Lediga jobb Clevry Sweden AB i Göteborg

Se alla lediga jobb från Clevry Sweden AB i Göteborg. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Göteborg som finns inom det yrket.

Student på deltid!

Ansök    Jan 18    Clevry Sweden AB    Växeltelefonist
Till vår kund som är ledande inom bilbranschen söker vi nu efter växeltelefonister! Din roll I rollen kommer det innefatta mycket service då du arbetar med att svara på inkommande samtal. Telefonen kommer att vara ditt främsta verktyg och du kommer att koppla vidare de inkommande samtalen till rätt person och rätt avdelning eller anläggning. Arbetet kommer att utföras på plats på kontoret och kommer inte att kunna utföras på distans. Huvudsakliga arbets... Visa mer
Till vår kund som är ledande inom bilbranschen söker vi nu efter växeltelefonister!

Din roll

I rollen kommer det innefatta mycket service då du arbetar med att svara på inkommande samtal. Telefonen kommer att vara ditt främsta verktyg och du kommer att koppla vidare de inkommande samtalen till rätt person och rätt avdelning eller anläggning. Arbetet kommer att utföras på plats på kontoret och kommer inte att kunna utföras på distans.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Ansvara för att koppla vidare samtal till rätt person på rätt avdelning eller anläggning

Start: Omgående

Omfattning: Centrala Göteborg

Arbetstider: Du kommer att arbeta vid behov.

Din profil

Detta är ett perfekt uppdrag för dig som vill kombinera dina studier med ett flexibelt och roligt deltidsarbete. Vi söker dig som har en gymnasial utbildning och är positiv, flexibel, självgående och strukturerad. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom service eller med telefonen som verktyg. Vi ser gärna att du har en god datorvana. I denna roll är det ett krav att du förstår och kan prata svenska och engelska flytande.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 (0) 70 417 92 81.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Teknisk innesäljare

Ansök    Jan 17    Clevry Sweden AB    Innesäljare
Om företaget Adigo erbjuder Elektriska motorlösningar & HMI produkter för framtidens elektriska fordon och maskiner. Vi ser till att kunderna får den mest lämpliga lösningen genom nyutveckling och anpassning som ger hög driftsäkerhet, effektiva lösningar och bra logistik. Adigo är verksamma på den nordiska och centraleuropeiska marknaden med fokus på kunder inom följande branscher: - - Automotive - - Arbetsfordon/maskiner - - Materialhanteringsutrustning... Visa mer
Om företaget

Adigo erbjuder Elektriska motorlösningar & HMI produkter för framtidens elektriska fordon och maskiner. Vi ser till att kunderna får den mest lämpliga lösningen genom nyutveckling och anpassning som ger hög driftsäkerhet, effektiva lösningar och bra logistik. Adigo är verksamma på den nordiska och centraleuropeiska marknaden med fokus på kunder inom följande branscher:

- - Automotive
- - Arbetsfordon/maskiner
- - Materialhanteringsutrustning


Adigo är en systemintegratör och leverantör av elmotorer, motorstyrningar och HMI produkter främst för elektriska fordon och maskiner för den nordiska marknaden.Vårt fokus, långsiktiga strategi och nära kundsamarbete skapar en positiv tillväxt på en expansiv marknad med nya användningsområden. Genom ett kundnära arbetssätt, att ta fram rätt produkt och att ligga i teknikens framkant kan vi hjälpa kunderna att snabbt utveckla bra och kostnadseffektiva lösningar som ger dem konkurrensfördelar och därigenom nå en gemensam positiv utveckling.Genom ständiga förbättringar och motiverade aktiva medarbetare med stort personligt ansvar åstadkommer vi en lönsam tillväxt. Adigo Drives AB är en del av den svenska börsnoterade tekniklösningskoncernen Addtech AB.

Din roll

Adigo arbetar med att ta fram framtidens lösningar till industrin & vi söker dig som vill vara en viktig kugge i steget in i ett mer hållbart samhälle, där elektrifiering är framtiden. I rollen som teknisk innesäljare inom industri hos Adigo kommer du arbeta med försäljning genom att bl.a. ge teknisk rådgivning till våra kunder. För att lyckas i rollen är det ett krav att ha god teknisk förståelse, för att bättre kunna förstå produkterna och kunna ge support till både kund och leverantör.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd av Adigo men rekryteringsprocessen sköts av Clevry och frågor gällande tjänsten ställs till ansvarig rekryterare, i detta fall Molly Håkansson ( [email protected]). Tjänsten är på heltid, placeringsort är Mölndal och du kommer att arbeta kontorstider. Vi använder oss av ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Kundordrar & därtill tillhörande kunduppgifter
- Prisavtal, prissättning & offerter
- Kunduppföljning/kundvård
- Löpande kundbevakning
- Följa upp leveranser till kunden
- Kundnöjdhetsarbete
- Registervård


Nödvändig kunskap för tjänsten

- Teknisk utbildning, Lägst teknik 2 från gymnasiet. (Erfarenhet från arbete kan kompensera teknisk utbildning)
- Goda kunskaper i svenska & engelska med förmågan att uttrycka sig inom teknikområdet i både tal och skrift
- MS Office, samt i övrigt god förståelse för IT-system.
- Erfarenhet av att arbeta i ERP system, gärna Monitor.


Din profil

Vi tror att du är öppensinnad person med en utåtriktad personlighet. Du har en god kommunikationsförmåga & älskar att ge support och ser det som en självklarhet att ge god service till kunder, leverantörer och kollegor. Vi söker dig som vågar testa nya arbetsmetoder och tänker ut ständiga förbättringar i stort som smått. Du vågar ta initiativ och bidrar med egna idéer och förslag för att utveckla och förbättra våra processer. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har erfarenhet av en bred, kommunikativ och administrativ roll sedan tidigare. Du brinner för teknik & har ett starkt teknikintresse. (Lång erfarenhet kan kompensera för lägre formell utbildning). Du behöver kunna tala och skriva svenska obehindrat då all intern dialog sker på svenska. Det är också viktigt att ha goda kunskaper i engelska med förmågan att uttrycka sig inom teknikområdet i både tal & skrift.

I denna process kommer störst vikt att läggas vid dina soft skills, det vill säga dina personliga egenskaper, som kommer att vara avgörande för hur väl du lyckas i rollen. Som person söker vi efter dig som är trygg i dig själv, har god förmåga att planera och strukturera upp ditt eget arbete och gärna arbetar proaktivt. Du har ett öga för detaljer, är bra på att hålla flera bollar i luften och är flexibel för förändringar som kräver en omprioritering av ditt arbete. Du behöver vara lösningsorienterad samt ha en väl utvecklad känsla för kvalité, att alltid vilja leverera bästa möjliga service externt som internt. Du kommer hos Adigo att ingå i ett team där vi stöttar varandra och gör arbetet roligt och inspirerande. Vi delar kunskap och utvecklar oss som medarbetare tillsammans. Vidare hoppas vi att du trivs i en händelserik miljö med en härlig kultur och vill bidra med positiv energi till teamet!Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på [email protected] Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Koordinator inom tjänstepension

Ansök    Jan 14    Clevry Sweden AB    Backofficepersonal
Om företaget Länsförsäkringar Mäklarservice AB är ett bolag inom länsförsäkringsgruppen som består av ca 130 engagerade experter inom mäklad sak- och livförsäkring. Företaget jobbar uteslutande med att underlätta för försäkringsmäklare/förmedlare att göra affärer med Länsförsäkringar. Länsförsäkringar Mäklarservice AB arbetar på uppdrag av de 23 länsförsäkringsbolagen och Länsförsäkringar AB. Denna rekryteringsprocess sköts av Clevry och alla frågor krin... Visa mer
Om företaget

Länsförsäkringar Mäklarservice AB är ett bolag inom länsförsäkringsgruppen som består av ca 130 engagerade experter inom mäklad sak- och livförsäkring. Företaget jobbar uteslutande med att underlätta för försäkringsmäklare/förmedlare att göra affärer med Länsförsäkringar. Länsförsäkringar Mäklarservice AB arbetar på uppdrag av de 23 länsförsäkringsbolagen och Länsförsäkringar AB.

Denna rekryteringsprocess sköts av Clevry och alla frågor kring tjänsten eller företaget ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Molly Håkansson ([email protected]).

Din roll

Som flyttkoordinator kommer du att arbeta administrativt i ett mindre team med processen av flytt av tjänstepensioner på uppdrag av ansvarig förmedlare. Du kommer att hantera hela den administrativa processen och vara högst delaktig i det operativa förarbetet vid flytt av en tjänstepension. I din roll ingår det en hel del dokumenthantering och du kommer att hantera ärenden genom telefon, mail och systemportal.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd hos oss på Clevry och uthyrd som konsult ute på Länsförsäkringar Mäklarservice i 12 månader. Tjänsten är på heltid med start omgående, placeringsort är Göteborg och du kommer att arbeta kontorstider. Vi använder oss av ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Administrativa uppgifter kopplat till flytt av tjänstepension
- Hantering av ärenden via mail, telefon & systemportal
- Dokumenthantering


Din profil

Vi söker dig som har en fullständig gymnasieexamen inom ekonomi eller annan likvärdig inriktning. Du har god kommunikationsförmåga och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift, du har också en god system/datavana. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter men det är inget krav.

Du som person trivs med administrativa arbetsuppgifter och har ett öga för detaljer. Du tar dig an dina arbetsuppgifter på ett lugnt och systematiskt sätt och brinner för att ge god service. Vidare ser vi att du är kommunikativ och relationsskapande, du kommer i din roll ha stora kontaktytor och därför trivs du med telefonen som arbetsredskap. Då du kommer att tillhöra ett team har du god samarbetsförmåga samtidigt som du är ansvarsfull och fullföljer dina arbetsuppgifter. Låter detta som du? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på [email protected] Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Managementkonsult

Ansök    Jan 11    Clevry Sweden AB    Controller
Om företaget Ekan Management är ett personalägt managementkonsultbolag med kontor i Stockholm och Göteborg. Vi kombinerar erfarenhet och visdom efter 40 år i branschen, med nytänkande och idérikedom - medelåldern på Ekan är ca 40 år, och just nu är mer än hälften av oss kvinnor. Vi anser att karaktär och kompetens är viktigare än allt annat. Vår framgång bygger på modet att utmana status quo, vår förmåga att involvera människor och kraften att förverkliga... Visa mer
Om företaget

Ekan Management är ett personalägt managementkonsultbolag med kontor i Stockholm och Göteborg. Vi kombinerar erfarenhet och visdom efter 40 år i branschen, med nytänkande och idérikedom - medelåldern på Ekan är ca 40 år, och just nu är mer än hälften av oss kvinnor. Vi anser att karaktär och kompetens är viktigare än allt annat. Vår framgång bygger på modet att utmana status quo, vår förmåga att involvera människor och kraften att förverkliga morgondagens verklighet. För detta krävs mångfald, drivkraft och stor nyfikenhet. Om du är ansvarstagande och har en stark inre drivkraft erbjuder vi en dynamisk arbetsmiljö där du får stort utrymme att förverkliga dina idéer. Vi tror nämligen inte att man kan forma kundernas morgondag om man inte samtidigt har möjlighet att skapa sin egen.

https://www.ekan.com/Din roll

I din roll som Managementkonsult kommer du både leverera i uppdrag och bidra till utvecklingen av Ekan. Dina främsta arbetsuppgifter som konsult innebär att arbeta med utveckling av:

- Finansfunktioner och ekonomiflöden

- Verksamhets- och ekonomistyrning
- Managementrapportering


Ekans lokaler är belägna i centrala Göteborg. Ditt första uppdrag via Ekan kommer att ha start i mars vilket innebär att vi önskar att du gärna kan börja din anställning så snart som möjligt.

Din profil

Du som är intresserad av den här tjänsten har förmodligen en högskoleutbildning inom ekonomi, eller motsvarande. Du har arbetat 2-4 år som konsult eller i en ledningsstödjande funktion, gärna inom produkt- eller tjänstelevererande företag i en internationell miljö. Du har operativ erfarenhet av finansiella flöden och rapportering. Det är meriterande om du har erfarenhet av införande av nya systemstöd och agila arbetssätt.

