Lediga jobb som Fastighetschef i Göteborg

Se lediga jobb som Fastighetschef i Göteborg. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Göteborg som finns hos arbetsgivaren.

PROJEKTCHEF BYGG & FASTIGHET/PROPERTY PROJECT MANAGER

PROJEKTCHEF BYGG & FASTIGHET / PROPERTY PROJECT MANAGER, VOLVO GROUP REAL ESTATE Är du en kunnig, ansvarstagande och kreativ person som gillar att leda projekt och nå resultat? Ser du god service och partnerskap som en självklarhet och vill göra skillnad avseende en hållbar fastighetsförvaltning? Vill du vara med och bidra på Volvos transformationsresa och till Köpings fortsatta utveckling? Då skall du fortsätta läsa för du kan mycket väl vara den vi let... Visa mer
PROJEKTCHEF BYGG & FASTIGHET / PROPERTY PROJECT MANAGER, VOLVO GROUP REAL ESTATE


Är du en kunnig, ansvarstagande och kreativ person som gillar att leda projekt och nå resultat? Ser du god service och partnerskap som en självklarhet och vill göra skillnad avseende en hållbar fastighetsförvaltning? Vill du vara med och bidra på Volvos transformationsresa och till Köpings fortsatta utveckling? Då skall du fortsätta läsa för du kan mycket väl vara den vi letar efter till vårt team!

OM OSS
Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar och anläggningsmaskiner samt marina och industriella motorer under varumärken som Volvo, Renault Trucks, Mack, UD Trucks och Volvo Penta. Volvo Group Real Estate är Volvokoncernens fastighetsbolag med fokus på att optimera värdet på Volvokoncernens fastigheter och bidra till koncernens tillväxt. Vi förvaltar och utvecklar våra fastigheter i Sverige och globalt och verksamheten inkluderar både fastighetsunderhåll och arbetsplatsservice.


Volvo Group Real Estate är en global organisation indelade i divisioner där Köping är en del av region West i Europe Division. Divisionen ansvarar för stora delar av Volvos fastighetsbestånd i både Sverige och Europa.


DETTA ÄR DINA NYA KOLLEGOR
Vi söker nu en Projektchef bygg & fastighet (Property Project Manager) till vårt team i Köping och region West. Här arbetar vi i nära samarbete med våra kollegor i Volvokoncernen med målet att skapa arbetsmiljöer där människor trivs och utvecklas, varje dag.


Tjänsten är placerad i Köping och du kommer att rapportera till Director Region West inom Europe Division. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegorna inom förvaltning och projektledning på Real Estate, men också nära våra kollegor på Volvo Group Trucks Operations i Köping.


DETTA KOMMER DU ATT FÅ JOBBA MED
I rollen ansvarar du för ett antal nybyggnads-, tillbyggnads eller ombyggnadsprojekt på Volvos site i Köping. Antingen som en del i ett team eller som projektchef. Du tillsätter resurser inom projektorganisationen och hanterar inköp av konsulttjänster. Du ansvarar för att ta fram kostnads- och projektkalkyler samt hanterar framtagande av förstudie och kalkyler till projektering, genomförande och uppföljning. Du ansvarar för tid, teknik, lagkrav, miljö, energi, ekonomi och kundrelationen kopplat till din roll samt säkerställer uppföljning av konsulter och entreprenörer.


Du är en del av teamet som ansvarar för den strategiska planeringen och förvaltningen av våra fastighetstillgångar i regionen. Du tar fram underhållsplaner- och projekt, ser till att dessa verkställs och har budgetansvar. Du deltar som kravställare i projekt och samarbetar med driftorganisationen samt supportfunktioner samtidigt som du håller löpande kontakt med olika verksamheter för att förstå nuvarande samt framtida behov av utveckling. Allt för att på så sätt bidra till den långsiktiga tekniska förvaltningen.


I rollen initierar och driver du även egna underhålls- och/eller energioptimeringsprojekt. Du är nyfiken och mån om att hitta lösningar för en mer hållbar fastighetsförvaltning.


På VoIvo i Köping pågår för närvarande stora satsningar för att möta framtiden, en spännande resa som du i denna roll kommer att få vara en del av i stor utsträckning.


Utöver detta kommer du även att jobba med:
Aktivt arbeta med förbättringar och utveckling av verksamheten
Utföra beställningar av uppdrag i samarbete med både interna som externa kollegor
Säkerställa att tillämpliga direktiv, myndighetskrav och lagar följs
Finansiell uppföljning och utvärdering av ingångna avtalVEM ÄR DU?
Vi söker dig som har kunskap och bred erfarenhet av projektledning och fastighetsförvaltning inom fastighetsbranschen. Du inser vikten av god planering, men kan också agera snabbt när det behövs. Du gillar att ge god service, är noggrann, ansvarsfull, har en förmåga att samarbeta tvärfunktionellt i olika team men också självständigt, och har ett gott humör.


Kvalifikationer:
Civilingenjörsutbildning, högskoleingenjörsutbildning eller motsvarande.
Minst 5 års relevant yrkeserfarenhet från liknande roller inom projektledning och fastighetsförvaltning.
Du har vana vid att leda, vara beställare och kravställare i om- eller nybyggnadsprojekt när det gäller bygg, VVS, el och andra tekniska installationer. Erfarenhet av industrifastigheter och/eller tekniskt komplicerade installationer är meriterande.
Goda kunskaper i AB/ABT och ABK samt bevandrad i Plan- och bygglagen och BBR.För att vara riktigt framgångsrik i denna position ser vi även gärna att du:
ar strukturerad i ditt arbetssätt, gillar att planera och är van vid att dokumentera det du gör
är bra på att kommunicera, skapa och upprätthålla goda relationer med kollegor och kunder
är van vid att driva frågor, leda möten och team
har förmågan att utreda och återkomma med lösningsförslag
har goda kunskaper i både svenska och engelska, både i tal och skriftVI ERBJUDER DIG
Du kommer att få möjlighet att arbeta med mycket erfarna, motiverade och kompetenta kollegor som strävar efter att erbjuda tjänster av hög kvalitet och möta verksamhetens behov i en innovativ bransch, samtidigt som vi söker effektiva lösningar. Du kommer också att få möjlighet att utvecklas och växa både professionellt och personligt i en serviceinriktad organisation där lagarbete och öppenhet värderas högt.


Placeringsort: Köping, Sverige
Tjänsteresor: Begränsat


HAR VI VÄCKT DITT INTRESSE?
Slå oss gärna en signal så kan vi prata mer om vad vi kan erbjuda dig som del av vårt team och vad rollen innebär. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kommer att ske löpande.

Anställande chef: Anders Nilsson, Director Region West, +46 790 624 031


Sista ansökningsdag: 2022-01-09


Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida. Visa mindre

Interim Fastighetschef till spännande bolag!

Ansök    Jan 14    Poolia Sverige AB    Fastighetschef
Har du goda kunskaper inom fastighetsområdet och gedigen erfarenhet av att driva och utveckla liknande verksamheter sedan tidigare? Då ska du söka rollen som Fastighetschef till vår spännande kund i Borås! Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och sträcker sig fram till 1 oktober 2022. Uppdraget utgår från Borås, upp till 3 dagar i veckan kan bli aktuellt, i övrigt kan arbetet ske på Göteborgskontoret och/eller på distans. Närvarokrav... Visa mer
Har du goda kunskaper inom fastighetsområdet och gedigen erfarenhet av att driva och utveckla liknande verksamheter sedan tidigare? Då ska du söka rollen som Fastighetschef till vår spännande kund i Borås! Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och sträcker sig fram till 1 oktober 2022. Uppdraget utgår från Borås, upp till 3 dagar i veckan kan bli aktuellt, i övrigt kan arbetet ske på Göteborgskontoret och/eller på distans. Närvarokravet i Borås styrs givetvis av de för stunden gällande Corona-restriktionerna. Sök rollen redan idag då intervjuer sker löpande.

Om tjänsten
För uppdraget söker vår kund en erfaren Chef med bakgrund inom både strategisk Fastighetsutveckling och operativ förvaltning och FM för att leda deras avdelning för Fastighet och Service in i nästa fas. Avdelningen ansvarar för vår kunds hyrda och ägda fastigheter som har en stor geografisk spridning. Totalt handlar det om drygt 100 hyreskontrakt och 11 ägda fastigheter med en total yta på över 200 000 m2 fördelat på kontor och laboratorier och verkstäder för vår kunds 2 800 medarbetare.

Chefen för Fastighet och Service leder ett team på 4 enheter med totalt runt 40 anställda medarbetare och några konsulter. Målet är att tillsammans skapa en effektiv och väl fungerande organisation där fokus går från förvaltning till att utveckla värde både för interna kunder och för koncernen som helhet. Enheterna som ingår i verksamheten är Fastighet, Service, Teknik och Strategisk utveckling och projekt. Avdelningen ligger inom funktionen Ekonomi och verksamhetsstöd som leds av koncernens CFO.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I chefens ansvar ingår bland annat att:

Ta fram och genomföra strategi för anläggningstillgångar i enlighet med verksamhetens behov och övergripande strategi.
Ta fram en årlig budget för förvaltning och/eller uppgradering av anläggningstillgångar
Kontinuerligt utvärdera anläggningar och dess påverkan på organisationens finansiella resultat.
Identifiera behov av nya anläggningar eller uppdatering av befintliga för att kunna möta organisationens tillväxt och nya verksamhetsområden.
Genomföra/leda genomförande av riskanalyser inom anläggningar för att kartlägga potentiella och verkliga avvikelser gentemot gällande lagkrav, etc.
Kontinuerligt, via lämpliga forum, informera “stakeholders” om statusen i anläggningstillgångar samt pågående arbete.
Finansiell analys/utvärdering tillsammans med Controlling.
Identifiera möjligheter till att öka värdet/minska kostnader i anläggningar.
Leda, i egen regi eller via interna och/eller externa resurser, projekt inom ansvarsområdet.
Upprätta, omförhandla, avsluta kontrakt - Contract Management.
Säkerställ överensstämmande med QHSE krav inom ansvarsområdet samt övriga relevanta lagkrav och föreskrifter.
Föra nödvändig dialog med externa intressenter (kommun, fastighetsägare, försäkringsbolag, etc.)

Vem är du?
För att bli framgångsrik i rollen har du mycket goda kunskaper inom fastighetsområdet och framför allt har du gedigen erfarenhet av att driva och utveckla liknande verksamheter sedan tidigare. Vi ser att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har goda kunskaper inom MS Office. Tidigare erfarenhet av ledarskap i förändringsprojekt är det starkt meriterande.

Känner du igen dig på beskrivningen? Då ska du söka denna roll direkt!

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Visa mindre

Property Manager, Division GOT & Campus Lundby – Group Real Estate

Är du initiativrik, ansvarstagande och en kreativ person som gillar att driva mot tydliga resultat? Ser du god service och partnerskap som en självklarthet? Då skall du fortsätta läsa för du kan mycket väl vara den vi letar efter till vårt team! OM OSS Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar och anläggningsmaskiner samt marina och industriella motorer under varumärken som Volvo, Renault Trucks, Mack, UD Trucks, Eicher... Visa mer
Är du initiativrik, ansvarstagande och en kreativ person som gillar att driva mot tydliga resultat? Ser du god service och partnerskap som en självklarthet? Då skall du fortsätta läsa för du kan mycket väl vara den vi letar efter till vårt team!


OM OSS


Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar och anläggningsmaskiner samt marina och industriella motorer under varumärken som Volvo, Renault Trucks, Mack, UD Trucks, Eicher, SDLG, Terex Trucks, Prevost, Nova Bus, UD Bus, Sunwin Bus och Volvo Penta. Volvo Group Real Estate är Volvokoncernens fastighetsbolag med fokus på att optimera värdet på Volvokoncernens fastigheter och bidra till koncernens tillväxt. Vi har mandat att förvalta och även utföra alla fastighetsprojekt i Sverige och globalt. Verksamheten inkluderar både fastighetsunderhåll och arbetsplatsservice.


DETTA ÄR DINA NYA KOLLEGOR


Volvo Group Real Estate är indelad i divisioner och funktioner där Division Gothenburg & Campus Lundby är en av dessa. Divisionen driver, utvecklar och ansvarar för fastighetsbeståndet i Göteborg. Just nu är det en spännande tid inom fordonsutveckling och det händer mycket med ny teknik, elektrifiering, autonoma fordon etc. Stor del av denna utveckling sker i Göteborg och detta ställer stora krav på anpassning och utveckling av vårt fastighetsbestånd inom AB Volvo. Bland annat pågår utvecklingen av Campus Lundby, vilket kommer att bli en global hub för utveckling av hållbara transportlösningar. Detta kräver stora investeringar, komplexa byggprojekt i teknikintensiva byggnader, samt kontorsmiljöer som ska attrahera de bästa talangerna i branschen.

Vi söker nu en Property Manager till vårt team. Tjänsten är placerad i Lundby och du kommer att ingå i vårt team inom Planning & Operations som ansvarar för planering och förvaltning inom divsionen. Inom divsionen finns även kollegor som arbetar med byggprojektledning, ytoptimering, inhyrda lokaler och flyttar.


DETTA KOMMER DU ATT FÅ JOBBA MED:


Som Property Manager hos oss ansvarar du för ett fastighetsbestånd och har daglig kontakt med de verksamheter som verkar i lokalerna. Du har budgetansvar och ansvarar för att underhållsplaner tas fram och verkställs. Du är med som kravställare i byggprojekt och koordinerar i olika sammanhang. Du samarbetar med projektorganisation, driftorganisation samt supportfunktioner och tar ett helhetsansvar för ”ditt” fastighetsbestånd och du håller löpande kontakt med våra kollegor för att förstå nuvarande samt framtida behov.


Vi erbjuder en anställning i en spännande och internationell miljö med kollegor från olika delar av världen med en tydlig prioritet – Safety first!

Utöver ovan nämnda kommer du även att jobba med att aktivt förbättra och utveckla Group Real Estates leverans. Utföra beställningar av olika uppdrag i samarbete med både interna som externa kollegor, säkerställa att tillämpliga direktiv och lagar följs samt med finansiell uppföljning och utvärdering av ingångna avtal.


VEM ÄR DU?


Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av fastighetsförvaltning och som gillar att ge god service och trivs att arbeta med människor. Du är självständig, noggrann och med ett gott humör. Vi ser gärna att du visar upp ledaregenskaper, är strukturerad samt har en god förmåga att samarbeta i olika team.


Kvalifikationer:
Högskoleutbildning med inriktning mot bygg/fastighet
Minst 5 års relevant yrkeserfarenhet från liknande roller med ett helhetsansvar (både teknisk och ekonomisk förvaltning) inom olika fastighetsbestånd. Erfarenhet från teknikintensiva byggnader är meriterande
Du har stor vana att leda bygg-/underhållsprojekt och/eller att vara kravställare i byggprojekt samt ansvara och hålla ihop alla frågor kring ditt fastighetsbestånd
Du är väl insatt i fastighetsägarens ansvar

Erfarenhet av att ta fram underhållsplaner, budget och uppföljning mot budget av fastighetsbestånd
För att vara riktigt framgångsrik i denna position ser vi även gärna att du:
är bra på att kommunicera och återkoppla/följa upp både internt och ut mot stakeholders.
är bra på att skapa och upprätthålla goda relationer med kollegor och kunder
är van vid och trivs med att leda möten eller team
har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift


VI ERBJUDER DIG:


Du kommer att få möjlighet att arbeta med mycket motiverade och kompetenta kollegor som strävar efter att erbjuda tjänster av hög kvalitet, möta verksamhetens behov samtidigt som vi söker kostnadseffektiva lösningar. Du kommer också att få möjlighet att utvecklas och växa både professionellt och personligt i en serviceinriktad organisation där lagarbete och öppenhet värderas högt. Vi gillar att lära av varandra och ser gärna att du har ett driv när det gäller kontinuerlig förbättring.


Placeringsort: Göteborg, Sverige
Tjänsteresor: Begränsat


NYFIKEN?


Vill du höra mer kring vad vi kan erbjuda dig som del av vårt team, vad rollen innebär och hur vi kan jobba vidare tillsammans? Kontakta mig!

Erik Samuelsson, Director Planning & Operation (rekryterande chef):
+46 765536001


Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.


Sista ansökningsdag: 30 november


Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida. Visa mindre

Fastighetschef

Ansök    Nov 18    Domkyrkopastoratet    Fastighetschef
Göteborgs domkyrkopastorat består av sex församlingar; Tyska, Annedal, Vasa, Haga, Johanneberg och Domkyrkan, i centrala Göteborg. Här bor 75 000 människor och 60 000 personer har sitt dagliga arbete i innerstaden. Till pastoratet hör också sjukhuskyrkan på Sahlgrenska Universitetssjukhuset, studentprästerna och verksamheten Stella i Guldhedskyrkan. I pastoratet är vi drygt 100 anställda och finns inom flera yrkesområden. Domkyrkopastoratets kansli har... Visa mer
Göteborgs domkyrkopastorat består av sex församlingar; Tyska, Annedal, Vasa, Haga, Johanneberg och Domkyrkan, i centrala Göteborg.

Här bor 75 000 människor och 60 000 personer har sitt dagliga arbete i innerstaden. Till pastoratet hör också sjukhuskyrkan på Sahlgrenska Universitetssjukhuset, studentprästerna och verksamheten Stella i Guldhedskyrkan. I pastoratet är vi drygt 100 anställda och finns inom flera yrkesområden.

Domkyrkopastoratets kansli har uppdraget att vara ett aktivt verksamhets- och chefsstöd.  På kansliet finns expertis inom fastighet, ekonomi, kommunikation, HR och administration.

 

Till kansliets fastighetsfunktion söker vi nu en

Fastighetschef
Med ansvar för katedralerna i staden

 

Vi söker en fastighetschef till pastoratet. Tjänsten är placerad på kansliet och direkt underställd kanslichefen. Fastighetsfunktionen har en viktig roll för att förvalta, driva och utveckla våra fastigheter, såväl kyrkobyggnader som församlingshem och andra verksamhetslokaler. På fastighetsfunktionen finns idag en fastighetsansvarig och nu förstärker vi funktionen med en fastighetschef. Totalt ansvarar vi för ca 15000 kvm lokalyta i centrala Göteborg. Funktionen ska leva upp till uppdrag som är både långsiktiga i form av; fastigheternas användning, investering, köp/försäljning, såväl som kontinuerliga, exempelvis uthyrning, kundrelationer, kontraktsförnyelse, felavhjälpning och underhåll. Vårt fastighetsbestånd har stora kulturella och historiska värden som kräver extra omsorg.

 

Dina arbetsuppgifter
Som fastighetschef ansvarar du för förvaltning, drift och utveckling av pastoratets fastighetsbestånd. Du har verksamhets-, budget-, arbetsmiljö- och personal-ansvar för fastighetsfunktionen, som idag består av en fastighetsförvaltare drift och fyra lokalvårdare.

Vi är ett ungt pastorat med stora ambitioner och därför kommer du vara med i den fortsatta utvecklingen av pastoratet, med stor möjlighet att påverka vårt fastighetsarbete. Vi köper även fastighetstjänster av Göteborgs stifts servicebyrå.

Dina kvalifikationer
Vi ställer krav på att du har akademisk examen inom fastighetsförvaltning, ekonomi eller motsvarande kunskaper. Du behöver även ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Ledarerfarenhet och arbete i större organisationer är meriterande.

I övrigt behöver du ha goda kunskaper inom Office-paketet.

Tjänsten ställer stora krav på både kunskap och erfarenhet varför vi bedömer att du bör ha minst fem års erfarenhet från kvalificerat och självständig arbete inom fastighetssektorn.  

Dina egenskaper
Som person är du positiv och självgående, trygg och stabil. Du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt, vilket ställer krav på såväl din samarbets- som din kommunikativa förmåga.

Du är en naturlig ledare som jobbar såväl med som genom andra. Arbetet innebär att du arbetar med många uppgifter samtidigt och därför måste du kunna prioritera, strukturera och ha god ordning i ditt arbete.

För att trivas i pastoratet krävs att du har engagemang, är prestigelös och serviceinriktad. Du behöver vara en lagspelare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varaktighet och lön
Tjänsten är en tillsvidareanställning och på heltid. Ev. kan provanställning komma att tillämpas. Sista ansökningsdag är den 19 december, men tjänsten kan komma att tillsättas innan dess. Urval sker löpande, så välkommen med din ansökan snarast möjligt! Vänligen ange löneanspråk i din ansökan.

 

Tjänsten söker du här: www.varbi.com

 

Kontaktpersoner, arbetsgivaren                               Fackliga organisationer          

Martin Folkelind, kanslichef                                       Carina Widell, Vision
e-post: [email protected]                   e-post: [email protected]
telefon: 031-731 61 69                                                telefon: 0705-146056

Stefan Hiller, domprost                                              Ib Pihlblad, KyrkA
e-post: [email protected]                         e-post: [email protected]
telefon: 031-731 61 35                                                telefon: 0703-06 66 44

                                                                                  Stefan Lindblom, Lärarförbundet
                                                                                  e-post: [email protected]
                                                                                  telefon: 031-17 98 77 Visa mindre

Områdeschef- mark

Ansök    Okt 18    Göteborgs kommun    Fastighetschef
Lokalförvaltningen skapar miljöer där livet får ta plats genom att bygga, anpassa och förvalta lokaler och boenden för Göteborgs Stads verksamheter. Vi är en av Sveriges största förvaltare av offentliga lokaler. Varje dag är 150 000 göteborgare verksamma i skolor, förskolor, kontor och äldreboenden som vi sköter om. ARBETSUPPGIFTER Vi på serviceavdelningen ansvarar för att säkerställa god fastighetsförvaltning, vilket innebär att sköta drift av mark, b... Visa mer
Lokalförvaltningen skapar miljöer där livet får ta plats genom att bygga, anpassa och förvalta lokaler och boenden för Göteborgs Stads verksamheter. Vi är en av Sveriges största förvaltare av offentliga lokaler. Varje dag är 150 000 göteborgare verksamma i skolor, förskolor, kontor och äldreboenden som vi sköter om.

ARBETSUPPGIFTER
Vi på serviceavdelningen ansvarar för att säkerställa god fastighetsförvaltning, vilket innebär att sköta drift av mark, byggnad och installationer samt underhåll genom tillsyn, skötsel, teknisk drift och reparationer för våra fastigheter. Vi upprätthåller myndighetskrav och bidrar till att utveckla energisparåtgärder genom att driftoptimera installationer i våra fastigheter samt besörjer vår förvaltningen genom med vaktmästeri, reception, poolbilar och lokalvård i vår förvaltning.
Serviceavdelningens grunduppdrag är att tillhandahålla ändamålsenliga verksamhetslokaler för våra hyresgäster. Detta gör vi genom att med god service, genom ständigt kundfokus, utföra kunduppdrag och underhållsuppdrag för våra hyresgäster.

Dina arbetsuppgifter;
Till verksamhetsområde mark söker vi nu en engagerad områdeschef som tillsammans med oss vill utveckla och skapa en bra utemiljö för våra hyresgäster. Som områdeschef mark har du ett operativt helhetsansvar för vår markskötsel och bidrar till den strategiska utvecklingen inom området. Det innebär bland annat att skapa förutsättningar för att driva och utveckla verksamheten, initiera ständiga förbättringar och kostnadseffektiviseringar samt utveckla och bibehålla goda relationer med hyresgäster och entreprenörer.

Tillsammans med övriga tekniska förvaltningar inom Göteborgs Stad tar du fram underlag för upphandling av gemensamma skötselavtal. Du representerar avdelningen i förvaltningsövergripande frågor och ingår i avdelningens ledningsgrupp, där du tillsammans med avdelningschef och fem kollegor ansvarar för avdelningens strategiska utveckling. Du har övergripande ansvar för områdets kompetensförsörjning och arbetsmiljö och svarar för att medarbetarna får förutsättningar att utföra ett bra arbete. Uppdraget är både utvecklande och utmanande i en föränderlig miljö med stark utveckling och en omgivning med kunniga människor.

KVALIFIKATIONER
Vem söker vi?
För att du skall vara framgångsrik i rollen krävs det att du har examen från relevant högskoleutbildning samt en bred och lång erfarenhet av arbete inom fastighetsbranschen.

Din profil kännetecknas av att du skapar och utvecklar goda relationer samt trivs med att leda, inspirera och utveckla andra. Du kan kommunicera på ett tydligt och trovärdigt sätt i olika sammanhang, på både lokal och övergripande nivå. Du behöver kunna tänka långsiktigt, ha ett brett perspektiv på frågor och kunna se verksamhetens betydelse i ett större sammanhang.

Du vårdar och samordnar erfarenhetsutbyte och samarbete med andra förvaltningar i staden. Du har ett genuint intresse för att leda verksamheten genom ett affärsmässigt, målinriktat och processorienterat arbetssätt. Du har flerårig erfarenhet av strategiskt utvecklingsarbete samt arbetat ett flertal år som chef med påvisat gott ledarskap. Du har förmåga att motivera, engagera och utveckla dina medarbetare genom att kommunicera på ett sätt som skapar delaktighet. Det är meriterande om du även har erfarenhet av att leda andra chefer. För denna tjänst är det meriterande om du har erfarenhet av arbete i en politisk styrd organisation.

För denna tjänst är det ett krav med B körkort.

ÖVRIGT
Vi erbjuder en arbetsplats i utveckling och med framåtanda. Våra medarbetare har breda och varierade kompetenser. Vi arbetar i trevliga lokaler och erbjuder medarbetarförmåner såsom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och cykelförmåner. Vi på Lokalförvaltningen arbetar för ett hållbart arbetsliv. Med detta menar vi att du skall kunna kombinera ett spännande och givande yrkesliv med ett hållbart och rikt liv utanför arbetet.

Vi strävar efter att ha en jämn fördelning mellan kvinnor och män och en spridning när det gäller ålder på enheten. Vi vill att våra arbetsplatser ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp Visa mindre

Property Manager, Division GOT & Campus Lundby – Group Real Estate

Är du initiativrik, ansvarstagande och en kreativ person som gillar att driva mot tydliga resultat? Ser du god service och partnerskap som en självklarthet? Då skall du fortsätta läsa för du kan mycket väl vara den vi letar efter till vårt team! OM OSS Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar och anläggningsmaskiner samt marina och industriella motorer under varumärken som Volvo, Renault Trucks, Mack, UD Trucks, Eicher... Visa mer
Är du initiativrik, ansvarstagande och en kreativ person som gillar att driva mot tydliga resultat? Ser du god service och partnerskap som en självklarthet? Då skall du fortsätta läsa för du kan mycket väl vara den vi letar efter till vårt team!


OM OSS


Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar och anläggningsmaskiner samt marina och industriella motorer under varumärken som Volvo, Renault Trucks, Mack, UD Trucks, Eicher, SDLG, Terex Trucks, Prevost, Nova Bus, UD Bus, Sunwin Bus och Volvo Penta. Volvo Group Real Estate är Volvokoncernens fastighetsbolag med fokus på att optimera värdet på Volvokoncernens fastigheter och bidra till koncernens tillväxt. Vi har mandat att förvalta och även utföra alla fastighetsprojekt i Sverige och globalt. Verksamheten inkluderar både fastighetsunderhåll och arbetsplatsservice.


DETTA ÄR DINA NYA KOLLEGOR


Volvo Group Real Estate är indelad i divisioner och funktioner där Division Gothenburg & Campus Lundby är en av dessa. Divisionen driver, utvecklar och ansvarar för fastighetsbeståndet i Göteborg. Just nu är det en spännande tid inom fordonsutveckling och det händer mycket med ny teknik, elektrifiering, autonoma fordon etc. Stor del av denna utveckling sker i Göteborg och detta ställer stora krav på anpassning och utveckling av vårt fastighetsbestånd inom AB Volvo. Bland annat pågår utvecklingen av Campus Lundby, vilket kommer att bli en global hub för utveckling av hållbara transportlösningar. Detta kräver stora investeringar, komplexa byggprojekt i teknikintensiva byggnader, samt kontorsmiljöer som ska attrahera de bästa talangerna i branschen.

Vi söker nu en Property Manager till vårt team. Tjänsten är placerad i Lundby och du kommer att ingå i vårt team inom Planning & Operations som ansvarar för planering och förvaltning inom divsionen. Inom divsionen finns även kollegor som arbetar med byggprojektledning, ytoptimering, inhyrda lokaler och flyttar.


DETTA KOMMER DU ATT FÅ JOBBA MED:


Som Property Manager hos oss ansvarar du för ett fastighetsbestånd och har daglig kontakt med de verksamheter som verkar i lokalerna. Du har budgetansvar och ansvarar för att underhållsplaner tas fram och verkställs. Du är med som kravställare i byggprojekt och koordinerar i olika sammanhang. Du samarbetar med projektorganisation, driftorganisation samt supportfunktioner och tar ett helhetsansvar för ”ditt” fastighetsbestånd och du håller löpande kontakt med våra kollegor för att förstå nuvarande samt framtida behov.


Vi erbjuder en anställning i en spännande och internationell miljö med kollegor från olika delar av världen med en tydlig prioritet – Safety first!

Utöver ovan nämnda kommer du även att jobba med att aktivt förbättra och utveckla Group Real Estates leverans. Utföra beställningar av olika uppdrag i samarbete med både interna som externa kollegor, säkerställa att tillämpliga direktiv och lagar följs samt med finansiell uppföljning och utvärdering av ingångna avtal.


VEM ÄR DU?


Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av fastighetsförvaltning och som gillar att ge god service och trivs att arbeta med människor. Du är självständig, noggrann och med ett gott humör. Vi ser gärna att du visar upp ledaregenskaper, är strukturerad samt har en god förmåga att samarbeta i olika team.


Kvalifikationer:
Högskoleutbildning med inriktning mot bygg/fastighet
Minst 5 års relevant yrkeserfarenhet från liknande roller med ett helhetsansvar (både teknisk och ekonomisk förvaltning) inom olika fastighetsbestånd. Erfarenhet från teknikintensiva byggnader är meriterande
Du har stor vana att leda bygg-/underhållsprojekt och/eller att vara kravställare i byggprojekt samt ansvara och hålla ihop alla frågor kring ditt fastighetsbestånd
Du är väl insatt i fastighetsägarens ansvar

Erfarenhet av att ta fram underhållsplaner, budget och uppföljning mot budget av fastighetsbestånd
För att vara riktigt framgångsrik i denna position ser vi även gärna att du:
är bra på att kommunicera och återkoppla/följa upp både internt och ut mot stakeholders.
är bra på att skapa och upprätthålla goda relationer med kollegor och kunder
är van vid och trivs med att leda möten eller team
har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift


VI ERBJUDER DIG:


Du kommer att få möjlighet att arbeta med mycket motiverade och kompetenta kollegor som strävar efter att erbjuda tjänster av hög kvalitet, möta verksamhetens behov samtidigt som vi söker kostnadseffektiva lösningar. Du kommer också att få möjlighet att utvecklas och växa både professionellt och personligt i en serviceinriktad organisation där lagarbete och öppenhet värderas högt. Vi gillar att lära av varandra och ser gärna att du har ett driv när det gäller kontinuerlig förbättring.


Placeringsort: Göteborg, Sverige
Tjänsteresor: Begränsat


NYFIKEN?


Vill du höra mer kring vad vi kan erbjuda dig som del av vårt team, vad rollen innebär och hur vi kan jobba vidare tillsammans? Kontakta mig!

