Lediga jobb Seemly Finance & Search AB i Göteborg

Se alla lediga jobb från Seemly Finance & Search AB i Göteborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Göteborg som finns inom det yrket.

Redovisningsekonom till konsultuppdrag

Visöker en redovisningsekonom till ett långt konsultuppdrag. Kunden är ett trevligt techbolagi tillväxt.Du rapporterar till CFO ochtillsammans ansvarar ni för bolagets ekonomifunktion. Rollen är bred och omväxlande, du kommer bland annat arbeta med: Löpande redovisning. Månads- och årsbokslut. Avstämningar. Rapportering. Fakturering. Moms. Administration. Support till organisationen i ekonomi samt relaterade systemfrågor. Utveckling och förbätt... Visa mer
Visöker en redovisningsekonom till ett långt konsultuppdrag. Kunden är ett trevligt techbolagi tillväxt.Du rapporterar till CFO ochtillsammans ansvarar ni för bolagets ekonomifunktion.
Rollen är bred och omväxlande, du kommer bland annat arbeta med: Löpande redovisning.
Månads- och årsbokslut.
Avstämningar.
Rapportering.
Fakturering.
Moms.
Administration.
Support till organisationen i ekonomi samt relaterade systemfrågor.
Utveckling och förbättring av processer och rutiner.
Om dig
Du har arbetat flera år med liknande arbetsuppgifter och har erfarenhet av koncernredovisning.Du är självgående, strukturerad och gillar att arbeta digitalt.
ÖvrigtUppdraget startar i maj 2024 ochberäknas pågå drygt ett år.Omfattningen är på cirka 50%.Du utgår från det fina kontoret i centrala Göteborg och det finns möjlighet till visstdistansarbete.
Detta är ett konsultuppdrag, du väljer om du vill bli anställd av oss eller fakturera med F-skattsedel.
AnsökanVälkommen med frågor, funderingar och din ansökan!
Om Seemly Finance & Search
Vi erbjuder kostnads- och tidseffektiva lösningar inom rekrytering och konsultinhyrning. Med Seemly Finance & Search får du professionell och snabb hjälp inom rekrytering, search, interim management, konsultinhyrning och headhunting. Vi rekryterar kompetensbaserat och fördomsfritt chefer och specialister. Våra kunder är till exempel stora koncerner, ägarledda bolag, kommuner, kommunala bolag, stora som små företag. Gemensamt är att de behöver stärka upp sin organisation på kort eller lång sikt.Vi arbetar även med outsourcing inom redovisning och lön. Vi hjälper bolag och dess ägare med löner, bokföring, redovisning, bokslut, deklarationer, årsredovisningar, hållbarhetsredovisning/rapportering eller annan företagsrådgivning så att de når sina mål och visioner.Läs mer om oss på www.finance.seemlygroup.com Visa mindre

Redovisningschef

Vi söker nu en trygg redovisningschef till ett konsultuppdrag. Vår kund är en koncern i tillväxt i en spännande bransch. Som redovisningschef kommer du bland annat arbeta med: Ledning och utveckling av ditt redovisningsteam. Analyser och rapporter. Att säkerställa efterlevnad av lagar och regler. Utveckling och förbättring av redovisningsprocesserna. Strategiska projekt inom ekonomi. IFRS. K3. Om dig Du har gedigen erfarenhet samt kompetens att ... Visa mer
Vi söker nu en trygg redovisningschef till ett konsultuppdrag. Vår kund är en koncern i tillväxt i en spännande bransch.
Som redovisningschef kommer du bland annat arbeta med:
Ledning och utveckling av ditt redovisningsteam.
Analyser och rapporter.
Att säkerställa efterlevnad av lagar och regler.
Utveckling och förbättring av redovisningsprocesserna.
Strategiska projekt inom ekonomi.
IFRS.
K3.

Om dig
Du har gedigen erfarenhet samt kompetens att arbeta med ovan nämnda arbetsuppgifter både som ledare och som ekonom.Du är självgående,noggrann, bra på att samarbeta ochvan att sätta dig in i nya uppdrag.Rollen innebär många nationella och internationellakontakter därför är du bekväm attkommunicera på bådeengelska och svenska.
Övrigt
Uppdraget startar så snart som möjligt och pågår cirka 6 månader.Omfattningen är minst 80 % beroende på din tillgänglighet och kapacitet.
Du kan arbeta från kontoret i Göteborg och/eller på distans.
Detta är ett konsultuppdrag.
Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!
Om Seemly Finance & Search
Vi erbjuder kostnads- och tidseffektiva lösningar inom rekrytering och konsultinhyrning. I en rekrytering kan du välja vilka delar i processen du vill få hjälp med. Konsultinhyrning är helt kostnadsfritt tills det att konsulten börjar arbeta för er. Med Seemly Finance & Search får du professionell och snabb hjälp inom rekrytering, search, interim management, konsultinhyrning och headhunting. Vi rekryterar kompetensbaserat och fördomsfritt chefer och specialister. Våra kunder är till exempel stora koncerner, ägarledda bolag, kommuner, kommunala bolag, stora som små företag. Gemensamt är att de behöver stärka upp sin organisation på kort eller lång sikt.Vi arbetar även med outsourcing inom redovisning och lön. Vi hjälper bolag och dess ägare med löner, bokföring, redovisning, bokslut, deklarationer, årsredovisningar, hållbarhetsredovisning/rapportering eller annan företagsrådgivning så att de når sina mål och visioner. Visa mindre

Ekonom till konsultuppdrag

Vi erbjuder nu ett konsultuppdrag för dig som är ekonom. Kunden är ett stabilt och trevligt företag. Ekonomiteamet som består av fem personer behöver förstärkningunder en period. Uppdraget innebär att dukommer: Uppdatera och införa fastigheter i anläggningsregister. Skapa förutsättningar för automatkontering. Arbeta med Visma Control. Om dig Du har erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter och system. Du ärsjälvgående och arbetar strukturerat. Övrigt... Visa mer
Vi erbjuder nu ett konsultuppdrag för dig som är ekonom. Kunden är ett stabilt och trevligt företag. Ekonomiteamet som består av fem personer behöver förstärkningunder en period.
Uppdraget innebär att dukommer: Uppdatera och införa fastigheter i anläggningsregister.
Skapa förutsättningar för automatkontering.
Arbeta med Visma Control.
Om dig
Du har erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter och system. Du ärsjälvgående och arbetar strukturerat.
ÖvrigtDu börjar så snart du kan. Uppdraget är på heltid eller deltid beroende på vad som passar dig bäst. Kunden finns i centrala Göteborg.
Detta är ett konsultuppdrag, du väljer om du vill bli anställd av oss eller fakturera med F-skattsedel.
AnsökanVälkommen med frågor, funderingar och din ansökan!
Om Seemly Finance & Search
Erbjuder rekrytering, search ochuthyrning av chefer och specialister samt hjälp med verksamhetsstyrning. Vi arbetar även med outsourcing inom ekonomi och lön. Läs mer om oss på www.seemlygroup.com Visa mindre

Ekonom till konsultuppdrag

Vi erbjuder nu ett konsultuppdrag för dig som är ekonom. Kunden är ett stabilt och trevligt företag. Ekonomiteamet som består av fem personer behöver förstärkning under en period. Uppdraget innebär att du kommer: - Uppdatera och införa fastigheter i anläggningsregister. - Skapa förutsättningar för automatkontering. - Arbeta med Visma Control. Om dig Du har erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter och system. Du är självgående och arbetar strukturerat... Visa mer
Vi erbjuder nu ett konsultuppdrag för dig som är ekonom. Kunden är ett stabilt och trevligt företag. Ekonomiteamet som består av fem personer behöver förstärkning under en period.

Uppdraget innebär att du kommer:

-
Uppdatera och införa fastigheter i anläggningsregister.

- Skapa förutsättningar för automatkontering.

- Arbeta med Visma Control.

Om dig
Du har erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter och system. Du är självgående och arbetar strukturerat.

Övrigt
Du börjar så snart du kan. Uppdraget är på heltid eller deltid beroende på vad som passar dig bäst. Kunden finns i centrala Göteborg.

Detta är ett konsultuppdrag, du väljer om du vill bli anställd av oss eller fakturera med F-skattsedel.

Ansökan
Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!

Om Seemly Finance & Search
Erbjuder rekrytering, search och uthyrning av chefer och specialister samt hjälp med verksamhetsstyrning. Vi arbetar även med outsourcing inom ekonomi och lön. Läs mer om oss på www.seemlygroup.com (https://finance.seemlygroup.com/) Visa mindre

Regionchef till Seemly Infra västra Sverige

Seemly Infra har många spännande projekt inom infrastruktur och vi söker nu en regionchef med ansvar för västra Sverige. Du kommer fortsätta bygga upp regionen och bolaget som är i expansion. Just nu har vi projekt inom bland annat väg, järnväg, tunnel, vatten och avlopp. Rollen som regionchef innebär budget-, resultat- och personalansvar. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp. Som regionchef kommer du bland annat: - Utveckla och f... Visa mer
Seemly Infra har många spännande projekt inom infrastruktur och vi söker nu en regionchef med ansvar för västra Sverige.

Du kommer fortsätta bygga upp regionen och bolaget som är i expansion. Just nu har vi projekt inom bland annat väg, järnväg, tunnel, vatten och avlopp. Rollen som regionchef innebär budget-, resultat- och personalansvar. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Som regionchef kommer du bland annat:

- Utveckla och förnya verksamheten.

- Övergripande ansvara för försäljning och tillväxt.

- Resursplanera.

- Arbeta operativt och strategiskt.

- Ha externa och interna kontakter.

- Coacha dina direktrapporterande för att nå uppsatta mål.

Om dig
Du är en trygg och resultatorienterad ledare som har lätt för att samarbeta. Du arbetar strukturerat och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i samma eller närliggande bransch som vi är verksamma i.

Övrigt
Du möts av kollegor som är inkluderande och engagerade, vi har nära till beslut och tycker det är viktigt att trivas på jobbet.

Du börjar hos oss så snart du kan och det är en heltidstjänst. Du utgår från vårt kontor i Göteborg. Det finns möjlighet till distansarbete.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan. I denna rekrytering samarbetar vi med Seemly Finance & Search och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gitte Frost 073-0415124. Naturligtvis behandlar vi alla ansökningar konfidentiellt.

Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!Om Seemly Infra
Vi erbjuder projektstyrning och konsultlösningar inom infrastruktur. Genom att kombinera ingenjörsutbildning och engagemang skapar vi en hållbar och bättre framkomlighet i Sverige. Tillsammans med våra kunder säkrar vi upp för en förbättrad transportinfrastruktur inom väg, järnväg, tunnel, hamn, vatten & avlopp. Vi erbjuder tjänster som till exempel: projektledning, projekteringsledning, projektering, byggledning samt BIM samordning. Vi är cirka 10 personer internt. Välkommen att läsa mer oss på www.seemlygroup.com/infra. Visa mindre

Redovisningsekonom för anställning hos kund

För kunds räkning söker vi nu en redovisningsekonom för anställning hos dem. Kunden är en stabil, välrenommerad och trevligarbetsgivare. Du ingår i ett stort ekonomiteam ochrapporterar till redovisningschefen. Rollen är bred och omväxlande, du kommer bland annat arbeta med: Bokslut. Årsredovisning. Löpande bokföring. Moms. Avstämningar. Deklarationer. Support till organisationen i ekonomi samt relaterade systemfrågor. Utveckling och förbättring av ... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu en redovisningsekonom för anställning hos dem. Kunden är en stabil, välrenommerad och trevligarbetsgivare.
Du ingår i ett stort ekonomiteam ochrapporterar till redovisningschefen.
Rollen är bred och omväxlande, du kommer bland annat arbeta med: Bokslut.
Årsredovisning.
Löpande bokföring.
Moms.
Avstämningar.
Deklarationer.
Support till organisationen i ekonomi samt relaterade systemfrågor.
Utveckling och förbättring av processer och rutiner.
Mer om tjänsten
Du kommer kunna påverka innehållet och utformningen. Du möts aven trivsam arbetsmiljö där du kan växa. Gemenskap och hållbarhet värderashögt.
Om dig Du har arbetat några år med liknande arbetsuppgifter, är flexibel och gillar att arbeta digitalt.Kunden verkar i en händelserik miljödärför är du strukturerad, självgående och har lätt för att samarbeta. Du behöver kunna kommunicera på engelska.
ÖvrigtDu börjar så snart du kan och det är en heltidstjänst. Du utgår från kontoret i Göteborg. Det finns möjlighet till visstdistansarbete.
AnsökanVi ser fram emot din ansökan. Sista ansökningsdatum som 31 mars2024. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gitte Frost 073–0415124 påSeemly Finance & Search. Naturligtvis behandlar vi alla ansökningar konfidentiellt.
Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!
Om din nya arbetsgivareStabil, internationell koncern.För mer information är duvälkommen att kontakta rekryteringskonsult Gitte Frost. Du kommer självklart få mer information i nästa steg. Visa mindre

Regionchef till Seemly Infra västra Sverige

Seemly Infra har många spännande projekt inom infrastruktur och vi söker nu en regionchef med ansvar för västra Sverige. Du kommer fortsätta bygga upp regionen och bolaget som är i expansion. Just nu har vi projekt inom bland annat väg, järnväg, tunnel, vatten och avlopp. Rollen som regionchef innebär budget-, resultat- och personalansvar. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp. Som regionchef kommer du bland annat: - Utveckla och f... Visa mer
Seemly Infra har många spännande projekt inom infrastruktur och vi söker nu en regionchef med ansvar för västra Sverige.

