Lediga jobb Sankt Jörgen Park Resort AB i Göteborg

Se alla lediga jobb från Sankt Jörgen Park Resort AB i Göteborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Göteborg som finns inom det yrket.

Kock i sommar

Sankt Jörgen Park Resort, tio minuter från Göteborg, det är vår härliga arbetsplats ????. Hos oss får du vara med och skapa upplevelser att minnas. Hos oss är känslan familjär och närvarande och alltid med service i toppklass! Till sommaren söker vi efter en engagerad, positiv kock som kan stötta upp i vår restaurang Inez och Ernst (https://sanktjorgenpark.se/mat-dryck/inez-ernst/). Inez och Ernst är helt nyrenoverad och toppfint. Hos oss blir du del i e... Visa mer
Sankt Jörgen Park Resort, tio minuter från Göteborg, det är vår härliga arbetsplats ????. Hos oss får du vara med och skapa upplevelser att minnas. Hos oss är känslan familjär och närvarande och alltid med service i toppklass!

Till sommaren söker vi efter en engagerad, positiv kock som kan stötta upp i vår restaurang Inez och Ernst (https://sanktjorgenpark.se/mat-dryck/inez-ernst/). Inez och Ernst är helt nyrenoverad och toppfint. Hos oss blir du del i ett skönt team med högt i tak, mycket skratt och härliga kollegor. Vår resort består bland annat av hotell, konferens, flera restauranger, spa, poolside, sport club, golfbana och mycket mer.

Stämmer det in på dig att du...

- kan mat och dryck, vet vad det handlar om och kan finliret

- har teamkänsla, är engagerad med erfarenhet

- gillar variationen av att jobba dag- och kvällstid

..ja, då ser vi fram emot att just Du blir vår kollega.

På Inez och Ernst serverar vi nyskapade, innovativa smakupplevelser och i en miljö med mycket kärlek och glödande intresse. På resorten finns också Greenhouse (https://sanktjorgenpark.se/mat-dryck/greenhouse/) som serverar vällagad husmanskost med twist och med stor variation på utbudet. I Garden Café (https://sanktjorgenpark.se/mat-dryck/garden-cafe/) serverar vi hälsosam och nyttig mat samt lite go'fika. Alla restaurangerna har sina rötter i svensk matlagningstradition och strävar efter att använda så närproducerade och ekologiska råvaror som möjligt.

Förmåner

Vår företagskultur är inget vi tar för givet utan vi har ett arbetssätt där du som personal har stort inflytande på var vi är på väg och hur vi kommer dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träning, rabatterade behandlingar, PT-lektioner, övernattningar och besök på Sveriges bästa spahotell m.m.

Ansökan

Beskriv varför just du skulle passa för denna roll och lite om vad du gjort tidigare som matchar våra krav. Vänta inte med att skicka in din ansökan, då intervjuer sker löpande. Vi lägger stor tyngd på personlig lämplighet. Visa mindre

Receptionist

Vill du bli en del av Sankt Jörgen Park Resort (https://sanktjorgenpark.se/) - och bidra till vår tolkning av den moderna country cluben? Hos oss checkar gästen in till en livsstil där avkoppling och aktiviteter balanseras med matupplevelser och hotellnjuteri. Vår resort består bland annat av hotell, konferens, spa, Pool Club, en energifylld Sport & Health Club, golfbana och flertalet restauranger. I mars slår vi dessutom upp portarna till vår nyrenove... Visa mer
Vill du bli en del av Sankt Jörgen Park Resort (https://sanktjorgenpark.se/) - och bidra till vår tolkning av den moderna country cluben?

Hos oss checkar gästen in till en livsstil där avkoppling och aktiviteter balanseras med matupplevelser och hotellnjuteri.Vår resort består bland annat av hotell, konferens, spa, Pool Club, en energifylld Sport & Health Club, golfbana och flertalet restauranger. I mars slår vi dessutom upp portarna till vår nyrenoverade restaurang Inez & Ernst, en helt ny Bula bar & mat samt den nya hotellreceptionen.

Därför behöver vi förstärka vårt team. Vi söker en härlig receptionist. Det är en central roll som är viktig för den positiva upplevelse hos oss.

I rollen förväntas du

- välkomna våra gäster, checkar in och ut samt informera om allt som händer under deras vistelse hos oss

- hålla ordning i vår hotellreception och dess tillhörande ytor

- vara en del i ett team och samarbeta med kontakter i hela huset

- stötta konferens och bokningen med diverse arbetsuppgifter

Stämmer det in på dig att du

- brinner för att skapa oförglömliga upplevelser

- ser det stora i det lilla och har en känsla för detaljer

- har en varm och omtänksam personlighet

Då kanske du är vår nya kollega?

Tjänsten är en heltidstjänst. Arbetstiderna är varierande morgon-, dag- och kvällstid. Vi följer kollektivavtal.

Var finns vi?

Vi finns tio minuter från Göteborg i lummiga gröna miljöer. Hos oss får du vara med och skapa upplevelser att minnas. Det gör vi när vi tar hand om varandra. Känslan är familjär och närvarande. Vi är övertygade om att sådant smittar det av sig. Service och genuint mottagande är det viktigaste vi har. Vi pratar om vårt gröna hjärta. Det inspirerar till glädje, omhändertagande och möjligheter som gör att man vill komma tillbaka till oss gång på gång, både som anställd och gäst.

Förmåner
Vår företagskultur är inget vi tar för givet utan vi har ett arbetssätt där du som personal har stort inflytande på var vi är på väg och hur vi kommer dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träning, rabatterade behandlingar, PT-lektioner, övernattningar och besök på Sveriges bästa spahotell m.m.

Ansökan
Beskriv varför just du skulle passa för denna roll och lite om vad du gjort tidigare som matchar våra krav. Vänta inte med att skicka in din ansökan. Intervjuerna sker löpande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ska passa för varandra. Visa mindre

Kallkök - vikariat

Vill du bli en del av Sankt Jörgen Park Resort (https://sanktjorgenpark.se/) - och bidra till vår tolkning av den moderna country cluben? Hos oss checkar gästen in till en livsstil där avkoppling och aktiviteter balanseras med matupplevelser och hotellnjuteri. Vår resort består bland annat av hotell, konferens, spa, Pool Club, en energifylld Sport & Health Club, golfbana och flertalet restauranger. I mars slår vi dessutom upp portarna till vår nyrenoverad... Visa mer
Vill du bli en del av Sankt Jörgen Park Resort (https://sanktjorgenpark.se/) - och bidra till vår tolkning av den moderna country cluben? Hos oss checkar gästen in till en livsstil där avkoppling och aktiviteter balanseras med matupplevelser och hotellnjuteri.

Vår resort består bland annat av hotell, konferens, spa, Pool Club, en energifylld Sport & Health Club, golfbana och flertalet restauranger. I mars slår vi dessutom upp portarna till vår nyrenoverade restaurang Inez & Ernst och en helt ny bar.Vi söker efter en engagerad kallskänka som gillar att ta ansvar och utveckla. Du kommer tillhöra köket Inez och Ernst (https://www.sanktjorgenpark.se/mat-dryck/restauranger/inezernst) men vi har fler restauranger, så möjligheterna är många. Tjänsten är ett föräldravikariat och för rätt person brukar en framtid infinna sig ändå. Här blir du del i ett skönt team med högt i tak, i spännande utveckling och härliga kollegor. Vår resort består bland annat av hotell, konferens, flera restauranger, spa, poolside, Sports & Health club och golfbana. Dessutom kommer Inez och Ernst vara helt nyrenoverad när vi slår upp portarna i mitten av mars.

Rollen innebär att...

- ha förståelse och det brinnande intresset för råvaror, dess smaker och hur de kan kombineras för att skapa och upplevelserika kalla rätter enligt våra koncept

- ha förmågan att skapa tilltalande och vackra upplägg, inklusive dekoration och garnityr och bakverk.

- ha goda kunskaper om livsmedelssäkerhet, inklusive korrekt förvaring av livsmedel och hygienrutiner för att säkerställa en säker arbetsmiljö.

- har ett brinnande intresse för ett hållbart kallkök

Stämmer det in på dig att du...

- gillar att bolla koncept, menyer och recept

- är engagerad med erfarenhet av att leda och stötta personal i drift

- gillar variationen av att jobba dag- och kvällstid. (Vi följer kollektivavtal)

..ja, då ser vi fram emot att just du blir vår nya kollega

I din roll kommer du att jobba nära köksmästaren, souscheferna och så klart övriga i teamet för att utveckla kallskänken dit vi vill.

På Inez och Ernst (https://www.sanktjorgenpark.se/mat-dryck/restauranger/inezernst) serverar vi nyskapande, innovativa smakupplevelser i en miljö med mycket kärlek och glödande intresse. På Greenhouse (https://www.sanktjorgenpark.se/mat-dryck/restauranger/greenhouse) erbjuds vällagad husmanskost med twist och med stor variation på utbudet. Garden Café (https://www.sanktjorgenpark.se/mat-dryck/restauranger/garden-cafe)är vår hälsosamma bistro med go'saker för de flesta. Bula bar och mat (https://www.sanktjorgenpark.se/mat-dryck/restauranger/bula-bar) har de perfekta förutsättningarna för att njuta av ett glas vin, en cocktails och något gott att äta till. Vi samarbetar med en lokal grönsaksodlare ett stenkast bort. Just i den trädgården, där vår grundare en gång i tiden lekte hemma hos farmor och farfar, Inez och Ernst.

Sankt Jörgen Park Resort, tio minuter från Göteborg, det är vår härliga arbetsplats ????. Hos oss får du vara med och skapa upplevelser att minnas. Hos oss är känslan familjär och närvarande och alltid med service i toppklass!

Förmåner

Vår företagskultur är inget vi tar för givet utan vi har ett arbetssätt där du som personal har stort inflytande på var vi är på väg och hur vi kommer dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träning, rabatterade behandlingar, PT-lektioner, övernattningar och besök på Sveriges bästa spahotell m.m.

Ansökan

Beskriv varför just du skulle passa för denna roll och lite om vad du gjort tidigare som matchar våra krav. Vänta inte med att skicka in din ansökan, då intervjuer sker löpande. och tillsättning tänker vi någon gång efter jul och nyår. Vi lägger stor tyngd på personlig lämplighet. Visa mindre

Kock i sommar

Sankt Jörgen Park Resort, tio minuter från Göteborg, det är vår härliga arbetsplats ????. Hos oss får du vara med och skapa upplevelser att minnas. Hos oss är känslan familjär och närvarande och alltid med service i toppklass! Till sommaren söker vi efter en engagerad, positiv kock som kan stötta upp i vår restaurang Inez och Ernst (https://sanktjorgenpark.se/mat-dryck/inez-ernst/). Inez och Ernst är helt nyrenoverad och toppfint. Hos oss blir du del i e... Visa mer
Sankt Jörgen Park Resort, tio minuter från Göteborg, det är vår härliga arbetsplats ????. Hos oss får du vara med och skapa upplevelser att minnas. Hos oss är känslan familjär och närvarande och alltid med service i toppklass!

Till sommaren söker vi efter en engagerad, positiv kock som kan stötta upp i vår restaurang Inez och Ernst (https://sanktjorgenpark.se/mat-dryck/inez-ernst/). Inez och Ernst är helt nyrenoverad och toppfint. Hos oss blir du del i ett skönt team med högt i tak, mycket skratt och härliga kollegor. Vår resort består bland annat av hotell, konferens, flera restauranger, spa, poolside, sport club, golfbana och mycket mer.

Stämmer det in på dig att du...

- kan mat och dryck, vet vad det handlar om och kan finliret

- har teamkänsla, är engagerad med erfarenhet

- gillar variationen av att jobba dag- och kvällstid

..ja, då ser vi fram emot att just Du blir vår kollega.

På Inez och Ernst serverar vi nyskapade, innovativa smakupplevelser och i en miljö med mycket kärlek och glödande intresse. På resorten finns också Greenhouse (https://sanktjorgenpark.se/mat-dryck/greenhouse/) som serverar vällagad husmanskost med twist och med stor variation på utbudet. I Garden Café (https://sanktjorgenpark.se/mat-dryck/garden-cafe/) serverar vi hälsosam och nyttig mat samt lite go'fika. Alla restaurangerna har sina rötter i svensk matlagningstradition och strävar efter att använda så närproducerade och ekologiska råvaror som möjligt.

Förmåner

Vår företagskultur är inget vi tar för givet utan vi har ett arbetssätt där du som personal har stort inflytande på var vi är på väg och hur vi kommer dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träning, rabatterade behandlingar, PT-lektioner, övernattningar och besök på Sveriges bästa spahotell m.m.

Ansökan

Beskriv varför just du skulle passa för denna roll och lite om vad du gjort tidigare som matchar våra krav. Vänta inte med att skicka in din ansökan, då intervjuer sker löpande. Vi lägger stor tyngd på personlig lämplighet. Visa mindre

Front Office Manager

Vill du bli en del av Sankt Jörgen Park Resort (https://sanktjorgenpark.se/) - och bidra till vår tolkning av den moderna country cluben? Hos oss checkar gästen in till en livsstil där avkoppling och aktiviteter balanseras med matupplevelser och hotellnjuteri. Vår resort består bland annat av hotell, konferens, spa, Pool Club, en energifylld Sport & Health Club, golfbana och flertalet restauranger. Under våren slår vi dessutom upp portarna till vår nyrenov... Visa mer
Vill du bli en del av Sankt Jörgen Park Resort (https://sanktjorgenpark.se/) - och bidra till vår tolkning av den moderna country cluben? Hos oss checkar gästen in till en livsstil där avkoppling och aktiviteter balanseras med matupplevelser och hotellnjuteri. Vår resort består bland annat av hotell, konferens, spa, Pool Club, en energifylld Sport & Health Club, golfbana och flertalet restauranger. Under våren slår vi dessutom upp portarna till vår nyrenoverade restaurang Inez & Ernst och en helt ny bar.Just nu söker vi en Front Office Manager som tar hand om våra anställda, driften och alla gäster i vår Spa reception. Just i den här receptionen möts alla gäster, allt från spagäster, hotellgäster, daggäster, sportmedlemmar, lunch och fikagäster, och många fler. Frågeställningarna som uppstår här är många och väldigt varierande varvid det är viktigt att du är trygg i alla möjliga situationer för att kunna lösa allt mellan himmel och jord.

Arbetet innebär att:

- tillsammans med kollegorna sträva efter att skapa minnesvärda upplevelse för alla gäster och en härlig arbetsmiljö

- vara ansvarig för att sätta rutiner kring den dagliga driften kring spa, hotell och sport reception

- ha personalansvar med ansvar inom schemaläggning, bemanningsplanering samt rekrytering, för receptionspersonal och våra terapeuter

- du är operativ, älskar försäljning och kommer att trivas med att vara delaktig i den dagliga driften

- är ansvarig för inköp samt att underhålla våra goda relationer med leverantörer

Stämmer det in på dig att du:

- brinner för ett närvarande ledarskap och att få dina kollegor att växa

- är en god ledare som kan skapa ett framgångsrikt team med ett gott arbetsklimat

- har känsla för detaljer och för att skapa en mysig miljö för våra gäster

- trivs med att arbeta under eget ansvar och vågar ställa frågor och ta egna initiativ

- Har ca 3 års erfarenhet av en liknande roll- Har erfarenhet av besöksnäringen och känner dig trygg i den

Då ser vi fram emot att ha dig som vår kollega.

Tjänsten innebär både tidiga morgon- och sena kvällspass samt helgjobb. Vi följer kollektivavtal.