Erik Samuelsson, Director Planning & Operation (rekryterande chef):
+46 765536001


Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.


Sista ansökningsdag: 30 november


Vi ber Er respektera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR. Vänligen använd vår karriärsida. Visa mindre

Enhetschef Fastighet inom Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen

Ansök    Okt 4    Göteborgs kommun    Fastighetschef
I Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen gör vi insatser som leder till goda möten med dem vi är till för och med varandra. Med en kultur, förhållningssätt och styrning- och ledning i ständig utveckling skapar vi de bästa förutsättningarna. Vi är ca 9 000 medarbetare som jobbar i hela staden och som gemensamt driver verksamheten varje dag. Vi har över 50 vård- och omsorgsboenden, 200 korttidsplatser, 30 öppna träffpunkter, hemtjänst till över 8 000 per... Visa mer
I Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen gör vi insatser som leder till goda möten med dem vi är till för och med varandra. Med en kultur, förhållningssätt och styrning- och ledning i ständig utveckling skapar vi de bästa förutsättningarna.

Vi är ca 9 000 medarbetare som jobbar i hela staden och som gemensamt driver verksamheten varje dag. Vi har över 50 vård- och omsorgsboenden, 200 korttidsplatser, 30 öppna träffpunkter, hemtjänst till över 8 000 personer och hälso- och sjukvård till 15 000 personer varje år.

Vill du också jobba för en mer meningsfull vardag och service av högsta kvalitet för invånarna i Göteborg? Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt. Vi är Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Till Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen (ÄVO) söker vi dig med både mod och lust att vara med och vidareutveckla en ung förvaltning. Som enhetschef har du det operativa ansvaret för personal, ekonomi, verksamhet, resultat och arbetsmiljö inom din enhet. Du initierar och driver även utvecklingsfrågorna inom området i nära samarbete med övriga professioner, externa kontakter och avdelningens chefer.

Vi söker dig som vill bli enhetschef för den helt nybildade enheten för Fastighet, där du blir först ut som chef med uppdrag att tillsammans med en helt nybildad grupp strategiskt, taktiskt och effektivt säkra organisationens och verksamheternas behov av ändamålsenliga lokaler på kort och lång sikt. Du kommer leda och ha ett nära samarbete tillsammans med förvaltningens kärnverksamheter och delta i stadenövergripande utvecklingsfrågor med uppdrag att delta i stadenövergripande utvecklingsfrågor främst för ÄVO men även andra förvaltningar i Göteborgs stad. Det kommer därför vara avgörande att du har ett utpräglat analytiskt förhållningssätt med mycket god förmåga att och förmåga att lösa komplexa utmaningar tillsammans med andra inom och utom förvaltningen. I det nya uppdraget kommer du att bryta mycket ny mark, där att identifiera behov av förbättrade arbetssätt och utveckla nya där sådana saknas kommer att bli avgörande. Du behöver drivas och inspireras av möjligheten att bygga upp något nytt från grunden och behöver ha en utvecklad förståelse för de fallgropar och svårigheter den typen av arbete kan medföra.

Enheten är organiserad direkt under avdelningschef och samlar ett drygt 20-tal medarbetare som idag arbetar på två olika avdelningar. Du är själv direkt underställd avdelningschef Kvalitet och utveckling och ingår i avdelningens ledningsgrupp.

Välkommen att söka tjänsten!

KVALIFIKATIONER
Du är välkommen med din ansökan med en för tjänsten relevant högskoleexamen, kunskap och kompetens från fastighets- och byggbranschen och tidigare erfarenhet av strategiskt chefsuppdrag inom fastighet, lokaler eller näraliggande område. Tidigare chefsuppdrag inom politiskt styrd organisation är meriterande.

Viktiga egenskaper som enhetschef är förmåga att leda utifrån organisationens värdegrund och stadens förhållningssätt, utveckla en kultur som bygger på och skapar tillit, transparens och en god arbetsmiljö. Följande kompetenser ingår i Göteborgs stads ledarkriterier; påverka andra, socialt säker, förändringsorientering och helhetssyn. Följande punkter kommer därför att vara av särskild vikt i urvalsarbete, intervjusituation samt ett eventuellt framtida hanterande av uppdraget.
• Du har en väl analytisk förmåga och kan snabbt skaffa dig en överblick över situationen och agera utifrån ett strategiskt perspektiv.
• Du ser möjlighet till utveckling och skapar situationer där nya idéer och förslag kan växa fram. Du motiverar och beskriver förändringar och utvecklingsmöjligheter på ett pedagogiskt vis samt hanterar kritik mot förändring på ett konstruktivt sätt.
• Du kan sätta den egna verksamhetens betydelse i ett större sammanhang. Du visar intresse för och samverkar i övergripande frågor för att skapa mervärde. Du tar hänsyn till olika informationskällor och perspektiv samt kan anpassa andras idéer till den egna verksamheten.
• Du är en tydlig och god kommunikatör som får gehör för tankar och idéer samt har god förmåga att ta andras perspektiv i beaktning. Du kan genom övertygande argument tillföra entusiasm och energi som uppmuntrar goda prestationer, teamkänsla och ökad motivation
• Du är bekväm i sociala kontaktytor, såväl informella som formella. Du står för fattade beslut och kan förmedla obekväma budskap när det behövs.

ÖVRIGT
Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Som medarbetare i äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen erbjuder vi dig:
• Trygg anställning med goda anställningsvillkor
• Karriärmöjligheter
• Internutbildningar
• Spännande och meningsfulla arbetsuppgifter
• Introduktion vid nyanställning
• Heltid med möjlighet till deltid
• Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Fastighetschef - Göteborg

Ansök    Sep 27    Devotum AB    Fastighetschef
På uppdrag av vår kund söker vi en erfaren fastighetschef för ett konsultuppdrag i Göteborg. Uppdraget är på heltid och förväntas pågå ca. 11 månader med start i feb 2022. Vår kund är ett av Sveriges största bostadsbolag och söker dig som har ett brinnande intresse för fastigheter och människor. Om uppdraget Som fastighetschef har du det totala kund- och förvaltningsansvaret samt ansvar för den strategiska utvecklingen av distriktet. Du leder, organiserar... Visa mer
På uppdrag av vår kund söker vi en erfaren fastighetschef för ett konsultuppdrag i Göteborg. Uppdraget är på heltid och förväntas pågå ca. 11 månader med start i feb 2022. Vår kund är ett av Sveriges största bostadsbolag och söker dig som har ett brinnande intresse för fastigheter och människor.

Om uppdraget
Som fastighetschef har du det totala kund- och förvaltningsansvaret samt ansvar för den strategiska utvecklingen av distriktet. Du leder, organiserar och utvecklar beståndet tillsammans med medarbetarna.

Dina närmsta medarbetare på distriktet består förutom av fem förvaltare och en utvecklingschef även av teknisk förvaltare, distriktscontroller, distriktskommunikatör och förvaltningskoordinator.

Tillsammans med medarbetarna ansvarar du för den dagliga förvaltningen med kundens hyresgästers och fastigheternas behov som utgångspunkt. Du kommer att delta i stadsdelsutvecklingsprojekt och arbeta med sociala frågor.

Rollen rapporterar direkt till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Period: 1 feb 2022- 31 dec 2022
Omfattning: Heltid

Om dig
Vi söker dig som högskoleutbildning med teknisk inriktning eller annan relevant utbildning. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i roller med ledaransvar och trivs att leda andra medarbetare och skapa engagemang i teamet.

För att axla rollen som fastighetschef är det viktigt att du har ett intresse för fastighetsförvaltningen men även av den samhällsbyggande delen med bl.a. samverkan med skolor, polis, stadsdel samt civilsamhälle.

Ansökan
Låter uppdraget intressant? Skicka in din ansökan snarast då urvalsarbetet och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV samt svara på några frågor. De kandidater som bäst matchar rollen kommer telefonintervjuas och sedan bli kallade till en digital intervju med oss på Devotum. Nästa steg är en intervju hos kunden.

Har du några frågor om uppdraget är du välkommen att höra av dig till Angela Hanna Kassab på 072-7108200.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Property Projects Development Manager - Volvo Group Real Estate

Are you a proactive problem solver that believe in yourself and what you do? Do you find clever solutions to a variety of challenges? Are you an active listener and interested in understanding others? Are you a team player with a lot of energy and a positive attitude? Then please continue to read, you might very well be the one we are looking for! About us Group Real Estate is an integrated function in the Volvo Group, with strategic and operational respon... Visa mer
Are you a proactive problem solver that believe in yourself and what you do? Do you find clever solutions to a variety of challenges? Are you an active listener and interested in understanding others? Are you a team player with a lot of energy and a positive attitude? Then please continue to read, you might very well be the one we are looking for!
About us
Group Real Estate is an integrated function in the Volvo Group, with strategic and operational responsibility for the Group’s properties and real estate assets as well as for facility management. We are responsible for the entire property lifecycle, from acquisition to divestment. We optimize the use and value of the Volvo Group's facilities, owned and leased. We act as a center of expertise, generating economies of skill and scale in the real estate area. The Volvo Group values are our guiding stars in everything we do, e.g. develop an attractive workplace for the Volvo Group’s employees worldwide. We are approximately 300 employees supporting Volvo Group in 60 countries worldwide. Our property footprint consists of some 1000 sites, both leased and owned. We manage all types of properties: dealers, workshops, offices, warehouses, production facilities and more.


At Group Real Estate (GRE) we have decided to be the business partner in securing performance and driving transformation for Volvo Group. To be able to fulfill our target image, we will focus on the excellence in Project Management – and your contribution will be crucial!


This is us, your new colleagues
The Center of Expertise function (CoE) is a highly engaged group of experts within the property and facility management area and consists of employees situated in Sweden, Poland and France. You will report to the VP Center of Expertise within Group Real Estate and be part of the CoE team with focus on Construction projects, Property Investments and Health and Safety as part of Property Project Management.


Job description
The main mission of the position is to drive, coordinate and adopt professionalized practices of excellence in Project Management, Health and Safety and Investment Management. As the Property Projects Development Manager you will drive internal collaboration on a global level as well as continuous development of our global real estate processes, project principles and methods. Together with colleagues in the CoE team you will support all Group Real Estate (GRE) divisions to develop in the expertise areas and secure best practice sharing within GRE to continuously improve quality and efficiency in our ways of working to always stay ahead. The work is done in close cooperation also with our colleagues within Volvo Group and our contractors/suppliers.


Your main focus will be:
Responsible to drive transfer of knowledge, updates, training, best practice sharing and feedback on a global level through established forums
Responsible to develop, improve and follow up of the GRE project management guidelines, instruction and tools (methods and systems). Secure alignment within GRE as a whole and between the divisions regarding project management
Drive the digitalization agenda within construction and project management area and work with the business to embrace new technologie including development of global CAD/BIM manuals and requirements
Responsible to review and monitor project portfolio to ensure that progress is within expected guidelines and is completed on time and within budget
Review technical documentation and propose solutions in investment projects to secure set targets for the solution
Responsible to develop way of working within Health and Safety in our constructions projects, including follow up and secure compliance within the organization
Collaborate with and support the GRE divisions and Purchasing department on sourcing projects and project management activities

You will also take part in the continuous improvement journey in order to reach our target image.


Who are you?
To add value in this position you need a lot of energy and love for developing and influence people around you to be their best selves and to drive innovative teams that are accountable to deliver. You are well organized, can manage your workload and have excellent communication and networking skills. You believe in yourself and what you do - but most of all you are a true team player and contribute with a good team spirit.


To be successful in your new role we want you have a good understanding of the real estate business. You will also need the following knowledge/experience:
Master of Science Degree within the area of Property Management/ or Civil Engineering diploma within Construction Management or similar
At least 7 years of experience from working within the area of expertise
Successful global program- or project management experience including techniques and tools
Extensive knowledge of supplier market mechanisms within the construction management area
Extensive knowledge of impact on environmental aspects and other steering documents within this area of expertise
Experience in driving digitalization within your field of work including working with BIM processes
Experience in working with change management within organizations

You are customer oriented with a drive for results and an ability to work effectively in a global matrix organization with a broad range of stakeholders. In a company that values customer success, trust, passion, change and performance, you hold a strong personal credibility, integrity and creativity. As we are a truly global and diverse company you also need great communication skills in English, spoken and written.


Are we A perfect match?
Do you recognize yourself in what is described above? Then we are hoping to hear from you! You may be a perfect match that we want in our team of skilled colleagues to work with some truly exciting challenges and opportunities. You will work in a global environment where there are a lot of development opportunities, both professionally and personally. At Volvo Group we want you to thrive and be happy, because when you succeed, we succeed. We are eager to learn from you and you will get great opportunities to learn and develop with us.


At Group Real Estate we are actively working to establish a team that will take maximum advantage of the strength inherent in differences in knowledge, experience, age, gender, nationality, etc. Visa mindre

Ascom söker fastighets- och säkerhetsansvarig

Om företaget Ascom är en global leverantör av lösningar med fokus på IKT för hälso- och sjukvården och mobila lösningar för arbetsflöden. Ascoms vision är att överbrygga informationsklyftor och göra bästa möjliga beslutsunderlag tillgängliga – oberoende av tid och plats. Tillsammans kan vi göra skillnad. Vi är här för att hjälpa dig att växa och utvecklas genom att främja din karriär genom lärande och utveckling och göra verklig skillnad i arbetet som bid... Visa mer
Om företaget
Ascom är en global leverantör av lösningar med fokus på IKT för hälso- och sjukvården och mobila lösningar för arbetsflöden. Ascoms vision är att överbrygga informationsklyftor och göra bästa möjliga beslutsunderlag tillgängliga – oberoende av tid och plats.

Tillsammans kan vi göra skillnad. Vi är här för att hjälpa dig att växa och utvecklas genom att främja din karriär genom lärande och utveckling och göra verklig skillnad i arbetet som bidrar till samhället.
Om du vill veta mer om vad vi gör kan du besöka oss på: www.ascom.com

Dina arbetsuppgifter
I rollen som fastighets- & säkerhetsansvarig ansvarar du för den totala fastighetsdriften för Ascoms två fastigheter i Göteborg. I tjänsten ingår att ansvara för och driva Ascoms säkerhetsarbete. Du är samordningsansvarig för arbetsmiljöfrågor samt brandskyddsansvarig SBA (systematiskt brandskyddsarbete). Tjänsten är både strategisk och operativ vilket innebär att du även får utföra mindre reparationer.

Dina dagar kommer bestå av

• Ansvar för säkerhetsfrågor, både operativt som strategiskt
• Ansvar för brandskydd och elektroniskt samt mekaniskt inbrottsskydd
• Lås, larm- och passersystem
• Elsäkerhetsansvar för fastigheterna
• Fastighetsservice med underhållsplanering, besiktningar och kontakt med entreprenörer och samarbetspartners
• Arbeta kontinuerligt med miljöfrågor för att minska energi- och resursförbrukningen
• Ansvara för kontorsmaskiner och AV-utrustning till konferensrum mm.
• Ansvara för ombyggnationer och arbetsledning/styrning av entreprenadjobb
• Delta i budget- och uppföljningsarbete
• I tjänsten ingår också ansvar för all hantering av post inom företaget, både in och utgående samt ansvara för pappersåtervinningen för fastigheterna.

Din profil
För att lyckas i rollen behöver du vara serviceinriktad och ha förmågan att skapa förtroende och goda relationer med din omgivning. Du är självgående, strukturerad, ser vad som behöver göras och tar initiativ utifrån det. Du är inte rädd för att ”kavla upp ärmarna” och lösa saker själv. Du gillar att hitta de bästa lösningarna och drivs av att avsluta arbetsuppgifter och nå uppsatta mål.

Du har:

• Relevant utbildning, gärna med inriktning mot fastighets- och säkerhetsfrågor.
• Minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
• Du har god erfarenhet av att arbeta med säkerhet såsom larm, övervakning och brandskydd.
• Du har en god kunskap och erfarenhet av (SBA), samordningsansvar, och säkerhets-/tillträdesskydd.
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
• Det är meriterande om du har kompetens inom något eller några av områdena VVS, kyla samt styr- och reglerteknik.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Ascom med rekryteringsföretaget Söder & Co. Ansökan är du välkommen att skicka via Söder & Cos’ hemsida www.soderco.se. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista dag för ansökan. Sista dag för ansökan är 2020-10-17. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Niklas N Ekeblad 0733-434111.

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1999. Vi skapar karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och kandidater. Vår målsättning är att hitta den optimala matchningen och därmed få organisationer och människor att utvecklas. Visa mindre

Områdeschef- hållbarhet och teknik

Ansök    Sep 6    Göteborgs kommun    Fastighetschef
Lokalförvaltningen skapar miljöer där livet får ta plats genom att bygga, anpassa och förvalta lokaler och boenden för Göteborgs Stads verksamheter. Vi är en av Sveriges största förvaltare av offentliga lokaler. Varje dag är 150 000 göteborgare verksamma i skolor, förskolor, kontor och äldreboenden som vi sköter om. ARBETSUPPGIFTER Göteborg växer och förändras snabbt. Få städer har den utvecklingspotential som finns här. Planeringen av det framtida Göte... Visa mer
Lokalförvaltningen skapar miljöer där livet får ta plats genom att bygga, anpassa och förvalta lokaler och boenden för Göteborgs Stads verksamheter. Vi är en av Sveriges största förvaltare av offentliga lokaler. Varje dag är 150 000 göteborgare verksamma i skolor, förskolor, kontor och äldreboenden som vi sköter om.

ARBETSUPPGIFTER
Göteborg växer och förändras snabbt. Få städer har den utvecklingspotential som finns här. Planeringen av det framtida Göteborg är ett lagarbete med många inblandade och lokalförvaltningen har en central roll i denna utmaning.

Vår fastighetsavdelning ansvarar för att beställa genomförandet av ny- och ombyggnation, planerade underhållsåtgärder, reparationer och löpande tillsyn och skötsel av förvaltningens utförandeavdelningar. Vi är i ett spännande utvecklingsskede där avdelningen går mot en tydligare strategisk roll, med huvudansvar för utveckling, stöd, styrning och uppföljning inom teknik- och hållbarhetsområdet.

Dina arbetsuppgifter;
Vi söker nu en områdeschef till vårt område vid förvaltningens fastighetsavdelning, hållbarhet och teknik. Området består idag utav tre enheter med ansvar för strategiska frågor och specialistkunskap inom byggteknisk hållbarhet, säkerhet samt bygg-, mark- och installationsteknik. Området ansvarar bland annat för att kravställa och följa upp tekniska och hållbarhetsaspekter i byggprojekt och förvaltning, initiera och genomföra utvecklingsarbete inom området samt upprätta strategier och aktiviteter för att nå förvaltningens övergripande mål. Området ansvarar även för underhållsplanering och garantiförvaltning.

I denna tjänst har du en nyckelroll på vår fastighetsavdelning där du leder området mot uppsatta mål och tar helhetsansvar för att vi levererar kvalitet både vad avser verksamhet, ekonomi och personal. Till din hjälp har du tre enhetschefer som var och en ansvarar för arbetet på sina enheter. I din roll som områdeschef tar du ett strategiskt ansvar för att enheterna arbetar utifrån en gemensam syn på frågor som rör tekniska krav och anvisningar, medarbetare, arbetsmiljö och kompetensförsörjning. Du är en del av avdelningens ledningsgrupp och medverkar i ledning och styrning av avdelningens samlade verksamhet och har ett nära samarbete med övriga enheter och avdelningar inom förvaltningen likväl som med övriga förvaltningar och hyresgäster i Göteborgs stad. Du representerar lokalförvaltningen i externa forum såväl på lokal som nationell nivå.

KVALIFIKATIONER
Vem söker vi?
För att du skall vara framgångsrik i rollen krävs det att du har examen från relevant högskoleutbildning och en gedigen och bred erfarenhet av arbete med teknik och hållbarhetsfrågor inom bygg- och fastighetsbranschen.

Din profil kännetecknas av att du skapar och utvecklar goda relationer samt trivs med att leda, inspirera och utveckla andra. Du kan kommunicera på ett tydligt och trovärdigt sätt i olika sammanhang, på både lokal och övergripande nivå. Du behöver kunna tänka långsiktigt, ha ett brett perspektiv på frågor och kunna se verksamhetens betydelse i ett större sammanhang.

Du vårdar och samordnar erfarenhetsutbyte och samarbete med andra förvaltningar i staden. Du har ett genuint intresse för att leda verksamheten genom ett affärsmässigt, målinriktat och processorienterat arbetssätt. Du har flerårig erfarenhet av strategiskt utvecklingsarbete samt arbetat ett flertal år som chef med påvisat gott ledarskap. Du har förmåga att motivera, engagera och utveckla dina medarbetare genom att kommunicera på ett sätt som skapar delaktighet. Det är meriterande om du även har erfarenhet av att leda andra chefer. För denna tjänst vill vi att du har erfarenhet av arbete i en politisk styrd organisation.

ÖVRIGT
Vi erbjuder en arbetsplats i utveckling och med framåtanda. Våra medarbetare har breda och varierade kompetenser. Vi arbetar i trevliga lokaler och erbjuder medarbetarförmåner såsom flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och cykelförmåner. Vi på Lokalförvaltningen arbetar för ett hållbart arbetsliv. Med detta menar vi att du skall kunna kombinera ett spännande och givande yrkesliv med ett hållbart och rikt liv utanför arbetet. Vi strävar efter att ha en jämn fördelning mellan kvinnor och män och en spridning när det gäller ålder på enheten. Vi vill att våra arbetsplatser ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre

Centrumledare, kommersiella fastigheter Nya Hovås.

Ansök    Aug 16    M.R Partner AB    Fastighetschef
Next Step Group, som ligger bakom Nya Hovås, letar nu efter en Centrumledare som ska förvalta och driva Nya Hovås framåt. Genom att förena småstadens gemytlighet och karaktär med storstadens kreativa framåtanda har Nya Hovås på kort tid lyckats skapa en härlig stadsmiljö för handel, arbetsliv och boende. En viktig framgångsfaktor är Next Step-modellen samskapande stadsutveckling som bygger på involvering och dialog i tidiga skeden. Idag består Nya Hovås ... Visa mer
Next Step Group, som ligger bakom Nya Hovås, letar nu efter en Centrumledare som ska förvalta och driva Nya Hovås framåt.

Genom att förena småstadens gemytlighet och karaktär med storstadens kreativa framåtanda har Nya Hovås på kort tid lyckats skapa en härlig stadsmiljö för handel, arbetsliv och boende. En viktig framgångsfaktor är Next Step-modellen samskapande stadsutveckling som bygger på involvering och dialog i tidiga skeden.

Idag består Nya Hovås av cirka 1 000 bostäder, skola, arbetsplatser, coworking-huset The House, restauranger, mötesplatser, service och ett 30-tal butiker som samlas under namnet Small Shops.

Med nästa detaljplan ska Nya Hovås växa vidare. När allt är klart kommer det att finnas 2 300 bostäder och cirka 70 000 kvm kommersiell yta - med plats för omkring 7 000 människor.

Nu söker vi en passionerad ledare som vill vidareutveckla det kommersiella i stadsdelen och fortsätta bygga en småskalig blandstad i världsklass.

Om Next Step
Next Step Group bildades 2004 och står idag inför en mycket expansiv fas med tre stora stadsutvecklingsprojekt i Göteborg: Nya Hovås, Wendelstrand och GoCo Health Innovation City. Next Step skapar attraktiva stadsmiljöer och är duktiga på att korta sträckorna mellan vision, skiss, spade och färdig stad.

Om Tjänsten
Som kommersiell förvaltare påverkar du beståndets utveckling genom nära samverkan med kunder och kollegor. Du blir ansvarig för ett team som består av teknisk förvaltare, ekonom och hyresgästkoordinator. Tillsammans är ni en viktig del i Next Step Groups utveckling och förvaltning av Nya Hovås hela kommersiella bestånd.

Som centrumledare har du kund och resultatansvar för alla kommersiella fastigheter i Nya Hovås. Du planerar, driver och analyserar budget och prognoser som du rapporterar till styrelsen. Det krävs att du och ditt team har full närvaro i området och är ute hos kunderna för att fortsatt utveckla och driva hela Nya Hovås mot den blandstad i världsklass det är idag. Det handlar om kundvård, events, sälja in och driva området framåt. Självklart driver du uthyrningen, offertskrivning och omförhandlar alla avtal. Du har ett öga för att hitta ”rätt” företag och koncept till rätt plats för att fortsatt göra Nya Hovås till en unik stadsdel. Som hyresgäster finns idag hela handelsmixen med butiker utöver det vanliga.

Om dig
Du har tidigare erfarenhet av att förvalta lokaler och destinationsutveckling. Vi ser gärna att du har relevant utbildning och erfarenhet av kommersiell förvaltning samt gärna en del teknisk erfarenhet. Du har framgångsrikt arbetat med att bygga långsiktiga kundrelationer och utvecklat dina hyresgäster. Körkort samt goda kunskaper i både svenska och engelska är krav.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Next Step Group med M.R Partner AB. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringsansvarig John Rembeck på 0730 46 31 21 alternativt [email protected] Vi kommer att kontakta potentiella kandidater efter sommaren, runt mitten av augusti. Visa mindre

Fastighetsdirektör till Västfastigheter

Västra Götalandsregionen ansvarar för att medborgarna har tillgång till en bra sjukvård och skapar förutsättningar för en god hälsa för alla i Västra Götaland. Andra uppdrag är att arbeta med kultur, kollektivtrafik, tillväxt och en hållbar regional utveckling i Västra Götaland. Västra Götalandsregionen är en politiskt styrd organisation. Västra Götalandsregionen är en region som omfattar hela Västra Götalands län med ca 1,7 miljoner invånare och 49 kom... Visa mer
Västra Götalandsregionen ansvarar för att medborgarna har tillgång till en bra sjukvård och skapar förutsättningar för en god hälsa för alla i Västra Götaland.

Andra uppdrag är att arbeta med kultur, kollektivtrafik, tillväxt och en hållbar regional utveckling i Västra Götaland. Västra Götalandsregionen är en politiskt styrd organisation. Västra Götalandsregionen är en region som omfattar hela Västra Götalands län med ca 1,7 miljoner invånare och 49 kommuner. VGR är en stor organisation med ca 56 000 medarbetare. Vi ansvarar för ett stort geografiskt område med en yta som är 30 mil lång och 25 mil bred. Det är en storlek som ger oss resurser.

Västfastigheter är Västra Götalandsregionens lokalförsörjare och fastighetsförvaltare och förser regionens verksamheter med lokaler, både i egna fastigheter och genom inhyrningar. Sjukvården dominerar som hyresgäst, men vi har även lokaler för andra ändamål, till exempel museer, naturbruksgymnasier och folkhögskolor. Vår uppgift är att på ett kostnadseffektivt sätt erbjuda anpassade och funktionella lokaler med höga miljökrav. Våra tre kärnvärden är hållbarhet, öppenhet och nytänkande vilket genomsyrar vår verksamhet. Vår vision – tillsammans skapar vi hållbara miljöer – beskriver vart vi vill vara i framtiden och är en gemensam målsättning för oss som arbetar här.

Våra kunder arbetar med regionens viktigaste uppdrag; att se till att vi som bor, lever och verkar inom Västra Götaland får en god sjukvård och väl fungerande kollektivtrafik. Som förvaltning har vi ett stort ansvar gentemot regionens verksamheter eftersom det är vi som ser till att de har funktionella och hållbara fysiska miljöer när de utför sina respektive uppdrag.

Som Fastighetsdirektör ansvarar du för att möta regionens behov av nyttjande av lokaler samt se till att de är anpassade och rustade för att ge den service som regionens innevånare efterfrågar. Det rör sig primärt om vårdlokaler men även lokaler för ex utbildning och kultur där omkring 6 miljarder investeras i Västfastigheters projekt varje år. Uppdraget innebär att strategiskt planera för framtida behov och fatta beslut gällande nybyggnationer samt ombyggnationer av befintliga lokaler. Det innefattar även att finna nya lösningar och användningsområden av befintliga lokaler.

Som fastighethetsdirektör är du även ytterst ansvarig för Västfastigheters fastighetsförvaltning samt drift och service. Du leder drygt 550 medarbetare genom områdeschefer inom förvaltning, projekt, drift och service samt inom ledningsstöd och rapporterar till fastighetsnämnden. Du behöver se och ta ansvar för ägarperspektivet. Det innebär bland annat att proaktivt möta de förändringar som sker i samhället och optimera de befintliga lokalerna.

 

Erfarenhet:

- Ett krav är dokumenterad, flerårig chefserfarenhet där du är van att leda genom chefer med påvisat gott resultat.
- Du har genererat erfarenhet och en mycket god förståelse av arbete i en politiskt styrd kontext.
- För att lyckas i rollen har du gedigen erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen.
- Du har en utbildning inom samhällsbyggnad-, byggteknik eller annan relevant akademisk utbildning.
- Du har en mycket god förhandlingsvana och besitter en gedigen teknisk kompetens.

 

Personliga styrkor:

- Ditt engagemang för samhällsnyttan är genuint och du brinner för att skapa mervärde.
- Du har ett helhetsperspektiv, mål- och resultatfokus och är lösningsorienterad.
- Du är trygg som person med ett positivt och inkluderande förhållningsätt.
- Prestigelös som person och inlyssnande som tillämpar ett tillitsbaserat ledarskap
- Du har ett strukturerat arbetssätt när du leder mot uppsatta mål och styr med tydliga processer, uppföljning samt återkoppling.
- Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift samt van att ha många kontaktytor och samarbetsparter, så väl internt som externt.
- Du är van vid och trivs med att stå i strålkastarljuset och kan hantera press- och medial uppmärksamhet.

 

Vi erbjuder dig
Ett utvecklade arbete som engagerar och ger Dig möjlighet att göra skillnad, tillsammans med kunniga kollegor och erfarna chefer. I rollen som Fastighetsdirektör ansvarar du för ett unikt fastighetsbestånd och dess utveckling. Du får stora möjlighet att påverka och skapa mervärde i regionen. Vi erbjuder även konkurrenskraftigt lön, flexibla arbetstider, möjlighet till löneväxling, fri hälso- och sjukvård och friskvårdsbidrag mm.
https://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/dinaformaner/

 

Övrigt
Inom Västra Götalandsregionen ser man en ökad mångfald som tillgång, både vad gäller kön, ålder och etnisk bakgrund. Vi eftersträvar jämlikhet där alla medarbetare ska ha lika möjligheter och rättigheter till att utvecklas, göra ett bra arbete och trivas på arbetsplatsen.
https://www.vgregion.se/om-vgr/

Intresseanmälan och frågor
I denna rekryteringen samarbetare Västra Götalandsregionen med SOURCE. Om du vill ha mer information kring tjänsten och en konfidentiell första kontakt är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulterna Hanna Looström på 0709–374016 alt Christine Perschon på 070-813 91 57.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Vill du veta mer om VGR kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Teknisk-/ Fastighets chef

Ansök    Aug 4    Hotel AB Bastionen    Fastighetschef
Radisson Blu Scandinavia Hotel Radisson Blu Scandinavia Hotel är beläget vid Drottningtorget i Göteborg och öppnade 1986. Hotellet har 355 hotellrum varav 38 sviter. Standardrummen är bland de största i Göteborg och hotellets berömda Kungasvit mäter hela 160 kvm. Här har många stora celebriteter bott under sina besök i staden. På Scandinavia finns Hagabadet Spa & Yogastudio, två restauranger, stora ytor för event, butiker samt ett bevakat garage med parker... Visa mer
Radisson Blu Scandinavia Hotel
Radisson Blu Scandinavia Hotel är beläget vid Drottningtorget i Göteborg och öppnade 1986. Hotellet har 355 hotellrum varav 38 sviter. Standardrummen är bland de största i Göteborg och hotellets berömda Kungasvit mäter hela 160 kvm. Här har många stora celebriteter bott under sina besök i staden. På Scandinavia finns Hagabadet Spa & Yogastudio, två restauranger, stora ytor för event, butiker samt ett bevakat garage med parkeringsservice och elbilsplatser. Radisson Blu Scandinavia Hotel har en stor konferensavdelning med 15 mötesrum varav en stor bankettsal med kapacitet för 480 sittande gäster.