Du kommer fortsätta bygga upp regionen och bolaget som är i expansion. Just nu har vi projekt inom bland annat väg, järnväg, tunnel, vatten och avlopp. Rollen som regionchef innebär budget-, resultat- och personalansvar. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Som regionchef kommer du bland annat:

- Utveckla och förnya verksamheten.

- Övergripande ansvara för försäljning och tillväxt.

- Resursplanera.

- Arbeta operativt och strategiskt.

- Ha externa och interna kontakter.

- Coacha dina direktrapporterande för att nå uppsatta mål.

Om dig
Du är en trygg och resultatorienterad ledare som har lätt för att samarbeta. Du arbetar strukturerat och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i samma eller närliggande bransch som vi är verksamma i.

Övrigt
Du möts av kollegor som är inkluderande och engagerade, vi har nära till beslut och tycker det är viktigt att trivas på jobbet.

Du börjar hos oss så snart du kan och det är en heltidstjänst. Du utgår från vårt kontor i Göteborg. Det finns möjlighet till distansarbete.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 31 mars 2024. I denna rekrytering samarbetar vi med Seemly Finance & Search och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gitte Frost 073-0415124. Naturligtvis behandlar vi alla ansökningar konfidentiellt.

Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!Om Seemly Infra
Vi erbjuder projektstyrning och konsultlösningar inom infrastruktur. Genom att kombinera ingenjörsutbildning och engagemang skapar vi en hållbar och bättre framkomlighet i Sverige. Tillsammans med våra kunder säkrar vi upp för en förbättrad transportinfrastruktur inom väg, järnväg, tunnel, hamn, vatten & avlopp. Vi erbjuder tjänster som till exempel: projektledning, projekteringsledning, projektering, byggledning samt BIM samordning. Vi är cirka 10 personer internt. Välkommen att läsa mer oss på www.seemlygroup.com/infra. Visa mindre

Redovisningsekonom för anställning hos kund

För kunds räkning söker vi nu en redovisningsekonom för anställning hos dem. Kunden är en stabil, välrenommerad och trevlig arbetsgivare. Du ingår i ett stort ekonomiteam och rapporterar till redovisningschefen. Rollen är bred och omväxlande, du kommer bland annat arbeta med: - Bokslut. - Årsredovisning. - Löpande bokföring. - Moms. - Avstämningar. - Deklarationer. - Support till organisationen i ekonomi samt relaterade systemfrågor. - Utveckling... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu en redovisningsekonom för anställning hos dem. Kunden är en stabil, välrenommerad och trevlig arbetsgivare.

Du ingår i ett stort ekonomiteam och rapporterar till redovisningschefen.

Rollen är bred och omväxlande, du kommer bland annat arbeta med:

- Bokslut.

- Årsredovisning.

- Löpande bokföring.

- Moms.

- Avstämningar.

- Deklarationer.

- Support till organisationen i ekonomi samt relaterade systemfrågor.

- Utveckling och förbättring av processer och rutiner.

Mer om tjänsten
Du kommer kunna påverka innehållet och utformningen. Du möts av en trivsam arbetsmiljö där du kan växa. Gemenskap och hållbarhet värderas högt.

Om dig
Du har arbetat några år med liknande arbetsuppgifter, är flexibel och gillar att arbeta digitalt. Kunden verkar i en händelserik miljö därför är du strukturerad, självgående och har lätt för att samarbeta. Du behöver kunna kommunicera på engelska.

Övrigt
Du börjar så snart du kan och det är en heltidstjänst. Du utgår från kontoret i Göteborg. Det finns möjlighet till visst distansarbete.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan. Sista ansökningsdatum som 31 mars 2024. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gitte Frost 073-0415124 på Seemly Finance & Search. Naturligtvis behandlar vi alla ansökningar konfidentiellt.

Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!

Om din nya arbetsgivare
Stabil, internationell koncern. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gitte Frost. Du kommer självklart få mer information i nästa steg. Visa mindre

Regionchef till Seemly Infra västra Sverige

Seemly Infra är i tillväxt och söker nu en regionchef med ansvar för västra Sverige. Rollen innebär budget-, resultat och personalansvar. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp. Som regionchef kommer du bland annat: - Utveckla och förnya verksamheten. - Övergripande ansvara för försäljning och tillväxt. - Fortsätta bygga upp regionen som är i expansion. - Resursplanera. - Arbeta operativt och strategiskt. - Ha externa och inter... Visa mer
Seemly Infra är i tillväxt och söker nu en regionchef med ansvar för västra Sverige.

Rollen innebär budget-, resultat och personalansvar. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Som regionchef kommer du bland annat:

- Utveckla och förnya verksamheten.

- Övergripande ansvara för försäljning och tillväxt.

- Fortsätta bygga upp regionen som är i expansion.

- Resursplanera.

- Arbeta operativt och strategiskt.

- Ha externa och interna kontakter.

- Coacha dina direktrapporterande för att nå uppsatta mål.

Om dig
Du är en trygg och resultatorienterad ledare som har lätt för att samarbeta. Du arbetar strukturerat och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i samma eller närliggande bransch som vi är verksamma i.

Övrigt
Du möts av kollegor som är inkluderande och engagerade, vi har nära till beslut och tycker det är viktigt att trivas på jobbet.

Du börjar hos oss så snart du kan och det är en heltidstjänst. Du utgår från vårt kontor i Göteborg. Det finns möjlighet till distansarbete.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 31 mars 2024. I denna rekrytering samarbetar vi med Seemly Finance & Search och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gitte Frost 073-0415124. Naturligtvis behandlar vi alla ansökningar konfidentiellt.

Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!Om Seemly Infra
Vi erbjuder projektstyrning och konsultlösningar inom infrastruktur. Genom att kombinera ingenjörsutbildning och engagemang skapar vi en hållbar och bättre framkomlighet i Sverige. Tillsammans med våra kunder säkrar vi upp för en förbättrad transportinfrastruktur inom väg, järnväg, tunnel, hamn, vatten & avlopp. Vi erbjuder tjänster som till exempel: projektledning, projekteringsledning, projektering, byggledning samt BIM samordning. Vi är cirka 10 personer internt. Välkommen att läsa mer oss på www.seemlygroup.com/infra. Visa mindre

Account manager

I rollen som account manager hos oss på Seemly Finance & Search är du en nyckelperson och bidrar till vår tillväxtresa. Ditt övergripande ansvar är att utveckla våra befintliga kunder samt ta in nya kunder och beställare till våra tre affärsområden. Som account manager kommer du arbeta med hela säljprocessen, till exempel: - Säljmöten. Du bokar och träffar befintliga samt nya kunder och beställare både fysiskt och digitalt. Syftet är att generera nya aff... Visa mer
I rollen som account manager hos oss på Seemly Finance & Search är du en nyckelperson och bidrar till vår tillväxtresa. Ditt övergripande ansvar är att utveckla våra befintliga kunder samt ta in nya kunder och beställare till våra tre affärsområden.

Som account manager kommer du arbeta med hela säljprocessen, till exempel:

- Säljmöten. Du bokar och träffar befintliga samt nya kunder och beställare både fysiskt och digitalt. Syftet är att generera nya affärer, bygga relationer och se hur vi kan hjälpa kunden nu eller i framtiden.

- Prospektering och kartläggning av potentiella nya kunder.

- Omvärldsbevakning.

- Marknadsaktiviteter.

Mer om tjänsten
Rollen är bred och omväxlande och du kommer kunna påverka innehållet och utformningen. På Seemly Finance & Search möts du av 15 kollegor som är inkluderande och engagerade, vi har nära till beslut, sprider positiv energi och tycker det är viktigt att trivas på jobbet.

Om dig
Du är förtroendeingivande, affärsmässig, bra på att kommunicera och bygga relationer. Du har erfarenhet av tjänsteförsäljning och arbetar resultat- och målorienterat.

Övrigt
Du börjar hos oss så snart du kan och det är en heltidstjänst. Du utgår från vårt kontor i Göteborg. Det finns möjlighet till distansarbete och flexibla arbetstider.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 14 januari 2024. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gitte Frost på 073-0415124. Naturligtvis behandlar vi alla ansökningar konfidentiellt.

Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!

Om Seemly Finance & Search

Med Seemly Finance & Search får du professionell och snabb hjälp inom rekrytering, search, interim management, konsultinhyrning och headhunting. Vi rekryterar kompetensbaserat och fördomsfritt chefer och specialister. Våra kunder är till exempel stora koncerner, ägarledda bolag, kommunala bolag, stora som små företag. Gemensamt är att de behöver stärka upp sin organisation på kort eller lång sikt.
Vi erbjuder även outsourcing inom ekonomi och lön och vi är en auktoriserad redovisningsbyrå enligt SRF.

Det är alltid kostnadsfritt att rådfråga, vi finns här för dig. Välkommen att höra av dig!

Läs mer om oss på www.finance.seemlygroup.com (https://finance.seemlygroup.com/) Visa mindre

Regionchef till Seemly Infra västra Sverige

Seemly Infra är i tillväxt och söker nu en regionchef med ansvar för västra Sverige. Rollen innebär budget-, resultat och personalansvar. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp. Som regionchef kommer du bland annat: - Utveckla och förnya verksamheten. - Övergripande ansvara för försäljning och tillväxt. - Fortsätta bygga upp regionen som är i expansion. - Resursplanera. - Arbeta operativt och strategiskt. - Ha externa och inter... Visa mer
Seemly Infra är i tillväxt och söker nu en regionchef med ansvar för västra Sverige.

Rollen innebär budget-, resultat och personalansvar. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Som regionchef kommer du bland annat:

- Utveckla och förnya verksamheten.

- Övergripande ansvara för försäljning och tillväxt.

- Fortsätta bygga upp regionen som är i expansion.

- Resursplanera.

- Arbeta operativt och strategiskt.

- Ha externa och interna kontakter.

- Coacha dina direktrapporterande för att nå uppsatta mål.

Om dig
Du är en trygg och resultatorienterad ledare som har lätt för att samarbeta. Du arbetar strukturerat och kommunicerar på ett tydligt sätt. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i samma eller närliggande bransch som vi är verksamma i.

Övrigt
Du möts av kollegor som är inkluderande och engagerade, vi har nära till beslut och tycker det är viktigt att trivas på jobbet.