Vi finns tio minuter från Göteborg i lummiga gröna miljöer. Hos oss får du vara med och skapa upplevelser att minnas. Det gör vi när vi tar hand om varandra. Känslan är familjär och närvarande. Vi är övertygade om att sånt smittar det av sig. Service och genuint mottagande är det viktigaste vi har. Vi pratar om vårt gröna hjärta. Det inspirerar till glädje, omhändertagande och möjligheter som gör att man vill komma tillbaka till oss gång på gång, både som anställd och gäst.

Förmåner

Vår företagskultur är inget vi tar för givet utan vi har ett arbetssätt där du som personal har stort inflytande på var vi är på väg och hur vi kommer dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träning, rabatterade behandlingar, PT-lektioner, övernattningar och besök på Sveriges bästa spahotell m.m.

Ansökan

Beskriv varför just du skulle passa för denna roll och lite om vad du gjort tidigare som matchar våra krav. Vänta inte med att skicka in din ansökan. Intervjuerna sker löpande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ska passa för varandra. Visa mindre

Runner

Vill du bli en del av Sankt Jörgen Park Resort (https://sanktjorgenpark.se/) - och bidra till vår tolkning av den moderna country cluben? Hos oss checkar gästen in till en livsstil där avkoppling och aktiviteter balanseras med matupplevelser och hotellnjuteri. Vår resort består bland annat av hotell, konferens, spa, Pool Club, en energifylld Sport & Health Club, golfbana och flertalet restauranger. Och under våren slår vi dessutom upp portarna till vår ... Visa mer
Vill du bli en del av Sankt Jörgen Park Resort (https://sanktjorgenpark.se/) - och bidra till vår tolkning av den moderna country cluben? Hos oss checkar gästen in till en livsstil där avkoppling och aktiviteter balanseras med matupplevelser och hotellnjuteri.Vår resort består bland annat av hotell, konferens, spa, Pool Club, en energifylld Sport & Health Club, golfbana och flertalet restauranger. Och under våren slår vi dessutom upp portarna till vår nyrenoverade restaurang Inez & Ernst och en helt ny bar under trädet.

Till sommaren söker vi Runners. Som Runner kommer du att vara en viktig del av vårt team, med huvudansvar för att se till att våra gäster får en genuin och skön upplevelse att minnas.

Arbetet innebär...

- att stötta upp i servicen och se till att gästerna får det lilla extra i våra restauranger

- möta gästen med glädje och engagemang

- assistera med att hålla gemensamma områden rena och i ordning

- samarbeta med andra avdelningar för att säkerställa en enhetlig och hög kvalité

Stämmer det in på dig att du...

- är en servicestjärna med god kommunikationsförmåga

- har förmågan att arbeta effektivt i en snabb och händelserik miljö

- ser detaljerna och vad som behöver göras

- kan arbeta kvällar, helger och helgdagar enligt behov

- om du har tidigare erfarenhet inom gästservice eller hotellbranschen är meriterande men inte nödvändigt.

Då kanske du är vår nya kollega?

Arbetet är tidsbegränsat över sommaren men vi brukar smyga igång lite tidigare och ofta är det en väg in i vår värld. Vi tillämpar kollektivavtal.

Var finns vi?
Vi finns tio minuter från Göteborg i lummiga gröna miljöer. Hos oss får du vara med och skapa upplevelser att minnas. Det gör vi när vi tar hand om varandra. Känslan är familjär och närvarande. Vi är övertygade om att sådant smittar av sig. Service och genuint mottagande är det viktigaste vi har. Vi pratar om vårt gröna hjärta. Det inspirerar till glädje, omhändertagande och möjligheter som gör att man vill komma tillbaka till oss gång på gång, både som anställd och gäst.

Förmåner
Vår företagskultur är inget vi tar för givet utan vi har ett arbetssätt där du som personal har stort inflytande på var vi är på väg och hur vi kommer dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träning, rabatterade behandlingar, PT-lektioner, övernattningar och besök på Sveriges bästa spahotell m.m.

Ansökan

Beskriv varför just du skulle passa för denna roll och lite om vad du gjort tidigare som matchar våra krav. Vänta inte med att skicka in din ansökan. Intervjuerna sker löpande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ska passa för varandra. Visa mindre

Servitris / Servitör

Vill du bli en del av Sankt Jörgen Park Resort (https://sanktjorgenpark.se/) - och bidra till vår tolkning av den moderna country cluben? Till våren och sommaren söker vi extra förstärkning. Hos oss checkar gästen in till en livsstil där avkoppling och aktiviteter balanseras med matupplevelser och hotellnjuteri. Vår resort består bland annat av hotell, konferens, spa, Pool Club, en energifylld Sport & Health Club, golfbana och flertalet restauranger. Oc... Visa mer
Vill du bli en del av Sankt Jörgen Park Resort (https://sanktjorgenpark.se/) - och bidra till vår tolkning av den moderna country cluben? Till våren och sommaren söker vi extra förstärkning. Hos oss checkar gästen in till en livsstil där avkoppling och aktiviteter balanseras med matupplevelser och hotellnjuteri.Vår resort består bland annat av hotell, konferens, spa, Pool Club, en energifylld Sport & Health Club, golfbana och flertalet restauranger. Och under våren slår vi dessutom upp portarna till vår nyrenoverade restaurang Inez & Ernst och en helt ny bar under trädet.

Till sommaren och lite innan söker vi engagerade, positiva och glada servitriser/servitörer till Inez & Ernst, till Greenhouse och till Pool Club. Hos oss blir du del i ett glatt team med högt i tak, spännande utveckling och härliga kollegor.

Arbetet innebär att

- hjälpa gästen tillrätta i vår restaurang och se till att deras upplevelse blir just så där bra som den bara kan bli

- hålla ordning i restaurangen och ha ett öga för detaljer

- vara uppdaterad kring menyer och händelser på vår resort

- ha kunskap kring viner och mat

- samarbeta med kök och övriga avdelningar

Stämmer det in på dig att du ..

- har erfarenhet av att arbeta som servitris/servitör

- är en team- och servicestjärna och vet vad det handlar om

- har ett genuint intresse för mat och dryck

- är varm och engagerad

.ja, då ser vi fram emot att just Du blir vår nya kollega

På Inez och Ernst (https://sanktjorgenpark.se/mat-dryck/inez-ernst/) serverar vi nyskapade, innovativa smakupplevelser och i en miljö med mycket kärlek och glödande intresse. På våra andra restauranger Greenhouse (https://sanktjorgenpark.se/mat-dryck/greenhouse/) erbjuds vällagad husmanskost med twist och med stor variation på utbudet. När Pool club öppnar upp för sommaren kommer vi erbjuda en club meny med klass. Alla restaurangerna har rötterna i svensk matlagningstradition och strävar efter att använda så närproducerade och ekologiska råvaror som möjligt. Vi hjälps åt på vår resort, vilket innebär att du kanske kommer hjälpa till i alla våra restauranger.

Arbetstiderna varierar. På Inez och Ernst ligger tyngden på kvälls- och helgpass men dagpass förekommer också. I Greenhouse är tiderna i första hand förlagda till dagpass men kvällspass och helger förekommer. Sommartjänsterna är tidsbegränsade men är ofta en väg in. Vi följer kollektivavtal.

Var finns vi?

Vi finns tio minuter från Göteborg i lummiga gröna miljöer. Hos oss får du vara med och skapa upplevelser att minnas. Det gör vi när vi tar hand om varandra. Känslan är familjär och närvarande. Vi är övertygade om att sådant smittar av sig. Service och genuint mottagande är det viktigaste vi har. Vi pratar om vårt gröna hjärta. Det inspirerar till glädje, omhändertagande och möjligheter som gör att man vill komma tillbaka till oss gång på gång, både som anställd och gäst.

Förmåner

Vår företagskultur är inget vi tar för givet utan vi har ett arbetssätt där du som personal har stort inflytande på var vi är på väg och hur vi kommer dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träning, rabatterade behandlingar, PT-lektioner, övernattningar och besök på Sveriges bästa spahotell m.m.

Ansökan

Beskriv varför just du skulle passa för denna roll och lite om vad du gjort tidigare som matchar våra krav. Vänta inte med att skicka in din ansökan. Intervjuerna sker löpande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ska passa för varandra. Visa mindre

Receptionschef Sport & Spa

Vill du bli en av Sankt Jörgen Park Resort (https://sanktjorgenpark.se/) - och bidra till vår tolkning av den moderna country cluben. Hos oss checkar gästen in till en livsstil där avkoppling och aktiviteter balanseras med matupplevelser och hotellnjuteri. Vår resort består bland annat av hotell, konferens, spa, Pool Club, en energifylld Sport & Health Club, golfbana och flertalet restauranger. Och under våren slår vi dessutom upp portarna till vår nyrenov... Visa mer
Vill du bli en av Sankt Jörgen Park Resort (https://sanktjorgenpark.se/) - och bidra till vår tolkning av den moderna country cluben. Hos oss checkar gästen in till en livsstil där avkoppling och aktiviteter balanseras med matupplevelser och hotellnjuteri. Vår resort består bland annat av hotell, konferens, spa, Pool Club, en energifylld Sport & Health Club, golfbana och flertalet restauranger. Och under våren slår vi dessutom upp portarna till vår nyrenoverade restaurang Inez & Ernst och en helt ny bar under trädet.

Just nu söker vi en Receptionschef som tar hand och våra anställda och driften i Sport och Spareceptionen.

Arbetet innebär:

- Personalansvar - bemanning och schemaläggning

- Ansvar för beställningar

- Ansvara för att den dagliga driften i en sport och spareception med dess tillhörande ytor

- Ansvara att våra gäster blir bemötta på allra bästa sätt

Stämmer det in på dig att du har:

- Har 1-3 års erfarenhet av en liknande roll

- Har erfarenhet av att jobba på inom besöksnäringen

- Brinner för ledarskap och att få dina kollegor att växa

- Vill vara i driften

- Skapar förutsättningarna för ordning och reda

Då ser vi fram emot att ha dig som vår nya kollega.

Tjänsten innebär både tidiga morgon- och sena kvällspass samt helgjobb. Vi följer HRFs kollektivavtal.

Vi finns tio minuter från Göteborg i lummiga gröna miljöer. Hos oss får du vara med och skapa upplevelser att minnas. Det gör vi när vi tar hand om varandra. Känslan är familjär och närvarande. Vi är övertygade om att sånt smittar det av sig. Service och genuint mottagande är det viktigaste vi har. Vi pratar om vårt gröna hjärta. Det inspirerar till glädje, omhändertagande och möjligheter som gör att man vill komma tillbaka till oss gång på gång, både som anställd och gäst.

Förmåner

Vår företagskultur är inget vi tar för givet utan vi har ett arbetssätt där du som personal har stort inflytande på var vi är på väg och hur vi kommer dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träning, rabatterade behandlingar, PT-lektioner, övernattningar och besök på Sveriges bästa spahotell m.m.

Ansökan

Beskriv varför just du skulle passa för denna roll och lite om vad du gjort tidigare som matchar våra krav. Vänta inte med att skicka in din ansökan. Intervjuerna sker löpande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ska passa för varandra. Visa mindre

Souschef

Sankt Jörgen Park Resort, tio minuter från Göteborg, det är vår härliga arbetsplats ????. Hos oss får du vara med och skapa upplevelser att minnas. Hos oss är känslan familjär och närvarande och alltid med service i toppklass! Vi söker efter en engagerad souschef till Sankt Jörgen Park. Här blir du del i ett skönt team med högt i tak, spännande utveckling och härliga kollegor. Vår resort består bland annat av hotell, konferens, flera restauranger, spa, po... Visa mer
Sankt Jörgen Park Resort, tio minuter från Göteborg, det är vår härliga arbetsplats ????. Hos oss får du vara med och skapa upplevelser att minnas. Hos oss är känslan familjär och närvarande och alltid med service i toppklass!

Vi söker efter en engagerad souschef till Sankt Jörgen Park. Här blir du del i ett skönt team med högt i tak, spännande utveckling och härliga kollegor. Vår resort består bland annat av hotell, konferens, flera restauranger, spa, poolside, sport club och golfbana.

Stämmer det in på dig att Du...

- brinner för kockyrket och älskar att få ihop hela smakupplevelsen, 5 års erfarenhet

-
positiv energi, stöttande tydlighet och engagemang framåt

- har teamkänsla och är en engagerad ledare

..ja, då ser vi fram emot att just Du blir vår nya kollega

Vi har tre restauranger, Inez och Ernst (https://sanktjorgenpark.se/mat-dryck/inez-ernst/), Greenhouse (https://sanktjorgenpark.se/mat-dryck/greenhouse/) och Garden Café (https://sanktjorgenpark.se/mat-dryck/garden-cafe/). Alla restaurangerna har rötterna i svensk matlagningstradition och strävar efter att använda så närproducerade och ekologiska råvaror som möjligt. På Inez och Ernst serverar vi nyskapade, innovativa smakupplevelser i en miljö med mycket kärlek och ett glödande intresse för hela smakupplevelsen. På Greenhouse, vår golfrestaurang erbjuder vi vällagad husmanskost med twist och med stor variation på utbudet. Garden Café är vår restaurang i anslutning till Spat och Sport & Health Club med nyttig och hälsosam mat. Som souschef kommer du att få vara med och utveckla vår restauranger samt stötta och ta ansvar för personalen. Köket i Inez och Ernst kommer vara helt nybyggt och fyllt av nytänk.

Rollen innefattar kvälls-, dag- och helgjobb.

Förmåner

Vår företagskultur är inget vi tar för givet utan vi har ett arbetssätt där du som personal har stort inflytande på var vi är på väg och hur vi kommer dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träning, rabatterade behandlingar, PT-lektioner, övernattningar och besök på Sveriges bästa spahotell m.m.

Ansökan

Beskriv varför just du skulle passa för denna roll och lite om vad du gjort tidigare som matchar våra krav. Vänta inte med att skicka in din ansökan, då intervjuer sker löpande. Vi lägger stor tyngd på personlig lämplighet. Visa mindre

Gruppträningskoordinator och PT

Sankt Jörgen Park Resort, tio minuter från Göteborg, det är vår härliga arbetsplats ????. Hos oss får du vara med och skapa upplevelser att minnas. Hos oss är känslan familjär och närvarande och alltid med service i toppklass! Vi söker efter en engagerad, positiv och glad gruppträningsinstruktör/koordinator och resortambassadör till vår Sports & Health Club (https://sanktjorgenpark.se/sportclub/). Här blir du del i ett glatt team med högt i tak, spännande... Visa mer
Sankt Jörgen Park Resort, tio minuter från Göteborg, det är vår härliga arbetsplats ????. Hos oss får du vara med och skapa upplevelser att minnas. Hos oss är känslan familjär och närvarande och alltid med service i toppklass!

Vi söker efter en engagerad, positiv och glad gruppträningsinstruktör/koordinator och resortambassadör till vår Sports & Health Club (https://sanktjorgenpark.se/sportclub/). Här blir du del i ett glatt team med högt i tak, spännande utveckling och härliga kollegor. Vår resort består bland annat av hotell, konferens, flertalet restauranger, Spa, Pool Club, golfbana och Sports & Health Club.

Stämmer det in på dig att du...

- är utbildad och aktiv inom gruppträning och PT

- är uppdaterad inom tränings- och friskvårdsbranschen

- är kreativ och gillar rollen som bollplank

-
är varm, engagerad och ansvarstagande

..ja, då ser vi fram emot att just Du blir vår nya kollega

Arbetet innebär att hålla grupptränings- och PT-pass för våra sport- och hotellgäster och ta hand om dem på bästa sätt. Avdelningen är en central plats på vår resort där hälsa och välmående möts. Sport-, spa- och konferensgäster blandas under dagen och skapar en härlig stämning, samtidigt som ett glas bubbel och hälsosam mat serveras. För att trivas ska du tycka om att möta alla sorters gäster och framför allt ta hand om våra sportmedlemmar och instruktörer.

Ett önskemål är att Du har erfarenhet av...