Som person tror vi att du är strukturerad och självgående, finner dig lätt i nya sammanhang, är nyfiken och intresserad av verksamheter och deras organisation. Vi letar efter dig som är ”ödmjukt kaxig” - trygg i dig själv, men aldrig på andras bekostnad. Din inre drivkraft är viktig eftersom konsultrollen på Ekan kombinerar stora mått av både frihet och ansvar. Då du till stor del kommer att arbeta i våra kunders verksamhet tror vi att du trivs med en föränderlig miljö, är social och flexibel. Ekan erbjuder det mindre företagets personliga kultur, och det växande företagets drivkraft, där varje medarbetare utgör en betydande del av helheten.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Ekonomiassistent

Ansök    Dec 22    Clevry Sweden AB    Ekonomiassistent
Vår kund i Göteborg söker en ekonomiassistent för ett kortare projekt med chans till förlängning. Rollen passar dig som arbetat med ekonomiuppgifter sedan tidigare, men främst att du är villig att lära dig! Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Clevry och uthyrd som konsult till vår kund. Rekryteringsprocessen sköts av Clevry och frågor gällande tjänsten ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic (lajla.dzebic... Visa mer
Vår kund i Göteborg söker en ekonomiassistent för ett kortare projekt med chans till förlängning. Rollen passar dig som arbetat med ekonomiuppgifter sedan tidigare, men främst att du är villig att lära dig!

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Clevry och uthyrd som konsult till vår kund. Rekryteringsprocessen sköts av Clevry och frågor gällande tjänsten ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic ([email protected]).

Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.Din roll

Som ekonomiassistent kommer du främst arbeta med kravhanteringen som innebär betalningspåminnelser på leverantörsfakturor och eventuella inkassokrav som inkommer. I din roll kommer du också ha mycket kontakt både internt och externt.

Vår kund har mycket stora flöden vilket ställer krav på struktur, noggrannhet och att våga fatta beslut i vardagen kring arbetsuppgifterna.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, 3 månader till att börja med med chans till förlängning

Placeringsort: Göteborg

Arbetstider: KontorstiderDin profil

Vi söker dig som har erfarenhet av kravhantering och/eller kundservicearbete, gärna med någon utbildning inom ekonomi. Du behöver känna dig bekväm med hantering av stora volymer och flöden och trivas med att arbeta i en roll där du självständigt driver arbetet framåt men samtidigt är en del av en grupp där man tillsammans löser arbetsuppgifterna gemensamt på ett prestigelöst sätt.

Du behöver vara noggrann och ta ansvar för att driva ditt eget och teamets arbete framåt. Du behöver ha förmågan att kombinera detaljer med ett helhetsfokus. För att trivas hos vår kund behöver du vara prestigelös och social, trivas i en öppen atmosfär och sprida god stämning och positiv energi omkring dig. Då det i rollen ingår mycket kontakter är det viktigt att kunna kommunicera väl och tydligt. Du trivs och motiveras av ett högt tempo samt att arbeta i en föränderlig miljö där det händer mycket.Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 704 80 03 69. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Credit Controller

Ansök    Dec 30    Clevry Sweden AB    Controller
Om företaget Constructor är en ledande leverantör av lagerinredning och logistikösningar. De erbjuder innovativa förvaring- och lagerlösningar till sina kunder. Constructors produktsortimentet omfattar allt från lösningar för pallställ, hyllsystem, lagerautomater och inredning för lager- och verkstadsmiljö. De erbjuder även tjänster som analys, rådgivning, kurser i lagersäkerhet och ställagebesiktning. Constructors räckvidd täcker nästan alla kontinenter ... Visa mer
Om företaget

Constructor är en ledande leverantör av lagerinredning och logistikösningar. De erbjuder innovativa förvaring- och lagerlösningar till sina kunder. Constructors produktsortimentet omfattar allt från lösningar för pallställ, hyllsystem, lagerautomater och inredning för lager- och verkstadsmiljö. De erbjuder även tjänster som analys, rådgivning, kurser i lagersäkerhet och ställagebesiktning. Constructors räckvidd täcker nästan alla kontinenter och har hjälpt några av världens ledande varumärken och banbrytande företag, vilket ger deras egna kunder tillgång till global expertis och support.

För deras räkning söker vi nu en Credit Controller som ska täcka upp för ett föräldravikariat.

Din roll

I rollen som Credit Controller kommer du att ha både interna och externa kontaktytor. Vi önskar att du som söker därmed är kommunikativ och har god social kompetens. Du kommer att supporta Constructors tre olika nordiska bolag och arbeta nära och tillsammans med företagets VD och ekonomichef Alejandro.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Bokföring, rapportering och kontrollering avseende kundreskontra
- Ansvara för påminnelsehantering till kunder
- Kontakt med försäkringsbolag vid behov
- Övriga ekonomirelaterade arbetsuppgifter kan tillkomma


Tjänsten är ett vikariat på 6 månader heltid. Du kommer att vara anställd av Clevry som konsult och arbeta ute hos Constructor. Startdatum är mitten av februari 2022.Din profil

Vi söker dig som har arbetat minst 2 år inom ekonomi. Du är systemvan och har goda kunskaper inom Office-paketet. Det är meriterande ifall du tidigare arbetat i systemet Jeeves. Du behöver tala flytande svenska och engelska då du kommer ha daglig kontakt med länder inom norden.

Hos Constructor får du mycket frihet under ansvar, vilket ställer krav på att du är strukturerad och noggrann. Du behöver trivas att arbeta i ett högt tempo och gillar att ha många kontaktytor. Du har en god social kompetens och är inte rädd för att ställa krav på kunder när det såväl behövs.Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Redovisningsekonom

Ansök    Nov 30    Clevry Sweden AB    Redovisningsekonom
Om företaget Serneke är en nytänkande och expansiv koncern verksam inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning med ca. 1200 anställda. Genom att tänka nytt driver de utvecklingen och skapar effektivare och mer innovativa lösningar för ett ansvarsfullt byggande. Verksamheten har en god fördelning mellan offentliga och kommersiella uppdrag. Till Sernekes huvudkontor på Kvarnbergsgatan i Göteborg söker vi nu dig som är redovisningseko... Visa mer
Om företaget

Serneke är en nytänkande och expansiv koncern verksam inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning med ca. 1200 anställda. Genom att tänka nytt driver de utvecklingen och skapar effektivare och mer innovativa lösningar för ett ansvarsfullt byggande. Verksamheten har en god fördelning mellan offentliga och kommersiella uppdrag.

Till Sernekes huvudkontor på Kvarnbergsgatan i Göteborg söker vi nu dig som är redovisningsekonom och har erfarenhet inom området. Du kommer ingå i ekonomifunktionen och rapportera till gruppchefen för redovisningsteamet på 8 personer. Teamet genomsyras av härlig energi, drivkraft och ett gott samarbete!

Detta är till att börja med ett konsultuppdrag med en vision på långsiktighet. Du kommer vara anställd av oss på Clevry och uthyrd som konsult till Serneke om 6 månader med chans till överrekrytering. Rekryteringsprocessen sköts av Clevry och frågor gällande tjänsten ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic ([email protected]). Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vad kan Serneke erbjuda dig?

Om du börjar arbeta hos Serneke kommer du märka att Serneke präglas av engagemang, mod, respekt och enkelhet. Det finns en stor vilja att stötta och hjälpa varandra på alla nivåer inom organisationen och de uppskattar nya idéer om hur de kan bli ännu bättre tillsammans. De erbjuder ett flexibelt arbetssätt med korta beslutsvägar, mycket eget ansvar och stora utvecklingsmöjlighet framåt!Din roll

I rollen som redovisningsekonom kommer du att tillhöra ett team som delar på redovisningsansvaret för koncernens bolag. Du arbetar självständigt med de bolag du ansvarar för och samtidigt stöttar dina kollegor vid behov för en jämnare arbetsbelastning.

Du kommer främst att arbeta med löpande redovisning, månads- och årsbokslut. Du ansvarar även för upprättande av moms- och inkomstdeklarationer, årsredovisningar, skatteberäkningar, inrapportering till koncern samt analyser. I teamet arbetar ni med stort driv och engagemang för att driva processer framåt, skapa delaktighet i utveckling- och förbättringsprojekt samt processer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Löpande redovisning
- Månads- och årsbokslut
- Moms- och inkomstdeklarationer
- Årsredovisningar
- Skatteberäkningar
- Inrapportering samt analyser till koncern
Start: Vid överenskommelse

Omfattning: Heltid, 100%

Arbetstider: Kontorstider, flexible remote

Placeringsort: Göteborg

Din profil

Vi söker dig som har studerat en högskoleutbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning eller redovisningsekonom på yrkeshögskola. Du har minst 1 års erfarenhet av redovisningsarbete och känner dig trygg i både din roll och arbetsuppgifter. Du har mycket goda kunskaper i Excel och vi ser det som positivt om du arbetat i Visma Business. Har du dessutom erfarenhet av fastighetsekonomi är detta mycket meriterande, men inget krav. Du anammar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Vi söker dig som är passionerad för ditt arbete och tar ditt arbete på stort allvar. Du är en samlad, driven och trygg person som vill bidra till att driva Serneke och teamet framåt. Då du kommer ha många kontaktytor ställer tjänsten krav på att du har en mycket god förmåga att samarbeta och kommunicera. Teamwork är viktigt för dig och du är därför prestigelös och hjälpsam. Du vill också främja din egen utveckling och är därför nyfiken, vill lära dig och växa tillsammans med Serneke. Du är en doer som gillar att få saker gjorda och har ett bra sinne för struktur, ordning och reda samt noggrannhet. Vidare tror vi att du trivs att arbeta både i grupp och självständigt och att du bidrar med en härlig energi!Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 704 80 03 69. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Elkraftsingenjör

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med cirka 17 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 21 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq ... Visa mer
Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med cirka 17 500 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 21 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm. Just nu söker de en Elkraftsingenjör till ett stort projekt inom högspänning i Göteborg. Är du engagerad, nyfiken, ansvarstagande och vill jobba för ett mer hållbart samhälle? Varmt välkommen din ansökan redan idag!

Din roll

Du kommer att ingå i ett team med bred kunskap och erfarenhet av konstruktion och projektering av elkraftsanläggningar. Arbetet sker i en organisation med stort fokus på lagarbete men även individuellt, där du kommer att ha stort inflytande på din personliga utveckling. Sweco har fått ett omfattande uppdrag att modernisera elkraftsystemen på Ringhals kärnkraftverk där du kommer vara en del av detta projekt. Uppdraget är ett led i arbetet med att ständigt förbättra säkerheten i anläggningen. Arbetet kommer till en början utföras till stor del på plats hos kund, framåt finns det möjlighet att visa delar av arbetet utför på Swecos:s kontor i Göteborg.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Projektering/konstruktion
- Analyser och utredningar
- Provning och idrifttagningar
- Deltagande på projektmöten
Omfattning: Heltid, kontorstider.
Plats: Göteborg.

Tjänsten är tillsvidare med huvudsaklig placering på kontoret i Göteborg där Clevry ansvarar för rekryteringsprocessen.

I rekryteringsprocessen genomförs obligatoriska bakgrundskontroller på samtliga kandidater samt säkerhetsintervju med slutkandidat.

Din profil
Vi söker dig som har en civil-, högskole- eller yrkeshögskoleexamen inom elkraft eller motsvarande. Du har minst två års erfarenhet av liknande arbete där du har tidigare arbetat med hög/mellanspänningsstationer samt har erfarenhet av elkraftsutrustning/ elkraftsanläggningar. Du har arbetat med kontrollövervakning och kraftdistribution och har viljan att fortsätta fördjupa och lära dig mer inom området. Som person är du prestigelös och samarbetsvillig där du trivs att både arbeta självständigt och i team. Du är nyfiken och strävar alltid efter att utvecklas där du har ett positivt förhållningssätt. Vidare behärskar du både svenska och engelska i tal och skrift samt har arbetat i Elmaster eller annat CAD-program.Sweco erbjuder
Vi vågar påstå att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos oss får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Vi erbjuder samtidigt en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling.Om Clevry
I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. På grund av julledighet kan återkopplingen dröja något. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till företag placerat i Kungsbacka

Ansök    Dec 16    Clevry Sweden AB    Frontofficepersonal
Om företaget Till ett företag som arbetar inom livsmedelsbranschen så söker vi nu en kundtjänstmedarbetare för en långsiktig roll där du blir en viktig del i den svenska verksamheten. Rollen är inledningsvis ett konsultuppdrag via oss på Clevry under 12 månader och därefter är tanken en direktanställning hos företaget. Här får du bli en del av ett litet och sammansvetsat team, du får tillsammans med kompetenta och optimistiska kollegor bidra till utveckl... Visa mer
Om företaget

Till ett företag som arbetar inom livsmedelsbranschen så söker vi nu en kundtjänstmedarbetare för en långsiktig roll där du blir en viktig del i den svenska verksamheten. Rollen är inledningsvis ett konsultuppdrag via oss på Clevry under 12 månader och därefter är tanken en direktanställning hos företaget.

