÖKERTjänsten som Kitchen Workforce Manager innebär att du är med och bygger upp ditt eget Kitchen Team av kockar som du ansvarar för.

75% utav tiden kommer du att vara på jobb ute hos kund enligt planering, resterande 25% får du schemalägga som du vill. Denna tid använder du för att bygga ditt nätverk & hitta ny personal till FRAM.

VAD FÅR DU AV OSS?

- Ett flexibelt arbete där du själv kan välja hur du vill arbeta.
- Ett energifyllt, roligt och varierande arbete med goa kollegor.
- Gemenskap och nya vänner.
- En arbetsgivare som verkligen uppskattar det du gör.


VAD FÅR VI AV DIG?

- En flexibel, arbetsam, social, glad & duktig person.
- Flera års erfarenhet inom både spis & lunch.
- Du innehar ett körkort och gärna bil.
- Någon som har ett stort nätverk och är the guy to go to!
UTVECKLA DIG SJÄLV SOM KOCK OCH LEDARE

Vi söker en flexibel och driven spis- och lunchkrigare som älskar restaurang, matlagning, högt tempo och vill arbeta varierat och på ett nytt sätt. Du jobbar ute hos våra kunder på varierande arbetsplatser och arbetstider och får möjligheten att upptäcka en uppsjö av olika arbetsplatser och kök.Som Kitchen Workforce får du en unik möjlighet att utveckla dig själv och dina färdigheter, för att vara riktigt vass i köket behöver man ha förmågan att snabbt anpassa sig till de situationer som kan uppstå i ett kök. Då våra arbetsplatser och kök varierar får du en bredd i din kunskap och ett flexibelt arbetssätt som vi tror är skillnaden mellan helt okej och riktigt vass. För att du ska kunna leverera och få kontinuitet i ditt jobb lägger vi emellertid stort fokus vid att man efter intro ska jobba på så få nya ställen som möjligt. Att jobba med FRAM innebär att man uppskattas på den arbetsplats man kommer till, är en tillgång och många gånger en räddare i nöden.FLEXBILITET & FRIHET

För att du ska trivas är det en förutsättning att du är flexibel, arbetspass kan dyka upp redan samma dag eller i anslutning till ett redan befintligt pass. Men detta gör också att du kan styra dina veckor utifrån hur mycket du vill arbeta. Jobba på dina egna villkor helt enkelt.

Som anställd ansöker du de pass du vill arbeta på vår schemaplattform och här kan du även lägga in när du är tillgänglig eller inte. Det kan läggas ut pass med allt från en timmas försprång till flera veckor framåt.

ATT ARBETA HOS OSS

Att ingå i FRAM Bemanning innebär att du behöver kunna ta eget ansvar och samarbeta med nya människor och team. Du ska känna dig trygg med att gå in och arbeta på ställen för första gången med nyfikenhet och ödmjukhet till våra kunders verksamheter och personal. Som restaurangkonsult representerar du FRAM ute hos våra kunder och det ställs höga krav på ditt arbete på ett positivt sätt.

F**K BORING JOBS

På FRAM är vi helt övertygande om att restaurang är ett av världens roligaste jobb. Energin, kollegorna, de glada gästerna och att få jobba med mat och dryck tycker vi slår slöa kontorsarbeten och gråa administrativa jobb i alla avseenden. Att räkna ner tiden tills vi slutar är det få restaurangare som känner igen sig i.

Vi är ett personligt bemanningsföretag som arbetar med hotell- och restaurangbranschen och ser på företag och personal lite annorlunda. Vi älskar våra medarbetare och brinner för restaurangbranschen.

Självklart medlemmar i Visita och anslutna till HRF:s kollektivavtal. Visa mindre

Souschef till Biljardpalatset Göteborg

Ansök    Aug 13    Biljardpalatset Göteborg AB    Souschef
I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska rätter att dela tillsammans med vänner och kollegor. Vi tror att du delar vår passion för mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla vårt koncept. Vi söker dig som utstrålar glädje och engagemang. Du är lösningsorienterad och initiativrik samt trivs i en föränderlig miljö, vidare är du självgående, handlingskraftig och strukturerad och du ser alltid gäst... Visa mer
I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska rätter att dela tillsammans med vänner och kollegor. Vi tror att du delar vår passion för mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla vårt koncept.
Vi söker dig som utstrålar glädje och engagemang. Du är lösningsorienterad och initiativrik samt trivs i en föränderlig miljö, vidare är du självgående, handlingskraftig och strukturerad och du ser alltid gästen som det viktigaste.
Dina arbetsuppgifter:
- Övergripande ansvar för restaurangens köksverksamhet tillsammans med köksmästaren
- Ständigt utveckla produkten utifrån gästernas behov och önskemål
- Leda och fördela arbetet under sitt skift
- Säkerställa att köket jobbar i enlighet med vår standard och våra koncept
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket samt inspirera och motivera dina medarbetare
- Följa HACCP-riktlinjer
Större delen är arbetstiden är förlagd på kvällar och helger men det kan även tillkomma lunchpass.
Som souschef på Biljardpalatset Göteborg önskas du vara idérik och strukturerad. Eftersom du har ansvaret i köket tillsammans med vår köksmästare, krävs ofta snabba och konkreta beslut. Du bör därför vara bekväm med just det. Som souschef kommer du att ansvara för att utveckla menyer, leda köksteamet samt den dagliga driften i köket. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du i högsta grad är delaktig i.
Biljardpalatset grundades 1983 och vi har de senaste tio åren arbetat hårt med att arbeta oss fram till Europas ledande biljardhall. Att besöka oss ska vara så mycket mer än att besöka en spelhall, vi är främst en restaurang som siktar på att kunna erbjuda en helhetsupplevelse utöver det vanliga.
Som anställd hos oss kan vi erbjuda bra lön till rätt person, en förmånsportal där man får rabatter på 1000-tals olika butiker men framförallt en stor arbetsplats med stor glädje! Visa mindre

Souschefer Banquet/Event

Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers. Vi söker?Souschefer till flera av v... Visa mer
Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.Vi söker?Souschefer till flera av våra köksteam för fest, pop up event, mässor och möten! 

Vi tar oss an nya spännande utmaningar varje dag året runt.

Syftet varierar; man vill utvecklas, utbildas, skratta, dansa, underhållas men framför allt vill man njuta av god mat och dryck - tillsammans! Ena stunden arbetar vi med en bankett för 3000 gäster för att i nästa servera ett litet sällskap en matupplevelse utöver det vanliga, men alltid med målet att deras förväntningar både uppfylls och överträffas.  

Nu rustar vi för att växa och skapa framtidens nya säkra anläggning för relationsbyggande möten och upplevelser och hoppas du vill bli en av oss!  

Arbetsuppgifter 
Vi söker Souschefer till både varm- och bankettkök där du kommer har en central roll i den dagliga driften. Du står i nära kontakt med Köksmästaren och är ansvarig när hen inte är på plats. Du deltar även i menyplanering, inköp och arbetsfördelning i teamet. Arbetstiderna är schemalagda alla veckans dagar och tider. 

Vem är du? 
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet?som?Souschef.?Du har både erforderlig utbildning?och/eller yrkesvana. God datavana är önskvärt och har?du erfarenhet av storkökproduktion är?det?meriterande.?Du bör även ha ett högt engagemang i det du tar dig an,?trivas?med att jobba i team?samt?är flexibel?och?lösningsorienterad. Vi tror du är en person som gillar?ett bitvis högt tempo?och?då?delar med dig av din positiva energi till både?teamet och övriga?kollegor. 

Vad vi erbjuder 
Tjänsterna är tillsvidare inom avtalsområde Visita Unionen på heltid, men vi ställer oss positiva även till andra anställningsformer och sysselsättningsgrader. Tillsättning sker primärt från 1 september, men vi kan välkomna nya kollegor redan innan dess. 

Vid frågor om tjänsterna vänligen kontakta våra Köksmästare:
[email protected]?eller [email protected] 

Ansökan 
Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag!? 

Välkommen med din ansökan! 

 

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com. Visa mindre

Sous Chef Profilhotels Hotel Opera, Göteborg

Ansök    Jul 21    Ligula Hospitality Group AB    Souschef
Mitt i Göteborgs centrum, med Operan, Ullevi, Scandinavium och Svenska Mässan inom bekvämt gångavstånd, hittar du anrika ProfilHotels Opera. I hotellets omedelbara närhet finns även populära köpcentret Nordstan, Göteborgs Centralstation och Drottningtorget, en verklig knutpunkt i stadens kollektivtrafik. Beskrivning Hotel Opera söker Sous Chef till hotellet, restaurant Angelini & Oak Bar. Vi letar efter dig som är en ledare med god organisationsför... Visa mer
Mitt i Göteborgs centrum, med Operan, Ullevi, Scandinavium och Svenska Mässan inom bekvämt gångavstånd, hittar du anrika ProfilHotels Opera. I hotellets omedelbara närhet finns även populära köpcentret Nordstan, Göteborgs Centralstation och Drottningtorget, en verklig knutpunkt i stadens kollektivtrafik.Beskrivning
Hotel Opera söker Sous Chef till hotellet, restaurant Angelini & Oak Bar.

Vi letar efter dig som är en ledare med god organisationsförmåga som är matintresserad, är en team player och som vill utvecklas med oss.Till hösten kommer vi åter igen öppna upp Angelini med ny meny och vi vill att du är en del av vårt team!

Arbetsuppgifter
Som Sous Chef är det du som har ansvarar för köket på hotellet, med varierande arbetsuppgifter så som beställningar, inventering, schema men först och främst att leda köksteamet under service, och att se till att både mat och team håller hög standard.Du kommer jobba med restaurang Angelini, frukost, möten och Oak Bar, allt under ett och samma tak.

Kvalifikationer
För rollen som sous chef förväntas du ha åtminstone några års erfarenhet som kock och gärna jobbat i en liknande position tidigare men det är inget krav. Vi söker dig med stor passion för att laga mat, som är organiserad och som gillar att leda och utveckla både team och produkt.

Villkor
Vi söker en tillsvidaretjänst på 100%, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Rekrytering sker löpande, välkommen med din ansökan till [email protected] senast den 8:e augusti.

Frågor om tjänsten besvaras av General Manager Sebastian Löffler 031 - 61 71 15 [email protected]

Läs mer på www.profilhotels.se och https://ligula.se/om-ligula/karriar/

Ligula Hospitality Group är moderbolag i en privatägd koncern i stark tillväxt. Vi äger, förvaltar och utvecklar varumärken och koncept inom hotell- och restaurangnäringen. Sedan 2015 har vi mer än fördubblat antalet hotell och expansionen fortsätter. Koncernen består i dag av 45 hotell i Sverige, Danmark och Tyskland som drivs under varumärkena ProfilHotels, Apartments by Ligula, Motel L, Good Morning Hotels och Collection by Ligula. Genom franchiseavtal driver vi även fyra Park Inn by Radisson och ett Radisson Blu. Vi sysselsätter normalt ca 800 årsanställda och omsätter över 1 400 MSEK. Visa mindre

Souschef till våra lobbyrestauranger

Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers. Vi söker nu en erfaren, engagerad o... Visa mer
Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Ett fyrstjärnigt hotell med 1200 smakfullt inredda rum och magnifik utsikt över staden samt flera populära restauranger och barer med något för alla smaker. Här finns över 40 000 kvadratmeter upplevelseyta för fest, evenemang, show, konferens och kongress – allt under ett tak. Gothia Towers är en del av Svenska Mässan Gothia Towers.Vi söker nu en erfaren, engagerad och passionerad Souschef som tillsammans med vår Köksmästare ska utveckla och ansvara för att skapa och ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse i våra lobbyrestauranger - West Coast/ Twentyfourseven samt till vår Roomservice.

West Coast är vår bistro som serverar lunch och a la carte och Twentyfourseven är vår lobbybar/café som serverar enklare rätter. Roomservice går även från dessa enheter till våra rum på Gothia Towers samt Upper House. Från Twentyfourseven går även vår Take Away/Drive Thru där vi säljer våra goda och erkända räkmackor. 

Vi söker dig som är kunnig, har ett brinnande intresse för matlagning och som alltid sätter gäster, kvalité, service och kollegor i fokus. Du har kunskap och är van att leda personal och ta stort ansvar i köket. Din roll kräver ödmjukhet, mod och stort engagemang och du har en innovativ och lösningsfokuserad inställning. 

Arbetsuppgifter 
Arbetsledning i drift för köket, inventeringar, egenkontroll, se till att lagar och avtal följs, ansvara för en god arbetsmiljö i köket, säkra efterlevnad av fastställda koncept och kvalitetskrav samt övrigt förekommande arbetsuppgifter. 