- systemen Visbook och BRP

- gillar att anordna vidareutveckling inom gruppträningskoncept

- och framför allt har viljan att lära och lära ut

På Sports & Health Club varierar arbetstiderna med dagpass, kvällspass och helger. Vi hjälps åt på vår resort, vilket innebär att du ibland kanske kommer hjälpa till på andra avdelningar vid större event och händelser.

Förmåner

Vår företagskultur är inget vi tar för givet utan vi har ett arbetssätt där du som personal har stort inflytande på var vi är på väg och hur vi kommer dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träning, rabatterade behandlingar, PT-lektioner, övernattningar och besök på Sveriges bästa spahotell m.m.

Ansökan

Beskriv varför just du skulle passa för denna roll och lite om vad du gjort tidigare som matchar våra krav. Vänta inte med att skicka in din ansökan, då intervjuer sker löpande. Vi lägger stor tyngd på personlig lämplighet. Visa mindre

Hudterapeut med produktansvar

Sankt Jörgen Park Resort, tio minuter från Göteborg, det är vår härliga arbetsplats ????. Hos oss får du vara med och skapa upplevelser att minnas. Hos oss är känslan familjär och närvarande och alltid med service i toppklass! Vi söker en varm och engagerad hudterapeut till vårt härliga Spa. Här blir du del i ett glatt team med högt i tak, spännande utveckling och härliga kollegor. Vi söker dig som vill jobba på vår resort som består bland annat av hotell... Visa mer
Sankt Jörgen Park Resort, tio minuter från Göteborg, det är vår härliga arbetsplats ????. Hos oss får du vara med och skapa upplevelser att minnas. Hos oss är känslan familjär och närvarande och alltid med service i toppklass!

Vi söker en varm och engagerad hudterapeut till vårt härliga Spa. Här blir du del i ett glatt team med högt i tak, spännande utveckling och härliga kollegor. Vi söker dig som vill jobba på vår resort som består bland annat av hotell, konferens, flertalet restauranger, spa, Pool Club, Sports & Health Club och golfbana.

Stämmer det in på dig att du ..

- brinner för ditt yrke som hudterapeut

- arbetar med avancerad hudvård och har koll på trender i branschen

- har utbildningen för det och 3-5 års erfarenhet

-
har erfarenhet av att ta ansvar och utveckla inom området

.ja, då ser vi fram emot att just du blir vår nya kollega

På vårt spa erbjuder vi allt från klassiska ansiktsbehandlingar till skräddarsydda kurer. I vårt utbud finns även andra kroppsbehandlingar och massage. På avdelningen samarbetar terapeuter, receptionister, spavärdar och sportkollegor tätt och vi hjälper och lyfter varandra. För oss är förståelsen för den röda tråden genom huset det viktigaste vi har för att få gästerna att få upplevelsen som gör att de kommer tillbaka gång på gång. Detta kommer vara extra viktigt den närmste tiden då vi renoverar delar av Resortens byggnad. Vi beräknar att vara klara med det i februari.

Arbetstiderna varierar. Dag-, kvälls- och helgpass förekommer. Vi hjälps åt på vår resort, vilket innebär att du ibland kommer hjälpa till med andra förekommande arbetsuppgifter på Spat.

Förmåner

Vår företagskultur är inget vi tar för givet utan vi har ett arbetssätt där du som personal har stort inflytande på var vi är på väg och hur vi kommer dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träning, rabatterade behandlingar, PT-lektioner, övernattningar och besök på Sveriges bästa spahotell m.m.

Ansökan

Beskriv varför just du skulle passa för denna roll och lite om vad du gjort tidigare som matchar våra krav. Vänta inte med att skicka in din ansökan, då intervjuer sker löpande. Vi lägger stor tyngd på personlig lämplighet. Visa mindre

Kallisansvarig som gillar att ta fram koncept

Sankt Jörgen Park Resort, tio minuter från Göteborg, det är vår härliga arbetsplats ????. Hos oss får du vara med och skapa upplevelser att minnas. Hos oss är känslan familjär och närvarande och alltid med service i toppklass! Vi söker efter en engagerad kallskänka som gillar att ta ansvar och utveckla, till våra restaurang Inez och Ernst (https://sanktjorgenpark.se/mat-dryck/inez-ernst/). Här blir du del i ett skönt team med högt i tak, i spännande utvec... Visa mer
Sankt Jörgen Park Resort, tio minuter från Göteborg, det är vår härliga arbetsplats ????. Hos oss får du vara med och skapa upplevelser att minnas. Hos oss är känslan familjär och närvarande och alltid med service i toppklass!

Vi söker efter en engagerad kallskänka som gillar att ta ansvar och utveckla, till våra restaurang Inez och Ernst (https://sanktjorgenpark.se/mat-dryck/inez-ernst/). Här blir du del i ett skönt team med högt i tak, i spännande utveckling och härliga kollegor. Vår resort består bland annat av hotell, konferens, flera restauranger, spa, poolside, Sports & Health club och golfbana. Dessutom kommer Inez och Ernst vara helt nyrenoverad när vi slår upp portarna där, tidigt i vår.

Stämmer det in på dig att du...

- gillar att ta fram och bolla koncept, menyer och recept


- är engagerad med erfarenhet av att leda och stötta personal i drift

- gillar variationen av att jobba dag- och kvällstid

..ja, då ser vi fram emot att just Du blir vår nya kollega

I din roll kommer du att jobba nära köksmästaren, souscheferna och så klart övriga i teamet för att utveckla kallskänken dit vi vill.

På Inez och Ernst serverar vi nyskapande, innovativa smakupplevelser i en miljö med mycket kärlek och glödande intresse. På Greenhouse erbjuds vällagad husmanskost med twist och med stor variation på utbudet och i Garden Café jobbar vi med det vegetariska köket. Alla tre restauranger har rötterna i svensk matlagningstradition och strävar efter att använda så närproducerade och ekologiska råvaror som möjligt. Vi samarbetar med en lokal grönsaksodlare ett stenkast bort. Just i den trädgården, där vår grundare en gång i tiden lekte hemma hos farmor och farfar, Inez och Ernst.

Förmåner

Vår företagskultur är inget vi tar för givet utan vi har ett arbetssätt där du som personal har stort inflytande på var vi är på väg och hur vi kommer dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träning, rabatterade behandlingar, PT-lektioner, övernattningar och besök på Sveriges bästa spahotell m.m.

Ansökan

Beskriv varför just du skulle passa för denna roll och lite om vad du gjort tidigare som matchar våra krav. Vänta inte med att skicka in din ansökan, då intervjuer sker löpande. och tillsättning tänker vi någon gång efter jul och nyår. Vi lägger stor tyngd på personlig lämplighet. Visa mindre

Kock i sommar

Sankt Jörgen Park Resort, tio minuter från Göteborg, det är vår härliga arbetsplats ????. Hos oss får du vara med och skapa upplevelser att minnas. Hos oss är känslan familjär och närvarande och alltid med service i toppklass! Till sommaren söker vi efter engagerade, positiva kockar till våra restauranger Inez och Ernst (https://sanktjorgenpark.se/mat-dryck/inez-ernst/), Greenhouse (https://sanktjorgenpark.se/mat-dryck/greenhouse/) och Garden Café (http... Visa mer
Sankt Jörgen Park Resort, tio minuter från Göteborg, det är vår härliga arbetsplats ????. Hos oss får du vara med och skapa upplevelser att minnas. Hos oss är känslan familjär och närvarande och alltid med service i toppklass!

Till sommaren söker vi efter engagerade, positiva kockar till våra restauranger Inez och Ernst (https://sanktjorgenpark.se/mat-dryck/inez-ernst/), Greenhouse (https://sanktjorgenpark.se/mat-dryck/greenhouse/) och Garden Café (https://sanktjorgenpark.se/mat-dryck/garden-cafe/). Hos oss blir du del i ett skönt team med högt i tak, mycket skratt och härliga kollegor. Vår resort består bland annat av hotell, konferens, flera restauranger, spa, poolside, sport club och golfbana.

Stämmer det in på dig att du...

- kan mat och dryck, och vet vad det handlar om

- har teamkänsla, är engagerad med erfarenhet

- gillar variationen av att jobba dag- och kvällstid

..ja, då ser vi fram emot att just Du blir vår kollega i sommar.

På Inez och Ernst serverar vi nyskapade, innovativa smakupplevelser och i en miljö med mycket kärlek och glödande intresse. På Greenhouse erbjuds vällagad husmanskost med twist och med stor variation på utbudet. I Garden Café serverar vi vegetarisk och rawfood-inspirerad mat. Alla restaurangerna har sina rötter i svensk matlagningstradition och strävar efter att använda så närproducerade och ekologiska råvaror som möjligt.

Förmåner

Vår företagskultur är inget vi tar för givet utan vi har ett arbetssätt där du som personal har stort inflytande på var vi är på väg och hur vi kommer dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träning, rabatterade behandlingar, PT-lektioner, övernattningar och besök på Sveriges bästa spahotell m.m.

Ansökan

Beskriv varför just du skulle passa för denna roll och lite om vad du gjort tidigare som matchar våra krav. Vänta inte med att skicka in din ansökan, då intervjuer sker löpande. Vi lägger stor tyngd på personlig lämplighet. Visa mindre

Bartender

Ansök    Aug 25    Sankt Jörgen Park Resort AB    Bartender
Vi på Sankt Jörgen Park står för en helhet av träning, hälsa, välmående och njutning i en avslappnad atmosfär. Vi vill vara en plats där ”hemma hos” känslan infinner sig så snart våra gäster stiger in genom våra dörrar. Här möts man av personlig service och leenden som är äkta. En stämning som gör att man bara vill stanna kvar eller komma tillbaka till oss snart igen. Vi ska lära känna våra gäster och är nyfikna på dom på ett sätt som gör att dom kommer ti... Visa mer
Vi på Sankt Jörgen Park står för en helhet av träning, hälsa, välmående och njutning i en avslappnad atmosfär. Vi vill vara en plats där ”hemma hos” känslan infinner sig så snart våra gäster stiger in genom våra dörrar. Här möts man av personlig service och leenden som är äkta. En stämning som gör att man bara vill stanna kvar eller komma tillbaka till oss snart igen. Vi ska lära känna våra gäster och är nyfikna på dom på ett sätt som gör att dom kommer tillbaka till oss, om och om igen. Ingen skall gå obemärkt in eller ut genom dörren

Känner du att detta stämmer in på dig så läs vidare. Vi ser fram emot din ansökan! ????

Vi söker nu bartenders till hotellet. Vi vill att du har minst 3 års erfarenhet från att ha jobbat som bartender. Som person är du positiv, stresstålig och brinner för att leverera personlig service. Arbetstid är förlagd både dag, kvällar och helger. Anställning kommer ske löpande under våren/tidig sommar och tjänsterna har varierande tjänstgöringsgrad. Möjlighet till förlängning kan komma att erbjudas.

Förmåner

Vår företagskultur är inget vi tar för givet utan vi har ett arbetssätt där du som personal har stort inflytande på var vi är på väg och hur kommer vi dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träning, rabatterade behandlingar, PT-lektioner, övernattningar och besök på Sveriges bästa spahotell m.m.

Ansökan

Beskriv varför just du skulle passa för denna roll och lite om vad du gjort tidigare som matchar våra krav, ett stort plus om vi kan få se en bild på dig. Vänta inte med att skicka in då intervjuer sker löpande. Vi lägger stor tyngd på personlig lämplighet. Visa mindre

Kock

Sankt Jörgen Park Resort, tio minuter från Göteborg, det är vår härliga arbetsplats ????. Hos oss får du vara med och skapa upplevelser att minnas. Hos oss är känslan familjär och närvarande och alltid med service i toppklass! Vi söker efter en engagerad, positiv kock till vår restaurang Inez och Ernst (https://sanktjorgenpark.se/mat-dryck/inez-ernst/). Hos oss blir du del i ett skönt team med högt i tak, mycket skratt och härliga kollegor. Vår resort be... Visa mer
Sankt Jörgen Park Resort, tio minuter från Göteborg, det är vår härliga arbetsplats ????. Hos oss får du vara med och skapa upplevelser att minnas. Hos oss är känslan familjär och närvarande och alltid med service i toppklass!

Vi söker efter en engagerad, positiv kock till vår restaurang Inez och Ernst (https://sanktjorgenpark.se/mat-dryck/inez-ernst/). Hos oss blir du del i ett skönt team med högt i tak, mycket skratt och härliga kollegor. Vår resort består bland annat av hotell, konferens, flera restauranger, spa, poolside, sport club, golfbana och snart ett helt splitter nytt kök.

Stämmer det in på dig att du...

- kan mat och dryck, och vet vad det handlar om

- har teamkänsla, är engagerad med erfarenhet

- gillar variationen av att jobba dag- och kvällstid

..ja, då ser vi fram emot att just Du blir vår kollega.

På Inez och Ernst serverar vi nyskapade, innovativa smakupplevelser och i en miljö med mycket kärlek och glödande intresse. På resorten finns också Greenhouse (https://sanktjorgenpark.se/mat-dryck/greenhouse/) som serverar vällagad husmanskost med twist och med stor variation på utbudet. I Garden Café (https://sanktjorgenpark.se/mat-dryck/garden-cafe/) serverar vi hälsosam och nyttig mat samt lite go'fika. Alla restaurangerna har sina rötter i svensk matlagningstradition och strävar efter att använda så närproducerade och ekologiska råvaror som möjligt.

Förmåner

Vår företagskultur är inget vi tar för givet utan vi har ett arbetssätt där du som personal har stort inflytande på var vi är på väg och hur vi kommer dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träning, rabatterade behandlingar, PT-lektioner, övernattningar och besök på Sveriges bästa spahotell m.m.

Ansökan

Beskriv varför just du skulle passa för denna roll och lite om vad du gjort tidigare som matchar våra krav. Vänta inte med att skicka in din ansökan, då intervjuer sker löpande. Vi lägger stor tyngd på personlig lämplighet. Visa mindre

Social media and content marketing coordinator

Vi söker nu en marknadskoordinator med ansvar för sociala medier och content till vårt försäljnings och marknadsteam. Vi letar efter dig som har en stark kreativ ådra med sinne för både text, bild och form du är fylld av idéer kring utveckling av marknadsföring, content och sociala medier. Du är en utpräglad doeer som vågar kasta dig ut och på ett effektivt sätt skapar innehåll till våra sociala kanaler och hemsidor. Som koordinator kommer du vara en del... Visa mer
Vi söker nu en marknadskoordinator med ansvar för sociala medier och content till vårt försäljnings och marknadsteam.

Vi letar efter dig som har en stark kreativ ådra med sinne för både text, bild och form du är fylld av idéer kring utveckling av marknadsföring, content och sociala medier. Du är en utpräglad doeer som vågar kasta dig ut och på ett effektivt sätt skapar innehåll till våra sociala kanaler och hemsidor.

Som koordinator kommer du vara en del i framtagandet av marknadsplan tillsammans med teamet. Ansvara för uppföljning och marknadsföring utifrån marknadsplan. Koordinera och skapa aktiviteter, event men också kampanjer specifika annonser och inhousematerial.

Viktiga uppgifter i rollen är att skapa innehåll, ta fram kreativ och effektiv copy, hålla siten uppdaterad samt ansvara för att erbjudanden, kampanjer och innehåll presenteras på ett inspirerande, kommersiellt och attraktivt sätt.Om ossVi är ett nära och professionellt familjeföretag. Här tar vi hand om varandra och våra gäster. Utan varandra är vi ingenting. Så vi hjälps åt, uppmuntrar, avlastar, lyssnar, inkluderar, har roligt, kommer med idéer och ställer frågor när vi inte förstår.