Du börjar hos oss så snart du kan och det är en heltidstjänst. Du utgår från vårt kontor i Göteborg. Det finns möjlighet till distansarbete.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 31 mars 2024. I denna rekrytering samarbetar vi med Seemly Finance & Search och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gitte Frost 073-0415124. Naturligtvis behandlar vi alla ansökningar konfidentiellt.

Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!Om Seemly Infra
Vi erbjuder projektstyrning och konsultlösningar inom infrastruktur. Genom att kombinera ingenjörsutbildning och engagemang skapar vi en hållbar och bättre framkomlighet i Sverige. Tillsammans med våra kunder säkrar vi upp för en förbättrad transportinfrastruktur inom väg, järnväg, tunnel, hamn, vatten & avlopp. Vi erbjuder tjänster som till exempel: projektledning, projekteringsledning, projektering, byggledning samt BIM samordning. Vi är cirka 10 personer internt. Välkommen att läsa mer oss på www.seemlygroup.com/infra. Visa mindre

Redovisningsansvarig till Seemly Finance & Search

Seemly Finance & Search är i tillväxt och söker nu en redovisningsansvarig för anställning internt hos oss. Du ingår i ett redovisningsteam om åtta personer och tillsammans är ni ansvariga för ekonomiarbetet både internt samt för våra kunder som köper våra ekonomitjänster. Som redovisningsansvarig hos oss kommer du bland annat arbeta med: - Månads- och årsbokslut samt årsredovisning. - Löpande bokföring och avstämningar. - Deklarationer. - Resultatup... Visa mer
Seemly Finance & Search är i tillväxt och söker nu en redovisningsansvarig för anställning internt hos oss.

Du ingår i ett redovisningsteam om åtta personer och tillsammans är ni ansvariga för ekonomiarbetet både internt samt för våra kunder som köper våra ekonomitjänster.

Som redovisningsansvarig hos oss kommer du bland annat arbeta med:

- Månads- och årsbokslut samt årsredovisning.

- Löpande bokföring och avstämningar.

- Deklarationer.

- Resultatuppföljningar och viss analys.

- Budget och prognoser.

- Stöd och rådgivning i ekonomifrågor.

- Utveckling och förbättring av processer och rutiner.

- Kundansvar i leverans gentemot några av teamets kunder.

- Externa kontakter såsom banker och revisorer.

Mer om tjänsten
Rollen är bred och omväxlande och du kommer kunna påverka innehållet och utformningen. Ditt huvudfokus kommer vara redovisningsfrågor och om du vill får du också möjlighet att ta ansvar som teamledare, det är inget krav. På Seemly Finance & Search möts du av kollegor som är inkluderande och engagerade, vi har nära till beslut och tycker det är viktigt att trivas på jobbet.

Om dig
Du har arbetat några år med liknande arbetsuppgifter, är självgående och har förmåga att få saker att hända. Vi har många intressenter därför arbetar du strukturerat, noggrant och serviceinriktat.

Övrigt
Du börjar hos oss så snart du kan och det är en heltidstjänst. Du utgår från vårt kontor i Göteborg. Det finns möjlighet till distansarbete.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 14 januari 2023. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gitte Frost på 073-0415124. Naturligtvis behandlar vi alla ansökningar konfidentiellt.

Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!

Om Seemly Finance & Search

Vi arbetar med outsourcing inom ekonomi och lön. Affärsområdet outsourcing är en auktoriserad redovisningsbyrå enligt SRF. Vi är 15 personer internt, hjälper cirka 60 bolag och dess ägare med löner, bokföring, redovisning, bokslut, deklarationer, årsredovisningar eller annan företagsrådgivning så att de når sina mål och visioner. Vi erbjuder även rekrytering, search, uthyrning av chefer och specialister samt hjälp med verksamhetsstyrning.

Läs mer om oss på www.seemlygroup.com (https://finance.seemlygroup.com/in-outsourcing/) Visa mindre

Projektcontroller för anställning

Ansök    Nov 30    Seemly Finance & Search AB    Controller
Som projektcontroller erbjuds du en bred roll som innebär både stöd och styrning avseende planering, budgetering, uppföljning och analys. I rollen ansvarar du för den ekonomiska redovisningen av projekten. Du är en nyckelperson i projektens genomförande och arbetar nära projektchefen och företagsledningen. Projekten varierar i storlek och komplexitet. Som projektcontroller kommer du bland annat arbeta med: - Projekt- och resultatuppföljning. - Budget oc... Visa mer
Som projektcontroller erbjuds du en bred roll som innebär både stöd och styrning avseende planering, budgetering, uppföljning och analys. I rollen ansvarar du för den ekonomiska redovisningen av projekten. Du är en nyckelperson i projektens genomförande och arbetar nära projektchefen och företagsledningen. Projekten varierar i storlek och komplexitet.

Som projektcontroller kommer du bland annat arbeta med:

- Projekt- och resultatuppföljning.

- Budget och prognoser.

- Verksamhetsanalyser och ad-hoc analyser.

- Månadsrapportering inklusive analys och avvikelse.

- Kalkyler.

- Olika system.

- Stöd och rådgivning till projektdeltagare och ledning.

Om dig

Du är strukturerad, har en problemlösande analysförmåga och flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är bekväm med att arbeta i olika digitala system och bra på att samarbeta då rollen innebär många sociala kontakter.Mer om tjänsten
Du är tillsvidareanställd av oss på Seemly Finance & Search, ingår i en intern controllergrupp och arbetar hos en av våra kunder i långsiktiga projekt. Du möts av kollegor som är inkluderande, engagerade och som sprider positiv energi.Övrigt
Det är en heltidstjänst och du börjar så snart du kan. Din arbetsplats varierar mellan hemmet, vårt kontor och kundens kontor.Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 21 december 2023. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Wettre på 073-5467606. Naturligtvis behandlar vi alla ansökningar konfidentiellt.

Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!Om Seemly Finance & Search
Med Seemly Finance & Search får du professionell och snabb hjälp inom rekrytering, search, interim management, konsultinhyrning och headhunting. Vi rekryterar kompetensbaserat och fördomsfritt chefer och specialister. Våra kunder är till exempel stora koncerner, ägarledda bolag, kommunala bolag, stora som små företag. Gemensamt är att de behöver stärka upp sin organisation på kort eller lång sikt.
Vi erbjuder även outsourcing inom ekonomi och lön och vi är en auktoriserad redovisningsbyrå enligt SRF.

Det är alltid kostnadsfritt att rådfråga, vi finns här för dig. Välkommen att höra av dig!

Läs mer om oss på www.finance. (www.finance.seemlygroup.com) seemlygroup.com (www.finance.seemlygroup.com) Visa mindre

Redovisningsansvarig till Seemly Finance & Search

Seemly Finance & Search är i tillväxt och söker nu en redovisningsansvarig för anställning internt hos oss. Du ingår i ett redovisningsteam om åtta personer och tillsammans är ni ansvariga för ekonomiarbetet både internt samt för våra kunder som köper våra ekonomitjänster. Som redovisningsansvarig hos oss kommer du bland annat arbeta med: - Månads- och årsbokslut samt årsredovisning. - Löpande bokföring och avstämningar. - Deklarationer. - Resultatup... Visa mer
Seemly Finance & Search är i tillväxt och söker nu en redovisningsansvarig för anställning internt hos oss.

Du ingår i ett redovisningsteam om åtta personer och tillsammans är ni ansvariga för ekonomiarbetet både internt samt för våra kunder som köper våra ekonomitjänster.

Som redovisningsansvarig hos oss kommer du bland annat arbeta med:

- Månads- och årsbokslut samt årsredovisning.

- Löpande bokföring och avstämningar.

- Deklarationer.

- Resultatuppföljningar och viss analys.

- Budget och prognoser.

- Stöd och rådgivning i ekonomifrågor.

- Utveckling och förbättring av processer och rutiner.

- Kundansvar i leverans gentemot några av teamets kunder.

- Externa kontakter såsom banker och revisorer.

Mer om tjänsten
Rollen är bred och omväxlande och du kommer kunna påverka innehållet och utformningen. Ditt huvudfokus kommer vara redovisningsfrågor och om du vill får du också möjlighet att ta ansvar som teamledare, det är inget krav. På Seemly Finance & Search möts du av kollegor som är inkluderande och engagerade, vi har nära till beslut och tycker det är viktigt att trivas på jobbet.

Om dig
Du har arbetat några år med liknande arbetsuppgifter, är självgående och har förmåga att få saker att hända. Vi har många intressenter därför arbetar du strukturerat, noggrant och serviceinriktat.

Övrigt
Du börjar hos oss så snart du kan och det är en heltidstjänst. Du utgår från vårt kontor i Göteborg. Det finns möjlighet till distansarbete.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 15 december 2023. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gitte Frost på 073-0415124. Naturligtvis behandlar vi alla ansökningar konfidentiellt.

Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!

Om Seemly Finance & Search

Vi arbetar med outsourcing inom ekonomi och lön. Affärsområdet outsourcing är en auktoriserad redovisningsbyrå enligt SRF. Vi är 15 personer internt, hjälper cirka 60 bolag och dess ägare med löner, bokföring, redovisning, bokslut, deklarationer, årsredovisningar eller annan företagsrådgivning så att de når sina mål och visioner. Vi erbjuder även rekrytering, search, uthyrning av chefer och specialister samt hjälp med verksamhetsstyrning.

Läs mer om oss på www.seemlygroup.com (https://finance.seemlygroup.com/in-outsourcing/) Visa mindre

CFO to Symetri Europe

As Symetri Europe’s CFO you will be an integral part of the management team and play a critical role in the growth of the company. Your primary task will be to run and develop the European finance organization to ensure an effective and motivated team that collaborates successfully, and you will be responsible for overseeing the financial and administrative operations of the organization, across all markets. The position is part of the executive management... Visa mer
As Symetri Europe’s CFO you will be an integral part of the management team and play a critical role in the growth of the company. Your primary task will be to run and develop the European finance organization to ensure an effective and motivated team that collaborates successfully, and you will be responsible for overseeing the financial and administrative operations of the organization, across all markets. The position is part of the executive management team and reports to the Group CFO and COO Europe.
Main task as CFO:
Lead and support your team according to Symetri’s Leadership principles.
Ensure implementation of Symetri and Addnode policies and secure compliance.
Manage the processes for, and prepare, financial forecasting and annual budgets, month/year-end closing and oversee the preparation of all financial and logistics reporting.
Accountable for statutory compliance (Local entities).
Managing internal controls.
Develop and maintain relationships with a range of internal and external stakeholders including the senior management team, the board, external partners and vendors.
Advising on long-term business and driving the financial planning (investments, cash flow, etc.).

Qualifications
This role requires an analytical person with strong financial acumen. You have high social skills and enjoy developing your team through motivating and supporting leadership. You are structured but flexible when needed and can balance short term solutions with long term outcomes.
About Symetri
At Symetri we create and provide technology solutions and services for design, engineering, construction, and manufacturing businesses. We empower people to work smarter for a better future by ensuring they have access to the expertise and technology they need to improve their performance and sustainability.
We develop and distribute our own solutions and are one of the world’s top resellers of Autodesk software with over 400K users across Northern Europe and the US. Our mission is to challenge people to work smarter for a better future, and we value passion, teamwork, courage and the drive to create change above all else.
Other
We are primarily looking for a person for our office in Gothenburg, Lund, Oslo, or Stockholm, but are open to placement in any of our European offices for the right person.