Kvalifikationer
Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande samt arbetserfarenhet av liknande tjänst, minst 3 år med a la carte. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete med menyplanering. Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering. Vidare har du en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt. Som Souschef är du uppmärksam och lyhörd samt har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö. Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel, kreativ och lösningsorienterad i din yrkesroll. Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du tar ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det som du levererar. Du talar och skriver svenska obehindrat och har god datavana. Arbetstiderna styrs av verksamhetens öppettider. 

Vad vi erbjuder
En spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter både inom gastronomi och ledarskap. Med ditt intresse och din kompetens vill vi, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra kök tillsammans med vår Köksmästare framåt. Tjänsten är en tillsvidareanställning, tillträde så snart som möjligt. 

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta vår Köksmästare: [email protected]

Ansökan
Urval och intervjuer för rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum för annonsen. 

Välkommen med din ansökan!

 

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com. Visa mindre

Boulebar Göteborg söker souschef och kockar

Ansök    Jul 7    Boulebar Sverige AB    Souschef
Sous chef: Vi söker nu fler medarbetare till vårt team. Vi söker både sous-chef och kockar. Som sous chef förväntas du ha åtminstone några års erfarenhet som kock och gärna jobbat i en liknande position tidigare men inget måste. Du jobbar och ansvarar under och med vår kökschef och kommer få varierande arbetsuppgifter som beställningar, en del schemajobb men framförallt förväntas du leda köksteamet under service. Du ska kunna hålla några bollar i luf... Visa mer
Sous chef:
Vi söker nu fler medarbetare till vårt team.
Vi söker både sous-chef och kockar.
Som sous chef förväntas du ha åtminstone några års erfarenhet som kock och gärna jobbat i en liknande position tidigare men inget måste. Du jobbar och ansvarar under och med vår kökschef och kommer få varierande arbetsuppgifter som beställningar, en del schemajobb men framförallt förväntas du leda köksteamet under service. Du ska kunna hålla några bollar i luften samtidigt, kunna planera en arbetsdag och ha en positiv attityd och kunna leda ett team på ett positivt och inspirerande sätt. Självklart älskar du att laga mat och du gör det även ganska bra.
Arbetstider framförallt kvällar på vardagar och helger men även prepp dagtid, brunch och lunch vissa dagar finnes.
Heltid och månadslön. Lön efter överenskommelse. Start augusti eller enligt överenskommelse.


Som kock förväntas du ha något års erfarenhet inom yrket men inget måste. Viktigare är att du kan laga mat, är stresstålig och gillar att jobba i team. Grunden på Boulebar ligger i det franska köket men huvudsaken är att du kan laga mat på restaurang.
Arbetet förläggs för det mesta till kvällar både vardagar och helger men vi har också öppet lunch vissa dagar och vi har även brunch på helger.
Heltid eller deltid. Lön enligt överenskommelse. Start augusti eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Souschef till Project

Ansök    Jun 20    Gothenburg Dining Project AB    Souschef
Kock / Souschef med fine dining erfarenhet sökes till Project med start omgående. Vi är en liten ambitiös restaurang i centrala Göteborg som nu behöver utöka vårt köksteam. Visa mer
Kock / Souschef med fine dining erfarenhet sökes till Project med start omgående. Vi är en liten ambitiös restaurang i centrala Göteborg som nu behöver utöka vårt köksteam. Visa mindre

Nu söker vi en Souschef till våra restauranger på Avenyn

Ansök    Jun 23    Göteborgsfamiljen AB    Souschef
Vi letar efter dig som gillar högt tempo, skön stämning och fokus på kvalitet. Du är driven och utåtriktad, älskar service och att jobba med gästen i fokus. I din roll kommer du att ha ett nära samarbete med vår Kökschef för att säkerställa riktningen för restaurangen och kvalitén på produkten. Att vara ett föredöme och leda ditt team framåt ska kännas naturligt, likaså att bidra till god stämning. Som ansvarig för Yaki-da restaurangen (https://restauran... Visa mer
Vi letar efter dig som gillar högt tempo, skön stämning och fokus på kvalitet. Du är driven och utåtriktad, älskar service och att jobba med gästen i fokus. I din roll kommer du att ha ett nära samarbete med vår Kökschef för att säkerställa riktningen för restaurangen och kvalitén på produkten.

Att vara ett föredöme och leda ditt team framåt ska kännas naturligt, likaså att bidra till god stämning.

Som ansvarig för Yaki-da restaurangen (https://restaurangen.yaki-da.se/) och Butcher's Market (https://butchersmarket.se/) kommer du få en varierande arbetsplats. Gillar du skön musik, god mat och nära gästkontakt så är detta jobbet för dig! Administrativa uppgifter som beställningar och inventering ingår.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande position.

Det kommer vara ett stort fokus på service där ditt ledarskap står i centrum och som Souschef föregår du med gott exempel och är en given ledare för ditt team. Du jobbar aktivt för en kreativ och positiv arbetsmiljö som präglas av ömsesidig respekt mellan kollegor.

Arbetstiderna styrs av verksamhetens öppettider

Tillträde i Augusti eller efter överenskommelse Visa mindre

Souschef sökes

Är du en person som älskar att laga mat och inte är blyg när det kommer till ansvar? Är du en ledarfigur i köket och sugen på nya utmaningar? DÅ SKALL DU SÖKA DETTA JOBBET! Vi letar efter dig som alltid vill leverera på topp och är intresserad av ett jobb där du har möjligheten att utvecklas/utveckla andra. Du som söker är en erfaren kock som alltid är på tårna och brinner för service, samt har det där lilla extra som gör dig till en ledstjärna i köke... Visa mer
Är du en person som älskar att laga mat och inte är blyg när det kommer till ansvar?

Är du en ledarfigur i köket och sugen på nya utmaningar?

DÅ SKALL DU SÖKA DETTA JOBBET!

Vi letar efter dig som alltid vill leverera på topp och är intresserad av ett jobb där du har möjligheten att utvecklas/utveckla andra.

Du som söker är en erfaren kock som alltid är på tårna och brinner för service, samt har det där lilla extra som gör dig till en ledstjärna i köket.

Du har en dokumenterad utbildning från restaurangskola och har en erfarenhet på minst fyra år från A` la carte och lunchrestauranger.

Har du tidigare erfarenhet som Souschef och Köksmästare så är detta ett stort plus i kanten.

Lön efter överenskommelse.

Restaurang Assistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang. Våra kunder är inom allt från Storkök, Banketter till Stjärnkrogar. Visa mindre

Souschef sökes

Är du en person som älskar att laga mat och inte är blyg när det kommer till ansvar? Är du en ledarfigur i köket och sugen på nya utmaningar? DÅ SKALL DU SÖKA DETTA JOBBET! Vi letar efter dig som alltid vill leverera på topp och är intresserad av ett jobb där du har möjligheten att utvecklas/utveckla andra. Du som söker är en erfaren kock som alltid är på tårna och brinner för service, samt har det där lilla extra som gör dig till en ledstjärna i köke... Visa mer
Är du en person som älskar att laga mat och inte är blyg när det kommer till ansvar?

Är du en ledarfigur i köket och sugen på nya utmaningar?

DÅ SKALL DU SÖKA DETTA JOBBET!

Vi letar efter dig som alltid vill leverera på topp och är intresserad av ett jobb där du har möjligheten att utvecklas/utveckla andra.

Du som söker är en erfaren kock som alltid är på tårna och brinner för service, samt har det där lilla extra som gör dig till en ledstjärna i köket.

Du har en dokumenterad utbildning från restaurangskola och har en erfarenhet på minst fyra år från A` la carte och lunchrestauranger.

Har du tidigare erfarenhet som Souschef och Köksmästare så är detta ett stort plus i kanten.

Lön efter överenskommelse.

Restaurang Assistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang. Våra kunder är inom allt från Storkök, Banketter till Stjärnkrogar. Visa mindre

Souschef sökes

Är du en person som älskar att laga mat och inte är blyg när det kommer till ansvar? Är du en ledarfigur i köket och sugen på nya utmaningar? DÅ SKALL DU SÖKA DETTA JOBBET! Vi letar efter dig som alltid vill leverera på topp och är intresserad av ett jobb där du har möjligheten att utvecklas/utveckla andra. Du som söker är en erfaren kock som alltid är på tårna och brinner för service, samt har det där lilla extra som gör dig till en ledstjärna i köke... Visa mer
Är du en person som älskar att laga mat och inte är blyg när det kommer till ansvar?

Är du en ledarfigur i köket och sugen på nya utmaningar?

DÅ SKALL DU SÖKA DETTA JOBBET!

Vi letar efter dig som alltid vill leverera på topp och är intresserad av ett jobb där du har möjligheten att utvecklas/utveckla andra.

Du som söker är en erfaren kock som alltid är på tårna och brinner för service, samt har det där lilla extra som gör dig till en ledstjärna i köket.

Du har en dokumenterad utbildning från restaurangskola och har en erfarenhet på minst fyra år från A` la carte och lunchrestauranger.

Har du tidigare erfarenhet som Souschef och Köksmästare så är detta ett stort plus i kanten.

Lön efter överenskommelse.

Restaurang Assistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang. Våra kunder är inom allt från Storkök, Banketter till Stjärnkrogar. Visa mindre

Souschef sökes

Är du en person som älskar att laga mat och inte är blyg när det kommer till ansvar? Är du en ledarfigur i köket och sugen på nya utmaningar? DÅ SKALL DU SÖKA DETTA JOBBET! Vi letar efter dig som alltid vill leverera på topp och är intresserad av ett jobb där du har möjligheten att utvecklas/utveckla andra. Du som söker är en erfaren kock som alltid är på tårna och brinner för service, samt har det där lilla extra som gör dig till en ledstjärna i köke... Visa mer
Är du en person som älskar att laga mat och inte är blyg när det kommer till ansvar?

Är du en ledarfigur i köket och sugen på nya utmaningar?

DÅ SKALL DU SÖKA DETTA JOBBET!

Vi letar efter dig som alltid vill leverera på topp och är intresserad av ett jobb där du har möjligheten att utvecklas/utveckla andra.

Du som söker är en erfaren kock som alltid är på tårna och brinner för service, samt har det där lilla extra som gör dig till en ledstjärna i köket.

Du har en dokumenterad utbildning från restaurangskola och har en erfarenhet på minst fyra år från A` la carte och lunchrestauranger.

Har du tidigare erfarenhet som Souschef och Köksmästare så är detta ett stort plus i kanten.

Lön efter överenskommelse.

Restaurang Assistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang. Våra kunder är inom allt från Storkök, Banketter till Stjärnkrogar. Visa mindre

Kock sökes!

Ansök    Maj 24    AFX AB    Souschef
VI SÖKER PERSONAL Just nu letar vi efter en ny stjärna till vårt team på Asian Xpress. Asian Xpress är en liten restaurang på Lorensbergsgatan 19, ett stenkast från avenyn. Här kokar vi ramen, knyter dumplings och serverar bao buns och sallader. Vi har 15 sittplatser i matsalen och har som mest att göra på lunchtid samt en hel del take away på kvällarna! Våra öppettider är 11:00-21:00 alla dagar i veckan och arbetstiden är allt mellan 8:00 till 23:00 Teame... Visa mer
VI SÖKER PERSONAL
Just nu letar vi efter en ny stjärna till vårt team på Asian Xpress.
Asian Xpress är en liten restaurang på Lorensbergsgatan 19, ett stenkast från avenyn. Här kokar vi ramen, knyter dumplings och serverar bao buns och sallader. Vi har 15 sittplatser i matsalen och har som mest att göra på lunchtid samt en hel del take away på kvällarna!
Våra öppettider är 11:00-21:00 alla dagar i veckan och arbetstiden är allt mellan 8:00 till 23:00
Teamet på Asian Xpress består av oss fyra ägare, då vi nu ska öppna ett nytt projekt i Göteborg behöver vi förstärkning.
Vi söker dig som:
Är över 20år
Är utbildad kock eller har lång erfarenhet från kök, gärna erfarenheter från det asiatiska köket
Är självgående och strukturerad då du arbetar ensam vissa tider
Har lätt för att prata med gäster då du behöver kunna sköta både kök, matsal och kassa
Tycker om att ha ett varierande schema med arbetspass på både dagar, kvällar och helgerI rollen hos oss på Asian Xpress kommer du att:
Få vara med och utveckla meny och arbetssätt
Få arbeta med bra råvaror och laga mat från grunden
Få arbeta i ett öppet kök med mycket gästkontakt
Få möjlighet att variera ditt arbete med vårt nästa projekt som öppnar i höstSök till oss redan idag, tillträde i Juli med möjligheter att börja extra redan nu! Visa mindre

Souschef till Göteborgs Stadsteater och Backa Teater

Ansök    Maj 24    Göteborgs Stadsteater AB    Souschef
Göteborgs stadsteater är en av landets största dramatiska teatrar. Verksamheten bedrivs i teaterhuset vid Götaplatsen och vid Backa Teater på Lindholmen. Teatern är ett kommunalt bolag som ingår i koncernen Göteborgs Stadshus AB. Vårt mål är att erbjuda invånarna i Göteborgs Stad, Västra Götalandsregionen och övriga landet konstnärlig teater av hög kvalitet. Arbetet på teatern kännetecknas av ett nära samarbete över yrkesgränserna och med publiken i centru... Visa mer
Göteborgs stadsteater är en av landets största dramatiska teatrar. Verksamheten bedrivs i teaterhuset vid Götaplatsen och vid Backa Teater på Lindholmen. Teatern är ett kommunalt bolag som ingår i koncernen Göteborgs Stadshus AB. Vårt mål är att erbjuda invånarna i Göteborgs Stad, Västra Götalandsregionen och övriga landet konstnärlig teater av hög kvalitet. Arbetet på teatern kännetecknas av ett nära samarbete över yrkesgränserna och med publiken i centrum.