Vi har fyra värdeord: äkta, driv, passion och mod. Det är med hjälp av dem som vi driver SJP Resort framåt och funkar så bra tillsammans. Här växer och utvecklas vi tillsammans. Vi ser alla. Ger service till alla. Och ler mot alla. Vår servicenivå är otroligt hög och vårt bemötande alltid varmt. Det vi säger är också det vi gör.

Utan att skryta finns vi i ett av Sveriges vackraste hus. Ett hus som innehåller det mesta. Allt från cabanas i poolside till egna biodlingar och dofter i varje hotell- och spavrå som får en att bli lugn som en filbunke. Dessutom är vi ett svanenmärkt och närproducerat hus som tror inte på slit och släng.

Förutom att dina sinnen får uppleva jättefina miljöer, dofter och smaker varje dag, får du även fantastiska kollegor som är måna om dig och andra. Vårt företagskultur är varmt och äkta, och med vårt arbetssätt får personalen ett stort inflytande i vart vi är på väg och hur kommer vi dit.

Du ska må bra hos oss, i både kropp och själ. Därför får du kostnadsfri träning, rabatterade behandlingar, personlig träning och övernattningar på Sveriges bästa spahotell.

I detalj ser vi gärna att du besitter;

- Relevant eftergymnasial utbildning inom reklam, digital- marknadsföring eller motsvarande
- Har ett antal års arbetslivserfarenhet av liknande jobb
- Kan jobba i högt tempo, för så är det hos oss ibland. Men kaffe och pepp finns för att underlätta allting! :)
- Viss erfarenhet av att skapa filmat material
- Vana av att arbeta i program som Indesign, Illustrator, Photoshop
- Är på god väg att bli digital expert, har kunskap om Google Analytics, Get Accept, LinkedIn algoritm, konverteringsoptimering Erfarenhet av on-site optimering
- Drivande och engagerande. Visa oss vägen.
- Flexibel, prestigelös, ödmjuk och social. Egenskaperna räknas också.
- En duktig genomförare och avslutare. En doer, som vi sa.
- Kan hantera och koordinera många uppgifter samtidigt. Jonglering, med andra ord. :)
- Har ett stort hjärta. För det har också vi.
AnsökanBeskriv varför just du skulle passa för denna roll och lite om vad du gjort tidigare som matchar våra krav. Vi vill ha din ansökan till oss senast den 1 oktober men vänta inte med din ansökan då rekryteringen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Visa mindre

Food & Beverage Manager

Vi söker dig som brinner för att leverera en magiska mat- & dryckesupplevelse i en fantastik resortmiljö! Vi på Sankt Jörgen Park står för en helhet av träning, hälsa, välmående och njutning i en avslappnad atmosfär. Vi vill vara en plats där ”hemma hos” känslan infinner sig så snart våra gäster stiger in genom våra dörrar. Här möts man av personlig service och leenden som är äkta. En stämning som gör att man bara vill stanna kvar eller komma tillbaka til... Visa mer
Vi söker dig som brinner för att leverera en magiska mat- & dryckesupplevelse i en fantastik resortmiljö!

Vi på Sankt Jörgen Park står för en helhet av träning, hälsa, välmående och njutning i en avslappnad atmosfär. Vi vill vara en plats där ”hemma hos” känslan infinner sig så snart våra gäster stiger in genom våra dörrar. Här möts man av personlig service och leenden som är äkta. En stämning som gör att man bara vill stanna kvar eller komma tillbaka till oss snart igen. Vi ska lära känna våra gäster och är nyfikna på dom på ett sätt som gör att dom kommer tillbaka till oss, om och om igen. Ingen skall gå obemärkt in eller ut genom dörrenSom Food & Beverage Manager på Sankt Jörgen Park ansvarar du över resortens samtliga restauranger och dess personal:

Inez & Ernst - Hotellets huvudrestaurangen där frukosten serveras samt där våra konferens- och paketgäster äter sina luncher/middagar. Här serverar vi kvällstid små och mellanrätter.

Garden Café - Lunchrestaurang som serverar en raw-food inspirerad buffé. På samma yta har vi även caféverksamhet till vår sport & spa avdelning.

Bula Bar - Hotellets mittpunkt och loungeavdelning med egen bar. Här finns möjlighet till mingelyta innan och efter middagen eller bara för att slå sig ner och ta något gott att dricka.

Greenhouse - Vår golfrestaurang som ligger ca 150 meter från hotellets byggnad. Här erbjuds fantastisk husmanskost men även möjlighet för större grupper att ha privata event och middagar där de är helt själva. Penthouse Hemisfären - Vår exklusiva våning och nyaste tillskott högst upp i huset där bara fantasin sätter gränserna för ditt möte eller din middag.

Möten & Event - Med våra 18 olika konferenslokaler i olika storlekar skräddarsyr vi varje möte och middag utefter den enskilda gästen/gruppen/konferensen. Fikorna och lunchen är precis lika viktiga som det personliga mötet gästen har med oss varje dag.

Poolside Baren - Poolområdet som fullkomligt kokar med glada och härliga gäster från maj-september. Här beställer du som gäst en härlig drink och smarriga snacks och tilltugg. Med en yta på 450 m2 finns det stora möjligheter för fester och andra härliga aktiviteter.Du är operativ i din roll och har koll på vilka grupper vi har i huset samt ett intresse av att ständigt utveckla både gäst och medarbetarupplevelsen.

Du har kunskap om hur man skapar god lönsamhet i en verksamhet med en bibehållen spännande produkt ut till kund. Det är en stor fördel om du är van avtalsförhandlare.

Du är en kreativ person med stor känsla för helhetsupplevelsen där allt från mat & dryck till musik och ljus måste harmonisera för att leverera en fantastisk gästupplevelse.

Du varierar dina arbetstider mellan dag, kväll och helg för att finnas på plats och se hur verksamheten fungerar och du kommer vara en stor del i att samarbetet mellan avdelningar och övriga avdelningar i huset fungerar genom bra och tydlig kommunikation. Du kommer att vara en viktig part i uppbyggnad av paket och dess innehåll för privat- och konferensgäst och du brinner för ägandeskap och över att ha full kontroll över helheten och jobbar mot långsiktighet.Omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%Förmåner

Vår företagskultur är inget vi tar för givet utan vi har ett arbetssätt där du som personal har stort inflytande på var vi är på väg och hur kommer vi dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träning, rabatterade behandlingar, PT-lektioner, övernattningar och besök på Sveriges bästa spahotell m.m.

Ansökan

Beskriv varför just du skulle passa för denna roll och lite om vad du gjort tidigare som matchar våra krav. Vi vill ha din ansökan till oss senast den 12 september men vänta inte med din ansökan då rekryteringen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet Visa mindre

Room Division Manager

Som Room Division Manager på Sankt Jörgen Park ansvarar du över avdelningarna, Privat- & Konferens bokning, Möten & Event, Reception och Housekeeping. Du behöver ha förmågan att kunna arbeta strukturerat men samtidigt kunna ha många bollar i luften. Avdelningarna som denna rollen innefattar ansvar för har ofta högt tryck vilket gör att du behöver kunna stötta i drift när det behövs men samtidigt jobba strategiskt framåt för att skapa en trygg och trivsam ... Visa mer
Som Room Division Manager på Sankt Jörgen Park ansvarar du över avdelningarna, Privat- & Konferens bokning, Möten & Event, Reception och Housekeeping.

Du behöver ha förmågan att kunna arbeta strukturerat men samtidigt kunna ha många bollar i luften. Avdelningarna som denna rollen innefattar ansvar för har ofta högt tryck vilket gör att du behöver kunna stötta i drift när det behövs men samtidigt jobba strategiskt framåt för att skapa en trygg och trivsam arbetsmiljö för dina kollegor. Du behöver vara insatt i vilka gäster och grupper vi har i huset och hur vi skapar den absolut bästa gästupplevelsen. Här är det viktigt att du som Room Division Manager är synlig för både gäster och personal och är det högt tryck eller sjukdom på någon avdelning så är det en självklarhet för dig att stötta i driften. Du är en lyhörd och ödmjuk ledare som skapar teamkänsla och som älskar att se dina kollegor växa. Du ger dom självklart de rätta förutsättningarna för att lyckas att växa tillsammans.

I vår reception för privat- & konferensgäster ligger självklart stor fokus på att se och möta varje gäst personligt och varmt.

Omfattning: Heltid, varierande, dag, kväll, helg

Du varierar dina arbetstider mellan dag, kväll och helg för att finnas på plats och se hur verksamheten fungerar och du kommer vara en stor del i att samarbetet mellan avdelningar och övriga avdelningar i huset fungerar genom bra och tydlig kommunikation. Du kommer att ansvara för att all paketuppbyggnad sker rätt i vårt bokningssystem både på privat- & konferenssidan samt vara delaktig i prissättning för de olika paketen. Vi ser därför gärna att du även har revenue management kunskap för att kunna optimera detta på bästa sätt.Om oss

Vi är ett nära och professionellt familjeföretag. Här tar vi hand om varandra och våra gäster. Utan varandra är vi ingenting. Så vi hjälps åt, uppmuntrar, avlastar, lyssnar, inkluderar, har roligt, kommer med idéer och ställer frågor när vi inte förstår.

Vi har fyra värdeord: äkta, driv, passion och mod. Det är med hjälp av dem som vi driver SJP Resort framåt och funkar så bra tillsammans. Här växer och utvecklas vi tillsammans. Vi ser alla. Ger service till alla. Och ler mot alla. Vår servicenivå är otroligt hög och vårt bemötande alltid varmt. Det vi säger är också det vi gör.Utan att skryta finns vi i ett av Sveriges vackraste hus. Ett hus som innehåller det mesta. Allt från cabanas i poolside till egna biodlingar och dofter i varje hotell- och spavrå som får en att bli lugn som en filbunke. Dessutom är vi ett svanenmärkt och närproducerat hus som tror inte på slit och släng.

Förutom att dina sinnen får uppleva jättefina miljöer, dofter och smaker varje dag, får du även fantastiska kollegor som är måna om dig och andra. Vårt företagskultur är varmt och äkta, och med vårt arbetssätt får personalen ett stort inflytande i vart vi är på väg och hur kommer vi dit.

Du ska må bra hos oss, i både kropp och själ. Därför får du kostnadsfri träning, rabatterade behandlingar, personlig träning och övernattningar på Sveriges bästa spahotell.Ansökan

Beskriv varför just du skulle passa för denna roll och lite om vad du gjort tidigare som matchar våra krav. Vi vill ha din ansökan till oss senast den 1 oktober men vänta inte med din ansökan då rekryteringen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Visa mindre

HR Specialist

Vi söker nu en HR Specialist till Sant Jörgen Park och Gårda Johan. Här blir du en del av ett entreprenörsdrivet bolag med högt i tak, spännande utveckling och härliga kollegor! Sankt Jörgen Park består av hotell, konferens, restauranger, spa, sportclub och golfbana och i Gårda Johan driver vi fastighetsförvaltning/-utveckling samt har bolag som säljer marksten, konstgräsplaner, lekplatser och multiarenor. Allt detta i en företagspark med gröna lummiga om... Visa mer
Vi söker nu en HR Specialist till Sant Jörgen Park och Gårda Johan. Här blir du en del av ett entreprenörsdrivet bolag med högt i tak, spännande utveckling och härliga kollegor!

Sankt Jörgen Park består av hotell, konferens, restauranger, spa, sportclub och golfbana och i Gårda Johan driver vi fastighetsförvaltning/-utveckling samt har bolag som säljer marksten, konstgräsplaner, lekplatser och multiarenor. Allt detta i en företagspark med gröna lummiga omgivningar endast 10 min från centrala Göteborg i toppmoderna lokaler.

Våra värdeord är äkta, driv, passion och mod och genom dessa skapar vi framgångsrika affärer och relationer i en familjär känsla och anda. Upplevelsen hos oss ska vara avslappnad, professionell men lättsam och alltid med service i toppklass!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta ansvar för hela HR spektrat som tex ; arbetsrätt, arbetsmiljö, förhandlingar, avtalsskrivningar, rekrytering från annons till anställning, employer branding, lön och arbetsmarknadsförsäkringar. Du kommer driva både operativa och strategiska HR frågor och ingå i ett team på 5 personer (ekonomi och HR).

Vi ser gärna att du har vana att jobba inom olika avtalsområden då du i denna tjänst arbetar både med hotell/restaurang, handels och gröna arbetsgivare. Du är även van att arbeta i olika HR relaterade system så som rekrytering, onboarding, intranät, lön, tidrapportering m.m.

Du som person behöver ha ett coachande förhållningsätt då en stor del av rollen är stöd för våra ledare i utveckling av personal, konflikthantering och lönesättning. Att hantera olika typer av yrkesgrupper är du van vid och har ett agilt tankesätt.

För att passa för denna roll behöver du vara trygg och säker i din roll, du arbetar självständigt och tar egna initiativ men gillar även att jobba i team.

Lyhörd, modig och ödmjuk är egenskaper som beskriver dig väl.

Krav; Högskole- eller universitetsutbildning inom HR eller likvärdig. Minst 3-5 års erfarenhet av kvalificerat HR arbete.

Förmåner

Vår företagskultur är inget vi tar för givet utan vi har ett arbetssätt där du som personal har stort inflytande på var vi är på väg och hur kommer vi dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träning, rabatterade behandlingar, PT-lektioner, övernattningar och besök på ett av Sveriges bästa spahotell m.m.

Ansökan

Beskriv varför just du skulle passa för denna roll och lite om vad du gjort tidigare som matchar våra krav. Vi vill ha din ansökan till oss senast den 12 september men vänta inte med din ansökan då rekryteringen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Visa mindre

Spareceptionist 80%

Första och sista intrycket - det tänkte vi att du ska vara med att få skapa???? Vi letar efter dig som har en passion för att leverera service som överträffar våra gästers förväntningar om och om igen. Du har nära till skratt och ett högt driv som smittar av sig på både gäster och dina kollegor. Sankt Jörgen Park är en unik resort med hotell, 3 restauranger, golfbana, padelbanor, sportclub, spa och konferens. Våra värdeord är äkta, driv, passion och mod... Visa mer
Första och sista intrycket - det tänkte vi att du ska vara med att få skapa????

Vi letar efter dig som har en passion för att leverera service som överträffar våra gästers förväntningar om och om igen. Du har nära till skratt och ett högt driv som smittar av sig på både gäster och dina kollegor.

Sankt Jörgen Park är en unik resort med hotell, 3 restauranger, golfbana, padelbanor, sportclub, spa och konferens.

Våra värdeord är äkta, driv, passion och mod och genom dessa skapar vi framgångsrika affärer och relationer i en familjär känsla och anda. Upplevelsen hos oss ska vara avslappnad, professionell men lättsam och alltid med service i toppklass!

Arbetsuppgifter

I vår sport & spareception tar du emot alla våra gäster som om de vore gäster som kom hem till dig. Du ser till att de har allt de behöver under sin vistelse och ger dom ett hej då som gör att de längtar efter nästa gång de ska komma till oss. Sport & spareceptionen är även behjälpliga vid bokning både via mejl och telefonsamtal och här är du väl medveten om hur ditt leende även smittar av sig genom luren och i skrift ????.

Utöver att arbeta i vår reception ingår även att vara spavärd. Här guidar du våra gäster genom deras upplevelse på spa och ser till att våra miljöer här är fina och fräscha. Du är van och bekväm att prata inför en grupp.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80% med startdatum så snart som möjligt. Arbetstider är förlagda både tidigt (från kl.06.00) och sent (till kl.21.00) samt varannan helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett brinnande servicetänk där du enkelt läser av människor och hanterar stress. Din smittande energi och glada ansikte är av stor vikt!

Vi är en platt organisation vilket innebär att du är prestigelös och inte rädd för att ta i där det behövs samt tankesättet att alla dina kollegor är lika viktiga i teamet. Sälj är något som kommer naturligt för dig i ditt dagliga arbete och du trivs bra i ett högt tempo. Då även kassahantering ingår i receptionen ser vi gärna att du har en god ekonomisk förståelse och har ett noggrant arbetssätt.