In this recruitment Symetri cooperates with Seemly Finance & Search. For further information about the role please contact Recruitment Consultant Anna Wettre [email protected] phone 073-546 76 06. The role may be filled earlier than the set date.
We look forward to receiving your application! Visa mindre

Redovisningsansvarig internt till Seemly Finance & Search

Seemly Finance & Search är i tillväxt och söker nu en redovisningsansvarig för anställning internt hos oss. Du ingår i ett redovisningsteam om åtta personer och tillsammans är ni ansvariga för ekonomiarbetet både internt samt för våra kunder som köper våra ekonomitjänster. Som redovisningsansvarig hos oss kommer du bland annat arbeta med: Månads- och årsbokslut samt årsredovisning. Löpande bokföring och avstämningar. Deklarationer. Resultatuppföljningar o... Visa mer
Seemly Finance & Search är i tillväxt och söker nu en redovisningsansvarig för anställning internt hos oss.
Du ingår i ett redovisningsteam om åtta personer och tillsammans är ni ansvariga för ekonomiarbetet både internt samt för våra kunder som köper våra ekonomitjänster.
Som redovisningsansvarig hos oss kommer du bland annat arbeta med:
Månads- och årsbokslut samt årsredovisning.
Löpande bokföring och avstämningar.
Deklarationer.
Resultatuppföljningar och viss analys.
Budget och prognoser.
Stöd och rådgivning i ekonomifrågor.
Utveckling och förbättring av processer och rutiner.
Kundansvar i leverans gentemot några av teamets kunder.
Externa kontakter såsom banker och revisorer.

Mer om tjänsten
Rollen är bred och omväxlande och du kommer kunna påverka innehållet och utformningen. Ditt huvudfokus kommer vara redovisningsfrågor och om du vill får du också möjlighet att ta ansvar som teamledare, det är inget krav. På Seemly Finance & Search möts du av kollegor som är inkluderande och engagerade, vi har nära till beslut och tycker det är viktigt att trivas på jobbet.
Om dig
Du har arbetat några år med liknande arbetsuppgifter, är självgående och har förmåga att få saker att hända. Vi har många intressenter därför arbetar du strukturerat, noggrant och serviceinriktat.
Övrigt
Du börjar hos oss så snart du kan och det är en heltidstjänst. Du utgår från vårt kontor i Göteborg. Det finns möjlighet till distansarbete.
Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 8 december 2023. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gitte Frost på 073–0415124. Naturligtvis behandlar vi alla ansökningar konfidentiellt.
Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!
Om Seemly Finance & Search
Vi arbetar med outsourcing inom ekonomi och lön. Affärsområdet outsourcing är en auktoriserad redovisningsbyrå enligt SRF. Vi är 15 personer internt, hjälper cirka 60 bolag och dess ägare med löner, bokföring, redovisning, bokslut, deklarationer, årsredovisningar eller annan företagsrådgivning så att de når sina mål och visioner. Vi erbjuder även rekrytering, search, uthyrning av chefer och specialister samt hjälp med verksamhetsstyrning.
Läs mer om oss på www.seemlygroup.com Visa mindre

Regionchef till Seemly Bygg & Fastighet

Ansök    Nov 14    Seemly Finance & Search AB    Manager
Seemly Bygg & Fastighet är i tillväxt och söker nu en regionchef med ansvar för Västra Götaland. Rollen innebär resultat- och budgetansvar. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp. Som regionchef kommer du bland annat: Planera, utveckla och förnya verksamheten. Övergripande ansvara för försäljning och tillväxt. Arbeta operativt och strategiskt. Ha externa och interna kontakter. Coacha dina direktrapporterande för att nå uppsatta mål. ... Visa mer
Seemly Bygg & Fastighet är i tillväxt och söker nu en regionchef med ansvar för Västra Götaland.
Rollen innebär resultat- och budgetansvar. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.
Som regionchef kommer du bland annat:
Planera, utveckla och förnya verksamheten.
Övergripande ansvara för försäljning och tillväxt.
Arbeta operativt och strategiskt.
Ha externa och interna kontakter.
Coacha dina direktrapporterande för att nå uppsatta mål.

Om dig
Huvudfokus kommer vara att fortsätta bygga upp regionen som är i expansion. Du är en trygg och resultatorienterad ledare med ett kreativt tänkande samt förmåga att skapa resultat. Du är affärsmässig och har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom bygg-, fastighetsbranschen eller samhällsbyggnadssektorn.
Övrigt
Du möts av kollegor som är inkluderande och engagerade, vi har nära till beslut och tycker det är viktigt att trivas på jobbet.
Du börjar hos oss så snart du kan och det är en heltidstjänst. Du utgår från vårt kontor i Göteborg. Det finns möjlighet till distansarbete.
Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 8 december 2023. I denna rekrytering samarbetar vi med Seemly Finance & Search och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gitte Frost 073–0415124. Naturligtvis behandlar vi alla ansökningar konfidentiellt.
Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!
Om Seemly Bygg & Fastighet
Vi är möjliggöraren och morgondagens konsultbolag. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners bygger vi framtidens samhälle.
Vi är specialister inom besiktning, projekt-, projekterings- och byggledning och arbetar huvudsakligen med kommersiella fastigheter, bostäder, industri- och samhällsfastigheter.
Vi förstärker kundens kompetens och kan även agera som kundens hela projektorganisation. Vår bredd gör att vi tillsammans med våra samarbetspartners kan bemanna alla typer av projekt och olika genomförandeformer. Vi har vårt huvudkontor i Göteborg och täcker in Sverige från Stockholm ner till Malmö.
Vårt övergripande mål är att skapa mervärde för kund och samhälle. Vi glömmer inte totalansvaret. Visa mindre

Account manager

I rollen som account manager hos oss på Seemly Finance & Search är du en nyckelperson och bidrar till vår tillväxtresa. Ditt övergripande ansvar är att utveckla våra befintliga kunder samt ta in nya kunder och beställare till våra tre affärsområden. Som account manager kommer du arbeta med hela säljprocessen, till exempel: - Säljmöten. Du bokar och träffar befintliga samt nya kunder och beställare både fysiskt och digitalt. Syftet är att generera nya aff... Visa mer
I rollen som account manager hos oss på Seemly Finance & Search är du en nyckelperson och bidrar till vår tillväxtresa. Ditt övergripande ansvar är att utveckla våra befintliga kunder samt ta in nya kunder och beställare till våra tre affärsområden.

Som account manager kommer du arbeta med hela säljprocessen, till exempel:

- Säljmöten. Du bokar och träffar befintliga samt nya kunder och beställare både fysiskt och digitalt. Syftet är att generera nya affärer, bygga relationer och se hur vi kan hjälpa kunden nu eller i framtiden.

- Prospektering och kartläggning av potentiella nya kunder.

- Omvärldsbevakning.

- Marknadsaktiviteter.

Mer om tjänsten
Rollen är bred och omväxlande och du kommer kunna påverka innehållet och utformningen. På Seemly Finance & Search möts du av 15 kollegor som är inkluderande och engagerade, vi har nära till beslut, sprider positiv energi och tycker det är viktigt att trivas på jobbet.

Om dig
Du är förtroendeingivande, affärsmässig, bra på att kommunicera och bygga relationer. Du har erfarenhet av tjänsteförsäljning och arbetar resultat- och målorienterat.

Övrigt
Du börjar hos oss så snart du kan och det är en heltidstjänst. Du utgår från vårt kontor i Göteborg. Det finns möjlighet till distansarbete och flexibla arbetstider.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 14 december 2023. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gitte Frost på 073-0415124. Naturligtvis behandlar vi alla ansökningar konfidentiellt.

Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!

Om Seemly Finance & Search

Med Seemly Finance & Search får du professionell och snabb hjälp inom rekrytering, search, interim management, konsultinhyrning och headhunting. Vi rekryterar kompetensbaserat och fördomsfritt chefer och specialister. Våra kunder är till exempel stora koncerner, ägarledda bolag, kommunala bolag, stora som små företag. Gemensamt är att de behöver stärka upp sin organisation på kort eller lång sikt.
Vi erbjuder även outsourcing inom ekonomi och lön och vi är en auktoriserad redovisningsbyrå enligt SRF.

Det är alltid kostnadsfritt att rådfråga, vi finns här för dig. Välkommen att höra av dig!

Läs mer om oss på www.finance.seemlygroup.com (https://finance.seemlygroup.com/) Visa mindre

Redovisningsekonom till Happident

Vi söker nu ytterligare en erfaren och självgående redovisningsekonom som också kan utveckla och sätta upp effektiva ekonomiprocesser. Rollen är bred och omväxlande, du kommer bland annat arbeta med: - Bokföring. - Sätta upp och utveckla ekonomiprocesserna. - Avstämningar. - Bokslut. - Rapportering. Om dig Du är en noggrann, strukturerad och erfaren redovisningsekonom som har lätt för att arbeta i olika system. God systemkunskap i Fortnox är meriter... Visa mer
Vi söker nu ytterligare en erfaren och självgående redovisningsekonom som också kan utveckla och sätta upp effektiva ekonomiprocesser.

Rollen är bred och omväxlande, du kommer bland annat arbeta med:

- Bokföring.

- Sätta upp och utveckla ekonomiprocesserna.

- Avstämningar.

- Bokslut.

- Rapportering.

Om dig
Du är en noggrann, strukturerad och erfaren redovisningsekonom som har lätt för att arbeta i olika system. God systemkunskap i Fortnox är meriterande.

Övrigt
Du kommer att arbeta inom ett affärsområde med korta beslutsvägar och med en prestigelös atmosfär. Du kommer att ingå i ett härligt och kompetent gäng som arbetar tillsammans för att uppnå bästa resultat. I din roll som redovisningsekonom rapporterar du direkt till våran CFO.

Du börjar så snart du kan, tjänsten är på 100% och är en tillsvidareanställning med tillämpad provanställning. Det finns möjlighet till visst distansarbete.

Ansökan
Naturligtvis behandlar vi alla ansökningar konfidentiellt. Intervjuer sker löpande.

Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!

Happident

Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med kliniker i alla Sveriges storstäder. Vi är på en utvecklingsresa tillsammans och har målsättningen att inom de närmaste åren både utveckla och expandera verksamheten. Happidents grundare och ägare är tandläkare med många års erfarenhet av att bedriva kvalitativ och heltäckande tandvård i Sverige och internationellt. Kliniskt fokus genomsyrar hela vår verksamhet och vi har ambitionen att bygga den bästa arbetsplatsen för våra anställda.

Läs mer på https://happident.se/

Om Seemly Finance & Search
Erbjuder rekrytering, search, uthyrning av chefer och specialister samt hjälp med verksamhetsstyrning. Vi arbetar även med outsourcing inom ekonomi och lön. Läs mer om oss på www.seemlygroup.com (https://finance.seemlygroup.com/) Visa mindre

Fastighetsförvaltare till Bygg-Göta

Bygg-Göta söker nu en fastighetsförvaltare för arbete med kommersiella fastigheter i främst centrala Göteborg. Du rapporterar till fastighetschefen, ingår i ett team om 18 personer varav fyra är fastighetsförvaltare. Tillsammans förvaltar ni bolagets cirka 100 egna fastigheter med en total yta om 500 000 m2. Som förvaltare på Bygg-Göta kommer du bland annat arbeta med: Fastighetsförvaltning inom det kommersiella. Arbetsledning av tre fastighetsansvariga. ... Visa mer
Bygg-Göta söker nu en fastighetsförvaltare för arbete med kommersiella fastigheter i främst centrala Göteborg. Du rapporterar till fastighetschefen, ingår i ett team om 18 personer varav fyra är fastighetsförvaltare. Tillsammans förvaltar ni bolagets cirka 100 egna fastigheter med en total yta om 500 000 m2.
Som förvaltare på Bygg-Göta kommer du bland annat arbeta med:
Fastighetsförvaltning inom det kommersiella.
Arbetsledning av tre fastighetsansvariga.
Ett visst inslag av förvaltning av bostäder.
Analys av driftkostnader.
Bevakning av myndighetskrav så att dessa efterlevs.
Diverse fastighetsfrågor inom ansvarsområdet.
Upphandling och kontroll av inköpta tjänster.
Budget- och underhållsplanering.