Här får du bli en del av ett litet och sammansvetsat team, du får tillsammans med kompetenta och optimistiska kollegor bidra till utveckling.

Din roll

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att tillhöra ett team på tre personer som hjälps åt för att supporta kunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Besvara generella frågor från kunder via i första hand mail men även telefon

- Transportbokning
- Orderhantering


Din profil

Vi söker dig som :

- Har tidigare erfarenhet av servicearbete
- Har mycket goda kunskaper i svenska


Meriterande kompetenser är:

- Erfarenhet av liknande roll inom orderhantering, transportbokning, kundtjänst
- Har systemvana
- Har mycket goda kunskaper i engelska


Rollen passar dig som har lätt för att förstå och sätta dig in i nya system. Du är optimistiskt lagd och vill arbeta i ett litet team där det är viktigt med teamkänslan. Du har ett driv och engagemang och är öppen för att ta dig an olika arbetsuppgifter. Du trivs med att få ta mycket eget ansvar och även egna initiativ då den här rollen ger dig en stor frihet i att få vara med i företagets utveckling.

Vidare är du som person noggrann och trivs i en strukturerad miljö, du är anpassningsbar och lyhörd.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på [email protected] Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Ekonomiassistent inom kravhantering

Ansök    Okt 29    Clevry Sweden AB    Ekonomiassistent
Vår kund i Göteborg söker en ekonomiassistent inom kravhantering för ett kortare projekt fram till 28/2-2022 med chans till förlängning samt eventuell överrekrytering. Rollen passar dig som arbetat med ekonomiuppgifter sedan tidigare, men främst att du är villig att lära dig! Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Clevry och uthyrd som konsult till vår kund. Rekryteringsprocessen sköts av Clevry och frågor gällande tjänsten stä... Visa mer
Vår kund i Göteborg söker en ekonomiassistent inom kravhantering för ett kortare projekt fram till 28/2-2022 med chans till förlängning samt eventuell överrekrytering. Rollen passar dig som arbetat med ekonomiuppgifter sedan tidigare, men främst att du är villig att lära dig!

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Clevry och uthyrd som konsult till vår kund. Rekryteringsprocessen sköts av Clevry och frågor gällande tjänsten ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic ([email protected]).

Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Din roll

Som ekonomiassistent kommer du främst arbeta med kravhanteringen som innebär betalningspåminnelser på leverantörsfakturor och eventuella inkassokrav som inkommer. I din roll kommer du också ha mycket kontakt både internt och externt.

Vår kund har mycket stora flöden vilket ställer krav på struktur, noggrannhet och att våga fatta beslut i vardagen kring arbetsuppgifterna.

Start: Omgående

Omfattning: Heltid fram till 28/2- 2022 med chans till förlängning

Placeringsort: Göteborg

Arbetstider: KontorstiderDin profil

Vi söker dig som har erfarenhet av kravhantering och/eller kundservicearbete, gärna med någon utbildning inom ekonomi. Du behöver känna dig bekväm med hantering av stora volymer och flöden och trivas med att arbeta i en roll där du självständigt driver arbetet framåt men samtidigt är en del av en grupp där man tillsammans löser arbetsuppgifterna gemensamt på ett prestigelöst sätt.

Du behöver vara noggrann och ta ansvar för att driva ditt eget och teamets arbete framåt. Du behöver ha förmågan att kombinera detaljer med ett helhetsfokus. För att trivas hos vår kund behöver du vara prestigelös och social, trivas i en öppen atmosfär och sprida god stämning och positiv energi omkring dig. Då det i rollen ingår mycket kontakter är det viktigt att kunna kommunicera väl och tydligt. Du trivs och motiveras av ett högt tempo samt att arbeta i en föränderlig miljö där det händer mycket.Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 704 80 03 69. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Account Manager till Clevry

Ansök    Nov 1    Clevry Sweden AB    Account manager
På Clevry har du alla möjligheter! Det är du själv som väljer vart din resa kan sluta, det finns alla verktyg på plats för att ta dig framåt och uppnå dina mål. Det roligaste med mitt jobb är att det består av att bygga härliga relationer med mina kunder! Genom att lära känna och förstå företag så kan jag hjälpa de på bästa sätt. Jag skapar även möjligheten för fler, att precis som jag, hitta rätt arbetsplats!" Så här beskriver Rebecca, som är en del av v... Visa mer
På Clevry har du alla möjligheter! Det är du själv som väljer vart din resa kan sluta, det finns alla verktyg på plats för att ta dig framåt och uppnå dina mål. Det roligaste med mitt jobb är att det består av att bygga härliga relationer med mina kunder! Genom att lära känna och förstå företag så kan jag hjälpa de på bästa sätt. Jag skapar även möjligheten för fler, att precis som jag, hitta rätt arbetsplats!"

Så här beskriver Rebecca, som är en del av vårt fantastiska försäljningsteam, rollen som Account Manager! Hennes insats och hårda arbete har på kort tid resulterat i flertalet säljrekord och idag ansvarar Rebecca för en av våra största kunder.Om Clevry
Clevry är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag. Vi är verksamma inom flertalet affärsområden och kan tillgodose behovet av såväl nyexaminerade talanger som seniora. Det som gör oss speciella är vårt fokus på soft skills-tester som ett verktyg att matcha kandidater och arbetsgivare på ett effektivt sätt. Genom att identifiera motivationsfaktorer och drivkrafter kan vi hitta de bästa kandidaterna, förkorta rekryterings- och onboardingtiden och se till att både medarbetare och uppdragsgivare blir nöjda.Rollen och dina arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager hos oss hjälper du nya som befintliga kunder att identifiera och lösa deras behov av personal. Ditt mål är att bygga upp en kundportfölj och inledningsvis lägger du stort fokus på prospektering, mötesbokning och personliga kundmöten. Genom att lära känna dina kunder utvecklar du kvalitativa och långsiktiga samarbeten.

Du kommer att få en djup förståelse av både rekryteringsbranschen och de branscher våra kunder verkar i. Vidare ansvarar du för avtalsförhandlingar, uppföljning av kundsamarbeten och att vidareutveckla affären. Arbetet som Account Manager hos oss är flexibelt och det är du själv som driver ditt arbete framåt och planerar hur din arbetsdag ser ut. Rollen kräver att du tar stort eget ansvar men bakom dig står ett team av engagerade kollegor som stöttar dig.

Teamet inom Sales Development bistår dig i att prospektera och boka möten - något som de är riktigt vassa på. Du kommer även att arbeta nära våra Consultant Managers som är experter i att hitta rätt kandidater till dina kunduppdrag. Tillsammans hjälper ni stora och små organisationer att växa genom att matcha kundernas behov med våra tjänster.

När du kliver in som ny Account Manager är Rebeccas bästa tips att:

Våga utmana dig själv med mål och visioner - sen bestämmer du dig för att varje dag ta steg som leder dig närmare slutmålet!”Din profil

Du stormtrivs med att ta kontakt med människor och att skapa nya relationer. Att identifiera affärer och vilja hitta den bästa möjliga lösning för våra kunder är ditt fokus! Vi ser att du är kommunikativ, ihärdig och resultatorienterad. Du är orädd och utmanar ständigt dig själv för att utvecklas. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och drivkrafter. Utöver det ser vi att du har:

- Minst två års arbetslivserfarenhet
- Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska.


Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom B2B, ekonomi eller marknadsföring samt tidigare erfarenhet från försäljning och kundkontakt.

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du kommer bli uppskattad för ditt arbete, dina idéer och din härliga energi! Jobba remote, lägg upp dina dagar utifrån vad som passar dig bäst. Vill du jobba hemifrån eller träna mitt på dagen, kör hårt! Vi tror på work life balance så att du får de bästa förutsättningarna till ett sund livsstil, med framgång både i jobbet och privat! Under resans gång kommer du att stöta på nya utmaningar, många skratt och massor av energi!Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare med provanställning om 6 månader

Lön: Fast + rörlig provisionsdel utan tak

Placering: Göteborg

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Senior Teknisk Support till Danfoss!

Ansök    Nov 12    Clevry Sweden AB    Backofficepersonal
Danfoss är ett ledande globalt företag som är experter på hydraulik. Genom framstående tekniska lösningar skapar dem produkter inom värme och kyla samt smarta elektriska lösningar för den ökade efterfrågan på stadsinfrastruktur i kombination med ambitiösa klimatmål! Dina arbetsuppgifter I rollen som Senior Teknisk Support kommer du att vara en del av ett team på 5 person som sitter på deras kontoret i centrala Göteborg. Detta är inom affärsområdet Clim... Visa mer
Danfoss är ett ledande globalt företag som är experter på hydraulik. Genom framstående tekniska lösningar skapar dem produkter inom värme och kyla samt smarta elektriska lösningar för den ökade efterfrågan på stadsinfrastruktur i kombination med ambitiösa klimatmål!Dina arbetsuppgifter

I rollen som Senior Teknisk Support kommer du att vara en del av ett team på 5 person som sitter på deras kontoret i centrala Göteborg. Detta är inom affärsområdet Climate Solutions för den svenska marknaden, men det större teamet som helhet verkar internationellt. Tillsammans med dina kollegor kommer du vara ansvarig för att leverera service i toppklass till företagets kunder och ta emot en mängd olika teknikrelaterade ärenden. Du kommer att arbeta med telefon som främsta verktyg men även med mail, du plockar ärenden i det interna casesystemet och löser dessa löpande. Utifrån hur pass avancerade och svåra ärendena är så delas dessa upp internt. Även skadehantering är en avgörande del av detta arbete. Du kommer att arbeta med det breda urvalet av Danfoss-produkter inom vattenbaserad värme och fjärrvärme. Kundportföljen består av nya och befintliga kunder. Kunder kan vara t.ex. installatörer och grossister.

För denna roll sköter vi på Clevry rekryteringsprocessen och sedan blir du direktanställd hos Danfoss. Vi beräknar att tillsätta rollen snarast möjligt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Kundsupport via mail och telefon
- Skapa och hantera offerter
- Besvara frågor gällande tekniska ärenden
- Samarbete med teamen inom Teknisk Support & Customer Service
Din profil

Vi söker dig som är en positiv lagspelare och är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift. Som person är du nyfiken, kommunikativ och lösningsorienterad. Vi ser gärna att du har arbetat inom service tidigare och möjligtvis har erfarenhet från kundtjänst. Vi söker vidare dig som har god systemvana och besitter ett teknisk intresse. Det är meriterande om du har arbetat i en liknande roll tidigare alternativt kommer från en teknisk utbildning eller ett teknisk arbete sedan innan. Ett krav för tjänsten är att du är bekväm med svenska och engelska i tal och skrift.

Danfoss förmåner

Danfoss erbjuder dig ett aktivt och kompetent arbete. Du kommer att ha mycket samarbete med engagerade och professionella kollegor och kunder där du kan arbeta med produkter och lösningar ur det tekniska perspektivet. Du har möjlighet att arbeta delvis från hemmakontoret. De kan erbjuda dig en konkurrenskraftig lön, årlig bonus och andra intressanta storföretagsförmåner. För dig som är intresserad av att utveckla sig professionellt har vi stora karriärmöjligheter för dig att välja mellan.Om oss

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Platschef

Ansök    Okt 22    Clevry Sweden AB    Säljledare
GRENKE var det första företaget att erbjuda finansieringslösningar för kontorsutrustning i Tyskland. Allt började med en idé vid ett skrivbord för över 40 år sedan. Idag är GRENKE specialist på personliga finansieringslösningar. Vi hjälper entreprenörer att göra vad de gör bäst - utveckla idéer och omsätta dem i praktiken. Vi är representerade internationellt i 33 länder - personligt och nära våra kunder. Läs mer på: (http://www.grenke.se/) www.grenke.se ... Visa mer
GRENKE var det första företaget att erbjuda finansieringslösningar för kontorsutrustning i Tyskland. Allt började med en idé vid ett skrivbord för över 40 år sedan. Idag är GRENKE specialist på personliga finansieringslösningar. Vi hjälper entreprenörer att göra vad de gör bäst - utveckla idéer och omsätta dem i praktiken. Vi är representerade internationellt i 33 länder - personligt och nära våra kunder. Läs mer på: (http://www.grenke.se/) www.grenke.se (http://www.grenke.se).