Förmåner

Vår företagskultur är inget vi tar förgivet utan har ett arbetssätt där du som personal har ett stort inflytande på vart vi är på väg och hur vi kommer dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träningskort, rabatterade behandlingar, PT-lektioner och övernattningar på Sveriges bästa spahotell m.m.

Ansökan

Vi vill att du skickar med både personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är 12/9 men vänta inte med din ansökan då intervjuer sker löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Stor tyngd läggs på personlig lämplighet. Visa mindre

Konferensbokare/innesälj

Vi på Sankt Jörgen Park står för en helhet av träning, hälsa, välmående och njutning - allt detta ger vi våra gäster i en avslappnad atmosfär med en service i absolut toppklass. Känner du att detta stämmer in på dig så läs vidare. Vi ser fram emot din ansökan! ???? Sankt Jörgen Park är en unik resort med designhotell, spa, 18-håls golfbana, Sport Club, padelbanor & fyra restauranger, allt paketerat i vacker parkmiljö bara 10 min från centrala Göteborg. V... Visa mer
Vi på Sankt Jörgen Park står för en helhet av träning, hälsa, välmående och njutning - allt detta ger vi våra gäster i en avslappnad atmosfär med en service i absolut toppklass. Känner du att detta stämmer in på dig så läs vidare. Vi ser fram emot din ansökan! ????

Sankt Jörgen Park är en unik resort med designhotell, spa, 18-håls golfbana, Sport Club, padelbanor & fyra restauranger, allt paketerat i vacker parkmiljö bara 10 min från centrala Göteborg.

Vi söker nu ännu en stjärna, en resurs till vår grupp- och konferensbokning. Tjänsten är en tillsvidare anställning på 100% med önskad start i september. Vi har som krav att du skall ha arbetat med konferens- eller privatbokningar sedan tidigare. Meriterande är att du har arbetat med Visbook bokingssystem och inom hotell eller konferensverksamhet.

Du känner dig trygg i att hantera olika bokningssystem och kan hantera mixen av telefon, mejl och chat. Vår bokning är vårt innesälj dvs vi vill även att du brinner för att göra gästens upplevelse den bästa och är därför trygg i att presentera olika upplägg för gäst. Som person är du positiv, noggrann, yrkesstolt, stresstålig och serviceinriktad. Arbetstid är förlagd både dagtid och kvällstid på vardag samt omfattar helger (var 4e helg).

Förmåner

Vår företagskultur är inget vi tar för givet utan vi har ett arbetssätt där du som personal har stort inflytande på var vi är på väg och hur kommer vi dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träning, rabatterade behandlingar, PT-lektioner, övernattningar och besök på Sveriges bästa spahotell m.m.

Ansökan

Beskriv varför just du skulle passa för denna roll och lite om vad du gjort tidigare som matchar våra krav, ett stort plus om vi kan få se en bild på dig. Sista ansökningsdag är 15/8 men vänta inte med att skicka in då intervjuer sker löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Vi lägger stor tyngd på personlig lämplighet. Visa mindre

Kock till Sveriges bästa resort

Vi på Sankt Jörgen Park står för en helhet av träning, hälsa, välmående och njutning i en avslappnad atmosfär. Vi vill vara en plats där ”hemma hos” känslan infinner sig så snart våra gäster stiger in genom våra dörrar. Här möts man av personlig service och leenden som är äkta. En stämning som gör att man bara vill stanna kvar eller komma tillbaka till oss snart igen. Vi ska lära känna våra gäster och är nyfikna på dom på ett sätt som gör att dom kommer ti... Visa mer
Vi på Sankt Jörgen Park står för en helhet av träning, hälsa, välmående och njutning i en avslappnad atmosfär. Vi vill vara en plats där ”hemma hos” känslan infinner sig så snart våra gäster stiger in genom våra dörrar. Här möts man av personlig service och leenden som är äkta. En stämning som gör att man bara vill stanna kvar eller komma tillbaka till oss snart igen. Vi ska lära känna våra gäster och är nyfikna på dom på ett sätt som gör att dom kommer tillbaka till oss, om och om igen. Ingen skall gå obemärkt in eller ut genom dörren.

Vi söker nu kock till våra restauranger på Sankt Jörgen Park med placering främst i Restaurang Inez & Ernst vår hotellrestaurang. Här lagar vi mat i nynordiskt tänk men med influenser från hela världen i form av smaker och metoder. Vårt nya koncept från första juni är mellanrätter och smårätter. Vi har även en restaurang på sport & spa där vi fokuserar på en hälsosam inriktning och sist men inte minst vår golfrestaurang Greenhouse där husmanskosten i nya tappningar får ta störst plats.
Vi vil att du har minimum 5 års erfarenhet från yrket. Som person är du positiv, stresstålig och har stort intresse för mat. Arbetstiden är varierande mellan luncher, och middag, helg som vardag. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80%.

Förmåner

Vår företagskultur är inget vi tar för givet utan vi har ett arbetssätt där du som personal har stort inflytande på var vi är på väg och hur kommer vi dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träning, rabatterade behandlingar, PT-lektioner, övernattningar och besök på Sveriges bästa spahotell m.m.

Ansökan

Beskriv varför just du skulle passa för denna roll och lite om vad du gjort tidigare som matchar våra krav, ett stort plus om du spelar in en video där du beskriver lite kort om vem du är och ditt brinnande intresse för mat. Sista ansökningsdag är 15/8 men vänta inte med att skicka in då intervjuer sker löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Vi lägger stor tyngd på personlig lämplighet. Visa mindre

Har du magiska händer och söker din nästa magiska arbetsplats?

Vi på Sankt Jörgen Park står för en helhet av träning, hälsa, välmående och njutning - allt detta ger vi våra gäster i en avslappnad atmosfär med en service i absoluta toppklass. Känner du att detta stämmer in på dig så läs vidare. Vi ser fram emot din ansökan! ???? Tjänsten - Massör & spavärd Vi söker nu en massör till vårt prisbelönta spa. Vi letar efter dig som brinner för att ge kunden det lilla extra, genom kunskap och försäljning. Skapa stamkunder... Visa mer
Vi på Sankt Jörgen Park står för en helhet av träning, hälsa, välmående och njutning - allt detta ger vi våra gäster i en avslappnad atmosfär med en service i absoluta toppklass. Känner du att detta stämmer in på dig så läs vidare. Vi ser fram emot din ansökan! ????

Tjänsten - Massör & spavärd

Vi söker nu en massör till vårt prisbelönta spa.

Vi letar efter dig som brinner för att ge kunden det lilla extra, genom kunskap och försäljning. Skapa stamkunder är det din specialitet? Är du dessutom positiv, noggrann, yrkesstolt och stresstålig, ja då ska du fortsätta läsa!

Vår kvalitet på våra terapeuter är hög, du behöver därför vara certifierad av Branschrådet svensk massage eller liknade. Det är en fördel om du är idrottsmassör och har erfarenhet av djupgående idrottsmassage men inget krav. Förutom att jobba som massör erbjuds du även rollen som spavärd där du introducerar våra gäster till spa och ser till att de har allt de behöver under sin vistelse hos oss.Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 80%, arbetspass är fördelat på dag-/kvällspass samt varannan helg.

Förmåner

Vår företagskultur är inget vi tar för givet utan vi har ett arbetssätt där du som personal har stort inflytande på var vi är på väg och hur kommer vi dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träningsmöjligheter, rabatterade behandlingar, PT-lektioner, övernattningar på Sveriges bästa spahotell m.m.

Ansökan

Beskriv varför just du skulle passa för denna roll och vad du gjort tidigare som matchar våra krav. Startdatum för tjänsten är 1 september och sista ansökningsdag är 23 juli, men vänta inte med att skicka in din ansökan, intervjuer sker löpande och vi kan komma att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Glöm inte ta med ett intyg på din utbildning när du skickar till oss. Vi lägger stor tyngd på personlig lämplighet. Visa mindre

Hovmästare

Vi behöver bli fler och söker ännu en starkt lysande stjärna till huset! Vi på Sankt Jörgen Park står för en helhet av träning, hälsa, välmående och njutning - allt detta ger vi våra gäster i en avslappnad atmosfär med en service i absolut toppklass. Känner du att detta stämmer in på dig så läs vidare. Med start under hösten söker vi nu en briljant hovmästare och sommelier till Sankt Jörgen Parks restauranger. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 80-100%... Visa mer
Vi behöver bli fler och söker ännu en starkt lysande stjärna till huset!

Vi på Sankt Jörgen Park står för en helhet av träning, hälsa, välmående och njutning - allt detta ger vi våra gäster i en avslappnad atmosfär med en service i absolut toppklass. Känner du att detta stämmer in på dig så läs vidare.

Med start under hösten söker vi nu en briljant hovmästare och sommelier till Sankt Jörgen Parks restauranger.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 80-100%

Vi söker här en dig som….

- Tycker om att ta ansvar,
- har en sommelierutbildning med dig i bagaget
- har hunnit arbeta som hovmästare och sommelier några år
- Tycker om att vara på plats där allt det roliga händer, vilket oftast är just i matsalen på kvällar och helger (men även dagpass förekommer)
- Älskar nya ideer och upptåg
- är prestigelös och yrkesstolt
- är kunnig inom både mat och dryck
- älskar service och gästkontakt
- gärna håller i provningar där du utbildar och utvecklar både dina kollegor och gäster
- förstår din och dina kollegors fantastiska potential i att få göra gästens upplevelse hos oss till någonting ännu bättre än den vågat hoppas på
- har flerårig erfarenhet från ledande position i restaurangarbete och….


har hjärtat på rätta stället - Det har nämligen vi!

Vi är ett nära och professionellt familjeföretag. Här tar vi hand om våra gäster om varandra och våra gäster. Så vi hjälps åt, uppmuntrar, avlastar, lyssnar, inkluderar, har roligt, kommer med idéer och ställer frågor när vi inte förstår. Hos oss finns inga dumma frågor. Faktiskt! För ju mer man frågar, desto mer förstår man varandra.

Förmåner

Vår företagskultur är varm och äkta, och med vårt arbetssätt får personalen ett stort inflytande i vart vi är på väg och hur vi kommer dit. Du ska må bra hos oss i både kropp & själ, Därför får du är både träningskort, rabatterade behandlingar, PT-lektioner, övernattningar och besök på Sveriges bästa spahotell m.m.

Ansökan

Beskriv varför just du skulle passa för denna roll och lite om vad du gjort tidigare som matchar våra krav, ett stort plus om vi kan få se en bild på dig. Sista ansökningsdag är 31/7 men vänta inte med att skicka in då intervjuer sker löpande och rekryteringen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar provanställning i 6 mån och lägger stor tyngd på personlig lämplighet. Visa mindre

Receptionist 80%

Första och sista intrycket - det tänkte vi att du ska vara med att få skapa???? Vi letar efter dig som har en passion för att leverera service som överträffar våra gästers förväntningar om och om igen. Du har nära till skratt och ett högt driv som smittar av sig på både gäster och dina kollegor. Sankt Jörgen Park är en unik resort med hotell, 3 restauranger, golfbana, padelbanor, sportclub, spa och konferens. Våra värdeord är äkta, driv, passion och mod... Visa mer
Första och sista intrycket - det tänkte vi att du ska vara med att få skapa????

Vi letar efter dig som har en passion för att leverera service som överträffar våra gästers förväntningar om och om igen. Du har nära till skratt och ett högt driv som smittar av sig på både gäster och dina kollegor.

Sankt Jörgen Park är en unik resort med hotell, 3 restauranger, golfbana, padelbanor, sportclub, spa och konferens.

Våra värdeord är äkta, driv, passion och mod och genom dessa skapar vi framgångsrika affärer och relationer i en familjär känsla och anda. Upplevelsen hos oss ska vara avslappnad, professionell men lättsam och alltid med service i toppklass!Arbetsuppgifter

I receptionen tar du emot alla våra gäster som om de vore gäster som kom hem till dig. Du ser till att de har allt de behöver under sin vistelse och ger dom ett hej då som gör att de längtar efter nästa gång de ska komma till oss. Receptionen är även behjälpliga vid bokning både via mejl och telefonsamtal och här är du väl medveten om hur ditt leende även smittar av sig genom luren och i skrift ????. I bokningen är det både privata vistelser, konferenser och gruppbokningar som skapas.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80% med möjlighet till utökande av tjänst med start så snart som möjligt. Arbetstider är förlagda både tidigt (6.45-15.15) och sent (14.30-23.00) samt varannan helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett brinnande servicetänk där du enkelt läser av människor och hanterar stress. Din smittande energi och glada ansikte är av stor vikt!

Vi är en platt organisation vilket innebär att du är prestigelös och inte rädd för att ta i där det behövs samt tankesättet att alla dina kollegor är lika viktiga i teamet. Sälj är något som kommer naturligt för dig i ditt dagliga arbete och du trivs bra i ett högt tempo. Då även kassahantering ingår i receptionen ser vi gärna att du har en god ekonomisk förståelse och har ett noggrant arbetssätt.

Förmåner

Vår företagskultur är inget vi tar förgivet utan har ett arbetssätt där du som personal har ett stort inflytande på vart vi är på väg och hur vi kommer dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träningskort, rabatterade behandlingar, PT-lektioner och övernattningar på Sveriges bästa spahotell m.m.

Ansökan

Vi vill att du skickar med både personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är 7/7 men vänta inte med din ansökan då intervjuer sker löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Stor tyngd läggs på personlig lämplighet. Visa mindre

Kockar till Sveriges bäste resort

Vi på Sankt Jörgen Park står för en helhet av träning, hälsa, välmående och njutning i en avslappnad atmosfär. Vi vill vara en plats där ”hemma hos” känslan infinner sig så snart våra gäster stiger in genom våra dörrar. Här möts man av personlig service och leenden som är äkta. En stämning som gör att man bara vill stanna kvar eller komma tillbaka till oss snart igen. Vi ska lära känna våra gäster och är nyfikna på dom på ett sätt som gör att dom kommer ti... Visa mer
Vi på Sankt Jörgen Park står för en helhet av träning, hälsa, välmående och njutning i en avslappnad atmosfär. Vi vill vara en plats där ”hemma hos” känslan infinner sig så snart våra gäster stiger in genom våra dörrar. Här möts man av personlig service och leenden som är äkta. En stämning som gör att man bara vill stanna kvar eller komma tillbaka till oss snart igen. Vi ska lära känna våra gäster och är nyfikna på dom på ett sätt som gör att dom kommer tillbaka till oss, om och om igen. Ingen skall gå obemärkt in eller ut genom dörren

Känner du att detta stämmer in på dig så läs vidare. Vi ser fram emot din ansökan! ????Vi söker nu kockar till våra restauranger på Sankt Jörgen Park. Restaurang Inez & Ernst vår hotellrestaurang där lagar vi mat i nynordiskt tänk men med influenser från hela världen i form av smaker och metoder. Vårt nya koncept från första juni är mellanrätter och smårätter. Vi har även en restaurang på sport & spa där vi fokuserar på en hälsosam inriktning och sist men inte minst vår golfrestaurang Greenhouse där husmanskosten i nya tappningar får ta störst plats.
Vi vil att du har minimum 5 års erfarenhet från yrket. Som person är du positiv, stresstålig och har stort intresse för mat. Arbetstiden är varierande mellan luncher, och middag, helg som vardag. Anställning sker från juni och/eller augusti och är en tillsvidareanställning på 80-100%.

Förmåner

Vår företagskultur är inget vi tar för givet utan vi har ett arbetssätt där du som personal har stort inflytande på var vi är på väg och hur kommer vi dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träning, rabatterade behandlingar, PT-lektioner, övernattningar och besök på Sveriges bästa spahotell m.m.