Vi söker en ansvarstagande och engagerad Teknisk-/ Fastighets chef.Du kommer att ansvara för teknisk drift och underhåll. Du rapporterar till GM.
 
Som teknisk chef hos oss är ditt främsta fokus, tillsammans med dina kollegor, att hålla hotellet i utmärkt skick för våra gäster. Du ansvarar för hotellets ventilation och håller i underhåll- och utvecklingsprojekt- det ställer därmed höga krav på att du har ett starkt driv. 
Vi arbetar med Responsible Business som standards och är Green Key märkta, du arbetar aktivt med att få in det i våra arbetssätt. Vår verksamhet har en del myndighetskrav och du är involverad i många av dessa och du ansvarar för att kraven följs.
Denna roll är en otroligt viktig samordnande roll, där din förmåga att kunna driva systematiska processer samt alltid ha gästens och medarbetarnas välmående främst på agendan är avgörande.
Du har fullt budgetansvar på din avdelning och arbetar aktivt med att utveckla dina medarbetare. 
Du har två fastighetstekniker som rapporterar till dig. 
 
ANSVARSOMRÅDEN
Att planera och förebygga underhåll
Handhar alla fastighetsrelaterade ärenden mot fastighetsägaren och Radisson
Ansvara för att utveckla fastigheten samt planera och genomföra kort- och långsiktiga  investeringar inom fastigheten. Projektansvarig gällande investeringar
Ansvara för avdelningens budget samt finansiell planering
Leda, utveckla och kompetensutveckla teamet inom tekniska avdelningen
Hålla sig uppdaterad gällande lag och avtal, som berör fastighet och brandsäkerhet
Vara företagets kontaktperson mot myndigheter
Utveckla, dokumentera och följa upp procedurer för att säkerställa brandsäkerhet och andra risksituationer
Ansvara för att och brandutbildningar genomförs, koordinera med såkerhetsansvarig och att företaget följer lagar samt företagets policy inom brand & säkerhet
Ansvara för att miljön på hotellet är säker och trygg för våra kunder och anställda
Säkerställa att upphandlingar med leverantörer sker på ett korrekt sätt
Ansvara för SAM på avdelningen
 
DIN PROFIL:
Din bakgrund är en teknisk utbildning, tidigare erfarenhet av fastighetsförvaltning med ansvar för fastighetsunderhåll samt kunnig i brandsäkerhetsfrågor.
Du måste vara insatt i ekonomisk planering och budgetering
Dokumenterad vana av VVS och byggarbete samt gärna el-behörighet. 
Din förmåga att skapa relationer både internt och externt och med samarbetspartners är viktigt. 
Struktur och organisation är viktiga delar i arbetet och du måste kunna prioritera. 
God kommunikatör och ha förmågan att kunna samarbeta med andra avdelningar. 
Som avdelningschef ansvarar du för att upprätta tydliga mål och leverera bästa möjliga resultat. 
Du är en god organisatör, som förmedlar känsla för kvalitet och gästservice till dina medarbetare med en positiv attityd. 
God datavana och kunskaper i Officepaketet krävs. 
Goda kunskaper i Svenska i tal och skrift.
 

VI ERBJUDER:
Tillsvidare anställning. Heltid med 6 månaders provtjänstgöring. Tillträde efter överenskommelse.

Eftersom vi har en verksamhet som pågår dygnet runt förekommer arbete under kvällar och helger.
 
Vid anställning presenteras fullständig befattningsbeskrivning med mandat och förväntningar
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Centrumledare, kommersiella fastigheter Nya Hovås.

Ansök    Jul 2    M.R Partner AB    Fastighetschef
Next Step Group, som ligger bakom Nya Hovås, letar nu efter en Centrumledare som ska förvalta och driva Nya Hovås framåt. Genom att förena småstadens gemytlighet och karaktär med storstadens kreativa framåtanda har Nya Hovås på kort tid lyckats skapa en härlig stadsmiljö för handel, arbetsliv och boende. En viktig framgångsfaktor är Next Step-modellen samskapande stadsutveckling som bygger på involvering och dialog i tidiga skeden. Idag består Nya Hovås ... Visa mer
Next Step Group, som ligger bakom Nya Hovås, letar nu efter en Centrumledare som ska förvalta och driva Nya Hovås framåt.

Genom att förena småstadens gemytlighet och karaktär med storstadens kreativa framåtanda har Nya Hovås på kort tid lyckats skapa en härlig stadsmiljö för handel, arbetsliv och boende. En viktig framgångsfaktor är Next Step-modellen samskapande stadsutveckling som bygger på involvering och dialog i tidiga skeden.

Idag består Nya Hovås av cirka 1 000 bostäder, skola, arbetsplatser, coworking-huset The House, restauranger, mötesplatser, service och ett 30-tal butiker som samlas under namnet Small Shops.

Med nästa detaljplan ska Nya Hovås växa vidare. När allt är klart kommer det att finnas 2 300 bostäder och cirka 70 000 kvm kommersiell yta - med plats för omkring 7 000 människor.

Nu söker vi en passionerad ledare som vill vidareutveckla det kommersiella i stadsdelen och fortsätta bygga en småskalig blandstad i världsklass.

Om Next Step
Next Step Group bildades 2004 och står idag inför en mycket expansiv fas med tre stora stadsutvecklingsprojekt i Göteborg: Nya Hovås, Wendelstrand och GoCo Health Innovation City. Next Step skapar attraktiva stadsmiljöer och är duktiga på att korta sträckorna mellan vision, skiss, spade och färdig stad.

Om Tjänsten
Som kommersiell förvaltare påverkar du beståndets utveckling genom nära samverkan med kunder och kollegor. Du blir ansvarig för ett team som består av teknisk förvaltare, ekonom och hyresgästkoordinator. Tillsammans är ni en viktig del i Next Step Groups utveckling och förvaltning av Nya Hovås hela kommersiella bestånd.

Som centrumledare har du kund och resultatansvar för alla kommersiella fastigheter i Nya Hovås. Du planerar, driver och analyserar budget och prognoser som du rapporterar till styrelsen. Det krävs att du och ditt team har full närvaro i området och är ute hos kunderna för att fortsatt utveckla och driva hela Nya Hovås mot den blandstad i världsklass det är idag. Det handlar om kundvård, events, sälja in och driva området framåt. Självklart driver du uthyrningen, offertskrivning och omförhandlar alla avtal. Du har ett öga för att hitta ”rätt” företag och koncept till rätt plats för att fortsatt göra Nya Hovås till en unik stadsdel. Som hyresgäster finns idag hela handelsmixen med butiker utöver det vanliga.

Om dig
Du har tidigare erfarenhet av att förvalta lokaler och destinationsutveckling. Vi ser gärna att du har relevant utbildning och erfarenhet av kommersiell förvaltning samt gärna en del teknisk erfarenhet. Du har framgångsrikt arbetat med att bygga långsiktiga kundrelationer och utvecklat dina hyresgäster. Körkort samt goda kunskaper i både svenska och engelska är krav.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Next Step Group med M.R Partner AB. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringsansvarig John Rembeck på 0730 46 31 21 alternativt [email protected] Vi kommer att kontakta potentiella kandidater efter sommaren, runt mitten av augusti. Visa mindre

Centrumledare, kommersiella fastigheter Nya Hovås.

Ansök    Jun 29    M.R Partner AB    Fastighetschef
Next Step Group, som ligger bakom Nya Hovås, letar nu efter en Centrumledare som ska förvalta och driva Nya Hovås framåt. Genom att förena småstadens gemytlighet och karaktär med storstadens kreativa framåtanda har Nya Hovås på kort tid lyckats skapa en härlig stadsmiljö för handel, arbetsliv och boende. En viktig framgångsfaktor är Next Step-modellen samskapande stadsutveckling som bygger på involvering och dialog i tidiga skeden. Idag består Nya Hovås ... Visa mer
Next Step Group, som ligger bakom Nya Hovås, letar nu efter en Centrumledare som ska förvalta och driva Nya Hovås framåt.

Genom att förena småstadens gemytlighet och karaktär med storstadens kreativa framåtanda har Nya Hovås på kort tid lyckats skapa en härlig stadsmiljö för handel, arbetsliv och boende. En viktig framgångsfaktor är Next Step-modellen samskapande stadsutveckling som bygger på involvering och dialog i tidiga skeden.

Idag består Nya Hovås av cirka 1 000 bostäder, skola, arbetsplatser, coworking-huset The House, restauranger, mötesplatser, service och ett 30-tal butiker som samlas under namnet Small Shops.

Med nästa detaljplan ska Nya Hovås växa vidare. När allt är klart kommer det att finnas 2 300 bostäder och cirka 70 000 kvm kommersiell yta - med plats för omkring 7 000 människor.

Nu söker vi en passionerad ledare som vill vidareutveckla det kommersiella i stadsdelen och fortsätta bygga en småskalig blandstad i världsklass.

Om Next Step
Next Step Group bildades 2004 och står idag inför en mycket expansiv fas med tre stora stadsutvecklingsprojekt i Göteborg: Nya Hovås, Wendelstrand och GoCo Health Innovation City. Next Step skapar attraktiva stadsmiljöer och är duktiga på att korta sträckorna mellan vision, skiss, spade och färdig stad.

Om Tjänsten
Som kommersiell förvaltare påverkar du beståndets utveckling genom nära samverkan med kunder och kollegor. Du blir ansvarig för ett team som består av teknisk förvaltare, ekonom och hyresgästkoordinator. Tillsammans är ni en viktig del i Next Step Groups utveckling och förvaltning av Nya Hovås hela kommersiella bestånd.

Som centrumledare har du kund och resultatansvar för alla kommersiella fastigheter i Nya Hovås. Du planerar, driver och analyserar budget och prognoser som du rapporterar till styrelsen. Det krävs att du och ditt team har full närvaro i området och är ute hos kunderna för att fortsatt utveckla och driva hela Nya Hovås mot den blandstad i världsklass det är idag. Det handlar om kundvård, events, sälja in och driva området framåt. Självklart driver du uthyrningen, offertskrivning och omförhandlar alla avtal. Du har ett öga för att hitta ”rätt” företag och koncept till rätt plats för att fortsatt göra Nya Hovås till en unik stadsdel. Som hyresgäster finns idag hela handelsmixen med butiker utöver det vanliga.

Om dig
Du har tidigare erfarenhet av att förvalta lokaler och destinationsutveckling. Vi ser gärna att du har relevant utbildning och erfarenhet av kommersiell förvaltning samt gärna en del teknisk erfarenhet. Du har framgångsrikt arbetat med att bygga långsiktiga kundrelationer och utvecklat dina hyresgäster. Körkort samt goda kunskaper i både svenska och engelska är krav.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Next Step Group med M.R Partner AB. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringsansvarig John Rembeck på 0730 46 31 21 alternativt [email protected] Vi kontaktar potentiella kandidater löpande, så tveka inte på att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Chef affärsutveckling fastighet

Ansök    Maj 28    Aventus AB    Fastighetschef
Vi söker en trygg och erfaren ledare till ett interimsuppdrag hos ett mycket stort bostadsbolag i Göteborg. Som chef för avdelningen affärsutveckling har du ett helhetsansvar att utveckla kundens förvaltning. Vid din sida har du cirka 30 medarbetare, specialiserade inom kommunikation, marknad, affärsutveckling, integration, boinflytande, hyresfrågor, uthyrning och kundservice. Dina arbetsuppgifter - Vara ledare med personalansvar - Samordna, driva och f... Visa mer
Vi söker en trygg och erfaren ledare till ett interimsuppdrag hos ett mycket stort bostadsbolag i Göteborg.

Som chef för avdelningen affärsutveckling har du ett helhetsansvar att utveckla kundens förvaltning. Vid din sida har du cirka 30 medarbetare, specialiserade inom kommunikation, marknad, affärsutveckling, integration, boinflytande, hyresfrågor, uthyrning och kundservice.

Dina arbetsuppgifter

- Vara ledare med personalansvar
- Samordna, driva och följa upp 2021 och 2022 års verksamhetsplaner
- Tillsammans med kommunikationsavdelningen utveckla kundservice
- Vara representant i Boendeutvecklingsrådet och Superrådet
- Mobilitetsfrågor
- Delta i företagsledning och distriktschefsmöten.


Du kommer vara involverad och kunna påverka följande områden

- Förvaltningsutveckling
- Marknad
- Sponsring
- Hyressättning
- Uthyrning
- Tillval
- Boinflytande och kundvård
- Socialutveckling
- Säkerhet
- Försäkringar
- Framtidens Bredband.


Om dig

Du har erfarenhet av att leda både individer och grupper och är därför tydlig och trygg i din ledarroll. Du har din bakgrund i fastighetsbranschen och gedigen erfarenhet av fastighetsförvaltning. Då du har många intressenter har du lätt för att kommunicera.

Vi erbjuder

- Ett långt konsultuppdrag hos ett mycket trevligt företag
- En bred och stimulerande tjänst där du har möjlighet att utveckla dig själv och andra.


Övrigt

Startdatum är omgående eller så snart du kan och uppdraget förväntas pågå till januari 2022. Omfattningen är heltid eller deltid, beroende på din tillgänglighet.

Detta är ett konsultuppdrag.

Du är välkommen med frågor, funderingar och din ansökan!

Om Aventus

Aventus har funnits sedan 1986. Vi arbetar professionellt med rekrytering, search och uthyrning av chefer och specialister samt med omställning och outplacement. Vissa rekryteringar är helt kostnadsfria. Vi ägs av Folkuniversitetet som drivs utan vinstintresse. Visa mindre

Maintenance & Security Manager

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan! Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen söker en Maintenance & Security Manager Är... Visa mer
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen söker en Maintenance & Security Manager

Är du sugen på att ansvara för fastigheterna på ett av Göteborgs fräckaste hotell, beläget i Eriksberg, med älven som närmsta granne? Hotellet med sina 260 rum, teatersalong och 3000 kvm stora eventhall är helt unikt i sin hundraåriga historia och karaktär - Kom in så får du se!

Vi söker nu en erfaren, ansvarstagande och engagerad Fastighetschef/Teknisk Chef. Du kommer att ansvara för teknisk drift och underhåll samt säkerhet. Som Fastighetschef/Teknisk Chef är du avdelningschef och du rapporterar till VD/Hotelldirektör.

Du kommer arbeta tillsammans med hotellets ledningsgrupp för att driva din avdelning mot uppsatta mål och utveckla din avdelning framåt. Du kommer assistera och koordinera uppgifter och projekt samt arbeta aktivt med målstyrning, löpande fastighetsskötsel och långsiktigt underhåll. Du står för trygghet och säkerhet, har “koll på läget” och är bra på att skapa goda förutsättningar för dina medarbetare att växa och ha roligt på jobbet – varje dag.

I tjänsten ingår bl a:

• Ansvar för kvalitetssäkring av avdelningen, att alla arbeten sker inom satt tidsplan.
• Uppföljning via kontroll av rapporteringssystemet, dagliga ronder i huset, utveckling av underhållsplan.
• Ansvar för hotellets brand- och säkerhetsrutiner samt att samtliga avdelningar är uppdaterade och kunniga inom detta.
• Anläggningsskötare brand + sprinkler.
• Anläggningsskötare för säkerhet, bevakning och övervakning.
• Systemansvarig - IT/AV, Styrsystem, TV, Lås- & nyckelsystem etc.
• Jourtjänstgöring enligt jourschema.
• Utreda hotellets defekter samt arbeta proaktivt med underhåll.
• Kontakt med leverantörer och fastighetsägare.
• Personalansvar för din avdelning.

Du rapporterar till Hotelldirektör/VD och sitter med i hotellets ledningsgrupp.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vem är du?

Din bakgrund är en teknisk utbildning, tidigare erfarenhet av fastighetsförvaltning med ansvar för fastighetsunderhåll och säkerhetsfrågor.
Du måste vara insatt i ekonomisk planering och budgetering.
Dokumenterad vana av VVS och byggarbete samt el-behörighet är meriterande.
Din förmåga att skapa relationer både internt och externt är viktig och du är en god kommunikatör.
Vi ser att du är strukturerad, organiserad och van att prioritera.
God datavana och kunskaper i Officepaketet eller Google krävs.
Tjänsten kräver att du kan kommunicera obehindrat både på engelska och svenska i tal och skrift.

Du är en äkta, handlingskraftig och trygg ledare med god självinsikt och högt driv.
Du har positiv energi som smittar av sig och inspirerar andra.
Du brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare.
Du tycker om att vara närvarande bland såväl gäster som personal.
Du har service i ditt DNA.
Som ledare leder du genom att vara ett föredöme och visar att det går att åstadkomma resultat med små medel.
Du är en bra lyssnare och skapar förtroende både i och utanför organisationen.

Du gillar popcorn och/eller mjukglass.

Om oss

QUALITY HOTEL™ – For meetings that matter.

Precis vid Eriksbergs gamla båtvarv, med fantastisk utsikt över vattnet, hittar du Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen. Hotellet ligger i lugna omgivningar med fina promenadstråk längs kajen. Stadsfärjan Älvsnabben stannar precis utanför hotellet och tar dig snabbt och enkelt till citypuls, nöjen och shopping. På Quality Hotel 11 & Eriksbergshallen har vi en unik miljö som passar lika bra för effektiva möten som mysiga weekends.

Vi erbjuder 13 konferens- och mötesrum, designade för inspirerande och effektiva möten. Hos oss finns allt från eleganta styrelserum och grupprum till vår stora teatersal med plats för 200 personer. Våra stora mässor, event, middagar, kongresser och konserter arrangeras i Eriksbergshallen, en helt unik anläggning som en gång i tiden var världens största motorfabrik. Med kapacitet för upp till 2000 personer och vårt mantra om att det endast är fantasin som sätter gränser, vågar vi lova en upplevelse utöver det vanliga. Hos oss finns alltid mjukglass och popcorn till fikat - det är vår grej liksom!

I vår restaurang Kök & Bar 67 kan du njuta både av mat och dryck samt enastående utsikt och genuin service. Fönster från golv till tak ut över Göteborgs hamninlopp ramar in middagen eller den goda drinken på ett perfekt sätt.
Sist men inte minst vågar vi skryta med utsikten från vår wellness-avdelning med häftig utsikt där vi har gym, bastu samt en hot tub (en stilla varm utomhuspool).

Hos oss är det mötet som är viktigast. Mötet mellan två kollegor som får en snilleblixt tillsammans, mellan föräldrar och barn som skrattar så de kiknar och mellan hundra jobbarkompisar som plötsligt delar samma vision. Mötet mellan oss och dig. Ögonblick som verkligen betyder något.

På Quality Hotel får varje medarbetares personlighet skina, och det återspeglas i det arbetet vi gör. Vi gör allt vi kan för att gästens vistelse ska bli så bra som möjligt, oavsett om du ska hålla en konferens eller njuta av kvalitetstid med familjen. Vi älskar att göra det lilla extra så att ni kan luta er tillbaka, vara tillsammans och avsätta tid för de små ögonblicken i vardagen - de som verkligen betyder något. Hotellet är en del av Quality Hotel, som är en av Nordens största hotellkedjor med 60+ hotell i Sverige, Norge och Danmark. Quality Hotel tillhör Nordic Choice Hotels tillsammans med hotellkedjorna Clarion Hotel och Comfort Hotel. Välkommen till vår stora familj.

Är du sugen?
Kom in i rampljuset och ansök snarast.
Tjänsten är på 100% och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Jag ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Bostadsbolaget söker två förvaltare med personalansvar till distrikt Öster

Bostadsbolaget är Göteborgs första allmännyttiga bostadsföretag. Vi bildades 1945 för att ta krafttag mot bostadsbristen och höja standarden på bostäderna. Mycket har hänt sedan dess men uppgiften är densamma. Vi har över 24 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Som ett av Sveriges största bostadsföretag är vi en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen. Bostadsbolagets verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och e... Visa mer
Bostadsbolaget är Göteborgs första allmännyttiga bostadsföretag. Vi bildades 1945 för att ta krafttag mot bostadsbristen och höja standarden på bostäderna. Mycket har hänt sedan dess men uppgiften är densamma. Vi har över 24 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Som ett av Sveriges största bostadsföretag är vi en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Bostadsbolagets verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Med det menar vi att vi vill att du ska må bra både hemma och på jobbet. Vi erbjuder därför bra friskvårdsförmåner, flexibla arbetstider, kostförmån och bra reseförmåner.

Varje dag arbetar våra cirka 340 medarbetare för att leverera goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster. Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

ARBETSUPPGIFTER
•Som förvaltare ansvarar du för ett av våra förvaltningsområden i distrikt Öster vad gäller både teknisk och ekonomisk förvaltning. Du rapporterar till distriktschefen.
•Du har personalansvar för yrkesgrupperna fastighetsvärdar, miljövärdar, fastighetsskötare och lokalvårdare i området.
•I rollen ingår också ansvar för arbetsmiljöfrågor, kvalitetssäkring, säkerhetsarbete och miljöarbete.
•Du har det affärsmässiga ansvaret för samarbete med både interna och externa aktörer.
•Du har beställaransvar för entreprenader och underhållsprojekt.
•Du deltar i olika projektarbeten, medverkar i budget- och prognosarbete samt verksamhetsplanering för ditt förvaltningsområde.
•Som förvaltare är du också kontaktperson mot fastighetsjouren och ansvarar för hantering av försäkringsskador.
•Du har ett stort fokus på kundvård och frågor som rör våra hyresgästers boinflytande.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning eller erfarenheter som motsvarar en fastighetsförvaltarutbildning på lägst yrkeshögskolenivå, eller har på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper inom teknik/ekonomi/juridik. Du har ett stort intresse för fastighetsfrågor och en god insyn i den lokala fastighetsmarknaden och dess aktörer. Du har också flerårig erfarenhet från budget- och prognosarbete.

Ledarskap är en viktig del av jobbet och rollen innefattar stort personalansvar vilket gör att du ska ha tidigare erfarenhet från arbetsledning, gärna inom fastighetsbranschen är närliggande branscher. Du är driven och aktiv i ditt ledarskap och har ett tydligt och inkluderande förhållningsätt till dina medarbetare. Du är duktig på att kommunicera samt inger och skapar förtroende och värnar om både kunder och medarbetare.

Eftersom vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser gärna kvinnliga sökande till tjänsten. Visa mindre

Centrumledare, kommersiella fastigheter Nya Hovås.

Ansök    Maj 21    M.R Partner AB    Fastighetschef
Next Step Group, som ligger bakom Nya Hovås, letar nu efter en Centrumledare som ska förvalta och driva Nya Hovås framåt. Genom att förena småstadens gemytlighet och karaktär med storstadens kreativa framåtanda har Nya Hovås på kort tid lyckats skapa en härlig stadsmiljö för handel, arbetsliv och boende. En viktig framgångsfaktor är Next Step-modellen samskapande stadsutveckling som bygger på involvering och dialog i tidiga skeden. Idag består Nya Hovås ... Visa mer
Next Step Group, som ligger bakom Nya Hovås, letar nu efter en Centrumledare som ska förvalta och driva Nya Hovås framåt.

Genom att förena småstadens gemytlighet och karaktär med storstadens kreativa framåtanda har Nya Hovås på kort tid lyckats skapa en härlig stadsmiljö för handel, arbetsliv och boende. En viktig framgångsfaktor är Next Step-modellen samskapande stadsutveckling som bygger på involvering och dialog i tidiga skeden.

Idag består Nya Hovås av cirka 1 000 bostäder, skola, arbetsplatser, coworking-huset The House, restauranger, mötesplatser, service och ett 30-tal butiker som samlas under namnet Small Shops.

Med nästa detaljplan ska Nya Hovås växa vidare. När allt är klart kommer det att finnas 2 300 bostäder och cirka 70 000 kvm kommersiell yta - med plats för omkring 7 000 människor.

Nu söker vi en passionerad ledare som vill vidareutveckla det kommersiella i stadsdelen och fortsätta bygga en småskalig blandstad i världsklass.

Om Next Step
Next Step Group bildades 2004 och står idag inför en mycket expansiv fas med tre stora stadsutvecklingsprojekt i Göteborg: Nya Hovås, Wendelstrand och GoCo Health Innovation City. Next Step skapar attraktiva stadsmiljöer och är duktiga på att korta sträckorna mellan vision, skiss, spade och färdig stad.

Om Tjänsten
Som kommersiell förvaltare påverkar du beståndets utveckling genom nära samverkan med kunder och kollegor. Du blir ansvarig för ett team som består av teknisk förvaltare, ekonom och hyresgästkoordinator. Tillsammans är ni en viktig del i Next Step Groups utveckling och förvaltning av Nya Hovås hela kommersiella bestånd.

Som centrumledare har du kund och resultatansvar för alla kommersiella fastigheter i Nya Hovås. Du planerar, driver och analyserar budget och prognoser som du rapporterar till styrelsen. Det krävs att du och ditt team har full närvaro i området och är ute hos kunderna för att fortsatt utveckla och driva hela Nya Hovås mot den blandstad i världsklass det är idag. Det handlar om kundvård, events, sälja in och driva området framåt. Självklart driver du uthyrningen, offertskrivning och omförhandlar alla avtal. Du har ett öga för att hitta ”rätt” företag och koncept till rätt plats för att fortsatt göra Nya Hovås till en unik stadsdel. Som hyresgäster finns idag hela handelsmixen med butiker utöver det vanliga.

Om dig
Du har tidigare erfarenhet av att förvalta lokaler och destinationsutveckling. Vi ser gärna att du har relevant utbildning och erfarenhet av kommersiell förvaltning samt gärna en del teknisk erfarenhet. Du har framgångsrikt arbetat med att bygga långsiktiga kundrelationer och utvecklat dina hyresgäster. Körkort samt goda kunskaper i både svenska och engelska är krav.

Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Next Step Group med M.R Partner AB. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringsansvarig John Rembeck på 0730 46 31 21 alternativt [email protected] Vi kontaktar potentiella kandidater löpande, så tveka inte på att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Kund- och Uthyrningschef

Ernst Rosén är ett av de större privatägda fastighetsbolagen i Göteborg. Vi grundades på 50-talet av byggmästaren Ernst Rosén. Idag är fjärde generationen verksam i bolaget och bygger för framtiden. Med hyresgästen i fokus äger, förvaltar och utvecklar Ernst Rosén fastigheter i hela Storgöteborg. Fastigheterna finns främst i centrala delarna av Göteborg. Ernst Rosén utvecklar även mark och fastigheter för byggnation av bostäder. I koncernen ingår Nääs Fab... Visa mer
Ernst Rosén är ett av de större privatägda fastighetsbolagen i Göteborg. Vi grundades på 50-talet av byggmästaren Ernst Rosén. Idag är fjärde generationen verksam i bolaget och bygger för framtiden. Med hyresgästen i fokus äger, förvaltar och utvecklar Ernst Rosén fastigheter i hela Storgöteborg. Fastigheterna finns främst i centrala delarna av Göteborg.

Ernst Rosén utvecklar även mark och fastigheter för byggnation av bostäder. I koncernen ingår Nääs Fabriker, Vallda Golf & Country Club, Barsebäck Resort och Flodén Byggnads AB samt en ägarandel om 50% i fastighetsbolaget Aranäs AB. Omsättningen i Ernst Rosén-koncernen uppgår till 1320 mkr, omfattar 165 anställda, 3 200 lägenheter och 110 000 kvm lokaler.

Vi på Ernst Rosén har lång och gedigen kunskap när det gäller att äga, förvalta och utveckla fastigheter och bolag. Alltid med både kunden och medarbetarna i fokus.

Nu vill vi förstärka vårt kundteam med en utvecklingsorienterad och engagerad

Kund och Uthyrningschef

Har du jobbat i fastighetsbranschen i en ledande befattning i några år och har erfarenhet från uthyrning? Vill du vara med och skapa världens bästa arbetsplats och ta ett helhetsansvar för att driva affären med ditt team? Då kan du vara rätt person för den här rollen!

Tjänsten

Som Kund och Uthyrningschef hos oss på Ernst Rosén arbetar du både strategiskt och operativt. Du har det övergripande ansvaret för kundteamet och leder arbetet i gruppen som i dagsläget består av 6 medarbetare. Du arbetar proaktivt och aktivt med att utveckla uthyrningsprocessen samtidigt som du är delaktig i det dagliga arbetet tillsammans med ditt team. Du har personal- och budgetansvar, ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.

Du kommer till Ernst Rosén i en fas där vi har stort fokus på att utveckla och lyfta kundupplevelsen. Vi vill implementera nya sätt att arbeta och utveckla processer med moderna system och verktyg. Du kommer arbeta tillsammans med dina medarbetare för att säkra kundupplevelsen samt att identifiera och initiera förbättringsmöjligheter

Din bakgrund och person

Vi fäster stor vikt vid din personlighet, din inställning och motivation. För att du ska trivas och bli framgångsrik i rollen har du goda ledaregenskaper, du är förtroendegivande och en kommunikativ relationsbyggare. Vi värdesätter en coachande ledarstil samt ett prestigelöst förhållningssätt.

Du har eftergymnasial utbildning, erfarenhet från uthyrning inom fastighetsbranschen samt minst ett par års erfarenhet av att leda andra. Vi är övertygade att du har god kunskap om avtal och hyresjuridik, ekonomisk förståelse, erfarenhet av fastighets- eller affärssystem samt goda kunskaper i Officepaketet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en utvecklande roll i ett av Göteborgs större privata fastighetsbolag. Du ges möjligheter att vidareutveckla kundgruppen, ditt ledarskap samt vår uthyrningsaffär. Vi har ett starkt varumärke med stort kundfokus och god anda. Här ges du möjlighet att påverka inte bara din egen vardag utan även verksamheten i stort för att uppnå våra gemensamma mål. Du kommer till en arbetsplats med fokus på omsorg om både kund och medarbetare.

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar Ernst Rosén med Select Executive Search. Välkommen med din ansökan. Har du frågor är du välkommen att kontakta:

Rekryterare Marie Bubach 0707-607243, [email protected]

Researcher Helén Thorpö [email protected]

Välkommen med din ansökan senast 20 juni. Intervjuer sker löpande.