Om dig
Du har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, är självgående och arbetar strukturerat. Rollen innebär många interna och externa kontakter därför är du socialt utåtriktad, trygg i dig själv och du kommunicerar på ett tydligt sätt.
Övrigt
Du får stort eget ansvar och frihet. Du möts av en trivsam och stabil organisation där det är nära till beslut. Gemenskap och hållbarhet värderas högt.
Du utgår från vårt fina kontor i Göteborg på Kämpegatan 16. Det är en heltidstjänst och du börjar hos oss så snart du kan.
Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 7 november 2023. I denna rekrytering samarbetar vi med Seemly Finance & Search och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gitte Frost 073–0415124. Naturligtvis behandlar vi alla ansökningar konfidentiellt.
Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!
Om Bygg-Göta
Bygg-Göta är ett av Göteborgs större privatägda fastighetsbolag. Vi äger och förvaltar både bostadshus och kommersiella fastigheter. Beståndet består av cirka 1 700 bostadslägenheter och cirka 650 lokaler. Vår affärsidé är att förvalta våra fastigheter på ett sådant sätt att byggnadernas särart bevaras. Alla förändringar skall ske varsamt och med bevarad arkitektur och kvalitet. Vi har bedrivit verksamhet i mer än 60 år, omsätter cirka 500 miljoner och är cirka 30 anställda
Läs mer på www.bygg-gota.se Visa mindre

Redovisningsekonom till Happident

Vi söker nu ytterligare en erfaren och självgående redovisningsekonom som också kan utveckla och sätta upp effektiva ekonomiprocesser. Rollen är bred och omväxlande, du kommer bland annat arbeta med: - Bokföring. - Sätta upp och utveckla ekonomiprocesserna. - Avstämningar. - Bokslut. - Rapportering. Om dig Du är en noggrann, strukturerad och erfaren redovisningsekonom som har lätt för att arbeta i olika system. God systemkunskap i Fortnox är meriter... Visa mer
Vi söker nu ytterligare en erfaren och självgående redovisningsekonom som också kan utveckla och sätta upp effektiva ekonomiprocesser.

Rollen är bred och omväxlande, du kommer bland annat arbeta med:

- Bokföring.

- Sätta upp och utveckla ekonomiprocesserna.

- Avstämningar.

- Bokslut.

- Rapportering.

Om dig
Du är en noggrann, strukturerad och erfaren redovisningsekonom som har lätt för att arbeta i olika system. God systemkunskap i Fortnox är meriterande.

Övrigt
Du kommer att arbeta inom ett affärsområde med korta beslutsvägar och med en prestigelös atmosfär. Du kommer att ingå i ett härligt och kompetent gäng som arbetar tillsammans för att uppnå bästa resultat. I din roll som redovisningsekonom rapporterar du direkt till våran CFO.

Du börjar så snart du kan, tjänsten är på 100% och är en tillsvidareanställning med tillämpad provanställning. Det finns möjlighet till visst distansarbete.

Ansökan
Naturligtvis behandlar vi alla ansökningar konfidentiellt. Intervjuer sker löpande.

Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!

Happident

Happident är den tredje största privata tandvårdskedjan i Sverige med kliniker i alla Sveriges storstäder. Vi är på en utvecklingsresa tillsammans och har målsättningen att inom de närmaste åren både utveckla och expandera verksamheten. Happidents grundare och ägare är tandläkare med många års erfarenhet av att bedriva kvalitativ och heltäckande tandvård i Sverige och internationellt. Kliniskt fokus genomsyrar hela vår verksamhet och vi har ambitionen att bygga den bästa arbetsplatsen för våra anställda.

Läs mer på https://happident.se/

Om Seemly Finance & Search
Erbjuder rekrytering, search, uthyrning av chefer och specialister samt hjälp med verksamhetsstyrning. Vi arbetar även med outsourcing inom ekonomi och lön. Läs mer om oss på www.seemlygroup.com (https://finance.seemlygroup.com/) Visa mindre

Ekonomiassistent / redovisningsekonom för anställning hos kund.

För kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent/redovisningsekonom för anställning hos dem. Kunden är en stabil, välrenommerad och trevlig arbetsgivare. Du ingår i ett team om 5 personer, rapporterar till ekonomichefen och tillsammans ansvarar ni för ekonomifunktionen. Rollen är bred och omväxlande, du kommer bland annat arbeta med: Kundreskontra. Fakturering. Moms. Avstämningar. Att vara behjälplig med bokslut. Support till organisationen i ekonomi sam... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu en ekonomiassistent/redovisningsekonom för anställning hos dem. Kunden är en stabil, välrenommerad och trevlig arbetsgivare.
Du ingår i ett team om 5 personer, rapporterar till ekonomichefen och tillsammans ansvarar ni för ekonomifunktionen.
Rollen är bred och omväxlande, du kommer bland annat arbeta med:
Kundreskontra.
Fakturering.
Moms.
Avstämningar.
Att vara behjälplig med bokslut.
Support till organisationen i ekonomi samt relaterade systemfrågor.
Utveckling och förbättring av processer och rutiner.

Mer om tjänsten
Du kommer kunna påverka innehållet och utformningen. Du möts av en trivsam och trygg arbetsmiljö där du kan växa. Gemenskap och hållbarhet värderas högt.
Om dig
Du har arbetat några år med liknande arbetsuppgifter, är flexibel och gillar att arbeta i olika ekonomisystem. Kunden verkar i en händelserik miljö därför är du strukturerad, självgående och har lätt för att samarbeta.
Övrigt
Du börjar så snart du kan. Omfattningen är på minst 75 %, heltid för dig som önskar det. Du arbetar på det fina kontoret centralt i Göteborg.
Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 31 augusti 2023. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gitte Frost 073–0415124 på Seemly Finance & Search. Naturligtvis behandlar vi alla ansökningar konfidentiellt.
Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!
Om din nya arbetsgivare
De har bedrivit verksamhet i mer än 60 år, omsätter cirka 500 miljoner och har cirka 30 anställda. För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Gitte Frost. Du kommer självklart få mer information i nästa steg. Visa mindre

Redovisningskonsult

Vi söker nu ytterligare en erfaren och självgående redovisningsekonom som också kan utveckla och sätta upp effektiva ekonomiprocesser. Rollen är bred och omväxlande, du kommer bland annat arbeta med: - Bokföring. - Sätta upp och utveckla ekonomiprocesserna. - Avstämningar. - Bokslut. - Rapportering. Om dig Du är en noggrann, strukturerad och erfaren redovisningsekonom som har lätt för att arbeta i olika system. Övrigt Du börjar omgående, det är ett... Visa mer
Vi söker nu ytterligare en erfaren och självgående redovisningsekonom som också kan utveckla och sätta upp effektiva ekonomiprocesser.

Rollen är bred och omväxlande, du kommer bland annat arbeta med:

- Bokföring.

- Sätta upp och utveckla ekonomiprocesserna.

- Avstämningar.

- Bokslut.

- Rapportering.

Om dig
Du är en noggrann, strukturerad och erfaren redovisningsekonom som har lätt för att arbeta i olika system.

Övrigt
Du börjar omgående, det är ett heltidsuppdrag till januari 2024. Det finns möjlighet till visst distansarbete.

Detta är ett konsultuppdrag!

Ansökan
Naturligtvis behandlar vi alla ansökningar konfidentiellt.

Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!

Om Seemly Finance & Search
Erbjuder rekrytering, search, uthyrning av chefer och specialister samt hjälp med verksamhetsstyrning. Vi arbetar även med outsourcing inom ekonomi och lön. Läs mer om oss på www.seemlygroup.com (https://finance.seemlygroup.com/) Visa mindre

Redovisningsekonom

Vi söker nu ytterligare en erfaren och självgående redovisningsekonom som också kan utveckla och sätta upp effektiva ekonomiprocesser. Rollen är bred och omväxlande, du kommer bland annat arbeta med: - Bokföring. - Sätta upp och utveckla ekonomiprocesserna. - Avstämningar. - Bokslut. - Rapportering. Om dig Du är en noggrann, strukturerad och erfaren redovisningsekonom som har lätt för att arbeta i olika system. Övrigt Du börjar omgående, det är ett... Visa mer
Vi söker nu ytterligare en erfaren och självgående redovisningsekonom som också kan utveckla och sätta upp effektiva ekonomiprocesser.

Rollen är bred och omväxlande, du kommer bland annat arbeta med:

- Bokföring.

- Sätta upp och utveckla ekonomiprocesserna.

- Avstämningar.

- Bokslut.

- Rapportering.

Om dig
Du är en noggrann, strukturerad och erfaren redovisningsekonom som har lätt för att arbeta i olika system.

Övrigt
Du börjar omgående, det är ett heltidsuppdrag till januari 2024. Det finns möjlighet till visst distansarbete.

Detta är ett konsultuppdrag!

Ansökan
Naturligtvis behandlar vi alla ansökningar konfidentiellt.

Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!

Om Seemly Finance & Search
Erbjuder rekrytering, search, uthyrning av chefer och specialister samt hjälp med verksamhetsstyrning. Vi arbetar även med outsourcing inom ekonomi och lön. Läs mer om oss på www.seemlygroup.com (https://finance.seemlygroup.com/) Visa mindre

Lönekonsult distansuppdrag och/eller Göteborg

Vi söker en erfaren lönekonsult/lönespecialist till ett konsultuppdrag. Uppdraget kan skötas på distans och/eller från kontoret i Göteborg. Som lönekonsult hos vår kund kommer du bland annat arbeta med: - Beredning, sammanställning samt utbetalning av löner för cirka 130 tjänstemän. - Support och rådgivning till chefer och medarbetare i lönerelaterade frågor. Om dig Du har erfarenhet samt kompetens att självständigt hantera hela löneprocessen. Du är ... Visa mer
Vi söker en erfaren lönekonsult/lönespecialist till ett konsultuppdrag.

Uppdraget kan skötas på distans och/eller från kontoret i Göteborg.

Som lönekonsult hos vår kund kommer du bland annat arbeta med:

- Beredning, sammanställning samt utbetalning av löner för cirka 130 tjänstemän.

- Support och rådgivning till chefer och medarbetare i lönerelaterade frågor.

Om dig

Du har erfarenhet samt kompetens att självständigt hantera hela löneprocessen. Du är en van systemanvändare och som person är du noggrann och har hög integritet.

Övrigt

Tjänsten är på deltid, startar så snart du kan i maj och pågår till hösten 2023.

Detta är ett konsultuppdrag.

Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!

Om Seemly Finance & Search

Erbjuder rekrytering, search, uthyrning av chefer och specialister samt hjälp med verksamhetsstyrning. Vi arbetar även med outsourcing inom ekonomi och lön.

Läs mer om oss på www.seemlygroup.com (https://www.seemlygroup.com/) Visa mindre

Fastighetschef konsultuppdrag

Vi söker en erfaren fastighetschef till långt konsultuppdrag. Som fastighetschef ansvarar du för budget, verksamhetsplanering, uppföljning och effektivisering av fastighetsförvaltningen. Beståndet är cirka 200 000 kvm och intressanta fastigheter. Du ingår i ledningsgrupp på koncernnivå och arbetar både operativt och strategiskt. Du leder och utvecklar ditt team om 40 personer som främst består av fastighetsförvaltare, projektledare och drifttekniker. Om... Visa mer
Vi söker en erfaren fastighetschef till långt konsultuppdrag.

Som fastighetschef ansvarar du för budget, verksamhetsplanering, uppföljning och effektivisering av fastighetsförvaltningen. Beståndet är cirka 200 000 kvm och intressanta fastigheter.

Du ingår i ledningsgrupp på koncernnivå och arbetar både operativt och strategiskt. Du leder och utvecklar ditt team om 40 personer som främst består av fastighetsförvaltare, projektledare och drifttekniker.

Om dig

Du är en erfaren och trygg ledare som har lätt för att samarbeta och du arbetar strukturerat. Du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är bekant med lokalförsörjningsprocessens olika delar.

Övrigt
Uppdraget startar så snart du kan och pågår cirka 1 år.

Omfattningen är på minst 80 % beroende på din tillgänglighet och kapacitet.

Du kan arbeta till viss del på distans.

Detta är ett konsultuppdrag.

Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!Om Seemly Finance & Search

Erbjuder rekrytering, search, uthyrning av chefer och specialister samt hjälp med verksamhetsstyrning. Vi arbetar även med outsourcing inom ekonomi och lön.