Ansökan

Beskriv varför just du skulle passa för denna roll och lite om vad du gjort tidigare som matchar våra krav, ett stort plus om du spelar in en video där du beskriver lite kort om vem du är och ditt brinnande intresse för mat. Sista ansökningsdag är 6/6 men vänta inte med att skicka in då intervjuer sker löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Vi lägger stor tyngd på personlig lämplighet. Visa mindre

Städ sommarextra

Vi på Sankt Jörgen Park står för en helhet av träning, hälsa, välmående och njutning i en avslappnad atmosfär. Vi vill vara en plats där ”hemma hos” känslan infinner sig så snart våra gäster stiger in genom våra dörrar. Här möts man av personlig service och leenden som är äkta. En stämning som gör att man bara vill stanna kvar eller komma tillbaka till oss snart igen. Vi ska lära känna våra gäster och är nyfikna på dom på ett sätt som gör att dom kommer ti... Visa mer
Vi på Sankt Jörgen Park står för en helhet av träning, hälsa, välmående och njutning i en avslappnad atmosfär. Vi vill vara en plats där ”hemma hos” känslan infinner sig så snart våra gäster stiger in genom våra dörrar. Här möts man av personlig service och leenden som är äkta. En stämning som gör att man bara vill stanna kvar eller komma tillbaka till oss snart igen. Vi ska lära känna våra gäster och är nyfikna på dom på ett sätt som gör att dom kommer tillbaka till oss, om och om igen. Ingen skall gå obemärkt in eller ut genom dörren

Känner du att detta stämmer in på dig så läs vidare. Vi ser fram emot din ansökan! ????Vi söker nu dig som vill hjälpa oss att få en fantastisk ren och fräsch miljö för våra gäster och jobba extra på vår housekeepingavdelning i sommar. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från städ/housekeeping. Som person är du positiv, stresstålig och noggrann. Arbetstid är förlagd mån-sön både dag och kvällstid. Anställning kommer ske löpande under våren/tidig sommar och sträcka sig fram till slutet av aug/mitten av september. Möjlighet till förlängning av tjänsten kan komma att erbjudas.

Förmåner

Vår företagskultur är inget vi tar för givet utan vi har ett arbetssätt där du som personal har stort inflytande på var vi är på väg och hur kommer vi dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träning, rabatterade behandlingar, PT-lektioner, övernattningar och besök på Sveriges bästa spahotell m.m.

Ansökan

Beskriv varför just du skulle passa för denna roll och lite om vad du gjort tidigare som matchar våra krav, ett stort plus om vi kan få se en bild på dig. Sista ansökningsdag är 9/5 men vänta inte med att skicka in då intervjuer sker löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Vi lägger stor tyngd på personlig lämplighet. Visa mindre

Servitör/servitris/bartender

Vi på Sankt Jörgen Park står för en helhet av träning, hälsa, välmående och njutning i en avslappnad atmosfär. Vi vill vara en plats där ”hemma hos” känslan infinner sig så snart våra gäster stiger in genom våra dörrar. Här möts man av personlig service och leenden som är äkta. En stämning som gör att man bara vill stanna kvar eller komma tillbaka till oss snart igen. Vi ska lära känna våra gäster och är nyfikna på dom på ett sätt som gör att dom kommer ti... Visa mer
Vi på Sankt Jörgen Park står för en helhet av träning, hälsa, välmående och njutning i en avslappnad atmosfär. Vi vill vara en plats där ”hemma hos” känslan infinner sig så snart våra gäster stiger in genom våra dörrar. Här möts man av personlig service och leenden som är äkta. En stämning som gör att man bara vill stanna kvar eller komma tillbaka till oss snart igen. Vi ska lära känna våra gäster och är nyfikna på dom på ett sätt som gör att dom kommer tillbaka till oss, om och om igen. Ingen skall gå obemärkt in eller ut genom dörren

Känner du att detta stämmer in på dig så läs vidare. Vi ser fram emot din ansökan! ????Vi söker nu servitörer/servis och bartender till vår restaurang Inez & Ernst som kan arbeta under sommaren 2021. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från servering och ett stort intresse för mat och dryck. För dig som söker vill vi att du har minst 3 års relevant erfarenhet. Som person är du positiv, stresstålig och brinner för att leverera personlig service. Arbetstid är förlagd mestadels kvällar och helger men även dagpass förekommer. Anställning kommer ske löpande under våren/tidig sommar och tjänsterna har varierande tjänstgöringsgrad. Möjlighet till förlängning av tjänsten kan komma att erbjudas.

Förmåner

Vår företagskultur är inget vi tar för givet utan vi har ett arbetssätt där du som personal har stort inflytande på var vi är på väg och hur kommer vi dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träning, rabatterade behandlingar, PT-lektioner, övernattningar och besök på Sveriges bästa spahotell m.m.

Ansökan

Beskriv varför just du skulle passa för denna roll och lite om vad du gjort tidigare som matchar våra krav, ett stort plus om vi kan få se en bild på dig. Sista ansökningsdag är 31/3 men vänta inte med att skicka in då intervjuer sker löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Vi lägger stor tyngd på personlig lämplighet. Visa mindre

Kockar

Vi på Sankt Jörgen Park står för en helhet av träning, hälsa, välmående och njutning i en avslappnad atmosfär. Vi vill vara en plats där ”hemma hos” känslan infinner sig så snart våra gäster stiger in genom våra dörrar. Här möts man av personlig service och leenden som är äkta. En stämning som gör att man bara vill stanna kvar eller komma tillbaka till oss snart igen. Vi ska lära känna våra gäster och är nyfikna på dom på ett sätt som gör att dom kommer ti... Visa mer
Vi på Sankt Jörgen Park står för en helhet av träning, hälsa, välmående och njutning i en avslappnad atmosfär. Vi vill vara en plats där ”hemma hos” känslan infinner sig så snart våra gäster stiger in genom våra dörrar. Här möts man av personlig service och leenden som är äkta. En stämning som gör att man bara vill stanna kvar eller komma tillbaka till oss snart igen. Vi ska lära känna våra gäster och är nyfikna på dom på ett sätt som gör att dom kommer tillbaka till oss, om och om igen. Ingen skall gå obemärkt in eller ut genom dörren

Känner du att detta stämmer in på dig så läs vidare. Vi ser fram emot din ansökan! ????Vi söker nu kockar till vår restaurang Inez & Ernst som kan arbeta under sommaren 2021. Vi vil att du har minimum 3 års erfarenhet från yrket. Som person är du positiv, stresstålig och har stort intresse för mat. Arbetstid är förlagd mestadels kvällar och helger men även dagpass förekommer. Anställning kommer ske löpande under våren/tidig sommar och tjänsterna har varierande tjänstgöringsgrad. Möjlighet till förlängning kan komma att erbjudas.

Förmåner

Vår företagskultur är inget vi tar för givet utan vi har ett arbetssätt där du som personal har stort inflytande på var vi är på väg och hur kommer vi dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träning, rabatterade behandlingar, PT-lektioner, övernattningar och besök på Sveriges bästa spahotell m.m.

Ansökan

Beskriv varför just du skulle passa för denna roll och lite om vad du gjort tidigare som matchar våra krav, ett stort plus om vi kan få se en bild på dig. Sista ansökningsdag är 25/3 men vänta inte med att skicka in då intervjuer sker löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Vi lägger stor tyngd på personlig lämplighet. Visa mindre

Kockar

Vi på Sankt Jörgen Park står för en helhet av träning, hälsa, välmående och njutning i en avslappnad atmosfär. Vi vill vara en plats där ”hemma hos” känslan infinner sig så snart våra gäster stiger in genom våra dörrar. Här möts man av personlig service och leenden som är äkta. En stämning som gör att man bara vill stanna kvar eller komma tillbaka till oss snart igen. Vi ska lära känna våra gäster och är nyfikna på dom på ett sätt som gör att dom kommer ti... Visa mer
Vi på Sankt Jörgen Park står för en helhet av träning, hälsa, välmående och njutning i en avslappnad atmosfär. Vi vill vara en plats där ”hemma hos” känslan infinner sig så snart våra gäster stiger in genom våra dörrar. Här möts man av personlig service och leenden som är äkta. En stämning som gör att man bara vill stanna kvar eller komma tillbaka till oss snart igen. Vi ska lära känna våra gäster och är nyfikna på dom på ett sätt som gör att dom kommer tillbaka till oss, om och om igen. Ingen skall gå obemärkt in eller ut genom dörren

Känner du att detta stämmer in på dig så läs vidare. Vi ser fram emot din ansökan! ????Vi söker nu kockar till vår restaurang Inez & Ernst som kan arbeta under sommaren 2021. Vi vil att du har minimum 3 års erfarenhet från yrket. Som person är du positiv, stresstålig och har stort intresse för mat. Arbetstid är förlagd mestadels kvällar och helger men även dagpass förekommer. Anställning kommer ske löpande under våren/tidig sommar och tjänsterna har varierande tjänstgöringsgrad samt extra vid behov. Möjlighet till förlängning kan komma att erbjudas.

Förmåner

Vår företagskultur är inget vi tar för givet utan vi har ett arbetssätt där du som personal har stort inflytande på var vi är på väg och hur kommer vi dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träning, rabatterade behandlingar, PT-lektioner, övernattningar och besök på Sveriges bästa spahotell m.m.

Ansökan

Beskriv varför just du skulle passa för denna roll och lite om vad du gjort tidigare som matchar våra krav, ett stort plus om vi kan få se en bild på dig. Sista ansökningsdag är 31/3 men vänta inte med att skicka in då intervjuer sker löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Vi lägger stor tyngd på personlig lämplighet. Visa mindre

Personlig tränare och instruktör

Är du Personlig Tränare och instruktör som brinner för att leverera resultat, inspiration och de senaste trenderna inom träning? Då kanske just du är vår nästa stjärna! Vi utökar nu vår sportclub med ytterligare en personlig tränare och instruktör! Arbetsuppgifter Du tar emot våra kunder och medlemmar för träning både individuellt och i grupp vid efterfrågan. Har du idag en egen upparbetad kundbas är detta ett stort plus. Tjänsten involverar personl... Visa mer
Är du Personlig Tränare och instruktör som brinner för att leverera resultat, inspiration och de senaste trenderna inom träning? Då kanske just du är vår nästa stjärna!Vi utökar nu vår sportclub med ytterligare en personlig tränare och instruktör!Arbetsuppgifter

Du tar emot våra kunder och medlemmar för träning både individuellt och i grupp vid efterfrågan. Har du idag en egen upparbetad kundbas är detta ett stort plus. Tjänsten involverar personlig träning, kostrådgivning, gruppträning och pt i grupp. Förfrågningar på föreläsningar, workshops och kursupplägg är även vanligt hos oss. Här krävs ett stort intresse av både kost och träning för att kunna lotsa våra kunder och medlemmar rätt i vad vi ska erbjuda för innehåll. Att stå på scenen är något du älskar och du har alltid ett öra mot marken för de senaste trenderna.

Som PT hos oss får du fördelen att arbeta på Sveriges härligaste resort med stor puls ???? Vi har i vår sportclub ca 1500 medlemmar men även ett stort kundunderlag som kommer från våra övriga delar som hotell, spa, konferens, affär, golf och padel.

Tjänsten kräver att du kan arbeta varierat mellan dag/kväll och helg och vi tänker oss en anställningsgrad från 60-100%.Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för träning, kost och servicetänk där du enkelt läser av människor och hanterar stress. Att du har ett glatt ansikte mot våra gäster ser vi som en självklarhet. Stor vikt kommer att läggas på kunskap, intresse och eget kontakt/kundnät. Vi kräver en godkänd PT och instruktörs-certifiering/utbildning så bifoga med en kopia på intyg i din ansökan samt gärna referenser och arbetsprover ifrån dina tidigare arbetsplatser eller jobb med kunder.

Vi är en platt organisation vilket innebär att du är prestigelös och inte rädd för att ta i där det behövs samt tankesättet att alla dina kollegor är lika viktiga i teamet. Sälj är något som kommer naturligt för dig i ditt dagliga arbete och du trivs bra i ett högt tempo.Förmåner

Vår företagskultur är inget vi tar förgivet utan har ett arbetssätt där du som personal har ett stort inflytande på vart vi är på väg och hur vi kommer dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träningskort, rabatterade behandlingar, egna pt pass för din egen utveckling och övernattningar på Sveriges bästa spahotell m.m.Ansökan

Vi vill att du skickar med både personligt brev och CV samt intyg på certifiering/utbildning. Sista ansökningsdag är 1/3 men vänta inte med er ansökan då intervjuer sker löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Vi lägger stor tyngd på personlig lämplighet. Visa mindre

Kallkock till Sveriges bästa resort

Kallkock 100% till Sankt Jörgen Park: Nu söker vi på vår hotellrestaurang Inez&Ernst;, förstärkning till köket då en av våra kockar byter bransch. Tjänsten är en heltid. Vi söker dig som är driven, engagerad, kan jobba självgående men trivs gott i att arbeta i lag. Du behöver ha 5 års erfarenhet. Hos oss lagar vi svensk mat med traditionella tillagningsmetoder som tex; fermentering, rökning, gravning, inläggningar mm. fast i modern tappning. Stort utrymme ... Visa mer
Kallkock 100% till Sankt Jörgen Park:
Nu söker vi på vår hotellrestaurang Inez&Ernst;, förstärkning till köket då en av våra kockar byter bransch. Tjänsten är en heltid. Vi söker dig som är driven, engagerad, kan jobba självgående men trivs gott i att arbeta i lag. Du behöver ha 5 års erfarenhet. Hos oss lagar vi svensk mat med traditionella tillagningsmetoder som tex; fermentering, rökning, gravning, inläggningar mm. fast i modern tappning. Stort utrymme för kreativa idéer finns!
Hos oss har alla ett varierande arbetsschema luncher, kvällar och helger. Förmånen är även att vi jobbar endast var tredje helg.
Runt oss har vi härliga grönområden, egen köksträdgård och golfbana.
Resorten har stor inriktning på träning vilket du såklart har fri tillgång till. Spa, tennis, paddel och egen hinderbana finns även att uppleva.
Vill du jobba i ett härligt team och på en arbetsplats som alltid är under utveckling och som bara vill bli bättre, skynda att skicka din ansökan till oss!
Senast 1/11 vill vi ha din ansökan. Tjänsten kan dock hinna bli tillsatt innan sista ansökningsdatum då intervjuer sker löpande. Visa mindre

Massör till Sveriges bästa Resort

Har du magiska händer och söker din nästa magiska arbetsplats? Sankt Jörgen Park är en unik resort med designhotell, spa, 18-håls golfbana, sport club & fyra restauranger, allt paketerat i vacker parkmiljö bara 10 min från centrala Göteborg. Vi söker nu en massör till vårt prisbelönta spa. Tjänsten är på 60-100%. Du behöver vara certifierad av Branschrådet svensk massage eller liknade. En fördel om du är idrottsmassör. Som person är du positiv, noggrann, y... Visa mer
Har du magiska händer och söker din nästa magiska arbetsplats?
Sankt Jörgen Park är en unik resort med designhotell, spa, 18-håls golfbana, sport club & fyra restauranger, allt paketerat i vacker parkmiljö bara 10 min från centrala Göteborg.
Vi söker nu en massör till vårt prisbelönta spa. Tjänsten är på 60-100%. Du behöver vara certifierad av Branschrådet svensk massage eller liknade. En fördel om du är idrottsmassör. Som person är du positiv, noggrann, yrkesstolt, stresstålig och säljinriktad. Arbetstid är förlagd både vardagar och helger. För rätt person finns möjlighet att även kombinera arbetsuppgifter med arbete i vår spareception och som spavärd.
Läs mer och ansök på; https://www.sanktjorgenpark.se/om-oss/lediga-jobb/