Din ansökan behandlas såklart konfidentiellt! Visa mindre

Gruppchef till förvaltningssektionen vid Polisen

Ansök    Maj 6    Polismyndigheten    Fastighetschef
Är du redo för ett större uppdrag? Polismyndigheten är inne i en expansiv fas, därför behöver nya polisstationer byggas och standarden på flera lokaler höjas. Myndigheten äger inte några lokaler utan hyr istället cirka 1,5 miljoner kvadratmeter lokaler fördelat på 1 100 hyresavtal till en hyreskostnad om 2,3 miljarder kronor. Nu söker vi en gruppchef till grupp väst med placering i Göteborg. Som gruppchef kommer du att leda en grupp med ca 10 medarbetare... Visa mer
Är du redo för ett större uppdrag?
Polismyndigheten är inne i en expansiv fas, därför behöver nya polisstationer byggas och standarden på flera lokaler höjas. Myndigheten äger inte några lokaler utan hyr istället cirka 1,5 miljoner kvadratmeter lokaler fördelat på 1 100 hyresavtal till en hyreskostnad om 2,3 miljarder kronor.
Nu söker vi en gruppchef till grupp väst med placering i Göteborg. Som gruppchef kommer du att leda en grupp med ca 10 medarbetare som är geografiskt placerade på olika orter i polisregion väst. Resor förekommer inom gruppens område.
Som gruppchef inom sektionen ska du leda gruppens lokalförvaltare och koordinator samt ansvara för att gruppens uppsatta mål följs och uppfylls. Gruppchefen är ytterst ansvarig för ekonomi för de objekt som ingår i förvaltningsportföljen samt ekonomiskt ansvarig för de mindre lokalanpassningsprojekt som bedrivs inom gruppen. Gruppchefen ska tillsammans med sektionschefen planera verksamheten utifrån uppställda mål samt delta i planering av hela enhetens verksamhet tillsammans med övriga grupp- och sektionschefer.
Som gruppchef
ska du
- inom ramen för ditt ansvarsområde ansvara för att verksamhetens uppdrag utförs
- tillsammans med dina medarbetare verka för verksamhetens långsiktiga förändrings-och utvecklingsarbete
- ingå i sektionens ledningsgrupp
- delta i enhetens ledningskonferenser
- ansvara för såväl utvecklingssamtal som lönesamtal/lönesättande samtal för dina medarbetare
- ansvara och verka för en miljö som stimulerar till samarbete, kreativitet och ständiga förbättringar
- företräda hela Polismyndigheten både externt och internt och arbeta för att stärka förtroendet för polisverksamheten
- inneha rollen som projektägare för gruppens lokalanpassningsprojekt
är du
- verksamhetsansvarig – genom dina medarbetare når du goda resultat som ger önskvärda effekter
- arbetsgivare – du påverkar och tar ansvar för arbetsgivarpolitiken samt tillämpar den för verksamhetens bästa
- ledare – utifrån uppdraget coachar, motiverar, stödjer och skapar du förutsättningar för dina medarbetare att nå sin fulla potential
har du
- några års aktuell erfarenhet av att ha arbetat som arbetsledare, gruppchef eller liknande
- för funktionen relevant utbildning
- erfarenhet av fastighetsförvaltning och god erfarenhet av många externa relationer med fastighetsägare, entreprenörer och liknande
- erfarenhet av att delta i förändrings- och utvecklingsarbeten
Meriterande
Erfarenhet av projektledning
Erfarenhet av budgetarbete
Erfarenhet av att ha ingått i någon ledningsgrupp eller ledningsforum
besitter du
- förmåga att använda dig av kommunikation som medel för styrning och ledning av verksamheten
- förmåga att se den egna verksamhetens arbete i ett större sammanhang
- förmåga att sätta mål och uppnå resultat som leder till önskvärda effekter
- förmåga och vilja att initiera, motivera, driva och leda förändring utifrån såväl ett utifrån- som ett inifrånperspektiv
- förmåga att tillvarata medarbetarnas potential i utveckling av verksamheten
- förmåga att peka ut riktning, förklara varför samt skapa förutsättningar för att ta sig dit.
När vi anställer kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och ledarskapsförmågor. Som en del i urvalsprocessen kommer tester att användas.
Kontaktpersoner
Information om uppdraget lämnas av chef, Martin Lidström, tel; 070 – 274 11 52. Information om rekryteringsprocessen lämnas av HR-konsult Jeanette Nordström, [email protected]
Fackliga företrädare
Saco-S , [email protected]
ST [email protected]
Seko Polisen, Karna Tillheden tel: 010-56 16 627
OFR/P Sophia Ask 010-56 38 710
Anställning
- Tillsvidareanställning med ett förordnande för befattningen om fyra år med möjlighet till förlängning
- Anställningen inleds med en provanställning i sex månader
- Placering i Göteborg
Säkerhetsklassning
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) genomförs innan beslut om anställning fattas. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap men du får gärna ha utländsk bakgrund. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. Läs mer om krigsplacering och säkerhetsprövning under https://polisen.se/krigsplacering och https://polisen.se/sakerhetsprovning
Välkommen med din ansökan bestående av personligt brev och CV (inga betyg eller intyg) senast den 2021-05-19 via e-post till, [email protected] Vi tar endast emot bilagor i pdf- eller doc-format. Märk din ansökan med A262.858/2021 i mailets ärendemening.
Har du skyddade personuppgifter skickar du din ansökan uppmärkt med ref.nr A262.858/2021 via mail direkt till berörd HR Konsult.
Polismyndigheten kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med reglerna i EU:s dataskyddsförordning (2016/679) och annan tillämplig dataskyddsreglering. Du kan läsa mer om vår hantering av personuppgifter på www.polisen.se/personuppgifter/rekrytering
Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.
Varmt välkommen med din ansökan!


Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på www.polisen.se Visa mindre

PROPERTY PROJECTS DEVELOPMENT MANAGER – GROUP REAL ESTATE

PROPERTY PROJECTS DEVELOPMENT MANAGER – GROUP REAL ESTATE Do you have a proactive problem solving and continuous improvement mindset? Are you brave, believe in yourself and what you do? Are you an active listener, interested in understanding others and finding clever solutions to different challenges? Will you develop our work as a team player with a lot of energy and a positive mindset? Then please continue to read because you might very well be the one w... Visa mer
PROPERTY PROJECTS DEVELOPMENT MANAGER – GROUP REAL ESTATE
Do you have a proactive problem solving and continuous improvement mindset? Are you brave, believe in yourself and what you do? Are you an active listener, interested in understanding others and finding clever solutions to different challenges? Will you develop our work as a team player with a lot of energy and a positive mindset? Then please continue to read because you might very well be the one we are looking for!


ABOUT US
Group Real Estate is an integrated function in the Volvo Group, with strategic and operational responsibility for the Group’s properties and real estate assets as well as for facility management. We are responsible for the entire property lifecycle, from acquisition to divestment. We optimize the use and value of the Volvo Group's facilities, owned and leased. We act as a center of expertise, generating economies of skill and scale in the real estate area. The Volvo Group values are our guiding stars in everything we do, e.g. develop an attractive workplace for the Volvo Group’s employees worldwide. We are approximately 300 employees supporting Volvo Group in 60 countries worldwide. Our property footprint consists of some 1000 sites, both leased and owned. We manage all types of properties: dealers, workshops, offices, warehouses, production facilities and more.
THIS IS US, YOUR NEW COLLEAGUES
The Center of Expertise function (CoE) is a highly engaged group of experts within the property and facility management area and consists of employees situated in Sweden, Poland and France. You will report to the VP Center of Expertise within Group Real Estate and be part of the CoE team with focus on Construction projects, Property Investments and Health and Safety as part of Property Project Management.


JOB DESCRIPTION
As Property Projects Development Manager your main focus areas will include driving, coordinating and adopting professionalized practices of excellence in Project Management, Health and Safety and Investment Management. You will drive internal collaboration on a global level as well as continuous development of our global real estate processes, project principles and methods. Together with colleagues in the CoE team you will support all Group Real Estate (GRE) divisions to develop in the expertise areas and secure best practice sharing within GRE to continuously improve quality and efficiency in our ways of working to always stay ahead.
The work is done in close cooperation also with our colleagues within Volvo Group and our contractors/suppliers.


What you will focus on:
Responsible to drive transfer of knowledge, updates, training, best practice sharing and feedback on a global level through established forums
Responsible to develop, improve and follow up of the GRE project management guidelines, instruction and tools (methods and systems). Secure alignment within GRE as a whole and between the divisions regarding project management
Drive the Digitalization agenda within construction and project management area and work with the business to embrace new technologies including development of global CAD/BIM manuals and requirements
Responsible to review and monitor project portfolio to ensure that progress is within expected guidelines and is completed on time and within budget
Review technical documentation and propose solutions in investment projects to secure set targets for the solution
Responsible to develop way of working within Health and Safety in our constructions projects, including follow up and secure compliance within the organization
Collaborate with and support the GRE divisions and Purchasing department on sourcing projects and project management activities

You will also take part in the continuous improvement journey in order to reach our target image.


WHO ARE YOU?
You have a lot of energy and love for developing and influence people around you to be their best selves and to drive innovative teams that are accountable to deliver. Our Volvo values are a natural part of who you are.
You need to be flexible, well organized and have sharp communication and networking skills. But most of all you are a true team player and contribute with a good team spirit.
To be successful in your new job you will need the following toolbox:
Master of Science Degree within the area of Property Management/ or Civil Engineering diploma within Construction Management or similar
10 years of experience from working within area of expertise
Extensive knowledge of supplier market mechanisms within the construction management area
Extensive knowledge of impact on environmental aspects and other steering documents within this area of expertise
Experience in driving digitalization within your field of work including working with BIM processes
You are a structured, analytical and communicative person with an eye for detail
You have experience in working with change management within organizations
Successful global program- or project management experience including techniques and tools
Ability to demonstrate a clear vision, global mindset and successful people and culture leadership
You have business understanding and are customer oriented with a drive for results and an ability to work effectively in a global matrix organization with a broad range of stakeholders

ARE WE A PERFECT MATCH?
Are you a passionate person who strives to get the best out of yourself and others you work with? Well, then you are a good match and we want you to be part of our team! We can’t promise you an effortless job, but we can promise you some really skilled colleagues and some truly exciting challenges to work with. You will work in a global environment that provides you with development opportunities, both professionally and personally. We at Volvo Group want you to prosper and be happy, because when you succeed, we succeed. We are eager to learn from you and you will get fantastic opportunities to learn and develop with us. So, if you are a person who is flexible, who rather see challenges as positive and is ready to take some actions? Then we are hoping to hear from you!
CURIOUS OR HAS SOME QUESTIONS? CALL ME!
Hiring Manager, Fredrik Pettersson VP Center of Expertise Group Real Estate, +46313220426
Johanna Alfredson VP HR, VPS and Communication +46313224728 Visa mindre

Asset manager / Fastighetschef

Ansök    Apr 27    Veolia Nordic AB    Fastighetschef
Asset manager/Fastighetschef Vill du jobba med en tydlig plan i en bransch som faktiskt skapar förutsättningar för en bättre framtid? Nu söker vi en strategisk Asset manager / Fastighetschef till vår verksamhet i Sverige. Veolia är ett globalt världsledande företag inom miljötjänster. Som asset manager kommer du att strategiskt hantera hela vår flora av fastigheter och andra anläggningstillgångar. Du blir en viktig kugge i att skapa förutsättningar för v... Visa mer
Asset manager/Fastighetschef

Vill du jobba med en tydlig plan i en bransch som faktiskt skapar förutsättningar för en bättre framtid? Nu söker vi en strategisk Asset manager / Fastighetschef till vår verksamhet i Sverige.

Veolia är ett globalt världsledande företag inom miljötjänster. Som asset manager kommer du att strategiskt hantera hela vår flora av fastigheter och andra anläggningstillgångar. Du blir en viktig kugge i att skapa förutsättningar för vår organisation att växa på ett hållbart sätt. Och det är bra, för ju mer vi säljer, desto bättre blir miljön!

Kvalifikationer

• Akademisk utbildning inom bygg/fastighet alternativt annan akademisk / KY- utbildning med praktisk erfarenhet inom området.
• Erfarenhet av projektledning inom bygg, mark och VA-entreprenader.
• Goda kunskaper inom byggnadsteknik samt erfarenhet av förhandling och upphandling.
• Kommunikativ, strukturerad och bra på att utveckla relationer internt såväl som externt.
• Svenska och Engelska i tal och skrift
• B körkort

Meriterande

• CAD kunskaper meriterande.
• Erfarenhet från återvinningsbranschen
• Utbildning inriktning försäljning

Som person är du strategiskt lagd men gillar att kavla upp ärmarna och säkerställa leverans i olika projekt. Rollen är självständig och förutsätter driv och stort eget ansvar, men även att du är prestigelös och kan stötta där behov finns. Du är noggrann och van att arbeta strukturerat med uppföljning. Då vi verkar inom en framtidsbransch i ständig utveckling, söker vi dig som är nyfiken och strävar efter att alltid lära dig mer! Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Dina viktigaste arbetsuppgifter:

• Ta fram och genomföra strategi för våra anläggningstillgångar i enlighet med verksamhetens behov och övergripande strategi.
• Årlig budget för förvaltning och/eller uppgradering av våra anläggningstillgångar
• Kontinuerligt utvärdera våra anläggningar och dess påverkan på organisationens finansiella resultat.
• Identifiera behov av nya anläggningar eller uppdatering av befintliga för att kunna möta organisationens tillväxt och nya verksamhetsområden.
• Genomföra/leda genomförande av riskanalyser inom våra anläggningar för att kartlägga potentiella och verkliga avvikelser gentemot gällande lagkrav, etc.
• Kontinuerligt, via lämpliga forum, informera “stakeholders” om statusen i våra anläggningstillgångar samt pågående arbete.
• Finansiell analys/utvärdering tillsammans med Controlling.
• Identifiera möjligheter till att öka värdet/minska kostnader i våra anläggningar.
• Leda, i egen regi eller via interna och/eller externa resurser, projekt inom ansvarsområdet.
• Upprätta, omförhandla, avsluta kontrakt - Contract Management.
• Regelbundet besöka anläggningarna och föra kontinuerlig dialog med distrikts- och regioncheferna.
• Säkerställ överensstämmande med QHSE krav inom ansvarsområdet samt övriga relevanta lagkrav och föreskrifter.
• Föra nödvändig dialog med externa intressenter (kommun, fastighetsägare, försäkringsbolag, etc.)

Veolia erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett framtidsorienterat företag som erbjuder goda villkor. Som anställd hos oss får du arbeta med modern branschteknik, som tar tillvara på kundens och samhällets resurser. Placeringsort är Göteborg, men här finns viss flexibilitet.

Kontakt och ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer så skicka in din ansökan via vår karriärsida så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Med hänvisning till GDPR, tar vi inte emot ansökningar via e-post.

För mer information om tjänsten kontakta:

Rekryterare Magnus Feldt 0730 606867 Visa mindre

Västfastigheter söker Fastighetschef – Extern Inhyrning

Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.se V... Visa mer
Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.seVästfastigheter söker Fastighetschef – Extern Inhyrning

Område Fastighetsförvaltning ansvarar för kundrelationen, fastigheterna, dess tekniska system och utveckling för att skapa trygga och robusta lokaler i en samhällsviktig verksamhet.

Fastighetsförvaltning ansvarar även för regionens behov av extern inhyrning, parkering och tillgänglighetsfrågor och för regionens fastigheter för resecentrum, buss och tågdepåer.

Som Fastighetschef för enheten Extern Inhyrning har du ansvaret för vår verksamhet knuten till externt inhyrda lokaler. Du är den som leder och coachar teamet som består av fastighetsförvaltare, tekniska förvaltare och förvaltningsassistenter.

Enheten för Extern inhyrning ansvarar för att hyra in och anpassa inhyrda lokaler för regionens verksamhet, som till exempel Folktandvård och Närhälsa.  Vidare ansvarar enheten för att företräda Regionens olika verksamheter gentemot myndigheter samt privata och offentliga hyresvärdar samt framtagande av till exempel upphandlingsunderlag och hyresförhandlingar.

Här får du som fastighetschef möjligheten att driva enhetens arbete och utveckling framåt. Du ansvarar för enhetens verksamhet, ekonomi och personal och kommer ingå i område Fastighetsförvaltnings ledningsgrupp.

Vi söker dig med drivkraft vilja och förmåga att bidra till utveckling och en helhetssyn för enheten och området fastighetsförvaltning.  Du är den som håller dig uppdaterad om vad som sker inom området och arbetar ständigt med omvärldsbevakning samt har ett brett nätverk inom fastighetsbranschen.

Med din tidigare erfarenhet som ledare coachar du dina medarbetare i deras uppdrag och vardag.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har flera års erfarenhet som personalansvarig ledare inom fastighetsbranschen.  Sannolikt har du arbetat som ledare inom politiskt styrd organisation, offentlig förvaltning och/eller annan större organisation där du har erfarenhet av att leda fastighetsförvaltare och gärna med kunskap kring externt inhyrda lokaler. Önskvärt med erfarenhet av hyres och avtalsförhandling.

Vi ser att du har högskole- eller civilingenjörsutbildning inom samhällsbyggnad eller högskoleexamen inom juridik eller fastighetsekonomi. Alternativt annan utbildning/ erfarenhet som bedöms likvärdig.

Du motiveras och inspireras av att ge ett gott ledarskap med fokus på samarbete och verka för förvaltningens helhet.   Här kommer du som känner ett stort samhällsengagemang trivas, då denna roll påverkar och bidrar till samhällsnyttan.

Vi utgår från Västra Götalandsregionens chefskriterier: värdegrundbaserat chefskap, kommunikativt chefskap, mål och resultatorienterat chefskap och utvecklingsorienterat chefskap. Du värnar om och arbetar efter Västfastigheters kärnvärden; Hållbarhet, öppenhet och nytänkande.

Villkor
Västfastigheter har verksamhet i hela Västra Götaland med kontor i Göteborg. Uddevalla, Borås och Skövde. Din placeringsort är vid vårt nya kontor Regionens Hus i Göteborg eller något av de andra kontoren.

Resor i tjänsten förekommer i stor utsträckning inom regionen.  Du behöver ha B-körkort. Där det är möjligt använder vi gärna kollektivtrafik vid resande.

I rekryteringsprocessen används personlighets och färdighetstest i enlighet med Västra Götalandsregionens riktlinjer.

Varmt välkommen med din ansökan senast 5 maj.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer”.  Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

 

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Fastighetsansvarig till Vy Buss i Göteborg

Ansök    Mar 23    Maquire Group AB    Fastighetschef
Vy Buss är ett av Nordens största bussbolag med verksamhet i Norge och Sverige. Bolaget omsätter drygt 5,6 miljarder per år och har ca 5 500 medarbetare, samt ca 3300 bussar. Vy är ett helägt dotterbolag till Vy Group AS. Vy Buss verksamhet i Sverige omfattar ca 1700 medarbetare inom såväl upphandlad som kommersiell trafik under varumärkena Vy Bus4You och Vy Flygbussarna. Vår verksamhet utgår från 29 olika depåer från Östersund i norr till Lund och Hässle... Visa mer
Vy Buss är ett av Nordens största bussbolag med verksamhet i Norge och Sverige. Bolaget omsätter drygt 5,6 miljarder per år och har ca 5 500 medarbetare, samt ca 3300 bussar. Vy är ett helägt dotterbolag till Vy Group AS.

Vy Buss verksamhet i Sverige omfattar ca 1700 medarbetare inom såväl upphandlad som kommersiell trafik under varumärkena Vy Bus4You och Vy Flygbussarna. Vår verksamhet utgår från 29 olika depåer från Östersund i norr till Lund och Hässleholm i söder. Tillsammans omsätter vi drygt 1,5 miljarder kronor och har 1 700 medarbetare, samt ca 755 bussar.

För mer info se: www.vy.se/vygruppen/om-oss

I den här rollen har du ett brett ansvar för fastighetsfrågor för Vys verksamhet i hela Sverige, i ett framtidsinriktat jobb inom hållbar kollektivtrafik.

Fastighetsansvarig ingår i Teknikavdelningen, rapporterar till Teknisk Direktör och har övergripande arbetsuppgifter för fastighet och inköp men även fordon och fordonsunderhåll. I en övergång till ökad trafik med elfordon investerar Vy i infrastruktur för laddning, där du är ansvarig att ge stöd och underlag. Som Fastighetsansvarig är du även ett stöd till de verksamhetsansvariga på depåer och verkstäder samt ansvarar för anbudsprocesser och inköpsarbete kopplat till funktionen.

Ansvar och arbetsuppgifter:

• Fastighetsansvar för teknik och ekonomi, som säkerställer funktion och kostnadseffektivitet
• Beställarroll för elavtal, energikartläggningar och utbyggnad av elnätanslutningar och el-infrastruktur inom och utanför bussdepåer
• Löpande uppföljning av nyckeltal för fastighetskostnader och förbrukning
• Utformning av anläggningar inom fastigheter, t.ex. ramper, tvätthallar, tankanläggningar, verkstäder på uppdrag av verksamhetsansvarig
• Ansvar för fastighetsfrågor i anbud som Vy Buss deltar i, med förslag på fastighetslösningar och kostnadskalkyl utifrån verksamhetens behov
• Ansvar för hyresavtal och förhandlingar
• Ansvara för gemensamma leverantörer inom fastighetsområdet, verka för koncernövergripande avtal, samt uppföljning av leverans enligt ingångna avtal

För att trivas i rollen bör du vara en ansvarstagande och noggrann lagspelare som inte är rädd för att komma med nya idéer och att ta egna initiativ. Du är en social person som underhåller goda relationer, har stort tekniskt intresse och viljan att lära dig mer.

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet inom fastighetsförvaltning och gärna högskoleutbildning. Ett extra plus är naturligtvis kunskap inom elkraft och elektromobilitet.

I dina tidigare roller har du arbetat med budget och ekonomisk uppföljning, inköp, förhandling och avtalsjuridik samt kunskap om lagar och avtal som påverkar verksamheten. Du är van att jobba i Microsoft Office och med andra systemstöd. Som person är du kund- och resultatorienterad, har god analytisk och strategisk förmåga och jobbar med planering och engagemang.

Det här är ett jobb för dig som vill vara med och göra avtryck i en verksamhet med samhällsnytta!

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev till www.maquire.se senast den 4 april. Vid frågor kontakta Daniel Ågren 0735-19 40 50. Visa mindre

Enhetschef- Fastighet, säkerhet och IT

Ansök    Apr 21    Göteborgs kommun    Fastighetschef
Socialförvaltningen Hisingen är en del av socialtjänsten i Göteborgs Stad. Vi är en av fyra socialförvaltningar. Vi arbetar målmedvetet för att skapa en bättre vardag för invånarna på Hisingen. Vi erbjuder stöd inom individ- och familjeomsorg, socialjour, hjälp vid missbruk och i integrationsfrågor. Vi arbetar även med fritidsverksamhet samt förebyggande arbete kring till exempel folkhälsoarbete, samhällsplanering, lokalt trygghetsarbete och integrationsfr... Visa mer
Socialförvaltningen Hisingen är en del av socialtjänsten i Göteborgs Stad. Vi är en av fyra socialförvaltningar. Vi arbetar målmedvetet för att skapa en bättre vardag för invånarna på Hisingen.
Vi erbjuder stöd inom individ- och familjeomsorg, socialjour, hjälp vid missbruk och i integrationsfrågor. Vi arbetar även med fritidsverksamhet samt förebyggande arbete kring till exempel folkhälsoarbete, samhällsplanering, lokalt trygghetsarbete och integrationsfrågor.
Vill du ha ett viktigt och meningsfullt arbete där vi alla tillsammans utvecklar socialförvaltningen Hisingen där "vi är ett starkare ord än jag". Välkommen med din ansökan!

ARBETSUPPGIFTER
Vill du ha ett utmanande och roligt arbete med fokus på IT, fastighet och säkerhetsfrågor. Då ska du söka arbete hos oss!
Nämndorganisationen i Göteborgs Stad omorganiseras vid årsskiftet 2020/2021. Socialförvaltningen är organiserade som fyra förvaltningar; Centrum, Hisingen, Nordost och Sydväst som tillsammans ska se till att alla ska kunna leva ett tryggt och självständigt liv och att barn och unga ska få en god start i livet.

Enhetscheftjänst tillhör den nya Socialförvaltningen Hisingen.
Din organisatoriska tillhörighet kommer ligga under avdelningen Stab. Avdelningen består av 22 medarbetare som jobbar bland annat med kommunikation, arkiv, juridik och nämndadministration.

I rollen ansvarar du för förvaltningens fastighets, säkerhets, IT och telefonifrågor samt transportfrågor. I rollen som enhetschef ingår även husansvaret för områdeskontor Vågmästaregatan 1 A. Du ska stödja verksamheter och förvaltningsledning. Du leder arbetet på enheten med sex medarbetare som har hög kompetens inom fastighet, IT och säkerhet. Arbetet växlar mellan att hantera strategiska och operativa frågor inom ansvarsområdet.
Uppdraget som enhetschef innebär att leda, styra, kvalitetssäkra, utveckla och ansvara för enheten när det gäller verksamhet, ekonomi, arbetsmiljö och personal. Du är underställd avdelningschefen. Du har ett nära ledarskap som präglas av att coacha och skapa förutsättningar för dina medarbetare. Du kan hantera flera parallella processer samtidigt.
Vi söker dig som vill bidra till att skapa en organisation som kan möta förändringar, där medarbetares kunskap tillvaratas och kunden är i fokus.
Du är en självgående problemlösare som förstår vikten av tydlighet, goda relationer och bra samarbeten. Du har god självkännedom och samarbetsförmåga samt förmåga att leda, motivera och engagera.KVALIFIKATIONER
Högskoleexamen - Krav

kunskap inom IT området eller fastighetsförvaltning, fastighetsjuridik och/eller erfarenhet inom säkerhets och krisberedskapsområdet. - MeriterandeKommunikativ - Krav
Du har förmåga att delge information och idéer, såväl muntligt som skriftligt. Du uttrycker kärnan i ett argument på ett tydligt och effektivt sätt. Du anpassar din kommunikation efter mottagare, målgrupp och situation.

Lyhörd - Krav
Du lyssnar på andra människor i syfte att förstå deras behov. Du söker aktivt efter andras synpunkter och perspektiv samt är mottaglig för dem genom att visa respekt, hänsyn och omtanke. Du arbetar för sammanhållning i arbetsgruppen och ser misslyckanden som något att lära sig av och skapar utrymme för dialog.

Mål- och resultatorienterad - Meriterande
Du motiveras av tydligt definierade mål och har förmåga att omvandla dessa till en konkret handling. Med fokus på målet kan du omprioritera arbetet vid ändrade förutsättningar eller behov. Du följer upp och rapporterar resultat och måluppfyllelse.

Helhetssyn - Meriterande
Du kan överblicka ditt eget ansvarsområde samt sätta den egna verksamhetens betydelse i ett större sammanhang. Du visar intresse för och samverkar i övergripande frågor för att skapa mervärde. Du tar hänsyn till olika informationskällor och perspektiv samt kan anpassa andras idéer till den egna verksamheten. Visa mindre

Fastighetschef till Älvstranden Utveckling AB

Älvstranden Utveckling är ett kommunalt bolag med uppdrag att förverkliga Vision Älvstaden. Tillsammans med Göteborgs Stads förvaltningar och näringslivet skapar vi en inkluderande, grön och dynamisk innerstad runt älven. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och genomföra vision Älvstaden i en händelserik miljö hos en modern arbetsgivare? Vi söker dig som vill leda, driva och verka i ett komplext sammanhang inom ett utvecklingsbolag. Efter lång och trogen t... Visa mer
Älvstranden Utveckling är ett kommunalt bolag med uppdrag att förverkliga Vision Älvstaden. Tillsammans med Göteborgs Stads förvaltningar och näringslivet skapar vi en inkluderande, grön och dynamisk innerstad runt älven.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och genomföra vision Älvstaden i en händelserik miljö hos en modern arbetsgivare?
Vi söker dig som vill leda, driva och verka i ett komplext sammanhang inom ett utvecklingsbolag. Efter lång och trogen tjänst söker vi Annicas efterträdare som avslutar sin tjänst i vår. Du som tar över taktpinnen har ett coachande ledarskap, är affärsmässig med starkt kundfokus.
Rollen är strategisk, bred och komplex då fastighetsbeståndet är stort med fastigheter som har olika förvaltningsförutsättningar. För att lyckas i rollen krävs det flexibilitet, kreativitet och en gedigen förståelse och kunskap för fastighets- och entreprenadbranschen.
Rollen rapporterar till vVD och ingår i företagsledningen. Tjänstens placering är på Lindholmen, i ljusa fräscha lokaler med fin utsikt över älven och Ramberget.

Älvstranden Utveckling äger och förvaltar fastigheter motsvarande ca 340 000 kvm uthyrningsbar yta i Göteborg, företrädesvis i på Lindholmen i centrala Göteborg. Fastigheterna består av kommersiella ytor samt fastigheter i exploateringsområden där kommande stadsutveckling ska ske. Därmed är det ett bestånd där fastigheterna har olika förutsättningar vilket innebär många spännande förvaltningsutmaningar.
Fastighetschefens uppgift är att ansvara för förvaltningen av bolagets befintliga fastighetsbestånd. Avdelningen består av 13 medarbetare utöver ansvarig chef. I teamet finns förvaltare, uthyrningsansvariga, fastighetskoordinator, projektledare, fastighetstekniker, installationssamordnare och teknisk förvaltningssamordnare samt säkerhetsansvarig.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är:
• Personalansvar och budgetplanering
• Kontinuerlig uppföljning av verksamheten och dess ekonomiska mål
• Ansvara för uthyrning, kundrelationer och kundnöjdhet
• Ansvara för förvaltning, drift och fastighetsunderhåll via projektledning och processer
• Vara bolagets representant i olika fastighetsforum, driva förhandlingar
• Delaktig i bolagets operativa ledning

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av en ledande befattning inom fastighetsförvaltning och uthyrning. Du behöver ha god förståelse för fastighets- och entreprenadbranschen med förmåga att leda och verka i ett komplext sammanhang i offentlig verksamhet. Vidare har du relevant högskoleutbildning inom ingenjörsutbildning och/eller ekonomiutbildning på högskolenivå eller motsvarande. Erfarenhet av kommersiell fastighetsförvaltning är meriterande.
För att lyckas i rollen krävs det att du är flexibel, samarbetsvillig och besitter en hög social kompetens. Ditt ledarskap är coachande och strategiskt med ett kommunikativt, positivt, och närvarande förhållningssätt som främjar samarbete. Vidare är du affärsmässig, kundfokuserad med en hög grad av struktur och ansvarskänsla samt agerar drivande i frågor som dyker upp på avdelningen.

ÖVRIGT
Vill du bli en del av Älvstranden Utveckling AB? Välkommen med din ansökan senast 2021-03-16. Vi kommer att tillämpa löpande urval och intervjuer.
Rekryteringen sker i samarbete med Randstad. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anne Hansson, Rekryteringskonsult, [email protected], tfn: +46(0)72 988 9405.
Din ansökan lämnar du via följande länk:
https://www.randstad.se/arbetssokande/jobb/fastighetschef-till-alvstranden-utveckling-ab-201333587/

Fackliga representanter:
Niclas Malmeling SACO 031-368 96 11 / 0709-50 26 46
Pontus Andersson Unionen 031 - 368 96 35 / 0728 56 74 89
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Chef projekt till Platzer Fastigheter, Göteborg

Ansök    Feb 25    Maquire Group AB    Fastighetschef
Platzer är ett av Göteborgs största och ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter, främst kontor. Vi är med stolthet med och skapar, bevarar och lyfter Göteborgs bästa platser. Vi äger och utvecklar cirka 70 fastigheter med en total yta om cirka 830 000 kvm till ett värde om cirka 22 mdkr. Vi ska göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i - vill du hänga med oss på den resan? Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Göteborg i ... Visa mer
Platzer är ett av Göteborgs största och ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter, främst kontor. Vi är med stolthet med och skapar, bevarar och lyfter Göteborgs bästa platser. Vi äger och utvecklar cirka 70 fastigheter med en total yta om cirka 830 000 kvm till ett värde om cirka 22 mdkr. Vi ska göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i - vill du hänga med oss på den resan?