ARBETSUPPGIFTER
På Götaplatsen har vi förutom vår nybyggda matsal, bar och lounge även Foajébaren samt ytterligare tre barer och fyra scener. På Backa teater driver vi Backa Teater café och bistro vid våra offentliga föreställningar.

Vi söker nu en Souschef som skall arbeta i båda teatrarnas kök. Du kommer ingå i ett köksteam som består av en Köksmästare, två Souschefer, flera Kockar och Restaurangbiträde i köket på Göteborgs Stadsteaters Restauranger och Publikservice samt Backa teater Café och Bistro.

Vi söker dig som har stor passion för mat och smaker, gillar högt tempo, ordning och reda och som tillsammans med oss vill driva vår verksamhet framåt. Som Souschef lagar man i huvudsak mat men man hjälper även till med en del administrativa sysslor och man är arbetsledare och ansvarig för driften av köket vid Köksmästarens frånvaro. Du skall både kunna arbeta självständigt och vara bra på att arbeta i team.

I de administrativa uppgifterna ingår bland annat; planering av menyer, inköp av livsmedel, inventering, sköta egenkontrollprogram i avseende av livsmedelshygien, medverka vid introduktion av extrapersonal, planering av bokningar och övrig kontakt med gäster, kassarapporter och ansvar för att vi inom Restaurang och publikserviceavdelningen följer bolagets rutiner, policys samt lagkrav.

Vi har flera tjänsteställen inom bolaget och i vissa delar av restaurangen arbetar vi i öppna kök där du förväntas ha gästkontakt och hjälpa till med allehanda sysslor i publikservicearbetet.

Vi vill välkomna dig som vill ha ett fartfyllt jobb med möjlighet att utvecklas och till en engagerad och omväxlande arbetsplats i ständig utveckling. Tillsammans med teaterns övriga medarbetare blir du en del i ett arbete med målsättningen att skapa och förmedla kvalitativ teater som roar och engagerar, skapar debatt och eftertanke.

Pga. ombyggnad finns inte mycket info om oss på vår hemsida www.stadsteatern.goteborg.se/restaurang, men titta gärna på vår sida på Facebook (sök på Foajébaren - Restaurang) där finns mer information om oss och vår meny.KVALIFIKATIONER
För att arbeta som Souschef i Restaurang och publikserviceavdelningen hos oss behöver du ha minst fem års arbetslivserfarenhet från restaurang med fullständiga rättigheter och gärna tidigare erfarenhet av arbetsledande funktion. Du skall ha passion för mat och dryck, kunskap om alkohollagen och erfarenhet av menyplanering och i kök vanligt förekommande administrativa arbetsuppgifter. Du ska ha datorvana, kunskap i Officepaketet och även körkort är önskvärt. Vi ser gärna att du också gått restaurangskola. Har du dessutom erfarenhet från annan publik verksamhet ser vi det som meriterande.

Personliga egenskaper:
En förutsättning för att lyckas i denna tjänst är att du är utåtriktad, ansvarstagande och ser god service och ett gott bemötande som en självklarhet. Du är även prestigelös, tydlig och lyhörd som ledare och motiveras av att ha ett fint flyt i verksamheten med medarbetare som trivs och mår bra. Visa mindre

Souschef sökes

Är du en person som älskar att laga mat och inte är blyg när det kommer till ansvar? Är du en ledarfigur i köket och sugen på nya utmaningar? DÅ SKALL DU SÖKA DETTA JOBBET! Vi letar efter dig som alltid vill leverera på topp och är intresserad av ett jobb där du har möjligheten att utvecklas/utveckla andra. Du som söker är en erfaren kock som alltid är på tårna och brinner för service, samt har det där lilla extra som gör dig till en ledstjärna i köke... Visa mer
Är du en person som älskar att laga mat och inte är blyg när det kommer till ansvar?

Är du en ledarfigur i köket och sugen på nya utmaningar?

DÅ SKALL DU SÖKA DETTA JOBBET!

Vi letar efter dig som alltid vill leverera på topp och är intresserad av ett jobb där du har möjligheten att utvecklas/utveckla andra.

Du som söker är en erfaren kock som alltid är på tårna och brinner för service, samt har det där lilla extra som gör dig till en ledstjärna i köket.

Du har en dokumenterad utbildning från restaurangskola och har en erfarenhet på minst fyra år från A` la carte och lunchrestauranger.

Har du tidigare erfarenhet som Souschef och Köksmästare så är detta ett stort plus i kanten.

Lön efter överenskommelse.

Restaurang Assistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang. Våra kunder är inom allt från Storkök, Banketter till Stjärnkrogar. Visa mindre

Heaven 23 söker Souschef

Mat, cocktails och vimmel med himmelsk höjd. Här kan du njuta av modern matlagning baserat på årstidens skafferi med milsvid utsikt för Göteborg. Heaven 23 är en del av Gothia Towers. Vi söker nu en Souschef till vårt fantasiska kök på Heaven 23. Du skall vara en passionerad, nyfiken och entusiastisk souschef som alltid sätter gäster, kvalitet, service och kollegor i fokus. Våra kärnvärden är engagemang, mod och samarbete.  Du är en organiserad oc... Visa mer
Mat, cocktails och vimmel med himmelsk höjd. Här kan du njuta av modern matlagning baserat på årstidens skafferi med milsvid utsikt för Göteborg. Heaven 23 är en del av Gothia Towers.Vi söker nu en Souschef till vårt fantasiska kök på Heaven 23.

Du skall vara en passionerad, nyfiken och entusiastisk souschef som alltid sätter gäster, kvalitet, service och kollegor i fokus. Våra kärnvärden är engagemang, mod och samarbete. 

Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Du skall bygga, inspirera och leda ett team tillsammans med vår Köksmästare Daniel Källström där serviceanda och lagarbete står i centrum.  

I dina arbetsuppgifter ingår:

- Planering, arbetsledning och produktion i samverkan med köksmästare
- Löpande schemaläggning vid behov i samverkan med köksmästare
- Löpande uppföljning av våra nyckeltal tillsammans med köksmästare 
- Inventering av varulager i samverkan med köksmästare och andra souschefer
- Säkra efterlevnad av fastställda koncept och kvalitetskrav
- Ansvara och verka för god arbetsmiljö
- Ansvara för att egenkontrollprogram efterlevs
- Att dela med sig av kunskap och erfarenhet samt informera medarbetarna för att de ska kunna utföra sitt arbete
- Att lag och kollektivavtal följs inom ditt ansvarsområde  
- Att efterleva företagets policys, praxis och riktlinjer samt vår ledarfilosofi genom att motivera, engagera, utveckla och skapa resultat genom andra
- Leva efter samt aktivt bidra till våra kärnvärden och företagskultur
- Att söka information som behövs för att utföra ditt arbete
- I övrigt förekommande arbetsuppgifter

Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande samt arbetserfarenhet av liknande tjänst minst 6 år med a la carte. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete med menyplanering och dess system. Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering. Vidare har du en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt. Som Souschef är du uppmärksam och lyhörd samt har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö. Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel, kreativ och lösningsorienterad i din yrkesroll. Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du tar ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det som du levererar. Du talar och skriver svenska obehindrat och har god datavana.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, med start 1 juni 2021.

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Sista ansökningsdagen är den 23 maj 2021. 

Vid frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta vår Köksmästare: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

 
Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.Gothia Towers utsågs 2017 och 2018 i Visitas arbetsgivarundersökning till den mest attraktiva arbetsgivaren inom besöksnäringen i Västra Götaland. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Visa mindre

Souschef sökes

Är du en person som älskar att laga mat och inte är blyg när det kommer till ansvar? Är du en ledarfigur i köket och sugen på nya utmaningar? DÅ SKALL DU SÖKA DETTA JOBBET! Vi letar efter dig som alltid vill leverera på topp och är intresserad av ett jobb där du har möjligheten att utvecklas/utveckla andra. Du som söker är en erfaren kock som alltid är på tårna och brinner för service, samt har det där lilla extra som gör dig till en ledstjärna i köke... Visa mer
Är du en person som älskar att laga mat och inte är blyg när det kommer till ansvar?

Är du en ledarfigur i köket och sugen på nya utmaningar?

DÅ SKALL DU SÖKA DETTA JOBBET!

Vi letar efter dig som alltid vill leverera på topp och är intresserad av ett jobb där du har möjligheten att utvecklas/utveckla andra.

Du som söker är en erfaren kock som alltid är på tårna och brinner för service, samt har det där lilla extra som gör dig till en ledstjärna i köket.

Du har en dokumenterad utbildning från restaurangskola och har en erfarenhet på minst fyra år från A` la carte och lunchrestauranger.

Har du tidigare erfarenhet som Souschef och Köksmästare så är detta ett stort plus i kanten.

Lön efter överenskommelse.

Restaurang Assistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang. Våra kunder är inom allt från Storkök, Banketter till Stjärnkrogar. Visa mindre

Souschef sökes till Sommarkrog på Västkusten.

Är du en person som älskar att laga mat och inte är blyg när det kommer till ansvar? Är du en ledarfigur i köket och sugen på nya utmaningar? Då skall du söka sommarens bästa jobb där en förkärlek till fisk och skaldjur ingår lika mycket som sol och salta bad! Vi letar efter dig som alltid vill leverera på topp och är intresserad av ett jobb där du har möjligheten att utvecklas/utveckla andra. Du som söker är en erfaren kock som alltid är på tårna och ... Visa mer
Är du en person som älskar att laga mat och inte är blyg när det kommer till ansvar?

Är du en ledarfigur i köket och sugen på nya utmaningar?

Då skall du söka sommarens bästa jobb där en förkärlek till fisk och skaldjur ingår lika mycket som sol och salta bad!

Vi letar efter dig som alltid vill leverera på topp och är intresserad av ett jobb där du har möjligheten att utvecklas/utveckla andra.

Du som söker är en erfaren kock som alltid är på tårna och brinner för service, samt har det där lilla extra som gör dig till en ledstjärna i köket.

Du har en dokumenterad utbildning från restaurangskola och har en erfarenhet på minst fyra år från A` la carte och lunchrestauranger.

Har du tidigare erfarenhet som Souschef och Köksmästare så är detta ett stort plus i kanten.

Lön efter överenskommelse.

Restaurang Assistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang. Våra kunder är inom allt från Storkök, Banketter till Stjärnkrogar. Visa mindre

Inför sommaren söker vi en Souschef till West Coast & Twentyfourseven

West Coast är en kärleksförklaring till västkusten, Sverige och vårt fantastiska skafferi av ekologiska och närproducerade råvaror. En modern bistro där vi serverar traditionella svenska rätter med en modern twist. West Coast är en del av Gothia Towers. På West Coast lagar vi även all mat till vår fina roomservice i hela huset samt till vår lobbybar Twentyfourseven. Vi söker nu en Souschef under sommaren med stor möjlighet till förlängning. Vi sö... Visa mer
West Coast är en kärleksförklaring till västkusten, Sverige och vårt fantastiska skafferi av ekologiska och närproducerade råvaror. En modern bistro där vi serverar traditionella svenska rätter med en modern twist.

West Coast är en del av Gothia Towers.På West Coast lagar vi även all mat till vår fina roomservice i hela huset samt till vår lobbybar Twentyfourseven.

Vi söker nu en Souschef under sommaren med stor möjlighet till förlängning. Vi söker dig som har ett genuint intresse och passion för matlagning och som alltid sätter gäster, kvalitet, service och kollegor i fokus. 

Våra kärnvärden är engagemang, mod och samarbete. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt. Du skall bygga, inspirera och leda ett team tillsammans med vår Köksmästare Daniel Källström där serviceanda och lagarbete står i centrum.