Förmåner
Vår företagskultur är inget vi tar för givet utan vi har ett arbetssätt där du som personal har stort inflytande på var vi är på väg och hur kommer vi dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träningskort, rabatterade behandlingar, PT-lektioner, övernattningar på Sveriges bästa spahotell m.m.
Ansökan
Mejla din ansökan till [email protected]. Vi vill att du tar med både personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är 27/10 men vänta inte med att skicka in då intervjuer sker löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar provanställning i 6 mån och lägger stor tyngd på personlig lämplighet Visa mindre

Servitris/servitör

Sankt Jörgen Park är en unik anläggning som erbjuder såväl hotell, konferens, spa, sportclub , golf och restauranger. Personlighet och passion genomsyrar hela vår anläggning. Det kommer du snart att märka!-Välkommen till Sankt Jörgen Park!Vi förstärker vårt team i vår hotellrestaurang Inez & Ernst med ytterligare en passionerad servicepersonlighet.Minst 6 års erfarenhet från a la carte samt vinkunskap är ett måste till denna plats. Tjänsten är på 80-10... Visa mer
Sankt Jörgen Park är en unik anläggning som erbjuder såväl hotell, konferens, spa, sportclub , golf och restauranger. Personlighet och passion genomsyrar hela vår anläggning. Det kommer du snart att märka!-Välkommen till Sankt Jörgen Park!Vi förstärker vårt team i vår hotellrestaurang Inez & Ernst med ytterligare en passionerad servicepersonlighet.Minst 6 års erfarenhet från a la carte samt vinkunskap är ett måste till denna plats. Tjänsten är på 80-100%Känner du att du är rätt person för oss ser vi fram emot din ansökan!Inez & Ernst är vår hotellrestaurang där vi serverar kreationer från vårt fantastiska köksteam med kärlek och yrkesstolthet på hög nivå. Vi tar hand om våra konferens, spa, sport, golf och affärsgäster på ett sätt som får dem att vilja komma tillbaka till oss, ofta.Vi arbetar med att förfina och förädla råvaror och se till att våra gäster får en upplevelse utöver det förväntade tillsammans med rätt drycker och känsla. Visa mindre

Kreativ service och säljmedarbetare till Sveriges bästa Resort

Vi söker nu förstärkning till vårt härliga gäng på innesälj med säljfokus på privatmarknaden. Här hjälper du våra gäster att välja rätt upplevelse hos oss och guidar på ett personligt sätt så att varje gästs upplevelse blir unik. Arbetsområdet berör främst privatmarknaden men också event-, konferens- och gruppbokningar, och du ingår i ett team om fyra bokare. Vi jobbar mycket över gränserna och målet är att vi tillsammans skall lyfta avdelningen ytterliga... Visa mer
Vi söker nu förstärkning till vårt härliga gäng på innesälj med säljfokus på privatmarknaden. Här hjälper du våra gäster att välja rätt upplevelse hos oss och guidar på ett personligt sätt så att varje gästs upplevelse blir unik. Arbetsområdet berör främst privatmarknaden men också event-, konferens- och gruppbokningar, och du ingår i ett team om fyra bokare. Vi jobbar mycket över gränserna och målet är att vi tillsammans skall lyfta avdelningen ytterligare med att bli varandras experter. För att du ska trivas hos oss så är det viktigt att du älskar sälj, är flexibel (ingen dag är den andra lik hos oss), är strukturerad men att du också vågar tänka utanför boxen och ser positivt på utmaningar! Dina arbetsverktyg är både mejl, telefon och chatt. Krav; 2-3 års erfarenhet från sälj eller bokning samt att du hanterar engelska och svenska obehindrat i tal och skrift.FörmånerVår företagskultur är inget vi tar för givet utan har ett arbetssätt där du som personal har stort inflytande på var vi är på väg och hur kommer vi dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träningskort, rabatterade behandlingar, PT-lektioner, övernattningar på Sveriges bästa spahotell m.m.Övrigt Tjänsten är heltid 100% med varierande arbetstider (dag, kväll och helg).AnsökanMejla din ansökan till [email protected]. Vi vill att du tar med både personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är 30/9 men vänta inte med att skicka in din ansökan då intervjuer sker löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar provanställning i 6 mån och stor vikt läggs på personlig lämplighet Visa mindre

Hudterapeut till Sveriges bästa Resort

Hudterapeut 80-100%Till vårt fantastiska spa söker vi nu ytterligare hudterapeuter. Du brinner för ditt yrke och vill utvecklas i många år med oss. Du läser enkelt av människor och hanterar även hektiska situationer professionellt. Att du har ett glatt ansikte mot våra gäster och ett positivt och lösningsorienterat sätt ser vi som en självklarhet.Utbildningskrav på hudterapeut: SHR godkänd skola och gärna CIDESCO diplom innehavare eller liknande examen. Sk... Visa mer
Hudterapeut 80-100%Till vårt fantastiska spa söker vi nu ytterligare hudterapeuter. Du brinner för ditt yrke och vill utvecklas i många år med oss. Du läser enkelt av människor och hanterar även hektiska situationer professionellt. Att du har ett glatt ansikte mot våra gäster och ett positivt och lösningsorienterat sätt ser vi som en självklarhet.Utbildningskrav på hudterapeut: SHR godkänd skola och gärna CIDESCO diplom innehavare eller liknande examen. Skall kunna utföra ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, pedikyr och make up.Arbete kvällar och helgarbete varannan helg förekommer.Har du intresse finns möjlighet att kombinera denna tjänst med att även arbeta som spavärd eller i vår sport och spareception, ange gärna i din ansökan om du har intresse av detta.FörmånerVår företagskultur betyder mycket för oss och strävar efter ett arbetssätt där du som personal har ett stort inflytande på vart vi är på väg och hur vi kommer dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför bl.a träningskort, rabatterade behandlingar, PT-lektioner och övernattningar på Sveriges bästa spahotell.Sankt Jörgen Park är en unik resort bestående av designhotell, spa, 18-håls golfbana, sport club & fyra restauranger. Allt omfamnat av vacker parkmiljö bara 10 min från centrala Göteborg.AnsökanMejla din ansökan till [email protected] Vi vill att du skickar med både personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är 15/9 men vänta inte med din ansökan då intervjuer sker löpande och positionen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar provanställning i 6 mån och lägger stor tyngd på personlig lämplighet.Vi välkomnar dig till vårt fantastiska team och vår inspirerande livsstil! Visa mindre

Receptionist till Sveriges bästa Resort

Receptionist till vår sport och spareception 80-100%Vi söker dig som har ett brinnande och genuint intresse för service. Du läser enkelt av människor och hanterar även hektiska situationer professionellt. Att du har ett glatt ansikte mot våra gäster och ett positivt och lösningsorienterat sätt ser vi som en självklarhet. I vår reception välkomnar och vägleder våra spa och träningsgäster med stor omtanke och ger dem alltid en service och ett bemötande som ö... Visa mer
Receptionist till vår sport och spareception 80-100%Vi söker dig som har ett brinnande och genuint intresse för service. Du läser enkelt av människor och hanterar även hektiska situationer professionellt. Att du har ett glatt ansikte mot våra gäster och ett positivt och lösningsorienterat sätt ser vi som en självklarhet. I vår reception välkomnar och vägleder våra spa och träningsgäster med stor omtanke och ger dem alltid en service och ett bemötande som överträffar deras förväntan. Som del i receptionen ska du även vara behjälplig vid bokning av behandlingar och träningspass samt driva försäljning i vår shop. För att komma till din rätt ser vi att du har ett stort intresse för både skönhet och träning. Till avdelningen hör även vår uppskattade rawfood-inspirerade restaurang.Både tidiga mornar, sena kvällar och helgarbete varannan helg förekommer.Är du utbildad massör eller hudterapeut finns möjlighet att kombinera detta med receptionisttjänsten.FörmånerVår företagskultur betyder mycket för oss och strävar efter ett arbetssätt där du som personal har ett stort inflytande på vart vi är på väg och hur vi kommer dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför bl.a träningskort, rabatterade behandlingar, PT-lektioner och övernattningar på Sveriges bästa spahotell.Sankt Jörgen Park är en unik resort bestående av designhotell, spa, 18-håls golfbana, sport club & fyra restauranger. Allt omfamnat av vacker parkmiljö bara 10 min från centrala Göteborg.AnsökanMejla din ansökan till [email protected] Vi vill att du skickar med både personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är 15/8 men vänta inte med din ansökan då intervjuer sker löpande och positionen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar provanställning i 6 mån och lägger stor tyngd på personlig lämplighet.Vi välkomnar dig till vårt fantastiska team och vår inspirerande livsstil! Visa mindre

Extra personal till vår hotellreception och bokning

Extra personal till vår hotellreception och bokningSankt Jörgen Park är en unik resort med designhotell, spa, 18-håls golfbana, sport club & fyra restauranger, allt paketerat i vacker parkmiljö bara 10 min från centrala Göteborg.Vi söker nu extrapersonal till vår hotellreception och bokning.ArbetsuppgifterI receptionen tar du emot våra hotell och konferensgäster samt ser till att de under sin vistelse får den bästa servicen. Receptionen är även behjälpliga... Visa mer
Extra personal till vår hotellreception och bokningSankt Jörgen Park är en unik resort med designhotell, spa, 18-håls golfbana, sport club & fyra restauranger, allt paketerat i vacker parkmiljö bara 10 min från centrala Göteborg.Vi söker nu extrapersonal till vår hotellreception och bokning.ArbetsuppgifterI receptionen tar du emot våra hotell och konferensgäster samt ser till att de under sin vistelse får den bästa servicen. Receptionen är även behjälpliga vid bokning och hanterar vår telefonväxel. I bokningen är det både privata vistelser, konferenser och gruppbokningar som skapas.Tjänsten är arbete varannan helg samt extra vid behov med start 28/8.KvalifikationerVi söker dig som har ett brinnande servicetänk där du enkelt läser av människor och hanterar stress. Att du har ett glatt ansikte mot våra gäster ser vi som en självklarhet. En stor fördel är om du har tidigare erfarenhet från att ha jobbat i reception eller bokning.Vi är en platt organisation vilket innebär att du är prestigelös och inte rädd för att ta i där det behövs samt tankesättet att alla dina kollegor är lika viktiga i teamet. Sälj är något som kommer naturligt för dig i ditt dagliga arbete och du trivs bra i ett högt tempo. Då även kassahantering ingår i receptionen ser vi gärna att du har en god ekonomisk förståelse och har ett noggrant arbetssätt.FörmånerVår företagskultur är inget vi tar förgivet utan har ett arbetssätt där du som personal har ett stort inflytande på vart vi är på väg och hur vi kommer dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träningskort, rabatterade behandlingar, PT-lektioner och övernattningar på Sveriges bästa spahotell m.m.AnsökanMejla din ansökan till oss. Vi vill att du skickar med både personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är 31/8 men vänta inte med er ansökan då intervjuer sker löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Stor tyngd läggs på personlig lämplighet Visa mindre

Kock till Sveriges bästa Resort

Varm/kall kock 100% till Sankt Jörgen Park:Nu söker vi på vår hotellrestaurang Inez&Ernst;, förstärkning till köket. Tjänsten är en heltid och det finns möjlighet att välja mellan kall eller varmkök. Vi söker drivna och engagerade personer som gillar att arbeta i lag. Hos oss lagar vi svensk mat med traditionella tillagningsmetoder som tex; fermentering, rökning, gravning, inläggningar mm. fast i modern tappning. Stort utrymme för kreativa idéer finns! Hos... Visa mer
Varm/kall kock 100% till Sankt Jörgen Park:Nu söker vi på vår hotellrestaurang Inez&Ernst;, förstärkning till köket. Tjänsten är en heltid och det finns möjlighet att välja mellan kall eller varmkök. Vi söker drivna och engagerade personer som gillar att arbeta i lag. Hos oss lagar vi svensk mat med traditionella tillagningsmetoder som tex; fermentering, rökning, gravning, inläggningar mm. fast i modern tappning. Stort utrymme för kreativa idéer finns! Hos oss har alla ett varierande arbetsschema luncher, kvällar och helger. Förmånen är även att vi jobbar endast var tredje helg. Runt oss har vi härliga grönområden, egen köksträdgård och golfbana. Resorten har stor inriktning på träning vilket du såklart har fri tillgång till. Spa, tennis, paddel och egen hinderbana finns även att uppleva. Vill du jobba i ett härligt team och på en arbetsplats som alltid är under utveckling och som bara vill bli bättre, skicka dit CV till [email protected].   Senast 18/8 vill vi ha din ansökan. Tjänsten kan dock hinna bli tillsatt innan sista ansökningsdatum då intervjuer sker löpande. Visa mindre

Hudterapeut till Sveriges bästa Resort

Hudterapeut 80-100%Till vårt fantastiska spa söker vi nu ytterligare hudterapeuter. Du brinner för ditt yrke och vill utvecklas i många år med oss. Du läser enkelt av människor och hanterar även hektiska situationer professionellt. Att du har ett glatt ansikte mot våra gäster och ett positivt och lösningsorienterat sätt ser vi som en självklarhet. Utbildningskrav på hudterapeut: SHR godkänd skola och gärna CIDESCO diplom innehavare eller liknande examen. S... Visa mer
Hudterapeut 80-100%Till vårt fantastiska spa söker vi nu ytterligare hudterapeuter. Du brinner för ditt yrke och vill utvecklas i många år med oss. Du läser enkelt av människor och hanterar även hektiska situationer professionellt. Att du har ett glatt ansikte mot våra gäster och ett positivt och lösningsorienterat sätt ser vi som en självklarhet. Utbildningskrav på hudterapeut: SHR godkänd skola och gärna CIDESCO diplom innehavare eller liknande examen. Skall kunna utföra ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, pedikyr och make up. Arbete kvällar och helgarbete varannan helg förekommer.Har du intresse finns möjlighet att kombinera denna tjänst med att även arbeta som spavärd eller i vår sport och spareception, ange gärna i din ansökan om du har intresse av detta.FörmånerVår företagskultur betyder mycket för oss och strävar efter ett arbetssätt där du som personal har ett stort inflytande på vart vi är på väg och hur vi kommer dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför bl.a träningskort, rabatterade behandlingar, PT-lektioner och övernattningar på Sveriges bästa spahotell.Sankt Jörgen Park är en unik resort bestående av designhotell, spa, 18-håls golfbana, sport club & fyra restauranger. Allt omfamnat av vacker parkmiljö bara 10 min från centrala Göteborg.AnsökanMejla din ansökan till [email protected] Vi vill att du skickar med både personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är 15/8 men vänta inte med din ansökan då intervjuer sker löpande och positionen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar provanställning i 6 mån och lägger stor tyngd på personlig lämplighet.Vi välkomnar dig till vårt fantastiska team och vår inspirerande livsstil! Visa mindre