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Göteborg i rollen som Chef Projekt i ett av Sveriges ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Du kommer ansvara för en avdelning som driver lokalanpassningar, om- och tillbyggnadsprojekt omfattande totalt cirka 300 miljoner kr/år. Rollen rapporterar till chef för affärsområde kontor och ingår i affärsområdets ledningsgrupp.

Projektavdelningen består idag av cirka tio projektledare med olika erfarenhet där ditt fokus blir att coacha, stötta och utveckla en effektiv organisation genom att förbättra nuvarande arbetssätt. I affärsområdets ledningsgrupp förväntas du med din erfarenhet ta en aktiv roll tillsammans med dina kollegor som har ansvar för förvaltning, teknik och uthyrning. Det är ledningsgruppen som tillsammans skapar förutsättningar för fortsatta framgångar inom kontorssegmentet och här finns goda möjligheter att bidra till och påverka utvecklingen.

Ansvar och arbetsuppgifter:

• Leda, stötta, motivera och coacha medarbetare
• Leda arbetet och tillsätta projektledningsresurser med rätt kompetens för effektiva fastighetsteam & utvecklingsprojekt
• Teckna konsult- och entreprenadavtal samt medverka i upphandling av ramavtal
• Upprätta avdelningsbudget och rapportering av slutkostnadsprognoser
• Kontinuerlig utveckling av projektgenomförande utifrån kostnadseffektivitet, kundnöjdhet och hållbarhet
• Tillsätta resurser och vara bollplank i större projekt inom Affärsutveckling
• Bidra med specialistkompetens vid potentiella fastighetsaffärer och eventuella DD-processer

Vi söker dig som brinner för ledarskap och har tidigare ledarerfarenhet där du byggt och bemannat projektteam. Du har mycket god erfarenhet och kompetens gällande byggprocessen samt projektekonomi från konsult- , beställar- och/eller entreprenadsidan. Du behöver ha erfarenhet från att självständigt ha drivit ombyggnads- och fastighetsprojekt samt haft kundkontakt i dina roller.

Du har god erfarenhet och kunskap inom entreprenadupphandling/entreprenadjuridik samt upphandling av externa konsulter. Din utbildningsbakgrund är högskole-/civilingenjör inom samhällsbyggnad och tidigare erfarenhet från ledningsgruppsarbete ser vi som positivt men är ej ett krav.

Som person trivs du med att bygga team och skapa förtroende, du gillar att leda samtidigt som du ger utrymme för andra att växa. Du är en trygg ledare som bidrar med ett helhetsperspektiv och tar ansvar för att driva frågor framåt både för din avdelning och Platzer som helhet. Vidare bidrar du med affärsmannaskap och drivs av att göra affärer på ett hållbart sätt. Du är också en person som ser förbättringsmöjligheter och vågar utmana.

På Platzer finns en stark och positiv kultur som grundar sig i våra kärnvärden; frihet under ansvar, öppenhet och långsiktig utveckling. Som chef och ledare på Platzer har du en viktig roll när det gäller att bibehålla, stärka och utveckla kulturen utifrån våra kärnvärden. Vi vågar lova dig att du kommer till en arbetsplats med ett oerhört högt engagemang, ett högt utvecklingstempo och en fin gemenskap. Vi är idag runt 90 personer på Platzer med olika bakgrund, erfarenhet och kompetens. Gemensamt har vi en stark drivkraft att vara med och utveckla vår stad – Göteborg!

Ansökan

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via http://karriar.platzer.se/
I den här rekryteringen samarbetar vi med Maquire. Vid frågor, kontakta Daniel Ågren 0735-19 40 50 eller Helena Bruman 0735-40 52 62. Visa mindre

Säkerhetschef tillika enhetschef, grundskoleförvaltningen

Ansök    Mar 22    Göteborgs kommun    Fastighetschef
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen. Bli en av oss! Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att: * öka kvaliteten i undervisningen för att ... Visa mer
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!

Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
* öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
* skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
* öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige och ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan och fritidshem. I förvaltningen finns 162 kommunala grundskolor där nästan 61 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 8 800 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker Grundskoleförvaltningen en säkerhetschef tillika enhetschef till säkerhetsenheten. Befattningen och enheten är organisatoriskt placerad inom verksamhetsområde Fastighet och säkerhet men är samtidigt tätt knuten till direktör och förvaltningsledning för att kunna utgöra ett direkt stöd på armlängds avstånd. Verksamhetsområde Fastighet och säkerhet ansvar för lokalförsörjning, utveckling av fysiska lärmiljöer, övergripande servicefrågor samt strategiskt säkerhetsarbete och stöd i operativa säkerhetsfrågor. Enheten tillhör avdelningen för ekonomi, lokalförsörjning och service som är en av förvaltningens fyra stödavdelningar.

Du får möjligheten att ta över och påverka en utvecklingsresa som precis är påbörjad. Säkerhetsenhetens primära uppdrag är strategiskt säkerhetsarbete och stöd i operativa säkerhetsfrågor. Viktiga uppgifter för enheten är krisledningsstöd, fysisk säkerhet, SBA, Civilt försvar, försäkringsärenden samt stöd vid byggnationer. Enheten består just nu av 3 utvecklingsledare säkerhet med olika kompetenser inom säkerhetsområdet. Organisationen är under utveckling.

Rollen som säkerhetschef för Grundskoleförvaltningen innebär bland annat att:
• Vara direkt operativt stöd till direktör och förvaltningsledning i säkerhetsfrågor.
• Vara grundskoleförvaltningens ingång i säkerhetsfrågor i samarbete med utvecklingsledare säkerhet.
• Ansvara för förvaltningens säkerhetsskyddsanalys.
• Ha ansvar och mandat att fatta beslut i akuta operativa säkerhetsfrågor.
• Ansvara för att leda, driva och utveckla det strategiska arbetet framåt i säkerhetsfrågor gentemot förvaltningsledningen i grundskoleförvaltningen.
• Ansvara för att hålla ihop förvaltningens krisledningsarbete (plan, utbildning, övning och krisledningsgruppen).
• Agera stabschef vid pågående händelser samt rådgivande till förvaltningsledningen.

Rollen som enhetschef för säkerhetsenheten innebär fullt ansvar för verksamhet, personal och budget men också att du tillsammans med dina medarbetare operativt hanterar löpande arbetsuppgifter. Du är också del av verksamhetsområdets ledning. I båda rollerna kommer du att samverka med flera olika parter, dels med Stadsledningskontorets (SLK:s), enhet för Säkerhet och beredskap i strategiska säkerhetsfrågor. Dels med fackförvaltningar/bolag, polis, räddningstjänst och andra aktörer. Dels med Lokalförvaltningen (LF) i strategiska frågor kring säkerhet för förvaltningens befintliga lokaler och nybyggnationer.

KVALIFIKATIONER
För att ha bästa förutsättningar att lyckas med ditt arbete söker vi dig med:

• 3-årig högskoleutbildning/eftergymnasieutbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant, exempelvis inriktning säkerhet.
• Minst 3 års erfarenhet av arbete med säkerhetsfrågor gärna både strategisk och operativ nivå.
• Flerårig erfarenhet som enhetschef eller motsvarande.
• Flerårig erfarenhet av arbete med byggnation, förvaltning eller annan lokalutveckling.
• Flerårig erfarenhet av arbete inom offentlig verksamhet, helst grundskola eller annan utbildningsverksamhet.
• Kunskap om myndighetskrav och lagstiftning inom säkerhet.
• B-körkort.
• God generell datorvana samt förmåga att hantera Office 365.

Meriterande/Önskvärt:
• En eller flera av följande utbildningar: Projektledarutbildning, Ledarskapsutbildning.
• Tidigare erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete.
• Yrkesbakgrund inom pedagogisk verksamhet.
• Tidigare erfarenhet av arbete med att beställa byggprojekt och/eller lokalinhyrning.
• Kunskap om Göteborgs Stads lokalförsörjningsprocess.

För att trivas i denna roll behöver du ha förmågan att överblicka ditt eget ansvarsområde samt sätta den egna verksamhetens betydelse i ett större sammanhang. Du visar intresse för och samverkar i övergripande frågor för att skapa mervärde och tar hänsyn till olika informationskällor och perspektiv samt kan anpassa andras idéer till den egna verksamheten. Du arbetar effektivt under stress, kan balansera olika krav och behåller lugnet i svåra situationer, skiljer på sak och person och kan ta välgrundade beslut under tidspress. Du är bekväm i sociala kontaktytor, såväl informella som formella, står för fattade beslut och kan förmedla obekväma budskap när det behövs. Du motiveras av tydligt definierade mål och har förmåga att omvandla dessa till en konkret handling. Med fokus på målet kan du omprioritera arbetet vid ändrade förutsättningar eller behov. Du följer upp och rapporterar resultat och måluppfyllelse

Eftersom förvaltningen fortfarande är under uppbyggnad kommer vissa arbetsuppgifter med stor sannolikhet att förändras.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR. Visa mindre

Fastighetschef till Älvstranden Utveckling AB

Ansök    Feb 22    Randstad AB    Fastighetschef
Arbetsbeskrivning Vill du vara med och genomföra vision Älvstaden i en händelserik miljö hos en modern arbetsgivare? Vi söker dig som vill leda, driva och verka i ett komplext sammanhang inom ett utvecklingsbolag. Efter lång och trogen tjänst söker vi Annicas efterträdare som avslutar sin tjänst i vår. Du som tar över taktpinnen har ett coachande ledarskap, är affärsmässig med starkt kundfokus. Rollen är strategisk, bred och komplex då fastighetsbestån... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och genomföra vision Älvstaden i en händelserik miljö hos en modern arbetsgivare?


Vi söker dig som vill leda, driva och verka i ett komplext sammanhang inom ett utvecklingsbolag. Efter lång och trogen tjänst söker vi Annicas efterträdare som avslutar sin tjänst i vår. Du som tar över taktpinnen har ett coachande ledarskap, är affärsmässig med starkt kundfokus.


Rollen är strategisk, bred och komplex då fastighetsbeståndet är stort med fastigheter som har olika förvaltningsförutsättningar. För att lyckas i rollen krävs det flexibilitet, kreativitet och en gedigen förståelse och kunskap för fastighets- och entreprenadbranschen.


Rollen rapporterar till vVD och ingår i företagsledningen. Tjänstens placering är på Lindholmen, i ljusa fräscha lokaler med fin utsikt över älven och Ramberget.


Välkommen med din ansökan!

Ansvarsområden
Älvstranden Utveckling äger och förvaltar fastigheter motsvarande ca 340 000 kvm uthyrningsbar yta i Göteborg, företrädesvis i på Lindholmen i centrala Göteborg. Fastigheterna består av kommersiella ytor samt fastigheter i exploateringsområden där kommande stadsutveckling ska ske. Därmed är det ett bestånd där fastigheterna har olika förutsättningar vilket innebär många spännande förvaltningsutmaningar.


Fastighetschefens uppgift är att ansvara för förvaltningen av bolagets befintliga fastighetsbestånd. Avdelningen består av 13 medarbetare utöver ansvarig chef. I teamet finns förvaltare, uthyrningsansvariga, fastighetskoordinator, projektledare, fastighetstekniker, installationssamordnare och teknisk förvaltningssamordnare samt säkerhetsansvarig.


Dina huvudsakliga ansvarsområden är:
Personalansvar och budgetplanering
Kontinuerlig uppföljning av verksamheten och dess ekonomiska mål
Ansvara för uthyrning, kundrelationer och kundnöjdhet
Ansvara för förvaltning, drift och fastighetsunderhåll via projektledning och processer
Vara bolagets representant i olika fastighetsforum, driva förhandlingar
Delaktig i bolagets operativa ledning


Arbetstider
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av en ledande befattning inom fastighetsförvaltning och uthyrning. Du behöver ha god förståelse för fastighets- och entreprenadbranschen med förmåga att leda och verka i ett komplext sammanhang i offentlig verksamhet. Vidare har du relevant högskoleutbildning inom ingenjörsutbildning och/eller ekonomiutbildning på högskolenivå eller motsvarande. Erfarenhet av kommersiell fastighetsförvaltning är meriterande.


För att lyckas i rollen krävs det att du är flexibel, samarbetsvillig och besitter en hög social kompetens. Ditt ledarskap är coachande och strategiskt med ett kommunikativt, positivt, och närvarande förhållningssätt som främjar samarbete. Vidare är du affärsmässig, kundfokuserad med en hög grad av struktur och ansvarskänsla samt agerar drivande i frågor som dyker upp på avdelningen.

Ansökan
Vill du bli en del av Älvstranden Utveckling AB? Välkommen med din ansökan senast 2021-03-16. Vi kommer att tillämpa löpande urval och intervjuer.


Rekryteringen sker i samarbete med Randstad. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anne Hansson, Rekryteringskonsult, [email protected], tfn: +46(0)72 988 9405.


Fackliga representanter:


Niclas Malmeling SACO 031-368 96 11 / 0709-50 26 46
Pontus Andersson Unionen 031 - 368 96 35 / 0728 – 56 74 89


Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Älvstranden Utveckling är ett kommunalt bolag inom Göteborgs Stad med uppdrag att förverkliga Vision Älvstaden – Nordens största stadsutvecklingsprojekt i modern tid. Vår kärnverksamhet är hållbar stadsutveckling, vår ledstjärna är att uppfattas som nationellt ledande inom hållbar stadsutveckling 2024. 

Älvstaden ska utvecklas till en tät och levande innerstad med en stor variation av verksamheter, bostäder och mötesplatser som minskar klimatavtrycket och bidrar till jämlika livsvillkor.


På Älvstranden Utveckling är vi värderingsdrivna i ledarskap och arbetssätt. Genom våra grundläggande värderingar: att samarbeta, tänka nytt, ansvara och driva (STAD), skapar vi tillsammans resultat i vår verksamhet. Vi är ca 90 medarbetare som sitter i trivsamma lokaler högst upp på sjätte våningen med älven och Ramberget som utsikt. Adressen är Lindholmsallén 10. Visa mindre

Driven ledare sökes till ett spännande chefsuppdrag!

Ansök    Jan 28    Devotum AB    Fastighetschef
På uppdrag av vår kund söker vi nu en erfaren konsult till ett chefsuppdrag utanför Göteborg. Vår kund kommer genomföra en rekrytering av rollen och behöver under tiden en konsult på plats. Uppdragets omfattning kommer vara på 50-100% (enligt överenskommelse) och förväntas pågå i ca 6 månader. Om uppdraget Som konsult ansvarar du för att leda och fördela arbetet på enheten som ansvarar för vaktmästeri. Du har ansvar för 15 medarbetare samt ekonomi och ar... Visa mer
På uppdrag av vår kund söker vi nu en erfaren konsult till ett chefsuppdrag utanför Göteborg. Vår kund kommer genomföra en rekrytering av rollen och behöver under tiden en konsult på plats. Uppdragets omfattning kommer vara på 50-100% (enligt överenskommelse) och förväntas pågå i ca 6 månader.

Om uppdraget

Som konsult ansvarar du för att leda och fördela arbetet på enheten som ansvarar för vaktmästeri. Du har ansvar för 15 medarbetare samt ekonomi och arbetsmiljö. Vår kund befinner sig i en utvecklingsfas och i din roll ingår det att ansvara för att enheten utvecklas och når uppsatta mål samt att tillsammans med övriga i ledningsgruppen bidra till verksamhetens utveckling.

Om dig

Du har relevant utbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har flera års erfarenhet av ledarskap och ledningsarbete. Då vår kunds fordonshantering är ny för enheten är det viktigt att du är van att leda i förändring.

Som person är du driven, strukturerad och engagerad i ditt arbete och motiveras av att uppnå mål och resultat. Du kan kommunicera på ett tydligt och lyhört sätt och du stöttar och coachar dina medarbetare till att utvecklas.

B-körkort är ett krav då det förekommer resor i tjänsten.

Process och ansökan

Låter uppdraget intressant? Skicka in din ansökan snarast då urvalsarbetet och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV samt svara på några frågor. De kandidater som bäst matchar rollen kommer telefonintervjuas och sedan bli kallade till en intervju hos oss på Devotum. Nästa steg är en intervju hos vår kund. Vi tar referenser på slutkandidat.

Har du några frågor om uppdraget är du välkommen att höra av dig till Angela Hanna Kassab på 072-7108200 eller Lina Widevall på 070-4993800. Visa mindre

Bostadsbolaget söker två förvaltare med personalansvar till distrikt Öster

Bostadsbolaget är Göteborgs första allmännyttiga bostadsföretag. Vi bildades 1945 för att ta krafttag mot bostadsbristen och höja standarden på bostäderna. Mycket har hänt sedan dess men uppgiften är densamma. Vi har över 24 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Som ett av Sveriges största bostadsföretag är vi en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen. Bostadsbolagets verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och e... Visa mer
Bostadsbolaget är Göteborgs första allmännyttiga bostadsföretag. Vi bildades 1945 för att ta krafttag mot bostadsbristen och höja standarden på bostäderna. Mycket har hänt sedan dess men uppgiften är densamma. Vi har över 24 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Som ett av Sveriges största bostadsföretag är vi en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Bostadsbolagets verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Med det menar vi att vi vill att du ska må bra både hemma och på jobbet. Vi erbjuder därför bra friskvårdsförmåner, flexibla arbetstider, kostförmån och bra reseförmåner.

Varje dag arbetar våra cirka 340 medarbetare för att leverera goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster. Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

ARBETSUPPGIFTER
•Som förvaltare ansvarar du för ett av våra förvaltningsområden i distrikt Öster vad gäller både teknisk och ekonomisk förvaltning. Du rapporterar till distriktschefen.
•Du har personalansvar för yrkesgrupperna fastighetsvärdar, miljövärdar, fastighetsskötare och lokalvårdare i området.
•I rollen ingår också ansvar för arbetsmiljöfrågor, kvalitetssäkring, säkerhetsarbete och miljöarbete.
•Du har det affärsmässiga ansvaret för samarbete med både interna och externa aktörer.
•Du har beställaransvar för entreprenader och underhållsprojekt.
•Du deltar i olika projektarbeten, medverkar i budget- och prognosarbete samt verksamhetsplanering för ditt förvaltningsområde.
•Som förvaltare är du också kontaktperson mot fastighetsjouren och ansvarar för hantering av försäkringsskador.
•Du har ett stort fokus på kundvård och frågor som rör våra hyresgästers boinflytande.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har utbildning eller erfarenheter som motsvarar en fastighetsförvaltarutbildning på lägst yrkeshögskolenivå, eller har på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper inom teknik/ekonomi/juridik. Du har ett stort intresse för fastighetsfrågor och en god insyn i den lokala fastighetsmarknaden och dess aktörer. Du har också flerårig erfarenhet från budget- och prognosarbete.

Ledarskap är en viktig del av jobbet och rollen innefattar stort personalansvar vilket gör att du ska ha tidigare erfarenhet från arbetsledning, gärna inom fastighetsbranschen är närliggande branscher. Du är driven och aktiv i ditt ledarskap och har ett tydligt och inkluderande förhållningsätt till dina medarbetare. Du är duktig på att kommunicera samt inger och skapar förtroende och värnar om både kunder och medarbetare.

Eftersom vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser gärna kvinnliga sökande till tjänsten. Visa mindre

Fastighetsförvaltare till Akademiska Hus

Ansök    Dec 17    Experis AB    Fastighetschef
Är du vår nästa kollega? Vi söker dig som är en trygg ledare med ett gott ledarskap, har ett affärsmässigt tänk och brinner för kundrelationer. Vi erbjuder Att lära och tänka nytt är en del av vårt DNA. Därför har alla våra kollegor tydliga uppdrag och genom samverkan och erfarenhetsutbyte utvecklas vi ständigt. För chefer och projektledare finns särskilda utbildningsprogram. Med bra ledare som ger oss förutsättningar, förtroende och mandat att leverera... Visa mer
Är du vår nästa kollega? Vi söker dig som är en trygg ledare med ett gott ledarskap, har ett affärsmässigt tänk och brinner för kundrelationer.

Vi erbjuder

Att lära och tänka nytt är en del av vårt DNA. Därför har alla våra kollegor tydliga uppdrag och genom samverkan och erfarenhetsutbyte utvecklas vi ständigt. För chefer och projektledare finns särskilda utbildningsprogram. Med bra ledare som ger oss förutsättningar, förtroende och mandat att leverera, utvecklas vi både som människor och bolag. Hållbarhet är ledstjärna i allt vi gör. Och hållbara blir vi tillsammans. Vi vet att våra medarbetare är avgörande för vår framgång och erbjuder därför alla olika typer av initiativ inom utveckling, friskvård och hälsa. Vi är nyfikna på varandras olika perspektiv och vet att våra olika personligheter, kompetenser och erfarenheter gör oss bättre. Vi arbetar gärna i tvärfunktionella team. Tillsammans lyfter vi varandra och stärker Sverige som kunskapsnation

Vill du se mer, ta en titt HÄRDitt uppdrag

Som fastighetsförvaltare har du helhetsansvaret för ditt förvaltningsområde med stort fokus på kundupplevelse. Det betyder att du har ett ansvar för kundrelationen i ditt förvaltningsområde och ett ansvar för att fastighetsbeståndet vid ditt område Chalmers med en yta om 150 000 kvm utvecklas enligt mål och planer med hjälp av ditt team.

Du deltar i verksamhetsplanering för fastighetsområdet övergripande med ett tilldelat ansvar för ditt förvaltningsområde. Du har ett resultatansvar för förvaltningsområdet och ett övergripande ansvar för affären med fokus på bland annat intäkter, tjänst åt hyresgäst och hyresgästanpassningar. Du är aktiv i hyresförhandlingar och avtalshantering. Du ansvarar för att förvaltningsområdet arbetar förebyggande med tillsyn och skötsel och med energimål med hjälp av teknisk förvaltare.

Fastighetsförvaltaren har personal- och arbetsmiljöansvar för ett team vilket innebär ett ansvar för att leda och bidra till att utveckla dina medarbetare. Teamet är nio till antalet och består av drifttekniker, driftingenjör samt tekniska förvaltare. Teamet arbetar i nära samverkan med organisationerna för projekt- och campusutveckling inom det geografiska området samt med övriga fastighetsförvaltare. Som fastighetsförvaltare rapporterar du till en av våra fastighetschefer.

Ditt bidrag

Vi söker dig som får energi av att leda människor mot ett gemensamt mål. Du har erfarenhet av att leda andra, där dokumenterad erfarenhet av personalansvar är meriterande. Du är en självständig ledare som sprider energi och glädje kring dig samt tycker om att ha ett helhetsansvar och ta kommandot i det, därför värdesätter vi att du är handlingskraftig och lösningsorienterad.

Du motiveras av långsiktig relation med kund och är duktig på att bygga långsiktigt hållbara kundrelationer. Då uppdraget innebär många kontakter är det avgörande att du är affärsmässig, relationsskapande och kommunikativ. Tjänsten kräver att du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift.

För tjänsten som fastighetsförvaltare har du relevant eftergymnasial utbildning där universitet- eller högskolenivå är meriterande. Du har minst ett par års erfarenhet av förvaltning av kommersiella, administrativa eller liknande lokaler. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom fastighetsrelaterad ekonomi och juridik och ett intresse för hållbarhet. B-körkort är ett krav samt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Ansök
I den här rekryteringen samarbetar Akademiska Hus med Jefferson Wells. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Camilla Rippe, 0703-770138, [email protected] Facklig kontakt, Jan G Karlsson 070-3452638. Ansök med CV samt personligt brev senast den 17/1 2021.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som ett av Sveriges största fastighetsbolag möter vi våra kunder och partners där de är. I förvaltning och utveckling av effektiva och attraktiva kunskapsmiljöer, genom tjänster och produkter som förenklar för studenter och forskare, och i skapandet av hållbara campus som en tillgång för hela samhället. Genom erfarenhet och innovation skapar vi förutsättningar för framgångsrik forskning och utbildning. Tillsammans lyfter vi Sverige som kunskapsnation. Visa mindre

Avdelningschef Fastighet

Ansök    Dec 7    Göteborg Energi AB    Fastighetschef
Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål – ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till Göteborg Energi! Avdelningen Fas... Visa mer
Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål – ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till Göteborg Energi!


Avdelningen Fastighet ansvarar för drift- och underhåll, lokalresursplanering och utveckling av Göteborg Energis fastigheter och lokaler. Uppdraget är att ta fram organisationens samlade behov av lokaler, vilka krav som ställs när det gäller lokalernas utformning och läge. Vi levererar stöd, tjänster och intern service till organisationen och arbetar hela tiden för att arbetsmiljön på Göteborg Energi ska bli så bra som möjligt. Vi tänker hållbart och kostnadseffektivt i stort som smått och strävar efter att återanvända istället för att köpa nytt. Avdelningen består av enheterna Fastighetsförvaltning och Kontorsservice.

Huvudsakliga arbetsuppgifter/ansvarsområden

leda och utveckla avdelningens verksamhet i enlighet med verksamhetsområdets mål, ägarnas krav, kundernas förväntningar och lagar/policyers samt verka för en positiv utveckling för koncernen som helhet
optimera lokalförsörjningen och vidareutveckla modeller för att understödja hyresgästernas ständiga förändrade lokalbehov under god totalekonomi
säkerställa den totala yteffektiviteten i koncernens fastigheter
medverkar aktivt i Ekonomidirektörens ledningsgrupp och vara engagerad i verksamhetsområdets övergripande frågor och strategier
upprätta verksamhetsplan med mål och aktiviteter på avdelningsnivå
tillse att kontinuerlig planering och uppföljning av verksamheten sker samt att erforderliga åtgärder vidtas
personalansvar vilket bland annat omfattar ansvar för avdelningens kompetensförsörjning och arbetsmiljöfrågor men också att svara för att medarbetarna får förutsättningar för att utföra sitt arbete t.ex. information, vägledning och utveckling
ansvar för avdelningens ekonomiska resultat, att upprätta och följa upp budget samt att nödvändiga åtgärder vidtas
Du som söker har en Ekonomisk högskoleexamen (civilekonom) med inriktning på fastighetsekonomi eller motsvarande inriktning som har kombination av teknik och ekonomi. Du har mångårig erfarenhet av att vara ledare och att leda ledare i din verksamhet samt att du har förhandlingsvana. Du har arbetslivserfarenhet från såväl fastighetsförvaltning som av Facility Managementkoncept (FM). Du har förmåga att fokusera på affärsnyttan och är lyhörd för kundernas krav och önskemål. Som person trivs du med att driva och förändra verksamheten utifrån krav och behov inom bolaget och från omvärlden samt att utveckla verksamheten genom organisationen och dina medarbetare.

Du är en driven och kommunikativ person som gärna arbetar självständigt såväl som i grupp. I ditt arbete som ledare drivs du av att motivera dina medarbetare och har ett engagemang och en känsla för attraktiv arbetsplats. Du är strukturerad och kommunicerar obehindrat. Du har en mycket god förmåga i att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Ekonomidirektör Anna Karin Jernberg blir din chef och ni kommer att ha ett nära samarbete. Så här beskriver Anna-Karin sina förväntningar på dig som ledare:

- Jag är övertygad om att rollen som fastighetschef kommer att vara ett mycket stimulerande och spännande uppdrag som ställer krav på dig som ledare. Mina förväntningar på dig är att du som ledare gör skillnad, du driver utvecklingen av verksamheten i en positiv riktning med tempo.

Vill du veta mer om Anna Karin är du välkommen att  läsa mer i hennes profil på Linkedin .

I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Victoria Reeve,  [email protected]

Formell ansökan till tjänsten registrerar du via ansökningsformuläret i denna annons. Vill du göra en förutsättningslös intresseanmälan kan du göra detta till  [email protected]

Som anställd här kan du räkna med en arbetsplats som är både spännande och utvecklande. Det ska vara tryggt att jobba med oss och det ska kännas roligt. Du kommer att ha möjlighet att växa på jobbet och utvecklas inom organisationen. Vi har förmåner som uppmuntrar till ett hållbart arbetsliv. Läs mer om vårt erbjudande på  goteborgenergi.se/jobbamedoss

Vi tror på en jämställd arbetsplats med mångfald. Personer med olika synsätt och erfarenheter utvecklar vår verksamhet och driver den framåt - styrkan i våra olikheter skapar framgång. Delar du våra värderingar? 

Urval och intervjuer kommer att hållas löpande så vänta inte med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Avdelningschef Fastighet till Göteborg Energi

Ansök    Dec 8    Randstad AB    Fastighetschef
Arbetsbeskrivning Är du en målorienterad ledare som drivs av att åstadkomma förbättring och som är duktig på att entusiasmera dina medarbetare? Vi söker en avdelningschef som tillsammans med medarbetarna kan ta nästa steg i avdelningens utveckling. Ansvarsområden Avdelningen Fastighet ansvarar för drift- och underhåll, lokalresursplanering och utveckling av Göteborg Energis fastigheter och lokaler. Uppdraget är att ta fram organisationens samlade behov av... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en målorienterad ledare som drivs av att åstadkomma förbättring och som är duktig på att entusiasmera dina medarbetare? Vi söker en avdelningschef som tillsammans med medarbetarna kan ta nästa steg i avdelningens utveckling.

Ansvarsområden
Avdelningen Fastighet ansvarar för drift- och underhåll, lokalresursplanering och utveckling av Göteborg Energis fastigheter och lokaler. Uppdraget är att ta fram organisationens samlade behov av lokaler, vilka krav som ställs när det gäller lokalernas utformning och läge. Vi levererar stöd, tjänster och intern service till organisationen och arbetar hela tiden för att arbetsmiljön på Göteborg Energi ska bli så bra som möjligt. Vi tänker hållbart och kostnadseffektivt i stort som smått och strävar efter att återanvända istället för att köpa nytt. Avdelningen består av enheterna Fastighetsförvaltning och Kontorsservice.

Huvudsakliga arbetsuppgifter/ansvarsområden


leda och utveckla avdelningens verksamhet i enlighet med verksamhetsområdets mål, ägarnas krav, kundernas förväntningar och lagar/policyers samt verka för en positiv utveckling för koncernen som helhet
optimera lokalförsörjningen och vidareutveckla modeller för att understödja hyresgästernas ständiga förändrade lokalbehov under god totalekonomi
säkerställa den totala yteffektiviteten i koncernens fastigheter
medverkar aktivt i Ekonomidirektörens ledningsgrupp och vara engagerad i verksamhetsområdets övergripande frågor och strategier
upprätta verksamhetsplan med mål och aktiviteter på avdelningsnivå
tillse att kontinuerlig planering och uppföljning av verksamheten sker samt att erforderliga åtgärder vidtas
personalansvar vilket bland annat omfattar ansvar för avdelningens kompetensförsörjning och arbetsmiljöfrågor men också att svara för att medarbetarna får förutsättningar för att utföra sitt arbete t.ex. information, vägledning och utveckling
ansvar för avdelningens ekonomiska resultat, att upprätta och följa upp budget samt att nödvändiga åtgärder vidtas


Kvalifikationer
Du som söker har en Ekonomisk högskoleexamen (civilekonom) med inriktning på fastighetsekonomi eller motsvarande inriktning som har kombination av teknik och ekonomi. Du har mångårig erfarenhet av att vara ledare och att leda ledare i din verksamhet samt att du har förhandlingsvana. Du har arbetslivserfarenhet från såväl fastighetsförvaltning som av Facility Managementkoncept (FM). Du har förmåga att fokusera på affärsnyttan och är lyhörd för kundernas krav och önskemål. Som person trivs du med att driva och förändra verksamheten utifrån krav och behov inom bolaget och från omvärlden samt att utveckla verksamheten genom organisationen och dina medarbetare.