I dina arbetsuppgifter ingår:
- Planering, arbetsledning och produktion i samverkan med köksmästare
- Löpande schemaläggning vid behov i samverkan med köksmästare
- Löpande uppföljning av våra nyckeltal tillsammans med köksmästare 
- Inventering av varulager i samverkan med köksmästare och andra souschefer
- Säkra efterlevnad av fastställda koncept och kvalitetskrav
- Ansvara och verka för god arbetsmiljö
- Ansvara för att egenkontrollprogram efterlevs
- Att dela med sig av kunskap och erfarenhet samt informera medarbetarna för att de ska kunna utföra sitt arbete
- Att lag och kollektivavtal följs inom ditt ansvarsområde  
- Att efterleva företagets policys, praxis och riktlinjer samt vår ledarfilosofi genom att motivera, engagera, utveckla och skapa resultat genom andra
- Leva efter samt aktivt bidra till våra kärnvärden och företagskultur
- Att söka information som behövs för att utföra ditt arbete
- I övrigt förekommande arbetsuppgifter

Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande samt arbetserfarenhet av liknande tjänst minst 3 år med a la carte. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete med menyplanering och dess system. Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering. Vidare har du en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt. Som Souschef är du uppmärksam och lyhörd samt har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö. Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel, kreativ och lösningsorienterad i din yrkesroll. Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du tar ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det som du levererar. Du talar och skriver svenska obehindrat och har god datavana.

Tjänsten är en visstidsanställning på 100 % under perioden 2021-06-01 tom 2021-08-31 med möjlighet till förlängning. 

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Sista ansökningsdagen är den 23 maj 2021.


Vid frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta vår Köksmästare: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

 
Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.Gothia Towers utsågs 2017 och 2018 i Visitas arbetsgivarundersökning till den mest attraktiva arbetsgivaren inom besöksnäringen i Västra Götaland. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Visa mindre

Souschef sökes till Sommarkrog på Västkusten.

Är du en person som älskar att laga mat och inte är blyg när det kommer till ansvar? Är du en ledarfigur i köket och sugen på nya utmaningar? Då skall du söka sommarens bästa jobb där en förkärlek till fisk och skaldjur ingår lika mycket som sol och salta bad! Vi letar efter dig som alltid vill leverera på topp och är intresserad av ett jobb där du har möjligheten att utvecklas/utveckla andra. Du som söker är en erfaren kock som alltid är på tårna och ... Visa mer
Är du en person som älskar att laga mat och inte är blyg när det kommer till ansvar?

Är du en ledarfigur i köket och sugen på nya utmaningar?

Då skall du söka sommarens bästa jobb där en förkärlek till fisk och skaldjur ingår lika mycket som sol och salta bad!

Vi letar efter dig som alltid vill leverera på topp och är intresserad av ett jobb där du har möjligheten att utvecklas/utveckla andra.

Du som söker är en erfaren kock som alltid är på tårna och brinner för service, samt har det där lilla extra som gör dig till en ledstjärna i köket.

Du har en dokumenterad utbildning från restaurangskola och har en erfarenhet på minst fyra år från A` la carte och lunchrestauranger.

Har du tidigare erfarenhet som Souschef och Köksmästare så är detta ett stort plus i kanten.

Lön efter överenskommelse.

Restaurang Assistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang. Våra kunder är inom allt från Storkök, Banketter till Stjärnkrogar. Visa mindre

Souschef sökes till Sommarkrog på Västkusten.

Vi på Restaurang Assistans söker nu efter Göteborgs vassaste medarbetare som är redo att prestera inför sommarsäsongen där sol och salta bad ingår. Är du en person som älskar att laga mat och alltid strävar efter perfektion och service på högsta nivå samt alltid är redo för nya utmaningar? Vi letar efter dig som alltid vill leverera på topp och är intresserad av ett jobb där du har möjligheten att utvecklas/utveckla andra, vara kreativ och få chansen att... Visa mer
Vi på Restaurang Assistans söker nu efter Göteborgs vassaste medarbetare som är redo att prestera inför sommarsäsongen där sol och salta bad ingår.

Är du en person som älskar att laga mat och alltid strävar efter perfektion och service på högsta nivå samt alltid är redo för nya utmaningar?

Vi letar efter dig som alltid vill leverera på topp och är intresserad av ett jobb där du har möjligheten att utvecklas/utveckla andra, vara kreativ och få chansen att jobba på restaurang där goda prestationer står i fokus samt vara en ledarfigur i köket.

Du som söker har en dokumenterad utbildning från restaurangskola och har en erfarenhet på minst fyra år från A` la carte och lunchrestauranger, har du tidigare erfarenhet som Souschef och Köksmästare så är detta ett stort plus i kanten.

Lön efter överenskommelse.

RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang. Våra kunder är inom allt från Storkök, Banketter till Stjärnkrogar. Visa mindre

Sous-chef till Dubbel Dubbel Polhemsplatsen i Göteborg

Ansök    Apr 18    Dubbel Dubbel AB    Souschef
Vi söker en engagerad och glad sous-chef med ett stort matintresse till vår restaurang vid Polhemsplatsen i Kvarter-Ett (f.d GP-huset). Främst kvällsstid. Gärna med fokus på kinesisk och asiatisk matlagning. Vi ser att du är driven, kommunikativ och bidrar till en glad och effektiv arbetsmiljö samt inspirerar och motiverar dina medarbetare. Du får chansen att jobba i en matintresserad miljö. Dubbel Dubbel handlar om smaker och hantverket i köket, grymma h... Visa mer
Vi söker en engagerad och glad sous-chef med ett stort matintresse till vår restaurang vid Polhemsplatsen i Kvarter-Ett (f.d GP-huset). Främst kvällsstid. Gärna med fokus på kinesisk och asiatisk matlagning. Vi ser att du är driven, kommunikativ och bidrar till en glad och effektiv arbetsmiljö samt inspirerar och motiverar dina medarbetare. Du får chansen att jobba i en matintresserad miljö.

Dubbel Dubbel handlar om smaker och hantverket i köket, grymma handgjorda dumplings och kinesiska smårätter, rolig dryck i glasen, alltid något som sticker ut och alltid en matresa. Vi kallar det Chinese Sharing som serveras i en internationell miljö med hög energi till ett pangpris. Vårt hjärta återfinns i Kina, med starka influenser från Sichuan och andra områden där hetta, kryddor och andra smakrika ingredienser återfinns. Vi startade vår första Dubbel Dubbel för 10 år sedan.

Vi söker dig som
- Jobbat som kock i minst 5 år och kanske har jobbat nåt år som sous-chef.
- Älskar mat och är en duktig kock.
- Är stresstålig och kommunikativ

Omfattning: Heltid Lön: Enligt överenskommelse Sista ansökningsdag 2021-05-03 Visa mindre

Souschef sökes till Sommarkrog på Västkusten.

Är du en person som älskar att laga mat och inte är blyg när det kommer till ansvar? Är du en ledarfigur i köket och sugen på nya utmaningar? Då skall du söka sommarens bästa jobb där en förkärlek till fisk och skaldjur ingår lika mycket som sol och salta bad! Vi letar efter dig som alltid vill leverera på topp och är intresserad av ett jobb där du har möjligheten att utvecklas/utveckla andra. Du som söker är en erfaren kock som alltid är på tårna och ... Visa mer
Är du en person som älskar att laga mat och inte är blyg när det kommer till ansvar?

Är du en ledarfigur i köket och sugen på nya utmaningar?

Då skall du söka sommarens bästa jobb där en förkärlek till fisk och skaldjur ingår lika mycket som sol och salta bad!

Vi letar efter dig som alltid vill leverera på topp och är intresserad av ett jobb där du har möjligheten att utvecklas/utveckla andra.

Du som söker är en erfaren kock som alltid är på tårna och brinner för service, samt har det där lilla extra som gör dig till en ledstjärna i köket.

Du har en dokumenterad utbildning från restaurangskola och har en erfarenhet på minst fyra år från A` la carte och lunchrestauranger.

Har du tidigare erfarenhet som Souschef och Köksmästare så är detta ett stort plus i kanten.

Lön efter överenskommelse.

Restaurang Assistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang. Våra kunder är inom allt från Storkök, Banketter till Stjärnkrogar. Visa mindre

Souschef Tavolo

Ansök    Sep 24    Sorella Göteborg AB    Souschef
Sorella AB som är en del av Götaplatsgruppen öppnar ny restaurang! Bakom den breda dörren på det gamla Artilleristallet på Magasinsgatan har det under ett år pågått full planering och renovering. Äntligen slår vi upp portarna! Vi kommer att ha ett unikt koncept i en unik miljö där köket lagar autentisk italienskt/amerikansk mat. Råvarorna är lika väl utvalda som kökets utrustning och restaurangens inredning. Vi och våra anställda brinner för matlagning,... Visa mer
Sorella AB som är en del av Götaplatsgruppen öppnar ny restaurang!

Bakom den breda dörren på det gamla Artilleristallet på Magasinsgatan har det under ett år pågått full planering och renovering. Äntligen slår vi upp portarna!

Vi kommer att ha ett unikt koncept i en unik miljö där köket lagar autentisk italienskt/amerikansk mat. Råvarorna är lika väl utvalda som kökets utrustning och restaurangens inredning.
Vi och våra anställda brinner för matlagning, service och bemötande av våra gäster.

Vi behöver nu stärka upp vår organisation med en souschef som har energi och kunskap att driva ett team i nyöppnad restaurang samt mycket matglädje.

Vi söker en person som har kunskap i det italienskt/amerikanskt köket.
Vi ser gärna att du har jobbat i USA med det italienska köket på amerikanskt vis.
Att du behärskar alla delar eller så många som möjligt i det italienska köket.
Du behöver vara trygg i din ledarroll, duktig på att involvera och planera.
Din viktigaste uppgift är att se till att vi håller kvalitetsmål och att bygga upp ett starkt team.
Med mycket ödmjukhet, engagemang, teamwork och nyfikenhet levererar vi mat och serviceupplevelser utöver det vanliga.
Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag! Visa mindre

Junior Sous Chef - Noot

Ansök    Mar 8    Hotel AB Bastionen    Souschef
RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL Med bästa läget i stan och en fantastisk personal levererar vi förstklassig service till våra gäster. Vårt mål är att vara Göteborgs bästa hotellarbetsplats. Vi har ett helt nyrenoverat hotell med 355 hotellrum och sviter, bar & restaurang, stor konferensavdelning och fantastiska allmänna ytor. Vi hoppas du vill vara en del av det nya Scandinavia. Är du vår nya Junior Sous Chef ? Du arbetar direkt under Creative Chef. DI... Visa mer
RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL
Med bästa läget i stan och en fantastisk personal levererar vi förstklassig service till våra gäster. Vårt mål är att vara Göteborgs bästa hotellarbetsplats. Vi har ett helt nyrenoverat hotell med 355 hotellrum och sviter, bar & restaurang, stor konferensavdelning och fantastiska allmänna ytor. Vi hoppas du vill vara en del av det nya Scandinavia.

Är du vår nya Junior Sous Chef ? Du arbetar direkt under Creative Chef.

DINA HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER BLIR ATT:
Leda och fördela arbetet i den dagliga driften under ala carte servering 
Följa våra inköpsrutiner och leverantörsavtal
Ansvara för viss personalplanering tillsammans med  Creative Chef
Coacha och motivera personalen
Kontinuerligt utvärdera kvaliteten på det som produceras samt hålla sig uppdaterad på nya produkter och arbetssätt
Kontrollera hygien och följa upp egenkontrollen

DIN PROFIL:
Du har goda kunskaper i gastronomi, näringslära och köksekonomi
Du är strukturerad och effektiv.
Du har erfarenhet av att organisera,planera och att fatta snabba beslut
Du har flerårig dokumenterad erfarenhet av liknande tjänst
Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Du har erfarenhet av att dokumentera och följa hygienrutiner i enlighet
med livsmedelslagen


VI ERBJUDER:
Anställning på ett av Göteborgs marknadsledande hotell i en av Europas mest expansiva hotellkedjor. Goda utvecklingsmöjligheter
Ett flertal personalförmåner och friskvårdsmöjligheter
Tillsvidareanställning, 100% med oregelbundna arbetstider.
Tjänsten är endast kvälltid under ala carte servering.
Start efter överenskommelse.

ANSÖKAN:
Din skriftliga ansökan med CV och personligt brev önskas via e-mail senast den 19/03-2021
Skicka din ansökan till: [email protected]

Urval och intervjuer kommer att ske löpande Visa mindre

Á la carte kockar sökes!

Vi på RestaurangAssistans i Göteborg söker nu efter hungriga kockar som är redo att prestera inför vårsäsongen. Är du sugen på en utmaning där kvalitet, fokus, utveckling, kreativitet och service är av självklarhet? Samt alltid vara på tårna och vara flexibel när det kommer till nya utmaningar och alltid prestera ditt yttersta för att bästa service ska ske? Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 4 års yrkeserfarenh... Visa mer
Vi på RestaurangAssistans i Göteborg söker nu efter hungriga kockar som är redo att prestera inför vårsäsongen.

Är du sugen på en utmaning där kvalitet, fokus, utveckling, kreativitet och service är av självklarhet? Samt alltid vara på tårna och vara flexibel när det kommer till nya utmaningar och alltid prestera ditt yttersta för att bästa service ska ske?

Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 4 års yrkeserfarenhet inom ett ALC kök. Om du har mer storköksvana så kolla de andra jobbannonserna som ligger ute från oss.

Vi söker dig som vill växa som kock, och vill vara en del av vårt team och tillsammans vara den professionella hjälpen ut till Göteborgs restauranger! Visa mindre

Säljledare / Souschef Restaurang & Café

Ansök    Jun 25    Torslanda Stormarknad AB    Souschef
Säljledare/Souschef till ICA Maxi Torslandas nybyggda Restaurang & Café Bryggan Är du kreativ och vill vara med på en magisk resa tillsammans med oss på ICA Maxi Torslanda. Vill du vara med och bygga upp samt driva och utveckla vår nya satsning, Restaurang & Café ”Bryggan”. Då är du den Säljledare/Souschef vi söker! Arbetsuppgifter: · Ansvara för att Restaurang & Café är påfyllt, fräscht, snyggt och säljande · Ansvara för ekonomisk uppföljn... Visa mer
Säljledare/Souschef
till ICA Maxi Torslandas nybyggda
Restaurang & Café Bryggan
Är du kreativ och vill vara med på en magisk resa tillsammans med oss på ICA Maxi Torslanda. Vill du vara med och bygga upp samt driva och utveckla vår nya satsning, Restaurang & Café ”Bryggan”. Då är du den Säljledare/Souschef vi söker!
Arbetsuppgifter:
· Ansvara för att Restaurang & Café är påfyllt, fräscht, snyggt och säljande
· Ansvara för ekonomisk uppföljning, inköp, svinn/kross, sortiment, varumottagning, matsäkerhet, arbetsmiljö, information och rutiner
· Leda och fördelar det dagliga arbetet inom restaurang, café och produktionskök.
· Skriva recept och utveckla varumärket ”Bryggan”
· Skapa engagemang och delaktighet samt coacha och motiverar medarbetare
· Ansvara för att Restaurangens & Caféets kunder bemöts med högsta möjliga kundfokus
Vi söker dig som:
· Har ett brinnande intresse för mat och matlagning
· Trivs att jobba i ett högt tempo
· Är tydlig och säker i din ledarroll
· Har förmåga att inspirera och utveckla dina kollegor och medarbetare
· Är kreativ och intresserad av försäljning utifrån kundernas behov
· Har kunskap om att driva försäljning med fokus på resultat
· Har kockutbildning
· Har tidigare erfarenhet av ledande befattning


För att trivas i rollen som Säljledare/Souschef gillar du att vara kreativ och innovativ. För att lyckas i rollen behöver du gilla att vara ett aktivt och synligt bollplank för dina medarbetare.
Tjänsten innebär arbete på både kontor och ute i den dagliga driften, där fokus ligger på den dagliga driften.
Du kommer till en arbetsmiljö med mycket struktur där vår mat tillagas efter recept.


Kontaktperson: Magnus Wilhelmsson (Personalchef), [email protected]


Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Sista dag för ansökan: 2020-08-09
Vi kommer intervjua löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före ”sista dag för ansökan” så vänta INTE med att visa ditt intresse genom att skicka din ansökan.
Om ICA Maxi Torslanda: Maxi ICA Stormarknad i Torslanda öppnade portarna den 17 november 2004. Vi erbjuder en stormarknad med Allt under ett tak" bestående av ett brett sortiment med drygt 40 000 artiklar till låga priser. Butiken har öppet 365 dagar om året med generösa öppettider. Vi har blivit ett gott gäng med ca 160 medarbetare. Visa mindre

Kock Sökes!

Ansök    Sep 6    Ally AB    Souschef
Kock Sökes! Hej! Vi på Whoopsi Daisy söker nu en kock med erfarenhet av orientalisk matlagning att bli en del av vårt team. Minst 3 års erfarenhet i kök och skall kunna laga många olika typer av mat. Arbetet är fördelat på dagar, kvällar och helger. Heltid, tillsvidareanställning. Lön enligt överenskommelse. Ansökan på mail, skicka cv och skriv lite om dig själv till [email protected] Ally AB org.nr. 5590443262 Wieselgrensplatsen 11 ... Visa mer
Kock Sökes!

Hej!


Vi på Whoopsi Daisy söker nu en kock med erfarenhet av orientalisk matlagning att bli en del av vårt team. Minst 3 års erfarenhet i kök och skall kunna laga många olika typer av mat.


Arbetet är fördelat på dagar, kvällar och helger. Heltid, tillsvidareanställning.


Lön enligt överenskommelse.


Ansökan på mail, skicka cv och skriv lite om dig själv till [email protected]


Ally AB org.nr. 5590443262


Wieselgrensplatsen 11


Göteborg.

Kontaktperson: Ali Akan


Tel.nr. 031650110


Whoopsi Daisy


Restaurang och Sportbar Visa mindre

ALC kockar sökes!

Vi på Restaurangassistans i Göteborg söker nu efter hungriga kockar som är redo att prestera inför sensommar/höst säsongen. Är du sugen på en utmaning där kvalitet, fokus, utveckling, kreativitet och service är av självklarhet? Samt alltid vara på tårna och vara flexibel när det kommer till nya utmaningar och alltid prestera ditt yttersta för att bästa service ska ske? Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 4 års y... Visa mer
Vi på Restaurangassistans i Göteborg söker nu efter hungriga kockar som är redo att prestera inför sensommar/höst säsongen.

Är du sugen på en utmaning där kvalitet, fokus, utveckling, kreativitet och service är av självklarhet? Samt alltid vara på tårna och vara flexibel när det kommer till nya utmaningar och alltid prestera ditt yttersta för att bästa service ska ske?

Vi söker dig som har 3 års restaurangskola eller lärlingsutbildning samt minst 4 års yrkeserfarenhet.

Vi söker dig som vill växa som kock, och vill vara en del av vårt team och tillsammans vara den professionella hjälpen ut till Göteborgs restauranger!

Då ska du söka jobbet hos oss! Visa mindre

Souschef till Ristoria

Ansök    Feb 11    Ristoria    Souschef
Ristoria är en myllrande restaurang, marknads- och mötesplats där varje smakupplevelse förmedlar en historia. Här finns bar och café, osteria, pizzeria, ristorante och en mercato. En restaurang med olika ansikten och temperament, som tar dig med på en resa i matens och dryckens tecken genom världens mest älskade matland – Italien. Ristoria är en del av Gothia Towers. Nu har du möjlighet att arbeta som Souschef på restaurang Ristoria! Beskrivning a... Visa mer
Ristoria är en myllrande restaurang, marknads- och mötesplats där varje smakupplevelse förmedlar en historia. Här finns bar och café, osteria, pizzeria, ristorante och en mercato. En restaurang med olika ansikten och temperament, som tar dig med på en resa i matens och dryckens tecken genom världens mest älskade matland – Italien.

Ristoria är en del av Gothia Towers.
Nu har du möjlighet att arbeta som Souschef på restaurang Ristoria!


Beskrivning av rollen
Som Souschef på Ristoria deltar du i den dagliga driften och har nära samarbete med Köksmästaren.

Om Köksmästaren ej är på plats är du den som leder och fördelar arbetet. Du bistår även Köksmästaren vid inventeringar och med andra administrativa uppgifter. Arbetstiderna är schemalagda alla dagar och tider under veckan.

Vem vi söker
Vi söker dig som har relevant yrkesutbildning och minst tre års erfarenhet av likande tjänst. Vi vill att du har erfarenhet från både varm- och kallkök. Som person är du lösningsorienterad och du gillar att arbeta i team. Du trivs i en miljö med högt tempo och du är lugn och metodisk i arbete under hög belastning.

Frågor om tjänsten
Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef via mail: [email protected] 

Välkommen med din ansökan
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag för annonsen.

Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF.


Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.

Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.Gothia Towers utsågs 2017 och 2018 i Visitas arbetsgivarundersökning till den mest attraktiva arbetsgivaren inom besöksnäringen i Västra Götaland. Inom Svenska Mässan Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Visa mindre

souschef

Ansök    Feb 6    GOLDEN DAYS    Souschef
Då vi växer och vill utveckla vår verksamhet söker nu vi någon som kan tänka sig ta sig an detta med oss. Du skall ha erfarenhet av liknande tjänst. Du kommer att ansvara för kvällsdriften och säkerställa kvalitet på maten till våra gäster. Arbeta nära kökschefen och stötta honom i hans arbete. Viss del inköp/menyplanering/personal kommer att ingå i dina uppgifter Vi erbjuder ett varierande arbete där vi låter dig växa in i din roll. Härliga kollegor, ... Visa mer
Då vi växer och vill utveckla vår verksamhet söker nu vi någon som kan tänka sig ta sig an detta med oss.


Du skall ha erfarenhet av liknande tjänst.
Du kommer att ansvara för kvällsdriften och säkerställa kvalitet på maten till våra gäster. Arbeta nära kökschefen och stötta honom i hans arbete.
Viss del inköp/menyplanering/personal kommer att ingå i dina uppgifter


Vi erbjuder ett varierande arbete där vi låter dig växa in i din roll. Härliga kollegor, där alla hjälps åt och där teamkänslan är en grundsten för oss. Visa mindre

Quality Hotel SE: Souschef

Ansök    Jan 23    Quality Hotel Winn Göteborg    Souschef
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan! Vi på Quality Winn söker nu en stjärna till köket som har öga för detaljer och ... Visa mer
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Vi på Quality Winn söker nu en stjärna till köket som har öga för detaljer och kan leverera bra kvalitet med ett leende på läpparna.

Vem är du?

- Du älskar mat och allt som har mat att göra.

- Du har kunskap i Miljö- & Hälsa, allergener och hygien

- Du har minst 6 års erfarenhet av kockyrket i hetluften samt lite erfarenhet av att leda personal.

- Du är självständig, kreativ och lösningsorienterad

- Du är ordningsam, noggrann och har ett strukturerat arbetssätt.

- Du får arbetsdagen att flyga, även när det är stressigt ;)

- Du har ekonomiskt tänk och vill vara med och utveckla menyer tillsammans med kökschef.

- Du siktar högt och VILL utvecklas, vill ta ett större ansvar framöver

- Du är en bra co-pilot gentemot ditt crew i köket: Du förväntas pusha på och inspirera andra samt vara kökschefens högra hand som säkerställer servicen och kvaliteten i drift.

- Du har humor och gillar att ha roligt på jobbet, med både kollegor och gäster.

- Du behärskar svenska och engelska, i både tal och skrift.

Om oss
Quality Hotel Winn är ett litet hotell med ett stort bankande hjärta! Vi bjuder på en färgstark hotellupplevelse med kundlöftet ”It’s taken care of” och vi passar lika bra för affärsresenären och mötesdeltagaren som för barnfamiljen. Hotellet tillhör familjen Quality Hotel som är en av Nordens största hotellkedjor med över 60 hotell i Sverige, Norge och Danmark. Quality Hotel tillhör i sin tur Nordic Choice Hotels tillsammans med hotellkedjorna Clarion Hotel och Comfort Hotel. Välkommen till vår stora familj!
På Quality Hotel Winn är vi härliga och ärliga - vi tar hand om varandra som en stor famlj och vi sätter alltid gästen i cockpit.

Är du redo att flyga in i framtiden med Team Winn?

Ansökningar tas emot tills rätt person hittas, det kan gå fort så vänta inte med att ansöka!

Tjänsten är en fast anställning på 100%.

Arbetstiderna är främst förlagda under kvällar men viss dagtid kan förekomma.
All personal på F&B arbetar varannan helg, det förväntas du också att göra.
Vi tillämpar avtalsenlig lönesättning och fäljer VISITA och HRF's riktlinjer.
Intervjuer och provjobb sker löpande och anställningen träder i kraft efter överenskommelse.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten, vänligen kontakta vår F&B Manager Nicklas Gatevold på mail: [email protected]

QUALITY HOTEL™ – For meetings that matter.

Hos oss är det mötet som är viktigast. Mötet mellan två kollegor som får en snilleblixt tillsammans, mellan föräldrar och barn som skrattar så de kiknar och mellan hundra jobbarkompisar som plötsligt delar samma vision. Mötet mellan oss och dig. Ögonblick som verkligen betyder något.

På Quality Hotel får varje medarbetares personlighet skina, och det återspeglas i det arbetet vi gör. Vi gör allt vi kan för att gästens vistelse ska bli så bra som möjligt, oavsett om du ska hålla en konferens eller njuta av kvalitetstid med familjen. Vi älskar att göra det lilla extra så att ni kan luta er tillbaka, vara tillsammans och avsätta tid för de små ögonblicken i vardagen - de som verkligen betyder något. Hotellet är en del av Quality Hotel, som är en av Nordens största hotellkedjor med 60+ hotell i Sverige, Norge och Danmark. Quality Hotel tillhör Nordic Choice Hotels tillsammans med hotellkedjorna Clarion Hotel och Comfort Hotel. Välkommen till vår stora familj.