Massör till Sveriges bästa Resort

Massör 80-100%Till vårt fantastiska spa söker vi nu ytterligare massörer. Du brinner för ditt yrke och vill utvecklas i många år med oss. Du läser enkelt av människor och hanterar även hektiska situationer professionellt. Att du har ett glatt ansikte mot våra gäster och ett positivt och lösningsorienterat sätt ser vi som en självklarhet. Utbildningskrav: Certifierade av Branchrådet svensk massage eller liknande. Arbete kvällar och helgarbete varannan helg ... Visa mer
Massör 80-100%Till vårt fantastiska spa söker vi nu ytterligare massörer. Du brinner för ditt yrke och vill utvecklas i många år med oss. Du läser enkelt av människor och hanterar även hektiska situationer professionellt. Att du har ett glatt ansikte mot våra gäster och ett positivt och lösningsorienterat sätt ser vi som en självklarhet. Utbildningskrav: Certifierade av Branchrådet svensk massage eller liknande. Arbete kvällar och helgarbete varannan helg förekommer.Har du intresse finns möjlighet att kombinera denna tjänst med att även arbeta som spavärd eller i vår sport och spareception, ange gärna i din ansökan om du har intresse av detta.FörmånerVår företagskultur betyder mycket för oss och strävar efter ett arbetssätt där du som personal har ett stort inflytande på vart vi är på väg och hur vi kommer dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför bl.a träningskort, rabatterade behandlingar, PT-lektioner och övernattningar på Sveriges bästa spahotell.Sankt Jörgen Park är en unik resort bestående av designhotell, spa, 18-håls golfbana, sport club & fyra restauranger. Allt omfamnat av vacker parkmiljö bara 10 min från centrala Göteborg.AnsökanMejla din ansökan till [email protected] Vi vill att du skickar med både personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är 15/8 men vänta inte med din ansökan då intervjuer sker löpande och positionen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar provanställning i 6 mån och lägger stor tyngd på personlig lämplighet.Vi välkomnar dig till vårt fantastiska team och vår inspirerande livsstil! Visa mindre

Innesälj

Älskar du sälj och service och dessutom har en sprudlande energi? Då har vi utmaningen för dig! Vi söker nu förstärkning till innesälj till Sveriges bästa Resort, Sankt Jörgen Park. Vi är en anläggning som andas allt från hotell med vackra designrum, läcker spaavdelning, en sportclub med både PT, gym, hinderbana och gruppträningsklasser, 18-håls golfbana till en konferensavdelning i högsta klass. Innesälj jobbar både mot grupp & konferens samt privatmarkn... Visa mer
Älskar du sälj och service och dessutom har en sprudlande energi? Då har vi utmaningen för dig! Vi söker nu förstärkning till innesälj till Sveriges bästa Resort, Sankt Jörgen Park. Vi är en anläggning som andas allt från hotell med vackra designrum, läcker spaavdelning, en sportclub med både PT, gym, hinderbana och gruppträningsklasser, 18-håls golfbana till en konferensavdelning i högsta klass. Innesälj jobbar både mot grupp & konferens samt privatmarknaden, ditt fokus kommer bli privat. Här hjälper du våra kunder att välja rätt upplevelse hos oss och guidar på ett personligt sätt så att varje gästs upplevelse blir unik. Dina arbetsverktyg är både mejl, telefon och chatt. Vi tror att du arbetat inom sälj eller bokning något år och visat utmärkta resultat. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom hotell eller restaurang. Dina främsta egenskaper bör vara; självständig, noggrann, flexibel, orädd och lösningsorienterad. Tjänsten är en tillsvidare anställning på 80%, den innehåller varierande arbetstider samt arbete varannan helg. Tillträde så snart som möjligt. Krav; 2-3 ås erfarenhet från sälj eller bokning samt att du hanterar engelska och svenska obehindrat i tal och skrift. Förmåner Vår företagskultur är inget vi tar förgivet utan har ett arbetssätt där du som personal har stort inflytande på var vi är på väg och hur kommer vi dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träningskort, rabatterade behandlingar, PT-lektioner, övernattningar på Sveriges bästa spahotell m.m. Ansökan Mejla din ansökan till [email protected]. Vi vill att du tar med både personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är 7/7 men vänta inte med att skicka in då intervjuer sker löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar provanställning i 6 mån och stor vikt läggs på personlig lämplighet Visa mindre

disk , runner , köksbiträde

Ansök    Maj 2    Sankt Jörgen Park Resort AB    Diskare
Vi söker nu en person som kan arbeta som diskare, runner och köksbiträde. Tjänsten är förlagd mestadels kvällar och helger. Ett krav är erfarenhet från något av områdena i minst 1 år. Visa mer
Vi söker nu en person som kan arbeta som diskare, runner och köksbiträde. Tjänsten är förlagd mestadels kvällar och helger. Ett krav är erfarenhet från något av områdena i minst 1 år. Visa mindre

Housekeeping / frukost / disk

Ansök    Jun 24    Sankt Jörgen Park Resort AB    Diskare
Vi säker nu förstärkning till housekeeping (främst lokalstäd), frukost och disk. Tjänsten är på 70% och är en allmän visstid fram till 23/12 2019. Du behöver vara flexibel mellan dessa tre avdelningar och kunna kommunicera på svenska eller engelska. Arbetstiderna är varierande och innefattar arbete varannan helg.Bifoga både CV och personligt brev i din ansökan. Sista ansökningsdag är 30/6. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Visa mer
Vi säker nu förstärkning till housekeeping (främst lokalstäd), frukost och disk. Tjänsten är på 70% och är en allmän visstid fram till 23/12 2019. Du behöver vara flexibel mellan dessa tre avdelningar och kunna kommunicera på svenska eller engelska. Arbetstiderna är varierande och innefattar arbete varannan helg.Bifoga både CV och personligt brev i din ansökan. Sista ansökningsdag är 30/6. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Visa mindre

Extra personal till vår hotellreception och bokning

Extra personal till vår hotellreception och bokning Sankt Jörgen Park är en unik resort med designhotell, spa, 18-håls golfbana, sport club & fyra restauranger, allt paketerat i vacker parkmiljö bara 10 min från centrala Göteborg. Vi söker nu extrapersonal till vår hotellreception och bokning. Arbetsuppgifter I receptionen tar du emot våra hotell och konferensgäster samt ser till att de under sin vistelse får den bästa servicen. Receptionen är även behjälp... Visa mer
Extra personal till vår hotellreception och bokning Sankt Jörgen Park är en unik resort med designhotell, spa, 18-håls golfbana, sport club & fyra restauranger, allt paketerat i vacker parkmiljö bara 10 min från centrala Göteborg. Vi söker nu extrapersonal till vår hotellreception och bokning. Arbetsuppgifter I receptionen tar du emot våra hotell och konferensgäster samt ser till att de under sin vistelse får den bästa servicen. Receptionen är även behjälpliga vid bokning och hanterar vår telefonväxel. I bokningen är det både privata vistelser, konferenser och gruppbokningar som skapas. Tjänsten är extra vid behov med start omgående, största del förlagd på kvällar och helger. Till hösten med start 1 september ingår arbete varannan helg. Kvalifikationer Vi söker dig som har ett brinnande servicetänk där du enkelt läser av människor och hanterar stress. Att du har ett glatt ansikte mot våra gäster ser vi som en självklarhet. En stor fördel är om du har tidigare erfarenhet från att ha jobbat i reception eller bokning. Vi är en platt organisation vilket innebär att du är prestigelös och inte rädd för att ta i där det behövs samt tankesättet att alla dina kollegor är lika viktiga i teamet. Sälj är något som kommer naturligt för dig i ditt dagliga arbete och du trivs bra i ett högt tempo. Då även kassahantering ingår i receptionen ser vi gärna att du har en god ekonomisk förståelse och har ett noggrant arbetssätt. Förmåner Vår företagskultur är inget vi tar förgivet utan har ett arbetssätt där du som personal har ett stort inflytande på vart vi är på väg och hur vi kommer dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träningskort, rabatterade behandlingar, PT-lektioner och övernattningar på Sveriges bästa spahotell m.m. AnsökanMejla din ansökan till oss. Vi vill att du skickar med både personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är 9/6 men vänta inte med er ansökan då intervjuer sker löpande och kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Stor tyngd läggs på personlig lämplighet Visa mindre

Bar och servis till Poolsidelounge på Sankt Jörgen Park

Ansök    Apr 30    Sankt Jörgen Park Resort AB    Bartender
Säsongspersonal till baren på Poolsidelounge Welcome – Bienvenido – Bemvinda - BienvenueSugen på en exotisk oas där allt är möjligt i sommar?Är du en stjärna både i baren och med människor?Är du en social kameleont som älskar att ta ton och initiativ?Vi vill ha dig som helt enastående balanserar bar och service med en självklar coolhet. Som älskar och ger allt för stämningen.I dig huserar fler andar än bartendern; även showaren, psykologen, den estetiske f... Visa mer
Säsongspersonal till baren på Poolsidelounge Welcome – Bienvenido – Bemvinda - BienvenueSugen på en exotisk oas där allt är möjligt i sommar?Är du en stjärna både i baren och med människor?Är du en social kameleont som älskar att ta ton och initiativ?Vi vill ha dig som helt enastående balanserar bar och service med en självklar coolhet. Som älskar och ger allt för stämningen.I dig huserar fler andar än bartendern; även showaren, psykologen, den estetiske fluffern och initiativtagaren. Du besitter känslan att se och förverkliga det som gör skillnad. Du har öga för detaljerna och för gästerna. Och drivs av att skapa magi – vilket omfamnar allt från smaker, skratt och spontan dans vid poolkanten.Kom med oss in i vår exotiska oas där allt kan hända… Arbetsuppgifter Här får du med din utstrålning och energi våra gästers upplevelse att bli någonting utöver det vanliga. De beställer sin champagne, snacks och smoothies från sin härliga plats i cabanan och du hjälper till att få det att hända. Du är behjälplig i bar med att göra enklare matupplägg, skapa goda drinkar (japp, vi lär upp dig på plats), få platsen kring poolside att vara riktigt attraktiv för våra gäster. Har du några särskilda färdigheter i eldslukning, jonglering eller annat skoj så finns plats för det.Tjänsten är på 70% maj-aug/sep och förlagd dagar, kvällar och helger. Möjlighet till mertid finnes. Utbildning/kunskapskrav Restaurang och servicevana, alternativt en riktigt skarp vilja och energi att lära sigVi tror att du;-Älskar att överraska och överträffa gästers förväntan,-sätter gästen först och har värdskapet i blodet-har inga problem att jobba kvällar eller helger-uppskattar om att både arbeta i grupp-har ett stort driv och förmågan att skapa goda kundrelationer-trivs ihop med goa, ambitiösa och kunniga kollegor AnsökanMejla din ansökan till vår HR chef, [email protected] Sista ansökningsdag är 8/5 men vänta inte med din ansökan då intervjuer sker löpande och tillsättningen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Sommelier

Ansök    Apr 24    Sankt Jörgen Park Resort AB    Sommelier
Är du vår nya sommelier?Nu finns möjligheten att arbeta med oss och utveckla vårt dryckesutbud tillsammans med en massa härliga kollegor!På Sankt Jörgen Park får du möjlighet att arbeta med det du brinner för på en unik plats med extra allt där en skön mix av restauranger, hotell, barer, spa, golf och sportclub blandas.Bula bar är ett uppskattat vattenhål mitt i hotellet. Baren på vårt fantastiska poolområde Poolside Lounge med influenser från Miami lever ... Visa mer
Är du vår nya sommelier?Nu finns möjligheten att arbeta med oss och utveckla vårt dryckesutbud tillsammans med en massa härliga kollegor!På Sankt Jörgen Park får du möjlighet att arbeta med det du brinner för på en unik plats med extra allt där en skön mix av restauranger, hotell, barer, spa, golf och sportclub blandas.Bula bar är ett uppskattat vattenhål mitt i hotellet. Baren på vårt fantastiska poolområde Poolside Lounge med influenser från Miami lever upp i säsong maj-aug med sköna DJ på plats. Greenhouse är vår helt nyrenoverade golfrestaurang med luncher och festarrangemang, Inez& Ernst är vår prisbelönta hotellrestaurang och Garden Café är ett njutbart vattenhål för våra spagäster. Du förstår ju vilken härlig mix att utveckla vårt dryckesutbud på! Arbetsuppgifter Här får du möjlighet att både sätta din egen prägel på vinlistan, hålla i utbildningar för vår personal och våra gäster, men även ha utmaningen att hålla våra ekonomiska mål, ha kontakt med leverantörer och vara på plats och ta hand om våra gäster på kvällar och eftermiddagar.Tjänsten är på 100% och mestadels förlagd på kvällar och helger. Utbildning/kunskapskrav Sommelier eller likvärdig kunskap samt restaurangutbildning eller flerårig erfarenhetVi tror att du;-tycker om att överraska och överträffa gästers förväntan,-sätter gästen först och har värdskapet i blodet-har inga problem att jobba kvällar eller helger-tycker om att både arbeta ensam och i grupp-har ett stort driv och förmågan att skapa goda kundrelationer-trivs ihop med goa, ambitiösa och kunniga kollegor-har stor kärlek till Mat och Dryck i kombinationFörmånerVår företagskultur är inget vi tar förgivet utan har ett arbetssätt där du som personal har ett stort inflytande på vart vi är på väg och hur vi kommer dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför både träningskort, rabatterade behandlingar, PT-lektioner och övernattningar på Sveriges bästa spahotell m.m.AnsökanMejla din ansökan till vår F&B Helena Ringhagen, [email protected] Sista ansökningsdag är 12/5 men vänta inte med din ansökan då intervjuer sker löpande och tillsättningen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar provanställning i 6 mån och lägger stor tyngd på personlig lämplighet. Visa mindre

Receptionist till sport & spa

Är du vår nya receptionist för spa och träning? Älskar du service och brinner för skönhet, hälsa och träning? Vi söker nu en receptionist till vår spa och träningsreception. Här blir du vårt ansikte utåt och servar våra gäster med din fantastiska energi, omtanke och service. Arbetsuppgifter Du välkomnar och vägleder våra spa och träningsgäster med stor omtanke och ger dem alltid en service och ett bemötande som överträffar deras förväntan. Som del i rece... Visa mer
Är du vår nya receptionist för spa och träning? Älskar du service och brinner för skönhet, hälsa och träning? Vi söker nu en receptionist till vår spa och träningsreception. Här blir du vårt ansikte utåt och servar våra gäster med din fantastiska energi, omtanke och service. Arbetsuppgifter Du välkomnar och vägleder våra spa och träningsgäster med stor omtanke och ger dem alltid en service och ett bemötande som överträffar deras förväntan. Som del i receptionen ska du även vara behjälplig vid bokning av behandlingar och träningspass samt driva försäljning i vår shop. För att komma till din rätt ser vi att du har ett stort intresse för både skönhet och träning. Till avdelningen hör även vår uppskattade rawfood-inspirerade restaurang. Tjänsten omfattar 80%. Både sena kvällar och helgarbete förekommer. Kvalifikationer Vi söker dig som har ett brinnande och genuint intresse för service. Du läser enkelt av människor och hanterar även hektiska situationer professionellt. Att du har ett glatt ansikte mot våra gäster och ett positivt och lösningsorienterat sätt ser vi som en självklarhet. En stor fördel är om du har tidigare erfarenhet från att ha jobbat i reception eller inom spa/träning. Vi är en platt organisation vilket innebär att du är prestigelös, initiativtagande och inte rädd för att ta i där det behövs. Likaså att du ser dina kollegor som en tillgång, att alla är lika viktiga i teamet. Försäljning är något som kommer naturligt för dig i ditt dagliga arbete och du trivs bra i ett högt tempo. Då även kassahantering ingår ser vi gärna att du har en god ekonomisk förståelse och har ett noggrant arbetssätt. Förmåner Vår företagskultur betyder mycket för oss och strävar efter ett arbetssätt där du som personal har ett stort inflytande på vart vi är på väg och hur vi kommer dit. Vi är måna om att du mår bra och erbjuder därför bl.a träningskort, rabatterade behandlingar, PT-lektioner och övernattningar på Sveriges bästa spahotell. Sankt Jörgen Park är en unik resort bestående av designhotell, spa, 18-håls golfbana, sport club & fyra restauranger. Allt omfamnat av vacker parkmiljö bara 10 min från centrala Göteborg. Ansökan Mejla din ansökan till vår HR-chef Anna Eliasson, [email protected]. Vi vill att du skickar med både personligt brev och CV. Sista ansökningsdag är 28/4 men vänta inte med din ansökan då intervjuer sker löpande och positionen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar provanställning i 6 mån och lägger stor tyngd på personlig lämplighet. Visa mindre