Du är en driven och kommunikativ person som gärna arbetar självständigt såväl som i grupp. I ditt arbete som ledare drivs du av att motivera dina medarbetare och har ett engagemang och en känsla för attraktiv arbetsplats. Du är strukturerad och kommunicerar obehindrat. Du har en mycket god förmåga i att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Ekonomidirektör Anna-Karin Jernberg blir din chef och ni kommer att ha ett nära samarbete. Så här beskriver Anna-Karin sina förväntningar på dig som ledare:

- Jag är övertygad om att rollen som fastighetschef kommer att vara ett mycket stimulerande och spännande uppdrag som ställer krav på dig som ledare. Mina förväntningar på dig är att du som ledare gör skillnad, du driver utvecklingen av verksamheten i en positiv riktning med tempo.

Vill du veta mer om Anna-Karin är du välkommen att läsa mer i hennes profil på Linkedin.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad.
Varmt välkommen med din ansökan genom att klicka på denna länk:
https://www.goteborgenergi.se/om-oss/jobba-med-oss/lediga-tjanster/ledig-tjanst?Vacancy=2537779

För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Victoria Reeve, [email protected]

Formell ansökan till tjänsten registrerar du via ansökningsformuläret i länken i denna annons. Vill du göra en förutsättningslös intresseanmälan kan du göra detta till [email protected]

Som anställd här kan du räkna med en arbetsplats som är både spännande och utvecklande. Det ska vara tryggt att jobba med oss och det ska kännas roligt. Du kommer att ha möjlighet att växa på jobbet och utvecklas inom organisationen. Vi har förmåner som uppmuntrar till ett hållbart arbetsliv. Läs mer om vårt erbjudande på goteborgenergi.se/jobbamedoss

Vi tror på en jämställd arbetsplats med mångfald. Personer med olika synsätt och erfarenheter utvecklar vår verksamhet och driver den framåt - styrkan i våra olikheter skapar framgång. Delar du våra värderingar?

Urval och intervjuer kommer att hållas löpande så vänta inte med din ansökan!

Fackliga företrädare:
SACO Helena Grunditz, ordförande
tfn: 031-626523

Vision Ulf Berndtsson, ordförande
tfn: 031-626100


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. 

Om företaget
Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till Göteborg Energi! Visa mindre

Bostadsbolaget söker utvecklingschefer

Bostadsbolaget är Göteborgs första allmännyttiga bostadsföretag. Vi bildades 1945 för att ta krafttag mot bostadsbristen och höja standarden på bostäderna. Mycket har hänt sedan dess men uppgiften är densamma. Vi har över 24 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Som ett av Sveriges största bostadsföretag är vi en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen. Bostadsbolagets verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och e... Visa mer
Bostadsbolaget är Göteborgs första allmännyttiga bostadsföretag. Vi bildades 1945 för att ta krafttag mot bostadsbristen och höja standarden på bostäderna. Mycket har hänt sedan dess men uppgiften är densamma. Vi har över 24 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Som ett av Sveriges största bostadsföretag är vi en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen.
Bostadsbolagets verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Med det menar vi att vi vill att du ska må bra både hemma och på jobbet. Vi erbjuder därför bra friskvårdsförmåner, flexibla arbetstider, kostförmån och bra reseförmåner.

Varje dag arbetar våra cirka 340 medarbetare för att leverera goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster. Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

ARBETSUPPGIFTER
Vi arbetar i en spännande vardag. I Bostadsbolaget pågår ett långsiktigt arbete med särskilt fokus på de områden som kallas utvecklingsområden. Detta arbete skall resultera i att inga stadsdelar finns med på polisens lista över särskilt utsatta områden år 2025.
Bostadsbolaget har ett specifikt uppdrag att vara en del av en förbättrad integration och att bidra i samhällsutvecklingen. För att lyckas med detta behöver vi förstärka vår organisation lokalt i områdena Tynnered, Biskopsgården och Hammarkullen. Därför söker vi nu en Utvecklingschef till respektive område. Är du vår nya kollega?

Vi söker tre samarbetsorienterade Utvecklingschefer med uppdrag att leda, samordna och utveckla processerna för boendedialog, samverkan och trygghetsskapande insatser.
Utvecklingschef med inriktning på social hållbarhet är en ny roll hos oss på Bostadsbolaget.
Rollen kommer att fungera som komplement till den befintliga förvaltningen i respektive område och ska leda arbetet i den extra satsning vi nu gör för att driva på vårt förändringsarbete.

Inom ramen för denna satsning finns strategier framtagna som generellt syftar till att utveckla och driva fram trygghetsskapande åtgärder och utveckla arbetssätt för att förbättra det sociala klimatet i våra idag, utsatta områden. Till din hjälp har du en utökad organisation bestående av bland annat trygghetsvärdar och utvecklingsledare med inriktning på fokusområdena trygghet, samverkan och boendedialog. Du har också stöd ifrån distriktet inom kompetensområdena kommunikation, ekonomi och administration.

Du har ett övergripande och samordnande ansvar i att omsätta strategierna till aktiviteter som ska leda till nödvändiga lokala samhällsviktiga och områdesspecifika förändringar. Tillsammans med förvaltarna i ditt område kommer du leda utvecklingen framåt.

Som ledare är du drivande, prestigelös och med förmåga att entusiasmera och locka fram det bästa i dina medarbetare, få alla att prestera på toppen av sin förmåga.
Arbetskulturen behöver präglas av nytänk, kreativitet, fokus och framförallt ett stort engagemang samt ett genuint intresse för våra utvecklingsområden.

Tjänsten innebär personalansvar och innefattar också verksamhets och ekonomiansvar. Du rapporterar direkt till distriktschefen för distriktet.


KVALIFIKATIONER
Du behöver ha akademisk utbildning inom t ex samhällsvetenskap eller beteendevetenskap alternativt arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har i din nuvarande eller tidigare chefsroll erfarenhet av att ha drivit förändringsarbete och har dessutom arbetat tidigare med ekonomisk styrning och budgetarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet från socialt utvecklingsarbete och samverkan, gärna inom fastighetsbranschen eller annat stadsutvecklingsarbete. Det är också meriterande om du har god kännedom om bostadsmarknaden och bostadspolitik.

Vi erbjuder dig en unik möjlighet att bli en del av ett team som vill göra skillnad på riktigt! Du får möjlighet att påverka bolagets utveckling och verka ur ett brett samhällsperspektiv som bidrar till både din egen och stadens utveckling. Visa mindre

Driftchef till Coor hos ICA, Göteborgsområdet

Vill du utveckla och leda vår fastighetsleverans tillsammans med vår kund ICA? Rollen som driftchef innebär att på ett kundfokuserat, ekonomiskt och kvalitetsmässigt sätt ansvara för vår befintliga leverans i Kungälv samt en kommande leverans i Arendal. Dina arbetsuppgifter: • Ansvara för den dagliga samordningen och ledning av personal och leveranser inom gruppens verksamhet. • Utveckla och upprätthålla en god och affärsmässig kommunikation med kunder... Visa mer
Vill du utveckla och leda vår fastighetsleverans tillsammans med vår kund ICA?

Rollen som driftchef innebär att på ett kundfokuserat, ekonomiskt och kvalitetsmässigt sätt ansvara för vår befintliga leverans i Kungälv samt en kommande leverans i Arendal.

Dina arbetsuppgifter:


• Ansvara för den dagliga samordningen och ledning av personal och leveranser inom gruppens verksamhet.
• Utveckla och upprätthålla en god och affärsmässig kommunikation med kunder och leverantörer.
• Optimera och effektivisera det korta och långsiktiga fastighetsunderhållet i kunds fastigheter
• Identifiera och utnyttja synergier mellan den eller de uppdrag och tjänster som gruppchefens personal arbetar med
• Säkerställa att gruppen arbetar på ett välorganiserat och effektivt sätt med fastställda rutiner
• Samverka med Sitechef eller andra berörda för att identifiera och utnyttja synergier
• Utveckla, driva och genomföra förbättringsåtgärder
• Utveckla kostnadseffektiva underhållsplaner
• Implementera moderna underhållsprocesser, arbetsmetoder och verktyg
• Utveckla / effektivisera drift/ fastighetsteknikernas dagliga arbete, t.ex. deras planerade ronderingar /skötsel/reparationer m.m.
• Fortsätta utveckla metoder kring analyser av underhållsdata samt ge input till relevanta KPI:er
• Utveckla och upprätthålla en god kommunikation med medarbetare
• Ansvara för försäljning hos tilldelade kunder
• Operativt ansvar i linje med sitens finansiella mål, samt ge input till planeringsprocessen
• Delaktig i månadsbokslut och arbeta med effektiva kassaflödesprocesser
• Använda befintliga ramavtalsleverantörer i beviljade undantagsfall förhandla med lokala leverantörer

Vi erbjuder:

I rollen som driftschef får du utrymme att självständigt leda, driva och utveckla produkten/tjänsten inom ramen av verksamhetens affärsplan, riktlinjer, policy och de beslut som fattas i Coor Service Managements ledningsgrupp. Du får befogenhet att fatta ekonomiska beslut inom ramen för din attesträtt.

Utbildning och kompetenskrav:

Du har Erfarenhet från fastighetsservice minst 5 års erfarenhet av fastighetsteknik/underhåll/service.

Erfarenhet av att kunna tillämpa omfattande avtalsleveranser, lära dig avtal och förstå grundläggande avtalsjuridik inom fastighetsservice.

Du är affärsinriktad, analytisk och förstår affärsmässiga samband.

Ekonomisk kunskap, förståelse för resultaträkning och kassaflöde.

Goda ledaregenskaper och har förmågan att motivera och engagera omgivningen och leda ditt team.

Du besitter god kommunikationsförmåga i tal och skrift samt behärskar officepaketet.

Har du några frågor om tjänsten? Välkommen att kontakta sitechef Jessica Thorell, tel: 010-5597199 alt via mail: [email protected]

Ansökningar hanteras löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag.

Vi genomför drog- och säkerhetstester enligt vår kunds begäran. 

 


Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande – vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland. Visa mindre

Serviceledare som brinner för involverande ledarskap

Ansök    Okt 15    Siemens AB    Fastighetschef
Visste du att en genomsnittlig svensk spenderar 85–90% av sin tid inomhus - på arbetet, skolan, bilen, hemmet?  Hur upplever du det rum du sitter i just nu? Är det behaglig temperatur? Skulle du säga att du är trygg med att endast behöriga kan komma in? Hur fungerar brandlarmet om olyckan skulle vara framme? Vilken miljöpåverkan har just den byggnaden på vår omvärld och nästa generations framtid? Som ansvarig för region väst inom Smart Infrastructure är ... Visa mer
Visste du att en genomsnittlig svensk spenderar 85–90% av sin tid inomhus - på arbetet, skolan, bilen, hemmet? 

Hur upplever du det rum du sitter i just nu? Är det behaglig temperatur? Skulle du säga att du är trygg med att endast behöriga kan komma in? Hur fungerar brandlarmet om olyckan skulle vara framme? Vilken miljöpåverkan har just den byggnaden på vår omvärld och nästa generations framtid?

Som ansvarig för region väst inom Smart Infrastructure är mitt uppdrag, tillsammans med mina 81 kollegor inom regionen, att säkerställa att våra byggnader i västra Sverige blir smartare, tryggare och mer energieffektiva. I slutändan handlar det för oss att göra mer av de resurser vi har genom att digitalisera och i sin tur effektivisera byggnader. Smart infrastruktur helt enkelt. 
 

Vår ledstjärna, som genomsyrar hela vår verksamhet, våra mål och varje medarbetare, är att vi bryr oss. Vi bryr oss vårt samhälle, våra kunder, våra produkter och lösningar och framförallt bryr vi oss om varandra. Teamet, vårt välmående, samarbete och laganda är det som skapar vår framgång.

Vi söker nu en ny kollega som är redo att ta sig an ett viktigt uppdrag för att vi ska göra ytterligare framsteg i det vi bryr oss om. En ledare som får förtroendet att leda två av våra servicekontor, i Trollhättan och Mölndal. Placering kan därför vara på någon av orterna men resor i tjänsten kommer ingå. 

Utmaningen

I rollen som serviceledare kommer du ansvara för ett 20-tal kollegor, tekniker och projektörer där du ställs inför utmaningen att leda genom ett inspirerande och coachande ledarskap, med målet att få både medarbetare och team att utvecklas och lära kontinuerligt. Teamkänsla, välmående och engagemang är viktiga framgångsfaktorer för resan och därmed viktiga fokusområden i din roll.
 

Som serviceledare har du förtroendet att driva, utveckla och formge kontoren utifrån vår vision och strategi med ett resultat- och affärsansvar för att säkerställa kontorens lönsamhet och tillväxt. Det gör du tillsammans med våra säljare för att utveckla affären hos våra kunder och skapa ännu mera värde. 
 

Vidare ligger begreppet och mindsetet ZERO HARM, noll skadade på jobbet, dig allra närmast hjärtat och du driver det som en naturlig del i din verksamhet.

I rollen finns även en del administrativa uppgifter att bemöta. Att kunna prioritera, jobba strukturerat, effektivisera samt komma med smarta lösningar är därmed särskilt viktigt i tjänsten. Du kommer att vara den drivande faktorn i vår resa in i framtiden och digitaliseringen, där många av våra tjänster kommer att utföras på fjärr av vårt servicecenter.

Vem är du?

Eftersom kontinuerligt lärande och engagemang är centralt för vår fortsatta framgång, är din förmåga att förstå och främja motivation och självledarskap hos dina medarbetare särskilt viktig. Det gör du bland annat genom att du leder situationsanpassat med utgångspunkt i tillit under ansvar samt att du med din kreativa och kommunikativa förmåga pratar om vår vision på ett sätt som träffar i hjärtat. Du har tillräcklig förståelse i ledarskap för att förstå att det i medarbetarsamtalen inte handlar om att prata, utan om att vara nyfiken, lyssna och framförallt agera. Naturligtvis lever du efter den filosofin konsekvent. 
 

För att kunna förstå medarbetarnas vardag ser vi gärna att du har någon form av teknisk kunskap inom fastighetsautomation, brand/säkerhet eller har bransch erfarenhet. 
 

Vi erbjuder en plats i en driven, gladlynt och trivsam ledningsgrupp där vi tillsammans verkar strategiskt och taktiskt för verksamhetens framgång. Du kommer få skapa bekantskap med nya mycket kompetenta, coachande och utmanande kollegor som förstår vad som krävs för att vi ska lyckas - Tillsammans.
 

Hela teamet ser fram emot att få börja jobba med dig så snart som möjligt, så ansök eller ring om du har några frågor så kan vi prata vidare.
 

/Christian med team

Följ med på vår fortsatta resa in i framtiden! #We create enviroments that care 

Om Siemens Smart Infrastructure 

Siemens är en global leverantör av säkra och energieffektiva lösningar för fastigheter. Vi erbjuder integrerade, digitala och effektiva systemlösningar och tjänster inom fastighetsautomation, brand, säkerhet, energihantering, samt styr- och reglerprodukter för värme, ventilation och kyla. Se mer på www.siemens.se och vår film nedan.

Klicka --> HÄR!

Är du vår nya kollega?

Skicka in din ansökan via siemens.se/jobb dock senast 6 november 2020, vi gör ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.
 

För frågor om det här lite lätt magiska uppdraget kontakta gärna rekryterare Micaela Wessén på telnr 070 7281383 eller mail [email protected] 
 

Jag ser fram emot din ansökan!

I denna rekrytering undanber vi oss alla samtal rörande annonsering och rekryteringsstöd. Visa mindre

Relationsskapande projektchef till Nya Hovås

Nya Hovås växer och Next Step utvecklar stadsdelen för fullt. Nu söker vi dig som motiveras av att förverkliga idéer samt älskar att bygga goda relationer. Som person drivs du av sälj och är nu redo att utmana och utveckla branschen. OM NEXT STEP Next Step bildades 2004 och står idag inför en mycket expansiv fas med just nu tre stora stadsutvecklingsprojekt i Göteborg. Nya Hovås, Wendelstrand och GoCo. Vi skapar attraktiva stadsmiljöer och är duktiga på ... Visa mer
Nya Hovås växer och Next Step utvecklar stadsdelen för fullt. Nu söker vi dig som motiveras av att förverkliga idéer samt älskar att bygga goda relationer. Som person drivs du av sälj och är nu redo att utmana och utveckla branschen.
OM NEXT STEP
Next Step bildades 2004 och står idag inför en mycket expansiv fas med just nu tre stora stadsutvecklingsprojekt i Göteborg. Nya Hovås, Wendelstrand och GoCo. Vi skapar attraktiva stadsmiljöer och är duktiga på att korta sträckorna mellan vision, skiss, spade och färdig stad.
Med visionen om ”en småskalig blandstad i världsklass” ville vi kombinera det bästa av två världar. Genom att förena småstadens gemytlighet och karaktär med storstadens kreativa framåtanda har vi på kort tid lyckats skapa en härlig stadsmiljö för handel, arbetsliv och boende.
Idag består Nya Hovås av cirka 1 000 bostäder, skola, arbetsplatser, restauranger, mötesplatser, service, coworking-huset The House och ett 30-tal butiker som samlas under namnet Small Shops.
Med nästa detaljplan ska Nya Hovås växa vidare. När allt är klart kommer det att finnas 2 300 bostäder och cirka 70 000 kvm kommersiell yta – med plats för omkring 7 000 människor.
En stor del av vår framgång bygger på samskapande med passionerade människor och nu söker vi dig som tillsammans med teamet i Nya Hovås vill fortsätta utvecklingen av en levande stadsdel i världsklass.
OM TJÄNSTEN & ARBETSUPPGIFTER
Som projektchef är du ansvarig för hela processen från fastighetsutveckling till förvaltning med fokus på att skapa goda relationer med befintliga och potentiella hyresgäster samt ekonomisk uppföljning.
Du kommer att ha huvudsakligt ansvar för förvaltningsresultat i Nya Hovås fastigheter och skildrar vår vision som bidrar till att vi hyr ut våra vakanta lokaler och kommande tillgängliga ytor. Du brinner för uthyrningsprocessen och har för vana att självständigt driva ditt arbete framåt. Du har antingen flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, etableringar och har tidigare förhandlat hyresavtal eller också har du kommit i kontakt med fastighetsbranschen på annat sätt. Kanske har du varit i kontakt med fastighetsägaren från kundsidan?
Du vill driva ett större projekt framåt med fokus på uthyrning och med din affärsmässighet lyckas du skapa goda relationer, god projektekonomi och du har förmåga att skapa fastighetsvärden i linje med ägarens vision.
DIN PROFIL & BAKGRUND
Som person besitter du egenskapen att arbeta affärsmässigt samt utveckla relationer. Du är resultatinriktad och har en förmåga att förena olika intressen för att uppnå uppsatta mål och resultat. Du agerar med självförtroende som en högt trovärdig representant för projektet, även i ovana situationer och fångar med lätthet omgivningens uppmärksamhet. Vidare har du en förmåga att få andra att dela ditt stora engagemang och utveckla andra genom självledarskap.
ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning med start så snart som möjligt enligt överenskommelse.
VILL DU VETA MER?
Har du vidare frågor om tjänsten kan du kontakta vår Head of People & Culture, Linnéa Olsson på Next Step som ansvarar för rekryteringsprocessen, genom att skicka ett mail till [email protected] Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet.
Varmt välkommen med din ansökan nedan. Visa mindre

Relationsskapande projektchef till Nya Hovås

Nya Hovås växer och Next Step utvecklar stadsdelen för fullt. Nu söker vi dig som motiveras av att förverkliga idéer samt älskar att bygga goda relationer. Som person drivs du av sälj och är nu redo att utmana och utveckla branschen. OM NEXT STEP Next Step bildades 2004 och står idag inför en mycket expansiv fas med just nu tre stora stadsutvecklingsprojekt i Göteborg. Nya Hovås, Wendelstrand och GoCo. Vi skapar attraktiva stadsmiljöer och är duktiga på ... Visa mer
Nya Hovås växer och Next Step utvecklar stadsdelen för fullt. Nu söker vi dig som motiveras av att förverkliga idéer samt älskar att bygga goda relationer. Som person drivs du av sälj och är nu redo att utmana och utveckla branschen.
OM NEXT STEP
Next Step bildades 2004 och står idag inför en mycket expansiv fas med just nu tre stora stadsutvecklingsprojekt i Göteborg. Nya Hovås, Wendelstrand och GoCo. Vi skapar attraktiva stadsmiljöer och är duktiga på att korta sträckorna mellan vision, skiss, spade och färdig stad.
Med visionen om ”en småskalig blandstad i världsklass” ville vi kombinera det bästa av två världar. Genom att förena småstadens gemytlighet och karaktär med storstadens kreativa framåtanda har vi på kort tid lyckats skapa en härlig stadsmiljö för handel, arbetsliv och boende.
Idag består Nya Hovås av cirka 1 000 bostäder, skola, arbetsplatser, restauranger, mötesplatser, service, coworking-huset The House och ett 30-tal butiker som samlas under namnet Small Shops.
Med nästa detaljplan ska Nya Hovås växa vidare. När allt är klart kommer det att finnas 2 300 bostäder och cirka 70 000 kvm kommersiell yta – med plats för omkring 7 000 människor.
En stor del av vår framgång bygger på samskapande med passionerade människor och nu söker vi dig som tillsammans med teamet i Nya Hovås vill fortsätta utvecklingen av en levande stadsdel i världsklass.
OM TJÄNSTEN & ARBETSUPPGIFTER
Som projektchef är du ansvarig för hela processen från fastighetsutveckling till förvaltning med fokus på att skapa goda relationer med befintliga och potentiella hyresgäster samt ekonomisk uppföljning.
Du kommer att ha huvudsakligt ansvar för förvaltningsresultat i Nya Hovås fastigheter och skildrar vår vision som bidrar till att vi hyr ut våra vakanta lokaler och kommande tillgängliga ytor. Du brinner för uthyrningsprocessen och har för vana att självständigt driva ditt arbete framåt. Du har antingen flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, etableringar och har tidigare förhandlat hyresavtal eller också har du kommit i kontakt med fastighetsbranschen på annat sätt. Kanske har du varit i kontakt med fastighetsägaren från kundsidan?
Du vill driva ett större projekt framåt med fokus på uthyrning och med din affärsmässighet lyckas du skapa goda relationer, god projektekonomi och du har förmåga att skapa fastighetsvärden i linje med ägarens vision.
DIN PROFIL & BAKGRUND
Som person besitter du egenskapen att arbeta affärsmässigt samt utveckla relationer. Du är resultatinriktad och har en förmåga att förena olika intressen för att uppnå uppsatta mål och resultat. Du agerar med självförtroende som en högt trovärdig representant för projektet, även i ovana situationer och fångar med lätthet omgivningens uppmärksamhet. Vidare har du en förmåga att få andra att dela ditt stora engagemang och utveckla andra genom självledarskap.
ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning med start så snart som möjligt enligt överenskommelse.
VILL DU VETA MER?
Har du vidare frågor om tjänsten kan du kontakta vår Head of People & Culture, Linnéa Olsson på Next Step som ansvarar för rekryteringsprocessen, genom att skicka ett mail till [email protected] Vi kommer att intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet.
Varmt välkommen med din ansökan nedan. Visa mindre

Enhetschef Fastighetsjuridik

Ansök    Jul 22    Göteborg Energi AB    Fastighetschef
Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål – ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till Göteborg Energi! Göteborg Energi... Visa mer
Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål – ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till Göteborg Energi!


Göteborg Energi AB söker enhetschef för Fastighetsjuridik. Vi söker dig som vill arbeta för en hållbar framtid och som vill forma morgondagens infrastruktur i Göteborg. I rollen som enhetschef ges du möjlighet att påverka din, Göteborg Energis och Göteborg stads framtid. Vi erbjuder dig spännande och utvecklande arbetsuppgifter i en dynamisk miljö som kommer att angränsa till fler av våra verksamheter.

Fastighetjuridik är en av fyra enheter inom avdelning Distribution Projekt. Enhetens huvudsakliga arbetsuppgifter är att på ett effektivt sätt driva, samordna interna och externa resurser samt utvecklar arbetssätt och processer för att säkra läge för koncernens anläggningar inom el, fjärrvärme, kyla, gas och opto. Enheten ansvarar för att säkra/ordna markåtkomst för koncernens nyanläggningsprojekt, ledningsflytt och befintliga anläggningar, förhandla om ersättning för köp av och intrång i fastigheter, upprätta fastighetsrättsliga avtal, handha skadereglering/tvister samt delta i projekten från tidig utredning i plan- och byggskeden fram tills dess att samtliga fastighetsärenden är avslutade.

Arbetsuppgifter
Som enhetschef kommer du att leda enhetens verksamhet. Du ansvarar för att enhetens åtta medarbetare, arbetar på ett optimalt sätt och är delaktig i utveckling av verksamhetens processer och funktioner. I din roll ansvarar du för Fastighetsjuridiks verksamhet och deltar även själv i handläggning av ärenden. Du har budget-, ekonomi- och personalansvar för enhetens medarbetare och ingår i avdelning Distribution Projekts ledningsgrupp, där du delar ett ansvar för hela avdelningens verksamhet, resultat och utveckling.

Du ansvarar för följande arbetsuppgifter;

Upprättar på uppdrag av anläggningsägare markupplåtelseavtal (ledningsrätt alternativt servitut) för att säkra sakrättsligt skydd för koncernens anläggningar.
Ansvarar för att kvalitetssäkra avtalen och säkerställa spårbarheten.
Ansvarar för att ansöka om ledningsrätt hos lantmäteriet och medverka i förrättningsprocessen.
Ansvarar för inskrivning av avtalsservitut hos lantmäteriet, inskrivningsmyndigheten.
Administrerar och tillser att ersättningar för ledningsrätter och servitut betalas ut.
Håller anläggningsägare informerade om framfart i pågående uppdrag.
Tillhandahåller nödvändiga resurser och anlitar konsulter i den utsträckning som fordras för tilldelade uppdrag inom koncernens ordinarie projektverksamhet, såsom nybyggnation, reinvesteringar och ledningsflyttar.
Samordnar i förekommande fall särskilda uppdrag som på uppdrag av Fastighetsjuridiska funktionen drivs separat med externa resurser i form av konsulter.
Ansvarar för att hyresavtal/arrendeavtal sägs upp vid bildande av ledningsrätt.
Kvalifikationer

Du har en relevant akademisk högskoleutbildning (motsvarande 180 hp), gärna med inriktning mot lantmäteri eller annan utbildning med inriktning mot fastighetsrätt och/eller erfarenhet som vi bedömer som likvärdig samt erfarenhet av förrättningshandläggning. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i planprocessen och ett övergripande intresse för stadsbyggnadsfrågor. För att vara framgångsrik i rollen som enhetschef behöver du vara en trygg och närvarande ledare med mycket god förmåga att skapa engagemang och delaktighet.

Du är van vid att göra prioriteringar och har en mycket god ekonomisk medvetenhet. Eftersom rollen innebär att leda en enhet bör du ha tidigare erfarenhet av personal- och budgetansvar. Du brinner för att förnya och förbättra, du är lyhörd, prestigelös och motiveras av att uppnå goda resultat tillsammans med andra.

Eftersom koncernspråket, alla lagtexter och standarder samt vår dokumentation är på svenska behöver du kunna hantera svenska språket i både tal och skrift. En förutsättning för anställning är godkänd registerkontroll då tjänsten är säkerhetsklassad. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Som anställd här kan du räkna med en arbetsplats som är både spännande och utvecklande. Det ska vara tryggt att jobba med oss och det ska kännas roligt. Du kommer att ha möjlighet att växa på jobbet och utvecklas inom organisationen. Vi har förmåner som uppmuntrar till ett hållbart arbetsliv. Läs mer om vårt erbjudande på goteborgenergi.se/jobbamedoss

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund hos personalen. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Områdeschef till Platzer Fastigheter, Göteborg

Ansök    Apr 30    Jerrie AB    Fastighetschef
Platzer är ett av Göteborgs största och ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Vår resa är både kul och utmanande och för rätt person finns stora möjligheter att påverka och att vidareutvecklas. Vårt fastighetsbestånd är idag koncentrerat till ett antal spännande områden i och omkring Göteborg. Vi äger och utvecklar 68 fastigheter med en total yta om cirka 825 000 kvm. Vårt fastighetsbestånd är sedan 2019 indelat organisatoriskt i två af... Visa mer
Platzer är ett av Göteborgs största och ledande fastighetsbolag inom kommersiella fastigheter. Vår resa är både kul och utmanande och för rätt person finns stora möjligheter att påverka och att vidareutvecklas. Vårt fastighetsbestånd är idag koncentrerat till ett antal spännande områden i och omkring Göteborg. Vi äger och utvecklar 68 fastigheter med en total yta om cirka 825 000 kvm.

Vårt fastighetsbestånd är sedan 2019 indelat organisatoriskt i två affärsområden; affärsområde industri/logistik samt affärsområde kontor. Idag finns tre geografiska delområden inom affärsområde kontor med en ansvarig områdeschef per område, nu när en av våra kollegor går vidare i karriären finns möjligheten för dig som vill bidra i vår fortsatta resa.

Som områdeschef får du en central roll i vår fortsatta tillväxt inom kontorsmarknaden. Vår vision är att göra Göteborg till Europas bästa stad att arbeta i och vi söker dig som brinner för Göteborgs utveckling och som drivs av att skapa förutsättningar för dina medarbetare att lyckas.

Det mest centrala i rollen som områdeschef är ditt bidrag till affärsområdets och Platzers utveckling genom ditt kommersiella fokus och förtroendeingivande ledarskap.

Rollen innebär:

• Personalansvar för kommersiella förvaltare och fastighetsansvariga, i dagsläget totalt 6 personer
• Övergripande resultatansvar för en fastighetsportfölj med fokus på värdetillväxt
• Leda arbetet med områdesutveckling inom ett geografiskt delområde inom affärsområde kontor
• Initiera och underhålla kontaktnät samt ha en hög kännedom kring intressenter och möjligheter i prioriterade områden
• Som områdeschef ingår du i affärsområdets ledningsgrupp och förväntas ta en aktiv roll i utvecklingen av affärsområdets uppsatta mål.
• I samarbete med andra enheter inom Platzer, initiera och driva större fastighetsutvecklingsprojekt

I affärsområdets ledningsgrupp ingår förutom tre områdeschefer även uthyrningschef, teknisk chef, chef projekt och controllerchef. Du rapporterar till affärsområdeschef för kontor.