Ready for take off? Sök innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Sous chef A ´la carte

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan! Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du e... Visa mer
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du?

Välkommen till Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen

Nu söker vi en

Sous-chef
Som sous-chef hos oss har du tillsammans med köksmästare ansvar för a la carte-köket som helhet. Allt från att dagliga varubeställningar, visst personalansvar, upprätta menyer, samt att jobba i drift. Du kommer att inspirera och motivera ditt team samt vara med och forma F&B utifrån vårt koncept. Vi önskar en person med erfarenhet av att leda & inspirera ett team och har ett öga för ordning och reda samt arbeta i en miljö där tempot är högt. Anställningen är på 100 % och i huvudsak förlagd kvällstid.

Erfarenhet och färdigheter
Vi ser gärna att Du har minst 3 års erfarenhet från liknande uppdrag. Vi tror att den rätta personen har en hög integritet, drivkraft och god pedagogisk förmåga. För att klara av jobbet behöver du vara strukturerad i ditt arbete och kunna hantera stressiga situationer.

Bör behärska både engelska och svenska. Visa mindre

Kreativ Souschef sökes till Sociale i Hovås-Göterborg

Är du den souschef vi söker? Du skall ha några års erfarenhet av á la carte-kök, gärna på ledande positioner med en stark hunger för att vilja utvecklas och att hjälpa oss att fortsätta bli bättre. Vi har ett öppet kök där du ska trivas. Du som anställs ska framförallt påvisa en matglädje i kombination med att vara en bra människa då vi bygger vårt lag mycket kring teamkänsla. För rätt person finns det mycket ansvar och utvecklingsmöjligheter. Att vara koc... Visa mer
Är du den souschef vi söker?
Du skall ha några års erfarenhet av á la carte-kök, gärna på ledande positioner med en stark hunger för att vilja utvecklas och att hjälpa oss att fortsätta bli bättre.
Vi har ett öppet kök där du ska trivas. Du som anställs ska framförallt påvisa en matglädje i kombination med att vara en bra människa då vi bygger vårt lag mycket kring teamkänsla. För rätt person finns det mycket ansvar och utvecklingsmöjligheter.
Att vara kock och sous chef hos oss, i vårt kök, ställer höga krav på dig då vi har högt ställda mål och ambitioner för vår restaurang. I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter i kök.
Du jobbar i ett tight team där alla förväntas bidra till vidare utveckling i nära samarbete med köksmästaren.


Ansvar och mycket bra utvecklingsmöjligheter för rätt person.
Lön och tillträde enligt överenskommelse.


Ansök här via Cheffle idag!
 
Om Sociale - Hovås Allé & Restaurang AB
Sociale ligger i hjärtat av nya Hovås. Här är vi den sociala mötesplatsen dit man kommer för att umgås i stämningsfull och avslappnad miljö. Sociale fördelas mellan vinbar, restaurang och lounge. Här ses man för ett glas vin, äta en god måltid, dricka en cocktail och för att spela shuffleboard & bowling. Vi är den lilla arbetsgivaren med det stora hjärtat där våra medarbetare trivs och frodas kring vår höga arbetsmoral, kunskap och service. Vi ingår i en koncern med framgångsrika restauranger, där det inte finns några gränser för vad vi kan göra tillsammans. Visa mindre

Sous chef Bankett/event

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan! Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du e... Visa mer
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du?

Välkommen till Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen

Nu söker vi en

Sous-chef
Som sous-chef hos oss har du tillsammans med köksmästare ansvar för bankett-köket som helhet. Allt från att dagliga varubeställningar, visst personalansvar, upprätta menyer, samt att jobba i drift. Du kommer att inspirera och motivera ditt team samt vara med och forma F&B utifrån vårt koncept. Vi önskar en person med erfarenhet av att leda & inspirera ett team och har ett öga för ordning och reda samt arbeta i en miljö där tempot är högt med leverans av F&B till alla våra avdelningar; konferens, lunch, brunch, bankett och catering. Tjänsten är på 100% och fördelad på veckans alla dagar

Erfarenhet och färdigheter
Vi ser gärna att Du har minst 3 års erfarenhet från liknande uppdrag. Vi tror att den rätta personen har en hög integritet, drivkraft och god pedagogisk förmåga. För att klara av jobbet behöver du vara strukturerad i ditt arbete och kunna hantera stressiga situationer.

Bör behärska både engelska och svenska. Visa mindre

Sous chef to Hotel Waterfront Göteborg

Ansök    Okt 18    Hotell Waterfront Göteborg    Souschef
At the heart of Majorna stands the old Carnegie Porter brewery, now a four-star, full-service hotel with character. Hotel Waterfront Göteborg is your port of call for celebrations with family and friends, relaxation and business meetings. The restaurant affords magnificent views of Älvsborg Bridge and the open sea. International guests and Gothenburgers alike come together here to eat a simple meal, do business or throw grand parties. The restaurant is op... Visa mer
At the heart of Majorna stands the old Carnegie Porter brewery, now a four-star, full-service hotel with character. Hotel Waterfront Göteborg is your port of call for celebrations with family and friends, relaxation and business meetings. The restaurant affords magnificent views of Älvsborg Bridge and the open sea. International guests and Gothenburgers alike come together here to eat a simple meal, do business or throw grand parties.
The restaurant is open all year round and offers well-made meals for any taste. It can accommodate up to 200 guests and the reception room can take groups of up to 100 people.
Our ambition is to offer a stimulating workplace in an international environment, always delivering four-star service and care. To achieve this, we need skilled, outgoing team members who enjoy providing good service.


As a Sous chef you will work alongside our Head chef, manage daily kitchen activities including overseeing staff and aid with menu preparation.


Your work tasks will include 
Lead kitchen team in the Head chef's absence
Work with head chef to maintain kitchen organization, staff ability, and training opportunities
Provide guidance to junior kitchen staff members, including, but not limited, to line cooking, food preparation, and dish plating
Assist Head Chef with menu Creation
Oversee and organize kitchen stock and ingredients
Ensure a first-in, first-out food rotation system and verifie all food products are properly dated and organized for quality assurance
Keep cooking stations stocked, especially before and during prime operation hours
Manage food and product ordering by keeping detailed records and minimise waste, Supervise all food preparation and presentation to ensure quality and restaurant standardsSous Chef Skills and Qualifications:
Formal Culinary Training
Previous Restaurant Experience
Extensive Food and Beverage Knowledge
Restaurant Industry Knowledge
Strong Organizational Skills
Attention to Detail
Knowledge of Restaurant Regulations
Leadership
Positivity
Ability to Work Under Pressure
Self-Motivated
Creative Problem-Solving Skills
Strong Verbal and Written Communication Skills
Exceptional Customer-Service Skills Visa mindre

Sous-Chef

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan! Quality Hotel Panorama söker kock som vill testa sina vingar! Välkommen ombord... Visa mer
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Quality Hotel Panorama söker kock som vill testa sina vingar!

Välkommen ombord på flight QH2019 mot framtiden. Vi söker en kreativ sous-chef som kommer laga mat till alla våra hotell- och konferensgäster som om de befinner sig i business class. Fasten your seatbelt, it’s time for take off.

Vem är du?
- Du har minst 5 års erfarenhet av kockyrket i hetluften
- Du får arbetsdagen att flyga, även när det är stressigt
- Du siktar högt och tycker om att tänka nytt
- Du är en bra co-pilot gentemot ditt crew i köket
- Du har humor och gillar att ha roligt på jobbet

Om oss
Quality Hotel Panorama bjuder på en färgstark hotellupplevelse med kundlöftet ”It’s taken care of” och vi passar lika bra för affärsresenären och mötesdeltagaren som för eventgästen, Stockholmsturisten, storfamiljen och kärleksparet. Hotellet tillhör familjen Quality Hotel som är en av Nordens största hotellkedjor med över 60 hotell i Sverige, Norge och Danmark. Quality Hotel tillhör i sin tur Nordic Choice Hotels tillsammans med hotellkedjorna Clarion Hotel och Comfort Hotel. Välkommen till vår stora familj!

Ready for take off? Ansök senast 20:e oktober 2019, vi anställer löpande så väntar inte med att skicka din ansökan.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Skicka din CV och personligt brev till [email protected] Visa mindre

Kreativ Souschef sökes till Sociale i Hovås-Göterborg

Är du den souschef vi söker? Du skall ha några års erfarenhet av á la carte-kök, gärna på ledande positioner med en stark hunger för att vilja utvecklas och att hjälpa oss att fortsätta bli bättre. Vi har ett öppet kök där du ska trivas. Du som anställs ska framförallt påvisa en matglädje i kombination med att vara en bra människa då vi bygger vårt lag mycket kring teamkänsla. För rätt person finns det mycket ansvar och utvecklingsmöjligheter. Att vara koc... Visa mer
Är du den souschef vi söker?
Du skall ha några års erfarenhet av á la carte-kök, gärna på ledande positioner med en stark hunger för att vilja utvecklas och att hjälpa oss att fortsätta bli bättre.
Vi har ett öppet kök där du ska trivas. Du som anställs ska framförallt påvisa en matglädje i kombination med att vara en bra människa då vi bygger vårt lag mycket kring teamkänsla. För rätt person finns det mycket ansvar och utvecklingsmöjligheter.
Att vara kock och sous chef hos oss, i vårt kök, ställer höga krav på dig då vi har högt ställda mål och ambitioner för vår restaurang. I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter i kök.
Du jobbar i ett tight team där alla förväntas bidra till vidare utveckling i nära samarbete med köksmästaren.


Ansvar och mycket bra utvecklingsmöjligheter för rätt person.
Lön och tillträde enligt överenskommelse.


Ansök här via Cheffle idag!
 
Om Sociale - Hovås Allé & Restaurang AB
Sociale ligger i hjärtat av nya Hovås. Här är vi den sociala mötesplatsen dit man kommer för att umgås i stämningsfull och avslappnad miljö. Sociale fördelas mellan vinbar, restaurang och lounge. Här ses man för ett glas vin, äta en god måltid, dricka en cocktail och för att spela shuffleboard & bowling. Vi är den lilla arbetsgivaren med det stora hjärtat där våra medarbetare trivs och frodas kring vår höga arbetsmoral, kunskap och service. Vi ingår i en koncern med framgångsrika restauranger, där det inte finns några gränser för vad vi kan göra tillsammans. Visa mindre

Souschef

Ansök    Sep 16    Coor Service Management    Souschef
Driven och kreativ souschef till restaurang Läppstiftet Livet tranquil Vi driver sedan i mars ett nytt koncept som heter livet tranquil på vår restaurang läppstiftet. Konceptet har maten, människan och livet i fokus "vi skall inte leva för att äta utan äta för att leva". Vi arbetar med att få till härliga måltider i livets pussel som gör att vi orkar hela dagen. Under stort ansvar och med stora möjligheter att utvecklas kan du sätta din prägel på verksam... Visa mer
Driven och kreativ souschef till restaurang Läppstiftet Livet tranquil

Vi driver sedan i mars ett nytt koncept som heter livet tranquil på vår restaurang läppstiftet. Konceptet har maten, människan och livet i fokus "vi skall inte leva för att äta utan äta för att leva". Vi arbetar med att få till härliga måltider i livets pussel som gör att vi orkar hela dagen.

Under stort ansvar och med stora möjligheter att utvecklas kan du sätta din prägel på verksamheten. Dina arbetsuppgifter innebär att vara behjälplig med inköp, menyplanering, leda och delegera ansvar för dina medarbetare i kök och kallskänk.

Vi tror att du har minst 3-årig gymnasieskola (Hotell & restaurang) samt 5 års erfarenhet från lunch, catering och À la carte restauranger.  

I och med vår konceptutveckling så tror vi att du kommer trivas hos om du har en stor passion för god mat och ett genuint intresse för att skapa måltidsupplevelser med det lilla extra. Du har även lätt för att samarbeta samt motiveras av att sälja in dina idéer. Du är mycket serviceinriktad och social. Hälsa och omsorg för miljön är kärnfrågor inom vår verksamhet vilket innebär att det är en fördel om du även har ett intresse och angagemang för en hållbar livsstil.

Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift, samt goda kunskaper i Microsoft office behövs för att klara arbetsuppgifterna.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare med tillträde snarast

 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected]

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland. Visa mindre

Souschef 100%

Ansök    Aug 21    Arken Konferenscenter AB    Souschef
Arbeta med ett härligt teamDu har rätt inställning, vilket innebär god samarbetsförmåga och en positiv attityd gentemot gäster och kollegor. Du kommer vara drift och kvalitetsansvarig och vara kökschefens högra hand både vad det gäller säkerställande av kvalitet och utveckling av vår profil och våra menyer. Du har dokumenterad minst 6 års yrkesvana och utbildning som kock/köksmästare. Du är en stresstålig person med hög flexibilitet. Du är kvalitetsmedvete... Visa mer
Arbeta med ett härligt teamDu har rätt inställning, vilket innebär god samarbetsförmåga och en positiv attityd gentemot gäster och kollegor. Du kommer vara drift och kvalitetsansvarig och vara kökschefens högra hand både vad det gäller säkerställande av kvalitet och utveckling av vår profil och våra menyer. Du har dokumenterad minst 6 års yrkesvana och utbildning som kock/köksmästare. Du är en stresstålig person med hög flexibilitet. Du är kvalitetsmedveten med stor ansvarskänsla.Du har minimum 6 års yrkeserfarenhet som kock. Körkort är ett plus men inget krav.Tjänstgöringsgrad / varaktighet:Tillsvidareanställning 100% (efter sedvanlig provanställning).Varierande arbetstider, mestadels kvällstid.Lön:Lön enligt överenskommelse.Som anställd får du fina förmåner såsom tillgång till gym och spa, friskvårdsbidrag, rabatt på produkter och tjänster i huset, samt internutbildning vid behov.Tillträde:19 augusti eller enligt överenskommelse.Övrigt:Företaget är anslutna till Visita och därigenom kollektivavtal med HRF.Ansökan & frågor:Ansökan och eventuella frågor skickas till vår assisterande kökschef, David Sjölander: [email protected] telefon: 031-726 25 26.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Souschef sökes till restaurang i Göteborg

Ansök    Aug 26    Göteborg    Souschef
Vår restaurang är beläget i Göteborg och består av en stor italiensk familj med matälskare, vänner och passionerade medarbetare. Nu önskar restaurangen att förstärka sitt team med en Souschef.Idag har vi över 600 medarbetare och cirka 80 mellanchefer, restaurangchefer samt kockchefer.Detta gör vår restaurang till en utmärkt arbetsplats oavsett vilken branscherfarenhet du besitter. Med hög kvalitetsstandard och bra utbildningsprogram erbjuds en unik möjligh... Visa mer
Vår restaurang är beläget i Göteborg och består av en stor italiensk familj med matälskare, vänner och passionerade medarbetare. Nu önskar restaurangen att förstärka sitt team med en Souschef.Idag har vi över 600 medarbetare och cirka 80 mellanchefer, restaurangchefer samt kockchefer.Detta gör vår restaurang till en utmärkt arbetsplats oavsett vilken branscherfarenhet du besitter. Med hög kvalitetsstandard och bra utbildningsprogram erbjuds en unik möjlighet till utveckling både som medarbetare och chef om du vill göra karriär inom restaurangbranschen. Restaurangen finns både Göteborg och Oslo.Organisationsutvecklingsföretaget Great Place To Work (GPTW) korade nyligen restaurangen till en av Norges bästa arbetsplatser 2018 i kategorin 200-499 anställda. Nomineringen baserades på medarbetarundersökningar gällande yrkesstolthet på arbetsplatsen, tillit till ledningen och gemenskap med kollegor. Är du vår nya Souschef ? Visa mindre

Souschef till restaurang Imagine

Ansök    Aug 5    Mat & Dryck    Souschef
Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Här finns över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang och show. Vi har 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass. Våra populära barer och restauranger har något för alla smaker och tillfällen. Läs mer om oss på www.gothiatowers.com. Event och Catering är en bred organisation som ansvarar för hotelle... Visa mer
Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Här finns över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang och show. Vi har 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass. Våra populära barer och restauranger har något för alla smaker och tillfällen. Läs mer om oss på www.gothiatowers.com.Event och Catering är en bred organisation som ansvarar för hotellets frukost, caféer på mässor, konferensluncher- och middagar, stora och små banketter samt julbord och showrestaurangen The Theatre.

Vi är ett kompetent team som tillsammans arbetar för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra gäster. Ett spännande och utmanade arbete där vi vågar testa nya saker och utmanar varandra. Ena stunden arbetar vi med en bankett för 3 000 gäster, för att i nästa stund servera ett mindre sällskap en matupplevelse utöver det vanliga. Allt händer här, och det händer snabbt. Bli en av oss!

Vi söker nu vikarierande Souschef till vår festvåning Imagine. Tjänsten sträcker sig från och med augusti 2019 till och med januari 2020 med möjlighet till förlängning.

Beskrivning av rollen
Som Souschef på Imagine är du ett stöd till Köksmästaren. Du är en central del i den dagliga verksamheten och är ansvarig då Köksmästaren inte är på plats. Tjänsten är 100% operativ i driften och administrativa uppgifter kan förekomma. Arbetstiderna är schemalagda alla dagar och tider under veckan.Tjänsten är ett vikariat på 100%. Vi har kollektivavtal och tillämpar avtalsenliga anställningsvillkor.

Vem vi söker
Vi söker dig som har relevant yrkesutbildning och minst tre års erfarenhet av likande tjänst. Vi vill att du har erfarenhet från både lunch, bankett, bufféverksamhet och julbord. Som person är du lösningsorienterad, flexibel och en lagspelare.

Frågor om tjänsten
Frågor om tjänsten Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Köksmästare Niklas Andreassen; [email protected]

Välkommen med din ansökan senast 20 augusti, men tänk på att rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!Gothia Towers utsågs 2017 och 2018 i Visitas arbetsgivarundersökning till den mest attraktiva arbetsgivaren inom besöksnäringen i Västra Götaland. Inom Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden - engagemang, samarbete och mod - är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt. Visa mindre

Souschef till Heaven 23

Ansök    Aug 6    Heaven 23    Souschef
Mat, cocktails och vimmel med himmelsk höjd. Här kan du njuta av modern matlagning baserat på årstidens skafferi med milsvid utsikt för Göteborg. Heaven 23 är en del av Gothia Towers. Vi önskar förstärka köket inför hösten och letar efter dig som vill arbeta med oss som Souschef på Heaven 23. Vi söker efter en person med genuint intresse och passion för matlagning, du är lösningsorienterad och trivs i en arbetsmiljö med högt tempo och gör allt för ... Visa mer
Mat, cocktails och vimmel med himmelsk höjd. Här kan du njuta av modern matlagning baserat på årstidens skafferi med milsvid utsikt för Göteborg.
Heaven 23 är en del av Gothia Towers.Vi önskar förstärka köket inför hösten och letar efter dig som vill arbeta med oss som Souschef på Heaven 23.

Vi söker efter en person med genuint intresse och passion för matlagning, du är lösningsorienterad och trivs i en arbetsmiljö med högt tempo och gör allt för att gästen ska få en fantastisk måltidupplevelse. Som Souschef på Heaven 23 är du en viktig del av teamet när det gäller drift, kreativitet och kvalitet. Du har ett stort ansvar för verksamheten och det är viktigt för oss att du är ledare med förmåga att motivera och inspirera andra.

Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö och en chans att utveckla din matlagning tillsammans med oss. Arbetstiderna är både dagtid, kvällstid och helger. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Köksmästare: [email protected]

Välkommen med din ansökan, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag för annonsen.

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan och Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.
Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Gothia Towers utsågs 2017 och 2018 i Visitas arbetsgivarundersökning till den mest attraktiva arbetsgivaren inom besöksnäringen i Västra Götaland. Inom Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Visa mindre

Souschef & kock sökes!

Ansök    Aug 19    Faye Emmy    Souschef
Vi söker självständig och kreativ souschef och en kock till vinbaren Faye Emmy på Parkgatan 21 i Göteborg.Faye Emmy är beläget under samma tak och regi som den italienska restaurangen Studio HPKSM (i samma hus, Storgatan 22). Studio HPKSM har funnits i snart 4 år, Faye Emmy öppnade innan sommaren, mer som en testperiod och nu söker vi kockar för att kunna öppna upp igen i höst.Faye Emmy är rymmer totalt 100 pers i lokalen och har fullt utrustat kök. Köket ... Visa mer
Vi söker självständig och kreativ souschef och en kock till vinbaren Faye Emmy på Parkgatan 21 i Göteborg.Faye Emmy är beläget under samma tak och regi som den italienska restaurangen Studio HPKSM (i samma hus, Storgatan 22). Studio HPKSM har funnits i snart 4 år, Faye Emmy öppnade innan sommaren, mer som en testperiod och nu söker vi kockar för att kunna öppna upp igen i höst.Faye Emmy är rymmer totalt 100 pers i lokalen och har fullt utrustat kök. Köket drivs av kökschef Peter Borgström som även är ansvarig för Studio HPKSM's kök sen starten. Eftersom Faye Emmy öppnar på nytt i höst finns stora möjligheter för konceptutveckling, och kreativitet när det kommer till meny, upplägg och andra viktiga detaljer.Under restaurangerna finns en källare med musikscen och klubbar där band och dj:s, både lokala och från hela världen, har spelat under åren.Då dessa tjänster behöver tillsättas omgående så sker intervjuer löpande. Alltså kan tjänsterna komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.Vi ser fram emot att höra från er! Visa mindre

Souschef 100%

Ansök    Jul 17    Arken Konferenscenter AB    Souschef
Arbeta med ett härligt teamDu har rätt inställning, vilket innebär god samarbetsförmåga och en positiv attityd gentemot gäster och kollegor. Du kommer vara drift och kvalitetsansvarig och vara kökschefens högra hand både vad det gäller säkerställande av kvalitet och utveckling av vår profil och våra menyer. Du har dokumenterad minst 6 års yrkesvana och utbildning som kock/köksmästare. Du är en stresstålig person med hög flexibilitet. Du är kvalitetsmedvete... Visa mer
Arbeta med ett härligt teamDu har rätt inställning, vilket innebär god samarbetsförmåga och en positiv attityd gentemot gäster och kollegor. Du kommer vara drift och kvalitetsansvarig och vara kökschefens högra hand både vad det gäller säkerställande av kvalitet och utveckling av vår profil och våra menyer. Du har dokumenterad minst 6 års yrkesvana och utbildning som kock/köksmästare. Du är en stresstålig person med hög flexibilitet. Du är kvalitetsmedveten med stor ansvarskänsla.Du har minimum 6 års yrkeserfarenhet som kock. Körkort är ett plus men inget krav.Tjänstgöringsgrad / varaktighet:Tillsvidareanställning 100% (efter sedvanlig provanställning).Varierande arbetstider, mestadels kvällstid.Lön:Lön enligt överenskommelse.Som anställd får du fina förmåner såsom tillgång till gym och spa, friskvårdsbidrag, rabatt på produkter och tjänster i huset, samt internutbildning vid behov.Tillträde:19 augusti eller enligt överenskommelse.Övrigt:Företaget är anslutna till Visita och därigenom kollektivavtal med HRF.Ansökan & frågor:Ansökan och eventuella frågor skickas till vår assisterande kökschef, David Sjölander: [email protected] telefon: 031-726 25 26.Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Souschef - Made in China

Ansök    Jul 11    Avenyfamiljen    Souschef
Vill du vara med och göra Göteborg roligare? Om verksamheten & tjänsten Vi söker nu utåtriktadSouschef med ledaregenskapertill Made in China, en Asian-fusion Dim sum restaurangbelägen på Tredje långgatan, mitt i Linnéstaden. Rollen som Souschef präglas av att tillsammans med Kökschef leda och utveckla köks-teamet framåt. Som Souschef kommer du ha administrativa uppgifter såsom planering, beställning inventering m.m. Men det kommer framförallt varaett op... Visa mer
Vill du vara med och göra Göteborg roligare?

Om verksamheten & tjänsten

Vi söker nu utåtriktadSouschef med ledaregenskapertill Made in China, en Asian-fusion Dim sum restaurangbelägen på Tredje långgatan, mitt i Linnéstaden.

Rollen som Souschef präglas av att tillsammans med Kökschef leda och utveckla köks-teamet framåt. Som Souschef kommer du ha administrativa uppgifter såsom planering, beställning inventering m.m. Men det kommer framförallt varaett operativt fokus främst kvällsservice, där ditt ledarskap står i centrum. Du kommer till en organisation med mycket struktur och du kommer ha ett nära samarbete med Kökschef ochF&B Manager för att säkerställa riktningen för restaurangen och kvalitén på produkten.

Samtliga Avenyfamiljens restauranger är KRAV-certifierade och hållbarhet är en viktig faktor. Det är därför viktigt att framgångsrikt kunna prognostisera åtgång samt arbeta för att minska svinn.

Vem är du?

Vi söker en utåtriktad, tydlig ledare till köketsom letar efter en ny utmaning och vill komma till en väldigt välfungerande restaurang och köksteam.För att lyckas i rollen som Souschefbehöver du tycka om att arbeta i etthögt tempo och motiveras av attförgylla gästernas matupplevelse, utvecklas som kock och antarollen som ledare för köksteamet. Du är strukturerad i ditt arbete, metodisk i ditt utförande och får energi av att hjälpa dina kollegor att utvecklas.