Läs mer om oss på www.seemlygroup.com (https://www.seemlygroup.com/) Visa mindre

Ekonomiassistent / redovisningsekonom till konsultuppdrag

Vi söker nu en ekonomiassistent/redovisningsekonom till ett långt konsultuppdrag. Kunden ingår i en koncern och du möts av trevliga kollegor. Du ingår i ett ekonomiteam och tillsammans ansvarar ni för ekonomifunktionen. Rollen är bred och omväxlande, du kommer bland annat arbeta med: - Leverantörs- och kundreskontra. - Löpande bokföring. - Avstämningar. - Delaktig i bokslut. - In- och utbetalningar. - Utveckling och förbättring av processer och ruti... Visa mer
Vi söker nu en ekonomiassistent/redovisningsekonom till ett långt konsultuppdrag. Kunden ingår i en koncern och du möts av trevliga kollegor. Du ingår i ett ekonomiteam och tillsammans ansvarar ni för ekonomifunktionen.

Rollen är bred och omväxlande, du kommer bland annat arbeta med:

- Leverantörs- och kundreskontra.

- Löpande bokföring.

- Avstämningar.

- Delaktig i bokslut.

- In- och utbetalningar.

- Utveckling och förbättring av processer och rutiner.

Om dig
Du har arbetat med liknande arbetsuppgifter, är flexibel och gillar att arbeta i flera olika ekonomisystem. Kunden verkar i en händelserik miljö med många kontakter i organisationen därför är du strukturerad, självgående och har lätt för att samarbeta.

Övrigt
Du börjar så snart du kan och det är ett heltidsuppdrag till januari 2024. Det finns möjlighet till visst distansarbete.

Detta är ett konsultuppdrag!

Ansökan
Har du frågor är du välkommen att kontakta Gitte Frost 073-0415124 på Seemly Finance & Search. Naturligtvis behandlar vi alla ansökningar konfidentiellt.

Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!

Om Seemly Finance & Search
Erbjuder rekrytering, search, uthyrning av chefer och specialister samt hjälp med verksamhetsstyrning. Vi arbetar även med outsourcing inom ekonomi och lön. Läs mer om oss på www.seemlygroup.com (https://www.seemlygroup.com/) Visa mindre

Redovisningskonsult

Vi söker nu en redovisningsekonom till ett konsultuppdrag. Vår kund är en stabil koncern som är i tillväxt. Du ingår i ett team, rapporterar till CFO och tillsammans är ni ansvariga för ekonomifunktionen. Som redovisningsekonom kommer du bland annat arbeta med: - Kund- och leverantörsreskontra. - Uppföljning av betalningar och inkasso. - Löpande bokföring och avstämningar. - Viss fakturering. - Bokslutsarbete. - Interna och externa kontakter. Om dig D... Visa mer
Vi söker nu en redovisningsekonom till ett konsultuppdrag. Vår kund är en stabil koncern som är i tillväxt. Du ingår i ett team, rapporterar till CFO och tillsammans är ni ansvariga för ekonomifunktionen.

Som redovisningsekonom kommer du bland annat arbeta med:

- Kund- och leverantörsreskontra.
- Uppföljning av betalningar och inkasso.
- Löpande bokföring och avstämningar.
- Viss fakturering.
- Bokslutsarbete.
- Interna och externa kontakter.


Om dig

Du har erfarenhet samt kompetens att arbeta med ovan nämnda arbetsuppgifter. Du är självgående och noggrann. Rollen innebär många kontakter därför är du bra på att samarbeta.

Övrigt

Uppdraget startar så snart som möjligt och pågår till sommaren 2024. Omfattningen är minst 80 % beroende på din tillgänglighet och kapacitet.

Du kan arbeta från kontoret i Göteborg och/eller på distans.

Detta är ett konsultuppdrag.

Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!

Om Seemly Finance & Search

SEEMLY Finance & Search levererar rätt kompetens vid rätt tidpunkt. Vid planerade och oplanerade arbetstoppar, i korta till långa projekt, och med kort varsel hjälper vi dig med chefer och specialister. Vi rekryterar kompetensbaserat och fördomsfritt. Erbjuder rekrytering, search, outsourcinglösningar inom ekonomi och lön samt interimskonsulter. Visa mindre

Redovisningskonsult

Vi söker nu en redovisningsekonom till ett konsultuppdrag. Vår kund är en stabil koncern som är i tillväxt. Du ingår i ett team, rapporterar till CFO och tillsammans är ni ansvariga för ekonomifunktionen. Som redovisningsekonom kommer du bland annat arbeta med: - Kund- och leverantörsreskontra. - Uppföljning av betalningar och inkasso. - Löpande bokföring och avstämningar. - Viss fakturering. - Bokslutsarbete. - Interna och externa kontakter. Om dig D... Visa mer
Vi söker nu en redovisningsekonom till ett konsultuppdrag. Vår kund är en stabil koncern som är i tillväxt. Du ingår i ett team, rapporterar till CFO och tillsammans är ni ansvariga för ekonomifunktionen.

Som redovisningsekonom kommer du bland annat arbeta med:

- Kund- och leverantörsreskontra.
- Uppföljning av betalningar och inkasso.
- Löpande bokföring och avstämningar.
- Viss fakturering.
- Bokslutsarbete.
- Interna och externa kontakter.


Om dig

Du har erfarenhet samt kompetens att arbeta med ovan nämnda arbetsuppgifter. Du är självgående och noggrann. Rollen innebär många kontakter därför är du bra på att samarbeta.

Övrigt

Uppdraget startar så snart som möjligt och pågår till sommaren 2024. Omfattningen är minst 80 % beroende på din tillgänglighet och kapacitet.

Du kan arbeta från kontoret i Göteborg och/eller på distans.

Detta är ett konsultuppdrag.

Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!

Om Seemly Finance & Search

SEEMLY Finance & Search levererar rätt kompetens vid rätt tidpunkt. Vid planerade och oplanerade arbetstoppar, i korta till långa projekt, och med kort varsel hjälper vi dig med chefer och specialister. Vi rekryterar kompetensbaserat och fördomsfritt. Erbjuder rekrytering, search, outsourcinglösningar inom ekonomi och lön samt interimskonsulter. Visa mindre

Lönespecialister på heltid eller deltid till Seemly Finance & Search

Vi på Seemly Finance & Search söker nu lönespecialister för anställning internt hos oss. Du ingår i ett team som är under uppbyggnad och tillsammans är ni ansvariga för hela lönekedjan. Vi är i tillväxt, du kommer kunna påverka rollens innehåll samt utformning därför vänder vi oss både till dig som är mycket senior och till dig med mindre erfarenhet. Som lönespecialist hos oss kommer du bland annat arbeta med: Beredning, sammanställning samt utbetalning a... Visa mer
Vi på Seemly Finance & Search söker nu lönespecialister för anställning internt hos oss.
Du ingår i ett team som är under uppbyggnad och tillsammans är ni ansvariga för hela lönekedjan. Vi är i tillväxt, du kommer kunna påverka rollens innehåll samt utformning därför vänder vi oss både till dig som är mycket senior och till dig med mindre erfarenhet.
Som lönespecialist hos oss kommer du bland annat arbeta med:
Beredning, sammanställning samt utbetalning av löner för tjänstemän och kollektivanställda.
Tolkning av lagar och kollektivavtal.
Support och rådgivning till chefer och medarbetare i lönerelaterade frågor och i IT-stöd inom lön.
Att ta emot nya kunder och sätta upp rutiner och system.
Utveckling av processer och rutiner.

Om dig
Du har erfarenhet samt kompetens att självständigt hantera hela löneprocessen och gillar att arbeta digitalt i olika system. Vi har många intressenter därför är du strukturerad, tydlig och har lätt för att samarbeta. Om du har erfarenhet av att arbeta med att ta emot nya kunder och implementera system är det bra men inget krav.
Övrigt
På Seemly Finance & Search möts du av kollegor som är inkluderande och engagerade, vi har ett gott klimat och tycker det är viktigt att trivas på jobbet.
Du börjar hos oss så snart du kan. Omfattningen är heltid eller deltid beroende på vad som passar dig.
Du arbetar på vårt ljusa och fina kontor i Göteborg. Det finns möjlighet till distansarbete.
Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 1 maj 2023. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gitte Frost på 073-0415124. Naturligtvis behandlar vi alla ansökningar konfidentiellt.
Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!
Om Seemly Finance & Search
Erbjuder rekrytering, search, uthyrning av chefer och specialister samt hjälp med verksamhetsstyrning. Vi arbetar även med outsourcing inom ekonomi och lön. Affärsområdet outsourcing är en auktoriserad redovisningsbyrå enligt SRF. Vi är 15 personer internt, hjälper cirka 60 bolag och dess ägare med löner, bokföring, redovisning, bokslut, deklarationer, årsredovisningar eller annan företagsrådgivning så att de når sina mål och visioner.
Läs mer om oss på www.seemlygroup.com Visa mindre

Redovisningsekonom distans och/eller Göteborg

Vi söker nu en redovisningsekonom till ett konsultuppdrag. Vår kund är en stabil koncern som är i tillväxt. Du ingår i ett team, rapporterar till CFO och tillsammans är ni ansvariga för ekonomifunktionen. Som redovisningsekonom?kommer?du?bland annat arbeta med:? Kund- och leverantörsreskontra. Uppföljning av betalningar och inkasso. Löpande bokföring och avstämningar. Viss fakturering. Bokslutsarbete. Interna och externa kontakter. Om dig Du har ... Visa mer
Vi söker nu en redovisningsekonom till ett konsultuppdrag. Vår kund är en stabil koncern som är i tillväxt. Du ingår i ett team, rapporterar till CFO och tillsammans är ni ansvariga för ekonomifunktionen.
Som redovisningsekonom?kommer?du?bland annat arbeta med:?
Kund- och leverantörsreskontra.
Uppföljning av betalningar och inkasso.
Löpande bokföring och avstämningar.
Viss fakturering.
Bokslutsarbete.
Interna och externa kontakter.

Om dig
Du har erfarenhet samt kompetens att arbeta med ovan nämnda arbetsuppgifter. Du är självgående och?noggrann. Rollen innebär många kontakter därför är du bra på att samarbeta.
Övrigt
Uppdraget startar så snart som möjligt och?pågår minst till sommaren 2023 eller om du vill vara kvar permanent så finns det möjlighet till det. Omfattningen är minst 80 % beroende på din tillgänglighet och?kapacitet.
Du kan arbeta på distans eller/och från kontoret i Göteborg.
Detta är ett konsultuppdrag.
Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!
Om Seemly Finance & Search
SEEMLY Finance & Search levererar rätt kompetens vid rätt tidpunkt. Vid planerade och oplanerade arbetstoppar, i korta till långa projekt, och med kort varsel hjälper vi dig med chefer och specialister. Vi rekryterar kompetensbaserat och fördomsfritt. Erbjuder rekrytering, search, outsourcinglösningar inom ekonomi och lön samt interims konsulter. Visa mindre

Ekonomiassistent till stort bolag

Konsultuppdrag på över ett år som ekonomiassistent. Vår kund är i behov av en noggrann konsult som har arbetat med kund- och leverantörsreskontra. Du kommer arbeta i ett team och tätt ihop med redovisningsekonomer. Som ekonomiassistent kommer du bland annat arbeta med Fakturering. Reskontraprocesserna. Delaktighet med löpande bokföring, moms, avstämningar och periodiseringar. Excel och olika ekonomisystem. Om dig Du har arbetat med kundreskontra tidigar... Visa mer
Konsultuppdrag på över ett år som ekonomiassistent.
Vår kund är i behov av en noggrann konsult som har arbetat med kund- och leverantörsreskontra. Du kommer arbeta i ett team och tätt ihop med redovisningsekonomer.
Som ekonomiassistent kommer du bland annat arbeta med
Fakturering.
Reskontraprocesserna.
Delaktighet med löpande bokföring, moms, avstämningar och periodiseringar.
Excel och olika ekonomisystem.