Din bakgrund

Vi söker dig med ett stort intresse för fastigheter och en fallenhet för ledarskap. Du erfarenhet av en ledande roll och det är meriterande om du haft personalansvar för såväl tjänstemän som kollektivanställda i dina tidigare roller. Du har en förmåga att strukturera ditt arbete och delegera samtidigt som du kan lyfta blicken och bidra till en långsiktig utveckling med din goda affärsförståelse och ditt kund-och relationsorienterade fokus. Utbildningsmässigt har du en akademisk examen.

I rollen förväntas du samarbeta med många olika parter såväl internt som externt varför du ska trivas i en roll som innebär mycket kontakter och där du kan kommunicera på ett sätt som når olika målgrupper. Som ledare är du lyhörd och coachar dina medarbetare mot tydliga mål.

Lite mer om oss

På Platzer jobbar vi med frihet under ansvar – det innebär att du planerar och kan påverka din vardag på jobbet men också att du vågar ta beslut och genomföra dem. Annat som styr oss i vår vardag är öppenhet – vi delar gärna med oss – såväl i jobbet som av oss själva. Långsiktig utveckling – vi tror på det vi gör – vi är med och utvecklar Göteborg idag och i framtiden. Vi utgår från ett nyrenoverat kontor i Gullbergsvass/Lilla bommen med fri utsikt över älven och bygget av Hisingsbron. Vi har ett kontor där du väljer var och hur du jobbar utifrån vad du behöver i ditt jobb. Hos oss finns utrymme för såväl fokus & avskildhet som rörelse & möten.

Vi är idag 83 personer på Platzer med olika bakgrund, erfarenhet och kompetens. Gemensamt har vi en stark drivkraft att vara med och utveckla vår stad – Göteborg!

Varmt välkommen med din ansökan som du skickar in Här . Vi gör löpande urval så vänta inte med att söka.

Om du har frågor och funderingar kring rekryteringen och tjänsten är du välkommen att kontakta Helena Bruman på Jerrie som vi samarbetar med i denna rekrytering. Du når Helena på 0735–405262 eller [email protected] Visa mindre

Arbetsledare Tak & Fasadtvätt

Ansök    Jan 23    Fixer    Fastighetschef
Fixer söker arbetsledare Vi söker en driven person som i sin karaktär gillar utmaningar. Hos oss är du en del i ett team. Vi är nu inne i en expansiv fas och laddar för fullt inför vår högsäsong. I vårt team blir du en extremt viktig person, engagemang och passion är ledord för positionen som arbetsledare. Några av dina uppgifter: - Daglig arbetsledning av personal - Introduktion av ny personal samt kontinuerlig utbildning av befintlig personal - Uppfö... Visa mer
Fixer söker arbetsledare

Vi söker en driven person som i sin karaktär gillar utmaningar. Hos oss är du en del i ett team. Vi är nu inne i en expansiv fas och laddar för fullt inför vår högsäsong.

I vårt team blir du en extremt viktig person, engagemang och passion är ledord för positionen som arbetsledare.

Några av dina uppgifter:

- Daglig arbetsledning av personal
- Introduktion av ny personal samt kontinuerlig utbildning av befintlig personal
- Uppföljning/besök hos våra kunder
- Ta emot beställningar och schemaläggning
- Kontakt med leverantörer
- Viss försäljning


Vi vill att du:

- Är en ledare som vågar ta sitt ansvar
- Brinner för att leverera den bästa servicen mot våra kunder
- Vill arbeta självständigt och jobba mot uppsatta mål
- Har tidigare erfarenhet av ledarskap
- Personliga egenskaper väger tungt
- Är flexibel då du kommer åka ut till våra kunder och anställda på kort varsel
- Har B-körkort (krav)
- Stresstålig
Vi erbjuder dig

- En heltidstjänst
- Tjänstebil
- Ett företag där du kan växa som person och i din karriär
- Kollektivavtal


Ansökningar sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Så tveka inte att skicka in din ansökan idag! Visa mindre

Fastighetschef till Atrium Ljungberg i Göteborg

Ansök    Feb 10    Atrium Ljungberg    Fastighetschef
Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas - idag och i framtiden. Vi finns där Sverige växer; i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö, där vi förvaltar våra områden med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi pla... Visa mer
Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas - idag och i framtiden. Vi finns där Sverige växer; i Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö, där vi förvaltar våra områden med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi platser att utvecklas och växa i enlighet med vår vision - Alla vill leva i vår stad.

Atrium Ljungberg fortsätter att växa i Göteborg och söker nu en Fastighetschef som med stort engagemang vill bidra till bolagets fortsatta utveckling på Göteborgsmarknaden. Är du en affärsmässig ledare med tidigare erfarenhet inom fastighetsbranschen? Då kan tjänsten som Fastighetschef vara nästa steg för dig.

Huvudsakliga ansvarsområden

Som Fastighetschef är du ansvarig för Atrium Ljungbergs verksamhetsutveckling och fortsatta lönsamhet inom fastighetshetsområdet Göteborg, detta i enlighet med bolagets vision – Alla vill leva i vår stad. Du har ett tydligt affärsfokus där en god förhandlingsvana, goda relationer och strategiska beslut ligger till grund för att driva utvecklingen framåt. Ledarskapet är en central och viktig del av ditt arbete där du ansvarar för ett kompetent team om tre personer bestående av en teknisk förvaltare och två drifttekniker. Rollen innefattar både ett operativt och strategiskt arbete och du har även ett fullt resultat- och budgetansvar för ditt fastighetsområde.

Arbetsuppgifter

Som Fastighetschef har du ett stort och brett ansvar innefattande arbetsuppgifter såsom:


• Affärsutveckling, där omförhandling av avtal, strategiska beslut, samverkan och nära kunddialog är en central del.
• Ansvar för upprättandet av årsplan, prognoser, affärsplaner samt budget utifrån de ekonomiska målen samt optimering av driftnetto.
• Ansvar för koncept, hyresgästmix och avtal inom förvaltning i nära samarbete med Leasing.
• Leda och utveckla medarbetare utifrån såväl individuella- som verksamhetsmål.
• Bygga och upprätthålla goda kundrelationer och andra samarbeten.
• Deltagande i projektstyrgrupper där din roll är att ta vara på förvaltningens intressen i valda lösningar och beslut.
• Säkerställa minskad miljöpåverkan och energianvändning i respektive fastighet.
• Stärka bolagets varumärke genom aktivt nätverkande och samverkan med kommun, samarbetspartners och hyresgäster.

 

Kvalifikationer och erfarenhet

För att lyckas i rollen som Fastighetschef vill vi att du har en erfarenhet från fastighetsbranschen sedan tidigare alternativt erfarenhet från annan verksamhet som kan appliceras på tjänsten. Affärsmässighet och ekonomisk kunskap är något som värderas högt och är ett krav för tjänsten då rollen innefattar resultat-och budgetansvar. Sammanfattningsvis efterfrågar vi:


• God ledarskapsförmåga
• God ekonomisk förståelse
• Förmåga att analysera, planera och organisera
• Affärsmässighet med ett marknadsmässigt driv
• God förhandlingsvana
• God kommunikativ förmåga

Det anses meriterande om du som söker har en akademisk utbildning inom ekonomi eller teknik.

Personliga egenskaper

Som Fastighetschef är du en engagerad och tydlig ledare med förmågan att motivera och utveckla människor för att tillsammans som grupp nå goda resultat. Rollen som Fastighetschef ställer krav på ett affärsmässigt driv med ett intresse för ekonomi och lönsamma affärer. Du är en kommunikativ och lyhörd person som genom ditt nätverkande skapar goda relationer. Som person trivs du med att ta stort ansvar där du på ett analytiskt och strukturerat arbetssätt bidrar till ditt verksamhetsområdes fortsatta lönsamhet.

Fördelar med tjänsten och företaget

Atrium Ljungberg erbjuder rätt kandidat en självständig och varierande roll i en växande organisation där du får en fantastisk möjlighet att påverka Atrium Ljungbergs fortsatta utveckling i Göteborg. Tjänsten passar dig som tilltalas av en strategisk och affärsmässig roll med stort ansvar där du har mandat inom din årsplan samt möjlighet att verka nära besluten. Atrium Ljungberg värdesätter sina medarbetare och erbjuder en arbetsplats att trivas på. Atrium Ljungberg vill främja en arbetsmiljö som tar tillvara på kreativt tänkande, ansvarstagande och entreprenörsanda för att medarbetarna skall stimuleras och motiveras i sin vardag. Bolaget strävar efter en hög grad av individuell handlingskraft. Detta uppnås genom ett ledarskap som delegerar befogenheter att påverka och agera, ger stöd och uppmuntrar till lärande och utveckling.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med A-search AB. Vänligen skicka in din ansökan via annonsen som du hittar här. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Du är varmt välkommen att ställa frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Ellinor Dam på 0708-468856 för mer information. 

 

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Göteborg Energi söker enhetschef till fastighetsförvaltning

Ansök    Dec 16    Randstad    Fastighetschef
Arbetsbeskrivning Vill du vara en drivande kraft i att utveckla värdet inom koncernens fastighetsbestånd?  Är du nyfiken på att leda och styra utveckling av fastighetsförvaltningen inom Göteborg Energi?  Har du dessutom dokumenterad erfarenhet inom området och är sugen på ett ledarskap där du får vara med och påverka framtiden för ett av Göteborgs mest kända energibolag? Då kan detta vara utmaningen för dig.  Enhet Fastighetsförvaltning ansvarar för att ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara en drivande kraft i att utveckla värdet inom koncernens fastighetsbestånd? 
Är du nyfiken på att leda och styra utveckling av fastighetsförvaltningen inom Göteborg Energi? 
Har du dessutom dokumenterad erfarenhet inom området och är sugen på ett ledarskap där du får vara med och påverka framtiden för ett av Göteborgs mest kända energibolag? Då kan detta vara utmaningen för dig. 


Enhet Fastighetsförvaltning ansvarar för att säkerställa effektiv förvaltning och nyttjande av de fastigheter, byggnader och lokaler som ligger inom vårt ansvar. Syftet är att stödja övriga verksamheter och deras leveranser till bolagets kunder. Vi vill främja en god och attraktiv arbetsmiljö för alla våra medarbetare inom Göteborg Energi.

Nu söker vi en enhetschef. Är det du? 

Ansvarsområden
Ditt uppdrag innebär att du leder och utvecklar enhetens processer i enlighet med verksamhetens mål, kundernas förväntningar och krav samt säkerställande att lagar, policys och avtal efterlevs. Genom att utveckla värdet i koncernens fastighetsbestånd och samordna fastighetsförvaltningen i koncernen verkar vi för en positiv utveckling för bolaget i sin helhet.


I rollen ingår följande: 


Ansvar för enhetens mål och aktiviteter samt uppföljning av verksamheten. Du arbetar med enhetens ekonomiska resultat genom att upprätta budget, utföra kontinuerliga ekonomiska uppföljningar och analyser. Du handlar enligt uppgjorda rutiner och vidtar erforderliga åtgärder.
Optimering av lokalförsörjningen och vidareutveckling av modeller för att understödja hyresgästernas ständigt förändrade lokalbehov under god totalekonomi.
Utveckling av organisation, verksamhetsprocesser och arbetsmetoder i syfte att erbjuda en attraktiv arbetsmiljö för alla våra medarbetare.


Arbetstider
Heltid

Kvalifikationer
Vi söker dig som har: 


Högskoleexamen (240 HP) med relevant inriktning mot ekonomi, teknik eller motsvarande utbildning/erfarenhet
Cirka fem års erfarenhet från fastighetsförvaltning 
Erfarenhet av att driva förändringar och utveckling inom fastighetsverksamhet, främst med fokus på miljöanpassning, arbetsmiljö, säkerhet och kostnadseffektiva fastigheter
God kompetens inom fastighetsfrågor, ekonomi, fastighetsjuridik och byggprojekt
Några års erfarenhet av kundkontakter
B-körkort


Vi ser gärna att du är en erfaren ledare med några års erfarenhet av att vara chef med personalansvar. Du har förmåga att fokusera på affärsnyttan och är lyhörd för kundernas krav och önskemål. Vi tror att du är en person som trivs med att driva och förändra verksamheten utifrån bolagets och omvärldens krav och behov. 


Du är en driven och kommunikativ person som gärna arbetar självständigt såväl som i grupp. I ditt arbete som ledare drivs du av att motivera dina medarbetare och har ett engagemang och en känsla för attraktiv arbetsplats. Du är strukturerad och kommunicerar obehindrat. Du har en mycket god förmåga i att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. 


Erfarenhet av systematisk miljö- och kvalitetsarbete är meriterande.

Erfarenhet
Erfarenhet krävs.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. För frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta gärna Rekryteringskonsult Nina Levin, [email protected]

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund hos personalen. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

OBS! Ansökan sker endast via denna länk. 
Vi ser fram emot din ansökan!

Om företaget
Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål – ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till Göteborg Energi! Visa mindre

Fastighets- och servicechef

Ansök    Jan 16    Göteborgs universitet    Fastighetschef
Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid. VI BYGGER FÖR FRAMTIDEN Göteborgs universitet befinner sig i en intensiv period av utveckling. Fakulteter... Visa mer
Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid.

VI BYGGER FÖR FRAMTIDEN

Göteborgs universitet befinner sig i en intensiv period av utveckling. Fakulteter bedriver verksamhetsutvecklingsprojekt som visar på behov av förändrade lokaler och nya lokaler. Området för infrastruktur är den del av gemensamma förvaltningen som arbetar med universitetets lokalförsörjning.Området för infrastrukturstöd söker en chef för fastighets- och serviceenheten. Uppdraget är att leda en verksamhet organiserad i 11 sektioner med totalt runt 300 medarbetare. Befattningen rapporterar till områdeschefen och ingår i områdets ledningsgrupp.

Arbetsuppgifter
Området är inne i ett dynamiskt och spännande skede där utveckling och harmonisering av fastighets- och servicetjänster är prioriterat samtidigt som strategier för styrning av verksamhet och arbetsprocesser är under utveckling.

Uppdraget innebär att utifrån ett strategiskt perspektiv leda, utveckla och skapa en effektiv organisation. Tjänsten innefattar övergripande ansvar för ett flertal funktioner såsom lokalförsörjning, säkerhet, mötesservice, welcome services, medieteknik samt campusnära servicetjänster såsom lokalvård, lokalservice med mera. Tillsammans med chefer och medarbetare vid enheten ser du till att såväl leveransmodeller och processer som ansvarsområden är tydliggjorda mellan enheten och universitetets övriga verksamhet. Med sikte på att utveckla en service- och behovsorienterad verksamhet fokuserar du på kvalitet, tidsramar och att leveranser stämmer överens med förväntningar. Rollen innebär fullt budget- och personalansvar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av att leda stora organisationer och leda genom chefer. Du har haft personal- och budgetansvar i dina roller och har dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt driva och utveckla den här typen av verksamhet.

Att arbeta med Facilities management (FM) och lokalförsörjning är ett stort och utmanande uppdrag och det krävs en gedigen yrkeserfarenhet av att leda liknande verksamhet. Du har erfarenhet av att arbeta i en statlig myndighet, gärna inom högskolesektorn och från fastighetsbranschen. Befattningen kräver en akademisk utbildning och att chefen behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du en drivande och initiativrik lagspelare. Du är kommunikativ och inger förtroende samtidigt som du kan stå fast vid beslut. Du arbetar strategiskt och målinriktat med tydlighet, öppenhet och lyhördhet och du kan skapa goda relationer med personer på organisationens alla nivåer och med samarbetspartners. Du kan delegera, och utveckla såväl verksamhet som medarbetare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning
Anställningen är tillsvidare 100% med placering tills vidare vid området för infrastrukturstöd. Tillträde snarast efter överenskommelse.

Kontaktuppgifter för anställningen
Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta områdeschef Marie Smedbro, [email protected]

Fackliga organisationer
Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: http://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/fackliga-kontaktpersoner

Ansökan
Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök". Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Ansökan ska vara inkommen senast: 2020-02-07

Universitetet arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten.

Universitetet tillämpar individuell lönesättning.

Enligt Riksarkivets föreskrifter är universitetet skyldigt att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättningsbeslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att gallras ut.

 


Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser. Visa mindre

Familjebostäder söker Distriktschef till Bergsjön

Ansök    Dec 20    Randstad    Fastighetschef
Arbetsbeskrivning Är du en entusiasmerande ledare som vill påverka framtiden för våra hyresgäster och invånare i Göteborg? Är du en kommunikativ och nätverkande person som är nyfiken på ett uppdrag med göteborgarnas framtid i fokus? Brinner du för att göra skillnad i samhället? Då kan du vara Familjebostäders nya distriktschef.  Som distriktschef i Bergsjön är du ansvarig för ca 2 700 lägenheter i Bergsjön Centrum och Gärdsås. Distriktet omsätter ca 165 m... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en entusiasmerande ledare som vill påverka framtiden för våra hyresgäster och invånare i Göteborg? Är du en kommunikativ och nätverkande person som är nyfiken på ett uppdrag med göteborgarnas framtid i fokus? Brinner du för att göra skillnad i samhället? Då kan du vara Familjebostäders nya distriktschef. 

Som distriktschef i Bergsjön är du ansvarig för ca 2 700 lägenheter i Bergsjön Centrum och Gärdsås. Distriktet omsätter ca 165 mnkr och fastigheterna är värderade till 1,1 mdkr.  Du har det totala kund- och förvaltningsansvaret och rapporterar direkt till VD. Du ingår i bolagets ledningsgrupp.

Ansvarsområden
Bergsjön är ett prioriterat område för Familjebostäder utifrån våra boendes förutsättningar att skapa sig ett gott liv. Som den största fastighetsägaren i Bergsjön har vi ett särskilt och utökat ansvar som hyresvärd. Vi vill sätta ett extra stort fokus på att bidra till bra livsvillkor för nuvarande och framtida hyresgäster i Bergsjön.

Distrikt Bergsjön är en arbetsplats med intressanta och viktiga utmaningar på flera plan. Som distriktschef ansvarar du för den tekniska, ekonomiska och kvalitetsmässiga utvecklingen av fastigheterna samt för distriktets affärsmässiga tillväxt. Du deltar aktivt i stadsutveckling och i sociala frågor och rör dig närvarande bland boende i området såval som bland politiska och lokala aktörer. 

I din arbetsgrupp finns en bred kompetens inom teknik och fastighetsunderhåll. Du fungerar som inspirerande lagledare till distriktets ca 30 medarbetare. Du har tre underställda chefer som har personalansvar för bovärdar, miljövärdar och trygghetsvärdar. Tillsammans arbetar ni för att utveckla distriktets boendemiljöer med hyresgästernas och fastigheternas behov som utgångspunkt

Arbetstider
Heltid

Kvalifikationer
Vi vill att du har en högskoleutbildning inom relevant område och minst 5 års erfarenhet från personalledning. Det är meriterande om du har erfarenhet från fastighets- eller samhällsbyggnadsbranschen.
Vi söker dig som vill påverka och göra skillnad i samhället. Du är en tydlig, inspirerande och kommunikativ ledare med helhetssyn. Som person är du strukturerad, öppen och förtroendeingivande. Du är intresserad av utveckling i samhället och lockas av förändringsarbete. Du har mycket god förmåga att skapa goda relationer med boende, aktörer och samarbetspartners som verkar i området. 
För oss är det dessutom mycket viktigt att du förstår och representerar Familjebostäders uppdrag och våra värderingar som är positiv, engagerad, pålitlig och samspelt.

Erfarenhet
Erfarenhet krävs.

Ansökan
I den här processen samarbetar vi med Randstad. För information om rekryteringsprocessen, kontakta vår Rekryteringskonsult Nina Levin, e-mail: [email protected] 
Din intresseanmälan vill vi ha senast 12/1 men sök gärna omgående eftersom vi hanterar ansökningar löpande. 

Om företaget
Vårt uppdrag handlar om något av det mest grundläggande i människors liv - rätten till bostad och en trygg och trivsam livsmiljö. 
Det vi dagligen utför på Familjebostäder är viktigt på riktigt! Vi är en attraktiv arbetsgivare med en stark företagskultur som präglas av goda värderingar för dig som medarbetare. Vi erbjuder dig ett utmanande och ansvarfullt arbete i ett expansivt företag med en hög kompetens och korta beslutsvägar. 
På Familjebostäder tar vi inte bara hand om våra 18.700 bostäder. Vi arbetar också för att våra hyresgäster ska trivas och känna sig trygga i sitt boende. Med ljus framtidstro är vår organisation öppen för utveckling. Vi söker därför engagerade medarbetare som tycker om vårt uppdrag som allmännyttigt bostadsbolag och vår målbild: ”Vi skapar trivsamma livsmiljöer tillsammans med allt fler göteborgare.”
Familjebostäder är en del av Framtidskoncernen som ingår i Göteborgs Stad - Sveriges största allmännytta! Visa mindre

Community Associate - 6487

Ansök    Dec 12    Regus Business Centres    Fastighetschef
DESCRIPTION/RESPONSIBILITIES: At Regus, we’ve built the world’s largest workspace network so that our customers can work better, faster, happier. Join us in one of our Regus centre teams. Bring more freedom to more people and businesses. And you’ll be able to work better, faster and happier too. The opportunity As a Community Associate, you’ll work closely with new and existing customers, solving problems for them and making sure they have everything the... Visa mer
DESCRIPTION/RESPONSIBILITIES:
At Regus, we’ve built the world’s largest workspace network so that our customers can work better, faster, happier. Join us in one of our Regus centre teams. Bring more freedom to more people and businesses. And you’ll be able to work better, faster and happier too.


The opportunity
As a Community Associate, you’ll work closely with new and existing customers, solving problems for them and making sure they have everything they need.


A typical day at Regus
You arrive 15 minutes before your centre opens to make sure everything is ready and check there’s nothing the cleaners have missed.


Customers start coming in thick and fast. One asks you for a changed WiFi code. Another wants to know if his important package has arrived. A woman needs directions to her meeting room… and can you help her set up the projector and take an order for drinks?


The mail arrives. You sort through it while dealing with a whole host of other customer requests, remembering to email the customer from earlier to let him know his package is waiting for him in his mailbox. And that’s lunch.


Early afternoon, you sit down with the Community Manager to discuss the organisation of next week’s networking event. You plan and write the invites to customers, then create, print and put up posters on the noticeboards around the centre.


The day is coming to a close. Time to gently ask the large group in meeting room 3 to start wrapping up. You direct them to the nice restaurant you know around the corner, so they can grab a bite and continue their discussion. Once the last person has left the building and everything’s nice and tidy, it’s time to head home.


About you
We’re looking for someone who knows how to manage multiple tasks while providing customers with the best possible service. You also need to be:
• A good communicator, with the ability to build strong professional relationships and empathise with people’s needs
• Happy taking ownership of problems and finding ways to solve them
• Positive, enthusiastic and able to adapt to fast-changing situations
• Confident using MS Office and other basic IT packages


What we offer
On top of a competitive salary package you’ll enjoy:
• A bright and inspiring work environment
• Training and development opportunities
• The best coffee for free Visa mindre

Enhetschef Fastighetsförvaltning

Ansök    Dec 16    Göteborg Energi    Fastighetschef
Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål – ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till Göteborg Energi! Uppdraget Enhe... Visa mer
Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål – ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till Göteborg Energi!


Uppdraget

Enhet Fastighetsförvaltning ansvarar för att säkerställa effektiv förvaltning och nyttjande av de fastigheter, byggnader och lokaler som ligger inom vårt ansvar. Syftet är att stödja övriga verksamheter och deras leveranser till bolagets kunder. Uppdraget innebär också ett arbete för att främja en god och attraktiv arbetsmiljö för alla våra medarbetare inom Göteborg Energi.

Ditt uppdrag innebär att du leder och utvecklar enhetens processer i enlighet med verksamhetens mål, kundernas förväntningar och krav samt säkerställande att lagar, policys och avtal efterlevs. Genom att utveckla värdet i koncernens fastighetsbestånd och samordna fastighetsförvaltningen i koncernen verkar vi för en positiv utveckling för bolaget i sin helhet.

I rollen ingår följande:

Ansvar för enhetens mål och aktiviteter samt uppföljning av verksamheten. Du arbetar med enhetens ekonomiska resultat genom att upprätta budget, utföra kontinuerliga ekonomiska uppföljningar och analyser. Du handlar enligt uppgjorda rutiner och vidtar erforderliga åtgärder.
Optimering av lokalförsörjningen och vidareutveckling av modeller för att understödja hyresgästernas ständigt förändrade lokalbehov under god totalekonomi.
Utveckling av organisation, verksamhetsprocesser och arbetsmetoder i syfte att erbjuda en attraktiv arbetsmiljö för alla våra medarbetare.
Vi söker dig som har:

Högskoleexamen (240 HP) med relevant inriktning mot ekonomi, teknik eller motsvarande utbildning/erfarenhet
Cirka fem års erfarenhet från fastighetsförvaltning
Erfarenhet av att driva förändringar och utveckling inom fastighetsverksamhet, främst med fokus på miljöanpassning, arbetsmiljö, säkerhet och kostnadseffektiva fastigheter
God kompetens inom fastighetsfrågor, ekonomi, fastighetsjuridik och byggprojekt
Några års erfarenhet av kundkontakter
B-körkort
Vi ser gärna att du är en erfaren ledare med några års erfarenhet av att vara chef med personalansvar. Du har förmåga att fokusera på affärsnyttan och är lyhörd för kundernas krav och önskemål. Vi tror att du är en person som trivs med att driva och förändra verksamheten utifrån bolagets och omvärldens krav och behov.

Du är en driven och kommunikativ person som gärna arbetar självständigt såväl som i grupp. I ditt arbete som ledare drivs du av att motivera dina medarbetare och har ett engagemang och en känsla för attraktiv arbetsplats. Du är strukturerad och kommunicerar obehindrat. Du har en mycket god förmåga i att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Erfarenhet av systematisk miljö- och kvalitetsarbete är meriterande

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Randstad. För frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta gärna Rekryteringskonsult Nina Levin, [email protected]

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund hos personalen. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Låter det här som en intressant tjänst för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Coor söker en Jr Projektledare inom fastighet

Ansök    Nov 19    Experis    Fastighetschef
Nu söker vi på Experis Finance en Junior Projektledare för vår kund Coor i Göteborg. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med kommersiell fastighetsskötsel, tycker om att samarbeta med externa aktörer och ett stort intresse för fastighetsteknik. Du har öga för att identifiera problem och bra på att hitta lösningar. Låter detta som jobbet för dig? Varmt välkommen med din ansökan! Ort: Göteborg Start: Snarast Omfattning: 100%, kontorstider Uppdr... Visa mer
Nu söker vi på Experis Finance en Junior Projektledare för vår kund Coor i Göteborg. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med kommersiell fastighetsskötsel, tycker om att samarbeta med externa aktörer och ett stort intresse för fastighetsteknik. Du har öga för att identifiera problem och bra på att hitta lösningar. Låter detta som jobbet för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Ort: Göteborg
Start: Snarast
Omfattning: 100%, kontorstider
Uppdrag: Konsultuppdrag på initialt 6 månader, efter det finns ev. chans till anställning.

Om arbetet

Vår kund Coor söker nu förstärkning till sitt team som arbetar med att ge service och support till kommersiella fastigheter. I din roll som Projektledare kommer du att arbeta administrativt samt vara ute hos kund för att identifiera problem och kartlägga, planera och koordinera arbetet som behöver utföras. Till din hjälp har du ett team med lång erfarenhet inom en rad olika frågor, tekniker och andra specialister som ska utföra arbetet samt kan bistå dig med hjälp i ditt arbete. Projekten du driver, exempelvis felanmälningar och arbetsordrar, kan gälla alltifrån driftteknik, ventilation, el, kyla till byggnadsteknik, målning, ombyggnationer samt inredning (hyllor etc.).

Arbetsuppgifter:

* Administrera felanmälningar/arbetsordrar i interna system samt i kundens system.
* För varje order ingår i din roll att estimera tidsramar samt kostnadsuppskattning för arbetet.
* Besök hos kund för att överblicka och kartlägga vad som är fel samt få en uppfattning om hur arbetet ska utföras.
* Sköta kontakt med personal och externa bolag som ska utföra arbetet.
* Besök hos kunder utanför Göteborg ingår i arbetet.

Den vi söker

Till rollen som Projektledare söker vi dig som är driven, nyfiken och kommunikativ. Du gillar att gå till botten med problem samt att förstå hur det ska åtgärdas för att undvika att samma problem uppstår igen. Du har en bakgrund inom fastighet och teknik som kommer väl till användning i din roll, även om du själv inte utför arbetet är det av stor vikt att du kan sätta dig in i problem och förstå tekniken bakom dem. Vidare ser vi att du har lätt för att samarbeta med såväl kollegor internt som externa aktörer, både leverantörer som utför arbetet och kunderna ni supporterar. Eftersom du kommer ha kontakt med många olika aktörer är det av stor vikt att du är tydlig i din kommunikation och har mycket god servicekänsla.

Vi söker en person som ser rollen som en spännande utmaning och kan se sig själv utvecklas på längre sikt inom företaget.

För att passa i rollen som Projektledare ser vi att du har / är:

* En eftergymnasial utbildning inom fastighet, gärna en ingenjörsexamen eller annat relevant tekniskt område
* Ca 2 års arbetslivserfarenhet inom fastighets eller byggbranschen med liknande arbete
* B-körkort
* Flytande i tal och skrift på svenska såväl som engelskaVad vi på Experis kan erbjuda dig:

Experis är ett av Sveriges största konsultbolag inom IT, Engineering och Finance. Vi är en av få bolag som samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område. Som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och utvecklas. Vi erbjuder en trygg anställning med allt vad det innebär: månadslön, kollektivavtal, försäkringar m.m. Läs mer om hur det är att vara konsult på https://www.experis.se/swe/vart-erbjudande/konsult/

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande.

Vi har tyvärr inte möjlighet att emot ansökningar via mail, men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult är du välkommen att kontakta Talent Acquisition Specialist Julia Höglund på [email protected] Visa mindre

Marknadsområdeschef Ombyggnad

Ansök    Aug 22    Riksbyggen    Fastighetschef
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss ka... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Marknadsområdeschef Ombyggnad Väst

Riksbyggen är en samhällsutvecklare av hållbara boendemiljöer. Genom långsiktighet och samverkan skapar vi trygghet och agerar på ett nytänkande sätt, när vi hjälper våra kunder att underhålla och utveckla sina boendemiljöer. Vår Ombyggnadsverksamhet är en viktig del för Riksbyggens helhet och för det långsiktiga engagemanget hos våra kunder. Nu söker vi dig som vill vara med och driva och förverkliga många av de underhålls- och ombyggnadsprojekt som våra förvaltade bostadsrättsföreningar i den västra delen av landet står inför.

Rollen
Som Marknadsområdeschef Ombyggnad ansvarar du för ombyggnadsverksamheten i Regionen och är resultat- och personalansvarig för verksamheten, som idag består av 17 projektledare och projektchefer. Vid stora och komplicerade ombyggnadsprojekt är du sannolikt själv involverad i hög grad.

Placeringsort för denna tjänst är i Göteborg, med projekt och resor inom regionen. Kontor finns i Göteborg, Jönköping, Bohus/Älvsborg, Värmland, Skaraborg samt Borås.

Arbetsuppgifter
Som Marknadsområdeschef ansvarar du för hela ombyggnadsprocessen i din geografi och arbetar långsiktigt från analys av kundens behov, genom projektgenomförande fram till till garantitidens slut. Du rapporterar till Affärschef Ombyggnad samt har ett nära samarbete med vår Fastighetsförvaltning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av entreprenadarbeten och ombyggnadsarbeten, och har tidigare erfarenhet av ledarskap.