Nu söker vi en Platschef till GRENKEs kontor i Göteborg som kommer arbeta med att säkerställa, bevara och utveckla GRENKEs befintliga kunder samt aktivt arbeta för att utöka kundnätverket. Vill du vara med på en spännande resa och utveckla GRENKEs kontor i Göteborg? Har du ett sinne för försäljning och ledarskap och vill vara en del av en familjär entreprenöriell kultur? Då är detta tjänsten för dig. Välkommen med din ansökan redan idag!Din roll

I rollen som Platschef kommer du att ansvara för att planera, genomföra och följa upp företagets försäljning. Du kommer handleda ett mindre försäljningsteam, kallat External Sales i deras arbete att sätta upp mål, följa upp KPI:er samt ge konstruktiv feedback. Du kommer vara en nyckelperson där du förväntas engagera ditt team och även leverera mot egna mål och resultat. Du kommer aktivt arbeta med att hela tiden sträva att öka kompetensnivån inom området och att alltid möta kundens behov på att professionellt sätt.

Rollen erbjuder variation, utveckling och möjlighet att påverka arbetet så länge kunden erbjuds marknadens bästa service.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Personalansvar, rekrytering, introduktion, sambesök, coachning, planering och uppföljning.
- Ansvar att utforma strategiska planer gällande försäljning, budget och resultatansvar.
- Prospektering, kundmöten, samarbetsavtal.
- Ansvar för kundbearbetning samt försäljning sker inom GRENKEs säljprocess.
- Ansvar för försäljning, relationsskapande aktiviteter och uppföljning.
- Ansvara för vecko/månad samt kvartals möten inom säljorganisationen.


Omfattning: Heltid, kontorstider
Plats: Göteborg

Tjänsten är tillsvidare med huvudsaklig placering på kontoret i Göteborg där Clevry ansvarar för rekryteringsprocessen.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från branschen och har arbetat med finansiering på något sätt. Vidare pratar och skriver du svenska samt engelska obehindrat. Då tjänsteresor förekommer är även B-körkort krav för tjänsten.

Vi tror att du har arbetat med B2B-försäljning i minst 5 år och vill fortsätta arbeta med försäljning men även har ett intresse för ledarskap och management. Du har en kommersiell utbildning inom Business, försäljning eller motsvarande alternativt relevant arbetslivserfarenhet.

Som person brinner du för att bygga långsiktiga kundrelationer och har ett planerat och organiserat arbetssätt. Du är affärsdriven och trivs att arbeta i en regelstyrd miljö där du har en förståelse och acceptans till de regelverk som finns internt och externt. Du är en teamplayer men kan även axla rollen som ledare och vara en nyckelperson som visar vägen.Om GRENKE

GRENKE var det första företaget att erbjuda finansieringslösningar för kontorsutrustning i Tyskland. Allt började med en idé vid ett skrivbord för över 40 år sedan. Idag är GRENKE specialist på personliga finansieringslösningar. Vi hjälper entreprenörer att göra vad de gör bäst - utveckla idéer och omsätta dem i praktiken. Vi är representerade internationellt i 33 länder - personligt och nära våra kunder.

I Sverige öppnade vi vårt första kontor 2004 i Stockholm. Sedan vi etablerade oss på den svenska marknaden har GRENKE i Sverige vuxit till tre kontor, strategiskt placerade i landet och erbjuder finansieringslösningar på lokal nivå. Oavsett om du vill hyra högpresterande IT-utrustning eller komplett kontorsutrustning kan GRENKE Sverige hjälpa dig. Och vi gör mycket mer, med snabb, enkel och personlig service. Vi arbetar med små och medelstora företag över hela landet och skräddarsyr de perfekta finansieringslösningarna för att passa just deras behov.Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 739 83 76 22 Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Administrativ kundsupport till Telia!

Ansök    Okt 26    Clevry Sweden AB    Backofficepersonal
Om företaget Telia är en nordisk teleoperatör. Telia Sverige har cirka 6000 duktiga kollegor som möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. Telia är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt - året om. Din roll Telia söker nu en ny kollega som ska vara stationerad hos deras samarbetspartner som ... Visa mer
Om företaget

Telia är en nordisk teleoperatör. Telia Sverige har cirka 6000 duktiga kollegor som möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. Telia är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt - året om.

Din roll

Telia söker nu en ny kollega som ska vara stationerad hos deras samarbetspartner som tillverkar läkemedel i rollen som servicedeskmedarbetare. På plats arbetar du i ett team som levererar utmärkt service och hjälper till med frågor gällande telefonabonnemang och teknik.

Innan du hämtar första koppen kaffe på morgonen ser du till att vara inloggad och har öppnat telefonslingan. I början på veckan är service-desk öppen för besök och då kan allt från forskare till vaktmästare eller en stressad småbarnspappa med cykelhjälmen på stå otåligt på rad för att få hjälp ett mobilabonnemang som strular eller en applikation som inte vill installeras korrekt. Du behöver därmed vara stresstålig och kommunikativ.När drop-in stänger vid lunchtid blir arbetet mer administrativt och du får tid att installera nya abonnemang, uppdatera system och hantera nybeställningar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Vara behjälplig i Service-center och hjälpa drop-in kunder
- Hantera telefon abonnemang
- Hantera ärenden som kommer in i ett ärendehanteringssystem


Omfattning: Vikariat ett konsultuppdrag på 6 månader

Tillgänglighet: 08:00-17:00

Placering: Mölndal Göteborg

Din profil

Vi söker dig som beskrivs som teknisk, du har god systemvana och gärna erfarenhet av ärendehanteringssystemet (https://www.google.com/search?rlz=1C1GCEA_enSE946SE946&sxsrf=AOaemvLqgMiHMp9a7H1nSvWma7jQTPmtvw:1634560908436&q=serviceärenhantering+systemet&spell=1&sa=X&ved=2ahUKEwja473y_dPzAhWLAxAIHZ2IDuQQkeECKAB6BAgBEDE) Visa mindre

Utesäljare Göteborg

Ansök    Okt 22    Clevry Sweden AB    Utesäljare
GRENKE var det första företaget att erbjuda finansieringslösningar för kontorsutrustning i Tyskland. Allt började med en idé vid ett skrivbord för över 40 år sedan. Idag är GRENKE specialist på personliga finansieringslösningar. Vi hjälper entreprenörer att göra vad de gör bäst - utveckla idéer och omsätta dem i praktiken. Vi är representerade internationellt i 33 länder - personligt och nära våra kunder. Läs mer på: (http://www.grenke.se/) www.grenke.se ... Visa mer
GRENKE var det första företaget att erbjuda finansieringslösningar för kontorsutrustning i Tyskland. Allt började med en idé vid ett skrivbord för över 40 år sedan. Idag är GRENKE specialist på personliga finansieringslösningar. Vi hjälper entreprenörer att göra vad de gör bäst - utveckla idéer och omsätta dem i praktiken. Vi är representerade internationellt i 33 länder - personligt och nära våra kunder. Läs mer på: (http://www.grenke.se/) www.grenke.se (http://www.grenke.se).

Nu söker vi en External Sales till GRENKEs kontor i Göteborg som kommer driva försäljning genom att hitta nya kunder samt bredda och utveckla samarbetet med befintliga kunder. Vill du vara med på en spännande resa och utveckla GRENKEs kontor i Göteborg? Har du ett sinne för försäljning och drivs av långsiktiga affärer och vill vara en del av en familjär entreprenöriell kultur? Då är detta tjänsten för dig. Välkommen med din ansökan redan idag!

Din roll

I rollen som External Sales kommer du driva försäljningen framåt genom att hitta nya kunder samt bredda och utveckla samarbetet med befintliga kunder. Du kommer vara en viktig del i arbetet att utöka kundportföljen och frambringa nya långsiktiga samarbeten. Du förväntas vara engagerad och delta aktivt i interna möten och leverera kvalitet och kunskap till kollegor internt. Du kommer arbeta mot uppsatta mål och hela tiden sträva mot att förbättra och möta kundens behov på ett professionellt sätt.

Rollen erbjuder variation, utveckling och möjlighet att påverka arbetet så länge kunden erbjuds marknadens bästa service.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Prospektering, kundmöten, samarbetsavtal.
- Kundbearbetning samt försäljning sker inom GRENKEs säljprocess.
- Leverantörsrapport, upplägg av leverantör i system mm.
- Ansvara för att säljbudgeten hålls i enighet med Platschefen.
Omfattning: Heltid, kontorstider
Plats: Göteborg

Tjänsten är tillsvidare med huvudsaklig placering på kontoret i Göteborg där Clevry ansvarar för rekryteringsprocessen.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från branschen och har arbetat med finansiering på något sätt. Vidare pratar och skriver du svenska samt engelska obehindrat. Då tjänsteresor förekommer är även B-körkort krav för tjänsten.

Vi tror att du har arbetat med B2B försäljning i minst 3 år och vill fortsätta utvecklas inom området. Du har en kommersiell utbildning inom Business, försäljning eller motsvarande alternativt relevant arbetslivserfarenhet.

Som person brinner du för att bygga långsiktiga kundrelationer och har ett planerat och organiserat arbetssätt. Du är affärsdriven och trivs att arbeta i en regelstyrd miljö där du har en förståelse och acceptans till de regelverk som finns internt och externt. Du är driven och en teamplayer och orädd att ta dig an nya utmaningar inom försäljning.

Om GRENKE

GRENKE var det första företaget att erbjuda finansieringslösningar för kontorsutrustning i Tyskland. Allt började med en idé vid ett skrivbord för över 40 år sedan. Idag är GRENKE specialist på personliga finansieringslösningar. Vi hjälper entreprenörer att göra vad de gör bäst - utveckla idéer och omsätta dem i praktiken. Vi är representerade internationellt i 33 länder - personligt och nära våra kunder.

I Sverige öppnade vi vårt första kontor 2004 i Stockholm. Sedan vi etablerade oss på den svenska marknaden har GRENKE i Sverige vuxit till tre kontor, strategiskt placerade i landet och erbjuder finansieringslösningar på lokal nivå. Oavsett om du vill hyra högpresterande IT-utrustning eller komplett kontorsutrustning kan GRENKE Sverige hjälpa dig. Och vi gör mycket mer, med snabb, enkel och personlig service. Vi arbetar med små och medelstora företag över hela landet och skräddarsyr de perfekta finansieringslösningarna för att passa just deras behov.Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 739 83 76 22 Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Senior Teknisk Support till Danfoss!

Ansök    Okt 18    Clevry Sweden AB    Backofficepersonal
Danfoss är ett ledande globalt företag som är experter på hydraulik. Genom framstående tekniska lösningar skapar dem produkter inom värme och kyla samt smarta elektriska lösningar för den ökade efterfrågan på stadsinfrastruktur i kombination med ambitiösa klimatmål! Dina arbetsuppgifter I rollen som Senior Teknisk Support kommer du att vara en del av ett team på 5 person som sitter på deras kontoret i centrala Göteborg. Detta är inom affärsområdet Clim... Visa mer
Danfoss är ett ledande globalt företag som är experter på hydraulik. Genom framstående tekniska lösningar skapar dem produkter inom värme och kyla samt smarta elektriska lösningar för den ökade efterfrågan på stadsinfrastruktur i kombination med ambitiösa klimatmål!Dina arbetsuppgifter

I rollen som Senior Teknisk Support kommer du att vara en del av ett team på 5 person som sitter på deras kontoret i centrala Göteborg. Detta är inom affärsområdet Climate Solutions för den svenska marknaden, men det större teamet som helhet verkar internationellt. Tillsammans med dina kollegor kommer du vara ansvarig för att leverera service i toppklass till företagets kunder och ta emot en mängd olika teknikrelaterade ärenden. Du kommer att arbeta med telefon som främsta verktyg men även med mail, du plockar ärenden i det interna casesystemet och löser dessa löpande. Utifrån hur pass avancerade och svåra ärendena är så delas dessa upp internt.

För denna roll sköter vi på Clevry rekryteringsprocessen och sedan blir du direktanställd hos Danfoss. Vi beräknar att tillsätta rollen snarast möjligt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Kundsupport via mail och telefon
- Skapa och hantera offerter
- Besvara frågor gällande tekniska ärenden
- Samarbete med teamen inom Teknisk Support & Customer ServiceDin profil

Vi söker dig som är en positiv lagspelare och är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift. Som person är du nyfiken, kommunikativ och lösningsorienterad. Vi ser gärna att du har arbetat inom service tidigare och möjligtvis har erfarenhet från kundtjänst. Vi söker vidare dig som har god systemvana och besitter ett teknisk intresse. Det är meriterande om du har arbetat i en liknande roll tidigare alternativt kommer från en teknisk utbildning eller ett teknisk arbete sedan innan. Ett krav för tjänsten är att du är bekväm med svenska och engelska i tal och skrift.