Om dig
Du har arbetat med kundreskontra tidigare. Som person är du självgående, serviceinriktad och har förmåga att prioritera. Rollen innebär många kontakter därför är du bra på att samarbeta.
Övrigt
Omfattningen är helst heltid med start omgående, uppdraget varar till maj 2024.
Detta är ett konsultuppdrag.
Välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!
Om Seemly Finance & Search
SEEMLY Finance & Search levererar rätt kompetens vid rätt tidpunkt. Vid planerade och oplanerade arbetstoppar, i korta till långa projekt, och med kort varsel hjälper vi dig med chefer och specialister. Vi rekryterar kompetensbaserat och fördomsfritt. Erbjuder rekrytering, search, outsourcinglösningar inom ekonomi och lön samt interimskonsulter. Visa mindre

Payroll Manager

Seemly Group startade våren 2019 med intentionen att bygga morgondagens konsulthus tillsammans med de mest handlingskraftiga och framåtlutade personerna inom sin bransch. Idag arbetar vi inom affärsområdena Bygg & Fastighet, Infrastruktur, Miljö Risk & Säkerhet och Finance & Search. Tillsammans är vi dryga tjugofem personer som redan hunnit bygga upp en genuin, öppensinnad ”Seemly-anda”. Seemly Finance & Search växer inom vårt affärsområde Outsourcing och ... Visa mer
Seemly Group startade våren 2019 med intentionen att bygga morgondagens konsulthus tillsammans med de mest handlingskraftiga och framåtlutade personerna inom sin bransch. Idag arbetar vi inom affärsområdena Bygg & Fastighet, Infrastruktur, Miljö Risk & Säkerhet och Finance & Search. Tillsammans är vi dryga tjugofem personer som redan hunnit bygga upp en genuin, öppensinnad ”Seemly-anda”.
Seemly Finance & Search växer inom vårt affärsområde Outsourcing och söker nu en driven Payroll Manager som vill vara med och fortsätta bygga vårt HR & Löneteam. Vårt motto är att alltid göra våra kunder bättre och där är din personlighet och roll betydande för oss. Vi tror att du trivs i en rådgivande roll och ser både kundens utveckling och personlig utveckling som en självklarhet. Att vara kundansvarig på vår outsourcing innebär frihet, nytänkande och service med grunden i rätt kompetens vid rätt tid. Vi är på en spännande resa och därför tror vi att du är nyfiken och positivt lagd till möjligheter som dyker upp. Vi på Seemly finns med dig hela vägen genom vår erfarenhet, nätverk och interna struktur av system och hjälpmedel men det är du som sätter hjälper dina kunder att överträffa sina mål genom rätt rapporter i rätt tid så att kunden kan ta rätt beslut. Du får stor handlingsfrihet samtidigt som du drar nytta av de synergieffekter som en koncern med drivna kollegor medför. Tillsammans bygger vi framtiden!
Hos oss får du:
Ansvar för on-board-process
Bli kundansvarig inom affärsområde Lön/HR.
Utbilda kunder i våra utvalda försystem
Vara ansvarig för att ny kund tas in enligt våra rutiner
Kvalitetssäkra att uppdraget utförts enligt uppdragsavtal (rätt tid, rätt uppgifter, rätt rapportering och proaktivt)
Ansvara för att implementera, utveckla, följa upp och kvalitetssäkra processer, arbetsmetoder och systemuppsättningar så att resurser används effektivt och tjänsterna levereras med hög kvalitet.
Ha kunddialog och vara rådgivande
Anpassa i lönesystem utifrån lag- och kollektivsavtalsändringar

V tror att du har:
Har en utbildning inom Lön (YH eller motsvarande högskoleutbildning)
Några års erfarenhet från självständigt arbete i hela löneprocessen
Meriterande om du är Auktoriserad Lönekonsult
Erfarenhet från tidigare byråarbete – önskvärt även kunskaper inom redovisning
Analytisk förmåga och lösningsorienterad
God självledarkompetens – leda mig själv och mitt eget arbete
Goda kunskaper i svenska i tal och i skrift
Kunskaper i Excel
Erfarenhet av att tolka lagar och avtal
Erfarenhet av Hogia lön plus, Visma 600 & Fortnox
Intresse för system och digitala arbetssätt

Vi vet att du är:
Lätt med människor och kan förstå kundens och kollegors behov
Medskapande till en miljö där våra värdeord präglar vardagen, proaktiv och professionell.
Serviceinriktad med förmåga att skapa goda relationer, engagemang och samarbete
En människa med förmåga till förändring för att ständig utveckling
Ansvarstagande för din kompetensutveckling (yrkeskompetens och självledarkompetens) för att växa tillsammans med våra kunder och med Seemly.

Vårt affärsområde Finance är en ekonomibyrå som idag utöver traditionella tjänster inom lön och redovisning också arbetar med kvalificerad rådgivning som följd av vart kunden är på väg. Dessutom arbetar vi mycket med att digitalisera och automatisera våra kunders och våra egna processer för att stå bättre rustade för både våra kunders och vår egen framtid.
Vi erbjuder dig som kommit en bit i din utveckling inom Lön att vara med och utveckla morgondagens lönefunktion, både hos våra kunder och hos oss och ta oss närmare vår vision ”Vi gör våra kunder framgångsrika”. Detta innebär att du måste vara intresserad av att utveckla dig själv som en del i vår resa.
Tjänsten är stationerad på Seemlys kontor på Nellickevägen 22, Göteborg.
Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning
Kontakt
Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Anna Wettre på 0735-467606.
Urval och intervjuer sker löpande.
Vi ser fram emot att träffa dig! Visa mindre

Lönespecialist till Input Interiör

Är du en nyfiken Lönespecialist som tillsammans med erfarna och duktiga kollegor vill vara med och fortsätta bygga Input interiörs löneavdelning på ett digitalt och hållbart sätt? Vi söker nu en nyfiken lönespecialist som kan vara med på Input interiörs fortsatta resa. Vi behöver dig för att säkerställa vägen framåt och med din glädje och dina ambitioner fortsätta utvecklas. Det är med engagerade medarbetare och höga ambitioner som vi har tagit oss dit vi... Visa mer
Är du en nyfiken Lönespecialist som tillsammans med erfarna och duktiga kollegor vill vara med och fortsätta bygga Input interiörs löneavdelning på ett digitalt och hållbart sätt?
Vi söker nu en nyfiken lönespecialist som kan vara med på Input interiörs fortsatta resa. Vi behöver dig för att säkerställa vägen framåt och med din glädje och dina ambitioner fortsätta utvecklas. Det är med engagerade medarbetare och höga ambitioner som vi har tagit oss dit vi är idag, Nordens ledande oberoende inredningskoncern. Följ med oss och skapa vår utveckling!
DIN VARDAG PÅ INPUT
Som lönespecialist på Input kommer du tillhöra Ekonomiavdelningen, där vi är ett löneteam på 4 personer. Vi utgår från vårt huvudkontor i Göteborg och ansvarar för lönehanteringen hos våra 40 lokala kontor runt om i Norden. Vi arbetar med en bredd kring hela löneprocessen och med ett starkt samarbete i teamet, ser vi till att vara en lärande organisation och stötta när det behövs.
Några av våra arbetsuppgifter och ansvarområden:
Registrering av nyanställningar, löneunderlag samt avslut.
Löneberedning, lönekörning samt bokföring av löner.
Reseräkningar och utlägg
Semesterberäkning
Förberedande lönearbete till våra outsourcingpartners i övriga nordiska länder.
Personaladministration, såsom Pensioner och försäkringar.
Tolkning av lagar och kollektivavtal.
Löpande underhåll och uppgradering av system.
Statistik och rapporter.
Supportera chefer och medarbetare gällande lönefrågor, tidsregistrering, reseräkningar mm.
Utbildningar för verksamhetens ledare samt skapa manualer och utbildningsmaterial.

VEM ÄR DU?
Du är en glad och noggrann specialist som tycker om att skapa en hållbar struktur.
Du har god erfarenhet av lönehantering och förutom dina år i arbetslivet inom lön, tror vi också att du har en eftergymnasial utbildning inom området. Med ditt lösningsfokuserade sätt, har du inga problem att utföra lön som den är idag och samtidigt ha förmåga att visualisera och se en utveckling mot morgondagens perspektiv. För dig är det en självklarhet med flexibilitet och att vara serviceminded.
Vi uppskattar om du vid sidan om att vara en lagspelare också är självgående, driven och tar egna initiativ
För att trivas och lyckas hos oss ser vi att du är ansvarsfull, kommunikativ, noggrann och strukturerad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Har du tidigare arbetat i Visma Lön och Flex HRM är detta meriterande.
ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande. Ansök via formuläret nedan och bifoga CV.
Har du frågor?
Kontakta Anna Wettre på +46 735 467606 eller [email protected]
Vi ser fram emot att träffa dig! Visa mindre

Lönespecialist till Input Interiör

Är du en nyfiken Lönespecialist som tillsammans med erfarna och duktiga kollegor vill vara med och fortsätta bygga Input interiörs löneavdelning på ett digitalt och hållbart sätt? Vi söker nu en nyfiken lönespecialist som kan vara med på Input interiörs fortsatta resa. Vi behöver dig för att säkerställa vägen framåt och med din glädje och dina ambitioner fortsätta utvecklas. Det är med engagerade medarbetare och höga ambitioner som vi har tagit oss dit vi... Visa mer
Är du en nyfiken Lönespecialist som tillsammans med erfarna och duktiga kollegor vill vara med och fortsätta bygga Input interiörs löneavdelning på ett digitalt och hållbart sätt?
Vi söker nu en nyfiken lönespecialist som kan vara med på Input interiörs fortsatta resa. Vi behöver dig för att säkerställa vägen framåt och med din glädje och dina ambitioner fortsätta utvecklas. Det är med engagerade medarbetare och höga ambitioner som vi har tagit oss dit vi är idag, Nordens ledande oberoende inredningskoncern. Följ med oss och skapa vår utveckling!
DIN VARDAG PÅ INPUT
Som lönespecialist på Input kommer du tillhöra Ekonomiavdelningen, där vi är ett löneteam på 4 personer. Vi utgår från vårt huvudkontor i Göteborg och ansvarar för lönehanteringen hos våra 40 lokala kontor runt om i Norden. Vi arbetar med en bredd kring hela löneprocessen och med ett starkt samarbete i teamet, ser vi till att vara en lärande organisation och stötta när det behövs.
Några av våra arbetsuppgifter och ansvarområden:
Registrering av nyanställningar, löneunderlag samt avslut.
Löneberedning, lönekörning samt bokföring av löner.
Reseräkningar och utlägg
Semesterberäkning
Förberedande lönearbete till våra outsourcingpartners i övriga nordiska länder.
Personaladministration, såsom Pensioner och försäkringar.
Tolkning av lagar och kollektivavtal.
Löpande underhåll och uppgradering av system.
Statistik och rapporter.
Supportera chefer och medarbetare gällande lönefrågor, tidsregistrering, reseräkningar mm.
Utbildningar för verksamhetens ledare samt skapa manualer och utbildningsmaterial.