Du har utbildning som bygg- eller civilingenjör eller motsvarande och kan byggprocessens olika delar samt har kompetens inom byggnadsekonomi, juridik och teknik. Meriterande om du har erfarenhet från fastighetsförvaltning, har erfarenhet av styrelsearbete och om du har goda kunskaper inom entreprenad juridik samt kunskaper motsvarande kontrollsansvarig enligt PBL och arbetsmiljö BAS-P och U.

Vem är du?
Du identifierar dig med projektmiljö och trivs med att arbeta med en större geografi. Du är väl införstådd med byggprojekts olika faser och har ett ledarskap som fungerar i en organisation med en hög grad av delegerat ansvar.

Du är initiativrik, självständig och ansvarsfull. Vi vill att du har förmågan att se och förstå kunders behov där du agerar professionellt och affärsmässigt.

Du är bra på att samarbeta med olika parter, har förmågan att överblicka helheten, och arbetar noggrant och engagerat för att nå uppsatta mål. Det är även viktigt att du har förmågan att skapa en öppen och förtroendefull dialog och kan kommunicera på ett pedagogiskt och tydligt sätt, både internt och externt.

Som ledare är du arbetsgivarens företrädare. Du är en förebild för dina medarbetare och du skapar möjligheter för dina medarbetare att utvecklas genom ett coachande ledarskap.

Tjänsten kräver körkort och tillgång till egen bil då resor krävs.

Vi erbjuder
Riksbyggen är en rikstäckande och ekonomisk välmående kooperation med en verksamhet som bygger på starka värdegrunder. För att trivas bör du dela dessa grundläggande värderingar som bygger på samhällsutveckling, att sätta människor i centrum och att verka för en hållbar utveckling. Riksbyggen erbjuder goda utvecklings- och karriärmöjligheter internt.

Låter detta intressant eller vet du någon som kunde passa?

Skicka din ansökan till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär senast den 15 september  2019.

Vi arbetar med löpande urval, så skicka din ansökan redan idag!

Vid frågor, kontakta Alexander Eklöw, Affärschef Ombyggnad, telefon 073-0757808


Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Regional Chef Teknisk Förvaltning Göteborg

Sökord: Regional chef Teknisk Förvaltning, regional chef, avdelningschef , teknisk chef , teknisk förvaltning, teknik , ledare , ekonom, förvaltare Är du en målfokuserad ledare med driv som är duktig på att bygga starka team? Då kanske den här tjänsten är för dig! På uppdrag av vår kund söker vi nu en Regional Chef för Teknisk Förvaltning med placering i centrala Göteborg. Företaget arbetar med förvaltning av bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter o... Visa mer
Sökord: Regional chef Teknisk Förvaltning, regional chef, avdelningschef , teknisk chef , teknisk förvaltning, teknik , ledare , ekonom, förvaltare

Är du en målfokuserad ledare med driv som är duktig på att bygga starka team? Då kanske den här tjänsten är för dig!

På uppdrag av vår kund söker vi nu en Regional Chef för Teknisk Förvaltning med placering i centrala Göteborg. Företaget arbetar med förvaltning av bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter och är under uppbyggnad i Göteborg. Företaget som finns på fler orter i Sverige, är ett etablerat företag inom fastighetsbranschen med hög tillväxt som ger dig stora möjligheter att påverka, utvecklas och göra karriär. Vill du vara med på resan att fortsätta bygga upp verksamheten i Göteborg?

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Regional Chef för Teknisk Förvaltning kommer du att ansvara för alla områden inom den tekniska förvaltningen såsom förvaltartjänster, fastighetsskötsel och utemiljö. Du kommer att ansvara för mellancheferna/arbetsledarna inom respektive områden och säkerställa kundnöjdhet, struktur och effektivitet. I ditt arbete ingår att följa upp tjänsteleveransen och att utveckla den. Du har även det totala budgetansvaret för hela tekniska förvaltningen i regionen. 

Profil

- Du är en god ledare och förebild för din personal

- Du har teknikintresse och gärna erfarenhet från fastighetsteknik/förvaltning

- Du har en relevant högskoleutbildning eller motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt

- Du är strukturerad och en god organisatör

- Du är starkt målinriktad

- Du är inte rädd för att kastas in i nya situationer utan ser det som en utmaning och möjlighet att överträffa förväntningar

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

För att lyckas och trivas i rollen som chef tror vi att du som söker är utåtriktad, duktig på siffror och planering samt är prestigelös. Du är strukturerad och lösningsorienterad, samtidigt som du är en god kommunikatör och kan utveckla medarbetare mot uppsatta mål. Du är en person med ett starkt driv och engagemang, som gärna arbetar för en god stämning och teamkänsla i hela den tekniska organisationen. Du gillar att ligga nära verksamheten och är ”hands-on” när det krävs. 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar företaget med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande vilket kan medföra att tjänsten kan vara tillsatt innan ansökningstiden har gått ut.

Om du har frågor rörande tjänsten, kontakta direkt ansvarig rekryterare Sophie Åhlander, 072 300 08 92.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Isaksson Rekrytering och Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv och medlem hos Sveriges Byggindustrier, BI. Visa mindre

Facility Manager Göteborg

Ansök    Okt 18    Saab AB    Fastighetschef
Facility Manager till Göteborg Din roll Vi erbjuder dig ett omväxlande och spännande arbete med möjlighet att påverka utvecklingen i ett av Sveriges mest högteknologiska företag där förändring är vardag. Som Facility Manager ansvarar du för att optimera driften av våra lokaler samt leda nybyggnads- och omställningsprojekt för att tillgodose verksamheternas behov. Saab befinner sig i en expansiv fas där vi bygger upp lokalresurser för flera stora proje... Visa mer
Facility Manager till GöteborgDin roll

Vi erbjuder dig ett omväxlande och spännande arbete med möjlighet att påverka utvecklingen i ett av Sveriges mest högteknologiska företag där förändring är vardag. Som Facility Manager ansvarar du för att optimera driften av våra lokaler samt leda nybyggnads- och omställningsprojekt för att tillgodose verksamheternas behov.
Saab befinner sig i en expansiv fas där vi bygger upp lokalresurser för flera stora projekt. Propertyorganisationen är en utpräglad beställarorganisation för lokal-/fastighetsfrågor och med detta tillhörande tjänster. Som Facility Manager har du kontakten med den operativa Saab verksamheten och är länken till de samarbetspartners som Saab har för den dagliga leveransen av tjänster.
Tjänsten ställer stora krav på samarbetsförmåga och innebär mycket kontakt med operativa verksamheten i rollen som leverantör och med samarbetspartners i rollen som beställare/kund.
Rollen innebär även att vara projektägare och styra externa och interna leverantörer. Initialt innebär uppdraget ansvar för våra enheter i Göteborg, Landvetter och Trollhättan men andra verksamhetsställen kan bli aktuella i framtiden, likaså internationella uppdrag.Din profil

Vi söker dig som karaktäriseras av affärsmässighet, tydlighet och målfokusering. Du har mycket god kommunikativ förmåga. Det är önskvärt att du kan kombinera kreativitet med affärssinne och struktur. I rollen krävs även att du har förmåga att kunna hantera olika typer av situationer och personligheter, stor vikt kommer därför att läggas vid dina personliga egenskaper.
I grunden har du en högskoleutbildning inom ingenjörsområdet, bygg-/installationsverksamhet (el, VVS) eller fastighetsdrift. Du har kunskaper om arbetsmiljö-, bygglagstiftning och övrig närliggande lagstiftning samt är insatt i branschbestämmelser som AFF, ABT etc.
Du har minst fem års erfarenhet från arbete inom entreprenadverksamhet eller fastighetsdrift. Erfarenhet från arbetsledande befattning eller projektledning är meriterande. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Arbetet innebär resande inom landet, men även internationella resor kan förekomma. Du har B-körkort.Vad du blir en del av

Saabs fastighetsavdelning, Property, har till uppgift att tillgodose Saabs nuvarande och framtida behov av ändamålsenliga lokaler. Property deltar i processen att anskaffa, vidmakthålla och avveckla lokaler, vilket kan innebära allt från att hyra, köpa eller bygga eller när så krävs avyttra, säga upp eller riva. Property består av en fastighetsägande del och en del med operativt ansvar för fastighetsbeståndet i Sverige som internationellt. Vi hanterar ca 900 000 kvadratmeter kontor, produktion- och lagerytor i Sverige idag. Vi är verksamma från Malmö i söder till Luleå i norr. Anläggningarna i Huskvarna servar cirka 600 medarbetare med totalt ca 450 00 kvadratmeter kontor och verkstad.
Avdelning Property tillhör organisatoriskt Group Function, Finance. Property är idag organiserat i tre linjeorganisationer och består av totalt ca 20 medarbetare fördelade över Sverige. Du kommer att tillhöra avdelning FM-south. Avdelningen har idag 7 medarbetare och ansvarar för drift och förvaltning av ca 750 000 kvadratmeter lokaler i södra Sverige. Då Property är en, till medarbetarantal, liten organisation, arbetar vi ofta över organisationsgränserna och stöttar varandra.Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.Denna tjänst kräver att du godkänns I en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.Vill du veta mer om hur det är att jobba på Saab? Läs vår People Philosophy Visa mindre

Etableringschef Väst

Ansök    Maj 29    ICA Sverige AB    Fastighetschef
ICA Sverige AB söker Etableringschef - Region Väst ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, fastigheter, bank, försäkring, apotek och specialvaror. ICAs värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap - utgör basen för ett gemensamt förhållningssätt för hur alla på ICA ska arbeta tillsamman för att göra nytta för kunderna. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma ... Visa mer
ICA Sverige AB söker Etableringschef - Region VästICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, fastigheter, bank, försäkring, apotek och specialvaror. ICAs värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap - utgör basen för ett gemensamt förhållningssätt för hur alla på ICA ska arbeta tillsamman för att göra nytta för kunderna.

Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av ICAs framgång. Har du vilja och egna idéer finns en mängd möjligheter att lyckas hos ICA. För mer information om ICA, besök www.ica.se.Om rollen

Avdelningen Etablering ansvarar för ICA Sverige ABs butiksnät inom Butik & Försäljning. Vi upprättar och arbetar efter en strategisk butiksnätsplanering som ligger till grund för våra projekt på kort och lång sikt. Etableringsprojekten omfattar såväl nyetableringar som ersättningsetableringar, utbyggnader, större förnyelser etc.

Din huvudsakliga uppgift är att utveckla och förvalta befintliga lägen och identifiera ny och ersättningsetableringar. Detta sker genom kontakter med kommuner, myndigheter, fastighetsägare och i ett projektorienterat arbetssätt med kollegor inom ICA och våra ICA Handlare. Du leder och ansvarar för arbetet i varje projektidé och är ansvarig för att projektbeslut överlämnas för vidare hantering i ICAs beslutsprocess.Du rapporterar i denna befattning till Chef Etablering.Din profil

Vi söker dig som har en stark entreprenöriell sida men är van att arbeta i team. Du har en mycket god kommunikativ förmåga (svenska och engelska). Det är positivt om du har flera års erfarenhet av detaljhandel/dagligvaror och har ett brett och relevant kontaktnät i branschen. Du inger förtroende och är van vid att förhandla och har insikt i både kommersiella och finansiella aspekter inom handel och/eller fastighet.

Du är en van ledare och har ett stort engagemang, driv och initiativförmåga. Du är öppen för nya affärsmöjligheter och tycker om att samarbeta för att nå gemensamma mål och resultat. Du har en relevant högskoleexamen eller motsvarande utbildningsnivå (t ex ekonomi, fastighet).
Det är meriterande om du har erfarenhet från projektledning. B-körkort är ett krav då resor ingår som en naturlig del i tjänsten.Vi ser gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Sista dag för ansökan : 2019-06-14


Kontaktperson

Magnus Björklund Chef Etablering Tfn +46 (0)8-561 502 89Placeringsort
KallebäckAnställningsform
TillsvidareanställningICA ska spegla sina kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. De strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för sina medarbetare. De har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser och tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet. Visa mindre

Distriktschef Öster till Bostadsbolaget

Ansök    Jul 3    Experis AB    Fastighetschef
Nu söker vi en inspirerande och engagerad chef till vårt distrikt i Öster. Vi söker dig med stort samhällsengagemang och som vill göra skillnad! Vi ser fram emot din ansökan! Arbetsbeskrivning: Som chef för distrikt Öster har du det totala kund- och förvaltningsansvaret samt ansvar för den strategiska utvecklingen av distriktet. Som distriktschef leder, organiserar och utvecklar du distriktet tillsammans med medarbetarna. Tillsammans med distriktets me... Visa mer
Nu söker vi en inspirerande och engagerad chef till vårt distrikt i Öster. Vi söker dig med stort samhällsengagemang och som vill göra skillnad! Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsbeskrivning:

Som chef för distrikt Öster har du det totala kund- och förvaltningsansvaret samt ansvar för den strategiska utvecklingen av distriktet. Som distriktschef leder, organiserar och utvecklar du distriktet tillsammans med medarbetarna.

Tillsammans med distriktets medarbetare ansvarar du för den dagliga förvaltningen med våra hyresgästers och fastigheters behov som utgångspunkt. Du kommer att delta i stadsdelsutvecklingsprojekt och arbeta med sociala frågor.

Distriktschefen rapporterar direkt till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Vem är du:
Vi söker dig som är en tydlig, kommunikativ och inspirerande ledare med flera års erfarenhet av att leda personal. Som person är du strukturerad och har lätt att se helhet.

Vi tror att du har en högskoleutbildning med teknisk inriktning eller annan relevant utbildning. Vi ser också att du har erfarenhet från fastighets- eller byggbranschen.

Kontaktperson
Välkommen att söka tjänsten genom registrerat och uppdaterat CV på Experis.se. Om du har några frågor kring tjänsten kontakta rekryteringskonsult Camilla Rippe, telefon 031- 617267, [email protected] Intervjuer sker V32/V33.

Varmt välkommen med din ansökan!Om Bostadsbolaget:
Bostadsbolaget är ett av Sveriges största bostadsföretag med mer än 24 000 lägenheter över hela Göteborg. Vi är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad och vi är en aktiv part i samhälls- och stadsutvecklingen. Vi arbetar med hela boendemiljön eftersom vi vet att bra bostadsområden ger människor möjlighet att växa och må bra. Varje dag arbetar våra cirka 300 medarbetare för att leverera goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster Visa mindre

Chef till fastighetsgruppen på Gryaab

Gryaab jobbar för ett renare hav och en bättre miljö. Gryaab ägs av Ale, Bollebygd, Göteborg, Härryda, Kungälv, Lerum, Mölndal och Partille. På Ryaverket renar vi avloppsvattnet och tar bort en stor del av de näringsämnen som bidrar till övergödning i havet och återför det i kretsloppet i form av biogas och behandlat slam. Det renade vattnet släpps ut i Göta älv och får rinna vidare till havs. Sedan starten 1972 har bolaget gjort miljösatsningar på miljard... Visa mer
Gryaab jobbar för ett renare hav och en bättre miljö. Gryaab ägs av Ale, Bollebygd, Göteborg, Härryda, Kungälv, Lerum, Mölndal och Partille. På Ryaverket renar vi avloppsvattnet och tar bort en stor del av de näringsämnen som bidrar till övergödning i havet och återför det i kretsloppet i form av biogas och behandlat slam. Det renade vattnet släpps ut i Göta älv och får rinna vidare till havs. Sedan starten 1972 har bolaget gjort miljösatsningar på miljarder kronor i tunnlar och reningsverk. Det har gjort att regionens vattendrag befriats från utsläpp av avloppsvatten och har bidragit till ett renare hav. Gryaab har 100 anställda och omsätter cirka 365 miljoner kronor. Gryaab är en modern och helautomatiserad processindustri.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en chef för fastighetsgruppen inom avdelningen Teknisk försörjning, med intresse för energi- miljö- och arbetsmiljöfrågor. Du har personalansvar för gruppens tio medarbetare, som består av fastighetstekniker, förvaltningstekniker, lokalvårdare, trädgårdsarbetare och tunnelingenjör. Du arbetar utifrån Gryaabs uppdrag, våra grundläggande värderingar och fastställda mål. Du har ansvar för att samordna det dagliga och strategiska arbetet som att förnya, underhålla och förvalta fastigheter och tunnlar. Du ser till att förutsättningarna finns för en god och säker arbetsmiljö såväl på kontoren som i processen, där det bland annat förekommer kemikalier och explosiva miljöer. Ansvar för bolagets fordon ingår också i tjänsten. Du medverkar även i projekt som rör anläggningens utveckling, utbyggnad och förändring.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har arbetat som ledare i några år och är van att jobba med det tillitsbaserade ledarskapet. Erfarenhet från förvaltning av industrifastigheter är meriterande och du behöver ha körkort. Du bör ha minst fem års erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen eller annan teknisk verksamhet. I grunden har du en utbildning som civilingenjör, högskoleingenjör, eller liknande.
Som ledare arbetar du målinriktat, tar initiativ, är lyhörd, kommunikativ och känner dig bekväm i ditt beslutsfattande. Du är en förebild som motiverar och bekräftar dina medarbetare samt ger råd och stöd. Som chef upprättar du planer och sätter mål, identifierar, analyserar och prioriterar arbetsuppgifterna på enheten och i verksamheten där du också har det psykosociala arbetsmiljöansvaret.


ÖVRIGT
På Gryaab är vi måna om medarbetarnas personliga utveckling och möjlighet att kombinera arbetsliv med privatliv. Genom ett öppet och positivt synsätt skapar vi förutsättningar för en arbetsmiljö där vi trivs och mår bra och kan göra ett bättre jobb. Ett starkt engagemang är något som kännetecknar oss och i en öppen och positiv miljö kan engagemanget växa.

Vi anser att jämställdhet och mångfald i personalstyrkan är en viktig faktor för att nå bra resultat och utveckla verksamhetens innehåll och kvalitet. Därför tar vi särskild hänsyn till det i rekryteringen. Visa mindre

Västfastigheter söker Fastighetschef för enhet Infra

Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.se ... Visa mer
Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal.

Läs mer om oss på www.vastfastigheter.seOmråde Kund och Fastighet ansvarar för kundrelationen, fastigheterna och dess utveckling utifrån ett kund- och ägarperspektiv samt regionens behov av extern inhyrning.

Kund och Fastighet enhet Infra har som uppdrag att utveckla, skapa och förvalta lokaler som ger förutsättningar för ett ökat kollektivt resande inom Västra Götalandsregionen. Vårt fastighetsbestånd består av regionens resecentrum, buss- och tågdepåer. Från och med 2020 kommer enheten även ansvara för Göteborgs spårvagnsdepåer.

Som Fastighetschef för enheten Infra har du det yttersta ansvaret för vår verksamhet knuten till kollektivtrafikknutna fastigheter. Du är den som leder och coachar teamet som består av fastighetsförvaltare och fastighetsutvecklare. På ett optimalt sätt ansvarar du och ditt team för kundrelationer och fastighetsutveckling med både kund och ägarperspektiv i fokus.

I ditt ansvarsområde som Fastighetschef ingår budgetansvar och personalansvar, du kommer ingå i området Kund och Fastighets ledningsgrupp. En stor del i din uppgift kommer att vara viljan och förmågan att ha en helhetssyn för verksamheten och driva den framåt. Du är den som håller dig uppdaterad om vad som sker inom området och arbetar ständigt med omvärldsbevakning och förmedlar viktig information vidare.
Här får du möjligheten att med din tidigare erfarenhet som ledare coacha, leda och visa vägen för dina medarbetare och enheten. Vi har ett tydligt och starkt kundfokus som vår ledstjärna.

Vem är du?
Vi ser att du har relevant högskoleutbildning alternativt likvärdig erfarenhet.
Du motiveras och inspireras av att ge ett gott ledarskap och har erfarenhet av att framgångsrikt leda ett team där direkt personalansvar ingår. Här kommer du som känner ett stort samhällsengagemang trivas, då denna roll i hög grad påverkar och bidrar till samhällsnyttan.

Din personlighet är tydligt kommunikativ och du skapar stabilitet genom ditt förtroendeingivande och övertygande sätt att vara. Du besitter en god förmåga att anpassa, konkretisera och förmedla kunskap. Att lyssna aktivt och bjuda in till dialog faller sig naturligt för dig. Ditt lugna och balanserade sätt stärker gruppen och visar vägen. 

Vana vid kundrelationer och ett affärsmässigt tänkande är viktigt för att lyckas. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i eller med stora organisationer.
Placering inom Västra Götaland. Resor i tjänsten förekommer i stor utsträckning.

Varmt välkommen med din ansökan senast 12 juni.
B-körkort krävs

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.


Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.


Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal. Visa mindre

Chef till fastighetsgruppen på Gryaab

Gryaab jobbar för ett renare hav och en bättre miljö! Gryaab ägs av Ale, Bollebygd, Göteborg, Härryda, Kungälv, Lerum, Mölndal och Partille. På Ryaverket renar vi avloppsvattnet och tar bort en stor del av de näringsämnen som bidrar till övergödning i havet och återför det i kretsloppet i form av biogas och behandlat slam. Det renade vattnet släpps ut Göta älv och får rinna vidare till havs. Sedan starten 1972 har bolaget gjort miljösatsningar på miljarder... Visa mer
Gryaab jobbar för ett renare hav och en bättre miljö! Gryaab ägs av Ale, Bollebygd, Göteborg, Härryda, Kungälv, Lerum, Mölndal och Partille. På Ryaverket renar vi avloppsvattnet och tar bort en stor del av de näringsämnen som bidrar till övergödning i havet och återför det i kretsloppet i form av biogas och behandlat slam. Det renade vattnet släpps ut Göta älv och får rinna vidare till havs. Sedan starten 1972 har bolaget gjort miljösatsningar på miljarder kronor i tunnlar och reningsverk. Det har gjort att regionens vattendrag befriats från utsläpp av avloppsvatten och har bidragit till ett renare hav. Gryaab har idag 100 anställda och omsätter cirka 365 miljoner kronor. Gryaab är en modern och helautomatiserad processindustri. På Gryaab är vi måna om medarbetarnas personliga utveckling och möjlighet att kombinera arbetsliv med privatliv.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en chef för fastighetsgruppen inom avdelningen Teknisk försörjning, med intresse för energi- miljö- och arbetsmiljöfrågor. Du har personalansvar för gruppens tio medarbetare, som består av fastighetstekniker, förvaltningstekniker, lokalvårdare, trädgårdsarbetare och tunnelingenjör. Du arbetar utifrån Gryaabs uppdrag, de grundläggande värderingarna och fastställda mål samt övriga riktlinjer som anges i Gryaabs kvalitets- och ledningssystem. Det innebär att du har ansvar för att samordna det dagliga och strategiska arbetet såsom förnyelse, underhåll och förvaltning av fastigheter och tunnlar. Du ser till att förutsättningarna finns för en god och säker arbetsmiljö såväl på kontor som ute i processen, där det bland annat förekommer kemikalier och explosiva miljöer. Ansvar för bolagets fordon ingår också i arbetet. Du medverkar även i Gryaabs gemensamma projekt som rör anläggningens utveckling, utbyggnad och förändring.

KVALIFIKATIONER
Du är civilingenjör, högskoleingenjör, eller har annan likvärdig utbildning.

Du bör ha minst fem års erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen eller annan teknisk verksamhet. Erfarenhet från förvaltning av industrifastigheter är meriterande och vi ser gärna att du arbetat som ledare i några år. I tjänsten behöver du ha körkort.

Som ledare arbetar du målinriktat, tar initiativ, är lyhörd, kommunikativ och känner dig bekväm i ditt beslutsfattande. Du är en förebild som motiverar och bekräftar dina medarbetare samt ger råd och stöd. Som chef upprättar du planer och sätter mål, identifierar, analyserar och prioriterar arbetsuppgifterna på enheten och i verksamheten där du också har det psykosociala arbetsmiljöansvaret.


ÖVRIGT
På Gryaab är vi måna om medarbetarnas personliga utveckling och möjlighet att kombinera arbetsliv med privatliv. Genom ett öppet och positivt synsätt skapar vi förutsättningar för en arbetsmiljö där vi trivs och mår bra. När vi mår bra gör vi också ett bättre jobb! Ett starkt engagemang är något som kännetecknar oss och i en öppen och positiv miljö kan engagemanget växa.

Vi anser att mångfald i personalstyrkan är en väsentlig faktor för att nå bra resultat och utveckla verksamhetens innehåll och kvalitet. Därför beaktas mångfaldsaspekten vid rekryteringen. Visa mindre

Head of Facility Management Gothenburg

We're leading. Will you? At Volvo Cars, we are always looking for world-class leaders who bring out the best in our people. If you want to be part of leading and inspiring our mission to change the automotive experience and make people’s lives less complicated, then we have the job for you. What we offer Global Facility Management & Environment provides fully functional land, facilities and services, enable disturbance free operations and create safe a... Visa mer
We're leading. Will you?

At Volvo Cars, we are always looking for world-class leaders who bring out the best in our people. If you want to be part of leading and inspiring our mission to change the automotive experience and make people’s lives less complicated, then

we have the job for you.

What we offer

Global Facility Management & Environment provides fully functional land, facilities and services, enable disturbance free operations and create safe and attractive workplaces for all our customers. We also support our operations to ensure legal compliance and reduced environmental impact.

FM&E are on an exiting journey and we are looking for you who want to drive efficiency and improvement locally and in network with Regional and Global FM. The right candidate has the ability to put routines and processes in place while having the ability to work independently and in a structured way towards set goals.  

 

What you’ll do

You will lead the local FM Operations (i.e. Building Related Services (Hard), User Related Services (Soft) within FM scope, spaceplanning, engineering and local projects) to the most productive uses to our customers.

You will be responsible for creating, maintain and execute 5 year maintenance plan including prioritization, risk assessments of proposed actions and final agreement with Site/Function Management on yearly plans.  The right candidate will contribute to the development and optimization of FM Standards and Services together with Regional and Global FM.

 

As our Head of FM Gothenburg are you responsible for leading local forums with suppliers and internal customers and drive efficiency through challenge the suppliers, with own high skills and by learnings from colleagues in Regional and Global FM

You will have close dialogues with users and Site/function management regarding changes, plans and goals as well as gather local user feedback and create action plans to improve user satisfaction.

You will also organize work with internal/external resources to meet objectives, short and long term, in an efficient manner and make sure to utlilize assigned resources effectively to add value to the business.

 

Other important tasks are
* Financial Control – budget including forecast and ordering
* Contact with local authorities

 

 

Collaboration is key and you will work in close cooperation with all areas within Volvo Car Group.

 

 

You and your skills

To be successful in this job, you need several years of relevant management experience from areas within Facility Management in large organisations. The right candidate has an engineering degree from university, or similar. Competence within legal and skills in project management are crucial.

 

Do you fit the profile?

You should have a strong interest in leadership and are excited about developing people and driving change - you are highly successful in bringing out the best in others. We know that you believe in the power of people. Good communication and cooperation skills are keys to succeed in this role. You are curious and you have a strong drive to make a difference for our customers. Other important traits are high moral, integrity and ability to work independently. You are fluent in Swedish and English (written and spoken).

 

How to learn more and apply

If you have any questions about the position, you are welcome to contact Hiring Manager Ulf Krüger  [email protected]

For questions regarding the recruitment process, please contact Anna-Karin Wikström, [email protected]

 

 

Kindly register your application as soon as possible but no later than 2019-04-27. Please note application through E-mail is not accepted.

 

 

Who are we?

Volvo Cars is a company on a mission; to bring traditional car manufacturing into a connected, sustainable and smart future. Since 1927, we have been a brand known for our commitment to safety, creating innovative cars that make life less complicated for our consumers. In 2010, we decided to transform our business, resulting in a totally new generation of cars and technologies, as well as steady growth and record sales. Today, we’re expanding our global footprint in Europe, China and the US, and we’re on the lookout for new talent. We are constantly pushing our own skills and abilities to drive change in the automobile industry like never before. We are

looking for innovative, committed people to join us in this endeavour and create safe, sustainable and connected cars. We believe in the power of people and will challenge and support you to reach your full potential. Join us and be part of Volvo Cars’ journey into the future.

#LI-AW Visa mindre

Fastighetschef sökes av Göteborgs Spårvägar

Göteborgs Spårvägar har satt Göteborg i rörelse sedan 1879. Med 145 miljoner resor per år är vi idag den största operatören av kollektivtrafik i Göteborgsregionen och den enda som kör både buss och spårvagn. Vi arbetar varje dag, året om för att ge våra resenärer en trygg och säker resa till jobb, skola och fritid. ARBETSUPPGIFTER Göteborgs Spårvägars fastighetsbestånd omfattar ca 45 000 kvm och finns geografiskt utspritt inom Göteborg. I huvudsak kräv... Visa mer
Göteborgs Spårvägar har satt Göteborg i rörelse sedan 1879. Med 145 miljoner resor per år är vi idag den största operatören av kollektivtrafik i Göteborgsregionen och den enda som kör både buss och spårvagn. Vi arbetar varje dag, året om för att ge våra resenärer en trygg och säker resa till jobb, skola och fritid.


ARBETSUPPGIFTER
Göteborgs Spårvägars fastighetsbestånd omfattar ca 45 000 kvm och finns geografiskt utspritt inom Göteborg. I huvudsak krävs insatser i våra tre spårvagnsdepåer. Som fastighetschef ansvarar du för att tillsyn, skötsel, avhjälpande och planerat underhåll av byggnader och dess tekniska installationer utförs. Du skapar stort förtroende hos organisationens beställare genom hög leveransprecision i rätt tid och med hög kvalitet inom fastighetsnära tjänster.

Du kommer att ha ett nära samarbete med såväl Higab/Västfastigheter som externa leverantörer.

Fastighetschefen ansvarar för sin enhet bestående av ett tiotal medarbetare uppdelat på fastighet och städ. Uppdraget omfattar planering, ledning, utveckling och uppföljning av enhetens uppdrag. Det innebär också att säkerställa utveckling av medarbetarskap, ledarskap, kultur och processer.

För närvarande pågår en process med en organisationsförändring som anpassas efter den överenskommelse som gjorts mellan Göteborgs Stad och VGR. I korthet innebär den att fastighetsgruppens uppgifter kan komma att ändras då befintliga och nya spårvagnsdepåer kommer att ägas av Västfastigheter och inte av Göteborgs Stad som för närvarande.


KVALIFIKATIONER
• Minst 3 års erfarenhet av Budget-, kostnad- och personalansvar inom fastighet
• Vana av att hantera inköp samt upphandlingar för drift- och underhåll av fastigheter
• Vidareutbildning inom fastighetsteknik
• Erfarenhet från förvaltning, drift och/eller underhåll av fastigheter
• Allmän El-behörighet AL
• B-körkort

Vi tror även att du har kunskap inom byggnation och gärna erfarenhet inom verksamhetsnära service. Du som söker är drivande och resultatorienterad med förmåga att entusiasmera din omgivning. Då tjänsten innebär många kontakter, både internt och externt, söker vi dig med god förmåga att skapa och utveckla goda relationer. Du trivs med att arbeta målinriktat och strävar hela tiden efter att lösa dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt.

Göteborgs Spårvägar använder sig av webbaserade urvalstester i rekryteringsprocessen, var därför extra observant på din e-post. Visa mindre