Om oss

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Administrativ kundsupport till Telia!

Ansök    Okt 21    Clevry Sweden AB    Backofficepersonal
Om företaget Telia är en nordisk teleoperatör. Telia Sverige har cirka 6000 duktiga kollegor som möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. Telia är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt - året om. Din roll Telia söker nu en ny kollega som ska vara stationerad hos deras samarbetspartner som ... Visa mer
Om företaget

Telia är en nordisk teleoperatör. Telia Sverige har cirka 6000 duktiga kollegor som möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. Telia är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt - året om.

Din roll

Telia söker nu en ny kollega som ska vara stationerad hos deras samarbetspartner som tillverkar läkemedel i rollen som servicedeskmedarbetare. På plats arbetar du i ett team som levererar utmärkt service och hjälper till med frågor gällande telefonabonnemang och teknik.

Innan du hämtar första koppen kaffe på morgonen ser du till att vara inloggad och har öppnat telefonslingan. I början på veckan är service-desk öppen för besök och då kan allt från forskare till vaktmästare eller en stressad småbarnspappa med cykelhjälmen på stå otåligt på rad för att få hjälp ett mobilabonnemang som strular eller en applikation som inte vill installeras korrekt. Du behöver därmed vara stresstålig och kommunikativ.När drop-in stänger vid lunchtid blir arbetet mer administrativt och du får tid att installera nya abonnemang, uppdatera system och hantera nybeställningar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Vara behjälplig i Service-center och hjälpa drop-in kunder
- Hantera telefon abonnemang
- Hantera ärenden som kommer in i ett ärendehanteringssystem


Omfattning: Vikariat ett konsultuppdrag på 6 månader

Tillgänglighet: 08:00-17:00

Placering: Mölndal Göteborg

Din profil

Vi söker dig som beskrivs som teknisk, du har god systemvana och gärna erfarenhet av ärendehanteringssystemet (https://www.google.com/search?rlz=1C1GCEA_enSE946SE946&sxsrf=AOaemvLqgMiHMp9a7H1nSvWma7jQTPmtvw:1634560908436&q=serviceärenhantering+systemet&spell=1&sa=X&ved=2ahUKEwja473y_dPzAhWLAxAIHZ2IDuQQkeECKAB6BAgBEDE) Visa mindre

Ordermottagare på deltid till Kungsbacka!

Ansök    Okt 22    Clevry Sweden AB    Backofficepersonal
Nigab är en av de större leverantörerna av vin och sprit till den svenska marknaden samt inom nordisk Duty Free/Travel Retail och har under mer än 30 år levererat alkoholhaltiga drycker till Systembolaget, båtar - flyg och till de flesta restauranger i Sverige, från sobra finkrogar till trendiga barer och till vinintresserade privatkunder från Ystad till Haparanda. För kund räknings söker vi nu en Orderamottagare! Dina arbetsuppgifter: I rollen som Order... Visa mer
Nigab är en av de större leverantörerna av vin och sprit till den svenska marknaden samt inom nordisk Duty Free/Travel Retail och har under mer än 30 år levererat alkoholhaltiga drycker till Systembolaget, båtar - flyg och till de flesta restauranger i Sverige, från sobra finkrogar till trendiga barer och till vinintresserade privatkunder från Ystad till Haparanda. För kund räknings söker vi nu en Orderamottagare!

Dina arbetsuppgifter:

I rollen som Ordermottagare kommer du att ta emot order från restauranggrossister och retailbranschen. Du kommer att ligga nära kunder och vara en viktig funktion i teamet för Business Support. Teamet värdesätter en härlig kultur och miljö på arbetsplatsen där hjälpsamhet och samarbete är viktigt. Rollen innebär mycket noggrant arbete där öga för detaljer gällande artiklar och volymer är avgörande. Du kommer även att samarbete med interna funktioner så som ekonomi och produktchefer. Det tillkommer även en del ekonomiskt relaterade arbetsuppgifter i form av fakturahantering. Rollen är inledningsvis ett 8 månaders konsultuppdrag som sedan övergår i en anställning hos Nigab. Omfattning för rollen är 50%, gärna förlagt i början på veckan men finns utrymme för flexibilitet.

Start: omgående

Kontor: Kungsbacka

Arbetstider: 50%, kontorstider

Din profil:

Vi söker dig som har erfarenhet av kundservice sedan innan och vet vad förstklassig service innebär. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat administrativt och har goda vana av Office paketet. Krav för tjänsten är flytande svenska och engelska i tal och skrift då kunderna är internationella. För denna roll är personliga egenskaper väldigt viktiga, vi söker dig som är noggrann, detaljfokuserad och ordningsam. Vi ser vidare att du är väldigt kommunikativ och öppen i ditt sätt att bemöta kunder och kollegor där du smidigt anpassar dig till olika sociala sammanhang.

Om oss

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.


Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Administrativ kundsupport till Telia!

Ansök    Okt 18    Clevry Sweden AB    Backofficepersonal
Om företaget Telia är en nordisk teleoperatör. Telia Sverige har cirka 6000 duktiga kollegor som möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. Telia är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt - året om. Din roll Telia söker nu en ny kollega som ska vara stationerad hos deras samarbetspartner som ... Visa mer
Om företaget

Telia är en nordisk teleoperatör. Telia Sverige har cirka 6000 duktiga kollegor som möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. Telia är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt - året om.

Din roll

Telia söker nu en ny kollega som ska vara stationerad hos deras samarbetspartner som tillverkar läkemedel i rollen som servicedeskmedarbetare. På plats arbetar du i ett team som levererar utmärkt service och hjälper till med frågor gällande telefonabonnemang och teknik.

Innan du hämtar första koppen kaffe på morgonen ser du till att vara inloggad och har öppnat telefonslingan. I början på veckan är service-desk öppen för besök och då kan allt från forskare till vaktmästare eller en stressad småbarnspappa med cykelhjälmen på stå otåligt på rad för att få hjälp ett mobilabonnemang som strular eller en applikation som inte vill installeras korrekt. Du behöver därmed vara stresstålig och kommunikativ.När drop-in stänger vid lunchtid blir arbetet mer administrativt och du får tid att installera nya abonnemang, uppdatera system och hantera nybeställningar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Vara behjälplig i Service-center och hjälpa drop-in kunder
- Hantera telefon abonnemang
- Hantera ärenden som kommer in i ett ärendehanteringssystem


Omfattning: Vikariat ett konsultuppdrag på 6 månader

Tillgänglighet: 08:00-17:00

Placering: Mölndal Göteborg

Din profil

Vi söker dig som beskrivs som teknisk, du har god systemvana och gärna erfarenhet av ärendehanteringssystemet (https://www.google.com/search?rlz=1C1GCEA_enSE946SE946&sxsrf=AOaemvLqgMiHMp9a7H1nSvWma7jQTPmtvw:1634560908436&q=serviceärenhantering+systemet&spell=1&sa=X&ved=2ahUKEwja473y_dPzAhWLAxAIHZ2IDuQQkeECKAB6BAgBEDE) Visa mindre

Kundservice / Administration till Göteborg!

Ansök    Okt 6    Clevry Sweden AB    Backofficepersonal
Om uppdraget Vi har flertal spännande uppdrag hos våra kunder inom kundservice och administration i Göteborg, ansök redan idag om du är intresserad av att veta mer! Vi söker kandidater för kommande uppdrag men även er som är intresserade av att starta omgående. För att gå vidare i denna rekryteringsprocess behöver du utföra ett personlighetstest som vi skickar till din mail efter ansökan. Din profil Vi söker dig som är strukturerad, levererar med hög k... Visa mer
Om uppdraget

Vi har flertal spännande uppdrag hos våra kunder inom kundservice och administration i Göteborg, ansök redan idag om du är intresserad av att veta mer!

Vi söker kandidater för kommande uppdrag men även er som är intresserade av att starta omgående. För att gå vidare i denna rekryteringsprocess behöver du utföra ett personlighetstest som vi skickar till din mail efter ansökan.

Din profil

Vi söker dig som är strukturerad, levererar med hög kvalitet och arbetar fokuserat med kundens behov i första rummet. Du uttrycker dig korrekt i tal och skrift på svenska såväl som engelska. Vidare har du goda kunskaper i Office-paketet och känner dig bekväm med administrativa och/eller kundrelaterade arbetsuppgifter. Vi ser att du som söker har minst en gymnasieexamen.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Student på deltid!

Ansök    Sep 30    Clevry Sweden AB    Växeltelefonist
Till vår kund som är ledande inom bilbranschen söker vi nu efter växeltelefonister! Din roll I rollen kommer det innefatta mycket service då du arbetar med att svara på inkommande samtal. Telefonen kommer att vara ditt främsta verktyg och du kommer att koppla vidare de inkommande samtalen till rätt person och rätt avdelning eller anläggning. Arbetet kommer att utföras på plats på kontoret och kommer inte att kunna utföras på distans. Huvudsakliga arbets... Visa mer
Till vår kund som är ledande inom bilbranschen söker vi nu efter växeltelefonister!

Din roll

I rollen kommer det innefatta mycket service då du arbetar med att svara på inkommande samtal. Telefonen kommer att vara ditt främsta verktyg och du kommer att koppla vidare de inkommande samtalen till rätt person och rätt avdelning eller anläggning. Arbetet kommer att utföras på plats på kontoret och kommer inte att kunna utföras på distans.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Ansvara för att koppla vidare samtal till rätt person på rätt avdelning eller anläggning

Start: Omgående

Omfattning: Centrala Göteborg

Arbetstider: Du kommer att arbeta vid behov.

Omfattning: Oktober-januari med god chans till förlängning

Din profil

Detta är ett perfekt uppdrag för dig som vill kombinera dina studier med ett flexibelt och roligt deltidsarbete. Vi söker dig som har en gymnasial utbildning och är positiv, flexibel, självgående och strukturerad. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom service eller med telefonen som verktyg. Vi ser gärna att du har en god datorvana. I denna roll är det ett krav att du förstår och kan prata svenska och engelska flytande.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 (0) 70 417 92 81.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Administratör

Till vår kund som är ledande inom bilbranschen söker vi nu efter en däckbokare. Din roll I din roll som däckbokare kommer du att ansvara för att ta emot inkommande samtal för kunder som vill boka hjulskifte och sedan lägga in detta i systemet och skapa en arbetsorder som du ger vidare till kundmottagningen så de kan förbereda däckverkstaden. Huvudsakliga arbetsuppgifter - Ta emot inkommande samtal från kunder - Skapa arbetsorder och förbereda kundmotta... Visa mer
Till vår kund som är ledande inom bilbranschen söker vi nu efter en däckbokare.

Din roll

I din roll som däckbokare kommer du att ansvara för att ta emot inkommande samtal för kunder som vill boka hjulskifte och sedan lägga in detta i systemet och skapa en arbetsorder som du ger vidare till kundmottagningen så de kan förbereda däckverkstaden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Ta emot inkommande samtal från kunder
- Skapa arbetsorder och förbereda kundmottagningen


Omfattning: Heltid

Arbetstider: Måndag till torsdag 07:00-17:00 och fredagar 07:00-15:00

Placering: Göteborg

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd hos oss på Clevry men vara uthyrd till vår kund.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare har arbetat inom servicebranschen. Vi ser gärna att du arbetat med telefonen sedan tidigare och har en god datorvana. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom bilbranschen och har en grundförståelse för det. Du tycker om när det är många bollar i luften och är strukturerad och stresstålig. Du behärskar det svenska och engelska språket flytande i tal och skrift.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 (0) 70 417 92 81. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Administratör

Till vår kund som är ledande inom bilbranschen söker vi nu efter en däckbokare. Din roll I din roll som däckbokare kommer du att ansvara för att ta emot inkommande samtal för kunder som vill boka hjulskifte och sedan lägga in detta i systemet och skapa en arbetsorder som du ger vidare till kundmottagningen så de kan förbereda däckverkstaden. Huvudsakliga arbetsuppgifter - Ta emot inkommande samtal från kunder - Skapa arbetsorder och förbereda kundmotta... Visa mer
Till vår kund som är ledande inom bilbranschen söker vi nu efter en däckbokare.