VEM ÄR DU?
Du är en glad och noggrann specialist som tycker om att skapa en hållbar struktur.
Du har god erfarenhet av lönehantering och förutom dina år i arbetslivet inom lön, tror vi också att du har en eftergymnasial utbildning inom området. Med ditt lösningsfokuserade sätt, har du inga problem att utföra lön som den är idag och samtidigt ha förmåga att visualisera och se en utveckling mot morgondagens perspektiv. För dig är det en självklarhet med flexibilitet och att vara serviceminded.
Vi uppskattar om du vid sidan om att vara en lagspelare också är självgående, driven och tar egna initiativ
För att trivas och lyckas hos oss ser vi att du är ansvarsfull, kommunikativ, noggrann och strukturerad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Har du tidigare arbetat i Visma Lön och Flex HRM är detta meriterande.
ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande. Ansök via formuläret nedan och bifoga CV.
Har du frågor?
Kontakta Anna Wettre på +46 735 467606 eller [email protected]
Vi ser fram emot att träffa dig! Visa mindre

Payroll Manager

Seemly Group startade våren 2019 med intentionen att bygga morgondagens konsulthus tillsammans med de mest handlingskraftiga och framåtlutade personerna inom sin bransch. Idag arbetar vi inom affärsområdena Bygg & Fastighet, Infrastruktur, Miljö Risk & Säkerhet och Finance & Search. Tillsammans är vi dryga tjugofem personer som redan hunnit bygga upp en genuin, öppensinnad ”Seemly-anda”. Seemly Finance & Search växer inom vårt affärsområde Outsourcing och ... Visa mer
Seemly Group startade våren 2019 med intentionen att bygga morgondagens konsulthus tillsammans med de mest handlingskraftiga och framåtlutade personerna inom sin bransch. Idag arbetar vi inom affärsområdena Bygg & Fastighet, Infrastruktur, Miljö Risk & Säkerhet och Finance & Search. Tillsammans är vi dryga tjugofem personer som redan hunnit bygga upp en genuin, öppensinnad ”Seemly-anda”.
Seemly Finance & Search växer inom vårt affärsområde Outsourcing och söker nu en driven Payroll Manager som vill vara med och fortsätta bygga vårt HR & Löneteam. Vårt motto är att alltid göra våra kunder bättre och där är din personlighet och roll betydande för oss. Vi tror att du trivs i en rådgivande roll och ser både kundens utveckling och personlig utveckling som en självklarhet. Att vara kundansvarig på vår outsourcing innebär frihet, nytänkande och service med grunden i rätt kompetens vid rätt tid. Vi är på en spännande resa och därför tror vi att du är nyfiken och positivt lagd till möjligheter som dyker upp. Vi på Seemly finns med dig hela vägen genom vår erfarenhet, nätverk och interna struktur av system och hjälpmedel men det är du som sätter hjälper dina kunder att överträffa sina mål genom rätt rapporter i rätt tid så att kunden kan ta rätt beslut. Du får stor handlingsfrihet samtidigt som du drar nytta av de synergieffekter som en koncern med drivna kollegor medför. Tillsammans bygger vi framtiden!
Hos oss får du:
Ansvar för on-board-process
Bli kundansvarig inom affärsområde Lön/HR.
Utbilda kunder i våra utvalda försystem
Vara ansvarig för att ny kund tas in enligt våra rutiner
Kvalitetssäkra att uppdraget utförts enligt uppdragsavtal (rätt tid, rätt uppgifter, rätt rapportering och proaktivt)
Ansvara för att implementera, utveckla, följa upp och kvalitetssäkra processer, arbetsmetoder och systemuppsättningar så att resurser används effektivt och tjänsterna levereras med hög kvalitet.
Ha kunddialog och vara rådgivande
Anpassa i lönesystem utifrån lag- och kollektivsavtalsändringar

V tror att du har:
Har en utbildning inom Lön (YH eller motsvarande högskoleutbildning)
Några års erfarenhet från självständigt arbete i hela löneprocessen
Meriterande om du är Auktoriserad Lönekonsult
Erfarenhet från tidigare byråarbete – önskvärt även kunskaper inom redovisning
Analytisk förmåga och lösningsorienterad
God självledarkompetens – leda mig själv och mitt eget arbete
Goda kunskaper i svenska i tal och i skrift
Kunskaper i Excel
Erfarenhet av att tolka lagar och avtal
Erfarenhet av Hogia lön plus, Visma 600 & Fortnox
Intresse för system och digitala arbetssätt

Vi vet att du är:
Lätt med människor och kan förstå kundens och kollegors behov
Medskapande till en miljö där våra värdeord präglar vardagen, proaktiv och professionell.
Serviceinriktad med förmåga att skapa goda relationer, engagemang och samarbete
En människa med förmåga till förändring för att ständig utveckling
Ansvarstagande för din kompetensutveckling (yrkeskompetens och självledarkompetens) för att växa tillsammans med våra kunder och med Seemly.

Vårt affärsområde Finance är en ekonomibyrå som idag utöver traditionella tjänster inom lön och redovisning också arbetar med kvalificerad rådgivning som följd av vart kunden är på väg. Dessutom arbetar vi mycket med att digitalisera och automatisera våra kunders och våra egna processer för att stå bättre rustade för både våra kunders och vår egen framtid.
Vi erbjuder dig som kommit en bit i din utveckling inom Lön att vara med och utveckla morgondagens lönefunktion, både hos våra kunder och hos oss och ta oss närmare vår vision ”Vi gör våra kunder framgångsrika”. Detta innebär att du måste vara intresserad av att utveckla dig själv som en del i vår resa.
Tjänsten är stationerad på Seemlys kontor på Nellickevägen 22, Göteborg.
Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning
Kontakt
Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Anna Wettre på 0735-467606.
Urval och intervjuer sker löpande.
Vi ser fram emot att träffa dig! Visa mindre

Kakeldaxgruppen söker en serviceminded Ekonomiassistent

Kakeldaxgruppen är ett välrenommerat bolag med 11 butiker runt om i Sverige och ingår i Beijerkoncernen. I Kakeldaxgruppen ingår Stigs kakel, Kakeldax och Kakelcentralen som funnits i branschen i över 30 år och säljer kakel, klinker, mosaik och badrumsinredning av hög kvalitet. De arbetar mot företag såväl som konsument och är kända för kunskap och engagemang. Under hösten 2021 blev Kakeldaxgruppen en del av Beijerkoncernen och med detta kommer många spänn... Visa mer
Kakeldaxgruppen är ett välrenommerat bolag med 11 butiker runt om i Sverige och ingår i Beijerkoncernen. I Kakeldaxgruppen ingår Stigs kakel, Kakeldax och Kakelcentralen som funnits i branschen i över 30 år och säljer kakel, klinker, mosaik och badrumsinredning av hög kvalitet. De arbetar mot företag såväl som konsument och är kända för kunskap och engagemang. Under hösten 2021 blev Kakeldaxgruppen en del av Beijerkoncernen och med detta kommer många spännande möjligheter där du kan komma in och bidra med din nyfikenhet, glädje och noggrannhet. Kanske är du i början av din karriär och ser fram emot allt du kan lära dig eller har några års erfarenhet. Du är öppen, serviceminded och redo att lära dig nya saker och kan även bidra med utveckling av rutiner och processer Kort sagt, om du vill arbeta med ekonomi och få möjlighet att bli en viktig del av företaget ska du inte missa denna möjlighet.
Med fokus på kvalitet och service vill Kakeldaxgruppen stärkas med en prestigelös och driven ekonom som vill vara med på resan framåt där en viktig del är att delta vid implementationen av nytt affärssystem. Att kunna fungera som ett bra stöd och ha förmågan att lösa problem kopplat till fakturering för våra butiker kräver att du är både flexibel och serviceminded då en stor del av försäljningen går via dessa. Som ekonom är du självklart noggran. Du tycker om det systematiska arbetet i kund och leverantörsreskontra men är även flexibel och öppen för andra uppgifter . Du kommer ha daglig kontakt med kunder, leverantörer och våra butiker. Du både ser och förstår vad kunder behöver och har alltid en tanke var du ska söka svaret när kunden eller leverantören behöver. När du börjar hos Kakeldaxgruppen blir du inte lämnad ensam att hitta svaret på allt du behöver kunna. Du blir en välkommen resurs där du kommer att komplettera en grupp som redan idag är väl inarbetad och kommer ge dig allt stöd.
Vi ser gärna att du har en glad, relationsskapande ådra i dig. Du gillar att bidra till ett gott arbetsklimat och vara en del av ett starkt team.
Dina arbetsuppgifter:
Kundreskontra
Påminnelsehantering, Kreditkontroll
Kontakt mot externt fakturahanteringsbolag
Leverantörsreskontra och digitala fakturaflöden
Löpande bokföring
Support mot butik och säljare
Delta vid implementation av affärssystemet Jeeves
Avstämningsarbete, bokslutsarbeteVi tror att du har bakgrund/erfarenhet inom:
Gymnasie-, högskoleekonom eller motsvarande
Något eller några års erfarenhet av arbete i affärs/-ekonomisystem
Kunskaper i Microsoft 365 och goda baskunskaper i excelVi vet att du är:
En social, drivande och glad person som drivs av att få ihop helhet och skapa struktur. Du kan själv se var du behövs för dagen och är aldrig rädd att ta för dig samt komma med förslag och lösningar. Problem är lika med möjlighet och med den inställningen levererar du service i toppklass, både internt och externt. Du har en nyfiken attityd och en kontinuerlig strävan att förbättras.
Ansökan:
I denna roll samarbetar vi med Seemly Interim, Finance & Search. För frågor gällande tjänsten, kontakta Anna Wettre [email protected] eller 0735-467606. Ansök via länken nedan!
Intervjuer pågår löpande. Visa mindre

Webb och systemutvecklare till Input interiör i Göteborg

Är du en erfaren webbutvecklare som vill tillsammans med erfarna och duktiga kollegor vara med och bygga upp Input interiörs nya e-handelssatsning på ett innovativt och hållbart sätt? Vi söker nu webbutvecklare som kan ta Input interiör till nästa nivå. Vi behöver dig för att tillsammans med erfarna och duktiga kollegor vara med och bygga morgondagens digitala lösningar med hjälp av rätt teknik och på rätt sätt. Här får du som utvecklare en stor frihet at... Visa mer
Är du en erfaren webbutvecklare som vill tillsammans med erfarna och duktiga kollegor vara med och bygga upp Input interiörs nya e-handelssatsning på ett innovativt och hållbart sätt?
Vi söker nu webbutvecklare som kan ta Input interiör till nästa nivå. Vi behöver dig för att tillsammans med erfarna och duktiga kollegor vara med och bygga morgondagens digitala lösningar med hjälp av rätt teknik och på rätt sätt. Här får du som utvecklare en stor frihet att bygga upp något stort från grunden där du sätter din prägel på smarta detaljer.
ATT ARBETA PÅ INPUT
Som webbutvecklare med fokus på programmering får du en vardag där du arbetar tillsammans med it- och marknadsavdelningen med att genomföra projekt inom digital kommunikation. Du kommer att med ditt team bygga upp en webb och e-handel från grunden och med din erfarenhet och nyfikenhet skapar ni lösningar för hur morgondagens e-handel för interiör ska se ut och fungera. Ni arbetar i ett sammansvetsat team med korta beslutsvägar och du får stort utrymme för att vara kreativ och bidra. Dina främsta arbetsuppgifter blir att underhålla och utveckla våra interna och externa plattformar. Du tycker det är givande att jobba med flera olika projekt samtidigt och vi ser att för att lyckas i rollen bör du ha kunskap inom:
· Wordpress, Laravel, Elastic Search, Janus och/eller WooCommerce.
· PHP, Linux och , gärna My eller Oracle.
För att trivas och lyckas ser vi att du är ansvarsfull, kommunikativ, noggrann och strukturerad. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och välkomnar alla sökande, vi eftersträvar mångfald på arbetsplatsen.
VEM ÄR DU?
Du är en skarp utvecklare och problemlösare som brinner för att bygga hållbara lösningar.
Du har god erfarenhet av webbutveckling och med ditt lösningsfokuserade sätt har du inga problem att sätta dig in i användarens perspektiv.
Vi uppskattar om du är självgående, driven och tar egna initiativ.
VARFÖR INPUT?
Det är engagerande medarbetare med höga ambitioner som har utvecklat Input interiör till det som de är idag – Nordens ledande oberoende inredningskoncern. Vi vill arbeta med fler talanger som vill utveckla resan och bli en av oss!
Vi har en strävan att varje dag utmana oss och låter oss därför att tänka utanför de givna ramarna och tillsammans ta de modiga beslut som krävs för att skapa utveckling.
ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande. Ansök via formuläret nedan och bifoga CV.
Har du frågor?
Kontakta Anna Wettre på +46 735 467606 eller [email protected]
Vi ser fram emot att träffa dig! Visa mindre