Som Souschefhar duförmågan att engagera dina medarbetare utifrån deras förutsättningar med en inkluderande och utmanande approach. Detta ger dig förutsättningar att framgångsrikt leda medarbetare, fördela arbetsuppgifter samt utveckla verksamheten löpande tillsammans med Kökschef och Restaurangchef.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Arbetstiderna är dag- och kvällstid och styrs av verksamheternas öppettider.

Om Made in China

Made in China en del av Avenyfamiljen (http://www.avenyfamiljen.se/),som dagligen gör Göteborg roligare. Vi är en lokal aktör som utvecklar gator och torg genom fastighetsförvärv som omvandlas till hotell och restauranger. Restaurangerna är casual och vi har stor omsorg för råvaror och klimat.Våra hjärtan slår för Göteborg!

Besök vår hemsida (https://www.madeinchina.nu/)

Ansök senast: 2019-08-18

Kontaktperson:Ted Karlsson, HR Manager [email protected] Visa mindre

Sous chef till Biljardpalatset Göteborg

Ansök    Jul 30    BILJARDPALATSET GÖTEBORG AB    Souschef
I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska rätter att dela tillsammans med vänner och kollegor. Vi tror att du delar vår passion för mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla vårt koncept.Vi söker dig som utstrålar glädje och engagemang. Du är lösningsorienterad och initiativrik samt trivs i en föränderlig miljö, vidare är du självgående, handlingskraftig och strukturerad och du ser alltid gäste... Visa mer
I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska rätter att dela tillsammans med vänner och kollegor. Vi tror att du delar vår passion för mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla vårt koncept.Vi söker dig som utstrålar glädje och engagemang. Du är lösningsorienterad och initiativrik samt trivs i en föränderlig miljö, vidare är du självgående, handlingskraftig och strukturerad och du ser alltid gästen som det viktigaste.Dina arbetsuppgifter:- Övergripande ansvar för restaurangens köksverksamhet tillsammans med köksmästaren- Ständigt utveckla produkten utifrån gästernas behov och önskemål- Leda och fördela arbetet under sitt skift- Säkerställa att köket jobbar i enlighet med vår standard och våra koncept- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket samt inspirera och motivera dina medarbetare- Följa HACCP riktlinjerSom souschef på Biljardpalatset Göteborg önskas du vara idérik och strukturerad. Eftersom du har ansvaret i köket tillsammans med vår köksmästare, krävs ofta snabba och konkreta beslut. Du bör därför vara bekväm med just det. Som souschef kommer du att ansvara för att utveckla menyer, leda köksteamet samt den dagliga driften i köket. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du i högsta grad är delaktig i.Biljardpalatset grundades 1983 och vi har de senaste tio åren arbetat hårt med att arbeta oss fram till Europas ledande biljardhall. Att besöka oss ska vara så mycket mer än att besöka en spelhall, vi är främst en restaurang som siktar på att kunna erbjuda en helhetsupplevelse utöver det vanliga. Som anställd hos oss kan vi erbjuda bra lön till rätt person, en förmånsportal där man får rabatter på 1000-tals olika butiker men framförallt en stor arbetsplats med stor glädje! Visa mindre

Souschef till Sociale , Hovås (Göteborg)

Ansök    Apr 26    Sociale    Souschef
Sociale – Den sociala mötesplatsen i HovåsSociale ligger i hjärtat av nya Hovås. Här är vi den sociala mötesplatsen dit man kommer för att umgås i stämningsfull och avslappnad miljö. Sociale fördelas mellan vinbar, restaurang och lounge. Här ses man för ett glas vin, äta en god måltid, dricka en cocktail och för att spela shuffleboard & bowling.Seriös arbetsgivare med stort hjärta – Är du vår nya Souschef?Vi är den lilla arbetsgivaren med det stora hjärtat... Visa mer
Sociale – Den sociala mötesplatsen i HovåsSociale ligger i hjärtat av nya Hovås. Här är vi den sociala mötesplatsen dit man kommer för att umgås i stämningsfull och avslappnad miljö. Sociale fördelas mellan vinbar, restaurang och lounge. Här ses man för ett glas vin, äta en god måltid, dricka en cocktail och för att spela shuffleboard & bowling.Seriös arbetsgivare med stort hjärta – Är du vår nya Souschef?Vi är den lilla arbetsgivaren med det stora hjärtat där våra medarbetare trivs och frodas kring vår höga arbetsmoral, kunskap och service.Vi ingår i en koncern med framgångsrika restauranger, där det inte finns några gränser för vad vi kan göra tillsammans. För rätt person finns goda möjligheter till bra lön.Arbetsuppgifter: Att vara kock och sous chef hos oss i vårt kök ställer höga krav på dig då vi har högt ställda mål som vi önskar nå i vår restaurang. I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter i kök. Du jobbar i ett tight team där alla förväntas bidra till vidare utveckling i nära samarbete med köksmästaren.Ansvar och mycket bra utvecklings möjlighet för rätt person.Om dig: Du skall ha några års erfarenhet av À la carte-kök, gärna på ledande positioner med en stark hunger för att vilja utvecklas och att hjälpa oss att fortsätta bli bättre. Vi har ett öppet kök där du ska trivas. Du som anställs ska framförallt påvisa en matglädje i kombination med att vara en bra människa då vi bygger vårt lag mycket kring teamkänsla. För rätt person finns det mycket ansvar och utvecklingsmöjligheter.För rätt person erbjuder vi mycket bra lön. Visa mindre

Souschef till Dockyard Hotel / Reveljen

Ansök    Jul 5    DOCKYARD HOTEL    Souschef
Dockyard Hotel är en hotell och konferensanläggning med frukost, lunch, konferensfika, a la carte och eventverksamheter. Vår nya a la carte restaurang på hotellet tar upp till ca 120 gäster, vår eventlokal Reveljen tar upp till 450 personer eller ca 300 sittandes, här har vi även konferensluncher dagtid, middagar för större grupper kvällstid och företagsfester, bröllop, julbord mm på helgerna. Vi söker nu en initiativrik person som har god förmåga att ta l... Visa mer
Dockyard Hotel är en hotell och konferensanläggning med frukost, lunch, konferensfika, a la carte och eventverksamheter. Vår nya a la carte restaurang på hotellet tar upp till ca 120 gäster, vår eventlokal Reveljen tar upp till 450 personer eller ca 300 sittandes, här har vi även konferensluncher dagtid, middagar för större grupper kvällstid och företagsfester, bröllop, julbord mm på helgerna. Vi söker nu en initiativrik person som har god förmåga att ta ledarskapet i vårt huvudkök när köksmästaren inte är på plats. Vi vill att du ska vara van att jobba med stora volymer utan att göra avkall på kvalitet och design. För att söka jobbet som Souschef ska du ha erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, men vi värderar framförallt dina personliga egenskaper och din talang.Vem är du?Du har erfarenhet från liknande arbete. Du är klar och tydlig i ditt ledarskap och kommunikation. Du är struktureradDu är självständig i ditt arbeteArbetsuppgifterSom souschef leder du den dagliga driften i köket och ansvarar för att menyer för lunchen tas fram.Du är dessutom delaktig i övrig menyplanering tillsammans med köksmästaren.Ansvarar för att inköp blir gjorda och du inventerar regelbundet varje månad vilket också innebär ansvar för att råvarukostnader hålls.Du arbetar effektivt med svinnminimering.Ansvarar för introduktion/upplärning av ny personal samt praktikanter.Jobbar utifrån en given ekonomisk ram.Ansvar för att hantera sjukanmälningar och tillsättning av ersättare samt viss schemaläggningArbeta för att avdelningens personal känner sig motiverade och engagerade i sitt arbete och bland sina kollegorLaga riktigt god mat självklartArbetstider:främst dagtid mån-fre men kvällar och helger förekommer också vid behov.Tjänsten ska tillsättas i mitten av Augusti. Visa mindre

Souschef till Seasons

Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Här finns över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang och show. Vi har 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass. Våra populära barer och restauranger har något för alla smaker och tillfällen. Läs mer om oss på www.gothiatowers.com. Vi är ett stort team som tillsammans arbetar för att ge den bästa h... Visa mer
Gothia Towers är en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Här finns över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang och show. Vi har 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass. Våra populära barer och restauranger har något för alla smaker och tillfällen. Läs mer om oss på www.gothiatowers.com.Vi är ett stort team som tillsammans arbetar för att ge den bästa helhetsupplevelsen till våra gäster.

Ett spännande och utmanade arbete där vi vågar testa nya saker och utmanar varandra. Ena stunden arbetar vi med en bankett för 3 000 gäster, för att i nästa stund servera ett mindre sällskap en matupplevelse utöver det vanliga. Allt händer här, och det händer snabbt. Bli en av oss!

Till vårt produktionskök på Seasons söker vi nu en Souschef!

Seasons är vår stora festvåning på Gothia Towers. Detta är huvudenheten för våra konferensluncher och middagar upp till 600 personer. Under hösten dukar vi upp vårt stora julbord i våra lokaler.


Beskrivning av rollen
Som Souschef på Seasons är du ett stöd till Köksmästaren. Du är en central del i den dagliga verksamheten och är ansvarig på plats då Köksmästaren inte är på plats. jänsten är 100% operativ i driften, men administrativa uppgifter kan förekomma. Arbetstiderna är schemalagda alla dagar och tider under veckan.

Tjänsten är tillsvidare heltid, med inledande provanställning. Vi har kollektivavtal och tillämpar avtalsenliga anställningsvillkor. 

Vem vi söker
Vi söker dig som har relevant yrkesutbildning och minst tre års erfarenhet av likande tjänst. Vi vill att du har erfarenhet från både lunch, bankett, bufféverksamhet och julbord. Som person är du lösningsorienterad, flexibel och en lagspelare. Du kommer vara delaktig i julbordet och måste därför kunna arbeta en del kvällar från 20 nov -20 december. 

Frågor om tjänsten
Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Köksmästare Andreas Olsson; [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! 
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag för annonsen. Gothia Towers utsågs 2017 och 2018 i Visitas arbetsgivarundersökning till den mest attraktiva arbetsgivaren inom besöksnäringen i Västra Götaland. Inom Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur. Våra kärnvärden - engagemang, samarbete och mod - är grunden för vår verksamhet och genomsyrar allt vi gör både internt och externt. Visa mindre

Souschef till Stjärnornas Krog och The Green Room (tillsvidareanställning)

Liseberg har något för alla. Sedan 1923 har vi fått miljoner gäster och tiotusentals medarbetare att trivas och må bra. Hos oss väntar äventyr, musik, spel och grönskande trädgårdar. Och inte minst god mat – året runt. Liseberg erbjuder en stor variation på mat med flera olika koncept och inriktningar. Nu söker vi dig som vill arbeta med två av våra mest spännande restauranger. På Stjärnornas Krog serveras både a la carte och buffé beroende av säsong.... Visa mer
Liseberg har något för alla.

Sedan 1923 har vi fått miljoner gäster och tiotusentals medarbetare att trivas och må bra. Hos oss väntar äventyr, musik, spel och grönskande trädgårdar. Och inte minst god mat – året runt.

Liseberg erbjuder en stor variation på mat med flera olika koncept och inriktningar. Nu söker vi dig som vill arbeta med två av våra mest spännande restauranger. På Stjärnornas Krog serveras både a la carte och buffé beroende av säsong. Under julen serveras här ett klassiskt julbord till uppemot 18 000 gäster. The Green Room är en av få helt vegetariska restauranger i Göteborg. Här njuter våra gäster av en både nyskapande och välsmakande buffé – allt baserat på naturens godaste smaker.

Arbetsuppgifter och kvalifikationer
Souschefens främsta uppgift är att fungera som köksmästarens högra hand. Vid köksmästarens frånvaro planerar, leder och fördelar souschefen arbetet i köket. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, är delaktig i personalplanering och rekrytering, och har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete.

Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du har stor passion för mat, är nyskapande och kreativ utan att tumma på våra höga kvalitetskrav. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning.

Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och minst fem års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök. Det är meriterande med erfarenhet från arbetsledande befattning inom kök gällande såväl driftsansvar som råvarubeställning, menyplanering samt schemaläggning. Du har tidigare arbetat med buffé och à la carte samt beställningsverksamhet, och är van vid höga volymer som ska levereras i högt tempo. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med vegetariska matlagning.

Med ditt intresse och din kompetens vill vi, förutom att bibehålla vår kvalitet och nöjda gäster, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra koncept framåt.

Du arbetar ansvarsfullt och med mål att leverera en högklassig måltid och har god kännedom om livsmedelslagen och hantering av råvaror.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden följer Lisebergsparkens och restaurangens öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid. Under säsong behöver vi hög närvaro av våra medarbetare, vilket innebär att du har en särskild viktig operativ roll under sommar- och julsäsongen.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta köksmästare Martin Thom 0723-29 75 70 eller restaurangchef Linnea Blom 0739-57 26 26.

Eftersom vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7 april. Välkommen med din ansökan! Visa mindre