Din roll

I din roll som däckbokare kommer du att ansvara för att ta emot inkommande samtal för kunder som vill boka hjulskifte och sedan lägga in detta i systemet och skapa en arbetsorder som du ger vidare till kundmottagningen så de kan förbereda däckverkstaden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Ta emot inkommande samtal från kunder
- Skapa arbetsorder och förbereda kundmottagningen


Omfattning: Heltid

Arbetstider: Måndag till torsdag 07:00-17:00 och fredagar 07:00-15:00

Placering: Göteborg

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd hos oss på Clevry men vara uthyrd till vår kund.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare har arbetat inom servicebranschen. Vi ser gärna att du arbetat med telefonen sedan tidigare och har en god datorvana. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom bilbranschen och har en grundförståelse för det. Du tycker om när det är många bollar i luften och är strukturerad och stresstålig. Du behärskar det svenska och engelska språket flytande i tal och skrift.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 (0) 70 417 92 81. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Voice & Direct Sales Manager till Göta Energi i Göteborg

Ansök    Sep 24    Clevry Sweden AB    Säljledare
Din roll Fortum Consumer Solutions söker nu efter en Voice & Direct Sales Manager till business unit Göta Energi. I rollen som Voice & Direct Sales Manager så blir du en viktig del i att hantera hela processen för Voice & Direct Sales med ett stort fokus på kunderna och Götas affärsverksamhet. Du kommer att säkerställa kostnadseffektiviteten, kundnöjdhet och att budget uppnås genom kontinuerlig utveckling. Du är även ansvarig för att implementera den öve... Visa mer
Din roll

Fortum Consumer Solutions söker nu efter en Voice & Direct Sales Manager till business unit Göta Energi.

I rollen som Voice & Direct Sales Manager så blir du en viktig del i att hantera hela processen för Voice & Direct Sales med ett stort fokus på kunderna och Götas affärsverksamhet. Du kommer att säkerställa kostnadseffektiviteten, kundnöjdhet och att budget uppnås genom kontinuerlig utveckling. Du är även ansvarig för att implementera den övergripande strategin för varumärkesposition och kundvärdesförslag. Tillsammans med ett fantastiskt team kommer du att se till att Göta Energis kunder hamnar i fokus i allt som görs. Du kommer att rapportera till Head of Sales Energizing.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Uppnå budget för alla kanaler relaterade till kostnader, marginaler och kvalitet.
- Skapa en operativ strategi för Voice och Direct-kanalen tillsammans med de olika specialisterna inom avdelningen
- Arbeta proaktivt med att effektivisera, optimera och förbättra den nuvarande driften
- Definiera och implementera olika tester och utvärdera dem
- Identifiera och implementera nya byråer, förhandla om Cost Per Order(CPO) och säkerställa lönsamhet i försäljningen i samarbete med upphandling
- Övergripande ansvar för Voice & Direct försäljningskanaler


Din profil

Vi söker dig som har:

- Tidigare arbetslivserfarenhet av försäljning och marknadsföring
- Erfarenhet av att leda ett säljteam
- Erfarenhet av att skapa och genomföra affärsplan
- Vanan att arbeta mot externa partners och bygga nära kundrelationer
- Planerat och genomfört säljstrategier


Vi ser det även som meriterande om du:

- En relevant högre utbildning inom exempelvis ekonomi, ledning, försäljning eller marknadsföring

I rollen som Voice & Direct Sales Manager så kommer du att ha det övergripande ansvaret vilket ställer stora krav på att du är resultatorienterad, strukturerad och kundcentrerad. Vidare är duktig på att samarbeta, tar egna initiativ och är självgående för att komma framåt i processerna. Du är analytisk, strategisk och gillar att ta beslut utifrån data. Utöver det är du kommunikativ och har en god ledarskapsförmåga.

Vi kan erbjuda - En utmanande position inom Fortum Consumer Solutions med stora utvecklingsmöjligheter
- Att bli en del av en mycket kompetent tvärfunktionell organisation med högt tempo och tydliga ambitioner - i en kreativ, vänlig och flexibel arbetsmiljö.
- Möjligheter till personligt lärande och professionell utveckling
- Vi är ett företag för Doers - de som vill göra skillnad. Kom och led förändringen med oss!


Om Fortum

Fortum är ett ledande energiföretag som ger sina kunder el, värme och kyla samt smarta lösningar för att förbättra resurseffektiviteten. Vi vill engagera våra kunder och samhälle att gå med i förändringen för en renare värld. Vi sysselsätter cirka 9 000 yrkesverksamma i Norden och Baltikum, Ryssland, Polen och Indien. År 2017 var vår försäljning 4,5 miljarder euro och 61% av vår elproduktion var CO2-fri. Fortums aktie är noterat på Nasdaq Helsinki.

Fortum Consumer Solutions består av flera starka energimärken som Fortum, Hafslund Strøm, NorgesEnergi, Göta Energi och Kotimaan Energia. Vi är Nordens största energidistributör och erbjuder våra nästan 2,5 miljoner kunder tillförlitlig och hållbar energi. Genom flexibla arbetsmetoder, ett grönt fokus och starkt tvärfunktionellt samarbete strävar vi efter att göra våra kunders vardag enklare med ny teknik och innovativa lösningar och tjänster.

Uppdraget är en tillsvidareanställning hos Fortum med inledningsvis 6 månaders provanställning.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på [email protected] Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Däckbytare till vår kund som är ledande inom bilbranschen!

Till vår kund som är ledande inom bilbranschen söker vi nu efter en Däckbytare. Din roll I din roll som däckbytare kommer du att ansvara för att ta emot inkommande samtal för kunder som vill boka hjulskifte och sedan lägga in detta i systemet och skapa en arbetsorder som du ger vidare till kundmottagningen så de kan förbereda däckverkstaden. Huvudsakliga arbetsuppgifter - Ta emot inkommande samtal från kunder - Skapa arbetsorder och förbereda kundmotta... Visa mer
Till vår kund som är ledande inom bilbranschen söker vi nu efter en Däckbytare.

Din roll

I din roll som däckbytare kommer du att ansvara för att ta emot inkommande samtal för kunder som vill boka hjulskifte och sedan lägga in detta i systemet och skapa en arbetsorder som du ger vidare till kundmottagningen så de kan förbereda däckverkstaden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Ta emot inkommande samtal från kunder
- Skapa arbetsorder och förbereda kundmottagningen


Omfattning: Heltid

Arbetstider: Måndag till torsdag 07:00-17:00 och fredagar 07:00-15:00

Placering: Göteborg

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd hos oss på Clevry men vara uthyrd till vår kund.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare har arbetat inom servicebranschen. Vi ser gärna att du arbetat med telefonen sedan tidigare och har en god datorvana. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom bilbranschen och har en grundförståelse för det. Du tycker om när det är många bollar i luften och är strukturerad och stresstålig. Du behärskar det svenska och engelska språket flytande i tal och skrift.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 (0) 70 417 92 81. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Receptionist / student deltid

Ansök    Sep 24    Clevry Sweden AB    Backofficepersonal
Bonava är en ledande bostadsutvecklare i norra Europa som skapar hem och grannskap där människor har högsta möjliga livskvalitet. Bolaget är den första bostadsutvecklaren i Europa att få sina klimatmål godkända av Science Based Targets initiative. Med sina 2 100 medarbetare utvecklar Bonava bostäder i Tyskland, Sverige, Finland, Danmark, Norge, S:t Petersburg, Estland, Lettland och Litauen, med en nettoomsättning om cirka 17 miljarder kronor år 2020. Bonav... Visa mer
Bonava är en ledande bostadsutvecklare i norra Europa som skapar hem och grannskap där människor har högsta möjliga livskvalitet. Bolaget är den första bostadsutvecklaren i Europa att få sina klimatmål godkända av Science Based Targets initiative. Med sina 2 100 medarbetare utvecklar Bonava bostäder i Tyskland, Sverige, Finland, Danmark, Norge, S:t Petersburg, Estland, Lettland och Litauen, med en nettoomsättning om cirka 17 miljarder kronor år 2020. Bonavas aktier och gröna obligation är noterade på Nasdaq Stockholm.

Din roll

Vår kund Bonava är i behov av en Receptionist på deltid, det passar perfekt som extrajobb för dig som är studerande. Behovet omfattar till en början tre gånger i veckan och 3 timmar per arbetspass. I rollen som Receptionist kommer du att ta emot och skicka post samt bud, ta emot leveranser och växtservice, släppa in och välkomna besökare och en viss del ansvara för växeltelefonen. Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag på 6 månader med chans till förlängning.

Din profil

Vi söker dig som är student och är tillgänglig vid 3 tillfällen i veckan. Som person är du serviceinriktad och vet hur man bemöter personer på bästa vis. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom service eller administration. Du är vidare pålitlig, noggrann och strukturerad.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Däckbytare till vår kund som är ledande inom bilbranschen!

Till vår kund som är ledande inom bilbranschen söker vi nu efter en Däckbytare. Din roll I din roll som däckbytare kommer du att ansvara för att ta emot inkommande samtal för kunder som vill boka hjulskifte och sedan lägga in detta i systemet och skapa en arbetsorder som du ger vidare till kundmottagningen så de kan förbereda däckverkstaden. Huvudsakliga arbetsuppgifter - Ta emot inkommande samtal från kunder - Skapa arbetsorder och förbereda kundmotta... Visa mer
Till vår kund som är ledande inom bilbranschen söker vi nu efter en Däckbytare.

Din roll

I din roll som däckbytare kommer du att ansvara för att ta emot inkommande samtal för kunder som vill boka hjulskifte och sedan lägga in detta i systemet och skapa en arbetsorder som du ger vidare till kundmottagningen så de kan förbereda däckverkstaden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Ta emot inkommande samtal från kunder
- Skapa arbetsorder och förbereda kundmottagningen


Omfattning: Heltid

Arbetstider: Måndag till torsdag 07:00-17:00 och fredagar 07:00-15:00

Placering: Göteborg

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd hos oss på Clevry men vara uthyrd till vår kund.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare har arbetat inom servicebranschen. Vi ser gärna att du arbetat med telefonen sedan tidigare och har en god datorvana. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom bilbranschen och har en grundförståelse för det. Du tycker om när det är många bollar i luften och är strukturerad och stresstålig. Du behärskar det svenska och engelska språket flytande i tal och skrift.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 (0) 70 417 92 81. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Inventera Elmätare i Göteborg!

Om företaget Vår samarbetspartner Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. De levererar tekniska konsulttjänster inom teknik, miljö och arkitektur. Sweco utför tiotusentals uppdrag i 70 länder runt om i världen för att säkerställa rent vatten, effektiv infrastruktur och hållbara energilösningar. Din roll Sweco söker nu en person som ska jobba med att inventera elmätare. I rollen kommer du ingå i ett team på tre personer men ... Visa mer
Om företaget

Vår samarbetspartner Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. De levererar tekniska konsulttjänster inom teknik, miljö och arkitektur. Sweco utför tiotusentals uppdrag i 70 länder runt om i världen för att säkerställa rent vatten, effektiv infrastruktur och hållbara energilösningar.

Din roll

Sweco söker nu en person som ska jobba med att inventera elmätare. I rollen kommer du ingå i ett team på tre personer men man åker ensam ut till olika bostadshus och lokaler för att kolla så att elmätarna är enkla att tillgå. Anledningen till arbetet är att alla elmätare ska bytas om något år och nu krävs ett förebyggande arbete för att säkerställa att man lätt kan tillgå elmätarna och kommer in i husen.

Omfattning: Heltid, ett konsultuppdrag på 1 år

Arbetstider: 08-17

Plats: Göteborg

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Se till att elmätarna är lättillgängliga
- Se till att man kommer in i byggnaden
- Kommunicera med fastighetsägare och vara ansiktet utåt för företaget


Din profil

Vi vill hitta dig som har läst en relevant utbildning på gymnasiet, möjligtvis teknik eller el och energi. Du har B-körkort och har teknikkunskap sedan tidigare. Som person är du kommunikativ, en problemlösare och serviceinriktad.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Nu letar vi efter växeltelefonister på deltid!

Ansök    Sep 21    Clevry Sweden AB    Växeltelefonist
Till vår kund som är ledande inom bilbranschen söker vi nu efter växeltelefonister! Din roll I rollen kommer det innefatta mycket service då du arbetar med att svara på inkommande samtal. Telefonen kommer att vara ditt främsta verktyg och du kommer att koppla vidare de inkommande samtalen till rätt person och rätt avdelning eller anläggning. Arbetet kommer att utföras på plats på kontoret och kommer inte att kunna utföras på distans. Huvudsakliga arbets... Visa mer
Till vår kund som är ledande inom bilbranschen söker vi nu efter växeltelefonister!

Din roll

I rollen kommer det innefatta mycket service då du arbetar med att svara på inkommande samtal. Telefonen kommer att vara ditt främsta verktyg och du kommer att koppla vidare de inkommande samtalen till rätt person och rätt avdelning eller anläggning. Arbetet kommer att utföras på plats på kontoret och kommer inte att kunna utföras på distans.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Ansvara för att koppla vidare samtal till rätt person på rätt avdelning eller anläggning

Start: Omgående

Omfattning: Centrala Göteborg

Arbetstider: Du kommer att arbeta vid behov.

Omfattning: Oktober-januari med god chans till förlängning

Din profil

Detta är ett perfekt uppdrag för dig som vill kombinera dina studier med ett flexibelt och roligt deltidsarbete. Vi söker dig som har en gymnasial utbildning och är positiv, flexibel, självgående och strukturerad. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom service eller med telefonen som verktyg. Vi ser gärna att du har en god datorvana. I denna roll är det ett krav att du förstår och kan prata svenska och engelska flytande.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 (0) 70 417 92 81.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Voice & Direct Sales Manager till Göta Energi i Göteborg

Ansök    Sep 20    Clevry Sweden AB    Säljledare
Om företaget Fortum är ett ledande energiföretag som ger sina kunder el, värme och kyla samt smarta lösningar för att förbättra resurseffektiviteten. Vi vill engagera våra kunder och samhälle att gå med i förändringen för en renare värld. Vi sysselsätter cirka 9 000 yrkesverksamma i Norden och Baltikum, Ryssland, Polen och Indien. År 2017 var vår försäljning 4,5 miljarder euro och 61% av vår elproduktion var CO2-fri. Fortums aktie är noterat på Nasdaq Hel... Visa mer
Om företaget

Fortum är ett ledande energiföretag som ger sina kunder el, värme och kyla samt smarta lösningar för att förbättra resurseffektiviteten. Vi vill engagera våra kunder och samhälle att gå med i förändringen för en renare värld. Vi sysselsätter cirka 9 000 yrkesverksamma i Norden och Baltikum, Ryssland, Polen och Indien. År 2017 var vår försäljning 4,5 miljarder euro och 61% av vår elproduktion var CO2-fri. Fortums aktie är noterat på Nasdaq Helsinki.

Fortum Consumer Solutions består av flera starka energimärken som Fortum, Hafslund Strøm, NorgesEnergi, Göta Energi och Kotimaan Energia. Vi är Nordens största energidistributör och erbjuder våra nästan 2,5 miljoner kunder tillförlitlig och hållbar energi. Genom flexibla arbetsmetoder, ett grönt fokus och starkt tvärfunktionellt samarbete strävar vi efter att göra våra kunders vardag enklare med ny teknik och innovativa lösningar och tjänster.

Uppdraget är en tillsvidareanställning hos Fortum med inledningsvis 6 månaders provanställning.

Din roll

I rollen som Voice & Direct Sales Manager så blir du en viktig del i att hantera hela processen för Voice & Direct Sales med ett stort kundfokus. Du kommer att säkerställa kostnadseffektiviteten, kundnöjdhet och att budget uppnås genom kontinuerlig utveckling. Du är även ansvarig för att implementera den övergripande strategin för varumärkesposition och kundvärdesförslag. Tillsammans med ett fantastiskt team kommer du att se till att Fortums kunder hamnar i fokus i allt som görs. Du kommer att rapportera till Head of Sales Energizing.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Uppnå budget för alla kanaler i närområdet relaterade till kundnummer, kostnader, marginaler och kvalitet.
- Skapa en operativ strategi för Voice och Direct-kanalen tillsammans med de olika specialisterna inom avdelningen
- Arbeta proaktivt med att effektivisera, optimera och förbättra den nuvarande driften
- Definiera och implementera olika tester och utvärdera dem
- Identifiera och implementera nya byråer, förhandla om Cost Per Order(CPO) och säkerställa lönsamhet i försäljningen i samarbete med upphandling
- Övergripande ansvar för Voice & Direct försäljningskanaler


Din profil

Vi söker sig som har en relevant högre utbildning inom exempelvis ekonomi, ledning, försäljning eller marknadsföring. Du har tidigare arbetslivserfarenhet av försäljning och marknadsföring. Du har gedigen försäljningskunskap från olika branscher och är van att arbeta med externa partners. Du har en säljledningsbakgrund och erfarenhet av nyckelkontohantering. Du har även förhandlings- och marknadsföringsfärdigheter.

I rollen som Voice & Direct Sales Manager så kommer du att ha det övergripande ansvaret vilket ställer stora krav på att du är resultatorienterad, strukturerad och kundcentrerad. Vidare är duktig på att samarbeta, tar egna initiativ och är självgående för att komma framåt i processerna. Du är analytisk, strategisk och gillar att ta beslut utifrån data. Utöver det är du kommunikativ och har en god ledarskapsförmåga.

Vi kan erbjuda

- En utmanande position inom Fortum Consumer Solutions med stora utvecklingsmöjligheter
- Att bli en del av en mycket kompetent tvärfunktionell organisation med högt tempo och tydliga ambitioner - i en kreativ, vänlig och flexibel arbetsmiljö.
- Möjligheter till personligt lärande och professionell utveckling
- Vi är ett företag för Doers - de som vill göra skillnad. Kom och led förändringen med oss!


Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på [email protected] Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Teknisk Support till Danfoss!

Ansök    Sep 3    Clevry Sweden AB    Backofficepersonal
Danfoss är ett ledande globalt företag som är experter på hydraulik. Genom framstående tekniska lösningar skapar dem produkter inom värme och kyla samt smarta elektriska lösningar för den ökade efterfrågan på stadsinfrastruktur i kombination med ambitiösa klimatmål! Dina arbetsuppgifter I rollen som Teknisk Support kommer du att vara en del av ett team på 5 person som sitter på deras kontoret i centrala Göteborg. Detta är inom affärsområdet Climate Sol... Visa mer
Danfoss är ett ledande globalt företag som är experter på hydraulik. Genom framstående tekniska lösningar skapar dem produkter inom värme och kyla samt smarta elektriska lösningar för den ökade efterfrågan på stadsinfrastruktur i kombination med ambitiösa klimatmål!Dina arbetsuppgifter

I rollen som Teknisk Support kommer du att vara en del av ett team på 5 person som sitter på deras kontoret i centrala Göteborg. Detta är inom affärsområdet Climate Solutions för den svenska marknaden, men det större teamet som helhet verkar internationellt. Tillsammans med dina kollegor kommer du vara ansvarig för att leverera service i toppklass till företagets kunder och ta emot en mängd olika teknikrelaterade ärenden. Du kommer att arbeta med telefon som främsta verktyg men även med mail, du plockar ärenden i det interna casesystemet och löser dessa löpande. Utifrån hur pass avancerade och svåra ärendena är så delas dessa upp internt.

Denna roll är inledningsvis ett konsultuppdrag via Clevry på 4 månader, för rätt person finns även chans för förlängning och/eller överrekrytering. Beräknad start är okt/nov.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Kundsupport via mail och telefon
- Besvara frågor gällande tekniska ärenden
- Samarbete med teamen inom Teknisk Support & Customer ServiceDin profil

Vi söker dig som är en positiv lagspelare och är duktig på att uttrycka dig i tal och skrift. Som person är du nyfiken, kommunikativ och lösningsorienterad. Vi ser gärna att du har arbetat inom service tidigare och möjligtvis har erfarenhet från kundtjänst. Vi söker vidare dig som har god systemvana och besitter ett teknisk intresse. Det är meriterande om du har arbetat i en liknande roll tidigare alternativt kommer från en teknisk utbildning eller ett teknisk arbete sedan innan. Ett krav för tjänsten är att du är bekväm med svenska och engelska i tal och skrift.

Om oss

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Inventera Elmätare i Göteborg!

Om företaget Vår samarbetspartner Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. De levererar tekniska konsulttjänster inom teknik, miljö och arkitektur. Sweco utför tiotusentals uppdrag i 70 länder runt om i världen för att säkerställa rent vatten, effektiv infrastruktur och hållbara energilösningar. Din roll Sweco söker nu en person som ska jobba med att inventera elmätare. I rollen kommer du ingå i ett team på tre personer men ... Visa mer
Om företaget

Vår samarbetspartner Sweco planerar och utformar framtidens hållbara samhällen och städer. De levererar tekniska konsulttjänster inom teknik, miljö och arkitektur. Sweco utför tiotusentals uppdrag i 70 länder runt om i världen för att säkerställa rent vatten, effektiv infrastruktur och hållbara energilösningar.

Din roll

Sweco söker nu en person som ska jobba med att inventera elmätare. I rollen kommer du ingå i ett team på tre personer men man åker ensam ut till olika bostadshus och lokaler för att kolla så att elmätarna är enkla att tillgå. Anledningen till arbetet är att alla elmätare ska bytas om något år och nu krävs ett förebyggande arbete för att säkerställa att man lätt kan tillgå elmätarna och kommer in i husen.

Omfattning: Heltid, ett konsultuppdrag på 1 år

Arbetstider: 08-17

Plats: Göteborg

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Se till att elmätarna är lättillgängliga
- Se till att man kommer in i byggnaden
- Kommunicera med fastighetsägare och vara ansiktet utåt för företaget


Din profil

Vi vill hitta dig som har läst en relevant utbildning på gymnasiet, möjligtvis teknik eller el och energi. Du har B-körkort och har teknikkunskap sedan tidigare. Som person är du kommunikativ, en problemlösare och serviceinriktad.

Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Voice & Direct Sales Manager till Göta Energi i Göteborg

Ansök    Sep 1    Clevry Sweden AB    Säljledare
Om företaget Fortum är ett ledande energiföretag som ger sina kunder el, värme och kyla samt smarta lösningar för att förbättra resurseffektiviteten. Vi vill engagera våra kunder och samhälle att gå med i förändringen för en renare värld. Vi sysselsätter cirka 9 000 yrkesverksamma i Norden och Baltikum, Ryssland, Polen och Indien. År 2017 var vår försäljning 4,5 miljarder euro och 61% av vår elproduktion var CO2-fri. Fortums aktie är noterat på Nasdaq Hel... Visa mer
Om företaget

Fortum är ett ledande energiföretag som ger sina kunder el, värme och kyla samt smarta lösningar för att förbättra resurseffektiviteten. Vi vill engagera våra kunder och samhälle att gå med i förändringen för en renare värld. Vi sysselsätter cirka 9 000 yrkesverksamma i Norden och Baltikum, Ryssland, Polen och Indien. År 2017 var vår försäljning 4,5 miljarder euro och 61% av vår elproduktion var CO2-fri. Fortums aktie är noterat på Nasdaq Helsinki.

Fortum Consumer Solutions består av flera starka energimärken som Fortum, Hafslund Strøm, NorgesEnergi, Göta Energi och Kotimaan Energia. Vi är Nordens största energidistributör och erbjuder våra nästan 2,5 miljoner kunder tillförlitlig och hållbar energi. Genom flexibla arbetsmetoder, ett grönt fokus och starkt tvärfunktionellt samarbete strävar vi efter att göra våra kunders vardag enklare med ny teknik och innovativa lösningar och tjänster.

Uppdraget är en tillsvidareanställning hos Fortum med inledningsvis 6 månaders provanställning.

Din roll

I rollen som Voice & Direct Sales Manager så blir du en viktig del i att hantera hela processen för Voice & Direct Sales med ett stort kundfokus. Du kommer att säkerställa kostnadseffektiviteten, kundnöjdhet och att budget uppnås genom kontinuerlig utveckling. Du är även ansvarig för att implementera den övergripande strategin för varumärkesposition och kundvärdesförslag. Tillsammans med ett fantastiskt team kommer du att se till att Fortums kunder hamnar i fokus i allt som görs. Du kommer att rapportera till Head of Sales Energizing.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Uppnå budget för alla kanaler i närområdet relaterade till kundnummer, kostnader, marginaler och kvalitet.
- Skapa en operativ strategi för Voice och Direct-kanalen tillsammans med de olika specialisterna inom avdelningen
- Arbeta proaktivt med att effektivisera, optimera och förbättra den nuvarande driften
- Definiera och implementera olika tester och utvärdera dem
- Identifiera och implementera nya byråer, förhandla om Cost Per Order(CPO) och säkerställa lönsamhet i försäljningen i samarbete med upphandling
- Övergripande ansvar för Voice & Direct försäljningskanaler


Din profil

Vi söker sig som har en relevant högre utbildning inom exempelvis ekonomi, ledning, försäljning eller marknadsföring. Du har tidigare arbetslivserfarenhet av försäljning och marknadsföring. Du har gedigen försäljningskunskap från olika branscher och är van att arbeta med externa partners. Du har en säljledningsbakgrund och erfarenhet av nyckelkontohantering. Du har även förhandlings- och marknadsföringsfärdigheter.

I rollen som Voice & Direct Sales Manager så kommer du att ha det övergripande ansvaret vilket ställer stora krav på att du är resultatorienterad, strukturerad och kundcentrerad. Vidare är duktig på att samarbeta, tar egna initiativ och är självgående för att komma framåt i processerna. Du är analytisk, strategisk och gillar att ta beslut utifrån data. Utöver det är du kommunikativ och har en god ledarskapsförmåga.

Vi kan erbjuda

- En utmanande position inom Fortum Consumer Solutions med stora utvecklingsmöjligheter
- Att bli en del av en mycket kompetent tvärfunktionell organisation med högt tempo och tydliga ambitioner - i en kreativ, vänlig och flexibel arbetsmiljö.
- Möjligheter till personligt lärande och professionell utveckling
- Vi är ett företag för Doers - de som vill göra skillnad. Kom och led förändringen med oss!


Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på [email protected] Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Voice & Direct Sales Manager till Göta Energi i Göteborg

Ansök    Jul 9    Clevry Sweden AB    Säljledare
Om företaget Fortum är ett ledande energiföretag som ger sina kunder el, värme och kyla samt smarta lösningar för att förbättra resurseffektiviteten. Vi vill engagera våra kunder och samhälle att gå med i förändringen för en renare värld. Vi sysselsätter cirka 9 000 yrkesverksamma i Norden och Baltikum, Ryssland, Polen och Indien. År 2017 var vår försäljning 4,5 miljarder euro och 61% av vår elproduktion var CO2-fri. Fortums aktie är noterat på Nasdaq Hel... Visa mer
Om företaget

Fortum är ett ledande energiföretag som ger sina kunder el, värme och kyla samt smarta lösningar för att förbättra resurseffektiviteten. Vi vill engagera våra kunder och samhälle att gå med i förändringen för en renare värld. Vi sysselsätter cirka 9 000 yrkesverksamma i Norden och Baltikum, Ryssland, Polen och Indien. År 2017 var vår försäljning 4,5 miljarder euro och 61% av vår elproduktion var CO2-fri. Fortums aktie är noterat på Nasdaq Helsinki.

Fortum Consumer Solutions består av flera starka energimärken som Fortum, Hafslund Strøm, NorgesEnergi, Göta Energi och Kotimaan Energia. Vi är Nordens största energidistributör och erbjuder våra nästan 2,5 miljoner kunder tillförlitlig och hållbar energi. Genom flexibla arbetsmetoder, ett grönt fokus och starkt tvärfunktionellt samarbete strävar vi efter att göra våra kunders vardag enklare med ny teknik och innovativa lösningar och tjänster.

Uppdraget är en tillsvidareanställning hos Fortum med inledningsvis 6 månaders provanställning.

Din roll

I rollen som Voice & Direct Sales Manager så blir du en viktig del i att hantera hela processen för Voice & Direct Sales med ett stort kundfokus. Du kommer att säkerställa kostnadseffektiviteten, kundnöjdhet och att budget uppnås genom kontinuerlig utveckling. Du är även ansvarig för att implementera den övergripande strategin för varumärkesposition och kundvärdesförslag. Tillsammans med ett fantastiskt team kommer du att se till att Fortums kunder hamnar i fokus i allt som görs. Du kommer att rapportera till Sales Manager Energizing.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Uppnå budget för alla kanaler i närområdet relaterade till kundnummer, kostnader, marginaler och kvalitet.
- Skapa en operativ strategi för Voice och Direct-kanalen tillsammans med de olika specialisterna inom avdelningen
- Arbeta proaktivt med att effektivisera, optimera och förbättra den nuvarande driften
- Definiera och implementera olika tester och utvärdera dem
- Identifiera och implementera nya byråer, förhandla om Cost Per Order(CPO) och säkerställa lönsamhet i försäljningen i samarbete med upphandling
- Övergripande ansvar för Voice & Direct försäljningskanaler


Din profil

Vi söker sig som har en relevant högre utbildning inom exempelvis ekonomi, ledning, försäljning eller marknadsföring. Du har tidigare arbetslivserfarenhet av försäljning och marknadsföring. Du har gedigen försäljningskunskap från olika branscher och är van att arbeta med externa partners. Du har en säljledningsbakgrund och erfarenhet av nyckelkontohantering. Du har även förhandlings- och marknadsföringsfärdigheter.

I rollen som Voice & Direct Sales Manager så kommer du att ha det övergripande ansvaret vilket ställer stora krav på att du är resultatorienterad, strukturerad och kundcentrerad. Vidare är duktig på att samarbeta, tar egna initiativ och är självgående för att komma framåt i processerna. Du är analytisk, strategisk och gillar att ta beslut utifrån data. Utöver det är du kommunikativ och har en god ledarskapsförmåga.

Vi kan erbjuda

- En utmanande position inom Fortum Consumer Solutions med stora utvecklingsmöjligheter
- Att bli en del av en mycket kompetent tvärfunktionell organisation med högt tempo och tydliga ambitioner - i en kreativ, vänlig och flexibel arbetsmiljö.
- Möjligheter till personligt lärande och professionell utveckling
- Vi är ett företag för Doers - de som vill göra skillnad. Kom och led förändringen med oss!


Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på [email protected] Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Ekonomiassistent till fastighetsbolag

Ansök    Jul 5    Clevry Sweden AB    Ekonomiassistent
Vår kund är ett av Sveriges största fastighetsbolag. Bolaget förvaltar och utvecklar kontor, lager, logistiklokaler och butiker runt om i Sverige, Danmark och Finland. Till deras kontor i Göteborg söker de nu en ekonomiassistent. Din roll I rollen som ekonomiassistent kommer du att tillhöra ett sammansvetsat team på åtta personer. Du kommer i ditt dagliga arbete eftersträva en så effektiv hantering som möjligt och tillsammans med teamansvarig och övrig... Visa mer
Vår kund är ett av Sveriges största fastighetsbolag. Bolaget förvaltar och utvecklar kontor, lager, logistiklokaler och butiker runt om i Sverige, Danmark och Finland. Till deras kontor i Göteborg söker de nu en ekonomiassistent.Din roll

I rollen som ekonomiassistent kommer du att tillhöra ett sammansvetsat team på åtta personer. Du kommer i ditt dagliga arbete eftersträva en så effektiv hantering som möjligt och tillsammans med teamansvarig och övriga kollegor säkerställer ni så att beslutade processer inom bolaget efterlevs.Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Leverantörsfakturahantering
- Hantering av fastighetsmoms
- Löpande betalningar samt utbetalningar
- Ansvar för påminnelsehantering
- Löpande redovisning
- Avstämningsarbete
- Bokslutsassistans
- Effektivisering/digitalisering av fakturaflödesprocess
- Systemförvaltning
- Aktivt arbeta för ständiga förbättringar inom det område man är verksam inom


Detta är ett konsultuppdrag på 12 månader vilket innebär att du kommer att vara anställd som Clevrys konsult men arbeta ute hos fastighetsbolaget under uppdragets gång. Du kommer att under hela ditt konsultuppdrag ha en kontaktperson hos Clevry som du alltid kan vända dig till.

Startdatum: Augusti 2021. OBS Vi tillämpar ett löpande urval vilket innebär att ansvarig konsultchef kommer att kontakta dig innan detta. Intervjuer med kundföretag kommer däremot ske i augusti.

Omfattning: Heltid, 40/tim. veckan.

Arbetstider: 8-17 (med möjlighet till flex).Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet inom minst ett ekonomisystem och har goda kunskaper i MS Office. Du har i övrigt mycket goda IT-kunskaper.

Som person är du noggrann, strukturerad och kommunikativ. Vi ser även gärna att du är serviceinriktad och har har en god förmåga till samarbete.Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig konsultchef: [email protected] Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre

Voice & Direct Sales Manager till Göta Energi i Göteborg

Ansök    Aug 11    Clevry Sweden AB    Säljledare
Om företaget Fortum är ett ledande energiföretag som ger sina kunder el, värme och kyla samt smarta lösningar för att förbättra resurseffektiviteten. Vi vill engagera våra kunder och samhälle att gå med i förändringen för en renare värld. Vi sysselsätter cirka 9 000 yrkesverksamma i Norden och Baltikum, Ryssland, Polen och Indien. År 2017 var vår försäljning 4,5 miljarder euro och 61% av vår elproduktion var CO2-fri. Fortums aktie är noterat på Nasdaq Hel... Visa mer
Om företaget

Fortum är ett ledande energiföretag som ger sina kunder el, värme och kyla samt smarta lösningar för att förbättra resurseffektiviteten. Vi vill engagera våra kunder och samhälle att gå med i förändringen för en renare värld. Vi sysselsätter cirka 9 000 yrkesverksamma i Norden och Baltikum, Ryssland, Polen och Indien. År 2017 var vår försäljning 4,5 miljarder euro och 61% av vår elproduktion var CO2-fri. Fortums aktie är noterat på Nasdaq Helsinki.

Fortum Consumer Solutions består av flera starka energimärken som Fortum, Hafslund Strøm, NorgesEnergi, Göta Energi och Kotimaan Energia. Vi är Nordens största energidistributör och erbjuder våra nästan 2,5 miljoner kunder tillförlitlig och hållbar energi. Genom flexibla arbetsmetoder, ett grönt fokus och starkt tvärfunktionellt samarbete strävar vi efter att göra våra kunders vardag enklare med ny teknik och innovativa lösningar och tjänster.

Uppdraget är en tillsvidareanställning hos Fortum med inledningsvis 6 månaders provanställning.

Din roll

I rollen som Voice & Direct Sales Manager så blir du en viktig del i att hantera hela processen för Voice & Direct Sales med ett stort kundfokus. Du kommer att säkerställa kostnadseffektiviteten, kundnöjdhet och att budget uppnås genom kontinuerlig utveckling. Du är även ansvarig för att implementera den övergripande strategin för varumärkesposition och kundvärdesförslag. Tillsammans med ett fantastiskt team kommer du att se till att Fortums kunder hamnar i fokus i allt som görs. Du kommer att rapportera till Head of Sales Energizing.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Uppnå budget för alla kanaler i närområdet relaterade till kundnummer, kostnader, marginaler och kvalitet.
- Skapa en operativ strategi för Voice och Direct-kanalen tillsammans med de olika specialisterna inom avdelningen
- Arbeta proaktivt med att effektivisera, optimera och förbättra den nuvarande driften
- Definiera och implementera olika tester och utvärdera dem
- Identifiera och implementera nya byråer, förhandla om Cost Per Order(CPO) och säkerställa lönsamhet i försäljningen i samarbete med upphandling
- Övergripande ansvar för Voice & Direct försäljningskanaler


Din profil

Vi söker sig som har en relevant högre utbildning inom exempelvis ekonomi, ledning, försäljning eller marknadsföring. Du har tidigare arbetslivserfarenhet av försäljning och marknadsföring. Du har gedigen försäljningskunskap från olika branscher och är van att arbeta med externa partners. Du har en säljledningsbakgrund och erfarenhet av nyckelkontohantering. Du har även förhandlings- och marknadsföringsfärdigheter.

I rollen som Voice & Direct Sales Manager så kommer du att ha det övergripande ansvaret vilket ställer stora krav på att du är resultatorienterad, strukturerad och kundcentrerad. Vidare är duktig på att samarbeta, tar egna initiativ och är självgående för att komma framåt i processerna. Du är analytisk, strategisk och gillar att ta beslut utifrån data. Utöver det är du kommunikativ och har en god ledarskapsförmåga.

Vi kan erbjuda

- En utmanande position inom Fortum Consumer Solutions med stora utvecklingsmöjligheter
- Att bli en del av en mycket kompetent tvärfunktionell organisation med högt tempo och tydliga ambitioner - i en kreativ, vänlig och flexibel arbetsmiljö.
- Möjligheter till personligt lärande och professionell utveckling
- Vi är ett företag för Doers - de som vill göra skillnad. Kom och led förändringen med oss!


Om Clevry

I över 30 år har Clevry varit en game changer för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Rekryteringsprocessen

Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, via mail få en länk till ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet, därefter kommer du få en feedback-rapport mailad till dig som belyser dina soft skills. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Håll utkik i din inbox! Där finner du länk till frågeformuläret.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på [email protected] Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden (https://www.linkedin.com/company/clevry-se/) Visa mindre